zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Cichy
24-09-2006, 20:17
Minęło 15 minut od premiery. Film został ściągnięty już prawie 900 razy :)

Ivan of Fortera
24-09-2006, 20:18
Dałem dwa linki. Jeden prowadzi do rapida, drugi nie.

A jak działa ten drugi link?

Cichy
24-09-2006, 20:18
klikasz na niego, i czekasz aż się załaduje ściąganie?

Mozo
24-09-2006, 20:19
B) 70% left;]
Frekwencja jak na Tańcu gwiazdami;)
No to teraz druga setka filmów i go go Game Master i wyspe Gm'ów pokazuj.:)
GL Cichy =)

Ivan of Fortera
24-09-2006, 20:20
klikasz na niego, i czekasz aż się załaduje ściąganie?

Czekam 5 minut i nic

Dawergo
24-09-2006, 20:22
Filmik fajny ale troche skopales muze :( Najsmutniejsze byly czesci z deadami :( Ale ogółem filmik nice :) (Widzialem all z tego WMV prócz filmów nie zamieszczonych :))

Cichy
24-09-2006, 20:22
Po pokazaniu licznika film powinien się sam ściągać. Odblokuj przekierowania w przeglądarce.

EDIT: 20 minut od premiery, i 1750 ściągnięć.
EDIT: 40 minut od premiery, i 3250 ściągnięć.

Khalak
24-09-2006, 20:26
Wreszcie go MAM!!! xD dobra siadam ogladac

Dawergo
24-09-2006, 20:30
Mam nadzieję że już wkrótcę ukażą się nowe filmiki. Ja lece wpadne jutro zobaczyc jaka jest odpowiedz.

Pozdrawiam

Ramok
24-09-2006, 20:31
Bardzo ładny filmik, podobała mi się muzyka. Tylko mam takie pytanie, jak w WMM zrobić, żeby film dało sie puścić, bo mi tylko ze zdjęciami wychodzi :SS Proszę o odpowiedź, z góry dzięki. Cichy Mac is GREAT!

Słodki
24-09-2006, 20:31
najlepsze były momenty z deadami :PP reszta tez niczego sobie :P fajnie wyszło :D

Khalak
24-09-2006, 20:39
GENIALNE PODSUMOWANIE tej (i oby nie ostatniej serii)... zaje***ta muzyka - tak trzyma w napieciu B) te deady troche takie smutne :( ale ta Drefia to w ogole hard core'owa byla xD. Jedyne co mi sie w nim nie podobalo (ale to nie z Twojej winy) to ... outfity z tibii 7.8 :p A masz moze w planach Ferumbras Citadel? ;) o ile w ogole bedziesz jeszcze nagrywac (oby tak :p )

Kojotes
24-09-2006, 20:56
Cóż, bede szczerzy- oczekiwałem czegoś wiecej- co nie zmienia faktu, że film jest świetnym podsumowaniem :) .

Sante Mefisto
24-09-2006, 20:58
AAAAAAAAaaaa @.@ Nie wytrzymam ...... Aaach... Aaach... zciągam xP

Cichy jestes tak zajebi.ty ze trafiasz to mojej sygnaturki :P

brayano
24-09-2006, 21:00
Bardzo dobry film, ale jesli to podsumowanie to wiecej juz nie bedzie?? ;)

Fredy Cruger
24-09-2006, 21:01
Nieno gz cichy ;) chodziasz niesądziłem że to będzie film wmv:p ale mam nadzieje że ten film niezakończy seri "zwiedzaj z cichym" bo zostało jeszcze sporo to ziwedzenia :p
Cichy mac jest WIELKI ;)

Lookazz
24-09-2006, 21:03
spodziewalem sie jak wiekszosc (zeby nie powiedziec ze jak wszyscy) kolejnego filmiku z tibicam takiego zaje... ale to co jest to wymiata ladne polaczenie filmikow ten moment z dedami to niezafajny ale coz takie zycie...

CICHY MAC RULEZ GRATZ FILMIKOW :)

Snib'ek
24-09-2006, 21:08
Próbuje ściagać z Bonzai~. Po wejściu na strone pojawiają się znaki typu:
"ŽŠă*ŽŠă*ŽŠă*ŽŠă*" i nic się nie dzieje.

Cichy
24-09-2006, 21:10
Te znaki oznaczają, ze przeglądarka otwiera Ci plik, zamiast go pobrać. Jak skończy otwierać, możesz tą "stronę" zapisać jako wmv, i powinno działać :)

Spongyfhy
24-09-2006, 21:20
Plik z bonzai najlepiej ściągac za pomocą FlashGet'a (http://down5.flashget.com/fgf173*****).

Bazyllu12
24-09-2006, 21:30
chyba najfajniejszy wmw jaki widzialem :) fajna muza , widzialem all filmiki z tego wmw tzn. te ktore udostepniles :) troche smutne dedy :( czasem smieszne chwile...

Cichy na gm'a !!!!!!!!!!:) :) :)

Pozdro

pretoriax
24-09-2006, 22:05
Czy ktos wie jak mozna sie dostac na powiezchnie ramony nie odac przez culty na goromie.Jest tam jakis tp ale jak w niego sie wejdzie to odsyla spowrotem ;( i czy wogule jest inna droga na ramone nie pzez podziemia garomy?? help plz

Hasis
24-09-2006, 22:13
Zajebisty filmik naprawde warty obejżenia 8o

Palladyn von hellgate
24-09-2006, 22:15
23 min jescze co jest :/ wkurzyc sie idze :P juz sie nie moge doczekac lokalem wszystkie filmy i che miec szybko 100 :d

ŻaQ
24-09-2006, 22:22
Jesli nie bedzie wiecej filmow to proponuje zbanowac cichego Xd

Mac-Graw
24-09-2006, 22:46
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Cichemu świetnego filmu :) Mam nadzieję, że nie poprzestanie na tym. Wielkie gratz dla niego :D
Btw.
Szczerze mówiąc spodziewałem się Aqua Parku, albo Morgaroth Hell xD. A tu jeszcze lepsza niespodzianka hehe. Pozdro. Chichy jesteś wielki!

Pozycja4
24-09-2006, 22:54
Fajny filmik ;)

ŻaQ
24-09-2006, 23:01
Niezly film. Naprawde Cie podziwiam Cichy - tyle ile kasy zmarnowales na te filmy, ile czasu im poswieciles, tylko po to, aby gracze wiedzieli co znajduje sie w danym miejscu... Bardzo dobry film podsumowujacy cala serie ;].

Gdybys caly czas exploringu poswiecil na expienie, mielibysmy kolejnego 200 lvl polaka xD.

PS jakim programem podkladales muzykę? Bo gdy ja wstawialem snagitem to jakosc strasznie malala ;s.

Friendship! Nightwish! Exploring! :P

Cichy
24-09-2006, 23:37
"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"

Ale poczekam, bo może jednak będe musiał dać re temu tajemniczemu gościowi który specjalnie konto zakłada aby dać 1 posta.
Dręczy go ogromna zawiść, a napisał posta w takim kontekście, aby tylko wywołać kłutnie w moim temacie.

Khalak
24-09-2006, 23:37
Ok masz swoje zdanie na ten temat. Napisałeś że poza działalnością z filmikami nie ma wielkości Cichego. Filmiki są świetne (co sam zauważyłeś - bynajmniej ja tak to odbieram), co do biernego tutora sie nie wypowiem - na harmonii nigdy nie grałem więc nie wiem jaka jest tam sytuacja. Ale spójrz na to z trochę innej perspektywy, CIP Soft nie śpi, a egzaminu na tutora nie zdał "na ładne oczy", a coś (nie wiem czy mało czy dużo ale coś) robić musi bo by go już dawno CIPy odwołali ze stanowiska... nie raz słyszałem o przypadku gdy odwołano tutora bo nie miał dostępu do neta przez tydzień i koniec z funkcją (tylko to było jakoś że odwołanie bez hańby - nie znam się dokładnie). Zwiastun jak sama nazwa mówi to zapowiedź czegoś co się dopiero ukaże, więc ten filmik był swoistym podsumowaniem... A co do tego że nie będzie to zwykły filmik z miejsca gdzie każdy może pójść - faktycznie trochę wprowadził w błąd - ale też nie skłamał - bo to było podsumowanie a nie zwykły film...
P.S. ALe masz prawo do własnego zdania i ja je szanuje, wyraziłem tylko własną opinię... być może się myle ale kto to wie ;)

Duch Niespokojny
24-09-2006, 23:40
Ludzie TROCHE KRYTYCYZMU!!
Cichy robi dobre filmy spod znaku „zwiedzaj” i to jest koniec jego „wielkości”.
Ale właśnie to wystarcza, żeby twierdzić, że Cichy jest "wielki" - może to określenie na wyrost, ale namęczył się nielicho, wkładając w te filmy swój czas i pieniądze. Cichy robi dla przeciętnych Tibijczyków więcej niż co najmniej 99.9% użytkowników tego forum.
Poza tym nie robi kompletnie NIC. Zapytajcie któregokolwiek h lvl na harmoni i przekonacie się ze BIERNY tutor Cichy załatwia tylko sprawy przydupasów CK, i poza nimi świata nie widzi. (nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat).
Tego nie będe komentował, bo nie gram na Harmonii i nie mam o całej sprawie pojęcia. Ale sformułowanie "nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat" jest co najmniej nieuczciwe. Albo mówisz jakich to "przekętów" dopuścił sie Cichy mac (oczywiście przedstawiając dowody) albo nie wypowiadasz się o tym w ogóle, bo ja na przykład mogę wyciągnąć twoje "przekręty" (oczywiście wyssane z palca), ale szczegółów nie podam, wystarczy, że smród się rozniesie...
Co do samych filmów: oglądając film z „kultystów” na LB miałem ochotę zakrzyknąć „TAK CICHY!! ZREWOLUCJONIZOWANO SYSTEM MAGI!!”.(dla nie kumatych: pierwszy filmik, w którym Cichy używał czarów spontanicznych)
Tutaj się muszę zgodzić. Sam miałem zamiar zwrócić uwagę, że Cichy many używa tylko i wyłącznie do leczenia, co po kilku miesiącach od update'u, w którym przyspieszono jej odnawianie czterokrotnie jest co najmniej dziwne.

@Khalak
Argghh... sprawdź w słownku co znaczy "bynajmniej"

Erhion
25-09-2006, 09:56
Ominęła mnie wielkie premiera wczoraj, ale właśnie obejrzałem filmik i powiem jedno: majstersztyk. :cup: Miałem rację, że będzie w formie wmw. :p

Mam nadzieje Cichy, że na tym nie koniec i będziesz nam nadal przewodnikiem w tym wielkim świecie tibii. ;)

Gz.

Ard Carraigh
25-09-2006, 10:24
Nie oglądałem zakończenia i faktem jest że nie widziałem nigdy Cichego w akcji tzn. nie krecącego filmów a intensywnie expiącego ;) Co nie zmienia faktu że w jego filmiki są przydatne nie musi być Power Gamerem ( ? :P ) ważne że robi coś pożytecznego a nie idzie na żywioł ( hi > 60 mana fluid ... ).

Nie ma co krytykować - zrób to sam - hehe a potem narzekaj że źle zrobiłeś.

Pogratulować wytrwałości i życzyć kolejnej setki, filmów :D

dr zlo
25-09-2006, 13:25
no dobra masz dobrze a raczej pięknie wykonane filmy ale ten WMV byl taki piękny ze sie popłakalem

I love Cichy Mac

Cichy
25-09-2006, 15:58
PS jakim programem podkladales muzykę? Bo gdy ja wstawialem snagitem to jakosc strasznie malala ;s.

Friendship! Nightwish! Exploring! :P

Już wcześniej przygotowany plik muzyczny wgrałem bezpośrednio do Windows Movie Makera. Ale to był mój pierwszy wmv, ja się na tym jeszcze nie znam :baby:

Kasztaniaczek
25-09-2006, 16:13
Cichy ten film jst suuper =]

Naprawde nie widzialem lepszego filmiku od czasu Annihilatora z Astronisem,Selenisa,Gebba i jeszcze kims, teraz to pobilo to =]

Pozdro i jak najwiecej filmikow =]

Khalak
25-09-2006, 18:55
Cichy ten film jst suuper =]

Naprawde nie widzialem lepszego filmiku od czasu Annihilatora z Astronisem,Selenisa,Gebba i jeszcze kims, teraz to pobilo to =]

Pozdro i jak najwiecej filmikow =]
Astronis
Selenia Shadowbolt
Gebba Darkrose
Elmari the Soullessone
A swoją droga to nie wiem po jaka cholere na anni isc w 3 knightow i 1 pal... przeciez to 2 praktycznie stalo bez ruchu (co najwyzej mogli troche z runek postrzelac) :p pozdro

Cichy
25-09-2006, 19:12
Dzięki wszystkim za słowa uznania :D
Ciesze się, że filmik się prawie wszystkim podobał :) a tym którym się nie podobał... zawsze mogło mi wyjść coś takiego jak dałem pokaz przedpremierowy :evul:

Przy okazji dzisiaj jeden z moich znajomych wychwycił buga w liczniku, który objawiał gdy ktoś ściąga przez IE (btw. czy ktoś jeszcze tego używa? ;) ). Niestety przez to wyniki zostały zawyżone. Licznik został naprawiony, a ilość ściągnięć skorygowana do realnej wartości.

Palladyn von hellgate
25-09-2006, 19:20
czekalm wczoraj oz do 23 aby sciagnac twoj filmik wyjebisty ze tak powiem :]

Saviour
25-09-2006, 19:49
Piękny filmik :) Naprawdę żałuję że oba deady były podczas nagrywania filmików o które ja prosiłem tzn dworcsy i scaraby :P (miało się z 3-4 konta na tibia.pl...) A tak ogólnie to bardzo fajny filmik :D Szkoda że nei pokazałeś na nim KAŻDEGO miejsca jakie zwiedzałeś ale to co było na ostatnich filmikach (robionych po to żeby jak najszybciej 100 wbić, typu roty trolle i gobliny :D) to się raczej nei nadawało ;) Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P

Matekneo
25-09-2006, 19:56
Filmik jak zwykle swietny :D:D:D Wiesz co, cichy, mysle ze powinienes robic kariere takze na innych forach i tam dawac swoje filmy ;) kazdy je lubi ;D

Michoss
25-09-2006, 19:59
Two Questons
1)Będzie 101 film?
2) Jeśli na pytanie UP odpowiedziałeś tak, to czy prędko, czy czekasz na pojawienie się jakiś nowych miejsc, czy 150lvl na Kharos xP?

Cichy
25-09-2006, 19:59
Szkoda że nei pokazałeś na nim KAŻDEGO miejsca jakie zwiedzałeś Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P
No, mógłbym, ale wtedy film by trwał dłużej, i byłby... nudny? ;)

Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P

AAAA.... nie, czyli jednak nie ideał ;( A wiedziałem... wiedziałem.... nie wypuszczaj filmu, tylko popracuj nad nim jeszcze przez kolejny msc.. premiera na gwiazdkę będzie w sam raz :p

Oczywiście żartuje. ;)

EDIT: Odpowiadając na pytania. Nie, nie zakańczam serii. Choć można to było tak odebrać. Do czasu, aż jest coś sensownego do nagrywania, będą osoby które lubią moją serię, oraz mi samemu starczy run i sił. Co nie zmienia faktu, że czasami będe robił sobie przerwy.

EDIT: hmm.. 150 lev powiadasz... no dobra, daj mi 3 lata. Do tego czasu powinienem taki mieć :)

Kasztaniaczek
25-09-2006, 20:09
Astronis
Selenia Shadowbolt
Gebba Darkrose
Elmari the Soullessone
A swoją droga to nie wiem po jaka cholere na anni isc w 3 knightow i 1 pal... przeciez to 2 praktycznie stalo bez ruchu (co najwyzej mogli troche z runek postrzelac) :p pozdro

Srry za offtop ale astro to byl najt Selenia shadowbolt jak sie domyslic to pall
a Gebba i Elmari to sorcowie/druci... nie wiem... gebba padl bo sie uhac nie umial/slaby bot elmari to samo selenia pech a astro przezyl

ŻaQ
25-09-2006, 20:23
Już wcześniej przygotowany plik muzyczny wgrałem bezpośrednio do Windows Movie Makera. Ale to był mój pierwszy wmv, ja się na tym jeszcze nie znam :baby:

Bardzo Ci dziękuje za pomoc xD. Spróbuje pokombinować wg Twoich rad.

Khalak
25-09-2006, 22:35
Srry za offtop ale astro to byl najt Selenia shadowbolt jak sie domyslic to pall
a Gebba i Elmari to sorcowie/druci... nie wiem... gebba padl bo sie uhac nie umial/slaby bot elmari to samo selenia pech a astro przezyl
i tu sie moj drogi mylisz ;) wpisz sobie ich w community na www.tibia.com :p a tak swoja droga Cichy, to dziwne że jeden z Twoich "przydupasów z CK" jeszcze nie skomentowal pomimo pojawienia sie setnego filmiku :) Może masz nowych przydupasków poza CK... co???? B)
Jakby ktoś się nie zorientował, tekst kierowany do Cichego jest solidnie nafaszerowany ironią, i przeczytaj go jeszcze raz zanim mnie zrównasz z błotkiem B)
@Kasztaniaczek
Jak chcesz jeszcze pogadać na ten temat to spoko, ale na pw sie odezwij bo tu offtopic robimy w temacie o filmikach xD

Sante Mefisto
25-09-2006, 22:52
Bardzo Ci dziękuje za pomoc xD. Spróbuje pokombinować wg Twoich rad.

poprostu otwierasz okno windows movie makera i przeciagasz na nie piosenke ktora chcesz wstawic
:P:P

Van Rebeliant
26-09-2006, 12:16
MOTLS again plxplxplxplxplx, bo mam mapke ale za kazdym razem jak chce obejzec jeszcze raz musze grzebac pol godziny w necie w poszukiwaniu starego tibicam i tibii ;p

ŻaQ
26-09-2006, 16:16
MOTLS again plxplxplxplxplx, bo mam mapke ale za kazdym razem jak chce obejzec jeszcze raz musze grzebac pol godziny w necie w poszukiwaniu starego tibicam i tibii ;p

Dla Ciebie jest to pół godziny, dla Cichego są to ~2h zwiedzania (conajmniej) + ogromny koszt run...

Saviour
26-09-2006, 17:26
Ludzie, MOTLS się fajnei zwiedza samemu :D Najcik + Pallek I lecisz, możesz każdy resp tam wybić jak macie po 50lvl każdy ;) A Jak się ma dobrą pamięć to się wie gdzie się było i nie da rady się zgubić ;) Cichy, nagraj Calassę razem z tym poziomem co się go kilofem otwiera, tylko tego nei mam odkrytego jeszcze :D

Zakion.Max
26-09-2006, 22:39
Witam Cie Cichy Macu:)
Jak sie pewnie domyslasz masz wielu wielbicieli:)
Ja jestem jednym z nich hehe bo kolega mi o Tobie powiedzial:)
Mam nadzieje ze czesto zagaldasz na forum, poniewaz mam do Ciebie wazna sprawe!!
prosze odezwij sie do mnie na gg: 9463826.
Mam nadzieje ze sie odezwiesz wkrotce:)
Z gory dziekuje;)

Cichy
26-09-2006, 22:45
W celu kontaktu ze mną polecam priv wiadomość przez forum. Generalnie nie upubliczniam swojego GG.

Zakion.Max
26-09-2006, 22:49
OJEJJEJEJEJKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mac Ty To szybki jestes:)
sluchaj po 1 Na jakim serverze grasz w tibie??:)
po 2 to jest to wazniejsze nie wiem jak otworzyc Twoje wypasione filmiki!!??

Cichy
27-09-2006, 14:04
Ad. 1 - http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters
Ad. 2 - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866

Zakion.Max
27-09-2006, 14:06
Ciesze sie bardzo przeczytam to 2 lacze do stronki bo chyba w nim chodzi o to co chciales mi pokazac...
Nie wiem nadal skad sciagnac to TibiaCam!!:(

Ramok
27-09-2006, 14:35
Ciesze sie bardzo przeczytam to 2 lacze do stronki bo chyba w nim chodzi o to co chciales mi pokazac...
Nie wiem nadal skad sciagnac to TibiaCam!!:(

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links

Enjoy

Zakion.Max
27-09-2006, 15:26
o ziiooooom uratowales mi zycie!!
teraz bede mogl ogladac caly czas 24h na dobe filmiki z Cichym!!
naprawde z rury tzn z gory dziekuje!!!!!!!!!!!!!!:] :] :] ;) ;) ;) :) :) :)

Saviour
27-09-2006, 16:46
Troll pls? Ehh... Cichy dajesz tą calassę ;)

Upierz
27-09-2006, 17:31
Twój wułemfał roxuje. Co tu więcej pisać gz :P

Satan
27-09-2006, 18:13
Setny film powala na kolana jak i inne od 1 do 99. Gratuluje !

radzik master
27-09-2006, 20:57
A więc tak:) Film podobał mi się i to bardzo. Częsta zmiana klimatów, dobra muza, wątek z dedami bardzo fajny (chodź to przykra rzecz jak pada explorer :p) ogólnie Gratki. Keep Going;)

PozDro^^

Vohihidilix
29-09-2006, 18:11
No to jak seria ma być kontynuowana to napisze ci Cichy czego nie nakręciłeś:
(pierw propozycje jak naprawde się już będziesz nudził ;) )
-Roty na Darashii
-Meriana (wogóle warto?)
-Góry na Vandurze (nie wiem dokładnie czy jest co tam kręcić bo chodziłem tylko tam gdzie wymaga tego quest)
-Goroma (część z Island Trollami)

(teraz bardziej realne miejsca, ten co Bake Samo lubi...)
-Kharos
-Malada
-Talahu
-Calassa
-Demony na Goromie

No i filmy które wymagają poprawy:
-Cathedral
-Poh
-Chor (coś tam kiedyś pisali że jakiś podziemi nie ma)

No i chyba nic nie przeoczyłem. :P

Edit: Saviour fakt już dodałem. Co do Molts, Cichy mówił że więcej nie nakręci, więc tego na 90% nie będzie.

Saviour
29-09-2006, 18:51
Jeszcze callassę ominąłeś, oraz WSZYSTKIE korytarze na motls :P jak byś już kompletnie nei miał co nakręcic xD

tibia zone
30-09-2006, 15:25
@Cichy
Dragi na Ankh (środkowe) i dragi na edron nie chcą się ściągać.
Włóż je jeszcze raz na rapida

Cichy
30-09-2006, 16:02
Juz na dniach cała kolekcja zostanie przeniesiona z rapida, na hosting tibia.pl.

Zapraszam na http://www.mtibia.pl/travel

Voniek
02-10-2006, 21:28
Do tyhc kilku filmów up (solo i z bakem) dodałbym banute, dworce ;) all poziomy i może filmik gdzie nie byłeś bo bramka lvl (edron drag lair deep (DLe) itp.)
Cool filmiki no i czekam na drugą setke ;)

Saviour
02-10-2006, 21:50
Banuta - jest, Dworcsy - są, venore drag lair - jest filmiki na bramkę lvl których Cichy nie naręcił - faraony, demon hell, final room behe questu, final room bansheei annihilation room. Większość wymaga sporej ekipy albo Cichy nie ma jeszcze lvla... luzie myślcie zanim coś napiszecie is prawdzajcie czy filmu już nei ma...

Voniek
02-10-2006, 21:54
Banuta - jest, Dworcsy - są, venore drag lair - jest filmiki na bramkę lvl których Cichy nie naręcił - faraony, demon hell, final room behe questu, final room bansheei annihilation room. Większość wymaga sporej ekipy albo Cichy nie ma jeszcze lvla... luzie myślcie zanim coś napiszecie is prawdzajcie czy filmu już nei ma...
Banuta jest dol? nie bardzo -.-. Dworce są chyba na -1 only. Daj linka ze schodzi na -4 ;] Nie veno d lari tylko EDRON d lair za bramką lvlowa. Na faraony se poczekasz bo mało 80lvl+ chodzi tam raczje 100lvl okolo. Hero cave na edron(parchment room ale to wiadomo co tam jest). Demonki na goromie nie są takie proste. Finall behe przydał by się. Finall banshee niemożliwe bo cichy pewnie już zrobił ;) Annihilator to se pooooooooooczekasz :P
Btw. szukać jeszcze umiem.

Saviour
02-10-2006, 21:59
Poszukaj sobie, banuta jest calutka... Dworcsy tak samo -.^ Serpent spawny też są... O banucie razem są 3 filmy a o dworcsach 2, że szukać nei umiesz nie moja wina...

babcia666
03-10-2006, 09:31
ludzie ja czytałem ten poradnik "Obsługa TibiCam "idiot-friendly" 10,000 razy a i tak mi filmy nie działają;/ robie wszystko jak pioszecie włanczam i nic;/ a filmy nagrywam w SnagIt:P

babcia666
03-10-2006, 10:04
już działa:P Cichy WYMIATASZ!! szkoda ża grasz na harmoni(też grałem ale nie lubie nOObów kturym nie można potem wkopać a bardzo byś tego chciał:P)

Bake Samo
03-10-2006, 17:23
Mysle ze cos pomyslimy na weekend, tzn moja pomoc bedzie dopiero na weekend jak cos;) Pare ciekawych miejsc jest to czemu nie...

Co do Chor, podziemia sa ale po co to krecic jak to jest takie male pomieszczenie z 30sqm~?

Cichy
03-10-2006, 18:25
Ty weź się do roboty, i usyskaj w końcu dostęp przynajmniej do Ramony. :)

Bez tego ani rusz.

Bake Samo
03-10-2006, 18:38
A widzisz... ja juz sie tam bujac moge, i nie tylko tam moj mistrzu :]

Palladyn von hellgate
03-10-2006, 19:41
Bake i jak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo miales byc retired ale nadal grasz prawdziwy "czarnuch" z ciebie(bez obrazy to respeckt)
Żulwik :d ?(beczulka itp.)

Down: e co ? nie piszcie ludzie skrutami bo nie kapuje :P

Pozycja4
03-10-2006, 21:21
Bake i jak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo miales byc retired ale nadal grasz prawdziwy "czarnuch" z ciebie(bez obrazy to respeckt)
Żulwik :d ?

Rotfl!!! po zolwiku jest zolwik z downem?
gl i hf CK :]

Cichy
08-10-2006, 22:50
Pod znanym już linkiem "http://www.mtibia.pl/travel" znajdziecie filmy wgrane na nowy hosting. W wolnym czasie zaktualizuje linki w pierwszym poście. I tym samym (przynajmniej na tą chwilę) dziękujemy rapidshare ;)

Khalak
09-10-2006, 14:59
Wiem że chcesz sobie trochę pograć normalnie ;) ale mam pytanie. Kiedy można się spodziewać nowych filmików? B) Mam nadzieje że rozumiesz dobrze o co chodzi - nie poganiam do kręcenia nowych tylko pytam tak orientacyjnie żeby nie sprawdzać codziennie tematu ;)

Dwimenor
09-10-2006, 18:43
4 słowa od sponsora;)

Cichy
10-10-2006, 00:41
@Khalak
Aktualnie mam końcówke cyrku pt. "Szał zaliczeń" na uczelni. Ale powoli już sie zanosi na kolejny film.

@Dwimenor
Te sponsor, ty tam już wiesz co ;)

Pomocny Murzyn
10-10-2006, 20:50
Cichy wymiatasz!!! :p

A jaki ma być najnowszy filmik z nowych wysp czy starego terenu?

Gladius
13-10-2006, 00:08
Link z Ancient temple nie działa. Mogłby ktos gdzies wrzucić ?

Cichy
13-10-2006, 12:21
Zapraszam pod ten adres:
http://www.mtibia.pl/travel

Fintex
13-10-2006, 23:08
moze sie czepiam ale pisze sie informacje a nie informacie :p

pzdr

Cichy
14-10-2006, 00:07
To nie ja pisałem ;)

Vatone
15-10-2006, 16:31
na mtibia.pl/travel przy sciaganiu ancient temple wyskakuje blad. prosze Cichy zebys to sprobowal naprawic(moze cos z plikiem u Ciebie jest nie tak).

Cichy
15-10-2006, 23:41
Mi rozpoczęło ściągać bez problemu.

Dwimenor
16-10-2006, 10:32
Problem ewidentnie jest po twojej stronie Vatone. Jeżeli nadal masz problem-wyślij treść błędu(screen shot najlepiej) mi na pw-spróbuję coś zaradzić.

Khalak
18-10-2006, 13:07
Vatone podaj email to może Ci to na email wyślę. ;)
@
Upssss...sory - to chyba bardziej na pw sie kwalifikuje ;)

Endaen Turisesa
21-10-2006, 10:53
filmiki od 7,55 do 7,72 nie chca sie juz sciagac, prosze o rehost

Khalak
21-10-2006, 12:42
Mi się normalnie ściągają i z rapida i z www.mtibia.pl/travel B) . Jeśli Ci nie idą może masz coś w ustawieniach pomieszane :) Zobacz kilka postów wyżej xD

Saviour
21-10-2006, 12:44
Co jest cichy, czemu stoisz z filmikami w miejscu? :(

Palladyn von hellgate
21-10-2006, 14:35
cichy czemu na tej stronce nie ma wszystkich filmikow jest tylko do 95 i 100 a gdzie 96-99 ? i gdzie nowe filmy :P

Wielkie G
21-10-2006, 16:07
Filmiki POH i Fibula "deleted".

Prosze o rehosta :)

Endaen Turisesa
22-10-2006, 09:20
www.mtibia.pl/travel

skorzystalem i jetem dosc zadowolony, ale archiwum trapwooda jest uszkodzone (sciagalem kilka razy)

Cichy
23-10-2006, 08:40
@Saviour
Bo od półtora miesiąca nie mam na nic czasu.

@Palladyn von hellgate
Filmy sa prawie wszystkie. Brak jest tych które zostały zaktualizowane na nową wersję.

@Wielkie G
www.mtibia.pl/travel

@Endaen Turisesa
Ja nie mam problemów z ściąganiem.

Kiszonka_The_Boss
23-10-2006, 11:56
Cichy czemu na Twojej stronce filmiki są spakowane?
Gratz filmikow btw.
Czekam Na Nowe!!

Prostyy
26-10-2006, 08:21
mozna prosic o podziemia 55a na mapie respawnu w Greenshore ?

Cichy
26-10-2006, 22:25
Podziemia Greenshore zostały nagrane razem z Ancient temple.

Frisbi
26-10-2006, 22:37
Ja bym chętnie prosił o Tarpit Tomb - 2 lub -3.
A może już coś takiego było?

Michoss
26-10-2006, 23:34
A ja prosze o jakikolwiek nowy film, xD

Voniek
27-10-2006, 15:24
Ja bym chętnie prosił o Tarpit Tomb - 2 lub -3.
A może już coś takiego było?
Bylo. Na tibie 7.5 Tomb Black water.
Ja czekam na filmiki z Gs i hydra island (nie wiem jak to sie nazywa:P)
Si ya ;]

Szymex
27-10-2006, 20:12
Chyba Cichemu znudziło się kręcenie :(.

szymon287
28-10-2006, 09:01
Chyba Cichemu znudziło się kręcenie :(.

on tez ma prywatne zycie, a nie tylko napier^^lac w ten shit >.<

Szymon_95
28-10-2006, 19:20
hehe duzo cos zwiedzales :D mam przynajmniej co oglodac :D

XIII
30-10-2006, 00:08
1/4 linkow nie dziala, zwlaszcza pod stara Tibie.

Cichy
30-10-2006, 00:30

Mazur199
30-10-2006, 08:29
zajebiscie na tym filmie z talahu jak Ci podrzucili bp viali z winem a nie mf :P

Bake Samo
30-10-2006, 12:34
Cichy wrzuc tego linka http://www.mtibia.pl/travel do 1 posta z jakims opisem bo ludzie nie ogarniaja :p

Voniek
30-10-2006, 15:12
@up
Fakt. To bedzie przestroga dla tych co nie umieją czytać ;)
@topic
No no hydra island :) Nareszcie! To jak GS island i ferumbras tower? :D

pawci013
30-10-2006, 15:20
ehh potrzebuje instalki do tibi 7.71\7.2 ten link co podaj cichy nie dziala
bede wdzieczny za pomoc

Cichy
30-10-2006, 16:07
Link do http://www.mtibia.pl/travel jest, ale bez opisu.

A to już kolejny raz jak się wybrałem z winem na wyprawe ;)

@pawci013
Nie wiem jak ty to robisz, ale mi link działa.

Voniek
30-10-2006, 16:07
ehh potrzebuje instalki do tibi 7.71\7.2 ten link co podaj cichy nie dziala
bede wdzieczny za pomoc
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
:)
EDIT
@down
sa instalki od tibi 6.0 w górę jeśli o to ci chodzi ;)

pawci013
30-10-2006, 16:21
@Cichy
Dzieki juz moge nie wiem czemu wczesniej nie moglem

@Voniek
na tej stronie nie ma instalki pod tibie 7.71/72

EDIT
wiekszosc filmow jak wypakowuje pisze ze plik jet uszkodzony. Nieoczekiwany koniec archiwum :/ czemu i co zrobic ?

exeros
31-10-2006, 18:38
Cichy zaczoł używać Exori vis/mort WOW!
btw.Starzejesz się Cichy?
18:30 Cichy mac [83]: manasy plix
Czy Ci poprostu waleczne niusł manasy?
:P

Pzdro.

Saviour
31-10-2006, 21:03
Haha, po ostatnim filmiku wiem skąd ludzie biorą fish finy :P Gz powrotu do pracy nad odkrywaniem gry xD

pawci013
31-10-2006, 21:48
wiekszosc filmow jak wypakowuje pisze ze plik jet uszkodzony. Nieoczekiwany koniec archiwum :/ czemu i co zrobic ?

Vohihidilix
01-11-2006, 14:08
A więc na tibi.pl jest błąd. Quary ~~scouty nie są tylko podczas najazdów na miasto, ale także na tym Talahu. Ogólnie nowy film fajny, gratz.

Voniek
01-11-2006, 14:20
Ostatni film roox :) Upiłeś się biedaku :P Czekamy, czekamy...

Cichy
01-11-2006, 16:09
@pawci013
W sprawie problemów dotyczących mtibia.pl/travel pisać do Dwimenora. On się tym zajmuje.

@exeros
Po prostu waleczne nosił moje mansy.

Edit:
W końcu znalazłem trochę czasu, i poprawiłem niedziałające linki.

Dwimenor
01-11-2006, 17:28
Pliki były pakowane Winrarem 3.61, przy maksymalnym stopniu kompresji. Archiwa testowałem u siebie na Win 98, Mandriva Linux 2007, oraz na kilku komputerach z zainstalowanym XP. Nigdzie nie napotkałem takiego problemu(a testowałem różnymi pakowaczami.) A więc błąd leży po twojej stronie.
www.winrar.pl - tu ściągniesz najnowszego winrara. Jeżeli błąd dalej się będzie pojawiał-coś nie tak w systemie masz. Możesz spróbować rozpakować to na dyskietce/pendrivie.

Adner
02-11-2006, 14:28
Ale słaby ten serwer, transfer 4-14 KB/s -.-

Dawergo
05-11-2006, 11:03
Jupi nareszcie next filmik!!

Drzamich
06-11-2006, 21:26
No, no Cichy.
Juz myślałem że po stu filmach daż se spokój z nimi.
Ale nie zawiodłeś mnie i nadal je kręcisz.
Cichy, jesteś wielki :cup:

Mozo
07-11-2006, 17:54
Teraz "cichy mac -reaktywacja" dopiero działa ;] <oczywiście czysty>
P.S.
Tapahu, wtf? potem zczaiłem że to hydry ;]

Vatone
09-11-2006, 16:03
Cichy. mam prosbe dot. nagrania nowego filmu. chcialbym zobaczyc cala gore kazo, wszystkie zakamarki, skarbiec imperatora itd. nigdy nie moge tam trafic. jesli znajdziesz chwile wolnego czasu-nakrec, prosze ten filmik.

Jess Dran
10-11-2006, 21:22
cichy nie zle masz filmiki :P:P

Khalak
11-11-2006, 21:04
Cichy. mam prosbe dot. nagrania nowego filmu. chcialbym zobaczyc cala gore kazo, wszystkie zakamarki, skarbiec imperatora itd. nigdy nie moge tam trafic. jesli znajdziesz chwile wolnego czasu-nakrec, prosze ten filmik.

W sumie ja nie Cichy ale:
-do skarbca w Kazo nie da się wejść,
-filmik z każdym zakamarkiem trwał by kilka godzin,
-filmik taki mógłby się okazać całkiem ciekawy B)

Vatone
12-11-2006, 16:37
@up
czytanie ze zrozumieniem to 3 klasa podstawowki. ja chce tylko zobaczyc skarbiec, nie wchodzic do nego. wiem ze to niemozliwe. -.-

Saviour
14-11-2006, 16:55
Ależ konstruktywna wypowiedź, n/c X)

Milten Magician
19-11-2006, 16:18
A ja bym chciał filmik, z wyjaśnieniem jak zrobić quest na forbidden islands tzn. nie na Gorome tylko te zaginione, te wyspy oprócz Bonebeast isle.

Cichy
19-11-2006, 16:25
Proszę przeczytaj pierwszy post w temacie, drugą linijkę.

Segalczuk
20-11-2006, 18:06
Proszę przeczytaj pierwszy post w temacie, drugą linijkę.

Cichy tak z innej beczki , wiesz ze bake samo trenowal afk i padl , jak na to zaaragujesz/zareagowales? Przepraszam za takie pytanie ale ja na twoim miejscu bym mu dal ostrzezenie ze zwglendu ze byl/jest twoim kumplem.
@down no bo jakby cichy sie dowiedzial ze jakis bake samo <jakby go nie znal> to by mu dal bana i pewnie wyrzucil z gildi , a tutaj zobaczylem ze nic sie nie stalo wiec sie pytam cichego jak jest. Słownik nie muszę czytać bo znam go na 4+ ale wole pisal tak bez tych róznych dziadostw.

szymon287
20-11-2006, 18:21
Cichy tak z innej beczki , wiesz ze bake samo trenowal afk i padl , jak na to zaaragujesz/zareagowales? Przepraszam za takie pytanie ale ja na twoim miejscu bym mu dal ostrzezenie ze zwglendu ze byl/jest twoim kumplem.

HAHAHAHAHAHAHA no sorry ale musialem... skoro sam doszles do tego se byl/jest jego kumplem, to czy kumple daja sobie ,,ostrzezenia''? smieszne xD

btw. idz poczytaj slownik :baby:

Saviour
20-11-2006, 21:10
Za przeproszeniem, a gówno was to obchodzi... wasza gildia??? NIE? To się nie udzielajcie...
Cichy dajesz koeljną wysepkę, już od pewnego czasu zauważyłem ssy jak ludzie expią na niej i tylko zachwalają to jak wiele z niej loota i podobne wazeliniarskie texty, aż nei mogę wytrzmać żęby całej nei zobaczyć! :)

Cichy
21-11-2006, 00:36
Przepraszam za takie pytanie ale ja na twoim miejscu bym mu dal ostrzezenie ze zwglendu ze byl/jest twoim kumplem

To jak zareagowałem na całą sytuacje w stosunku do Baka, to jest sprawa pomiędzy nim, mną i osobami z mojej gildi.

Sante Mefisto
21-11-2006, 13:51
87. Goroma - Kultyści <---- culty nie dzialaja :(

Nyksus
24-11-2006, 22:33
Cichy, nagraj filmik z Orc Cave na Edron w południowej części wyspy. Chciałbym tam expić, a nie zabardzo orientuję się co tam jest...

Cichy
25-11-2006, 00:35
@Sante Mefisto
Dzięki za info

@Nyksus
Film numer 8.

Michoss
25-11-2006, 00:53
/me tłucze głową o podłogę mówiąc: "ja...chce....nowy...FILM....!!!"

Ametystowec
25-11-2006, 11:38
Co sie stalo z "uraz'em" i "blantek'iem" byli na twoim wmv ale ich postacie sa niskolevelowe to raz dwa, ze sa na innych swiatach...

Khalak
25-11-2006, 17:13
Pominąłeś jeszcze Sir Sanerisa który przestał grać w Tibię (chwała mu za to że potrafił to zrobić B) )

Exodus
02-12-2006, 20:39
Wie ktoś jak się dostać do podziemi Treasure Island. Próbuje kopać łopatą czy kilofem i w tych miejsach gdzie powinna być dziura się nie da :/

Proszę o szybką odpowiedź!

Krzy_ek
02-12-2006, 23:23
Spróbuj Light shovelem :P

Mozo
02-12-2006, 23:23
Czemu 8 film Edron Orcs jest w *****?
Dla pewności nie ściągam

Duch Niespokojny
03-12-2006, 01:56
Czemu 8 film Edron Orcs jest w *****?
Dla pewności nie ściągam
To zwykły plik .rec, tyle że spakowany, żeby zajmował mniej miejsca.

Saviour
03-12-2006, 11:34
Cichy, przed update mógłbyś pokazać jeszcze wyspę z giant spiderami, bo potem to znowu będzie tak, że na nowe miejscówki będziesz miał czas a na starsze to już nie...

Cichy
03-12-2006, 18:39
@Saviour
Z miejscówka z GS to jest śmieszna sprawa. Film został nagrany już z 3 tygodnie temu. Tylko, że z powodu kicków i związanym z tym brakiem nagrania końcówki nie został umieszczony. I od tego czasu jakoś nie mogłem się zebrać aby go poprawić :P

@Mozo
Połowa filmów jest spakowana w celu zmniejszenia zajmowanego miejsca.

Lord Terus
03-12-2006, 18:56
cichy to może byś wzucił ten film wreście bo nie ma co oglądać

Lord Gumio
03-12-2006, 19:47
Poczekajmy Jeszcze troche Wyjdzie update razem z nim nowe tereny to beda tez nowe filmiki :P

Pozdro

Vohihidilix
03-12-2006, 19:56
cichy to może byś wzucił ten film wreście bo nie ma co oglądać
Lepiej nie bo jeszcze nie poprawi i będzie tak jak z POH'em. :P
Ale tak swoją drogą chcecie wciąż nowe filmy, a nie pamiętacie o tym że trzeba włożyć w to spory wkład. (min. zebranie ekipy itp.) A że czasu nie ma, więc Cichy mając do wyboru dwie reczy: studia albo granie w tibie, logicznym jest że wybiera to pierwsze.

Saviour
03-12-2006, 20:57
Emm, ja bym wybrał TIBIĘ XP

Voniek
04-12-2006, 15:30
No cichy nareszcie! Chyba po msc dałeś malade. Codziennie wchodziłęm po kilka razy żeby sprawdzić :) No to została tylko Kharos :P

Michoss
04-12-2006, 17:21
Yeah! (jeden znak, drugi znak, trzeci znak, czwarty znak, piąty znak, szósty znak, siódmy znak, ósmy znak, dziewiąty znak, dziesiąty znak)

Lord Terus
04-12-2006, 17:23
Cichy jesteś wieki :P

Mozo
04-12-2006, 19:28
@up
tego nie trzeba mówić ;]

exeros
11-12-2006, 19:10
Cichy jesteś wielki!
Z'Visowałeś całą malade:>
Btw.Gratz lvlka:>
Pzdro

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
12-12-2006, 22:16
Pokaż nam PoI Cichy ;] (plx!)

Qnip
13-12-2006, 12:06
Teraz czekamy na nowe filmiki ;) No Cichy dajesz dajesz

Funkyman
14-12-2006, 12:15
No, to teraz Cichy zwiedzi cale Pits of inferno :P
Na dodatek solo :)

Krzy_ek
14-12-2006, 16:51
taki mały błąd jest napisane "scraby",a nie "scaraby"

Gorn Valorian
14-12-2006, 17:09
@up
Scraby ładniej brzmią :p

Fejkowiec
17-12-2006, 17:36
Nagraj Laguna Island dla Tibii 7.9 ; <

Potrzebuję.

Diuks
20-12-2006, 14:30
95. Thais Trolls

http://rapidshare.de/files/32638999/...rolls.rec.html

móglbyś jeszcze raz wrzucic ten filmik bo mi potrzebny a nie mozna sciagac;p

Saviour
20-12-2006, 19:00
Cichy, nie nagrałeś miejskiej części rooka z ratami xP

Izull
23-12-2006, 00:14
Cichy jakbyś mógł popraw Nargor, bo link z rapida już zostało skasowany, a właśnie mam zamiar się tam wybrać.

Cichy
23-12-2006, 15:19
Szybko odpowiadając. Aktualnie nie mam prawie na nic czasu ( wystarczy zobaczyć ile godzin byłem online w tym msc...). Co nie znaczy, że się nie zabiore za wyprawy jak tylko będzie odrobinka czasu. Choć nowe tereny są trochę... hardcore...
Wykasowane filmy znajdziecie na stronie:

Khalak
24-12-2006, 21:44
Szybko odpowiadając. Aktualnie nie mam prawie na nic czasu ( wystarczy zobaczyć ile godzin byłem online w tym msc...). Co nie znaczy, że się nie zabiore za wyprawy jak tylko będzie odrobinka czasu. Choć nowe tereny są trochę... hardcore...
Wykasowane filmy znajdziecie na stronie:

A hardcore... B) Widziałem kilka filmików z PoI... to co tam się dzieje to jak Demon Hell + Cyclopolis (najniższy poziom oczywiście B) ) w jednym... sajgon straszny ;) 60+ lvl popadały na fieldach bo nie wiedzieli że zjadają po 300 hp za przejście B) ... więc życzę powodzenia w PoI i uważajcie tam na siebie B)

offtopic:
Życzę wszystkim wesołych świąt B)

Saviour
24-12-2006, 23:25
up@ jak 60lvle mogły tam padać, skoro jest bramka na 80lvl? Noob pls?
cichy@ to ponakręcaj jakieś mniejsze meijscówki jak przy kręceniu tych filmików na chama żeby 100 było xP

Mozo
25-12-2006, 11:18
Już jest 102?

tomcio3396
25-12-2006, 11:40
up@ jak 60lvle mogły tam padać, skoro jest bramka na 80lvl? Noob pls?
cichy@ to ponakręcaj jakieś mniejsze meijscówki jak przy kręceniu tych filmików na chama żeby 100 było xP

z tego co sam doświadczyłem tam jest bramka 30lvl~ 80lvl moze jest dalej gdzies za ogniami ;]

Khalak
25-12-2006, 11:55
@Saviour
Jak napisałem, byli to gracze z lvlami 60 +, a nie wiem w których miejscach są bramki... wiem że kilku h lvli się wybrało, szli przez takie fioletowe [bodajże] fieldy - było ich z 6 pod rząd... i kilku padło bo zabierały jedynie 300 hp za przejście B) Zaraz poszukam filmiku to dam Ci link sobie sam zobaczysz :)

Drzamich
25-12-2006, 14:25
Cichy, kiedy zamierzasz zamieścić film ze zwiedzania PoI? :p

Bo$al
28-12-2006, 11:51
Super CichY!!

Monna
28-12-2006, 20:05
Moze mi ktos napisac tutaj linki do filmikow z tombami za tp ? kazdy tomb bym prosil bo nie chce mi sie przeszukiwac calego forum... btw. dla tibii 7.9

Saviour
30-12-2006, 22:00
UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c

Michael Rzotkiewka
31-12-2006, 00:45
Szkoda ze padles Cichy :(

Kora
02-01-2007, 17:14
UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c
Boże co za frajer. Poprosił tylko o pomoc frajerze. Nie prosił o super loot . CHODZIŁO MU TYLKO O TOMBY NA 7.9 !. Co za noob.

Pzdr. cichy xd

Gorn Valorian
02-01-2007, 19:00
@up
Co to za pomoc powtarzać gościom żeby ruszyli swe tłuste tyłki i obejrzeli pierwszy post. Widać że lenistwo to jest najgorsza choroba X( ... Zresztą nieważne, szkoda dalej ciągnąc ten temat.

Dawergo
02-01-2007, 19:23
@Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi?

Lord Terus
02-01-2007, 19:29
@Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi?

Jak wejdziesz dalej to respią się 2 wrl. Każda osoba to 2 zrespione wrl jest to część banshee quest

R0y@l...
02-01-2007, 21:38
Czemu w temacie niema od dłuższego czasu żadnego filmiku, fajnie się je ogląda przy okazji mapka leci :P

Marianos
03-01-2007, 14:52
@up
Cichy nie ma za bardzo czasu, mówił to juz jakiś czas temu.

Saviour
03-01-2007, 16:58
Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah
@cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ;)

Kora
04-01-2007, 14:22
Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah
@cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ;)

Tak jesteś frajer. :) Może i mógłby poszukać ale napisał ,że chce filmiki z 7.9 . Nie ma tibi cam może starej i nie ma zamiaru ściągać ? Pomyśl.

Bake Samo
04-01-2007, 15:43
Tak jesteś frajer. :) Może i mógłby poszukać ale napisał ,że chce filmiki z 7.9 . Nie ma tibi cam może starej i nie ma zamiaru ściągać ? Pomyśl.

OFFTOP.

A my nie mamy zamiaru krecic nic co jest nakrecone pod nowa wersje tibi bo jakiemus lolowu nie chce sie sciagac/szukac odpowiedniej wersji tibi. Przegladnijcie sobie XXX stron w tym temacie a znajdziecie komenty na ten temat.

Albo nie, wiecie co? wam sie nie chce szukac a mnie pisac, wkleje wam to po prostu....

Polecimy stronami a next time bede to po prostu cytowal i cytowal i cytowal....

Str. 82

A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!!

Str. 90
Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Dziekuje
Baba.

rowniez str. 90
Nom dobra wiec powtorze.....

Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Albo wiem co zrobie, daj mi adres wpadne do ciebie na chate zrobe ci herbatke zassam tibie 7.5 + tibiecam zassam potrzebny film skocze po popkorn przyniose herbatke odpale ci filmik i sobie go ogladaj! po co cos robic? po co szukac? jak mozna dupe truc! i to nie ja sie bulwersuje tylko ty ^.-

P.S
Lord Terus - JESTES BOSKI!:cup: jak ty to zrobiles? jak znalazles tibiacam, tibie 7.5 KTOREJ PRZECEIZ NIE MA? Dzieki

cu.

Str. 102

ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X(

Str 113
@Devil666

nie chce mi sie pisac, nie wiem ktory raz juz pisze co sadze o takich ludziach ktorym nie chce sie zassac 5mb i obejzec co sie tam tylko chce, zmienilo sie cos na tych terenach po updacie ktore sa nagrane? NIE! wiec po co je nagrywac? nie chce ci sie zassac co trzeba nie dosc ze masz napisane krok po kroku jak co zrobic, to jestem PEWIEN ze Cichemu sie tez tego nagrywac nei chce robic. pzdr ; o

Dobra wiecej nie bede cytowal wiec tyle, pozniej bede wam taki spamik wklejal jak ktos jeszcze bedzie widzial problem w tym....

Koniec OFFTOPA.

Khalak
04-01-2007, 16:03
Ludzie... jak to już napisał Bake Samo [popieram tylko troche rozwine mysl] - po jaka cholere co PÓŁ ROKU nagrywac te same tereny i ponosic OLBRZYMIE KOSZTY NA RUNY ITP. No nie robcie z siebie debili przed cala Polska... B)
@Dawergo
Widzialem ten film, wydaje mi sie, ze Cichy zwrocil mu uwage, dlatego ze wczesniej im powiedzial zeby nie szli, a bylo tam niezwykle waskie przejscie, i w razie potrzeby ucieczki mogliby zostac strapowani przez wlasnych kolegow. Taka jest moja opinia, jednak uwazam, ze o takie rzeczy nie wypada sie pytac B) Moze mial jakis osobisty powod - a nie było to byle gówno (nawiasem mowiac z przed okolo 2 lat) do wyciagania na publicznym forum. Z mojej strony tyle. Oczywiscie, ja moge sie mylic - w koncu nie do mnie bylo adresowane pytanie. Jednak skoro Cichy cos sie nie pokazuje, wypowiedzialem moja opinie B) [w razie co prosze sie nie czepiac :p ]
pozdro
@down
Sprobuj zassac z www.mtibia.pl/travel B)
@down
Nie ma za co B)

zalfik
04-01-2007, 21:13
83. Laguna Islands

http://rapidshare.de/files/28099023/...lands.rec.html

Jak widac link nie dziala. Mam nadzieje, ze Cichy masz te filmiki na kompie :) Mozna rehostnac? Bede zobowiazany :P

EDIT:
@up dzieki :D

Khalak
04-01-2007, 22:41
Post do usuniecia - nie zauwazylem ze przedostatni moj, pozniej go editnalem B)

Cichy
06-01-2007, 01:17
Jednak skoro Cichy cos sie nie pokazuje

Od updata przygotowywałem serwerową wyprawe na POI, dlatego był brak czasu na nagranie czegokolwiek.
Natomiast po wyprawie trochę straciłem ochotę na logowanie, z powodu zachowań wielu ludzi po tej wyprawie.
(Sama wyprawa najgorzej nie wypadła, i gdybym tylko nie padł na jednym z seali, uważam, że pokierował bym ludzi przez ostatni (sic!) seal, na którym się zatrzymali. Ale teraz z perspektywy czasu widze, że nie warto było się narażać). Filmu niestety nie mogę udostępnić, gdyż był by to qs. Muszę nagrać specjalny film, właśnie dla tej serii, nie zawierający elementów rozwiązywania zagadek. Kiedy? Nie prędko.

Ponadto gdyby to zależało tylko odemnie, to filmów by się więcej pojawiło, ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne.

No, to tyle informacji. Podsumowywując - żyje, i mam się dobrze. Tylko, że jak człowiek średnio w msc przez godzine dziennie jest online, to ciężko coś nagrać i zebrać większą ekipe ;)

Na resztę pytań już chyba otrzymaliście odpowiedzi.

Khalak
06-01-2007, 14:31
Kiedy? Nie prędko.
Masz racje, odrob spokojnie straty. Taka wyprawa to olbrzymie koszty. Na Twoim miejscu, nie wiem czy w ogóle bym się przełamał, aby się tak narażać dla innych. Za to szacunek dla Ciebie i Twoich kolegów, za to, że nagrywacie te filmy.

ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne.
Temu zjawisku też się osobiście nie dziwię, bo na PoI nikt "lekką reką" nie idzie. Ja myślałem, że te tereny są hard core'owe, ale jak zobaczyłem filmik z questu z Harmonii [połaczone bodajze Ruthless z jakas szwedzka gildia], na ktorym padł Mateusz Dragon ~ - stwierdziłem, że te tereny są zaje***cie hard core'owe :p

A tutaj dla tych idiotów, którzy sypią posty typu "Cichy Piats ov Inweron plax plax plisss" - fragment statystyk śmierci, z nieprzypadkowo wybranego świata - Harmonii:
Potwór///ilość zabitych przez niego graczy///ilość porwótów zabitych
destroyers///1///47
hands of cursed fate///0///13
hellhounds ///0///10
nightmares ///2///120
Z tego można wnioskować, że do PoI ludzie wybierają się głównie ludzie, którzy chcą rozwiązać quest. Jak chce się rozwiązać quest na takim terenie, nie idzie się ekipą - idzie się jedną WIELKĄ BANDĄ. Jak w takiej bandzie ktoś pada - to tylko świadczy o sile tych potworów B) DO TEGO MIEJSCA POTRZEBA WIELKIEJ EKIPY, A TO I TAK BEDĄ WIELKIE KOSZTY.

Saviour
06-01-2007, 20:15
Cichy, to może nakręcisz tą starą dobrą katedrę? Miałeś naprawić film, a że podziemia po prawej troche fajniej wyglądają po upie to tylko na tym twój film skorzysta ;)

Kamil1000
06-01-2007, 20:20
czemu te linki nie działają?:

http://rapidshare.de/files/8633139/Zwiedzaj_z_Cichym_75*****.html

----------------------------------------------------------------------

1. Hell Gate (Elder beholders in action ;)

http://rapidshare.de/files/3843559/Hell-Gate.rec.html

5. Orc fortress (pełne, razem z max poziomem w jakiniach, i zejsciem do podziemi)

http://rapidshare.de/files/3887178/uldereck-rock.rec.html

66. Hydra Lair

http://rapidshare.de/files/9771588/Hydra.rec.html

70. Grobowiec Rahemos

http://rapidshare.de/files/11764853/Rahemos_Tomb1.rec.html

83. Laguna Islands

http://rapidshare.de/files/28099023/LagunaIslands.rec.html

84. Nowy Spawn Hydr - Tiquanda

http://rapidshare.de/files/28757978/NewHydra.rec.html

85. Goroma - Wulkan

http://rapidshare.de/files/28829406/Goroma.rec.html

86. Liberty Bay Rotworms

http://rapidshare.de/files/30408870/Liberty_Bay_Rotworms.rec

88. Nargor

http://rapidshare.de/files/30891963/Nargor.rec.html

89. Ramona

http://rapidshare.de/files/31133707/Ramona.rec.html

90. Ab'dendriel Mines

http://rapidshare.de/files/32637981/Abdendriel_Mines.rec.html

91. Edron Goblins

http://rapidshare.de/files/32638135/EdronGoblins.rec.html

92. Edron Trolls

http://rapidshare.de/files/32638364/EdronTrolls.rec.html

93. Edron Rotworms

http://rapidshare.de/files/32638252/EdronRotworms.rec.html

94. Ghostship

http://rapidshare.de/files/32638524/GhostShip.rec.html

95. Thais Trolls

http://rapidshare.de/files/32638999/ThaisTrolls.rec.html

96. Kultyści na Liberty Bay

http://rapidshare.de/files/32638869/KultLibertyBay.rec.html

97. Jaskinie w Port Hope

http://rapidshare.de/files/32639232/Podziemia_Port_Hope.rec.html

98. Podziemia Fields of Glory

http://rapidshare.de/files/33385777/Fields_of_Glory2.rec.html

99. Terasure Island

http://rapidshare.de/files/33739613/Terasure.rec.html

100. Film WMV podsumowywujący serię

http://rapidshare.de/files/34278326/Cichy_mac*****.html

zalfik
06-01-2007, 20:34
Pare postow wyzej tez pytalem :P
Korzystaj z http://www.mtibia.pl/travel ;)

Cichy
07-01-2007, 18:26
Pare postow wyzej tez pytalem :P
Korzystaj z http://www.mtibia.pl/travel ;)

A w wolnym czasie (kogo ja oszukuje, jakim wolnym czasie?!) staram się podmieniać niedziałające linki na te z http://www.mtibia.pl/travel.

Mozo
07-01-2007, 21:51
Ale i tak postaraj sie znależć troszkę czasu na nowe filmiki, widzisz jak ludzie czekają;)

Bake Samo
10-01-2007, 00:29
Z dzisiejszej wycieczki na PoI Dl-ki (wycieczka nr 4)

00:11 Cichy mac [84]: no to tyle
00:11 Cichy mac [84]: koniec
00:12 Cichy mac [84]: NIEEEEE
00:12 Cichy mac [84]: 00:12 Waleczne Serce [100]: (cichy nie wlonczyl nagrywania)
00:13 Cichy mac [84]: <bije glowa w sciane>
00:13 Bake Samo [112]: y...
00:13 Cichy mac [84]: w filar...
00:13 Fevete [124]: lol.
00:13 Fevete [124]: exura
00:13 Bake Samo [112]: serio?
00:13 Cichy mac [84]: <dup, dup>
00:13 Bake Samo [112]: ROTFL!
00:13 Cichy mac [84]: serio
00:13 Bake Samo [112]: no to
00:13 Fevete [124]: ;]
00:13 Bake Samo [112]: ktora to proba?
00:13 Bake Samo [112]: 4?
00:13 Bake Samo [112]: xD!
00:15 Cichy mac [84]: to jakies przeklenstwo

Poprzednie proby byly "spalone" z roznych innych powodow ale nvm, to taka anegdotka odemnie :D

Cichy
10-01-2007, 00:36
Ze swojej strony dodam, że podczas jednej z prób, kiedy była nagrana już połowa filmu, to mi zmienili wersję klienta.
W wyniku innej próby przez jakieś 22 godziny nie mogłem się zalogować na główną postać (miałem przerwę w dostawie neta), nie chcąc wylądować w środku nieprzyjemnego respa i mieć tp do świątyni...

No nie da się, normalnie się nie da nagrać kolejnego filmu....

Drzamich
10-01-2007, 16:47
Cichy, może nagrałbyś filmiki z odkrywania poziomu 0 Liberty Bay i Edron.
Myślę że taka wyprawa nie kosztowałaby zbyt dużo.

Funkyman
10-01-2007, 21:46
Hehe,filmik na pewno sie uda zrobic,a za kazdym razem troche expa wpadnie :) Wiec nie ma tego zlego... :)

Leztat
13-01-2007, 13:19
to ja bym bardzo prosił o filmiki związane z isle of the kings

Khalak
13-01-2007, 14:17
@up
Nie umiesz czytać? Wejdz sobie na www.mtibia.pl/travel i sciagnij odpowiedni filmik. Potem wchodzisz sobie na www.tibicams.tibianetwork.net i sciagasz odpowiedniego klienta Tibii [bodajze 7.55] i "Old TibiCAM". Odpalasz filmik i tyle B)

Cichy
13-01-2007, 14:37
Będe taki dobry, i podam nawet numer filmu wg. numeracji w pierwszym poście - 64.

--Cienius--
14-01-2007, 17:56
CIchy pokarz nam poi cale !:>

wahibi
16-01-2007, 15:58
Nak tórej stronie są filmy do tibi 7.92 ??

--Cienius--
16-01-2007, 18:57
pan Up
żal...
br?

wahibi
16-01-2007, 20:41
pan Up
żal...
br?

Widac noobostwo się rozprzestrzenia -.-
Po pierwsze :Br raczej nieuczą się polskiego.X(
Po drugie : Pytam tylko o filmy pod klijenta 7.92.

Khalak
16-01-2007, 20:50
@wahibi
Filmy na tego klienta jeszcze nie powstaly B) Jak widać po pierwszym poscie...

Bake Samo
17-01-2007, 13:41
Nak tórej stronie są filmy do tibi 7.92 ??

Rotfl man a zadam ci takie podchwytliwe pytanie...
Czy kiedykolwiek filmy od byle jakiego klienta do byle jakeigo byly na innych stronach niz na stronie nr 1?

A i odpowiem ci na twoje, filmy sa na bodajze 94 gdzies tak po srodku strony :baby:

Guest 1900
17-01-2007, 16:51
Widac noobostwo się rozprzestrzenia -.-
Po pierwsze :Br raczej nieuczą się polskiego.X(
Po drugie : Pytam tylko o filmy pod klijenta 7.92.

Ta ty tez nie uczysz sie polskiego moj drogi "klijencie" ^^

Drzamich
17-01-2007, 20:50
Cichy, nakręć może filmiki ze zwiedzania wysp Edron i Liberty Bay poziomu 0.
Duzo to chyba nie będzie kosztować, a na pewno spodoba się wielu osobom.

Sante Mefisto
19-01-2007, 15:59
Dzisiaj ogladalem sobie film z Grobowca Thalasa i wyskoczyl mi smiechowy bug :) Daje ss
Ps:Bake z kad masz takie fajowe eq.
http://img118.imageshack.us/img118/4530/nowyobrazmapabitowalg4.th.png (http://img118.imageshack.us/my.php?image=nowyobrazmapabitowalg4.png)

Van Rebeliant
19-01-2007, 16:07
HAHAHAA, bug rox :D

<tjo napefno w dym fylmie jyst kajlokker, i tlateko kkaki buk sie lobi>

Kasushi
19-01-2007, 18:22
yyy ja mam takie pytanko, bo chciałbym sobie obejrzeć stare filmiki jak na tombie cichy pokazuje, ale to są chyba pod tibie 7.5 i nie wiecie moze skad moge tibie 7.5 wyczasnąć? czy moge na tej nowej ogladać i tylko coś pozmieniać w opcjach? jak to teraz jest bo ja w tibie jakieś 3 lata nie grałem i sie nie orientuje a tu już tibia chyba 7.92 ;D

Sante Mefisto
19-01-2007, 19:15
yyy ja mam takie pytanko, bo chciałbym sobie obejrzeć stare filmiki jak na tombie cichy pokazuje, ale to są chyba pod tibie 7.5 i nie wiecie moze skad moge tibie 7.5 wyczasnąć? czy moge na tej nowej ogladać i tylko coś pozmieniać w opcjach? jak to teraz jest bo ja w tibie jakieś 3 lata nie grałem i sie nie orientuje a tu już tibia chyba 7.92 ;D

Nad kazdym "rozdzialem" masz linki do wersji tibi. Sciagasz instalujesz i ogladasz :D
bonzai.8u.pl/75/tibia75*****

d(^^)b
20-01-2007, 12:09
Siema
Cichy daj rehosta z laguna island :)
Mialem ten filmik ale skasowalem ...
A mi bardzo jest potrezbny ...
Pozdro :)

Cichy
20-01-2007, 18:14
Wszystkie filmiki są również dostępne pod adresem:

@poi
Dzisiaj miałem zbierać po raz... chyba 5... ekipę, ale znowu się nie da.. tym razem CIP zamknął teren, i nie da się wejść... Klątwa działa nadal...

Rzolniez
20-01-2007, 18:19
Cichy mam pare pytań do ciebie , jakbys mugł napisz do mnie na gg w profilu mam zapisane : ] 3majta sie ludziska

Edit : Napisany Miałem stary nr GG teraz jest new ; )

Cichy
20-01-2007, 18:56
Nie podaje swojego nr. GG. Polecam kontakt na początek przez priv msg na forum.

Pomocny Murzyn
20-01-2007, 18:58
Cichy, a może byś nagrał te najbardziej znane miejscówki z wyvernami, czyli te na Edron i jak się idzie na orc fortece...

Vohihidilix
21-01-2007, 18:18
Cichy, po co chczesz nagrywać POI, skoro jest jeszcze wiele miejscówek o wiele mniej hardkorowych nie nagrane. Np. fajnie było by jakbyś nakręcił miejscówki z Wywernami, Demony na Goromie, Callase czy Wypse Ferumbrasa.

Voniek
21-01-2007, 19:15
Cichy, po co chczesz nagrywać POI, skoro jest jeszcze wiele miejscówek o wiele mniej hardkorowych nie nagrane. Np. fajnie było by jakbyś nakręcił miejscówki z Wywernami, Demony na Goromie, Callase czy Wypse Ferumbrasa.
Popieram w 100%. Wiele osób hunci sobie na calassie, ale większość nie wie gdzie co jest i co może ich spotkać. Calassa musi byc. Demonki na goromie też bo to dobre dla h lvli którzy chcą pohuncic demce. Wywy to nie bardzo bo tego jest duzo respów i każdy sam może zwiedzić. Kharos (Ferumbras) To raczej nieistotne bo mało kto tam chodzi :D PoI saks i tyle :)

szymon287
21-01-2007, 20:28

yy, czy ty chcesz powiedziec ze dle na poi sa mniej hardcorowe od demkow na goromie, czy wyspy feru?:O

Saviour
21-01-2007, 20:44
up@, chyba raczej właściwe poi miał na myśli...

Pomocny Murzyn
22-01-2007, 20:49
Cichy możesz również nagrać nowy poh (bez PoI), chodzi mi o nowe cyce, taranty, vampirka, możesz też dorzucić drogę do dc...

Cichy
24-01-2007, 23:57
Pojawił się nareszcie filmik, z PoI DL (z 3 tygodniowym opóźnieniem spowodowanym różnorakimi problemami)

Skittler
25-01-2007, 02:23
A jak mozna odkryc mapa przy pomocy jakiegos programu ?? bo mialem odkrytom ale zainstalowalem OTS-a i teraz juz mi mapa znikla co moge zrobic zeby ja znowu odkryc ?? :/ :( prosze o szybka odpowiedz

Mozo
25-01-2007, 10:54
Yeyejejejeejej!!!!!!11111oneonoenłanłanłan
GZ Cichy jestes wielki

Cichy
25-01-2007, 11:35
A jak mozna odkryc mapa przy pomocy jakiegos programu ?? bo mialem odkrytom ale zainstalowalem OTS-a i teraz juz mi mapa znikla co moge zrobic zeby ja znowu odkryc ?? :/ :( prosze o szybka odpowiedz

OTS-y instalujesz na własne ryzyko. Aby odkryć mapy możesz np. odglądnąć wszystkie filmy...

Khalak
25-01-2007, 18:43
A jak mozna odkryc mapa przy pomocy jakiegos programu ?? bo mialem odkrytom ale zainstalowalem OTS-a i teraz juz mi mapa znikla co moge zrobic zeby ja znowu odkryc ?? :/ prosze o szybka odpowiedz
Sciagnij sobie to (http://download.tibia.org.pl/index.php?action=file&id=269) [sa to mapki ze strony tibia.xxx.pl - nie bede reklamowac "konkurencji" B)]. Dalej masz 2 opcje:
1. Reinstal Tibii i wrzucenie tych plikow do katalogu Tibii,
2. Usuniecie z katalogu Tibii wszystkich plikow -.map [mozesz zostawic te zmodyfikowane, przed instalacja OTSa] i wrzucenie tych, do ktorych dalem link. Z tym, ze sa to mapy do Tibii 7.8, mi w 7.92 dzialaja te. Jak nie beda dzialaly, rozejrzyj sie w downloadzie za wersja do odpowiedniego klienta.
@topic
Filmik bardzo ladny B) Wreszcie mam odkryte "nie questowe" PoI ;)
edit
Mapy to tylko Mainland, Wyspy Lodowe i Darama - jesli chcesz dzungle, Laguna i Forbidden Islands zostaja filmiki :)
Mam jeszcze pytanko... czy "maszyna filtrujaca" PACC od FACC jest ten Magic Wall i 2 kratki przed i za nim przy drabince? Z gory dzieki za odpowiedz ;)

Bake Samo
25-01-2007, 20:01
....
Mam jeszcze pytanko... czy "maszyna filtrujaca" PACC od FACC jest ten Magic Wall i 2 kratki przed i za nim przy drabince? Z gory dzieki za odpowiedz ;)

Tak, ale zeby sie przez ta "maszyne" przedrzec trzeba miec cos jeszcze oprocz pacca....

pzdr.

Khalak
25-01-2007, 20:45
@up
Dzieki wielkie B)

Zawiszanin
27-01-2007, 01:15
http://img145.imageshack.us/img145/4743/uo0010ka2.jpg (http://imageshack.us)

ZAL?:cup:

--Cienius--
27-01-2007, 10:59
Up ots plax?

Mozo
27-01-2007, 12:45
Cichy będą jeszcze jakieś filmiki na 7.92? Bo zbyt dużo terenów to nie dodali...

Pomocny Murzyn
27-01-2007, 16:20
Fajny filmik z poi i loot dopisał:D

Cichy
27-01-2007, 16:56
Cichy będą jeszcze jakieś filmiki na 7.92? Bo zbyt dużo terenów to nie dodali...

Będą.. a przynajmniej - są w planie.

--Cienius--
28-01-2007, 14:34
co nam pokazesz?
Cichy nargaj Tiq, dragon lair w thais w ab gsy i respy wyvernow(dla n00bkow)
Ps nie mow ze linki do tych filmow dzialaja bo nie dzialaja ;// probowalem kilka razy i Ch**a sie da -.-

Cichy
28-01-2007, 15:02
Przeczytaj co pisze na samym dole mojego pierwszego postu w tym temacie.

--Cienius--
29-01-2007, 17:06
cichy dobra do roboty :D

Mitthenither
30-01-2007, 23:29
@Up
CIchy sam raczej nic nie zwiedzi a póki co są problemy ze skom(?)pletowaniem ekipy :> (dobrze napisałem?xd)

Sante Mefisto
31-01-2007, 16:16
:PP spoko film, ale mi by bylo troszke szkoda soft bootsow ;P

maciek_92
31-01-2007, 17:04
@up
Raczej nie szkoda bo można je odnowić za 10k u NPC ;]

@Topic
Cichy może jak znajdziesz trochę wolnego czasu a kolesie będą offline to może nakręcisz filmiki ze zwiedzania, nie expowisk tylko miast ;) tak w formie przewodnika ^^

P.R.O.S.T.O.
01-02-2007, 00:45
Popieram pana up :) mi by sie przydaly mapki Liberty bay :D bo jest strasznie duze :D

Michael Jackson
01-02-2007, 18:07
Moglbym poporsic o filmik z Bonebeastow i Giant spiderow na goromie? :D
Z góry thx :D

Voniek
01-02-2007, 18:27
Moglbym poporsic o filmik z Bonebeastow i Giant spiderow na goromie? :D
Z góry thx :D

Nr 89 to BB island, 102 To Gs Island. Enjoy :)

Mortiis
01-02-2007, 18:27
Mam takie pytanie gdzie dobrze expić 29 masterkiem?(40 m lvl:))
i prosiłbym cichego zeb mi nagrał z tym miejscem filmik

--Cienius--
01-02-2007, 19:24
Up tomby i tyle ... nie pytaj jak itd trollu

Gostex
02-02-2007, 12:30
takze popieram pomysl zwiedzenia miast zamiast expowisk :) chetnie bym zobaczyl cala wyspe edron z wierzchu i liberty bay :)

Muneowan
02-02-2007, 21:28
Czy ktoś może mi powiedzieć jak oglądać te filmiki?:baby: Bo bardzo interesują mnie niektóre lokacje a za nic nie moge wymyślić jak to zrobić, proszę o dokładną odpowiedź bo jeśli o takie rzeczy chodzi, to mój mózg ma pewne problemy;) .