Pokaż pełną wersje : Zdjecia RL koment.
I co znaczy nerdy? Ja nie słucham typowego metalu więc cokolwiek by to znaczyło to raczej mnie nie dotyczy
Pwned xPPPP
Ja nie słucham typowego metalu więc cokolwiek by to znaczyło to raczej mnie nie dotyczy ;p
A czym różni się typowy metal, od nie typowego? O.o Tym, że jedne gary, w które się na*******a są teflonowe, a te drugie z drewna?
sry, nie mogłem się opanować.
A jak wygląda Celoz? Dobra znalazłem ;p i nie wydaje mi się żebym był podobny. Długie włosy i okulary to chyba jedyne podobieństwo.
Jak dla mnie, to bliźniaki jesteście. Identyczni prawie...
@Kulikos: Mam wrażenie, że już cię gdzieś widziałem o.O'
Widzisz, nawet Celoz ma wrażenie deja vu
Z tym dowartościowaniem to racja, ale liczyłem raczej na "ale $w33t" czy coś w tym stylu. I co znaczy nerdy? Ja nie słucham typowego metalu więc cokolwiek by to znaczyło to raczej mnie nie dotyczy ;p
lol
Na pocieszenie dodam, że Celoz jest bardziej nerdowaty, poza tym był pierwszy.
@Nadril
powiem ci tak, odkad Celoz wykreowal sobie nowa osobowosc uwazam go za kindermetala+kretyna
wczesniej uwazalem go za niegroznego kindermetala
wiec pozostan w swojej obecnej powloce a pokoj bedzie ci dany na wieki
Dostałem hedszota ;d
Ze szczotki?
Johnny121
28-01-2008, 16:59
Ze szczotki?
Ano tak. Teraz takie agresywne są.
@Nadril
powiem ci tak, odkad Celoz wykreowal sobie nowa osobowosc uwazam go za kindermetala+kretyna
wczesniej uwazalem go za niegroznego kindermetala
Każdy kindermetal jest raczej niegroźny, po prostu Celoz ma "ten okres" przejścia :P
Ale słitaśne róshoffe oczka, buźźka ;***
Heidar, to ta sweet emo fotka!` <333 XD
Johny, prawie jak Immortal. Swoją drogą ciekawa fryzura, na jakimś filmie o plemionach Afryki taką widziałem.
Johnny121
29-01-2008, 19:09
Krieg.
A mamusia mówiła, że będą się czepiali jak będę włosy zapuszczać.
Johnny121
01-02-2008, 18:16
Slash, nie mam pytań.
To jak, ja przynoszę benzynę, a Ty zapałki?
Zastanawiam się skąd Marla aka Martynia zna Gewofa :o
Pisay_666
02-02-2008, 09:08
@Edit
Ops! Zuy... to znaczy zły temat ;p
Tovob Lard
02-02-2008, 09:46
/\ ouuuuu
Pisay,
nie denerwuje cie ze masz jedno oko zakryte?:baby:
i tracisz przez to na meskosci xqqqq
Pisay_666
02-02-2008, 10:12
@up
Nie xD
Mhm... wstawie lepsze za chwile :P
@edit
Za większą chwile, bo nie mogę znaleźć tych "fajnych" ;p
@Piszaj:
Ghahah...BUAHAHAHA!!! Dobra, starczy...Eee...no ten...
@pisay
teraz wiem ze jesteś Emo albo takiego zgrywasz...xD
-Grzywka ^^
-Uwielbiasz Emo Saska
-dałeś w złym temacie....
Pisay_666
02-02-2008, 10:39
@up
-Nie jestem emo >.<
Po prostu lubię mieć takie włosy... są cool xD
-Sasek nie jest emo >.< Sasek ma własny gust! To emo ściągneły włosy od saska!
-A no prawda >.<
@Rybka
Ty się lepiej zastanów jak uniknąć utraty płetw za tą praczkę : P
Arrivald
02-02-2008, 23:00
Co do dawnych fotek Glamriego z gitara: http://www.youtube.com/watch?v=-T8mfefOWN8
Alez sie usmialem trafiajac na to przez przypadek na youtube xDDD Glamri - najpotezniejszy niszczyciel nazizmu xDDDDDDD
spider-bialystok
03-02-2008, 12:52
Poteznie zbudowany jest ten Glamri ;] I specjalnie dla niego:
http://img341.imageshack.us/img341/7750/31245kz9.th.gif (http://img341.imageshack.us/my.php?image=31245kz9.gif)
pzdr. :)
@Arrival:
Tak się składa, że nie trzeba mieć ogromnych mięśni żeby grać w kapeli antifa. A walka z nazizmem wcale nie musi polegać na biciu łysych. -.- A pokaz slajdów robił nasz basista. Nie powiem, fajne fotki wrzucił.
Gratulujemy też zaawansowanego poziomu intelektualnego spiderowi. Ogromne mięśnie to podstawa!
Btw. nie jestem anarchistą - zonk spider -.- zonk...
Pozdrawiam.
@Down:
Nie wiem jak z Twoimi poglądami, ale wygląda na to, że jesteś przynajmniej rasistą. :]
spider-bialystok
03-02-2008, 16:06
@Arrival:
Tak się składa, że nie trzeba mieć ogromnych mięśni żeby grać w kapeli antifa. A walka z nazizmem wcale nie musi polegać na biciu łysych. -.- A pokaz slajdów robił nasz basista. Nie powiem, fajne fotki wrzucił.
Gratulujemy też zaawansowanego poziomu intelektualnego spiderowi. Ogromne mięśnie to podstawa!
Btw. nie jestem anarchistą - zonk spider -.- zonk...
Pozdrawiam.
Jestem lysy, nie lubie cyganow i nie chce murzynowa w Polsce = jestem nazista? :D
Czy ty wogole masz pojecie, co to jest nazizm? ;) Ja socjalizmu (narodowego rozniez) nienawidze :)
reszta zepołu wygląda normalnie.
Jestem lysy, nie lubie cyganow i nie chce murzynowa w Polsce = jestem nazista? :D
Czy ty wogole masz pojecie, co to jest nazizm? ;) Ja socjalizmu (narodowego rozniez) nienawidze :)
Nie, Ty = po prostu idiota ;-)
spider-bialystok
04-02-2008, 19:45
Nie, Ty = po prostu idiota ;-)
Masz farta i nie masz cyganow w okolicy. Zazdroszcze. Popytaj sie ludzi, ktorzy musza sie z nimi stykac na codzien, jak traktuja oni Polakow.
A ponizej macie statystyki z USA
Murzyni w porównaniu z Białymi popełniają 13x więcej morderstw, 10x więcej napadów i gwałtów. Dane te bazują na raportach FBI
i pomimo różnic z roku na rok wykazują ogólną tendencję ostatniej dekady.
Wg Departamentu Sprawiedliwości 25% Murzynów w USA odbywa karę więzienia, jest pod nadzorem kuratorskim lub na zwolnieniu
warunkowym.
Pomimo stanowienia tylko 12% populacji USA, Murzyni dokonują ponad połowę gwałtów i napadów rabunkowych oraz 60% morderstw
w całym kraju.
Szacunkowo ok. 50% Czarnych mężczyzn zostanie aresztowanych i oskarżonych o poważne przestępstwo przynajmniej raz w ciągu całego życia.
Murzyn 56x chętniej zaatakuje Białego niż odwrotnie.
Czarni gwałciciele w 54.9% wybierają białe ofiary, czyli 30x częściej niż Biali - Czarne.
Roczne sprawozdanie Dep. Sprawiedliwości USA wykazuje, iż tylko 2.4% przemocy Białych jest skierowane w Murzynów,
podczas gdy ludzie Biali padają ofiarami ponad 50% aktów agresji ze strony Czarnych.
W Nowym Jorku atak Murzyńskiego gangu na białego jest 30x bardziej prawdopodobny niż atak grupy Białych na Murzyna.
Wielu ludzi twierdzi, że tak wysokie wskaźniki przestępczości u Murzynów pokazują, że policja skupia na nich swą uwagę,
ignorując "nadużycia w białych rękawiczkach". Nie jest to jednak prawda, Czarni popełniają również takowe. W 1990 prawdopodobieństwo
aresztowania Murzyna za fałszerstwo, fabrykowanie i defraudajcę było byli 3x wyższe niż Białego.
[b]Ludzie twierdzą także, że przestępczość spowodowana jest biedą i brakiem dobrobytu. Jednakże okręg Kolumbijski, cieszący się
najwyższymi płacami rocznymi i jest drugi po Alasce w zarobkach na osobę, prowadzi także w każdej kategorii przestępczej takiej jak np.:
marderstwa, rabunki, napady z bronią w ręku, kradzieże samochodów. W tym także okręgu prowadzi się najldokładniejszą kontrolę posiadania broni,
płaci się największe opłaty na policję, największą ilość funkcjonariuszy przypada na mieszkańca, oraz największy wskaźnik kar więziennych. Stała populacja tego okręgu to w 80% Murzyni. Zachodnia Virginia, stan o najmniejszym wskaźniku przestępczości cierpi na chroniczną biedę i ma najwyższe w USA bezrobocie oraz najmniejszą ilość policji na obywatela.
Składa się jednak w 96% z białej populacji.
Koronowany rycek
04-02-2008, 19:50
UP@
A co ma piernik do wiatraka? A białymi byli hitler,mussollini i stalin, a wybili wiecej ludzi niz murzyn.
Masz farta i nie masz cyganow w okolicy. Zazdroszcze. Popytaj sie ludzi, ktorzy musza sie z nimi stykac na codzien, jak traktuja oni Polakow.
Coś w tym jest, ja też Cyganów nie trawię (a sporo mieszka blisko mnie).
a ja mam to w dupie
chillout jest latwiejszy do osiagniecia niz zaspokojenie glodu chorych skrajnych zachcianek.
segregacja jest umyslowa, nie rasowa
Dan the Automator
04-02-2008, 21:38
UP@
A co ma piernik do wiatraka? A białymi byli hitler,mussollini i stalin, a wybili wiecej ludzi niz murzyn.
yo nigga, sup in da hood?
+1 do argumentacji, no naprawde ;-))))
Koronowany rycek
04-02-2008, 23:14
,,This a dog eat dog world Jesus please holla back'' ; ]
Down@
Stare mhroczny synu wojny ; ]
Szataniu ! pryhadziu my cie pragniu!
sory emma watson ale wypad z mojej dzielni bo nie potrzebujemy tu bialasuw
joł1234567890
,,This a dog eat dog world Jesus please holla back'' ; ]
Down@
Stare mhroczny synu wojny ; ]
Szataniu ! pryhadziu my cie pragniu!
Co ty palisz koles? Cokolwiek to jest, nie robi ciebie smiesznym...
@spider
z parkour mana zamieniasz sie w nacjonaliste? Jak tak bardzo nie znosisz cyganow to podskocz im, zobaczymy jak cie w grupce otocza i zgwalca.
spider-bialystok
05-02-2008, 08:34
@spider
z parkour mana zamieniasz sie w nacjonaliste? Jak tak bardzo nie znosisz cyganow to podskocz im, zobaczymy jak cie w grupce otocza i zgwalca.
Jestes bardzo zabawny, tak samo zartowalbys sobie z mojej kolezanki, ktora jest wyzywana i opluwana przez sasiadow-cyganow?
ps. Parkour mi przeszedl, gdy poszedlem do lo :) Od roku kulturystyka.
@spider
Nie, on przecież nie jest nacjonalistą tylko on nienawidzi mniejszości kulturowych/etnicznych itd. po prostu. ; ) Jacy z nas idioci... : (
Koronowany rycek
05-02-2008, 16:37
@spider
Widze ze przezyłes ganbang ze strony cyganow o.O
Mistrzu cietej riposty<3 Chill Dog, go to smoking the chronic
ty down, ;< Looz Anal terror ziomie : <
Down down
Imma king on hood.
O mnie sie nie martw, musk jeszcze działa za to twoj jest za mocno poskreczowany bulimiku
Ty up, przestań udawać murzyna, bo jesteś tylko śmieszny.
Chill Dog, go to smoking the chronic
True nyggasy z getto-dzielni naprawdę tak mówią? Nic dziwnego, że inni ich nie rozumieją!
Korona Ci musk wycisnęła przez uszy, Rycku.
Nie wiem co śmieszniejsze, czy parkourowy nacjonalista, czy nigga anty-rasista.
Koronowany rycek
05-02-2008, 18:25
Smieszne jest to, ze łasuch-bulimAN, nie wie co to swarzyca.
Ale nic nie przebije Ryłka ktory jest zarosniety jak Czubaka z gwiezdnych wojen <3
DO IM STOP? NOT IM A HOT HUASHAS, you made my day<3
down@
lózer gaga ;]
Przestań się lansować angielskim i wciśnij taki biały krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu.
Johnny121
05-02-2008, 23:07
True nyggasy z getto-dzielni naprawdę tak mówią? Nic dziwnego, że inni ich nie rozumieją!
Ja wcale nie jestem rasistą, ale asfalt powinien być na ulicy.
@up
powinien leżeć na swoim miejscu* lepsza wersja
Jak zwykle kłótnia, "tru elipsiarny metal team vs kilku innych , nuda ...
Tovob Lard
06-02-2008, 12:16
latwiej napisac na forum tibia.pl niz powiedziec komus prosto w oczy nie?:)
Fire Necromacer
06-02-2008, 15:51
I tak najlepsze sa trupy, zimne.. podgnile... truuuuuupyyyy....
Bambuko - AAARRRRR!
cze.
A klamki w drzwiach.
A księża na księżycu, a ziemia dla ziemniaków, ta. ; ]
Więc widzę, że wszystkim nam przyświeca ten sam, szczytny cel; wojna o wolną Polskę!
Jestes bardzo zabawny, tak samo zartowalbys sobie z mojej kolezanki, ktora jest wyzywana i opluwana przez sasiadow-cyganow?
ps. Parkour mi przeszedl, gdy poszedlem do lo :) Od roku kulturystyka.
Ojej, cry me a river... moja kolezanka jest wyzywana przez kolegow z klasy. Wybic bialych!
Co ty myslisz ze agresja tylko u cyganow wystepuje?
@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.
@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.
To poezja, tylko nadczłowiek może to zrozumieć.
Koronowany rycek
07-02-2008, 09:07
Ojej, cry me a river... moja kolezanka jest wyzywana przez kolegow z klasy. Wybic bialych!
Co ty myslisz ze agresja tylko u cyganow wystepuje?
@Koronowany Rycek
Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.
Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.
To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-
To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-
No, Rycek was zgasił :'(
A ja jestem bulimanem : /
Koronowany rycek
07-02-2008, 14:52
yaaaa, I won.
Brak argumentów, smutne, forumowi wyjadacze uhasdaugagaga
yaaaa, I won.
Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D
yaaaa, I won.
Każdym kolejnym swoim postem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz 9 lat. Szkoda, że nie widzieliśmy tWOICH argumentów...
Korektor
07-02-2008, 16:50
Oł men,
I tak ssiecie w porównaniu do mnie. Buahahahaha
@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P
@Lasooch,
:*
@Rycek,
Czy Ty przypadkiem kiedyś nie grałeś ze mną w Tibię? xP Pod nickiem Sir... cośtam?
Johnny121
07-02-2008, 18:49
Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D
Biała rasa bracie! \m/
; o, Ryc = zbanowany.
KTO MI TUTAJ TEMPI CZARNUHUW??//
@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P
Ależ ja się nie przejmuję. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że za X lat zacznę myśleć nad odchudzaniem się.
Biała rasa bracie! \m/Niczym Michael J.!
Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.
Johnny121
07-02-2008, 19:22
Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.
Plus Windows Vista.
; o, Ryc = zbanowany.
Rasizm na forum ;\
Wszedzie bym sie tego spodziewal ale nie tu...
Walekifa
08-02-2008, 04:47
Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.
Johnny121
08-02-2008, 08:53
Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.
Nie zrozumiałeś ironii!
Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?
Co to za argument loloolol?
Po prostu stoimy ewolucyjnie w miejscu. Ha.
@Walekifa
a moze ty po prostu poszedles do przodu... NOT
Marsseel
09-02-2008, 11:34
A myślisz, że na innych forach z podobną średnią wieku i ilością użytkowników jest inaczej? Popatrz na taki tibia.org.pl, oni są dobre 5 lat za nami ;p
@Dr. Unkown : ta fota z 37 str. to [RL] cs :D?
Mapa_Europy
12-02-2008, 11:55
; o, Ryc = zbanowany.
Rasiści, jang bro :p
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused:
Rasiści, jang bro :p
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused:
A może k*rwa mać?
Nie wyglądasz wcale gejowską na zdjęciu,Heidarze xD......tylko tak dziwnie :3
Ville, jaki przystojniak ;*
Korektor
19-02-2008, 10:03
Och, Ach!
@Vivi:
Mój kumpel też ma taką fryzurę tylko nie kolorową ;) Śliczna! :*
Cloudres
29-02-2008, 00:09
Wiecie co, Wy macie prawie tak pokrzywione ryje jak ja xDDDD
Jak dam radę to jutro siebie wklepię ;]
Wiecie co, Wy macie prawie tak pokrzywione ryje jak ja xDDDD
Jak dam radę to jutro siebie wklepię ;]
Nie no, bez przesady.
Cloudres
29-02-2008, 16:20
No dobra, nikt nie ma tak pokrzwionej mordy jak ja 111
No dobra, nikt nie ma tak pokrzwionej mordy jak ja 111
Ja mam krzywą.
Ale to przez to, że aparat krzywo trzymałem :p
Cloudres
08-03-2008, 20:06
A, i jeszcze jedno, Slash: EMO jakbym Cię spotkał an ulicy to są dwie opcje:
a) mam dobry humor - wyśmianie
b) mam zły humor - w ryj:D
Mogę Cię dotknąć?
Marsseel
08-03-2008, 20:50
b) mam zły humor - w ryj
Mhm. Pewnie byś mu nawet złego słowa nie powiedział w rozmowie w cztery oczy.
Jej, jaki tY jesteś elo.
Cloudres
08-03-2008, 20:57
Mhm. Pewnie byś mu nawet złego słowa nie powiedział w rozmowie w cztery oczy.
No przecież napisałem że bym nie powiedział, od razu glany i pieszczoch idą w ruch i nie ma emowca
No przecież napisałem że bym nie powiedział, od razu glany i pieszczoch idą w ruch i nie ma emowca
Pewnie cIĘ dresy na osiedlu tępią, więc na forum pokazujesz, jakiś fajny, a w RL to by cI byle emo natłukł ;<
17 lat, a taki pozerski kinderfrustrat. Boże, widzisz i nie grzmisz.
Cloudres
08-03-2008, 21:10
Pewnie cIĘ dresy na osiedlu tępią, więc na forum pokazujesz, jakiś fajny, a w RL to by cI byle emo natłukł ;<
17 lat, a taki pozerski kinderfrustrat. Boże, widzisz i nie grzmisz.
Hahahahahaha.... Stary, jesteś boski. Z tego co po Tobie widać sam jesteś EMO bo jak inaczej nazwać umieszczanie w avie czaszki na tle serca? Pewnie się sam boisz że cię kiedyś spotkam ;]
Dresy na osiedlu mnie nie tępią bo ja jestem paskudnym wieśniakiem i co Ty na to? I jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...
i jeszcze jedno, pisz normalnie bo mi Ciebie szkoda
Marsseel
08-03-2008, 21:12
Hahahahahaha.... Stary, jesteś boski. Z tego co po Tobie widać sam jesteś EMO bo jak inaczej nazwać umieszczanie w avie czaszki na tle serca? Pewnie się sam boisz że cię kiedyś spotkam ;]
Dresy na osiedlu mnie nie tępią bo ja jestem paskudnym wieśniakiem i co Ty na to? I jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...
i jeszcze jedno, pisz normalnie bo mi Ciebie szkoda
www.internetowikozacy.pl
Heheh, "ironia" i "żart" (odnośnie mego ava) pewnie cIĘ przerastają. Szkoda.
I nie, nie jestem emo. Nie boję się również, że cIEBIE spotkam, bo raz, nie spotkam, dwa, prawdopodobnie nie ma czego się bać. 17 lat pewnie też nie masz.
DI jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...
I tak działają stereotypy =)
edit: na marginesie, dwie sprawy: trudno mi sobie wyobrazić, jak na ulicy napadasz na idącego sobie emo i go glanujesz, a jeśli naprawdę byś tak zrobił - żal mi cIEBIE podwójnie, raz, że to robisz, dwa, że myślisz, że to fajne.
Druga sprawa - żarty z emo są już nudne.
Najwidoczniej jestem za głupi żeby doszukać się tam szczypty ironii, stereotypy co by o nich nie mówić są prawdziwe i tutaj nie ma żadnej dyskusji... Jak widać nie masz żadnych argumentów, przedstawiasz tylko nic nie warte słowa które mają na celu znieważeni mnie i zdenerwowanie, jednak na mnie to nie działa... A z tym że pewnie nie mam 17 lat masz racje, wpisałem to tak dla lansu żeby wszyscy myśleli że jestem taki zajebisty etc.
Argumenty mówisz? Okaj, sam mi je dajesz.
Stereotypy są prawdziwe?
Wspomniałeś o glanach, ergo je masz. Czyli jesteś brudasem, ostatnio myłeś się w czerwcu, śmierdzisz, masz tłuste, długie, zaniedbane czarne włosy, słuchasz darcia mordy, ubierasz sie na czarno, jesteś aspołeczny, nikt normalny cIĘ nie lubi i czcisz Szatana tudzież jakiegoś skandynawskiego/słowiańskiego boga/ów.
Pewnie 3/4 z powyższego się do cIEBIE nie odnosi, podobnie jak cięcie się do większości ludzi uznających się za/chcących być emo.
Cloudres
08-03-2008, 21:32
Argumenty mówisz? Okaj, sam mi je dajesz.
Stereotypy są prawdziwe?
Wspomniałeś o glanach, ergo je masz. Czyli jesteś brudasem, ostatnio myłeś się w czerwcu, śmierdzisz, masz tłuste, długie, zaniedbane czarne włosy, słuchasz darcia mordy, ubierasz sie na czarno, jesteś aspołeczny, nikt normalny cIĘ nie lubi i czcisz Szatana.
A więc moja odpowiedz będzie taka że jest wiele osób które spełniają kryteria które opisałeś w 100% jedna ja je spełniam tylko w kilku a mianowicie:mam długie włosy, ubieram się na czarno, słucham darcia mordy (sam bym to inaczej nazwał ale jak kto lubi), jestem aspołeczny... Ale to nie na temat... Więc sam widzisz że stereotypy są prawdziwe i sam dałem Ci tego przykład.
A więc moja odpowiedz będzie taka że jest wiele osób które spełniają kryteria które opisałeś w 100% jedna ja je spełniam tylko w kilku a mianowicie:mam długie włosy, ubieram się na czarno, słucham darcia mordy (sam bym to inaczej nazwał ale jak kto lubi), jestem aspołeczny... Ale to nie na temat... Więc sam widzisz że stereotypy są prawdziwe i sam dałem Ci tego przykład.
Nie, część tych stereotypów odnosi się do danej osoby, nie wszystkie.
Tak samo - emo nie muszą się ciąć, co nie znaczy, że nie mogą ubierać się w paski i słuchać smutnej muzy.
Swoją drogą, dla jasności - sam słucham klasycznego rocka, trochę punka, thrash/death/melodic black metalu. Ale się nie ograniczam, ot, choćby Bjork bardzo lubię.
Cloudres
08-03-2008, 21:43
Ci którzy słuchają EMO nie są źli, tylko Ci co słuchają pseudo EMO jak Tokio Hotel czy chociażby My Chemical Romance i to oni noszą te beznadziejne fryzury i cały czas się nad sobą umartwiają...
Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne, wystarczy zobaczyć mój profil na Lastfm i wszystko widać :http://www.lastfm.pl/user/cloudim/
I widzę że od razu zmieniasz ton, to na dobre Tobie wyjdzie...
Zmieniam? Nieważne. Szczerze mówiąc chvj mnie to boli, czy tY uważasz, że na dobre mi to wyjdzie.
Johnny121
08-03-2008, 22:38
Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne, wystarczy zobaczyć mój profil na Lastfm i wszystko widać :http://www.lastfm.pl/user/cloudim/
Kindermetale słuchający gówna 4 evah! \m/
@down
Są.
Lasuch,
pisanie zwrotow typu "tY albo cIEBIE" nie jest fajne wiec nie mecz sie.
Klawiatura
09-03-2008, 04:05
No proszę, chesterka dodała zdjęcie :P A jednak większość wytrzymała ten widok :P xD Odezwałabyś się a nie :p :*
@Większość up
Czy to temat do komentowania zdjęć rl czy co kurwdę?!-.- Chcecie sobie popisać to na priv albo w/e ale nie spamujcie tutaj...
No proszę, chesterka dodała zdjęcie :P A jednak większość wytrzymała ten widok :P xD Odezwałabyś się a nie :p :*
@Większość up
Czy to temat do komentowania zdjęć rl czy co kurwdę?!-.- Chcecie sobie popisać to na priv albo w/e ale nie spamujcie tutaj...
Ten temat jest tylko w 10% poswiecony komentowaniu zdjec. Reszta to klotnie =]
Ci którzy słuchają EMO nie są źli, tylko Ci co słuchają pseudo EMO jak Tokio Hotel czy chociażby My Chemical Romance i to oni noszą te beznadziejne fryzury i cały czas się nad sobą umartwiają...
Dobra niech tak bedzie, ja slucham m. in. HIM co jest uznawalne za EMO muze. Jak wroce do polski w czerwcu to bardzo chetnie ciebie spotkam w Przemyslu, Krakowie albo w K-g.
Bym ci te twoje glany wsadzil gdzie swiatlo nie dochodzi i wcale bym przy tym sobie zyly sobie nie podcial.
Koles opowiadanie kolegom co ty bys zrobi emowcom nie zalicza sie do "prawdziwego pobicia".
@do tego evul metala:
Dobry jesteś, nienawidzisz emo i mówisz, że słuchasz darcia mordy, a na last.fm 54 przesłuchania Billy'ego Talenta, który jest uznawany za EMO ;]
@Arka coś tam:
Rotfl, pomysł niezły, ale te spodnie i skarpety w sandałach omfg ;d
Arka_Sath_Wielki, nie wierze, że masz 14 lat.
Marsseel
09-03-2008, 21:22
Rotfl, pomysł niezły, ale te spodnie i skarpety w sandałach omfg ;d
Właśnie to samo miałem napisać :d szczyt wieśniactwa (i mówię to ja mieszkający w dziurze z 1000 mieszkańców ;p). Poza tym strasznie mała i krucha dziecinka z ciebie. Ta piłka większa od ciebie jest.
Cloudres
10-03-2008, 13:31
@do tego evul metala:
Dobry jesteś, nienawidzisz emo i mówisz, że słuchasz darcia mordy, a na last.fm 54 przesłuchania Billy'ego Talenta, który jest uznawany za EMO ;]
Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem, te zespoły które wymieniłem to są właśnie grupy grające pseudo EMO... A jak sam wyżej napisałem jestem Open Minded jeśli chodzi o muzykę ale najbardziej upodobałem sobie metalopodobne...
Johnny121
10-03-2008, 13:54
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem, te zespoły które wymieniłem to są właśnie grupy grające pseudo EMO... A jak sam wyżej napisałem jestem Open Minded jeśli chodzi o muzykę ale najbardziej upodobałem sobie metalopodobne...
To, że jesteś Open Mindem nie znaczy, że znasz się na muzyce. Poza tym, rzeczywiście - metalopodobne, a nie metalowe.
omigoshi
10-03-2008, 15:27
Ja bym nawet nie powiedział ze ma 11,góra 10...
Kurde, już myślałem, że obczaje sobie buźke korka, a tu mi wywala z jakimś badziewnym foto robionym nokią 3310
Kurde, już myślałem, że obczaje sobie buźke korka, a tu mi wywala z jakimś badziewnym foto robionym nokią 3310
Ta nokia nie ma aparatu ;P.
Moja nie miala ;(
Ta nokia nie ma aparatu ;P
Nokia Korka ma.
Ta nokia nie ma aparatu ;P.
Moja nie miala ;(
Nokia Korka ma.
I wszystko jasne!
Fire Necromacer
10-03-2008, 19:13
Ryba obrazony na #, bo cie znielubili! HEHE! Skonczylo sie rumakowanie tunczykow w tym basenie.
Ladne focie all. (fotka.pl style)
Korektor
10-03-2008, 19:54
Co za Nokia, nuby!
Samsung SGH-250 czy coś takiego! O!
A Mnie nikt nie skomentuje ? ; '(
Najwidoczniej jestem za głupi żeby doszukać się tam szczypty ironii, stereotypy co by o nich nie mówić są prawdziwe i tutaj nie ma żadnej dyskusji... Jak widać nie masz żadnych argumentów, przedstawiasz tylko nic nie warte słowa które mają na celu znieważeni mnie i zdenerwowanie, jednak na mnie to nie działa... A z tym że pewnie nie mam 17 lat masz racje, wpisałem to tak dla lansu żeby wszyscy myśleli że jestem taki zajebisty etc.
Jesteś zajebisty.
a kto ty jestes?
Marsseel
11-03-2008, 01:01
a kto ty jestes?
To użytkownik, taki sam jak ty.
Korektor
11-03-2008, 08:13
@up,
Niepisaną regułą jest to, że do iksde fotki wrzucają bardziej znani ludzie, bo mniej znanych zdjęcie nigdy prawie nie jest komentowane. No chyba, że jest jakieś uber-niezwykłe.
Re.Up
Uhuhu, sławny Korek. A zrobiłeś sobie chociaż zdjęcie z Kazikiem? :D
Ciebie może nie, ale skomentuje twoją fotkę. Brzydkiś.
@up,
Niepisaną regułą jest to, że do iksde fotki wrzucają bardziej znani ludzie, bo mniej znanych zdjęcie nigdy prawie nie jest komentowane. No chyba, że jest jakieś uber-niezwykłe.
Wow : D....Jestem znany...
miałem 2(?) komentarze do fotki : D kiedyś...
Klawiatura
11-03-2008, 14:47
@up Niezły jesteś, niektórzy w ogóle się doczekać nie mogą:P
@Arka_Sath_Wielki
Czy to jakaś prowokacja?14 lat, ye right...
To użytkownik, taki sam jak ty.
Tu mnie zgasiles... myslalem nad tym postem ponad 15 min i dalej nie wiem co ci odpisac
Marsseel
11-03-2008, 21:49
A ja myślę nad twoim i nadal nie wiem co on oznacza :).
To użytkownik, taki sam jak ty. Ja bym sie nie zgodzil. Uzytkownik Ville w czasie swojej dzialalnosci na tym forum zdazyl zblaznic sie stwierdzeniem, ze marihuana moze u palacego ja wzbudzic zachowania, popularnie nazywane "agresywnymi". Jak dla mnie, przez to nigdy nie bedzie juz userem takim, jak inni.
@Korektor
Nie przepadam za Kultem, wiec nie zazdroszcze. Zeby wzbogacic tresc posta, to moge dodac ze za toba tez nie przepadam. Pozdrawiam serdecznie!
Edit:
@Cery
Jak mozna zaczynac posta "CZE :*" ? Nie tylko wyszedles jak gej, ale tez i posta napisales jak gej. Oczywiscie, jako ze nasz kraj jest tolerancyjny, nie jest to zadna obraza - gej jest jak kazdy inny obywatel. Czy tez user forum.
@Gimlos
Wyciagnales ostatnia i nawet nie najglupsza rzecz jaka napisalem na tym forum.
Zreszta pozniej przyznalem sie do bledu i juz wiecej sie w temacie nie pojawilem czego o tobie niestety nie mozna powiedziec =(
EDIT:
z reguly jak ktos ma okres to idzie na strony jak zapobiegac pms a nie wlazi na forum i obraza ludzi od lewej do prawej
Korektor
12-03-2008, 07:45
Mam autograf Kazika. Zdjęcie chciałem sobie zrobić, ale mój debilny kolega nie wiedział, że trzeba trochę odczekać aż się jasność ustabilizuje. Stwierdził, że nie można zrobić zdjęcia. Po paru chwilach znudzony Kazik powiedział, że musi iść. Tak swoją drogą wstawiony był : P
z reguly jak ktos ma okres to idzie na strony jak zapobiegac pms a nie wlazi na forum i obraza ludzi od lewej do prawej Napierw mowisz o jakiejs regule, a potem przeczysz jednej z najwazniejszych regul przyrody - czyli temu, ze miesiaczka zdarza sie tylko kobietom. Powinienes zdecydowac sie na podazanie za regulami, albo przeczenie im. Bo teraz to tylko glupio wyglada.
@Korektor
To, ze byl wstawiony, to wrecz nieslychane. Muzyk wstawiony na koncercie!? Nie wierze...
Tovob Lard
12-03-2008, 12:38
Raczej u osobników posiadających jajniki, bądźmy dokładni, jeżeli mamy podążać, za takimi czy owymi regułami ;)
że tak żartobliwie napiszę ; )
Spadaj Gimlos nie wiem co chcesz osiągnąć. Wychodzisz zza pleców i bez powodu atakujesz Vallo, wysuwając jakieś stare teksty. Co to ma do tematu, co to ma do rzeczy, że też taki ktoś był moderatorem. Ville nie napisał "jak nie jesteście znani to nie dawajcie fot", tylko skomentował post jednego z mniej znanych. Marsseel na forum jest widocznie bardziej tolerancyjny, niż w rzeczywistości i egalitarnie zwrócił mu uwagę. A Ty wbijasz, nie mając nic do powiedzenia i to dopiero głupio wygląda.
Ok, sobie powrzucaliście. Tymczasem proponuję podyskutować o walentynkach z holandii kropka, oraz zgadywaniu, który to on!
No właśnie Kropek, jak to z Tobą jest, że na dwóch zdjęciach jesteś z tym samym kolegą i to jeszcze jedno z tych zdjęć to zdjęcie walentynkowe? : P Jak się nam z tego wytłumaczysz? ; D Pamiętajmy, że nasza potężna, wielka i wspaniała Polska to tolerancyjny kraj.
Spadaj Gimlos nie wiem co chcesz osiągnąć. Wychodzisz zza pleców i bez powodu atakujesz Vallo, wysuwając jakieś stare teksty Dlaczego od razu atakuje? Wskazuje tylko, ze jest on uzytkownikiem niezwyklym. Jak dla mnie, blizej temu do komplementu, niz ataku w jakiejkolwiek formie.
. Co to ma do tematu, co to ma do rzeczy, że też taki ktoś był moderatorem. Jak najbardziej ma do tematu. Chcialem udowodnic, ze uzytkownik Cery nie jest takim samym uzytkownikiem jak Ville, wbrew temu co probowal wmowic nam Marseeel. Tekst o byciu moderatorem za to do tematu rzeczywiscie nic nie ma. Tym bardziej ze nie ma pokrycia z rzeczywistoscia. Ja moderatorem jestem, a nie byłem.
.Ville nie napisał "jak nie jesteście znani to nie dawajcie fot", tylko skomentował post jednego z mniej znanych. Marsseel na forum jest widocznie bardziej tolerancyjny, niż w rzeczywistości i egalitarnie zwrócił mu uwagę. A Ty wbijasz, nie mając nic do powiedzenia i to dopiero głupio wygląda. Nie napisał, ale dał do zrozumienia, ze nie ma co liczyc na komentarze zdjecia. Ja rowniez nie napisalem co sadze o uzytkowniku Ville, wiec nie wiem czemu na mnie Supermanie wjezdzasz. Bo dobrze kojarze jaki nick nosiles wczesniej, right?
Kropka997
12-03-2008, 20:12
nom sorki ze nie podpisalem napisalem tam "Ja<->Kolega" mieliscie prawo sie nie kapnąc - tzn z lewej jestem ja, a z prawej kolega:PP
Arka_Sath_Wielki
12-03-2008, 21:21
uwierz :D może do najwyższych nie należe (155 cm :D gruby tez nie jestem 38 kilo) a pozatym ta fotka zrobiona jakies 3 lata temu :P
Johnny121
12-03-2008, 21:38
uwierz :D może do najwyższych nie należe (155 cm :D gruby tez nie jestem 38 kilo) a pozatym ta fotka zrobiona jakies 3 lata temu :P
Istna miniaturka z Ciebie.
Korektor
13-03-2008, 07:39
@Gimlos,
Pomimo swojej "asympatii" do większej części forum, możesz chociaż udawać, że do nikogo nic nie masz, że jest spoko i komentujemy sobie fotki będąc na równi. Do tej pory nie było z tym problemu. Do mnie też wyjeżdżasz, że za mną nie przepadasz, co mnie akurat zwykle nie obchodzi, ale chodzi o sam fakt sprucia się. Do kolegów ze szkoły też tak po prostu mówisz, że za nimi nie przepadasz jak zagadają? Więc traktuj to jako społeczność, bo to jest swoista społeczność, tak jak szkoła, klasa, paczka itd. Sory, być może nolife ze mnie.
A tak BTW, to już połowa marca, a ja ciągle mam świąteczny awatar xPP
No to sorry Gimlos, rozumiem, że tekst do Ville do była taka nic nie znacząca uwaga.
Zdanie "byłem chudy" jest prawdziwe, niezależnie, czy dalej nim jestem. A po co masz rangę ex moderator?
Temat to Zdjecia RL koment., a nie równość użytkowników.
Ville nie jedzie każdej pojawiającej się fotki tekstem "nie licz na komentarz, nic nie znaczysz dla mnie i reszty użytkowników". Jeśli ktoś wrzuca fotkę i wstawia komentarz typu "komentujcie", to Ville go jedzie i to jest na temat. Uwaga Marsseela już mniej -a Ty jako moderator ciągniesz to dalej : > Brawo.
I tak, to był atak, a nie wskazywanie.
I tak, to był atak, a nie wskazywanie.
Może powinniście walnąć sobie parę meczyków w Wesnoth?
@Gimlos,
Pomimo swojej "asympatii" do większej części forum, możesz chociaż udawać, że do nikogo nic nie masz, że jest spoko i komentujemy sobie fotki będąc na równi. Moge. Tylko po co?
Sory, być może nolife ze mnie.
Tutaj wyjatkowo sie zgodze : dd
Temat to Zdjecia RL koment., a nie równość użytkowników. Racja. Ale jezeli nadarza sie okazja do dyskusji ciekawszej, niz wystawianie "dziesiateczek", to czemu nie skorzystac?
Zreszta, apropos pisania nie na temat - w swoich ostatnich dwoch postach nie nawiazales do tematu temat "Zdjecia RL koment". Hipokryto.
Moja poprzednia odpowiedz na nieuzasadnione ataki uzytkownika Superman byla jedynym postem, w ktorym nie komentowalem "Zdjec RL". Posypujac glowe popiolem, naprawiam to teraz.
@zdjecia kobiet
Slythia jest bardzo ladna dziewczyna. Carmela, gdyby sie mniej malowala, rowniez.
@Kropka997
Jesescie para?
@Glamri
Jakie prochy byly do wygrania na waszym koncercie?
Kropka997
13-03-2008, 15:14
@Kropka997 Jesescie para?
nie nie jestesmy xDD poprostu szedlem znim po kwiatka do kwiaciarni dla dziewczyn i kolega z szkoly robil takie zdjecia i poprosil nas zebysmy staneli:P
Ja nie ukrywam, że nie piszę na temat. Zwracam uwagę, bo Twoja postawa nie jest właściwa w moim mniemaniu. Ty dodajesz komentarze do zdjęć tylko po to, żeby post był "na temat" i to dopiero jest hipokryzja.
ROTFL! U mnie najniższy w klasie ma więcej wzrostu o_O
ROTFL! U mnie najniższy w klasie ma więcej wzrostu o_O
No. Ja mam 165 cm i jestem najniższy =)
@Glamri
Jakie prochy byly do wygrania na waszym koncercie?
Ojej, dawno to było. xD To był budyń waniliowy firmy G***e. ; )
EDIT:
@Down:
Gówno prawda. Ja mam 197cm i to ja jestem najwyższy! Ha! ; P
Johnny121
13-03-2008, 19:06
No. Ja mam 165 cm i jestem najniższy =)
Ja mam 185 i jestem najwyższy ;d
Zwracam uwagę, bo Twoja postawa nie jest właściwa w moim mniemaniu. Wole prezentowac postawe niewlasciwa, niz bezplciowa, jak 90% forumowego kola wzajemnych adoratorow. Co czyni ja w moim mniemaniu postawa jak najbardziej wlasciwa. Swoja droga, ciekawy paradoks.
Ty dodajesz komentarze do zdjęć tylko po to, żeby post był "na temat" i to dopiero jest hipokryzja. Zbladziles, przyjacielu. To nie hipokryzja, to przestrzeganie regulaminu forum.
@Glamri
Damn, a juz myslalem ze cos ciekawszego ;)
@Kropka997
To dobrze. Przyrost naturalny w naszym kraju jest juz wystarczajaco niski.
Ja mam 185 i jestem najwyższy ;d
Ech, zazdroszczę. Szczególnie, że gram w koszykówkę.
BTW. Zmierzyłem się. Mam 171 cm. Co nie zmienia faktu, że przydałoby się trochę centrymetrów... wzywż.
Pewnie, że to jest hipokryzja, bo dalej piszesz nie na temat. To, że Twój post zawiera również komentarz zdjęcia nie wartościuje go jako zgodnego z regulaminem, jeśli jego najważniejsza część nie jest na temat ani nawet nie odnosi się i nie dotyczy pośrednio bądź bez komentarza.
@Kropek
nie strasz więcej
Johnny121
13-03-2008, 21:21
Ech, zazdroszczę. Szczególnie, że gram w koszykówkę.
Ta, ale mam astmę (lekką, ale przeszkadza), alergię i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD
Fire Necromacer
13-03-2008, 21:39
A tak BTW, to już połowa marca, a ja ciągle mam świąteczny awatar xPP
To znak, znak! Mowi o tym, zebys go zmienil.
Johnny121:
Ja i Glamri mamy wstac, madafaka? : )
@UP:
Ano właśnie, myśmy z Nekrofilem som "kawał chopa" ; D
@Gimlos:
No niestety. Niestety też, że cały budyń wylądował na mnie i basiście. : P
Johnny121
13-03-2008, 21:52
Johnny121:
Ja i Glamri mamy wstac, madafaka? : )
Może ja usiądę? ; )
Dark Sven
13-03-2008, 22:00
Ponoć każdemu facetowi Bóg daje dwa metry do podziału ( =.
i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD
To wiele tłumaczy. ;pp
Ponoć każdemu facetowi Bóg daje dwa metry do podziału ( =.
Tak to sobie maluchy tłumaczą? :P
Johnny121
13-03-2008, 22:11
To wiele tłumaczy. ;pp
Przyzwyczaiłem się ;d
@down
Gówno prawda. Raz w życiu miałem kość pękniętą i to wszystko. A mój życiorys nie był typowo "kanapowy". Wszystko zależy od stylu życia i żywności.
@edit
To czemu mój wujaszek mierzący sobie 199cm wzrostu w życiu nie miał ręki złamanej? Mieszka na wsi.
Co do bycia wysokim, to nie jest z tym wcale tak rozowo. Laczy sie to zwykle z lamliwoscia, problemami zdrowotnymi i tym podobnymi sprawami. Co tu duzo mowic - wg.badań ludzie niżsi zyją dłużej. Ma to zreszta przelozenie w literaturze fantasy - nie znam swiata, w ktorym krasnoludy nie slynelyby ze swojej dlugowiecznosci.
@Superman
Na jakiej podstawie mozesz okreslic, ktora czesc posta jest najwazniejsza? Dla ciebie bedzie to odpowiedz na twoje moralizatorskie wywody, dla uzytkownika Kropka997 komentarz do jego zdjecia. Z racji tego, wycofuje wiec slowa mowiace o tym, ze pobladziles. Przecenilem cie - ty tak naprawde od poczatku nie wiedziales gdzie idziesz.
@up
Umowmy sie, ze twoje 185 cm to zdrowy wzrost - jako "wiezowce" klasyfikuje ludzi powyzej 190 cm. I uwierz mi, nie zalezy to tylko od stylu zycia i zywnosci. Zreszta nie mowie tutaj o swoich przypuszczeniach czy pogladach - takie sa fakty, stwierdzone przez naukowcow.
@Ville
Dyskutowalem z Supermanem. Twoja rola ograniczyla sie do zostania zmieszanym z blotem.
Sam wartościujesz części swojego posta, świadomie umieszczając je w odpowiedniej kolejności. Tak samo jak gazeta temat dnia umieści na pierwszej, nie ostatniej stronie.
Błądzę, bo wszcząłem niepotrzebną dyskusję. Nie powinienem reagować na Twój post, ale uderzył mnie, bo znikąd pojawiłeś się i napisałeś opinię na temat użytkownika, w czym ja sensu nie widziałem.
Jestem pewien, że pan Kropka również prawidłowo interpretuje Twoje posty i nie widzi w komentarzach do jego zdjęcia najważniejszej ich części.
I teraz już zeszliśmy na takie pole, że nie wiem jakie racje miałbym udowadniać, więc przestańmy proszę : >
Rekin Master, kuuurna przez chwilę poczułem się jak w CS'ie! Czy to mp5?!
ASG \o/
@Down
Aa.... :<
Rekin Master
13-03-2008, 23:27
hehe m4a1 i g36c(bez maga:))
Racja. Ale jezeli nadarza sie okazja do dyskusji ciekawszej, niz wystawianie "dziesiateczek", to czemu nie skorzystac?
Mi sie zawsze wydawalo ze dyskusje tworza dwie osoby, a nie jedna - obrazajaca.
Nigdy cie nie darzylem sympatia i to sie nie zmieni. A co do twojej plci - jak to Tolkien napisal: ciezko odroznic krasnoludy w wersji meskiej od zenskiej.
Ta, ale mam astmę (lekką, ale przeszkadza), alergię i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD
185 i uderzasz w futryne (tak, bez wulgaryzmow)? ja mam 186 i jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo :O
Co do bycia wysokim, to nie jest z tym wcale tak rozowo. Laczy sie to zwykle z lamliwoscia, problemami zdrowotnymi i tym podobnymi sprawami. Co tu duzo mowic - wg.badań ludzie niżsi zyją dłużej.
Gówno prawda. Raz w życiu miałem kość pękniętą i to wszystko. A mój życiorys nie był typowo "kanapowy". Wszystko zależy od stylu życia i żywności.
Ty, mierząc 185cm, uważasz się za osobę nieprzeciętnie wysoką?
Johnny121
14-03-2008, 00:24
185 i uderzasz w futryne (tak, bez wulgaryzmow)? ja mam 186 i jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo :O
Moja szkoła sux.
Biorę pod uwagę swój wiek i osoby, które mnie otaczają na codzień. I może nie "nieprzeciętnie". Tylko po prostu wysoką.
Marsseel
14-03-2008, 00:37
A czemu miałby tego nie robić? Nie mam dokładnych danych, ale na zdrowy rozsądek można stwierdzić, że średnia wzrostu u mężczyzn, europejczyków, jest niższa (i to znacznie) niż 185 cm, więc teoretycznie każdy kto ma tyle i więcej może uważać się za "nieprzeciętnie wysokiego" ;).
Ja mam 183 i również uważam się za raczej wysoką osobę, ot co :)
EDIT: wgooglowałem takie cuś:
w 2001 r. średni wzrost polskich poborowych wyniósł 177,4 cm.
nie, bo średnia określa wzrost średni. wyższy od średniego będzie wysokim. nieprzeciętnie wysoki będzie sporo wyższy.
Korektor
14-03-2008, 08:09
@up,
Trv.
Swoją drogą, np. Glamri zawsze będzie nieprzeciętnie wysoki. Bez względu na to czy porównuje się do murzynów, żółtych, czy biauych : P Koleś ma 17 lat i blisko 2m i ciągle rośnie. Ja nie rosnę od roku i jestem niższy o jakieś 4cm, chociaż sam jestem dość "duży". : P
Sorki za emotikony ": P" ale muszę takie pisać, żeby się do nich przyzwyczaić, bo "och ach" Ryba ich - ":P" na gg nie toleruje i się wkurza co chwilę : P
Tovob Lard
14-03-2008, 08:35
Rekin Master
Jakiej firmy masz tą giete, czy ogólnie jesteś z niej zadowolony, bo się zastanawiam czy swojego ak47 nie zmienic właśnie na g36c.
Dark Sven
14-03-2008, 09:45
Tak to sobie maluchy tłumaczą? :P
A nie, bo sam mam około 183 cm, więc jest to oczywista bzdura. Warto też wspomnieć, że przy takim wzroście i tak nie jestem z tych wyżsiejszych, bo wielu jest wyższych ode mnie ; <.
@Rekin Master
Zdjecie ciekawe. Ale za nastepnym razem bez "*****" na poczatku posta.
Sorki za emotikony ": P" ale muszę takie pisać, żeby się do nich przyzwyczaić, bo "och ach" Ryba ich - ":P" na gg nie toleruje i się wkurza co chwilę : P Szkoda, ze nie przepraszasz jeszcze za to, ze zyjesz. Czlowieku, ty naprawde jestes nolifem.
Marsseel
14-03-2008, 10:57
nie, bo średnia określa wzrost średni. wyższy od średniego będzie wysokim. nieprzeciętnie wysoki będzie sporo wyższy.
Nie. Średnia = przeciętna, nieprzeciętny = inny niż średni/przeciętny.
Korektor
14-03-2008, 11:14
Gimli, ale jesteś pojebany : D
Korek ja od dawna używam takich emotek ; )
Marsseel, skoro średnia to 177, to 175 już będzie nieprzeciętnie niski?
W Twojej teorii jest możliwość, że nikt nie byłby średni/przeciętny, bo nikt nie musi mieć takiego wzrostu, jak średnia.
Biorę pod uwagę swój wiek i osoby, które mnie otaczają na codzień. I może nie "nieprzeciętnie". Tylko po prostu wysoką.
W takim razie dlaczego post Gimlosa uznałeś jako kierowany do ciebie?
Swoją drogą, np. Glamri zawsze będzie nieprzeciętnie wysoki. Bez względu na to czy porównuje się do murzynów, żółtych, czy biauych : P Koleś ma 17 lat i blisko 2m i ciągle rośnie. Ja nie rosnę od roku i jestem niższy o jakieś 4cm, chociaż sam jestem dość "duży". : P
Znam dość dobrze czternastolatka, którego wzrost przekracza 2 metry.
Marsseel
14-03-2008, 11:37
Korek ja od dawna używam takich emotek ; )
Marsseel, skoro średnia to 177, to 175 już będzie nieprzeciętnie niski?
W Twojej teorii jest możliwość, że nikt nie byłby średni/przeciętny, bo nikt nie musi mieć takiego wzrostu, jak średnia.
Teoretycznie tak, ale wiadomo, że w życiu codziennym się takich zwrotów nie używa ;p
Znam dość dobrze czternastolatka, którego wzrost przekracza 2 metry.
Świetnie, ja też. Tylko to ani nie potwierdza ani nie zaprzecza temu co napisałem (o ile miało ;p). :)
Nieprzeciętny jest przeciwieństwem przeciętnego! Nie sąsiadują koło siebie, można powyżej powyżej przeciętnej, ale to jeszcze nie jest nieprzeciętny. I wzrost jest tutaj świetnym przykładem, nieprzeciętnej wysokości będzie dwumetrowy koszykarz.
Świetnie, ja też. Tylko to ani nie potwierdza ani nie zaprzecza temu co napisałem (o ile miało ;p).
Nie miało, napisałem to jako ciekawostkę.
Co do zdrowia u wysokich. ; ) Zgodzę się z Gimlosem. Przy takim wzroście kości nienależą do najmocniejszych, a i serce siada.
Częściowo zgodzę się też z Korkiem. (częściowo bo nie mam 17 lat i w sumie też już nie rosnę, chyba...) ; P
A co do wzrostu. Człowiek jako gatunek (homo sapiens) - samiec ŚREDNIO (przeciętnie ; ) osiąga "rozmiary" od 175cm do 185cm. I to jest k***a naukowy fakt! ; D
Rekin Master
14-03-2008, 17:00
Rekin Master
Jakiej firmy masz tą giete, czy ogólnie jesteś z niej zadowolony, bo się zastanawiam czy swojego ak47 nie zmienic właśnie na g36c.
gietka nie jest moja, sam jestem właścicielem m4a1 boyi. G36c należy do mojego kolegi- u mnie w ekipie jest 7takich replik(więc coś o nich wiem :)). Jest ona firmy JG(jing-gong). Replikę jak najbardziej mogę polecić. Opłaca się ją brać :) Jeśli chcesz więcej informacji-pisz:gg8017653. :)
nieprzecietnie niski facet to cos do okolo 1,65 albo 60, a wysoki ma 2m+.
nieprzecietny to nie znaczy, ze wzrost odchyla sie o +/- 2 cm. Nieprzecietny wzrost to taki, ktory sie nie zdarza czesto. Mezczyzn o wzroscie 1,75-1,95 jest na peczki, naprawde. Ale takich 2+ to juz malo. To samo tyczy sie dolnej granicy. U kobiet tez sa przedzialy gdzie kobieta jest nieprzecietnie wysoka, zazwyczaj ~~1,85+
Na tym polega nieprzecietnosc, a nie ze gosc jest 5 cm wyzszy od normy to od razu nieprzecietnie wysoki. G prawda.
Marsseel
15-03-2008, 11:05
nieprzecietnie niski facet to cos do okolo 1,65 albo 60, a wysoki ma 2m+.
nieprzecietny to nie znaczy, ze wzrost odchyla sie o +/- 2 cm. Nieprzecietny wzrost to taki, ktory sie nie zdarza czesto. Mezczyzn o wzroscie 1,75-1,95 jest na peczki, naprawde. Ale takich 2+ to juz malo. To samo tyczy sie dolnej granicy. U kobiet tez sa przedzialy gdzie kobieta jest nieprzecietnie wysoka, zazwyczaj ~~1,85+
Na tym polega nieprzecietnosc, a nie ze gosc jest 5 cm wyzszy od normy to od razu nieprzecietnie wysoki. G prawda.
A skąd te dane masz? Podejrzewam że sam sobie te liczby wymyśliłeś.
Wszystko zależy od sytuacji, sposobu interpretowania itd.
Teoretycznie, każdy wyższy niż średnia może być nieprzeciętnie wysoki.
Nieprzeciętny jest przeciwieństwem przeciętnego!
No nie wiem, kwestia sporna jak dla mnie.
Generalnie ta dyskusja nie ma większego sensu, bo każdy ma inne zdanie i każdy ma zarazem rację, bo to takie kwestie które trudno rozważać z braku racjonalnych punktów odniesienia.
@up
xDDDDDDDD
"nieprzecietny jest przeciwienstwem przecietnego"
kwestia sporna, analogicznie:
"nieladny jest przeciwienstwem ladnego"
kwestia sporna xDDD to akurat mnie bardzo rozsmieszylo xD
a te dane to przykladowe byly i pewnie, ze wymyslilem. Na oko mozna ocenic faceta nieprzecietnie niskiego, to taki naprawde kurdupel. Mowimy o mezczyznach ktorzy juz nie rosna. W mojej szkole ludzie maja ~~1,93 i jakos nie uwaza sie ich za nieprzecietnie wysokich ;p ale 2+ to juz rarytasy ;D Ta Twoja teoria to o kant dupy ;P jak tego nie widzisz to przeczytaj co napisales ;p
aaa i oczywiscie odnosze sie do rasy bialej ;> jak wiemy z geografii ludzie innych ras maja inne wspolczynniki np. wzrostu.
"Generalnie ta dyskusja nie ma większego sensu, bo każdy ma inne zdanie i każdy ma zarazem rację, bo to takie kwestie które trudno rozważać z braku racjonalnych punktów odniesienia." Mowisz jak moj nauczyciel fizy po studiach fizyki teoretycznej. "Kazdy wynik jest dobry."
Czy w ogóle wiesz co gadasz? Racjonalne punkty odniesienia? Metr osiemdziesiąt to żadna nieprzeciętność i nie ma tutaj się z czym spierać.
Marsseel
15-03-2008, 12:59
@up
xDDDDDDDD
"nieprzecietny jest przeciwienstwem przecietnego"
kwestia sporna, analogicznie:
"nieladny jest przeciwienstwem ladnego"
kwestia sporna xDDD to akurat mnie bardzo rozsmieszylo xD
Nieładny jest zaprzeczeniem, a nie przeciwieństwem ładnego. Przeciwieństwo to coś co "leży" zupełnie po drugiej stronie, a przecież nieładny nie jest najgorszym określeniem wyglądu. Zawsze coś może być brzydkie, obrzydliwe, okropne. Tak samo z przeciętnością. Nieprzeciętne oznacza coś co nie jest przeciętne, a nie przeciwieństwo przeciętnego. Zarówno coś lekko odbiegającego od przeciętności jak i coś mocno odbiegającego będzie nieprzeciętne.
"Generalnie ta dyskusja nie ma większego sensu, bo każdy ma inne zdanie i każdy ma zarazem rację, bo to takie kwestie które trudno rozważać z braku racjonalnych punktów odniesienia." Mowisz jak moj nauczyciel fizy po studiach fizyki teoretycznej. "Kazdy wynik jest dobry."
Bo w tym wypadku tak jest, gdyby przeprowadzono jakieś bardzo dokładne badania to można by się o nie oprzeć, a tak każdy ma inne zdanie oparte na jakiś tam swoich doświadczeniach i wszyscy mają racje.
ps Twoje posty czytałoby się dużo lepiej gdybyś używał tagu "quote".
Czy w ogóle wiesz co gadasz? Racjonalne punkty odniesienia? Metr osiemdziesiąt to żadna nieprzeciętność i nie ma tutaj się z czym spierać.
To samo pytanie mógłbym tobie zadać.
Nieładny jest zaprzeczeniem, a nie przeciwieństwem ładnego. Przeciwieństwo to coś co "leży" zupełnie po drugiej stronie, a przecież nieładny nie jest najgorszym określeniem wyglądu. Zawsze coś może być brzydkie, obrzydliwe, okropne. Tak samo z przeciętnością. Nieprzeciętne oznacza coś co nie jest przeciętne, a nie przeciwieństwo przeciętnego. Zarówno coś lekko odbiegającego od przeciętności jak i coś mocno odbiegającego będzie nieprzeciętne.
Bo w tym wypadku tak jest, gdyby przeprowadzono jakieś bardzo dokładne badania to można by się o nie oprzeć, a tak każdy ma inne zdanie oparte na jakiś tam swoich doświadczeniach i wszyscy mają racje.
ps Twoje posty czytałoby się dużo lepiej gdybyś używał tagu "quote".
To samo pytanie mógłbym tobie zadać.
ale ladny nie jest najladniejszy, omfg co ty roz*******asz psychicznie -.- darujcie sobie wszyscy to jest temat do komentow zdjec
@ostatnie_dodane_zdjecie
nono dyszq jedziesz
@Marsseel
Kurcze, z całym szacunkiem, ale dedam z beki jak czytam to, jakie masz poglądy, "oczywiście szanujemy je".
eisscheriann
15-03-2008, 13:56
fajne macie rozkminy na ten temat:confused:
Marsseel
15-03-2008, 14:30
ale ladny nie jest najladniejszy, omfg co ty roz*******asz psychicznie -.- darujcie sobie wszyscy to jest temat do
Ale traktujemy "ładny" jako "start".
Kurcze, z całym szacunkiem, ale dedam z beki jak czytam to, jakie masz poglądy, "oczywiście szanujemy je".
Czyli jak zwykle brak argumentów zastępujesz jakimś badziewnym tekścikami, wypad.
Czyli jak zwykle brak argumentów zastępujesz jakimś badziewnym tekścikami, wypad.
Racja, ale nie bij. W sumie wole jakiś badziewny tekścik, niż psychiczny argument rodem z maratonu uśmiechu.
Marsseel
15-03-2008, 17:10
Psychiczne to ty masz problemy.
Ziomki dajcie jusz spokuj z tom pszecientnosciom :cup:
Tovob Lard
15-03-2008, 19:27
Rekin Master
To wy jako jedna drużyna, czy jakiś 'sparing'
Marsseel
15-03-2008, 19:44
Rekin, duże stężenia procentowe kindermtali i nerdów na zdjęciu ;p
Rekin Master
15-03-2008, 20:07
hehe sparing :)
@Marsseel
może i tak, ale zabawa była przednia :) a ludzie również świetni
@down
jest jeden akacz! właśnie cymy, ale ostro tuningowany :D
świniaka(m249) mamy tylko 1, drugi należy do innej drużyny :)
Tovob Lard
15-03-2008, 20:44
hehe sparing :)
@Marsseel
może i tak, ale zabawa była przednia :) a ludzie również świetni
Widze, że u was to, żadnego ak nie ma, a u nas to 1/3 na cymkach stockowych śmiga ; d, nam brakuje kosiarek w drużynie, a widze że u was dwie m249.
@Arnisan & Marsseel
Dzieci zanim zaczniecie probowali rozkminiac zaprzeczenia, przeciwienstwa to przynajmniej poczytajcie sobie troszke o logice...
Ale traktujemy "ładny" jako "start".
Tutaj kompletnie nie wiem o co ci chodzi... przydaloby sie jakies wytlumaczenie.
Rekin, duże stężenia procentowe kindermtali i nerdów na zdjęciu ;p
Ktos ma dlugie wlosy to od razu kindermetal albo okulary to od razu nerd?
Pieprzysz glupoty o rownosci uzytkownikow na forum, a po 2 dniach oceniasz ludzi ktorych nawet nie znasz na podstawie zdjecia...
Widac ze wlasnego zdania nie masz, tylko starasz sie "pod prad" isc i uchodzic za buntownika.
"Coby tu jeszcze zrobić, żeby mnie bardziej nie lubili..."
Nie żebym coś do was miał, ale niektórzy mają poprostu paskudne mordy. Jakbym taką miał, to bym wolał nie pokazywać. Sam nie mam pięknje facjaty, i dlatego wole jej publicznie nie ujawniać, więc nie piszcie "ooo!! sam wyzywasz to pokasz swojom!!11"
@MiXer: ooo!! sam wyzywasz to pokasz swojom!!11
Shanhaevel
17-03-2008, 13:48
Ja tam siebie nie pokazuję, bo jakoś nie sądzę, by pokazanie mojej mordy całemu światu jakoś poprawiło mój wizerunek. : P
@up
stfó!1
Marsseel
17-03-2008, 14:08
Pieprzysz glupoty o rownosci uzytkownikow na forum, a po 2 dniach oceniasz ludzi ktorych nawet nie znasz na podstawie zdjecia...
Widac ze wlasnego zdania nie masz, tylko starasz sie "pod prad" isc i uchodzic za buntownika.
www.nieznaszsięnażartach.pl
www.nieznaszsięnażartach.pl
www.hehenokońbysieusmiał.br
Marsseel
17-03-2008, 14:40
www.hehenokońbysieusmiał.br
www.roznychludziroznerzeczysmiesza.pl/rybaspadaj
Shanhaevel
17-03-2008, 14:42
K*rwa, zamknijcie się już. Ta dyskusja nie ma sensu, a ciągnie się, z przerwami, od 30 postów.
Marsseel
17-03-2008, 14:49
Ja już chciałem dawno skończyć, a teraz Ville znowu dolał oliwy do ognia ;).
Jak mi smutno. Los mnie pokarał podwójnie. Mam długie włosy i okulary! : (
@Mixer:
N/c.
@(Off)Topic:
Czy można łaskawie już z tym skończyć? ^^
Jak mi smutno. Los mnie pokarał podwójnie. Mam długie włosy i okulary!
Zetnij włosy i załóż soczewki, automatycznie przestaniesz być nerdowatym kindermetalem!
edit by Gimlos: ostrzezenie za spam, wcisnely mi sie wulgaryzmy : d
Zetnij włosy i załóż soczewki, automatycznie przestaniesz być nerdowatym kindermetalem!
Ja tak zrobiłem(no, może prócz tych włosów), od razu na sercu lepiej się zrobiło :d
Ryba zachecil mnie zebym konsekwentnie przejrzal temat w poszukiwaniu spamu. Postapilem za jego rada - niestety, starczylo mi sil tylko na ostatnie ~50 stron. Jezeli nadal bedziecie traktowac ten temat jako jedno wielkie wysypisko smieci, to zamiast ostrzezen beda leciec od razu bany. Pozdrawiam.
Ps. Odpowiedzi na tego posta beda traktowane jako spam.
Johnny121
17-03-2008, 22:03
Jak mi smutno. Los mnie pokarał podwójnie. Mam długie włosy i okulary! : (
Taa, tylko spróbuj powiedzieć takiemu olbrzymowi, że jest kindermetalem...
Necromantor
21-03-2008, 16:05
A ile za to dajesz?8o
O! Fujarka-złodziejka się pokazała! :p
eisscheriann
04-04-2008, 18:57
oj, za zdjęcie z fiatem 125p masz u mnie pół litra_/
Johnny121
04-04-2008, 18:58
oj, za zdjęcie z fiatem 125p masz u mnie pół litra_/
Kaziuuuuuuu! :3 W środku jeszcze lepszy jest.
@down
Nieopodal mojego domu kręcili i czatowałem obok, bo na plan nie chcieli wpuścić. Karolak fajna osoba, słucha Dio ;d
Mój kumpel chodzi z "Tolą" do klasy. Dziewczyna ma nieźle przesrane. :d
Ten koleś spoko wygląda, mam nadzieję, że nie słucha BEDWAJŚCIASIEDEM na serio ;dd Swoją drogą, w*****a mnie, że stara tej Szlagowskiej wszędzie ją wciska i katują nas tym gównem w serialu.
Kaziu ftw.
Btw, na planie siedziałeś, czy coś?
Znowu jakieś kindermetale się wtryniają ;< Piwo ftw!
@Edit:
@Down:
Chrzanisz.
@Editx2:
Byłem w pubie i piłem dobre piwo... 5PLN kosztowało. -.-
Johnny121
04-04-2008, 23:16
Znowu jakieś kindermetale się wtryniają ;< Piwo ftw!
Ty mi tutaj nie fikaj, ja znam di-dżeja, bo on laski namierza, bo to przecież jest gwiazda!
@up
Mówiłem żebyś nie pił tego ścierwa za 60gr z Tesco.
@edit
Burżuj.
Marsseel
07-04-2008, 00:18
Lolny czy ty chodzisz do przedszkola?
Arrivald
07-04-2008, 11:05
@Lolny:
Bardzo smieszna karteczka... ha, ha. Nie zmienia to faktu ze straszne dziecko z ciebie.
Johnny121
07-04-2008, 15:03
macie jakis problem?
Nie ładnie jest wkręcać ludzi :<
Marsseel
07-04-2008, 15:51
macie jakis problem?
Patrząc na twoje zdjęcie to ty go masz :D Może nawet o tym nie wiesz.
Marcin24
07-04-2008, 16:07
@LolnY
A myślałem, że to ja wyglądam jak 10-letnie dziecko.
Necromantor
07-04-2008, 16:38
Ja bym sie z taka facjata nie pokazywał :000000
Spoko, gdzieś w cache przeglądarki jeszcze mam adres.
Lolny sam jego nick mówi o nim, ale z tamta fotka to trochę przegiąłeś wyglądałeś jak 5-latek.
oMg lolny twoja fota sprawiła że postanowiłem jednak założyć kolejne konto na tym forum.
LOLLLOLOLOLOLOLOLOLOL WTF????!!!!!! WYGLONDASZ JAK DZIECKO Z PODSTAWóWKI I UBIERASZ SIE JAK WJESNIAK
fiszbin? xD
gz zlapania digleta
Ej ludzie ja też bym chciał zobaczyć :(((
Lolny pokaż jeszcze raz plaxor.
No i koniec ;[
Gdybyś jeszcze ją skasował z Naszej-Klasy, to już w ogóle byłby koniec. :)
Johnny121
08-04-2008, 21:15
To zdecydowanie Fiszbin
Szybki jesteś.
@Topic
Eee, głosuję na Celoza, aby dostał nagrodę "Nerd roku".
Szybki jesteś.
@Topic
Eee, głosuję na Celoza, aby dostał nagrodę "Nerd roku".
nom,
Yay! zostałem zastąpiony przez Celoza : D
@Johnny121
UAAUUU, ten koleś to aktor grający tego ziomka z 39,5 na TVN? :P
Gdybyś jeszcze ją skasował z Naszej-Klasy, to już w ogóle byłby koniec. :)
ale to nie moje konto : o to kogucika, przeciez mnie zdemaskowal
Marsseel
09-04-2008, 16:18
Johny, jakoś lepiej wyglądałeś w krótszych włosach.
Johnny121
09-04-2008, 16:19
@Johnny121
UAAUUU, ten koleś to aktor grający tego ziomka z 39,5 na TVN? :P
TACK, TO ON!1 :cup::cup::cup:
Johny, jakoś lepiej wyglądałeś w krótszych włosach.
Jesteś trzecią osobą, która mi to mówi :d
@Down
Jeszcze mi się zacznie emo-grzywka robić :d
Marsseel
09-04-2008, 16:23
Albo rób przedziałek bardziej na bok a nie na środku to imo powinno być spoksowo ;p
@Roo:
Gdzie takich policjantów zatrudniają? xD
@EDIT:
@Down:
Widzę przeca... -.-
Ta, w ktorej zgarniaja cie do "sex-limuzyny"? ;D
Bo cos takiego jezdzilo po Warszawie ostatnio.
Johnny121
16-04-2008, 23:15
Kogucik, wyglądasz jak niedorobione dziecko samarytaninów na zasiłku za przeproszeniem.
Kogucik302
17-04-2008, 20:07
@up
o.0
Wiem, taki miałem zamiar.
Marsseel
18-04-2008, 01:07
To w końcu to jest Lolny czy Kogucik ? :)
@up
o.0
Wiem, taki miałem zamiar.
Ale po tym zdjęciu i tak widać, że straszny z ciebie bachor nawet jakbyś nie miał zamiaru wyglądania jak "niedorobione dziecko samarytaninów na zasiłku".
Johnny121
18-04-2008, 11:39
To w końcu to jest Lolny czy Kogucik ? :)
Kogucik, LolnY kiedy zobaczył to zdjęcie mało nie padł :d
Ale po tym zdjęciu i tak widać, że straszny z ciebie bachor nawet jakbyś nie miał zamiaru wyglądania jak "niedorobione dziecko samarytaninów na zasiłku".
GDYSZ...
On ma jakieś...eeee... 11 lat? I JA SIĘ BĘDĘ ŚMIAŁ, BO SAM NIGDY NIE MIAŁEM!
@Edit
Kogucik, masz pozdrowienia od LolnY'ego. Gimlos, Ty też :3
Marsseel
18-04-2008, 14:38
GDYSZ...
On ma jakieś...eeee... 11 lat? I JA SIĘ BĘDĘ ŚMIAŁ, BO SAM NIGDY NIE MIAŁEM!
No popatrz, a taki kozak niby :)
Kogucik302
18-04-2008, 16:40
@up,up
Mam 13 lat.
@down
Na zdjęciach zawsze wychodzę młodziej.
Johnny121
18-04-2008, 17:11
@up,up
Mam 13 lat.
Wyglądasz na max 10.
Kogucik, jak wysokie płacisz Twarzowe?
Pasuje tu dość staromodne powiedzenie "Przyganiał kocioł garnkowi" i tyle w temacie.
W sumie sry pomyliłem Kogucika z tym panem nad nim.
Kogucik po co wrzucać na publiczne forum swoją fotkę, na której robi się z siebie idiotę? xdd
@down:
Zwracam honor, szefie. I zmień avatar :<
Johnny121
19-04-2008, 15:21
To była ta fotka lolnego/lonlego (czy jak mu tam) którą skasował. Kogucik zarzucił i czekał aż sie ktoś połapie. Brawo.
Nie, to była fotka Kogucika. LolnY, za to, że użył nie swojej fotki dostał bana :d
@gelt
Holy Shit! :D
@all
I tak z was brzydale :<
@edit
OMG! Kogucik, sry że nie wspomniałem najpierw o tobie! Jesteś mój idol od dziś.
I know you like your style.
@edit2
Właściwie coś przyuważyłem w jednym ze screenów. Voon jest fszencie.
http://img213.imageshack.us/img213/3365/zdj696rp5.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=zdj696rp5.jpg)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.