Pokaż pełną wersje : Zdjecia RL koment.
Johnny121
19-04-2008, 22:42
Gelt, Ty szatanie ;<
@Gelt
To Ty w końcu jesteś chłopcem, czy dziewczyną?
@Gelt
To Ty w końcu jesteś chłopcem, czy dziewczyną?
Ani to, ani to. To EMO.
Dragon-Fly
20-04-2008, 00:02
@UP - A ja myślałem, że Gelt to moto mysz z marsa... :|
Ani to, ani to. To EMO.
Emo rzondzi.
Tovob Lard
20-04-2008, 08:56
Emo rzondzi.
fajne trampki : >
to mnie z ownowalo dzisiaj
http://allegro.pl/item337531548_sztuczna_krew_emo_sesje_zdjeciowe_do _zdjecia.html
@edit
ja obstawiam ze chlopak
Ja szczerze mowiac nie mam pojecia czy Gelt to dziewczyna czy chlopak. Nick niby mowi ze chlopak ale hu go wi.xdd
Dragon-Fly
20-04-2008, 11:29
@UP - Bądź cierpliwy, ja poznałem tajemnicę... EmA... nadludzkiej egzystencji :P
Marsseel
20-04-2008, 12:08
Przecież widać że chłopak, bo emo laski nie noszą spodni tylko takie krejzi spódnice, albo mają różowe włosy i generalnie więcej różowego niż emo chłopcy.
Gelt wyglądałby jak mój avatar gdyby nie ta chusta ;p
Gelt, ładna jesteś ale czemu imoł? ; \ Mam nadzieję, że nie ortodoks ; P
@Edit:
@Down:
Nie no, nikomu nie odbieram prawa do noszenia dresu czy grzywki ; ) Ale mówią, że prawdziwi imoł to dziwni są... Jesteś dziwna? ; > ; )
Jedni wolą dres, drudzy grzywki. Ja wole grzywki :-P I tramposze.
Voon jest fszencie.
Jestem jak powietrze. hehe.
@Gelt:
Nie wygląd świadczy o człowieku. Cholera.
Tovob Lard
20-04-2008, 12:37
Jestem jak powietrze. hehe.
@Gelt:
Nie wygląd świadczy o człowieku. Cholera.
Pięknie powiedziane, ale nie stosowane :)
Co moja wypowiedź do tego zdania.? Osobiście posiadam znajomych którzy latają w dresach i są normalni (czytaj nie stereotypowe "dres"). Po porstu napisałam: wolę grzywkę niż dres :-P I halo się robi..
Ale rozgorzała dyskusja ;x Teraz tylko zakłady będę przyjmować xP
Lasooch wyczyść skrzynkę.
ale nie stosowane :)
Jesteś pewien? Jaką opinie miałeś o Getlcie zanim dał foto? A jaką masz teraz?
Gelt, szanowałem i szanuję Cię, ale, zakładając, że jesteś chłopakiem, gdybym spotkał Cię na ulicy reakcją byłby histeryczny śmiech. Wybacz.
Jestem tak brzydka ze nie widać jaka płeć.? ;-( Zaraz się potnę..
Marselini
Ale Emo o.O
Jestes sliczna ^^.
Jestes sliczna...
... tylko nie trzymaj nas w niepewności i powiedz jaką masz płeć.
W 100% popieram Slythię i Voon'a ; )
Marsseel
20-04-2008, 14:17
Marselini
Ale Emo o.O
'Emo rzondzi!'
W 100% popieram Slythię i Voon'a ; )
Ale przeciez ja napisalam, ze jest bardzo ladna dziewczyna, bez zadnej ironi ;P. Przynajmniej pierwsza na tym forum... Bardziej w moim guscie ;P.
Marsseel Ty to chyba trochę wyrośnięty jak na 16 lat, co.? Bo ja mam takich znajomych, że wyglądają jak dzieci a sa w Twoim wieku ;x
Miło słyszeć Slythia x)
Ale przeciez ja napisalam, ze jest bardzo ladna dziewczyna, bez zadnej ironi ;P
A jeśli to mężczyzna? ;S Pooglądaj sobie zdjęcia emo-ludków, ciążko określić płeć.
Glet, mam nadzieje że wiesz że są to tylko żarty. Co o tobie sądze wyraziłem w notce xP
Ale przeciez ja napisalam, ze jest bardzo ladna dziewczyna, bez zadnej ironi ;P. Przynajmniej pierwsza na tym forum... Bardziej w moim guscie ;P.
Miałem na myśli raczej, że zgadzam się z połączeniem waszych wypowiedzi ; )
Marsseel
20-04-2008, 14:35
Marsseel Ty to chyba trochę wyrośnięty jak na 16 lat, co.? Bo ja mam takich znajomych, że wyglądają jak dzieci a sa w Twoim wieku ;x
Przez te okulary wyglądam poważniej ;p
A jeśli to mężczyzna? ;S Pooglądaj sobie zdjęcia emo-ludków, ciążko określić płeć.
Glet, mam nadzieje że wiesz że są to tylko żarty. Co o tobie sądze wyraziłem w notce xP
Powiedziala, ze jest dziewczyna... Dlaczego mialabym nie wierzyc?
A mi to notek nie daja ;(
@Lasooch
No dobra, wybaczam :D
Gadałem z Gelt, naprawdę jest dziewczyną. Zwracam honor.
@Slythia: sprawdź notki ; )
@Marsseel
Nie wyglądasz na takiego świętoszka, jakim jesteś, ale ogólnie spoko ;d
Jestem tak brzydka (...) (...) Myślałem,że nie robi to różnicy.
Zdecyduj się :P
Dobra, koniec. Ile mozna udawać faceta :<
@down
Z jakiej racji.? Co ja widowisko jestem.?
@celoz:
zdarza sie ;<
@gelt:
Jak na kobiete to jesteś urodziwa, popieram Slythie. Imie twoje można prosić (Nick 'Gelt' się ciężko odmienia)?
Tovob Lard
20-04-2008, 17:07
Jesteś pewien? Jaką opinie miałeś o Getlcie zanim dał foto? A jaką masz teraz?
Nie wiedziałem, że jest taki użytkownik, potem myślałem, że koleś jest bystry, teraz myśle, że to dziewczyna i jak ma conversy to ma gust.:)
Johnny121
20-04-2008, 17:43
@gelt:
Jak na kobiete to jesteś urodziwa, popieram Slythie. Imie twoje można prosić (Nick 'Gelt' się ciężko odmienia)?
"Geltówa" :d
Ale rzeczywiście, emo-girlsy są jeszcze ładne jak na mój gust :d
Marselini
Ale Emo o.O
Właśnie o tym myślałem pytając czy jesteś dziwna. : P Cięcie się, jest dziwne... ; )
@Edit:
@Down:
Działania autodestruktywne same w sobie są dziwne. Dlaczego? Żadne zwierze w przyrodzie czy to pies czy to człowiek musi walczyć o przetrwanie. Taka już jest "natura". Z resztą czerpanie przyjemności z zadawania sobie bólu świadczy o zaburzeniach psychicznych/emocjonalnych. A seryjne samobójstwa z kolei są żałosne ; )
Właśnie o tym myślałem pytając czy jesteś dziwna. : P Cięcie się, jest dziwne... ; )
Dlaczego?...
Czemu zbanowali Gelte? Przyznaje się, że nie czytałem regulaminu ale czy można dostać bana za udawanie faceta?
Btw ja odrazu wiedziałem, że to ona (po słit foci ofc)
@Down
No coś ty, chłopak nie był by raczej taki "gładki"
A dlaczego nie widze twojej foty?
Marsseel
21-04-2008, 14:32
Czemu zbanowali Gelte? Przyznaje się, że nie czytałem regulaminu ale czy można dostać bana za udawanie faceta?
Btw ja odrazu wiedziałem, że to ona (po słit foci ofc)
Chyba zupełnie za co innego ban. Wczoraj powstał spamerski temat ze zdjęciami sów "o rly?!" i użytkownicy udzielający się w nim dostali karniaki, jedni mniej, drudzy więcej w zależności od 'aktywności'. Jednym z nich był/była Gelt.
A szczerze mówiąc to wątpię, żeby Gelt był kobietą, nie udało by się tego ukryć od 2005 roku. Raczej teraz "podchwycił" temat i rżnie głupa.
ja nie dostałem a pisałem tam...
Gelt prosiła, by przekazać, jako że ma bana:
Napisze jeden raz i ostatni. Nie chce z siebie robić widowiska. Po pierwsze, aktywnym użytkownikiem nie jestem od 2005 r. Wcześniej byłam typową chłopczycą więc robiła wszystko by wyszło, że jestem facetem. Potem trochę sie zmieniałm. Wrzuciła swoje foto w avek i byłam mile zaskoczona. A teraz dajciej spokój. Bana mam za karmienie trolla (1 pkt) + "spamowanie" (9pkt) Pzdr. dla Wlada ;-*
Gelt
Gdybyście przeczytali podpis Gelt. (tak, nie powinno odmieniać skoro jest dziewczynką ; ), to byście zauważyli, że jest tam "pomogłam" jasno i czerwono w rodzaju żeńskim. -.- Już widzicie, że Gelt nie ma wacka? : P <jk>
@Afryd
w 99% jestem pewna ze widzialam te zdj na fotce.pl ;>
Arrivald
24-04-2008, 20:46
@Walekifa:
Walisz kifa?
@Afryd
w 99% jestem pewna ze widzialam te zdj na fotce.pl ;>
Zgadłaś ; D Wystawiłem zdjęcia na 3 dni ( Jutro usuwam. Serio ! : P )
w poszukiwaniu KoOoOMeNCcIIQqAa. Założyłem się z kumplem, że takowego dostane, pisanego TaAkK jAaK tERrazZz PiSszEe ;* : d
Jednym z warunków było, że wystawie swoje fotki ;P A, ze akurat mialem to wystawilem ; D A moze opis widzialas? :>
@usako
5-osobowa kanapka?,słaba jesteś : D ja w 1 gimn. miałem 10 osobowa..stare głupie czasy...
[impuls]:Yay!,wróciłaś!....,Yay jutro "wolna sobota"
NecroLukas
25-04-2008, 21:18
@Czesterka
eee tam z mojej perspektywy bedąc na samej górze było całkiem przyjemnie xd
Martyna odwiecznie ci tfaszy nie widać -..-
Nob
Olorion.
25-04-2008, 21:53
siemka wszystkim
Zgadłaś ; D Wystawiłem zdjęcia na 3 dni ( Jutro usuwam. Serio ! : P )
w poszukiwaniu KoOoOMeNCcIIQqAa. Założyłem się z kumplem, że takowego dostane, pisanego TaAkK jAaK tERrazZz PiSszEe ;* : d
Jednym z warunków było, że wystawie swoje fotki ;P A, ze akurat mialem to wystawilem ; D A moze opis widzialas? :>
Nie nie patrzalam :P. Tam byly trzy zdj. o ile sie nie myle. z Jakąs kobietą chyba. xD
Nie nie patrzalam :P. Tam byly trzy zdj. o ile sie nie myle. z Jakąs kobietą chyba. xD
Taa, jedna. ;-P Zdecydowalem, ze zostawie zdjecia do skonczenia sie 'gwiazdy' czy czegos tam. xD
@Czesterka
palaczko! ; p
@Arfyd
PW. xd
Chesterkaa
25-04-2008, 23:15
@ "Necro <Maks>"
Siedz cicho, bo powiem co odpieprzales w galerii : D
@ Rayza
Tak tylko znajdz sie prawie na samym dole O.o
@Kenixia
Ja nie pale O.o no moze czasem : D
@Muminek
no sorry, ale znasz adres mojej fotki PE EL : D
@up
byłem drugi...
Mmmm.....dałaś tu kiedyś zdjęcie z pokazana twarzą? xD
Właśnie obejrzałem /Pick of destiny/ zaje....film,był tam Dio : D
Martinka kogo Ty chcesz oszukać, wszyscy wiemy żeś po prawej :P
Kolejny raz Ryba mnie przejrzał :x
Marsseel
03-05-2008, 23:38
@Killuminati
Lol :DD:DD Kolejny tupac-wannabe ujawnił swe oblicze i jest jeszcze bardziej true od poprzedniego. Nie no nie mogę z was ziomki ;d
Za duża bluza rox
Chesterkaa
03-05-2008, 23:43
Za duża bluza rox
Ej masz cos do za duzych bluz?!?!?!?!
Marsseel
03-05-2008, 23:52
Ej masz cos do za duzych bluz?!?!?!?!
Do za dużych i leżących na człowieku w ten sposób jak na killuminatim tak ;d
Z kolei lekko przyduże sweterki są sweet.
Hahaha Killuminati w takich workach to mikołaj prezenty roznosi :P
Killuminati
04-05-2008, 00:22
Ty Rybciu się nie śmiej ;D
A co do Ciebie Marsseel:
To jakiej muzyki słucham nie wpływa na to, jak się ubieram. A co do sweterków, zostawie to bez komentarza. Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów.
No dalej, jedźcie mnie jak się ubieram.
Po 1. o gustach się nie dyskutuje ;)
@Killuminati
skejt z twarza jak chomik vs. dres
jedno lepsze od drugiego :O
Z kolei lekko przyduże sweterki są sweet.
ech to pokolenie metroseksualistow z wystrzyzonymi brwiami
Marsseel
04-05-2008, 09:18
ech to pokolenie metroseksualistow z wystrzyzonymi brwiami
A o takim nurcie jak 'grunge' słyszałeś ?
Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów.
Tak. Pewnie dlatego jesteś ultra alternatywnym i jedynym tru skate'em w mieście :D
ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach :(.
Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz.?
A ubiór..? Każdy ma(powinien.?) mieć swój styl, szacun true skate bez trampek ;x
Killuminati
04-05-2008, 11:40
Tak. Pewnie dlatego jesteś ultra alternatywnym i jedynym tru skate'em w mieście :D
ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach :(.
Nie twierdzę, że jestem ultra tru "skate'em", poprostu mam swój styl. A to, jak ty sie ubierasz to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, i ja w to nie ingeruje.
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ;)
@Gelt
Trampki mi nie pasują ;<
@edit down
No i o to mi chodzi, bo takie coś nie jest miłe. I dla niektórych, mina była robiona pod wpływem chwili.
Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.
@down
Convers rox <3
A ja tam czasami noszę trampki! ^^ ; P
Johnny121
04-05-2008, 14:04
To chyba Ci co są za mało trv żeby być emo i mogą jedynie nienawidzić własnej osoby.
Mroczne deskorolki w natarciu!
Convers rox <3
\m/
Wnerwiają mnie osoby lansujące się trampkami z bazarku za 20 zł :d
A tak, to full oldschool :d
Killuminati, nie podoba mi się Twoja bluza, o.
Convers rox <3
Converse.
Co do tych bluz, mam w klasie takiego jednego szaraczka, który jest chudy i niski. Ostatnio kupił sobie za dużą bluzę z kapturem na bazarze, nagle się zrobił wielki kox i jak tylko ją założy, "wiezie się" po szkole, jakby był nietykalny. Śmiech na sali.
Wiem jak się pisze :-) "e" zjadło ^^ Wkurza mnie to, że te gwiazdki są po wewnętrznej stronie buta ;<
Musi wyglądać wręcz prześmiesznie ^^
Czyli jestem połowicznie zuy, bo mam takie trampki ale sie nie lansuje ;x
@Wszyscy:
Jak zwykle same piękne mordy.
Szczerze mowiac - nie. Ale poczytalem sobie na wikipedii i fajnych rzeczy sie dowiedzialem:
Z grunge'em jest też związana swoista moda. W "klasycznym" wariancie cechuje się ona noszeniem starych, spranych jeansów (szczególnie czarnych), za dużych, bardzo luźnych, flanelowych koszul z podwiniętymi rękawami, zwykłych trampek, długich włosów, małych kolczyków w uszach i charakterystycznych, małych, spiczastych bródek.
Im dluzej sie patrze na ten cytat tym bardziej nie ma tam zadnego stwierdzenia o przyduzych sweterkach.
Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ;)
Kajulec a czytales JEGO posty? Jak najezdza na osoby w obcislych koszulkach i osoby noszace dresy? Bo akuratnie ja mam w szafie i jedno i drugie. Poczulem sie obrazony i nie mialem zamiaru tak tego zostawiac.
Killuminati, mnie twoja uroda obchodzi tak samo jak ostatnie wybryki Wojewodzkiego w TV. Zamiast obrazac innych za powtarzanie jednego stylu, popatrz sie na siebie i pomysl czy nie robisz tego samego.
Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.
Najwidoczniej ty tak myslisz, bo ja napisalem ze wyglada jak chomik.
A nie wydaje mi sie ze jez skrzyzowany z kosiarka wyglada jak chomik, czyli teraz wiemy co ty myslisz ;-)
A zreszta, czy nikt nie zauwazyl ze on tez obrazal inne osoby ubierajace sie inaczej niz on?
Killuminati
04-05-2008, 21:35
Pokaż mi gdzie najechałem na osoby chodzące w trampkach ew. w dresach. Bo chyba coś sobie ubzdurałeś.
Napisalem:
Nie jestem kolejną osobą w trampkach (miałem na myśli buty z bazaru za 10zł.) lub obcisłych koszulkach (odpowiedź na to, że nosze "za dużą" bluze).
Killuminati, ale żeś minę doje*ał xD!
Ale i tak respect _/
Chesterkaa
04-05-2008, 21:52
A tak, to full oldschool :d
Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi.
Killuminati
04-05-2008, 22:11
Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.
*nazwa brana z rozpędu:P
Johnny121
04-05-2008, 22:26
Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi.
Napisałem wyraźnie - LANSUJĄ SIĘ.
@Ville
Rany, to był tylko taki przykład xP
@Chesterkaa
Stare oldschoolowe trampy tez są fajne. Zalezy tylko jak się je nosi.
Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.
Nie kazdy ma kase, zeby kupowac buty za 200-300 zl. Osobiscie wole juz takie "air" niz 'pletwy'.
Poza tym, wcale nie trzeba dużo wydawać, by dobrze sie ubrać. Wystarczy chcieć szukać. Widzieć inne sklepy poza firmowymi.
Poza tym, wcale nie trzeba dużo wydawać, by dobrze sie ubrać. Wystarczy chcieć szukać. Widzieć inne sklepy poza firmowymi.
Mi sie zdaza miec na sobie doslownie 10-20 zl (nie liczac butow) i jest ok..
Mi sie zdaza miec na sobie doslownie 10-20 zl (nie liczac butow) i jest ok..
A ja do tego dążę, generalnie poza glanami żadna część mojego ubrania nie przekracza 40 zł (nawet trampki za 8,90 mam, ha! - i się tego nie wstydzę).
To jakiej muzyki słucham nie wpływa na to, jak się ubieram. A co do sweterków, zostawie to bez komentarza. Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów.
Na moje to właśnie jesteś jednym z wielu, którzy myślą, że jeśli w ich ubranie zmieściłoby się pięciu takich jak oni, to są fajni.
Grozisz mi?
Nie jestem kolejną osobą w trampkach (miałem na myśli buty z bazaru za 10zł.) lub obcisłych koszulkach (odpowiedź na to, że nosze "za dużą" bluze).
Grozisz mi?
Mam trampki firmy "Sp*rt" (kryptoreklama...) za cenę poniżej dwóch win marki Wino. Grozisz mi?
@down: Żadnych powyżej 5 zł.
(...)nawet trampki za 8,90 mam(...)
Mam trampki za cenę poniżej dwóch win marki Wino.
To jakie ty wina pijesz :O
To jakie ty wina pijesz :O
Zacznijmy od tego, że w jego wieku nie powinno się wiedzieć co to jest wino!
A ja do tego dążę, generalnie poza glanami żadna część mojego ubrania nie przekracza 40 zł (nawet trampki za 8,90 mam, ha! - i się tego nie wstydzę).
I jak ja przy was wyglądam z butami z 3 bańki :(
I jak ja przy was wyglądam z butami z 3 bańki :(
Nie szpanuj tak :/
Ryba, Ty nóbie, kto dziś chodzi w butach za 3 stówy? : P Podróby rox xD
Po co mu buty, toz on ma płetwy >.>
Przypomniało mi sie, że kiedyś znajomy wyszedł w butach adidasa czy innego nike za ~500 zł i wrócił z imprezy bez nich ;x
Btw, Ryba banan.!!1
No to noście sobie trampki za 10zł, a ja wolę za to Najki/DC/Adio za 200-300zł.
Bo lubię ubierać się markowo. Na zakupy jeżdżę tylko do Wrocławia, bo u mnie jest 5-6 sklepów z odzieżą i pół miasta chodzi w tym samym. Nie wiem, czy to, że macie tanie ciuchy sprawia, że czujecie sie fajniej? Pomagacie biednym? ;d
Nvm.
Bo lubię ubierać się markowo. Na zakupy jeżdżę tylko do Wrocławia, bo u mnie jest 5-6 sklepów z odzieżą i pół miasta chodzi w tym samym. Nie wiem, czy to, że macie tanie ciuchy sprawia, że czujecie sie fajniej? Pomagacie biednym? ;d
Nvm.
Ty lubisz ubierać się markowo, a ja lubię ubrać się tanio i mieć kasę na inne rzeczy. Co kto woli. Denerwuje mnie jeno to, co robi Killuminati, który uważa tych, którzy kupują trampki za dychę na bazarze za gorszych.
Nvm.
Jeśli coś jest fajnego i taniego oznacza, że jest złe? Mam i ciuchy cholernie tanie i też kilka markowych < ale podróby też gdzieś są >.. obecne adidasy kupiłem na giełdzie za 30zł.. nie rozumie po huj wydawać 200-300.. ale cóż każdy chodzi w tym w czym lubi..
ps. nienawidze dresów...
Korektor
05-05-2008, 14:39
Ja tam mam swoje ulubione sklepy jak CARRY czy cuś takiego i zwykle tam się ubieram. Ogólnie to jeśli mi się np. podoba jakaś koszulka i jest z dobrego materiału (bawełna 100% a nakleja porządnie zrobiona) to ją wezmę, bez względu na to jaka to marka. Lubię bawełniane koszulki, bo są przewiewne i fajnie wyglądają : P Co do reszty ubioru stosuję tą samą zasadę, naczy ubranie musi być praktyczne (nie pocę się w nim itp.), fajnie wyglądające i bez kosmicznej ceny. Spodni za 800 zł bym nie kupił, bo mogę mieć równie fajne za 100-150.
Jedyne drogie inwestycje w ubranie to u mnie zwykle buty. Bo buty to dobra inwestycja. Wolę wydać więcej ale chodzić w nich przez kilka lat i są wygodne. (no chyba, że to trampki, na trampki nie wydam więcej niż 20PLN ; ) A reszta ubioru to ot, taka zwykła...
Marsseel
05-05-2008, 15:07
Z grunge'em jest też związana swoista moda. W "klasycznym" wariancie cechuje się ona noszeniem starych, spranych jeansów (szczególnie czarnych), za dużych, bardzo luźnych, flanelowych koszul z podwiniętymi rękawami, zwykłych trampek, długich włosów, małych kolczyków w uszach i charakterystycznych, małych, spiczastych bródek.
Im dluzej sie patrze na ten cytat tym bardziej nie ma tam zadnego stwierdzenia o przyduzych sweterkach.
No to wikipedia znowu kłamie ;< Swetry może nie były tak popularne w modzie grandżowej jak flanelki, ale też dużo ziomków je nosiło (chociażby na zdjęciach muzyków z Nirvany można je zauważyć - wiem że banalny przykład :P).
Co do markowych i niemarkowych ciuchów to mam podobne zdanie do Gogara.
Killuminati, nie obraź się ale masz twarz na tym zdjęciu jak niewypał kapiszona. :blazen:
Chesterkaa
05-05-2008, 17:50
Nvm.
Nie wiem ile masz lat, alcze czuje, ze jestes jescze na utrzymaniu rodzicow, wiec kupuj dopoki mozesz : D Bo pozniej juz moze nie byc tak wesolo ; < Ej a ja tez robie zakupy tylko we Wroclawiu ; << I musze Ci sie pochwalic, ze na Swiebodzkim wyczailam spodnie za 40zl we wresniu i do tej pory je nosze ; ) co prawda musialm je troche przerobic ale sa super :D
Jeśli coś jest fajnego i taniego oznacza, że jest złe? Mam i ciuchy cholernie tanie i też kilka markowych < ale podróby też gdzieś są >.. obecne adidasy kupiłem na giełdzie za 30zł.. nie rozumie po huj wydawać 200-300.. ale cóż każdy chodzi w tym w czym lubi..
ps. nienawidze dresów...
1. www.sjp.pwn.pl
2. Po "huj" wydawać? Ano po to, żeby mi się nie rozp%^$*y po miesiącu noszenia. Moje Nike'i Court Tradition kupiłem w lipcu rok temu i nosiłem je do końca kwietnia tego roku i wcale nie były tak mocno zjechane. Do tego to były najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem. Teraz kupiłem DC i jestem bardzo zadowolony - wygodne, dobrze wyglądają, fajny kolor. Jedynie szkoda, że w piątek podeptali mi je w pogo, jak grał Kult ;p
Co do tanich ubrań podam taki przykład - w szkole mam pseudo skejta, który jak idzie to rozstaw jego ramion wynosi pół korytarza, a jak z nim gadałem i powiedziałem, że muszę pojechać do Wrocka kupić trochę ciuchów, to zrobił oczy i powiedział ''Do Wrocka???? Po co?? Ja tam ubieram się na "Florze" (taki największy ciuchowy bazarek w mieście)'' i to właśnie pokazuje jaki jest skejt, elo, bogaty (bo jako tako stara się obnosić swoim stylem, rzeczami które ma itd) i w ogóle spoko ;d
Killuminati
05-05-2008, 17:54
Killuminati, nie obraź się ale masz twarz na tym zdjęciu jak niewypał kapiszona. :blazen:
No ba, nie ma się na co obrazac. Mina tylko i wyłącznie robiona pod wpływem chwili i sam się z siebie smialem :-P
@down
Jest chore, i dlatego już nie dyskutuje.
Wiecie co mnie potężnie w*****a? Że ludzie patrzą na wygląd, ubiór i myślą, że wiedzą o człowieku wszystko. Dla mnie bluza ma spełniać 2 podstawowe funkcje. Musi być ciepła i okrywać to co jest pod spodem. Reszta mnie po jajkach głaszcze, że tak powiem. Sam mam jedną bluzę z kapturem na 25 kg kartofli, ogólnie elo itd. Ale to nie znaczy, że jestem mega super i woże się po dworze. Ważne jest to co macie w serduszkach ;*;*;*;*<<3
A jak ktoś się chce wyrażać przez ciuchy... No cóż, wolny kraj i nikt nie powinien w to ingerować. Drogie, tanie... A chuj to kogo boli?
I ten cały wjazd na Killuminatiego to dlatego, że ma dużą bluzę? Przecież to jest chore ;x
Czarna_Mamba
05-05-2008, 18:36
No to wychodzi, że w duchu jestem czarna, bo noszę męski mundurek szkolny o 4 numery za duży.
Pewnie już gdzieś kiedyś słyszeliście takie porównanie, człowiek jest jak jezioro, żeby go poznać trzeba się zanurzyć. Póki co wsadziliście co najwyżej palec, a jeździcie po sobie niemiłosiernie.
ps. nienawidze dresów...
Ta wstawka o dresach byla po prostu esencja twojego postu - zupelnie bez skladu i sensu.
@Gogar
Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna.
Descartes
06-05-2008, 07:33
Hehehe ja zawsze dwa tygodnie się zwijam jak muszę wydać kilka stów na zasilenie szafki ;p Jedyne, co wypada kupić markowe to buty, coby się szybko nie zepsuły, ewentualnie jakieś fajne spodnie, ale t-shrt/bluza za 70zł to już gruba przesada, panowie. Mógłbym się nawet przejść po szmatolach i wypatrzeć jakieś fajne rzeczy bez żadnych śmiesznych wzorków/marek, za grosze. A jak z nich wyrosnę to nie mam oporów oddać tych rzeczy na rzecz bezdomnych.
Nie wiem, czy to, że macie tanie ciuchy sprawia, że czujecie sie fajniej?
Analogicznie mógłbym się tego spytać ciebie, ale odpowiedzi sam się mogę domyślić. No, ale jak kto woli.
1. www.sjp.pwn.pl
2. Po "huj" wydawać? Ano po to, żeby mi się nie rozp%^$*y po miesiącu noszenia. Moje Nike'i Court Tradition kupiłem w lipcu rok temu i nosiłem je do końca kwietnia tego roku i wcale nie były tak mocno zjechane. Do tego to były najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem. Teraz kupiłem DC i jestem bardzo zadowolony - wygodne, dobrze wyglądają, fajny kolor. Jedynie szkoda, że w piątek podeptali mi je w pogo, jak grał Kult ;p
Co do tanich ubrań podam taki przykład - w szkole mam pseudo skejta, który jak idzie to rozstaw jego ramion wynosi pół korytarza, a jak z nim gadałem i powiedziałem, że muszę pojechać do Wrocka kupić trochę ciuchów, to zrobił oczy i powiedział ''Do Wrocka???? Po co?? Ja tam ubieram się na "Florze" (taki największy ciuchowy bazarek w mieście)'' i to właśnie pokazuje jaki jest skejt, elo, bogaty (bo jako tako stara się obnosić swoim stylem, rzeczami które ma itd) i w ogóle spoko ;d
Od lipca do kwietnia to ile miesięcy? 9? Widzisz, ja w tym czasie mogę mieć i 9 par trampek za 8,90 a i tak wyjdzie mi taniej. Co prawda jest to akurat zima, ale na zimę mam glany (za które akurat, przyznaję bez bicia, dałem 259 zł) - które, jak sądzę, wytrzymają jeszcze parę bogatych w koncerty lat (opierając się na glanach kumpla, które już tyle wytrzymały, a w razie czego można dać szewcu do pomacania).
Descartes
06-05-2008, 09:06
Co do butów to możnaby się sprzeczać, ja mam adasie które służą mi już 2 lata i nie są w ogóle zniszczone, a w trampkach nie wyjdę na deszcz ;p
Hm...zgodzę się że najważniejszą częścią ubioru są buty. Chyba jedyny element przy którego zakupie spędzam w sklepie więcej niż 5-10min i na który jestem w stanie wydać ciężko zarobione 300-400zl. Przestałem kupować markowe "ciuchy", kiedy po pewnej imprezie wróciłem do domu i stwierdziłem iż moje nowe spodnie porwały się na d.... Było mi szkoda, bo trochę grosiwa na nie poszło, więc teraz preferuje szybko (wybór) i tanio (zakup) :)
@Gogar
Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna.
CO do butow masz racje.. Jest to najdrozsza rzecz w mojej garderobie ; P. Chcialam kupic taniej... Jakies ccc, deichman, lecz to nie ma sensu. Dlaczego? Zabilabym sie.. No i nic ciekawego nie maja. Wydalam 200 zl, lecz posluza mi dlugo i umiem nawet w nich chodzic ; P.
Co do reszty garderoby... Markowe ciuchy wcale mnie nie interesuja. Po pierwsze - gdybym miala tylko tam sie ubierac, to... Bym nic nie miala. Abym wydala te 100 zl na bluzke to naprawde musi byc idealna dla mnie. A cos takiego sie nie zdarza. Jedynym wyjatkiem sa gorsety, ktore prawie zawsze kupuje, niezaleznie od ceny...
Reszte ubran wole kupic za te 2-3 zl od sztuki. Moge wtedy wziac cos za duzego, pobawic sie krojem, fasonami, kolorem.. Nie boje sie, ze przez zly zakup strace kase. Wygladam przez to dosc orginalne i jest mi tak dobrze ; ). Czesto ubrania te nie sa gorszej jakosci od tych "markowych".
Ja kupiłam przed zimą buty w ccc za 60 zł przechodziłam w nich całą zimę i chodzę nadal bez żadnych usterek.
Ciuchy markowe mam może ze dwa, reszta jest no name, albo z tesco (wbrew pozorom całkiem niezłe rzeczy tam są ^^), bo trochę szkoda mi zapłacić 100+ zł za bluzkę, którą mogę mieć za 50, z tym, że bez markowej metki.
Zapewne tutaj niektóre osoby kupiły by trampy z Nike/Adidasa za 500 zł a takie same nie z Nike/Adidasa są za 10 zł no ale wszystko dla firmówek...
Taka prawda, że przeważnie płaci się za markę a nie za towar. Ale czego się nie robi, żeby być fajnym.
Ostrzezen za offtopic wlepiac nie bede, bo byl sensowny - ale jezeli chcecie go kontynuuowac, to proponuje osobny temat ( "Markowe ciuchy" : d? ).
Od lipca do kwietnia to ile miesięcy? 9? Widzisz, ja w tym czasie mogę mieć i 9 par trampek za 8,90 a i tak wyjdzie mi taniej. Co prawda jest to akurat zima, ale na zimę mam glany (za które akurat, przyznaję bez bicia, dałem 259 zł) - które, jak sądzę, wytrzymają jeszcze parę bogatych w koncerty lat (opierając się na glanach kumpla, które już tyle wytrzymały, a w razie czego można dać szewcu do pomacania).
Chodziłbym w nich dalej, gdyby nie dziura w podeszwie, spowodowana pedałem SPD od roweru (w deszczowe dni prawą skarpetę miałem mokrą ;[)
Co z tego, że taniej, skoro trampki nigdy nie będą tak wygodne? No sorry, ale w butach dla mnie liczy się przede wszystkim wygoda, a nie to, że trampki z bazaru są "trv".
Dobra, EOT z mojej strony. Moje zdanie chyba każdy już zna.
Przepraszam, Gimlos ;)
@Marla
Szkoda, że nie widać Twojej twarzy, ale na poprzednim zdjęciu (pirat) bardziej mi się podobałaś ;p
te zdjecia tam sa zalosne....zaiste :(
polowa to emo!!
exura vita sio susiak
Chesterkaa
08-05-2008, 19:32
te zdjecia tam sa zalosne....zaiste :(
polowa to emo!!
exura vita sio susiak
to byla oronia czy co ? wiesz co to znaczy emo ?; <
mozliwe iz jestem tak totalnie tepa ze nie skumalam o co Ci chodzi
to byla oronia czy co ? wiesz co to znaczy emo ?; <
mozliwe iz jestem tak totalnie tepa ze nie skumalam o co Ci chodzi
chodziło mu o eksure vite sio siusiak ;|
Przydalaby sie taka opcja w reguylamienie, ze gdy sie wkleja WLASNE zdjecia to powinny to byc z djecia z widoczna twarza a nie masce, z dupa zamaist glowy itd
bez irytkii Harry :*
Killuminati
10-05-2008, 00:07
@up
E tam, czemu? Każde zdjęcie ma to coś, nawet jesli jest się w masce, lub z dupą zamiast twarzy :-P
Walekifa
10-05-2008, 00:35
Właśnie. Zdjęcie jest fajne,to czemu by go nie umieszczać. A tak z ciekawości..
To jest ASG? Czy tak sobie z Pasji jakieś odwzorowujecie? : P
Chesterkaa
10-05-2008, 00:44
Komandos !!!!!!!!!!!!!!!!!11
Dr.Unknown
10-05-2008, 09:07
Przydalaby sie taka opcja w reguylamienie, ze gdy sie wkleja WLASNE zdjecia to powinny to byc z djecia z widoczna twarza a nie masce, z dupa zamaist glowy itd
Przejrzyj poprzednie posty to znajdziesz zdjęcia bez kominiarki i gogli (maski w życiu nie zakładałem).
PS: Pamiętam Cię - ssiesz.
Czy tak sobie z Pasji jakieś odwzorowujecie?
Nie pamiętam, żeby w "Pasji" była taka scena.
delete me pls
jeb ale wstyd, pomylilem tematy ^_^
Twórcze, ale nie w tym temacie Alien :-P
Fajna bluza.
Tovob Lard
10-05-2008, 11:44
Jestem między pisemnymi a ustnymi maturami, więc dam bonusik. Dla tych co mnie nie znają, jestem na dole. Nigdy nie pamiętam o tym pieprzonym palcu.
pamietam jak kiedys sie o to spieralismy, stare dobre czasy ;)
Wino marki Wino podobno calkiem niezle. Swoja droga, co to za glany? Bo mam chyba identyczne ino 10-o dziurkowe.
Wino Wino potwierdzam niezłe... w sumie na ogół je piję, bo w Żabce nie mają mojego ulubionego aperitifu wiśniowego Cherry, a tam, gdzie on jest, mamy z meliny daleko.
A glany - Steel, dwudziestki.
Ej, ja też mam Steel, kumple też mają Steel, znajomi i przypadkowi ludzie na ulicy którym spojrzałem na glany też. Wtf?
Wino Wino potwierdzam niezłe... w sumie na ogół je piję, bo w Żabce nie mają mojego ulubionego aperitifu wiśniowego Cherry, a tam, gdzie on jest, mamy z meliny daleko.
Czyli jednak zgadlem. :]
Ej, ja też mam Steel, kumple też mają Steel, znajomi i przypadkowi ludzie na ulicy którym spojrzałem na glany też. Wtf?
Bo widocznie cena/jakosc nie wypada najgorzej.
Btw. przedwczoraj na koncercie ochroniarze zabrali mi otwieracz do piwka, ktory dostalem do butow. Z jednej strony szkoda, z drugiej - i tak piwa nie szlo tym otworzyc. ;)
Dr.Unknown
11-05-2008, 11:37
20-stki są super. Jeśli jesteś kobietą...
za to w żabce mają leśne dzbany i białe patyki _/
20-stki są super. Jeśli jesteś kobietą...
Noszę co lubię. A imho facet w dwudziestach nie wygląda gorzej niż w dziesiątkach - ba, te drugie wydają mi się być zbyt krótkie (chociaż kobiety w 20 <3).
Btw. przedwczoraj na koncercie ochroniarze zabrali mi otwieracz do piwka, ktory dostalem do butow. Z jednej strony szkoda, z drugiej - i tak piwa nie szlo tym otworzyc. ;)
Też dostałem ale nawet nie próbowałem nim piwa otwierać (bo raz, że piwa często nie piję, dwa, że klucze do czegoś też służą).
Killuminati
11-05-2008, 14:01
http://img214.imageshack.us/img214/7791/klasa1blg91dt1.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=klasa1blg91dt1.jpg)
Marcin?
Marcin24
11-05-2008, 14:06
Marcin?
Nie wiem jak na twojej planecie, ale u nas, na Ziemi, osoba o imieniu Marcin jest z reguły mężczyzną.
Eh, mam sentyment do glanów, sam już nie nosze, ale te znajome w "20", ehh =)
Marcin, lepiej szykuj tego browara.
1. Drugi od prawej na samym dole.
ewentualnie w razie błędu:
- trzeci od lewej na samym dole, czwarty od lewej na samym dole,
- piąty w środkowym rzędzie,
- drugi na samej górze.
P.s mam cheaty!
@Marla ale z Ciebie laska była <333
Marcin24
11-05-2008, 20:33
@Marla ale z Ciebie laska była <333
Pff, ja byłem ładniejszy!
@Lasooch
:>
@Marcin24
No to najpierw potwierdź odpowiedź Voon'a, później będziemy dyskutować :x
Marcin24
11-05-2008, 20:56
@Marcin24
No to najpierw potwierdź odpowiedź Voon'a, później będziemy dyskutować :x
Potwierdzam.
Korektor
11-05-2008, 21:41
http://images24.fotosik.pl/212/afc90c4c70550dee.jpg (www.fotosik.pl)
Lol, chyba chodziliśmy do tego samego przedszkola, Marla!
A tak w sumie to nas tam więcej było. Ja to ten drugi od prawej na dole, po prawej mam Droma, po lewej Ciebie. 2 miejsce od Ciebie na lewo to Łasy, potem masz tą (wówczas) dziewczynkę, Rybę. Obok niego w gustownym, wyjściowym, seledynowym dresie podziwiamy Pana W, który już wtedy miał spojrzenie twardziela, co wypije 2 litry i się trzyma na nogach, mimo różowych skarpetek. Mniej więcej po środku górnego rzędu jest Oxy, a trochę na prawo ma ocenzurowanego sami wiecie kogo. ;) Chodzi ofc o Milana, który miał płomienne oczy, więc dla bezpieczeństwa użytkowników, trza było je ocenzurować.
@down,
No tak jakoś się złożyło.
@up
to wy all z giliwic?xD
ja zabrze /o/
lol się Was tam zebrało xDD
Jedno zdjęcie i odnalazło się więcej ludzi niż na naszej klasie xD
Tak się zastanawiam, jak to się stało, że niektórzy tego posta wzięli (chyba?) na poważnie ^_^
Marcin24
11-05-2008, 22:29
I dać tu normalne zdjęcie z przedszkola...
@Korektor
Proponuje nie smiac sie z tego goscia w srodkowym rzedzie.. wygooglowalem go.
http://img117.imageshack.us/img117/627/bosswo2.jpg
@marla:
Słodziuchnaaa! ^^ xD <333
@Ville:
Lustrzanki \m/ xD
Czarna_Mamba
12-05-2008, 19:14
Świetne okulary, Ville. : )
@Chesteerka
ty już lepiej jako czarownica wyglądałaś :|
Dr.Unknown
12-05-2008, 19:38
@Czesterka
Fakt, iż wszyscy Cię nie lubią nie czyni Cię emo. Musisz jeszcze samą siebie znienawidzić ; (.
Chesterkaa
12-05-2008, 19:53
Juz sie dawno znienawidzilam. To teraz moge byc emo ?
@ Lynks
Mylisz sie ; |
@ all down
Wy serio sadzicie iz jestem emo ? ; < <<
i ja sie z nich nie wysmiewam, no moze czasem, ale naprawde nic do nich nie mam bo mi nic nie zrobili ^^
Zastanawia mnie fenomen wsymiewania emo. Dlaczego wiekszosci jeszcze nie zaczelo to nudzic?
Hm... widziałem "lepsze eMo". Dziwna to ogólna "nagonka" na ten styl, niech sobie będą, mi nie przeszkadzają.
Necromantor
12-05-2008, 20:05
Buożesz ty mój,czezterka bardziej z bliska sie nie dało?A tak pozatym to zdjecia emo robi sie od góry... X(
Imoł, imoł!
Glamri fajna dupa jesteś <3
Czesterka sweet =*
Tak naprawde czesterka jest Skinheadka : ///////
Kiedyś sama wysłała mi zdjecie z przystankiem z napisami
white power itp. i chwaliła się ze to jej dzieło ://
Nie.
i ja sie z nich nie wysmiewam, no moze czasem, ale naprawde nic do nich nie mam bo mi nic nie zrobili ^^
Dokladnie o to mi chodzi, ze wysmiewasz sie z nich, mimo, ze nic Ci nie zrobili. Z reszta jak kazdy w okolo. Padlas ofiarą mody na wysmiewanie emo.
Dr.Unknown
12-05-2008, 20:39
Nie.
Dokladnie o to mi chodzi, ze wysmiewasz sie z nich, mimo, ze nic Ci nie zrobili. Z reszta jak kazdy w okolo. Padlas ofiarą mody na wysmiewanie emo.
Subkultury są dla jednostek słabych, emo nie są tu wyjątkiem, więc trzeba ich wytykać palcami i śmiać się z nich. Pomijam już fakt, że na tle innych subkultur, emo (razem z gothami) wypadają naprawdę źle...
Subkultury są dla jednostek słabych, emo nie są tu wyjątkiem, więc trzeba ich wytykać palcami i śmiać się z nich. Pomijam już fakt, że na tle innych subkultur, emo (razem z gothami) wypadają naprawdę źle...
Co masz do gothow? ; )
Dr.Unknown
12-05-2008, 21:12
Co masz do gothow? ; )
Są smutni?
Są smutni?
Oj generalizujesz... Na pewno nie sa wszyscy tacy...
Juz sie dawno znienawidzilam. To teraz moge byc emo ?
@ Lynks
Mylisz sie ; |
@ all down
Czytanie Twoich postów robi się nudne. Nawet wyszydzić nie potrafisz ^_____^ a teraz idź się pociąć true emo x)
Ej, na tym drugim zdjęciu, które to Ty.?
@Dr.
Cemu uważasz, że osoba wyróżniająca się jest jednostką słabą.?
Dr.Unknown
12-05-2008, 21:23
Cemu uważasz, że osoba wyróżniająca się jest jednostką słabą.?
Ktoś, kto stylizuje się jak dana grupa jest wyróżniającą sie osobą? Tylko wobec innych grup. Każdy przechodził przez wiek fascynacji jakaś subkulturą, ale chyba nie każdy może/chce z tego wyrosnąć.
@down
Jest, bo sama sobie nie radzi, musi się otaczać swoimi odbiciami.
Ale nie oznacza to, że jest to słaba jednostka. A i owszem, chyba każdy przez to przechodził ;-)
Niekoniecznie.
Przykladowo pare lat temu spodobal mi sie pewnien styl... Ot tak go sobie wymyslilam. Po jakims czasie dowiedzialam sie, ze istnieje taka subkultura... Czasem jestem do niej zaliczana, czasem zas nie. Lecz nikogo nie udaje, nie staram sie do nich dostosowac. Po prostu lubie tak, a nie inaczej, wygladac. Nikogo nie udaje... A czesto wyrozniam sie z szarego tlumu ; ).
Dr.Unknown
12-05-2008, 21:40
Niekoniecznie.
Przykladowo pare lat temu spodobal mi sie pewnien styl... Ot tak go sobie wymyslilam. Po jakims czasie dowiedzialam sie, ze istnieje taka subkultura... Czasem jestem do niej zaliczana, czasem zas nie. Lecz nikogo nie udaje, nie staram sie do nich dostosowac. Po prostu lubie tak, a nie inaczej, wygladac. Nikogo nie udaje... A czesto wyrozniam sie z szarego tlumu ; ).
Tu sprawa się komplikuje, zależy czy mówisz tylko o wyglądzie zewnętrznym. Swoje zarzuty do konkretnych subkultur (bo nie chodzi tu teraz o to, co mówiłem o nich ogólnie, odnośnie słabych jednostek), kieruję raczej za zachowanie związane z danym nurtem ("Mam ciepłą wodę, prąd, jedzenie i rodzinę, ale nikt mnie nie kocha, świat jest podły.").
PS: Zaraz się ktoś w***** o offtop.
Tu sprawa się komplikuje, zależy czy mówisz tylko o wyglądzie zewnętrznym. Swoje zarzuty do konkretnych subkultur (bo nie chodzi tu teraz o to, co mówiłem o nich ogólnie, odnośnie słabych jednostek), kieruję raczej za zachowanie związane z danym nurtem ("Mam ciepłą wodę, prąd, jedzenie i rodzinę, ale nikt mnie nie kocha, świat jest podły.").
PS: Zaraz się ktoś w***** o offtop.
Wiem, ze ujelam tutaj tylko wyglad zewnetrzny. Dlaczego? Gdyz wlasnie na tej podstawie oceniamy ludzi. Niestety.
Zauwaz, ze jak ktos daje zdjecie, na ktorym jest w "emo" stroju (np) to od razu jest - emo. Nikt nie patrzy na charakter, a tym bardziej na poglady.. Podobnie jest z innymi subkulturami.
A jakie jest zachowanie w subkulturze gotyckiej? Smutek? Nie powiedzialabym... To tylko pozory.
Podobnie jest z emo... Co innego tak naprawde jest, co innego my "wiemy".
@topic
Bardzo ladne zdjecie glamri ; *
Dr.Unknown
12-05-2008, 22:12
Zauwaz, ze jak ktos daje zdjecie, na ktorym jest w "emo" stroju (np) to od razu jest - emo. Nikt nie patrzy na charakter, a tym bardziej na poglady..
Nie mam podstaw, żeby nie przyznać racji.
Co nie zmienia faktu, że uprzedzenia i opinie skądś się biorą ;d.
Nie mam podstaw, żeby nie przyznać racji.
Skad sie biora? Nic trudnego ; ). Wszelkie skrajnosci bardzo rzucaja sie w oczy... Szybciej zapamieta sie tnacego sie emo, niz wesolego. Podobnie z goth..
Co do tego ostatniego.. Nic dziwnego, ze kojarzy sie ta subkultura ze "smutkiem". Na pierwszy rzut oka muzyka goth jest dosc... spokojna, smutna. Na pierwszy rzut oka. Zaglebiajac sie glebiej mozna zauwazyc swoj blad. Lecz nikomu sie nie chce... A po co? Przeciez latwiej jest osadzac po.. paru informacjach.
Podobnie z emo. Przeciez to, co wlasnie obserwujemy, tak na prawde ma malo wspolnego z prawdziwym emo. Ale kogo to obchodzi...
Stąd, że nikomu nie chce się poznać drugiego człowieka. A słabe jednostki to efekt ksenofobii, rasizmu, antysemityzmu, generalizowania i braku prawdziwego, stabilnego wzorca w życiu. Jeśli dzieciakowi nigdy nie przekazano jak rozpoznać wartościowego człowieka, to jak ma to zrobić? Ulega ogólnie przyjętym stereotypom.
Słabe jednostki to mało trafne określenie, to już nie są jednostki, tego są całe masy.
@topic
piękne zdjęcia ;p
Pięknym przykładem jest tu użyszkodnik xxx który po obejrzeniu TV wiedział wszystko o emo :-)
@Glamri
Światowy człowiek.?;>
@down
Tylko surowe.
Necromantor
12-05-2008, 22:38
gelt a jesz mienso krwiste czy nie? :confused:
@marla666 i żywe barbi.
Ja mam coś takiego w klasie XD
@Gelt:
No lubię pozwiedzać... Puby... ^^ A tak naprawdę to tam poznaje się kulturę grup społecznych. To był akurat typowy brytyjski pub... A jak poszedłem do irlandzkiego na koncert... Ale się działo! ^^ Irlandzka muzyka, kapeli z Dublina w irlandzkim pubie, wśród prawie samych Irlandczyków i do tego irlandzkie piwo! Niepowtarzalna atmosfera. : )
@Slythia & Dr.Unknown:
Pierdzielita Panie dzieju... : P Oboje i macie rację i jej nie macie. A byliście kiedy w Anglii? Tam to są dopiero prawdziwe emo...
Slyth : *
@EDIT:
@Down:
To spytaj jej o pozwolenie. : P
Dr.Unknown
12-05-2008, 22:59
@Slythia & Dr.Unknown:
Pierdzielita Panie dzieju... : P Oboje i macie rację i jej nie macie. A byliście kiedy w Anglii? Tam to są dopiero prawdziwe emo...
Slyth : *
Mi buzi nie dasz? Brzydal.
@marla:
Słodziuchnaaa! ^^ xD <333
@Ville:
Lustrzanki \m/ xD
Świetne okulary, Ville. : )
Dzieki dzieki ;)
@Drunk
Ja ci dam buzi :*
@Glamri
No czesc niggasku - zdjecie calkiem calkiem ;-)
Subkultury sa dla ludzi slabych? Zgadzam sie, oczywiscie jest to wielkie generalizowanie, ale mimo wszystko prawda.
Chodzi mi o swoista mode na wysmiewanie konkretnie emo, ktorej ulegaja po koleji wszyscy w okolo, nie wiedzac naprawde o samych emo nic.
PS. Jesli moderator chcialby usunac offtopic, to prosze uprzejmie o wyciecie go i pozostawienie jako nowego tematu.
@up
widać nie czytałeś nonsensopedii :/
# Jeżeli idziesz z ziomkami ulicą i spotkasz emo, to musisz im melać na ryj.
# Powyższy punkt nie dotyczy emo płci żeńskiej! W takim przypadku musisz cały czas łazić za nią, krzyczeć Emo! i przy okazji melać na ryj.
Chesterkaa
13-05-2008, 15:42
Czytanie Twoich postów robi się nudne. Nawet wyszydzić nie potrafisz ^_____^ a teraz idź się pociąć true emo x)
Ej, na tym drugim zdjęciu, które to Ty.?
Pocielam sie juz dawno ; < I robie tak od paru ladnych lat i jestem zajefajna =] Nie potrafie szydzic z ludzi, bo jest mi to do szczescia zupelnie niepotrzebne ;) Jedyna subkultura do ktorej cos mam... Jest taka jedna, bo od nich doswiadczylam paru nie milych rzeczy, zreszta nie tylko ja ; ) A co do drugiego zdjecia to sie domysl ;]
@ ktos tam
Wysmiewam sie czasem. Generalnie nic do nich nie mam gadam nawet z "takimi". Ja ich przynajmniej nie glanuje i nie wyzywam.
Nie rozumiem podejścia paru osób. Moim zdaniem trudno teraz znaleźć "prawdziwego": gota, rastamana, skinheada....czy nawet eMo. W czasach wszechobecnej i szeroko pojętej komercji, trudno o takich ludzi. Ja osobiście nie mam nic przeciwko subkulturom, sam nie należę do żadnej, chociaż często mnie do pewnej przypisują. Cenię indywidualizm, może dlatego.
@down - właśnie do takiej pewnej mnie przypisują przez ten indywidualizm, hehe ;)
Cenię indywidualizm, może dlatego.
Cenie indywidualizm, rozpoznają mnie jako buntownika. Trudno to przypisać jakiejś subkulturze? : >
Łasy, wylazleś bardzo twarzowo.
Neo, moj mężu, jakiś Ty piękny był<33333
neopostman
13-05-2008, 22:06
Neo, moj mężu, jakiś Ty piękny był<33333
A co, to już nie jestem x( ?
Necromantor
13-05-2008, 22:11
A co, to już nie jestem x( ?
no niestety :confused:
A no starość nie radość :/
@neopostman
Widzę takie podobieństwo Ciebie do Twojego avatara, he, dziwne xd.
OMG OGM OMG Valard dziecko fotka.pl xdddddddddddd
Spoko, normalny człek :-D <3
neopostman
13-05-2008, 22:46
@neopostman
Widzę takie podobieństwo Ciebie do Twojego avatara, he, dziwne xd.
Nie no, może troszke ; D.
Trafna uwaga Gelt, hehe ;)
@Gelt:
Wróć do poprzedniego avatara. ^^
@neopostman:
Też kiedyś (trudno to sobie wyobrazia, ale to prawda ; ) miałem podobną fryzurę... Jakieś 8 - 9 lat temu... Też stary jestem... xD
@Dr.Unknown:
Lustrzanki są bardziej elo, ale Ty też masz fajne okulary. Musze wstawić fotę ze swoimi. xD
@EDIT:
@Down:
Ja tam do swojego się przywiązałem. : P
Korektor
14-05-2008, 10:31
Moje okulary przeciwsłoneczne są takie trochę kwadratowe : P
BTW, jeśli już Glamri porusza temat avków, to mój zdaje się być trochę nieaktualny. Swoją drogą w ogóle bym wywalił już tego marszałka Ney'a, którego trzymam jakiś rok z zapasem już : P
Wodzionka, wodzionka, suchy chlyb i wody szkolnka...
Killuminati
15-05-2008, 21:19
Drunk:
Czemu mi przypominasz Droma? :-O na 1 fotce oczywiscie ;P
@Mojżesz:
Ale jesteś zajebisty i dżezi, czy mógłbym Cię dotknąć?
Chesterkaa
19-05-2008, 17:20
Wez nie pij az tak taniego wina ;d Moja koelzanka ostatnio w szpitalu wyladowala przez to. Cwiartka wodki + 15 Acodinow i jest lepiej niz po winie XD No i nie rzygasz : D (przynajmniej ja nie rzygam)[tak jestem super tru]
@UP:
Lól, pijałem tańsze wina i nigdy, nic mi nie było. Ale żeby się tak z tym obnosić? ; \ I prochy jakieś tam łykać, a weź przestań.
@Mojżesz
fifi przecież to nie ty :(((
Tu co 3 osoba daje fotke z tanim winem i jest cacy, jak ktos to z piwem to juz bee.
@Co do ty acodinów to jak zjesz za duzo to mozesz zalowac. Tzn pierwszy dzien fajna bania ana 2 bedziesz sie czula jakbys umierala. xD
Łączenie prochów z alkoholem to naprawdę idiotyczny pomysł.
A co do tych Waszych siarczanych napitków.. Od święta może i wypije, ale zdecydowanie Absynta xd
@Glamri :
Ha! Chciałbyś to zrobić ! Ale nie, ja się nie daję dotykać byle komu. ;(
@Chesterkaa :
Dziękuję za radę. Na pewno nie będę już pił taniego wina. Obiecuję.
@Macqren :
Ej! Weź Ty cicho bądź w końcu, bo wygadasz wszystko wszystkim.
@Exodus :
Następnym razem dam z piwem i też będę fajny. Mogę dorzucić do tego również chleb z cukrem i majerankiem. Ot, tak dla smaku.
Marsseel
19-05-2008, 17:42
Wez nie pij az tak taniego wina ;d Moja koelzanka ostatnio w szpitalu wyladowala przez to. Cwiartka wodki + 15 Acodinow i jest lepiej niz po winie XD No i nie rzygasz : D (przynajmniej ja nie rzygam)[tak jestem super tru]
Pewnie, wiadomo że lepiej być lekomanem niż alkoholikiem.
Mojzesz,
chodzilo mi o to, ze kilka razy ktos juz dal fotke z piwem/wódką to zostal zjechany, a jak ktos da z tanim winem to wszyscy sie tym podniecaja...Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu.
@up
Ja bym powiedział - ćpakolem.
@Lynx
Branie 30 tabletek, które zawieraja w sobie bodajze srodki morfinopodobne to cpanie.
Ex nie lubi siarki ;x
piontka.! ^____^
Acodim to nie prochy ani cpanie tylko tabletki na gardło <3 :))))
Walekifa
19-05-2008, 19:49
Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
Marsseel
19-05-2008, 20:25
waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
'My' twoją opinią o 'nas' też nie. Papa :*
sphinx123
19-05-2008, 22:46
Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...
@down
To, że lansowanie sie na siłę jest żałosne ? Tym bardziej tak idiotycznymi sposobami...
@up
A co w tym złego..?
edit: Nie, nie, chodzi mi akurat o to, czemu akurat napisałeś o tych penisach w ustach. Jakby to było coś złego ;x
@Wszyscy gniewni :
Przepraszam. Ja nie chciałem. Miałem nadzieję, że po dodaniu tego
zdjęcia będę lubiany i zdobędę sympatię kolegów oraz koleżanek.
Nie udało się ;(.
A tak na serio - ej, ludzie, wrzućcie trochę na luz. Nie można już dodać
żadnego "luźnego" zdjęcia, bo zaraz wszyscy (no prawie) besztają człowieka
z błotem. Jeżeli niektórzy nie zakapowali - tu nie chodzi o żaden lans, ale
raczej o samą postać, która została odpowiednio ucharakteryzowana do roli
młodocianego żula. Zresztą, tło też nie zostało wybrane przypadkowo :D.
Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu.
Cóż, jako osoba prawie pełnoletnia (17 lat) nie odczuwam żadnego wstydu w związku z tym, iż piję tanie wino. Generalnie jak piję, żeby się napić - piję piwo, jak piję, żeby się schlać - piję wino, bo tańsze i lepsze. Wódka sux. Zresztą, czy to powód do wstydu, że nie stać mnie na drogi alkohol?
Marsseel
19-05-2008, 23:37
Poza tym picie taniego wina w jakiś krzaczorach na przedmieściach, w towarzystwie kolegów i koleżanek ma swój niesamowity klimat.
Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
Walekifa - zdobywasz coraz wiekszy szacunek u mnie i to nawet nie zartuje.
Masz racje - rzeklem.
'My' twoją opinią o 'nas' też nie. Papa :*
Wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi (a, i twoja atmosfere tez ze soba wez)
Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...
I ja ci moge nawet po cichu powiedziec kto to bedzie: jej nick zaczyna sie na Ches....
Marsseel
20-05-2008, 01:00
Nie unoś się, dziecko.
Nie unoś się, dziecko.
Rotflzomgowned.
@Winko
Brafo brafo fajna focia.
Dr.Unknown
20-05-2008, 11:13
Drunk:
Czemu mi przypominasz Droma? :-O na 1 fotce oczywiscie ;P
Nie leżę z gołymi facetami w łóżku, nie mam pryszczów na plecach, ani loczków.
Necromantor
20-05-2008, 12:36
Nie leżę z gołymi facetami w łóżku, nie mam pryszczów na plecach, ani loczków.
źle ci z oczu patrzy w tych okularach 8o
Cóż, jako osoba prawie pełnoletnia (17 lat) nie odczuwam żadnego wstydu w związku z tym, iż piję tanie wino. Generalnie jak piję, żeby się napić - piję piwo, jak piję, żeby się schlać - piję wino, bo tańsze i lepsze. Wódka sux. Zresztą, czy to powód do wstydu, że nie stać mnie na drogi alkohol?
Moze picie tego wina we wlasnym towarzystwie to nie jest powod do wstydu, ale wstawianie fotek z tym winem tez raczej nie jest powodem do dumy. Szczerze watpie, ze jestes taki biedny, ze jedynie na tanie wino ci starcza. Zreszta skonczmy juz ten temat, bo sie zbytni syf robi.
@up
Mi tam on wogóle Droma nie przypomina, calkiem inaczej wygladaja.
Chesterkaa
20-05-2008, 19:25
Pfff nie na gardlo tylko na kaszel : D
Mi tam na drugi dzien nic nie jest, a bralam juz pre ladnych razy ; ) Tylko jak wzielam za pierwszym razem to myslalam ze sie zadrapie. A co do win to pij tanie, ale nie zjezdzaj ponizej 5zl XD
Nie unoś się, dziecko.
Powiedzial 16-latek ktory zapewne jeszcze nawet mutacji nie przeszedl
Rincewind
21-05-2008, 00:12
Wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi
Za to takie teksty do chlopaka o 2 lata mlodszego pokazuja, ze ty jestes super mega dojrzaly, dorosly i w ogole.
Marsseel
21-05-2008, 00:19
Powiedzial 16-latek ktory zapewne jeszcze nawet mutacji nie przeszedl
Skończ człowieku bo się pogrążasz.
Za to takie teksty do chlopaka o 2 lata mlodszego pokazuja, ze ty jestes super mega dojrzaly, dorosly i w ogole.
Masz racje. A wiesz czemu? Bo bylem w stanie wyjechac do usa i w zasadzie utrzymywac samego siebie, chodzac do szkoly w tym samym czasie przez okragly rok. I przez ten czas dojrzalem. On sobie niech chleje tanie wino i wstawia fotki z libacji na forum.tibia.pl a ja w tym samym czasie popracuje zeby cos osiagnac w zyciu, ok?
Skończ człowieku bo się pogrążasz.
Zakoncze ta smieszna klotnie w ten sposob. Mozesz mnie zjechac na setki sposobow bo ja wcale geniuszem nie jestem i wiele razy idiote z siebie zrobilem (i jeszcze zrobie). Mozesz byc sobie nowym Kaldrickiem na tym forum ale zeby to nastapilo musisz zdobyc sobie szacunek. A tego u ciebie brakuje.
Mojego nie masz i dlugo miec nie bedziesz
Rincewind
21-05-2008, 10:56
Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.
Chesterkaa
21-05-2008, 14:20
Matko niech chlopak robi co chce i tyle ;s
@ down
no wydaje mi sie, ze to juz jego wybor. Jak chce to niech bierze. Masz jakis problem z tym ?
Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.
Tam nie było napisane, że pijąc tanie wina wyjdzie się na nieroba o.O
@up
I niech jeszcze bierze tabletki do tego ;-] Wtedy na pewno na zdrowie mu to wyjdzie ;-]
Korektor
21-05-2008, 16:59
Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby. Nie lubię ludzi, którzy nie mają czym się popisać, to szpanują głupotą. A teraz apel do winożłobów - wstawcie też swoje zdjęcia z dyplomem wygranej olimpiady matematycznej, fotkę z fajną dziewczyną albo z ciekawego miejsca na ziemi. Jeśli takowej nie macie, to przyda się nawet fotografia tego momentu, kiedy strzelasz gola w lidze podwórkowej. To wklejajcie, bo otwarcie wina i upicie się nim to żadne osiągnięcie, więc nie jest godne uwieczniania na zdięciu. To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.
On sobie niech chleje tanie wino i wstawia fotki z libacji na forum.tibia.pl a ja w tym samym czasie popracuje zeby cos osiagnac w zyciu, ok?
Tylko uważaj, żebyś przez tą pracę nie przegapił tego, co najważniejsze.
Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino.
Walekifa
21-05-2008, 17:53
Dobra,mogą sobie pić te wina,nikt im nie zakazuje. Chodzi mi o to że ja prędzej założył bym fotkę i tam wstawiał takie zdjęcia,niż tutaj... Jak można szpanować takimi zdjęciami na FORUM INTERNETOWYM? Dla mnie to nie pojęte ; p
@ Co do życia
Mam takie samo podejście jak Lasooch. Z tym że ja chciałbym jeszcze przeżyć coś takiego Na serio. Świst kuli koło głowy,na misji w Afganistanie.. To jest to ; ) Może minie mi to z wiekiem. Ale na razie jara mnie takie coś i dobrze mi tak.
To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.
Sugerujesz, że moje fotki szczelane w drodze do szkoły nie są seksi i godne uwieńczenia na karcie pamięci? :<
@down
He HE He no dedliśmy z beki all ; ;
Sugerujesz, że moje fotki szczelane w drodze do szkoły nie są seksi i godne uwieńczenia na karcie pamięci? :<
Jakakolwiek karta pamięci wytrzymuje Twoją twarz? 8o
xD
Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby.
Jeżeli o mnie chodzi, to nie wstawiłem tego zdjęcia, by cokolwiek pokazać,
bo i tak, szczerze mówiąc, gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum
na mój temat. Zdjęcie wrzuciłem, bo uważam je za zabawne/śmieszne, a
jeżeli dla Was takie nie jest, to bardzo mi przykro z tego powodu ;(.
@down :
Ale ode mnie się zaczęło...
To nie chodzi o Ciebie.
spider-bialystok
22-05-2008, 09:35
Tylko uważaj, żebyś przez tą pracę nie przegapił tego, co najważniejsze.
Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino.
Jak juz wyrosniesz z noszenia glanow to (mam nadzieje) zobaczysz, ze jest mnostwo ciekawszych i fajniejszych rozrywek niz picie taniego wina gdzies w lesie.
Jak juz wyrosniesz z noszenia glanow to (mam nadzieje) zobaczysz, ze jest mnostwo ciekawszych i fajniejszych rozrywek niz picie taniego wina gdzies w lesie.
Z pewnością są, ale od nich też znajdą się ciekawsze i fajniejsze rozrywki. I dojdziemy do punktu, gdzie będzie jedna najfajniejsza i najciekawsza rozrywka, a ona, powtarzana w kółko, szybko stanie się nudna.
Btw, robię i będę robić co lubię, a nie co Ty sądzisz, że powinienem lubić.
Korektor
22-05-2008, 10:48
Jeżeli o mnie chodzi
Nie, mówiłem ogólnie.
gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum
Wszyscy tak mówią, bo to też jest trv i pokazuje swój luźny stosunek, który ma się wydać fajny. W rzeczywistości w każdej grupie w realu i internecie, w której przebywasz więcej niż 1 dzień, zależy Ci na opinii. Jedni to pokazują, inni ukrywają, lepiej lub gorzej.
Po prostu wklejajcie fotki upamiętniające nie tylko tanią libację w krzakach, ale też z osiągnięciami, jeśli je macie. Bo schlaniem się "Czarem PGR'u" czy "Mocą traktorzysty" i wklejanie zdjęć pokazujących to to nie jest wielki problem.
Osobiście odnoszę wrażenie, że tacy ludzie po prostu nie mają czym zaimponować, więc może wróćmy do normalnych fotek i puśćmy te tanie promile w niepamięć. ;)
Chesterkaa
22-05-2008, 11:50
No tak ale jak juz ktos wkleja sobie zdjecia z bardzo drogim alkoholem, albo ze swoja otwarta lodowka w ktorej jest np. pleno piwa to juz jest dobrze. No, a co do tej opinii, ze nam zalezy to sie zgadzam, chociaz nie zawsze : P Ja juz sie nauczylam w pewnym sensie na niekotre rzeczy zlewac ;] Po prostu czasem naprawde nie warto.
Zawsze kiedy widze Twój post to wiem, że zaraz pojawi mi sie banan na twarzy xD
Tu nie chodzi o to, że jak ktoś wrzuci fotkę np. z Absolutem to już jest "elo". Jeśli tego nie rozumiesz (w co nie wątpię) to trudno x(
Walekifa
22-05-2008, 12:58
Mi się wydaje,że to jest tak,że wszyscy którzy siedzą na tym forum chcą bardzo pokazać,że nie są no-lifeami (nie mówię,że ktoś jest!) dlatego wstawiają takie fotki które jak najbardziej obrazują ich z dala od no-life. A śmieszy mnie np. fotka takiego NecroLukas'a który postawił sobie Bolsa koło kompa,żeby wyszedł na zdjęciu i zadowolony ; P
sphinx123
22-05-2008, 15:55
@down :
Ale ode mnie się zaczęło...
Analogicznie, nikogo na tym forum nie interesuje Twoje zdanie/opinia na temat czegokolwiek... Takie zdjęcia mogą co najwyżej śmieszyć społeczność prestiżowej fotka.pl
Ojciec Dyrektor
22-05-2008, 20:16
Voon Arculin, sorry ale w tym temacie dajemy zdjęcia ludzi (najlepiej swojej osoby) a nie swoich pupili.
Korektor
22-05-2008, 20:49
@up,
No ale to jest Voon. : P
Marcin24
22-05-2008, 20:54
@up,
No ale to jest Voon. : P
Nie poznał go, bo ma okulary.
Analogicznie, nikogo na tym forum nie interesuje Twoje zdanie/opinia na temat czegokolwiek... Takie zdjęcia mogą co najwyżej śmieszyć społeczność prestiżowej fotka.pl
Niezwykle się cieszę z tego powodu. Co do śmieszności takich zdjęć - nie Tobie to oceniać. Jeżeli Ciebie nie śmieszą, to ok, szanuję Twoje zdanie, ale nie mów w imieniu innych forumowiczów ; ).
@up: Gdyby pochwalili to by jednak Twoje było.
Ogólnie, siemanejro, jakiś kozak mnie zbanował i teraz nawet na tamte konto nie mogę wejść, bo bosal sobie z własną bazą danych nie potrafi poradzić
A (5)
B (1)
C (4)
Voon Arculin, sorry ale w tym temacie dajemy zdjęcia ludzi (najlepiej swojej osoby) a nie swoich pupili.
Przeczytałem tytuł jeszcze raz, i jeszcze raz, i raz kolejny i dopatrzyłem się tylko tego że to zdjęcia ze świata realnego. Przepraszam, że nie trzymam normy i nie daje zdjęcia z tanim winem.
#edit: Nawet bosal sie ze mną nie zgadza :< Ide sie powiesić, do szafy.
Dr.Unknown
23-05-2008, 20:29
Przeczytałem tytuł jeszcze raz, i jeszcze raz, i raz kolejny i dopatrzyłem się tylko tego że to zdjęcia ze świata realnego. Przepraszam, że nie trzymam normy i nie daje zdjęcia z tanim winem.
#edit: Nawet bosal sie ze mną nie zgadza :< Ide sie powiesić, do szafy.
Widzisz, nie kasują zdjęć szafek wypełnionych alkoholem (a młodzież patrzy!), a zwierzęta i inne rzeczy usuwają. Ja dostałem chyba 3 pkt karne swojego czasu, ze zdjęcie moich nowych bokserek.
<edit>
Dostałem 5, a nie 3, ale to od Gangrela, a to trochę faja jest ;<.
<Buu, double post, proszę o kasację.>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.