Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
twistoff
18-08-2009, 17:31
Co wy na to:
Pogromca urbexow
Killed at Level 50 by Riklos and Sherion.
Powodem tego bylo zaatakowanie Pasznikova (jednego z nas niewazne ktorego) przez nephilims. Powodem tego haniebnego ataku byl bot. Tak owszem pasznikov bocil wiec napisalismy do nich aby przestali atakowac gdyz pasznikov jest od nas. Pasznikov wyrzucil wkoncy bohy gdyz niechcial pasc ale nieeeee to im za malo bylo.....
Pasznikov
Killed at Level 115 by Akul Ignus, Forrest Druid and Fortrah.
Wiec mysle ze to koniec naszej wspolpracy.
Ps Zero poprawnej polszczyzny
Powinno wam to dać do myślenia po tym jak zuther oświadczył że teterian,puchy etc nie sa "prawdziwymi" fragami.I ze takie fragi jak oni mozna o dupe potłuc (słowa sheriona) Tak samo jak nie szanuja ludzi z Forgotten Legion,jak i membrsów z Death Detaly.Pozatym ludzie-wy stajecie po stronie najwiekszej czesci "starego" wanted,tych ktory zawsze robili najwieksze pa i pk takze Gz.Sami jestescie sobie winni.
--- twistoff dodał 5 minut i 7 sekund później ---
#upp
a ty co taki 'wylajtowany' ahahah. smiac mi sie chce jak widze osoby twojego pokroju. piszesz i zachowujesz sie conajmniej jakbys byl liderem nemphilims hahaha to nawet maryjan tak nie pisze jak ty. grales ku*wa "20lat" temu na azurze i teraz nagle pro sie znalazl bo mozna expic i botowac na VDL, zaczal wszystkich wyzywac i w ogole a wczesniej to co "100lat" sie w dp stalo ta? i nie zgrywaj takiego kozaka bo nawet nie dorastasz do piet co poniektorym. jedyne co powiem to twoj czas juz tutaj minal, czlowieku cale zycie grasz w tibie i jeszcze ci malo, twoje czasy minely kiedy to byles pro ogarniaczem sto lat temu z czasow kiedy to moja babcia byla w dofie.
teraz jedynie mozesz dalej lizac pupke moze kiedys cos jeszcze osiganiesz tutaj procz lvli wybotowanych na elfie. ;] takze odbij bo poki co jestes tym samym lamusem [; i pisz sobie co chcesz dawno sram na opinie osob twojego pokroju. ELO [=
Dokładnie.Czy to nie słynny Fea zawsze wieszał psy na wanted pisał na forum jaka to jest zjebana gildia,a teraz sam walczy po ich stronie?Przeciez nephilims to nikt inny jak old wanted.Ale nie mozna miec mu tego za złe w koncu robi to co potrafi najlepiej.Liże dupe ludziom na ktorych wczesniej najezdzal.Proponuje olac tego lamusa on zawsze bedzie zmienial strony i zdanie,zaleznie od sytuacji panujacej na servie
ansekabanse
18-08-2009, 17:40
kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk :D
Ciri the Witcher
18-08-2009, 17:47
Haha, kiedy wy zaczeliscie grac w tibie, ze nazywacie korsarza, szeriona i reszte nephilims "starym wanted" :D?
@Zegea
Nie gram cale zycie w tibie :). Co jakis czas robie sobie przerwy od tej gry na rok - pol, wiec prosze, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. Jedyne co sprawia ze w to "cos" jeszcze gram to ventrilo, kumple i wojny. Nigdy tez nie uwazalem sie za jakiegos "pro" czy lepszego od innych, ja po prostu bawie sie w tej grze. W ogole powiedz mi kiedy ostatnio wyzywalem kogos od was w grze czy na forum, bo jakos nie moge sobie tego przypomniec. Wiadomo, ze z ludzmi z ktorymi mam na pienku pojde na jakas wymiane zdan, ale jeszcze nie jestem uzalezniony od tej gry w takim stopniu jak ty zeby wypisywac bzdury podobne do twoich.
@ansecostam
Tego jeszcze nie slyszalem ;D. Ale mowa o Fea czy o Ciri, bo to dwie rozne osoby ;).
@twistoff
Zawsze pisalem o Wanted, ze to power abuserzy, bo tak jest, bylo i (miejmy nadzieje, ze nie) bedzie. I powiedz mi kiedy ja, czy ludzie z DoFu zmieniali strony? Od zawsze bylem przeciwko Wanted. Jedyne co zmienialem to gildie po kolejnych przegranych wojnach ;).
A tak w ogole to Nephilims to Nephilims a Wanted to Wanted, wiec nie pierdzielcie ze pomagam teraz Wanted O_o.
ansekabanse
18-08-2009, 17:48
tak sobie przegladam forum tibia.com i natknalem sie na wypowiedz fea umarth :
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time.
Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol
edit@-stare wanted w domyśle wanted przed rozłamem.
kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk :D
http://img197.imageshack.us/img197/5168/massivefail.jpg
To było o Croyu.
@nt. Feasa
Jak na razie to on ma więcej do powiedzenia niż 3/4 z Was. Sad but true.
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time.
Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol
Owszem, ale walczy przeciwko Urbowi, Drazowi i innym, których najwidoczniej nie darzy szczególną sympatią. Jako iż powstał odłam Wanted (Nephilims), który walczy przeciwko stałym członkom Wanted, postanowił im w tym pomóc. Korsarz to jego RLmate więc nie wiem o co Ci tu chodzi.
@down
Fail once again.
Name: Kamyxx
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 90
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Soul of the Nephilims
ansekabanse
18-08-2009, 18:02
Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]
Ciri the Witcher
18-08-2009, 18:06
Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko :D.
Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin.
@Down
Ja w nephilims jestem od Aug 05 2009. :)
twistoff
18-08-2009, 18:07
Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]
O kurna hahaha jak bym zobaczył Fea Umarth w Nephilims to bym se osral gacie ze smiechu prawie tak samo jak by Livyatan doszedl do Wanted ;]
Vrzasiastyy
18-08-2009, 18:08
Dokładnie,w 100% się z Tobą zgadzam. Największe PA robił Sherion,Haos~,Korsarz i ta cała ich banda,więc nie wiem co Wy widzicie w tym Neph~... no ale cóż wybór należał do Was,zobaczymy jak to Azura będzie wyglądała po wygranej Neph. (O ile wygrają ) POZDRO POZDRO POZDRO ; ]
Tak szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem Sheriona robiącego PA. xd
O kurna hahaha jak bym zobaczył Fea Umarth w Nephilims to bym se osral gacie ze smiechu prawie tak samo jak by Livyatan doszedl do Wanted ;]
Już napisałem w poprzednim poście.
Name: Kamyxx
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 90
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Soul of the Nephilims
@down
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. :p
Vrzasiastyy
18-08-2009, 18:11
To jeszcze mało widziałeś,ja doświadczyłem tego wiele razy na własnej skórze.
twistoff
18-08-2009, 18:12
Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko :D.
Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin.
I to dlatego ze nie lubisz złego drazusia zeszmaciles sie po raz kolejny i dołaczyłes do ludzi którzy nie dosc ze maja na ciebie wyjebane to jeszcze ty sam kiedys *****łeś na nich na forum jak sie patrzy ;] gz gz braku honoru kolego
I to dlatego ze nie lubisz złego drazusia zeszmaciles sie po raz kolejny i dołaczyłes do ludzi którzy nie dosc ze maja na ciebie wyjebane to jeszcze ty sam kiedys *****łeś na nich na forum jak sie patrzy ;] gz gz braku honoru kolego
Skończ pie◘◘◘lić, bo tutaj większośc asslickerów Wanted, liżący dawniej tym całym Sherionom/Haosom/Korsarzom/Marjanom teraz na nich najeżdżają. Ładnie to tak po starych kolegach? :\
twistoff
18-08-2009, 18:15
Już napisałem w poprzednim poście.
@down
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. :p
hahaha sherion ktory nie robi pa ;] mysle ze rozsmieszyles nie tylko mnie ale jego samego rowniez.
Vrzasiastyy
18-08-2009, 18:15
@Artemon
Chodziło mi tylko o Sheriona i jego PA,bo PA'owany to nie byłem za dużo razy ;)
Ciri the Witcher
18-08-2009, 18:16
@twist
Jeszcze ani razu nie "zeszmacilem" sie poprzez dochodzenie do Draza/Urba. Dla mnie to czysty wstyd i hanba pomagac tej dwojce, dlatego jestem przeciwko nim od kiedy zaczalem pomagac Defenderom ;).
hahaha sherion ktory nie robi pa ;] mysle ze rozsmieszyles nie tylko mnie ale jego samego rowniez.
Ja w tym nie widzę nic śmiesznego. Z resztą mam wyj◘◘◘ne. Wychodzę z domu, później podyskutujemy.
twistoff
18-08-2009, 18:18
Skończ pie◘◘◘lić, bo tutaj większośc asslickerów Wanted, liżący dawniej tym całym Sherionom/Haosom/Korsarzom/Marjanom teraz na nich najeżdżają. Ładnie to tak po starych kolegach? :\
Jestem pewnien ze nie jestem jedyna osoba na tym forum ktora staje po stronie wanted a nie nephilims,bo to wlasnie z membersami nephilims zawsze były jakies problemy.I nigdy nie szanowalem nikogo z tej watachy.Nie to co fea oni od zawsze byli frinds plsss yesyes
Vrzasiastyy
18-08-2009, 18:20
@up
Dokładnie,to z tą ekipą były wieczne problemy,nie licząc Marjana :p
ansekabanse
18-08-2009, 18:23
@twist
Jeszcze ani razu nie "zeszmacilem" sie poprzez dochodzenie do Draza/Urba. Dla mnie to czysty wstyd i hanba pomagac tej dwojce, dlatego jestem przeciwko nim od kiedy zaczalem pomagac Defenderom ;).
Ale zeby pograzyc wlasnie ta dwójke dolaczyłes do ludzi na ktorych SAM WCZESNIEJ najezdzales na forum i to personalnie.Stary troche wstyd ze teraz stanales po ich stronie tylko po to zeby pograzyc draza i urba ;] troche honoru czlowieku..Kumpla tez bys sprzedal jak to by mialo ich pograzyc?Trzeba znac pewne granice.Ty dolaczyles do wanted pod nazwa nephilims.Dolaczyles do wroga bo tak bardzo nienawidzisz draza i urba.Troche to chore nie uwazasz?Moze ty masz na ich punkcie jakas obsesje?
Johny Cross
18-08-2009, 18:26
"TĄ" ekipe trzeba zrookowac ;/
skonczy sie pa sheriona, szalika, korsarza i reszty. A azura i tak niedlugo przestanie istniec jak war mode wejdzie wiec po co ktokolwiek ma o nia walczyc? O.o
Bedzie tylko wojna i zarabianie kasy
a jezeli chodzi o Ciri the witcher to i tak wszyscy wiedza ze to noobek i nie nosi nawet mwalli na akcje, a jest z nami tylko dlatego ze kebaby dobre robi
Bichowsky
18-08-2009, 18:26
Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol
ty chyba jakis pojebany jestes, marjan to jest jedyna osoba z wanted ktora nigdy nie robila PA.
Johny Cross
18-08-2009, 18:31
Ale zeby pograzyc wlasnie ta dwójke dolaczyłes do ludzi na ktorych SAM WCZESNIEJ najezdzales na forum i to personalnie.Stary troche wstyd ze teraz stanales po ich stronie tylko po to zeby pograzyc draza i urba ;] troche honoru czlowieku..Kumpla tez bys sprzedal jak to by mialo ich pograzyc?Trzeba znac pewne granice.Ty dolaczyles do wanted pod nazwa nephilims.Dolaczyles do wroga bo tak bardzo nienawidzisz draza i urba.Troche to chore nie uwazasz?Moze ty masz na ich punkcie jakas obsesje?
Ale pierdolicie...
popatrzcie na szwedow, oni graja tylko zeby sie bic, obojetnie po ktorej stronie, jedna strona ich nie chce to trudno, ida do drugiej.
Mniej wiecej podobnie jest z zarowno czlonkami Neph~i Wanted, mysle ze gdyby niektore sprawy potoczyly by sie inaczej mielibysmy zupelnie inaczej podzielone sklady ale i tak wiekszosc by walczyla bo nie wazne po ktorej stronie sie jest, chodzi o walke i wojne - sporo osob gra tylko po to.
troche chaotycznie ale hoy
AdiZgOlekk
18-08-2009, 18:43
fail numba one. to, jak wspomnial artemon bylo o croyu.
drugi fail. chciales zablysnac - nie wyszlo
feas nie pomaga WANTED, tylko NEPHILIMS. fakt ze w neph~ jest duzo starych czlonkow wanted, ale jak nie raz sam feas(ciri) pisal na tym forum ze zawsze bedzie przeciw DRAZOWI, a wiec jest przeciw niemu, wiec nie gadajcie ze sie zeszmacil.
Prawda jest taka ze feas ma 100x wiecej do powiedzenia niz wy wszyscy napinacze tu piszacy... Prawda boli nie?? najlepiej to go zjechac na forum ze sie zeszmacil, i 433465432355 roznych pierdol poniewaz nie poniesiecie za tym zadnych konsekwencji, gdyz KAZDY ale to KAZDY napinacz na tym forum nie podal nawet swojego nicku w grze.
A ci wszyscy asslickerzy wanted ktorzy teraz pierdola jakim to np taki korsarz czy sherion sa PA.... no ale gdy byli w wanted to byli git ziomami ktorymi tez sie dupe lizalo?? wy tam wszyscy jestescie dwulicowcami... dzis jedziecie kogos z neph jaki to on jest zuy, a jakby na nastepny dzien poszedl do wanted to nagle byscie zmienili zdanie na jego temat lizac mu dupe jak popadnie.
/flame
zjadlemcukierka
18-08-2009, 19:05
i tak wszyscy jestescie pikselami
Johny Cross
18-08-2009, 19:50
Prawda jest taka ze feas ma 100x wiecej do powiedzenia niz wy wszyscy napinacze tu piszacy... Prawda boli nie?? najlepiej to go zjechac na forum ze sie zeszmacil, i 433465432355 roznych pierdol poniewaz nie poniesiecie za tym zadnych konsekwencji, gdyz KAZDY ale to KAZDY napinacz na tym forum nie podal nawet swojego nicku w grze.
Jako iz kilka stron temu kazano mi luzowac majty bo sie napinalem zaliczam sie do grona osob wspomnianych wyzej. Tak wiec:
Korsarz Kosiarz 189 elite knight
oraz
Johny Cross 150 master sorcerer
Milo mi, chetnie poznam ciekawe osoby z ktorymi da sie poklikac :o
Minek91^^
18-08-2009, 20:11
@up
a padaja na kombo z lmm bo sa noobami
Pierdo....
00_Dla_W11
18-08-2009, 20:17
Ludzie to jest tylko jabana gra. O jakim Wy tu honorze mówicie? Tu nie ma honoru, lojalności, szmacenia się. Ta gra ma sprawiać przyjemność a nie wzbudzać w Was takie emocje.
Wróciłem z pracy, przespałem się z godzinkę, myśle wejdę i poczytam trochę wypocin, kiedyś pamiętam że nawet interesowało mnie to co ludzie piszą. Wchodzę, z wielką dla mnie cierpliwością czekam na załadowanie się strony, klikam na 30 stronę (bo przecież mogłem dużo przegapić) i co widzę. Spinacie się po niektórzy jakbyście mieli kupę zrobić. Jeśli to główny temat o wojnie to prowadzona jest chyba ona przy bierkach podczas których się wyzywacie co niektórzy. Nie apeluje już o jakąś kulturę ale chociaż o standardowe minimum wypowiedzi. Co do sprawy statusQ, DD moim skromnym zdaniem nie da się już odegrać żadnej znaczącej roli w wojnie nie mając ok 100 lvl. Oczywiście blokowanie wejść i innych przejść w nowym systemie jest bardzo ważne, tak, wiem również że czasem te 200hp obrażeń więcej zawsze się przyda, jednakże moim zdaniem nadajecie się tylko do swoich słynnych trapów i tylko do tego (nie mówię, że to jest zła taktyka). Co do napinaczy (mówię do jednej i drugiej strony) radziłbym podjęcie kroków farmakologicznych (może jakieś psychotropki :P) dla uspokojenia bo tyle agresji to dawno nie widziałem, a przecież dzieli was kilka set kilometrów (czasem mniej lub więcej) i ekrany komputera. Ja to bym wam proponował wsiąść w pociag, ustawić się gdzieś w połowie drogi i powiedzieć sobie to co myślicie o sobie. Takie tutaj forumowe skakanie sobie do ryja jest bezcelowe i świadczy o braku kultury wyniesionej z domu.
Mój post nie miał na celu niczyjej obrazy a wskazanie drogi do przeciętnej, kulturalnej wypowiedzi na forum. Mam nadzieje, że choć troszkę te forum się ucywilizuje i za te 30 stron wpadnę znów do was z pochwałami :P
Pozdrawiam, udanej końcówki wakacje bo ja od pt jestem na weselu a od niedzieli z Ziomkiem i Jackiem nad morzem :) Pozdrawiam
Ps jeśli są byki to przepraszam :)
Johny Cross
18-08-2009, 20:55
Wakacje...!
Zutersky
18-08-2009, 21:10
zagadka. kto to powiedzial.
(xxx) Kto to Gaumer?
(marjan) a co zrobil?
(xxx) Zabil mi kolege w thais!
(marjan) Podaj name
(xxx) niepamietam
ps. podpowiedź: syrenka ^ : DDDDDDD
--- Zutersky dodał 12 minut i 6 sekund później ---
lider z dd i status quo napiszcie do mnie na tibi
tajemniczy111
18-08-2009, 21:54
ty chyba jakis pojebany jestes, marjan to jest jedyna osoba z wanted ktora nigdy nie robila PA.
HAHAAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHHAAAHAH :)
P.S. Uwierz mi ze robil, robil jak kazdy w Wanted, bo mial do Tego prawo.
@War
Wracajac do Marjoli, tak jak sadzilem jest swietnym liderem w czasie akcji, ale moim zdaniem nie uda mu sie utrzymac wszystkich ludzi w kupie, ale to juz nie moj problem ^^, pozyjemy zobaczymy :)
@Korsarz
Wakacje !!
Vrzasiastyy
18-08-2009, 21:58
(xxx) Kto to Gaumer?
(marjan) a co zrobil?
(marjan) Podaj name
(xxx) niepamietam
Ile kasiury za poprawną odpowiedz ? Bo tak się składa,że ją znam :cup:
to bylo wiadome ze predzej czy pozniej tak sie stanie mozliwe ze status quo czy inni tez tak poleca poniewaz maryjan i jego paczka nie potrzebuja pomocy;]
Nie bój sie, nie jesteśmy takimi lamusami jak Death Detaly. I póki Rerex (mój rl bro) i ja (na Nigmoxie) jesteśmy liderami nie damy się wydymać, ani przez Wanted ani przez Nephilims. W ogóle teraz jesteśmy osobną siłą w wojnie i bez nas Nephilims nie ma szans z Wanted, więc to raczej oni powinni zrobić wszystko by nas przy sobie zatrzymać, niż my zabiegać o to :baby:
Ciri the Witcher
18-08-2009, 22:32
@up
Panowie z Wanted, slaba ta wasza propaganda. Konto z ktorego piszecie zostalo zalozone dzisiaj i nie trzeba byc zbyt ogarnietym zeby sie nie domyslic ze chcecie sklocic DD z Forgotenami I Status Quo. Nisko trzeba upasc zeby podpisywac sie czyims imieniem / nickiem.
@Goton
Racje masz, ale przypomniala mi sie akcja z depo yalahar jak wpadles do mnie z kiksem i lecialy do mnie teskty "Czas kupic protekcje ^&^$^&% %$^%$^45 %$^$%^ %$^%$^&$% @#$@#$@#$@ 3@$#@$@#$@# 4$@#$@#$@#$@ #$!!@#^^##@#@#@35 5@#%#@%#@$!@#@$#@" a teraz o kulturze piszesz :D.
Bichowsky
18-08-2009, 23:36
Hhahahahaahhahahahahhahahahahahahhahahahah Czekotupka Fail Tak Plakales Ze Odchodzisz Od Nep A Teraz Znowu Sie Waflujesz Hahahaha
Sherionsky
18-08-2009, 23:43
No to juz zamknijcie ryje, rozwialismy wasze watpliwosci co do SQ i DD. I zacznijcie w koncu walczyc, zamiast na*******ac ciagle na forum i sie spinac.. >.>
/Wójcik.
Minek91^^
18-08-2009, 23:47
No to juz zamknijcie ryje, rozwialismy wasze watpliwosci co do SQ i DD. I zacznijcie w koncu walczyc, zamiast na*******ac ciagle na forum i sie spinac.. >.>
/Wójcik.
Po co te wulgaryzmy ? Okres napięcia przedmiesiączkowego?
@up
Panowie z Wanted, slaba ta wasza propaganda. Konto z ktorego piszecie zostalo zalozone dzisiaj i nie trzeba byc zbyt ogarnietym zeby sie nie domyslic ze chcecie sklocic DD z Forgotenami I Status Quo. Nisko trzeba upasc zeby podpisywac sie czyims imieniem / nickiem.
@Goton
Racje masz, ale przypomniala mi sie akcja z depo yalahar jak wpadles do mnie z kiksem i lecialy do mnie teskty "Czas kupic protekcje ^&^$^&% %$^%$^45 %$^$%^ %$^%$^&$% @#$@#$@#$@ 3@$#@$@#$@# 4$@#$@#$@#$@ #$!!@#^^##@#@#@35 5@#%#@%#@$!@#@$#@" a teraz o kulturze piszesz :D.
To był mini ziom, nie ja :)
Nie grałem pół roku i zapewniam Cię, trzymam poziom :)
Ciri the Witcher
18-08-2009, 23:53
@Goton
No to super, ale szkoda ze jakis bachor psuje opinie o tobie :P.
@Minek
To ta zarowka w jego rece :D.
@edit
Ja kce fojne jak na tytanii :< fseeeeeendzie trupy :D.
Zutersky
19-08-2009, 00:02
sherion luzuj majty
(xxx) Kto to Gaumer?
(marjan) a co zrobil?
(marjan) Podaj name
(xxx) niepamietam
Ey jaka jest odpowiedz??????
Cos na poprawienie humoru :D:D:D
00:14 Monka Bum [16]: taka ci sie posobam?
00:14 Monka Bum [16]: czy w cos innego sie przebrac?
00:14 Sterquilinus [119]: i tak jestess ruda kurwo
00:14 Shorghron [95]: wyjdz i zamknij drzwi za soba
00:14 Sterquilinus [119]: ;]
00:14 Shorghron [95]: nalpeiej
00:14 Monka Bum [16]: tak wiem, wy lubicie rudych
00:15 Monka Bum [16]: co tam u EL Kojotte?
00:15 Sterquilinus [119]: rude to tylko do ryja biora
00:15 Shorghron [95]: yea
00:15 Monka Bum [16]: zapisze ta rozmowe
00:15 Monka Bum [16]: i wysle rudemu
00:15 Monka Bum [16]: hahah
00:15 Sterquilinus [119]: tosezapisz
00:15 Monka Bum [16]: ok, masz to jak w banku
00:15 Sterquilinus [119]: a ktoto rudy?
00:15 Monka Bum [16]: ZALLL>.....
00:15 Shorghron [95]: huehueh
00:15 Shorghron [95]: ;d
00:15 Monka Bum [16]: Shor
00:16 Monka Bum [16]: powiedz mu
00:16 Shorghron [95]: to
00:16 Shorghron [95]: jest
00:16 Shorghron [95]: zuter chyba
00:16 Shorghron [95]: tak mowia
00:16 Shorghron [95]: o nim na forum
00:16 Monka Bum [16]: Rudy Kojot
00:16 Monka Bum [16]: aka Zuther
00:16 Shorghron [95]: rudy kojot
00:16 Shorghron [95]: ta
00:16 Monka Bum [16]: widze ze pelny ogar
00:16 Monka Bum [16]: ;]
00:16 Sterquilinus [119]: ty
00:16 Sterquilinus [119]: a rudy od wanted
00:16 Sterquilinus [119]: ?
00:17 Monka Bum [16]: zalamujesz mne chlpoie
00:17 Monka Bum [16]: gaddarr
00:17 Monka Bum [16]: vice leader neph
00:17 Sterquilinus [119]: niewysylaj mu tego blagam
--- Triu dodał 23 minut i 47 sekund później ---
00:41 Shorghron [95]: a z dziewczynami co mam zrobic?
00:41 Monka Bum [16]: dorosniesz
00:41 Monka Bum [16]: zrozumiesz
_/
@down
bo część rozmowy była na pw, część na default, musiałam to jakoś sklecić żeby miała sens i nie bawiłam się w dostosowywanie godziny, ale teraz już ją ujednolicę.
AdiZgOlekk
19-08-2009, 01:16
kabiwannabe@
fejk ;d
00:16 zla godzina! i od kiedy triu to dziewczyna?;d
Jestem pewnien ze nie jestem jedyna osoba na tym forum ktora staje po stronie wanted a nie nephilims,bo to wlasnie z membersami nephilims zawsze były jakies problemy.I nigdy nie szanowalem nikogo z tej watachy.Nie to co fea oni od zawsze byli frinds plsss yesyes
Popieram. Z tym ze pare osob z Nephilims bylo (bynajmniej wobec mnie) w porzadku, ale nie bede mowil kto bo zaraz beda posty typu "asslicker" itp.
tajemniczy111
19-08-2009, 02:25
@up
Nie rozumiem dlaczego mowicie, ze to nasza propaganda? Wkoncu to oni pierwsi o tym napisali, a my przytrzymalismy to,ale jak was to tak bardzo boli to sorrry :(. Next time zalatwcie to w srodku a nie odrazu spamy na forum, a pozniej niby ze to nasza wina ;/. Co zlego to WANTED, a kysz psy ,,|,,
AdiZgOlekk
19-08-2009, 03:49
psy to raczej kojarzy sie z wanted
ZoxyToksi
19-08-2009, 09:32
Dobra triu ma fanów a gdzie są moji ? :D:D:D
Dobra triu ma fanów a gdzie są moji ? :D:D:D
eee? a kim ty jestes? 8o
bo twoj nich widze pierwszy raz na oczy...
ZoxyToksi
19-08-2009, 09:42
sąsiadem prawdziwego triu
psia parówko :D
Czekotubka
19-08-2009, 09:57
Spam na forum musi byc ;p
sąsiadem prawdziwego triu
psia parówko :D
oh, OK, w takim razie szacun <pjona>
/care
AdiZgOlekk
19-08-2009, 12:04
no i wyszlo;p
hahaha nie moge przestac sie smiac kiedy widze dzieci pokroju czekotubki. jeszcze wczoraj plakal na forum zarowno tu jak i na tibia.com i wszystkie bachory z tej gildii Death Pedaly czy cos w tym stylu. ile sie oplakali i rozlali lez ze pier*ola Nemphilms nie beda z nimi i ch*j. Ze ich wyzywaja i traktuja jak psow, ze ubili jakiegos Pasznikowa czy pogromce urbeksow kto wie kogo jeszcze, ile to bylo wypocin na ten temat hahah a teraz inv do Breakbeaten i jazda, ssamy dalej rodzyny, moze kiedys cos osiagniemy w zyciu procz pytanie o zgode beholdera kogo bic a kogo nie bic i trapow w venore. jakie to jest smieszne z dnia na dzien zmiana zdania, dwulicowosc zajebi*ta ;] ale dobra mnie to tam osobiscie nie boli tylko smiac mi sie chce jak widze osoby z tej gildii :baby: i zal mi ludzi pokroju waszego (mowiac tutaj o Death Pedaly, bo Status Chu*o wiernie sluzy swoim panom odwiecznie).
I szczerze mam na to gdzies daleko na wasze odpowiedzi po moim poscie poprostu sram na to, tylko smieszy mnie glupota ludzi z tej gildii. i malo mnie interesuje komu beda teraz lizac bo napewno beda to robic ale najlepsze jest to zeby zejsc i upasc tak nisko jak oni, gdy byli ponizani i wyzywani.
POZDRO BANDA NOBOW I NAPINACZY Z TEJ GILDII,
MOZE KIEDYS ZROZUMIECIE CO ROBICIE I NIE DACIE SIE TAK PONIZAC AHHAHAHAHAHAHAHHA ;];];] :baby::]:]:]
Ale to mnie w ogóle nie dziwi po prostu to są dzieci i można nimi pomiatac. Zbierze się paru 15-sto latków i myślą ze są cool pro elo i na dodatek poliżą rowa każdemu komu popadnie i myślą że osiągną coś i będą kozaczyc przed dp w thais.A prawda jest taka że są z poza marginesu najgorsze smiecie,pionki nikt się z ich opinią nie liczy i żydy (czyli.neph~) mają ich głęboko w dupie..
SIEMAAAAAAAAA
Vrzasiastyy
19-08-2009, 13:18
@up
Racja,DD to banda 15-latków którzy myślą że coś zdziałają. Ale ofc nie obejdzie sie bez lizania dupy,no bo jak by to było... Czekotubka to pokazał klase,nie ma co :) Wyjeżdża na forum,jakimi to są ****ami,biją własnych membersów... A na drugi dzień do nich wraca,bo El kojote napisał "Napiszcie do mnie hehehehehehhe,yoyoyoyoyoyyo" Żal,żal,żal....
Ciri the Witcher
19-08-2009, 14:01
Aktualnie Death Detaly i Status Quo zdzialaly wiecej niz "zarabiste" Wanted, wiec japa konie :D.
plan_zniszczenia
19-08-2009, 14:26
Aktualnie Death Detaly i Status Quo zdzialaly wiecej niz "zarabiste" Wanted, wiec japa konie :D.
a ja jestem miś koralgol.
Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".
Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co?
Nie rozumiem po co jest zakładka wrzuty ;O Wszyscy jesteście cacy :D pzdr.
Czekotubka
19-08-2009, 17:14
Poraz kolejny powtarzam ludziom ktorzy maja zamiara pisac o nas jakie to sa z nas dzieci i ze tylko veno trap nam w glowie: NIE WIESZ NIE PISZ!!! a to ze sie pogodzilismy z Neph~ to bardzo dobrze bo jakbysmy mieli byc z Wanted to chyba bym sie powiesil na Ankrahmun... a jezeli chcecie mi naublizac to prosze nie tu bo naprawde nie chce mi sie tu zagladac
Ave ja ^^
ansekabanse
19-08-2009, 18:00
Oni wam ublizaja takze wasza sprawa
Siggurdius
19-08-2009, 18:01
Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".
Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co?
To normalnym, dojrzałym emocjonalnie ludziom nie tibia w glowie, spojrz na to z drugiej strony. Ta gra jest przeznaczona dla nastolatkow wiec ludziom nieco starszym czasami ciezko jest zaakceptowac, ze jakis gnojek go wyzywa. No ale to juz kwestia indywidualna.
Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry.
Czekotubka
19-08-2009, 18:14
To normalnym, dojrzałym emocjonalnie ludziom nie tibia w glowie, spojrz na to z drugiej strony. Ta gra jest przeznaczona dla nastolatkow wiec ludziom nieco starszym czasami ciezko jest zaakceptowac, ze jakis gnojek go wyzywa. No ale to juz kwestia indywidualna.
Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry.
Zgadzam się z tobą w 100%
tajemniczy111
19-08-2009, 18:24
No ale jaka jest rzecz w tym, ze prawie kazda osoba gra na elfie czy ng? Nie ma czegos takiego teraz jak pvp. Poprostu kto ma lepszego bota i skrypty to wygyrwa(odniesienie do swe).
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos :) Wtedy pogadamy.
A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty.
No ale jaka jest rzecz w tym, ze prawie kazda osoba gra na elfie czy ng? Nie ma czegos takiego teraz jak pvp. Poprostu kto ma lepszego bota i skrypty to wygyrwa(odniesienie do swe).
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos :) Wtedy pogadamy.
A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty.
To, że Wy* jedziecie na botach, wcale nie oznacza, że każdy to robi.
* - mam na myśli ogół, boty (nie, żebym miał na myśli tylko Kiksa czy też Wanted)
tajemniczy111
19-08-2009, 20:11
Gwarantuje Cie ze prawie wiekszosc do czasu wojny z punisheresmai w Wanted mialo bota. Wyjatkiem bylem ja-Jacek,Marek, Biboboxon ( watpie czy kogos ominilem), ale po wojnie juz nei bylo takiej osoby. A co do reszty azury, to jest to samo.
Ciri the Witcher
19-08-2009, 20:34
Nie ma co sie oszukiwac :D. Aktualnie z 80-90% osob grajacych w tibie ma bota jako, ze zamulanie 24/h przed kompem przestalo byc oplacalne po przekroczeniu 13 roku zycia.
A ja nie mam bota! Bo mi się licencja skończyła na BlackD. ;<
@up
Watahę* przez 'h'.
Siggurdius
19-08-2009, 21:46
Bot ułatwia życie, a fakt ze w Tibii jest teraz wiecej botow niz zwyklych graczy - to juz kwestia złej polityki Cipsoftu. Bot daje duza przewage, a sporo ludzi instaluje go zapewne tylko po to, by moc dotrzymac kroku innym. Dowodem tego jest zapewne fakt, ze nawet Marjola gral czy gra na Elfbocie, Tibiabocie NG czy czym tam. Jesli sie myle, poprawcie mnie.
Z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko korzystac z glowa i miec umiar. Ja botowalem troche swoja postac, ludzie mi zarzucali to i tamto, a zapewniam Was, ze nawet wowczas w samej gildii Wanted znalazloby sie z tuzin wiekszych boterów.
Tam do osoby skarzacej sie ze ktos kogos wyrzuca z expa - takie prawo silniejszych, tak bylo, jest i bedzie. Niezaleznie kto wygra wojne.
Co do tych gildi supportujacych - napsuli nam troche krwi, i dobrze, niech robia jak uwazaja. Wazne, zeby nie robic z tego e-dramatow, ze ci sie pogodzili, a ci odeszli. Dajcie spokoj.
Pozdrawiam
Minek91^^
19-08-2009, 22:53
@up
Racja,DD to banda 15-latków którzy myślą że coś zdziałają. Ale ofc nie obejdzie sie bez lizania dupy,no bo jak by to było... Czekotubka to pokazał klase,nie ma co :) Wyjeżdża na forum,jakimi to są ****ami,biją własnych membersów... A na drugi dzień do nich wraca,bo El kojote napisał "Napiszcie do mnie hehehehehehhe,yoyoyoyoyoyyo" Żal,żal,żal....
P.s mylisz sie co do 15latkow pzdr. jak nei wiesz ile niektorzy maja alt to nei pisz bo zal
A my w gildii mamy 13-latka, który ogarnia lepiej niż połowa z Was. \o/
tajemniczy111
19-08-2009, 23:51
o kurwa to gz dla niego, ja w jego wieku stalem z 20 uh'makerami pod domkiem i nie wiedzialem co to sdek
Esfares???
AdiZgOlekk
20-08-2009, 01:06
mlodyyy xD
tajemniczy111
20-08-2009, 09:24
08:59 Aramidus Teliana [89]: chodz piesku
I JUZ MNIE WYZYWA -.-
Esfares???
Widać, że jesteś prawdziwy Triu. :D
Bichowsky
20-08-2009, 11:41
Kolejny frag wanted nabity przez noobchary, a wszyscy pierdola ze to nep~ nie moze sobie poradzic bez noobow.
Kolejny frag wanted nabity przez noobchary, a wszyscy pierdola ze to nep~ nie moze sobie poradzic bez noobow.
Noob chary ale Wanted, a nie random złapanie w thais/carlin dp przydupasy.
ZoxyToksi
20-08-2009, 12:39
Noob chary ale Wanted, a nie random złapanie w thais/carlin dp przydupasy.
i po co to robisz ??
psia parówko
Lord_Parowka
20-08-2009, 14:46
i po co to robisz ??
psia parówko
no mozesz napisac na przyklad zwisie, a nie parówko?? :]
bawią mnie te teksty o DD ze jestesmy jakimis dziecmi, albo caly czas ise podlizujemy hahaha
tajemniczy111
20-08-2009, 15:20
lizusy !!!!!!!!!!!
plx plx invite
ZoxyToksi
20-08-2009, 18:05
zwisie to brzydko bszmi
XD
twistoff
20-08-2009, 18:40
Poraz kolejny powtarzam ludziom ktorzy maja zamiara pisac o nas jakie to sa z nas dzieci i ze tylko veno trap nam w glowie: NIE WIESZ NIE PISZ!!! a to ze sie pogodzilismy z Neph~ to bardzo dobrze bo jakbysmy mieli byc z Wanted to chyba bym sie powiesil na Ankrahmun... a jezeli chcecie mi naublizac to prosze nie tu bo naprawde nie chce mi sie tu zagladac
Ave ja ^^
haha czlowieku myslisz ze wanted by przygarnelo ciebie po tym co tu pierdolies?Nie wiem jak co poniektore osoby.Ale paru psom takim jak ty nie pozwolili by grac
Lord_Parowka
20-08-2009, 22:17
haha czlowieku myslisz ze wanted by przygarnelo ciebie po tym co tu pierdolies?Nie wiem jak co poniektore osoby.Ale paru psom takim jak ty nie pozwolili by grac
a może mu jest teraz smutno? :confused:
po za tym wątpie żeby nawet tacy ludzie jak on chcieli dojść do wanted ;/ Po tym co powypisywali na forum wydaje mi sie że chętnie by przyjeli całe stare DD
GLHF ;]
PS: po chuj wy sie tak spinacie to jest tylko jebana zabawa ;] a nie walka o życie :baby:
Niech panowie z Nephilims pokazuja dalej co o nas mysla, zobaczymy co z tego wyniknie
ZoxyToksi
21-08-2009, 10:23
acwsgdshgfdhrshrsh
Ciri the Witcher
21-08-2009, 14:21
@DD, SQ, Neph, Wanted
Nie zgrywajcie cwaniakow i nie pierdolcie, ze jeden jest lepszy od drugiego. Z gory dzieki.
Ps. Odrobinka szacunku wobec innych tez nikomu nie zaszkodzi.
twistoff
21-08-2009, 14:33
@DD, SQ, Neph, Wanted
Nie zgrywajcie cwaniakow i nie pierdolcie, ze jeden jest lepszy od drugiego. Z gory dzieki.
Ps. Odrobinka szacunku wobec innych tez nikomu nie zaszkodzi.
Ey ludzie słyszycie???Nephilims,DD,Wanted,SQ i w ogole cala azura-nie zgrywajcie cwaniakow bo zdenerwujecie naszego bossa.Kazał wam nie pierdolic to nie pierdolcie -.-
Ey ludzie słyszycie???Nephilims,DD,Wanted,SQ i w ogole cala azura-nie zgrywajcie cwaniakow bo zdenerwujecie naszego bossa.Kazał wam nie pierdolic to nie pierdolcie -.-
Ja pierdole twoją matke
Akurat z tym co Ciri napisal sie zgadzam. na jaka cholere kazda ze stron cwaniakuje na forum ?? Po to tylko zeby sie dowartosciowac ? jezeli chca cwaniakowac to niech pokaza to na OB a nie na forum.
PS. Chociaz za bardzo nie przepadam za Ciri, to akurat w tym ma on 100% racji.
o kurwa hahahahahahahahahaha8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Zamknij ryj, bo już nawet śmieszny nie jesteś.
Ja pierdole twoją matke
j/w
Nie wiem co Cie w tym tak bawi. Po prostu daje Wam do myślenia, że wiek tutaj nie gra roli i IMO rżnięcie kozaka, bo ktoś jest młodszy jest bezsensowne.
twistoff
21-08-2009, 15:42
Zamknij ryj, bo już nawet śmieszny nie jesteś.
j/w
Nie wiem co Cie w tym tak bawi. Po prostu daje Wam do myślenia, że wiek tutaj nie gra roli i IMO rżnięcie kozaka, bo ktoś jest młodszy jest bezsensowne.
Kurna stary przepraszam nie wiem co mnie opętało :/ wiecej to sie nie powtorzy :*
Czekotubka
21-08-2009, 15:43
Moze cos o nowym warmode??? :p
Moim zdaniem dobrze ze cos wogole robią :)
twistoff
21-08-2009, 15:46
Ja pierdole twoją matke
No to bede musial powiedziec to mojemu staremu -.-
@topic-dopiero zacznie sie zabawa jak wprowadzą transfery.Ponoc niklas z paroma ziomkami z obsidii chca pomoc w wojnie wanted
Ciri the Witcher
21-08-2009, 16:12
Osoby z criminal recordem nie beda mogly sie przenosic przez pewien czas.
twistoff
21-08-2009, 16:23
Napewno znajdzie sie wielu ktorzy nie maja nic na sumieniu i beda mogli przeniesc sie na azure.Na obsidii wojna jest wygrana,a niklas chetnie powalczy o swoj stary server
Ciri the Witcher
21-08-2009, 16:27
Pozyjemy zobaczymy. Wszystko sie okaze dopiero po wypuszczeniu nowego updejta.
Wedlug mnie jest to jedno wielkie nieporozumienie, mowiac tutaj o transferze postaci. Od poczatku, kiedy sie o tym dowiedzialem, doslownie mowiac "rece mi opadly". Pomyslalem, co jeszcze ? Moze za rok to juz bedzie mozna skakac, latac, jezdzic samochodami, itp. Mozecie mowic, co chcecie, ale mi sie ten pomysl nie podoba, w ogole przez ostatnie zmiany w tej grze, az odechciewa sie grac. Az sie boje pomyslec, co przyniosa kolejne Updaty.
Jednym slowem CipSoft traci graczy ostatnimi czasy, wprowadzajac chociazby system pvp, a teraz jeszcze takie rzeczy, dajcie spokoj. Bezsens.
No, ale wiadome, ze im mniej graczy tym mniejsze pieniadze i zyski z gry, wiec kombinuja jakby tu zarobic, mowiac tu o transferze postaci, gdyz na pewno bedzie to bardzo kosztowne. Wchodzac na tibia.com juz mozna zobaczyc ile gra osob teraz, a ile gralo kiedys. Z tego, co widzialem to dzis liczba ta nie przekracza 40 000 graczy, a jeszcze niedawno bywalo 70 000 i wiecej. No, ale coz najwyrazniej na kazdego przychodzi pora. Ale takimi zmianami to tylko "rujnuja" ta gre. Juz sobie to wyobrazam, jeden wielki "burdel", ze tak sie wyraze, zamieszanie i ogolnie smietnik, co tu duzo gadac.
No, ale pozyjemy, zobaczymy... ;) jak to wszystko bedzie wygladac ;].
Wedlug mnie jest to jedno wielkie nieporozumienie, mowiac tutaj o transferze postaci. Od poczatku, kiedy sie o tym dowiedzialem, doslownie mowiac "rece mi opadly". Pomyslalem, co jeszcze ? Moze za rok to juz bedzie mozna skakac, latac, jezdzic samochodami, itp. Mozecie mowic, co chcecie, ale mi sie ten pomysl nie podoba, w ogole przez ostatnie zmiany w tej grze, az odechciewa sie grac. Az sie boje pomyslec, co przyniosa kolejne Updaty.
Jednym slowem CipSoft traci graczy ostatnimi czasy, wprowadzajac chociazby system pvp, a teraz jeszcze takie rzeczy, dajcie spokoj. Bezsens.
No, ale wiadome, ze im mniej graczy tym mniejsze pieniadze i zyski z gry, wiec kombinuja jakby tu zarobic, mowiac tu o transferze postaci, gdyz na pewno bedzie to bardzo kosztowne. Wchodzac na tibia.com juz mozna zobaczyc ile gra osob teraz, a ile gralo kiedys. Z tego, co widzialem to dzis liczba ta nie przekracza 40 000 graczy, a jeszcze niedawno bywalo 70 000 i wiecej. No, ale coz najwyrazniej na kazdego przychodzi pora. Ale takimi zmianami to tylko "rujnuja" ta gre. Juz sobie to wyobrazam, jeden wielki "burdel", ze tak sie wyraze, zamieszanie i ogolnie smietnik, co tu duzo gadac.
No, ale pozyjemy, zobaczymy... ;) jak to wszystko bedzie wygladac ;].
zgadzam sie. od ostatniego letniego update sadze ze bedzie coraz gorzej ;]
ansekabanse
21-08-2009, 16:52
Ktoś wie kiedy ma zostać wprowadzony ten cały "transfer"?
Ciri the Witcher
21-08-2009, 18:06
Na jesien wraz z nowym apdejtem.
Frank Horrigan
21-08-2009, 18:33
WALL OF TEXT
Może już czas zmienić gre?
A nie dalej grasz w to gówno jakby nie wiem co w tym ciekawego było.
Pie.rdolona gra dla dzieci z zacofaniem umysłowym nie służy rozwojowi inteligencji. Szczególnie, że poziom co niektórych osób które w tą gre grają wskazuje na głęboki stan oderwania umysłu od rzeczywistości (E.g. log z rozmowy Sheriona z Drazharmem).
Ale taki jest fakt, w Tibię gra coraz mniej osób i nie dzieje się to bez powodu.
Peace out!
Co jest Monek? Z rówieśnika się smiejesz?
Zutersky
21-08-2009, 20:51
TEST NA GMA \/
http://www.***********.com/368907265.html
JAK W ZOO : ///
Zutersky
21-08-2009, 23:22
pierdolisz... gdzie ty tam bota widzisz?
Siggurdius
22-08-2009, 11:29
No niestety, w mojej od ladnych paru update'ów gra jest coraz gorsza, mimo dodawania nowych terenów itp. Transfer postaci zostanie wprowadzony, bo tak jest w WoWie - z którego pomysly kopiuje 90% twórców gier MMORPG, wiec to nic dziwnego.
Generalnie, co by nei robic, to oni i tak to wprowadza, nie ma co nawet walczyc. Przyklad? Ostatni update. Cipsoft wprowadzil zmiany systemu pvp, mimo ze mial wyniki ankiety mowiace zupelnie co innego. Opinii srodowiska graczy zasiegaja tylko przy jakis pierdolach typu questy. Ta gra dla mnie stracila sens wraz z tym updatem, wiec rzucilem to w cholere.
Pozdrawiam
Frank Horrigan
22-08-2009, 12:30
Transfer postaci jest po to żeby zerżnąć jeszcze więcej kasy z użytkowników.
Niedługo pewnie wprowadzą możliwość zmiany nicku na życzenie bez forsowania namelocka. 10 Euro za wpisanie jednej komendy... Żyła złota :D
W WoWie za transfer chara na inny serwer chcą 20 Eurosów ;D
Za zmiane nicka 8 Euro, zmiana płci postaci - 15 Eurosów rżną ostro ;> chętnych oczywiście nie brakuje.
A co do samej Tibii to trzeba do tego dojrzeć żeby przestać w to grać. Bo ile można gadać o abusowaniu, ściaganiu haraczy, pieprzeniu od głodnych migdałach etc.
Ewentualnie zawsze można zmienić gre :D
tajemniczy111
22-08-2009, 12:37
I zapomniales dodac :
"I cale zycie spedzic przed komputerem"
Frank Horrigan
22-08-2009, 12:51
Tak, to prawda :)
Aczkolwiek gry komputerowe to forma rozrywki. Jeden czyta książki, inny idzie na balety jeszcze inny robi raidy w WoWie ;) Te 11,5 miliona userów w WoWie to nie tylko dzieciaczki. Grają też i dorośli. U mnie w gildii jest nawet kilka małżeństw które się doczekały już pociech. Takie czasy, panie dziejku :D
Szalona_Sowa
22-08-2009, 14:38
Transfer postaci to poroniony pomysł :S
Jedna ze stron, NA JAKIMKOLWIEK SERWERZE przegrywa wojnę, mass transfer na świat non-pvp i szybki exp. Każdy z nas wie, że exp masterem 120+ na światach non-pvp to marzenie.
Dodatkowo jeżeli stan Depo/banku też będzie się przenosił, to oznacza mass zrobienie cashmakerów na światach non-pvp albo jakiś wyludnionych (Jak azura :D) potem transfer calego siana na jedną postać, no i +10kk w banku.
Jest jeszcze jedna rzecz, która wcale nie jest fajna. Załóżmy że dziecią z Candii nagle zachce się postrzelać z sd w ludzi, a nie tylko w demce. Jeżeli wpadnie zgraja 13-latków, ze swoimi 250+ msami może nie być za wesoło ;(
@up
Widze ze jestes tu calkowicie obcykany jezeli chodzi o sprawe transferow ,ale w pewnych kwestiach sie pomyliles.Otoz bedzie sie jedynie mozna przeniesc na swiat o tej samej kategorii pvp , czyli z pvp- enfo na pvp-enfo, z non pvp na non pvp itd. Wyjatkiem beda nowo powstale servery ,na ktore kazdy z kazdego rodzaju pvp servera bedzie mogl sie przeniesc. Pozatym jezeli by byla taka mozliwosc ,zeby osoby z takiej candii mogly sie do nas przeniesc ,to by bylo dla nas dobrze, bo by to oznaczalo latwy zarobek z paymentow.
Esoxusek
22-08-2009, 15:21
kiniol ty tez nie jestes obyty z tymi transferami ;p
z pvp enfo bedzie mozna isc na kazdy tym serva ( inny pvp enfo, pvp i n-pvp)
z pvp na inny pvp lub n-pvp
a z n-pvp tylko na inny n-pvp
Już nie będzie wojny Nep~ vs Wanted tylko np Azura vs Furora ;p
Szalona_Sowa
22-08-2009, 16:20
Nom, to chyba nas czeka. To mogłoby jeszcze mieć sens, gdyby niemożna by przenosić postaci z lvl większym niż 100-130. Wtedy, nawet jakby z 10 osób się przeniosło, gildia panująca nadal miałaby trochę przewagę.
BTW. Ktoś się orientuje czy na ten nowy server co ma wyjść (O ile wyjdzie w tym milenium) też będzie można przenosić postacie? Bo jak tak, to będzie Imba Fail.
Jak wejdzie nowy server i w tym samym czasie transfer to na nowy server, przez jakiś czas nie będzie można się przenosić.
Teraz już nie będzie pewnie World Trade
Ja bym to pierdolił, jeżeli wartość postaci i itemów będzie większa niż koszt transferu przenosił bym całego hara i pewnie większość ludzi będzie wybierało taką opcje, poco się jebać w nie pewne WT
(Cipsoft na bank wprowadza to też ze względu na robione WT na servach w trosce o ich bezpieczeństwo)
@Tegax
Nie ruszam cię to się nie udzielaj i poco, i poco ci to, a potem na gadu "Monek nie ciśnij mnie tak na forum"
B)
Prawda o Zaghim (chodzi o pogrubiony fragment, tekst przed i po tym dałem żeby uwiarygodnić rozmowę. jakby ktoś miał co do tego wątpliowości - pw to dam całą rozmowę od początku do końca)
Channel Default saved at Fri Jul 24 13:15:40 2009
(...)
13:02 Aramidus Teliana [80]: jestem 16 latkiem ktory ma napewno lepsze rl zycie niz pol tej jebanej azury
13:02 Qamro [7]: wyjebane na twoje rl zycie
13:02 Aramidus Teliana [80]: wiesz jak bym wiedzial z kim gadam to pewnie powiedzial bym wiecej
13:02 Aramidus Teliana [80]: no ja na twoje tez uwiez mi
13:02 Qamro [7]: skad wiesz jak go nie znasz?
13:02 Aramidus Teliana [80]: i co ile masz lat?
13:03 Qamro [7]: ile bys o mnie wiedzial?
13:03 Qamro [7]: wiecej niz ty
13:03 Aramidus Teliana [80]: i co ile masz lat?
13:03 Aramidus Teliana [80]: no wlasnie
13:03 Aramidus Teliana [80]: i to juz jest zle ze w ta gre grasz
13:03 Qamro [7]: so?
13:03 Aramidus Teliana [80]: ale neimowie nic
13:03 Aramidus Teliana [80]: ale ta gra naprawde
13:03 Aramidus Teliana [80]: uzaleznia
13:03 Aramidus Teliana [80]: i sam wiem to od siebie
13:03 Aramidus Teliana [80]: i niemow ze nie
13:03 Aramidus Teliana [80]: do huja
13:03 Qamro [7]: LOLOL
13:03 Qamro [7]: nie uzaleznia
13:03 Qamro [7]: to zalezy
13:03 Qamro [7]: od ciebie
13:03 Aramidus Teliana [80]: no ile grasz
13:03 Qamro [7]: twojej psychiki
13:03 Aramidus Teliana [80]: w ta gre?
13:03 Qamro [7]: i lba
13:03 Aramidus Teliana [80]: 6 lat?
13:03 Qamro [7]: 16 letnie dzieci uzaleznia, zgoda
13:03 Aramidus Teliana [80]: wiecej?
13:04 Aramidus Teliana [80]: no ogarnij sie
13:04 Qamro [7]: mniej
13:04 Aramidus Teliana [80]: kiedy ostatnio
13:04 Aramidus Teliana [80]: expilem zabijalem
13:04 Qamro [7]: ja nie mowie o tobie
13:04 Qamro [7]: ale nie mozna mowic
13:04 Qamro [7]: ze tibia wszystkich uzaleznia
13:04 Qamro [7]: bo mnie np nie
13:04 Qamro [7]: mlodsze dzieci
13:04 Qamro [7]: latwiej uzaleznic
13:04 Aramidus Teliana [80]: no tak
13:04 Aramidus Teliana [80]: ale patsz na to
13:04 Aramidus Teliana [80]: np jaki marjola
13:04 Aramidus Teliana [80]: niby jest wporzo itd
13:04 Qamro [7]: i co wiecej, powiem ci ze pol nemphilis jest uzaleznione
13:05 Aramidus Teliana [80]: ma ten swoj 190cm w rl
13:05 Aramidus Teliana [80]: albo wiecej
13:05 Qamro [7]: srednia wieku napmhilis = 16 lat
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest chudy jak patyk
13:05 Qamro [7]: srednia wieku wanted = 20 lat or miro
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest ciota
13:05 Aramidus Teliana [80]: zyga po 3 piwach
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest prawiczkiem
13:05 Aramidus Teliana [80]: i ciota
13:05 Aramidus Teliana [80]: i co mam powiedziec o takim
13:05 Aramidus Teliana [80]: mowie tylko jak jest
13:05 Qamro [7]: a ma to cos wspolnego z tibia????//
13:05 Aramidus Teliana [80]: duzo osob ktore gra w ta gre
13:05 Aramidus Teliana [80]: to cioty w rl
13:05 Qamro [7]: po ilu piwach rzyga?
13:05 Aramidus Teliana [80]: no wlasnie duzo osob to kozaki w tibi
13:05 Aramidus Teliana [80]: a w rl slabiaki
13:06 Aramidus Teliana [80]: haosruller
13:06 Aramidus Teliana [80]: :)
13:06 Qamro [7]: no bo patrz
13:06 Aramidus Teliana [80]: najwiekszy kozi
13:06 Aramidus Teliana [80]: zaraz po mnie
13:06 Qamro [7]: w rl sa "slabeusze" jak i "mocni"
13:06 Aramidus Teliana [80]: no tak
13:06 Qamro [7]: i w tibii to tez odzwierciedla
13:06 Aramidus Teliana [80]: ja dobrze zabijam w tibi solo
13:06 Aramidus Teliana [80]: jak i dobrze bije sie w rl xD
13:06 Aramidus Teliana [80]: oczywiscie jak na swoj wiek
13:06 Qamro [7]: super
13:07 Qamro [7]: ;d
13:07 Aramidus Teliana [80]: no super
13:07 Aramidus Teliana [80]: ale sterydów juz niebiore
13:07 Qamro [7]: ale za to zdrugiej strony
13:07 Aramidus Teliana [80]: jak to ryje blachy to jest huj
13:07 Qamro [7]: moge powiedziec
13:07 Aramidus Teliana [80]: moge tez sobie mowic
13:07 Qamro [7]: ze jestes
13:07 Aramidus Teliana [80]: ze jestem kozakiem
13:07 Aramidus Teliana [80]: a moge byc ciota
13:07 Qamro [7]: niezlym debilem ;d
13:07 Aramidus Teliana [80]: wiec wiesz
13:07 Qamro [7]: skoro polowe wyrazow
13:07 Aramidus Teliana [80]: wiesz moge klamac
13:07 Aramidus Teliana [80]: ale poco mi to
13:07 Qamro [7]: piszesz z bledami
13:07 Aramidus Teliana [80]: no i huj
13:07 Aramidus Teliana [80]: bo ledwno zdaje do nastepych klas
13:07 Aramidus Teliana [80]: ze srednia 2.5
13:07 Aramidus Teliana [80]: i co z tego
13:08 Qamro [7]: w takim razie co z tego
13:08 Qamro [7]: ze niektorzy sie nie umieja bic?
13:08 Aramidus Teliana [80]: ale mi w rl bys niepowiedzial ze jestem idiota jak bys na przciwko stal
13:08 Qamro [7]: oni sie ine umieja bic
13:08 Qamro [7]: a ty jestes glupi :PP
13:08 Aramidus Teliana [80]: wyjebane w to bicie
13:08 Qamro [7]: wiec na to samo wychodzi
13:08 Aramidus Teliana [80]: wiec jak ktos kto jest lisciem
13:08 Aramidus Teliana [80]: powie mi ze jestem glupi
13:08 Aramidus Teliana [80]: dostaje bule na morde
13:08 Aramidus Teliana [80]: wiec nic z tego
13:08 Aramidus Teliana [80]: moj kolego :D
(...)
Ciri the Witcher
23-08-2009, 00:22
Zaghi to zaghi, zalosny dzieciak, wiec czytajac to nic nowego sie nie dowiemy.
tajemniczy111
23-08-2009, 00:32
zaghi jest mojim krulem!!!
@http://www.***********.com/794180397.html
s p e e d y s h a r e ofc posluchajcie jak Radek aka livyatan spiewa haahhah
Prawda o Zaghim (chodzi o pogrubiony fragment, tekst przed i po tym dałem żeby uwiarygodnić rozmowę. jakby ktoś miał co do tego wątpliowości - pw to dam całą rozmowę od początku do końca)
Channel Default saved at Fri Jul 24 13:15:40 2009
(...)
13:02 Aramidus Teliana [80]: jestem 16 latkiem ktory ma napewno lepsze rl zycie niz pol tej jebanej azury
13:02 Qamro [7]: wyjebane na twoje rl zycie
13:02 Aramidus Teliana [80]: wiesz jak bym wiedzial z kim gadam to pewnie powiedzial bym wiecej
13:02 Aramidus Teliana [80]: no ja na twoje tez uwiez mi
13:02 Qamro [7]: skad wiesz jak go nie znasz?
13:02 Aramidus Teliana [80]: i co ile masz lat?
13:03 Qamro [7]: ile bys o mnie wiedzial?
13:03 Qamro [7]: wiecej niz ty
13:03 Aramidus Teliana [80]: i co ile masz lat?
13:03 Aramidus Teliana [80]: no wlasnie
13:03 Aramidus Teliana [80]: i to juz jest zle ze w ta gre grasz
13:03 Qamro [7]: so?
13:03 Aramidus Teliana [80]: ale neimowie nic
13:03 Aramidus Teliana [80]: ale ta gra naprawde
13:03 Aramidus Teliana [80]: uzaleznia
13:03 Aramidus Teliana [80]: i sam wiem to od siebie
13:03 Aramidus Teliana [80]: i niemow ze nie
13:03 Aramidus Teliana [80]: do huja
13:03 Qamro [7]: LOLOL
13:03 Qamro [7]: nie uzaleznia
13:03 Qamro [7]: to zalezy
13:03 Qamro [7]: od ciebie
13:03 Aramidus Teliana [80]: no ile grasz
13:03 Qamro [7]: twojej psychiki
13:03 Aramidus Teliana [80]: w ta gre?
13:03 Qamro [7]: i lba
13:03 Aramidus Teliana [80]: 6 lat?
13:03 Qamro [7]: 16 letnie dzieci uzaleznia, zgoda
13:03 Aramidus Teliana [80]: wiecej?
13:04 Aramidus Teliana [80]: no ogarnij sie
13:04 Qamro [7]: mniej
13:04 Aramidus Teliana [80]: kiedy ostatnio
13:04 Aramidus Teliana [80]: expilem zabijalem
13:04 Qamro [7]: ja nie mowie o tobie
13:04 Qamro [7]: ale nie mozna mowic
13:04 Qamro [7]: ze tibia wszystkich uzaleznia
13:04 Qamro [7]: bo mnie np nie
13:04 Qamro [7]: mlodsze dzieci
13:04 Qamro [7]: latwiej uzaleznic
13:04 Aramidus Teliana [80]: no tak
13:04 Aramidus Teliana [80]: ale patsz na to
13:04 Aramidus Teliana [80]: np jaki marjola
13:04 Aramidus Teliana [80]: niby jest wporzo itd
13:04 Qamro [7]: i co wiecej, powiem ci ze pol nemphilis jest uzaleznione
13:05 Aramidus Teliana [80]: ma ten swoj 190cm w rl
13:05 Aramidus Teliana [80]: albo wiecej
13:05 Qamro [7]: srednia wieku napmhilis = 16 lat
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest chudy jak patyk
13:05 Qamro [7]: srednia wieku wanted = 20 lat or miro
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest ciota
13:05 Aramidus Teliana [80]: zyga po 3 piwach
13:05 Aramidus Teliana [80]: jest prawiczkiem
13:05 Aramidus Teliana [80]: i ciota
13:05 Aramidus Teliana [80]: i co mam powiedziec o takim
13:05 Aramidus Teliana [80]: mowie tylko jak jest
13:05 Qamro [7]: a ma to cos wspolnego z tibia????//
13:05 Aramidus Teliana [80]: duzo osob ktore gra w ta gre
13:05 Aramidus Teliana [80]: to cioty w rl
13:05 Qamro [7]: po ilu piwach rzyga?
13:05 Aramidus Teliana [80]: no wlasnie duzo osob to kozaki w tibi
13:05 Aramidus Teliana [80]: a w rl slabiaki
13:06 Aramidus Teliana [80]: haosruller
13:06 Aramidus Teliana [80]: :)
13:06 Qamro [7]: no bo patrz
13:06 Aramidus Teliana [80]: najwiekszy kozi
13:06 Aramidus Teliana [80]: zaraz po mnie
13:06 Qamro [7]: w rl sa "slabeusze" jak i "mocni"
13:06 Aramidus Teliana [80]: no tak
13:06 Qamro [7]: i w tibii to tez odzwierciedla
13:06 Aramidus Teliana [80]: ja dobrze zabijam w tibi solo
13:06 Aramidus Teliana [80]: jak i dobrze bije sie w rl xD
13:06 Aramidus Teliana [80]: oczywiscie jak na swoj wiek
13:06 Qamro [7]: super
13:07 Qamro [7]: ;d
13:07 Aramidus Teliana [80]: no super
13:07 Aramidus Teliana [80]: ale sterydów juz niebiore
13:07 Qamro [7]: ale za to zdrugiej strony
13:07 Aramidus Teliana [80]: jak to ryje blachy to jest huj
13:07 Qamro [7]: moge powiedziec
13:07 Aramidus Teliana [80]: moge tez sobie mowic
13:07 Qamro [7]: ze jestes
13:07 Aramidus Teliana [80]: ze jestem kozakiem
13:07 Aramidus Teliana [80]: a moge byc ciota
13:07 Qamro [7]: niezlym debilem ;d
13:07 Aramidus Teliana [80]: wiec wiesz
13:07 Qamro [7]: skoro polowe wyrazow
13:07 Aramidus Teliana [80]: wiesz moge klamac
13:07 Aramidus Teliana [80]: ale poco mi to
13:07 Qamro [7]: piszesz z bledami
13:07 Aramidus Teliana [80]: no i huj
13:07 Aramidus Teliana [80]: bo ledwno zdaje do nastepych klas
13:07 Aramidus Teliana [80]: ze srednia 2.5
13:07 Aramidus Teliana [80]: i co z tego
13:08 Qamro [7]: w takim razie co z tego
13:08 Qamro [7]: ze niektorzy sie nie umieja bic?
13:08 Aramidus Teliana [80]: ale mi w rl bys niepowiedzial ze jestem idiota jak bys na przciwko stal
13:08 Qamro [7]: oni sie ine umieja bic
13:08 Qamro [7]: a ty jestes glupi :PP
13:08 Aramidus Teliana [80]: wyjebane w to bicie
13:08 Qamro [7]: wiec na to samo wychodzi
13:08 Aramidus Teliana [80]: wiec jak ktos kto jest lisciem
13:08 Aramidus Teliana [80]: powie mi ze jestem glupi
13:08 Aramidus Teliana [80]: dostaje bule na morde
13:08 Aramidus Teliana [80]: wiec nic z tego
13:08 Aramidus Teliana [80]: moj kolego :D
(...)
O kurwa hahahhahah rozbawił mnie ten typ .Ahh ten cały zremb widac ze ma o sobie wysokie mniemanie ,a tak naprawde jest zerem który jak tu zaobserwowałem nieźle się oszukuje gadając taki stek bzdur.
Archimendus
23-08-2009, 00:42
So if u call my name sialalalala...
@Zrembik
Robercik jednak nic się nie zmienił.
zaghi jest mojim krulem!!!
@http://www.***********.com/794180397.html
s p e e d y s h a r e ofc posluchajcie jak Radek aka livyatan spiewa haahhah
NO po prostu żałosne no co zrobić cały Radek :/
tajemniczy111
23-08-2009, 12:55
Archi lyka siuraki
tajemniczy111
23-08-2009, 13:04
a ty skad to wiesz? tez Ci lykal?
A Jacek napisal mi na tibi ze ma malego ;/
tajemniczy111
23-08-2009, 13:06
A Jacek napisal mi na tibi ze ma malego ;/
Lol to nie ja pewnie ktos inny ci to napisal.
Lol to nie ja pewnie ktos inny ci to napisal.
Niewypieraj sie niczego cala azura wie ze wolisz chlopców :/
tajemniczy111
23-08-2009, 13:08
Niewypieraj sie niczego cala azura wie ze wolisz chlopców :/
kurwa.. to nie tak.. ic miales nikomu nic nie mowic
kurwa.. to nie tak.. ic miales nikomu nic nie mowic
niemoglem dalej z tym żyć, niech świat sie dowie ze ludzie niesa idealni, nawet te z lvl-ami 200+
tajemniczy111
23-08-2009, 13:10
to jak Ci ze 200 + nie sa normalni to ciekawe jacy so 200 - ;/
to jak Ci ze 200 + nie sa normalni to ciekawe jacy so 200 - ;/
200 - maja inne sprawy nietylko tibia !!!
Zara ci wpadne do domu i znowu bedzie " OKEE OKEE MONEK KURWA SPOKO SPOKO!!!"""
tajemniczy111
23-08-2009, 13:12
sssij pale ide na dwor, bo mam rl life nei jak ty
sssij pale ide na dwor, bo mam rl life nei jak ty
spoko spoko slyszałem ze do kościoła z mamą. Pomódl sie o lepszy resp na azurze, i odrazu kup blogosławieństwo od kapelana, wiesz zawsze 1 bless do przodu
AdiZgOlekk
23-08-2009, 13:29
macie temat do rozmowy xD
Johny Cross
23-08-2009, 14:36
chuj nas to obchodzi!
wyjazd na wakacje!
yoeczka ziomeczki checheche:cup::cup:
sir.jajcyn
23-08-2009, 18:31
yoeczka ziomeczki checheche:cup::cup:
Monek slyszalem ze 25 bedziesz do buzi bral
dlatego w autobusie nie siedze obok ciebie
hahaah
tajemniczy111
23-08-2009, 19:16
chuj nas to obchodzi!
wyjazd na wakacje!
Troche spokojniej ! nie ? bo wakacje sie koncza hahaah
chuj nas to obchodzi!
wyjazd na wakacje!
Taa koniec wakacji, chłopaka powiozło B)
ansekabanse
23-08-2009, 20:44
No niektorzy maja jeszcze miesiac wakacji.Ale 3/4 graczy melduje sie 1 wrzesnia w mundurkach w szkole na apelu np taki wlasnie marjanek,limehitek albo haosek haha
Mundurkach? W jakim swiecie Ty zyjesz? Checheche:cup::cup:
ansekabanse
23-08-2009, 22:07
Mundurkach? W jakim swiecie Ty zyjesz? Checheche:cup::cup:
Mundurki juz nie sa obowiazkowe?! :(
tajemniczy111
23-08-2009, 22:16
sa sa, jezeli szkola tego wymaga ;p my tam musimy w togach chodzic ;/
Bichowsky
23-08-2009, 22:31
to gdzie ty do szkoly chodzisz
sir.jajcyn
23-08-2009, 23:17
no co ja jeste w szkole mundurowej heh ;D
Horward ....z Monkiem i Harrym.
--- _Tegax_ dodał 1 minut i 21 sekund później ---
Jak wejdzie nowy server i w tym samym czasie transfer to na nowy server, przez jakiś czas nie będzie można się przenosić.
Teraz już nie będzie pewnie World Trade
Ja bym to pierdolił, jeżeli wartość postaci i itemów będzie większa niż koszt transferu przenosił bym całego hara i pewnie większość ludzi będzie wybierało taką opcje, poco się jebać w nie pewne WT
(Cipsoft na bank wprowadza to też ze względu na robione WT na servach w trosce o ich bezpieczeństwo)
@Tegax
Nie ruszam cię to się nie udzielaj i poco, i poco ci to, a potem na gadu "Monek nie ciśnij mnie tak na forum"
B)
Kiedy niby maszkarado mała do Ciebie pisałem na gg ?
Zutersky
24-08-2009, 01:12
o nie ;/ >>>>>
@panowie z nemphilims
wy to jednak macie rowno przyje*anych debili chorych umyslowo w swojej "ekipie" patrz: Beiroc, Szalik, itp. Ja pier*ole trzeba miec ladnie zryty leb zeby tyle napier*alac przed kompem w te piksele rozlane na monitorze. dajcie spokoj , zal... taki szalik to ja nie wiem czy on ma w ogole ril lajf ;/ 15h dziennie robi swoje [; (pomijajac czas gdy jedzie na elfie na frostach) ale taki beiroc aka rexious, przeciez on ma 2 miechy max... i to jest chore. w dodatku ten koles nie szaruje, ani nie boci. siedziec na zywca przed tibia po 10h + gratz. jedyne co powiem to GZ LAJF panowie :baby:;(
SZKODA MI WAS ): EloElo . marnujcie dalej 3/4 dnia przed tibia i komputerem ]= ;] SIEMA
Zazdrosny jestes czy jak ,bo Cie nie rozumiem :( Jego zycie jego sprawa, PEACE_/
sir.jajcyn
24-08-2009, 02:00
Zazdrosny jestes czy jak ,bo Cie nie rozumiem :( Jego zycie jego sprawa, PEACE_/
palum a tobie te 10h zajmuje zebranie na prochy cpunie jeban**
starej zes jeszcze za 1g niesprzedal co kurw** jeban**
:baby:palum a tobie te 10h zajmuje zebranie na prochy cpunie jeban**
starej zes jeszcze za 1g niesprzedal co kurw** jeban**
Niektorym to juz kompletnie odpierda**. Wychamuj bajere opryszczony gargulcu. Niepotomny z Reszla. Widze , że w swojej miejscowosci zero przyjaciół to broni kolegów w Tibi :baby:
ps. Cytujesz kinola ,a jedziesz pomnie :D jestes naprawde zdrowo jebn***. Marry Jane a prochy to różnica : ) "mundurowy chłopcze" o wzroscie 1,2m w kapello. Esta Loca mućko.
Bla-Bla-Bla
24-08-2009, 08:39
http://www5.***********.com/data/844773736/18135924/97016803/1/Nephilims%20123.JPG
sheedyshare......******
No chłopaki już nie długo do szkoły :)
Nie wiedziałem do końca tylko który to Gaddarr
8o8o8o8o8o8o8o8o
Sherionsky
24-08-2009, 08:48
Wezcie zamiast pierdolic wyjdzcie na dwor.. Skoro oni ida do szkoly, tzn ze wy w tym czasie bedziecie expic? To wam tez mozna zycia pogratulowac, bo normalni ludzie albo wtedy siedza w szkolach, nie wazne czy podstawowa czy studia, albo pracuja/zajmuja sie swoimi sprawami osobistymi.. Takze poluzujcie majtasy, yo !
/Wójcik.
http://www5.***********.com/data/844773736/18135924/97016803/1/Nephilims%20123.JPG
sheedyshare......******
No chłopaki już nie długo do szkoły :)
Nie wiedziałem do końca tylko który to Gaddarr
8o8o8o8o8o8o8o8o
hehehe no właśnie zamiast pierdolić, lepiej robić takie fotki :D
#up
HAHAHAHHA own3d :D ale lepiej do tego mi pasuje fotka z demotywatorow:
http://**********.pl/90077/Juz-niedlugo-kiedy-bedziesz-wstawac
8o8o8o8o
:)
Sherionsky
24-08-2009, 09:26
Plan zaglady Adama widzialem dzis rano ! ;o
/Wójcik.
Archimendus
24-08-2009, 10:09
movie plax?
Sherionsky
24-08-2009, 10:13
Wrzuce jak wrócę do domu z pracy.. Nie ma co, Adam dobrze ogarnia..xD Wiem że zjebalem ale nigdy nie widziałem tak szybko s*******ajacego lidera!;d a teraz dopiero Kiks ma wakacje, demotywujacy ded, co Jacek?xD
Archimendus
24-08-2009, 10:17
a jaki loot z Jacka?;d
Cieszyl oczy do czasu gdy jakis idiota go wrzucil do wody myslac, ze nic tam nie ma:(
zjadlemcukierka
24-08-2009, 11:26
Cieszyl oczy do czasu gdy jakis idiota go wrzucil do wody myslac, ze nic tam nie ma:(
hahaha, sam chyba nie wierzysz w to co mówisz !!! tak jasne ktoś wywalił loot do wody, fajna atmosferka w gildii nie ma co, aby tylko okraść drugiego ahhaah
ps. widzę ze już nawet mexykance w nephlamus biegają
Zutersky
24-08-2009, 13:23
ja pierdole dobrze wiecie ze znow zjebaliscie to na huj odwracacie kota ogonem ? czy do wody czy do naszych bp trafily by softy jacunia bez znaczenia wazne ze on ma 2 mniej ;]
a no i morele bo to o nie tu chyba teraz najwiecej chodzi ;]
tajemniczy111
24-08-2009, 15:29
Ale nie bd plakal jak atleta, ktory padl na rsie i zebral od wszystkich kase ;p ;) Moje softy moj problem,moje key ringi-moje problemy,ogolnie ,,|,, nie lubie was juz, a Bayter ma w pysk za tego sf !! bauahauahua !
no to dojebales, jedyne co wtedy dostalem to 30k od draza, i napisalem do kazdego knighta w gildii czy moglby mi rzucic bp potionow, a kase i seta dal mi zuther ;] a jezeli juz mowimy o 'zebraniu' to przypomnij sobie co pisal xalf do ludzi z gildii po swoim hacku
tajemniczy111
24-08-2009, 16:56
a Zuther po banie dostal Gaddarra i co? ;p
po delecie*
a wyobraz sobie ze twoi kumple typu ziomeck, etc. wychodza z gildii walczyc przeciwko, zostalbys z urbem?
ansekabanse
24-08-2009, 17:46
Wrzuce jak wrócę do domu z pracy.. Nie ma co, Adam dobrze ogarnia..xD Wiem że zjebalem ale nigdy nie widziałem tak szybko s*******ajacego lidera!;d a teraz dopiero Kiks ma wakacje, demotywujacy ded, co Jacek?xD
juz zapomniales ze kiedys byl dla ciebie idolem i dobrym kolega? ;]
twistoff
24-08-2009, 17:51
jak ty bys tak na rl umial s*******ac to bys nie dostal wpierdol na swoim osiedlu bedac na spacerze z kolezanka jakis rok temu hahah
--- twistoff dodał 0 minut i 40 sekund później ---
po delecie*
a wyobraz sobie ze twoi kumple typu ziomeck, etc. wychodza z gildii walczyc przeciwko, zostalbys z urbem?
moze by odszedl ale pozniej by po nim nie cisnal tak jak ty to robisz po tym wszystkim.Zal
ansekabanse
24-08-2009, 17:56
po delecie*
jak wybuchla wojna to ty sam pisales ze nie masz nic do urba i duzo mu zawdzieczasz (chociazby chara) a odszedles bo idziesz za ziomkami.Nie minelo pare tygodni jak mu srales na forum,wyzywales etc takze sam przyznaj ze rude to wredne i falszywe =]
--- ansekabanse dodał 3 minut i 20 sekund później ---
Ofc to tyczy sie zuthera nie alety
I znowu Wanted musiał stracić 200 fragów by zabić Puchego 8o
plan_zniszczenia
24-08-2009, 19:02
gratulacje matematyki w szkole. :)
czy cyfra 8 równa się 200? do tego na noobach?
Zutersky
24-08-2009, 19:15
brawo wkoncu cos wyszlo i nikt nie padl od was \o/
tajemniczy111
24-08-2009, 19:24
po delecie*
Glownie stosuje sie zasady rl to rl, gra to gra. Jak by chcial to mogl wyjsc,nie mialbym nic do niego. Szanuje go jako osobe-kumpla w zyciu a nie jako kolege w Tibii.
Jak wiesz wielu moich dobrych kumpli wyszlo z gildi, wiec jakos nie mam nic przeciwko temu. Ich wybor, jedny wyszli by sie bawic, inni by moc expic, a jeszcze inni wykorzystali zamieszanie by wrocic na azurze i pokazac teraz jacy to oni nie sa pro.(miedzy innymi fra,zaghi i cala austria team)
http://www.***********.com/521983368.html - (spidiszar) moj view, przed ss-em. Po SSie zapomnialem nagrywac.
No ta ogolnie to, co tu duzo gadac o ogarnianiu skoro nas bylo zaledwie 5, a Was zebralo sie 20 (po SSie, oczywiscie). To za duzych szans na przezycie nie bylo, co nie ? To nie wiem po co sie jaracie, ze padlismy.
A Ty Sherion mowisz o ogarnianiu i bluznisz na wszystkich, a popatrz jak Ty padles. Czyzby hotkeye z Alety? :] Nie mam zamiaru sie tutaj wyklocac i "pluc komus w twarz", ale zastanow sie jak Ty dzis ogarnales, zamiast wyzywac wszystkich na okolo.
AdiZgOlekk
24-08-2009, 22:12
ma ktos moze cama po ssie?
#up
wojcik mial wrzucic jak wroci z pracy ale cos dlugo pracuje :(
tajemniczy111
25-08-2009, 00:19
Wiesz teraz sklepy z telefonami sa 24h/7 ;p
Wiesz teraz sklepy z telefonami sa 24h/7 ;p
Takie rzeczy tylko w Erze!
Zutersky
25-08-2009, 01:17
Po SSie zapomnialem nagrywac.
"ok"
sheriona cam jest z dupy widac 2 dedy jak aru braklo potionow, a kiks padl jak zwykle
Sherion exura na bocie nie starczy:/ Przerzuc sie na Elfa i sobie 2 leczenia ustaw:D
tajemniczy111
25-08-2009, 07:46
ohhohoho, przynajmniej nie zostawilem arucarda i staralem sie go leczyc do konca, pewnie ty bys zrobil inaczej?
Archimendus
25-08-2009, 10:37
Dobra, dajcie nawet ten hujowy film, bo chodzą słuchy, że Sherion mnie z różdżki dobił.
Siggurdius
25-08-2009, 11:00
nie wiem czy znowu, jakis czas temu go złożyliśmy w 2 sorców.
ja tu widze ze ladna e-napinka ; )
Bichowsky
25-08-2009, 11:24
Sherion exura na bocie nie starczy:/ Przerzuc sie na Elfa i sobie 2 leczenia ustaw:D
jak taki madry jestes to kupuj pacca i wchodz do demejdzplanu i zobaczymy czy masz lepsze pvp niz szerion
Zutersky
25-08-2009, 12:16
ohhohoho, przynajmniej nie zostawilem arucarda i staralem sie go leczyc do konca, pewnie ty bys zrobil inaczej?
ofc ze bym sie schowal do pz albo jak urb 3 kratki przed biegal ;]
XxFilipXxX
25-08-2009, 17:27
Sherion daj caaaaama!
zjadlemcukierka
25-08-2009, 18:22
http://www.youtube.com/watch?v=x0hB0uBYcWk
już wiadomo dlaczego sherion wczoraj padł jak pies, tam jest napisane ze to Urbexx ale naprawdę to sherion dzwonił
3eba było wziąć neta z ERY ahah
Sherionsky
25-08-2009, 21:29
http://www.***********.com/426308426.html
Macie film po ss'ie. Nie uzywam rozdzki, wiec nie moglem nikogo z niej dobic. [;
Nie mam zamiaru mowic, ze nie zjebalem, bo wiem ze zjebalem.. xD Ale wyjebane jajca w to mam. Nie mialem bindow z Alety, tylko z OTS'a i mialem binda na leczenie z innego druida. Mysle, ze warto bylo pasc po to, zebyscie pozniej stracili 5 fragow. [;
/Wójcik.
Sherion, co do tego, ze stracilismy 5 fragow to racja, ale doszlo do tego, poniewaz Morson zalogowal sie pierwszy podczas, gdy bylo mowione, zeby sie nie logowac. Jak widac zreszta na filmie, to reszta ekipy zalogowala po to, by mu pomoc, co bylo raczej wiadome. Co, do Aru to chyba bylo istotne, ze padnie ze skullem. Staral sie blokowac Waszych ludzi, zebyscie nie wydostali sie stamtad, a nasi starali sie gubic locka. A Jackowi sie nie udalo, bo dostal soulfire od Baytera. Pisze to dla sprostowania calej sytuacji i nie widze powodow do wyzwisk, czy cokolwiek. Nie mam najmniejszego zamiaru "obrzucac kogos miesem". Napisalem to, abyscie zrozumieli jak wygladalo to z drugiej strony.
10:13 Sherion [153]: Urban ku*wo je*ana
10:13 Sherion [153]: Buda
No, tutaj sie popisales, nie ma co :] Takimi wyzwiskami pokazujesz tylko jaki to jestes madry.
Daj_mi_bana
26-08-2009, 11:33
<close> miss
checheche fajne esesy ziooom:cup::cup:
Szkoda tylko, ze Ci sie cos poje*alo ;<
Bichowsky
26-08-2009, 15:58
Zuter wyjasnisz nam dlaczego tluczecie sie z gildia avandona ?
heh, ja bym powiedzial ze to nephilims przejrzalo na oczy, ale to tylko moje zdanie
Zutersky
26-08-2009, 18:08
to chyba gildia zuterka zaczela zabijac ludzi od avandona za nic i wywalac z expow. panowie wkoncu przejrzeli na oczy i dolaczyli do wantedB)
ty to jestes zajebisty i wiesz wszysto najlepiej ;d
nom wiem zuterQ ;* dasz gg/nk ??????
cos tu kurwa ostatnio cicho
taa prosił bym aby wspaniali gracze dalej wypisywali swoje fantazje na owym forum
:]
Bichowsky
28-08-2009, 13:01
taa prosił bym aby wspaniali gracze dalej wypisywali swoje fantazje na owym forum
:]
to zajeb cos madrego szefo
Szalona_Sowa
28-08-2009, 17:23
No to ja mam takie zapytanie :D
Są tu jacyś ludzie z trójmiasta lub okolic? Można by zorganizować jakieś spotkanie ;) Niech wszyscy co są chętni się odezwą tutaj albo na PW.
Pamiętajcie, że osoby poniżej 18 roku życia będą spożywać Kubusie! :D
@Edit specjalnie dla Acriati
Moja fantazja: Zabić dragona MS'em z knife.
plan_zniszczenia
28-08-2009, 18:24
Są tu jacyś ludzie z trójmiasta lub okolic? Można by zorganizować jakieś spotkanie ;) Niech wszyscy co są chętni się odezwą tutaj albo na PW.
był zlot ale wątpie żebyście przyjechali, zresztą... Jeśli jakiś będzie zlot w Gdańsku to może być fajna krwawa jatka.
był zlot ale wątpie żebyście przyjechali, zresztą... Jeśli jakiś będzie zlot w Gdańsku to może być fajna krwawa jatka.
Bynajmiej by sie cos ciekawego dzialo jakby zaczeli sie napi**dalac :P
@Szalona_Sowa
Sadzac po twoim wieku to wnioskuje ze tez bedziesz pil kubusie...
Szalona_Sowa
28-08-2009, 18:53
Sadzac po twoim wieku to wnioskuje ze tez bedziesz pil kubusie...
Na cóż, jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma :)
Nie zrozumiałeś do końca przesłania ;) To niema być opcja "ustawiamy się w centrum o 23.14, każdy niech weźmie kose i w*******amy się marjoli na hate bo mi plate seta zajebał z depo."
Takie spotkanie, żeby pogadać, pośmiać się itp też może być fajne ;) Zwłaszcza przy Kubusiach ^_^
I to niema być zlot (Czyt. Pierwszego dnia pijemy, następne 3 leczymy kaca), ale kameralne spotkanie. Myślę że nawet gdyby chłopaki z przeciwnych gildii się spotkali, mieliby na tyle rozumu żeby wytrzymać te parę zdań rozmowy z oponentem.
to jest ziomek, podziwiam ludzi, którzy robią z siebie sami ciotę
Szalona_Sowa
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk
8o8o8o
Ciri the Witcher
28-08-2009, 19:01
Szalona_Sowa
Użytkownik forum
8o8o8o
a ty to majster jestes, masz 18 lat i wszyscy ponizej twojego wieku to cioty, nie?
@Down
dobrze powiedziane ;P
Szalona_Sowa
28-08-2009, 19:08
Serio, nikt ci nie mówił że nie używa się słów których znaczenia się nie zna?
Wiem że na google wchodzisz tylko, gdy szukasz skryptów do Elfa, więc poszukałem za ciebie. => http://pl.wiktionary.org/wiki/ciota Mam nadzieje że poradzisz se z taka obszerną lekturą.
BTW. wiesz że masz syndrom internetowego napinacza? Każdy kto nie chleje co najmniej browara na dzień = "ciota".
Pozdro, ostatni mój post skierowany na tak niski poziom jaki prezentujesz.
Szalona_Sowa
Użytkownik forum
8o8o8o
Ja zaś polecam zajrzeć w słownik i odszukać znaczenie słowa "ciota" czy. Monek.
--- _Tegax_ dodał 1 minut i 54 sekund później ---
Serio, nikt ci nie mówił że nie używa się słów których znaczenia się nie zna?
Wiem że na google wchodzisz tylko, gdy szukasz skryptów do Elfa, więc poszukałem za ciebie. => http://pl.wiktionary.org/wiki/ciota Mam nadzieje że poradzisz se z taka obszerną lekturą.
BTW. wiesz że masz syndrom internetowego napinacza? Każdy kto nie chleje co najmniej browara na dzień = "ciota".
Pozdro, ostatni mój post skierowany na tak niski poziom jaki prezentujesz.
Monek po jednym to nogi rozkłada.
@ Chodziło mi dokładnie oto że kolega napisał że poniżej 18 będą pić co najwyżej kubusia, a sam ma wpisane 17 lat, nie chodziło mi chłopaki o ilość czy coś takiego
@Tegax
Oj widzę interesują cię moje posty i napierdzielasz pociski, chłopcze ( jeśli mogę tak napisać) ja cię nie wyzywałem od "cpunów" i nic do ciebie nie mam ;)
Siemka, mam na sprzedaz nagrania z nowej plyty Sigga :D owe nagrania z ventrilo obowiazuja prawa autorskie, takze moge je Wam odsprzedac za 5k. 8o Jezeli, ktos by chcial wystarczy tylko napisac do mnie na Tibii. 8o
@Siggu
Żono moja :D:D:D
Bynajmiej by sie cos ciekawego dzialo jakby zaczeli sie napi**dalac :P
http://img200.imageshack.us/img200/6364/1129200864204.jpg
Kiedy kvrwa nauczycie się, że BYNAJMNIEJ TO NIE PRZYNAJMNIEJ! (http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej)?
Jak nie znacie znaczenia danego słowa, to po chvj je używacie?
Jeżeli myślałeś, że zaszpanujesz znajomością języka polskiego, to się pomyliłeś. Przykro mi. :(
Siggurdius
28-08-2009, 22:25
zabawne tegax, masz 30 lat, jajka opierzone, a sie zachowujesz jak gówniarz. to chyba od tego grania na non-pvp.
Kiedy kvrwa nauczycie się, że BYNAJMNIEJ TO NIE PRZYNAJMNIEJ! (http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej)?
Jeżeli myślałeś, że zaszpanujesz znajomością języka polskiego, to się pomyliłeś. Przykro mi. :(
I to jeszcze zle napisal, ehhh...
Ciri the Witcher
28-08-2009, 22:48
Jako pilny uczen pozwole sobie wkleic z slownika jezyka polskiego:
bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.»
*
bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.»
Minek91^^
29-08-2009, 00:00
zabawne tegax, masz 30 lat, jajka opierzone, a sie zachowujesz jak gówniarz. to chyba od tego grania na non-pvp.
Heheh own3d P.S kazdy kto ma choc odrobine rozumu s*******a z tego pojebanego serwa ze tak powiem pzdr. a non-pvp t dobry odpoczynek od zje..bow
twistoff
29-08-2009, 00:41
hahaha zgadzam sie w 100% ;]
Chory_Pastor
29-08-2009, 00:50
pały to pały :********
Jestes zajebisty. Bedziesz moim kumplem ?? :baby:
Heheh own3d P.S kazdy kto ma choc odrobine rozumu s*******a z tego pojebanego serwa ze tak powiem pzdr. a non-pvp t dobry odpoczynek od zje..bow
Wkoncu homo sapiens na forum . Innym to ciezko zrozumiec wiec placza o moje non pvp ;(
@Monek
Jesli tak mowisz to przepraszam .
--- _Tegax_ dodał 2 minut i 46 sekund później ---
od tego "grania na non-pvp" nabrałem dystansu do idiotów i nie skomentuje Twojego postu.
Ale bynajmniej nie chodzi mi tu o to, kto jest zajebisty. Po prostu wkvrwia mnie, jak ktoś używa słów, których znaczenia nie zna.
Tak, specjalnie użyłem 'bynajmniej'.
W języku polskim nie ma podwójnego znaku zapytania. Jest pojedynczy znak zapytania oraz potrójny znak zapytania (który to stosuje się do zwiększenia emfazy wypowiedzi).
Dodadkowo zrobiles odstep miedzy pytajnikami, a wyrazem konczacym zdanie.
Siggurdius
29-08-2009, 10:29
wlasnie widze jaki dystans do idiotów masz
W języku polskim nie ma podwójnego znaku zapytania. Jest pojedynczy znak zapytania oraz potrójny znak zapytania (który to stosuje się do zwiększenia emfazy wypowiedzi).
Dodadkowo zrobiles odstep miedzy pytajnikami, a wyrazem konczacym zdanie.
Dobrze, że nas oświeciłeś 8o8o8o8o
Chciałeś zabłysnąć - jak zwykle się nie udało.
plan_zniszczenia
29-08-2009, 13:58
ludzie, weżcie się opanujcie zrobicie z tego tematu lekcje języka polskiego...
Spokojnie, bo się zaraz pobijecie.
Bichowsky
29-08-2009, 16:44
J E B A C P O L I C J E
Zutersky
29-08-2009, 18:39
18:08 Loot of Massacre: 70 gold coins, 35 gold coins, demonic essence, a soul orb, an old twig, meat, a piece of Massacre's shell
twistoff
29-08-2009, 18:55
18:08 Loot of Massacre: 70 gold coins, 35 gold coins, demonic essence, a soul orb, an old twig, meat, a piece of Massacre's shell
beznadziejny loot
ansekabanse
29-08-2009, 19:43
Tibijczyk dzwoni do swojego zabójcy
jutube :D hahaha
Sherionsky
29-08-2009, 23:29
22:58 Livyatan [153]: sherion
22:58 Livyatan [153]: scieli juz drzewo
22:58 Livyatan [153]: na twoja trumne
22:58 Livyatan [153]: psie
22:58 Livyatan [153]: masz
22:58 Livyatan [153]: kose
22:58 Livyatan [153]: na rl
22:58 Sherion [153]: No ok
22:58 Sherion [153]: Juz mowiles
22:58 Sherion [153]: ;d
22:58 Livyatan [153]: a twoja siostra
22:59 Livyatan [153]: zostanie wyjebana
22:59 Livyatan [153]: i zabita
22:59 Livyatan [153]: martw sie
22:59 Livyatan [153]: z tego co slyszalem
22:59 Livyatan [153]: martwisz
22:59 Livyatan [153]: sie o siostre
22:59 Livyatan [153]: pojdzie doi piachu
22:59 Livyatan [153]: jak tyu
22:59 Livyatan [153]: kurwa
22:59 Livyatan [153]: sherion
22:59 Livyatan [153]: nokia
22:59 Livyatan [153]: 3310
23:00 Livyatan [153]: jestes zero
23:00 Livyatan [153]: na liscia
23:00 Livyatan [153]: pizdeczko
23:01 Livyatan [153]: ile nokia 33 10 w abonamencie dla biznesmenow
23:01 Livyatan [153]: ?
23:01 Livyatan [153]: ty
23:01 Livyatan [153]: sherion zolnierze kaski na lep i bulgotac
23:02 Livyatan [153]: wojcik
23:03 Livyatan [153]: jestes absurdalym buraczanym kmotem
23:03 Livyatan [153]: wojcik
23:03 Livyatan [153]: jestes absurdalym buraczanym kmotem
23:03 Livyatan [153]: wojcik
23:03 Livyatan [153]: jestes absurdalym buraczanym kmiotem
23:03 Livyatan [153]: sherion
23:03 Livyatan [153]: maszkose na rl
23:03 Livyatan [153]: siema
23:03 Livyatan [153]: psie
23:04 Livyatan [153]: maszkose na rl
23:04 Livyatan invites you to his party.
23:06 Livyatan [153]: padasz
23:06 Sherion [153]: Ok
23:06 Livyatan [153]: jak scierka
23:06 Livyatan [153]: jebany
23:06 Sherion [153]: Juz skoncz pierdolic
23:06 Livyatan [153]: nieogar
23:06 Livyatan [153]: :)
23:06 Livyatan [153]: wesz
23:06 Livyatan [153]: bo cie dojde
23:06 Livyatan [153]: na rl
23:06 Livyatan [153]: zero
23:06 Sherion [153]: HAhahaha
23:06 Lord xoti [99]: radek
23:06 Lord xoti [99]: spokoj
23:06 Livyatan [153]: widzialem cie
23:06 Livyatan [153]: jestes na lisciua
23:06 Lord xoti [99]: ... ;d
23:06 Livyatan [153]: synek
23:07 Lukaszexx [46]: hahahaha
23:07 Dryloz [7]: Goooooooool
23:07 Lukaszexx [46]: please next
23:07 Lord xoti [99]: bo znow bedzie przypal
23:07 Livyatan [153]: kurwa
23:07 Livyatan [153]: wojcik
23:07 Dryloz [7]: Jestem rudy
23:07 Variacjusek [58]: ;*
23:07 Livyatan [153]: zajebie cie na rl
23:07 Lord xoti [99]: ;)
23:07 Livyatan [153]: ;lkicz sie z tym
23:07 Livyatan [153]: ze kurwa
23:07 Lord xoti [99]: ile wypiles?
23:07 Lord xoti [99]: ;d
23:07 Livyatan [153]: cier zabije
23:07 Livyatan [153]: smieciu
23:07 Livyatan [153]: 100
23:07 Livyatan [153]: %
23:07 Benjamin: If you need help with letters or parcels, just ask me. I can explain everything.
23:08 Livyatan [153]: masz pewne
23:08 Livyatan [153]: one moment one schoock
23:08 Livyatan [153]: cie
23:08 Livyatan [153]: kurwa
23:08 Livyatan [153]: zajebie na rl
23:08 Livyatan [153]: pierdolony
23:08 Livyatan [153]: gms
10 minut w thais i masz przypal Radek ! ;d
/Wójcik.
Vrzasiastyy
30-08-2009, 02:39
Dzisiejszy cam,wkońcu pykło :D
http://www.***********.com/596264363.html
speedy~
Zutersky
30-08-2009, 03:37
wkoncu pyklo! oby tak dalej
@ Sherion
Ale ty nie musisz nikomu udowadniać że Radek to idiota :)
@Xoti
Kurwa wrócilem z impreski i mialem wbijac na kompa ja jebie szkoda ze mnie nie bylo :/
;)
Czekotubka
30-08-2009, 10:17
Haha xotiemu wkoncu pykło ^^. Nie no coz moge rzec gz
ZoxyToksi
30-08-2009, 13:22
WoW
czemu w nocy ?? akcje powinny być przed 19.00 bo ja i moji koledzy 13 letni śpimy już. Jak byśmy byli nie byłoby tak wam wesoło ;)
--- ZoxyToksi dodał 0 minut i 33 sekund później ---
hahaha fajnie
Wczoraj była niezła akcja: Haos na kozaka zrobił skulla w venore, jak całe Wanted było albo online, albo w innych miastach, a Nephilimsy odrazu zblokowali statek i go stracił (świetna akcja, rly). Dostliśmy wtedy spam od 10 osob "HAHAHAHAHAHHAHA" "AHAHAHAHAHAH", "teraz wasza kolej!!, "zrobcie skulla, my zrobiliśmy!!". To ok, Xalf zrobił skulla w Yalahar, gdzie siedziało całe Neph~, i nie dość, że nie padł, to jeszcze zabiliśmy 4 osoby.
Johny Cross
30-08-2009, 13:57
chcialbym ogarniac tak jak wy ;o
Ciri the Witcher
30-08-2009, 21:31
boli was to? iks de hehehehe
No w chuj :D
Bichowsky
30-08-2009, 21:52
kto mi powie co sie dzieje z precikiem ?
twistoff
30-08-2009, 22:18
Nephilims:
Buubcioo
Gimli Gloinssohn
Kinneas Inverse
Toheran
Wanted:
Kordo Skan
no no,chlopaki sie obudzili
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.