Pokaż pełną wersje : Zdjecia RL koment.
A myślałem, że wujek... ; <
@Michoos:
DŻILET - najlepsze dla mężczyzny;)
Czarna_Mamba
20-01-2009, 22:15
Chewbacca jak się patrzy. : ))
Dr.Unknown
21-01-2009, 00:07
Średnio fotogeniczny jesteś.
@ Snopeczek
Co się po lasach szlajasz pedobearze? ;D
Czy tylko mi się wydaje, że Michoss jest tak gruby, że wręcz wylewa się z kadru?
Dragon-Fly
22-01-2009, 21:04
Czy tylko mi się wydaje, że Michoss jest tak gruby, że wręcz wylewa się z kadru?
Cholera, masz rację, coś w tym jest!
Pewnie kilogramy zielska chowa w sobie + gruba warstwa włosów. Przynajmniej zimno ci nie będzie ; ].
At-Snopeczek:
Jakbym widział moją emo-znajomą. Ma identyczne foto, tylko trochę dłuższe włosy.
At-Grue:
Lawl, nie ma to jak być pacyfistą.
Snopeczek
24-01-2009, 00:26
wiedziałem, że jestem emo. Chociaż generalnie foto zrobiłem znajdując okulary ''Italy Sport'', krzywiąc twarz i kierując sobie prosto w oczy żarówkę lampki biurkowej.
@Grue
fajnie jest imponowac dzieciom nie? Ogolnie to dobrze, ze jestes wojem, ktos musi byc i mam do nich szacunek, ale zeby co tydzien wrzucac fotke z jakims karabinem itd na forum o tibii, no bez przesady chlopie...
@up
Dobra to w nastepnym tygodniu wrzuce fotke z rosomakiem albo jak posuwam dziwke ; ) A co do woja, to je kocham i nie zmieni tego nic ; ) A imponowac nie musze nikomu, bo juz i tak jestem s*****elem <wlew> pew pew
@Grue
To jest Beryl +GP25?
@Snopeczek: modę na okulary-muchy zapoczątkowali muzycy z lat n-tych XX wieku... i tylko oni wyglądali w nich dobrze ; )
@down: nie znam gościa.
Dr.Unknown
24-01-2009, 12:57
@Grue
fajnie jest imponowac dzieciom nie? Ogolnie to dobrze, ze jestes wojem, ktos musi byc i mam do nich szacunek, ale zeby co tydzien wrzucac fotke z jakims karabinem itd na forum o tibii, no bez przesady chlopie...
E tam, mężczyzna musi dawać dobry przykład. Gdyby nie to, że jestem flakiem bez formy, poszedłbym na zawodowego - dobre wynagrodzenie i ciekawe życie.
@up
A Calvin Harris?
@Grue
To jest Beryl +GP25?
Nie, to beryl i 40mm wz. 64 pallad. Czy jakos tak xd Ogolnie jedno wielkie gufienko ; )
@up
Dobra to w nastepnym tygodniu wrzuce fotke z rosomakiem albo jak posuwam dziwke ; ) A co do woja, to je kocham i nie zmieni tego nic ; ) A imponowac nie musze nikomu, bo juz i tak jestem s*****elem <wlew> pew pew
NIE K**WA, PROTEST - BO ZNOWU ZACZNĄ SIĘ 40-MINUTOWE EJAKULACJE!
informacja z ostatniej chwili - gró postrzelil sie w stope.
E tam, mężczyzna musi dawać dobry przykład. Gdyby nie to, że jestem flakiem bez formy, poszedłbym na zawodowego - dobre wynagrodzenie i ciekawe życie.
E tam. Zależy gdzie konkretnie w wojsku pracujesz. Siedząc w sztabie raczej nie ma się ciekawego, żołnierskiego życia życia. ; ) Ale fakt faktem. Uposażenie jest dobre.
Pan i Wladca
24-01-2009, 17:53
Ale polewa z tych typów bez koszulki co się napinają tak, że mało im gały nie wyskakują :D kompromitujecie się całkowicie :D to nie fotka.pl tu nie wyrwiecie dupy ;(
Dr.Unknown
24-01-2009, 19:51
Ale polewa z tych typów bez koszulki co się napinają tak, że mało im gały nie wyskakują :D kompromitujecie się całkowicie :D to nie fotka.pl tu nie wyrwiecie dupy ;(
Gratuluję spostrzegawczości.
Pan i Wladca
24-01-2009, 21:22
I czego się czepiasz, komentuje tak?
Wow, pierwsza osoba wyglądająca jak człowiek
Kikuslav
25-01-2009, 13:43
ale Bludłin ma kozacko owłosione ręce ;)
@Grue
Przynajmniej jest ogarnięty, nie cwaniakuje i nie wymachuje lufą dookoła jak jakiś debil. Poprawnie lufa w dół.
Niech się chwali, ja też za jakiś czas zacznę, bo też się do woja wybieram. ;)
Up:
Dzięki xDD
Masz na lewej ręce pieprzyka jakieś 3 cm od mojego. A właściwie moich dwóch. To przeznaczenie!!!1
@bludłin
Ministrancik! :p
Dr.Unknown
25-01-2009, 14:21
Równie dobrze mogłeś nam dać link do strony producenta. Obejrzelibyśmy bluzę z każdej strony.
@Pan i Wladca
Przechodzisz drugi raz okres dojrzewania, czy masz za ciasne spodnie?
Równie dobrze mogłeś nam dać link do strony producenta. Obejrzelibyśmy bluzę z każdej strony.
@Pan i Wladca
Przechodzisz drugi raz okres dojrzewania, czy masz za ciasne spodnie?
Owned xDD ja myślałem na 1 rzut oka, że to te ubranie dla ministrantufff :D
Up:
No coś ty. :D
2Up:
W sensie, że chciałem się pochwalić bluzą?
Rekin Master
25-01-2009, 15:08
@Bloodwin
Jakby ktoś mnie taką ręką chwycił, to bym pomyślał, że to noga :p.
Dr.Unknown
25-01-2009, 15:45
W sensie, że chciałem się pochwalić bluzą?
W sensie, że tylko ją widać.
W sensie, że tylko ją widać.
W sensie, nie zrozumiałeś motywu przewodniego. :P
@Bloodwin
Jakby ktoś mnie taką ręką chwycił, to bym pomyślał, że to noga :p.
Depilacja jest fu -.-
Pan i Wladca
25-01-2009, 16:26
@Dr.Unknown
Mieszkasz w jaskini czy to tylko spacerniak?
CsCiacho
25-01-2009, 16:35
Ale fajnie Ci ta fotka wyszła :P (Tylko rece to masz jak ja nogi:()
Dr.Unknown
25-01-2009, 17:25
@Dr.Unknown
Mieszkasz w jaskini czy to tylko spacerniak?
Zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie, czy jestem tym jedynym?
@Bloodwyn
W takim razie jestem tępy i zaniecham dalszych pytań.
Zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie, czy jestem tym jedynym?
Nie zauważyłeś, że jest nas więcej?
Dr.Unknown
26-01-2009, 14:31
Nie zauważyłeś, że jest nas więcej?
Ekwador?.....
Nieobliczalny
27-01-2009, 14:02
Normalne ma ręce.
Jesli wy mowicie że są jakos owłosione ponad norme... To jestescie według mnie rozwinieci jak dzieci z przedszkola :)
Normalne ma ręce.
Jesli wy mowicie że są jakos owłosione ponad norme... To jestescie według mnie rozwinieci jak dzieci z przedszkola :)
no tu akurat to jest srednia wieku, wiec nie wiem czemu sie dziwisz
Depilacja jest fu -.-
Lepiej śmierdzieć! Ludzie, mamy XXI wiek...
@UP
HAHAHAH nie moge. Koleś depilujący ręce? Nieźle by się dobrał w parę z kobietą posiadającą wąsy ;d
CsCiacho
30-01-2009, 12:40
To jest ten super argument? oO
Dark Sven
30-01-2009, 18:02
Nogi jak nogi. Mogą być włochate. Ale ręce goryla są fu ;/...
Przy zachowaniu odpowiedniej higieny owlosienie nie jest problemem.
@Drunk (dosłownie): było się rozebrać i wtedy bawić kałaszem. Jest was na zdjęciu dwóch, moglibyście przebić Maethiego.
Dr.Unknown
01-02-2009, 14:59
@Drunk (dosłownie): było się rozebrać i wtedy bawić kałaszem. Jest was na zdjęciu dwóch, moglibyście przebić Maethiego.
Nie, żeby wejść na jego poziom oświecenia, musiałbym najpierw "miziać się z She".
@Albertus (http://urlguard.net/l/http://forum.tibia.pl/member.php?u=74889)
Rooofl. Szczerze, to Twoje zdjęcia, przez kolejność, w jakiej je umieściłeś, wywołują na mnie takie wrażenie:
X: O kurwa! Ktoś nam wbił na chatę
Albertus zdejmuje kominiarkę.
Y: A to Grzesio*! Cudowny chłopiec z sąsiedztwa.
A: Zgadza się! Ale zimno dzisiaj. Przyniosłem mleko, prze pani!
X: Toż to skarb, nie chłopiec!
*- względnie inne, ładnie zdrabniające się imię.
<edit>
No proszę, i drugie zdjęcie usunąłeś. Zepsułeś całą akcję, a na dodatek jedyne zdjęcie, które zostawiłeś, zakrywa Ci prawie całą twarz (resztę ciała zresztą też), a nie chodzi o to, żeby pokazywać obskurne domy, tylko siebie.
Drunk jako Indiana Jones, rofl ;d
@Lasooch, good idea! : D
Dark Sven
01-02-2009, 15:40
Drunk, ten koleś po prawej ma jakieś powiązania rodzinne ze Szwejkiem : P?
a nie chodzi o to, żeby pokazywać obskurne domy, tylko siebie.
Pośmiejmy się razem, że ktoś nie żyje w cukierkowym świecie! Żałosne.
Albertus
01-02-2009, 16:53
Nie, żeby wejść na jego poziom oświecenia, musiałbym najpierw "miziać się z She".
@Albertus (http://urlguard.net/l/http://forum.tibia.pl/member.php?u=74889)
Rooofl. Szczerze, to Twoje zdjęcia, przez kolejność, w jakiej je umieściłeś, wywołują na mnie takie wrażenie:
X: O kurwa! Ktoś nam wbił na chatę
Albertus zdejmuje kominiarkę.
A: Zgadza się! Ale zimno dzisiaj. Przyniosłem mleko, prze pani!
X: Toż to skarb, nie chłopiec!
*- względnie inne, ładnie zdrabniające się imię.
<edit>
No proszę, i drugie zdjęcie usunąłeś. Zepsułeś całą akcję, a na dodatek jedyne zdjęcie, które zostawiłeś, zakrywa Ci prawie całą twarz (resztę ciała zresztą też), a nie chodzi o to, żeby pokazywać obskurne domy, tylko siebie.
to zaraz wstawie takie gdzie twarz widac ;D ;p
@Drunk:
Twoje zdjęcie mi się nie wyświetla ; <
@Albertus:
Kominiarki i rzymskie pozdrowienia są fajne.
Grzesio, znany szerzej jako Lasooch, zaprzecza wszelkim pogłoskom, jakoby był cudownym chłopcem z rzeczonego sąsiedztwa. Nie nosi też kominiarki.
@zighajlujoncy hopcy: k*rwa, ONR się na forum zjechał?
Albertus
01-02-2009, 18:43
Grzesio, znany szerzej jako Lasooch, zaprzecza wszelkim pogłoskom, jakoby był cudownym chłopcem z rzeczonego sąsiedztwa. Nie nosi też kominiarki.
@zighajlujoncy hopcy: k*rwa, ONR się na forum zjechał?
tak , i ? ONR jest wszedzie
Sąd w Strzelcach Opolskich skazał trzech członków ONR-u za hajlowanie na karę 6 miesięcy w zawieszeniu na trzy lata, tysiąc złotych grzywny, dozór kuratorski oraz zakaz publicznego wykonywania gestu
Mam nadzieję, że ciebie też to czeka.
@down: zasługujesz na to, faszystowska gnido.
Albertus
01-02-2009, 18:50
Mam nadzieję, że ciebie też to czeka.
hah , śmieszny jesteś. myślisz ze przestraszę sie ze kogoś tam za coś złapali?
hah i danke ci za to ze mi tego życzysz. tobie mogę życzyć rzeczy równie "przyjemnych" jak sad czy wiezienie.
hah , śmieszny jesteś. myślisz ze przestraszę sie ze kogoś tam za coś złapali?
hah i danke ci za to ze mi tego życzysz. tobie mogę życzyć rzeczy równie "przyjemnych" jak sad czy wiezienie.
Ty jestes glupi, jestes wannabe naziolem i jestes z tego dumny. Myslalem, ze jestes pospolitym dresem, a tu sie okazuje ze kompletnym idiotą. Nie rozuziem jak Polak, moze miec takie poglady, to jest niepatriotyczne. Wzorowac sie na kims kto tepil Polakow.
btw. taki kozak, a pozwolil sobie w tibii grac na non pvp?? fail
Rocket Slayer
01-02-2009, 20:26
Ty jestes glupi, jestes wannabe naziolem i jestes z tego dumny. Myslalem, ze jestes pospolitym dresem, a tu sie okazuje ze kompletnym idiotą. Nie rozuziem jak Polak, moze miec takie poglady, to jest niepatriotyczne. Wzorowac sie na kims kto tepil Polakow.
Jak byłem w gimie to taki gest był uznawany za śmieszny i dość popularny
@Łasy:
Spoko, potem się wytłumaczy, że 5 piw zamawiał i rozejdzie się po kościach ; ) Ale fajnie, że sądy cokolwiek w tej sprawie robią i nie pozwalają bezkarnie naziolom po ulicach biegać. Przynajmniej nie wszystkim, niestety ;\
Yoh Asakura
01-02-2009, 20:33
Tylko przez to, że witali się tak naziści, nie można w ten sposób unieść ręki do góry ?
Shanhaevel
01-02-2009, 20:35
@up
A oni z kolei wzięli to od Rzymian. What da problem?
On odpowiedzial w taki sposob, jakby byl za ta ideologia. Jesli zle to zrozumialem, to moj blad.
Tylko przez to, że witali się tak naziści, nie można w ten sposób unieść ręki do góry ?
Kojarzy się jednoznacznie. Naziści tego gestu nie wymyślili, ale gdy widzisz kogoś z ręką uniesioną w ten sposób, wiesz z kim masz do czynienia (chyba, że sobie robi jaja).
Albertus
01-02-2009, 20:42
btw. taki kozak, a pozwolil sobie w tibii grac na non pvp?? fail
zapraszam do szkoły na lekcje historii i dowiesz sie ze nie nazisci pierwsi używali takiego pozdrowienia.
było to pozdrowienie rzymskie używane w starożytnym Rzymie , a później w innych państwach i miejscach. w XX wieku stało sie ono pozdrowieniem NACJONALIZMU !!!
to ze ktoś jest nacjonalista nie znaczy ze nazista. to tak np.
jestem polakiem ale nie jestem z pomorskiego. tak samo jest tu jestem nacjonalista ale nie jestem nazista. oczywiście jest dużo podobnych poglądów ale bo wiele systemów jest pochodnych od nacjonalizmu. np. narodowy socjalizm (nazizm) czy narodowy radykalizm.
a tak poza tym jak byś sie pouczył to byś wiedział ze Hitler nie wymyślił tego wszystkiego bo to rozwijało sie w wielu krajach równocześnie o ile w niektórych nie wcześniej przed hitlerem.
a co do tibi to lubię no-pvp i to nie powinno być czymś dziwnym każdy ma jakiś styl gry jedni lubią pvp drudzy nie. a kozakiem nie jestem bo nie skacze do każdego na ulicy bez powodu.
Yoh Asakura
01-02-2009, 20:47
Kojarzy się jednoznacznie. Naziści tego gestu nie wymyślili, ale gdy widzisz kogoś z ręką uniesioną w ten sposób, wiesz z kim masz do czynienia (chyba, że sobie robi jaja).
A mi machanie ręką może się kojarzyć z sekretnym pozdrowieniem pedofilów. Ale co z tego ? Co mnie obchodzi to, jak to się kojarzy ? Mam ochotę tak się witać, to co komu do tego ?
Dark Sven
01-02-2009, 21:09
Albertus, jakbym takiego zobaczył sam na sam to bym mu co najwyżej ryknął śmiechem w twarz i poszedł dalej...
trv nazi gangsta sie qwa znalzł...
A mi machanie ręką może się kojarzyć z sekretnym pozdrowieniem pedofilów. Ale co z tego ? Co mnie obchodzi to, jak to się kojarzy ? Mam ochotę tak się witać, to co komu do tego ?
Daj spokój z przesadną poprawnością polityczną i akceptowaniem pewnych zachowań tylko dlatego, że istnieje nikłe, minimalne prawdopodobieństwo, że nie oznaczają tego, co oczywiste.
spider-bialystok
01-02-2009, 21:14
Zamykanie ludzi w wiezieniu za wykonywanie jakiegos gestu to jest dopiero faszyzm.
Yoh Asakura
01-02-2009, 21:50
Daj spokój z przesadną poprawnością polityczną i akceptowaniem pewnych zachowań tylko dlatego, że istnieje nikłe, minimalne prawdopodobieństwo, że nie oznaczają tego, co oczywiste.
Ale powiedz mi, za co ty chcesz ich karać ? Za to, że tak naprawdę nie masz pojęcia, co chcą przekazać poprzez ten gest i kierujesz się uprzedzeniami/skojarzeniami ? Przecież to głupota.
Jednak polskie prawo jasno tego zakazuje, skoro tu mieszkasz to się do tego prawa stosuj - proste ; ] Wyroki za łamanie prawa imho nie są żadnym przejawem faszyzmu tudzież godne miana innych pejoratywnych określeń.
Yoh Asakura
01-02-2009, 21:55
A jak przejdzie prawo, że każdy samochód stojący na parkingu należy do sejmu to co, dostosujesz się bez żadnych protestów, bo takie jest prawo ? Posłużę się tutaj terminem spajdera - masz mentalność niewolnika, ewentualnie nie wiesz, co powiedzieć, a koniecznie chcesz się udzielić przy szerszej publiczności, bo IRC pusty, więc rzucasz takimi głupimi hasełkami.
Odnieś się do tej sytuacji hipotetycznej - że masz samochód. I stoi na parkingu.
Albertus, jeżeli jesteś jakimś przedstawicielem huliganki w swoim miescie, to niezle cioty musza tam biegac..
Ale powiedz mi, za co ty chcesz ich karać ? Za to, że tak naprawdę nie masz pojęcia, co chcą przekazać poprzez ten gest i kierujesz się uprzedzeniami/skojarzeniami ? Przecież to głupota.
Jeśli ubiorą togę i wtedy będą hajlować, uwierzę, że to rzymskie pozdrowienie. Ale jak widzisz łysego faceta w glanach, bojówkach i szelkach z ręką w wiadomym geście - MASZ pojęcie, co chce przekazać. I mam wrażenie, że sam doszukujesz się powodów, by go usprawiedliwić, bo musisz wiedzieć, jakie Albertus ma poglądy.
Yoh Asakura
01-02-2009, 21:59
Nie oceniaj książki po okładce. I szata nie zdobi człowieka.
Nie oceniaj książki po okładce. I szata nie zdobi człowieka.
I wyjątek potwierdza regułę? Przysłowia sux.
Yoh Asakura
01-02-2009, 22:02
I wyjątek potwierdza regułę? Przysłowia sux.
Al~ to nazi i ja mam rację ? B)
Dr.Unknown
01-02-2009, 22:21
O, to nowe zdjęcie już lepsze! HEIL.
spider-bialystok
01-02-2009, 22:21
Jednak polskie prawo jasno tego zakazuje, skoro tu mieszkasz to się do tego prawa stosuj - proste ; ] Wyroki za łamanie prawa imho nie są żadnym przejawem faszyzmu tudzież godne miana innych pejoratywnych określeń.
W III Rzeszy wysylanie Zydow do obozow bylo zgodne z prawem.
I co z tego?
Jeśli ubiorą togę i wtedy będą hajlować, uwierzę, że to rzymskie pozdrowienie. Ale jak widzisz łysego faceta w glanach, bojówkach i szelkach z ręką w wiadomym geście - MASZ pojęcie, co chce przekazać. I mam wrażenie, że sam doszukujesz się powodów, by go usprawiedliwić, bo musisz wiedzieć, jakie Albertus ma poglądy.
Samym hajlowaniem krzywdy nikomu nie robi. Wiec za co karac?
A jak przejdzie prawo, że każdy samochód stojący na parkingu należy do sejmu to co, dostosujesz się bez żadnych protestów, bo takie jest prawo ? Posłużę się tutaj terminem spajdera - masz mentalność niewolnika, ewentualnie nie wiesz, co powiedzieć, a koniecznie chcesz się udzielić przy szerszej publiczności, bo IRC pusty, więc rzucasz takimi głupimi hasełkami.
Odnieś się do tej sytuacji hipotetycznej - że masz samochód. I stoi na parkingu.
Nie odniosę się do tej sytuacji bo jest nierealna, nierzeczywista, a takie prawo nie powstanie ; ) Nie, nie mam mentalności niewolnika - wyznaję zasadę, że jeżeli gdzieś przebywam to do danego regulaminu, kodeksu, prawa czy to cywilnego czy obyczajowego należy się stosować bo bez systemu to ni cholery - nie da rady. ; ] I nie rzucaj mi "takimi głupimi hasełkami", że chcę się koniecznie gdziekolwiek udzielać z takiego powodu, że na IRCu nie ma z kim pogadać - gdybyś nie widział napisu wchodząc tutaj - jest to forum, miejsce przeznaczone zabierania głosu. I z tego prawa, akurat zamierzam korzystać ; ] Bo prawo jest nie tylko po to by go przestrzegać.
I co z tego?Poka zapis w konstytucji. To, że Hitler zgodnie z prawem do władzy doszedł, to nie znaczy, że to co robił zgodne z prawem było. ; ) Po za tym nie mówimy o III Rzeczy tylko o tu i teraz
@Down:
To co psize spider jest widze dla Ciebie święte - jak ciele w malowane wrota. JAk Ci powie, że jak skoczysz z mostu to sie nic nie stanie też mu uwierzysz? ; )
Yoh Asakura
01-02-2009, 22:26
Nie odniosę się do tej sytuacji bo jest nierealna, nierzeczywista, a takie prawo nie powstanie ; )
To się odnieś do tego, co napisał Spider.
Nie, nie mam mentalności niewolnika - wyznaję zasadę, że jeżeli gdzieś przebywam to do danego regulaminu, kodeksu, prawa czy to cywilnego czy obyczajowego należy się stosować bo bez systemu to ni cholery - nie da rady. ; ]
No ?
Poza tym, glamri, prawo tworzą ludzie, a ci miewają często głupie pomysły. I dostosowywanie się do wszystkiego tylko i wyłącznie dlatego, że to prawo, jest po prostu głupie.
spider-bialystok
01-02-2009, 22:32
Poka zapis w konstytucji. To, że Hitler zgodnie z prawem do władzy doszedł, to nie znaczy, że to co robił zgodne z prawem było. ; ) Po za tym nie mówimy o III Rzeczy tylko o tu i teraz
Mowimy o prawie. Przepisy prawne nie sa zapisane w konstytucji.
Zamykanie ludzi za to, ze hajluja jest takim samym faszyzmem jak zamykanie ludzi za to, ze sa zydami.
Dopoki czyjs nazizm konczy sie na hajlowaniu i czytaniu Mein Kampf to nikomi nie szkodzi.
Necromantor
01-02-2009, 22:33
wasika nie ma.
Mowimy o prawie. Przepisy prawne nie sa zapisane w konstytucji.
Zamykanie ludzi za to, ze hajluja jest takim samym faszyzmem jak zamykanie ludzi za to, ze sa zydami.
Dopoki czyjs nazizm konczy sie na hajlowaniu i czytaniu Mein Kampf to nikomi nie szkodzi.
Ale szerzy nazistowską propagandę, przez którą otoczenie danego hajlującego chłoptasia upodabnia się do niego - zwłaszcza, gdy jest on kimś fajnym w danym towarzystwie (starszy, silniejszy, bogatszy, cokolwiek). I to otoczenie może już nie ograniczać się do hajlowania i czytania Mein Kampf. Co widać po wszystkich naziskinach, którzy lubią ludziom wp*erdolić za pochodzenie, poglądy czy przynależność subkulturową. Znikąd się oni nie biorą.
Dr.Unknown
01-02-2009, 22:36
@Down:
To co psize spider jest widze dla Ciebie święte - jak ciele w malowane wrota. JAk Ci powie, że jak skoczysz z mostu to sie nic nie stanie też mu uwierzysz? ; )
Teoretycznie - tak. Istnieje ciekawy pogląd, którego nazwy niestety nie pamiętam. Jego zwolennicy uważają, że za pewnie nie można uznać nic, nawet uniwersalne prawa natury (parowanie i zamarzanie wody), gdyż nie przeprowadzono wystarczającej ilości prób - według nich bowiem, za którymś razem stałoby się inaczej.
Teoretycznie - tak. Istnieje ciekawy pogląd, którego nazwy niestety nie pamiętam. Jego zwolennicy uważają, że za pewnie nie można uznać nic, nawet uniwersalne prawa natury (parowanie i zamarzanie wody), gdyż nie przeprowadzono wystarczającej ilości prób - według nich bowiem, za którymś razem stałoby się inaczej.
Mówisz o fizykach. Według mechaniki kwantowej jest szansa, na spadnięcie przez podłogę do sąsiada bez zrobienia w niej dziury - ale żeby wyszło, musiałbyś przez wieczność próbować (a i tak mogłoby nie wyjść).
spider-bialystok
01-02-2009, 22:41
Ale szerzy nazistowską propagandę, przez którą otoczenie danego hajlującego chłoptasia upodabnia się do niego - zwłaszcza, gdy jest on kimś fajnym w danym towarzystwie (starszy, silniejszy, bogatszy, cokolwiek). I to otoczenie może już nie ograniczać się do hajlowania i czytania Mein Kampf.
Demagogia.
Karac mozna za wyrzadzone krzywdy, a nie za to, ze ktos moze cos zrobic w przyszlosci.
Zwalczanie faszyzmu faszyzmem jest idiotyczne.
Yoh Asakura
01-02-2009, 22:43
@Down:
Tonący brzytwy się chwyta. Po prostu w tej sytuacji ma rację, więc się podparłem tym, co napisał. Nie mogę ?
Demagogia.
Karac mozna za wyrzadzone krzywdy, a nie za to, ze ktos moze cos zrobic w przyszlosci.
Zwalczanie faszyzmu faszyzmem jest idiotyczne.
Rzecz w tym, że te krzywdy SĄ wyrządzane, a sprawcy nie są karani. Dlatego powinno się ich zwalczać w zarodku.
spider-bialystok
01-02-2009, 22:52
Rzecz w tym, że te krzywdy SĄ wyrządzane, a sprawcy nie są karani. Dlatego powinno się ich zwalczać w zarodku.
Zacznimy zwalczac homoseksualistow w zarodku. Przeciez wsrod nich zdarzaja sie pedofile.
I wytlumacz mi jak mozna kogos skrzywdzic gestem podniesionej reki.
Rocket Slayer
01-02-2009, 23:03
I wytlumacz mi jak mozna kogos skrzywdzic gestem podniesionej reki.
Fizycznie - nie
Psychicznie - tak, możesz urazić ludzi, których problem (wiemy jaki) nie był im w życiu obojętny, bo żyli te kilkadziesiąt lat temu i odnieśli pewne straty (wartości, ewentualnie materialne), które zmieniły ich dalsze życie na gorsze.
Nie jestem na 100% pewien czy to dobre porównanie ale gdyby na waszych oczach morderca zabił waszych rodziców i śmiał by się wam prosto w twarz? Nie chodzi tu o śmierć dosłownie a raczej ten "śmiech".
@Up
Idąc takim tokiem rozumowania- Grupa ludzi postanawia, że będzie mordowało ludzi. Chcą się jakoś wyróżniać. Jeden z nich zakłada niebieski podkoszulek, reszta robi to samo. Wyrządzają wiele krzywd i cierpienia na całym świecie, bo okazało się, że takich świrów jest więcej. Każdy ma na sobie wyżej wspomniany niebieski podkoszulek. Wniosek? Zakazać chodzenia w niebieskich podkoszulkach.
Albertus
01-02-2009, 23:34
czemu nikt nie odpowiedział na to co powiedziałem? nie wiecie co powiedzieć to dalej mówicie swoje!?
Dr.Unknown
01-02-2009, 23:48
czemu nikt nie odpowiedział na to co powiedziałem? nie wiecie co powiedzieć to dalej mówicie swoje!?
Oj biedny, biedny, szukasz tu uwagi?
Widocznie dyskusja ciasno zamknęła się wokół ludzi, których IQ pozwala im na wysuwanie sensownych argumentów, więc się nie załapałeś.
<edit>
Chodzi o TEN (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2447278&postcount=5818) post? Przecież tu jest zero treści.
Albertus
02-02-2009, 00:41
Oj biedny, biedny, szukasz tu uwagi?
Widocznie dyskusja ciasno zamknęła się wokół ludzi, których IQ pozwala im na wysuwanie sensownych argumentów, więc się nie załapałeś.
ja to widzę inaczej
1.najeżdżacie na mnie
2.mowie kilka dobrych argumentów na to ze wasze oskarżenia są blednie sformułowane
3.milczenie owiec i zmiana tematu
Zalgadis
02-02-2009, 07:25
Ja bym to zdjęcie "z ręką" usunął.
Chyba nie muszę mówić dlaczego.
tak , i ? ONR jest wszedzie
W piwnicach, czasami w bramach, w piwnicach, w Internecie, w piwnicach.
Na tych zdjęciach wyglądasz jak gejuch, brakuje ci tylko szelek.
Albertus
02-02-2009, 08:20
Ja bym to zdjęcie "z ręką" usunął.
Chyba nie muszę mówić dlaczego.
bo lamie regulamin forum? ok usunę.
Ale powiedz mi, za co ty chcesz ich karać ? Za to, że tak naprawdę nie masz pojęcia, co chcą przekazać poprzez ten gest i kierujesz się uprzedzeniami/skojarzeniami ? Przecież to głupota. Jaki ty mądry i oświecony : dd
Osoba żyjąca w dzisiejszym czasach doskonale wie, jak konotowane są te gesty przez większość społeczeństwa. Ktoś, kto ich używa, niezależnie od tego co chce przekazać, ma świadomość jak będą odebrane. Używając wobec prezydenta słowa na "k", mogę utrzymywać, że oznacza to dla mnie "wspaniały". Problem w tym, że nie jest to żaden argument, bo reszta społeczeństwa odbiera to inaczej.
Podsumowując : na twoim miejscu wróciłbym do tematu o wydarzeniach sportowych.
Wielkimanitu
02-02-2009, 15:13
Art. 13.
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Co prawda Albertus załapuje się pod ten artykuł (wzywanie do mordowania homoseksualistów), ale czy rzymski salut jest "odwołaniem do totalitarnej praktyki nazistowskiej"? Czy faszyści przywłaszczając sobie go "nawiązywali do totalitarnych praktyk Cesarstwa Rzymskiego"? Wreszcie, jeśli państwo Polskie mieni się państwem prawa, to dlaczego dozwolone jest wywieszanie na plecakach, koszulkach wizerunków Lenina, Guevary, Castro, sierpa i młota itd.
MoonDurus
02-02-2009, 15:28
Co prawda Albertus załapuje się pod ten artykuł (wzywanie do mordowania homoseksualistów), ale czy rzymski salut jest "odwołaniem do totalitarnej praktyki nazistowskiej"? Czy faszyści przywłaszczając sobie go "nawiązywali do totalitarnych praktyk Cesarstwa Rzymskiego"? Wreszcie, jeśli państwo Polskie mieni się państwem prawa, to dlaczego dozwolone jest wywieszanie na plecakach, koszulkach wizerunków Lenina, Guevary, Castro, sierpa i młota itd.
dlatego ze komuniści są tolerowani przez młode społeczeństwo a narodowcy nie.
A ja mogę się podpisać tu tylko pod tym co napisał Gimlos. ; ] Bo pomijając nawet fakt obowiązującego prawa to tak już po prostu jest. ; ]
AzuranskiRookstayerXL
02-02-2009, 16:21
No to żeście zaspamowali...
Shanhaevel
02-02-2009, 16:57
Może stworzycie własny temat na takie rozważania?
offtop
Hm, skoro propagowanie nazizmu jest karalne, to czemu propagowanie komunizmu, który jest równie zbrodniczą ideologią (i który kojarzy się równie źle co nazizm), już nie jest? IMO bez sensu.
Nazizm byl o wiele gorszy niz komunizm. Komunizm mial o wiele lepsza propagande, dlatego jest o wiele lzej traktowany. W komunizmie z samej idei nie ma nic zlego, zreszta wielu ludzi dobrze wspomina komunizm. Myslisz, ze jakis zyd dobrze wspomina nazizm?
@Shan: komunizm, afaik, w swoich założeniach zbrodniczy nie jest. A nazizm owszem.
Shanhaevel
02-02-2009, 18:02
Myslisz, ze jakis zyd dobrze wspomina nazizm?
Bez sensu, myślisz, że jakiś więzień łagrów dobrze wspomina komunizm?
PS
OFFTOP tu jest.
Tak czy siak, stawianie komunizmu na rowni z nazizmem jest glupie. To bylo glowne przeslanie mojego poprzedniego posta.
Wielkimanitu
02-02-2009, 20:25
Nazizm byl o wiele gorszy niz komunizm.
Chciałbym się dowiedzieć pod jakim względem. Liczby ofiar? Stosunkiem do homoseksualistów?
W komunizmie z samej idei nie ma nic zlego
:o:o:o
A walka klas? A całkowite odebranie własności prywatnej? A tzw. sprawiedliwość społeczna?
komunizm, afaik, w swoich założeniach zbrodniczy nie jest. A nazizm owszem.
W takim razie proszę jakoś wykazać ową zbrodniczość nazizmu oraz "niezbrodniczość" komunizmu.
Tak czy siak, stawianie komunizmu na rowni z nazizmem jest glupie.
Fakt. Komunizm był gorszy.
PS Jakiś moderator może przeniesie te wszystkie offtopicowe posty do tematu "Tolerancja"?
spider-bialystok
02-02-2009, 21:16
Chciałbym się dowiedzieć pod jakim względem. Liczby ofiar? Stosunkiem do homoseksualistów?
Homoseksualisci byli tepieni rowniez w komunizmie, idol lewackiej mlodziezy Che Guevara mordowal homoseksualistow, a nawet chlopcow o 'zniewiescialym wygladzie'.
MoonDurus
02-02-2009, 21:44
Nazizm byl o wiele gorszy niz komunizm. Komunizm mial o wiele lepsza propagande, dlatego jest o wiele lzej traktowany. W komunizmie z samej idei nie ma nic zlego, zreszta wielu ludzi dobrze wspomina komunizm. Myslisz, ze jakis zyd dobrze wspomina nazizm?
mówisz ze żyd źle wspomina nazizm bo był źle traktowany jak coś porównujesz to porównuj dobrze
Myślisz ze jakiś niemiec źle wspomina nazizm? czas gdy on był panem we własnym kraju?
mówisz ze żyd źle wspomina nazizm bo był źle traktowany jak coś porównujesz to porównuj dobrze
Myślisz ze jakiś niemiec źle wspomina nazizm? czas gdy on był panem we własnym kraju?
smiem twierdzic ze spora czesc, ja nie wiekszosc dziadkow, ktorzy sluzyli za hiltera, takze zle wspomina nazizm
MoonDurus
03-02-2009, 01:08
smiem twierdzic ze spora czesc, ja nie wiekszosc dziadkow, ktorzy sluzyli za hiltera, takze zle wspomina nazizm
ale jest jeden fakt ze komunizm nie był lepszy od nazizmu.
Wychodzi na to, że obecnie ludność niemiecka jest bardziej nazistowska niż ludność w 3 rzeszy. Może dlatego, że nie wiedzą jak było wtedy?
Wychodzi na to, że obecnie ludność niemiecka jest bardziej nazistowska niż ludność w 3 rzeszy. Może dlatego, że nie wiedzą jak było wtedy?
nie wiem jak to wywnioskowales. To ze zle wspominaja czas wojny, gdy mieli 2 wyjscia walczyc i zabijac, badz samemu zostac zabitym, powoduje ze sa nazistowscy? serio nie wiem co masz na mysli
blablablaaa
aa berchorovka vodka is okey ; )
Snopeczek
03-02-2009, 22:44
@Gonzo
ahh :D tanie vodki są dobre, bo są dobre i tanie :) Już obiecuję Ci fotkę z dedykacją po czwartkowej imprezie ;P.
Tanie wodki <wymioty na klawiature>
Jak piję starogardzką albo złotego kłosa to mam odruchy wymiotne od razu.
kwestia przyzwyczajenia/doswiadczenia
semilunaris
03-02-2009, 23:58
- Skąd jesteś?
- Starogard Gdański
- Starogard Gdański = Starogardzka?
- Tak
- GTFO
W żartobliwym skrócie :P Nie pijcie tego shitu, kuje w wątrobę. Już gorzka żołądkowa lepsza _/. Oczywiście nie w zbyt dużych ilościach.
Gierubesoen
04-02-2009, 00:02
Eeee tam, nie ma nic lepszego niż 0.7 Starogardzkiej która leżała 2 godziny na słońcu, w 30 stopniowym upale ;)
- Skąd jesteś?
- Starogard Gdański
- Starogard Gdański = Starogardzka?
- Tak
- GTFO
W żartobliwym skrócie :P Nie pijcie tego shitu, kuje w wątrobę. Już gorzka żołądkowa lepsza _/. Oczywiście nie w zbyt dużych ilościach.
Nie. Jelenia Góra.
A ruda to napój bogów <3
Dr.Unknown
04-02-2009, 00:27
A mi się chce rzygać na widok jakiejkolwiek wódki. Who cares?
Snopeczek
04-02-2009, 02:12
no cóż. jakoś w sumie niedawno wszedłem do sklepu koło mnie i zagadałem do ekspedientki że jestem zwyczajnie głodny i co spytałem mogę sobie kupić; na co wtrącił się stojący obok facet i wypowiedział słowa, które zapamiętam do końca życia. "Najlepsze na głód jest pół litra gorzkiej żołądkowej!"
Generalnie co do starogardzkiej.. piję czasem, ale od pewnego wydarzenia mam mały wstręt akurat do niej.. Muszę po prostu gulnąć ze 2 kieliszki, żeby zaczęła mi wchodzić. A i tak za najlepszą vodke uważam absolwenta :)
@down
Nie wierzę na słowo, muszę wypróbować ;p
no cóż. jakoś w sumie niedawno wszedłem do sklepu koło mnie i zagadałem do ekspedientki że jestem zwyczajnie głodny i co spytałem mogę sobie kupić; na co wtrącił się stojący obok facet i wypowiedział słowa, które zapamiętam do końca życia. "Najlepsze na głód jest pół litra gorzkiej żołądkowej!"
Generalnie co do starogardzkiej.. piję czasem, ale od pewnego wydarzenia mam mały wstręt akurat do niej.. Muszę po prostu gulnąć ze 2 kieliszki, żeby zaczęła mi wchodzić. A i tak za najlepszą vodke uważam absolwenta :)
Najlepsza tania wódka - Arktika. :)
Temat alkoholu uparcie wraca, jak widać, co parę stron.
@down
Nie wierzę na słowo, muszę wypróbować ;p
Stary, no to na co czekasz? Jak Arktiki nie będzie, to weź Frostikę, to jest w sumie to samo. Najlepiej wchodzi z Tymbarkami jabłko-mięta i pomarańcza-brzoskwinia. Próbuj najpierw z pomarańczowo-brzoskwiniowym, aby się nie zrazić przez przypadek. ;D
Gorzka żołądkowa jest bardzo dobra, co Wy chcecie.
Dziwne, ze jest najczesciej kupowana wodka w Polsce. Z wodek do 30 zl lepszej chyba nie ma.
@dół
No jak kto lubi, ja akurat bolsa nie nawidze. Ma bardzo ostry smak.
Snopeczek
04-02-2009, 23:17
Bols to po pierwsze najczęściej podrabiana vodka... Osobiście naprawdę go nie cierpię po jakimś razie kiedy po otwarciu jebał jakąś naftą czy chuj wie czym..
MoonDurus
04-02-2009, 23:18
Bols to po pierwsze najczęściej podrabiana vodka... Osobiście naprawdę go nie cierpię po jakimś razie kiedy po otwarciu jebał jakąś naftą czy chuj wie czym..
to krajowa pij z biedronki... zajeżdża takim chujostwem
Lechista
05-02-2009, 11:36
Mam do was takie pytanie. Święcie przekonani jesteście, że nie pijecie dla szpanu tylko dla własnej przyjemności. Skoro nie pijecie dla szpanu to podajcie mi przykład już dojrzałego mężczyzny bądź kobiety który/która daje pełno zdjęć na forum z flaszką bądź butelką od piwa. Jaki to ma sens? Skoro nie robicie tego dla szpanu to po co to w ogóle robicie?? Jaki sens ma gadanie 30 stron o tym kto ile wypił, kto jaki ma mocny łeb, albo czego to on nie zrobił w sylwestra po alkoholu??
chlanie i ćpanie to temat rzeka, mozna ciagle gadac to samo, ale i tak to jest w miare interesujace xd
A czym tu szpanować jak pije 95% nastolatków? Jest to zwyczajna część życia, jak jazda autobusem czy gra na komputerze.
@
Żołądkowa gorzka i tak najlepsza :<
Lechista
05-02-2009, 12:57
A rozmawiacie o jeździe autobusem i dajecie zdjęcia jak jesteście w środku? :>>
Nie ma co owijać w bawełne, wiadomo że alko jest dobry ale w pewnym sensie każdy z was pije "trochę" dla szpanu albo tylko pisze w tym temacie żeby zyskać trochę szacunku. Robimy to podświadomie, nie mówie że nie podoba mi się takie coś :P
Wedlug mnie czesc tak, ale 2ga czesc pisze, dlatego ze 'wie lepiej' i chce pokazac swoją prawdę.
Lechista
05-02-2009, 16:35
Czyli wychodzi na to, że jedna gada dla "szpanu" a druga pouczając ich robi to samo tylko, że w swoim stylu :>>
Moze dla ciebie picie alkoholu jest szpanem, ale dla innych nie. To jest rzecz naturalna, a nawet niegodna nasladowania.
A czym tu szpanować jak pije 95% nastolatków?
Czyli co, 5% moze szpanowac, ze NIE pije?
Lechista
05-02-2009, 23:13
Moze dla ciebie picie alkoholu jest szpanem, ale dla innych nie. To jest rzecz naturalna, a nawet niegodna nasladowania.
Proszę Cię bardzo, czytaj to co piszę. Dla mnie picie nie jest szpanem ale odbieram to tak, że dla osób głównie udzielających się w tym temacie jest, a w zaparte idziecie, że nie. Chciałem tylko udowodnić, że argument kiedyś postawiony tu przeze mnie nie jest bezpodstawny
Ojej, nie ma o czym gadać to się gada o alkoholu. Co to szpan, szpan to był w wykonaniu Droma, jak dał zdj. półki pełnej jakichś Weneckich sikaczy po 100+zł. Lechisto, jak sam widzisz nawet wielbłądy muszą czasem zapić i o tym porozmawiać. Nie ma w tym sekretu, niczego tajemniczego czy nieprzeniknionego, więc skończ te brawurowe domysły. ;) Tutaj się woli rozmawiać o alkoholu niż rozmawiać, czemu się rozmawia o alkoholu. Nie pytam, czemu chcesz o tym rozmawiać bo by sie zaczęły domysły, czemu rozmawiamy o rozmawianiu o rozmowie o alkoholu... coś poplątałem. A nic nie piłem.
Lechista
06-02-2009, 18:09
Spoko, ale trochę mnie denerwuje dzisiejszy tryb zycia i mentalność ludzi. Np. w Gdańsku jak nie pijesz, nie jesteś kibicem Lechi to jesteś ciota. Nie wiem po co, ale większość chodzi na Lechie tylko po to żeby zaszpanować przed kumplami a nie dlatego, że się interesują piłką(i później mamy rozróby) Może zrozumiem za kilka lat ale narazie nie jestem w stanie tego pojąc, po co?
Spoko, ale trochę mnie denerwuje dzisiejszy tryb zycia i mentalność ludzi. Np. w Gdańsku jak nie pijesz, nie jesteś kibicem Lechi to jesteś ciota. Nie wiem po co, ale większość chodzi na Lechie tylko po to żeby zaszpanować przed kumplami a nie dlatego, że się interesują piłką(i później mamy rozróby) Może zrozumiem za kilka lat ale narazie nie jestem w stanie tego pojąc, po co?
Myślę, że jesteś w złym towarzystwie. W moim towarzystwie żeby być fajnym wystarczy pić. Nie trzeba kibicować Oderce.
Dark Sven
06-02-2009, 19:20
Biorąc pod uwagę zabawy Lechisty i jego kolegów to tak, jest to złe towarzystwo : >...
Serious Sam
06-02-2009, 20:03
Z jednym się z Tobą zgodzę - mnie także denerwuje ''dzisiejszy tryb życia''.
14-15 letni gówniarze piją, palą i to już uważa się za normalność.
To nie jest "dzisiejszy tryb życia". To się dzieje od wielu, wielu lat.
Tylko powody inne. ;)
@Lechista
Obracasz się w środowisku pseudokibiców?
Serious Sam
06-02-2009, 20:46
To nie jest "dzisiejszy tryb życia". To się dzieje od wielu, wielu lat.
Mylisz się. Wiadomo, że młodzież ''musi się wyszaleć'' i jakieś tam piwko, albo winko kiedyś też było wśród młodzieży, tylko teraz to oni chleją na potęgę, zażywają narkotyki, a świadomość, że np.dziewczyna pije prawie codziennie nikogo już nie dziwi.
Mam do was takie pytanie. Święcie przekonani jesteście, że nie pijecie dla szpanu tylko dla własnej przyjemności. Skoro nie pijecie dla szpanu to podajcie mi przykład już dojrzałego mężczyzny bądź kobiety który/która daje pełno zdjęć na forum z flaszką bądź butelką od piwa. Jaki to ma sens? Skoro nie robicie tego dla szpanu to po co to w ogóle robicie?? Jaki sens ma gadanie 30 stron o tym kto ile wypił, kto jaki ma mocny łeb, albo czego to on nie zrobił w sylwestra po alkoholu??
Co się czepiasz, napisałem, że jestem fajny, no to chyba jasne, że to wszystko dla szpanu, nie? No helloooo. -.-'
A Ty ile masz lateqqq?
Gierubesoen
06-02-2009, 21:04
Kiedyś młodzież smażyła proszek do prania i wdychała opary, teraz młodzież pije i pali ;)
(...) a świadomość, że np.dziewczyna pije prawie codziennie nikogo już nie dziwi.
Może to nikogo nie dziwi, ale to już nie jest normalny dzisiejszy tryb życia.
czasy sie zmieniaja..
10 lat temu dzieci graly na boisku w pilke i znalesc wolne boisko to byl problem, a teraz na osiedlach pustki, bo dzieci wola maniaczyc nawet te najmlodsze
moze glupi przyklad, ale pewnie tez to zauwazyliscie, ze coraz mniej dzieci widac na boiskach
@UP
Racja, w 5 klasie podstawówki nie mogłem znaleźć wolnej ławki, czy czegokolwiek do siedzenia na placu zabaw, bo tyle było rodziców z dziećmi. Teraz w wakacje przechodząc obok tego samego placu mam wrażenie jakby był jakiś skażony, czy coś- zawsze pusty. Smutne :(
Lechista
07-02-2009, 12:08
Tak dla sprostowania nazwa nicku nie świadczy o tym, że jestem kibicem Lechi. Kiedyś zrobiłem taki nick bo mnie wkurzył jakiś temat :> I nie obracam się w towarzystwie pseudokibiców, mam normalne towarzystwo, ale mówie to co widzę po kumplach moich kumpli :>
Kiedyś młodzież smażyła proszek do prania i wdychała opary, teraz młodzież pije i pali ;)
I pastę do butów :>
Też jestem z Gdańska i jakoś nie zauważyłem by ktoś kto nie jest kibicem Lechii był mniej fajny. Może to jakiś inny Gdańsk, ten twój wygląda jakby mieszkali tam sami kibice i pijoki.
Lechista
07-02-2009, 18:51
A jaka dzielnica?
Gierubesoen
07-02-2009, 22:45
czasy sie zmieniaja..
10 lat temu dzieci graly na boisku w pilke i znalesc wolne boisko to byl problem, a teraz na osiedlach pustki, bo dzieci wola maniaczyc nawet te najmlodsze
No nie wiem, u mnie w mieście boiska powstają jak grzyby po deszczu, a w raz z nimi co raz więcej młodych i starych ludzi na nich grających. Żeby znaleźć coś wolnego, czasami musimy robić rundki wokół osiedla, do skutku, co zajmuje sporo czasu.
JA i moje towarzystwo sporo pijemy. Ja nie piję od miesiąca, a oni nadal mnie lubią. Nie trzeba pić, żeby być fajnym ; )
Lechista
08-02-2009, 14:41
Wiadomka, że są spoko ludzie, ale mi generalnie chodziło o takie grupki kozaków dla których inni by wskoczyli w ogień byleby tylko się z nimi przyjaźnić :>>
JA i moje towarzystwo sporo pijemy. Ja nie piję od miesiąca, a oni nadal mnie lubią. Nie trzeba pić, żeby być fajnym ; )
pewnie juz knuja za plecami, jak cie przepedzic ;p
@Lechista
zawsze tak bylo, ze jedni imponuja innym, trzeba sie z tym pogodzic, zreszta co to komu przeszkadza
Czyli można tu wkleic swoją fotkę? :)
Nie, tu się komentuje fotki...
ZolwikSorcerer
16-02-2009, 18:44
mam 14 lat i jakos chociaz w szkole 80 % pije pali i ćpa to są jescze osoby na tyle mądre żeby niemarnować swojego zdrowia a co do tych pustych boisk...
teraz boisko masz w komputerze pod tytułem FIFA
to smutne ale taka jest rzeczywistość polskiej młodziezy
@Gogar:
Ale kolczyki w wardze są pedalskie ; <
@Gogar:
Ale kolczyki w wardze są pedalskie ; <
Nie zawsze. Jedynie prawie zawsze. : )
@Gogar: wszyscy wiedzą, że okulary to lans, i że w nich przed TV nie siedzisz, chyba, że do zdjęcia.
Dr.Unknown
16-02-2009, 20:18
@Gogar: wszyscy wiedzą, że okulary to lans, i że w nich przed TV nie siedzisz, chyba, że do zdjęcia.
Nie pierdol. Ja osobiście zmieniam się w Johnny'ego Bravo, i jak na razie idzie mi dobrze - nie dam rady jedynie spać w moich okularach. Czasem łatwo na coś wpaść o późnej porze, ale pasywny bonus do lansu jest tego wart.
Nie pierdol. Ja osobiście zmieniam się w Johnny'ego Bravo, i jak na razie idzie mi dobrze - nie dam rady jedynie spać w moich okularach. Czasem łatwo na coś wpaść o późnej porze, ale pasywny bonus do lansu jest tego wart.
Toż lepiej kupić od Cygana sygnet za 7,50 (szczere złoto kesere sekere resekereke, panie!). Lans nieziemski (+8) - i oczu nie zasłania! No i raczej tańszy niż okulary.
złoto to marny szpan, tozto sa setki metali drozszych od zlota : <
Dr.Unknown
16-02-2009, 22:11
Toż lepiej kupić od Cygana sygnet za 7,50 (szczere złoto kesere sekere resekereke, panie!). Lans nieziemski (+8) - i oczu nie zasłania! No i raczej tańszy niż okulary.
Ale złoty sygnet nie maskuje Twojego spojrzenia na cycki. Ale jako dodatek do okularów...
O kurczę, fotka kamosa w jakości HD. Muszę ustawić sobie na tapetę.
Ale złoty sygnet nie maskuje Twojego spojrzenia na cycki. Ale jako dodatek do okularów...
Jeśli okulary też od cygana, to masz dodatkowe +1 lansu (bonus setowy). Do tego jeszcze brylantyna i dres (od cygana) i pełen secik.
Akurat na chwilę założyłem z ciekawości, bo kumpel przywiózł. Ale fakt, nie ściągnąłem ich, bo owy kumpel akurat robił mi zdjęcie ;)
Lans? W dupie mam lans.
Arrivald
20-02-2009, 11:52
@Dr.Unknown:
Skad wytrzasneliscie te bialo-blekitne koszulki? F pyte taka bez rekawkow.
Dr.Unknown
20-02-2009, 13:01
@Dr.Unknown:
Skad wytrzasneliscie te bialo-blekitne koszulki? F pyte taka bez rekawkow.
To są tielniaszki, chyba z Allegro.
Fajna z Ciebie dziewczyna, ale ten koleś to niezły przychlast
Ja tak sie zastanawiam, odrazu mowie, ze to nie odnosnie zdjecia Capalitego, ale wrzucanie zdjec z innymi ludzmi bez ich zgody jest karalne?
Dr.Unknown
21-02-2009, 12:49
Ja tak sie zastanawiam, odrazu mowie, ze to nie odnosnie zdjecia Capalitego, ale wrzucanie zdjec z innymi ludzmi bez ich zgody jest karalne?
Prędzej niegrzeczne. Myślę, że w tej formie nie, to nie gazeta, w której kogoś zniesławiają, tu nie ma nawet nazwisk.
Fajna z Ciebie dziewczyna, ale ten koleś to niezły przychlast
Co za szkoda że największy przychlast zdążył skomentować już to zdjęcie ;/
Tez kiedyś miałem takie magnesy na lodówce: D
@Zalgadis
Widac, ze jestes typowym tru pankiem, na ktorego sie stylizujesz w postach, lol.
@down
niewiele, ale to tylko spostrzezenie na 1 rzut oka, nie obrazaj sie
Zalgadis
13-03-2009, 11:32
up@
Co Ty możesz o mnie wiedzieć.
Edit@
Aha to spoko.
Down@
And my cock you will suck. :P
Ta... Mrok niczym klozet samego Belzebuba! : P
Dr.Unknown
25-03-2009, 14:20
@Zalgadis
Zdjęcie w pracy?
Znudzi Ci się tibia, wyjdziesz na dwór - to zrozumiesz.
@Up
Ja wychodzę na dwór i nie rozumiem. Oświeć mnie.
@Up
Ja wychodzę na dwór i nie rozumiem. Oświeć mnie.
owned :D wychodzisz i gadasz o czym ? wiesz co, u mnie pół osiedla gra i wychodząc gada głównie o tibi ;)
Snopeczek
31-03-2009, 18:26
@up
tzn ja nie rozumiem już. Jak Ci się Tibia nudzi, to wychodzisz i rozmawiasz o niej z połową osiedla? o.O jaaa pierdole. to jest patologia psychiczna jakaś.
@up
tzn ja nie rozumiem już. Jak Ci się Tibia nudzi, to wychodzisz i rozmawiasz o niej z połową osiedla? o.O jaaa pierdole. to jest patologia psychiczna jakaś.
gdzie tak napisałem ?
mam z takich jak ty niezłą beke. kto ma inne zdanie na tym forum oznacza że musi mieć patologie psychiczną ? zastanów się czasem bo napisać jakieś brednie i rzucić mięsem każdy potrafi.
jakie inne zdanie?:\
czyli jeśli ktoś wyjdzie na dwór i zacznie gadać o tibii, to pojmie, że kibicowanie Lechii Gdańsk jest bardzo ważnym aspektem w życiu każdego gdańszczanina, a jak ktoś się z tym nie zgodzi, to jest ciotą? damn
owned wychodzisz i gadasz o czym ? wiesz co, u mnie pół osiedla gra i wychodząc gada głównie o tibi
To chyba ty jesteś zbyt dziecinny, aby zrozumieć, że picie, palenie i inne gówna robione dla szpanu są o wiele głupsze niż marnowanie życia przed kompem, bo to drugie robi się dla siebie, a nie dla kumpli. Widzę, że masz się za kozaka, bo od 2 dni nie wbiłeś na tibie, czy jak?
Snopeczek
31-03-2009, 23:29
gdzie tak napisałem ?
mam z takich jak ty niezłą beke. kto ma inne zdanie na tym forum oznacza że musi mieć patologie psychiczną ? zastanów się czasem bo napisać jakieś brednie i rzucić mięsem każdy potrafi.
nie zrozumiałeś. powiedziałem przecież, że nie rozumiem o co chodzi. więc mi wytłumacz. ...
z drugiej strony, strasznie ludzi podzieliłeś.
nie gram w nic na kompie, chodzę tylko na ważniejsze mecze ŁKSu, palę i piję. jak mnie określisz? bo jestem ciekawy. Kozak? Dzieciak? Czy co?
@Urlikk
szpan? czemu większość ludzi traktuje to w taki sposób. Powiedz mi, czemu potrafię się dogadać z takim 'dziecinnym' człowiekiem, który pali i pije, a z takim, który życia poza komputerem nie widzi nie umiem?
@Urlikk
szpan? czemu większość ludzi traktuje to w taki sposób. Powiedz mi, czemu potrafię się dogadać z takim 'dziecinnym' człowiekiem, który pali i pije, a z takim, który życia poza komputerem nie widzi nie umiem?
Palenie to chyba wlasnie sie zaczyna dla tzw szpanu, a pije sie dla siebie :P Chyba niewiele osob zaczyna palic, bo im fajka smakuje, dopiero po czasie sie przyzwyczajaja.
Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi o to, że każdy palący lub pijący robi to dla szpanu, chodziło mi o konkretne osoby, które to robią tylko dla szpanu, o których pisał Lechista w poście zacytowanym przez Lipera.
Snopeczek
01-04-2009, 14:36
@up
już rozumiem :)
Palenie to chyba wlasnie sie zaczyna dla tzw szpanu, a pije sie dla siebie :P Chyba niewiele osob zaczyna palic, bo im fajka smakuje, dopiero po czasie sie przyzwyczajaja.
no jest w tym trochę racji, oczywiste. ale przecież nikt nie zaczyna palić samemu, gdzieś się po kątach chowając, najczęściej ze znajomymi. Nie jestem nastoletnim blokersem blokersem palącym w tramwaju, z klubową smyczką zawieszoną na szyi, na której wisi telefon z muzą rozjebaną na full. Ale rozmawiając ze znajomymi, na imprezach czy przy piwku trudno nie zapalić, ot tak by się wyluzować ;)
nie wiem, mnie tam nigdy nie ciagnie do fajek rozmawiajac z kims na imprezie itp choc czasem mnie nachodzi ochota, wlasnie na imprezach, ale to raz kilka miesiecy..
Wydawanie 600zl miesięcznie(jak moi rodzice) na wysuszoną roślinę owiniętą papierkiem to imo kretynizm.
Wydawanie 600zl miesięcznie(jak moi rodzice) na wysuszoną roślinę owiniętą papierkiem to imo kretynizm.
Fajnych masz rodzicow:) Ale ten launs i bauns dotyczacy palenia wysuszonej roslinki owinietej papierkiem zostaw dla siebie. Tu sie komentuje zdjecia, a nie zwierza z problemow, tudziez patrz http://forumdlanastolatkow.pl
lasooH zapodaj foteczke =*
Skoro tutaj się komentuje zdjęcia to chyba powinieneś je komentować?
patrzcie jaki bogacz !
To chyba ty jesteś zbyt dziecinny, aby zrozumieć, że picie, palenie i inne gówna robione dla szpanu są o wiele głupsze niż marnowanie życia przed kompem, bo to drugie robi się dla siebie, a nie dla kumpli. Widzę, że masz się za kozaka, bo od 2 dni nie wbiłeś na tibie, czy jak?
Heh, ja skończyłem grać zanim Ty zacząłeś :P. Masz racje lepiej siedzieć przy kompie niż iść na impreze i się najebać z kumplami i koleżankami o kurwa przebijasz wszystkich.
Heh, ja skończyłem grać zanim Ty zacząłeś
Faktycznie masz się czym chwalić xd
Masz racje lepiej siedzieć przy kompie niż iść na impreze i się najebać z kumplami i koleżankami o kurwa przebijasz wszystkich.
Tak ciężko kurwa zrozumieć, że chodziło o picie dla szpanu, wbrew sobie?
lasooH zapodaj foteczke =*
Parę już chyba jest przecież.
Lechista
03-04-2009, 17:48
Znudzi Ci się tibia, wyjdziesz na dwór - to zrozumiesz.
Człowieku, od dobrych 3 lat nie gram w Tibię. To jest Owion ...
Mazur199
05-04-2009, 19:01
@ten ze zdjeciami z mangi
omfg,zeel,zeel,zel, dno i 4metry mułu
Mam nadzieje, że moda na pedała się skończy zanim moje przyszłe dzieci będą miały te 14~ lat...
Dr.Unknown
05-04-2009, 20:10
Mam nadzieję, że pan weeaboo wziął pod uwagę, że jego zdjęcia staną się teraz topowym materiałem do onanizmu dla homoseksualnej części mężczyzn na forum.
@down
http://img104.imageshack.us/img104/2153/mustnotfap.jpg
http://img104.imageshack.us/my.php?image=mustnotfap.jpg
Mam nadzieję, że pan weeaboo wziął pod uwagę, że jego zdjęcia staną się teraz topowym materiałem do onanizmu dla homoseksualnej części mężczyzn na forum.
*fap fap fap*
Snopeczek
05-04-2009, 22:12
http://i175.photobucket.com/albums/w142/Snopeczek/bghnghjg.jpg
czeeeeśc pacz knight :*
Dark Sven
05-04-2009, 23:15
Pacz, Ty masz 16 lat?
Pacz, jesteś gejem czy transwestytą? Czy to i to? Nie no, żartuje oczywiście - tolerancja ponad wszystko. :)
Pacz_knight
06-04-2009, 13:59
Woah woah! Jeny niespodziewalem sie tego typu komentarzy, ale w polskim panstwie mozna bylo sie tego domyslec >.<
Wracajac do sedna sprawy... Niewiem czemu wszyscy zaczynaja z gory wnioskowac i glosno krzyczec teksty typu: "Gej! EMO!!11!1 PEdaU!1oneone". Tak jak to napisalem (widze ze wiekszosc forum czyta ze zrozumieniem o.O) przed podaniem zdiec, iz to byla tylko glupia zabawa z moja ekipa, w przebieranie sie, a w rzeczywistosci na codzien tak nie chodze -.-"
Pozatym niewidze jakiegos wiekszego problemu, bo po wygladzie raczej sie osob nie ocenia.
Niewiem co byscie pisali gdybym dal normalne zdiecie siebie, w glanach i irokezie, bez stylistyki, malowania sie, cosplayow i etc. Ciekaw jestem czy znalazly by sie hasla typu: "Qurf@, jech@ny PUNK i ANARCHISTA! Spalic go na stosie!!11!11oneone" ;)
Zaraz wrzuce jeszcze kila zdiec, juz normalnego siebie, zeby nie bylo zadnych podtekstow >.>
@up
Nie, ani tym ani tamtym. Tak jak juz powiedzialem, to byl kostium na konwent o.O
Pozatym czemu pytasz? Wiem, wiem, moze i mam troche urode dziewczeca...
@2xup
Tak, a o co chodzi? o.O
@down
Co!? To jakis kolejny zart, czy ironia ktorej nie skapowalem? xd
Wielkimanitu
06-04-2009, 15:00
Pacz, Ty masz 16 lat?
@2xup
Tak, a o co chodzi? o.O
Wyglądasz na dwadzieścia.
Hej Glamri, fotka do średniowiecznego ślizgacza?
Snopeczek
06-04-2009, 15:56
@Glamri
średniowiecze, takie no 'przebieranie się', zapewne odwiedzanie jakichś eventów w miejscach takich jak Grunwald, to jakaś forma Twojego hobby czy jakaś zabawa? Bo wiesz, jak byłem w podstawówce to też strzelałem z łuku, ale przestałem jak oberwałem strzałą w czoło.
Lechista
06-04-2009, 15:59
Nie oszukujmy się. Pacz nie ma więcej niż te 14 lat, więc nie wiem po co kłamać, ze "niby" ma 16
AnonimowyPowrot
06-04-2009, 16:01
Wyglądasz na dwadzieścia.
UMARŁEM! XD
A tak serio, to na jakieś dwanaście, bo chyba serio się nie domyśliłeś ; d
Pacz_knight
06-04-2009, 16:19
Ahhh, wiedzialem ze to zart z ta 20stka xd
Tak naprawde mam 16 lat, chodze do technikum informatycznego. Hmmm pozatym wiele ludzi mi mowi ze wygladam na chlopaka z gim., a potem sa wielce zdziwnieni ze tu 1 klasa szkoly sredniej o.O
@Lechista
Tak wygladam, nic nie poradze ze jestem taki "mlody", i wcale nie klame bo nie widze w tym wiekszego celu...
Rocket Slayer
06-04-2009, 16:49
@Glamri
Naprawdę nie wiem czym chciałeś zaszpanować... Toż to eq z rooka:
- chain armor
- legion helmet
- small axe
Jedynie to przykoksiłeś tą guardian halabardą...
Po "hacku" jesteś?
Ciekawa pozycja Glamri: P Bardzo.. wartownicza.
@Pacz
Ja tam oprócz braku kredki pod oczami to nie widze zmian.Tez mi przebieranki.
Pacz_knight
06-04-2009, 17:56
Zapomniales dodac jeszcze, tego glupkowatego wyrazu twarzy, kciuka w mordzie i bardziej emowatej(?) potarganej czupryny... :p
Nonsens, zadna przebieranka. Teraz bylo rly, rly taki jaki jestem na codzien ;)
@down
Jak to nie? Byc moze niedzialaja, bo zmienialem rozmiar zdiec, a za pierwszym razem przy hostowaniu calej galerii, zdiecia rowniesz nie dzialaly. Potem poprawie bo za durzo z tym roboty...
semilunaris
06-04-2009, 18:33
Dlaczego nie działają mi linki z 'przebieranek', jak to wyżej określono?:<
Gierubesoen
06-04-2009, 18:38
Ciekawe jak taki chudy knajt by walczył prawdziwym mieczem :<<<<
Czarna_Mamba
06-04-2009, 19:59
Glamri, chłopie, czuję się przy Tobie jak pulpet. A po za tym, masz fajne włosy. ^^
@Pacz Ty mi za to przypominasz tego tego, jak mu tam, Ivana!
Pacz_knight
06-04-2009, 20:12
@up
Emmm, a kto to jest ten Ivan? o.O
Dark Sven
06-04-2009, 20:31
Ivana nie znasz?
http://www.aaia.com.au/ivan.htm
@Glamri
średniowiecze, takie no 'przebieranie się', zapewne odwiedzanie jakichś eventów w miejscach takich jak Grunwald, to jakaś forma Twojego hobby czy jakaś zabawa? Bo wiesz, jak byłem w podstawówce to też strzelałem z łuku, ale przestałem jak oberwałem strzałą w czoło.
Tak, rekonstrukcja historyczna to moje hobby. Regularnie odwiedzam, jak to nazwałeś "eventy", ba! nawet czynnie biorę w nich udział ; )
Swoją drogą... Sądziłem, ze postrzelenie się z łuku jest bardzo mało prawdopodobne... I zahacza o niemożliwośc ; ) A jeśli to ktoś strzelał do Ciebie, no to nie wiem. Ale strzelając z takiego łuku, jakiego ja używam i używając takich samych strzał jak ja to 9/10 przypadków trafienia w czoło byłoby śmiertelnych ; )
@Rocket_Slayer:
H4x0or to ja jestem : P
@Gelt:
Ino napojów chłodzących, jak na wartownika przystało, brakuje. ; )
@Gierubesoen:
Uwierz mi, że całkiem sprawnie. ; ]
@Czarna_Mamba:
E tam zaraz. A po za tym, dziękuję - już niedługo. ; P
Cioty a mojej foty to k*rwa nikt nie widzi -.- foch na cały świat, idę zjeść kilo żyletek o smaku cynamonowym.
AnonimowyPowrot
06-04-2009, 21:54
Wielka loteria trwa! Wyślij sms na numer 69 w treści wpisując A, B lub C, gdzie:
A - Glamri ogoli się na zero i zostanie skinem.
B - Glamri zrobi sobie irokeza i będzie punkiem.
C - Glamri obetnie włosy równo i będzie przeciętnym człowiekiem zamieniającym się czasami w Spidermana.
Do wygrania super nagrody!
Z "fotki z rl"
Jeeesus aleś Ty brzydka dziewczyno , ogarnij się , medycyna czyni cuda ;//
: D Nic dziwnego, że "dziewczyna" jest brzydka skoro jest facetem. Ej, Twoja mama też ma na imię Krzysztof, czy jak? xD
LOOOOOOOOOOOL TO JEST CHŁOP?
HAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH
Oh my gosh nie widziałem jeszcze czegoś takiego
LOOOOOOOOOOOL TO JEST CHŁOP?
HAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH
Oh my gosh nie widziałem jeszcze czegoś takiego
"Oh My Gosh"... Taaa... Gdy byłem mały też oglądałem MTV... ;/
Ej, Twoja mama też ma na imię Krzysztof, czy jak? xD
O, tutaj pasuje następujący dowcip:
Przychodzi synek do tatusia i mówi:
- Tatoo a skąd się biorą dzieci?
A tato zmieszany odpowiada:
- Idź do mamusi, on Ci powie.
Pacz_knight
07-04-2009, 14:42
@Pacz Ty mi za to przypominasz tego tego, jak mu tam, Ivana!
Taaa, no pewnie. Podobni jak dwie krople schabu o.O
A powiedz mi szczerze, jakich szkiel do okolarow uzywasz? >.>
@Glamri
Eeee tam, spoko zdiecie. Mnie sie tam podoba ten rycerski styl :D
semilunaris
07-04-2009, 14:49
Nie oglądam MTV bo nie mam czasu.
A ,,oh my gosh" to to samo co ,,oh my god" IDIOTO.
Nie nazywaj kogoś IDIOTĄ, jeżeli ,,znasz" go z jednego postu :).
,,gosh" jest używane przez 13 latki w USA. Coś jak:
dad - daddy
mum - mummy
god - gosh
O mój boziu <- (:
Gierubesoen
07-04-2009, 15:25
ale jesteś młodzieżowy i el0, r4ny jUl3Q :(
Jakbym cie znał to bym Ci te włosy za przeproszeniem ojebał
Też umiem kozaczyć. Chcesz zobaczyć?
Tak pokaż , chce zobaczyć.
A to nie kozaczenie tylko prawda.
Może chłop się jeszcze ogarnie i zgoli te pedaleskie włosy
Brakowało mi ostatnio takich lamerskich prowokacji :D go go go!
Szkoda, że ludzie o takich poglądach naprawdę chodzą po Ziemii.
Na szczęście znaczna ich większość nie wyszła jeszcze z buszu, więc dupy nie zawracają.
Tak pokaż , chce zobaczyć.
A to nie kozaczenie tylko prawda.
Może chłop się jeszcze ogarnie i zgoli te pedaleskie włosy
Masz niefart, nie jestem w nastroju. Zadzwoń wieczorem.
Brakowało mi ostatnio takich lamerskich prowokacji :D go go go!
Od czasu ogłoszenia wyborów na moderatora, tutaj brakowało wszystkiego, więc każdy ruch jest dobry.
Nie oglądam MTV bo nie mam czasu.
Więc bez takich wypowiedzi , a ten Glamri poprostu wygląda jak kobieta, jest pedałem czy co?;/ Ogarnij sie człowieku
Jakbym cie znał to bym Ci te włosy za przeproszeniem ojebał
[i reszta jego wypowiedzi - przyp. Glamri]
Uh ah, dobrze, że chociaż Ty na tym forum jesteś tak inteligentny i wiesz co to znaczy "oh my gosh". Jedna nazywanie kogoś idiotą, nie jest wcale foxy.
To, ze ktoś w Twoim mniemaniu wygląda jak kobieta, nie znaczy, że lubi zapinac innych panów w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Po za tym, no nie chcę Ci nic wytyka, ale jesteś jedyną osobą na tym forum, która nie poradziła sobie z rozróżnieniem mojej płci. ; <
Piszesz też, że nie widzialeś nigdy "czegoś takiego". W którym buszu, żeś się chował, że nigdy nie miałeś okazji oglądac mężczyzny z długimi włosami?
Masz bardzo dziwne kryterium kwalifikujące ludzi jako pedałów i nie-pedałów swoją drogą...
A co do ścinania mi włosów... Spróbuj szczęścia, maybe it's your lucky day! skoro już tak świetnie operujesz angielszczyzną. Chociaż zupełnie nie rozumiem w czym Ci one przeszkadzają, no mniejsza. Jak już mówiłem, spróbuj szczęścia.
A co do oglądania MTV, jestem pewien, że gdybyś miał czas, to byś oglądał ; ]
A na zakończenie...
Społeczeństwo nie jest dumne z takich ludzi jak Ty.
Mam nadzieję Glovan, że przemyślisz pewne sprawy w swoim życiu. Mogę Cię zapewnic, że może Ci to wyjśc tylko na dobre.
No, nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze... : )
Fajne eq Glamri.
@6000 post
yeyeye, jest mój ; d
@p.s.
Pacz, jesteś tak kawaii, że chcę Cię do domu <lol> : p
Lechista
07-04-2009, 18:23
Idioci. Co z tego, że powiedział Oh my Gosh ? Nie wiem co ma piernik do wiatraka(nie wliczając mąki)
Nie wiem co ma piernik do wiatraka(nie wliczając mąki)
Taką samą ilość liter:cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.