Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie II
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Medivh Shady
15-07-2008, 09:14
tak sie zastanawiam czy jak zabiliscie bedka to czy ktos od was tam zawalu nie dostal bo kurwa jakies zjeb sie tak zaczol drzec (tak jakby tate zobaczyl)
OOOO BEDU BEDUUUU ooooooo BEDUUUUU OOOOOOOOO
"RASZUJEMY KURWY (36 int vs 13 lr) RASZUJEMY AHUAHua szkoda ze tak pozno i ze wczesnie padlo od was 10 ^^ ale coz widac BRAKI elf bota nawet sie nie potraficie leczyc chlopy stoja na yellow bo zawsze ich bocik wyleczyl a teraz NIEMA i trza samemu hota naciskac :( ja pierdole pogrom zal i jeszcze raz "rzal" goscie bali sie zraszowac 13 osoboowej ekipy w 25 ludzi musiely poczekac az dojdzie kolejne 10 HUAHUAH boze co wy soba prezentujecie ...
jutro znow cos Cip soft bedzie cos zmienial w tibi i znow wasze nadzieje na ELFA sie przedluza :( oby tak dalej aa i btw kazdy kto widzial ten film zastanawia sie czy gdyby lr bylo 20 -25 ? czy tez bysscie ich tak RASZOWALI tak jak to darl sie ten jeden przydupas z waszego venta :D jestesmy pewni ze nie bo prawie dostaliscie po dupie od 13 osobowej ekipy a co dopiero gdyby byla 25 :D
a co do filmu banaha to zal nam typka i tyle gosc niema co robic w rl (banashee aka alunir (anti iddle) ) robi jakies denne filmy mysli ze jest fajny a tak naprawde jest posmiewiskiem forum ...gorzej byc nie moze
jak tam nas bylo 36 to widac ze masz cos z oczami , chlopie odpocznij troche bo widac ze widzisz podwojnie , no ale taka jest natura przegranych nie umiejacych sie z tym pogodzic , jak nie ma bota to za duzo ludzi i tak w kolko O_o .
A co sie talo z damoonem :P nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :>
A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza.
A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura :P " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD
jak tam nas bylo 36 to widac ze masz cos z oczami , chlopie odpocznij troche bo widac ze widzisz podwojnie , no ale taka jest natura przegranych nie umiejacych sie z tym pogodzic , jak nie ma bota to za duzo ludzi i tak w kolko O_o .
A co sie talo z damoonem :P nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :>
A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza.
A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura :P " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD
haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
co do damoona i elfa :( gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ...
marianos_
15-07-2008, 10:03
tak sie zastanawiam czy jak zabiliscie bedka to czy ktos od was tam zawalu nie dostal bo kurwa jakies zjeb sie tak zaczol drzec (tak jakby tate zobaczyl)
OOOO BEDU BEDUUUU ooooooo BEDUUUUU OOOOOOOOO
"RASZUJEMY KURWY (36 int vs 13 lr) RASZUJEMY AHUAHua szkoda ze tak pozno i ze wczesnie padlo od was 10 ^^ ale coz widac BRAKI elf bota nawet sie nie potraficie leczyc chlopy stoja na yellow bo zawsze ich bocik wyleczyl a teraz NIEMA i trza samemu hota naciskac :( ja pierdole pogrom zal i jeszcze raz "rzal" goscie bali sie zraszowac 13 osoboowej ekipy w 25 ludzi musiely poczekac az dojdzie kolejne 10 HUAHUAH boze co wy soba prezentujecie ...
jutro znow cos Cip soft bedzie cos zmienial w tibi i znow wasze nadzieje na ELFA sie przedluza :( oby tak dalej aa i btw kazdy kto widzial ten film zastanawia sie czy gdyby lr bylo 20 -25 ? czy tez bysscie ich tak RASZOWALI tak jak to darl sie ten jeden przydupas z waszego venta :D jestesmy pewni ze nie bo prawie dostaliscie po dupie od 13 osobowej ekipy a co dopiero gdyby byla 25 :D
a co do filmu banaha to zal nam typka i tyle gosc niema co robic w rl (banashee aka alunir (anti iddle) ) robi jakies denne filmy mysli ze jest fajny a tak naprawde jest posmiewiskiem forum ...gorzej byc nie moze
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem..
Skącz pierdolić ciągle o tym elfie bo juz sie nudny zrobiłeś, a tak nawiasem co ty sie śmiejesz z Interregnum że wygrali tylko 13-10 i że za pózno raszowali i że jakby was było więcej to by przegrali.
dla mnie jesteś zwykłym cieciem, nikt wam przecież nie kazał wychodzić w 13 więc po co pierdolisz, dostaliśćie w pizde nieważe ile , a to tylko świadczy o was że jesteście frajerami że świadomie wychodzicie na taką akcje.
a z tego co widze to wy najwiecej macie do powiedzia na forum a w grze jakoś to sie nie przekłada <lol> :D
A nawet jeśli mają elfbota to co zazdrościsz im?? wy też możecie mieć i niektórzy z was mają elfbota, tylko nie umieją sie nim posługiwać :D
marianos_
15-07-2008, 10:06
:Dhaha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
co do damoona i elfa :( gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ...
Jak narazie to na wszytskich OB wy s*******acie :baby::(
Kendi to czemu Was nie było więcej na ob? ktos wam zabronil ? moze hiberna :D
a dam rade odzyskac postac?
Uzpiso Nxui
co to?
ciekawe jak na vencie na niego mowicie :D
Dragostino
15-07-2008, 11:22
haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
A co byłeś u niego w domu? Że widzialeś , że nie używa elfa , czy tylko Kolega Kolegi , widział jak jakiś Wielbłąd pisał na piasku o tym ze Damoon nie używa elfa?
Takie mówienie to sobie w buty wsadź , nie masz pewności , albo sam nawet nie jesteś poinformowany że u was też mają.
Hmm , co ames zrobił? Ważne ze nie dał ciała jak wiekszośc od was i przynajmniej poszedł na akcje , na która wasz pro team bał się isc bo wtedy Interr by w dupe dostało mocno (Podejrzewam ze z 100-40~ , gdyby bylo 30-30 - ach ta Matematyka Kendiego) . No własnie , "padł na filmie" , bo zapomnialbym ze wy wolicie zostać w depo , nie logowac sie , zeby nie bylo ze boicie sie wyjsc i nie było cię na tej akcji , a o Hibiernie nie wspomne , bo musi najpierw u siebie sytuacje ustabilizowac , bo chyba ktoś się buntuje.
Medivh Shady
15-07-2008, 13:04
ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba
Trudno sie ruszac jak stoja kolociebie ludzie a przed toba leca mw , no ale wiesz ja nie potrafie strzelaci i przechodzic prze mw .
Narazie mam jeszcze 199 a nie 200 O.o
co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank)
byla opena ostanio na wasza prosbe i co ? 30 - 13 , jesli nie pasuje wam liczba ludzi to wasz problem ,
Notopeczek
15-07-2008, 13:24
eh klucicie sie jak dzieci albo idioci..albo gorzej jak clapek ;)
trzeba przyznac ze 15 osob na 30 to spora pzrewaga wiec 10-13 w fragach jest czym sie cieszyc;p
co do elfa widac ze niemacie narazie;]
a wlasnie Medi co do osob online ktostam zorbil screena z viplisty ilu was bylo [38] doladnie skoluje ci tego screena;)
prawda jest taka ze jestescie jak chince
wygrwacie ilosca,wyobraz sobie jakby wszyscy chinczycy z paleczkami ruszyli na europe..sladu by niebylo chocby miala europa lepsza bron ;)
moral
jestescie chinczykami i produkujecie chinskie zupki instant ;P(bez obrazy to ofc zarcik)
@notop
Nie wiem jakim trzeba byc idiota, zeby w tym wieku takie pierdoly pisac. Jesli chiales byc po prostu smieszny to ci nie wyszlo, zdarza sie.
Dragostino
15-07-2008, 14:09
@notop
Eh , ale to nie ich wina ze was jest mało , bo ludzie pokroju pal palus itp są nauczeni że zawsze za nich grała Hiberna , a teraz jak zaczyna mniej grać , i na Openkach was jest mało , to nikt nie chce grać. Ciągle narzekacie że ich jest więcej ... A co , was w Gildi jest mało? 68 w gildi + Ty ,Tiuso(Bez gildi) oraz kilku supporterów , którzy latali czasami za wami.
To co mało was jest? Tak trudno przekonać 60 osób , żeby raz w życiu poszli na ob?
Więc jeśli nie , to skończcie już marudzenie "was było więcej" , nie ich wina.
Ps. Zapomniałbym , co do wczesniejszego posta . Smiejecie sie z Medivh'a , a popatrzcie co Sakul zrobil.
Co do ilości osób... widać komu zależy żeby wygrać a komu nie...
Anyways, gdyby nie początkowy błąd z naszej strony to może by było 13-5...
Medivh Shady
15-07-2008, 15:13
eh klucicie sie jak dzieci albo idioci..albo gorzej jak clapek ;)
trzeba przyznac ze 15 osob na 30 to spora pzrewaga wiec 10-13 w fragach jest czym sie cieszyc;p
co do elfa widac ze niemacie narazie;]
a wlasnie Medi co do osob online ktostam zorbil screena z viplisty ilu was bylo [38] doladnie skoluje ci tego screena;)
prawda jest taka ze jestescie jak chince
wygrwacie ilosca,wyobraz sobie jakby wszyscy chinczycy z paleczkami ruszyli na europe..sladu by niebylo chocby miala europa lepsza bron ;)
moral
jestescie chinczykami i produkujecie chinskie zupki instant ;P(bez obrazy to ofc zarcik)
Mi nie chodzilo ilu nas bylo online tylko ile osob wyszlo na okolnir , pozatym porownaj sobie zazwyczaj jakim wy teamem chodzicie a jakim my ( chodzi o sile sd ), wy zazwyczaj chodzicie najsilniejszymi magami palami i czasem wezmiecie wiecej knightow , my tak nie ograniczamy i idzie kazdy kto chce
LR zawsze gada o elfie tylko jak przegraja bo ich było mniej...to kurwa nie możecie sobie wziąść więcej ludzi tylko tak mało..??
Było 13-10 nie ważne jak wygrali ale ważne że wygrali a nie jakim sposobem !
Ja nie jestem za niczyją stroną ponieważ w LR jest większe PA a w interr jak im sie nudzi to też bija za byle co..np taki Manndy
@notop
Eh , ale to nie ich wina ze was jest mało , bo ludzie pokroju pal palus itp są nauczeni że zawsze za nich grała Hiberna , a teraz jak zaczyna mniej grać , i na Openkach was jest mało , to nikt nie chce grać. Ciągle narzekacie że ich jest więcej ... A co , was w Gildi jest mało? 68 w gildi + Ty ,Tiuso(Bez gildi) oraz kilku supporterów , którzy latali czasami za wami.
To co mało was jest? Tak trudno przekonać 60 osób , żeby raz w życiu poszli na ob?
Więc jeśli nie , to skończcie już marudzenie "was było więcej" , nie ich wina.
Ps. Zapomniałbym , co do wczesniejszego posta . Smiejecie sie z Medivh'a , a popatrzcie co Sakul zrobil.
Jak bys nie zauwazył to u nas ciezko jest zebrac team powyzej 25 osób oO.
Jesli znasz ludzi z LR to odrazu widzisz ze u nas jest duzó osób które maja po ~ 22 + lat, mam ci wymienic? Sua,Belka,Sakul, Sauron,Ljubo,Lolo,Eti,Dżufi,Leszczu,Caros,Trajdi,L eon, GIdek, Zin i jeszcze paru a co za tym idzie, ci ludzie niektraktuja powaznie gry gdyz niektórzy maja rodzine, wiekszosc z nich pracuje, pare osób pomimo ze skonczylo mature nie o*******aja sie,tylko znalazła sobie robote i pracuje, niektorzy wczesniej mieli szkole a teraz wakacje ale co z tego jak wyjezdzaja albo wola gdzies pojsc czy jak swieci słonce pojechac nad zalew czy cuś a nie tak jak achmed, za oknem 30 stopniowe upaly a ten siedzi przed kompem 15 h i tlucze frosty :D. Moze juz teraz zrozumiales czemu niektorymi charami gra hiberna, a jak nie to twoj problem.Widocznie masz cos z głowa. A wylazimy na akcje taka mało iloscia gdyz chcemy cos zrobic,wiadomo,was zawsze bedzie wiecej, z racji ze u was playerzy są młodsi, nie maja obowiazkow,nie pracuja. (tak mi nieoficjalnie wiadomo.) Uwierz mi ze trudno zebrac 50 osob, ale poddac sie nie poddamy, bedziemy starac sie robic cos nawet ta garstka osób ;)
Mi nie chodzilo ilu nas bylo online tylko ile osob wyszlo na okolnir , pozatym porownaj sobie zazwyczaj jakim wy teamem chodzicie a jakim my ( chodzi o sile sd ), wy zazwyczaj chodzicie najsilniejszymi magami palami i czasem wezmiecie wiecej knightow , my tak nie ograniczamy i idzie kazdy kto chce
sila sd? lolz wez medi nie pisz ciemnot,lepiej wyjdz.
Co jak mi sie nie podoba to ja mam wyjsc? oj nie , oprocz mnie kendiego aka voronixa i suy nikt tutaj sie nie opwoiada za Lr wiec musze bronic swojej strony, bo tak to by toczyla sie tylko gadka miedzy wami, o jakies pierdoly. a tak to przynajmniej temat jest zywy;).
odnosnie sily sd , nawet jesli mamy mamy tych najsliniejszych magów, a twierdzisz tak zapewne po ich lvl, to teraz lvl sie nie liczy tylko Mlvl, a taki mag uksz ma 120? a ma 71 m lvl to tak jak wovimus na swoim 150~~ lvlu, i "WIECEJ" u was magow wychodzi co daje wam wieksza sile sd, a z elf botem to dopiero leci combo wiec shut u*. Jestes tak głupi na te swoje 21 lat? ze commentowac sie tego nie chce.
Ja nie jestem za niczyją stroną ponieważ w LR jest większe PA a w interr jak im sie nudzi to też bija za byle co..np taki Manndy
Jakie PA, kto jest tym Pa? Sua? nigdy nie robil pa, ofc jest pare osob typu Damoon, ale stanowili 1/6 dpft przed wojna. Zreszta byli w gildi rządzącej to mieli do tego małe prawo. A SF pa nie robilo? Gdyby nie neth ktory zawsze im dupe ratował, w sumie to on mial wiecej do gadania niz luki, to by juz dawno siedzieli cicho.
U was oprocz starego SF(IH) to tez śa dobre ziólka, boroth, Lindlay(slynny reason za ktory wyleciał z dpft), Eizix, Arcash, Lamus ktory bil magow na poh a pozniej sie tlumaczył ze bil tylko dlatego ze nie podobał mu sie uptade dla magów,Velorn, ktory gdyby nie to ze luki kazał mu sie uspokoic to by dawno alunir go wyjebal. Medivh, ktory robil co chcial z racji ze jest vickiem, jego kumple byli najwazniejsi.Mało przykladów? A teraz nowe gwiazdy wschodza i chca zabłyszczec, sam jak mowisz pierwsza gwiazda Manddy.
Zreszta ciekawie sie zapowiada 108 osob w gildi, jesli wygracie wojne jestem bardzo ciekaw jak dlugo sie utrzymacie, wiadomo kazdy ma kolege kolegi i bedziecie sie na siebie wkurzac bo za duzo problemow, a luki to bedzie mial gdzies jak to było w Dpft. Zamiast zaprzestac na invitowaniu na 90 osoboach a z tamtych zrobic gildie aka Sf jak kiedys to wy dalej swoje ;p ciekawie ciekawie :)
btw zapomnialem dodac PaNoVa, przecierz to SF go wykreowało, wiec on jest najlepszym przykladem kto co robil i kto kogo bronil ;) fakt teraz jest z LR ale to nie o to tutaj chodzi.
edit 2 jesli chodzi o filmy banaha to nie wiem czy to prawda czy nie, nie wnikam w to ale jesli to prawda ze jest "pollicjantem" to dzwi mnie tylko kto był takim kretynem i wydał mu odpowiednie uprawnienia do pelnienia tego zawodu, ktos musial byc niespełna rozumu jak arcash albo Clapek.
marianos_
15-07-2008, 15:41
Smokuu co ty tak sie stresujesz palancie, nie praw tu kazań bo narazie nic mądrego nie napisałeś tylko wszytskich obrażasz. Ważne jest to, że wy przegrywacie i ty sie tym zajmij a nie tym, że pouczasz innych. Takim pisaniem nie zmienisz losów wojny, bo większość ludzi wypowiadających się na forum zwyczajnie Cię ignoruje.
Smokuu co ty tak sie stresujesz palancie, nie praw tu kazań bo narazie nic mądrego nie napisałeś tylko wszytskich obrażasz. Ważne jest to, że wy przegrywacie i ty sie tym zajmij a nie tym, że pouczasz innych. Takim pisaniem nie zmienisz losów wojny, bo większość ludzi wypowiadających się na forum zwyczajnie Cię ignoruje.
A ty to samo robisz O.o, twoje konto nie rózni sie niczym od mojego, tylko wypowiedzi, moje maja jakis sens, i chcialem tylko wytlumaczyc co poniektorym czemu na nas gra hiberna, a nie czytac na okraglo , ze ten i ten oddaje chara bo nie umi grac. Jak by nie umial grac to by nie zrobil xxx lvowej postaci proste.
marianos_
15-07-2008, 15:55
A ty to samo robisz O.o, twoje konto nie rózni sie niczym od mojego, tylko wypowiedzi, moje maja jakis sens, i chcialem tylko wytlumaczyc co poniektorym czemu na nas gra hiberna, a nie czytac na okraglo , ze ten i ten oddaje chara bo nie umi grac. Jak by nie umial grac to by nie zrobil xxx lvowej postaci proste.
Wbijanie lvli a walka to są dwie zupełnie inne rzeczy, widzisz tak samo wy ciągle piszecie, że używamy elfa.. a to że Interregnum ma 108 ludzi w guildi to nie powinno Cie to interesować, każdy chce wygrać i założe się żę gdybyście wy mieli okazję kogoś przyjąć to napewno byśćie to uczynili:p
Wbijanie lvli a walka to są dwie zupełnie inne rzeczy, widzisz tak samo wy ciągle piszecie, że używamy elfa.. a to że Interregnum ma 108 ludzi w guildi to nie powinno Cie to interesować, każdy chce wygrać i założe się żę gdybyście wy mieli okazję kogoś przyjąć to napewno byśćie to uczynili:p
ilosc ludzi w IT poprostu mnie ciekawi. Duzo ludzi,wiele problemow, malo ludzi, mało problemow. Proste. Ale luki napewno ma na to juz jakąs recepte :)
Jak dla mnie to szykuje sie wałek rozmiaru bedka :D:D
Szefie :)
15-07-2008, 16:17
A moze wkoncu byscie wyszli cala ekipa a nie ciagle placzecie ze zawsze jest was mniej. Zawsze jest placz i zgrzytanie zebow i gadka 'przegralismy bo nas bylo mniej', po chuj w takim razie wychodzic? Tylko po to zeby plakac na forum? I jeszcze caly czas mowicie jacy to my jestesmy nieudolni, nieumiemy grac, walczyc i jeszcze bogwie co. A jednak dostajecie ostry WPIER*OL.
A moze wkoncu byscie wyszli cala ekipa a nie ciagle placzecie ze zawsze jest was mniej. Zawsze jest placz i zgrzytanie zebow i gadka 'przegralismy bo nas bylo mniej', po chuj w takim razie wychodzic? Tylko po to zeby plakac na forum? I jeszcze caly czas mowicie jacy to my jestesmy nieudolni, nieumiemy grac, walczyc i jeszcze bogwie co. A jednak dostajecie ostry WPIER*OL.
Marianos~~ widzisz tlumacz komus a ten dalej swoje :p;(
Dragostino
15-07-2008, 18:00
Jak bys nie zauwazył to u nas ciezko jest zebrac team powyzej 25 osób oO.
Jesli znasz ludzi z LR to odrazu widzisz ze u nas jest duzó osób które maja po ~ 22 + lat, mam ci wymienic? Sua,Belka,Sakul, Sauron,Ljubo,Lolo,Eti,Dżufi,Leszczu,Caros,Trajdi,L eon, GIdek, Zin i jeszcze paru a co za tym idzie, ci ludzie niektraktuja powaznie gry gdyz niektórzy maja rodzine, wiekszosc z nich pracuje, pare osób pomimo ze skonczylo mature nie o*******aja sie,tylko znalazła sobie robote i pracuje, niektorzy wczesniej mieli szkole a teraz wakacje ale co z tego jak wyjezdzaja albo wola gdzies pojsc czy jak swieci słonce pojechac nad zalew czy cuś a nie tak jak achmed, za oknem 30 stopniowe upaly a ten siedzi przed kompem 15 h i tlucze frosty :D. Moze juz teraz zrozumiales czemu niektorymi charami gra hiberna, a jak nie to twoj problem.Widocznie masz cos z głowa. A wylazimy na akcje taka mało iloscia gdyz chcemy cos zrobic,wiadomo,was zawsze bedzie wiecej, z racji ze u was playerzy są młodsi, nie maja obowiazkow,nie pracuja. (tak mi nieoficjalnie wiadomo.) Uwierz mi ze trudno zebrac 50 osob, ale poddac sie nie poddamy, bedziemy starac sie robic cos nawet ta garstka osób ;)
Nawet nie chodzi mi o te osoby , tylko o pionasów , którzy nie byli ani razu na OB a są u was w gildi , a nie pracują(codzienne "last login"). Wiem że nie każdy oddaje postać(choćby Pall Fire ) , że na vencie zazwyczaj jest 15~osob z LR(arcania) , ale jeżeli widzicie jaka jest sprawa(a jak narazie przegrywacie) i nie chcecie zwalać winy na elfa czy tam ilość graczy , to spróbujcie sobie ustalic jakąś konkretną date na której będzie polowa od was(lub wiecej) , żeby ciągle nie zwalac na coś winy. I wtedy dopiero sie wykażecie.
@marianos
O dziwo Smokuu pierwszy raz coś konkretnie napisał ;)
Hmm , co do wałka to bedka chyba się nie da pobic =)
@Manndy
Co do niego to nie mam żadnych zastrzeżeń. Zawsze z nim się miło rozmawia , czasami popyka na jakimś ots'ie i ogólnie jest Spoko , jak i na RL tak i na vencie.
U was oprocz starego SF(IH) to tez śa dobre ziólka, Boroth, Lindlay(slynny reason za ktory wyleciał z dpft), Eizix, Arcash, Lamus
Masz cos do ekipy SB? :S
SB FOR LIFE! _/
U was też są niezłe ziółka... Rexsi, Shavenis, Kayetan, Damoon, Bedurion, Polo enmo, Nintoko, Sauron i Tiuso...
SB FOR LIFE! _/
U was też są niezłe ziółka... Rexsi, Shavenis, Kayetan, Damoon, Bedurion, Polo enmo, Nintoko, Sauron i Tiuso...
bedu? ostatnie pa jakie odjebal to bylo Pa na 10kk chyba :D , a sauron to predzej w Rl zrobil PA niz na tibi ::evul:
Notop w kazdych postach pokazujesz wyzszosc nad mlodszymi jaki tty jestes dorosly itp, i przez to stajesz sie lepszy ? Jak tak jest powinnies byc wyksztalcony miec zone i dzieci i wtedy ok szacun:)
Co do innych to zawsze sa 2 wymowki: wiecej nas i elf, dobrze wiadomo ze wy tez macie a co do wiary to wam latwiej zebrac ludzi macie do dyspozycji tyle serwow a my gramy sami, i kazdy gra jak gra jeden lepiej drugi gorzej ale sam proboje cos zrobic.
A co do filmikow banaha wy uwazacie tak inni inaczej to jest podobne do zartow nintoko was smieszna dla nas sa bez sensu i to dziala w obie strony, mi osobiscie sie podbaja :)
Btw:
Rushujeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyy ku**yyyyyyyyyyyy xD
*wojna trwa*
marianos_
16-07-2008, 00:24
bedu? ostatnie pa jakie odjebal to bylo Pa na 10kk chyba :D , a sauron to predzej w Rl zrobil PA niz na tibi ::evul:
pokażcie mi Saurona~ fotke.
Bracia_Zdunscy
16-07-2008, 10:21
Skoro brakuje wam ludzi dajcie passy dla Filusha moze on zalatwi wam ekipe która zdoła wyjebac Interregnum z serwera? :]
Wczoraj wykopali mnie z miasta ... :S
Arcy Filu VII poległ, Arcy Filu VIII sie narodził...
hahahahahahahahahahaha filu dedl hahahaa!!!! noooob!!!!!! chyba ci elfbot nie zadzialal buhahahaha albo hiberny nei bylo hahahaha noob zaaaaaal
Notop w kazdych postach pokazujesz wyzszosc nad mlodszymi jaki tty jestes dorosly itp, i przez to stajesz sie lepszy ? Jak tak jest powinnies byc wyksztalcony miec zone i dzieci i wtedy ok szacun:)
Dokladnie kazdy kto go krytykuje jest idiota...................... a ja mam tylko to do niego ze udaje chuj wie kogo a tak na prawde wojny nie sa jego mocna strona .................................................. ...........................................
SB FOR LIFE! _/
Tez kocham SB - nie licze juz Galithara i Calisa. A moze ktos mi powiedziec kto to jest ten caly Smokuu?
Cienki-Bolek
16-07-2008, 22:07
Buksl naprawde mi zalezy na tym zeby taka osobo jak ty mnie kochala... to prestiz zeby buksl kochal; ) postaram sie to naprawic!
Wojna nabrala rozpedu :D dzis w dzien 4 ludzi z lr online :D co to bedzie co to bedzie :D
jgbmtptwatmwmpjmj.ampgjmktla5mdj
Tez kocham SB - nie licze juz Galithara i Calisa. A moze ktos mi powiedziec kto to jest ten caly Smokuu?
A oto i czas by rozwiązac tajemnicza zagadke kim jest tajemniczy Smokuu
SMOKUUU TO
SHAVENIS
Witam ponownie po dosc długiej przerwie....ahhhh świeży powiew jeszcze bardziej skopanej Tibi;)...oj smokuu smokuu,skoro SB było takie złe,to czemu LR tak od początku chciało naszej pomocy?:).Przecież LR chce dobra arcani,to po co im tacy KRYMINALIŚCI jak byli Sbcy;D.Pozdrawiam;]
gdyby to odemnie zalezało takie programy wykrywajace bota w tibi,updatowałbym codziennie:]...i gra znów miałaby sens;]...i tak,biłem tych sorcow i druidów dla lepszej tibi,zdanai nie zmienie;]
Witam ponownie po dosc długiej przerwie....ahhhh świeży powiew jeszcze bardziej skopanej Tibi;)...oj smokuu smokuu,skoro SB było takie złe,to czemu LR tak od początku chciało naszej pomocy?:).Przecież LR chce dobra arcani,to po co im tacy KRYMINALIŚCI jak byli Sbcy;D.Pozdrawiam;]
chcialo bo wiadomo ze macie juz jakies doswiadczenie w wojnie wiec pomoc sie przyda, a luki ma to do siebie , ze zawsze nowe postacie ida za lukim i tak czy siak bedzie mial duzo supporterów, wiedzielismy ze ta wojna nie bedzie lekka ;p.
a wymienilem SB bo cyce od was wala scieme ze tylko pa bylo w LR wiec chcialem poddac przykładow ze Pa jest po dwoch stronach, kazdy jest dobry w te klocki :)
ROOOOOOOOTFL , przestancie sie przekrzykiwac kim jestem,
Ani zaden ze mnie shavenis, ani tym bardziej verudur, i sua jako ze ty jedyny czytasz dosyc czesto te posty,usun wkoncu bartkowi opis z venta cytuje co nastepuje "smokuuztibia.pl Verudur" :D
Buksl naprawde mi zalezy na tym zeby taka osobo jak ty mnie kochala... to prestiz zeby buksl kochal; ) postaram sie to naprawic!
Wojna nabrala rozpedu :D dzis w dzien 4 ludzi z lr online :D co to bedzie co to bedzie :D
Nikt cie nie prosil o zdanie technoje*ie:), A co do ludzi z LR to moze niektorzy poejchali na wakacje wiesz Sarnus? Nie siedza cale wakacje, dnie i noce przy Tibii i nie patrza w piksele jak ty, Plan Edson, Manndy i caly twoj mastah team..
biala kurteczka, wloski na zel i bansujemy uauauauauaua!!!!!!1
manndy dzis pojechal do babci na 2 tygodnie xd
manndy dzis pojechal do babci na 2 tygodnie xd
Ja tez jestem u babci;d Ale on nie ma tam NETA HAUAHUAHA
Ja tez jestem u babci;d Ale on nie ma tam NETA HAUAHUAHA
Po co Twojej babci net? Sharujecie?
Przeciez jego babcia to Bubble... lol -.-
Czajkeron, Czayetan, Sir van Czajnik
Nearikeron
tylko mi narazie nie chce wejsc ... moze off o,o
Bo ten server został usunięty. LoleQ odpisz na PW? :/
@notop
Czytalem sobie dowcipy na necie i jeden mi sie skojarzyl z toba. Podam teraz jego oryginalna tresc:
Tato dzisiaj pani w szkole się pytała ile to jest 2+2, jedne dzieci mówiły, że 5, drugie, że 6, tylko ja powiedziałem, że 4, czy to dlatego, że jestem taki mądry? - nie synku to dlatego, że jesteś gruzinem. - tato tato a na WF robiliśmy pompki, jedni zrobili 10, inni 20, tylko ja zrobiłem 50, czy to dlatego, że jestem taki silny? - nie to dlatego, że jesteś gruzinem. - a potem w szatni oglądaliśmy sobie ptaszku, jedni mieli 5 cm, inni 15 cm tylko ja miałem 25 cm, tato czy to dlatego, że jestem taki męski? - nie debilu, to dlatego, że masz 28 lat.
@up
Ty grales Cypkiem? o,o (Cypeek)
@up
Ty grales Cypkiem? o,o (Cypeek)
Troche gralem ;]
Notopeczek
21-07-2008, 05:16
@notop
Czytalem sobie dowcipy na necie i jeden mi sie skojarzyl z toba. Podam teraz jego oryginalna tresc:
Tato dzisiaj pani w szkole się pytała ile to jest 2+2, jedne dzieci mówiły, że 5, drugie, że 6, tylko ja powiedziałem, że 4, czy to dlatego, że jestem taki mądry? - nie synku to dlatego, że jesteś gruzinem. - tato tato a na WF robiliśmy pompki, jedni zrobili 10, inni 20, tylko ja zrobiłem 50, czy to dlatego, że jestem taki silny? - nie to dlatego, że jesteś gruzinem. - a potem w szatni oglądaliśmy sobie ptaszku, jedni mieli 5 cm, inni 15 cm tylko ja miałem 25 cm, tato czy to dlatego, że jestem taki męski? - nie debilu, to dlatego, że masz 28 lat.
bezsensu....
Dragostino
22-07-2008, 23:05
Ma ktos IP Serwera CS'a 1.6 , na którym LR gra sobie w czasie Openek? :>
Bo chetnie pokazalbym im jak sie gra hihi ^^
127.0.0.1 :P
to jak z ta wojna? nic sie nie dzieje, luki tylko p liste oglosil ktora wszyscy gdzies maja
23-07-2008, 13:07
Ma ktos IP Serwera CS'a 1.6 , na którym LR gra sobie w czasie Openek? :>
Bo chetnie pokazalbym im jak sie gra hihi ^^
Juz im ktos pokazal q,p (TAK JA)
Dragostino
23-07-2008, 14:25
127.0.0.1 :P
to jak z ta wojna? nic sie nie dzieje, luki tylko p liste oglosil ktora wszyscy gdzies maja
Oj niedziala ;(;(;(;(;(
Widocznie nie grales w cs'a bo jeszcze sie port po ":" dodaje :D
Notopeczek
25-07-2008, 17:19
http://www.youtube.com/watch?v=g6ssuxHyYGg
co sie stalo ??:D
zara beda posty ze to bylo w planie bo aata jechal na wakacje;)
own3d huauhhahauuhsuhahshusalaslpslpsalpsalsakosaoskosko sa
aata rox choc ze tez mi sie podobal ten film z filmem o adolfie (leszczU) Upadek
marianos_
26-07-2008, 23:28
http://www.youtube.com/watch?v=g6ssuxHyYGg
co sie stalo ??:D
zara beda posty ze to bylo w planie bo aata jechal na wakacje;)
Filmik dobry, ale po co musieliście wtrącić to "New owner??? " :S
Notopeczek
26-07-2008, 23:40
ja niemowilem new owner;p
btw zastanawiam sie dzis kto gra dranem bo kurwa luki nieexpi przeciesz,dran pwnie ma musztre teraz a aata wie jak expic na frostach...
kurwa daliscie chara clapkowi do expienia czy jaki huj
Ciacho1920
27-07-2008, 00:53
zaliczyl dzis chlopak hattricka xD
Filmik z akcji na tego Ealyn Eown :)
http://data.fuskbugg.se/skalman01/bellish0727.cam
Jul 27 2008, 05:55:23 CEST Killed at Level 162 by Fosfik
and by Youffie
To byl sarkazm
Oj niedziala ;(;(;(;(;(
Widocznie nie grales w cs'a bo jeszcze sie port po ":" dodaje :D
Widocznie nie trzeba dodawac.
Thuygioshok
28-07-2008, 23:03
idz won haxorze
Juz im ktos pokazal q,p (TAK JA)ta jak lafa ciskal theosa i eizixa to plakali
ktos dostal baty:confused:
gz dla ormo za fraga ^.^
Thuygioshok
29-07-2008, 09:42
o 2 poszedlem spac bo stwierdzilem ze nic sie nie bedzie dzialo, o3 padl ;| ja to mam musk
.. Ja spalem od 23. Jutro wracam!
ile bylo dokladnie?
sebek chyba na map clicku lecial bo go posuwalem jak chcialem jak mu droge zaszlismy ;d
Bartholomew
29-07-2008, 12:13
filmik plsssssss
http://data.fuskbugg.se/skalman01/bellish0729.cam
http://www.***********.com/735775912.html
znalezione tu:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124621
zgadnijcie co wpisac zamiast gwiazdek ;f
Czubek^^
29-07-2008, 13:25
ile bylo dokladnie?
sebek chyba na map clicku lecial bo go posuwalem jak chcialem jak mu droge zaszlismy ;d
Wynik 17-9 czy cuś.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Name: Sua Mea
Profession: Elder Druid
Level: 199
Flatronn
29-07-2008, 15:37
Wynik 17-9 czy cuś.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Name: Sua Mea
Profession: Elder Druid
Level: 199
chyba 20 - 8
Czubek^^
29-07-2008, 18:08
Jak liczycie jakichś ziomali bez venta to i może być 30 - 9. 9, bo chyba zapomnieliście o Dark Druidzie.
Medivh Shady
29-07-2008, 20:16
ktos dostal baty:confused:
gz dla ormo za fraga ^.^
Widac ze nolifery z hiberny i innych swiatow no garstka z arcani nie ma co robic tylko czatowac calymi dniami i nocami na masa o,o
o,o wygrana 5 czy tam 6 fragami to naprawde niezle baty O_o no ale gz , ogolnie obecnosc mavericow na akcjach nam wisi bo wiele razy im mowilismy zeby nie przychodzili bo przeszkadzaja tylko, ale jak chcecie ich sobie liczyc to sobie liczcie jak was to satysfakcjonuje nam to zwisa i powiewa.
A jesli chodzi o soby ktore padly to ogolnie trafiliscie na takie co nie maja problemu z kasa i z odrabianiem lvli ;P wiec sadze ze 2 - 3 dni i wiekoszc wroci z lvl do dawnej postaci , u was jakos tego nie widac ;P i jak tak dalej pojdzie to wasze hlvl troche sie skurcza
A co z waszym asem na ktorego tak czekamy ?? mial byc z tydzien czy 2 tygodnie temu i jakos go nie widac o,o
Widac ze nolifery z hiberny i innych swiatow no garstka z arcani nie ma co robic tylko czatowac calymi dniami i nocami na masa o,o
o,o wygrana 5 czy tam 6 fragami to naprawde niezle baty O_o no ale gz , ogolnie obecnosc mavericow na akcjach nam wisi bo wiele razy im mowilismy zeby nie przychodzili bo przeszkadzaja tylko, ale jak chcecie ich sobie liczyc to sobie liczcie jak was to satysfakcjonuje nam to zwisa i powiewa.
A jesli chodzi o soby ktore padly to ogolnie trafiliscie na takie co nie maja problemu z kasa i z odrabianiem lvli ;P wiec sadze ze 2 - 3 dni i wiekoszc wroci z lvl do dawnej postaci , u was jakos tego nie widac ;P i jak tak dalej pojdzie to wasze hlvl troche sie skurcza
A co z waszym asem na ktorego tak czekamy ?? mial byc z tydzien czy 2 tygodnie temu i jakos go nie widac o,o
A wasz as gdzie? chwaliles sie nim juz z 2 miechy temu o,O
Btw. widac ze szkole olałes bo matematyka jest ci obca O,O
Medivh Shady
29-07-2008, 21:37
A wasz as gdzie? chwaliles sie nim juz z 2 miechy temu o,O
Btw. widac ze szkole olałes bo matematyka jest ci obca O,O
dla mnie maveriki sie nie licza , jak chcecie sobie ich zabijac to sobie zabijajcie o,o , ja licze tylko swoich membersow .
Od suy trajdiego i innych slyszalem 2 tygodnie temu ze wojna sie skonczy definitywnie o,o , jakos tego nie widac ;)
a i pogratuluj polowi albo jednemu z jego ownerow inteligencji ;P pisac list z gratulacjami i dodac takie pierdoly ktore kwalifikuja sie na bana to szczyt debilizmu -.-
next pwned :>
medi kiedy next 200 ? XD
Medivh Shady
30-07-2008, 00:39
next pwned :>
medi kiedy next 200 ? XD
Teraz to mozna nazwac batami , a 200 , hmm pewnie niedlugo ;)
Teraz to mozna nazwac batami , a 200 , hmm pewnie niedlugo ;)
ten mi sie nie podobał, lepszy byl wczorajszy ;))
ormo povah O_O
nice...ale za duzo wiary i tych jebanych noobow..:|
16 - 4 for us?
dla mnie maveriki sie nie licza , jak chcecie sobie ich zabijac to sobie zabijajcie o,o , ja licze tylko swoich membersow .
Od suy trajdiego i innych slyszalem 2 tygodnie temu ze wojna sie skonczy definitywnie o,o , jakos tego nie widac ;)
a i pogratuluj polowi albo jednemu z jego ownerow inteligencji ;P pisac list z gratulacjami i dodac takie pierdoly ktore kwalifikuja sie na bana to szczyt debilizmu -.-
a powinieneś się z nimi liczyć bo pomagają wam jak tylko mogą a lvl tez nie są najgorsze. Jeżeli kogoś zabija to wtedy się z nimi liczysz i zaliczasz ich fragi (np. Czekoladowy Renifer zdobył wczoraj fraga na Mlodzieniaszku aczkolwiek on akurat nie jest w Maverick) a jak sami padają to wypinasz się na nich.
Poczekajcie troche zdobędziemy naszego Elfa i znow bedziecie plakac na forum :p a co do maverickow to od dawna 90% interregnum okresla ich za retardy typu Revolutioon itp itd.
Pozdrawiam ;)
Name: Mlodzieniaszek
Jul 29 2008, 23:57:19 CEST Killed at Level 117 by Czekoladowy Renifer
zal, ja bym sie zabil >.>
Lechuguitas
30-07-2008, 11:33
No tak zawsze mogl dac loga na openie >.>
albo wyjebac kogos na 1,5kk a potem miec go w dupie
mogl tez liderowac "na papierze" bo jest taka ciota ze nie potrafi teamu prowadzic na openach
no, albo dać loga na openie
Flatronn
30-07-2008, 14:49
Poczekajcie troche zdobędziemy naszego Elfa i znow bedziecie plakac na forum :p a co do maverickow to od dawna 90% interregnum okresla ich za retardy typu Revolutioon itp itd.
Pozdrawiam ;)
Przydałby wam się bo jakoś bez niego to nic nie potraficie 8o
skarabeusz323
30-07-2008, 17:38
filmik troche kit ale spoko to wygladalo nawet
Picinhoxs
30-07-2008, 17:50
mogl tez liderowac "na papierze" bo jest taka ciota ze nie potrafi teamu prowadzic na openach
Albo ciota expiaca 20 h dziennie i majaca full nightmare knighta?!?! łonłonłon11111111111111111111111
Edit:AAaaa i nie umiejaca recznie expic tak to tez
@btw : I niewiedzaca jak wyglada wyrm a 2 dni po upie tam se waypointy ustawiala hmm?
Medi no lifer
jak mozna w tak piekny dzionek siedziec przed kompem caly dzien? ja rozumiem godzinke no dwie, ale caly dzien???
Ivanov Galil
30-07-2008, 19:40
Jak mozna na takim pieknym forum siedziec od roku (moze dluzej~ ) i robic z siebie takiego idiote? ja rozumiem raz albo dwa ale tak nonstop jak klaun z powolania?
Medivh Shady
30-07-2008, 19:54
Medi no lifer
jak mozna w tak piekny dzionek siedziec przed kompem caly dzien? ja rozumiem godzinke no dwie, ale caly dzien???
jak narazie to ty przesiadujesz przed kompem calymi dniami o,o ( pozatym w robocie nie mam co robic :/ malo kompow sie psuje i nie mam co naprawiac ;( )
( jest jeszcze strona na ktorej mozesz sobie zobaczyc ile siedze online )
Ja na mojej operce mini przejebalem 60 zl :-(
zal. jak mogles. mogles to zainwestowac w sdki...
jak narazie to ty przesiadujesz przed kompem calymi dniami o,o ( pozatym w robocie nie mam co robic :/ malo kompow sie psuje i nie mam co naprawiac ;( )
( jest jeszcze strona na ktorej mozesz sobie zobaczyc ile siedze online )
RYLLLLY???????????????
IT Sie boi ahahha
Thuygioshok
30-07-2008, 22:48
wojna ciagle trwa
zostane przy zdaniu ze arcash jest glupi ddddddddddd;
pici* ze sobie napisal lion draste w proflu tibia.pl to nie znaczy ze nim jest
Picinhoxs
31-07-2008, 09:49
pietwszy razsienajlebalem i muszneaqpisac na foruim ;][[[[[[[[[[[[]
;]ced
Jak to czytalem to pilem wode i wyplulem to na monitor :>>
Dragostino
31-07-2008, 11:17
Kolejne dziecko ,które chce byc fajne? Bo raczej na 100% Grzesiem nie jestes :)
Wejdz na venta krzysia , to pogadamy :>
Thuygioshok
31-07-2008, 12:29
HAHAhxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lafa w postac:michnizmcmcmcmcmszmcmzcm xDDDDDDDDDDDD pwndeded
]wojna trewa
i tak nie jestes fajny... : |
Lr odrabia ;> ?
Kolejne dziecko ,które chce byc fajne? Bo raczej na 100% Grzesiem nie jestes :)
Wejdz na venta krzysia , to pogadamy :>
a moge na wiesia?
a moge na wiesia? na cygana możesz
na cygana możesz
sry, luki na tym nicku siedzi :/
wszystko spoko, btw jaki mam avatar bo ja ciagle widze srebrna babe, a zmienialem juz z3323223323232x
wojna trwa
Notopeczek
31-07-2008, 20:11
wojna trwa
jak trwa ja miesiac temu slyszalem conajmniej 5 razy i na forum widzialem ze juz po wojnie,nawet temat byl nowy zalozony
haha
rozwaliles mnie :DDDDDDD
jak trwa ja miesiac temu slyszalem conajmniej 5 razy i na forum widzialem ze juz po wojnie,nawet temat byl nowy zalozony
5 razy to ty powinienes uzyc przecinka w tej wypowiedzi, uzyles tylko raz i na dodatek zle.
5 razy to ty powinienes uzyc przecinka w tej wypowiedzi, uzyles tylko raz i na dodatek zle.
no akurat nie uzyl tego przecinka zle
no akurat nie uzyl tego przecinka zle
Po przecinku powinna byc spacja. Idz grac dalej w to gowno, ktore wysysa mozg.
Milo dla odmiany by bylo,aby zobaczyc tu info o wojnie a nie spinki anonimowych wyzywaczy,niedoszlych polonistow i forum trolli :(
edit:
down* jak kiedy nie jestem zwiazny z warem?
down2* bez urazy,ty bardziej trolisz z bemkiem wszedzie sie wyzywajac i dokladajac swoje 3 grosze nic nie wnoszace do tematu
... i forum trolli :(
nie odbieraj Felixowi przyjemnosci pisania :(
niemozliwe... na chuj to piszecie w kazdym poscie?
Thuygioshok
31-07-2008, 23:57
nie odbieraj Felixowi przyjemnosci pisania :(
gardze toba ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
wojna nadal trwa
niemozliwe... na chuj to piszecie w kazdym poscie?
Bo temat o wojnie a zaraz szanowny pan M. wpadnie i powie ze robi sie offtop a tak chociaz jest jakis komentarz bo "wojna trwa" :P
Thuygioshok
01-08-2008, 00:13
co ty robisz natibi/forum tibi
wojna trwa ludki ded
Notopeczek
01-08-2008, 05:46
Po przecinku powinna byc spacja. Idz grac dalej w to gowno, ktore wysysa mozg.
debil,idiota czy clapek?
pzredstaw sie;)
Bartas15
01-08-2008, 07:52
debil,idiota czy clapek?
pzredstaw sie;)
Mi się wydaje ,że to twój stary...Ale nie troche za mądry bo ,żeby spłodzic takiego debila jak ty to nawet krzyżówka dwóch mongołów nie wiem czy by dała rade.
Ten niebezpieczny osobnik chyba nigdy sie nie zmieni
Channel Default saved at Fri Aug 01 09:13:46 2008
09:06 Zersonixa [108]: koniec
09:06 You lose 1 hitpoint due to an attack by a cobra.
09:06 Zersonixa [108]: skurwysyny
09:07 Ivago Bornegio [104]: ^^
09:07 You lose 1 hitpoint due to an attack by a cobra.
09:07 Zersonixa [108]: =]
09:07 Gidekab De'Omerta [134]: ta
09:07 Gidekab De'Omerta [134]: pomazyc mozesz
09:07 Zersonixa [108]: ile k expa ?
09:09 Zersonixa [108]: pedaly
09:09 Zersonixa [108]: ^^
09:09 Ivago Bornegio [104]: ;*
09:09 Zersonixa [108]: idz exic
09:09 Zersonixa [108]: xD
09:09 Zersonixa [108]: na hydry
09:09 Zersonixa [108]: XD
09:09 Zersonixa [108]: czy gsy
09:09 Zersonixa [108]: a cie za*****e plebie
09:09 Zersonixa [108]: xD
09:09 Gidekab De'Omerta [134]: jakis mul nie bedzie mi mowil co mam robic
09:09 Zersonixa [108]: no co kurwa boisz
09:09 Zersonixa [108]: sie ?
09:09 Zersonixa [108]: krasnoludzie jebany?
09:10 Gidekab De'Omerta [134]: ta boje sie
Ale i tak najwiekszym debilizmem clapek wykazal sie robiac posta an fotrum dla zesronixy z gratzami z awansu z 99 na 100
Notopeczek
01-08-2008, 12:40
Mi się wydaje ,że to twój stary...Ale nie troche za mądry bo ,żeby spłodzic takiego debila jak ty to nawet krzyżówka dwóch mongołów nie wiem czy by dała rade.
opowiadasz historie twojego zycia??
Bartas15
01-08-2008, 14:52
opowiadasz historie twojego zycia??
Niestety twoją :/
Ale i tak najwiekszym debilizmem clapek wykazal sie robiac posta an fotrum dla zesronixy z gratzami z awansu z 99 na 100
HUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahu AHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAH UahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuAHuAHUahuA HuA
http://img382.imageshack.us/img382/8757/haxmh1.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=haxmh1.jpg)
hax hax hax
Notopeczek
01-08-2008, 18:20
Niestety twoją :/
jednak wiekszosc mysli ze opowiedziales swoje dziecinstwo (ktore dalej trwa) aby sie wyplakac.moze czas isc do pedagoga w szkole,w kazdej podstawowce jest
@topic
arcash znow zaszalal;)
Medivh Shady
01-08-2008, 18:42
jednak wiekszosc mysli ze opowiedziales swoje dziecinstwo (ktore dalej trwa) aby sie wyplakac.moze czas isc do pedagoga w szkole,w kazdej podstawowce jest
@topic
arcash znow zaszalal;)
arkasz spadl a ty znowu nie grales na sowim charze :/
a ty znowu nie grales na sowim charze :/
Nic nowego... :confused::confused::confused:
Nic nowego... :confused::confused::confused:
ty tez nie do konca na swoim charze grasz wiec stul jape
Bartas15
01-08-2008, 21:02
@topic
arcash znow zaszalal;)
Wiekszosc to ty?Raczej wątpie panie kapitanie
Aug 01 2008, 20:38:34 CEST Killed at Level 199 by Aata Arhari and by Turek Shady
Uhahaha ale zaszalałes panie konduktorze!!!!!!!Sorry zapomniałem ,że ty tylko sprzątasz kible w pociągach ^^
Uhahaha ale zaszalałes panie konduktorze!!!!!!!Sorry zapomniałem ,że ty tylko sprzątasz kible w pociągach ^^
HHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH EHEHEHEH
DOBRE : ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
http://i299.photobucket.com/albums/mm306/RoJackal/Fail_Fail_Fail.jpg
[QUOTE=Medivh Shady;2209562a ty znowu nie grales na sowim charze :/[/QUOTE]
HAHAHHAHAA A TY ZAWSZE GRASZ NA SWOIM CHARZE???????????!!!!!!!!!!!! WATPIE NOOB HHUEUHEEHEUHE SMIESZNY JESTES W HUJ ;D
lodz ORP sulabula tonie ;|
Notopeczek
01-08-2008, 23:53
Wiekszosc to ty?Raczej wątpie panie kapitanie
Aug 01 2008, 20:38:34 CEST Killed at Level 199 by Aata Arhari and by Turek Shady
wypadki sie zdarzaja,a co do spzratania...
zbierz info od tych co mnie znaja z int a pozniej pisz...bo tylko robisz z siebie...
smoka albo gorzej
clapka
debil,idiota czy clapek?
pzredstaw sie;)
Ślepa jestes? W takim razie powiedz mi kim ty jestes jesli na mnie mowisz idiota.
Oro Oro Oro Oro ! :d
20:0 ?
jak oni to kurwa przejebali?
jakis film?
ywemytus
02-08-2008, 18:14
jak oni to kurwa przejebali?
jakis film?
uuu napinator forumowy, cos Ci nie poszlo;/
to jednak nie masz chara w LR :/
http://www.***********.com/597809727.html :)
spidiszar
uuu napinator forumowy, cos Ci nie poszlo;/
to jednak nie masz chara w LR :/
a czy ja kiedys mowilem ze mam chara w lr? 8o
i z czym mi nie poszlo ?
ywemytus
02-08-2008, 18:57
a czy ja kiedys mowilem ze mam chara w lr? 8o
i z czym mi nie poszlo ?
to po kiego wiele razy sie wielce napinasz, ale bijesz sie przeciwko inter:>
btw; sua, gz wyczynu hahahahaah
ja tylko bardziej sympatyzuje z lr bo w int 60% ludzi to kretyni ktorzy zawsze byli pionami na servie tak jak clapek, manndy, kendzio albo inne dzieci
Notopeczek
02-08-2008, 19:38
to po kiego wiele razy sie wielce napinasz, ale bijesz sie przeciwko inter:>
btw; sua, gz wyczynu hahahahaah
aaa dzieki dzieki ;)
Carlito7
03-08-2008, 00:33
ja tylko bardziej sympatyzuje z lr bo w int 60% ludzi to kretyni ktorzy zawsze byli pionami na servie tak jak clapek, manndy, kendzio albo inne dzieci
Powiedzial total-mega-pwnage-server-ruler.
skarabeusz323
03-08-2008, 01:07
zal gz fragow
ywemytus
03-08-2008, 12:22
a ty jestes kozak?
a ty jestes kozak?
moge cie zapewnic ze moj poziom intelektualny jest wielokrotnie wyzszy od poziomu jaki reprezentuje soba clapek, przynajmniej w grze
ywemytus
03-08-2008, 18:07
moge cie zapewnic ze moj poziom intelektualny jest wielokrotnie wyzszy od poziomu jaki reprezentuje soba clapek, przynajmniej w grze
masz IQ wyzsze od dody?
masz IQ wyzsze od dody?
dlugo nad tym myslales?
Notopeczek
04-08-2008, 00:50
dobra koneic dzieci wyzwisk,do lozka i spac bo juz po dobranocce !!!
Milonomm
04-08-2008, 04:50
A ty sobie na oko wejdz:/
Notopeczek
04-08-2008, 12:57
qwa sie neiwyspalem dzis ;DDD
Chuj nas to.
Notopeczek
04-08-2008, 13:52
Chuj nas to.
a huj kogo obchodzi co ty o tym myslisz;)
a huj kogo obchodzi co ty o tym myslisz;)
Za to to, ze jakis pajac sie nie wyspal ma wszystkich obchodzic? :| twoje posty obchodza mnie jak zeszloroczny snieg.
bot <3
wytlumaczcie mi cos sie stalo tam na ph, bo nikt nie pisal
wytlumaczcie mi cos sie stalo tam na ph, bo nikt nie pisal
Czysty Wu Pe I Er eR D O eL
ciekawe dlaczego ;ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
ciekawe dlaczego ;ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
IMPREZKA!!!!!!!!!!!!!!
Notopeczek
05-08-2008, 01:39
hehe ta wlasnie kurwa niepamietam...
ok ide spac moze dzis sie wyspie :DDD
http://rapidshare.com/files/134886352/bestfull.w m v.html (http://rapidshare.com/files/134886352/bestfull*****.html)
Najlepszy film Banaha jaki stworzyl :D
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=HWrisfLXoJg ( DLA LENIWYCH)
Jak wygramy to taka rzeznie zrobimy Ze Chuj! heauebau Lov ya Durio =*
Ciekawie tam na ventirlo..
Czubek^^
05-08-2008, 03:48
Komenda Stołeczna Policji w Ełku oznajmiła, że został udaremniony zamach na świadka koronnego Jarosława S., pseudonim "Masa". Zamachowcem okazał się pochodzący z Białegostoku Łukasz T. pseudonim "Knight Schabowy", który jest miejscowym oprychem i ponadto chujem. Na gorącym uczynku złapał go krawężnik, który podsłuchał i podpierdolił jego zdradziecki plan, jak przestępca szedł do sklepu po masło i bułki.
Oto podsłuchana rozmowa "Schabowego" z nieznanym osobnikiem płci nijakiej.
Wowulustoon Mefean [50]: plan do zapoznania sie na jutro
A to plan.
http://img140.imageshack.us/img140/3232/beztytuugm2.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=beztytuugm2.jpg)
nhahahahahaha xD no dzonson teraz zaszalales :D hail kotlet o/
Cienki-Bolek
05-08-2008, 09:51
a co do filmu....
Rasz!
Ogarynka!
Oro ;)
tym razem cos na serio :D
to caly rosa, potrafi zrobic plan niewiadomoczego oraz z kilku przydatnych rzeczy jedna mniej przydatna, ale w tutor exam nie potrafil pomoc
Notopeczek
05-08-2008, 15:31
kazdy nastepny film coraz gorszy.jedyny zjaebisty to ten z hitlerem :D
05-08-2008, 15:50
Seikeron
Aug 05 2008, 15:13:17 CEST Killed at Level 104 by Bellivioon and by Leon Geven
za co?
Ciacho1920
05-08-2008, 16:13
Kolejny z serii beznadziejny film, tylko "narada lr" byla wporzo:D
Picinhoxs
05-08-2008, 16:57
Seikeron
Aug 05 2008, 15:13:17 CEST Killed at Level 104 by Bellivioon and by Leon Geven
za co?
Zgadnij o,o jestes zlym spy
najbardziej na filmiku podobalo mi sie jak 'walcie kule k*rwa' a sdki same lecialy;)
Hmm, akurat tutaj jest zmieszane kilka nagrań z vt, to nie jest nagranie z tej akcji.
Ciacho1920
05-08-2008, 21:04
najbardziej na filmiku podobalo mi sie jak 'walcie kule k*rwa' a sdki same lecialy;)
To pewnie bylo do lidera elfa^^
co do narady to ogladam 10ty raz i ciagle mnie smieszny moment 'A mialem taki zjebisty masterplan!'
wojna ciagle trwa
co do narady to ogladam 10ty raz i ciagle mnie smieszny moment 'A mialem taki zjebisty masterplan!'
wojna ciagle trwa
Mnie smieszy motyw 'chyba was zbackstabbuje' :D
23:54 Odeaa [118]: NEW TIBIA BOT NG CRACKED VERSION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MSG ME ALSO SELLING PACC AND OTHERS BOTjestescie z siebie dumni -.-'?X(X(X(
Wychodza wszyscy co oddali char Novie, Eterni~ i pusto na sali xD
Dragostino
06-08-2008, 02:09
Wychodza wszyscy co oddali char Novie, Eterni~ i pusto na sali xD
TO nie FAIR !!!!!
Zapomniałeś o Podkarpackim :D:D:D:D:D:D:D:D
felix jak bedziesz, msg me w grze
Medivh Shady
06-08-2008, 09:06
jestescie z siebie dumni -.-'?X(X(X(
a co to ma wspolnego z nami ??
Notopeczek
06-08-2008, 14:33
a co to ma wspolnego z nami ??
skad jest ten wasz lider ?? thoria ?:D czy podkarpacki
Dragostino
06-08-2008, 15:14
Z La'Revolution ;)
Ivanov Galil
06-08-2008, 17:53
z pacanowa
jest takze pieciokrotnym mistrzem przedszkola "jutrzenka" w saperze na czas - wiec z szacunkiem
4:2 dla IT
a mogło być ciekawiej ;)
4:2 dla IT
a mogło być ciekawiej ;)
jak byś robił z połykiem na pewno by było ciekawiej...
21:30 Krylek [146]: niech wpadnie ormo
21:30 Krylek [146]: bendzie
21:30 Krylek [146]: smiesznie
21:30 Krylek [146]: jak zawsze
widac it rozgarnieci ;]]]]]]]]]]]]]]]]
wojna trwa
21:30 Krylek [146]: niech wpadnie ormo
21:30 Krylek [146]: bendzie
21:30 Krylek [146]: smiesznie
21:30 Krylek [146]: jak zawsze
widac it rozgarnieci ;]]]]]]]]]]]]]]]]
wojna trwa
Taa dzis 2x Lr wyszlo na Pustynie ale widocznie Inter~ mialo inne plany :/moze innym razem
MiszczCyklopuwIDragonuw
08-08-2008, 23:17
jak byś robił z połykiem na pewno by było ciekawiej...
AHSuAshAUshuA O JA BO SIE POSZCZAM AHSHAushau|HSuASH DOBRE
SERIO DOBRE ;DDDDDDD
22:57 Krylek [146]: ile mi tak bendziesz smecil tuacc buyerzy <3
pokazaliscie mu juz dragi ankh?
chcialbym zapoczontkować setnom stronqe
uda mi sie?
morze nie dzisiaj ale jótro bendzie lepij
EmDeWó To Muj Krul
poddaje sie pierdole
albo nie kruul sie nie poddaje
Moze dzis sie cos bedzie dzialo kto wie :D?
NIee bo ja a wojna trwa
MOJA 100 strona !!
Noo nudna wojna kur.. gdzie ta 100 stronaxd
Hhahaha udalo sie czy nie ???moja 100 ?
HAHAHA wygralem
10:16 Warning! The murder of Ninnaa was not justified. ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
no i sie wydal uber pgowany char lady ninaa ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
tak nawiasen gz trapa od noobow na old port, szkoda ze lr nie bylo
Gallanonim513
09-08-2008, 13:37
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4976
Mistrzowski pomysl na film obejzyjcie ta reklame czy cos reklamopodobnego.
a czfarty ????
terz swietniótki :}
uuuuu ??
Czyzby inter sie obsrało 0.o? przecierz oni wygrywja wojne a nic nie robia :(
Luki was zlał czy cos ??
uuuuu ??
Czyzby inter sie obsrało 0.o? przecierz oni wygrywja wojne a nic nie robia :(
Luki was zlał czy cos ??
Nie Voro , Luki poprostu za kazdym razem kiedy cos się dzieje rozmawia przez telefon z dziewczyną.
Ciacho1920
09-08-2008, 20:53
Nie Voro , Luki poprostu za kazdym razem kiedy cos się dzieje rozmawia przez telefon z dziewczyną.
Luki ma laske8o hahahahhahaha
skarabeusz323
09-08-2008, 21:06
a co w tym dziwnego
Ciacho1920
09-08-2008, 22:28
nao rl?? jak i polowa it:o
Luki ma laske8o hahahahhahaha
W przeciwienstwie do Ciebie...
I nawet prace! :O
Ciacho1920
09-08-2008, 22:45
W przeciwienstwie do Ciebie...
I nawet prace! :O
Dobrze wiedziec:)
lol? daj na loooooz ....
uAhsueahsueHAUSEAUsheuahseuASHEUHAsuehuaEUAHSEUHAU He za kazdym razem jak tak piszesz to mi poprawiasz humor x)
Shavenis
Aug 10 2008, 04:27:06 CEST Killed at Level 195 by Skin Bzyk:evul:;(
Opłacało sie Grac w cs do tej 4.... ;)
http://www.***********.com/174743212.html :cup:
**** <-SPidiSChaRe! o.o
Cam dla tych co są ciekawi.8o
Shavenis
Aug 10 2008, 04:27:06 CEST Killed at Level 195 by Skin Bzyk:evul:;(
Opłacało sie Grac w cs do tej 4.... ;)
http://www.***********.com/174743212.html :cup:
**** <-SPidiSChaRe! o.o
Cam dla tych co są ciekawi.8o
DLugo sie nawet trzymal :D i chlop prawie zlozyl amesa hahahah
"Prawie zlozyl Amesa"
Uwielbiam okreslenie "prawie" jest tak sprecyzowane ze szok.
Picinhoxs
10-08-2008, 11:07
uhahahua elfa musieli uzyc aby go uwalic hueehhheuh
kurwa
moglem poczekac jeszcze godzine i ubilbym shavepenisa ;/
skad wiesz czy akurat tobie by puscilo ostatniego sdkaX(
uhahahua elfa musieli uzyc aby go uwalic hueehhheuh
po czym wnioskujesz ze elf? jaki problem odliczyc kombo i trzymac non stop sd?
po tym ze inter nie potrafilo by zlozyc 195 RP bez uzycia elf bota ? inter nie potrafi grac bez elf bota .... sam o tym wiesz widac to przez caly film gdzie wkoncu shavenis sam wpadl w trapa
i jebaliscie w niego sd z 1 min
a on sie normalnie leczyl
potem pewnie ktos powiedzial WLACZYC ELF BOTA i poszlo 3x combo i spadl :/
skad wiesz czy akurat tobie by puscilo ostatniego sdkaX(
nie chodzi o fraga ale o przyjemnosc kulowania zydka hrhr
po tym ze inter nie potrafilo by zlozyc 195 RP bez uzycia elf bota ? inter nie potrafi grac bez elf bota .... sam o tym wiesz widac to przez caly film gdzie wkoncu shavenis sam wpadl w trapa
odbic mam pileczke kurwa?
ok
"pewnie na shavenisie byl ktos z hiberny, novy, eterni lub danubii, bo sam by nie ogarnal tak zrecznie i dlugo sie leczyc"
ty retardzie w kake jebany
moge tak w nieskonczonosc ale po chuj?
Cienki-Bolek
10-08-2008, 14:38
oj ty durniu... zeby wlaczyc bota trzeba byc offline to niby jak retardzie w srodku bicia kogos mozna wlaczyc elfa?co za kurwa zal z ciebie koles.... shavenis byl wlasnie na bocie ;] widac to po tym ze pisze podczas zgarniania comba 1k +
Masz strone wczesniej, wystarczy sprawdzic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.