Pokaż pełną wersje : "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
Creghaan
05-04-2006, 13:13
Cichy twoje filmy sa odje**** w kosmos ale mam do ciebie duza prose zaczynaj nagrywac jescze w miescie :) prosze :P
Witam, chcialbym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc z Elf Fortress. Jesli tak to poprosil bym. :)
Witam, chcialbym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc z Elf Fortress. Jesli tak to poprosil bym. :)Jest jusz nakrecone
Aureański newbie
06-04-2006, 17:57
A co jest w tej komnacie? Z potworków oczywiście :) Cichy możesz zrobić film ze wszystkimi miastami, taki jeden bardzo długi :D
Mozesz zrobic z jaskniami za grorlamem??
radzik master
06-04-2006, 19:20
Myśle, że nargaleś już wszytko co do tej pory bylo można ;) Czekam na Update i nowe filmy twojego autorstwa :p
szymon287
06-04-2006, 19:35
Myśle, że nargaleś już wszytko co do tej pory bylo można ;) Czekam na Update i nowe filmy twojego autorstwa :p
nie :)
jeszcze para... room xD kiedy zwiedzal hero cave jego ekipa bala sie wejsc (i sie nie dziwie :D) to moze jeszcze to i demon hell ale to od 100lv =] jeszcze z ss na batucie, cio tam jeszcze hmm... i to all (chyba)
edit
jeszcze tomby za tp
Jest jusz nakrecone
Ale na tibie 7.6 jesli jest mozliwosc. :]
radzik master
07-04-2006, 18:16
nie :)
jeszcze para... room xD kiedy zwiedzal hero cave jego ekipa bala sie wejsc (i sie nie dziwie :D) to moze jeszcze to i demon hell ale to od 100lv =] jeszcze z ss na batucie, cio tam jeszcze hmm... i to all (chyba)
edit
jeszcze tomby za tp
No faktycznie cos tam jeszcze zostalo ;) Pamietam ten moment wachania Sir Sanerisa czy wejsc czy nie :P A co do Serpent Spawnow to chyba jeszcze zostana nagrane (mam taka mala nadzieje)
Pozdr0 :)
Ale na tibie 7.6 jesli jest mozliwosc. :]
Nie zauważyłem tam jakiś zmian od Tibi 7.5. A jak chcesz, to masz podane w 1 poście jak oglądać czy kopiowac mapy między różnymi wersjami Tibi. Filików faktycznie pare zostało. Ale update dopiero za 3 msc, i trzeba czymś wypełnić ten czas :P
Wielkie gratz Cichy za ostatni filmik. :cup: Naprawdę dobrze wam wyszło. :)
Mam pytanko czy możesz nagrać coś z demonami na tibie 7.6?
Pozdrawiam.
Aureański newbie
09-04-2006, 15:19
Yeah, bardzo mi się podoba ten najnowszy filmik :) Więc został już tylko 1 tomb za teleportem : tak trzymać cichy! CICHY MAC JEST WIELKI :D !!!
Funkyman
10-04-2006, 21:34
Filmik jak zawsze spoko :D ale czemu nie bylo Bake Samo ? :( ten bloker byl gorszy :P
ejjj Filmiki 71 i 73-76 pisze ze nie ma takich coś jest nie tak czy ja mam coś walonego :( ?
PS:Już jest ok zamiast klikac na linka kopiowałem go i pisało ze nie ma Pliku a tam sa ukryte znaki moj bład :)
Pozycja4
14-04-2006, 00:48
Cichy poprostu rob wiecej filmow,cale mapki mi sie odkrywaja :P
Wy(dy)miatasz,oby tak dalej..
Cichy link do Grobowca Dipthrah's Sanctuary jest zły. Pierwsze, że film wogóle nie działa i po za tym ten link jest taki sam jak poprzedni. :)
Proszę zmień to. ;)
Pozdro for all.
No widzę, że seria zwiedziaj z Cichym ruszyła do przodu. :D
Gratz Cichy za nowe filmiki. :cup:
Pozdrawiam.
Aureański newbie
15-04-2006, 11:47
Cichy Mac jest WIELKI :D !!!! All tombs bwhind tele -> finished :p Cichy tak jak zwiedziłeś forbidden land to teraz zrób to samo z dżunglą calusieńką ;) Niektórzy powinni wiedzieć gdzie można się natknąć na carniphilię :)
Cichy Wypasik ;) pozdro jestes Boski
Vohihidilix
15-04-2006, 14:21
Cichy tak jak zwiedziłeś forbidden land to teraz zrób to samo z dżunglą calusieńką ;) Niektórzy powinni wiedzieć gdzie można się natknąć na carniphilię :)No racja, nie musisz kręcić całej dżungli w jednym filmiku, możesz podzielić na kilka sergmentów. Pozatym chyba do zwiedznia samej dżungli nie trzeba zbierać ekipy nie? A miejsce z Hydrą poprostu ominiesz.
Wojtus the pall
15-04-2006, 16:39
ja chcialbym zobaczyc warlock questa :D
szymon287
15-04-2006, 17:04
ja chcialbym zobaczyc warlock questa :D
cichy nie pokazuje questow -.- tylko zwiedza/odkrywa nam mapke :D jesli chcesz cos z warlockiem to ,,demonia'' i ,,cave hero'' czy jak tam ^^
ostatni filmik the best >.> (forbidden land) nie wiedzialem ze behe sobie zyja na powierzchni 0.o
Aureański newbie
15-04-2006, 18:40
Nom, forbidden land wymiata miałem całe odkryte już ale innym warto pokazać ^^ Setzer Gambler nazywa to miejsce "Jurrasic Park" :D Aby się tam dostać trzeba bodajże zrobić 1 część Banuta questu czyli serpenty ale nie jestem pewien.
Bake Samo
15-04-2006, 21:34
Aby się tam dostać trzeba bodajże zrobić 1 część Banuta questu czyli serpenty ale nie jestem pewien.
Nom nie jestes pewien :PP
Gagagigo
15-04-2006, 22:04
nawet Bake nieporaził by sobie z blokowaniem serpent spawnów ^^
Bake Samo
16-04-2006, 03:02
nawet Bake nieporaził by sobie z blokowaniem serpent spawnów ^^
I dont think so. ;)
Świetne filmy, full profesjonalizm, milo sie oglada... Jesli mozna to -> tomb miejski obok depa.
Bake Samo
16-04-2006, 04:57
Jesli mozna to -> tomb miejski obok depa.
Juz jest!!! za jak i przed tp >.< ludzie czytajcie ta liste......
Palladyn von hellgate
16-04-2006, 12:30
filmy sa wyczepiste bake robiles juz hota? miejmy nadzieje ze nie bo hota jets dozwolony na forum i nagracie z cichym paru faraonow i niedlugo anni :D
Ja bym BARDZO prosił o pokazanie całego Edron,Ankrahmun oraz darashia na tibie 7.6:))
Aureański newbie
16-04-2006, 14:25
Nie jestem pewien ponieważ pacc mi się skończył i przez to nie mogłem sprawdzić :D To da radę z tą tiquandą? Bo ja sam bardzo chciałbym zobaczyć wszystkie "tajne" jaskinki a narazie znalazłem tylko 2 :(
Nice filmiki :) NIE MAM NAWET SLÓW DO NICH :P
Te filmiki są zajebiste.Wiele graczy poznaje b.duzo nowych i przydatnych miejsc dzięki nim.
Pozdro
Vohihidilix
16-04-2006, 17:09
Nie jestem pewien ponieważ pacc mi się skończył i przez to nie mogłem sprawdzić :D To da radę z tą tiquandą? Bo ja sam bardzo chciałbym zobaczyć wszystkie "tajne" jaskinki a narazie znalazłem tylko 2 :(
No właśnie Cichy nakręć wreszcie tą tikuande. Swampy nakręciłeś a jest tam mniej ciekawych miejsc niż w dżungli.
A ja prosiłbym o wszystkie tomby ale na 1st floor B) Bo mam zamiar się wybrać:) Jak już był taki post to bardzo przepraszam:p,Ale nie chcę mi się czytać all postów :) a i jak był taki film to proszę o link^^
Bo oglądałem jeden filmik z grobowca na "Black Water" ale tam gdzieś na Behe zaleźliście xD to pomyślałem ze wszystkie takię są,więc prosze tylko o 1st floor
Palladyn von hellgate
17-04-2006, 20:24
up : grobowce przed tp sa wszystkie tylko pod inna tibie sciagnij se starsza i zlokaj film a nie udajeszz debila ze nie umiesz czytac
Bake Samo
17-04-2006, 21:20
...Jak już był taki post to bardzo przepraszam:p,Ale nie chcę mi się czytać all postów :) a i jak był taki film to proszę o link^^
hmmm Nie chce mi sie. masz liste szukaj -.-
Rabanbar
20-04-2006, 13:51
Cichy kufa dlaczego ty wszystkie filmiki dajesz na rapidshare?? Nie wiesz ze jest cos takiego jak tibicams bez limitów??
@down: a widziales kiedys tibicams noobku?
Cichy kufa dlaczego ty wszystkie filmiki dajesz na rapidshare?? Nie wiesz ze jest cos takiego jak tibicams bez limitów??
Cichy 'kufa' daje filmiki na rapidshare zapewne dla tego, że jest proste w użyciu i szybkie.
Bardzo przepraszam za zmiane tematu, ale chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się NPC który sprzedaje klucz do kopalni trolli w Ab i gdzie on się znajduje
Jest na lewo od pierwszych drzwi do kopalni.
Revaga of Elysia
22-04-2006, 22:30
Cichy, a może pozwiedzałbyś Orc Land na edron to bardzo dobre expowisko, ale wiele osób może tam zginać wchodzać do dziury z 4 zerkami bez przygotowania.
Cichy, a może pozwiedzałbyś Orc Land na edron to bardzo dobre expowisko, ale wiele osób może tam zginać wchodzać do dziury z 4 zerkami bez przygotowania.
Revaga of Elysia, a moze przeczytał byś spis filmów przed zadaniem propozycji?
Aureański newbie
23-04-2006, 11:21
8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem) :)
I jak z tą tiquandą Cichy? :P
Vohihidilix
23-04-2006, 18:59
Nom, forbidden land wymiata miałem całe odkryte już ale innym warto pokazać ^^ Setzer Gambler nazywa to miejsce "Jurrasic Park" :D Aby się tam dostać trzeba bodajże zrobić 1 część Banuta questu czyli serpenty ale nie jestem pewien.
Raczej mało prawdobobne że droga na Forbiden land ma coś wspólnego z questem w banucie. Forbiden land został dodany w update sierpień 2005 wtedy kiedy weszła tikuanda, a banuta quest w grudniu. Dojście do Forbiden land musi byc albo z gór oddzielalących Ankrahmun desert i Tikuande albo gdzieś z dżungli.
Fajnie Cichy że rozpatrzyłes możliwość zwiedzania Dżungli.
Aureański newbie
23-04-2006, 20:22
Raczej mało prawdobobne że droga na Forbiden land ma coś wspólnego z questem w banucie. Forbiden land został dodany w update sierpień 2005 wtedy kiedy weszła tikuanda, a banuta quest w grudniu. Dojście do Forbiden land musi byc albo z gór oddzielalących Ankrahmun desert i Tikuande albo gdzieś z dżungli.
Fajnie Cichy że rozpatrzyłes możliwość zwiedzania Dżungli.
Wiesz co ja akurat wiem co mówię bo nie raz widziałem jak się idzie tam B) Jest taki npc co wygląda jak merlkin i przepuszcza ciebie jeżeli cośtam zrobiłeś, na filmie na którym go widziałem jeden gościu musiał się cofnąć do banuty pogadać z tym w mieście małp npc o jakiejś misji bo coś nie mógł przejść dalej. Ponadto na forbidden jest dalsza część questu ponieważ widziałem jak otwierali jakąś stopę i znaleźli jakieś kłaki. Dla zainteresowanych : jak chcecie się przedostać an forbidden to musicie pogadać do "the blind prophet" hi > transport > yes, i zostaniecie teleportowani na forbidden. Cichy pokazuje teleport powrotny ale w niego nie wchodzi :)
Mam nadzieję iż nie był to QS a jeżeli tak to modki zedytujcie mojego posta i nie dajcie mi więcej niż 3 punkty karne bo będę miał bana ;d
Roni Shooter
24-04-2006, 09:44
Cichy mogl bys nagrac te orki na edron ale na tibie 7.6??:P
^up
jakie wymagania, chlopak i tak sie postaral a tobie ciezko sciagnac tibie 7.5?
Vohihidilix
24-04-2006, 15:31
Wiesz co ja akurat wiem co mówię bo nie raz widziałem jak się idzie tam B) Jest taki npc co wygląda jak merlkin i przepuszcza ciebie jeżeli cośtam zrobiłeś, na filmie na którym go widziałem jeden gościu musiał się cofnąć do banuty pogadać z tym w mieście małp npc o jakiejś misji bo coś nie mógł przejść dalej. Ponadto na forbidden jest dalsza część questu ponieważ widziałem jak otwierali jakąś stopę i znaleźli jakieś kłaki. Dla zainteresowanych : jak chcecie się przedostać an forbidden to musicie pogadać do "the blind prophet" hi > transport > yes, i zostaniecie teleportowani na forbidden. Cichy pokazuje teleport powrotny ale w niego nie wchodzi :) Z twojej wypowiedzi wynika że ten npc musiał być dodany w update w sierpniu. Bo Forbiden land został odrykty już w sierpniu. Jak był test server to ludzie odryli cała Tikuande oprócz Frobiden land a dniu kiedy wyszedł update ludzie już znali forbiden land. A więc skoro quest w podziemiach miasta małp został dodany po update w grudniu to oznacza że ten npc musiał być dodany w sierpniu. A co z questem? Że cipy niby zedytowały tego npc w grudniowym update aby gadał też o quescie?
Gate lord
25-04-2006, 16:08
Moze mnie pamietacie, mozę nie...przepraszam za moje słowa codo tibii..jest w niej coś pasjonującego..sorka norrin i cichy..
@Topic:
Świetne filmy..prawie wszystkie obejrzałem...
Aureański newbie
25-04-2006, 17:18
Ten npc rzeczywiście musiał zostać zedytowany w ostatnim update, a "the blind prophet" dodany w tym samym czasie :) Czy ktoś wie może na co jest to quest? Wand of Banuta to ściema, ale czytałem gdzieś o jakimś hydra armorze(pewno wymyślonym przez jakiegoś nooba:baby: ) co wy o tym myślicie?
Sorka za offtop, CICHY MAC JEST WIELKI I MACIE O TYM PAMIĘTAĆ!!!:B)
Down@: Jak to nie ma skoro quest dodano w tym samym czasie co forbidden? Ponadto ten npc od banuta questu to ten sam co go zedytowali...
Vohihidilix
25-04-2006, 17:49
No widziesz więc drogą na Forbiden land nie ma nic wspólnego z questem dodanym w grudniu.
A teraz czekamy na tikuande w wykonaniu Cichego. :P
bialagora90
25-04-2006, 22:34
nie mozna wejsc na ten foo~ Land bez wykonania Banuta Quest To wiem i bo znajomy wykonywal i mowil ze bez tego ntam sie nie wejdzie i ze jest trudny a ostatnia misja jest na serpentach
Aureański newbie
02-05-2006, 14:35
Taaa już sprawdziłem ten quest -> Zaczyna się u tego merklina co siedzi na jednej z platform na banucie, daje on rużne mijsce i dwie osatnie to właśnie forbidden i serpenty, czyli na forbidden mozna wejsc po skonczeniu przed przed ostatniej misji w tym queście :D Najlepsze są nagrody -> wstęp na forbidden po tej przed przed ostatniej misji a po serpentach można kupować takie kultowe figurki małpek ^^ jedna ma zamknięte oczy, druga usta a trzecia uszy :P
Dorko Dor
02-05-2006, 16:25
Mam pytanie jak to ściągnąć trzeba mieć PACC'a czy co?????
MATI9630
02-05-2006, 19:41
Fak ju, ju faking haker and n00b-.-"""
niezbednik_tibijczyka***** =.=""
To zaśpiewam wymyśloną przeze mnie piosenkę: "There is a noob, wherever you are, lalala".
Raported.
Po wszystkim proszę o skasowanie tego psota(bo jeszcze pomysla, ze to do Cichego, ownz).
Vohihidilix
02-05-2006, 20:06
Taaa już sprawdziłem ten quest -> Zaczyna się u tego merklina co siedzi na jednej z platform na banucie, daje on rużne mijsce i dwie osatnie to właśnie forbidden i serpenty, czyli na forbidden mozna wejsc po skonczeniu przed przed ostatniej misji w tym queście :D Najlepsze są nagrody -> wstęp na forbidden po tej przed przed ostatniej misji a po serpentach można kupować takie kultowe figurki małpek ^^ jedna ma zamknięte oczy, druga usta a trzecia uszy :P
A ja wciąż jakoś nie moge uwierzyć w to. Przecie ten Forbidden land wszedł wraz z całą Tikuandą w sierpniu 2005. A quest w Banucie został dodany w grudniu 2005. Więc niby, jak twoim zdaniem zwiedzano Forbibben land przed ostatnim updatem?? Z tego wynika że na Forbiden land musi być więcej dróg... Niech jakiś h-lvl nagra tą droge do tego Forbidden landu, co niby to jakieś ściśle tajne...
Dyskusje na ten temat proponuje kontynuować w specjalnie założonym przezemnie temacie o tym tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=789394#post789394
A pozatym Cichy jak tam kręcenie dżungli? ;)
Cichy mam prośbę.
Otóż...
czy mógłbyś spakować osobno wszystkie filmiki dla Tibii 7.55 i 7.6?byłabym Ci wdzięczna.
Aureański newbie
03-05-2006, 15:32
A ja wciąż jakoś nie moge uwierzyć w to. Przecie ten Forbidden land wszedł wraz z całą Tikuandą w sierpniu 2005. A quest w Banucie został dodany w grudniu 2005. Więc niby, jak twoim zdaniem zwiedzano Forbibben land przed ostatnim updatem?? Z tego wynika że na Forbiden land musi być więcej dróg... Niech jakiś h-lvl nagra tą droge do tego Forbidden landu, co niby to jakieś ściśle tajne...
Po pierwsze, forbidden landu NIKT nie zwiedzał PRZED update w grudniu :) A wiesz że tiquanda weszła razem z tym update co ankrahmun? Tylko tak samo jak w przypadku forbiddenu nie było na nią dojścia :) Na forbidden land nie ma więcej dróg :) Dziękuję :P Cichy dajezs tę dżunglę :D
Powiem tylko jedno: ZAJEBISTE :):) GZ dla Ciebie gosciu :) :cup:
@Edit: fajna cenzura bylo Zajeb.iste :P a wyszlo ze lubie jesc banany :P
Bake Tytan
07-05-2006, 09:50
Elo Cichy :D mam pytanko czy mógłbyś zwiedzic południową cześć Port hope :]
skryhull
08-05-2006, 09:09
ciekawe... chętnie zobacze te filmy
Bake Samo
09-05-2006, 22:29
Bake Tytan - coz za oryginalny nick. NC LMO!
A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!!
poszukiwacz przygód
10-05-2006, 00:37
ja mam pytanko... cichy czy mogl bys wiecej wypraw z hydr dac?? jezeli nie to ok :) tylko pytam a jak bys mogl to dzieki :D najlepiej jak bys pokazywal gdzie najlepiej huncic jak itp... pokazuj sposobiki ;D z gory dzieki jestes BOSKI ;D
Palladyn von hellgate
10-05-2006, 00:58
to jest zwiedaj z cichym a nie hunc z cichym
ja mam pytanko... cichy czy mogl bys wiecej wypraw z hydr dac?? jezeli nie to ok :) tylko pytam a jak bys mogl to dzieki :D najlepiej jak bys pokazywal gdzie najlepiej huncic jak itp... pokazuj sposobiki ;D z gory dzieki jestes BOSKI ;D
Tak jak Palladyn von hellgate napisał - ja nagrywam tylko filmy ze zwiedzania ciekawszych terenów.
Vohihidilix
10-05-2006, 12:52
Tak jak Palladyn von hellgate napisał - ja nagrywam tylko filmy ze zwiedzania ciekawszych terenów.
Czyli ze wszystkich. :P A propos to kiedy Tikuanda? ;)
Aureański newbie
10-05-2006, 15:14
Cichy... tiquanda... plx!!!11razrazraz...
Narazie od 2 tygodni walcze z moim internetem. A tiquanda pewnie będzie, jak już wszyscy stracją nadzieje, że się pokaże ;)
Szopster
11-05-2006, 12:57
Hmmm filmiki niczego sobie trzeba przyznac tylko czemu wogóle nie uzywasz "exori vis" czy ue bo było pare okazji w których sie by to przydało.
Non stop hmm z kad ty tyle tego bierzesz?
Mam pytanko jak sie odtwarza te filmiki?? Nie bede czytal calego tematu bo to 80 stron !!
Duch Niespokojny
11-05-2006, 23:50
Mam pytanko jak sie odtwarza te filmiki?? Nie bede czytal calego tematu bo to 80 stron !!
Nie musisz. O tym jest inny temat (podpowiedź: też znajduje się w dziale "filmy").
Funkyman
12-05-2006, 09:21
Luzik,Cichy na pewno czeka na update, bo po co nagrywac filmiki teraz... :)
A hmm Cichy ma od sponsorow i/lub cichych wielbicieli :)
Cichy ty powinienes zostac Gm :P thx za tomby:*
bialy pogromca nieba
12-05-2006, 22:51
Mam prosbe do Cichego...
Uwazam za filmy wysmienite i pomocne dla kazdego gracza, ale czasami jak nie ma respu to nie mowisz co i ile czego w tym pomieszczeniu.
np. "Veno DragonLiar" 3 osoby juz expily, nie bylo respu i skad mam teraz wiedziec czy tam jest 1 czy 5 dragow?
Z gory dziekuje ;)
W sumie to fakt - ale dzięki temu zawsze pozostaje jakiś dreszczyk emocji ;)
Salamence
13-05-2006, 13:10
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper filmy!!!!8o Chciałbym tylko zobaczyc faraonów...
Aureański newbie
13-05-2006, 14:07
O właśnie cichy wbijaj 80lvl i ponagrywaj foaraonów ale razem z tym co jest zaraz przed nimi czyli z tą "zagadką" :) Na tibia.pl widziałem już kilka filmów na których owe zagadki były nagrane więc chyba nie byłby to qs? :>
bialy pogromca nieba
13-05-2006, 14:33
W sumie to fakt - ale dzięki temu zawsze pozostaje jakiś dreszczyk emocji ;)
Hehe...
To mnie zmusza do chodzenia z wieksza ekipa, conajmniej raz.
A z tymi hmm, sd i lmm to przesadzasz =]. Jak nie bylo rozdzek to nawet w scorpiona udezales z lmm.
Tibia Pl cie sponsoruje?
Sponsoring też miewam. Ale generalnie na zwiedzaniu nie patrze na zużycie run. Po prostu ile ma pójść to idzie, bez hamulców. Jak nie mam wystarczającej ilości run, to zwyczajnie nie wybieram się. Na co bardziej kosztowne filmy idzie mi trochę kasy. Np. Całościowo dragi na Edron oraz Ankh kosztowały 28k gp. Generalnie mało chodze na jakieś hunty, duzo afk-uje, to i run mam trochę.
Aureański newbie
14-05-2006, 13:59
UP@ I dlatego tak wolno ci leci lvl :) Joke :P Przy tiquandzie staraj sie pokazać jak najwięcej w tym wszystkie jaskinki bo ja ich znam neiwiele :(
.:Marta:.
14-05-2006, 19:49
Powiem tak kawał dobrej roboty :] Tylko mam wielka prośbę jeżeli kiedyś dało by radę to mogłbyś zamieścić filmiki z tombow ale na drugim poziomie? Bo czasami chcialabym sobie isc do jakiegos innego tomba a nie chcem sie wpakowac gdzies niechcacy lub dowiedziec sie co gdzie i jak jest w danym pokoju tomba B)
Aureański newbie
14-05-2006, 21:20
UP@ NIE PROŚCIE O FILMY KTÓRE JUŻ BYŁY NAKRĘCONE!!! CICHY NAGRAŁ WSZYSTKIE!TOMBY, DO TELEPORTU JAK I ZA NIM!!! :baby: :baby: :baby:
Joga Bonito
15-05-2006, 12:21
Gosciu Dobry Ty :p
Szacunek dla tego pana jest niezniszczalny
Jego Filmiki sa dobre
Joga Bonito
15-05-2006, 12:34
Ej Cichy przykro ale nie ma tibi 7.5 na tibia.pl jak ktos ma linka gdzie moge sciagnac niech napisze :D
tutaj? :
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/links
Joga Bonito
15-05-2006, 12:50
Dziekowka Ziom Na takch to mozna polegac ;) szacuneczek
Cichy zostały jakieś tereny których jeszcze nie odkryłeś??
Vohihidilix
15-05-2006, 16:05
Cichy zostały jakieś tereny których jeszcze nie odkryłeś??
-Tikuanda
-Tereny dodany po update w grudniu 2005 pod Banutą (Serpent Spawny)
-Trolle i Gobliny na Edron
-Roty na Edron
-Roty na Darashii
-Faraony (ale to na 80 lvl...)
I to tyle. :P
Zartan_of_iridia
15-05-2006, 18:54
Mnie ciekawia serpent spwany. Nie mam pojecia na ile to jest mocne
Aureański newbie
15-05-2006, 19:48
Wali coś jak energy beam tylko że z nutek za około 250-450 z łapy jak bodajże hydra czyli da rade wybloczyć jak wali tylko z niej, ponadtwo używa poison wave'a, czyli odpowiednik tego co robi dl tylko że trujący z mniej więcej takimi samymi obrażeniami. Ponadto leczy się dość szybko i używa haste, jest to chyba najszybszy potworek jak narazie... To tyle co mi o nich wiadomo :P
Cichy złam swoje przyzwyczajenia (I'm breaking a haaaaabit, TONIGHT!) i nakręć coś nawet dla low lvli!Albo możesz na przykład ponagrywać rużne dziwne spawny na północ od thais (beho, orki i shamany) albo potrójny filmik -> elfy na północ od mount sternum razem z hunterami, jaskinię z fire devilami ze wszystkimi poziomami i triangle tower :P Miejsca te znajdują się dość blisko siebie więc można je nagrać po kolei na 1 filmie :D Pls zastanów się nad tym i odpisz w tym dziale bo cześto nie odpowiadałeś :P OD RAZU MÓWIĘ ŻE NIE CHODZI MI O ŻADEN QS BO I TAK ZNAM TO CO TAM SIĘ ZNAJDUJE...
@Joga Bonito
Linki do Starszych wersji Tibi podałem też w pierwszym poście.
@Edwardo
Z terenów, to zgrubnie tyle co Vohihidilix wymienił. Dodałbym jeszcze tereny za bramką 100 lev pod edron. Ale to nie prędko się pojawi (głupie bramki :P )
@Zartan_of_iridia
Serpent spawn wali i po 490, mam to nawet nagrane. Jednak byłem wtedy na queście, i film nie nadaje się do publikacji.
@Aureański newbie
Pomysł nawet fajny. Tylko z jaskinia z fire devilami się wacham.
a czemu drarogi niema do np. scarabów czy hydr? tylko zaczynasz nagrywac odrazu na miescu;/
Zgadzam sie z panem u góry....od razy nakręcasz film juz z miejsca które zwiedzasz, a może byś pokazał droge.
Np. ukryte scaraby pokazales juz na scarabach ale to normal :) ale filmiki super
Oglądałem filmik Drefia ale chiałbym zobaczeć jak łatwo i opłacalnie expić samemu sorcem na spawnach necro zabijając po drodze dsy itd.
mógłbyś coś takiego nakręcić
@Zartan_of_iridia
Serpent spawn wali i po 490, mam to nawet nagrane. Jednak byłem wtedy na queście, i film nie nadaje się do publikacji.
A moze poszedlbys jeszcze raz? :)
Vohihidilix
17-05-2006, 14:35
A moze poszedlbys jeszcze raz? :)
Spokojnie nie łatwo będzie zebrać ekipe na zwiedzanie tego terenu i w dodatku jeszcze bez wykonwania questa...
bialy pogromca nieba
18-05-2006, 09:40
a czemu drarogi niema do np. scarabów czy hydr? tylko zaczynasz nagrywac odrazu na miescu;/
Zgadzam sie z tym panem. Wiekszac filmikow nagrywanych z Ank sa od punktu expowiska... Kazdy by chcial sie dowiedziec droge... A moze zrobisz strone z questami? I jakies tam tajemne przejscia jak na pof jakis domek byl. Jak tak to moze bym zrobil nawet dla ciebie web'a :p .
Dziekuje.
mam problem z klijetami ;/ nigdzie nie moge ich znalesc a wtych co podales nie wiem co wpisac w miejsce * ;/ kurde pomozcie mi jakos
Palladyn von hellgate
18-05-2006, 21:22
cichy ostatnio lokam twoje stare filmy i zauwazrylem ze w chorze nie zwiedzales podziemi:D moze jaksi filmik z podziemi ? wes sobie fajan ekipe i nakrec
Palladyn von hellgate
18-05-2006, 21:30
2 posty -.- sux net
Fredy Cruger
18-05-2006, 22:02
cichy ostatnio lokam twoje stare filmy i zauwazrylem ze w chorze nie zwiedzales podziemi:D moze jaksi filmik z podziemi ? wes sobie fajan ekipe i nakrec
No tak mógłby to nakręcić ,ale jak kiedy tibi cam niedziala :(
Postaram się podmienić linki, i wgrać swoje instalki klientów, jak stare linki do tibia.com nie działają jak powinny.
Te podziemia pod chor, są bardzo małe, ale warto zaktualizować film.
Joga Bonito
19-05-2006, 13:37
Cichy mogl bys cos jeszcze na grac dobrego na tibie 7.7 bo mi sie zjebala tibia 7.5 a na 7.6 jest malo filmikow szacuneczek oczywiscie ziom pa pa :cup:
Cichy to byś mógł pokazać droge np. do scarabów i innych???
Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś tu zapodał linki do tibi 7.6 i 7.5 no i jeszcze starsze chyba tez.
Z góry dzienx
Bake Samo
20-05-2006, 11:15
Cichy to byś mógł pokazać droge np. do scarabów i innych???
n c men ;d
Masz mape? potrafisz ja oddalic? przyblizyc? Gdzie ty nie potrafisz trafic? Filmy sa nagrywane albo od miasta albo gdzies na powierzchni wiec nie widze problemu zeby zlokalizowac miejsce spownu, a do ukrytych scarabow nie ma dojscia i nie bedzie jesli ci o to chodzi -.-:baby:
Akurat ukryte scaraby, prawie kazdy zna ;)
No ale ja i jeszcze 2 innych uzytkowników forum tez prosilo jak ja....
Bake Samo
20-05-2006, 20:02
Akurat ukryte scaraby, prawie kazdy zna ;)
czyli nie kazdy, przewin sobie pare stron i poczytaj jak ludzie mulili i sie bulwersowali ze nie pokazal Cichy wejscia, ile ludzi sie logowalo na harmonie i o to pytalo?
No ale ja i jeszcze 2 innych uzytkowników forum tez prosilo jak ja....
Dobrze wiec mozesz sprecyzowac swoje pytanie? Gdzie to trafic nie mozesz? :o jestes facc wiec na pacc arene nie mozesz jak cos;) :p
Aureański newbie
20-05-2006, 21:21
Mam tutaj małe sprostowanie:
-Podziemia pod chor zostały dodane w grudniu, aktualizacja filmu nie jest konieczna ze względu na waste run jaki tam jest :P Te mini-podziemia zostały dodane jako część exploresrs society quest, znajduje się tam kupa snakecharmerow i chyba jakiś innych lizardów bo nie pamiętam :P oraz skrzynka za "sealed doors". Skoro identyczne skrzynki podochodziły na ofie, na isle of the kings, w podziemiach foldy (akurat nie skrzynka tylko mały blok lodu) albo na fibuli to może i tam zrobi się nowe filmy? Bez przesady...
-Jak ktoś nie umie dojśc na hydry to jest całkowitym [cenzura] bo wystarczy iść na północ od tego miejsca tiquandy gdzie jest przejście prowaadzące do ank :baby:
-Ukryte scaraby są UKRYTE więc nie będzie pokazanego wejścia do nich na żadnym z filmów to chyba oczywiste... Jak ktoś nie wie jak tam dojść wystarczy poczytać sobie starsze posty na www.tibinews.net :baby:
A teraz poważny problem:
Skoro tibicam nie działa to jak cichy nakręci nam jakiekolwiek filmy!?!?!?!?!?
Bake Samo
21-05-2006, 00:05
A teraz poważny problem:
Skoro tibicam nie działa to jak cichy nakręci nam jakiekolwiek filmy!?!?!?!?!?
O to akurat nie masz sie co martwic ;) Cichy juz cos wymyslil, tylko co nagrywac?B)
Fredy Cruger
21-05-2006, 10:36
Jak niemacie co kręcić to możecie poprawiać niektóre filmy:p
np. ten
10. Katedra (filmik pokazuje ją całą, niestety samo wykonanie tego filmu mogło by być lepsze, może kiedyś poprawie)
Aureański newbie
21-05-2006, 17:16
Niech zgadnę, czy cichy ma zamiar używać tego nowego programu :) ? Co do tygo co kręcić to sugeruję na przykład... powierzchnię tiquandy na którą wszystcy czekają xD
Bake Samo
21-05-2006, 23:59
Jeses co wy chcecie na tej tiquandzie zobaczyc? kupa shity nikomu nie potrzebnego, nic wiecej.
Palladyn von hellgate
22-05-2006, 01:43
cichy zmoe nagrywac tibiamovie chyba to dziala pod nowa tibia ?? niewim bo nie urzywalm tego od tibi 7.4 ale mozecie zlokac co i jak
ja bym chciała zobaczyć expowiska dla low lv na pacc,np. roty na darashii czy jakieś inne trolle. ;]
Aureański newbie
22-05-2006, 21:34
Co Ja Chcem Na Tiquandzie? WiedzieĆ Gdzie SĄ Te PrzeklĘte Carniphilie I DuŻe Skupiska Tarantul Oraz JakieŚ Niespodziewane Hydry :p
Aktualnie będe testował funkcjonalność innych programów do nagrywania. Słyszałem, że ma wyjść poprawiona TibiCam z nowymi funkcjami, no ale są jeszcze 2 alternatywne programy. Nagrywanie w formacie tmv, avi itd raczej od razu odpada, gdyż z wiadomych powodów nie zaktualizuje wam map.
Cichy rox :) Nie lubie filmików ze zwiedzania, ale Twoje mają to "coś" co się podoba :)
Szybowniczka
26-05-2006, 15:28
Mysle ze w tym dziale zostaly juz zamieszczone najbardziej poszukiwane filmiki... Tak ze nic dodac, nic ujac :) Pozostaje nam czekac na update i filmiki ukazujace nowe tereny :)
Btw. Bardzo prosze o instalke 7.6 na rapidshare jesli ktos ma... Jakos kazda ktora sciagam jest uszkodzona =( Z gory thx.
@down: Sciagnelam no i przy istalacji pisze "This will install Tibia 7.7 on your computer" ...
http://download.tibia.com/tibia76*****
btw, wpisz w miejsce 76 versje tibi, np. 75 = Tibia 7.5 etc.
Rafix vel Banitu
28-05-2006, 13:00
Sciagnelam no i przy istalacji pisze "This will install Tibia 7.7 on your computer" ...
no mam to samo... pomozcie jak mam otworzyc filmik z tibii 7.5;(
Sciągnij klienta 7.5. Podałem linki do instalek kilentów, w razie gdyby z Tibia.com nie dało się już ściągnąć. Patrz pierwszy post. Aktualnie szukam instalki Tibi 7.6 w swoich plikach. W ostateczności wstawie już zainstalowanego klienta, z wyczyszczonymi wszystkimi ustawieniami oraz mapami. Więc tak czy tak będzie można oglądac filmy.
VirFaris
28-05-2006, 19:29
"This will install Tibia 7.7 on your computer" Tez mam ten problem :( .I mam pytanie zeby otwierać filmy z Tibi 7.5 która wersje TIBIcam musze miec??
Bake Tytan
29-05-2006, 14:35
Ja mam Prosbe do ciebie zebyc zrobil filmik z Lizart Temple:]
Szybowniczka
30-05-2006, 19:18
W ostateczności wstawie już zainstalowanego klienta, z wyczyszczonymi wszystkimi ustawieniami oraz mapami. Więc tak czy tak będzie można oglądac filmy.
W takim razie nie ma co szukac instalki, poprostu jesli mozesz to wstaw juz rozpakowane :)
Nurtuje mnie jednak to ze nigdzie nie mozna dostac tej instalki, a jak juz rzekomo jest, to uszkodzona =( No ale trudno... Cichy, mam nadzieje ze wkrotce umiescisz. :baby:
bylby ktos tak mily (albo gdyby cichy w pierwszym poscie dal linki na megaupload) zeby wlasnie zamiescic filmiki [najlepiej tomby]na czyms innym np.Megaupload bo na rapid~ to ja mam limit przekroczony
jesli juz byly zamieszczone to plx o link
Sante Mefisto
03-06-2006, 21:31
Cichy plx filmik z hell gate z Evil Eye xd
Bake Samo
03-06-2006, 23:09
Cichy plx filmik z hell gate z Evil Eye xd
Okej, umow nas z nim jutro tak na 20 wieczorkiem to bedzie ok?;)
Vohihidilix
04-06-2006, 14:49
Cichy, ty ten Serpent Spawny nagrałeś na tibicam ng? Nie bałeś się że virusa załapiesz? A teraz narkęć wkońcu tą nieszczęsną dżungle. :p
Filmy są nadal nagrywane na TibiCam. Link jest gdzieś na forum. W temacie filmy jest temat z moich doświadczeń z TibiCam NG, i dlaczego zostałem przy starym programie.
Pozycja4
04-06-2006, 20:03
Widze ze dodales wkoncu nowy filmik,do tego jezcze z serpent spawnami,zapowiada sie niezle ide ogladac :)
Oskaliber
04-06-2006, 20:22
Ja bym chetnie zobaczyl jakis spawn necro na darashi z dojsciem xD
Gdy siągniesz juz nagrany film z tych terenów to i spawn zobaczysz.
Palladyn von hellgate
04-06-2006, 23:14
cichy nie mogłbys dawac an czyms innym niz rap~ bo ja od 4 miechow mam przekroczony limit niewiadomo czemu
sir Tifejo
05-06-2006, 17:57
Cholera, tez chcialbym miec taki posluch wsrod innych :D.
Cichy, Twoje filmy wymiataja, nie zwiedziles juz aby calej Tibii?:>
Granteon
06-06-2006, 14:54
Bym byl bardzo wdzieczny jak byś dal filmik z Elf Fortress (koło Venore) na Klienta 7.71...
Bake Samo
06-06-2006, 18:30
Bym byl bardzo wdzieczny jak byś dal filmik z Elf Fortress (koło Venore) na Klienta 7.71...
Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.
Dziekuje
Baba.
Nike Nindza
06-06-2006, 21:11
Dobrze by bylo jak by ktos zamiescil film na kilienta 7.71 lub na 7.6 ukazujacy cala katedre wszytkie poziomy i wszystkie jej mieisca.B)
Bake Samo
06-06-2006, 21:20
Dobrze by bylo jak by ktos zamiescil film na kilienta 7.71 lub na 7.6 ukazujacy cala katedre wszytkie poziomy i wszystkie jej mieisca.B)
Tez juz to jest -.-
10. Katedra
Granteon
06-06-2006, 22:15
Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.
Dziekuje
Baba.
O, ku**a... Wkur**łes mnie tym tekstem... Po pierwsze nie ma Klienta 7.5, a ten filmik jest na 7.5, a po drugie na ch*j się tak przy*******asz?
Lord Terus
06-06-2006, 22:48
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links <<link do clientów tibi poszukałbyś
Po pierwsze nie ma Klienta 7.5, a ten filmik jest na 7.5,
Filmy dla Tibi 7.5
Instalka Tibi 7.5 możliwa do pobrania z:
Patrz pierwszy post....
matekk91
07-06-2006, 18:29
Cichy ja chcialbym zobaczyc roty na darashii. Jesli mozesz to nagraj filmik. Bede ci bardzo wdzieczny ;)
Bake Samo
07-06-2006, 20:17
O, ku**a... Wkur**łes mnie tym tekstem... Po pierwsze nie ma Klienta 7.5, a ten filmik jest na 7.5, a po drugie na ch*j się tak przy*******asz?
Nom dobra wiec powtorze.....
Albo wiem co zrobie, daj mi adres wpadne do ciebie na chate zrobe ci herbatke zassam tibie 7.5 + tibiecam zassam potrzebny film skocze po popkorn przyniose herbatke odpale ci filmik i sobie go ogladaj! po co cos robic? po co szukac? jak mozna dupe truc! i to nie ja sie bulwersuje tylko ty ^.-
P.S
Lord Terus - JESTES BOSKI!:cup: jak ty to zrobiles? jak znalazles tibiacam, tibie 7.5 KTOREJ PRZECEIZ NIE MA? Dzieki
cu.
Lord Terus
08-06-2006, 22:01
Hehe nie to nie tibia 7.5 tylko sterta keyloggow już mam tego kolesia konto.
DJ Murzyn
08-06-2006, 22:17
Lord ja ściągnełem też tą tibie i mnie nie hakneli...
Metal Slug Rox
08-06-2006, 22:41
Lord ja ściągnełem też tą tibie i mnie nie hakneli...
lol to pewnie ty jestes ten shackowany konto dzisiaj zrobil i cyni a jak nie zostales shakowany to jeszcze bedziesz ;p cya
Palladyn of nile
10-06-2006, 14:50
Cichy wiem że ci się jush nie chce czytac kolejnegoi postu w tym dziala(wielki reputek wogóle za pomysł i wykonanie) ale jak prawie wszyscy tutaj mam prozbe;p Zfilmowalbyś miejsca na których dobrze sie expie sorcem 30+ z pacc. A jeżeli jsuh takie meisjca zfilmowałes to powiedz któreL:D
Aureański newbie
10-06-2006, 15:25
Cichy jakiego programu teeraż trzeba używać żeby oglądać twoje filiki? starej dobrej tibicam chyba już się nie da więc powiedz bo te serpenty musza być wyuwielbiam jeść banyanaiste...
sir Tifejo
10-06-2006, 18:35
Cichy jakiego programu teeraż trzeba używać żeby oglądać twoje filiki? starej dobrej tibicam chyba już się nie da więc powiedz bo te serpenty musza być wyuwielbiam jeść banyanaiste...
Normalnego TibiCam, wszystko masz na forum; scigasz klienta 7,71 oraz (jest link na tym forum) TibiCam pod 7,71 i tyle.
Wyszla nowa wersja TibiCam. W tym programie nadal nagrywam filmy.
Exp 30 lev sorcem... to może tomby przed teleportem. Ewentualnie Cyklopy, Mintlawn.. możliwości jest wiele. Roty też się nadadzą ;)
Aureański newbie
11-06-2006, 13:06
Po prostu świetnie, Cichy musiałeś nagrać ten film na klienta który nawet tydzień nie działał... skąd teraz ktokolwiek weźmie instalke do niego? :(
radzik master
11-06-2006, 20:25
Po prostu świetnie, Cichy musiałeś nagrać ten film na klienta który nawet tydzień nie działał... skąd teraz ktokolwiek weźmie instalke do niego? :(
Nie martw sie ;) filmy z klienta 7.71 dzialaja takze pod wersja 7.72 wiec bez obaw. nalezy tylko sciagnac z tibicams odpowiedni plik ktory nam to umozliwi. Znajduje sie w dziale LINKS wytarczy rozpakowac i wkleic go do folderu z Tibi Cam.
pozdro 600 ^^;)
Po prostu świetnie, Cichy musiałeś nagrać ten film na klienta który nawet tydzień nie działał...
Bardzo Cie za to przepraszam.
Mówie od razu szukałem po forum i po tematach i wszystkim ale nie umie znaleźć niech mi ktoś powie jak moge odtwarzać filmy po tibię 7.5 . Widzę, że jest ich dużo i chciałbym se niektóre pooglądać próbowałem do folderu z TIBIĄ 7.5 dawać tibicam nowsze tibiCam na nowsze klienty ale nie działa. Niech ktoś powie lub da linka do właściewej tibiCam pod klienta 7.5
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116
Nic w tym linku nie ma, Nemesis dał tam linka do najnowszej tibicam a nie do tej pod 7.5 ... :( :( ;( ;(
No dajesz cichy dajesz :P:P
Zrob tak ze 100 lev i w nr 100 walnij :)
@up
już mi działa :) ściągłem jakąś wadliwą instalkę tibii 7.5 i zamiast jej instalowywała mi się 7.72 ściągłem z tibiCam i jest good super filmy Cichy tylko czemu w niektórych na 7.5 jak klikam w link na rapidshare to pisze tam cos taka ramka mi sie pojawia na rapidshare jak klikne w ten link ze cos tam not found html i nie dziala to tak sie robią niektóre filmy
@edit
Najlepiej zrobie zdjęciew i pokaże o co chodzi zaraz je zrobie
http://images2.fotosik.pl/83/1461c83262051ade.jpg (www.fotosik.pl)
No i powiedzcie mi czemu tak jest tak jest z niektórymi filmami
Cichy chciałbym zobaczyć respy z Necro i dojśćia do nich. Jak byś mógł to nagraj filmik.;) Będę wdzięczny:)
Witam Cichy!
Prosiłbym cię o film na tibie 7.72 z wycieczką na folde, wszystkie jej zakamarki itp.
Proszę bardzo mi na tym zależy ;)
Bake Samo
12-06-2006, 18:28
Cichy chciałbym zobaczyć respy z Necro i dojśćia do nich. Jak byś mógł to nagraj filmik.;) Będę wdzięczny:)
Hmm gdzie sa necro? w tombach? NAGRANE.. gdzie jeszcze? na Drefi? NAGRANE.
sciagnij co trzeba i zycze milego ogladania :baby:
Witam Cichy!
Prosiłbym cię o film na tibie 7.72 z wycieczką na folde, wszystkie jej zakamarki itp.
Proszę bardzo mi na tym zależy
Witam Kolidos!
Film z wycieczki po Foldzie jest nagrany, cos sie tam zmienilo zeby nagrywac to pod nowa tibie? hmm...:baby:
@Magson
Wg. moich planów już za jakiś rok-półtora będe miał 100 lev ;)
@Mózgu
Najprawdopodobniej pliku nikt przez miesiac nie ściągnął (o wy źli, niedobrzy!) i został skasowany. Widze, że jednak będe musiał wgrać je na swój hosting. Do wakacji powinienem się z tym uporać.
@~Naesi~
Dokładnie tak jak Bake napisał
@Kolidos
Ciężko nagrać coś na klienta 7.72, którym nie można sie zalogowac do Tibi. W przypadku, gdyby jednak chodziło Ci o aktualnego kilenta, a nie film prawdopodobnie z przeznaczeniem na mape OTS, to patrz słowa Baka.
Mazur199
12-06-2006, 22:34
Cichy Twoje filmiki są świetne!Bardzo prosiłbym o umieszczenie linku do tibicam 7.5;)
Bake i Cichy dzieki:) Niewiedziałem, że nagraliśćie te filmiki:)
I'd like to send you a priv msg. May I ask you to either make some space in the messages storage or to give me some alternative form of communication ? Yours :)
First time i see reply in english on forum.tibia.pl :p
and guy, who wrote this is from my world :D
Your movies are intresting and very helpful. I'm waiting for next :)
Forgive me my noobish&childish behaviour :confused: or simply ignore this reply
Sorry for my english :baby:
Mundaris, i already meade some space.. again.. i hope this should be enought for next week ;)
Vohihidilix
15-06-2006, 14:15
Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie? -.- A Cichy lud domaga się Tikuandy. :D
Bake Samo
15-06-2006, 14:23
Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie? -.- A Cichy lud domaga się Tikuandy. :D
A mozna wiedziec w czym ci to przeszkadza ze pisza po ang?:O
koles ma sprawe wiec o nia pyta a Cichy odpowiada, jesli rowniez interesuje cie problem Mudaris'a to popros o przetlumaczenie. n,c Voh~
A Tiquanda jak juz mowielm SUX pomysl do krecenia -.- kupa shitu i tyle, moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl
Pozycja4
16-06-2006, 00:18
Czesc Cichy,ogladam twoje filmy od dawna,wiem ze nie jest az tak szybko zrobic takie explore,ale mam nadzieje ze szykujesz juz cos nowego i jak mozesz to napisz co,bo neiw eim czego sie spodziewac (:
@Bake cos widze ze nie mozesz przebrnac przez ten 100+,jestem z toba!
Vohihidilix
16-06-2006, 13:52
A mozna wiedziec w czym ci to przeszkadza ze pisza po ang?:O Bo na przykład niektózi nie uczą się w gimnazjum Angielskiego więc nie muszą rozumieć co mówią.
koles ma sprawe wiec o nia pyta a Cichy odpowiadaA od czego jest PW, a nie spamuje się w temacie jakimiś pierdołami które nie mają nic wspólnego z tematem. A i są niezrozumiałe a w regulaminie jest bodaj napisane że posty MUSZĄ być na temat i być do odczytania. Ponadto trzeba będzie użyć opcji "raport bed post".
A Tiquanda jak juz mowielm SUX pomysl do krecenia -.- kupa shitu i tyle, moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl To jest temat Cichego, nie twój on kręci filmiki a 70 lvl sorc da sobie rade w dżungli więc twoja pomoc jest zbyteczna i nie musisz się tak bulwersować. Pozatym fajnie by było nakręcić coś bardziej przyziemnego dla ludzi, fakt Demony i Hydry są też fascynujące ale zauważ że więszość graczy nie przekracza 30 lvl i chcą ujżeć coś co jest bardziej "dla nich". A dla 30 lvl w dżungli jest wiele niebezbiecznych miejsc.
moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl Hieny i Skarabeusze to jednak co innego niż Terror Birdy i Carniphille...
Bake Samo
16-06-2006, 18:11
Bo na przykład niektózi nie uczą się w gimnazjum Angielskiego więc nie muszą rozumieć co mówią.
To moze ucza sie od przedszkola i w gim mieli przerwe ;) dalej nie rozumiem twojego "jezykoweg" problemu ale wbijam w to. Jak napisales ze NIE MUSZA rozumiec to nie musza chyba nie? Jesli nawet ktos bedzie mial to samo pytanie co ten Pan i nie ogarnie tego angielskiego to chyba moze zadac je w wersji polskiej...
A od czego jest PW, a nie spamuje się w temacie jakimiś pierdołami które nie mają nic wspólnego z tematem. A i są niezrozumiałe a w regulaminie jest bodaj napisane że posty MUSZĄ być na temat i być do odczytania. Ponadto trzeba będzie użyć opcji "raport bed post".
Uuuu juz jak tak na regulamin patrzysz to przegladnij sobie all posty i powiedz mi jaki % tych postow jest na temet? moim zdaniem ze 30%~ (albo i wiecej:o ) powinni usunac bo nie sa na temat ;( rotfl :baby:
To jest temat Cichego, nie twój on kręci filmiki...
Naprawde? nie wiedzialem :D ale ja jestem uzytkowniekime tego forum i chyba moge sie wypowiedziec czy jednak nie wolno?:(
Hieny i Skarabeusze to jednak co innego niż Terror Birdy i Carniphille...
NOm to tez tak moge powiedziec "Hieny i Skarabeusze" to nie raty i waspy, jeszcze ktos wpadnie ledwo z rooka i ubije to jakiegos 8lvla na zwiedzaniu pustyni? TE MONSTERY przeciez TEZ sa NIEBEZPIECZNE.
Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie?
Osoba nie mogła się skontaktować ze mną na priv msg, to napisała tutaj. Wiec tak samo jej tujaj odpisałem. A że po angielsku. Potraktujcie to jako mały offtopic. Zresztą każda osoba grająca w Tibie przecież zaakceptowałą jej zasady które były po angleisku, więc chyba potrafi jakoś czytać w tym języku :evul: <joke> I nie rozumiem w czym problem.
Tiquanda - zastanawiam się jak ją nakręcić. Bo teren jest wbrew pozorom dość tródny do nagrania, nieograniczony w zamkniętej przestrzeni. Jakby przechodzić przez każde miejsce, to trochę nudno, jakby pokazać tylko najgroźniejsze potwory - a gdzie explore? (wiem, podobnie zrobiłem MOTLS ale MOTLS wykracza poza standardy :P ) W każdym razie pamiętam o zapotrzebowaniu na ten film.
ja mam prośbę o mount sternun (?) wiem że dałeś tu linka tylko że tego pliku już nie ma więc mam wielką prośbę zwłaszcza o podziemia wiem, że to dla Ciebie tylko strata czasu ale moża jak go będziesz trochę miał...
Jak już wcześniej napisałem - do końca czerwca powinienem przenieść wszystkie filmy z Rapida na inny hosting. W tym które ostatnio znikły.
Vohihidilix
17-06-2006, 14:20
Bake ty się już lepiej nie odzywaj.
A Cichy co to Tikuandy to możesz zrobić kilka filmików, Swampów nie zrobiłeś w jednym flimie nie? Możesz dżungle podzielić na cztery sektory tak jak na mapie respawnu z tibi.pl http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn i poprostu nagrać cztery filmiki.
I jeszcze raz apel do Bake Samo, twoje zdanie na temat Tikuandy już znamy więc w tej sprawie się już lepiej nie wypowiadaj...
Czemu nie moge pobrac filmu nr 40 ??
Gorn Valorian
17-06-2006, 19:54
Mam problem ze ściągnięciem filmiku z Mount Sternum. gdy klikam na linka laduje mi się rapidshare i wyskakuje mi file/files/4509478/M...ernum.rec.html not found, a potem stronka rapidshare.
Mathew 1332
17-06-2006, 21:18
NIO JA bym zobaczył coś gdzie lev 10-15 moze poexpic
a i gdzie jest POH
Trollish
17-06-2006, 21:57
Cichy jakbys mógł naprawić linki z bagnami Venore, a także zauwazylem ze archiwum filmów na tibie 7,5 nie objemuje wszystkich tylko okolo 40, sciagalem dwa razy dla pewnosci.
Dodana Tiquanda. Filmy są baardzo nudne, długie... ale przełamałem się, i są. Pozdrówka dla osoby, która tyle męczyła o nie, aż w końcu wymęczyła :)
Vohihidilix
18-06-2006, 15:10
Thx wielkie Cichy za Tikuande. Może jeszcze przez to kupe pacca. ;d Albo raczej ze względu na tomby bym kupił ale to już inna sprawa. ;d
EDIT: THX za pozdrowienia ;) Przez was stane się sławny. ;D Bake co ty robiłeś na tym filmie? :D
Flashman
18-06-2006, 15:13
Jak to san zawsze mowił: CICHY MAC JEST WIELKI! :P
Zawsze chciałem tą tiqande obejerzeć, nawet miałem paca ale bałem się sam pojść pozwiedzać bo nigdy nie wiadomo! GRATZ i THX!!!
Prosiłbym o naprawienie niektórych linków z kopalniami np.Kopalnia z labiryntem
Bake Samo
18-06-2006, 19:03
Thx wielkie Cichy za Tikuande. Może jeszcze przez to kupe pacca. ;d Albo raczej ze względu na tomby bym kupił ale to już inna sprawa. ;d
LoL jakie rozwazania nad kupnem pacca : o
Ja tam pacca kupuje dla: szybszego wzrostu HPkow, expowisk, podrozy statkami, opcja na domek. rotfl :baby:
Edit: zapomniaelm o czarach... a ty bedac sorcem facc(bez czarow) jestes .... a nie sorc ^.-
EDIT: THX za pozdrowienia ;) Przez was stane się sławny. ;D Bake co ty robiłeś na tym filmie? :D
Jak to, co? Stawiałem czola tym strasznym potwora specjalnie dla ciebie.
No i w końcu mamy Tiquande. :D Wielkie brawa za nagranie takiego długiego i monotonnego filmu. Jakby to nagrywał ktoś inny to pewnie bym zasnął po 30 minutach ale dzięki temu, że w akcji brali udział Bake Samo i Cichy to powiem jedno:
Bake Samo ( za poczucie humoru :D i nie tylko ) i Cichy mac są WIELCY. ;)
Ps: Motyw z trapem motyla był zaj***sty. Całe szczęście, że was nie dednął. :P
Pozdro.
Ja mam problem z otworzeniem filmikow z tiqandy . Gdy odpalam je w Tibicam
wyskakuje komunikat Please wait ..... i nic sie nie zmienia :(
Przeinstalowalem tibie oraz tibiecam i nic to nie dalo
Najciekawsze jest to ze inne filmiki chodza normalnie ...
Isildur's Earl
19-06-2006, 12:49
Sorki, pytanie głupie, ale skąd można wziąć tibicam do tibii 7.71/7.72 ?
http://tibicams.tibianetwork.net (http://tibicams.tibianetwork.net/en/links)
Tibiacam i wszystkie wersje klienta :)
Mógłbyś dodać archiwum filmów z wersji 7.6 ? B)
Isildur's Earl
20-06-2006, 00:54
http://tibicams.tibianetwork.net (http://tibicams.tibianetwork.net/en/links)
Tibiacam i wszystkie wersje klienta :)
Dzięki :***
@Farek
Prawde mówiąc to poza reinstalacją TibiCam oraz oglądaniem filmów na czystej instalalce Tibi nie wiele moge poradzić.
ktos mi powie dlaczego film z tiquandy polnocnej mi sie nie odpala ... ? ;/
poludniowa lajtowo poszla a polnocna nihoja, 2 razy sciaglem i nie idzie nie wiem co jest... ;/
@Cichy :)
Zainstalowalem Tibie i Tibicam w innych folderach na czysto i nadal mam ta sama sytuacje :(
Sprawdzilem na drugim komputerze ( znacznie slabszym ) i filmik poszedl
Zastanawiam sie czy nie moze miec na to wplywu silnik graficzny ktory masz ustawiony w Tibi podczas krecenia filmiku
Akurat silnik graficzny to ja mam ustawiony na DX9, więc to nie to.
Zawsze lubialem twoje filmy. Gratulacje - odwalasz kawał dobrej roboty.
Cichy mam pytanie. Mozesz odswiezyc filmy z Faraonami?:>
Bo nie kazdy link dziala. :(
Baartoss
21-06-2006, 14:21
Jak by to bylo mozliwe prosze o udostepnienie filmiku z banshee kolo thais ale dla nowego klijenta z gory thx
Mithgar XX
22-06-2006, 01:07
Może twoje filmy ukazują kilka miejsc w Tibii, które każdy powinien zobaczyć, ale w twoim postępowaniu wku**wia mnie twoje wpieprzanie się komuś na hunt i zabieranie mu expa.
Ja nie wchodze komuś zająć hunt, tylko przechodze przez ten teren, i wychodze. Generalnie ludzie to rozumieją, i nie miewam problemów.
A jakbym miał patrzeć, że "nie, tam ktoś jest - nie wolno mi wejść na ten teren", to ani bym nigdzie nie był, ani nic nie nagrał.
Vohihidilix
22-06-2006, 14:07
"Dzięki bibliotecie filmów Cichego możecie zobaczyć w całości Tiquadnę" -cytat z ostatniego niusa. :) Mówiłem Cichy żeby nakręcić Tikuande. :P
Vohihidilix
22-06-2006, 14:09
Przez mojego boskiego neta przypadkiem drugi post wysłałem. (niech jakiś modek to usunie)
t3nik413
22-06-2006, 21:46
Witam, chcialbym was prosic zebyscie mi dokladnie wytlumaczyli jak odtworzyc filmy z tiquandy w najnowszym klijecie tibii.Z góry dziekuje za pomoc :]
Tak samo jak na starym, tylko potrzebujesz nową tibiCam. Dla pewności jeszcze podam link dotyczący jej obsługi:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866
Cichy mógł byś nagrać coś z wyspy Carmarya (czy jakoś tak). No chyba, że nie ma tam nic ciekawego to moja prośba nie jest ważna. :D
Czy moglbys uaktualnic tereny PoHu.
i jeszcze Faraonów poniewaz wszyscy by chcieli ich zobaczyc w akcji
Cichy ty jestes Tutorem, wiec pomyslalem ze ty mozesz mi w czyms pomoc. Chociaz to nienalezy do tego tematu to prosze o odpowiedz. Wyjasnie na czym polega moj problem. Wykonywalem ostatnia misje w Postman Quescie, czyli to bylo na Mintwalin. Posiadalem list, ktory mialem dostarczyc Markwinowi. Duza liczba minonautrow zabila mnie i stracilem list i go juz nie odzyskalem. Moge jeszcze raz ten list otrzymac, czy juz questa nie mozna wykonac do konca??? Prosze o odpowiedz :( :( :( :(
Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)
@Bloodwin
Tam nic nie ma. Tzn, są domki, pare wilków i tyle.
@luke$$$
Faraony narazie są dla mnie niedostępne (bramka lev)
@~Naesi~
Dokładnie musisz zrobić tak jak Tyraael napisał.
No trudno z tą Cormayą. Przeglądałem liste filmów i nie znalazłem (może przeoczyłem) Lodowych wysp. Czy możecie je nagrać ze wszystkimi poziomami (może traficie na yeti :D)? No chyba, że znów nie trafiam i nie ma tam nic ciekawego. :)
Vohihidilix
25-06-2006, 13:56
Lodowe wyspy to Senja, Folda i Vega. Z dwóch pierwszych filmy są już nagrane a z trzeciej nie ma bo tam nie ma nic ciekawego.
A Cichy skoro już wszystko nagrałeś to może byś się zajoł filmikami które wymagają odświerzenia.
Czyli:
-POH w obecnym filmku nie nagrałeś za wszystkiego. Min. brakuje Vampa i Orc Riderów dodanych w update w 2005 r.
-Katedra brakuje w tym filmiku zorganizowania. Ponadto nie nakręciliście wszystkiego (wierzy na zachód oraz Tarantul na dachu).
-Chor ktoś napisał kiedyś że w ostatnim update dodano tam podziemia, warto nakręcić filmik zaktualizowany o nie.
Filmy 17, 32. Coś słabo szukałeś.
Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)
a nie łatwiej bedzie isc na poh i zabrac list? czesto duzo tam takich lezy bo nubki to wyzucaja x]
Kild Aldo
26-06-2006, 13:02
Może nie zauważyłem, ale czy tu sa wszystkie filmiki z faraonami??
Khazul tutaj nie chodzi o taki zwykły list, tylko o list w queście, który można otrzymać tylko raz od NPC.;)
Lord Terus
26-06-2006, 17:10
Cichy nie ma filmiku : 50. Drefia północna
Naprawiłem niedziałające linki.
Spytam tak jak wcześniej luke$$$. Czy jest sens nagrywać od nowa PoH, bo podobno pojawiło się tam coś nowego. No chyba, że to nic wielkiego to po co się fatygować. ;)
Ps: Co do tych lodowych wysp szukałem nazwy "Lodowe wyspy" to dlatego nie znalazłem. :)
Pozdro.
Lord Terus
29-06-2006, 09:03
Naprawiłem niedziałające linki.
Thx <10 znaków>
Jest jakiś tam sens nagrywać aktualizacje POH-a, ale bardziej dla zaktualizowania filmu pod nowego klienta, niż ze względu na rozbudowanie terenów. Jednak raczej zabiore się za to już po Update.
Witam!
To chyba mój pierwszy post w tym temacie :P Szkoda, że tak puźno ^^
No ale do tematu. Filmy świetne, 0 niedociągnięć, po prostu idealne ;)
Myśleliście może o pokazaniu Fibuli ?
Pozdro!
Fibuła byla jusz nakrecona :)
Cichy Mac jestes wielki:cup:
Wreszcie moglem caly PoH zobaczyc. GrAtZ i ThX B)
Isildur's Earl
01-07-2006, 22:34
A czy jest szansa na filmy z tombów za teleportem? ;)
Jest taka szansa. Wystarczy je wybrać z listy i ściągnąć.
Palladyn von hellgate
03-07-2006, 12:41
ludzie mnie rozwalaja swoja glupota w tym temacie nie zlokaj 1 strony a sie pytaja czy cos mozna dac ludzie czytac 1 strone puzniej zglaszac reklamacje
Spoko filmiki ale w tej kopalni z Gs na -4 jest wejście do góry nie wiem dlaczego tam nie wlazłeś masa przejść
Isildur's Earl
03-07-2006, 16:42
Jest taka szansa. Wystarczy je wybrać z listy i ściągnąć.
Heh, sorki za posta niepotrzebnego, nie zauważyłem, że są tombs za teleportem ;)
@Palladyn von hellgate Wiesz, ja 1 stronę przestudiowałem dość dokładnie, mam prawie każdy film Cichego a poprostu niedopatrzyłem :baby:
Spoko filmiki ale w tej kopalni z Gs na -4 jest wejście do góry nie wiem dlaczego tam nie wlazłeś masa przejść
Dlatego, że złączyłem to z innym terenem - Mount Sternum.
Gorn Valorian
04-07-2006, 16:45
Kolejny nie działający link - Banshee Lair na Tibie 7.6
elo, ja ma taka mala prosbe umiesc jakis fajny filmik ukazujacy fajne koplnie z dwarfami guardami kolo kazo albo z ds'ami na gl'u ;p na tibie 7.72
Sam chetnie obejze cos o kazzo na tibie 7.72
Cichy jakbyś mógł nakręcic trole i gobliny na Edron .
Przepaczyłem wszystkie filmy i tego nieznalazlem.
MlodyPL i Flayaer tutaj macie kopalnie kazoo:
11. Kopalnia w Kazordoon (bazyliszek + spiaca królewna i 7 krasnoludków)
http://rapidshare.de/files/4145019/kopalnia1.rec.html
33. Kopalnia krasnoludów z Labiryntem
http://rapidshare.de/files/4370734/k...irynt.rec.html
34. Kopalnia krasnoludów z GS
http://rapidshare.de/files/4370752/kopalnia_GS.rec.html
(pozatym filmy 38,39 i 40 też może was zainteresują).
Tylko nie na 7.72 ale Cichy raczej nie będzie miał czasu na nagrywanie od nowa tylko pod tego klienta. W pierwszym poście jest npisane co zrobić by odtworzyć stare filmy.
Wahibi tu masz orki:
8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem)
http://rapidshare.de/files/3922591/Edron-orcs.rec.html
Ta sama sytuacja co wyżej. Poczytaj w 1 poście Cichego jak odpalić starsze filmiki.
dajcie link do poradnika jak odtworzyc filmik pod klienta 7,6
Luke$$$ przeczytaj pierwszy post Cichego w tym temacie.
Tam pisze coś takiego "Jak oglądać filmy nagrane np. w Tibi 7.5 na kliencie 7.6"
Tyle, że w twoim wypadku to będzie filmy nagrane w Tibi 7.6 na kliencie 7.7 Lub 7.72
Jak przeczytasz to zrozumiesz. ;)
A zresztą ci to napisze korzystająć z opisu Cichego odpowiednio zmienionego:
Aby odkryć sobie mapy należy:
1. Pobrać Tibie 7.6 (np. z tibia.pl)
2. Zainstalować tibie 7.6 - nie uruchamiać!
3. Przekopiować pliki .map z twojego klienta Tibi (7.7 lub 7.72 (zależy co masz), do folderu Tibi 7.6
4. Uruchomić film na Tibi 7.6
5. Przekopiować zaktualizowane mapy z folderu Tibi 7.5 na właściwy klient (7.7 lub 7.72)
Cichy poleca robić kopie bezpieczeństwa, gdyż czasami po takich manewrach jakiś plik z mapami potrafi sie zepsuć, i Tibia się nie uruchomi.
Przepraszam Cichy może nakręciłes już filmiki z Mount Sternum cale ( wraz z gsem), Elf Forttes i ( połowe pohu tam gdzie można expic knightem). Interesuja mnie te miejsca z tego powodu że znam juz całe facc i tylko te tak za bardzo tak nie znam. Prose o szybką odpowiedż pozdrawiam ! :p
Gorn Valorian
05-07-2006, 17:39
Przepraszam Cichy może nakręciłes już filmiki z Mount Sternum cale ( wraz z gsem), Elf Forttes i ( połowe pohu tam gdzie można expic knightem). Interesuja mnie te miejsca z tego powodu że znam juz całe facc i tylko te tak za bardzo tak nie znam. Prose o szybką odpowiedż pozdrawiam ! :p
Jak dobrze pamiętam to Mount Sternum jest i to z GSem, Elf fortress też (szukaj Shadowthorn) i PoH też, ale zapewne chcesz filmiki na obecną Tibie jak każdy inny :p
Mount Sternum znalazlem i Elf Fortress. Tylko Chciałbym filmik z rozszeżnoym Pochem ^^ :p . Pozdrawiam
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509&page=98
Cichy chwilowo nie będzie nagrywał rozserzonego POHU. Sam się o to pytałem i powiedział, że może nagra po update. ;)
W sprawie filmów do poprzednich wersji... Wystarczy mieć (ściągnąć) starego klienta Tibi, dla którego ten film został nagrany oraz najprawdopodobniej starą wersję Tibicam. I na tej Tibi dopiero uruchomić film. Wszystkie potrzebne linki są podane w pierwszym poście.
Natomiast gdybyście chcieli mieć po oglądnięciu tego filmu zaktualizowane mapy na swoim nowym kliencie na którym gracie, to też w pierwszym poście znajduje się prosty algorytm działania jak to zrobić.
Napewno zabierze wam to dużo mniej czasu niż mi nagranie terenów na których dosłownie nic się nie zmieniło (np. większość kopalni). A efekt będzie taki sam ;)
Tereny na których następują zmiany staram się aktualizować, w zależności czy te zmiany są istotne (jak np. w banucie - dodane duże podziemia) czy tylko symboliczne (dodanie jednej bramki i skrzyni z questem). Jednak nowe filmy i tak najprawdopodobniej pojawią się dopiero po update właśnie z tego powodu, że film będzie aktualny przez miesiąc, a potem znowu będą msg, aby nagrać taki sam film pod nową Tibię.
@Gorn Valorian
Dzięki za info.
@wahibi
Faktycznie takiego filmiku nie ma.. narazie ;)
bialagora90
06-07-2006, 23:13
Wiem ze to nie miesce do zamieszczania takiego typu postow ale nigdzie nie odpisuja a mianowicie mam taki sam problem jak wielu innych graczy, chodzi mi o Tibicam a dokladnoiej ze odtwarza niektore filmiki np na forum pisza ze spoko film a jak ja go wlaczam to jest na liscie ale nie moze sie wlaczyc instalowalem inna tibie i TibieNg tez i Tibiecam i Nic Prosze o Pomoc bo dla mnie filmy to podstawa
Z Gory Dzieki
Ps. Nie usowajcie tego posta
Nikt nie odpisuje ponieważ jest przyklejony temat.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
Twój problem może być związany z tym, że masz starą wersje Tibicam lub film nie jest na twojego klienta. Bo np: film z tibi 7.6 nie działa na 7.72 i potrzebujesz wtedy starszego klienta by go otworzyć. Jak to zrobić czytaj kilka/naście postów wstecz lub 1 post tego tematu.
Chyba, że nie masz pliku 7.72 mda. zip , który trzeba zamienić z poprzednim:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
Tutaj go znajdziesz. Potem przekopiuj go do folderu z Tibicam.
No chyba, że coś jednak coś masz nie tak z czymś innym to ci nie pomoge :)
paruvkovic07
07-07-2006, 15:50
Wymiatasz.Świetna kolekcja filmow z niemal calej Tibii ;) .Jakbys mogl mozesz dodac jeszcze demony na Edron ;) .
WIELKIE GRATZ FOR YOU!!!
Shanhaevel
07-07-2006, 17:26
Świetna kolekcja. Poraża wielkością. Cała Tibia w filmach. :P
1000. post w tym temacie!
Właściwie to gdzie Cichy jeszcze NIE był?
@down
Oczywiście dla Cichego. Że temat tak długo przeżył. :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.