Pokaż pełną wersje : "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
tonyhawkproskeat
09-09-2005, 17:54
CICHY JEST WIELKI!!! PODZIWIAM GO (MÓJ IDOL ;P)
chcial bym zobaczyc film z demonii z góry thx :)
Hory portier
09-09-2005, 17:59
@up: To go sobie sciagnij. :P
edit: Sry zle przeczytalem myslalem, ze chodzi o draconie. :confused:
tonyhawkproskeat
09-09-2005, 19:10
Nie MOTLS bo to tylko dojscie lecz wnętrza demonii
@UP : a edytować sie nie dało ?
CICHY MAC JEST WIELKI czekam z niecierpliwoscią na next film ;)
Tard Vanjo Obsidia
09-09-2005, 21:29
mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx
Super temat !!!!!!!!!
GrAtZ
Chciałbym zobaczyć elf fortess
Sry nie zauwazyłem filmu 7
wielkie sry
Sir Dabel
09-09-2005, 23:13
Ja chciałbym zobaczyć jakis filmik z Demonów :p JESTEŚ WIELKI !!! :cup: :cup: :cup:
mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx
To sie Molts nazywa-najwiekszy labirynt w Tibi
Masz tam na 1 stronie filmik z tego.
W końcu dodałem jakiś nowy film. Niestety coraz tródniej jest znaleźć wolny czas, na kręcenie nowych filmów, stąd taka przerwa. Drugim powodem mniejszej ilości filmów był problemy z dostępem do neta. Co prawda ja akurat nie korzystam z usług naszego ukochanego monopolisty, ale blokerzy miewają problemy z lagami.
Kolejne filmy które zostaną nagrane będą ze zwiedzania jaskiń scrabów oraz Isle of Kings... jednak nie jestem w stanie podać terminu kiedy można się ich spodziewać.
Orokoshi
10-09-2005, 09:09
Filmik nowy spoko tylko niczym mnie nie zaskoczył bo te miejsce już zwiedziłem więc będę czekał cierpliwie na kolejne.
Saviour of Sula
10-09-2005, 13:08
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)
tonyhawkproskeat
10-09-2005, 13:21
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)
Ja tesh :P
~~HAIL CICHY MAC!!
Hehe Drefia=rzeźnia
Cichy super fimy wymiatasz!! GZ
Aldeox Loth
10-09-2005, 16:14
Cichy mac rulz.Dawaj tutaj takie zdjecia z dodatkiem adrenalinki XD
ej co mam zrobic zeby zobaczyc te filmiki bo ja nieumiem ;(
cineczek
11-09-2005, 21:47
CICHY RLZ!!!DAWAJ WIĘCEJ FILMÓW XD :cup:
Saviour of Sula
11-09-2005, 21:56
Nie lubię doslownie cytować ale cichy teraz planuje isle of kings oraz jaskinie scarabów. Co do demonii mi już nie potrzeba bo wiem gdzie są jakie respy z filmu "warlocki by 2 knights" :D Szkoda że na tym filmie byl QS ale co tam :D (wątpię żeby jakiś 60+lvl nie wiedziall o tych dwuch questach -.-)Więc dawaj cichy te jakinie i isle of kings :D
Cóż mogę powiedzieć nic niepozostaje tylko czekać na film kolejny w wykonaniu Cichego i spoko ekipy.
CHŁOPAKI POSPIESZCIE SIE TROCHE NIECHCE MI SIE TYLE CZEKAC!!! :):D
I LOVE YOU CICHY :p
więcej filmów proszę
Cerverius
13-09-2005, 23:17
CICHY szacun dla Ciebie
Widzę Cichutek, że temat jest przyklejony już xD. Gratulacje dobrej roboty. Hail CK.
Orokoshi
14-09-2005, 10:07
Fajny filmik ze Skarabami. Bardzo przydatny.
sierbador
14-09-2005, 14:34
No nareszczie cichutek zucil cus :D
niegzecnykot
15-09-2005, 11:45
Gratz dla ciebie Cichy jestes wielki!!!!
A to moje propozycje, niektóre bardzo proste, ale jeśli chcesz by twoje dzielo bylo pelne wydaje mi sie ze powinnienes te filmiki uzupelnic:
1.Thais i okolice ( wraz z respem Cyckopow na Południu, grotami Trolli na Wschodzie, oraz z terenami na Północ od Thais , resp orków, valkiri, orca Shamana, GreenShore, powierzchnia Fibuli) . Chodzi mi tu takze o sklepy i ważne miejsca w miastach. Na pewno przyda sie to graczom, którzy nie znaja Thais.
2. Carlin i pobliskie okolice.
3. Ab i okolice.
4. Kazo i okolice, imperator i tajne przejscia.
5.Venroe.
6. Okolice pomiędzy Dark Catedra i Poh, resp orków tam wystepujacy i resp Vampira.
7.Port Hope.
8. Ankh.
9. Darashia
10.Edron.
Pozdrawiam i czekam na kolejne filmy jesteś Wielki!!!!
Dotyczy : bagna poludniowo wschodnie.
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis.
sierbador
15-09-2005, 16:20
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis.
Dobijasz mnie :D bauhua a ten podpis twojego chara jest dobry 80+ nawet nie masz takiego, a tak pozatym on chciał tylko explorowac a nie im zabijac ale oni sie nie usuneli to zabił proste nie :o
A za blokowanie przejścia są bany.
Hunter of Freedom
16-09-2005, 11:20
no musze powiedziec, ze za***ist pomysl miales z tym zwiedzaniem. Dodaj jeszcze wiecej takich filmikow :P np. mozesz isc na jakies boosy :P
Naprawde Spox filmiki. Oby takich więcej :P
Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...
Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...
Nie czytałeś poprzednich postów? Przecierz mówił że teraz bedą rzadziej filmy i wiemy że bedzie Isle of Kings...
DObra uzbrajam sie w cierpliwość ;]
CHICHY DAWAJ DAWAJ
Pzdr dla kumpli z RL i mej laidy ;];];];]
Wczoraj nastąpił wypadek i nieszcześliwy zbieg okoliczności, którego wynikiem nastąpił mój zgon na ancien scrabie.. tym samym jestem 100k gp w plecy (AOL+5xBlessy). Dopuki nie dojde do siebie, i nie wyjde na prostą z filmami będzie gorzej.. a tego feralnego zwiedzania nie będe publikował, gdyż i tak kamerzysta padł, a wszystkie korytaze nie zostały zwiedzone.
EDIT: A, i dla osoby która chciała by mnie teleportować do światyni.. blokowanie drogi jest zawsze nielegalne, zresztą, dałem im bardzo wiele ostrzeżeń, że moge je (rooty) zabić, ale chce tylko przejść, i ide sobie.. nawet po "br?" im to zakomunikowałem, widząc że coś kaleczą angielski. Po 1 zaatakowaniu roota też dałem czas, aby przestali blokwać droge, i odsuneli się na chwile, tym samym dając do zrozumienia, że jestem w stanie i tak przejść, czy się odsuną, czy nie. Więc nie wiem o co chodzi, równie dobrze mogłem sobie darować 10 minut uprzejmości, i odrazu tam wparować, nie prosząc ich aby łaskawie odsuneli się.
Thx za Film z Jaskini Scrabów :D
Cichy wysle ci w Niedziele 1 bp of hmm do Carlin zebys szybko wrucil od formy.
Dlaczego nie moge ściagać tych filmów to rapidshare trzeba jakoś obsługiwac czy za dużo osub już go ściągnęlo i musze spróbowac jutro?
Czesc
Wielka szkoda ze padles jednak mam nadzieje ze szybko pozbierasz sie do kupy :p jak tylko dojdziesz do siebie chcialbym zebys nagral, jesli mozesz, film z domow Blue i Green Djinow cale podziemia i to co na gorze. Niewiem czy czasem juz ktos nie prosil o niego bo nie czytalem komentow. Wydaje mi sie ze filmy z tych miejsc beda bardzo ciekawe i bedzie na nich duzo niezlej akcji z Toba w roli glownej ;].
Pozdrawiam
Lord Sozeron
18-09-2005, 00:09
Wspolczoje deda ale nie poddawaj sie to jescze nie koniec swiata ;)
Orokoshi
18-09-2005, 10:52
Właśnie dasz rade. : )
Szybko lvl odrobisz :P
A tak, żeby off nie było to pls - spawn tarantuli na tiquanie ;]
Wogole to filmy z Tiquany mile widziane :D
kenoc oribedela
20-09-2005, 11:25
gz za filmy tylko tak dalaj :]
Saviour of Sula
20-09-2005, 17:28
Ja tam przez ostani tydzień nie mialem wcale neta i wracam a się okazuje że CICHY MAC DEADNOL!!! Niestety można powiedzieć że to jest pośrednio moja wina bo to ja prosilem o jaskinie ze scarabami :( CICHY NIE PODDAWAJ SIĘ!!! DEAD TO NIE KONIEC ŚWIATA!!! (i nie laz na scaraby ąz TAK bardzo to mi nie zależy :P) CICHY MAC JEST NADAL WIELKI!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!
Mitthenither
20-09-2005, 22:19
Cóż, ostatni dead naszego Misia Pysia Cisia to jest tylko i wyłącznie moja wina ;(
W złym momencie odebrałem telefon i kiedy wróciłem bylo tylko ciało ;( Cichy wybaczysz mi ? Czy mam wznowić edycje "Wybacz mi"?? WYBACZ :(
BTW Ludzie, sponsorujcie runy to Cichy szybciej wróci :D
GZ filmików B) widziałem prawie wszystkie i są za***iste^^ szkoda, że pare deadów było ale filmiki i tak są super :]
Slayer_Mati_Paladyn
23-09-2005, 11:50
Spoko filmiki tylko ze moglbys dodac rubryke "Questy" i tam zamieszczac questy : )
Hot Sauce
23-09-2005, 12:14
Spoko filmiki tylko ze moglbys dodac rubryke "Questy" i tam zamieszczac questy : )
Quest spoiling noob -.-
A co do filmow, to MOTLS, Cyclopolis, Edron Hero Cave i wszytskie Tomby sa najlepsze ;)
czyzby cichy sie poddal?? :(
Cichy Roxxxujesz !! dzieki ze nakreciles te wszystkie filmiki dzieki tobie dowiedziałem sie wielu rzeczy :cup:
kurde moze ktos mi pwoei jak odtworzuc te filmiki bo ja nie umiem
kurde nie moge odtworzyc tych filmikow powie moze ktos jak ??
ja nie moge odtworzyc zadbego z tych filmikow macie moze jakis program do odtwarzaniua ich
Chłopie, Ty się najpiew naucz na forum pisać.
Jak już się nauczysz pisać, to naucz się szukać.
Jak już się nauczysz szukać to będziesz wiedział co robić, żeby nie dostać z***ki.
Debilu nie pisz postow co 3 minuty!!! co za głupi spamer
Mógłbyś nakręcić filmik z Ankrahmun?? Chodzi mi głównie o zwiedzenie samego miasta na powierzchni. I jeśli nie byłoby to problemem, to jeszcze filmik z Port Hope, również dokładne zwiedzanie... Ale najbardziej mi zależy na Ankh... Plzz... :confused:
Edit:
@down
[...]Ponadto jakbyście chcieli zobaczyć jakiś region, dajcie posta. Zobacze co da się zrobić, i może się pojawi ;) [...]
Kierowałem się tymi dwoma zdaniami :] Ale jeśli nie będzie, to trudno, trzeba będzie szukaćgdzie indziej :baby: W każdym razie dzięki :)
Edita nr.2:
@2down
Tym bardziej, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić na cośco sięnazywa PACC :) Mnie od dziecka psjonuje Egipt, dlatego prosiłem o filimk z Ankh... :) Pz.
Saviour of Sula
26-09-2005, 15:35
Wiesz raczej tego filmu nie zobaczysz bo cichy pokazuje tylko i wylącznie expowiska i miejsca gdzie są potwory a nie miasta z okolicami :/
To jest ciekawe w sumie, nie ida na to runki, które moga być potrzebne do odrobienia strat ostatnich a za to można przejść każdy zakamarek miast.
Przejść po podziemiach, okolicach miast bo zazwyczaj w tych miejscach nie ma nic ciężkiego, podejść do każdego NPC z tekstem >Hi > Job/offer.
Jest masa ludzi, którzy nie znają miast, gubią się, czy nie mają pojęcia co robi dany NPC.
Nie głupie to. Cichy co ty na to, żeby przebiec się po: Carlin, Ab'Dendriel, Kazordoon....Edronin, Cormaya, Darashia...Jest masa ciekawych miejsc w miastach ;P
Twoje filmik dobrze się ogląda i można sie wiele dowiedzieć. Więcej please. :)
Cichy Mac jest WIELKI. ;)
Saviour of Sula
26-09-2005, 19:22
No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)
No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)
Imo w każdym mieście lub jego okolicy znajdziesz coś ciekawego.
Black Warior
26-09-2005, 23:36
GZ pomysłu :cup:
Mugłbyś nakręcić filmik o expowiskach rotami na darashi.
Fire Elemental
26-09-2005, 23:44
LOL? expowisko gdzie sa roty? wy***any pomysl :D <lol>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47178
Chciales, masz.
Aldeox Loth
28-09-2005, 17:53
JAK MAM ZROBIC ZEBY OGLADNAC TE FILMIKI!!!!!??ZDJECIA TEZ!!!!!!??? ;(
Aldeox Loth
28-09-2005, 17:55
Jak zrobic zeby ogladnac te filmiki bo ja nieumiem tego zrobic!??!!?!?!?!?!?!?!?! ;(
Musisz mieć program TibiCam.
Sir Deathe
29-09-2005, 19:08
Fajnie ci wyszły te fimiki ale mogł byś pokazać teraz coś w team albo coś pojść na coś grupowo a nie w 2 jak mial byś czas zrób jak możesz filim z questu z Dark Cathedral wejdż w teleport z kumplami bo tylko do tego momentu doszliśmy z kumplami 1 gosć na 50 wszedl i wyszedl z 24hp wiec jak lubicie przygody proponuje wam tą 8o
Sir Deathe
29-09-2005, 19:09
Prosze abyś ropatrzył moja prośbę ;(
jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.
jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.
Przeciez pokazal wszystkie tomby, rozpoczynaja sie od slowa "Grobowiec = Tomb " :p
Hudyvolt
30-09-2005, 18:25
Czemu tak dlugo nie ma nowych filmikow??
co to urlop czy emeryturka??
arimedes
30-09-2005, 18:31
Ja jestem Pełen Podziwu Dla cichego po prostu <ŻE CI SIE CHCIAŁO CHŁOPIE>:D.
ja bym sie nigdy nie zabral nawet z 30000 lvl do zrobienia tylu filmow.:D
Wielkie Gratz Twoje Filmik Bardzo sie przydaly myśle ze nie tylko mnie :D.
Ja prośilbym o filmik z Elderem Beholderem i jednym z faraonów;] thx
Dobra, nadszedł czas wyjaśnić pare "spraw". Temat oglądam codziennie, i czytam wszystkie posty. Jednak przeważnie prośby o nowe filmiki, juz sa zrealizowane. Np. ostatni post z elder beholderem.
Po zgonie już się pozbierałem (psyhicznie - wraca chęć do grania). Teraz mi pozostało fizycznie (uzbierać znowu kase na runy). Ale faktycznie od dobrych 2 tygodni wogóle się nie loguje na Tibie, przez co zawaliłem pare rzeczy (np. płatnośc za Guild Hall :P ). Ale niestety teraz moje realne życie wymaga poświęcenia dużej ilości czasu. Jeszcze przez jakieś około 2 tygodnie bede zawalony pracą, i nie mam czasu wogóle na logowanie się na tibie, o nagrywaniu filmów nie wspomne.
Gry uporam sie ze sprawami w "realu", następnie zaczne się logowac i uzbieram runy - filmiki powrócą. Czyli planowo za około 14 dni.
MATI9630
01-10-2005, 09:03
Niezłe robisz te filmiki;]
Odkryję całą mapę o_O xD
Saviour of Sula
01-10-2005, 14:34
Dark cathedral, elder beholdery, tomby, to wszystko bylo! Nie proście o nowe filmy zanim nie przejrzycie jakie już zostaly nakręcone... Ja teraz bardzo bym prosil o isle of king w końcu masz ten 60lvl ;)
ps: co do questu na dark cathedral to on nie może pokazać takowego bo to bylby qs -.-
Pogromca Br
02-10-2005, 18:12
Jakie filmiki sa z tombami?
Pogromca Br
02-10-2005, 18:13
Które to filmiki z tombami?
Lolq!
Grobowiec ... (jest ich 8), poszukaj... a tak wogule to chyba ktos juz pisal ze tomby = grobowce
grzysztof
02-10-2005, 21:39
wiem ze to moze troche nie na twoje ambicje ale jak juz wroci Ci chec do krecenia filmikow to mozesz nakrecic trole i gobliny na edron :P bo jeszcze szczerze mowiac nigdy nie widzialem żadnego filmiku stamtad.
Saviour of Sula
02-10-2005, 22:50
No wiesz tamte miejsca to ja sam moge ci sfilmować jak będę mial czas... Na serio tam nie ma nic ciekawego tylko trolle i gobliny... Przy trollach są też misie a frosty i swampy są tylko w jednym pomieszczeniu... Natomiast gobliny to straszna nuda :/ Na piętrze są 2 gobliny na powierzchni może z 5-10. Gdy schodzi się jest coś podobnego do areny na której jest krąg z kamieni i kilka(nascie) goblinów. Na lewo jest ciąg labiryntów i poziom niżej kolejny labirynt. Jeszcze niżej są 4 male jaskinie a w każdej :
-w pierwszej są fire fieldy i same gobliny chyba najmniejszy spawn
-w drugiej są gobliny i bugi średni spawn
-w trzeciej same gobliny w takich malych przegródkach średni spawn
-w czawrtej jest sporo goblinów i 2-3 waspy duży spawn goblinów
Jeżeli potrzeba ci kamyczków dla pallka do treningu to możesz tam chodzić z powodzeniem ale większość graczy których tam da się spotkaćto magowie (soul pointsy...) Na prawdę nic ciekawego...
Orokoshi
03-10-2005, 10:05
Niedawno skończyłem oglądać filmik Ancient Temple. Jest niezły. =]
Po prostu Cichy Mac jest wielki i dobrze ze wreszcie powrocisz :]
Choc i tak jeszcze trzeba troche poczekac...
cichy ...cichy powiedz gdzie jestes mi :(??
Rabanbar
07-10-2005, 23:19
Ej, cichy, co tak ostatnio cicho? Chcemy filmików nowych! Nie ma czego oglądać! Cichy kręć! Naród cie prosi!
Dominiko
07-10-2005, 23:35
Ale jak oglądać te filmiki. Ja nie umiem ;( ;( ;(
Odsyłam do mojego posta na poprzedniej stronie. Pozostał jeszcze tydzień.
W przyklejonych tematach jest obsługa programu TibiCam. Nim się otwiera te filmy.
Wild Warriorek
11-10-2005, 17:45
Jak te filmiki sie odtwarza ??
Mac-Graw
11-10-2005, 17:57
Jak te filmiki sie odtwarza ??
Musisz mieć program: "Tibicam" znajdziesz go w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 (Musisz kliknąć tam na napis "Tibicam" czy jakoś tak- w każdym razie jest podkreślony)
A jeśli nie wiesz jak go obsługiwać, poczytaj ten temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116
Hory portier
11-10-2005, 20:01
Help!
Banda noobow atakuje to forum spamujac go kolejnymi tysiacami pytan "a jak sie otwiera te filmiki ??????? pomozcie mi plx!!!!!!!!!!!!!11111" Czy jakis dobroduszny modek uratuje nas przed zaglada?
tonyhawkproskeat
12-10-2005, 16:03
@ Hory portier
Tu Ci racje przyznam n()()bków tu jest dużo!!
@ n()()bs
UWAGA!!
JAK NIE UMIECIE ODTWARZAĆ TYCH FILMIKÓW TO SIĘ SZUKA NA FORUM ,A NIE SPAMUJE TEMAT -,^
Rafciu Mistrz
15-10-2005, 15:04
Mam prosbe o rehost tego wszystkiego na tibicams.com bo mi sie rapidshare *******i :P
No CIchy, juz chyba 2 tyg minęły, kiedy filmik bedzie?
No i powoli wracam do grania. Właśnie się zastanawiam nad nowym filmem, powoli zaczynam zbierać runy, i ekpie... daty nie podam.. ale w każdej chwili. Jednak na początek, to raczej nie bedzie nic wielkiego...
tonyhawkproskeat
15-10-2005, 18:02
Moge tylko powiedzieć a raczej krzyknąć:
HAIL CICHY MAC stary rządzisz :)
życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia :)
HAIL CICHY MAC
Mac-Graw
15-10-2005, 18:24
J/w chciałbym cie prosić o dokładne zwiedzenie Ankrahmun i Port Hope :) Wiesz, same miasto :) Z góry dziękuję... HAIL CICHY!! xD
Kaczomir1
16-10-2005, 17:44
Zrob filmik z dark cathedral!!!!! Chcialbym zobaczyc co jest za teleportem!!!! :)
Kaczomir1
16-10-2005, 17:46
A nie!! sorry nie zauwazylem ze jest juz filmik z cathedry
tonyhawkproskeat
16-10-2005, 20:37
@ up
naucz się edytować posty!!!!
No i nareszcie dodałem nowy film. Pokazuje on jaskinie scrabów na których poprzednio padłem.
adam knight
16-10-2005, 23:39
nie no gratz filmiki rox tylko nagraj taki filmik ze chodzisz tam gdzie sa hydru po tym całym terenie bo zawsze jak sa filmiko o hydrach to pokazuja tylko wejscie :/ jeszcze raz gratz cichy rox :D
Harard Blackaxe
17-10-2005, 20:16
Nareszcie kolejny filmik!!
A tak w ogóle to gratuluję pomysłu na tą serię i samozaparcia...
Dla takich graczy jak ja (z free accountem) jest to jedyna możliwość zobaczenia jak wyglądają tereny "zamorskie"... :]
Cichy Mac i jego pomagierzy są wielcy !!
wojak_paladyn
17-10-2005, 22:15
Upload-limit: Unlimited! (Max. 50 MB per file! Split-archives allowed!)
Download-limit: Unlimited! (Some files have more than 100.000 downloads!)
RapidShare, the world's biggest (5.000.000 files online!) and fastest (7100 MBit/s up/down!) 1-click file-hoster.
Burning the net with 65,5 Terabytes of hard-drive capacity right now and growing! Millions of users just can't be wrong.
Get your own PREMIUM-ACCOUNT to use ALL advantages of RapidShare
pozwole sobie to pokazac i czy moze mi ktos wyjasnc oco tu chodzi zamiast otwierac link to to jest co sie dzieje ?
gdzieś tam masz temat jak ściągac pliki z rapida. Ale podpowiem.. kliknij na przycisk "free".
wojak_paladyn
18-10-2005, 08:27
juz wszystko w ;orzadku ale filmiki jak maja ikonke niby kartki to mi nie chcą pujść bo pokazuje sie czarny obraz jak uruchamiam za pomoca best playera (mialem kompa formatowanego) i nic sie nie dzieje może musze mieć tibia cam?
@edit
to chodzi o te pliki realmediafile
Nie mam jeszcze odkrytego miejsca za małpami.
Miasto MAŁP --->
wojak_paladyn
18-10-2005, 13:11
juz wszystko w porzadku pobralem tibia cam
tonyhawkproskeat
19-10-2005, 20:15
Nie mam jeszcze odkrytego miejsca za małpami.
Miasto MAŁP --->
Małpy przecież są -.- X(
adam knight
19-10-2005, 22:00
jeszcze raz gz ale nakręc ajk mozesz przejscie z goust landu na wyspe królów lub te tereny cale z hydrami pokarz
Ja mam jeszcze taką prośbę - pokazałbyś kiedyś jakbyś trafił przypadkiem Ghostship. Bo juz kilka razy na nim byłem, lecz mówiono mi zebym nie schodzil na dol bo vampy są, chciałbym to zobaczyc.
Super filmy :) gz
Aaaa Cichy widziałem już filmik 57. na tibia.gamigo.de :PP Ale ciii.... czekamy na nowe i wsadz te zaległe :))
Morun Kous
25-10-2005, 19:19
Cichy mam proźbę. Jak możesz nakręć szczegółowy filmik z Port Hope ( czy jakos tak - miasta na Tiqandzie ). Z góry dziękuje.
Obejrzałem pierwsze 10 filmów... cóż są extra niektóre nie dociągnięte ale ogółem jest spoks ;) bigi GZ :)
Na niektórych filmach natknąłem się na ciekawe miejsca wyglądające jakby questy, których nie ma na tibia.xx.pl czy innych witrynach ;)
Jeszcze raz pozdro, a ja zabieram się za oglądanie następnych 10 filmów :D
Część filmów jest celowo niedociągnięta. Czasami pomijam miejsca nudne, questowe, lub niewidoczne od razu - trzeba mieć jakieś swoje tajemnice ;)
tonyhawkproskeat
27-10-2005, 13:07
DObry pomysł z tym rookiem :P
Bloodhound
27-10-2005, 19:56
A wieszco cihy? Ja zauwazylem ze nie pokazales pewnego miejsca z fire elementalami w jaskiniach dragow na ank ;) Wiesz moze jak dojsc dalej??? Podobno tam jest pharao sword quest albo twin axe ale nie jestem pewien tylko tak podejrzewam ;) Odpowiedz prosze albo jeszcze lepiej pokaz to miejsce :P
A kiedy robisz banshee questa??? Pokazalbys przy okazji isle of kings :P
Deactives Titania
27-10-2005, 20:01
Hmm ja powiem że te filmy ołatwiają każdemu życie i jeśli ktoś powie że który jest do kitu to normalni bana mu!! bo filmy są naprawde profesionalnie robione jak bym grał na serveże "cichy" to napewno na jakiś bless bym sie rzucił to tylko 10k a nawet jak każdy kto popiera jedo prace nadl filmami rzucił sie z skromnym (1K) napewno by pokazał jakieś bardzo niebezpieczne miejsce.
@Edit
Ja bym chciał żeby było wiecej o port hope i okolice b sie bije tam iść wyskoczy mi jakiś robal i dedne ;/
No no no Cichy spoko filmiki oby tak dalej. Ładne filmiki zrobione są i w fajnych miejscach dużo już obejrzałem ich i są SUPER.
Czekam na jakieś nowe i fajne filmiki Pozdro ReXiL
A wieszco cihy? Ja zauwazylem ze nie pokazales pewnego miejsca z fire elementalami w jaskiniach dragow na ank ;) Wiesz moze jak dojsc dalej??? Podobno tam jest pharao sword quest albo twin axe ale nie jestem pewien tylko tak podejrzewam ;) Odpowiedz prosze albo jeszcze lepiej pokaz to miejsce :P
A kiedy robisz banshee questa??? Pokazalbys przy okazji isle of kings :P
Banszi questa już robiłem. A zwiedzanie Isle of Kings jest w najbliższych planach.
A z tym miejscem. Dokłądnie wiem o jakie chodzi. Ale jak mówiłem.. czasami pomijam pewnie niewidoczne odrazu przejścia. Z tym miejscem musze powiedzieć, ze zastanawialem się czy pokazać, ale ostatecznie już odpuściłem. Mana się kończyła, i prawde mówiąc chciałem w końcu jak najszybciej zakończyć ten film.
Rabanbar
27-10-2005, 21:18
A ja bym chętnie zobacył odkrywanie powierzchni mapki :) Np. Powierzchnia ankrahmun i tiquandy etc. moglo by sie niektorym przydac :)
Wiem, wiem. Sam obiecałem jednej osobie, że nagram filmz Edron. niestety, te filmy nagrywam w wolnym czasie, którego nie mam wiele, i jak już mam go znajde trochę, to wole nagrać jakieś zwiedzanie które przyda sie większości, niż mape terenu dla naPACCowanych, dla kilku osób.
Deactives Titania
28-10-2005, 01:02
Ale mógłbyś nagrać coś z port hope i okolic gdzie co tam jest itd bo kurde każdy sie dyga iść pozwiedzać ja byłem moim drutem doszedłem do miasta małp na północy i zaraz wracałem bo co chwile byłem na red hp i uh uh uh bo many już brakło...
Hudyvolt
28-10-2005, 13:54
Mam pytanko Cichy bo na filmikach z Bake sa sytuacje ze ktorys z was kladzie uha na ziemi a potem bake jest przez kogos uhniety.
Zdaje mi sie ze to ty uhasz Bake ale przeciez on chyba ma 4+ mlvl, bo podczas walki np: z ancient scrabami sam sie uha a ty uzywasz full heal
Wiec o co chodzi??
P.S. Tak mnie to tylko zaciekawilo
Bloodhound
28-10-2005, 16:22
@cichy
A wiesz o jakim quescie tam jest mowa ;) ??? Mozesz na pw odpowiedziec bylbym wdzieczny :P
@up
eee... no wiesz moze bake i ma 4+mlvl ale z takim mlvlem uzywanie uhow nie odnawia calego hp a jak cichy go uha to na 100% sie leczy zamiast jednom trzeciom ;)
biorac pod uwage ze Bake ma 80+ level to smiem twierdzic ze niedlugo bedzie miec 7 mlvl ^^
No i kolejne dziesięć filmów :) ! Te były troszkę bardziej w stylu na "dobra nockę"
ale czas umilali kumple Cichego którym można pogratulować dobrego wyczucia zmuły i puszczenia jakiegoś spoko textu ;)
No i zabieram się za kolejne 10 filmów od 21 :D
befavaza
28-10-2005, 18:45
Bake daju mu uha bo Cichy mocniej leczy.
Obejrzałem kolejną 10 (od 21 do 30) - hmmmm te były zdecydowanie krótkie :P może przez te tomby? :D Tak czy siak widziałem sporo questów [nie w dosłownym tego słowa znaczeniu :)] Hehehe naprawdę mam już sporo mapki odkrytej i wiem co gdzie jak po up'date :P
Zabieram się za kolejne 10 filmów...
PS. Cichy mac JEST WIELKI I JEGO FILMY TEŻ :PP ! (w ramach podziękowań bo dla mnie to 10 sec ;))
Bloodhound
30-10-2005, 13:00
Wlasnie sobie przypomnialem cichy co mgolbys pozwiedzac ;) Mnie osobiscie bardzo ciekawi miejsce zwane Kha'zeel czyli dom tajemiczych djinnow ;) Czy bylbys w stanie pokazac wszystkie dojscia do wiez djinnow (lacznie chyba 4) oraz okolice (jest tam kilka jaskinek ze stone golemami i innymi smieciami) ale nawet z miejscami pustymi, nieciekawymi (i jak by dalo rade tajnymi ;)) bede nieceirpliwie czekal na odpowiedz :)
EDIT : Jeszcze zapomnialem o tym zebys pokazal 1 wieze z djinnami ;) a takze jeeli jakis twuj znajomy ma zamiar poodkrywac te drugom to byloby milo ;)
Wlasnie sobie przypomnialem cichy co mgolbys pozwiedzac ;) Mnie osobiscie bardzo ciekawi miejsce zwane Kha'zeel czyli dom tajemiczych djinnow ;) Czy bylbys w stanie pokazac wszystkie dojscia do wiez djinnow (lacznie chyba 4) oraz okolice (jest tam kilka jaskinek ze stone golemami i innymi smieciami) ale nawet z miejscami pustymi, nieciekawymi (i jak by dalo rade tajnymi ;)) bede nieceirpliwie czekal na odpowiedz :)
Dobry pomysl to bardzo interesujace miejsca i malo bylo filmikow na ten temat zobaczymy co an to cichy powie :]
Najpierw: Dobrze ze wrociles ;)
a po drugie: dzieki Tobie uniknalem zamknieciu w dwacatrcie(trudne do odmienienia:P) heh...pewnie gdybym nie widzial Twojego filmiku, to zachowalbym sie jak noob i dal bym sie zamknac :P DZIEKI CI JESZCZE RAZ!!
CICHY MAC JEST GIGANTEM :]
Z Djinami pomysł jest faktycznie dobry. Co prawda tródny do wykonania, ale dobry :)
W ten weekend miły się pojawić filmy, ale z przyczyn niezależnych (problemy z zebraniem w jednym czase ekipy) nie zostało nic nagrane.
Deactives Titania
02-11-2005, 07:09
Noto lipnie ale powinieneś te filmy nagrywać wiekszymi ekipami niebedzie ci schodziło tyle run a to z tego że mniejsze koszta;p
Leweracja
02-11-2005, 07:40
Twoje filmy powinny znalesc sie w kazdej domowej (tibijskiej) biblioteczce
Dzieki twoim filmow wielu luzdi moze wreszcie zobaczyc konktetnie co jest gdzie i wogule
Forum dzieki twoim filmom zaoszczedzilo mnostwo glupich tematow
Hail Cichy Mac
Fakt Djiny spoko sprawa sam nie raz tam byłem... ale czy wszystko zwiedziłem? Sam nie wiem więc spoko było by taki film zobaczyć 8o
Ja obejrzałem kolejne filmy i powiem tak... Hmmmmm sporo questów tam było ;) A jeden to po prostu chamsko pokazany :P (no co prawda jak zrobić je nie było ;) ale i tak były pokazane skrzynki) :P
EDIT : Jeszcze zapomnialem o tym zebys pokazal 1 wieze z djinnami ;) a takze jeeli jakis twuj znajomy ma zamiar poodkrywac te drugom to byloby milo ;)
właśnie. mógłbyś zwiedzić 2 piętro piwnicy w bazie blue djinów??
Bloodhound
04-11-2005, 15:42
up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?
- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie
offtopic
@up:
A prawda, prawda ;)
No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(
No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(
Wystawił już prawie wszystko ;)
jaki program jest do ogladania tych filmow ?? sciaglem sobie 2 i mi nie dzialaja :)
adam knight
06-11-2005, 21:30
cichy daj nowe filmy a te z qestami mie zamiesc na ww.tibia.xx.pl tam nie ma qs ja zrobilem prawie wszytkie qesty juz dla facc do 32 lv ale moze sa jakes o kturych nie wim
Ja bym chciał zobaczyć filmik z całą tiquandą żebym miał odkrytą całą mape ;):P
Dało by się taki filmik nakręcić ?? :P
Bloodhound
07-11-2005, 13:38
UP@ raczej nie bo cichy zwiedzil juz wszystkie tereny tiqandy (oprucz hydr) a eksploracja powierzchni zabiera duzo czasu i na ogul sie nie zwraca.
up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?
caly post byl o dzinach to caly cytowalem. po co sie czepiasz?
- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie
za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.
pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie
rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod
za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.
A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...
A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...
a umiesz czytac ze zrozumieniem?
Elrond The Dark
08-11-2005, 11:55
Filmiki Cichego to już legenda .. dzieki temu człowiekowi zycie jest o wiele prostsze. ~~HAIL CICHY MAĆ !! :cup:
Bloodhound
08-11-2005, 15:42
to co tamten uzytkownik napisal wyzej niech pozostanie bez komentarza (TY wiesz ze to o tobie palancie) a takie male sprostowanie :P ma"c z kerskom" (klawiatura nie obsluguje polskich znakow :/) znaczy mamusia a z tego co wiem to cichy a nie jego mamusie kreci te filmy :P
Turtle Sikornik
09-11-2005, 12:28
Nie chcę wyjść na takiego mądralę dociekliwego i dokładnego ale...ile się z tym męszyłeś? (tak z ciekawosci) ;)
Turtle Sikornik
09-11-2005, 12:33
rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod
On cię błagał. to jest różnica
normlanie , Cichy RoX :D
Mi szczególnie przydały sie filmiki o ank (jeszcze ściągam xD)
Wiecie, ze zwiedzaniem terenów na powierzchni jest problem, że ciężko wydzielić jakiś teren. A jeszcze ciężej pokazać coś ciekawego.. np. taka tiquanda, to kilku godzinne łażenie i napotykanie tych samych potwórów. Oczywiście z małym wyjątkiem miejsca z Hydrami koło przejścia do Ank, no ale wtedy taki filmik by trwał z 3 minuty i raczej pokazałby jak zabić pojednyczą Hydrę, a nie jak wyglądają tereny.
Jej, pasuje w końcu dokręcić te brakujące pare filmików (Isle of Kings, cd Rooka, Hydry, Tomby za teleportami, Djiny-zielone), ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i nie moge się zabrać... Prawde mówiąc to jakbym w te miejsca mógł iść sam, to już by się dawno filmy pojawiły, ale potrzebna jest drużyna, a ostatnio mało jestem online w Tibi i ciężko zebrać ekipe. Sam nie wiem dlaczego nie moge ich dograć. Może podświadomi żal mi zamykać seriie z informacją, że już niema nic WARTEGO nakręcenia co nie łamie zasad spoilingu? ;)
Próbowałem sam przejść Djinny na Teście... nie udało się... dwa razy. 3 raz już mi się nie chciało podchodzić :P Ale za to wykożystałem chyba jedyną szanse i zrobiłem questa na djiny zielone, dzięki czemu zwiedziłem 95% wieży niebieskich. Niestety nie dało się nagrać filmiku.
takie male pytanie jakim programem to otwieracie bo ja za chiny nie moge ;(
takie male pytanie jakim programem to otwieracie bo ja za chiny nie moge ;(
program nazywa sie: TibiCam.
aby uzyskac wiecej informacji wejdz TU (http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578) albo TU (http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=130765).
Cichy, ty znasz całą mape ? xD
Bloodhound
10-11-2005, 15:16
A ja sobie przypomnialem keljne miejsce do odwiedzenia ;P Mam namysli zagrodzony teren na tiqandzie ;) Przecierz jak jest test to po tescie powinnien byc update a w nim nie ma chyba nic nowego do odblkowania jak owe tajemnicze miejsce ;)
Cichy, super tremat oby tak dalej, ale prosiłbym abyś sie skontaktowal ze mna na gg (7118964) mam kilka pytan i nikt ze znajomych nie moze mi odpowiedziec. pytam ludzi z polski w tibii i nic. pls help me
Wyślij mi wiadomość na priv przez forum, w czym masz problem.
O Chich planujesz robić jakieś filmy w najbiższym czasie ? :)
Zapewne cisza będzie :P
Black Rider
11-11-2005, 02:35
Filmy super, oby tak dalej Cichy.. Btw, Cichy Mac jest wielki :D..
Pozdrawiam
Dawid szczoteq
11-11-2005, 03:02
cichy mam problem ,jak sciagam filmik z pohu to na rapidzie po kliknieciu download:poh.rec wyskauje error Download-Ticket nicht bereit. JavaScript Fehler? a bardzo bym potrzebowal filmik z pohu ;/
tonyhawkproskeat
11-11-2005, 07:49
Ja ostatnio go ściągałem i nic niewyskoczyło
spróbuj jeszcze raz :]
zimne_piwo
11-11-2005, 08:00
cichy mam problem ,jak sciagam filmik z pohu to na rapidzie po kliknieciu download:poh.rec wyskauje error Download-Ticket nicht bereit. JavaScript Fehler? a bardzo bym potrzebowal filmik z pohu ;/
ściągnij najnowszą jave i będzie ok ;)
Damianis Piekielnus
11-11-2005, 09:00
GRATKUI CICHY TAKIEJ WYTZRYMALOSCI (SZCZEGOLNIE JAK CALA TWOJA EKIPA PADLA NA NECRO :D :p
JESZCZE RAZ GRATKI ;P :D
Filmik z testa plx;p
snoxik00
13-11-2005, 13:22
Cichy.
Twoje Filmy są NAJLEPSZE nigdy nie widziałem takich dokładnych filmów.
Ocena : 1.000.000/1.000.000 pkt.
Gratz for filmiki
Można sie dowiedzieć co-nie-co o respach na których chce sie expić B)
ogólnie spox filmiki i wiecej takich ! :wiking:
A moze by tak kings island?? ;) chetnie bym ogladna z niej filmik :)
Rabanbar
16-11-2005, 20:35
Ej, Cichy, wiesz ze muszisz to wszystko od nowa pod nową tibie kręcić?? :D
adam knight
16-11-2005, 20:39
zgadzam zie z panem "Bragor" ale muglbys pokazac droge przez goust land plx plx plz bliz itp.itd. twoje filmy rox
dingoman
17-11-2005, 07:37
Ej, Cichy, wiesz ze muszisz to wszystko od nowa pod nową tibie kręcić?? :D
Po co od nowa?? Nic prawie sie nie zmienilo, ale napewno nie spawny :). Mozna ogladać na starej tibi :). Jak coś to www.tibi.org.pl i tam masz 7.5 :).
@Edit
Mam pytanie pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło:
"Host your files with the biggest (6 million files online) and fastest (12 Gigabit/s(!) up/down) 1-Click web-hosting service world-wide.
No need to register, super-fast, super-easy, super-reliable and completely for free. Keep simple tasks simple!
Just select a file and upload it. You will get your download-link and a secret delete-link immediately.
We will host your file FOREVER! (Deleted only if there is not even one download for more than 30 days.)
Your upload: No upload in progress.
Upload-limit: Unlimited! (Max. 50 MB per file! Split-archives allowed!)
Download-limit: Unlimited! (Some files have more than 100.000 downloads!)
RapidShare, the world's biggest (6 million files online!) and fastest (12 Gigabit/s up/down!) 1-click file-hoster.
Burning the net with 105 Terabytes of hard-drive capacity right now and growing! Millions of users just can't be wrong.
Get your own PREMIUM-ACCOUNT to use ALL advantages of RapidShare!
Google-Anzeigen
Web document management
Online DMS for work groups on the Internet - easy and reliable.
Host Websites from Home
Little known free software lets you host unlimited websites on home PC
You have requested the file Drefia.rec (1798524 Bytes). This file has been downloaded 1968 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Your IP-address 84.10.137.240 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own PREMIUM-Account now. Instant access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-Account solves this problem."
Co to jest. Chyba nie limit, bo jak przekrocze limit to coś innego pisze. Prosze o pomoc!
@EDIT 2
Ok juz wszytstko dziala :). Nie wiem dlaczego tak bylo ale teraz jest ok :).
Bloodhound
17-11-2005, 16:00
Mam wielki problem, mianowicie chcialbym przeniesc odkryte mapy (dzieki filmikom cichego odkryte :]) z jednego klienta na drugi, bo przez przypadek otworzylem test serwer na normalnej tibii a nie na kopii :/ czy mozecie mi powiedziec czy da sie to zrobic i jezeli tak to w jaki sposub??? (ciongle tombsy za tele czekajom cichy ;))
No to CIP mi o miesiąc skrócił żywotność moich filmów. No tródno. Filmy nadal można otwierać, ale trzeba mieć zainstalowany klient 7.5. Pewnie będzie można go ściągnąć z tibia.pl.
Ponadto spakuje też wszystkie filmy w pierwszym poście w jeden plik razem z klientem 7.5.
Deactives Titania
18-11-2005, 07:41
Więcej filmów ~~Więcej filmów ~~Więcej filmów ~~Więcej filmów ~~
Cichy nagraj coś kurcze bo niema żadnych ciekawszych filmów od twoich możesz nawet nagrać jak expisz sorcem na lvl60+ itd to też bedzie ciekawe bo w twoim wykonaniu pozdro
Mam jedno noobowate pytanie jak moge odtwarzac te filmy w formacie .rec??
Phil Odaerin
18-11-2005, 14:20
Ja czekam na eksploracje tombow za TP :> Mozesz zaczac na rozgrzewke od tomba przy skalach bo tam w sumie nie ma nic grozniejszego niz gsy i ancienty :P
Ja mam prośbę o Tibie 7.5 bo na wersjii 7.55 nie chodza ;/
Funkyman
20-11-2005, 15:53
Napisaleś że seria dotycząca questów jest aktalizowana możesz podać namiary?? ;)
Niestety ze względów regulaminowych tego forum nie mógłbym.
Przemo_socho
21-11-2005, 05:59
podaj chociaz na jakim forum
Hagi_1990
21-11-2005, 07:34
CICHY .... super filmiki :D
widać, że umiesz nagrywac i robisz
to w bardzo dobrym stylu :]
HAIL CICHY
adam knight
21-11-2005, 22:00
cichywejdz an tibie.xx.pl i tam zamiesc filmy z qestow a niedlugo updeid :D bedzie co zwiedzac niedlugo kupuje paca przez tibie pl to sobie dzieki tobie poexpie bez ryzyka :D HALI CICHY !!!!!!
Do następnego update w grudniu raczej nie będe nagrywal nowych filmów, gdyż miały bo "ważność" tylko przez niecały miesiąc. W tym czasie będe musiał sie zastanowić co dalej robić z tą serią, bo pozostało już mało materiału do nagrywania.
Thorin-Debowa Tarcza
24-11-2005, 12:45
EDIT: Ok juz mam ;]
Bakteriusss
27-11-2005, 06:32
Brat się nazwał 8o bydle mac 8o
Vohihidilix
27-11-2005, 11:31
Ei Cichy dokończ przynajmniej filmiki z rooka, miasto(wszytkie raty przyda się początkującym) oraz pacc arena. A w następnej kolejności filimki z djinów, isle of kings, oraz przydało by się cała tikuande(oczyświście bez małp, lizardów i dworców) przecież kręciłeś filmiki ze swampów to z dżungli też możesz...
Filmiki bardzo się przydały. Dziękuje!
Zuno Ryder
30-11-2005, 08:45
Demona plx :)
Punxbolt
01-12-2005, 00:31
ogólnie chciałem podziękować za twoją prace teraz wiem gdize mogę xpić i sie nie bać że coś mnei zaskoczy, a i poznam pare nowych miejsc :)
szymon287
01-12-2005, 14:40
dawno ogladalem (wiekszosc) i niewiem czemu nic nie napisalem ^^ :|
Wielkie GZ na filmiki duzo im zawdzieczam :D
Sir Saneris
02-12-2005, 22:12
Cichy ma wielkie filmy.. to co nastepne Cichy? Po upku trzeba isc zwiedzac... i obiecuje ze bede grzeczny :>>>>...
http://i17.photobucket.com/albums/b71/saneris/Other/cichykill.jpg
Moje marenie sie spelnilo!!!!
Own3d
dla niekumatych: Lubie Cichego to moj przyjaciel.. fotka z testa.. CICHY MAC ROX!
Poprzednio na Tescie ja podarowalem mu życie, a teraz wykorzystał to, że nie miałem run. Ale mi wdziecznosc :(
A, i info: Saneris ma właściwie 2x większy lev od mojego ;)
ostry236
03-12-2005, 07:31
Hehe, Cichy no ja tu chce widziec ssa, jak on lezy, a nie ty :pppp
Cwaniak już nie wejdzie na testa, a na Harmoni nie bedziemy sie bic :P
Hehe, Cichy no ja tu chce widziec ssa, jak on lezy, a nie ty :pppp
EDIT:
Dodałem 3 filmy.
Thorin-Debowa Tarcza
04-12-2005, 18:02
Bardzo fajne filmy, a muglbys nakreci grobowce za teleportami? =)
Właśnie ostatnie filmy są z grobowców za teleportami.
Bakteriusss
05-12-2005, 12:20
T.H.X Cichy :evul:
Gatho Gokhinin
05-12-2005, 14:01
Mmmmmmmm Rook dla Pacc-to jest to, na co czekałem :) WIELKIE DZIEKI CICHY (no i towarzysze, nie wiem kto to jest bo nie obejrzałem jescze :])
lord kewa
06-12-2005, 15:22
Jestem bezradny pomóżcie JAK ŚCIĄGNĄĆ FILMIKI bo nieumiem tego dokonac plzzzz dajcie foty albo jakeś bardzo dokladny opis ;( ;( ;( tak bardzo chce obejżeć te filmy :baby: :baby: :baby:
FarowRime
06-12-2005, 17:24
Proszę, dajcie więcej filmów dla tibia 7.55, bo starsze wersje mi nie chodzą, a nie wiem jak je uruchomić!!!a pozatym filmiki są ZAJEFAJNE!!!!!!!! 8o 8o 8o
@lord kewa
Kliknij na przycisk "free" na dole strony.
@FarowRime
Aby uruchomić filmy z tibi 7.5, należy mieć zainstalowanego klienta tibi 7.5 (link do niego znajduje się w 1 poście), i przez niego uruchamiać filmy. Tylko, pamiętaj, że jak będziesz chciał wejść na tibie, to klient zostanie automatycznie zaktualizowany na tibie 7.55, i już nie będize na nim można oglądać filmów z tibi 7.5.
Funkyman
07-12-2005, 12:07
Filmiki są super to fakt masz świetną ekipę pozdrowienia dla Bake :P
Ale ludzie prosze nie pytajcie jak sie odtwarza/sciąga itp .... bo to nie należy do tego tematu X(
Sir Saneris
07-12-2005, 12:19
Cichy domagal sie rewanzu jakobym go podstepnie zabil i stwierdzi ze moze mi zloic skore.. no po 2 SDkach i 1 explo...
http://i17.photobucket.com/albums/b71/saneris/Other/again.jpg
@topic: CICHY TWOJE FILMY ROX!
Hudyvolt
07-12-2005, 13:03
@Sir Saneris
Cichy mac nie mam zadnego deda na tibia.com a posta dales dzisiaj (7.12.2005) :P
Chyba ze to bylo juz daaaaaaaaaaaaawno albo niezly fake :P
uP@ napewno test..obaj senior tutorzy :p (a harmonia to non pvp :p)
a co do filmów to bardzo duuzo ludzi z nich ma porzytek - thx Cichy :p
Sir Saneris
07-12-2005, 23:31
offtopic: testserver
topic: w chwili pisania postu Cichy powinien zamieszczac nowe filmiki z Isle Of kings ;)... zwracam uwage na moje GENIALNE mozna by rzec WYBITNE bloki :D
Nom. Zwracam uwage też na moje wybitne UE, oraz zejscie do pięciu banszi bez mana shielda :P
W filmiku jest pare miejsc nie pokazanych, ale nie chciałem naruszać quest spoilingu. A i tak mniej tajnych "dziur" już się chyba nie dalo pokazać, aby to miało jakikolwiek sens.
Sir Saneris
08-12-2005, 00:08
a wiec na tym ssie ja wszedlem bloknac.. Cichy pie.. znaczy rzuca UE ;D
http://i17.photobucket.com/albums/b71/saneris/Hunts/banshee.jpg
to mozecie znalezc w filmiku z Isle of Kings.. polecam :)
Sir Crozin
08-12-2005, 22:20
Cichy mam do ciebie małą prozbe :)
Otorz mialem drobną awarie sprzetu i wszytkie dane z dysku wyparowały :/ w tym wszytkie mapki z tibi wiec teraz gram w ciemno i nic niewidze gdzie chodze :( a na samą mysl by odslaniac to wszytko na nowo robi mi się niedobrze, wiec moja prozba to czy niemogl bys udostepnic swoich map :]
Cichy mam do ciebie małą prozbe :)
Otorz mialem drobną awarie sprzetu i wszytkie dane z dysku wyparowały :/ w tym wszytkie mapki z tibi wiec teraz gram w ciemno i nic niewidze gdzie chodze :( a na samą mysl by odslaniac to wszytko na nowo robi mi się niedobrze, wiec moja prozba to czy niemogl bys udostepnic swoich map :]
Nie ma takie możliwości.
Ale zawsze możesz puścić po kolei wszystkie moje filmy. Efekt będzie podobny.
Bakteriusss
09-12-2005, 05:47
Nie ma takie możliwości.
Ale zawsze możesz puścić po kolei wszystkie moje filmy. Efekt będzie podobny.
Mi sie by nie chcieało :p :p :p
P.S. Ale pomysł dobry 8o
Nie zabardzo rozumi czemu sie cichy tak wkurzyl w tej sali z demonem. Co mogłoby sie stac gdyby ten trzeci poszedl dalej ??
@down: Ile Warlockow ??
Vohihidilix
09-12-2005, 18:41
Wyleciały by warlocki :D
Vohihidilix
09-12-2005, 18:42
sry za tego posta
ooo Isle of The Kings , na ten filmik czekałem ^^
Cichy mac rox ;]
:p Powiem ci ze maasz najlepsze filmiki na tibie, zrob troszke wiecej :p
Niech ktos jeszcze raz zhostuje 63. Rookgaard (Teren dla Pacc). Aha i ja bym prosil o trolle w Venore ! :P
Cichy mam pytanko
Co Bylo w tych skrzynkach na dezercie??:)
Ciekawy jestem dlatego bo niewiem czy mam isc tam czy nie ;)
Siema Cichy, slyszalem ze masz najlepsze filmiki to od razu bez namyslu chcialem sobie sciagnac a tu lipa, nie moge ;( czemu tak jest? ;(
Cichy mam pytanko
Co Bylo w tych skrzynkach na dezercie??:)
Ciekawy jestem dlatego bo niewiem czy mam isc tam czy nie ;)
Będziesz musiał sam sprawdzić.
@AyJay
Po kliknięciu na link, zejdz na dół strony, i kliknij na free. Potem odczekaj chwile czasu, wpisz kod, i zacznie się ściągać film.
adam knight
12-12-2005, 08:57
wielkie thx CICHY dzieki tobie poszłem sobie an tomby kolo mowoe i biłem 1 solo vamap a loot to v shield :D i crypt shambera i diament mi wypadl :D o i thx dla tibi pl za paca
Funkyman
14-12-2005, 07:52
Cichy podoba ci sie update ? :P Czy masz zamiar kontynuować serię jakże dobrych filmów pod tibie 7.6? :) Pozdrawiam
Narazie sam robie questy, zdobywam nowe itemy, zwiedzam po update. Ale seriia będzie kontynułowana.
Klikaczz
18-12-2005, 20:50
Cichy twoje filmiki są super jak dla mnie dzięki nim można epic w nowych miejscach bez obawy ze tuz na dole będzie np gs i nas ubije bo wiemy co nas czaka:) poproszę filmiki na tibie 7.6 jeśli to możliwe
Narazie sam robie questy, zdobywam nowe itemy, zwiedzam po update. Ale seriia będzie kontynułowana.
Myślę, że nie stało by się nic strasznego gdybyś nakręcił stamtąd (o ile nic nie stoi na przeszkodzie, naturalnie ;)) filmiki czy gdybyś mógł nas pośrednio naprowadzić gdzie możemy znaleźć wszystkie filmy twojego autorstwa. Pierw chciałem ci napisać pm, ale przecież dobre bumpowanie nie jest złe.
Funkyman
20-12-2005, 12:35
No wiadomo że musisz sam obczaić teren zanim coś pokażesz :D
Sobieski
20-12-2005, 15:26
ja bym poprosił filik z hell gate tylko te tereny gdzie sie opłaca expić pallkiem (tzn ds' ghule szkieluny) Z góry dziękuje
Filmik już jest, tylko że pod tibia 7.5 :P
Myślę, że nie stało by się nic strasznego gdybyś nakręcił stamtąd (o ile nic nie stoi na przeszkodzie, naturalnie ;)) filmiki czy gdybyś mógł nas pośrednio naprowadzić gdzie możemy znaleźć wszystkie filmy twojego autorstwa. Pierw chciałem ci napisać pm, ale przecież dobre bumpowanie nie jest złe.
Wszystkie filmy mojego autorstwa są na moim dysku na kompie :)
A tak poważnie, to duża ich ilość (głównie questy) nie została nigdy opublikowana.
Funkyman
21-12-2005, 12:36
To wielka szkoda i wielka strata dla ludzkości :D
zimne_piwo
21-12-2005, 13:29
szkoda, że nie nagrywałeś w dwóch częściach...bo chętnie obejrzałbym final rooms z tych questów xD
A Ja ChCiAlByM zObAcZyC CaLeGo pOhA
JaK MoZeSz tO ZrOb FiLmIk O nIm PlX :) :) :)
Taki film juz został zrobiony...
Rabanbar
21-12-2005, 23:06
Troche nie na temat ale wpadł mi do głowy pomysł.
Cichy, podjął byś sie zrobienia poradnika dla magów? Moze byl by to dla ciebie dodatkowy obowiązek ale niewatpliwie jesteś uznawany na forum za autorytet i poradnik pisany przez ciebie cieszył by się popularnością.
I druga sprawa bardziej na temat. Kiedy zamierzasz kręcic zakazaną kraine, serpent spawny i spawn hydr na tiquandzie?
Cichy, podjął byś sie zrobienia poradnika dla magów? Moze byl by to dla ciebie dodatkowy obowiązek ale niewatpliwie jesteś uznawany na forum za autorytet i poradnik pisany przez ciebie cieszył by się popularnością.
tez kiedys myslalem o tym zeby cie poprosic o napisanie poradnika. po twoich filmikach widac ze jestes naprawde dobry w te klocki i mysle ze moze masz jakies wlasne 'patenty' czy cos ;) ktorymi moglbys sie podzielic. ooo... albo napisz poradnik w formie pamietnika ;) "Wspomnienia Cichego Mac'a" i opisz co robiles zanim stales sie gwiazda ubostwiana przez tlumy tibijczykow :]
Van'Rusty
22-12-2005, 12:27
Zrób film jak dojść do serpent spawn (dobrze ?) i jaki loot z tego leci plz.
Film z serpent spawnem będzie... kiedyś ;)
Co do poradnika, to wcale się tak dobrze nie znam na huncie, expieniu. Mnie to raczej nie bawi, a exp zdobywam strasznie powoli. Natomiast ciężko napisać poradnik o odkrywaniu nowych terenów, czy tajemnic tibi... po prostu trzeba łazić, i szukać... Tak po tibi, jak i po forach internetowych.
Narazie od dwóch dni próbuje nagrać nowy film, ale mam problemy z zebraniem odpowiedzniej ekipy. Filmy, które moge nagrywać sam, bez większych obaw o życie, już się zakończyły...
Wielkie Gratz super filmy zwlaszcza ten w Mount Sternum
Prosił bym o filmik z penetracja pohu :)
cichy bardzo bym chcial zobaczyc filmik o demoni .... moze bys go nagral ?:P
Rysiek Chuligan
24-12-2005, 01:42
Extra filmy!!! Jak można to nagrywaj więcej. Pozdro! ;)
Dodałem pierwszy film dla tibi 7.6.
Mały komentaż do filmu. W czasie pierwszych 10 minut straciłem runy warte jakieś 20k gp :P
Dobrze, że loot z ostatniej zabitej Hydry został przezemnie uratowany, bo już nadchodził złodziej, i co prawda nie zarobiłem, ale też na szczęście tak wiele nie straciłem.
No jak sie bije z sd w hydry to kaska leci tak jak exp; p
Dziwi mnie dlaczego chodziles w aolu?
EDITED <loot spolin>
Palek Demon
25-12-2005, 01:16
@Up
Cichy jak to Cichy Nic Niemowi A w bp`ku Jakies Rarki chowie i dlatego Aol :p ;)
mógłbyś nagrać filmik na elf landzie kolo venore pod nową tibie <7.6>? :(
MATI9630
25-12-2005, 07:44
Szybciej będzie, jak skombinujesz Tibie 7.5 >.>
@down
No chyba, że tak...
A poza tym, filmik z hydrami byl niezly. Pokazuje, że hl-e to też nooby. Niektórym to może dać do myślenia(oczywiście hl nooby to nie Cichy z ekipą). I pamiętajcie, jak wam ukradnie loot, a potem będzie walczył z hydrą - UHajcie Hydrę:D
Szybciej będzie, jak skombinujesz Tibie 7.5 >.>
Mam tą tibie, chce miec tam odkrytą mapę na tibi 7.6, a nie 7.5
Rabanbar
25-12-2005, 11:28
Nom ładnie ci wyszlo. Apropo, jako ze jestes specjalista to powiedz, jak sie sprawują różdżki? Nadaja sie zeby z nimi chodzic na hunty czy tylko do expienia? I jaki naprawde ma zasieg inferno?
Bloodhound
25-12-2005, 19:39
Ej kiedy ktos na tibia.pl da w downloadzie stare klienty tibii (7.5, 7.55) bo nie mam jak obejrzecz paru filmow ;( ???
Edit: sorka nie zauwazylem tego co jest na poczontku posta xD
Cichy pokaz teraz ten nowy teren na tiquandzie ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
z tad mozesz sciagnoc wszystkie wersje klijetów
Baal Nightmare
25-12-2005, 21:25
wow poprostu piękne ze ci sie chcialo to wszystko robic wielkie gratz i wilekie thz bardzo sie przydalo :) :D
mógłbyś nagrać filmik na elf landzie kolo venore pod nową tibie <7.6>? :(
Aby odkryć sobie mapy.
Zainstalować tibie 7.5.
Przekopiować pliki .map z twojego klienta (7.6), do folderu Tibi 7.5
uruchomić film.
Przekopiować zaktualizowane mapy z folderu Tibi 7.5 na właściwiy klient.
Polecam robić kopie bezpieczeństwa, gdyż czasami po takich manewrach jakiś plik z mapami potrafi sie zepsuć, i Tiia się nie uruchomi.
tonyhawkproskeat
26-12-2005, 10:48
Mam małą prośbe. Nagraj wnętrze Demonii razem z dojściem
Gigant007
26-12-2005, 20:29
Czy mógłby ktos wrzucic link do wersji tibiCAM na tibie7.5.
Z góry dzięki.
POZDRO ALL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.