zaloguj się

Pokaż pełną wersje : News

Stron : 1 [2] 3 4 5 6

Sylur
21-11-2005, 13:00
:p a wiec huxy jest bardzo sprawny ze utrzymal mass loga i zadzwonil po kumpli..a moze macie film plz?

wygraliscie Gz.

Massior
21-11-2005, 21:44
Bitwa zaczela sie od tego ze NR zrobilo mass loga i poszli na d lair i zaczeli atakowac Huxy. Chlopak sie dlugo trzymal (z pomoca Praxiana), oraz w miedzy czasie podzwonil po kolegach z Aracanium. Sadze ze Nr sie lekko zdziwilo ze po kilku minutach cala nasza gildia byla online i szlismy ratowac Huxy. Niestety padlem wraz z Pothim, ale ci co nas zabili dlugo sie nie nacieszyli z tego, gdyz zachwile padli. Podsumowujac NR w koncu sie doczekali sie open battle ktorej tak bardzo chcieli i byli pewni ze ja wygraja, lecz stalo sie calkiem inaczej.......

btw chcialbym dodac ze kilka osob z NR ma zamiar zaplacic za wolnosc...

Wiemy że Huxy bardzo sprawnie potrafi się utrzymać przy zyciu :D i jescze obdzwonić kumpli :D gz dla niego :) ciekawe jak on to robi B)

cóż nie komentuje bo przydałby się film... (ostatni dużo wyjaśniał :) )

Btw... Arc wbiło kilka ładnych fragów. GZ ale myśle że to nie koniec :)

Rondelman
22-11-2005, 07:39
Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł

No straszna szkoda :(

@Huxy nieobdzwanial po kumpli bo kilku z nas bylo juz online, poprostu powiedzial na g chacie i praxian zaja sie ta informacja. Podzwonilo sie po ludziach i po 5 minutach bylismy all online, co prawda mielismy troszke slaba komunikacje bo takto wszyscy od nich by padli, a niektorzy (mewtu) nawet dwa razy.

@My kontrolujemy sytuacje na serwerze i niezapowiada sie zeby bylo inaczej, szkoda tylko dedow moich rl kumpli ale tym to juz sie gildia zajela, goscie dostali uhy z puli gildiowej, dokladnie tyle samo ile stracili i i tak jestesmy z lootem conajmniej 2x na plusie.

Signed Rondel

Zimn Torque
22-11-2005, 11:12
huxy'iego bot juz nie działa po update. W innym wypadku praxian by go uhac nie musial :) Huxy odpalil msn, nie dzwonił :) Więc nie *******cie głupot... po 5minutach online? o jessu, to wasi ludzie z gildi z kompa nie zchodzą?:)

Smiter777
22-11-2005, 13:18
Zimn tyle razy cie prosilismy abys sie nie udzielal na forach ale ty widac nadal swoje.
Aureliuss zaplacil 150k i stal sie wolny :D:D:D:D

Pharaun
22-11-2005, 14:15
huxy'iego bot juz nie działa po update. W innym wypadku praxian by go uhac nie musial :) Huxy odpalil msn, nie dzwonił :) Więc nie *******cie głupot... po 5minutach online? o jessu, to wasi ludzie z gildi z kompa nie zchodzą?:)
No fakt, przejażdzka do kumpla o 2 w nocy żeby pograć w tibie, to całkiem normalna sprawa, tak? Bądzcie chociaż odrobine obiektywni...

Pothi
22-11-2005, 15:28
Smiter ja cie prosze zostaw Zimna,on też chce coś napisać od siebie-ale mu
to nie wychodzi :D:D

Shamala
22-11-2005, 15:59

Jak widze ty zimn wiesz wszystko najlepiej i najdokladniej nawet ludzei z gildi nie wiedza tyle co ty nono wielkie GZ dla ciebie

btw nie udzielaj sie juz tu

Shamala
22-11-2005, 16:01
Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł

Podaj swojego chara jak takis madry tylko nie jakies 8 lev;/

Banditos
22-11-2005, 16:13
powiedzce mi prosze Jaka byla proporcja w ludziach online
A dokladnie ile bylo ludzi online z Arcanium a ile z NR ??
Sadze ze jesli byloby po tyle samo ludzi np 10 na 10 to arc by dostalo tak w dupe ze to jest koniec. Wybaczcie ale nie szanuje ludzi z arc poniewaz maja dore stosunki z GMami a to nie fer jesli asuex i RDH dostali delete to czemu Huxy nie dostala za boota w 2 bitwie na filmie bylo wyraznie widac ze nie uhala sie sama. ??? Oczekuje na odp ...

Banditos
22-11-2005, 16:16
mam 45 lvl ale nazwy nie podam

Pothi
22-11-2005, 16:29
Sadze ze jesli byloby po tyle samo ludzi np 10 na 10 to arc by dostalo tak w dupe ze to jest koniec. Wybaczcie ale nie szanuje ludzi z arc poniewaz maja dore stosunki z GMami a to nie fer jesli asuex i RDH dostali delete to czemu Huxy nie dostala za boota w 2 bitwie na filmie bylo wyraznie widac ze nie uhala sie sama. ??? Oczekuje na odp ...

Odpowiedz na pytanie ktore Cie nurtuje jest bardzo prosta i oczywista:
huxy był uhany przez Praxiana

A co do układów z gmami to bym sie kłucił. Rdh i asuex grali nie zgodnie z
zasadami gry i dlatego zostali ukarani :D:D

Banditos
22-11-2005, 16:40
Wybacz ale uwazam ze nie zrozumiales bo chodzi mi o film ktory krecil rapo !! A tam niestety albo nawet stety huxy byla sama i nic tego nie zmini !!! :p

Banditos
22-11-2005, 16:56
sorka rzeczywiscie tam byla praxia jeszcze raz przepraszam nie zauwazylem tego podmiotu ;]

ogorek
22-11-2005, 21:59

huxy nie dostala za bota bo filmik nie moze byc traktowany jako dowod =:/

zielp~
23-11-2005, 06:49
Odpowiedz na pytanie ktore Cie nurtuje jest bardzo prosta i oczywista:
huxy był uhany przez Praxiana

A co do układów z gmami to bym sie kłucił. Rdh i asuex grali nie zgodnie z
zasadami gry i dlatego zostali ukarani :D:D

Jesli Asuex i rdh grali nie zgodnie , to zastanow sie czy Shamala gra zgodnie ;) , bo ja jestem pewny ze NIE, I z tego co slyszalem to Giant~ tez nie ;<

Pothi
23-11-2005, 07:22
Jesli Asuex i rdh grali nie zgodnie , to zastanow sie czy Shamala gra zgodnie ;) , bo ja jestem pewny ze NIE, I z tego co slyszalem to Giant~ tez nie ;<

A to ciekawe co ty mówisz, ja słyszalem ze ty masz 4 ownerów, i rzekomo
to jest prawda.

Jakby Shamala i Giant ~ grali tak jak Asuex i Rdh to by robili po 1 mlnk expa
dziennie.A max mają 300k~.Wiec nie pie***l głupot ze oni moga sharować.

comodore2000
23-11-2005, 07:30

Ty sie stary chyba nie slyszysz, jak sie ******* naslucha to sie w glowie przewraca... wez idz pomysl czy u ciebie w gildi sa zgodni all bo rapom,cael frixy,laubau kupili badz zamienili sie postaciami a nie bede wspominal kto sharuje bo to juz by bylo za duzo.

zielp~
23-11-2005, 07:58
A to ciekawe co ty mówisz, ja słyszalem ze ty masz 4 ownerów, i rzekomo
to jest prawda.

Jakby Shamala i Giant ~ grali tak jak Asuex i Rdh to by robili po 1 mlnk expa
dziennie.A max mają 300k~.Wiec nie pie***l głupot ze oni moga sharować.

4 ownerow , ty sie chyba nie slyszysz 8o , a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie pier*** ze to nie prawda bo bylem w Rzeszowie i sie dowiedzialem.A to ile expa robia to gowno znaczy, niektorzy moga zrobic samemu 500 k expa , a niektorzy we dwoch 300 k expa :D

zielp~
23-11-2005, 08:01
Ty sie stary chyba nie slyszysz, jak sie ******* naslucha to sie w glowie przewraca... wez idz pomysl czy u ciebie w gildi sa zgodni all bo rapom,cael frixy,laubau kupili badz zamienili sie postaciami a nie bede wspominal kto sharuje bo to juz by bylo za duzo.

Ja nie mowie ze u nas sa wszyscy bezkarni, ale to 'ktos' zaczol nawijac o Asuexie i RDH, a co do ciebie to sie nie boj , juz zaniedlugo bede pewny w ilu ownerow ty grasz ;)

btw, to ze z arcanium prawie tylko wy padacie to chyba o czyms swiadczy :D, otworzcie oczy ..

Shamala
23-11-2005, 11:36
4 ownerow , ty sie chyba nie slyszysz 8o , a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie pier*** ze to nie prawda bo bylem w Rzeszowie i sie dowiedzialem.A to ile expa robia to gowno znaczy, niektorzy moga zrobic samemu 500 k expa , a niektorzy we dwoch 300 k expa :D

Po pierwsze slyszalem ze byles w rzeszowie i szkoda ze nie zostalem wtedy na resovii bo bys sie przekonal ilu tak naprawde mam ownerow. Miales duze szczescie ze nie zostalem bo bys dostal taki wpie**** ze bys widzial ludzi po czwornie nawet tych co nie graja w tibie i zapewne stwierdzilbys wtedy ze nawet twoja matka z ojcem sharowali jak ciebie robili.

btw stfu jak nie wiesz co mowisz:) i wlogowalbys sie kiedys potrzebuje jakiegos fraga a zabicie ciebie i zimna to jest banalna sprawa.

Shamala
23-11-2005, 11:41
Ja nie mowie ze u nas sa wszyscy bezkarni, ale to 'ktos' zaczol nawijac o Asuexie i RDH, a co do ciebie to sie nie boj , juz zaniedlugo bede pewny w ilu ownerow ty grasz ;)

btw, to ze z arcanium prawie tylko wy padacie to chyba o czyms swiadczy :D, otworzcie oczy ..

Tak ku*** znalazl sie nastepny czlonek SB (podaj swoj pseudonim) a u Gianta to napewno znajdziesz duzo ownerow. Ja mysle ze u niego cala rodzina gra na tej postaci:P

Co do otwierania oczow to popatrz lepiej na swoja gildie (muhaha) polowa to juz odeszla na inne serwery, robicie mass logi ktore wam ledwie wychodza. Miales szczescie ze sie nie zalogowales bo pewnie bys spi***** jak frixy albo pisalbys jak cael darle (no plx i pay) :D. Pewnie jeszcze niezrozumiales tym gownem co masz w glowie ze przegraliscie cie ta wojne, i jak narazie to tylko pogarszasz swoja sytuacje ale pewnie cie to pie****i bo sprzedasz jakiemus frajerowi postac i bedziesz zadowolony. Ciesz sie ze ta postac ma tylko do zaplaty 250 k :D

A co do tego czy huxy ma bota to niewiem :P ale popatrz tez na swoich chcieliscie open battle i co wam wyszlo :D ( teraz czekacie pewnie az beda nowe boty i znow bedziecie chcieli open battle bo bez nich juz wiecie ze nie dacie sobie rady) :baby:

Rondelman
23-11-2005, 12:07
@Banditos: Huxy gra na classic controls, tzn ze uha sie TYLKO myszka, co w rezultacie nieznacznie przyspiesza leczenie(mowie tutaj o wczesniejszej bitwie, nie tej co go Praxian uhal). Pozatym szkoda ze filmik niemoze byc dowodem bo juz bysmy na zawsze pozegnali Rapo Kage, a mewtu i (chyba sheilon niepamietam) dostali by ladne bany za teleport.

@Zielp~: Gadasz glupoty straszne, Giant sharer? hahahahah smiechawka:D
Shamala ma brata irl ale on ma swoja postac i bardzo malo gra w Tibie, raczej w WOW'a preferuje,nick Royal Dragon knight czy jakos tak.

Signed Rondel

Smiter777
23-11-2005, 14:21
@ Rondel
Przeciez wszyscy wiedza ze sharujemy. Sam wiesz ze twoj 4 owner (ten z Wietnamu) jest rl kumplem 17 ownera Gianta~ wiec nie pisz tutaj glupot bo sporo osob i tak wie lepiej niz my.

Ja mam tylko 3 ownerow ( Jeden mieszka w Rosji, gdzies na Kamczatce, a drugi jest z Mozambiku, oraz ja jako 3), tylko dziwne ze mi jeszcze nie dali bana albo deleta, ale sadze ze nie dlugo takiego dostane. Cuz sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.

Ludzie opanujcie sie..... bo zasmiecamy tylko ten temat niepotrzebnymi komentarzani, ktore maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia....

Zimn Torque
23-11-2005, 14:28
takkk classic controls :]

Pothi
23-11-2005, 14:30
takkk classic controls :]

Zimn nie pisz juz nic plz dam ci za to 2 hamy :D:D:D:D

Pothi
23-11-2005, 14:40
@ Rondel
Przeciez wszyscy wiedza ze sharujemy. Sam wiesz ze twoj 4 owner (ten z Wietnamu) jest rl kumplem 17 ownera Gianta~ wiec nie pisz tutaj glupot bo sporo osob i tak wie lepiej niz my.

Ja mam tylko 3 ownerow ( Jeden mieszka w Rosji, gdzies na Kamczatce, a drugi jest z Mozambiku, oraz ja jako 3), tylko dziwne ze mi jeszcze nie dali bana albo deleta, ale sadze ze nie dlugo takiego dostane. Cuz sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.

Ludzie opanujcie sie..... bo zasmiecamy tylko ten temat niepotrzebnymi komentarzani, ktore maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia....

Smiter dlaczego to wszystko opowiadzasz ??

Ja tez sharuje mam 4 braci. Moi rodzice sie postarali bo wiedzieli ze nasza
rodziana bedzie potęga w tibi. a mianowicie mam:
brat emil, lat 2 żłobek, expi
brat max 4 latka robi skile ale tego nie lupi speary sie łamią
brat Borys(to po ojcu z Rosji) robi runy
i jest jescze moj brat ktory sie jeszcze nie urodzil ale tez juz gra i expi !!!!

Aha sry jeszcze moja mama gra jak jestem w szkole, ustawia opis
nie widoczny i expi !!!!

A ty zielper to widziales chyba napis RZESZÓW przy wjeździe z Dębicy
Jestem ciekaw gdzie ty byłeś???
Wiem też od twojego kolegi z osiedla że sharujesz :D:D:D

A teraz poważnie zielper nie badź śmieszny bo to co prezentujesz z
zimnem to jest porażka,Ciebie Bóg chyba opuscil :P

Rankor
23-11-2005, 14:42
a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie
A taki jest z tego fakt, ze nie masz dowodow i chocbys nie wiem co probowal napisac na forum NIE UDA ci sie udowodnic tego, ze Shamala ma wiecej jak jednego ownera. Nie lubie suchego gadania nie popartego zadnymi argumentami.

Smiter777
23-11-2005, 14:48
A taki jest z tego fakt, ze nie masz dowodow i chocbys nie wiem co probowal napisac na forum NIE UDA ci sie udowodnic tego, ze Shamala ma wiecej jak jednego ownera. Nie lubie suchego gadania nie popartego zadnymi argumentami.

Choc jeden ma mozg nie od parady i widac ze go uzywa w przeciwienstwie do innych.....

Hapat
23-11-2005, 14:53
A co do tego czy huxy ma bota to niewiem :P ale popatrz tez na swoich chcieliscie open battle i co wam wyszlo :D ( teraz czekacie pewnie az beda nowe boty i znow bedziecie chcieli open battle bo bez nich juz wiecie ze nie dacie sobie rady) :baby:

LoL co wy*******icie. Jakie open battle?? Jak sie umawiamy to nie chcecie, a jak nas jest 10 probojemy cos zrobic i was sie loguje 20 idziecie sie bic w terenie gdzie nie ma praktycznie gdzie biegac i wy to nazwyacie walka na otwartym terenie? Jak narazie to wy jeszcze nie zaatakowaliscie tylko my to robimy...

Banditos
23-11-2005, 15:26
Shamala ale dales popis swojej kultury a dokladnie jego brak !! :baby: . ciebie powinno sie zamknac w zoo i przestan najezdzac na czyjas rodzinke bo tek robia tylko w dupe ruchani ****e !!! Ty nawet ni umiesz sie wypowiadac na forum i tyle . A tak nawiasem to Hapat ma racje !! :p

Massior
23-11-2005, 20:13
LoL co wy*******icie. Jakie open battle?? Jak sie umawiamy to nie chcecie, a jak nas jest 10 probojemy cos zrobic i was sie loguje 20 idziecie sie bic w terenie gdzie nie ma praktycznie gdzie biegac i wy to nazwyacie walka na otwartym terenie? Jak narazie to wy jeszcze nie zaatakowaliscie tylko my to robimy...

Uważam że Hapat ma racje... to nie było open battle jak za czasów wojny ss z dr. To był tylko masslog i kilka fragów dla Arc~ czego nie można nazwać otwartą bitwą.

Ilnic
23-11-2005, 20:58
Shamala ale dales popis swojej kultury a dokladnie jego brak !! :baby: . ciebie powinno sie zamknac w zoo i przestan najezdzac na czyjas rodzinke bo tek robia tylko w dupe ruchani ****e !!! Ty nawet ni umiesz sie wypowiadac na forum i tyle . A tak nawiasem to Hapat ma racje !! :p

Pamietaj ze jesli zaczynasz z Shamala zaczynasz z calym naszym Rl teamem -.- a pozatym to ciebie powinno sie zamknac w zoo bo jestes pajacem i jak masz p*******c takie glupoty to lepiej sie w ogole nieodzywasz bo w******** ludzi

Ilnic
23-11-2005, 21:00

A Ciebie jak slucham to mi sie z***c chce wiec jedna mala prosba: zachowaj milczenie

ogorek
23-11-2005, 21:12
A Ciebie jak slucham to mi sie z***c chce wiec jedna mala prosba: zachowaj milczenie

Pamietaj ze jesli zaczynasz z Shamala zaczynasz z calym naszym Rl teamem -.- a pozatym to ciebie powinno sie zamknac w zoo bo jestes pajacem i jak masz p*******c takie glupoty to lepiej sie w ogole nieodzywasz bo w******** ludzi

co ja widze... to juz kolejny osobnik w tym topicu, ktory nie grzeszy inteligencja...
ciesz sie ze aby zalozyc konto w tibi nie trzeba zdawac testu na inteligencje, bo bys sobie nie pogral...

Ilnic
24-11-2005, 06:42
co ja widze... to juz kolejny osobnik w tym topicu, ktory nie grzeszy inteligencja...
ciesz sie ze aby zalozyc konto w tibi nie trzeba zdawac testu na inteligencje, bo bys sobie nie pogral...

Odrazu widac ze masz kolego jakies problemy ze soba, jesli ci si eniepodoba to poprostu tego nieczytaj...Tyle chcialem powiedziec -.-

Paco88
24-11-2005, 13:30
Odrazu widac ze masz kolego jakies problemy ze soba, jesli ci si eniepodoba to poprostu tego nieczytaj...Tyle chcialem powiedziec -.-

zeby stwierdzic ze sie mu nie podoba ,musi najpierw przyczytac :P

widze ze topic wrze od ostrych slow , ale wg mnie to nie ma zbyt wielkiego sensu bo i tak jeden drugiemu w ten sposob nic nie uswiadomi, piszcie , komentujcie - bardzo fajnie sie to czyta :):)

Banditos
24-11-2005, 13:51
Ilnic wiesz że jets taka opcja jak edytuj ?? widocznie nie / Ogorek jestem z tobą :)

Ilnic
24-11-2005, 13:56

widze ze topic wrze od ostrych slow , ale wg mnie to nie ma zbyt wielkiego sensu bo i tak jeden drugiemu w ten sposob nic nie uswiadomi, piszcie , komentujcie - bardzo fajnie sie to czyta :):)

Hehe masz racje Chris :P

Smiter777
24-11-2005, 14:24
Uważam że Hapat ma racje... to nie było open battle jak za czasów wojny ss z dr. To był tylko masslog i kilka fragów dla Arc~ czego nie można nazwać otwartą bitwą.

hmmm to moze mi powiesz czym jak wedlug ciebie powinna wygaldac open battle????

ogorek
24-11-2005, 16:24
jezeli ci sie nie podobaja moje wypowiedzi to trzeba bylo ich nie czytac! masz ze soba jakis problem czy co? :evul:

nie musze czytac. glupote wyczuwam na kilometr... ;)

Ogorek jestem z tobą :)
dzieki za wsparcie :]

naprawde nie uwazacie ze wyklinanie sie nawzajem jest troche niskie?! a moze lubicie taki poziom...

Ilnic
24-11-2005, 16:54
[QUOTE=ogorek]jezeli ci sie nie podobaja moje wypowiedzi to trzeba bylo ich nie czytac! masz ze soba jakis problem czy co? :evul:

-.-

Jinikao
24-11-2005, 21:00
hmmm to moze mi powiesz czym jak wedlug ciebie powinna wygaldac open battle????

Jak nie wiesz co to open battle to lepiej odejdz z walczacej gildi:) Slyszalem ze walczyliscie na D-lair w Veno Jesli tam jest miejsce na open battle to chyba mi sie cos podupcz*lo.

Banditos
24-11-2005, 21:04
a wlasnie open batle :) ci z arcanium tego nie wiedza , to podstawowe pojecie a oni chca wojny prowadzic zenujace

a co do kultury wypwiedzi to moje zdanie jest takie . jesli ktos najezdza na czyichs rodzicow (shamala) to znaczy ze stara sie odeprzec atak bez godnosci i jest to desperackie posuniecie

Massior
24-11-2005, 21:20
Jak nie wiesz co to open battle to lepiej odejdz z walczacej gildi:) Slyszalem ze walczyliscie na D-lair w Veno Jesli tam jest miejsce na open battle to chyba mi sie cos podupcz*lo.

Good said Jinikao ;) Btw. ja mam tłumaczyć co to jest open battle? napewno nie jest to uciekanie przed przeciwnikiem który 2 min wczesniej walnął massloga...

To ma być starcie oficjalne, gildia na gildie na otwartym terenie gdzie "każdy może sobie pobiegać" i pizgnąć kogoś np. z sdka :D ;)

Czas ustala się wcześniej a gdzie dochodzi do starcia to juz sprawa losowa...

Rondelman
24-11-2005, 21:32
Wszyscy jestescie coraz berdziej smieszni, my mamy w du**e open battle, a do was to dotrzec niemoze, powtazam po raz drugi, oni zaczęli wojne wiec bedą walczyć po naszemu i kropka, niewidze ani kropli objektywizmu w waszych wypowiedziach, open battle nie jest koniecznoscia dla nas a dla nich jedyna szansą, po co mamy im ją dawać?
Jeszcze chwila i stwierdze ze kibicujecie NR tylko boicie sie do tego przyznać...

P.S. Czy niewkorzało by was to jesli po przegranej bitwie niemogli byscie się odegrać, bo poprostu niema jak, niema mozliwosci to baaaaardzo wpływa na morale w gildii, i dobrze, dobrze dla nas, bo ostateczny cios zapewne bedzie mial miejsce kiedy goscie beda tak zdesperowani ze wpadna w naszą pułapke i bedzie game over. Pozatym nasza gildia jest bardzo bogata, jedyny minus to troszke zła komunikacja podczas bitwy ale nad tym mozna popracowac.

Wszystko zmierza w dobrym kierunku...

Signed Rondel

ogorek
24-11-2005, 22:09
Jeszcze chwila i stwierdze ze kibicujecie NR tylko boicie sie do tego przyznać...
kibicuje NR!!! nie balem sie tego przyznac :p

jedyny minus to troszke zła komunikacja podczas bitwy ale nad tym mozna popracowac.
oby tylko podczas bitwy... wiesz ja rasista nie jestem ale naprawde jakos mam przeczucie ze jak juz sie wojna skonczy to swe nie beda z toba tak fajnie gadac... ale to tylko moje zdanie.

Jinikao
24-11-2005, 22:52
Ja tez nigdy sie tego nie balem przynac ze kibicuje NR wiec nie gadaj ze sie boje:) Ja sie tylko Boga boje:) i samotności :(

Jinikao
24-11-2005, 22:58
KUR*A teraz to mnie Arcanium wk*rwilo na maxa. Moze teraz wszechwiedzacy Rondelm~ odpowiesz mi ta takie moje zasrane pytanie??!!!!!! Dzsiaj jestem na Cyclopolis i gadam sobie z Bentero który był na cyclo tylko ze na pietrach 2-4 i widze przywejsciu ze ekipa z Arcanium idzie. ptam sie Elu Gri~ co sie dzieje(byl z nimi) on mi powiedzial ze idize sie z kumplem zobaczy. Wiec ja ide do Venore i w tym momencie pisze do mnie Bentero ze go bija. Pytam sie Elu o co chodzi a on mi ze Bentero powiedzial jego kuplowi ze ma wyjsc bo byl pierwszy (co bylo prawda) no i Arcanium postanoiwlo Bentero ubic. Naszczescie uciekl im i sie pytam Elu czemu takie cos zrobili a on mi odpowiada ze Bentero juz tam expi 2 tygodnie....Rzumiem wasze smieszne slowa ze jak ktos idzie po bolty to nie wolno mu expowiska zajac, ale zeby takie cos???!!! zaraz mi pysk rozpier*oli!!! Uwierz mi Rondel ze powojnie ty i reszta twojej Rl ekipy bedizecie tak samo traktowani jak reszta Polakow teraz Pamitaj jak bylo z Fusion i DR po wojnach sie rozpadly i zostawali tylko "Ludzie trzymajacy włądze" Wiecej do powiedzenia nie mam;/ Baj baj

berger
24-11-2005, 23:46
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1031157

Rondel wszytsko tu opisalem... chcialem do poniedzialku wbic 90 lvl i isc retired bo jade na 4 miechy do angli ale odechacialo mi sie naprawde expi a bardzo mizalezalo by ten lvl wbic.... Teraz mi to zwisa 87 EK PAd by 35 EK. N/C

Giant jak gral tez zajmowal all pietra i jak mnie prosil zwalnialem mu i nie bylo problemy... Ale oni sie zwami nie podziela cyclo, nie ma bata... moze na poczatku ale pozniej bedziecie marnymi polaczkami.

Rondelman
25-11-2005, 07:49
@Jinikao: Bedziemy tak samo traktowani? to powiedz mi dlaczego po wojnie DR vs SS zostalem przyjety do gildii Cirmoa mimo ze niebralemw niej udzialu, i wtedy DR mialo bardzo duza wladze na serwie, pozatym Elu~ jest moim dobrym kumplem. A tak wogole czym ty się matwisz? Przeciez to jak ja bede traktowany to jest moja sprawa:P i wiem ze jest dobrze, bo chcialem ci przypomniec ze bylem w tej gildii rowniez przed wojna. Noi ja jestem sorcem co mnie Cyclopolis interesuje, mnie z necro nikt niewywali nieboj sie:P

@To co się tam stało to sie nazywa PA...

P.S. Jinokao ja niejestem ku**a wszechwiedzący, tylko staram sie odpowiadac na pytania ludzi ktorzy w wojnie nie są i chcieli by otrzymac prawdziwe informacje a nie " kolega kolegi mi powiedzial ze..." Szkoda ze ludzie niepisza zeczy "szkoda ze niezginoles" swoimi maincharami N/C co zjem go za to ze mi zle zyczy? hahahahahah

Aha zapomnialem dodać, są ludzie ktorzy jak wbija kilka lvli to im nagle sie w glowach pierd**i, i mysla ze im duzo wolno a tak nie jest, dlatego po wojnie jest taki maly plan zeby ograniczyc pewne sprawy aby nie edoszlo do nastepnej, wielu graczom to sie niespodoba ale to jest moim zdaniem jedyne wyjscie.

Signed Rondel

Jinikao
25-11-2005, 07:59
to co tam bylo to PA - twoje słowa

Ludzie oni wreszcie sie do tego przyznali "Arcanium to gildia PA" Dziekuje ze wreszcie to powiedziales. Podobno dlatego zescie wypowiedzieli wojne Iridias Finest poniewaz oni sa PA. Teraz sie wszystkie wypowiedzi skladaja w calosc:]

Aha ja w tym uczestniczylem c otam sie dzialo wiec to nie jest tak ze mi kolega cos powiedzial:]

Btw ja nikomu nie zycze smierci wiec cichosza:)

berger
25-11-2005, 11:00
Lol to bylo PA w pelnym tego slowa znaczeniu ze strony Arcanium... Expilem sobie i NIGDY nikogo nie PA z cyclo i zawsze stralem sie byc mily nawet jak mi 20 lvlowe Br wchodzily na moje lvle, i nie mow mi ze wbilem kilka lvli to odrazu uderzyla mi woda sodowa do glowy, bo zachowuje sie tak samo jak zachowywalem na lvleach 20-87. Nie bluznilem ani nie obrazalem a tylbardziej nie zaatakowalem tego montany, zawsze jestem fair w obec ludzi a na cyclo i szanowalem kolejke siedzialem tam tego dnia od 2h bo czekalem az cyclo sie zwolni i nie bylo przedemna czlowieka z Ethical.

I powiedz mi czemu jak powiedzielm tym ludzia z Arc ze moge dac im SS ze nie maja racji oni mi odpowiedzieli: "We dont care" . Wstaje rano zajmuje kolejke i na nia czekam... Zrobilem cos nie tak?

Rondel po to ten Zyrex tam expi by zajac twoje , groha shamali i innych miejsce w Arcanium jak przyexpi.... N/C

Yamahati
25-11-2005, 17:48
LoL Bentero zachowujesz sie tak samo jak na 20 lvlu? hmm przypomnij sobie jedna z naszych rozmow jak miales 40lvl+ a ta ostatnio jak miales 80

berger
25-11-2005, 18:52
przypomnij mi chetnie wyslucham jakie byly nasze gadki? bo jedna byla o jakims kolesiu co pkowal a pierwszej nie pamietam ... bo wg mnie na 100% nie uderzyl mi lvl do glowy kazdy kto dak mysli jest w bledzie i gada bzdury.... pozatym mowimy chyba o tym co bylo w cyclo i co nie mialo prawa miejsca.

Talis Yuniz
25-11-2005, 19:17
Wy to wojne chyba na obrazkach widzieliscie albo na filmikach jak jakis 8 lvl krecil. Ta ostatnia bitwa byla open battle. I na wlasne oczy widzialem jak walczyli w Venore. Arcanium przynajmniej expi czego nie mozna powiedziec o No Remorse.. Widze Jinkao ze Raven to twuj rl kumpel, to czemu nie powiedzial ci gdzie zginal? Widzialem tez jak Rondla gonil laubau i jak praxia walczyla z laubau przy wyjsciu z venore. Jak by to nie byl open battle to by uciekali do pz lub cos w tym stylu a nie walczyli...
Tak wszyscy mowia ze Arcianium jest PA, ja zostalem wy*** z tomb przez rl kolege Mewtu, mimo ze bylem pierwszy. Inni z NR natomiast zabijaja noob charami za to ze im sie nie sprzedalo run po tanszej cenie. Chcialbym jeszcze powiedziec ze wiekszosc gildi po wygranej wojnie jest PA, nikt na to nic nie poradzi...Mam nadzieje ze Arcanium wytepi tych szwabow oraz reszte noobow z NR, ktorzy mysla ze moga bic slabsze od siebie lvle (np ja). Juz niedlugo moja gildia bedzie..............

Banditos
26-11-2005, 00:16
stary nie wiem jak okreslic ciebie t twoja glupote. Koles ty dla mnie jestes poprostu dno nieudacznik rasista i moglbym wymieniac dalej . Ale widze ze wszyscy polacy w arc sa podobni, ale otworza sie im oczy jak wojna sie zakonczy (o ile sie zakonczy a nie bedzie sie ciagla w nieskonczonosc) bo jak narazie to postac huntowana z poprzedniej wojny bije lvl !! (Drago za co dla niego wielkie GZ ) A co do Arc to wierze ze nigdy nie zdobeda zaufania od graczy zawsze beda sie kojazyc z jakimis przekretami itd Przyklad : Bentero sobie expi na cyclo i wbijaja ludzie z Arc i go bija oczywiscie swiety rondel to odwrocil ( z arc bylo 4 ludzi i bili Bentero)

Wiec jakby nie patrzec ludzie z arc to .uje i zje.. pozdro dal was

Jinikao
26-11-2005, 01:45
LoL Bentero zachowujesz sie tak samo jak na 20 lvlu? hmm przypomnij sobie jedna z naszych rozmow jak miales 40lvl+ a ta ostatnio jak miales 80

LOL jak bentero mial 40 lvl to yamahati mial innego wlasciciela wiec cichosza. Chcesz dowodow to ci je dam jak na tacy ale nie chciej zebym je tutaj wymienil.

Rondelman
26-11-2005, 07:57
to co tam bylo to PA - twoje słowa

Ludzie oni wreszcie sie do tego przyznali "Arcanium to gildia PA"

Ja nieuczestniczylem w tym PA, a naleze do Arcanium wiec twoja wypowiedz jest nielogiczna, co za tym idzie nieprawdziwa, wniosek? Arcanium to nie gildia PA. OWN3D!!

Rondel po to ten Zyrex tam expi by zajac twoje , groha shamali i innych miejsce w Arcanium jak przyexpi.... N/C

Nastepny qr** znawca sie znalazl, skoro jestes tak poinformowany to moze mi powiesz kiedy bedzie masslog? Ale pamietaj jak niemasz racji to bedzie ciezko z tobą-.-

Talis Yuniz: Szkoda twojego wyslilku, niewiem moze ja z Sheilonem i Laubau bieglem jakos tak inaczej niz oni to sobie wyobrazaja wiec niekwalifikuje sie to do ICH wyobrazenia lub definicji "open" battle lol

oczywiscie swiety rondel to odwrocil

Tak, odwrocilem? a powiedz mi co powiedzialem nietak?
widze ze lubisz negowac wszystko co niektorzy powiedza tlyko dlatego ze to oni mowią...

LOL jak bentero mial 40 lvl to yamahati mial innego wlasciciela wiec cichosza. Chcesz dowodow to ci je dam jak na tacy ale nie chciej zebym je tutaj wymienil.

Ktory mieszka 200 metrow od nas? LoL:D Kisia byl wlascicielem konta z Yamahati w tym czasie, niema co do tego zadnej watpliwosci:P

P.S. Jak czytam niektore wypowiedzi, to mi sie az niechce wchodzic na to forum...

Signed Rondel

Smiter777
26-11-2005, 09:47
@Bentero
Chyba zapomniales co pisales na guild chacie kiedy Yama byl w Arcanium.....
@Rondel
Tu juz naprawde nie ma sie co udzielac, bo normalnie starasz sie odpowiadac, a inni maja ta w d***, i do nich nie docieraja pewne informacje....

Hapat jest nastepnym ktory zaplacil............

Yamahati
26-11-2005, 21:32

wiesz, wyslij mi jakiegos screena za swoja postacia i ***ne ją na allegro ok? i bedzie tak samo jak z yamahatim
to ze postac jest na allegro nie znaczy ze byla kupiona, sprzedana WIEC JAK NIE WIESZ TO ****A STFU

Jinikao
26-11-2005, 22:40
Jedni sie uciesza inni nie ale mam cos do powiedzenia. Od tego momentu przesatje sie tu wypowiadac w sumie nie moja wojna. Ok Yama nie kupiles tej postaci, grasz nia od 1 lvl od rooka. W porzadku jest ok. Zycze milej zabawy i dalszej gry. Jesli kogos uraziłem to przepraszam.

berger
27-11-2005, 05:13
Humm... ok moge powiedziec co napiesalem na GC.. Jakis kolo za***al mi RL bo pekowal sobie w amazon cam wlazlem fqrwiony i powiedzialem ze go za***e bo mnie f****a takie PA, to Shandul napisal Yamie to co bylo na GC i Yama napisal ze nie mam prawa go ruszyc bo jest pod opieka Arc, bylem fqrwiony i powiedzialem ze sram ta to kto go chroni i jak ktos mu przybiegnie pomoc to za***e i ze jak Yama przyjdzie go bic to moge walczyc z nim <- tak bylo jak ktos zaprzeczy poprostu klamie.

@Rondel- Jestem polakiem i zobacz jak mnie potraktowaly Szweduchy w cyclo... To jest PA i jesli chcecie to przemilczec znaczy ze naprawde ten serw upadnie... Powiem ci jeszcze ze jak napisalem im ze bylem dla niego mily a on hamski oni mowili ze klamie jak im powiedzielm ze moge dac im SSa to oni na to ze nic ich to nie opchodzi i teraz Zyrex przez 2 tyg bedzie w cyclo i ich to nie obchodzi. I nadal twierdze ze Arc tylko potrzebuje was do pomocy poki jestescie silnym i znaczacym sojusznikiem. Inie pisz ze ja mowie ze jestes PA bo nie zamienilem w Tibi z toba slowa, ani nigdy sie nie spotkalismy choc raz powiem ze zachowales sie fair w sotosunku do mojego kumpla. Nie mowie ze cale Arc jest złe i spaczone bo znam pare osob od was i mowie ze sa w 100% fair, ale naprawde nie kumam czemu bronisz Arc tak bardzo. I mam do ciebie jedna prosbe bo "wydajesz" mi sie spoko, wypowiedz sie PROSZE o tym co bylo w cyclo, cala rozmowe masz moja na tibia.com i moge ci nawet wyslac ssa z caleg gadki do momentu jak mnie na******li.

@Yama- Prosze przypomnij nasza gadke z 40 lvla bo jak mialem 40 lvl bylo to podczas wojny SS vs DR a ja nie przypominam sobie bym wtedy z toba gadal bo byles retired i wogole sie nie logowales (Jak miales retired i padles na solo demona na koniec kariery ja mialem okolo 30 lvla i bylem "tłem" ktore watpie bys zapamietal tak dawno temu). Kazdy co uwaza ze lvl uderzyl mi do glowy jest debilem bo nikt z was nie zna mnie i nie wie jak gadam z lov lvlami w cyclo ani innymi a podajcie choc 1 osobe ktora miala ze mna problemy badz w stosunku do ktorej bylem nie fair bo akurat uwazam ze gram w stsosunku do all ludzi na iridi jak najbardziej wporzadku, a tymbardziej ze poza forum tibia.pl nie zamienilismy nawet zdania, poza tym pk.

@Talis Y~ - Nie mowie ze w NR nie ma PAbuserow bo sa, ale nie wszyscy i nie mow ze w Arc nie ma PA bo ja jestem najlepszym dowodem ze Jest.

Rondelman
27-11-2005, 08:35
Yamahati dołączył do nas, witamy go a NR zaciera ręce bo moze bedzie wiecej par bohow dla nich

Hahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahah

Welcome back Kisia

mam nadzieje ze kazdemu ostatki sie udały, ja ledwo do domq doszedlem:D

Berger: W sumie nic mi nieszkodzi poruszyc ten temat na GC:P

Signed Rondel

Banditos
27-11-2005, 10:03
rondel tez uwazam ze nie jestes taki zly , ale wydaje mi sie ze zabardz wierzysz swoim kolegom z gildi i slepo wierzysz w wszystko co powiedza (nie zawsze to jest prawda). jesli chodzi o bentero to staje w jego obronie wiem ze koles jest wpozadku mysle ze jesli byloby wiecej takich kolesi jak bentero na serwie byloby super. respekt !!

berger
27-11-2005, 13:22
@Rondel - Nie poruszaj bo to naprawde nia ma sensu ja jade teraz do Angli/Szwecji bede retired i nie ma co sie teraz po fakcie rozgrzebywac tego tematu... a jak poruszysz te sprawe oni albo ja oleja albo i tak beda przy swoim. Jesli nikt z moich RL nie bedzie na te 4 miecy potzebowac tego chara, ja pojde ubic kogos z Arc na pozegnanie, bo sa osoby ktore moge tam ubic, moze pozniej mnie zabije reszta gildi, moze jakos uda mi sie uciec ale zrobie to jak ten char nie bedzie potrzebny. A co do przyszlej postawy Arc w stosunku do polakow w Gildi to sa moje spekulacje ale uwierz mi ze CHCIALBYM sie mylic. Napisalem tu na polskim forum co mysle i co chce zrobic w razie nieuzytecznosci chara, a czy szwedy sie o tym dowiedza zalezy tylko od was.

Bedac w szwecji znajde frellego i powtorzy sie sytuacja pewnej polskiej szkoly gdzie kolo pokazal jaja w doslownym tego slowa znaczeniu ;)

Ilnic
27-11-2005, 17:49
Humm... ok moge powiedziec co napiesalem na GC.. Jakis kolo za***al mi RL bo pekowal sobie w amazon cam wlazlem fqrwiony i powiedzialem ze go za***e bo mnie f****a takie PA, to Shandul napisal Yamie to co bylo na GC i Yama napisal ze nie mam prawa go ruszyc bo jest pod opieka Arc, bylem fqrwiony i powiedzialem ze sram ta to kto go chroni i jak ktos mu przybiegnie pomoc to za***e i ze jak Yama przyjdzie go bic to moge walczyc z nim <- tak bylo jak ktos zaprzeczy poprostu klamie.

@Rondel- Jestem polakiem i zobacz jak mnie potraktowaly Szweduchy w cyclo... To jest PA i jesli chcecie to przemilczec znaczy ze naprawde ten serw upadnie... Powiem ci jeszcze ze jak napisalem im ze bylem dla niego mily a on hamski oni mowili ze klamie jak im powiedzielm ze moge dac im SSa to oni na to ze nic ich to nie opchodzi i teraz Zyrex przez 2 tyg bedzie w cyclo i ich to nie obchodzi. I nadal twierdze ze Arc tylko potrzebuje was do pomocy poki jestescie silnym i znaczacym sojusznikiem. Inie pisz ze ja mowie ze jestes PA bo nie zamienilem w Tibi z toba slowa, ani nigdy sie nie spotkalismy choc raz powiem ze zachowales sie fair w sotosunku do mojego kumpla. Nie mowie ze cale Arc jest złe i spaczone bo znam pare osob od was i mowie ze sa w 100% fair, ale naprawde nie kumam czemu bronisz Arc tak bardzo. I mam do ciebie jedna prosbe bo "wydajesz" mi sie spoko, wypowiedz sie PROSZE o tym co bylo w cyclo, cala rozmowe masz moja na tibia.com i moge ci nawet wyslac ssa z caleg gadki do momentu jak mnie na******li.

@Yama- Prosze przypomnij nasza gadke z 40 lvla bo jak mialem 40 lvl bylo to podczas wojny SS vs DR a ja nie przypominam sobie bym wtedy z toba gadal bo byles retired i wogole sie nie logowales (Jak miales retired i padles na solo demona na koniec kariery ja mialem okolo 30 lvla i bylem "tłem" ktore watpie bys zapamietal tak dawno temu). Kazdy co uwaza ze lvl uderzyl mi do glowy jest debilem bo nikt z was nie zna mnie i nie wie jak gadam z lov lvlami w cyclo ani innymi a podajcie choc 1 osobe ktora miala ze mna problemy badz w stosunku do ktorej bylem nie fair bo akurat uwazam ze gram w stsosunku do all ludzi na iridi jak najbardziej wporzadku, a tymbardziej ze poza forum tibia.pl nie zamienilismy nawet zdania, poza tym pk.

@Talis Y~ - Nie mowie ze w NR nie ma PAbuserow bo sa, ale nie wszyscy i nie mow ze w Arc nie ma PA bo ja jestem najlepszym dowodem ze Jest.

Ben wiesz, ze ci elubie i chcialem ci tylko przypomniec, ze wypowiedzi twoje wtedy na Gc skopiowalem za twoim pozwoleniem. pozniewaz zapytalem ci eczy mam mu ta rozmowe skopiowac, wtedy zezwoliles na to i pozniej jzu rozmawialiscie sobie na prv. BTW szkoda ze jestes retired :(

berger
27-11-2005, 18:09
Wiem przeciez nie mam do ciebie pretensji tylko napisalem jak to bylo ;)

Talis Yuniz
27-11-2005, 19:44
stary nie wiem jak okreslic ciebie t twoja glupote. Koles ty dla mnie jestes poprostu dno nieudacznik rasista i moglbym wymieniac dalej . Ale widze ze wszyscy polacy w arc sa podobni, ale otworza sie im oczy jak wojna sie zakonczy (o ile sie zakonczy a nie bedzie sie ciagla w nieskonczonosc) bo jak narazie to postac huntowana z poprzedniej wojny bije lvl !! (Drago za co dla niego wielkie GZ ) A co do Arc to wierze ze nigdy nie zdobeda zaufania od graczy zawsze beda sie kojazyc z jakimis przekretami itd Przyklad : Bentero sobie expi na cyclo i wbijaja ludzie z Arc i go bija oczywiscie swiety rondel to odwrocil ( z arc bylo 4 ludzi i bili Bentero)

Wiec jakby nie patrzec ludzie z arc to .uje i zje.. pozdro dal was

muahaha ty id*** ja przynajmniej sie nie wsytdze podac nicku na tibi w przeciwienstwie do ciebie... Ty wogle kiedykolwiek widziales tibie na oczy? Czy tylko czytales o niej albo screeny se ogladales.... A moze nie podlaes nicku bo nawet nie umiesz konta zrobic.... Wez stary sie tu lepiej nie udzielaj bo jestes skonczonym gn***. Takich jak ty powinni na rooku tylko trzymac, stary wiec uwazaj na mainie bo mozesz deda zaliczyc i na co ci to....

Ilnic
27-11-2005, 20:36
Wiem przeciez nie mam do ciebie pretensji tylko napisalem jak to bylo ;)

No to sie ciesze :) ;P

berger
27-11-2005, 20:58
Talis Yuniz- Wez idz wypij se mleczko i idz spac i nie zajmuj sie komentowaniem tutaj bo z twoich postow nic nie wynika poza dziecinnym wyzywaniem na innych. Nie liz dupci Arc, i prosze nie pisz postow bo twoje komentarze to zwykly spam.

Shandul- Przez moja glupote zalatwilem se chyba bana ;)

Ilnic
28-11-2005, 08:37
@Berger: No wlasnie widzialem ze twoj post zostal wyrzucony ale nawet niezdazylem go przeczytac i niewiem co na nim bylo :(

berger
28-11-2005, 12:58
Napisze go jeszcze raz ;) i bedzie git bedziesz mogl sie tam podpisac;p ban na tydzien mam za sharing a ja nigdy nie sharowalem LOL. w RL maja teraz ze mnie niezla zlewe. Dostalem bana bo napisalem ze char zostaje w lodzi jako ruchome depo :" This char will stay here as moving depo for my friend" i to jest wg nich sharing... juz pisze complaina:)

Ilnic
28-11-2005, 15:16
Własnie widzialem tego bana i sie naprawde zdziwilem , ze za acc sharing ;/

Banditos
28-11-2005, 16:35
Talis Yuniz stary mylisz sie . I glupie kozaczysz bo masz plecy jakby nie to , to jestes kompletne zero !! . A z reszta szkoda gadac z cwe..m .
Masz za maly mozg zeby zrozumiec to o czym gadam i poprostu nie lapiesz o co chodzi . Co ja ci bede tlumaczyl niech ci ktos z znajomych wytlumaczy papa

Smiter777
28-11-2005, 18:49
Cael Darle zasilil gildiowa kase jako nastepny........

berger
28-11-2005, 19:04
Cikawe co sie stanie z ta kasa jak juz ja uzbieracie.... Ponownie "hakna" tiraina? B)

Gregoire
28-11-2005, 21:28
MUA HA HA

Jako rl fumfel Bergera moge powiedziec jedno:
Bana dostal jak PAŁA!!!!!!!

Ciekawi mnie jak mogli mu dowalic account sharing skoro nie dzielil konta. Mogli cos lepszego wymyslic.

Zbanowany za posta za acc. sharing. hihih moze sie w koncu oderwiesz od gry i skoczymy na mala pielgrzymke :D.

Signed
Karwal

berger
28-11-2005, 21:58
Eee.... Grzesiek moze oni mysleli ze ja mam rozdwojenie jaźni i dostalo bana moje drugie ja. ;) wtedy chyba by mieli racje 8o

Nie no pielgrzym z ciebie pierwsza klasa i bylem z toba na tej pielgrzymce do klatki schodowej XD choc sam sie cienko 3malem i gdyby nie sciana bym tam nie dotarl.... I nie narzekaj bo po tej pielgrzymce nie przybylo mi szfów B)

berger
28-11-2005, 22:11
@Oczywiscie ze Ryan=Frelle myslalem ze o tym wiesz Jinikao, pozatym kiedys jak jeszcze ryan gral na knighcie czesto slyszalo sie na GC jak pytal czy moze mu ktos "przetrzymac" cyclo na 1h,2h bo musze costam zrobic, a teraz pomysl sobie co sie bedzie dzialo po wojnie, ty moze niepamietasz czasow lynxa jak wypie****l wszystko co sie ruszalo z cyclo, ale spoko oni tej wojny niewygraja, tylko ze boje sie czy taka sama sytuacja niebedzie ze strony arcanium.
Signed Rondel

Sorki ze poruszam dawny temat ale ale przez przypadek to znalazlem a cyclo ostatnio jest moim wrazliwym tematem, i ludzie PA co W*****ja wszystko co sie rusza zmieniaja sie. Lynx nie gra ale jest Lynx junior ;) (niestety twoje obawy sie spelnily :( ) A ja czekam chyba na new serw bo tu juz se nie pogram skoro nie mam gdzie expic.

ogorek
28-11-2005, 22:34
rondel, iridia schodzi na psy... jesli tego jeszcze nie zauwazyles to cos z toba jest nie tak... jesli razem z twoimi kolegami z ARC nie zrobicie czegos zeby poleprzysc stan servera to z cala twoja gildia jest cos nie tak...

Napisze go jeszcze raz ;) i bedzie git bedziesz mogl sie tam podpisac;p ban na tydzien mam za sharing a ja nigdy nie sharowalem LOL. w RL maja teraz ze mnie niezla zlewe. Dostalem bana bo napisalem ze char zostaje w lodzi jako ruchome depo :" This char will stay here as moving depo for my friend" i to jest wg nich sharing... juz pisze complaina:)

CIPy to bardzo proste maszyny, ktore zostaly skonstruowane tylko do jednego: "FIND HIM & BAN HIM" wiec jak zobaczyli taki text na forum:
This char will stay here as moving depo for my friend
to w dzikiej eXtazie postanowili cie zbanowac aby zaspokoic swe rzadze ;)
zapamietaj sobie jedno: "każda CIPa, CIPą będzie", wiec nie wymagajmy zbyt wiele od ich malych musqóf... ;)

ps. nie wierze, zeby Berger sharowal.

Kolejny idiota, jak amsz p*******ć to sie lepiej w ogole nieodzywaj. Co niby ten post mial znaczyc ?? chyba tylko to ze jestes skonczonym kretynem
...a pozatym to ciebie powinno sie zamknac w zoo bo jestes pajacem i jak masz p*******c takie glupoty to lepiej sie w ogole nieodzywasz bo w******** ludzi
wiem ze w *******eniu glupot tobie nigdy nie dorownam...

@Ogórek. Widze, ze jestes bardzo pewny siebie i w ogole, ale ciekawi mnie tylko czemu nieujawnisz swojego niku z tibii, czyzbys czegos sie bal??
z podobnego powodu jak i Berger oraz inni uzytkownicy forum ktorzy nie ujawniaja swojego nicku... z pewnoscia wszyscy sie ciebie boimy... o taaaaak...

tylko nie rozumiem wczesniejszego posta...
zaden z moich postow nie mial cie 'atakowac' czy cos w tym stylu. wydaje mi sie ze poprostu zle to sobie zinterpretowales.
z podobnego powodu jak i Berger
nie napisalem tego po to zeby sie przypieprzyc do ciebie, bo do ciebie nic nie mam [Ave Berger ;)], ale po to zeby wytlumaczyc Ilnic'owi ze jesli ktos nie podaje sowich danych to nie dla tego ze sie boi...

co do Rondla to go przepraszam, poprostu dowiedzialem sie ze ARC sie przypieprza do jednego z moich qmpli [bez zadnego, konkretnego powodu] i w akcie nagłego uniesienia potrzebowalem sie na kims wyzyc. sorry rondel ze padlo akurat na ciebie, tym bardziej, ze pomimo kliku twoich z deczka 'idiotycznych' ;) postow, to jeszcze zlego slowa o tobie w tibi nie uslyszlalem. wybacz jesli poczules sie urazony.

to chyba tyle. jesli cos jeszcze trzeba wyjasnic to postaram sie to zrobic.

ps. Rondel & Berger - peace boyz :]
ps. co do Ilnic'a to zdania nie zmieniem, czyli - kretyn :evul:

pozdr0

Ilnic
29-11-2005, 07:40
[/QUOTE=ogorek]rondel nie masz ochoty pograc na nowym swiecie [jesli sie takowy pojawi] razem ze swoimi super 'kolegami' z twojej PA [PowerARC :evul: ] gildi? napewno bardzo dobrze byscie sie tam bawili. wiem ze ciezko bedzie wam sie z nami rozstac, ale pamietaj ze duchem bedziemy zawsze z wami... we dnie i w nocy, na klopie i w sex shopie. bedziemy za wami tesknic gorzko wylewajac lzy... ale jak sam widzisz, iridia schodzi na psy... na nowym servie bedzie wam sie duzo fajniej gralo. mowie ci, powinienes sie nad tym zastanowic... z reszta co ja gadam... nie zastanawiaj sie tylko spier... khm... znaczy sie, nie zwlekaj bo czas ucieka =:>

Kolejny idiota, jak amsz p*******ć to sie lepiej w ogole nieodzywaj. Co niby ten post mial znaczyc ?? chyba tylko to ze jestes skonczonym kretynem

Rondelman
29-11-2005, 07:44
Ogorek: "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Przemysl to sobie...

Edit: Mark Twain ;)

Signed Rondel

berger
29-11-2005, 12:39
@ogorek - Nie kumam twojego posta... btw my sie z namy z tibii?? 0o

Ilnic
29-11-2005, 17:59
@Ogórek. Widze, ze jestes bardzo pewny siebie i w ogole, ale ciekawi mnie tylko czemu nieujawnisz swojego niku z tibii, czyzbys czegos sie bal??

Sylur
29-11-2005, 19:57
[QUOTE=berger

Bedac w szwecji znajde frellego i powtorzy sie sytuacja pewnej polskiej szkoly gdzie kolo pokazal jaja w doslownym tego slowa znaczeniu ;)[/QUOTE]
hahaha mozesz wyjasnic?<LOL> :D

A doslowne znaczenie to to ze pojdziesz sciagniesz majty i pokazesz zachod slonca w Pekinie:>

berger
29-11-2005, 20:54
Chodzilo mi o montane, akurat z frelem gadalem i jego podalem przez przypadek, oprocz niego dous bedzie mial wiele do smiechu za zabicie loba jak na niego mi styknie czasu ;)

berger
29-11-2005, 21:01
z podobnego powodu jak i Berger oraz inni uzytkownicy forum ktorzy nie ujawniaja swojego nicku... z pewnoscia wszyscy sie ciebie boimy... o taaaaak...

Nie to ze jestem przeciwko tobie bo zgadzam sie z twoimi pogladami(nie wszystkimi) co do Arc, tylko nie rozumiem wczesniejszego posta... Ale kazdy wie ze Berger = Bentero i RL rondla o tym wie, a pewna czesc jego RL to moi kumple z Iridi i mimo roznicy pogladow nasz stosunek sie nie zmienil. pozdro. ;)

Ilnic
30-11-2005, 07:37
z podobnego powodu jak i Berger oraz inni uzytkownicy forum ktorzy nie [/Quote]ujawniaja swojego nicku... z pewnoscia wszyscy sie ciebie boimy... o taaaaak...

[/QOUTE] ps. co do Ilnic'a to zdania nie zmieniem, czyli - kretyn

Niechodzi mi oto zeby ktos sie mnie bal!!! Pytalem z ciekawosci, a pozatym gdybs znal mnie z tibii wiedzialbys ze staram si epomagac ludziom-.- a co do tego kretyna to niewiem dlaczego tak uwazasz, ale ja nic do ciebie niemam. Poprostu niektore z twoich wypowiedzi mi sie niepodobaja, ale coz poradzic--Wolnosc slowa :p

Banditos
30-11-2005, 10:29
Mam pytanko czy Laubau wam tez zaplacil ??

Massior
30-11-2005, 14:05
Mam pytanko czy Laubau wam tez zaplacil ??

nie znam Lau~ ale wątpie żeby miał 1kk... pozatym Elu nie chce na tym servie Niemców więc chyba sobie nie pograją. Laubau najwyraźniej skończył z Iridią:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1035051

Massior
01-12-2005, 13:20
eh czy wojna definitywnie skończona? :>

znów temat na 2 stronie :confused:

Rondelman
01-12-2005, 14:05
Niestety nemozna ostatecznie stwierdzic czy wojna skonczona, bo partyzanckich atakow mozemy sie spodziewac caly czas, ale spoko niema juz organizacji, ani zadne dzialania nie sa podejmowane z ich strony, kto tylko moze mysl i o wyplaceniu sie (nawet Frixy), więc to chyba koniec ;)

Signed Rondel

Massior
01-12-2005, 14:43
Niestety nemozna ostatecznie stwierdzic czy wojna skonczona, bo partyzanckich atakow mozemy sie spodziewac caly czas, ale spoko niema juz organizacji, ani zadne dzialania nie sa podejmowane z ich strony, kto tylko moze mysl i o wyplaceniu sie (nawet Frixy), więc to chyba koniec ;)

Signed Rondel

co jak co ale mam nadzieję że ten temat będzie nadal aktywny ;)

Ilnic
01-12-2005, 19:34
Mi tez sie wydaje ze wojna jest juz skonczona.
HAIL MY FRIENDS xD

berger
01-12-2005, 21:13
A mi sie wydaje ze teraz dopiero bedzie PA ze strony arc..... ;)

Banditos
01-12-2005, 21:16
a ja dalej nie wiem czy laubau zaplacil arc

Massior
01-12-2005, 21:25
A mi sie wydaje ze teraz dopiero bedzie PA ze strony arc..... ;)

Teraz się okaże jak Arc~ sprawdzi się w roli gildi dominującej... ;)

Sylur
01-12-2005, 22:10
Moze beda gwalcic, krasc, mordowac ale moga nas zaskoczyc i byc spokojnymi graczami z pokojowymi zamiarami :confused: (zazwyczaj w gildiach z wladza dominuje ta 1 opcja ;) )

Rondelman
02-12-2005, 06:22
Laubau niezaplacil, niema takiej kaski :), a co do zachowania to sie zobaczy:P
Arcanium była gildią dominujacą juz od dawna, tylko teraz trzeba to bylo udowodnic poraz kolejny.

Signed Rondel

berger
02-12-2005, 10:57
A ja juz jestem definitywnie RETIRED. Najpredzej logne sie tym charem za 3-4 miesiace i bedzie juz free acc. Caly stuf oddalem kumpla z RL i nie mam nic na tym serwie. Jak wroce moze sie logne na moment by zobaczyc kto mial racje odnosnie Arc bo bardzo mnie to ciekawi. Nie bedzie mi brakowac tej gry ale kumpli ktorych tu poznalem.... Na koniec dodam ze smiem twierdzic ze bylem fair w stosunku do innych graczy jak malo kto, moze nie wplynolem na historie iridi ale coz... PAPA

RETIRED!

Jinikao
02-12-2005, 12:11
Berger na zawsze będziesz w moich myślach:) Do usłyszenia na gygy

Rondelman
02-12-2005, 13:20
@PA berger gl irl, widzisz wlasnie to jest jeden z celow gry, tworzyc historie aby ludzie cie pamietali ;) tak jak np Teebu czy Jaero.

@Frixy zaplacil 1kk i jest wolny:P

Signed Rondel

Anas Kiro
02-12-2005, 13:20
Cya Berger napewno Ciebei nie zapomne

Yamahati
02-12-2005, 13:25
Bebiz ma zamiar sie wyplacic, i wsumie mozna powiedziec ze to jest koniec wojny choc Lynx z Dariusem cos kombinuja i robia chary ( maja juz 2 40+lvl master sorce ) chociaz co im z tego jak fragna jednego sorka/druta z nas jeden raz i juz tymi postaciami nie pograja :) strata czasu

Banditos
02-12-2005, 17:49
Macie racje jak narazie zadzicie .Jesli bedziecie zadzic fer to bedzie za***iscie a jesli nie to bedzie paskudnie i na pewno ktos stanie wam na drodze.
Wiadome jest nie od dzis ze na tym serwie macie wiecej wrogow niz przyjaciol , ja tam na was nie nazekam jak narazie ale widzcie ze czasy nawet najsilniejszych i najpotezniejszych kiedys przemina pamietajcie o tym !!

Ilnic
02-12-2005, 19:20
Szkoda Berger ze cie juz niebedzie ;((((

ogorek
02-12-2005, 22:26
Na koniec dodam ze smiem twierdzic ze bylem fair w stosunku do innych graczy jak malo kto
potwierdzam w 100%

szkoda ze juz cie nie bedzie ;( bede tesknil jak cholera ;( byles jednym z najfajnieszych ludziów na iridi ;(

Gregoire
03-12-2005, 00:04
[...] Nie bedzie mi brakowac tej gry ale kumpli ktorych tu poznalem.... [...]

A mnie nie bedzie Ci brakowac B) ???.

Anjja
03-12-2005, 08:56
nio to na iridi bedzie spokoj widze:P:P:P mam nadzieje ze iridia jeszcze wstanie nogii i czasy slawy dopiero nadejda:D

Banditos
03-12-2005, 16:12
Anjja nie ludz sie bo narazie to zrc bije tych co zaplacili hunta jestem bardzo ciekaw czemu zabili dzis Cael Darle !!

Yamahati
03-12-2005, 20:08
Caela zabilismy za PA, probowal wygonic Tiraina z pohu ktory byl pierwszy i bil jego potwory

Jinikao
03-12-2005, 22:01
Miałem sie nie wypowiadać no ale mnie kur*ica wziela dzisiaj:P Cael "wywalił" Tiraina z Katedry a nie Poh to po pierwsze, a po drugie który pajac by wywalił kogos kto jest w ARC czyli gildi która wygrałą wojne i jest gildia dominującą?? Pomyśl czy on by to zrobil?? I jak już pomyślisz to wróc i sie wypowiadaj. Pewnie tak smao go wygonił jak Berger Zyrexa:P:P

berger
03-12-2005, 23:06
Caela zabilismy za PA, probowal wygonic Tiraina z pohu ktory byl pierwszy i bil jego potwory

Wg mnie czekacie tylko az ktos z ludzi co byli w przeciwnej stronie wychyli sie i byle powod jest dobry.. Cael wyganiajacy Tiraina (membera Arc) z pohu :confused:

P.S. MSG to all ppl i know-- JAK MI Q***A WAS ZA*****CIE BRAKUJE ;( moj last post. cya in 4 months :( baba

Ilnic
04-12-2005, 09:01
Cya Ben :(

ogorek
04-12-2005, 12:05
http://img207.imageshack.us/img207/345/wakeupberger0pd.jpg

pierwszego dnia na mainie, jakis kolo w kolorowym fartuszku ;) podszedl do mnie i zapytal sie czy bede robil dla niego uhy. tak wlasnie poznalem Bergera i to ze tak naprawde niewiele o nim wiem nie przeszkadza mi w tym zeby powiedziec ze to jeden z najfajniejszych [jezeli nie najfajniejszy] dude na iridi.

pozdro Berger, szkoda ze juz ciebie nie bedzie ;(

take care in RL...

Bandzioch
04-12-2005, 13:05
ja nie pamietam jak poznalem Bergera.ale wiem ze robienie dla ciebie runek to byla czysta przyjemnosc. dzieki za pomoc jaka mi niejednokrotnie udzielales. jeden z lepszych graczy i kumpli, opuszcza nas na jakis czas. powodzenia w GB.
Hail Berger!

ps. wracaj szybko, bo bedziesz musial gonic mnie i wawra z lvl ;p
3m sie stary

AoLLL
04-12-2005, 13:17
taki jeden nobek co m nick sharanno lata po kazo w kopalniach i nawe wywali kogos kto byl w danej kopalni przed nim...

Ilnic
04-12-2005, 13:38
Ja Bergera poznalem kiedy dolaczylem do Ethical, poznalem tam kilku zaje*istych ludzi jak naprzyklad Asilles, Neztas no i oczywiscie Pana Bena ;) i tak sie zaczelo :P

zwirek
04-12-2005, 13:49
taki jeden nobek co m nick sharanno lata po kazo w kopalniach i nawe wywali kogos kto byl w danej kopalni przed nim...

Jakoś mnie nie wygania ;) A praktycznie zawsze expie w kaz ;) Więc nie mów że to noob i wygania każdego :]

Massior
05-12-2005, 17:23
Jak można było zauważyć na oficjalnym forum, Royal Demonic wstawił się za Jodenem Holliday i Chealino, aby pozwolono im opuścić gildie i być free bez paymentów. Wg mnie to dobry pomysł, ponieważ Ci dwaj nie robili za dużo w wojnie i mozna było by ich puścić wolno... Ale ja nie mam tu nic do gadania ;)

Z tego ci widać leaderzy Arc~ nie przystali Royalowi :( największe sprzeciwienia ma Frelle, a Cirmo oficjalnie ptrzyznał że nie da rady załatwić tej sprawy po myśli Demonica, choć mam nadzieję ze coś się zmieni...

Alora
05-12-2005, 18:50
Przeczytałem cały temat i doszłem do wniosku(grałem nawet tuaj kiedyś) że polacy i tak ten serwer juz dawno przegrali. Arcanium-Praxia,Praxian i paru innych to ludzie z Secury czyli niewyzyci w PvP będą rządzić twardą ręką.
Razem z Cirmo i resztą. Może za pare miesiecy sytuacja się zmieni w co
wątpie ale jakieś nikłe szanse są. Pozdro dla ziomków: Mass'iora(Zdaj w końcu tą maturkę!!) Sir'Kinciola, Całego Resseruction of Evil(nie pamientam jak sie pisze)
I całego da'roc (Muminek come back) 3majcie się ja gram już gdzie indziej.

Rondelman
05-12-2005, 21:10
Przeczytałem cały temat i doszłem do wniosku(grałem nawet tuaj kiedyś) że polacy i tak ten serwer juz dawno przegrali.

Czyli ja i moj RL TEAM to szwedzi? buhhahahahahah

Signed Rondel, Polish member of Arcanium

Ilnic
06-12-2005, 07:16
Czyli ja i moj RL TEAM to szwedzi? buhhahahahahah

Signed Rondel, Polish member of Arcanium

Jaki twoj RL team ?? To jest moj Rl team hahhaah xD

Smiter777
08-12-2005, 20:30
Pasuje odswiezyc ten temat...... Ludzie piszcie tu cos, aby ten temat byl na 1 stronie.....

Kase gildi zasilil Chealino oraz Zielper~ :D:D:D

Jinikao
08-12-2005, 20:54
Fajnie ze zaplacili przynajmniej starzy kumple znow beda grac:P:P Zeby tylko sie nien skonczylo tak jak z Caelem:)
BTW Wlasnie sie loguje na testa:P

Jinikao
09-12-2005, 22:11
Zeby nie bylo nudno
Dec 09 2005, 22:35:50 CET Killed at Level 93 by Praxian
and by Bizle <<-- Jinikao:(

Shamala myslalem ze skonczylo sie takie cos z waszej strony. Jestem spokojny wiec prosze o wyjasnienie mi dlaczego to sie stalo:) i oczywiscie chce rekompensaty za to :) Skoro jestescie pelnoprawnymi czlonakmi Arcaium to chyba mozecie zalatwic zeby oddali mi kase za deda mojego.

Sylur
09-12-2005, 23:00
sorki za double:P

Sylur
09-12-2005, 23:01
Zeby nie bylo nudno
Dec 09 2005, 22:35:50 CET Killed at Level 93 by Praxian
and by Bizle <<-- Jinikao:(

Shamala myslalem ze skonczylo sie takie cos z waszej strony. Jestem spokojny wiec prosze o wyjasnienie mi dlaczego to sie stalo:) i oczywiscie chce rekompensaty za to :) Skoro jestescie pelnoprawnymi czlonakmi Arcaium to chyba mozecie zalatwic zeby oddali mi kase za deda mojego.

LOL??? za co do h**a waclawa?.Chyba nie musze pytac PA..:P

Banditos
09-12-2005, 23:46
jinikao mam pytanko za co cie ubili ??
tylko nie mow ze chciales sobie poexpic tak jak bentero czy darle
arc uwaza ze sie tylko broni ;] ci ludzie poprostu nie maja godnosci !!
nie ma dla was szacunku panowie na tym serwie !

Jinikao
10-12-2005, 15:34
Ubili mnie dlatego ze taka zachcianke mieli. Oficjalnie sie Elu wypowiedzial ze oddaja mi 100 k jednak chce jeszcze z 10 bp uh ~ gdyz stracilem 240 k expa~ czyli jeden dzien wyciety z zyciorysu:P. Bylo to tak ze myslalem ze Helun ~ jest moim kumplem no wiec tak zesmy sie bawili on mnie walnol pierwszy wiec ja mu oddalem i bylo wszystko ok jednak po jakims czasie on chcial kolejnego test hita to zwów zesmy sie bawili. No i zachwile polowa Arcanium sie zelciala i mnie trapli kiedy widzialem ze nie mam szans z trapa wyjsc to przestalem sie uhac bo nie chcialem uh marnowac:| bo i tak bym padl. Teraz wlasnie prosze Polakow z Arcanium o poruszenie tej sprawy na Guild Chanell i oficjalnych przeprosin i 100 k plus te uhy:P

Anjja
12-12-2005, 05:30
Spox...Iridia jednak to spox serv nie wiem czy slyszeliscie co sie na furorze dzieje :/ to dopiero najwiekszy lvl w dodoatku z mojego miasta za*******a wszystkich ktorzy sie zbliza do niego na odleglosc mniejsza niz 5 lvl ostatnio kolesia z wlasnej gildi u*******ilL/masaxra

Yamahati
15-12-2005, 10:17
uuu, temat o naszej krainie spadl na 2 strone :) widze ze po skonczeniu wojny skonczyliscie pisac tu posty, szkoda

Soferim
15-12-2005, 11:55
up.
chyba raczej lepiej bo jak narazie jest spokój:p

ogorek
17-12-2005, 13:45
temat jest o wojnie, a jak nie ma wojny to co mamy pisac =;P

Massior
18-12-2005, 08:51
Joden~ podjął decyzje o odejściu z Iridi... myślę że on był wporządku i raczej Prośba RD była słuszna :/ a pozatym odszedł gracz który był senior tutorem i zapewne dużo wiedział o tej grze i mogł każdego conieco nauczyć...

Jinikao
18-12-2005, 20:54
Tak to fakt, to że odszedł Joden było dla mnie naprawde szokiem. Z tego co wie mto sie wykupil. Jak to skomentował pewnien człowiek na Forum na tibia.com "Odszedł najinteligentniejszy gracz z Iridi" (dobrze napisałem?:P:P) Co musze stwierdzic ze jest prawda. Wiele z nim godzin spędziłem na rozmowach i były to wspaniałe rozmowy:) Jeden z najlepszych Norwegów jakich w zyciu poznałem:)

Btw. 2 Polacy z Iridi zrobili w ostatnim tygodniu 100 lvl: Chris'Ronaldo & Kashiur da'roc. Czekamy na kolejnych:)

ogorek
18-12-2005, 20:59
Tak to fakt, to że odszedł Joden było dla mnie naprawde szokiem. Z tego co wie mto sie wykupil. Jak to skomentował pewnien człowiek na Forum na tibia.com "Odszedł najinteligentniejszy gracz z Iridi" (dobrze napisałem?:P:P) Co musze stwierdzic ze jest prawda. Wiele z nim godzin spędziłem na rozmowach i były to wspaniałe rozmowy:) Jeden z najlepszych Norwegów jakich w zyciu poznałem:)

zgadzam sie! Joden'a znalem tylko z help channela [zawsze tam siedzie] ale to wystarczy by powiedziec ze to spoko koles i najprawdopodobniej jeden z najfajnieszych na iridi [zaraz po Bergerze ktory jest 1st :evul: ]

heh... coraz wiecej fajnych graczy odchodzi i iridi, a niektorzy w ogole z tibi :(

+------------------------------------------------------------------+

a teraz z innej beczki... CZEMU ETHICAL SIE ROZPADLO?! :(

a teraz jeszcze z innej beczki... gdyby tak stare ethical zebralo sie w kupe, a razem z nimi RL team z ARC [rondelman itd.] to moglibyscie dokopac staremu ARC w tylek i pogonic ich z tego servera. do tego zatluc jeszcze kilku innych PA na iridi ;) co wy na to? ;) a na iridi zapanowaliby pokojowo nastawnieni polacy ;)

Rastafarians
19-12-2005, 08:30
Szkoda ze Joden odszedl... :( Byl na serio za***istym kumplem i protem... Pamietam kiedys jak mnie jeszcze nie protektowal to pognal za pk ktory mnie u***al, zabil go i dal mi all itemy... malo ludzi tak robi... Szkoda, ze tacy ludzie odchodza :(

nightwish_88
19-12-2005, 10:04
Pamiętam jak na ghostlandzie musiałem oddać Jodenowi k arma za to że powiesdziałem do niego "plz leave my resp" :D. Koleś był wtedy moim wrogiem nr. 1

Massior
19-12-2005, 14:36
Pamiętam jak na ghostlandzie musiałem oddać Jodenowi k arma za to że powiesdziałem do niego "plz leave my resp" :D. Koleś był wtedy moim wrogiem nr. 1

Myśle że by Cie zabili wtedy razem z Vigigo ale byłem obok ja z commentem nad sobą (Protected by Royal Demonic) i wsztstko skończyło sie tak jak jest up napisane ;)

Btw. Pozdro RD :*

zgadzam sie! Joden'a znalem tylko z help channela [zawsze tam siedzie] ale to wystarczy by powiedziec ze to spoko koles i najprawdopodobniej jeden z najfajnieszych na iridi [zaraz po Bergerze ktory jest 1st ]

FOR ME FIRST IS AND WILL BE mr. Royal Demonic and Jajnik :D PzDr :*

Rondelman
19-12-2005, 20:25
Jodena osobiscie nielubialem bo umiał inteligentnie naginac prawde tak zeby racja lezala po jego stronie ale za malo inteligentnie zebym ja sie niedomyslil (sytuacja z przed wojny Arc vs NR) pozatym niepotrafil rozwiazac takiego prostego zadanka:

*Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka.
Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki. Gdzie jest ojciec? (Zadanie ma sens).

^.-

Ale zawsze mial moj szacunek bo o tibii wiedzie duzo ;)

Signed Rondel

Jinikao
19-12-2005, 21:31
Ja tez nie wiem gdzie jest ojciec:P:P Pewnie w domu albo pracy xDDD

patrikozzz
20-12-2005, 10:01
Jodena osobiscie nielubialem bo umiał inteligentnie naginac prawde tak zeby racja lezala po jego stronie ale za malo inteligentnie zebym ja sie niedomyslil (sytuacja z przed wojny Arc vs NR) pozatym niepotrafil rozwiazac takiego prostego zadanka:

*Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka.
Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki. Gdzie jest ojciec? (Zadanie ma sens).

^.-

Ale zawsze mial moj szacunek bo o tibii wiedzie duzo ;)

Signed Rondel

Sam tego nie umiem rozwiązac -_-

Rabanbar
20-12-2005, 10:29
Sam nie wiem jak to rozwiazac ale znam odpowiedz. Chętnemu wysle na pw bo tu bym dostał bana.

Jinikao
22-12-2005, 16:29
Dec 22 2005, 14:57:47 CET Killed at Level 97 by Scotty Starburst
and by Evil the Slayer
Ech juz mam dosc tego swiata. Arcanium zabilo 5 naszych bez wypowiedzenia wojny. Bez powodów. Szkoda gadac. Niedawono zabili ludzi z gildi Chrisa, teraz z naszej. Ciekawe co powiedza Polacy z Arcanium...

Yamahati
22-12-2005, 20:24
Mielismy powod zeby zabic

ogorek
22-12-2005, 20:51
Mielismy powod zeby zabic
a powiesz nam cos wiecej?

Madus
22-12-2005, 22:19
Przed kilkoma minutami skonczyla sie jedna z najkrótszych wojen Iridi :D ( Arcanium vs. Lost Exiles ) i o dziwo podobniez all Menbers bylej gildi Lost Exiles sa Free ( czyz to nie szok :D:D:D) !!

Rabanbar
22-12-2005, 22:25
Co?

@edit Minął mi zawias. Jakim cudem? Kto wygrał? I co tu jest grane?

Massior
24-12-2005, 12:51
Zielper~ quitted? Jinikao retired? hmm... Iridia sie sypie i za niedługo już nikogo tu nie będzie :(

Filus
24-12-2005, 14:04
A najlepsze jest to ze chyba wszyscy z Lost Exiles dostali zakazu expienia na tydzien i wchodzenia do gildy przez 3 miechy jesli chca dalej grac na tym servie i niebyc HUNTED ;/ X( ;(

Rankor
24-12-2005, 14:17
Zielper~ quitted? Jinikao retired? hmm... Iridia sie sypie i za niedługo już nikogo tu nie będzie :(
Phew, z servera odeszly 2 osoby a Ty wyskakujesz z tekstem, ze iridia sie sypie? Zabawne. ;)

@Up
Najlepsze? Ciekawe dla kogo =P

ogorek
24-12-2005, 14:30
Phew, z servera odeszly 2 osoby a Ty wyskakujesz z tekstem, ze iridia sie sypie? Zabawne. ;)
odeszlo duzo wiecej osob...

Jinikao
24-12-2005, 15:34
Ja jestem retired na okres świąteczny:) Musze odpocząć od Tibi. Pobyć więcej z rodzina i przyjaciółmi. Ocywiscie loguje sie i gadam z kumplami i skladam zyczenia:)
Btw Wesołych, radosnych i rodzinnych świąt zycze:)

Adnik
24-12-2005, 19:50
@Rankor
Chyba jesteś śmieszny? Król Arturek, Krava Archer, Sir'Kinciol, ja czyli Nyde Shira, Zielper~, Rhyriel (już wcześniej, sprzedał konto), Jinikao retired, Stilerr pewnie też odchodzi, Jurand Wyrocznia, Mewtu prawie połowa NR, która nie zapłaciła, Joden Holliday (chyba tak to się piszę) i jeszcze pewnie kilka(naście) osób o których niewiem lub o których nie pamiętam, więc skoro niewiesz to się nie udzielaj. Arcanium jest teraz na tyle mocne, że trudno byłoby je pokonać więc nie pier**** o tym że ich era się skończy chociaż kto wie, jeżeli Lost Exiles, być może Kyosuke, i starzy członkowie NR by się zbuntowali to może by coś wyszło, jednakże za dużo graczy poodchodziło i grają na innych światach lub retired tak, że trudno się jest z nimi skontaktować. To co się dzieje teraz na Iridii jest wielkim PA i przypominają mi się czasy Del'Toro na Isarze, tylko nie wiadomo dlaczego w Arc~ są Polacy którzy walczą z Polakami.. Oni są tam trzymani z konieczności, bo gdyby nie Rondel i reszta to Arcanium nic by nie wygrało i dobrze o tym wiedzą. Zresztą tu już nie ma się o czym wypowiadać bo Arcanium to największe cioty jakie widziałem (poza Praxianem).

Rankor
25-12-2005, 09:56
@Rankor
Chyba jesteś śmieszny? Król Arturek, Krava Archer, Sir'Kinciol, ja czyli Nyde Shira, Zielper~, Rhyriel (już wcześniej, sprzedał konto), Jinikao retired, Stilerr pewnie też odchodzi, Jurand Wyrocznia, Mewtu prawie połowa NR, która nie zapłaciła, Joden Holliday (chyba tak to się piszę) i jeszcze pewnie kilka(naście) osób o których niewiem lub o których nie pamiętam, więc skoro niewiesz to się nie udzielaj.
Bardzo mi przykro ale jesli ktos pakuje sie w wojne to powinien sie liczyc z tym, ze jesli ja przegra, strona wygrajaca moze mu pieprznac takiego paymenta, ze ten nie bedzie mial innego wyjscia niz odejsc z serva. Rhyriel? O ile dobrze pamietam mial hacka i to po czesc przyczynilo sie do odejscia. Nie wymieniles wiecej jak 20 osob, dla mnie to nie jest wykruszanie sie servera. Bo jak odchodzili ludzie z Rebaw-teamu (Bringers itd.) to nikt nie plakal, ze nam sie iridia rozpada. Tak samo z Db, mielismy w gildii okolo 30-35 osob. Wszyscy skonczyli gre a jakos nie zauwazylem, zeby liczba grajacych onlin sie DRATYCZNIE zmniejszyla.

Arcanium jest teraz na tyle mocne, że trudno byłoby je pokonać więc nie pier**** o tym że ich era się skończy
Rotfl, a moze mi pokazesz gdzie ja cos takiego napisalem? ;)

To co się dzieje teraz na Iridii jest wielkim PA i przypominają mi się czasy Del'Toro na Isarze,
ROTFL'N'LOL, czy Ty kiedykolwiek miales styk z Torosami czy tylko slyszales o nich od kolegow? w tej czesci posta Ty pieprzysz takie glupoty, ze az oczy bola. Power abusing na iridii? Owszem, zdarza sie ze strony Arc troche przesadzic, ale jesli porownujesz ich do DT to znaczy, ze ani o Arc ani o torosach nie masz zadnego pojecia. ;)

tylko nie wiadomo dlaczego w Arc~ są Polacy którzy walczą z Polakami.. Oni są tam trzymani z konieczności, bo gdyby nie Rondel i reszta to Arcanium nic by nie wygrało i dobrze o tym wiedzą. Zresztą tu już nie ma się o czym wypowiadać bo Arcanium to największe cioty jakie widziałem (poza Praxianem).
A co to k***a za podzial? Kto powiedzial, ze Polacy musza koniecznie bronic tylkow tych drugich "Polaczkow"? Typowy idiota ktory dzieli ludzi ze wzgledu na narodowosc. Rondel trzymany z koniecznosci? A po kiego grzyba oni mieliby go tam trzymac na sile? Poza tym, co by Arc mialo do gadania gdyby Rondel i jego team chcieli odejsc z od nich? By ich scigali za odejscie od gildii? Pfff..
Narazie to Ty tu wychodzisz na ciote insultujac innych. Te jak Ty to mowisz "cioty" nie maja problemu z rzadzeniem na servie i pozbywaniem sie takich jak Ty, a jak Ci sie nie podoba to zabieraj wiaderko i s********j do innej piaskownicy.

Valard
25-12-2005, 13:21
Tak, jak zwylke na iridi wojny ( za to kocham ten świat ). A wiecie od czego się wszystko zaczęło. Napewno pamiętacie jak kiedyś grał na tym świecie pewien sork o imieniu:Teebu. Był szwedem ale dla niego nie było różnicy czy ktos jest pl, swe czy br. On dbał o ład na tym świecie. Pewnego dnia został shackowany bodajrze na 75 lvl i od tego zaczęły się wszystkie konflikty ;] Ja sam straciłem przez nich wielu ziomów, ale i tak tu gram bo przez to że odeszło 20 osób serwer na który loguje się 800 osób nie upada ;p;p
Rankor fajnie by było żebyście zreaktywowali DB. Bardzo fajan paczka z was była ;]

Alora
25-12-2005, 13:52
Ludzie Iridia jest serwerem z którego odeszło baaaaaaaaaaaaaaardzo duuuuuuuuużo osób. Wielu znajomych dostawało hunta za free. Ale za czasów Triad było inaczej. Ktos ten cały Sajgon jakoś trzymał. Teraz Arcanium leje Każdego kto się wybije i nie jest razem z nimi. Szkoda że ten serwer
przeszedł tyle konfliktów. Gospodarka ledwo żyje olbrzymie braki w dostawach runów. Szkoda mi polaków którzy jak jest wojna nie umieją się zebrać bo ich to nie obchodzi itp itd. Pozdro dla kumpli: Sir'Kinciol,Bartez Terrorysta,Mass'ior Mirrage,Lannon Vallerianno,Botylko,Lithen,Adaxter,Zamach-Zabojca,Xoldar.

Maxxonek
25-12-2005, 18:27
W tych wojnach zabawne jest tylko to,ze nie wiadomo skad nagle zaczyna sie robic podzial na narodowosci=)Wczesniej nikt nie zwracal uwagi na to,ze np. Yamahati jest w Arc,ale jak przyszlo co do czego to wszyscy sie przebudzaja i wzywaja do pomocy "Polakow",ktorych wczesniej pewnie nie raz huntowali - nie wszyscy,ale podejzewam,ze tak jest.

patrikozzz
25-12-2005, 19:42
@Valard - Kiedy to Teebu i Jaero byli w Triadzie też były konflikty:
wojny z Dark Tribe, Kompaniet, Imperium Justice i Changes ;)

Valard
25-12-2005, 20:16
@Patrikozz-były ale było spokojniej o to mi chodzi ;p;p a teraz kiedy się nie zalogujesz to biegaja jakieś nOObki krzyczących: War ;p I jak już pisałem za tą swoistą swojskość kocham ten serw
;p;p

Jinikao
25-12-2005, 23:34
Teebu mial hacka na 77 lvl:) I jest to prawda ze poki oni byli na serwie razem z Jaero to byly wojny jednak nie bylo chamstwa jakie nastapilo po ich hackach np kiedy musialem Rapo oddawac C legi:| To byli jedni z najlepszych liderow jakich widzialem:) pozniej obaj zaczeli grac na Beryli Teebu znow mial hacka a Jaero zostal przez swoja gildie zrobiony w balona i juz tam nie gra.

Banditos
26-12-2005, 10:52
chcialbym zaapelowac do polakow w arcanium !!
Jestescie wstretni i wogule nieprzyznawajcie sie do naszej narodowosci !!
NIe jestescie poprostu tego godni !!
Nawet nie macie pojecia jak mi za was wstyd !! Jestescie tylko marionetkami i popieracie PA arcanium.
90 % ludzi na serwie was nie szanuje i nienawidzi !!

Valard
26-12-2005, 12:13
Dzięki Jinikao że się ze mną zgadzasz ;) , a co do żądów arcanium: mój kolega za to że zbił wczoraj do reda jakiegoś szweda (za to że kradnie loot) musiał płacić ss, 4 bp uh i kasę ;/

patrikozzz
26-12-2005, 23:41
@Banditos - to chyba ich sprawa no nie? :< Next racist plz????????? :(

ogorek
27-12-2005, 00:35
ciagle tylko slysze o tym ze arc odwala znowu jakis nowy przekret. tego huntuja za to, tamtego za tamto, a tego trzeciego za nic (czyli za to samo co reszte).

ktos gdzies tu na forum napisal ze sie nie dziwi bo arc sie boi zagrozenia i tego ze moze stracic "panowanie" na iridi... no niby jest to jakies wytlumaczenie ale prawda jest taka ze arc huntuje ludzi chyba dla zabawy/kasy...
przeciez pojedynczy gracz nie moze im nic zrobic (a wlasnie takich 'lubia' huntowac).

pamietam jak jeszcze w trakcie wojny ktos z arc (chyba Rondelman) powiedzial ze po wojnie to ho ho!!! beda zachecac graczy do przejscia na nasz server, moze nawet bedzie jakies free eq dla 'nowych'. do tego mial byc nowy price list (no w sumie jest) i mial byc surowo przestrzegany... czy jest surowo przestrzegany to sami ocencie. ja tam widze ze oni maja go miedzy prawym a lewym posladkiem...

coraz wiecej ludzi odchodzi z iridi... w sumie to ja im sie nie dziwie... ja narazie robie nowa postac wiec dopuki jestem low lvl i nie fikam do nikogo to raczej moge czuc sie bezpieczny, jednak za jakis czas mozliwe, ze tez bede retired, bo zupa byla zaslona ;/ co wtedy zrobie - sam nie wiem. moze do tego czasu cos sie zmieni. miejmy nadzieje.

tibia to tylko zabawa. tak... ale to lipa troche ze nie mozemy sie bawic wszyscy razem ;/

Rondelman
27-12-2005, 11:05
Ogorek: jak widzisz to niejest takie latwe, bo co jeden konflikt sie skonczy to odrazu jest grozba nastepnej wojny+ jeszcze teraz zaczelo sie zabijanie rl kumpli wiec to nie jest za ciekawa sytuacja dla nikogo.

Pamietam jak ktos na tym forum napisal ze jak tylko sie wojna skonczy to Polacy wyleca z Arcanium, noi sie skonczyla i zamiast wyleciec to kisia wszedl na vice-lidera LOL^^.

Banditos: Jesli jestesmy tylko marionetkami to powiedz mi dlaczego po dedzie naszegl rl kumpla Lassata cale Arcanium poszlo zabic Frixiego, wiec... o czyms to swiadczy. Pozatym popatrz sie z innej perspektwy, gdybys ty był w Arcanium i moglbys tyle co my, to pewnie by ci odpier....lo od nadmiaru władzy i żądzil bys sie i PA kazdego. Byc moze masz pretensje o to ze niepoparlismy polakow na wojnie? Popatrz sie błaznie na stare NR i tam (bylo) wiecej Szwedow i Niemcow niz Polakow.. Wiec stfu i nara.

P.S. Jesli ktos ryzykuje swojego chara na wojnie, to jesli ja wygra to ma nagrode pieniezna + wladze, a wladza czasem wiaze sie z PA i nic na to nieporadzisz, bo z drugiej strony przegrany traci wszystko.

"Za odwage trzeba płacić, strach jest za darmo"

Signed Rondel

Banditos
27-12-2005, 11:09
Takiego PA na zadnym innym serwie nie widzialem a gralem juz na 5. Mialem na nich 40 + lvl i nic nie bylo problemu z nikim a na iridi takie zeczy sie dzieja ze odechciewa sie grac ! To wszystko sprawka arc mysle ze zaniedlugo sie to skonczy bo wiecznie nie beda zadzic . A co do polakow w arc , to na ich miejscu bal bym sie wyjsc na przystanek autobusowy poniewaz znam ludzi ktorzy chca im zrobic krzywde (sam bym chetnie kopnol jednego lub paru z nich ). Patrzac na tibia com ile ludzi jest online na serwach to iridia zalicza sie do tych w ktorych najmniej ludzi gra bardzo mi z tego powodu jest przykro . I nie dziwie sie ludzią ktorzy chetnie skopali arc !

rendevar
27-12-2005, 12:19
wyraze sie zle ale czemu ****a Polacy sa w Arckanium ???????
tam sa same szwedy wredne jak h**.wy chcecie zepsuc ten serwer...

Madus
27-12-2005, 14:04
Omg. Ludzie o czym wy wogule gadacie ?? Nie rozumiem was czemu macie pretensje do Rondla i reszty sqadu. Oni sa w Arcaniu bo tego chca nikt ich do tego nie zmusza. Przeciez to jest normlane ze jest sie w gildi nie tylko z ludzi o tej samej narodowosci, ale jak wy uwazacie ze jak jest sie w gildi ze swe albo innym to jest zdrada to zal mi was ludzie :baby: !! Ja odeszlem z Iridi i nie dlatego ze Arcanium cos tam mi zrobilo tlyko dlatego ze nie chce mi sie juz sluchac was wszystkich "kik arcanium z serva" itp.!! Bylem czlonikem Lost Exiles gdy trwala "niby wojna" ;p (bo tego co tam mialo miejsce nie mozna nazwac wojna)!! Pewnego dnia loguje sie do gry a tu mi krzycza na GC "wojna z Arcanium zabili 4 naszych" !! Kilka osób z gildi chcialo walczyc ale jak mozna walczyc bez przygotowania ( runy kasa itp. )!! A wiekszasc polaków biegala po depo w Venore i krzyczala " do walki a nie w depo stoicie" !! Ale moze ktos mi uswiadomi jak mielismy walczyc z 3bp uh ;( !! A wszyscycy jestescie modzy w gembie i ciagle tylko zeby obalic arcanium!! A ja wam poiwem ze Arcaniu mi nie przeszkadza na tym seriwe przeszkadzalo mi tlyko to ze nie mozecie sie zebrac i czegos dokonac na tym swrwie !! I z mila chencia zebym mial mozliwoac to bym dolonczyl do Arcanium bo przynajmniej oni sa zgrani!! A nie tak jak polacy na Iridi boja sie o swoje lv i skile !! Pff

P.S Przepraszam za blendy ortigraficzne ale spieszylo mi sie :p !

@ Z tego co wiem to Polacy w Arc maja juz jakis glos :D np. Yamachati jest Vickiem :D
A jak nie chcesz wiencej padac bez powodu to sie postawcie Arcanium!! Wlasnie to jest jeden z najwazniejszych powodów czemu odeszlem z Irdi nie umiecie walczyc o swoje :D !! Bye

Madusik~~

Valard
27-12-2005, 14:06
Jak chcą niech będą, ale niech starają się odgrywać w arcanium jakąś rolę. Powinni starać się utemperować swe. Na co być w gildi jak nie ma się w niej żadnego głosu?? Dziś padłem od Mimm na pohu ;/. Za to chyba że tam byłem...

ogorek
27-12-2005, 14:12
Ogorek: jak widzisz to niejest takie latwe, bo co jeden konflikt sie skonczy to odrazu jest grozba nastepnej wojny
kto wam teraz zagraza?

jeszcze teraz zaczelo sie zabijanie rl kumpli wiec to nie jest za ciekawa sytuacja dla nikogo.
Fakt. Lassad padl, ale czy tylko on? jesli tylko on zostal zabity to jeszcze niewiele znaczy.

Pamietam jak ktos na tym forum napisal ze jak tylko sie wojna skonczy to Polacy wyleca z Arcanium, noi sie skonczyla i zamiast wyleciec to kisia wszedl na vice-lidera LOL^^.
heh... gdybyscie teraz wylecieli to byloby oczywiste ze ARC zostaloby wrecz zmiecione z tego servera, wiec nie ma co sie dziwic ze jeszcze was nie pogonili.

Banditos: Jesli jestesmy tylko marionetkami to powiedz mi dlaczego po dedzie naszegl rl kumpla Lassata cale Arcanium poszlo zabic Frixiego, wiec... o czyms to swiadczy.
tak masz racje. to o czyms swiadczy... ale o czym? oto jest pytanie ;)

wracajac jeszcze do tego 'zagrozenia' jakie czycha na ARC zaraz za krzakami to wiesz... Bentero raczej nie byl dla was duzym zagrozeniem. moze nawet zadnym, a jednak na Cyclopolis musieliscie sie do niego przyczepic i to tylko dlatego ze wasz kupel chcial sobie poexpic. najsmieszniejsze bylo to jak ten wasz kolega powiedzial ze to Berger jest PA, bo nie moze sobie przywlaszczy kawalka mapy tylko dla siebie, po czym albo on albo ktos z ARC [juz nie pamietam dokladnie] dodal ze taraz cyclo jest zajete na 2 tygodnie wlasznie przez tego kolesia.
moze na iridi gdzies tam po cichu zbiera sie jakas grupa, ktora chce wam skopac tylki [mam nadzieje] ale prawda jest taka, ze przez was 'cierpi' duzo niewinnych osob.

mam nadzieje Rondel, ze kiedys ty tez bedziesz w takiej sytuacji, ze wieszosc twoich kumpli odejdzie z servera, bo ktos nie daje im grac, a ty sam tez bedziesz sie musial zastanawiac czy zostac, bo moze ciebie tez bedziesz ja kilka lvli ktos huntowal za to ze... no wlasnie...

pozdr0

Rankor
27-12-2005, 14:34
Takiego PA na zadnym innym serwie nie widzialem a gralem juz na 5.
Rotfl, zapewne byly to servery non-pvp.

Mialem na nich 40 + lvl i nic nie bylo problemu z nikim a na iridi takie rzeczy sie dzieja, ze odechciewa sie grac !
Jak sie odechciewa to nie graj.

To wszystko sprawka arc mysle, ze zaniedlugo sie to skonczy bo wiecznie nie beda rzadzic .
Poki co, zapowiada sie na dluzszy pobyt Arc na serwerze panie jasnowidzacy.

A co do Polakow w arc , to na ich miejscu bal bym sie wyjsc na przystanek autobusowy poniewaz znam ludzi ktorzy chca im zrobic krzywde (sam bym chetnie kopnal jednego lub paru z nich ).
A ja na Twoim miejscu wybralbym sie do psychiatry i na lekcje polskiego bo znam ludzi ktorzy pekaja ze smiechu czytajac Twoje posty (sam sie smieje czytajac Twoje wypociny). Rotfl, w tym momencie zrobiles z siebie idiote wiekszego niz mi sie wydawalo. Najwyraznej Tobie i Twoim "kolegom" zacieraja sie granice pomiedzy gra a rzeczywistoscia.

Patrzac na tibia.com ile ludzi jest online na serwach to iridia zalicza sie do tych w ktorych najmniej ludzi gra bardzo mi z tego powodu jest przykro . I nie dziwie sie ludziom ktorzy chetnie skopali arc !
A mi bardzo jest przykro z tego powodu, ze na serwerze na ktorym gram jest masa takich ludzi jak Ty. Poza tym, nie wiem kiedy Ci sie to przysnilo ale jak na razie to Arc kopie tylki kazdemu ktory im sie przeciwstawi. =]

Pobijesz mnie w rl za tego posta? =>

wyraze sie zle ale czemu ****a Polacy sa w Arckanium ???????
tam sa same szwedy wredne jak h**.wy chcecie zepsuc ten serwer...
Po to zebys sie pytal, nauczcie sie kvrwa ze nie dzieli sie ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie. Jak sie nie podoba to proponuje poszukac innej piaskownicy.

Banditos
27-12-2005, 16:35
RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko. JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty. Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ?? O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/

Alora
27-12-2005, 17:27
Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopuki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się. Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze. Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.

Rankor
27-12-2005, 20:27
RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko.
Rotfl, pytaj sie tych co odeszli nie mnie. Ja na nigdy nie plakalem, ze odchodze z serwera bo zabil mnie zly power abuser =<

JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty.
Rotfl, tos mi dowalil, tez gram od poczatku serwera i nie wydaje mi sie, zebym wiedzial mniej od Ciebie... =d

Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ??
Phew, prawa dzungli, najslabsi sie wykrusza. Jakos mnie i moich przyjaciol ANI RAZU Arcanium nie zabusowalo.

O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/
Podpisywanie sie pod jednym nazwiskiem ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, ze jesli jeden cos nabroi, reszcie tez sie dostaje. I nie tylko Arc tak robi.

Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopoki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się.
I nastepny idiota dzielacy ludzi na:
- Przecudownych Polakow
- zlych i abusujacych Szwedow (ew. ludzi z innego kraju niz Polska)

Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze.
"Óbidź zlyh i wstrednych szfeduf!!11oneone"
Z tego co napisales wnioskuje, ze malo widziales~
Ktory to juz raz pisze, ze jak Wam sie nie podoba to powinniscie przeniesc sie na serwer non-pvp(czyt. zabrac lopatke i zmienic piaskownice). =]

Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.
Wymieniles (AZ!) 2 graczy z Secury. O ile wiem nie tylko gracze z Secury wchodza w sklad Arcanium.

Banditos
27-12-2005, 20:57
wiesz czemu cie arc nie bije ?? Bo jak sie ma taki low lvl to nie warto sie brudzic na takich noobkow jak ty !! A po 2 jak sie komu lize dupe to sie nie dziwie !!

ogorek
27-12-2005, 21:11
je ludzie... przystopujcie troche. zaczynacie schodzic na bardzo niski poziom, a to nieswiadczy o was zbyt dobrze.

Banditos
27-12-2005, 21:31
Ogorek masz racje zapomnialem sie troche ;/
Rankor jesli ludzie odchodza z serwa to uwazasz ze to nie wina arc .Ja uwazam inaczej niz ty, to ich wina a wiesz czemu bo tak sie sklada (na nieszczescie graczy) ze arc rzadzi serwem a jesli w jakims panstwie sie zle dzieje to jakos wszyscy maja pretensje dla ludzi ktorzy rzadza panstwem i nic tego nie zmieni, poprostu podaje sie ich do dymisji !

Yamahati
27-12-2005, 21:37
Mówicie że nas wy***ia z arc jak juz nie bedziemy im potrzebni? to po co mnie wzieli do Triad jak mieli wystarczajaca armie zeby kazdego u***ac na tym serwie? po co bylem w Fusion, Divinity reign etc jak wcale im tak bardzo nie bylem potrzebny? Jesli nie wyjdziemy z Arcanium sami to bedziemy w tej gildi az do konca jej istnienia. Co do bicia na rl ja slyszalem ze na mnie sie ekipa zbiera, ja juz dalem paru panom moj adres jak ktos jeszcze chce to na privie niech pisze, zapraszam kazdego :) a jak nie bedziesz wiedzial jak trafic wejdz na www.uwaga.pl ( chyba taka strona ) i poszukaj osiedla baranowka :)

Rankor
27-12-2005, 21:38
wiesz czemu cie arc nie bije ?? Bo jak sie ma taki low lvl to nie warto sie brudzic na takich noobkow jak ty !! A po 2 jak sie komu lize dupe to sie nie dziwie !!
Widzisz, opuscilem iridie na dobre pol roku bo przegralem wojne z ludzmi ktorzy dzisiaj sa w Arcanium. Wrocilem. Bez problemu expie w miejscach gdzie bardzo czesto spotykam ludzi z Arc (POH, d lair, kopalnie) i jakos mnie nie wyrzucaja jesli bylem tam pierwszy. Co do oceniania ludzi po lvlu, zachowaj to dla siebie. =]
Nie mam po co lizac dupy dla Arc. Ich protekcja nie jest mi potrzebna.

Banditos
27-12-2005, 21:51
To masz szczescie bo mnie trafilo sie z 3 razy PA z arc
1 na dragach w ank przyszedl scoty i powiedzial wyczerpujaco BYE
2 na necro na darashi cirmo
3 roty na darashi
Najnowsze PA arc zakaz expienia przez tydzien :) i 3 miesiace bez gildi :0 yamahati tos wymyslil
jest tego duzo duzo wiecej nie bede wymienial poniewaz i tak to rondel albo yama zdementuje i bedzie podawal lewe argumenty ;/
Mialem nadzieje ze jak bedzie koniec wojny z NR sutuacja na serwie bedzie lepsze a tu okazuje sie ze ludzie odchodza z serwa po jakims domysle yamahati ze ktos go chce zabic ;/
przykro mi bylo bo duzo dobrych ludzi odeszlo ;/

Yamahati
27-12-2005, 23:11
Nie ja to wymyslilem tylko ja im to przekazywalem, stfu jak nie wiesz

Jinikao
28-12-2005, 13:04
Musze sie zgodzic z Yama~ ze to nie on to wymyślił tylko Arcanium tak ustaliło. Podobno juz mozemy expic. Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi:P

ogorek
29-12-2005, 02:08
eee... zaraz. moze mi ktos tutaj wyjasnic? ja chyba troche nie na czasie jestem.
Podobno juz mozemy expic.
ARC zabronilo wam expic? kiedy? gdzie? za co? komu?

Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi:P
nie musza ale chyba moga :evul: no nie badz taki zamkniety w sobie i powiedz o co chodzi :]

Jinikao
29-12-2005, 13:08
@Up Nie moge:P:P

Rondelman
29-12-2005, 13:19
a jak nie bedziesz wiedzial jak trafic wejdz na

http://uwaga.onet.pl/1211617,archiwum.html

Ale reklama:P

Signed Rondel

Banditos
29-12-2005, 15:02
ogorek juz ci mowie za co. Podobno ktos z Lost Exiles chcial ubic Yamahati (oczywiscie brak dowodow) i wyszla (niby) wojna LE na Arc (tylko ze nikt nikomu jej nie wypowiedzia)i tak oto padlo z6 ludzi z LE wogule nie walczac (nie wystrzelili nawet 1 bolta) NO i Ludzie z LE nie moga expic przez tydzien i na 3 miesiace nie moga byc w zadnej gildi .(pieknie co pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem)

ogorek
29-12-2005, 15:15
@up Dzieki Banditos.

A czy ktos z ARC moglby to skomentowac? potwierdzic, zaprzeczyc, podac jakies powody...

Rondelman
30-12-2005, 17:27
@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha

Signed Rondel

ogorek
30-12-2005, 17:34

Signed Rondel
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.

Signed Pomidor & Sp. z. 0.o

Rankor
30-12-2005, 22:22
Rotfl, nowa "wojna". Db vs Sky Walkers/Last Element. Zapowiadalo sie ciekawie poki nasi przeciwnicy nie zaczeli masowo padac.
Stilerr, mam nadzieje, ze nie bedziesz teraz zabijac osob ze skullem. ;)

Rondelman
30-12-2005, 22:42
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.

Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz.

Signed Rondel, Vegetables Killer

Arthas The Keeper
30-12-2005, 23:04
Fakt Zapowiadało Się Ciekawie , ale sojusznicy sie poddali X( ...co do powdów to był min atak na Lord Stami I Feifna Mag...szkoda że sie skończyło tak jak się skończyło :( może kiedyś , ale czekam na wujaśnienie tych ataków ;) Pozdro :Usar

Farek
30-12-2005, 23:17
To nie byla "wojna" a przynajmniej nie miala byc . Zaczeło sie od tego ,że feifna i kilka osob zostala zaatakowana na kopalni . Feifna nie spodziewla sie ataku i po jakims czasie dedl. Na pytanie dlaczego go zabili ,któryś z członków Doom Bridge powiedzial ze jakiś noobek o niku Feifna maag ukradl rzeczy z jego zabitego kolegi. Feifna chcial odzyskac swoje rzeczy i wyjasnic całą sytuacje , ale DB zaakowalo bez podstawy jednego z członków Last Element ktory dedł trapniety przez kilka(naście) osób. Mówie to zeby każdy wiedzial o co tu chodzilo i jak prawdomówna jest gildia DB mówiac ze to LE samo chcialo wojny (na którą gildia nie była przygotowana )...

Maxxonek
30-12-2005, 23:39
Wybacz bardzo,ale jesli oceniasz sytuacje na podstawie wypowiedzi,jak sadze,kolegow to daleko nie zajdziesz.Faktycznie podstawa ataku bylo to,co powiedziales z itemami.Ale pewnie nie uslyszales o tym,ze Feifna Mag wypowiada nam wojne?Luvanton otoczony po swoim dedzie na Ankrahmun depot przez 7 osob,w tym Feifne,ktorzy nas strasza (jak chcesz tak bardzo to Ci moge zrapidowac,ale zaraz powiesz,ze fake robie).To nie my wypowiedzielismy im wojne.A co do sil..Nas bylo bodajze 9,a z tego co mowili mi koledzy ich okolo 30 - 40, nie widzialem,bo nie pokazali sie w calosci.Kto nie byl przygotowany?My bylismy?Swiezo co wrocilismy na Iridie,bez niczego.A oni po 30 min od fraga na Niko Vaki,zebrali ekipe w Thais..Wiec prosze,nie wkrecaj Polskim dzieciom filmow,ktore nie istnieja.

Arthas The Keeper
30-12-2005, 23:41
To nie byla "wojna" a przynajmniej nie miala byc . Zaczeło sie od tego ,że feifna i kilka osob zostala zaatakowana na kopalni . Feifna nie spodziewla sie ataku i po jakims czasie dedl. Na pytanie dlaczego go zabili ,któryś z członków Doom Bridge powiedzial ze jakiś noobek o niku Feifna maag ukradl rzeczy z jego zabitego kolegi. Feifna chcial odzyskac swoje rzeczy i wyjasnic całą sytuacje , ale DB zaakowalo bez podstawy jednego z członków Last Element ktory dedł trapniety przez kilka(naście) osób. Mówie to zeby każdy wiedzial o co tu chodzilo i jak prawdomówna jest gildia DB mówiac ze to LE samo chcialo wojny (na którą gildia nie była przygotowana )...

My też nie byliśmy na "wojne" przygotowani ale trudno poszliśmy... w tmy wszystkim najbardziej żal mi Pawła Bo ded o takie coś to taka mała Chu***a
No ale cóż nic juz nie poradzimy a szkoda :( No ale cóż Ja w żadnej wojnie udziału nie brałem wiec expertme nie jestem :) DB za to Ma doświadczenie w tych sprawach...

Pozdro :Usar

Arthas The Keeper
30-12-2005, 23:46
W tym akurat masz racje maxxonek nas może i było z 30-40 ale brak organizacji z czego jeszcze połowa X( nobow z carlin i ab sie na żółto poubierała i poprostu ja sma nawet nie wiedziałem w tym zamieszaniu co sie dzieje 8o poza tym dalej nie wiem czemu Paweł dał loga w środku zamieszania :( a zapowiadało się nieźle...

Adolphus Elbragol
30-12-2005, 23:49
Bylo niezle. To, ze staneliscie do boju przeciwko wrogom bardzo wam sie chwali.

Coz, tak czy inaczej, na forum tibia.com jest post, w ktorym Ezekiel proponuje rozwiazanie tej przykrej sprawy.

Farek
30-12-2005, 23:50
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...

Adolphus Elbragol
30-12-2005, 23:53
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Nie. Mowili, ze nie moga decydowac o loocie sami. I prosili o czas 2h do namyslu. Feifna uniosl sie honorem i zaczela sie... ...Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...

Kazda grozba zostanie potraktowana powaznie. Taki mamy przykry zwyczaj. Szczegolnie ta, ktora jest poparta zbieraniem sojusznikow i atakiem na czlonka DB.

Arthas The Keeper
30-12-2005, 23:55
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...

Brawo tu Masz absolutna racje jeśli chodzi o to że nie pozostaliśmy obojętni thx wielkie za zauważenie tego :p btw co do tego że pisał nie wiem mi nic nie mówił i fakt nerwy były ja już wkur**ny po ataku na Lord Stami ale tak czy siak sprawe trzba wyjaśnić ja juz z leanderem gadałem wydaje się spoko gostek ...przynajmniej mi nic nie zrobił:P

Farek
30-12-2005, 23:58
Żadnych atakow z naszej strony nie bylo . Feifna domagal sie swojego bp i nic wiecej . Skoro mówiliście że w sprawie wojny jeszcze pogada, to dlaczego
bez wypowiedzenia wojny trapneliscie niczego nie winnego , expiacego członka LE?

Maxxonek
31-12-2005, 00:00
Wojna to wojna.Trzeba sie uczyc nie mowic za duzo.Jak bede zdesperowany pojde powybijam cale swoje miasto i nikt nie bedzie mial mi tego za zle?Byliscie obojetni?Pewnie polowa z Was nie wiedziala o co chodzi,jak 2 Waszych zlapalismy na expie (tzn. Last~).Badz, co badz uwazam, ze Feifna czul sie mocny z Huxym.Moze ma racje,nie wiem.

EDIT:
@up
Bo Feifna nam ja wypowiedzial?

Adolphus Elbragol
31-12-2005, 00:01
Żadnych atakow z naszej strony nie bylo . Feifna domagal sie swojego bp i nic wiecej . Skoro mówiliście że w sprawie wojny jeszcze pogada, to dlaczego
bez wypowiedzenia wojny trapneliscie niczego nie winnego , expiacego członka LE?
Luvanton zostal zaatakowany przez knighta sciagnietego do pomocy. Dodam grozenie mu (jako postaci), grozenie gildii i insulting. Nascie razy pod swoim adresem uslyszalem slowka a la 'noob' etc.

Niestety, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa =/

Arthas The Keeper
31-12-2005, 00:06
Ja nie wiem kto was insultował napewno nie Sky walkers My poprostu chcieliśmy pomóc Feifnie W sumie to głównie ja chociaż gidlia za mną poszła to dobry znak na przyszłość a i sry Stami Nie będziesz mieć kłopotów przezemnie wiec możesz wrócić do nas jak będzisz chciał... :P

Farek
31-12-2005, 00:07
Luvanton zostal zaatakowany przez knighta sciagnietego do pomocy. Dodam grozenie mu (jako postaci), grozenie gildii i insulting. Nascie razy pod swoim adresem uslyszalem slowka a la 'noob' etc.

Niestety, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa =/

Hmm , moze podasz mi nick tego knighta bo napewno nie dzialal on na nasze żadanie...Wręcz przeciwnie nie chcielismy nikogo atakowac ... Rzeczą która ostatecznie zadecydowala byl własnie ded naszego trapniętego kolegi..
Pozatym walka tego knighta i twojego kolegi byla 1 na 1 . A ten trap bardziej odpowiada do stwierdzenia 10 na 1 ... Jeżeli zdecydowaliscie sie na wojne to moliscie dać msg do feifny albo kogokolwiek z gildi a nie zabijac go..

Maxxonek
31-12-2005, 00:12
Hmm , moze podasz mi nick tego knighta bo napewno nie dzialal on na nasze żadanie...Wręcz przeciwnie nie chcielismy nikogo atakowac ... Rzeczą która ostatecznie zadecydowala byl własnie ded naszego trapniętego kolegi..
Pozatym walka tego knighta i twojego kolegi byla 1 na 1 . A ten trap bardziej odpowiada do stwierdzenia 10 na 1 ... Jeżeli zdecydowaliscie sie na wojne to moliscie dać msg do feifny albo kogokolwiek z gildi a nie zabijac go..

Pomijajac szczegoly,ktory raz powtarzam,ze Feifna wypowiedzial wojne nam - po tym poszlismy zabic tych 2 knightow. A co do kolegi ze Sky Walkers - nie bilismy Was wczesniej, dopiero jak przyszliscie w zoltych strojach na pole walki. Chwala poleglym. To wszystko na dzis.

Farek
31-12-2005, 00:18
Moge sie z toba zgodzic w jednym wszystkie te dedy były bez sensu , jak wogóle cała ta "wojna"... hmm a co do tych strojow z poczatku my sie tak ubralismy ale potem jakies nooby myslaly ze to jakies pk team i zmenily outfita na żółto... co spowodowało że kazdy byl zdezorjentowany a feifna po prostu nie wytrzymal przekrzykiwania tej bandy i dal loga :(

Rankor
31-12-2005, 00:22
Jesli byscie chociaz troszke pomysleli i nie ladowali sie prosto w trapa to na pewno nikt z Waszych by nie padl.
Poza tym Feifna SAM wypowiedzal wojne NAM, nie MY JEMU. Rozumiesz na czym polega roznica? Jesli ktos wypowiada wojne to sie niech nie spodziewa, ze przeciwnik bedzie siedzial w dp i czekal az spor sam sie rozstrzygnie. Nie, nie, ten kto zyska przewage lvlowa i ogolnie swobode grania wygrywa potyczke. My, przeszkadzajac wam w expieniu zmniejszalismy ta przewage. Krotko mowiac, wykruszyliscie sie, "wojna" jest skonczona.

patrikozzz
31-12-2005, 00:44
A są jakieś multimedia (zdjęcia bądź filmy) z tej wojny?

ogorek
31-12-2005, 03:17
Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz.

Buahahaha! :D ale sie przestraszylem. o lol.

:evul: CATCH ME IF YOU CAN, N00B! :evul:

Adolphus Elbragol
31-12-2005, 07:48
Farku, mam swiadomosc, ze chat-log nie stanowi w zasadzie zadnego dowodu, ale Luvie nie zrobil chyba ssow, wiec to musi wystarczyc.

Channel saved at Fri Dec 30 18:08:45 2005
17:40 Your last visit in Tibia: 30. Dec 2005 16:54:05 CET.
17:40 Lord Fizovouf: BUY ALL BOLTS(OFFER)
17:41 Kevaron: getting ur lvl back?
17:41 Undead Sooray: SELL BOOTS OF HASTE
17:41 Zomek Kamill: yow
17:41 Zomek Kamill: ej
17:44 Undead Sooray: SELL BOOTS OF HASTE
17:46 You lose 129 hitpoints due to an attack by Alson Menths.
17:46 Alson Menths: exori
17:46 You lose 46 hitpoints due to an attack by Alson Menths.
17:46 You lose 50 hitpoints due to an attack by Alson Menths.
17:46 You lose 61 hitpoints due to an attack by Alson Menths.
17:46 You lose 47 hitpoints due to an attack by Alson Menths.
17:47 Your depot contains 250 items.
17:48 Alson Menths: hi
17:48 Undead Sooray: SELL BOOTS OF HASTE
17:48 Luvanton: hiho boyz
17:48 Luvanton: ;D
17:48 You see a sandstone railing.
17:48 You see Alson Menths (Level 77). He is an elite knight.
17:48 Alson Menths: nice UH bot
17:48 Lord Fizovouf: BUY ALL BOLTS(OFFER)
17:48 You see Feifna Mag (Level 44). He is a master sorcerer. He is Dominator of the Last Element (Protected by Dous Elwor).
17:49 Luvanton: lol ?
17:49 Alson Menths: 20k
17:49 Alson Menths: fast
17:49 Luvanton: lol
17:49 Luvanton: ok
17:49 Luvanton: here !
17:49 Alson Menths: hunted ;]
17:49 Undead Sooray: SELL BOOTS OF HASTE
17:49 Luvanton: oki
17:49 Luvanton: hunatat
17:49 Alson Menths: oki?
17:49 Alson Menths: k
17:49 Luvanton: me n00b
17:49 Luvanton: my
17:49 Alson Menths: i know
17:49 Luvanton: yess
17:49 Luvanton: me br
17:50 You see Feifna Mag (Level 44). He is a master sorcerer. He is Dominator of the Last Element (Protected by Dous Elwor).
17:50 Luvanton: feifna
17:50 Alson Menths: said something on BR
17:50 You see Alson Menths (Level 77). He is an elite knight.
17:50 Alson Menths: vc i sua guild
17:50 Feifna Mag: za co
17:50 Alson Menths: ta hunted
17:50 Alson Menths: =]
17:50 Feifna Mag: mnie zabiles
17:51 Feifna Mag: Why u kill me ?
(...)
17:52 You see Buraczana Skarpetka (Level 35). She is an elder druid. She is Elemental of the Last Element (Protected by Chris Ronaldo).
17:52 Feifna Mag: za***alem
17:52 Feifna Mag: wczoraj loot
17:52 Feifna Mag: jakiegos ***owi
17:52 Feifna Mag: jakslimy
17:52 Feifna Mag: na darkcatedre
17:52 Buraczana Skarpetka: phi
17:52 You see Fareus pall (Level 38). He is a royal paladin. He is Elemental of the Last Element.
17:52 Feifna Mag: guild war
17:52 Buraczana Skarpetka: co on gada
17:53 Feifna Mag: My and you
17:53 You see Feifna Mag (Level 44). He is a master sorcerer. He is Dominator of the Last Element (Protected by Dous Elwor).
17:53 Alson Menths: we can kill some member from him guild :D

Arthas The Keeper
31-12-2005, 10:14
Omg... Wole już tego nie komentować ,robie się z tego niezłe zamieszanie :p

Gradt
31-12-2005, 10:39

a ja na 43 lvl mam 26 skill w shieldzie i 39% do 27 :)

Maxxonek
31-12-2005, 11:41
A są jakieś multimedia (zdjęcia bądź filmy) z tej wojny?

Ja i Danthorr krecilismy filmiki, ale mysle, ze nie nadaja sie one do puszczenia w obieg..Sa troszke dlugie =P Chyba ze chcecie przewijac =)

Jinikao
31-12-2005, 11:54
Moga byc dlugie. Daj tutaj linka

EDIT:Sory juz nie musisz wlasnie znalazłem na Tibicams.com:)

Valard
31-12-2005, 20:32
Swego czasu pytałem Rankora czy będzie reaktywacja DB. Jest i odrazu o nich głośno ;p Brać z nich przykład prosze, ludzie którzy pomimo porażki i rozpadu potrafią się podnieść ;]

Arturos
01-01-2006, 13:26
Niezmiernie mnie ciekawi kto wygra, szanse wydają się wyrównane.

czlowieku jak szanse sa wyrownane toz widac ze arcanium wiecej zabilo, sam pomoglem arcanium w zabiciu 3 kolesi -.-

Arthas The Keeper
02-01-2006, 22:41
Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli Praxiana I Firenze Bellator'a??
Kur*** To Już Przechodzi Ludzkie Pojęcie... X( Po Co oni Ich za***a**??
I Tak Już tylu ludzi przez was padło X(

pozdro :W****iony Usar

ogorek
03-01-2006, 01:09
Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli Praxiana I Firenze Bellator'a??

pozdro :W****iony Usar

rondel nie ma teraz czasu, :] szuka mojego chara :D pewnie biega od druida do druida i pyta sie ktory ma 25 skill w shield'ingu. :D lol nie wiedzialem ze zniego taki pajac

Soferim
03-01-2006, 13:06
[QUOTE=Arthas The Keeper]Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli Praxiana I Firenze Bellator'a??

czytaj forum na tibia.com.jest topic o tym że Praxain czegoś tam się wku*** i miał ochote dostać bana za unjusty i walił kogo popadnie:):):)

Ilnic
03-01-2006, 16:29
rondel nie ma teraz czasu, :] szuka mojego chara :D pewnie biega od druida do druida i pyta sie ktory ma 25 skill w shield'ingu. :D lol nie wiedzialem ze zniego taki pajac

LOL pajacem to jestes ty, po *** takie ****a gowno piszesz. Nobie ***any podaj nik to padniesz i po klopocie cya, juz si etu niewypowiadam nara

Yamahati
03-01-2006, 18:44

Rondel cie nie szuka ale jeszcze pare takich slow i ja mu pomoge, a to nie bedzie wcale trudne :)

ogorek
03-01-2006, 19:19
A czy ktos z ARC moglby to skomentowac? potwierdzic, zaprzeczyc, podac jakies powody...

Signed Rondel

Buahahaha! :D ale sie przestraszylem. o lol.
:evul: CATCH ME IF YOU CAN, N00B! :evul:

LOL pajacem to jestes ty, po *** takie ****a gowno piszesz. Nobie ***any podaj nik to padniesz i po klopocie cya, juz si etu niewypowiadam nara
lol. tylko sie nie rozplacz. moj nick to Antonio Fagaldo :]

Rondel cie nie szuka ale jeszcze pare takich slow i ja mu pomoge, a to nie bedzie wcale trudne :)
nie szuka? ;(
"pare" czyli ile? 5 starczy?
1. Rondel to pajac
2. Rondel to pajac
3. Rondel to pajac
4. Rondel to pajac
5. Rondel to pajac

Rankor
03-01-2006, 21:01
czlowieku jak szanse sa wyrownane toz widac ze arcanium wiecej zabilo, sam pomoglem arcanium w zabiciu 3 kolesi -.-
A moze laskawie spojrzalbys na date posta? Kiedy Nox go pisal szanse byly wyrownane. Poza tym jesli pomagales wtedy postacia ktora masz w opisie to mogles robic conajwyzej za m walla. =p

Rondelman
04-01-2006, 07:46
Ogorek: Naprawde, znalezienie twojego chara to priorytet, bo niemam co robic tylko szukac idiotow...

P.S. Masz łeb jak kontuzjowana truskawka

Signed Rondel

Ilnic
04-01-2006, 14:13
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem :D

Yamahati
04-01-2006, 14:42
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem :D

Dzieki Ilnic :) nawet nie musialem sie wysilac, postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej :)

Ilnic
04-01-2006, 16:11
Dzieki Ilnic :) nawet nie musialem sie wysilac, postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej :)

Na to wlasnie liczylem bro^^

ogorek
04-01-2006, 21:03
nie zapomnialem. char retired to co wam z tego ze macie jego name :p

Ogorek: Naprawde, znalezienie twojego chara to priorytet, bo niemam co robic tylko szukac idiotow...
P.S. Masz łeb jak kontuzjowana truskawka
Signed Rondel
dzieki za komplement. twoj leb tez jest niczego sobie.

lol. char retired od polowy grudnia, a ten mi mowi ze sobie nie pogram :) widze ze nie tylko Rondel to pajac :D
dla ulatwienia powiem wam ze na tym samym koncie mam drugiego chara ktorym aktualnie gram. ciekawe czy zgadniecie name. watpie :]

:evul:CATCH ME IF YOU CAN, N00Bs!:evul:

Rondelman
04-01-2006, 21:36
Ogorek:"ciekawe czy zgadniecie name."

Znajdziemy jesli tylko bedziemy chcieli, nic sie nieboj

P.S. Char niedosc ze retired to jeszcze hunted, full zestaw ;)

Na jakiej podstawie stwierdzasz ze jestem pajacem? moze sie zmiezymy w jakims tescie na iloraz inteligencji i sie dowiemy kto tak naprawde ma Tic-Taca zamiast mozgu?

Signed Rondel

ogorek
04-01-2006, 21:51
Na jakiej podstawie stwierdzasz ze jestem pajacem? moze sie zmiezymy w jakims tescie na iloraz inteligencji i sie dowiemy kto tak naprawde ma Tic-Taca zamiast mozgu?
Signed Rondel

lol no chyba nie bedziesz teraz udawal ze nie wiesz czemu nazwalem cie pajacem. bez powodu bym tego nie zrobil.

nic sie nieboj

a zebys wiedzial ze sie nie boje :]

Massior
04-01-2006, 22:34
Może by tak zakończyć kłutnie na tym forum? :) Rozwiążecie ten problem in game ;)

a tak btw... ocb w sprawie Kevarona? po jego deadach widać że chyba długo nie zabawi na Iridi :o Pamietam kiedy Iridia się dopiero rozwijała... był on w czołówce expa ale padł na ok 70 lvlu, chodzi o Arzosa (widziałem jak go ubili: łatwy trap na Senji jak jeszcze nie było pz na portach :p ). Ale po jego wypowiedziach można wywnioskować że Cirmo jako leader Arcanium oficjalnie pozwolił mu na grę na naszym servie bez hunta :confused: Więc...

berger
05-01-2006, 12:12
Elo... Kto mnie kocha XD??

Nie wiem co tu u was sie dzieje ale powiem wam ze w szwecji jest c***owo i w angli tak samo jedyne co mi w szwecji sie podobalo to KOKET w sztokholmie.

Pozdro dla wszystkich wrogow i przyjaciol. :)

Rankor
05-01-2006, 13:13
Może by tak zakończyć kłutnie na tym forum? :) Rozwiążecie ten problem in game ;)

a tak btw... ocb w sprawie Kevarona? po jego deadach widać że chyba długo nie zabawi na Iridi :o Pamietam kiedy Iridia się dopiero rozwijała... był on w czołówce expa ale padł na ok 70 lvlu, chodzi o Arzosa (widziałem jak go ubili: łatwy trap na Senji jak jeszcze nie było pz na portach :p ). Ale po jego wypowiedziach można wywnioskować że Cirmo jako leader Arcanium oficjalnie pozwolił mu na grę na naszym servie bez hunta :confused: Więc...
Po wczorajszej rozmowie dowiedzialem sie, ze Arzos najprawdopodobniej opusci iridie. Bedzie probowal gdzies, gdzie moze sobie spokojnie przypgowac. =]
Dlaczego go zabili? Nie mam zielonego pojecia ale trzeba grac dalej.

Ilnic
05-01-2006, 14:35
Elo... Kto mnie kocha XD??

Nie wiem co tu u was sie dzieje ale powiem wam ze w szwecji jest c***owo i w angli tak samo jedyne co mi w szwecji sie podobalo to KOKET w sztokholmie.

Pozdro dla wszystkich wrogow i przyjaciol. :)

Witaj szefie wreszcie si epojawiles hehe :D

Massior
07-01-2006, 23:22
Czy naprawde panuje taka nuda na iridi ze nasz thread jest na 3 stronie? 8o

Jinikao
07-01-2006, 23:39
No nic sie nie dzieje ciekawego:) Wiele ludzi zaczelo robic 100 lvl. Zaniedlugo Yama i Valengard zrobia 100 lvl i bedzie juz nizła ilośc Polakow z 100 lvl:)
Btw 1 stycznia Chris i ja zrobliśmy 7 m lvl:) I jestem 4 knightem na Iridi z 7 mlvl:P

Adnik
07-01-2006, 23:58
@Jinikao
Napewno nic?
Character Information
Name: Naria Mitheia
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 100
World: Iridia
Residence: Thais
Guild membership: Ewe of the Esoterics
Last login: Jan 07 2006, 14:58:14 CET
Comment: Protect my family Mitheia!
Omii Mitheia
Ozzy Mitheia
Zard Mitheia
Loria Mitheia
And some more...!

Selling-List: (Iridia Forum)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=8820843#post8820843

28/12-05 :D (My best tibia day ever)
16:23 Advanced in Distance Fighting 96.
23:39 Advanced from Level 99 to Level 100.

29/12-05 (Best PVP with SD rune)
Lassat: 14:33 You lose 212 hitpoints due to an attack by Naria Mitheia.

Naria Mitheia was born 11/3-05
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Jan 07 2006, 12:48:30 CET Killed at Level 101 by Dous Elwor
and by Last Smiter

Dosyć niedawno padła.. Arcanium znowu się nudzi?

Massior
08-01-2006, 08:25
@Jinikao
Napewno nic?
Character Information
Name: Naria Mitheia
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 100
World: Iridia
Residence: Thais
Guild membership: Ewe of the Esoterics
Last login: Jan 07 2006, 14:58:14 CET
Comment: Protect my family Mitheia!
Omii Mitheia
Ozzy Mitheia
Zard Mitheia
Loria Mitheia
And some more...!

Selling-List: (Iridia Forum)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=8820843#post8820843

28/12-05 :D (My best tibia day ever)
16:23 Advanced in Distance Fighting 96.
23:39 Advanced from Level 99 to Level 100.

29/12-05 (Best PVP with SD rune)
Lassat: 14:33 You lose 212 hitpoints due to an attack by Naria Mitheia.

Naria Mitheia was born 11/3-05
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Jan 07 2006, 12:48:30 CET Killed at Level 101 by Dous Elwor
and by Last Smiter

Dosyć niedawno padła.. Arcanium znowu się nudzi?

no ładnie 8o tego jeszcze nie widziałem... ciekawe o co znów poszło :confused:

Adnik
08-01-2006, 16:52
Pewnie o to, że znowu im się nudzi i szukają rozrywki. A zapewniam cię, że mają full kasy gildiowej za paymenty więc mogą sobie na to pozwolić..

Ilnic
09-01-2006, 19:44
Lord of the Lakes czyli Pan Lake'of Ghosts Jan 07 2006, 16:02:06 CET Killed at Level 39 by Sir Rondelmen. O kurcze jaka szkoda ty sie w ogole umiesz uhac ?

ogorek
09-01-2006, 21:29
Lord of the Lakes czyli Pan Lake'of Ghosts Jan 07 2006, 16:02:06 CET Killed at Level 39 by Sir Rondelmen. O kurcze jaka szkoda ty sie w ogole umiesz uhac ?
umiem, a czemu pytasz?
btw:
postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej :)
od kiedy mam hunta to zarobilem tamtym charem [Lord of the Lakes] juz ponad 35k. wy w ogole umiecie huntowac?
ps. jak rondel walna ten tekst z knightem to smialem sie potem przez kilka godzin, a jak juz mi przeszlo do przyszla ta Jamachata czy jak jej tam i znowu ten sam tekst... ale mialem polewke. chlopaki - filozofami to wy nie zostaniecie.

pozdrawiam

Rondelman
09-01-2006, 21:56
Up: Zdziwisz sie bo czeka cie Zonk

Signed Rondel

Banditos
09-01-2006, 22:24
Rondel powiedz czemu ubiliscie Narie ?

ogorek
09-01-2006, 23:46
Up: Zdziwisz sie bo czeka cie Zonk
Signed Rondel

rondel zamiast gadac jakies glupoty to lepiej zajmij sie czyms rozwijajacym. idz poexpic, idz z qmplami na piwo. przeciez dobrze wiem ze nic nie mozecie mi zrobic. wy tez powinniscie to wiedziec. wiec po co pisac takie glupoty i zasmiecac forum? co to ma zwiazanego z 'iridia [news]'?

Ilnic
10-01-2006, 13:31
ogórek niebadz taki pewny ze niemozemy Ci nic zrobic ;) ale uhac to chyba jednak sie nieumiesz :)

ogorek
10-01-2006, 16:17
ogórek niebadz taki pewny ze niemozemy Ci nic zrobic ;) ale uhac to chyba jednak sie nieumiesz :)
mozecie dednac chara lord of the lakes. nic wiecej, a i tak wam to nic nie da [nie liczac injusta, 0-2 blank runes, 0-5 meat i pustego backpacka'a].
mialem przy sobie z 6-8 uhow i troche many. nie uhnalem sie ani nie exura vitalem. czy to swiadczy o tym, ze nie umiem sie uhac? moim zdaniem to o niczym nie swiadczy, ale to tylko moje zdanie.