Pokaż pełną wersje : Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Konradzio
16-09-2005, 07:41
Mi kiedys na Dragu wylecial c-set :/ bohy i bp warty yyy jkaies 30k
:/
Zaszczyk
16-09-2005, 20:12
jak mnie pk zabil to wypadl mi plate armor i dwarven shield. dla was pewnie to malo ale dla 13 lvl to bylo duzo. naszczescie bylo to blisko miasta i pk mi oddał.w kazzo red skull mnie zabil i wypadl mi jedynie backpack o wartosci ok 300 gp
Bydlak Bydzio
16-09-2005, 21:28
Ja to mialem fart raz sobie kupiłem C helmet to poszedlem za miasto i mnie dopadl pk i wypadlo :( a drugi raz zaraz po zakupie mi wypadl DS:( nie nacieszylem sie tym zbyt dlugo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
:( sorry jak odnawiam temat.
Dlamnie największą stratą był fire sword
(jak na 14lvl tochybe dobry miecz)
Polski Keczup
16-09-2005, 21:43
Tylko jakies 30k w runkach c-legs crus-helmet ale to mnie nie bolalo tak bardzo... bolalo mnie to ze to byla noc i zaden vip online i sam poszedlem po eq i znowu dead... :( :( :( i do tych strat dolaczyl bright sword i vamp shield czyli poszeld prawie caly eq
Mi, kiedy grałem pierwszy raz w tibie, wypadł serpnet sword na którego zbierałem kase przez całe dwa dni.Poszedłem na cyce(byłem wtedy jeszcze noobikiem,że porywałem się na cykolpa knightem na 13lvlu, no i oczywiście wypadł mi świeżutki serpent ;( ). Wkurzyłem się i porzuciłem tibie na dwa miesiące, ale jak widać zawsze trzeba do niej wrócić :)
Monks_Saphira
16-09-2005, 21:44
JA stracilem bohy:(:(:(:(:( ;( ;( ;( ;( bo mnie na pohu dedl ziom na 85 :P:P:D***ek jeden
ja stracilem swiezo kupiony bp sd i war hamma :p
Knight of Bhall
17-09-2005, 01:34
Ja straciłem na cycach gsa;(;(;( a kto go wziął noob z 12 lvl :D miał farta i szcęście że to było na Asterze srewerze non pvp X(
jeszcze nigdy nie zginołem :P
A mi wypadl C-arm C-legs i crusader helmet :/ niinawidze pk!! X(
Bokoszek z Mythery
18-09-2005, 02:21
Ja straciłem dragon nacknackle, 5k
Jakiś gosciu prosil o pomoc to z nim poszedlem na most dwarwuw a tam stado pk bloneli mnie i ded ;(
Padme Light
18-09-2005, 18:13
Mi podczas smierci wypadł tylko muj ukochany bp w nim było ponad 20 k ;( Ale odzyskałem to w 3do 5 dni..Wczoraj nabilem sobie 30k expa i mialem super loot ale podszedL do mnie pk i zaczol mnie nawalaci i wypadl mi c-shield;(
Mnie też pk załatwił. Może nie miałam z byt cennych rzeczy, ale bardzo było mi przykro ponieważ straciłam mój ukochany niebieski plecak ;( a w nim plecak hmm i blank runów! Załatwiła bym pk gdyby nie miał takiego wysokiego lvl.
Normalnie oniemiałam :o . Później mój braciszek poszedł tam gdzie zginęłam i zabrał mojego loot baga. Pk tam dalej był i chciał zabić mojego brata, ale jednak mój braciszek zwiał! :) Happy byłam bo przynajmniej mój loot bag ocalał.
Kion Aman
18-09-2005, 18:46
ja mam tylko 15 lvl mi takie rzeczy nawet sie nie snial ale najwieksze co starcilem to bylo ok.10 silver amulet bo kupel mi przyslal do kazzo a ja bylem w thais ide orzez most i nagle wyskakuje mi dwarf solider a zwykly dwarf zabily mnie ;( i stracilem te amulety i jeszcze knight axe :(
Szampan0
18-09-2005, 19:03
Na deadzie przez PK (evul Darian Maverick) straciłem BP HMM'ów, linę, 200 gp, plecaczek ofk no i ... food. Chyba jakieś 6 meat ;)
Boski Klopsik
18-09-2005, 20:31
Ja straciłem moim druidem na ghoulach War hama, 2 bp HMM i bag UH ^^ :)
BP, stell helmet, halberd, 73 gp, 2 razy bow
Lanc blocker
19-09-2005, 21:00
Jak to na mojej dawnej postaci na Xanterze grałem, 13 lvl, straciłem coś co spowodowało, że przestałem tam grać. Doła miałem przez kilka dni. Wtedy odkryłem taki sposób- jak będe wiedział że deadne, daje bp w miejsce strzał, do bp ładuje cały eq i gine... Wtedy wiedziałem że przecież to co jest na miejscu strzał nigdy nie znika (tak mi się wydawało). Otóż kiedy taki mój nowo poznany kumpel ze mną trenował kiedy miałem red hp zorientowałem się, że chce mnie z pkować (Borek the Pall- noob na xanterze, nie wiem czy jeszcze gra). Wsadziłem więc bp na miejsce strzał a do niego- Spike sword (nowo kupiony za 2k ;(), P arm (wtedy pamiętam, że uzbieranie kasy nawet na to to było w cholere trudne), Steel helmet, Dwarven shield. Zadowolony więc z siebie uczciwie czekałem na deada... I nagle... wiadomo... bp znikł... Mój opis na gg z cenzurą był wtedy taki:
Kur**, kur**, kur**... i Tak dalej. Zaczęłem grać wtedy na elerze i już nigdy nie wkładam nic na miejsce strzał przy deadzie...
Mi wypadł plate armor i morning star. ;(
Dla niektórych to śmieci, dla mnie to są moje śmieci.
Ja przez PK straciłem c shielda i k legsy ;( ;(
Szymonorius
21-09-2005, 16:48
Mi najcenniejsza rzecz ktora wypadla to AOL xD ...
oscarian
21-09-2005, 18:04
mi wypadlo najwiecej 7 bp of uh, 4 bp of gfb i 1 bp of hmm... ale to jescze nic... najgorsze co mi wypadlo, kiedy jeszcze gralem na elerze - blue robe :( :( :(
Duke Dran
21-09-2005, 18:10
4 bp sd, 5 bp uh, i chyba 2 bp albo 1 nie wiem bo nawet ich nie używałem
Date youi ( jamera)
21-09-2005, 18:49
mi raz wypadlo e-plate a raz demon legi ale zawesze po to wracalem i zdobywalem
;] :] B)
@edit
chcilem dodac ze to na otesie xP :D
@Lanc blocker
moglbys przynajmniej nie klamac ze skillami :S
Mysz z Morgany
22-09-2005, 16:30
mi wypadl bp z 5k a w nim fire sword, ktorego mialem w bp bo luku akurat uzywalem aby ubic pk. ;( ;( ;(
Ja na wojnie stracilem crown armor i 10 bp uh na raz. Była taka bitwa ze ja sie uhac nienadanżałem ...... ;(
Knight Tomeh
23-09-2005, 08:38
A więc ja innym charem pod względem monetarnym straciłem kilka Aol,
v-shield noi niestety dsm(ale potem po niego i tak wróciłem,szczęście w nieszczęściu,te 10 minut dojścia do ciała był katorgą)
Jasiu Bela
23-09-2005, 12:34
mi podczas smierci na hydrze wypadlo: plecak z 2000 boltuw i 58 power boltami
royal helmet
demon legsy
PO TYM DEDZIE JUZ PRZESTALEM GRAC W TIBIE
uwazaj bo uwierze ze wziales na capa 2000 boltow a jesli wziales co jest mozliwe to nie sadze zebys szedl bez aola (ja sam biore 1300 boltow na 70lv wiec ty musiales miec duzo wyzszy)
Szalek25
24-09-2005, 13:14
Mnie jak pk ubił to wypadło mi knight armor i fs
Mi kiedyś wypadło całe eq jak miałem red scoola(hehe :) )-czyli: knight set,crusader helmet,fire sword,medusa shield.Żałoby nie było :baby: .
Ja mialem swojo pierwszą postacią takiego fuxa, że na początku ubily mnie 2 gsy na drodze do veno (wypadły mi 2 bp uh i loot), a na następny dzień z rana mialem hacka i starcilem bs, dragon shield itd. X(
Mi wypadły bohy , 10 bp uhów , 5 bp hmmów i 10k w złocie , a działo się to na orc fortess :] nie ma to jak net się rozłącza:] ehhe :]
Demonic Sleeper
25-09-2005, 19:05
ja pamietam jak grałem 1 charem(jeszcze przed update) i straciłem fs na zrulowanym gsie :(
Mądry Mistrzu
26-09-2005, 22:59
a mi wypadł tylko jeden boot of haste, a drugi sie zapodział X( !!!!!
a to było przy jedzeniu obiadku (afk) stojąc przed mostem Venore X(
Zapomniałem że na most nie wlazłem.Przez taką błachostkę tylko 80k w plecy co tam..... X(
Royal Brzozka
27-09-2005, 01:11
Najcenniejsza zecza jaka mi wypadla byly moje k-legsy ;(
no i oczywiscie niezliczona ilosc bp uh'ow i hmm :(
mi wypadł na raz crown armor i crown legsy:)
Szczepan
27-09-2005, 10:33
Lol plecak z 2000 bolcami? 100 bolcy wazy 80, wiec 2000 wazy 1.6 k musialbys miec cos kolo 70 lvla zeby same bolce udzwignac (bez eq), i z kad miales demon legi? Poza tym z takimi demon legami nosi sie aola
Knight mathoff
28-09-2005, 14:43
wczoraj wypadl mi : crown legs, crusader helmet, dragon lance, demon shield 3 bp uh 2 bp hmm 12 kluczy sporo ringow... padlem tuz kolo wejscia do katedry od slimow (pisalem posta na forum)... pelno osob bylo w okolo ale loot kumpel odzyskal ktory lecial z ankrahmun... wszyscy mysleli ze to wild warrior czy cos :p
Ostatnio wypadł mi fire sword + 1k w rzeczach na sprzedaż ;( , a to wszystko przez głupiego zlurowanego fire devila X( ... nie odzyskałem ;(
Lks Igloopol Debica
01-10-2005, 14:15
wspułczuje wam ja jak do tej pory niepadłem :cup: i mam nadzieje że to szybko sie nie stanie
Elder Palladino
02-10-2005, 09:38
Mi jeszcze nigdy nie wypadl dobry eq. Co najwiecej zwykle buty :PP i bp warty jakies 2 k. A mam takie eq : Bright sword, k armor , k legs , t shield , 3 bp uh , i tyle :PP
wojak_paladyn
02-10-2005, 16:58
Ja jeszcze nigdy nie zginalem wiec nie moge odpowiedziec na to pytanie :)
Ale rozpaczalbym gdyby wybadl mi moj scale arm albo longsword lub dark helmet lub brass legs
Po prosty lubie swoje rzeczy
jak na szczurach pewnie expisz to jak masz zginac :P
lucyfer666
02-10-2005, 20:10
ja jak na razie tylko raz deadnolem
kiedys jak skillowalem na minosach odshedlem od kompa zeby sobie kawe zrobic a tu jak wracam patrze co sie dzieje mam tylko jakies 40 hp i atakuje mnie 3 minosy i 2 mino archery :( anwet nie zdazylem wcisnac F2 zeby sie uzdrowic i czarny ekran i napis "You are dead". Nic ash takiego mi nie wypadlo (serpent sword) ale zaplacilem za niego ash 3k :/ i mi wypadl ;( na shczescie mialem kase w depo i kupilem sobie drugiego :P
Sir Marilion
02-10-2005, 21:04
@up.
Mi sie wydaje ze powinienes byl kupic slownik za kase w dp... bo chyba on ci wypadł podczas tej śmierci
Amoresso
02-10-2005, 21:08
hmm... mi... jak wracalem z draga jakąś starą swoją postacią. zlapal mnie pk i padlem... wypadły f-axe, drag shield i loot z draga w postaci 2x dragon shield 1 serpent i jakos 1,5k... bylem w szoku... od tej pory nigdy nie gram knightem
Ranhilleus
02-10-2005, 21:30
Witam!.
Pamiętam jak moim dwudziestym poziomowym rycerzem poszedłem do miasta Kazzordon, by nabić potrzebnego mi wtedy doświadczenia. Niestety wybrałem serwer Isara i wiadomo, że na tym świecie można zabijać. Także wszedłem do, już nie pamiętam jakiejś komnaty (wtedy nie było możliwości ‘ropowania’ się, jak ktoś zasłonił rzeczami dane wyjście). No i spotkałem o 10 poziomów wyższego człowieka, i zaatakował mnie. Zasłonił to wyjście i tak wypadł mi wtedy:
*Knight Amor
*Fire sword
Ech, ech ech…
Mnie wypadly bohy jak mnie zabil jeden koles X(
Ale na szczescie niedaleko byl moj kumpel :evul:
z niezlym levelem.Zdjął kolesia i odzyskalem bohy,a zyskalem fire sworda :cup: :cup:
del toro
03-10-2005, 14:55
Mi na jednego dead wypadł fs,c-helmet i noble armor...ale tak to jest jak sie stoi afk na infernie... :D
piotr from chyszow
04-10-2005, 15:02
Na 9 lvl wypadl mi plecak z 300 gp ;(
i scimitar (ktory potem odzyskalem)
P.S. jeszcze brass legi
Wszystko w jednej śmierci!!
Pandorian technomancer
04-10-2005, 15:26
Jak dedlem w czasie wojny (w tym dniu nabilem RS) spadlo:
Cruss helmet, C-arm, c-leggs, vamp shield, bright sword, Boh, p ammy, + BP z runami ( hmm, GFB, UH, Explo) i lootem z wojny ( k leggsy, noble arm, crown shield + inne mniej cenne).
Szedlem wlasnie do depo by zmienic ekwip na noobish z powodu RS :/
Lord Kristo
04-10-2005, 16:55
Nie bede sie chwalil ale zginolem tylko 3 razy w tym raz ja jako ja, szczególow nie bede opowiadal ale lepiej próbowac nie ginac i brac ze soba uhy chyba ze jest to wyjatkowa sytuacja jakm.in:kick,lag,rozlaczenie sie z netem,itp...
a mi nic niewypadlo bo mialem aola :P
Ja zginąłem tlyko raz.
Wypadł na szczęście tylko legion helmet...
mi wypadło duzo skilli :D a tak z broni to battle hamer (zapomniałem jak to sie pisze ) :P i tarcza - obrona 26 z takim młotkiem na przodzie :P
na 12 lvl bylem na hunterze i dalem deda i wypadl mi nowo zakupiony serpent sword,ale naszczescie bylo to rano i zdazylem po niego wrocic:D:D:DD::D
wroclawianin
04-10-2005, 18:49
moi na harmoni wypadlo 2k i p arm oraz two handet sword niby nic ale jak na 13 lvl to iwelka starta ;( ale co tam trza grac dalej hehe
Karino Han
06-10-2005, 13:36
Mi wypadało dużo rzeczy, najczęsciej uhy, hmm i kasa (raz mi wypadło 7k na niskim lvl),ale najważniejsza strata to knight amor i plate legs na gsie w ghostlandzie, do którego się przytoczyłam przez przypadek :P no i jeszcze 2x strata fsa :P
Demon_2210
08-10-2005, 16:54
Mi royal helmet bo mnie typek ubił i mam 44 level ;( ale potem go znalazłem i odzyskałem :) bo dednoł :D
Kościorwij
08-10-2005, 19:28
moją największą stratą był fs na dość niskim lvl [ nie większy niż 20] , potem musiałem się nieźle natrudzić aby go odrobić
najgorsze w tym było to że zawalił mi go mój "kolega" gdy dedłem na ds'ie ;/
Smutny Misiaq
08-10-2005, 21:41
Ale rozpaczalbym gdyby wybadl mi moj scale arm albo longsword lub dark helmet lub brass legs
heheheh Zawsze msui być ten "PIERWSZY RAZ" ;) Mnie wypadł 2 razy bp z uha,i i jak wylazilem na mainia zabil mnei mino mielm 800gp... Dla mnei to duzo :] Moj rekord w lvlu to 13 ;D pzdr
Angel of darkness
08-10-2005, 22:01
mi jakies koloesie weszli na konto i wszystko zabrali w tym:
plate armor ;(
plate legsy ;(
dragon hammer ;(
zwykle buty
dark helmet
dwarven shield
serpent sword
longsword :]
4bronze amulety
2 silver amulety
7k
25uh's
45hmm's
18sd's
i takie tam śmiecie
z hak'owali mnie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Kyron Salen
09-10-2005, 09:53
Ja stracilem:
- raz na Dragon Lord huncie bohy...
- i raz mnie 97 lvl pk dopadł...golden armor...myslalem ze sie powiesze :/
Mati Stef
10-10-2005, 14:02
Mi wypadł p-armor (wiem że to nie duża strata) ale dla mnie wtedy to było dużo. B)
lukikolczan
05-11-2005, 09:38
jestem knajtem, szedl do mnie DS , tibia stanela , po dwoch minutach udalo sie odpalic spadl mi: Dragon Scail Mail ;( ,Dragon lance , bp uhow, t ring , 3k,2 axe ring fajne loty na sell.Wyc sie chce ;( . no ;( nie?
Szymon Knight
05-11-2005, 14:14
Mi wypadl tylko medusa shield (nie mowie o reszcie bo to tylko jakies platy i 700gp na rooku buaahahaha). A ten DSM... ja pie***le jak by mi taki armorek wypadl to bym miasto C4 wysadzil chyba...
podczas treningu na rotach ogladalem stronke(tibia.pl oczywiscie ) gdy wrocilem bylem jush martwy... Od tego czasu jush nie gram w tibie =(
New Server plx
Miałem kiedyś postać (Weird Pain), którą niestety hacknęli. Ubiłem jakąś gościarke na 6 lvlu, potem ktoś mnie zabił i straciłem spike sworda (lol) ;)
heh ja raz w miescie bilem sie z kumplem na party z lmm :p potem byl missclick na a dalej mozna sie domyslic wypadly mi: k armor, p legi i t shield ;(
Mi przy smierci wypadlo raz : ;( ;( ;( ;(
noble armor
plate legs
scarf
bp of hmm i uh
2,5k
soldier helmet
bronze i silver amulety
2 dvarven i sword ringi
Po tym czasie przestalem grac w tibie na miesiac X( X(
Elite Mati
05-11-2005, 19:47
hehehe jak pamietam jak 1 raz kupilem fire sowrda i plate armor to poszedlem se nowe eq przetestowac mialem wtedy przy sobie bag ihuw idac expic spotkalem pk byl to 14 druid ja bylem 16 knightem to se mysle pokonam go bez problemu z fire swordem B) ale mylilem sie nie stety on mnie zabil stracilem wtedy f sworda i p arm to bylo ze 2 lata temu byslalem ze sie wtedy zaj... a ostatnio stracilem chyba tylko p legi bo mam pala na 53 lvl i chodze z p setem :cup:
nieprzeypominajcie mi - tydzień temu kupiłem 20bp z hmm w Ab'Dendriel a mieszkam w Carlin więc dałem 5bp do depo w Ab'Dendriel bo więcej uniesc niemogłem i szłem z tymi plecakami i jakiegos kola spotkałem on powiedział: hi ja :hi i 3 ataki i 1 studed deat wystarczył = padłem odebrało mi tylko plecak w którym było 5 bp of hmm ;( ale nic poza tym :)
X( mnie dopadl jakis pk i wypadly mi knight legsy! Tak to przewaznie tracilem jakis plecak albo takie tam gowna
Bakteriusss
07-11-2005, 10:28
Mi jak zginelem po dezercie(mialem 10K)i muj najlepszy frend X( mnie zaje**l wypadl mi bp z okolo 1K magic light wand protection amulet
P.S. 10 K nie wypadlo bo w mijscu na strzaly mialem :cup:
Bohy, cruzader helmet, k legs i dużo UH ;(
Byłem huntowany za zabicie członka jakiejś gildi, zabiłem go przypadkiem na server saving a potem jego kumple podeszli do mnie i bili mnie w 5 więc dałem loga...Prawie 3 godziny później loguje się do gry i...tam gdzie byłem wylogowany był firebomb a oni stali i czekali na mnie, nawet bp nie otworzyłem a tu ded no i straciłem wyżej wymienione itemki ;(
Mi dzis polecialo :( :( :( :( :( :(
k armor
k legsy
tower shield
platinum amulet
uhy
i
locik
ten pk chyba sie ucieszyl
Ja jak na aldorze gralem stracilem na demonie ( freeze ) g legsy ale mi kumpel oddal ;p . No i na thorii padlem na 20 lvl tracac gsa ale sedl moj kumpel ( ten co z demonow ) i mi go oddal xD
edit : no na trimerze stracilem b robie ale to rok temu ( moj 1 swiat xd)
ostatnio druidem 10 level stracilem 10 platinum icons, bp hmm ( jeszcze 1 hmm i bym poszedl sprzedac do miasta :/) morning star, wedke-lopate-line i kilka ryb zabil mnie jakis gosciu na 10 levelu ( heh odszedlem od kompa ) moze to nie jest duzo ale na niskim levelu ;( ...
maxbla1212
08-11-2005, 01:23
ja z 200 gp dvarven shield i pol bp of uh stracilem bo jakis#%&#&&* zlurowal guarda a druidem z c macy guarda nie rozklepies :mag: :wiking: :P
Mnie zaje**li naraz: two handed sword'a, knight armor, dwarfen shield i 1,5k ;( Była to dla mnie wielka strata ponieważ gdzyż mialem wtedy 9lvl
a ja wam powiem jedno !!!
padles powstan powerade !!!!!!!!!
jestem knajtem, szedl do mnie DS , tibia stanela , po dwoch minutach udalo sie odpalic spadl mi: Dragon Scail Mail ;( ,Dragon lance , bp uhow, t ring , 3k,2 axe ring fajne loty na sell.Wyc sie chce ;( . no ;( nie?
wiesz co to jest aol? :baby:
aha..i mając taki eq powinienes nosic wiecej uh niż jeden bp <lol2>
Mi sorkiem wupadlo bp gfb,bag uh i Crusader helmet.To było na yeti. Z zaskoczenia wyskoczył mi yeti i w panice sie nie uhnołem i padłem.Teraz jusz niemam tego sorka bo Hackneli mi.;(
wypadlo mi chain armor bo hunter mnie zabil ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;););) a teraz mam14 level i gdy zabijalem guarda z hmm to mi sie mysz i klawiatura zablokowala i wupadl mi scale armor ;);):)
Chmielok
10-11-2005, 13:27
11 platynek tylko tyle
Dedzik sall
10-11-2005, 16:39
a ja straciłem tylko royal helmet i dsm na Dl koło Venor :)
Ale odzyskałem tylko skili i lvl szkoda :(
Mi kiedyś wypadł plate armor, myślałem że się potnę zbierałem trochę na ten armor :p
Mi osobiscie podczas deda moim masterem wypadly kiedys Bohy+C Legs+Bp pelen run i ringow lecz wszystko udalo mi sie szczesliwie odzyskac :]
Z innego czlowieka wypadly mi kiedys Bohy+Bs+P ammy+bp pelen run (ledwo to poradzilem)
;) ;) ;) Pozdroo
a ja stracilem f axe,c armor ,dragon shielda 5bp uh 4 bp hmm jeszcze jakies fajne smieci ale juz niepamietam bo to bylo dawno... na 27 lvlu jak gsa solowalem xxxxxxxP < to na harmoni knightem a na danubi boszki c seta w helet bp bolts 5 bp sd i 10 bp uh :| spokojnie se expie (z red skulem xP) a tu nagle jakis noob br podbiega i cis mi pisze po br a ja niewiem oco chodzi ja 60 lvl a on 80 -.- zaczol mnie lac to uciekam a tu jakies nooby z 10 osob 20-50 lvle mnie leja xP same br a ja niewiem zaco xP ale potem ten koles stracil 4 lvle i mu sie odechcialo grac tak jak i mi ;D
sora za bledy
Husarius
12-11-2005, 14:10
kiedy sobie wracam z zamku (kolo Ab) i ide sprzedac je do thais i na dwaven brdge dopadl mnie pk i 6 halabard poszlo ;( eh pozniej mnie jeszze raz zabil zabijal prawie wszystkich lvle 20-35 a teraz cala Chimera idzie na niego :kat: mysle ze sie strasznie wkurzyl bo mial hacka Blind Sidel <---tak sie nazywa ale czemu musial sie na nas mscic pozniej kiedy mni 2 raz zabil wypadl mi crown armor x(
Rozumiem, można się wściec kiedy komuś wypadną bohy...
Ale to wszystko śmieci. Szliśmy sobie z kolegą na desert questa i upi***olil nas jakis pk. Szkoda ze Sorc, bo gdyby palek to niedalby rady mnie zranic, takie sille... ale moj kolega i ja mielismy wtedy red skulle i co?
Mi wypadlo: Golden Armor, Crown Legs, Bright Sword, Demon Shield, boots of haste i to czego najbardziej żałowałem... mój ukochany backpack of backpacks of Explo (jakies 20 bp explo)...
Mojemu koledze wypadlo: (on mial 120 level!!!!!!!!)
E Plate
Stonecutter axe
Golden Legs
Mastermind shield
Boots of haste
Amulet of loss (po co on go nosil)
Demon helmet
Na szczęście godzine później zczęlismy go huntowac na tydzien i co? zbanowali nas, ale odzyskalismy nasze rzeczy, a on z 130 levela zfrunął na 90... I dobrze mu tak
Mi podczas deada wypadło: plate legs, spike sword, dwarven shield, letaher boots ;D, bp, 255gp, 1 mace, 3 sword. ;( Było jeszcze kilka nieistotnych drobiazgów. Na szczęście wziąłem kumpla i odzyskałem całe eq i loota. :)
P.S.
Żeby nei było niedomówień: nie miałem żadnego skulla.
Master of Aurea
14-11-2005, 14:02
Mi na mino archer huncie wypadlo p- arm prawie pelen bp ih i loot 1,2k
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Mi wypadly moje ukochane k-legi i c-arm oraz bp z 3 bp uh, 5 bp hmm i loot o wartości 6k z czego 4k w kasie:P X(
Mnie zabil Gs zlurowany jak zwykle. Stracilem wtedy w-helmet i ok 500 beltow. To nic a moj kumpel ktory ze mna szedl stracil bp uhow i 2 bp gfb. Naszczescie moi wysoko levelowi koledzy pomogli mi odzyskalismy wszystko :)
za kilka drobnych uhow:D
Straciłem uff kiedy to byłoz 2 mieszki przed udapte demon shielda crusder helmeti 2bp uh
Vikons-Powrot
15-11-2005, 14:03
To sie stalo na rooku. Poszedlem na qesta z minosami oraz orcami.Blokneli mnie i stracilem: Plate shileda i ponad 1000 gp oraz 50% lvla a brakowalo tylko troche do 8 lvla :(:(:(:(. A był to barzo drogi swiat :(
-=Bodzio=-
15-11-2005, 19:59
mi wypadło Blue robe crown shield i runy za 20k za jednym razem laczna wartosc okolo 45k :/;/;/;/ Cały mój majątek na szczęście było to w meijscu gdzie nikt nie chodzi tzn na demonach skeletonach :P:P Niestety tak to jest gdy kończy się niewikdka :P:P
Mi przez naszą kochaną neostrade tp (użytkownik został odłączony od usługi) wypadły c-legi ;/
yattaman
21-11-2005, 11:14
mi wypadl na rooku copper key razem z kilofem jak mnie ze 20 poison spidow dedlo.
Mi kiedy bylem z qmplami na orclandzie wypadlo :
Blue Robe
Crown Legi
w bp poniewaz bylismy na huncie ok. 7 bp hmm , 2 bp gfb no wiec ok. 100 k.
;( ;( ;( ;( ;( ;(
Lenon Of Radogostch
23-11-2005, 18:46
Ja, umierając po raz pierwszy, straciłem Plate Armor i Platinum Amulet, co dla postaci na level 8 jest niewyobrażalnym majątkiem. Tych dwóch gości, którzy skręcili wtedy za mną w ciemną uliczkę Thais, musiało być szczerze zaskoczonych lootem. Od tego czasu dobieram ekwipunek według potrzeb, a nie noszę wszystkiego najlepszego na raz na sobie.
Mi wypadł Guardian Shield... :P to bylo najcenniejsze co miałem... :D
Matmnich
27-11-2005, 10:39
:/ Mi wypadło 4 bp of hmm 5 bp uhów 2sd (ała to boli) crown armor i bagi z kasą z hunta (około 5k) od wtedy zaczełem grać ostrożnie :/ HWDDragon lord!!!! X(
SirMauter
27-11-2005, 11:19
ja straciłem backpack z 4k i knight axe przez jednego z Arte, najmocniejszych rzeźników świata Jamera
Mi tam wypadl raz tylko p-armor, p-legs i dark helmet ;( jak sie na mnie jakis red skull :evul: mag :mag: wsciekl bez powodu i mnie zarabal z sudden death'ow
Walekifa
29-11-2005, 20:01
A mój zabójca któy dopadł mnie na afk treningu wylootował bp'ka z fs'em,runkami,i śmieciami warte razem około 15k
Beholder
29-11-2005, 20:19
ja sobie raz byłem na rotach a tu nagle wlazl jakis white skull
looknalem na niego a tu 100 ktorys lvl :P
i przechodzi obok mnie i widzi ze ja tluke rota a ten do mnie mowi ze to jego a ja mowie ze to moje a ten mnie raz peiprznal z sd i mowi zeym to zostawil i ze to jego albo mnie zabije a ja mowie ze zawolam gm'a i zeby sie odwalil
a ten walnal mnie pare razy z lmm'ów i wziol sobie inkatacje na sudden death to sobie pomyslalem ze i tak umre no to chociaz z honorem :(
no wiec podbieglem do niego z moim slabym eq :P
Dark Helmet
K arm
C Legi
two handed sword
C boots'y :P
noi pobiegam do niego i raz...zabralem mu 56 8o
wale drugi 43
potem ok.50
i tak go walic zaczalem az tu do zoltego paska
a ten wziol jeszcze raz na sd
i mnie pieprznal 2 razy a tu mi zostal: 3 hp...
no to ja wziolem lifefluida i mam 63 :P
i jeszcze raz 117 hp
i jemu sie skonczyly czary to go tluke a tu nagle zabralem mu 1 hp i potem nic :o
i nagle ten mnie walnal...
poszlo 89 hp
potem jush dokonczyl 28 hp poszlo ;/
i stracilem moj cenny eq ;(
k arm
c legi i c bootsy oraz bp :(
a w bp było
5 blank runow dla kumpla
scale armor dla kumpeli
243 gp
dwarven shield i serpent sword :/
i tak spadl mi najcenniejszy eq :/
Mi wypadło 5bp uh's 2 bp hmm's i crown shield. :p
Mojemu qmplowi wypadło przy dedcie:boh, vamp shield, c armor, k legs, crus helmet, platinum amulet, f axe i 3bp uh's...;( po tym dead juz nie gra tym charem :(
Leweracja
29-11-2005, 20:46
Mojemu qmplowi wypadło przy dedcie:boh, vamp shield, c armor, k legs, crus helmet, platinum amulet, f axe i 3bp uh's...;( po tym dead juz nie gra tym charem :(
na isarze moze ? :O
mialem takiego loota z typa no poza f-axe :) bo to palek byl zredem
Mi wypadły bohy. najadłem się do końca i mówie połoze się na łóżku mana mi urośnie .połozyłem się zasnołem. rano się budze loguje sie a tu swiątynia i nie ma bohow a ni bp w ktorym bp explo patrze na strone 10 pall mnie za***al ;(
Mastersasek
29-11-2005, 21:34
To był p secik a tak pozatym mam fuksa podczas deda :P
Mi wypadły bohy. najadłem się do końca i mówie połoze się na łóżku mana mi urośnie .połozyłem się zasnołem. rano się budze loguje sie a tu swiątynia i nie ma bohow a ni bp w ktorym bp explo patrze na strone 10 pall mnie za***al ;(
Master memek
30-11-2005, 14:21
Dragon scale mail cholera na demonie i crown legs tez na demonie
Łukasz789
30-11-2005, 14:35
Mi to na 14levelu gdy expiłem na amazonach na północ od carlin i wracałem z mega lootem(2K 3 chain armory i 5meatow) nagle tata mi powiedział ze wychodzi i zebym wylanczyl komputer, ja mialem battle i mu powiedzialem ze minutke zniknie mi krzyzyk i wylanczam , wiec pomyslalem ze dojde do miasta i sie w depo logne, ide kawaleczek doslownie 5sekund od wiezy , a tu nagle mija mnie 3 kolesi , ide kolejne 5sekund nagle czarna kulka z sd i trace 150hp.
Mysle "kurde musze zwiewac" zwiewam jestem juz kolo bramy miasta to mnie bije jeden z nich (knight na 30) daje mi hity za 5-6hp to mysle "ZWIEJE!!"
Juz jestem przy depo i .... koles ktory dal mi sd (mial pacca) bierze speeduje i chodzi pzedemnie ze sie nei moge ruszyc i mnie bije.
I tak straciłem loota wymienionego powyżej i p-seta ;(
A to drugi ded:
Poszedłem na ghule do ghsotlandu , wracam z 500gp i 6viking helmetami i ciesze sie jak nie wiem bo mam d-hamera i 8blankow z deda.
Ide jaskinia rabitow a tu pojawia sie liam darkcrosser , jeden hit leze , stracilem k-armora , f-sa, d-hamera, blanki, 500gp, te viking helmety a co najgorsze ten co mnie zabil pomylil sie , bo mial zabic takiego hig-levela co stal za mna ;(
Poxniej kumpel odzyskal mi od niego tylko i wylancznie fs-a ;(
Dragon scale mail cholera na demonie i crown legs tez na demonie
A mi wypadl Golden set wraz z great shieldem ! -.- Nikt ci nie uwierzy. Kazdy madry gracz nosi aola przy tym eq wiec nie kituj :).
Topic :
Ja mialem pecha . Kick na Slimie i ded. Wbijam sie oczywiscie swiatynia i wypadlo mi c arm , medusa shield , 2 bp uh. Ale odzyskalem xD
a tak btw. jak sie bloczy demona...to jest na ogol shooter, który na pewno wezmie rzeczy i jezeli jest to twoj kumpel(bo z reguły łazi sie z zaufanymi) to odda itemki na pewno-.-' team to team...''
@top
ostatnio padłem dla mlodszego brata i stracilem 6.5k w runkach:)(brat robil je co s kolo 2 tyg z jego grą...:P)
Dreus Sergos
01-12-2005, 16:53
Mi raz wypadł BP UHów oraz knight armor, ale wszystko miałem zapasowe w depo, a mój UH maker szybko zrobił mi BP :)
Taka patologia
03-12-2005, 00:38
Bohy , Golden armor , Demon shield dużo run ringów itp wtedy to było warte około 250k a najgorsze że to przez cip soft i ich cudowny kick 22 marca 2005roku :P i najgorsze że znalazł to jakiś 30 lvl ktory przypadkiem poszedł na dragon lair
Mi dsm,rh ;( ;( i bp a w nim 3 bp of sa 2 bp og hmm i 5 bp of uh ;( już nie grtam tą postacią :(
Mi wypadl Cruz helmet i bp a w nim jakies gp i kilka uhow ;]
Ja wracam z małego huncika (Lord Dragi),przy których znalazłem trupa który miał BP sd,BOH (!)K-Armor i jakieśtam bzdury...Miałem jeszcze z 500 HP i wracałem zadowolony z loota ,tak zadowolony że zaciukał mnie Drudek na 25 lvl...Wtedy straciłem cały loot,BP boltów,Dragon Scale Mail,Golden Legsy,i Stell Bootsy...
takich glupich dzeci jescze niewidzialem -.- nie pier glupot
: p legi , v shield < co do topica
Propan Butan
20-12-2005, 15:28
kilka dni temu dragon shield + 55 small stones ( które sa dlamnie neizwyle cenne<ideale do skilowana xP>)
mrowa_mrowa
20-12-2005, 16:27
Mi tam w sumie nic wielkiego. Z 23 palla : C helm, Noble Arm, Bp uhów i p legi.
Wierzbik
21-12-2005, 10:20
a mi cio tam k-arm
Duch Guardi
21-12-2005, 22:09
mi wypadło crown helmet , guardian shield , 800 gp i różdzka którą miałem w bp za 10 k ;( ale się pośpieszyłem i wszystko odzyskalem :confused:
Ja mialem aola ale po co mi aol...70k expa w plecy...
n/c
Mefistoe
22-12-2005, 10:07
wypadlo mi 1 gp a to jest porazka;) to bylo symboliczne gp z rata ale naprawde to wypadlo mi kiedys c armor i skull staff bp(2k w drobniakach 4 bp uh jestem noobem bo wpadlem w dziure z 4 behami kazdy walnal mi kombo z 50-60 i padlem i do tego byl tam jeeszcze ghul porazka ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Pandorian technomancer
22-12-2005, 11:15
wypadlo mi 1 gp a to jest porazka;) to bylo symboliczne gp z rata ale naprawde to wypadlo mi kiedys c armor i skull staff bp(2k w drobniakach 4 bp uh jestem noobem bo wpadlem w dziure z 4 behami kazdy walnal mi kombo z 50-60 i padlem i do tego byl tam jeeszcze ghul porazka ;( ;( ;( ;( ;( ;(
tia noobem jestes niewatpliwie i to jeszcze pijanym <hahaha> bo tych BH jest tam tylko dwie :P
Pandorian technomancer
22-12-2005, 11:18
A mi wypadl Golden set wraz z great shieldem ! -.- Nikt ci nie uwierzy. Kazdy madry gracz nosi aola przy tym eq wiec nie kituj :).
Topic :
Ja mialem pecha . Kick na Slimie i ded. Wbijam sie oczywiscie swiatynia i wypadlo mi c arm , medusa shield , 2 bp uh. Ale odzyskalem xD
A gdzie on napisal ze nie odzyskal. Temat jest o tym co wypadlo a nie to co staciles bezpowrotnie
mi wypadl knight armor i crown helmet :/ i kiedys dragon hammer jak zaczynalem z tibią :/ ;( ;)
Dziś przez przypadek dedłem na rocie, na którym treniłem bez eq. xD
Poszedł fs i crown shied, ale całe szczęście, odzyskałem.
Radostin
23-12-2005, 18:31
ja tylko 2x plate armor X(
-//Dekalis\\-
23-12-2005, 19:36
co tam 2x p-arm a posłuchaj mojej historji poszłem na ds i się zagapiłem na TV paczyłem lał mnie po 5-10-11-2 i nagle pacze dead i wypadły mi bohy i k-legsy ale i tak tam nikt w to miejsce niechodził a to było w ghoustlandzie ale czmychnołem i :cup: Yeahhhh....!!!! nikt nie przyszedł i happy end.
Mi najlepszego to wypadlo 5 bp up i boh ;/ ale odzyskalem to po 20 min :):D
Tomek216
24-12-2005, 11:09
Postman hut :(. Zabił mnie 101 elite knight :(. Na dodatek thief zabrał mojego postman huta (nie ten co mnie zabił.) Miałem go 1 godzine ;( i 3k ;( a 30 minut wcześniej crown helmet (lag na guardach). Odzyskałem potem tego crown :D
a ze mnie wypadla tylko duma no i pare k po tym jak poszlem na cyce najtem sklle 60/60(laggggggggg i like that)
Mi wypadly wczoraj (24.12.2005) crown helmet ( mialem 8 lvl i kozaczylem eq ;D ) Zabijając PK który mnie zabil, ap ozniej on sie zalogowal na inna postac i mnie dednol :P . Tak sie wkórzylem że zaczolem grac starym druidem. Kiedys wyrzucilem nim snakebite rod bo myslalem ze to do niczego ;p. Kupilem sobie nowa ( juz raz wziolem od lidera gildi druidów ) ale tym razem wiedzialem ze strzela poisonem ;p . Stracilem jeszcze noble armor gdyz ludzie mysleli ze mam fire axe a tak naprawde go niemialem :confused:
PS. Noble armor odkupilem za 1k + jakies pierdoły typu doll
PS2. Teraz zbieram na blue robe a jak mi wypadnie to kupie noble armor :D
co tam 2x p-arm a posłuchaj mojej historji poszłem na ds i się zagapiłem na TV paczyłem lał mnie po 5-10-11-2 i nagle pacze dead i wypadły mi bohy i k-legsy ale i tak tam nikt w to miejsce niechodził a to było w ghoustlandzie ale czmychnołem i :cup: Yeahhhh....!!!! nikt nie przyszedł i happy end.
hehe, mi to sie nigdy nie zdarza (a co oglądałeś?:)), a jak z znajomym druidem Czarer to on miał być blokerem, a jednak jestem nim ja ;(
jak mi nie wierzysz to sprawdź se mnie na tibia.com
(ja moim palkiem nigdy nie dedłem, a moim starym zhackowanym knightem wypadł mi BP z 50kilkoma gp, battle axe 1 UH (uleczyłbym sie gdybym miał 4 mlv :)) chain armor i lina... i mój ulubiony brązowy BP dostępny tylko w thais ;(
obserwator_pythery
25-12-2005, 12:15
A mi poleciało blue robe i bohy ale odzyskalem ^^
Mariusz of Guardia
25-12-2005, 12:24
Moja najlepsza zecz jaka stracilem w tibi to plate set.Kiedys jak Mialem haka to cale eq stracilem i 20 k z 19 lvl :(
Zapirdziel
25-12-2005, 12:27
ja zginalem bo mnie pewien hu.. zablokowal przed dwarf guardami 3 x( to wypadł tylko plecak noi troche lvla i skilla spadło
Agent Donald
25-12-2005, 15:49
Mi wypadły nowiutkie p-legs :(... Oczywiście przez PK... :( Kupiłem je za sporą sumkę, a straciłem po 10 min... NIECH NO JA GO TYLKO DORWĘ X(
ja na przyklad pozyczylem od kumpla 10k na fsa.....poszedlem na soldy i mnie 30 druid pk z redem zabil....fs poszedl sie ***ac :)
Baal Nightmare
25-12-2005, 18:11
mi przez pkownca blue robe wyleciel myslalem ze sie zalamie ale nie :P :baby:
Mi niestety ale BOH-y wypadly ....Grrr. porazka za 60 k
ostry236
26-12-2005, 08:04
Wczoraj k-legi z uhmakera :(
Wybraniec Ludzi
26-12-2005, 18:16
mi wypadl k armor, t ring stracilem lootbaga (wartosc przynajmniej 2k),500gp w kasie i bp ih ;(
(katedra plx)
nie no poprostu lol mowisz ze z longswordem chodzisz?nie no chyba bys sie zalamal jakby ic to eq wypadlo no nie? wkoncu ma ono wartos kolo 400 gp 8o
extremepatrick
26-12-2005, 19:38
Mi wypadl kiedys FS przy smierci :/
Great Sorcerer
26-12-2005, 19:38
ja na szczescie zadko deduje i nic mi nie wypadlo, ale kiedys, kiedy bylem newbie mialem na rooku 700 gp 8 lvl, juz chcialem wychodzic, ale moj kumpel poprosil mnie zebym zrobil mu quest na carlin sworda (wczesniej niewykonalem) wiec sobie ide, schodze na sam dul i mnie mino otoczyly :( nie mialem jak uciec i katana oraz 700 gp wziely w leb :(, wscieklem sie i zaczelem grac na Open ***** ****** (slowa nie dozwolone na forum xD) ale znowu gram na normal i juz mi nic nie wypada, a jeszcze cos, kiedys pozyczylem kumplowi serpent sworda, a on 3 razy dednal ale na szczescie stracil duzo z eq, ale nie moj sword, potem mial jescze 5 dedow, bo na 10 jakims cudem zaszedl na PoH i sie uparl ze pokona tam GSa (debil nie)
borowik_
27-12-2005, 18:34
Mi nie dawno wypadl dragon shield plate armor i bp ( a w nim rzeczy z questa :()
a inna postacia dostalem hacka i stracile fs dragon shield plate set dark helmet i okolo 10 k (no i z lvl 18 na 8 :()
blackmarvel
27-12-2005, 18:41
Ja straciłem kiedyś devil helmet, knight armor, plate legs i 2 bp uh+3 bp hmm
Bambooha
27-12-2005, 20:01
Mi wypadło dużo bardzo cenntch rzeczy ale najbardziej się zdenerwowałem gdy wypadły mi BoHy ale zawsze sie wqurzam jak padne i spadają mi skille :P
ja dzisiaj bylem sobie na cycach tma gdzie sa gobliny kolo ab i pomyslalem ze sobie skocze sprobuej dednac ds'a, w koncu mam exure vite,exure ran i pare uh. ok wpadlem i co?LAG!poszly i 3 hity pisze exura vita, exura vita ale lag byl tak straszny ze sami rozumeicie...i nagle bialy napis: You are dead. wypadl mi BH Shield, i tak kupuje sobie crown ale na tym serverze jest on wart 2.5-3k 8o
Rozumiem, można się wściec kiedy komuś wypadną bohy...
Ale to wszystko śmieci. Szliśmy sobie z kolegą na desert questa i upi***olil nas jakis pk. Szkoda ze Sorc, bo gdyby palek to niedalby rady mnie zranic, takie sille... ale moj kolega i ja mielismy wtedy red skulle i co?
Mi wypadlo: Golden Armor, Crown Legs, Bright Sword, Demon Shield, boots of haste i to czego najbardziej żałowałem... mój ukochany backpack of backpacks of Explo (jakies 20 bp explo)...
Mojemu koledze wypadlo: (on mial 120 level!!!!!!!!)
E Plate
Stonecutter axe
Golden Legs
Mastermind shield
Boots of haste
Amulet of loss (po co on go nosil)
Demon helmet
Na szczęście godzine później zczęlismy go huntowac na tydzien i co? zbanowali nas, ale odzyskalismy nasze rzeczy, a on z 130 levela zfrunął na 90... I dobrze mu tak
LOL i like noobs...
jak moglo wupasc:
E Plate
g legs
MMS
SCA
BOJ
DH
JESLI TWOJ KOLEGA MIAL AOLA?! :baby:
borowik_
27-12-2005, 22:13
no napisal ze mial red skulla a wtedy nawet aol nie pomaga (tylko teraz pytanie PO CO on go zakladal)
Gladiator Klayman
28-12-2005, 06:53
Najdroższe co straciłem (ktoś zrulował dwarf geomancera a miałem lekkie lagi) to X-BOW!! :D B) :] :p
nie pelny bp hmm i gfb ja przez przypadek wszedlem do dragona :P
Natalka Bartkowiak
29-12-2005, 18:12
Mi wypadlo tylko dwarven shield (to nic takiego).
Jak szłam na questa po ring ktory przydaje sie na slub to minotaur arsher podatakowal mnie do żółtego życia a jakiś noob wziął i mnie zabil.
Mialam 8 lvl. he he
golden armor, demon shield i crus helmet i to wszystko naraz zeby za prosto nie bylo
stalo sie to przez kicka na dragu, naszczescie bylo to przed savem serwera ktory ejst o 8 rano wiec ludu nie bylo i z p[owodzeniem odzyskalem caly moj bp i straconerzeczy
Mi podczas śmierci wypadł scarf i plate armor ;( ale na szczeście mialem 2
Best solo: slime i :cyclops:
Mi najcenniejsze, co wypadło to crown shield, bright sword i plate legs ;]
MI wypadł BP z Kuszą Łukiem i 5 k gp ;(
..::AnO::..
31-12-2005, 14:29
Ostatnio straciłam nowo zakupione boszki i dragon lance na które wydałam ponad 90k :s
Mi wypadl kiedys knight armor - to jest najcenniejsza rzecz, ktora mi do tej pory wypadla :P:D
Water Wolf
31-12-2005, 19:27
Mi najlepsze to co wypadlo, hmmm... trudno powiedziec alee byl to plate armor oraz backpack z 300 strzalami i 5 UH =/ więc nie tak żle =)
Ja sie załamałem kiedy wypadł mi p-armor, p-legi, d-helmet, dwarven shield i oczywiscie bp ;( ;( i przestałem grać na tym serwie :D
mi wypadlo jak mnie dedly 2 berki Skull Staff wtedy myslalem ze chyba wywale kapa przez okno i juz nie gram ta postacia X( gram nowa na Elera :p 8o
Level:15
Skills:56/55
Nick:XXXXXX-nei wazne
mlevel:3 B)
eq to:warrior helmet,knight armor,fire sword,tower shield,plate legs i leather boots kurde musze zriberc na knight legi :confused:
Mi wypadł fire sword pare razy steel helmet i pare k;]
mi wypadl kiedys Warrior helmet i k legi myslalem ze skoncze gre w tibie xD bylem wkuzony na max
Walekifa
05-01-2006, 00:10
wtedy myslalem ze chyba wywale kapa przez okno
Skąd ja to znam? :)
Może coś w innym kierunku, wypadł mi w hammer z wilda,to noobek go ukradł :p Na szczęście nie dużo wart
Poprostu Pitbul
05-01-2006, 10:38
Mi wypadl bp z 508gp i 2 torchami :] . Ale to bylo dawno gdzies rok temu.
mateusz walowski
05-01-2006, 21:04
Mi PoleciaŁ Przy Deadzie C-arm Skull Staff I V-sheild Na Raz :(
mi wypadło podczas jednego deada: 2 bp of hmm ;( 1 bp of gfb ;( serpent sword ;( i 2k ;(;(;(
black jack
09-01-2006, 20:57
Mi Dawno Temuuuuu Jak Byl Najazd Orcow....... Zerk Mnie Na 2 Hity Wziol I C Arm Poszedl X( Mialem Konczyc Z Tibiom Ale Jakos Kumple Mnie Wyciongli Na + :)
Ojejciu straszne zalicie sie ze wypadl wam FS albo Skull Staff ;( ojejku straszne ... mnie jak zabil 58 MS wypadlo : Crus Helmet, C armor, F axe,
P ammy, i 5 bp of uh ( jeden bp zmarnowalem ) bo nie zdazylem sie wyuhac wiecie przed updatem jakie szanse mial uciec 30 knight 58 ms ;/?? jak mogl UE strzelic... a ogolnie w mojej tibijskiej karierze stracilem : ( na isarze )
3x C arm
1x Crus Helm
2x F axe
1x D lance
2x K legs
1x C legs
1x P ammy
1x Crown Shield, Tower Shield
1x Blue Robe
1x Boh
przy tym okolo 15 bp of uh nalagach, kickach albo poprostu PKi mi takie combo zadawały ze Huuuuu*
nie licze p setow i innych noob eq ;)
( Na calmerze stracilem po hackach 2x C set )
Lordzik Z Elysii
11-01-2006, 19:34
a mi wczoraj BP pelny UH I HMM a 5 minut pp tym bp kolo kaz ktos mi probowal zabrac odzyskalem ale i tak mnie dendal
Ja pamiętam jak wypadł mi fire sword moja najcenniejsza rzecz którą wtedy miałem niestety ale ide dalej..:P
Bubusiek
13-01-2006, 22:39
Najcenniejsza rzecz hmm...Aol :P
Sir'Matek
14-01-2006, 10:28
Ja na szczescie nie mialem powaznego deda ale stracilem przez wszystkie moje dedy: dark helmet, p armor, dwarven axe, plate legs, dwarven shield, bp of hmm i bp of gfb, ok ~6k, smiecie typu longsword i co najgorsza war hammer
TO BYLO WIELKIE ZALaMANIE. najgorsze jednak bylo ze skillami i lvlem no i mlvlem
mój item który wypadł mi podczas śmierci to B-Robe ale zdążyłem przybiec i zabrać B)
Pawlisza
16-01-2006, 17:55
Mój najdroższy item który mi wypadł w dedzie to chyba Serpent Sword :P
DJ.Gabryś
18-01-2006, 12:54
mój najcenniejszy item to byl noble armor wypadl mi kiedy bylem pijany i uciekalem przed gosciem :( ;( i mnie zabil
Kontroler
19-01-2006, 09:12
moj najlepszy item ktorego stracilem to knight aromor no ale coz niema co plakac nad wylanym mlekiem :) stare czasy
Huhu obszerny temat jesli o mnie chodzi najceniejsze co zemnie spadlo.
Hmm niech to ja pomysle G-Armor,Demon,shield i bp a w nim 20 bp uh.4 bp gfb i jakis loot z guardów (Hajs)
Love me Kicks
karol121
20-01-2006, 08:35
wczoraj, ide sobie do carlin napadl mnie PK 40lvl (nicku nie podam) straciłem bp lmm,16 muchomorkuw, i 84gp
a kiedyś kupiłem sobie k axe(palladynem), i poszedłem sobie przetestowac, tak sie złorzyło że ktoś zlurwał beresekea. k axe poszedł sie paść :(
ja raz sobie szedłem na zamek w ab na brecha z 2 ihami HEHEHE zaczolem go lac ihnolem sie mu zoostało z 40hp YOU ARE DEAD BUUUUUUUUUUUUUUUU
stracilem crown shield 10k i knight armor 10k BUUU
John Jamel
20-01-2006, 09:05
ja raz sobie szedłem na zamek w ab na brecha z 2 ihami HEHEHE zaczolem go lac ihnolem sie mu zoostało z 40hp YOU ARE DEAD BUUUUUUUUUUUUUUUU
stracilem crown shield 10k i knight armor 10k BUUU
lol? I myslisz ze to jest smieszne ?^^" Nabija sie facet z forum...
Tomaszek Kacprzak
22-01-2006, 11:55
mia na dragon lordach wypady BOH'y imoj bp w ktorym bylo 17k plakalem;( ;(
Lord Grzybol
22-01-2006, 15:13
Crown Armor i Vampire Shield ;/ glupi szwedzi podczas trapa
poisoner
23-01-2006, 11:46
Ja najwiecej stracilem jak mi wypadly 2 bp uh+2k w goldach z tomb.
Mi wypało Demon Shield to była strata którą opłakiwałem 5 dni ale zaraz po tym wydarzeniu kupiłem sobie następnego takiego shielda i było GIT! ;)
A tak pozatym w kasie wypdlły mi 3 cristalki kiedy przenosiłem kase z dp w Thais do dp na Darashii jakiś pk mnie ubił no i cóż 30k psu w d....e!!! ;)
Mi wypało Demon Shield to była strata którą opłakiwałem 5 dni ale zaraz po tym wydarzeniu kupiłem sobie następnego takiego shielda i było GIT! ;)
A tak pozatym w kasie wypdlły mi 3 cristalki kiedy przenosiłem kase z dp w Thais do dp na Darashii jakiś pk mnie ubił no i cóż 30k psu w d....e!!! ;)
Pan Jordi
24-01-2006, 14:38
Ja w ciągu 15min stracilem dwa levele (70k) ;( i 3Life Ringi, Time Ring, Rod od 26lvl i 2 GFB 1 UH 3HMM 4FF i 1EF;( ale juz expa odrobilem.
paffelek
24-01-2006, 23:30
1.może to nie do uwierzenia ale mi podczas deada wypadł k-armor, p-legi,giant sword no i bp w którym było "tylko" troche kasy... dosłownie zostały mi tylko buty i hełm ...jakbym prawie miał red sQla :D tylko że to Harmonia (non-pvp) ;(
2.straciłem v-shield, c-armor i bright sworda ktróego miałem w bp podczas skilowania ktos zlurował guarda a ja nie miałem jak wyjść i chciałem przełożyć bs'a do ręki zamiast knife zeby zabić guarda jednak nie zdążyłem... potem chciałem wrócic po rzeczy i padłem drugi raz...i wypadły tylko buty :P
ale to realne historie bo w gildi mam przydomek "Master Dead"
o czymś to świadczy :P
Ja kupiłem blue roba i radocha.
Załozylem go. Wszystko ładnie piknie.
3 dnia ded;( i oczywiście spadł blue robe.
czego czytasz moj nick
28-01-2006, 20:10
Mi raz wypadly bohy jak padlem w katedrze przez kicka ;( raz na pohu bs :( ale wszystko odzyskalem :D
Misterio
28-01-2006, 21:53
Demon shield na Antice (wart 30k) Teraz w rekach PK :/
Alekanusek
28-01-2006, 21:54
...Golden Armor i Dragon Scale Mail (chyba dobrze napisalem :D )
Po kupnie Golden Arma poszedłem beztrosko na Dragon Lordy. Szczęśliwy ze swojego zakupy po 3h expa wylecial mi DSM. 8o Bylem taki szczeslowy ze zaaz chycilem za telefon i zaczalem pisac SMS-y do kumpli. W pewnym momencie....prask,zrobilo sie ciemno.Korki wysiadly. W pospiechu wlaczam Tibia, loguje się a tu 2 Dragon Lordy, i do tego lagi.DSM mialem w bp. 6 sekund i pojawił się biały napis:"You are ded!"
Pózniej kumple nie wierzyli mi co do mojego szczęcia.
PS: w bp byly 2bp SD,kilka bp UH-ów,dragon shieldy itp,i ze 40k golda.;(
ja chodze na bezpieczne potwory, a jak nie to na niebezpieczne z blokerem :)
jak 1 postac milalem (knight na lucerze), dedlem na with i mi p legi spadly :( .
Na szczescie kumpel mi oddal, pozniej expilem se na gobach ;) i jakis palek mnie dobil (za to ze mu goba zabilem :P) i znow mi p legi wypadly X( tym razem kumpla nie bylo ;( . Szedlem se na valkirie pozniej, otoczyly mnie amazony, uciekalem mialem red hp, jakis noob mnie zbloczyl, d hammer spadl ;(
Master of Bymber
29-01-2006, 15:47
Poza bp w którym były 3 bp hmmów to nic innego;)
Robiłem Amazon questa, wlaze miedzy 2 witche i valkirie, a tu lag. Po 2 minutach wiadomo co zobaczylem. Wypadl mi crus helmet i k legs. Na szczęście bylo to dzień po updacie i jak wiadomo cofka byla, wiec deda tez mi cofneło :D
MisiekXP
29-01-2006, 19:58
8o a mi... hmmm pamietam jak mialem na securze w depo 4k i chcialem kupic Knight Armora. I co? Powiedzialem sobie w duchu ze nie wiem co ale rozwale cyca. no i co? You are dead. No to ja na to szyblki logg. (polecial mi wtedy d.hammer na valorii) i zamienilem sie z kumplem d.hammer za 1k (kassa moja -.-) i mass pk mnie ubił. Wyleciał ze mnie d.hammer. ;( skonczylo sie!!! powiedzialem sobie kur... ma. kupie sobie guard shielda i ide z fistem
kupilem, wychodze z depo You Are Dead. I kur.a j.b..a ma.' guard shield poszedl sie dymac :confused:
befavaza
29-01-2006, 20:34
a tak btw. jak sie bloczy demona...to jest na ogol shooter, który na pewno wezmie rzeczy i jezeli jest to twoj kumpel(bo z reguły łazi sie z zaufanymi) to odda itemki na pewno-.-' team to team...''
@top
ostatnio padłem dla mlodszego brata i stracilem 6.5k w runkach:)(brat robil je co s kolo 2 tyg z jego grą...:P)
Jak nie wiesz o co chodzi to sie qrwa zamknij tak?
Demona to jest Wrl hell głęboko pod ziemią ... -.- idiot plx...
Mi wypadło... 1bp uh i horseman helmet :P
Gizmoczek
29-01-2006, 22:00
Mi raz wypadl prawie caly set nie wiem jak to sie stalo ale wypadl a bylo to :
- crown armor
- plate legs
- fire axe
LOLz
Demon Shield + Crown Legs
Mi wypadly:Crown legi+Vampire shield+Golden Armor+Bohy
To sie nazywa mieć szczęście... ...Jak w morde strzelił...;(
Kostek1990
31-01-2006, 13:42
Ja podczas skilowania zaczytalem sie na forum i zaszly mnie 3 dwarfy i 2 roty mialem polowe hp wypadl z bp k axe i 200 gp ;(
Basenik Knight
01-02-2006, 12:24
Ja stracilem knight armora;(
Matr_Agredo
01-02-2006, 13:04
Podawajcie tu co najcenniejszego straciliscie podczas smierci...
ja moge powiedziec ze stracilem Platinum amulet ^^
powiem prosto co najczesciej wypada podczas dead? to jasne plecak :D:D
Czarna_Mamba
01-02-2006, 14:04
Ja straciłam ostatnio plecak + Bright Sword, ale wspaniały kolega ( :* Small ) przyniósł mi stracone rzeczy. Chwała mu za to!
Mi Wypadl k rm i wand of plauge :(;(:( i 4 k !!! ::( troche sie w****ilem X( ale *** z tym !! jeszcze 10 k w dp ;) :)
royal oski
05-02-2006, 05:47
Jak mnie "zpekował" 100+ lvl to wypadl ze mnie DSM :( Kur** jak sie wnerwiłe :p ale juz dawno odrobione :p
Diego'Odin
05-02-2006, 20:55
ja wracałem se gdzieś z okolic venore i patrze jakiś trup i pare mino archerów
(trupy) i mino mag z red hp zarlądam w ciało i patrze a tu golden armor więc szybko go biore pędzę do dp a tu jakiś pk z 50 + lev i mnie zabił straciłem mój noble armor golden armor 17k i pare runek a tak sie cieszyłem...;(
ja na Rookgardzie otoczyło mnie 5 orców i straciłem 390gp;(
Mi wypadł Fire Axe ale to jeszcze jak grałem knightem :( Miałem laga na behu ;( A teraz gram druidem i jeszcze ani razu nie padłem :p
MI wypadły Bohy, C Legi, B Robe, C shield, Skull Staff, a to wszystko przy jednym dedzie ----- NIE MIALEM RS-A !!! A to Peszek ;D
Dla mnie najcenniejsze itemki na swój poziom,które mi wypadły to :Szmicar :( Zdenrwowałem się,bo teraz siekam katanom.
Ja stracilem Noble Armor:baby: i plate setaX(
darkdodzie
10-02-2006, 23:51
swoim dawnym knightem stracilem : Dsm , Demon shield , Gs , Bs , bp of uh , 1k :(
Ta...
Ja deadłem może z 5 razy w całej tibi? B)
I niezbyt dużo straciłem..
Master of Puppets
11-02-2006, 11:50
Ja stracilem max Crown Legi (nie licze AOL'ow :D)
A mi przez PK knight legsy ;(
Master Karate
12-02-2006, 15:46
Najcenniejsze co mi wypadło to jak pamiętam Crown Armor w DC :(
Trapneli mnie i cóż... 2 dark monki, 3 assainy i kilka wildów i bandytów dokończyło sprawe... Ehhh gdybym miał GFB ;)
S.T.E.K.
12-02-2006, 17:14
Niedawno na Tiquandzie koło skał z krokodylami złapał mnie brak netu. Po 5-ciu minutach jak się wreszcie zalogowałem zauważyłem brak golden arma i gsa. Na szczęście zdążyłem dobiec tam drugą postacią...
Isair of Xel'Rash
14-02-2006, 10:44
boh , wtedy kiedy zginelem to kosztowaly 60k~ :)
Tomcio Pall
14-02-2006, 11:11
MI to wypadl kiedys k arm moim pallem. Mialem 18 lvl wiec wielka strata a to bylo takie skopane ze zabilem Lidera a mnie zerek ubil:P. Poszly jeszcze 2 bp of hmm i bp of uh;/.
Hochlowy sorcek
16-02-2006, 16:27
Jak dedłem na 19lvl to stracilem c-shield, k-arm, p-legs... To bylo dosyć bolesne...
Czlowiek z kamienia
16-02-2006, 18:40
mi wypad p set i meduza shield <placz>
Von Glucio
16-02-2006, 20:16
Mi dosyć nie dawno wypadł przez pk c-helmet ;( ;( Wydałem na niego ostatnie pieniądze X(
Zenon Burcymucha
16-02-2006, 20:40
Ja ostatnio stracilem apple!!! X( X( X( X( X( X(
Tomorro(Sarloon madex)
16-02-2006, 20:41
Jak jeszcze mialem sorca na 20 lvlu(shin naber teraz jest na rooku hehe)to mnie zabily elfy scouty wypadl mi bp hmmów kilka uhów mana fluidy dragon hammer(wtedy nie bylo wandów)i dwarven shield.Ale bylem z kumplem wiec wszystko odzyskalem. :)
virus'ek
17-02-2006, 08:42
Mi spadły bohy i k legi przy kicku na hydrach(odzyskałem) od 10.00 do 12.00 sie zalogować nie mogłem;( .
w tamtym tygodniu mialem laga na Fire elementach i niezdązylem sie uchnąc straciłem briht sworda, a wczoraj sobie trenowalem na dwarfach i net mi sie wyloczyl, luguje sie rano lev nizej i niema GS :(
Gralem kiedys palkiem i sapdl mi crown armro k legi i cruisader helmet jak trenowalem i poszedlem sie wysrac:D (odzyskalem)
Lordus Demonus
18-02-2006, 22:43
kilkadziesiat minut po annihilatorze (Sov wziolem) ide sobie na Dle nachwile zdjolem aola i platinum amulet se zalozylem, zapomnialem o tym leje Dla i pradzik wysiadl (caly dzien nie bylo) i nie zganiecie co wypadlo:
MAGIC SWORD NIEEEEEEEEEEEEE!!!! bp w tym aol 10 bp uh i takie inne itemki X( X( X( X( !!!!
Jak grałem na galanie na 16 lvli knight poszłem do podziemi w kazz na soldiery wtedy mnie bloknęły i wylecial mi scraf i p-legi poszlem tam znowu to wylecial p-armor i serpent sword(zbieralem na to długo więc to bylo dla mnie wartościowe)
A kiedy indzien ja sorcu 12 lvl pyknął mnie pk na 20 :/ mogłem go zabic ale nie właczylem zabijania i padlem wylecial bp pelny gfb,hmm,uh i innych rzeczy z loota X(
Jurkonelli
19-02-2006, 23:14
Mój najlepszy stracony eq to... :
-DSM
-RH
-Dragon Lance
-Fire Axe
-C legs
-MMS
-Boh
-Steel Boots
... i około 4 bp uh, 5 bp explo w pyte kasy i inne pierdoły... :/
Solo DL, miałem cholernego laga, a ze mialem reda to caly eq lost... :(
Best Solo: Demon
Best Team: Demon
Best Loot Solo: MPA MMS
Og Chilly Pie
20-02-2006, 19:34
mój koffany FS'ik !!! no i raz jeszcze Dragon Shield... ;( ale mojemu kumplowi zdażyło się raz - BoH, Tempest Rod i Crown Legs :confused:
songo ku of thoria
20-02-2006, 20:04
dzisiaj padlem i wypadło mi :c helmet, k armor i p armor, quaqamire rod, medusa shield, bp gfb, bp sd i bp manasów!!!!!!
nielubić gdy tak sapda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;(
a mi wypadł dragon shield i plate armorek jak mnie na hunterze blokli X( to może wydawać się mało ale serv był nowy a te jak na dzisiaj badziewne eq warte było 10k :o już nawet nie wspomne o plecaku, w którym był jakiś tam loot i runka...
Aser Mina
24-02-2006, 08:23
A miiii... backpack Ih i buty ^^. Mało padałem i zawsze miałem szczęście ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.