Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie II
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Picinhoxs
07-06-2008, 15:20
1000 post cickisfishafgshagoashgasoghsagoa
Gallanonim513
07-06-2008, 15:20
mam nadzieje ze umnie tez wyjazd wypali. Jeszcze matma i niemiec i widzimy sie w legnicy, galithar dostajesz od mojej skromnej osoby MOCNEGO KOPA NA POWITANIE! bo tak witaja sie prawowici bialostoczaninie :)
Bracia_Zdunscy
07-06-2008, 15:28
mam nadzieje ze umnie tez wyjazd wypali. Jeszcze matma i niemiec i widzimy sie w legnicy, galithar dostajesz od mojej skromnej osoby MOCNEGO KOPA NA POWITANIE! bo tak witaja sie prawowici bialostoczaninie :)
hAahahahahahahaahahahahahahahhah jak juz piszesz miejscowosc to pisz z duzej litery Białostoczaninie!
jak juz wszyscy jada do tej Legnicy to moze i my zawitamy ?
POZDRAWIAM!
@Lucek93
@Bracia_Zdunscy
mjakmilosc.br?:|
Dragostino
07-06-2008, 15:32
Jun 06 2008, 02:17:24 CEST Killed at Level 163 by Bellivioon
and by Fosfik
Następnych wrogów sobie robicie? ........
SpoconyKrystyna
07-06-2008, 15:33
czyzby bohaterowie M jak Milosc zawitali na nasze forum ? 8o
Co macie do M jak Miłosc? Ogladam to od 11 odcinka, przegapilem z 5 xD
Medivh Shady
07-06-2008, 16:07
Widac nie chcial zaplacic ;) , bo to normalne ostatnio w lr zabijac kogo popadnie , widac ze kasy brak o.o
( Do smoka i kendiego , nie scierajcie sie na moj temat bo i tak juz nie czytam tych waszych wypocin )
Widac nie chcial zaplacic ;) , bo to normalne ostatnio w lr zabijac kogo popadnie , widac ze kasy brak o.o
( Do smoka i kendiego , nie scierajcie sie na moj temat bo i tak juz nie czytam tych waszych wypocin )
i prawde brachu mowisz po co to czytac te ich wypierdki :baby:
Nie maja kasy to pekuja na noobach z shadow gunners :P
btw.
Juz minuty dziela nas od rozpoczecia mistrzostw europy! DO BOJU POLSKA!
Gallanonim513
07-06-2008, 16:27
moze zaczne butelki po piwie zbierac... 0,35 gr za sztuke a na euro pelno tego bedzie. kto wie... moze tak zarobie swoj pierwszy milion zlotych???
Bracia_Zdunscy
07-06-2008, 16:36
moze zaczne butelki po piwie zbierac... 0,35 gr za sztuke a na euro pelno tego bedzie. kto wie... moze tak zarobie swoj pierwszy milion zlotych???
ale te Euro odbywa sie w Austrii i Szwajcarii a nie w Polsce ;)
Polska goooola! Polska goooola!
Obstawiajcie ile będzie ;p
Ja mówie 2:1 dla Polski
@edit
Jak sprawdzić ile postów sie napisało ?
Eh medi nie zaprzeczaj ze cala ta gildia Unto~~ jest od was.
U was tez to bylo modne swego czasu ;) i nadal jest. Clapek nie zaprzestal swoich , PAy 50k
Wypociny to ty medi piszesz, ostatnio zakozaczyles na forum ze niedlugo 200 a co ? 198 sie klepie;/ Na opence na port hope ani pzta nie miales, brak pvp ? elf bot off? scared? a pozniej padles jak totalny noob.
Wkrotce sie przekonasz jak stoimy z kasa , to ci japa opadnie ;)
Bracia_Zdunscy
07-06-2008, 18:24
U was tez to bylo modne swego czasu ;) i nadal jest. Clapek nie zaprzestal swoich , PAy 50k
Wypociny to ty medi piszesz, ostatnio zakozaczyles na forum ze niedlugo 200 a co ? 198 sie klepie;/ Na opence na port hope ani pzta nie miales, brak pvp ? elf bot off? scared? a pozniej padles jak totalny noob.
hahahahhahahah po.1 Unto~ nie jest z nami tak jak wy pisaliscie nikt z nich oficjalnie deklaracjii wojny nie napisal B) a o wasza kase sie tez nie martwimy bo predzej czy pozniej was wybijemy i wtedy to wam japa opadnie ;(
Medivh Shady
07-06-2008, 18:38
Polska goooola! Polska goooola!
Obstawiajcie ile będzie ;p
Ja mówie 2:1 dla Polski
@edit
Jak sprawdzić ile postów sie napisało ?
nie da sie xD , ja tam polsce duzo szans nie daje ;P nie mowie ze przegra ale raczej nie wygra wiec wiadomo jaki wynik ;P
Trampolina
07-06-2008, 19:02
1. niech kazdy pilnuje swojej kasy
2. niech kazdy pilnuje swojej gildi
3. niech kazdy przestanie wciskac kazdemu swoje prawidla
4. niech kazdy podchodzi do tibi z dystansem i nei przenosi tego na RL
5. niech kazdy potrafi spotkac sie z wrogiem z tibi w Rl na przyjacielskich stosunkach bo jedyne dla czego mozesz kogos obwiniac za swojego deda i strate kasy w tibi poprzez pryzmat tego ze looka ile jego postac stracila na wartosci na allegro
6. Nintoko ma naprawde fajne poczucie humoru a to ze co stam powiedzial w zartach o Polakach to chyba nic bardzo strasznego bo my tez nei jestesmy lepszi mowiac o Hiszpanach , Brazylijczykach i innych nacjach wiec najpier starajmy sie popatrzec na samych siebie potem na innych i to ze jestemy Polakami nie usprawiedliwia nas od tego ze mozemy mowic wszystko o kazdym.
7. ponad polowa arcani (hlvl) uzywa bota ,sharuje ,kradnie, kupuje acc i robi walki, robi PA i random PK
I jesli kazdy uwierzy w to co napisalem i bedzie sie tego trzymal to bedzie nam sie lepiej grac w tym bawic ta smieszna Tibia i nie bedziemy mieli problemu zeby spotkac sie kiedys na RL i pogadac przy pifku o EURO :)
5. niech kazdy potrafi spotkac sie z wrogiem z tibi w Rl na przyjacielskich stosunkach bo jedyne dla czego mozesz kogos obwiniac za swojego deda i strate kasy w tibi poprzez pryzmat tego ze looka ile jego postac stracila na wartosci na allegro
6. Nintoko ma naprawde fajne poczucie humoru a to ze co stam powiedzial w zartach o Polakach to chyba nic bardzo strasznego bo my tez nei jestesmy lepszi mowiac o Hiszpanach , Brazylijczykach i innych nacjach wiec najpier starajmy sie popatrzec na samych siebie potem na innych i to ze jestemy Polakami nie usprawiedliwia nas od tego ze mozemy mowic wszystko o kazdym.
7. ponad polowa arcani (hlvl) uzywa bota ,sharuje ,kradnie, kupuje acc i robi walki, robi PA i random PK
I jesli kazdy uwierzy w to co napisalem i bedzie sie tego trzymal to bedzie nam sie lepiej grac w tym bawic ta smieszna Tibia i nie bedziemy mieli problemu zeby spotkac sie kiedys na RL i pogadac przy pifku o EURO :)
najmadrzejszy post od wielu stron~
Medivh Shady
07-06-2008, 20:04
no lolo postarales sie :P ale tak samo jak koszyk nie zgodze sie z 6 pkt , dla mnie to on ma jakies dzieciece poczucie humoru i zazwyczaj za sile proboje byc smieszyne
wiecie jak sie przyjemniej czyta forum jak sie olewa posty smoka i kendiego ;P
i prawde brachu mowisz po co to czytac te ich wypierdki :baby:
Nie maja kasy to pekuja na noobach z shadow gunners :P
btw.
Juz minuty dziela nas od rozpoczecia mistrzostw europy! DO BOJU POLSKA!
HAHAHAHHAHA BRAK KASY?? chyba QPICIE
zreszta zobaczycie nie dlugo GH OD LR pare dni dokladnie dam znac kiedy mozecie isc i podziwac brak kasy LR HAHAHHA
boze co za kretyn next Medivh ktory sie pzta boi wlaczyc ,widac to bylo na Port hope jak latal i nie wiedzial gdzie s*******ac
ale bozia go skarala i padl 2h potem
HAHAH brak kasy zalll 11kk to brak kasy?
zreszta zobaczycie nie dlugo GH OD LR pare dni dokladnie dam znac kiedy mozecie isc i podziwac brak kasy LR HAHAHHA
boze co za kretyn next Medivh ktory sie pzta boi wlaczyc ,widac to bylo na Port hope jak latal i nie wiedzial gdzie s*******ac
I czym sie tak jarasz? Zamknij morde.
Trampolina
07-06-2008, 20:19
Wiesz Med miedzy innymi dla tego bylem vice w DPFT ze mam zdrowe podejscie do sprawy i jasny umysl jesli chodzi o konflikty. A to ze teraz jestem po 2 stronie barykady chociaz malo kto by powiedzial ze stane przeciw lukiemu to to ze Alunir nazwal mnie zlodziejem i klamca bez zadnych podstaw a niejedna osoba na Arcani powie ze wywalilem okolo 30kk tylko na przyjaciol i ludzi co mieli hacka zeby odbili sie od dna jak rowniez wiele ludzi zawdziecza mi to ze nadal posiada swoje chary tylko dla tego ze robilem fake kupna tych postaci i potem je oddawalem prawowitym wlascicielom za free. Aha wiec potwierdzam to ze nei mam nic do nikogo i jesli Alunir mnie przeprosi za to co powiedizal to bedzie wszytsko po staremu chociaz nei znaczy to ze wyjde z wojny bo jak raz sie stanelo po jakiejs stronie konfliktu to trzeba sie jej trzymac niezaleznie od tego co sie dzieje no chyba ze ktos z LR mnie wywali na kase o.O czy cos bo wojna to jedyna zabawa dla mnie bo nie lubie expic czy chodzic na hunty samemu.
osoby zainteresowane Donosicielem prosze o kontakt na priv to podam mu oczywiscie po tym jak zaplaci jaki name jest nowej wersji donosiciela ;)
jak by sie ktos pytal skad mialem taka kase zeby pomagac ludziom po hacku i kupowac chary zeby je potem oddac to powiem ze selnolem okolo 30+ pacc na arcanii
Sam powiedziałem Morutowi aby poprzenosił swoich kolegów do jakiejś jednej gildi aby Ormo ich nie biło - ofc tą gildia bylo Untotutuouchables.
no lolo postarales sie :P ale tak samo jak koszyk nie zgodze sie z 6 pkt , dla mnie to on ma jakies dzieciece poczucie humoru i zazwyczaj za sile proboje byc smieszyne
e tam nie znacie sie nintoko operuje fajna ironiaxd
Sam powiedziałem Morutowi aby poprzenosił swoich kolegów do jakiejś jednej gildi aby Ormo ich nie biło - ofc tą gildia bylo Untotutuouchables.
Ale to sie chyba zmieni co nie Filush ? :p
Już dawno sie zmieniło, powinni wyjebać z nazwy swojej gildi "Un".
jednorazowy
07-06-2008, 21:28
czytam to forum od dawna i zrobilem to konto tylko po to zeby odpisac na Twoj post . nie bede komentowal reszty bo to nie ma sensu .
@jesli macie 11kk to moge Ci powiedziec tylko tyle ; nie macie nic.
cya
czytam to forum od dawna i zrobilem to konto tylko po to zeby odpisac na Twoj post . nie bede komentowal reszty bo to nie ma sensu .
cya
+kazdy ma swoja kase
cya
tak jak napisalem wczesnie
ZROBIE POSTA kiedy kasa ta bedzie wystawiona w GH LR
i zobaczysz co ma LR ....
tak jak napisalem wczesnie
ZROBIE POSTA kiedy kasa ta bedzie wystawiona w GH LR
i zobaczysz co ma LR ....
Zebysmy wiedzieli jakie paymenty wystawiac :)
Zebysmy wiedzieli jakie paymenty wystawiac :)
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
wystawic to ty se mozesz dupe na wiatr
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
dupa na wietrze
ale glupie o,o
jednorazowy
07-06-2008, 23:17
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
wystawic to ty se mozesz dupe na wiatr
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
eh tak myslalem ze jak napisze pierwszego posta to juz sie nie powstrzymam od odpisywania na durne posty ;]
a wiec drogi kolego co ty soba prezentujesz?
Dragostino
07-06-2008, 23:19
Ahhah . Brawo panie zjadaczu rozumów .... Brak mi słów... Nawet tego nie wiedziec ze Untouchables to rozłam Dawnej Sfory , a do niedawna Crew for ages , i ci którzy chcieli byc neutral przeszli do Untouchables.
Nawet niewidziałeś nikogo na OB od nich a smiesz twierdzic ze sa po stronie Interregnum.
Przynajmniej oni sie przyznali ze poniesli klęskę , nie tak jak niektórzy po OB (31-20) smieli twierdzic ze nie przegrali i kleski nie bylo.
eh tak myslalem ze jak napisze pierwszego posta to juz sie nie powstrzymam od odpisywania na durne posty ;]
a wiec drogi kolego co ty soba prezentujesz?
to, co chce reprezentowac soba noobposterem na forum ;D
jakby kto nie kapowal to crew for eyes to crew for ages ( XD ) !
hail zaloga na oczy
Own3d... : D
Pamietaj! Smokuu ma zawsze RACJE !
nawet jak niema to i tak ma !!
@medi
kasy...coty na upartego sama moja kasa wystarczy na 2 miesiace walki dla wsyztskich;) a jak wiesz u nas niema jak u was ze
-daj na shipy plx
-nie skoluj se mam tylko 2kk
-plx pozycz 50k na blesy
-idz do lukiego
@szefo
chcesz pewniaki do profesjonala na kupon??
-polska niemcy [0:3]
-polska chorwacja [polacy pzrejebia]
-polska austra [X2 remis albo wtopa
taksamo ze polska neiwyjdzie z grupy to na 100%
i wroca do polski z 1 albo bez punktow i zgonia na ..klimat ;p
@medi
kasy...coty na upartego sama moja kasa wystarczy na 2 miesiace walki dla wsyztskich;) a jak wiesz u nas niema jak u was ze
-daj na shipy plx
-plx pozycz 50k na blesy
-idz do lukiego
@szefo
chcesz pewniaki do profesjonala na kupon??
-polska niemcy [0:3]
-polska chorwacja [polacy pzrejebia]
-polska austra [X2 remis albo wtopa
W meczu Polska -Austria dajac x2 wykluczyles mozliwosc innych opcji gwoli scislosci
zbyt pesymistyczny ten twoj kupon wzgledem polaka notop,wiem ze stac nas na awans do dalszej fazy
@medi
kasy...coty na upartego sama moja kasa wystarczy na 2 miesiace walki dla wsyztskich;)
Jakbym nic nie robil poza gra w tibie tez bym mial tyle forsy.
@medi
-daj na shipy plx
-plx pozycz 50k na blesy
-idz do lukiego
Nom wiesz na shipy sie moze zdazyc ze ktos nie ma, wiele razy tak miałem a wiadomo ze do biednych nie naleze, a co do reszty punktow owszem kilku ludzi przychodzi po kase na blesy ale nei do lukiego tylko do mnie, i na tym polega gildia aby sobie pomagac:)
A co do Polski w wypowiedzi widac Polska mentalnosc do wiary w siebie i wiecznego narzenia, a klimat jest calkiem podobny do Polski :)
Niemcy - Polska (1X2) Polska
Austria - Chorwacja (1X2) Chorwacja
Portugalia - Turcja (1X2) Portugalia
Całkiem fajny kupon :)
Gallanonim513
08-06-2008, 10:42
wlasnie ja nie rozumiem dlaczego tak jest, kiedy Polsce udaje sie cos osiagnac np dostali sie na euro od razu ida komentarze nie wyjdzie z grupy albo jeszcze jakies glupoty, Troche wiary sam nie jestem patriota, ale w takich chwilach chcialbym aby im sie udalo. 2-1 dla Polski !
Może było ze weszliśmy na MS. świata i odrazu odpadliśmy z grupy ale tym razem tak nie będzie (oby xD)
Może ten nowy trener coś zrobi wkońcu w eliminacjach ładnie nam poszło ! ;p
Bartholomew
08-06-2008, 12:11
12:05 Adix Valta [21]: polace w tibi niech sie ubiorom na Bialo-czerwon wspomurzmy polaków
i wszystko jasne :D
to ty notop?
12:05 Adix Valta [21]: polace w tibi niech sie ubiorom na Bialo-czerwon wspomurzmy polaków
i wszystko jasne :D
to ty notop?
Nah, to Dran :/
ale LR kibicuje polakom, nie dawno na OB chcieli wyjsc z barwach polski ;)
SpoconyKrystyna
08-06-2008, 13:40
niewiem czemu wiekszosc z Was twierdzi ze Polska nie ma szans na Euro ? W kwalifikacjach Polacy pokazali ze potrafia grac z najlepszymi. Potrafili wygrac z świetną Portugalia w której 1 zawodnik jest warty tyle co nasz najlepszy klub w Polsce Wisła Kraków ? W Chorzowie Polacy w meczu z Portugalia nie dali im szans na wygrana prowadzili od poczatku zasluzenie i tak do konca meczu, w Lizbonie było trochę inaczej tutaj oni prowadzili mecz ale to My zdobylismy pierwsi bramkę a potem Portugalia musiała odrabiac straty ale w koncu remis był z 4 drużyną świata, i 2 w europie. Moim zdaniem Polacy na Euro maja ogromne szanse, nie skreslam ich jak notop, ze z grupy wyjsc szans nie maja. Dzisiejszy mecz z Niemcami pokaze jaki mamy silny zespół i Polacy pokarza ze potrafia wygrywac z najlepszymi. Ja typuje 1-0 dla Polski bo bardzo dobrym meczu B)
30-0 dla Polski jak to w reklamie Media Martku :cup:
Bracia_Zdunscy
08-06-2008, 14:08
Gratulacje Notop moj stary przyjacielu ;)
http://img264.imageshack.us/img264/9428/dragoncalwui9.jpg (http://imageshack.us)
Gallanonim513
08-06-2008, 14:16
opisy od rana rozbrajaja
<opis>POLSKA vs hitlerland.
DO BOJU POLSKO!!!!</opis>
xD
ywemytus
08-06-2008, 14:19
opisy od rana rozbrajaja
<opis>POLSKA vs hitlerland.
DO BOJU POLSKO!!!!</opis>
xD
tak wiem, fajny fajny:D
Trampolina
08-06-2008, 14:25
Jesli na Polskich charach na mistrzostwach swiata bedzie grala Hiberna i na smolarku naprzyklad Zomb to wyjdziemy z grupy no chyba ze niemcy pojda w stack przy naszej bramce to wtedy dzieki elfowi strzela nam gola ale jest mozliwosc ze dostana debuga juz w pierwszej polowie.
btw nie interesuje sie pilka i nie mam zielonego pojecia o tym ale wspieram naszych graczy i pewnie nawet obejze ten mecz.
W meczu Polska -Austria dajac x2 wykluczyles mozliwosc innych opcji gwoli scislosci
po co sie wypowiadasz jak w zyciu niebyles u bugmacherow...
2x znaczy remis lub przegra a opcji amsz jeszcze w huj i w pizdu
1,1x,x,2
cos wiecej ?D
nielicze ze na 1 tymsamym kuponie niemoze sie powtarzac np polska austra/polska niemcy
wiecej szczegolow zapraszam na
www.sts.pl
regulamin a pozniej wroc i odpisz
Gallanonim513
08-06-2008, 14:28
wczoraj moruthonix zalozyl sie z polem enmo ze jak Polska przegra to wychodzi z interegnum!
wczoraj moruthonix zalozyl sie z polem enmo ze jak Polska przegra to wychodzi z interegnum!
to mam nadzieje ze juz wyplacil kase z banku..[przypuszczam ze ze 2-3kk :D
<do nikogo>
ps. twoja stara gra w reprezentacji polski
ywemytus
08-06-2008, 14:42
mhm, notop to moze wy*******aj do niemiec jak jestes takim wiernym fanem hitlerlandu? zero optymizmu w tobie
twoj stary to klose
Gallanonim513
08-06-2008, 14:46
hahahaa balance rozjebales mnie. xD
SpoconyKrystyna
08-06-2008, 14:51
Notop widze ze tez sie bawisz/bawiles w obstawianie ;) kiedys nawet obstawiajac mecze zgarnąłem troche pieniedzy :) ale kiedy to było. Zapomniales jeszcze o opcji jaka jest Notop, czyli 12 czyli wygra 1 zespół albo 2, ale w STS chyba takiej opcji nie ma, a w Toto-Mix jest na bank :]
Dzis Moruthanix nie wyjdzie z Interregnum :D bedzie dobrze DOKOPIEMY NIEMCOM! :evul:
btw.
Notop czemu skazujesz Polaków na porażke jeszcze przed meczem ? Przed eliminacjami zapewne tez obstawiałes ze Polacy nie wejdą do ME. a jednak weszli i to w jakim stylu :)
<do nikogo>
ps. twoja stara gra w reprezentacji polskiGdyby moja matka grała w reprezentacji Polski bym był z Niej dumny :) Moim zdaniem to Duma reprezentowac swoj kraj, swoją ojczyzne
Jesli na Polskich charach na mistrzostwach swiata bedzie grala Hiberna i na smolarku naprzyklad Zomb to wyjdziemy z grupy no chyba ze niemcy pojda w stack przy naszej bramce to wtedy dzieki elfowi strzela nam gola ale jest mozliwosc ze dostana debuga juz w pierwszej polowie.
btw nie interesuje sie pilka i nie mam zielonego pojecia o tym ale wspieram naszych graczy i pewnie nawet obejze ten mecz.
OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD
OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD
Duzo do tematu wniosłeś. Jestes tu potrzebny jak sanki w lipcu.
Moj typ: 1:0 dla nas.
po co sie wypowiadasz jak w zyciu niebyles u bugmacherow...
2x znaczy remis lub przegra a opcji amsz jeszcze w huj i w pizdu
1,1x,x,2
cos wiecej ?D
nielicze ze na 1 tymsamym kuponie niemoze sie powtarzac np polska austra/polska niemcy
wiecej szczegolow zapraszam na
www.sts.pl
regulamin a pozniej wroc i odpisz
Mecz np POLSKA-Niemcy
x-remis
1-wygrana POLSKI
2-wygrana Niemiec
Tyle jest opcji ,ewentualnie bardziej szczegolowo obstawiasz wynik,przedzial minut w ktorym padna bramki,strzelcow etc etc
bye...:|Co do wyniku -ciezko obstawic mysle ze 1-0 , 2-1 dla nas .Ogolnie nasza grupa moze byc bardzo ciekawa ze wzgledu na podobna gre zespolow
Dobra , zwracam honor -zawsze stoluje sie w innym szczerze opowiedziawszy
SpoconyKrystyna
08-06-2008, 15:26
Mecz np POLSKA-Niemcy
x-remis
1-wygrana POLSKI
2-wygrana Niemiec
Tyle jest opcji ,ewentualnie bardziej szczegolowo obstawiasz wynik,przedzial minut w ktorym padna bramki,strzelcow etc etc
bye...:|
w sts jest jak Notop mowi 1,X,2,1X,2X i wiecej nie ma
w toto-mix jest 1,X,2,1X,X2,12
w innych firmach nie typowałem wiec niewiem
wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie ;)
osiem jajo dla nas ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
zalozylem sie z nauczycielka niemieckiego o 5zl ze wygramy
zalozylem sie z nauczycielka niemieckiego o 5zl ze wygramy
masz 5 zł w kieszeni ;p
Mówie wam będzie 2:1 ! :cup::cup::cup::cup:
z Portugalią też mówili, że przegramy i co ? Wygraliśmy ;]
bedzie 2:1 dl anas lub 1:1 lub 0:1 dla szwabow
mowie wam xd
Szefie :)
08-06-2008, 19:17
ja mysle ze wygramy albo przegramy albo moze zremisujemy;/
Gallanonim513
08-06-2008, 19:56
POLSKA
O
/\,O__
_| / |_ niemcy
xD
Notop widze ze tez sie bawisz/bawiles w obstawianie ;) kiedys nawet obstawiajac mecze zgarnąłem troche pieniedzy :) ale kiedy to było. Zapomniales jeszcze o opcji jaka jest Notop, czyli 12 czyli wygra 1 zespół albo 2, ale w STS chyba takiej opcji nie ma, a w Toto-Mix jest na bank :]
Dzis Moruthanix nie wyjdzie z Interregnum :D bedzie dobrze DOKOPIEMY NIEMCOM! :evul:
btw.
Notop czemu skazujesz Polaków na porażke jeszcze przed meczem ? Przed eliminacjami zapewne tez obstawiałes ze Polacy nie wejdą do ME. a jednak weszli i to w jakim stylu :)
Gdyby moja matka grała w reprezentacji Polski bym był z Niej dumny :) Moim zdaniem to Duma reprezentowac swoj kraj, swoją ojczyzne
ja tam sie ciesze ze morut sie wkoncu wyplaci;) no chyba ze jego slowo jest huja warte.
a co do pytania,jasne ze obstawialem ze szybciej chiny wejda do mistrzostw europy niz polska;)
(ps. niepisac mi ze chiny nieleza w europie..wiem)
chiny nie leza w europie zal
nie pisac mi ze to pisal bo napisalem to specjalnie
08-06-2008, 20:26
przeciez napisal ze wie o tym noob
Cala Polska W Cieniu Slaska
Gosc Mial Wypadek , Stoi Samochodem I 15 Min Juz Klaksonem Trabi Gudgejm
Najlepsze jest to, ze wiekszosc ludzi wyjezdza lub planuje wyjechać za granice do pracy na stałe lub sezonowo, narzeka na rząd, na polske, robi zakupy na ukrainie (mowa o regionach przy wschodniej granicy), gospodarka upada, a teraz nagle wszyscy wielcy patrioci i kibice :s
08-06-2008, 21:39
1:0 dla NIEMIEC
JESTESMY W DUPIE xDD
Wkór** mnie juz Ci nasi do tej 1-szej połowie
Może ten Leon coś zrobi z nimi (wpierdol w szatni albo coś)
Ale będzie 2 : 1 dla nas ! :cup::cup::cup:
Niemcy maja elfbota i strzelaja spoza ekranu -.-
ta ciota podolski to kurwa chyba z braniewa jest jebak pierdolony polak jebany mac co o nkurwa nie iwdzi jakie ma nazwisko pierodlony **** i chuj przez takiego zjebanas przejebelame piatke kurwa mac
Gralismy jak nigdy ... przegralismy jak zawsze-zapamietajcie to bo czesto sie wam przyda:|
Mecz otwarcia: FAIL
Mecz o wszystko: ..............................
Mecz o honor:......................................
Gralismy jak nigdy ... przegralismy jak zawsze-zapamietajcie to bo czesto sie wam przyda:|
Mecz otwarcia: FAIL
Mecz o wszystko: ..............................
Mecz o honor:......................................
Mecz otwarcia: FAIL 2-0 dla niemcow
Mecz o wszystko: BUT 3-1 dla polakow
Mecz o honor: THX FOR TRYING 2-1 dla chorwatow
CHOWAC FLAGI Z SZESCIOPAKOW Z WARKI HAHAH
ogladnelem 20 min meczyka .przypominalo mi to zbieranie pieczarek na polu z krowami,
teraz jestem juz na 100% pewny
niewyjdziemy z grupy...nawet niebedziemy mieli 1 punkcika :D
polacy pokarza co to honor bog i ojczyzna..wroca z zerowym kontem ;)..zganiajac na klimat
Podolski ma hunta i juz sie nie wyplaci
na temat meczu n/c ;/
pizdy do gory,Kubica 1# w f1 !
Czubek^^
08-06-2008, 23:21
jebanego balacka i tych jebanych szwabow kibicow spalic na stosie
Gallanonim513
08-06-2008, 23:22
a zauwazyliscie cos? ten shweistanger czy jak mu tam ostro podobny byl do sua ~ na poczatku pomyslalem kurwa. NIemozliwe sua to szwab i wcale nie pracuje w pkp. xD ten sam odcien blondu
Mecz otwarcia: FAIL 2-0 dla niemcow
Mecz o wszystko: BUT 3-1 dla polakow
Mecz o honor: THX FOR TRYING 2-1 dla chorwatow
CHOWAC FLAGI Z SZESCIOPAKOW Z WARKI HAHAH
Z tyskich :)
Fakt, ze nie grali dobrze a zwlaszcza obroncy, zostawiali duzo miejsca niemca i pozniej probowali pulapki offsidowe ale cos nie wychodzilo i wyszlo jak wyszlo :)
Z tyskich :)
Fakt, ze nie grali dobrze a zwlaszcza obroncy, zostawiali duzo miejsca niemca i pozniej probowali pulapki offsidowe ale cos nie wychodzilo i wyszlo jak wyszlo :)
W sparingach pulapki wychodzily,jednakze niemcy to zespol pilkarsko lepszy,moglismy go pokonac jedynie ambicja,ktorej po akcji ze strzalem Zurawskiego nie brakowalo,jednak w drugiej polowie po 2'giej bramce cos peklo.Brakowalo nam playmakera,dopiero jak wszedl Roger wniosl troche ozywienia.Po pierwszych 20 minutach mialem wrazenie ze gramy na remis,no coz albo sie proboje zgarnac cala pule albo odchodzi z kwitkiem.
ogladnelem 20 min meczyka .przypominalo mi to zbieranie pieczarek na polu z krowami,
teraz jestem juz na 100% pewny
niewyjdziemy z grupy...nawet niebedziemy mieli 1 punkcika :D
polacy pokarza co to honor bog i ojczyzna..wroca z zerowym kontem ;)..zganiajac na klimat
NAUCZ SIE KURWA PISAC "NIE" Z CZASOWNIKAMI OSOBNO IDIOTO :| pierdoli mnie twoja dysleksja czy chuj wie co tam masz, zyjesz na tym swiecie juz 28 lat.
ywemytus
08-06-2008, 23:44
JEDEN WIELKI MURZYNSKI PENIS W DUPE NIEMCOM!
Dwie bramki strzelil mecz, czyli Gliwiczanin strzelil nam dwie bramki..ehhhhhhh.
a notop wali teraz dwiema stopami sobie konia...
wali teraz dwiema stopami sobie konia...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie slyszalem tego xD
Cienki-Bolek
09-06-2008, 10:06
no omg nie mowicie ze problemy z gry bedziecie rozwiazywac w ril zaled
masz racje chcem rozwiazac problem z tibi na rl zadzwonie po mafie i wjade filowi na chate zabije mu cala rodzine bo mam z nim wojne w tibi!!!!!!!!!
;<
zle mnie oceniasz ;s chcem znowu pojechac do legnicy i byc moze znowu zobaczyc filusha przysypiajacego na lawce w centrum,na tylach restauracji etc oczywiscie choc minelo kilka dobrych miechow filush dalej trzyma sie swojej wersji "zmulilo mnie po zupie babci"....
Topic ;D
woja bardzo intensywna niemal codziennie OB masslogi kilkanascie razy dziennie blessy w miastach poblokowane jak za komuny sklepy miesne :D
NAUCZ SIE KURWA PISAC "NIE" Z CZASOWNIKAMI OSOBNO IDIOTO :| pierdoli mnie twoja dysleksja czy chuj wie co tam masz, zyjesz na tym swiecie juz 28 lat.
ciagle cie bija w szkole podstawowej na przerwach??
ciagle cie bija w szkole podstawowej na przerwach??
Wiesz w przeciwienstwie do Ciebie my ukonczylismy podstawowke
pizdy do gory,Kubica 1# w f1 !
Taa.. przynajmniej on nie zawiódł
Trampolina
09-06-2008, 16:13
Czy przestaniecie wypominac komukolwiek co robi w zyciu zawodowym ?
to pomyslcie sobie ze gdyby taki Sua nie jezdzil pociagiem ( ciekawe ilu z was zdalo by egazmin na maszyniste ?) to nie zarobil by ani grosza moze, a jesli by nie zarobil ani grosza to by go nie wydal i nie placil podatkow ,jesli by nie zarobil to wasi rodzice co powiedzmy maja sklep czy pracuja w innej branzy nie zarobili by tych pieniedzy, jesli nie zarobili by tych pieniedzy to byscie nie mieli sie w co ubrac , jesli nie mieli byscie sie w co ubrac to wasi rodzice musieli by powiedzmy krasc, jesli by musieli krasc to mozliwe ze trafili by do wiezienia, jesli by trafili do wiezienia to byscie wyladowali w schronisku dla mlodziezy ,jesli byscie wyladowali w schronisku dla mlodziezy to pewnie byscie tez kradli a juz napewno mielibyscie mniejsze szanse zdobyc dobre wyksztalcenie a co za tym idzie nie moglibyscie pracowac w zawodzie jakim chcecie. Jesli ktos tego nie rozumie to znaczy ze malo wie o zyciu doroslym i niech lepiej sie nie wypowiada bo nie jest wazne kto co robi ,wazne ze pracuje na swoje pieniadze uczciwie bez okradania innych i tylko swoja ciezka praca. Wiec nauczcie sie zyc w spoleczenstwie gdzie naprawde nie zyja sami bankierzy, maklerzy, biznesmeni badz jacys magnaci naftowi. To ze Sua pracuje w PKP to tylko szacun dla neigo ze robi to co lubi i ma z tego duzo motywacji do nastepnych lat pracy bysmy mogli zyc w normlanym spoleczenstwie.
Sam pracuje fizycznie i wcale nie mam sie czym chwalic ani czego wstydzic. Jestem z zawodu barmanem i potrafie zarobic na swoje wlasne potrzeby jak i rodzine tak jak Sua, wiec jesli jestescie w stanie zrobic to samo, to nie robcie szydery z nikogo kto ma inna prace jak wy bo pracuje fizycznie, bo bez takich ludzi nie bylo by pracy papierkowej a jesli nie pracujesz i jestes na utrzymaniu rodzicow to tym bardziej nie masz prawa mowic o pracy innych bo sam jeszcze nie wiesz jak to z toba bedzie bo zycie roznie sie uklada.
Gallanonim513
09-06-2008, 16:30
lolo~ jak zwykle inteligenta odpowiedziec :)
Picinhoxs
09-06-2008, 16:39
I tak wiadomo ze niemcy mieli elfbota i strzelali z poza ekranu , a takze na lawce rezerwowych luki krzyczal quick quick quick polo polo paralajz paralajz kill dem al
Btw: Could not find character
Character picinhoxs does not exist. own3d?
Btw2 za bann:
http://img375.imageshack.us/img375/7242/braniewoty2.jpg
Mi zdeletowali chara z 0 lvlem :S
SpoconyKrystyna
09-06-2008, 18:46
I tak wiadomo ze niemcy mieli elfbota i strzelali z poza ekranu , a takze na lawce rezerwowych luki krzyczal quick quick quick polo polo paralajz paralajz kill dem al
Btw: Could not find character
Character picinhoxs does not exist. own3d?
Btw2 za bann:
http://img375.imageshack.us/img375/7242/braniewoty2.jpg
hHAhahAhaHAHahHAHAAHAHHAhAHAhHAhhhHAHAahAHhaAHhAHA HAHAHAhahAHAh " czy jestesmy bezpieczni" ? :D
HAHHAHHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHA rysunek owned XDDDDDDDD
te nobie
Name: Picinhoxs
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 43
World: Arcania
nowy post ale look this
http://pl.youtube.com/watch?v=QEQfVkEdL04
HAHUASUHSAUHasuhasUHASUAShuasHsauhasUHSUHAuhas
SpoconyKrystyna
09-06-2008, 20:03
" Now he is Arab " :)
Picinhoxs
09-06-2008, 20:14
Pamietacie ich bezpieczeństwo ???
ale to tylko pozory......
http://img413.imageshack.us/img413/8919/braniewo222sj0.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=nRX7nCJnByg < Chambawamba and Kell kazi!
http://www.youtube.com/watch?v=nRX7nCJnByg < Chambawamba and Kell kazi!
olololololololol, 1111 post ololololololol
jaki tytul ma piosenka ktora zaczyna sie w 5:55?:D
http://pl.youtube.com/watch?v=WLwaGRkwVck
Wiesz w przeciwienstwie do Ciebie my ukonczylismy podstawowke
w przeciwienstwie do ciebie ja prawie skonczylem studia..jeszcze mi rok zostal do konca
wiec z tymi txt to idz do swojej starej i znow dostaniesz taboretem po ryju
@lolo
wiesz popsotu zaduzo jest tutaj dzieci ktoszy ciagle ssaja sutka starej,za jakies 10-15 lat bedzie mozna z nimi pogadac normalnie,wtedy rozmowa bedzie inna.
ps.pociesze coniektorych ,zeby zdac egzaminy na maszyniste neistety niewystarczy pisac bez bledow ,tak wiec chyba raczej sie niedorobicie tej fajniutkiej pracy
ps2. zastanawiam sie kto zakwalfikowal maszyniste jako prace fizyczna..1 raz slysze aby taka byla
kurde chyba mi sie kasa nigdy neiskonczy.3 dni temu clawa lotlem dzis zoulstona....znow z 1kk+ mam na statki
w przeciwienstwie do ciebie ja prawie skonczylem studia..jeszcze mi rok zostal do konca
Ja na studia poki co sie nie wybieram ;).
Taboretem po ryju to chyba Ty dostawales w dziecinstwie, mnie tam nikt nie bije w domu jak i po za nim.
<melodia z swiatecznej reklamy coca coli>
Coooooooraz nizej poziom,
cooooooooraz nizej poziom...
13:07 You see a soul stone.It weighs 0.30 oz.It contains the essence of countless tormented souls.
o.0 0.o
ahh ten sula mewa
Picinhoxs
10-06-2008, 15:06
Zara jazda po sue bo prawie skonczyl studia plxor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz do wlosow i ortografi oraz pkp(na ktorym niepracuje) bedziecie mieli nastepny temat;)
uwielbiam patrzec jak dzieci sie wyzywaja;)
Widac bardzo wymagajaca uczelnia, w dodatku dla debili.
Blond_Izaa
10-06-2008, 16:25
Dobrze ze moj synuś Nevin Alur nie jest taki wulgarny jak wy .. :) Bo gdybym uslyzala to z jego ust dostal by exp locka
Dobrze ze moj synuś Nevin Alur nie jest taki wulgarny jak wy .. :) Bo gdybym uslyzala to z jego ust dostal by exp locka
HAahHAhAHahhahAHh congratulations,you have won award post of the week(PotW).
SpoconyKrystyna
10-06-2008, 16:58
@lolo
wiesz popsotu zaduzo jest tutaj dzieci ktoszy ciagle ssaja sutka starej,za jakies 10-15 lat bedzie mozna z nimi pogadac normalnie,wtedy rozmowa bedzie inna.
" prawie " to nie znaczy skonczylem ;) tak jak w pewnej reklamie PRAWIE stanowi wielką róznicę. A i jestem ciekaw jaka to uczelnia :D bo np. u mnie w technikum na tą jeba** 2 trzeba za*******ac a u ciebie w szkole widocznie nic nie trzeba robic :)
co do drugiej wypowiedzi, jak narazie to tylko z tobą i kilkoma niewypałami nie da sie na tym forum normalnie dyskutowac i chyba wszyscy to mogą potwierdzic :]
A i jeszcze do maszynisty. Niewiem jak maszynistą moze byc Sua skoro on jest praktycznie ciagle online ? Moim zdaniem praca maszynisty kojarzy sie z praca ktora nie zezwala na czeste przebywanie w domu,a tu jednak sie mylę. Sua mądry z Ciebie chlopak, nie dosc ze jestem doswiadczonym tibijczykiem, do tego "prawie" skonczyles studia, a do tego dodac ze jeszcze jestes maszynista hohoho ja to bym sie nie wyrabiał :D
z całej mojej wypowiedzi mozna stworzyc "pointe" (puenta) - WSZYSCY BIERZCIE PRZYKŁAD Z NOTOPA!
Month Time Archives
DATE TIME
2008-05 38h
0m
2008-04 24h
30m
2008-03 44h
15m
2008-02 101h
0m
2008-01 174h
45m
2007-12 163h
30m
2007-11 173h
15m
2007-10 210h
45m
2007-09 225h
15m
2007-08 190h
30m
2007-07 187h
0m
2007-06 117h
15m
2007-05 192h
15m
2007-04 271h
15m
2007-03 173h
0m
2007-02 120h
30m
2007-01 214h
30m
2006-12 181h
45m
2006-11 213h
15m
2006-10 179h
45m
2006-09 23h
30m
2006-08 5h
45m
2006-07 72h
45m
2006-06 249h
45m
2006-05 185h
15m
2006-04 189h
30m
2006-03 175h
0m
Shard Blood
10-06-2008, 17:14
Owned~ LoL
Blond_Izaa
10-06-2008, 17:16
Mama sie troszczy a chlopcy sie smieja:(
@up
Ktoś musi o swojego syna dbać :D
Wojna trwa :p
Blond_Izaa
10-06-2008, 17:25
Troszcze sie jak moge i mam u niego pro dzieki temu ... :) i czasem da mi jakis food to wtedy sobie wbijam magiczny lvl i mysle ze majac taki skarb jestem najszczesliwsza osoba na swiecie :)
a wojna owszem trwa :)
eee znam jego mame ktos sie podszywa na pewno by tak jego mama nie napisala hehe xD
Blond_Izaa
10-06-2008, 17:44
Przeciez to ja Blondyna Iza z nazwiska Alur .... :|
" prawie " to nie znaczy skonczylem ;) tak jak w pewnej reklamie PRAWIE stanowi wielką róznicę. A i jestem ciekaw jaka to uczelnia :D bo np. u mnie w technikum na tą jeba** 2 trzeba za*******ac a u ciebie w szkole widocznie nic nie trzeba robic :)
co do drugiej wypowiedzi, jak narazie to tylko z tobą i kilkoma niewypałami nie da sie na tym forum normalnie dyskutowac i chyba wszyscy to mogą potwierdzic :]
A i jeszcze do maszynisty. Niewiem jak maszynistą moze byc Sua skoro on jest praktycznie ciagle online ? Moim zdaniem praca maszynisty kojarzy sie z praca ktora nie zezwala na czeste przebywanie w domu,a tu jednak sie mylę. Sua mądry z Ciebie chlopak, nie dosc ze jestem doswiadczonym tibijczykiem, do tego "prawie" skonczyles studia, a do tego dodac ze jeszcze jestes maszynista hohoho ja to bym sie nie wyrabiał :D
z całej mojej wypowiedzi mozna stworzyc "pointe" (puenta) - WSZYSCY BIERZCIE PRZYKŁAD Z NOTOPA!
Month Time Archives
DATE TIME
2008-05 38h
0m
2008-04 24h
30m
2008-03 44h
15m
2008-02 101h
0m
2008-01 174h
45m
2007-12 163h
30m
2007-11 173h
15m
2007-10 210h
45m
2007-09 225h
15m
2007-08 190h
30m
2007-07 187h
0m
2007-06 117h
15m
2007-05 192h
15m
2007-04 271h
15m
2007-03 173h
0m
2007-02 120h
30m
2007-01 214h
30m
2006-12 181h
45m
2006-11 213h
15m
2006-10 179h
45m
2006-09 23h
30m
2006-08 5h
45m
2006-07 72h
45m
2006-06 249h
45m
2006-05 185h
15m
2006-04 189h
30m
2006-03 175h
0m
za to u ciebie te technikum to chyba...rolnicze
specialnie dodalem z tego co pamietam (prawie bo 1 rok do konca) a nie ze prawie jak ty podstatwoke(13 lat)
pracuje w systemie pracy "czterobrygadowym"(www.google.pl) bo na bank neiwiesz jaki to wiec niewiem co maja te staty do tego gdzie pracuje..
a co do debila,to robicie z siebie ich,z kilkoma osobami mozna jakos pisac(medi itp) a z kilkoma oszolomami "jol jol szerokie spodnie w kroku jestem zajebisty jol jol ziom" popsoru gada sie jak z gownem,tak wiec traktuje takich jak ty jak piekne brazowe cacko wychodzace z "kaka hole"
ps. napisz tera o ortografi bo w poprzednim poscie niewspomniales
@SnoziSF
studia jak studia,jak oderwiesz sie od cycka mamusi to bedziesz wiedzial wiecej,puki co ucz sie tabliczki mnozenia
ywemytus
10-06-2008, 21:04
sua moze pracowac, a z hiberny zawsze ktos siadze na chara:D
specialnie dodalem z tego co pamietam (prawie bo 1 rok do konca) a nie ze prawie jak ty podstatwoke(13 lat)
pracuje w systemie pracy "czterobrygadowym"(www.google.pl) bo na bank neiwiesz jaki to wiec niewiem co maja te staty do tego gdzie pracuje..
a co do debila,to robicie z siebie ich,z kilkoma osobami mozna jakos pisac(medi itp) a z kilkoma oszolomami "jol jol szerokie spodnie w kroku jestem zajebisty jol jol ziom" popsoru gada sie jak z gownem,tak wiec traktuje takich jak ty jak piekne brazowe cacko wychodzace z "kaka hole"
@SnoziSF
studia jak studia,jak oderwiesz sie od cycka mamusi to bedziesz wiedzial wiecej,puki co ucz sie tabliczki mnozenia
Nawet jesli jest /chce byc /bedzie rolnikiem to szczerze powiedziawszy gowno Cie to powinno obchodzic.Chleb , maka , pszenica, kasza to wszystko chyba jesz na codzien.Gdyby nie bylo rolnictwa ...skutki mozesz pomyslec:)
Szacunek rowniez dla pkp , bez nich nie bylo by specow na mecze :DDDD
SpoconyKrystyna
10-06-2008, 22:13
@SnoziSF
mylisz sie moj profil to Diagnosta Mechatronik Samochodowy ;) pewnie nawet niewiesz co to jest? :D www.google.pl ;) I nie ucze sie w podstawowce tylko aktualnie otrzymałem promocje do 4 klasy technikum :)
Notopku tylko ze Ciebie wyzywa 90% forumowiczow a nie mnie czy kogos innego ;)
Kokoella
10-06-2008, 22:25
boże Divox'roy to jebany głąb dał zdjęcie tupok'a z hiberny żeby być fajny...
21:49 Ice Dark Knight [145]: leeter
21:49 Ice Dark Knight [145]: leateer
21:49 Ice Dark Knight [145]: leatter
21:49 Ice Dark Knight [145]: leater
21:49 Ice Dark Knight [145]: letter
21:50 Ice Dark Knight [145]: yes
i sua znowu zaczyna o cyckach mamusi, doroslosci etc etc etc etc jak zwykle ;]
bland iza xdddddddddddddddddddddddddd
a ten niby panov to tym razem kto? kolslog pewnie sobie konto zrobil, bo panovem na*******a teraz x) bo afair panov juz konto na tpl mial od bardzo dawna, ale ownerek sie zmienil to konto na tpl do komentowania tez wypada miec ;]
_/////////
Picinhoxs
10-06-2008, 23:36
allegro jes baj
Gallanonim513
10-06-2008, 23:38
sua~ masz jakis problem do ludzi ktorzy nosza szeroki krok? jezdze na desce i nie wyobrazam sobie chodzenia w spodniach "elo przydupas" nosze szerokie kroki oczywiscie nie do przesady, i zachowuje sie normalnie wiec skoncz pierdolic o ludziach ktorzy maja swoj styl. Bo sam ubierac sie nie potrafisz w dodatku ta twoja blond fryzurka sprawia, iz wygladasz jak zwykly palant. Wiem wiem nie ocenia sie ludzi po wygladzi, ale dla ciebie zrobie wyjatek :*
Picinhoxs
10-06-2008, 23:51
lol my sie smiejem z sua ze 29 lat i gra w tibie a ljubo o.O
Blond_Izaa
11-06-2008, 00:04
Sami slodcy przystojniacy ... Mmmmmm ... :) Sua jest śliczny a ljubo taki dojrzały pan podróznik mam na nich chrapke hrhr
wojna trawa
lol my sie smiejem z sua ze 29 lat i gra w tibie a ljubo o.O
eee to na powaznie byl ljubo na tamtym filmiku Oo?
eee to na powaznie byl ljubo na tamtym filmiku Oo?
tak, ten starszy owner (naprawde spoko typ), a jest jeszcze taki mlodszy, marek bodajze ;p
niom a z tym starszym sie fajnie gada :D
SpoconyKrystyna
11-06-2008, 08:30
fajny filmik ten wasz real pics ;)
Cienki-Bolek
11-06-2008, 09:50
@SnoziSF
1 propozycja... Sua nie odp. na te idiotyczne posty bo jak sie przeglada to forum to tu jest 1% tematu o wojnie a 99% o rl nauce,ortografi etc jest tu kilku takich co ciesza sie kiedy moga na kogos wjechac niby mu doje**c i czuc sie fajnie bo mu powiedzialem ze "twoja stara ......" daj sobie loozu bo kiedy odpisujesz im robicie razem spam tego fora... jesli cos jest zalosne to nie jest warte uwagi a wiec po co odpisywac tlumaczyc jak i gdzie pracujesz a do reszty bezmozgow na tym forum apeluje o wstrzymanie spamu bo zal dupe sciska, podaje przyklad suy bo chyba na niego najbardziej nawijacie te wasze wypociny i to jeszcze ludzie ktorzy pewnie sami nie wiecie co to jest praca tylko "mamo daj 5zl na slodycza".
Top&
Wojna nadal bardzo aktywna... czekam za blessem w carlin ponad 3dni noc i dzien bo tak zapchany... openka za openka
o prosze 1 z nielicznych madrych postow.. Gali tak trzymac :> I dokladnie Sua zignoruj tych dziciakow ktorz w zyciu pewne nie prezentuja za wysokiego poziomu wiec musza sie wyzyc na forum..
1 propozycja... Sua nie odp. na te idiotyczne posty bo jak sie przeglada to forum to tu jest 1% tematu o wojnie a 99% o rl nauce,ortografi etc jest tu kilku takich co ciesza sie kiedy moga na kogos wjechac niby mu doje**c i czuc sie fajnie bo mu powiedzialem ze "twoja stara ......" daj sobie loozu bo kiedy odpisujesz im robicie razem spam tego fora... jesli cos jest zalosne to nie jest warte uwagi a wiec po co odpisywac tlumaczyc jak i gdzie pracujesz a do reszty bezmozgow na tym forum apeluje o wstrzymanie spamu bo zal dupe sciska, podaje przyklad suy bo chyba na niego najbardziej nawijacie te wasze wypociny i to jeszcze ludzie ktorzy pewnie sami nie wiecie co to jest praca tylko "mamo daj 5zl na slodycza".
Top&
Wojna nadal bardzo aktywna... czekam za blessem w carlin ponad 3dni noc i dzien bo tak zapchany... openka za openka
masz racje ;)
tylko sie dziwie ze ty to napisales no ale widac ze czasami sie myle co do osob;)
a co do wojny...nudna i wolna
SpoconyKrystyna
11-06-2008, 13:55
Top&
w sumie wole byc bezmozgiem i spamowac to forum, niz okradac swoich kumpli a potem patrzec im prosto w oczy i głupa walic 8o
No i w sumie w czesci sie z toba zgadzam zacznijmy rozmawiac jak sam temat wskazuje na temat wojny a nie na temat szkoły i innych tego typu rzeczach nie zwiazanych z tematem.
Polo enmo
Jun 11 2008, 16:22:42 CEST Killed at Level 186 by Galithar
and by Amenomm
poexpione
SpoconyKrystyna
11-06-2008, 16:50
Polo enmo
and by Amenomm
poexpione
jeszcze kilka dni... B)
Picinhoxs
11-06-2008, 16:58
Ja pierdole rozkminka galithara z sua jak w 4 pancernych i psie jak jelen mowi do kosa ze zle wkladam do lufy ...
Bartholomew
11-06-2008, 17:02
chyba nie czytasz postow notopa skoro tak twierdzisz
Polo enmo
and by Amenomm
poexpione
Name: Lucyfer-Arcania
Jun 11 2008, 16:57:33 CEST Killed at Level 111 by Youffie
Name: Ziuziek
Jun 11 2008, 16:47:04 CEST Killed at Level 103 by Bedurion
and by Youffie
Name: Aata Arhari
Jun 11 2008, 16:47:08 CEST Killed at Level 256 by Sua Mea
and by Abel
Name: Arcash
Jun 11 2008, 16:55:49 CEST Killed at Level 143 by Fosfik
and by Drocan Shadow
Name: Aeroxis
Jun 11 2008, 16:57:33 CEST Killed at Level 100 by Youffie
and by Leon Geven
Pofraggowane i poblessowane :<
A no i jeszcze Rexsi i Verudur od nas
Chcieli sie bic, to mieli, dostali po dupce :P
Medi czemu nie grasz na swoim charze tylko oddajesz komus go? Scared? :<
Rexsi
Jun 11 2008, 16:47:25 CEST Killed at Level 182 by Paulosrcarolo
and by Lya Ly
Verudur
Jun 11 2008, 16:47:35 CEST Killed at Level 149 by Feniks Druid
and by Goral Dave
Polo enmo
and by Amenomm
Samobojcow tez nie brakowalo.
Nilt Bornegio
Jun 11 2008, 16:23:09 CEST Died at Level 111 by a dragon lord
Wiec 5:4
Name: Lucyfer-Arcania
Jun 11 2008, 16:57:33 CEST Killed at Level 111 by Youffie
Name: Ziuziek
Jun 11 2008, 16:47:04 CEST Killed at Level 103 by Bedurion
and by Youffie
Name: Aata Arhari
Jun 11 2008, 16:47:08 CEST Killed at Level 256 by Sua Mea
and by Abel
Name: Arcash
Jun 11 2008, 16:55:49 CEST Killed at Level 143 by Fosfik
and by Drocan Shadow
Name: Aeroxis
Jun 11 2008, 16:57:33 CEST Killed at Level 100 by Youffie
and by Leon Geven
Pofraggowane i poblessowane :<
A no i jeszcze Rexsi i Verudur od nas
Ale i tak brawa dla Inter ;) Robią coś byście nie expili :S W przeciwieństwie do was gdy inter expi po wygranym battle jak szalone.
SpoconyKrystyna
11-06-2008, 17:53
niekończąca sie opowiesc...
Ale i tak brawa dla Inter ;) Robią coś byście nie expili :S W przeciwieństwie do was gdy inter expi po wygranym battle jak szalone.
LoL Xd
Dl sie nie liczy? nie widzialem zeby byl z wami w gildi :p
Inter expi? Zobacz sobie jak maly,divo,voro,tiuso, przyexpili po wygranej ostatniej, wiec licz sie ze slowami biat*h
SMOKUUU Brakowalo mi Ciebie i Twoich inteligetnych wypowiedzi na poziomie. skoro uwazasz ze 4 osoby expiace 'raz na miesiac' to juz wielkie pg. Zobacz sobie jak od nas ludzie wyexpili chary niektorzy z 100 lvl zrobili 120 +/-
Tak samo nie powinnien sie liczyc frag Aaty na Destroyerze ; >
SpoconyKrystyna
11-06-2008, 18:13
SMOKUUU Brakowalo mi Ciebie i Twoich inteligetnych wypowiedzi na poziomie. skoro uwazasz ze 4 osoby expiace 'raz na miesiac' to juz wielkie pg. Zobacz sobie jak od nas ludzie wyexpili chary niektorzy z 100 lvl zrobili 120 +/-
co to za roznica czy licza tego fraga czy tego skoro i tak ta wojna nigdy sie nie skonczy ? A i tak statystyki na tibia.com nie pokazuja prawdziwego wyniku wojny bo kazda ze stron chcce miec lepsze staty i liczy fragi tego bądz tego tylko by wyjsc na swoja korzysc
Bartholomew
11-06-2008, 18:24
filmik plx ;p
Szkoda z toba gadac :)
Kokoella
11-06-2008, 19:23
[url]http://www.*.com/298888236.html
spidishar
Widok - Fosfik
no i zapomnieliscie o gidli suporrtujacej Interrshit
Drewax
Jun 02 2008, 12:31:55 CEST Killed at Level 50 by Rexsi
Chuj... ze 50 level ale jest w gildi suporrt tak jak wy niby liczycie jakis tam nexuss
tak to tez sie liczy
Kokoella
11-06-2008, 19:35
Kendi odpowiedź będzie logiczna - Nie dodamy ponieważ gildia Maverik nie deklarowała wojny.
no i zapomnieliscie o gidli suporrtujacej Interrshit
Drewax
Jun 02 2008, 12:31:55 CEST Killed at Level 50 by Rexsi
Chuj... ze 50 level ale jest w gildi suporrt tak jak wy niby liczycie jakis tam nexuss
tak to tez sie liczy
(staty Gattsuga Tenshu)
Only players with level 70+ will be counted as a war frag.
-Frags made by noobchars won't be counted.
(staty Beduriona)
- Only players with level 80 or higher will be counted as a war frag.
http://img210.imageshack.us/img210/128/screenshot004tg3.jpg
rotfl :> zszedl z fulld hp na taki red :d widac na filmie moim na poczatku 1 minuty jakos
Cienki-Bolek
11-06-2008, 20:44
po co komu te war fragi kolejny powod do spamu co wliczac i kogo... w wojnie liczy sie kto expi i kto jest w stanie odrabiac lvl i kase po przegranym battle... a wiec ta sytulacja zmienia sie z dnia na dzien-tygodnia na tydzien... ale oczywiscie znowu 2 strony spamu o tym czy nilta zaliczyc czy nie na tibi com juz profesorowie wypowiadaja swoje teori o zasadach zaliczania fragow... W/e
Wojna
dzis ogromna akcja it polaczylo sily z czerwonymi smokami w demonicznym piekle... Wow a teraz czas na was panowieLETS START SPAM!
po co komu te war fragi kolejny powod do spamu co wliczac i kogo... w wojnie liczy sie kto expi i kto jest w stanie odrabiac lvl i kase po przegranym battle... a wiec ta sytulacja zmienia sie z dnia na dzien-tygodnia na tydzien... ale oczywiscie znowu 2 strony spamu o tym czy nilta zaliczyc czy nie na tibi com juz profesorowie wypowiadaja swoje teori o zasadach zaliczania fragow... W/e
Expienie podczas wojny przewaznie liczy sie z wastem, wiec nie gadaj ze odrabia sie kase.
Cienki-Bolek
11-06-2008, 20:54
Expienie podczas wojny przewaznie liczy sie z wastem, wiec nie gadaj ze odrabia sie kase.
byc moze ale siana mi nie brakuje... zawsze jest grupa ktora odrabia zeby sorki expic mogly
@smokuu
wracaj skad przybyles; http://www.sweetbrokacik.pl/
@up
o kurwa, to prawie sekta
Wojna
dzis ogromna akcja it polaczylo sily z czerwonymi smokami w demonicznym piekle... Wow a teraz czas na was panowieLETS START SPAM!
Twoj post można zaliczyć również jako spam. Oni narzekają na fragi, a Ty na spamerów. Może wreście czas zauważyć, że ludzie chętniej gadają o "kimś" niż o "czymś". Takie fora właśnie charakteryzuję spam jak i wyzywanie siebie nawzajem. Jedyną rzeczą jaka to można zrobić to wyjść, albo się do nich przyłączyć. Ja wybieram to drugie, bo można się czasem pośmiać z kogoś. Poza tym forum bez trolli i offtopów było by sztywne i nudne.
<no ofens>
12-06-2008, 08:30
o, odbanowali mnie ;x
Twoj stary
>no ofens<
iks iks iks iks <- hacklink
Twój film wideo został usunięty!
wrzuce w lepszej jakosci o,o
Czubek^^
12-06-2008, 11:02
palaczkrk321 (1 godzinę temu)
Hahhahahahaha Pwnage :O ! Hail La Revolution !
W I L K E S
/\JA TESH KCE BYć PRZYDUPASEM LR!
http://pl.youtube.com/watch?v=yTnQGjksKaE
Filmik taki tam ale bonus rox HAUSHAUHSUsahushahsuahUAHSUASHuah
ale ktory? : (
bo moj jakas nieobiektywna szmata ocenila na 1 : ((((((((((((((((((((((
SpoconyKrystyna
12-06-2008, 14:46
ale ktory? : (
bo moj jakas nieobiektywna szmata ocenila na 1 : ((((((((((((((((((((((
słaba jakosc i nota spada!!!!!! ;)
słaba jakosc i nota spada!!!!!! ;)
Jutro bedzie dobra jakosc, na noc zostawie zeby sie uploadowalo
edit: Twój film wideo został usunięty!
rehostne w lepszej jakosci o,o
Dark Fire Star
Knucklos
Nasty Arheas
kto zna xd?
zajebie wszystkich niech tylko 45 dojebie gnoje padaja
http://erig.net/worlddeaths.php?world=Arcania
Fajnie wyglada erig :)
SpoconyKrystyna
13-06-2008, 11:02
Szefie czemu mnie na gg zablokowałes :( ?? czyzbysmy juz nie byli kumplami :( ?? tyle dni sie znamy a Ty od tak zrywasz nasza znajomosc :( ?? Tyle razem pekowalismy, huncilismy monstery i tak sie konczy nasza znajomosc :( ??
no i mi sie podoba panov i nintoko padli
13-06-2008, 11:30
Szefie czemu mnie na gg zablokowałes :( ?? czyzbysmy juz nie byli kumplami :( ?? tyle dni sie znamy a Ty od tak zrywasz nasza znajomosc :( ?? Tyle razem pekowalismy, huncilismy monstery i tak sie konczy nasza znajomosc :( ??
jak sie rozdaje moj nr gg to sie zostaje zablokowanym
http://erig.net/worlddeaths.php?world=Arcania
Fajnie wyglada erig :)
Fajniej wygladal 5 czerwca:
http://img126.imageshack.us/img126/1621/5juneiu1.jpg
Rechłost filma haj kłality:
http://pl.youtube.com/watch?v=vsWa8HlzCpk
nie widze roznicy miedzy tamtą a tą :PP
nie widze roznicy miedzy tamtą a tą :PP
Kurwa jednak cos im sie pojebalo na youtubie i chyba wrzucilem zbyt wysoka rozdzielczosc -.-
plik ktory wrzucalem przedwczoraj wazyl 12mb a ten, co dzis 75 =p
Kurwa jednak cos im sie pojebalo na youtubie i chyba wrzucilem zbyt wysoka rozdzielczosc -.-
plik ktory wrzucalem przedwczoraj wazyl 12mb a ten, co dzis 75 =p
No to rozdzialke dawaj 320x240 a jakos najlepsza :P ( no prawie :P)
Gallanonim513
13-06-2008, 11:53
oj oj seikeron patrze, ze robisz sie falszywym czlowiekiem, ja pierdole niewiem co sie z wami dzieje. Dlatego interegnum przegra ta wojne, i my o to zadbamy, jeszcze troszke.
cze kto ma film z noczy cze
Jak to pewien człowiek z La revolution powiedział ,,interregnum tylko jeden raz w tej wojnie nas pogromiło na edron, a tak to zawsze jest wyrównany wynik''
Dlaczego? bo jak sie nie ma w głowie to sie ma w nogach :) to chyba najlepiej umiecie O_o jak byście prawie co bitwe nie uciekali byłby zawsze pogrom ;p
Tak zawsze chcecie się bic... ale po co? znów od was 25% ludzi nie wyjdzie
25% padnie a 50% ucieknie.
Moim Zdaniem...
~If you would like to pay out now, you can message Luki Tharion, or any vice leader, and we might provide you with nice payments during this week.
Aka DaMóN?!
13-06-2008, 12:18
oj oj seikeron patrze, ze robisz sie falszywym czlowiekiem, ja pierdole niewiem co sie z wami dzieje. Dlatego interegnum przegra ta wojne, i my o to zadbamy, jeszcze troszke.
ja jestem falszywy? to nie ja sie ze mnie 'smieje' ze swoimi nowymi kolegami i nie ja rozdaje bez uzgodnienia ze mna mojego nr gg
Picinhoxs
13-06-2008, 13:43
Nasza-klasa?
~If you would like to pay out now, you can message Luki Tharion, or any vice leader, and we might provide you with nice payments during this week.
Aka DaMóN?![/QUOTE]
a w ratach mozna? tak po 1k na miecha,bo nie wiem czy mi wystarczy!!!111oneone plxor :|
powaznie wierzycie w to,ze ktos sie wyplaci? czy tylko udajecie ,ze w to wierzycie? :<
wojna trwa ,wiec czekajcie sobie dalej;d
ywemytus
13-06-2008, 15:05
Aka DaMóN?!
a w ratach mozna? tak po 1k na miecha,bo nie wiem czy mi wystarczy!!!111oneone plxor :|
powaznie wierzycie w to,ze ktos sie wyplaci? czy tylko udajecie ,ze w to wierzycie? :<
wojna trwa ,wiec czekajcie sobie dalej;d[/QUOTE]
mistic, respect dla Ciebie za ten teleport na okolnir hahahahaahahah!
Ta za ten teleport to jakas nagrode powinienes dostac xDD
SpoconyKrystyna
13-06-2008, 15:51
hHhhahaHAhahaAH posralo cie przypadkiem ? komu ja niby dalem twoj numer gg hHUAHUAAHUAHUAHUAHUAUH 8o żal Tomek żal...
A pozatym jak napisali kilka postow wstecz twoje gg jest upublicznione i kazdy moze je brac z portalu nasza-klasa ;) I mnie tu nie oskarzaj kazdy głupi wpisze w wyszukiwarce na naszej klasie Braniewo i znajdzie Ciebie z czupakabra
o moze sie przydac takie cos komus
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=178508
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122714
ktos tu kogos jedzie na forum tibia.de
bosh i tak prawie wszyscy maja bota jakiegos, tylko co za roznica czy elf czy ng a moze blackd
Jedni i drudzy maja elfa, skonczcie juz plakac z tym botem ;|
Czubek^^
14-06-2008, 01:25
@wcinacz
Spoko już odbiłem piłeczkę.
chyba jednak ta pileczka odbila sie i pierdolnela ci w leb
Czubek^^
14-06-2008, 02:18
No chyba jednak nie :<
chyba jednak tak elo wy*******aj
Czubek^^
14-06-2008, 02:44
No chyba jednak nie :<
zrezygnowales, wiec jednak tak
Czubek^^
14-06-2008, 02:47
Bo co miałem napisać to napisałem, nie będę się kłócił z typami którzy grają na waszych charach.
btw. jesteś tym elo ziomem, co stworzył konto o nicku elfbothater, by postować o filmikach z arcani ? :<
kk, ale pasujesz debilizmem
Aka DaMóN?!
a w ratach mozna? tak po 1k na miecha,bo nie wiem czy mi wystarczy!!!111oneone plxor :| powaznie wierzycie w to,ze ktos sie wyplaci? czy tylko udajecie ,ze w to wierzycie? wojna trwa ,wiec czekajcie sobie dalej;d
lol... zacytowałem Damoona jak bys niewiedział :| wiec nie osmieszaj sie wypowiedzia jak niewiesz o co chodzi
SpoconyKrystyna
14-06-2008, 18:29
nie moje dzieło, wiem ze nie związane z tematem ;)
http://img292.imageshack.us/img292/999/zzzzzzzzzazazazazgx5.jpg (http://imageshack.us)
Panov w opisie na fotka.pl:
Czego nie lubię
KŁaMsTwa ...
ZdRADy...
BrZydkiej PogodY...
Braku NAStrOju...
FałSZyWyCH LUdzI...
Czemu sam siebie okłamujesz??
MagMagik
15-06-2008, 00:52
Dla wszystkich panienek i kochających chłopców ( dla tych 2 szczególnie)
przed wami wasz plejboj , wasze marzenie i spełnienie waszych najskrytszych pragnień ......... oto on panov !!!!!
http://www.fotka.pl/profil/Kochanyyy92/
ps postuje to bo zawsze chciałem byc taki jak on , zawsze chciałem wyglądać kobieco o być pedałem :)
Picinhoxs
15-06-2008, 09:51
Dziecko plx?
przed wami wasz plejboj , wasze marzenie i spełnienie waszych najskrytszych pragnień ......... oto on panov !!!!!
ps postuje to bo zawsze chciałem byc taki jak on , zawsze chciałem wyglądać kobieco o być pedałem :)
hehehehheheheehehheh F@jny jestes teraz ty pokaz swoja
SpoconyKrystyna
15-06-2008, 12:01
smiejesz sie z kogos, a sam swojego zdjecia to juz nie chcesz pokazac ;) Kto wie moze ty wygladasz rowniez jak pedał ?
Gallanonim513
15-06-2008, 12:35
nie spodziewalem sie ze panov to pokemon.... jak kurwa mozna pisac oOoOoOoOoO ja pierdole gorzej niz patologia, a co do fotek nie liczy sie wyglad.
smiejesz sie z kogos, a sam swojego zdjecia to juz nie chcesz pokazac ;) Kto wie moze ty wygladasz rowniez jak pedał ?
Word.
To tlumaczy fakt, ze lubisz meskie towarzystwo:
Ten z lewej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Gold%20Breams/SS852169.jpg
Ten z prawej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Silver%20Flame/Rl%20Photos/SS852221.jpg
Ten w srodku:
http://i205.photobucket.com/albums/bb64/Ryba_SM/Rl/SadliMagikiJunior.jpg
Ten z lewej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Silver%20Flame/Rl%20Photos/SS852216.jpg
SpoconyKrystyna
15-06-2008, 14:30
Word.
To tlumaczy fakt, ze lubisz meskie towarzystwo:
Ten z lewej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Gold%20Breams/SS852169.jpg
Ten z prawej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Silver%20Flame/Rl%20Photos/SS852221.jpg
Ten w srodku:
http://i205.photobucket.com/albums/bb64/Ryba_SM/Rl/SadliMagikiJunior.jpg
Ten z lewej:
http://i4.photobucket.com/albums/y143/Slimakk/Tibia/Silver%20Flame/Rl%20Photos/SS852216.jpg
Kto dołki kopie, ten sam w nie wpada ;)
Ty chyba nie musisz "zostac pedałem" juz chyba nim jestes, jeszcze buzi daj kumpla tak sie z nimi przytulasz :)
Wy za to jak robicie zdjecia z kumplami to nigdy sie nie 'obejmujecie'
SpoconyKrystyna
15-06-2008, 15:47
Wy za to jak robicie zdjecia z kumplami to nigdy sie nie 'obejmujecie'
Nie nie obejmujemy się ;)
Lol, ja sie z facetami nie obejmuje xD
Nie no, przynajmniej nie na kazdym zdjeciu :D
Gallanonim513
15-06-2008, 16:28
niedlugo z tego tematu zrobi sie, real pics ;)
Kto dołki kopie, ten sam w nie wpada ;)
Ty chyba nie musisz "zostac pedałem" juz chyba nim jestes, jeszcze buzi daj kumpla tak sie z nimi przytulasz :)
LOL PWNED ! to jest sadli?~ Takiego kozaka spina a taka ciota w rl omfg zal;P
Pokaz swoj ryj lub chociaz sie przedstaw.
15-06-2008, 18:36
Nie pokaze. Wlasciwie to nie rozumiem dlaczego, widocznie sie wstydzi swojego wygladu o,o
Nie pokaze. Wlasciwie to nie rozumiem dlaczego, widocznie sie wstydzi swojego wygladu o,o
On sie wstydzi powiedziec swojego nicka w grze a co dopiero pokazac zdjecie z rl...
SpoconyKrystyna
15-06-2008, 19:31
No na zdjeciach pokazana jest twarz Sadliego Magika ;)
zawsze ze zdjec z rl najbardziej pizgaja najwieksze cioty z rl,dlatego najwieksi flamerzy tutaj nie dadza swoich fotek
MagMagik
15-06-2008, 22:43
hehehehheheheehehheh F@jny jestes teraz ty pokaz swoja
Biali ludzie nie umieszczają swoich zdjęć na fotka.pl ... :|
Biali ludzie nie umieszczają swoich zdjęć na fotka.pl ... :|
dlatego ty zamieszczasz swoje na gejowo.pl
MagMagik
16-06-2008, 01:27
i po chuj dajesz zdjecia z przed ponad roku?
w rlu ciota? moze bys pizdku przedstawił sie kim jestes ;]
Valanos Veny own9993d.
Czemu biegaliscie z damoonem ? :( pakt z kamelem ?
wpadaj do lublina bo suk czeka xD !
Gallanonim513
16-06-2008, 09:08
przychodzi rolnik na pole patrzy...... a tam? W GRUNCIE RZECZY!
i po chuj dajesz zdjecia z przed ponad roku?
w rlu ciota? moze bys pizdku przedstawił sie kim jestes ;]
nie no, ty sie przedstawiac nie musisz, wszystko widac na zdjeciach
panie wcinaczu nikt nie jest idealny
krowa ktora duzo beczy,malo mleka daje
I mozesz mi powiedziec jak to ma sie do tematu ? Oo'
Czubek^^
16-06-2008, 15:04
Nie zostawiaj roweru przy otwartej lodówce (?)
Bartholomew
16-06-2008, 15:09
czarownica urodzona w maju poslubi mugola
poniosl wilka razy kilka rozgnietli mu taras
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.