zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Miodojad
07-07-2006, 17:38
No, no:D Widze, że 1000 wpadł:P. Gratz głośny.

Cichy
07-07-2006, 21:32
Faktycznie, pojawiła się mała rocznica. 1k postów, 100 stron.. ja tylko się zastanawiam kiedy dopadnie mnie limit znaków w pojedynczym poście :]
Przy okazji - dziękuje za wszystkie słowa uznania. Te na forum, poprzez prywatne wiadomości, czy w samej Tibi. ;)

Demony na Edron.. napewno się pojawią... biorąc pod uwagę moje tempo zdobywania expa (10 lev w pół roku), to już za półtora roku będzie taki film B)

A temat się trzyma tylko dzięki wam - osobom które mnie wspierają. Pozytywne komentarze, słowa uznania za pracę... a nawet jak miałem problemy z runami na kolejne fimy, to wspieraniem materialnym. To wszystko spawiło, że temat nie umarł jak wiele takich podobnych.
Na początek wystarczyłą wytrwałość, i czekanie na oddzew. Odzew się pojawił, to i pojawiały się (i pojawiają) nowe filmy. Pare osób może widziało podobny temat na innym zagranicznym forum. Nie było wystarczającej rekacji, to i przestał tam być aktualizowane tematy o nowe filmy.

Narazie jak wszyscy oczekuje na update, i nowe tereny...

Potworny DestruktorDolera
08-07-2006, 12:03
Cichy.

Po tym czego dokonales na serpent spawn lair jestes dla mnie najlepszym polskim graczem.

Kij w oko seromontisom i innym.
Ty naprawde znasz tibie jak własny backpack. Takiego quide'a jak ty mieć, to jest wielkie szczęście. I jeszcze kolokwia zdajesz często na drugi dzień po filmiku.

Przebiles nawet ten explore (zresztą własny ;) ) dark cathedrala. O 12 w nocy, że ci też sie chciało :D

Wielkie brawa dla tego człowieka, on poznał smak życia :]

Palladyn von hellgate
08-07-2006, 12:21
cichy jestes tutorem mzoe cos ci przecieklo o updeidzie bo te newst na tibi pl sa nusnawe moze wiesz kiedy bedzie test swerv i czy bedzie tylko dal tutorow itp . a i wes z ekipa ubij pal donie

Terrorysta
08-07-2006, 20:31
Witam:) Gratz Cichy tylu filmikow ogladalem tylko 2X( skad pobrac klient 77.2 tibi link plz!!!!8o

Charlotte
09-07-2006, 00:46
Mógłbys nakręcić jak dojść do podzeimi Dworcow. Bo ja nie wiem gdzie jest ta dziura. PLEase;]

Erhion
09-07-2006, 01:37
Terrorysta poleam ci www.tibia.com :p

Palladyn tego naraze nikt chyba nie wie. :)

Faktycnie 100 stron i juz ponad 1000 postow. Napawde dokonales cegos duzego. Oby tak dalej. :)

Ps: Soory, ze bledy nie pise od siebie a klawiatura jest walnieta. :confused:

Nytalith
09-07-2006, 01:46
charlotte: film #68 plax?
Cichy: Gratuluje! wszystkie Twoje filmy sa swietne, podziwiam ze Ci sie chce wydawac tyle kasy, ryzykowac zycie dlatego ze ktos poprosil o filmik ;)

Amfane Weja
09-07-2006, 13:54
Nie wiem dlaczego, ale jak chce sobie sciagnac filmik z bazyliszkiem(juz na tej stronie do sciagania) wyskakuje mi okienko, zebym uzupelnil adresem czegos i nie wiem co mam tam wpisac... poprosze o szybka odpowiedz
EDIT: Juz sobie sciagnalem. Prosze jakiegos moda, operatora o usuniecie tego posta

Magson
09-07-2006, 19:16
Cichy teraz PG dajesz i pokaz wszystkim na co cie stac xD

Squib
10-07-2006, 01:33
@cichy
na poczatek gratulacje.od kiedy padłem podczas exploringu wole sciagnac twoj filmik niz sam odkrywać :PDzieki za wszystko i jedna prośba.
Mógłbyś spakować filmy pod 7,55 i wrzucic jako rar?
EDIT:miałem na myśli filmy pod 7,6 bo pod 7,5 i 775 sa spakowane a a pod 7,6 niestety nie :/

Erhion
10-07-2006, 11:35
http://rapidshare.de/files/21438169/...m_755*****.html

Czytaj dokładnie 1 post Cichego.

Patryczeqq
10-07-2006, 12:44
czy mogłby ktos podac link do tibi 7.5 to na rapidzie mam przekroczony limit

ŻaQ
10-07-2006, 21:34
Potrzebuje filmu z Mino Pyramid :P help me plax xD

Cichy
11-07-2006, 13:18
@ŻaQ
Sam możesz sobie pomóc, poprzez ściągnięcie właściwego filmu.

@Patryczeqq
Masz dwa wyjścia - poczekać, aż Ci się limit odblokuje. Albo przeczytać pierwszego posta, i ściągnąć tibie 7.5 z podanego tam linku.

noobowaty mistrz
11-07-2006, 17:37
67. Banshee Lair (W okolicach Thais)

http://rapidshare.de/files/9777722/banszi.rec.html

Tego pliku nie można już ściągnać. Przez zbyt długi czas nikt go nie ściągał i został usunięty z Rapidshare. Proszę o jego aktualizację.

Bake Samo
11-07-2006, 21:18
Ah oh eh dawno nie zagladalem, gz tylu postow i "fanow";)

ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X(

KOCHAMY CICHEGO JEGO FILMY SA SUPER:cup:
:p

Regards..

@Down

Offtopic :]

Nom chwilowo nie gram w uk jestem....

Lord Terus
11-07-2006, 21:35
Bake niegrasz już ?

Matthaus
12-07-2006, 15:06
Ja bym prosił o rehosta Demonii,Serpent Spawn Lair oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Bake Samo
12-07-2006, 20:15
...oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Kilka postow temu chyba CIchy powiedzial cos na temat Demon Hell'u (need 100?:confused:) wiec jak chcesz filmik to pograj chwile Cichym bo on 100 wbije za jakis rok ;]

Matthaus
12-07-2006, 20:49
@Bake
Taaa chciałbym pograć uwierz mi xD Ale prosba o rehost nadal aktualna xD

Golempol
12-07-2006, 23:56
Fajnie że chciało cie sie tego robic ^^
Takie małe pytanko ile srednio wydaliscie kasy by muc nakręcic te filmy?
CICHY MAC JEST WIELKI.

Bake Samo
13-07-2006, 00:11
Kasy? Hmmm DUZO, ale Cichy wiecej ;) Ja nawet zgonilem na jednym z filmow :p a Cichy na jakis ancientach podczas krecenia filmu, BO NIE BYL ZE MNA :p Jak by wam fakturke wystawil to byscie sie zdziwili ^.-

Cichy
13-07-2006, 00:39
Rehosty pojawią się, jak wróce z wakacji.

Koszta:
Pomyślmy... w czasie kręcenia filmów miałem 2x zgon (a przynajmniej o 2 pamiętam). No to jest 200k (AOL+bless). Wypady... jak czesto widać, nie oszczędzam wtedy w środkach... średnio nagranie jednego filmu to jakieś 4-8k. Czasami mniej, zazwyczaj więcej. W porywach jeden film wynosił mnie jakieś 20-30k. Więc nie chcieli byście faktury :D

Golempol
13-07-2006, 11:08
cena sławy xD
Oglądając filmy skapłem siem ze to nie są filmy z exploringu skoro wy wiecie jak to wszystko wyglonda.
No ale jak przyjdzie update to bedzoiecie wszystko na oslep zwiedzac i bedzie owiele zabawniej ^^

dreggi
18-07-2006, 10:00
Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.:p

Cichy
18-07-2006, 14:31
Może dlatego, że ja nie używam/nie nosze run UH. Zawsze mam przy sobie tylko 2 runy awaryjne, jednak zazwyczaj gdzieś schowane, co wyklucza użycie ich w nagłym wypadku.

krzysiox
18-07-2006, 18:37
Wielkie gratz i brawa dla cichego !!!:cup:
Odwalił kupe dobrej roboty!!!
Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy .:) :cup:

Bake Samo
18-07-2006, 19:59
Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.:p

Film w rzeczywistosci leci troszke wolniej niz normalnie, uwierz mi ze ciachalem uhy jak sie dalo (calego 1 chyba wbilem) a pozniej chyba zdazylem doleciec myszka do bp i zgon, hity lecialy naprawde szybko i zgon tez byl szybki;)

Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy .

Po updacie ja chyba sie odlacze od krecenia i podziekuje tej grze. Retried od miesiaca a tu nagle taka niespodzianka ;)

(NEXT UPDATE SUUUX ! ! )

noobowaty mistrz
18-07-2006, 20:16
Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.

krzysiox
18-07-2006, 20:28
Bake czemu podziekujesz tej grze ???:(

Dwimenor
18-07-2006, 20:40
Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.
Poczytałbyś co megaupload pisze na swojej stronie zamiast takie demagogie głosić.

"We will host your file forever for free, until it is unused for 21 days. If nobody downloads your file for 21 days, it is automatically deleted."

W przypadku rapidshare jest to 30 dni.
Dodatkowo megaupload nie tak dawno teamu zlikwidował 500 slotów downloadu dla Polski.
Tak samo rapidshare jak i megaupload mają dzienne limity transferu dla jednego adresu ip. Na rapidzie częściej wyskakują blokady, bo jest bardziej popularny. Gdyby wszyscy się na MU przenieśli - efekt byłby ten sam.

Bake Samo
18-07-2006, 21:50
Bake czemu podziekujesz tej grze ???:(

Bo z kazdym kolejnym updatem ta gra jest coraz bardziej z*e*ana?;)

Teraz bedzie mega rewolucja, bot wbudowany w tibie fajnie. CIPki zamiast walczyc z botami to daly dostep po prostu wszystkim :D
Ponaddto jak sobie czasem lubialem przysiac jakies 14h przed tym shitem to teraz bede musial odpoczywac rotfl (mniej wiecej max 8h grania dzienni teraz bedzie mozna):D jak mam czas to gram jak mam go duzo to gram duzo a teraz tibia nas bedzie ograniczac. i najwiekszy beton jest taki ze shooterzy beda ZBIERAC loot (nie mowie tu ze knight jest max skrzywdzony ale to bezsens, nie kazdy rycek kradnie loota wiec z kim bedizemy huncic? tylko z DOBRYMI znajomymi? czyli nie poznamy nowych na huncie?:D) bo knight blokujac demona czy wrla gowno expa dostaje, a jak wiemy przez 1st 10sec ten co ma max bierze loota. Taki Herg lama wpadnie na demki powali kilka sd i pyk ma najwiecej expa looka demka a tam jakas niespodzianka.

A swoja droga z tego co kiedys tibia.pl pisala z kazdym updatem maja byc ulepszone klasy postaci, byl sorc byl drut i ten z tego co pamietam mial byc ulepszeniem knighta, I GDZIE TO ULEPSZENIE?:D :D rotfl

tibia sux od jakis 2-3 updatow :) chodzi mi o zmiany w systemie gry a nie zmiany w mapie itd. dodawanie nowych terenow wiaze sie z wieksza iloscia respownow = expem dla kazdego. a teraz to nc i to tyle jak ktos chce mnei kupic (jeszcze nie jestem pewny czy chara sprzedawal bede ale kase +itemu itd na bank, postac moze zostawie...) to msq na gg ;)

Cy a i Pozdrawiam.

Edit@

Cichy to dawaj jakies recenzje i ssy na naszym forum. Narazie mi sie to nei podoba.

Cichy
19-07-2006, 00:05
Na rapidzie filmiki i tak się trzymają. Od roku tylko z 5 filmów zostało zdjętych z powodu braku ściągania.

W sprawie filmu z banszi... przeszukałem archiwa.... i wyszło mi na to, ze nie miałem kopi tego filmu na dysku. Nie mam pojęcia jak to się stało. Po update nagram ponownie ten film.

Edit: w sprawie zmian... Z hotkeyami to może nie najlepszy pomysł, wskaźnik zmęczenia przejdzie, jak tylko zwiększą limit. Ale żeby odrazu odchodzić... narazie testuje zmiany na wewnętrznym teście.

Gorn Valorian
19-07-2006, 19:38
No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie :( ?

Bake Samo
19-07-2006, 19:42
No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie :( ?

Dzieki :D.

@Blon
Wiem (:
btw w podpisie jak masz "best solo" to wpisz tam best a nei to co solowales :D albo dopisz wszystko od poczatku, rata, cave rata, buga, trolla, orca, snaka, swamp trolla, waspa, rota, slima, bh, ebh itd ipd :P

szymon287
19-07-2006, 20:12
@bake i Gorn Valorian:
hahahahah ,,glupie teksty'' xD ale chyba tego nie mial na mysli :S
edit:
ebh nie z solowalem :(

Erhion
20-07-2006, 08:49
Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić. :)

Twoje teksty nie są głupie (no prawie :p ) a rozluźniające sytuacje. Czasami można się ubawić w czasie filmu a nie tylko oglądać samo zabijanie potworków. ;)

Bake Samo
20-07-2006, 19:35
Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić. :)

Twoje teksty nie są głupie (no prawie :p ) a rozluźniające sytuacje. Czasami można się ubawić w czasie filmu a nie tylko oglądać samo zabijanie potworków. ;)

Ty ;)

Ale sprzedawac go jednak nie bede, nie moge myslec ze jakis leszcz bedzie biegal Bakiem ^^ itemki moze poleca, jeszcze zobaczymy ale update sux i jesli bedzie tak jak napisali to bede sie logowal zeby pogadac, pozycze full eq od kogos i moze i filma nakrece az do wyczerpania uhow bo przeciez nie bedzie jak na nie zarobic ;)

Jeszcze zobaczymy jak bedzie....

@Down

Nie czaje zbytnio tego...
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ;)

a co do zrozumienia poprzedniego posta, to tak zrozumialem przeslanie :]

Gorn Valorian
20-07-2006, 20:18
@Bake Samo
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ;) , więc nie marudż że update sux :p . A co do mojego poprzedniego posta to ciut źle to wszystko ująłem, ale chyba i tak to zrozumiałeś :p . Mam nadzieje że jeszcze cie ujżymy w następnych filmikach z Cichym (no może nie ja, o ile uporam się z TibiaCam :] )

Skromny pacyfista
23-07-2006, 20:23
@Bake Samo
Zgadzam sie z toba br0 w 100%.. CIPy zamiast walczyc z botami, wspomagaczami same je daja - idiots -? gz next update pewnie:mc, cave bot. ZaL.pl to frustuje graczy ktorzy niegdy nie urzywali botow/wspomagaczy

Khalak
25-07-2006, 19:21
Ten temat jest poprostu super 8o Dosłownie odwaliłes kawał dobrej roboty:cup: Szkoda że takich ludzi jest tak mało - ale dobrze ze chociaż jeden ;) Bo an te runki i fluidy to na bank sporo kaski poplynales

bartii10
27-07-2006, 18:52
bardzo chcialbym zobaczyc filmik z ghostlandu, ale nie wiem czemu nie moze mi odtworzyc. mam tibicam 7.7. co mam zrobic zeby dzialal??? pomocy!!!

Bake Samo
27-07-2006, 21:31
bardzo chcialbym zobaczyc filmik z ghostlandu, ale nie wiem czemu nie moze mi odtworzyc. mam tibicam 7.7. co mam zrobic zeby dzialal??? pomocy!!!

Nom to pewnie dlatego, bo film jest pod inna tibie cam, masz all napisane w 1st poscie Cichego wiec trza go przeczytac ze zrozumieniem i bedziesz wiedzial co i jak.

bartii10
28-07-2006, 08:48
nierozumiem. to mam sciagnac tibicam 7.5 czy clienta 7.5

???

Duch Niespokojny
28-07-2006, 10:08
nierozumiem. to mam sciagnac tibicam 7.5 czy clienta 7.5

???
Każdy film działa tylko w tej wersji klienta, w której został nagrany. Do tego Tibicam 7.5 działa chyba we wszystkich Tibiach do 7.7, od 7.71 jest już inna wersja Tibicam. Czyli musisz mieć i Tibicam 7.5, i Tibię 7.5.

Cichy
28-07-2006, 13:57
Trochę to pogmatwane, ale jest tak jak Duch Niespokojny napisał.
Czyli Najpierw musisz mieć odpowiednią tibię, a potem Tibicam: starą, dla filmów nagranych do tibi 7.71, oraz nową dla Tibi 7.71/7.72 i nowszych.

Bake Samo
28-07-2006, 22:48
look at this
:P
http://i5.photobucket.com/albums/y167/vasemir/cichygm.jpg

radzik master
28-07-2006, 23:57
Ładny Fake Bake xD prawie uzwierzylem ^^ Ale mysle ze kiedys Cichy zasiadzie na stanowisku GM'a jako drugi polak ;d

bartii10
29-07-2006, 10:25
@duch niespokojny
@cichy

dzieki za pomoc. juz sobie poradzilem. teraz czesciej ogladam filmiki niz gram w tibie :D naprawde wypas, teraz wiem gdzie expic. mam nadzieje ze respy potworow sie nie zmienily od tamtych czasow :)

Bake Samo
29-07-2006, 11:10
dzieki za pomoc. juz sobie poradzilem. teraz czesciej ogladam filmiki niz gram w tibie :D naprawde wypas, teraz wiem gdzie expic. mam nadzieje ze respy potworow sie nie zmienily od tamtych czasow :)

Nie nie zmienily sie, jak cos sie zmienia po updacie, to wchodzi takze update filmikow i jest to nagrywane od nowa....;)

Edwardo
29-07-2006, 12:50
Fajne filmiki tyko mam problem :
Czy mógł być te pliki spakowanie w rar'ku wrzucić na megaupload?? plx

Raid
02-08-2006, 17:37
Wow, super te filmiki. Że też chciało ci się to kręcić, gz :cup:

Matekneo
02-08-2006, 19:50
Ja chciałbym zobaczyc liberty bay razem z pobliskimi wyspami. Dobrze by bylo, jakby zalapaly sie jakies respy ;) z gory dzieki.

loto11
03-08-2006, 08:32
Czy ktos moze mi powiedziec jak kozystac z tej TibiCam ??? Z gory thx

szymon287
03-08-2006, 10:46
Czy ktos moze mi powiedziec jak kozystac z tej TibiCam ??? Z gory thx

sciagasz 7,7tibiacam oraz 7,8 obie rozpakowujesz i plik z 7,8mda kopiujesz i wklejasz do folderu 7,7 :)

Aathrata
05-08-2006, 09:17
Hej Cichy :):)

Mam pytanko czy mógłbyś nagrać filmik z wszystkich wysepek razem??
Wiem, że to będzie kosztowało ciebie dużo pracy.

Pozdrowionka

Erhion
05-08-2006, 09:53
No i jest nowy filmik. Już się zacząłem bać, że skończyłeś z Tibią, bo nie wbijasz ostatnio lvli i rzadko się logujesz. Chyba, ze to tylko dla nagrania filmiku się zalogowałeś. :)

Ogólnie fajny filmik i czekam na kolejne.

PS: Co tak sam na wyprawę?? ;) Zmiana outfitu. W takim wyglądałeś dostojniej. :D

poisoner
05-08-2006, 13:07
Cichy jak zwykle nowe filmiki dodaje a o starych zapomina i juz 1/4 jest nieaktywna (limit 30 dni na rapidshare)

Cichy
05-08-2006, 14:58
@Aathrata
Nie jest możliwe nagranie jednego filmu ze wszystkich wysp. za duży i za bardzo zróżnicowany obszar, aby to miało sens. Nie wspomne, że film by trwał z 24 godziny :P

@Bloodwin
Nie skończyłem z tiba. Tylko czasu mam mało. Ale to nie nowość :(

@poisoner
Ciężko jest monitorować co pare dni wszystkie linki, czy jakieś nie straciły ważności (30dni od ostatniego ściągnęcia). W przypadku gdy się takie pojawiają, wyślijcie mi wiadomość - zaktualizuje link.

Tirius Wife
08-08-2006, 22:28
Filmik z treasure island plx. xD Tylko all obejscie i dojscie jesli mozna :)

helka
09-08-2006, 09:48
New spawn hydr & wyspa piratów :)

Adval
09-08-2006, 13:58
water elementals jak mozna ;]

Miszczu
10-08-2006, 09:46
Dzieki Cichy wlasnie chcialem zobaczyc ten nowy spawn hydr ;).Mam jeszcze jedno pytanie czy stary resp sie zmienil ?Bo kolega mi mówił że przed wejsciem na stare hyderki dodali jeszcze jedna.

Saviour
10-08-2006, 10:27
Boskie filmy Cichy, all obejrzałem do niedawna, a ten wulkanik dosyć ciekawy :) To miejsce które pojawi się na "innym filmiku" to tam są jakieś demony i z tego co domyślam się z mojej odkrytej minimapy - Morgaroth? Nie musisz odpowiadać, nie będzie mi przykro :P. Chciałbym żebyś nakręcił następujące filmy :
- Carrion wormy na Liberty Bay (czy jakoś tak :P)
- Piratów w tych ich głównych obozowiskach (nie wiem jak ta wyspa się nazywa)
- Podwodne terytorium na którym respią się Quary ( nie wiem czy to ma jakąś nazwę :P)
- Respy Novice of the Cult na Liberty Bay (jeżeli nei będzie QS to także to co jest za pianinem)
- Respy pozostałych kultystów na Goromie (to chyba tam gdzie było kilka fe po zejściu schodami w dół na filmiku "Goroma" a gdzie nie poszła twoja ekipa dalej)
- Bagnista wyspa z Giant spiderami i Water elementalami (też nie wiem jak ona się nazywa ;))
- To miejsce którego nie pokazaliście na filmiku "Goroma" (jak inny filmik to inny filmik :P)
- Ferumbrass tower - Pod warunkiem że ubijecie WSZYSTKIE demony w ostatnim pomieszczeniu a nie zwiejecie w połowie jak pozostałe ekipy :P (W marzeniach :D)

Gdzieś jeszcze natknałem się w poprzednich postach na opcję zwiedzania miast i nie pamiętam czy ją rozważałeś?

Pozdro ;)

/Saviour

Duch Niespokojny
10-08-2006, 11:58
Chyba nie ma sensu prosić o filmy z nowych terenów, bo to raczej oczywiste, że Cichy je zrobi tak czy siak.

Cichy
10-08-2006, 13:30
Nie do końca - jak widzę, że się powtarzają prośby o jakiś teren, to przesuwam go w kolejce, do szybszego nagrania. Choć często i tak to jest uzależnione od zebrania odpowiedniej drużyny.
No, i czasami ktoś mi podsuwa pomysł na film, który mi umknął.

W sprawie zwiedzania miast. Prawdopodobnie zabiore się za to, jak już żywcem nie będe miał zupełnie niczego do nagrania ;)

kołbaś
10-08-2006, 13:41
to moze ja bym poprosil o film z arkhothep tomb

Saviour
10-08-2006, 14:09
A co to jest arkhothep tomb? Jakiś nowy tomb na wyspach jakichś? Bo ja nie w temacie :P
Cichy, bardzo bym prosił żebyś tę listę zaczął od tych wszystkich kultystów pls :)

/Saviour

Ard Carraigh
10-08-2006, 18:52
Ekipa filmowa wlazła w nasz kadr oj brzydale ;) No nic czego sie nie robi dla dobra nauki co ? ^^ Powodzenia, zostali piraci do zwiedzania :D

Lord Terus
10-08-2006, 21:38
Fajny film z Goramy ale wole Bake za blokera ;)

Gostex
10-08-2006, 22:51
Ja bym chetnie ujrzal water elementale i wszystko co tam pod woda zyje :)

Hubert314
11-08-2006, 00:10
ten rapidash jest lekko kijowy;/ albo mam ze juz za duzo pobralem albo ze mam czekac 30 minut-.- . nie mozna tych filmow wrzucac na mega upload albo cos w tym stylu?

Erhion
11-08-2006, 09:26
Gz nowych filmików. A ten resp hydr to nieco za mały zrobili. :D W końcu zobaczyliśmy ue Cichego w akcji. :) Czekam na kolejne twoje filmiki.

Chyba trzeba się będzie przyzywczajić do tych nowych członków ekipy. Ja wolałem ekipe złożoną np. Z Bake Samo, Galvairy czy Lorda Paladinka. Gościnnie z Rize Sun lub kimś innym. No ale nie narzekam. ;)

Ps: Gratz stroju szamana. Sam go szukam ale pewnie nie znajde.

Saviour
11-08-2006, 11:19
Mi tam szczerze mówiąc ekipa jest obojętna, ważne żeby Cichy w niej był :P
UP@ Strój szamana - pogadaj z hairyclesem :P

Bake Samo
11-08-2006, 14:40
Chyba trzeba się będzie przyzywczajić do tych nowych członków ekipy. Ja wolałem ekipe złożoną np. Z Bake Samo, Galvairy czy Lorda Paladinka. Gościnnie z Rize Sun lub kimś innym. No ale nie narzekam. ;)

Hah nom ale chyba bedziesz jednak musial sie przyzwyczic ;)

Erhion
11-08-2006, 15:34
Pałeczke przejmuje nowe pokolenie Crystal Kingdom. :D

Sante Mefisto
12-08-2006, 00:30
A ja bym chcial zobaczyc ten "inny film" o ktorym mowiles w wulkanie ;p i wszelkiego typu podwodne zyjatka. xD

Adner
13-08-2006, 17:04
OMG, te nowe filmy są strasznie nudne! Albo się nikt nie odzywa, albo upominasz ze za szybko chodzą:p co powoduje, że pomimo grupy silnych stworów wieje nudą.

Niekoniecznie, ale poprzednie filmy były jakieś takie... lżejsze do oglądania.

helka
13-08-2006, 17:30
@up
A więc dla ciebie film Cichego by byl fajny jakby cala ekipa padla albo jej część a sam Cichy by sie wycofal i niebylo by zwiedzania.

Erhion
13-08-2006, 18:53
Wiesz jak są dla ciebie nudne to nie oglądaj bardzo proste co nie? :D

Flashman
15-08-2006, 21:12
Musze przyznac zajedwabiste filmy :) Co do goromy mam zastrzezenie bo nie pokazałeś częsci północno-wschodniej a mi by sie przydalo bo poleciałem z miasta do miasta i goroma :( I czekam na culty i piratow :P
CICHY MAC JEST WIELKI!
xD

Kasztaniaczek
16-08-2006, 07:56
Cichy nie wiem dlaczego ale twoje filmiki mi sie najbardzije podobaja na tym forum ^.-

adidas85
16-08-2006, 21:54
Ja bym prosił, jeśli można o filmik pokazujący podziemia Ab'Dendriel ponieważ niewiem na którym poziomie zaczynają się trudniejsze potwory.. PLZ PLZ

Saviour
17-08-2006, 13:07
Co jest Cichy, czemu nie ma nowych filmów jak tyle lokacji łatwych do nakręcenia :( Urlopik wakacyjny czy co? :P

Erhion
17-08-2006, 16:01
Jako, że gram na Harmonii jak Cichy i mam go na vip ( chce wiedzieć kiedy gra, wtedy wiem czy warto sprawdzać forum w poszukiwaniu filmików :P ) moge ci śmiało powiedzieć, że rzadko go widze. Jak napisałeś każdy ma wakacje, swój nastrój ( nie da się ciagle grać i nagrywać ), i każdy ma prawo do wypoczynku albo nie znalazł ludzi na filmik. To też nie łatwe. Ja się ciesze, że taka seria wogóle jest i czekam cierpliwie na każdy film. :P

Bake Samo
17-08-2006, 17:26
Co jest Cichy, czemu nie ma nowych filmów jak tyle lokacji łatwych do nakręcenia :( Urlopik wakacyjny czy co? :P

Ta urlopik ;) Chlopak zbiera sily....

@Down

Ja tam nie mam co go namawiac, robi co chce ;)

Saviour
17-08-2006, 19:54
Bloodwin, jeżeli dobrze cię zrozumiałem to ty go szpiegujesz? :P (Btw Hail Szczecin :D)
Bake, namów cichego na nakręcenia kultystów plus to co za pianinkiem, nie mam zielonego pojęcia czy tam coś jest ale chcem to zobaczyć, chyba że qs :P

Erhion
17-08-2006, 20:21
To chyba byłby qs. :P Ja nie szpieguje Cichego :D - napisałem czemu mam go na vip ( czekam na filmiki :D ).

Hail Szczecin. :)

Flashman
20-08-2006, 17:18
Wszyscy krzyczą cichy cichy zorb to tamto :) chłopak tez chce poexpić, odpocząc. sława jest cięzka :P
Btw. czekam na filmy z nargor, culty no i max. podziemia goromy. Przydalo by sie inne forbidden islands albo moze ferumbras tower? xDDD

Vomirio
21-08-2006, 08:33
czemu mi się niechcą otwarzać filmiki mam tibie 7.8 ściągnołem filmik na tibie 7.8 i sie nieotwarza pomocy ludziska ???

Flashman
21-08-2006, 09:46
Bo musisz sciągnąc patch do tibicam. Link powinien być na forum przyklejony temat Dwima Tibicam. sciagasz patcha i zamieniasz na tego w relase.

NeonEvang
21-08-2006, 12:01
A ja chciał bym zobaczyc demony na goroma i całe miasto Libery Bay a do tego też Underwater:)

Pirate Cutthroats
21-08-2006, 12:16
ja też bym chętnie to zobaczył :]

Erhion
21-08-2006, 17:49
O ile wiem cichy nie nagrywa miast jako tako. Co do demonów to chyba ich narazie nie zobaczycie. Może jak Cichy zbierze sporą ekipie. ;)

Cichy
21-08-2006, 17:58
Odpowiadając zbiorczo na ostatnie posty. Bylem jak to ktoś delikatnie ujął na urlopie, tyle że przymusowym i zdrowotnym, gdzie nie było podłączenia do internetu.

Co do zmian ekipy, to jak widać czasami następuje rotacja. Generalnie chodze z tymi osobami które mają czas, chęci, i są z mojej gildi lub są moimi znajomymi. No i czasami ciężko jest zebrać odpowiednią ekipę. Aktualnie problemy kadrowe (i czasami mój level, w przypadku bramek levelowych), są największym problemem przy powstawaniu kolejnych filmów.

Co do nudów... filmy ze "zwiedzania" są z założenia nudne. Mają za zadanie przedstawiać teren/odktrywać mape. Jedyne co je może ratować, to odpowiednie dialogi w celu zabicia czasu, ale ciężko wymyślać spontanicznie jakiś "kabaret". Zresztą, ja jestem "cichy" i mam wymówkę, jak się nie oddzywam :)

W każdym razie wkrótce pojawi się jakiś nowy film.

Edit: Furumbras tower (czy jak się go tam pisze). No, tam się prędko to nie wybiorę. Powód - mój level.
Podwodna kraina - wykonalne, jednak musi tam być dość mocna ekipa, na całe zwiedzanie, co powoduje komplikacje, że nie można tam iść kiedy bym tylko tego chciał.
Ciąg dalszy goromy (za tp). patrz podwodny świat, tylko, że jeszcze gorzej.
Cultyści - nie zostali nagrany, gdyż nie mam jeszcze wstępu za teren za pianinem (miałem, ale na teście), a nie chce tego dzielić na 2 filmy, gdyż teren bardzo podobny, i nie ma tam nic ciężkiego.
Wyspa skarbów- z tym może byc problem, kto jest wtajemniczony ten wie jakie wymogi trzeba spełnić i dlaczego to będzie takie tródne. Wiecej nie moge powiedzieć z powodu qs.

Saviour
21-08-2006, 18:52
A ja bym się jezcze chciał zapytać o piratów, wiem że to dosyć spora miejscówka, mam gdzieś może 70% odkryte (z 20 filmików różnych przynajmniej) ale przydałoby się zobaczyć wszytko. A tak pozatym to jaki film z listy w poście wyżej będzie jako pierwszy B) ?

GeLoU
23-08-2006, 11:14
Super filmiki.
Czekam na Nargor :)

Szpenio
23-08-2006, 11:49
Mam pytanie. Czy na filmie ze zwiedzania Gromy jest nagrane miasto cultów?Bardzo bym chcial je zobaczyc,jesli to mozliwe sam sie tam wybiore lecz chcial bym zobaczyc jak tam jest i czym moj level jest wystarczający.

Cichy
23-08-2006, 11:52
Gratulacje "Dzielny palek" :cup:
Byłeś pierwszą osobą jaka się zgłosiła z wybranego serwera w sprawie nagrody. Czyli wygrałeś w moim spontanicznym mini konkursie :)

W celu odbioru nagrody prosiłbym, abyś był online dzisiaj w godzinach 21-24. W tym czasie zaloguję się na Celeste, i przekaże Ci nagrodę.

Pirate Cutthroats
23-08-2006, 16:19
cholera na tych rotacj jest zarabiasty exp tak do 25-26 lvla ;) ;)

Morderca misiow
23-08-2006, 17:36
Siema!
mam problem z TibiCAM włanczam filmik oglądam i po chwili mi sie wyłanacza nie wiem co sie dzieje prosze pomózcie

Conrado_161190
23-08-2006, 21:40
Zajrzyj do tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
btw. Gratz cichy ze dales rade tyle filmikow zrobic no i za wytrwalość;)

Bake Samo
23-08-2006, 22:31
Nom niezle Cichy coz za akcja na tym ostatnim fimie ;) dajesz dalej bo nie mam co ogladacB)

Cichy
23-08-2006, 23:15
Tajemnicza nagroda została przekazana. Nic wielkiego (SCA to to nie jest), ale i stopień trudności nie był duży, aby ją odebrać.

Jak widać, czasami warto uważnie oglądać nawet te najnudniejsze filmiki ;)

Adner
23-08-2006, 23:25
Tajemnicza nagroda została przekazana. Nic wielkiego (SCA to to nie jest), ale i stopień trudności nie był duży, aby ją odebrać.

Jak widać, czasami warto uważnie oglądać nawet te najnudniejsze filmiki ;)

Ja tam oglądam wszystkie:p chociażby dla mapy, ale jak są jakieś ciekawsze miejsca typu motls albo pustynia to się od razu chce oglądać:p (nargoooooor:p)

Erhion
24-08-2006, 07:07
Pirate ja tam expie do 34 lvl i nie mam dość (może że względu na moje skille :P) ale tam jest naprawdę super.

Gz filmiku Cichy. :)

Ps: Cichy grazt nabicia 79 lvl.

Pirate Cutthroats
24-08-2006, 11:42
Cichy jak dla MNie to możesz robic filmiki nawet z jakiś lipnych miejsc, bo przyda mi się każda mapa a dzięki tobie już sporo mam odkryte :p

~Naesi~
24-08-2006, 20:05
Siema! Cichy mozesz zamiescic link do tibicam 7.8 na forum w tym temacie? Niewiem skad sciagnac. Nie musi byc koniecznie Cichy. Moze ktos inny zamiescic. Plz napiszcie. Czekam :)

Erhion
24-08-2006, 20:16
Nie ma to jak ponabijać sobie posty co nie? Ehh człowieku nie bądź śmieszny ale pomogę ci bo jestem dobrodzuszny. :)

Sorry pomyłka co do tego a link do tibicam masz na samej górze 1 posta Cichego.

-------------------------------------------------------------------
Klient TibiCam możliwy do pobrania z:
"http://tibicams.tibianetwork.net/en/links"
-------------------------------------------------------------------

Jak byk Cichy napisał.

murarz17
24-08-2006, 21:35
jak odtworzyć film ??:( :baby: ;(

Erhion
25-08-2006, 07:02
Człowieku to nie jest temat do tego. Zrobiliście sobie tutaj poradnie czy co?

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866

~Naesi~
25-08-2006, 09:40
Koles ja nie odwiedzam forum codziennie. Nie patrze kto pisze posty bo nie mam czasu. Prosze tylko o link do TibiCam i tyle. I nie jestem zadnym noobkiem. CYA:D

Miszczu
25-08-2006, 10:42
Cichy....a co jest za tamtym teleportem w filmiku GoromaCult ?? ;)

Cichy
25-08-2006, 11:14
Demony w większej ilości.

Dundee
25-08-2006, 11:23
Ja mam pytanie. Skad moge sciagnac TibieCam do Tibii 7.8?? Link podany przez cichego nie dziala. Gdy sciagnalem tamta Tibie.cam jest jakis dokument tekstowy, ktory nie chce sie otworzyc i nic wiecej... :( Prosze o szybka pomoc!!

Saviour
25-08-2006, 12:49
Yeye nareszcie cala mapka na cultystach, dzieki :D Teraz Dajesz Nargor Cichy :P

Cichy
25-08-2006, 13:04
Ja mam pytanie. Skad moge sciagnac TibieCam do Tibii 7.8?? Link podany przez cichego nie dziala. Gdy sciagnalem tamta Tibie.cam jest jakis dokument tekstowy, ktory nie chce sie otworzyc i nic wiecej... :( Prosze o szybka pomoc!!

Masz taki przyklejony temat na temat instalacji TibiCam.

Vohihidilix
25-08-2006, 13:52
Cichy, skoro już jesteś w temacie cultystów, nakręć te z liberty bay.
A i co takiego jest w wulkanie na Goromie że nie nakręciłeś całego, demony.? ;)

Dundee
25-08-2006, 14:19
Masz taki przyklejony temat na temat instalacji TibiCam.

Chodzi Ci o temat Dwimenor'a??

Cichy
25-08-2006, 16:09
@Dundee
Tak, Dwimenora.

@Vohihidilix
Patrz pare postów wyżej. Napisałem co się tam znajduje. Ale wybiore się tam, tylko w innym filmie, i jak zbiorę odpowiednią ekipę. :)

Flashman
25-08-2006, 19:57
@ Cichy
No nareszcie culty :) Co do rotów to w sumie bez sensu bo można sobie samemu zwiedzić bo przecież taratula czy carrion nie są straszne. Chyba ze ktos chce wiedzieć. ja czekam ciagle na filmiki z nargor, tresure island, i jakbyś mógł to odświerz banute i lizardy (jak ci się chce ;))

Erhion
26-08-2006, 07:04
Koles ja nie odwiedzam forum codziennie. Nie patrze kto pisze posty bo nie mam czasu. Prosze tylko o link do TibiCam i tyle. I nie jestem zadnym noobkiem. CYA:D

Co nie zwalnia cię z poszukania na forum przyklejonego tematu. Chyba nie czytałeś regulaminu. Gdzie ja niby napisałem, że jesteś noobem? Nie wiem wiec czemu piszesz takie rzeczy.

Co do nowego filmiku to kolejny kawał dobrej roboty. :]

~Naesi~
26-08-2006, 11:11
Ok, Sorry ;p. Ale ten link skopiować jeszcze raz to nie żaden problem;)

Devil666
26-08-2006, 14:21
Cichy Prosze o
Zwiedzenie całego Thais I okolic w tym
Świątyni rotwormów, Mount Sternum,
Tereny na południe od thais (Mino i Cyclopy)
Oraz dziury którą trzeba wykopać łopatą Na Południowym wschodzie od wschodniej bramy
troche to skomplikowane bez ssow
Ale potem zedytuje i wstawie
Chodzi mi o to zeby to bylo na 7.8
Z gory dzieki 8o

Gorn Valorian
26-08-2006, 19:43
Ok, Sorry ;p. Ale ten link skopiować jeszcze raz to nie żaden problem;)

To ten link tam jest po to żeby go kopiować :p .

Czeko
27-08-2006, 11:17
NIe moge otworzyc filmiku z nargoru... grrr

Saviour
27-08-2006, 12:21
Nargor fajowy, teraz proszę bardzo ładnie o kultystów na liberty bay :) Za pianinkiem też oczywiście :P

Erhion
27-08-2006, 22:08
Devil666 ja ci polecam przestudiować 1 post Cichego na temat jak odpalić stare filmiki na nowym kliencie.

Ps: Zaraz dam edita co do nowego filmiku.

Bake Samo
27-08-2006, 22:41
@Devil666

nie chce mi sie pisac, nie wiem ktory raz juz pisze co sadze o takich ludziach ktorym nie chce sie zassac 5mb i obejzec co sie tam tylko chce, zmienilo sie cos na tych terenach po updacie ktore sa nagrane? NIE! wiec po co je nagrywac? nie chce ci sie zassac co trzeba nie dosc ze masz napisane krok po kroku jak co zrobic, to jestem PEWIEN ze Cichemu sie tez tego nagrywac nei chce robic. pzdr ; o

Co do nowych filmow to git mam co ogladac :P ale CICHY! dawaj jakis HARDCORE przez duze A cos konkretnego :evul:

Cichy
27-08-2006, 22:50
Bake, daj mi odpowiednio mocną ekipę, to będzie hardcore. Demony, aquapark czeka ;)

Bake Samo
27-08-2006, 23:12
Dobra to za jakis 1-2tyg jak wroce do pl skleje ekipe (nikoniecznie all z ck) i idziemy razem na jakas rzeznie, co bym sie jakos rozerwal po tej przerwie :evul:

Erhion
28-08-2006, 07:58
Dobra to za jakis 1-2tyg jak wroce do pl skleje ekipe (nikoniecznie all z ck) i idziemy razem na jakas rzeznie, co bym sie jakos rozerwal po tej przerwie :evul:

O to właśnie chodzi. :p Mam nadzieje Bake, że jeszcze nie raz zobaczymy cię w filmach. :)

Flashman
29-08-2006, 14:57
Cichy jestes wielki! Nargor nareszcie! THX! Btw. bedzie filmik z cultystów na lberty (za fortepianem tez?)???
I pozdro dla całego CK xDDD

Saviour
29-08-2006, 19:14
To już się robi wredne.. CIPy dodały jakiś update i teraz muszę ściągać tibię 7.8 żeby obejrzeć film z ramony ;( Na tę nową tibię nawet nie dziła tibicam ani troche...
No to obejrzałem Ramonę, fajna wyspka, alternatywa do huncenia na necro ;) A cyżby jakiś queścik tam był bo po lewej stronie na dole w podziemiach gdzie liche były to była jakaś skrzynka B) dałoby się powiedzieć jak nie tu to na pm co w niej jest? :P

drizztpl
31-08-2006, 10:50
Ja czekam, aż Cichy zwiedzi tę wysepkę, po której się na Ferumbrasa idzie. Dużo gsów i quara scoutów. Jak już będę wiedział jak tam dojść to chętnie się tam przejdę ;P

Flashman
31-08-2006, 14:00
@up
Jatam czekam na wyspę na ktorą się idzie z tamtąd czyli do ferumbrasa (łącznie z wieżą) XDD

Gorn Valorian
31-08-2006, 18:05
A ja tam czekam na nową TibieCam (albo innego Windowsa niż Me i 98 :p ), bo od czasu pewnego updatu nie moge oglądać nowych filmików. Zresztą i tak Cichy odwala kawał dobrej roboty.

Czeko
31-08-2006, 21:01
o widze nowy filmik z RAMOny, hmm chyba nowa miejscowka na expa na necro jak dla mnie ;] pozdro

michail1993
31-08-2006, 21:02
Cześć. Gratz Cichy. Mam problem z Tibia cam 7.81. Robie wszystko dobrze i gdy chce wybrac filmik, wyskakuje mi debug. Co robić

LIght kacper
31-08-2006, 23:41
mam pytanie czy to jest na pewno cale nargor ??

Erhion
01-09-2006, 07:22
Michail czy jakoś tak od tego masz przyklejony temat na tym forum! Podam ci nazwe "Tibicam" a ten debug to pewnie problem tego, że nie masz łatki 7.81 tam w tym temacie masz opisane.

Kacper też się zastanawiałem nad tym i powiem ci, że pewnie ominieli miejsca z questami bo byłby qs no i może jakiś mały korytarz przez nieuwage. Ale ogólnie całe Nargor zostało nagrane. ;)

Drzamich
01-09-2006, 10:19
Cichy mac jest wielki.

Cichy
01-09-2006, 12:05
Czasami pomijam niektóre miejscówki nie chcąc aby wszyscy o nich wiedzieli, czasami przeoczę jakiś pojedynczy fragment mapy. Jednak w 90% są nagrywane całe tereny.

LIght kacper
01-09-2006, 12:50
mam jeszcze pytanie co do ramony w jednym miejscu w podziemiach byl teleport dokad on prowadzi ?? a i jeszcze miejsce w ktorym zaczynaliscie bylo rope place co tam jest ??

Saviour
01-09-2006, 13:55
UP@ teleport prowadzi na wyspę z hydrami a rope spot do podziemi z cultystami na goromie.

Pomocny Murzyn
01-09-2006, 21:26
Ja tam chciałbym zobaczyć quarów, wiem że niestety cichy nie ma ekipy :confused: ale może coś skombinuje z bake ;)

Flashman
02-09-2006, 00:35
Fajne filmy chodziaz watpie czy ktos lecial by przez forbidden island po to zeby pohuncic necro xDDD Jakbys nie mial co robic czyli zwiedzil bys nowe tereny to prosilbym o odswierzenie banuty i chor. Czekam na serie Zwiedzaj miasta z Cichym :P

Erhion
02-09-2006, 07:04
Ja czekam na wiele filmików ale najbadziej mnie ciekawi filmik z wyspy z wieżą Ferumbrasa bez niego samego i nowe DC - Dark Catedral, bo po update wiele się zmieniło tam. ;)

Vohihidilix
02-09-2006, 15:24
Ja tam czekam na kultystów w Liberty Bay. :) Ale fakt, nowy filmik z Katedry by się przydał bo raz że w tym co teraz jest było pełno ludzi i nie było nawet wszystkich respów nagranych, filmik był chaotycznie nagrywany i nie pokazano wszystkiego. Ponadto filmik z Poh pokazujący wszystko (wraz z vampem i orc riderami) był by dobrym pomysłem. (a i Bake miał by swój hardkor :P )

Drognan
04-09-2006, 11:48
Wszystkie filmiki wykonane dobrze jednak podczas zwiedzania Senji zapomnialeś o jednej dziurze z trolami :( Może nie jest to jakiś specjalnie ważny punkt ale jednak powinien znaleźć się na filmie ;) Do innych filmów nie zarzutów :)

Vohihidilix
04-09-2006, 12:25
A co miejsc nie nagranych przez Cichego. Pod Port Hope jest duży cave ze swamp trollami (może nie aż taki duży jak koło Venore lub na Edron ale też duży) który nie został odryty. Cichy mam pytanie czy ty wogóle o tym wiedziałes? :D Takiego cave'a trudno przeoczyć, chyba że chciałeś to nagrać w osobnym filmie. (w co wątpie) A jeszcze na północnym zachodzi jest mały cave (a raczej obóz) z Smugglerami i Banditami, którego też nie nagrałeś. Nie wiem Cichy czy to takiej tajne, ale jak już się za coś zabierasz to rób to dokońca. ;)
Ps. Czekam na kultystów w LB. :P

..::Kochił7::..
04-09-2006, 23:36
Cichy jesteś WIELKI! Czekam tylko kiedy nagrasz nowe DC :p

Słodki
08-09-2006, 19:19
Witam
chcialem sobie sciagnac pare starszych filmikow
niestety narazie znalazlem jednego ktory wygasl juz :/

53. Femor Hills

http://rapidshare.de/files/4923285/Femor_Hills.rec.html

/edit
jeszcze ten nie dziala
33. Kopalnia krasnoludów z Labiryntem

Cichy
09-09-2006, 00:18
Usunięte filmiki zostały przeniesione na mój hosting, linki zaktualizowane. Dzięki za informacje.

Duch Niespokojny
09-09-2006, 16:20
Oglądałem właśnie filmik z Isle of the Kings i w pewnym momencie mocno się wkurzyłeś na Fryciu Loriusa za to, że poszedł do przodku, choć kazałeś mu zostać. Powiedziałeś wtedy, że gdyby zrobił jeszcze kilka kroków do przodu, zabiłby was wszystkich. Co tam było takiego strasznego? (chodzi o miejsce w podziemiach, z uwięzionym demonem)
BTW dlaczego Sir Saneris już nie "występuje" w twoich filmikach?

@down
Przepraszam w takim razie. Choć Cichy powinien był to wyjaśnic na filmiku, a nie jeszcze wydzierał się na biednych ludzi, którzy nie mieli pojęcia o co mu chodzi :)

Saviour
09-09-2006, 20:46
Zrespiłyby się 2 warlocki, już kiedyś ktoś się o to pytał :)

Cichy
10-09-2006, 01:24
Odpowiadając na pytanie. Co się mogło stać - już wiesz. Na tych poziomach takie spotkanie, najprawdopodobniej wiązało by się z szybkim zgonem. A osoby które są na moich filmach lub jakichkolwiek wyprawach które prowadze wiedzą, aby wykonywać polecenia przewodnika. Zlekceważył polecenie, więc nie miał usprawiedliwienia, że nie zdawał sobie sprawy.

Saneris nie występuje w moich filmikach, gdyż już nie gra w Tibię, a jego konto zostało sprzedane. Teraz gra na tym koncie inna osoba z którą nie mam nic wspólnego.

Duch Niespokojny
10-09-2006, 01:36
Skoro już przy tym jesteśmy, to chciałbym prosić, żebyś czasem dokładniej wyjaśniał rzeczy, których widzowie mogą nie rozumieć. Na przykład zwiedzasz jakieś miejsce, dochodzisz do teleportu lub zejścia na dól i nagle "ok, koniec filmu, wracamy" bez żadnego wyjaśnienia co jest dalej i dlaczego nie chcesz/nie możesz tego pokazać na filmiku.

Erhion
10-09-2006, 07:36
No nie wiem. Ja jakoś często widze tłumaczenie Cichego na filmach dlaczego nie idą tam lub tam. Poprostu wyłącz przyspieszenie to się dowiesz. :)

fuksiarz
10-09-2006, 19:50
Moze jakis filmik Pod wodą byś mogł nakrecic, ttego miejsca duzo ludzi nie widziało :P
heh good luck

Matekneo
10-09-2006, 19:54
o.O już prawie 100 filmikow gz ^^ :D

Cichy
10-09-2006, 20:16
o.O już prawie 100 filmikow gz ^^ :D

Zgadza się :) 100 film mam już od dłuższego czasu w planach. Będzie on czymś specjalnym.

Sir Night Master
10-09-2006, 22:32
ciekawe co to za niespodzianka B)
i dzięki za kolejne filmiki !! :D

Bake Samo
10-09-2006, 23:27
ciekawe co to za niespodzianka B)

Powiem tyle: Szczeny wam opadnaB) :evul:

zgorekk
11-09-2006, 15:51
Jezu Ale Czego ty To Dajesz na Rapid... nigdy sciagnac sie nie da zuc na cos lepszego !!na tibicams.tibianetwork.com :D:D postaraj sie cos z tym zrobic

Vohihidilix
11-09-2006, 16:09
Zgadza się :) 100 film mam już od dłuższego czasu w planach. Będzie on czymś specjalnym.
To będzie coś bardzo harkorowego (typuje demony pod Gomorą), albo coś bardzo lajtowego, typu druid island. :P A i fajnie że nagrałeś wszystkie brakujące filmiki. :) Choć ta gdyby była jeszcze nowe filmiki z Katedry, Poh'u i Chor'u miałbyś 100%. :)

Flashman
11-09-2006, 16:20
Powiem tyle: Szczeny wam opadnaB) :evul:
Moza taka mała wierzyczka na kharos? :P

Saviour
11-09-2006, 16:41
no to obstawiamy :P albo kharos, albo calassa, albo malatu, albo... altars lake :D

Archimondrius
12-09-2006, 15:20
Ja stawiam na raty pod thais wraz z rotwormem O_o

CzArNy__
12-09-2006, 21:18
To napewno będzie coś mega,super,hiper,extra :p

@Archimondrius
po co wogóle się odzywasz? (pytanie retoryczne)

Cichy
13-09-2006, 13:27
To napewno będzie coś mega,super,hiper,extra :p

No ba B)

Pozostały już tylko 2 filmy i nadejdzie 100 :)

Gorn Valorian
13-09-2006, 18:02
No to jak ten film będzie taki hardcore'owy no to Cichy dostanie za niego Oscara :p .

Kolowaty
13-09-2006, 19:38
Mam nadzieje ze nas zaskoczysz 8o

btw krec to fastem obojetnie co ,

2 filmy left GoGo

Mam Pomysl :
MOZE ZAKRECISZ 100 FILM JAK WBIJESZ 100 LVL :D

Joke of course

Erhion
14-09-2006, 17:40
MOZE ZAKRECISZ 100 FILM JAK WBIJESZ 100 LVL :D

Trzeba wierzyć. :p

Ostatnie filmiki bardzo mi przypadły do gustu, bo są to miejsca gdzie mogę się sam wybrać i poczuć to coś. ;)

Czekam na kolejne, a zwłaszcza na tą 100 niespodziankę.

Saviour
14-09-2006, 20:34
Dajesz cichy, dajesz!!! jezcze 2 filmy, a potem trzeci to będzie 100 xd masz nakręcić d-hell na tym, powastujesz troche kaski na wrl to szybko wbijesz ten lvl :D

Charlotte
17-09-2006, 12:16
Cichy dawaj rehost na inne servery plz bo na rapidzie mam limit 8411 minut...
A programy do omijania limitow przestaly dzialac.

Vohihidilix
17-09-2006, 13:02
Hehe widze Cichy że nagrywasz byle co żeby dopłnić do 100 filmu. ;) Możesz nakręć Roty na Darashii i 100 już będzie filmik specjalny. :)

Matekneo
17-09-2006, 13:21
A mi się wydaje, ze na 100 film zostanie nagrany Moragath (nie wiem nigdy jak to sie pisze) albo Ferumbras :P:P:P Dlatego Cichy tak z nim zwleka, mam racje, Mac?;) <plx powiedz ze tak xD>

Bake Samo
17-09-2006, 13:24
To moze ja odpowiem, N-I-E :]

to bedzie cos specialnego, jak narazie nikt nie trafil w to co ma nadejsc... ;)

Ramok
17-09-2006, 13:59
Może Tuttenhamony i inne faraony? ;] W końcu 80 lvlek już jest więc to całkiem możliwe by było ^^

Saviour
17-09-2006, 14:24
Lepiej żeby cichy nakręcił na tym filmiku jakieś misto :P Orginalniej będzie xD

Cichy
17-09-2006, 14:34
@Charlotte
Spokojnie. Wasze wołania nie pozostały bez odpowiedzi.

@Vohihidilix
Nie, to nie do końca tak. Tereny które mi pozostały wymagają mocnych drużyn, a jak na razie nie udaje mi się ich skompletować. Dlatego nagrywam zaległe tereny, w które żaden szanowany się grać na +50 lev się nie pokaże - tam nie trzeba paru osób na +80 lev.

@Bake Samo
Tylko nie odpowiedaj na wszystkie pomysły, czy są prawdziwe, czy nie, bo w końcu drogą eliminacji tarfią :)

Pozostał jeden film do 100 :)

Zdradze wam, że nie bedzie to zwykły film ze zwiedzania gdzie każdy może się tam przejść, jak w pozostałych.

Saviour
17-09-2006, 14:55
Hmmm, może to będzie ten sekretny labiryncik pacmana co się podobno w jakimś tombie znajduje? :D

Krzy_ek
17-09-2006, 16:39
może 100 to będzie annihi?

tomcio3396
17-09-2006, 17:36
@Bake Samo
to moze nas jakos naprowadzisz?;D

Szybowniczka
17-09-2006, 18:30
może 100 to będzie annihi?

Przeciez sorc nie moze tak od razu na 100 lvl annihi zrobic ;s Za malo zycia ma... chociaz?:> Cichy jest wielki wiec moze i by zrobil xDDDD

@Topic:
Filmiki genialne, ogladnelam wszystkie, nawet niektore po kilka razy ;D Rob dalej, czekam na setke ^^ :cup:

Erhion
17-09-2006, 18:46
Hehe wiecie co ja myślę, że skoro jak mówi Cichy to nie będzie typowy filmik to zdaje mi się, że będzie to filmik o Cichym, ekipie, CK ( Crystal Kingdom ) czyli ogólnie o nich. I pewnie dostaniemy go jako wmw bo wiecej można z nim zrobić. :p

Ps: Pewnie i tak napiszą, że to nie to bo niechą by ktoś zgadł. :D

Ramok
18-09-2006, 15:52
Ja dalej się upieram na Tuttenhamonach i faraonach w ogole ^^

Lord Terus
18-09-2006, 16:09
ferumbras tower? :P

Vohihidilix
18-09-2006, 16:57
Zdradze wam, że nie bedzie to zwykły film ze zwiedzania gdzie każdy może się tam przejść, jak w pozostałych.
To obstawiam że to jakiś teren z Shatered Island, bo niby z maina co nagrać? Paradox Tower?

Gorn Valorian
18-09-2006, 18:09
Z tego co widze to ten setny filmik poruszył "troche" tym tematem :p . A tak przy okazji to stawiam na to samo co Bloodwin tyle że film wmv z najbardziej hardcorowymi akcjami ze zwiedzania :] .

Crowned
18-09-2006, 19:41
ferumbras tower? :P

Raczej Wodne zakamarki ;D

Erhion
18-09-2006, 20:05
Pozwolicie, że zacytuje Cichego:

"Zdradze wam, że nie bedzie to zwykły film ze zwiedzania gdzie każdy może się tam przejść, jak w pozostałych."

Czyli to oznacza, że nie będzie to podwodna "kraina", żaden labitynt itp bo to są rzeczy do odwiedzenia. Chyba też dotyczy to faraonów i innych.

Ja tam zostaje przy swoim. ;)

Cichy
18-09-2006, 21:17
Wiesz, ale są też tereny w które właściwie nikt nie ma wstępu, albo właściwie nikt nie wie jak dojść.
Opcji jest wiele :D

Japon
18-09-2006, 22:21
Wyspa GM??

Vohihidilix
19-09-2006, 14:34
Taa a może Basilisk albo Piits of Innferno. ;)

Erhion
19-09-2006, 15:07
Ja nadal jestem przy swoim, że to będzie filmik o was. :D

Matekneo
19-09-2006, 18:14
Nie może to byc film ***** o nich bo jak sam cichy pisza "[...] że nie bedzie to zwykły film [...] gdzie każdy może się tam przejść, jak w pozostałych." wiec to bedzie cos szczegolnego, bo jakby to mialbyc film ***** to poco pisalby ze nie kazdy moze tam przejsc? To niemialo by sensu? Film o nas***** <- nikt nie moze tam przejsc i zwiedzic? n/c. To będzie raczej cos wyrozniajacego sie z posrod innych :P nie probojmy zgadywac i tracic na to czasu bo jak zgadniemy mniejsza zabawa bedzie :D
Jednakze, mysle ze 99 filmik bedzie ze zwiedziania morskich krain ;) Tego jeszcze niema :P A potem... huhu :>

verone
19-09-2006, 18:32
wegług mnie to będzie jakieś mityczne miejsce (np wyspy: Calcanei, Fearies Heaven, Banor's Eye, Cydatadela w Kazz, te nieodkryte 30% pohu lub coś o czym nikt jeszcze nie słyszał)

Chyba Nikt tam jeszcze nie był ale CICHY MAC JEST WIELKI I TEGO DOKONA
:) :) ;)

@edit
to prawdopodobne, że będzie to film o KWT

Bzykman
19-09-2006, 20:29
CICHY JESTEŚ WIELKI!! ZROBIE SE POSTAC NA TWOIM SERWIE I NAPISZE CI ZE CIE KOCHAM I TO TYLE CO BEDE ROBIL NA TEJ POSTACI :) a to miejsce tajemnicze to wg mnie knight watch tower :)niewiem jak to sie pisze :P bo wiem ze jak oglądałem (tibia 7.5) filmik o ophu to podszedl to jakiejsc wierzy i powiedzialze niepokaze wam jak dojsc i ze tylko nieliczni tam wejda i umieja dojsc :P z tego co mi iwadomo KWT jest na pohu ;) jezeli sie myle to mnie zbanujcie xD

Duch Niespokojny
19-09-2006, 21:07
CICHY JESTEŚ WIELKI!! ZROBIE SE POSTAC NA TWOIM SERWIE I NAPISZE CI ZE CIE KOCHAM I TO TYLE CO BEDE ROBIL NA TEJ POSTACI :)
Tak, na pewno nic tak Cichego nie ucieszy jak jeszcze więcej spamu...

Szymex
20-09-2006, 16:40
Dlaczego bake nie pomga ci już zwiedzać???

Saviour
20-09-2006, 16:53
Zasysam właśnie treasure island :) No Cichy, teraz już tylko ten film setny :P

Ale fajna ta treasure island :P A to quest spoiling jest jakiego itema potrzeba żeby gdziekolwiek tam wejść??? Sporo ludzi o tym wie, a już na pewno prawie każdy kto ma zrobiony dostęp do nargoru...

Bake Samo
20-09-2006, 16:59
Dlaczego bake nie pomga ci już zwiedzać???

Poczesci z tego powodu ze mam problemy z netem, a po 2 Cichy radzi sobie sam na teranach typu "troll" czy "rat" B)
Bede pomagal nie boj sie ;)

tibia zone
20-09-2006, 17:20
Treasure Island
Cichy, możesz mi powiedzieć czy żeby dostać się do podziemi trzeba kopać tak jak na tomba czyli kilka razy w jednym miejscu czy wystarczy raz?
I czy mógłbyś podać kilka wskazówek np. czy treasure map coś daje czy nie lub w której części wyspy mam kopać, aby dostać się do podziemi?
A może tu wogóle nie trzeba kopać tylko da się jakoś dojść przez Nargor, czy któredy? :p

Sante Mefisto
20-09-2006, 17:21
Jeszcze tylko 100 film xD chyba wiem co to bedzie... Raty na rooku xP

Bake _/ Zielona Xp

Saviour
20-09-2006, 17:31
A no, nie zwiedzili przecież miasta rookgaardu :D Więc będą raty an rooku + akademia i polanki z kurczaczkami i jelonkami i królisiami :P

~Naesi~
20-09-2006, 19:02
Mam pytanie. Skąd mogę wziąć klucz do pomieszczenie miedzy jaskiniami dwarfow? Prosze o odpowiedz. Czekam :)

Erhion
20-09-2006, 19:15
@Up:
Mam wrażenie, że chyba ci się pomyliły tematy.

A ja i tak nadal uważam, że filmik 100 to będzie o Cichym, ekipie itp jak już mówiłem i nikt mnie od tego nie odwiedzie. :)

Szymex
20-09-2006, 20:25
Poczesci z tego powodu ze mam problemy z netem, a po 2 Cichy radzi sobie sam na teranach typu "troll" czy "rat" B)
Bede pomagal nie boj sie ;)

Już myślałem, że sie pokłóciliście, zawsze mówisz fajne teksty 8o

Miszczu
23-09-2006, 11:11
Mozna wiedziec kiedy jest planowany 100 filmik ? ;]

Cichy
23-09-2006, 18:29
Film juz jest nagrany od paru dni, tylko z pewnych niezależnych odemnie powodów zwlekam z publikacją. Ale polecam codziennie sprawdzac temat.

Saviour
23-09-2006, 19:40
Nie no, dajezs ten filmik jak najsybciej bo się posikamy ze zneicierpliwienia xD

Michoss
23-09-2006, 19:50
@up
Mów za siebie! <wyciera podłoge pod sobą>

Cichy, dawaj ten film, bo jak nie, to przy twojej najbliższej wizycie, tak Ci zaspamuje, z moich 16 postaci na 3 kontach, że Ci sie komputer zawiesi!

Cichy
23-09-2006, 20:42
Dobra, uznałem, że już nie warto dłużej czekać. Jutro o 20.00 udostępnie link.

Ivan of Fortera
23-09-2006, 21:15
Chyba nie wytrzymam;)
i popuszcze

Derid
23-09-2006, 21:48
Chyba nie wytrzymam z ciekawości za 100 filmikiem :D Cichy ! Co ci zależy daj go teraz :P

CzArNy__
23-09-2006, 21:57
W imieniu swoim jak i wszystkich ( chyba ) uzytkowników forum:
DAJ JUŻ TEN FILMIK, PROSZĘ

Pozycja4
23-09-2006, 22:12
Lubie filmy cichego ale nie do tego stopnia zeby nonstop patrzyc czy dodal cos nowego. Powiedzial ze wrzuci jutro to niech to bedzie swiete slowo :p

szymon287
23-09-2006, 22:20
Lubie filmy cichego ale nie do tego stopnia zeby nonstop patrzyc czy dodal cos nowego. Powiedzial ze wrzuci jutro to niech to bedzie swiete slowo :p

nonstop nie patrz, ale jutro o 20;00 looknij ten temat, film naprawde wart obejrzenia ;o

@cichy:
oczywiscie :D

Pozycja4
23-09-2006, 22:32
nonstop nie patrz, ale jutro o 20;00 looknij ten temat, film naprawde wart obejrzenia ;o

Jesli tak mowisz to nieomieszkam sie nie sciagnac ;)
mam nadzieje ze zostane/niemy mile zaskoczeni

Cichy
23-09-2006, 22:49

Tylko bez jakichkolwiek przecieków prosze ;)

Ramok
24-09-2006, 02:09
Jutro o 20.00 to ja będę w kościele siedział ^^ Moze 18 albo 21? ;]

pretoriax
24-09-2006, 10:11
Mozesz napisac lub pokazac jak dostac sie na ramone chodzi mi o powierzchnie tej wyspy a dokladniej te miejsce obok shoduw gdzie sa jakies tp i do czego one slużą i czy trzeba przechodzic jescze zeby sie dostac na tą wyspe przez goromę?????????????????????????

Saviour
24-09-2006, 10:24
UP@ Nie, bo byłby to quest spoiling jeżeli chodzi o przecodzenie przez tp... Jak chodzi o inną drogę to popatrz na filmik - kultści goroma i sam wyciągnij wnioski ;) Btw, bardzo sładny post nei ma co...

pretoriax
24-09-2006, 15:07
więc czy jest mozliwosc dojscia na powierzchnie ramony nie idac przez goromę???:) i do czego jest ten tp:baby:

Saviour
24-09-2006, 15:52
Jest taka możlwiość, ale to byłby QS więc nei mogę powiedzieć (tym tp właśnie się tam można dostać) ;)

pretoriax
24-09-2006, 18:19
Czy ten tp znajduje sie na polnocy wyspy garoma i czy teleportuje do powiezchnii wyspy ramona

Bake Samo
24-09-2006, 18:53
Dobra Panowie nie ma co tu czekac na Cichego, po co to przeciagac?
CHCIELISCIE FILMA?!

NO TO MACIE!!!!!

http://bonzai.8u.pl/Zwiedzaj*****

Nie zdrazdajcie tym co nie ogladneli ;)

Dawergo
24-09-2006, 19:07
Dobra Panowie nie ma co tu czekac na Cichego, po co to przeciagac?
CHCIELISCIE FILMA?!

NO TO MACIE!!!!!

http://bonzai.8u.pl/Zwiedzaj*****

Nie zdrazdajcie tym co nie ogladneli ;)

Taa i myslisz ze w to uwieze? Good joke xD Ale nawet sie nie postarales, a moze tak mialo byc?

Gatho Gokhinin
24-09-2006, 19:16
;D faaajne polecam sciągnać ale nikomu nic nie mówcie o czym bo zabawe zepsujecie ;]

Gruszmen
24-09-2006, 19:39
Wow, NiezŁy, Genialny, Cudowny. Cichy Mac RzĄdzi!!!

Michoss
24-09-2006, 19:46
Woo, nieźle ten Ferrumbras nawalał! xD
A potem to był Morgaroth? Bo takl szybko rowaliliście że nie widziałem XDDD

Nie macie dla mnie litości xD! Nie dość że leje pod siebie ze zniecierpliwienia, to jeszcze coś TAKIEGO dajecie! xD

.Zaznacz powyższy text.

Dawergo
24-09-2006, 19:53
Hmmm jestem tak podjarany jakby conajmniej update sie zblizal a to tylko dlatego ze Cichy RZADZI (dobrze napisalem "rzadzi"?? XD)

Edita:
Użytkowników czytających ten temat: 38 (zarejestrowanych: 16, gości: 22)
I rośnie!!

Edit2: 2 minuty pozniej Użytkowników czytających ten temat: 41 (zarejestrowanych: 20, gości: 21)

EDIT3: GODZINA 20:00 Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 25, gości: 25)

Khalak
24-09-2006, 19:58
No jeszcze 5 minut ;) Cichy wierze w Twoją punktualność xD
@edit
chyba mi troche zegarek zle chodzi xD

Miszczu
24-09-2006, 20:01
To co Odliczamy ? !!!!!

Krzy_ek
24-09-2006, 20:01
1 minutka ;D Dawaj,dawaj!

Cichy
24-09-2006, 20:02
20.00. No to edytuje posta ;)

100. Film WMV podsumowywujący serię

http://bonzai.8u.pl/licznik/100.php
http://rapidshare.de/files/34278326/Cichy_mac*****.html

Khalak
24-09-2006, 20:03
no to spox
@edit
z bonzai juz sciagany ale ja tam mialem buga xD i na rapidshare chyba bede pierwszy ;)

Dawergo
24-09-2006, 20:04

Będziesz nagrywał więcej filmików? Nie opuszczaj nas plx

Ramok
24-09-2006, 20:05
Trochę mi się to 46 MB będzie ściągało ^^

Cichy
24-09-2006, 20:07
EDIT:

Odrazu powiem, że film który widzieliście wcześniej "przeciek" był moim drugim wmv... właściwy film jest moim pierwszym w życiu wmv. Jeszcze miesiąc temu nie miałem pojęcia jak obsługiwać Windows movie meakera. Więc prosze o wyrozumiałość ;)

A dalczego wmv? 100 film, to chyba dobra okazja aby pokazać paru osobom które nie uzywają tibiCam, co tracą :)

Ponadto, znajdziecie tam pare ujeć, który były nagrywane do serii, ale z powodu zgonów podczas nagrywania, filmy nie został zamieszczone.

No, i oczywiście proszę o komentarze.

JMJ
24-09-2006, 20:07
Mysle ze na 100 filmie nie poprzestaniesz :P :)

Khalak
24-09-2006, 20:08

no to wierzmy że będzie druga seria xD... bo filmiki sa zajefantastyczne xD najlepiej jak San spamuje reklamami xD
a co do wyrozumialosci jak komus nie pasuje to niech sam nakreci lepszy ;)

Dawergo
24-09-2006, 20:08
Odrazu powiem, że film który widzieliście wcześniej "przeciek" był moim drugim wmv... właściwy film jest moim pierwszym w życiu wmv. Jeszcze miesiąc temu nie miałem pojęcia jak obsługiwać Windows movie meakera. Więc prosze o wyrozumiałość ;)

Za dużo ci zawdzięczam żeby mieć jakieś wyrzuty :)

szymon287
24-09-2006, 20:13
Cichy twoja popularnosc rosnie 0.o

Użytkowników czytających ten temat: 51 (zarejestrowanych: 26, gości: 25)
Cichy, Dawergo, Loporin, CzArNy__, zimne_piwo, Sir Night Master, Khalak, Nytalith, Niko Cool, Jorg Bruce, Michoss, Derid, Krzy_ek, Słodki, Molaz, JMJ, Spongyfhy, Lookazz, Patrix de'Vere, Miszczu, Samek, Bake Samo, wojtas38, Gruszmen, tomcio3396

:D

Gruszmen
24-09-2006, 20:14
nienawidzę Rapidshara i mojego neta! muszę czekać, bo ktoś w mojej sieci ściąga. ludzie nie zakładajcie radiówy!

Cichy
24-09-2006, 20:15
Dałem dwa linki. Jeden prowadzi do rapida, drugi nie.

Ramok
24-09-2006, 20:15
Mam, yeah xD