Pokaż pełną wersje : Zdjecia RL koment.
]v[ichal
25-04-2006, 19:21
Evul Tibian = Abradab
Shinjix = Jack Osbourne ;), i Twój ojciec Senaroth ( zdjecie na MM jest ;) )
Gromnjir
25-04-2006, 19:35
Ja to garniak góra dwa razy w życiu miałem, a że tak rzadko, to właśnie się uwieczniłem, haha ;)
hahaha, Grom jaki przystojniak ;D
Ja w takie coś w czerwcu bedę musiał wskoczyć <blee>
Evul Tibian
27-04-2006, 13:09
@Shinjix
A to podobna ja jestem Evul ;)
Dr.Unknown
27-04-2006, 13:25
Ktoś jest tu deko metroseksualny.
Lady Tigerka
02-05-2006, 18:50
Calduś :D Sweet tylko kiedy sie stykniemy na jakiś :browar: Pewnie niedługo będę w Iławie :P Mam nadzieje że Cię tam zobacze tak na żywo bo co mi po zdjęciu :blush:
@Togashi Yokuni
Śmiesznie wyglądasz w tym moro. Sorka, ale nie lubie kolesi cywili, co sie dla szpanu ubierają w moro, szczególnie desert :s. Pozer?
@Tigerka
Hiehie u was pogoda, a u mnie pada jak zawsze :P Pozdro i buziaki :*
!
Dr.Unknown
02-05-2006, 21:08
@Togashi Yokuni
Śmiesznie wyglądasz w tym moro. Sorka, ale nie lubie kolesi cywili, co sie dla szpanu ubierają w moro, szczególnie desert :s. Pozer?
To jest camo-dres, szeleści od Odry do Bugu! \m/
Togashi Yokuni
02-05-2006, 21:12
@Grue
1) Hmm...skad wiesz, że jestem cywilem? Jesteś w 100% przekonany?
2) Lubie stroje typu camo, od pustynnych po tropikalne, jest to zabronione? Sorrka ale czasy komuny jakiś czas temu mineły.
3) Btw. Nie ubieram się dla szpanu, poprostu mam wlasny styl - niemogę?
4) W takim razie nie miales nigdy munduru na sobie, right? - byłbyś wtedy szpanerem :D
5) Uważasz, że śmisznie wyglądam? - daj swojego fotosa to pogadamy (no chyba, że dałeś,a ja go przeoczyłem).
6) Podobno interesujesz się militariami i wojskiem, jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś użytecznego o tym to moge pogadać z Tobą na PW.
2) Lubie stroje typu camo, od pustynnych po tropikalne, jest to zabronione? Sorrka ale czasy komuny jakiś czas temu mineły.
Jest zabronione;]
ustawa o mundurach + rozporzadzenie MON - u nas w Wwie za spacerek w takim stroju zandarmi odwoza na policje a ci pozbawiaja cie stroju + wlepiaja mandat;]
Zreszta tak samo jak nie mozez sobie chodzic w stroju ratownika jezeli nie masz uprawnien.
Hmm...skad wiesz, że jestem cywilem? Jesteś w 100% przekonany?
Wspolczuje polskiej armii jezeli jednak nie jestes cywilem;] Chociaz to by tlumaczylo napalanie sie na i-netowe laski...
Chociaz to by tlumaczylo napalanie sie na i-netowe laski...
/me leży i kwiczy
Czy mi się wydaję, czy fotki Pani-K i Estrie zniknęły? A przynajmniej mi się nie ładują.
Togashi Yokuni
03-05-2006, 13:39
@Matek
1) Napisany przezemnie post nie był przeznaczony dla Ciebie.
2) Jesli chcesz byc czyimś adwokatem, to kariera w sądownictwie czeka.
3) Taak, zabronione? Hmm mi się zdaje, że jednak jeśli nawet byłbym cywilem, mogę w takim czymś chodzić. Baa nawet jestem pewien.
4) Ty wspolczujesz Polskiej Armii, a ja wspolczuje twoim rodzicom i to bardzo...
5) Tak napalam sie na i - netowe laski, a wszczegolnosci na Ciebie.
Pozdro.
Btw.
Tak się składa, że zdobyłem opinie eksperta na ten temat.
1) Mundury o wzorze Polskim są zabronione przez MON, ale nie są w żaden sposób ścigane - bo musiałoby się oberwać leśniczym etc.
2) Mundur który ja mam na sobie nie ma wzoru Polskiego, a więc MON nie ma nic do tego - MON nie może zarządzać sobie jak chce mundurami innych narodowości.
3) Są rownierz kurtki i spodnie ze wzorem podobnym do wzoru munduru Armii Polskiej - skąd wiesz, że ciuchy które mam na sobie nie są z np. House'a?
4) Ekspert kazał powiedzieć, że się nie znasz :) ,a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj :)
Taak, zabronione? Hmm mi się zdaje, że jednak jeśli nawet byłbym cywilem, mogę w takim czymś chodzić. Baa nawet jestem pewien.
Przeczytaj ustawe o odznaczeniach i mundurach z pozn. zm. oraz rozporzadzenie MON odnosnie tej ustawy. To, ze jestes pewien nie oznacza, ze sie nie mylisz.
Togashi Yokuni
03-05-2006, 14:08
@Matek
Jestem pewien bo mundur ktory mam nie jest wzoru Armii Polskiej.
Co do przepisu to jest to w zasadzie kolejny marwty przepis (czy tam ustawa xD). Ogolnie ponoc polskie mundury sa zabronione, i polskie flagi na mundurach z tego co mi wiadomo.
1) Mundury o wzorze Polskim są zabronione przez MON, ale nie są w żaden sposób ścigane - bo musiałoby się oberwać leśniczym etc.
Martwy przepis... :p
1) Hmm...skad wiesz, że jestem cywilem? Jesteś w 100% przekonany?
A nie jesteś? Siedzisz w woju? Jaka jednostka? :>
3) Btw. Nie ubieram się dla szpanu, poprostu mam wlasny styl - niemogę?
Pisze to, bo istnieje (jeszcze na szczescie istnieje) wolnosc slowa - niemogę? :P Zresztą rób co chcesz :P
6) Podobno interesujesz się militariami i wojskiem, jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś użytecznego o tym to moge pogadać z Tobą na PW.
6BDSz w Krakowie - wszytko o niej chce wiedzieć :) I kiedy będą wolne etaty na szeregowego zawodowego :P
Chociaz to by tlumaczylo napalanie sie na i-netowe laski...
O co ci chodzi?
O co ci chodzi?
O tramwaj co nie chodzi a zwie się Alexz Johnson... :p
Togashi Yokuni
03-05-2006, 19:51
@Grue
1) Racja przepis jest martwy.
2) Co do woja to nc.
3) Cenię wolność wypowiedzi i szanuje Cię za to, że wypowiedziałeś swoje własne zdanie... ale żeby odrazu nie znając faktów wyzywać od pozerów? Hmm...
4) Proponuje się tam przejechać i dowiedzieć się wszystkiego.
5) Chodziło o to, że jak każdy mam swoje zbliżenia ideału, a jeśli ten ktoś jest z showbiznesu i jest sławny to nie znaczy odrazu, że się napalam. Whatever, powiedział to bo myślał, że mi w jakiś sposób dop....oli :)
Z tym PW na serio mowie, może wreszcie znajdzie sie ktoś z kim będe mogł pogadać o woju i militariach w sposób normalny...
Pozdro
Za ubrania z demobilu lub takie same jak nosi wojsko (a nie np. różowe metro jakie noszą niektóre nastoletnie panny) możesz dostać najwyżej upomnienie, nikt ci własności nie zabierze. Nie wiem jak to się ma desantów, gdzieś na necie był spis ubrań "zakazanych".
2) Jesli chcesz byc czyimś adwokatem, to kariera w sądownictwie czeka.
Nawet gdyby startowal, to i tak sie nie dostanie - przeciez ta Zla Banda Adwokatow nikogo nowego w swoje szeregi nie wpusci! Nawet PiS(s)mani nie dali im rady!
@All : dajcie spokoj z kloceniem sie o czyjes ubranie. Uwazasz kogos za pozera? Prosze bardzo, ale nie musisz od razu z geba leciec. Ktos powiedzial, ze jestes pozer? Wrzuc na luz, niech sobie uwaza jak chce. Klotnie wygladaja tak, jakby jedni zazdroscili innym oleju w glowie, a drudzy zazdroscili ciuchow ;)
Dr.Unknown
04-05-2006, 11:05
A jak mam "bundeswerke" i do niej doszyje Polskie flagi? =P
@Evul Tibian: Twoje plecy normalnie Evul, pwnz0r :D
Napalam się na nie...
rotfl:P
~*Ekwador Xed*~
25-05-2006, 17:11
mi sie bardzo podoba D4n0nk4
;D**
Unkown, mogleś uchwycić wiecej kolezanek na 2gim planie ;P
Unknown kijowe to faq. Myślałeś że jak napiszesz, że jesteś wolny to laski na ciebie polecą? :/
Dan the Automator
02-06-2006, 22:08
Unknown kijowe to faq. Myślałeś że jak napiszesz, że jesteś wolny to laski na ciebie polecą? :/
Tak, tak właśnie myślał. Dokładnie tak. Jesteś genialny.
@Walrock
Jeśli chodzi o 2. zdjęcie to mi się przypomniało to Raula, co musiał przycinać ;).
Dr.Unknown
18-06-2006, 17:44
O, Wikt! Miło widzieć, że wciąż jesteś klucha ;d.
ciemne dropsy
20-06-2006, 15:03
Walrock: Dallas buaaaa, Nowitzki tez buaaaa ;- )))) Heat to wygra ;) Shaq musi cos pokazac ;)
Wszystkie zdjecia ogolnie wporzo ;- )))
@Rege-N-tuS
Osh ty łobuziaku, palaczu. Pewnie wszystkie forumowe laski schrupały by cię ze smakiem ;) .
Hahahaha ale bosal fajny komiks wystawil ;D
Edit
Ray wyglada z krotkimi wlosami jak moj byly facet z w-f'u ;P, IMHO lepiej niz z dlugimi ;p
Walekifa w asg sie moze bawisz? Fajnie wygladasz w tym hełmie, widać pasujesz do wojska xD Chodz ze mna niahniahniah. Pozdro 4all.
Olorion.
03-07-2006, 20:29
co ci sie stalo z reka? ; o
Xavieri, o ile to Twoja łapa - co Ci się w nią stało? : /
XaWieri ;)
Dam wam to co już pisałem na Gygy
Mam tak od urodzenia
Bo mam deformacje klatki piersiowej (Zapadnięta lewa strona <Jak bym nie zaczął pływac to bym tam mięśni nie był i ta klata by mi na serce sie zapadła no i bym miał You Are Dead>)
Ogólnie cała lewa ręka jest dziwna
Bo dłoń lewa od prawej krótsza o 2 cm
Od dloni po bark (Czyli ramie) tez o 2 cm krótsze i bark chyba czy jak to sie zwie o 1 cm krótszy : p
kiedys do 4 roku życia to 3 palce (Srodkowy,czwarty i ostatni) były ze sobą złaczone
Dopiero jak mialem 4 lata to w szpitalu mi to rozdzielili
A tak miałem tylko 3 palce na lewej dłoni w tym 1 palec potrójny xD
Jakieś pytania? : p
Walekifa
03-07-2006, 21:59
Walekifa w asg sie moze bawisz? Fajnie wygladasz w tym hełmie, widać pasujesz do wojska xD Chodz ze mna niahniahniah. Pozdro 4all.
Niee, za drogie hobby jak na mnie;p,no i za mały jestem. Zlot w Darłowie to był.
@ Xawieri
Na tym zdjęciu wyglądasz na oko na 14-15 lat,więc ciekawy jestem jak wyglądasz teraz ;]
@Xawieri
Niewesoło, ale i tak
You Are Deadwidać, że za długo grasz w tibię.
Arrivald
03-07-2006, 22:18
@Xawieri
Niewesoło, ale i tak
widać, że za długo grasz w tibię.
Phh, tez uzywam potocznie slowa n00b a poznalem je w Tibii, to ze uzyl takiego sformuowania nie znaczy ze jest jakims hyper-tibia-freakiem :p
@Yassek
Jak już mówiłem ta wypowiedź jest z GG
Pisałem ją kumplowi który jest maniakiem tibii
Inaczej bym mu napisał to by nie zrozumiał ; p
I owszem,nie wesoło ;p
@Arri
Stanąłes w mojej obronie? :D
;*
@Walekifa
Wtedy miałem około 15 lat.
A teraz wyglądam jak o rok później ;)
I specjalnie dla Ciebie zrobiłem sobie teraz fotke; p
<Mina śmieszna bo sam musiałem robić i lekko sie wygiąć by mnie obiektyw objął>
Ale fotka jest w temacie Foty RL :p
skoro zrobil 100 lev to chyba dlugo gra :)
# Ryba
tez mi sie wydaje ze ray~ dobrze jest w krotkich wlosach
Tą łape wczesniej widzialem w fotobukecie Xawieri, nie wiedzialem osohozi ;P
Fajnie wyglada Twoje ,,I,, \/ i \../ heh;p
Walekifa
04-07-2006, 01:47
@Walekifa
Wtedy miałem około 15 lat.
A teraz wyglądam jak o rok później ;)
I specjalnie dla Ciebie zrobiłem sobie teraz fotke; p
<Mina śmieszna bo sam musiałem robić i lekko sie wygiąć by mnie obiektyw objął>
Ale fotka jest w temacie Foty RL :p
O.o Thx. :)
Tą łape wczesniej widzialem w fotobukecie Xawieri, nie wiedzialem osohozi ;P
Fajnie wyglada Twoje ,,I,, \/ i \../ heh;p
Specjalnie dla Was gejki forumowe zrobiłem te foty Satan,Peace i Fuck u :P
@Walekifa
Proszę ;p
Jakieś pytania? : p
Tak. Jak ci się gra/pisze na klawiaturze?
Lewą ręką bardzo dobrze
Palce sa chudsze niż na prawej
I pisząc lewą nie robie tyle literówek
Bo palce sa w sam raz na klawisze :]
A gra mi sie bdb. Np w CSa szybko fajnie i przyjemnie ;)
pijany rolnik
10-07-2006, 00:23
lol z tymi palcami.
Ups nie tu wkleilem gdzie trzeba :D
Ide wkleic tam gdzie trzeba hehe
lol z tymi palcami.
co w tym takiego smiesznego?? zycze ci tego samego
Angel of Death
28-07-2006, 17:31
[ironia]Oh Regentus ale ty jesteś elo jol kul ziooooom z tym szlugiem, friend plx ?[/iroina]
Po jaką cholere wstawiasz takie "ziomowskie" foto z papierosem ? IMO to jest żałosne, nawet bardzo.
TehRegent
29-07-2006, 23:40
[ironia]Oh Regentus ale ty jesteś elo jol kul ziooooom z tym szlugiem, friend plx ?[/iroina]
Po jaką cholere wstawiasz takie "ziomowskie" foto z papierosem ? IMO to jest żałosne, nawet bardzo.
Oops...to zdjecie z ogniska klasowego. Nie zauwazylem na zdjeciu tego peta oO
Oops...to zdjecie z ogniska klasowego. Nie zauwazylem na zdjeciu tego peta oO
Hahahaha O LOL! Obok zdjęcia był napis 'PALACZ PLX', ciekawe czy już usunąłeś :).
Rege, 2 godziny się upominałeś to w końcu ktoś cię musiał wyzwać od nazistów :P
Chyba progej, razem z kryształkiem. Dwa wieśniaki. To wy ssiecie a nie metal :P.
@up
Powiedział co wiedział :| Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^
@up
Powiedział co wiedział :| Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^
"Maaaaamoooo a iful metalofcy mnie bijąąąąąą"
Przystopujcie trochę, kolesie...
Chyba progej, razem z kryształkiem. Dwa wieśniaki. To wy ssiecie a nie metal :P.
Lepiej być wieśniakiem, niż brudasem ;)
Maaaaamoooo a iful metalofcy mnie bijąąąąąą
To było najlepsze w poście Veka ;)
Kryształek
01-08-2006, 13:15
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Acha i tam ktos sie mnie na PRIV pytal czego slucham:
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja... I jeszcze ktos mi gadal na PRIV, ze jestem żalosny i bardzo go to zdenerwowalo (jak masz slabe serce to sorka) i moglbym sobie pominac taki komentarz i to jest tego sprawa czego slucha i nagle zaczal na mnie naskakiwac, a przeciez Cie (kim kolwiek byles, jestes) nie obrazilem tylko wymienilem swoja sugestię.. Mniej wiecej to wygladalo tak:
Żałosny jesteś ogólnie, wqrzyłeś mnie tym bo ja np. słucham metalu. Nie wiem czego ty słuchasz ale sądząc po poziomie to pewnie techno albo hip-hop. To jest dopiero Shit. METAL RZĄDZI !!
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów... dziekuje...
Vekegi i kaczi Pozdro! ;)
Ghost Nieudany
01-08-2006, 13:26
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Tak, jedź na stereotypach, synku. GÓWNO WIESZ prawdę mówiąc i widocznie dla ciebie każdy stereotyp ma stuprocentowe odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Ja ci na odmianę opowiem inny dowcip - wiesz, że powszechnie uważa się osoby słuchające techno za ćpunów? Dziękuję za uwagę - ja jestem "szatanistą" (i chrześcijaninem), a ty jesteś narkomanem. Jeszcze jakiś stereotyp pod ręką?
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja...
Strzelaj dalej. W jakich strojach? Jestem szatanistą? Bo słucham metalu? Żenua zwyczajnie.
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów...
Grunt to podanie argumentów, co dziecko? Gdybym ja napisał "Techno ssie", to zaraz bym został przez ciebie oskarżony o rasizm muzyczny.
Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^
"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W książce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]
Gromnjir
01-08-2006, 13:30
Hahahaha, rozpier***aja mnie te wasze komentarze, zarowno tru defendersów metalu jak i proud teknoboys, przejdzcie sie na dwor bo ten komputer wam wyraznie nie sluzy.
Rege, a bez tych czerwonych farfocli nie mogles tego wstawic? ;)
Ghost'cie:
Wręcz czuję się zaskoczony, po tym, gdy nie zcytowałeś mojego posta! Cóż się stało? Nie ma w nim żadnego błędu? Niemożliwe..
Nie chce zaczynać kolejnej kłótni, nie o to tu chodzi.
kaczi Pozdro!
Pozdro.
Btw, Więc dodam kolejną fotkę, ani nie sk8 ani nie metal, po prostu baba :P
Hahahaha, rozpier***aja mnie te wasze komentarze, zarowno tru defendersów metalu jak i proud teknoboys, przejdzcie sie na dwor bo ten komputer wam wyraznie nie sluzy.
Jak, żeś to mówił "chill out and zróbcie dzieci" =P
Właściwie to Ghost miał rację, bo jechanie na stereotypach jest po prostu ograniczeniem.
@down: Neo klasyfikuje do bycia trollem? Aha dzięki, że się dowiedziałem ;<
"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W książce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]
Dumny? Nie no wielki mistrz elity nubuf mnie zacytował :OOO Zawału ze szczęscia dostane -.- Nie nazywaj mnie trollem, bo nigdy nie miałem neo i raczej cechy trolla jakoś są daleko odemnie. A po za tym nie pucuj się tak jak piszesz.
Rege-N-tuS: Twoje foto rządzi :D, bez dwoch zdań.
Dawaj do PGR'u.
Straznik Monopolowego
09-08-2006, 03:00
Rege, a bez tych czerwonych farfocli nie mogles tego wstawic? ;)
Jedyny normalny :) (bo juz myslalem ze wszystkich po***rdolilo)
Co do tej waszej odwiecznej "wojny" to jest zalosna wyklinacie sie za nic tylko za typ muzyki ktory sluchacie
Ps:Mam pytanko bo ja slucham hip-hopu,popu,techno,i czasami metalu to czy bede waszym ziomkiem czy bedziecie mnie nienawidzic ?
MayGyver
09-08-2006, 08:50
chcialem przypomniec ze tu zagladam i nie podoba mi sie flame, ktorego swiadkiem jestesmy
Dr.Unknown
09-08-2006, 17:19
To może ja wróce ad fontes - do komentowania zdjęć ;0.
@Kryształek
Twoja gel-grzywka (GG) przypomina mi włosy łonowe dziobaka ;<.
@Kaczi
Masz ładne nóżki.
Arrivald
10-08-2006, 11:10
@Gadziu.
Tibia.gery.pl plx? ;)
@Gadziu.
Tibia.gery.pl plx? ;)
o to, to
FTW!!!111!1
Palladni:
Wiedziałem, że wstawisz tą fotkę, wiedziałem ;)
o to, to
FTW!!!111!1
Ale Ty fajny jesteś! :<
Btw. dałes chyba najdziwniejsze foto z tych co na gejy.pl widziałem :S
MayGyver
28-08-2006, 19:56
Drom
ale ty jestes slodki, taki słit
a jak kiedys bylismy w knajpie i pilismy soczek kubus malinowo-jablkowy to wszyskie laski z zazdroscia na mnie patrzyly ;)
Drom sie niezłej bejbe na paccach dorobił ; D
Up:
I to było rok temu.. A teraz ciekawe co ma.. Pewnie Maybach ;)
Drom... To pierwsze zdjęcie już "po"... ten golfik... te włoski... Uważaj, bo się spodobasz nie takim ludziom, co byś chciał :P
Drom... To pierwsze zdjęcie już "po"... ten golfik... te włoski... Uważaj, bo się spodobasz nie takim ludziom, co byś chciał :P
Moze inaczej - nie takiej plci, co by chcial... ;)
Dr. Omader
29-08-2006, 07:22
Narazie nie ma z tym problemow, kobitkom sie podoba :P
Straznik Monopolowego
29-08-2006, 07:45
Up:Auto czy wlosy ? haha xD
Wole dawac dromowi na pacc zeby sobie auto kupil niz Rydzykowi :<!
Zdumiewająca kolekcja butelek Drom, doprawdy.
Dr. Omader
29-08-2006, 14:17
Zdumiewająca kolekcja butelek Drom, doprawdy.
Juz sie nie miescily nam w szafkach, wiec zastawilismy wszystkie polki u gory :P
Hehe jakbym nie wiedzial czyje to zdjecia to przy niektorych bym sie zastanawial czy przedstawiaja kobiete czy mezczyzne ;p
(mowa o fotkach Droma)
behonder
29-08-2006, 14:45
skasowane przez zemnie
behonder, to są narysowane mody, więc po co im twarze prawdziwe?
behonder
29-08-2006, 16:52
to byl maly bład
spider-bialystok
30-08-2006, 18:55
Dal foty pol roku po scieciu, iscie wielbladzie tempo:p
@She_
ładna jesteś ^^
@down
:<
@up
Ona ma już chłopaka. ów?
mam? serio?
Zawsze masz mnie :* ;)
mam? serio?
Ja też jestem chętny XD
Dr.Unknown
08-09-2006, 15:34
@up
Ona ma już chłopaka. ów?
Maethi'emu tylko się zdaje, Danusia kocha tylko mnie ;d.
spider-bialystok
10-09-2006, 10:56
Surv, wiedzialem, ze dasz te zdjecie :D rotfl:D
OnlyM(PL)
12-09-2006, 15:49
Besn, odstaw te wina :S
zapalenie kur.. kratni ;p i nie wina a leszki ;)
Kac po Leszku to przyjemność a nie kac :P!.
Nosferatu
15-09-2006, 18:38
Ładna maseczka xD
No maseczka spoko. Pamiętam jak to w 39' wojsko szło... :D
MayGyver
18-09-2006, 08:48
@olorion.
najs cziksas na tych twoich fotkach
masz wiecej?
Olorion.
18-09-2006, 12:22
cziksasow czy zdjec?
MayGyver
18-09-2006, 13:55
zdjec cziksasow :P
Olor ładny jestes wiesz/
Tak na serio, to jesteś cholernie podobny do takiego kolesia z mojego miasta.
A cziksasy też niczego sobie.
Za mało tych cziksasów na zdjęciach ;P
OnlyM(PL)
18-09-2006, 21:06
Co to sa Cziksasy ;<?
@dr = *
pawel The Magician
18-09-2006, 21:08
To sa jego cziki i nie wasz interes kim sa xD Dajcie mu w spokoju sie nimi zajac xD
Dr.Unknown
20-09-2006, 09:49
Co to sa Cziksasy ;<?
Aleś ty domyślny. Wpisz "hot babe" na google images, może pomoże.
<edit>
@pawel The Magician
Ja pierdziele, aleś ty mroczny =0.
Aleś ty domyślny. Wpisz "hot babe" na google images, może pomoże.
No i patrz, co znalazlem...
http://www.gwta-wa.org/images/crew/Hot%20Babe.jpg
Dr.Unknown
20-09-2006, 10:22
No i patrz, co znalazlem...
http://www.gwta-wa.org/images/crew/Hot%20Babe.jpg
No co, nie podoba Ci się?
<edit>
@Dr. Omader
Paintball sux. Ty zresztą też =d.
MayGyver
20-09-2006, 10:35
popieram przedpisce
Walekifa
22-09-2006, 16:33
Dr.Unknown czemu dałeś drugi raz te same zdjęcia? :p
Dr.Unknown
22-09-2006, 18:51
Dr.Unknown czemu dałeś drugi raz te same zdjęcia? :p
Dwa stare są substratami tego nowego (stare + stare = nowe).
Drom za kase z Pacc bawi sie w pajntbala! To jest spisek! xD (pajntbal r0x!)
Drum... ;)
Dr.Unknown
01-10-2006, 16:16
Rege, wyglądasz jak ostry fan ostrej muzyki Disco Relax.
TehRegent
01-10-2006, 20:24
Dzieki Drunkus ;* Tez Cie lubie ;)
@Rege-N-tuS: oczywiście z całym szacunkiem i w ogóle grzecznie, wnoszę pytanie jakiej słuchasz muzyki, bo jak to stwierdził Dr.Unknown Rege, wyglądasz jak ostry fan ostrej muzyki Disco Relax.
Każdy ma swój styl, ja nie przeczę, ale szczeze mówiąc jak dla mnie jestes "nie typowy" czytaj proszę: jedyny.
żel, "jej czarne oczy", iwan, delfin, kalwi, remi, buty na koturnach, koszule "non iron", te klymaty :> :> :> ?
@down: lols:D, odróznisz goscia sluchajacego "Kalwi END Remi" od "Biesiady vol.3"?
:), poprostu chciałem okreslic to mianem "wiochy" :>
(...) kalwi, remi, (...)
No kalwi & remi nie zabardzo sie do Twojej listy nadają... rotfl! To zupełnie inny typ muzyki...
TehRegent
03-10-2006, 20:54
W sumie...zdjecia robione na potrzeby fotka.pl =p
Skorzane kurtki ogolnie lubie. Co do reszty nie mam z sie z czego tlumaczyc ^^
żel, "jej czarne oczy", iwan, delfin, kalwi, remi, buty na koturnach, koszule "non iron", te klymaty :> :> :> ?
Żel jest fajny.
Żel jest dla gejów. Prawdziwy mężczyzna używa lakieru.
Nosferatu
03-10-2006, 21:28
wlosy sklejone krwia sa prawdziwie trv a co do Rege, hmmm idealny fan discopolo (bez obrazy ale tak wygladasz)
Dr.Unknown
03-10-2006, 21:36
Żel jest dla gejów. Prawdziwy mężczyzna używa lakieru.
Chyba Cie, za przeproszeniem, poj*bało. Lakier jest łatwopalny i niszczy włosy.
<edit>
I warstwe ozonową też niszczy.
Jak się ma krótkie włosy, to nawet ich czesać nie trzeba!
Chyba Cie, za przeproszeniem, poj*bało. Lakier jest łatwopalny i niszczy włosy.
<edit>
I warstwe ozonową też niszczy.
I właśnie dlatego używają go prawdziwi mężczyźni.
TehRegent
05-10-2006, 16:51
Jak się ma krótkie włosy, to nawet ich czesać nie trzeba!
W moim wypadku odrazu slysze:
"Cos ty zrobil z wlosami?!" I koniec gadania ^^
Ja używam żelu. Misiaczku, uważasz, że jestem gejem? :(
jaki temat :X moze zrobimy poradnik po czym poznac geja :|
afff zal ja uzywam gelu i nie uwazam sie a geja :X baa nawet nikt tak o mnie niemyli:P moze NerVusisko sam jest gejem i szuka na forum swoich kolegow hmm, tego nie wie nikt moze NerVusisko sie wypowiesz o swojej orientacji bo tak z gejami wyskoczyles wiesz wyglada to podejrzanie ;]
@up
tak, my jestesmy gejami. lubimy regulowac sobie brwi, drinki z palemką i malowac paznokcie.
Hiey. co Ty sie emocjonujesz moim zdjeciem. patrz na podobizne naszego boga.
Panika daa swoje zdjencie, ouuuo.
@UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W BIUSTONOSZU NAWET :!
#edit: No okie's. (16:16:17) (+Pani-K) To jest stanik od stroju kapielowego.
Replay
@UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W STANIKU OD STROJU KĄPIELOWEGO NAWET :!
@PiXik:
(16:11:08) -› Gallar changes topic to: http://i12.tinypic.com/2lj00i1.jpg <- O NASZ BOG DAL NAM SWOJE ZDJECIE RADUJMY SIEEEE!!1111
Zapraszamy do Twojego nieoficjalnego fan clubu!
#pixikfanclub!11 w sieci quakenet!
Dr.Unknown
09-10-2006, 16:19
@up
Zajebiście śmieszny jesteś Gallar, niema co.
@UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W BIUSTONOSZU NAWET :!
#edit: No okie's. (16:16:17) (+Pani-K) To jest stanik od stroju kapielowego.
Replay
@UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W STANIKU OD STROJU KĄPIELOWEGO NAWET :!C
@PiXik:
(16:11:08) -› Gallar changes topic to: http://i12.tinypic.com/2lj00i1.jpg <- O NASZ BOG DAL NAM SWOJE ZDJECIE RADUJMY SIEEEE!!1111
Zapraszamy do Twojego nieoficjalnego fan clubu!
#pixikfanclub!11 w sieci quakenet!
Czil,kurfa,ałt czasem...
Gallar, weź troszkę poluzuj majciochy, cokolwiek masz do PiXika.
Hehe widze ze tu wszyscy szpan komorka i jada :p, skomentujcie mnie :).
Bambuko te twoje fimy ownują :D, go go go next :P
Trzecia osoba liczby mnogiej w rodzaju męskoosobowym od czasownika "ownić" to "ownią", a nie "ownują". Mówisz, że pierogi mnie słyszą, czy słyszują? Tu jest podobnie.
RE DOWN:
Bo tam liczy się tylko ten, do którego podałem linka. Pozostałe wrzuciłem dla ludzi, którzy je rozumieją. Natomiast ostatni film ma szersze znaczenie, więc podałem linka tutaj. Oczywiście możesz także nie wiedzieć o co chodzi.
ja powiem inaczej (;
twoje filmy nie ownią, bo nie maja sensu.
i ogólnie sa beznadziejne.
Dr.Unknown
13-10-2006, 18:25
ja powiem inaczej (;
twoje filmy nie ownią, bo nie maja sensu.
i ogólnie sa beznadziejne.
A tam, nie znasz się.
Ja tam się zgadzam z Shadowsem. Nic śmiesznego.
@Kaczi
chciales przyszpanowac ze masz oryginalne buty? Szczerze - smieszne <rotflmao> ;) Zaraz sie przebiore we wszystkie firmowe rzeczy jakie mam w domu i bede od domu wyliczal..hahahaha. BTW. fajny stadion ^^
jakie mam w domu i bede od domu wyliczal
Że co?
Nie, nie chciałem się pochwalić. A co w nich śmiesznego? -.-
Stadion gości, nie nasz.
A co w nich śmiesznego? -.-
Jemu chodziło prędzej o ciebie :P.
Fuck! A starałem się być opanowanym i nie gonić za modą na jechanie po kaczim i spółce. Ale co Ty chłopcze wyrabiasz? [mujgópjistajl]Aja mam nowebóty Pómy takie bronzowopomarączofe, som faine bo majom znaczek skotkiem!!11111[/mujgópjistajl].
OnlyM(PL)
16-10-2006, 12:40
;o?
Czas na leczenie? Czy to tak na zarty?
TehRegent
16-10-2006, 15:38
Kurde...wyluzujcie...moze chcial tylko pokazac sie jakos z lepszej strony ale nie, odrazu musi byc najazd na dana osobe -.-
Dr.Unknown
16-10-2006, 15:47
Każdy się lubi chwalić.
Fuck! A starałem się być opanowanym i nie gonić za modą na jechanie po kaczim i spółce. Ale co Ty chłopcze wyrabiasz? [mujgópjistajl]Aja mam nowebóty Pómy takie bronzowopomarączofe, som faine bo majom znaczek skotkiem!!11111[/mujgópjistajl].
Ciebie to już doszczętnie pojebało.
Tamten tekst miał być raczej rodzajem ironii. Widać, wiele osób nie zrozumiało, a i się debile znaleźli.
Równie dobrze, mógłbym napisać, że cały strój to Adidas. Lecz po co?...
jak widać,można czepiać się wszystkiego,wystarczy ,że kogoś nie lubimy:)
żel-gej
strój piłkarski-szpaner
whatever?
ps.Nervuss~~zajebiste zdjęcia ,ciemność widze
O ja cię w mordesz szczena jeża gorset, czemu jeszcze na tym forum siedzę.
Dr.Unknown
16-10-2006, 16:19
ps.Nervuss~~zajebiste zdjęcia ,ciemność widze
Nasz klient, nasz pan. Zajebisty mam sprzęt do obróbki, nie?
http://img386.imageshack.us/img386/4303/dsc01154kg4.jpg
@Dr.Unk
łał! Ale sexy! Też takie chce!11
@down
A noszone?
Jeżeli tak, to chce mniejszą cenę.
Przecież może w nich coś być ;<
muahahaha
//edit
@Bambuko
Ale mogą być plamy na tyle. xD
Dr.Unknown
16-10-2006, 16:35
@Dr.Unk
łał! Ale sexy! Też takie chce!11
10 złotych i są twoje. Dorzuce telefon.
<edit>
Dzisiaj kupione w Makro, na ulicy Conrada.
@Nervuss
Stan na końcu: zakochany
Geje są wśród nas...
Przecież może w nich coś być ;<
muahahaha
Przecież bokserki nie mają kieszeni :>
Nasz klient, nasz pan. Zajebisty mam sprzęt do obróbki, nie?
Zajebisty nie powiem:)
@Nervuss
Geje są wśród nas...
OMG, nie w moim Murzynie. Poza tym chyba to jednak jest nieaktualne :P
BTW. mam syndrom Oxygane'a, tylko coś napiszę, już mnie nienawidzą :)
@Down
Umówisz się?
Dr.Unknown
16-10-2006, 18:17
BTW. jestem jak Oxygane
To w końcu jesteś gejem, czy nie?
@up
Edytuj, edytuj. Im bardziej się wypierasz, tym bardziej mnie utwierdzasz w tym, że to jednak prawda!
<edit>
@Jade
Zmiana ceny, teraz moje bokserki są warte 5 pkt '-.-.
Drunku, chyba Gangrel Ci przeszkodził...
A Master Hieyz0rd był pośrednikiem!
Bo Malkav jest nub, a co!
Dr.Unknown
17-10-2006, 16:06
Drunku, chyba Gangrel Ci przeszkodził...
Niektórzy poprostu nie łapią ironii.
Gangrel, przyznaj się, że to z zazdrości, że wykupiłem ostatnią parę z krakowskiego Macro ; ).
MayGyver
17-10-2006, 16:57
koniec offtopa
Rexona... Ciekawe kto Ci to powiedział :D
Nie wiesz przypadkiem kto? :p Hehehe!
Luthi, golisz sobie wlosy w nosie?
Nie... czekam na polipy.
A po 2. laski na to lecą, na maksa.
Jeszcze dodaje:
Wanna pull my hair
Break my back
Put it right money might ??
Back to back you can’t even keep track
It’s a fact freaks like to get slap
...jest moja.
Rexona jak zobaczyłem twoje fotki to...a z resztą nie ważne co ;)
Rexona mhmmm
I *Hariel* też niczego sobie ;)
]v[ichal
08-12-2006, 12:45
Marciunia, fajne fotki. Pozdrawiam ;-)
Marciunia taki spam to zawsze będzie mile widziany.
I jak zwykle, ładna dziewczyna musi daleko mieszkać :<
o.0 az mnie zatkalo jak ją zobaczylem...
naprawde ladna jestes Marciunia
Dr.Unknown
08-12-2006, 17:54
E tam, mi się podoba Dalv.
Hmmm... racja, chłopak ma TO coś w sobie... ; ]
Idiot, Olor ładniejszy.
@Dalv
Podobny jesteś do tego kolesia, co ostatnio dziecko zrobił z Pierwszej Miłości.
Pierwsze dwie fotki ladne, na wakacjach widac duzo sie u niej dzialo, bo kompletnie sie zmienila, imo na gorsze.
Pierwsze dwie fotki ladne, na wakacjach widac duzo sie u niej dzialo, bo kompletnie sie zmienila, imo na gorsze.
tez tak sądze... te sprzed wakacji o niebo ladniejsze ale teraz tez nie jest brzydka <lol>
DamsonPL
10-12-2006, 11:06
Na zdjęciu wyszedłem troszkę zadumany ... :]
Ale nie mysleć że ja wtedy marzyłem o Tibii :D
Te, Fiszbin, fajna karykaturka xD
@Monte
Jestem z niej dumny ;0
@Kamos
Nie mogłem się powstrzymać
http://img167.imageshack.us/img167/1056/lulozororohu5.th.jpg (http://img167.imageshack.us/my.php?image=lulozororohu5.jpg)
@Monte
Jestem z niej dumny ;0
A KTO CI NARYSOWAŁ? HA?
- Marciunia ładna. Ale ladniejsze sa lachony w klimacie. Chocby nawet mialy ryj jak pol dupy zza krzaka.
- Olorion, o bibi, jaki sliczny! Jeszcze tylko A na czole i bedziesz mogl wystepowac w jakis spotach Inicjatywy Anarchistycznej.
@Pani-K
Przecież napisałem!!(w temacie ze zdjęciami)
Olor, kozacka opaska. Trzeba być twardym Johnem Rambo B)
Dragonius
11-12-2006, 17:49
Tana ty masz cośw tych oczach..
O roxx zdjęcia :>:>
Dragonius ta twoja taka srednia ale balony ma to ohohohohohho xDxDxDxD
@UP
Chyba była nieźle napalona :D
Ta minka mmmmm...
czuje sie napalony ; D : P
OnlyM(PL)
11-12-2006, 18:28
Jestem podniecony = ]
Rooker666
11-12-2006, 18:35
Chłopaki nie podniecajcie się tak laską z dużymi balonami przecież to i tak nie jego zdjęcie
:D :D :D :D :D
Down :
Spox
Chłopaki nie podniecajcie się tak laską z dużymi balonami przecież to i tak nie jej zdjęcie
:D :D :D :D :D
Nie JEGO!
Ale wiesz, odnalesc ja mozna :D
Dla chcacego nic trudnego ;p
Dragonius
11-12-2006, 19:36
Tyle komentów :D:D
widze ze sie podoba? hę? :>:>
Edit: troche mi głupio każdy tak na nia patrzy ;p ...
Tyle komentów :D:D
widze ze sie podoba? hę? :>:>
Edit: troche mi głupio każdy tak na nia patrzy ;p ...
To jego dziewczyna 8o 8o 8o 8o
A nikt jeszcze z bystrzachów nie zauważył, że fotka Martusi to podpucha? Ta dziewczyna miała kilka miesięcy temu profil na fotce.pl i była... ze Szczecina. Nawet na topie się znajdowała przez kilka miesięcy.
Have a nice day.
Zillek Edonek
11-12-2006, 21:25
@Up
No to jak mieliśmy ją nazywać , skoro nie ma jej imenia? ;)
A nikt jeszcze z bystrzachów nie zauważył, że fotka Martusi to podpucha? Ta dziewczyna miała kilka miesięcy temu profil na fotce.pl i była... ze Szczecina. Nawet na topie się znajdowała przez kilka miesięcy.
Have a nice day.
Bo tylko ty tygrysie masz obeznanie w tak elitarnych portalach :*
Dan the Automator
11-12-2006, 22:20
To jego dziewczyna 8o 8o 8o 8o
Nie, to jakaś panna z brazylii chyba. Na gery.pl kiedyś było powszechne podniecenie tą fotką ;-)...
Dragonius ta twoja taka srednia ale balony ma to ohohohohohho xDxDxDxD
Z okazji zdjęcia tej panny chyba już z rok temu na tym forum zakładano oddzielne tematy do wspólnej podniety nad jej wyglądem.
Dan the Automator
11-12-2006, 22:37
Z okazji zdjęcia tej panny chyba już z rok temu na tym forum zakładano oddzielne tematy do wspólnej podniety nad jej wyglądem.
ROTFL!? Aż tak? Przecież wystarczy się troche pokręcić po dowolnym miescie by spotkac i ładniejsze :-). No ale fakt, trzeba wyjść z domu...
Re.Down
Nie, nie, nie - urody nie sposób jej odmówić. Mówie poprostu że są lepsze, i nie trzeba szukać od razu w brazylii :-)
P.s - znajdzie mi ktoś ten temat?
Rooker666
11-12-2006, 22:43
ROTFL!? Aż tak? Przecież wystarczy się troche pokręcić po dowolnym miescie by spotkac i ładniejsze :-). No ale fakt, trzeba wyjść z domu...
Zgadzam się z tym przecież ta dziewczyna nie jest za bardzo atrakcyjna jedyne co może się podobać to duże cycki ale dla mnie za duże. :P
edit.
Ta wiadomość została usunięta przez Raul. Powód: Piękny jesteś.
No to dzieci nie mają się już czym podniecać. :D :D
@Up
No to jak mieliśmy ją nazywać , skoro nie ma jej imenia? ;)
haha rozwaliles mnie ;d
Ta wiadomość została usunięta przez Raul. Powód: Piękny jesteś.
:(:(:( a balonki miala lux ;d;d
Nie, nie, nie - urody nie sposób jej odmówić. Mówie poprostu że są lepsze, i nie trzeba szukać od razu w brazylii :-)
P.s - znajdzie mi ktoś ten temat?
wiadomo ze sa lepsze ale raczej bardzo trudno znalezc druga z takimi idealnymi baloonkami:)
ps. ja tez chce ten temat ;d;d;f
Zillek Edonek
12-12-2006, 16:42
@Up
Heh , miejmy nadzieje , że innych także :p
@Waleklifa
Ale ząbki to szorujemy , a nie wietrzymy. (Są żółte jak ściany w pokoju moich rodziców xD)
Walekifa
12-12-2006, 16:45
właśnie dla tego muszę założyć cenzurę na to zdjęcie :D Bo zęby wyszły jak hop premium orange.
Dr.Unknown
12-12-2006, 20:46
Przyznać się, kto zapisał zdjęcie na dysk, bo się nie załapałem.
Ja zapisałem ;P Wydrukowałem i powiesiłem nad łóżkiem. Trzeba przyznać, że trochę niesymetryczna jest :). Monisia ładniejsza.
Drunk:
(w tempie na szczęście było, no... dobra, złapaliście mnie. ;P)
http://img489.imageshack.us/my.php?image=dagaei5sn8.jpg
Straznik Monopolowego
13-12-2006, 00:27
Prosze... ladnieszjszych niewidzielscie? to wam wspolczuje
kamosblue
14-12-2006, 12:48
Walekifa, wg mnie ta plama na środku to jakaś mitochondria.
Nie, to światło flesza odbijające się od lustra i do niego wracające.
Walekifa
14-12-2006, 15:07
Na moje może być to orb,czy inna ektoplazma. Na forum paranormanle.pl niektórzy mówią,że może to być kurz/farfocle/inne ścierwo odpowiednio naświetlone przez flash. Więc rozwiązanie jest raczej nie znane.
Spotkałem się z artykułem, w którym było napisane, że to sondy obcych.
Walekifa
14-12-2006, 15:46
Marciunia,tak koniecznie się chcesz pokazać?.. Jak ktoś usunął ,to chyba znaczy że coś jednak z tym nie tak...
Zresztą to jest temat,raczej by się tylko pokazać,a nie dawać całą sesje zdjęciową....
@Martynka
MOZE TUTAJ JEST DZIEWCZYNA JEDNEGO Z MODKOW/ADMINOW i Zazdrosci ?
A może troszkę skromności? :/
@Reg
Wymiatasz.
Nosferatu
14-12-2006, 19:39
MOZE TUTAJ JEST DZIEWCZYNA JEDNEGO Z MODKOW/ADMINOW i Zazdrosci ?
czego ma niby zazdroscic?
@down już ta z balonami była lepsza imho
tego,że ktoś dla żartu dał zdjęcie fajnej laski?
Dr.Unknown
14-12-2006, 21:09
Drunk:
(w tempie na szczęście było, no... dobra, złapaliście mnie. ;P)
http://img489.imageshack.us/my.php?image=dagaei5sn8.jpg
Fakt, całkiem ładna.
Ino wygląda na 13 lat.
@Rege
A mówisz, że nie jestes neo-nazi ; ).
TehRegent
14-12-2006, 21:37
Ano bo nie jestem...i dalej się będę przy tym upierał!
@Koronowany rycek
Ale ziomale lol :). Ej nie bądźcie tacy groźni bo nie zasnę.
@Rege
Ile masz wzrostu? Bo na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś się w drzwiach nie mieścił :). BTW też nie bądź taki groźny ;P.
Koronowany rycek
14-12-2006, 23:26
UP@
Nie myj włosow i przebiez sie na czarno. daj adres moze skołuje ci glany albo skóre nowa ;)
Dr.Unknown
15-12-2006, 11:12
Ano bo nie jestem...i dalej się będę przy tym upierał!
A sznurowadła?
Koronowany rycek
15-12-2006, 14:48
up@
cos ci sie nie podoba? hater-.-
Zegnamy sie juz z maluchami zwalszcza z tymi robionymi palcami-.-
peace
TehRegent
15-12-2006, 15:36
@Drunk
Białe sznurówki początkowo były znakiem Oi! Pierwsi trv nazi skiny miały czerwone sznurówki od socjalizmu. Tak więc mogę się dalej sprzeczać.
@Smetana
185 +/- 4 cm
up@
cos ci sie nie podoba? hater-.-
Zegnamy sie juz z maluchami zwalszcza z tymi robionymi palcami-.-
peace
Czarni rządzą, odpieprzcie się od niego, lecz G-unit ssa.
W bandanie wyglądasz kiepsko. Zbyt biało. Na solarke się nie chodziło? Wstyd.
@Rege
Fajnie wyglądasz. Prawdziwa skóra?
kamosblue
15-12-2006, 17:52
Dżi junit fajne ma ciuchy, muzyke zreszta tez.
Koronowany rycek
15-12-2006, 19:03
Czarni rządzą, odpieprzcie się od niego, lecz G-unit ssa.
W bandanie wyglądasz kiepsko. Zbyt biało. Na solarke się nie chodziło? Wstyd.
Eminemowi tak samo bys powiedział/a ? Zreszta to moj styl. Wole to niz biegac w długich włosach po kostki+skorach.. nie mam zamiaru nikogo oczerniac tutaj ale widze wiekszosc z was to metal militia etc etd. Czy wy macie jakis uraz do hh i ich stylu ? Rotflf choc dziekuje za obiektywna ocene- G unit ssa ? Czemu bo maja dobre ciuchy ? Gdybym sie ubrał w ciuchy BWS'u bym lepiej wyglodal ?
Zreszta drodzy mili miejcie cos do g unitu a nie do ubran. TO SIE NAZYWA HATER'STWO a prawdziwy hh opiera sie nie na hater'stwie -.-
Od dzis zapisuje sie na solarke moj idol-Endrju lepper
Hrabia_Citizen
15-12-2006, 19:15
Nie chcę się wtrącać, ale nie powinniśmy oceniać innych po wyglądzie, dlatego skończcie offtopować.
Eminemowi tak samo bys powiedział/a ? Zreszta to moj styl. Wole to niz biegac w długich włosach po kostki+skorach.. nie mam zamiaru nikogo oczerniac tutaj ale widze wiekszosc z was to metal militia etc etd. Czy wy macie jakis uraz do hh i ich stylu ? Rotflf choc dziekuje za obiektywna ocene- G unit ssa ? Czemu bo maja dobre ciuchy ? Gdybym sie ubrał w ciuchy BWS'u bym lepiej wyglodal ?
Zreszta drodzy mili miejcie cos do g unitu a nie do ubran. TO SIE NAZYWA HATER'STWO a prawdziwy hh opiera sie nie na hater'stwie -.-
Od dzis zapisuje sie na solarke moj idol-Endrju lepper
Nie, bluza śliczna, ale nie podoba mi się muzyka tego człowieka/zespołu.
ps. nie mam długich włosów, nie nosze skór(tylko swoją, naturalnie owłosioną), nie słucham tylko metalu, w zasadzie metalu mało słucham. Pozdrawiam
ps2. jestem czarny, ale to długa historia, zrodziło się to, jak graliśmy w kosza na wf. :P
TehRegent
15-12-2006, 21:26
@Rege
Fajnie wyglądasz. Prawdziwa skóra?
No baaaa. (10 znaków)
Krzysiu, Rege jest juz zajety :(
Drunk, mam ladniejsze buty
filthy, nonono...ladny bicepsik kokkkksie
ale i tak masz dziure w brodzie =/
a ty kaczi wynajmujesz fotografa zeby ci robil zdjecia na treningu ?
btw. jaki klub ma zasczyt goscic taka gwiazde ?
jezeli Kępa opole, to przejade sie na trening
Po 1. Żaden trening.
po 2. Żaden oficjalny klub, a oficjalnego i tak Ci nie podam.
Po 3. Na ładnym zadupiu mieszkasz ;)
Dr.Unknown
18-12-2006, 14:35
Krzysiu, Rege jest juz zajety :(
Drunk, mam ladniejsze buty
A ja ładniejszy nos.
MayGyver
19-12-2006, 11:48
drunk wyglada jakby wczoraj mial pierwsza komunie
Drunk, i tak jestem ladniejsza od Ciebie!
EvilThon:
Schowałem się za łóżko, gdy zobaczyłem ten burdel w pokoju!!111 Tak się przestraszyłem!!!11
EvilThon
21-12-2006, 16:44
tak to pokaż swoje zdjęcie:evul:
Rav Othersider
21-12-2006, 16:56
tak to pokaż swoje zdjęcie:evul:
Przeszukaj temat, znajdziesz ładne zdjęcie kaczi'ego ubranego w damskie ciuchy.
;)
Informacja:
To jest ironia.
Korektor
22-12-2006, 16:26
Może by ktoś skomentował moje zdjęcie? xD
po takim poście jak powyżej stwierdzam,że te zdjęcie jest z teraźniejszości i masz 14lat
Korektor: super rodzinka.
Korektor
22-12-2006, 17:28
Nie, to zdjęcie jest trochę stare, mam trochę nowszych ale tamto mi się podobało. Teraz mam 20 lat.
@up,
Dzięki :P
Knoland!, chłopak, czy dziewczyna?
Dan the Automator
23-12-2006, 16:11
Emo Alarm!!! Przygotować glany ;-)))
@Koronowany rycek
Joł nyggaz!
Nosferatu
23-12-2006, 16:13
holly shit, co Ty masz czlowieku obok glowy?
w sumie potwierdz dla pewnosci czys pci meskiej
No, no, no knoland, spoko, spoko widzę, że Tokio Hotel słuchamy, wiem, wiem też lubię.
Knoland - jesteś emo pi*dą?
Zomg, dwunastoletni emo ;o
/me dzwoni po Anti Emo Death Squad.
@zomg
Po 10 sekundowym wpatrywaniu się w to zdjęcie zauważyłem, że z jego mordy emanuje niebieskie światło ;o
@down
przecz emma watson
OnlyM(PL)
23-12-2006, 17:05
Jestescie niemyli ; <
Jestescie niemyli ; <
Znaczy, że co, że się nie myjemy? Wypraszam sobie!
Ale co do tego emołaka. Chłopak ma 12lat, pewnie koleżanka śmiała się z jego liścika "KOHAM CIE" i chce pośpiewać o samobójstwach.
Weźcie, dołujecie chłopaka/dziewczynę :P.
Knoland!
23-12-2006, 18:27
Tak mnie siostra uczesała,chodź miałem normalnie przedziałek bo uważała że tak lepiej wyglądam.
I niestety ku waszemu niezadowoleniu nie słucham Tokio hotel.
A wogóle nienajlepiej to o was świadczy to że oceniacie po wyglądzie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.