Pokaż pełną wersje : "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Ametystowec
06-08-2007, 15:21
Co masz na mysli mowiac do bani? filmy sa do bani czy miejsca?:D
bardziej chodzi mi o styl filmow jakie sa nagrywane teraz...Cichy biega w 2-3 os. teamie a jak by tego malo zachowanie tych z ktorymi idzie Cichy jest troche noobowskie :)
filmik z demony jest najlepszy! :cup:
Ja to zachowanie bym nazwał śmiesznym w dobrym znaczeniu, ironicznym i ze szczyptą wariactwa.:p
Bake Samo
06-08-2007, 21:55
bardziej chodzi mi o styl filmow jakie sa nagrywane teraz...Cichy biega w 2-3 os. teamie a jak by tego malo zachowanie tych z ktorymi idzie Cichy jest troche noobowskie :)
filmik z demony jest najlepszy! :cup:
Dalej nie czaje xD co nazywasz noobowskim zachowaniem? albo moze tak, daj mi film w ktorym cos takeigo jest to sobie sam oblookam... btw na demoni to dopiero bylo noobow :O
@topic
Te 2 filmiki nadal nie działają.
Męczcie Bosala, jak dostanie 20 priv msg dziennie na ten temat, to może w końcu naprawi złe linki :evul:
co nazywasz noobowskim zachowaniem?
Możliwe że końcówka fibuli xDD. Miły koleś uhnał Cię :P
Potworny DestruktorDolera
06-08-2007, 23:49
A ja tam lubie filmiki cichego. Jedynej rzeczy tylko mi brak...Reklam sanerisa...to było coś! Bake...ty go musisz zastąpić, jak pójdziecie zwiedzac formorgar mines ;] Ja już byłem ale mam miejsca niezwiedzone wiec do dzieła chłopcy :p
Bake Samo
07-08-2007, 01:41
Możliwe że końcówka fibuli xDD. Miły koleś uhnał Cię :P
I to jest noobowskie zachowanie? Bo jaks typ uhnol mnie za 200 po czym zostal obrzucany polowa bp? lmfao, dobra nvm nie wnikam biegam z Cichym 4fun a na to cale forum rzadko keidy zagaldam.
.....
pzdr.
No zauważ że ja Cię oskarżam o "noobowskie" zachowanie ; )
@Cichy
Wstaw te filmiki jeszcze raz bo w ogóle się nie odpalają.(Ściąganie się nie odpala)
Okolnir
Tyrsung
Te dwa filmiki nie działają ;x Nie link tylko wogóle nie działają po ściągnięciu ;x
Kłucicie się że zachowanie jest noobowskie?? Bake i Cichy mają poczucie humoru i kręcą filmy żeby też w nich trakcie można było sie pośmiać :D (fibula) :)
Pozdrawiam
Edwardo
Ametystowec
08-08-2007, 20:17
Dalej nie czaje xD co nazywasz noobowskim zachowaniem? albo moze tak, daj mi film w ktorym cos takeigo jest to sobie sam oblookam... btw na demoni to dopiero bylo noobow :O
praktycznie wszystkie filmiki z icelands sa kiepskie w porownaniu to tych w ktorych wystepowales Ty ;)
a co do noobostwa to w filmiku "Helheim", royal blona utozsamiam z noobem ktorego mozna spotkac w carlin (bez urazy). nie wiem dlaczego, ale gdy widze ta buzke ";p" to mnie krew zalewa (moze dlatego bo nooby naduzywaja tego "emota")
juz 10x bardziej podoba mi sie film jak z cichym zwiedzaliscie tiquande niz to helheim...
aha, banuta (te poziomy z S spawnami) tez sa zajefajne :)
szymon287
12-08-2007, 22:13
a co do noobostwa to w filmiku "Helheim", royal blona utozsamiam z noobem ktorego mozna spotkac w carlin (bez urazy). nie wiem dlaczego, ale gdy widze ta buzke ";p" to mnie krew zalewa (moze dlatego bo nooby naduzywaja tego "emota")
Czy ty oceniasz ludzi po emotach?
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;
p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;
p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p; p
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p
Czy jestem zły? :(
@Cichy
Czekam na miasto barbow i Svargrond Mines :D
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p
Evul
może byś nagrał jeszcze raz folde,vege i senje bo jak ostatno byłem to sie pozmieniały ^.^
Ja proszę żebyś senji nie pokazywał! To jedyne ukryte miejsce które znam. Na Refugi wiem że to miejsce zna ok 10 osób i to i tak za dużo! To przez to że na pewnym forum (żebyście nie szukali) zamieścił gostek jak tam dojść.
Może zrobimy listę czego nienagrywać ?
@down
Widać że nigdy nie znałeś jakiegoś ukrytego spawnu...
Vohihidilix
13-08-2007, 15:30
@up
Cichy już nakręcił kiedyś Senje, poza tym zwykle nie pokazuje wejść do terenów które nagrywa.
Poza tym co to za tajemnice? Każdy gracz w Tibi ma prawo chodzić na każdy teren jaki mu się podoba...
Cichy nakręć katedrę bo się tam wybieram niedługo a już ozapomniałem co tam jest w ogóle :D
Zull_Lucyfer
15-08-2007, 09:59
plx more ;]
Duch Guardi
15-08-2007, 13:15
Cichy nakręć katedrę bo się tam wybieram niedługo a już ozapomniałem co tam jest w ogóle :D
szczerze mówiąc popieram :P
Ametystowec
18-08-2007, 16:18
Czy ty oceniasz ludzi po emotach?
nie, nie oceniam ludzi, oceniam styl Twojej gry...wziales to troche za bardzo do siebie ;)
Czy moze mi ktos zrobic filmik na TibieCam zaby odkryc Całe Thais i troche po za Thais bo mialem formata a ja nie lubie miec nie odkrytej mapy;]
moje GG: 5774205
moj e-mail
[email protected] - moza wyslac
thx
Muneowan
22-08-2007, 15:58
Cichy/albo ktos kto wie jestem wielkim fanem, mam cale 7,5 obejrzane i cale udostepnione 8,0 kiedy reszta 8,00 bedzie do ogladania? np PoH?
Cichy dasz rade nagrac jakis film z hellgate z elder beholderami na 8.0 z gory thx
Duch Niespokojny
23-08-2007, 13:35
@Duch Niespokojny
Na Fibuli zmieniło się, od nagrania ostatniego filmu.
Eee tam, takie kosmetyczne zmiany niewarte są według mnie nagrywania filmu od nowa.
Cichy dasz rade nagrac jakis film z hellgate z elder beholderami na 8.0 z gory thx
J.w.
25-08-2007, 19:54
Byłem ostatnio w hg i nie zauważyłem zmian 8o
Cichy, co z barbarianami, nie wykręcaj się że tam narazie nei idziesz bo za trudno, na frostach było znacznie trudniej :d
@Cichy
Czekam na kopalnie Svar ;)
I mama pytanie: jak odpalić starsze filmy np. z tibi 7.5? Bo coś mi nie idzie ;]
elegancko opisne wiecej takich graczy !!:);)
Funkyman
31-08-2007, 20:12
Cichy!
gogo 100 lvl :D
Kusy_Kazakov
04-09-2007, 20:18
Mam prośbę o filmik ze zwiedzania uliczek "pod" kopalniami dwarfów. Wejście znajduje się w kopalni z questem na crus helmet, oto link do Tibia Earth:
http://tibia.pl/earth.php?x=32428&y=31989&z=11&q=456.98
Z góry dziękuję.
Duch Niespokojny
04-09-2007, 21:13
To jest Mount Sternum i było już nagrane.
Coś jest nie tak z linkami do filmów 108 i 109. Reszte ściągnąłem bez problemu, ale jak klikam na te dwa to przenosi mnie gdzie indziej.
Cichy, co z tymi barbarianami, formagor glacier i kopalniami pod? :(
Pomocny Murzyn
15-09-2007, 16:47
Cichy coś się zaniedbujesz ostatni filmik dodałeś 2 Sierpnia...
UP:
Chyba Cichy się nie obrazi jak powiem za niego. Ostatnio chyba nie ma czasu. Rzadko się loguje itp. wiec na nowe filmy trzeba czekać.
mastertomasz
26-09-2007, 12:58
nie wszyscy mają dwanaście lat i owalają szkołę dla gry
lucyferrr
26-09-2007, 13:16
108. Okolnir
http://bonzai.eth0.pl/licznik/okolnir.php UWAGA
109. Tyrsung
http://bonzai.eth0.pl/licznik/tyrsung.php UWAGA
nieda sie zassać :/
Temat zdechł, cichy, nakręciłbyś cokolwiek, naet głupich barbarzyńców od 3 miesięcy nie ma :(
Gdy tylko wrócę do czynnej gry, pojawią się nowe filmy. Aktualnie ze średnią czasu online 30 min na tydzień, ciężko coś nowego nakręcić :)
Ps. Przypominam dla wszystkich osób, że filmy są też na alternatywnym hostingu na hunted.pl, gdy tu nie działają linki.
Fajna ta strona jest jak nie wiem, ale przydałaby się częstrza akutalizacja
Za rzadko aktualizowane.
Zresztą czy jest jakaś oficjalna strona tego projektuu?
Za rzadko aktualizowane.
Zresztą czy jest jakaś oficjalna strona tego projektuu?
A potrafisz przeczytac 1 post, czy twoj mozg wysiada przy pierszym zdaniu?
Tibia 8.0 najlepsza? Hail kid of update
temisull
15-10-2007, 23:09
Witam!
Jak bym mogl prosic to chcialbym filmik z stone tomb -2 za tp :) jak jest taka mozliwosc to prosze o zrobienie takiego filmiku
z gory THX
Duch Niespokojny
15-10-2007, 23:23
Witam!
Jak bym mogl prosic to chcialbym filmik z stone tomb -2 za tp :) jak jest taka mozliwosc to prosze o zrobienie takiego filmiku
z gory THX
Film z tego grobowca już jest. Nie wiem czy obejmuje też pomieszczenia za teleportem, ale raczej tak.
62. Grobowiec Thalas Venomous Pit
http://bonzai.eth0.pl/licznik/thalas_venomous_pit.php
Cichy, dzięki za Barby, jednak myślałem, że jak kręcisz film to dokładnie...
Brak całej mapki wyspy, widziałem jakieś schody up, ale nie wchodziłeś...
No szkoda, tera czekam na Formagor Mines/Cs spawns ;]
Te schody up prowadzą do lodowca, więc raczej nei zaliczają się już do barbarian settlement :d
Hades_1993
23-10-2007, 23:45
Heh słyszał ktos taki jeden filmik o playerach fajny podklad lub hymn tibi nawet fajnie LOL;)
25-10-2007, 08:19
Jest całkiem fajne leże csów (tylko dość mało) same csy i ice golemy, brak wkur... wiwern. Tyle że csów jest raptem 6 i na servie jak dolera resp wolny odbiera satysfakcje huntu. Mimo to, czasem tam zagladam droga prosta, na niej frost trolle i polar beary.
Siemka! Mam do zaproponowania wam oraz twoim znajomym nową strone. Jezeli jestes kibicem Menchesteru United to zpraszamy na naszą strone! Oto link : http://mutd.bnx.pl
Szukamy na stronke redaktorów, grafików oraz duzo osób chętnych do pomocy.PozDrO
mozesz juz isc. : )
Lodowiec/Formagor Mines plx...
<nuda>
...
EDIT
@Down
Ej no lodowiec mógłby nakręcić...
szymon287
02-11-2007, 20:25
Lodowiec/Formagor Mines plx...
<nuda>
...
Nov 02 2007, 18:06:46 CET Died at Level 99 by a nightmare
Next wyprawa za 2miechy xd
zuczek15
08-11-2007, 00:40
Nov 02 2007, 18:06:46 CET Died at Level 99 by a nightmare
Next wyprawa za 2miechy xd
Cichy jest fajny a ty go ubijasz ;/ powinienes dostac usuniecie kąta i już cie zreportowałem i mi odpisal jakis craban i powiedial ze to zweryfikóje... sprawiedliwość rżondi
All super ale niemoge sciagnac filmu z cultow na liberty rehost plx
Ciupaga91
08-11-2007, 18:05
Chcialbym obejrzec podziemia senji niestety ten film nie chce sie pobrac :/ Czy ma ktos go na kompie i by mi go rehostna ?
Z gory dziekuje.
Wiechoss
09-11-2007, 02:01
Potrzebuje filmik jak dojsc do wrl na molts , nie mozna sciagnac z tego linka ... rehost albo jak ktos ma niech napisze
michalak92
10-11-2007, 18:27
@Up
Kojejne dziecko neo z downem!!!
NIE WCHODZIC!!! KEYLOGER!!!
Prosze moderatorow o usuniecie posta i zbanowanie tego uzytkownika!
Zenada -.- i tak sie nikt na to nie lapie.X(X(X(X(
Duch Niespokojny
10-11-2007, 20:00
Hę? W tym photobuckecie ma chyba keyloggera (na drugim obrazku, w lewym górnym rogu)...
@down
Ok, mój błąd. Zwykle po usuniętych postach zostaje "Wiadomość została skasowana przez..."
michalak92
10-11-2007, 21:21
Hę? W tym photobuckecie ma chyba keyloggera (na drugim obrazku, w lewym górnym rogu)...
Chodzilo mi o posta ktory zostal usuniety, poniewaz bym w nim keyloger :baby: :P
Diamonic
11-11-2007, 01:11
Jakby była możliwość to poproszę o rehosta mintwalin. :D
link od MOLTS nie dziala ;<
chcialbym bardzo obejrzec -)
Rehost prosze! =)
Pomocny Murzyn
12-11-2007, 19:03
@Up
Nie chciałbyś...
@Up
Nie chciałbyś...
Jezeli sa pokazane Dragony i Dragon Lordy to chetnie, chociaż zdaje sobie sprawe ze film dlugi i nudny..
Pomocny Murzyn
12-11-2007, 22:05
@Up
Jak se chcesz z tym moltsem, ale nudne to i długie...
Spróbuj w tym linku (http://hunted.pl/travel/)Wchodzisz w klient 7.5 -> 11 to molts i klikasz w mirror
CZekamy na formagor glacier... Nawet bez Kopalni, na to może być osobny filmik przecież :/
Duch Niespokojny
26-11-2007, 00:32
CZekamy na formagor glacier... Nawet bez Kopalni, na to może być osobny filmik przecież :/
Tam nic ciekawego nie ma - barbarzyńców masz już nagranych, może co najwyżej legowisko kryształowych pająków mogłoby kogokolwiek zainteresować...
1.12 w godzinach wieczornych Cichy mac wbił 100 lvl. Gratulacje naszemu przewodnikowi :)
więc oprócz obijania się i żądania coraz nowych filmów okażcie się raz normalnymi graczami i grzecznie pogratzujcie xD
http://i181.photobucket.com/albums/x189/korvis_photos/CK/Cichy100.jpg
Royal Sorker
01-12-2007, 21:48
GrAtZ !!!!
Wielkie Gratz .. sam nie dawno wbiłem 100lvl i wiem jak przyjemne to uczucie :D
NIECH SIĘ STANIE!
http://bonzai.eth0.pl/zdj/100.gif
Gratulacje dla Ciebie Cichy i dzięki za fajne filmy B)
Wielkie gz dla najbardziej pomocnego użyktownika tibia.pl! :D
Cichy mam prośbę do Ciebie :)
Nagraj Film z jakimś exp. na Svarground [ gdzie są crystal spidery i ice Goleny] taki wiesz , dobry exp :)
Dzięki z góry
Stefan Wichura
16-12-2007, 12:28
dawa cichy nowe miejscowki :D
wy mi lepiej powiedzcie skad ja mam wziasc TibiCam do tibii 7.5 =P
w gory dzieki ;*
Pięknie, piękne filmy:)
Jeśli chcesz mogę to wwalić na jakąś ładną stronkę pod tytułem:
Podróże z Cichym
Ile odwiedzin:)
jak coś to gg 5887301
Pięknie, piękne filmy:)
Jeśli chcesz mogę to wwalić na jakąś ładną stronkę pod tytułem:
Podróże z Cichym
Ile odwiedzin:)
jak coś to gg 5887301
Myślę, że twoja pomoc będzie zbędna, bo taka strona już dawno jest ;)
@Cichy
Czekamy na filmiki z 8.1! :D
Nareszcie cichy lova ya! Lodowiec! Odrazu lece oglądać ;]
Czekam ofc na kopalnie (mała rada - podziel na 2 częsci - culty i to niżej nightmare itp ;p).
Pomocny Murzyn
29-12-2007, 01:33
Cichy mac [101]: no dobra... sprawdze co pominalem :P
Cichy mac [101]: chyba nic...
Cichy mac [101]: no dobra, jak jednak cos pominalem, to pewnie nie bylo to nic waznego :P
:P
Teraz podziemia:evul:
Szkoda, szkoda, ale filmiki ze starszych wersji (a raczej ich linki) powygasał :(
A taką miałem chęc pooglądania czegoś ciekawego...
Szkoda, szkoda że nie umiesz przeczytać w całości pierwszego posta w tym topicu.
Ponadto zapraszam pod ten adres:
http://www.mtibia.pl/travel
http://hunted.pl/travel/
Są tam wszystkie filmy, nagrane w tym temacie (i jak widać, nie ma ostrzeżenia przy linku )
Mianowicie chodzi Ci o ten fragment?
Tak nawiasem mówiąc, czytałem tego posta dawno temu i skąd mogłem wiedzieć, że jest jakaś aktualizacja...Szkoda, szkoda 8o
~~AnpeR~~
03-01-2008, 21:53
Cichy bylbym b. wdzieczny jesli masz aktualny filmik z mols. Link ktory jest w temacie juz wygasl chyba :P zreszta wolalbym obejrzec cos swiezego. Z gory thx. Pozdro
Analogicznie jak osoba wyżej... gdy nie działają linki z posta, zapraszam do poszukania w innym miejscu (już masz uproszczoną sprawę i zacytowane alternatywne linki z pierwszego posta) ;)
No to czekamy na mount sternum, nowe jaskinie na port hope, moze jeszcze nomad cave ;)? aLbo moze ancient temple, bo trochę się tam pozmieniało :)
ArcherMisiek
06-01-2008, 11:45
Przydałoby się wszystkie Tomby od nowa, bo dużo się pozmieniało. Ale jak już, to lepiej by CAŁE przejść i pokazać (niekoniecznie z grobowcami faraonów, ale exp za teleporem przydałby się każdemu, kto się tam wybiera). :D
Pomocny Murzyn
07-01-2008, 18:56
Przecież z każdego tp za teleportem są filmiki, nie wiem czy się coś tam zmieniło. Więc wyjaśnij mi o co ci chodziło z "CAŁYMI tombami"?
Bake Samo
09-01-2008, 09:05
A tu dalej dzicinada i ciagle to samo :cup: Cichy wpyierdol wszystkie linki z 1 posta, zostaw tylko do hunted i fryty bedzie o x stron mniej a reszte ktora nie potrafi szukac filmu ktory chce tylko pisze ciagle "prosby" o film polecal bym olewac.:baby:
i tak btw dostaniesz w kleba za ostatnie 2 filmy B)
adrianeczeqq
11-01-2008, 18:15
Cichyy teraz Formagor mines troszkę niżej(-3-4) Tam gdzie nightamre itp:D
I te nowe lokacje z pajakmi które dodali po upie, są tam jakieś gsy itp?
25-01-2008, 17:36
i nadejdzie taki dzień i taka pora gdy Cichy mac i jego ekipa zmierzy się ze straszliwymi nightmare'ami, destroyerami, demonami i innym plugastwem, i co lepsze...Będzie nam dane to ujrzeć :P
Pozdro dla całego CK, dobra robota z lodowcem i cultami w Hrodmirze :)
Saragoss
02-02-2008, 13:26
Właśnie mógłbyś dodać nm destro i cała resztę pod kultami xd
Albo chociaz te zolwie, tarantule czy co to tam jest w tym Port Hope, podziemia Mount Sternum, na nowo droge do Mintwallin i te okolice... Nawet roty pdoobno sie zmienily...
http://tibiatibia.glt.pl
http://tibiarullez.glt.pl
Bakazukez
07-02-2008, 22:41
Za kazdym razem jak klikam w jakis link z filmem wyskakuje mi cos takiego
" Not Found
The requested URL /liberty_bay_cult***** was not found on this server. "
~~ wie ktos moze o co chodzi ? xD
Kolejny zastój cichego, buuu :(
Aktualnie widzę, że z powodu manewrów na "hunted", przestały działać odnośniki do plików tam się znajdujących.
Poszukuje filmiku jak 60-70 rp expi solo na malym respie hydr :)
z gory dzieki ;]
tomcio3396
16-02-2008, 22:13
Poszukuje filmiku jak 60-70 rp expi solo na malym respie hydr :)
z gory dzieki ;]
chyba Ci się z deka tematy poje.. yy pomyliły..
chyba Ci się z deka tematy poje.. yy pomyliły..
stfu, faktycznie nie w ten temat kliknalem xD
Narazie aby uzyskać link do filmów które są na hunted, należy przerobić nazwę z hunted.pl.. na stare.hunted.pl, czyli np.
http://stare.hunted.pl/travel/tibia-80/
18. MOTLS (Tak.. zwiedzanie najwiekszego labiryntu w Tibi)
http://bonzai.eth0.pl/licznik/motls.php
a jak przerobić link do tego filmiku??
Bardzo mnie to intresuje więc chętnie bym to obejrzał a niestety nie działa.
Pomocny Murzyn
23-02-2008, 02:10
@Up
Nie rozwalaj mnie, przecież Cichy dokładnie pokazał jak to zrobić. Jednakże, będę taki miłosierny i zrobię to za ciebie (nr.10, klikasz w "motls" i ściągasz):
http://stare.hunted.pl/travel/tibia-75/
siradamkazik
27-02-2008, 00:43
sry no i to by bylo na tyle ;s
Nie dałoby rady nakręcić nowego mount sternum (z undeadami) i tych jaskiń z żółwiami na port hope? Bo taki jakiś dłuższy zastój z tego co widzę...
Muneowan
23-03-2008, 17:23
Ja uwielbiam filmy Cichego, obejrzałem prawie wszystkie, tylko mam pytanko : skąd ściągnąć TibiCam 8.1?? Bo mie Hrodmir ciekawi...
Pomocny Murzyn
25-03-2008, 00:36
@Up
Trzy tematy niżej...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
@Topic
Rzeczywiście, Cichy mógłbyś nagrać nowe mount sternum, undeady, croco i tortoise na północ od port hope
Muneowan
25-03-2008, 18:55
@Up
Dzięki, ale nic niedziała, nie nagrywa, nie odtwarza [ u must enter your acc number] :(
tomcio3396
25-03-2008, 20:38
@Up
Dzięki, ale nic niedziała, nie nagrywa, nie odtwarza [ u must enter your acc number] :(
hum a próbowałeś to włączać bez jakichkolwiek botów/mc?
Duch Niespokojny
26-03-2008, 12:43
[ u must enter your acc number]
Jak chcesz nagrywać to w tym miejscu się normalnie logujesz, jeśli odtwarzać - klikasz "ok" bez wpisywania czegokolwiek.
Muneowan
11-04-2008, 23:09
Zaaaaaaaaaastuj
Witam!
Wiele ze starszych linków nie działa (nie może odnaleźć plików). Gdzie mogę znaleźć działające linki lub spakowane wszystkie filmiki na raz?
Może masz Cichy archiwum filmów, które mógłbyś spakować i przekazać? Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrawiam!
http://hunted.pl/index.php?pageid=travel
Lord_Luhk
29-04-2008, 20:03
witam , mam problem z odtworzeniem starszych wersji filmow( 7.5 ) mam sciagnietą tibie cam 7.5 i tibie 7.5 jednak gdy laduje film np ( jakundaf lub motls ) trwa to ponad 30 minut i niedochodzi i tak i tak do zadnego rezultatu... ;/
Witam.
Mam dwa problemy:
1. Nie mogę znaleźć TibiCam 7.5 (link z tego tematu nie działa u mnie),
2. Nie mogę włączyć filmów 8.0 oraz 8.1 na odpowiedniej TibiCam (ładuje, ładuje i nic).
Za pomoc z góry dziękuję.
Pozdro!
Bake Samo
30-04-2008, 07:29
Cichy spakuj all filmy + te cam do 1 rara i przelij mi je, wrzuce je na rapida, mam konto wiec nie beda znikac i skoncza sie posty takie jak up >.>
Revaga Night Sorc
04-05-2008, 17:43
Mam niestety ten sam problem co Skym4N, w wersji 8.0 widzi filmy, pokazuje że jest on grany ale nie wyświetla się czas filmu, i nie ładuje się on... bardzo proszę o pomoc.
Ludzie, uploadnij ktoś film z Motls na 7.5, link podany w 1szym poście nie działa, po przeszukaniu Tibii.pl ściągnąłem film, lecz po odpaleniu Tibii i Tibicama widzę tylko 'Connecting to the game world. Please wait.' i nic więcej. Klienta Tibii (7.5) ściągnąłem z tibicams.tibianetwork.net, a Tibicama pod 7.5 z tibiaaddons.tibianetwork.net
tibia zone
10-05-2008, 20:29
Cichy, oglądałem Twoje wszystkie filmy, jednak utraciłem mapę.
Czy mógłbyś spakować do rara całą Twoją Tibijską mapę i wstawić na forum?
Oglądnięcie wszystkich filmów od nowa zajęło by naprawdę sporo czasu, więc raczej nie będę tego robił. Udostępnienie pełnej mapki pewnie pomogłoby niejednemu, a więc o to Cię proszę.
Michael Rzotkiewka
10-05-2008, 21:57
Wątpię, żebyś ją dostał bo tam jest odkryta mapa różnych "hidden" miejsc, których Cichy na filmach nie pokazuje ;P
Vohihidilix
09-06-2008, 18:03
113. Barbarian Settlements
http://bonzai.eth0.pl/licznik/barbarian.php UWAGA
-------------------------------------------------------------------
Filmy dla Tibi 8.10
-------------------------------------------------------------------
114. Formorgar (lodowiec)
http://bonzai.eth0.pl/licznik/formorgar.php UWAGA
115. Kopalnie Hrodmir
http://bonzai.eth0.pl/licznik/kopalniesvan.php UWAGA
Wszystkie te linki nie działają, a pod pozostałymi linkami filmiki te nie są umieszczone.
Edit: post nadaje się do usunięcia.
Vohihidilix
11-06-2008, 22:41
Ponawiam prośbę aby Cichy, lub kto inny ma dostęp umieścił te(113. Barbarian Settlements, 114. Formorgar (lodowiec), 115. Kopalnie Hrodmir) filmiki pod tym linkiem: http://hunted.pl/index.php?pageid=travel.
Jeśli jednak ktoś ma na kompie proszę o zahostowanie np. na rapidshare, ponieważ bardzo je potrzebuję.
sasho151
17-06-2008, 14:05
a maz program TibiaCamTv? Teraz są wszystkie filmy zapisane w formacie Cam
http://tibiacamtv.patrz.pl
instrukcja prosta
sciagasz
instalujesz
ogladasz
Program sprawdzilem 11 antywirusami i zaden nie znalazl wirusa, ani trojana
wiec chyba bezpieczne.
Vohihidilix
17-06-2008, 14:25
a maz program TibiaCamTv? Teraz są wszystkie filmy zapisane w formacie Cam
http://tibiacamtv.patrz.pl
instrukcja prosta
sciagasz
instalujesz
ogladasz
Program sprawdzilem 11 antywirusami i zaden nie znalazl wirusa, ani trojana
wiec chyba bezpieczne.
Ale po co to mi, skoro potrzebuję tylko trzy filmiki?
pieciar0x
22-06-2008, 22:06
zajebiscie! poprostu wiecej takich ludzi ;):evul:
Pikaczu69
22-06-2008, 23:42
nie raadze wchodzic w to patrz.pl
prosze kogos normalnego o link do tibicam 7.5 plz .. (najlepiej cichy!)
tez chce obejrzec sobie mols ;d
lub propozycja aby Cichy zrobil mols pod 8.11 bo troche sie tam pozmienialo (choc niewiele) ;]
Na życzenie wgrałem przekopiowałem filmy z klientów 8.0 i 8.1
Dostępne są pod tym linkiem:
http://crystalkingdom.pl/zwiedzaj/
Vohihidilix
07-07-2008, 17:54
Wielkie dzięki Cichy za to i życzę powodzenia w odkrywaniu nowych terenów. ;)
tibia zone
08-07-2008, 17:51
Ponawiam prośbę o wystawienie Twoich map Cichy.
Czy jest to możliwe?
Niestety, to nie jest możliwe.
Milek120
07-08-2008, 14:23
A mi żaden link nie działaX( wie ktoś czemu?
Komunikat: chwilowa niedostępność
Szanowni Państwo,
Informujemy, iż z powodów technicznych mogą wystąpić utrudnienia w korzystaniu z portalu INTERIA.PL. W chwili obecnej trwają prace nad przywróceniem poprawnego funkcjonowania portalu.
Przepraszamy za utrudnienia.
Dlatego?
Spróbuj ściągnąć z innych serwerów - Cichy podał linki w 1 poście.
A mi żaden link nie działaX( wie ktoś czemu?
bo jesteś noob
@Cichy: wrzuć te mapy i nie mów, że nie możesz!
@up, nie chodzi o to że nei może, tylko nie chce i na pewno nikt go do tego nie zmusi :)
Ancient-Necro
09-11-2008, 16:29
Well, jeśli ktoś posiada dawne mda to tibicam'ów od 7.5+, to niech z łaski swojej hostnie i da link w temacie. ;d
--Cienius--
29-11-2008, 21:53
cichy do boju ja w ciebie wierze ! Zrob wejscie reaktywacje nr 2!
Arrathel
26-12-2008, 17:38
Tak swoją drogą...
Linki wygasły ;s.
/Jesion.
Maybe hydra isle z SDków?
Arrathel
30-12-2008, 19:59
Tak swoją drogą prosiłbym o konkretne mda do tibicam, bo np. 8.0 nie działa pod 7.5 :D.
/Jesion.
MoonEowan
30-12-2008, 20:38
Cichy to żyje jeszcze?
@UP
Pewnie zyje, tylko zamilkl.
Żyje, tylko przestałem grać w Tibię (od 2003 roku trochę czasu się nagrałem i chyba wszystko widziałem :) )- obecnie od roku latam po kosmosie w EVE.
@up, nauczysz mnie byc takim hakiero jak ty?
Ancient-Necro
30-07-2009, 12:15
Proponowałbym odświeżenie wszystkich linków, nowy download, teraz jedyne co da się pobrać to filmiki, mda do tibiicam 7.5 nigdzie nie ma, tak samo jak do reszty wersji.
Jeśli ktoś takowe pliki posiada -> pw.
Proponowałbym odświeżenie wszystkich linków, nowy download, teraz jedyne co da się pobrać to filmiki, mda do tibiicam 7.5 nigdzie nie ma, tak samo jak do reszty wersji.
Jeśli ktoś takowe pliki posiada -> pw.
Faktycznie, sporo nie działa.
Dałem znać Cichemu, reszta należy do niego.
jeżeli cichemu by się jeszcze chciało, to chętnie zobaczyłbym siedlisko water elementali i jak na nie dotrzeć ;-)
ulmus102
07-01-2010, 20:47
eeeh, widzę, że temat jest już martwy. A chciałem sobie poogladać różne filmiki. Tylko, że nie można nawet odtwarzacza ściągnąć.
Patryk001316
10-04-2011, 16:22
Byłby ktokolwiek zainteresowany reuploadem filmów Cichego na forum? Jeżeli się zbierze paru chętnych to z przyjemnością umieszczę jakieś 95% jego filmów (mała część poginęła z dysku lub w części mam zmienioną oryginalną nazwę co utrudnia odnalezienie)?
lintehilion
12-04-2011, 08:35
up
jesli masz jakies to wrzuc na youtuba jeslli możesz
Toowreck
24-08-2011, 18:06
a ktos dzialajacy odtwarzacz .cam'ów? do aktualnego klienta tibii
Duch Niespokojny
25-08-2011, 01:29
Tutaj możesz obejrzeć "Zwiedzaj z Cichym" na youtube: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=236141
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.