Pokaż pełną wersje : Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Pattka15
08-04-2007, 20:43
Blue Robe.A tak wogóle jaka macie broń?
ekhm... jak ja padlem to strcilem :demon shield, bohy, blue robe.. wszystko za jednym razem..i teraz chodze z noble arm,c helm,p legs,leather boots, vampire shield i woi na 42 lvl.. ale siara..
Chętnie z kimś pogadam jestem z Calmery nick w grze jak nick na forum ::)
Ja se stalem czekalem az koles wyjdzie patrze 2 guardy ida napie***** z gfb i explo ona red hp w koncu LAG!! z 10 min patrze
You are dead.
Koles ten co lurowal mial vampire shielda ale teraz mi 15k placi ^^
Jak dedlem stracilem c armor i c shielda X( Ale sie wkur**** Ale trudno trza grać dalej.
ja max stracilem p-arm, dragon hammera i kilka stówek a do tego bzdety z plecaka
Shor'tugal
11-04-2007, 22:52
@Up wkoncu to tylko 17lvl, z reguły niewypada z takich crown set 8o .
@Topic, bluerobe, p legs, scarf za jednym razem.
eeee umie tylko volcano rod :/
Do 45 lvl nie padłem ani razu. Później kick na hydrze mms i bs poleciał, następne parę dni i ded na dlu dsm i sb ;/ ale na szczęście 2 razy byłem z rl kumplami to odzyskałem :)
Norayaki
12-04-2007, 23:01
Blue Robe,Knight Legs...
Ale trzeba żyć dalej :) .
Glopsson
14-04-2007, 13:24
A mi wypadł aol :/
Rynienka
12-05-2007, 15:38
Ami dawno temu wypadl fire sword, bright sword (ale odzyskałam:P) a i jeszcze kasa i bp uhów.
No mi wypadło rh/g-arm/c-legs/boh/steel boots/demonka/f-axe/d-lace/aol kocham być rsem, a jeszcze bardziej kocham jak ubija mnie 2 sorków 70+ :))
@up
Zapomniałeś o tych 300 Bp Uh??
@Topic
Mi dzisiaj demon shield pozyczony od kolegi:p
Astral55
13-05-2007, 10:45
m wypadl jednoczesnie noob amor, plejt leksy i want of drakonbitch
Patysiak
13-05-2007, 12:57
Mi w całej grze już chyba ze 12 aoli :P Z tego tylko raz przez nieudolność, reszta problemy techniczne.
Myrmidon
13-05-2007, 18:57
mi wypadly (na raz) volcanic rod, bp of ih, 2 plate armory, okolo 10 mf i pare hmm'ów(1 plate, mf i hmm'y w bp byly)
veralien
14-05-2007, 17:08
mi warrior helme b robe i c legsy ,3bp uh i troche explo/hmm i pelno smieci jak kick na ofie byl :s
spadaj111
14-05-2007, 17:52
Crusader helmet, a jeden ded przed tym bright sword.
Podczas śmierci straciłem kiedys Bohy i skull staffa. Byłem na slimach a tu kick i dead ;/:(
Demonka i boh, kick na hydrah :P
bohy, bp explo , bp uh, bp gfb , i platinium amulet na raz mi wypadło
Kalthar_91
15-05-2007, 14:07
Mi wypadly knight legsy i naszczescie tylko do dotej pory ;p
hahaha a co to lart kumpli nie masz ktorzy by Cie poskladali ?:D toppic: mi hmm 100k :) (aol + blessy )
quickshare90
16-05-2007, 19:56
bohyi c legi :/
Mi polecial golden armor, bohy i plecak z giant swordem
pechowa smierc :(
Ja stracilem ;( bohy tak dlugo na nie zbieralem ;( jestem na takim świecie czyli LUMINERZE TAM BOHY SCHODZA ZA 50K ;(
Mi spadły crown legi i plecak z 10 bp mana fluidów, na szczęście było to koło necro, więc moje zwłoki sie nie wyróżniały od zwłok necro, a jak wróciłem to wszystko było na swoim miejscu :)
Mi na moim Sorcu wypadlo : K armor,crusader helmet, wand of cosmic energy i tez mi na knighcie wypadl bs i meudsa shield ale odyzskalme to :P
Koplanie kazzo lurniente 2 guardy i 4 soldki gdy uciekałem wpadłem w następne 2 sodki i mnie zablokowały straciłem 1,5 lvl, tower shiled, plate legs, po 2 skille
jasiek555
20-05-2007, 12:42
mojemu koledze plate armor a mi scale rmor i dark helmet;(
Mi raz Hat of the mad , bp mf , hmm , volcanic rod , i ostatnio dragon shield :p
Patrykkk
22-05-2007, 19:51
Ja stracilem Wand Of Inferno i Platinium Amulet. Wtedy przyprowadzili Grorlama do Thais X(
Mnie ostatnio pk zabili na foldzie i stracilem nowiutkiego serpent sworda za 4k ;( ;( ;( ;( X(
Od kiedy i w jakim swiecie Serpent Sword jest warty 4k ? :D
Marcin24
23-05-2007, 23:09
Ja straciłem Noble Armor i Wand of Dragonbreath.
A mój Qmpel przy deadzie stracił na raz Armor i Legi, Tarcze i Amulet.
warlord4
24-05-2007, 09:09
Ja stracilem na raz k legs medusa shield i platinum amulet.I to wszystko przez te lagi ;(
yattaman
24-05-2007, 13:32
Najcenniejsze co stracilem to tylko crown helmet.
;( Mi raz wypadł cały set a w nim scale armor i broad sword ;(
knight legs, dwarven shield i dark helmet.
Niewiadomy
27-05-2007, 11:02
K legs,Skull staff,bp uh
mi wypaddło po śmierdzi na ofie na skilowaniu:
żułty backpack
76 gp
worek
w worku 17 robakuw
i najgorsze:sword!!!
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(
Kavi_Dratrumil
27-05-2007, 13:43
Dla mnie najcenniejsze co wypadło to crown helmet, ale go odzyskałem :)
Mighty_Izbus
27-05-2007, 17:28
26 ed padłem na Vampie, wypadł mi bp (10k~) v-shield oraz p-ammy :P
To był mój tygodniowy pech...
3 zgony, i chack (150k~ oraz 200zl na RL)
Ale warto bylo :D;D;D
#Pozdro! :*
Najcenniejszy item, ktory mi spadl to... niecaly bp uha! ;p
Bp warty kilka k, dragon shield, knight legi na raz na 20 lvl chyba :p na ghoulu xD
Markos12
02-06-2007, 12:48
Mi wypadł crown armor i k legs;(;(;(
Jeszcze kiedyś straciłem Medusa Shield ale odzyskałem:p
Mi najcenniejsze co wypadło to:
-sorc, wtedy 16lvl, jak na lvl dobre arm, wypadlo Uwaga 6 meat i 15gp w bp :p (nigdy nie nosze cennych zeczy jak najszybciej nosze do depo co jest nudne a mój lot który mi ukradli to chain armor bo nie mialem juz capa)
-knightem nie umarlem bo uwazam od paru dni.
Więc razem 15gp, 6 meat, chain armor.
GothicMaster
03-06-2007, 02:14
@topic
Dobry temat, mozna sie wyzalic:p
Kawalek czasu temu poszlo sie j.... 6k w runkach + crown shield i crus helm. To chyba najcenniejsze co stracilem podczas deda, ale nie ma nad czym plakac bo przynajmniej wiedzialem za co. Gozej jak masz hacka i zabiora ci wszystko:(
@Mru
Ostatnimi czasy dobijasz mnie swoimi postami. Ile ty masz lat?
Ja stracilem:bp hmm, 3 bp mana fluid,scarf:D, i czesc loota z guardow-jakies steel helmaty,battle hammery,battle shieldy itp.:p
orkszabal braijn i boh of haste
Kornio249
09-06-2007, 15:58
#topic, nie padłem nigdy.
Johanes19
09-06-2007, 16:35
Mi wypadlo:
na najcie: c shield, p ammy, fire sword,
na drugim najcie(innym): k axe p ammy
a na sorcach jakies tam runki kaska i takie tam...
Wczoraj, z powodu wyłączenia neta na jakieś 2 minuty padłem na larvach (żal).
Polecial DSM + Demonka oraz 15k w manasach i runach.... X(
Mały niefart X(
Ktoś się obłowił niemało.
Anarchista
11-06-2007, 00:15
mnie jakis xuxerewyn bloknal na dragach i bohy poleciały -.-
polacy czsem gorsi niz br...
knight set dobrze że tylko to, Jak ja dziekuje bogu że zostawilem te 37k w depo
Sir_Lord_Piotr
13-06-2007, 20:31
p-arm i legs jak mnie hunter ubil
LoL, to faktycznie cenne itemy straciłeś...
Mam pytanie. Czy jak się założy Amulet of Loss (czy jakoś tak) to plecak też nie wypada po śmierci?
Demus_Elan
13-06-2007, 21:11
@up
nie
@topic
mi padl giant sword i dsm na huncie na dlach combo od dwoch i.. sami wiecie co 8o8o
Ja ostatnio padłem przez kicka na slimie... Gdybym nie pomylił matki... (oczywiście jak expiłem) Tak to mama włączyła 2 komp i coś neta wywaliło = dead.
Wypadły tylko bp'ki, udało mi się wyprzedzić jakiegoś kolesia i zgarnąłem loot :)
lesniak14
15-06-2007, 20:47
Mi kiedys spadly k legsy, crown helmet i caly bp uh ;///
Aol (amulet of loss)
Słuzy do wypadniecia podzczas smierci ale zal mi bylo gdy go stracilem
Bilem sobie dragon lorda i utamo vita sie zkonczylo i padlem Aol na Celescie koszguje 50k
@up aol na kazdym swiecie kosztuje 50k-LOL. Sam mam dsm, rh, demon shield, k legs, bohy i nigdy nienosze aola bo prawdopodobienstwo ze strace wiecej niz 50k jest male :P
mi w ostatniej smierci przez kicka wypadlo boh, k legs, d lance (byla w plecaku bo nosilem akurat 1h i obsidian knife. Bylo tam pare bp uhow.
Chicki331
20-06-2007, 13:52
mi wypadl p armor i bp z 3k ;(
losiu1990
20-06-2007, 14:23
Mi wypadły bohy jak mnie zabił 130+ Elite Knight a później z podniety jego kolega 140+ elder druid zabił mnie na 1 sd po myślał ze znowu coś poleci ah ci Szwedzi ... noobki jedne ...
AoL ;P (do tego jeszcze miałem blessy, więc jak by nie patrzeć, 100k w plecy)
Już 2 AoLe podczas gry straciłem... Ale lepsze to niż bp, którego zawartość to jakieś 40-45k i rzeczy z eq, które też mają przyzwoite ceny... ; ]
Szekelebongo
20-06-2007, 19:58
hmm najgorzej było jak jakiś miesiąc po powstaniu Menery na devli helmecie ktoś zlurował GS a my się nadzialiśmy i lamersko padłem.
Spadł ze mnie FA - teraz to koszt ~13 k ale wtedy kilkakrotnie droższy.
Zooombek
20-06-2007, 20:15
ja stracilem meduse shield i crown armor :(
Lansiarz
20-06-2007, 23:09
Ja straciłem ostatnio crown armor, obsidian knife i bp z lootem wrtym 5k ;(
Slonik90
20-06-2007, 23:50
Grałem Kiedys na Danoobi :D stare czasy ... ale grałem ... free account, 70 Knighcik, Eq Dobre ... poszedlem na vampa pod DK ...iiii... zdropilem MMSoczywiscie poszedlem po niego i zlapalem (w bp bylo okolo 10 bp uh i pierdolki :P) Nick Knighta Tottim, juz nim niegram hacked :(
Only Nerana!!
Heh kiedyś kupiłem dsma na Aldorze moim 83EK (było to z 3 lata temu), poszedłem od razu po kupnie na hunt na Demony z kuzynem i jego rl kolegą, i załapałem kicka, oczywiście wypadł dsm i SoV _-_ Ale na szczęście kuzyn loot zgarnął i po sprawie :p
Mi wypadły nowitkie bohy ledwo co kupione
GrubyofSecura
24-06-2007, 17:02
Heh kiedyś kupiłem dsma na Aldorze moim 83EK (było to z 3 lata temu), poszedłem od razu po kupnie na hunt na Demony z kuzynem i jego rl kolegą, i załapałem kicka, oczywiście wypadł dsm i SoV _-_ Ale na szczęście kuzyn loot zgarnął i po sprawie :p
I jakimś cudem zagubił ci się aol -.-
Mi na thori wypadl kiedys crown helmet,pamietam ze mojemu bratu kiedys wypadly bohy:/ chodzil wkurzony i zabil 2 kolesi z jednego wypadlo guardian shield:)
to mu troche poprawilo humor hehe
Drezynka
24-06-2007, 18:43
bohy, 5 bp uh i dsm
Flasherq
25-06-2007, 11:09
Ja straciłem 20k w BP i jeszcze BP IHów jak mnie jakiś evul PK z rs dopadł. X(
Mi podczas deda wypadly knight-legis, obsidian knife&bp (a w nib bp manasow) ale trzeba dalej zyc swiat sie nie zawalił;)
Ja raczej rzadko ginęłam, ale największa strata moja to chyba k legs i bp, w którym było ~2k, ale wszystko odzyskałam ^^ (szczęściara).
Murtagh-Girion
26-06-2007, 11:50
Mi Skull Staff, Royal Helmet, 500 gp i runki warte z 1k...
WOCE , v-shield , p amulet , 2bp mf's , bp hmm ,bag gfb ,stealth ring , ROH , plecak z 500gp lina i light shovel all kupione z paradox tower questa D: troszke
sie zalamalem ale co tam :)
szpindel
05-07-2007, 11:31
Mi ~tydzień temu wypadło 5 bp UH, O. knife, Rh, Bohy, P ammy, i ~5k w bp, a wszystko przez MAGEBOMB ... No, życie to nie bajka, nie pogłaszcze cie po jajkach ;)
Achillesssss
05-07-2007, 13:09
Bpa w nim cala moja kasa:(
Kalmerczyk
05-07-2007, 17:49
Mi na Miltwain polecialy kiedys crown helmet, knight armor i medusa shield no i oczywiscie bp w ktorym przynajmniej zawiele nie bylo :)
Evermind
05-07-2007, 19:49
Najlepsze co wylecialo przy dedzie to crown legi i vamp shield ^^...
Na trapie przy vocation quest...
Swiat: Zanera
Stone-Pall
05-07-2007, 22:26
Mi postacią przed hackiem wypadło blue robe,bp-3.7,loot gdzieś za 2k,2xbp manafluid,bp hmm
A teraźniejszą postacią -Plate arm,bp-1k,200 arrows,loot 750gp
Kropka997
05-07-2007, 22:48
mi wypadly bohy i blue robe^.- ale szybko odzyskalem;P
kEyLoGgEr.
06-07-2007, 00:21
a mi wypadlo mpa,golden legs,golden helmet,golden boots, w bp : dragon scale legs .................. <<<< zaL co nie?
Jak wy piszecie ze wam dsm wypadlo to wy nooby jestescie albo zmyslacie , przy DSM sie nosi aol ...
szpindel
06-07-2007, 00:37
a mi wypadlo mpa,golden legs,golden helmet,golden boots, w bp : dragon scale legs .................. <<<< zaL co nie?
Jak wy piszecie ze wam dsm wypadlo to wy nooby jestescie albo zmyslacie , przy DSM sie nosi aol ...
ZOMFG, Ty to dopiero jesteś Evul hacker z tym swoim keyloggerem
Btw. w bp : dragon scale legsNo rzeczywiście, a ja słyszałem że była afera że jeden koleś wrzucił JEDYNE Dragon scale legi do WODY. Jedyne miałem na myśli WSZYSTKIE serwery. I co, użyłeś wędki i je wyłowiłeś? Dobry jesteś
A tobie wypadło mpa, g legi, g helmet, g boots?? i bez AOLa? no rzeczywiście...
Btw2. Słyszałem że golden booty się dawało za znalezienie MEGA buga w tibii...
Żal słuchać...
Pozdrawiam
~Paputto~
Człowieku wiesz co to jest IRONIA? zapewnie nie.
Taki mały offtopic.
A mi hmmm..
Aol to byla najceniejsza rzecz :p
Sandyman
10-07-2007, 09:49
A mi wypadł Dragon Shield i Volcano rod :/
Szopen123
11-07-2007, 18:19
c shield ...
Ja stracilem knight armor i plate armor podzczas smierci.
Mononoke-Hime
17-07-2007, 00:17
HeHe mi raz polecial AOL(Kick) ale nie wiem czy sie liczy :P to jak 2 raz padlem(tez kick)to polecial mi BS i Pirate Bp(w bp byl stealth ring bp worms i 500 gp)
Troche bylem zly po tych dedach X( ale co to byla by za gra bez dedow :)
rave1991
17-07-2007, 01:11
mi wypadl kiedy b robe , hat of the mad , volc~ rod ponad bp manasow jakies runy warte z 3k niestety nic nie odzyskalem :s
Kapitan Chrupek
17-07-2007, 13:20
bp sd bp uh 5 bp mf pare gfb Crown armor + tempest rod :(
Przed chwila 2 ded na 37 i spadlo prawie wszystko ?! patrze sobie a tu sam dwrven shield!?WTF?!B robe,Bohy,Crown helmet,Plate legi, 3 ape fur o !@!$#
Raziel4ever
17-07-2007, 15:54
2x pirate bp, bp sd, 7 bp mf, bp uh, bp w ktorym bylo 7x ssa, elven amulet, energy ring, stealth ring, 4x time ring, might ring, bp mixed runes<mw,fb,pb,df> i oprócz tego crown legi i bohy. Ale odzyskałem all :p Znaczy kumpel, bo ja bym nie dał rady, a on był akurat niedaleko ;)
Verscetti
17-07-2007, 16:28
Jakiś miesiąc temu net mi sie wyłączył na elf fortress, poleciało: Boh i fire axe :baby:
Brass legi na 17 lvlu :p i od tamtego czasu jeszcze nie padłem.:baby:
Matti Hautamekki
17-07-2007, 17:46
mnie poleciał mój wspaniały g arm :(
poszedłem do sklepu w thais kupic manaski a tu nagle podłazi mi jakiś sork z zerkiem i ded :(. Wypadł mi hat of the mad i volcanic rod
Borsuk666
18-07-2007, 23:53
Mi AOL kurwa mac xDDDDDD
FafaMKS13
19-07-2007, 00:27
raz padlem to aol a pozniej mms i bohy juz mialem sie pociac ;d
a ja ostatnio miałam tak zwanego "dziewiczego loota" xD tzn spadło ze mnie wszytsko prócz tarczy :( alee już wyszłam na prosto :d B)
Hahaha polewkowa mialem przygode to bylo ze 4 lata temu :D jak zaczalem grac w tibie pamietam zbieralem na Devil Helmet pallem 15 lvl. na Celesta padlem na cycku przez lagg oczywiscie i wypadl mi ten Devil Helmet skumajcie pol roku Retired od tego mialem :D
Crown Set . Za 1 razem [ bez rsa ];(
Ma sie pecha = P
Prezesinho
21-07-2007, 18:22
A mi ostatnio wypadł podczas skillowania cały bp a w nim Serpent Sword i 300gp x/ był mega lag i mnie na chwilę z Tbii wyrzuciło, jak wszedłem z powrotem to okazało się, że zabił mnie Dwarf Soldier - ktoś go lurnął x/
Pomyłka. Zapommnialem, o fd x/. Kiedys zabil mnie nawet jak go nie widzialem i wypadly mi swiezo kupione knight legsy. Teraz wlasnie planuje zemste na nim ;>
apocalypte
21-07-2007, 22:34
mnie berserker ork :berserk: zabił i...
bp z 3k
2 halberdami;(;(;(;(;(;(
Na dragon lair padlem i spadły mi na raz bohy, blue robe, crusader helmet i bp, czyli wartosc okolo 55k, ale cale szczescie bylo pozno (powod smierci :D ) i od razu polecialem i na szczescie nikt nie wzial (na double malo kto siedzi a jeszcze w nocy :) )
UNholy90's
21-07-2007, 23:22
Nie liczac straconych (nie raz afff...) blessow, to bez rsa najcenniejsze co stracilem na jednym dedzie to Royal Helmet. Teraz to Full time Aol.
Raz mialem deda na Red skullu od potwora i nie odzyskalaem ciala, polecialo (warrior helmet, blue robe, knight legi, BoH, BP: {3bp UH, 500-800 bolt, jakies ringi, obsidian knife, no i oczywicie kusza :P }) - 2x DL rox Combo
A tak to nie stracilem eq na wiecej niz ok. 60k + bless (nie liczac Aol + bless)
DSM+boh + bp a w nim jakies runy manasy itp...
Thalimer
24-07-2007, 21:47
Moj sliczny Crown Armor :( :(
Voxy'Blaze
24-07-2007, 21:50
Dawno temu, jak miałem jeszcze 78 EK (Powód: Hack X() padłem na demonie i poszedł DSM =/
Mnie koles zchakował i straciłem między innymi:
Knight armor
crusader helmet
plate legs
war hammer
147 pc
zlomy w wartosci 80 pc
Coś koło 10 bp hmmów, crusa helmet...
Ojj :D Stary temat, ale widać że działa :P Moja najcenniejsza rzecz jaka mi wypadła w czasie deada to Knight Legs i Platinum Amulet.... chciałem pójść po EQ z ciała, ale jak doszedłem (mialem 33 lvl), grzebał już w nim 88 Knight.. :) cóż :D
Ja kidyś na ots-sie stracilem Bardzo cenne zeczy bo niechciało mi sie iść do sklepu po aol X(
MPA SOV i softy noi zawartość bp czyli z 10 bp uh 5 bp explo i 5 bp mf
ROSPACZAŁEM ;(;(;(;(;(;(;(;(
Stone-Pall
26-07-2007, 21:07
@UP
HAHAHAHHA o.O (........) Na otsie to ty możesz ..... !X(
Mi wypadł bright sword+golden armor+bp a w bp 14k i jakiś złom i dotego 2 bp uh :D Ale za to była uciecha .... :D
K arm, Plate legi, Guardian Shield i bp ~1k :(
Alle pk sie zlitował i oddał wszystko 8o
mortaron
02-09-2007, 09:18
Mi niestety na mintwailn podczas laga wypadl Fire Axe i 4Bp Uh i inne śmieci z guarda... :(
Mi poleciała Vampirka laglo mnie na pohu na Leaderach i 2 zerkach. To było moim Knightem o ile dobrze pamiętam 40 lvl wtedy mial.
1.
mi poleciały bohy na arcani ... to bylo przed pl kiedy boszki po 30 chodzily a teraz 40 :< :D
2.
vampirka i b robka :<
pacanno7
08-09-2007, 14:03
Najgorsze co mi sie mogło przytrafić to ze straciłem bohy ;( to byłą wielka strata
Vlad Dracula
08-09-2007, 15:33
Wczoraj lag i padlem strata to vampire shield mało padam więc to moja jak na razie największa strata.
Szybki'Byll
08-09-2007, 15:54
U mnie przykra sprawa ...
Byłem z kolegą na demonach , pvp , ja bloczylem. Nagle wypadlo mpa, nie zdarzylem sie uhnąć i miałem red hp. Wziołem mpa do plecaka, miałem na sobie p ammy a tu nagle kolega mnie zdradził, walił we mnie 3x sd i dead. Wypadły crown legi i te mpa co miałem w plecaku, nie licząc o fire axe kasą i runkami.Szkoda..
Lodo-1920
11-09-2007, 23:36
jak raz padlem to mi polecialo: Knight armor , fur buty bp uhow i backpack co tam bylo 10k -_- ale juz nadrobilem :)
Hrothgar
17-09-2007, 15:01
Mi wypadl bp podczas robienia runek w carlin a w nim pare uh, hmm , bp manaskow , wand of plague , guardian shield . A pozatym to ze mnie spadlo
ze mnie b robe :( to sie dzialo na valorii <juz tam niegram a sprawcą byl
wagojim X(
Zomis Zard
17-09-2007, 17:55
Byłem z kolegą na demonach , pvp , ja bloczylem. Nagle wypadlo mpa, nie zdarzylem sie uhnąć i miałem red hp. Wziołem mpa do plecaka, miałem na sobie p ammy a tu nagle kolega mnie zdradził, walił we mnie 3x sd i dead. Wypadły crown legi i te mpa co miałem w plecaku, nie licząc o fire axe kasą i runkami.Szkoda..
no no wiesz ze swistak nei zawija w sreberka? -.-
aol? -.-
mi tam spadly bohy demonka i bp :D
Dedlem i nic mi takiego nie wypadło tylko skile poszły.Ale dało sie expic.Expie expie odrobiłem deda yea.Wracam do thais ide ide przez gore cyckow ide patrze qwa a ty 5 noobkow 20.15.40 i cos tam jescze i mnie udubil 40 ale bym przezył gdyby 90ek na moscie do ktorego mowielm help pomogl mi a on gapil sie jka mnie zabijaja.
I wypadł mi noble armor w bp 1k.
potem ide znowu odrabiac w inna mjejsowke i expie expie a tu patrze 30knajt mnie znowu zabil i i stracilem bp i p legi.
Najgorsze ze skille poszly w duuul
Sniper_Pall
17-09-2007, 19:01
Mi to Plate Armor i Kiedys jak pkowalem z rsem(2 char):) to mi Royal Spirki wypadły:)
Samurajmarkus
18-09-2007, 20:49
mi nic szczegolnego tylko p armor, devil helmet i pól k,beholder shield
Rotherdamie
19-09-2007, 01:14
Blue Robe (dostałem w prezencie na urodziny od kolegi) ale to z 2 lata temu jak bylem newbie i myslalem ze DS jest tak samo silny jak normalny skeleton.Dopiero potem zrozumiałem ,że straciłem około 20k.
Ale sie kumpel wku***ł. Niedawno zaś wypadl mi k armor i fur bootsy(blokneli mnie na dwarf guardach) ale k armor udało sie odzyskać (po rozmowie z noobkiem , który uwierzył ,że go zabije na non-pvp - cuda sie zdarzaja) los Fur Bootsów nieznany ale juz kupiłem sobie nowe
Zabawne, ze padając przez te pare lat grania spokojnie kilkaset razy moim największym dropem był crusader helmet, dragon shield, tempest rod i plate legi na raz (w sumie wtedy ok. 15k). Ale to głównie dlatego, że odkąd miałem hacka żadna z moich postaci nie nosi żadnych lepszych itemów, ot tak, żebym nie miał czego żałować.
Spenceror
19-09-2007, 19:07
Dragon Shield+ Devil Helmet - Przy jednym dedzie.. a wiecie czemu?
Bo kochani lurerzy na PoHu Sobie dragonki lurowali :D
Smerfhsb
19-09-2007, 19:26
OMG...
Takie bajki to opowiadaj noobom z carlin.
3x sd to kilka sekund mija i nawet najwiekszy noob zdazylby sie uhnac
Knight Armor i 3 razy noble armor
mi wypadlo boh k legs medusa shield quargamire rod rh i p ammy przy sobie jakies jeszcze 6k i 4 bp mf nie mialem rs:cup:
Radekpirat
21-09-2007, 17:09
MI medusa shield i wtedy prznioslem sie na non pvp
Rysiek_90
21-09-2007, 19:29
Padłem od twóch pk i spadło blue robe i bp w którym były manafluidy i 5k. ;(
Dawidds14
22-09-2007, 20:37
A mnie wypadlo CROWN ARMOR O BOH !!! ;(
Costasinho
22-09-2007, 22:13
Mi raz wypadło Crown Armor w depo na 28lvlu podczas gdy szukalem uhow w panice przed poisonem i ded ;/ Obok mnie stal jakis inny player ale niezauwazyl jak dedlem.Z template spowrotem wrocilem po crowna :D
mi najczesciej nie wypada nic oprucz bp z gp , liną ,łopatą i lootem :p
bulamen7
23-09-2007, 00:04
gram malo ale stracilem juz duzo ... bohy ,dsm i demonke :(( ale odzyskalem po 3 minutach :)
Mi poleciało BLue Robe i Demon Shield ;((Shielda Odzyskałem)
MasterNajdus
23-09-2007, 14:10
a mi wypadly Boh-y i Dsm ;(((:(
Demor'ez
23-09-2007, 14:30
Hmm...chyba ostatnie co mi zleciało cennego to dsm:(
Mi raz wypadło blue robe , demon shield oraz 2 bp manasòw niestety nic nie odzyskałem :(
Rafal1994
24-09-2007, 14:45
mi ostatnio wypadly plate legi i szalik ;(
ja kiedys bieglem sorcem zabic kolesia w full eq, tzn b robe, g legs, mms, demon helmet, woi, bohy wpadlem po kolesia, zabilem go i wpadl rs xD, a potem wpadla po mnie ekipa 20-osobowa... uciekalem 30 min i z glupoty pobieglem i wbilem sie w trapa xDDD
chyba domyslacie sie co bylo potem?XDD
Jimmy456
24-09-2007, 17:08
bohy i vampka...
Aol :baby:. Wcześniej wypadł mi bright sword,kolejnym razem fire sword a reszta to chyba jakieś śmieci :p
Pozdro
aaa, "kolega" przeciwna guildia z wojny na nebuli Nodois Tyranyn ostatnio padl z rsem 145ek, wypadlo z niego ladnie, bo royal axe, mms, g legi, p ammy, 20 bp uh, dsm, bohy ;-)
Guchy125
25-09-2007, 18:01
knight axe i plate armor :D. Strasznie drogie żeczy nie? Ale jak sie dowiedzialem kto mi zabral z deda jak wracalem... Zemsta jest słodka!
no mi na rocku na orcach wypadła katana
a na amazonkach na maine dwaren shield;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
ale mam battle axe to dwuręczna broń:wiking::wiking::wiking::wiking:
Ja pare dni temu jak expilem na Tar tombie to mi neta rozlączyło i stracilem b robe ale szypko pobieglem i nikt niezabrał B) farcik:p
Mi pare dni temu rozłączyło neta na tombie to wyleciał blue robe ale zaraz odzyskałem bo nikt niezabrał B)
Raz mi wypadły k legi
A drugi raz b robe ;/
Podczas śmierci to plate legi xP
a na moich oczach koleś wyrzucił mój lootbag do wody ... waga kolo 5k oz -_- myślałem że mu chyba jaja urwe ale gram na non-pvp i taki koles sobie nic z tego nie robi ;/
Lootbag to tez mi zakosili ale z eq wypadlo mi ;/ demon shield,bohy i blue robe +bp (smierc na 4 mino magach+2 zerki+2 Dwarf guard) załamke mialem total odrobilem eq potem hack i znow wszystko w dupe ;/ i teraz gram od nowa i sie dobrze uklada :)
aaa, "kolega" przeciwna guildia z wojny na nebuli Nodois Tyranyn ostatnio padl z rsem 145ek, wypadlo z niego ladnie, bo royal axe, mms, g legi, p ammy, 20 bp uh, dsm, bohy ;-)
A oglądaleś film jak koleś ~150ek z RS pada na D lair w Edron? Softy, Avenger, DSM, RH, G Legs, BOH, 2x BP of Holding.
Ja gdy padalem pabro czesto tracilem sam bp,
ale najcenniejsze to p set :]
Royalkowaty
26-10-2007, 20:44
Moim rp na neranie poleciały mi "blessy", c legi, bp w którym był bp uh, 3bp mf, 2 woi, d hammer i sporo syfu. Powodem deadu był trap (2 dragi i frost+ pare ludzi :) )
Crouch3r
26-10-2007, 22:06
k axe i vampirka za jednym razem ;//
Crusader helmet, knight armor, plate legs, ~100 gp.
Ja prawie nawaliłem do majtek gdy dowiedzialem się że stracilem moje fur butsy. Na szczęście je odzyskalem
Ja prawie nawaliłem do majtek gdy dowiedzialem się że stracilem moje fur butsy. Na szczęście je odzyskalem
Rotfl?:D:D:D:D:D
Araghog@
Nie poddawaj się!:)
mi wypadło co prawda 400gp
Mi wypadła różdżka. I nie wiem jak dostać nastempnoł!
Pawciozz
01-11-2007, 11:30
Mi na 16 lvl wypadło 2k, serpent sword i horseman helmet i Fibula Key :p. Ale odrobiłem to wszystko i się nie martwię xD
Steel Helmet+ pare mf+ hunting speary+ 200 gp
Teldrass
01-11-2007, 13:18
hehe mi najcenniejszego wypadlo 2x AOL podczas deda przez freezy
na 3 arenie
pozdro ;p
Mi najceniejsza rzecza jaka wypadła bylo Knight Armor i Knight Legs wtedy przestalam grac w tibie ale po 4 dniach znow zaczełam..:]
Mi spadł MMS, c set, dragon lance, demon shield, bohy oraz warrior helmet.... na redzie na cyclopolis ;/
Freez 4 minutowy ;/
ja padłem na lagu na FD straciłem ok. 1k kasy bp uhow, k-legi, mamth fur cape ale Ridoora mi wszytsko oddał ;*
roni_dark
02-11-2007, 15:31
700gp i 7UH'ów ;]
Dragon Scale Mail, ale miałem takie szczęście, że nikt nie otworzył mojego ciała, bo padłem na hero. :P I wyglądało jak martwe ciało hero.
Więc zdobyłem je ponownie. A najcenniejsza rzecz z takich, których nie odzyskałem, to chyba Knight Legs.
Vampire shield i crown legs.Ded na dragon lair bo wywaliło mi internet.X(
mi zazwyczaj wypada PLECAK ;(;(;(;(X(X(X( a i wypadł mi nie raz wand :( pamientam jak mi kiedys wypadl tez serpent sword na knighcie ( 14 lvl ) moja jedyna broń wtedy :P chociaz pamientam jak z venore do ab szedłem i mi na moscie dwarfów wywaliło neta :[ miałem bp uchow ze sobą ( 24 lvl drut )
Moja strata to mystic blade, 2k w kasie, c legi, 5bp uh i to wszystko przez jebanego laga X(
Moja strata to mystic blade, 2k w kasie, c legi, 5bp uh i to wszystko przez jebanego laga X( ,ale na filmiku widzialem jak kolesia ubili i spadlo z niego MPA i MMS (co za idiota nienosi aola z takim eq i to jeszcze byl 100+ lvl)
Volnth3n
17-11-2007, 11:09
... Fire Axe, kiedy byłem jeszcze noob'kiem, na moim 1 charze 15lv Najt... Znalazłem go w deadzie :)
Moja strata to mystic blade, 2k w kasie, c legi, 5bp uh i to wszystko przez jebanego laga X( ,ale na filmiku widzialem jak kolesia ubili i spadlo z niego MPA i MMS (co za idiota nienosi aola z takim eq i to jeszcze byl 100+ lvl)
To było na Infernie, a to jest świat E-PVP i tam nie można kupić AOL'a.
jedrolek
18-11-2007, 14:33
Minie wypadło nigdy nic specjalnego... Tylko Bp'aki z kasą najczęśćiej około 500 gp :)
@edit
No to ostatnio poszlo sie jebac 14k...
Najlepsze to chyba Bohy i Crus Helmet naraz.
Adalgarin
18-11-2007, 19:55
zawsze sam sie wszystkiego dorabialem i tylko jedyny raz wylecial mi z trupa czlowieka crown armor, z wyverny uciekal chlopak ;d zaraz po update gdzie wyverny wprowadzono
$orcerer
18-11-2007, 20:03
Na starym sorcq pamietam ze mi raz b robe i WOI zlecialo ale odzyskalem :P
Teraz na moim obecnym charze nie padam bo jestem bardziej doswiadczony wiec nic mi nie spadlo :D
Mi zawsze wypada tylko
http://wiki.hunted.pl/images/Amulet_of_Loss.gif
Hmmmm ;) Najcenniejsza rzecz dla mnie która wypadła mi podczas śmierci to Knight legs ;) Ale od czego ma się kolegów :P Poźniej Pan Pker oddał wszystko z nawiązką :P Czyli Knight legi + 10 k :)
Ja jak padłem na Dragonie wypadł mi Golden Armor i Vampire Shield, ale na szczęście zdąrzyłem wrócić na to miejsce i odzyskać swoje eq :]
Padłem 2 razy na beho i mi poleciał crown arm ,bp uh i 2k ;( A za 2 razem
backpack a w nim loot i troche kasy ;(
Ryba_Firefox
04-12-2007, 23:44
Tibia 7.92:
Crown Armor, Golden Armor, Crown Legs, Boots of Haste, Royal Helmet, Demon Shield, Wand of Plague, 3,7k, 5BP UH, 2BP SD, 7BP MF - 22sorc, rs(przez przypadek go wbiłem i idąc do kryjówki dopadł mnie protector pewnego 15lvlka i niestety padłem :()
Tibia 8.0:
Serpent Sword, Dragon Shield, Devil Helmet, Noble Armor, Platinum Amulet, około 6k, Boots of Haste, Knight Armor, Knight Legs. - tutaj to juz inna jazda... to jest loot z wielu charów...
Najdroższa rzecz która mi kiedyś wypadła to chyba knight legi. Ostatnio pomimo tego, iż 6 razy padłem (dzięx neo&lags) nie straciłem nic poza bp.
Mi na poprzednich charze wypadł demon shield warty jeszcze wtedy 60 k :/ Ale cóż śmierć to niedłączny element tej gry :P
@up
kup w sklepie magicznym albo od kogos innego ;p
Mi najgorzej wypadło Vampire Shield czy tam BOHy. Miałem załame ale wziałem sie za siebie i szybko sie odrobiło
Mi wypdalo dragon shield i k set :PP ale teraz i tak mam lepsze :cup:http://img524.imageshack.us/img524/1483/eqoe9.png (http://imageshack.us)
Secretagent
06-12-2007, 15:38
Mi najcenniejsze co spadlo to : DSM, Boh, Softy, Avenger, Justic Seeker, MMS, Demon Helmet, BP of Holding << Dlaczego? Lalismy typa , rzucilem f bombe i automatycznie logneli noobow i sie pozabijali, ja wbilem rsa, i mnie zabili ^^ :P
Doom Terror
07-12-2007, 09:31
loot z mojego znajomego z gildii ubitego przez noobchary gildii panujacej na servie: http://www.imagic.pl/public/pview/93325/loot.JPG dla "geniusz" co pomysla ze hacklink powiem ze spadl prawie ze najlepszy mozliwy set poza mpa i softami.
@up
Huehuehue nie ma to jak chodzic w rare secie z rsem :>
Mi spadły raz bohy, demonka i dsm ale wszystko odzyskalem.
Poza tym to chyba p armor na nb charze, którego nie odzyskałem >.<
Ostatni pisalem ale napisze jeszcze raz wypadly mi boszki :D przed wczoraj 05.12.2007r. :]
Macias18
10-12-2007, 12:18
wczoraj miałem pecha;(;(,wracam sobie z zamku z 24hp(zlekceważyłem zerka:D).Patrze a to 18knight pk zaczyna mnie gonić.Gonił mnie aż do miasta wkońcu zgubiłem go w kanałach mogłęm się wylogować ale ja głupi myśle kupie sobie jeszcze manasy że mieć więcej życia:).Wychodze z kanałów a on koło mnie trach za 24 i pomni;(.Straciłem Medusa shield,Fur boots,bp of uh,loot jakies 3k I moje ukochane golden armor;(
Dobrodziej
10-12-2007, 13:37
wczoraj miałem pecha,wracam sobie z zamku z 24hp(zlekceważyłem zerka).Patrze a to 18knight pk zaczyna mnie gonić.Gonił mnie aż do miasta wkońcu zgubiłem go w kanałach mogłęm się wylogować ale ja głupi myśle kupie sobie jeszcze manasy że mieć więcej życia.Wychodze z kanałów a on koło mnie trach za 24 i pomni.Straciłem Medusa shield,Fur boots,bp of uh,loot jakies 3k I moje ukochane golden armor
lol miałeś bp of uh i się nie uhnoles!
10+ rox
Ja najceniejszo stracilem MOj bp jak wracalem z huntuto bylo 3k w kasie 1bp manasów i hyba 5 life ringów i medusa shield
;(
Mnie wypadły za jednym razem:
-fur bootsy
-knight legi
-noble armor
- i warrior helmet
oraz bp z ok. 300 gp
Mikus'Grox
23-12-2007, 02:22
Mi wypadlo:
-bohy
-c arm
-crus helmet
;(;(;(;(
demon shield rzadko padam :P
Aol.... innego nic mi nie spadło oprócz dragon shielda na 24 lvlu ;p bo do 50 level 0 dedów a wtedy kupiłem aola
@up
Ja też :P
dominik10
24-12-2007, 13:21
Ja mam tu niestety zle wspomnienia ... przypomina mi sie styczen roku 2007 ;/
Eq: amulet : brak
helm : pewnie dark
rece : jakis rod i medusa shield
armor : scale arm
legs : plate legs
boots : bohy
palec : brak jakiegokolwiek ringa
No i polecialy bohy, medusa shield, bp z hmmkami, lvl z 30 na 29, pozniej hack ... poszla santa doll, obsidian knife i cos jeszcze no i dupa ;/.
Jeszcze plate legi polecialy :D
maciek53
28-12-2007, 11:21
No wienc kiedys jak sobie expoilem na D Lair to sobie zabijauem potforki :) a jak podszedlem do jednego draga to nagle mi wyjechal takje combo za ~170 hp i nie zdonżyłem sie wyleczeć ;( a w moim ukohanym bp który kupiłem w Thais były moje kohane runki i loot wartości~3k. X(całkiem nieźle to wróciłem i idę po ciało i zauważyłem że nie mam crown shielda kohanego a tam był koleś to muwie ,,buy crown shield" a on offer no i kubilem te tarcze a potem go zaatakowalem :] bo chcialem zabrac kase te za kturom kupilem tarcze no i niestety mnie zabil ;( i dalem raporta do pana GM i nie odpowiedzjau nic :(
Maciektgk
28-12-2007, 13:51
No wienc kiedys jak sobie expoilem na D Lair to sobie zabijauem potforki :) a jak podszedlem do jednego draga to nagle mi wyjechal takje combo za ~170 hp i nie zdonżyłem sie wyleczeć ;( a w moim ukohanym bp który kupiłem w Thais były moje kohane runki i loot wartości~3k. X(całkiem nieźle to wróciłem i idę po ciało i zauważyłem że nie mam crown shielda kohanego a tam był koleś to muwie ,,buy crown shield" a on offer no i kubilem te tarcze a potem go zaatakowalem :] bo chcialem zabrac kase te za kturom kupilem tarcze no i niestety mnie zabil ;( i dalem raporta do pana GM i nie odpowiedzjau nic :(
Było sobie lepiej słownik kupić.
Najcenniejsze co mi wypadło to boh'y i loot z małp. KICKI ROX ;(
Blue Robe... Dzisiaj rano...
ja raz stracilem p-armor i caly bp jungle w ktorym bylo kasy, itemki, itp. ale mialem szczescie bo poszedlem jeszcze raz tam gdzie dednem a w ciale bylo to wszystko:P
Blue robe, medusa shield i knight legi na raz. Ogólnie mam szczęście i nie leci mi nic bardzo wartościowego ;]
Ja zginąłem tylko 2 razy, za 1 razem wypadł mi bp ze śmieciami(na 16 lvl xd) a drugim razem miałem aol. Oby tak dalej :D
Elder-poskramiacz-katany
28-12-2007, 17:01
w wakacje k armor a wczoraj k legs,bp mana potionow,1~~k w kasie drag shield ;(delikfent oddal drag shielda i pozdro dla nie go i szacun za to:)
Maikel997
01-01-2008, 03:00
mi wypadlo fur buty i mamoth fur capX( :(:(
Milonikotyzn
01-01-2008, 20:46
A mnie wypadl demona armorX(
Ancient900
01-01-2008, 21:16
A mnie wypadl demona armorX(
Albo kłamiesz albo jesteś taki rozgarnięty że nosząc takie cacko nie nosisz aola;<
@topic
od kilku zgonów wypada mi tylko aol, 2x blessy straciłem
MMS i boh i w bp 15k z lota i 2 vapire shield ale to grałem innym charem ;(
I "musk" xD
Mi najcenniejsze co wypadło to rh i bohy na raz...
Albo kłamiesz albo jesteś taki rozgarnięty że nosząc takie cacko nie nosisz aola;<
@topic
gratz dla ciebie ziom, aol nie wypada tylko znika mistrzu ;)
chyba ze ty nosisz go w bp
Wariat381054x01
01-01-2008, 23:14
skillowałem i zaczytałem sie www.tibia.pl a tu Archer przyszedł sobie i mnie wali ja właczam tibie zeby zobaczyc cczy czasem exurki nie trza a tu ,,you are dead,, 8o8o8o8o8o SZOK zdiwienie szybko patrze na eq ..... nieeeeeeeee moja medusa shield i dragonbone staff bo mniałem w plecaku ;/
Avallach
01-01-2008, 23:29
skillowałem i zaczytałem sie www.tibia.pl a tu Archer przyszedł sobie i mnie wali ja właczam tibie zeby zobaczyc cczy czasem exurki nie trza a tu ,,you are dead,, 8o8o8o8o8o SZOK zdiwienie szybko patrze na eq ..... nieeeeeeeee moja medusa shield i dragonbone staff bo mniałem w plecaku ;/
ty myslisz ze jestes smieszny?
Ojoj bardzo sie myslisz -.-
mi wypadl warrior helmet jeszcze na infernie
Xorkiem nie padlem jeszcze ani razu ^^
JustaNoob
01-01-2008, 23:34
@Abin
dobreeeee... :D
w sumie to "niezła taktyka" nosić AOLa w plecaku :o:D
kiedyś mi wypadł k arm... crown helmet i jeszcze pare śmieci...
Teraz to nawet bym nie płakał za takimi rzeczami, ale tamto działo się na mojej pierwszej postaci, która miała AŻ 20 LVL !! (wbijałem go miesiąc :o)
dobra zeby nie bylo, na 45~ lvl padlem na combo od 2 hyderek z 2,5 roku temu, spadly k legi, rh, p ammy i bp ale odzyskalem bo hunce z zaufanymi osobami ;)
Kellerman
02-01-2008, 02:20
Mi ostatnimi czasy nic szczególnego ,ale jak ubiłem typka to wypadł demon shield i dwarven axe troche pecha miał typek ;) aaa xd jeszcze deer trophy wypadło ale mu zwróciłem xd bo mówił że jest mu potrzebne.
@Abin
dobreeeee... :D
w sumie to "niezła taktyka" nosić AOLa w plecaku :o:D
kiedyś mi wypadł k arm... crown helmet i jeszcze pare śmieci...
Teraz to nawet bym nie płakał za takimi rzeczami, ale tamto działo się na mojej pierwszej postaci, która miała AŻ 20 LVL !! (wbijałem go miesiąc :o)
Taaa, niezła taktyka i zaoszczędzi 50k jak mu się poszczęści i zdąży dojść po loota xd
Kubik199
02-01-2008, 15:23
Zal mi samego siebie wczoraj padlem i medusa ze mnie wypadla !!:/
Miałem kicka i padłem na cycach ;( straciłem moje Blue Robe ;(
AoL przydatna rzecz :D (dobrze ze nie demon shield kochaniutki )
Ej ziomek rush czaszka AoLa kupuj dopiero wtedy, gdy masz taka rzecz ktora nie wypada z potwora a masz ja z jakiegos questu np. z Anhilatora SoVa tego nie zdobedziesz a np. jak Ci wypadnie Golden Armor to go kupisz od graczy. (Troche techniki i sie chlopak gubi) :p
LOL. mnie obiło 7 gs'ów gdy grałem Pallem i wypadły BOH-y.
kornelus
05-01-2008, 18:02
Ja ostatnio na lodowe wyspy popłynołem bo byłem noobem ( zaczynałem dopiero gre w tibie no i koleś nie chce mnie odwiezć do carlin to poszlam na vyverne i dedłem wypadło mi beast`slayer axe ( w depo koleś rozdawał ) plate arm i stell helmet
Graventer
05-01-2008, 20:18
Jak ja dedłem to wypadły mi bohy i bright sword. Najgorsze jest to, że padłem przez kicka :(
Ja ostatnio na lodowe wyspy popłynołem bo byłem noobem (...)
Z Twoich wypowiedzi, podpisu i głupich tematów, które zakładasz wnioskuje, że nadal jesteś noobem, w żadnym wypadku newbie, bo po prostu mnie wkurzasz ;s X(
Gepard:
AoL przydatna rzecz (dobrze ze nie demon shield kochaniutki )
Szkoda tylko, że demon shield jest mniej warte niż aol... ehhh.
losek_13
06-01-2008, 09:40
Mass Kick - padlem na 56 lvl na orc rider + 5 war wolf ---> demon shield, a teraz to zawsze AoL.
Bekaojad13
06-01-2008, 14:43
Ja starcilem k legi i 2 obsidiany knify plus 80 mino leatherow. Gdy zobaczylem co stracilem, lepiej zebyscie nie wiedzieli co zrobilem z moim pokojem... na szczescie ja jestem wytrawaly i dalej gram ta posatcia
Janasziom91
06-01-2008, 14:51
Mi najczęściej wypada plecak, ale muszę naprawdę się postarać aby paść.
B robe, Crus helmet i bp SD, jak mnie 50 rp uje.bał, uhy sie skąńczyły i OWNED :p
Kin_Yuki
06-01-2008, 23:31
Druidem (nie Kin Yuki'm) padlem i wypadly mi Blue Robe i Guardian Shield, i bp w nim 2k w złocie, 1bp manasow, 1 bp uhow.
DewkoArcanum
07-01-2008, 18:10
Kiedyś przeżyłem małą załamkę po moim noobskim błędzie. Poszedłem swoim 32 knightem ubić draga w kazo. Niestety zapomniałem wtedy otworzyć uhów (były to czasy kiedy nie można było się uhać przez hotkeye). No i ręce mi się strasznie trzęsły i niestety nie przeżyłem.
Jako, że dragi bije się z bronią dwuręczną (w moim wypadku w hammer), więc w backpacku miałem vampire shield i skull stafa, które straciłem i dodatkowo spadły mi crown legi. Jeszcze po tym zajściu chciałem sprzedać swojego G Armora, żeby odkupić sobie bron,tarcze i legi...
Padłem ofiarą thiefa i straciłem również G Armor xD Zostałem w p ammym i boh.. Ale sie odrobiłem po 1,5 tygodnia.
*ZolteX*
07-01-2008, 20:24
Mi wypadł g armor + bp czyli jakies 3~ k ,obsidian knife 2 bp uh, loot :/
Nie lubie padac X(
Svarcolaci
10-01-2008, 15:59
jakoś na dniach straciłem przez zlurowane stado guardów bohy, g arma i 8k X(
Kochanka_Szatana
10-01-2008, 17:03
Ja pamiętam jak około 2 lata temu zaczęłam grać na kyra dorobiłam sie wreszcie crown legsów (co w tamtych czasach było dosyć drogie).
Kilka dni później robiłam runka pod depo ale musiałam skoczyć na chwile do sklepu i dostałam jakies comboprzychodze myślałam ze ktoś mi wyłączył loguje się patrze nie ma moich c legsów!!!!>.> w*****ona poszłam grać na jakiegoś ots'a xd
barteeek
10-01-2008, 17:24
Ja padłem od draga i pleciały bohy
barteeek
10-01-2008, 17:26
Ja padłem od draga i pleciały bohy
Ja jak ostatnio padłem jakiś rok temu i wypadł mi bp i steel bootsy.
Dalej latam bez aola, ale już chyba muszę sobie kupić, bo moje eq jest trochę więcej warte niż 50k.
Boszki i g shield jak na DSach byłem i laga na 2 min złapałem ;d
Mi dawno temu Plate Armor i Dwarven Shield
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.