zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie II

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Eti
26-04-2008, 04:40
Ze względu zamkniecia starego tematu pora otworzyc nowy.

Gimlos
26-04-2008, 09:06
O slusznosci zamkniecia poprzedniego tematu swiadczy juz nawet poczatek tego - w pierwszych 5 postach ani jeden nie nawiazal do wojny na Arcanii. Od teraz kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany. Enjoy

AlusDavi
26-04-2008, 10:57
Dajcie jakieś filmy z ostatnich akcji bo turek coś przestał dodawać.

Ineter wyrównuje fragi powoli.

Eizix
26-04-2008, 11:02
hahahhahaha modek was zownowal

Thuygioshok
26-04-2008, 11:18
zajebiemy cie na azurze pionie !

@topic
fajnos wojnos

Colmar
26-04-2008, 11:22
no walcza walcza chlopaki ;)

Foni
26-04-2008, 16:24
trzeba jakis open zrobic ;/ my czekamy na akcje z waszej strony i liczymy, ze wyciagniemy was na otwarte pole, zeby sie pobawic.. uwierzcie mi nic bardziej nudnego niz czekanie na akcje albo stackowanie ;/ prawdziwy open to jet TO :>

p.s. my tu jestesmy dla modow a nie modzi dla nas. zbanuj wszystkich co pisza offtopic. wyniesiemy sie z forum.. uuuu

btw jak ci sie moj ps nie podoba to sobie to do sygnaturki z checia wrzuce

edit: twoj post nie wiaze sie nic a nic z wojna. (Regulamin pkt 3.6. - Pisz na temat)

skarabeusz323
26-04-2008, 18:15
trzeba jakis open zrobic ;/ my czekamy na akcje z waszej strony i liczymy, ze wyciagniemy was na otwarte pole, zeby sie pobawic.. uwierzcie mi nic bardziej nudnego niz czekanie na akcje albo stackowanie ;/ prawdziwy open to jet TO :>

p.s. my tu jestesmy dla modow a nie modzi dla nas. zbanuj wszystkich co pisza offtopic. wyniesiemy sie z forum.. uuuu

edit: twoj post nie wiaze sie nic a nic z wojna. (Regulamin pkt 3.6. - Pisz na temat)

znowu wam kumple z kas tam nabijal fragi i bedziecie kozaczyc na forum

Foni
26-04-2008, 19:36
znowu wam kumple z kas tam nabijal fragi i bedziecie kozaczyc na forum

2 rzeczy do ciebie.

1. ja nie wbijam fragow bo jestem knight. tak na prawde to ludzie z hiberny maja tu wlasne chary rozstawione po calej pustyni i widzac obie armie steruja nasza, mowiac gdzie mamy sie teraz skierowac. a tak w ogole to sie dziwie, ze mnie nikt o share'owanie postaci nie podsylal do GMa.. przeciez jak jakis low lvl sie mnie pyta czy pl? to zaprzeczam...

2. sprawdz sobie regulamin forum pkt 3.7.

Bartholomew
26-04-2008, 19:44

jeszcze zebys to Ty gral na tym charze podczas OB ;s

kamsz
26-04-2008, 20:58
to kiedy mnie zaczniecie pingowac, koledzy z LR? bo straszyc na gg to kazdy gowniarz potrafi

Koszyk
26-04-2008, 21:17
******** 20:16:22
kazdy z waszej gildii jest zmuszony zaplacic od 500k do 1kk

Hmm, mam sie juz bac?

Medivh Shady
26-04-2008, 21:19
lol normalnie zal !! 500k bo zaczniemy pingowac was na open i expowiskach . Pokazujecie swoja bezradnosc na tej wojnie ;P ,

zreszta pingujcie mnie dowoli xD

a tak btw
20:39 You advanced from Level 87 to Level 88. tak wiec fonrar niedlugo pobiegam sobie kims na akcjach :>

widze ze Gimlos ownuje was wszystkich pokolei xD

Carlito7
26-04-2008, 21:40
Pare pytan odnosnie Fosfika - mial ostatnio hacka czy nie?
jesli tak >>
-nie hacknal go czasem Alfonso?
-odzyskal chara?

Kim do cholery jest jakis Ali, ktoremu (z tego co wyczytalem) Alfonso zrobil wielka bube?

ps
nie zebym sie szczegolne podniecal historia tego chara, ale zaintrygowal mnie temat na arcanijskim boardzie o wszystko mowiacym tytule "you", a fosa sie tam udziela sporo

Koszyk
26-04-2008, 21:50
Ali - Obecny Fosfik.

Alfonso - stary owner Fosfika, 'hacknal' go recoverem ale oddal mu postac bo mial 'wyrzuty sumienia'.

gigoro
26-04-2008, 21:59
Moim zdaniem juz te wszystkie dzialania spowodowane wojna zachodza zbyt daleko, delete'y, hacki, grozby pingowania...

Eh...

Picinhoxs
26-04-2008, 22:03
Elo pici czuwa

Smokuu
27-04-2008, 00:46
lol normalnie zal !! 500k bo zaczniemy pingowac was na open i expowiskach . Pokazujecie swoja bezradnosc na tej wojnie ;P ,

lól trzeba jakos sobie radzic, skoro tylko co potraficie to stanie na 1sqm i combowanie przez bota ;o , to raczej wy jestescie bezradani w tej wojnie ;>

Faytah
27-04-2008, 00:52
"U Killed friend of friend of friend noobchar pay in 5 minutes or hunted" rotfl dnia

Koszyk
27-04-2008, 01:25
lól trzeba jakos sobie radzic, skoro tylko co potraficie to stanie na 1sqm i combowanie przez bota ;o , to raczej wy jestescie bezradani w tej wojnie ;>

zle na tym wychodza? doganiaja LR we fragach wiec to raczje nie bezradnosc :)

Mydelko
27-04-2008, 08:30
zbanowali mi Colmara no ale cuz JESTEM TU DALEJ B)

a co do zastraszania,pingowania, itp. itd. to

TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI HEHEHE :D

Foni
27-04-2008, 08:37
jeszcze zebys to Ty gral na tym charze podczas OB ;s

oczywiscie, ze to ja gram. powiedz lukiemu, zeby na openie zagral na moru albo zaproponuj gosciom z seleny armie EK. imho powinienes pomyslec nim znow napiszesz jakas bzdure

notop
27-04-2008, 13:05
O slusznosci zamkniecia poprzedniego tematu swiadczy juz nawet poczatek tego - w pierwszych 5 postach ani jeden nie nawiazal do wojny na Arcanii. Od teraz kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany. Enjoy

slusznosc wpie... sie miedzy mlotek a kowadlo ,przybledy z harmoni swiadczy o rownoczesnej gupocie..

zastanawiam sie czy mowa a glidiach supportujacych w wojnie niejest juz mowieniem o wojnie,niedlugo bedzie jezeli sie neiwymieni name chocby 1 z int/lr bedzie post kasowany

a teraz zebys niemogl skasowac posta wiec zaczne na temat wojny

ps.kiedy ty srales modku w pieluchy ja juz tu bylem,wiec jestes moderatorem tylko dlatego ze zalapales sie na nabor dzieci do przedszkola
.
-----------------------------------------------------------------------
ciekawe ile ta wojna potrwa,a co do popzredniego tematu

@medi~
moze ich zabolalo padniecie od supporterow int~ ale gdzie drwa rabia tam wiory leca..a palus czesco ;)

(teraz wymienie name 1 z int~ zeby mod niepisal ze nienatemat)

ata wlasnie psozedl expic..chyba;)

Koszyk
27-04-2008, 16:59
oczywiscie, ze to ja gram. powiedz lukiemu, zeby na openie zagral na moru albo zaproponuj gosciom z seleny armie EK. imho powinienes pomyslec nim znow napiszesz jakas bzdure

Moglbys mi powiedziec o co chodzi z goscmi z seleny? Sugerujesz ze na Interregnum graja typki z seleny?:D

bemo
27-04-2008, 20:00
Dajcie jakieś filmy z ostatnich akcji bo turek coś przestał dodawać.

Ineter wyrównuje fragi powoli.

nie wiem czy moderator jest slepy ale ten post dotyczy waru, przeciez jest mowa o interregnum i o uwadze jaka zwrocil alus davi ze wyrownuje fragi.

edit by Gimlos: Post o ktorym wspominasz nie zostal skasowany, nie zostal tez ostrzezony - o czym wiec piszesz?

zeby nie bylo offtopa jak juz dostalem ostrzezenie za 9 pkt powiem ze

WOJNA NADAL TRWA TAK !

no.

Mordor
27-04-2008, 20:24
Kurde jaki tu sie syf zrobil, wiecej postow skasowanych niz normalnych:D

A tak zeby offtopa nie bylo to wojna trwa nadal jak to bemo wspomnial.

Foni
27-04-2008, 22:12
Moglbys mi powiedziec o co chodzi z goscmi z seleny? Sugerujesz ze na Interregnum graja typki z seleny?:D
cos na "s" nie znam swiatow ponizej litery 'm" ;/ btw inter wlasnie probuje smieszne rzeczy, zeby nas wciagnac w trapa :-) pomysly dobre, ale my mamy wiecej niz 15 lat (znaczna wiekszosc :P)

Smokuu
27-04-2008, 22:13
Jak zwykle IT boi sie wziasc pz HhueEHUHAEHEHuhaEU

Tookie
27-04-2008, 22:35

A Ty boisz sie ujawnic swoj nick? Chyba wstyd CI za wczesniejsze wypowiedzi................................

Smokuu
27-04-2008, 23:14

Na openy nie chcecie wychodzic, masslogi LR nie kontrujecie, no chyba ze jestescie na niego przygotowani od 2 godzin majac ~~35 osob na vencie + ormo, wiec czym wy chcecie zabłysnac? Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>
Na takie polityce opierała sie wojna z Suicide Boys ;p a kazdy wie jak to sie skonczylo :P

Koszyk
27-04-2008, 23:16
cos na "s" nie znam swiatow ponizej litery 'm" ;/ btw inter wlasnie probuje smieszne rzeczy, zeby nas wciagnac w trapa :-) pomysly dobre, ale my mamy wiecej niz 15 lat (znaczna wiekszosc :P)

Samera
Saphira
Secura
Selena
Shanera
Shivera
Silvera
Solera

@Edit

Więc?:>

Na openy nie chcecie wychodzic, masslogi LR nie kontrujecie, no chyba ze jestescie na niego przygotowani od 2 godzin majac ~~35 osob na vencie + ormo, wiec czym wy chcecie zabłysnac? Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>
Na takie polityce opierała sie wojna z Suicide Boys ;p a kazdy wie jak to sie skonczylo :P

Hmm, wojna sb to zupelnie cos innego tam bylo 16 osob vs pol serwera, wiec o czym wogole rozmawiamy...

Smokuu
28-04-2008, 00:55
Hmm, wojna sb to zupelnie cos innego tam bylo 16 osob vs pol serwera, wiec o czym wogole rozmawiamy...

przeciw polowie serwa to troche mocne słowa, nie schlebiajcie sobie :p, Ok, wtedy rzeczywiscie byliscie w mniej licznym skladzie, wiec tylko w taki sposob mieliscie szanse cos zdziałac, ale teraz? Kiedy macie ~~95 osób + ormo, przeciw ~~80 osobom? wy nadal robicie to samo, uciekacie do metod ktorymi posługuja sie ludzie przegrani... to troszke zal z waszej strony co nie?
wiem ze stare sb ma jaja do walki ale wydaje mi sie ze Luki troche krzywo patrzy na wasze samodzielne akcje:p i dlatego teraz kiedy jest nieobecny z wiadomych wzgledow malo robicie:> ale to tylko co mi sie wydaje :p

Foni
28-04-2008, 06:41
A Ty boisz sie ujawnic swoj nick? Chyba wstyd CI za wczesniejsze wypowiedzi................................

pf.. to ja to powtorze za niego

co do typow co grali na IT to w sumie mnie to wali. i tak nic nie zdzialaja. jesio mozna cos poradzic IT.. nie wkurzajcie lukiego bo matury przez was nei zda ;p

samul
28-04-2008, 08:30
pf.. to ja to powtorze za niego

co do typow co grali na IT to w sumie mnie to wali. i tak nic nie zdzialaja. jesio mozna cos poradzic IT.. nie wkurzajcie lukiego bo matury przez was nei zda ;p

Matura to cos zlego? Chyba dobrze ze chłopak chce cos zrobic w życiu a nie jak Ty o 5 rano posty pisac -.-

Wojna trwa i sie nie skonczy? Moderator to chu...

bemo
28-04-2008, 14:29
pozycz ktos 200k do jutra najpozniej

zeby nie bylo ze offtop dzis wojna nadal trwa.

Tk_shakowany
28-04-2008, 15:25
pierwszy raz zgadzam sie z notopem w 100% piwa mu nalac

WOJNA TRWA!!! WYGRA ORMO!!!

Picinhoxs
28-04-2008, 18:57
Pff smokuu misis nonajm ist pro lallaala

Tk_shakowany
28-04-2008, 19:18
netopol kurnikl
rovgershai: kobieto
rovgershai: daj mi rozowe
rovgershai: to ci wyczyscze
rovgershai: odbyt
hanna1990: skad te teksty dorwales
rovgershai: z tibia.pl
hanna1990: o boze
hanna1990: moja kolezanka w to gra i cisnie wszystkim
rovgershai: gz
rovgershai: daj mi swiat
hanna1990: a ja nie mam ludzika w tym
rovgershai: nck koplerzanki
rovgershai: nick kolerzanki
hanna1990: nie bo masz wielki lvl
hanna1990: i ja zabijesz
rovgershai: nom
rovgershai: DEDNE

Szefoo
28-04-2008, 20:09
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 2, gości: 3)
Szefoo, Gimlos

Moze znów pokasujesz posty albo dasz jakiejs wiadomosci o ostrzezeniach

@Topic
Wojna trwa!

notop
28-04-2008, 21:45
ojj cos chyba niewyszlo nam ;)

Tk_shakowany
28-04-2008, 21:58
szczegoly plis

wymienie typa znanego aby nei bylo offtopu

TYRYTYTYTY

CALIS FLAM

//thuygioshok aka ekipa pogromcuw musz i oceanuw

Faytah
28-04-2008, 22:24
ojj cos chyba niewyszlo nam ;)

more szczegolow = thx

ap* uprzedziles mnie lapsie

topic* łar trfa :cup:

edit ! rotfl of day
22:40 Amos Gazno [21]: co bys chcial za ubicie 60 lvl

Leon Zawodowiec WANNABE!

Smokuu
28-04-2008, 23:14
Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time

Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali :)

Mlodzieniaszek
28-04-2008, 23:15
Fuc***ing OWNAGE...xD

Gz.

Koszyk
28-04-2008, 23:26
Huh :D Fajna akcja

17:1

Dla interr~

btw. Leszczu _/

Medivh Shady
28-04-2008, 23:37
;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )

nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu

kamsz
28-04-2008, 23:44
ze tak powiem,

<- ;(

*hint dla nie kumatych - avatar*

Czubek^^
29-04-2008, 00:15
Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time

Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali :)

Wam za to gra w ping - ponga chujowo idzie.

Smokuu
29-04-2008, 00:35
;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )

nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu

Czy ty med jestes az tak głupi czy tylko udajesz? :confused:

Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf.:)

notop
29-04-2008, 00:43

a no musze pogratulowac int~ ;)

Eizix
29-04-2008, 02:18
szacun dla suy, ze sie nie zachowuje tak jak ten caly smokuu i potrafi przyjac porazke z usmiechem na twarzy a nie plakac i zwalac na boty i chuj wie co jeszcze

jacke
29-04-2008, 03:20
wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X

lol

Picinhoxs
29-04-2008, 08:05
Tak czytam i nikt suli buli po ortografi nie pojechal O.o

E czaicie gram sobie przed chwila i mnie wylogowalo ;s

Czaromydlo
29-04-2008, 08:13
Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA :D

Gidekab
29-04-2008, 08:15
wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X

lol

07:59 Boil [120]: NA DOL JEWS'Y

Następnym razem zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz

Medi:
to nie tyle brak noob charów sprawił ze dostaliśmy takie lanie co brak organizacji nie udało nam sie zebrać teamu w jednym miejscu większość z nas wyłapaliście pojedynczo a jak sam zapewne wiesz w pojedynkę nic nie zwojujesz ja sam spadłem w 1 sekundę no może 1,5(noob char który wypchnął mnie ze schodów).

Gratki za ładną i sprawną akcję z waszej strony

Vamaxan
29-04-2008, 10:26
heh chlopaki z nexuss wczoraj pokazali klase ehh 5 dedów za 1 :D pzdr

gigoro
29-04-2008, 11:44
Nexuss to najwieksze retardy jakich znam

jacke
29-04-2008, 11:47
Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA :D

cos chyba zle widzisz :Q

notop
29-04-2008, 11:53
e tam to tylko gra po co sie wczowac i wyzywac jak niektorzy,bezsens.Akcja jak akcja na wojnie zawsze ktos pzregrywa ,zawsze ktos wygrywa;)
a tak pozatematem

zastanwaiam sie czemu na tibia.com jakis noob dodaje fragi z nexusow i jakis VD do nas ,poowinien tez dodac w takim razie ormo fragi;)

LoluU$
29-04-2008, 12:04
o/ Interr~~
o/ Wiglaseek
o/ LR
o/ noobchar Tylik Elane
o/ Arcania

@tylik

Tylik Junior wpada mi dzisiaj na tower efa ... pisze "?" a ten zaczyna mnie pizgac mowie wtf man leave now... chuja pizga dalej ! zostalem zmuszony do ewakuacji ;/

@Wiglaseek

chlopaczeq nie ma kasy na war i zaczyna huncic 30 lvle jush !!111one !!

jebne se zdjecie z Wiglasiekiem !!11oneraz

http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/wiglas.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/wiglas2.jpg

poprostu szkoda mi troche wiglaska ;s i on chce wojne wygrac ;| juz widze jak to po wojnie bedize :P jebac Inter~~ jebac La Rev~ ...

Koszyk
29-04-2008, 13:54
poprostu szkoda mi troche wiglaska ;s i on chce wojne wygrac ;| juz widze jak to po wojnie bedize :P jebac Inter~~ jebac La Rev~ ...

Hmm, bedzie tak jak bylo :)

bemo
29-04-2008, 14:00
no to co sie robi to przesada ;] ludzie nie rozumieja ze tibia to pixele, kloca sie i wyzywaja oszukuja sie nawzajem i jezdza po rodzicach
stfu.

jacke
29-04-2008, 14:56
tylik ty niedobry chlopczyku...

zreszta wiglas po tylika tez pozniej przyszedl i tez ch*a zdzialal... :)))

notop
29-04-2008, 15:02
jebac Inter~~ jebac La Rev~ ...

idz moze do burdelu tam sie jebie a w tibi to mozna jedynie sobie..pogadac;)

Tk_shakowany
29-04-2008, 17:10
Name: Khah Yarkan

Apr 29 2008, 17:06:12 CEST Died at Level 39 by fire

Czaromydlo
29-04-2008, 17:41
e tam to tylko gra po co sie wczowac i wyzywac jak niektorzy,bezsens.Akcja jak akcja na wojnie zawsze ktos pzregrywa ,zawsze ktos wygrywa;)
a tak pozatematem

zastanwaiam sie czemu na tibia.com jakis noob dodaje fragi z nexusow i jakis VD do nas ,poowinien tez dodac w takim razie ormo fragi;)

Oj Notopku Notopku porownaj ile my padamy a ile wasi a$$lickerzy, tak jak mowilem wczesniej, z dnia na dzien robicie sie coraz bardziej bezradni B) A co do fragow wliczanych to to jest logiczne fragi sa liczone o 70 czy tam 80 lvla a u nas malo takich :D

Sir Stas
29-04-2008, 18:31
Hehe x]

Czasem fajnie przeczytać forum i pośmiać sie z innych.
Co do botów gdybyśmy mieli bota to byście padli zanim byście wyszli z dp.
Chyba zaczynanie robić postępy coraz lepiej wam idzie rzucanie czarów z za ekranu we mnie tyle że i to było ostatnio za mało. A tak prawdę mówiąc myślałem że padnę już na pustyni zanim tam dobiegnę. No ale sie wam nie udało.

Med~ ty akurat powinieneś tak mi się wydaje byś ostatnią osobą która ma coś śmiesznego do powiedzenia na tym forum nie sądzisz?

Bany, hack, bot itp. ułatwia granie ale nie czyni gry honorowej. Takich gier już nie ma a skończyły sie już na I wojnie światowej albo i wcześniej jak zaczęto używa nie honorowych broni typu gazy, trucizny, szpiedzy (czy kiedykolwiek wojny były honorowe skoro już w średniowieczu używano np. kiedy to użyto katapult do rzucania padliny [rozkładające się ciała] na wroga ) itp. Dlaczego? Bo to ułatwia ale nie od wzorowy wuje prawdziwych umiejętności osoby a jedynie jej spryt.

Medivh Shady
29-04-2008, 19:05
Hehe x]

Med~ ty akurat powinieneś tak mi się wydaje byś ostatnią osobą która ma coś śmiesznego do powiedzenia na tym forum nie sądzisz?

a to dlaczego ? bo bana mam ? o,o , jak ty sie przejmujesz banem albo utrata postaci to twoja sprawa , mi tam akurat to obojete ;/

a co do strzelania z za ekranu to zapytaj damoona jak to sie robi bo on tez potrafi ;)

bemo
29-04-2008, 19:26
Hehe x]

to byście padli zanim byście wyszli z dp.

nie wiem czy ja wiem ze ty wiesz ze w dp nie da sie zabijac playerow?

jacke
29-04-2008, 20:00

no shit ja nie wiedzialem... cale zycie w strachu zylem a tu sie takiej nowinki dowiaduje... kurde... teraz bede mogl bezpiecznie w depo kampic pz calymi dniami bez strachu ze mnie ktos skilluje

bemo
29-04-2008, 21:04
nom tylko szkoda rze mana i hape nie rosnie bo takto nie mukbys runuw robici

kamsz
29-04-2008, 21:23
pewnego razu na open battle na hibernie,

raul here, im recording..

i w pewnym momencie wtf?

18:03 Zahes [7]: can u be on 19: 30 on LA vent ? 18:03 Zahes [7]: Shavenis here

:confused:

Filush_
29-04-2008, 21:31
Apr 29 2008, 17:12:47 CEST Killed Demon Palld at Level 106 unjustified

Mniam.

Wojna trwa.

skarabeusz323
29-04-2008, 21:56
Medivh Shady
Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking

moze mi to ktos sproscic (pewnie linki jakies na trad wysylal) :D8o:cup:

Koszyk
29-04-2008, 22:23
@UP
Bellish to huj.

@topic

http://youtube.com/watch?v=YfygmQQVnq0 - dla tych ktorzy są ciekawi fragow z ostatniej bitwy a nie chce im sie ogladac 90 minut filmiku ;)

Smokuu
29-04-2008, 22:36
http://youtube.com/watch?v=YfygmQQVnq0[/url] - dla tych ktorzy są ciekawi fragow z ostatniej bitwy a nie chce im sie ogladac 90 minut filmiku ;)

Nice filmik :P, ladnie sie prezentuje elf bot :D, ewidentnie widac brak zgrania, popłoch,dlateog wyszło jak wyszlo bad luck, zobaczymy czy dzisiaj wyjdziecie :D

Faytah
30-04-2008, 00:44
Nice filmik :P, ladnie sie prezentuje elf bot :D, :D

w ktorym momencie? 2x widzialem combo 500+,trudo by chociaz raz nie weszlo jak stoja w 10+ i sd'kuja reszta fragow to normalnie tak jakby na vencie siedzieli,ani1 nie widzialem z tym elfem co robi all za nich,anyway wali mnie to walcie sie tam wszyscy a ja sobie po fajnych respach smigam bezproblemowo ^_^

bemo
30-04-2008, 07:06
no patrz akurat w moje urodziny sie lali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoenoneoneo \m/

dzis wojna nadal trwa,

Sir Stas
30-04-2008, 09:27

Przeczytaj to jeszcze raz pomyśl logicznie i odpowiedz sobie na pytanie czy na pewno dobrze to zrozumiałeś. Czas kiedy wychodzisz z dp a jeszcze nie wyszedłeś bo nie stoisz na sqm za dp. Trudne?

Med~ no mi było by trochę szkoda postaci którą grałeś kilka lat. No ale to już moje zdanie twoje jest inne.

bemo
30-04-2008, 10:11
zanim byscie wyszli z dp no to musza stac chyba w dp nie?

zreszta nei bede si eklocil o,o

Chuli
30-04-2008, 10:13
To byla ironia ...

Mlodzieniaszek
30-04-2008, 10:41
a to dlaczego ? bo bana mam ? o,o , jak ty sie przejmujesz banem albo utrata postaci to twoja sprawa , mi tam akurat to obojete ;/

a co do strzelania z za ekranu to zapytaj damoona jak to sie robi bo on tez potrafi ;)

Jezeli uwazcie, ze Damoon strzelal spoza ekranu bo mial elf bota, to za kilka dni bedziecie mowic ze z veno do thais sdki sadzi....

Picinhoxs
30-04-2008, 12:47
Jak jest sie zdolnym to mozna sdkowac sobie skad chcesz

gigoro
30-04-2008, 14:54
Jak jest sie zdolnym to mozna sdkowac sobie skad chcesz

Hhahahahah : ddddddd

@topic
Wojna nadal trwa!

Cienki-Bolek
30-04-2008, 19:40
http://www.***********.com/251351659.html
/\ spidi szare 0.o a tak ja to widzialem ;/

Smokuu
30-04-2008, 23:52
Ormo Dało dupy :D nice battle guys :D

GallAnonim
01-05-2008, 00:32
fakt dzisiaj bylo troche poplochu itp. jednak smokuu pamietaj ze kazdy moze miec zly dzien nawet nasz lider :) jednak gratuluje paru fragow na nas, tylko trzeba pamietac ze na koniec i tak sporo od was ludzi wybilismy. Jednak nie podniecaj sie tak przeciez nie jestesmy niesmiertelni tez potrafimy padac :) wkoncu to tylko gra

Smokuu
01-05-2008, 01:10
fakt dzisiaj bylo troche poplochu itp. jednak smokuu pamietaj ze kazdy moze miec zly dzien nawet nasz lider :) jednak gratuluje paru fragow na nas, tylko trzeba pamietac ze na koniec i tak sporo od was ludzi wybilismy. Jednak nie podniecaj sie tak przeciez nie jestesmy niesmiertelni tez potrafimy padac :) wkoncu to tylko gra

Po 1 Nie podniecam sie , a wrecz to raczej wy sie tym chwalicie jacy to nie jestescie :P , po 2 Soularis~ ladnie was zrobil uciekajac przed wami, pozniej wbiegajac a zaraz uciekajac przed wami i ostatecznie wam zwial :D, wszystko zostalo zarejestrowane wiec nie ma co sie wypierac, po 3 pod koniec tylko trzech padlo, a po 4 bylo ich zdecydowanie mniej niz was wiec daliscie dupy :D

Faytah
01-05-2008, 06:22
oi boil padl na massie

Viste
01-05-2008, 09:28
A tak właściwie to co odjebało Tiuso? http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2116445
Najlepsza jak dla mnie odpowiedź tam
"Pewnie wpierdol dostal :>" xDD
Nie lubi Polski ;<

GallAnonim
01-05-2008, 09:39
smokuu tak wczoraj dalismy dupy, i potrafimy sie do tego otwarcie przyznac

Szefoo
01-05-2008, 09:52
Smokuu ty to ten Shavenis??

Smokuu
01-05-2008, 10:01
zdarza sie padac najelpszym:p a Fayter co ty nim grales ze zaraz posta napisales?;o

Smokuu
01-05-2008, 10:46
May 01 2008, 10:11:59 CEST Killed at Level 173 by Sua Mea

Acroma Angel

BAAAAAAD Things :D, to nie wszystko na dzisiaj co dla was przygotowalismy so Take care guys

Lol wlasnie filmik obejrzalem i stwierdzam z przykroscia ze Acroma wannabe Xilvent , hail exura _/

Zapewne
01-05-2008, 10:55
własnie tez obejrzalem Film exurka Rox _/

Faytah
01-05-2008, 11:27
zdarza sie padac najelpszym:p a Fayter co ty nim grales ze zaraz posta napisales?;o

lolix,poprostu pare razy mnie lr chcialo ubic (w sumie wczoraj tez na noobach,kiedy bedu mowil zebym wpadl do ab sprzedac mu bohy xD) to mam w vipach,zobaczylem ze zrobili massloga,poszedlem do pz,odpalam forum a tam w temacie o wojnie boil dodany na swiezo

Smokuu
01-05-2008, 11:34
lolix,poprostu pare razy mnie lr chcialo ubic (w sumie wczoraj tez na noobach,kiedy bedu mowil zebym wpadl do ab sprzedac mu bohy xD) to mam w vipach,zobaczylem ze zrobili massloga,poszedlem do pz,odpalam forum a tam w temacie o wojnie boil dodany na swiezo

Lolix 2 o 5-6 rano grac w tibie :D

@topic, wojna trwa :P

Lafa
01-05-2008, 11:39
Panov zmienil barwy xd

Faytah
01-05-2008, 12:01
Lolix 2 o 5-6 rano grac w tibie :D

@topic, wojna trwa :P

lolix 3 zdarza sie, twoi koledzy tez grali

*wojna trwa i ma sie dobrze

Filush_
01-05-2008, 12:52
Jak to Ormo dało dupy ? Ja dałem dupy tylko :P No i troche zamieszania sie narobiło bo nie miał kto lidernąć.

Poza tym to my wygraliśmy ta bitwe, a nie wy xD . No i oczywiscie potem juz znana taktyka stakowania na schodach obtoczeni połową statystów z Thais, w sumie to jedyne co mogliscie zrobić bo została by po Was tylko plama krwi.

a ten Soularis~ nie padł czasami potem ? Nie mam pelnego nicku to nie mam jak sprawdzić.

Tk_shakowany
01-05-2008, 12:58
od nas padl kuki i filu tylko, ten soulcostam padl, jakis 48 padl i parutam jeszcze aczkolwiek mnie nie bylo nickow nie pamietam tylko ci co mieli fragi na filu/kukim to widzialem ze padli

AlusDavi
01-05-2008, 13:38
Jezeli uwazcie, ze Damoon strzelal spoza ekranu bo mial elf bota, to za kilka dni bedziecie mowic ze z veno do thais sdki sadzi....

A ty zajebiscie sie leczysz w biegu jak cię bija no ale co tam :)
(gali movie poczatek)

jacke
01-05-2008, 17:50
A ty zajebiscie sie leczysz w biegu jak cię bija no ale co tam :)
(gali movie poczatek)

szybko myszka rusza poprostu... mlody jest to jeszcze zwinny :D

wojna trwa?

Gidekab
01-05-2008, 21:01
Jak to Ormo dało dupy ? Ja dałem dupy tylko :P No i troche zamieszania sie narobiło bo nie miał kto lidernąć.

Poza tym to my wygraliśmy ta bitwe, a nie wy xD . No i oczywiscie potem juz znana taktyka stakowania na schodach obtoczeni połową statystów z Thais, w sumie to jedyne co mogliscie zrobić bo została by po Was tylko plama krwi.

Sam teraz widzisz Interregnum stakuje cały czas na schodach otoczeni statystami (ormo) i zgadzam się z tobą to jedyne co możecie zrobić bo zostałaby po was tylko plama krwi

Filush_
01-05-2008, 21:12
Jak dobrze pamietam to tylko chyba na Edron, pomagaliśmy Int~ na schodach, przynajmniej oficjalnie. Reszta to pewno jakies przydupasy, ktorych z Ormo łaczy ich tylko kolor outfitu.

sk1le
01-05-2008, 21:27
Zal mi was ludznie...nie wiecie nic na temat ElfBota a sie wypowiadacie...
ElfBota stworzyl Nyalith(dolera player ja rowniez gram na tym servie.) i watpie w to aby ktorys z was (forumowiczow) posiadal takiego bota...raczej to nie mozliwe..

sk1le
01-05-2008, 21:31
Czy ty med jestes az tak głupi czy tylko udajesz? :confused:

Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf.:)

ElfBota nikt nie posiada...poza guildia Checkmate i Pandemonium z Dolery...o kurde nie pisac mi tu ze ktos ma tego bota...bo to nie mozliwe...jak juz pisalem wczesniej....

to byl BlackD albo NG ..bo Tibiaauto nie ma combo...

Tk_shakowany
01-05-2008, 21:37
muj idoleq ju ar ap

Filush_
01-05-2008, 21:42
Co to jest za filozofia napisac takiego bota ? Poza tym chyba mowisz o innym ElfBocie, bo tego o ktorym my mowimy to lezy u mnie na dysku skrakowany ;x

skarabeusz323
01-05-2008, 21:54
http://www.***********.com/251351659.html
/\ spidi szare 0.o a tak ja to widzialem ;/

no dzieks za filmik nie te ludzie co ostatnio grali

Smokuu
02-05-2008, 01:12
Fajny dzisiaj dzien , rano boil , pare godzin pozniej wybotowany najt Acroma a teraz Draqe i Alunir ktory zachowal sie jak nóób :] do tego znow na poczatku chcieli opena a potem nie. Oby wiecej takich dni ;D

Btw. jesli chodzi o openy, opcja jest taka ze jesli widza ze jestesmy w dupie jest nas malo to chca opena tak jak to bylo dzisiaj na goromie, bylo LR 10 ? a ich w ciul ( nie liczylem ale sporo) ale jesli teraz byla opcja ze z rashowali ich, alunir sie zlozyl wycofali sie bo nie chcieli popelnic tego samego bledu, poczatkowo chcieli open ale poziej luki strzelil haslo ze bez alunira sie nie rusza :D haha co za typy zal

notop
02-05-2008, 03:54
ElfBota nikt nie posiada...poza guildia Checkmate i Pandemonium z Dolery...o kurde nie pisac mi tu ze ktos ma tego bota...bo to nie mozliwe...jak juz pisalem wczesniej....

moj kot nawet posiada ;)

kamsz
02-05-2008, 09:26
Zal mi was ludznie...nie wiecie nic na temat ElfBota a sie wypowiadacie...
ElfBota stworzyl Nyalith(dolera player ja rowniez gram na tym servie.) i watpie w to aby ktorys z was (forumowiczow) posiadal takiego bota...raczej to nie mozliwe..

ale ty teraz fajny jestes, popisales sie

won na swoje forum i przestan durnoty gadac

Smokuu
02-05-2008, 12:12
Secondy Wiglaseeka i Biteqa padly :)

Medivh Shady
02-05-2008, 12:12
Fajny dzisiaj dzien , rano boil , pare godzin pozniej wybotowany najt Acroma a teraz Draqe i Alunir ktory zachowal sie jak nóób :] do tego znow na poczatku chcieli opena a potem nie. Oby wiecej takich dni ;D

Btw. jesli chodzi o openy, opcja jest taka ze jesli widza ze jestesmy w dupie jest nas malo to chca opena tak jak to bylo dzisiaj na goromie, bylo LR 10 ? a ich w ciul ( nie liczylem ale sporo) ale jesli teraz byla opcja ze z rashowali ich, alunir sie zlozyl wycofali sie bo nie chcieli popelnic tego samego bledu, poczatkowo chcieli open ale poziej luki strzelil haslo ze bez alunira sie nie rusza :D haha co za typy zal

blablabla po pierwsze zal to jestes ty piszac posty anonimowo bo boisz sie ze cie wszyscy wysmieja . po 2 juz wam powiedzialem kiedys ze openow ustawianych nie bedzie a jak beda to tylko w wyniku massa wiec po co ciagle wracasz do tematu openow na ktore nie wychodzimy . po 3 hm... nie bedzie narazie po 3 bo to bedzie niespodzianka dla was ;>

Smokuu
02-05-2008, 12:49
blablabla po pierwsze zal to jestes ty piszac posty anonimowo bo boisz sie ze cie wszyscy wysmieja . po 2 juz wam powiedzialem kiedys ze openow ustawianych nie bedzie a jak beda to tylko w wyniku massa wiec po co ciagle wracasz do tematu openow na ktore nie wychodzimy . po 3 hm... nie bedzie narazie po 3 bo to bedzie niespodzianka dla was ;>

Ta boje sie ciebie strasznie, swoim zbanowanym a wkrotce moze i z deletowanym sorcem bedziesz mogl mi naskoczyc :)

Niespodzianka w postaci dolaczena sie jednej gildi d owas? :|
NIe wylazicie bo wiecie ze nie macie szans :)
WOjna trwa!

Medivh Shady
02-05-2008, 13:02
Ta boje sie ciebie strasznie, swoim zbanowanym a wkrotce moze i z deletowanym sorcem bedziesz mogl mi naskoczyc :)

Niespodzianka w postaci dolaczena sie jednej gildi d owas? :|
NIe wylazicie bo wiecie ze nie macie szans :)
WOjna trwa!

jesli chodzi o chara , mam nowego ;P niestety panov nie bedzie w stanie powiedziec kim gram ;> A jesli osoba z ktora rozmawialem dotrzyma slowa i udowodni mi cos to stracicie torche wiecej niz ja 199 ms.

A niespodzianka to niespodzianka nie mozna jej zdradzac ;(

My nie traktujemy tego jeszcze jak wygrana wojne , a wy swoim zachowaniem i pewnoscia siebie na pewno przegracie , zawsze tak jest ;P

Smokuu
02-05-2008, 13:14
jesli chodzi o chara , mam nowego ;P niestety panov nie bedzie w stanie powiedziec kim gram ;> A jesli osoba z ktora rozmawialem dotrzyma slowa i udowodni mi cos to stracicie torche wiecej niz ja 199 ms.
Idąc tym tropem :p przychodzi mi jak narazie do glowy delete postaci o wiekszym lvlu niz ty :p
Zreszta sam wiesz ze jesli ktos podczas war ostro expi to zazwyczaj skraca mu sie skrzydla:>

A niespodzianka to niespodzianka nie mozna jej zdradzac ;(

My nie traktujemy tego jeszcze jak wygrana wojne , a wy swoim zachowaniem i pewnoscia siebie na pewno przegracie , zawsze tak jest ;P

LR tego tez nie traktuje jak wygrana wojne bo wojna ta bedzie jeeszcze dluga zapewne..... Lepiej byc pewnym siebie i cos dzialac niz miec ciulowe morale i siedziec w pz nawet jesli ma sie polowe gildi na vent :)

Koszyk
02-05-2008, 14:41
Idąc tym tropem :p przychodzi mi jak narazie do glowy delete postaci o wiekszym lvlu niz ty :p

Niekoniecznie wyzszy lvl... :)

@Topic

Wojna trwa!

Picinhoxs
02-05-2008, 14:45
LR tego tez nie traktuje jak wygrana wojne bo wojna ta bedzie jeeszcze dluga zapewne..... Lepiej byc pewnym siebie i cos dzialac niz miec ciulowe morale i siedziec w pz nawet jesli ma sie polowe gildi na vent :)

Ta lr juz od miecha mysli ze juz interregnum przegralo taki pal palus juz trenuje nadgarstek x times :( niewspominajac o malym grubym psie od takiego walenia to juz maly chudy knight....

jacke
02-05-2008, 15:44

elfbot <dot> tibiabot <dot> com

heh nie ma to jak wiedziec o czym sie pisze co nie? ;]

ElfBot NG can be purchased for a one-time low cost fee of $19.95 USD through our payment processing company eSellerate. They accept all major credit cards. All future updates are FREE even when Tibia is updated!

Please visit one of secure order forms to place an order. Your full registered version key will be given to you instantly after completing your order!

czyli kazdy moze miec bota poza ludzmi z dolery, pewnie spoza gildii tworcy i znajomych etc

w lr jak i w inter napewno maja :]

Smokuu
02-05-2008, 22:13
Ale cicho, nic sie nie dzieje? :o Chyba ktos ma massa B):o

GallAnonim
03-05-2008, 10:57
http://pl.youtube.com/watch?v=mw1eItkNOxU

dla znudzonych i tych ktorzy jeszcze nie widzieli najnowszego filmu ormo ;)

zeby nie robic offtopu

WOJNA TRWA!

Chuli
03-05-2008, 12:11
http://pl.youtube.com/watch?v=mw1eItkNOxU

dla znudzonych i tych ktorzy jeszcze nie widzieli najnowszego filmu ormo ;)

zeby nie robic offtopu

WOJNA TRWA!

Ladny montaz,fragi tez fajne.

Filush_
04-05-2008, 02:12
Kart Nevin gleba ;x

Szefie :)
04-05-2008, 11:01
szkoda, zawsze gral nierobiąc nikomu problemow xd

@edit
http://s11.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=65306

Filush_
04-05-2008, 11:23
Miej honor i nie wstawiaj linków z keyloggerem na forum, żal.

04-05-2008, 11:52
nie gadaj tylko wejdz, dostane dodatkowe złoto ;d

@temat
nic sie nie dzieje

Edit
KUR*A ile mam pktów karnych xD

Filush_
04-05-2008, 12:18
Siemka .

Koszyk
04-05-2008, 12:20
Luki Tharion
May 04 2008, 12:04:47 CEST Killed at Level 124 by Panov
and by Damoon

@offtop

Hmm, ja mam 6 ptk karnych ;(

Zapewne
04-05-2008, 12:31
Titaco
May 04 2008, 12:27:58 CEST Killed at Level 115 by Maly gruby Knight
and by Panov
Verudur
May 04 2008, 12:32:43 CEST Killed at Level 153 by Goral Dave
and by Dratwik
Sauron From Mordor
May 04 2008, 12:33:06 CEST Killed at Level 175 by Aata Arhari
and by Ate Of Arcania
Pal Palus
May 04 2008, 12:33:23 CEST Killed at Level 142 by Boil
and by Dratwik
Biteq
May 04 2008, 12:57:39 CEST Killed at Level 131 by Sua Mea
and by Krokodyl Dundee
goral dave
May 04 2008, 12:57:58 CEST Killed at Level 136 by Bellish Elane
and by Maly gruby Knight
Panov
May 04 2008, 13:00:53 CEST Killed at Level 147 by Aata Arhari
and by Bugis
Sua Mea
May 04 2008, 13:02:49 CEST Killed at Level 210 by Ziuziek
and by Boroth Flam
Shavenis
May 04 2008, 13:04:22 CEST Killed at Level 197 by Boil
and by Ziuziek
Bellish Elane
May 04 2008, 13:05:25 CEST Killed at Level 193 by Koca Gero
and by Durio

niechce mi sie edytować ; po akcji dam all fragi

Picinhoxs
04-05-2008, 12:54
szkoda, zawsze gral nierobiąc nikomu problemow xd

@edit
http://s11.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=65306 Fajnie ze akurat na 11 servie grasz ;]

;]

Medivh Shady
04-05-2008, 13:22
znowu wjeb xD i znowu byliscie bezradni na pustyni i uciekaliscie jak cioty

gigoro
04-05-2008, 13:34
znowu wjeb xD i znowu byliscie bezradni na pustyni i uciekaliscie jak cioty*

*jak wy na openach

ale btw, to co luki zrobil na poczatku to nie kumam o0

i najlepsze byly te sdki i mwalle lecace spoza ekranu

04-05-2008, 13:58
Fajnie ze akurat na 11 servie grasz ;]

;]

niebij dopiero zaczynam

@up
moglbys juz przestac o tym bocie mowic, juz wszyscy wiedza.

Smokuu
04-05-2008, 13:59
znowu wjeb xD i znowu byliscie bezradni na pustyni i uciekaliscie jak cioty

I znow wyszli bez teamu, na wasz full team :\ i co tu sie dziwic wiec sie nie podniecaj jak dziecko ;] wy bez full teamu z pzta nie wylazicie wiec to jest bardziej zachowanie ciot? nieprawdaż?

Btw Dajcie filmik chce zobaczyc te sdki zza ekranu

04-05-2008, 14:11
a co to ma do rzeczy czy bylo ich wchuj czy malo, jak ich bylo malo trzeba bylo siedziec w pz zamiast teraz plakac. dostali wpierdol i to sie liczy tak?

Zapewne
04-05-2008, 14:14
LR: Sarumark, Subuk Soczek, Bellish Elane, Maly Gruby Knight, Saruon From Mordor, Shavenis, Drakianos, Panov, Pal Palus, Krokodyl Dundee, Leon Geven, Darrell Ve'roy, Tylik Elane

INTER: Biteq, Goral dave, Shiel Sharin, Luki Tharion,

Smokuu
04-05-2008, 14:23
a co to ma do rzeczy czy bylo ich wchuj czy malo, jak ich bylo malo trzeba bylo siedziec w pz zamiast teraz plakac. dostali wpierdol i to sie liczy tak?

Ma w huj do rzeczy, swiadczy to o tym ze Lr nie boi sie walczyc tak jak wy ;o majac 2-3 razy mniej ludu niz wy ;o
Wy bez przygotowanej akcji nie wylazicie z pzta ;P bo cioty jestescie, a btw bez elf bota nic byscie nie zdzialali , fakt sprzet zajebisty ;o , w8 az Lr sie zaopatrzy wtedy to bedzie jazda; o

BTW. DOSTANE WKONCU FILMIK, CHCE SDKI ZZA EKRANU ZOBACZYC PLX

jejejej smokuu naab plx :/

SnoziSF
04-05-2008, 14:47
@Smokuu, czemu o swoim dedzie nic nie mowisz? Gadasz tak, jakby Cie tam nie bylo...i przestan juz pierdolic o tym jebanym bocie, bo to sie zalosne robi.

Smokuu
04-05-2008, 15:03
@Smokuu, czemu o swoim dedzie nic nie mowisz? Gadasz tak, jakby Cie tam nie bylo...i przestan juz pierdolic o tym jebanym bocie, bo to sie zalosne robi.

Zalosne, nie chcesz nie zaglądaj tutaj proste ;o

Medivh Shady
04-05-2008, 15:24
Ma w huj do rzeczy, swiadczy to o tym ze Lr nie boi sie walczyc tak jak wy ;o majac 2-3 razy mniej ludu niz wy ;o
Wy bez przygotowanej akcji nie wylazicie z pzta ;P bo cioty jestescie, a btw bez elf bota nic byscie nie zdzialali , fakt sprzet zajebisty ;o , w8 az Lr sie zaopatrzy wtedy to bedzie jazda; o

BTW. DOSTANE WKONCU FILMIK, CHCE SDKI ZZA EKRANU ZOBACZYC PLX

jejejej smokuu naab plx :/

My przynajmniej potrafimy przygotowac akcje i w naszym przypadku lepiej to wychodzi :) a co do elfa to po co wam znowu kupowac jak i tak go posiada przynajmniej polowa od was ( przyklad dzisiaj , stalem kolo vesigi i zgarnialismy sdki od damoona panova chodz wcale ich niewidzielismy )

a co do dzisiaj to bylo nas praktycznie po rowno a i tak uciekliscie na necro jak tylko zaczelismy raszowac.

a co do ciebie smoku napinaczu forumowy nie osmieszaj sie lepiej bo juz nawet ludzi od ciebie z gildi pisza co to za debil sie wypowiada na forum , widac ze nawet swoim nie potrafisz powiedziec kim jestes bo cie wysmieja :>

czekamy do nastepnego razu :> mozliwe ze juz na medzie bede biegal :>

SnoziSF
04-05-2008, 15:26

Nawet nie zaprzeczyłes. Tak samo jak ktos Cie nazwal shavenisem nie zaprzeczyles...idzie sie wiec domyslic kim jestes.

Medivh Shady
04-05-2008, 15:28
Nawet nie zaprzeczyłes. Tak samo jak ktos Cie nazwal shavenisem nie zaprzeczyles...idzie sie wiec domyslic kim jestes.

kazdy sie domysla ze jest to mlody shavenis :> ale on dalej zaprzecza jak ....

SnoziSF
04-05-2008, 15:38
Jeszcze jedno...
Name: Gibsson
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 45
World: Arcania

...przestan botować, to nielegalne.

Czubek^^
04-05-2008, 16:37
Xilvent na piachu.

Smokuu
04-05-2008, 16:51
My przynajmniej potrafimy przygotowac akcje i w naszym przypadku lepiej to wychodzi :) a co do elfa to po co wam znowu kupowac jak i tak go posiada przynajmniej polowa od was ( przyklad dzisiaj , stalem kolo vesigi i zgarnialismy sdki od damoona panova chodz wcale ich niewidzielismy )

a co do dzisiaj to bylo nas praktycznie po rowno a i tak uciekliscie na necro jak tylko zaczelismy raszowac.

a co do ciebie smoku napinaczu forumowy nie osmieszaj sie lepiej bo juz nawet ludzi od ciebie z gildi pisza co to za debil sie wypowiada na forum , widac ze nawet swoim nie potrafisz powiedziec kim jestes bo cie wysmieja :>

czekamy do nastepnego razu :> mozliwe ze juz na medzie bede biegal :>

o bo padne zaraz HAHSAHDHASHuhdAHUHduha, Med widze ze duzo wiesz na temat elf bota i LR .... szkoda tylko ze masz bledne dane :( Damoon do wczoraj albo do dzisiaj? nie mial elf bota <hahaha> a ty sobie poprostu cos wmawiasz(moze pora wybrac sie do doktora):o
Oj chcialo bys sie wiedziec kim jestem co? zaraz bym dostal spama na tibi ze nie pogram sobie czy cos tego typu:D

A moze chce zebyscie tak wlasnie mysleli?, dla mnie to i lepiej bo gorzej wam bedzie dojsc kim jestem ;>

Cheers

SnoziSF
04-05-2008, 18:59
Za to ty jestes fajny i wiesz wszystko o wszystkim, wy*******aj.

gigoro
04-05-2008, 19:34
Za to ty jestes fajny i wiesz wszystko o wszystkim, wy*******aj.

Tak jak Ty? o,o

Voronix
04-05-2008, 19:43

OWNED XDDD widze ze cos cienko u ciebie ze wzrokiem :D
Gz Akcji :)....

jacke
04-05-2008, 20:02
glos z piaskownicy chyba by wiecej bledow robil... chociaz jakby ze slownikiem w reku siedzial...

wojna trwa (hm, moze sobie w podpis takie walnac :D)

no a zeby nie bylo, xilvent zawsze znajdzie okazje zeby pasc na wojnie :DD

Koszyk
04-05-2008, 20:55
Oj chcialo bys sie wiedziec kim jestem co? zaraz bym dostal spama na tibi ze nie pogram sobie czy cos tego typu:D

I tak nie pograsz wiec co za roznica? :confused:

No dzisiaj bylo ciekawie ;)

Zebyscie wiedzieli ile bylo chetnych na fraga na Panovie ;D

btw.

Powie mi ktos co Xilvent zrobil? tzn wiem ze padl... ale jakim cudem zabil tego 34...

SnoziSF
04-05-2008, 21:16
Tak jak Ty? o,o

Nie, jak Ty. Po co sie 12 latkowi podlizujesz?

Smokuu
04-05-2008, 21:28
I tak nie pograsz wiec co za roznica? :confused:

No dzisiaj bylo ciekawie ;)

Zebyscie wiedzieli ile bylo chetnych na fraga na Panovie ;D

btw.

Powie mi ktos co Xilvent zrobil? tzn wiem ze padl... ale jakim cudem zabil tego 34...

Boroth jeszcze sie zobaczy kto sobie nie pogra :)

Nie wiem jak ty ale ja mam 19 lat =] moze 12 to ty masz;]

SnoziSF
04-05-2008, 21:32
Nie wiem jak ty ale ja mam 19 lat =] moze 12 to ty masz;]

Tak, oszukuj sie dalej.

Koszyk
04-05-2008, 21:43
Boroth jeszcze sie zobaczy kto sobie nie pogra :)

Hmm, jaki Boroth? :confused: :confused: :confused:

Wydalo sie :(

Ja poki co gram, obecna sytuacja mi odpowiada :)

Smokuu
04-05-2008, 21:55
Ja poki co gram, obecna sytuacja mi odpowiada :)

Ja tez nie narzekam :]

gigoro
04-05-2008, 22:24

Wez Ty sie czyms kurwa pierdolnij w leb -_-

notop
04-05-2008, 23:35
tez niemacie o czym gadac jak o smoku;]

a cop do wojny,dobry poczatek dzis byl lecz zly koniec,tak to ejst jak sie dostanie palca a chce sie reke cala czasami sie niedostaje nic;]

SnoziSF
05-05-2008, 00:11
Wez Ty sie czyms kurwa pierdolnij w leb -_-

Ok. <dziesiec znaków>

Filush_
05-05-2008, 01:33
Dasha glebaaa hahahah w 3 sorców : d

Ivanov Galil
05-05-2008, 02:49
Wy bez przygotowanej akcji nie wylazicie z pzta ;P bo cioty jestescie, a btw bez elf bota nic byscie nie zdzialali

Masz racje.

Poll
05-05-2008, 08:22
boty,mass sharing...leczenie potionami,smutne ogólnie.Nie ma miejsca w tej tibi dla lamusiniego:(

Ogolnie powiem wprost do wszystkich,popatrzcie na siebie to tylko gra,powinno się grać żeby pokazać swoje umiejetności,3/4 z Was wybotowala postacie,teraz wojna,bez skrupółów każdy jest gotowy pobanowac swoich kumpli(w przeciwnej gildi czy nie,niektórzy tu gramy po 3 lata).Cala ta wojna sharowanie z jakimis lapsami z innego servera,sami grac nie umiecie?a co Oni takie pvp?to tez bot.
Elf bot to ogólnie przegięcie i nie pochwalam tego w ogole,i co z tego ze dzieki temu wygramy.

Smutne dla mnie to wszystko ale itak nie gram i raczej nie zamierzam.Wkońcu z tego wyrosłem,mimo to nędza,rozpacz...

05-05-2008, 08:58
zamknij sie i graj

@temat
wojna trwa

Picinhoxs
05-05-2008, 09:00
@up macie asfalt juz?

Skoncz z wypowiedziami 11 latka co podnieca sie ze widzial h levela ,a ty w tym przypadku podniecasz sie hmm wieksza iloscia fragow wbita nawet nie przez was? wannabe raul here?... moze bedziesz miec jaja i pokazesz swojego chara?
bo narazie mam jakas dziwne mniemanie o tobie ze jestes acc buyerem s; chociaz ;S JS

bemo
05-05-2008, 10:31
ehe do szkoly moze
wojna trwa nadal

05-05-2008, 11:23
@up macie asfalt juz?

asfalt mamy, i nick twojego maina tez

Smokuu
05-05-2008, 12:35
@up macie asfalt juz?

Skoncz z wypowiedziami 11 latka co podnieca sie ze widzial h levela ,a ty w tym przypadku podniecasz sie hmm wieksza iloscia fragow wbita nawet nie przez was? wannabe raul here?... moze bedziesz miec jaja i pokazesz swojego chara?
bo narazie mam jakas dziwne mniemanie o tobie ze jestes acc buyerem s; chociaz ;S JS

jajaja ta jestem acc buyerem :/:(. Cicho siedz, pamietam jak placiles mi swojego czasu zeby nie byc hunted, a dla mnie takie typy jak ty to poprostu scierwo..:)

bemo
05-05-2008, 12:50
no name'owcy i napinacze to też ścierwa

Smokuu
05-05-2008, 13:33
no name'owcy i napinacze to też ścierwa

Co ty chcesz, przecierz mam name :|B) a i wypraszam sobie, nie napinam sie przed nikim :<

Wojna trwa i tak sobie idzie :(

SnoziSF
05-05-2008, 14:25
Co ty chcesz, przecierz mam name :|B) a i wypraszam sobie, nie napinam sie przed nikim :<

Wojna trwa i tak sobie idzie :(

Analfabetyzm sie szerzy. Póki masz te 12 lat i mozna Twoja przyszlosc uratować to lepiej zrezygnuj z tibii.

Smokuu
05-05-2008, 14:35
Analfabetyzm sie szerzy. Póki masz te 12 lat i mozna Twoja przyszlosc uratować to lepiej zrezygnuj z tibii.

Jasnowidz wannabe? 12 lat to masz ty :)

Guys jak matura?, hujowy temat z lalki :|

Dzisiaj Padł Leon wojna trwa :P

Picinhoxs
05-05-2008, 14:46
jajaja ta jestem acc buyerem :/:(. Cicho siedz, pamietam jak placiles mi swojego czasu zeby nie byc hunted, a dla mnie takie typy jak ty to poprostu scierwo..:)

Hello Divox'roy Tylko jemu placilem :D (i raz panov fert mardo itd za bicie Kieloon) zioma

Picinhoxs
05-05-2008, 14:53
asfalt mamy, i nick twojego maina tez

I tak mam ladniejszy avart ;]

Wojna nietrwa sorry ze spam ,ale to forum jest pro fajne i nie moge dac normalnie i 5 razy dusze zapisz zapisz ;s

Smokuu
05-05-2008, 15:01
Hello Divox'roy Tylko jemu placilem :D (i raz panov fert mardo itd za bicie Kieloon) zioma

Siema seromontis :D
Strzelaj dalej moze kiedys trafisz;]

Picinhoxs
05-05-2008, 15:06
Clapek , Mieszko miech , Shavenis? pul na pul i telefon do pszyjaciela..

Smokuu
05-05-2008, 15:07
Clapek , Mieszko miech , Shavenis? pul na pul i telefon do pszyjaciela..

a gdzie pytanie do publicznosci ?:D

@Wojna trwa

Picinhoxs
05-05-2008, 15:10
Tata?wojna trwa

Szefoo
05-05-2008, 15:24
Napewno ty to Shavenis albo Divox'roy albo kto inny tylko boisz sie podac nicku postaci bo za bardzo sie osmieszyles? aff ^.-

Pozdro

Picinhoxs
05-05-2008, 16:11
WIem ze stare http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2115043 ale pamietajcie sharowanie to zlo

Smokuu
05-05-2008, 16:17
Napewno ty to Shavenis albo Divox'roy albo kto inny tylko boisz sie podac nicku postaci bo za bardzo sie osmieszyles? aff ^.-

Pozdro

Albo Seromontis, bubble, MDW:D no własnie albo Valais no albo Ca'fuze, no albo Hesperides :P

SnoziSF
05-05-2008, 16:20
Albo Seromontis, bubble, MDW:D no własnie albo Valais no albo Ca'fuze, no albo Hesperides :P

Albo inna ciota bez podstawówki.

bemo
05-05-2008, 16:23
te specjalnie se chara na rooku zalozyles jeszcze nie lognales w ogole i ze masz nick a pfff mi idz stad shavenisie jeden

Bartholomew
05-05-2008, 16:31
to forum to dno i dwa metry mulu...

wojna trwa

notop
05-05-2008, 22:18
ta dokladnie,niemozna nawet nic napisac bo zara sie lapie jakiegos bana;)

Koszyk
06-05-2008, 13:31
Tak apropo wojny

http://www.youtube.com/watch?v=oSd7VuK2WWU

Picinhoxs
06-05-2008, 13:51
Tak apropo wojny

YAYAYAAYAYYAYYE COCO JUMBO YAyAYAYYEYE
YAyayayayayyaye coco jumbo yayayayyayye

Pro mgk pro

Amirez
06-05-2008, 13:57
Tak apropo wojny

Ostatni motyw OWNED :D

@wojna...
Zadyma na maxa ;);););););)

ywemytus
06-05-2008, 14:47
hahaha, maly gruby knight pokazal klase:)
czyzby kick?

Lopez14
06-05-2008, 15:24
Hehe dobre :p:p:p

bemo
06-05-2008, 15:37
koszyk masz moze w wersji cam lub rec :-)?

wojna trwa.

edit@

co to za 'filmobajka' z poczatku filmu ? :D z checia bym se sciagnal kilka odcinków
z gory thx :*

Koszyk
06-05-2008, 15:38
Mam, ale nie dam.

@UP

Final Fantasy VII- Advent.Children

bemo
06-05-2008, 15:56
oj daj film na prv mozesz dac linka, nie udostepnie nikomu :P obejrze se tylko ;]:baby::baby:

skarabeusz323
06-05-2008, 16:46
hahaha, maly gruby knight pokazal klase:)
czyzby kick?

nie ja myślę ze te naj większe kozaki na arcani {ala leszczo mgk itp to sie wykładają bo nie maja pojecia (nie twierdze ze ja wcale jestem dobry)}

Faytah
06-05-2008, 17:58
Czyzby IT wygralo pierwszy open z hiberna ? Z tego co wiem jakis Tom padl na polo gdy liderowal a potem to juz zal.rus byl no i jest do teraz

Smokuu
06-05-2008, 18:30
Czyzby IT wygralo pierwszy open z hiberna ? Z tego co wiem jakis Tom padl na polo gdy liderowal a potem to juz zal.rus byl no i jest do teraz
To mozna tak miedzy serwami sie walic? wow cool nie wiedzialem

06-05-2008, 18:38
12-9?

:]

i kto teraz s*******a i stackuje

Mlodzieniaszek
06-05-2008, 18:49
12-9?

My i teraz bedzie tak za kazdym razem, dajcie nam sie pobawic troche botem....

Verano
06-05-2008, 18:57
12-9?

13 - 11 jak juz...;S

btw. gratz opena

Koszyk
06-05-2008, 19:03
Powiem ze ładnie bylo ;)

Szkoda ze jak padl Mozani to rozproszyliscie sie w 10 sec :D

Picer99
06-05-2008, 19:06
Co sie dzieje z hiberna? Next batle wygrane przez IT. Uciekanie i stakowanie to teraz nowe oblicze LR?

Ivanov Galil
06-05-2008, 19:07
To mozna tak miedzy serwami sie walic? wow cool nie wiedzialem

Masz racje. Straszne glupoty wygaduje.

Mlodzieniaszek
06-05-2008, 19:14
May 06 2008 -
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them ...
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl.
huehueheueheu NOOB'y..

Smokuu
06-05-2008, 19:17
Powiem ze ładnie bylo ;)

Szkoda ze jak padl Mozani to rozproszyliscie sie w 10 sec :D

MOzaniego nie bylo co ty mowisz ;o

Szkoda ze jak Luki padl to zaraz wbil na innego chara :/

Medivh Shady
06-05-2008, 19:23
smoku przestan pierdolic ze nie bylo mozaniego bo zawsze jak pada zaczyna z nami gadac ;P nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :> czyzby mial was dosc juz :>

Smokuu
06-05-2008, 19:50
smoku przestan pierdolic ze nie bylo mozaniego bo zawsze jak pada zaczyna z nami gadac ;P nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :> czyzby mial was dosc juz :>

pewnie tak :/ me noob plx

notop
06-05-2008, 20:04
Co sie dzieje z hiberna? Next batle wygrane przez IT. Uciekanie i stakowanie to teraz nowe oblicze LR?

wiesz 1 open tez przegralismy a pozniej.....
moze historia sie powtorzy ;)

bemo
06-05-2008, 20:15
no tak, gdybys od poczatku przyznal sie kim jestes i nie udawal takiego piona to by cie szanowala wieksza czesc forum a jak kozaczysz i jestes no name i jeszcze jezdzisz czesto po wszystkich to teraz maja cie za idiote i debila

Voronix
06-05-2008, 20:21
nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :>

Medi moze ta tajemnica jest to ze ktos gra/gral na waszych postaciach na ostatnich akcjach ?:D

Jezeli Rl aata gral dzis na aacie

TO powiem jedno
SZACUN AATA :*

cos mi sie wydaje ze ten war to war miedzy <hiberna> a <kims nam nie znanym>

rozjebly mnie debugi przez elf bota :DD Fert i Kendzio stanali w miejscu po czym padl i powiedzial ze mial debuga przez neta XD

Miejmy nadzieje ze bedzie jeszcze jakis OB
Pzdr

Ivanov Galil
06-05-2008, 21:28

Masz racje.

Szkoda ze jak Luki padl to zaraz wbil na innego chara :/

I jak zwykle masz racje o.0

Koszyk
06-05-2008, 22:06

Nie bylo? To moze zle zrozumialem ale pierw Padl na Polu a pozniej gral na Rexsim... ;<

skarabeusz323
06-05-2008, 23:54
Nie bylo? To moze zle zrozumialem ale pierw Padl na Polu a pozniej gral na Rexsim... ;<

omg ta arcania jest pojebana omg

Czubek^^
07-05-2008, 00:14
To i tak mały chuj.

Nova pokonała Kyrę na Aldorze dzisiaj.

Chuli
07-05-2008, 00:20
To i tak mały chuj.

Nova pokonała Kyrę na Aldorze dzisiaj.

A h A Xd
Swoja droga dosc dluga ta wojna,kazdy rzadny wladzy

Iso
07-05-2008, 20:15
Witam wszystkich...
Mam okazję pierwszy raz się wypowiedzieć na tym forum pomimo, że dość często się mu przyglądam. Może mało osób mnie zna z Tibii ale to tylko dlatego, że specjalnie nie szukam rozgłosu a samą grę traktuję jako przyjemność i miłe spędzenie czasu, choć te ostatnie właśnie dzisiaj mnie opuściły. Gram na tym serwerze od pierwszej godziny jego powstania i zaledwie udało mi się dociułać z moją żoną (Caradis) do tych biednych paru leveli co inni robią w parę miesięcy no ale nie o to chodzi, staram się nigdy nie wchodzić nikomu w drogę a większość problemów załatwiać w duchu dogadania się. Jestem neutralny w tej czy innych wojnach i po jednej jak i drugiej stronie doszukałbym się "przyjaciół" a raczej ludzi z którymi się można dogadać. Dziś jednak nie wiem czy taka neutralność jest mądra, ponieważ inni nie doceniają mojego stanowiska. Oto dzisiejszy przykład:
http://img502.imageshack.us/my.php?image=nublepl7.jpg
http://img381.imageshack.us/my.php?image=nintokokx0.jpg
moim podstawowym problemem jest fakt, że słabo znam angielski i początkowo
nie rozumiałem o co mu chodzi a potem osłabił mnie fakt jego postawy i chamskiego zachowania ale pomimo to odchodziłem a oni mnie gonili i skutki tego widać na screenach. Oni nie chcieli tam expić tylko robili pułapkę i to mogę zrozumieć ale można zachować się normalnie a nie jak "big PA" wszystkich uważając za śmieci. W niczym nikomu nie przeszkadzałem i chciałem odejść co zresztą było niemożliwe bo zablokowali wyjście. No i te słynne "pay boh or hunted", myślałem że to ściema jak pisali inni ale to prawda i kto tu jest PA ?? Chyba LR chce zrazić do siebie nowe osoby a Ci co są nadal neutralni niech się zastanowią. I jeszcze jedno gdzieś tu na forum Gidekab De'Omerta napisał że wszyscy szanują to, że jesteśmy (ja i Caradis) neutralni a jednak się chyba mylił.....

Picinhoxs
07-05-2008, 20:52
Ja ofc przez filusha bann na komputer od matki za przeklenstwa :SSSSSSS

@up narazie nie plac ,bo nie do konca wiadomo kto war wygra ;sa to sa normalni frajerzy i dzieci ng bota ;s

Smokuu
07-05-2008, 21:21
Isoltar , pogadaj o tym z liderem LR, on napewno zalagodzi ten problem.

Pozdrawiam
Yours Smokuu :)

samul
07-05-2008, 21:24
Isoltar , pogadaj o tym z liderem LR, on napewno zalagodzi ten problem.

Pozdrawiam
Yours Smokuu :)

Yours Smokuu Pajac Forum*
Zapomniałeś dodać.

Smokuu
07-05-2008, 21:52
Yours Smokuu Pajac Forum*
Zapomniałeś dodać.

HUHADSuhuaSDAHU odezwał sie :O ;(

GallAnonim
07-05-2008, 22:26
co jak co ale ostatnio pogadalem sobie z leszczem to wydal sie wporzadku gosciem, wyluzowany widac ze gre traktuje jako zabawe a wiec napisz do niego moze cos zdzialasz ;) PS twoj tekst "Wolam lamusiiinii lamusiniii ludzie zaczeli sie dziwnie patrzec" rozpierdolil mnie na calego xD

notop
07-05-2008, 22:39
ehm.rzeczewiscie lekkie pzresadzenie;/

Faytah
07-05-2008, 23:18
maly przedsmak tego co bedzie po wojnie?

Smokuu
07-05-2008, 23:26

Ofc nie :), Tak bedzie jesli Inter wygra :D:D <propaganda plx> :D
Kazdy wie ze bedzie tak niezaleznie od tego ktora strona wygra :> :)

Smokuu
07-05-2008, 23:40

Faytah
07-05-2008, 23:42

Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak? Nawet po swoim deadzie nie postowalem,ale gdy wala kogos kto nikomu nic nie zawinil to juz nie jest ok i nie jest propaganda tylko najzwyczajniejsze lecenie w hooy.

Voronix
08-05-2008, 07:33
Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak? Nawet po swoim deadzie nie postowalem,ale gdy wala kogos kto nikomu nic nie zawinil to juz nie jest ok i nie jest propaganda tylko najzwyczajniejsze lecenie w hooy.

Ta i zaraz powiedz ze tylko LR robi PA i jak wygramy to bedzie PA i PA
A inter walczy o "DOBRO Arcani" Pff

Z kazdej strony jest PA tylko nie zawsze wszyscy sie zalą na forum gdy inter zrobi to PA (przyklad wczoraj jakis Shiel Sharin wpadl na frosty i wyjebal ludzi z tamtad ?po czym prosil Gm lub Cm na forum zeby skasowal temat z Fragami Bedka :D)....
Checie server bez PA to wypie..... na Harmonie.
Jest i Bedzie pa z Obu stron Nawet SAM "LUKI THARION" (moze bedzie sie staral) ale tego ~NIE ZMIENI~ Ni cholere.
Pzdr
WOJNA TRWA !!!

Adow Adan
08-05-2008, 07:46

Z kazdej strony jest PA tylko nie zawsze wszyscy sie zalą na forum gdy inter zrobi to PA (przyklad wczoraj jakis Shiel Sharin wpadl na frosty i wyjebal ludzi z tamtad ?po czym prosil Gm lub Cm na forum zeby skasowal temat z Fragami Bedka :D)....
Checie server bez PA to wypie..... na Harmonie.
Jest i Bedzie pa z Obu stron Nawet SAM "LUKI THARION" (moze bedzie sie staral) ale tego ~NIE ZMIENI~ Ni cholere.
Pzdr
WOJNA TRWA !!!

Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi . Teraz wam sie władzy zachciało? To widać jakie są tego efekty :
0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił. I pierniczyć to , z botami czy 100x ownerami ale i tak wole zeby Inter wygrało choć nie popieram jego niektórych spraw.

Nikt nie mówi tutaj żeby nie było PA , bo za czasów Lukiego było PA , każdy sie "złościł" choć to nie było takie PA , jak np na Xerenie bądź Antice . Niestety Arcania też chce dorównać tymże serwerom w sprawie PA.

Voronix
08-05-2008, 08:04
Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi . Teraz wam sie władzy zachciało? To widać jakie są tego efekty :
0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił. I pierniczyć to , z botami czy 100x ownerami ale i tak wole zeby Inter wygrało choć nie popieram jego niektórych spraw.

Nikt nie mówi tutaj żeby nie było PA , bo za czasów Lukiego było PA , każdy sie "złościł" choć to nie było takie PA , jak np na Xerenie bądź Antice . Niestety Arcania też chce dorównać tymże serwerom w sprawie PA.

A co ty mozesz wiedziec jak bylo w DPFT przed warem
co prawda Luki sie staral o mniejsze PA ale efekt byl taki ze my nie moglismy nic a wtedy jeszcze byle Infernal Host sikalo nam na glowy, a my jako pionki Lukiego nie moglismy Im nic zrobic dlatego wybuchl ten Bunt i dlatego jest ten WAR

WOJNA TRWA

08-05-2008, 08:22
0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił

a co myslisz ze jak jest wojna to beda czekac np 4h zeby laskawie typek skonczyl expic? to chyba logiczne ze wyrzuca poki maja okazje do expienia :]

Koszyk
08-05-2008, 09:31
Apropo expowisk...

Zgadzam sie z panem UP...

Przeciez jak jest wojna, walcze wojnie, a mam mozliwosc expienia to wchodze na resp i expie, nie obchodzi mnie kto siedzi i ile... ja poexpie max 1-2h i wychodze a pozniej mnie ten resp nie obchodzi...

Eizix
08-05-2008, 10:12
no nie spodziewalbym sie takiego zachowania po nuwble.. zazwyczaj jest mily i bardzo uprzejmy, przynajmniej dla mnie :PP a nintoko, eh.. smutna sprawa, no ale ludzie juz tak maja, niech sie naciesza, ze wreszcie sa w jakims war i moga sie popisac jacy to oni sa zli i grozni.. a i tak wiekszosc chuja na nich kladzie

gl dla obu stron

gigoro
08-05-2008, 10:46

W dupie byles, gowno widziales ;\

Smokuu
08-05-2008, 12:22
Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak?

Prawda,zawsze znajda sie jakies wyjątki,lecz to kwestia czasu zeby znalesc je równiez po stronie IT. :)

Kolejna prawda, Jestem ciekaw co zrobi luki po wygranej wojnie odnosnie duzego składu gildi , on nigdy nie byl "za" duzo liczba osob, wiec pewnie kogos usunie? a moze sami odejda (chodz tego bym nie rozumial jesli maja zrezygnowac z wladzy to po co walczyli?) ale napewno nie zaakaceptuje 90 osob w gildi :).

Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi.

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm. Niechce tu przypominac kto sobie w wojnie DPFT vs SB pekowal przed ss, ubijal tych z ktorymi teraz walczy zal :) Wystarczy pomyslec co sie bedzie dzialo potem, takie piony ktore nigdy nie mialy jeszcze wladzy a jest ich wielu w IT beda chcialy jej posmakowac. Juz teraz to widac, przykre ;(

jeszcze byle Infernal Host sikalo nam na glowy, a my jako pionki Lukiego nie moglismy Im nic zrobic dlatego wybuchl ten Bunt i dlatego jest ten WAR

Prawda, IH ktore moglo stosowac powiedzmy delikatna forme wladzy z wiadomych wzgledow naduzywalo ja :)

no ale ludzie juz tak maja, niech sie naciesza, ze wreszcie sa w jakims war i moga sie popisac jacy to oni sa zli i grozni.. a i tak wiekszosc chuja na nich kladzie

No wlasnie IT, niech sie nacieszy :)

Medivh Shady
08-05-2008, 14:09
Kolejna prawda, Jestem ciekaw co zrobi luki po wygranej wojnie odnosnie duzego składu gildi , on nigdy nie byl "za" duzo liczba osob, wiec pewnie kogos usunie? a moze sami odejda (chodz tego bym nie rozumial jesli maja zrezygnowac z wladzy to po co walczyli?) ale napewno nie zaakaceptuje 90 osob w gildi :).

Nic inte zostanie rozwiazane i kazdy wroci do swoich gildi co mial przed wojna o,o

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm.

Jakos tego nie widze , nie mowie ze u nas nikt nie robi pa bo tak nie jest , ale w porownaniu do was jest o wiele mniejsze , ( przyklad panova , to co on wyprawial to n/c ( ciagnie swoj do swego i to widac :P ))

A odnosnie wywalania z expowis , tak jak juz ktos wyzej napisal ze podczas wojny nikt nie patrzy na to kto siedzi , kto jest po nim i ile bedzie. I nie gadajcie ze tego nie robicie to sie osmieszacie w ten sposob . Bo jedna i druga ze stron robi to samo jak ma przynajmniej troche czasu na expienie.

Filush_
08-05-2008, 14:15
Ja ofc przez filusha bann na komputer od matki za przeklenstwa :SSSSSSS

@up narazie nie plac ,bo nie do konca wiadomo kto war wygra ;sa to sa normalni frajerzy i dzieci ng bota ;s

Mówiłem nie używaj głośników na vencie a mica ustaw na hotkeya a nie na czułość.

Faytah
08-05-2008, 14:27

Nie,po obu stronach sa biale i czarne owieczki.Mnie zdenrwowal sam fakt doj*bania sie akurat do bezproblemowego gracza,ktory jest tu od poczatku.

Prawda,zawsze znajda sie jakies wyjątki,lecz to kwestia czasu zeby znalesc je równiez po stronie IT. :)

bym mogl odpisac to co voronixowi ale robi sie temat rzeka,celem mojej pierwszej wypowiedzi bylo zwrocenie uwagi na sama sytuacje z isoltarem,ktora zdarzyc sie nie powinna

notop
08-05-2008, 14:39
medi plx badzmy ludzmi i chociaz tutaj neisejmy tepej propagandy w ktora chyba tylko 8 letnie downy moga uwieryc

Koszyk
08-05-2008, 14:59

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm. Niechce tu przypominac kto sobie w wojnie DPFT vs SB pekowal przed ss, ubijal tych z ktorymi teraz walczy zal :) Wystarczy pomyslec co sie bedzie dzialo potem, takie piony ktore nigdy nie mialy jeszcze wladzy a jest ich wielu w IT beda chcialy jej posmakowac. Juz teraz to widac, przykre ;(

1. Hmm, Luki nie zaakceptuje 90 osob to jest pewne... ale z 50 osob pewnie bedzie...

2. Nie chce przypominac ale Tiuso placil 2kk Leszczowi ktory go pozniej ubil z Hell Kazim i tez sa razem w gildi, powiem Ci tyle ze to jest tak zwany 'tymczasowy rozejm' nikt Ci nie kaze wszystkich lubic. Jest wojna jestescie razem w gildi i dobra pozniej po wojnie mozna sobie zalatwiac swoje porachunki... ;>

gigoro
08-05-2008, 15:27
Hell Kazi

Dear Kazi

that was a funny post. All know that you lvled up Hell Kazi from lvl 1 hahah... the first owner didnt know so many english words and was a noob who run around a said Ku**** all the time. So everyone know that you bought your acc...

PS/ im starting to get tired of all this sh*** on the forum

Yours Archer

Wlasnie sie dowiedzialem ze kupilem Hell Kaziego \o/

Tiuso placil 2kk Leszczowi ktory go pozniej ubil z Hell Kazim

Z Aresem! (http://pl.youtube.com/watch?v=OxIAQAshp9k)

Picinhoxs
08-05-2008, 16:43
bo go kupiles i nie pitol (lol) widzialem go na ebayu obok akcji lukiego ;S

SnoziSF
08-05-2008, 16:55
Kolejna prawda, Jestem ciekaw co zrobi luki po wygranej wojnie odnosnie duzego składu gildi , on nigdy nie byl "za" duzo liczba osob, wiec pewnie kogos usunie? a moze sami odejda (chodz tego bym nie rozumial jesli maja zrezygnowac z wladzy to po co walczyli?)

Nie przyszlo Ci do głowy, ze niektórych ludzi nie interesuje władza tylko wyjebanie z serwa LR? Bylem jakis czas w SF i ani razu nie wlazlem na resp bez kolejki, ani razu nikogo nie zabilem bez powodu...widac i tak mozna.

Koszyk
08-05-2008, 17:26
Nie przyszlo Ci do głowy, ze niektórych ludzi nie interesuje władza tylko wyjebanie z serwa LR? Bylem jakis czas w SF i ani razu nie wlazlem na resp bez kolejki, ani razu nikogo nie zabilem bez powodu...widac i tak mozna.

Mozna mozna, tylko ludzie przy wladzy są 'ponad' prawami...

kamsz
08-05-2008, 20:20
A co ty mozesz wiedziec jak bylo w DPFT przed warem
co prawda Luki sie staral o mniejsze PA ale efekt byl taki ze my nie moglismy nic a wtedy jeszcze byle Infernal Host sikalo nam na glowy, a my jako pionki Lukiego nie moglismy Im nic zrobic dlatego wybuchl ten Bunt i dlatego jest ten WAR

WOJNA TRWA

te 'infernal hosts' sikalo wam na glowy wedlug jednej prostej reguly,

nie szanujesz innych to tez nie bedziesz szanowany

traktowaliscie nas jak smieci to my was traktowalismy podobnie, chyba nie liczyles na to, ze bedziemy grzecznymi pieskami po ktorych mozna pojezdzic odreagowywujac swoje rl problemy? 'bo tak'

zaluje tylko jednej rzeczy, ze w lr znalazlo sie pare osob, ktore nie powinno sie tam znalezc, bo sa w porzadku - reszta to banda smieci

eot na temat ih i tej twojej nudnej propagandy jacy to my zli bylismy, pa etc etc popatrz na siebie zanim zaczniesz oceniac innych

Picinhoxs
08-05-2008, 21:11
21:04 You see Kazli mi zmienic (Level 34). She is a knight.

Koszyk
08-05-2008, 22:10
Xilvent
May 08 2008, 21:43:52 CEST Killed at Level 168 by Lori Lara
and by Rhymin Bucyfal

Ojojoj :(

Filush_
08-05-2008, 22:40
Muzgu gleba hahaha.

GallAnonim
08-05-2008, 22:53
jak zawsze ormo nie spi :) ormo czuwa ormo zycie nam zatruwa ;)

Voronix
09-05-2008, 08:26
Muzgu gleba hahaha.

Mózgu "Ó"

WOJNA TRWA

Filush_
09-05-2008, 09:07
Mózgu "Ó"

WOJNA TRWA

Muzgu to przezwisko/ksywa.

Meksyk
09-05-2008, 14:07
Co niezmienia faktu ze powinno pisać sie "ó" .

I przestancie sie podniecac jakimis fragami ormo, typow z elfbotem. sam ich lider potwierdzil ze ma elfbota cracknietego pare postow wyzej .