Pokaż pełną wersje : Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Ze mnie wypadlo 360k + Golden Armor, bo wpadlem przypadkiem na dwarfy w Kazordoon i mi lacze padlo...
Zoxy-Mag
09-09-2006, 13:15
best item to Bohy,medusa shield i uhy.Pamietam ide sobie na huntera Zjechalem go do yellow i kick Loguje sie w temple niema bohow i meduski odrazu polecialem po itemki wszedlem do gory zwinelem cialo i naszczescie wszystki Bylo !!!! mialem ogrone szczescie xD
Zoxy-Mag
09-09-2006, 13:16
Ze mnie wypadlo 360k + Golden Armor, bo wpadlem przypadkiem na dwarfy w Kazordoon i mi lacze padlo...
hahha Jaki wkret omg 360 k w kasie pewnie i z golden armorem i z super staffem padles na dwarfach Jaki wkret LOL
Moze to wydawac sie nieprawdopodobne ale dla mojego kumpla gdy juz go zabil dwarv guard wypadl : BP z spike swordem , uh-ami , i kosą a ponadto tez c-armor i dragon shield i zabralo mu 100% exp !!8o :confused:
Anro Rena
10-09-2006, 00:59
mi na 12 lv dark helmet, i plate set:( ale na szciescie odzyskalem :p
gumdziak
10-09-2006, 18:28
Hmm... nic bo mam 17 lvl i nigdy nie umarlem ale mojemu bratu wypadl skull staff
Mi wypadło Blue Robe na 20lvl'u Druidem:( .Ależ Byłem Zły To Był Mój Najcenniejszy Item, Który Akurat Na Sobie Miałem ;/;(
hmmm....
chyba k armor ktoory jest an moim servie wart 9k i pzry tym samym dedzie wylecialy bp gfb bp uh i dragon shield...
podsumuwujjac -
k armor - 9k
bp gbf - 2k
bp uh- 3k
dragon shield - 8k \
a wiec starcilem pzry jedneym dedzie 22k - hehe - lajf is brutal - ale jak padlem to kolega sgarnol loota - na dsie dedlem - :(
wiem ze to zalosne dednac na potworku wolniejszym od cave rata i ktoory to potworek walczy tylkow zwarciu... - my dead - im noob
noobowaty mistrz
12-09-2006, 21:26
100k w aolu i blessach. Bez tych dwoch rzeczy nigdzie nie wychodze z depo. :p
Wyrocznia sork
16-09-2006, 19:20
B -robe i oczywiscie bp
:/ pk ;( oplakiwalem z 2 dni
Skrzacik
16-09-2006, 19:49
Mi blue roba :d dla mnie najcenniejsza rzecz jak na razie :P
malas menilan
17-09-2006, 00:16
triple dead i...
150k w blesach
15-20k w b robe
okolo 10k blessed wooden stake
10k w obsidian knife
bp a w nim:
1500 bolt
3 bp mf
2 bp hmm
nie odzyskalem bo ktos zdazyl zwinac :/
ale to przebolalem :) najcenniejsza strata bylo 2 tygodnie expienia w plecy :(
btw zeby ktos glupiego koemtnu nie walnal...
nie tym charem OFC
mi wypadł fire sword i plate set
Katie Dziub
17-09-2006, 11:11
Hmm..Mi to chyba wypadła Vampirka Bohy i tempest rod za jednym razem ... Nie licząc bp w którym było 7 mana fluidów. Ale myslę ze najgorszą stratą jaką można mieć jest lvl, który niestety spada przy każdym deadzie...Ja juz i tak nie gram w Tibie (miesiac odpoczynku) , noo. to pewnie dlatego ze zostalam schakowala na 250 K + Bywa... Postac mam i czekam na zmiane rec keya :p
triple dead i...
150k w blesach
15-20k w b robe
okolo 10k blessed wooden stake
10k w obsidian knife
bp a w nim:
1500 bolt
3 bp mf
2 bp hmm
nie odzyskalem bo ktos zdazyl zwinac :/
ale to przebolalem :) najcenniejsza strata bylo 2 tygodnie expienia w plecy :(
btw zeby ktos glupiego koemtnu nie walnal...
nie tym charem OFC
omfg od kiedy blessy 150k?
100k!!! jak by ktos nie widzial ---> 100,000 gold coins <---
blessed wooden stake kosztuje ok. 5,5k poniewaz:
zwykly kolek 5k jezeli miales juz 1 wnioskuje ze zrobiles quest i mozesz sam sobie poblogoslawic :p wiec statki na peg leg do szamana nie wiecej niz 500gp :)
Obsedion Knife to kosz dragon shielda!!!
przy 1 dedzie tracisz ok. na 100lvlu jest to chyba 80% to dla ciebie 2tygodnie expa?:p
chyba przsadziles troche w wycenie strat:)
Mi jak narazie wypadly tylko p-legsy ale razem z nimi bp i drugi bp caly rozych run od gfb,hmm,explo,uhy i 3 bag to 8 mana fludiow a to wszystko przez lagga ale pobieglem i odzyskalem rzeczy :mag:
Tempest rod , Knight legi - za jednym razem nie muwiac o BP w kturym byly HMMy
mnie podczas gs huntu dopadl mnie niezly freez...
gdy padlem stracilem 1,5lvla, caly skill dysta, i z 30% mlvla
a loot...blue robe i bohy;(
ale na szczescie qmpel w poblizu byl:]
Umm.. Katana xD. Nie padam prawie wcale. Padlem na 8lvlu bo mnie slim zabil xD.
DS mnie zabil i wylecial mi bright sword;(
a mi podczas deda na demonach wypadlmoj g armor oraz bp of uh,oraz 37k:(
Fire axe, Tower shield i bp a w nim ok 300gp+loot z beho ok 8 morning starow i beho shield. Odzyskalem bo pomogl mi jakis brazylijczyk.
wczoraj wypadly mi bohy na gsie i life ring, kiedys jeszcze bright sword ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
re: ale to na knighcie 30lvl a nie na palku ;p
mi wypadly raz knigth legsy na dawanym charze tera bana dostal i usuneli konot ;( ;( ;(
a kiedys tam jeszzce vamp shield ale wtedy odzyskalem
bo net sie zamulil i slimy mnie zajebaly ba 29 lvl;/
kiedys na 60~ lvlu po dedzie niemialem kasy na aol i wypadl mi g arm + rh ale kolega byl wtedy przy mnie i oddal loota :D
taka sytuacja powtorzyla sie tez kiedys ze niemialemkasy na aol po dedzie i mi net padl na scara to tez bylo na 60~~ lev i mi spadl wtedy g arm + boh
To nic mi 2razy pod zrad wypaldy 3 rzeczy , za 1 razem trapa 3 ososyb zroibly 3x sd i ded bylem wypadl mi blue robe , vampire shield i bohy za 2 razem , blue robe , bohy i wand of inferno , peh prawda? hehe:)
Jak padlem na beho to wypadlo mi bp a wnim okolo 30k,blue robe i warrior helmet wkurzylem sie i przestalem grac na securze bo przez nooba padlem ;/
Pawel_Radoom
12-10-2006, 21:04
a mnie zawsze ginie two handed sword i rope:(
Lukas Hiper
12-10-2006, 22:29
Mi najcenniejszego wypadło:
- steel helmet
- dwarven shield
dlatego ze uważam na czym expie i zawsze mam Uh`y albo Ih`y :cup:
Chyba najcenniejsze co mi wypadło to jednocześnie cały plate set. Aha... I jeszcze na rooku chain armor (no co? na Rooku rarytas):p
a moj najbardziej "drogocenny" zgon (kicki rllz) stracilem bp, a w nim okolo 3bp uszkow, kasa (okolo 2k) i quamire rod ktory wylootowalem pare sec. wczesniej >.< kicki rllz >.<
Michas11
13-10-2006, 11:37
Cześć mi najcenniejszego wypadły krokodyl buty jak zabiły mnie szlamy
Kotlet Knight Snuff
14-10-2006, 09:31
Najbardziej wartosciową rzeczą która mi wypadla to bylo Knight armor, Warrior helmet i bp z zawartością ok 2k. Ale zdołałem te itemki odzyskać:p
Gs, Noble amr, bohy, ss's.
mi najcenniejszego wypadł bp z liną łopatą i 2 ihami :P
Jak jeszcze grałem na Ocerze to wypadł Knight Armor i Bp a w nim ponad 10k :(:(:(
Mi najcenniejszą rzeczmi był hyba Plecak Giant sword i DSM a w placaku z 4 bp uhuw i loot(około 3k vamp shield ice rapier):(
<<Ale to Dawno bo jeszcze moim knightem>>
Pan Robert
21-10-2006, 23:04
A ja gram na NON - PVP :D
A ja gram na NON - PVP :D
to nie znaczy że nie możesz dednąć przez potworka
no to ja sie pochwale kupilem sobie kiedys innym harem demon shield poszedlem na guardy a tu nagle cyaX( j****e cipyX( X( polecial bp w nim 5 bp mf demonka i p ammy;(
...qba....
22-10-2006, 15:08
ja na 15 lvl podczas smierci stracilem fire axe i wampire shiled :(
B robe, runy warte 30 k, bohy, crown shield... Oczywiscie nie w jednym dedzie.
Na 14 lvl bp w ktorym 3k,plate set, wand of dragonbreath i dark helmet
MasteR Driv3r
28-10-2006, 13:13
grając kumpla 121 ek u niego, poszedl sie wysrac do kibla, napadli mnie pk i strapowali. wygladalo to tak: sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd ue ue sd sd sd explo explo sd sd sd ue, dead, oczywiscie uhalem sie ale nei mialem szans solo z ekipa okolo 15 osob ;) polecialo:60bp uh, e plate, steel bootsy, a padlem akurat jak szedlem kupi c aola u eremo ;<< osobiscie nei dostalem w morde ale do tej pory jest na mnie wsciekly
xD
tibiaplayer
28-10-2006, 13:38
sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd ue ue sd sd sd explo explo sd sd sd ue,
buahauha
jezeli dostal bys tylke sd od sorca 60+ (bo ue tez walil) i bys przezyl to ...
zeby to wszysto w ciebie wlazlo bys musial byc jakims eo.. -.-
3xUE itp... nice bajeczka :]
i oczywiscie nie miales aol.. xdbuahuahauha
padlem na sloniach jak lazlem na hydry.. :< (kick)
poleciala demonka 5bp hmm 5bp ih 15bp manasow -.- pierscionki(life rinigi glownie) itp
Ja straciłem Demon Shielda na rzecz 4 PK
o rany... te tematy sa dobijajace :[ taki np. 100 ek. z red skullem padnie i wyleci mu Mpa, Golden legi, Magic sword, Mastermind shield, steel botsy, demon helmet i bp w ktorym AKURAT mial 1000K no i co wtedy? wszystkich tu przebije ... -.-' pozniej newbie napisze "a ja stracilem karlin słorda... buuuuu.... ;(((((((((" inny "WIECIE CO MI SPADŁO!?!?!?!? A SKARF MI SPADL!!!!!!" no i czy to ma sens? -.^
Bugatti183
28-10-2006, 20:55
Bohy na dragu :/
sirpatrick
28-10-2006, 21:29
Ja straciłem fs i beho shield...
MIchal1991
29-10-2006, 01:18
no a mi medusa shield i knight armor na 30lvl bo ubil mnie jakis 106rp i 56 ek :P bo mialem hunta :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
mi za duzo nie wypadlo
jeszcze przed updatem na fibuli dsy byly
to mi wypadl klucz na fibule;( ;( ;(
ale ktos mi oddal :D :D :D
Najcenniejsz co mi wypadło to plate armor ;d. Chociaz mialem juz 47 lvl, ale mój jedyny dead był na 9. Od tamtego czasu unikanie zgonów to moja specjaność B)
pawel aike
01-11-2006, 09:40
Ja jak padlem to mi 3 bp uhow,golden armor i bohy polecialy ;( no i zrobilem sobie nowego chara ale pozniej itak wrocilem do tamtego.:)
Peelelele
01-11-2006, 10:19
Moim knightem najwięcej co mi wypadło to była medusa shield i crown armor.
Zabił mnie jakiś pk jak miałem 18 lvl.
Perez-pila
01-11-2006, 11:17
A mi wypadło B-robe..;( ;( ;( ;( ;(
Dave Batista
01-11-2006, 12:32
Bohy Vamp Shield Wand of inferno 3 bp mf bp sd 2 bp hmm 103 ed ubil
Aredox Dian
04-11-2006, 19:23
Mi w jednym dedzie bp hmm , bag mf i plate armor i troche smieci
Rumcajsek
06-11-2006, 22:16
byłem na GL-u na zachód od Carlin i jakiś mądry zabawił się zlurowaniem 2 ds-ów pod dziurę na -1 piętrze. Wbijam-Padam dragon shielda nie ma.
Idę drugi raz luruje i kupa. Wbijam na full def - ciała nie ma i padłem. FSa nie ma. Fartem polecialem już mi się nogi pociły (:D ) i fart że zlurowałem trupa z całym bp io fsem. Drag. shield mi potem kumpel dal za free :D
Zomin8601
07-11-2006, 15:26
Mi spadl k-set(bez axe)i Stell helmet naraz ;(
Wspomne o qmplu ktoremu spadlo blue robe.:(
@MIchal1991:
Znam Twuj smutek X(
@Pan Samochodzik:
NIE rs to nie to co myslisz a wiesz dlaczego?...
...bo mam rs'a 9 lvl ^^.
a mi wypadl platinum amulet i wedding ring :( ale zaraz sie odrobilem bo po "odrodzeniu" poszedlem expic to znalazlem deada na cycach i bylo blue robe , 453 arrow,256 gp i meat
Belicassa
11-11-2006, 18:56
Mi wypadło k-armor oraz d-shield i przy okazji bp ihow. ;(
VoodooDoll
11-11-2006, 19:17
Nom niestety ale wylecialo mi royal helmet , dsm bo aol zostawilem akurat w dp i podbiegly 3x 100+ lvl =/
knight legi, bp ih'ow no i 1,5k, (a najśmiezniejsze że buty prawie nigdy nie wypadają, a mogłyby zamiast cenniejszych rzeczy)
Elerien: ja się cieszę, że buty rzadko wypadają. Jak masz bohy? Stracisz i 35k na minus na moim serwerze.
Ja dedłem ostatnio niespodzianie, wychodząc z domku szedłem do depo i po drodze 60ms mnie z UE na hita wział. Poleciały plate legsy, crystal ring i blue robe. Co cenniejszego mógł mieć druid? No bohy, ale jeszcze nie mam.
bo to jest na logike, jak w wczesniejszych czasach wsadzano zbroje na klate?
bły dwie czesci i sznureczek. Jedna część klata, druga część plery, a sznurkiem przywiuązywano obydwie części i wsadzano je przez szyje...
buty?
buty już wtedy sznurowano, i nie tylko dlatego wypadają :P
Drugi powód:
rzadko kto uzywa helmet of deep czy jakos tam zdejmujac bbuty chcac umyc je...
poyslcie, 100 lv wypadly mu buty WIECIE JAKI MOZE BYC ODOR?:PP
Radek_007
12-11-2006, 16:07
A mi chicał kolo zabrać loota to sie wkurzyłem i walnelem go 3 razy sd i padl :evul: niestety wbiłem rsa (RED SKULLA) :evul: gdy chcialem showac loota do depo bloknely mnie nooby zaczelem je lac z gfb to czesc uciekla showalem sie na poczcie w ab ale znalzl mnie 60 elitek i exori exori explo 100 hit. You are dead. C armor Tower shield Warrior helmet Vand of inferno knight legs platinum amulet i leathers bootsy ;( ;( ;( ;(
Wodzionka
12-11-2006, 17:12
Crown shield, plate legs i bp w którym było z 500gp i halberd.
Miałem 18 sorca. ( ubił mnie 57 ek :/ )
Ja stracilem K-legs crown helmet i dragon necklacke po dedzie na zerku ale kumpel poszedl i odzyzkal Pozdro dla niego za to
Ja to tylko najgorzej fire sworda pare dni temu stracilem:/X(
bo to jest na logike, jak w wczesniejszych czasach wsadzano zbroje na klate?
bły dwie czesci i sznureczek. Jedna część klata, druga część plery, a sznurkiem przywiuązywano obydwie części i wsadzano je przez szyje...
buty?
buty już wtedy sznurowano, i nie tylko dlatego wypadają :P
Drugi powód:
rzadko kto uzywa helmet of deep czy jakos tam zdejmujac bbuty chcac umyc je...
poyslcie, 100 lv wypadly mu buty WIECIE JAKI MOZE BYC ODOR?:PP
JEJU JAKA GŁUPIA ODPOWIEDŹ!!!!:baby:
BOH and b robe ;( na moim serwie all ma wartość 105k
ee no to mi wypadlo kiedys rh i blue robe + bp uh:(
JEJU JAKA GŁUPIA ODPOWIEDŹ!!!!:baby:
już nic na ten ppst nei pwoiem bo juz beda mnie mylic z trollem takim jak ty...
mi wypadl plate armor na 15lvl
bp z 500gp
i z okienka po prawej uciaklo mi sporo expa.:(
slawekmag
15-11-2006, 15:38
Mnie zabił dość od razu po wykonaniu przeze mnie questa. I wypadł cały loot.
Thor of heaven
15-11-2006, 20:29
hehe a ja miałem dygawke mialem dsm demonke rh c legs boszki bsa i gsa :P
Dedlem przez neta a wylecial tylko gs :P
Kania kul rpg
16-11-2006, 15:02
Mnie jeszcze nic nie wypadło bo niezginełemB) ale boje ie co sie stanie jag zgaine :o ale mam nadzieje ze to sie niestanie bo jeztem :cup: o tak
Tjor masaker pro skater
17-11-2006, 08:52
aol ;o
Harry_Piasek
17-11-2006, 11:09
Mi wypadłą raz volcanic rod ;( ;(, bp uhow na sell ;(;(;(;( i p arm ;(((((
Sozemego
17-11-2006, 11:44
mms, 150k, caly bp [wart okolo 200k]. Nie ma to jak lurowac orshabaala na stoneskinach o0
Realny02
17-11-2006, 18:15
mi podczas deda wypadł crown armor....X( ;( bo mnie witch ubił....
Mi w zamku obok ab dednoł orc berserk i wypadl mi c helmet i 10k w plecaku;(
mi najcenniejsza rzeczą jaką straciłem był fire sword.
Marander
18-11-2006, 15:20
mi podczas deda wypadł crown armor....X( ;( bo mnie witch ubił....
Tylko się nie popłacz:baby:
Jak miałem RS ubił mnie 120 Elder (chyba)-K set,c helmet,600 bolts,buty,2bp uh
Cenarius
18-11-2006, 17:06
dziś dzięki mojemu kochanemu netowi[ X(X(X( ] Aol zrobił papa ;/
Valkyries_Flight
18-11-2006, 20:58
Na ok. 20 lvlu biłem grupkę orków (w pobliżu ghoul questu), zerka zauważyłem dopiero wtedy, kiedy oberwałem za 190 HP(!!!), na red hp bez UHów i many zacząłem uciekać do drabiny, padłem o 2 kratki od niej. W ten oto sposób pożegnałem się z moim k armem. Na szczęście do dziś nic cenniejszego nie straciłem :)
Taaa, od tego co mi wypadlo to moze zbrzydnac tibia:
BoH, Vamp Shield, crown armor no i tyle, najbardziej plakalem za BoH :P
Kocurek93
19-11-2006, 20:24
Ja najcenniejszego starcilem vamp shield i BS i bp z 1k w srodku przez glupia neostrada ;/
SowaBez0ka
21-11-2006, 10:54
AoL bo do jakiegos ~30lvl nie padlem i na 32 lvl nowe eq aol ide dumny i dragon lair na veno z kumplem kick i padlem na dl;/8o
Raz padłem od pk 46lvl i stracilem Vampire Shielda i prawie cały bp uhów :/
Luka Wars
21-11-2006, 21:26
Mi na 6 levelu wypadł raz kolega-huntowaliśmy orki, a on wypadł do dziury z minotaurami.
mi AOL ale co tam lepsze to niz DSM
boBovita
23-11-2006, 19:35
Crown Legs, Hat of the Mad, ~~3k w kasie, BP Hmm.
A ceny na Refugii były wtedy nie takie małe...
Establej
23-11-2006, 22:50
:mag: to byla moja najlepsza postac :mag:
Ja nigdy nie bylem dobry w tibie znaczy niby dobry ale nie doskonaly:)
najgorsze co mi wypadlo to chyba k-set ^.^ ale to dawno dawno temu :) :berserk:
Galancik
24-11-2006, 22:32
Ja nie mialem redskula ale cholernego pecha wypadlo mi Golden Legs, Dragon scale mail, fire axe i mister main shield, bohy,ponad 10 bp uh al dobrze ze Sca nie wylecial i demon helmet...
Zalewiak
28-11-2006, 13:02
Mi warrior helmet Pk mnie ubił jak skilowalem ;(
Maciej the Sorcerer
29-11-2006, 16:34
Mi crusader helmet i vamp shield naraz przesz fire devila . Ale szybko wrocilem i odzyskalem go .
mi AOL ale co tam lepsze to niz DSM
AoL nie wypada, on znika ...
Mi coś na 26 lvlu Golden Arm i boszki za jednym razem :P <Kisses for my net >
Johny Johny
29-11-2006, 17:26
Ja nie mialem redskula ale cholernego pecha wypadlo mi Golden Legs, Dragon scale mail, fire axe i mister main shield, bohy,ponad 10 bp uh al dobrze ze Sca nie wylecial i demon helmet...
watpie by nawet najgorszy noob przy takim eq nie mial aola a pozaztym watpie czy to miales jak nie umiesz napisac -.-
mister main shield- Shield of the Mastermind lub potocznie mastermind shield
Knight armor,volcanic rod w 1 dzień i niedawno medusa shield ;(
Dedzik sall
30-11-2006, 01:17
Mi ostatnio medusa shield, 6k, 4 bp mf bp uh ;/ nawet klawisza nie nacisnolem i juz spalem ;/ :p
MuD Killer ^^
30-11-2006, 20:21
Ja niedawno padlem na mass logu :> Poszedl mi MMS (ktorego kur... wsadzilem przez przypadek do bp zamiast 1 uha...musialem byc niezle pijany.) Reszta eq to bylo p set f axe v shield i d lance (wojna rox) i oczywiscie bohy ...
Bad Angel
04-12-2006, 15:43
najcenniejsze...k-armor i bp. z ok. 5 k
Aurvardi
04-12-2006, 15:48
Jak ja zalczylem glebe to mi wypadlo:
Vampirka, ~9 bp uh-ow, 1 bp beltow ;(
Leather legs. Na rooku xD. Na maine tez kilka razy mialem deda ale tak sie zlozylo ze tylko backpack wyskakiwal 8o
Rumcajsek
04-12-2006, 21:07
Bright sword i c-arm i c-legi bo mialem kicka na gl'u!! ;(
Wojciech25
04-12-2006, 22:15
Obsidian Knife i jakies 15k lota z mintwalin duzy lagg...X(
Grubyzamus
07-12-2006, 11:47
Kiedyś byłem z obcym gościem (wyższy lvl), na którego natknąłem się całkiem przypadkiem :). Poszliśmy na gs'a, ja byłem blokerem :]. Walczyliśmy dzielnie :D. Jednak dorwał mnie kick :(. I to jest właśnie jest piękne w Polakach - zalogowałem się i ten ziomek odrazu wystartował:
-chcesz swojego fire axe i crown armora? (bo to mi wypadło;( )
-nom
-ok ide do depo w thais bodz tam
-ok
Który z was oddałby Crown Armor i Fire Axe obcemu gościowi?
Dlatego pozdro dla tego ziomka 8o 8o 8o B) :] :p ;) B):D
Zdechly kret kanalowy
09-12-2006, 03:55
B robe & boszki
i w bp (runow manaskow burstow na jakiees 10k ~~)
250k expa i 1 ml
Dexolini
09-12-2006, 16:05
ja straciłem fire sworda knight armor i 2 bp pełne gp;(
Ja przy moim szczęsciu : k-set,giant sword,warrior helmet.
Knight Set -.- atak orcuw w thais.... szedlem i 2 zerki sie pojawili . ofc kolega z klasy wziol i nawet sie nie przyznal dopiero tera powiedzial a stracilem to 2 lata temu
Najcenniejsze co mi wypadło podczas deda, to był knight armor i fire sword... Nieźle sie wtedy wkurzylem, bo to był nowy server i to miało swoja wartoscX(
Milu Arhangel
11-12-2006, 00:52
Knight Legsy, kasa, pol bp uhow & loot :D
wand of vortex :P
bp z loocikiem (3.5 platynki :P , lopata , lina , papu )
:D :D :D
Knight Set -.- atak orcuw w thais.... szedlem i 2 zerki sie pojawili . ofc kolega z klasy wziol i nawet sie nie przyznal dopiero tera powiedzial a stracilem to 2 lata temu
To ty 2 lata 20lvl bijesz??lol:D :D
@up
Moze w tym czasie mial kilka innych charow?...
Rav Othersider
11-12-2006, 17:54
Na normalnym serwerze boots of haste.
O test serwerze nawet nie mówię ;).
Royalkowaty
22-12-2006, 19:54
mi BS+scarf knightem
Druidem RH+bp hmm+sporo loota z guardów ... + lootbag ...
ziomuś uhał guardy (nie wiem jak) i poszlo sie j*b*ć rh ...
-Mixawik-
24-12-2006, 10:59
C-Legs i Fs ;(
Ale później poszłem odrabiać i a tu jakis kolo pada bloknelem go i Boh'y mu wypadły8o
Na rs'ie:
b-robe, platinum amulet, BOH, p-legs, crown shield, tempest, 4bp SD, 5 bp mf, ringi i amulet, bp HMM...
Przy normalnym dedzie:
bp warte okolo 30k...
A mi ostatnio boohy wyleciały .... myślałem że sie pochlastam zbierałem na nie cały tydzien a tu KIJ !!! i od nowa trzeba zbierać ten lipny loot ;/ X(
Phenixaa
26-12-2006, 09:05
Mi wypadła Blue Robka, Medusa Shield, Knight Legi i Crown Helmet ;( ;( ;(
Zephisir
27-12-2006, 00:11
Mi wypadl moj crown armor i ok 7k w bp ~~' po tym zdarzeniu zmienilem postac ^^
Ja mialem na 11 lvl vampire shield i jakies kolo mnie zablokowal i mi wypadlo razem z fire swordem ;( ;( ;(
mi wypadl muj ukochany magic plate armor
na 103 levelu dednol mnie pk z 234 levelem;( ;( ;( ;(
ta... ja szetłem sopje moim eternalem opliwjonem bez ałola z madżik lonk słortem i zabil mnie tajfón dewilry i mi madżik lonk słort poleciał...zastanów się człowieku każdy wie że byś wtedy miał aola... n/c
@topic
szedłem moim magiem na beserkery, niezdążyłem się uhnąć i polecialy (mialem croco boots,crown helmet,plate legs blue robe,crown shield)oczywiście najlepsze rzeczy...crown shield i blue robe :/
trzmielu
27-12-2006, 21:03
bohy i bp w którym mialem 2 vamp dusty troche kasy i spike sworda (&*^%^*lagi)ale deda odzyskalem :)
maciek_92
29-12-2006, 15:30
Na 35 lvl polecialy mi boszki ;((
Przeceniłem wtedy swoje możliwości ;))
Mefisto_of_Bhaal
29-12-2006, 15:43
Śmierć w tej grze to rzecz normalna ;] Mi jeszcze nigdy nic nie wypadło ,bo jeszcze nie miałem tzw. deda. A czytając posty innych użytkowników forum dochodzę do wniosku , że coraz większa liczba ludzi na forum śmieje się z tzw. noobków , a sami mają 20 lvle i są pierwsi w dp , kiedy ktoś pisze Free Items ;]
Demon Shield, Boh, 8 bp mf's, bp uh, bp magic wall, bp sd:(
załamka kik na dragu:confused:
Brass Set ;(,
Ale tak na powaznie to Knight Armor.
//\leks
kicia721
29-12-2006, 15:52
A mi z mojeg druta polecialy boszki i demonka:( no i skonczylam grac na pandori i gram na eterni:)
;( ;( ;( ;( ;( Mi wypadla 2 x Meduska i Crusader Helmet;( ;(
nieweglos
29-12-2006, 17:15
Mi najceniejsze co wypadlo to pirate backpack i Magic Plate Armor w plecaku bylo 112 K po locie z Demonow itd.Ale odzyskalem wciagu 2 dni.X(
Debil??? Mpa bez Aola?? Albo masz 13 lat i chcesz sie popisac albo debil jestes.
A tak to fs(brat +komputer) i k arm(to samo) a tak z wlasnej winy nie mialem deda!:cup: :cup: :cup: :cup:
Piotrek-Securian
29-12-2006, 19:28
Ja najceniejszego co straciłem to beho shield ,crown helmet i fs za jednym razem ale to bylo 16lvl temu :D
Mi wypadło: 2x medusa shield ,k set, fire sword, crown helmet , BOHY8o
Niby nic ale zawsze coś:
wand of plague
wand of dragonbreath
knight armor
wszystko naraz:(
Ale miałem rózdzki w depo zapasowe i plate armora:]
Crown shield, tempest rod, bp uhów.
Głupi ded na lagu, i wypadło.
Ale się nie zgubiło, nie nie. Nic w przyrodzie nie ginie. Najważniejsza rzecz - mieć swoich ludzi wszędzie ;>
Fenzopi92
30-12-2006, 00:30
Mi puł roku temu na innym Charze , miał on 34lvl , expiłem sobie na Dragach na Ankrahmun , a tu lag !!! jak mnie odlagowało zobaczyłem słynny napis
"You Are DED" , szybko zalogowalem sie znów spojzalem na eq , a tu niema BOH'ów X( X( X( wkurzyłem sie tak ze niegralem przez tydzień X(
Ale po tygodniu kupiłem sobie nowom parke :cup:
Zapytalem sie wczoraj gildi gdzie moge znalezc skórke od banana to mi powiedzieli ze koło jaskini troli na wschod od thais, to sobie poszedlem skorke znalazlem i wracam (do thais) patrze a tu atak primitives czy jak tam oni maja, no to ja uteni gran hur i na speedzie do miasta ale bylo juz za pozno i musialem uciekac walilem je z explo i gfb bo mialem pod reka (nie wiedzialem ze na ogien odporne) i tak mnie dedly, polecialy BoHy Bp Explo i Gfb i ok 2k...
za bardzo sie tymnie przejmuje bo zaczynam ferie i to odrobie, a poza tym to tylko gra...
Pawlinho
13-01-2007, 11:02
Poszedlem na darashie i chcialem isc na mino bo skory chcialem miec na outfit,
wychodze na pustynie i tu wyskoczyl undead minion lub jakos tak.
Na poczatku myslalem ze to jakis facet, który sie zamienil w ds`a ale jaki mi zaje*** to az sie wywrocilem i polecial:
Crown armor
Crown helmet
Obsidian knife
2 bp uh
2 bp hmm
i smieci
Łaczna strata to okolo 35k, mialem przestac grac, ale qumpel postawil mnie na nogi.
THX Misses Slayer
Pozdro all
sopel z płocka
13-01-2007, 14:44
ja duzo casu temu miałem 1 ded armor polecizł ale kolega odał
2 ded moja porazka padłem poleciały mi bohy na harmoni w tedy 40k blu robe 15k załamałem sie i tera gram z duzym dystansem do tei gry
ja na DC tam sa takie karzaki kturych luki urzywaj TP i wlsanie jakis 2 muwiło ze mnie TP nno to zrobiłem dałem loga a tu znouw jestem i mnie zabili wylecało mi skull staff i warrior helemt jak na 21 knighta to była dla mnie bolesna strata:(
Ja straciłem amulet, który chronił mnie przed utratą cenniejszych rzeczy. Mowa oczywiście o Amulet of Loss. Było to podczas awarii elektrycznej na moim osiedlu, akurat kiedy zwiedzałem sobie dragon lair, obok venore.
Iron'knight
13-01-2007, 21:42
Ja straciłem amulet, który chronił mnie przed utratą cenniejszych rzeczy. Mowa oczywiście o Amulet of Loss. Było to podczas awarii elektrycznej na moim osiedlu, akurat kiedy zwiedzałem sobie dragon lair, obok venore.
LoooL za**bisty żart. Ciekawe kto sie skapnie oprócz mnie o co chodzi ;););)
Shadi1928
13-01-2007, 23:30
mi wypadł war hammer jak bylem na zamku i dedłem przez to ze poszedłem odprowadzic kumpla do drzwi:baby:
Pan Yuzek
14-01-2007, 13:25
Jak wracalem z Desert Questa to mnie koles zabil, wypadlo mi 10k, Blue Robe i Vamp Shield.
Mi wypadło:
-Royal helmet
-Dsm
-Crown legs
-Boh
-P ammy
-15bp of Uh
-Giant sword
I gram dalej :P
Ketrabis
14-01-2007, 13:56
mi najcenniejsza rzecz co poleciala to AOL ;//
Mathia13
15-01-2007, 13:44
eee a co ja mam powiedziec mi na anihilatorze na rsie wylecialo mms mpa rh boh sca g legs i z 300 k lootu i kur.a zalamalem sie bo jeszcze reszta ekipy padla ;(:(
@up
zapomniales chyba zmienic danych pod avkiem -,-
eee a co ja mam powiedziec mi na anihilatorze na rsie wylecialo mms mpa rh boh sca g legs i z 300 k lootu i kur.a zalamalem sie bo jeszcze reszta ekipy padla ;(:(
majac juz item z anhilatora idzie sie na niego wtedy kiedy masz male ryzyko deda (130lvl+) a pozatym na ani bylbys w steelbotsach a ni w bohah
ja kiedys dedlem na roku (1lvl noobem bylem) i wypadlo mi mace :D ktore znalazem chwile przed dedem :D (ostatecznie zabila mnie trucizna :P)
i od tego momentu ani razu niepojawilem sie w temple :D (przez deda)
a mi wypadlo kiedys na innej postaci noble armor, p legi i crus helmet bo mnie cycki w cyclopis zaklepaly;( .
mimi-pudys
15-01-2007, 20:09
ja sie nawet nie wypowiadam na ten temat jak bylem z kumplami na hudrach i mi wylecial moj bp z lootem :-( bardzo sie zdenerwowalem ale to nic bo w bp bylo 6 bp uh okolo 40 k , a jak mialem rs to mnie dopadl moj njlepszy kolega wypadlo mi boh,royal helmet,dragon scale armor,crown leg, i moj giant sword i bp z uhami i kaska
Luki_azura
16-01-2007, 01:19
hmm... a już wiem miałem kiedyś knighta 37 i jak padłem to poleciało... gs, 2 bp uh, boszki i g armor ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Zakion.Max
16-01-2007, 20:59
g-arm Boh i BP z runami (duuuzo roznych + loot z huntu + kilka bps manafluid) (manafluidy zostaly bo myslalem ze bedzie wieksza sieka:D)
Ubilem 50 master sorcerera kiedys a w jego bp bylo 10 bp sd 5 bp hmm i cale jego eq
b-robe
c-legs
boh
ss
c-schield
Ogulnie fajny lot:)
niemoge zamiescic zdjec i niewiem jak cos tam napsacX(
Shillhell
17-01-2007, 18:23
Ja musze sie pochwalic ze ani razu nie dedlem;]
W razie watpliwosci:
Kniryc
--Cienius--
17-01-2007, 20:27
a mnie polecialo scale armor i moj brod sword straszne nie odrobie tego koncze z tibia!
Ide sobie na cyklopy i czuje, że zaczyna mi się chcieć srać. Myśle sobie, 'przecież jak postoje na afku 2 min to nic sie nie stanie'. Schowałem się na pięterku koło góry, i poszedłem srać. Przychedzie i ... 'You are ded'
A poleciało:
Q rod, Dragon Shield, BP UH, Manasów i HMM.
Podłamałem się na dwa dni :P
piternet
18-01-2007, 21:25
Ja To Naprawde Mialem Pecha.
Jak Sylem Na Desert Questa Wzpadl Mi Fire Sowrd , Noble Armor I Scarfx(
A Jescze Jak Trenilem Na Slimach Drugi Raz Mi Fire Sword Wypadl.:(
ja jak narazie dedłem 1 raz ale straciłem jakies cinkie zeczy a było to na rooku
ale przed tym wiedziałem jedno bo jak mój kumpel dedł poraz pierwszy to wypadł mu chain armor a ja potym nie byłem głupi i wzielem swoje chain armor tam gdzie na jczesciej sie kładzie pochodnie imi zostało
P.S. to wszystko było na rooku a zdedziły nas minosy
:)
mi wypadl dragon shield:p, plate legs i knight axe :D
wlasciwie nic czym mozna sie by przejac ale bez k axe trudno bylo zarobic bo double axe chodzilem xD ale teraz mam 2 k axe w depo :p
15DamiaN15
18-01-2007, 23:32
mi wypadł mój ukochany bp a w nim 800 gp( po 30 minutach expienia), tarcze (Battle Shield i Dwarven Shield), Bronze Amulet, b armor i tyle i to przez jednego goscia ktory mnie bloknol przy 2 mino guard i 3 orc warrior a mam dopiero 14 lvl knightem ;( :(
Royal Helmet , Golden Armor , Golden Legs , Boh , Demon Shield , Wand of Inferno , 5 bp sd , 3 bp manafluidów.
@up
Takie eq i bez AoLa? Ciekawe...
@topic
2 bp hmm, blue robe
BoH, które chodziły wtedy po 70k ;(
SuperKnight
19-01-2007, 21:05
Mi wypadło 60k d lanca ,f axe , vamp shield ,Dsm :((
Wojtulineczka
19-01-2007, 22:15
;( ;( ;( Demon Shiled ;( ;( ;(
shadowfury
19-01-2007, 23:46
Mi dzisiaj na katedrze polecial Crus helmet :(
Nacieszylem sie nim hmmm moze z tydzien
Ja musze wam powiedzieć iż wczoraj poniosłem ogromne straty.
Byłem koło Thais i właśnie zaczął się najazd.Miałem 14 level więc padłem otoczony przez 7 Primitives i jednego Hackera(rofl:p)
Wypadł mi backpack i LEATHER BOOTS 8o
W backpacku było pare rybek,robaki,wędka oraz jagody :D
Miałem na sobie dragon shielda więc nie posiadałem się z radości mogąc go jeszcze raz zobaczyć w moich rękach :cup:
Tak więc straty były naprawde "OGROMNE" :D :faceoff:
na moim dawnym charu bylem wqr... jak mi poszly steel bootsy , MMS!!! X(
jak juz pisalem bylem tak wqrw... ze nie gralem przez miesiac ,skasowalem chara i zaczolem od poczatku....;(
teraz tego zaluje-apeluje nigdy nie kasujcie charow ani nie rookujcie ich!!
Mi wypadła Medusa Shield.
Ja na 16 lvlu expilem Sorcem na Ghoulach i zlapalem zarypistego LAAGA i mi Noble Armor wypadl :// Wkurzylem sie jak nie wiem, jeszcze sie koles mi chwalil 35 lvl Sorcerer, ze ma go :P X( Ale za pare dni juz Knight Wpadl, pozniej z kolesia wypadly 2 BP HMM, Crus Helmet, Ihy itd.. Mialem Farta :P
A ja jeszcze nigdy nie zginąłem :P . Ale kumpel mówi, że wszystko przede mną. On zaczął ginąć tak koło 18 lvl :D (ja mam teraz 17).
Lukas Hiper
23-01-2007, 17:13
Ja pare dni temu padłem to straciłem:
-bp UH
-bp MF
-bp HMM
-plate legs
- 2 small ( jakieś tam )
-1k ~
Na szczęście Kumpel mi odzyskał :p
Mam niestety takiego porytego neta :(
Co jakiś czas mi wyłączają na 5min.~
Astral55
07-02-2007, 13:25
ja mialem jednego deda i wypadlo mi dvarwen shield
bohy, blue robe, c helmet, wszystkie runy, klucze, ringi, z 10k w bp
Milu Arhangel
07-02-2007, 15:05
Mi nigdy nic wartościowego nie spadło :P Zawsze bp, a w nim jakieś śmieci ^^ pare razy p armor i tyle :D Nie padłem od 29 lvl'a ^.^
^^EVIL_JARO^^
07-02-2007, 15:06
bohy, crown armor, backpack warty 2k ;/
DratrisDxx
07-02-2007, 16:21
... a mi magik plajt almol galdan batsy blased shiald megicz loneg słord i madal of hanour
a tak serio to dsm <kolega oddał ^.^>
SowaBez0ka
07-02-2007, 16:33
ja na rs wybralem sie na quara predatory pech chcial ze wybiegly 2 predatory i inne gowna wypadlo full eq ofc na rs bylem i mailem zastempcze czyli dsm c legi dragon lace fire axe mms runy itp odzyskalem all ale na odzywaknie poszlo w huj kasy zeby tam wrocic z kumplami
NOwym charem zginolem i to jak na ironie tego dnia kiedy go stworzylem;(
wypadlo mi 1bp run z wieloma pomieszanymi runami i mfami(4 gfb,6hmm,uh,2 ihy,reszta to mf)rozczka i to wszystko
ale zostalem wiele razy okradziony i w tych stracielm lacznie ok 15k(drag shield 10 k p arm p legi
drakers4
07-02-2007, 21:43
A ja narazie zginołem tylko raz a raczej mnie zabił. I na szczęście straciłem tylko bp a w nim z 50 gp i toche fooda (będzie zemsta:evul: :kat: :wiking: )
Mi wczoraj wypadło c-set ;( ;( mój piękny bp w którym był k-set ;( ;( ;(
mi przy jednym dedzie wypadl c- armo medusa shield i bp z 5 bp manskow nio ale pobieglem po dropa a kiedys padlem i polecialo mi k armor na 11 lvlu na shamanie i bieglem z carlin do venore i chodzili ludzue po pomieszczeniu z szamanem ale nie patrzyli do mojego deda i jest RoX:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ZiomalCalmera
08-02-2007, 19:28
Mi wypadły bohy,gaint sword i vampka:/:/:/
Stickman
08-02-2007, 19:55
Mi wypadlo tylko moonlight rod, ale pięc minut pozniej dostalem ja od kolegi
Ketoprom
08-02-2007, 22:26
Mi kiedys na Dragu wylecial c-set :/ bohy i bp warty yyy jkaies 30k
:/
Kurde . . . wiesz co ? Jesteś noobkiem X( Posiadasz 15 level i niby na draga poszedłeś :D 8o :D ! No normalnie nie mogę :/ i jeszcze na 15 levelu masz takie eq . . . Jakbyś nie był noobkiem to byś chyba wiedział, że z raczej drogim eq (bo takie opisałeś :/) się na 15 levelu nie powinno chodzić(nawet jeżeli by Cię było na nie stać) Jeżeli char któremu Ci się to przytrafiło nie jest tym charem co masz w profilu to bardzo przepraszam. . .
PS : Mi kiedyś wyleciało blue robe ;( Bo byłem na cycach i miałem kicka ;(
NoooBeeeK
08-02-2007, 22:39
Blue Robe nie tak zle :P... mi wlasnei przedwczoraj dedlem 2 razy :P dostalem od kolegi troche kasy :P duuuze troche tak ze kupilem sobie Golden Armor i 3 (trzecia nie trzy ! ) pary BoHow... i co ? oczywsicie bralem jak zawsze szpanowalem na dragach :) i troche sie zaszedlem :) i cio :baby: ? DL :P
2 ded... po smierci zapomnialem wziac Uhow wiec pobieglem na Dragi :)
zaczelo mi zycie spadac ja patrze i mam worek zamiast BP :P i te 2 drago mnie zaciupaly :P
Anatoil666
08-02-2007, 23:43
Mi przytrafiła sie smutna sprawa
Szans, że bez skulla wypadaja trzy rzeczy jest uwaga ... 1/1000
Niestety trafiło się to mi i straciłem rzeczy o wartosći 30 000 ;/
knajcik11
09-02-2007, 13:12
mi 2 razy w jednym dniu knight axe :P musiałem 3 kupować xD
Ja stracilem royal helmet bo ktos lurnal na mnie gsa a ja zero uhow 130 many itd. Od tego czasu mam aola.
Ursynowski
10-02-2007, 19:28
Na pierwszym DL'u jak uciekałem dostałem wave (a próbowałem ubić z palkiem go w korytarzu, to mana szybko zeszła xD) i wypadło mi: blue robe, vampire shield, boh, bp warty ok. 20k. Pech?
fiftyfifty
17-02-2007, 02:23
ja pdalem dopiero 2 razy
raz na 18 lvl jakis **** na 40+lvl mnie stra[powal i wypadlo mi dwarven shield
a drugi raz na cycach jak na lagu wywinolem orla i wylecial mi spellbook heh nie tak zle
wiecej grzechow nie pamietam
Szakal77
18-02-2007, 15:10
Bohy. Dzień po kupieniu.
ja rs na innym swiecie k set steel helemt war hammer i bohy ;/ a na tym tlyko bp wypelniony HMM UH i 2 lev;D
A mi wypadl crystal ring, blue robe, a kasy nie mialem bo robilem brode do beggara :( i skonczylem grac ta postacia. :D
a mi podszas smierci wypadlo rh, c legs, demon shield, boh, b robe ;( do tego 2 bp hmm 2 explo i 2 gfb (bp) ;(
ja ztracilem muj blue robe;(
27 druid-askara-zibalaw eundy
Seno'Mage
22-02-2007, 10:23
Ja stracilem 1,5 bp sd 1 bp life ring demon shield crown helmet b robe boh woi p leg kasy troche bylo z 5k~ i jeszce tam jakies smieci z bp :];)
Pan Goner
23-02-2007, 14:27
a mi wypadly ostatnio k legi i bszki i pol bp uhow :P i zaczelem wyzywac gma i dostalem bana i sie okazalo ze to 3 ban i jzu skasowali mi postac :P i gram od nowa -.-'
Ja stracilem wiele rzeczy ale najcenniejsze t bylo chyba kiedy wracalem z dark katedry i znalazlem deda kolesia zabilo centipede...W dedzie byl B Robe 8o backpach ihow/hmm/bag explo:)nawet nie wiecie jak sie ucieszylem. Po jakiejs godzienie wracalem spoqojnie przy rzczce(jeszcze przed upadtem:)a tam biegnie jakis koles a za nim gs. Giant Spider go zlapal a mnie zlapal lag....
Chyba wicie co sie dzielo;//myslalem ze sie poplacze ale kupilem bp uh/sd
i poszedlem po loota malym picusiem go odzyskalem bo nie mialem juz many a gs pol zycia ale ktos przyszedl zabil go i poszedl:)). Z gs lootnolem k legi:)))
lukas231
24-02-2007, 10:34
Jedynie co mi wypadło to :demon shield oraz gs :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
LookamZzaRogu
24-02-2007, 11:01
Najcenniejszą rzeczą jaką straciłem był bp, a w nim może 200gp, brass legs i 200 arrows. Chwilę potem odzyskałem :p
Pastorex
24-02-2007, 16:37
Ja (26lv) , qmpel (37) postanowilismy isc w piekny dzien na hunt dragon.
Wszystko fajnie az tu nagle przychadza nasi dwaj qmple po 45lv obydwaj
ja sie spytam gdzie wedruja a oni odpowiadaja orc fortest <-- niewiem czy dobrze napisalem / ja tak se pomyslalem hmm.. moze znimi pujde ale niewiem bo patrze cos malo run mam i lagi.. ale jednak sie zdecydowalem i poszedlem.
gdy juz doszlismy qmple wybijaja slabsze orci jak (warrior,spearman,shaman,zerki,) gdy juz weszlismy do srodka zobaczylem wielka armia chyba z 5 zerkow niewiedzialem co zrobic ale zobaczylem mam 6 ostatnie runek gfb ale zanim zdazylem walnac to moi qmple je predzej wybili :P
idziemy dalej idziemy czuje ze cos nam zaraz wyjdzie i nie bylem na to gotow poczulem z pewnym momencie laga a tu nagle 1 orc warlord i 2 orc leader chcem uciekac ale nie moge bo mam lagi wszyscy juz prawie sa na koncu wyjscia z tamtad a ja mam gdzies 8 kratek do wyjscia zobaczylem ze niemam szans to prubowalem co sil z hmm ich trzaskac ale nadaremno co tylko zrobilem to zabralem leaderowi do yellow hp i "You Are Dead"
po odrodzeniu sie w ank bylem oburzony i dalem loga!
Goku_Sayian
24-02-2007, 17:49
ja sie spytam gdzie wedruja a oni odpowiadaja orc fortest <-- niewiem czy dobrze napisalem / ja tak se pomyslalem hmm.. moze znimi pujde ale niewiem bo patrze cos malo run mam i lagi.. ale jednak sie zdecydowalem i poszedlem.
gdy juz doszlismy qmple wybijaja slabsze orci jak (warrior,spearman,shaman,zerki,) gdy juz weszlismy do srodka zobaczylem wielka armia chyba z 5 zerkow niewiedzialem co zrobic ale zobaczylem mam 6 ostatnie runek gfb ale zanim zdazylem walnac to moi qmple je predzej wybili :P
idziemy dalej idziemy czuje ze cos nam zaraz wyjdzie i nie bylem na to gotow poczulem z pewnym momencie laga a tu nagle 1 orc warlord i 2 orc leader chcem uciekac ale nie moge bo mam lagi wszyscy juz prawie sa na koncu wyjscia z tamtad a ja mam gdzies 8 kratek do wyjscia zobaczylem ze niemam szans to prubowalem co sil z hmm ich trzaskac ale nadaremno co tylko zrobilem to zabralem leaderowi do yellow hp i "You Are Dead"
czytaj ze zrozumieniem, temat nosi nazwe "co wypadlo..." a ty opisujesz tylko okolicznosci deda.
Jeśli chodzi o mnie to stracilem FS'a i Knight Armor na saphirze dawno temu kiedy takie cacka schodzily po ok. 15-20k ^^ uwalil mnie jeden typ na dark katedrze :(
Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 17:53
Ja moge się pochwalić, że podczas 3 dni padłem 2 razy i straciłem 2 aole czyli w sumie 100 k... ogolnie to mi się to nie uśmiechało i kilka dni puzniej sprzedałem postać :]
Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 17:57
Biłeś Leadery hmmami xD? sorry ale tak zrozumialem...
Mi wypadlo cale eq (oczywiscie nie na raz) ale wypadalo mi :
-crown helmet
-platinum amulet
-knith armor
-plate legs
-medusa shield
-bs
-nie mowiac juz o kasie :D
Gralem dalej ta postacia i dokupywalem se eq ale fakt faktem ze spadlo...;( ;( ;(
Feldrommel
27-02-2007, 16:58
Ja raz bylem na Gs i nagle lag zara kolejny i ded.Wypadl bp pelno run i Crown shield ktory chodzil po 10k dla mnie to byla ogromna suma.Ale na szczescie wrocilem po bp i wszystko bylo ;)
Kisdyś niedawno kiedy zarobiłem pierwszy raz 10k:] to myślałem że jestem normalnie bogiem.Kupiłem f axe ale koleś chciał 10 k i k axe ok dałem mu
potem ide z f axe na fibule zeby zarobić na k axe żeby w razie niepowodzeń nie miec dylematów nagle patrze pk ponad 100 lvl palladin wziął mnie na
2 power bolty patrze napis you are ded:o ok eq całe <tak mi sie zdawało>
ide do depo z temple i szukam 30 min f axe normalnie szok 8o ale teraz to znowu je mam<nie to samo ale mam > :D
pk'erzy to matoły (z obrazą dla pk;erów)X( X( X( :kat:
pk'era pociągnąć z czoła,:topornik2
potem do wora:2handed:
a wór do jeziora,:evul:
Najcenniejsze co mi wypadło to aOl :P
emcekwadrat
28-02-2007, 18:32
ja zabilem goscia na skullu ale potem przyszli jego kumple i mi zabrali wand of dragonbreath i c helmeta...:(
MasteR Driv3r
02-03-2007, 18:45
sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd ue ue sd sd sd explo explo sd sd sd ue,
buahauha
jezeli dostal bys tylke sd od sorca 60+ (bo ue tez walil) i bys przezyl to ...
zeby to wszysto w ciebie wlazlo bys musial byc jakims eo.. -.-
3xUE itp... nice bajeczka :]
i oczywiscie nie miales aol.. xdbuahuahauha
padlem na sloniach jak lazlem na hydry.. :< (kick)
poleciala demonka 5bp hmm 5bp ih 15bp manasow -.- pierscionki(life rinigi glownie) itp
Moze troszke pozno odpisuje ale w koncu odpisuje. Pomysl ze nie jestem glupi i mialem przy sobie stone skiny (siedem), poza tym nie odwzorowalem realnej liczby hitow, i nie dostalem tego wszystkiego naraz, tylko po kolei :] kolesi bylo 4 i mieli po 70lvl+ ;] Aola nie mialem bo wlasnie po niego szedlem (czytanie ze zrozumieniem sie kłania ;])
Ja stracilem bp ,a w nim byly itemy etc. o wartosci 15k ok....ale <tu naradza sie moje zdziwienie> ,dostalem msg od pl'a ,ze ma moj bp ,i zebym lecial szybko na nargor ;) wiec odzyskalem..jak zwykle ;]
Na poczatek mojej gry , gdy ceny eq byly duze padlem od pk
polecialy Bs (25k wtedy ) K armor ( 7k) K legs ( 30k)
dalem tydzien spokoju i odborilem all :cup:
Tera ten pk sie boi bo mam 10 lvli wiecej :evul:
Lisuu-aleniewrl
04-03-2007, 21:45
Ja moge się pochwalić, że podczas 3 dni padłem 2 razy i straciłem 2 aole czyli w sumie 100 k... ogolnie to mi się to nie uśmiechało i kilka dni puzniej sprzedałem postać :]
Jaki nic masz na iridii?????;]
Czarna_Mamba
04-03-2007, 22:47
Mhm, podczas jednej śmierci tydzień temu straciłam na raz, plecak pełen loota, ~10k, Crown Armor oraz Vampire Shield. Czy to trochę nie za dużo rzeczy na raz jak na jedną śmierć? Los się na mnie uwziął. ;<
Coś mnie chwycilo zeby se pojsc na demonka bloknac poszedlem z ziomkiem 123 elderem. Bylem w k seciku , royal helmeciku , fire axie , demonce i w platinum amulecie. dostalem dosc spore combo od 2 demonkow 1100+ i ziomek przez przypadek dupnol sd we mnie ;p taki pech ale wszystko odzyskalem. Mianowicie to polecialo kolo 40 bp uh i 15 bp explo no i z 17k i 2 f axy
Gitara :) srararararararra
Grabadia
07-03-2007, 21:22
Ze mnie tam poleciało raz bohy, k legi, jakies 30bp uh i 2bp mf oraz jakieś ringi ;S
crystal12
08-03-2007, 18:42
Wasze straty to nic w porównaniu do moich. Stracilam Magic Plate Armor, Demon Legs, Pirate Boots, Ceremonial Mask, Amazon Shield na hydrach i to całe moje eq za jednym razem! nie mówię o jakichś bzdetach p-setach które mam teraz... A w bp miałam 3k, 60 platynek i 36gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
No pewnie crystal mi kiedyś MAgic Sword Poleciał ale niechcialem mówić
Tibijski Barman
08-03-2007, 20:45
Ja kiedyś blue robe, bp uh bo mialem dlugiego laga na dsie jeszcze kiedys golden armor bo 94lvl mnie ujebał i dość niedawno k legs i vampire shield jeszcze bp i jakie runki zabil mnie 42lvl ja mialem 30 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
KrEmAs KAc
08-03-2007, 20:49
Mi wyleciał Fire Sword na Unitera na samym początku istnienia serwera kiedy to kosztował 40k ;(
Ostatni ded to daawno byl, i WOCE polecialo :s Jak ja kocham kicki (Na DS'ie ded jak cos)
mi raz 3gp wypadlo i juz chcialem sie wieszac...sznur byl przygotowany..no ale po niecalym roku odrobilem
Ja straciłem steel bootsy podczas blokowania bk zlapal mnie lag....
Ja wam powiem ze stracilem knight arm.....
;( ;( ;(
ja straciłem noble arm, crown helm, serpent sword i 3k ;( ;(
Toominek
11-03-2007, 10:39
Mi tam raz wypadł GS i raz FS ale odrobiłem te straty w 2 tygodnie
Korodrel
11-03-2007, 19:02
Mi polecial crusader helmet ;(
Antares21
13-03-2007, 11:12
mnie wypadl Cruz helmet+Sniper gloves (swiezo zhuncone z huntera)+light shovel ;( , ale jakos je odzyskalem (troche kasy i Uhow poszlo aby odkupic);)
ale 2 dni pozniej z deda wyciagnalem b robe, tempest roda i vamp shielda :cup:
kamil_unia
13-03-2007, 11:16
Mi najcenniejsze wypadly bohy, naszczescie w poblizu nie expil nikt inny i szybko pobieglem ibyly na miejscu...uff
slawek123
13-03-2007, 12:23
Mi wypadł leather helmet na rooku bo padłem na batterfly i już się chciałem powiesić... ale odrobiłem w 3 lata :D
@up
jesli chciales byc smieszny, to nie wyszlo...
@topic
c arm, k legi, w helmet(nie odzyskalem)
Missy'Miracles
14-03-2007, 22:33
Mi najcenniejsze co wypadlo za jednym razem jak gralam innym kontem to b robe, demon shield i boh'y ;S. Pk team byl na hydrach i nas dorwali X(
ta ja padlem na dlach przez odlączeni neta
no i wypad mi vampire shield i boh i mialem taka ku*****
Arch-Vile
20-03-2007, 14:37
Mi wypadl FS jak mnie fire debil dopadl X( ale na szczescie bylo to o 7 rano i nikogo tam nie bylo wiec szybko do ciala na smierc i zycie nikt nie zebral :). od tej pory daleko od tego miejsca sie trzymam :
Rapishade
22-03-2007, 22:23
Witam !
Zapewne moje straty, nie są tak straszne jak wasze, aczkolwiek jak dla mnie...
2 razy zabił mnie ten sam gościu w przeciągu 2 dni.... i straciłem najpierw Plate legs a potem Crown Helmet, wtedy miałem jakiś 12 Lv, a może i 11 więc strata była ogromna :( ;( Aczkolwiek teraz mając 14 dostałem nowe Plate Legi, ale jako hełmu używam nadal używam solider hamelt... Ale mam nadzieję, że go dorwę :evul: Co prawda nie zabiłem jeszcze żadnego gracza, ale ten będzie 1 8o X(
Jak tylko zdobędę skile 50/50 to dostane od kolegi Fire Sworda i się skończy... :evul:
Jak myślcie mam szanse z magiem na 9 Lv i PACC-em :?:
Pozdrawiam ;)
FilthyVampire
23-03-2007, 08:27
C legi i G armor ale zdążyłem do deda i odzyskałem. Kicki...
A drugi ded to AoL... Nie będe komentować bo noobowski...
Gronkowiec
26-03-2007, 10:25
Szdedłemm sobie spokojnie z kumplem a tu ktoś Gs'a zlurował uciekałem dostałem za 103 (exura gran) kolega CoooMbo+Death dopadł mnie i wypadło mi ładniutki Crown armor Który nie dawno kupiłem :( ale w ten sam dzień w dedzie znalazłem około 20k xD8o
Bohy, Demonka, B robe, C legi, woi, bp na plus minus 20 k, w sumie na moim servie 125 k :) szybko odrobilem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.