Pokaż pełną wersje : Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
Mi wypadlo Obsidian Knife i Knight Armor
Jak ja dedlem na dl to polecial bp w nim jakies 5k~ i bohy ale kolega pomógł odzyskac:p
Mi wypadł dysk, a tak serio to k-legi, ale bogu dzięki nikt się nimi nie zainteresował i na szczęście udało mi się je odzyskać.
Mi na razie tylko spike sword i backpack z 1k gotówki i całym osprzętem wyprawowym :P , bo ktoś zlurował dwarf guarda, a wtedy nie wiedziałem, że można kupić coś takiego jak health potion(bym się spokojnie uratował, bo niewiele mi zostało do ucieczki) :confused:
A co do wypadania przedmiotów, to mam pytanko :baby:
Mówi się, że plecak zawsze wypada, ale czy gdy dam plecak w miejsce strzał, to czy ma on nadal 100% że wypadnie, czy może 10% (bo gdyby były tam strzały, to było by 10% szans że wypadną...)
mi wylecial magic plate armor
Mi Blue Robe i się ....:evul:
Nagravision
19-01-2008, 19:22
@marr chyba ci cie przypadkowo magic napisalo ^^
Mi wypadl bp w ktorym bylo ~10k :]
Depeszowiec92
23-01-2008, 20:56
@MARR
Ta, a potem obudziłeś się cały spocony
@topic
Knight legi i Vampka
kazik111
24-01-2008, 12:04
STEL BOOTSY I K LEGI :( dAWNYM CHAREM ):
Exkalibur112
25-01-2008, 12:22
Najpierw(w 1 dzien) na hunterach kolo dc 23 knightem g arm wypadl to poszedlem przez to ze mialem tylko manafluidy, potem jak poszedlem odrabiac skill na ghostland wyskoczy PK i znowy g arm poszedl i zonwu przez manafluidy
prawie_demon
25-01-2008, 14:11
mi nic nie wypada tylko plecak z 20 gp 8o jakims jesdzeniem i linom i to wszystko jeszcze nigdy na mojim koncie mi nie wypadlo eq 8o
BoH ;(((((( I jeszcze farta gość miał, bo poleciałem tak szybko, że nawet Hotkeya z utamką nie zdążyłem wcisnąć ( gość 1 lv wyżej z PACC i walił po 150-200 :/ Dodatkowo w bp miałem jeszcze 2bp mana potów i bp hmm :/
prawie_demon a od tego BP z 20 gp miales cos w zyciu cenniejszego ?? :D
Mi wypadł crown helmet bo dedłem na dwarfie soldierze;(
Nie no, słuchaj... suckes!
Mi ktoregoś razu na OFie na full respie spadł RH, Knight Legi i GS, ale to jeszcze przed letnim update xD
fark_hawix
28-01-2008, 04:29
Nie no mi poleciało B.robe i loot warty ~20k jak byłem na D.Lair i kicka miałem =/
Mi tylko bp bez wartości 8o
a mi znikł AoL jak padłem w pokoju z 6 Beho i 7 BB :P
Manonkan
07-02-2008, 13:59
Mnie wypadło:
Tower shield
Volcanic rod
Knight armor
i w loocie jakies 2k
a mi jak neta odcielo na lizardach to polecialy bohy ,crown legs i bp z lootem,runami,mf itp warty 15k :(
odzykalem tylko 1k w kasie bo komus braklo widocznie capa xD
Vorverizz
09-02-2008, 10:19
Mi wypadlo na kicku na dragu royal helmet daemon shield i pirate bp=\\\==\
Grubens**Tibianin
20-02-2008, 18:57
Kiedyś expilem z kolegą w kazo na dwarfach soldierach. On szedł pierwszy i wrąbał sie na chyba z 15 soldierów i padł. Ja miałem wyższy lvl i je wytłukłem a ten do mnie pisze " weż moje rzeczy " to ja mówie " dobra " zaczynam zbierac a miałem mało capa to musiałem śmieci powyrzucać. Zbieram sobie Zbieram a tu przychodzi 2 pk i nawalają mnie widzieli ze obok trup świeży;) Ja padłem i wypadło mi Beholder Shield i kilkaset boltów :D:D:D
Eksadzjato
20-02-2008, 19:25
Najcenniejszego co mi wypadlo to bp warotsci 30k knight legi, crus helmet :cup:
Pluto_92
20-02-2008, 20:32
Przez cudowną neostradę i jej kicki padłem na Crypt Shamblerach. Wyleciał K-Arm, 1K, BP manasów, RoH, BP GFB, BP HMM, Stealth Ring i śmieci typu wędka :) Nie zdążyłem po deda z AB, ale za to odrobiłem się, bo z mumii poleciało dużo kasy, a z Ghoula life ring :)
Mi za pamietnych czasow gry druidem spadly mi bohy c legi i loot typu d shield 2 woi... bo jakis baran lurnal 2giego dla na ornamencie X( ale szybko pobieglem po deda wybilem na utamce wzialem swojego loota patrze a tu z napka blue legi spadly xD
diabloziom
21-02-2008, 21:03
a mi wypadly bohy i dsm... Takie zycie:]
Bohy+Vampka+Bp z runkami warty 60-70k ;d A gdy wróciłem po loota ciało było puste <33
Salarigoth
21-02-2008, 22:49
Full set poza Mpa za czasow tibia 7.5 (Sov nie sca) wiec odechcialo mi sie grac na dobry rok , a nabilem rsa przez wlasna glupotye bo zapomnialem ile mam fragow...
Najlepsze co mi wypadło to blue robe, bp z manasami warty 10k+ i itemki na full citizen outfit, na szczęście odzyskałem piórka itp. :p
ZygaOfElysia
22-02-2008, 21:06
Mi wypadł Noble armor i crousarders helmet!! a Miałem 21 lvl:p
Croucherek
23-02-2008, 09:04
demonka, bohy i b robe za jednym razem . . . od tego incydentu nosze aola . . .
Brithwalker
23-02-2008, 13:11
mi wypadlo noble armor i devil helmet kture za 2,5k kupilem all noi oczywiscie muj backpaczek w kturym bylo jakies 2k w gp;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
mi wypadlo noble armor i devil helmet kture za 2,5k kupilem all noi oczywiscie muj backpaczek w kturym bylo jakies 2k w gp;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Wzruszyłem sie ;(
Przy ostatnich masskickach na serwerach USA udało mi się tracić przy śmierci... AOLA.
To ja wam powiem ze miałem taka faze ze wszystko ze mnie spadło (trzeba podkreślić ze nie miałem rs'a) a spadlo Crown helmet, Mammoth Fur Cape, Plate Legs, Beholder Sheild, Wand Of Cosmic Energy, Scarf, i oczywiscie mój Backpack.X(
A mi dzisiaj polecialy bohy ;(. Dobrze ze nie ja je kupilem bo bym sie strasznie wkuryl. Ktos wyrzucil bohy w depo to sobie wzialem :).
Bil mnie pk a ja kick (chcial bym pozdrowic wszystkich pracownikow Netii i ich "Szybki i stabilny dostep do internetu")
Ostatnio stracilem blue robe 4bp manasow i 2 bp ih tez przez kicka. A zabily mnie roty :baby: zaleta shieldingu druida.X(
mi wypadły boszki i itemki o wartosci ze 10k
dzięki lagom i zabiła mnie małpaX(
kosiorki
26-02-2008, 17:34
mi wypadlo demon shield,royal helmet,crown legs i bp gdzies na 15k+ poszedlem po ss na dragon lair i wbilem sie na 3 dragi i 2 male i ded :P
mikolaj99
27-02-2008, 19:23
golden armor ;(
Mi bakpak z 5K i p armor.
pilkarz4
01-03-2008, 01:46
Wczoraj padlem na ds bo jakas ciota na ghostlandzie przy wyjsciu 8 lurnela i na hita poszlem 46 pal ^^. Najbardziej mi szkoda tego expa ale spadl mi MMS i bp ;( 200k~~ w plecy :(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(;(;(;(;(;(;(;(
forumczak
02-03-2008, 12:03
MI golden armor i boszki;(;(;(
Tomq_The_Third
03-03-2008, 14:28
BoHy... Ale od razu odzyskane;)
mi DSM (kina, silver old times) a na sorku jeszcze nic (bo ani razu nie dead'łem) (odpukać :P)
Kanciapa
08-03-2008, 11:09
mi wypadł demon;(;(;( helmet,2bp manasuw i 20,spearuw:(:(
mialem ob knife/pozniej sie przenioslem na inna postac chce skorkowac draga a tu nie ma ;(
Mi wyleciało po Dedzie - Blue Robe, Terra Rod i Tower Shield. Na szczęście, szybko odzyskałem stracony Ekwipunek :)
BoH'ów nie posiadam, więc nie muszę się martwić że mi wypadną :D
Eluthiel_Tinuviel
12-03-2008, 13:50
Z eq nigdy przy dedzie nie stracilam nic cennego, ale najczesciej zalowalam straconego backpacka z manasami i kasa, zwlaszcza po jakims sporym huncie... Czasami wartosc manasow+kasy+run byla wyzsza niz gdybym stracila cos z eq.. ;)
Blue legi, Obsidian knife, 5k i jakies smieci naraz.
Mi wypadł k set ,bohy ,demon shield ,crus helmet ,m blade ,p ammy i bp o wartośći +/- 50k (miałem RS-a) ale to dozyskałem bo padłem przez kicka (pzdr Cipsoft) ale stało się to na barbarian campie to odzyskałem :)
Spaghetti
15-03-2008, 12:11
Z najcenniejszych to wypadl mi demon shield i raz bohy :( szkoda bylo myslalem ze padaki dostane xD
Ja moim sorcem Aran Therorr ani razu nie zginełem :)
Hmm... Najcenniejsza rzecz jaka mi wypadła to były Plate Legi ale to na starym charze. Ale to nie była taka wielka strata ;)
Kharakorn
15-03-2008, 12:25
DSM, za czasów tibii 7.4, ale odzyskałem go w 15 min bo gościu co mnie zabił przestraszył się 25 osobowej gildi 100+ :D
Dragon-Fly
15-03-2008, 12:27
Jak byłem biednym low lvl'owym kina poszedł mi K Arm...
Mi wypadl Aol :(
o rly? :confused:
Mi wypadł 1k. Może dla Was to mało, ale dla mnie dużo. Tego 1k uzbierałem na ratach, i dlatego był dla mnie taki ważny. I akurat mnie dedneli przed bankiem:o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.