Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera
Veltaxio
20-09-2005, 20:05
Dzis Gildia Duskiness wprowadzila nowy "Price List" wszyscy gracze maja 2 dni na zapoznanie sie z nim po tym okresie ów gildia zacznie egzekwowac lamanie price listu.
8o Nawet dobry ;)
Na furorza szkoda ze niema wojny bo nudno tam ......
kostooch
22-09-2005, 12:53
8o Nawet dobry ;)
Lol. Ciekawe, kto mialby wygrac z Duskiness.
a kto powiedzial ze ma wygrac???
Juz lookalem ta price list :) mi sie podoba ;)
mogliscie jescze na scale armor cene dac
tak to good
Tolarian
23-09-2005, 15:37
Gdzie moge znależć tego price lista??
Gdzie moge znależć tego price lista??
Rece przyrosly ci do dupy ze nieumiesz znalezc? Dla tych co sa podobni do niego to szukajcie na tibia.com/forum/furora.
Tolarian
23-09-2005, 22:02
Ręce mi nie przyrosły tylko tego nie umiem znależć. Wiem co to przycisk szukaj. I nic nie znajduje w stylu Price lista.
kostooch
23-09-2005, 22:07
Ręce mi nie przyrosły tylko tego nie umiem znależć. Wiem co to przycisk szukaj. I nic nie znajduje w stylu Price lista.
Qrwa. Toz to nie na tym forum, tylko na oficjalnym cipsoftowym.
Tolarian
23-09-2005, 22:09
Aha. Niewiedzialem. Trza bylo od razu ze na CIPsoftowym
A gdzie można zobaczyć ten price list???
Tolarian
25-09-2005, 14:13
Ten price list można zobaczyć na forum CIP softu na stronie www.tibia.com w dziale frurora. To jest odpowiedz dla tych co jak ja nie wiedzą gdzie tego szukać.
Ale zjechane ceny: 2,5k za bp uh, a za spike'a 2k!! Co oni sobie myslą??
Heliwurab
25-09-2005, 16:27
2.5K za bp UH są chyba wszędzie...
Nowy świat więc duże ceny..
O ile mi wiadomo to ceny run sa mniejwiecej takie same na akzdym swiecie.
Co moge zrobic jesli np bede chcial kupic hmmy od jakies koelsia ktory je bedzie spzredawal za 1,5k no oprocz za***ania go czy moge zgloscic to do kogos z Dusk~ ??? Jezeli nie to proponuje zeby powolac jakiegos czlonka (bez zbedynych skojarzen :) ) gildi ktroy by ich poprostu usuowal albo pilnowal pozradku z cenami bo praktycznie price list jest jaki jest ale malo kto zwraca na niego uwage.
ragafewee
02-10-2005, 22:07
2,5k za uhy to jest za***ista cena -.-, a wogole zalozyciel tematu powiniem dac linka do price listto jemu najbardizej przyrosly rece do dupy...
Myslicie ze caly czas bedzie Duskies prowadzilo hmm a tu sie mylicie ! Dla tych typow trzeba pogarde trzymac bo sie robia za cwani niedosc ze maja wieksze levele i sie trzymia to nie znaczy ze sa the best hmm malo jest innych graczy i lepszych od tych co sa w duskies ? Doszlem do wniosku ze Duskies robi sie jak UV na hibernie ale to sie zmieni bo ilez mozna tlumaczyc typom z duskies ze niesa pokonani !!! ZALL -.- X(
kiedys chcialem polski server teraz go mamy i mowie OMG NO BLZ!!!!!!!!! sami polacy i pare niedobitkow na servie to jest MASAKRA nieda sie grac naprawde :P
a co do dusk- to robia PG na sharingach z rodzina nie rodzina itp itd :P ale znudzi sie to niedlugo i ktos wkroczy na serva i popadna tak jak bylo na elysi ;]
Wojek dobra rada
04-10-2005, 23:24
Duskiness padnie? LoL ludzie o czym wy mowicie? To jest i bedzie najlepsza gildia. A nawet jesli sie rozpadnie to ludzie zostana ze swoimi levelami. Kto niby ich zabije? Nooby? Wierzcie mi ludzie z lvl 100+ zostana na zawsze, a nawet jesli przestana grac to ich postacie zostana i dluuugo potrwa zanim takie noobki co mowia ze: "duskiness padnie" ich wyprzedza. Na Furorze gra przynajmniej 10 osob PG
Hail Furora Go go Duskiness ;)
Price list'y nigdy nie byly i niebeda wzorem dla cen...na ekonomie w tibi niema ratunku :)
Gildia bedzie jeszcze dlugo rzadzic tym servem, no chyba ze jakis wewnetrzny konflikt w Dusk rozbije team, w sumie juz sie zanosilo ale widac ze to bylo spowodowane tym ze chlopaki z Dusk sie nudza troche na servie ;P.
Price list'y nigdy nie byly i niebeda wzorem dla cen...na ekonomie w tibi niema ratunku :)
hrhr zobaczymy ^^
Dzisiaj kolejna osoba po Van Lidena zakonczyla gre na servie, jest nia Keenen... :/ czy to byl rzeczywiscie hack??
hrhr zobaczymy ^^
nom na ekonomie nie ma ratunku ;/
10 minut po tym jak mi sie humor poprawil po wylootowaniu rh dowiedzialem sie ze jego cena schodzi juz do 40k pare osob za tyle sprzedalo... po y ebane
mowa tu o thorii nie o furorze rzecz jasna
Myslicie ze caly czas bedzie Duskies prowadzilo hmm a tu sie mylicie ! Dla tych typow trzeba pogarde trzymac bo sie robia za cwani niedosc ze maja wieksze levele i sie trzymia to nie znaczy ze sa the best hmm malo jest innych graczy i lepszych od tych co sa w duskies ? Doszlem do wniosku ze Duskies robi sie jak UV na hibernie ale to sie zmieni bo ilez mozna tlumaczyc typom z duskies ze niesa pokonani !!! ZALL -.- X(
Zalosne....
Jak uv na hibernie? Nie badz zabawny. Dusskines jest przeciwko pa na serverze i stara sie utrzymac lad i porzadek.
Dzisiaj kolejna osoba po Van Lidena zakonczyla gre na servie, jest nia Keenen... :/ czy to byl rzeczywiscie hack??
Nom niestety to byl rzeczywiscie hack.... ;/ , ale keenego juz od dluzszego czasu lagi meczyly :P wiec hack tylko utwierdzil go chyba w decyzji :P
Ale co do Van Lidena to chyba niepotrzebnie wieszalem buty na kolku bo chyba jednak nie konczy grac na furorze bo wczoraj widzialem jak w dp szukal vice'ow do gildi.
Mati-Mielec
06-10-2005, 18:46
Keenen też chyba nieskończył grać bo wczoraj widziałem go przy dp
Ale co do Van Lidena to chyba niepotrzebnie wieszalem buty na kolku bo chyba jednak nie konczy grac na furorze bo wczoraj widzialem jak w dp szukal vice'ow do gildi.
Konczy bo jest hunted^^
Nom juz zauwazylem ze gildia znikla jego ;)A hunta ma serio za PA, czy cos innego nie pasowalo wam? Bo rozne sa opinie, a najpewniejsze chyba beda z Dusk :P Cos ostatnio szybko sie zmieniaja sprawy na Furorze :) widze ze Laaco tez zakonczyl swoja kariera na servie...
Keenen też chyba nieskończył grać bo wczoraj widziałem go przy dp
Skonczył grac :] wchodzi tylko tak dla towarzystwa...
Skonczył grac :] wchodzi tylko tak dla towarzystwa...
oj skonczyl skonczyl^^
Oct 08 2005, 09:19:42 CET Killed at Level 58 by Sarandiel
Oct 08 2005, 14:06:34 CET Killed at Level 56 by Sarandiel
Nom juz zauwazylem ze gildia znikla jego ;)A hunta ma serio za PA, czy cos innego nie pasowalo wam? Bo rozne sa opinie, a najpewniejsze chyba beda z Dusk :P Cos ostatnio szybko sie zmieniaja sprawy na Furorze :) widze ze Laaco tez zakonczyl swoja kariera na servie...
Chodizlo o to ze Vanliden zabijal skulle w carlin a iz Duskiness jest przeciw pa (a takie zachowanie mozna uznac za pa) to dostal hunta ale hunt vanlidena jest juz nieaktualny.
Czyli mniej wiecej tak jak mowiono, thz za odp bo bardzo mnie to interesowalo :P
Juz 7 osob doszklo do 100 lvla :) Bardzo szybcy sa chlopaki :D Ciekawe kiedy pierwszy 200 :P
Podroznik
09-10-2005, 14:20
8o Nawet dobry ;)
A mi szkoda ze nikt niewypowiedzial twojej gildi na Arcani wojny.. i ze niepadles pare razy , i niebyles np hunted , i niemogels expowac, swobodnie chodzic...
Wienc shut up fu***r
Podroznik
09-10-2005, 14:42
A czemu ma nieprowadzic" ? Jesli niewyzondza niewinym kzywdy...
Jesli ja majonc 20 lvl expie na cave gaurd, wlazi jakis kolo z 55lvl + i pyta sie czy ma mnie odprowadzic do wyjscia. Pisze do ziomka z Duskiness i kolo "prosi o wybaczenie" i pyta czy moze byc next.....
Jesli Duskiness niebendzie pekowac, naduzywac wladzy moze zdobyc szacunek lodzi..
I mysle ze wielu ludziom bendzie to odpowiadac ze zondzi pozondna gildia..
Zecz w tym ze jako gildia favoryt, mosi wiedziec kto moze byc w jej szeregach, ktos kto niezhanbi jej wizerunku...
Hail Furora
nic ciekawego zawsze są jakieś problemy z tym
Zaczelem grac na furorce z nadzieja ze nieskonczy sie tak jak na Valorii...
Narazie na nic nienazekam.
Osobiscie do Duskiness nic niemam oni domnie tez nie :)
Zyjmy dlugo i szesliwie B)
Podroznik
09-10-2005, 15:07
Zaczelem grac na furorce z nadzieja ze nieskonczy sie tak jak na Valorii...
Narazie na nic nienazekam.
Osobiscie do Duskiness nic niemam oni domnie tez nie :)
Zyjmy dlugo i szesliwie B)
W koncu tutaj pzynajmniej ja czy tam ktokolwiek niedostanie hunta za to ze jest polakiem od zafa****ych szwe****w :P
Przybitek
09-10-2005, 16:02
Van Liden konczy nie dlatego ze jest hunted tylko dlatego ze mu sie znudzilo ....
Duski póki co są looz ;] jak narazie nie ma co narzekac :P mozna by tylko bardziej egzekwowac ceny runek i itiemków bo ostatnio mnie na trade rozbawil koleś sprzedający bp UH za 3,2k :D ale poza tym to good...
Poza tym w questach innym pomagają :] wczoraj Conrad, Charonsi i Draverik robili z reszta ludzi blue djin questa -(szkoda ze mnie online nie bylo :/), a dzis Sara + paru Supporterów (Jubi, Valest) zoorganizowali green. Gratz all wykonania :P i kondolencje poleglym :] bo paru ich tam bylo heh
kostooch
09-10-2005, 20:33
Duski póki co są looz ;] jak narazie nie ma co narzekac :P mozna by tylko bardziej egzekwowac ceny runek i itiemków bo ostatnio mnie na trade rozbawil koleś sprzedający bp UH za 3,2k :D ale poza tym to good...
Poza tym w questach innym pomagają :] wczoraj Conrad, Charonsi i Draverik robili z reszta ludzi blue djin questa -(szkoda ze mnie online nie bylo :/), a dzis Sara + paru Supporterów (Jubi, Valest) zoorganizowali green. Gratz all wykonania :P i kondolencje poleglym :] bo paru ich tam bylo heh
Taaa... Najlepiej jak na Blue Anubis nie trafil Ue w Efreety -.-". I tluczenie 20x pod rzad obstawy Orc Kinga ;]. Ale sie oplacilo.
Niestety padlo 2 ziomkow i musialem zucac troche wiecej ue, co do questa nieskonczylismy go bo mi sie z nimi (jak popadali) niechcialo dalej isc.
To miałem troszke błedne informacje :)
Podroznik
12-10-2005, 13:16
Jubi'ler
Oct 12 2005, 10:48:17 CET Killed at Level 57 by Sarandiel
Jubi'ler twierdzi ze zostal zabity bez powodu ->(http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=982224).
Osobiscie jestem bardzo ciekaw jaki byl powod bo niechce mi sie wiezyc ze to poprostu od tak....
ps. nieznam ani Sar~~ani Jub~~ani faktow , chce tylko poznac prawde :confused:
patrykol
12-10-2005, 13:23
Wczoraj spora czesc gildy crusade zostala zbanowana za invalid payment. Wiekszosc z nas konczy gre lub idzie na morgane. Moze nasze osiagniecia nie byly wspaniale 30-50lvl, ale zawsze jest smutno stracic postac. Niektorzy planuja kupic nowego pacca i wrocic do gry.
Pozdrawiam
Sarandiel czemu PAbusujesz ?? Bez powodu zabiles Jubi'lera. Podobno Duskiness jest przeciw PA, to dalczego ty jestes PA ?
Podroznik
12-10-2005, 22:47
Sarandiel czemu PAbusujesz ?? Bez powodu zabiles Jubi'lera. Podobno Duskiness jest przeciw PA, to dalczego ty jestes PA ?
Masz dowody na to ze to bylo bez powodu ?
Widze ze Jub~~ padl 3 x od Sarandiela...... to moze jakies porachunki ?
Co juz sie nic nie dzieje na furorze ??
Podroznik
14-10-2005, 19:09
Co juz sie nic nie dzieje na furorze ??
Oby nic zlego sie niedzialo :P
Eternal Noob
14-10-2005, 19:44
Ehhh... Cos takiego powinno byc na kazdym serwie , nie tylko na furorze... :p
Jubiler mi mówil ze ma hunta za wyzywanie sarandiela,taifuna Itp
Troche dziene bo mnie Spoxster(1 razem) zabil za taki sam powód a bylo co innego a teraz dziwny przypadek i znowu dead 8o
Do nowych ciekawszych wydarzen chyba moge zaliczyc Ban Draverika :
Banished: until Oct 21 2005, 18:08:12 CET because of offensive statement
Btw. ciekawe co powiedzial ze dostal tego Bana :P ?
Zanim zadasz pytanie tego typu pierw je przemysl. Jubiler niezginal bez powodu, mialem powody osobiste a takze guildiowe.
Do nowych ciekawszych wydarzen chyba moge zaliczyc Ban Draverika :
Banished: until Oct 21 2005, 18:08:12 CET because of offensive statement
Btw. ciekawe co powiedzial ze dostal tego Bana :P ?
Jak dobrze slyszalem mial napisany w comments jakis text piosenki z wyzwiskami i obelgami kogos tam, sam nieweim dokladnie i powtarzam iz tak tylko slyszalem od kogos z DUsk.
Podroznik
15-10-2005, 21:47
Dnia 15 pazdziernika Shel Phan zostal zhakowany. :(
Shel takze padl.....
Zanim zadasz pytanie tego typu pierw je przemysl. Jubiler niezginal bez powodu, mialem powody osobiste a takze guildiowe.
DObra niech będzie... pospieszyłem się z oceną... ale do błedu umiem się przyznać. Nie znam dokładnych faktów i oparłem sie tylko na jednej stronie wiec sry, nie chciałem nikogo urazić :P Zbyt spontanicznie to żem napisał. Na przyszłość postaram się wybadac cała sytuacje a potem pisać :P
DObra niech będzie... pospieszyłem się z oceną... ale do błedu umiem się przyznać. Nie znam dokładnych faktów i oparłem sie tylko na jednej stronie wiec sry, nie chciałem nikogo urazić :P Zbyt spontanicznie to żem napisał. Na przyszłość postaram się wybadac cała sytuacje a potem pisać :P
Hrhr chill ;>
Dzisiaj ponownie padł Mestor Rhu oraz Salvator.
Mestor padł za PA wyrzucenie Yeebaka z poh i nie zaplacil jakis peniedzy koledze
Fenixa'Gru.
Salvator padł za grożenie gildi na rlu.
Obadj panowie nie maja szans na wypłacenie sie i maja hunta forever.
Informuje nas Taifun Devilry na forum.tibia.com ( http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=986973 )
Sry mogłem cos przekręcić moj angielski wpasniały nie jest.
Jakby co to mam nadzieje ze Sarandiel wyjaśni wątpliwości :).
Z tą kase to jest że porzyczył i niechcial odac (Czyżby taktyka Rahima?:P)
Ciekawe czy znowu powstanie gildia Para~ czy tez odejdzie bez walki
Valest o ile pamietam ty tam byles jezeli jeszcze raz by cos takiego postalo to bys dolaczyl?
Jak ide na nowy to może dołącze a jak nie to nie ;]
Co do nowych to mam takie czucie ze ich w najblizszym czasie nie bedzie bo jest jeszcze wiele servow miare pustych ;d
Na Święta napewno będzie ;] 8o
prawdopodobnie mestor nie zorbi narazie gildi ani nie bedzie walczył
tEGo niewiem 8o
Mestor wypowiedzial sie w tej sprawie jego zdanie jest inne :P
kostooch
16-10-2005, 17:15
Powiem tyle - to, co od*******a Taifun i jego przydupasy (na czele z pedalem Sarandielem i Spoxsterem), nie miesci sie w glowie. Jak to ktos (bodajze Keenen) na forum.tibia.com napisal: "...masz bp boltow/uhow/sdkow/etc. i chcesz sie ich szybko pozbyc? msg to Sarandiel albo Taifun...".
N/C i mam nadzieje, ze Gangsta znowu powstanie do walki, tym razem z lepszym efektem.
Mnie jak zabil sarandiel w wakacje (przez przypadek chyab :P:P) to bp odzyskalem
drugiem jak mnie Spoxster zabil( jego kolega na jego polecenie ja wtedy se forum przeglodalem nie odzyslaem mojego bp...) ostatnio Spoxster mnie zabil to odzyskalem bp ale niewiem czy to szybka ręta Draverika czy tez yy przypadek i odanie bp ;]
Dzisiaj ponownie padł Mestor Rhu oraz Salvator.
Mestor padł za PA wyrzucenie Yeebaka z poh i nie zaplacil jakis peniedzy koledze
Fenixa'Gru.
Salvator padł za grożenie gildi na rlu.
Obadj panowie nie maja szans na wypłacenie sie i maja hunta forever.
Informuje nas Taifun Devilry na forum.tibia.com ( http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=986973 )
Sry mogłem cos przekręcić moj angielski wpasniały nie jest.
Jakby co to mam nadzieje ze Sarandiel wyjaśni wątpliwości :).
Niemam zbyt wiele do powiedzenia poniewarz ja wykonywalem tym razem polecenia, ale jak dobrze slyszalem to chodzilo o bohy, reszta chyba sie zgadza, btw. pozniej moze zaieszcze film jak pada Mestor bo fajnie nam to wyszlo :P
Oooooooooo dawaj xD dawaj dawaj :D
Troche dziwne ze nikt nie dostał delete za Sharing many na Thori ~100lv dostal a tutaj coś ;]
Ciekawe czy ten film jest tak ciekawe jak zabicie MEstora na demonach 8o
A więc tak wymienie wam największych lizodupów Kretyna ehh sorki pomyliłem sie chciałem napisac Tajfuna :)
-Idiota ehh Sarandiel bezmóg jakich mało na tym servie
-Debil ehh Spoxster niech ktoś go zabije dziecko się popłacze i przestanie grać
-Największy cwaniaczek na servie Imargam dziecko ma 13 i ma bardzo bujną wyobrażnie :baby:
To by była ta trójka najwiekszych lizodupów na Furorze :D
Taifun Devilry przywódca bandy idiotów którzy nie mają własnego zdania tylko to co powie Kretyn to oni to robia . Czarnuchy Tajfuna zniedługo zostaniecie sami na tym servie .
Wole tego nie komentowac... 8o
Veltaxio
16-10-2005, 19:01
widze lu-kas ze wygralem w twoich oczach ciesze sie niezmiernie:D
Jeszcze jak bys mi podal swoj name na tibi kozaku.
Hail Imargam
Hail Duskiness
Your Ima..
Nawet jak bym podał nick to co Ty byś mi zrobił z tym twoim daremnym
lvl :D A i tak juz nie gram na tym z***anym servie bo są tam tacy ludzie jak Ty i reszta Lizodupów :)
A więc tak wymienie wam największych lizodupów Kretyna ehh sorki pomyliłem sie chciałem napisac Tajfuna :)
-Idiota ehh Sarandiel bezmóg jakich mało na tym servie
-Debil ehh Spoxster niech ktoś go zabije dziecko się popłacze i przestanie grać
-Największy cwaniaczek na servie Imargam dziecko ma 13 i ma bardzo bujną wyobrażnie :baby:
To by była ta trójka najwiekszych lizodupów na Furorze :D
Taifun Devilry przywódca bandy idiotów którzy nie mają własnego zdania tylko to co powie Kretyn to oni to robia . Czarnuchy Tajfuna zniedługo zostaniecie sami na tym servie .
Powiadasz ze ja jestem lizdoupem? Ze niemam swoich pomyslow? Haha jestes koles nie do wy***ania^^
Ok macie ten filmik http://rapidshare.de/files/6352803/Killing_Mestor_Rhu.rec.html
No tak jestes ***anym LIZODUPEM !!!!!!! i nie ******* ze Ty coś wymyśliłeś
bo jestes tylko takim CZARNUCHEM tego kretyna ehh sorki Tajfuna
Ok macie ten filmik http://rapidshare.de/files/6352803/Killing_Mestor_Rhu.rec.html
big thx fajnie wam to wyszlo :)
No tak jestes ***anym LIZODUPEM !!!!!!! i nie ******* ze Ty coś wymyśliłeś
bo jestes tylko takim CZARNUCHEM tego kretyna ehh sorki Tajfuna
Ile masz lat?
Flash_Radzio
16-10-2005, 22:39
Losari ma racje. Dziecko jesteś?? tak wyzywa moj 5 letni braciszek. Coś mi sie zdaje,że ci sie upiekło bo nie ma tu opcji"Report Bad Post". A szkoda bo w takich przypadkach... ech...
hmmmm szkoda mi mestora... jako jeden z nielicznych jest to spoko goscio... (jeszcze aby draverik i nie widze innych, z czolowki oczywiscie).
hmmm jezeli kazdy czytal co mestor pisal to kazdy wie jaka jest prawda...
Ten serwer jednak jest walnięty, żadnych wojen itd, zaloze sie że niebawem ceny będą niższe niz na thori
zapraszam do gry na amerykanskich serwerach, tam gospodarka ciogle utrzymuje sie na wysokim poziomie, a z brazylami sie fajnie gra :)
Mylisz sie ten server nie jest walnięty ten server jest po***any :D
zapraszam do gry na amerykanskich serwerach, tam gospodarka ciogle utrzymuje sie na wysokim poziomie, a z brazylami sie fajnie gra :)
buahahaha :P
A myslisz czemu sie przenioslem z Neptery na Furore??
By niegrac z brazylijczykami!! Oni sa gorsi od polakow zdecydowanie (btw niejestem rasista :P)
hmmmmm jest nawed przyszlowie o polakach (o ile moge powiedziec ze to jest przyslowie) "Dac polakom władze to sami sie wykoncza" uwazam ze w tym cos jest... no niestety ale ten serwer schodzi na "psy"...
hmmmmm jest nawed przyszlowie o polakach (o ile moge powiedziec ze to jest przyslowie) "Dac polakom władze to sami sie wykoncza" uwazam ze w tym cos jest... no niestety ale ten serwer schodzi na "psy"...
Wytlumacz mi dla czego, bo hunt Mestora niejest dlamnie wytlumaczeniem Twoich slow.
Nienawidze no, niecierpie recz gdy ktos tak pisze no ****a kiedy zrozumiecie ze w Tibi niema narodow niema koorwa pl vs swe tylko gildia vs gildia tak samo duzo pl graja na tym servie i pl w wieksozsci utworzyli gildei ktora rzadzi tym servem.
A pozatym gdy przyjdzie ci Polaczek i do ciebie PL? PL? PL? to nie masz ochoty zabic? Mnie jak ktos wkoorwia to nie patze czy br czy pl tylko poprostu staram sie go skasowac.
A co do slusznosci zabicia mestora to sadze ze jednak mimo wszytsko ze by to po prostu PA ktory mysla ze jak ma najwiekszy lvl to juz moze wszystko.
Co prawda nieznam go osobiscie wiec nie utwierdzam sie w tym zdaniu w 100% jednakze takie jest moje zdanie. Przeglądam od czasu do czasu forum (nie to na tibia.com) i mozna tam odnalezc informacje na temat PA Mestora
mysle ze nawet takich przypadków bło więcej ale ludzie poprostu sie boja mowic. Oczywiscie podkreslam jeszcze raz ze to nie ja jestem w Dusk~ i nie wiem nic na 100% ale z obserwowania forum tez sie mozna dowiedziec.
aha i jeszcze jeden argument co do "polakow bijacych sie ze soba" wez pod uwage ze wieszosc servow jest pod wladaniem gildiw ktorych jest wielu szwedów (nie tylko) i czy oni sie ze soba nie bija?
brazole tak samo...
Wiec prosze... nieuzywajcie juz stwierdzen ze polacy bijs sie ze swe czy polacy z polakami bo to jest poprostu glupie
wie ktos o tej imprezoe hallowenowej co chca zorganizowac na serwerze naszym??
Hrhr Mestor dostal bana;ddd Za co? Niewiem dokladnie ale jako reason mial napisane: for game weakness abusing
NIc nie pisze na tibia.com zeby mial bana, a juz Ci uwierzylem :P
patrykol
26-10-2005, 20:53
NIc nie pisze na tibia.com zeby mial bana, a juz Ci uwierzylem :P
bo ma ukryte informacjie o postaci?
lol, takie cos powinno byc kazdemu wiadome, a nie ze ktos se ukrywa informacje o banie, ban to jest kara i kazdy powinien wiedziec o niej by swiecilo przykladem ze nie mozna sobie pozwalac i ma byc ostrzezeniem dla innych
to moje zdanie, ale jak jest inaczej to nie moja broszka B)
Hrhr Mestor dostal bana;ddd Za co? Niewiem dokladnie ale jako reason mial napisane: for game weakness abusing
Ban za uzywanie slabosci gry? hmm...
Znalazl jakiegos buga i go wykorzystal w jakims celu? ...ciekawe :D
CO do bana to czas pokaże:P
Dlugo cie w Duss nie było :]
CO do bana to czas pokaże:P
Dlugo cie w Duss nie było :]
Nom niebylo mnie ale to juz moja sprawa ;P
@Itachi
Jak mowilem niewiem za co dostal bana :P
Zrobienie teleporta - wykorzystanie błędu gry :)
kostooch
29-10-2005, 13:37
Dzisiaj w nocy (o godzinie 2:47) mial miejsce najazd wilkow na Ab'Dendriel. Nie wiem, jak przebiegl, bo akurat expilem, ale pewnie kilka noobow padlo od War Wolfow...
Czy na furorce tez czesto ostatnio macie lagi ? Tak w godzinach szczytu :P (jeśli 400 graczy online mozna nazwać szczytem :] ) bo ja to mam mniej wiecej codziennie od 12:00, 13:00 - 20:00, 21:00 albo 22:00 :/ i nie wiem czym juz to jest spowodowane bo na przyklad na innych niemieckich serverach nie mam lagów a na furorze ciagle są :/
Podroznik
30-10-2005, 14:54
Ten serwer jednak jest walnięty, żadnych wojen itd, zaloze sie że niebawem ceny będą niższe niz na thori
Poj**b X(
Niech cie tam gdzie grasz zabijom na wojnie i dadzom hunt forever ciekawe jak szybko ci sie zachce wojakowac B)
Poj**b X(
Niech cie tam gdzie grasz zabijom na wojnie i dadzom hunt forever ciekawe jak szybko ci sie zachce wojakowac B)
Zwierz to ze ucierpiales na Valorii nie znaczy ze nie bedzie tak ana furorze polacy to sa wlasnie najwieksze NOOBY wiec nic nie wiadomo ja osobiscie nie gram na furorze(juz) poniewaz to najgorszy serv jaki jest..
Zwierz to ze ucierpiales na Valorii nie znaczy ze nie bedzie tak ana furorze polacy to sa wlasnie najwieksze NOOBY wiec nic nie wiadomo ja osobiscie nie gram na furorze(juz) poniewaz to najgorszy serv jaki jest..
Ale przecież Polacy na Furorze stanowią jakieś 2% całej populacji : O
Więc , w czym problem ? ;'d
Ale przecież Polacy na Furorze stanowią jakieś 2% całej populacji : O
Więc , w czym problem ? ;'d
ROTFLMAO!!!!!!!!!!!!!!!
Totaly Hunter:
Oct 30 2005, 22:59:54 CET Killed at Level 83 by Sarandiel
and by Artisto
Dronne:
Oct 30 2005, 22:32:49 CETKilled at Level 92 by Conrad Ma'Fer
and by Van Liden
o co poszlo niewiem
@edit
23:18 Taifun Devilry: pa robil na pohu
Moj komento do tego:
Nie znam sytuacji dokladnie wiec niemoge powiedziec czy dusk zrobilo dobze czy zle, mam nadzieje ze jednak byly to dedy jak najbardziej slusznr. Proponuje zeby zarowno Dronne oraz Totaly Hunter jak również ktos z dusk najprawdopodobniej Sarandiel bo on tu jest z dusk najbardziej aktywny :) sie wypowiedzieli.
Jak Taifun napisal za pa na PoHu a Totaly za pa na Katedrze.
A Tu filmy:
http://rapidshare.de/files/6979816/Killing_Dronne..rec.html
http://rapidshare.de/files/6980512/Totaly_die.rec.html
No i bardzo dobrze :)
Czyli mozna do was zagadywac jesli hlvl wygania jakies slabsze osoby, co??
kostooch
31-10-2005, 07:13
Dzisiaj w nocy mial miejsce najazd undeadow na Darashie! Nagralem rec'a, sciagajcie. Bylo goraco ;].
http://rapidshare.de/files/6992357/Najazd.rec.html
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html
moja smierc.....
poje**** was chyba QRWA... totaly hunter nie jest zadnym pa, sarandiel itd to sa nooby ktory zabijaja dla lootu, szukaja byle jakiego pretekstu zeby kogos zabic -.- hunter wyganial tych, ktorzy nie byli przed nim, nara
HEHE Dronne i Total padli za Pa a Członkowie Duss robią PA i nic
poje**** was chyba QRWA... totaly hunter nie jest zadnym pa, sarandiel itd to sa nooby ktory zabijaja dla lootu, szukaja byle jakiego pretekstu zeby kogos zabic -.- hunter wyganial tych, ktorzy nie byli przed nim, nara
*** ci do furory zajmij sie guardia...
Hehe , siema Losari ;O
Wybierasz się na jakiś nowy server w grudniu ? ;>
~Damoon~
*** ci do furory zajmij sie guardia...
mhm, powiem cos o filmiku ;] masz za***iste pvp , gz pare uhow i pare sd omg wbil bym tam ue i po tobie
C u
mhm, powiem cos o filmiku ;] masz za***iste pvp , gz pare uhow i pare sd omg wbil bym tam ue i po tobie
C u
Misiek , jesteś ostatnią osobą , która tutaj w ogóle się powinna udzielać na temat PVP , uwzględniając że grasz na Non-PVP ,miszczu.
Chyba ,że miałeś na myśli doświadczenia z otsów ;>.
Co do tego twojego "UE i po tobie" to nie myl pojęcia PVP z PVM.
Ignatius
31-10-2005, 15:41
@OT
Misiek , jesteś ostatnią osobą , która tutaj w ogóle się powinna udzielać na temat PVP , uwzględniając że grasz na Non-PVP ,miszczu.
gdzie tu jest jakis mod ktory wywala offtopy i spamm?
Hmm... no nie wiem, gralem kiedys na innych servach pvp, sorcem mialem ponad 80lvl, przestalem grac -.- i napewno tak nie lamilem jak sarandiel, zaczelem grac na non pvp, bo graja tam koledzy
baba
ludzie nie mozecie tego pojąć że Polacy to najwieksze nOOby?? Duskiness to udawadnia na kazym kroku(mestor,totaly,artisto ..)wszyscy narzekaja na Brazoli Szwedów ale najbardziej Bolesną prawda jest to ze to my jestesmy ..:/
co do Sarandiela itp nie mozecie nazywac kogos noobem skoro sami w zyciu nie osiagneliscie(osiagniecie) tego lvlu -.- chodzi o to ze on jak reszta sa przydupasami taifuna wykonuja tylko rozkazy.. zrozumcie Furora stracony serv kazdy wiekszy lvl bedzie padal pokolei zobaczycie :)
Co do przydupasa niejestem nim niewykonuje tylko rokazuw bo sam daje takze pomysly itp wiec nie******* mi takich glupot, co do pana nad toba to sam jestes n00bem i nie******* mi o pvp-.-
ludzie nie mozecie tego pojąć że Polacy to najwieksze nOOby?? Duskiness to udawadnia na kazym kroku(mestor,totaly,artisto ..)wszyscy narzekaja na Brazoli Szwedów ale najbardziej Bolesną prawda jest to ze to my jestesmy ..:/
co do Sarandiela itp nie mozecie nazywac kogos noobem skoro sami w zyciu nie osiagneliscie(osiagniecie) tego lvlu -.- chodzi o to ze on jak reszta sa przydupasami taifuna wykonuja tylko rozkazy.. zrozumcie Furora stracony serv kazdy wiekszy lvl bedzie padal pokolei zobaczycie :)
Odezwał sie najmądrzejszy...huh ja mam juz taki lvl jak sarandiel(prawie, okolo 5 lvli roznica) widac po tobie ze jestes nóbem, TOTALY, jest nawiekszym nie noobem jakim widzialem, huh on nie wywala dla jaj, poprostu siedza tam nooby i przekszadzaja, ktore nie byly pierwszy, w takiej sytuacji duskiness znajduje okazje zeby zabic kogos i wziaisc loot w tym wypadku totaly mial aola -.-
HAIL Mestor Rhu(Seth-Drone), Legend's Never Die!
Co do przydupasa niejestem nim niewykonuje tylko rokazuw bo sam daje takze pomysly itp wiec nie******* mi takich glupot, co do pana nad toba to sam jestes n00bem i nie******* mi o pvp-.-
No nie wiem, z tego co słyszałem masz 2 ownerow czy cos takiego -.-, tak samo jak na innym swiecie dzieliles czemu teraz mialbys tego nie robic?kto w takim wypadku kto jest noobem?
No nie wiem, z tego co słyszałem masz 2 ownerow czy cos takiego -.-, tak samo jak na innym swiecie dzieliles czemu teraz mialbys tego nie robic?kto w takim wypadku kto jest noobem?
Dobrze mowisz tylko slyszales.
Dobrze mowisz tylko slyszales.
i po co to ukrywac??przecierz to jest wiadome ze ty taifun i reszta waszej "gildii" dziela konta ja tylko jestem ciekawy co osiagneliscie w pojedynke :/
@Losari
Byś chociaż się przyznał że dzieliłeś konto :) Na arcani- deleted za to. Wiem że dzieliłeś/dzielisz konto na furorze i nawet nie masz co zaprzeczać. (wy***a*łeś pewnego zioma, bo ty miałeś r-keya.)
Hum... tak samo dzis Conrad Ma'Fer na kanale duskiness to powiedzial ze wtedy siedzial jego brat, 2 owner itd ;] wiadomo ze dziela prawie all z duskiness -.-(Faraony)
Damian102
01-11-2005, 13:08
ej moge wiedziec zaco zostal zabity TOTALNY HUNTER ?????????
Total i Dronne padli za PA troche dziwne bo Spoxster wywala ludzi z Necro i niema problemu.
Dziś padł Yaz'on za???? pro'kara powiedzial spoxsterowi ze go bieja go nie bil i przyszedl i go zabili...............
Ja pamiętam jak Losari pg robił ;] oczywscie acc shar ale spoko był :P:P
Hum... tak samo dzis Conrad Ma'Fer na kanale duskiness to powiedzial ze wtedy siedzial jego brat, 2 owner itd ;] wiadomo ze dziela prawie all z duskiness -.-(Faraony)
Czy ja wygladam na Conrada?-.-
(...) i nie******* mi o pvp-.-
Drugi owner miał o niebo lepsze :). Byś chociaż znalazł krzte honoru i przyznał się że sharowałeś. =)
Drugi owner miał o niebo lepsze :). Byś chociaż znalazł krzte honoru i przyznał się że sharowałeś. =)
dobrze ze to powiedziales bo Honoru nie ma wiele osob w Duskiness..
Podroznik
01-11-2005, 17:21
Niby dlaczego kazdy wienkszy lvl ma padac ? . Lodzie po osiongnienciu "wysokiego lvla" dzielom sie na tych co chca zondzic serverem... i natych co akceptoja wladze... ktora juz istnieje (akcpetoja jesli jest sprawiedliwa not PA). Pzeciez jak by tak bylo to server w krotkim czasie sie wylodni...bez sens (slaby resp, malo wydazen ,monotonosc,) i kim tu wtedy wladac noobami ?
ps. teraz na valori rozmawiajac z szwedami sami pzyznaja ze popelnili blad, tenskniom za dawymi czasami nawet mi oferowali zebym wrocil...
@up
Omg... Byłeś kiedyś w szkole na lekcji ojczystego języka? -_-''
Edit: Ale wiek do czegoś zobowiązuje ;)
@up
pisownia nie ma tu nic do rzeczy wazne zebysmy wiedzieli co kto pisze a to ze ktos ma problemy to jego sprawa ;p
Furora jest gorsza od Valorii Zwierzu ;]
Podroznik
01-11-2005, 18:01
@up
Edit: Ale wiek do czegoś zobowiązuje ;)
Widac ze jestes niezle zryty X(
Na forum jest zasada ze sie nieuzywa polskich znakow diakrytycznych (ą ę ó ł ć ś itp )
Ale ty jestes dziecko :baby: i niewiesz o tym 8o
Straszne ;(
ps Zamilcz B) nierob wiochy .
Juz kiedys pisalem na tibia.pl w temacie Krucjata przeciw sharingowi~~, jak niewiesz to niegadaj.
Juz kiedys pisalem na tibia.pl w temacie Krucjata przeciw sharingowi~~, jak niewiesz to niegadaj.
Uwierz mi że wiem, na Furorze dzieliłeś ze znajomym z Elysii, niejakim Kobylarzem (lol), później odzyskałeś postać i przestałeś expić a teraz widać znów wróciłeś. Możesz na mnie bluzgać ale sam wiesz jak jest =).
P.S Czekam na polemike
Na forum jest zasada ze sie nieuzywa polskich znakow diakrytycznych (ą ę ó ł ć ś itp ) Ok, niech Ci będzie, mój bląd ;)
Uwierz mi że wiem, na Furorze dzieliłeś ze znajomym z Elysii, niejakim Kobylarzem (lol), później odzyskałeś postać i przestałeś expić a teraz widać znów wróciłeś. Możesz na mnie bluzgać ale sam wiesz jak jest =).
P.S Czekam na polemike
Ok, niech Ci będzie, mój bląd ;)
mestor,sara,taifun,charonsi,shel phan, itp wszyscy sharują..
tylko ze problem w tym ze polacy najczesciej oszukuja w tej grze
Nie wiem czy sharują czy nie, bo nie mam na to dowodów, ale znam osobe która grała Sarandielem i to mi wystarczy :)
Czy ja wygladam na Conrada?-.-
Niechce mówić ale byłes długo w czołówce expa ;] a to znaczy 24/7
co do mojego dead to
15:29 Conrad Ma'Fer: Taifun mowi ze mu makera zabil15:29 Conrad Ma'Fer: i pekowal
Oczywście Taifun mi nie odpisze .........a to co napisał to kłamstwo ....
*** was ochodzi czy ktos robi Pa czy nie jestem pewny na 100% ze polowa z was na miejscu sary taifuna etc. jesli by mieli okazje i take lvle byrobili Pa nie moja wina ze robicie 10 lvl-e i stoicie przezd dp !! I *** was obchdzi czy ktos sharuje czy nie od tego sa gmy ktorzy wcale nie interweniuja :)
Wczoraj zaplacilem za wolnosc 90k i 2 k army lecz dzis znow probowano mnie zabic....
16:37 Artisto: jestes happy?
16:37 Artisto: zem nie oszukales? ^^
16:37 Spoxster: tak
16:37 Spoxster: idz do mestora juz
16:37 Spoxster: i nie placz
16:37 Artisto: do kogo ?...
16:37 Artisto: nie chcialem do zadnej wojny dochodzic -.-
16:38 Artisto: myslisz ze po co zaplacilem
16:38 Artisto: zeby do kolejnej wojny sie wpeirdalac?
16:39 Spoxster: hunted forver
16:39 Artisto: forever*
16:39 Artisto: jak cos
16:39 Artisto: a po drugie udowodniles kim jestes- nimim
16:39 Artisto: ;)
16:39 Artisto: zeszmaciles swoje slowo
16:39 Spoxster: Ty juz sie dawno zeszmaciles
16:39 Spoxster: ^^
16:39 Spoxster: dobrze ze zaplaciles na ski bede mial
16:40 Spoxster: sdki
16:40 Artisto: dobra wyjdz na dwor
16:40 Artisto: ;)
16:40 Spoxster: papa
16:40 Spoxster: gl
16:40 Spoxster: w wojnie
16:40 Artisto: jestes zalosn ;(
16:41 Artisto: w real life twoje slowo tez jest pewnie c***a warte dlatego siedzisz przed tym pc bo na rl wszyscy sie na tobie poznali juz
16:41 Artisto: :)
16:41 Spoxster: hunted blz
16:42 Artisto: get a life plz
16:42 Spoxster: nie potrzebnie sobie prze***ales
16:42 Spoxster: :(
16:42 Artisto: :((
16:42 Artisto: ale zaplacilem ci przeciez
16:42 Spoxster: zaplacilbys
16:42 Spoxster: 150k
16:42 Spoxster: musialem sie prosic
16:42 Spoxster: prezywales mnie
16:42 Spoxster: na co to bylo ?
16:42 Artisto: prosic ?
16:42 Spoxster: 83 rp stracic ?
16:43 Artisto: na c*** ta szopka
16:43 Artisto: zaplacilem i bym se gral w spokoju -.-
16:44 Artisto: na c*** ci te klamstwa byly?
16:44 Artisto: czujesz sie lepiej?
16:45 Artisto: czujesz sie wkoncu kims ?
16:45 Spoxster: tak
16:45 Artisto: no nareszczie jestes kims waznym
16:45 Artisto: gZ !
16:45 Spoxster: ;)
;d
Mestor wraca ;]
jak mestor i shel by wrocili ja mysle ze pare osob z duskiness tez opuscilo by taifuna i wojna by byla ciekawa..sunblade by moze pomogle..i moze taifun+przydupasy by padli ^^
Damian102
02-11-2005, 17:08
Ja uwazam ze tajfun i jego gilgia w koncu trafi na rownego sobie i dostanie po dupie i furora bedzie normalnym serwem
CZekam na ten moment :)
very true
Poj**b
Niech cie tam gdzie grasz zabijom na wojnie i dadzom hunt forever ciekawe jak szybko ci sie zachce wojakowac
---------------
Niby dlaczego kazdy wienkszy lvl ma padac ? . Lodzie po osiongnienciu "wysokiego lvla" dzielom sie na tych co chca zondzic serverem... i natych co akceptoja wladze... ktora juz istnieje (akcpetoja jesli jest sprawiedliwa not PA). Pzeciez jak by tak bylo to server w krotkim czasie sie wylodni...bez sens (slaby resp, malo wydazen ,monotonosc,) i kim tu wtedy wladac noobami ?
Widac ze jestes niezle zryty Na forum jest zasada ze sie nieuzywa polskich znakow diakrytycznych (ą ę ó ł ć ś itp )
slownik/szkola i do roboty sie wziasc, jest roznica pomiedzy jom a ją cz ja
ludzie nie mozecie tego pojąć że Polacy to najwieksze nOOby?? Duskiness to udawadnia na kazym kroku(mestor,totaly,artisto ..)wszyscy narzekaja na Brazoli Szwedów ale najbardziej Bolesną prawda jest to ze to my jestesmy ..:/ co do Sarandiela itp nie mozecie nazywac kogos noobem skoro sami w zyciu nie osiagneliscie(osiagniecie) tego lvlu -.- chodzi o to ze on jak reszta sa przydupasami taifuna wykonuja tylko rozkazy.. zrozumcie Furora stracony serv kazdy wiekszy lvl bedzie padal pokolei zobaczycie
nmob to idiota, wali mnie ze ma 150 szósty lvl w trzy miesiace, jak jest kretynem bez real lajfa i siedzi po 15h przy minitorze gapiac sie jak szpak w dziuple na chlopka to jest kretynem :F, lub co gorsze jak dzieli acc, sam w tibi widzialem moze ~10% ludzi ktorzy prawdziwie nie dziela konta, co wiecej osoby ktore przegraly na tym serwerze robily by dokladnie to samo co obecni wodzowie gdyby tylko mogli sie dorwac do wladzy, sam mam kilku znajomych co ostro cisna na trohii, tfuuu furorze ( po 2-3 na jednym charze, z diu~ :-] ) i to niejest zadna tajemnica ze cala pierwsza strona w expie szaruje, but who cares, cry me a river, whatever and out
jak mestor i shel by wrocili ja mysle ze pare osob z duskiness tez opuscilo by taifuna i wojna by byla ciekawa..sunblade by moze pomogle..i moze taifun+przydupasy by padli ^^
Niedoczekasz sie tego jubilerze czy *** wie jak cie tam matka nazwala w tibi.
gdyby niebylo tyle sharerow na furorze to przez te klotnie by wlecieli jacys inni swe czy cos i by was wymiotli tak jak bylo na Elysi .......... ale taifun ciagle online expi czy *** wie co robi bo mam go gdzies ;] ale naprawde .......... tak ogolnie mowiac jestescie po***ani by sie ciagle pizgac :P HAil the biggest noob server <only for polish gays> FURORA :P bez obrazy dla niektorych graczy ......... ale dla duski cos tam brak slow; ]
Też tak myśle.
Taifun i jego kumple (czytaj PA, dzielenie kont, itd.) są coraz bardziej nie do zniesienia. Podejrzewam że to się skończy i to dość szybko.
duskinnes = mam wysoki lvl i wszystko mi wolno
Co do wypowiedzi wyzej zobacz se Proteck be Taifun ..... ile osób ma.........
Niedoczekasz sie tego jubilerze czy *** wie jak cie tam matka nazwala w tibi.
mylisz sie chociarz w tym momencie nie jest wazne kim jestem wazne jest to ze wy nie macie honoru przyznac sie ze nie umiecie NORMALNIE grac..
Też tak myśle.
Taifun i jego kumple (czytaj PA, dzielenie kont, itd.) są coraz bardziej nie do zniesienia. Podejrzewam że to się skończy i to dość szybko.
duskinnes = mam wysoki lvl i wszystko mi wolno
nie zapomnij ze Shel Mestor itp tez Sharowali ..sharowali,sharuja i beda sharowac bo sa ciotami :}
Ogladałem fimik GRATZZZZ Sarandriel miałes tyle sd i mana fluidów przy sobie ze mogłes cała Furore wy***ac w kosmos :D :D :D :D Jestes za***isty Sara~ :p A to twoje pvp naprawe wielkie gratulacje :D
:cup: 1 miejsce w pvp na furorze :cup: MASTA PVP
lol wszedlem sobie zobaczyc na chwile na furore patrze a tu nagle taka gadka ;s
19:21 Nackers: placisz
19:21 You see Nackers (Level 70). He is a master sorcerer. He is Wizard of the Duskiness (Nack).
19:22 Neakar: nie bede placil
19:22 You see Neakar (Level 42). He is a paladin. He is Royal Warrior of the Sunblade Academy (Son of Maziqu).
19:22 Neakar: za nooba
19:22 You see Nackers (Level 70). He is a master sorcerer. He is Wizard of the Duskiness (Nack).
19:22 Nackers: ok
19:22 Neakar: wepchal
19:22 Neakar: to ma
19:22 Nackers: powiedziales na mojego rl brata noob
19:22 Nackers: wiec
19:22 Nackers: teraz
19:22 Nackers: to juz wogule
19:22 Nackers: PRZE***ANE!
19:22 Neakar: ee tam
19:22 Nackers: no "ee tam"
19:22 Nackers: padniesz z 4x
19:22 Nackers: to bendziesz mial e tam
19:22 Nackers: bp sd ...
19:22 Nackers: teraz
troche wyrwane z kontekstu ;p ale widac ze na furorze to chleb powszedni czy jak to tam :P
Prawda jest taka, ze wina lezy po kazdej ze strony. Wszyscy tutaj jade po Dusk jak leci, na forum.tibia.com tak samo. Zaloze sie ze oni to czytajac wkur....ja sie i po prostu maja gleboko gdzies wszystkich i to co oni mowia temu jest tak jak ejst.
Od razu zaznaczam ze nie lize im dup jak to ejst juz wspomniane wiele razy o innych sie tu wypowiadajacych, tez nie ejst tak ze wszystko jest dla mnie ok to co sie dzieje. Ale mysle, ze im wiecej na nich nadajemy tym bardziej pogarszamy swoja sytuacje.
Prawda jest taka, ze wina lezy po kazdej ze strony. Wszyscy tutaj jade po Dusk jak leci, na forum.tibia.com tak samo. Zaloze sie ze oni to czytajac wkur....ja sie i po prostu maja gleboko gdzies wszystkich i to co oni mowia temu jest tak jak ejst.
Od razu zaznaczam ze nie lize im dup jak to ejst juz wspomniane wiele razy o innych sie tu wypowiadajacych, tez nie ejst tak ze wszystko jest dla mnie ok to co sie dzieje. Ale mysle, ze im wiecej na nich nadajemy tym bardziej pogarszamy swoja sytuacje.
lol kazdy bedzie odchodzil z serva oni sie sami wykoncza i sie all od nowa zacznie
Veltaxio
04-11-2005, 05:45
Uwazam ze to wlasnie ludzie grajacy na furorze psuja server poniewaz nie respektuja panujacych tam zasad. Mysla ze usuniecie price listu poprawi ich pozycje tymczasem ceny spadna do takich jakie na thori sa 40 k rh etc... Co do Power Abusing'u to uwazam ze tak czy siak on jest mniejszy na sile niz na innych serverach i gracze moga normalnie grac.
Ja moge wam powiedziec ze ten Furora serwer to jest wlasnie zje***y ;/
Jak tam cos powiesz nie tak to juz trzeba placic lub hunted !! X(
Lub jak ktos jest blisko z lvl do Tajfuna to odrazu Tajfun chce go zabic zeby jego nie przescignal !! I TO JEST WLASNIE NASZ POJE**NY TAJFUN WIELKI PA NA SERWERZE !! Tyle co do Furory :P
no co wy dusk jeszcze nie jest takie zle,sunblade to sa dopiero... Zabijaja cie za to ze szybko expisz albo bez przyczyny i potem juz jestes hunted forever ..
Spadam z tego serva mialo byc tak fajnie bo sami polacy..
no co wy dusk jeszcze nie jest takie zle,sunblade to sa dopiero... Zabijaja cie za to ze szybko expisz albo bez przyczyny i potem juz jestes hunted forever ..
duuuuzo ludzi z duskiness jest spox ale jest trio ***a**ch pa Imargam-Spoxster-Taifun Sary 1 owner jest spox
kostooch
04-11-2005, 12:45
Akurat tutaj sie z Toba zgodze. Przyklad: bezsensowna smierc Golden Wariorka i caly ten "war" przeciwko Yamakasi.
najprawdopodobniej wybuchnie nowa wojna oczywscie to sa plotki jeszcze nie jestem 100%, w pewnym sensie to plotki ale formuje sie nowa gildia Avano ( http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Avano ) oczwyscie powtarzam ze to moze byc plotka, prosze o jakiegos membera tych gildi lub innego obeznanego czleka o wypowiedzenie sie.
oczywiscie ze gildia Avano jest ale wojny nie bedzie
nie bedzie wojny z 1 powodu ten server jest tak z***any ze kazdy odchodzi i sprzedaje chary
wszyscy retired tylko duskinessi graja
wojne moglbym zrobic z sunblejdami ale odrazu do*******i sie duskiness i duzo ludzi co gra na furorze zostanie hunted a nie chcem zeby byli
lord kewa
04-11-2005, 16:38
Według mnie te ceny są grybo zawyżone.Może dla sprzedawcy sie opyla ,ale nie dla kupującego. X(
Ceny musza byc wyskoie bo gdy beda male zreszta ja nie umiem opowidac wytlumacze na przykladzie :P.
Idze grupka pplów na hero hunta, lootuja 2 c-army i maja je sprzedac za 20k each? Wtedy to nie bedzie mialo sensu bo nie zwroci sie nic za runy, i ludzie skoncza chodzic na hunty. Ceny musza byc wysokie zeby gospodarka sie trzymala i ja jestem jak najbardziej za zeby byly takie a nie inne.
Nom, cos z czym w koncu musze sie zgodzic w temacie ;) Chociaz bardzo ciezko sie kupuje runy na servie, przynajmniej mi ;)
Ta, sczegolnie uhy wlasciwie zbey kupic runy to albo musisz miec providera, albo kumpla jakiegos kotory robi i (na 99%) juz provideruje komus ale zrobi dla ciebie. Z uhami pamietam ze od poczatku tak bylo.
No zrunami to jest do kitu... dzieki bogu mozna kupowac runki w sklepie ( drozej no ale chociaz sa :D ) bo bez tego to nie wiem jak byms sie wyrobi z uhami !
E tam brakuje kilku osób w tej gildi zeby była wojna :p
cos sie dzieje Laaco z Rousenem sie ganiaja z Senderem niewiem o co chodzi nikt nic nieche powiedziec czy se jaj roba jakies czy co ;p
@edit
zapowiada sie nowa wojna ;o rozmawialem z taifunem mowil ze szykuje sie wojna dusk + sunbalde vs nada + avano
nonono zobacyzmy co z tego wyniknie
Gremar
Nov 05 2005, 01:10:47 CET Killed at Level 65 by Laaco
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1007380
nooba w 2 zabilismy szkoda ze zapomnielismy filmik krecic
@edit
zapowiada sie nowa wojna ;o rozmawialem z taifunem mowil ze szykuje sie wojna dusk + sunbalde vs nada + avano
nonono zobacyzmy co z tego wyniknie
"nada" co to jest ?:P Jedyna gildia na N to Nemezis ale oni w wojnie....
Aztec900
05-11-2005, 09:26
Dusk + sunblade jeśli bedzie taki skład to wydaje mi się że tamte gildie mają małe szanse na wygraną
:confused: Dusk + sunblade jeśli bedzie taki skład to wydaje mi się że tamte gildie mają małe szanse na wygraną
nawet z samymi Sunblade male szanse ktos ma (procz duskiness) no chyba ze sie szykuje jakis powrot :P
"nada" co to jest ?:P Jedyna gildia na N to Nemezis ale oni w wojnie....
Namezis nie ma zadnej wojny ;]
Łolek zjadl jakies literki i pewnie chodzi o inna gilde.
Aztec900
05-11-2005, 09:47
zobaczymy ale najlepiej jakby byla wojna dusk vs sun to by sie wszyscy nawzajem wybili i spokuj na furorze by był :D
Rzeczywiscie gilda "Nada" powstaje,ale żeby miala juz wojne to nie słyszalem .Mam nadzieje ,że powstanie na tyle silna ,że zakończy władze Dusskines i sunnblable na tym serverze .
Nikt mi nie powiedzial ze mam Invite :P
Welcome to the Nada!
You have joined the guild.
Jammamanter
05-11-2005, 11:17
Morgana coming..
Namezis nie ma zadnej wojny ;]
Łolek zjadl jakies literki i pewnie chodzi o inna gilde.
nie Łolek nie zjadl literek ^^
Nada- gildia mestora http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Nada
narzie sa wojny z tego co wiem: Sunblade vs Yamakasi i Sunblade vs Avano, gildia nada nie uczestniczy w rzadnej wojnie narazie
Deklaracja wojny Avano kontra Sunblade:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1007380
czekamy na swieze informacje, filmy, zdjecia itd ;>
@ edit
12:58 Valest: Yamakasi juz niema ;]
@Valest jako czlonek gildi Nada wypowiedz sie na temat tej gildi czy bedziecie brac udzial w wojnie jesli tak to kontra kto?
@up Valest czekamy na odp. z kim bedziecie walczyc ;dd
Yyyy poczekajmy może na wypowiedz Mestora ;]
Ja juz sie domyślam z kim bedzie wojna :evul:
WielkiSorc
05-11-2005, 14:41
Przestańcie walić smuty, żadnej wojny nie będzie.
Podroznik
05-11-2005, 15:12
Lól skoro mestor~~ jest hunted i robi gildie to jak moze niebyc wojny ? No chyba ze duskiness~~ odpuszczom :D
logiczne samo z siebie :p
Lól skoro mestor~~ jest hunted i robi gildie to jak moze niebyc wojny ? No chyba ze duskiness~~ odpuszczom :D
logiczne samo z siebie :p
za co padles Zwierz?
Lepiej sie nieprzyznawaj :P
Podroznik
05-11-2005, 16:40
za co padles Zwierz?
Hmm powiem tyle , alkohol wyzwala rozne glopie pomysly :( przynajmniej umnie i postanowilem sie nieco wzbogacic 8o . Jak chcesz wiedziec wiencej pisz na priva wstydze sie poblicznie rozpisywac, bo ci komple co znajom prawde to zemnie polewajom X(
ps. od dzis mam zasade jak pije niewlanczam kompa X(
Tatra mocne + Absolvent zabija :p
Lacze sie w bolu, ja tak samo po spotkaniach z butelka mialem dziwne sytaucje na moim wczesniejszym serve (Iridia).
Podroznik
05-11-2005, 20:32
Dzienki za zrozomienie RafcioK B)
Dzienki za zrozomienie RafcioK B)
bueheuheuhe to i tak lepszy ty niz Darren Haste xD to co on robi to masakra
Juz to widze jak "Nada" wypowie komus wojne to niewyjdzie nawet z pz bo padna jak muchy. Tyle że pierwsze musi sie aktywowac bo salvator sie tam nieprzyłączy . Jeśli oni myślą że mają jakiekolwiek szanse to mają cos nie tak w tych swoich głowach.
Czemu myslisz ze nie wypowie?
Skoro maja hunty juz od Duskinessu to co maja do stracenia? Skoro zmieniaja servy, odchodza z tej gry co maja do stracenia? Moim zdaniem to tylko kwestia czasu.
@edit to nie oznacza ze ich popieram ;p
Jammamanter
06-11-2005, 11:32
bedzie wojna..
@up takie cos nic nie oznacza screen plx, napisac takie cos moze kazdy nie ze go bronie czy cos no ale sobie moze kazdy to napisac
Jammamanter
06-11-2005, 11:40
Well Well...
Yuri Palek
06-11-2005, 11:46
sarandiel to ciota sposxtser to ciota zabili aristo w 20 chyba trapa robli z 20 min cioty ja nie moge Sara zebra o zracie i manasy etc teraz aifu zabil valek allara bo sie bal ze wbije 70 lvl i odjedzie do mestora omg n000b plx
Dobra, kazdy moze napisac takie cos, zrozum ze to nie jest rzaden dowod jezli juz kogos oskarzasz to udowodnij to ze mowisz prawde.
Nie mowie ze Dusk jest piekne wspaniale itd nie bylem nigdyw tej gildi niewiem jak tam jest wiec nie powiem, ale wedlug mnie bez Dusk byloby jeszcze gorzej, wiekszosc h lvli porozrzuczana po roznych gildiach, kazdy robil by co chce i byloby jeszcze wieksze PA. Dusk tez nie jest swiete z tego co slyszalem Spoxster, Sara poprostu wywalaja z spawnow Necro, no ale powtarzam ze to tylko slyszalem nie mam dowodow rzadnych. W kazdym badz razie moje zdanie, zostaje niezmienione i nadal pozostaje po stronie Dusk.
@Valke Allar padl
co do tego fraga to ktos mi mowil ze byl "szpiegiem" w dusk, powtarzam tylko przekazana wiadomosc
Podroznik
06-11-2005, 13:40
Teraz to dopiero bendzie syf jak sie Avano vs Sunblade + jeszcze niewykloczone Nada vs Duskiness :o .
Ale pewnie wienkszosc sie cieszy bo waszym zdaniem jak sie da komus hunta zabije itp to server sie staje lepszy, potem taki czlek po wygranej wojnie szuka szybkiej kasy (stracil rony itp blesy ...) , wienc odbija to sobie w rozny sposob a jaki to sie pzekonamy na wlasnej skoze :evul:
Co do Valke to z tego co mi sie zdaje to Sarandiel i Taifun przypomnieli sobie o MpA :D :D :D :D
A o to prawda
16:33 Valke Allar: ze padlem za to ze sprzedalem 3 plyty glowne mestorowi za domek sd'ki i hmm'ki i spoxster mnie widzial w domq
16:33 Valke Allar: a tak naprawde taifun sie bal ze nabije lvl i odejde do mestora widze strach w jego oczach widze kleske duskines bedziefajnie
oczywście wieże w to na 1000% bo znam spoxster i valke 8o
CO do gildia Avano to Laaco odeszdl z niej ! 8o ale Astill dołączył
Duskiness przegra jeszcze sie zdziwicie kto sie dolaczy do "Nada" ; ))
Aktualnie jest 12(13)członków :cup:
@Paxxx
Nie zdzwie się kto dołączy ;]
Podroznik
06-11-2005, 21:35
Duskiness przegra jeszcze sie zdziwicie kto sie dolaczy do "Nada" ; ))
hmmm i co z tego ? :( , jak pzyjda ini i tez niebenda dobzi bo nieda sie byc idelanym.... niektozi jencza bo Dusk~~ zabija pa itp i ze som sami pa (btw ze jakis kolo z Dusk zachowal sie nieodpowiedznio niesiwadzczy o calej gildi..
Wladza ma swoje + i - i kazdy kto siega po nia zyskoje wrogow taka kolej zeczy...
ps wojna tylko wyniszcza server X( ( wystarczy zlokac servery gdzie byly niedawno wojny ila jest tam lodzi online ;( )
zabija pa itp i ze som sami pa (btw ze jakis kolo z Dusk zachowal sie nieodpowiedznio
"SOM"
O lol Som masz chyba 6 z polaka :P:P ale co do wypowiedzi to troche sie zgadzam
Jammamanter
06-11-2005, 22:21
ej sara nakreciles filmik jak ubijaliscie valke allara? ;)
ej sara nakreciles filmik jak ubijaliscie valke allara? ;)
podnieca cie to ?? wiesz za co padl? za to ze sie bali ze wbije 70lvl i dolaczy do mestora kolejna osoba padla za nic ..ale to juz sie skonczy Duskiness dostanie wpier**ol i gra na servie bedzie normalna ..proste.
Pill Arcses
06-11-2005, 23:22
Ja dopiero zacząłem na tym servie, ale widze, że ogólnie to jest nice. Nie będę się wypowiadał za bardzo, jestem happy, że jestem noob i wreszcie znalazłem polski serv ^^
Ja dopiero zacząłem na tym servie, ale widze, że ogólnie to jest nice. Nie będę się wypowiadał za bardzo, jestem happy, że jestem noob i wreszcie znalazłem polski serv ^^
jak uwazasz ze jestes noob to sie nie dziw ze dobrze ci wsrod noobow
Podroznik
07-11-2005, 10:17
"SOM"
O lol Som masz chyba 6 z polaka :P:P ale co do wypowiedzi to troche sie zgadzam
Mialem 2 albo 3 z polaka i wiesz gdzie to mam ? :D
@up Dobre i to :cup:
Gildia Avano nie istniaje ;] i jak to walczczyc Sunblade vs Avano jak niema Avano ;]
Podroznik
07-11-2005, 13:55
Dla poprawienia humoru :p
13:04 Eliminator of Furora: WEZ LESZCYKU
13:04 Eliminator of Furora: CHO NA RL NA SOLO
13:04 Zwierz: mauhaua
13:04 Zwierz: ok !!!!
13:04 Eliminator of Furora: NO TO KIEDY
13:04 Zwierz: pzyjedziesz ?
13:04 Zwierz: dam ci adres
13:04 Eliminator of Furora: NA TA WIES
13:04 Zwierz: kiedy tylko chcesz
13:04 Eliminator of Furora: NIE JADE NA WIEC
13:05 Zwierz: bo sie boisz
13:05 Eliminator of Furora: OK
13:05 Eliminator of Furora: PRZYJADE
13:05 Eliminator of Furora: DAWAJ ADRES
13:05 Zwierz: TA ?
13:05 Zwierz: (pisze adres.... cuz nienapisze go tutaj :P )
13:05 Eliminator of Furora: MOMENT ZAPISZ
13:05 Zwierz: zapisz zapisz
13:05 Eliminator of Furora: MAM
13:05 Eliminator of Furora: NUMER DOMU
13:05 Eliminator of Furora: LUB COS
13:06 Zwierz: spotkamy sie kolo remizy
13:06 Eliminator of Furora: ALE WP**RDAL ZBIERZESZ
13:07 Zwierz: umiesz ajkido i kajate napewno i mnie zbijesz ;(
13:07 Zwierz: kiedy bendziesz ?!!?!?
13:07 Eliminator of Furora: W NIEDZIELE
13:07 Zwierz: mauahua
13:07 Eliminator of Furora: PRZYJADE ZOBACZYSZ
13:08 Eliminator of Furora: O 16-00 BEDE
13:08 Zwierz: czym pzyjedziesz ?
13:08 Zwierz: traktorem furmankom ?
13:08 Eliminator of Furora: SAMOCHODEM
13:09 Eliminator of Furora: JA PODJADE Z TAKA MALO GRUPKA
13:09 Zwierz: a j**ie mnie twoja grupka
13:10 Eliminator of Furora: TYLKO NEI ZDZIW SIE JAK CIE NEI ZASTANE W CHACIE TO JAK WRUCISZ TO WIESZ DOMEK MOZE BYC NIECOZNISZCZIONY
13:10 Zwierz: wszyscy bendziecie mnie bic ?
13:10 Eliminator of Furora: NIE JA
13:10 Zwierz: to na h*j ci ta ekipa zeby cie mieli jak pozbierac ?
13:10 Eliminator of Furora: JA CIE BEDE KOPAL I SKAKAL CI PO RYJY]
13:10 Eliminator of Furora: BEDZIES PRZYJMOWAL FLEKI NA JAPE
13:11 Zwierz: na co ci koledzy ?
13:11 Eliminator of Furora: NO WIESZ BRAT Z KUMPLAMI PRZYJEDZIE
13:11 Eliminator of Furora: JAKBY TWOJ OJCIEC COS BURZYL
13:11 Zwierz: mauhaua
13:12 Eliminator of Furora: TRENOWALEM 4 LATA BOKS W TIGERZE
13:12 Zwierz: a wiesz co mnie to obchodzi twoj boks ?
13:12 Eliminator of Furora: MAM 192 CM WZROSTU
13:13 Eliminator of Furora: JAK CI Z**EBE Z BANI
13:13 Zwierz: j**ie mnie to
13:13 Zwierz: psi wypierdzie
13:13 Eliminator of Furora: TO UJZYSZ MOJA BANKE LESZCYKU
13:13 Zwierz: dostajesz raz w k**asa i padasz
13:13 Eliminator of Furora: AAA
13:16 Eliminator of Furora: JA CI NOSKA NAJPIERW ZLAME
13:17 Zwierz: loozik
13:17 Eliminator of Furora: BO CI Z BANI Z**EBE
13:17 Zwierz: mailem nos zlamany 4 razy luk brwioy pare razy rozcienty i zylem
13:34 Eliminator of Furora: ile ty masz lat
13:34 Zwierz: 20 w tym miesioncu koncze
13:34 Eliminator of Furora: a to c*pa
13:34 Zwierz: a to sie przekonamy
13:35 Eliminator of Furora: wez moze kolegow bo nie wiem czy wrucisz o wlasnych silach do domu
13:35 Zwierz: btw ty masz pewnie 30 lat i jestes strongmenem ?
13:36 Eliminator of Furora: nie ale teraz aktualnie treniuje boks
13:36 Eliminator of Furora: bo mam 27 lat
13:36 Zwierz: fajnie :)
13:36 Eliminator of Furora: k**wa gnoju smierdaczy
13:36 Zwierz: ja trenoje na****dalanie sie po imprezach
13:36 Eliminator of Furora: co ty sobie muslisz
13:36 Eliminator of Furora: nawet nie wiesz zkim gadasz
13:37 Eliminator of Furora: ale znasz moje imie i nazwisko ?
13:37 Zwierz: nie
13:37 Eliminator of Furora: bokser dosyc slawny
13:38 Zwierz: i kradnie 2k ? w tibi
13:38 Zwierz: muahau
13:40 Eliminator of Furora: podjade czarna bmw
13:41 Eliminator of Furora: wysiada z przodu 2 w garniakach
13:41 Zwierz: oO bendzie sie czym powozic jak was rozklepiemy
13:41 Eliminator of Furora: k**wa to sie przekonasz naprawde kim jestem
13:42 Zwierz: to jak sie nazywasz ?
13:43 Eliminator of Furora: tak naprawde jestem kobieta
13:43 Eliminator of Furora: nazywam sie agnieszka Rylik
13:46 Zwierz: tak naprade masz n***bane w glowie
13:46 Eliminator of Furora: nie wiezysz mi dziecko
13:46 Eliminator of Furora: a mam ci narobic wstydy oprzy twoich rodzicach
13:46 Zwierz: nie mamusiu
13:47 Eliminator of Furora: przyznam sie kim jestem
13:48 Eliminator of Furora: mam na imie Ania
13:48 Eliminator of Furora: jestem dzieczyna
13:49 Eliminator of Furora: mam 19 lat
13:50 Eliminator of Furora: i chcialabym cie przeprosic za to 2 k
13:50 Zwierz: wienc odasz mi 2k ?
13:50 Eliminator of Furora: tak
13:50 Zwierz: czy wolisz mi l**ke zrobic ?
13:51 Zwierz: ja ci daje do wyboru o**iongniesz mi albo 2k poslesz :)
13:51 Zwierz: co wolisz ?
13:51 Eliminator of Furora: wole pierwsze
13:52 Eliminator of Furora: no ale jak przeslemy swoje zdjecia przez gg
13:52 Zwierz: zrobisz l**ke to mnie zobaczysz
13:52 Eliminator of Furora: almusze cie najpierw zobaczycz
13:52 Eliminator of Furora: moze sie sobie nie spodobamy
13:53 Zwierz: jak mi zroibisz la**e to to mi sie spodobasz
13:56 Eliminator of Furora: bo nie wiem czy zrywac z chlopakiem zeby z toba chodzic
13:56 Zwierz: niemosisz zrywac
13:56 Zwierz: la**a to nic takiego
3:56 Eliminator of Furora: przesle ci tylko swoaj fotke
13:57 Zwierz: wole zeby to byla niespodzianka wiesz randka w ciemno
13:54 Eliminator of Furora: moje gg to *******
13:57 Zwierz: zaraz ci dam
13:58 Zwierz: ( dalem gg kolegi z rl dla beki )
13:58 Zwierz: nieodpowiadam teraz na gg....
14:03 Eliminator of Furora: czemu masz stolec w katalogu ?
ende history smiejta sie zemnom :D :D :D
ps tekst zcenzurowany i "nieco" zmniejszony
HAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUah uahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuA HUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUA HUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUh aHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUa huahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahu AHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaU AHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHU haHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAU ahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuah uAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauha UAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAH UhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHA UahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAua huAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauh aUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUA HUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauH AUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAu ahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhau haUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhU AHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhau HAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHA uahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAha uhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauh UAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUha uHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahauH AuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAh auhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhau hUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUh auHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuahau HAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHUA hauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAha uhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAU hauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuaha uHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAHU AhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUAh auhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUHA UhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAuah auHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauAH UAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHUA hauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaUH AUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAua hauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhauA HUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauHU AhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUhaU HAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHAu ahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuhau AHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhauH UAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUha UHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuHA uahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuha uAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuhau HUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUUh aUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahuH AuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHuh auAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuha uHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAUU haUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuahu HAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAHu hauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHuh auHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHAU UhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHuah uHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUAH uhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAHu hauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauHA UUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHua huHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahUA HuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUAH uhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhauH AUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAHu ahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUahU AHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAUA HuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUhau HAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuAH uahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUah UAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHAU AHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUha uHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahuA HuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHUa hUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauHA UAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHUh auHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuahu AHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAHU ahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhauH AUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAHU hauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHuah uAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauAH UahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUhau HAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUAH UhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHua huAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhauA HUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUha uHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHUA HUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAHu ahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUhau AHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHUh auHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAHU AHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUAH uahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUha uAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuHU hauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauAH UAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhUA HuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAUh auAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahuH UhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhauA HUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauhU AHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHAU hauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuahu HUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuhau AHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhauh UAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaHA UhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAuah uHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuha uAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUhau hUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhauaH AUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAua huHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAuh auAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUha uhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhaua HAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHAu ahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHAu hauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAUh auhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUhau aHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuHA uahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauHA uhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHAU hauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUha uaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahuH AuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUhaHAuhuHAUhaUAHUhauH AuhauAHUAHUhauHAUUhaUHAUhauHAUahuahUAHUhauAHUhauHA UhauhUAHuahuAHuahuHAuahauHAuahuAHUhauHAUAHUhauHAUh auaHAUhauAHUahUAHuhauAHUAhauhaUAHUhuaHUahUAHUhuahu HAuahuHUhauHAUAHuhauHUAhauhUAHUha
o lol
Stolec jest taka wieś niedaleko Szczecina ;]
Podroznik
07-11-2005, 16:45
o lol
Stolec jest taka wieś niedaleko Szczecina ;]
Nie nie ten ziomek ma taka ksywe :D :D biedny :D
Jutro ekipa idzie na Anni ;]
oooo!
Ciekawe jak pojdzie, niech ktos z ekipy zrobi filmik ;)
Michal_angel
07-11-2005, 17:09
hehehe dobre ...
potwierdzam stolec to taka wioska pod szczecinem w ktorej psy szczekaja dupami
Chwala Smerfom Zabili Spoxstera Xd
Jutro ekipa idzie na Anni ;]
Kto idzie ??
I tak im sie nie uda :evul:
skryhull
07-11-2005, 18:09
japie*** co wy wszyscy pier**** że brazule sa power abuserzy makroerzy nooby ***** mcerzy cheaterzy i ze oni nie powinni rządzić serwerami
właśnie widze co ludzie robią na furorze (polacy) eh aż sie płakać chce toż to hipokryzja bo polacy sami nie potrafią rządzić serwerem i brazule choć ich tak nie znosze to są o wiele lepsi od wiekszosci polaków :( polacy ciągle wybijają, bluzgają huntuja, hackują nie tylko brazuli ALE I WŁASNYCH RODAKÓW ;(
popatrzcie na brazuli albo szwedów... oni owszem czituja choć mniej niż polacy nazużywają siły i levca ale rzadko w porównaniu z polakami i NIE WALCZĄ Z WŁASNYMI RODAKAMI! dlatego że są bardziej zgrani niż polacy i nie mają aż tylu wrogów, nie kozaczą jak polacy i nie maja nawyku wkur**** wszystkich innych są silniejsi (wyjątkiem jest furora na której polacy rządza) wiec plx nie mówcie że brazulce to nooby i kutafony jak sami często nie jesteście lepsi od nich ;\
Flash_Radzio
07-11-2005, 18:36
@up
i agree. wiem ze to zly przyklad, ale sprobojcie pograc na otsie polskim, a na brazylijskim, czy szwedzkim(polski serw- gm ma 100000000007 lvl, nie wiem czy tyle zer napisalem ile trza; brazylijski- 450lvl- lol??)
Może takie małe info, chociaż i tak niezbyt ważne xD
Po dwóch miesiącach przerwy wracam na furore. :D
Cya in game :>
btw. szukam jakiejś good gildii :>.
Spoxster
:) :) :) :) :) Nov 07 2005, 18:12:56 CET Killed at Level 93 by Neanon and by Infersea :) :) :) :) :)
:) GRATZ :)
Przyznam że tym serverem naprawde rządzą Polacy no i szczerze gratuluje tylko że też nie da sie ukryć że to może nie sprzyja naszej polskiej naturze ponieważ teraz nie mając sie na kim wyżywać Polacy huntują sie nawzajem, zabijają sie nawzajem nawet ludzie z tych samych gildii :| czy to jest do końca normalne to nie wiem... wychodzi na to że jak ludzie za dobrze sie rozumieją to na dobre to nie wychodzi... ahhh .... :p
Jammamanter
07-11-2005, 21:58
nareszcie pad ten zasrany spoxster ;) jakby jeszcze taifun pad to by bylo zaczepiscie ;)
macie filmy?
co do anni to pewnie zrobia bo magrami jak i reszta wejdą na macro -.-
Podroznik
08-11-2005, 10:28
co do anni to pewnie zrobia bo magrami jak i reszta wejdą na macro -.-
Lol zrob anhi na 100~~ lvl bez makro to jestes the best :D
ps
Nov 08 2005, 06:49:05 CET Killed at Level 112 by a demon--Draverik
Nov 08 2005, 06:49:00 CET Killed at Level 108 by a demon--Magrami
Nov 08 2005, 06:49:15 CET Killed at Level 100 by a demon--Charonsi
Nov 08 2005, 06:47:11 CET Killed at Level 113 by a demon--Conrad Ma'Fer
meby next time...
I tak jak mówiłem ze im sie nie uda zrobic Anihilatora :D
Conrad Ma'Fer Nov 08 2005, 06:47:11 CET Killed at Level 113 by a demon
Draverik Nov 08 2005, 06:49:05 CET Killed at Level 112 by a demon
Magrami Nov 08 2005, 06:49:00 CET Killed at Level 108 by a demon
Charonsi Nov 08 2005, 06:49:15 CET Killed at Level 100 by a demon
Może innym razem sie wam uda :D
Nom szkoda, ale pewnie sie uda kiedys :D
DOstaliśmy takie combo , że się nie wyuhowaliśmy xD.
Jammamanter
08-11-2005, 13:10
DOstaliśmy takie combo , że się nie wyuhowaliśmy xD.
o.O wyuhowalismy?
chyba nie nadążyłeś się uhnać
BYKOM STOP! POPRAWNA PISOWNIA W INTERNCIE!
btw ze tez wam sie chcailo o 6 wstac i anni robic -.-
Jammamanter
08-11-2005, 13:55
huhu
ekipa padla :/
szkoda
Hhehe Charonsi ostatni padł a poszedl na najniższym lv ....
nareszcie pad ten zasrany spoxster ;) jakby jeszcze taifun pad to by bylo zaczepiscie ;)
macie filmy?
Co ty masz do Taifuna? -.- taifun to jest spoko koles, ma ofkors 1 ownera itd itp, wiec nie zycz komus co tobie nie mile
Neltharion
08-11-2005, 14:45
Może takie małe info, chociaż i tak niezbyt ważne xD
Po dwóch miesiącach przerwy wracam na furore. :D
Cya in game :>
btw. szukam jakiejś good gildii :>.
O.o Wicheer zaczyna grac to ja tez zaczne :D Powodzenia Andrew :S !
@Topic
Wiele rzeczy sie wydarzylo jak niegralem :P Czas sie wziasc do roboty i nadgonic peleton :D Co do anni~ Dajcie Filmik !!
No i spoxter padl :P
Juz napewno bedzie wojna :D:D
Duskiness vs Smurfs :D juz nie moge sie do czekac :D :D
Smurfs pokazcie na co was strac :P rozwalcie te Duskiness :)
Licze na was :D
Jammamanter
08-11-2005, 16:46
ale dusk czy smurfy kręciły jakieś filmy ;)?
@up: kk sry taifun :) peace and love..
ja chce akcji :evul:
@up ja cie koles nie czaje jedziesz po ludziach a boisz sie nawet swojego name podac...
Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.
Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.
Ładnie Cie po***ało :evul:
@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz
@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz
Nastepny idiota :D
Nastepny idiota :D
dokladnie -.-
TO SIE JESZCZE OKAZE KOMU ODECHCE SIE GRAC ...spoxsterowi ktory bez obstawy nie ruszy sie z depo czy SMURFOM !!!!!!!!
Ładnie Cie po***ało :evul:
Ja w przeciwienstwie do Ciebie uczestniczylem w kilku wojnach i wiem co i jak. Ludzie z Duskiness expia, Smurfy nie. Ludzie z Duskiness maja 2x wieksze lvle. Ludzie z Duskiness w przeciwienstwie do tych ze Smurfs wychodza z dp. Ludzie z Duskiness maja wielu szpiegow w kazdym miescie i wiadomo jest kiedy czlowiek ze Smurfs opuszcza dp.
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo.
O lol jets kolejna wojna Executor vs Living Legends
I pisze ze Yiubh Do'urden zapłacil ale ten many jest bogaty znowu płaci :cup:
jeden płaci, drugi opuszcza gildie - to jest właśnie polskie podejście nic dziwnego, że wszystkie wojny ze szwedami przegrywamy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.