zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7]

Bjoern Shu
27-04-2006, 23:50
Moze sie odpi*rdol ode mnie ?
Nie jestem gejem, nawiazales sie do mnie kiedy ukazalem ci ze jestes w bledzie w innych tematach i tak ode mnie odczepic sie nie mozesz...
Moze podam przyklad jak tyznoobiles klocac ze na mfach nie ma exhausta?
Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kobieta lekkich obyczajówa nie przekonam do ch*ja pana...
A tak btw czemu tak Nevola bronisz?:> Prywatny 2nd owner czy odpowiednik gumowej lalki?:>
nastepny..
naprawde zadzwoncie do siebie i pogadajcie, a nie wyzywajcie sie na Forum
gdyz takim zachowaniem nic nie udowadniacie >.<

Masywny_Titania
28-04-2006, 12:42
Ja nic nie musze udowadniac...

Łolek
28-04-2006, 14:33
Niemacie co robic pionki tylko sie wyzywacie...
Jak takie problemy to odpalcie Mortal Kombat i wam przejdzie, a najlepiej zwalcie se konia.

pzdr

Masywny_Titania
28-04-2006, 14:38
Niemacie co robic pionki tylko sie wyzywacie...
Jak takie problemy to odpalcie Mortal Kombat i wam przejdzie, a najlepiej zwalcie se konia.

pzdr
JAKIE PIONKI?
Po 2 po chuj sie wypowiadasz, pierdolac na ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal pierdolic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kurwa jego zapierdolona w dupe mac -.-...
Na nastepne posty na ten temat nie bede odpowiadal bo jestescie zbyt tepi (tepy=niewyuczalny)
A jesli dla ciebie jedyna metoda wyladowania to masturbacja/mortal combat to powodzenia w przyszlym zyciu;)
p0zdr0
cenzura rox-.-

Nagassh
28-04-2006, 15:35
JAKIE PIONKI?
Po 2 po cmęski narząd płciowy sie wypowiadasz, rzodkiewka jest superac na ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-...
Na nastepne posty na ten temat nie bede odpowiadal bo jestescie zbyt tepi (tepy=niewyuczalny)
A jesli dla ciebie jedyna metoda wyladowania to masturbacja/mortal combat to powodzenia w przyszlym zyciu;)
p0zdr0
cenzura rox-.-

Hehehe...Śmieszny jesteś kolego malinowy.Na jakiej podstawie stwierdzasz że inni są tępi, a nie właśnie Ty?? Ile Ty masz lat chłopcze?? A tak w ogóle to ja widzę, że dla Ciebie sposobem na wyładowanie jest te forum.......hmm teraz czekam aż mnie zbluzgasz.;)

Masywny_Titania
28-04-2006, 15:38
Hehehe...Śmieszny jesteś kolego malinowy.Na jakiej podstawie stwierdzasz że inni są tępi, a nie właśnie Ty?? Ile Ty masz lat chłopcze?? A tak w ogóle to ja widzę, że dla Ciebie sposobem na wyładowanie jest te forum.......hmm teraz czekam aż mnie zbluzgasz.;)
OMG
Nie powiedzialem ze wszyscy sa tepi...
przez ostatnie 2 strony usilowalem wytlumaczyc kilku cymbalom pare rzeczy i kazdy sie do mnie p r z y p i e r d a l a..........-.-
A stwierdzam to ze sa tepi na podstawie mojego wczesniejszego posta (tepy=niewyuczalny).
Teraz jeszcze moze ktos o cos sie zapyta?

Nagassh
28-04-2006, 15:41
double.sry.

Sir Pietruch
28-04-2006, 15:46
Zaczelo sie od tego ze Masywny_Titania zaczal pezpodstawnie bluzgac Nevola. Odgrywa sie pewnie dziecko bo mial/ma hunta od Nevola.

Rolas el'Baq
28-04-2006, 16:09
dajcie se Kurwa spokoj!
Gdzie tu jest dyskujsja o Furorze?
Btw niewyuczalny? nie znam takiego słowa bo to nie jest raczej literówka bo do niedouczony troche brakuje...
Ty Pietruch tez daj sobie spokoj bo ostatnie pare stron to tylko wasze durne kłótnie zamiast zamkąć psyk bo tym jak sie kłóciłes ze nie ma ex~ na manasy to przywalasz sie o wszytsko
Albo niech chociarz jeden bedzie mądry i nie bedzie odpowieadał na głupie zaczepki
~Peace And Love~
Tylko o FURORZE!

Bjoern Shu
28-04-2006, 16:50
widze ze mamy nowe slowo w obiegu ^^
"niewyuczalny"
Roflmao!

Zoczek
28-04-2006, 17:33
Masywny napisal cos takiego:

"...ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-..."

moze ktos to przetlumaczyc? >.<

Sir Pietruch
28-04-2006, 18:30
@up
no, to sa wlasnie bluzgi Masywnego. Nie robia one na mnie wrazenia.

Risofek
28-04-2006, 19:20
Masywny napisal cos takiego:

"...ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-..."

moze ktos to przetlumaczyc? >.<

To cenzura:baby:

Masywny_Titania
28-04-2006, 19:41
@ upupupup & Sir pietruch
To sie nazywa cenzura,a z toba pietruch juz skonczylem dyskusje wczoraj wiec sie nie udzielaj bo to ty z siebie robisz idiote a potem mnie komentuja jak ci odpowiadam prostaku.

A tak wracajac do tematu ktos wie moze co dokladnie sie stalo w Sunblade?

Sir Pietruch
28-04-2006, 20:03
Idiote to ty robisz z siebie wiesniaku. Jestes taki kozak ze lol podaj swoj nick na furorze a nie zgrywaj twardziela z anonimu >.<
Koniec tego tematu nie mam wiecej zamiaru odpowiadac na twoje durne posty n/c

Zmięty
28-04-2006, 20:43
Ja pier**** po ch** tyle kłótni??X( W tym temacie mamy rozmawiać o wydarzeniach z serwera a nie tylko czytac o coraz to nowych bluzgach...X(
n/c

Kapucha
28-04-2006, 22:13
A jednak oddał. Peace.

Nagassh
28-04-2006, 22:39
Do Sir Pietruch & Masywny_Titania:

Shut up, please!:p

To jest forum a nie pokój zwierzeń, pogadajcie sobie na priv a nie wszyscy muszą wiedzieć co jeden myśli o drugim.peace

Aloha!

Śmigiel
28-04-2006, 22:57
Czas zakonczyc te bluzgo - farmazony :)

Wizard Blood:
Apr 28 2006, 14:58:01 CET Killed at Level 75 by Spoxster

Aktualny stan "wojny" to 26:7 dla Sixth Sense.

Podroznik
28-04-2006, 23:12
Niestety mozesz kipnac jako kretyn, na wyciagniecie reki bzdety--to jest motto tych osobnikow co sie kluca tutaj, na ostatnich stronach, bo staraja sie udowodnic jak tylko okazja sie nadazy, ze jeden jest "chlopek" inny "niewyuczalny". All jestescie the besciaki do*ebali*cie wszystkim spoko:)

Zeby to niebyl post niedotyczacy furory...

Jestem Retired do pazdziernika 8o chyba, to wiadomosc dla moich fanow.Powod--praca/wakacje...Mimo to badzcie silni i trwajcie w nadzieji ze wroce buehue :D .

Ownage
28-04-2006, 23:22
Czas zakonczyc te bluzgo - farmazony :)

Wizard Blood:
Apr 28 2006, 14:58:01 CET Killed at Level 75 by Spoxster

Aktualny stan "wojny" to 26:7 dla Sixth Sense.

dla Sixth Sense przeciwko Sunblade, Sunblade SE i na koncu Duskiness - poniewaz wlasnie na nich najmniej fragow zrobili.

Wiec jezeli chcesz mowic o wojnie SS vs. Duskiness, to te statsy sa dalekie od prawdy.

Śmigiel
28-04-2006, 23:23
Jestem Retired do pazdziernika 8o chyba, to wiadomosc dla moich fanow.Powod--praca/wakacje...Mimo to badzcie silni i trwajcie w nadzieji ze wroce buehue :D .

Coz mi pozostalo?? jedynie lamentowac i plakac ze Ciebie nie bedzie wraz z nami w tych jakze ciezkich czasach dla furory...
signed: Fan (dumnie brzmiacego nicka) Zwierza :p

dla Sixth Sense przeciwko Sunblade, Sunblade SE i na koncu Duskiness - poniewaz wlasnie na nich najmniej fragow zrobili.

Wiec jezeli chcesz mowic o wojnie SS vs. Duskiness, to te statsy sa dalekie od prawdy.

ok wiec jest 13:6 dla SS... Pasuje?? :P (Że tez mi sie to sprawdzac chcialo :))

Masywny_Titania
28-04-2006, 23:45
Huhuhu sytuacja staje sie grozna ;)
Wyglada na to ze Spoxster (czyt. ch*j wie ilu ownerow, mam to w dupie:P)
nie daje za wygrana i usiluje to wygrac, co wiekszosc uwazala za niemozliwe staje sie mozliwe...REWOLUCJA!!:d

Kapucha
29-04-2006, 00:15
Prawda jest taka, ze gdyby do ss dolaczylo z 10 ludzi to dusskines by sie rozpadlo. Narazie nikt ss nie traktuje powaznie, wszyscy se expia etc. a prawda jest taka ze duss juz dostaje na open battle (majac 6 razy wiecej czlonkow...) i dostaje z pzetow (bo spoxster z niego nigdy nie wychodzi).

Bjoern Shu
29-04-2006, 00:32
to open battle to bylo nie porozumienie XD

podobaja mi sie ich akcje ;>
SS ofc

Zoczek
29-04-2006, 01:01
@ upupupup & Sir pietruch
To sie nazywa cenzura,a z toba pietruch juz skonczylem dyskusje wczoraj wiec sie nie udzielaj bo to ty z siebie robisz idiote a potem mnie komentuja jak ci odpowiadam prostaku.

A tak wracajac do tematu ktos wie moze co dokladnie sie stalo w Sunblade?

No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za chuj nie wiem co to moze znaczyc :d

Rolas el'Baq
29-04-2006, 14:54
No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za cmęski narząd płciowy nie wiem co to moze znaczyc :d

za to ja nie wiem o co Tobie chodzilo w tym poście..
Nie musicie mi wierzyc i zaraz mnie pewnie zbuluzgacie ale dla mnie to raczej nie jest zbieg okolicznosci ze tafiun w tym momencie porawia szkole...
Dopoki wara nie bylo gral norlmalnie zreszta on nigdy nikogo nie zabil na duelu jak zabijał to z ekipa albo slynnym exevo gran mas vis (czyt Wielki Lu, Psterz The axemaster)

Aciek
29-04-2006, 14:59
No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za cmęski narząd płciowy nie wiem co to moze znaczyc :d

Pobawmy sie w krzyzowke: Męski narząd płciowy na C :P

Kapucha
29-04-2006, 18:16
za to ja nie wiem o co Tobie chodzilo w tym poście..
Nie musicie mi wierzyc i zaraz mnie pewnie zbuluzgacie ale dla mnie to raczej nie jest zbieg okolicznosci ze tafiun w tym momencie porawia szkole...
Dopoki wara nie bylo gral norlmalnie zreszta on nigdy nikogo nie zabil na duelu jak zabijał to z ekipa albo slynnym exevo gran mas vis (czyt Wielki Lu, Psterz The axemaster)

tzn. jeden taifun pojechal sobie za granice, a drugi naprawde poszedl poprawiac poniewaz jest na studiach i sesje sie zblizają ;>

Rolas el'Baq
29-04-2006, 20:31
tzn. jeden taifun pojechal sobie za granice, a drugi naprawde poszedl poprawiac poniewaz jest na studiach i sesje sie zblizają ;>
Jesli caly rok wogole sie nie uczyl tylko expil i poprawi all to bedzie woekszy sukces niz jego 205 lvl.
Pozdro

Zoczek
29-04-2006, 21:29
A Ty sie nie boisz tak pisać o osobach ktorych nie znasz?? (zakładam że nie znasz Taifuna na tyle dobrze). Czasem lepiej sie pohamować i zmienic temat:P

szelbisz
29-04-2006, 21:36
Jesli caly rok wogole sie nie uczyl tylko expil i poprawi all to bedzie woekszy sukces niz jego 205 lvl.
Pozdro

Widać, że nigdy nie studiowałeś :)

Zoczek
29-04-2006, 21:45
Od kiedy w liceum sie studiuje?

Albo nie tak, od kiedy liceum to studia? ;S

Kapucha
29-04-2006, 23:38
A Ty sie nie boisz tak pisać o osobach ktorych nie znasz?? (zakładam że nie znasz Taifuna na tyle dobrze). Czasem lepiej sie pohamować i zmienic temat:P

oprocz tego, ze bylem w duss i mam na parafi, 4 ziomkow z duss (4 postacie ziomkow troche wiecej ;D), to wlasciwie nie znam go na tyle dobrze zeby napisac ilu ma ownerow i co ktory z nich robi ;p.

Zoczek
30-04-2006, 00:31
a to nie do Ciebie bylo ;p tylko do Rolas~ czy jak sie tam jego nick pisze

Nevol
30-04-2006, 10:51
huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(

A czy kazdego kogo bije musze odrazu zabic?

Fallathanu
30-04-2006, 12:19
huh..Wysililem sie zeby przeczytac 5 stron bzdur i wyzwisk :o

A wiec male sprostowanie:

Nasz opent battle na ankh to totalna porazka ,przyznajemy sie do tego bez bicia.Nie ktorzy ludzie w Dusk~ nie wiedza co to jest TS,smutne lecz prawdziwe...
Co do fragow to dzieki tam dla kogos za napisanie rzeczywstego wyniku walki miedzy SS va Dusk~

A co do Spoxsterkow to moge powiedziec ,ze to jest jeden wileki zal :O
Spoxster sponsoruje runy Anabollowi i innym i ogólnie jak bysmy mieli doliczyc zdobyty exp nasz pod czas wojny to bylo by cos kolo 50 - 13 dla nas :)
A wiec GL & HF dla SS... Kiedys sie WAm ammo skonczyc miski ^.^

@Nevol
hehe ^^ n/c dla tego pana : P On jest poprostu mastah i nic wiecej :D Nigdy nie zapomne jak w 7 probowalsicie Azgarota zlozyc i Wam to nie wyszlo xD

edit:sry za literówki ale nie mialem za duzo czasu na pisanie

Boozy'woozy
30-04-2006, 12:52
Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]

btw. Spoxster to noob

Rolas el'Baq
30-04-2006, 14:35
Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]

btw. Spoxster to noob

ALE ~D O J E B A L E S S U C H A R A~
ten temat juz minal pare stron temu i raczej all jest wyjaśnione wiec...
A niech se nawet bedzie noobem no i co tego? ale moge sie zalożyć o mojego beho-helemta ze kurwa zrobil wiekszy lvl niz ty prawda ?
btw i jesczce nie napisał nic o Furorrze xD

No to zebym ja nie robil offtopa wyśle co co mi kolega dzis napsał na Gg

02:18 Rookguardian de'Ska: pavodi cie ujebal
02:18 Rookguardian de'Ska: czekaj
02:19 Rookguardian de'Ska: jak on to zrobil
02:19 Rookguardian de'Ska: ten no
02:19 Rookguardian de'Ska: ten nob
02:19 Spoxster: bo sunbale nie mialo dolaczac to wojny
02:19 Rookguardian de'Ska: ale kurwa jak
02:19 Rookguardian de'Ska: nie miales vity chociaz?
02:19 Spoxster: i poszdleme tam kgdzie tylko knigty mogli wejsc
02:19 Spoxster: bylo ich 10+
02:19 Spoxster: a ja sam

02:07 Rooker Lord: sranie w banie
02:07 Moczykij:
02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi
a dalej
02:08 Rooker Lord: no bo nie ten 31 letni
02:08 Moczykij: jak kurna nie
02:08 Rooker Lord: to widac
02:08 Rooker Lord: ze nie
02:08 Rooker Lord: no wez nie pierdol
02:08 Rooker Lord: ..
02:08 Moczykij: daj kome zadzwonie
de"Zka (10:52)
02:06 Rooker Lord: ..
02:06 Rooker Lord: sharujesz
02:06 Tufu Sing: exiva "Spoxster
02:06 Rooker Lord: moczykija
02:06 Ammy Fury: boa markinhowwww
02:06 Rooker Lord: sharujesz
02:07 Moczykij: no co ty
02:07 Ammy Fury:
02:07 Rooker Lord: 100%
02:07 Moczykij: nigdy
02:07 Moczykij: 1 owner
02:07 Cadriprys Selixo: hsuahusah
02:07 Rooker Lord: sranie w banie
02:07 Moczykij:
02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi

Nevol
30-04-2006, 15:18
huh..Wysililem sie zeby przeczytac 5 stron bzdur i wyzwisk :o

A wiec male sprostowanie:

Nasz opent battle na ankh to totalna porazka ,przyznajemy sie do tego bez bicia.Nie ktorzy ludzie w Dusk~ nie wiedza co to jest TS,smutne lecz prawdziwe...
Co do fragow to dzieki tam dla kogos za napisanie rzeczywstego wyniku walki miedzy SS va Dusk~

A co do Spoxsterkow to moge powiedziec ,ze to jest jeden wileki zal :O
Spoxster sponsoruje runy Anabollowi i innym i ogólnie jak bysmy mieli doliczyc zdobyty exp nasz pod czas wojny to bylo by cos kolo 50 - 13 dla nas :)
A wiec GL & HF dla SS... Kiedys sie WAm ammo skonczyc miski ^.^

@Nevol
hehe ^^ n/c dla tego pana : P On jest poprostu mastah i nic wiecej :D Nigdy nie zapomne jak w 7 probowalsicie Azgarota zlozyc i Wam to nie wyszlo xD

edit:sry za literówki ale nie mialem za duzo czasu na pisanie

To tylko gra i jeden PPL taki jak JA nie zrobi ALL pzdr : )

djmtv
30-04-2006, 15:55
Przepraszam wszystkich za pana Sir Pietruch :D
kolejny kretyn z mojego miasta nie ma co robic to sobie bluzga na forum
wybaczcie mu plx kiedys zmadzeje
miejmy nadzieje
ten 2 tez kumaty xD strasznie z 3 razy mowil ze juz nie bedzie sie bluzgal i dalej xD

@topic

co sie stalo w sunblade ? bo nikt nie podal odpowiedzi xD

eben
30-04-2006, 18:02
*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..

achilles nigdy nie sharowal ..
a tak btw gratz stary piekny filmik z KYry xD

Anjja
30-04-2006, 18:14
a moze powrot do tematu ..:>??btw nazekaliscie ze taif gra i za*******a z lvl atera go nie ma i dalej narzekacie:/

Kapucha
30-04-2006, 23:19
hmm takie male sprostowanko..!!od kiedy taif studiuje..??i od kiedy chodzii do liceum..??jakos z tego co moi kuple z rl chodza z nim do klasy to chodzi on do tech mech 1kl w bb ktora ta szkola znajduje sie 7 min od mojego bylego liceum ktore 2 dni temu skonczylem wiec zauwielbiam jeść bananyiste macie spostrzezenia...:D

jeden jest w technikum (nie zwracam uwagi na lo, lp, tech chodzi mi glownie o szkoly ponad gimnazjalne), ale drugi? ;D

btw. Spoxster to noob

Gdyby nie wy, to czym by bylo to forum ;D

To tylko gra i jeden PPL taki jak JA nie zrobi ALL pzdr : ) skromnis sie z Ciebie robi :)

@Fallathanu
jak doliczyc exp do fragow? co maja fragi wspolnego z expem? ;P

@rolas~~
Nic nie kminie z tych dialogow ^^

/off top
back to the game :P (nie jitveyem ... [; fallathanu mnie dzisiaj poznal pod gh ravena :) )

Śmigiel
01-05-2006, 00:03
/off top
back to the game :P (nie jitveyem ... [; fallathanu mnie dzisiaj poznal pod gh ravena :) )

Podaj nicka ;p
Co sie z Jitveyem stalo??

Kapucha
01-05-2006, 00:25
Podaj nicka ;p
Co sie z Jitveyem stalo??

A jest sobie, gdzies tam w eterze :P

Póki co, to nie bo siara. Wbije jako takie skile pod leveluje to podam nicka. :P (żeby nie bylo postow ze mam 20lvl, a bluzgam masakratorow na 40) ;*

Protar
01-05-2006, 01:36
@Fallathanu
jak doliczyc exp do fragow? co maja fragi wspolnego z expem? ;P

Tu raczej chodzilo o to ze czlonkowie duskines moga odrabiac lvle po smierci a spoxster i spolka nie(chociarz anabol wczoraj w nocy wbil dwa lvle)

Duskines chca wziac ss na przeczekanie i dlatego przyjeli sporo nowych osob
(ss marnuje na nich runy itp. a po wojnie poprostu ich sie usunie)

Pozdro

Śmigiel
01-05-2006, 01:42
Tu raczej chodzilo o to ze czlonkowie duskines moga odrabiac lvle po smierci a spoxster i spolka nie(chociarz anabol wczoraj w nocy wbil dwa lvle)

Duskines chca wziac ss na przeczekanie i dlatego przyjeli sporo nowych osob
(ss marnuje na nich runy itp. a po wojnie poprostu ich sie usunie)

Pozdro

Na miejscu nowo przyjetej osoby do duskiness czulbym sie... dziwnie B) No chyba ze wiedza o tym planie i graja role kamikadze ;)
Oczywiscie jezeli jest taki plan

Rolas el'Baq
01-05-2006, 19:28
@ kapucha
A myslisz ze ja cos z nich rozumiem ? w szcegolosci z wypowiedzi Mastah Spoxstera :D

Kapucha
01-05-2006, 21:03
20:11 Fenix'Gru: 19:37 Warning! The murder of Protarus was not justified.

Prota~, dalej grasz tą postacia czy sprzedana ;> (nie ze po tym dedzie tylko czy jakis czas temu jej nie sprzedales)

smir kath
01-05-2006, 21:15
prosze was o pomoc mam problem chce kupic chein legsy za 100 gp nazywam sie smir kath jestem na wordzie balera jestem w pierwszym miescie ale zaraz bede w drugim prosze jeszcze raz o pomoc
:(

Śmigiel
01-05-2006, 21:49
prosze was o pomoc mam problem chce kupic chein legsy za 100 gp nazywam sie smir kath jestem na wordzie balera jestem w pierwszym miescie ale zaraz bede w drugim prosze jeszcze raz o pomoc

Ja ci chyb a nie pomoge ;p
Popytaj ludzi z balery (znajdz gdzies na forum wydarzenia z tego serwera)... Nie ma czegos takiego jak pierwsze/drugie miasto poniewaz kazde miasto w tibi ma swoja nazwe np. Carlin, Thais, Venore.
Ahhh zrozumialem o co ci chodzi z pierwszym i drugim miastem :D jestes na rooku jeszcze :D

Kapucha
01-05-2006, 22:05

(OWNED xDD)

Radze Ci poprostu poczytac poradniki, lub temat "tajemnice rookguardu". Moze tam cos znajdziesz. Od biedy mozesz zajzec do dzialu handel.

Protar
01-05-2006, 22:15
20:11 Fenix'Gru: 19:37 Warning! The murder of Protarus was not justified.

Prota~, dalej grasz tą postacia czy sprzedana ;> (nie ze po tym dedzie tylko czy jakis czas temu jej nie sprzedales)

Nie gram nia od dawna

Pozdro:cup:

Tygi25
02-05-2006, 08:29
hehe ciekawe kiedy na Furorze bedzie ORshabal ;) jest jush kilu graczy ktorzy by dali mu rade;p:cup: :cup: :cup: CZekamY na ORshabaala ;):evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Przybywaj !

Aciek
02-05-2006, 09:01
Kilku jest ale to raczej za malo. Pozatym nie wiem czy Spoxster i Taif~ razem by bili Orshabaala ;)

Kapucha
02-05-2006, 10:33
... a gdy orsch padnie to poleca m wale w okol - blokera bloker padnie, a wtedy spam ue :D ...

[EDIT]

http://rapidshare.de/files/19430392/fenixgruhack.rec.html

Film przedstawia hakowanie fenixa'gru :S

z tym up to zart ;p

[EDIT2]

17:36 Fenix'Gru: 17:29 You see a crystal mace (Atk:38 Def:16).It weighs 80.00 oz.

1st na Furorze, a ktory na Tibi to nie wiem =D

skryhull
02-05-2006, 19:57
Dzis Gildia Duskiness wprowadzila nowy "Price List" wszyscy gracze maja 2 dni na zapoznanie sie z nim po tym okresie ów gildia zacznie egzekwowac lamanie price listu.
o lol
jak dla mnie wszystkie tego typu price listy tylko psują gospodarkę i powinny być nieprzestrzegane, a jak to grozi huntem to ludzie mogą przecież używać innych charów do takiego handlu i kij w dupsko tym, co te price listy wprowadzają

Kapucha
02-05-2006, 20:17
o lol
jak dla mnie wszystkie tego typu price listy tylko psują gospodarkę i powinny być nieprzestrzegane, a jak to grozi huntem to ludzie mogą przecież używać innych charów do takiego handlu i kij w dupsko tym, co te price listy wprowadzają

OWN3D xDD

btw. co nikt nie gztuje crystal maca? :P

Śmigiel
02-05-2006, 22:43
btw. co nikt nie gztuje crystal maca? :P

GZ! B)

Znam juz twoj nick :P

Kapucha
03-05-2006, 00:43
GZ! B)

Znam juz twoj nick :P

widziales post na tibia.com? ;D

Śmigiel
03-05-2006, 00:55
widziales post na tibia.com? ;D

Jakos tak wyszlo :p

Podpis mowil sam za siebie ;)

Risofek
03-05-2006, 11:01
a commentsy na charze widziales?

Śmigiel
03-05-2006, 12:07
a commentsy na charze widziales?

Widzialem.
Chodzi ci o to?? "to jest moj second char ^^."

Kapucha
03-05-2006, 12:14
bez tych comentow nie mialbym nawet 20lvla ;S sprobojcie sobie na 8lvlu zalozyc p seta, fsa i isc na dwarfy gdzie expia pg - 25lvle. non stop albo ktos lal albo "huncil".

Anjja
03-05-2006, 12:30
Character Information
Name: Spoxster
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 46
World: Furora
Residence: Edron
House: Central Circle 4 (Edron) is paid until May 11 2006
Guild membership: Leader of the Sixth Sense
Last login: May 03 2006, 11:38:28 CET
Comment: You can come and thanks Olecko team.
Olecko rulezzzz :)
Account Status: Premium Account

Character Deaths
May 03 2006, 11:38:40 CET Killed at Level 46 by Charonsi
and by Kris The'Minetmaster
May 03 2006, 11:38:32 CET Killed at Level 47 by Charonsi
and by Kris The'Minetmaster
May 03 2006, 11:38:25 CET Killed at Level 49 by Nevie Nabu
and by Pizaro
May 03 2006, 11:38:18 CET Killed at Level 50 by Charonsi
and by Van Liden
May 03 2006, 11:38:11 CET Killed at Level 51 by Kris The'Minetmaster
and by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:58 CET Killed at Level 52 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:52 CET Killed at Level 53 by Nevie Nabu
and by fire
May 03 2006, 11:37:44 CET Killed at Level 55 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:35 CET Killed at Level 56 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:29 CET Killed at Level 57 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:17 CET Killed at Level 59 by Armara
and by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:37:07 CET Killed at Level 60 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:36:55 CET Killed at Level 62 by Wicheer
and by fire
May 03 2006, 11:36:48 CET Killed at Level 63 by Dareng Ekoy
and by Van Liden
May 03 2006, 11:36:42 CET Killed at Level 65 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:36:34 CET Killed at Level 66 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:35:49 CET Killed at Level 68 by Dalus Of Furora
and by Armara
May 03 2006, 11:35:43 CET Killed at Level 69 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:35:36 CET Killed at Level 71 by Kris The'Minetmaster
and by fire
May 03 2006, 11:35:30 CET Killed at Level 73 by Pizaro
May 03 2006, 11:35:23 CET Killed at Level 74 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:35:11 CET Killed at Level 76 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:35:03 CET Killed at Level 78 by Jitvey
and by Pizaro
May 03 2006, 11:34:55 CET Killed at Level 80 by Vick Minos
and by Pizaro
May 03 2006, 11:34:46 CET Killed at Level 82 by Jitvey
and by Baob
May 03 2006, 11:34:39 CET Killed at Level 84 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:34:32 CET Killed at Level 86 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:34:25 CET Killed at Level 88 by Jitvey
and by Pizaro
May 03 2006, 11:34:16 CET Killed at Level 90 by Taifun Devilry
and by Armara
May 03 2006, 11:34:07 CET Killed at Level 92 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:33:59 CET Killed at Level 94 by Jitvey
and by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:33:47 CET Killed at Level 97 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:33:38 CET Killed at Level 99 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:33:32 CET Killed at Level 101 by Vick Minos
and by Dumada
May 03 2006, 11:33:23 CET Killed at Level 104 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:33:13 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry
and by Dalus Of Furora
May 03 2006, 11:33:03 CET Killed at Level 109 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:32:52 CET Killed at Level 111 by Dalus Of Furora
and by Dareng Ekoy
May 03 2006, 11:32:42 CET Killed at Level 114 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:32:26 CET Killed at Level 117 by Vick Minos
and by Pizaro
May 03 2006, 11:32:17 CET Killed at Level 120 by Taifun Devilry
May 03 2006, 11:32:08 CET Killed at Level 123 by Czipsu
May 03 2006, 11:31:59 CET Killed at Level 126 by Pizaro
May 03 2006, 11:31:48 CET Killed at Level 129 by Taifun Devilry
and by Dumada
May 03 2006, 11:31:40 CET Killed at Level 132 by Taifun Devilry
and by Pizaro
May 03 2006, 11:31:30 CET Killed at Level 135 by Taifun Devilry
and by Pizaro
May 03 2006, 11:31:19 CET Killed at Level 138 by Taifun Devilry
and by Vel drago
May 03 2006, 11:31:09 CET Killed at Level 142 by Taifun Devilry
and by Zull Lucyfer
May 03 2006, 11:31:00 CET Killed at Level 145 by Pizaro
May 03 2006, 11:30:50 CET Killed at Level 148 by Dalus Of Furora
and by Pizaro
May 03 2006, 11:30:36 CET Killed at Level 152 by Dalus Of Furora
May 03 2006, 11:30:24 CET Killed at Level 156 by Taifun Devilry
and by Dalus Of Furora
May 03 2006, 11:30:14 CET Killed at Level 160 by Dalus Of Furora
May 03 2006, 11:29:23 CET Killed at Level 163 by Vick Minos
and by Pizaro
May 03 2006, 11:28:54 CET Killed at Level 165 by Pizaro
and by fire

BARDZO GLUPIA SPRAWA

Łolek
03-05-2006, 12:40
Wlasnie rookuja spoxstera, pasterz the swordmaster zaplacil i jest wolny

koniec wojny?

Rolas el'Baq
03-05-2006, 12:50
Spoxtser 8lvl...
jesli to byl hack - zal.pl

Zegenis
03-05-2006, 12:55
Co Wam wszystkim z tym 'zal.pl' ..... Nowe pokemony? o_O

Bjoern Shu
03-05-2006, 13:12
haha nic dziwnego tyle osob mialo passy :D:D
a pozatym to musialo nastapic jesli sie cheatuje i sharuje =D

Kapucha
03-05-2006, 13:24
Ta wojna trawa tylko dzieki spoxsterowi ;P to on dawal na runy anabolowi i calemu SS, wiec bez niego nei maja szans ;S Osobiscie plakac po nim nie bede, ale szkoda 165msa jako postaci :/ No ale cóż, nementor best pvp in tibia zabil 150~ razy bylego 165msa w ciagu niespelna godziny! Congratulations!

Risofek
03-05-2006, 13:26
Rozdaje passy na lewo i prawo to ma za swoje:)

Śmigiel
03-05-2006, 13:30
Ale ktos o d j e b a l -.-

Anjja
03-05-2006, 13:31
1 zdanie...Spox nie przestrzegal zasad tibi i ma za swoje...a jak sie tych zasad nie przestrzega tio trza wiedziec jak widocznie nie wiedzial Proste postaci zal... ale jak pewnie miala 2+ wlascicieli no to ich sprawa:Dmilego grania next charem

Valest
03-05-2006, 13:35
1 zdanie...Spox nie przestrzegal zasad tibi i ma za swoje...a jak sie tych zasad nie przestrzega tio trza wiedziec jak widocznie nie wiedzial Proste postaci zal... ale jak pewnie miala 2+ wlascicieli no to ich sprawa:Dmilego grania next charem
HAUAHUAHAUAHUAH ;D

eben
03-05-2006, 13:42
Ta wojna trawa tylko dzieki spoxsterowi ;P to on dawal na runy anabolowi i calemu SS, wiec bez niego nei maja szans ;S Osobiscie plakac po nim nie bede, ale szkoda 165msa jako postaci :/ No ale cóż, nementor best pvp in tibia zabil 150~ razy bylego 165msa w ciagu niespelna godziny! Congratulations!

Sranie w banie K**** najlepsze PVP w poslce nalezy do zecika i vetebcia a na sweicei do Liama darkcrossera z Aurery.. nemtor jest zaraz za nimi kazdy czlowiek Ci to powie.. a apropo sposxtera
zal mi go jak jasna choelra: ( jedyny czlowiek ktory ciagnol to wszystko przeciwko Taifunowi.. ; / takich graczy jak on sie nie zapomina.. a hacka mial pewnie przez te bothy; // nie wierze ze nemtor by takei cos zrobil ; ///
ehhh death hacker !!

Anjja
03-05-2006, 13:47
zal mi go jak jasna choelra: ( jedyny czlowiek ktory ciagnol to wszystko przeciwko Taifunowi.. ; / takich graczy jak on sie nie zapomina.. a hacka mial pewnie przez te bothy; // nie wierze ze nemtor by takei cos zrobil ; ///
ehhh death hacker !!

Hmm znasz pojecie LICZBY MNOGIEJ..??:>
jedyny czlowiek tio nie to samo co Jedyni Ludzie...buehehehe

Śmigiel
03-05-2006, 14:08

Gra jest grą... Jeden char przeciwstawil sie drugiemu i ktos go wychu***
w bardzo prymitywny sposob :baby:

1: Taifun Devilry 205 140651652
2: Spoxster 165 72234265
................ ahhh ;/

Fallathanu
03-05-2006, 14:37
GRATZ OLECKO TEAM !

Dzieki Nemtor ze skonczyles ta wojne ;*

Bjoern Shu
03-05-2006, 15:43
GRATZ OLECKO TEAM !

Dzieki Nemtor ze skonczyles ta wojne ;*
Bozee stary czy ty zdajesz sobie sprawe ze jestes zalosny?
wozisz sie po forum z DUMNĄ nazwa Duskiness po boczku i myslisz ze jestes kims?
jestes nikim dla nich i dla kazdego wiec prosze Cie wyluzuj troche..

Fallathanu
03-05-2006, 15:47
Bozee stary czy ty zdajesz sobie sprawe ze jestes zalosny?
wozisz sie po forum z DUMNĄ nazwa Duskiness po boczku i myslisz ze jestes kims?
jestes nikim dla nich i dla kazdego wiec prosze Cie wyluzuj troche..

Boze czlowieku wiesz ze ja jak czytam Twoje posty to odrazu mi sie srac chce ??:o

Jestes zerem a sadisz sie tutaj jak tacxzka gnoju ,chociaz gowno wiesz..
Zamknij swoja morde i sp*erdalaj do szkoly ,bo zal tu robisz jak choler :|

btw. wbij kiedys 30 lv (tylko nie na OTS) to pogadam

ciag sie misq

Kapucha
03-05-2006, 15:54
I filmow z egzekucji juz nie bedzie... ='(

A co do sharowania to slyszalem ze on wbijal 130lvl solo potem doszedl pro'kara, ale on prawie w ogole nie expil (wiec 166 lvl solo), a Nementor and reszta doszli podczas wojny. Tak tylko slyszalem, prawda to czy nie ;>

[Edit]

no bez bluzgow plx ;s juz myslalem ze ten etap na naszym forum sie zakonczyl... on wyrazil swoje zdanie ty swoje i end (chyba cie nie urazil tym co powiedzial...).

scorp
03-05-2006, 16:36

A co do sharowania to slyszalem ze on wbijal 130lvl solo potem doszedl pro'kara, ale on prawie w ogole nie expil (wiec 166 lvl solo), a Nementor and reszta doszli podczas wojny. Tak tylko slyszalem, prawda to czy nie ;>

[Edit]

no bez bluzgow plx ;s juz myslalem ze ten etap na naszym forum sie zakonczyl... on wyrazil swoje zdanie ty swoje i end (chyba cie nie urazil tym co powiedzial...).

Nementor? a kto to taki? ;[

eben
03-05-2006, 16:44

no chodzilo mi o chara; ))) ale tak powaznie juz .. wiem ze sharowal i jechal na bothah.. i tak mialem do niego szacunek ze walczyl(yli) z duskami..
pozdrawiam; )))

Kapucha
03-05-2006, 17:10
Nementor? a kto to taki? ;[

Taki jeden ziomek z Olecka wg. czipsa best pvp w tibi ;)

Śmigiel
03-05-2006, 17:25

nie ma kogos takiego ;] Jest Nemtor... Chyba ze chodzi o kogos innego ale w to watpie :)

Kapucha
03-05-2006, 17:39
no to nemtor nvm

BTW.

ZOBACZCIE NOWEGO CZLONKA DUSS - HARCESH

Łolek
03-05-2006, 18:43
O lol n/c Harcesh... brak mi slow dla duss.

Masywny_Titania
03-05-2006, 19:41
Szkoda chara, nie szkoda idioty ktory narozdawal passow:P
Niektorzy mowia ze wraz ze spoxsterem odeszla idea wolnosci furory lmao

Kapucha
03-05-2006, 19:57
a ja jestem ciekaw czemu haker ktory probowal shakowac charonsiego, oraz shakowal jakiegos innego playera jest teraz w duss -.^ tym bardziej ze ma zaledwie 49lvl...

xarxid
03-05-2006, 20:20
a ja jestem ciekaw czemu haker ktory probowal shakowac charonsiego, oraz shakowal jakiegos innego playera jest teraz w duss -.^ tym bardziej ze ma zaledwie 49lvl...

Bo jest RL od imargama ? -.-

Rolas el'Baq
03-05-2006, 21:15
Boze czlowieku wiesz ze ja jak czytam Twoje posty to odrazu mi sie srac chce ??:o

Jestes zerem a sadisz sie tutaj jak tacxzka gnoju ,chociaz gowno wiesz..
Zamknij swoja morde i sp*erdalaj do szkoly ,bo zal tu robisz jak choler :|

btw. wbij kiedys 30 lv (tylko nie na OTS) to pogadam

ciag sie misq
On wbil 109...

@ Anjja
Wszyscy wiemy ze Spoxster byl wilekim sharem ale nie przcierz Twoj ukochany Taifun nie ? Uczący sie w technikum Gz dla niego
-.-

Protar
03-05-2006, 21:38
Szkoda chara, nie szkoda idioty ktory narozdawal passow:P
Niektorzy mowia ze wraz ze spoxsterem odeszla idea wolnosci furory lmao

Pokaz mi rodzicow osob ktore tak twierdza to ich pomszcze!

Pozdro8o

Anjja
03-05-2006, 22:05
On wbil 109...

@ Anjja
Wszyscy wiemy ze Spoxster byl wilekim sharem ale nie przcierz Twoj ukochany Taifun nie ? Uczący sie w technikum Gz dla niego
-.-
Jaki ukochany..:>zauwazyles ze to gra...
po 2 jesli nawet tio jakos udalo mu sie wbic 205 bez zadnego hacka etc
po 3 spox czasami za bardzo lecial w huja...i dostal za swoje
po 4 nie jestem przeciw share ale trza wiedziec z kim jak i po coa tego spx-owi zabraklo i takie me zdanie na ten temat:D

hmm a moze bylli noobkami i sie wlogowali na fejka tibia.com

Nevol
03-05-2006, 22:54
Spoxster pojechal do "Hiszpani" i sobie chara na wyjazd zrookowal <lol2> ; )

Risofek
03-05-2006, 23:50

Falsz.

Sam wbil 70lvl~ i gdy nie sharowal zostawial chara na noc na runka na cormaya :)

Ratilt
03-05-2006, 23:58

On shaczyl o wiele wiecej osob na Furorze... na dodatek nadal korzysta z mojego maila i gg :s

Skoro jednak nie wiesz czemu nagle "najwiekszy hacker Furory" od dzisiejszego dnia jest w Dusk~ to moze cos sie jednak dzis takiego stalo.

btw. nie pisz o czyms o czym nie masz 100% pewnosci.

Zoczek
04-05-2006, 00:10
cos tu smierdzi

Śmigiel
04-05-2006, 01:11
Harcesh mi smierdzi hakerem i to przez monitor czuc... bezczelnosc wzieli kolesia do gildi bo jest hakerem... za co? powiedzial im ze nie shakuje nikogo z duskow jak go do siebie wezma?

Nie wiem jak jest naprawde ale mi sie to nie podoba jak ktos niszczy komus postac ;/

Anjja
04-05-2006, 07:31
Harcesh mi smierdzi hakerem i to przez monitor czuc... bezczelnosc wzieli kolesia do gildi bo jest hakerem... za co? powiedzial im ze nie shakuje nikogo z duskow jak go do siebie wezma?

Nie wiem jak jest naprawde ale mi sie to nie podoba jak ktos niszczy komus postac ;/
Lolx polowa dus tio jakies polglowki...jak by sie na gg nie gadala "z laskami" ktorych sie nie zna etc tio by sie za huja hacka nie mialo a koles inteligenty harcesz wykorzysta kazda szanse nio i tak schakuje polowe dusk i tak...

Rolas el'Baq
04-05-2006, 11:16
On shaczyl o wiele wiecej osob na Furorze... na dodatek nadal korzysta z mojego maila i gg :s

Skoro jednak nie wiesz czemu nagle "najwiekszy hacker Furory" od dzisiejszego dnia jest w Dusk~ to moze cos sie jednak dzis takiego stalo.

btw. nie pisz o czyms o czym nie masz 100% pewnosci.

Moze to on hacknoł Spoxstera dlatego jest w Dusk?
[tylko przypuszczenie]

Nurutor
04-05-2006, 11:28
po co wam te price listy to ja nie wiem.. :|

Rolas el'Baq
04-05-2006, 11:45
po co wam te price listy to ja nie wiem.. :|
KOLEJNY NOOB JA PIERDOLE....
Od okolo 159 stron nikt nie mowi o price liscie wiesz?
Poza tym price lista sluzy do utrzymania gospodraski co lotniesz takiego vamp shield'a i sprzedasz go za 15k ? :D

Vanzi
04-05-2006, 12:29
KOLEJNY NOOB JA rzodkiewka jest superE....
Od okolo 159 stron nikt nie mowi o price liscie wiesz?
Poza tym price lista sluzy do utrzymania gospodraski co lotniesz takiego vamp shield'a i sprzedasz go za 15k ? :D
Nikt mu nie każe włączać się do kłótni paru osób która ciągnie się od parudziesięciu stron.

eben
04-05-2006, 12:31
Jaki ukochany..:>zauwazyles ze to gra...
po 2 jesli nawet tio jakos udalo mu sie wbic 205 bez zadnego hacka etc
po 3 spox czasami za bardzo lecial w męski narząd płciowya...i dostal za swoje
po 4 nie jestem przeciw share ale trza wiedziec z kim jak i po coa tego spx-owi zabraklo i takie me zdanie na ten temat:D

hmm a moze bylli noobkami i sie wlogowali na fejka tibia.com

Spox wiedzial z kim sharowac... zaden owner go nei zrockowal przeciez.. ani Zecik ktory dostal pasy po to zeby sobie wygrac wojen za TAifunem.. jestem pewny ze taifun robil w gacie kiedy sie dowiedzial ze Zecik dostal tego chara
pameitam jak NEmtorem(jego rl char) poradzil z sobie z 5 100+ ; ]] a jzu na pewno nie zapomne jak zabil fingerouta.. kiedygral raistlinem mejere II(danubia)
ehh nic do taifuna nie mam ale byl takim samym Sk*** co spox.. i mysle ze jego hack tez czeka; ))
pozdrawiam

Bjoern Shu
04-05-2006, 13:15
Gdyby na Furorze byl Liam to smiem stwierdzic ze zmiazdzyl by cale Duskiness na czele z Taifunem ;-]
Niechce tu nikogo osadzac ale nie dziwi was ze kto byl grozny lub zbliza sie lvlem do Tai~ zostaje hakowany?:S
Rahim Caspari,Rapithus,Spoxster troche tego bylo ^^
Draverika sie nie udalo shakowac to go huntuja :D:D:D
j/k(?)

Ratilt
04-05-2006, 13:46
Prawda jest tylko jedna a prawda jest jedyna. Ja uwazam ze pisanie tych przypuszczen przez kilkanascie stron tez jest daremne. Zapewne nie hacknal go Zeciq ale ja tego na 100% nie wiem. Jednak Spoxster zaslugiwal na rooka i tak wlasnie skonczyl(prawie).

Ownage
04-05-2006, 14:09
Gdyby na Furorze byl Liam to smiem stwierdzic ze zmiazdzyl by cale Duskiness na czele z Taifunem ;-]
Niechce tu nikogo osadzac ale nie dziwi was ze kto byl grozny lub zbliza sie lvlem do Tai~ zostaje hakowany?:S
Rahim Caspari,Rapithus,Spoxster troche tego bylo ^^
Draverika sie nie udalo shakowac to go huntuja :D:D:D
j/k(?)

Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

Masywny_Titania
04-05-2006, 14:58
No fakt, ale kilka akcjii z Liamem widzialem i byl niezly ;)
A ten spam ue jak padal to co innego mial robic?:) Uciekac przez pol mapy przed tyloma chama w zielonych mundurkach?:p

xarxid
04-05-2006, 15:32
Falsz.

Sam wbil 70lvl~ i gdy nie sharowal zostawial chara na noc na runka na cormaya :)

I tu cie musze rozczarowac. Na poczatku gral z nim sub-zero (skad go znasz ?:)), ktorego z reszta dzis spotkalem, ale mniejsza o to :)

Ehh ludzie i ludziska :)

scorp
04-05-2006, 15:46
Nemtor rox~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

Risofek
04-05-2006, 16:50
I tu cie musze rozczarowac. Na poczatku gral z nim sub-zero (skad go znasz ?:)), ktorego z reszta dzis spotkalem, ale mniejsza o to :)

Ehh ludzie i ludziska :)

Ale On Sharowal z Subem dopiero od 80lvl.:)

No a potem go wyhoojal.;( Tzn Spoxster Suba.

Aristo~
04-05-2006, 17:28
Ale On Sharowal z Subem dopiero od 80lvl.:)

No a potem go wyhoojal.;( Tzn Spoxster Suba.

Na ok. 90 lvlu pewnie czul ze juz sobie sam poradzi. Wiec spoxster dal kit, ze dostal cynk, ze niby ktos ma zaplacic subowi kase za to ze rooknie spoxstera. To byla oczywiscie bzdura. Potem spoxster mial mu dac jakies itemy, ale znow oszukal potem mial wyslac kase itp...

Hhaha spoxster rooked- marzenia sie spelniaja :]

Sir Pietruch
04-05-2006, 22:32
Najlepsze na swiecie pvp to Excail z Beryli ew. Mediota Del'Toro albo Diego Del'ToroB)

Risofek
04-05-2006, 22:39
Kto ma najlepsze PvP ego sie sprawdzic nie da.
Nie wiadomo czy ktos bota nie mial.
Slabsze dni sie zdarzaja.
Czsami sprzet zawodzi.
Wiec kto ma najlepsze PvP nie mozna ot tak sobie stwierdzic.

Bjoern Shu
04-05-2006, 22:57
Teraz to i tak Taifun nie padnie przecierz bo kto go dogoni?
Tez nie expi wiec nie bedzie takowej okazji :<
a co do Spoxstera to zgadzam sie z Artisto
narobil tyle shitu ze zasluzyl na rooka (Prawie)

Zoczek
04-05-2006, 23:12
a nie zapomniales o Imargamie? chlopak dosc szybko expi :P

Risofek
04-05-2006, 23:12
Teraz to i tak Taifun nie padnie przecierz bo kto go dogoni?
Tez nie expi wiec nie bedzie takowej okazji :<
a co do Spoxstera to zgadzam sie z Artisto
narobil tyle shitu ze zasluzyl na rooka (Prawie)

Nikt go nie dogoni:)
Bez Spoxster Sixty Sense juz nie istnieje.Taka prawda:)

Bjoern Shu
05-05-2006, 01:19
Exactly B)

Aristo~
05-05-2006, 09:30
a nie zapomniales o Imargamie? chlopak dosc szybko expi :P

Imargam- 3 osoby :)

Masywny_Titania
05-05-2006, 10:59
Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Śmigiel
05-05-2006, 11:18
Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Dobre z nich chlopaki :D

Veltaxio
05-05-2006, 12:50
Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Bjoern Shu
05-05-2006, 14:05
Looty sprzedaje mu siostra =D

Śmigiel
05-05-2006, 14:21
Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Cos planujesz?? Spoxster jest... deleted
walczyl do konca, w przeciwienstwie do ciebie :baby:

RafcioK
05-05-2006, 15:56
Ciekawe jak teraz bedzie wygladac sytuacja ;)

Zoczek
05-05-2006, 16:12

mówilem o postaci nie o tym ilu ownerow gra charem :S

Kapucha
05-05-2006, 22:16

W moim poscie byla ukryta sugestia ^^.

BTW. Zbieram na blessy plx dajcie po 5k (czesc z was skojazy o co chodzi xD).

hapes1
06-05-2006, 00:40
Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Aristo~
06-05-2006, 00:58
jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Wez sie jebnij w leb, ok ? Lool az zal mi Ciebie :/ Przeciez mogl uciekac z tylu powodow, ze nie ma po co ich pisac, lol zal

Risofek
06-05-2006, 01:16

Widziales tlyko film i nie wiesz jak było naprawde więc możęsz skończyć się wypowiadać w temacie, o którym nic nie wiesz.

@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kapucha
06-05-2006, 11:30
@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Risofek
06-05-2006, 11:41
Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Tak to właśnie jest jak się oszczędza.

eben
06-05-2006, 14:54

HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

Aristo~
06-05-2006, 16:07
HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

eben
06-05-2006, 17:35
A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

Aristo~
06-05-2006, 22:48
a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..

Nie sa fakty bo nie da sie porownac. Nie wiem kto to liam nawet ;p

Bjoern Shu
06-05-2006, 23:02
Liam darkcrosser
rl name: Mandus
lvl 150+ ms
ml 71
lider gildii Raiders of Morag
swiat Aurea
znany jako Emod- legenda Novy
:)

Boozy'woozy
06-05-2006, 23:31
@up
czemu w lokalizacji masz "Gówniana Polska" ?

eben
07-05-2006, 00:05

hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Protar
07-05-2006, 00:12
Może nie jestem w temacie wiec kulturalnie zapytam czy Taif~ to na bank Liam?

Aristo~
07-05-2006, 00:39
hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Nightwish- wishmaster

Anjja
07-05-2006, 00:45
Nightwish-mam cala dyskografie genialny gothic bueheheheh tak off topic:P

klimek1990
07-05-2006, 01:12
Na furora do bani sa price listy ;/... od kiedy tam gralem nuiebylo zadnego porzadnego ^^

hapes1
07-05-2006, 02:26
ale sie oburzylem no ..
Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :
jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:
A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!

scorp
07-05-2006, 08:46

nie podniecaj sie tak nim... ^^

RafcioK
07-05-2006, 09:59
Nom ja tez nie nie slyszalem o jego umiejetnosciach ;) Tak wiec moze ktos z go wychwalajacych wrzuci jakis filmik do niego?? :evul:

Zawisza'Czarny
07-05-2006, 12:23

Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!

eben
07-05-2006, 13:04
Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :

jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:
A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!

ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (

eben
07-05-2006, 13:05
Nightwish- wishmaster

thx; ]

@scorp
heh.. chodzi Ci o filmik czy o Liama...?

eben
07-05-2006, 13:08
Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!

nie chodzi o to ze on jest jakis guru czycos.. ale tak jak mowi sie o zeciku zema najlepsze w polsce.. tak liam moze meic najlepsze na swiecie.. a co do tego ze ma sie za bossa to fakt.. ma wysokie mniemanie o sobie.. ale jakbys sie czul ggdybys na pcozatku wojny swojej guildi wygrywal 44-7 ? : > z czego polowa fragow nalezala do Liama.. dobra juz sie nie odzywam na jego temat.. bo mnie zaraz zjecie tutaj.. : ( moim zdaniem on jest najlepszy na swiecie.

Protar
07-05-2006, 13:13
oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?

hapes1
07-05-2006, 14:21
ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (
a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjeteB) ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie:( cofam to co wtedy powiedzialem

Diablord
07-05-2006, 14:21
Liam ma zajebiste pvp ale jedna akcje zjebał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P

hapes1
07-05-2006, 14:41
oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?
mowisz o tym huncie noobcharami na spoxstera wtedy gdy uciekl na ostrym red HP bo zabraklo doslownie 1 SD :( ? a spoxster na smierc zapomnial ze jest cos takiego jak exura vita:baby:
jesli tak to szkoda ze bylo tylko 4 noobcharow ;( , bo wtedy by juz nie uciekl, brawo dla Alther Al Uviel'a za odpowiednie ustawienie spoxstera przed depo w ab!
eh to byly piekne czasy walki o wolnosc na serwerze!!!!!!!!

eben
07-05-2006, 14:41
a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjeteB) ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie:( cofam to co wtedy powiedzialem

heh nie nie uraziles.. wsystko spoko: )
a co do filmikow mna Tibia.de jest ich mnostwo.. cos tu walne za jaksi czas..
pozdrawiam: )

eben
07-05-2006, 14:47
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P

no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D

Kapucha
07-05-2006, 15:08
no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D

My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.

eben
07-05-2006, 15:17
My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.

haha wiec co nastepne? : D

kostooch
07-05-2006, 18:13
haha wiec co nastepne? : D
Bombona...

Aristo~
07-05-2006, 23:39
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.

hah widzialem ten film, ziom zlamil na maxa; p

Risofek
08-05-2006, 00:30
Dzis ogladalem film z tym całym "Mr.PvP" i nie widziałem u niego żadnych umiejętności, które zasługiwałyby na miano najlepszego PvP na swiecie...

Smiem twierdzic, że jest on poprostu przeciętny8o

Mee
08-05-2006, 00:40
...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Protar
08-05-2006, 01:07
...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Popieram.
PS. Czy my sie nie znamy?

eben
08-05-2006, 14:30
eh to czemu wszysy poalcy z aurery tak ie go boja? : )
lepiej zakonczmy ten temat..:)

Jojo Ninja
08-05-2006, 15:33
Hmmm, po 1. nie wszyscy, po 2. może dlatego że jest na 1 miejscu w expie na tym servie, i ma nie przeciętną gildie?

Pozatym, to nie do jasnej cholery topic o Aurea, połowa z was gówno o tym wie, bo nawet nigdy tam chara nie miała, więc zakończmy ten temat i powróćmy do Furory.

~Yours Jojo

Kapucha
08-05-2006, 19:10

Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Risofek
08-05-2006, 21:47
Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Skoncz bo ranisz.

Śmigiel
08-05-2006, 22:16
Skoncz bo ranisz.

hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Aristo~
08-05-2006, 23:17
hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Śmigiel
08-05-2006, 23:27
Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Ale przeciez wyraznie napisal "wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp" to byla... ironia? albo cos spokrewnionego o blizej nieokreslonej nazwie :) ale wiem ze nie pisal tego na powaznie. (tak sadze B))

Bjoern Shu
09-05-2006, 17:38
8 ml u Imargama ;p
pierwszy knight z tym magic lvlem
edit: na Furorze ofc XD

~Komar~
09-05-2006, 21:55
Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>
20:48 Bandyta Diego: no to jak dajesz ten adres :>
20:48 Imargam: ta
20:48 Imargam: Gdansk
20:48 Imargam: Grunwaldzka 36
20:48 Imargam: :>
20:49 Bandyta Diego: ok
20:49 Bandyta Diego: jutro bilet kupuje

Rolas el'Baq
09-05-2006, 21:56
Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>
Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres

~Komar~
09-05-2006, 22:00
Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres
Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<

Kapucha
09-05-2006, 22:26

Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

Risofek
09-05-2006, 23:38
Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

No to jesli nie masz zamiaru pisac Nemtor czy inny huj to po prostu nie pisz nic bo sam w sobie Spoxster był ciotą:o

Lord Wlodek
10-05-2006, 09:40
Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<
Czlowieku wyjdz i nie wracaj jak ty za gre chcesz kogos "pobic" w realnym zyciu, jesli dalej tak myslisz to radze udac sie do lekarza

TIBIA TO TYLKO GRA!!!

Protar
10-05-2006, 11:07
Tibia przestala byc "tylko gra" juz dawno temu.Podam Ci przyklad(to tylko przyklad):expiles sobie gdzies tam masz 100lvl jakis noob cie wyzywa etc. Ty ignorujesz go na poczatku ale kiedy zabia twoje potwory ty go zabijasz. Pisze do ciebie ktos z rzadzacej gildji ze jestes hunted etc i ze masz zaplacic ~200k ty sie oczywiscie sprzeciwiasz i mowisz ze nie bedziesz placil za jakiegos nooba, w swojej zlosci wyzywasz tego kogos. Payment wzrasta do nagrody z ani~(np. sca lub sov wart jakies 700k) Nie chcesz stracic postaci nad ktora tyle sie nameczyles wiec jednak placisz. Udaje ci sie wyzebrac zebys zaplacil w kasie
(400k) i jestes wolny. (byly juz takie paymenty na furorze).

Te 400k wystawione na allegro to przynajmniej 200zl. O ile w rl life za wyzwiska dostaniesz po pysku to w tibi jestes w plecy spora kase. Zastanow sie teraz czy dla tych ludzi tibia to tylko gra.

Pozdro

Masywny_Titania
10-05-2006, 12:42
No taaaa tu ci przyznam racje;)

Ratilt
10-05-2006, 16:26
(400k) i jestes wolny. (byly juz takie paymenty na furorze).

...lub zabijaja cie najpierw a pozniej kaza placic :p + po zaplceniu znow znajduje sie powod zeby cie zabic ^^

Diablord
10-05-2006, 16:40
Kiedy w gre wchodzi prawdziwa kasa tibia przestaje być grą. Na poczatku liceum wkręciłem qmpla w tibie. Grałem wtedy na Aurei i kiedy ja sie przeniosłem razem z moim best rl qmplem (Catsoomoto) na furore ten qmpel z budy został na aurei. Dostał na ok 70 lvlu full rare seta z sovem zeby wbił szybko 100 lvl. Oczywiście wcześniej miał od nas protekta itd. Jednak kiedy już sie wybił i Cats~ chciał swój eq spowrotem mój qmpel z budy zablokował go na GG, olał, powediał że go nie zna itd... Dopiero niedawno po zastosowaniu perswazji oddał sova i mam nadzieje, że szykuje sie do oddania reszty. Tak niegodziwie zachowała sie osoba której ufałem na tyle żeby dać swój pass i sam przekonałem Catsa, żeby pożyczył tej osobie sova.:confused:

Risofek
10-05-2006, 16:41
...lub zabijaja cie najpierw a pozniej kaza placic :p + po zaplceniu znow znajduje sie powod zeby cie zabic ^^

Padles?Nie wiec po co piszesz takie bzdury.
Wyprzedzajac Twoje slowa Yamahaha padl bo były DOBRE powody by to zrobic.

Zoczek
10-05-2006, 17:11

Nie padł bo sie nie dał. A z paymentami różnie bywa =)

hapes1
10-05-2006, 18:37
plz zamknij mocno buzie i LUDZI NIE DENERWOJ bo co jak co ale twoja gildja z toba wlacznie nie ma w ogule honoru(wyjatki policzyc mozna na palcach jednej reki) i za holere nie potraficie postepowac uczciwie...ZAUFANIE WY NAWET NIE WIECIE CO TO TAKIEGO..........a ile osub ktore mialo zaplacic czesto za jakies wydumane przewinienia zaplacilo i mimo zaplaty(dawaliscie slowo ze po zaplaceniu beda calkowicie wolni...zapewnial tajfun zapewniali wszyscy z was) i tak padlo i nie byla to przypadkowa smierc....czesto byl to ded planowany jeszce przed otrzymaniem okupu.......a wasze zapewnienia zwlaszcza tajfuna,charosi,van lidena sa guwno warte!!!!!!!! pozatym wiekszosc konfliktow sami improwizujecie.......... CELOWO OCZYWISCIE tak dla przyjemnosci gnebienia innych lub wlasnych zyskow!!!!!!

z tych i innych powodow gardze wami dla ,mnie jestescie jak zwykle smieci(za wyjatkiem tych paru osob...no coz wyjatki znajda sie zawsze). mam nadzieje ze w koncu ktos wam skopie dupe i to na real !!!!!
podziwiaja was jedynie dzieciaki ktore bronia was bo mysla ze cos im z tego przyjdzie(glupie naiwniaki) przykladow glupich dzieciakow nie trzeba wcale szukac bo sa tu na tym forum np: ile osob jest gotowych huntowac kazdego(kogo sa w stanie oczywiscie :D ) za to ze ten ktos klamie mowiac ze tajfun szaruje.....ogulnie znana tajemnica poliszynela to tylko jeden z mnostwa przykladow.....

Aristo~
10-05-2006, 18:44
Mógłbym wymieniać bez końca ludzi którzy padli, a potem mogli dopiero zaplacic :]

Bjoern Shu
10-05-2006, 18:51
Najlepszym przykladem z calej Furory jest Shel Phan =)
nie padl (old owner) i nigdy nie zaplacil (old owner)

Ownage
10-05-2006, 19:10
plz zamknij mocno buzie i LUDZI NIE DENERWOJ bo co jak co ale twoja gildja z toba wlacznie nie ma w ogule honoru(wyjatki policzyc mozna na palcach jednej reki) i za holere nie potraficie postepowac uczciwie...ZAUFANIE WY NAWET NIE WIECIE CO TO TAKIEGO..........a ile osub ktore mialo zaplacic czesto za jakies wydumane przewinienia zaplacilo i mimo zaplaty(dawaliscie slowo ze po zaplaceniu beda calkowicie wolni...zapewnial tajfun zapewniali wszyscy z was) i tak padlo i nie byla to przypadkowa smierc....czesto byl to ded planowany jeszce przed otrzymaniem okupu.......a wasze zapewnienia zwlaszcza tajfuna,charosi,van lidena sa guwno warte!!!!!!!! pozatym wiekszosc konfliktow sami improwizujecie.......... CELOWO OCZYWISCIE tak dla przyjemnosci gnebienia innych lub wlasnych zyskow!!!!!!

z tych i innych powodow gardze wami dla ,mnie jestescie jak zwykle smieci(za wyjatkiem tych paru osob...no coz wyjatki znajda sie zawsze). mam nadzieje ze w koncu ktos wam skopie dupe i to na real !!!!!
podziwiaja was jedynie dzieciaki ktore bronia was bo mysla ze cos im z tego przyjdzie(glupie naiwniaki) przykladow glupich dzieciakow nie trzeba wcale szukac bo sa tu na tym forum np: ile osob jest gotowych huntowac kazdego(kogo sa w stanie oczywiscie :D ) za to ze ten ktos klamie mowiac ze tajfun szaruje.....ogulnie znana tajemnica poliszynela to tylko jeden z mnostwa przykladow.....

to ty sie zamknij, nic nie wiesz to nie pisz. Taifun i Charonsi(co do niego to nie jestem pewien) niemalze zawsze dotrzymuje slowa, a jak ktos z jego gildi ma odpal no to juz nie jego wina... jak np. ostatnio zabili Yamahahe to byla duza afera i omal nie wylecieli z gildi....

Risofek
10-05-2006, 19:16
Nie padł bo sie nie dał. A z paymentami różnie bywa =)

Huehuehe

Jakby ktoś chciał to nie byłoby dał sie czy nie tlyko odrazu padlby...
wiec jesli nadal zyje i sobie spokojnie gra to nikt nie ma do niego nic:)

Risofek
10-05-2006, 19:17

Widze ze okres masz chlopcze8o

Wrzuc Na luz chlopczyQ :)

edit:
Sry za double post.

Kapucha
10-05-2006, 20:04
@protarus
Tibia byla, jest i bedzie gra. ;s

Bjoern Shu
10-05-2006, 20:59
Exactly B)

Protar
10-05-2006, 21:25
@protarus
Tibia byla, jest i bedzie gra. ;s

Przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie mojego wczesniejszego postu. Zdaje sobie sprawe ze tibia jest gra(bo czymze innym mogla by byc?)Chodzilo mi o to ze wielu ludzi jest gotowych wyjsc na siebie z palami(ewentualnie wibratorami;p)
poniewarz ktos im w tej grze niepasuje.

Pozdro

Vanzi
10-05-2006, 22:58
Hmm pojawiła się nowa pricelista, wszystkie ceny mniej więcej o 20-30% wyższe od tych obowiązujących aktualnie na Trade... ma jakieś szanse na powodzenie?

hapes1
10-05-2006, 23:39
Hmm pojawiła się nowa pricelista, wszystkie ceny mniej więcej o 20-30% wyższe od tych obowiązujących aktualnie na Trade... ma jakieś szanse na powodzenie?
tak ma szanse by szybko trafic do kosza :p jeszce szybciej niz powstala...8o 8o

to ty sie zamknij, nic nie wiesz to nie pisz. Taifun i Charonsi(co do niego to nie jestem pewien) niemalze zawsze dotrzymuje slowa, a jak ktos z jego gildi ma odpal no to juz nie jego wina... jak np. ostatnio zabili Yamahahe to byla duza afera i omal nie wylecieli z gildi....
hahaha i oczym to ja mowilem..... :D :D :baby:
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;)

Ratilt
11-05-2006, 00:23

Dopisalem to do postu Protara, bo taki byl jego przyklad. Nie wiem skad ci przyszlo do lba ze chodzilo mi o siebie... no ale cos z osobami ktore nie graja na Furora nie zamierzam dyskutowac.

Ownage
11-05-2006, 15:52
tak ma szanse by szybko trafic do kosza :p jeszce szybciej niz powstala...8o 8o

hahaha i oczym to ja mowilem..... :D :D :baby:
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;)

Za kazdym razem gdy czytam twoj post jest mi ciebie bardziej zal. Chodzilo tutaj o Wizard Blood, ktory zabil Yamahaha wtedy... i to on mialby wyleciec z gildi za to co zrobil (75 ms ktory jest strasznie blisko do Taifuna z lvlem... :baby: )

Lmfao, powaznie, masz moje kondolencje.

Risofek
11-05-2006, 16:33
Dopisalem to do postu Protara, bo taki byl jego przyklad. Nie wiem skad ci przyszlo do lba ze chodzilo mi o siebie... no ale cos z osobami ktore nie graja na Furora nie zamierzam dyskutowac.

Tak sie sklada ze gram ale nie musimy dyskutować:)

Ratilt
11-05-2006, 19:43
Tak sie sklada ze gram ale nie musimy dyskutować:)

Wpisz swoj name w profilu jesli sie nie wstydzisz.

Bacik_
11-05-2006, 19:50

A ty wykreśl z podpisu tekst o pg bo cos ci nie idze

Ratilt
11-05-2006, 20:46
A ty wykreśl z podpisu tekst o pg bo cos ci nie idze

Nevah & evah & evah & evah! :P

Kapucha
11-05-2006, 21:34
Podpis Ratilta jest niczym hasla wyborcze PISu. ^^"

hapes1
11-05-2006, 22:16
Za kazdym razem gdy czytam twoj post jest mi ciebie bardziej zal. Chodzilo tutaj o Wizard Blood, ktory zabil Yamahaha wtedy... i to on mialby wyleciec z gildi za to co zrobil (75 ms ktory jest strasznie blisko do Taifuna z lvlem... :baby: )

Lmfao, powaznie, masz moje kondolencje.
po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lepsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic)
po drugie
- sam jestes "Lmfao" bo nawet nie pamietasz ze TY SAM NAPISALES o 'pogromcach' Yamahaha w liczbie mnogiej :baby: : jak np. ostatnio zabili Yamahahe to byla duza afera i omal nie wylecieli z gildi....
po trzecie
-przeczytaj jeszcze raz to zdanie
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;) to z pewnoscia zauwazysz w nim nute ironii......
i nie chodzilo mi o Wizard Blood .....chodz jesli i on jakims cudem zaczolby bardzo szybko expic(coz w koncu to MS chodz sa tez inne mozliwosci.. ) na tyle zeby go dogonic to mysle ze tajfun wyjatku nie zrobi......w koncu historia lubi sie powtazac:D :D

Risofek
11-05-2006, 23:26

Nie wstydze sie swojego nicku ale nikomu tu to do szczęścia nie jest potrzebne.
Traktuj mnie poprostu jako osobe dobrze doinformowana.

Zoczek
12-05-2006, 00:18
[QUOTE=hapes1]po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lebsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic)
po drugie

lebsze powiadasz... a moze plebsze pvp ? :]

Protar
12-05-2006, 01:18
mowisz ze to lh czyli czituje.. a moze sam sobie zrobil trick ze swiatlem? 20 minut roboty i nie musisz sciagac zadnych gowien :] najsik filmik

I ty poprawiasz innych...

Zoczek
12-05-2006, 01:38
robie to na co mam ochote.. cos nie elo?

Protar
12-05-2006, 01:57
robie to na co mam ochote.. cos nie elo?

Ja mam ci ochote powiedziec zmien pampersa, wytrzyj nos i cmoknij mnie w pupcie gowniarzu.(ps zajebisty slang "cos nie elo?" ahahahahahahaha)

hapes1
12-05-2006, 02:18
Protar odpusc mu bo dzieciak:baby: nie ma nic mondrego do powiedzenia to sie czepia literowek,a jak tak bedziesz go dalej jechal to sie weznie i jeszce poplacze.......

Satoke
12-05-2006, 07:46
Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.

Kapucha
12-05-2006, 08:41
Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.

Btw. drogi harceshu mozesz mi wyjasnic skad 49lvl ktory byl retired i hunted NAGLE po haku 165lvla niedosyc, ze sie dostaje do duss to na dodatek ma na sell sb, dh, dsm etc. etc. ;> jedyne co ci chcialem powiedziec to to, ze cipka jestes ;]

Veltaxio
12-05-2006, 08:55
tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!

a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD

Śmigiel
12-05-2006, 11:46
tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!

a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD

Ty! ty glupi jestes. wiesz?
nie wiem jak reszta ale ja tam wole sie posmiac z "waszych nub" spraw. No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. Proponuje napisac jakis pordnik ktory bedzie nosil tytul "Po obu stronach barykady! czyli jak skutecznie wkrecic kit"

Masywny_Titania
12-05-2006, 12:50
Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota;).
Kiedys Harcesh chcial mi domek sprzedac i maila sepil ode mnie ze mi oferte napisze jak sie zastanowi... zal.pl ;(

Tak, znuraj mnie Imargam , powiedz zebym dal swoj nick... nicku nie dam bo chara selnalem a nowy jest jeszcze mlodziutki ;) wiec nie marnuj miejsca na forum:P

hapes1
12-05-2006, 14:59
Zadko to robie ale musze powiedziec ze calkowicie sie z Wami zgadzam:Btw. drogi harceshu .... jedyne co ci chcialem powiedziec to to, ze cipka jestes ;]
Ty! ty glupi jestes. wiesz?...
No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. ...Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota ;).

PS wiesz veltaxio ale swoj kit to se mozesz noobkom wciskac...