Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie II
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
oj ty durniu... zeby wlaczyc bota trzeba byc offline to niby jak retardzie w srodku bicia kogos mozna wlaczyc elfa?co za kurwa zal z ciebie koles.... shavenis byl wlasnie na bocie ;] widac to po tym ze pisze podczas zgarniania comba 1k +
tak na 100% bot bo sie leczyl i pisal ze te leczenie nie jest zle xdd ale wy robiac combo po 1k gdzie bylo 1k 700 1k deska to przy waszych umiejetnosciach szczerze watpie
LaRevolution
10-08-2008, 16:45
tak na 100% bot bo sie leczyl i pisal ze te leczenie nie jest zle xdd ale wy robiac combo po 1k gdzie bylo 1k 700 1k deska to przy waszych umiejetnosciach szczerze watpie
hahahah odezwal sie pro evul gejmer skillowy gracz aka jestem z ormo potrafim pekowac 20 vs 1 i krzyczec paj boh !@!@ Idz dziecko pierdolnij sie w twoj pusty leb a pozniej cos pisz na temat umiejetnosci bo twoje sa zerowe, mozesz popierdolic sobie na forum bo tylko to ormo pozostalo ;///
zawsze mozna isc expic mainem ;]
to wam sie udalo xDDDDDDD aczkolwiek bartas pewnie sie porzegna z kontem na jakis czas ;d tak samo jak calis na rl ,,i,,
wojna ciagle trrwa
Szefie :)
10-08-2008, 17:27
Aug 10 2008, 16:38:11 CEST Killed at Level 104 by Wovimus and by Bedurion
juz kurwa trzeci mass na mnie, na biednego 100ms'a, uwzieliscie sie czy co? :D
A widzisz bys poszedl ogladac mecz w siatkowke z niemcami bys nie padl!:D
ciii bo pilka meczowa!
edit;ZWYCIESTWO! Helmuty ołned ;>
wojna trwa~
odbic mam pileczke kurwa?
ok
"pewnie na shavenisie byl ktos z hiberny, novy, eterni lub danubii, bo sam by nie ogarnal tak zrecznie i dlugo sie leczyc"
ty retardzie w kake jebany
moge tak w nieskonczonosc ale po chuj?
Nie rozmawiasz z rodzicami zebys tak tutaj pisal ok?
Czubek^^
10-08-2008, 18:49
ŚMIERĆ ALBO BUKU
trzeba było wybrać buku
hahahah odezwal sie pro evul gejmer skillowy gracz aka jestem z ormo potrafim pekowac 20 vs 1 i krzyczec paj boh !@!@ Idz dziecko pierdolnij sie w twoj pusty leb a pozniej cos pisz na temat umiejetnosci bo twoje sa zerowe, mozesz popierdolic sobie na forum bo tylko to ormo pozostalo ;///
Jak wg. ciebie wygląda pekowanie gdzie nie można sie do niczego przyczepić ? 1 vs 20 ? Argumentowanie naszego chujowego skilla tym, że potrafimy zabijać ludzi mając 20 osób (nigdy na zadnej akcji nie było więcej jak 12 osób?) jest niemodne, głupie i całkowicie pozbawione jakiegokolwiek sensu.
"hahahah odezwal sie pro evul gejmer skillowy" <- a tu kto sie odezwał, pseudoidealny anonim ?
"mozesz popierdolic sobie na forum bo tylko to ormo pozostalo" <- szczerze wątpie, bo prawdziwa gra się dopiero zacznie.. .. a raczej skończy.
moj biedny ex-war char wovimusek :( spada coraz nizej i nizej
posmarowali nogi na ank ; ]
Aug 11 2008, 00:34:48 CEST Died at Level 16 by Orshabaal
;/ myślałem że zblocze
Flatronn
11-08-2008, 01:01
<- szczerze wątpie, bo prawdziwa gra się dopiero zacznie.. .. a raczej skończy.
no fajnie, juz to powtarzasz od 2 miechow ? i jakos nic nie widac ;D:D
Ciacho1920
11-08-2008, 01:10
Free Frag...
Widać widać, dzisiaj z Ormowcami wyłączyliśmy prąd w Śremie. Dark Kajko i Koca skorzystali na tym, hahaha.
Widać widać, dzisiaj z Ormowcami wyłączyliśmy prąd w Śremie. Dark Kajko i Koca skorzystali na tym, hahaha.
yyy jestes zalosny (: cieszysz sie jak dziecko widzac jak ktos pada przez to ze ,,ORMO'' ;( wylaczylo prad w śremie ;(
wkurzony jestem ze tak padłem... a nie inaczej ... mówi sie trudno to tylko gra ;]
a i zapomniałes o Vesidze...
miałem nic nie pisac na forum i nie klocic sie z nikim ale jest jak jest... przynajmniej tu mozesz byc Pro! bo na rl chyba raczej nie... no chyba ze w piaskownicy.
W piaskownicy bym ci najebał.
Ty mi mozesz piety lizac ... i nie spinaj się tak:baby:
Jeszcze słowo i nie masz w Śremie ciepłej wody..
Cienki-Bolek
11-08-2008, 04:05
SwITasNa BatElKa;* O bOShe alE BylO SUpciO! NaSz KrEjZolEk KrzySiO GrAl BarDzo LaDnIe! i WOgoLe ByL RaSh FeST
SwITasNa BatElKa;* O bOShe alE BylO SUpciO! NaSz KrEjZolEk KrzySiO GrAl BarDzo LaDnIe!
Oo BoSshe, jAhK ShIemmm CiEssHeM ZhE WyGraliSmY
PoSStRoFFkA dLa KssyShIa (SwEEtAssNy RasShH)
Nie FiEM CzhEmu Lr Tak Uciekfhało PefNiE BoJOmm Shiem NasSseGo KssyShIa Niooo.... Ale NaplAfDe ByłO BoSko!! jE$tEM zAuAmAnY zhe nNiE MiaulhHeM Prądziku W moim MiAstheCzqqq ;( i Umarłem w Tibjiii... Ale CioOo Thamm ;* BuShioLkiii MoJe SelDuSkhaa!! ;* tYshHYmAAjc!E s!Ę CieplUSioOoo ;* LoVciam!;*
Hypa Nje PoshMarOFAli NóSZek... LjOToniKiem... A Sua WLasHiE JeST W SaNaToRiUMĆu... Bo HoROje Na NOgi... PoStRÓÓFFFFffka SwITAsHE CJO? hihihi
OhhOH SmArOffAnJe NooShEEk To WaSShNa SprAFfa! NoOsHHi TsHeeBa sMaRoffAc!
IdEm dO loSShEcKa bO Mi sIem OshHha KlEjooM
LoffA <3
Picinhoxs
11-08-2008, 07:26
Juz se kurwa przeje*ali o,o. Przegieli pale ...
Picinhoxs
11-08-2008, 07:28
to wam sie udalo xDDDDDDD aczkolwiek bartas pewnie sie porzegna z kontem na jakis czas ;d tak samo jak calis na rl ,,i,,
wojna ciagle trrwa
Calis moze zobaczy kamikadze xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
No to na wczorejszy dzien to wyglada tak :D
24:22 dla LR !!
10.08.08.
Interregnum:
Sneak:Borumir Elane, Seikeron, Jeinna.
Open Battle:
Dran Arhari, Dark Kajko, Aata Arhari, Archer Adon, Boroth Flam, Mazur Shady, Reylin, Sebek De'Bys,Shir Aath, Tompa Ruffs, Uraru, Wiglaseek, Vesiga, Koca Gero, Velin, Lokows, Xron, Ghafit, Knighcik Iron, Alunir, Drewax.
La Revolution:
Sneak: Shavenis
Open Battle:
Leszczu Dragonbreath, Fosfik, Voronix, Leon Geven, Bedurion, Polo Enmo, Sai Mon, Temabib, Aacellos, Abel, Bellish Elane, Sua Mea, Wovimus, Zin Alin, Cadleron, Divox'roy, Maly gruby Knight, Panov, Xefuron, Youffie, Mis'tic the Kiler.
Final day result : 24 : 22 for La Revolution.
Bartholomew
11-08-2008, 10:45
dajcie filmik z ołpen batle
Gallanonim513
11-08-2008, 10:59
Jeszcze słowo i nie masz w Śremie ciepłej wody..
co jak co, ale tym tekstem rozbawiles mnie xD
co jak co ale w sremie byl prad lol tylko Ci co nie zaplacili rachunkow nie mieli pozdro Ignas
dajcie filmik z ołpen batle
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=125258&page=1
Fruti_Angel
12-08-2008, 02:02
masterplan netherila http://www5.speed yshare.com/data/438466240/12273832/63591378/wejscie.JPG
autentycznie
skarabeusz323
12-08-2008, 02:41
masterplan netherila http://www5.speed yshare.com/data/438466240/12273832/63591378/wejscie.JPG
autentycznie
ma goscio talent jest dobrym strategiem
Ciągle trwa. Jak narazie wygrywa interregnum.
Notopeczek
12-08-2008, 13:42
jak powiedziales..narazie wygrywa int~
ps
nowy film rl inter??
http://es.youtube.com/watch?v=RlWuxPK1qXg
Ciacho1920
12-08-2008, 13:47
nowy film rl inter??
http://es.youtube.com/watch?v=RlWuxPK1qXg
Clapek jaki przystojny^^
Dispater
12-08-2008, 16:36
autentycznie
I got owned :/
jedyne co mi teraz przychodzi na myśl: "prawie jak Lamus" xDDD
Screen serio autentyczny xD robiony gdzies pod koniec poprzednich wakacji, trzeba było ustawić masa na SB a bałem się, że ktoś od nas pomyli dragi albo wyloguje się nie tam gdzie trzeba... no to im wszystko piknie narysowałem, a co! (Paint rulez!) Koło 5-7:0 dla nas przez to że Spidi spanikował i Lindlay&Gali odbili się od naszego blokera :/
Ps. ehhhh 78 lvl ... to byly czasy .... xD
Dispater
12-08-2008, 19:45
lol neth debil
A Ty chłopcze nie chcesz może żeby cie ktoś przypadkowo rozjechał walcem? xD
tylko nie tym samym co z mojego screena kochany jaroslawianinie XD btw musiales miec niezla "wene kingkonga" z tym swoim masterplanem :D
tylko nie tym samym co z mojego screena kochany jaroslawianinie XD btw musiales miec niezla "wene kingkonga" z tym swoim masterplanem :D
ale masterplan wypalil 3:0 dla nas x)
Fruti_Angel
12-08-2008, 22:47
@up
jasne jasne tylko ze mieliscie wh bo sd przed sciane lecialy -.-'
@up
jasne jasne tylko ze mieliscie wh bo sd przed sciane lecialy -.-'
tak i czita jakiegos, bo podobno nasi knighci z sd walili ;oooo
Zwiedzam_Anal
13-08-2008, 10:31
tak i czita jakiegos, bo podobno nasi knighci z sd walili ;oooo
sd i ue walilililil
A Ty chłopcze nie chcesz może żeby cie ktoś przypadkowo rozjechał walcem? xD
mmmmmmmmmmmmmmmm od kiedy to neth lubi sie z dzieciakiem exizem?
Jak dla mnie to neth mu lize...
DUPE?!?!?!?
Yep
ames aka kasa allegro
floored
od wtedy kiedy ty z damoonem mlody shavepenisie aka baleron
dlaczego ajgor odszedl z lr?
od wtedy kiedy ty z damoonem mlody shavepenisie aka baleron
dopiero bylem verudurem:>
hmm watpie, jesli to prawda to czemu walczyles przeciw niemu w sb?
/
dopiero bylem verudurem:>
hmm watpie, jesli to prawda to czemu walczyles przeciw niemu w sb?
/
My walczylismy tylko przeciwko DPFT do SF nic nie mielismy to SF walczylo przeciwko nam :(
Dispater
14-08-2008, 18:51
Kurde, skubany przejrzał mnie :////
Kurde, skubany przejrzał mnie :////
zamiast pierdolic tu to ruszcie dupe na ob bo juz kurwa kolejny raz pekacie dupy majac 40+ ludzi boze zal faktycznie elfa niema to tylko expic czasem mozna nic wiecej
<clap> <clap> <clap> lr
pingowac venta, az tak nisko upadliscie?
widac jak bardzo zdesperowani jestescie, zeby wygrac jakis battle, bo potem mozecie sie po forum powozic jacy to wy nie jestescie pro i elo pvp
widze ze oro i in-game i w tv
Lech - Grasshopers Zurich 6-0
a tu ile na ob ;o?
Ale lamerska akcja. Pingowac venta :S
Oro bez vt no lool.
28:8
bedzie mydelko dla gruzinow :)~~~~~~~
Mylicie pojęcia.. "pingowanie". Jeszcze prąd w jw wyłączyć i komplet.
Można wam nawet pingować monitory i tak elf będzie działać dalej.
yhmm... Elf to nie wszystko (: ciekawie ile gildi poradziło by sobie bez ventrilo ...
Widac ze jestesmy Pro ;] wygrywajac bez vent pokazalismy ze lr juz nie zablyszczy na tym servie.;(
Prawdziwy pro się nie szczyci tym, że jest pro.
Dragostino
15-08-2008, 02:09
zamiast pierdolic tu to ruszcie dupe na ob bo juz kurwa kolejny raz pekacie dupy majac 40+ ludzi boze zal faktycznie elfa niema to tylko expic czasem mozna nic wiecej
Eh , chyba cos niewyszlo ;(;(;(;(;(
AMAGAD !! 8o W koncu Zobaczyłem Ten Game Over Filusha ...
nie tak zle ;)
yhmm... Elf to nie wszystko (: ciekawie ile gildi poradziło by sobie bez ventrilo ...
Widac ze jestesmy Pro ;] wygrywajac bez vent pokazalismy ze lr juz nie zablyszczy na tym servie.;(
hehe nie zartuj sobie to byla 1 z 6 niespodzianek ktore dla was mamy wiec czekajcie na wiecej bo jest warttoooo :)
gz ob gdby lidowal ten co zawsze nie bylo by dzis tych postow a ze lidowal jakis typek ktory niema pojecia o tym to jest co jest ;) uwierz mi to jeszcze nie koniec
Mlodzieniaszek
15-08-2008, 10:54
AMAGAD !! 8o W koncu Zobaczyłem Ten Game Over Filusha ...
nie tak zle ;)
To nie Filush wylaczyl wam venta... takze to nie jest game over, ktory on zapowiadal. Zreszta i tak mieliscie drugiego venta zobaczmy jak teraz wam pojdzie, bo jezeli bedzie 3ci to tez sie dowiemy jaki to.
Mlodzieniaszek
15-08-2008, 10:56
hehe nie zartuj sobie to byla 1 z 6 niespodzianek ktore dla was mamy wiec czekajcie na wiecej bo jest warttoooo :)
gz ob gdby lidowal ten co zawsze nie bylo by dzis tych postow a ze lidowal jakis typek ktory niema pojecia o tym to jest co jest ;) uwierz mi to jeszcze nie koniec
No ekstra a nimi lliderowal Wiglassek :| to kto mial gorzej? nie no zart pewnie ktos z Novy albo innego szitu na nim gral.
Dispater
15-08-2008, 11:23
Exp, exp, exp!!!!! I'm lovin' it! Btw. już niedługo 80!
No ekstra a nimi lliderowal Wiglassek :| to kto mial gorzej? nie no zart pewnie ktos z Novy albo innego szitu na nim gral.
ROTFL !!! Nie oceniaj innych według swojej miary :) Wszyscy już wiemy, że bez waszych "sprowadzanych" gości sami nie potraficie totalnie nic zrobić, ale to naprawdę nie stosuje się do nas.
Wojna trwa a ludzie od nas bardzoo szybko uczą się grać. Niedługo będziecie mogli wszystkie chary oddać komu tam popadnie (w sumie to teraz i tak już prawie sami nie gracie) i pozbawiać nas venta a i tak będziecie zawsze dostawać wpierdol, pytanie tylko co prawdziwi ownerzy charów z LR z tego będą mieli. Bo póki co to tylko level im się posypał a zabawy jak nie było tak i nie będzie.
Mlodzieniaszek
15-08-2008, 11:42
Exp, exp, exp!!!!! I'm lovin' it! Btw. już niedługo 80!
ROTFL !!! Nie oceniaj innych według swojej miary :) Wszyscy już wiemy, że bez waszych "sprowadzanych" gości sami nie potraficie totalnie nic zrobić, ale to naprawdę nie stosuje się do nas.
Wojna trwa a ludzie od nas bardzoo szybko uczą się grać. Niedługo będziecie mogli wszystkie chary oddać komu tam popadnie (w sumie to teraz i tak już prawie sami nie gracie) i pozbawiać nas venta a i tak będziecie zawsze dostawać wpierdol, pytanie tylko co prawdziwi ownerzy charów z LR z tego będą mieli. Bo póki co to tylko level im się posypał a zabawy jak nie było tak i nie będzie.
Heh no jeszcze powiedz ze po nastepnym updacie odrazu wyjdziecie na opena jak elfa nie bedziecie mieli.... i wszyscy dokladnie wiemy przeciez ze "sprowadzeni" ludzie sa na openy, a reszte wszystko sami robimy.
a zabawy jak nie było tak i nie będzie.
elf sie bawi dobrze....
zreszta wiem ze macie mega zabawe siedziec w wwakacje 24/h przed kompem i expic:>
P.S. nie koniecznie mowie o Tobie, ale o wiekszosci z Twojej gildii :>
Ivanov Galil
15-08-2008, 11:52
Gral nim John Rambo z wietnamu a nie z novy ;/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oddac chara
pobiegac na noobie na OB i starac sie uzbierac jak najwiecej loota zeby w razie gdy ktos padnie moim charem stracic jak najmniej
openka wygrana = popostowac jakie fragi ktos wbij moim charem pozniej poPAowac i porozpisywac po forach ze nawet elfy nie pomoga bo INTE to dupa a my to pr0 - ogolnie full PIMP option
openka przegrana = doliczyc ded kazdego z arcani zeby poprawic staty, napisac ze jebany elf u INTE i bez niego by sobie nie poradzili, dodac ze znowu to byla nierowna walka bo bylo jakos nas max 3 i to z liczac lacznie z 4 noob charami a INTE z 3874682754 + jeszcze inni ludzie spoza gildi wiec jak spojrzec na to pod odpowiednim katem to widac wyraznie ze wygralismy, (czy juz wspominalismy o elfie?), mielismy lagi, jebany elf, zapewne na charach inte znowu grali ludzie z "U Radzia exp x999 no-pvp",jebany elf , nastepnym razem dostaniecie, jebany elf, niedlugo bedzie niespodzianka, jebany elf!!!.
edit
Heh no jeszcze powiedz ze po nastepnym updacie odrazu wyjdziecie na opena jak elfa nie bedziecie mieli....
taaa juz raz wyszlismy ^.-
Dragostino
15-08-2008, 12:09
ehhh po chuj te lr wychodzi w 35 ludzi na 60+.... zal
35 na 60 to jest kurwa hardcore :D
ale i tak jest good nie dlugo inter nie bedzie moglo zalogowac na tibie wiec niema sie co martwic ??:D
ihiahiahsiahisahsiahshdasdiahsdia
aa dodajcie tego Bugisa ....
07-07-2008, 20:34 <-- Data napisania posta.
Minął miesiąc , a tu dalej nic sie nie zmienilo .
Pytanie : Ile dla ciebie jest to "niedługo"?
Mlodzieniaszek
15-08-2008, 12:14
Gral nim John Rambo z wietnamu a nie z novy ;/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oddac chara
pobiegac na noobie na OB i starac sie uzbierac jak najwiecej loota zeby w razie gdy ktos padnie moim charem stracic jak najmniej
openka wygrana = popostowac jakie fragi ktos wbij moim charem pozniej poPAowac i porozpisywac po forach ze nawet elfy nie pomoga bo INTE to dupa a my to pr0 - ogolnie full PIMP option
openka przegrana = doliczyc ded kazdego z arcani zeby poprawic staty, napisac ze jebany elf u INTE i bez niego by sobie nie poradzili, dodac ze znowu to byla nierowna walka bo bylo jakos nas max 3 i to z liczac lacznie z 4 noob charami a INTE z 3874682754 + jeszcze inni ludzie spoza gildi wiec jak spojrzec na to pod odpowiednim katem to widac wyraznie ze wygralismy, (czy juz wspominalismy o elfie?), mielismy lagi, jebany elf, zapewne na charach inte znowu grali ludzie z "U Radzia exp x999 no-pvp",jebany elf , nastepnym razem dostaniecie, jebany elf, niedlugo bedzie niespodzianka, jebany elf!!!.
edit
taaa juz raz wyszlismy ^.-
owww ale jestes zajebisty, a teraz wez troche faktow z tej wojny i sie zastanow czy naprawde to co napisales jest Mega ironia???
Edit: spadam na domek, takze jak chce ktos sie podroczyc wracam w niedziele.
moglby ktos pozyczyc film?
mlody to dobrze okreslil, u nich zawsze ktos jest ;d wakacje roks:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Ivanov Galil
15-08-2008, 13:05
owww ale jestes zajebisty, a teraz wez troche faktow z tej wojny i sie zastanow czy naprawde to co napisales jest Mega ironia???
Wlasnie najstraszniejsze jest to misiu ze to nie jest ironia :S
A ze jestem zajebisty to wiem ^_^
Macie może film z tego opena?
Co wy filmu nie macie, nie osmieszajcie sie ;o
po chuj pingujecie venta naplety
Ivanov Galil
15-08-2008, 19:24
ehhh ze wy chlopaki tego zalatwic nie umiecie~ bede w pon w domku to moze uda mi sie na kompa troche wbic to sie pomysli ^^
Cienki-Bolek
15-08-2008, 23:28
http://pl.youtube.com/watch?v=3iurTqTNgeg
nawet jest moj wywiad z Notop'em :D "rauuuuul ma passy tylko,,,"
Czym się szczycić, że wygraliście bez ventrilo skoro to elfbot wybiera target a nie luki/thoria. Nie macie wrażenia, że luki dowodzi na ob(?) tylko po to, żeby głucho na ventrilo nie było ?
..do tego serwer nawigacji, lol. Faktycznie, gratulacje - bez venta daliście rade.
Dragostino
16-08-2008, 03:07
Czym się szczycić, że wygraliście bez ventrilo skoro to elfbot wybiera target a nie luki/thoria. Nie macie wrażenia, że luki dowodzi na ob(?) tylko po to, żeby głucho na ventrilo nie było ?
..do tego serwer nawigacji, lol. Faktycznie, gratulacje - bez venta daliście rade.
I co z tego?
LR ma Venta , ma pvp (podobno) z Hiberny , ma niezle chary , ma/miało miec Pro Leadera (z kąś tam) , niektórzy(jesli nie wiekszosc) maja poszegolne boty (elfy,ng itp) i co z tego ? Jak ostatnio dostaja lanie , lub wygrywaja 2-4 fragami? W dodatku to oni ciagle traca na tej wojnie , nie Interregnum (ci chociaz odrabiaja)....
Jak to co z tego ?
To, że nie ma sie czym chwalić.
Yyy Czy Elfbot Rushuje za Ciebie ? Czy elfbot rzuca za Ciebie m walle? CZy Elfbot Biega Ci po mapie? Noo .... a chwalic sie mamy czym :<
nierozumiem was wole miec elfa niz oddac chara lol :| albo zeby moim leaderem był filush? lol:D
zanim wyjda na ob to tak dlugo trwa, bo kazdy musi follow na drugim dac xd
Zwiedzam_Anal
16-08-2008, 08:14
Banah na prezydeta! :D
Wystarczy ze Banah jest policjantem ;)
Picinhoxs
16-08-2008, 10:57
Yyy Czy Elfbot Rushuje za Ciebie ? Czy elfbot rzuca za Ciebie m walle? CZy Elfbot Biega Ci po mapie? Noo .... a chwalic sie mamy czym :<
nierozumiem was wole miec elfa niz oddac chara lol :| albo zeby moim leaderem był filush? lol:D
Tfuj stary
Serwera do nawigacji nie uzywamy. Niestety target wybiera Luki/Thoria/Nova/Aurea/Kazio spod siódemki. Jeszcze jedna sprawa nie kazdy ma elfbota ;)
Dragostino
16-08-2008, 12:29
Serwera do nawigacji nie uzywamy. Niestety target wybiera Luki/Thoria/Nova/Aurea/Kazio spod siódemki. Jeszcze jedna sprawa nie kazdy ma elfbota ;)
No ale wiesz , na coś/na kogoś wine za porażki muszą przecież zwalic , nie?:)
Kurwa, nie rozumiem waszych argumentow, że na lr siedzi hiberna. Przecież nawet jeśli, to macie okazje pokazać, że na prawde potraficie grać. Gracie wtedy człowiek vs człowiek a nie bot vs człowiek (pomijam, że pojedyncze jednostki maja boty). W wersji 4.0, na opence pewno będziesz mógł sobie pójść do kuchni po bułke albo zejsc do piwnicy naprawić rower.
Ciacho1920
16-08-2008, 13:32
Kurwa, nie rozumiem waszych argumentow, że na lr siedzi hiberna. Przecież nawet jeśli, to macie okazje pokazać, że na prawde potraficie grać. Gracie wtedy człowiek vs człowiek a nie bot vs człowiek (pomijam, że pojedyncze jednostki maja boty). W wersji 4.0, na opence pewno będziesz mógł sobie pójść do kuchni po bułke albo zejsc do piwnicy naprawić rower.
Nie człowiek vs. człowiek, tylko człowiek vs. 4x człowiek mniej wiecej taka przewage ma it na openie plus bot
16-08-2008, 13:44
Haha i znowu placz ze jest nas wiecej, zamiast plakac moze poprawcie aktywnosc w swojej gildi.
Gracie wtedy człowiek vs człowiek a nie bot vs człowiek (pomijam, że pojedyncze jednostki maja boty).
Oj piepszenie takie, hiberna tez uzywa bota.
dorobil sie na parowkach i mysli ze fajny :D
mam takie pytanie nie koniecznie dotcyzące wojny..
dlaczego niektorzy gracze maja w commentach jakies kody ? czy to ich pierwsze passy czy co ? ^_^
np. Comment: jjgwq35h
@up
kod wykorzystywany na roznych stronach do potwierdzenia autentycznosci posiadania chara np tibiashop
@
cry me a river, od x miesiecy jedynym waszym argumentem jest elf albo to ze mamy 1371782391948917284979129412 wiecej ludzi od was i gra na naszych charach polowa tibii
@up
cry me a river, od x miesiecy jedynym waszym argumentem jest elf albo to ze mamy 1371782391948917284979129412 wiecej ludzi od was i gra na naszych charach polowa tibii
no wkoncu trzeba sie do czegos dojebac nie?
Co prawda to prawda, pamiecia nie moge siegnac kiedy to wy pierwsze zrobiliscie line up i kiedy bylo was mniej ;> o ile byl taki moment.
Zawsze mimo ze macie 40 osob na vent, to i tak zbieracie ludzi i trzeba na was czekac godzine. Czyzby sie obawiacie ze przejebiecie <lool2>
Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|
"rl lajfa" <-- bez wytykania mi tu prosze ze sie doczepiam:]
Zawsze mimo ze macie 40 osob na vent, to i tak zbieracie ludzi i trzeba na was czekac godzine. Czyzby sie obawiacie ze przejebiecie <lool2>
czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? myslisz, ze it bedzie sie pchalo na ob nie przygotowane, etc zeby przegrac i wam fragi dac ponabijac? to wasza wina ze nie potraficie zebrac wiecej osob. wiadomo, hiberna sie nie klonuje ...
no wkoncu trzeba sie do czegos dojebac nie?
Co prawda to prawda, pamiecia nie moge siegnac kiedy to wy pierwsze zrobiliscie line up i kiedy bylo was mniej ;> o ile byl taki moment.
Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|
"Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|" serio jestes zajebistym hipokryta, rotfl
policz moje posty, a swoje posty w temacie o wojnie i sie wypowiedz kto tu jest spamerem lolol
pozatym to, ze mamy 40 osob na vent nie znaczy, ze 40 osob jest online, sa tez ludzie ktorzy siedza na afk
pozatym @up wiekszosc wyjasnil, wiec...
i tak pozostajesz hipokryta x)) koles ktory na*******a miliard postow po kazdym battle o naszym elfie, thorii, novej nazywa mnie forum spamerem jeje.. brawo smokuu :) myslalem, ze chociaz troche myslisz, ale jak widac brak
Ivanov Galil
17-08-2008, 09:15
polish plx?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co do odwiecznego tematu elfa etc
chyba juz nikt nie uzywa combo bota? albo jednostki ale na opence to raczej nie bardzo kopci
ludzie ktorzy graja na charach LR tez uzywaja elfow blackd NG etc wiec o co tyle placzu?
tak luki na opence na vencie (o ile vent dziala bo ktos moze byc na tyle spanikowany o losy wojny ze kombinuja nawet z tym) zeby nam sie nie nudzilo bo elf wsyzstko za nas robi (musze dodac ze czasami jak robie kanapki w czasie opena to luki cos tam podspiewuje)
Serwer nawigacji - lolz nigdy tego nie uzywalismy na opence? ew na pierwszej ale i tak tylko kilka osob bo bylo za duzo smiecia na ekranie
A co do przewagi liczebnej inte - najzupelniej w swiecie jebie mnie to ze was jest mniej. Sram na to ze nie umiecie ludzi zorganizowac, to jest wasz problem nie nasz. Bylo w przeszlosci zachowywac sie jak czlowiek nie gnebic ludzi etc to nie byloby tylu ktorzy chca sie na was odegrac - proste nie?
Picinhoxs
17-08-2008, 10:52
ahua ja mam ziomka na moim otsie z braniewa tego od szefa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :|" serio jestes zajebistym hipokryta, rotfl
policz moje posty, a swoje posty w temacie o wojnie i sie wypowiedz kto tu jest spamerem lolol
pozatym to, ze mamy 40 osob na vent nie znaczy, ze 40 osob jest online, sa tez ludzie ktorzy siedza na afk
pozatym @up wiekszosc wyjasnil, wiec...
i tak pozostajesz hipokryta x)) koles ktory na*******a miliard postow po kazdym battle o naszym elfie, thorii, novej nazywa mnie forum spamerem jeje.. brawo smokuu :) myslalem, ze chociaz troche myslisz, ale jak widac brak
Ironica plx?
Wiem po wipierdolcu na port hope 24:0 szybko wyciagneliscie wnioski my niue :((((((
2 debili dobralo sie idealnie do jenego chara zal
Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>
Jak sie czujecie jako przegrani? :>
Ironica plx?
Wiem po wipierdolcu na port hope 24:0 szybko wyciagneliscie wnioski my niue :((((((
2 debili dobralo sie idealnie do jenego chara zal
tak, najlepiej wybronic sie 'ironia' jak kolejny raz sie walnelo gafe
clap clap clap, kolejny popis inteligencji anonima
ach i btw, nie denerwuj sie tak, bo literki gubisz :)
@kamsz
ty jestes ten kamsz, co na otfans.pl fochnal sie na caly swiat i nie zrobili swojego ubermaster ots przez niego?
@down
znaczy, spamowalem duzo na otfans, czytalem pare artykolow itp to dawno bylo, masz racje napewno ;p
@kamsz
ty jestes ten kamsz, co na otfans.pl fochnal sie na caly swiat i nie zrobili swojego ubermaster ots przez niego?
nie fochnalem sie na nikogo tylko projekt stracil sens z racji tego, ze zostal tylko 1 aktywny mapper /dzyn/, bo reszcie sie nie chcialo poprawiac i nic robic
a ot byl juz kilkanascie razy odpalany i cieszyl sie popularnoscia, jeszcze od czasow mniej zaawansowanych ot'ow, widac, ze malo zainteresowany byles
@ wojna trwa
Jak sie czujecie jako przegrani? :>
Zal dupe sciska ze frajernia sie wozi po serwie :-/ :<
tak, najlepiej wybronic sie 'ironia' jak kolejny raz sie walnelo gafe
clap clap clap, kolejny popis inteligencji anonima
ach i btw, nie denerwuj sie tak, bo literki gubisz :)
Masz rascje. Jak zawsze :<
8ojoke8o
frajer_/
To było sie nie poddawać i walczyć o 'lepszą' Arcanie!
btw. uzywaj opcji edit a nie piszesz 2 posty pod sobą...
A co zhuncisz mnie O,o?
lepsza by byla bo mniej osob by sialo pa bo hiberna by przecierz niegrała ;>
Wojnie Stop!
cza czekac na wasz rozlam ?
a moze Lr jeszcze powroci?
Kto wiem??
Ja?
Tak!
Hail _/ :D
Używaj funkcji wyloguj zamiast pisać bezsensowne posty.
widze ze na forum wciaz trwa walka o to kto bedzie mial grabki w tej piaskownicy gogogo flejm:baby:
widze ze na forum wciaz trwa walka o to kto bedzie mial grabki w tej piaskownicy gogogo flejm:baby:
gardze toba
Marchewka
18-08-2008, 00:52
j.w
tysioncsnakuf
NVm..
up,2up bierzcie przyklad z innych dzieci i podnoscie rece abym wam udzielil glosu lby <><
Fayter Kupiles Chara Gardze TobOM
wojna trwa
@edit
pozdrawiam mojego fana Ferda Marto, ktory zawsze czyta moje posty i prosi mnie o wiecej spamu ;)
Morgoroth own3d!
@topic
Wojna trwa!
loot jak na arcanie przystalo czyli huj wielki i dwie bombelki :))
Czubek^^
18-08-2008, 23:47
Tyczka pęknęła
13:37 Theos Sunath [159]: wole zebys byl hunted
chlip :'( nikt mnie tu juz nie lubi nawet sie na mnie czaja jak zbieram pieniadze zeby zaplacic :( chlip :'( ~
zawialo groza :d pionki atakuja!
13:37 Theos Sunath [159]: wole zebys byl hunted
chlip :'( nikt mnie tu juz nie lubi nawet sie na mnie czaja jak zbieram pieniadze zeby zaplacic :( chlip :'( ~
zawialo groza :d pionki atakuja!
I dobrze tobie napisal myslisz ze bedziesz sobie swobodnie biegal jak jestes hunted od nas? Jak ktos ciebie zacznie bic to jakies glupie texty " zawialo groza " jak bys chuj wie jakim graczem byl , wielki byly member LR . Odpowiedz masz kto tutaj jest naprawde pionkiem.
wiatrak jest starym i szanowanym graczem, wlasciwie to byl bo nie gra, a jakies z dupy wziete clapki to pionki sa
21-08-2008, 15:54
Pionek = ktos kto niema nic do powiedzenia na servie.
Clapek taka osoba raczej nie jest :) Wiatrak obecnie tak
I dobrze tobie napisal myslisz ze bedziesz sobie swobodnie biegal jak jestes hunted od nas? Jak ktos ciebie zacznie bic to jakies glupie texty " zawialo groza " jak bys chuj wie jakim graczem byl , wielki byly member LR . Odpowiedz masz kto tutaj jest naprawde pionkiem.
Oww o;; odezwał sie pro wie jaki gracz , ktory na opence ani jednego sdka sam nie strzelil tylko bot mu spamowal O,o
ty juz swoje pionkarstwo przeszedles co nie? i teraz bolec bedzie przez cale zycie.... wiec musisz pokazac jaki jestes mocny<ziew>
ojj ale placzesz, wypominasz kazdemu kto co ci zrobil, bylo sie pionem co nie? ;dddd
(boil <-- dziecko ktore bylo pionasem jakich malo i mysli ze jest kims! bo bot wygral za niego wojne! xddddddd)
edit. miewam przeczucie ze boil chce isc w strone aaty i nie przejsc gimnazjum because of tibia XD
Clapek nie potrafi złożyć zdania, to jak ma niby mieć coś do powiedzenia ...
edit. miewam przeczucie ze boil chce isc w strone aaty i nie przejsc gimnazjum because of tibia XD
Ja nieraz miewam ze ty podstawowki nie ukonczyles;)
Zgadzam sie z toba wkoncu przyznales ze przegraliscie wojne ;]
wygral powiem jak nintoko "lol??????????????????????????????"
Pionek = ktos kto niema nic do powiedzenia na servie.
Clapek taka osoba raczej nie jest :) Wiatrak obecnie tak
nawet bedac osoba ktora nie ma nic do powiedzenia na servie jest bardziej szanowany niz wiekszosc z tych ktorzy maja
nalac piwa bobkowi, bo madrze prawi
to fayter sie zali bo nie dostal sie do zandje gildi bo w int splenia tylko jeden warunek nie ma rila xd
Ja sobie swobodnie nie biegam tylko sobie stoje kulturalnie w dp jak to na mnie przystalo i probuje spieniezyc to co mi zostalo z itemow, ale niektorzy mimo ze wczesniej sprawiali wrazenie normalnych najezdzaja na ludzi ktorzy staraja sie byc kulturalni dla wszystkich, ale widac ze skoro sie nawet na mnie czaicie to musi sie wam bardzo nudzic.
A ogolnie to chodzilo mi o to jak ludzie obrosli w piorka i jak im 'nie zalezy' mimo ze jeszcze pare tygodni wczesniej bardziej powazni gracze pisali zebym sie wyplacil bo i tak mi nie zalezy a bede mial wolnego chara(czyt. need kasy)
A co do 'wielkiego' gracza, mysle ze gdybym pogadal o tibii jej sekretach, ciekawostkach, mechanice z 90% Twojej gildii to mogliby mi co najwyzej piety powachac(nie radze). Bo nie wszystko obraca sie wokol tego kto ile wojen wygral(i w jaki sposob) zeby moc nazywac sie 'wielkim' graczem. Bo co niektorym z tego ze wygrali wojne skoro swoim zachowaniem wywoluja tylko smiech na twarzy ludzi ;).
Zgadzam sie z toba wkoncu przyznales ze przegraliscie wojne ;]
Nawet jeżeli przegraliśmy to co z tego?? Prędzej czy później będzie kolejna wojna i ktoś zwróci się do nas o pomoc (tak jak to zrobił Luki sięgając po ekipę lamusa) ponieważ jakby nie patrząc stanowimy dużą silę a swoim pustym gadaniem ośmieszasz się tylko i napewno nie przysparzasz sobie przyjaciół a jedynie wrogów. zastanów sie zanim kolejny raz co napiszesz ponieważ brakuje cie trochę wyobraźni tak jak paru innym z interr (np. sandał).
Picinhoxs
21-08-2008, 20:03
Wasze matki golą klatki heuhehehueheuehuhehuueh
@Gidekab
czlowieku kto bedzie chcial pomocy od takich charow na ktore jest po 3 kilo listow, utkneliscie w szambie to teraz w nim plywajcie ; ] A co do ekipy lamusa to zaden luki ich o nic nie prosil sami wybrali strone po ktorej stana wiec nie udawaj pana obeznanego. Co do przyjaciol to wiecej mi nie potrzebna i mam w pizdzie czy sobie przysparzam wrogow.
@Wiatrak
To jest serv pvp tutaj sie walczy wiec jezeli masz taki zasob wiedzy tibijskiej to zapraszam na non pvp tam mozesz sie nia podzielic ;]
huj wielki i dwie bombelki z was
AtticusDoubleCross
21-08-2008, 20:41
A co do 'wielkiego' gracza, mysle ze gdybym pogadal o tibii jej sekretach, ciekawostkach, mechanice z 90% Twojej gildii to mogliby mi co najwyzej piety powachac(nie radze). Bo nie wszystko obraca sie wokol tego kto ile wojen wygral(i w jaki sposob) zeby moc nazywac sie 'wielkim' graczem. Bo co niektorym z tego ze wygrali wojne skoro swoim zachowaniem wywoluja tylko smiech na twarzy ludzi ;).
Co ci ta wiedza da jesli nawet z PZ nie wyjdziesz. Bedziesz mogl sie conajmniej podzielic swoimi historiami z kolegami z Carlin i zachwycac ich swoim cukierkowym pier.... I pamietaj ten kto wojne wygral ma tutaj najwiecej do powiedzenia. Ten co wygral decyduje o twoim byc albo nie byc :]
A o mechanice w tibi pogadaj sobie z prezenterem Top Gear a nie smuty tu wklejasz o ile ty od ludzi wiecej nie wiesz. Narazie to sobie statek na Veno mozesz pozwiedzac nic po za tym...
Mlodzieniaszek
21-08-2008, 20:50
Co ci ta wiedza da jesli nawet z PZ nie wyjdziesz. Bedziesz mogl sie conajmniej podzielic swoimi historiami z kolegami z Carlin i zachwycac ich swoim cukierkowym pier.... I pamietaj ten kto wojne wygral ma tutaj najwiecej do powiedzenia. Ten co wygral decyduje o twoim byc albo nie byc :]
A o mechanice w tibi pogadaj sobie z prezenterem Top Gear a nie smuty tu wklejasz o ile ty od ludzi wiecej nie wiesz. Narazie to sobie statek na Veno mozesz pozwiedzac nic po za tym...
Mimmo wszystko Clapkowi nie dalbym prawa glosu... jakbym byl w Inter zrobil bym glosowanie nad zrobieniem mu i jego poZiomkowi Pe HA,getta gdzies w thais. Bo glupote powinno sie tepic.
Mimmo wszystko Clapkowi nie dalbym prawa glosu... jakbym byl w Inter zrobil bym glosowanie nad zrobieniem mu i jego poZiomkowi Pe HA,getta gdzies w thais. Bo glupote powinno sie tepic.
do nich powinien dolaczyc jeszcze aata i koca gero, dwa orly edukacyjne xdd
Mlodzieniaszek
21-08-2008, 21:35
do nich powinien dolaczyc jeszcze aata i koca gero, dwa orly edukacyjne xdd
nie tam tu chodzi o oddzielenie mega Niggasow od reszty bialasow.
Gallanonim513
21-08-2008, 21:46
koca gero jest wporzadku... co do tego ze ekipa lamusa wybrala sama strone po ktorej walczy nie bylbym tego taki pewien, prosby byly ze strony interregnum wiec boil nie pierdol smutow ze sie tak kulturalnie okresle.
@Gidekab
czlowieku kto bedzie chcial pomocy od takich charow na ktore jest po 3 kilo listow, utkneliscie w szambie to teraz w nim plywajcie ; ] A co do ekipy lamusa to zaden luki ich o nic nie prosil sami wybrali strone po ktorej stana wiec nie udawaj pana obeznanego. Co do przyjaciol to wiecej mi nie potrzebna i mam w pizdzie czy sobie przysparzam wrogow.
@Wiatrak
To jest serv pvp tutaj sie walczy wiec jezeli masz taki zasob wiedzy tibijskiej to zapraszam na non pvp tam mozesz sie nia podzielic ;]
czas pokaże kto miał rację. A listy to ty możesz wysyłać ale do świętego Mikołaja
btw. zejdzie już z Kocy i przestańcie pisać o nim jakieś głupoty bo to juz jest nudne jak dla mnie jest on porządku osobą. Jest wiele innych bardziej "ciekawych" osób typu sandał, mortal coss~
@Gidekab
@Wiatrak
Glupi jestes jak but ;o
twoja wiedza jest płytka jak ............... zostawie to bez komentarza, w sumie to Nie Ma czego komentowac.
Boil sobie mysli ze ktos od nich bedzie potrzebowal pomocy xD to wy chyba macie duze mniemanie o sobie ;D myslicie ze jestescie tacy zajebisci ze kazdy was lubi , szanuje? Phi ... wielu jest za LR i taka jest prawda ;] Juz nie dlugo zobaczycie , a teraz expcie sobie zbierajcie kasiure na blesski albo chodzicie bez bo nie wiecie gdzie kupic (morut) xD
Tylko ze my zdobywamy lvle, kase, etc. a LR nie... i to jest problem LR...
Co do SB... SB samo dolaczylo do IT~ z powodu Rexsiego, Shavenisa, Kayetana i innych debili bedacych w LR ( siejacych PA na szeroką skale) + problem z Xalinami ( kto wie ocb ten wie)
a Wy dalej swoje.. jak dzieci.. Co do zdobywania przez int kasy i lvl to pamietaj Koszyk ze niektorzy nie maja czasu grac.. ze tibie zastapily powazniejsze sprawy.. Co do ludzi z Int to jest tam wiele osob ktore szanuje i z ktorymi mam nadzieje wypije jeszcze nie jedno piwko badz porozmawiam za pomoca neta a moze kiedys na zywo.. Co do ludzi z LR wciaz jestesmy pewna sila na serwie i mozecie zaprzeczac ile chcecie a i tak tego nie zmienicie.. Wiec panie i panowie wrzuccie na luz i przestancie sie obsmarowywac na forum bo jest to zalosne i wielu z Was robi z siebie posmiewisko..
Ale ja nie powiedzialem ze LR to gowno i ze nie macie sily itp. bo gdybyscie nie mieli sily to byscie nie zdobyli ~400 fragow... u nas tez nie kazdy ma czas grac, naprawde przeżyj sobie liste osob i zobacz kto jest czesto online a kto nie... nawet jesli macie nas (IT) za no liferow uwierzcie ze mamy rl life i ludzie ktorych uwazacie za no liferow naprawde czesto nie sa online ;)
Bartas15
22-08-2008, 10:11
[QUOTE=Boil;2238550]@Gidekab
Możesz miec 1209123841274823 listów na jednego chara ,a bana dostaniesz tylko jednego za to.Chyba ,że w jw inaczej...
A co do Zdobywania Leveli , kasy itp to nie ktorzy ja traca na expie bo padaja ... i tak szanuje Inter poniewaz sa niezli gdyby jeszcze tylko nie ten elf bot ... ;(
Koszyk ja pisalem w liczbie pojedynczej za siebie a nie za cale LR :P a co do braku zycia nie napisalem nic takiego w poscie tylko napisalem ze nie kazdy ma czas :> i tyczy sie to obu stron :> nikogo z Was nie wyzywam i nie oczerniam.. sa osoby ktore szanuje, ktore sa mi obojetne a ktorych w grze po prostu nie trawie.. ale tylko w grze bo w normalnie ich nie znam.. dlatehgo wlasnie nie wyzywam :> bo gra jest tylko gra :)
Możesz miec 1209123841274823 listów na jednego chara ,a bana dostaniesz tylko jednego za to.Chyba ,że w jw inaczej...
rozne daty, rozna tematyka
musze dalej tlumaczyc?
@down
ze majac 181739812378912738917391827398123 listow na jednego chara dostanie sie wiecej niz jednego bana
a w grze chodzi o ZABAWE :) Co ty kamsz chcesz tlumaczyc?? ;>
Czubek^^
22-08-2008, 11:17
Nawet jeżeli przegraliśmy to co z tego?? Prędzej czy później będzie kolejna wojna i ktoś zwróci się do nas o pomoc (tak jak to zrobił Luki sięgając po ekipę lamusa) ponieważ jakby nie patrząc stanowimy dużą silę a swoim pustym gadaniem ośmieszasz się tylko i napewno nie przysparzasz sobie przyjaciół a jedynie wrogów. zastanów sie zanim kolejny raz co napiszesz ponieważ brakuje cie trochę wyobraźni tak jak paru innym z interr (np. sandał).
Na razie z przysparzaniem wrogów to wy brylujecie. Gdybyście nie posiadali m.in. ludzi co myślą, że są bogami arcani jak mają turban na głowie w tibi i w rl, to Intermediolan na pewno nie byłby tak liczny.
@co do niektórych
Widać, że niektórym status pionka zaczyna wadzić i już się zaczynają wjazdy na kogoś rl :<
@down
Jak wyżej powiedziałem niektórzy, a poza tym nie mówię, że jesteśmy zajebiści choć na pewno lepsi od jakichś ogórków z hiberny ( czekam na magiczne słowo "elfbot" ). Jeśli nie widzisz niektórych tępych postów robionych przez twoich ludzi na temat czyjegoś rl to radzę zainwestować w okulary.
@2dałn
Tobie radzę zaopatrzyć się w:
http://img293.imageshack.us/img293/5613/95b18385312642fbb447d38kx1.jpg
i zacząć smarować Boilowi nogi
Nikt nie mysli ze jestesmy bogami arcani ... wy chyba sobie myslicie ze all wam wolno i ze jestescie zajebisci . nikt na rl nie wjezdza , no chyba ze wy ...
ide na cs'a ;**
Picinhoxs
22-08-2008, 11:39
[QUOTE=Boil;2238550]@Gidekab
Zamknij morde pionie to ze masz ponad 40 fragow to nie wina twojego elo pvp ,a elfbota i twojego elo komputra ktory laguje ci i dlatego ostani sdkujesz zal .pl
Ale hardy synku sie zrobiles a niedawno bylo "plax nie sprzedaj mojego maina" KEKEKEK
a moze tak zagramy se w cs'a a nie sie klocic ;D a na ob okaze sie kto lepszy xD
a masz steama ?? ;D jak masz to podaj nick ^^
ja nie mam, ale mozemy zagrac na serwerze z sXe
na HashJama gramy przewaznie
h1.wiaderko.com:27015 , ten?; D
offline z tej HashJamy servy ...
Bartholomew
22-08-2008, 14:54
CS jest kał warty, ET jest milion razy lepsze i ciekawsze
qpisz ET ?? LOLs idz lepiej na Tibiee .. ;]
ET gdzie nie ma znaczenia czy strzelasz w glowe czy w palec u nogi ;f
Adow Adan
22-08-2008, 16:26
to dajcie jakies ip ;D
Masz w podpisie :)
30% to steam , a na serwie sXe zainstalowane na wszelki wypadek
Wpadnij jak mozesz ;)
connect 212.180.241.143:27064 , mnie i paru innych znajdziesz pod kryptonimem 'wiecej sprzetu niz talentu'
Witam!
Tak obserwuje ostatnio ten war i powiem, że jestem pełen podziwu dla obu stron tyle wytrzymać ja za swoich czasów nie pamiętam, żeby jakiś war miał po 400 fragów po obu stronach:)
Pozdrawiam wszystkich szczególnie starych graczy:) w bliskiej przyszłości wrzucę swoje zdjęcia na photobucket:)
Picinhoxs
22-08-2008, 20:55
Ale hardy synku sie zrobiles a niedawno bylo "plax nie sprzedaj mojego maina" KEKEKEK
Kazdy sobie jakos musi radzic ty z polykiem dla Lukiego ,plaxujac
Sorry za podwójny post ale dopiero teraz udało mi sie odzyskać hasło na stary e-mail i dzięki temu starego konto tibia.pl też odzyskałem:)
Pozdro
Swoja nie wiedziałem że Kajko to taki KOX:) wyskoczył jak z procy
Picinhoxs
22-08-2008, 20:59
Lul Vorith Lul Lul
Czesc
Nom ten war juz troche trwa , a dalej nie widac konca xDD
Nom ten war juz troche trwa , a dalej nie widac konca xDD
Nie widzisz końca? To chyba patrzysz na zły serwer...
nom nie widze ... a moze ty jednak patrzysz nie na ten server co trzeba :D
Nie widzisz końca? To chyba patrzysz na zły serwer...
Koniec trudno powiedzieć trudno mi wyobrazić sobie narzucenie "hunta" na 20 charów +130 lvl... Wojnę w takiej sytuacji wygrywa się pod warunkiem, że druga strona Ci na to pozwoli w sensie ze porzuca grę, bo jeśli ma dość zaangażowania to wystarczy chodź spojrzeć na filmy pk teamów co robią na 60~ lvlach w parę osób, a taki team 20 osób +130 lvl w ataku na expie to wystarczająca broń by położyć każdego, teoretycznie można powiedzieć, że wtedy pz lock łapią ale nie ma takiej gildii, która ma o każdej porze dnia i nocy ludzi gotowych do kontry.
Nie wiem pożyjemy zobaczymy, ale war naprawdę ciekawy i co najważniejsze nie wiem o co! Pewnie ktoś komuś noob chara na 8 lvlu zabił:)
Mlodzieniaszek
22-08-2008, 23:02
Koniec trudno powiedzieć trudno mi wyobrazić sobie narzucenie "hunta" na 20 charów +130 lvl... Wojnę w takiej sytuacji wygrywa się pod warunkiem, że druga strona Ci na to pozwoli w sensie ze porzuca grę, bo jeśli ma dość zaangażowania to wystarczy chodź spojrzeć na filmy pk teamów co robią na 60~ lvlach w parę osób, a taki team 20 osób +130 lvl w ataku na expie to wystarczająca broń by położyć każdego, teoretycznie można powiedzieć, że wtedy pz lock łapią ale nie ma takiej gildii, która ma o każdej porze dnia i nocy ludzi gotowych do kontry.
Nie wiem pożyjemy zobaczymy, ale war naprawdę ciekawy i co najważniejsze nie wiem o co! Pewnie ktoś komuś noob chara na 8 lvlu zabił:)
Inter zawsze ma team gotowy do kontry, tylko nie zawsze jest Luki :>xD sa wakacje i naprawde chocbysmy dzis o 3 w nocy cos zrobili oni w 5 minut beda mieli z 30 osob:>
Velorn hacked
uhweuwheuhwehuwhuehwuheu
SUHAUHShudhuaVelorn hacked
uhweuwheuhwehuwhuehwuheu
ryly??? ;oo
HUSuhdShuhauhuahuahuahuuahuhs
tak konczy kazdy sharer i frajer ! Xd
22-08-2008, 23:58
niema to jak miec sprawdzone informacje xD nie velorn niemial hacka
Ivanov Galil
23-08-2008, 02:55
a Wy dalej swoje.. jak dzieci.. Co do zdobywania przez int kasy i lvl to pamietaj Koszyk ze niektorzy nie maja czasu grac.. ze tibie zastapily powazniejsze sprawy.. Co do ludzi z Int to jest tam wiele osob ktore szanuje i z ktorymi mam nadzieje wypije jeszcze nie jedno piwko badz porozmawiam za pomoca neta a moze kiedys na zywo.. Co do ludzi z LR wciaz jestesmy pewna sila na serwie i mozecie zaprzeczac ile chcecie a i tak tego nie zmienicie.. Wiec panie i panowie wrzuccie na luz i przestancie sie obsmarowywac na forum bo jest to zalosne i wielu z Was robi z siebie posmiewisko..
A we wroclawiu bylismy z wiatrem :P
@wiatrak
a widzisz 3a sie bylo mnie sluchac ;) polazles za belka (nie znam motywow i w sumie mnie to jebie ale jestem prawie pewien ze to to) twoj wybor i w sumie chwali sie ze znajomego sie trzymwales... ale watpie zeby gadki w stylu "pion sie buja hihoha jazda" nie bardzo ci pomoga ;] troche myslenia emocje na boku kombinowanie wiecej ci to da ^.-
i daj pracowac profesjonalista xD
Amenomm decha
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=125289
Sorry za podwójny post ale dopiero teraz udało mi sie odzyskać hasło na stary e-mail i dzięki temu starego konto tibia.pl też odzyskałem:)
Pozdro
Swoja nie wiedziałem że Kajko to taki KOX:) wyskoczył jak z procy
Siemka Vorith kope lat minęło odkąd wywiało cię z Arki :D
Zwiedzam_Anal
23-08-2008, 12:02
wojna trwa!
Rok szkolny czas zaczac i Intermediolan nie lognie kiedy im sie podoba bo taki theos co ma 12 lat musi wstac ok.7 rano zeby zdazyc na 8 do szkoły to samo sie tyczy Kendzio Zioma ktory nie przeszedl mutacjii głosu ;)
Ciacho1920
23-08-2008, 12:12
Ciekawe kto bedzie inter w czasie roku szkolnego dowodzic;p
12:25 Netheril Tharion [80]: 12:24 You advanced from Level 79 to Level 80.
nie hacked?
to dziwne ze pona*******al 2 osoby z 10(?) lvlami w venore pod dp za free (10 lvle bez skulli) i IT go staralo sie trapowac... uciekl 2 razy za 3 wpadl
Mlodzieniaszek
23-08-2008, 14:24
nie hacked?
to dziwne ze pona*******al 2 osoby z 10(?) lvlami w venore pod dp za free (10 lvle bez skulli) i IT go staralo sie trapowac... uciekl 2 razy za 3 wpadl
Moze wrocil z imprezy najebany czy cos.:>
23-08-2008, 14:41
Aaaa tak hacked, masz racje
Thuygioshok
23-08-2008, 17:06
nie bede gorszy
kurde ale macie kolege :< tez tak chce ;/
Picinhoxs
23-08-2008, 18:09
:o
Dziekujemy Za Swietna Zabawe przez Te Miesiace ... Bylo milo was Orac, musze przyznac ze z usmiechem na twarzy patrzylem Jak Spadaja wam lvle. Bedzie mi Tego Brakowalo. Walczyliscie Godnie ...
Moim Marzeniem Bylo zGnebienie Najwiekszych PA Arcani ... i co ? ... Nie spelnilo sie :\ Jak Narazie wyslalismy Hiberne do Domu. Poczekam Az sie Wyplacicie :)
WTF LOL ?! :|8o
Ale ty Koca jestes glupi , juz szybko wlaz na tibie lecimy sie wyplacac !! i smiej sie z Aaty ;0
WOW pion wbil 80 \o/ \o/ i tak pewnie nie dlugo go straci ... ;]
Czubek^^
23-08-2008, 20:14
Nara
Znakiiiiiiiiiiii
@down
Nawet filmik masz na tibia.looki.de
Zamiast pisać syf napiszcie coś jak Bedek padał...
Aug 22 2008, 14:48:54 CEST Killed at Level 205 by Moruthanix Coron and by Aata Arhari
o zal ... ;( a ty vorith grasz na arcani ?? ;D bo cie jakos nie kojarze ;p
Jaki Wynik dzis i czy ktos ma filmik ??
hahahahahah XDDDDD
mysle ze bedek padl przez to zeeeeeee ... nie wiem
ale wojna trwa
:o
Dziekujemy Za Swietna Zabawe przez Te Miesiace ... Bylo milo was Orac, musze przyznac ze z usmiechem na twarzy patrzylem Jak Spadaja wam lvle. Bedzie mi Tego Brakowalo. Walczyliscie Godnie ...
Moim Marzeniem Bylo zGnebienie Najwiekszych PA Arcani ... i co ? ... Nie spelnilo sie :\ Jak Narazie wyslalismy Hiberne do Domu. Poczekam Az sie Wyplacicie :)
WTF LOL ?! :|8o
Jak się czyta twoje posty to nie jest już niestety tak śmiesznie. Na pocieszenie mogę dodać, że twój problem już opisano !
http://pl.wikipedia.org/wiki/Caps_lock
Przypuszczam, że nie wiedziałeś do czego służy ten klawisz i podczas pisania posta wciskałeś sobie go z nudów.
Mlodzieniaszek
23-08-2008, 21:19
Jako zobaczysz kogos z 300 lvlem na arcani to zaczniesz go kojarzyc
o zal ... a ty vorith grasz na arcani ?? ;D bo cie jakos nie kojarze ;pxdddddddddddddddddddddd nawet ja kojarze voritha, mial 175~ palem w czasach gdzie 100 lvl byl koks, dostal deleta za bodajrze account trading[?]
sprzedał chara, potem grał nim jakis debil hiszpan i dostał delete : )
Wystarczy zobaczyc filmiki z wojny DPFT vs EZ i wczesniejszych. Tam Voritha na pewno znajdziecie. W czasach kiedy ja zaczynalem grac byl jednym z najlepszych(jesli nie najlepszym) palladynow na Arcani.
delete'a dostal Ice,ten co pozniej Noctambulnatem (w duecie z Keno Sole o ile dobrze nick pamietam) ostro peczyl ludkow co rok pozniej jakimi to kozakami byli na arcanii hah
uuu to nie zle sie musial w*****c xD moze ktos wie jaki wynik z ob/akcji?? i czy ma ktos filmik ;]
delete'a dostal Ice,ten co pozniej Noctambulnatem (w duecie z Keno Sole o ile dobrze nick pamietam) ostro peczyl ludkow co rok pozniej jakimi to kozakami byli na arcanii hah
ice nie gral nocta (berlanga), nocta gral ice'shadow z isary
Ha ja tera gram na Isarze xD
ice nie gral nocta (berlanga), nocta gral ice'shadow z isary
my bad:( znaczki terefere kuku no juz styka o)
teskniliscie !
a szkoda:(
Ivanov Galil
23-08-2008, 23:31
sprzedał chara, potem grał nim jakis debil hiszpan i dostał delete : )
zaden debil zaden debil...
my bad:( znaczki terefere kuku no juz styka o)
np
miliard znakow~~
Zamiast pisać syf napiszcie coś jak Bedek padał...
Aug 22 2008, 14:48:54 CEST Killed at Level 205 by Moruthanix Coron and by Aata Arhari
jak bedek moze padac? arab mysli ze jest terminator i trapa lapie, pozniej to juz kwestia czasu
e tam fajnie padl tylko na wojnie z sk mogl jeszcze wtedy dac sobie tittle emwu me plax bo tak sugerowalo jego zachowanie
Ciacho1920
24-08-2008, 04:36
Fayter takie pytanko ten twoj avatar to robiony w jakims programie bo nigdy w zyciu Cie nie widzialem ze skullem a co dopiero z rs;)??
wiecie co.. angielskie KFC jest do dupy.. nara :P Vorith,, pamietam jak wywalal mnie z fibuli :P
Fayter takie pytanko ten twoj avatar to robiony w jakims programie bo nigdy w zyciu Cie nie widzialem ze skullem a co dopiero z rs;)??
taaa a kto po Ank mnie gonil ^^ to ten Rzyd... mial rsa mial ^^
a ja myslalem ze bedek to czołg
Picinhoxs
24-08-2008, 10:18
Mial rs na okolo 106 lv ubili go damoon i jakis weinshieuishie wazne ze niemiec
xdxdxdxd rs wbil na 10 lv z jego pro pvp ktorzy grozili jego bratu
@up
no mniej wiecje tak to wygladalo tylko ze ten typ to winhanushausahfhusahruahfrau
a ja myslalem ze bedek to czołgupdate z potionami plx?
Patrzałem na erigu to LA zas dostało baty co najmniej 4 padło a z IT nikt wartościowy bynajmniej na erigu jego spadku expa nie zauwazyłem, mogli by tu jakieś filmiki wrzucac:D
A co do sprzedaży swoje zarobiłem:) i jak bym się w czasie cofnął to zrobiłbym to samo:D
Noi jestes frajerem ... :] Ja bym nigdy nie sprzedal swojego chara :p
Noi jestes frajerem ... :] Ja bym nigdy nie sprzedal swojego chara :p
Sprzedałbyś sprzedał wszystko ma swoją cenę.
Medivh Shady
24-08-2008, 12:22
każdy by sprzedał jak by mu zaproponowali odpowiednia cenę , nawet ja B)
Sprzedałbyś sprzedał wszystko ma swoją cenę.
Vorek Vorek jeżeli chodzi o Tibie to tak ale nie zgodzę się z tym ze wszystko ma swoją cenę :D
Dobra ;) ma ktos filmik ze wczoraj?? 8o
Czubek^^
24-08-2008, 14:28
Zaglądajcie ogórki na tibia.looki.de, tam macie filmiki.
każdy by sprzedał jak by mu zaproponowali odpowiednia cenę , nawet ja B)
OO medivh też wyskoczył jak grzyb po deszczu! Ile za protection? Się teraz daje?
nie chodzi o protekcje ... litosci czytajcie poprzednie posty i dopiero cos piszcie :baby:
a o protekcje to zalezy od kogo chcesz ;D
"U Killed friend of friend of friend noobchar pay in 5 minutes or hunted" rotfl dnia
mow kto to taki odwazny ^^
hah ^^ nie ma to jak czytac caly temat od poczatku... usmiac sie z was idzie (z niektorych)
nuwble szukal latwej forsy ale cos mu nie szlo :( sad cyclop emotikon o(
nie chodzi o protekcje ... litosci czytajcie poprzednie posty i dopiero cos piszcie :baby:
a o protekcje to zalezy od kogo chcesz ;D
Od medivha?:P
Żes se wybral autorytet ... on jest pvp pro master kozak :baby: to gdzies 1kk na tydzien :o
medi ostatnio (pare miechow temu:P) 30k bodajze chcial, u skina 3 razy taniej
Nick Bahok ktos wie kogo to noob char?:P
Ja wiem :p
skina 3 razy taniej
to bedzie 20k?
tez chce myslec jak JW
Ciacho1920
24-08-2008, 22:28
Vorith setka juz jest;>??^^
Vorith setka juz jest;>??^^
Setka może w przyszłe wakacje nie mam czasu na grę, a namówiłem brata, żeby obadał jak wygląda tibia... z resztą sam nie wiem jak się gra z 5x padłem na 10 lvlu bo nie wiedziałem, że się teraz tymi potkami leczy:D
Bartholomew
24-08-2008, 23:25
ku**a jak uploadnac screena? xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.