Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera
Hi mr. Kielon ak Radena Silva grasz jeszcze w ten shit?;>
Ja i Radena??:P muahah gralem tym moze tydzien:)
a tak pozatym bawie sie na Furorze od czasu do czasu:)
Dusk- Demon Helmet quest done .
Z tego co jest mi wiadomo Taifun poswiecil sie (700k ;p) i roz***al banashe kamikadze ue, ( mi by bylo szkoda expa na tym lvlu ) mimo wszystko gratz im!
good job :)
Yuri Palek
06-12-2005, 08:03
Dusk- Demon Helmet quest done .
Z tego co jest mi wiadomo Taifun poswiecil sie (700k ;p) i roz***al banashe kamikadze ue, ( mi by bylo szkoda expa na tym lvlu ) mimo wszystko gratz im!
good job :)
omg jaki n000bek ;] ( z Taifuna ). Poza tym ten Demon helemt mial byc zrobiony 10 grudnia i rowniez 10 grudnia pasc mial Sarandiel...
omg jaki n000bek ;] ( z Taifuna ). Poza tym ten Demon helemt mial byc zrobiony 10 grudnia i rowniez 10 grudnia pasc mial Sarandiel...
Mialo byc dokladnie tak tyle ze po update 1200many na UE a pozatym ja niedobje 100 ;P
Diablord
06-12-2005, 15:42
Czemu były takie lagi i mass kickki ok 13.30 dzisiaj?? Fux ze nie padlem X(
Czemu były takie lagi i mass kickki ok 13.30 dzisiaj?? Fux ze nie padlem X(
no comment
Mialo byc dokladnie tak tyle ze po update 1200many na UE a pozatym ja niedobje 100 ;P
chyba na filmiku umawiali sie na jego smierc (Filmiku ze smiercia Drava)
Juz sie od dłuższego czasu przyglądam tej rozmowie. Mówiłem, że ja nie będę miał kłopotów. A jednak? Trafiłem na takiego thiefa, który miał prota ( Conrad Ma'Fer - mówi wam to coś? :>). Nie padłem, ale chyba dołączę do rzeszy oczekujących na nowy serv ;]
Yuri Palek
06-12-2005, 17:56
A tak odnosnie Duskiness .. sam chiałem być w tej gildi ale po ostaniej akcji... Retired ;] w8 for nev sever ;]
A uzbieralem team "odrzutkow" i mysle ze i ich porazka z Duskiness wcale by nie byla taka pewna...
Valke Allar 63 MS
Artisto 81 RP
Laaco 89 Rp
Rousen 79 RP
Shel Phan 102 Pall
Mestor Rhu 109 RP
Kerston 60 MS
Marcel De'Breaker 44 MS and good magic ;]
Dravervik 119 EK
Valest 50 ED
Droone 94 EK
Fredrey 23 MS ( za***iste pvp ma koleś na forum ma filmy ;] )
Wiajgoim Biedronka czy jakos takj 50 MS
Nagashh 74 Ek
i myśle ze trszoke osób poczas wojny by doszło np Neaon i inne smerfy ;]
To może sie zroibi taki team ;]?
Jammamanter
06-12-2005, 17:57
miał aola?
taktoby stracił tylko 50k na blessy (jesli miał o.O)?
Jammamanter
06-12-2005, 18:00
Ble Ble Ble
Dragonisek
06-12-2005, 18:50
Daj ktos link z filmem jak padl Drav~ bo nie chce mi sie szukac
http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html
Yuri Palek
06-12-2005, 23:35
lol -.- grupa noobów oprócz Feradrey'a, który ćwiczy pvp na otsach... ale trzeba przyznac ze ma dobre, reszta to nooby a Dronne to przydupas z morgany
zresztą srandiel (dazian) też XD
n000b to jestes ty dzieciaku i nie wciskaj ze to Czipsu -.- bo robilem z nim draconie i jesczce na Tibi sie pytalem on nie ma konta na tym forum -.-
Jammamanter
07-12-2005, 00:27
Ale kozak strach sie bac
Neltharion
07-12-2005, 05:32
A tak odnosnie Duskiness .. sam chiałem być w tej gildi ale po ostaniej akcji... Retired ;] w8 for nev sever ;]
A uzbieralem team "odrzutkow" i mysle ze i ich porazka z Duskiness wcale by nie byla taka pewna...
Valke Allar 63 MS
Artisto 81 RP
Laaco 89 Rp
Rousen 79 RP
Shel Phan 102 Pall
Mestor Rhu 109 RP
Kerston 60 MS
Dravervik 119 EK
Valest 50 ED
Droone 94 EK
Nagashh 74 Ek
Zapomniales o mnie :P:P 57 ( byl 60 xD ) EK !
Shel Phana juz nie ma ;p
a co to Jamma~ to nie udawaj Czipsa bllx!!!
robert22
07-12-2005, 15:43
to juz sie nudne robi znowu nada powstaje :)
to juz sie nudne robi znowu nada powstaje :)
dzisiaj w Duskiness pozostaly same nooby =]
wyj..ali :
Czipsu (po hu.ju bloodborther)Taifuna..
Fenix'gru -syn Taifuna HAhauHA po hu.ju
Dalanthi
Nalum
etc
czemy wyrzuceni? a kto to wie ^.-
w kazdym razie jak ma byc wojna z wyrzuconymi +nada+avano to cya Duskiness..
Yuri Palek
07-12-2005, 18:17
jeśli już ze mną robiłeś drakone pare miechów temu to sie nie dziwie.. n/c
N/C - Ten post utwierdził mnie w przekonianiu że to nie Czipsu.
Neltharion
Kurde ale gafa zioma z miasta przeczyyłem :D
Kiedy wpadasz na Kaliny xD?
Yuri Palek
08-12-2005, 08:25
Sozano + Nada+ ktos jesczce + ( moze Smurf) Juz po Duskiness ;] Nareszcie :P Ale na sever i tak nie wroce
Byly powody(ktorych nie zdradze z jasnych wzgledow) dla ktorych osoby ktore zostaly wyrzucone nie mogly pozostac w gildii, tzw. czystki :p
btw. Jakos nie widac nadal wojny na ktora czekamy 8o
Byly powody(ktorych nie zdradze z jasnych wzgledow) dla ktorych osoby ktore zostaly wyrzucone nie mogly pozostac w gildii, tzw. czystki :p
btw. Jakos nie widac nadal wojny na ktora czekamy 8o
w Duskach pozostali lizodupy oraz ci ktorzy boja sie powiedziec wlasnego zdania =(
robert22
08-12-2005, 15:43
up
popieram same lizodupy a ty Ratilt sam jestes noobkiem niewiadome powody
muhaha ciekawe kto nastepnego wy..***ia z lizodupow niedlugo to zostaniesz ty i taifun wietrzne baki
Dzisiaj przed chwila w Venore byly zamieszki !!!!!! szybko Tp do swiatyni dostalo kilka osób
Tesmen-Killed at Level 38 by Dzik Fire'Son and by Veroniv
Dre'furora-Killed at Level 43 by Veroniv and by Vothan
Snath-Killed at Level 25 by Vothan and by Leon Niciax
Killed at Level 31 by Leon Niciax and by Vothan
Najleprzy Fragger tego dnia
Vothan (3) :cup:
Veroniv (2)
Leon Niciax (2)
Gratulacje
Jammamanter
08-12-2005, 18:10
Nom .
Dzisiaj przed chwila w Venore byly zamieszki !!!!!! szybko Tp do swiatyni dostalo kilka osób
Veroniv (2)
Leon Niciax (2)
Gratulacje
GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATZ BOYS ;********* tylko ze te osoby byle nie winne xD! coz to Furora hahahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jammamanter
08-12-2005, 18:16
fajny masz podpis -.-
Veroniv (2)
Leon Niciax (2)
Gratulacje
No takie pk'erstwo napewno spowoduje rozpad mojej gildii i kompletne zalamanie servera...
<joke> ;p
przez takie zabijanie byle kogo tylko udowadniacie swoje noobostwo, duskom nie możecie nic zrobić więc wyżywacie się na niższych levelach, przez takie akcje pokazujecie, że wcale nie jesteście lepsi od nich i bardzo dobrze że was wyrzucili z serwa
Lmao!!!!! a tym forum jest rownie zabawnie jak w tibii
Jammamanter
09-12-2005, 13:47
albo raczej zabawnie jak na test servie, kiedy masz red skulla ;)
Knight Patryk
09-12-2005, 13:47
Valke Allar 63 MS
Artisto 81 RP
Laaco 89 Rp
Rousen 79 RP
Shel Phan 102 Pall
Mestor Rhu 109 RP
Kerston 60 MS
Dravervik 119 EK
Valest 50 ED
Droone 94 EK
Nagashh 74 Ek
O LOL Marcel de'breaker to moj rl brat haha wlasnie mi przedchwila ten topic pokazal... Ta on duzo gra w tibie wiec o mlv sie nie rzucam ale on retired i gra ze mna i qmplami na ruberze:)
No takie pk'erstwo napewno spowoduje rozpad mojej gildii i kompletne zalamanie servera...
<joke> ;p
Wyjdz psie
Wyjdz psie
dokladnie -.-'
jak byles low lvlem lizales dupe wszystkim dookola zeby tylko zdobyc wzgledy teraz kiedy poprawiles lvl udajesz wielkiego (c)hojraka
jestes zeby to ladnie zabrzmialo..
hm.. smieszny xD
Ludzie z duss też padna juz 2 z mojej ręki ;] a to nie koniec 8o
@Jammamanter
widze ze zmienilaes ze nie jestes Czipsu ja powiem ci kim jestes "Newb"
kostooch
09-12-2005, 22:02
przez takie zabijanie byle kogo tylko udowadniacie swoje noobostwo, duskom nie możecie nic zrobić więc wyżywacie się na niższych levelach, przez takie akcje pokazujecie, że wcale nie jesteście lepsi od nich i bardzo dobrze że was wyrzucili z serwa
Patrz: akcja a'la nocny pking Draverika i reszty.
Patrz: akcja a'la nocny pking Draverika i reszty.
mam ci wymienic liste osob wyrzuconych i zabitich bez powodu?
ci co padli to sa cwaniaczki z protekcja etc wiec zamilcz skoro nic niewiesz
Szufwron-Dec 10 2005, 02:28:48 CET Killed at Level 77 by Rousen
and by Auryn
Loot przepiekny rh,k legi c arm i cos tam :] jak na red fajny eq nosi i chybab blessów nawet nie mial xD
Veltaxio
10-12-2005, 07:09
Zabijanie ludzi ktorzy nie sa w dusk~ wchodzi wam w krew wiec pytam czemu nie ? lejcie dalej ludzi a napewno nas pokonacie baj baj :S
Hehe zabijacie niwinnych ludzi i sie tym chwalicie?
niby gz 77ek but 10 min later?
Dec 10 2005, 02:39:14 CET Killed at Level 79 by Katrila
and by Taifun Devilry
Zabijanie ludzi ktorzy nie sa w dusk~ wchodzi wam w krew wiec pytam czemu nie ? lejcie dalej ludzi a napewno nas pokonacie baj baj :S
Przeciez byl kiedys w duss :]
Hehe zabijacie niwinnych ludzi i sie tym chwalicie?
niby gz 77ek but 10 min later?
Dec 10 2005, 02:39:14 CET Killed at Level 79 by Katrila
and by Taifun Devilry
Auryn był naszą żywą tarczą.
W ***a leciał.Chciał żebyśmy popadali.
Auryn był naszą żywą tarczą.
W ***a leciał.Chciał żebyśmy popadali.
Zgadza sie ;] wiec dla nas niema żadnej straty
lalalallal ubijcie teraz Katrile nastepnego lizodupo-sharera chociarz pewnie jest pilnowana :S
albo raczej zabawnie jak na test servie, kiedy masz red skulla ;)
Niedawno miales wpodpisie ze jestes Czipsu teraz ze jakims palkem ciekawe :> nakoncu powiesz ze "czaczero"?
Niedawno miales wpodpisie ze jestes Czipsu teraz ze jakims palkem ciekawe :> nakoncu powiesz ze "czaczero"?
nic nie powie albo powie ze ma drugiego chara
Michal_angel
11-12-2005, 10:54
nic nie powie albo powie ze ma drugiego chara
No stary tacy juz są Polacy ... Kłamstwo to podstawa przetrwania ;)
nie zabijamy ludzi bez powodu, czyscimy nasza czarna liste
Szufwron padl za to ze kilka dni wczesniej atakowal nas w venoee jak byl w duskiness za bardzo czul sie kozakiem
za***isty loocik" rh, c-arm, v-shield, bohy, bs, p-ammy i k-legi no i runki
szkoda ze filmu nie robilismy wylapal niezle kombo
lol mestorek zrobil jakas gildie dal ludzia invajty ale oni do mnie doslzi :( juz kazdy wie jaki mestor to ciota
nie skzoda mu postaci ale wal;czyc nie bedzie bo go nei interesuje furora
a caly czas blaga taifunka o wolnosc i ze odda item z annihlatora rotfl co za burak
Dueskinessi mowia na nas nooby a w nocy nikt nie expi od nich chociaz jakby byli online bylby jakis wybor a tak to nudaa ;/
Veltaxio
11-12-2005, 12:11
Tak jak mowilem Rousenowi i Draverikowi w nocy~
Zapraszam poza pz jednak jakos nie palili sie do deada gratki dla panow i zapraszam za tydzien miedzy 3-5 moze tym razem zrobicie wielki krok ku opuszczeniu pz ?
Paxxx(Zbanowany)
11-12-2005, 14:11
Tak jak mowilem Rousenowi i Draverikowi w nocy~
Zapraszam poza pz jednak jakos nie palili sie do deada gratki dla panow i zapraszam za tydzien miedzy 3-5 moze tym razem zrobicie wielki krok ku opuszczeniu pz ?
co do Ciebie to powiedz braciszkowi(Magrami) ze jest bardzo uczciwy skoro sam sie przyznal ze ty grasz z dwoma bracmi a siostra sprzedaje looty BUAHAHAH
to tak tylko o tobie maly watek
ale coz zapewne powiesz ze jakis noob sobie to wymyslil a ty nie masz sobie nic do zarzucenia..
a moze skoro jestes taki cwaniaczek to potrafilbys podziekowac Mestorowi i Shelowi za uratowanie waszych tylkow .. nie wiesz o czym mowie?
na poczatku serva to wlasnie Rousen i Laaco omal was nie wywalili z serva
a wy odwdzieczyliscie sie wywaleniem shela z serva jestescie typowymi asslickerami kto panuje na servie temu lizecie pupke :]
Paxxx(Zbanowany)
11-12-2005, 14:55
double post sry ;S
@Paxxx(Zbanowany)
Mestorek sie przestraszyl wtedy rahima ze bedzie gral nim zecik i wszystkich poroz*******a lol i pomogl im
w duskiness bylo z 20 osob ale mestor sie bal ze 20 na 2 nie da rady lol
jakby nie mestor bysmy ich wywalili z serva ale teraz ma za swoje debil
od poczatku serva byl ciota i teraz dalej jest wszystkiego sie boi
a na drugiej wojnie byl tylko 1 open battle tylko dlatego ze dal passy zecikowi pozniej juz nie chcial sie bic
@imargam
mowilem zeby koledzy sie zalogowali bo nie mielismy duzego wyboru zeby kogos zabic
was 2 na hero siedzialo w nocy za***isty resp mieliscie lol nooby
jak mielismy ciebie zabic w 5 100ek pomysl noobie
@sarandiel
a ty czemu retired taifun czy spoxster ci nie pozwalaja expic ?
szkoda ze nie wbiles 100 i nie poszedles na demon helmeta bys sie dlugo nim nacieszyl
kiedys server mogl byc twoj ale jestes frajer zaczeles udawac nowego ownera i hunotwac kumpli
pamietam poczatek serva jak var caina wy*******ales z guardow i podawales sie za innego ownera lol a var cain twoj rl kumpel
jakbys nie oszukal kobyla (drugi owner sarandiela) i nie zdradzil kumpli byl bys teraz na miejscu taifuna i to bysmy my mieli najwiecej dopowiedzenia na servie ale dzieki tobie my nie gramy ani ty nie grasz PAROWKO!!
Paxxx(Zbanowany)
11-12-2005, 17:18
@Paxxx(Zbanowany)
Mestorek sie przestraszyl wtedy rahima ze bedzie gral nim zecik i wszystkich poroz*******a lol i pomogl im
w duskiness bylo z 20 osob ale mestor sie bal ze 20 na 2 nie da rady lol
jakby nie mestor bysmy ich wywalili z serva ale teraz ma za swoje debil
od poczatku serva byl ciota i teraz dalej jest wszystkiego sie boi
a na drugiej wojnie byl tylko 1 open battle tylko dlatego ze dal passy zecikowi pozniej juz nie chcial sie bic
@imargam
mowilem zeby koledzy sie zalogowali bo nie mielismy duzego wyboru zeby kogos zabic
was 2 na hero siedzialo w nocy za***isty resp mieliscie lol nooby
jak mielismy ciebie zabic w 5 100ek pomysl noobie
@sarandiel
a ty czemu retired taifun czy spoxster ci nie pozwalaja expic ?
szkoda ze nie wbiles 100 i nie poszedles na demon helmeta bys sie dlugo nim nacieszyl
kiedys server mogl byc twoj ale jestes frajer zaczeles udawac nowego ownera i hunotwac kumpli
pamietam poczatek serva jak var caina wy*******ales z guardow i podawales sie za innego ownera lol a var cain twoj rl kumpel
jakbys nie oszukal kobyla (drugi owner sarandiela) i nie zdradzil kumpli byl bys teraz na miejscu taifuna i to bysmy my mieli najwiecej dopowiedzenia na servie ale dzieki tobie my nie gramy ani ty nie grasz PAROWKO!!
Rousen jesli to ty to pisz troche spokojniej te posty... mialem cos napisac ale nie moge nic wiecej : /
Jammamanter
11-12-2005, 23:05
Śmierdzisz
[QUOTE=Jammamanter]jak już to cachero ( czytaj kaczero )
lmao noob z ciebie
Omfg wiem jak sie pisze ty serio masz gora 11 lat i gora 25 lvl chyba ze kupiles jakiegos chara nie widzisz ze napisalem w cudzyslowiu? czyli for fun.. omfg.. :) n/c
A tak btw. kiedy Ci sie przypomni ze jestes "Babble"?
Bjoern Shu
12-12-2005, 09:22
jak już to cachero ( czytaj kaczero )
lmao noob z ciebie
~~~~~~~~~
Dzis kolo 22 w depot venore pan Avaoth zorganizował rzeźnie, ponieważ jakieś 2 noobki go uwaliły :) . To sie gosciu wkur.., i chociaż Xavine próbował go uspokoić powiedział swoje ostatnie słowo dobijając kropke nad i czarem evevo gran mas vis ""nie ma ze boli~~ padło koło 10 nabów no i został bunned na prawdopodobnie 30 dni.. potem kolejne noobki robiły red skule i rebelia drutów z 1 sd i 1uhem w plecaku zabijały red skule ;) ciał w ***, syf i pełno śmieci.. Zadymka ;d
jemu zwracasz uwage ze zle napisal a sam nie jestes lepszy..
zreszta musze ci pogratulowac sprytna zmiane ttematu kiedy ktos wspomnial o tym ze udajesz Czipsa etc..
Sprzedam cc3 zaprasam do mojej aukcji na tibia.com forum:>
Co do ciebie rousen to nieoczerniaj mnie chociarz takimi idiotyzmami sam wiesz ze niechcialem cie wyjkebac z serva a ze sam jestes idiota to twoja wina.
losari twoje zdanie bylo najwazniejsze mogles to zalatwic
Zamienie itemy z furory i arcani na itemy na azurze
Sprzedam cc3 zaprasam do mojej aukcji na tibia.com forum:>
Co do ciebie rousen to nieoczerniaj mnie chociarz takimi idiotyzmami sam wiesz ze niechcialem cie wyjkebac z serva a ze sam jestes idiota to twoja wina.
Bym kupil gdyby Qel mnie nie o***ala 8o
09:51 Xavine: prosze zzaplac mi
09:51 Xavine: wkoncu zabiles moich koelgow 79 royal i 60 sorca
dzis rano taki tekts zostal wyslany do kolegi xD prosze :P
Protarus
14-12-2005, 13:14
He he. Widze ze ciekawe rzeczy dzieja sie na furorce. Szkoda ze ja zaczalem grac dopiero w sierpniu moze teraz server wygladal by nieco inaczej.
Pozdro dla smerfów i reszty ziomków B)
Jammamanter
14-12-2005, 13:27
Ja też cie kocham
Protarus
14-12-2005, 13:30
Ty wcale nie jestes lepszy. Podajesz sie za innych graczy. Moze powiesz w koncu kim jestes?
@up
to jest jakis dzieciak co ma bujna wyobraznie i nie powinnien grac w tibie bo za bardzo siada mu na psychike
i mysli ze ejst kims kim naprawde nie jest
Protarus
14-12-2005, 13:44
He he pewnie masz racje.
Bongozzpl
14-12-2005, 22:39
@ Rousen i jego pr0 rodzinka Avano
Sczerze to bardzo wielu ludzi was nie lubilo od poczatku , w tym ja ; p
Btw , nie ******* glupot kto mial najwiecej do powiedzenia itp~ i jak bylo naprawde z magarmim i rahimem bo widze ze malo wiesz.
Protarus
14-12-2005, 22:55
pro?? to hyba nie dotyczy mnie co?
Bjoern Shu
15-12-2005, 00:18
pro?? to hyba nie dotyczy mnie co?
hahhahahhaah hahhahahahahaha
xDDDDD 1) najs poliszh 2) pomysl troszke =)
Wiem ze to nie fraglist ale i tak dam ;p
Airen
Dec 15 2005, 00:50:59 CET Killed at Level 82 by Imargam and by Ratillt
@Co do lizania dupy
Jedyny raz kiedy sie komus podlizywalem bylo wtedy gdy chcialem wejsc do gildii Mestora zeby byc szpiegiem. Wczesniej bylem przeciwko Dusk~ w 2 wojnie ale za friko odszedlem z gildii Rousena dzieki Rahimowi,jak bym nie mogl wyjsc free i tak bym nie zaplacil. Moj przedostatni frag mowi sam za sibie chyba ze nie lize nikomu dupy.
@Ekipa Draverika
Jak sie logneliscie ostatnio miedzy 1-2 i tylko Katrila byla online to nawet go nie ruszyliscie na necro bo byscie nie dali rady,zalosc...
@Rousen
chcesz cos na arcanie wymienic? ;p
Ostatnim razem jak bylem to o 1 w nocy bylo duzo ludzi z duss wiecej niz nas [dzien po zabiciu ~szu (tego 77najta)]
Bjoern Shu
15-12-2005, 11:05
Airen
@Co do lizania dupy
Jedyny raz kiedy sie komus podlizywalem bylo wtedy gdy chcialem wejsc do gildii Mestora zeby byc szpiegiem. Wczesniej bylem przeciwko Dusk~ w 2 wojnie ale za friko odszedlem z gildii Rousena dzieki Rahimowi,jak bym nie mogl wyjsc free i tak bym nie zaplacil. Moj przedostatni frag mowi sam za sibie chyba ze nie lize nikomu dupy.
@Ekipa Draverika
Jak sie logneliscie ostatnio miedzy 1-2 i tylko Katrila byla online to nawet go nie ruszyliscie na necro bo byscie nie dali rady,zalosc...
@Rousen
łżesz jak pies na poczatku serva wszyscy widzieli jaka byles ciota kiedy Mestor byl najw lvlem lizales dupe kiedy sie dalo i nie mow ze nie bo kazdy pamieta a teraz kiedy mestora wyrzucili z serva i rzadzi Taifun udajesz wielkiego kozaka wiec najbardziej zalosna osoba jestes ty..
jestes dokladnie taki sam jak Magrami i Imargam podlizujesz sie tej osobie ktora w danym momencie rzadzi na servie ...
ale coz w koncu nie bedziecie juz potrzebni i wy sami wylecicie z serva
Arszenik
18-12-2005, 00:23
Dobrze że na Tym price-list nie są ceny zbytnio zaniżone bo to by było bez sensu... denerwuje mnie jak ludzie sprzedają war-hammera za 1k :|
PS. Sprzedając taniej sami sobie psujecie grę.
Pozdro
Jammamanter
18-12-2005, 20:47
No na bank
@up HAHAHAHHAHA dobre....:] zrob cos jeszcze :P
Airen
@Co do lizania dupy
@Ekipa Draverika
@Rousen
Jakbyś chciał wiedzieć to nie przyszłem tam po Katrile.
Katrila to ciota ktora ma 2-3 ownerów <daje loga na max2h i gra tak juz dłuższy czas>, a jak przyjdzie co do czego to o 2-3 w nocy dzwoni na rl do ludzi<żałość>I spamuje im "Wali mnie wali mnie" "pomóżcie fastttttttt"
Jammamanter
18-12-2005, 21:37
http://www.otwarty.republika.pl/pwn.JPG
imargam owned by Taifun Devilry XD
Jammamanter
18-12-2005, 21:47
Oto Mestor i ja jak dorwaliśmy taifuna
http://www.otwarty.republika.pl/suck.JPG
:D
13:40 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ratillt. He was killed by Wyrzucilem.
I killed him with wand for lvl 7+. He was afk
Duskiness be carefull Terminator Back
Loot: Bp of Hmm, 2 Sd rune, 2 bp of UH & 10 power bolts
Ratillt:
Dec 18 2005, 13:33:03 CET Killed at Level 97 by Wyrzucilem
No no no... sucz evul...
Jammamanter
18-12-2005, 21:53
RATILLT NOOB BAHAHAHAHHAHA :D :D :D
ZABIŁ GO NOOB AHAHAHAHHA
GRATZ !!!
Character Information
Name: Wyrzucilem
Former Names: Posiadam
Sex: male
Profession: Druid
Level: 8
World: Furora
Residence: Venore
Last login: Dec 18 2005, 15:40:51 CET
Account Status: Free Account
Character Deaths
Dec 18 2005, 15:40:45 CET Killed at Level 9 by Cassual
Dec 18 2005, 14:36:56 CET Killed at Level 9 by Sadrion Orde
Dec 18 2005, 13:37:00 CET Killed at Level 9 by Evan Da'Mort
Dec 18 2005, 13:36:11 CET Killed at Level 9 by Evan Da'Mort
and by fire
Dec 18 2005, 13:35:27 CET Killed at Level 10 by Evan Da'Mort
Dec 18 2005, 13:23:21 CET Killed at Level 10 by Suszkin
Dec 18 2005, 04:13:08 CET Killed at Level 10 by Victorius Decimus
and by Xudopa
lol :p
Bjoern Shu
18-12-2005, 22:40
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
wspanialy,wszechmogacy,sprawiedliwy
PIES ratiilt padl
enjoy :D spodziewajcie sie next ^^
Przyznaje padlem jak n00b, jednak nadal to niczego nei zmienia,straty mam tylko w blessach. Jednak to nadal niczego nei zmienia,gdyz zdycham i tak czesto. Tak to jest jak sie gra samemu nie mozna caly czas przy kompie siedziec :p Jednak uwarzam ze nie wazne kto i jak pada,tylko czy bedzie gral dalej,ja z pewnoscia tak.
Bjoern Shu
18-12-2005, 23:47
Przyznaje padlem jak n00b, jednak nadal to niczego nei zmienia,straty mam tylko w blessach. Jednak to nadal niczego nei zmienia,gdyz zdycham i tak czesto. Tak to jest jak sie gra samemu nie mozna caly czas przy kompie siedziec :p Jednak uwarzam ze nie wazne kto i jak pada,tylko czy bedzie gral dalej,ja z pewnoscia tak.
oh to straszne ;o
Jammamanter
18-12-2005, 23:47
powiedz jaki loot z ciebie wypad, czy aola tez straciles?
Jammamanter
18-12-2005, 23:58
Character Information
Name: Van Liden
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 106
Last login: Dec 14 2005, 21:47:01 CET
Account Status: Premium Account
Player Killer
19-12-2005, 00:22
hyhy, być moze to wina 'spleena' ktory jeszcze Tbi do nowej wersji nie zrobil :>
tak czy siak ded jest ;p
Ale dobrze ze grasz dalej ;p gl
kostooch
19-12-2005, 07:03
Van Liden hacked? Dostal bana za pk, a wszystkie chary na jego koncie maja status "deleted". :(
WielkiSorc
19-12-2005, 10:04
10:42 Spoxster: Ty hunted jesstes u mnie
10:42 Spoxster: ^^
10:42 Wielki pa'lek: nie skomentuje tego
10:43 Spoxster: kamp dalej pz i nie *******
10:43 Spoxster: cu
10:45 Wielki pa'lek: czemu ty sie tak wozisz jaki nie masz czym ?
10:46 Spoxster: wyjd zz pza to sie powozimy razem
10:46 Wielki pa'lek: proponujesz duela ?
10:47 Spoxster: taa
10:47 Spoxster: mozmey
10:47 Wielki pa'lek: szans nie masz
10:47 Wielki pa'lek: teraz zaspamujesz max 2 ue
10:48 Wielki pa'lek: :D
10:48 Spoxster: to co solo ?
10:49 Spoxster: za to co piszesz wyplacic Ci sie nie dam jakbys gownami sral
10:49 Spoxster: ;)
10:50 Wielki pa'lek: ty bys na solo nie poszedl, odrazu bys kumpli zawolal
10:50 Wielki pa'lek: :p
10:50 Spoxster: ignored gl in the new world
10:50 Wielki pa'lek: prawda boli
10:50 Wielki pa'lek: xD
10:50 Wielki pa'lek: exiva spoxster
10:52 Wielki pa'lek: btw jaka byla oferta placenia ?
10:52 Spoxster: zmiana serwera
10:52 Spoxster: :D
10:52 Spoxster: nie dam sie wyplacic dzieciaku
10:52 Spoxster: ignored XD
10:53 Wielki pa'lek: ladnie ty cieszysz ;p
10:53 Wielki pa'lek: nawijaj dalej moze zwalisz w koncu
10:54 Wielki pa'lek: btw jestem przed pz, to jak wpadniesz ***niesz 2 ue to moze padne
Player Killer
19-12-2005, 10:36
Van Liden hacked? Dostal bana za pk, a wszystkie chary na jego koncie maja status "deleted". :(
B) i czym tu sie martwic
Bjoern Shu
19-12-2005, 12:32
B) i czym tu sie martwic :D
jedyny normalny i nie kozaczacy gracz z duskiness jak mu sie cos nie spodobalo to nie bal sie i wyszedl :/ mi jest go bardzo zal jesli hacked..
btw.
10:42 Spoxster: Ty hunted jesstes u mnie
10:42 Spoxster: ^^
10:42 Wielki pa'lek: nie skomentuje tego
10:43 Spoxster: kamp dalej pz i nie *******
10:43 Spoxster: cu
10:45 Wielki pa'lek: czemu ty sie tak wozisz jaki nie masz czym ?
10:46 Spoxster: wyjd zz pza to sie powozimy razem
10:46 Wielki pa'lek: proponujesz duela ?
10:47 Spoxster: taa
10:47 Spoxster: mozmey
10:47 Wielki pa'lek: szans nie masz
10:47 Wielki pa'lek: teraz zaspamujesz max 2 ue
10:48 Wielki pa'lek:
10:48 Spoxster: to co solo ?
10:49 Spoxster: za to co piszesz wyplacic Ci sie nie dam jakbys gownami sral
10:49 Spoxster:
10:50 Wielki pa'lek: ty bys na solo nie poszedl, odrazu bys kumpli zawolal
10:50 Wielki pa'lek:
10:50 Spoxster: ignored gl in the new world
10:50 Wielki pa'lek: prawda boli
10:50 Wielki pa'lek: xD
10:50 Wielki pa'lek: exiva spoxster
10:52 Wielki pa'lek: btw jaka byla oferta placenia ?
10:52 Spoxster: zmiana serwera
10:52 Spoxster:
10:52 Spoxster: nie dam sie wyplacic dzieciaku
10:52 Spoxster: ignored XD
10:53 Wielki pa'lek: ladnie ty cieszysz ;p
10:53 Wielki pa'lek: nawijaj dalej moze zwalisz w koncu
10:54 Wielki pa'lek: btw jestem przed pz, to jak wpadniesz ***niesz 2 ue to moze padne
/\na temat spoxstera..zaczal sharowac acca i nabil bardzo duzy lvl nigdy wczesniej nie osiagnal poziomu 70+ wiec proobuje pokazac jaki z niego kozaczek
Szkoda troche Van Lidena to byl jedyny "normalny" oprocz draverika i aristo osoba w glidi
Jammamanter
19-12-2005, 21:21
Ma ukryte Chat info
Gremar 74 ek
Dec 20 2005, 07:40:35 CET Killed at Level 74 by Rousen
and by Draverik
a co do airen to nowy owner jest teraz wiec nei ma czym sie chwalic burki
ehh furora...mial byc jeden z lepszych serwow..i co ? zaczelo sie PA...nienawidze jak ktos kozaczy bo nabil 100+ lvl...albo placic za nic...;/ powodzenia zycze w dalszej grze na tym serwie.. ....
Moze po swietach bedzie lepiej :D
kostooch
22-12-2005, 23:23
Gremar 74 ek
Dec 20 2005, 07:40:35 CET Killed at Level 74 by Rousen
and by Draverik
a co do airen to nowy owner jest teraz wiec nei ma czym sie chwalic burki
Gremar to rp.
Widze ze jak powstal nowe serwy duzo osob sie
przenioslo i praktycznie nie ma kto pisac na Forum
na Furorze ja tam czekam az bedzie facc i wbijam na Kyre :)
Bjoern Shu
23-12-2005, 18:50
Widze ze jak powstal nowe serwy duzo osob sie
przenioslo i praktycznie nie ma kto pisac na Forum
na Furorze ja tam czekam az bedzie facc i wbijam na Kyre :)
dokladnie poprostu trzeba czekac kogo wyrzuci teraz Taifun na kyre :]
chcieliscie Polacki Polski serv to macie =]
Podroznik
23-12-2005, 22:12
Haha jeszcze wrucicie z Kyra na stara dobra Furora. :D
Veltaxio
24-12-2005, 06:47
polaczki ktorzy poszli na kyre masowo wracaja na swoje servy.
Powod? Swe :)
"masowo"
1 słowo- LOL
A na furorze sharing coraz wiekrzy ;]
09:32 Valest: fajnego sharingu;P
09:32 Valest: gratz*
09:32 Nekazz: lolx
09:33 Valest: ~~3ownerów :]
09:33 Nekazz: 2
09:33 Nekazz: 3 owner nieraz gra
09:33 Nekazz: nieraz
Bjoern Shu
24-12-2005, 12:12
polaczki ktorzy poszli na kyre masowo wracaja na swoje servy.
Powod? Swe :)
kto to pisal? jeden z braci czy siostra,która sprzedaje looty?
:D :D :D :D :D
moglibyście przestać uzywać tego słowa "polaczki" ?
o ile pamiętam to tak na nas niemcy wołali w czasie II wojny ;p
A co do Ciebie Imargam to już nawet się zaprzeczać do "sharu' nie musisz.
I się już nie czepiajcie biednych furorowiczów którzy ciężko pracowali na swoje levele :) i nie mówcie ze sharuja przecież to nieprawda.
;)
Bjoern Shu
24-12-2005, 14:39
moglibyście przestać uzywać tego słowa "polaczki" ?
o ile pamiętam to tak na nas niemcy wołali w czasie II wojny ;p
A co do Ciebie Imargam to już nawet się zaprzeczać do "sharu' nie musisz.
I się już nie czepiajcie biednych furorowiczów którzy ciężko pracowali na swoje levele :) i nie mówcie ze sharuja przecież to nieprawda.
;)
xDxDxDxDxDxDxDxDxD
xDDDDDDDDDDDDDDD
XDXDXDXDXDDDDDD
ja nie mowi polaczki tylko polacki :p
Abstrakcja
24-12-2005, 14:52
Hej Sarandiel jaka jest nazwa muzyczki w twoim filmie "vmw1?"
Hej Sarandiel jaka jest nazwa muzyczki w twoim filmie "vmw1?"
Drowning Pool - Let The Bodies Hit The Floor
Bjoern Shu
24-12-2005, 17:49
Drowning Pool - Let The Bodies Hit The Floor
o dziekówa =) bardzo spodobala mi sie ta piosenka : p
Silver Elv
24-12-2005, 19:10
Na furorze byla wojna, walczylem, pomagalem kolegom z ktorymi naprawde dobrze zylem, gildia duskiness, a raczej Taifun zabija kazdego kto zblizy sie do niego z lvlem... na poczatku Mestor rhu, potem moj rl kolega Draverik.
moze mnie pamietacie, Jubi'ler....
Legends never die, playing in memory Mestor rhu and seth drone.
o dziekówa =) bardzo spodobala mi sie ta piosenka : p
Niema za co jak podoba Ci sie muza tego typu to daj znacie na pm to Ci dam tytuly paru innych fajnych utworow ;)
24-12-2005, 22:45
Ja se pójde na Kyre jak bedzie dla Facc bo Pacca nima ;(
@up masz troche racji moi kumple z Celesty high levele przeprowadzili sie i teraz przez Swe i Br wrócili bo im sie znódziło bo tam dużo tyków to br i swe ale jak Kyra bedzie Facc to Polacy bedą rządzić :] :)
Bjoern Shu
25-12-2005, 10:41
Ja se pójde na Kyre jak bedzie dla Facc bo Pacca nima ;(
@up masz troche racji moi kumple z Celesty high levele przeprowadzili sie i teraz przez Swe i Br wrócili bo im sie znódziło bo tam dużo tyków to br i swe ale jak Kyra bedzie Facc to Polacy bedą rządzić :] :)
moze najpierw sie poucz ortografii? :}
Podroznik
25-12-2005, 10:54
Jakzesz to ta furora straszna jest :p Kyra to poprostu eden muhaua. Lepszy swe i br od polskiego servera ? noto na hu* marudzicie ze duzo tam swe i br przeciez oto wam biegalo zeby polacy niezadzili noto macie swoj server, uczcie sie pomalu szwedzkiego bo z tamtad co ja gralem jak ktos niegadal po szwedzku to padal albo placil :D .
Abstrakcja
25-12-2005, 11:37
Don't hate the player, hate the game.
WielkiSorc
25-12-2005, 18:59
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1069751
Retired, poczytajcie, wpiszcie się jak możecie, wyraźcie swoją opinie.
http://forum.tibia.com/forum/index....hreadid=1069751 (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1069751)
Bjoern Shu
26-12-2005, 12:02
http://forum.tibia.com/forum/index....hreadid=1069751 (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1069751)
to jest SPoxster HAHAHAHAHAHA
nc
Dzis zostal wykonany quest zwany w skrocie "HoTA".
Ekipa:
Spoxster
Taifun Devilry
Imargam
Pare osob oczywiscie pomoglo na koncowym bosie ;)
Bjoern Shu
27-12-2005, 11:05
HAHAHAHA
Katrila lvl 102+ to dopiero sharing
..najlepsze sa wypowiedzi ludzi na forum tibia.com
piszacych ze to jest pg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kostooch
27-12-2005, 17:54
Nikt nie wspomina, a przeciez kolejny Anihilator zakonczony sukcesem:
09:35 Xavine: 09:34 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.
09:38 Van Liden: 09:33 You have found a demon armor.
09:40 Foxy Darow: 09:39 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe.
09:40 Thellionn: 09:33 You have found a demon armor.
Bjoern Shu
27-12-2005, 18:48
Nikt nie wspomina, a przeciez kolejny Anihilator zakonczony sukcesem:
kolejny bothilator done :D:D gz <lol2>
WielkiSorc
27-12-2005, 22:28
War has come. Nareszcie coś się dzieje tutaj !
Nom ale pewnie to nie bedzie dluga wojna.
BTW. Ciekawe czemu Spoxster juz nie jest w Duskiness??
Coz sie stalo takiego??
Bjoern Shu
27-12-2005, 22:44
Nom ale pewnie to nie bedzie dluga wojna.
BTW. Ciekawe czemu Spoxster juz nie jest w Duskiness??
Coz sie stalo takiego??
zalozyli sobie Gildie na wojne bo im sie pewnie nudzi >.<
To byl jeden ze scenariuszy jakie dopuszczalem ;)
Ale nie mam pewnoscie wiec nic nie mowie, zeby nie bylo ze pier.....e glupoty :)
kostooch
28-12-2005, 02:12
Pierwsze fragi:
Guild Avis declarate war again Smurfs .
War Statistics :
Avis : 1
Smurfs : 0
~Neanon Died .
Payments : 20 k each person..
//Imargam
Rolas el'Baq
28-12-2005, 21:34
Ja tez sie przyłącze do wojny moim straym hacknetym charem. Rolnik Morderca teraz juz 46 lvl ale byl 50 XD tylko niech cipy wyślą mi nowego rec'a
Nazgarothh
28-12-2005, 21:42
Ja osobiście uważam że to dobry pomysł z tym price listem tylko że nie będzie on trwał długo. Na hibernie było coś podobnego i price list utrzymał sie przez 5 dnie ;/
@up
najlepsi sa ludzie co nie czytaja postow a sie wypowiadaja
przeczytaj 2 ostatnie strony zoabczysz ze nikt tu o price listach nie rozmawia tylko o tym co sie dzieje na servie
Jammamanter
30-12-2005, 01:01
Character Information
Name: Solaris Furio
Profession: Royal Paladin
Level: 28
Last login: Dec 26 2005, 22:05:03 CET
Comment: What comes around goes around.
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Dec 16 2005, 13:30:43 CET Killed at Level 29 by Xevion
and by Mares Demon
Dec 16 2005, 13:29:30 CET Killed at Level 29 by Kolek el'Baq
Dec 16 2005, 13:28:51 CET Killed at Level 30 by Kolek el'Baq
Dec 16 2005, 13:28:33 CET Killed at Level 31 by Kolek el'Baq
and by Imargam
Dec 16 2005, 13:28:21 CET Killed at Level 32 by Imargam
and by Xevion
Dec 16 2005, 13:28:03 CET Killed at Level 32 by Kolek el'Baq
and by Xevion
Dec 16 2005, 13:27:30 CET Killed at Level 33 by Imargam
Dec 16 2005, 13:27:13 CET Killed at Level 34 by Imargam
and by Kolek el'Baq
Dec 16 2005, 13:26:53 CET Killed at Level 35 by Kolek el'Baq
Dec 16 2005, 13:26:38 CET Killed at Level 35 by Imargam
Dec 16 2005, 13:26:25 CET Killed at Level 36 by Kolek el'Baq
and by Imargam
Dec 16 2005, 13:25:50 CET Killed at Level 37 by Imargam
Dec 16 2005, 13:25:29 CET Killed at Level 38 by Kolek el'Baq
and by Xevion
Dec 16 2005, 13:25:12 CET Killed at Level 39 by Imargam
Dec 16 2005, 13:24:59 CET Killed at Level 40 by Kolek el'Baq
and by Imargam
Dec 16 2005, 13:24:42 CET Killed at Level 41 by Imargam
Dec 16 2005, 13:24:20 CET Killed at Level 42 by Imargam
and by Kolek el'Baq
Dec 16 2005, 13:24:05 CET Killed at Level 43 by Imargam
Dec 16 2005, 13:20:53 CET Killed at Level 44 by Imargam
Dec 16 2005, 13:20:36 CET Killed at Level 45 by Kolek el'Baq
and by Imargam
Dec 16 2005, 13:20:19 CET Killed at Level 46 by Kolek el'Baq
and by Imargam
Dec 16 2005, 13:19:15 CET Killed at Level 47 by Imargam
Dec 16 2005, 13:17:24 CET Killed at Level 48 by Imargam
Dec 16 2005, 13:15:48 CET Killed at Level 49 by Imargam
Dec 16 2005, 13:14:40 CET Killed at Level 50 by Imargam
Dec 16 2005, 13:13:39 CET Killed at Level 51 by Imargam
Dec 16 2005, 13:13:14 CET Killed at Level 53 by Imargam
and by Etorn Owiec
Dec 16 2005, 13:12:38 CET Killed at Level 54 by Imargam
and by Etorn Owiec
Dec 16 2005, 13:12:16 CET Killed at Level 55 by Imargam
Dec 16 2005, 13:11:44 CET Killed at Level 57 by Imargam
and by Evan Da'Mort
Dec 16 2005, 13:11:09 CET Killed at Level 58 by Imargam
and by Xevion
Dec 16 2005, 13:10:35 CET Killed at Level 59 by Imargam
and by Evan Da'Mort
Dec 16 2005, 13:10:16 CET Killed at Level 61 by Imargam
and by Evan Da'Mort
Dec 16 2005, 13:09:46 CET Killed at Level 62 by Imargam
Dec 16 2005, 13:09:21 CET Killed at Level 64 by Imargam
Dec 16 2005, 13:08:48 CET Killed at Level 65 by Imargam
and by Evan Da'Mort
Dec 16 2005, 13:08:05 CET Killed at Level 67 by Imargam
and by Galtar
Dec 16 2005, 13:03:56 CET Killed at Level 68 by Imargam
Dec 16 2005, 13:00:14 CET Killed at Level 70 by Xavine
Dec 16 2005, 12:59:32 CET Killed at Level 72 by Xavine
Dec 16 2005, 12:57:17 CET Killed at Level 73 by Xavine
Dec 16 2005, 12:40:06 CET Killed at Level 74 by Imargam
Dec 12 2005, 22:31:18 CET Killed at Level 74 by Xanyea
and by Auryn
>Interesujące ;)
Veltaxio
30-12-2005, 07:20
co jest takie interesujace :> ?
Eee tez niewidze w tym nic ciekawego :|
Rolas el'Baq
30-12-2005, 18:14
GM na Furora! 8o 8o 8o
Poraz pierrwszy od nie wiem kiedy.
Rozpoczelo sie wileki banowanie 10-15 osob dostalo bana miedzy innymi moj kolega pomylil mu sie guild chat z trade i napsil "No wiem ! Jutro bede"
i po chiwli komnikat
18:11 GM Xadam Furora: Account of player Kombajn Morderca banished for 7 days.
n00b plx?
kostooch
30-12-2005, 19:41
Taaa, Xadam sie dzisiaj popisal. Lognal sie kolo mojego zioma, ktory ostatnio dosyc ostro pgamuje (w 15 dni 24 lvl, z 62 na 84 :)) i napisal cos o ostrym koszeniu przez kilka godzin (i to po polsku!).
ehhh banuje noobkow na trade wzial by sie za tych wszystkich z top 25 co sharuja
katrila w miesiac z 50 na 100 -.-
Bjoern Shu
31-12-2005, 00:07
ehhh banuje noobkow na trade wzial by sie za tych wszystkich z top 25 co sharuja
katrila w miesiac z 50 na 100 -.-
taa to jest ciekawe xD nowy power sharer
najgorszy server na jakim gralem:P pa nie ma granic a ludzie to szmaty.ot znalem takiego jednego ktory sobie ladnie expil przyszedl kolega z gildi i chcial go zabic.teraz sa kolegami:)nie bede postowal wiecej przykladow ale jezeli nie masz tam znajomych to musisz poczekac az zbanuja tych wszystkich blaznow &pa.gdyby nie sharing to najwiekszy lvl jaki by byl?
Bjoern Shu
31-12-2005, 11:54
najgorszy server na jakim gralem:P pa nie ma granic a ludzie to szmaty.ot znalem takiego jednego ktory sobie ladnie expil przyszedl kolega z gildi i chcial go zabic.teraz sa kolegami:)nie bede postowal wiecej przykladow ale jezeli nie masz tam znajomych to musisz poczekac az zbanuja tych wszystkich blaznow &pa.gdyby nie sharing to najwiekszy lvl jaki by byl?
sluszna uwaga.. na tym servie chyba jest najwiecej sharowanych acców..
najlepiej byc kumplem z rl tych pajacow bo inaczej nie ma po co grac.. zawsze bedzie padala nastepna osoba.. : s
kostooch
01-01-2006, 18:07
Gildia The Elementary pod przewodnictwem Devilry Pluto wypowiedziala bezsensowna i nieuzasadniona wojne gildii Living Legends. Wczoraj sfragowali Spec'Agressivo z LL, dzisiaj miala miejsce glowna konfrontacja, ktorej wyniki mozna zobaczyc tutaj:
So LL frags :
Devilry Pluto : Jan 01 2006, 17:32:51 CET Killed at Level 46 by Pasterz the Axemaster.
Mortoss : an 01 2006, 17:31:01 CET Killed at Level 52 by Anaboll and by Yiubh Do'Urden.
Nestea Chan : Jan 01 2006, 18:00:31 CET Killed at Level 43 by Pro'kara.
Nestea chan : Jan 01 2006, 18:17:53 CET Killed at Level 42 by Anaboll
Sir Hodac : Jan 01 2006, 17:32:23 CET Killed at Level 44 by Pro'kara and by Anaboll
Elvril Da'mort : Jan 01 2006, 17:32:08 CET Killed at Level 44 by Anaboll and by Yiubh Do'Urden.
Atrien : Jan 01 2006, 17:32:55 CET Killed at Level 40 by Pro'kara and by Anaboll.
Elementary frags :
ekhm... ------------------------------------
Best fragers:
Anaboll 4x
pro'kara 3x
Devilry Pluto 30k
Mortoss 30k
Sir Varen 30k
Neastea chan 20k
Ajomi 30k
Tomo sivin 30k
Harcesh 15k
Lame 15k
Sowx 15k
Elvril Da'Mort 30k
Oleczka 15k
Atrien 30k
Kaczucza 15k
Altantos 15k
Ferara 15k
Raffcio 30k
Shaemuu 20k
Suronrek 15k
Fuvion Budor 30k
Sarandiel 20k
Sir Hodac 30k
All payment send to depo venore with the label or letter where you write your name and how much you pay.
If i didn't add someone on fraglist or on payment list I will do it soon.
Shar lonitax 30k
To gildia Living Legends wypowiedziala nam wojne
bo spec wy***al typa z gildi z expa
dostalismy mega w******* bo nooby zaczely s*******ac jak tamci z pzetow zaczlei wychodzic zamiast sie bic zaczlei spierdlac w ****e ze ich widac nie bylo
frag nasz :>
Dec 31 2005, 19:46:16 CET Killed at Level 68 by Mortoss
and by Malpa of Jelenia
Bjoern Shu
01-01-2006, 22:50
To gildia Living Legends wypowiedziala nam wojne
bo spec wy***al typa z gildi z expa
dostalismy mega w******* bo nooby zaczely s*******ac jak tamci z pzetow zaczlei wychodzic zamiast sie bic zaczlei spierdlac w ****e ze ich widac nie bylo
frag nasz :>
Dec 31 2005, 19:46:16 CET Killed at Level 68 by Mortoss
and by Malpa of Jelenia
noob gildia noob wojna.
dla mnie furora to najlepszy serwer na jakim grałem i niezgodze sie z opinia ze wszyscy sharuja :S ja z nam z rl Fenix'gru , lechista'gru , seth'gru , raven'gru , kalid'gru , scorpi'on i zaden z nich nie sharuje :S pozatym pokazcie mi serwer na którym nie ma PA? pa to cześć tej gry... najpierw sie uczysz grac na takim serwie jak furora poznajesz zasady a potem cip-y robia serwer który ty wraz z kumplami przejmujesz :] a pozatym ja osobiscie nie spotkałem sie z rażacym PA :S
a co do wojny to krecil ktos filmik? i jak tak to czy/kiedy zamiescicie go na forum? :>
Bjoern Shu
02-01-2006, 00:25
@up
to naturalne ze bronnisz rl friendów
jak masz u nich plecy to niewidzisz/niechcesz widziec prawdziwej furory
ten temat staje sie nudny :/
dla mnie furora to najlepszy serwer na jakim grałem i niezgodze sie z opinia ze wszyscy sharuja :S ja z nam z rl Fenix'gru , lechista'gru , seth'gru , raven'gru , kalid'gru , scorpi'on i zaden z nich nie sharuje :S pozatym pokazcie mi serwer na którym nie ma PA? pa to cześć tej gry... najpierw sie uczysz grac na takim serwie jak furora poznajesz zasady a potem cip-y robia serwer który ty wraz z kumplami przejmujesz :] a pozatym ja osobiscie nie spotkałem sie z rażacym PA :S
a co do wojny to krecil ktos filmik? i jak tak to czy/kiedy zamiescicie go na forum? :>
A grasz tam??...
Bjoern Shu
02-01-2006, 14:15
A grasz tam??...
xDxDxD(llalalalaalalala)
conrad Ma'fer I Magrami opuścili albo zostali wyrzuceni z duss niedlug o sie dowiem o co biega xD
Edit: już wiem ale wam hnie powiem ;]
To zadna tajemnica ze opuscili gildie gdyz nie grali,ja malo gram wiec nie jestem juz vice.
btw. mam domek Conrada,szkoda tylko ze zabral misia i hajs ;p
To zadna tajemnica ze opuscili gildie gdyz nie grali,ja malo gram wiec nie jestem juz vice.
btw. mam domek Conrada,szkoda tylko ze zabral misia i hajs ;p
e i po co to pisales :(
Bjoern Shu
02-01-2006, 20:15
e i po co to pisales :(
mhm to swego rodzaju tez smieszne wyrzucili ich za to ze nie graja ; - /
@up
to naturalne ze bronnisz rl friendów
jak masz u nich plecy to niewidzisz/niechcesz widziec prawdziwej furory
ten temat staje sie nudny :/
nom to mnie uswiadom co sie dzieje takiego nadzwyczajnego na tym serwerze ;P
nom to mnie uswiadom co sie dzieje takiego nadzwyczajnego na tym serwerze ;P
Ech... więc tak:
1. Hunted 4 ever za nic (mestor~, draverik i jeszcze paru by się znalazło)
2. PA
3. Za szybko lecisz z lvl raczej padniesz.
4. MASOWE dzielenie kont.
I inne powody które aktualnie ci nie powiem.
OT
Czy chodziłeś może z krisem, elbo, białasem do klasy? Bo kiedyś chyba mówiłeś, że ten koleś z avatara jest z twojej klasy a on mi kogoś przypomina właśnie z wyżej wymienionych klasy...
EOT
Bjoern Shu
03-01-2006, 14:16
Ech... więc tak:
2. PA
OT
Czy chodziłeś może z krisem, elbo, białasem do klasy? Bo kiedyś chyba mówiłeś, że ten koleś z avatara jest z twojej klasy a on mi kogoś przypomina właśnie z wyżej wymienionych klasy...
EOT
i NAJWIEKSZYM powodem ze nie warto tam grac to to ze rzadza tam shar-polacy czyli najwieksze nooby w swiecie Tibii.
Ech... więc tak:
2. PA
OT
EOT
nie wime co ty z tym masowym dzieleniem :S
pa jest na kazdymserwerze na ktorym byla chodz jedna rostrzygnięta wojna
no a z tymi huntami sie zgodze czasami sa bez sensu, a z lvlem to tylko jak taifuna doganiasz xD dowcip ;p;p
i tak uwazam ze jest multum serwerow gorszych od furory ;P nikt ci tutaj nie wbija na resp kolejka jest lisciki sa i w miare kultura a jakies odstępstwa od reguły zawsze są ;)
a co do chodzenia do klasy to nie wiem podaj jakies imiona bo ksywek nie kojaze albo szkoly ;p ja chodzilem do sp nr 36 we wrocku przy chopina a teraz do gimn 13 we wrocku ;P
@EDIT to nakrecał ktoś w koncu ten film z wojny living legends vs el~ ;>
Bjoern Shu
03-01-2006, 16:52
no a z tymi huntami sie zgodze czasami sa bez sensu, a z lvlem to tylko jak taifuna doganiasz xD dowcip ;p;p
i tak uwazam ze jest multum serwerow gorszych od furory ;P nikt ci tutaj nie wbija na resp kolejka jest lisciki sa i w miare kultura a jakies odstępstwa od reguły zawsze są ;)
a co do chodzenia do klasy to nie wiem podaj jakies imiona bo ksywek nie kojaze albo szkoly ;p ja chodzilem do sp nr 36 we wrocku przy chopina a teraz do gimn 13 we wrocku ;P
@EDIT to nakrecał ktoś w koncu ten film z wojny living legends vs el~ ;>
pograsz dluzej to zrozumiesz..
shar-polacy czyli najwieksze nooby w swiecie Tibii.
Bardziej trafnego określenia na tym forum daaaawno nie widziałem ;].
I tak Katrila jest najlepsza. Co nie spojrze ta postać jest online i codziennie lvl wpada :confused:
Bjoern Shu
03-01-2006, 21:58
Bardziej trafnego określenia na tym forum daaaawno nie widziałem ;].
^^
@up
nom masz racje Katrila jest najlepsza pod wzgledem ilosci ownerow i godzin online :D
kalashnikov
03-01-2006, 22:34
Malo wiecie a gadacie na innych ... PA chyba nie widzieliscie... no ale coz lepiej gadac bzdury na forum i mowic jaki to noobowski serwer bo jestescie hunted.
@kalashnikov
malo to ty wiesz noobie
jak powstalo duskiness bylem tam na poczatku i wiem kto jaki jest i co robi
hunted za lvl to nie pa?
hunted za to ze jest sie bogatym to nie pa?
za to ze lootujesz cos dobrego?
za to ze zabijasz zlodzieja?
za to ze uderzysz 6 lvl ktory cie atakuje?
za name?
wywalanie z expa?
za znajomych?
za domek?
Bjoern Shu
04-01-2006, 09:47
Malo wiecie a gadacie na innych ... PA chyba nie widzieliscie... no ale coz lepiej gadac bzdury na forum i mowic jaki to noobowski serwer bo jestescie hunted.
...................... n / c ........................
kalashnikov-Pro'KAra
@Eldyn bedzie trzeba sie przejsc o niego nie??xD
Bjoern Shu
04-01-2006, 15:38
kalashnikov-Pro'KAra
@Eldyn bedzie trzeba sie przejsc o niego nie??xD
movie plx xD
Nie Znosze Taifuna
04-01-2006, 16:20
Racja a teraz cos dla brechtu nie napisalem tego moim rl kontem na tibia.pl bo nie chce zeby kazdy wiedzial kto to zrobil poszylem sie pod Fenix'Gru zrobilem chara Fenix Gru a to rozmowa Debilnym Tajfunem
19:28 Fenix Gru: Chyba odchodze z guildi
19:28 Fenix Gru: Nie pisze na Gc , znowu kazdy bedzie Co? Co? Co?
19:28 Taifun Devilry: ?
19:28 Fenix Gru: Najpierw Artisto
19:28 Fenix Gru: Potem valke a teraz Magrami
19:29 Fenix Gru: Nie zrozum mnie zle
19:29 Taifun Devilry: comagrami?
19:29 Fenix Gru: Wy***alscie
19:29 Fenix Gru: Magramiego
19:29 Fenix Gru: :S
19:29 Taifun Devilry: LOL
19:29 Taifun Devilry: bo nie gra
19:29 Taifun Devilry: on powiedzial
19:29 Taifun Devilry: ze ma w dupie furore
19:29 Taifun Devilry: i gra na kyrze
19:29 Taifun Devilry: jakbedzie gral znowu
19:30 Fenix Gru: tak powiedzial?
19:30 Taifun Devilry: to dam mu invite
19:30 Taifun Devilry: magrami tak powiedzial
19:30 Taifun Devilry: ze gra na kyrze i wali go furora
19:30 Taifun Devilry: to po co on nam w gildii?
19:30 Taifun Devilry: -.-
19:30 Taifun Devilry: wez sie zastanow
19:30 Fenix Gru: a nie widzialem
19:31 Fenix Gru: nie wiem nawet czy 2 owner sie zgodzi
19:31 Fenix Gru: :p
19:31 Taifun Devilry: ty masz 2 ownera? ;o
19:32 Fenix Gru: ;p
19:32 Taifun Devilry: /?
19:32 Fenix Gru: zadko gra
19:32 Taifun Devilry: lol
19:32 Fenix Gru: na pocztku gral duzo
19:32 Taifun Devilry: ktotoż
19:32 Fenix Gru: koles z rl
19:32 Taifun Devilry: ten fiedzo
19:32 Taifun Devilry: czy jak mu tam
19:32 Taifun Devilry: ten? co wtedy gral ? jak tak to wiem ;p
19:32 Fenix Gru: No bo na pocztku kazdy dawal w lvl
19:32 Fenix Gru: ta
19:32 Fenix Gru: Kazdy mial 2 ownera ;]
19:33 Taifun Devilry: no i?
19:33 Fenix Gru: Ty tez miales
19:33 Fenix Gru: ;]
19:33 Taifun Devilry: No mialem i mam ale to hyba moja sprawa hę?
19:33 Fenix Gru: racja ale wiesz
19:33 Fenix Gru: wkurza mnie to jak ja mialem 100+ katrila miala 62
19:33 Fenix Gru: a teraz juz mnie praiwe przegania
19:33 Taifun Devilry: wez s*******aj
19:34 Fenix Gru: -.-
19:34 Fenix Gru: Wyrzucisz mnie jak draverika?
19:34 Fenix Gru: lub Artiso?
19:34 Fenix Gru: artisto*
19:34 Fenix Gru: spoxster frajer se wymysil -.-
19:35 Fenix Gru: Guild chat closed
19:35 Taifun Devilry: 19:35 Player Fenix Gru reported for renaming.
19:35 Taifun Devilry: :|
19:35 Taifun Devilry: ban na tydzien :/
19:36 Fenix Gru: Nabarles sie
19:36 Fenix Gru: ;]
19:36 Taifun Devilry: hahaha
19:36 Taifun Devilry: nie
19:36 Taifun Devilry: durzo takich noobow mi pisze
19:37 Taifun Devilry: widzisz noobie
19:37 Taifun Devilry: "a teraz magrami"
19:37 Taifun Devilry: hahahahha
19:37 Fenix Gru: Super wiem ze sharujesz
19:37 Fenix Gru: ;]
19:38 Taifun Devilry: haha jak mi udowidisz?
19:38 Taifun Devilry: kretynie
19:38 Fenix Gru: sry] good graczy sie nnie wy***uje z serva -.- np rosuen laaco valke allar itp
19:38 Taifun Devilry: ta
19:38 Taifun Devilry: z rousen
19:38 Taifun Devilry: planuje wybic cala furorze
19:38 Fenix Gru: Muahahah
19:38 Fenix Gru: cala furorze muhahah
19:38 Fenix Gru: ;]
19:39 Fenix Gru: A s spoxster potbuj sfiata?
19:39 Taifun Devilry: nie
19:39 Fenix Gru: :(
19:39 Taifun Devilry: spoxstera zabije niedlugo
19:39 Fenix Gru: nie naierzyesz mnie
19:39 Fenix Gru: ;]
19:40 Fenix Gru: wy***ales mnie z serva ;]
19:40 Taifun Devilry: to kto ty? :o
19:40 Taifun Devilry: draverik?
19:40 Fenix Gru: Niee
19:40 Fenix Gru: Drava rox odrobil 120 lvl na huncie muhahaa
19:40 Taifun Devilry: ta
19:40 Taifun Devilry: o 4 w nocy poszedl 200k expa wbic
19:40 Taifun Devilry: hahah
19:41 Fenix Gru: ale ... wbil i za to gz dla niego
19:41 Fenix Gru: ;]
19:41 Taifun Devilry: wow ;o
19:41 Fenix Gru: wow a ty ktory masz lvl? 144 no tak tylko musisz podzielic przez 10 ownerow ;]
19:41 Taifun Devilry: 145lvl mam lamusie
19:42 Fenix Gru: osz kórde ktury ofner fbil ci taki lewel?
19:42 Fenix Gru: dlaczego wy***ales Draverika z Serva?
19:42 Taifun Devilry: bo mi sie nudzilo
19:42 Fenix Gru: Nie bylo ni c***a mowy o zadnych sd
19:43 Fenix Gru: sb*
19:43 Fenix Gru: i dobrze to wiesz
19:43 Taifun Devilry: bo mial nalesnika zamiast jego wspanialego MUSKU
19:43 Fenix Gru: za szybko expil nie?
19:43 Taifun Devilry: ta
19:43 Taifun Devilry: ja robie tylko
19:44 Taifun Devilry: milion expa dzienne
19:44 Taifun Devilry: on robil tylko pul miliona :/
19:44 Taifun Devilry: to by mnie dogonil
19:44 Fenix Gru: Ja robie tylko milion expa dziennie i nie odchodze od monitora jestem zawsze online
19:44 Fenix Gru: >.<
19:44 Taifun Devilry: hahah
19:45 Taifun Devilry: nie noobie
19:45 Fenix Gru: wkuriwa mnie acc sharing
19:45 Taifun Devilry: robie 150k expa na godzine
19:45 Taifun Devilry: expie kilka godzin
19:45 Taifun Devilry: i styka ;)
19:45 Fenix Gru: sluchaj
19:45 Fenix Gru: ja bylem chory w lkistopdie
19:45 Fenix Gru: caly dzien
19:45 Fenix Gru: i byles online
19:45 Fenix Gru: od8-9
19:45 Fenix Gru: do okolo 24
19:45 Taifun Devilry: no i? -.-
19:45 Fenix Gru: wiec albo nie masz real life albo masz XxX ownerow
19:46 Fenix Gru: a wiesz dlaczego nie zoabczyles " ' " w moim nicku? bo siedzisz 22/7h i juz prawie nicnie widzisz
19:46 Fenix Gru: ;]
19:46 Fenix Gru: ~smajl~~
19:47 Taifun Devilry: debilu mam monitor lcd moge sie siedziec do woli bo to dobry monitor
19:47 Taifun Devilry: jak cie nie stac twoj problem
19:47 Taifun Devilry: ;]
19:47 Fenix Gru: A valke padl za zaraz zaraz jak ty to nazywales..
19:47 Fenix Gru: "SZPIEGOSTWO DLA MESTORA" co jest zbrodnia nie?
19:47 Taifun Devilry: nom
19:47 Taifun Devilry: on muwil mu
19:47 Taifun Devilry: co na gc pisalismy
19:47 Fenix Gru: Nie mowil
19:47 Taifun Devilry: no to proste ;]
19:47 Taifun Devilry: muwil
19:47 Fenix Gru: wiem ze nie mowil ;] bales sie ze do mestora odejdzie
19:48 Fenix Gru: A z Dronne przyspieszyles akcje nie?
19:48 Fenix Gru: mial pasc na 100 lvl
19:48 Fenix Gru: a niesety juz na 94
19:48 Fenix Gru: :(
19:49 Taifun Devilry: btw
19:49 Taifun Devilry: wiesz ze kilku moich name fakerow
19:49 Taifun Devilry: skasowali :/
19:49 Taifun Devilry: juz cie zglosilem
19:49 Fenix Gru: ;s
19:49 Taifun Devilry: za 2-3 dni ban/delete bedziesz mial :(
19:49 Fenix Gru: Zyce Ci weslego sharingu w Nowym Roku
19:49 Fenix Gru: Mam nadzje ze mesor lub ktokolwiek Cie upieroli w nowym roku
19:50 Taifun Devilry: haha
19:50 Taifun Devilry: noobie
19:50 Taifun Devilry: mestor jest free :/
19:50 Taifun Devilry: od wczoraj :(
19:50 Fenix Gru: pewnie da itemy z anihi , zaplci , wykona d-helemt da Ci i hunta ma
19:50 Fenix Gru: -.-
19:50 Taifun Devilry: ta sure
19:50 Taifun Devilry: hwilowo jest free
19:50 Taifun Devilry: chwilowo*
19:51 Taifun Devilry: on ze wsi ;|
19:51 Taifun Devilry: ta ciesz sie
19:51 Taifun Devilry: banbedzie
19:51 Taifun Devilry: albo delete
19:51 Taifun Devilry: ;|'
19:51 Taifun Devilry: ej ziom jestes?
19:51 Taifun Devilry: cio za *** -.-
MOWIL ZE NIE NIE NABRAL SIE AHAHAHA
Rolas el'Baq
04-01-2006, 16:26
@kalashnikov
malo to ty wiesz noobie
jak powstalo duskiness bylem tam na poczatku i wiem kto jaki jest i co robi [COLOR=Red]
hunted za lvl to nie pa?
hunted za to ze jest sie bogatym to nie pa? Nie znam przypadku
za to ze lootujesz cos dobrego?
za to ze zabijasz zlodzieja? ja
za to ze uderzysz 6 lvl ktory cie atakuje?
za name?
wywalanie z expa?
za znajomych?
za domek?
Prawda ;]
wywalanie z expa? nie oamietam nicka goscia ale wdzialem an walsne oczy jak spoxster przybiegl i ( a pierwsyz byl ten koles) WY*******AJ TU EXPI NORDMARK OBLIVION!
za name? ja
za to ze lootujesz cos dobrego? Valke Allar , Inka Tharros , JA , Valest ( chyba:P)
za znajomych? Valke Allar
hunted za lvl to nie pa?-Draverik Mestor Rhu Shel Phan
Btw to tylko pare "na przyklad"
UP hahahahahhahahahahahahahahaha
omg Ó.ó
n/c
jezeli to jest prawda to po prostu...
..:: 0 W N 3 D ::..
ale trudno mi w to troche uwiezyc ;)
MUSKU???/LÓL
N/C
Bjoern Shu
04-01-2006, 18:01
ten 'wywiad' to byl pewnie z tym 12 letnim ownerem xD
ale kto teamt zrobil "Furora-AB dla polaków?< "
normalnie za***iste ;]
^.^ powinni przy wejsciu postawic straznikow ktorzy sie pytaja PL?
mowisz Tak drzwi sie otwieraja a gdy mowisz no/sw/br/nope/nie taka sama reakcja jak powiesz 'fuck' :]
Crazy Onion
04-01-2006, 22:22
^.^ powinni przy wejsciu postawic straznikow ktorzy sie pytaja PL?
mowisz Tak drzwi sie otwieraja a gdy mowisz no/sw/br/nope/nie taka sama reakcja jak powiesz 'fuck' :]
wez lopatke, wiaderko i grabki i pojdz sie pobawic jak na twoj intelekt przystalo ;)
taifun ma 4 ownerow
2x Taifun
2x Yberius
a moze sie myle moze wiecej nie wiem :P
btw ile osob juz splacilo hunta z Indepedence ?
ohoho i dronne wbil 7 lvli w dol nice co za noob :D
nie moge sie doczekac az za***istego mestora znowu zabija
@up , up
wiesz o co chodzi? nie wiec na jasna cholere sie wtracasz?
jakis nop napisal o tym ze w ab na furorze zabijaja all br i ze tylko polacy maja wstep ty tego topica nie widziales wiec na ***a sie w*******asz i piszesz bezsensowne posty >.<
Crazy Onion
05-01-2006, 04:07
@up , up
wiesz o co chodzi? nie wiec na jasna cholere sie wtracasz?
jakis nop napisal o tym ze w ab na furorze zabijaja all br i ze tylko polacy maja wstep ty tego topica nie widziales wiec na ***a sie w*******asz i piszesz bezsensowne posty >.<
Ojejku bobo sie zblulwersowalo :baby: , masz smoczek i ciiiiii, i lulu, a temat owszem widzialem i wiem o co chodzi , nawet napisalem tam co nieco , a potem modki go zamknely ( i slusznie zreszta ) B)
Bjoern Shu
05-01-2006, 09:11
taifun ma 4 ownerow
2x Taifun
2x Yberius
a moze sie myle moze wiecej nie wiem :P
btw ile osob juz splacilo hunta z Indepedence ?
ohoho i dronne wbil 7 lvli w dol nice co za noob :D
nie moge sie doczekac az za***istego mestora znowu zabija
nadajesz na mestora a sam dupe lizales i nie mow mi ze *******e glupoty bo kazdy cie pamieta >.<
albo jak miales 60lv i prosiles Dusków zeby dali ci grac..
BYLES JESTES I BEDZIESZ ŁAJZĄ!!
Rolas el'Baq
05-01-2006, 13:36
hahahhaah LOG nie znosze tafiun rox ;]
Ojejku bobo sie zblulwersowalo :baby: , masz smoczek i ciiiiii, i lulu, a temat owszem widzialem i wiem o co chodzi , nawet napisalem tam co nieco , a potem modki go zamknely ( i slusznie zreszta ) B)
taki kozak? to daj mi swoj name z tibi to zobaczymy na furorze kozaczku malutki :>
Bjoern Shu
05-01-2006, 14:58
taki kozak? to daj mi swoj name z tibi to zobaczymy na furorze kozaczku malutki :>
ohohoho jaki grozny ..
strach sie bac =(
taaa ^^
ja mam hunta ale kto inny mnie wyreczy ;o
Bjoern Shu
05-01-2006, 17:35
taaa ^^
ja mam hunta ale kto inny mnie wyreczy ;o
........................
Crazy Onion
05-01-2006, 18:58
uuuu, chlopczykowi zabraklo argumentow to teraz bedzie tupal nozka, i mi zabije ludzika w grze ;( , jestes zalosny ...ale musze cie rozczarowac, gram na thori , ale moze zrobie ci ta przyjemnosc, stworze noob chara na furorze i jak wyjde na main bedziesz mogl na mnie naslac kolegow B)
Jezeli nierozumiesz zartu o ktory sie plumkasz do mnie to widocznie twoj ilorz inteligencji nie pozwala ci na to wiec skoncz prosze "koncz wasc wstydu osczedz" tymbardziej iz niemasz nic z tym servem wspolnego poprostu zamknij jadaczke
ej ja bylem na tym serwie jak nie bylo 2lvla ;s zalogowalem sie jakos pierwszy i bylem z taifunem w gilidi a po paru h (wbilem 20exp) mialem wiecej exp niz fenix ;P
LOL ZAL.PL
05-01-2006, 19:52
Racja a teraz cos dla brechtu nie napisalem tego moim rl kontem na tibia.pl bo nie chce zeby kazdy wiedzial kto to zrobil poszylem sie pod Fenix'Gru zrobilem chara Fenix Gru a to rozmowa Debilnym Tajfunem
19:28 Fenix Gru: Chyba odchodze z guildi
19:28 Fenix Gru: Nie pisze na Gc , znowu kazdy bedzie Co? Co? Co?
19:28 Taifun Devilry: ?
19:28 Fenix Gru: Najpierw Artisto
19:28 Fenix Gru: Potem valke a teraz Magrami
19:29 Fenix Gru: Nie zrozum mnie zle
19:29 Taifun Devilry: comagrami?
19:29 Fenix Gru: Wy***alscie
19:29 Fenix Gru: Magramiego
19:29 Fenix Gru: :S
19:29 Taifun Devilry: LOL
19:29 Taifun Devilry: bo nie gra
19:29 Taifun Devilry: on powiedzial
19:29 Taifun Devilry: ze ma w dupie furore
19:29 Taifun Devilry: i gra na kyrze
19:29 Taifun Devilry: jakbedzie gral znowu
19:30 Fenix Gru: tak powiedzial?
19:30 Taifun Devilry: to dam mu invite
19:30 Taifun Devilry: magrami tak powiedzial
19:30 Taifun Devilry: ze gra na kyrze i wali go furora
19:30 Taifun Devilry: to po co on nam w gildii?
19:30 Taifun Devilry: -.-
19:30 Taifun Devilry: wez sie zastanow
19:30 Fenix Gru: a nie widzialem
19:31 Fenix Gru: nie wiem nawet czy 2 owner sie zgodzi
19:31 Fenix Gru: :p
19:31 Taifun Devilry: ty masz 2 ownera? ;o
19:32 Fenix Gru: ;p
19:32 Taifun Devilry: /?
19:32 Fenix Gru: zadko gra
19:32 Taifun Devilry: lol
19:32 Fenix Gru: na pocztku gral duzo
19:32 Taifun Devilry: ktotoż
19:32 Fenix Gru: koles z rl
19:32 Taifun Devilry: ten fiedzo
19:32 Taifun Devilry: czy jak mu tam
19:32 Taifun Devilry: ten? co wtedy gral ? jak tak to wiem ;p
19:32 Fenix Gru: No bo na pocztku kazdy dawal w lvl
19:32 Fenix Gru: ta
19:32 Fenix Gru: Kazdy mial 2 ownera ;]
19:33 Taifun Devilry: no i?
19:33 Fenix Gru: Ty tez miales
19:33 Fenix Gru: ;]
19:33 Taifun Devilry: No mialem i mam ale to hyba moja sprawa hę?
19:33 Fenix Gru: racja ale wiesz
19:33 Fenix Gru: wkurza mnie to jak ja mialem 100+ katrila miala 62
19:33 Fenix Gru: a teraz juz mnie praiwe przegania
19:33 Taifun Devilry: wez s*******aj
19:34 Fenix Gru: -.-
19:34 Fenix Gru: Wyrzucisz mnie jak draverika?
19:34 Fenix Gru: lub Artiso?
19:34 Fenix Gru: artisto*
19:34 Fenix Gru: spoxster frajer se wymysil -.-
19:35 Fenix Gru: Guild chat closed
19:35 Taifun Devilry: 19:35 Player Fenix Gru reported for renaming.
19:35 Taifun Devilry: :|
19:35 Taifun Devilry: ban na tydzien :/
19:36 Fenix Gru: Nabarles sie
19:36 Fenix Gru: ;]
19:36 Taifun Devilry: hahaha
19:36 Taifun Devilry: nie
19:36 Taifun Devilry: durzo takich noobow mi pisze
19:37 Taifun Devilry: widzisz noobie
19:37 Taifun Devilry: "a teraz magrami"
19:37 Taifun Devilry: hahahahha
19:37 Fenix Gru: Super wiem ze sharujesz
19:37 Fenix Gru: ;]
19:38 Taifun Devilry: haha jak mi udowidisz?
19:38 Taifun Devilry: kretynie
19:38 Fenix Gru: sry] good graczy sie nnie wy***uje z serva -.- np rosuen laaco valke allar itp
19:38 Taifun Devilry: ta
19:38 Taifun Devilry: z rousen
19:38 Taifun Devilry: planuje wybic cala furorze
19:38 Fenix Gru: Muahahah
19:38 Fenix Gru: cala furorze muhahah
19:38 Fenix Gru: ;]
19:39 Fenix Gru: A s spoxster potbuj sfiata?
19:39 Taifun Devilry: nie
19:39 Fenix Gru: :(
19:39 Taifun Devilry: spoxstera zabije niedlugo
19:39 Fenix Gru: nie naierzyesz mnie
19:39 Fenix Gru: ;]
19:40 Fenix Gru: wy***ales mnie z serva ;]
19:40 Taifun Devilry: to kto ty? :o
19:40 Taifun Devilry: draverik?
19:40 Fenix Gru: Niee
19:40 Fenix Gru: Drava rox odrobil 120 lvl na huncie muhahaa
19:40 Taifun Devilry: ta
19:40 Taifun Devilry: o 4 w nocy poszedl 200k expa wbic
19:40 Taifun Devilry: hahah
19:41 Fenix Gru: ale ... wbil i za to gz dla niego
19:41 Fenix Gru: ;]
19:41 Taifun Devilry: wow ;o
19:41 Fenix Gru: wow a ty ktory masz lvl? 144 no tak tylko musisz podzielic przez 10 ownerow ;]
19:41 Taifun Devilry: 145lvl mam lamusie
19:42 Fenix Gru: osz kórde ktury ofner fbil ci taki lewel?
19:42 Fenix Gru: dlaczego wy***ales Draverika z Serva?
19:42 Taifun Devilry: bo mi sie nudzilo
19:42 Fenix Gru: Nie bylo ni c***a mowy o zadnych sd
19:43 Fenix Gru: sb*
19:43 Fenix Gru: i dobrze to wiesz
19:43 Fenix Gru: za szybko expil nie?
19:43 Taifun Devilry: ta
19:43 Taifun Devilry: ja robie tylko
19:44 Taifun Devilry: milion expa dzienne
19:44 Taifun Devilry: on robil tylko pul miliona :/
19:44 Taifun Devilry: to by mnie dogonil
19:44 Fenix Gru: Ja robie tylko milion expa dziennie i nie odchodze od monitora jestem zawsze online
19:44 Fenix Gru: >.<
19:44 Taifun Devilry: hahah
19:45 Taifun Devilry: nie noobie
19:45 Fenix Gru: wkuriwa mnie acc sharing
19:45 Taifun Devilry: robie 150k expa na godzine
19:45 Taifun Devilry: expie kilka godzin
19:45 Taifun Devilry: i styka ;)
19:45 Fenix Gru: sluchaj
19:45 Fenix Gru: ja bylem chory w lkistopdie
19:45 Fenix Gru: caly dzien
19:45 Fenix Gru: i byles online
19:45 Fenix Gru: od8-9
19:45 Fenix Gru: do okolo 24
19:45 Taifun Devilry: no i? -.-
19:45 Fenix Gru: wiec albo nie masz real life albo masz XxX ownerow
19:46 Fenix Gru: a wiesz dlaczego nie zoabczyles " ' " w moim nicku? bo siedzisz 22/7h i juz prawie nicnie widzisz
19:46 Fenix Gru: ;]
19:46 Fenix Gru: ~smajl~~
19:47 Taifun Devilry: debilu mam monitor lcd moge sie siedziec do woli bo to dobry monitor
19:47 Taifun Devilry: jak cie nie stac twoj problem
19:47 Taifun Devilry: ;]
19:47 Fenix Gru: A valke padl za zaraz zaraz jak ty to nazywales..
19:47 Fenix Gru: "SZPIEGOSTWO DLA MESTORA" co jest zbrodnia nie?
19:47 Taifun Devilry: nom
19:47 Taifun Devilry: on muwil mu
19:47 Taifun Devilry: co na gc pisalismy
19:47 Fenix Gru: Nie mowil
19:47 Taifun Devilry: no to proste ;]
19:47 Taifun Devilry: muwil
19:47 Fenix Gru: wiem ze nie mowil ;] bales sie ze do mestora odejdzie
19:48 Fenix Gru: A z Dronne przyspieszyles akcje nie?
19:48 Fenix Gru: mial pasc na 100 lvl
19:48 Fenix Gru: a niesety juz na 94
19:48 Fenix Gru: :(
19:49 Taifun Devilry: btw
19:49 Taifun Devilry: wiesz ze kilku moich name fakerow
19:49 Taifun Devilry: skasowali :/
19:49 Taifun Devilry: juz cie zglosilem
19:49 Fenix Gru: ;s
19:49 Taifun Devilry: za 2-3 dni ban/delete bedziesz mial :(
19:49 Fenix Gru: Zyce Ci weslego sharingu w Nowym Roku
19:49 Fenix Gru: Mam nadzje ze mesor lub ktokolwiek Cie upieroli w nowym roku
19:50 Taifun Devilry: haha
19:50 Taifun Devilry: noobie
19:50 Taifun Devilry: mestor jest free :/
19:50 Taifun Devilry: od wczoraj :(
19:50 Fenix Gru: pewnie da itemy z anihi , zaplci , wykona d-helemt da Ci i hunta ma
19:50 Fenix Gru: -.-
19:50 Taifun Devilry: ta sure
19:50 Taifun Devilry: hwilowo jest free
19:50 Taifun Devilry: chwilowo*
19:51 Taifun Devilry: on ze wsi ;|
19:51 Taifun Devilry: ta ciesz sie
19:51 Taifun Devilry: banbedzie
19:51 Taifun Devilry: albo delete
19:51 Taifun Devilry: ;|'
19:51 Taifun Devilry: ej ziom jestes?
19:51 Taifun Devilry: cio za *** -.-
MOWIL ZE NIE NIE NABRAL SIE AHAHAHA
Witam, na poczatku chcialem zapytac co Ci dalo to, ze zrobiles z siebie idiote wiekszego niz ktokolwiek moglby sobie wyobrazic, fake'ujac ten chat z Taifunem?, myslisz ze ludzie Ci w to uwierza i zrobisz z niego idiote? (no fakt, moze ludzie jak Jubi'ler ktorzy wypowiadaja sie tutaj Ci uwierza, ale mowie o normalnych graczach, tych ktorzy znaja Taifuna, nie tych, ktorzy probuja cos udowadniac na jego temat pomimo swojej niewiedzy) Kazdy kto go zna dobrze, moze szybko sie zorientowac ze to jest fake, bynajmniej do raportniecia twojej jakze cudnej postaci (zwarzajac chocby na jego posty na oficjalnych forach, ktore sa napisane bardzo zaawansowanym angielskim, i to jak zmieniles\dodales swoja gramatyke do jego slow, pokazalo tylko do jakze niskiego poziomu potrafisz sie znizyc [o ile juz nie jestes na najnizszym]). To ze nie zorientowal sie ze to prawdziwy Fenix, swiadczy o tym, ze moze przed chwila rozmawial z nim na jakims komunikatorze, a zaraz po tym dostal wiadomosc od Ciebie, jak w wiekszosci takich wypadkow bywa. No coz, mam nadzieje ze dorosniecie w szybkim tempie, bo za niedlugi okres czasu zrobicie z tego forum opowiadania o graczach ktorzy cos osiagneli, z powodu swojej zazdrosci do nich, piszac rzeczy o ktorych nie macie najmniejszego pojecia (wydawac by sie moglo, ze probujecie sie bawic w szwedow?, no coz, wasz wybor).
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze to sie szybko zmieni.
ej ja bylem na tym serwie jak nie bylo 2lvla ;s zalogowalem sie jakos pierwszy i bylem z taifunem w gilidi a po paru h (wbilem 20exp) mialem wiecej exp niz fenix ;P
O lol ale se pograles na Furorze normalnie zaszalales z Expem :cup:
Witam, na poczatku chcialem zapytac co Ci dalo to, ze zrobiles z siebie idiote wiekszego niz ktokolwiek moglby sobie wyobrazic, fake'ujac ten chat z Taifunem?, myslisz ze ludzie Ci w to uwierza i zrobisz z niego idiote? (no fakt, moze ludzie jak Jubi'ler ktorzy wypowiadaja sie tutaj Ci uwierza, ale mowie o normalnych graczach, tych ktorzy znaja Taifuna, nie tych, ktorzy probuja cos udowadniac na jego temat pomimo swojej niewiedzy) Kazdy kto go zna dobrze, moze szybko sie zorientowac ze to jest fake, bynajmniej do raportniecia twojej jakze cudnej postaci (zwarzajac chocby na jego posty na oficjalnych forach, ktore sa napisane bardzo zaawansowanym angielskim, i to jak zmieniles\dodales swoja gramatyke do jego slow, pokazalo tylko do jakze niskiego poziomu potrafisz sie znizyc [o ile juz nie jestes na najnizszym]). To ze nie zorientowal sie ze to prawdziwy Fenix, swiadczy o tym, ze moze przed chwila rozmawial z nim na jakims komunikatorze, a zaraz po tym dostal wiadomosc od Ciebie, jak w wiekszosci takich wypadkow bywa. No coz, mam nadzieje ze dorosniecie w szybkim tempie, bo za niedlugi okres czasu zrobicie z tego forum opowiadania o graczach ktorzy cos osiagneli, z powodu swojej zazdrosci do nich, piszac rzeczy o ktorych nie macie najmniejszego pojecia (wydawac by sie moglo, ze probujecie sie bawic w szwedow?, no coz, wasz wybor).
No znalem Taifuna i sadze ze naet jak to Fake to i tak on jeste debilem itp :-)
@up
lol, po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze nie ma sensu grac i nie gralem jedyne co to logowalem na godzinke i se stalem i gadalem ale wiem co sie dzieje na swiecie :]
Ok, to pochwal sie nam jak duzo wiesz ;)
Co do rozmowy z Taifunem to troche jak "Rozmowy w tloku" u Majewskiego, hehe niezle jaja :D. No ale niestety w przeciwienstwie do Show u Szymona bylo to mocno infantylne :P. Wg mnie bardzo malo prawdopodobne, ze to autentyczna rozmowa. No ale moze byc wiecej takich, bo poprawia humor w czasie czytania tych innych smutow. Temat ma juz 69 stron, a 66 bylo na temat tego jakie Dusk~ jest zle a Taifun jeszcze gorszy. No chociaz czasem musze przyznac ze czasem jest to uzasadnione ale tylko w tych przypadkach gdzie piszacy opiera sie na faktach a nie wysysa z palca sobie rozne przypadki :).
Rolas el'Baq
05-01-2006, 21:42
Ok, to pochwal sie nam jak duzo wiesz ;)
Co do rozmowy z Taifunem to troche jak "Rozmowy w tloku" u Majewskiego, hehe niezle jaja :D. No ale niestety w przeciwienstwie do Show u Szymona bylo to mocno infantylne :P. Wg mnie bardzo malo prawdopodobne, ze to autentyczna rozmowa. No ale moze byc wiecej takich, bo poprawia humor w czasie czytania tych innych smutow. Temat ma juz 69 stron, a 66 bylo na temat tego jakie Dusk~ jest zle a Taifun jeszcze gorszy. No chociaz czasem musze przyznac ze czasem jest to uzasadnione ale tylko w tych przypadkach gdzie piszacy opiera sie na faktach a nie wysysa z palca sobie rozne przypadki :).
ehh znam tego nie znosze taifuna z rl to koels z osiedla ( pchelka) Bylem wtedy u niego i to nie jest zaden fake.. ****a mogislmy zrobic SS.
Mogliscie zrobic SS a nawet movie nakrecic :)
A teraz wszyscy mozemy mowic, ze to sobie wymyslil Twoj kumpel bo nie widac zadnego dowodu oprocz tego wrzuconego dialogu.
A Twoj kumpel gra na furorze jakos porzadnie, w sensie mi chodzi czy doznal jakies krzywdy skierowanej przeciwko niemu ze strony Taifuna??
Czy po prostu stara sie udowodnic ze Taifun to przedszkolak ktory trzyma caly serwer w ryzach??
Rolas el'Baq
05-01-2006, 21:58
Mogliscie zrobic SS a nawet movie nakrecic :)
A teraz wszyscy mozemy mowic, ze to sobie wymyslil Twoj kumpel bo nie widac zadnego dowodu oprocz tego wrzuconego dialogu.
A Twoj kumpel gra na furorze jakos porzadnie, w sensie mi chodzi czy doznal jakies krzywdy skierowanej przeciwko niemu ze strony Taifuna??
Czy po prostu stara sie udowodnic ze Taifun to przedszkolak ktory trzyma caly serwer w ryzach??
Wykopal mnie i jego z Servera.
Bjoern Shu
05-01-2006, 22:00
to nie ma sensu taka gadka
czekac tylko kiedy zostanie Gmem :D:D:D:D:
bo chyba nie kwapi im sie do sprawdzania jego IP skoro awansowal na Senior Tutora..
Rolas el'Baq
05-01-2006, 22:06
czy to taki wielki problem spradzizc czy Tajc*** Katrla Magrami ( sam sie przyznal siotra selluje lootbagi a oni graja z bratem ) spradzic jakie ip sie loguja? A nie stawiac bany za to ze sie guuikld chat z trade pomylill!!!!!
Crazy Onion
06-01-2006, 02:32
Jezeli nierozumiesz zartu o ktory sie plumkasz do mnie to widocznie twoj ilorz inteligencji nie pozwala ci na to wiec skoncz prosze "koncz wasc wstydu osczedz" tymbardziej iz niemasz nic z tym servem wspolnego poprostu zamknij jadaczke
hmm...jak dla mnie to wygladalo tak: jakis bezmozg zrobil posta o tym zeby u*******ac all br a ty przyznales mu racje, ale moze faktycznie zbyt surowo cie ocenilem :) .Chill~ B)
hahahahahah widac ze nie nieznasz na zartach, zaratowalem osbie ze powinni postawic straznika itd itp a ty ****a sie do mnie plumkasz -_-
Crazy Onion
06-01-2006, 13:27
hahahahahah widac ze nie nieznasz na zartach, zaratowalem osbie ze powinni postawic straznika itd itp a ty ****a sie do mnie plumkasz -_-
nie sapaj, post tamtego kolesia nie byl zartem, twoj moze owszem ;)
omg czy ja mowie ze jego post byl zartem? ja zartowalem sobie z niego... czytaj ze zrozumieniem... i nie bluzgaj mnie jak niewiesz o co mi chodzi -_-
Jak to ladnie ktos ujal :>
btw. ta rozmowa nie miala zbyt wiele wspolnego z prawda,tylko niektore jej czesci.Reszta czyli te glupie wypowiedzi i bledy taifuna to wymysl.
@Ratilt
sam wiesz jaki taifun jest jakbym zapisywal sobie rozmowy albo robil zdjecia tez moglbym dac cos ciekawego
Rolas el'Baq
07-01-2006, 11:50
Guildia rookslayterow na Furorze zalożyła Strona i internetowa
www.rooksoldiers.prv.pl <--- Całkowcie przezemnie!
Pozdraiwam
Rolas el'Baq
Ocencie plx :D
Co za poje.... serwer ta furora
jedna banda DEB..I i szarerow zadzi tym serwem a druga(mam na mysli te polglowki co nie maja o niczym pojecia :baby: ) lezie im w DUP..
przez takich z***ow jak tajfun, spoxster i cala ich gildja oraz przez te dupowlazy ten serwer jest taki po***any...
wrocilem na julera tam sie lepiej zyje z brazolami niz na furorze z polakami
Bjoern Shu
07-01-2006, 15:36
Co za poje.... serwer ta furora
jedna banda DEB..I i szarerow zadzi tym serwem a druga(mam na mysli te polglowki co nie maja o niczym pojecia :baby: ) lezie im w DUP..
przez takich z***ow jak tajfun, spoxster i cala ich gildja oraz przez te dupowlazy ten serwer jest taki po***any...
wrocilem na julera tam sie lepiej zyje z brazolami niz na furorze z polakami
bo polacy to najwieksze nooby? >,<
18:07 GM Iscen on Furora: greetings
18:07 Ratillt: hello
18:07 GM Iscen on Furora: how are you?
18:07 You see GM Iscen on Furora (Level 2). He has no vocation.
18:07 Ratillt: fine
18:07 Ratillt: and you?
18:07 GM Iscen on Furora: what are you doing here?
18:07 GM Iscen on Furora: im fine as well thanks
18:07 Ratillt: going on bk
18:07 GM Iscen on Furora: I see
18:07 GM Iscen on Furora: Good luck
18:07 GM Iscen on Furora: bye
18:07 Ratillt: thx
18:07 Ratillt: c ya
To juz 4 raz kiedy sie do mnei gm loguje tym razem spotkalem go kolo bk village.Ciekawe czemu tak mnie lubia :>
pro'kara po dlugiej walce rpzegral duela ze snakeiem
Jan 07 2006, 18:47:16 CET Killed at Level 58 by a snake
P W N 3 D
czego ty nie powiesz? ... każdemu może przytrafić się kick ... patrz na siebie lepiej a potem komentuj innych X(
Pro'kara mial hacka :( ale byc moze odzyska all rzeczy :>
1.Sarandiel
Name: Sarandiel
Profession: Master Sorcerer
Level: 80
Comment: Retired...
Sarandiel was Hacked !!
and like that Sarandiel finish the Game
Bye bye ...
Banished: until Jan 14 2006, 21:22:15 CET because of excessive unjustified player killing
2.JESTEM WOLNY MUAHUAHAUAH xD
13:04 Imargam: jestes free
13:05 Imargam: jestes free od duskow
13:19 Taifun Devilry: nie zabije
narazie z dp nei wychodzilem bo niemailem kiedy ael ciekawe kto pierwszy zaatakuej xD
jakiez to smutne :-((((
hmmm... czego ty nie powiesz ... chciałbyś mieć haka jak Pro'kara? wątpie ... ciesz sie ze cie nie hakną 2 owner teojego chara na furorze. jak on sie nazywal ... Elvilr De'Mort ? czy jakos tak. a to ze sharowales to wiem z nieoficjalnych zrodel :baby: jakis z twoich/waszych kolezkow sie wygadal 8o
Bjoern Shu
08-01-2006, 00:22
jakiez to smutne :-((((
!___________wyjdz___________!
sam nie nawidze Pro'Kary ale za twoje slowa WYJDZ
Jan 08 2006, 02:16:39 CET Killed at Level 97 by Van Liden.
Wiem ze beda tepe posty na oficjalnym forum itd. ale tak to byl duel DO DEADA ktorego sam chcialem gdyz Van~ mnie prowokowal, jak widac pzregralem z nieco silnieszym przeciwniekiem,zostalem wywalony z gildii.Koniec.
Ps:Zapraszam do smiechu wzywania od nubow itd.
jednego nooba mniej baj baj sarandiel
ciekawe kto bedzie nastepny?
ile osob juz rookowali duskinessi ze swojej gildi 5+?
@ratillt
trzebabylo kozaka nie zgrywac ahahahahha
Jan 07 2006, 14:50:59 CET Killed at Level 83 by Gremar
and by Teemer Karste
Yeah zabity przez wlasnych koelgow. Nie ma to jak furorka ;>
Koniec gry tibie cu ..
kostooch
08-01-2006, 09:02
Charonsi: After much time of hard work, Taifun Devilry, best sorcerer on the server and leader of mighty guild Duskiness reached finally level 150. Congratulations!
jak sie dobrze sharuje to post wyzej jest doskonalym tego dowodem ;] niektorzy graja po kilka lat majac wciaz 100lv+ a tu kilka miesiecy i 150 lvl :P
Jan 08 2006, 02:16:39 CET Killed at Level 97 by Van Liden.
Wiem ze beda tepe posty na oficjalnym forum itd. ale tak to byl duel DO DEADA ktorego sam chcialem gdyz Van~ mnie prowokowal, jak widac pzregralem z nieco silnieszym przeciwniekiem,zostalem wywalony z gildii.Koniec.
Ps:Zapraszam do smiechu wzywania od nubow itd.
Van liden tez w duss nie jest ;-)
Bjoern Shu
08-01-2006, 17:13
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAAHHA
ale mam polew omgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggg
Ratiilt padl od Van Lidena obaj wylecieli
albo lepsze Sarandiel sprzedal chara nóóbowi i go shaczyli
HAuahUHAUhahUAHUha
A TERAZ MOJA PRYWATNA IDEA!!!
sluchajcie:
czemu Templarer,Rahim,Rapithus mieli rooka? bo zblizali sie levelem do Taifuna (xDxDxD)
a MEstor Laaco i reszta padli bo nie dalo sie ich shakowac
BAUHAHAHAHAHA
nie no joke ale to by bylo calkiem mozliwe xDDDDDDDDDDDdd
HAIL FURORA
HHAUAAAHUAHUAHAUHAUHUAHAUH
Van liden tez w duss nie jest ;-)
juz jest -.-
oni ich hakowali to pewne
taifun zawsze wysywal jakies *******one zdjecia na priv na ktore nigdy ja i laaco nie wchodzilismy
Whitr Mas
09-01-2006, 07:19
lol. czy ja wiem czy taifun sharuje ? niektórzy bez shared grają cały dzień...
Taifun ma 4 ownerow lol juz pisalem
2x Taifun
2x Petro (yberius)
Bjoern Shu
09-01-2006, 12:11
Taifun ma 4 ownerow lol juz pisalem
2x Taifun
2x Petro (yberius)
stfu ;<
nie wiesz nie gadaj -.-
ja mysle ze ma 2..
stfu ;<
nie wiesz nie gadaj -.-
ja mysle ze ma 2..
stfu ;< nie wiesz nie gadaj -.-
ja mysle ze ma 48 ownerow i sie zmieniaja co pol godzinki wiem bo expie na LARVACH a on zawsze zajmuje na all day i dlatego mam 8lvl :( ale i tak jestem fajny bo mam outfit pacc i wale kazdego pod depo :S c*** wam do jego ownerow? zastanowcie sie...
jaka postacia sie fajniej gra? 100lvlem czy 50? 100 ;> wiec traktujac tibie poprawnie - tj. jako gre dajaca przyjemnosc - sharowanie nie jest zle, lecz wskazane dla tych którzy grają dla przyjemności.
irytuje Cie sharing? why? 2 mozliwosci.
1. ****ica cie bieze ze jest o 2 pozycje wyzej niz Ty
2. w****ia Cie ze jemu sie przyjmniej gra niz Tobie
taka jest logika. jezeli jestes maniakiem i traktujesz ta gre jako rywalizacje i zaspokajanie swoich potrzeb lub zwalczanie kompleksów z rla to Ci to przeszkadza, a jezeli tak nie jest to mnie przekonajcie ;]
ja nie sharuje bo sie haka boje ;s <-- tyle na moj temat bo zaraz by sie zaczely posty ze sharuje i masturbuje sie w toalecie ...
Bjoern Shu
09-01-2006, 20:01
ja mysle ze ma 48 ownerow i sie zmieniaja co pol godzinki wiem bo expie na LARVACH a on zawsze zajmuje na all day i dlatego mam 8lvl :( ale i tak jestem fajny bo mam outfit pacc i wale kazdego pod depo :S c*** wam do jego ownerow? zastanowcie sie...
jaka postacia sie fajniej gra? 100lvlem czy 50? 100 ;> wiec traktujac tibie poprawnie - tj. jako gre dajaca przyjemnosc - sharowanie nie jest zle, lecz wskazane dla tych którzy grają dla przyjemności.
taka jest logika. jezeli jestes maniakiem i traktujesz ta gre jako rywalizacje i zaspokajanie swoich potrzeb lub zwalczanie kompleksów z rla to Ci to przeszkadza, a jezeli tak nie jest to mnie przekonajcie ;]
ja nie sharuje bo sie haka boje ;s <-- tyle na moj temat bo zaraz by sie zaczely posty ze sharuje i masturbuje sie w toalecie ...
nie nie nie nie nie ;]
gdyby kazdy taktowal Tibie jak tylko gre myslisz ze byloby tyle 150 + lvlow??
nie ma tak
kupujesz pacca poswiecasz cala noc na doskonalenie postaci to juz nie jest tylko gra..
a co do Sharingu..
jest gra i ustalone sa reguly prawda?
kazdy gra zeby w wirtualnym swiecie mogl jakos zaistniec i wcale mnie nie dziwi jesli on poswieca mase czasu na granie , a inna osoba łaMIĄc reguly robi to z 4x wiekszym efektem..
co do ciebie Kapucha stwierdzam fakt ze zapewne jestes kolejnym "Fanem" albo jak kto woli lozudupem Taifuna bronisz go zeby zobaczyl jaki jego piesek jest odwazny i broni swojego pana.
nom wlasnie robi mu laske
a co do ciebie to uwarzam ze chcesz zaistaniec i byc na topie jako "ten nie pokorny". czytales moze poradnik pt. "jak być fajnym" ?? polecam dobrze Ci to zrobi
ale tibia to jest gra! pojmij to jezeli nie wykracza to poza granice twojego abstrakcyjnego myslenia ;>
rozpisal bym sie bardziej ale musze zaplacic taifunowi 20k zeby miec w podpisiku "pro by taifun"
Crazy Onion
09-01-2006, 20:34
buehehe...myslisz ze jak owiniesz te idiotyzmy w taka pseudointelektualna papke to zaraz wszyscy przyznaja ci racje ? , blad! . Jak slusznie zauwazyl Bjoern , sharing wynika wlasnie z faktu ze ci ludzie nie graja dla przyjemnosci tylko wrecz przeciwnie graja dla rywalizacji, i wladzy o ktorych sie tak tu probujesz rozpisywac.
btw. jak juz chcesz byc byc taki pro-ynteligentny to procz slownika wyrazow obcych zerknij tez do slownika ortograficznego.
PS. A ty sobie zerknij do poradnika "Jak nie byc rozwydrzonym gowniarzem, przekonanym o swoim ogromnym intelekcie" jezeli takowy znajdziesz of coz( to tak odnosnie twojego kolejnego posta )
a co do ciebie to uwarzam ze chcesz zaistaniec i byc na topie jako "ten nie pokorny". czytales moze poradnik pt. "jak być fajnym" ?? polecam dobrze Ci to zrobi
ale tibia to jest gra! pojmij to jezeli nie wykracza to poza granice twojego abstrakcyjnego myslenia ;>
rozpisal bym sie bardziej ale musze zaplacic taifunowi 20k zeby miec w podpisiku "pro by taifun"
Kurde tej stary, mam zly dzien i mnie jeszcze do tego wpieniles.
Wisi mi to ze taifun moze miec nawet 666 ownerow, ale Ty uzyj swojego mozgu skoro tak sie znasz na abstrakcyjnym mysleniu.
Ja sie znam dosc dobrze, wiec Ci przytocze kilka przykladow.
Twoj sasiad kupuje sobie coca-cole, lyka sobie, mysli "fajnie, fajnie, bardzo dobry napoj" ale Ty sobie za ten sam pieniadz kupujesz cala kratke coli i to za ten sam pieniadz i tez se myslisz "fajnie, fajnie, bardzo dobry napoj". Bez porownania co?
Moge Ci tez dac jeszcze jeden bardzo abstrakcyjny przyklad.
Dajmy na przyklad ze jestem bokserem i niezle obijam kolesi. No, ale obije Ci twarz zamiast rywalo z ringu bo to bardziej przyjemne :D.
I tak samo jest ze sharingiem, jeden woli sam, drugi woli z kims. Kazdy sam wybiera sciezke. No ale czasem jest to ciemna strona moc xD
Bjoern Shu
09-01-2006, 21:07
tak do twojej informacji nie gram w tibie .... juz a pewnie zagram narazie niechce mi sie ;>
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAAHHA
ale mam polew omgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggg
Ratiilt padl od Van Lidena obaj wylecieli
albo lepsze Sarandiel sprzedal chara nóóbowi i go shaczyli
HAuahUHAUhahUAHUha
A TERAZ MOJA PRYWATNA IDEA!!!
sluchajcie:
czemu Templarer,Rahim,Rapithus mieli rooka? bo zblizali sie levelem do Taifuna (xDxDxD)
a MEstor Laaco i reszta padli bo nie dalo sie ich shakowac
BAUHAHAHAHAHA
nie no joke ale to by bylo calkiem mozliwe xDDDDDDDDDDDdd
HAIL FURORA
HHAUAAAHUAHUAHAUHAUHUAHAUH
Z tego co wiem to Rahim odszedl z wlasnej winny bo wisial all ludziom kase Np. mi 50k magramiemu 150k+ (moze i wiecej magrami mówił ze sporo długów miał) a czemu mnie huntowali???[Taifun&Imargam napisali ze jestem free od Duss xD] 8o
Podroznik
10-01-2006, 09:21
Ja sadze ze ten nik Kapucha na tym forum ma cos wspolnego z twoja glowa... niewnikam.
Bjoern Shu
10-01-2006, 15:02
Ja sadze ze ten nik Kapucha na tym forum ma cos wspolnego z twoja glowa... niewnikam.
xD xD xD xD
@EDIT to nakrecał ktoś w koncu ten film z wojny living legends vs el~
;>
tak sie sklada ze gralem tam na poczatku servera ,mialem dostęp do konta jednego z wyzszych lvli widzialem logi z gc widzialem ten syf na wlasne oczy i nie wmawiaj mi ze jest ql .nawet jesli masz kolegow to w koncu cie wykopia z kopalni bo ktos bedzie mial wiecej kolegow i lepszy lvl
naprawde dennie sie tlumaczy dlaczego ten server jest z***any.
reasumujac: jak ktos uzywa slow ktorych rezszta nie rozumie jest nabem, jak ktos ma inny poglad jest nabem, jak ktos proboje mysles jest nabem, jak ktos ma nick jest nabem...
Bjoern Shu
10-01-2006, 21:56
reasumujac: jak ktos uzywa slow ktorych rezszta nie rozumie jest nabem, jak ktos ma inny poglad jest nabem, jak ktos proboje mysles jest nabem, jak ktos ma nick jest nabem...
poprostu twoje wypowiedzi osobiscie mnie rozsmieszyly bo kazdy widzi co sie dzieje na tym 'servie' a ty jako "wierny kumpel" starasz sie ich bronic :S
Crazy Onion
11-01-2006, 01:24
cry me river :( ,no wytrzyj nosek i juz ogarnij sie B)
Podroznik
11-01-2006, 11:18
[QUOTE=Kapucha]
Widzisz podam Ci przyklad ja gram sam swoja postacia duzo czasu jej poswiecam i Tibia dla mnie jest czyms wiecej jak gra to jest juz takie male uzaleznienie, i mam kolegow co maja podobny lvl jak ja tylko ze graja we 3 jedna postacia, wychwalaja to sie oni jaki to maja lvl ile to expa zrobili itd, jak zrobia 100 lvl predzej niz ja to napewno beda sie czuc za lepszych kazdy z nich przypisuje sobie ze sam ten 100 wbil.
Ktos kto sharuje powinien byc tego swiadom a nie przypisywac sobie caly dorobek kolegow.(znam pare osob co sharuja i sa tego swiadome i nie zachowuja sie jak by to sami wklepali ten lvl niestety to znikomy %)
A tak do tego jaka sie fajniej gra postacia to wole swoj 50 lvl jak 100 na wspolke z kolegami.
Bjoern Shu
11-01-2006, 11:25
[QUOTE=Kapucha]
Widzisz podam Ci przyklad ja gram sam swoja postacia duzo czasu jej poswiecam i Tibia dla mnie jest czyms wiecej jak gra to jest juz takie male uzaleznienie, i mam kolegow co maja podobny lvl jak ja tylko ze graja we 3 jedna postacia, wychwalaja to sie oni jaki to maja lvl ile to expa zrobili itd, jak zrobia 100 lvl predzej niz ja to napewno beda sie czuc za lepszych kazdy z nich przypisuje sobie ze sam ten 100 wbil.
Ktos kto sharuje powinien byc tego swiadom a nie przypisywac sobie caly dorobek kolegow.(znam pare osob co sharuja i sa tego swiadome i nie zachowuja sie jak by to sami wklepali ten lvl niestety to znikomy %)
A tak do tego jaka sie fajniej gra postacia to wole swoj 50 lvl jak 100 na wspolke z kolegami.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
cry me river :( ,no wytrzyj nosek i juz ogarnij sie B)
bosh n/c
ja nikogo nie bronie omg przedstawiam moja opinie i tyle
pozatym jezeli jestescie tacy inteligentni to czemu atakujecie mnei a nie moje poglady? to jest podstawa dyskusji. przyjzyjcie sie postom za kazdym razem jak ktos cos powie to go besztacie od nabow ;s to jest chore, przynajmniej mi sie tak wydaje...
Bjoern Shu
11-01-2006, 22:50
bosh n/c
pozatym jezeli jestescie tacy inteligentni to czemu atakujecie mnei a nie moje poglady? to jest podstawa dyskusji. przyjzyjcie sie postom za kazdym razem jak ktos cos powie to go besztacie od nabow ;s to jest chore, przynajmniej mi sie tak wydaje...
mhm ktos Cie obrazil ? ^.-'
Crazy Onion
12-01-2006, 00:16
bosh n/c
lol, pokaz no niby w ktorym poscie wyzwalismy cie od noobow, bo jakos nie widze... :confused:
tez rowniez czekam. dosmyslam sie ze jestes inteligentny wiec powinienes wiedziec ze dyskusja to tez wymiana argumentow. Wiec jak juz ich uzywasz Kapucha to opieraj je na autentycznych faktach inaczej nie bedziesz wiarygodny.
Niby gra na nim duzo polakow ale to wiekszosi Same Nooby !!!
Furora Jest Z***ana Jak zaden inny Swiat !!!Gram na Furorze i jest To bardzo wkurzajacy i ciezki swiat!!! W miastach i wogole wszedzie pelno Red Skulli !!!
Ludzie ich nie lejea! bo jest tylko Im protected by..... i same takie !
Tajfun to jush chyba wogole oszalal ! Zabija i huntuje All ktorzy za szybko expia !!!! Czy to jest normalne??? niech utrzyma wladze w normalny sposob a poprzez eliminowanie konkorentow!!!ogolnie Furora to jeden Wielki Z***any Tibianski Swiat !
Furora Sux !!! ale Sa tesh fajne strony:)tego serwera !!! ale ogolnie jest do Bani !!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Furora ~!~ /\
|
|
|
Czytajcie post Wyzej:) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: X( X( X( X(
@up zgadzam sie calkowicie dopuscic do wladzy polakow ... X( X(
pytanko..??
Czy noobki na 25 lvl Pall maja prawo zajmowac sobie w kopalniach 3 poziomy guardow zawsze od kiedy gram w tibie myslalem ze 1 floo 1 osoba i jest grtx a jak mi koles na 25 lvl mowie ze zajal cala jaskinie poziomy w dol to troche to w****iajace:/
Bjoern Shu
14-01-2006, 11:11
ten serv jest fajny dla lizodupów i sharerów, proste
Charoken
14-01-2006, 11:56
Niby gra na nim duzo polakow ale to wiekszosi Same Nooby !!!
Furora Jest Z***ana Jak zaden inny Swiat !!!Gram na Furorze i jest To bardzo wkurzajacy i ciezki swiat!!! W miastach i wogole wszedzie pelno Red Skulli !!!
Ludzie ich nie lejea! bo jest tylko Im protected by..... i same takie !
Tajfun to jush chyba wogole oszalal ! Zabija i huntuje All ktorzy za szybko expia !!!! Czy to jest normalne??? niech utrzyma wladze w normalny sposob a poprzez eliminowanie konkorentow!!!ogolnie Furora to jeden Wielki Z***any Tibianski Swiat !
Furora Sux !!! ale Sa tesh fajne strony:)tego serwera !!! ale ogolnie jest do Bani !!
Gdyby Szwedzi rządzili serwerem to byś pisał to samo, zamieniejąc słowo Polacy na Szwedzi.
Bjoern Shu
14-01-2006, 12:01
Gdyby Szwedzi rządzili serwerem to byś pisał to samo, zamieniejąc słowo Polacy na Szwedzi.
czemu sie tak zmieniles Charo ? :/ na poczatku uwazalem cie za jednego z najlepszych graczy na Furorze a teraz? teraz wykonujesz polecenia swego Szefa"
Charoken
14-01-2006, 12:39
Na tym polega istota funkcjonowania gildii. Jest jeden człowiek, który prowadzi podlegających mu ludzi.
Ogon Levitaurim
14-01-2006, 12:46
@up
A tak sie faki fajny na morganie BYŁES
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.