zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zdjecia RL koment.

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Chesterkaa
25-06-2007, 22:50
Ale ja brzydki ;<

brzydkiego nie widziales ; ] no cos z Ciebie niezlego wyrosnie O_o

LolnY
27-06-2007, 21:12
@Heidar

Mhm... Twój podpis szczerze wyraża uczucia, które towarzyszą mi podczas spoglądania na twoją fotografię. Jesteś cudny :*

http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png

Heidar
28-06-2007, 00:47
@up
Też Cię koffam.

Ha! Chyba pierwsze zdjęcie, na którym nie wyglądam jak pokemon xD. A zuy Celoz mówi, że wyglądam jak imoł ;<

@Down
Niezły hardkor Malina!

Czarna_Mamba
29-06-2007, 06:56
Heidar, wyglądasz jak jeden z Beatlesów. Nie wiem, czy potraktujesz to jako komplement, ale w złej woli tego nie pisałam. ;)

Vonium
30-06-2007, 13:18
mamba wrzuć cos prosze masz bardzo ładną cere :)

Kajulec
03-07-2007, 20:56
Komenciakujscie! ;*

Heidar
03-07-2007, 21:31
Seksi z Ciebie Kajulec ;*

Caer
04-07-2007, 23:32
@Aval'yah:
Od której godziny stałeś pod stadionem, że udało ci się wbić tak blisko sceny? Jak wrażenia z koncertu ogólnie?: P

Gdy RHCP zaczęło grać, żałowałem, że nie kupiłem biletu na płytę, ale i tak było zajebiście ;]

Ryłek
04-07-2007, 23:58
@Aval'yah:
Od której godziny stałeś pod stadionem, że udało ci się wbić tak blisko sceny? Jak wrażenia z koncertu ogólnie?: P

Stał od 8. My dojechaliśmy o 14 i się prawdę mówiąc chamsko wepchaliśmy.
@Aval, o której to zdjęcie było robione, bo przeca stałem tuż za Tobą przez jakiś czas.

Ogólnie nie rozumiem internetowych narzekaczy na ten koncert. Prawda, Kiedisowi głos siadł, ale i tak grali jak tylko mogli. Przy wyjściu słyszałem same pozytywne komentarze, to nie wiem czy narzekają ci co siedzieli, czy tacy co w ogóle na koncercie nie byli...

Kajulec
05-07-2007, 00:14
http://i4.photobucket.com/albums/y104/Kajulec/rhcppl07copy.jpg
:*

Caer
05-07-2007, 00:54
Ogólnie nie rozumiem internetowych narzekaczy na ten koncert.
Ja też tego zupełnie nie rozumiem, jak dla mnie koncert był ekstra, tak samo jak dla wszystkich moich znajomych. Po koncercie też słyszałem same pozytywne komentarze. Szczególnie podobały mi się jamy na gitarkach i perkusji... No i Flea na trąbce był zarąbisty ;]

Komuś udało się zdobyć autografy Red Hotów? Kumpel ma autografy Chada i Flea oraz zdjęcia z nimi... Szukał ich po hotelach w Katowicach : P Ponoć Flea wyszedł sobie z hotelu i poszedł bodajże do Biedronki.

Luźny koleś ;P

Ryłek
05-07-2007, 11:33
Komuś udało się zdobyć autografy Red Hotów? Kumpel ma autografy Chada i Flea oraz zdjęcia z nimi... Szukał ich po hotelach w Katowicach : P Ponoć Flea wyszedł sobie z hotelu i poszedł bodajże do Biedronki.

Luźny koleś ;P

O, k*rwa, mocne ;p
A Twojemu kumplowi tylko zazdrościć.

Fiszbin
05-07-2007, 11:42
Ponoć Flea wyszedł sobie z hotelu i poszedł bodajże do Biedronki.
Luźny koleś ;P

Pewnie poszedł dorabiać po godzinach.

Aval'yah
05-07-2007, 12:56
@Aval'yah:

Tak jak Ryłek pisał, pod bramę dotarłem koło 9. Koncert był KOSMICZNY, dłuższa relacja tutaj: http://www.last.fm/user/Avalyah/journal/2007/07/4/467020/ http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif

@down;
e tam, już poprawiłem ;p

Ryłek
05-07-2007, 12:59
Tak jak Ryłek pisał, pod scene dotarłem koło 9. Koncert był KOSMICZNY, dłuższa relacja tutaj: http://www.last.fm/user/Avalyah/journal/2007/07/4/467020/

Pod scenę żeśmy dotarli po 15, Wy staliście pod bramą od 9 ;p

Caer
06-07-2007, 12:07
W temacie koncertu RHCP:
http://youtube.com/watch?v=dRvdXIiN0Ns&mode=related&search=
Niektórzy narzekają, że Anthony nie podziękował ani się nie pożegnał. Jak słychać na końcu filmu, są w błędzie ;]

Wald_Kerius
07-07-2007, 12:18
Uther92 - "i ty brudasie przeciwko mnie?"

Mad-Sin
07-07-2007, 13:13
@Wald

Zdrastwujtie tawariszu :D

@Elu~

Czy to emo zdjęcie z lotu ptaka było zamierzone? ;)

Eluthiel_Tinuviel
07-07-2007, 13:22
Jakie emo zdjęcie? xD Bo ja w sobie nie mam absolutnie nic z emo. Zdjęcie jest normalne, poza tym, że jest robione w kiblu, o :P

Mad-Sin
07-07-2007, 13:24
Znaczy...

Jak donosi nonsensopedia to zdjęcia "z lotu ptaka" są najczęściej pstrykane przez młodych ludzi zwanych szlachetnym mianem EMO!

Eluthiel_Tinuviel
07-07-2007, 13:29
To ciekawe, ze kierujesz sie w życiu nonsensopedią :P Zdjęcie jest z góry i tyle, może być z boku, z prawej, z lewej, z dołu, z kąta 22,5 stopnia, a mogę też zrobić zdjęcie stóp. Ale nie widzę związku pomiędzy emo a robieniem zdjęć z góry. A emo nie jestem, fuj. I młoda też już w sumie nie jestem -,-'

Mad-Sin
07-07-2007, 13:32
Dobra koniec ironii...

Ale z tym, że młoda już nie jesteś to patrząc na te fotki przesadziłaś, towarzyszko ;)

Uther92
07-07-2007, 13:35
towarzyszko ;)
Chyba za dużo hymnu CCCP słuchasz.

Eluthiel_Tinuviel
07-07-2007, 13:36
W moim przypadku i w wielu innych wiek nie ma związku z tym, na ile się wygląda. Dają mi 16, pytają o dowód, a od 31 maja mam już 19 lat. Po prostu młody wygląd jest często zapisany w genach, a ja się tylko będę z tego cieszyć na starość ^^

Mad-Sin
07-07-2007, 13:38
Ciesz się ciesz... mnie o 2-3 lata postarzają tylko...

@Uther

Clockwork Orange.

Glamri
07-07-2007, 15:01
@Mad-Sin:
Do bani ta szczota.

@Elu:
Słodka jesteś.

PiXik
07-07-2007, 17:49
kamosblue:
http://www.youtube.com/watch?v=v23O9T_Q2gY
for you
ps. treść raczej wulgarna

NervGal
07-07-2007, 17:50
(...) a mogę też zrobić zdjęcie stóp.

No możesz, lol. To drugie zdjęcie bardzo ładne.

Slythia
07-07-2007, 22:33
@Elu:
Słodka jesteś.

Ehm...
Wiem, okropna jestem ; P.

No dobra, w sumie to prawde mowia ; ).

Mad-Sin
07-07-2007, 23:15
Jak to się zwykło mawiać...

'Nie ma kobiet brzydkich. Są tylko takie, które nie wiedzą, że są piękne.'

Glamri
07-07-2007, 23:34
Ehm...
Wiem, okropna jestem ; P.

No dobra, w sumie to prawde mowia ; ).
No już dobrze, już dobrze...

Ah ta damska smycz...

@Edit:
@Down:
Ale przecież ja nigdy Kochanie w Twą inteligencję nie wątpiłem. ; * Postaram się.

Slythia
07-07-2007, 23:38
No już dobrze, już dobrze...

Ah ta damska smycz...

Widze! ;P. Nie jestem glupia, nie mysl sobie ;P.

etit:

A bys tylko sprobowal ;)
Dobrze, koniec juz tego ;*. Tylko masz byc grzeczny.

Fiszbin
08-07-2007, 12:02
@Mazur199

Z tego co widzę to koszulka KoRna jest dla ciebie ważnym elementem lansu i powodem do dumy ;/ .

Kajulec
08-07-2007, 12:48
@Dziundzior
Czy do Twojej szkoly chodza zombie? Ta osoba, ktora robila zdjecie.. jej reka.. aa, pomalowany got! Albo zombie! BBlelelbleblele, emoemoemoe..

Mazur199
08-07-2007, 13:48
@Mazur199

Z tego co widzę to koszulka KoRna jest dla ciebie ważnym elementem lansu i powodem do dumy ;/ .

lans nao ale duma si

NervGal
08-07-2007, 13:53
Uu, Mazur, trv mhrock ;d

Glamri
08-07-2007, 14:06
And grimness dark.

Mad-Sin
08-07-2007, 14:12
Kurde... nie mówcie tak, bo się dzisiaj nonsensopedii naczytałem i mam dziwne skojarzenia :D

Fiszbin
08-07-2007, 14:28
lans nao ale duma si

Tak czy siak współczuje.

Dan the Automator
08-07-2007, 18:44
Każdy kto twierdzi, że pierwszy Korn jest kiepski - jest gejem.

swoosh.
08-07-2007, 19:17
No to prawie wszyscy z kanału #tibia.pl są gejami i urządzają tam masowe orgie gejowskie.

Fiszbin
08-07-2007, 19:47
@up
Tolek, pierwsza płyta Kornu nie była zła i dużo osób z IRC'a tez tak uważa. Ja nie lubię Korna za ich ostatnie wyczyny czyli np. cover Pink Floyd'ów i koncert unplugged. Nie lubię też osób chodzących w koszulkach zespołów typu Kornu i uważających się za tru metali.

Kajulec
08-07-2007, 20:22
@up
Tolek, pierwsza płyta Kornu nie była zła i dużo osób z IRC'a tez tak uważa. Ja nie lubię Korna za ich ostatnie wyczyny czyli np. cover Pink Floyd'ów i koncert unplugged. Nie lubię też osób chodzących w koszulkach zespołów typu Kornu i uważających się za tru metali.

Gdzie on napisal, ze jest tru metalem? Nup z Ciebie, Fisz.

Mazur199
08-07-2007, 21:06
@up

no to załóż czapeczke adidasa, kup bmw na gaz zapuść letnie trendi techno i puść sie na miasto. Jakiś rasizm do ludzi słuchających ten rodzaj muzyki?
Najlepsze płyty korna to Untouchables i Issues.

@Btw nie słucham tylko i wyłącznie korna ale też Come, Tool'a, System etc

Co w tym złego że zrobili cover z piosenki Pink Floydów? Unplugged si, troszke daremny ale grają to co lubią.

Mad-Sin
08-07-2007, 21:09
Co w tym złego że zrobili cover z piosenki Pink Floydów?

Bo niektórych rzeczy się nie dotyka...

swoosh.
08-07-2007, 21:39
Ta piosenka jest jak to Porsche 959, auto idealne pod względem wyglądu i silnika a ktoś je tak zwieśniaczył: http://img73.imageshack.us/img73/9731/img0967vy4.jpg

Thero
08-07-2007, 21:42
Bo niektórych rzeczy się nie dotyka...
Pieprzysz. Acid Drinkers też jest "emo friendly"?

Glamri
08-07-2007, 21:43
Glamri |pac| Dobo. Sam żeś gej lesbo. ; <

A Korn, Coma i System nie som fajne. No może pierwszej i 3 pozycji to ta najstarsza twórczość, ale tak to a fe.

NervGal
08-07-2007, 21:45
Acid Drinkers wykonali ABitW dużo lepiej niż Korn.

Żeby nie było offtopu:

@Dziundzior:
Not bad.

Mad-Sin
08-07-2007, 21:45
Pieprzysz. Acid Drinkers też jest "emo friendly"?

Dla mnie ABITW to jest taka piosenka, której nie powinno się dotykać. I może jestem ograniczony, ale mam kilka takich kawałków.

spider-bialystok
08-07-2007, 22:09
no to załóż czapeczke adidasa, kup bmw na gaz zapuść letnie trendi techno i puść sie na miasto. Jakiś rasizm do ludzi słuchających ten rodzaj muzyki?
Dresiki to raczej element image'u Korna ;] Mowcie co chcecie, ale muzyke gra beznadziejna ;]

Dan the Automator
08-07-2007, 23:04
By zakończyć offtop.
1. Korn nie jest złym zespołem.
2. Nie powinni coverować Pink Floydów, ani też "One" Metalliki - niektórych rzeczy po prostu nie wypada.
3. Nie jest tak źle, bo i tak nie słyszeliście największej profanacji dziejów - "American Pie" w wersji jakiejś pitu-pitu techno gwiazdeczki, Global Deejays, jak ich tam zwał.
4. Nie macie lepszych rzeczy do roboty?

Fiszbin
08-07-2007, 23:07
@Mazur199
Po prostu rozśmieszyło mnie pierwsze zdjęcie, na którym z innej fotografii wkleiłeś napis "korn", który na 'oryginalnym' obrazku zasłaniały ręce. Nie widzę w tym innego celu niż pokazanie innym "paczcie na mnje! słócham KoRna!!1"
Moim zdaniem Korn oprócz pierwszej płyty nie stworzył nic ciekawego, a przesadne afiszowanie się z byciem fanem tego zespołu to trochę wstyd.

no to załóż czapeczke adidasa, kup bmw na gaz zapuść letnie trendi techno i puść sie na miasto.

Mniej więcej ten sam poziom, jakbym założę czapeczkę np. Linkin Park, koszulke Korna, glany, plecak kostke z naszywkami tychże zespołów + obowiązkowo naszywka 'anarchja!!" i maszerowałbym dumnie przez miasto.

To, że zrobili go strasznie badziewnie.

Gdzie on napisal, ze jest tru metalem? Nup z Ciebie, Fisz.
Gdzie ja napisałem że uważam go za kogoś kto podaje się za tru metala? Nup z Ciebe, Kaju.

Dan the Automator
08-07-2007, 23:12
przesadne afiszowanie się z byciem fanem tego zespołu to trochę wstyd.

A przesadne afiszowanie sie z wielbieniem np Pink Floydów jest juz ok?

Ryłek
08-07-2007, 23:24

Sorry, plx, nie mieszaj Floydów do tego, że Fiszbinowi ostatnio wszystkie śmieszne akcje nie wychodzą i musi się wyżywać.
W ogóle KoRn jaki jest taki jest, ale lepszy nu-metal wskazać dość trudno.

Fiszbin
08-07-2007, 23:49

Afiszowanie się z wielbieniem jakiegokolwiek zespołu jest głupie, bo imo to po prostu szpanerstwo.

Sorry, plx, nie mieszaj Floydów do tego, że Fiszbinowi ostatnio wszystkie śmieszne akcje nie wychodzą i musi się wyżywać.

Ostatnia, IRC'owa mi wyszła i do tego najbardziej dałeś się wkręcić(muahssuhsuahsuahas).

Mazur199
09-07-2007, 02:05
By zakończyć offtop.
2. Nie powinni coverować Pink Floydów, ani też "One" Metalliki.

Btw na MTV Icon zagrali 'One' Metallici po czym członkowie Metall~ wstali i klaskali na stojąco więc gdyby im się to nie podobało to by czegoś takiego nie zrobili, imho korn zagrał lepiej 'One' w "'swoim' stylu niż Metallica.

Gdyby byli rzeczywiście 'cieńcy" to na ich koncert w spodku nikt by nie przyszedł, a koncert ten był o wiele lepszy niż koncert RHCP kilka dni wcześniej i przybyła na niego rzesza fanów.

@Fiszbin

Na ulicy strzeliłbyś mi w plecy bo mam koszulke Korna i jestem ich fanem? Troche tolerancji, najpierw zwróć uwagę na siebie a później oceniaj innych.

Nie porównuj linkin parka do korna bo różnica między nimi jest ogromna

Afiszowanie się z wielbieniem jakiegokolwiek zespołu jest głupie, bo imo to po prostu szpanerstwo.

Szpan? pff pwnd

@Spider

nu-metal...

swoosh.
09-07-2007, 02:10
a koncert ten był o wiele lepszy niż koncert RHCP kilka dni wcześniej i przybyła na niego rzesza fanów.

Pwned. Człowieku, do spodka przyszło 4-5k ludzi, a na RHCP 50-60k, więc przestań pierd_lić.

Mazur199
09-07-2007, 02:51
Poczytaj opinie ludzi na temat koncertu rhcp i korna na wp.pl czy innych takich serwisach informacyjnych.

Mad-Sin
09-07-2007, 09:11
Ta... onety, wp, etc. to naprawdę obiektywne i wiarygodne źródła...
Na koncercie Pearl Jam gwiazdą było Linkin Park. Ot co!

Z drugiej strony ta Metallica to jest chłam, a nie dobra muzyka, więc?

Glamri
09-07-2007, 11:21
Btw na MTV Icon zagrali 'One' Metallici po czym członkowie Metall~ wstali i klaskali na stojąco więc gdyby im się to nie podobało to by czegoś takiego nie zrobili, imho korn zagrał lepiej 'One' w "'swoim' stylu niż Metallica.

Gdyby byli rzeczywiście 'cieńcy" to na ich koncert w spodku nikt by nie przyszedł, a koncert ten był o wiele lepszy niż koncert RHCP kilka dni wcześniej i przybyła na niego rzesza fanów.

@Fiszbin

Na ulicy strzeliłbyś mi w plecy bo mam koszulke Korna i jestem ich fanem? Troche tolerancji, najpierw zwróć uwagę na siebie a później oceniaj innych.

Szpan? pff pwnd

@Spider

nu-metal...
Proszę, nie mów, że zagrali One lepiej niż sama Metallica i że KoRn jest lepszy od Metallici. To tak jakbyś uczyl ojca dzieci robić.

Thero
09-07-2007, 11:38
Herezja!
Bardziej poważnie: Podziwiam Metallicę za ich twórczość. To nie do końca tak, że wszyscy jej członkowie są moimi autorytetami i skoro im się coś podoba to mi też. Zresztą ch*j ich tam wie, czy na prawdę im się podobało, na ich miejscu byłbym jedynie zadowolony, że ktoś jeszcze chce robić covery z moich piosenek.

Oczywiście lepszym był dla ciebie występ Korn, bo więcej dzieci chwaliło ich na wp.pl?

Profanacją było też użycie Kashmiru przez Puff Daddy'ego. Jakoś nie czuję żadnej powinności żeby jeździć teraz po nim. Tak samo z coverami w wykonaniu Korna - kogo to obchodzi żeby ich teraz obrażać? Na pewno nie mnie.

Fiszbin
09-07-2007, 11:58

Wyrażanie swoich opinii, a próba wymuszenia na ludziach, żeby robili tak jak mi sie podoba to dwie różne rzeczy. Dlatego możesz być spokojny o swoje życie.

a koncert ten był o wiele lepszy niż koncert RHCP kilka dni wcześniej i przybyła na niego rzesza fanów.
Ale za takie stwierdzenie mógłbym cię w rl co najmniej głośno wyśmiać.

Szpan? pff pwnd

To może odpowiesz mi w końcu po kiego grzyba wkleiłeś na pierwszym zdjęciu napis 'Korn' z jakiejś innej fotki? Jest to dla mnie wybitny przykład szpanerstwa.

Nie wkładaj mi słów w usta, bo nigdzie nie porównałem LP do Korna. Nie ukrywam jednak że często widzę na różnych emo -plecakach naszywki obu zespołów obok siebie.

Ryłek
09-07-2007, 12:07
Poczytaj opinie ludzi na temat koncertu rhcp i korna na wp.pl czy innych takich serwisach informacyjnych.

A byłeś chociaż na jednym z tych koncertów? Bo tak się składa, że na RHCP byłem 3-4m od barierek dzielących płytę i scenę i publika była tam cholernie zadowolona, zdarzało się, że lały się łzy, to że jakieś pismaki i ludzie, którzy w ogóle nie byli, lub siedzieli na samej górze trybun tak napisali to nie powód, żeby od razu ślepo im wierzyć. Tak samo krąży opinia, że Trivium to odnowiciele thrashu, wierzysz w te brednie?
KoRn daje dupy na koncertach odkąd Head się (lol) nawrócił.

Tu się zgodzę, ale KoRn to też nie jest jakis mega-hiper-wypas.

swoosh.
09-07-2007, 12:14
Nie ma sie co kłócić, bo on wie lepiej, że Korna koncert był lepszy od RHCP mimo tego, że przybyło na niego kilkadziesiąt tysięcy ludzi mniej. Poza tym on lepiej wie czy szpanuje i on wszystko najlepiej wie, bo czyta onet i wp!

spider-bialystok
09-07-2007, 12:32
@Spider

nu-metal...
No przeciez mowie, ze to beznadziejna muzyka ;]

Mazur199
09-07-2007, 13:39
Proszę, nie mów, że zagrali One lepiej niż sama Metallica i że KoRn jest lepszy od Metallici. To tak jakbyś uczyl ojca dzieci robić.

"imho"

Nigdzie nie napisałem że Metallica jest gorsza od Korna, po prostu bardziej lubie styl grania korna niż ich.

@Fiszbin

Zasłoniłem ręce bo jest tam coś czego wolałbym nie pokazać,nie jest to żaden papieros czy beer.

Nie byłem na koncercie RHCP ani Korna bo prawdopodobnie pojade na Metal Hammer, ale czytałem o tych koncertach i gdybym był stroną neutralną to z opinii i tak bym wywnioskował że koncert korna był lepszy.

@Swoosh

Po przeczytaniu Twojego podpisu straciłem chęci na konwersację z Tobą.

@Mad-Sin

Chodzi mi o opinie ludzi a nie o informacje zamieszczone przez redaktorów ktoregoś z tych serwisów.

PiXik
09-07-2007, 13:42
3. Nie jest tak źle, bo i tak nie słyszeliście największej profanacji dziejów - "American Pie" w wersji jakiejś pitu-pitu techno gwiazdeczki, Global Deejays, jak ich tam zwał.

pitu pitu to Ty chyba jesteś. Nigdy nie zrozumiem ludzi takich jak Ty ale do rzeczy.
Global Deejays-totalna komercja ale odłóżmy to na bok. Jacyś tru metale mogą dotykać starszych piosenek bo i tak będzie to lepsze niż dotknięcie przez (ludzi techno?) i odnowienie starego hitu jak za pomocą czarodziejskiej różdżki?
Gd-marny przykład. Ale to co wyprawia się z muzyką klasyczną i trance to dzieło sztuki^.^
przykładów wiele,ale znając życie Dobuś walnie ostrzeżeniem napuści na mnie swoich kolegów z irca i będę się czuł osaczony
ehuehehuehehe...

Ashlon
09-07-2007, 13:45
Zasłoniłem ręce bo jest tam coś czego wolałbym nie pokazać,nie jest to żaden papieros czy beer.

Hehe, swastyka czy znaczek NOPu?

Taki maly zarcik na rozluznienie atmosfery ;)

@UP : No akurat Dobo to jest taki czlowiek, z ktorym i o metalu, i o techno i o hip hopie mozna pogadac :P

NervGal
09-07-2007, 14:12

Lol, na RHCP przyszło 60k fanów, na Korn 3k. O koncercie RHCP wiedziałem już w styczniu tego roku, o Kornie usłyszałem dzień po koncercie.
Zresztą to 2 przeciwległe bieguny, nie wiem, jaki jest sens w porównywaniu tych dwóch zespołów.

Wg opinii ludności na wp.pl czy onecie Dani Filth jest najlepszym wokalistą metalowym i gra black metal. Niektórzy też głoszą tam, że Metallica była 20 lat przed Slayerem, a Trujillo to najlepszy basista świata. Mógłbym tak jeszcze przytoczyć setki herezji głoszonych tam, ale myślę, że to wystarczy. Jeśli ktoś jest nienasycony to zapraszam na http://www.muzyka.onet.pl .

@Fiszbin

To je wykadruj?

Nie byłem na koncercie RHCP ani Korna bo prawdopodobnie pojade na Metal Hammer, ale czytałem o tych koncertach i gdybym był stroną neutralną to z opinii i tak bym wywnioskował że koncert korna był lepszy.

Gratuluję, z już wolałbym Korn od Metal Hammera ;d Zresztą Twoja sprawa, ale jeśli jesteś takim fanem Korn, to też chyba nie powinieneś się zastanawiać ani chwili.

pitu pitu to Ty chyba jesteś. Nigdy nie zrozumiem ludzi takich jak Ty ale do rzeczy.
Global Deejays-totalna komercja ale odłóżmy to na bok. Jacyś tru metale mogą dotykać starszych piosenek bo i tak będzie to lepsze niż dotknięcie przez (ludzi techno?) i odnowienie starego hitu jak za pomocą czarodziejskiej różdżki?
Gd-marny przykład. Ale to co wyprawia się z muzyką klasyczną i trance to dzieło sztuki^.^
przykładów wiele,ale znając życie Dobuś walnie ostrzeżeniem napuści na mnie swoich kolegów z irca i będę się czuł osaczony
ehuehehuehehe...

Proponuję popracować nad interpunkcją, zastosowaniem nawiasów w zdaniu (widzę, że dużo ludzi ma z tym problem) i budową wypowiedzeń, bo w tej kategorii idziesz łeb w łeb z jankiem@.

Żeby nie było, że offtop:

@Dialog:
Fajny T-shirt na drugim zdjęciu.

Mad-Sin
09-07-2007, 14:39
Mazur, ja nie mówiłem o redaktorach tylko właśnie o użytkownikach tych oto serwisów.

swoosh.
09-07-2007, 14:57
@Swoosh

Po przeczytaniu Twojego podpisu straciłem chęci na konwersację z Tobą.

Bo widocznie nie oglądałeś Kill Bill'a ;]

Fiszbin
09-07-2007, 15:35

Jak tak to ok, ale na pierwszy, drugi, a nawet trzeci rzut oka wygląda jakbyś chciał wyeksponować napis Korn. W każdym razie mogłeś inaczej zasłonić te ręce ale nvm.

@Piksiczeq
Z drugiej strony 'tacy ludzie' nigdy nie zrozumieją 'takiego człowieka' jak ty. Takie życie :(.

Dan the Automator
09-07-2007, 21:22
ehuehehuehehe...

Nie bede napuszczał na Ciebie nikogo, bo jak sie pewnie domyślasz, mam kompletnie w dupie to co piszesz i czy Ci sie podobają moje posty czy nie. Naucz się poprawnie pisać, to się zobaczy.

O tym "odnawianiu" nie bede sie wypowiadał za długo, bo nie wiem za co miałbym być wdzieczny bandzie kretynów, którzy wyrwą refren z KULTOWEJ piosenki, dodadzą jakieś "łup-łup" od siebie, i tym samym spieprzą najlepszy kawałek w historii rocka. Kawałki "odnawia się" z klasą, albo w ogóle. Polecam "Love" Beatlesów, całkiem sprawnie remastering hitów tego zespolu.

...i dla każdego kto mysli sobie że fajnie jest sobie gwałcić takie utwory - http://en.wikipedia.org/wiki/American_pie czytać i przepraszać. Jedyna Tori Amos zrobiła to dobrze.

Don McLean - American Pie:
http://youtube.com/watch?v=QHkT2YfqHE4

Exodus
09-07-2007, 21:58
Nie bede napuszczał na Ciebie nikogo, bo jak sie pewnie domyślasz, mam kompletnie w dupie to co piszesz i czy Ci sie podobają moje posty czy nie. Naucz się poprawnie pisać, to się zobaczy.

O tym "odnawianiu" nie bede sie wypowiadał za długo, bo nie wiem za co miałbym być wdzieczny bandzie kretynów, którzy wyrwą refren z KULTOWEJ piosenki, dodadzą jakieś "łup-łup" od siebie, i tym samym spieprzą najlepszy kawałek w historii rocka. Kawałki "odnawia się" z klasą, albo w ogóle. Polecam "Love" Beatlesów, całkiem sprawnie remastering hitów tego zespolu.

...i dla każdego kto mysli sobie że fajnie jest sobie gwałcić takie utwory - http://en.wikipedia.org/wiki/American_pie czytać i przepraszać. Jedyna Tori Amos zrobiła to dobrze.

Don McLean - American Pie:
http://youtube.com/watch?v=QHkT2YfqHE4

O gustach się nie dyskutuje.. Dla jednych te "łup-łup" jest "majstersztykiem" =P a dla innych bezsensowne darcie mordy...

Eluthiel_Tinuviel
10-07-2007, 00:28
To temat o muzyce czy o komentach zdjec z RL? ;-P

Mad-Sin
10-07-2007, 00:34
Ogólnie tu mało co się o zdjęciach rozmawia :)

Ghost Nieudany
10-07-2007, 13:33

No tak, w Spodku Davis miał spódnicę, nic dziwnego, że się bardziej podobało.

PiXik, kiedyś byłeś śmieszny, potem żałosny, a teraz dowodzisz, że masz problemy ze sobą.

Glamri
10-07-2007, 13:42
@UP:
To tak zwany syndrom nieelytarności. Jest wywołany traumatycznym przeżyciem spowodowanym odrzuceniem przez grupę społeczną zwaną "elytą". Niestety nikt naprawdę nie wie, jak oni wyglądają, co jedzą, jak żyją i jak się komunikują. Co do ostatniego jest pewna hipoteza, że porozumiewają się za pomocą Internetu poprzez komunikator iRC co dowodzi ich zaawansowanie intelektualnego na tyle rozwiniętego, że potrafią obsłużyć komputer. ; ]

@EDIT:
@Mathea: gdzie byłaś jak Cię nie było? ; \
@Slythia: a Ty jak zwykle jesteś śliczna. : *

spider-bialystok
10-07-2007, 21:17
@Eluthiel_Tinuviel
Gralas kiedys na Julerze?

Eluthiel_Tinuviel
10-07-2007, 21:19
@Eluthiel_Tinuviel
Gralas kiedys na Julerze?

Nie, teraz tylko Arcania. Wczesniej na innym nicku Titania ;)

Mathea
10-07-2007, 21:26
@Mathea: gdzie byłaś jak Cię nie było? ; \

To tu, to tam... ;-D
Ale wróciłam, znalazłam czas to jestem ^^

Mad-Sin
10-07-2007, 22:34
Slythia

Za cholerę nie mógłbym mieć aż tak wysokich glanów :D

Mathea
10-07-2007, 22:37
Ja też mam takie glany :-) Chyba identyko nawet ;d

Gogar
10-07-2007, 23:04
Slythia, to pierwsze jest cudowne ;o
Masz świetną figurę i śliczną twarz. HEHEHE Mimo, że dziewczynę mam to się rozmarzyłem :P

Ancient900
10-07-2007, 23:16
@Slythia
Glany8o och ach ech^^

Mad-Sin
10-07-2007, 23:56
Dla mnie są stanowczo za wysokie...

Ja tam wolę 8-10 ;)

Ashlon
11-07-2007, 00:24
Lihilif (tzn Parys), nie chce byc zlosliwy, ale wygladasz jak Harry Potter ;)

Fiszbin
11-07-2007, 00:46
Lihilif (tzn Parys), nie chce byc zlosliwy, ale wygladasz jak Harry Potter ;)

Chyba jak Hary Noł-lajf ;p. Harry Potter wygląda jak Drunk, a nie jak Parys.

@down
żarcik taki ;p

Parys
11-07-2007, 00:46
Wiem, strasznie dużo ludzi mi to mówi (-;
Czary jednak nie działają. Nie mogę wyczarować z wody - wódki. /-;
---edit----
@up
Sam jesteś noł-lajf, moje lajf jest bardzo wesołe (-;

Vekegi
11-07-2007, 01:24
Parys to ty nie w Wilnie w areszcie X_x?

Slythia
11-07-2007, 10:32
Slythia

Za cholerę nie mógłbym mieć aż tak wysokich glanów :D

Czemu? Nawet zawiazywac czasem nie trzeba ;P

Gogar
11-07-2007, 13:58
Czemu? Nawet zawiazywac czasem nie trzeba ;P

...Bo w nich śpisz? :P

Slythia
11-07-2007, 14:10
...Bo w nich śpisz? :P
Az tak bardzo ich nie kocham ;P. Do mojego lozka maja wstep tylko wybrancy a nie jakies glaniki...

Tak serio to po prostu leniwa jestem. I nie chce mi sie do spodni zawiazywac. I tak nie widac.

Glamri
11-07-2007, 14:25
Az tak bardzo ich nie kocham ;P. Do mojego lozka maja wstep tylko wybrancy a nie jakies glaniki...

Tak serio to po prostu leniwa jestem. I nie chce mi sie do spodni zawiazywac. I tak nie widac.
Wybraniec Slythia... Wybraniec... -.-

Onori
11-07-2007, 14:38
Coś Ty taki egoista?:P

Slythia
11-07-2007, 14:44
Wybraniec Slythia... Wybraniec... -.-

No a jak ;) Zasluzyles... Ale i tak mozesz czasem bardziej ;*

@up
A ty nie! :P Trzeba czasem sie postarac...

@down
Hm... Czasem ci to wychodzi ;P. Ale skarb ma wlasna wole i robi co jej sie podoba, a co :P

@down
No jest... Ale to dlatego, ze chce ;P

@down 2
A sobie strasz, nawet mnie nie obudzisz ;P. Albo oberwiesz poduszka a ja pojde spac.

Glamri
11-07-2007, 14:46
Coś Ty taki egoista?:P
Nie egoista, po prostu pilnuję skarbu. ; ]

@Slythia:
No! ; *

@Edit:
@Up:
Ale skarb jest wierny... ; >

@Edit:
@Down:
Ale tam też będę ja, a mnie nie chciałbyś spotkać nawet po śmierci przy takim zachowaniu. ; )

Onori
11-07-2007, 15:11
A ty nie! :P Trzeba czasem sie postarac...
Nie chcesz mnie?:( Ide się zabić, będziesz mnie miała na sumieniu! I będe Cię straszyć po nocach (jako duch ;P), w Twoim łóżku!:) TAk czy siak osągne swój cel ]:->:P

Mad-Sin
11-07-2007, 15:59
Tego jeszcze nie było! Internetowe końskie zaloty napalonych trzynastek :D

Lasooch
11-07-2007, 16:04
]:->

Cóż to za fallus :O

Łapy precz od mojej Slythii (choć ona jeszcze o tym nie wie, a tym bardziej Glamri).

@down: mówię, że nie wiesz : p

Slythia
11-07-2007, 16:08
Cóż to za fallus :O

Łapy precz od mojej Slythii (choć ona jeszcze o tym nie wie, a tym bardziej Glamri).

O czyms nie wiem??

@up2
13-latkami to ja sie nie interesuje ;P.

Glamri
11-07-2007, 16:10
A ja poniżej 16-tek nie schodzę jak już. ; P

Onori
11-07-2007, 17:22
@up

Signed. ;)
Wiek ten sam więc upodobania te same?:P Ale ja bym się obawiał, coraz więcej ludzi chce się do tego łóżka wepchać;) - a jak nie obawiać to przynajmniej, zakupił broń ;)

Dan the Automator
11-07-2007, 20:41
Tego jeszcze nie było! Internetowe końskie zaloty napalonych trzynastek :D

\m/

Wpisujcie miasta które chca wejsc Slythii do lozka!!!1

Warszawa!!!!!1

Glamri
11-07-2007, 22:14
@UP:
Chcieć sobie możesz. ; P

Grudziądz wygrał! \m/

Exodus
11-07-2007, 22:37
@Kajulec
Wygladasz niemal identycznie jak moja kolezanka , nawet podobna budowa ciala : >

Ghost Nieudany
11-07-2007, 22:38
Może ustalajmy już składy, jakie chcemy widzieć w przyszłym sezonie?

Onori
11-07-2007, 22:53
Wpisujcie miasta które chca wejsc Slythii do lozka!!!1

Warszawa!!!!!1

Pojemne łóżko nie ma co ;)

Kajulec
11-07-2007, 22:54
@Kajulec
Wygladasz niemal identycznie jak moja kolezanka , nawet podobna budowa ciala : >

Fok jo, meeeeen.

9-NINE
12-07-2007, 01:16
@Kajulec
Dziwne, ale jesteś też podobny do mojej siostry ciotecznej.

Kajulec
13-07-2007, 16:37
Czy tylko ja w tym popieprzonym kraju uzywam wyrazu 'kuzynka'? x_X

A tak w ogole to co sie czlowieka czepiacie? :<

Kulikos
13-07-2007, 17:55
Ja używam ;p i na pocieszenie powiem, że wcale jak ona nie wyglądasz.
Gogar a się bezczelnie spytam... Na kij ci te rzeczy? ;D

Raymort
14-07-2007, 02:25
@ Myszoon:

No to wpadłeś jak śliwka w gów... kompot ;).

Dark Sven
14-07-2007, 10:13
MYYYYSZON, ble ; <

Chesterkaa
14-07-2007, 14:40
@ Myszoon

z deka chujny ten chrzest mialeS :f ja rzucalam tylko podkowami ; / (kolonii konskiej w Lebie ; o)

Rybzor
14-07-2007, 15:23
O, czesterka dała zdjęcie swojej mordy, gz, nie wiem jak mogłaś wytrzymać tyle bez wystawienia fotki ;o

Zdjęcie z kupą sux, fuj fuj i w ogóle.

Gogar
14-07-2007, 15:35
@Chesterkaa
1. Masz dobry aparat i nie potrafisz nim robić zdjęć, lol.
2. MAMY CIĘ DOŚĆ.

Rybzor
14-07-2007, 15:50
@Chesterkaa
2. MAMY CIĘ DOŚĆ.

Mów za siebie, ona jest słodka!

Ta, jak mój stary.
:o :P

Gogar
14-07-2007, 16:02
ona jest słodka!
Ta, jak mój stary.

Czarna_Mamba
14-07-2007, 16:51
Gogar, zajeżdżasz mi Celozem.

Czesterka, walnij wreszcie jakieś porządne zdjęcie, a nie bawisz się w kotka i myszkę.

Chesterkaa
14-07-2007, 17:05
@Chesterkaa
2. MAMY CIĘ DOŚĆ.

Ty gowno wiesz o moim aparcie czlowieku ; o
bujaj sie. gon sie... itd itp . nikt Ci sie nie kaze na moj ryj patrzec -.-

@ maba

sorry Kobito ale nie moge. Oxys zna przyczyne moich brzydkich zdjec... jako jedyny ; <

Gogar
14-07-2007, 17:47
Gogar, zajeżdżasz mi Celozem.

Czesterka, walnij wreszcie jakieś porządne zdjęcie, a nie bawisz się w kotka i myszkę.

Ja nie jestem kindermetalem, tak jak Celoz ;;

Ty gowno wiesz o moim aparcie czlowieku ; o
bujaj sie. gon sie... itd itp . nikt Ci sie nie kaze na moj ryj patrzec -.-

Widzę, że to lustrzanka ;]
Och, ach, Twoje obelgi tak mnie ranią.

Str4t0s
14-07-2007, 17:50
Gogar zostaw czesterkę. Może nie jest fotogeniczna ale nie sypie "nibyflejmem" jak ty.
@Slythia : Kocham cię! Zostaw Glamriego (on już dawno cię zdradza z carrottą) i weź ze mną ślub!
@down : Slythia mnie bardziej kocha od ciebie! Prawda Slythia?

Lasooch
14-07-2007, 18:46
Gogar zostaw czesterkę. Może nie jest fotogeniczna ale nie sypie "nibyflejmem" jak ty.
@Slythia : Kocham cię! Zostaw Glamriego (on już dawno cię zdradza z carrottą) i weź ze mną ślub!

I z Wopionem (chyba tak się odmienia ; o)...

Ale, Str4t0sie, muszę Ci coś wyjaśnić:

(...) Łapy precz od mojej Slythii (...)

Glamri
14-07-2007, 19:22
@down : Slythia mnie bardziej kocha od ciebie! Prawda Slythia?
Pomówienie to przestępstwo. ; ] I odczep się od Damy mojego serca, nie kocha Ciebie ani Lasoocha. ; ]
Pokaż post
(...) Łapy precz od mojej Slythii (...)
Ekhem... Mojej... Slythii... ; ]

@Mad-Sin:
Jaki Ty słodki! ^^ : *

@EDIT:
@Down:
Ale to nie jest beret miśq. ; <

Smetana
14-07-2007, 19:42
Kurwa Mad pokroiłbym się za taki beret.

spider-bialystok
14-07-2007, 21:18
Kurwa Mad pokroiłbym się za taki beret.
Noob, to nie beret tylko kaszkiet ;)
Kupilem sobie ostatnio taki: klik (http://allegro.pl/item215599902__stylowy_kaszkiet_firmy_jammin_l.htm l)

Argen
14-07-2007, 21:38
Patrze na te wasze "rushoffe sertusha<3<3", ale mam kłopoty z czytaniem, bo leże na ziemi i kwicze :/

"kofam Cię !111"
"a ja barciej!111"

=/

Chesterkaa
14-07-2007, 23:47
Ja nie jestem kindermetalem, tak jak Celoz ;;

Widzę, że to lustrzanka ;]
Och, ach, Twoje obelgi tak mnie ranią.

sorry ziąąąąąąąąąąąąą : (

Onori
15-07-2007, 00:36
Pomówienie to przestępstwo. ; ] I odczep się od Damy mojego serca, nie kocha Ciebie ani Lasoocha. ; ]
Pamiętaj o mnie ;).

Mad-Sin
15-07-2007, 13:10
@Smetana

Właśnie... to nie beret tylko kaszkiet ;) I naprawdę prezentuję się świetnie ^^

@Glamri

Też Cię kocham misiu :*

@Topic

Możecie skończyć? Wybory miss forum to już przeszłość...

Slythia
15-07-2007, 13:22

A skad wiesz kogo ja kocham ;). W sumie zależy to tez od tego, kto mi co zaoferuje..:P

No dobrze, wiesz... A w tych wyborach chyba przegrałam ;(.

Glamri
15-07-2007, 21:54
A skad wiesz kogo ja kocham ;). W sumie zależy to tez od tego, kto mi co zaoferuje..:P

No dobrze, wiesz... A w tych wyborach chyba przegrałam ;(.
Oż Ty... Cwaniara... ; > : *

Ireeth
16-07-2007, 21:11
Witam wszystkich ^^ Dawno nie pisalam... zapewne zajebiscie sie steskniliscie... Co slychac ? :P

Chesterkaa
16-07-2007, 23:42
@ up

<3<3<3

oxys wyjechal i nuda ; /

Czarna_Mamba
17-07-2007, 01:47
Ireeth, bo ja już dawno nie w temacie, to wy już po rozwodzie czy sielanka małżeńska trwa nadal?

Fiszbin
17-07-2007, 02:46
Oxygane wyjechał do Szkocji pracować, jako tancerz, w klubie dla homoseksualistów. Gdy wróci to i tak raczej nie będzie zbyt aktywny na forum, gdyż ciężko jest korzystać z komputera na stojąco.

@Topic
Wszyscy jesteście, k*rwa, słodcy :*****.

Ireeth
17-07-2007, 08:57
Ano Oxy wyjechał, wątpie, ze pracuje jako tancerz. Pewnie gra w reklamie Vanisha Oxy Action :) Ja mialam Oxy Action codziennie wieczorem :P Ale juz nie mam... wiecie, ludzie sie rozchodza i takie tam. Ja nie zasluguje na Oxy'ego! Tylko "najpiękniejsza" na forum Carrota, która za kilka lat będzie miała zniszczoną skórę od solarium ma, Doda, albo prezydent Kaczyński. Tesknie za nim, nie odzywa sie w o ogóle ; (

Glamri
17-07-2007, 13:16
@UP:
Ireeth, zapomniałaś wymienić mnie. ; ] Ale w sumie to muszę Cię rozczarować, bo Oxy ma spory "przebieg".

Wpisujcie miasta, które już "miały" Oxego!
-Grudziądz

@EDIT:
@Down:
Ja nie mam prostych włosów. ; ) Z resztą on za browara i 2 godziny rozmowy jest w stanie zrobić wszystko. ; ]

Ireeth
17-07-2007, 13:28
Co ty, on nie lubi prostych włosów. Marzenia... ;>

Fiszbin
17-07-2007, 13:36
@UP:
Ireeth, zapomniałaś wymienić mnie. ; ] Ale w sumie to muszę Cię rozczarować, bo Oxy ma spory "przebieg".

Wpisujcie miasta, które już "miały" Oxego!
-Grudziądz

@EDIT:
@Down:
Ja nie mam prostych włosów. ; ) Z resztą on za browara i 2 godziny rozmowy jest w stanie zrobić wszystko. ; ]

Świebodzin!!!

Ireeth
17-07-2007, 13:37
Nie rozumiem ? Widziales sie z nim w RLu ? ;o

Glamri
17-07-2007, 13:43
Nie rozumiem ? Widziales sie z nim w RLu ? ;o
A jak inaczej miałbym go przelecieć? Z resztą to samo Ci powiedzą ludzie, którzy wpiszą swoje miasta, które miały Oxego. ; ]

Ryłek
17-07-2007, 13:44
Twoje Starewo Dolne

Ireeth
17-07-2007, 13:44
Robie sie zazdrosna :<

Glamri
17-07-2007, 13:48
Robie sie zazdrosna :<
Przykro nam, może budyń?

@EDIT:
@Down:
Pewnie tak. I całą noc haruje za skromną miskę ryżu.

Ireeth
17-07-2007, 13:56
Budyń daj lepiej Oxy'emu... Pewnie nosi krótką spódniczke w krate ;<

Atimcia
17-07-2007, 18:19
kajteq jak miło ogląda się zdjęcia z zimy w tak gorący dzień.

Dzięki za ochłodzenie:)

Gewof
17-07-2007, 20:29
http://img508.imageshack.us/img508/474/kajtoknv5.jpg (http://imageshack.us)

Ireeth
17-07-2007, 23:20
@up
znalazlam 8. bedzie jakas nagroda?

Slythia
17-07-2007, 23:33
A jak inaczej miałbym go przelecieć?
Mam znow byc zazdrosna? I zla? Znow o czyms nie wiem... Jak na ircu :/

@genof
Fajne polaczenie ;). Ja znalazlam 3... Potem odpuscilam :P

Glamri
17-07-2007, 23:35
@UP:
To było dawno Słonko, Oxy to przeszłość i przygoda, z resztą jak u każdego z Oxym. ; ] Nie martw się. : *

Dark Sven
19-07-2007, 14:48
Oj... Glamri daj już spokój. Wszyscy i tak wiedzą, że Slythia to twoje drugie konto, a na jej zdjęciach są dziewczyny z nazwiskiem .jpg.

He, he

Slythia
19-07-2007, 14:59
Oj... Glamri daj już spokój. Wszyscy i tak wiedzą, że Slythia to twoje drugie konto, a na jej zdjęciach są dziewczyny z nazwiskiem .jpg.

He, he
Ciesz sie, ze to hehe jest : P

@down
; *

Glamri
19-07-2007, 15:00

He, he
Jakby Ci to głuptasku rzec... Rzeczywiście dobrze, że to "he he" tam wpisałeś... ; )

Dark Sven
19-07-2007, 16:19
Minuta różnicy. Akurat tyle co na reloga? I tak przypadkowo zmasowany nalot we dwoje ; )?
A co do tego
"Rzeczywiście dobrze, że to "he he" tam wpisałeś... ; )"
To tak to groźnie zabrzmiało ; >

Khe, khe. Mam nadzieję, że nikt tego na serio nie bierze ; >

@down
Kuźwa... jednak ktoś to bierze na serio...

Gogar
19-07-2007, 16:37
@SVEN
Muszę Cię zmartwić, na IRCu mają inne hosty ;]

Glamri
19-07-2007, 22:30
Minuta różnicy. Akurat tyle co na reloga? I tak przypadkowo zmasowany nalot we dwoje ; )?
A co do tego
"Rzeczywiście dobrze, że to "he he" tam wpisałeś... ; )"
To tak to groźnie zabrzmiało ; >

Khe, khe. Mam nadzieję, że nikt tego na serio nie bierze ; >

@down
Kuźwa... jednak ktoś to bierze na serio...
Tak się składa, ze zazwyczaj dowiaduję się od Slythii, że ktoś coś napisał i wtedy wchodzę bezpośrednio po niej i odpisuję. Z resztą możesz zajrzeć na IRC'a lub nawet na konferencje na skype to mogą potwierdzić. ; ) Już mi się tu teorii spiskowych nie doszukuj. Btw, to miało groźnie zabrzmieć. ; )

Emcess
19-07-2007, 22:57
@up
Ten post też zabrzmiał groźnie.

Emcess.

Tomciu
20-07-2007, 00:03
powialo grozą 8o

Chesterkaa
20-07-2007, 22:45
@ Gogar

Emo ? bluzka w paski itd ? ; <<

Gogar
20-07-2007, 22:47
To, że mam bluzę w paski nie znaczy, że jestem emo ;]
Zauważ, że nie mam fryzury jak Twój stary i trackera ; )

Chesterkaa
20-07-2007, 23:50
To, że mam bluzę w paski nie znaczy, że jestem emo ;]
Zauważ, że nie mam fryzury jak Twój stary i trackera ; )

sorry ale ja nie mam starego ;]

Czarna_Mamba
20-07-2007, 23:55
Gogar, nie no, spoko, ale jakoś dziwnie wyglądasz. Te loczki... Nie żebym coś miała do loczków, o co to nie. Ale kogoś mi przypominasz, tylko za Chiny nie wiem kogo.

Arrivald
21-07-2007, 00:22
@ Gogar

Emo ? bluzka w paski itd ? ; <<

A jak Mietek spod monopola zalozy bluzke w paski to tez bedzie emo?

Dark Sven
21-07-2007, 00:24
A jak Mietek spod monopola zalozy bluzke w paski to tez bedzie emo?

A nie 0o ?

redfaction
21-07-2007, 10:32
Tolek a kysz z tą twarzyczką ; <<<
Wyglądasz na mniej latkuf niż masz ; )
Dużo mniej ; )

Gogar
21-07-2007, 10:55
Gallar Twoja stara ; )

Exodus
21-07-2007, 16:29
Nie jestem pewien czy to powód do dumy.

Emcess
22-07-2007, 01:21
Ile ten Tolek zrobi sobie jeszcze kont do ciężkiej anielki? Aew.

Emcess.

afaik za to powinny byc bany.

redfaction
22-07-2007, 10:42

teoretycznie
/gallar
;d

Gogar
22-07-2007, 13:12

O RLY??????????????

Emcess
22-07-2007, 13:32
@up
Ya, rly.

Emcess.

Gogar
22-07-2007, 13:36
Dzięki, że mi powiedziałeś, bo bym nie zgadł ^^

Dzięki, że mi powiedziałeś, bo bym nie zgadł ^^

luzno, twoja twarz i tak nie przejawia ani krztyny inteligencji

Gogar
22-07-2007, 17:33
luzno, twoja twarz i tak nie przejawia ani krztyny inteligencji

Spójrz na swoją wklęsłą klatę ;)

LolnY
22-07-2007, 18:09
Ya, rly.

NO WAI!

http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png

Slythia
22-07-2007, 21:18
Bardzo ladne zdjecie Kattinka, ale moze.. sie ubierz? Konkurs miss juz za nami.

Exodus
22-07-2007, 21:19
Kattinka , sweet czuje w powietrzu ozywienie tematu hah :)

@Slythia
czepiasz sie :P

Kattinka
22-07-2007, 21:21
Sry Slythia, troche goraco :)

Slythia
22-07-2007, 21:23
Sry Slythia, troche goraco :)
Troche goraco i dlugi rekaw? Hm.. Interesujace.

@Exodus
No wiem i o to chodzi.

@down
To trafisz w gusta forumowych 12-latkow ;P.

Kattinka
22-07-2007, 21:24
A jakże. To stylizacja a'la Miss Forum Tibii.pl :)

@Exodus
ty :p

@up
Racja, pominelam to...

To trafisz w gusta forumowych 12-latkow ;P.

18-latkom tez sie podoba!

Smetana
22-07-2007, 23:11
Uaaa znowu się zleci banda dzieciaczków-adoratorów (absztyfikantów jak to określa mój nauczyciel fizyki :D).

Chesterkaa
22-07-2007, 23:35
sorry Ireeth ale zdecyduj sie kim jestes

"Oxy To całkiem niezły pomysł... ale jest jeden...

Oxy
To całkiem niezły pomysł... ale jest jeden problem ;(
Trójkąt nie może się składać z dwóch kątów rozwartych ;(

Tu Ireeth, sry, ze z innego konta ;S"

Mad-Sin
23-07-2007, 10:36
Tutaj lepiej nie robić kontrowersji ;P Sam się o tym przekonałem i nie polecam ;)

redfaction
23-07-2007, 11:45
Bardzo ladne zdjecie Kattinka, ale moze.. sie ubierz? Konkurs miss juz za nami.

kompleks jakiś
?

Myszoon
23-07-2007, 12:03
Bedzie dym

Glamri
23-07-2007, 13:46
kompleks jakiś
?
Hmm... Że tak powiem, ona nawet jakby chciała to nie ma gdzie tych kompleksów w sobie znaleźć. ; )

Slythia
23-07-2007, 14:05
kompleks jakiś
?
Chcialbys ; P. Po porstu... Pewne zdanie.

redfaction
23-07-2007, 14:18
Hmm... Że tak powiem, ona nawet jakby chciała to nie ma gdzie tych kompleksów w sobie znaleźć. ; )

Pysiu proszę, wiadomo że dla Ciebie jest ideałem - ale nie dla wszystkich ^.-

Chcialbys ; P. Po porstu... Pewne zdanie.

to dość dziwne zdanie, jednym słowem - co się czepiasz?

Atimcia
23-07-2007, 14:43
Kattinka ładne zdjęcia:)
jak się ma co pokazać to się pokazuje:)
tak trzymać:)

Tana
23-07-2007, 14:53

Nie chce tu być ani nieuprzejma, ani zajmować żadnego stanowiska, ale pokazuje się jak rzeczywiście się MA. ;)

To pisałam ja - starsza pani emerytka.

Kattinka
23-07-2007, 14:55
Atimcia, dzieki za poparcie ;)
@Murderer
=ooo o kur.. de

Onori
23-07-2007, 15:02
Huh, hah teraz się pogryziecie, o zdjęcie? Jajć... takie dała - jej sprawa, chcesz trafiać w gusta 12 łatkuff jej sprawa, jeśli ktoś nie dostaje orgazmu na widok zdjęcia, to jemu raczej nie będzie przeszkadzać czy tego stroju jest mniej czy więcej ;)

Doom Terror
23-07-2007, 15:08

ta racja,podpisuje sie pod tym obiema rekami i jedna noga;p

teraz czekam az Tana cos wrzuci,gdyz jej wypowiedz mocno mnie zainteresowala ;p

Tana
23-07-2007, 15:11
teraz czekam az Tana cos wrzuci,gdyz jej wypowiedz mocno mnie zainteresowala ;p

Tana jest już za stara na takie zabawy. Ja już tylko obserwuje i śmieje się pod nosem ;)

Kattinka
23-07-2007, 15:19
@All
Dziwi mnie tylko, że WYŁACZNIE osobniki płci żeńskiej krytykują moje zdjecia ;> A może jednak nie do końca mnie to dziwi...

Atimcia
23-07-2007, 15:26
każdy ma swoje zdanie, i na tyle to forum jest "wolne", że każdy może się wypowiedzieć:) póki nie ma wulgaryzmów:)

mi się katii zdjęcia podobają:)
innym wcale nie muszą:)

Tana:
chyba aż taka "stara" to nie jesteś;)

Slythia
23-07-2007, 15:27
Hm.. Mam nadzieje, ze mam prawo miec wlasne zdanie? I sie wypowiadac?
Dziekuje ;)

@up
Dziekuje atimciu za rozwianie moich watpliwosci.

I aby byla jasnosc - nie mam zadnych kompleksow, po prostu nie podobaja mi sie niektore rzeczy. To wszystko.

Kattinka
23-07-2007, 15:29
@Slythia
Przeciez juz to robisz ;)
Tobie wolno sie wypowiadac - mi wolno wstawiac zdjecia, jakie mi sie podobaja ;) Nawet jak nie jestem na nich w 100 % ubrana...
Widziałam twoje zdjecie i doszłam do wniosku, ze chyba nie masz nic przeciwko rekawom ? ;>

Atimcia
23-07-2007, 15:30
Hm.. Mam nadzieje, ze mam prawo miec wlasne zdanie? I sie wypowiadac?
Dziekuje ;)

@up
Dziekuje atimciu za rozwianie moich watpliwosci.

I aby byla jasnosc - nie mam zadnych kompleksow, po prostu nie podobaja mi sie niektore rzeczy. To wszystko.

oczywiście, każdy ma takie prawo:)
mi się może podobać biały a Tobie czarny, czy to oznacza,że zaraz ludzie powinni się kłócić?
oczywiście,że nie;)

Glamri
23-07-2007, 15:38
Nie chce tu być ani nieuprzejma, ani zajmować żadnego stanowiska, ale pokazuje się jak rzeczywiście się MA. ;)

To pisałam ja - starsza pani emerytka.
Święte słowa.

Slythia
23-07-2007, 16:14
@Kattinka
No nie, bo mi zawsze zimno :P. A to, wbrew pozorom, pomaga...

@Atimcia
Wiem, ze to przyklad, ale bialy tez lubie :P.

A tak wogole to jesli kogos urazilam to przepraszam. Cos mi odbija...
(potrzebuje odpoczynku... ma ktos domek na bezludnej wyspie?)

Slay
23-07-2007, 16:21
@All
Dziwi mnie tylko, że WYŁACZNIE osobniki płci żeńskiej krytykują moje zdjecia ;> A może jednak nie do końca mnie to dziwi...
To ja skrytykuje te zdjecia jako osobnik plci meskiej.

Atimcia
23-07-2007, 16:26
@Atimcia
Wiem, ze to przyklad, ale bialy tez lubie :P.

a ja czarny:P

dobra już nie dobijajcie Katti;)
a Ty kobieto tak się nie przejmuj:)

Thero
23-07-2007, 16:27
@All
To ja będę drugim osobnikiem tejże, zaraz po Slayu. A tak, żeby za uroczo się nie zrobiło. ;)

Kattinka
23-07-2007, 16:31
Atimcia
Spoko, nie przejmuje sie :)

Ryłek
23-07-2007, 16:58
To ja skrytykuje te zdjecia jako osobnik plci meskiej.

Powiedział ten z pokemonem w avie ;-)

Glamri
23-07-2007, 17:37
To ja będę drugim osobnikiem tejże, zaraz po Slayu. A tak, żeby za uroczo się nie zrobiło. ;)
Ja byłem pierwszy więc Ty jesteś trzeci. Przeca zgodziłem się z Taną. ; ]

Gogar
23-07-2007, 18:31
@Rybzor
Przed ostatnie zdjęcie...
LOL, Fajna laska, widzę że ostro pogrywasz ;]

Rybzor
23-07-2007, 18:33
@Rybzor
Przed ostatnie zdjęcie...
LOL, Fajna laska, widzę że ostro pogrywasz ;]

Oj działo sie działo ;d

Dark Sven
23-07-2007, 19:03
Ryb obolił jedno piwo i się najebau! Ślub twojej siostry? Na zachwyconą nie wyglądała... musieliście tanio oddać ; /

Horra
23-07-2007, 21:13
...piękna. Im mam nowsze zdjęcia tym jesteś coraz bardziej piękna nie wiem jak to robisz ale też bym tak chciał (ja im starszy tym bardziej zapryszczony)

Bardzo mi sie podobasz i napewno nie tylko mi. Masz dla siebie za bardzo krytyczne zdanie Wszyscy cię kochają nasza KAZUYOSHIK

<causy>:baby:

Exodus
23-07-2007, 21:14
Ryb obolił jedno piwo i się najebau! Ślub twojej siostry? Na zachwyconą nie wyglądała... musieliście tanio oddać ; /

Wątpie , Ryba pewnie lepszy zawodnik od Ciebie i jednym piwem się nie najebuje :)

Przeostatnia fotka haha =P

Thero
23-07-2007, 21:19
@Up
Moim zdaniem padł po Kubusiu bananowo-marchewkowym, ale ciiiii...

Ja byłem pierwszy więc Ty jesteś trzeci. Przeca zgodziłem się z Taną. ; ]
Trzeci... łeeee, masz rację. Chciałem być tym pierwszym, ew. drugim, a tu proszę, okazuje się, że Kattinka najwyraźniej nie jest w guście forumowiczów.

@Ryba
Widać nie tylko wodą żyjesz ;).

Rybzor
23-07-2007, 21:27
Trzeci... łeeee, masz rację. Chciałem być tym pierwszym, ew. drugim, a tu proszę, okazuje się, że Kattinka najwyraźniej nie jest w guście forumowiczów.
Sign me!

@Ryba
Widać nie tylko wodą żyjesz ;).
Ehe, ale tamto też takie przeźroczyste, mogłem sie pomylić :P

Kattinka
23-07-2007, 21:28
@up
Jakoś nie za bardzo się tym przejmuje... A dlaczego ty swojej fotki nie wstawisz? :)

Caer
23-07-2007, 21:30
A ja jako pierwszy przedstawiciel obu płci, skrytykuję wszystko.

Też chcę być w czymś pierwszy.

@Ryba:
Przedostatnie foto, rotfl xD

Jakoś nie za bardzo się tym przejmuje
I bardzo dobrze.

Thero
23-07-2007, 21:40
A dlaczego ty swojej fotki nie wstawisz? :)
Oczywiście ciężko mi za pijaka odpowiadać, ale sądzę, że po prostu nie jesteśmy godni podziwiać jego oświeconego oblicza. Mam rację, Rybo? ];->

Jakoś nie za bardzo się tym przejmuje...
No to elegancko.
Załóżmy fan club krytykowania fotek wszystkich dziewczyn!
Proooszę...!

Rybzor
23-07-2007, 21:43
Oczywiście ciężko mi za pijaka odpowiadać, ale sądzę, że po prostu nie jesteśmy godni podziwiać jego oświeconego oblicza. Mam rację, Rybo? ];->

Mnie sie wydawało, że to miało być do Ciebie? bo ja swoje fotki już wstawiałem tu chyba 2 razy :P

Kattinka
23-07-2007, 21:57
@Theron
To było do ciebie... ;)

Thero
23-07-2007, 22:17
@Theron
To było do ciebie... ;)
"Thero", nigdy inaczej :'P.
Będę zmuszony walczyć o resztki szacunku (i tak już pewnie kryje się gdzieś po kątach) wyjadaczy forumowych, odmówię. Choć Ryba może jeszcze po swoim Commandosie by to zniósł...
Poza tym, jeśli Ty nie jesteś w guście menów z tego forum, przypadkiem niestety mogłoby się okazać, że ja jestem...

Rybzor
23-07-2007, 22:25
@Theron
To było do ciebie... ;)
Wiesz, chyba nie wszyscy żyją fotkami/cyckami* (prócz Pani.K :P)

*Niepotrzebne skreślić
"Thero", nigdy inaczej :'P.
Będę zmuszony walczyć o resztki szacunku (i tak już pewnie kryje się gdzieś po kątach) wyjadaczy forumowych, odmówię. Choć Ryba może jeszcze po swoim Commandosie by to zniósł...
Poza tym, jeśli Ty nie jesteś w guście menów z tego forum, przypadkiem niestety mogłoby się okazać, że ja jestem...
Pfe...
Ano, jeszcze by się zakochali i by było sux..

Czarna_Mamba
23-07-2007, 22:27
Ryba, ale widzę, że wesele było udane. ;)

Tej, kurczę, trzeba zrobić konkurs na najładniejszego pana. Z jednej strony odwróci się rola i to dziewczyny będą wzdychać do wymarzonych partnerów, z drugiej zaś mogą zwiększyć porcję zdjęć aby podrasować szanse u tychże zawodników.

Tana
24-07-2007, 00:23
Tej, kurczę, trzeba zrobić konkurs na najładniejszego pana. Z jednej strony odwróci się rola i to dziewczyny będą wzdychać do wymarzonych partnerów, z drugiej zaś mogą zwiększyć porcję zdjęć aby podrasować szanse u tychże zawodników.

O! A ja sobie chętnie popatrzę. Tylko jakiś taki rozsądny ten konkurs. Powiedzmy 16+ ;)

Gewof
24-07-2007, 00:29
Glamri ty masz zeza rozbieżnego?

Slythia
24-07-2007, 00:32
O! A ja sobie chętnie popatrzę. Tylko jakiś taki rozsądny ten konkurs. Powiedzmy 16+ ;)
16? E tam.. Wole 17+ :P.
Moj faworyt wypowiedzial sie pode mna ;).
A na pana up mam focha. Za irca.

Glamri
24-07-2007, 00:32
@Gewof:
Nie, nie mam. Swoją drogą... Gdzie Ty widzisz na tym zdjęciu żebym miał zeza? Może mam trochę niesymetryczne oczy ale na ta przypadłość akurat cierpi każdy. ; \

Tana
24-07-2007, 00:36
16? E tam.. Wole 17+ :P.
Moj faworyt wypowiedzial sie pode mna ;).

Pisząc 16+ idę na ilość. I skutecznie unikam prokuratora.

@down:
Jak już pisałam - chętnie pooglądam.

Ja mam rączki tutaj!

Slythia
24-07-2007, 00:38
Wiec jak, zajmujesz sie organizacja? Moge pomoc ;P. Tylko przydalby sie temat ze zgloszeniami... Bo troche przyduzo zdjec.

Tak w ogole. Gewof, prosze mnie nie wykorzystywac do porachunkow z glamrim, poniewaz takie epitety sa troche nie na miejscu.

@up Pf... Sama nie zrobie ;P. Kto chetny?

hoomik
24-07-2007, 00:45
Glamri dobrze ze napisales ze to twoje zdjecie, bo gdyby nie to, to postawilbym ostatniego grosza ze obok tego kurdupla po lewej stoi jakas dziewczyna, i to nie wiecej niz 15-letnia

Glamri
24-07-2007, 00:48
@UP:
Temu "kurduplowi" to nie jesteś nawet godzien butów wypucować hoom. ; ] Btw, jeszcze nikt nigdy nie pomylił mnie z dziewczyną... I wszyscy dziwnym trafem dają mi 20-tkę, a nie (max)15-tkę...

hoomik
24-07-2007, 00:52
Temu "kurduplowi" to nie jesteś nawet godzien butów wypucować hoom.
whateva, nie kreca mnie podstarzali rockmani grajacy w ogrodkach piwnych
Btw, jeszcze nikt nigdy nie pomylił mnie z dziewczyną...
to ze nikt ci tego nie powiedzial nie znaczy ze tak nie jest ;)
I wszyscy dziwnym trafem dają mi 20-tkę, a nie (max)15-tkę..
jak ty wygladasz na 20 to ja jestem papiez

Glamri
24-07-2007, 00:57
1. Ogródek piwny był przed lokalem, nie grali w ogródku. Z resztą jeśli nie znasz TSA to wyjdź i zamknij drzwi bo jesteś słaby.

2. Podobno wyglądam całkiem poważnie i stąd nikt do mnie nigdy nie powiedział "proszę pani". Gdyby ktoś jednak by mnie z kobieta pomylił to pewnie w końcu by się tak do mnie ktoś zwrócił.

3. "23:45:26 Slythia
mamy noweego papieza!" <- log z GG

hoomik
24-07-2007, 01:17
Z resztą jeśli nie znasz TSA to wyjdź i zamknij drzwi bo jesteś słaby.
slaby to jestes ty, skoro rzucasz takimi tekstami. Nie wiesz czy znam TSA, nie wiesz czy ich cenie czy nie, nie kombinuj jakby mi tu dogadac na ich temat.
2. Podobno wyglądam całkiem poważnie i stąd nikt do mnie nigdy nie powiedział "proszę pani". Gdyby ktoś jednak by mnie z kobieta pomylił to pewnie w końcu by się tak do mnie ktoś zwrócił.
jak uwazasz, ja tylko wyrazilem swoje zdanie, twoj wyglad skojarzyl mi sie z kobieta wylacznie na podstawie tego jednego zdjecia, ktore zamiesciles, moze jakbym zobaczyl inne to skojarzenie byloby inne
3. "23:45:26 Slythia
mamy noweego papieza!" <- log z GG
akurat Slythia jest tak samo wiarygodnym "zabieraczem glosu" na twoj temat, jak ty na jej (= ani troche). Tego waszego slodzenia sobie nawzajem w kazdym mozliwym miejscu mam juz powoli serdecznie dosc (i nie tylko ja), jak sie pomiziac chcecie to znajdzcie sobie inne miejsce niz forum

Exodus
24-07-2007, 01:33
hoomik dobrze prawi.

Ryłek
24-07-2007, 11:06
O TSA trochę pierdzielił ale to:

akurat Slythia jest tak samo wiarygodnym "zabieraczem glosu" na twoj temat, jak ty na jej (= ani troche). Tego waszego slodzenia sobie nawzajem w kazdym mozliwym miejscu mam juz powoli serdecznie dosc (i nie tylko ja), jak sie pomiziac chcecie to znajdzcie sobie inne miejsce niz forum

Gratz, w końcu ktoś ubrał to w słowa.

Dark Sven
24-07-2007, 11:21
A na pana up mam focha. Za irca.
F.O.CH- Fachowe obciąganie chuja?

Viva El Hoomik. Teraz to go będziemy na rękach nosić ; >

@Down

Hoomz0r jest naszym bosem!1111oneo
Czy to jest takie fajne, ogłaszanie wszem i wobec jacy to oni nie są zakochani?

Thero
24-07-2007, 12:50
@hoomik
To fascynujące jak szybko od obrażania Glamriego przeszedłeś do tematu jego relacji ze Slythią.
Jak ma się tu zacząć bezmyślne obrażanie przez 12 latków lecących za głosem hoomika, to na początek wyskoczę z lamowatym "ch*j was to powinno obchodzić".

Parys
24-07-2007, 12:54
Jak ma się tu zacząć bezmyślne obrażanie przez 12 latków lecących za głosem hoomika, to na początek wyskoczę z lamowatym "ch*j was to powinno obchodzić".
Hmm, a z tego co pamiętam cała elyta z irca, jeździła po Atimci w temacie dot. najpiękniejszej użytkowniczki forum.

Slay
24-07-2007, 12:57
Hmm, a z tego co pamiętam cała elyta z irca, jeździła po Atimci w temacie dot. najpiękniejszej użytkowniczki forum.
Zle pamietasz.

hoomik
24-07-2007, 13:04
To fascynujące jak szybko od obrażania Glamriego przeszedłeś do tematu jego relacji ze Slythią.nie bardzo orientuje sie w ktorym miejscu obrazalem Glamriego, moglbys mi je wskazac? Tym bardziej ze moim zamiarem na pewno nie bylo obrazanie kogokolwiek.
Jak ma się tu zacząć bezmyślne obrażanie przez 12 latków lecących za głosem hoomika, to na początek wyskoczę z lamowatym "ch*j was to powinno obchodzić".ponownie, gdzie ktos tu kogokolwiek obrazal? Nie doszukuj sie afery tam, gdzie jej nie ma.

Skomentowalem zdjecie zamieszczone przez Glamriego, mialem do tego prawo, w koncu do tego sluzy ten topic. To, ze zdjecie skojarzylo mi sie w taki a nie inny sposob, coz, zdarza sie. Nie chcialem nikogo obrazic, uwierzcie mi, gdybym chcial, zrobilbym to w bardziej zgryzliwy sposob. A dwuosobowego towarzystwa wzajemnej adoracji jak widac nie tylko ja nie mam ochoty ogladac w co drugim poscie na forum.

Gogar
24-07-2007, 13:06
Glamri ty masz zeza rozbieżnego?

No właśnie? ;d

redfaction
24-07-2007, 13:11

Źle pamiętasz, nie jeździł nikt po wyglądzie, a po tym że ona nieco zawyża swoją wartość + chciałbym zaznaczyć że coś takiego jak yrcowa elyta nie istnieje.

Kattinka
24-07-2007, 13:13
@Glamri
najpierw klasycznie powiem 'rotfl'
a teraz zapytam : ile masz wzrostu ?

Argen
24-07-2007, 13:15
Patrze na te wasze "rushoffe sertusha<3<3", ale mam kłopoty z czytaniem, bo leże na ziemi i kwicze :/

"kofam Cię !111"
"a ja barciej!111"

=/

Hej, ja o tym co hoomik mówiłem dawno temu, co to ma być? ;p

Ale mimo wszystko zgadzam się z nim.

Edit:

@hoomik
To fascynujące jak szybko od obrażania Glamriego przeszedłeś do tematu jego relacji ze Slythią.

Imo o wiele bardziej dziecinne/żałosne jest chwalenie się, jacy to oni nie są ze sobą szczęśliwi i zakochani...

EDIT 2 !!!!!

3000 post hahaha

@down

Jeśli myślisz, że się tym podniecam, to albo jesteś głupi, albo nie wiesz co to ironia...

Thero
24-07-2007, 13:21
nie bardzo orientuje sie w ktorym miejscu obrazalem Glamriego, moglbys mi je wskazac?
Glamri dobrze ze napisales ze to twoje zdjecie, bo gdyby nie to, to postawilbym ostatniego grosza ze obok tego kurdupla po lewej stoi jakas dziewczyna, i to nie wiecej niz 15-letnia
Oczywiście wg ciebie to żadna obraza. Ja bym się jednak poczuł obrażony na miejscu Glamriego. Odniosłem dziwaczne wrażenie, że chciałeś go obrazić, z tym, że jednak nie do końca.
ponownie, gdzie ktos tu kogokolwiek obrazal? Nie doszukuj sie afery tam, gdzie jej nie ma.
Afery? Teraz to ja mógłbym napisać coś w stylu "pokaż mi, gdzie napisałem, że doszukuję się afery?". Po przeczytaniu postów pod twoim założyłem, że tak mogłoby być, a bezmyślny flame war składający się z postów takich jak ten, który napisał __DARK_SVEN__ mi się nie marzy. (Ach, chciałoby się. Miło by było choć raz zapobiec rzece spamu w wykonaniu pseudo-elyty ;p)

Skomentowalem zdjecie zamieszczone przez Glamriego, mialem do tego prawo, w koncu do tego sluzy ten topic. To, ze zdjecie skojarzylo mi sie w taki a nie inny sposob, coz, zdarza sie. Nie chcialem nikogo obrazic, uwierzcie mi, gdybym chcial, zrobilbym to w bardziej zgryzliwy sposob.
Ja uważam, że chciałeś go obrazić, ty zaprzeczasz - dyskusji z tego nie będzie.
A dwuosobowego towarzystwa wzajemnej adoracji jak widac nie tylko ja nie mam ochoty ogladac w co drugim poscie na forum.
Nie jestem typem małego hipokryty. Jak już pisałem: "ch*j mnie to obchodzi" (dot. postów w relacji Glamri-Slythia).

EDIT:

Imo o wiele bardziej dziecinne/żałosne jest chwalenie się, jacy to oni nie są ze sobą szczęśliwi i zakochani...
Mi to nie przeszkadza, tak samo jak nie przeszkadza mi podniecanie się z byle powodu (to już 3001 postów!!!!!!!!).