Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
00_Dla_W11
12-11-2009, 16:04
Jak już mówimy o wypłacaniu to:
Wanted: Soldity Enforcer, Toy Masheen, Slayer Symphony, Dark Azura Man, Senso Calaus, Hell Visitor, Pawel Valdes, Pils of pall, Tano, Konkret, Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~,
Death Angelus, Famor 2x
Jakoś nie wydaje mi się żeby więcej osób od Nephilims się wypłaciło.
ansekabanse
12-11-2009, 16:22
Wanted: Soldity Enforcer, Toy Masheen, Slayer Symphony, Dark Azura Man, Senso Calaus, Hell Visitor, Pawel Valdes, Pils of pall, Tano, Konkret, Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~,
Death Angelus, Famor 2x
Oo twoje informacje sa chyba nie do konca prawdziwe :p moze ja sam nie jestem zajebiscie doinformowany,i oczywiście moge się mylić ale Konkret sie nie spłacał nigdy,Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~ nie spłacili sie,tylko poprostu odeszli (po uprzednim wydymaniu wanted) po czym zmienili stronę,Toy Masheen to sprzedany char i nowy owner spłacał jedynie hunta starego pragnac grać jako neutral,Death Angelus, Famor 2x,Dark Azura Man owszem spłacili się,ale odchodząc od nephilism nie od wanted.
Kto więcej tego, kto więcej tamtego, co będzie za tydzień, co było tydzień temu, pierdo*enie w bambus
Okaże się kto wygrał jak któraś ze stron przestanie walczyć i tyle.
Temat na forum to tylko ukłon w stronę tych, co chcą się wypłacić, nic więcej.
A co do Waszych niespodzianek - tyle o nich mówicie, że dajcie znać jak już zrobicie ;)
PussyWizak
12-11-2009, 16:40
Death Angelus, Famor 2x
Toy Masheen to inny owner, więc się ni liczy
Leifmaa, Stofie, Kraz wam nie zapłacili, tylko do was dołączyli, więc się nie liczą, a jeśli tak, to dodaj nam wszystkich turków i całą Deduwe.
Pavel Valed to inny owner, zresztą nigdy nie był z nami.
Pils of pall - o jego wypłaceniu się pierwsze słyszę. Może miał jakiegoś hunta, to zapłacił. Jako jednego z nas traktuje go od dołączenia do Dusków, a od tamtego momentu nie zapłacił wam.
Konkret - to wynik zamieszania jakie sprawił Leifmaa. Konkret myślał, że po tym co zrobił Jimmy, jest u nas skończony, a nie chciał dojść do was, to się wypłacił. Jak tylko się sytuacja wyjaśniła, to do nas wrócił, i to jest najważniejsze.
Dark Azura Man - jw. był on zamieszany we wojne tylko dlatego, że nie odszedł z D9 jeszcze z poprzedniej wojny, a kiedy Leifmaa doszedł na początku do nas, to on z racji tego, że był z nim w gildii, też automatycznie złapał hunta. W rzeczywistości miał on jednak tyle wspólnego z tą wojną co MDW.
Soldity Enforcer - pojawił się RAZ na akcji, przez nikogo nie proszony, i nawet my nie wiedzieliśmy co robić i z kim on jest. potem znikł na dwa miesiące i teraz się wypłacił. możesz go nie liczyć.
Hell~, Senso~, Slayer~ - ye, whatever. to byli wolni strzelcy, ale ok, niech ci będzie.
Tano - jedyny, ktory tak na prawdę możemy powiedzieć, że był jednym z nas, który zapłacił.
Ciri the Witcher
12-11-2009, 16:48
Wy to potraficie obrocic kota ogonem :D.
spirit-of-bicho
12-11-2009, 16:55
dzimmi sie nie wypłacil ? nie pierdol bo zaplacik 1kk + 2 pary softów, a hajs mial stad ze wydymał pol waszej gildi na pacca ;]
beda kolega ktorego shakowales jest zly i bedzie gryzl ;]
@up niklas ma kolegow ale ma tez wrogow pamietaj o tym ;]
Najpierw dobrze sprawdźcie potem osądzajcie. Ja jestem lojalny w przeciwieństwie do nie których, nie chce wytykać palcami...
Widzę, że na siłę staracie się wmówić społeczności, że już wojna jest przez waz wygrana, hahaha.
Jak narazie to wypłaciło się więcej osób do Nephów niż od nas.
Więcej też od nich odeszło (Turki od Avandona, Deduwa, kilka pojedynczych osób z Forgoronów, Death Detaly, bez gildiowych, nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"), a do nas ciągle dochodzą nowi, mimo, że dla postronnych obserwatorów sytuacja mogła by się wydawać beznadziejna. To chyba o czymś świadczy - niby wojna skończona, Nuriel pisze na forum, żeby się od nas ludzie wypłacili, a i tak nie brak odwagi niektórym by do nas dołączyć w takiej sytuacji (ustawieni gracze jak Farmazon, Beda, Dafnixer, oprócz tego Fauron, Mad, miesiąc wcześniej latynosi).
A wy też dajecie się dymać. Gdy wojna WYDAJE SIĘ skończona - u was zaczynają się pojawiać nowi, wyrachowani, wycwanieni wojownicy, którzy przychodzą na gotowe, po pięciu miesiącach walki, i myślą sobie "dobra, jak Wanted przegrało to dojdę sobie do Nephów, będę w rządzącej koalicji, hihihi", a wy dajecie się na to nabrać, haha (np jakiś Kinoth, Evil shining beast, Szrama, Venturio, Gali~, Averty, ciul wie kto jeszcze).
@do społeczności
możecie być pewni, że my nie przegramy tej wojny, a w najbliższych dniach czeka Nephów mała niespodzianka ;)
Miło mi to słyszeć.
Po co się tyle produkujesz skori wkrótce Azura i tak o Tobie zapomni (like uncle draz)
.... Banished: until Nov 20 2009, 16:34:18 CET because of using unofficial software to play
ansekabanse
12-11-2009, 21:11
ahahaha tegax :D ty nabie :D
Faktycznie jest z się z czego cieszyć
jimmy zaplacil 1kk, 2x soft + sprzedal szpiega faurona
Po co się tyle produkujesz skori wkrótce Azura i tak o Tobie zapomni (like uncle draz)
.... Banished: until Nov 20 2009, 16:34:18 CET because of using unofficial software to play
HAHAHHAHA JESTES KOLEGO ZEREM
Urban, wiem ze to bedzi czytal. Podpisz deklaracje na miesciac, inaczej pozniej ludzie ktorych sciagniesz z innych serwow niezle sie rozczaruja, ze ich sciagnales na marne ;]
spirit-of-bicho
13-11-2009, 07:56
jimmy zaplacil 1kk, 2x soft + sprzedal szpiega faurona
bichowsky aka spirit of bicho, masz tu dowod na to ze chu*a wiesz ;] nawet twoj rudy miszczunio to podkreslil ze nie jestes od nich takze co ty mozesz wiedziec cipulenko?
i kto lamusie ma chujowe informacje? widac ze jestes noobkiem z carlin i boisz sie o hunta ;]]]
azuramistrz
13-11-2009, 11:02
Dlaczego Wanted nie chce podpisac wojny z Neph? Jest niby wojna cipsoft wprowadil warmode a tu jak bylo tak jest. Moglibyscie(wanted) teraz zaczac wojne(jak powiedzial relop na miesiac) kto powiedzial ze nie macie szans a jak przyjda wasze friendy z obsidi to podpiszecie znow na dluzej moze. Narazie wyglada na to ze sie boicie walczyc o wasz serwer wiec nie wiem czy on dalej jest wasz..
PussyWizak
13-11-2009, 11:24
Urban, wiem ze to bedzi czytal. Podpisz deklaracje na miesciac, inaczej pozniej ludzie ktorych sciagniesz z innych serwow niezle sie rozczaruja, ze ich sciagnales na marne ;]
Chesz powiedzieć, że jak do nas ktoś dojdzie, to wy nie zaakceptujecie wtedy wojny? (bo inaczej czego się rorczarują?)
Każecie nam akceptować wojnę, kiedy mamy dwa razy mniejszy team, a sami jej nie zaakceptujecie gdy będą wyrównane szanse?!?!
^to wszystko o was
Johny Cross
13-11-2009, 13:20
kto komu kaze walczyc? Wojna moze wplynac tylko na wasza korzysc, w chwili obecnej to Nephilims robi praktycznie co chce a po wygraniu tej miesiecznej potyczki to Wanted bedzie moglo zaczac expic i zarabiac siano na ciag dalszy
zjadlemcukierka
13-11-2009, 14:14
na azurze zawsze były warry, są i będą, a wy się ogarnijcie i przestańcie się wyzywać jak debile bo za 1-2 miechy pewnie będziecie best friendy jak sherion ze szwedami ;)
lepiej dajcie jakieś camy z ostatnich 2 tyg, tylko takie ciekawsze
poproszę:)
ahaha tylko nawachany klejem tegax mogl pomyslec ze pussy z forum to puchy wizak i wkleja ze ma bana ahahahaha
chu*owy diler co?
Nie czytam tego forum więc skąd mogę wiedzieć kto jest kim, dla mnie jesteście wszyscy po jednym groszu. Ja jestem po dwóch :D
ansekabanse
13-11-2009, 15:41
Nie czytam tego forum więc skąd mogę wiedzieć kto jest kim, dla mnie jesteście wszyscy po jednym groszu. Ja jestem po dwóch :D
hahah ale i tak dobrze mu napisales :D skoro botowal i ma bana/warninga,to trudno.Zasluzyl sobie
tajemniczy111
13-11-2009, 17:58
A wiecie ze zuther to gej? i wogoel jksdfnvjk sfwsmkfnskf manfmsdnfksd nvsdkjvhns kjvs
i wogole moja ekipa z harmonii tu wpada i macie wpierdol i koniec wojny jo
Faktycznie jest z się z czego cieszyć
http://img263.imageshack.us/img263/9516/aaake.jpg
hahahahahahahahaha !!!!!!!! DOBRZE !!
ansekabanse
13-11-2009, 18:54
@up hahaha :D:D btw,skonczy sie bocenie na yala dragach.Teterian wyjatkowo sobie zasluzyl na hacka
To po ch*j wpie***sz sie na forum jak nie masz pojecia co sie tu dzieje ?
azuramistrz
13-11-2009, 22:46
To nie zmienia faktu ze wanted nie chce akceptowac warmoda noobki:baby:
To nie zmienia faktu ze wanted nie chce akceptowac warmoda noobki:baby:
a moze to nephy nie chca akceptowac?
A moze to obie gildie i wanted i nephilims nie chca akceptowac wojny, ktora wypowiada im deduwa?
A może dacie jakieś camy? :(
A moze dacie mi na blesy, bo padlem knightem? :(
A moze dacie mi na blesy, bo padlem knightem? :(
A moze każdy z tego forum wstanie od kompa skieruje sie w strone sciany i rozbiegnie?
To po ch*j wpie***sz sie na forum jak nie masz pojecia co sie tu dzieje ?
Bad boy ! =(
Myślałem ,że żyjemy w wolnym kraju ....
azuramistrz
14-11-2009, 11:13
Akurat widac odrazu ktora strona nie chce akceptowac wojny ;(. Mam nadzieje ze wanted wreszcie sie ogarnie i zaakceptuje to bedzie troche funu na azurze WRESZCIE
twistoff
14-11-2009, 13:36
Dokladnie.Wanted musi w tym momencie myslec "praktycznie".Btw wczoraj w piatek trzynastego,o godzinie 13,13 padl gaddarr haha
PussyWizak
14-11-2009, 13:51
Po za tym pamiętam, że jak raz nie chcieliście wyjść na OB (nie tą ostatnią, tylko jeszcze przed zmianą systemu pvp), to dostaliśmy tutaj spam na forum od Limehita i innych rudych stworzeń "zrozumcie kurwa wreszcie, że to nie wy ustalacie zasady! blablabla będziemy sobie walczyć jak chcemy i nic wam do tego! eloelo! haha".
Więc i my też.
A czy ja Was spamuje o war mode? Expimy sobie, Wy padacie (no, mi tez sie zdarza), jest ok :]
Jak juz piszesz takie rzeczy , to nalezy tez dodac ze wiekszosc z was siedzi na vencie tyle samo czasu i czeka kiedy bedzie okazja wklepac kasek expa.
Jak nie bylo Marjana od razu zwietrzyliscie szanse i 3 dni po 24 siedzieliscie.
Do tego dochodzi wasza aktywnosc nocna wtedy kiedy normalni ludzie spia Wantedowcy sie budza i expia po nocach.Kiedy spojrzysz na Azure z rana jest was 20+ kazdego dnia ,co wy uciekacie ze szkol i z pracy zeby wbic troche expa?
Kto jest bardziej normalny dzieci z Nephilism ktore expia po szkole i pracy przez 3 godziny czy druga strona ktora za dnia siedzi tyle samo dlugo na vencie i mimo tego ma jeszcze sile siedziec cala noc i cale do poludnia.
tak wiemy ze macie rl life bawicie sie alkohol dziwki koks, tylko zastanawia mnie jedno...
czemu zawsze jak zmieniamy vent z 35 osob na vent robi sie wam 15 ?
PussyWizak
14-11-2009, 15:45
Jak chcecie żebyśmy "się ogarneli" i "zaczęli działać" to wycofajcie swojego szpiega, niech po prostu do was dołączy i tyle. Jak jesteście tacy pewni siebie, tacy pvp masterzy, to zróbcie to, a wojna będzie bardziej wyrównana.
"To ogarnąć" ma kto, Urb nawet mówił, że mógłby robić coś codziennie, ale nie ma sensu, bo spy. Przez to odpadają gather timy, a to powoduje, że jest nas ciągle mało. Odpadają też snake'i, i jedyne co nam pozostaje, to czekanie aż wy coś zrobicie, i wtedy dopiero lecieć bić się. Inaczej ogarnięcie czegoś zajmuję zbyt wiele czasu i jest to bardzo uciążliwe.
Więc chcecie prawdziwej wojny - ok, wycofajcie szpiega, a wtedy nawet war mode zaakceptujemy, i będzie można bić się na serio.
Kto jest bardziej normalny dzieci z Nephilism ktore expia po szkole i pracy przez 3 godziny czy druga strona ktora za dnia siedzi tyle samo dlugo na vencie i mimo tego ma jeszcze sile siedziec cala noc i cale do poludnia
U nas ludzie mają zajęcia o różnych porach, co pozwala nam mieć w godzinach rannych (po ss) zazwyczaj parę osób na vt. A ze szkoły nikt u nas nie ucieka (może dlatego, że uczniów u nas na palcach jednej ręki mógłbym policzyć), w przeciwieństwie do Marjanka i innych rudych stworzeń - chociażby akcja z wczoraj, gdzie o 12 w południe masslognęliście 20 dwadzieścia osób.
Chyba rudy,rudy rydz a nie ryc.
Szkoda czasu na pisanie ,wiemy macie zajebiste zycie my mamy przyslowiowa chujnie.Skoro wam nie zalezy to skonczcie juz plakac i idzcie zyc.
PussyWizak
14-11-2009, 16:00
Chyba rudy,rudy rydz a nie ryc.
Szkoda czasu na pisanie ,wiemy macie zajebiste zycie my mamy przyslowiowa chujnie.Skoro wam nie zalezy to skonczcie juz plakac i idzcie zyc.
HAHA, tylko nie mów o tym w osobie "my". W sumie ryjesz takie same głupoty jak przeciętny rudy, ale i tak widać, że jesteś tylko jakimś random leszczem.
@Savan
Ja jestem lojalny ludziom na ktorych moge liczyc. Sorry, ale to ty zachowujesz sie jakbys urwal sie z przedszkola. Twoje wieczne zmiany humoru w koncu staly sie nudne i po 30 zalosnych wiadomosciach, ze idziesz do Wanted a potem wracasz do nas trzeba bylo cos z tym zrobic. Fakt, znam Cie 3 lata i dzielilem z toba wszystko co najlepsze w tej grze, jednak to wciaz 3 lata znajomosci W GRZE i nic wiecej. Pozwole sobie zacytowac twoje slowa : "to tylko gra", wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko, bo stac Cie na cos wiecej, niz te wszystkie bluzgi.
Jeśli chodzi o ścisłość to do wanted miałem iść raz, co mieliśmy problemy z expowiskami, bo nas wywalaliście. Wtedy mnie jakoś poparłeś i się wszystko wyjaśniło. "Trzeba coś z tym było zrobić", taaak, najpierw rozmowa typu "to tylko dla mojej wiadomości, ta rozmowa w ogóle nie wyjdzie", a potem robienie screena i pokazanie marjoli, nie ma co, jesteś dwulicową pizdą, w świecie rzeczywistym za takie akcje pewnie codziennie dostajesz ostry wpierdol od twoich "kolegów".
"(...)wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko..." Feas, nie ma co, weź powiedz, że ty masz dobre stosunki z ludźmi od ciebie? Nie pamiętasz jak: korsarz był zły bo olewa rli (ciebie), beiroc był zły bo uważał się za ważnego (jeszcze pamiętam rozmowy z nim co mi wysyłałeś i mi na privie go jechałeś, bo nie miałeś jaj, żeby mu to powiedzieć), gaddarr był zjebem, bo każdego tyrał, a teterian chuja robił i tylko botował. Raz, że dwulicowy to i hipokryta, zwyzywałeś Art'a, bo do nas doszedł?:>
boli was ze rudy wam spuszcza wpierdol w tibi ? ;[[[
PussyWizak
14-11-2009, 17:05
boli was ze rudy wam spuszcza wpierdol w tibi ? ;[[[
http://i37.tinypic.com/359fero.jpg
Ciri the Witcher
14-11-2009, 17:53
Jeśli chodzi o ścisłość to do wanted miałem iść raz, co mieliśmy problemy z expowiskami, bo nas wywalaliście. Wtedy mnie jakoś poparłeś i się wszystko wyjaśniło. "Trzeba coś z tym było zrobić", taaak, najpierw rozmowa typu "to tylko dla mojej wiadomości, ta rozmowa w ogóle nie wyjdzie", a potem robienie screena i pokazanie marjoli, nie ma co, jesteś dwulicową pizdą, w świecie rzeczywistym za takie akcje pewnie codziennie dostajesz ostry wpierdol od twoich "kolegów".
"(...)wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko..." Feas, nie ma co, weź powiedz, że ty masz dobre stosunki z ludźmi od ciebie? Nie pamiętasz jak: korsarz był zły bo olewa rli (ciebie), beiroc był zły bo uważał się za ważnego (jeszcze pamiętam rozmowy z nim co mi wysyłałeś i mi na privie go jechałeś, bo nie miałeś jaj, żeby mu to powiedzieć), gaddarr był zjebem, bo każdego tyrał, a teterian chuja robił i tylko botował. Raz, że dwulicowy to i hipokryta, zwyzywałeś Art'a, bo do nas doszedł?:>
Niech nam artemon wysle rozmowe, bo chetnie sobie poczytam jak go nawyzywalem :D. Pewnie wrocilem najebany z imprezy z Wanted, gdzie mielismy pelno dziwek i koksu i najebalismy ochroniarzy i bog wie co tam jeszcze :D.
Po tym co napisales, chyba zostane tak jak ty EMO, przedawkuje stoperan i umre z braku srania :<. Serio jestem zalamany i ide do wanted :(.
tajemniczy111
14-11-2009, 18:07
Zostawcie juz rudego w spokoju bo chlopak naprawde sie potnie i bedzie draka.
No jak nie lubie savana tak pierwszy raz przyznam mu racje ;p. Fea to akurat najwieksza dwulicowa kurwa.
"Pewnie wrocilem najebany z imprezy z Wanted" o0 nie przypominam sobie zebym z Toba pil.
MR_Wojcik
14-11-2009, 18:35
Jak chcecie żebyśmy "się ogarneli" i "zaczęli działać" to wycofajcie swojego szpiega, niech po prostu do was dołączy i tyle. Jak jesteście tacy pewni siebie, tacy pvp masterzy, to zróbcie to, a wojna będzie bardziej wyrównana.
"To ogarnąć" ma kto, Urb nawet mówił, że mógłby robić coś codziennie, ale nie ma sensu, bo spy. Przez to odpadają gather timy, a to powoduje, że jest nas ciągle mało. Odpadają też snake'i, i jedyne co nam pozostaje, to czekanie aż wy coś zrobicie, i wtedy dopiero lecieć bić się. Inaczej ogarnięcie czegoś zajmuję zbyt wiele czasu i jest to bardzo uciążliwe.
Więc chcecie prawdziwej wojny - ok, wycofajcie szpiega, a wtedy nawet war mode zaakceptujemy, i będzie można bić się na serio.
U nas ludzie mają zajęcia o różnych porach, co pozwala nam mieć w godzinach rannych (po ss) zazwyczaj parę osób na vt. A ze szkoły nikt u nas nie ucieka (może dlatego, że uczniów u nas na palcach jednej ręki mógłbym policzyć), w przeciwieństwie do Marjanka i innych rudych stworzeń - chociażby akcja z wczoraj, gdzie o 12 w południe masslognęliście 20 dwadzieścia osób.
Przebrzydly szpiegu: opusc lasy Lothlorien i daj naszym elfikom zrobic jakas super ogarnieta akcje ! Oni tez wola miec "tibia life" zamiast "rl" !1!1!!
/Wójcik.
Ciri the Witcher
14-11-2009, 18:38
@2x up
Znamy sie :D?
czuje sie taki styrany i samotny ze nie logne ze 3 dni chyba
Przebrzydly szpiegu: opusc lasy Lothlorien i daj naszym elfikom zrobic jakas super ogarnieta akcje ! Oni tez wola miec "tibia life" zamiast "rl" !1!1!!
Jesli chciales byc zabawny to sorry ale dla mnie to wyszedles na pajaca. Poki co nie potrafisz zbudowac sensownego zdania, ktore mialo by jakikolwiek sens badz wnosilo cos do dyskusji, błaznujesz swoimi "swietnymi" tekstami i slabym poczuciem humoru, parodiujac badz kpiac z rzeczy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Teraz zechcesz ustac mi na odcisk piszac ze jestem noobem, badz chodze na akcje raz na rok, co w ogole mnie nie rusza, ale Ty nadal zostaniesz dla mnie chlopcem ktory chcial i prosil aby wejsc do SE, badz czlowiekiem ktory byl przynies podaj pozamiataj podczas wojny z Punisherami.
Rozpisalem sie troche bo drazni mnie bezmyslnosc i głupota ludzka.
Yours Waszka
Yours Waszka
"[...]to tylko dla mojej wiadomości, ta rozmowa w ogóle nie wyjdzie", a potem robienie screena i pokazanie marjoli [...]
to wy tam fajnieee macie :D niema co gadać sami swoi B)
"Pewnie wrocilem najebany z imprezy z Wanted" o0 nie przypominam sobie zebym z Toba pil.
No właśnie chłopie co ty gadasz?, z Jackiem to tylko ja mogę pić :D Pamiętam raz tak się najebaliśmy że z Jackiem doszliśmy do wniosku że jego 200 ek + jest słaby do zarabiania kasy, trzeba moim wymiataczem było botować co wtedy ledwie koniec z końcem wiązał po hakach 8o
Przynajmniej Marian mi tak napisał "zarabiasz dla kiksa kase, jestes traktowany jak byś był w wojnie"
Polak potrafi :p
Up
Jestescie super pijecie sobie wodle i gadacie o tibii.
No comment.
Ciri the Witcher
15-11-2009, 00:44
Jak ostatnio bylem na imprezie wantedowej na ktorej mielismy prostytutki, kilo koksu i nie pytajcie co jeszcze, nasz super dj zagral nam
http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI !
do tej muzyki bawilismy sie bardzo fajnie, i bylo zajebiscie, bo moglismy takze porozmawiac o sytuacji na serverze zwanym azura.
Potężna wichura, łamiąc duże drzewa,
trzciną zaledwie tylko kołysze.
Siwy dym i białe sadze,
będzie dzisiaj kamikadze.
Tak wiem będą jasełka,
wszyscy gotowi i nikt nie pęka,
kamień na kamieniu tutaj nie zostanie.
My królowie mety, zryjemy berety.
@Up
Epic fail tepy ciulu :D.
Jak ostatnio bylem na imprezie wantedowej na ktorej mielismy prostytutki, kilo koksu i nie pytajcie co jeszcze, nasz super dj zagral nam
http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI !
do tej muzyki bawilismy sie bardzo fajnie, i bylo zajebiscie, bo moglismy takze porozmawiac o sytuacji na serverze zwanym azura.
Potężna wichura, łamiąc duże drzewa,
trzciną zaledwie tylko kołysze.
Siwy dym i białe sadze,
będzie dzisiaj kamikadze.
Tak wiem będą jasełka,
wszyscy gotowi i nikt nie pęka,
kamień na kamieniu tutaj nie zostanie.
My królowie mety, zryjemy berety.
@Up
Epic fail tepy ciulu :D.
yhym... skończyłeś ? to idź spac dzieciaku bo jutro na 9 do koscioła i znów bedziesz spac w ostatniej ławce xd
LadyCipuszka
15-11-2009, 01:11
Siwy dym i białe sadze
Masz coś do mnie? -.-
MR_Wojcik
15-11-2009, 03:19
Jesli chciales byc zabawny to sorry ale dla mnie to wyszedles na pajaca. Poki co nie potrafisz zbudowac sensownego zdania, ktore mialo by jakikolwiek sens badz wnosilo cos do dyskusji, błaznujesz swoimi "swietnymi" tekstami i slabym poczuciem humoru, parodiujac badz kpiac z rzeczy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Teraz zechcesz ustac mi na odcisk piszac ze jestem noobem, badz chodze na akcje raz na rok, co w ogole mnie nie rusza, ale Ty nadal zostaniesz dla mnie chlopcem ktory chcial i prosil aby wejsc do SE, badz czlowiekiem ktory byl przynies podaj pozamiataj podczas wojny z Punisherami.
Rozpisalem sie troche bo drazni mnie bezmyslnosc i głupota ludzka.
Yours Waszka
Yours Waszka
Bylem przynies wynies pozamiataj do tego stopnia, ze mialem wbite na 90% charow, dostawalem od zajebania gildiowej kasy na expa i wszystkie zachcianki.. =)
Zamiast pierdolic na forum, akceptujcie wojne i zaczynamy zabawe..
/Wójcik.
tajemniczy111
15-11-2009, 09:15
Wojcik :
Miales wbite na "90%" dlatego, ze ludzie Ci ufali, chyba. Ale jakas nie wierze, ze to było 90 % ;] moze 10 %. Co do wojny, nie wy bedziecie dyktowac nam warunki, a napewno nie Gaddarr, btw. jestem ciekaw kto mu tego posta napisal ;p
Feas:
Nie wiem co bierzesz ale ja chce kontakt do twojego lekarza.
A i przestan marzyc o tych imprezach, koksach, dziwkach, bo jedynie o tych rzeczach to mogles slyszec w telewizji albo w filmie "Las Vegas parano", prosze nie oszukuj sie.
Monek :
No juz nie klam ! Jestes moim padawanem, zbierales mi przez cale zycie kase !
To dzieki Tobie wbilem te lvle ! DZIEKUJE !!!
Up
No dobra, nie chciałem się przechwalać, ale niech świat się dowie !!
Sirkiks ma dzięki mnie taki lvl, ja od zawsze mu zarabiałem kaske a on z runek i exori hura wastował biegając na ratach pod thais.
TAKA JEST PRAWDA SORRY ALE NIEGŁEM DŁUŻEJ ŻYĆ W KŁAMSTWIE ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Up
Jestescie super pijecie sobie wodle i gadacie o tibii.
No comment.
Chłopak nie poczuł chyba aluzji :/
spirit-of-bicho
15-11-2009, 10:52
@Monek
Wez juz mu tak w dupe nie właź juz wszyscy zauwazyli ze sie znacie
@Lyoth
Akurat to o lasach i elfach bylo smieszne :d
@Wanted
Jak dlugo bedziecie dygac zanim przyjmiecie wara? Przecież 100k to nie jest duzo i nawet jak przegracie to nie jest nic tragicznego
Ciri the Witcher
15-11-2009, 10:56
@Kiks
No co! Wez przestan! Przeciez bylem na wszystkich imprezach wanted i przyblizam no liferom z Nephilims jak wyglada real life prawdziwego wantedowca!
@Wanted
Akceptujcie wiesnioki war mode i skonczcie pierdolic.
Siggurdius
15-11-2009, 11:17
a wezcie olejcie tego idiote, szkoda czasu.
@Monek
Wez juz mu tak w dupe nie właź juz wszyscy zauwazyli ze sie znacie
kurde i znowu mnie rozgryzłes :/
Bylem przynies wynies pozamiataj do tego stopnia, ze mialem wbite na 90% charow, dostawalem od zajebania gildiowej kasy na expa i wszystkie zachcianki.. =)
Zamiast pierdolic na forum, akceptujcie wojne i zaczynamy zabawe..
/Wójcik.
Co nie zmienia faktu ze poki co piszesz posty pokroju tepego Kamyxxa i przybierasz postac forumowego pajaca, bo gdzies mam Twoje tibijskie osiagniecia, w cv sobie nie napiszesz ile wydales gildiowego siana na exp, takze pomysl o tym, a tym czasem raduj sie z tego ze miales wbite na chary, moze to Cie jakos dowartosciowuje bo madrąscia jak narazie to Ty nie grzeszysz.
Yours Waszka
spirit-of-bicho
15-11-2009, 13:26
moim zdaniem teksty w stylu "WYLACZCIE BOTA PLAX, WY MACIE 200 MAGOW A MY NIE" itd, pokazuje tylko ze jestescie lamusami, którzy nie maja szans juz w tej wojnie i tylko odwlekacie przegrana. Moze czas pomyslec o przejscie na Celeste albo Candie ? [;
Ciri the Witcher
15-11-2009, 14:07
Co nie zmienia faktu ze poki co piszesz posty pokroju tepego Kamyxxa
Yours Waszka
Jestem ostry jak maczeta :D.
Ważka G _/
jacko juz ma obsesje na moim punkcie gadar to rudy tamto, ale wszyscy wiedza ze TY, TY jacko wrociles specjalnie na azure ze to mnie rudego wyjebac z serwa, sry jeszcze nei teraz, ;]
beirok niewiem co wam niklas obiecal chyba zlote gory ale wiec ze do nas ma tez wpasc sporo osob i to palki i to tez nie byle jakie lvle ;]
wiec pierdolenie, bo mamy boty, 50 magow, placze wsadz se w dupe. inne byly gadki na poczatku wojny, jak to wygrywaliscie i to wy mieliscie 50 osob, a my 15
Ludzie tacy jak Lojalny i spirit-of-bicho to dla mnie zwykle przydupasy które gówno maja do gadania na tej wojnie a wymadrzaja sie na tym forum jakby wszystko wiedzieli (najmniejsze psy najglosniej szczekaja). Nawet boja sie podac swój nick w grze bo pewnie maja jakies 50 lvle i sie pruja do kazdego na forum jakby niewiadomo kim oni byli.
Nie chcialem sie na tym forum wypowiadac ale jak widze ich posty to krew mnie zalewa jezeli jestescie takimi pro to podajcie swoje nicki z gry a nie sie ukrywacie z tym jak jakies szczury po kanalach.
spirit-of-bicho
15-11-2009, 16:03
ssij mi kule pedale nie bedziesz mi zycia układac
a lamusy w stylu bejrok pussy wizak i rudy kojot to kurwa pro ogaryny i kurwa ich informacje sa najlepsze najswiezsze i oni nie musza podawac swojego nicku co ? pogadaj ze swoimi ziomami z Dangerous a nie mi tu kurwa kazania prawisz
Jeśli się nie myle Rudy_Kojot i Beirok to ta sama jedna osoba:D8o
Oczywiście nie jestem pewien ale się domyślamB)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA i jeszcze pare razy takie długie haha
FAIL!
on tu nie pisze mozgu o ukladaniu zycia tylko o odwadze i napisaniu nicku..^.-:glupek:
AdiZgOlekk
15-11-2009, 16:41
'enjoy exp till u can' a potem placz ze neph ma wyzszych magow. gz mózgi :d
LadyCipuszka
15-11-2009, 17:17
Chyba w momencie jak wybuchała wojna, to i tak mieli 180-te levele.
AdiZgOlekk
15-11-2009, 17:27
@wszystkie wantedowskie flame-accounty
od kiedy wy gracie na azurze ze placzecie o tym iz neph maja szpiega, bota i wyzsze lvle?xD w poprzednich wojnach to wanted mialo bota, szpiegow i nie przejmowalo sie ze mieli duza przewage w ludziach i kasie, wiec nie wiem po co te klotnie :p
azuramistrz
15-11-2009, 17:40
ale war moda nie zaakceptuja bo wola nie chodzic do pracy i expic w czasie 9- 15. A potem na imprezy. Brak słow to z czego zyjecie mamusia wam daje na chlebek ciagle ile tak jeszcze bedziecie jechac imprezowicze superowi?
a lamusy w stylu bejrok pussy wizak i rudy kojot to kurwa pro ogaryny i kurwa ich informacje sa najlepsze najswiezsze i oni nie musza podawac swojego nicku co ? pogadaj ze swoimi ziomami z Dangerous a nie mi tu kurwa kazania prawisz
A czy ja w swoim poprzednim poscie napisalem cos na temat ukladania twojego zycia ?? Czytanie ze zrozumieniem sie klania :)
A co do ludzi z Dangerous to nie powinno cie to interesowac z kim sie trzymam i z kim jestem w gildii.
00_Dla_W11
15-11-2009, 19:36
To był żart idioto.
To był żart idioto.
Od idiotów to mzoesz nazywac swoja matke i ojca jezeli ci na to pozwalaja.
00_Dla_W11
15-11-2009, 23:28
Jeśli teraz Ty próbowałeś zażartować to niestety Ci nie wyszło, idioto.
spirit-of-bicho
15-11-2009, 23:30
A czy ja w swoim poprzednim poscie napisalem cos na temat ukladania twojego zycia ?? Czytanie ze zrozumieniem sie klania :)
A co do ludzi z Dangerous to nie powinno cie to interesowac z kim sie trzymam i z kim jestem w gildii.
w 1 poscie napisales zebym napisal jaki mam nick w grze czyli ukladasz mi zycie i mowisz co mam robic - fail
cisniesz mnie ze ja obrazam wszystkich a sam wyzywasz rodzicow w11 - 2 fail pedale
Wszyscy macie faila :p Jakieś camy????????
http://www9.speedyshare.com/data/148317489/19315908/62606009/littleyalaharbattle.cam
http://www2.speedyshare.com/data/112767203/19315874/84235801/somedeatmore.cam
Ciri the Witcher
16-11-2009, 01:09
Dzieki za battle. W koncu cos ruszylo. Szkoda tylko, ze nie potrafilicie sie lepiej zorganizowac, bo moglo byc ciekawiej.
suehsbzewd123
16-11-2009, 16:37
http://www9.speedyshare.com/data/148317489/19315908/62606009/littleyalaharbattle.cam
http://www2.speedyshare.com/data/112767203/19315874/84235801/somedeatmore.cam
ja nie mogę sciagnac help :baby:
Johny Cross
16-11-2009, 18:50
No i zaczelo sie: pierwsza oficjalna wojna na Azurze.
Czy żądni krwi przybysze z Brazylii podołają grupie osob stworzonych by walczyć?
Czy też może runy nagłej smierci uporają sie z pewnymi siebie obcokrajowcami?
Tego dowiemy sie juz niedlugo...
Ciri the Witcher
16-11-2009, 20:05
Czy żądni krwi przybysze z Brazylii podołają grupie osob stworzonych by walczyć?
W 123087484829 odcinku Mody na sukces
PussyWizak
16-11-2009, 21:16
Pisarzem to ty nie będziesz :p
Lol Farmazon na utamie... :cup:
AdiZgOlekk
16-11-2009, 23:35
yyy...dal xloga? ale i tak fail bo z pz lockiem ;P
Zaden fail, wystarczy pomyslec: dal utamo bo dal exita, liczyl na cien szansy (chociaz "liczyl" to pewnie za duzo powiedziane:p), ze go nie ubija w ciagu 3 min, a utamo zwieksza ta szanse. A co, moze lepiej zwascic wszystkie supplisy, a na koncu pasc tak czy inaczej?
@down: nie, nie powiem, widzialem to juz u wielu Turków, nie mam pojecia dlaczego to robia xd
Ale nie powiecie mi że na 2 camie Humans Captain też włączył utame bo chciał dać x-loga :D
#down tzn? ;D
Jakie ostatnio wanted akcje przeprowadza to parodia dosłownie
spirit-of-bicho
17-11-2009, 14:48
tzn ze wpadaja po kogos i koncowy wynik akcji jest srednio 15:3 dla nep
A no fakt :D Nie rozumiem tylko dlaczego zabijają neutrali robiąc tym samym sobie wrogów ;) Może chcą aby cały server był przeciwko nim :o
suehsbzewd123
17-11-2009, 15:52
nie mowicie ze wy mozecie sciagnac te filmiki bo ja nie moge podajcie mi str jak mam wpisac
http://www9.speedyshare.com/data/148...aharbattle.cam
http://www2.speedyshare.com/data/112...medeatmore.cam
nie dzialaja mi
spirit-of-bicho
17-11-2009, 16:17
^
nie wchodz w to bo to hax jest
ktos przychodzi na azure? albo odchodzi ?
nie mowicie ze wy mozecie sciagnac te filmiki bo ja nie moge podajcie mi str jak mam wpisac
http://www9.speedyshare.com/data/148...aharbattle.cam
http://www2.speedyshare.com/data/112...medeatmore.cam
nie dzialaja mi
Normalnie mi to działa usun 9 i 2 i powinno dziergac
suehsbzewd123
17-11-2009, 18:11
AHA to niezle dzieki za info
to skad macie camy ?
w 1 poscie napisales zebym napisal jaki mam nick w grze czyli ukladasz mi zycie i mowisz co mam robic - fail
cisniesz mnie ze ja obrazam wszystkich a sam wyzywasz rodzicow w11 - 2 fail pedale
Ehm... Napisz mi gdzie wyzwalem jego rodziców ? to ze napisalem "ojca i matke" ?? Raczej nie sadze zeby to byla obraza gdzybym napisal "starego i stara" to wtedy bys mógl sie przyczepic ale w takim ukladzie to tylko szukaz dziury w calym :)
spirit-of-bicho
17-11-2009, 22:39
Ehm... Napisz mi gdzie wyzwalem jego rodziców ? to ze napisalem "ojca i matke" ?? Raczej nie sadze zeby to byla obraza gdzybym napisal "starego i stara" to wtedy bys mógl sie przyczepic ale w takim ukladzie to tylko szukaz dziury w calym :)
widac ze jestes za wanted lamusie bo starasz sie byc taki kurwa elokwentny i wyksztalcony ale chuja ci to wychodzi. a moze nauczyli ciebie tego na vt u Dangerous ?
MR_Wojcik
18-11-2009, 00:45
bichowsky stul juz pizde leszczu, jestes typowym trollem ktory tylko potrafi wejsc na forum i pojechac i pocisnac po kazdym, matka cie nie nauczyla troche szacunku? jak masz tak pisac to lepiej zebys sie powiesil bo jestes kompletnym idiotom, a ciekawe kim ty jestes smieciu ze tak piszesz czemu boisz sie podpisac nickiem przeciez jestes za pro naku*wiasta gildia ktora owni azura czytaj nemphilims to chyba o hunta od slabego chujowego do dupy zjebanego wanted sie nie boisz
EDIT: Inaczej sie nie dalo ; x z debilami trzeba tak gadac
--- Beiroc dodał 4 minut i 18 sekund później ---
a i z kretynem sie nie dogadasz takze lepiej nie karm trolli
Dobrze, ze Ty nie jestes "idiotom"..
Skonczcie juz pierdolic i sie spinac, zacznijcie grac.. [;
/Wójcik.
spirit-of-bicho
18-11-2009, 08:28
bichowsky stul juz pizde leszczu, jestes typowym trollem ktory tylko potrafi wejsc na forum i pojechac i pocisnac po kazdym, matka cie nie nauczyla troche szacunku? jak masz tak pisac to lepiej zebys sie powiesil bo jestes kompletnym idiotom, a ciekawe kim ty jestes smieciu ze tak piszesz czemu boisz sie podpisac nickiem przeciez jestes za pro naku*wiasta gildia ktora owni azura czytaj nemphilims to chyba o hunta od slabego chujowego do dupy zjebanego wanted sie nie boisz
EDIT: Inaczej sie nie dalo ; x z debilami trzeba tak gadac
--- Beiroc dodał 4 minut i 18 sekund później ---
a i z kretynem sie nie dogadasz takze lepiej nie karm trolli
sam sie podpisz nickiem z gry pedale ;d a poza tym jak juz wspominalem o popisywaniu NIKT Z WAS NIE BEDZIE MI MOWL CO MAM ROBIC LAMUSYYYYYYY. wiec wy*****aj
Przecież jest podpisany :) I znowu się jedziecie ;)
widac ze jestes za wanted lamusie bo starasz sie byc taki kurwa elokwentny i wyksztalcony ale chuja ci to wychodzi. a moze nauczyli ciebie tego na vt u Dangerous ?
Twoje zachowanie i slowa, których uzywasz w swoich postach sa podobne do 13-14 letniego dziecka, które gdy nie potrafi napisac rozsadnego posta to zaczyna jezdzic po ludziach i mysli ze tak jest fajnie. Niestety mylisz sie twoje posty nie sa fajne :(:baby: Masz cos do Dangerous zrobili ci cos czy co ze sie ich tak czepiasz ? Czy moze zal ci dupe sciska ze jestem w tej gildii ?
A tak apropo No liferów:
15:10 Mikonixx [75]: ha aja dzis do szkoly nie musialem isc _/
15:10 Mariel Morgos [106]: ohoho
15:10 Mariel Morgos [106]: gratuluje ;D
15:10 Mikonixx [75]: bo haos wczoraj nie byl to sie z mama klucilem xD
15:10 Mariel Morgos [106]: ja rzucilem szkole
15:10 Mariel Morgos [106]: bo tibia wazniejsza
15:10 Mariel Morgos [106]: ^^
15:10 Mikonixx [75]: :D
Gratuluje wam RL five...
ansekabanse
18-11-2009, 16:18
hahaha :D mlodszy braciszek haosa?
hahaha :D mlodszy braciszek haosa?
tego to nie wiem ale mozna wywnioskowac ze chyba tak :P
http://www.************.com/files/19355510/P8070035.jpg
spidiszare hehe
twistoff
18-11-2009, 17:17
i co rudy,ze 22cm w lapie jest co? B)
#up prawie że :]
25 defa :o
Coś czuje że dziś camy będą ;D
tak sie bawi wanted :
http://www.speedyshare.com/files/19359330/toherandedek.cam
a tak sie bawimy my:
http://www.speedyshare.com/files/19359386/faurondedek.cam
Twoje zachowanie i slowa, których uzywasz w swoich postach sa podobne do 13-14 letniego dziecka, które gdy nie potrafi napisac rozsadnego posta to zaczyna jezdzic po ludziach i mysli ze tak jest fajnie. Niestety mylisz sie twoje posty nie sa fajne :(:baby: Masz cos do Dangerous zrobili ci cos czy co ze sie ich tak czepiasz ? Czy moze zal ci dupe sciska ze jestem w tej gildii ?
A tak apropo No liferów:
15:10 Mikonixx [75]: ha aja dzis do szkoly nie musialem isc _/
15:10 Mariel Morgos [106]: ohoho
15:10 Mariel Morgos [106]: gratuluje ;D
15:10 Mariel Morgos [106]: ja rzucilem szkole
15:10 Mariel Morgos [106]: bo tibia wazniejsza
15:10 Mariel Morgos [106]: ^^
15:10 Mikonixx [75]: :D
Gratuluje wam RL five...
A mialem Cie za ogarnietego, ale jak widac nie umiesz wyczuc ironii :)
atoboreinj.hatobzeb
18-11-2009, 22:58
Coś ucichło na forum :( Gdzie ta odsiecz z innych serwerów? Powie mi ktoś kiedy zobaczymy prawdziwa walkę?:evul:
Coś ucichło na forum :( Gdzie ta odsiecz z innych serwerów? Powie mi ktoś kiedy zobaczymy prawdziwa walkę?:evul:
Gdy wszystkie noobchary na tibia.com i fake/noobkonta na tibia.pl ujawnią swoje mainy; na świecie nie będzie głodu i bezrobocia; wszyscy się dowiedzą, że św. Mikołaj nie istnieje; a na Ziemię zstąpi nowy Mesjasz. (czyt. nikt nie wie/nigdy)
15:10 Mikonixx [75]:
jak moglem zapomnieć, wiedziałem że znam tego hara
Noo Szalik teraz to lepiej pilnuj brata :P
Ksiaze_Urbitto
19-11-2009, 17:56
widac, ze brat szalika, co sie chlopakowi dziwic on ma 13 lat ; \ ale powinien pierw troche zapoznac sie ze slownikiem ortograficznym ; /// zamiast "klucic sie z mama" B)
:confused:
No fakt on jest totalnym idioTOM ; (((
Pozdro,
Urbi
WesoL1992
19-11-2009, 18:57
tak sie bawi wanted :
http://www.speedyshare.com/files/19359330/toherandedek.cam
a tak sie bawimy my:
http://www.speedyshare.com/files/19359386/faurondedek.cam
Gdyby sioherzy troche pomysleli to by fauron nie padl ;d
Ksiaze_Urbitto
19-11-2009, 20:46
siema wojcik [[[;
@wyzej
Trzeba tez miec tych siocherow ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Twoj stary wojcik ;]]][;;;;];];];[;[;[;[;[[[;;;;]
Pozdro,
Urbi
Pozdro,
Urbi
nastepny przychlast
szkoda ze aborcja w polsce jest zabroniona ....
ansekabanse
20-11-2009, 14:41
Pozdro,
Urbi
Nie nie.Twoj stary to wojcik, i nie jest to bynajmniej obelga ;)
Ksiaze_Urbitto
20-11-2009, 15:00
nastepny przychlast
szkoda ze aborcja w polsce jest zabroniona ....
Tylko ze w Twoim przypadku aborcja sie nie powiodla :(
Smoq_Xanosta
20-11-2009, 18:22
sp**dyshare.com/files/19388520/abu.jpg
spidyszer, obczajcie ile mamy magow na akcji i przetancie wkoncu pierdolic o wojnie jak chuja pomagacie
Yours,
Smoq
http://www.***********.com/files/19386924/lbwyrm.cam
spidyszer
http://www.***********.com/files/19386924/lbwyrm.cam
Hah wszyscy dali loga prócz Mandarke :p
nie przez przypadek to walsnie on padl a nie kto inni ;d
nie przez przypadek to walsnie on padl a nie kto inni ;d
co savan znów od****dala???
Ciri the Witcher
21-11-2009, 15:45
@up
Savan i jego gildia jest od momentu powstania z Wanted.
AdiZgOlekk
21-11-2009, 16:17
jestem za neph w wojnie, ale tu sie akurat zgodze z przedmówcą
Ciri the Witcher
21-11-2009, 19:44
A czy ja cos mowie xD?
PussyWizak
21-11-2009, 22:03
http://www.speedyshare.com/files/19408129/smiechowo_thais.cam
http://www.speedyshare.com/files/19407921/puchy.cam
AdiZgOlekk
21-11-2009, 22:09
teterian 27ek xD
dobrze ze jak toxica w trapa zlapali to ja sterq i coria wycielsimy 3/4 ekipy savana ;]
AdiZgOlekk
22-11-2009, 00:50
nie moge z niektorych pieskow. neph ich zabija a oni dalej lick lick. np wspomniany przez beiroka coria, badz lord parowka
:O co teterian odpitolił ? To że miał black skulla to wiadomo ale sam padał czy hax?
dobrze ze jak toxica w trapa zlapali to ja sterq i coria wycielsimy 3/4 ekipy savana ;]
Po chwili wpadli tam marjola, limehit i bodajze nakil angel, nie wspominajac o gimlim, ktory caly czas tam byl i calej reszcie ktora bila nas z gory; ale coz tam oni znacza przy Tobie sterq i corii? Nawet nie warto wspominac o takich noobkach, nie zeby toto wam pomagalo...
EDIT: az z ciekawosci obejrzalem cama i zobaczylem, ze samodzielnie udalo wam sie zabic 3 noobchary! Smialo mozna powiedziec, ze to 3/4 "ekipy Savana" ;)
PussyWizak
22-11-2009, 02:09
AHAHAHAHAHAHAHAHAA
Nowina dnia: wpadł Mariel Morgos i nas rOzPiErDolIł!!
Trzeba było wykreślić Dilera, Corie i Srerq i napisać "wyjebałem ich ehehehe"
Nie kreuj się na tego roz*******acza, bo gówno tam zrobiłeś. Oni popadali dopiero jak przybiegł Marjola, Limehit, Precik i ktoś tam jeszcze. A trudno pokonać 200msów sześćdziesiątymi levelami.
A sami to byście wszyscy tam jak muchy popadali, gdyby nie wpadło prawdziwe Nephilims.
PS. To, że nam oświadczysz na forum, że "wpadłeś i nas rozjebałeś" nie zmieni nikogo zdania o tobie, nawet wśród Nephilimów. A wręcz przeciwnie - teraz wszyscy widzimy (tzn ja np wiedziałem o tym już od dawna), jakim jesteś zakompleksionym, szukającym uwagi i uznania dzieckiem.
Bo naprawdę, inteligenty człowiek od razu zauważy twoje prawdziwe intencje, tj nie poinformowanie reszty o przebiegu bitwy, czy też napisaniu wszystkim, jak to dobrze, że nie padł Diller, tylko szukanie uznania w oczach innych ("no bo wiecie, gdyby nie ja, to już byśmy przegrali!! ;]" )
Rly, odstaw tibie.
A trudno pokonać 200msów sześćdziesiątymi levelami
500 kurwa ,mfcm,sd
z
MR_Wojcik
22-11-2009, 03:45
Kurwa a moj cam nie dziala..-.-'
Troche kurwa bezsilni byliscie wobec naszych magow, eh? Ale spoko, staramy sie expic ile "MOZEMY" bo nam pozwalacie.. [;[;
/Wójcik.
ansekabanse
22-11-2009, 11:08
tak tak expicie,wszyscy o tym wiedza, i juz sie wojcik tak nie podniecaj ;) Btw. nie szkoda mi teteriana,w 100% wybotowany char,a na charze typowy idiota, dziecko ktore wyzywało ludzi na akcjach.Zasluzyl sobie na tego hacka :]
A trudno pokonać 200msów sześćdziesiątymi levelami
500 kurwa ,mfcm,sd
z
Powiedz mi, że Limehit może nie ma 200? :p
tak tak expicie,wszyscy o tym wiedza, i juz sie wojcik tak nie podniecaj ;) Btw. nie szkoda mi teteriana,w 100% wybotowany char,a na charze typowy idiota, dziecko ktore wyzywało ludzi na akcjach.Zasluzyl sobie na tego hacka :]
W 100% sie z toba zgodze takze mi go nie zal. A w sumie nawet sie ciesze ze ten debil dostal hacka :)
Spoko, jeszcze pare hackow u nas i może uda się Arucardowi wykupić na nas listy.. ;)
Powiedz mi, że Limehit może nie ma 200? :p
Gratz dla ciebie, ja tego posta nijak nie moglem zrozumiec :p
Gratz dla ciebie, ja tego posta nijak nie moglem zrozumiec :p
Bo ma krzywe palce i nie potrafi pisać
LadyCipuszka
22-11-2009, 14:29
http://www.speedyshare.com/files/19414008/litle.y.a.cam
na tym camie idealnie widać, jak wielką macie przewagę w ludziach, i nawet jak macie do okoła skulle, to chuja możemy zrobić.
Ciri the Witcher
22-11-2009, 14:37
Tak, to nasza wina, ze macie niskie morale i ze wasi ludzie nie przychodza na akcje bo sie boja pasc.
Smoq_Xanosta
22-11-2009, 14:43
Tak, to nasza wina, ze macie niskie morale i ze wasi ludzie nie przychodza na akcje bo sie boja pasc.
pierwszy raz sie z toba zgadzam ;d
Yours,
Smoq
twistoff
22-11-2009, 19:23
Kurwa a moj cam nie dziala..-.-'
Troche kurwa bezsilni byliscie wobec naszych magow, eh? Ale spoko, staramy sie expic ile "MOZEMY" bo nam pozwalacie.. [;[;
/Wójcik.
Ty lovelas zamiast expic bys sie miłością swojego zycia zajał,bo zmieni serva i tam chuja do dupy poszuka ;)
macie chyba informacje z 3 miechow temu, teraz sytuacja zupelnie inaczej wyglada haha
twistoff
22-11-2009, 20:19
macie chyba informacje z 3 miechow temu, teraz sytuacja zupelnie inaczej wyglada haha
Co nie zmienia faktu ze tibijska dwulicowa dziwka (juz nie wspomne, że głupsza od mojego psa) była "miłością jego zycia" boze jaki wstyd ;]
Siwuszka
22-11-2009, 20:35
W 100% sie z toba zgodze takze mi go nie zal. A w sumie nawet sie ciesze ze ten debil dostal hacka :)
Kolejną postać zrobi szybciej niż zrobił Teteriana ;) Także długo się nie pocieszysz.
twistoff
22-11-2009, 21:02
Kolejną postać zrobi szybciej niż zrobił Teteriana ;) Także długo się nie pocieszysz.
o rly? ;] to chyba nie na tym samym acc,bo na nim juz sobie nie pobotuje
Siwuszka
22-11-2009, 21:15
o rly? ;] to chyba nie na tym samym acc,bo na nim juz sobie nie pobotuje
Mało logiczne byłoby robienie kolejnej postaci na tym samym acc ;>
twistoff
22-11-2009, 21:26
Mało logiczne byłoby robienie kolejnej postaci na tym samym acc ;>
logiczne ze wzgledu na pacc'a, ale nierozsądne bo nie bedzie mozna bocic, a bez bota teterianek ani rusz ;s
Siwuszka
22-11-2009, 21:40
logiczne ze wzgledu na pacc'a, ale nierozsądne bo nie bedzie mozna bocic, a bez bota teterianek ani rusz ;s
Pacc w przypadku Neph~ to nie problem ;) A na starym acc ma kilka dni.
Pacc w przypadku Neph~ to nie problem ;) A na starym acc ma kilka dni.
W przypadku Wanted z czasem pacc tez nie bedzie problemem;)
Ciri the Witcher
23-11-2009, 15:00
@Eloth
:D:D:D:D:D:D:D
@Wanted
Co z tym waszym tureckim back upem xD? Cos sie nie zjawia.
Ja pierdolę
Kiedyś w temacie o azurze wypowiadało się mnóstwo osób, ważnych, mniej ważnych, ale było ciekawie. Teraz to już gorzej niż w przedszkolu.
Może niedługo uda Wam się zniechęcić ludzi do czytania wszystkich forum itd. życzę powodzenia!
Siwuszka
23-11-2009, 18:24
no pewnie, pokazesz cycki przez kamerke internetowa i jest! ;]
Sorry, ale nie zgadłeś.
Siwuszka
23-11-2009, 20:58
no pewnie, pokazesz cycki przez kamerke internetowa i jest! ;]
Zresztą chyba nie zrozumiałeś tego co napisałam 8o
Ja pierdolę
Kiedyś w temacie o azurze wypowiadało się mnóstwo osób, ważnych, mniej ważnych, ale było ciekawie. Teraz to już gorzej niż w przedszkolu.
Może niedługo uda Wam się zniechęcić ludzi do czytania wszystkich forum itd. życzę powodzenia!
Moze i masz racje ale jak kiedys sie wypowiadali wszyscy i tacy i owacy to debile pokroju bichowsky odrazu ich wyzywali itp. Takze wg mnie wystepuje to po obu stronach. Nie ma co gadac bo to bylo jest i bedzie jak na kazdym forum internetowym, heh.
Esoxusek
24-11-2009, 22:20
A ma moze ktos zdjecie gaddara?
ansekabanse
24-11-2009, 23:40
spidiszare hehe
Na dole ten mały koks,ktory nie chce byc gorszy od kolegow, i tez napreza swoje wielkie muskuły
suehsbzewd123
25-11-2009, 08:13
Czy to prawda ze Urbexx i ekipa skulterpy z obsidi chca sie przeniesc na furore i z nimi walczyc ?? odp
ansekabanse
25-11-2009, 11:36
nic mi nie wiadomo o urbie,ale to prawda ze ekipa z obsidii chciala przeniesc sie na furore,zeby tam powalczyc.Ale nie ukrywajmy,nie mieli zadnych szans ;)
Jakies camy z waszej strony?
Poki co macie z naszej:
http://www.*.com/files/19469473/AutoSave-00AEE2B0.cam
http://www.*.com/files/19466069/Mistic_Meshif.cam
spidyszer
Dajcie jakies filmy z ostatnich akcji.
/double..
MR_Wojcik
26-11-2009, 14:01
http://www.*.com/files/19483983/Turkijebane.cam
Speedy
/Wójcik.
atoboreinj.hatobzeb
26-11-2009, 20:30
Filmik przedni :cup: Szkoda tylko rsa B) Beiroc myślę ze nie będzie Ci się chciało wbijać kolejnej 100 w miesiąc? A może się mylę :o
MR_Wojcik
27-11-2009, 01:20
No, godzina 1 w nocy, Simon robi pz na yalahar.. Wanted robi massa w 30 osob..
http://www.*.com/files/19496494/HAHAHA_FUCKING_LOOOOOOOOLLLLL.cam
01:16 Sherion [159]: Ustawiamy sie jutro na ob na party?
01:16 Urbexx [267]: ustaw sie z siostra
01:16 Urbexx [267]: na onecie
01:16 Urbexx [267]: frajerze
/Wójcik.
o wkoncu macie 30 typa wiec teraz podpiszecie warmoda HE HE
ansekabanse
27-11-2009, 13:34
01:16 Urbexx [267]: ustaw sie z siostra
01:16 Urbexx [267]: na onecie
01:16 Urbexx [267]: frajerze
/Wójcik.
hahaha :D owned
twistoff
27-11-2009, 13:46
/Wójcik.
takie rzeczy tylko w erze
00_Dla_W11
27-11-2009, 18:07
@Twistoff
Ale dowcipniś z Ciebie... Nie mogę wyjść z podziwu.
zjadlemcukierka
28-11-2009, 20:39
:D
marjan robi quests servis na poi i inq w sumnie za 0,5 kk od łbala a pionki pokroju silverona i nuriele czyszcza bansze i bohemoty :D :D :D
normalnie niemoge
owned
lol
zd
rzal.pl
i mushahshahahshhaha
Sry :(
Yours
Pionek
Btw - Marjan słynie z tego, że czyści obydwa questy solo :) I kasa idzie do niego. A potem wszystkich zdedywuje na końcu.
AdiZgOlekk
28-11-2009, 22:46
'bohemoty' 8o:D:p
down@
az taki tepy nie jestem by nie wyczuc w tym ironii ;p ale bohemot smiesznie brzmi^^
ansekabanse
28-11-2009, 23:27
'bohemoty' 8o:D:p
'bansze' i 'bohemoty' no cóz nie wyczules ironii,zdarza się ;)
http://www.youtube.com/watch?v=JArqCrFKCVA&feature=related
umarłem
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2846914
WesoL1992
29-11-2009, 14:11
a Kto dzisiaj padl? Sa jakies camy? ;]
pamietacie tie pogromce ?: D chyba morson go powinien pamietac haha
http://www.*.com/files/19527948/first_action_new_war.cam
spidyszer
Gildia Pelefanta doszła do Wantedo ;oo
Pamietaj, ze nie bez przyczyny.
http://www.speedyshare.com/files/19533381/AutoSave-056F1A8F.cam
miter buty pokryly 30% blessow ;d
tajemniczy111
29-11-2009, 17:28
Wescie jeszcze zajebcie Steel enclave, lotherien i ogolnie zajebcie sie nawazjem i skoncze grac w ta gre.
AdiZgOlekk
29-11-2009, 19:38
no gz nephy, bijecie Tie Pogromce za hakniecie MORSONA ktory jest PRZECIW wam. no macie super powody ;]
no gz nephy, bijecie Tie Pogromce za hakniecie MORSONA ktory jest PRZECIW wam. no macie super powody ;]?
Hmm... mysle, ze nie tylko Morsona hacknal owy Tie. I wlasnie dlatego.
@Zegea
Wiem ze nie bez przyczyny ;]
Marek zbiera sobie wrogów na azurze, coś mi się wydaje że obrósł troszq w piórka ^^
P.S
Gdyby nie ten "pogromca" Morson byłby dziś najlepszy na servie ;]
@up
Co racja, to racja :);)
Wescie jeszcze zajebcie Steel enclave, lotherien i ogolnie zajebcie sie nawazjem i skoncze grac w ta gre.
Lothlorien Jacku nie Lotherin :) haha
Yours Waszka
MR_Wojcik
30-11-2009, 00:01
http://www.*.com/files/19543564/Second_action_brave_wanted_especially_Urb.cam
Speedy.
No, to macie.. 2 akcja w NOWEJ wojnie, i znowu po pizdzie.. ;d
/Wójcik.
Ciri the Witcher
30-11-2009, 00:14
Adamowi gratulujemy ogarniecia akcji, normalnie zaczne klaskac uszami.
Za to ty to dopiero ogarniasz! a nie to bot sory...
Ciri the Witcher
30-11-2009, 00:19
I co :D? Gula ci lata z tego powodu? 90% wanted i 95% nephilims maja bota wiec skoncz pierdolic :D.
wrzucic wam skirna jak widac w komencie u wanted ze maja scrakowanego elfa ?:?//
I co :D? Gula ci lata z tego powodu? 90% wanted i 95% nephilims maja bota wiec skoncz pierdolic :D.
Botowanie moneymakerami, a uzywanie self healingu mainem ZAWSZE to 2 rozne rzeczy. Po prostu jestes nieogarniajacym noobem i tyle.
Ciri the Witcher
30-11-2009, 00:34
czekaj, czekaj, a to przypadkiem nie ty rzuciles 200k noobowi w carlin za pacca a pozniej plakales, ze to nasza wina xD?
twistoff
30-11-2009, 00:34
haha a kiedy bedzie ten wasz czas ? nie czaisz ze azura juz nie bedzie nigdy wasza? obczaj sobie gildie pelefanta. na azurze juz nigdy nie bedzie nudno.
o fak men :< chyba przejebiemy nie ma co,w koncu pele za wami stoi nie kozaczku?Lubimy cos popierdolić na forum, zeby chociaz przez chwile byc fajnym, co?Na czacie tez piszesz do lasek ze jestes wysokim umiesnionym brunetem?
czekaj, czekaj, a to przypadkiem nie ty rzuciles 200k noobowi w carlin za pacca a pozniej plakales, ze to nasza wina xD?
Nie, to nie ja, i doskonale znasz sytuacje, wiec nie szerz tutaj herezji. Heh nie ma to jak typowa zmiana tematu ;)
Ciri the Witcher
30-11-2009, 00:46
Wynik niedzielnych fajtow:
amenhotep, azitox, tylan dartor, molterus, magic emilia, zuclix, sir scud kaka, Kealis Mo~,Thold Imra, Cron Raven, Wymeros, Andeled, Savan x2, Krita i ktos tam jeszcze
od nas :
puchy wizak, stofie~
kogo ominalem?
zjadlemcukierka
30-11-2009, 01:26
Wynik niedzielnych fajtow:
amenhotep, azitox, tylan dartor, molterus, magic emilia, zuclix, sir scud kaka, Kealis Mo~,Thold Imra, Cron Raven, Wymeros, Andeled, Savan x2, Krita i ktos tam jeszcze
od nas :
puchy wizak, stofie~
kogo ominalem?
"amenhotep, azitox, tylan dartor, molterus, magic emilia, zuclix, sir scud kaka. missed anyone?
from us puchy wizak."
nawet własnego posta nie potrafisz napisać :baby:
azuramistrz
30-11-2009, 11:01
Teraz urbitto mogl bys sie zgadac z pelefantem i by byla fajna wojna nephi na caloro i wanted. Napewno rowniejsze szanse niz samo wanted
http://www.*.com/files/19543564/Second_action_brave_wanted_especially_Urb.cam
Speedy.
No, to macie.. 2 akcja w NOWEJ wojnie, i znowu po pizdzie.. ;d
/Wójcik.
Czemu w nowej wojnie ??? Jakaś nowa wojna powstała do moja nieobecnośc?
PussyWizak
30-11-2009, 13:37
nvm
.........
suehsbzewd123
30-11-2009, 14:47
żaden cam mi nie dziala co sie dzieje ??
Wale_Paule
30-11-2009, 19:06
Do mr. wójcika
Stary ty wez sie kurwa ogarnij wiesz nie chce sie wtracac w twoje zycie ale kurwa zawalasz szkole zostawiasz "milosc swojego zycia" panienka byla jaka byla moze i gupia ale no kurwa az mi sie jej szkoda zrobilo. ojebales jej chara a potem zostawiles jak prawdziwy leszcz i FRAJER. a teraz na ktora kolei? No ale to pewnie w odcinku 98752478
00_Dla_W11
30-11-2009, 19:41
A co Was obchodzi jego życie prywatne?
tu muszę się zgodzić co was obchodzi to czy gra w tibie 5h dziennie czy 15 co to za różnica ;] nie powinno was to obchodzić...
no-life to no-life
Wiecie, tu właśnie widać kto nie ma życia i kto fascynuje się życiem innych ludzi. Nie wiem, czy niektórzy tutaj siedzą 24/7 i wyczekują nowych wieści z życia Sheriona czy Zutera, ale czasem tak to wygląda. Wygląda to dokładnie tak samo jak z babciami i Modą na Sukces, z której się śmiejecie - pewnie z połowa tych fighterów na forum spotyka się na rl i podnieceni gadają o tym co zrobił ostatnio Sherion, co Zuter, kto kogo pobije i że gdyby ktoś z nas mieszkał blisko to wpierdol by dostał...
Zajmijcie się swoim życiem, a wszystkim wyjdzie to na dobre ;)
Ciri the Witcher
30-11-2009, 22:13
Wygląda to dokładnie tak samo jak z babciami i Modą na Sukces, z której się śmiejecie
WARA OD MOJEJ BABCI!
ansekabanse
30-11-2009, 22:34
Wiecie, tu właśnie widać kto nie ma życia i kto fascynuje się życiem innych ludzi. Nie wiem, czy niektórzy tutaj siedzą 24/7 i wyczekują nowych wieści z życia Sheriona czy Zutera, ale czasem tak to wygląda. Wygląda to dokładnie tak samo jak z babciami i Modą na Sukces, z której się śmiejecie - pewnie z połowa tych fighterów na forum spotyka się na rl i podnieceni gadają o tym co zrobił ostatnio Sherion, co Zuter, kto kogo pobije i że gdyby ktoś z nas mieszkał blisko to wpierdol by dostał...
uwierz mi,z waszej strony wyglada to dokladnie tak samo,a skoro sherion SAM upublicznil swoj zwiazek,wszedzie w kolo ze sterjan przekonywując o swojej wielkiej jedynej nawiekszej i az po grob milosci,to nie dziw się, że teraz ten związek jest publicznie komentowany
twistoff
30-11-2009, 22:46
gdyby zuther nie napinal sie na forum i w tibii,i nie robil z siebie pro kozaczyny,to nikt by mu nie wytykal ze tu struga kozaka a w rzeczywistosci ma spierdolone rl life i spierdolony wygląd
:D :D :D :D
lepiej byc kurwa emo co hahahah ;d
BTW, KOZACZE BO MOGE
BTW, KOZACZE BO MOGE
kozaczysz bo tylko to Ci zostało :P
twistoff
01-12-2009, 12:46
BTW, KOZACZE BO MOGE
skoro myslisz ze nawet bedac emo twoj wyglad by zyskal,to gleboko sie mylisz ;d
BTW,KOZACZYSZ NA TIBII BO NA RL NIE MOZESZ ;]
idac twoim tokiem myslenia. walczysz na forum to na tibi nie mozesz, walczysz na forum na bo rl nie mozesz haha
pierdol sie emo
/BTW, JESTES PIERDOLONA CIOTA, PEDAL CZY CO ZE GAPISZ SIE NA MOJE FOTY, BRANDZLUJESZ SIE NA WIDOK LADNEGO GOSCIA ?
Wale_Paule
01-12-2009, 14:31
uwierz mi,z waszej strony wyglada to dokladnie tak samo,a skoro sherion SAM upublicznil swoj zwiazek,wszedzie w kolo ze sterjan przekonywując o swojej wielkiej jedynej nawiekszej i az po grob milosci,to nie dziw się, że teraz ten związek jest publicznie komentowany
Teraz pozostaje sobie zadac pytanie po co tak upublicznial ale juz wiadomo po co... bejra na calego czule slowka, pokrecil kilka miesiecy i ma pare kk w kieszeni. No ale jak to sie mowi kazdy uczy sie na wlasnych bledach i pozostaje tylko wyciagnac wnioski [;
moge sie mylic oczywiscie bo nie wiem jak to tam bylo dokladnie ale moze i bedzie wielki powrot wkoncu STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE HEHE
Ciri the Witcher
01-12-2009, 16:13
Polaczone sily Wanted i Calortwogo znow nie podolaly wyzwaniu i dostaly wpierdol 15:0.
Uznajmy to za remis, Lalis wbił rs :S
Cama byście nakręcili. :p
XxFilipXxX
01-12-2009, 16:52
Jest jakis cam?
zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.
zjadlemcukierka
01-12-2009, 18:31
zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.
licznej czego???:o
licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>
twistoff
01-12-2009, 19:21
licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>
nie sraj żarem,na dniach bedzie nas jeszcze wiecej i wtedy podpiszemy eloelo ;]
PussyWizak
01-12-2009, 19:57
Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.
Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać.
Ciri the Witcher
01-12-2009, 20:20
Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.
Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać.
wy mielibyscie pol azury ze soba i dalej byscie pierdolili, ze was jest mniej, zobacz sobie camy, albo fragi jakie na was porobilismy przez ostatnie 2 tygodnie (ofc jak tibia com zacznie dzialac) i zobaczysz, ze tych walczacych nie mamy az tak duzo
a ta pomoc z innych serwerow to nadchodzi, nadchodzi i nadejsc nie moze ; / wtf? : (
twistoff
01-12-2009, 20:34
A wg. ciebie na tą chwile mało pomocy doszło? ;)
@Kamyxx
Jakies problemy ze wzrokiem? Kilku doszlo, dojdzie wiecej takze zobaczysz na dniach. W ogole to jak Pussy powiedzial, dzis byla akcja w starym skladzie, no moze z 5 osob nowych, ale ogarniemy sprawy organizacyjne i sie przekonamy, jak to bedzie wygladac na war-modzie.
Sporo sie zmieni niedlugo.. takze ciesz sie poki jeszcze mozesz,
BEY
Ciri the Witcher
01-12-2009, 20:40
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.