PDA

Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Eloth'
22-06-2009, 21:11
=]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kitiara
23-06-2009, 00:37
Ekhm..Juz nie bede mówił, czego ty poszukujesz na tibii od paru ładnych lat ;]

Napewno Ciebie :D

Zutersky
23-06-2009, 03:36
piekne nowe respy na yalahar necro/hero ( lewa strona bez zmian chyba)

http://www.speedy&share.com/757301691.html

Siggurdius
23-06-2009, 06:46
@Eloth the Punisher
Fajnie, ze tylko tutaj jestes taki wygadany, w ogóle ekspert od spraw wojennych itd. Gratuluje!

Artemon
23-06-2009, 11:03
piekne nowe respy na yalahar necro/hero ( lewa strona bez zmian chyba)

http://www.speedy&share.com/757301691.html

No to kozacko zrobili. X(

Nuriel
23-06-2009, 14:15
Jesteście tacy zabawni, nie mogę przestać się śmiać

Eloth'
23-06-2009, 14:48
@Eloth the Punisher
Fajnie, ze tylko tutaj jestes taki wygadany, w ogóle ekspert od spraw wojennych itd. Gratuluje!

Wygadany? A co takiego mowie co ci nie pasuje?

twistoff
23-06-2009, 15:30
to wiadomo od dawna

Niestety draz pojechal ja od kurew,i mial chujowy czarno-czerwony outfit,wiec jemu by nie dala X(

ansekabanse
23-06-2009, 15:42
Dobra chlopaki wrocmy do meritum.Rozwiązłość Takli nie jest głównym tematem.Jej dupa jej sprawa.Co tak cicho na azurze?Od paru dni,oprócz paru snejkow ze strony Nephilims nie dzieje sie nic.Wczoraj chyba zanosilo sie na ob?

Emeryt__Azury
23-06-2009, 16:19
ta wojna moze trwac wiekami gdyz Nephilims leci sobie ostro w kulki

Wojna to wojna , partyzantka też jest wojną : )

Walczą rozsądnie i to się ceni :)

Galt'ar
23-06-2009, 19:24
ja julcie tu będę bronił i nie pierdolcie że dupy daje jak nie daje ;]

Sherionsky
23-06-2009, 20:30
Kurwa, jak wszyscy jestescie takie wyjebane w kosmos ogarniacze, to czemu tylko na forum pierdolicie? Zrobcie gildie, dolaczcie do ktorej chcecie strony i pokazcie nam co to jest prawdziwa wojna, zamiast smuty pisac na forum 'tylko sneaki robia, tylko pz grzeja, boja sie wyjsc na ob'.. Jak juz ktos napisal, takich kurewskich zagrywek uczylismy sie od najlepszych, wiec mamy zamiar wykorzystac wszystko co sie da. ;]

/Wójcik.

Precik
23-06-2009, 21:25
ta wojna moze trwac wiekami gdyz Nephilims leci sobie ostro w kulki

My lecimy w kulki? To wanted miało 2h na ogarniecie ekipy nie podołali temu bo czekali na URBA. Marjan musial wyjsc z psem to poszlismy na otsa. Poza tym jak na razie to my lapiemy fragi.

suehsbzewd123
23-06-2009, 21:53
Na jakim gracie ots ?

Sherionsky
23-06-2009, 22:36
Tajne/poufne. ; d

/Wójcik.

Aglerer
23-06-2009, 23:11
Heh Precik, z tego co wiem to Marek nie ma psa. Pozatym Urb pisal do Marjana, ze bedzie po 22, poniewaz nie bylo go chwile w domu i Marek sie zgodzil, po czym to Wy nie wyszliscie na OB. :)

Precik
23-06-2009, 23:24
Heh Precik, z tego co wiem to Marek nie ma psa. Pozatym Urb pisal do Marjana, ze bedzie po 22, poniewaz nie bylo go chwile w domu i Marek sie zgodzil, po czym to Wy nie wyszliscie na OB. :)

Z tego co ja wiem marajn sie na nic nie zgadzal bylo ustalone czekamy do 22.
I MARJAN MA PSA.

Aglerer
23-06-2009, 23:41
Wy o tej opence zapewne wiedzieliscie od samego rana. A nam powiedzieliscie w ostatniej chwili, wiec nie ma co sie dziwic, ze moglismy byc nie przygotowani na taki ruch. Troche to czasu nam zajelo. ;)
Wczoraj na opene tez nie wyszliscie, chociaz ze byliscie umowieni na 20.00.
Nawet czesc z Was to potwierdzila. :]

Powolniak
24-06-2009, 00:16
nie tańczycie jak wam wanted zagra,
o wy brzydoki :|

Zutersky
24-06-2009, 02:06
Wy o tej opence zapewne wiedzieliscie od samego rana. A nam powiedzieliscie w ostatniej chwili, wiec nie ma co sie dziwic, ze moglismy byc nie przygotowani na taki ruch. Troche to czasu nam zajelo. ;)
Wczoraj na opene tez nie wyszliscie, chociaz ze byliscie umowieni na 20.00.
Nawet czesc z Was to potwierdzila. :]

upadliscie tak nisko zeby sluchac ludzi z pod carlina ;]?????

Ciri the Witcher
24-06-2009, 02:58
Siema ;D
Widze ze Lyoth trzyma kondyche i dalej walczy na forum. Kiedy w koncu wyjdziesz swoim mega charem poza PZ??

Gorrath
24-06-2009, 10:23
Siema ;D
Widze ze Lyoth trzyma kondyche i dalej walczy na forum. Kiedy w koncu wyjdziesz swoim mega charem poza PZ??

<pif paf> dedek noobasie ^^

Yours Waszka

Aglerer
24-06-2009, 11:04
upadliscie tak nisko zeby sluchac ludzi z pod carlina ;]?????

Nie, napisalem to tylko z tego powodu, aby sprostowac sprawe, nic wiecej.
B)B)B)

Najwyzsza prawda
24-06-2009, 11:42
O widze jest nowy rzecznik prasowy Wanted.
Aglerer chu.j nas obchodzi co wy chcecie i kiedy i tyle samo nas obchodzi ile mamy na was czekac,nauczcie sie juz nie wy ustalacie reguly, czas i miejsce,my sramy na Wanted i ich zachciewajki,wy gowno mozecie zrobic,i tyle samo macie do gadania.

Nuriel
24-06-2009, 11:58
Aglerer chu.j nas obchodzi co wy chcecie i kiedy i tyle samo nas obchodzi ile mamy na was czekac,nauczcie sie juz nie wy ustalacie reguly, czas i miejsce,my sramy na Wanted i ich zachciewajki,wy gowno mozecie zrobic,i tyle samo macie do gadania.

Dokładnie. (Chociaż wolałbym wiedzieć, z kim się zgadzać :P)

Ag, mimo całej mojej sympatii, to nadal jesteś tam tylko szeregowych mięsem armatnim i nie masz jeszcze pojęcia o wielu rzeczach dotyczących wojny ;)

No, ale przynajmniej potrafisz się podpisać nickiem, w przeciwieństwie do większości ogarniaczy..

Aglerer
24-06-2009, 12:12

Wiedzialem, ze to kiedys nastapi, pojedzie mnie po ambicji jakis geniusz, zarazem pro, ktory wie wszystko na ten temat i nie potrafi wysluchac opinii drugiej strony. Dla Twojej wiadomosci nie jestem zadnym rzecznikiem prasowym, poprostu przedstawilem nasze zdanie w tym temacie.

#Najwyzsza~
A Ty kim tu jestes? Przedstaw sie, skoro mamy tak rozmawiac. Nie logowalem sie tutaj, zeby sie wyklocac z takimi osobnikami o niskim poziomie inteligencji jak Ty, ktory tylko potrafi wyzywac wszystkich na forum, a sam sie nie przedstawi. Ale majac takie info przypuszczam, ze jest to ktos z 'drugiej strony' mozna to zauwazyc po cietej riposcie. W sumie to nie bylo sie czego spodziewac. Ale dobra ja sie wcale tym nie mam najmniejszego zamiaru przejmowac, wszedzie Was mozna znalesc. Chodzi mi o osoby, ktore maja "duze usta" i nie potrafia sie dogadac jak czlowiek z czlowiekiem, ale to juz nie moj problem. ;)

Artemon
24-06-2009, 12:30
Ogarnijcie mi pacca :confused:
A wy się tak czepiacie tego Lyotha :/ Może ma jakieś inne chary którymi walczy?:p

Najwyzsza prawda
24-06-2009, 14:52
Aglerer skoro obrazilem cie badz jak ty to napisales zwyzywalem,to jestes bardzo delikatnym chlopcem.Wyrazilem swoje zdanie na temat ustalania regul przez Wanted.Czasy sie zmieniaja.
To czy mam zamiar sie przedstawic czy nie to moja sprawa.Skoro ktos nie potrafi odniesc sie do merytoryki rozmowy tylko musi wiedziec z kim rozmawia to nie moj problem.Nicki tu na forum nie maja dla mnie znaczenia kto kim gra chodzi o sens dyskusji.
A i skoro wypowiadasz sie w liczbie mnogiej piszac:[Dla Twojej wiadomosci nie jestem zadnym rzecznikiem prasowym, poprostu przedstawilem nasze zdanie w tym temacie.] to jednak chcesz byc postrzegany jako rzecznik calej strony moze ktos namascil cie i zostales zlotoustym strony Wanted.
Wiec na przyszlosc wiedz ze skoro chcesz byc odbierany powaznie to pisz ze przedstawiasz w danej wypowiedzi swoje zdanie a nie nasze.

Ariet
24-06-2009, 16:15
Chuja wiecie, tak samo jak ja, ale nie !!! trzeba napisać przynajmniej jedną historię którą sie usłyszało pod depo jak gadali ze soba ci co tez chuja wiedzą

@DOWN : Żałosne

Fan_atyk
24-06-2009, 16:17
Ostatnio spotkalem jednego z najwyzszych druidow na azurze, a mianowicie Sherion aka Wojcik-Wojcicki. Dzieki uprzejmosci tego ow pana przeprowadzilem z nim wywiad i teraz juz wszystko o nim wiem !!!! Chce sie z wami podzielic !
O to 1 z tych czesci, reszte dolacze pozniej.
15:34 xxx [x4]: Witam Cie Sherionie. Czy moglbys sie nam przedstawic krotko?
15:34 Sherion [150]: JO ! Jestem Lukasz Wojcik, mieszkam w w-wie i jestem bogiem w domu i na Tibia, a czasem na otsie (pvp-enfo.no-ip.org) jak se kupie bonusy.
15:34 xxx [x4]:A slyszalem ze sprzedajesz telefony w komisie.
15:34 Sherion [150]: No tak, dobrze mi placa, a ze nic innego nei umiem bo nei mam nawet matury to cos musze robic, nie?
15:34 xxx [x4]:Acha, to fajnie. Opowiedz nam krotko o nowej sytuacji na servie.
15:35 Sherion [150]: No to bylo tak. Marjola to moj pro ogar bro i tak na prawde to ja mu powiedzialem, zeby wyjebal Wanted i poszedl ze mna. Kazdy wie ze w Wanted to ja bylem najwazniejszy, zawsze mieli wszyscy do mnie respekt i teraz tez tak jest.
No ogolnie to my caly czas expimy, wychodzimy na openki, kazdy battle konczy sie tym ze wanted gdzies campi.
15:35 xxx [x4]: A czemu wyszedles z wanted ?
15:35 Sherion [150]: No bo mnie tam prawie nikt nie lubil, bo jestem psem. Abusuje kogo popadnie bo inaczej to sam nigdy nie uzbieralem nawet gpka, a tak to mam 150 edka i sdkuje.
15:35 xxx [x4]: A jak to sie stalo, ze ostatnio padles ???
15:35 Sherion [150]: No bo kurcze akurat siostra mi pale robila, a im sie zachcialo mnie bic. Wkurzylem sie bo stracilem moje pro eq i bohy i bp, bo mam rsa. Ale to nie moja wina ze padlem, poprostu fukslo sie tym lamusom.
15:35 xxx [x4]: Hm... A czemu kazdy na servie uwaza Cie za frajera ??
15:36 Sherion [150]: No gdybys mial tak zryta psyche jak ja, nie mial lodowki w domu ani klamek w drzwiach, to jak bys sie zachowywal??
15:36 xxx [x4]: Ok, zal mi Ciebie. Moze teraz powiesz mi kto jest twoim idolem w Tibi ?
15:36 Sherion [150]: Fauron Sigon, to dzieki niemu nabralem odwagi aby wyjsc z Wanted. On jest jednym z najlepszych graczy w Tibi i ma zajebista dupke :*~~.
15:36 xxx [x4]:A teraz szybkie pytania i krotkie odpowiedzi.
15:36 xxx [x4]:Sdek czy antidote rune?
15:36 Sherion [150]:antidote rune
15:36 xxx [x4]:Takla czy Lady sterlajn?
15:36 Sherion [150]:Jebac tibijskie szmaty.
15:37 xxx [x4]:Polska czy Austria?
15:37 Sherion [150]:Austria _/
15:37 xxx [x4]:Tibia 24 h czy szkola
15:37 Sherion [150]:Tibia 24 h
15:37 xxx [x4]:cooper shield czy studdet shild?
15:38 Sherion [150]:cooper shield
Reszte pozniej dam, jo !

Kiniol
24-06-2009, 16:24
@up
Ktos tu ma chyba problem i nie chodzi mi o sheriona

Precik
24-06-2009, 16:24
Ha Ha. Ile to wymyślałeś. Koleś ale ty masz poczucie humoru.

ansekabanse
24-06-2009, 16:44

Stary nie zabardzo sie podniecasz ta gra?Wyluzuj troche ;] Z tego co widze, aglerer napisal swoje argumenty - odpowiedz na arumenty precika i zupełnie nie rozumiem czemu sie tak burzysz?Chyba po to jest to forum,żeby dyskutować,a nie żeby obrzucać się miesem?Kazdy ma prawo wyrażac swoja opinie nawet jesli nie jest liderem lol.Nephilims pokazuje swoją klasę-nc chłopaki.

@Nuriel ty miesem armatnim i pionkiem byłes przez pare ładnych lat,i jakos ci to nie przeszkadzało wypowiadać sie na forach?

twistoff
24-06-2009, 16:56

Nie zesraj sie z tych emocji dzieciaku 8o Jak wanted nie wyszlo na opena to bylo pierdolenie ze sie zesrali, a jak wy nie wyszliscie na opena na ktorego SAMI SIE USTAWILISCIE to juz cwaniaczycie ze nie bedziecie stosowac sie do regul wanted hahahaha prawda jest taka ze juz 2 razy woleliscie grzac dupe w pz zamist wyjsc na ob ;] Wolicie lapac fragi robiac jakies massy kiedy wiecie ze wanted nie jest ready zal.

Ciri the Witcher
24-06-2009, 17:49
@Fan_atyk
Zalosne :S

Mariel
24-06-2009, 18:17
Chyba po to jest to forum,żeby dyskutować,a nie żeby obrzucać się miesem?

Jak widac połowa ludzi, która cisnie wszystkich a nawet nie ma odwagi sie przedstawic nie moze tego zrozumiec ;)

Nuriel
24-06-2009, 19:09
@Nuriel ty miesem armatnim i pionkiem byłes przez pare ładnych lat,i jakos ci to nie przeszkadzało wypowiadać sie na forach?

Ano, pomijając fakt, że gram nieco ponad rok to pewnie masz absolutną rację ;)

Jakbyś poczytał trochę ze zrozumieniem, nie czepiamy się samego Aglerera ani jego zdania, tylko perspektywy wypowiedzi.

@Fan_atyk
Musiałeś być niesamowicie usatysfakcjonowany jak w końcu spłodziłeś to dzieło. Silmarillion się chowa

ansekabanse
24-06-2009, 19:21
Ag, mimo całej mojej sympatii, to nadal jesteś tam tylko szeregowych mięsem armatnim i nie masz jeszcze pojęcia o wielu rzeczach dotyczących wojny ;)

No, ale przynajmniej potrafisz się podpisać nickiem, w przeciwieństwie do większości ogarniaczy..[/QUOTE]

Powiedz mi w takim razie,gdzie tu jest odpowiedz na ripostę aglerera i na jego argumenty?Mówisz ze sie go nie czepiasz,a jednak zamiast wypowiedzieć się na temat wojny,wypowiedziałeś sie na jego temat.Prawda jest taka że nie potraficie sie bronić argumentami-bo wam ich brakuje

tajemniczy111
24-06-2009, 19:39
Ano, pomijając fakt, że gram nieco ponad rok to pewnie masz absolutną rację ;)

Jakbyś poczytał trochę ze zrozumieniem, nie czepiamy się samego Aglerera ani jego zdania, tylko perspektywy wypowiedzi.

@Fan_atyk
Musiałeś być niesamowicie usatysfakcjonowany jak w końcu spłodziłeś to dzieło. Silmarillion się chowa
^^ ale zbyt aktywny na wojnie to ty nie byleś :) Ale Ci co maja wiedzieć to wiedzą dlaczego.
@fan_atyk
Tylko nie rob ze mna "wywiadu".
@war
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A

Artemon
24-06-2009, 22:06
@Fanatyk
On przynajmniej ma jakąś pracę, Ty idź sępić pieniążki od mamy i skończ najpierw gimnazjum. :baby: Poza tym nie ma już antidote rune, tylko antidote potion. :p

@war
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A
To stanij afk pod depo w Venore, będzie jakiś frag.:p

Zutersky
24-06-2009, 22:21
mam nadzieje ze teraz wiecie ze nic nie mozecie bez szwedow ;]]]]]] pozdrowka

ansekabanse
24-06-2009, 22:36
Gz dla wanted wygranej openki!Wynik 31-23
Fragi wanted :
Marjola x2
Nuriel x2
Gaumer x2
Ahabilito
Averious x2
Bayter
Biboxon
Gaddarr
Haosruller
Korsarz Kosiarz
Lord Pinius
Precik
Zestor
Sehil
Demzs
falzer
Fauron Sigon
hammpion
Jimm bomba
Minavand
Halianter
Laro Anna
Lord-Milten x2
Tererian
Dilo Master
Laura'na

Fragi dla nephilims
Urbexx
Dragoholikus x2
Michal Krak
Arucard la'Flak
Judofix butcher
Kara Reis
Lord-umit
Zeussun
Aristocratin x2
Sir Goton
Dark Etein x2
Senso Calaus
Etiq x2
Meeblack
Iron Rascal
Adi Gotti
Leifmaa x3
Patanou
Zamaran Quintus
Krazxow Inuhtah x2
Stofieballofie
Ulfmaa
Ceak
Juzi Saur
Kaly Leth
Arvedu
Nejufevu
Sincks the hunter

twistoff
24-06-2009, 22:45
mam nadzieje ze teraz wiecie ze nic nie mozecie bez szwedow ;]]]]]] pozdrowka

Taaa a wy z austria jestescie po prostu pro ;] szkoda ze uciekliscie,ale coż.Ktos musial przegrać.Lady Siwuszka przesiedziala 3/4 openkI biegajac po ankh i zmieniajac outfity HAHAHAHAAH ROXXANDO

Zutersky
24-06-2009, 22:47
to juz widac gdzie byles jak byl ob kolo siwuszki. i nie porownuj austriakow do szwedow

Najwyzsza prawda
24-06-2009, 22:53
No wszyscy forumowi napinacze dzisiaj byla openka:

Wielkie zwyciestwo Nephilis stalo sie faktem.

Wantedowcy zaczynaja oddawac juz chary szwedom.
Wanted nawet wzielo sobie Dempaha do pomocy ktory gral na Patanou,reszta to szwedzi z Obsidii,na Xalfie Jonthe albo Adde.
Czekamy kiedy reszta bedzie musiala zaczac oddawac chary.
Btw. odebranie dowodzenia Wanted szwedom musi bolec Urbana.

Do wszystkich teraz co zacznal sie madrzyc Nephilis charow nie oddaje,graja real ownerzy na charach.

twistoff
24-06-2009, 23:02

Wanted nawet wzielo sobie Dempaha do pomocy ktory gral na Patanou,reszta to szwedzi z Obsidii,na Xalfie Jonthe albo Adde.

Do wszystkich teraz co zacznal sie madrzyc Nephilis charow nie oddaje,graja real ownerzy na charach.

No stary.Przegraliscie i chuj spojrz prawdzie w oczy B)

Nuriel
24-06-2009, 23:05
Gz dla tego, kto naliczył nam 23 fragi. Ja po charach wyliczyłem 35, mylę się?

Jak chcecie to mówcie, że wygraliście tę openkę, jak dla mnie to możecie nawet mówić, że wygraliście wojnę i rządzicie Azurą. Proszę bardzo :)

Artemon
24-06-2009, 23:08
No stary.Przegraliscie i chuj spojrz prawdzie w oczy B)

Kto przegrał? Jak sądzisz, że Nephilims, to gratuluję umiejętności liczenia. 35:31 dla Nephilims naliczyłem z tego, co wymienił ansekabanse. A sam napisał, że 31:23 :D

Kozacka opena, nie ma co. W końcu coś 'na poziomie'. ;)

Kiniol
24-06-2009, 23:08
Openka byla wyrownana. Zadna ze stron nie miala znacznej przewagi, a pieprzenie typu " Wy przejebaliscie ,bo chuj" jest raczej smieszne. Jak to mowia "liczy sie perspektywa".

twistoff
24-06-2009, 23:10
Savan
Silverona
Master Obitalal dodajcie do listy

@Nuriel-to precik liczyl te fragi a to noob zaniza wam wyniki ;s

Smoq_Xanosta
24-06-2009, 23:17

Bibol przetsan pisac glupoty i robic wode z mozgu ludziom, dobrze wiecie ze u was tez sa ludzie z innych serverow np, sck albo kazik. co do szwedow byl tylko adde i dempah, ale niestety tempak zostal poskladany przez ekipe fea~

Yours,
Smoq

Zutersky
24-06-2009, 23:20
22:54 Urbexx [265]: whats now
22:54 Urbexx: »buy bless
22:54 Urbexx: »go from dara
22:54 Urbexx: »and rly
22:54 Urbexx: »stop fucking
22:54 Urbexx: »take pallys
22:54 Urbexx [265]: ye
22:54 Urbexx: »we have like
22:55 Urbexx: »10 ppl
22:55 Urbexx: »and u say 200 rp
22:55 Urbexx [265]: i am so fuckign lages
22:55 Urbexx: »u are not talking
22:55 Urbexx: »u need to be active

NIEWIERZE XALF MOWI CO URB MA ROBIC NIEWIERZE

SMOKU JAKI SCK HAHA FAIL

Nuriel
24-06-2009, 23:24
Savan
Silverona

Pokaż mi post Precika, gdzie liczy w ten sposób

twistoff
24-06-2009, 23:27

NIEWIERZE XALF MOWI CO URB MA ROBIC NIEWIERZE

SMOKU JAKI SCK HAHA FAIL

No i co w zwiazku z tym?Starasz sie pokazac ze urb nie umie grac albo cos w tym stylu?Sam doskonale wiesz,ze potrafi wiec nie pierdol.Tylko propagande robicie na forum ;]

twistoff
24-06-2009, 23:28
Pokaż mi post Precika, gdzie liczy w ten sposób

Stary to moze zaczniesz czytac tibia.com ;s?On wyliczyl te fragi

Ciri the Witcher
24-06-2009, 23:30
Nawet na Titanii (na ktorej wojny sa znacznie ciekawsze) nie mialem takiego OB :P. Nasz yellow team zrobil wszystko co bylo w naszej mocy :D.
Dzieki za walke :).

Sherionsky
24-06-2009, 23:33
Dzieki za pomoc chlopakiii ! ;d

Nie chcemy pokazac, ze Urb zle gra.. Urb gra dobrze, ale nie bedzie dowodzic bo oddal kontrole szwedkom, ktorzy byli dla niego 'psami'.. ;]

@Smoq.
FAAAAAAIL KURWA !!!!!!! xD

/Wójcik.

Artemon
25-06-2009, 00:06
Nvm.
Fajny ob

Nuriel
25-06-2009, 01:13
Stary to moze zaczniesz czytac tibia.com ;s?On wyliczyl te fragi

Czytam któryś raz, ale nie mogę dostrzec gdzie Precik pisał te liczby. Owszem wypisał, ale nie wyliczył

Eloth'
25-06-2009, 04:44

Hmm. Moze nie Xalf, a Drazharm grajacy na tym charze??

Urbann
25-06-2009, 05:21
/\, dokladnie! czasami z drazem cwiczymy angielski na ob

*Will*
25-06-2009, 07:50
Macie jakiegos cama?

Minek91^^
25-06-2009, 09:39
dajcie linka do cama jakiegos jak ktos nagrywal pzdr.

XxFilipXxX
25-06-2009, 09:40
smoq's view 130 ms
http://www.***********.com/331387447.html

enemy view
22:08 Marshall Don Doggy [159]:
http://www.***********.com/837667781.html

;)
Więcej filmikow na Tibia.de :)

Gz dla neph~ za wygrane OB , oby tak dalej!

Sherionsky
25-06-2009, 11:20
/\, dokladnie! czasami z drazem cwiczymy angielski na ob

HAHAHAHAH ! xDDD

Urb nabral sobie przed ob ogarniaczy typu Adde, Jonthe, Dempah, Niklas itd.. No i kurwa, chyba za duzo do powiedzenia nie mial.. ;d

/Wójcik.

Precik
25-06-2009, 11:54
Savan
Silverona

Koleś podaj nicku którego nie dodałem a napewno się tam znajdzie. A jak nie odpowiada ci moja Frag Lista to zrób sobie swoja. EEEELO

Precik
25-06-2009, 11:59
Macie jakiegos cama?

Tu macie all filmy z ob (http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168231)

tajemniczy111
25-06-2009, 12:04
jeszcze Bsp byl,katrila,mateusz dragon wielki no i ja ofc

AdiZgOlekk
25-06-2009, 13:11
noo 3/4 ludzi nigdy by nie przypuszczalo ze wanted bedzie mialo dempaha czy adde za komandera

Artemon
25-06-2009, 13:16
Te no, Savana dodajcie, bo przecież był na ob X(:D

*Will*
25-06-2009, 13:35
Jak komuś sie nudzi wbijac na otsa www.arlaxis.com moj nick otto de'lotto :D

Precik
25-06-2009, 13:44
Te no, Savana dodajcie, bo przecież był na ob X(:D

Te no pocztaj zasady.

Artemon
25-06-2009, 14:48
Te no pocztaj zasady.

To była ironia. ;)

Siwuszka
25-06-2009, 14:49
Taaa a wy z austria jestescie po prostu pro ;] szkoda ze uciekliscie,ale coż.Ktos musial przegrać.Lady Siwuszka przesiedziala 3/4 openkI biegajac po ankh i zmieniajac outfity HAHAHAHAAH ROXXANDO

Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat.
Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało.
Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ;)

19WeSoL92
25-06-2009, 14:56

haha a z 2 strony spojdz se na fosuhe biegal se miedzy nep a nikt nawet nie byl zainteresowany zeby go zabic ;]

twistoff
25-06-2009, 16:12
Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat.
Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało.
Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ;)

HAHAHA omg dziewczyna która sie tak wyraża LOL to jest jakas patologia ;] dam ci dobra rade.Nie przejmuj sie tak ta grą dziewczyno, bo to żałosne jak laska sie tak wkręca serio ;]
Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają

Siwuszka
25-06-2009, 16:19
HAHAHA omg dziewczyna która sie tak wyraża LOL to jest jakas patologia ;] dam ci dobra rade.Nie przejmuj sie tak ta grą dziewczyno, bo to żałosne jak laska sie tak wkręca serio ;]
Patologie to masz chyba na chacie. Zajmij się sobą, a nie wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema.

ansekabanse
25-06-2009, 16:25
Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają

Co racja to racja 8o twoja reakcja panno siwuszko była bez obrazy-troche prostacka..

twistoff
25-06-2009, 16:29
Patologie to masz chyba na chacie. Zajmij się sobą, a nie wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema.

Dziewczyno jak ci ulży to moge mieć patologię nawet w gaciach ;] Tak cie boli krytyka?Nie moja wina ze na ob siedzialas z luciusem~ na piramidzie i zmienialas se kolorki outfitu.Nie masz klasy-zal ze sa takie wulgarne panny w tych czasach

Siwuszka
25-06-2009, 16:42
Dziewczyno jak ci ulży to moge mieć patologię nawet w gaciach ;] Tak cie boli krytyka?Nie moja wina ze na ob siedzialas z luciusem~ na piramidzie i zmienialas se kolorki outfitu.Nie masz klasy-zal ze sa takie wulgarne panny w tych czasach

Nie boli mnie Twoja krytyka, bo mnie nie znasz człowieku i lata mi to co Ty tam sobie o mnie myślisz, aczkolwiek odpowiedziałam, bo jakiś nie ogarnięty jesteś.
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ?

Roxxy
25-06-2009, 16:45

Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie.
Czasami jednak rozum nakazuję odpowiedzieć na zaczepki. Skąd wiesz czy
ona nie ma klasy? Widziałeś ją w realu, rozmawiałeś z nią? Nie. A co k***
jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,-

Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami.

Pozdrawiam.

Notopeczek
25-06-2009, 16:47

jakby cie stary lal krzeslem co noc tez bys sie tak wyrazal...

twistoff
25-06-2009, 16:48
Nie boli mnie Twoja krytyka, bo mnie nie znasz człowieku i lata mi to co Ty tam sobie o mnie myślisz, aczkolwiek odpowiedziałam, bo jakiś nie ogarnięty jesteś.
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ?

A czy ja powiedzialem co o tobie myśle ofc w pierwszym poście?Powiedziałem ze stalas w pz na openie,a to nie było żadne ocenianie,i mogłaś napisać co sadzisz na ten temat a ty jak typowy dzieciak 12 lat zaczęłaś wyzywać mnie od chujów etc.To było żałosne z twojej strony bo tak naprawde nie powiedziałem nic,co by mogło cie zaboleć.Pozatym wiem co widziałem i nie tylko ja to zauważyłem, ze jak sie zaczal ob to nagle pobieglaś na ank i stałaś z luciusem przy północnej bramie-nie wiem po co zaprzeczasz skoro tak było? Oo

Siwuszka
25-06-2009, 16:51
A czy ja powiedzialem co o tobie myśle ofc w pierwszym poście?Powiedziałem ze stalas w pz na openie,a to nie było żadne ocenianie,i mogłaś napisać co sadzisz na ten temat a ty jak typowy dzieciak 12 lat zaczęłaś wyzywać mnie od chujów etc.To było żałosne z twojej strony bo tak naprawde nie powiedziałem nic,co by mogło cie zaboleć.Pozatym wiem co widziałem i nie tylko ja to zauważyłem, ze jak sie zaczal ob to nagle pobieglaś na ank i stałaś z luciusem przy północnej bramie-nie wiem po co zaprzeczasz skoro tak było? Oo
Koleś, a czy ja mówię, że nie stałam na tej piramidzie ? Potrafisz czytać ? Napisała, że nie zmieniałam kolorów outfitu. I nie nagle pobiegłam na piramidę tylko ja tam cały czas stałam. Oo

Minek91^^
25-06-2009, 16:52
Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie.
jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,-

Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami.

Pozdrawiam.

Moze patologia to i nie jest choc tego nie wiem ale jak laska rzuca wulgaryzmami pusto na wiatr to hmm nie mozna sobie dobrze o niej pomyslec no chyba ze wiemy ze jest zdzira wtedy bym sie z tym zgodzil. Wiec z tad takie wnioski , a sa jakie sa i nic juz tego nie zmieni ;d

Dziub'ek
25-06-2009, 16:52
Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić :) Kiedyś już tutaj pisałem, że jedynie Marian może podzielić Wanted... i się stało... Mam nadzieję, że Aleksy tym razem już nie wróci na Azurę... i tak za długo to trwało... marzenia DOF'u mogą stać się realne...

Minek91^^
25-06-2009, 16:54
Koleś, a czy ja mówię, że nie stałam na tej piramidzie ? Potrafisz czytać ? Napisała, że nie zmieniałam kolorów outfitu. I nie nagle pobiegłam na piramidę tylko ja tam cały czas stałam. Oo

P.S od samego poczatku biegalas moze w czerwonych barwach O.o lol ^^ sama sobie przeczysz albo sie blaznisz jak kto woli ;s

Ariet
25-06-2009, 16:55
Oczywiście tobie nic nie umknie wszystko zauważysz, szczególnie z noob hara

Roxxy
25-06-2009, 16:55
@up (dziubek)
fajny podpis

Ja akurat głównie jak parę innych nie patrzę tylko na jakoś wyrażanych słów ale też na swego rodzaju "czyny"

Minek91^^
25-06-2009, 16:56
Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić :) Kiedyś już tutaj pisałem, że jedynie Marian może podzielić Wanted... i się stało... Mam nadzieję, że Aleksy tym razem już nie wróci na Azurę... i tak za długo to trwało... marzenia DOF'u mogą stać się realne...

;PP tak realne realnymi ale i tak mi brakuje Heg'a i Sndry ;) przynajmniej ludzie na poziomie byli z nami

Siwuszka
25-06-2009, 16:58
P.S od samego poczatku biegalas moze w czerwonych barwach O.o lol ^^ sama sobie przeczysz albo sie blaznisz jak kto woli ;s

A ty też nie wiem po co się wtrącasz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale najpierw każdy był czerwony, a później zmieniliśmy kolory na niebieskie. Żałosne jest to co piszecie.

twistoff
25-06-2009, 16:58

Taa dobra to juz jest najmniej istotne akurat,bo najbardziej chodziło mi o to ze zaczal sie open a ty myk na piramide.I zmienialas te kolory z niebieskiego na granatowy etc. ale to juz nie jest istotne.Istotne jest to,że napisałem prawdę i sie z ciebie śmiałem bo sorry ale mnie to rozbawiło,a ty zamiast przemilczeć albo napisać swoje zdanie to mnie nawyzywałaś.

Ariet
25-06-2009, 16:59
Ja nie wiem jak ta sandra mogła sie w Heg'u Love Love jaki on brzydal był ;p ale powiem jak by sandra grała to bym sie szczerze ucieszył

Minek91^^
25-06-2009, 17:00
Nie wiem po co zmieniac kolory jak i tak zapewne jestes daltonista ...

Siwuszka
25-06-2009, 17:00
Taa dobra to juz jest najmniej istotne akurat,bo najbardziej chodziło mi o to ze zaczal sie open a ty myk na piramide.I zmienialas te kolory z niebieskiego na granatowy etc. ale to juz nie jest istotne.Istotne jest to,że napisałem prawdę i sie z ciebie śmiałem bo sorry ale mnie to rozbawiło,a ty zamiast przemilczeć albo napisać swoje zdanie to mnie nawyzywałaś.

Kolego nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć. Kolory zmieniłam za nim rozpoczęło się OB, za nim wszyscy wybiegli z miasta. Jak nie rozumiesz to mogę Ci to narysować. Nie ma problemu.

Ariet
25-06-2009, 17:02
Ja tam na filmie widziałem jak sie przemknęła Siwuszka tzn na ob była (pustynia)

Minek91^^
25-06-2009, 17:03
Ja tam na filmie widziałem jak sie przemknęła Siwuszka tzn na ob była walka tak yest
ona ciagle sie przemykala gora - dol , dol gora

Siwuszka
25-06-2009, 17:04
Nie wiem po co zmieniac kolory jak i tak zapewne jestes daltonista ...

Masz rację, jestem daltonistką.

twistoff
25-06-2009, 17:05

Pozdrawiam.

A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Ariet
25-06-2009, 17:08
co to za Forum, co to za Temat w którym nie wypowiadają się głowni leaderzy chodzi mi o Marjole Urbexx'a i reszte ludzi którzy są najbliżej jądra wojny, może w tedy widzieliby niektórzy co i jak :confused:

Siwuszka
25-06-2009, 17:08
A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.
Wyluzuj koleś. Jest równo uprawnienie. A swoje osobiste zdanie o tym, jakie laski CI się podobają zatrzymaj dla siebie, a nie wypowiadasz się na forum.

twistoff
25-06-2009, 17:09
Kolego nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć. Kolory zmieniłam za nim rozpoczęło się OB, za nim wszyscy wybiegli z miasta. Jak nie rozumiesz to mogę Ci to narysować. Nie ma problemu.

Dobra to ze biegałas jakies 30 min po dp ank i zmienialas outfity i kolory to jest inna sprawa.Ale na tej piramidzie tez zmienialas kolory i w ogole nie wiem po co tak zaprzeczasz chyba nie ma w tym nic zlego lol?Chyba gorsze jest to ze na niej siedziałas i to była rzecz z której sie smiałem.Wiem co widziałem i nie tylko ja dziewczyno

twistoff
25-06-2009, 17:12
Wyluzuj koleś. Jest równo uprawnienie. A swoje osobiste zdanie o tym, jakie laski CI się podobają zatrzymaj dla siebie, a nie wypowiadasz się na forum.

A ty zachowaj swoje zdanie na mój temat?Ty mnie oceniłaś pierwsza i według mnie jesteś wulgarną laską bez klasy,sorry ale tak sie zachwałaś.Jak prostak

Siwuszka
25-06-2009, 17:13
Dobra to ze biegałas jakies 30 min po dp ank i zmienialas outfity i kolory to jest inna sprawa.Ale na tej piramidzie tez zmienialas kolory i w ogole nie wiem po co tak zaprzeczasz chyba nie ma w tym nic zlego lol?Chyba gorsze jest to ze na niej siedziałas i to była rzecz z której sie smiałem.Wiem co widziałem i nie tylko ja dziewczyno
Uczepiłeś się tych kolorów i piszesz o tym i piszesz. A to, że siedziałam na tej piramidzie to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Niech Cię to nie interesuje. I pisze po raz nie wiem który, że wcale nie zaprzeczam, że zmieniałam te kolory. Moja dobra rada. Naucz się czytać, a nie w tibie grasz.

Siwuszka
25-06-2009, 17:16
A ty zachowaj swoje zdanie na mój temat?Ty mnie oceniłaś pierwsza i według mnie jesteś wulgarną laską bez klasy,sorry ale tak sie zachwałaś.Jak prostak
Nie znasz mnie, więc pisz sobie co tam chcesz. Lata mi to i powiewa.
Dobra. Kończę z Tobą konwersację, bo szkoda mojego bardzo cennego czasu. Narazie.

ansekabanse
25-06-2009, 17:17
Powiem szczerze że muszę w tym przypadku przyznac racje twistoffowi :( Tak sie nie załatwia spraw,a forum nie jest od wyzywania siebie nawzajem tylko od dyskutowania na pewne tematy.A siwuszka zamiast porozmawiać,wymienić sie argumentami pojechała z grubej rury :D Powinnaś wziąć przykład z Takli,która okazała sie mądrzejsza :) Tez nie lubie wulgarnych dziewczyn,ale niestety cieżko o takie szczególnie jeśli graja w tibie pare lat...

Siwuszka
25-06-2009, 17:19
Powiem szczerze że muszę w tym przypadku przyznac racje twistoffowi :( Tak sie nie załatwia spraw,a forum nie jest od wyzywania siebie nawzajem tylko od dyskutowania na pewne tematy.A siwuszka zamiast porozmawiać,wymienić sie argumentami pojechała z grubej rury :D Powinnaś wziąć przykład z Takli,która okazała sie mądrzejsza :) Tez nie lubie wulgarnych dziewczyn,ale niestety cieżko o takie szczególnie jeśli graja w tibie pare lat...

No takie jest już życie. I co zrobisz...

twistoff
25-06-2009, 17:20
Uczepiłeś się tych kolorów i piszesz o tym i piszesz. A to, że siedziałam na tej piramidzie to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Niech Cię to nie interesuje. I pisze po raz nie wiem który, że wcale nie zaprzeczam, że zmieniałam te kolory. Moja dobra rada. Naucz się czytać, a nie w tibie grasz.

W porzadku twoja sprawa,a ja sie z tego smieje i mam do tego prawo bo to było zabawne fighterko ;] Jesli tak cie zabolało to ze ktoś sie z ciebie smieje,to wiedz ze duzo wiecej osob miało z tego polewe i nie ma w tym nic dziwnego ze ktoś to napisał na forum.

Ciri the Witcher
25-06-2009, 17:20
Mozecie przestac zasmiecac forum tymi pierdolami? Chuj mnie obchodzi kto gdzie outfity zmienia a kto tam jest daltonista i komu brak klasy. Ah, a ten pajac aka twistoff niech z laski swojej pokaze swoja "klase" i przestanie sie odzywac. Z gory dzieki

Ariet
25-06-2009, 17:22
A ja jestem za Siwuszką co by nie zrobiła bo ja ją Loff ;);););)

Siwuszka
25-06-2009, 17:22
Mozecie przestac zasmiecac forum tymi pierdolami? Chuj mnie obchodzi kto gdzie outfity zmienia a kto tam jest daltonista i komu brak klasy. Ah, a ten pajac aka twistoff niech z laski swojej pokaze swoja "klase" i przestanie sie odzywac. Z gory dzieki

HAh Racja. _/

Roxxy
25-06-2009, 17:59

Jestem facetem (Marek to wie xD) <3

Zdaje mi się, że jesteś typem czepialskim. Wszystko co się rusza dobrze czy źle, ty musisz to skomentować.

@topic
ktoś wie kiedy następny ob?

Ariet
25-06-2009, 18:17
Roxxy zawołaj kolege Marka na forum, brakuje mi go tu :*

Plichu
25-06-2009, 18:28
Sylwia olej tych napinaczy internetowych.

Jak macie odwage, to pokazcie jak Wy umiecie walczyc, a nie jedyne co to na noobach biegac obok i przeszkadzac w bitwach.

Zal mi dzieci, które nie rozkminiaja akcji co sie dzieje na azurze i wyrazają swoje zdanie ...X(

Alynis~~

Plichu
25-06-2009, 18:35

Nie twoja sprawa jak kobiety sie wyrazają, wolność słowa chyba nie ...
nie potrzebnie zaczynasz sie czepiac ludzi skoro nie wiesz jak sytuacja wyglada. Pomyśl następnym razem zanim zaczniesz sie wypowiadac na jakis tematX(.

Alynis~~

Zutersky
25-06-2009, 18:44
<caps lock> zamknijcie kurwa ryje </caps lock>

Nuriel
25-06-2009, 18:45
Albo załóżcie własny temat.

Bichowsky
25-06-2009, 18:54
jeszcze Bsp byl,katrila,mateusz dragon wielki no i ja ofc

17:49 Dark Etein [94]: utani gran hur ""katrila here

Tutaj dowod ze kolega z Furory byl

Roxxy
25-06-2009, 19:06
Roxxy zawołaj kolege Marka na forum, brakuje mi go tu :*

Marjola=w rl Marek K.

Chodziłem z nim do klasy w gimnazjum ;)

plx, fail?

Ariet
25-06-2009, 19:41
Nie rozumiem zabardzo co napisałeś, wiem jak on się nazywa

Roxxy
25-06-2009, 20:43
Widać, że grasz ek'kiem :\

On wie, że jestem chłopakiem a nie dziewczyną. Bo chodziłem z nim do klasy -,-

Bichowsky
25-06-2009, 22:00
Widać, że grasz ek'kiem :\

On wie, że jestem chłopakiem a nie dziewczyną. Bo chodziłem z nim do klasy -,-

Powiem ci tak: chuj nas obchodzi z kim do klasy chodziles i kogo znasz z RL. Ja znam Jezusa z Nazaretu i sie tym nie chwale, a teraz wy*******aj na swoj zjebany non-pvp swiat

00_Dla_W11
25-06-2009, 22:16
Ja jestem z Jezusem na murzyńska pione

Van ent
25-06-2009, 22:43
I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Kogo kurwa obchodzi twoje zdanie czy Ci się coś podoba czy nie jeśli chodzi o dziewczyny?Jak jesteś taki delikatny że Ci tutaj ktoś wrzuca to nie wchodź na forum bo to normalne na azurze, ale ogólnie dzięki za twoje posty uśmiałem się ostro z Ciebie!Temat o wojnie a ten jakieś teksty o laskach,o prostactwie,o klasie, koleś opanuj się!!

Musiałem mu to napisać po prostu!

Co do wojny!Niech wygra Marjan i jego ekipa mam dość ciągłego rządzenia wanted i panoszących się turków...

ziomeck
25-06-2009, 22:59
Przydałaby się jakaś openka, może by ludzie skończyli głupoty gadać. Od kilku stron nie przeczytałem ciekawego posta :confused:

Urbann
25-06-2009, 23:01
Czy wiesz, że emotikony zostały opatentowane przez Rosjanina?

a teraz?

Zutersky
25-06-2009, 23:30
Przydałaby się jakaś openka, może by ludzie skończyli głupoty gadać. Od kilku stron nie przeczytałem ciekawego posta :confused:

kolego obudz sie ;]

Roxxy
25-06-2009, 23:59
Powiem ci tak: chuj nas obchodzi z kim do klasy chodziles i kogo znasz z RL. Ja znam Jezusa z Nazaretu i sie tym nie chwale, a teraz wy*******aj na swoj zjebany non-pvp swiat

Pozdrów mame ;*

a będę robił co chciał i nikt mi tego nie zabroni ; )

19WeSoL92
26-06-2009, 01:46
Pozdrów mame ;*

O czym Ty wgl piszesz czlowieku... Co do Siwuszki jesli jej sie podoba to niech przeklina jesli Twoja mama by uzyla wólgarnych slow tez bys jej taki cisnol ze jest prostacka itp? Oo

Mariel
26-06-2009, 06:38
Pozdrów mame ;*

Kurwa moze nie zrozumiales do konca, ale to jest temat o WOJNIE A NIE O TYM KTO JEST TWOIM PIERDOLONYM RL

Minek91^^
26-06-2009, 09:21
Kurwa moze nie zrozumiales do konca, ale to jest temat o WOJNIE A NIE O TYM KTO JEST TWOIM PIERDOLONYM RL

Popieram aczkolwiek nie naduzywal bym wulgaryzmow ;s

Johny Cross
26-06-2009, 10:37
skonczcie pierdolic w moim temacie
chcecie sobie powrzucac to macie :http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=216187

tutaj piszemy o Wojnie i sprawach z nia zwiazanych, a 4 strony pierdolenia o outfitach sie do tego nie zalicza

tajemniczy111
26-06-2009, 18:21
Wojna – zorganizowany konflikt zbrojny między państwami, narodami lub grupami etnicznymi.

Wojna jest zjawiskiem społeczno-politycznym i jako takie jest obecna w historii człowieka od początków jego społecznej organizacji. Zasięg wojny jest zależny od stopnia rozwoju technologicznego.

Według XIX-wiecznego teoretyka wojny, Carla von Clausewitza, wojna jest jedynie kontynuacją polityki innymi środkami.

Większość trwających obecnie lub w historii wojen było znacznie rozciągniętych w czasie, niektóre trwały po kilkadziesiąt lat. W historii odnotowane zostały z odniesieniem do czasu trwania: wojna siedmioletnia, wojna trzynastoletnia, wojna trzydziestoletnia, czy nawet wojna stuletnia. Jednak są także wojny mające bardzo krótki czas trwania np. wojna sześciodniowa.

Dotychczas najokrutniejszą, która pochłonęła najwięcej ofiar i obejmującą największy obszar wojną była II wojna światowa.

Przynajmniej sie czegos nauczycie buraki.

tajemniczy111
26-06-2009, 18:22
Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza także spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu). Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.

Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
1.Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
2.Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
3.Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy

00_Dla_W11
26-06-2009, 23:42
Debilizm – termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia.

Nuriel
27-06-2009, 00:42
A ci dalej, no mów do dupy a Cię osra..

Van ent
27-06-2009, 00:47
lepsze cyrki niż za panowania na forum Shanoza,Tegaxa i Corsa a to już naprawdę budzi szacunek przebić ich kłótnie :D aa i jeszcze Yavi o ile dobrze pamiętam.

Tivi
27-06-2009, 01:06
Maciek ownil wszystkich _/

truskawkowy
27-06-2009, 01:18
Draza juz nie ma na tb.com czy by jzu bylo po legedzie azury??:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:;(;(;(;(;(;(;(

AdiZgOlekk
27-06-2009, 01:22
Grebol Maciek
_//
zeby nie bylo offtopu: zawiewa nuda na serwie xD

Nuriel
27-06-2009, 13:09
Grebol Maciek
_//
zeby nie bylo offtopu: zawiewa nuda na serwie xD

To rozkręć coś, nikt nie broni :)

Siggurdius
27-06-2009, 18:56
O tak, grebol to byl gosc.

Pozdr z UK. Narazie harowka, ale za jakis tydzien wracam do zabawy :p

Fan_atyk
29-06-2009, 09:46
http://www.***********.com/711238574.html

Troche prawdy o piesku bayterze...

Edit.
Ofc tam ma byc speedy-share. JEst to nagranie amr, mozecie to odpalic za pomoca ventrilla albo allplayera. ;)

Freddd
29-06-2009, 11:10
@Fan_atyk
Wypie**alaj z tego forum frajerze... Nie dostaniesz mojego P seta pseudo HACKERZE !!

tajemniczy111
29-06-2009, 13:24
fanatyk hahahahhahahhhahahhahahahahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah
biedny bayter ;p to ciekawe kto na nim gra

Eloth'
29-06-2009, 23:52
Kto gadal na tym vt?

Nuriel
30-06-2009, 10:01
Dajcie nam venta z ostatniej openki, jak pomiatają Wami Szwedzi, to też się pośmiejemy :) Pozdro

tajemniczy111
30-06-2009, 12:46
wole byc wyzywany przez nich niz przez tego zuthera o0

19WeSoL92
30-06-2009, 13:09
http://www.***********.com/711238574.html

Troche prawdy o piesku bayterze...

Edit.
Ofc tam ma byc speedy-share. JEst to nagranie amr, mozecie to odpalic za pomoca ventrilla albo allplayera. ;)

Nie chce mi dzialac ;/

Kiniol
30-06-2009, 14:00
@kiks
Szanowalem Twoja opinie ,ale stary ogarnij sie z mowieniem o rzeczach , co do ktorych nie masz pojecia bo to jest totalny smiech. U nas nikt na nikogo nie wjezdzal od poczatku wojny, a to ze Ty z Zutherem mieliscie pojebane stosunki miedzy soba, nie znaczy ,ze on sie tak samo zachowuje jednakowo do wszystkich. Jesli mammy zaczac gadac o osobach ,ktore wjezdzaja na innych ,to w tym temacie powinniscie raczej sie przymknac z wiadomych przyczyc. :]

Gorrath
30-06-2009, 15:19
@kiks
Szanowalem Twoja opinie ,ale stary ogarnij sie z mowieniem o rzeczach , co do ktorych nie masz pojecia bo to jest totalny smiech. U nas nikt na nikogo nie wjezdzal od poczatku wojny, a to ze Ty z Zutherem mieliscie pojebane stosunki miedzy soba, nie znaczy ,ze on sie tak samo zachowuje jednakowo do wszystkich. Jesli mammy zaczac gadac o osobach ,ktore wjezdzaja na innych ,to w tym temacie powinniscie raczej sie przymknac z wiadomych przyczyc. :]

Mimo tego ze nastapil rozlam naszej gildi, nikomu nie ublizalem a jednak po waszej stronie znalezli sie ludzie ktorzy postanowili rzucac obelgi pod moim adresem z tego tylko wzgledu ze walczymy po innych stronach wiec nie mow tez mi ze to my jestesmy Ci zli i ze to my mamy zachowac milczenie bo sa osoby w waszej gildi ktore naprawde sa jeszcze strasznymi dziecmi.

Yours Waszka

tajemniczy111
30-06-2009, 16:21
@kiks

hm... A co takiego powiedzialem o czym nie mam zielonego pojecia? Bo nie rozumiem? Powiedzialem prawde, ze nie tylko mi to nie pasowalo jak na akcjach czy na otsach zuther jechal po kims albo cos(bibowi raczej tez to nigdy nie pasowalo :)).
A co do wyzywania sie z zutherem sobie wyjasnilem co nieco i niech to zostanie wyjasnione na wojnie.
A z wjazdami to Ci moge po wklejac co te dzieciaki od was wypisuja(m.in te wasze "zapomniane legiony").

Zutersky
30-06-2009, 21:40
wacha, mam nadzieje ze twoje slowa nie sa skierowane do mnie.

jacki, niema co gadac o wyzywaniu/ublizaniu bo najmniejsze psy po obu stronach najglosniej szczekaja

nie tylko ja cisnalem z wami na otsach, czy ogolnie na vent ale zostawie to dla siebie

Nuriel
30-06-2009, 21:52
Mimo tego ze nastapil rozlam naszej gildi, nikomu nie ublizalem a jednak po waszej stronie znalezli sie ludzie ktorzy postanowili rzucac obelgi pod moim adresem z tego tylko wzgledu ze walczymy po innych stronach wiec nie mow tez mi ze to my jestesmy Ci zli i ze to my mamy zachowac milczenie bo sa osoby w waszej gildi ktore naprawde sa jeszcze strasznymi dziecmi.

Yours Waszka

Pamiętaj Waszka, że to samo dzieje się po drugiej stronie barykady :)

Pozdrawiam i tak wszystkich^^ Miłych wakacji!

XxFilipXxX
30-06-2009, 22:00
Odnosnie wojny to straszna nuda, mam nadzieje ,że w najblizszym czasie cos ciekawego sie wydarzy ;)
Pozdrawiam.

Gorrath
01-07-2009, 00:45
Pamiętaj Waszka, że to samo dzieje się po drugiej stronie barykady :)

Tak, tylko ze nie rozumiem tych ktorzy kieruja swoja fascynacje wojna w moim kierunku pokazajuc swoj maly poziom inteligencji i rozumu wyzywajac mnie, gdzie powodem obelg jest tylko i wylacznie to ze walcze przeciwko. Nie bede wymienial kto bo z końmi sie kopac nie bede.

Nie Wojtaz nie przypominam sobie zebys mi ublizal tylko dlatego ze walczymy przeciwko, takze luz.

Yours Waszka

Siggurdius
01-07-2009, 11:14
Odnosnie wojny to straszna nuda, mam nadzieje ,że w najblizszym czasie cos ciekawego sie wydarzy ;)
Pozdrawiam.

bo mnie nie ma, hau hau.

Nuriel
01-07-2009, 17:01
Teraz, po upie, mozesz fragowac ile dusza zapragnie ;D

rentonB
01-07-2009, 19:54
I obrywac od 100 sorka 400 z sd xd

19WeSoL92
02-07-2009, 01:36
Za co padl wymar i kaka?

Zutersky
02-07-2009, 02:08
testowalismy nowy system, pozatym dempah niemial na czym grac, a teraz juz bedzie mial

*Will*
02-07-2009, 08:27
Ja pierdole teraz to nie wiem po chuja sa servy PVP??X( !!

Gz za kake i wymara pff

19WeSoL92
02-07-2009, 23:25
Ja pierdole teraz to nie wiem po chuja sa servy PVP??X( !!

Gz za kake i wymara pff

czemu pff? kaka i wymar pewnie dojda do wanted teraz ;]

ziomeck
02-07-2009, 23:37
Jul 02 2009, 22:33:23 CEST Eliminated at Level 150 by Aglerer, Arucard la'Flak, Arvedu, Judofix butcher, Konkret, Krazxow Inuhtah, Leifmaa, Lord-umit, Michal Krak, Nejufevu, Niewiniatko, Ragooguoe Shiverotor, Sirkiks, Stofieballofie, Wilhelm Macduff and Ziomeck.

Polewa z tego xD Ciekawe czy ktoś pokusi się o pisanie normalnej fraglisty 8o

rentonB
02-07-2009, 23:41
Tylko debilom zachce sie liczyc topfraggerow teraz, hehe

Napinacz
02-07-2009, 23:41
http://infobot.pl/r/1i0X obbbb!

Aglerer
03-07-2009, 00:11
Nowy pvp system _/

Sherionsky
03-07-2009, 10:27
Jako ze ostatnio wygrywamy, pozwole sobie stwierdzic pewien fakt !

M A R J O L A > URBEXX
http://img268.imageshack.us/img268/3008/439.jpg (http://img268.imageshack.us/i/439.jpg/) http://img268.imageshack.us/img268/439.jpg/1/w700.png (http://g.imageshack.us/img268/439.jpg/1/)

EHEHEHE !

/Wójcik.

Artemon
03-07-2009, 10:36
xddddddddddddd

tedekor
03-07-2009, 11:09
Jako ze ostatnio wygrywamy, pozwole sobie stwierdzic pewien fakt !

M A R J O L A > URBEXX
http://img268.imageshack.us/img268/3008/439.jpg (http://img268.imageshack.us/i/439.jpg/) http://img268.imageshack.us/img268/439.jpg/1/w700.png (http://g.imageshack.us/img268/439.jpg/1/)

EHEHEHE !

/Wójcik.

heh typowa postawa szerminatora >najpierw trochę podziobać, polizać, poszukać kumpli , potem się powozić, potem popożyczać, a na koniec okraść

ps. nie pożyczać mu kasy ani nie pokazywać na chwile żadnych item XD

XxFilipXxX
03-07-2009, 11:27
Arucard la'Flak

Jul 02 2009, 23:34:32 CEST Crushed at Level 185 by Bayter, Esfares, Fraston Yona, Gaddarr, Gaumer, Inumato, Kamyxx, Lady Siwuszka, Lady Sterlajn, Limehit, Lord Pinius, Ostrowski Jerzy and Valex Odius.

Nawet Fraston Yona sie załapala :D hahahha 8o

19WeSoL92
03-07-2009, 17:11
Ostrowski Jerzy supporter nep~?:>

Kiniol
03-07-2009, 18:01
heh typowa postawa szerminatora >najpierw trochę podziobać, polizać, poszukać kumpli , potem się powozić, potem popożyczać, a na koniec okraść

ps. nie pożyczać mu kasy ani nie pokazywać na chwile żadnych item XD

Typowa postawa forumowego spamera: znalezc jakis bezsensowy temat do spamowania, zabslysnac swa nietypowa inteligencja w NIEWIECEJ jak trzech zdaniach, zas na koniec znowu zablysnac jakas blyskotliwa rada.

Oczywiscie nie obejdzie bez typowych emotikonow, a od czasu do czasu dojdzie do tego slawny "LOL".

Zutersky
03-07-2009, 18:25
Ostrowski Jerzy supporter nep~?:>

robi za murzyna, zbiera looty po ob

tedekor
03-07-2009, 18:38
Jul 03 2009, 16:31:15 CEST Killed at Level 146 by Patanou, Xhue and Zamaran Quintus.

:o żydówke ubili XD

tajemniczy111
03-07-2009, 18:46
Typowa postawa forumowego spamera: znalezc jakis bezsensowy temat do spamowania, zabslysnac swa nietypowa inteligencja w NIEWIECEJ jak trzech zdaniach, zas na koniec znowu zablysnac jakas blyskotliwa rada.

Oczywiscie nie obejdzie bez typowych emotikonow, a od czasu do czasu dojdzie do tego slawny "LOL".
Nie zrozumialem tego slowa o0 <no_brain>.

Bichowsky
03-07-2009, 18:53
Jul 03 2009, 16:31:15 CEST Killed at Level 146 by Patanou, Xhue and Zamaran Quintus.

Twoja starą ?

Zegea
03-07-2009, 20:04
Autodamaged post.

Nuriel
03-07-2009, 21:05

Jesteś tak zajebiście śmieszny i niesamowicie fajny, że aż mnie w kółko na krześle obróciło.

Sherionsky
03-07-2009, 21:07
Pjona Nurek bo mnie tez ! o/

/Wójcik.

rentonB
03-07-2009, 22:22
Najlepiej mozna podsumowac update pod wzgledem pvp, ze jest tylko jeden cam dzisiaj na tibia.de rotfl

ziomeck
04-07-2009, 03:20
Podsumować? hmm... nie pobijemy się, za to pewnie poexpimy, bo żeby zabić takiego 214 Eka (:p) trzeba zrobić troche unjotów B)
Fajna wojna, może się pogodzimy po prostu? 8o

Ariet
04-07-2009, 09:51
Ja podobnie napisałem na tibi jak była wojna wanted <> el, to mnie wyśmieli, ale kto wie moze tobie jest wolno takie cos napisać ;)

rentonB
04-07-2009, 10:46
Najlepiej to niech obie ekipy ida expic, bo komu bedzie sie chcialo unjusty nabijac :p

Freddd
04-07-2009, 11:52
Po tym upie to ta wojna juz wogóle nie ma sensu. Hail cip soft _/

Nuriel
04-07-2009, 14:31
Czy my zabraniamy expić Wanted? :D Expcie ile dusza zapragnie! :D

XxFilipXxX
04-07-2009, 20:41
Wiecie czemu Debugi mi wyskakują jak oglądam jakiegos cama?
Zainstalowac może Tibie 8.5 , bo sciągnelem tylko patcha?
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam! :D

Precik
04-07-2009, 22:52
SIRKIKS

Jul 04 2009, 22:22:04 CEST Killed at Level 238 by Puffa Dogg.

Jestem Hardkorem. 131 Knightem zabilem solo 238 Knighta. ELo

eldar
04-07-2009, 23:06
afk byl, czy laliscie go w trapie do konca suplisow? xd

Nuriel
04-07-2009, 23:09
afk byl, czy laliscie go w trapie do konca suplisow? xd

Zgadnij, czy przy drugiej opcji Puffa mialby solo frag? :D

eldar
04-07-2009, 23:11
moglby miec, jeslibyscie poczekali ta minute i wtedy on go dobil

@down jeslibym mial to bym sie nie pytal ><

tajemniczy111
04-07-2009, 23:30
@Eldar
Udowodniles ze masz pojecie o rzeczy:)
@Ded
Dostalem combo od puffy bo jest hardkorem nie?

Urbann
05-07-2009, 00:17
@Eldar
Udowodniles ze masz pojecie o rzeczy:)
@Ded
Dostalem combo od puffy bo jest hardkorem nie?

nie badz pro mozgu, bo jesli bijesz typa, niech bedzie do konca suppliesow, po czym stracisz tego jebanego pza i ktos go dobije to ci nie liczy fraga, get ur facts b4 posting noobie

Sherionsky
05-07-2009, 16:29
Tylko ze w ta minute, on da x-loga i chuj babki strzeli?

/Wójcik.

Artemon
05-07-2009, 18:17
To może go trapnęliście w 51347856499613891364778 osób, a bił go tylko Puffa do końca suplajsów? :|

Urbann
05-07-2009, 18:26
Wojcik, twoje kreatywne myslenie mnie roz*******a, artemon - taaak kurwa!

XxFilipXxX
05-07-2009, 19:33
Nie szczekaj urbexx , bo wylapiesz ode mnie paymenta !
Hail Neph~! Yeeeeeeeeeeeeeeeeee :cup:
Pozdrawiam
/Polski Dempah.

Artemon
05-07-2009, 20:45
Ewentualnie Kiks stwierdził, że waste supplies i przestał się leczyć. :p

tajemniczy111
05-07-2009, 21:44
zreszta to nie wiesz problem, a ta gra mnie jebie. I juz skonczcie gadac co i jak padlem. X-log nie pykl i tyle, koniec kropka.

eldar
05-07-2009, 23:53
http://www.***********.com/416598604.html - tu macie probe tego o czym wspomnialem. Hehe, moze to rzeczywiscie glupi pomysl 8o Z tym ze zjebali, ten kto mial zlapac fraga mogl trzymac pz
A tej chorej sytuacji winny update :///

Nuriel
06-07-2009, 01:36
Dzisiaj też parę osób popadało.. elo

ziomeck
06-07-2009, 01:59
Taa dzisiaj była OB koło ab'dendriel. Niestety obyło się bez fragów bo nikt nie ośmielił się właczyć skulla :confused: Ja wcześniej próbowałem ale nie pykło 8o

19WeSoL92
06-07-2009, 07:47
Eldenar ma racje.. tak samo zrobili sir szortsa ktory pan na 100+ lvl od 9 ;]

Siggurdius
06-07-2009, 08:47
Mysle ze to zmienią, rzućcie okiem z jakim odzewem na forum sie spotkal ten nowy PVP system.

Sherionsky
06-07-2009, 08:47
My mielismy skulle na Crusherze, ale wy za pozno zareagowaliscie.. ;d W sumie, open nie open ale 3 fragi mamy, i to nie na byle jakich charach.. ;]

/Wójcik.

Nuriel
06-07-2009, 10:54
Żal, jak stoimy w 20 osób a Aru sobie biega wokół nas i nic nie można zrobić.. hail CIP _/

ziomeck
06-07-2009, 11:34
Z drugiej strony patrząc to trochę zabawne gdy w czasie wojny nas 10-ciu biega koło was 15-tu i nikt się nie leje, polewa trochę ;) Oczywiście wiem, że Cipsoft zrujnował wojny, ale zawsze to coś nowego, jakaś odmiana - taka wojna pozycyjna. Jeszcze z 2-3 tygodnie tak mogłoby być, potem niech wraca stary dobry skull :]

AdiZgOlekk
06-07-2009, 13:30
hahahah a dlaczego ty byles w jednym party z przeciwnikami??..xDDDDD

ziomeck
06-07-2009, 16:48
Bo 5 minut wcześniej biliśmy się for fun w Yalahar. Nie zdążyłem party wyłączyć, myśleliśmy, że to się nam przyda... Nie przydało się ;p

tajemniczy111
07-07-2009, 08:49
ziomecki to spy i nie umie robic x-log'ow

ziomeck
07-07-2009, 10:46
haha xD Ty tam cicho bo Puffę naślę :D

AdiZgOlekk
08-07-2009, 05:42
co ten Saltee odwalil omg xD juz na forum nawet oferta ze sprzedażą pieluchow jest! hah

Bichowsky
08-07-2009, 18:21
co ten Saltee odwalil omg xD juz na forum nawet oferta ze sprzedażą pieluchow jest! hah

A co zrobil?

AdiZgOlekk
08-07-2009, 19:27
no pil z kumplami i tak sie najebal ze zrobil w majty xD

Artemon
08-07-2009, 19:41
Współczuję mu kolegów

Powolniak
08-07-2009, 22:09
no nie powinni o tym mówić,

co do update powinni wprowadzić możliwość wypowiadania wojen, akceptowanych przez liderów obu gildii, wtedy moglibyście się na*******ać,
chyba, że wolicie obecną sytuację ? ^^

oO zagwiazdkowało mi moje na*******ać

Siggurdius
08-07-2009, 22:54
proste, bez tego wojny nie bedzie

eldar
08-07-2009, 23:02
no, to co sie dzieje teraz nazwalbym "dziwna wojna" ;d

Minek91^^
08-07-2009, 23:08
Ogolnie rzecz ujmujac azura tio dziwny serv ... i dziwni ludzie tu graja nie np tak jak na furorze/aldorze krotka pilka z obu stron tu podchodzicie do sprawy z dystansem i ogolnie pieprzenie kotka za pomoca młotka tyle wam powiem panowie.

Bichowsky
08-07-2009, 23:37
Ogolnie rzecz ujmujac azura tio dziwny serv ... i dziwni ludzie tu graja nie np tak jak na furorze/aldorze krotka pilka z obu stron tu podchodzicie do sprawy z dystansem i ogolnie pieprzenie kotka za pomoca młotka tyle wam powiem panowie.

Tylko ja nie zajarzylem jego wypowiedzi ?

Minek91^^
09-07-2009, 11:39
Pierdolenie Panowie samo - pierdolenie

19WeSoL92
09-07-2009, 14:22
Tylko ja nie zajarzylem jego wypowiedzi ?

O to ze tam sie nie boja wbic skuli i im nie przeszkadza to ze 1 moga ucicec do dp, dylko podchodza i sie na*******aja... chyba o to :)

Minek91^^
09-07-2009, 14:25
O to ze tam sie nie boja wbic skuli i im nie przeszkadza to ze 1 moga ucicec do dp, dylko podchodza i sie na*******aja... chyba o to :)

strzeliles w 100

Nuriel
09-07-2009, 17:00
@minek

Rozpętaj coś, proszę bardzo - nikt Ci nie broni. Ta wojna to nasza wojna i będziemy razem z Wanted prowadzić ją jak będziemy chcieli. Tyle

19WeSoL92
09-07-2009, 20:55
@minek

Rozpętaj coś, proszę bardzo - nikt Ci nie broni. Ta wojna to nasza wojna i będziemy razem z Wanted prowadzić ją jak będziemy chcieli. Tyle

To po co plakales chwile predzej ze aru se biegal przy was i nnie mogliscie nic zrobic...
Swoja droga to co to za roznica jesli np bys wbil skula na urbexxie a Ciebie by zaczol lac np lyoth to i tak do dp nie moze wejsc wiec to az tak barzdo nie przeszkadza jak na moje... chyba ze nie wiem wszystkiego o tym nowym systemie

Kiniol
09-07-2009, 21:58
@up
Stary jezeli czegos nie wiesz,to nie wklejaj tu swoich wypocin bo one naprawde sa dalekie od nowo updatowych realiow.

Ludzie nie wbijaja ujotow tylko dla wlasnego widzimisie...Atakujac postac nie posiadajaca skula tym samym automatycznie podzielasz wine w jego smierci w postaci "unjustufied kill'a". Kiedys bys zabil 20 osob i raptem by wpadlo maxymalnie 40unjustow(maxymalnie podkreslam), zas teraz za tyle samo osob wpada maxymalnie 400 ujotow co daje 66osob z black skulami(oczywiscie zakladajac,ze kazda osoba wbije jedynie po 6 ujotow).:]

XxFilipXxX
09-07-2009, 23:20
@up
Stary jezeli czegos nie wiesz,to nie wklejaj tu swoich wypocin bo one naprawde sa dalekie od nowo updatowych realiow.

Ludzie nie wbijaja ujotow tylko dla wlasnego widzimisie...Atakujac postac nie posiadajaca skula tym samym automatycznie podzielasz wine w jego smierci w postaci "unjustufied kill'a". Kiedys bys zabil 20 osob i raptem by wpadlo maxymalnie 40unjustow(maxymalnie podkreslam), zas teraz za tyle samo osob wpada maxymalnie 400 ujotow co daje 66osob z black skulami(oczywiscie zakladajac,ze kazda osoba wbije jedynie po 6 ujotow).:]

Dokladnie, a mając black skulla dostajesz hity z SD po 500+ wiec taki 180 MS to jest pikus ;)
Chlopacy rozwaznie walczą i chwała im za to.Po updacie prawie zaden z swiatów nie prowadzi zandych OB , wiec nie gadajcie ze chlopaki z Azury boją sie wbic pzta , bo nie o to tu chodzi !

Hail Neph _/ :)
Pozdrawiam.

Freddd
10-07-2009, 01:05
Dokladnie, a mając black skulla dostajesz hity z SD po 500+ wiec taki 180 MS to jest pikus ;)
Chlopacy rozwaznie walczą i chwała im za to.Po updacie prawie zaden z swiatów nie prowadzi zandych OB , wiec nie gadajcie ze chlopaki z Azury boją sie wbic pzta , bo nie o to tu chodzi !

Hail Neph _/ :)
Pozdrawiam.

To racja po tym upie nie da rady isc na OB. Jedyna opcja wedlug mnie to taka zeby NEP i Wanted dali sobie party i wtedy niech sie tluka do woli.

XxFilipXxX
10-07-2009, 01:23
To racja po tym upie nie da rady isc na OB. Jedyna opcja wedlug mnie to taka zeby NEP i Wanted dali sobie party i wtedy niech sie tluka do woli.

Mając PT gdy zabijesz kogos to do dp mozna wejsc ,więc to nie wypali, nich wróci stary dobry skull ;)

19WeSoL92
10-07-2009, 01:27
A hehe juz wiem o co chodzi :D

Urbann
10-07-2009, 05:08
Mając PT gdy zabijesz kogos to do dp mozna wejsc ,więc to nie wypali, nich wróci stary dobry skull ;)

moga sie powabic w wbijanie skulli na jakims noobie i soulfirowanie sie, wtedy nawet pt nie pomoze :p

Zegea
10-07-2009, 18:34
Edited post.

Emeryt__Azury
10-07-2009, 19:00
Tak wszyscy narzekali na Wanted, to teraz bedziecie mieli "lepsza" Azure z Haosem, Szerionem, Zuterem, Riklosem i Precikiem , itp. na czele :]
Zadnego PA, w ogole.

FOR "BETTER" AZURA!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111

ps: moj post jest adresowany do przydupasow Nemphilims, ktorzy czuja sile i mysla, ze beda kims, ale widocznie dlugie lata ssania rodzynow :( przed nimi.

Jezeli Wanted przegra to bedziecie mieli lepsza Azure B) jeszcze bedziecie plakac za starymi, dobrymi czasami ; ].

~Pozdro~ (wyrzucajcie mi teraz ile chcecie, wiedzac, ze i tak mam was ( forumowych napinaczy ) w pizdzie.

Zamiast "forumowych napinaczy" mogłeś poprostu napisać "ludzi pokroju mojego"

gedek
10-07-2009, 19:10
ja podam aby swoj przyklad mialem hunty za nic od takich ludzi jak lyoth amenhotep( chociaz mu zaplacilem po 2 miesiacach upomnial sie kolejny raz..) arucard miter togourt lord-umit a od nikogo kto odszedl do nep wiec nie pisz mi jakie to byly super ekstra czasy...

tajemniczy111
10-07-2009, 21:17
waaaaaaaaakaaaaacjeeeeee ludzieeeeeeeeee wyjdzcie z domow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eldar
10-07-2009, 21:43
Tak wszyscy narzekali na Wanted, to teraz bedziecie mieli "lepsza" Azure z Haosem, Szerionem, Zuterem, Riklosem i Precikiem , itp. na czele :]
Zadnego PA, w ogole.

FOR "BETTER" AZURA!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111

ps: moj post jest adresowany do przydupasow Nemphilims, ktorzy czuja sile i mysla, ze beda kims, ale widocznie dlugie lata ssania rodzynow :( przed nimi.

Jezeli Wanted przegra to bedziecie mieli lepsza Azure B) jeszcze bedziecie plakac za starymi, dobrymi czasami ; ].

~Pozdro~ (wyrzucajcie mi teraz ile chcecie, wiedzac, ze i tak mam was ( forumowych napinaczy ) w pizdzie.

Po pierwsze od kiedy nephilims walczy "o lepsza azure"? 8o Nie przypominam sobie zeby ktokolwiek z nephilims mowil cos takiego... A jezeli chodzi o ludzi robiacych pa to z nephilims przychodzi mi do glowy tylko haos, a z wanted moglbym wymieniac i wymieniac...
A po drugie juz wole azure z tymi ktorych wymieniles niz z drazharmem, szwedami i turasami

Siggurdius
10-07-2009, 22:12
Po pierwsze od kiedy nephilims walczy "o lepsza azure"? 8o Nie przypominam sobie zeby ktokolwiek z nephilims mowil cos takiego... A jezeli chodzi o ludzi robiacych pa to z nephilims przychodzi mi do glowy tylko haos, a z wanted moglbym wymieniac i wymieniac...
A po drugie juz wole azure z tymi ktorych wymieniles niz z drazharmem, szwedami i turasami

malo wiesz - juz chyba zapomniales jak sensej z gammblerem robil pa - a i dzis rano korsarz z budyniem kapcie sciagneli, moznaby "wymieniac i wymieniac"

tetsi, franco, wolfwerine dedek

Bichowsky
10-07-2009, 22:54
a wolf nie jest z wanted ? ;o TO SIE ZDZIWILEM :D

Zutersky
10-07-2009, 23:02
malo wiesz - juz chyba zapomniales jak sensej z gammblerem robil pa - a i dzis rano korsarz z budyniem kapcie sciagneli, moznaby "wymieniac i wymieniac"

Grunt to dobre fragi

Johny Cross
10-07-2009, 23:12

buaahaha tys to jednak retard jest
otoz rano wykonywalem z moim szanownym HuntingBro - Bayterem, nowego questa, w ktorym jedna z misji polegala na udaniu sie na oboz barbarzyncow. Niestety nie spadly nam zadne FUR buty bo rozumiem ze o te tutaj chodzi, z rozczarowania napisalem Ci nieprawdziwa wiadomosc o zdobytych butach w co odrazu uwierzyles wiec mysle ze nie jest to dobry przyklad na "uprawianie" PA przeze mnie i Baytera (mowimy o dzisiejszym ranku ofc).

Dziekuje, bye

Siggurdius
10-07-2009, 23:36
Grunt to dobre fragi
frag to frag, biorac pod uwage fakt, ze wczoraj ktos juz prorokowal koniec wojny.

Zutersky
10-07-2009, 23:56
mowisz o drazie ?: D

Sherionsky
12-07-2009, 16:39
Wanted chcialo nas zabic na inqwizycji, niestety nie pykło.. ;d

http://www.***********.com/434654429.html

/Wójcik.

XxFilipXxX
12-07-2009, 19:17
Ładnie , ładnie ;]
Oby tak dalej panowie ;)

Smoq_Xanosta
12-07-2009, 20:18
Wanted chcialo nas zabic na inqwizycji, niestety nie pykło.. ;d

http://www.***********.com/434654429.html

/Wójcik.

haha napisz na wp.pl jeszcze, zniknie mi rs na xhue, urb wroci i wszystko bedzie po staremu, cieszcie sie swoim czasem poki macie okazje ; ]] bless!

Yours,
Smoq

Sherionsky
12-07-2009, 20:57
Cieszymy sie Smoq, Urb sie swoim nacieszyl juz, Ty nie miales okazji i nie bedziesz mial niestety.. ;d

/Wójcik.

XxFilipXxX
12-07-2009, 21:51
@ Smoq

Wątpie , żeby Urb cos zdziałał. Poczekamy zobaczymy ;)

Neph~ _/;)

Bichowsky
12-07-2009, 22:53
@ Smoq

Wątpie , żeby Urb cos zdziałał. Poczekamy zobaczymy ;)

Neph~ _/;)

kogo obchodzi co ty myslisz retardzie?

XxFilipXxX
12-07-2009, 23:19
kogo obchodzi co ty myslisz retardzie?

Nie bij plx :(

Wyrazilem tylko swoje zdanie ;]
Wiec daj sobie na looz ziomek ;)

Sherionsky
13-07-2009, 00:34
@Smoq
http://img32.imageshack.us/img32/7381/1246823835byqrixh.th.jpg (http://img32.imageshack.us/i/1246823835byqrixh.jpg/)
@Aleksy
http://img14.imageshack.us/img14/2083/1247087368bylays.th.jpg (http://img14.imageshack.us/i/1247087368bylays.jpg/)

/Wójcik. xD