zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Zutersky
30-07-2009, 18:05
tak wlasnie mysle haha

ejgej
30-07-2009, 20:53
tak wlasnie mysle haha

Eh.................................

Sherionsky
30-07-2009, 23:10
Gdyby to byla tylko zjebana gra, juz dawno skonczyl bys w nia grac..

No i szczerze mowiac, wyjebane mam co o mnie myslicie, moge byc kurwa, smiec, zlodziej i co tylko chcecie. I wiecie co? Wcale nie jest mi z tym zle.. [; Wrecz przeciwnie, cieszy mnie ze tak bardzo mnie nie nawidzicie. ;]

/Wójcik.

Johny Cross
30-07-2009, 23:35
Juz niedlugo sie okaze kto jest lepszy bez tych jebanych podchodow w skulle i campy. Chlopaki, zaczynajcie juz trenowac na otsach ;D

Artemon
30-07-2009, 23:55
Heheh wyjebane mam na to to tylko zjebana gra!!!Co myslisz ze jak masz 150 lvl to jestes lepszym człowiekiem?Tak naprawde na real jestes zerem jak kazdy
Wysoką masz samoocenę, nie ma co.

ejgej
31-07-2009, 00:09
Wysoką masz samoocenę, nie ma co.

Wyjebane mam na wszystko!!!!!!!

--- ejgej dodał 1 minut i 6 sekund później ---

Juz niedlugo sie okaze kto jest lepszy bez tych jebanych podchodow w skulle i campy. Chlopaki, zaczynajcie juz trenowac na otsach ;D

Co masz na myśli???????

AdiZgOlekk
31-07-2009, 00:22
Heheh wyjebane mam na to to tylko zjebana gra!!!Co myslisz ze jak masz 150 lvl to jestes lepszym człowiekiem?Tak naprawde na real jestes zerem jak kazdy

gdybys mial na to wyjebane to bys nie spamowal na forum tej ze gry jak to kazdego nienawidzisz - jesli to dla ciebie tylko zjebana gra, to czemu oceniasz ludzi po tym jak sie zachowuja w TEJ ZJEBANEJ GRZE a na rl nawet ich na oczy nie widziales?No, nie liczac glupawych zdjec wrzucanych przez ludzi pokroju archimendus ktorzy za czasow neutrala plakali jak padali od wanted jakimi to sa psami, a teraz jak sa ich lizuskami to wrzucaja na kogo sie tylko da z opozycji

Zutersky
31-07-2009, 00:47
to ze wchodzi patch w war system i ksieciunio sprobuj nie akceptowac wojny ;]

ejgej
31-07-2009, 01:11

Oooo to elegancko! A co zmienią??Powiedz cos dokładniej

--- ejgej dodał 1 minut i 1 sekund później ---

gdybys mial na to wyjebane to bys nie spamowal na forum tej ze gry jak to kazdego nienawidzisz - jesli to dla ciebie tylko zjebana gra, to czemu oceniasz ludzi po tym jak sie zachowuja w TEJ ZJEBANEJ GRZE a na rl nawet ich na oczy nie widziales?No, nie liczac glupawych zdjec wrzucanych przez ludzi pokroju archimendus ktorzy za czasow neutrala plakali jak padali od wanted jakimi to sa psami, a teraz jak sa ich lizuskami to wrzucaja na kogo sie tylko da z opozycji

Nie znasz sytuacji to stul pysk

tajemniczy111
31-07-2009, 02:39

Jestes ostatnia osoba, ktora bedzie nam mowila co mamy robic. Masz swoja piaskownice i baw sie w niej ;]

@rest
Zostawcie juz sheriona w spokoju o !Bo inaczej inva dostaniecie do nas i se nie poexpicie !

Sherionsky
31-07-2009, 08:50
Ej Jacek, a ja moge mowic co ma Ksieciunio robic?;d

/Wójcik.

tajemniczy111
31-07-2009, 08:54
Niet, niech kath dziala sam.

Urbann
31-07-2009, 09:24
8:23 Sirkiks [237]: wiocha
8:23 Sirkiks [237]: jak od nich padne

Jul 31 2009, 08:58:46 CEST Crushed at Level 237 by Deveran, Lacidox, Lord Parowka, Master Gremir, Mati Kogut, Megiczan, Mordor Powell, Pavel Skvicz, Plumpa, Royal Envious, Samin Mayday, Sherion, Triu Verix and Zoxy Toksi.

Nuriel
31-07-2009, 13:22
#up
W kolko jak cos, nie 'kulko'. Skonczyc podstawowke by wypadalo zanim rozpoczac gre w tibie.

Przeczytaj, co napisałeś w drugim zdaniu i sam się zastanów nad swoim wykształceniem :)

Widzę, że ile czasu bym nie spędził poza grą, to nic się nie zmienia. Dalej wszyscy się kozaczą, a najbardziej ci, którzy nie mają w grze nic do powiedzenia, dalej wrzuty z piaskownicy są używane ze względu na brak jakichkolwiek argumentów. No ale w sumie czego można się spodziewać po większości graczy w Tibię? :P

Miłego rzucania się piaskiem i wrzucania na innych, którym zazdrościcie, dzieciaki!

ejgej
31-07-2009, 13:42
Przeczytaj, co napisałeś w drugim zdaniu i sam się zastanów nad swoim wykształceniem :)

Widzę, że ile czasu bym nie spędził poza grą, to nic się nie zmienia. Dalej wszyscy się kozaczą, a najbardziej ci, którzy nie mają w grze nic do powiedzenia, dalej wrzuty z piaskownicy są używane ze względu na brak jakichkolwiek argumentów. No ale w sumie czego można się spodziewać po większości graczy w Tibię? :P

Miłego rzucania się piaskiem i wrzucania na innych, którym zazdrościcie, dzieciaki!

Oooo odezwał się "dorosły"

Archimendus
31-07-2009, 13:49

Śmieszne, nigdy nie padłem od Wanted i tym bardziej nigdy nikomu nie płaciłem.
Po 2 NIE PIERDOL mi o tym, że nie mogę ocenić kogoś po tym, że wozi się z tym jak to on liże dupę i jest mu z tym dobrze, bo kurwa kozakiem na rl na bank nie będzie.

@Nuriel
No srry, ale dla Sheriona i Gaddarra niczego nie zazdroszczę (no może oprócz rudych włosów u tego drugiego).

Freddd
31-07-2009, 19:04
Ludzie jak czytam te wasze posty jak jeden na drugiego wrzuca to az rzygac sie chce jak macie sobie cos do wyjasnienia i cos sie wam w kims nie podoba to ustawcie sie na rl i wyjasnijcie sobie to slownie albo czynami a nie kazdy z was siedzi przed kompem i zgrywa kozaka tylko podejrzewam ze niewielu z was nie jest na tyle odwaznych zeby sie z drugim spotkac i sobie to wyjasnic bo boi sie ze bedzie mial morde obita albo polamany nos to wolicie siedziec w domu i bluzgac przez internet bo tak bezpieczniej...

Artemon
31-07-2009, 19:34
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to tylko gra i "wyjaśnianie" sobie spraw związanych z nią na RL jest IMO idiotyczne. Polecam udać się do psychologa lub odciąć się od Internetu na najbliższy miesiąc. Miłej zabawy.

@Kazuru
Czemu sprzedajesz chara?

Van ent
31-07-2009, 21:47
Ludzie jak czytam te wasze posty jak jeden na drugiego wrzuca to az rzygac sie chce jak macie sobie cos do wyjasnienia i cos sie wam w kims nie podoba to ustawcie sie na rl i wyjasnijcie sobie to slownie albo czynami a nie kazdy z was siedzi przed kompem i zgrywa kozaka tylko podejrzewam ze niewielu z was nie jest na tyle odwaznych zeby sie z drugim spotkac i sobie to wyjasnic bo boi sie ze bedzie mial morde obita albo polamany nos to wolicie siedziec w domu i bluzgac przez internet bo tak bezpieczniej...

To widzę ostry baran z Ciebie jeżeli przez grę chciałbyś kogoś pobić albo połamać komuś nos(wnioskuje że jeżeli radzisz komuś coś takiego to sam byś też to zrobił).Ja osobiście nikomu bym krzywdy nie zrobił za to ze wyzywał mnie na necie czy też w grze(czy tam mnie zabił,okradł).Pomimo twojego wpisu i tak jestem niepewny Ciebie, tzn myślę że napisałeś to tylko tu a jak ktoś na mieście krzyczy coś za Tobą to głowa nisko i s*******asz jak najdalej :baby:
Ja za grę na pewno nikomu nigdy bym krzywdy nie zrobił,mogę co najwyżej z największym wrogiem iść na piwo i go poznać nawet jeżeli wyrzucił by mnie z serwa bo przecież to jest tylko GRA!!:baby::baby:

Co do Sheriona dzieciaka,czy "rudego" Gaddara... nie znam ich osobiście,nic mnie z nimi nie łączy w grze, ale postawcie się na ich miejscu, czy jeżeli wy byście mieli taki lvl i "władze" w grze nie zachowywali byście się podobnie??co do śmiania się z kogoś że jest rudy to już w ogóle jest przegięcie.Czy to jego wina?zastanówcie się nad sobą co niektórzy co tutaj piszecie...

Zegea
31-07-2009, 21:51
Autodamaged post.

19WeSoL92
31-07-2009, 23:50

Najwiekszymi kozakami sa frajerzy z frogent legion! !!!! kurwy chyba mysla ze juz wojne wygrali. a sie przelicza. !

--- 19WeSoL92 dodał 4 minut i 33 sekund później ---

Proponowalem shorowi spotkanie... ale odmowil ;]

Johny Cross
01-08-2009, 00:10
Mam dla was zagdke!:

Czym mama Puffy bije jego psa??

(podpowiedz: to proste jak drut!)

Odpowiedx nizej \/

Pręcikiem!

http://www.rolstal.pl/_img/hutnicze/0103,pret-zebrowany,2.jpg
huahauahuahauahauhauahua, Owned xD

to wam wyszlo :D

Zegea
01-08-2009, 00:19
Autodamaged post.

Freddd
01-08-2009, 00:31
To widzę ostry baran z Ciebie jeżeli przez grę chciałbyś kogoś pobić albo połamać komuś nos(wnioskuje że jeżeli radzisz komuś coś takiego to sam byś też to zrobił).Ja osobiście nikomu bym krzywdy nie zrobił za to ze wyzywał mnie na necie czy też w grze(czy tam mnie zabił,okradł).Pomimo twojego wpisu i tak jestem niepewny Ciebie, tzn myślę że napisałeś to tylko tu a jak ktoś na mieście krzyczy coś za Tobą to głowa nisko i s*******asz jak najdalej :baby:
Ja za grę na pewno nikomu nigdy bym krzywdy nie zrobił,mogę co najwyżej z największym wrogiem iść na piwo i go poznać nawet jeżeli wyrzucił by mnie z serwa bo przecież to jest tylko GRA!!:baby::baby:

Co do Sheriona dzieciaka,czy "rudego" Gaddara... nie znam ich osobiście,nic mnie z nimi nie łączy w grze, ale postawcie się na ich miejscu, czy jeżeli wy byście mieli taki lvl i "władze" w grze nie zachowywali byście się podobnie??co do śmiania się z kogoś że jest rudy to już w ogóle jest przegięcie.Czy to jego wina?zastanówcie się nad sobą co niektórzy co tutaj piszecie...

Akurat sie mylisz. Nie boje sie ze dostane po mordzie. U mnie krazy takie przyslowie "morda nie szklanka sie nie potlucze" i tego sie trzymam. I nie o to mi chodzi ze maja sie bic przez gre ale skoro jeden drugiemu wrzuca wyzwiska i obelgi na forum to skoro jest taki mocny przez neta to niech wyjdzie na RL i pokaze co potrafi.

Artemon
01-08-2009, 00:47
Akurat sie mylisz. Nie boje sie ze dostane po mordzie. U mnie krazy takie przyslowie "morda nie szklanka sie nie potlucze" i tego sie trzymam. I nie o to mi chodzi ze maja sie bic przez gre ale skoro jeden drugiemu wrzuca wyzwiska i obelgi na forum to skoro jest taki mocny przez neta to niech wyjdzie na RL i pokaze co potrafi.
Ale zrozum. Dziecko kozaczy na forum, bo na RL nie ma nic do powiedzenia i w ten sposób próbuje się dowartościować. Myśli, że jak w kogoś porzuca mięsem, to będzie fajny/sth. A Ty jak chcesz się z kimś bić to śmiało, zapisz się na jakiś boks/whateva i się nap!erdalaj.

Btw. takich infantylnych typów się ignoruje.

Mariel
01-08-2009, 02:44
W 100% sie z Toba zgadzam, co do 1szego argumentu ; ]. Najmniejsze psy najglosniej szczekaja. Wiesz pozatym przydupasy musza sie pokazac z jak najlepszej strony ;] spojrz na takiego teteriana, co on pisze czy tyromysal zana jakis, lub puchy wizak,teksty typu 'twoja stara, padasz kurwo, chce dojebac pizde, stul pizde, zamknij jape' ;] udowadniajac w ten sposob jakimi kretynami sa.

a na mnie co masz ?

Jimmy_Tudeski
01-08-2009, 03:06
Jeżeli masz coś do konkretnych osób z Forgotten Legion to nie obrażaj całej gildii. Ja nikogo nie wyzwałem, nigdy nie zgrywałem kozaka, nie uważam, że wojna jest wygrana bo wiem, że jestem nikim w tej wojnie i nic nie zrobiłem. Wiec postaraj się konkretniej kierować wyzwiska.

Piona, Xandael

Beda
01-08-2009, 09:07
Wychodzę z guild, bo sie przezywacie ;(

Zegea
01-08-2009, 14:19
Autodamaged post.

19WeSoL92
01-08-2009, 16:47
a na mnie co masz ?

Czy on teraz musi wymieniac argumenty do karzdego z was....? Moze on nie mial z Toba do czynienia. Ale zachowanie np. teteriana czy shorgona czy jak mu tam wyrabia opinie waszej calej guildi. A takl wogole to sa moze na co 3 akcji i to w liczbie nie wiekszej niz 3... chyba ze po akcji sie zleca bo zobacza ze duzo nep~ online i se exivna xD

ansekabanse
01-08-2009, 17:31

Mowcie sobie co chcecie,kazdy ma swoja opinie,ale jedna rzecz trzeba "ksieciuniowi" przyznać.Czy to za czasów wojny ze szwedami,czy za czasów pokoju na azurze czy za czasów obecnych.Ten człowiek nigdy sie nie wykłocal i nie napinal na forum.Jak chcial komus powiedziec co o nim sadzi to zawsze robil to w tibii.Mimo tego ze nie starał sie udowadniać na sile jaki to jest z niego super zajebisty koks i tak chcac nie chcac kazdy czuł do niego respekt.Wy koledzy z nephilims odpowiadacie na zaczepki nawet jakimś pionkom, którzy was wyzywają pokazując swoj niski poziom. Przeciez sami znacie swoją wartość, wiecie na co was stać,nie musicie obcym ludziom udowadniać na forum ze jesteście "kimś".Wystarczy że wy sami o tym wiecie.Zacznijcie pokazywać wiecej klasy ludzie - pokazcie ze jestescie wyżej poprzez ignorancje.

Eloth'
01-08-2009, 20:04
daleko mu do mnie [;;;

http://img266.imageshack.us/img266/1852/1248370237bystragu.jpg

Nie chce nic sugerowac ale podpis pod tym zdjeciem przypomina mi rozmowe Sheriona z Drazem?:D

Zutersky
01-08-2009, 20:18
Mowcie sobie co chcecie,kazdy ma swoja opinie,ale jedna rzecz trzeba "ksieciuniowi" przyznać.Czy to za czasów wojny ze szwedami,czy za czasów pokoju na azurze czy za czasów obecnych.Ten człowiek nigdy sie nie wykłocal i nie napinal na forum.Jak chcial komus powiedziec co o nim sadzi to zawsze robil to w tibii.Mimo tego ze nie starał sie udowadniać na sile jaki to jest z niego super zajebisty koks i tak chcac nie chcac kazdy czuł do niego respekt.Wy koledzy z nephilims odpowiadacie na zaczepki nawet jakimś pionkom, którzy was wyzywają pokazując swoj niski poziom. Przeciez sami znacie swoją wartość, wiecie na co was stać,nie musicie obcym ludziom udowadniać na forum ze jesteście "kimś".Wystarczy że wy sami o tym wiecie.Zacznijcie pokazywać wiecej klasy ludzie - pokazcie ze jestescie wyżej poprzez ignorancje.

cos w tym jest

Artemon
01-08-2009, 20:37
Ej no, bo przestaną się odzywać i zostaną same nubki, które nie mają nic do gadania. Ja tam wolę jak się udzielają na forum, nie to co 'księciunio'. Bo jakby nie oni, to byłby tu zwykły flamewar pomiędzy ludźmi, którzy nawet nie mają jaj, żeby ujawnić nick swojego maina.

Mariel
01-08-2009, 22:18
Czy on teraz musi wymieniac argumenty do karzdego z was....? Moze on nie mial z Toba do czynienia. Ale zachowanie np. teteriana czy shorgona czy jak mu tam wyrabia opinie waszej calej guildi. A takl wogole to sa moze na co 3 akcji i to w liczbie nie wiekszej niz 3... chyba ze po akcji sie zleca bo zobacza ze duzo nep~ online i se exivna xD

to na chuj on pierdoli ze cala gildia sie spina i wyzywa ?

Ufma98
02-08-2009, 00:22
"karzdego z was....? "

aha KKKKKKK....:D:D:D:D:cup::cup::cup:8o8o

19WeSoL92
02-08-2009, 00:39
"karzdego z was....? "

aha KKKKKKK....:D:D:D:D:cup::cup::cup:8o8o

Huj Ci w dupe frajerze -.-

ejgej
02-08-2009, 01:50
Huj Ci w dupe frajerze -.-

HAHAH jak to go boli że jest jebanym analfabetą HAHAHAHHAHA

PS. "huj" pisze sie przez ch debilu!!

Eloth'
02-08-2009, 15:15
PS. "huj" pisze sie przez ch debilu!!

Ostatnio edytowany przez ejgej - Dzisiaj o 14:03.

A Ty sie skapnales po 12 godzinach:D

ejgej
02-08-2009, 17:08
Ostatnio edytowany przez ejgej - Dzisiaj o 14:03.

A Ty sie skapnales po 12 godzinach:D

Nie poprostu było cicho na forum to se edytowałem z nudów.A tobie chuj do tego.

Nuriel
02-08-2009, 19:41
Spadamy stąd, poziom spadł niżej niż level marjana po paru akcjach..

Miłego wrzucania!

eldar
02-08-2009, 19:52

Czyzby to z powodu tego posta? :)

Nuriel
02-08-2009, 21:59
Czyzby to z powodu tego posta? :)

Jeśli do mnie pijesz, to odpowiedź brzmi: nie. Chociaż fakt, że był to jeden z mądrzejszych i sensowniejszych postów na ostatnich 999 stronach.

Zresztą kto mnie zna to wie gdzie mam udowadnianie czegokolwiek ludziom prezentującym poziom jaki można było zaobserwować w tym temacie..

ejgej
02-08-2009, 23:43
http://*********.pl/45988/Bo-w-sieci-kazdy-zgrywa-kozaka

za * wstawcie demotywatory

Archimendus
02-08-2009, 23:51
Dajcie przynajmniej tu film z Paverisa jak nie chcecie wysłać na Tibii.

Pr0Stfu
03-08-2009, 14:01
Michal Krak
Aug 03 2009, 13:14:41 CEST Slain at Level 200 by Limehit, Marjola, Patanou, Puchy Wizak and Tetsi.

jakiś film?

Precik
03-08-2009, 15:00
Fylm

http://www.***********.com/131980394.html

******* - Spidiszar

suehsbzewd123
04-08-2009, 18:21
Co się dzieje z Drazem ? kończy z tibią czy ma jakąś nową postać ? plz Odp

Minek91^^
04-08-2009, 19:10
Co się dzieje z Drazem ? kończy z tibią czy ma jakąś nową postać ? plz Odp

Gra albo Ecrusher'em albo Ziomeckiem

Zegea
04-08-2009, 20:26
Ziomeckiem ahahahhaha, tu widac jak duzo wiesz :-)

Eloth'
04-08-2009, 20:36
Dojebal ladnie:D Ecrusherem gra pare osob raczej; ] W tym Draz;]

Ufma98
04-08-2009, 22:37
@19WeSoL92

PIER
DOL
SIE
GOŚCIU ;)

ziomeck
04-08-2009, 23:49
Ahahaha :D

Aleksy here :o

Precik
05-08-2009, 00:06
Ziomek zmień skille na tb.pl bo są nie aktualne xd

ejgej
05-08-2009, 02:01
Ziomek zmień skille na tb.pl bo są nie aktualne xd

A ty zmień sobie twarz bo bedzie nie aktualna

Archimendus
05-08-2009, 02:02
Cytuje chłopaków z vt:
'Precik, jak przyjedziesz do Świdwina, to ryj będziesz miał nieaktualny.'

ejgej
05-08-2009, 02:03
Cytuje chłopaków z vt:
'Precik, jak przyjedziesz do Świdwina, to ryj będziesz miał nieaktalny.'

HAHAHA uważaj na jajcyna "fajtera"

--- ejgej dodał 2 minut i 54 sekund później ---

Gra albo Ecrusher'em albo Ziomeckiem

Kolego weź wstań od biurka skieruj się w stronę ściany i się rozbiegnij jak masz pierdolic takie głupoty

sir.jajcyn
05-08-2009, 02:10
sanczo to lepiej nieprzyjezdzaj

tajemniczy111
05-08-2009, 10:17
ejgej jestes lamusem !
@Cos dla was :
http://demotywatory.pl/45988/Bo-w-sieci...-zgrywa-kozaka

Acriati
05-08-2009, 10:23
http://*********.pl/45988/Bo-w-sieci-kazdy-zgrywa-kozaka

za * wstawcie demotywatory

UP^
Juz to bylo, cos ci niewyszlo :/, wiem wiem chciales byc fajny 8o

_Tegax_
05-08-2009, 10:48
Ale wy wszyscy wylajtowani jesteście o.O

Zegea
05-08-2009, 11:49
Autodamaged post.

Nuriel
05-08-2009, 12:45
Elo guys!

Pozdrowienia z rl life!

ejgej
05-08-2009, 13:04
ejgej jestes lamusem !
@Cos dla was :
http://demotywatory.pl/45988/Bo-w-sieci...-zgrywa-kozaka

S*******aj ,,/,,

--- ejgej dodał 99 minut i 12 sekund później ---

Ale wy wszyscy wylajtowani jesteście o.O

ej palum co u ciebie słychac ? Ty jeszcze zyjesz? ;o A juz myslalem ze sie zacpałes na smierc w jakims rynsztoku

Johny Cross
05-08-2009, 14:46
Elo guys!

Pozdrowienia z rl life!

jak tam jest?
dobry loot?

Zegea
05-08-2009, 16:06
Precik bez gildii, a czemu to? :]

Precik
05-08-2009, 16:37
Uznali mnie za szpiega i wyjebali.

Minek91^^
05-08-2009, 17:53
niech puchego sprawdza wpierw, a nie osadzaja innych ;d;d

Bichowsky
05-08-2009, 19:16
niech puchego sprawdza wpierw, a nie osadzaja innych ;d;d

od puchego sie odjeb

zjadlemcukierka
05-08-2009, 20:27

Prącik szpiegiem ???:o
niemoszlife

Miter Furax
05-08-2009, 23:20

HA HA HA HA!!
Jak sie nauczysz grac w bilard to wrocisz do gildi?:)

_Tegax_
06-08-2009, 10:45
#up^
Moze tez cpamy jak Ty, HEHEHEHEHE :]
Tobie żaden towar nie pomoże.

--- _Tegax_ dodał 1 minut i 39 sekund później ---

S*******aj ,,/,,

--- ejgej dodał 99 minut i 12 sekund później ---

ej palum co u ciebie słychac ? Ty jeszcze zyjesz? ;o A juz myslalem ze sie zacpałes na smierc w jakims rynsztoku

Nadal Was boli strata paruset k ?

tajemniczy111
06-08-2009, 11:45
@Palum
A Ciebie dalej piecze dupa po ostatniej mojej wizycie?

Freddd
06-08-2009, 11:50
Elo guys!

Pozdrowienia z rl life!

;o Naprawde ?? A ja myslalem ze tacy jak ty to ciagle w domu siedza przed kompem i wbijaja ciegle lvle w tej pixelowej grze a tu prosze mila niespodzianka :D

@Kiks
Czemu gildie zmieniles ?

tajemniczy111
06-08-2009, 15:22
Bo zuther mi dal 1kk zebym to zrobil, wiec to zrobilem nie.

Eloth'
06-08-2009, 17:43
@Freddd

Nie widzisz wspolnego title w jego gildii?:p

ejgej
07-08-2009, 13:37
@Freddd

Nie widzisz wspolnego title w jego gildii?:p

no i co z tego?

Johny Cross
07-08-2009, 14:20
znowu cos nie pyklo :D tym razem na yalahar

XxFilipXxX
07-08-2009, 14:25
Jakis cam ? ;>

ejgej
07-08-2009, 15:13
Jakis cam ? ;>

ta jest

http://www.********.com/816943856.html

*spidiszar

tajemniczy111
07-08-2009, 17:38
znowu cos nie pyklo :D tym razem na yalahar
hm... kurcze no wiesz jak macie armie pionkow, i wychodzicie na kazda akcje z obstawa 30 typa to sie dziwicie?

Eloth'
07-08-2009, 18:20
Bez armii noobcharow byscie ch**a robili... Z tego co po camach widze to okolo 4 fragi wbijacie i sp*******cie w trapa jak jakies lamusy i sie trapujecie noobami;/ I jeszcze do tego widze ze kazdego bierzecie kto sie nawinie. Jami, Golden Hangman widze ze tez wam dupke liza:D To nie wojna jak dla mnie to syf i tyle...

Gimlos
07-08-2009, 18:30
Bez armii noobcharow byscie ch**a robili... Z tego co po camach widze to okolo 4 fragi wbijacie i sp*******cie w trapa jak jakies lamusy i sie trapujecie noobami;/ I jeszcze do tego widze ze kazdego bierzecie kto sie nawinie. Jami, Golden Hangman widze ze tez wam dupke liza:D To nie wojna jak dla mnie to syf i tyle... Jezeli akcje z ~5 fragami uwazasz za "syf", nie widziales chyba w jaki sposób do władzy na Azurze doszło Silent Force : d

NoToTak
07-08-2009, 18:34
@Eloth
Ty wyjdz i im pokaz jak to sie robi. Pewnie dasz rade lepiej...

Eloth'
07-08-2009, 18:47
Moze nie dam rady lepiej, ale taka prawda ze Nep~~ stoja za banda noobcharow ?

Bajteros
07-08-2009, 18:57
Kurwa specjlanie zrobiłem konto żeby z wami popisać !!!!! kocham was i wasze rozkminki na forum xDDDDDD !!!!!!! <33333

--- Bajteros dodał 1 minut i 13 sekund później ---

Moze nie dam rady lepiej, ale taka prawda ze Nep~~ stoja za banda noobcharow ?

Ok jade, więc tak to nie nasza wina że chcą nam pomagac i przychodzą, co mamy im mówić "ej s*******ać do Wanted"? widocznie was nie lubią ;]?

Zegea
07-08-2009, 19:33
Autodamaged post.

Eloth'
07-08-2009, 20:08
Kurwa specjlanie zrobiłem konto żeby z wami popisać !!!!! kocham was i wasze rozkminki na forum xDDDDDD !!!!!!! <33333

--- Bajteros dodał 1 minut i 13 sekund później ---

Ok jade, więc tak to nie nasza wina że chcą nam pomagac i przychodzą, co mamy im mówić "ej s*******ać do Wanted"? widocznie was nie lubią ;]?

Kogo masz na mysli nas?:baby:

Bajteros
07-08-2009, 20:40
Nie wiem coś tam sapałes ze mamy 1238210938 noob charów ;) to odpisalem a za kim jesteś to juz nie wiem :)

--- Bajteros dodał 0 minut i 48 sekund później ---

Oo nie wiedzialem ze na forum tez sie respi boss beholderow! A jednak JEDNOOKI BANDYTA BACK ON THE ROAD.:D:D:D:D

Taaaaa nie mogłem sie powstrzymać jak widze wasze posty, są tak pierdolniete, że az popisze z wami xDD

Kiniol
07-08-2009, 21:25
Bez armii noobcharow byscie ch**a robili... Z tego co po camach widze to okolo 4 fragi wbijacie i sp*******cie w trapa jak jakies lamusy i sie trapujecie noobami;/ I jeszcze do tego widze ze kazdego bierzecie kto sie nawinie. Jami, Golden Hangman widze ze tez wam dupke liza:D To nie wojna jak dla mnie to syf i tyle...

Kolejna osoba lizaca gdzie sie da (patrz kilka stron wczesniej gdy to nam "Nephilimsom" lizal az milo bylo popatrzec).

Wracajac do tematu, jesli sie nie ma pojecia o terazniejszej sytuacji pvp systemu ,to sie nie powinno wypowiadac na jego temat, nieprawdaz?Obecna sytuacja na Tibii zmusza nas do takich zagran i nie zaprzeczysz ,ze na tym lepiej wychodzimy niz Wanted. Wojna teraz wyglada jak wyglada i wygrywa ta strona ,ktora lepiej ogarnia dotychczasowy system.

Co do supporterow, przydaja sie ,ale wpierw zastanow sie skad ci supporterzy sie biora? Z tego co pamietam Wanted od zawsze posiadalo ich miliardy ,lecz utracili z chwila gdy zaczeli tracic wladze. Normalny szary czlowieczek grajacy z pixelowa gierke ,predzej zacznie pomagac tej gildii, ktora w danym momecie wygrywa ,zamiast ryzykowac wykopanie z serva.

Tak wiec najpierw sie zastanow zanim zaczniesz wypisywac glupoty typu: "jestescie pizdami ,bo tak" ,"nie potraficie grac,a ja jestem pro"...bo robisz z siebie zwyklego idiote na forum i nie pomoga Ci pozniejsze "edity" postow.

Acriati
07-08-2009, 22:06

jak byś powiedział że za twarz to pewnie bym uwierzył

--- Acriati dodał 2 minut i 51 sekund później ---

Nie wiem coś tam sapałes ze mamy 1238210938 noob charów ;) to odpisalem a za kim jesteś to już nie wiem :)

--- Bajteros dodał 0 minut i 48 sekund później ---

Taaaaa nie mogłem sie powstrzymać jak widze wasze posty, są tak pierdolniete, że az popisze z wami xDD

Jedyną osobą konkretna na forum to Bayter :) pierdolnięci ludzie piszą to sie przyłączył, a za avatar 10/10 hehehehe

Bajteros
07-08-2009, 22:21
heheh dzieki :D avatar Rox _/ ale taka jest prawda jak czytam nie które posty chuj mnie strzela, najlepsze jest to że pisze to ktos kto jest nikim albo kiedys byl kim, jakibyście znali prawde inaczej by te forum wygladało, a prawda jest taka Wanted jedzie Nephilims a Nephlims Wanted a ja mam na was oboje wyjebane :D _/ hail beholder

@Acriati
A i ten NIE SAP bo Cie wpuszczałem kurwa na piraty :DDDDDDDDDD nub :P!

eldar
07-08-2009, 22:32
Spora czesc waszych supporterow jest z wami nie dlatego ze wygrywacie, tylko dlatego ze zawsze byli przeciwko wanted. Tych co sa bo wygrywacie mozna nazwac asslickerami i mialbym wyjebane na nich po wojnie, bo kto wie czy do wanted sie nie przylacza jak sie sytuacja zmieni? ;P

Bajteros
07-08-2009, 23:30
Oni juz od poczatku biegali za nami wiec nie wiem, jeżeli supportują nam a my przejebimy to pewnie wolno im to nie pójdzie wiec pewnie wiedzą co robią ;) a gadki ze chowamy sie za noob charami są przereklamowane. ;]

Bichowsky
07-08-2009, 23:52
a gadki ze chowamy sie za noob charami są przereklamowane. ;]

Bajter nie pierdol Eloth ma zawsze racje ;ooo

ejgej
07-08-2009, 23:53
Oni juz od poczatku biegali za nami wiec nie wiem, jeżeli supportują nam a my przejebimy to pewnie wolno im to nie pójdzie wiec pewnie wiedzą co robią ;) a gadki ze chowamy sie za noob charami są przereklamowane. ;]

Ehhh.. Tak naprawde to tych noobów marjola nabrał z podstawówki

Bajteros
08-08-2009, 00:01
Możliwe, nie którzy juz od przedszkola go znają, nie wiem skąd ich nabrał ale Wanted tych noobów brakuje.

Johny Cross
08-08-2009, 00:29
takie pierdolenie ze bez noobcharow mamy wpierdol i cioty jestesmy...

jakos ostatnie akcje to byl pomysl wanted i to oni robili te masslogi, a ze bali sie potem skulle wlaczyc to juz ich problem.
Dzis: Jako ze sporo osob od nas wbilo skulle zeby zabic takiego Arucarda czy kogos tam to poszlismy potem do campy.
Jakos rzadko sie widuje ostatnimi czasy zeby ktos z Wanted wbil czaszke chyba ze na 5 minut przed ssem...

a co do "noobow" : moze gdyby Draz z Urbem nie zachowywali sie tak jak zachowywali wanted mialo by teraz wiecej supporterow ( np moje niezapomniane 48 Giant Spider Silkow !)

Zutersky
08-08-2009, 00:36
Ehhh.. Tak naprawde to tych noobów marjola nabrał z podstawówki

a drazharm z detoksu

tajemniczy111
08-08-2009, 01:04

jakos ostatnie akcje to byl pomysl wanted i to oni robili te masslogi, a ze bali sie potem skulle wlaczyc to juz ich problem.
Dzis: Jako ze sporo osob od nas wbilo skulle zeby zabic takiego Arucarda czy kogos tam to poszlismy potem do campy.
Jakos rzadko sie widuje ostatnimi czasy zeby ktos z Wanted wbil czaszke chyba ze na 5 minut przed ssem...

a co do "noobow" : moze gdyby Draz z Urbem nie zachowywali sie tak jak zachowywali wanted mialo by teraz wiecej supporterow ( np moje niezapomniane 48 Giant Spider Silkow !)

No co ty chcesz porownywac? Gdy nas raptem wychodzi na akcje 15 a was co najmniej jest 30~, mozecie sobie pozwolic na lapaniie skula bo wiece ze nie mamy comba na polowe od was ? a wy naszych mozecie sciagac 50~~ pallami.
A najbardziej mnei roz*******a pierdolenie wasze, ze wanted robilo PA. Halooooooooo chlopaki teraz wiekszosc Wanted jest u was. Wiec chyba sami siebie obrazacie.
@ Michal. Zgadzam sie z Toba w 100 %, zawsze bylo tak ze lizali tej gildi ktora wygrywala. Ale skoro maja wprowadzic Warmorde, wy to mozecie zmienic. Ale zobaczymy jak to bedzie :)
Wakacje !!!

Johny Cross
08-08-2009, 01:09
oczywiscie ze robilem PA jak prawie kazdy w Nephilims, ale ja do chuja nie sciagalem 48 GS SILKOW ZA JEDNYM ZAMACHEM! tylko kulturalnie butki jak cos. Mozna to nazwac PA na mniejsza skale i nie huncilem calych gildii...
ide spac

Eloth'
08-08-2009, 02:29
tylko kulturalnie butki jak cos.

Hahahaha:D

@Kinol
Gdzie jest post ze lizalem wam dupe hm? Poza tym jak byles jeszcze w Wanted z 3/4 Nep~ i mieliscie wojne z D9 jakos tylu supporterow nie mieliscie co macie teraz w nowej gildii. Jak bylem jeszcze w Infinity to D9 na poczatku proponowalo nam dolaczenie (odmowilismy), a pozniej grozilo nam huntem i z tego co pamietam mielismy zaplacic 20kk zeby gildia byla "wolna". Jak pisalismy z paroma osobami z Wanted czy chca pomocy w wojnie to mowili, ze nie i my sie nie w*******alismy sie do rzadnych akcji, ob itp... Po prostu z tymi co pisalismy to potrafili odmowic pomocy, a wy widze ze ten kto przyjdzie raz to juz lazi za wami zawsze i wszedzie, a jakbyscie wara przegrywali to 3/4 tych supporterow by obralo strone Wanted. 3maj sie.

Bajteros
08-08-2009, 07:42
Forum <3333

NoToTak
08-08-2009, 07:53
@Eloth
Tak Cie to kurwa wszystko boli? Przeciez to tylko gra...

@Kiks
Widocznie sami jestescie sobie winni, ze ich wychodzi 30 a was tylko 15.

Kiniol
08-08-2009, 09:27
a jakbyscie wara przegrywali to 3/4 tych supporterow by obralo strone Wanted. 3maj sie.

+10 do rozumienia przeczytanego tekstu ,dla Ciebie. Napisalem to samo innymi slowami post wczesniej;)

W poprzednim systemie pvp supporterzy nie byli potrzebni, teraz zas wygrywa strona ,ktora posiada wiecej wolnych ujotow czyt. supporterow:]

Archimendus
08-08-2009, 10:31
Jakiś film? Bo wstaje, a tu lvl mniej ;|

Szalona_Sowa
08-08-2009, 10:54
Bajter nie pierdol Eloth ma zawsze racje ;ooo

Tylko Szanowny Pan Jerzyna ze szczecina ma zawsze racje. No i Zachar, ale jakieś pedały mu pozazdrościły :(

Acriati
08-08-2009, 11:39

Nie wbijamy czaszki dopóki nam nie będą kazali, ale wole aby 10 osób zmarnowało ujota na mnie, niż paść ze skullem i mieć 0 satysfakcji :p:p:p

_Tegax_
08-08-2009, 16:39
Nie wbijamy czaszki dopóki nam nie będą kazali, ale wole aby 10 osób zmarnowało ujota na mnie, niż paść ze skullem i mieć 0 satysfakcji :p:p:p
Chłopaki na posyłki.
Cały monek = )

Szalona_Sowa
08-08-2009, 16:44
Chłopaki na posyłki.
Cały monek = )

Chyba dobrze że robią co im ludzie, którzy są ogarnięci karzą. Inaczej byłby trochę chaos i wątpię czy by im ta samodzielność na dobre wyszła :) Ale to tylko moje skromne zdanie.

@offtop

A ja całe życie byłem przekonany że chaos piszę się przez samo "h" :S Tibia uczy ^_^

_Tegax_
08-08-2009, 16:47
Chyba dobrze że robią co im ludzie, którzy są ogarnięci karzą. Inaczej byłby trochę chaos i wątpię czy by im ta samodzielność na dobre wyszła :) Ale to tylko moje skromne zdanie.

@offtop

A ja całe życie byłem przekonany że chaos piszę się przez samo "h" :S Tibia uczy ^_^

Chodzi mi bardziej o to ,że są mięsem armatnim. Samodzielnie to oni tylko na noobach potrafia ubić ludzi expiacych nad thais.

Eloth'
08-08-2009, 16:51
@Kinol
Gratuluje nieudanej akcji podpierdolenia 5 steel shieldow na Hydra Island. Kasy Ci juz brakuje?:D

ejgej
08-08-2009, 17:30
Chodzi mi bardziej o to ,że są mięsem armatnim. Samodzielnie to oni tylko na noobach potrafia ubić ludzi expiacych nad thais.

Załosny jestes.A ty co potrafisz??????

Zegea
08-08-2009, 17:49
Autodamaged post.

Bajteros
08-08-2009, 18:31
Każdy lizal na swój sposób ;d Ja też ! :D Nie było prawdziwych wojowników, trzeba bylo podlizać jakies miłe słowko i potem awansowałes i Tobie lizali xd

Eloth'
08-08-2009, 18:37
Każdy lizal na swój sposób ;d Ja też ! :D Nie było prawdziwych wojowników, trzeba bylo podlizać jakies miłe słowko i potem awansowałes i Tobie lizali xd

Pierwszy raz sie z toba zgadzam:p

ejgej
08-08-2009, 18:42
Palum potrafi tylko wachac klej ; ]

@Edit
nie chce ci przypominac Tegaxie jakim ty to przydupasem byles przez dobre kilka lat, lamusie [;

Na Paluma czy tam Tegaxa zwał jak zwał to szkoda słów.Najlepiej nie zwracajcie na niego uwagi

Szalona_Sowa
08-08-2009, 19:15
Czy naprawdę każdy temat na forum Azury musi zejść na wypominanie kto komu Lizał itp? (Po pełny spis zapraszam do posta nuriela w temacie "Wrzuty"). Może zorganizujmy tydzień bez bluzgów :D

Archimendus
08-08-2009, 19:46
^Myślisz, że aż tyle wytrzymamy?

AdiZgOlekk
08-08-2009, 19:59
watpie, 1 dzien bez bluzgow to juz swieto!

_Tegax_
08-08-2009, 20:32

Zgadzam sie z Toba.

--- _Tegax_ dodał 1 minut i 36 sekund później ---

Palum potrafi tylko wachac klej ; ]

@Edit
nie chce ci przypominac Tegaxie jakim ty to przydupasem byles przez dobre kilka lat, lamusie [;

Nie pamietam abym lizal komus kilka lat xD .

--- _Tegax_ dodał 2 minut i 8 sekund później ---

Załosny jestes.A ty co potrafisz??????

Więcej niż Ty :*

Acriati
08-08-2009, 21:13
Więcej niż Ty :*

Taak no prawda on potrafi BARDZO DUŻO

Specjalizacja:

Kradzież

- Pojęcie kradzieży jest ściśle związane z pojęciem własności. Kradzież, to potajemne zabranie cudzej własności. Prawnicy określają ją jako pozbawienie kogoś jego mienia ruchomego. Ofiara kradzieży zwykle nie wie, że jest okradana i uświadamia sobie to dopiero po pewnym czasie. Kradzież należy odróżnić od przywłaszczenia, rabunku i oszustwa. Przywłaszczenie jest to bezprawne rozporządzenie czyimś mieniem (np. pożyczonym czy znalezionym) lub przypisanie sobie prawa własności do tego mienia. Nie dzieje się to jednak po kryjomu, ale zwykle w sposób jawny.

i oto jego caly życiorys :p

Archimendus
08-08-2009, 21:18
@Nephilims
Jesteście już tutaj niepotrzebni. Patrzcie jak ONI 'Jebią Wanted w pizdę'.
http://www.youtube.com/watch?v=MVHS1S2kvTs

Acriati
08-08-2009, 21:25
ROX HAHAHAHHAHAH

Widzicie jakie macie zajebiste sup~ filmiki robią jacy wy waleczni

Idealny przykład jakich ludzi macie na bank filmik robił 12 latek, pare akcji i juz filmik

""""Film Przedstawia Jak Jebiemy Wanted W Pizde;] MÓJ NICK NA TIBI : SHANVERO ;] """""

i wszystko jasne pozdo

Archimendus
08-08-2009, 21:34
Szczerze, uwielbiam ludzi z Death Detaly. Oni już myślą, że są kimś, to co będzie jeśli wygracie wojnę? Strach pomyśleć.

A tak btw, połowa z nich nawet nie przyzna się co do swoich maincharów jeśli nawet je posiada, tak na wszelki wypadek, jakby coś nie poszło.

Pozdrawiam

ejgej
09-08-2009, 00:38
Szczerze, uwielbiam ludzi z Death Detaly. Oni już myślą, że są kimś, to co będzie jeśli wygracie wojnę? Strach pomyśleć.

A tak btw, połowa z nich nawet nie przyzna się co do swoich maincharów jeśli nawet je posiada, tak na wszelki wypadek, jakby coś nie poszło.

Pozdrawiam

ehhh nie ma co sie dziwic jak to dzieci po 14 lat

Johny Cross
09-08-2009, 01:08

ktorzy jada tych wszystkich doroslych supporterow wanted jak chca :D

dorosle chlopaki a daja sie nieletnim :(

ejgej
09-08-2009, 02:09
ktorzy jada tych wszystkich doroslych supporterow wanted jak chca :D

dorosle chlopaki a daja sie nieletnim :(

To jest tylko gra raz sie jest pod wozem a raz na wozie spokojnie

Sherionsky
09-08-2009, 10:19
To jest tylko gra raz sie jest pod wozem a raz na wozie spokojnie

Ktos tu chyba za duzo z Urbim przebywa.. ; )

/Wójcik.

zjadlemcukierka
09-08-2009, 10:49
Marjan chcial walczyc zeby na Azurze nie bylo drugiej furory a tu prosze, wystarczy zalozyc gildie Napleus akademy wrzucic tam status quo i death costam i mamy furore2

sherion tak wysmiewa teraz wanted a jak kiedys filmiki z warow krecil to po 50 x na siebie klikal zeby napis sie wyswietlal pfff, teraz sie wyzywacie a kiedys byliscie kumplami , to nie 1 i nie ostatnia wojna i pewnie kiedys bedziecie walczyc znowu w 1 teamie i wtedy znowu bedziecie tzw kumplami heeh

na poczatku Sherion i inni gadali ze nie biora nikogo, nikogo nie potrzebuja a teraz pobrali nawet szwedow ktorych na poczatku atakowali, a wszystko tylko po to aby wanted nie zrobilo z azury 2 furory

a szwedzi to pewnie walcza o lepsza azure nadal ?

Sherionsky
09-08-2009, 11:08
No ja nie bede z tymi osobami ktore zostaly w wanted. [; Zreszta nikt od nas nie bedzie. Szwedow i reszte 'psow' wzial Urb z paczka. My musielismy tylko odpowiednio zareagowac, co zreszta zrobilismy. Wanted nigdy nie cofnelo sie przed niczym, zeby tylko wygrac wojne.. Spedzilismy tam tyle czasu, ze wiemy jak oni graja, i nie mamy zamiaru tego nie wykorzystac.

/Wójcik.

tajemniczy111
10-08-2009, 00:57
No ja nie bede z tymi osobami ktore zostaly w wanted. [; Zreszta nikt od nas nie bedzie. Szwedow i reszte 'psow' wzial Urb z paczka. My musielismy tylko odpowiednio zareagowac, co zreszta zrobilismy. Wanted nigdy nie cofnelo sie przed niczym, zeby tylko wygrac wojne.. Spedzilismy tam tyle czasu, ze wiemy jak oni graja, i nie mamy zamiaru tego nie wykorzystac.

/Wójcik.
My wiemy jak oni grali ? nie rozumiem tego ?
Zreszta nie chce mi sie znow pisac niczego, bo tak czy siak wyjdzie ze to kurwa my jestesmy Ci beee ,bylismy i bedziemy. Wiec sram juz na te wasze pisanie, co to nie robi Wanted by wygrac wojne.

Zegea
10-08-2009, 11:35
Autodamaged post.

Acriati
10-08-2009, 12:05
Sherion
Aug 10 2009, 08:54:19 CEST Slain at Level 152 by Amenhotep, Cron Raven, Dragoholikus, Lyoth, Piwug, Qwert Tes and Sirkiks.

A taki był pewny siebie, pro fighter a zgubił się na expie dla noobow :baby:

12:32 Sherion [152]: Ale sie
12:32 Sherion [152]: Zesralem
12:32 Sherion [152]: HAHAHAHAHAH

i jeszcze jedno

Teterian
Aug 10 2009, 09:27:01 CEST Slain at Level 135 by Aglerer, Mabollo, Mandarke di Vaio, Nejufevu, Piwug and Tarizibo.

Następny do kolekcji, gdzie go zajebali?
Dragi, Yalahar leczyl sie tylko exura

PS: Jeżeli już używasz bota to ustaw skrypt na leczenie noobie 8o

Artemon
10-08-2009, 12:09
Teterian
Aug 10 2009, 09:27:01 CEST Slain at Level 135 by Aglerer, Mabollo, Mandarke di Vaio, Nejufevu, Piwug and Tarizibo.

Jeżeli tak, to wybacz, ale po jakiego chuja straciliście 6 fragów zamiast jednego!?

Acriati
10-08-2009, 12:38
Tego to juz niewiem 8o

_Tegax_
10-08-2009, 14:45
Sherion
Aug 10 2009, 08:54:19 CEST Slain at Level 152 by Amenhotep, Cron Raven, Dragoholikus, Lyoth, Piwug, Qwert Tes and Sirkiks.

A taki był pewny siebie, pro fighter a zgubił się na expie dla noobow :baby:

12:32 Sherion [152]: Ale sie
12:32 Sherion [152]: Zesralem
12:32 Sherion [152]: HAHAHAHAHAH

i jeszcze jedno

Teterian

mówi noob do nooba : _ )

Szalona_Sowa
10-08-2009, 15:08
Jakiś cam z dzisiejszego ataku?

ejgej
10-08-2009, 15:09

A ty kim jestes???

PS.Dajcie filmik z dzisiejszego orsha

Freddd
10-08-2009, 17:47

Odezwał sie pro fighter HAHAHA :D
Idz lepiej ten klej wachac a nie piszesz na forum takie wypociny.

_Tegax_
10-08-2009, 22:00
Odezwał sie pro fighter HAHAHA :D
Idz lepiej ten klej wachac a nie piszesz na forum takie wypociny.

Ty to lepiej zmien tekst bo nadal nie wiem o co chodzi Ci z tym klejem....

--- _Tegax_ dodał 1 minut i 3 sekund później ---

A ty kim jestes???

PS.Dajcie filmik z dzisiejszego orsha

Panem bogiem.

ejgej
10-08-2009, 22:14
Ty to lepiej zmien tekst bo nadal nie wiem o co chodzi Ci z tym klejem....

--- _Tegax_ dodał 1 minut i 3 sekund później ---

Panem bogiem.
HAHAH Freddd klej wącha kto inny nie bede ci mówił kto bo to nie istotne. Palum na*******a jakies tabletki,pigułki czy chuj sie co to jest i nie jest bogiem tylko pierdolonym cpunem elo.

Sherionsky
10-08-2009, 22:26
Korwa no nie pyklo rano.. ;D Ale nie wiem na chuj wy komentujecie, jak sami tylko na forum potraficie szczekac.. Jakos was nie widzialem z pz nawet na 2 min przed ss nigdy.. [;

I juz nie smiejcie sie ze mnie, macie Wojtka tutaj na melanzu (ma rl life)
http://www.youtube.com/watch?v=JArqCrFKCVA&feature=related

/Wójcik.

ejgej
10-08-2009, 23:28
Korwa no nie pyklo rano.. ;D Ale nie wiem na chuj wy komentujecie, jak sami tylko na forum potraficie szczekac.. Jakos was nie widzialem z pz nawet na 2 min przed ss nigdy.. [;

/Wójcik.

Nie pierdol tylko daj mi cama z dzisiejszego orsha na azura!

twistoff
10-08-2009, 23:51

/Wójcik.

Zauwazylem ze Sheriona znak rozpoznawczy to jest to ze praktycznie po kazdym zdaniu robi kropeczki jak ta pipka i ze ma kompleks na puncie urba, bo ciagle o nim gada.

Freddd
11-08-2009, 00:54
Panem bogiem.
Sranie w banie. Dla mnie jestes zwyklym smieciem, którego nigdy nie darzylem i nie bede darzyl sympatia.

Bichowsky
11-08-2009, 02:42
Zauwazylem ze Sheriona znak rozpoznawczy to jest to ze praktycznie po kazdym zdaniu robi kropeczki jak ta pipka i ze ma kompleks na puncie urba, bo ciagle o nim gada.

powiedz mi w ktorym miejscu w ostatnim poscie szerion napisal cos o urbexxie kretynie jebany ?

twistoff
11-08-2009, 02:52
powiedz mi w ktorym miejscu w ostatnim poscie szerion napisal cos o urbexxie kretynie jebany ?

A czy ja napisalem ze pisal cos o nim w ostatnim poście zjebie?

Bichowsky
11-08-2009, 02:58
i ze ma kompleks na puncie urba, bo ciagle o nim gada.

tutaj napisales ze ciagle o nim gada. a w ostatnim poscie nic takiego nie zauwazylem RETARDZIE

twistoff
11-08-2009, 03:01
tutaj napisales ze ciagle o nim gada. a w ostatnim poscie nic takiego nie zauwazylem RETARDZIE

To ze gada o nim ciagle to nie znaczy ze mowi o nim w kazdym poscie.Czytaj ze zrozumieniem pajacu

Acriati
11-08-2009, 10:50

/Wójcik.

stary kurwa wole się wyspać, a nie biegać za tobą i cała reszta, jak wstanę, to kompa odpalam tak jak dzisiaj rano i się bawię z wami

Niektórzy ludzie wola na*******ać się całą noc niż 5 minut przed ss 8o

NoToTak
11-08-2009, 10:59
@up
Najmniejsze psy najglosniej szczekaja.

Urbann
11-08-2009, 11:49
Widzicie jakie macie zajebiste sup~ filmiki robią jacy wy waleczni

Idealny przykład jakich ludzi macie na bank filmik robił 12 latek, pare akcji i juz filmik

""""Film Przedstawia Jak Jebiemy Wanted W Pizde;] MÓJ NICK NA TIBI : SHANVERO ;] """""

i wszystko jasne pozdo

Po pierwsze, ci supporterzy, atm są waleczniejsi niż wy. Jakich ludzi mają? Co coś robią? To, że nie stoją w pz cały dzień? Nie popisał się komentarzem, ale napisał prawde.

Pokaż ile ty masz lat dorosły człowieku, który siedzi na forum gry i jedzie opozycje

Acriati, gratulacje! Wyjebaliście szeriona, a on wam do tego czasu wyjebał 10 innych osób.

Jesli chodzi o jechanie kogoś bo jest z przeciwnej drużyny - największy przejaw infantylności. Moge się zalozyc, że jesteście takimi hipokrytami, że gdyby ktoś z nich zmienił strone, by był extra cool. Powodzenia w jechaniu kogos za wygląd, zeby dowartosciowac sie.

Trzymajcie chlopaki

_Tegax_
11-08-2009, 12:15
Sranie w banie. Dla mnie jestes zwyklym smieciem, którego nigdy nie darzylem i nie bede darzyl sympatia.
Tata ci do łózka włazi ,że obdarowujesz facetów sympatią?

ejgej
11-08-2009, 12:31

Palum weź już skończ pisac te żałosne posty bo jeszcze nas zarazisz jakimś HIVem

Freddd
11-08-2009, 16:31

Jaki ty jestes glupi to az szkoda slów . Te cpanie chyba ci do konca mózg wyżarło...

Zegea
11-08-2009, 16:42
Autodamaged post.

AdiZgOlekk
11-08-2009, 17:51
a Wanted ogarnia??

Sherionsky
11-08-2009, 18:23
Juz bylo kilka dni bez Marka, i jakos to wy dostawaliscie po dupie.. Zreszta, jebac to.. Czas pokaze jak bedzie.. [;

/Wójcik.

Smoq_Xanosta
11-08-2009, 18:46
BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!

Yours,
Smoq

Artemon
11-08-2009, 18:51

Yours,
Smoq

Z Ciebie to jednak optymista. ;d

Zutersky
11-08-2009, 19:20
prawda jest taka, ze chlopcy nie ogarniacie:(:(:( troche bez pieknego MARYJANA8o

jedyny prawdziwy frag to jest szerion reszte mozecie sobie o dupe rozbic ;]

twistoff
11-08-2009, 20:39
jedyny prawdziwy frag to jest szerion reszte mozecie sobie o dupe rozbic ;]

Napewno sie chłopakom zrobiło miło (teterian,puchy wizak) że wg was nie podchodzą nawet pod "prawdziwe" fragi.Szczególnie że puchy jest w nephilims, a teterian to rl od alety i lider forgotten legions.Ładnie szanujecie swoich supporterow i membersów n/c

degustator16
11-08-2009, 20:43
Mam pytanie kto selluje na azurze scrolle to outfitu Brotherhood of Bones? I po ile scrool chodzi?

Zegea
11-08-2009, 21:04
Autodamaged post.

Gorrath
11-08-2009, 21:30

Yours,
Smoq

No bo to impreza a nie pogrzeb :D

Yours Waszka

Sherionsky
11-08-2009, 22:44
Ogaryna wrocil, jedziecie z kurwami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

/Wójcik.

Artemon
11-08-2009, 23:32
Co, do chlopakow, ktorym to musialo sie zrobic milo po poscie Ródego to jeszcze Mariel Morgos, Xandael - rl Haosa, Dilo Master, Scratfs oraz Tetsi i wielu innych pro plejerow ; ]
Chłopaki się już pocięli. :|

Dajcie spokój.

ejgej
12-08-2009, 14:33
.............................................Jak tutaj cicho!

Elited
12-08-2009, 14:43
http://img248.imageshack.us/img248/6707/levy.png

zjadlemcukierka
12-08-2009, 17:31
http://img248.imageshack.us/img248/6707/levy.png

i co to miało być śmieszne ? chyba tym ze sam siebie ośmieszasz, a "smieszne" foty to byle te z gaddarem bo te twoje to na twoim poziomnie czyli do dupy

Mariel
12-08-2009, 22:25
urbexx wrocil a jedyne fragi to na mnie i Xandaelu nabite kiedy hacka mielismy.
BRAWA DLA WAS ZIOMAAAAAAAAAALE

Zegea
12-08-2009, 22:42
Autodamaged post.

Jimmy_Tudeski
12-08-2009, 22:56
Zamknij pizde cioto bo gówno wiesz

Zegea
12-08-2009, 23:03
Autodamaged post.

Mariel
12-08-2009, 23:04
@up
Kolego w jakim ty swiecie zyjesz? jakbys nie zauwazyl padlo wiecej osob niz tylko ty i ten twoj caly bro kur*a xandael na tym calym hacku, padl than adan, puchy i wielu innych. gdybys chociaz zaczal czytac i orientowac co sie dzieje na tibia.com, a zreszta co ty tam mozesz wiedziec, taki ogar z ciebie jest ; ]
btw; jakbys nie zauwazyl ze wanted expi aktualnie, a wy siedzieliscie w pzecie dobre 2 dni, nawet nie bylo kogo zabic, pro ogarze ;]]]

chlopie bardziej ogarniam co tu sie dzieje niz ty i ja NIE BOJE sie napisac posta pokazujac jakiego mam maina. a ja nie siedze 24/7 online bo sa WAKAAAAAAAACJEEEEEE

twistoff
12-08-2009, 23:24
urbexx wrocil a jedyne fragi to na mnie i Xandaelu nabite kiedy hacka mielismy.
BRAWA DLA WAS ZIOMAAAAAAAAAALE

takie pierdolenie o 15 padles i nie miales hacka,pozniej zes s*******al po veno jak sie patrzy ale niestety znow nie pyklo,padles w trapie.Nie wmawiaj nam ze to byl hack ;] Załoze sie ze sie popłakałes i uznales ze sie chcesz zrookować stad te dedy

--- twistoff dodał 5 minut i 41 sekund później ---

Od 2 dni padli kolejno:
Puchy Wizak x2
Sherion
Xila
Teterian
Dilo Master
Fula Flugan x2
Xuhe
Xuxs
Sir Artea
Xandael
Mariel Morgos
Than Adan
Prefmet
Valygar Blackthorne
Frederick william durst

to sa all chary 70+

Zutersky
12-08-2009, 23:36
Badzo ladnie oby tak dalej !

Artemon
12-08-2009, 23:40
Kiedy Wy dorośniecie i przestaniecie się wyzywać na forach?

Sherionsky
12-08-2009, 23:52
takie pierdolenie o 15 padles i nie miales hacka,pozniej zes s*******al po veno jak sie patrzy ale niestety znow nie pyklo,padles w trapie.Nie wmawiaj nam ze to byl hack ;] Załoze sie ze sie popłakałes i uznales ze sie chcesz zrookować stad te dedy

--- twistoff dodał 5 minut i 41 sekund później ---

Od 2 dni padli kolejno:
Puchy Wizak x2
Sherion
Xila
Teterian
Dilo Master
Fula Flugan x2
Xuhe
Xuxs
Sir Artea
Xandael
Mariel Morgos
Than Adan
Prefmet
Valygar Blackthorne
Frederick william durst

to sa all chary 70+

Kto to jest Xuxs, Fula Flugan, Prefmet, Valygar Blackthorne? I od kiedy Artea jest z nami? Chyba od kiedy go zabiliscie.. >.>

/Wójcik.

twistoff
12-08-2009, 23:58
Kto to jest Xuxs, Fula Flugan, Prefmet, Valygar Blackthorne? I od kiedy Artea jest z nami? Chyba od kiedy go zabiliscie.. >.>

/Wójcik.

Nie pierdol ze nie wiesz bo wiesz kim sa ci ludzie ;] fula flugan to noob char leifmyy jego money maker,Prefmet i Valygar Blackthorne byli na dzisiejszej akcji i wam pomagali.Takie byly zasady-kto pomaga w wojnie ktorejs ze stron ten zalicza sie do fragów.Oni maja 70+ wiec nie wiem w czym rzecz?Tak samo Xuxs ma fraga na Pearl Agata,Niewiniatku,Ziomeckim Andeledzie etc.

Zutersky
13-08-2009, 00:02
Prefmet ma dedy od status quo to napewno jest z nami
Valygar Blackthorne - mr fauron pekowal na darashi dragach z hakerami
Artea wychodzi na to ze ma hunta u obu stron

reszta ok [;

Sherionsky
13-08-2009, 00:05
To ze nam pomagaja, nie znaczy ze musze ich znac.. [; Zreszta wypierdolone mam w te fragi, liczcie kogo chcecie. Elo

/Wójcik.

twistoff
13-08-2009, 00:10
Prefmet ma dedy od status quo to napewno jest z nami
Valygar Blackthorne - mr fauron pekowal na darashi dragach z hakerami
Artea wychodzi na to ze ma hunta u obu stron

reszta ok [;

Prefmet i Valygar Blackthorne byli dzis na akcji na yalahar z wasza ekipa i obydwoje porobili skulle na noobach wanted

Mariel
13-08-2009, 00:21
ja na swoim charze bylem dzis online o 12 rano jak wstalem i o 18 30 jak konto odzyskiwalem. po co mialbym wbijac locka i tracic kase/skille/lvl ? jesli konczylbym z tibia to bym sprzedala chara na allegro ;]

Zutersky
13-08-2009, 00:23
urb na nubie padl 18:05, kasof tez, mordol powell co ich fragowal tez roznica paru sekund a fauron padl 18;13 wiec nie bardzo mial skulla na nubach wanted

twistoff
13-08-2009, 00:28
urb na nubie padl 18:05, kasof tez, mordol powell co ich fragowal tez roznica paru sekund a fauron padl 18;13 wiec nie bardzo mial skulla na nubach wanted

Dobra co za róznica i tak all zapewne widac na filmie,a wy nie zaprzeczycie ze on tam byl z wasza ekipa.@Sherion juz z Jami masz sztame? ;] hahaa

Jimmy_Tudeski
13-08-2009, 00:28

Co Ty jebiesz człowieku? Na chuj Ty się odzywasz jak gówno wiesz?

twistoff
13-08-2009, 00:33
Co Ty jebiesz człowieku? Na chuj Ty się odzywasz jak gówno wiesz?

nie osraj sie

Mariel
13-08-2009, 00:34
nie osraj sie

zamknij pizde frajerze bo tylko kazdego w*****asz a gowno robisz ;]

Jimmy_Tudeski
13-08-2009, 00:36
nie osraj sie

Mam wrażenie, że bardziej się przejmujesz naszym hackiem niż my :)

twistoff
13-08-2009, 00:46
Mam wrażenie, że bardziej się przejmujesz naszym hackiem niż my :)

to wy sie podniecacie ja sobie z was jedynie zartuje ;]

Mariel
13-08-2009, 00:50
to wy sie podniecacie ja sobie z was jedynie zartuje ;]

to zajebiste masz zarty cioto

Jimmy_Tudeski
13-08-2009, 00:50
Popracuj nad żartami bo jeszcze Ci nie wychodzą

twistoff
13-08-2009, 00:54
to zajebiste masz zarty cioto

haha stul pape przewrazliwiony dzieciaku ;] tak cie boli krytyka od kogos na forum?Zal

Zegea
13-08-2009, 00:55
Autodamaged post.

Jimmy_Tudeski
13-08-2009, 01:01
wyzwiska w kierunku kazdego

Haha. Proszę Cie kolego. A kto rzucał zajebistymi tekstami typu "Zuter to rudy kojot"? I Ty mi wmawiasz, że wyzywam wszystkich i jestem dzieckiem?

Mariel
13-08-2009, 01:06
sama gra nie wywiera na mnie zadnych emocji ale jak czytam posty takiego pajaca ktory sadzi ze wie wszystko o wszystkim to mnie *****ca strzela ;]

twistoff
13-08-2009, 01:06
@Zuterek
a co boli cie ze wasze 'przydupasy' padaja jak noby, co? popieram twistoff, te chary powinny byc liczone ;] pozatym popatrz na to wojtus z tej perspektywy i ty szerjonje ze wy wanted tez tak liczycie, kazdego kogo popadnie.

@mariel, xandael i te inne pro rozku*wiacze
nie rozumiem was, czy ta gra wywiera na was takie emocje? ; ]
bo jak widze posty xandaela to az mi sie smiac chce, typowy dzieciak + neostrada i wyzwiska w kierunku kazdego. tak wiemy mieliscie hacka, moze i wam smutno ale dajcie spokoj [ ;
macie cos na pocieszenie^^
http://************.pl/69765/Kapsel <--- demotywatory.

#twistoff
wg. mnie to nie ma najmniejszego sensu, przeciez oni nigdy nie dorosna emocjonalnie, zawsze beda pierd*lic od rzeczy i bluznic na kazdego ; )

Nie no Zegea.Ja im wybaczam w koncu mieli chłopaki hacka.Az strach pomyslec co tam sie u nich w rl na chacie dzialo po tym jak opanowała ich dzika złość,także ten mały wyskok na forum im darujmy ;]
@topic-jak sie bierze byle kogo w swoje szeregi to sie trzeba liczyc z tym ze ten ktos padnie jak szmata.Ale jak przychodzi co do czego to nawet nie podliczaja pod "prawdziwe fragi" swoich membersow (czytaj puchy wizak teterian etc)

Mariel
13-08-2009, 01:11
Nie no Zegea.Ja im wybaczam w koncu mieli chłopaki hacka.Az strach pomyslec co tam sie u nich w rl na chacie dzialo po tym jak opanowała ich dzika złość,także ten mały wyskok na forum im darujmy ;]

szkoda mi czasu na ciebie, wiec powiem tak. patrz na swojego pierdolonego chara i uwazaj zebys sam nie padl.

twistoff
13-08-2009, 01:25
dobrze tato

Eloth'
13-08-2009, 01:33
@twistoff

Na Jami podobno biegal Bayter, ale tak tylko slyszalem. Zobaczymy co on sam powie.

@topic

Dlaczego tacy jak Xuxs itp mieliby nie byc liczeni do fragow? Skoro maja nie byc liczeni to te osoby co padly od noobcharow nie powinny byc liczone jako frag... Albo w jedna, albo w druga strone.

Olevka
13-08-2009, 01:45
Zabiła któraś ze stron orsha?B)

Zutersky
13-08-2009, 01:51
@Zuterek
a co boli cie ze wasze 'przydupasy' padaja jak noby, co?

nasze przydupasy juz pokazaly na co je stac fragujac wantedow jak nooby ;]

Eloth'
13-08-2009, 02:11
nasze przydupasy juz pokazaly na co je stac fragujac wantedow jak nooby ;]

Skoro sa tacy pro to niech Precik liczy ich jaki fragi.

Sherionsky
13-08-2009, 09:10
Precik wyjechal, dlatego fragi nie sa aktualizowane. I zaden z nas nie powiedzial ze oni nie powinni byc liczeni, tylko ze sa to fragi o dupe rozbic. Czytajcie ze zrozumieniem, a pozniej przezywajcie, kay?

/Wójcik.

Gorrath
13-08-2009, 10:47
W ogole po co ta dyskusja o te fragi lol.... Przezywacie to jakby nie wiadomo ile warte byly te fragi, po prostu padli Ci ktorzy uczestniczyli w tej calej zabawie i tyle, sa stratni i to wszystko, najlepszym sposobem unikniecia calej tej atmosfery byl by brak statsow, bo dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie.

Ktos kto siedzi w klimacie wojny nie pierwszy raz wie doskonale ze nie samymi fragami wygrywa sie wojne, dlatego wlasnie najgoretsza dyskusje o fragi prowadza chyba albo ludzie na noobcharach albo Ci ktorzy doszli do wojny po raz pierwszy, dajcie sobie spokoj, najlepiej bylo by jedynie wymieniac, informowac opinie publiczna o tym kto padl, a nie rzucac miesem i debatowac przez 5 pol stron forum czy jakis Fauron na noobie powinien byc dodany do fragow czy jakis Mariel Margos i reszta tego bałaganu.

Yours Waszka

rentonB
13-08-2009, 11:16
Schodzicie na poziom furory, moze juz zeszliscie ;d

tajemniczy111
13-08-2009, 12:04
Jak to przeciez podobno ma tu nie byc 2 furory !! ftw !! Przeciez ktos tu o to tak mocno zabiega (wylaczajac Szalika i Ahabilto).

Vrzasiastyy
13-08-2009, 17:33
Fajnie się pinguje vento,co ? ;)

Aglerer
13-08-2009, 17:44
Noo to baa, bez takich zagrań z ich strony by się nie obyło ;].

Zegea
13-08-2009, 17:52
Autodamaged post.

Zutersky
13-08-2009, 18:20
to ja na mojej 1 megowej neostradzie

Johny Cross
13-08-2009, 19:20
na chuj sie tak spinacie o te fragi? Liczcie sobie marjole i innych vickow x3, reszte normalnie, supporetrow(+70lvl) x0.75, a supporterow (-70lvl) x0.25.
Wtedy dopiero bedzie jazda i macie 100% szans na wygranie we fragach calej wojny!

a tak btw to jebac te fragi, wejdzie war mode to sie samo bedzie liczyc i wtedy bedziecie mogli jechac po cipsofcie ze wam botchara nie dodal zamiast po innych FORUMOWICZACH!
YOL

Zegea
13-08-2009, 20:25
ty dzony luzuj majty ok?

tajemniczy111
14-08-2009, 02:00
ale sie spinasz dżony

Zutersky
14-08-2009, 17:07
kiks dam ci 100k jak zalogujesz dzis

Siggurdius
14-08-2009, 21:22
co do kiksa to nie wiem, ale ja za 150k moge sie zalogowac. nawet klienta sciagne. pozdrawiam cie rudy bracie.

Vrzasiastyy
14-08-2009, 21:54
Siggu,Ty żyjesz 8o Miło Cię znowu widzieć na forum :)

ejgej
15-08-2009, 00:33
Siggu,Ty żyjesz 8o Miło Cię znowu widzieć na forum :)

Siggu niech cos zaspiewa xDDDDD

tajemniczy111
15-08-2009, 12:55

A ja mysle ze wczoraj wyjebales stara w dupe hahaahahahaha

Vrzasiastyy
15-08-2009, 13:01
Kiks,masz wpierdol :D

Zutersky
15-08-2009, 13:25
A ja mysle ze wczoraj wyjebales stara w dupe hahaahahahaha

tak, tak wiec juz wiecej nie pisz do nikogo dlaczego to musisz byc z urbexxem : /

--- Zutersky dodał 124 minut i 9 sekund później ---

15:02 Gamemaster: Well, Sir twisterr is banned for multi-clienting with another player. Which means I cannot check Sirkiks and him for multi-clienting now.

mam 2 kompy nic mi gm nie moze zrobic hahaa to masz ; d

tajemniczy111
15-08-2009, 15:49
miej sobie 3 nawet. Ale mordy nie zmienisz, A kiedys przyjdzie i na was pora :)

Zutersky
15-08-2009, 16:00
kiks 3maj nerwy na wodzy. sry ze nie mozesz sobie poexpic ale zawsze mozesz stac jak szafir o 3 i sobie cos poexpic : ))

tajemniczy111
15-08-2009, 19:53
Jak chcialem byc mily dla Ciebie to na chuj znow robisz konflikt ?
Wiesz gadanie z tym expem jest takei ze c huj. Bo wiesz bardzo dobrze ile od 2 lat gralem, a lukasz stara sie jak mzoe, ale mu nie wychodzi :***

@Topic
Szukam ludzi do Csa, jak chcecie sie pobawic to msg me (albo jak ktos bedzie chcial grac moge dac vent 2.1.4 priv ) napiszcie !!

00_Dla_W11
15-08-2009, 22:31
Z wypowiedzi Niklasa wywnioskowałem że chce przenieść swojego chara z Obsidii na Azure. To prawda?

Siggurdius
16-08-2009, 10:27
to juz postacie mozna przenosic? :p

00_Dla_W11
16-08-2009, 12:25
Nie no jeszcze nie. Maja to wprowadzić dopiero.

Czekotubka
16-08-2009, 14:34
Przeczytalem polowe tego tematu i zygac mi sie zachcialo co tu niektorzy pisza...
Zebyscie w tibii sie tak nie czaili jak tu, a co do fragow to mysle ze niedlugo ten problem (jezeli jest z tym problem bo ja zadnego nie widze)sam sie rozwiaze.

Pozdro.

A szczegolnie posty o death detaly. Skoro nic nie wiecie to na h** piszecie? Jakies glupoty co wam stara czyta na dobranoc typu : 12 latki maja frajde z fragowania wanted. Co do filmiku na youtube to owszem nazwa sie nie popisalismy ale dajcie se siana to tylko filmik dla potomnosci ;p, a swoja droga mi sie nawet podoba.

Zegea
16-08-2009, 14:46
Autodamaged post.

ejgej
16-08-2009, 22:08
Przeczytalem polowe tego tematu i zygac mi sie zachcialo co tu niektorzy pisza...
Zebyscie w tibii sie tak nie czaili jak tu, a co do fragow to mysle ze niedlugo ten problem (jezeli jest z tym problem bo ja zadnego nie widze)sam sie rozwiaze.

Pozdro.

A szczegolnie posty o death detaly. Skoro nic nie wiecie to na h** piszecie? Jakies glupoty co wam stara czyta na dobranoc typu : 12 latki maja frajde z fragowania wanted. Co do filmiku na youtube to owszem nazwa sie nie popisalismy ale dajcie se siana to tylko filmik dla potomnosci ;p, a swoja droga mi sie nawet podoba.
Ehhh... Na chuj sie odzywasz??? Ty nie masz prawa głosu !

Freddd
16-08-2009, 23:16

Z tego co wiem to na forum kazdy moze wyrazic swoja opinie bez wzgledu na to czy tosie komus podoba czy nie.

Artemon
17-08-2009, 12:20

Na pewno ma większe niż Ty.

Ciri the Witcher
17-08-2009, 12:39
http://www.youtube.com/watch?v=PJTOF3xMvts

tak na posmianie sie z kebabskiej czesci Wanted ;)

ejgej
17-08-2009, 13:15
Na pewno ma większe niż Ty.

Milcz kto ci dał prawo głosu?

--- ejgej dodał 0 minut i 37 sekund później ---

Żałosne w chuj

_Tegax_
17-08-2009, 19:14
Milcz kto ci dał prawo głosu?

--- ejgej dodał 0 minut i 37 sekund później ---

Żałosne w chuj

Nic bardziej żałosnego nie ma od Ciebie.:baby:

ejgej
17-08-2009, 21:06
Nic bardziej żałosnego nie ma od Ciebie.:baby:

Cpunie wyjdź stąd

tajemniczy111
17-08-2009, 21:21

łach ;/<3znaki>

Zegea
17-08-2009, 21:26
Autodamaged post.

twistoff
17-08-2009, 22:16

Kebabska nie kebabska ale najbardziej lojalna część tibijskiej kultury.Nie to co szwedzi, austriacy czy polacy.Może Turkowie sa "smieszni" i różnią sie od nas mocno, ale trzeba im przyznać że sa lojani

ansekabanse
17-08-2009, 22:24
Kebabska nie kebabska ale najbardziej lojalna część tibijskiej kultury.Nie to co szwedzi, austriacy czy polacy.Może Turkowie sa "smieszni" i różnią sie od nas mocno, ale trzeba im przyznać że sa lojani

Turcy-euro-azjaci różnią sie kulturowo od nas europejczyków (Niemcow,polakow,szwedów,hiszpanów etc.) No niestety ale zawsze beda z tego powodu wyśmiewani :) po prostu-inna mentalność

Mariel
18-08-2009, 00:08
Mnie zawsze draznilo to ze na respa wchodzil mi 50 lvl i pisal ze jest rl friend sira tuhy kary reis albo kogos tam innego i mam wyjsc, a jak nie wychodzielm to wyzej wymienieni ludzie sie pruli -.-

Czekotubka
18-08-2009, 11:27
Co wy na to:

Pogromca urbexow
Killed at Level 50 by Riklos and Sherion.

Powodem tego bylo zaatakowanie Pasznikova (jednego z nas niewazne ktorego) przez nephilims. Powodem tego haniebnego ataku byl bot. Tak owszem pasznikov bocil wiec napisalismy do nich aby przestali atakowac gdyz pasznikov jest od nas. Pasznikov wyrzucil wkoncy bohy gdyz niechcial pasc ale nieeeee to im za malo bylo.....

Pasznikov
Killed at Level 115 by Akul Ignus, Forrest Druid and Fortrah.

Wiec mysle ze to koniec naszej wspolpracy.

Ps Zero poprawnej polszczyzny

00_Dla_W11
18-08-2009, 11:41
O Boże! To na pewno zmieni losy wojny. Bez was Neplilims ma po klikane :(

Zegea
18-08-2009, 12:52
Autodamaged post.

Bichowsky
18-08-2009, 13:18
@up
a padaja na kombo z lmm bo sa noobami

Zegea
18-08-2009, 13:44
Autodamaged post.

Czekotubka
18-08-2009, 14:17
@up, up nie wiesz nie pisz -.-
btw ty pewnie combujesz kina z lmm

Ciri the Witcher
18-08-2009, 16:38
Smiech na sali jak czytam tych wantedowych napinaczy. Pierdzielicie takie smuty na tym forum ze zal dupe sciska a gadacie o innych ze sa zalosni :D. Gdybyscie czas ktory spedzacie na forum piszac gorzkie zale przeniesli na czas w tibii wygralibyscie ta wojne 12312312 do 150.

Odnosnie turasow:
Moze i sa lojalni, ale co wam po tym skoro gdy dostajecie po dupie wszyscy przestaja sie logowac / walczyc?