Pokaż pełną wersje : Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Kurt master of nirvana
28-02-2004, 18:54
Podawajcie tu co najcenniejszego straciliscie podczas smierci...
ja moge powiedziec ze stracilem Platinum amulet ^^
Mi podczas smierci wypadł tylko muj ukochany bp w nim było ponad 20 k ;( Ale odzyskałem to w 3do 5 dni..Wczoraj nabilem sobie 30k expa i mialem super loot ale podszedL do mnie pk i zaczol mnie nawalaci i wypadl mi c-shield;(
Bofedojo
28-02-2004, 19:01
Mi na orc fortest przez laga wypadl k-armor ;( ;( ;(
p-arm i legs jak mnie hunter ubil
Najcenniejsze co mi wypadło podczas śmierci to Dragon Shield i bp, a w nim około 4k.
Master Mazi
28-02-2004, 21:06
A Mi wypadł ładny Crown Shield :P :D
Pan Samochodzik
28-02-2004, 23:14
Mi jedynie co wypadlo to kochany bp i za kazdym razem pelny bp uh i hmm oraz jakies graty. Na razie zninelem tylko 4 razy i zeby jak najmniej.
Rzycze wszytkim zeby jak naj mniej umierali i wypadalo im najmniej
PS. Kolejny temat do nabijania postow???
Zaglada:
Red Skull?????
W śmierci kończącej karierę Zaglad'y straciłem: Crown Armor, Crown Shield, Fire Sword, Warrior Helmet, Platinum Amulet, 4 ~ bp uh i jakieś bzdety w stylu dark shield, black pearl czy crystal ring.
E tam, red-skull deaths sie nie liczą :P
Ja straciłem Crown Helmet... no i zwykle z każdą śmiercią idzie kilkaset bełtów ><
Najwięcej na Behemoth-hunt... został bezpańsko cały plecak bełtow T_T
...BoHy :/
pare miech temu poszedlem sobie na cmentarz poexpowac patrze .. oo biegnie do mnie ds .. ubije go .. strzelam .. pol zycia mu zostalo ... nagle tibia stanela <- lacze siadlo | ping wp.pl Not responding :/ i tak czekalem 10 min .. potem wracam a tam bp uhow zniklo i zamiast bohow zwykle buty,a reszte zostawil :O Ktos mial farta 8)
Sephiroth
29-02-2004, 01:28
Ehh... najgorzy raz to było jak spadły mi bright sword, demon shield i golden armor na raz... zawartość plecaka była w tym momencie nieistotna.
Pan Samochodzik
PS. Kolejny temat do nabijania postow???
Zgadza się.
Crusader helmet i mani AoLs
Chodzi o wartosc monterna czy ile to bylo dla mnie warte?
Jesli chodzi o kase to max Amulet of Loss :) - od kiedy mam ponad 50k w stuff nie wychodze bez niego z miasta.
Jesli chodzi o wartosc w tamtej chwili to byl by to:
Plate set, dark helmet, spiked sword na co pracowalem wtedy blisko miesiaca (mialem cos ok 12-15 levelu).
E tam, red-skull deaths sie nie licza
Zaglada gra na Secura wiec nie ma szans na skull :)
Ale pewnie ma takie szczescie jak ja ze jak ginie to tylko w butach zostaje (przesada - raz zostal mi szalik a 2 razy pochodnia na 4 smierci a potem juz mialem AoL).
Mi raz wypadło dosyć sporo, bo vampire shield, fire sword; w plecaku najwartościowsze to jakieś 3-4 bpki uhów (miałem kicka na jakieś 10 minut pewnego ranka :/ )
<ziefffffff>
Wszystko - red skull (nie, nie jestem i nie bylem pk). Tak wypadlo jak poslalem do "nieba" kolejnego thiefa.
Firesword i dragon shield.
Firehand550
29-02-2004, 10:42
Mi wypadł Crown armor(Naszczęście kumpel z którym byłem (Wogóle go nie znałem spotkałem po drodze) oddał mi )CZyż to nie piękne??
Entar Srebrna Tarcza
29-02-2004, 11:20
Ja jeszcze nigdy nie zginalem wiec nie moge odpowiedziec na to pytanie :)
Ale rozpaczalbym gdyby wybadl mi moj scale arm albo longsword lub dark helmet lub brass legs
Po prosty lubie swoje rzeczy
podczas moich wszystkich smierci stracilem
4-5x dragon hammer 2x skull staff 1x knight legs
nie licze smieci typu plate sety dark helmety beh shieldy itp.
Pani Czarodziejka
29-02-2004, 12:44
Oryginalnie dodany przez Simek
Crusader helmet i mani AoLs
Powiedz mi jak Ci mogly AoLe wypadac? chyba ze nosiles je w plecaku...
Mathayus
29-02-2004, 12:56
ja stracilem
bp warty 10k k axe i darke helmeta na 24 poziomie ale na szczescie mi kolega przynisol
Ja podczas smierci nie traciłem żadnych cennych rzeczy.
Ale dzisiaj w Depo koledze pokazywałem nową tarcze(Dragon) i tu nagle KICK.Ale na szczęscie Friend zabrał tarcze i zaraz mi ją oddał. :))
Mi zazwyczaj wypadaja jakies slabe rzeczy (tradycja jest luk - w takich momentach ciesze sie, ze nie jestem ryckiem z FSem i Dragon Shieldem). Zazwyczaj w bp mam troche rzeczy, typu strzayl, jakies runy, czasem uhy zostane, jak sie nie zdaze uhnac.
a mi za jednym razem wypadl w-helmet i blue robe ;( poszedlem po cialo zginalem i stracilem bp uh X(
Ja strcilem nie wiele ale na moim lvlu to bylo sporo...a mianowicie: 2x double axe;p-legs;ok 2-3K ;(
Lord Tomekk
02-03-2004, 18:11
A mi wypadł Scale Armor i Battle Hammer :/
Lecz to szybko odzyskałem :)
Scale Armora znalazłem w Kazoorze na środku królestwa ;)
A hammera kupiłem o 50 gp taniej.
I jeszcze wypadł mi Bp z stell shieldem oraz i 50 gp :(
(Waliłem Wild Warriora i runy mi sie skończyły :P miałem 55 hp i mie PyKneli :)))
Mi wypadł bp sd i 5 i 2 sd blank runów.Ale mówi się trudno.4840 minut poszło na marne ;( .
Pall nocy
02-03-2004, 18:58
Mi c-helmet X(
mi wypadl kiedys skull staff , p legs i c shield
bylem zalamany :/
Nie denerwujcie mnie niedawno straciłem fs :(
a mnie przy 8 zabiciach wypadl tylko bp i raz szaliczek:)
wiec nenazekam na duze straty:D
Tychanowicz
05-03-2004, 17:40
Witam,
Kiedyś trenowalem na Foldzie i Fire Sworda mialem schowanego w BP.Nie wiem jak ale zginalem;((Noi FS poszedl sie rypać.UH maker poszedl w ruch i w 1 dzien nadrobilem straty:P
nightkin
05-03-2004, 19:51
Ja raz (laagggg) stracilem k-seta (plecak pomijam), na szczescie bardzo malo ludzi chodzi do Dwarfcatraz wiec nie mialem problemu z odzyskaniem sprzetu :)
Aha, kazdemu kto chodzi do wiezienia radze nie zamykac drzwi na klucz, w wypadku smierci moze byc klopot z wejsciem :P
Swoja droga to najbardziej mnie dziwi to, ze przez moje wszystkie smierci ani razu nie wypadl mi luk/kusza ani amunicja :) (a np. scarf wypadal w 90% przypadkow)
-mi polarny-
06-03-2004, 16:24
Mi podczas smierci wypadlo prawie wszystko(oprucz broni)buty,backpack,tarcza,hełm,ale najważniejsze soł spodnie bo mialem je zadarmo i musialem kupic za 1 i puł k ;(
Wczoraj mi wypadł SS :/ 20 k w plecy niestety.
AoL przydatna rzecz :D (dobrze ze nie demon shield kochaniutki )
hmm... mnie zajebal szkielet na mass kicku, wylecialo mi fire axe co na ruberze kosztuje okolo 50k :(
Mi na rooku wypadl luk myslalem ze sie rozplacze :D
----
Jak by to bylo gdyby...
a ja teraz zacynie:
Podczas smierci straciłem iron helmeta i z 20 gp
ale było gorzej zwykle trace kilka runów z 400 gp ale najbardziej bolą mnie straty w exp.
Cerverius
07-03-2004, 22:31
Raz gdy zabił mnie zlurowany GS straciłęm cały bp hmm
:( w ręku miałem łuk a w plecaku oprucz bp hmm miałęm Dwarwen shield i scimitar :( też straciłem :(
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja wlasnie zginolem i zostawilem po sobie plecak GFB i HMM kilka Sd oraz mojego kochanego Fsa :(
Mi tam wypadł Spike Sword (a przez tydzień na niego kase zbierałem) i BH shield no i bp w którym mialem śmieci wartoci 1k. Oy dużo to dla mnie było...
PS. Po tej śmierci stworzyłem nowego sorka i gram nim teraz :D
jak raz mnie hunter ubil to mi wypadł mój ukochany firesword
Mi jeszcze nie wypadło nic wartościowego ale straciłem kiedyś 280 gp. 8) ;)
seksik ; palaś
16lv
8lv mag
skills : 35/35 (słabo :D )
trimera ; carlin , ab :P
Naszczęscie nic z mojego EQ jakiś tam bp z kasą kilka protection amulet....Nic wartosciowego.
Ja traciłem 3x spikesword, kilka razy BP prawie nic nie warty, raz BP warty 2K, czyli nie AŻ TAK źle.
Ja włąsnie znów padełem. Zabił mnie paldyn na 33 lvl i stracilem k-armora i d-shielda :(
Ku...........(dalsza część wypowiedzi skasowano po ocenzurowaniu)
Vanhelsen
13-03-2004, 18:41
Mi wypadł mój ukochany FeSik ;( 4 dni stałem pod dp w ab i tylko uhy na sella robiłem :D
ja najcenniejszegoc o straciłem to aol, a wczesniej to ds,wh i skullstaf na gs'ie ale to było dawno, hmmm, jakieś 2w lvle temu :P
Lord optyk
13-03-2004, 19:41
MI najceniesze wypadly plate legsy x2i dh ale i tak je odzyskałem wiec nie było tak żle :D
Loozaczek
13-03-2004, 20:19
... nic mi nie wypadło w sumie.... chyba ze p legsy, daaawno temu :)
Boze kochany jak slysze co wam powypadalo to mi zal du** sciska
Nienawidze Newbie(za to pewnie dostane po plecach od was)
jak slysze lamety w stylu (tydzien na spike zbieralem,albo -moj kochany fs)
wszystko bym oddal ze swoich gratow gdybym mogl sie wykupic z chociaz jednej smierci,WSZYSTKO,moja najwieksza strata,c armor,warior helmet,d shield,p ammy,i kupe runkow w bp,oddalbym jeszcze c legsy i brighta gdyby mnie nie zabili wtedy.
Wiecie dlaczego???Bo w noc wyciagam 30 k,juz na 20 poziomie,a do 20 poziomu dochodze w 5 dni(rekord 3 dni)a kazda smierc boli jak cholera.ostatnio trenowalem sobie i dead,koles ma rooka,najlepsze jest to ze nic nie stracilem,a oddalbym wszystko co mialem na sobie,gdybym mogl cofnac deada,
Bofedojo
13-03-2004, 21:36
Oryginalnie dodany przez Kraus
Boze kochany jak slysze co wam powypadalo to mi zal du** sciska
Nienawidze Newbie(za to pewnie dostane po plecach od was)
jak slysze lamety w stylu (tydzien na spike zbieralem,albo -moj kochany fs)
wszystko bym oddal ze swoich gratow gdybym mogl sie wykupic z chociaz jednej smierci,WSZYSTKO,moja najwieksza strata,c armor,warior helmet,d shield,p ammy,i kupe runkow w bp,oddalbym jeszcze c legsy i brighta gdyby mnie nie zabili wtedy.
Wiecie dlaczego???Bo w noc wyciagam 30 k,juz na 20 poziomie,a do 20 poziomu dochodze w 5 dni(rekord 3 dni)a kazda smierc boli jak cholera.ostatnio trenowalem sobie i dead,koles ma rooka,najlepsze jest to ze nic nie stracilem,a oddalbym wszystko co mialem na sobie,gdybym mogl cofnac deada,
Po 1.FS lub Spike Sword jest wiele wart, a napewno więcej niż wypowiedziany przez Ciebie plate armor.
Po 2. Każdy był newbie i nawet Ty nim byłeś, bo nie mogłeś zrozumieć odrazu tej gry.
Po 3. Nie każdy w noc wyciąga 30k ani poziomu w 5, bo nie każdy jest takim maniakiem zapatrzonym wielkimi oczami w ekran monitora. (w nocy się śpi, a nie gra w komputer [nie zrozum tego jako źle, nie chce Cie pouczać tylko mówie :P ])
Po 4. Żeby nie był offtopic to straciłem knight armora i dark helmet.
Chyba chodzilo mu o to ze je uzyl jak umieral ;)
Ja najcenniejsze co stracilem podczas gry(deda) to k-armor ;( ;( .Niestety PK go nie zwrocil i dlatego teraz siedzi na rookgardzie
hell gate + ds + lag = dead, no i stracilem klucz do hell agte i c-shield :(
piotrek1000
14-03-2004, 19:34
Mnie ostatnio pk zabili na foldzie i stracilem nowiutkiego serpent sworda za 4k ;( ;( ;( ;( X(
MI bp( A w nim f-rod,kase i inne duperele)
a mi wypadl bp bylo tam duzo rzeczy 200gp chain armor na sprzedasz i inne ale byl kolega i mi wszystko oddal :)
mi z lepszych rzeczy wypadl c-arm a innym razem c legi lecz wszystko odzyskalem dzieki pomocy kumpli.
o dedach gdy tracilem d shield czy k axe nie wspominam
czesc Kurt! (kolega)
Mi równiesz wypadl platinium ammy gdy zdinolem na dragonku :D (kink :( stracilem 2 lvl i to mnie boli :| )
dla mojego kolegi z antici wypadl :golden armor ,boots of haste .........bp sd.............bp uh................war hammer 2x fire sword itp.
heh
aha i jeszcze jedno ....................metal rządzi!!!!!!!!
Sir Zydek
21-03-2004, 12:20
To już było kiedyś ale było wypadło mi wtedy k-armor i fs.A moj kumpel na POH zginal i zgubil Boh-y i jakis noob na 12 lvlu je zabral i wrypal sie z nimi do tej dziury za świątynia gdzie gs i jeszcze cos jest. :) aha ten kumpel 51 Lvl i jakis koles mu powiedzil ze tamten noob tam wpad.Jescze pewno ruszl sie tam w tej dziurze i nieszczescie chcialo ze nie zginol na ropce bo tak by odzyskal bohy a tak nima i swiat sie zminia . :))
Toony Knight
21-03-2004, 12:39
Wypadł mi fs - w dzień po zakupie nie mam nic kasy i wogóle ostatnio tyle zgonów miałem ze szkoda gadać :( ale jakoś sobie musze radzić.
Byłem se spokojnie na slime (sorc 12) a tu bah i przez pszypadek wlazłem za blisko siedliska tych zasranych (slime)no i oczywiscie zaczeły się rozmnażać i mnie otoczyły(miałem wtedy na sobie p-set,fs,g-shield i w-helmet)i oczywiscie los sprawił ze wypadł ze mnie fs i w-helmet)oczywiscie odzyskałem to z kumplem i było good(ale miałem cykora ze ktos mi to zwinie ;( )
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn
Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag
<na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k>
Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn
KaNaR'os
21-03-2004, 16:48
Mi myszka zalamiła i wrzuciłem kumpla golden armor do bagna. Ale sie z nim ugadałem i dałem 2 crown armory, kture mu wypadłym w orc fortess na queście (nie chodzi sie z bp pełnym crown armorów) :P
wracałem z cyców i zachciało mi sie isc na orki....i spotkałem Barserkera.... w bp miałem halberda(400gp), 2 runy uh(200gp), jakieś 200gp, i z egp wypadły mi p.legs...... czyli straty ok 3k..... :/ ....że nie wspomnie o skilach i exp....
Super Elite Knight Funekib
21-03-2004, 19:06
Mi wypadł crown armor, ale nie można się łamać.
boh i f-axe w czasie hunta na pk, kolega we mnie z UE walnal xD, ale rzeczy odzyskalem naszczescie
Hehe tera kolej na mnie :). W sumie na dedach moich dwóch postaci (knight teraz 30 lvl & sorc bodajże 27 lvl) straciłem:
K-set, C-Arm, C-Helmet, C-shield, 3-4* FS, Blue Robe, Bright Sword, od cholery runów (2 BP SD, 4-8 BP UH, koło 3-5 BP GFB i jakieś 10-12 BP HMM'ów).
Czyli straty w sumie koło 200-300 k. Bo to się rozciąga w czasie. Drobniejszych rzeczy nie liczę w stylu p-seta czy innych. A o ukradzionych lootbagach nie wspominam :).
BTW, gram na Securze.
najcenniejsze rzeczy jakie stracilem podczas mojej kariery w tibii,to c set v shield w helmet i takie tam ale nie bylo to podczas deda tylko hacka :( .
Wychodze sobie z tahis ( na roty ) a tu jakis gostek udupil mnie jak muche w kiblu z GFB. Stracilem wedke, scale armor i troche kasy . Slaby bylem... ;(
[...]i za kazdym razem pelny bp uh [...]
No coz... troche dziwnie... Ale, powiedz, gdzie padasz?? :P
Mi wypadl k-arm, plecak SD, 3 plecaki HMM 1 plecak GFB. Przez nieuwage, myslalem ze jak mam niewidzialnosc to zaden z tamtych potworkow mnie nie widzi :P I mnie ghoul powoli pojechal jak bilem dsy :D
Melnorica
28-03-2004, 18:52
Ja miałam małą sprzeczke z jednym polakiem, jakiś typo z red skullem wmówił mu (temu polakowi), ze ja zabiłam jego kumpla [a miałam wtedy 8 lvl i skille 18/20 (czyli wyszłam z Rooku)]. No i ten polak uwieżył temu z red skullem, jeszcze nagadałam gościowi (czyli prosiłam sie o deda). Po czasie poszłam na trole i 'You are dead.', dopadł mnie jakis gość na 30 lvl. I nie wiem jakim spodobem, ale jak się zalogowałam to nie miałam nic z eq, czyli wszytko mi wypadło... // wtedy zmieniłam postać ;p //
]v[ichal
28-03-2004, 19:49
Mi wypadło najwiecej podczas zgonu z hunterem . Nie wiedziałem ze to takie dobre i sie przeliczyłem.Stracilem wtedy 300 gp,fishing rod i bp ih'ów . Mialem wtedy 9 lvl
Wypadł mi Seprent Sword ale tak hamsko że.. X( X( X( X( eXpie na ghostlandzie mam już wychodzić nie mam many na exana pox dochodze do wyjścia a na rope place nawalone śmieci odkryłem to a scorpino się zbliża zawsze prawie miałem go na jeden strzał a tu dup mnie ukosił;/ ide łowić ryby a tutaj za mną banda biegnie żeby lootbaga dostać i zignałem X(
najcenniejsze co mi wypadlo to byly k legi, gdy padlem na gs'ie bo sie kurwa wtedy server sypal ;(
ale dobrze ze istnieja jescze uczciwi ludzie bo dostalem parcelem bp i k legi :)
L..i..S..e..K
03-05-2004, 18:44
Najceniejszy ? Chyba Serpent , na 14 lvl chciałem wziąć ~5 soldków na klate ale mnie otoczyły i dead. ;(.
Mi wypadlo golden arm, legs crown, tower shield, royal helmet, bright sword, BoHy poprzez red skulla ;( ;( :baby:
Ja miałem wała gdy byłem jeszcze szczylem:D miałem wtedy 9 lvl i szłem z Venore do Carlin:D:) miałem w plecaku ok.500 gp, zabił mnie koleś:(
A mi wypadl fs i to dwa razy od zlurowanego guard'a.... Teraz od ponad 12 lvl'y (odpukać !!!) nie było dead'a (uhy mają wielką moc :)))
Mt'chester
04-05-2004, 18:55
Najcenniejsze co mi wypadlo to k armor i fs za jednym razem ;( a zbieralem na to 1miesiac ehh...
yyyy... plate legs,1600 gp i stracilem bag z 8 halberdami (tak.. pk pod sklepem w thais)
Prawdopodobnie rozśmieszę większość z Was,bo z tego co czytalem to straciliscie prawdziwe cacka,ale ja smucilem sie gubiąc dark helmet... ale wkrótce udalo mi sie go kupic,wiec spoko!!!A wlasnie dlatego nie kupuje na razie drogich rzeczy-wypadna i klapa finansowa.A jak niedawno wypadl mi plate armor to niemal to olałem!:king:
]v[ichal
05-05-2004, 20:42
ehhhh ostatnio zginolem , bo mnie DSy otoczyly i stracilem c-helmet , i g-shield :((( straty okolo 11K
Real Finuko
05-05-2004, 21:43
Ja straciłem plate seta:(
5 guardów sie na mnie rzuciło:P ;)
L..i..S..e..K
05-05-2004, 22:06
Oryginalnie dodany przez Real Finuko
Ja straciłem plate seta:(
5 guardów sie na mnie rzuciło:P ;)
Mam pytanie , czemu kłamiesz ?? Sprawdziłem cię 8o!!
Wracajac do tematu ostatnio zgubiłem 2 Fire Swordy ;(
i Plate Legs ;(.
Edit: Takie wałki to możesz dziecią z przedszkola strzelać. I nie wiem czy by cię nie wyśmiały.
Dokerx from Secura
05-05-2004, 22:19
powiem krótko: AOL jakze mogly by byc to cos lepszego
ja na dragu stracilem guardian shielda ale moi dzielnik koledzy dobili smoka i oddali mi rzeczy :D, dzisiaj znalazlem fs w plecaku jakiegos ziomka, ale musialem mu oddac bo mnie poprosil (mial 30 leveli wiecej :p)
hmm Ja jak se stałem pod dp po duelu... z 19 hp ktos mi podszedl (teraz na rooku) 1x mi z hmma za 11 ... to ja mu z sd :p 136 n/c... potem mnie dobil wiec Ekhm...
wypadlo mi :p
-k armor
-c helmet(gowno ;P)
-2bp sd
-moje kochane kalosze :p hrhr
pozatym spadl lvl
i mlvl X( na ktorego wydalem przed godzina 30k!
wiec nic praktycznie nie stracilem....
Bigvirus
06-05-2004, 18:13
Najwiecejj to mi wypadly 2 itemki vampire shield i briht sword naraz......To byla dla mnie wielka strata...
Dawno temu
DSM, vamp shield, 12 bp SD , 5 bp UH, 6k
pozniej odzyskane dzieki szybkiej akcjii (dobrze ze nikt nie poszedl na dle ;p)
potem zamiast wydac kase na AoL kupilem b-robe i jak nie mialem AOL nosilem b-robe Warrior helmet i dragon shield jak mialem DSM RH i vamp (pozniej demon)
Mi kiedyś plate armor wypadł :( , może to nie jest przedmiot watry opłakiwania, ale na 12 levelu byl moim najleprzym, poza tym mialem kilka runków w placaczku.
;( mi kedys wypadl nowiutki nobe armor (kupilem go pół godziny wcześniej) :( to było straszne......
Miotacz Kiszonki
07-05-2004, 19:16
ja straciłem warrior helmeta :P
A mmnie otoczylo pelno orc warriorow a na dodatek walilo we mnie chyba 3 orki spearmany i stracilem k-legsy i spike sworda X(
Ale juz to odzyskalem ;)
kubusiek
08-05-2004, 09:41
mi wypadlo... niech pomysle... juz wiem 3k + p-set ;(
ale to byl bul
Voltimor
08-05-2004, 12:34
Mnie 2 bp hmm pare uhówi sd i plate legi jak na mnie 3 archery wyskoczyly :(
Voltimor - sorcerer 21 lv 30 mlv Eternia Ab'Dendriel (sprzedane;p)
Vinisto - sorcerer 18 lv 26 mlv Azura Ab'Dendriel <--- new char
A mi podczas śmierci wyleciał P armor:)
W helmet i bp uh i jakieś śmieci razem warte koło 12k ;D
Ale później raszlo wielko duszny sknera który znalazł moje ciało sprzedał mi wh za 6k :P zamiast dać za free bo w końcu to on znalazł all :P
Btw: ta śmierć przez Gs (na poh) była jakby kogoś interesowało pallkiem :P gs pod tempel ja szlem gs mówi hi ja hi leje ma żółte ja mowie bye i nie mam neta :D
mi wypadł kiedyś serpent sword :(
miał wartość sentymentalną ;)
she_devil
08-05-2004, 19:17
ha, a mnie nic nigdy oprocz bpow nie wypadlo :)
Mi jak dotąd wypadl serpent swordi beholder shield ;( ale nie płacze innym gorsze rzeczy wypadały. :)
Main Vegeta
08-05-2004, 21:16
Hmmm.... nie sobie przypomnę.....w moim przypadku będzie to vampire shield ;( jednak poprosiłem kolegę i odzyskałem go puzniej :P
mi raz wypadł giant sword i crusader helmet :( po tym jak mnie pier****** pk zaj****.
Mi vamp shield , crown helmet , fire sword (ktory był w bp bo robiłem runy) a w bp było 5k i runy na kolejne 5k. Łączne straty - 75k~ ;(
MI wypadl moj pikny k set i bp lootu na 6 k okolo heh wiem ze to nie dla wszystkich duzo ale ok 30 k to dla mnie sporo ;(
Avanti Sorcerrer
10-05-2004, 07:50
AoL ( ten stary ) 8)
A takto ostnio Bright Sword :P ale odzyskalem fastem
Shockker
10-05-2004, 17:23
A ja nie mam czym zaszpanować bo mnie wypadł Plate Armor.
Dark Templar
10-05-2004, 18:44
Przez to, że byłem afk zabiły mnie 2 minosy i 1 orc warrior. Straciłem świeżo kupionego k-armora i bp uhow ;(
Kpt. Meszkoni
13-05-2004, 20:50
Zabili mnie trzy razy. ;/ Za każdym razem wypadał mi Backpack, a w nim: ponad 350 gold, trochę jedzenia (;]), Studded Legs i jeszcze kilka pierdółek. Wiem, że można oddać żeczy do Depo, ale nie wiem jak z niego korzystać. Gdyby ktoś się znalazł, kto mógł by mi wyjaśnić jak korzystać z Depo, był bym wdżięczny. ;)
Pozdrawiam.
idziesz do depo
masz takie skrzyneczki
otwierasz
tam masz locked
otwierasz to i wkladasz tam zeczy
nic ci z tamtąd nie zginie
Ja sobie pewnego wesolego dzionka ide ide nagle jakis palek mowi:wanna train? ja ok. no to rzeczy wsadzilem do depo i ide. jakimis meandrami polazla ja w train eq to mnie dziwka zajebala(z kolega). mowi sie trodno, stracilem knife i z 15k expa (no i skile-najt). Po godzinie zabilem jakiegos pk(debil probowal zabic mojego kolege, mial czache no to dead :) ) ide se ide po 10minutach jakis missclick;/ ale trodno nikt sie nie czepia. zabilem kolesia, wienc czacha byla i byla... nagle jakis del toro podszedl (nicka nie pamintam, najt, wtedy 48lvl ja chyba 23) i pedal zaczyna mnie bic. ja sie ihuje zostawia mnie. po minucie wraca no i dead. Patrze: niema drag szilda... qrwa;/ poatrze nizej... niema k amora! (mialem od 10min przed zabiciem tego pk).... no i fsa tez nie bylo... ale teraz mam juz nowa postac ^^
najlepsze co straciłem to był FS (kupiony godzinę wcześniej ;( )
Palisanderos
18-05-2004, 20:46
Mi wypadl jakis tam bh shield, p-legsy, plecak pelen kasy gp of hmm, bag z roznymi runami, ale najgorszy byl , bp of sd to byl moj 1 bp of sd nazywal sie pali junior tak go kochalem ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Pogormiak
20-05-2004, 14:58
A ja to mialem...
Blue Robe dopiero co kupiony. Na huncie na guardach mialem laga i... puch! :) zdechlkem i oprocz tego stracilem tez 100 k expa buu ale to bylo poprzednia postacia :D
V.E.N.O.M
20-05-2004, 15:08
wypadl mi M16 z granatnikiem M203:D:D:D a na serio luk i caly plecakstrzal wiec stracilem cala sile ofensywna
Oryginalnie dodany przez V.E.N.O.M
wypadl mi M16 z granatnikiem M203:D:D:D a na serio luk i caly plecakstrzal wiec stracilem cala sile ofensywna
Zastanow sie co piszesz:
Strzala wazy 0.7oz, czyli plecak strzal wazy 1418oz (2000*0.7+18) czyli zeby to podniesc musial bys miec ok 70 lvl, a wtedy strate 3-4k ciezko nazwac powazna strata.
To było na początku mojego chara....sword i shield no i trohe kasy a było to łacznie koło 12k więc nie było tak źle :D
hmm
z tego co pamietam to najcenniejsza zecza ktora stracilo byla blue robe:) ktora notabene stracilem 3 razy:/a razem z blue robe raz mi polecial skul staf czyli 30k w plecki:D od tamtej pory przestalem grac ta postaca:]
Externus
24-05-2004, 18:27
30 bp uhow zalicza sia pod te kategorie??
Gram na calmerze więcj PK mnie mogą w d*pe pocałować :D
Trenowałem z rotami i schowałem do plecaka p-set warrior helmet- dragon shield.Byłem afk przyszły trzey roty i zginąłem:) straciłem wszystko
Został mi tylko club i wooden shield(Dobrze wspominam te chwile) ;(
:/ ja stracilem blue robe przez pieprzo**** pk :/
Master Zonta
25-05-2004, 20:34
Ja mialem strasznego farta
na 10 lvl knighta mialem kicka
i mnie wywalilo :( i byl ded ;(
i miale k seta,gs, warrior helmet,platinium amulet
I NIC NIE SPADLO SKAKALEM Z RADOSCI
bo nic kasy na dedpo nie mialem :D
The_FaLLen
25-05-2004, 20:42
Ja mam jakąś dziwną sytuacje bo ostatnio raz zginołem i nie mi nie wypadło potem na następny dzień zostałem Pknięty i znowu nic mi nie wypadło (tylko backpack) 2 dni pozniej znowu mnie pekneli i straciłem tylko pusty back pack (ja to mam szczęście) : )
Olorin Mithrandir
25-05-2004, 20:45
Moje ukochane Plate Legs... Chyba ze trzy razy :P.
k arm i bohy z plecaka .... dla tego niegram narazie w tibie
Pixoholik
26-05-2004, 00:44
:D
royal helmet golden armor i bohy X(
res kompa na guardach ;(
Wannodup
26-05-2004, 11:41
Normalnie jak gine (coraz rzadziej ale jednak) to trace backpack i po jednej rzeczy z equipa max.. wczoraj zaliczyłem przy zwiedzaniu nieznajomych mi miejsc spotkanie z gs'em na ghostlandzie. Powiem tyle, straciłem level, magic level, noble armora, plate legsy, beholder shield, backpack ebomb, backpack hmm i backpack gfb :D no niezupełnie straciłem bo po szybkiej akcji ratunkowej całość odzyskałem :)
Trzciniak
26-05-2004, 16:43
Mnie raz jak palkiem grałem cmentarzu wypadla nowiuska k armor, kupiłem ją na jakąś godzine przed zgonem. Załamka a było to cmentarzu koło poh, dsa tłukłem i nagle freez, tylko patrzyłem jak mi hp ucieka, tak po 120-140 :))
Teraz to sie usmiejecie bo ja stracilem bp i 200gp, brass legs, i foshing roda :] nie gralem za duzo wiec nie mialem dobrego ekwipunku :]
Mi to spadl k-armor.... niby to nic takiego ale dla 14 lvlu to sporo:( a szczególnie, że kupiłem go i poszedlem na Soldiery, było ich za duzo na raz i padlem:( a teraz mam wyzszy lvl(sporo:) ) i crown armor i jestem happy i mam nadzieję, że mi nie spadnie;P
a mie najcenniejszy to wypadl plate armor....
ale tu nie ma nic do śmiacia ..... dla mnie plate armor to duzo ;(
Toony Knight
28-05-2004, 09:09
K armor + bh shield + serpent sword kiedyś dawno.
6 bp UH+k armor+k legs jak mi zalagowalo przy 3 smokach jeszcze na lunarce.
EDIT zanim kupilem k legsy przy kazdym deadzie tracilem p legs* to jakas ich specjalna wlasciwosc czy jak?*
Dracools
29-05-2004, 11:52
mi tam nic specjalnego oprucz 1\2 bp hmm pare uhuw 1k golda i jakiestam duperele... bardziej mnie wkuza to ze jak gine to trace expa
mi jak bylem na rooku wypadla raz mace drugim razem brass shield i 3 chain armor . myslalem ze jak cos mam na sobie to nie zniknie :( ;( ;( :(
Artur-Knight
30-05-2004, 16:23
Ja se trenuje skille włozyłem k-axe do baga i trenuje hand axe
poszedłem na chwile wruciłem po 15 minutach i patrze wylogowało mnie, zaczynam sie logowac i patrze jestem w świątyni bez baga i z hand axe w ręku.:O
zdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnr
Mi ostatnio spadlo wszytko bo miałem czerwona czache i mnie zabili a stracilem k armora p legs crown helmet serpenta i beholder shielda niby slaby srpzet ale na chimerze cos wart
kaminiak
30-05-2004, 20:51
A ja stracilem swiezo kupiony crown armor. Szedlem z dp Carlin (gdzie kupilem c-armor) do dp w Ab no i d**a pk mnie dopadl ;(
Pantoflarz
02-06-2004, 18:50
a mnie zabil pk i wyapdl mi vampire shield oraz bp SD'kow ;(
Mi ostatnio wypadl skull staff i blue robe na dragach na edron ale szybko wrocilem i nikt mnie jeszcze niepozbieral :)
Ze mnie jak mnie shackowali to wypadło dosłownie wszystko, nawet rzeczy z depo mi wypadły, wleciały do parcela i zostały wysłane do jakiegoś gościa. (kwa mać)
Prawie przstałem grać, ale wziąłem się w garść, bo na szczęście wszedłem i zmieniłem hasło na czas, więc byłem bez red skulla (uffff). Goły i nie wesoły, ale bez red skulla.
/A tak kiedyś jak miałem całkiem mały lvl to wypadła ze mnie dopiero co zakupiona guardian shield :/
/Kumpel mi na drugi dzień kupił dragon - z własnej kieszeni wyłożył 12k :)
;( A mi wylecialo p-legs i g-shild (PK 4 SD i po mnie )
;(
Koobamaster
06-06-2004, 17:35
Mi wypadło, jeszcze niedawno bo w sobote (05.06.04) c - helmet, p - legs, g - shield. niby nie dużo ale graŁEM druidem na 13 lv. zginołem 3 razy (Przez takiego goscia Huded, wcioł sie do treningu on i jeszcze jeden gosc , ale z nim nie chciałem trejnic a z tamtym gosciem tak i zaczalem trejnic a zapomnialem go zaprosic do party. Wtedy tamten gosc zaczal krzyczec ze ja pk, zbiegli sie ludzie i mnie zabili 3 razy pod rzad!!! stracilem 2 poziom po 2 skile, 3 magic poziomy i wyzej wymieniony sorzet :( )
Genesis 007
06-06-2004, 18:43
Najbradziej ucierpialem gdy padlem(i to przez jakiegos kretyna,ale niewazne) to utrata steel botsów i Royal helmeta ;( ;( Myślałem ,że zaraz idę się powiesić :/ ;(
druid kevin mysz
06-06-2004, 21:04
Mi wypadl plate set bh shield dark helmet c_mace wiem ze to smieci ale to moje smieci kturych ja uzywampoprostu lubie swoje rzeczy ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Sir Derman
06-06-2004, 21:21
Na kicku świeżo po zabiciu 6 Skorpionów w małym pomieszczeniu (Ghostland) straciłem BP (koło 3-5 K loot) i C-Armor (Na Lunie kupiony za 40K)
mi podczas deda :) wypadł fire sword i dragon shield za jednym razem :( :( :(
troche sie załamałem i przestałem grać
ale po jednym dniu nie wytzrymałem i wróciłem i juz odrobiłem straty :)
Elendart
09-06-2004, 19:53
mi wypadl:
plate set :( :( :( :( :(
a potem szalik :(
Mi podczas deda niewypadlo zbyt wiele, najwiecej to firesword. Ale zato w 1 dzien stracilem naprawde bardzo wiele.
Jak zrobili nowy serwer to sie przenioslem z nova na azure i tam teraz gram, i wiedzialem ze nie bede gral juz na nova wiec stanolem w dp i zaczolem ryczsc na caly glos:P ze daje eqp ze free. Najpierw nikt mi nie wiezyl wiec jak poszedl Dragon shield to po chwili okolo 20 osob juz stalo kolomnie i tak poszlo kilka bh z rukami sd, 5k , p-set, jakis sword co miale w rece i wszystkie smieci w dp tak mysle ze stracilem okolo 30+k :D ale watro bylo popatzec jak lodzie sie prawie zabijaja o muj eqp 8o
supersonic
10-06-2004, 20:12
Najgorsze co stracilem to byl fs (fire sword) za ktorego jeszcze nie oddalem kasy (9k) pomyslcie jaki to musialbyc koszmar ;/ (chodzilem z two-handedem) ;(
Klusek07
11-06-2004, 00:11
heh ja tak duzo nie stracilem w sumie p-set, stell helmet i dwaven shield, i co z tego jak caly dzien treningu poszedl sie jeb... moze nie bede konczyl, po oc sie denerwowac X( X( X(
:baby: :baby: :baby:
Lolita kosmita
11-06-2004, 08:58
Mi raz wypadl Serpent sword razem z p-setem a do tego back pack z 3 k :(
Jak byłem z kumplem na demonach to ja złapałem laga a on zginął jako bloker i wypadłmi MPA(magic plate armor) potem przez 3 miechy nie grałem bo byłem w depresji i mało sie nie rozpłakałem :(
Serdelek
12-06-2004, 17:46
To widzę, że ja miałem na razie szczęście 8) bo mi jak mnie zerk dorwał to wypadły ze mnie plate armor i c-mace, chociaż to też jakaś strata :(
mi wypadlo k legs i crusader helmet :( :(
ja stracilem (jescze na rocku)
bp a w nim:
ok 300gp
klucz jakis(niewiem jaki)
19meat
cheese
viking helmet(chcialem sprzedac)
mace
Vihobefa
14-06-2004, 18:25
X( a mi wypadl AOL :P i po tym mialem dosyć AOLi i chodzilem z DSM, Rh bohach itp bez AOLa przez ponad miesiac ;) i jakos przezylem
Rubera- Vihobefa- Royal Pally- lvl 42 mlvl 16- 84/70
HAcked (rzeczy stracone ponad 700k w plecy , ale postac odzyskana)
chwilowo emeryt
Van_Waterflew
15-06-2004, 20:39
a mi caly backpack fishing roduw (szlem do depo w thais sprzedac towar a tu nagle puff bach ech guildia mi wyskoczyla pk'akersuw i ciach prach min) a od tego czasu juz nie sprzedaje wedek!!!!!!!!!
U mnie wypadło: k-legsy (25k), warrior helmet (9k) oraz bp - a w nim : 2bp uhów (4k), bp GFB (2,5k) i 2bp HMM (2k) no i jakieś 5k w loocie X(
Ale szybko wszystko odzyskałem :)) :)) :))
Miałem kase na fsa wyszedłem na chwile z depo a tu koleś puścił UE i mi napisało You are Dead. ;(
No i straciłem 10k i 1 level ;(
Mi wypadł P-Legs i Dark Helmet
Pasorzytek
19-06-2004, 21:54
kurde a mi poszlo 10 bp sd :| trafilem na mass pk :| ;(((((((((((( stracilem lvl :| łeeeee.... niegram w tibie :((((
Steel Mike
21-06-2004, 07:51
Ja 2 razy straciłem dwarven shield, ale po stracie drugiej zacząlem używać broadsword i wyszło mi to na dobre. Jednym ciosem potrafie orkowi wariorowi odebrać 50 hp (13 lvl 38/33)--->skile coś koło tego, nie pamiętam.
Kadmilos
21-06-2004, 11:32
Ehhh...
Jak ja padlem(majac red skula) to wypadlo zemnie crusade helmet blue robe c legi bohy skul staf i demon shield oraz p ammy do tego bp z 3 bpuh 2hm i 1 sd :/
mithrandil mag
21-06-2004, 22:29
a mi wypadl bp , a w nim bp hmmów , 4 gfb, 400gp, i p-legsy
Zgony:
1)Skull staff
2)blue robe
-potem odzyskałem all i hack^^
3)Plate legsy latałem do 20 ze studded bo mi się kupowac nie chciało:P
ja narziue jawięcej zadedem to stracilem p armor i war hamera
ja mam dopiero 8 lvl i mi wypadlo przy deadzie dwarven shield 100 gp winogrona mieso rybki i carlin sword
Niewidomy Jasnowidz
22-06-2004, 14:08
Mi tez wypadł platnium ammy :/ Chyba ze mozna zaliczyc Aol i 400k+ expa ? :)
mialem 18lvl ledwo zrobiony i cieszylem sie ze wlasnie kupilem sobie K-set`a ide na ghule zchodze na dol a tam jeb jeb i jestem dead- przy zejsciu byly 4ghule i 3 scorpy, loguje sie i nie mam K armora :/ az mi sie ze zlosci rece trzasly ;(
Ja straciłem GS. ;( 2 dni go tylko miałem ;( ;(
Stracilem P-LEGSY i BP HMM.... tak samo 2 dni mialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fortus Palladyn
28-06-2004, 15:36
a mi najcenniejsza rzecz ktora wypadla, to brass legs i bp z 700 strzalami ;( ,a tak jak padałem to same graty wypadaly
Pawel Dragoon Heart
28-06-2004, 18:28
chlip chlip ak porzedłem z ertaiem na Dravy to bylo klopoty on sie schowal na nizymym poziomie chlip chlip a ja poszedłem go ratować chlip chlip drabina byla otoczona dravami i rotwormami ;( ;( ;( ;( ;( Starciłem moja wendke ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Najcenniejszym sprzętem jaki mi wypadł były: Knight`s armor, Knight`s legs,bp HMM,bp UH oraz crusader helmet ;(
Thorivol
28-06-2004, 21:02
To bylo straszne, nie moglem sie zalogowac na tibie wiec uzylem wspomagacza (proxy), odszedlem sobie na chwile , ciutke sie zasiedzialem. Wracam a tu mnie wywalilo juz dawno. Loguje sie a tu patrze ze jestem w swiatyni!!!. Nie mam: plate legs, plate armor, BH shield, Spike sword. Potem szybko lukam na tibia.com i widze ze nie zabilo slime! Mozecie sie smiac z tego ze jestem wnerwiony ze mi cos takiego wypadlo ale ja mam 15 lev palkiem!!! :(:(:(:(:(:(
Aragorn syn Arathorna
29-06-2004, 09:15
Mi wypadł bp hmmów i p-legi ... a no i jeszcze prawie 2k
Norticus
29-06-2004, 23:37
Ja stracilem blue robe... plecak uh... plecak hmm... pol plecaka f bomb i pol plecaka fb. :( zalowalem tego przez tydzien.. przez tyle tez nie gralem w tibie stracilem chec :( To jest straszne
Gwynbleidd
04-07-2004, 20:37
AoL :(
Valoria-Zamek kolo AB-Orc Berserker-2 szybkie hity po ~140 = ??????
Utrata Plate legsów i BP UHów....
Mi raz c-legsy ale dla mnie stuff nie jest wazny tylko EXP EXP i jeszcze raz EXP :(;(
Ja jak dostalem laga to przy dragu wypadl mi Fs i Dragon shield :( , naszczęscie w pobliżu był mój kumpel i oddal mi rzeczy :)
Diamentowe Ostrze
08-07-2004, 19:04
Mi kiedys neta odlaczyli na 2minutki. Mino archer zdazyl zalatwic sprawe (na 55lvlu) no i co mi wypadlo vampirek:P ale na szczescie kolezanka z gildii przechodzila i oddala mi itema.
Mialem tylko 6 deadow. Nic nigdy mi nie wypadlo, bo zawsze jak mialem item wart wiecej niz 50k nigdy nie nosilem go bez aola.
Za to jak haker dopadl mnie to odechcialo mi sie tibi na rok. dla scislosci zabral DSM [(mialem go cale 12 dni) i to byl 2 DSM na swiecie jaki wypadl], vs, k set, 100k kasy i smieci, no i pozyczyl jeszcze od kolego jakies 100k... wszystko wynioslo mnie ok 1mil. gp hehehe
mialem na szczescie bardzo dobrych kolegow i pomogli pozbierac mi sie po tym.
tylko gra, mamy sie bawic:P
Oryginalnie dodany przez Prus
Mi raz c-legsy ale dla mnie stuff nie jest wazny tylko EXP EXP i jeszcze raz EXP :(;(
To możesz mi oddać swój stuff:P
A co do tematu to raz spike sword, ale kumpel byl obok wiec mi oddal. I raz jak robilem soibie palka to caly bp of hmms, scale armor, brass legs, soldier helmet (wszystko na raz) i od tamtej pory juz nie gram tym palem :]
Winged Vallor
09-07-2004, 15:27
Mi wypadl fs ;( i k-legi ale szybko to odrobilem :)
ehh Mi wypadl P ammy i gs i brigh sword :D
mi wypadlo pol plecaka hmm'ow pol plecaka blankow 20 rybrk mace dwarven shield i legion helmet moze to i malo ale mialem wtedy 9 lvl sorcem i dla mnei wtedy to bylo baardzo duzo. ale dobrze na tym wypadlem bo exp szybko odrobilem a eq dostale lepsy od kolegi wiec oplaca sie czasem umierac :P
Borysskiewicz777
09-07-2004, 21:50
Ja miałem tylko 1 śmierć i wypadły mi .............8o 8o 8o 8o :)) :)) :)) :rolleyes: :rolleyes: ;) Brass Legsy :P i........ iron helmet 8)
Max co ze mnie wypadlo to blue robie.
Zwykle mam "szczescie w nieszczesciu" podczas deada i nic ze mnie nie wypada.
Wiem ze to prawoe nie mozliwe ale mi sie zdazylo takie cos:
Przez apre 10~ smierci nie wypadolo mi nic oprocz bp, a nastepnym razem wypadl mi cal eqp tylko helm zostal
Stacilem c-arm, k-legs, c-shiled;/
Master Of Dragon
12-07-2004, 22:37
Hmmmm...... aaa kiedy mnie to dawno było , kiedy mnie min z orka zabił wypadło mi 200 GP wedka,i Studded Leg'sy ;(
To było na rooq
Raiderek
13-07-2004, 11:27
Plate ramor i plate legs na raz :-(
Pan druid
15-07-2004, 01:15
JA moja najcenniejsza rzecz stracilem przy kicku na depo koles obok mnei pokazal g-armor to ja dla szpanu pokazalem moj c-arm i boohy (porzyczone) potem kick i jak sie zalogowalem pietro w depo bylo puste i nei dosc ze msuailem sobie c-armo odrobic to jeszcze koledze bohy ;/
Wielki Pawsiuk
15-07-2004, 09:20
Eee...mi chyba serpent sword i p legs
Kamillllls
15-07-2004, 09:43
Hehe...pamietam jak na Rooku ,,zdobylem'' sworda (tak, tak, zwykly sword), bylem wtedy taki szczesliwy i dumny :P ...jednak nie cieszylem sie nim dlugo...pewnego dnia zginalem ;( , byla to moja pierwsza (niestety nie ostatnia...) smierc w Tibii...oczywiscie pech chcial, zebym stracil moja ukochana bron...ale wyszlo mi to na dobre...kupilem sobie ,,poteznego'' Carlin Sworda!!
no teraz w najgorszym wypadku wypadnie mi aol :]
No to mi raz wypadl vampir shield i gigant sword jak zabily mnie 2 orc warlody to trzeba mie pecha ;(
Stracilem cale 100 k X( !!!!!
No mi wypadl raz D-Hammer i K-Armor no i przy okazji BP GFB i BP UH :baby: nie takie nadzwyczajne ale troche nabilo mi nerwow :P
Mnie po tym jak drag pokazal mi swoje kombo X( wypadl moj ukohany k-armor ;( ,leather legsy :D , i oczywiscie bp a w nim 2 bp uhow , 2 bp hmmow i jeszce cos tam ;(
nosic aola w plecaku to trzeba byc kims specjalnym ja nawet jak ide cos sprzedac to nosze to na sobie zeby w razie deda byla mniejsza szansa jego straty niz noszenie go w plecaku
mi najgorsze wypadlo firse sword, noble armor i warrior helmet jak mnie arcanist zabil.
a moze otworzyc temat "Co najlepszego straciliscie podczas hacka?" X(
dzisiaj ide sobie na fibule i ni stad ni z owad dostaje lepe. patrze kuropatva z red skullem... wiec uciekam choc wiem ze nic mi sie nie uda. stracilem 3 rzeczy - p-legs, Steel Helmet, klucz do fibuli i bp z zawartoscia 5K. Jebać hlvlowcow, ktorzy tak naprawde sa n00bami (nie wszyscy ofkoz). BTW Kuropatva jest polakiem? jest ze niby polak n stronie a on mowi ze z kanady :P lol - nie jestem blondynka...
Witam. Najcennijesze co mi wypadłoby przy śmierci to Royal Helmet i backpack , w którym był loot o wartości 80k (bohy) ... O ZGROZO!
@szkodi
Kuropatva to polak ;(
dada :)
Mi nic cennego nigdy nie wypdlo :D moze dlatego ze tylko raz padlem :P ale raz mnie hackneli i owalili z caluskiego c-seta :(
Oryginalnie dodany przez Haker
@szkodi
Kuropatva to polak ;(
dada :)
wiem - a najlepsze bylo to ze mowil do mnie po angielsku i jak psize po polsku to on do mnie : wtf you talking man"? :P pozniej pindoli farmazony ze jest z kanady to wklejam mu localized : Poland ;P a on ze to byl zart i musi to zmienic. widze ze naprawde nie dosc ze mamy duuuuzo noobow niskolvlowych ktorzy prosza o 10gp w dp zamiast isc huntnac to mamy tez i takich z 91 lvl i nizszym/wyzszym ktorzy bawia sie w pking niskich lvlowcow i wyludzanie haraczy. chcialbym zobaczyc jak wyglada ten kuropatva. 15 lat i pryszcze na mordzie? do tego okularki na twarzy jak denka od sloika i bijacy go rodzice - widac wyladowywuje sie na grze - to sie nazywa skrzywienie na umysle.
Ja dednolem podczas hacka z redem i mi wypadlo: crusader helmet, blue robe, fire sword, crown shield i knight legsy co w sumie daje 38k+ ;(
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing
ja raz trenowalem z dwafami i wypadl mi P set i serpent sword... (miaelm jakis 14-16 lvl) i raz na 18 lvlu dead`a mialem i K armor na ghulach (jakis pedla zlurowal 4 ghule i 2 scorpy pod zejscie
Sir Zomos
17-07-2004, 20:46
Mój dzień zaczoł się spokojnie doexpiłem jak zwykle i byłem w wyśmienitym nastroju bo zarobiłem na następne cele ( już zapomniałem jakie ) i podszedł do mnie jakiś lol i powiedział zabij mnie , odpowiedziałem że nie ( wtedy grałem palkiem ) a on na to " zabij bo ty zginiesz " zaproponował mi żebym to zrobił w party, nietety sie zgodziłem i ja waliłem z łuku a on mnie rypnoł duż oarzy ledwo żyłem dałem full obroen i miałem już tarcze w ręce zadzwonił u mnie telefon , napisałem mu "czekaj mam telefon" wróciłem i byłem dead !! . Straciłem wtedy Scale Armor , Łuk , Strzały , tarcze , kase i co najgorsze cofneło mnie do kazoo :/ bo podobno ktoś mi załatwił tam obywatelstwo - efekt ? Palek został usunięty :D i gram Sorcererem i Knightem - nawet dobrze idzie :]
Jak na dragonie padlem wypadlo mi wszystko:/ (red skull) :P, wszystko czyli: demon shield , gs, bs , c set , crusader helmet , 2 bp uh , p ammy :/ freeza zlapalem :/ ale nie bylem sam i kolezanka all odzyskala :)
Mathew il-Vec
20-07-2004, 22:22
Mi podczas śmierci wypadł bp a w nim: scmitar, 150 gp, z 5 gównianych runek i..... instrumenty ;(
Niosłem je do deppo gdy mnie brazylijczycy udupil. Miałem z kumplami założyć kapelę.
Druid z Secury
23-07-2004, 17:08
Ja przez lagi i lurniętego Arcaniste na statku w Ab straciłem :
Dragon shield
Dragon Hammer
Bp of Uh
Bp of Hmm
0.5 bp of GFB
Mi wypadły P legsy i mnie krew zalała więc przestałem grać na danubi... X(
Ja jak byłem na Foldzie z przyjacielem zklepać kolesia bo się nam naraził 8) (z niego wypadł bag i studded shield 8o ) no i wracamy a na tratwie siedzi jakiś koleś 19 lvl palladyn i zaczął on w nas klepać straciłem cały BP rónów ( 10 Fire field, 10 energi field)
Beatrix From Hell
24-07-2004, 13:10
J stracilem spike sworda... nawet dobry miecz jak na 8 lvl :] :)) :]
Mi może nic drogiego nie "wypadło" ale jak na mój 14 lvl to tak :
-serpent sword :rolleyes:
-beholdier shield :(
-P-armor ;(
Za każdym razem oczywista sprawa BP ale to były tam pierdoły
Mi jak biłem gs'a to wypadł c-armor,bp a w nim 2x bp of uhs,bp of hmms,k-arm (3x),k legs(1x)(ogólnie loot z gsó pare time ringów z 2 k w kasie i mój loot bag w którym mialem 7 p armorów. Zginełem wiadomo jak durna sieć padła
pikmistrz
24-07-2004, 22:42
heh to juz zalezy:
- dla mnie nacenniejszy jest small amethyst z Dwarfa Guarda (1 w mojej kareirze i od razu mi cos takiego poscil :))
- beholder shield z hmmmm niech no pomysle :))
Heh , DL mie ubil i mi wypadlu bohy , 3 bp uh , bp mana fluidów , crown legs ... To była jazda jak YOU ARE DEATH i prawie calego eq nie ma =]
Oryginalnie dodany przez pikmistrz
heh to juz zalezy:
- dla mnie nacenniejszy jest small amethyst z Dwarfa Guarda (1 w mojej kareirze i od razu mi cos takiego poscil :))
- beholder shield z hmmmm niech no pomysle :))
Heh ... Ocipiales ? dla siebie to jest cenne ? ja to wyrzucam , bys zobaczyl jak by ci cos cennego wypadlo np : bohy warte 70k , c legs 30k to wiesz dopiero tragedja...
Oryginalnie dodany przez Kazire
Mi jak biłem gs'a to wypadł c-armor,bp a w nim 2x bp of uhs,bp of hmms,k-arm (3x),k legs(1x)(ogólnie loot z gsó pare time ringów z 2 k w kasie i mój loot bag w którym mialem 7 p armorów. Zginełem wiadomo jak durna sieć padła
LOL ! , chyba musiales huntowac caly dzień , ja jestem na gs hunt 3h i mi 2 p armor , k armor , 2 time ringi i kasa
Dobra kolej na mnie...mój ostatni dedzik...oczywiście kick..ale poszło .. Boh + Blue Robe + Runki na 10k
Ps.Odzyskałem all :D oprócz 100k xp ;(
Kasztłat
25-07-2004, 01:55
dragon hammer jakies 3 miechy pozniej p-set.
Padłem na guardach.Straciłem bp(3 bp uh 1 hmm loot =1k)oraz c-armor i dragon shield.
L..i..S..e..K
26-07-2004, 20:59
Huhu ^^ mi dzis wypadl gs i crus-h. (pułapka X( )
Edit:
Ale *****ca :D , a mialem dzis aola kupic :baby:
Masakronikus
26-07-2004, 22:45
najcenniejszego cio mi wypadlo tio jak szedlem na 14 lvl do venory nabilem sie na draga szedlem wtedy po
k-arma i sorc brał na sollo draga ale mu nie pykło i miałem fajnego lota z sroca mianowicie ..... : bp of SD, bag of HMM, f-sword.
Tio na tyle mam nadzieje że to nie bedzie mój najwiekrzy locik. Sory że nei w tym temacie ale dlaczego tibia dzisiaj kolo 13.00-14.00 nie działała :/
MIFUNE!!!
27-07-2004, 01:28
[FONT=courier new]Mnie ostatnio Hunter ubił i straciłem dwa plecaki z ekwipunkiem, scarf, serpent, bow i crossbow. Najlepsze było to, ze jak tam wrocilem po pół godzinie, to to odzyskałem :) Cieżko bylo Huntera, wymanewrować ale mi się udało!![/ FONT]
Szkodi Sunrise
27-07-2004, 01:38
No niestety kilka dni temu miałem pierwszą smierć tym charakterem. Jak to się stało? A no tak, że poszedlem sobie z 2 bp hmmów na górę cyuklopów. Fajnie mi się je rozwalało, ale od czasu do czasu pojawialy sie lagi... Wszedlem do dziury i widze jednego cyca, wiec odpalilem utevo lux i nawalam go hmmami. Laaaaaaaaaag i panika! OoOoO! 3 Cyce! Exura vita .... You are exhausted... You are death... Wypadł mi c-shield i bp z 2 bp hmmów ;/
Mi na Giant Spiderze wylecial Noble Armor, Plate Legs i Crown Helmet ;( Niezbyt miło wspominam tamten dzień
Powiem wprost
GIANT SPIDER! MASZ DEADA 8)
mi wypadl c-armor bo blokowalem bk i holera jasna zapomnialem uha zucici ;(
ps. jaki debil ze mnie
A mi raz wypadł tylko plecak w którum byla lopata :D
Pk się z tego powodu ucieszył. X(
Można było się spodziewac takiego equipu po osobie która dopiero co wyszła ze świątyni.
Jeśli jednak chodzi o najcenniejsze rzeczy to raz mi wypadł Knight armor i fire axe
Mi najcenniejsze co wypadlo to BOHY( które kupiłem dzień wcześniej ;( ) Byłem tak załamany, że pare tygodni w tibie nie grałem...
xasistis
04-08-2004, 01:28
Co prawda nie mi ale obserwowalem kolesia w kafejce jak grał i miał pecha. Nie wiem tylko który poziom i na jakim świecie. Stracił(nie miał AoL):
z siebie:
C-set z tarczą i chyba razem z hełmem.
a z plecaka:
2x C-legs, K-set, Steel boots (na sobie mial drugie), 3x Bright sword, 3x Skull staff, o pierdołach typu plecaki z runami już nie wspomnę...
Nie wiem po h** to nosił, ale jego wybór. Na polskie lagi nie ma mocnych. :evil:
Jego komentarza "X(X(X(" nie da się tu przytoczyć. Dość wspomnieć, że jak skończył to 4 osoby wyszły z kafejki a jego samego też zaraz admin wyprosił.
Hmm.... Najdrozsza rzecz ktora stracilem to bag Carlin Swordow . Kupilem na rooku po 50 gp (z nadzieja ze w carlin sprzedam po 118), wychodze ze swiatyni a tam jakis gostek we mnie z SD'ka.
mnie zabil pk i wypadl mi k-armor
SuperBomber
10-08-2004, 00:04
Mi najcenniejsze wypadło hmmm... Chiba Barbarian Axe i około 1k w bp :/
Ale odzyskałem to w 2 dni :) Może i dla niektórych to mało ale jak dla maga
13 lvl do dużo :) Bynajmniej dla mnie :)
Pozdro
kuba.cwelus
11-08-2004, 09:16
Ja stracilem crown armor war hammer 3 bp uhow i 3 bp hmm. Zabil mnie wtedy dragon:D
Najcenniejsza rzeczą która mi wypadła po śmierci był w-helmet.
pzdr.
AntyGrins
11-08-2004, 22:07
Hmm niech pomysle Zrobilem 2 razy gape i jak trenilem tiop mialem eq przysobiei qumpel ktory pilnowal ludzikow:D zasnol i mi poszlo sie ***.... K-set,fs,w-hlemt a qumplowi c-arm,k-legi,crusander,skull staff /drobny majatek ;)
Mnie wypadlo: d-hammer[na szczescie odzyskalem],guardian shield, dark helmet i placke z hmm i jakimis tam pasciami. X(
MaSteR SorC
13-08-2004, 14:56
hehehe ja stracilem amulet of lost 8o hehehe, nie a tak na serio to bright sword = (
MI wypadl moj kochany BS i k-armor i BP uhów i troche kasy ZABIL MNIE FD
X( . Kumpel przyszedl i mi to odzyskal :] !!
aha zapomial bym 2 razy pod rzad mi wypadl BS :) dziwne
Swoją postacią na Anice zginołem 3razy
pierwszego razu nie pamiętam :D
Za drugi razem wypadł mi świeżo kupiony d-hammer (na antice 300gp-1k) +bp
Za trzecim razem wypadł mi świeżo kupiony Skull Staff (2k-4k) + bp
Wiem że dla was zacni to nie dużo ale dla mnie to fortunaa uważam że to był złośliwe dwa razy broń :(
a mi to zazwyczaj nie dużo wypada w przydadku śmierci... raz wypadł k-armor, którego niestety nie udało mi się odzyskać:-( <--to na dwarfach soldach,jak mnie dopadlo 6 i 2 guardy:/
a za 2 razem- na dragonach, jak solowałem(całkiem dobrze szło, tylko że kurcze laga dostałem akurat i nie mogłem się kurde UHnąć i padłem) to mi 3 BP UHów i 2 hmmów wypadły:/ i z tego odzyskałem tylko 0,5 BP Uhów, bo jakiś gość też solował,miał słabsze skille i mu cały BP UHów zszedł na 1 dragona i reszte wziął tylko jeden do połowy pusty BP zostawił w ciele:-( ale tak to nie traciłem nigdy dużo
:/ jak mnie zabili to zniknol mi skullstaf i crown armor :/
adikwiat
14-08-2004, 21:28
Stracilem Knight Armor za ktory dalem 10k. Na zamku kolo Ab byl Orc Beskeder i 2 Razy i bylo po mnie. Ale poszlem tam spowrotem znowu bym padl ale odzyskalem moj Knight Armor :D To bylo na 18 leveku ;) Ale teraz juz mam 35level i beskedery na pare razy mam :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.