zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7

Sohard
13-02-2006, 22:19
Dla sprosotwania~tak to byla ironia...

ostatnia ekipa padla, tak ale na przyklad yubov ma dh~ z tego questa :F

Risofek
13-02-2006, 23:10
Dla sprosotwania~tak to byla ironia...

ostatnia ekipa padla, tak ale na przyklad yubov ma dh~ z tego questa :F

Ma bo zamiast pomagac pobiegl do itemów...
To sie nazywa lamerstwo....

Tygi25
14-02-2006, 07:12
co jest grane moze ktos cos wie?? dlaczego wszystko padlo?

Anjja
14-02-2006, 07:14
Wyzej jest wyjasnione co to za text.

Z forum o Furorze zrobilo sie forum o hackerach itp8o
no to thx za komplement :D
Dalej widze ze sie nie polapaliscie...
Definicje słownikowe:
Haker-osoba o wysokich zdolnosciach informatycznych,potrafiaca sie wlamac do wielu systemow ,dobrze zabezpieczonych komputerów ale w celu wykrucia bledow i powiadomienia administratorow etc
Kraker-To co wyzej ale nie do wykrywania ale do wykorzystywania bledow...
A co do maski Ip...
Nie wystarczyl by program do ukrywania IP..??
a nie bawienie sie w 255.255.255.0:P:P:P
Moze sie myle...

Tygi25
14-02-2006, 09:24
DziaŁa Juz Forora?????

Podroznik
14-02-2006, 10:58
5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut. Widze ze chcialbys uchodzic za jakeigos fachowca a nie wiesz o tak prostych rzeczach(nie zebym ja byl jakims geniuszem)

PS. zapytaj babci co to znaczy ironia wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial

Noi mamy mistrza.
Niejest to takie trodne pochwal sie ile shakowales tych gg noi shakuj muj bo mam w hu ludzi na gg z 100+ pohakujesz ich oblowisz sie....

Protarus
"5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut"

Oke mistrzu + dla ciebie teraz powiedz mi jak i czym bedziesz maskowal Ip no wiesz rozszesz to bo to ogolne pojecie walnac nic ciezkiego.
Powiedz czego uzyjesz do maskowania itp pochwal sie swoja wiedza a nieogolnikami.
Wiem wiem nic trudnego :D . Latwo to sie gada ze cos jest latwe i zaden problem ;) , so lets go ponoc tak latwo shakowac :( .

Ps skoluj sobie szybkie lacze zebys czekajac az zlamiesz kod, nieposiwial :D

Latwo to jest powiedziec co i jak ale wes zrob to :baby: . Ludzie co sie tu wypowiadaja maja taka wiedze o hakowaniu a z pewnoscia zaden z nich nieumie shakowac , no chyba ze wsadzi gotowego robala komus tzn przesle mu looool.

Anjja
14-02-2006, 13:26
Noi mamy mistrza.
Niejest to takie trodne pochwal sie ile shakowales tych gg noi shakuj muj bo mam w hu ludzi na gg z 100+ pohakujesz ich oblowisz sie....

Protarus
"5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut"

Oke mistrzu + dla ciebie teraz powiedz mi jak i czym bedziesz maskowal Ip no wiesz rozszesz to bo to ogolne pojecie walnac nic ciezkiego.
Powiedz czego uzyjesz do maskowania itp pochwal sie swoja wiedza a nieogolnikami.
Wiem wiem nic trudnego :D . Latwo to sie gada ze cos jest latwe i zaden problem ;) , so lets go ponoc tak latwo shakowac :( .

Ps skoluj sobie szybkie lacze zebys czekajac az zlamiesz kod, nieposiwial :D

Latwo to jest powiedziec co i jak ale wes zrob to :baby: . Ludzie co sie tu wypowiadaja maja taka wiedze o hakowaniu a z pewnoscia zaden z nich nieumie shakowac , no chyba ze wsadzi gotowego robala komus tzn przesle mu looool.
Zdziwilbys sie...
a po 2 zgadzam sie z toba ze gadac z zrobic to 2 calkiem inne rzeczy...
napisac progz w Delphi,c++ to wielka sztuka a nie mowie tutaj komponentach Internet etc...
Protarus ciekawe czy byc napisal chociaz programik do pingowania serv gg...
a mowisz o jakis maskach podsieci etc...
a po 3...??Czy oby na gg jest blokada po 3 probach..?

Podroznik
14-02-2006, 14:35
Zdziwilbys sie...
a po 2 zgadzam sie z toba ze gadac z zrobic to 2 calkiem inne rzeczy...
napisac progz w Delphi,c++ to wielka sztuka a nie mowie tutaj komponentach Internet etc...
Protarus ciekawe czy byc napisal chociaz programik do pingowania serv gg...
a mowisz o jakis maskach podsieci etc...
a po 3...??Czy oby na gg jest blokada po 3 probach..?

Na gg niema, ale mowimy ogolnie np na stronce tibia.com jak sie logujesz albo jak wbijasz na acc w gze sa blokady jak rowniez w wiekszosci kont co maja jakies znaczenie... Szczeze to maskowanie ip niejest trudne.. ale poskladac wszystko w calosc i osiagnac sukces jest bynajmniej malo realne dla zwyklych zjadaczy chleba, takich jak my ;) .

Protarus
14-02-2006, 14:40
Podruziku moj ty senseju nawet w z***anej neostradzie przy karzdym uruchamianiu dostajesz nowe IP ale oczywiscie ty wiesz lepiej poza tym mam na kompie IP changer program ktury zostal napisy do wbijania sie na otsy jesli to dla ciebie malo moge poszukac jeszcze innych sposobow. Widze ze nie posiadasz nawet wiedzy 15sto latka(ludzie w takim wieku zakladaja otsy)No i naucz sie czytac ze zrozumieniem.

Anjja nie nie napisalbym takiego programu ja wole raczej korzystac z tego co zrobili inny i wykorzystywac to.

Charoken
14-02-2006, 15:20
.................

Risofek
14-02-2006, 15:29
Nub plx .

Signed , Harcesh

Wtf ? :>
-,-

Podroznik
14-02-2006, 15:37
Podruziku moj ty senseju nawet w z***anej neostradzie przy karzdym uruchamianiu dostajesz nowe IP ale oczywiscie ty wiesz lepiej poza tym mam na kompie IP changer program ktury zostal napisy do wbijania sie na otsy jesli to dla ciebie malo moge poszukac jeszcze innych sposobow. Widze ze nie posiadasz nawet wiedzy 15sto latka(ludzie w takim wieku zakladaja otsy)No i naucz sie czytac ze zrozumieniem.

Anjja nie nie napisalbym takiego programu ja wole raczej korzystac z tego co zrobili inny i wykorzystywac to.

:D :D no jaja wiec jak dostaniesz ip bloka robisz resa neostrady ? NOOOOB buahuaahua, stary powodzenia xDD , jak ktos bedzie ta metoda hakowac chcial to respekt za wytrwalosc dla niego.

Tez mam ten programik Ip changer LMAO z tym ze ten programik slozy do wpisania ip servera na ktory sie chcesz wbic a nie z ktorego ty sie ip wbijasz, wiec on niezmienia twojego IP !! no stary pogzebales sie :D :D :D

Eldyn
14-02-2006, 17:44
starduje 230k na furorze za kase na azurze albo arcani

jak jest tkos zainteresowany neich pisze tutaj alba na pw

Protarus
14-02-2006, 18:38
:D :D no jaja wiec jak dostaniesz ip bloka robisz resa neostrady ? NOOOOB buahuaahua, stary powodzenia xDD , jak ktos bedzie ta metoda hakowac chcial to respekt za wytrwalosc dla niego.

Tez mam ten programik Ip changer LMAO z tym ze ten programik slozy do wpisania ip servera na ktory sie chcesz wbic a nie z ktorego ty sie ip wbijasz, wiec on niezmienia twojego IP !! no stary pogzebales sie :D :D :D

Hide IP Platinum pasuje?

Szczur
14-02-2006, 19:06
Jak juz mowa o hacku to sie pochwale ze stracilem konto. Od razu do wiadomosci tych wszystkich idiotow co beda mi mowic ze uzywam cheatow wiec mam hacka - jedyna stronka na jaka wchodze to tibia.com i tibia.pl, nie uzywam cheatow ani nie wchodze na tibia.org i podobne badziewia. Z tego co wiem to shakowal mnie ten sam typ co Charonsi. Niestety nie odzyskalem konta:[ W czasie rozmowy z nim(gdy przebywal na mojej postaci postaci), gdy zapytalem po co mi to robi powiedzial cytuje "wy***ales imargama z servera to teraz masz". Nie wiem co ja biedny (Teemer Karste) mam wspolnego z wyebaniem z servera Imargama. No ale nie wszyscy ludzie sa obdarowani rozumem. Haker do pozyskania czyjegos konta potrzebuje prawdopodobnie numeru gg lub/i emaila, poniewaz pierwsze co zrobil gdy wszedl na moje konto to pytanie do moich kumpli o numer gg/email. Oczywiscie nie liczac tego, ze wszedl na gc Sunblade i probowal wywolac wojne miedzy nami a Duskiness... (probowal wmowic ze Taifun planuje atak na Sunblade)

Podroznik
14-02-2006, 20:40
Hide IP Platinum pasuje?

Nice ok + dla ciebie lol . A co mi powiesz o Ip changer 8o tym programiku do otsow rotfl, amazig jak tego dokonales jak zmieniels swoj ip za jego pomoca 8o . Jesli chcesz mozemy sprawdzic kto ma wieksza wiedze kto cos wie a kto ma wiadomosci jak to twierdzisz na poziomie 15 latka...

Protarus
14-02-2006, 20:55
Do tej pory to ty mi muwisz ze czegos sie nie da zrobic a ja ci udowadniam ze jednak sie da :baby: a co do tego IP changera to po***alo mi sie troche

Podroznik
15-02-2006, 11:23
Do tej pory to ty mi muwisz ze czegos sie nie da zrobic a ja ci udowadniam ze jednak sie da :baby: a co do tego IP changera to po***alo mi sie troche

Rotfl ja ci mowie ze ty tego niezrobisz ani zaden gosc z tego forum bo gdyby potrafil ktokolwiek niemial bym swojego chara. Poprostu ktos kto sie zna naprawde na tym co robi czyli wlamywaniu sie do systemu niezajmuje sie Tibia :] , myslisz ze kolo co umie sie wlamywac do systemu z zewnatrz zajmuje sie dupesrelami ? rotfl jego ineteresuja konta bankowe, emaile a nie jakas gierka buahau. Przemsyl...
A z tym Ip changer to mistrzostwo, no ale kazdemu sie moze zdazyc looz. B)

Noi skonczmy ten temat bo to nieoto natym forum chodzi zajmijmy sie furora ;) , jak cos to msg me na gg albo w gze mozemy pogadac o tym hackingu ;) .

Charoken
15-02-2006, 15:32
.......................

Kapucha
15-02-2006, 20:45
harcesh oswiec nas jak zes to uczynil xO

Veltaxio
15-02-2006, 21:59
8o 8o 8o YES BLZ CHARO TELL US UR STORY! 8o 8o 8o

scorp
15-02-2006, 22:25
@up
nie grasz juz tirva ~? :((

Charoken
16-02-2006, 13:49
.............................

Bjoern Shu
16-02-2006, 14:29
Imargam ty nie lepszy xD
pamietasz jak gadalismy na Valorii??
pytalem czy tu grasz ;>
a ty odpowiedziales: "'nie shakowalem typka i musze sprzedac itemkii : P"'
pamietasz to? xD
wy wszyscy z cala to popie.. furora jestes zalosni
tyle.

kostooch
19-02-2006, 11:45
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1132900 - niezla metoda na kase ;].

Pavulon
21-02-2006, 11:43
Co jest ludzie czy juz wszyscy zapomnieli o Furoze??;(

Kapucha
21-02-2006, 13:53
taifun padl podobno tibia.com nie dziala to nie wiem czy pwoaznie czy bajerowal xO

Vanzi
21-02-2006, 15:34
taifun padl podobno tibia.com nie dziala to nie wiem czy pwoaznie czy bajerowal xO
Padł na Demonie, spadł z 186 na 184 :P

Anczer
21-02-2006, 17:22
Każdemu sie zdarza :P A tak wogle to sporo nie grałem i mam pytanko. Co w końcu z tymi hydrami?? :>

Ownage
21-02-2006, 20:47
Padł na Demonie, spadł z 186 na 184 :P

Padl padl, ale niestety (dla Ciebie) jest tak dobry ze ma z powrotem 186. :(

Vanzi
22-02-2006, 07:20
Każdemu sie zdarza :P A tak wogle to sporo nie grałem i mam pytanko. Co w końcu z tymi hydrami?? :>
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1131646

Tu masz trochę faktów o Hydrach ^.-

Kapucha
22-02-2006, 23:05
z tymi hydrami jest tak ze taifun na nich padl ;p (dzisiaj)

Ownage
23-02-2006, 06:30

Co jest takiego smiesznego w tym ze w jego miescie net padl?

Kapucha
23-02-2006, 17:32
Co jest takiego smiesznego w tym ze w jego miescie net padl?

a czy ja sie smieje?
a pozatym jak w miescie o.O

Ownage
23-02-2006, 17:41
a czy ja sie smieje?
a pozatym jak w miescie o.O

Oryginalnie napisane przez Kapucha

";p" wzialem jako smiech.
Normalnie, w calym miescie z ktorego jest Taifun padl net. Moze nie tyle co padl, ale z tego co zauwazylem to wyskoczyl nagle ping 1000~ i bylo tak okolo 1h, a niektorzy uzytkownicy mieli poprostu przyjazny dla otoczenia komunikat "Uzytkownik zostal odlaczony od uslugi".

Kapucha
23-02-2006, 19:51
Oryginalnie napisane przez Kapucha

";p" wzialem jako smiech.
Normalnie, w calym miescie z ktorego jest Taifun padl net. Moze nie tyle co padl, ale z tego co zauwazylem to wyskoczyl nagle ping 1000~ i bylo tak okolo 1h, a niektorzy uzytkownicy mieli poprostu przyjazny dla otoczenia komunikat "Uzytkownik zostal odlaczony od uslugi".

wszedzie daje > ;p
jakis c***owy provider o.O tpsy tam nie maja?

Ownage
23-02-2006, 19:59
wszedzie daje > ;p
jakis c***owy provider o.O tpsy tam nie maja?

Z tego co wiem.. to ma neo szerokopasmowe.. I zawsze i wszedzie cos takiego sie zdarza raz na jakis czas, dla przykladu jakis czas temu w calej polsce padlo neo, tez nie wiadomo z jakich przyczyn. :|

Eldyn
24-02-2006, 21:11
Name: Vladimir Bloker
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais

GZ

Protarus
24-02-2006, 21:20
Co sie kur.. stalo z Vladkiem???

a neo nie dzialala w calej polsce bo z***al sie router

Ownage
24-02-2006, 21:31
Name: Vladimir Bloker
Profession: Elite Knight
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais

GZ

LOL, popier*olilo Cie? "Taifun w akcji" Rofl, co on mial z tym wspolnego?

Gość z Problemami
24-02-2006, 21:37
Uuuuuu współczucia dla Vladimira Blokera.... A to peszek....
Osowbiście widziałem całą akcję przed temple w thais.....
Tera będzie cała furora poruszona kto hacknął Vladka i za co... :/
Osobiście jestem ciekaw z kąd on ma dedy od "Słynnych ludzi"... Z kąd oni wiedzieli o tym ??!! Może to zrobił któryś z nich... Jak coś, ktoś wie to niech się rozpisze :) Bye Bye :baby: :o

Eldyn
24-02-2006, 22:03
jak rokowali vladimira taifunek nei byl online skonczyli sie bawic taifun odrazu sie zalogowal
a ze ktos ma haki w taki sposob i zawsze sa pierwsi duskinessi do rookowania nawet jak ktos z duskiness ma haka to wiaodmo ze ktos od nich a ja jestem pewien ze to taifun bo on rozsylal jakies linki zawsze

Ownage
24-02-2006, 22:08
jak rokowali vladimira taifunek nei byl online skonczyli sie bawic taifun odrazu sie zalogowal
a ze ktos ma haki w taki sposob i zawsze sa pierwsi duskinessi do rookowania nawet jak ktos z duskiness ma haka to wiaodmo ze ktos od nich a ja jestem pewien ze to taifun bo on rozsylal jakies linki zawsze

LMFAO ROFL, jakie linki?

Ratilt
24-02-2006, 22:16

zal.pl

Ja pomoglem troche vladkowi bo mnie o fb poprosil to pomoglem tylko ;p

Pavulon
24-02-2006, 23:22
LMFAO ROFL, jakie linki?

LoL czlowieku gadasz jak bys byl taifunem a moze jestes jednym z jego ownerow ?

kostooch
24-02-2006, 23:28
Omg, zal, jak nie macie pojecia ocb z Vladkiem, to nie *******cie, bo to ani smieszne, ani madre nie jest.

Axis
25-02-2006, 03:08
Eh, szkoda Vladka, szkoda. ;(.

Tak co do tematu (już dość starego) hackowania:
Ciekawi mnie tylko skąd tu sie tylu speców wzięło, ja się od 4.5 roku ucze programowania (w różnych językach), brałem udział w wielu projektach informatycznych (niektórych sieciowych), znam 'dobrze' biblioteki winsock i ws2_32, jak i znam różnice między nimi a gniazdkami Berkeley. Używałem już różnych snifferów, debuggerów, pisałem w wielu środowiskach i na wiele platform. Znam też troche zagadnień 'poza-podstawowych' jak reverse engineering, pisanie przenośnego kody, etc. Jestem także uczniem technikum informatycznego (profil: technik informatyk). Zdaje sobie świetnie sprawe z tego, że wiem mało, wręcz bardzo mało. Ale jednak swoje wiem, widziałem, i stosowałem.
Niech mi ktoś więc wytłumaczy dlaczego większość rzeczy o hackowaniu jakie tutaj były zawarte na ostatnich kilku stronach są mi zupełnie obce?

Ludzie piszący o łamaniu 128 bitowego hasła metodą siłową (o ile się nie myle to 128 bitów to chwilowo uznawana granica bezpieczeństwa hasła, ponieważ nie można dokonać jego złamania w warunkach domowych w rozsądnym czasie)
Inni się boją podać własnego numeru GG. Totalna paranoja. Co drugie zdanie zawiera conajmniej przekłamanie z tego co się znajduje na ostatnich ~10 stronach. No dobra, to taki mój comment, a nie chce off-topic robić dłużej, w końcu temat o furorze. (jak ktoś chce to niech się wyśmiewa, że się kolejny noob bierze głos w sprawach na których się nie zna).

Kto obstawia że Taif jako pierwszy mag w tibi dobije lv 250? :P (pytanie dodatkowe, czy wbije jako pierwszy tibijczyk lv 300?).

No dobra, tyle chciałem napisać, ile napisałem. Zajrze tu jeszcze kiedyś B).

-Axis

Ownage
25-02-2006, 08:24
LoL czlowieku gadasz jak bys byl taifunem a moze jestes jednym z jego ownerow ?

Tak, jestem Taifunem, jego 524123 ownerem. A tak na powaznie, to ludzie, opamietajcie sie, bo przez ta wasza zazdrosc to juz na glowach stajecie zeby nie wiadomo jaka historie wymyslic. :baby:

Podroznik
25-02-2006, 11:05
Co sie kur.. stalo z Vladkiem???

a neo nie dzialala w calej polsce bo z***al sie router

Co ty wogole mowisz ( na cala polske xD)? LMAO jakos mam neo i w moim regionie ani mi ani nikomu znajomemu niepadlo, plx niezaczynaj znowu tych faramazonow :o .

Co do wypowiedzi Axis :] to jest streszczone to co mowilem na poprzednich kliku stronach.Ktos kto ma pojecie o programowaniu itp wie ocb a leszcze z pampersem pod tylkiem wymyslaja bajki zeby niedawac numeru gg itp...

kostooch
26-02-2006, 08:10
Ratillt, moze przyblizysz ludziom kulisy akcji ze spirkami Gremara?

Protarus
26-02-2006, 09:59
Co ty wogole mowisz ( na cala polske xD)? LMAO jakos mam neo i w moim regionie ani mi ani nikomu znajomemu niepadlo, plx niezaczynaj znowu tych faramazonow :o .

Co do wypowiedzi Axis :] to jest streszczone to co mowilem na poprzednich kliku stronach.Ktos kto ma pojecie o programowaniu itp wie ocb a leszcze z pampersem pod tylkiem wymyslaja bajki zeby niedawac numeru gg itp...

Oczytany geniuszu bylo to nawet opisane na tibi.pl a to ze tobie nie padl znaczy ze w polsce jest kilka routerow ale po co myslec skoro od razu mozna na kogos naskoczyc

Podroznik
26-02-2006, 11:04
Przeciez to nie ja napisalem " a neo nie dzialala w calej polsce bo z***al sie router" :p .

Pisze tam glosno i wyraznie w calej polsce czy mam zwidy ops ?

"a to ze tobie nie padl znaczy ze w polsce"---zastanow sie w koncu czy w calej czy nie bo co topic zmieniasz zdanie ojoj 8o .

Ratilt
26-02-2006, 19:03
Ratillt, moze przyblizysz ludziom kulisy akcji ze spirkami Gremara?

nie przyblize

Kapucha
26-02-2006, 22:39
ja widzialem postac vladka na allegro jeszcze z jego normalnym lvlem a po paru godzinach raaful mi pisze ze on haked i sie rookuje ;p

@ratillt
o jakich spirkach? ^^ przybliz plx ;>

Ratilt
27-02-2006, 01:01
@ratillt
o jakich spirkach? ^^ przybliz plx ;>

Whats done is done.

Nie ma juz sprawy wiec nie ma o czym mowic,z reszta duzo bym musial pisac a juz mnie palce bola ;p

Anjja
27-02-2006, 20:18
Eh, szkoda Vladka, szkoda. ;(.

Tak co do tematu (już dość starego) hackowania:
Ciekawi mnie tylko skąd tu sie tylu speców wzięło, ja się od 4.5 roku ucze programowania (w różnych językach), brałem udział w wielu projektach informatycznych (niektórych sieciowych), znam 'dobrze' biblioteki winsock i ws2_32, jak i znam różnice między nimi a gniazdkami Berkeley. Używałem już różnych snifferów, debuggerów, pisałem w wielu środowiskach i na wiele platform. Znam też troche zagadnień 'poza-podstawowych' jak reverse engineering, pisanie przenośnego kody, etc. Jestem także uczniem technikum informatycznego (profil: technik informatyk). Zdaje sobie świetnie sprawe z tego, że wiem mało, wręcz bardzo mało. Ale jednak swoje wiem, widziałem, i stosowałem.
Niech mi ktoś więc wytłumaczy dlaczego większość rzeczy o hackowaniu jakie tutaj były zawarte na ostatnich kilku stronach są mi zupełnie obce?

Ludzie piszący o łamaniu 128 bitowego hasła metodą siłową (o ile się nie myle to 128 bitów to chwilowo uznawana granica bezpieczeństwa hasła, ponieważ nie można dokonać jego złamania w warunkach domowych w rozsądnym czasie)
Inni się boją podać własnego numeru GG. Totalna paranoja. Co drugie zdanie zawiera conajmniej przekłamanie z tego co się znajduje na ostatnich ~10 stronach. No dobra, to taki mój comment, a nie chce off-topic robić dłużej, w końcu temat o furorze. (jak ktoś chce to niech się wyśmiewa, że się kolejny noob bierze głos w sprawach na których się nie zna).

Kto obstawia że Taif jako pierwszy mag w tibi dobije lv 250? :P (pytanie dodatkowe, czy wbije jako pierwszy tibijczyk lv 300?).

No dobra, tyle chciałem napisać, ile napisałem. Zajrze tu jeszcze kiedyś B).

-Axis

Fajny z ciebie Technik Informatyk...!!!Szkoda ze masz 16 lat ...ROFTL and zal.pl

Itachi
28-02-2006, 19:04
17:55 You advanced from Level 99 to Level 100.

Gz 4u Zwierzu :P

RafcioK
03-03-2006, 08:52
Who will be next??
Shel Phan or Sendrius?? :)

Tak na powaznie, to ostro wszyscy jada z expem na furorze z czolowki :/

Smerfu
03-03-2006, 12:44
Sendrius;)
Shel ma hunta i nie gra od kilku miesiecy

RafcioK
03-03-2006, 14:45
Lol, nawet nie wiedzialem :P
A za co go huntuja??

Śmigiel
04-03-2006, 17:48
Who will be next??
Shel Phan or Sendrius?? :)

Tak na powaznie, to ostro wszyscy jada z expem na furorze z czolowki :/

Yiubh Do'Urden

kostooch
05-03-2006, 16:50
http://img418.imageshack.us/img418/6750/10000015nk.jpg

RafcioK
05-03-2006, 20:46
hehe, gz :P

Ratilt
06-03-2006, 11:09
Gratz!

btw. cofnelismy zasady zajmowania cyco i poh'a oraz zrobilismy czystki w gildii :>

Kapucha
06-03-2006, 20:08
gz yiubi! :D

btw. powstala nowa gilidia na serwie w ktorej miedzy innymi znajduja sie paterze yiu~~ fean ^^

Eldyn
07-03-2006, 23:04
Gz Yiubh :D

kostooch
09-03-2006, 12:21
gz yiubi! :D

btw. powstala nowa gilidia na serwie w ktorej miedzy innymi znajduja sie paterze yiu~~ fean ^^
Ta, yiu~~ jest, ale zobaczymy, jak dlugo ;]...

GreatBroo
09-03-2006, 17:26
Gratulacje, wiem ile musiales poswiecic czasu. Za***iscie. WIERZBOWA Rządzi;)

Zajefajnie czekamy na TOP 25 na Furorze:dance:

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Smerfu
09-03-2006, 23:26
Dzisiaj gildia Weed Forever zaatakowała Sunblade Se
Jako że są oni pod naszą protekcją w najblizszych dniach na serwie bedzie ciekawie.

Yiubh Do'Urden jako osoba ktora nas zdradzila rownież jest huntowana.

A tak na początek zanim all wpadli do pz:P

Yiubh Do'Urden:
Mar 09 2006, 22:45:24 CET Killed at Level 101 by Caltus
and by Kijancz

Bleastman:
Mar 09 2006, 22:50:48 CET Killed at Level 55 by James Caros
and by Stigandi

Hexas:
Mar 09 2006, 23:29:14 CET Killed at Level 50 by Yeebak
and by Caltus

I kolega który opuscił pz:P
Raile:
Mar 10 2006, 01:51:20 CET Killed at Level 69 by Dracenius
and by Gremar

Augo
10-03-2006, 06:50
;)

~~~~~~~~Hail Sunblade !~~~~~~~~

Bacik_
10-03-2006, 08:54
Zal wielki zal dla tych panów co beda teraz przeciw Sunblade walczyć :)))

ahahahhahahah

Charoken
10-03-2006, 12:34
...........................

Smerfu
10-03-2006, 12:49
Pomoc komus? HRHRHRHR
@Teemer Karste
Jak odzyskales chara pajacu ? O lol niegrzeczny jestes...

Hehe Harcesh widac jest lepszy od Charo bo on zapomniał o odzyskaniu konta na tibia.pl;)

kostooch
10-03-2006, 20:39
Dzisiaj gildia Weed Forever zaatakowała Sunblade Se
Jako że są oni pod naszą protekcją w najblizszych dniach na serwie bedzie ciekawie.

Yiubh Do'Urden jako osoba ktora nas zdradzila rownież jest huntowana.

A tak na początek zanim all wpadli do pz:P

Yiubh Do'Urden:
Mar 09 2006, 22:45:24 CET Killed at Level 101 by Caltus
and by Kijancz

Bleastman:
Mar 09 2006, 22:50:48 CET Killed at Level 55 by James Caros
and by Stigandi

Hexas:
Mar 09 2006, 23:29:14 CET Killed at Level 50 by Yeebak
and by Caltus

I kolega który opuscił pz:P
Raile:
Mar 10 2006, 01:51:20 CET Killed at Level 69 by Dracenius
and by Gremar

Lolq ***any, sprawdz teraz, jak sie sytuacja przedstawia, a nie *******isz. Zdradzic nie zdradzilem wczesniej, teraz niech sie z was i waszych ambitnych planow ludzie posmieja (look on forum.tibia.com).

Sendrius: 17:02:07 CET Killed at Level 100 by Pasterz the Axemaster
Caltus: 17:08:19 CET Killed at Level 72 by Pasterz the Axemaster
James: 17:10:58 CET Killed at Level 69 by Pasterz the Axemaster

Padaliscie jak cipki, a ostrzegam, ze to nie koniec... Wsadzcie sobie swoj payment w dupe, bo nie bede was supportowal w wojnie przeciwko Dusk.

signed,
sexy Yiubh Do'Urden

Kapucha
10-03-2006, 21:16
Zal wielki zal dla tych panów co beda teraz przeciw Sunblade walczyć :)))

ahahahhahahah

no nie powiedzial bym... jak narazie sunbladow jest 2 razy wiecej, a fragi maja sie porowno. jak obejzysz filmik to wychwycisz kto nie dlugo przystapi do weed... zobacz takrze invity ^^ ja obstawiam ze to weed wygra wojne...

Xehe
10-03-2006, 23:24
Amagad Yiubh nie goraczkuj sie tak bo ci zylka w dupie peknie xD

Hmm wojna... oby byla ciekawa ale z sympati i wspomnien oczywiscie jedyne co moge napisac to

"Do Boju Sun!!"
CZy Wygraja? Nie wiem! CZy Przegraja? Nie wiem.Ale wiem 1 mam to Gdzies xD Dla mnie zawsze beda zwyciezcami "rotfl" xD

\/ Boze odrazu tak doslownie wszystko ==' "tak sie mowi"

kostooch
10-03-2006, 23:43
Amagad Yiubh nie goraczkuj sie tak bo ci zylka w dupie peknie xD

Hmm wojna... oby byla ciekawa ale z sympati i wspomnien oczywiscie jedyne co moge napisac to

"Do Boju Sun!!"
CZy Wygraja? Nie wiem! CZy Przegraja? Nie wiem.Ale wiem 1 mam to Gdzies xD Dla mnie zawsze beda zwyciezcami "rotfl" xD
W dupie nie ma zylek...

Smerfu
11-03-2006, 03:21
hehe twardo siedzicie w pz i zdajecie sie na laske pasterzy, anabolla i osob ktore maja do was dojsc;)
I niby teraz tylko wy fragujecie Yubh?
Arisstos:
Mar 10 2006, 14:27:07 CET Killed at Level 72 by Yakapushi Mastah
and by Tarrin Kerrax

Raile:
Mar 10 2006, 15:24:19 CET Killed at Level 67 by James Caros

A co do ciebie to sie nie udzielaj, Pasterze sami powiedzieli ze wyszedles od nas bo Cie namowili sugerujac to zblizajacym sie warem. Jak sam powiedziales odchodzisz bo preferujesz "gre bez gildii" a po 2 dniach juz z nimi robiles new.

Kapucha
11-03-2006, 09:09
A co do ciebie to sie nie udzielaj, Pasterze sami powiedzieli ze wyszedles od nas bo Cie namowili sugerujac to zblizajacym sie warem. Jak sam powiedziales odchodzisz bo preferujesz "gre bez gildii" a po 2 dniach juz z nimi robiles new.

no i? zrobil jak chcial nikogo nie okradl, nie schakowal... poprostu nie chcial leciec na całą furore... czemu na całą? bo pozostali staną po stronie tych którzy mają większe szanse na wygraną...

nie wyzywajcie mnie od nobów że się udzielam, a gówno wiem bo wszystko co tutaj napisałem jest na podstawie "newsów" z tibia.com (czyli wyjaśnien yiubi~~ bo nikt od was nie raczył wyjaśnić o co chodzi [; )

kostooch
11-03-2006, 09:17
hehe twardo siedzicie w pz i zdajecie sie na laske pasterzy, anabolla i osob ktore maja do was dojsc;)
I niby teraz tylko wy fragujecie Yubh?
Arisstos:
Mar 10 2006, 14:27:07 CET Killed at Level 72 by Yakapushi Mastah
and by Tarrin Kerrax

Raile:
Mar 10 2006, 15:24:19 CET Killed at Level 67 by James Caros

Nie powiedzialem, ze preferuje "gre bez gildii". Po 2 - nie po dwoch dniach. Po 3 - Pastuchy mnie nie namawialy. Po prostu widzac wasze ambitne plany dotyczace konca gry na Furorze (podobno za***iscie wam idzie na Xerenie), sam zrezygnowalem. A ze lubiliscie sobie udupic kogos z wyzszym lvlem (vide wasze palowanie sie o price list, ktory nawet yenx lamal), to wymysliliscie sobie, ze szpiegowalem. Dlaczego nie pluliscie sie do Fudo Shae albo Pizaro? Tez odeszli i tez doszli do DH. Po 4 - nic nie mow o siedzeniu w pz i nieexpieniu, bo to samo robicie wy.

signed,
sexy Yiubh Do'Urden

Smerfu
11-03-2006, 15:01
Ciekawe czym bedziecie expic jak tak uprzejmie sie sypiecie z d lanc i gsow:)

Devuriel:
Mar 11 2006, 12:38:14 CET Killed at Level 58 by Yakapushi Mastah
and by Laen Loys

P.S Swordmaster sam mi podczas rozmowy powiedział że namówił cie do wyjścia z gildii.

@Kapucha
Kazda osoba przed dojsciem do nas jest informowana o pewnych obowiazujacych zasadach, jak sie mu nie podobaja to won a nie wchodzi do gildii wybic lvl a potem trzesie gaciami i ucieka.

kostooch
11-03-2006, 15:47
Ciekawe czym bedziecie expic jak tak uprzejmie sie sypiecie z d lanc i gsow:)

Devuriel:
Mar 11 2006, 12:38:14 CET Killed at Level 58 by Yakapushi Mastah
and by Laen Loys

P.S Swordmaster sam mi podczas rozmowy powiedział że namówił cie do wyjścia z gildii.

@Kapucha
Kazda osoba przed dojsciem do nas jest informowana o pewnych obowiazujacych zasadach, jak sie mu nie podobaja to won a nie wchodzi do gildii wybic lvl a potem trzesie gaciami i ucieka.

Rownie dobrze wbijalem lvl przed wejsciem do sun, wiec nie mysl, ze cos wam zawdzieczam. Na dodatek na waszych super zebraniach Caltus mowil kilkukrotnie, ze kto chce, moze bez zadnych konsekwencji opuscic guild, poki nie ma wojny.

Gubisz sie sam w swoim gadaniu...

BTW - gratz dzisiejszej akcji na pustyni: Pavodi cos nie dopilnowal teleportu.

Kapucha
11-03-2006, 16:17
BTW - gratz dzisiejszej akcji na pustyni: Pavodi cos nie dopilnowal teleportu.

jest jakis filmik? :P chetnie obejrze (:

Borut
12-03-2006, 13:19
jest jakis filmik? :P chetnie obejrze (:

C***a było jak Anaboll i Axemaster byli ciągle offline... a poźniej pz

no i dziś Sendrius się odegrał podwojnie:P
Anaboll -
Mar 12 2006, 15:59:57 CET Killed at Level 101 by Sendrius and by Verbatov

Pasterz the Swordmaster -
Mar 12 2006, 16:03:38 CET Killed at Level 105 by Sendrius and by Glovar Fanstar

kostooch
12-03-2006, 19:27
Kijancz:
Mar 12 2006, 15:45:27 CET Killed at Level 79 by Anaboll and by Yiubh Do'Urden

Kolek el'Baq:
Mar 12 2006, 12:50:19 CET Killed at Level 91 by Pasterz the Swordmaster

Fogi el'Baq:
Mar 12 2006, 12:57:00 CET Killed at Level 54 by Pasterz the Axemaster

Dinox-Druid:
Mar 12 2006, 14:35:50 CET Killed at Level 48 by Yiubh Do'Urden and by Dezarius

@up:
Swordmaster padl, bo mial kicka (sad, but true). Ale frag to frag.

djmtv
13-03-2006, 10:38
@up

dodaj jeszcze ze sam wypiol sobie kabel ^^

czlowiek po co to piszewsz wogule ? czy to wazne czy mial kicka czy nie ?

padl i tyle ^^

Kapucha
13-03-2006, 19:17
@up

padl i tyle ^^

ale co innego paść od pvp przeciwnika, a co innego od net providera.

Diamonic
13-03-2006, 20:07
@up

padl i tyle ^^

Cffaniak?... Gdybyś ty padł na kicku to zaraz byś napisał 1337 postów o tym, że to był kick, żal.pl...

Ratilt
15-03-2006, 01:15
Doon'Juan - ScA
Has'ek - ScA
Zwierz - Sov
Ratillt - Sov

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
and I'm here to give you all a heavy heavenly dose
I think you'd better listen 'cos I know who you are
and I think that you should treat me like a superstar
because I'm more than just a human I'm a gift to all of you
and I'm here to make sure that my message gets through
I wonder if you're really all as dumb as you look
or are you smart enough to learn the rules in my book
I hope you understand that the knowledge I bring
puts me in the position of a god or a king
'cos I'm blessed with the gift of the magic touch
and I wouldn't say that I'm asking for to much
all you have to do is get down on your knees and pray
and I promise you the remedy is on its way
but you can never be like me so don't waste your time
because I reign supreme and my position is divine...

http://rapidshare.de/files/15524937/Ratillt_anni.rec.html

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

scorp
15-03-2006, 06:52
@up
gz, macro ;*

djmtv
15-03-2006, 22:25
Cffaniak?... Gdybyś ty padł na kicku to zaraz byś napisał 1337 postów o tym, że to był kick, żal.pl...

nie nie napisalbym
bo to sie zdarza jak mam kicki to nie gram proste :D
2 to nie ma znaczenia jak padl
padl i tyle ^^

Diamonic
15-03-2006, 22:59
nie nie napisalbym
bo to sie zdarza jak mam kicki to nie gram proste :D
2 to nie ma znaczenia jak padl
padl i tyle ^^

Kick może zdarzyć się niespodziewanie bez kilku następnych kicków. EOT jak dla mnie.

Papa. :P
Signed.

djmtv
17-03-2006, 00:38
@up

no tak moze nie pisalem tam ze nie moze :D

ale po co sie bronic kickiem ?
jak i tak to nie ma znaczania ;D ?
liczy sie ze padl
mogl miec kicka jak i mogl sobie wcisnac restet
skad wiesz jak bylo naprawde ?
no wlasnie nie wiesz ;D
duzo ludzi narzekajac na smierc w tibii mowi o lagach i kickach ;)

Ratilt
17-03-2006, 01:42
@up

no tak moze nie pisalem tam ze nie moze :D

ale po co sie bronic kickiem ?
jak i tak to nie ma znaczania ;D ?
liczy sie ze padl
mogl miec kicka jak i mogl sobie wcisnac restet
skad wiesz jak bylo naprawde ?
no wlasnie nie wiesz ;D
duzo ludzi narzekajac na smierc w tibii mowi o lagach i kickach ;)

Ja czesto zdycham na kickach od roznych gowien czyli mowisz ze kalmie ?
Nie wyuhowalem sie jak na poisonie stalem albo jak mnie orc warrior bil :(

djmtv
17-03-2006, 13:08
ja tez nie raz padlem na kicku
ale co z tego
jakos nie mam wzwyczaju narzekac ze padlem bo kick
padlem i tyle
nie wazne czy przez kicka czy przez wlasna glupotem ;P

do tego chyba jest po wojnie
taifun zrobil 2 fragi xD

Ratilt
17-03-2006, 15:44
do tego chyba jest po wojnie
taifun zrobil 2 fragi xD

co racja to nie klamstwo ;)

Eldyn
17-03-2006, 17:02
Sunblade + living legends by zmiotlo duskinessow ale oni wszyscy to nooby :(

kostooch
17-03-2006, 22:17
A Avano jakby im pomogli, to dopiero by byla jazda! Wyskoczylby taki Rousen ze swoim megawy***anymzkapcipvp, Laaco dobil i Taifun lezy...

Eldyn
18-03-2006, 07:50
@kostooch
nom taifun by na***al w gacie i by sie zrookowal

Kapucha
18-03-2006, 12:33
Ale czemu on sie wlaczyl do wojny? co sie stalo =| I ktos wygral ta wojne?

Śmigiel
18-03-2006, 12:37
Ale czemu on sie wlaczyl do wojny? co sie stalo =| I ktos wygral ta wojne?

na tibia.org.pl jest filmik z calej akcji jak taif sie "wpier***a" do wojny i zalicza fragi... tam tez jest wytlumaczone dlaczego sie doloczyl i kto wygral... jednym slowem - Taif to flusiek

Rolas el'Baq
19-03-2006, 14:22
Boze ale ten serv jest ****owy... :S
ja moim straym charem (rolnik morderca who remeber me? ;p ) wiecie za co dostalem hunta? za to ze zbluzgalem kolesia na rooku -.- i jeszcze od piczy z mojego miasta ubil mnie a potem musial placic bo sie Muhhiemu to nie spodobalo :P
w zasadzie malo fajnych osob zostalo...
Raaful New Owner...,Gran Drash new owner...,lilput green juz dawnio nie gra..kijnacz taka ciota sie zrobil..
I nie *******cie mi ze malo kto sharuje...
Artisto mial 2 ownerow a sie wkulucal ze mial 1, potwierdzone przez carosa i starego ownera lilputa greena to samo mestor..
eh..
Hail Hiberna ;p

Eldyn
20-03-2006, 22:26
najzabawniejszy w tym wszystkim jest taifun noob nic nie potrafi sam zalatwic
jedyne w czym jest dobry to oszukwianie ludzi ktorych sie boi a sam nic im nie zrobi tylko posluguje sie swoimi psami :)

Eldyn
20-03-2006, 23:05
22:55 Taifun Devilry: juz teraz bedziecie mogli sobie tu pograc
22:55 Taifun Devilry: wkoncu wam moglem sie odwdzieczyc
22:55 Taifun Devilry: za pomoc na furorze :)

lol pamietam przed wojna jak lizodupy z sunblade prosili mnie o pomoc wrazie czegos bo nie bezpiecznie sie robi z duskines :S

Łolek
21-03-2006, 09:18
@Artisto

Tak mial dwoch ownerow na 100% kiedys kiedy jeszcze gralem na furorze jakis nub za***al mi domek kazalem mu oddac on mnie straszyl artistem do artista zagadalem mowil ze niezna tego ziomka gdy to skopiowalem temo kolesiowi od domku powiedizal ze to 2 owner i zaraz wbije 1 i cie zabije. I tak sie stalo :). Ale to bylo daaaaawno ;p.

pzdr.

Aristo~
21-03-2006, 09:57
*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..

Gallar
21-03-2006, 10:34
Do wszystkich którzy narzekają że server jest błee i jest mnóstwo sharerów - a gdzie tak nie jest? Wszędzie rządzą najsilniejsi i robią co im sie podoba..
Że niby Taifun PA, włącza sie do wojny etc. ? A cobyście robili na jego levelku, he? Szuka[ją] chłopak[i] rozrywki..

A ja tam nie narzekam, mam od Taifa pro, nie jest zły..
[mówię o Petro, bo NAJRAWDOPODOBNIEJ z MOICH WŁASNYCH spostrzerzeń i przypuszczeń wynika że gra z Yberiusem]

Łolek
21-03-2006, 11:36
*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..

sharowales ahilles tez sharowany chyba jest chyba ze kto inny nim gra terazz
100% i nie w*******aj kitu bo pamiretam ta akcje na cormayi jak mnie u***ales a 5 minut temu mowiles ze jestesm spoko i nic do mnie nie masz rotfl a twoj koelga mowilz e wejdzie 2 owner to mnie za***ie no i tak sie stalo...

niemam nic do ciebie ze sharujesz poprostu niemusisz sciemniac ;>

Gość z Problemami
22-03-2006, 17:53
Czy ktoś, coś wie o gildi Dead Rose ??!! :cygaro:
Po co ta gildia dokładnie została stworzona ?
Jest Jeden temat i tam piszą że ta gildia walczy z duskiness - czy to prawda ?
:baby: :baby: :baby:

Sir Pietruch
22-03-2006, 17:59
Prawdopodobnie, po pasterzu axe~ przyszła kolej na Spox~ i on założył Dead Rose, rozdał invite ludziom huntowanym przez Dusk~ ( czyli byli członkowie Weed Forever, Living Legends ). Dead Rose'i bedą prawdpodobnie walczyć z Dusk~ ;) Wiec jakas nadzieja dla Furory jest:)

Risofek
22-03-2006, 18:32

Hmm o ile wiem Sub z TOba gral ;)

Kapucha
22-03-2006, 18:35
Do wszystkich którzy narzekają że server jest błee i jest mnóstwo sharerów - a gdzie tak nie jest? Wszędzie rządzą najsilniejsi i robią co im sie podoba..
Że niby Taifun PA, włącza sie do wojny etc. ? A cobyście robili na jego levelku, he? Szuka[ją] chłopak[i] rozrywki..

A ja tam nie narzekam, mam od Taifa pro, nie jest zły..
[mówię o Petro, bo NAJRAWDOPODOBNIEJ z MOICH WŁASNYCH spostrzerzeń i przypuszczeń wynika że gra z Yberiusem]

Wynika z tego ze masz słabe pro... mnie taifun zbytnio nie kocha, a wiem (podobnie jak 50% furory) że graja tam 2 bracia, petro i taif [:. Jeden z nich studiuje zaocznie.

Ja was wszystkich naklaniam do przejscia w błogi stan ~retired~ =]

Nie bedziecie mieli klopotow typu: taifun mnie za***ał, ktos mnie okradl, musze wbic lvl... Ja poszedlem na retired na 80lvlu po poltora roku gry, wieloma postaciami. Uwazam ten czas za w całości stracony. A co do lecenia z lvlem... Taifun leci z tym lvlem ale ciekaw jestem jaki bedzie cwany gdy dobije do 30-stki (^^), bo jak narazie to zamiast zarabiac sobie na studia to na*******a lvlki.

@nevol
Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis)

RafcioK
22-03-2006, 19:07
lol, z tego co widze to ty sharujesz chyba konto na forum bo jak czytam Twoje posty to nie wieze ze pisze to zawsze ten sam dzieciak

Kapucha
22-03-2006, 19:12
lol, z tego co widze to ty sharujesz chyba konto na forum bo jak czytam Twoje posty to nie wieze ze pisze to zawsze ten sam dzieciak

Aff, jaki sens ma sharowanie konta na forum? Mam to konto żeby wyrażać swoje zdanie etc. a że każdy ma wlasne zdanie i opinie, nie mozliwe jest sharowanie. (przynajmniej wg. mnie ;>)

Gość z Problemami
22-03-2006, 21:31

Lol ?? Chyba ty sharujesz konto na forum, a nie On !! ;)
Często tu zerkam żeby wiedzieć co nie co i właśnie Kapucha najbardziej sensownie się wypowiada :) Więc sorry Rafciok ale jeżeli chodzi ci o sharowanie to nie na tym forum. :p

Śmigiel
22-03-2006, 21:32

Do***ales jak lysy grzywa o kant kuli (-_-)

Losari
22-03-2006, 22:28
Wynika z tego ze masz słabe pro... mnie taifun zbytnio nie kocha, a wiem (podobnie jak 50% furory) że graja tam 2 bracia, petro i taif [:. Jeden z nich studiuje zaocznie.

Nie bedziecie mieli klopotow typu: taifun mnie za***ał, ktos mnie okradl, musze wbic lvl... Ja poszedlem na retired na 80lvlu po poltora roku gry, wieloma postaciami. Uwazam ten czas za w całości stracony. A co do lecenia z lvlem... Taifun leci z tym lvlem ale ciekaw jestem jaki bedzie cwany gdy dobije do 30-stki (^^), bo jak narazie to zamiast zarabiac sobie na studia to na*******a lvlki.

@nevol
Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis)
Omfg ***owe informacje jako te 50% furory.

Ownage
22-03-2006, 23:11
To Spoxster zdradzil Taifuna, robiac gildie przeciwko niemu, a wczesniej zabijajac drugi raz za jego plecami (lidera wlasnej gildi) jego rl ziomka wraz z kolegami (z ktorych pozniej ten ktory zabil jego rl ziomka zginal 2 razy) tj. Czipsa. To, jak sie Spoxster zachowal, przechodzi ludzkie granice. Nie trzeba chyba wszystkim przypominac ktorzy graja na furorze i maja informacje na bierzaca, ze gdyby nie Taifun, to Spoxstera by na Furorze nie bylo juz na 100~ lvlu..:baby: (@Akcja z Imargamem - Ima~ przybiegl na smoki i zaczol lac Spoxstera niby za to ze Spoxstera drugi owner wyzywal jego matke, i gdyby Taifun wtedy nie wstawil sie za Spoxsterem, ktory teraz mu cos takiego zrobil, Spoxster bylby hunted i juz wtedy jego kariera by dobiegla konca).

I to teraz on wraz z jego kolegami ktorzy zdradzili Taifuna za to zaplaci.

Ratilt
23-03-2006, 02:10
No kazdy ma swoje racje a my mamy swoje. Czipsu padl a 1 min ponziej padl Nordmakr Olivion kolega z gildii Taifuna. Pozniej zabil go znow... 3 vice liderow odeszlo momentalnie wiec chyab jadnka o czyms to swiadczy. Co do smierci czipsa to powod byl taki ze wszystko sie zaczelo od kompletnie innej sytuacji a ze Czips nie byl w gildii i popzredniego dnai nie mile sie wyrazal co do Thell~ to postanowilismy jako vice ze padnie. Bylo to za plecami lidera ale niestety ponosimy za to konsekwencje w tym momencie. Mozna to nazwac buntem albo porostu tym ze lvl'owanie juz sie niektorym znudzilo...

p.s:Nie bede odpisywal na posty osob ktorych nie znam w tibii i wyjasnial im wszystko dokaldnie ;p

Anjja
23-03-2006, 08:10

@nevol

A *** cie to obchodzi jak taif zarabia na na studia jezeli on nie studjuje :/:/;/
widac masz bledne informacje a uwierz mi ze ja wiem lepiej...BB hail...
aco do posta boryza to ma racje twoj co 2 post to troche jakby nieskladny jest a jakis czas temu pisales ze jaestes na studiach inf a pod wvat masz 15 lat...glupia sprawa

Protarus
23-03-2006, 14:00
Co do spoxstera to zycze mu h u j a tak gleboko w d u p e zeby mu gardlem wylazl. No i oczywiscie obydwu stronom zycze jak najwiekszej liczby fragow.

Pozdro:faceoff:

Kumulus
23-03-2006, 14:16
tyle wam powiem: furora sux! Nie da sie nigdy na guardach i na dobrych expowiskach poexpic bo zawsze jest 10 osob wpisanych na liscie next, pełno noobów jest i kazdy kazdemu grozi huntem od jakiegos swojego pro. Normalnie sie k u r w a grać nie da X(

Bjoern Shu
23-03-2006, 14:28
to ja powiem 436497697 raz chcieliscie polski serv to macie =)

Smerfu
23-03-2006, 15:09
tyle wam powiem: furora sux! Nie da sie nigdy na guardach i na dobrych expowiskach poexpic bo zawsze jest 10 osob wpisanych na liscie next, pełno noobów jest i kazdy kazdemu grozi huntem od jakiegos swojego pro. Normalnie sie k u r w a grać nie da X(

A to ze twoj profil na tibia.com pelny jest osob ktore protectujesz i grozisz smiercia za ruszenie ich oraz wpisywanie swojego protectora swiadczy o tym ze zdecydowanie od takiego systemu sie odcinasz;)

Śmigiel
23-03-2006, 15:37

W tej grze wystepuja inne potworki nie tylko guardy i mowie ci ze jesli ruszylbys dupsko i poszukal expowiska to napewno cos znajdziesz i nie koniecznie musza to byc trolle ;) a co do listy next. Nie marodz tylko wpisz sie na ta liste. Napewno nie ma 10 osob :)

Vanzi
23-03-2006, 17:08
W tej grze wystepuja inne potworki nie tylko guardy i mowie ci ze jesli ruszylbys dupsko i poszukal expowiska to napewno cos znajdziesz i nie koniecznie musza to byc trolle ;) a co do listy next. Nie marodz tylko wpisz sie na ta liste. Napewno nie ma 10 osob :)
No zazwyczaj jest 5-7, na guardy w praktyce da się wbić jedynie z rana albo przez guildchannel ;) Na innych expowiskach jest to samo, więc pozostaje PACC area :P

Btw
Taifun Devilry
22 Mar 2006 +933 1 204 138,891,297

Jakiś błąd na erigu? Nie wierzę swoim własnym oczom!

Kapucha
23-03-2006, 21:51
aco do posta boryza to ma racje twoj co 2 post to troche jakby nieskladny jest a jakis czas temu pisales ze jaestes na studiach inf a pod wvat masz 15 lat...glupia sprawa

Daj link do posta w ktorym napisalem ze jestem na studiach.

[edit]
pozatym jaka nieskladnosc o co wam chodzi?

Dragonisek
25-03-2006, 13:45
Name: Wrest'ler
Profession: None
Level: 1

To dla wsyztskich ktorym ten chlopczyk zalazl za skore :)
Sam uczestniczylem w rookowaniu frajera :D

Jesli ktos bedzie chcial film to msg me na priv msg ^^

Śmigiel
25-03-2006, 13:59
Name: Wrest'ler
Profession: None
Level: 1

To dla wsyztskich ktorym ten chlopczyk zalazl za skore :)
Sam uczestniczylem w rookowaniu frajera :D

Jesli ktos bedzie chcial film to msg me na priv msg ^^

Niezle... za co? nie znam kolesia i nie wiem co on odwalal jak mozesz to zdaj relacje z jego "zlych" zachowan :D

Dragonisek
25-03-2006, 14:18
Niezle... za co? nie znam kolesia i nie wiem co on odwalal jak mozesz to zdaj relacje z jego "zlych" zachowan :D

Zamienil sie na chary z ziomkiem moim ,a pozniej uzyl rec keya i o.***al go z calego eq :O

Veltaxio
06-04-2006, 10:12
Temat chyba upadl wiec trzeba go rozkrecic na nowo :)

Z nowych niusow magrami free XD

Kapucha
06-04-2006, 16:00
a wlasnie ima wyjebali cie juz z xereny?

Nevol
06-04-2006, 16:18
@nevol
Zal ci dupe sciska "Ricton Galain / Nelvotta". Byles w duskach chiales mnie huncic nieudalo ci sie :( Byla wojna chciales mnie huncic nieudalo sie :( PZDR for Living Legends "buhaaha" Podobno macie domnie wpasc w wakacje zapraszam z otwartymi ramionami :D

Nevol
06-04-2006, 16:21
a wlasnie ima wyuwielbiam jeść bananyali cie juz z xereny?

Buahaha po jakiemu to? B)

Anum
06-04-2006, 16:38
Buahaha po jakiemu to? B)
Po polsku. Cenzura działa dlatego takie fikusy powstają. BTW. Edita nie umiesz zrobić, że dajesz 2 posty pod sobą?

Nevol
06-04-2006, 16:40
Niezmienia to faktu ze kapucha to noob :S

Kapucha
06-04-2006, 22:26
Zal ci dupe sciska "Ricton Galain / Nelvotta". Byles w duskach chiales mnie huncic nieudalo ci sie :( Byla wojna chciales mnie huncic nieudalo sie :( PZDR for Living Legends "buhaaha" Podobno macie domnie wpasc w wakacje zapraszam z otwartymi ramionami :D

LOOOOOL

czlowieku ty jestes psychicznie chory!
Nelvotta jest z mojego miasta ricton z reszta (chyba) tez pff podobno wiesz jaki mam nick "bo mialem odsloniety" mialem odsloniety jak mialem postac teraz jej nei mam to nie mam pokazanego nicku jedyne co moge ci pwoeidziecto to ze jestem friendem z rl starego i nowego fenixa'gru tj. Olka i bylem royal paladinem

pozatym na jakiej podsatwie twierdzisz ze jestem nobem jak narazie to co post zamiast podawac argumenty na moje nobowstwo podajesz nie zbite dowody na swoj idiotyzm. -.- btw. ak by ci wrocek zrobil wjazd to bys nie byl taki cfaniak -.^

przyklad? bluzgasz mnie ze pisze niewiadomo po jakiemu a nawet nie wiesz ze od przeszlo 2 tygodni na forum funkcjonuje nowa cenzura (o wiele bardziej skuteczna tutaj gz dla modkow!) + nie umiesz edytowac postow (reported)

Anjja
06-04-2006, 22:49
A co bedziecie robic...zwiedzac anal...??:>
BUhahahahahahhaha

Protarus
06-04-2006, 22:52
Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..

Risofek
06-04-2006, 23:10
kurwa ja pierdole pojebany

Spoko ta nowa cenzura :D

Anum
06-04-2006, 23:12
Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..

Wiesz sry ale nie cały Wrocław dobra? Jestem z tego miasta i nie zachowuje się jak oni, więc zmień troche pogląd o Wrocławiu bo mówiąc CAŁY masz też na myśli mnie czego bym nie chciał...

Protarus
06-04-2006, 23:30
Loozuj. Ironizowalem, moj brat mieszka we wroclawiu , ja chce tam studiowac. Respekt. Ale przyznasz ze ten tekst Kapuchy byl ostry?

Ligu
07-04-2006, 01:44
drogi nevolu ja ci powiem ze ja jestem Raaful taki smiszny palek ;p
i odpimpaj sie terefere od kapuchy bo to moj rl blood bro ;}

Anum
07-04-2006, 01:51
Loozuj. Ironizowalem, moj brat mieszka we wroclawiu , ja chce tam studiowac. Respekt. Ale przyznasz ze ten tekst Kapuchy byl ostry?

Luzik. Co do Kapuchy już jakiś czas temu zdanie o nim sobie wyrobiłem.

Bjoern Shu
07-04-2006, 14:10
testowalem cenzure xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD

Kapucha
07-04-2006, 15:43

Jestes załosny.

Piszesz o czyms o czym nie masz totalnego pojecia! Wg mnie to jest kolejny twoj post z serii "i'am big nób" -.^ skumaj sie z mistrzem pvp oraz jednym z bonzow furory tj. Nevolem to moze uda sie wam mnie jakos pojechać ^^ (bo to z pluciem to nie sa owe zapowiadane "rewelacyjne" bluzgi ;>). POPRZEDNIM razem zbluzgales mnie podobnie jak teraz, napisalem dluugiego posta na, ktorego nie otrzymalem odpowiedzi, czy mam to odebrac jako przyznanie mi racji i uznanie siebie za kretyna?

@ligu
;*;*

@nevol
tak dla sprostowania, mi nie chodzilo o to ze ja bede jechal albo ktos z wrocka ale jak bluzgasz wszystkich do okola bez zadnych argumentow + jestes idiota to sie predzej czy pozniej doigrasz.

@Anum
a jakie to zdanie sobie wyrobiles? [=

Anum
07-04-2006, 16:05
@Anum
a jakie to zdanie sobie wyrobiles? [=
Secret ;).

Dragonisek
07-04-2006, 23:28
@Nevol

CZlowieku zamilknij na zawsze :O Nie widzisz ze all Cie tu jada ??:> Jestes big nóp i nie zmienisz tego 0.o
Pamietam jak pizgales ze swoja noobowska gildia (Concrte wave) knighta na 40 lv w siedem osob i nie daliscie rady ...rotfl :D gz pvp master ;*

btw. chociaz mozesz cos napisac :) bedzie smiesznie,powiem Ci ze dola mam ale jak czytam to co piszesz to mi sie weselej robi :D

"You make my day " :>

Kapucha
08-04-2006, 00:27
Nie przetlumaczysz takiemu S;

Kumulus
08-04-2006, 00:59
oj chłopcy :P

Nagassh
08-04-2006, 10:03
Hehe...śmieszne to wszystko, straszycie się i wyzywacie przez jakąś wirtualną grę, a tak naprawde to wiekszosc z was jest grozna ale tylko przez internet, a tak gra jest sposobem na dowartosciowanie się w nieudanym realnym zyciu....."...Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!..."

peace !

DoomOver
08-04-2006, 10:42
Padł największy PA z Duskiness

Raaful
Apr 08 2006, 01:54:57 CET Killed at Level 94 by Spoxster

heheh, gz Spoxster, zabij go jeszcze pare razy :) Zasłużył sobie ;)

Śmigiel
08-04-2006, 11:02
Hehe...śmieszne to wszystko, straszycie się i wyzywacie przez jakąś wirtualną grę, a tak naprawde to wiekszosc z was jest grozna ale tylko przez internet, a tak gra jest sposobem na dowartosciowanie się w nieudanym realnym zyciu....."...Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!..."

peace !

Ostrego nigdy za wiele B) btw Czy to zle?? to jest normalne ze sukces w jakiejkolwiek dziedzinie dowartosciowuje czlowieka, Jesli komus w zyciu nie wychodzi a widzi ze w grze osiaga sukces to oczywiste ze nabierze pewnosci siebie...

Kapucha
08-04-2006, 11:14
Ostrego nigdy za wiele B) btw Czy to zle?? to jest normalne ze sukces w jakiejkolwiek dziedzinie dowartosciowuje czlowieka, Jesli komus w zyciu nie wychodzi a widzi ze w grze osiaga sukces to oczywiste ze nabierze pewnosci siebie...

dlatego wlasnie tibia swieci takie sukcesy [=

@nagash
ja nie napisalem ze sie bd bil ani nic takiego mialo kilku tam do niego jechac ale ja w tym udzialu nie bralem [=

Padł największy PA z Duskiness

Raaful
Apr 08 2006, 01:54:57 CET Killed at Level 94 by Spoxster

heheh, gz Spoxster, zabij go jeszcze pare razy Zasłużył sobie

czym sobie zasluzyl, masz jakis argument czy uznajesz teorie dusskines & taifun mhrok natomiast spoxster thellion pasterz bogowie?

Nagassh
08-04-2006, 12:16

No wlasnie ale co on z tego bedzie mial, chyba jedynie to, że stanie się idolem dla takich samych jak on-młodych maniaków bez ambicji i planów na przyszłość, ale każdy robi co chce bo kazdy ma do tego prawo...

btw.Ostry rox;)

kostooch
08-04-2006, 13:48
No wlasnie ale co on z tego bedzie mial, chyba jedynie to, że stanie się idolem dla takich samych jak on-młodych maniaków bez ambicji i planów na przyszłość, ale każdy robi co chce bo kazdy ma do tego prawo...

btw.Ostry rox;)
Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.

DoomOver
08-04-2006, 16:04
czym sobie zasluzyl, masz jakis argument czy uznajesz teorie dusskines & taifun mhrok natomiast spoxster thellion pasterz bogowie?
Nie dziecko, do Duskiness nic nie mam, tymbardziej nic nie mówiłem na temat Sixty Sense. Raaful raz zabił mnie bo nie chciał czekać w kolejce na expowisko, później zabił mojego kolege bez powodu (imo dla run). Więc STFU PLZ

Rolas el'Baq
08-04-2006, 18:51
drogi nevolu ja ci powiem ze ja jestem Raaful taki smiszny palek ;p
i odpimpaj sie terefere od kapuchy bo to moj rl blood bro ;}
A ja ci poweim terefere ze nie jestes rl Raaful bo rl Raaful juz dawno sprzedal konto ew od niego kupiles old Raaful byl ze Szczecina i NIGDY nie poszedl by do *****ness

Risofek
08-04-2006, 20:20
http://rapidshare.de/files/17506836/Own3d_Anni_by_Moczy.rec.html

Annihilator w wykonaniu:
Moczykij 105 EK
Katrila 125 RP
Pizaro 105 RP
Bafee 101 RP

Kapucha
08-04-2006, 21:16
Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.

Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie.
[edit] a zapomnialem dodac ze post reported.

Nie dziecko, do Duskiness nic nie mam, tymbardziej nic nie mówiłem na temat Sixty Sense. Raaful raz zabił mnie bo nie chciał czekać w kolejce na expowisko, później zabił mojego kolege bez powodu (imo dla run). Więc STFU PLZ

kto jest dziecko ten jest, ale czemu ja mialbym nim niby byc?

A ja ci poweim terefere ze nie jestes rl Raaful bo rl Raaful juz dawno sprzedal konto ew od niego kupiles old Raaful byl ze Szczecina i NIGDY nie poszedl by do *****ness

lol zal mi Ciebie.

z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina.
poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia.

Ligu
08-04-2006, 21:43
o to film mojego wykonania z moim PA
20:41 Moczykij: RAFUL JEST PEDALEM

http://rapidshare.de/files/17514407/zal.rec.html

Anum
08-04-2006, 22:19
o to film mojego wykonania z moim PA
20:41 Moczykij: RAFUL JEST PEDALEM

http://rapidshare.de/files/17514407/zal.rec.html
PANIE NAUCZAJ! 50k w SAMEJ kasie na sobie, a aol... brak! Litościwy panie czemu ja niespotykam takich PA co najpierw mnie bija a potem mi kase dają i mnie uhają -.^?

Ligu
08-04-2006, 22:21
lol slyszales kiedys o czyms takim jak system blessow ?:>

Dragonisek
08-04-2006, 22:31

Zal.pl :o

Nie chce sie chwalic ,jednakze sadze ,ze tez mam wysoki lv (nie patrzcie na tego chara :>) i jakos nie jestem ulomem ani debilem ,chodze do jednego z lepszych LO w Szczecinie i potrafie pogodzic moj rl life z tibia,a wiec pozostaw swoje madrosci i teorie innym 0.o To ze nigdy nie wbiles lepszego lv jak 30 nie oznacza ze kazdy kto to zrobil jest debilem -.-

@Nagassh

:< Nie nosze okularów i nie mam kompleksow ,a gram w tibie.Czy to znaczy ze jestem inny ?:o

Kapucha
08-04-2006, 22:40
@up
ten kostooch ma 99lvl i twierdzac ze h lvle to idioci moze to mowic na wlasnym przykladzie - nie wnikam.

Anum
08-04-2006, 22:41
lol slyszales kiedys o czyms takim jak system blessow ?:>
PANIE MÓW MI WIĘCEJ! Naprawde dużo ci dadzą blessy w sprawie twojego bp :).

Ligu
08-04-2006, 22:47
Lol Kuurwa Pacanie Nie Kupie Blessow Za Jablka Chyba ?

Aciek
08-04-2006, 22:50
Zal.pl :o

Nie chce sie chwalic ,jednakze sadze ,ze tez mam wysoki lv (nie patrzcie na tego chara :>) i jakos nie jestem ulomem ani debilem ,chodze do jednego z lepszych LO w Szczecinie i potrafie pogodzic moj rl life z tibia,a wiec pozostaw swoje madrosci i teorie innym 0.o To ze nigdy nie wbiles lepszego lv jak 30 nie oznacza ze kazdy kto to zrobil jest debilem -.-

@Nagassh

:< Nie nosze okularów i nie mam kompleksow ,a gram w tibie.Czy to znaczy ze jestem inny ?:o

Naprawde nikt nie pomyslal ze to moze byc ironia?:geek:

Dragonisek
08-04-2006, 22:52
@up
ten kostooch ma 99lvl i twierdzac ze h lvle to idioci moze to mowic na wlasnym przykladzie - nie wnikam.

To przykre ,ze ludzie nie uzywaja mozgu =/
Ale skoro sa msie uwaza za idiote to gl & hf :) Przynajmniej chlopak wie co to samokrytyka :> Ale niech nie sadzi tak o wszustkich :P

Kapucha
08-04-2006, 23:03
To przykre ,ze ludzie nie uzywaja mozgu =/
Ale skoro sa msie uwaza za idiote to gl & hf :) Przynajmniej chlopak wie co to samokrytyka :> Ale niech nie sadzi tak o wszustkich :P

hehe :D

PANIE MÓW MI WIĘCEJ! Naprawde dużo ci dadzą blessy w sprawie twojego bp .

teraz ty? potym jak pro~~ i nevol przyznali sie do tego ze sa nobami teraz tobie odbija? plx no ='(

Anum
08-04-2006, 23:11
Lol Kuurwa Pacanie Nie Kupie Blessow Za Jablka Chyba ?
Nom tak "Co Za Jeebany Deebil". Za mało "e", "u"? Może tak jeszcze z 3-4 dołożysz będzie lepiej wyglądało :)? Jak chcesz coś przekażać zmień swój styl pisania bo z tym daleko nie zajdziesz. Nie łatwiej było powiedzieć, że AKURAT wziołeś kase i miałeś iść kupić blessy jak miałeś super, extra, git pomysł żeby nagrać ten super, extra, mega git film? Ktoś kiedyś powiedział: "Myślenie nie boli". Skorzystaj a ci się będzie lepiej wiodło :).
Btw. Nie Zaczynaj Każdego Słowa Od Dużej Litery Ok?
teraz ty? potym jak pro~~ i nevol przyznali sie do tego ze sa nobami teraz tobie odbija? plx no ='(
Zacytuje ci gc:
22:09 Leander Armanio: 22:07 Ecomer Mac'Leod: anum ma dzisiej jeden z tych gorszych dni :P
22:09 Leander Armanio: Anum na okres =<

Aciek
08-04-2006, 23:14
To z 2xe to albo byla proba unikniecia filtra bluzgow (nazwijcie jak chcecie) albo zwykla pomylka. Nie ma sie czego czepiac. A co do blessow to mozna sie bylo domyslec.:p

[edit]
"u" nie "e" :P

Kapucha
08-04-2006, 23:18
Zacytuje ci gc:
22:09 Leander Armanio: 22:07 Ecomer Mac'Leod: anum ma dzisiej jeden z tych gorszych dni :P
22:09 Leander Armanio: Anum na okres =<

to idz spac moze jutro Ci przejdzie. [=

btw. to jest moj 60 post w tym topicu co czyni mnie 3 "postownikiem" tego tematu ^^. gratzy mozna mi wysylac na priv msg ewentualnie jakies zbiorowe np. w imieniu calych gilidi pozwalam zamieszczac tutaj. (dla nie kumatych - zart.)

eX3Ter
09-04-2006, 09:07
was całkiem porypało ? Taifun szaleje :D:D:DD my stary nick " Sekan Agus " najpierw zabil mnie taifun z ue a potem hack i lvl 18 ;p

Rolas el'Baq
09-04-2006, 10:59
Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie.
[edit] a zapomnialem dodac ze post reported.

kto jest dziecko ten jest, ale czemu ja mialbym nim niby byc?

lol zal mi Ciebie.

z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina.
poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia.

Zle slyszales frajerze -.- wiec lepiej sam sie zmknij ok? Raaful 1 ownera i tego prawdziwego znam z rl -.-
Znalem go od 15 levela ( na poczatku serva ) do momnetu jak sam skonczylem grac Rollnikiem Morderca ( mialem wtedy 51 a on 70 lub 60+ jakos tak ) potem skaskowal mi sie jego numer gg i jakos konatkt sie urwal -.-
Lisek nie sharuje i nigdy nie sharował ;)
Raz jak załapałem 3 dedy jednego dnia ( ojj koles z sunblade mocno tego zalowal ;P) odchelalo mi sie grac i chialem mu dac passy to nawet wtedy nie sharowal choc i tak lvle odrbil mi Gran Drash :P

Kapucha
09-04-2006, 12:22
Drogi Kapusniaczku.

Jako ze z niecierpliowoscia oczekujesz na moja odpowiedz dla ciebie to wiedz ze nadeszla ta chwila. Niniejsza wypowiedzia wyjasnie ci dlaczego uwarzam cie za
d e b i l a.

No wiec wiemy juz wszyscy ze masz super pvp i ze trapujaca 166ms bedziesz bral najlepszy eq jaki masz i aola poniewarz obawiasz sie ze ow sorcerer cie strapuje i zatlucze fistem na smierc.

Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k.

Wspominales ze nie grasz w tibie(czy cos takiego) a jednak co drugi post nalerzy do ciebie. Zastanawia mnie czy nie jest to jakis uraz z dziecinstwa. Mama zamykala ci morde butem ze tak spamujesz swoje debilne posty?
A moze to tatus karmil cie mlekiem naturalnym(jesli nie rozumiesz tego zwrotu to ci go pozniej wytlumacze) i z powodu zapchanej jamy ustnej nie mogles nic mowic?

Poza tym , czy ty dzieciaku nie masz rl life? Ile mozna wpatrywac sie w forum i komentowac karzdy post? Nie odpisuje ci bo nie zawsze mi sie chce czytac co ktos nabazgral na tym forum oraz zajmuje sie czyms innym.

Przeslanie jakie chce ci przekazac niniejszym postem brzmi
Z A M K N I J K U R W A M O R D E ! ! !

Your Prot~

PS. Nie naslesz na mnie swoich kolegow prawda?? Plax nie chce zostac pobity we wlasnym domu przez gimnazjalistow wspieranych przez przedszkole.

LOL

no to pokoleji

1. okey to powiedz mi po chuj amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie

2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na jebanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc
1,4kk

3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie.

4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku.

ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty pierdole tibie.

Zle slyszales frajerze -.- wiec lepiej sam sie zmknij ok? Raaful 1 ownera i tego prawdziwego znam z rl -.-
Znalem go od 15 levela ( na poczatku serva ) do momnetu jak sam skonczylem grac Rollnikiem Morderca ( mialem wtedy 51 a on 70 lub 60+ jakos tak ) potem skaskowal mi sie jego numer gg i jakos konatkt sie urwal -.-
Lisek nie sharuje i nigdy nie sharował
Raz jak załapałem 3 dedy jednego dnia ( ojj koles z sunblade mocno tego zalowal ;P) odchelalo mi sie grac i chialem mu dac passy to nawet wtedy nie sharowal choc i tak lvle odrbil mi Gran Drash

a jak ma na imie ten twoj wielki rl friend ktorego to numer gg straciles i urwala wam sie przyjazn bo nie mieliscie sie jak kontaktowac? jezeli rafal i ma kumpla przemla to ja mam racje. (a myslalem ze rl friendy to gadaja przedewszytkim na rlu :|)

Dragonisek
09-04-2006, 13:03
LOL

no to pokoleji

1. okey to powiedz mi po cmęski narząd płciowy amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie

2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na uwielbiam jeść bananyanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc
1,4kk

3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie.

4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku.

ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty rzodkiewka jest supere tibie.

a jak ma na imie ten twoj wielki rl friend ktorego to numer gg straciles i urwala wam sie przyjazn bo nie mieliscie sie jak kontaktowac? jezeli rafal i ma kumpla przemla to ja mam racje. (a myslalem ze rl friendy to gadaja przedewszytkim na rlu :|)

owned :D:D

@Protarus

Napisze tylko jedno : zal.pl. Pamietam jak Cie ubil Spoxster.Stales wtedy w dp w kazzo i lamentowales jaki to on jest zly i nie dobry :<

DoomOver
09-04-2006, 13:07
MAM PYTANIE, CZY TEN TEMAT NAZYWA SIE WYDARZENIA Z POLSKIEGO SERVERA CZY KŁÓTNIA DWÓCH ZAKOMPLEKSIONYCH 15-LATKÓW ?

Śmigiel
09-04-2006, 13:24
MAM PYTANIE, CZY TEN TEMAT NAZYWA SIE WYDARZENIA Z POLSKIEGO SERVERA CZY KŁÓTNIA DWÓCH ZAKOMPLEKSIONYCH 15-LATKÓW ?

Tez mialem o to zapytac B)

Kapucha
09-04-2006, 13:31
Wydarzenia ale co, mam pozwalac zeby taki idiota jak pro~mnie wyzywal? ;pp

Aciek
09-04-2006, 13:31
Na serverze sie nic nie dzieje to o czym maja pisac:P

Śmigiel
09-04-2006, 13:36
Panowie. Istnieje cos takiego jak prywatne wiadomosci :) korzystajcie z nich aby rozwiazac takie "problemy" Albo napiszcie raz swoje zdanie na temat tej osoby i juz... i kto madrzejszy ten niech ustapi :D (tak sie mowi)

Mee
09-04-2006, 14:48
no wiec..

ja rowniez twierdze ze kapucha to debil ;p

po co mi na wojenke mpa etc :D k set i jakas d lancka mi styka ;p UHy mam po to zeby sie nimi UHowac a nie zeby mi z bp przy kazdej smierci wypadaly ;p majac stone skiny latwiej ujdziesz z zyciem ;]
A pozatym, na wojne idziesz z kumplami, a nie sam ;p wiec nie bija jedynie ciebie ;]]] kolegow tez masz po to zeby Ciebie Uhowali ;> chyba ze nie masz takich kolegow na ktorych mozesz polegac i dla nich ufac wiec rozumiem twoje debilne posty :>>>>

Pozdro dla Prota, ktory uratowal mi dupe wiele wiele razy ;>

Yo!

Aciek
09-04-2006, 14:57
po co mi na wojenke mpa etc k set i jakas d lancka mi styka ;p

Jak napisal Zwierz, po to zebys dostawal mniejsze hity.

UHy mam po to zeby sie nimi UHowac a nie zeby mi z bp przy kazdej smierci wypadaly ;p majac stone skiny latwiej ujdziesz z zyciem ;]

Ale mozesz nie zdazyc zmienic Stone Skina, a przy aolu nic ci nie wypadnie.

A pozatym, na wojne idziesz z kumplami, a nie sam ;p wiec nie bija jedynie ciebie ;]]] kolegow tez masz po to zeby Ciebie Uhowali ;>

Z tym roznie bywa.:P

Raul
09-04-2006, 16:01
Jeśli jeszcze ktoś będzie ciągnął te idiotyczne kłótnie dostanie bana.

kostooch
09-04-2006, 16:26
Z cyklu "Polak potrafi":

Gremar: 12:41 You advanced to magic level 22.
Odin De'North: 13:43 You advanced to magic level 7.
Van Liden: 10:45 You advanced to magic level 22.

Aciek
09-04-2006, 19:23
No to gratulacje.:)

Risofek
09-04-2006, 20:22
Z cyklu "Polak potrafi":

Gremar: 12:41 You advanced to magic level 22.
Odin De'North: 13:43 You advanced to magic level 7.
Van Liden: 10:45 You advanced to magic level 22.

CO do mlvl to gratz bo sa to dwa pierwsze takie magiczne na servie.
Natomiast magiczny Odina to jest normalny mlvl :S Niebawem bedzie mozna sie spodziewac 8 mlvl a nie 7 na tym servie...

Nagassh
09-04-2006, 21:46
CO do mlvl to gratz bo sa to dwa pierwsze takie magiczne na servie.
Natomiast magiczny Odina to jest normalny mlvl :S Niebawem bedzie mozna sie spodziewac 8 mlvl a nie 7 na tym servie...

Na 8 mlvl w wykonaniu knighta myśle, że jescze troche poczekamy bo to nie
tak hop na krowe i już ciele, do tego trzeba czasu;) i kasy na manasy.:p

Śmigiel
09-04-2006, 23:20
Idiota to byl ten hycel dla ktorego spier.dolil pies ktory nastepnie stal sie twoim ojcem. Do twojego wczesniejszego postu nie odwolam sie poniewarz ludzie chyba znudzili sie sluchaniem twoich(i moich prawdopodobnie tez) wywodow.

PS. Spoxster wbil 165 lvl moze nie jest to nic waznego ale...

Pozdro

Owszem wbil ale niestety w dol... No troszeczke te wywody nudne sie zrobily ;p

kostooch
10-04-2006, 04:46
Na 8 mlvl w wykonaniu knighta myśle, że jescze troche poczekamy bo to nie
tak hop na krowe i już ciele, do tego trzeba czasu;) i kasy na manasy.:p
Zapytaj Imargama, ile mu procent % brakuje.

Spawacz_xD
10-04-2006, 05:10
gdyby ima gral przez te miechy co byl hunted to juz by mial dawno 8mlvl
brakuje mu 20% ;p
snap expil na manasach na cyklo-.-

kostooch
10-04-2006, 08:27
Spaaw, nie zawyzaj sobie statsow w profilu na tym forum :P.

Nagassh
10-04-2006, 20:48
Spaaw, nie zawyzaj sobie statsow w profilu na tym forum :P.

A niech se zawyża jak ma taki kaprys, nikomu tym krzywdy nie robi :p

Veltaxio
10-04-2006, 21:13
ja zrobilem 5 miechow temy 7 m lvl i mam tera 28% till 8 :>

Śmigiel
10-04-2006, 23:57
ja zrobilem 5 miechow temu 7 m lvl i mam teraz 28% till 8 :>

A wiec Spaaw nie tylko sobie statystyki zawyza ;]

Vanzi
11-04-2006, 08:10
20:06 Kerston: 20:06 You advanced from Level 99 to Level 100.

Gz

Vampir Z Zaglebia
11-04-2006, 08:24
Gratulations ;]

kostooch
11-04-2006, 08:25
A wiec Spaaw nie tylko sobie statystyki zawyza ;]
A co jeszcze? Nie zrozumialem glebi twego postu.

Aciek
11-04-2006, 09:10
Chodzilo mu o to, ze Spaww powiedzial, ze Ima ma 20% do mlvla, a Ima powiedizal ze ma 28%. Oto cale zawyzenie:P

Śmigiel
11-04-2006, 13:19
Gremar
Apr 11 2006, 03:16:25 CET Killed at Level 101 by Spoxster

Dalanthi
Apr 11 2006, 03:16:25 CET Killed at Level 103 by Spoxster

Solo Style :)

kostooch
11-04-2006, 13:26
Gremar

Dalanthi

Dalanthi sie chwalil, ze bedzie 6 raz wbijal 103 lvl.

Risofek
11-04-2006, 13:38
Gremar

Dalanthi

Czytaj UE Spamm Style...:baby:

Bjoern Shu
11-04-2006, 13:56
Dalanthi sie chwalil, ze bedzie 6 raz wbijal 103 lvl.
Nowy owner to widocznie gosc ktory nie ma pojecia jak grac tym lvlem.

Risofek
11-04-2006, 14:11
Nowy owner to widocznie gosc ktory nie ma pojecia jak grac tym lvlem.

Wydaje mi sie ze on wogole nie ma pojecia jak grac.
Lvl tutaj nie robi wielkiej roznicy.

Śmigiel
11-04-2006, 15:12

Ty bys ganial za nimi i z sd bys celowal ;]

kostooch
11-04-2006, 15:13
Co w tym zlego?

Cortez Blackheart
11-04-2006, 15:33
Ty bys ganial za nimi i z sd bys celowal ;]

Nah, on by biegal i bil z LMM... wtedy bylby Pvp Masta'... ;S

Mowienie ze sorc jak spamuje UE to nie jest pvp to tak jak by mowic ze knight uhajac sie tez ma slabe pvp...

nic dodac, nic ujac.

Risofek
11-04-2006, 16:39
Nah, on by biegal i bil z LMM... wtedy bylby Pvp Masta'... ;S

Mowienie ze sorc jak spamuje UE to nie jest pvp to tak jak by mowic ze knight uhajac sie tez ma slabe pvp...

nic dodac, nic ujac.

Nie mowie ze musi z anim z lmm'ami biegac ale to kazdy sorc potrafi zrobic i nie wiem w jakim celu dal passy NEmtorowi..

scorp
11-04-2006, 18:47
@up
poniewaz ma dobre pvp?

Dragonisek
11-04-2006, 18:55
Gremar

wtf?0.o
Przeciez Gremar to rl friend spoxstera :O Czyzby sie poklocili ??:>

Dragonisek
11-04-2006, 18:57
<bump>

Double post ; p

<bump>

Risofek
11-04-2006, 19:07
@up
poniewaz ma dobre pvp?

Smiem powatpiewac po tym co widzialem z jego strony.
Bynajmniej do tej pory.

Risofek
11-04-2006, 19:08
[b]

wtf?0.o
Przeciez Gremar to rl friend spoxstera :O Czyzby sie poklocili ??:>

Tak Gremar jest od Spoxstera z rl ale Spoxster nie umie walczyc i dal passy osobie z poza miasta ktora prawdopodobnie nie wiedziala ze się znaja :p

kostooch
11-04-2006, 19:50
Smiem powatpiewac po tym co widzialem z jego strony.
Bynajmniej do tej pory.
A ja nie, gdyz slyszalem/widzialem o akcji Nemtora na wakacyjnym test serwie. Tej z Setzerem Gamblerem. Tak, wysolowal go.

Risofek
11-04-2006, 20:32
A ja nie, gdyz slyszalem/widzialem o akcji Nemtora na wakacyjnym test serwie. Tej z Setzerem Gamblerem. Tak, wysolowal go.

Kazdy mogl miec lepszy dzien kazdy mogl miec gorszy dzien.
Pozatym nie masz pewnosci ze zrobil to bez bota.
Nikt sie nie przyzna do tego przeciez...
Prawda taka ze w dzien boi sie zaatakowac i robi to w srodQ nocy kiedy wszyscy spia..

Rolas el'Baq
11-04-2006, 20:57
Prawda taka ze w dzien boi sie zaatakowac i robi to w srodQ nocy kiedy wszyscy spia..
Nie prawda niektore maniaki Grają xD

kostooch
11-04-2006, 21:00
Wez 160 ms, odpal sobie tibiaauto albo inne ng, skoluj 220 ms i go zabij. Good luck.

Anum
11-04-2006, 21:46
Dobra na next test servie prosze żebyś mi wysłał bota ok? Nie sądze żeby ktoś tracił czas na zrobienie bota POZATYM gdzieś już na forum było pisane że sam~ miał lagi i Nemtor jak skończyły mu się sdki poprostu walnoł spam ue... Z tego co pamiętam tak było aczkolwiek moge się mylić :).

kostooch
12-04-2006, 09:41
James Caros
Apr 12 2006, 02:02:17 CET Killed at Level 82 by Spoxster

Aciek
12-04-2006, 14:55
James Caros

Czyzby Nemtor zaczynal powoli wygrywac...:/

Risofek
12-04-2006, 15:18
Wez 160 ms, odpal sobie tibiaauto albo inne ng, skoluj 220 ms i go zabij. Good luck.

Ehh grales takim sorcem?
Wydaje mi sie ze nie bo pierdolisz glupoty.
Nie bede tego komentowal bo i tka mnie nie zrozumiesz.

Risofek
12-04-2006, 15:21
Czyzby Nemtor zaczynal powoli wygrywac...:/

POprostu spac nie moze

kostooch
12-04-2006, 15:23
Ehh grales takim sorcem?
Wydaje mi sie ze nie bo rzodkiewka jest superisz glupoty.
Nie bede tego komentowal bo i tka mnie nie zrozumiesz.
Tak. Gralem nawet silniejszym. Mial 378 lvl. A ty? Przyznaj sie, ze faworyzujesz Dusk&Sun.

Aciek
12-04-2006, 16:33
Tak. Gralem nawet silniejszym. Mial 378 lvl. A ty? Przyznaj sie, ze faworyzujesz Dusk&Sun.

Za to ty faworyzujesz SS. To chyba normalne nie?

Smerfu
12-04-2006, 17:11
James Caros

bywa:) ja za to yiubh juz to odrobilem a nie tak jak ty sellnolem chara osobie ktora juz mu zbila 8lvli:p

Risofek
12-04-2006, 19:01

Faworyzuje tych co na to zasluguja grajac czysto..

Widac ze nie grales takim sorcem bo pierdolisz 3 po 3.

kostooch
12-04-2006, 20:18
Za to ty faworyzujesz SS. To chyba normalne nie?
LOL. Jestem obiektywny, ale poki co, to w ostatnich dniach nie bylo zadnych fragow ze strony Dusk&Sun, wiec nic nie komentuje o taktyce SS.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch
James Caros

bywa ja za to yiubh juz to odrobilem a nie tak jak ty sellnolem chara osobie ktora juz mu zbila 8lvli
James, nie podniecaj sie tak. Jeszcze o mnie uslyszysz nie raz :D (a moze i nie). A ten ziomek, co Yiubha kupil - no comments.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch

Faworyzuje tych co na to zasluguja grajac czysto..

Widac ze nie grales takim sorcem bo rzodkiewka jest superisz 3 po 3.
Gralem. Na OTSie. Tych, co graja czysto - niby Dusk&Sun graja czysto? Nikt tutaj nie gra w ten sposob, wiec bez takich tesktow, plz.

PS - ty grales 160+ ms?

Ratilt
12-04-2006, 20:51
Niestety nawet ja uwazam ze SS przegra... ^^

Risofek
12-04-2006, 20:58
LOL. Jestem obiektywny, ale poki co, to w ostatnich dniach nie bylo zadnych fragow ze strony Dusk&Sun, wiec nic nie komentuje o taktyce SS.

Jak moga byc fragi gdy SS wychodzi z pz kiedy wszyscy z Dusk spia?8o
A w Pz ciezko jest ich ubic :S

James, nie podniecaj sie tak. Jeszcze o mnie uslyszysz nie raz :D (a moze i nie). A ten ziomek, co Yiubha kupil - no comments.

Strasnzie pewny jestes siebie.
Daj mi swoj nick plx jesli grasz na Furorze.

Gralem. Na OTSie. Tych, co graja czysto - niby Dusk&Sun graja czysto? Nikt tutaj nie gra w ten sposob, wiec bez takich tesktow, plz.

Skad mozesz wiedziec ze nie graja czysto jak nie znasz ich wystarczajaco zeby cos takiego powiedziec wiec pierdol sie

Idiota - to slowo tlyko mi do Ciebie pasuje.
PS - ty grales 160+ ms?

Blisko 160 bardz blisko.

Risofek
12-04-2006, 20:59
Niestety nawet ja uwazam ze SS przegra... ^^

Oni juz to przegrali, a tonacy chwyta sie wszystkiego..

kostooch
12-04-2006, 21:23
OMFG. Pokazcie mi post, w ktorym napisalem, ze LUBIE Duskiness i Sublade albo ten, w ktorym napisalem, ze LUBIE Sixth Sense. Po prostu wkleilem fragi i skomentowalem co nieco.

Co zlego w pewnosci? Nicka nie dam, nie chce miec znowu klopotow (z reszta - nie wiem, za co).

"Idiota - to slowo tlyko mi do Ciebie pasuje." - dziekuje bardzo.

Valest
12-04-2006, 21:37
Ja teoretycznie jestem za SS ;] troche to dziwne bo przez Spoxstera musialem wyemigrowac i sprzedac chara :cup: :cup: Ale byly powodu a taifun itp. to cioty ...............................:baby::baby: :baby: :baby: baby:

Risofek
12-04-2006, 21:48
OMFG. Pokazcie mi post, w ktorym napisalem, ze LUBIE Duskiness i Sublade albo ten, w ktorym napisalem, ze LUBIE Sixth Sense. Po prostu wkleilem fragi i skomentowalem co nieco.
Ze ich lubisz wynika z Twoich postów

Co zlego w pewnosci? Nicka nie dam, nie chce miec znowu klopotow (z reszta - nie wiem, za co).

W pewnosci jest to zgubne, ze osoby zbyt pewne siebie "przejezdzaja" sie na swojej pewnosci

"Idiota - to slowo tlyko mi do Ciebie pasuje." - dziekuje bardzo.

Nie ma sprawy misQ=*

kostooch
12-04-2006, 21:54
Ze ich lubisz wynika z Twoich postów

W pewnosci jest to zgubne, ze osoby zbyt pewne siebie "przejezdzaja" sie na swojej pewnosci

Nie ma sprawy misQ=*
Teraz powinienem wkleic kilka fragow od strony Dusk&Company i powiedziec, ze ich pvp nie bylo w tych akcjach fe i be, wszystko bedzie dobrze?

Nie wiem, o co Ci biega z ta za duza pewnoscia - to, ze mialem (uwaga) CZELNOSC nie zgodzic sie z Toba?

Aciek
12-04-2006, 22:10

Z tego co pamietam byles Yiubhem~ w gildi z Pasterzami, Anabolem itd. wiec chyba wiadomo, ze jestes za nimi nie?:baby:

"Mar 16 2006, 17:13:00 CET Killed at Level 100 by Taifun Devilry " - Uwielbiasz go za to, ze cie zabil nie? Kolejny dowod na to, ze raczej za Dusk&Sun nie jestes...

kostooch
12-04-2006, 22:16
Z tego co pamietam byles Yiubhem~ w gildi z Pasterzami, Anabolem itd. wiec chyba wiadomo, ze jestes za nimi nie?:baby:

"Mar 16 2006, 17:13:00 CET Killed at Level 100 by Taifun Devilry " - Uwielbiasz go za to, ze cie zabil nie? Kolejny dowod na to, ze raczej za Dusk&Sun nie jestes...
Wlasnie staram sie udowodnic, ze mimo tego, ze Taifun kicknal mnie z serwera, nie fakam na niego, Duskiness i Sunblade bez powodu na lewo i prawo.

Nie kminie was, przypierdoliliscie sie do tego, ze wkleilem fragi z forum i "bronilem" Spoxstera/Nemtora. Za Sunblade i Duskiness nie jestem. W SS mam kilku ziomkow. Ale ta wojna mnie poprostu jebie.

Ratilt
12-04-2006, 23:06
Nie kminie was, przyrzodkiewka jest superiliscie sie do tego, ze wkleilem fragi z forum i "bronilem" Spoxstera/Nemtora. Za Sunblade i Duskiness nie jestem. W SS mam kilku ziomkow. Ale ta wojna mnie poprostu uwielbiam jeść bananyie.

A co to ma do tego ze lubisz jesc banany? ^^

Jemi
12-04-2006, 23:16
[QUOTE=Risofek]Faworyzuje tych co na to zasluguja grajac czysto..

Widac ze nie grales takim sorcem bo rzodkiewka jest superisz 3 po 3.[/Qy0 czipsu ty grasz najczysciej uzywajac Macro Makera na mfy, sdki, uhy i vite B) zal mi ciebie dzieciaku grajacy w 5 ben ty mody i 3 moczykijow ale nie wnikam zastanow sie co piszesz bo zygam toba btw. tutaj widac jaki jest czysty Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/15963639/Czipsu.pwned.rec.html
XDDDDDDD Pozdrawiam

Jojo Ninja
13-04-2006, 00:34
Spoxster nocny hunter, hihi xD

Jemi
13-04-2006, 00:52
Spoxter nocny hunter, hihi xD

albo pozagladaj na tibie.com i zobacz jak sie pisze twoje Spoxter albo zamilcz blz. PozdrawiamB)

Risofek
13-04-2006, 01:37
[QUOTE=Risofek]Faworyzuje tych co na to zasluguja grajac czysto..

Widac ze nie grales takim sorcem bo rzodkiewka jest superisz 3 po 3.[/Qy0 czipsu ty grasz najczysciej uzywajac Macro Makera na mfy, sdki, uhy i vite B) zal mi ciebie dzieciaku grajacy w 5 ben ty mody i 3 moczykijow ale nie wnikam zastanow sie co piszesz bo zygam toba btw. tutaj widac jaki jest czysty Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/15963639/Czipsu.pwned.rec.html
XDDDDDDD Pozdrawiam

:o

Z tego co mi wiadomo Czipsu gra sam.Kiedys gralo dwoch.

Typowo ciekawy film :)

kostooch
13-04-2006, 08:01
A co to ma do tego ze lubisz jesc banany? ^^
A to, ze tak wlasnie dziala autocenzura na forum i zamiast moich doznan smakowych bylo tam slowko "J E B I E".

-------------------------------edited:
Anaboll
Apr 13 2006, 02:16:33 CET Killed at Level 101 by Taifun Devilry

Gilad-Isr
Apr 13 2006, 02:28:51 CET Killed at Level 76 by Pasterz the Axemaster

Yeebak
Apr 13 2006, 02:06:36 CET Killed at Level 102 by Thellionn
and by Spoxster

Laaco
Apr 13 2006, 02:16:06 CET Killed at Level 95 by Spoxster

Aciek
13-04-2006, 08:58
Zaraz ktos zacznie pisac o UE spamie... :)

PS. Zobaczylem taki post na Tibia.com:

H@H@@H@H@H@H@H GZ Dusk~~ GZ Sun~~ on open batel loose buhahaahah Taifun i shot 3 on sd whit spoxster when he sten and don't move GZ ur PVP IS EVUL

Przetlumaczy mi ktos?;)

Bacik_
13-04-2006, 09:55
Wyspali byście sie wreszcie w nocy panowie ;pp

Jojo Ninja
13-04-2006, 11:03
Wyspali byście sie wreszcie w nocy panowie ;pp
Dobrze mówi! Polać mu!

Bjoern Shu
13-04-2006, 17:15
[QUOTE=Jemi]

:o

Z tego co mi wiadomo Czipsu gra sam.Kiedys gralo dwoch.

Typowo ciekawy film :)
jakbys byl od poczatku na Furorze to bys troche wiecej wiedzial :D:D:D
btw. Popytaj "starej ekipy" ile ludzi juz gralo Czipsem :D

Risofek
13-04-2006, 19:17
[QUOTE=Risofek]
jakbys byl od poczatku na Furorze to bys troche wiecej wiedzial :D:D:D
btw. Popytaj "starej ekipy" ile ludzi juz gralo Czipsem :D

Jestem na servie od poczatku wiec wiem :)
Ty wypisujesz tylko plotki i czyjes pomowienia , a ja znam prawde :)

Zreszta nie wazne ja wiem ze mam racje i mi to wystarczy wiec mzoesz pisac co chcesz.Najlepiej jakbys jeszcze dowody przedstawial.

Vanzi
13-04-2006, 19:41
Tyle fragów w wojnie, a filmów brak... czy obsługa TibiCam jest taka trudna? :(

Aciek
13-04-2006, 20:18
@up
To graj w nocy, daj follow na Spoxstera i krec. Bedziemy wdzieczni...:)