Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera
Charoken
14-01-2006, 13:02
Ktoś musi. ;-P
Boozy'woozy
14-01-2006, 13:14
Na tym polega istota funkcjonowania gildii. Jest jeden człowiek, który prowadzi podlegających mu ludzi.
to sie nazywa paziowanie
Charoken
14-01-2006, 13:17
to sie nazywa paziowanie
Albo logiczne myślenie.
Podroznik
14-01-2006, 17:45
Lol jesli jest lider gildi to chyba samo z siebie wynika ze On zadzi On przewodzi grupie. Ja w swojej gildi niewyobrazam sobie ze ktos bedzie robil cos wbrew mej woli i jak robia to co ja powiem to jest szacunek i respekt dla lidera a nie ze mi dupe liza.(obecnie zzeklem sie stanowiska poniewaz pacc sie mi skonczyl, lecz nadal ja jestem prawowitym liderem).
btw. co to za gildia w ktorej kazdy sobie jest panem? anarchia totalna.
Charnosi To po hugo huntujecie wszsytkich ktorzy szybko expia !!
??? czy uwazasz to za ferr??
Lol jesli jest lider gildi to chyba samo z siebie wynika ze On zadzi On przewodzi grupie. Ja w swojej gildi niewyobrazam sobie ze ktos bedzie robil cos wbrew mej woli i jak robia to co ja powiem to jest szacunek i respekt dla lidera a nie ze mi dupe liza.(obecnie zzeklem sie stanowiska poniewaz pacc sie mi skonczyl, lecz nadal ja jestem prawowitym liderem).
Samoobrnona-Andrzej Leper [Po to jest ranga VL zeby Pomagac L ;]]
Podroznik
14-01-2006, 23:05
Samoobrnona-Andrzej Leper [Po to jest ranga VL zeby Pomagac L ;]]
Czyli tylko vice liderzy powinni sluchac lidera a inni nie bo niekumam :/ ?
Hehe...Zwierzus jest spoko liderem ;] Wszyscy mamy jakis tam szacunek do niego. Sam bylem liderem gildi przez ponad 2 lata i wiem ze to czasem zj3ban3 zadanie.
Prostamol'Uno
15-01-2006, 07:14
Ja to sie Wam wszystkim dziwię...
Ja grałem na tym servie w wakacje, gdy serv powstawał i uwierzcie mi że jedynym wymiataczem który mi imponuje był i jest Sarandiel.
Mimo ze jest frajerem i chamem, nikt mu nie podskoczy.
Umie sobie owinąć tych wszystkich frajerów od siebie z gildy wokół palca, i chyba nie ma takiej osoby na servie, która nie czuje respektu przed Sarandielem:/
A póki co to serv jest lamisty.
Imargam np. zabił mnie bo powiedziałem mu że gra jak Warzywo i Plebs :D
N/c
Sarandiel r0x
Reszta sUx
@up
nom tylko ze tamten owner juz sprzedal tego chara i kto inny nim gra, albo gral bo ostatnio Sarandiel mial haka i powaznie postac sie oslabila :) Poprzedni owner z tego co wiem to gra chyba na Kyrze ale nie wiem jak mu tam idzie.
@up
sarandiel gra na kyrze ma jakiegos 40+ pala ;p
@up
No czyli mialem racje :P, ciekawe jak mu tam idzie. Mam tam jednego kumpla na Kyrze ktory jest w Forsaken i ponoc na razie jest fajnie :). Ok to tyle z OT.
Wracajac do Furory to Imargam ma hunta do Dusk~. Przez chwile byl w Sunblade z tego co mi sie wydaje, ciekawe co nabroil :P
@up
No czyli mialem racje :P, ciekawe jak mu tam idzie. Mam tam jednego kumpla na Kyrze ktory jest w Forsaken i ponoc na razie jest fajnie :). Ok to tyle z OT.
Wracajac do Furory to Imargam ma hunta do Dusk~. Przez chwile byl w Sunblade z tego co mi sie wydaje, ciekawe co nabroil :P
Oficjalna wersja dusk to ze probowal zabic Spoxtera :P:P
tracicie czas grajac na furorze.....takie jest moje zdanie...
Imargam wcale nie jest hunted.Normalnie se gra i expi.
To tylko kolejna zagrywka,aby namówić tych co są hunted,aby zrobili se pzeta a potem ich zabic -.-
Protarus
15-01-2006, 13:22
Dokladnie. Tego samego probowali niedawno tyle ze wtedy wmieszali w to smerfy. Az mi ich zal ze ktos morze byc tak glupi jak oni i probowac dwa razy tej samej sztuczki(wczesniej tez nie wypalilo)
Bjoern Shu
15-01-2006, 20:43
Dokladnie. Tego samego probowali niedawno tyle ze wtedy wmieszali w to smerfy. Az mi ich zal ze ktos morze byc tak glupi jak oni i probowac dwa razy tej samej sztuczki(wczesniej tez nie wypalilo)
naszczescie nie dali sie na to nabrac -.- widac ze Duskom sie nudzi to pewnie znowu ktos wyleci lecz tym razem na serio xD
Ktos wie moze gdzie wczesniej gral Taifun Devilry podobno na Hibernie ale nie wiem jaki mial nick, lv i czy to prawda
Bjoern Shu
16-01-2006, 18:48
Ktos wie moze gdzie wczesniej gral Taifun Devilry podobno na Hibernie ale nie wiem jaki mial nick, lv i czy to prawda
Name: Taifun La'Elder
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 121
World: Hiberna
Residence: Darashia
Last login: Jun 16 2005, 15:26:52 CET
Comment: Finally greet Hall of Fame deleted characters on Hiberna.
There is a time for everybody, my time has come, it was like a bolt from the blue, but there is one more mind;
Even worlds and gods cannot stop me ~
Even worlds and gods cannot keep us apart ~
Yberius, forever in my heart.
Deleted for beginning the true person.
Account Status: Free Account
Account Information
Banished: until deletion because of using unofficial software to play
Created: Jan 28 2004, 11:09:59 CET
Deleted: Jun 23 2005, 17:11:07 CET
Rolas el'Baq
16-01-2006, 20:45
Bo Taifun to ciota dostal bana xd
a teraz moj wierszyk ....
DUSKINESS
Oh niedorobiony Taifunie, wiem że Cię nikt nie rozumie
Spoxster ofermo z Ciebie gówno nie Inferno
Imargam wiem że Ci pała staje jak Katrila ( Andrzej) Ci ssie nieprzerwanie...
Moczykij ty fałszywa cioto weż się ******* miernoto
I nie chodzi mi o to ze Charoni ma 67 shielda na 105 levelu...
Van Liden ty frajerze, ja wierze ze masz morde jak zwierze
(Nordmark) Oblivion ty ****iszonie , zgrzybiały flecie wiem że z tatą razem na matke polujecie !!!
Wogole Duskiness to ***ane nooby zeby grac na Furorrze MUSISZ miec u niech chody...
Ps:Tylko ratillt jest spoko no i magrami ale juz go nie ma =)
To fajnie, ze taki jestes.
Napisz jeszcze jakies wiersze, widze ze poziom gimnazjalistow ladnie poszedl w gore ;( Szkoda, ze ja nie mam takich zdolnosc bo w sumie fajnie by bylo zostac poeta.
A dasz rade napisac jakis esej?? To tez fajne powiem Ci.
http://rapidshare.de/files/11131055/Ratillt100lvl.JPG.html
Bjoern Shu
17-01-2006, 14:03
DUSKINESS
(Nordmark) Oblivion ty ****iszonie , zgrzybiały flecie wiem że z tatą razem na matke polujecie !!!
Wogole Duskiness to ***ane nooby zeby grac na Furorrze MUSISZ miec u niech chody...
po pierwsze ) odpie**ol sie od Moczykija to jest jeden z najlepszych ludzi grających na Furorze
po drugie ) jak juz ktos wspomnial takie wierszyki na twoim poziomie sa nie na miejscu
wiec wróc do wlasnego swiata DZIECIAKU
Nom, swieta racja Bjoern.
Ale ja dalej czekam na esej :D :evul:
Crazy Onion
17-01-2006, 15:03
Napisz jeszcze jakies wiersze, widze ze poziom gimnazjalistow ladnie poszedl w gore ;( Szkoda, ze ja nie mam takich zdolnosc bo w sumie fajnie by bylo zostac poeta.
Fakt faktem, to bylo gowniarskie ale przyznaje ze pierwsze dwie linijki sa dobre ( szczegolnie druga ) B)
Lol zianie ale niewiem o co ci chodzi masz jakieś manie na ich punkcie to im powiedz a nie piszesz beznadziejne wierszyki .
kostooch
17-01-2006, 20:45
Post na zyczenie Charonsiego ^^:
bylem dzisiaj huntowany przez niego przez jakies 3,5 sekundy, ale potem okazal on skruche i wspanialomyslnosc i puscil mnie wolno. :P
Bjoern Shu
17-01-2006, 22:36
Post na zyczenie Charonsiego ^^:
bylem dzisiaj huntowany przez niego przez jakies 3,5 sekundy, ale potem okazal on skruche i wspanialomyslnosc i puscil mnie wolno. :P
przez kogo ^.~
kostooch
18-01-2006, 09:12
Ja proponuje, aby napisal jakas niekoniecznie mala epopeje (koniecznie trzynastozgloskowiec), ewentualnie erotyk (widac, ze ma do tego talent, vide "ciaganie paly").
Boozy'woozy
18-01-2006, 10:46
DUSKINESS
haha dobre wiecej takich wierszykow Respekt
RafcioK ty jestes z bb team? teraz zobaczylem podpisik ;s
@Kapucha
Jestem z bb, ale nie jestem z bb team. W sumie nawet nie wiem kto w nim jest, mozesz mi napisac (ewentualnie na PM), moze kogos znam ;). Gram tu na servie z kumplami z RL ale oni tez nie sa w bb team ;)
Bjoern Shu
18-01-2006, 16:27
haha dobre wiecej takich wierszykow Respekt
a ja myslalem ze taki ""yo ziomal"" to tylko jeden na forum ale jak widze pojawil sie drugi..
gdyby glupota miala skrzydla to nie uzywalibyscie srodków komunikacji : /
Rolas el'Baq
18-01-2006, 17:17
a ja myslalem ze taki ""yo ziomal"" to tylko jeden na forum ale jak widze pojawil sie drugi..
gdyby glupota miala skrzydla to nie uzywalibyscie srodków komunikacji : /
Dobra znalazł się "fahóla"
btw ma ktos link do drowinig pool Bodies? bo mp3 nie moglem nigdzie znalesc a jak chialem zamowic caly album "Sinner" to juz nie bylo ( za stray 2001 rok)
Bjoern Shu
18-01-2006, 17:39
Dobra znalazł się "fahóla"
btw ma ktos link do drowinig pool Bodies? bo mp3 nie moglem nigdzie znalesc a jak chialem zamowic caly album "Sinner" to juz nie bylo ( za stray 2001 rok)
poprostu daruj sobie takie dzieciece wierszyki,
Let the bodies hit the floor- Drowning Pool to jest poprawna nazwa..
znaj moj gest wrzuce ci na rapida, oto link:
http://rapidshare.de/files/11300885/Drowning_Pool_-_Let_the_bodies_hit_the_floor__1_.mp3.html
Rolas el'Baq
18-01-2006, 19:51
poprostu daruj sobie takie dzieciece wierszyki,
Let the bodies hit the floor- Drowning Pool to jest poprawna nazwa..
znaj moj gest wrzuce ci na rapida, oto link:
http://rapidshare.de/files/11300885/Drowning_Pool_-_Let_the_bodies_hit_the_floor__1_.mp3.html
Omg nie ma znaczenia np na oklaadce orgilanej plyty sinner moj koles ma "bodies" i sluchalem tego kawlaku... Ale on nie porzyczy bo zlamie prawa autoroskie xD
Thx za hosta :P
Killed at Level 100 by an orc warrior <-------- WTF? RATILLT kick ?
Bjoern Shu
18-01-2006, 21:16
a coz by innego?
nie nie kick porostu lubie czesto zdychac na byle gownach i tracic lvl'e -.-
chyba jasne ze kick >.<
nie nie kick porostu lubie czesto zdychac na byle gownach i tracic lvl'e -.-
chyba jasne ze kick >.<
To byl duel do Dead'a !!
Rolas el'Baq
19-01-2006, 11:32
To byl duel do Dead'a !!
lol? a ześ do***ał XD wspołczuje deda.. Kilkaset tysięcy expa w ****u :S
A miłes blesssy?
lol? a ześ do***ał XD wspołczuje deda.. Kilkaset tysięcy expa w ****u :S
A miłes blesssy?
Coraz glupsze pytania zadajesz :p Mialem blessy bo jak bym nie mial to z 2 lvl'e w dol minimum :P Tak stracilem JEDYNE 300k expa okolo ;p
@Artisto
To byl taki sam duel jak z Van~,bije sie bije i... kick. Po paru min. moge sie juz zalogowac w tempe ;p
Bjoern Shu
20-01-2006, 09:14
Coraz glupsze pytania zadajesz :p Mialem blessy bo jak bym nie mial to z 2 lvl'e w dol minimum :P Tak stracilem JEDYNE 300k expa okolo ;p
@Artisto
To byl taki sam duel jak z Van~,bije sie bije i... kick. Po paru min. moge sie juz zalogowac w tempe ;p
powiedz mi ile wziales uhów na duel z Lidenem :D::D:D:D:D:D:D
powiedz mi ile wziales uhów na duel z Lidenem :D::D:D:D:D:D:D
35 bp chyba
Bjoern Shu
20-01-2006, 12:23
35 bp chyba
jakbym wiedzial ze mam takiego neta to bym sie w inny dzien ustawial >.>
Podroznik
20-01-2006, 12:33
13:05 You see a dead human (Vol:10).You recognize Zwierz. He was killed by a slime.
Niema to jak brak polaczenia przez 4 minuty z netem i jeszcze free acc X( ;(
Bjoern Shu
20-01-2006, 12:42
13:05 You see a dead human (Vol:10).You recognize Zwierz. He was killed by a slime.
Niema to jak brak polaczenia przez 4 minuty z netem i jeszcze free acc X( ;(
lol ty i tak pewnie odrobisz 5 krotnie znajac Ciebie xD
Power Gamer jeden
Podroznik
20-01-2006, 12:54
lol ty i tak pewnie odrobisz 5 krotnie znajac Ciebie xD
Power Gamer jeden
Mam taka nadzieje ale 550k expa lost dobija ;( . 3 dni expienia do d*py 8o
ps. pierwszy raz zaluje ze niemam 2 ownera :D bo by mi odrobil, lognal bym sie i 0 strat ino do przodu :p
Bjoern Shu
20-01-2006, 14:16
Mam taka nadzieje ale 550k expa lost dobija ;( . 3 dni expienia do d*py 8o
ps. pierwszy raz zaluje ze niemam 2 ownera :D bo by mi odrobil, lognal bym sie i 0 strat ino do przodu :p
Marcinku nie ma sensu mowic o ownerach poniewaz znowu rozwinie sie dyskusja ile taifun ma ownerów a ile ich ma kto inny ;- )
Podroznik
20-01-2006, 14:24
Marcinku nie ma sensu mowic o ownerach poniewaz znowu rozwinie sie dyskusja ile taifun ma ownerów a ile ich ma kto inny ;- )
Mi tam zwisa kto ile ma , ino fajne uczucie by bylo jakbym wbil i niebylo strat ;)
http://rapidshare.de/files/11436682/Ratillt100lvlx2.JPG.html
2 raz...
Bjoern Shu
20-01-2006, 18:55
Mi tam zwisa kto ile ma , ino fajne uczucie by bylo jakbym wbil i niebylo strat ;)
by bylo..
ale taki uczciwy PGer jakty w zyciu nie bedzie sharowal :]
Bjoern Shu
20-01-2006, 18:57
2 raz...
gz co do ciebie mam pewne watpliwosci ale nie bede ich wypisywal..
szczere gratulacje : P
Podroznik
20-01-2006, 19:00
2 raz...
Gratulacje, ja bym mogl zamiescic drogi raz adv to> 90lvl :p
gz co do ciebie mam pewne watpliwosci ale nie bede ich wypisywal..
szczere gratulacje : P
haha jakie watpliwosci bo ja bym chetnie chcial zobaczyc jakie sa te watpliwosci . Nikt inny nigdy nie expil moja postacia oprocz mnie! 0-100 lvl i kazdy dead byl odrabiany przez 1 osobe czyli MNIE!
ps.dzieki ;p
hehe, gz po raz drugi :D
BTW. Ty tez w tym roku matura, czy Ty juz po?? :P
Bjoern Shu
20-01-2006, 22:50
haha jakie watpliwosci bo ja bym chetnie chcial zobaczyc jakie sa te watpliwosci . Nikt inny nigdy nie expil moja postacia oprocz mnie! 0-100 lvl i kazdy dead byl odrabiany przez 1 osobe czyli MNIE!
ps.dzieki ;p
powiedzmy ;-)
Hehe...moje zdanie na temat sharowania na furorze jest takie, że wiele 100+ lvl sharuje, nie bede dawał przykładów bo nie o to tutaj chodzi.To jest tylko moje prywatne zdanie i moge się mylić wiec nie mowie że na pewno sharuja i szczerze mnie to nie obchodzi czy graja w 2 czy 3 czy w 10 a jesli graja naprwde sami to gratuluje im wytrwalosci i checi do gry a wspoczuje zycia prywatnego poniewaz dla mnie osoba ktora gra 15/24 h to uzalezniony cyborg bez realnego zycia;)Każdy gra jak chce jak umie jak mu sie podoba ale dla mnie i pewnie dla wielu wiekszy szacunek nalezy sie Tym którzy zrobili ten 100 lvl samemu.
Btw. a co do Ratilta nie bede sie wypowidal bo nie wiem ale skoro mowi ze gra sam to moze jest to prawda:p
//Nagassh
pozdro KNW!
Bjoern Shu
21-01-2006, 11:14
Hehe...moje zdanie na temat sharowania na furorze jest takie, że wiele 100+ lvl sharuje, nie bede dawał przykładów bo nie o to tutaj chodzi.To jest tylko moje prywatne zdanie i moge się mylić wiec nie mowie że na pewno sharuja i szczerze mnie to nie obchodzi czy graja w 2 czy 3 czy w 10 a jesli graja naprwde sami to gratuluje im wytrwalosci i checi do gry a wspoczuje zycia prywatnego poniewaz dla mnie osoba ktora gra 15/24 h to uzalezniony cyborg bez realnego zycia;)Każdy gra jak chce jak umie jak mu sie podoba ale dla mnie i pewnie dla wielu wiekszy szacunek nalezy sie Tym którzy zrobili ten 100 lvl samemu.
Btw. a co do Ratilta nie bede sie wypowidal bo nie wiem ale skoro mowi ze gra sam to moze jest to prawda:p
//Nagassh
pozdro KNW!
Bardzo was lubie ;-) ale kto to pisal? Marek czy Rafal? ^^
@Ratillt gzzz for u ;)
@Bjoern Shu moge Cie zapewnic na 99% ze Ratillt jest wpozasiu i gra s i grla sam ;)
Bjoern Shu
21-01-2006, 17:43
@Ratillt gzzz for u ;)
@Bjoern Shu moge Cie zapewnic na 99% ze Ratillt jest wpozasiu i gra s i grla sam ;)
tu Paxxx(new konto) pamietasz jak gadalismy na FurorzE?
stwierdzilem ze jestes spox
i dzis jak jest okazja chce ci pogratulowac tego co zrobiles z Sarandielem xDDDDDDDDDDD
@losari
bys zmienil ten stan: niegrajacy, bo kazdy wie ze grasz :<]
hmm, a co tam na sarandielu juz nie grasz? =( a moze sold char ?
Bjoern Shu
21-01-2006, 18:49
@losari
bys zmienil ten stan: niegrajacy, bo kazdy wie ze grasz :<]
hmm, a co tam na sarandielu juz nie grasz? =( a moze sold char ?
Sprzedal->odbil->zjechal na 80lvl->zbanowal xD
Hail _/
Co już się nic nie dzieje na Furorze ??
Bjoern Shu
24-01-2006, 09:49
Co już się nic nie dzieje na Furorze ??
ja juz wiem kto wyleci z serva :D:D:D
Katrila robi 1.7 mln expa na dzien (rofl) wiec power-sharer zbliza sie coraz bardziej do ''uczciwego Taifuna" : P
Polewkin
24-01-2006, 10:45
Z tego co czytam a przeczytalem wszystkie strony wnioskuje ze cale duskiness to najwieksze ***e....na swiecie :] Taifun i Katrila non stop online
Jedno wiem w co wierze w 100% Nordmark Oblivion ktory od niedawna jest w duskiness jest moim kuzynem i on na bank ! Nie sharuje ani nie naduzywa lvlem....
PozdrRo;)
Bjoern Shu
24-01-2006, 15:15
nie nie jest masa ludzi w Duskiness, którzy sa spox, ale sa podporzadkowani panu TD :Pboją sie : P a to przecierz gra
nie nie jest masa ludzi w Duskiness, którzy sa spox, ale sa podporzadkowani panu TD :Pboją sie : P a to przecierz gra
Oni sie nie boją tylko są ........:D
Dla mnie osobiscie samo Dusk~ jeszcze nie jest tak zle. Najgorsze to sa te wszystkie osoby ktore w comment maja "protect by [i tutaj nick osoby z Dusk~]". To te osoby najbardziej daja w kosc i to sa najwieksze gnoje na servie. Oczywiscie nie mowie o wszystkich. MOwie o tych ci...ch ktore czuja sie jak nie wiadomo kto, bo maja kolegow rzadzacych na servie. No, ale zapewne jeszcze kiedys dorosna do wieku, ze nie zawsze mozna sobie pomogac starszymi kolegami B)
Popieram Wypowiedz kolegi up /\ masz racje kiedys sie przejada bo kumple zawsze im nie pomoga !!! a co do Duskinsow :evul: To najchetniej bym ich pozabijal nie wszystkich ale wiekszosc !!!! SA najwieksza Gildia noobow w Histori Tibi !!!!! Mysla ze opanowali serwer to wszystko im wolno polowa to Senior Tutor a łamia zasady i gdzie tu sprawiedliwosc?? Tajfun jest najgorszy czemu nie chce sie pogodzic z tym ze ktos moze go wyprzedzic i moze byc lepszy znam z 100 osob o mniejszych lvl ktore by mu do***aly bez trudu oczywiscie w tibi !!! Tajfun gra na pol z bratem albo jeszcze z ilomas ownerami !!! bo jak to mozliwe caly czas online :??? chyba ze wali Fete i to ostro :Pale w to watpie:D poprostu dzieli konto !!!
Oni sie nie boją tylko są ........:D
Boją się :) bo troche sie nagrali, żeby cosik zrobić porządnego z charem a taki Taifun sobie wymyśli, że ktoś ma wylecieć to wszyscy go słuchają bo sami nie chcą wylecieć :)
Bjoern Shu
25-01-2006, 18:53
To są wlasnie te egoistyczne poglady polaków ktorzy mysla tylko o sobie
zostawiaja w potrzebie nawet przyjaciol w tej grze..
Gdyby tylko chcieli mogli by wyrzucic Taifuna z serva ale po co?
poki do mnie sie nie doczepil to se grajmy walic tamtych co sa retired..
zostawcie taifunka w spokoju, co on se ma biedny pomyslec.. hcecie go odeslac na hiberne?? bez sesu.. to jest w pozadku gosc zdazylem go w miare poznac wiec pliska niepiszcie bzdur... a co do acc sharingu moge reczyc glowa ze 80% 100 szaruje.. na szczescie ja juz nie dziele sie moim harem.. 1 raz sprubowalem i podziekowalem, CO TO ZA GRA JAK NIEMOGE ZAGRAC KIEDY CHCE (bo gra drugi owner) bez sesu... a co do samego dzielenia.. moim zdanie za zalogowanie sie z innego maca niz swoj wlasny bez powiedzmy mozolnego godzinnego wprowadzania kodow zeby zmienic owego maca, powinien byc banowany dozywotnie... hehehehe i w ten oto sposub ludziom niechcialo by sie zmieniac za kazdym razem :)
POZDROWIENIA Bakuve
[QUOTE=Bakuvey]zostawcie taifunka w spokoju, co on se ma biedny pomyslec.. hcecie go odeslac na hiberne?? bez sesu.. to jest w pozadku gosc zdazylem go w miare poznac wiec pliska niepiszcie bzdur... a co do acc sharingu moge reczyc glowa ze 80% 100 szaruje.. na szczescie ja juz nie dziele sie moim harem.. 1 raz sprubowalem i podziekowalem, CO TO ZA GRA JAK NIEMOGE ZAGRAC KIEDY CHCE (bo gra drugi owner) bez sesu... a co do samego dzielenia.. moim zdanie za zalogowanie sie z innego maca niz swoj wlasny bez powiedzmy mozolnego godzinnego wprowadzania kodow zeby zmienic owego maca, powinien byc banowany dozywotnie... hehehehe i w ten oto sposub ludziom niechcialo by sie zmieniac za kazdym razem :)
Hahaha Nastepny co lize im dupe !!!! oni maja cie w dupie i ich nie bron za ich czynY:D
Hahaha Nastepny co lize im dupe !!!! oni maja cie w dupie i ich nie bron za ich czynY:D
Lolx ty nie liz dupy bo nawe bys w 7 osob nie zrobil takiej postaci jak Taif...Kij cie to boli czy taif share or not...nie twoja sprawa!!!MI jakos nie przeszkadza mieszka w tym samym miescie 2 kumpli z nim do klasy chodzi i ****a podobnoo spox koles i chyba w przeciwienstwie do ciebie potrafi odroznic Tibie od Rl zycia bo jak bys nie zauwazyl to jest tylko gra a ze ktos jest lepszy w te klocki od ciebie czy odemnie to juz nasza wina i nie ma co nalatywac na kolesia...Lolx i wiem ze czasami dusk nie ma w dupie nwet 30 lvl jak sie koles okaze spox to mozna gadac i sobie game frienda znalesc ale widzac juz jedno twoje zdanie widac ze dupek z ciebie i tyle!!!
Anjja gratz za te slowa :) co do lizania dupy hymm niemusze niepotrzebuje obroncow juz na moim lev nosze przy sobie 2 bp uh... a tajfuna znam z hiberny tak jak powiedzialem i naprawde spoko koles dalo sie z nim i pogadac i posmiac... juz niektuzy na 20 levelach byli w h.. gorsi od niego :)
Bjoern Shu
26-01-2006, 16:34
Lolx ty nie liz dupy bo nawe bys w 7 osob nie zrobil takiej postaci jak Taif...Kij cie to boli czy taif share or not...nie twoja sprawa!!!MI jakos nie przeszkadza mieszka w tym samym miescie 2 kumpli z nim do klasy chodzi i ****a podobnoo spox koles i chyba w przeciwienstwie do ciebie potrafi odroznic Tibie od Rl zycia bo jak bys nie zauwazyl to jest tylko gra a ze ktos jest lepszy w te klocki od ciebie czy odemnie to juz nasza wina i nie ma co nalatywac na kolesia...Lolx i wiem ze czasami dusk nie ma w dupie nwet 30 lvl jak sie koles okaze spox to mozna gadac i sobie game frienda znalesc ale widzac juz jedno twoje zdanie widac ze dupek z ciebie i tyle!!!
hmm wlasnie kto nie umie rozroznic zycia od rl?
spox moze byc extra ziomek w rl ale co z tego skoro dla innych kontakt z nim jest tylko w grze wiec jaka zrobi opinie w grze taki jest w oczach innych
proste :S
Hahahaha a co to za przyjemnosc grac w 7 tak jak to robi Tajfun nie wiem w ilu ale napewno nie gra sam bo raczej by nie wysiedzial 24h przez tydzien !!!
i ja go uwazam za takiego jakiego go widze w grze ale i tak przyjdzie i pora na niego !Cwaniak bo sie wyzar kosztem innych ! dlaczego sam do tego wszystkiego nie doszedl !!!
Furora Zostanie odbita niebawem długo na to nie bedziecie musieli czekac :P niech sie trzyma na bacznosci bo i naniego sie mocni znajda:) jedne jego owner jest tak noobowaty ze ledwie potrawi grac:) ludzie wyczaja ten moment i po Tajfunie:):):):):) Kto ma nr gg Tajfuna??
kostooch
26-01-2006, 23:44
Hahahaha a co to za przyjemnosc grac w 7 tak jak to robi Tajfun nie wiem w ilu ale napewno nie gra sam bo raczej by nie wysiedzial 24h przez tydzien !!!
i ja go uwazam za takiego jakiego go widze w grze ale i tak przyjdzie i pora na niego !Cwaniak bo sie wyzar kosztem innych ! dlaczego sam do tego wszystkiego nie doszedl !!!
Furora Zostanie odbita niebawem długo na to nie bedziecie musieli czekac :P niech sie trzyma na bacznosci bo i naniego sie mocni znajda:) jedne jego owner jest tak noobowaty ze ledwie potrawi grac:) ludzie wyczaja ten moment i po Tajfunie:):):):):) Kto ma nr gg Tajfuna??
Jeden z twoich ownerow jest taki noobowaty, ze nie potrafi sklecic zdania na forum.
Bjoern Shu sry ze nieodpisalem na tego posta wczesniej ale niechce mi sie lookac tibia.pl forum, tak wogole nie ma czego gratulowac... tak sprzedalem chara bynajmniej nie ja haknalem bo mnie niebawi niszczenie czegos co sam zrobilem.
Bjoern Shu
27-01-2006, 20:40
Bjoern Shu sry ze nieodpisalem na tego posta wczesniej ale niechce mi sie lookac tibia.pl forum, tak wogole nie ma czego gratulowac... tak sprzedalem chara bynajmniej nie ja haknalem bo mnie niebawi niszczenie czegos co sam zrobilem.
mhm moze new noob mial boty etc? who know who care? x)
powodzenia na Kyrze.
Mysle ze sciagal jakies shity z tibia.xx.pl ale jak to sam powiedziales who know, who cares ;) Dzienx i tez powodzenia gdzie tam sobie grasz ;>
nie wiem czy pisaliscie o wojnie a ze jest pozno nie chce mi sie czytac ...
sytuacja ma sie tak pewnego slonecznego dnia gadaja se taifun katrila spxster itp na team speak jest luzik potem tai dowiaduje sie ze katrila all mowi huntowanemu imagramowi ... ponadto chce sklucic sunblade z duss i poklucic taif z muhhim taifun sie w ****ia zabija katrile.
<< wersja taifuna
taifun ja zabil za exp i pg
<< wersja katrili
po tym wszystkim katrila jako lider living legends pyta sie na gc kto chce wojny a kto nie to wypad z gilidi z gildi odchodzi 80% osob natomiast do gildi dolacza sie imagram, draverik i inni huntowani
i mamy nice wojne ;) jak cos po***alem to poprawcie ale chyba wszystko w porzo xO
Bjoern Shu
28-01-2006, 10:54
Rank Name and Title Joining Date
Legend Katrila (Demolka) Jan 12 2006
(a member) Draverik Jan 28 2006
Imargam Jan 28 2006
Tygrysekth
powodzenia w wojnie .. buahahahah
Katrila Jan 28 2006, 10:35:10 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry
Jan 27 2006, 18:48:21 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry
and by Spoxster
buahahahaha
znowu smiesznie na furorze xD
jak dla mnie to nadal jest nudno :p
i nie ma wojny bo niby z kim? z 3 osobami? Z LL wyszlo 98% osob jak sie dowiedzieli ze Katrila jest hunted,niektorzy blagali zeby ich nie zabijac bo tibia.com im nie dziala :p
kostooch
28-01-2006, 16:09
jak dla mnie to nadal jest nudno :p
i nie ma wojny bo niby z kim? z 3 osobami? Z LL wyszlo 98% osob jak sie dowiedzieli ze Katrila jest hunted,niektorzy blagali zeby ich nie zabijac bo tibia.com im nie dziala :p
LOL. Niektorzy = 1 osoba, wiec nie *******, plz.
Bjoern Shu
28-01-2006, 16:25
2 N A J W I E K S Z Y C H lizodupow jest hunted
mwahahahahaahh
i good ;););););)
ratilt kto blagal lol ;p a gildia hunted byla dopiero pod wieczor bardziej, jak tibia.com dziala juz :P (po deklaracji xD)
No niektorzy czy niektora wszystko jedna wole nie mowic nicka ;p
ps.
drav~ juz dawno jest hunted a to byl dopiero lizodup ^^
No niektorzy czy niektora wszystko jedna wole nie mowic nicka ;p
ps.
drav~ juz dawno jest hunted a to byl dopiero lizodup ^^
gadaj se co chcesz mnie to nie wzrusza :D
bo wiem że byłeś , jesteś oraz bendziesz wielkim noobem :D
...nie lizałem nikomu dupy żebyś chciał wiedzieć.
omg a ja dopiero teraz zlookam ze maks~ to drav xO
btw. za co drav hunted?
Bjoern Shu
28-01-2006, 22:35
omg a ja dopiero teraz zlookam ze maks~ to drav xO
btw. za co drav hunted?
za rzekomą kradzierz SB Thellionnowi :S
a imagram? xD bo teraz tak lookam filmiki dusskow i on wszedzie jest jako bb ;>
Bjoern Shu
29-01-2006, 00:48
a imagram? xD bo teraz tak lookam filmiki dusskow i on wszedzie jest jako bb ;>
podobno chcial zabic Spoxstera :| who know? who care? :]
gadaj se co chcesz mnie to nie wzrusza :D
bo wiem że byłeś , jesteś oraz bendziesz wielkim noobem :D
...nie lizałem nikomu dupy żebyś chciał wiedzieć.
Nie wcale... :D Sami ci zaproponowalismy zebys doszedl do Dusk~ po wojnie z Mestorem kiedy odzyskales passy :P
Veltaxio
29-01-2006, 10:33
Czipsu killed at lvl 93 by Draverik and Katrila
next time utamo vita moze ci pomoc ;))
Imargam daj swoje gg bo tak sie sklada ze Taifun okazal sie psem tak jak ludzie mawiali, daj swoje gg na private domnie mysle ze jak chcecie pozabijac duskow to przyda sie 80ms ^^
a ja pamiętam czasy jak imagram latał i popełnial samobojstwa za duskines na wojnie przeciwko 90 osobom?hahah polewa na maxa niech was wszystkich szlag trafi ;)
kostooch
29-01-2006, 21:22
Slyszalem ostatnio ciekawy dowcip:
- Jak zegnaja sie czlonkowie Duskiness?
- PA.
Pozdro dla Cotona i reszty ekipy ;].
Bjoern Shu
29-01-2006, 21:27
Slyszalem ostatnio ciekawy dowcip:
- Jak zegnaja sie czlonkowie Duskiness?
- PA.
lol xDDDD
dobre xD!
Protarus
29-01-2006, 22:07
A ja sie tak zastanawiam kogo bardziej nienawidze.
Zawisza'Czarny
30-01-2006, 10:45
Pozdro dla całej gildii Duskiness xD Mam nadzieję, że szanujecie to co dla Was robię bo ja Was szanuję xD, szczególnie Spoxstera.
Hail gildia Stamped Parcel. :)
Bjoern Shu
30-01-2006, 13:15
Pozdro dla całej gildii Duskiness xD Mam nadzieję, że szanujecie to co dla Was robię bo ja Was szanuję xD, szczególnie Spoxstera.
Hail gildia Stamped Parcel. :)
POzdro dla calej gildii Duskiness xD MAm nadzieje ze szanujecie moja prace jezyka w waszych tylkach, a szczegolnie dla Spoxstera.
On najbardziej docenia moja prace.
Nie dziekuj ze cie poprawilem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zawisza'Czarny
30-01-2006, 13:20
Nie mam za co dziękować, bo skoro nie wiesz co robię na Furorze to trzymaj pysk zamknięty xD. Pozdro
PS. Jakbyś nie kumał to w mojej poprzedniej wypowiedzi zastosowałem sarkazm.
@Down:
Żenada -.-
Bjoern Shu
30-01-2006, 13:40
Nie mam za co dziękować, bo skoro nie wiesz co robię na Furorze to trzymaj pysk zamknięty xD. Pozdro
PS. Jakbyś nie kumał to w mojej poprzedniej wypowiedzi zastosowałem sarkazm.
tylko mnie nie bij ok?
Coś ostatnio zauwazyłem ze na furorze zaczyna pachniec wojna ;) lub wojnami ;) jush nawet bylo kilka starc;P
:cup: :cup: :cup:
Bjoern Shu
31-01-2006, 15:02
chyba raczej partyzantka ; P
a lider sunblade zapowiedzial ingerencje zbrojna jezeli dusskines nie przestanie pogrywac w gierki ^^
Podroznik
31-01-2006, 17:54
Eh... duza wojna roz*ie*do** ten server. Ludzie odejda... zalamie sie gospodara i na servie szczytem bedzie 300-400 osob online gdzie teraz mozemy zaobserowowac 700~~ co jest dobrym wynikiem. Czeba duzo czasu zeby server byl "dobry" narazie Furora zmieza ku temu , lecz kazda wojna moze to zniszczyc i Furora stanie sie kolejnym bezprzyszlosci i zapomniamym serverem... :o
X( X( Hmm wojna sie przyda :) przynajmniej moze sie czegos naucza i odejda nie potrzebne nikomu osoboy:)jestem za wojna i jesli Sunblade pomoga To ja i moja gildia rozniez!!! doloze wszelkich staran zeby utrzec nosa Duskinsa !!!!zabardzo kozacza !:evul: :evul: :evul: :evul:
Bjoern Shu
31-01-2006, 18:47
nie nie nie
jak Duskiness wygra to odejdzie sporo spox ludzi
a pozatym nie zapowiada sie na wojne Dusk vs. Sunblade ^.-
tylko partyzantka FC vs Duss xP
Podroznik
31-01-2006, 19:10
nie nie nie
jak Duskiness wygra to odejdzie sporo spox ludzi
a pozatym nie zapowiada sie na wojne Dusk vs. Sunblade ^.-
tylko partyzantka FC vs Duss xP
"Na wojnie niema zwyciezcow sa ofiary."
Bjoern Shu
31-01-2006, 21:10
FURORA SMIERDZI
uheuahehauheuahea
:D:D:D:D:D:D:D:D
FURORA SMIERDZI
uheuahehauheuahea
:D:D:D:D:D:D:D:D
ambitna wypowiedz ;] wojny prawdopodobnie nie bedzie przynajmniej przez jakis miesiac
a swoja droga to dusskines w tym momecie pokona kazda gildie lub koalicje 2 ;]
Eh... duza wojna roz*ie*do** ten server. Ludzie odejda... zalamie sie gospodara i na servie szczytem bedzie 300-400 osob online gdzie teraz mozemy zaobserowowac 700~~ co jest dobrym wynikiem. Czeba duzo czasu zeby server byl "dobry" narazie Furora zmieza ku temu , lecz kazda wojna moze to zniszczyc i Furora stanie sie kolejnym bezprzyszlosci i zapomniamym serverem... :o
A niech odchodzą w ****u! Jak narazie Furora idzie ku zagładzie! Duski nałożyły pricelist z cenami o 3 miechy minimum przetrminowanymi i mówią, że będą zabijać, ale i tak nic nie robią i nawet duski czasem łamią ten price list bo poprostu nikt nie kupuje RH za 60k ... Po 40k lazi ... A teraz taifun chce jaszcze zadecydować na których expowiskach mogą siedzieć tylko Duski i sojusznicy pieprzeni PA X( Zaczne reportować i sprawie, że ten serv stanie sie lepszym :D
Ekspansja Dusków mnie już ostro w****ia -.-
A niech odchodzą w ****u! Jak narazie Furora idzie ku zagładzie! Duski nałożyły pricelist z cenami o 3 miechy minimum przetrminowanymi i mówią, że będą zabijać, ale i tak nic nie robią i nawet duski czasem łamią ten price list bo poprostu nikt nie kupuje RH za 60k ... Po 40k lazi ... A teraz taifun chce jaszcze zadecydować na których expowiskach mogą siedzieć tylko Duski i sojusznicy pieprzeni PA X( Zaczne reportować i sprawie, że ten serv stanie sie lepszym :D
Ekspansja Dusków mnie już ostro w****ia -.-
jaja sobie robisz? -.^ jakie expowiska to niby maja byc i daj jakies dowody -.- a tak pozatym to slyszeliscie ze nie mozna sobie teraz zajac gsow orkow dragow na pohu naraz? ^^ podobno to uchwalili na zebraniu ;P
Taaa to ustalili tylko Verbatov biega po 3 spawnach dragów koło ank i sie jeszcze wpier***a na 1x nawet jak ktoś tam jest. Tak poprostu na bezczelnego ...
heueh a ja mialem nie przyjemna sytuacje mianowicie nie wiedzialem o takim rozporzadzeniu i gdy jakis palek wszedl mi na poh i stwierdzil ze bierze dragi wysmialem go i zaczolem lac ^^ potem musilem t ringa +2bp uh placic bo thellion przychasał, ale fenix mi troszq wytargowal w dół ;p
nie bedzie zadnej wojny nigdy...
nie bedzie zadnej wojny nigdy...
Signed by:
Vice Leader of Duskiness.
WOW widze duzo hl dyskutuje o prawach itp.Mnie koles z guilg roomu za***l all itemki i casch jak mi to ktos odzyska to bohy sa jego (Bo tez miaolem):P
Bjoern Shu
02-02-2006, 15:01
Signed by:
Vice Leader of Duskiness.
tylko sie nie zesraj Ratilt xD ciagle piszesz to signed by vice lider wkoncu sam wylecisz i tyle bedzie :D
tylko sie nie zesraj Ratilt xD ciagle piszesz to signed by vice lider wkoncu sam wylecisz i tyle bedzie :D
Ha święte słowa prawie wszyscy z dusk to śmiecie a furora niezmieża w dobrą stronę.
Bjoern Shu
02-02-2006, 15:23
Ha święte słowa prawie wszyscy z dusk to śmiecie a furora niezmieża w dobrą stronę.
ale ja nie twierdze ze Ratilt to smiec :<
tak Ratillt to 1 osoba z kilku normalniejszych z dusk :p
a tak w ogole
niedlugo Taifun bedzie jak chuck norris
hehehe, dostaniemy wszyscy z polobrotu :D
Chcialem tylko podkreslic to ze zgadzam sie z Eldynem na temat tego ze nigdy nie bedzie wojny no i sie podpisalem jako vice bo jeszczejestem vice ;p
a tak btw. najlpeszy text o Chucku Norrisie to byl ten "KIedy Chuck Norris oglada telewizje TRWAM,zawsze leci porno" :D
serwer cos nie dziala od rana tak jak kilka innych, szkoda bo chcialem wbic expa troche z rana bo potem jakis lokal z napojami chlodzacymi trzeba odwiedzic :P
co do Chucka Norrisa to ja najbardziej te pozbawione jakiekolwiek sensu np: Chuck Norris potrafi wstac i zobaczyc jak siedzi
:D:D
5. Magrami on Kyra | Furora
Magrami chyba za czesto robi chary na furorze bo juz nie moze innego wybrać
Bjoern Shu
03-02-2006, 16:59
mm co do Chucka
mnie najbardziej rozbawily 2 texty
1: Tylko Chuck Norris potrafi trzasnąć drziami obrotowymi
2: Chuck Norris oitrafi zasznurowac buty na rzepy <lol2>
co do furory jak mysliscie kiedy Taifun wbije 200lvl? ja mysle ze gdzies za 2 miesiace xD
kostooch
03-02-2006, 23:17
Offtop: Baba z wozu, a Chuck ja z polobrotu.
Huh, a moze znowu nie taki offtop? Baba = Katrila ;].
teraz taka moda na chucka a ja z niego z klasa polewalem juz rok temu ;P wiec ejstescie juz wszyscy "Pase" xDDD
Veltaxio
04-02-2006, 11:11
Taifun D. zostal skazany wyrokiem smierci. Ja wraz z cala ekipa postanowilismy wykonac wyrok.(Nastepnym razem pomoze nam "CZUK NURIS")
Film:
http://rapidshare.de/files/12517373/youaredead.rec.html
As I said Time will tell what we can do.
Przepraszam ze taifun nie padl ale nasza ekipa jest mloda i powoli sie zgrywa =) ale gwarantuje wam ze dusk dlugo o nas nie zapomna.
Your,
Imargam
a ja mam pytanie czemu polowa m walli byla zucana albo sobie pod nogi albo za niego? ;P polewam z tego rsa co padlod draga xD patrze poatrze a on yellow ... i dead xD dusski przynajmneij przylecialy cala ekipa a nie jak uv ze po jednym przybiegali jak naby i zabijali ich pokoleji jak mortals chcilalo sklepac serka...
Taifun D. zostal skazany wyrokiem smierci. Ja wraz z cala ekipa postanowilismy wykonac wyrok.(Nastepnym razem pomoze nam "CZUK NURIS")
Film:
Przepraszam ze taifun nie padl ale nasza ekipa jest mloda i powoli sie zgrywa =) ale gwarantuje wam ze dusk dlugo o nas nie zapomna.
Your,
Imargam
Nie ma co ukrywac ja zawinilem bo zaspalem mimo to gz dla nich bo sprobuowali.
Co do Chucka to mi sie podoba:
,,Chuck Noris codziennie oddaje krew do pck, lecz nigdy nie swoja
Lolx...Ale jestescie daremni...9min filmu Taif raz na yellow...
Czy wy nie mozecie sie pogodzic ze koles ma talent do gry ktorgo wam i mi brakuje...?problem w tym ze sie nie rozwalam ze zlosci gdy ktos jest lepszy ode mnie...podnieca was to ze koels bedzie mial jednego deda straci z 2 mln expa ktore odrobi w ciagu dnia a wy bedzie tak i tak miec prze***ane...
masaxra po prostu...NIe dacie rady i tyle...SCA i max hit za 67 masaxra...:/
5 letnie dziecko gra lepiej w szachy niz wy probowaliscie go zabic...
Lolx...Ale jestescie daremni...9min filmu Taif raz na yellow...
Czy wy nie mozecie sie pogodzic ze koles ma talent do gry ktorgo wam i mi brakuje...?problem w tym ze sie nie rozwalam ze zlosci gdy ktos jest lepszy ode mnie...podnieca was to ze koels bedzie mial jednego deda straci z 2 mln expa ktore odrobi w ciagu dnia a wy bedzie tak i tak miec prze***ane...
masaxra po prostu...NIe dacie rady i tyle...SCA i max hit za 67 masaxra...:/
5 letnie dziecko gra lepiej w szachy niz wy probowaliscie go zabic...
Sharowanie accountu nazywasz "talentem" ??
HaHahA
Hail and Kill .
Charoken
04-02-2006, 23:41
Sharowanie accountu nazywasz "talentem" ??
HaHahA
Hail and Kill .
No to ty Draverik jesteś pod tym względem bardzo "utalentowany". xD
kostooch
04-02-2006, 23:48
A ja slyszalem plote, ze Gm Tritha~ rozgonil noob trapa na mostku do dragon lair ;].
@Anjja
spadaj noobie nie znasz sie nie pisz i zamknij pysk !!
gdy taifun zobaczyl trapa na mostku tak sie osral ze odrazu dal loga i do gma pisal
gm sie pojawil i popsul nam pierwszego trapa frajer :p dziwne pomogl w trapie a nie widzi jak taifun sharuje w pol roku 170+
duskinessi byli przygotowani ze bedzie attack
mam fotke jak sie pojawia gm pozniej wrzoce bo spadam spac spac cya
@up
drav grasz gdzies teraz? =]
@Anjja
spadaj noobie nie znasz sie nie pisz i zamknij pysk !!
gdy taifun zobaczyl trapa na mostku tak sie osral ze odrazu dal loga i do gma pisal
gm sie pojawil i popsul nam pierwszego trapa frajer :p dziwne pomogl w trapie a nie widzi jak taifun sharuje w pol roku 170+
duskinessi byli przygotowani ze bedzie attack
mam fotke jak sie pojawia gm pozniej wrzoce bo spadam spac spac cya
Tak sie skalda ze taifa sie zna to samo miasto ci sami kumple wiec ty zamknij ryj i sie nie wypowiadaj jak nie wiesz...Drav i reszta wy nawet szarujac nie potraficie takiego lvl zdobyc...Proste...
Veltaxio
05-02-2006, 11:01
"to samo miasto" "ci sami kumple"
Hail bielsko biala team ? :O
@up
To bylo apropo mnie to hail bielsko-biala team??
Niestety zawiode Cie przyjacielu, nie naleze do BB team. Ba, nawet nie znam taifuna mimo ze mieszka u mnie w miescie. Wogole nie znam nikogo z BB team, mam na furorze 3 (a w zasadzie juz tylko 2...) RL kumpli i niestety zaden z nas nie sharuje, nie jest w Dusk~ i nie jest je....ym PA
Bjoern Shu
05-02-2006, 15:11
Anjja co ty chcesz udowodnic? :|
Gz dla Taifuna ze nie zbanowali go za szarowanie
zreszta malo jest osob na Furorze ze 100+ lvlem ktora by grala sama..
@Draverik gratulujesz szarowania a sam szarowales/szarujesz wiec nie rozumiem twoich wontów(wątów?)
@Anjja
talent do gry lol nie mogl wysolowac 54 knajta niezly kozak z neigo rotfl
sharowanie to zaden talent wysoki lvl tez nie jest zadnym talentem
@RafcioK
jak ty mozesz ich znac jak oni nie wychodza z domu ?
wogole widzailes real ownera taifuna rl fote ahahah jakbym wygladal tak jak on tez bym nie wychodzil z domu ahahahahhaahh
@Anjja
talent do gry lol nie mogl wysolowac 54 knajta niezly kozak z neigo rotfl
sharowanie to zaden talent wysoki lvl tez nie jest zadnym talentem
@RafcioK
jak ty mozesz ich znac jak oni nie wychodza z domu ?
wogole widzailes real ownera taifuna rl fote ahahah jakbym wygladal tak jak on tez bym nie wychodzil z domu ahahahahhaahh
hihiihihihiihihihi playboyu ty hihihiihhiihih
@edit
a wlasnie 54 knight ma 800~hp wiec wcale nie jest latwo go u***ac ...
Protarus
05-02-2006, 17:28
Co jak jak co ale jesli chodzi o trapowanie to powinniscie pogadac ze Smerfami
http://rapidshare.de/files/12627209/noobs_on_wrls.rec.html
Powiem tylko ze zlozylismy sie z magramim na blessy :p
P.S: Jak wam sie podobal film? :)
Bjoern Shu
05-02-2006, 20:21
IkS De!
tyle moge powiedziec o tym filmie ;-)
@Kapucha
burst+ue i po zabawie :P
http://rapidshare.de/files/12627209/noobs_on_wrls.rec.html
Powiem tylko ze zlozylismy sie z magramim na blessy :p
P.S: Jak wam sie podobal film? :)
ej cot o w ogole bylo ;S bo tam nie ma pokazanego tego deada a ty przybiegasz i mowisz ze padl a potem thellion mowi ze go wepchnoles pod wrl? ze co ze jak o.O i jak sie nie mogl vitnac ;> uhnac tak ale vitnac to chyba zawsze :P (tak on pisał)
ej cot o w ogole bylo ;S bo tam nie ma pokazanego tego deada a ty przybiegasz i mowisz ze padl a potem thellion mowi ze go wepchnoles pod wrl? ze co ze jak o.O i jak sie nie mogl vitnac ;> uhnac tak ale vitnac to chyba zawsze :P (tak on pisał)
Obejrzyj jeszcze raz to zobaczysz,ze wpycham thella pod e beam a pozniej jeszcze na jedno combo,i vita jakos nie zdzialala na skos
hmm takie pytanko, bo widze ze loocik dopisal bylo 2x palkow i waliliscie only z boltow? =] czy mi tylko sie wydaje
Film:
Your,
Imargam
Co ima, nie zapomna ? A katrila juz placi... Zalosni jestescie.
A ten bug/polepszenie/czy co to tam qwa jest z exani hur to jest zwykle lamerstwo, ale nie martw sie, next time zlurujemy gma ;]
A co do taifuna to muahahah, chlopczyku, jestescie najbardziej zalosna ekipa jaka widzialem, co chwila m walle przed swoich, a taifun jeszcze was z sdkow ***al, ale looz, gz TEGO AZ 1 sdka ktorego wasz team w niego rzucil ale bardziej gratz tego ktory dostales od laaco (o ile dobrze pamietam) w kazdym razie to byl smiech na sali, tai moglby wam 1000x s*******ic a bwail sie z wami jak z noobami, ale tlmuasz se to jak chcesz. Co ima, fajnie jest byc zdrajca ? Proud to be brazilian xD
Bjoern Shu
06-02-2006, 15:20
Co ima, nie zapomna ? A katrila juz placi... Zalosni jestescie.
A ten bug/polepszenie/czy co to tam qwa jest z exani hur to jest zwykle lamerstwo, ale nie martw sie, next time zlurujemy gma ;]
A co do taifuna to muahahah, chlopczyku, jestescie najbardziej zalosna ekipa jaka widzialem, co chwila m walle przed swoich, a taifun jeszcze was z sdkow ***al, ale looz, gz TEGO AZ 1 sdka ktorego wasz team w niego rzucil ale bardziej gratz tego ktory dostales od laaco (o ile dobrze pamietam) w kazdym razie to byl smiech na sali, tai moglby wam 1000x s*******ic a bwail sie z wami jak z noobami, ale tlmuasz se to jak chcesz. Co ima, fajnie jest byc zdrajca ? Proud to be brazilian xD
ło jezu ale bełkot
btw same mistrze pvp sie wypowiadaja o tych m wallach itp ciekawe jaka bylaby wasza celnosc m walli przy 170+ MS z utani granem
wg. mnie chodz Imarg i Katrila do Noobsharerzy zrobili calkiem niezla akcje przynajmniej nastraszyli tego pana ;]
*******e ze dostane bana ale tego korwa nie mozna nei poweidziec ja peirdole trapowanie sie noob charami i wbijanie na dach zebysmy cie nei mogli za***ac to korwa
ZAL.ORG.PL.PRV.COM.C***CIWDUPE.DE
ale trudno nie udalo sie btw przez was wbilem rs x]
imargam mi love you8o
Obejrzyj jeszcze raz to zobaczysz,ze wpycham thella pod e beam a pozniej jeszcze na jedno combo,i vita jakos nie zdzialala na skos
omg on tak fast padl ze ja nie zauwazylem jak ogladalem za 1st time O.o
@edit
raaful ty masz rsa? o.OOO
ło jezu ale bełkot
btw same mistrze pvp sie wypowiadaja o tych m wallach itp ciekawe jaka bylaby wasza celnosc m walli przy 170+ MS z utani granem
wg. mnie chodz Imarg i Katrila do Noobsharerzy zrobili calkiem niezla akcje przynajmniej nastraszyli tego pana ;]
ło jezu, przez belkot to cie chyba zrobili...
jak nie umiesz uzywaz m walli, to ich nie uzywaj, bo zdaje mi sie, ze bralem udzial w wiekszej ilosci wojen niz ty i mam pojecie jak sie strzela m wallami przed 150+ lvle...
A teraz mi powiedz, czym go nastraszili ? Tym 1 sdkiem ? Jak juz mowilem smiech na sali. on im wiecej dmg zadal niz oni jemu, ale pewnie zaraz powiesz, ze prawie zdechl... leszczyq ty ;]
Bjoern Shu
06-02-2006, 19:54
ło jezu, przez belkot to cie chyba zrobili...
jak nie umiesz uzywaz m walli, to ich nie uzywaj, bo zdaje mi sie, ze bralem udzial w wiekszej ilosci wojen niz ty i mam pojecie jak sie strzela m wallami przed 150+ lvle...
A teraz mi powiedz, czym go nastraszili ? Tym 1 sdkiem ? Jak juz mowilem smiech na sali. on im wiecej dmg zadal niz oni jemu, ale pewnie zaraz powiesz, ze prawie zdechl... leszczyq ty ;]
insult plx
btw nie zapomnij dodac ze SKROMNOSC to twoje II imie ;)
aha nie pobij mnie next time ok?
Veltaxio
06-02-2006, 22:29
Dzisiaj mial miejsce "HAK" mauahhah
22:17 Nordmark Oblivion: Dalem passy Ratilltowi na gg i hak
22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c
22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance
A co do Placenia Katrili to popieram ze to lamus niewiem jak mozna placic 800k
za nic ladny payment co najsmieszniejsze zaplacil i gra ( ciekawe jak dlugo pozyje)
GRATZ DLA TEGO PANA MUHAUHUAH
Btw. Dusk~ to dopiero poczatek :)
Im~
Ta Hail BB...
"Btw. Dusk~ to dopiero poczatek"A to text do hackowania..??Widac ze macie juz w glowkach cos nie tak niemozecie zabic trza schakowac masaxra:/;/:/Zycze powodzenia i tego samego na swojej skorze..:/
O.o Fajnie fajnie
11:28 Imargam: 11:27 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe. ( 2kk)11:27 You see a demon helmet (Arm:10).It weighs 29.50oz.You hear an evil whispering from inside.(600K)
Bjoern Shu
07-02-2006, 13:43
Im~
Ta Hail BB...
"Btw. Dusk~ to dopiero poczatek"A to text do hackowania..??Widac ze macie juz w glowkach cos nie tak niemozecie zabic trza schakowac masaxra:/;/:/Zycze powodzenia i tego samego na swojej skorze..:/
O.o Fajnie fajnie
11:28 Imargam: 11:27 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe. ( 2kk)11:27 You see a demon helmet (Arm:10).It weighs 29.50oz.You hear an evil whispering from inside.(600K)
omg jaki ty jestes zalosny
hakowanie sie zaczelo jak imargama nie bylo na Furorze
Rahim itp..
pozaym zapytaj sie bylych czlonkow Duskiness kto rozsylal linki na Guild Chacie.. >.<
@up
Szkoda ze ty jestes calkiem normalny;/
popatrz na wypowiedz imrg jego cieszy ze ktosik kogos schakowal...
i zycze mu tego samego na tym czy na innym servie:D
Turon De'Galx
07-02-2006, 14:13
@up
Szkoda ze ty jestes calkiem normalny;/
popatrz na wypowiedz imrg jego cieszy ze ktosik kogos schakowal...
i zycze mu tego samego na tym czy na innym servie:D
"22:17 Nordmark Oblivion: Dalem passy Ratilltowi na gg i hak
22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c
22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance"
Jakbyś nie zauważył to Imargam śmial się z tego, że Nodmark dał pasy Ratilltowi i został shackowany ;d;d
Pozatym na Furorze prawie wszyscy są żałośni ;d;d
Mestor, Shel, Rousen, Laaco, Draverik, Katrilla (Chociaż, że sie wypłacił),Imargam i wiele innych ludzi wyżuconych z serwa mogliby zrobić jakieś ciekawe akcje ;d;d Może nawet jakąś ciekawą wojne... Nierozumie tego dlaczego nic nie robicie bo i tak nie macie nic do stracenia ;d;d
A co do Taifuna to narazie po kolei wszystkich w ciekawy sposób eliminuje ;)
Protarus
07-02-2006, 15:42
@up
To chyba oczywiste dlaczego nie wszyscy chca sie zjednoczyc i pomagac, Imargam gdy jeszcze byl w dusk~ narobil sobie sporo wrogow. Ciekawe jest to ze Ima~ i Katrila znaja sie z RL.... Byla tez kiedys ciekawa wojna ze Smerfami i to chyba Smerfy zdzialaly do tej pory najwiecej.
Chuck Norris wie gdzie jest Nemo:p
Ima, ja wiem jaki jest cel wykupienia sie katrili, bo to nie 1sza ani ostatnia wojna w jakiej bylem. Co wiecej, wiem, ze ty bedziesz gral teraz z nim, bo to dla mnie oczywiste, juz nie raz tak robili, ale uwierz mi nic wam to nie da ;]
co do hakow przez gg to podobno skrypty sa z***ane w nowej wersji i bardzo latwo mozna shakowac posiadajaqc jedynie numer :/ moj ziomek to zaliczyl i tez haker chcial odemnie pasy na postac ;P (ale nie daqlem ... ;) ) paru 'gru tez shakowali ze robili postacie typu Fenix Gru, Might Kepucha'gru i o pasy sie pytali o.O
[edit]
@up
ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^
Protarus
07-02-2006, 16:06
@up
ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^[/QUOTE]
Ta jasne graja a po tygodniu znowu ded. Mysle ze Katrila nie jest taki glupi i spodziewa sie ze nie dadza mu joz pograc na furorze. W mojej opini zaplacil bo chce sprzedac postac.
Film "rambo-pierwsza krew" byl oparty na wydarzeniach z obozu harcerskiego na ktorym w dziecinstwie byl Chuck Norris
A co do Taifuna to narazie po kolei wszystkich w ciekawy sposób eliminuje ;)
No w bardzo ciekawy i co zwiazku z tym...?
lolx ma teraz ze spoxem taka przewage na innymi ze masaxra i trudno go teraz bedzie doginic:Dale ja w tym niczego dziwnego nie widze chce byc najlepszy i niechce zeby ktos go dogonil...Uwazam ze na pvp tez by ladnie lecial z lvl a ze tutaj zabija ktory go doganiaja to juz jego sprawa jest dobry w ta giere podobnie jak niektorzy dobrzy sa w Marioa niektorzu w HL a inny w sciaganiu HebliD
Proste i logiczne...
Hail bb
Protarus
07-02-2006, 17:00
Nom taif~ bedzie najlepszy na servie gdzie gra 400 osub a bedzie gralo jeszcze mniej
Chuck Norris nawet z byka wycisnie mleko
co ty myslisz ze tylko na furoce jest...???
Bjoern Shu
07-02-2006, 19:48
co ty myslisz ze tylko na furoce jest...???
żal.pl nothing more
żal.pl nothing more
loloz i do czego to..?stronka twojej gildi or twojej osoby..??bo na serio nie kapuje..??a niechce mi sie wchodzic:D
www.idepoalkochol.pl to jest stwierdzenie :D
Veltaxio
08-02-2006, 00:08
huahuahuahua to jest nawet lepsze od paymentu katrili 800 k :P
@spylam moj eq bo juz stracilem cale serce do tego servera i nie zamierzam tam wracac ^^
Mam nadzieje ze taifunek wraz z rafalkiem wroci spowrotem do rooka :****
No to papatki....tylko niech ci znow serce nie peka:(:(:(
ja tam i tak bede widziec jakas intryge zanudno by bylo ^^
Rolas el'Baq
09-02-2006, 10:12
Muahauahha
Name: Katrila
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 114
World: Furora
Feb 09 2006, 01:34:37 CET Killed at Level 117 by a demon
Feb 08 2006, 23:47:27 CET Killed at Level 120 by a demon
Feb 08 2006, 22:48:04 CET Killed at Level 121 by a banshee
Jan 28 2006, 10:35:10 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry
and by Spoxster
MUAHHAHAHA
Charonsi Ł until Feb 23 2006, 23:04:21 CET because of destructive behaviour
CHARONSI Gratulujemy .... shieldinga... Charo ile masz na 112 level? 67 czy skilowalas? Muah
Muahauahha
Name: Katrila
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 114
World: Furora
Feb 09 2006, 01:34:37 CET Killed at Level 117 by a demon
Feb 08 2006, 23:47:27 CET Killed at Level 120 by a demon
Feb 08 2006, 22:48:04 CET Killed at Level 121 by a banshee
Jan 28 2006, 10:35:10 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry
and by Spoxster
MUAHHAHAHA
Charonsi Ł until Feb 23 2006, 23:04:21 CET because of destructive behaviour
CHARONSI Gratulujemy .... shieldinga... Charo ile masz na 112 level? 67 czy skilowalas? Muah
Ehh..smiac sie z czyjegos nieszczescia...
Zalosny jestes koles i tyle ci powiem:P.
Bjoern Shu
09-02-2006, 11:10
BAUHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH
G r a t z C h a r o n s i
hahaha :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
moze sie wypowiesz na ten temat?^.=
ban to nie delete wiec jeszcze nic strasznego :P
a powiesz cos na ten temat char ;>
Veltaxio
09-02-2006, 14:45
Dlatego bana dostal
23:01 Charonsi: Gmy to ****y
Banished: until Feb 23 2006, 23:04:21 CET because of destructive behaviour
Jak widac nawet senior tutor dostaje bana^^
jeden wielki rotfl!
ale gm to widzial cyz ktos podkapowal?
a tak pozatym to albo trafil na tego jedynego gma polaka albo slowo c*** jest tak znane w swiecie ^^
Bjoern Shu
09-02-2006, 16:40
moze ten gm zainteresuje sie tym ze na nowym servie jest juz 175 lvl :o
Dlatego bana dostal
23:01 Charonsi: Gmy to ****y
Banished: until Feb 23 2006, 23:04:21 CET because of destructive behaviour
Charonsi zostal zbanowany aby nie stracic swoich itemów bo zostal schackowany przez Kolege Imargama.
Imargam jestes naprawde zalosny jesli uciekasz sie do takich zagrywek.
Lepszy ban niz strata wszystkiego...
Veltaxio
09-02-2006, 17:02
Charonsi byl zawsze dobrym ziomem dlatego nie dostal rooka a co do tego ze moj kolega go haknol to skad wy to wiecie ??
Ave Senior Tutor Charonsi now u are only a player :(
Charonsi byl zawsze dobrym ziomem dlatego nie dostal rooka a co do tego ze moj kolega go haknol to skad wy to wiecie ??
Gdyby sie tak nie chwalil to moze i nie byloby wiadomo...
And you are sucker...:Din RL life,,,
baba
Protarus
09-02-2006, 17:43
A moze ktos wie kto mnie schakowal??
JEZELI to prawda to imagram dno zaliczyles xO albo twoj ziomek xO
Bjoern Shu
09-02-2006, 19:05
Sciagacie boty i róznego rodzaju syf na kompa to macie hacki proste.
Sciagacie boty i róznego rodzaju syf na kompa to macie hacki proste.
Nie zawsze hack jest spowodowany tym ze zassales jakis syf albo sharowales acc.
Ze w Twoim przypadQ tak bylo to nie znaczy ze inni sa rownie "madrzy" jak Ty...
Veltaxio
09-02-2006, 19:48
A moze ktos wie kto mnie schakowal??
Znajac zycie haknol cie imargam z jego pr0 team'em ^^
Protarus
09-02-2006, 19:48
Jelsi chodzi o mnie to mysle ze ktos wpier.... mi keyloggera przez gg. Nie rozdawalem swojego numeru wszystkich ale mialo go kilka osub ktore mogly to zrobic.
Protarus
09-02-2006, 19:50
Znajac zycie haknol cie imargam z jego pr0 team'em ^^
Czy moglbys rozwinac swoja mysl?
Czy moglbys rozwinac swoja mysl?
jaja sobie robi z Ciebie, bo mowia ze to on chara hak ;]
Jelsi chodzi o mnie to mysle ze ktos wpier.... mi keyloggera przez gg. Nie rozdawalem swojego numeru wszystkich ale mialo go kilka osub ktore mogly to zrobic.
Imargama kumpel tez robi to przez gadu ale wcale nie mowie ze to on bo nie ma dowodów.
Imargama kumpel tez robi to przez gadu ale wcale nie mowie ze to on bo nie ma dowodów.
ale jak przez gg? (domniemuje ze nie sciagana od jakiegos obcego ziomka pliku ***** na kompa...)
moj ziomek mial sytuacje ze shakowali mu gg posiadajac jednynie numer hasla NIKOMU nie dawal... a ziomek z innego miasta wiec nie mozliwe zeby z kafei/ szkoly
< o cos takiego chodzi?:P
ale jak przez gg? (domniemuje ze nie sciagana od jakiegos obcego ziomka pliku ***** na kompa...)
moj ziomek mial sytuacje ze shakowali mu gg posiadajac jednynie numer hasla NIKOMU nie dawal... a ziomek z innego miasta wiec nie mozliwe zeby z kafei/ szkoly
< o cos takiego chodzi?:P
Jesli wiedzialbym ot Imargam niemialby tyle hajsu w domQ..
w gg jest taki plik niepamietam dokaldnie nazwy ale jak ktos poszuka w google to napewno znajdzie dokladnie opisane wszystko no i w kazdym badz razie jest ten plik i w nim jest zapisane haslo na usera itp. tak dzialaja takie programiki ktore skanuja dysk u kogos na kompie i ci wyskakuje user/haslo na kompie/ haslo na numer do gg tak samo mzona zrobicjak ktos do ciebie wpadnie na gg albo jak mamy typa ktory niema zieloneog pojecia o tym i ufa nam mowimy wyslij ten i ten plik bo sie gg ***ie wysyla nara i mam twoje gg
Bongozzpl
09-02-2006, 23:19
Imargam ma tyle gp w domku bo sprzedal Sca dla spoxstera.
A co do tych hakow to imargam rozdal all numery co ma na swoim gg dla kolesia Harcesh 40 ms z furory ktory jest pro hakerem (hahha).Poprostu koles znajac twoj numer wpisuje haslo metoda prob i bledow. Co do hakowania mejli to w gg jest opcja przypomnij i wyswietla sie na jaki e-mail ma zostac wyslane owe haslo, a ze wiele osob ma tego samego mejla na swoim acc w tibi to koles znow wpisuje mejla i metoda prob i bledow probuje lamac haslo. That's all
~
A co do tych hakow to imargam rozdal all numery co ma na swoim gg dla kolesia Harcesh 40 ms z furory ktory jest pro hakerem (hahha).Poprostu koles znajac twoj numer wpisuje haslo metoda prob i bledow. Co do hakowania mejli to w gg jest opcja przypomnij i wyswietla sie na jaki e-mail ma zostac wyslane owe haslo, a ze wiele osob ma tego samego mejla na swoim acc w tibi to koles znow wpisuje mejla i metoda prob i bledow probuje lamac haslo. That's all
~
Zgadzam sie z tym panem!!!
Wy myslicie ze da sie gogos schaczyc majac sam numer gg..??
Majac sam numer Ip bardzo ciezko jest to zrobic Snifferem badz Exploitem a co dopiero majac numer gg..??
Chyba ze dostaniecie maila jak glupki otworzycie to juz inna gadka:Dproste
przez gg mozna tylko juz instruowac swego troja/keya co ma robic:Dwysylac screena,na ftp maila,badz to resetowac kompa etc...
Ale to jest wyzsza szkola jazdy...
50% hackow jest przez to ze ktos zna waszego maila wchodzi na podpowiedz do haslo czyta pytani z z niewinnej rozmowy wyciaga odp wpisuje i po problemie:D
Zgadzam sie z tym panem!!!
Wy myslicie ze da sie gogos schaczyc majac sam numer gg..??
Majac sam numer Ip bardzo ciezko jest to zrobic Snifferem badz Exploitem a co dopiero majac numer gg..??
Chyba ze dostaniecie maila jak glupki otworzycie to juz inna gadka:Dproste
przez gg mozna tylko juz instruowac swego troja/keya co ma robic:Dwysylac screena,na ftp maila,badz to resetowac kompa etc...
Ale to jest wyzsza szkola jazdy...
50% hackow jest przez to ze ktos zna waszego maila wchodzi na podpowiedz do haslo czyta pytani z z niewinnej rozmowy wyciaga odp wpisuje i po problemie:D
to wlasnie HARCESH shakowal go ;PP wiem bo sie potem chwalil :P
a to ze screenami to ghoste gg czy cos takiego i banalne w uzyciu ;> wystarczy ze ziomak zainstaluje na kompie i mozesz robic screeny a nawet wylanczac kompa jak ma slabe zabezpieczenia (wylanczac wlanczac programy tez oczywiscie)
Podroznik
10-02-2006, 09:41
Czary mary ?
Wiec jak dam komus moj numer gg to mnie shaczy ? 8o
Wszystko o tym haczeniu przez gg to bajka( cuz czeba miec haslo bo numer gg bez hasla sie da haknac )... wiadomo ze moze cie shaczyc jak ci nagada ze ci cos tam posle itp, ale to bedzie tylko twoja wina bo sam sciagniesz sobie od niego plik . Sam z 10 razy tak mialem, z tibi np osoba podaje sie za jakas tam kobitka i mi na gg pisze ze mi zdjecie posle ja oczywiscie ok, przyjmuje plik patrze na rozszezenie i smiech, pozatym nieradzilbym przyjmowac zadnych plikow od osob niewiadomego pochodzenia w pliku graficznym tez mozna back doora wsadzic...
Inna sprawa ludzie nawet jak na allegro wystawisz cos na sprzedaz to podajesz tam numery namiarowe, niektozy osobnicy udaja noobkow, ze sie boja, ze nieufaja itp wiec wypytuja rozne dane ktore wcale nie sa im poczebne do pomyslnego przebiegu tranzakcji lecz do hakniecia danego osobnika. Na wlasnej skoze doswiadczylem, jeden kolo byl tak glopi ze nawet sie mnie pytal dane takie jak na rec keya sie wpisuje, linijka po linijce rotfl, czyli np jak mam na imie bo on na drogie ma siak itp...
Pozatym osoby ktore hakuja i sa powiozane z tibia maja prymitywne metody, tzn niema takiego osobnika co potrafi sledzic twoj ip,sprawdzic ktore masz porty otwarte i przysylac szkodliwe pakiety z zewnatrz, all co hakuja musza miec wyraziste dane od osoby ktora zamiezaja shaczyc lub tez osoba ta swiadomie musi cos sciognoc od nich badz to niby zdjecie, czy tam jakis bocik i gotowa sprawa.
Wiadomo ze zaraz sie znajda super hakezy co to potrafia wszystko z 15 lat na karku co niekuma nic o porgoramowaniu , scioga taki gosc gotowy programik czy tam kod i hapy :D .
Btw ci co wlamuja sie do czyjegos systemu to Crakezy, Haker to gosc co niema nic zwiazanego z wlamywaniem sie do systemow i kradzieza danych :p .
to wlasnie HARCESH shakowal go ;PP wiem bo sie potem chwalil :P
a to ze screenami to ghoste gg czy cos takiego i banalne w uzyciu ;> wystarczy ze ziomak zainstaluje na kompie i mozesz robic screeny a nawet wylanczac kompa jak ma slabe zabezpieczenia (wylanczac wlanczac programy tez oczywiscie)
Taaa o kto powiedzial ze to jest trudne w uzyciu..??Najtrudniejszym etapem jest zeby jakis lamer to zainstalowal a z tego co wiedze nie brak takich!!!
A co do pana wyzej dokaldnie opisal co i jak:Dsamym numerem gg sie nie da schakowac...to tak jak bys chcial wejsc przez zakmniete dzrwie na 7 zamkow znajac tylko numer domu gdzie sa te drzwi!!!(domek bez okien dzrwi stalowe itc :P:PP
BUahahaha
Hail bb
Wiecie może czy są jakieś filmy z tych prób zrobienia DHQ?
Charoken
10-02-2006, 16:36
~
Żal mi Ciebie powaznie gadasz takie glupoty ze nie chce mi sie tego sluchac.Metoda prob i bledow to Cie chyba starzy zrobili bo nie da sie wyczaic hasla ktorego nie ma w zadnym slowniku w dodatku jezeli ktos ma jeszcze do tego cyfre albo znak typu $!@## wiec lepiej nie udzielaj sie w tym temacie o ile znasz takie przyslowie to ryby i nooby glosu nie maja.
PS.To dopiero poczatek :)
Signed , Harcesh
kostooch
10-02-2006, 19:25
omg, pr0 h4x0r5, widze, ze jeden lepszy od drugiego...
Protarus
10-02-2006, 21:27
Jesli chodzi a hakowanie przez gg to nie jest to trudne. Jesli ma sie tylko numer osoby ktura chcemy schakowac wystarczy uzyc specjalnego programu ktury automatycznie zlamie haslo. Wtedy wystarczy sie zalogowac na ten numer gg i obejzec jego liste kontaktoe po czym schakowac gg kogos ze znajomych i wyslac mu link. W koncu kto by sie bal otworzyc stronke od kogos kogo dobrze zna a kto nie ma zwiazku z tibia?
Jesli chodzi a hakowanie przez gg to nie jest to trudne. Jesli ma sie tylko numer osoby ktura chcemy schakowac wystarczy uzyc specjalnego programu ktury automatycznie zlamie haslo. Wtedy wystarczy sie zalogowac na ten numer gg i obejzec jego liste kontaktoe po czym schakowac gg kogos ze znajomych i wyslac mu link. W koncu kto by sie bal otworzyc stronke od kogos kogo dobrze zna a kto nie ma zwiazku z tibia?
Ty jestes ladnie glupi..??
Ciekawe jakim specjalnym programem zlamiesz haslo gg na servie...??
NIE MA TAKICH PROGRAMOW to praiw tak samo jak bys znal kogos numer na tibia i probowal go zlamac jakims programem!!!Identyczna sytuacja...wiec sry ale napkom mowimi dobranoc...
kostooch
10-02-2006, 22:04
Lol, wystarczy podstawic komus zmodyfikowanego klienta gg.
Mi Harcesh hacknal gg i maila tym samym,udalo mu sie tazke wyciagnac passy od Nordmarka oraz Ratilltki,jednak mnie nadal nie hacknal... :(
btw.Nie mialem nic na kompie(bo sam mialbym hacka),nie mialem jego gg w liscie kontaktow a ni nie sciagalem nic, wiec teraz sie bede troche lepiej zabezpieczal ;d
Protarus
10-02-2006, 22:14
NIE MA TAKICH PROGRAMOW to praiw tak samo jak bys znal kogos numer na tibia i probowal go zlamac jakims programem!!!Identyczna sytuacja...wiec sry ale napkom mowimi dobranoc...
Hmm.. widze ze mamy tu super speca ktory zna sie na wszystkim. Jestes taki za***isty a nie wiesz ze jest kilka sposobow zeby wlamac sie przez gg do systemu. I nie ******* mi ze nie da sie bo moj kumpel z Julery zarobil tak 3kk w ciagu miesiaca.
co tu duzo mowic, furora to jakis z***any swiat, na ktorym gra duzo sharerow(patrz: taifun), pa( patrz: spoxster) rotfl
Protarus
10-02-2006, 22:49
co tu duzo mowic, furora to jakis z***any swiat, na ktorym gra duzo sharerow(patrz: taifun), pa( patrz: spoxster) rotfl
Kiedys był jeszcze zlodziej. Niejaki Imargam. Kojarzycie?
lol wystarczy program ktory dopbiera wszystkie kombinacje znakow
a teraz COS WAZNEGO
dzisiaj na kopach mojemu kumplowi chcieli ukrasc loota to zaatakowal tego thiefa
przybiegl 40 ek i ubil go praktycznie za nic, po deadzie kumpel zalogował na swoja postac (Neo'Gru) i gada z tym ziomkiem Ble~~ (ja tez gadalem zapytalem czemu zabil on na to ze pkowal a ja ze nie pkowal i czemu robi skull hunt a on stwierdzil ze to jest cos normalnego ;]) okazuje sie ze on pro by Nackers ... nackers przybiega zabija Neo'gru za nic :) co sie dzieje dalej... gadam z Ariusem, a Neo z Taifunem i wiecie co? xO nackers ma leciec z gilidi ;] prawie polecial ale jakies glosowanie itp. i w koncu nie polecial ostatnia szase ma...
ten post kieruje do wszystkich ktorzy na wszelkie sposoby jada taifuna ze jest *****em pa sharuje itp... po odejsciu Fenixa'Gru wiekszosc gru zaczela padac za nic np. neo'gru seth'gru natomiast taifun zawsze stawal za nami nie dlatego ze jakimis jego ziomami jestesmy tylko dlatego ze (przynajmniej w moim odczuciu) jako jeden z nielicznych na 170lvlu wytepia z serva pa
i teraz mnei zluzgajcie ze mu dupe lize ;]
by neo'gru and jitvey
Protarus
11-02-2006, 00:27
No i co w tym takiego waznego? Poza tym niejednokrotnie spotkalem sie z PA ze strony duskines(co bylo jednym z powodow wojny smerfow z duskines) miedzyinnymi od samego Taifuna wiec nie wciskaj mi kitu jaki to Taifun jest Och... i Ach... Nackers nie wylecial nic sie nie stalo no poza tym ze padl niewinny
No i co w tym takiego waznego? Poza tym niejednokrotnie spotkalem sie z PA ze strony duskines(co bylo jednym z powodow wojny smerfow z duskines) miedzyinnymi od samego Taifuna wiec nie wciskaj mi kitu jaki to Taifun jest Och... i Ach... Nackers nie wylecial nic sie nie stalo no poza tym ze padl niewinny
not o skoro jest taki c***owy to na c*** broni za kazdym razem jak sie cos do neigo napisze ... -.- wiedzialem ze nie ma sensu tutaj tego pisac bo zaraz sie zacznie xO
Podroznik
11-02-2006, 10:25
Lol nothing more :D
Ta wiec o jakim kodzie mowimy jedno czy trzy cyfrowym ?
Podam ci przyklad :"g*o9pis/@"----to jest szyfr skladajacy sie z 9 znakow (cyfry ,liczby , znaki). I programiki ogolno dostepne sobie z nim nieporadza lol.
Wiec niewciskaj kitu bo program lamiacy hasla niejest rowny innemu a z pewnoscia niemasz czy tam ten haker zawansowanego programu lamiacego no chyba ze wykradles jakims tajnym slozba 8o .A nawet gdybys mial taki program zaawansowany to potrwalo bo to pare ladnych dni zanim bys zlamal kod wiec powodzenia...
Btw Ratilt~~ jesli mozesz to powiedz ile znakow cyfr~~ posiadal twoj kod na gg.
@podroznik
musial znac to jego haslo, a sam mu najprawdopodbniej nie dal wiec skad je wzia? o.o (no chyba ze haslo na gg bylo ratilt 1988~~)
Podroznik
11-02-2006, 12:04
@podroznik
musial znac to jego haslo, a sam mu najprawdopodbniej nie dal wiec skad je wzia? o.o (no chyba ze haslo na gg bylo ratilt 1988~~)
Mnie tylko interesuje ilu znakowe bylo B)
Lol nothing more :D
Ta wiec o jakim kodzie mowimy jedno czy trzy cyfrowym ?
Podam ci przyklad :"g*o9pis/@"----to jest szyfr skladajacy sie z 9 znakow (cyfry ,liczby , znaki). I programiki ogolno dostepne sobie z nim nieporadza lol.
Wiec niewciskaj kitu bo program lamiacy hasla niejest rowny innemu a z pewnoscia niemasz czy tam ten haker zawansowanego programu lamiacego no chyba ze wykradles jakims tajnym slozba 8o .A nawet gdybys mial taki program zaawansowany to potrwalo bo to pare ladnych dni zanim bys zlamal kod wiec powodzenia...
Btw Ratilt~~ jesli mozesz to powiedz ile znakow cyfr~~ posiadal twoj kod na gg.
Zwierzu... jakis czas temu sam napisalem taki programik w delphi~ z pomoca ogolno dostepnego poradnika (google power^^) .. Jest w tym tylko jeden problem..trzeba miec dostep do kompa osoby z ktorej chcesz to haslo wydobyc ;)
Mnie tylko interesuje ilu znakowe bylo B)
4 znaki, i co z tego wynika wedlug ciebie?
Podroznik
11-02-2006, 21:21
4 znaki, i co z tego wynika wedlug ciebie?
To ze taki kod bardzo latwo zlamac ma malutko kombinacji.
Zwykly programik poradzi sobie z nim w pare chwil.Niepamietam ile czeba mozliwosci aby go zlamac lecz dopiero od 8 cyfrowego szyfru, kod jest nie dozlamania.Nawet w tibi dostaje sie gotowy szyfr skladajacy sie z 8 znakow... Gdzies mialem liczby ile jest kombinacji na dana wielkosc kodu roznice miedzy 7 a 8 ciagowym szyfrem sa naprawde wielkie ( iles tam setek miardow jak w lotka :P)
Protarus
11-02-2006, 22:59
Zwykly programik poradzi sobie z nim w pare chwil.Niepamietam ile czeba mozliwosci aby go zlamac lecz dopiero od 8 cyfrowego szyfru, kod jest nie dozlamania.Nawet w tibi dostaje sie gotowy szyfr skladajacy sie z 8 znakow... Gdzies mialem liczby ile jest kombinacji na dana wielkosc kodu roznice miedzy 7 a 8 ciagowym szyfrem sa naprawde wielkie ( iles tam setek miardow jak w lotka :P)
Uwzgledniajac tylko litery z klawiatury i cyfry przy osmioznakowym hasle mamy dokladnie 2251875391000 kombinacji przy czterech znakach tylko 1500625. Szanse wygrania w totolotka wynosza zas 10068347520 do jednego. Ladne liczby niesadzicie?
Policzylem to z nudow no i dlatego ze uwielbiam matematyke;]
@up
hehe, kolega widze dobry z matmy, wariacja z powtorzeniami byla?? :P
tez to kiedys liczylem :D
wariacja+silnia...:P:P:Plolz 2up...jak masz dostep do kompa ofiary to po co ci gg hackowac montujesz keya a nie bawisz sie w lapanie hasla na gg..:/;/;/a po 2 co by ci dalo wlamanie sie do kompa i jak bys wyciagnal pliku *.cfg jezeli tam jest tylko haslo na na wejscie z poziomu compa a nie haslo na server...no chyba ze sie myle...
Protarus
12-02-2006, 14:02
wariacja+silnia...:P:P:Plolz 2up...jak masz dostep do kompa ofiary to po co ci gg hackowac montujesz keya a nie bawisz sie w lapanie hasla na gg..:/;/;/a po 2 co by ci dalo wlamanie sie do kompa i jak bys wyciagnal pliku *.cfg jezeli tam jest tylko haslo na na wejscie z poziomu compa a nie haslo na server...no chyba ze sie myle...
Oczywiscie ze sie mylisz. No i chyba nie czytales pozostalych postow co do lamania hasla do gg, albo poprostu nic nie zrozumiales tak czy inaczej mialbym do Ciebie prosbe abys nie p i e r d o l i l glupot i nie pisal wiecej na tematy o kturych nie masz pojecia
ale zescie sie rozgadali o hakowaniou omg xO
1-jak nie ma to taki program mozna samemu napisac! [jak ktos oczywiscie umie :-) ]
2-gg to badziew noobku co prawda sam dopiero sie ucze ale juz potrafie za pomca programu do przechwytywania pakietow przechwycic pakiety do dowolnej osoby w sieci(tylko w sieci) i do reklam wysylanych z serwera gg podpiac dowolny plik .dll a wtegy wlamanie sia na kompa takiej osoby to pestka wystarczy byle gg(w przypadku mirandy tez sie da) bylo odpalone!!! (program mam od kumpla z pokoju jest na 4tym roku informatyki) no i powoli sie ucze!!!
3-w tibie graja osoby w roznym wieku najmlodsza mi znana ma 9 lat najstarsza 37 z roznymi kwalifikacjami+kupa z nastoletnich graczy ma swoich starszych braci/siostry ktozy czasami pomoga w ten czy inny sposub :-)
4-sa napalency ze wlama sie wszendzie !!!!!!! i NIE MA ZABEZPUIECZEN NIE DO ZLAMANIA HEIL POLITECHNIKA POZNANSKA!!!!!!!<----jesli ktos ma tam brata/sieotre/kumpla to wie czego rok temu dokonali studenci tej uczelni!
hahha jeszcze sie tak nie usmialem dlaczego? bo haslo 64 bitowe(kazdy znak kodu ASCII to 8 bitow) tez da sie zlamac bez wiekszych problemow tak jak i 128 bitowe!!! chodzby i programikiem "walacym" po kolei kombinacje znakow jedyna przeszkoda(ktora tez da sie obejsc) jest to iz po wpisaniu 3 krotnie niewlasciwej kombinacji konto i/lub proba polaczenia z tego ip zostaja zablokowane na jakis czas!
wymagania: wiedza+wiedza+szybki komputer z 2+GB RAMu+zapal!!
pozatym wlamac mozna sie na wiele sposobow(zawsze jest jakies tylne wejscie(luka w zabezpieczeniach)
PS czytales ostatnio statystyki wlaman do sieci komputerowych i baz danych o najwyzszych priorytetach bezpieczenstwa np: banki,NASA,uzedy administracji publicznej,serwisy informacyjne????? zebys to zrobil wiedzial bys jak czesto to sie zdaza i okazuje sie ze coraz wiecej z nich(wedlug niektorych zrodel 54%) jest popelniana przez hakerow/krakerow ponizej 25 roku zycia!!!!!!
pozatym najgorszym systemem operacyjnym jest windows
a najtragiczniejszym rokiem w historii informatyki jest rok 1995(windows 95)!!
Nie da to sie 4 zeczy zrobic(jak to mowia w wojsku):
1-zalozyc helmu na lewa strone (chodz sierzant Pietruczko twierdzil ze tez sie da)
2-wlozyc parasola do dupy i go otwozyc
3-przykrutkiej koszuli osrac
4-kaleson przez glowe nalozyc
Podroznik
12-02-2006, 20:43
hapes1
Oke mistrzu co ci mam podac zebys mi sie wlamal do systemu ? :D
Chce cie sprawdzic buahaua wyzywam cie, wlam sie do mojego kompa 8o
btw pomysl logicznie ile ci zajmie zlamanie szyfru 128 bitowego skoro co trzy proby musisz czekac 5 minut na powtozenie innego hasla 8o bo masz blok ip n/c czekajac mozesz sie postarzec...
hapes1
Oke mistrzu co ci mam podac zebys mi sie wlamal do systemu ? :D
Chce cie sprawdzic buahaua wyzywam cie, wlam sie do mojego kompa 8o
btw pomysl logicznie ile ci zajmie zlamanie szyfru 128 bitowego skoro co trzy proby musisz czekac 5 minut na powtozenie innego hasla 8o bo masz blok ip n/c czekajac mozesz sie postarzec...
ja *******e ale z ciebie glupi dzieciak!!!!!!!!! :baby:
piewrsze jak bys umial CZYTAC to bys wiedzial ze niektozy potrafia to zabezpieczenie obejsc(napisalem to w poprzednim poscie)
po drugie ja dopiero sie tego ucze!!!!!!! :]
po trzecie pakiety moge przechwytywac tylko wewnatrz cieci w ktorej znajduje sie moj komp np: akademicka, osiedlowa itp(tez to napisalem ale ty chyba cierpisz na dysleksje) :baby:
po czwarte jak sie nie cykasz TWARDZIELU to podaj mi swoje ip z maska podsieci i/lub numer gg a ja zobacze co da sie zrobic!!!! :evul: :evul:
moj numer gg(ale uzywam innego komunikatora niz gg B) ) 9983545
Podroznik
12-02-2006, 23:23
ja *******e ale z ciebie glupi dzieciak!!!!!!!!! :baby:
piewrsze jak bys umial CZYTAC to bys wiedzial ze niektozy potrafia to zabezpieczenie obejsc(napisalem to w poprzednim poscie)
po drugie ja dopiero sie tego ucze!!!!!!! :]
po trzecie pakiety moge przechwytywac tylko wewnatrz cieci w ktorej znajduje sie moj komp np: akademicka, osiedlowa itp(tez to napisalem ale ty chyba cierpisz na dysleksje) :baby:
po czwarte jak sie nie cykasz TWARDZIELU to podaj mi swoje ip z maska podsieci i/lub numer gg a ja zobacze co da sie zrobic!!!! :evul: :evul:
moj numer gg(ale uzywam innego komunikatora niz gg B) ) 9983545
Lol przeciez masz kolegow (4ty rok) zbiez ich :D btw co to za sztuka przechwycic w wlasnej sieci lól?
Po drogie jakbys byl z deka kumaty to moj gg masz pod moim opisem, po lewej 8o wiesz taki obrazek sloneczka logo gg :( .
Po trzecie niektozy tzn ci o ktorych przeczytales w jakis news i pewnie niewiesz nawet o czym mowa, ta czary mary hokus pokus wszystko mozliwe byc moze, ale takie buraki jak Ty moga pomazyc i pochwalic sie co to niewyczytali za newsa :o ( znajdz mi goscia co gra w tibie i wie co to tibia i umie to co ty tam pie******z o lamaniach 128 bitowego kodu i innych zaawansowanych tehnikach obejscia zabezpieczenia, umieszczania back doorow :cup: )
Byc moze jestem madzejszy od ciebie ? ;(
Najalepiej to zamilcz bo w ryj ci napluje a ty nawet niepoczujesz co zujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz .
Najalepiej to zamilcz bo w ryj ci napluje a ty nawet niepoczujesz co zujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz .
WWO? 8o ...
hahha jeszcze sie tak nie usmialem dlaczego? bo haslo 64 bitowe(kazdy znak kodu ASCII to 8 bitow) tez da sie zlamac bez wiekszych problemow tak jak i 128 bitowe!!! chodzby i programikiem "walacym" po kolei kombinacje znakow jedyna przeszkoda(ktora tez da sie obejsc) jest to iz po wpisaniu 3 krotnie niewlasciwej kombinacji konto i/lub proba polaczenia z tego ip zostaja zablokowane na jakis czas!
wymagania: wiedza+wiedza+szybki komputer z 2+GB RAMu+zapal!!
pozatym wlamac mozna sie na wiele sposobow(zawsze jest jakies tylne wejscie(luka w zabezpieczeniach)
PS czytales ostatnio statystyki wlaman do sieci komputerowych i baz danych o najwyzszych priorytetach bezpieczenstwa np: banki,NASA,uzedy administracji publicznej,serwisy informacyjne????? zebys to zrobil wiedzial bys jak czesto to sie zdaza i okazuje sie ze coraz wiecej z nich(wedlug niektorych zrodel 54%) jest popelniana przez hakerow/krakerow ponizej 25 roku zycia!!!!!!
o.O Widze ze ma do czynienia z kims kto wie lepiej od mnie:Dja dopiero bede zaczynal edukacje infy na wyzszym poziomie a na poznaskim mam 2 znajomych ale calkiem innych kierunkach ale sie popytam popytam...:P:P:P
Wiec zycze powodzenia...:D
pozatym najgorszym systemem operacyjnym jest windows
a najtragiczniejszym rokiem w historii informatyki jest rok 1995(windows 95)!!
Nie da to sie 4 zeczy zrobic(jak to mowia w wojsku):
1-zalozyc helmu na lewa strone (chodz sierzant Pietruczko twierdzil ze tez sie da)
2-wlozyc parasola do dupy i go otwozyc
3-przykrutkiej koszuli osrac
4-kaleson przez glowe nalozyc
o.O Widze ze ma do czynienia z kims kto wie lepiej od mnie:Dja dopiero bede zaczynal edukacje infy na wyzszym poziomie a na poznaskim mam 2 znajomych ale calkiem innych kierunkach ale sie popytam popytam...:P:P:P
Wiec zycze powodzenia...:D
Podroznik
13-02-2006, 10:31
WWO? 8o ...
Ski sklad xD :p
Przyznaj ze akurat pasowalo tam :cup:
Bjoern Shu
13-02-2006, 11:40
Lol przeciez masz kolegow (4ty rok) zbiez ich :D btw co to za sztuka przechwycic w wlasnej sieci lól?
Po drogie jakbys byl z deka kumaty to moj gg masz pod moim opisem, po lewej 8o wiesz taki obrazek sloneczka logo gg :( .
Po trzecie niektozy tzn ci o ktorych przeczytales w jakis news i pewnie niewiesz nawet o czym mowa, ta czary mary hokus pokus wszystko mozliwe byc moze, ale takie buraki jak Ty moga pomazyc i pochwalic sie co to niewyczytali za newsa :o ( znajdz mi goscia co gra w tibie i wie co to tibia i umie to co ty tam pie******z o lamaniach 128 bitowego kodu i innych zaawansowanych tehnikach obejscia zabezpieczenia, umieszczania back doorow :cup: )
Byc moze jestem madzejszy od ciebie ? ;(
PWN3D XD!!!!!!!!!
Ski sklad xD :p
Przyznaj ze akurat pasowalo tam :cup:
Oops :o no racja Ski skład B) a tak apropo masz racje ze pasowało ;)
Protarus
13-02-2006, 17:41
Te teksty to z kaczora donalda czy moze siostra ci pomagala?
Te teksty to z kaczora donalda czy moze siostra ci pomagala?
Wyzej jest wyjasnione co to za text.
Z forum o Furorze zrobilo sie forum o hackerach itp8o
Podroznik
13-02-2006, 19:20
Wyzej jest wyjasnione co to za text.
Z forum o Furorze zrobilo sie forum o hackerach itp8o
Hehe widzocznie obca mu nazwa WWO albo Ski sklad wiec wyjasnijmy,sa to polskie zespoly czy tam formacje Hip hopowe.
Protarus
13-02-2006, 20:01
5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut. Widze ze chcialbys uchodzic za jakeigos fachowca a nie wiesz o tak prostych rzeczach(nie zebym ja byl jakims geniuszem)
PS. zapytaj babci co to znaczy ironia wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial
Echh... gratuluje DHQ za 3 razem... ^.-' (niektorzy za 2)
5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut. Widze ze chcialbys uchodzic za jakeigos fachowca a nie wiesz o tak prostych zeczach(nie zebym ja byl jakims geniuszem)
PS. zapytaj babci co to znaczy ironja wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial
rzeczach*
ironia*
Echh... gratuluje DHQ za 3 razem... ^.-' (niektorzy za 2)
A Kto zrobil DHQ?:confused:
Chyba ze to tez jest ironia 8o
Dragon Nikita
13-02-2006, 21:06
eheh ciesze sie :]
wlasnie oni juz zrobili tego nieszczesnego dhq? o.O
wlasnie oni juz zrobili tego nieszczesnego dhq? o.O
Nie
bo nie probowali ponownie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.