zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

Acriati
31-10-2009, 09:44
OMG Konkret wymiata ;D Best pvp ;D

patrz ile sie trzymal... niewiem kim jestes ale pewnie ty w 1 trapie zgona zaliczyl bys

Pr0Stfu
31-10-2009, 10:33
Noi co wy chcecie od Konkreta?
Tyle się trzymał, i bawił się z nimi, więc nie wiem czemu mówicie konkret noob? ;o

_/
10:12 Isirattil [134] : spam
10:12 Tamtu has left the party.

("konkret noob"?)

suehsbzewd123
31-10-2009, 13:13
to był prawdziwy konkret ?? na moje ktoś inny nim wtedy grał bo z innych filmików nie ogarniał

Olevka
31-10-2009, 13:37
patrz ile sie trzymal... niewiem kim jestes ale pewnie ty w 1 trapie zgona zaliczyl bys

Potrafisz czytać? Wogóle czy potraficie zrozumieć co ja napisałem? Chodzi mi o to że jest zarypisty, nieźle ogarnia a że takie dzieci jak wy nie potrafią zrozumieć, że jak ktoś napisze best pvp to oznacza że jest bardzo dobry. Widać że ty Acriati przes słowa "best pvp" rozumiesz tylko pojazd po kimś, że ma złe pvp, jest noobem itd. Zastanów się następnym razem jak coś napiszesz ;D A konkreta podziwiam za ogar ;D

spirit-of-bicho
31-10-2009, 14:22
A konkreta podziwiam za ogar ;D

konkret to lamus, za to niklas ogarnia

Olevka
31-10-2009, 14:31
Yhy jakiś cam z nim w roli głównej? :]

twistoff
31-10-2009, 16:44
takim pierdoleniem pokazujecie ze niemacie szpiega u nas
Jak by nie bylo,i tak bedzie dobrze.Jak bedziecie myslec ze macie szpiega,zaczniecie byc podejrzliwi w stosunku do siebie.Jak bedziecie myslec ze go nie macie,uspi to wasza czujność.Pozatym jesli jestes przekonany o tym ze nie macie szpiega,to czemu podejrzewacie kogokolwiek?

ALE NIE O TO CHODZI

@up
nie o to chodzi ;p
chyba nie był bym taki głupi, żeby mówić o tym na forum, by się popisać or sth, jeśli by nam to nie zaszkodziło, jednak WSZYSTKICH faktów o pewnej bardzo ważnej sprawnie widocznie nie znacie.
ale ok, na ten temat już milczę.

Mysle ze chodzi ci o to,ze dzieki glupocie sterlajn, wanted bardzo duzo zyskalo.Przykro mi to stwierdzic ale ta panna jest poprostu głupia i nic wiecej nie mozna na jej temat powiedziec.
To czemu boisz się podpisać nickiem..? :confused:
A ty czemu nie zetniesz włosów?Robie to co uwazam za stosowne,a jesli ci to nie pasuje,ze nie podpisuje sie nickiem,poprostu nie komentuj moich postów.

Aglerer
31-10-2009, 18:24
Sherion
Xi'yang
Dilo Master

Judofix butcher

http://www.***********.com/821119456.html
spidiszar

Nuriel
31-10-2009, 21:22
A ty czemu nie zetniesz włosów?Robie to co uwazam za stosowne,a jesli ci to nie pasuje,ze nie podpisuje sie nickiem,poprostu nie komentuj moich postów.

Napisałem gdzieś, że mi to nie pasuje? :confused: Po prostu inaczej można się odnieść do pisania o konkretach nie chodzi mi o chara) kiedy widać, że dana osoba faktycznie ma coś do powiedzenia - a nie tylko domniemywać.

Szalona_Sowa
31-10-2009, 21:31
Chłopaki, jestem pełen podziwu, jeżeli chodzi o wasze akcje (Obie strony).

Nie, nie jest to kolejna prowokacja. Naprawdę widzę tu takie rzeczy (.CAM), na które bym w życiu nie wpadł, więc Szacun dla was.
Moglibyście tylko dać spokój z tym ciśnięciem się na forum, i zacząć zauważać wasze własne wady (Tu już nie mówię o Tibii). Jest to trochę dziecinne ;) Zauważcie, że zupełnie inne podejście jest do Marjoli czy Kiksa, którzy nie dadzą się sprowokować, a zupełnie inne do (Przepraszam jak źle napisałem wasze nicki, pisze z pamięci) Aricatii czy ZUtersky, którzy na każdą zaczepkę na forum, muszą odpowiedzieć swoją wiązanką, która najczęściej polega na "A TY:

A) Jesteś Botem
B) Gówno wiesz o zabijaniu
C) Jesteś z Wanted/Nephilims, czyli jesteś "Ten Gorszy".

Dajcie se spokoj, bo niepotrzebnie wam ciśnienie skacze ;)

Pr0Stfu
31-10-2009, 21:50
Popieram.
To świadczy, że są po prostu głupi. Nie chcę nikogo obrażać, ale takie są fakty.
Mądry człowiek by zrobił tak:
"A co mi tam.. To tylko głupia gra, co się przejmować opiniami osób poznanych w grze prze internet. Jak się chcą wyżyć, to proszę."

Może trzy-cztery osoby z was by tak pomyślały (z tych którzy biorą udział w spinaniu)
M.in Tak jak powiedział pan wyżej, Kiksu itp.

Jego posty na zaczepkę to takie jak : "Co tam Nuriel?" itp.

Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana.
Daję głowę, że połowa neph~ i połowa wanted, war temu, dała by sobie ręce i nogi uciąć, byle stanąć w obronie kolegi (który teraz jest po przeciwnej stronie...)
A teraz? Tylko : Jesteś BOTem! A ty szmatą.. itd.
(może wulgarnych wyzwisk u was (90%) nie dostrzegłem, ale u osób typu spirit-of-bicho, jest to zauważalne w każdym poście...

spirit-of-bicho
31-10-2009, 22:00
Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana.

spier.dalaj

Pr0Stfu
31-10-2009, 22:03
spier.dalaj

;] :cup:

(Wiem, że to mogła być prowokacja, żeby zobaczyć jaka będzie MOJA reakcja, na marne ;])

spirit-of-bicho
01-11-2009, 00:09
tu sie mylisz to nie byla prowokacja. po prostu spier.dalaj

Acriati
01-11-2009, 13:36
Dzień Wszystkich Świętych

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

http://img266.imageshack.us/img266/2620/dsc00142i.jpg

Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem

Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com

ejgej
01-11-2009, 13:56

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem

Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com

HAHAHAHA KATY

Zutersky
01-11-2009, 15:02
http://img217.imageshack.us/img217/7171/dsc00142t.jpg

hahaha wy juz macie obsesje ;d

Olevka
01-11-2009, 15:57
Naśmiewacie się z takich rzeczy? Nie dopinguję żadnej stronie ale tu już przesada co wypisujecie ;D Jak można łączyć Święto zmarłych z tibią? Żal :(

Artemon
01-11-2009, 16:58
Fajne pismo. ;d

Ciri the Witcher
01-11-2009, 17:40
Fajne pismo. ;d
Poziom pisania adekwatny do poziomu zartu i kondycji umyslowej osobnika ktory wpadl na tak wysmienity zarcik. Pogratulowac.

BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne.

twistoff
01-11-2009, 18:01

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej :)

hahah :D zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj ;)

Poziom pisania adekwatny do poziomu zartu i kondycji umyslowej osobnika ktory wpadl na tak wysmienity zarcik. Pogratulowac.

BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne.
Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę

Kiniol
01-11-2009, 18:07
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.

Ciri the Witcher
01-11-2009, 18:16
hahah :D zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj ;)

Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę

A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.

Olevka
01-11-2009, 18:50
@Kiniol

Popieram w 100% ;)

ejgej
01-11-2009, 18:50
A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.

Spier****j z tego forum lamusie jak masz pierdo**c takie brednie !

twistoff
01-11-2009, 18:54
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.

omg ludzie to byl ZART :D jestescie strasznie przewrazliwieni na swoim punkcie.Jak wy robicie sobie zarty z wanted wrzucacie jakies fotki czy ss'y,to mnie osobicie to zawsze bawi, nawet jak sie ktos smieje ze mnie,z mojego ziomka czy z mojej ekipy.Troche luzu-nie mozna wszystkiego brac tak smiertelnie powaznie.. ;]

Acriati
01-11-2009, 19:08
@Acriati

Oj dziekuje, nie musisz mnie tak odrazu chwalić8o

Kiniol
01-11-2009, 19:25
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.

ejgej
01-11-2009, 19:40
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.

Eh.... Co ty chcesz sobą reprezentowac???

PussyWizak
01-11-2009, 19:43
@Twistoff
A co owym tematem tabu jest?

twistoff
01-11-2009, 19:47
@Twistoff

Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s

Artemon
01-11-2009, 19:53
Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p

ejgej
01-11-2009, 19:56
Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s

podpisuje sie pod twistoffem

--- ejgej dodał 1 minut i 44 sekund później ---

Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine. :p

Czepiasz się szczegółów i tak każdy wie o co chodzi

PussyWizak
01-11-2009, 20:04
Dokładnie. Nie wiem czym się tak nasz Michaś burzy, co to za tajemniczy temat tabu, z którego nie wolno się wyśmiewać. Bo jeśli chodzi o religie, to muszę przyznać, że nieźle jesteś zryty Limehit.

Bo po pierwsze - wpisanie na listę, zamiast prawdziwych nazwisk, nicków z gry nie powinno godzić w niczyje tu uczucia religijne (właściwie to nie możliwe).
A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.

ansekabanse
01-11-2009, 20:16

Chyba w tym poscie acriati wyraznie pokazał,że te "smierci" wypisał z tibia.com,taka metafora (jak nie wiesz co to znaczy michaś to sprawdz sobie na wikipedii haha) dotyczaca dzisiejszego swięta.Wiec widac, ze poprostu móżdżek limehitka tego nie ogarnał.Chciał zabłyśnać swoją "dojrzałością" ale nie pykło :p

Szalona_Sowa
01-11-2009, 20:59
@Acriati

A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.

Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!

A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.

PussyWizak
01-11-2009, 21:37
A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.
Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?

Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.
Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.

Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!
Czy tylko ja nie rozumiem o co mu chodzi?

ziomeck
01-11-2009, 22:14
Myślę, że wszystkim (prawie) tu na forum by dobrze zrobiło zrobic sobie przerwę od tibii i nabrac do pewnych spraw dystansu.

@MichaU. Nie spinaj się tak ;p

Szalona_Sowa
01-11-2009, 23:27
Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?

Ale ja to właśnie pisałem do Kiniola, więc sam wyjdź :)

Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.

Prawnikom wolno mieć 45 minutową przerwę w pracy. Jak już zaczniesz swoje życie zawodowe, kimkolwiek masz zamiar być, też to będzie twoje usprawiedliwienie? Mój post był skierowany do Kiniola, ale widzę że ty masz już chyba jakąś paranoje, że wszyscy tylko czychaja przed monitorami, żeby cie pocisnąć.

Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.

Twoja dedukcja mnie rozbraja.

Johny Cross
01-11-2009, 23:40
luzujcie majty, ok??

PussyWizak
01-11-2009, 23:47
Ale ja to właśnie pisałem do Kiniola, więc sam wyjdź
Czy to zmienia sens zdania?
Prawnikom wolno mieć 45 minutową przerwę w pracy. Jak już zaczniesz swoje życie zawodowe, kimkolwiek masz zamiar być, też to będzie twoje usprawiedliwienie?
O czym on do cholery bredzi?
Mój post był skierowany do Kiniola, ale widzę że ty masz już chyba jakąś paranoje, że wszyscy tylko czychaja przed monitorami, żeby cie pocisnąć.
To nie cytuj moich postów, skoro wypowiedź nie jest skierowana do mnie. Pwnd.
Twoja dedukcja mnie rozbraja.
Haha, co za lamus. Stan mojej dedukcji jest wyśmienity, a to, że przedstawiasz śmieszne tezy, z których później wychodzą śmieszne wnioski, to już nie moja wina.

http://media.skateboard.com.au/forum/images/picard_theres_the_door.jpg

Nuriel
01-11-2009, 23:49
Nie wiem co gorsze, czy jak wszyscy na siebie wrzucali, czy jak forum zmieniło się w obrzucanie się argumentami kto jest od kogo mądrzejszy...

spirit-of-bicho
02-11-2009, 07:46
@Do wszystkich lamusów ktorym ten zart sie podobal.

A jak ja bym tam wpisal nazwisko twojej starej to tez bys sie tak jarzył i mówił ze to tylko niewinny zarcik i ze nic sie nie stało ?

Urbann
02-11-2009, 09:32
@Do wszystkich lamusów ktorym ten zart sie podobal.

A jak ja bym tam wpisal nazwisko twojej starej to tez bys sie tak jarzył i mówił ze to tylko niewinny zarcik i ze nic sie nie stało ?

Czyli nick w grze jest wazny jak nazwisko twojej starej? Myslalem, ze masz narzad o nazwie mozg. Zreszta, te cale pierdolone zabawy w podchody, tematy tabu sa zalosne. Nie kazdy jest chrzescijaninem, nie dla kazdego to swieto moze byc tematem tabu, ziomeck, powinienes to wiedziec majac w gildii 80% muzulmanow. Wypisywanie nickow z gry na kartce, w zadnym stopniu nie obraza katolicyzmu

Olevka
02-11-2009, 09:40
omg ludzie to byl ZART :D

Naprawdę uważasz to za żart? Bo wg. mnie i napewno wielu z nas uważa, że łączenie takich świąt jak święto zmarłych z grą z którego nie należy się naśmiewać jest chore ale widocznie dla ciebie to zwyczajne pośmiewisko. Trzymaj tak dalej ze swoimi ziomkami co lubią tak żartować ;) Gratuluję powagi sprawy z twojej strony i reszty co uważają, że to hiper fajne ;)

Popieram pana spirit-of-bicho ;]

Tak btw. to ja pierwszy na was najechałem nie kiniol ;D

Nuriel
02-11-2009, 10:11
Dajcie sobie siana i idźcie expić

Smoq_Xanosta
02-11-2009, 12:37

no dzisiaj cos poexpujemy ; ]]

@Michas

Co do twojej wypowiedzi, jest tyle ludzi na ziemi i jeszce wiecej definicji tabu. Jak dla mnie nie trafiles z tym okresleniem i troszke ci nie wyszlo, skoncentruj sie na swoich kolezkach i jezeli ten zart z karteczka z kosciola uwazasz za niewlasciwy to co powiesz o swoich debilnych kolegach nasmiewajacych sie z turkow?

Yours,
Smoq

--- Smoq_Xanosta dodał 2 minut i 25 sekund później ---

Naprawdę uważasz to za żart? Bo wg. mnie i napewno wielu z nas uważa, że łączenie takich świąt jak święto zmarłych z grą z którego nie należy się naśmiewać jest chore ale widocznie dla ciebie to zwyczajne pośmiewisko. Trzymaj tak dalej ze swoimi ziomkami co lubią tak żartować ;) Gratuluję powagi sprawy z twojej strony i reszty co uważają, że to hiper fajne ;)

Popieram pana spirit-of-bicho ;]

Tak btw. to ja pierwszy na was najechałem nie kiniol ;D

a co jesli dana osoba jest niewierzaca i nie uznaje swiat chrzescijanskich? Bog dal ludziom wolny wybor..

Yours,
Smoq

Ciri the Witcher
02-11-2009, 13:37
a co jesli dana osoba jest niewierzaca i nie uznaje swiat chrzescijanskich? Bog dal ludziom wolny wybor..

Yours,
Smoq

a ja wam daje prawo do zamkniecia ryja i walczenia w grze a nie na forum!

Zutersky
02-11-2009, 13:54
no dzisiaj cos poexpujemy ; ]]

do 15 pozniej rl life sie wlacza

PussyWizak
02-11-2009, 14:04
Np na OB?
<10znaków>

Smoq_Xanosta
02-11-2009, 14:12

Fea aka czlowiek wodoglowie

dla mnie jestes jebanym noobem, zawsze nim byles czy to w Dofie czy teraz twoj wielki comeback , jezeli nie zauwazyles jestem osoba ktora sporadycznie udziela sie na tej stronie a co do dawania prawa to nie jestes odpowiednia osoba ani zadnym autorytetem zeby chociaz uwazac ze masz taki przywilej lamusie.

@ZUther

umm chcialbym zauwazyc, ze w srode, czwartek i piatek expowalem cale dnie a wy grzaliscie pzty :) hihi jak to jedna osoba moze tyle zmienic

Yours,
Smoq

Zutersky
02-11-2009, 14:19
no to powiem ci panie kolego ze my tak expimy juz ze 3 miechy ;]a wy sie rajcujecie 3 dniami

Smoq_Xanosta
02-11-2009, 14:42
no to powiem ci panie kolego ze my tak expimy juz ze 3 miechy ;]a wy sie rajcujecie 3 dniami

heeeee lepszy rydz niz nic ;D

Yours,
Smoq

Olevka
02-11-2009, 14:46

To i tak nie upoważnia daną osobę do naśmiewania się ;)

Nie chce mi się już tego ciągnać bo i tak zawsze wy macie racje i jesteście super ;D

Ciri the Witcher
02-11-2009, 15:16
Fea aka czlowiek wodoglowie

dla mnie jestes jebanym noobem, zawsze nim byles czy to w Dofie czy teraz twoj wielki comeback , jezeli nie zauwazyles jestem osoba ktora sporadycznie udziela sie na tej stronie a co do dawania prawa to nie jestes odpowiednia osoba ani zadnym autorytetem zeby chociaz uwazac ze masz taki przywilej lamusie.

1. ;D zaliczyles kolego wtope, bo nie jestem feasem :) Fea i Ja to dwie rozne osoby.

2. mowisz, ze jestem lamusem a kazda akcja prowadzona przez pro ogaryne na ktorego sie wykreowales za punishersow okupowana jest ogromnymi stratami po waszej stronie przy + / - jednej glebie naszego, smiech na sali. Jeszcze lepsze jest to, ze nigdy sie nie uwazalem za pro, bo to dla mnie smieszne robic z siebie niewiadomo kogo bedac tak naprawde nikim.

3. jest mi bardzo przykro, ze nie zrozumiales sarkazmu, ale coz... nie moja wina ze palenie zrobilo ci z mozgu kotlety schabowe

PussyWizak
02-11-2009, 15:51
1. ;D zaliczyles kolego wtope, bo nie jestem feasem :) Fea i Ja to dwie rozne osoby
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fea Umarth / Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Świat: Azura

Ciri the Witcher
02-11-2009, 16:02
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fea Umarth / Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Świat: Azura

;) coraz bardziej mnie utwierdzacie w przekonaniu ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem.

ejgej
02-11-2009, 17:04
;) coraz bardziej mnie utwierdzacie w przekonaniu ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem.

A ja coraz bardziej się przekonuje że jesteś kompletnym idiotą

tajemniczy111
02-11-2009, 17:06
Hej ho pajak leon ciagle sro.
Smoq nie spinaj sie tak, bo oni i tak powiedza ze palito Ci wypalilo mozg :(.
Chlopaczki naprawde reprezentujecie poziom, poczynajac od tego "kamykxa" a konczac na monku aka acriati, wasze zarty sa na bardzo,bardzo niskim poziomie, ryjecie czapke gorzej niz moj profesor od eksploatacji systemow ;p.
Poczekajcie sobie jak wprowadza war tryb, to wtedy wykazecie sie, ktora to strona bedzie expic, a ktora nie. Moze i ja wroce zeby sie pobic, ale watpie.
Powodzenia wam ludziska, zagladne tu za tydzien . (moze zaczne robic statystyki, kto komu bardziej przycisnie)

@Zuther
Ja nie wiem czym ty sie chwalisz, ze 3 miesiace expisz?? KURCZEEEE, on 3 miesiace expi :((((, a ja kurwa musze siedziec na dworze, chodzic na piwo z kumplami, o ja pierdole :(( umre z nudy !!!

PussyWizak
02-11-2009, 18:09
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

"Fea i Ja to dwie rozne osoby."

"Fea" = Fea Umarth
"Ja" = "Fea Umarth / Kamyxx".
Więc twoja logika nam mówi, że "Ja =/= Fea" ?!?
Skończ, bo się ośmieszasz.

ziomeck
02-11-2009, 19:28
Czyli nick w grze jest wazny jak nazwisko twojej starej? Myslalem, ze masz narzad o nazwie mozg. Zreszta, te cale pierdolone zabawy w podchody, tematy tabu sa zalosne. Nie kazdy jest chrzescijaninem, nie dla kazdego to swieto moze byc tematem tabu, ziomeck, powinienes to wiedziec majac w gildii 80% muzulmanow. Wypisywanie nickow z gry na kartce, w zadnym stopniu nie obraza katolicyzmu

Nie używaj imienia Ziomecka swego nadaremno. Dla sprostowania - Chyba mnie z kimś mylisz.
P.S. tylko mi nie pisac, że to bluźniercze naśmiewanie się z dekalogu ;]

Smoq_Xanosta
02-11-2009, 20:10
1. ;D zaliczyles kolego wtope, bo nie jestem feasem :) Fea i Ja to dwie rozne osoby.

2. mowisz, ze jestem lamusem a kazda akcja prowadzona przez pro ogaryne na ktorego sie wykreowales za punishersow okupowana jest ogromnymi stratami po waszej stronie przy + / - jednej glebie naszego, smiech na sali. Jeszcze lepsze jest to, ze nigdy sie nie uwazalem za pro, bo to dla mnie smieszne robic z siebie niewiadomo kogo bedac tak naprawde nikim.

3. jest mi bardzo przykro, ze nie zrozumiales sarkazmu, ale coz... nie moja wina ze palenie zrobilo ci z mozgu kotlety schabowe

nie chce mi sie kontynuowac watku z toba, nie darze cie sympatia i bede te twoje tzw. drwinki ignorowal. sam nie wiesz kim jestes, bardzo mnie to zastanawia. co do ogarynki wcale sie nie lansuje, wystarczy ze kopie wam dupe w pixelach haha

Yours,
Smoq

PussyWizak
02-11-2009, 20:24
Tak sobie przeglądam archiwalne tematy, znalazłem kilka ciekawych tematów i dopiero teraz sobie zdałem sprawę, jak bardzo Kamyxx jest fałszywą i hipokratyczną osobą:

Ten fea to zawsze byl w*****ajacy. Niezaleznie od ownera.
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
No wlasnie o to w tym wszystkim chodzi, zeby nie grac bez bota. Jako senior tutor musze tego przestrzegac. W wanted kazdy ma bocika . Pozatym wole przegrac bez bota niz wygrac z ^^.
Osama bin Gayter zawsze byl mocny w pysku, ale loguje sie tylko jak wanted jest 30+. ;< bywa.

+ fotka jego autorstwa:

http://img503.imageshack.us/img503/3227/wantedkz8.jpg

Smoq_Xanosta
02-11-2009, 20:56
^ up

dobre to zdjecie haha jak ETI na Politechnice w Gdansku ; ]]

Yours,
Smoq

Urbann
02-11-2009, 21:14
Nie używaj imienia Ziomecka swego nadaremno. Dla sprostowania - Chyba mnie z kimś mylisz.
P.S. tylko mi nie pisac, że to bluźniercze naśmiewanie się z dekalogu ;]

o nie! przytoczyles tekst z dekalogu, nakladam na ciebie ekskomunike! reszta natomiast ma cie zaczac tyrac za to

Ciri the Witcher
02-11-2009, 22:11
Tak sobie przeglądam archiwalne tematy, znalazłem kilka ciekawych tematów i dopiero teraz sobie zdałem sprawę, jak bardzo Kamyxx jest fałszywą i hipokratyczną osobą:

+ fotka jego autorstwa:

http://img503.imageshack.us/img503/3227/wantedkz8.jpg

O BEZ KITU, po prostu leze i kwicze ze smiechu :D
stare dobre czasy xD hahahahah

BTW
fea =/= kamyxx, sorri.

Johny Cross
02-11-2009, 23:08
zdjecie mega ;DDD

MArjola _/_/_/

ejgej
02-11-2009, 23:21
http://demo********.pl/353044/Paradoks-Tibii

HYC HYC HYC

eldar
02-11-2009, 23:32
@zdjecie
hahahaha8o

ziomeck
03-11-2009, 08:40
Marjan jest koksem ;o

Mariel
03-11-2009, 10:22

Yours,
Smoq

to prawda hahahahaha

Szalona_Sowa
03-11-2009, 14:14
^ up

Yours,
Smoq

No co ty, na Gdańską polibudę chodzą same 100 kg+ świniaki. Jak mają wykłady, to stwierdzają że to pierdolą, i idą na siłownie pokoksować :)

BTW, popraw mnie jak się mylę, ale wydział Elektroniki, telekomunikacji i Informatyki jest chyba na przymorzu, a Politechnika na aleji zwycięstwa we wrzeszczu ;)

Olevka
03-11-2009, 15:14

:D hahhahahahahahahahahahahaha

Mariel
03-11-2009, 15:50
No co ty, na Gdańską polibudę chodzą same 100 kg+ świniaki. Jak mają wykłady, to stwierdzają że to pierdolą, i idą na siłownie pokoksować :)

ty chyba studentów nigdy nie widziales

Szalona_Sowa
03-11-2009, 17:39
ty chyba studentów nigdy nie widziales

Mam szkole naprzeciwko politechniki, ciężko ich nie zauważyć ;)

Rudy_Kojot
03-11-2009, 19:12
Autodamaged post.

Acriati
03-11-2009, 20:18

tak tak tak latwo powiedziec :/

jak tu piszesz zeby expic to później nie przybiegajcie i panicznie próbujecie mnie dojechać 8o 3 razy wam ucieklem w tak banalny sposób, bardziej sie starajcie chlopaki

PS
Zutersky

widziałem smutek i gorycz w twoim tibijskim spojrzeniu :)

00_Dla_W11
03-11-2009, 21:44
Nephilims:

Sheron
Inumato
Esfares
Kinoth
Zoxy toksi

Wanted:

Wymeros
Wymar~ 2x
Lord the karizma 2x
Aglerer
Sirkiks
Nejufevu
Kordo Skan
Molterus
Masecrutes
Azitox
Xalf
Udi gotti
Rafcik Plock
Michal krak

Zegea
03-11-2009, 21:47
jakis film ? >.>

Rudy_Kojot
03-11-2009, 22:09
Autodamaged post.

ejgej
03-11-2009, 22:11
http://www.*********.com/637557352.html

speedyshare

Macie tu poi w 13 min na solerze zróbcie podobny na azura bedzie fajnie xDDD

MR_Wojcik
03-11-2009, 22:36
Pozniej dam film. [;

/Wójcik.

Ciri the Witcher
03-11-2009, 22:39
lepiej jebany budyn globus pier*olony niech sie pochwali ze cala akcje siedzial na 45 msie a jak zalogowal na gaytera to wylogowal w tej samej sekundzie bo sie bal ze dednie gdzie nas bylo o wiele mniej niz nefilis, i bylismy w pizdzie bo z dwoch stron nas jebali + ze stacka z wiezy.

dedek boli :<?

Rudy_Kojot
03-11-2009, 23:00
Autodamaged post.

Ciri the Witcher
03-11-2009, 23:00
nie, bo nie jestem taka pizda jak ty
ty dobrze wiesz komu zajebi*cie przylizac buty zeby sobie moc odpalic elfa i wbic ten lvl na twoim prze zajebistym charze. widac jaka dwulicowa ku*wa jestes i tyle z ciebie jest pozytku, pucybucie. widac to po twoich postach chociazby w innych tematach, a tak w ogole ogaryno jeba*a ty bys w ogole bal sie tam podejsc bo jeszcze elf by nie ogarnal leczenia i co?
najlepsze to jest to ze bez elfa jestes pizda jak wiekszosc 'pro ogarniaczy i naku*wiaczy z twojego gay teamu'

tyle ode mnie ;]

skladam Ci propozycje,
kupie Ci prenumerate zyletek zebys mogl sie pociac i byc emo, ale prosze, przestan sie tak podniecac.

Eloth'
03-11-2009, 23:40
edit: juz mam cam

Jak mozesz to wrzuc cam, albo ktos inny.

ejgej
03-11-2009, 23:43
Jak mozesz to wrzuc cam, albo ktos inny.

Ja tez mam cama ale wam nie dam bo jestescie niegrzeczni!!

Rudy_Kojot
03-11-2009, 23:45
http://www.***********.com/588365993.html

speedy szareee

PussyWizak
04-11-2009, 00:40
Gdyby w bocie nie było skrypta na wrzucanie pod siebie śmieci, prawdopodobnie wygralibyśmy tą i masę innych bitew, a cała wojna by wyglądała zuuupełnieee inaczej. Po raz kolejny bot odwalił za was całą robotę, gz chłopaki skilla pvp!
Przy obecnym systemie pvp bot daje więcej niż kiedykolwiek i gdyby nie to, wojna zmierzałaby już ku końcowi, a Nephilims było by na dnie.

Nuriel
04-11-2009, 00:42
Bla bla..

Psy szczekają, karawana jedzie dalej

Ciri the Witcher
04-11-2009, 01:09
Bla bla..

Psy szczekają, karawana jedzie dalej

Nurek! Ja nie wiedzialem, ze z Ciebie taki humanista xD.

@pussy
Tak tylko przypomne ze obydwie strony uzywaja bota, wiec kto tu jest hipokryta ;)?

Ps. walnij sobie w comment zdjecie, bedzie smieszniej ;)

PussyWizak
04-11-2009, 01:30
@pussy
Tak tylko przypomne ze obydwie strony uzywaja bota, wiec kto tu jest hipokryta ;)?
Może jeden Niklas + MAXYMALNIE ze dwie inne osoby, choć nawet nie jestem pewien czy tyle.

@Nuriel
Widzę, że już wszyscy od was stali się rudzi. Wystarczy spojrzeć na filmiku gatki lamusa Beiroca (ala Fuc*king Turk) albo czternastoletniego dzieciaka Esfaresa (ale Allah f*** sthsth).

Przykre, że musimy mieć z nimi doczynienia.

Nuriel
04-11-2009, 08:12
Oj Pussy skończ już pier.dolić (btw błąd, gadki nie gatki - gatek ziomków z gildii na szczęście nigdy nie miałem okazji widzieć). Kreujecie się na takich świętych a to gówno prawda, bierzcie przykład z Waszych liderów, którzy przynajmniej cicho siedzą i robią swoje. Musicie być nowymi przydupasami, bo stara ekipa z Wanted nie była tak wyszczekana i obca jej była aż tak wielka hipokryzja. A śmieszy mnie to jak przychodzi jeden z drugim, walczą 2 tygodnie i czego to oni nie wiedzą. Tak było też np. z Aglererem, który po chwili zauwazył, że to faktycznie nie ma sensu. Śmiechu warte, nikt z Was nie używa bota, po prostu już to widzę jak ludzie, którzy za naszej kadencji w Wanted kazali wszystkim mieć bota do walki nagle go kasują?

A, może to dlatego, że tacy ludzie - jak np. Urban - potrafią iść na akcję tylko jak bijecie botknightów albo możecie się skampić. Ale to już nie mój ból. Miłego narzekania, Nephilims expi/gra dalej.

Wszystko powiedziane głosem Bibola jak się wkurzy ;)

Smoq_Xanosta
04-11-2009, 10:48
Smoku tez gra dalej, chociaz pada 2 x na kazdym battle ;D

Yours,
Smoq

tajemniczy111
04-11-2009, 12:19
@Nuriel !
Nic nie moze przeciez wiecznie trwac tralalala :-)

@topic
Ja chcialbym sie spotkac kiedys z tymi dzieciakami, ktorzy pierdola tyle na tej tibi.
Ciekawe czy w zyciu postepuja tak samo :P.

spirit-of-bicho
04-11-2009, 13:47
najlepsze jest to ze ajkis czas temu lamusy z wanted smiali sie z nep ze sa pizdami bo nie chca wyjsc na OB. teraz wasz ukochany lider + 4-5 osob daje loga kiedy robi sie goraco to od was nikt pizdy nie otworzy zeby sie z niego posmiac jaki cziken jest z niego :(

Nuriel
04-11-2009, 14:09
Smoku tez gra dalej, chociaz pada 2 x na kazdym battle ;D

Yours,
Smoq

Marjan style xD

PussyWizak
04-11-2009, 14:35
@Nuriel
Widzę, że i ty zrudziałeś do końca i paplasz się w bajorku hipokryzji razem z resztą twoich rudych ziomków.

Po pierwsze:
Śmiechu warte, nikt z Was nie używa bota, po prostu już to widzę jak ludzie, którzy za naszej kadencji w Wanted kazali wszystkim mieć bota do walki nagle go kasują?
Nie wiem ile razy można to powtarzać (jesli ktoś jest ułomny, to pewnie w nieskończoność), ale widzę, że ty wiesz lepiej od nas czy używamy bota czy nie. Nie wiem czy skasowali, ale na pewno go nie używają. Nawet to przecież WIDAĆ na bitwach! Jak wy się skampicie, to za chuja się nie przedrzemy, ponieważ dzisiejsze bitwy polegają głównie na przepychaniu. Więc jak zacznie wam bot wrzucać z prędkością światła miliard śmieci pod was, to już z góry wiadomo, że nic tu nie zrobimy, nawet desintergety nie pomogą, bo bot w tym czasie wrzuci w odpowiednie miejsce dziesięć następnych śmieci. Z kolei jeśli my się tak ustawiamy, to prawie zawsze udaje wam się przejść. Dlaczego? Bo nam bot nie pomaga.

Najlepszy przykład miałeś wczoraj: wy przepchnęliście Kiksa i resztę na bramie, a nam nie udało się wejść głębiej, bo trzeba było po przepychać Marjolę, Rexa i kogoś tam jeszczę. A udałoby nam się, gdyby nie wasz bot.

Drugi namacalny gołym okiem dowód - wasz dash. Nie zauważyliście przypadkiem, że byle jaki Beiroc dogania Urba? Tak jak i każdego z nas? Jak wy po kogoś lecicie/włączacie skulla chociażby na środku Yalahar, to za 3 sekundy już jesteście w camp placu. Jak my włączamy skulla, to nigdy nie dobiegamy pierwsi do celu, nawet jeśli mamy o połowę krótszą drogę. Dlaczego? Bo wy używacie bota, a my nie. Simple.

I nie wiem jak mam ci przemówić do rozsądku, mam zrobić screena jak nie używamy bota czy co?
Musicie być nowymi przydupasami, bo stara ekipa z Wanted nie była tak wyszczekana i obca jej była aż tak wielka hipokryzja
Tzn ja jestem wyszczekany? W takim razie jestem takim samym psem jak ty. A mówiąc stara ekipa, masz na myśli Wanted przed rozłamem z czerwca? To ciekaw jestem jak ocenisz poczynania chociażby Limehita, który też "szczeka" (bo przecież postowanie na forum = szczekanie!!1!1), nie wspominając już o Zutheru lub Sherionie.

PS. Tu macie miernik zkundlenia, bo przecież o to w tym chodzi, tak?
http://forum.tibia.pl/misc.php?do=whoposted&t=215206
A śmieszy mnie to jak przychodzi jeden z drugim, walczą 2 tygodnie i czego to oni nie wiedzą.
W przeciwieństwie do ciebie, walczę tą CAŁĄ wojnę, tak samo jak większość poprzednich.
A, może to dlatego, że tacy ludzie - jak np. Urban - potrafią iść na akcję tylko jak bijecie botknightów albo możecie się skampić. Ale to już nie mój ból. Miłego narzekania, Nephilims expi/gra dalej.
Ty chyba sobie jaja robisz. Urb był na wczorajszej akcji, włączył skulla, zabił Sheriona, a to, że nie przytrzymaliście mu locka, to już nie jego wina. Miał specjalnie wjebać skulla jeszcze raz, żeby pokazać ci jaki to on jest eee... odważny? Wylogowaliśmy wszyscy potem razem na trzy, kiedy akcja była już przegrana i nie dało się nic zrobić.

I jakbyś nie zauważył, każda grubsza akcja jest rozpoczynana przez nas (wczorajsza, na serpentine tower, kilka razy na okolnir, kilka jeszcze innych, open battle my też chcieliśmy). Wy za to wychodzicie na akcje tylko jeśli macie ogromną przewagę liczebną, lub jesteście w dobrym campie. Inaczej to ni chuja.

BTW!
Nuriel, i wszyscy cieszymy się, że jesteś taki odważny w grze komputerowej, i potrafisz się wyśmiewać z Urba, tylko szkoda, że zabrakło ci odwagi do śmiechu, kiedy się z nim spotkałeś w RL. W pewnej zaistniałej sytuacji trząsłeś się jak galareta i stałeś za jego plecami. Trzeba było wtedy wykazać się odwagą, albo wyśmiać Urbexxa odwagę. (Nuriel wie o co biega).
Wszystko powiedziane głosem Bibola jak się wkurzy
Trzeba było napisać słowo w słowo ("NA CHUJ KURWA TAK PIERDOLICIE, NO NA CHUJ KURWA KURWA KURWA, NA CHUJ STH STH, KURWA KURWA NA CHUJ KURWA KURWA KURWA KURWA"), to byśmy się jeszcze bardziej pośmiali.

EDIT
Osama bin Gayter zawsze byl mocny w pysku, ale loguje sie tylko jak wanted jest 30+. ;< bywa
Wczoraj was było ponad 30, a Bayter i tak był na noob charze. Zawsze się mylisz ;]

00_Dla_W11
04-11-2009, 15:23
@ Pussy

Ty się kurwa zaraz popłaczesz. Kto Ci broni używać bota? Narzekasz tylko jakie to Nephilims jest złe. Walczy się po te żeby wygrać wiec coś w końcu moglibyście zacząć robić, nie? Na przykład zainstalować bota.

Precik
04-11-2009, 15:44
http://www.speedyshare.com/157387263.html <-- spidi

macie film

Johny Cross
04-11-2009, 15:46
...
Juz wiemy kto wygral plebiscyt na polskiego Kath Maruka, ani limehit, ani ciri the witcher nie dorownuja Ci do piet. Szanse mialby swego czasu Grebol Maciek ale niestety jego czas tutaj sie skonczyl.

Pozdro 600

PussyWizak
04-11-2009, 16:08
Juz wiemy kto wygral plebiscyt na polskiego Kath Maruka, ani limehit, ani ciri the witcher nie dorownuja Ci do piet. Szanse mialby swego czasu Grebol Maciek ale niestety jego czas tutaj sie skonczyl.

Pozdro 600
I wcale się nie dziwię, że nie wymieniłeś tu Sheriona i Gaddarra.
A wartość merytoryczna twojego posta wynosi ZERO. Nie jesteś w stanie merytorycznie odnieść się do tego co napisałem, to piszesz takie głupoty. To tak jakbym wpadł tu i teraz ci odpisał: sam jesteś głupi!1!/twoja stara!1/a nie bo ty!11! etc.
Kto Ci broni używać bota?
Urbexx, haha. Zresztą i tak bym nie używał.
coś w końcu moglibyście zacząć robić, nie?
Ok, obiecuje ci, że tym tygodniu wyjdziemy w końcu z pzta i coś zrobimy!

spirit-of-bicho
04-11-2009, 16:53
Ok, obiecuje ci, że tym tygodniu wyjdziemy w końcu z pzta i coś zrobimy!

thanks you sir

Szalona_Sowa
04-11-2009, 16:54
@PussyWizak

Nie lansuj się na geniusza, to ci nic nie da ;) I nie spinaj się, że ktoś tam w rl nie zesrał się do kogoś, bo po pierwsze, nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl, a po drugie sam pewnie jesteś pryszczatym 14-latkiem ze słownikiem w ręku, z którego czerpiesz swoje zajebiste frazeologizmy, którymi nikt się nie posługuje, a tobie służą tylko do zaszpanowania jaki to jesteś zajebiście mądry, i rozkładasz wszystkich swoją inteligencją.

00_Dla_W11
04-11-2009, 16:55
@Pussy

No mam nadzieje, że coś się zacznie dziać. I nie chodzi i tutaj o to, że Wanted to cipy a Naphilims ogarnia super akcje tylko o to, że to ludzie tacy jak Ty (czyli od Wanted) narzekają i szukają usprawiedliwienia a najczęstszym jest: "Nephilims używa bota", "a my mamy RL life".

PussyWizak
04-11-2009, 18:09
nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl
Błagam, czytajcie ze zrozumieniem. Łopatologicznie dla tibijczyków :D - Urb był razem z Nurielem, a ich wspólnym problemem było coś innego.
Nie lansuj się na geniusza, to ci nic nie da I nie spinaj się, że ktoś tam w rl nie zesrał się do kogoś, bo po pierwsze, nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl, a po drugie sam pewnie jesteś pryszczatym 14-latkiem ze słownikiem w ręku, z którego czerpiesz swoje zajebiste frazeologizmy, którymi nikt się nie posługuje, a tobie służą tylko do zaszpanowania jaki to jesteś zajebiście mądry, i rozkładasz wszystkich swoją inteligencją.
1. Nie wiem co masz na myśli, mówiąc, że się lansuję. Jeśli chodzi o to, że piszę mądre posty, i to samo w sobie jest plusem (lansem), to przepraszam bardzo, mam spamować/trollować/whateva żeby nie było, że się lansuje? :p

2. Będę się spinał, bo mam do tego powody (będzie git, jak otworzę oczy chociaż jednej osobie).

3. Apeluję, abyś zapoznał się z terminem związek frazeologiczny, gdyż nie wiem czy we wszystkich moich postach użyłem takiego chociaż ze dwa razy, zgaduję więc, że nie wiesz o czym mówisz.

Ogólnie to nie używam żadnego wysublimowanego słownictwa, a to, że wydaję się ono wam "mondre", to świadczy nie o moich zdolnościach polonistycznych, a o waszych brakach/ubogim słownictwie B)
@Pussy
No mam nadzieje, że coś się zacznie dziać. I nie chodzi i tutaj o to, że Wanted to cipy a Naphilims ogarnia super akcje tylko o to, że to ludzie tacy jak Ty (czyli od Wanted) narzekają i szukają usprawiedliwienia a najczęstszym jest: "Nephilims używa bota", "a my mamy RL life".
Hmm, przecież (prawie) codziennie coś robimy/próbujemy robić. A to, że oni używają bota i jest on im pomocny, chyba nikt nie zaprzeczy, więc nam z tego powodu jest trudniej coś zrobić i na pewno straciliśmy z tego powodu "trochę" fragów. Więc, tak - to jest usprawiedliwienie (w słowie 'usprawiedliwienie' nie ma nic złego, nie mylić tego z 'wymówką', która znaczy zupełnie co innego!).

Johny Cross
04-11-2009, 18:46
wy*******aj jebany alfabeto

ejgej
04-11-2009, 18:54
Precz stąd nikt Cie nie lubi

twistoff
04-11-2009, 20:03
Właśnie pussy dobrze mowi,i wy sami o tym wiecie.Doskonale wyjasnil pare spraw,i nie wiem po co johnny pierdolisz ze jest jak kath maruk etc.Skoro uwazasz ze napisał coś głupiego w stylu katha,to podważ chociaż jedno merytorycznie niepoprawne zdanie z jego wypowiedzi.

--- twistoff dodał 5 minut i 49 sekund później ---

@PussyWizak

Nie lansuj się na geniusza, to ci nic nie da ;) I nie spinaj się, że ktoś tam w rl nie zesrał się do kogoś, bo po pierwsze, nie dla wszystkich przegrywanie w pixelach jest powodem do spinki w rl, a po drugie sam pewnie jesteś pryszczatym 14-latkiem ze słownikiem w ręku, z którego czerpiesz swoje zajebiste frazeologizmy, którymi nikt się nie posługuje, a tobie służą tylko do zaszpanowania jaki to jesteś zajebiście mądry, i rozkładasz wszystkich swoją inteligencją.

To ze ktoś składa poprawnie zdania,to nie znaczy ze jest geniuszem,tylko skończył liceum,i uważał na lekcjach jezyka polskiego kolego.Moze w twoim środowisku ludzie tak sie do siebie odnoszą jak np. spirit-of-biho,i to do ciebie bardziej trafia hmm?Skoro twoj mały móżdżek nie potrafi znieść poziomu tych postów,to najlepiej bedzie jak nie bedziesz ich czytał

Szalona_Sowa
04-11-2009, 21:34
To ze ktoś składa poprawnie zdania,to nie znaczy ze jest geniuszem,tylko skończył liceum,i uważał na lekcjach jezyka polskiego kolego.Moze w twoim środowisku ludzie tak sie do siebie odnoszą jak np. spirit-of-biho,i to do ciebie bardziej trafia hmm?Skoro twoj mały móżdżek nie potrafi znieść poziomu tych postów,to najlepiej bedzie jak nie bedziesz ich czytał

Następny kurwa profesor się znalazł. I uwierz mi, że towrzystwo Spirit-of-bicho pasuje mi dużo bardziej, niż twoje. On przynajmniej nie zabiera głosu dopiero, jak ktoś, do kogo musisz sie pucować, jest obiektem ataków na forum. Wtedy włącza ci się konan, i piszesz swoje przezajebiste mądrości. NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!

@Pussy

Mów do słupa, a słup jak dupa.

Johny Cross
04-11-2009, 21:52
Duet marzen - Bartlomiej z Krystianem - powrocili na tibia.pl

Penigra_Wskocz_na_byka
04-11-2009, 21:59
[...]

Tylko ja nie rozumiem o czym ten ziomuś nawija?

Nuriel
04-11-2009, 22:14
@Pussy

Zesrałem się (faktycznie, śliczne słownictwo) przy Urbie tak jak Ty srasz się (wdzięczne słowo) ukrywając się za pseudonimem. Nie mówię już o poziomie wyzwisk w stylu 'rudy kojot' i tego typu rzeczy.

Szczerze mówiąc, jeśli pamiętasz zlot, walczysz od dawna a boisz się nawet podpisać prawdziwym nickiem, to szkoda o czymkolwiek z Tobą gadać. Dlatego może Cię to zasmuci (mniejsza publiczność), może ucieszy, ale nie mam zamiaru więcej gadać z Pussywizakiem.

BTW. Jeśli tak bardzo dbasz o rodzimy język polski to popraw "zkundlenia" na "skundlenia". Nawet poster na forum Ci podkreśli pierwszą formę.

@Twistoff jak chcesz bronić Pussiego to powtórz polski, bo on to faktycznie chociaż jakąś składnię zachowuje.

Ciri the Witcher
04-11-2009, 22:30
Skoro ob na mainach ani noobach w tibii nie dojdzie do skutku przez najblizsze 10 lat prosze o OB na forum. Nasz dream team vs wasz. Co wy na to?

PussyWizak
04-11-2009, 22:30
Zesrałem się (faktycznie, śliczne słownictwo)
Nie mówiłem nic o "zesraniu", tylko, że się "trząsłeś jak galareta".
Ty srasz się (wdzięczne słowo) ukrywając się za pseudonimem.
Cytując Biboxona:
Bo dyskusja przejdzie na moja osobe a nie na meritum
Już teraz, chociaż jestem anonimowy, to dyskusja zeszła na moją osobę. A hunta mam tak czy siak, więc nie mam się i tak czego obawiać.
Nie mówię już o poziomie wyzwisk w stylu 'rudy kojot' i tego typu rzeczy.
Ani razu nie użyłem wyrażenia 'Rudy Kojot' (ani tym podobnych), co najwyżej 'Rudy", ale jak już wspominałem, to jego pseudo i nawet Nephilimsy do niego tak mówią, so? Już mnie nie oczerniaj. A co do wyzwisk, masz post Korsarza wyżej.
Skoro ob na mainach ani noobach w tibii nie dojdzie do skutku przez najblizsze 10 lat prosze o OB na forum. Nasz dream team vs wasz. Co wy na to?
Zaraz zaraz, z tego co pamiętam, to na OB mainamy baliście się wyjść... WY!
A skoro boicie się mainami, i oferujecie OB noobami, to przynajmniej uprzedźcie nas wcześniej, bo teraz akurat nie mamy za wiele osób (po bitwie się rozeszliśmy), a te osoby co zostały akurat nie mają odpowiednich noobcharów.

---
Limehit
Inumato
Gaumer

Masecrutes

http://www.xxxxxxxxxxx.com/776332634.html

spirit-of-bicho
04-11-2009, 22:52
.Moze w twoim środowisku ludzie tak sie do siebie odnoszą jak np. spirit-of-biho,i to do ciebie bardziej trafia hmm?

s*******aj lamusie nie uzywaj mojego nicku w swoich szmacianych postach bo jestes zbyt smarkaty zeby wogole wspomniec o takim miszczu jak o mnie. poza tym ja mowie co mysle i nie boje sie kogos obrazic wiedziac ze mam racje i nie musze udawac jakiegos doktora jezyka polskiego zeby pokazac jaki jestem madry.

Szalona_Sowa
04-11-2009, 22:53
Tylko ja nie rozumiem o czym ten ziomuś nawija?

Ja nie rozumiem, po chuj zakładałeś konto. Żeby tylko to napisać?

Ostatnia aktywność: Dzisiaj 22:59
Data dołączenia: 04-11-2009

Ciri the Witcher
04-11-2009, 23:00
Nie mówiłem nic o "zesraniu", tylko, że się "trząsłeś jak galareta".

Cytując Biboxona:

Już teraz, chociaż jestem anonimowy, to dyskusja zeszła na moją osobę. A hunta mam tak czy siak, więc nie mam się i tak czego obawiać.

Ani razu nie użyłem wyrażenia 'Rudy Kojot' (ani tym podobnych), co najwyżej 'Rudy", ale jak już wspominałem, to jego pseudo i nawet Nephilimsy do niego tak mówią, so? Już mnie nie oczerniaj. A co do wyzwisk, masz post Korsarza wyżej.

Zaraz zaraz, z tego co pamiętam, to na OB mainamy baliście się wyjść... WY!
A skoro boicie się mainami, i oferujecie OB noobami, to przynajmniej uprzedźcie nas wcześniej, bo teraz akurat nie mamy za wiele osób (po bitwie się rozeszliśmy), a te osoby co zostały akurat nie mają odpowiednich noobcharów.

---
Limehit
Inumato
Gaumer

Masecrutes

http://www.xxxxxxxxxxx.com/776332634.html

Skoncz pierdolic :D

Omega6000
04-11-2009, 23:07
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

Szalona_Sowa
04-11-2009, 23:07
Ja nie rozumiem, po chuj zakładałeś konto. Żeby tylko to napisać?

Ostatnia aktywność: Dzisiaj 22:59
Data dołączenia: 04-11-2009

@Down

Signed!

eldar
04-11-2009, 23:12
szalona sowa to noob

Beda
04-11-2009, 23:14
I tak was lubię ;****************

00_Dla_W11
04-11-2009, 23:27
@Beda

:***

LadyCipuszka
04-11-2009, 23:28
Kto bedzie? I gdzie? Też tam chce być, powiedzcie plsss

Smoq_Xanosta
04-11-2009, 23:29
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

haha ziomek napisz ksiazke, bo widze ze znalazl nam sie polski andersen. hahahaha

Yours,
Smoq

twistoff
04-11-2009, 23:46
Następny kurwa profesor się znalazł. I uwierz mi, że towrzystwo Spirit-of-bicho pasuje mi dużo bardziej, niż twoje. On przynajmniej nie zabiera głosu dopiero, jak ktoś, do kogo musisz sie pucować, jest obiektem ataków na forum. Wtedy włącza ci się konan, i piszesz swoje przezajebiste mądrości. NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!

stary nawet nie wiem o co ci chodziło w tym poscie wiec sorry ale ci na niego nie moge odpowiedziec ;s
@Pussy
Szczerze mówiąc, jeśli pamiętasz zlot, walczysz od dawna a boisz się nawet podpisać prawdziwym nickiem, to szkoda o czymkolwiek z Tobą gadać. Dlatego może Cię to zasmuci (mniejsza publiczność), może ucieszy, ale nie mam zamiaru więcej gadać z Pussywizakiem.

BTW. Jeśli tak bardzo dbasz o rodzimy język polski to popraw "zkundlenia" na "skundlenia". Nawet poster na forum Ci podkreśli pierwszą formę.

@Twistoff jak chcesz bronić Pussiego to powtórz polski, bo on to faktycznie chociaż jakąś składnię zachowuje.
Co do zjazdu to nie odpiszesz pussiemu,bo nawet bys nie wiedział co mu odpisac hahah wstyd jak chuj.Nie trzeba bylo byc na zlocie,zeby sie dowiedziec jak cie draz zgnebil :( Ponoc akurat Urb cie bronil, bo bys dzis bez kucyczka latał.Ty niewdzieczny..Co do mojej pisowni-to nie ja się czepiam.Szalona Sowa twierdzi ze jak ktos pisze na moim poziomie to juz jest geniuszem ;] Ja wcale tak o sobie nie sadze,tak samo pussy tak o sobie nie sadzi,i o tym pisał no ale jak widać tego nie zczaiłeś

s*******aj lamusie nie uzywaj mojego nicku w swoich szmacianych postach bo jestes zbyt smarkaty zeby wogole wspomniec o takim miszczu jak o mnie. poza tym ja mowie co mysle i nie boje sie kogos obrazic wiedziac ze mam racje i nie musze udawac jakiegos doktora jezyka polskiego zeby pokazac jaki jestem madry.
O stary chyba musisz zmienic majty bo sie zesrales z tych emocji ;s

Nuriel
05-11-2009, 00:08
A co miałem mu odpisać? Kto był, ten wie, chociaż mało kto zna całą prawdę. Nigdy nie najeżdżałem Urbana, więc mi tu nie wyjeżdżaj z takimi rzeczami.

Czy moja sprawa została już wyjaśniona czy jeszcze ktoś czegoś nie wie i nie może zasnąć? :]

Kiniol
05-11-2009, 00:12
CHCE
Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu.
BYC
Gdzie diabel nie moze, tam babe posle.
TEZ
Lepszy rydz niz nic
TAK
Myslal indyk o niedzieli, a w sobote lep mu scieli
FAJNY
Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
JAK
Przyslowia madroscia narodu!
WY
ok?

Wtedy włącza ci się konan...NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!
Nie mniej wazny ,lecz rowniez ciekawy:o

I tyle mam do powiedzenia na ten temat.

PussyWizak
05-11-2009, 00:21
@Limehit

http://i169.photobucket.com/albums/u213/Tamme57/ANIMAL%20Pics%20and%20Comments/WTF.jpg

Ciri the Witcher
05-11-2009, 01:23
Podajcie mi namiary na waszych dealerow, musze miec to co wy!

Zutersky
05-11-2009, 07:01

Pozdrowienia z Furory.

to nam podroz na obsidie oplaci jeszcze bogatszy hiszpan :D:D

spirit-of-bicho
05-11-2009, 08:28
O stary chyba musisz zmienic majty bo sie zesrales z tych emocji ;s

chyba cos powiedzialem złamasie

tajemniczy111
05-11-2009, 14:00
to nam podroz na obsidie oplaci jeszcze bogatszy hiszpan :D:D
Pieniądze szczescia nie daja :(
Fajnie, ale kolejne lata spedzone przed monitorem i ogladanie trzepakow na redtube.
Btw. Jak tam panowie dzien bez Tibji ?

@Michau
Fajne texty
:*

LadyCipuszka
05-11-2009, 14:28
Myslal indyk o niedzieli, a w sobote lep mu scieli
Lep? Jaki lep? Na muchy? Czy na indyki? 8o

Urbann
05-11-2009, 16:11

na cipuszki 8o8o8o8o8o8o B)X(:baby:;(:cup::]:)HEEEEEEEEEEEEEEEEEH

SzybkaKakaSzaka
05-11-2009, 21:16
Kurwa panowie wbijac na AUREA!!!!!!! :] szykuje sie mega wojna :D

ejgej
05-11-2009, 22:26
ale tu cichoooo

Siwuszka
05-11-2009, 22:42

Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

WesoL1992
05-11-2009, 23:10
To wanted odchodzi z azury.?? To bedzie strasznie nudno ;/

Ciri the Witcher
05-11-2009, 23:29
We hope to be back online by 02:00 CET.

No to na dzisiaj pograne :P.

ejgej
05-11-2009, 23:31

Nie martw się do ss włączą ;p

Esoxusek
06-11-2009, 00:00

Tylko się nie powieś
Chyba nie straciłeś sensu życia ?

Rudy_Kojot
06-11-2009, 23:13
Autodamaged post.

Ciri the Witcher
07-11-2009, 00:43
Tylko się nie powieś
Chyba nie straciłeś sensu życia ?

To zes faila odjebal xD

Nuriel
07-11-2009, 00:58
@Panowie z Nephilims
Co Was tak malo w weekend ?! Przeciez to czas expa... lol... :(
Aha zapomnialem, updejt byl i bota nie ma, a "bez bota to nie robota" ;(:baby: Normalnie grac sie nie da, zapomnialem. Widac po vip, kto gra bez, a kto z... haha, pozdrowienia ciolki ; DDDDDDDDDDDD

Ja tam nie narzekam :)

twistoff
07-11-2009, 01:21
Ja tam nie narzekam :)

Wiesz nuriel co jak co,ale ty akurat opinii 100% bota nie masz,jak co poniektorzy h lvle na azurce ; ) a tak btw. ktos ma jakies informacje na temat transferów Z azury na inne servy?

Johny Cross
07-11-2009, 01:39
Wiesz nuriel co jak co,ale ty akurat opinii 100% bota nie masz,jak co poniektorzy h lvle na azurce ; ) a tak btw. ktos ma jakies informacje na temat transferów Z azury na inne servy?

ktory kurwa ma opinie bota
na azurze
niech sie przyzna
ja slyszalem ze lider azury zakazal botowac
i kazdy sei tego trzyma wiec o co ci chodzi kurwa

AdiZgOlekk
07-11-2009, 02:28
ogarnijcie sie, najezdzacie na neph ze uzywaja bota... a kto we wszystkich poprzednich wojnach uzywal bota?;o swietoszki, i na bank jakby nie zakaz Urbana to dzis polowa wanted by na bocie leciala, tyle w temacie

Zutersky
07-11-2009, 06:56
@Panowie z Nephilims
Co Was tak malo w weekend ?! Przeciez to czas expa... lol... :(
Aha zapomnialem, updejt byl i bota nie ma, a "bez bota to nie robota" ;(:baby: Normalnie grac sie nie da, zapomnialem. Widac po vip, kto gra bez, a kto z... haha, pozdrowienia ciolki ; DDDDDDDDDDDD

;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

ELFBOT JUZ JEST :D:D:D:

Szalona_Sowa
07-11-2009, 10:10
Kupie Sorka/Druida lvl 45+ na azurze ;) W gre wchodzą tylko ludzie z 3miasta i okolic.

Nuriel
07-11-2009, 12:04
Kupie Sorka/Druida lvl 45+ na azurze ;) W gre wchodzą tylko ludzie z 3miasta i okolic.

Może da się załatwić ;) Odezwij się in-game z ofertą :P

Rudy_Kojot
07-11-2009, 12:30
Autodamaged post.

Ciri the Witcher
07-11-2009, 13:36
ktory kurwa ma opinie bota
na azurze
niech sie przyzna
ja slyszalem ze lider azury zakazal botowac
i kazdy sei tego trzyma wiec o co ci chodzi kurwa

A mialem kurwa nadzieje, ze nie znajdziesz drogi do chaty :(. Tyle bot plejsow by sie zwolnilo...

Johny Cross
07-11-2009, 13:40
A mialem kurwa nadzieje, ze nie znajdziesz drogi do chaty :(. Tyle bot plejsow by sie zwolnilo...

Nie pozwole abys tknął moje nightmary!

Ciri the Witcher
07-11-2009, 13:52
Nie pozwole abys tknął moje nightmary!

Zgin przepadnij drewnianoklawiaturny boterze!

Nuriel
07-11-2009, 13:56
tia, bocila chyba ta czesc ktora teraz jest w nabhilims :] i moze co poniektorzy, a Ty co adwokat nemhpilims? ;>

Zgodzę się, że Ci zostali w Wanted (nie wszyscy ofc) woleli sharować niż botować :D

_Tegax_
07-11-2009, 19:16
@UP
and
@UP ALL PAGES

NOTHING NEW !

:baby: :baby: :baby:

Tom3ks3s
07-11-2009, 19:44
wydaje mi sie czy sporo ludzi z Azury to Gda ? ; )

a moze ktos ma jakiegos maga odsprzedac -,^ only gda

tajemniczy111
07-11-2009, 22:18
Zgodzę się, że Ci zostali w Wanted (nie wszyscy ofc) woleli sharować niż botować :D

Czuje aluzje.

00_Dla_W11
07-11-2009, 22:59
Kiedy walczyć zaczynacie?

ejgej
07-11-2009, 23:56
Kiedy walczyć zaczynacie?

3 i 2 i 1 Go ja juz zaczełem

Olevka
08-11-2009, 00:26
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zutersky
08-11-2009, 00:32
wtedy kiedy wanted bedzie mialo vice liderow bo teraz nawet wojny nie da sie im wypowiedziec

Zegea
08-11-2009, 00:54
Autodamaged post.

Nuriel
08-11-2009, 01:37
Czuje aluzje.

Akurat nie o Tobie myślałem :D

@Zegea

W historii świata, wszyscy dowódcy czekali aż druga strona będzie idealnie taka sama, zanim wypowiadali wojne, mam rację? Np. Niemcy + Rosja na Polskę podczas II WŚ... :) samo życie

Reloop
08-11-2009, 01:51
wtedy kiedy bedziemy mieli taki team jak wy haha, nie mozesz tego pojac ze wanted ma 2x slabszy team od waszego + waszych lizodupow?

im pozniej tym gorzej dla was ;]

PussyWizak
08-11-2009, 01:54
@Zegea

W historii świata, wszyscy dowódcy czekali aż druga strona będzie idealnie taka sama, zanim wypowiadali wojne, mam rację? Np. Niemcy + Rosja na Polskę podczas II WŚ... :) samo życie
To ja proponuje wojne Wanted vs Liderzy Nephilims (Ty + Marjola + Limehit + Alethea + Gaddarr + Precik), ok?

eldar
08-11-2009, 10:59

@Zegea

Wlasciwie to oni nawet nie wypowiedzieli nam wojny :(

Nuriel
08-11-2009, 11:16
Ale wiadomo o co chodzi ;)

@Pussy - o co Ci chodzi? Wojna to wojna, my stawiamy warunki, co możecie nam zrobić?

Jakoś nie pamiętam, żeby Wanted w przeszłości się troszczyło, czy ich przeciwnicy mają szanse, wręcz przeciwnie - zawsze dbali o swoją przewagę (akcja z Minavandem plx? :P). A że my jesteśmy przeszkoleni przez Wanted to czemu mielibyśmy zachowywać się inaczej?

PussyWizak
08-11-2009, 11:48
O to, czy wy na naszym miejscu byście ją zaakceptowali.

PS. JC to decyzja nie jest jeszcze podjęta, tak tylko mowię.

ejgej
08-11-2009, 11:58

@Zegea

Nurek ale potem Niemcy poczuli za duża władze i napadli na Rosje i skończyło sie jak sie skończyło wiec uważaj ;p

Ciri the Witcher
08-11-2009, 12:01
wtedy kiedy bedziemy mieli taki team jak wy haha, nie mozesz tego pojac ze wanted ma 2x slabszy team od waszego + waszych lizodupow?

Ta, my w Punishersach czekalismy az wszyscy sie wyexpimy, nazbieramy miliony na kontach i dopiero rozwazylismy wypowiedzenie wojny XD.

Urbann
08-11-2009, 12:06
Ta, my w Punishersach czekalismy az wszyscy sie wyexpimy, nazbieramy miliony na kontach i dopiero rozwazylismy wypowiedzenie wojny XD.

hehe IKSDE, jestes pierdolniety

Rudy_Kojot
08-11-2009, 12:20
Autodamaged post.

Beiroc
08-11-2009, 12:30
Post edited.

eldar
08-11-2009, 12:33
Od kiedy trzeba byc kims waznym w tibii, zeby pisac o historii Polski? :o
Czlowieku ogarnij sie, bo od*******asz jednego faila za drugim... Zreszta nawet jakbym pisal o tibii, to mam do tego wieksze prawo swoim 50 lvlem niz ty, bojac sie napisac kim grasz. I nie jestem przydupasem neph, sory...

MR_Wojcik
08-11-2009, 13:12
A czy mam przypomniec sam poczatek wojny, kiedy to akcje robilismy w 12 osob wyskakujac na 30? Nie mielismy nawet combo na Kiksa, zeby go wymeczyc.. Plakalismy z tego powodu? To prawdziwe wanted ktore wygrywalo wojny, to jest obecne nephilims wiec nie dziwi chyba, ze to my jestesmy strona prowadzaca w grze? A ze duzo ludzi chce nam pomagac.. Wiedza co robia i wiedza ze bedzie za to nagroda..[;;;;;;;;;

/Wójcik.

Kiniol
08-11-2009, 13:16
@up up etc

My wypowiedzielismy Wam wojne majac 15 czlonkow,(w sumie nawet mniej, patrz okolnir ekszyn). Wiec mysle ,ze bylismy w duzo gorszej pozycji niz Wy teraz. Popraw mnie jesli sie myle.;)

@LP banned! Beiroc masz miesiac zeby go dogonic!

eldar
08-11-2009, 13:21
Jedyne co nam sie przytrafilo za to, ze wam pomagalismy to to, ze pewien czlonek waszej gildii okradl kogos od nas : /

MR_Wojcik
08-11-2009, 13:50
A mnie Urb zhackowal i CHUJ !?

/Wójcik.

Mariel
08-11-2009, 14:06
Łał jak tez bylem shakowany

Beiroc
08-11-2009, 14:46
Post edited.

Acriati
08-11-2009, 19:23
[...]A że my jesteśmy przeszkoleni przez Wanted to czemu mielibyśmy zachowywać się inaczej?

no właśnie dać palec a weźmie całą rękę :confused:
Wanted was wyszkoliło a wy się buntujecie, ale liczę się z tym, że być może niektórzy tworzyli gildie

PussyWizak
08-11-2009, 20:21
A czy mam przypomniec sam poczatek wojny, kiedy to akcje robilismy w 12 osob wyskakujac na 30? Nie mielismy nawet combo na Kiksa, zeby go wymeczyc
A ja pamiętam, że ściągnęliście Kiksa w bitwie w kanionie na Edron, tą grupą, która założyła Nephilims.
My wypowiedzielismy Wam wojne majac 15 czlonkow,(w sumie nawet mniej, patrz okolnir ekszyn). Wiec mysle ,ze bylismy w duzo gorszej pozycji niz Wy teraz. Popraw mnie jesli sie myle.
Więc czemu nie kontynuowaliście wojny w tym składzie? W grupie 20* osób walczyliście może raptem niecały tydzień, to nie opowiadaj już...

Beda
09-11-2009, 18:23
Czemu BEJROK chciał mnie zabić ???????????????
Powiedzcie bo skocze z okna. To nie żarty mieszkam na parterze....

Beiroc
09-11-2009, 19:57
Post edited.

ansekabanse
10-11-2009, 15:25
Savana gildia zmieniła stronę?

Pr0Stfu
10-11-2009, 16:39
Wanted:

Arucard La'Flak
Ragooguoe Shiverotor
Sira Tuha
Zeussun
Aglerer
Avandon
Paveris
Sucia Vollix

Nephilims:

Nuriel
Precik
Athane Imgarek
Aleksa Kedavra (Breakbeat Kaos)

@up
Właśnie też mi się tak coś wydaje.

Savan
10-11-2009, 16:59
Tak zmieniła, kurwy jednak pozostaną kurwami, chodzi tu o Kamyxxa, Marjole, Precika i ich przydupasów.

Pozdrawiam,
Savansky.

Artemon
10-11-2009, 17:00
Ma ktoś jakiś cam?

Aglerer
10-11-2009, 17:16
Dajcie cama.

Lojalny
10-11-2009, 17:16
Savan kurwa to jestes ty i do tego pelny frajer.Dales sie wyjebac na pacca typowi z 23 lvl i masz pretensje do calego swiata tylko nie do siebie.

fragow bylo wiecej ze strony Wanted padlo 17 osob.

spirit-of-bicho
10-11-2009, 17:19
ta savan wez nie pierdol, to wy zawsze mieliscie jakis problem i nie placz tutaj ze to marjana wina -.- co ty myslales ze ty i wszyscy twoi koledzy dostana vt i inva za nic ?

Savan
10-11-2009, 17:28
Bicho, z plebsem nie rozmawiam.

Lojalny, a co? Może powiesz, że to wina mojego ziomka? Siwuszka typa potwierdziła, wysyłałem smsa na tringa i wyszło, że to puchy. Marjola pokazał na co go stać stawiając mi paymenty za to, że w złości powiedziałem, że idę do wanted. Feas zaś pokazał jak wielkim psem jest robiąc screena ziomkowi, który zna go ponad trzy lata.

Pozdrawiam,
Savansky.

spirit-of-bicho
10-11-2009, 18:13
kiedy ty i reszta tych lamusow zostala wydymana to nie mogl byc puchy bo mial bana w tym czasie [;

ansekabanse
10-11-2009, 18:15
Tak zmieniła, kurwy jednak pozostaną kurwami, chodzi tu o Kamyxxa, Marjole, Precika i ich przydupasów.

Pozdrawiam,
Savansky.

miejmy nadzieje, że wiecej osób przejrzy na oczy tak jak wy :)

00_Dla_W11
10-11-2009, 18:16
I Wanted i Nephilims lachę kładzie na swoich supporterów. Pytanie jest takie czy lepiej być wyr.uchanym przez Wanted czy Nephilims. Każdy robi jak uważa.

Savan
10-11-2009, 18:16
kiedy ty i reszta tych lamusow zostala wydymana to nie mogl byc puchy bo mial bana w tym czasie [;

Złamie postanowienie i zaciekawię cię, jesteś jebanym impotentem umysłowym. Gdzie napisałem, że puchy wyjebał go z maina? Zacznij czytać ze zrozumieniem idioto.

00_Dla_W11
10-11-2009, 18:18
Jak dla mnie to jest wasza wina. Obojętnie co by mi pokazała jakaś tam maszyna czy tak bym nie wierzył, że 20 lvl sprzeda mi pacca.

twistoff
10-11-2009, 18:21

Skoro siwuszka za tego typa poręczyła, to w ogole nie ma o czym gadać.A ten 20~ lvl to moze być puchego char na innym acc,bo na tringu pokazuje wynik kiedy sie przelogowywujesz z chara na chara,niezależnie z jakiego acc

--- twistoff dodał 1 minut i 10 sekund później ---

Jak dla mnie to jest wasza wina. Obojętnie co by mi pokazała jakaś tam maszyna czy tak bym nie wierzył, że 20 lvl sprzeda mi pacca.

Ale skoro porecza za niego aktywna osoba z nephilism, to w czym rzecz?

suehsbzewd123
10-11-2009, 18:26
Nov 10 2009, 16:22:14 CET Slain at Level 186 by Alethea Levon,
Ananaseq, Leifmaa, Marjola and Merkrediz.
Nov 10 2009, 15:22:04 CET Crushed at Level 187 by Aellyn Emoleton, Alethea Levon, Athane Imgarek, Beiroc, Esfares, Gaddarr, Kamyxx, Kinoth, Lalis Fitern, Marjola, Patanou, Precik and Xi'yang.

Widac ze juz sie oraja

ansekabanse
10-11-2009, 18:33
ogolnie zachowanie marjana i ekipy wcale mnie nie dziwi,wiedzialem ze predzej czy pozniej poleca w chuja ze swoimi supporterami tak jak juz to robili pare razy.Szkoda savan, ze wczesniej sie na to nie zdecydowaliscie,bo taka sytuacja była do przewidzenia.

Siggurdius
10-11-2009, 18:37
Wez juz skoncz czlowieku ze swoimi madrymi teoriami, zniknij z tego forum raz na zawsze i rozpamiętuj tego typu sytuacje z kolegami na podworku. Co to kogo obchodzi co kiedys bylo? (vide post Nuriela, twojego guru jak rozumiem) Doskonale wiesz ze w tej grze liczy sie tu i teraz.

Wyciagasz jakies teorie z dupy, zawsze duzo gadales podobnie jak ja, a chuja robiles, robisz i bedziesz robil.

Z pozdrowieniami dla Monka, Nuriela i Miska.

PussyWizak
10-11-2009, 18:51
Skoro jestemy przy traktowaniu supporterów przez Nephy to:

Lord Coria
Nov 09 2009, 20:40:43 CET Slain at Level 93 by Ahazim, Aram Azin, Fejader Zatalix, Nabarion, Nocny Kojot and Vanasia.
Nov 09 2009, 15:44:31 CET Killed at Level 93 by Aleksa Kedavra, Alethea Levon, Brokett and Corieb.
Nov 09 2009, 13:45:54 CET Slain at Level 94 by Anchesenamon, Kartes, Urbexx, Volano and Xalf

00_Dla_W11
10-11-2009, 19:04
W tej sytuacji nie wiesz o co chodzi akurat kolego :)

Smoq_Xanosta
10-11-2009, 19:16
dzieki ziomki z wanted za 2 deda dzisiaj

Yours,
Smoq

Johny Cross
10-11-2009, 19:20
myslalem ze to przez nephilims bylo o.O

Smoq_Xanosta
10-11-2009, 19:31
myslalem ze to przez nephilims bylo o.O

:) za slabi jestescie dla mnie

Yours,
Smoq

Siwuszka
10-11-2009, 19:44
Skoro siwuszka za tego typa poręczyła, to w ogole nie ma o czym gadać.A ten 20~ lvl to moze być puchego char na innym acc,bo na tringu pokazuje wynik kiedy sie przelogowywujesz z chara na chara,niezależnie z jakiego acc

--- twistoff dodał 1 minut i 10 sekund później ---

Ale skoro porecza za niego aktywna osoba z nephilism, to w czym rzecz?

Ty, jeżeli nie wiesz jak było to się nie wypowiadaj na ten temat.

twistoff
10-11-2009, 20:00
Ty, jeżeli nie wiesz jak było to się nie wypowiadaj na ten temat.

Ty,tresc mojej wypowiedzi podpieram na wypowiedzi savana, ktory jest jak sadze dobrym źródłem.

Beiroc
10-11-2009, 20:07
Post edited.

Rudy_Kojot
10-11-2009, 20:13
Autodamaged post.

Zegea
10-11-2009, 20:18
Autodamaged post.

ejgej
10-11-2009, 20:26
Bez kitu mógłby ktos z was wrzucic tutaj filmik

Beiroc
10-11-2009, 22:35
Post edited.

Reloop
10-11-2009, 23:00
WIEC JEZELI UWAZACIE ZE 80 PUNKTOW NA TIBIARING TO JEST DUZO TO SIE PIERDOLNIJCIE W GLOWKI PUSTAKI

i to ty savan orabiales na dupe non stop 24/7 nawet jak jeszcze pomagales nam i to nie tylko kamyxx nam to mowil tylko wiec osob bylo. fakt zrobiles moze wiecej niz co niektorzy u nas ale przez to tez odjebalo ci do glowy i poczyles sie niestety zawazny. teraz mozesz juz kupic slownik polsko-turecki i zaczac sie uczyc swojego nowego jezyka HEj

/Zuter

twistoff
10-11-2009, 23:12
@Zuther masz 22 lata, niby powinienes byc dojrzaly, bardziej ogarniety a nie wrzucac teksty jak jakis 13 letni gnojek :/ Nawet ostatnio michaś robil nam wyklady o "tematach tabu" ale jak widać ty jestes poza tym wszystkim.Troche zal bo z racji swojej pozycji w gildii powinienes soba cos wiecej reprezentować

Beiroc
10-11-2009, 23:16
Post edited.

ansekabanse
10-11-2009, 23:49
"teraz mozesz juz kupic slownik polsko-turecki i zaczac sie uczyc swojego nowego jezyka HEj"

Ale jestes zabawny o w pyte! I wiesz co Ci powiem Rdzawy Wojtku ?
Wole juz lojalnych turkow, ktorzy moze nie ogarniaja zaje*iscie jak Ty pro ogaryno, z angielskim moze i tez ale sa przynajamniej uczciwi i zawsze Ci pomoga ; ]] szczegolnie gdy jestes w jednej druzynie ;>>
I wole qrwa ich niz dwulicowe psy pokroju kamyxxa czy tez innych przydupow, papa krejzole ;* hahah [;;;

DOKŁADNIE Beiroc doskonale to ujałeś.Zresztą zuther i reszta tej ekipy byli przez długi czas w jednej ekipie z turkami,i dobrze wiedzą jacy oni są.Jedyny turek z którego mozna sie posmiać to jest Kath,ale wiadomo wsrod polaków jest naprawde duzo osob jego pokroju,i nikt nie wyrabia sobie zdania o polakach przez ta jedna osobe.Można powiedzieć ze turkowie są przeciwieństwem szwedów jesli chodzi o pvp i z angielskim,i jeśli chodzi o uczciwośc i lojalnosc ;]

A tak btw zuther "Tibia is just a game but remember all chars are played by people. <respect each others" to jest comment kary,jednego z najbardziej szanownych ludzi na servie, a ty mu mozesz ewentualnie wylizac buty,i nigdy nie bedziesz wart tyle co on ;]

eldar
11-11-2009, 00:06
WIEC JEZELI UWAZACIE ZE 80 PUNKTOW NA TIBIARING TO JEST DUZO TO SIE PIERDOLNIJCIE W GLOWKI PUSTAKI

i to ty savan orabiales na dupe non stop 24/7 nawet jak jeszcze pomagales nam i to nie tylko kamyxx nam to mowil tylko wiec osob bylo. fakt zrobiles moze wiecej niz co niektorzy u nas ale przez to tez odjebalo ci do glowy i poczyles sie niestety zawazny. teraz mozesz juz kupic slownik polsko-turecki i zaczac sie uczyc swojego nowego jezyka HEj

/Zuter

Nikt od nas nie kupilby pacca od 20lvla jakby nie byl na 100% pewien ze to faktycznie jest puchy. Po prostu nie przyszlo mu do glowy, ze koles moze taka akcje odjebac. Jesli chodzi o dowody to nam nie potrzeba zadnych, staralismy sie o nie tylko dla was. 80 pkt na tibiaringu moze nie jest duzo, ale jesli z kilku tysiecy charow na azurze wsrod tych 10~ dziwnym trafem sie znajduje puchy to chyba o czyms to swiadczy, tym bardziej ze kazdy wie, ze on sprzedawal paki. jasno zreszta widac ze ten nub to ktos od was, bo widac to wlasnie po tych 10 charach. A poza tym mielismy nieoficjalna informacje od kogos z nephilims, ze wy wszyscy wiecie, ze to on, bo robil juz waly wczesniej, tylko go chronicie :] Zreszta to juz nawet nie chodzi o te glupie 250k tylko o sam fakt jakie szmaty macie w gildii. Kkthxbye

PS: Jesli mowa o slownikach, to Ty powinienes sobie zalatwic jeden. Polski. Ortograficzny.

Beiroc
11-11-2009, 00:07
Post edited.

Reloop
11-11-2009, 00:29
ansekabanse wszystkie lojalne turki przestaly grac albo sprzedaly chary. Bo byli lojalni wobec nas hej ! ;']

Ksiaze_Urbitto
11-11-2009, 00:34
Koledzy z Wanted, może poszukajmy kogoś kto będzie miał zaszczyt zostać vice-liderem "naszej" (<3) gildii a nie piszemy sami do siebie na forum. ;]]
A może i nawet przyjmiemy war-mode ?: D

PussyWizak
11-11-2009, 00:44
ansekabanse wszystkie lojalne turki przestaly grac albo sprzedaly chary. Bo byli lojalni wobec nas hej ! ;']
Wam chyba bardzo zależało żeby być z Turkami w jednej drużynie, ale się nie udało, rozczarowaliście się, poczuliście się odrzuceni i niechciani, dlatego teraz po nich tak cisniecie. Haha.

Ksiaze_Urbitto
11-11-2009, 00:47
Wam chyba bardzo zależało żeby być z Turkami w jednej drużynie, ale się nie udało, rozczarowaliście się, poczuliście się odrzuceni i niechciani, dlatego teraz po nich tak cisniecie. Haha.

Haha.
Nigdy nie lubiłem tych zgredów.

Savan
11-11-2009, 00:50
1. Zuthersky, kiedy was cisnąłem? A kamyxx się nie pochwalił jak cię tyrał, bo wszystkich wyzywasz? :D
2. Tak, biorąc pod uwagę to, że nie logował się dwa dni.
3. Jakoś nie czuje się ważny w tej grze, nie wiem, może nie mam tego problemu co marjola, mówiąc do starszego o rok ziomka "chłopaku". Jeśli macie takie problemy, do poczuwania się ważnym, zapraszam do ośrodka od uzależnień, tam są podobni którzy z tego bagna wyszli, powodzenia.

Reloop
11-11-2009, 01:42
poznajmy 3 nowych memberow wanted : Farmazon, Fauron Sigon, Mad sigon. do odwaznych swiat nalezy x)

Nuriel
11-11-2009, 12:46
Jesteście nudni jak flaki z olejem

Pozdro Siggu :)

Beiroc
11-11-2009, 13:00
Post edited.

Lojalny
11-11-2009, 13:31
Po co wysmiewacie supporterow ze bez venta i takie tam.
Polowa w Wanted biega bez venta 90% wantedowskich suporterow nie ma venta bo tam lustracje trzeba przeprowadzic zanim komus cokolwiek sie da.
Co do naszych wszystko w swoim czasie.

Co do tego placzu na temat Savanow to do kogo ten typ ma pretensje to nie wiem.Kupil pacca od 20 lvl i teraz pierdoli smuty a szczekacze wantedowskie nagle go popieraja.Jaki problem byl powiedziec Puchemu zaloguj sie na maina?
Do tego Savan co chwila walil jakies fochy ciagle powtarzal do swoich ze ida do Wanted poczul sie wazny na swoim 70 lvl,wkoncu ma to co chcial,wiec skonczmy jego temat bo nie jest tego wart.

Co do Turkow to akurat Zuther ma racje kazdy z waszych "lojalnych" Turkow jest albo nowy owner albo nieaktywny.Wyjatek to Dana i Zeussun ktory ma akurat 2 czy 3 ownerow.

Zamiast szczekac na forum robcie vice lidera invitujcie ludzi do gildii rozdajcie venta i sie pona*******ajmy.Liczac waszych suportow i gildie suportujace jest was ponad 100,wiec bedzie ciekawie.

eldar
11-11-2009, 13:59
Czlowieku, jak nie masz pojecia ocb to sie przynajmniej nie kompromituj...

Artemon
11-11-2009, 14:08
Jaki problem byl powiedziec Puchemu zaloguj sie na maina?
Banished: until Nov 20 2009, 16:34:18 CET because of using unofficial software to play

Ciri the Witcher
11-11-2009, 14:14
@Siggu
Ja przynajmniej chodze na akcje ;).
@Savan
Ja jestem lojalny ludziom na ktorych moge liczyc. Sorry, ale to ty zachowujesz sie jakbys urwal sie z przedszkola. Twoje wieczne zmiany humoru w koncu staly sie nudne i po 30 zalosnych wiadomosciach, ze idziesz do Wanted a potem wracasz do nas trzeba bylo cos z tym zrobic. Fakt, znam Cie 3 lata i dzielilem z toba wszystko co najlepsze w tej grze, jednak to wciaz 3 lata znajomosci W GRZE i nic wiecej. Pozwole sobie zacytowac twoje slowa : "to tylko gra", wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko, bo stac Cie na cos wiecej, niz te wszystkie bluzgi.
@Wanted
Ogarnijcie sie i powalczmy troche.
@f-Lamerzy
Nie znacie mnie, wiec po co wypisujecie takie brednie :D? Jezeli po nawrzucaniu na kogos z przeciwnej gildii czujecie sie lepszymi ludzmi, to robcie to gdzies w odosobnieniu, albo na waszym ventr z kolegami.

PussyWizak
11-11-2009, 14:42
Polowa w Wanted biega bez venta 90% wantedowskich suporterow nie ma venta bo tam lustracje trzeba przeprowadzic zanim komus cokolwiek sie da.
Co do naszych wszystko w swoim czasie.
HAHAHAHAHA
U was nawet członkowie Nephilims nie mają venta. Przynajmniej tak Krazxow pisał na forum (chociażby o Triu Verixie).

A u nas PRAWIE każdy supporter ma venta, a na akcjach i tak jest nas dwa razy mniej.

W ogóle po co PIERDOLISZ o rzeczach, o których nie masz ZIELONEGO pojęcia?
Jaki problem byl powiedziec Puchemu zaloguj sie na maina?
Tzn "nie u was", bo widzę, że gdybyś był jakimś Nephem to byś takie sprawy wiedział.
Co do Turkow to akurat Zuther ma racje kazdy z waszych "lojalnych" Turkow jest albo nowy owner albo nieaktywny.Wyjatek to Dana i Zeussun ktory ma akurat 2 czy 3 ownerow.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAAHA

O wypowiadaniu się na sprawy, o których nie masz ZIELONEGO pojęcia już pisałem.
iczac waszych suportow i gildie suportujace jest was ponad 100
HAHAHAAHAHAHAHAHA

100?!?!?! Jakbyś dodał wszystkie naszych 90 sorków i setnych palków to by nawet 70 nie wyszło.
Nie dość, że mają 2x więcej ludzi, to jeszcze ich magowie mają 2x większe levele - u nas na akcji tak zazwyczaj wygląda struktura magów:

Azitox
Masecrutes
Variacjus
Atreihel
Cuvareci
Wymeros
Zwillins
+ moze z 1-2 powyżej 120 levela.

U was:

Gaddarr
Sherion
Precik
Beiroc
Limehit
Nuriel
Esfares
Bayter
Leifmaa
+ jeszcze z 10 innych "low levelowych) (czyt. poniżej 150 levela).

Chyba jest różnica, jak masz do dyspozycji 7-8 dziewięćdziesiątych sorków, a 9-10 sto pięćdziesiątych - sto ośiemdziesiątych.

W ogóle to widzę, że jesteś tylko jakimś random noobem z carlin, ktory nie ma bladego pojęcia o wojnie, więc lepiej się już tu nie wypowiadaj.

MR_Wojcik
11-11-2009, 16:14
Co Ty pierdolisz lamusie? Bylo nas 5x mniej niz was, mielismy duzo chujowsze lvle i co? Odeszlismy zbey sie bawic.. A wy placzecie jak pizdy, albo dodajcie vice leadera i akceptujcie warmode, albo s*******ac i nie piszcie na forum, ktore nie jest zwiazane z WASZYM swiatem..[;

Pozdro&potancz

/Wójcik

PussyWizak
11-11-2009, 16:26
@up
no, i nie wygraliście z nami tym teamem, tak jak my nie możemy wygrać tym (narazie).

PS. Dużo chujowsze levele hahahaha

suehsbzewd123
11-11-2009, 16:51
lepiej byscie camy dali

Beiroc
11-11-2009, 16:57
Post edited.

Reloop
11-11-2009, 17:25
haha a kiedy bedzie ten wasz czas ? nie czaisz ze azura juz nie bedzie nigdy wasza? obczaj sobie gildie pelefanta. na azurze juz nigdy nie bedzie nudno.

"nasz czas jeszcze przyjdzie " kogo masz na mysli "nasz", jak ty na forum boisz sie podpisac swoim imieniem. wydaje mi sie ze te twoje czasy jeszcze nigdy nie byly i raczej nie beda, a jak jesli nawet to nie nacieszysz sie dlugo ;]

Beiroc
11-11-2009, 18:11
Post edited.

ansekabanse
11-11-2009, 18:53
haha a kiedy bedzie ten wasz czas ? nie czaisz ze azura juz nie bedzie nigdy wasza? obczaj sobie gildie pelefanta. na azurze juz nigdy nie bedzie nudno.

"nasz czas jeszcze przyjdzie " kogo masz na mysli "nasz", jak ty na forum boisz sie podpisac swoim imieniem. wydaje mi sie ze te twoje czasy jeszcze nigdy nie byly i raczej nie beda, a jak jesli nawet to nie nacieszysz sie dlugo ;]

obczaj sobie gildie niklasa lol

Reloop
11-11-2009, 20:44
juz to widze jak oni tu przychodza hahaha

twistoff
12-11-2009, 09:36
juz to widze jak oni tu przychodza hahaha

No to sie dopiero okaze.Jak wiadomo niklas jest ostro wkrecony w sytuacje na azurze,i wiem,że pomogl by w wojnie,i przeniósł pare charów gdyby sytuacja dla wanted była beznadziejna.Bądź co bądź, z pewnościa czeka nas długa,ciekawa i nieprzewidywalna wojna ;]

MR_Wojcik
12-11-2009, 10:50
Sytuacja wanted juz jest beznadziejna.. [;

/Wójcik.

Nuriel
12-11-2009, 12:23
Bądź co bądź, z pewnościa czeka nas długa,ciekawa i nieprzewidywalna wojna ;]

I taki był nasz cel :) Oby!

twistoff
12-11-2009, 13:06
Sytuacja wanted juz jest beznadziejna.. [;

/Wójcik.

A co,ludzie się spłacają,odchodzą od nas,nikogo od was nie fragujemy?Zastanów się,co mówisz.Fakt ze idzie wam lepiej,co nie znaczy że sytuacja w wanted jest beznadziejna i tak naprawde wojna dopiero zaczyna się rozkręcać

Reloop
12-11-2009, 13:22
beda kolega ktorego shakowales jest zly i bedzie gryzl ;]

@up niklas ma kolegow ale ma tez wrogow pamietaj o tym ;]

PussyWizak
12-11-2009, 14:02
Widzę, że na siłę staracie się wmówić społeczności, że już wojna jest przez waz wygrana, hahaha.

Jak narazie to wypłaciło się więcej osób do Nephów niż od nas.

Więcej też od nich odeszło (Turki od Avandona, Deduwa, kilka pojedynczych osób z Forgoronów, Death Detaly, bez gildiowych, nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"), a do nas ciągle dochodzą nowi, mimo, że dla postronnych obserwatorów sytuacja mogła by się wydawać beznadziejna. To chyba o czymś świadczy - niby wojna skończona, Nuriel pisze na forum, żeby się od nas ludzie wypłacili, a i tak nie brak odwagi niektórym by do nas dołączyć w takiej sytuacji (ustawieni gracze jak Farmazon, Beda, Dafnixer, oprócz tego Fauron, Mad, miesiąc wcześniej latynosi).

A wy też dajecie się dymać. Gdy wojna WYDAJE SIĘ skończona - u was zaczynają się pojawiać nowi, wyrachowani, wycwanieni wojownicy, którzy przychodzą na gotowe, po pięciu miesiącach walki, i myślą sobie "dobra, jak Wanted przegrało to dojdę sobie do Nephów, będę w rządzącej koalicji, hihihi", a wy dajecie się na to nabrać, haha (np jakiś Kinoth, Evil shining beast, Szrama, Venturio, Gali~, Averty, ciul wie kto jeszcze).

@do społeczności
możecie być pewni, że my nie przegramy tej wojny, a w najbliższych dniach czeka Nephów mała niespodzianka ;)

beda kolega ktorego shakowales jest zly i bedzie gryzl ;]
Miło mi to słyszeć.

Lofca
12-11-2009, 15:21
Up@ nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"

Sry, ale widocznie nie wiesz ze przestalem grac tym charem.

PussyWizak
12-11-2009, 15:47
Up@ nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"

Sry, ale widocznie nie wiesz ze przestalem grac tym charem.

Ok, w takim razie po prostu jeden z ownerów Athane.