Pokaż pełną wersje : News
Adolphus Elbragol
22-02-2006, 00:00
zachowales ok i pelen szacunek do ciebie ,ale i tak bede chcial was ubic;p. I z wzajemnoscia =]
Ja naprawde nieskminie jak mozna czerpac przyjemnosc z takiego zachowania jak wasze, szczycenie sie o huntowaniu paymentsow itp(wg mnie cos takiego jest niskie). Coz, chelpisz sie fragami i ubijaniem nas. Wiec dlaczego nie mielibysmy pokazac rownie(r?)z i drogiej strony medalu, jakim bylo huntowanie inferna i zbieraniem od niego paymentow? Zycie nie piesci, a kazda akcja powoduje reakcje. Przynajmniej, tak slyszalem =p Huntowaliscie gildie ok ,ale nie z mojej winy bo wczesniej Ezekiel zabil kolesia bez powodu ( BEZ POWODU) i to byl rewanz, za to padl ale was nieobchodzi kto mial racje. Przypominam, ze Ezekiel jest w gildii i ma lidera. Wystarczylo porozmawiac z nim wczesniej, a nie nawiazywac znajomosci teraz, gdy, jakby na to nie patrzec kazda ze stron naszego 'malego konfliktu' juz zadeklarowala sie, ze pomimo pewnej dozy szacunku zrobi wszystko, by ubic ta druga. Zreszta, Matiego znam od dwoch serwerow i wiem, ze czasem ma dziwne powody by zabijac, ale zawsze jakies ma. Na ten przyklad, pierwszy rs na iridii nabil na kims, kto mial w hotkey'u napis "(...)""Twoja matka to ****a" - czy cos takiego - i rzucil ten czar na ekranie Ezekiela. I tu trafiamy na taka smieszna relatywnosc, bo to, co razi jednych, moze byc normalne dla drugich. =) Przyznam tez ze all stuf rozdalem z obu charow i niemam zabardzo czym walczyc ;/, chyba 10 SD i niecaly bp manasow mi zostal :(.
Na pocieszenie dostaniesz filmik z czasow, kiedy nie bylo nas w zasadzie na iridii. Ale o tym potem =p
Mowisz ze Eze~ mial kika(sorki ale to jest zbyt pospolite gdyby nie lagi i kiki to by chyba nikt nigdy nie zdechl;p) ale powiem ci cos. Jak go gonilem biegal non stop na wprost zadnych ruchow na boki unikania ani nic, trafialnosc w niego mialem 100% nieuchnol sie bo go odepchnolem na bok i wylapal chmurke prawdopodobnie od nieudajen proby uhania(nie mow ze bot... ale jak ktos biegnie po lini prostej) w dodatku dal sie latwoi bloknac.Szkoda ze tego akurat nie nagrywalem. To akurat norma - zazwyczaj nie nagrywa sie najlepszych akcji (chociaz ta, ktora jeszcze zobaczysz, byla calkiem-calkiem). Coz, jak z tym bylo, zaden z nas nie udowodni. I szczerze powiedziawszy wisi mi to, czy padl, bo nie udalo mu sie uhnac, czy mial kicka. Obojetnie, od okolicznosci smierci, wystapily przyczyny, w postaci smierci waszego znajomego i skutki - czyli urozmaicenie naszej gry na iridii.
Obrazaliscie wiele osob ale by niepowtorzyla sie sytuacja zachowam to dla siebie. Mozesz potraktowac ten arg jako niewazny zgodze sie bo nie przedstawie dowodu ,ale chce uchronic ludzi ktorych znam i dalej chca tam grac.Mimo to, wolalbym wiedziec, kto insultowal. Jakis poziom w gildii trzymac trzeba, a wiadomosc ogolna 'jestescie insulterami' na nic nam sie nie zda.
Assliking - to niektorym z was ryj smierdzi gównem, i chyba dlatego slowa niektorych z was sa gowno warte. (Adol~nie kieruje tego do ciebie bo potrafisz nawiazac dyskusje).Kolejne rownie ciezkie, co niepodparte zadnym rozsadnym argumentem slowa. I nadal uwazam, ze macie problemy z odroznieniem zwyczajnej przyjazni od lizania dupska.
Jestem przygotowany ze mnie ubijecie w koncu zawolacie pewnie Arc na 48 palla;p sam z wami bym podjol walke ale vs Arc pasuje. Niestety niepowalcze knightem bo nie mam rec key a z paszportu pamietam tylko ze w miejscu urodzenia wpisalem Santa Maria xD. A ja moge Ci obiecac, ze nie. Widzisz, dawno, dawno temu Sheilon huntowal Allka, starego czlonka DB. Nawet chyba mial rozsadny powod, to juz nie byly nasze czasy i Allek po prostu pkowal. Tak czy inaczej, planowalismy jakas akcje, zeby przypomniec Iridii o nas. Podczas przygotowan (noszenie run na wyznaczone miejsca, przeprowadzanie charow tak, zeby mozna bylo w miare szybko sie dostac na w.m. i tak dalej) Ezekiel zostal wciagniety w zasadzke przez Don Chezine i kogos tam jeszcze - ludzi, ktorych uwazal za przyjaciol. Padl, puscil Queen-We're the champions i elegancko zrookowal sie do 13 lvla. Postanowilismy jakos upamietnic ten dzien i voila! http://rapidshare.de/files/13824663/DB.rec.html
Jesli ten film nie zaczyna sie w Venore na charze Maxxonek, mozesz przestac ogladac. Nie jestem pewny, czy zrapidowalem odpowiedni (jest on dla poprzedniego klienta) i nie chce mi sie o tej porze sprawdzac. To pewnie przez wrodzone lenistwo.
Tak czy inaczej, tym filmem chcialem Ci pokazac, ze jesli jestesmy w stanie cos wykonac samemu i mamy odpowiednio duzo czasu, nie prosimy nikogo o pomoc. I Bog da, to i Ciebie dopadniemy sami =)
Robienie wrogow... moze juz sie robie stary ;( ale ja troche inaczej podchodze do tibi i niekreci mnie takie zachowanie, moze kiedys podzielisz moja opinie ale PA i robienie wrogow to cos czego nietrawie. Nigdy na nikim niezrobilem PA i niewygonilem nikogo z huntu itp nawet lovlvla, szanuje tak samo swoj czas poswiecony nad charem jak i innych. Mam nadzieje ze to zrozumiesz.
Tak, pa jest zle i tez nigdy go nie praktykowalem. No, chyba, ze chodzi o wymuszanie paymentow za bycie ogolnie 'niegrzecznym', ale to zupelnie inna sprawa niz wyrzucanie ludzi z jaskin.
Mimo to, nie moge tolerowac chamskiego zachowania wobec moich przyjaciol, czy nawet tylko czlonkow gildii (o jajcarskiej randze 'egg', ani prob ich wykonczenia. Mam nadzieje, ze i Ty to zrozumiesz.
I z wzajemnoscia =]
xD
Coz, chelpisz sie fragami i ubijaniem nas. Wiec dlaczego nie mielibysmy pokazac rownie(r?)z i drogiej strony medalu, jakim bylo huntowanie inferna i zbieraniem od niego paymentow? Zycie nie piesci, a kazda akcja powoduje reakcje. Przynajmniej, tak slyszalem =p Przypominam, ze Ezekiel jest w gildii i ma lidera. Wystarczylo porozmawiac z nim wczesniej, a nie nawiazywac znajomosci teraz, gdy, jakby na to nie patrzec kazda ze stron naszego 'malego konfliktu' juz zadeklarowala sie, ze pomimo pewnej dozy szacunku zrobi wszystko, by ubic ta druga.
Nie odrazu go bylem zabic moja gadka z nim wygladala mniej wiecej tak:
ja: czemu go zabiles
EA: Ch**j ci do tego
ja: mozesz oddac mi jego eq?
EA:nie mam czasu jak niehccesz miec hunta to lepiej zamilcz
ja:zabiles go bez powodu i radze ci lepiej oddac
EA: nie groz mi bo moge wiecej i sam masz hunta
ja Padniesz
EA: czekam na ciebie
Pisalem to znobka i mniej wiecej tak wygladala gadka, jak widac Eze sie doczekal. To bylo zachowanie sfustrowanego dzieciaka z ktorym niechcialem juz wiecej gadac . Poprostu spelnilem swoja obietnice. Chyba wiem dlaczego ty jestes liderem potrafisz negocjowac i dyskutowac a tamten dzieciaczek(tyle moge wywnioskowac o tym co piszesz i po rozmowie z nim) jest dla mnie zerem ktore znowu padnie, jesli bedziesz slowny i nikt z Arc wam niebedzie pomagac ;]. Nie mial powodu i ja mialem racje.
Zreszta, Matiego znam od dwoch serwerow i wiem, ze czasem ma dziwne powody by zabijac, ale zawsze jakies ma
Czyli to wyglada tak.... Podejdziesz wezmiesz mu 1 rybke -placisz 100k , Niechcacy go zaatakujesz -dedniesz , powiesz cos niestosownego - rook.
Powod trzeba miec zawsze dobry w tym momencie przyznales czesciowo mi racje.Do byle powodow zaliczyc mozna lepsze skile szybsze expienie i posiadanie lepszego domku lub wiekszej ilosci kasy. To jest PA wynikajace z zazdrosci i niezaradnosci. To NIE SA POWODY.
Mimo to, wolalbym wiedziec, kto insultowal. Jakis poziom w gildii trzymac trzeba, a wiadomosc ogolna 'jestescie insulterami' na nic nam sie nie zda.
Kolejne rownie ciezkie, co niepodparte zadnym rozsadnym argumentem slowa. I nadal uwazam, ze macie problemy z odroznieniem zwyczajnej przyjazni od lizania dupska.
Ezekiel jest moim przykladem nietylko w odniesieniu do mojej 1st rozmowy z nim ale takze w stosunku do innych(niepodam z w/w powodow). Beda mieli tu problemy lub paymentsy od was poniewaz bedziecie chcieli moj nick badz zrobic im po zlosci przezemnie. Tak jak zrobiliscie z Gildia.
jesli niezaczyna sie w Venore na charze Maxxonek, mozesz przestac ogladac. Nie jestem pewny, czy zrapidowalem odpowiedni (jest on dla poprzedniego klienta) i nie chce mi sie o tej porze sprawdzac. To pewnie przez wrodzone lenistwo.
ta ogladalem ten w veno jak poszliscie na sheilona i wtedy wam kibicowalem szkoda ze spierdzielil :(. Spoko kilka SD mi styknie jak jestes slowny i sami przybiegniecie bez arc moge z wami prowadzic prywatna wojne w kocu lubicie wrogow i wyzwania ;). tylko beda mi moje nobki pomagac xD.
Mimo to, nie moge tolerowac chamskiego zachowania wobec moich przyjaciol, czy nawet tylko czlonkow gildii (o jajcarskiej randze 'egg', ani prob ich wykonczenia. Mam nadzieje, ze i Ty to zrozumiesz.
Nigdy nie bylem hamski lub wulgarny w stosunku do drugiej osoby nawet jak ktos mnie obrazal moze dopowiedzialem ale to bylo z hamowaniem sie. Hamskie bylo przez was huntowanie tamtej gildi naprawde niewiem co chcieliscie osiagnac. Wg mnie tylko zmaleliscie w moich oczach i mam do was o wiele mniej szacunku. Jeszcze raz powtorze :"to bylo niskie". To nie bylo rozwiazanie problemu poprostu wyzyliscie sie na slabszych dlatego ja robie to samo ,podpasowuje sie poprostu pod wasze zasady gry. ale niedlugo ktos silniejszy padnie nadal mam 15 mlvl i troche boltow i 3-4 chary 20-30 lvl xd. moze kogos retired namowie jak tak pisac mi tu .
PAmietaj ze to jaka jest Iridia i gospodarka zalezt tez od was.
Jak chcecie moge odpuscic sie i nie ubijac was. Wasze paymentsy to 100k od calej gildi dodatkowo Ezekiel ma mnie przeprosic za swoje zachowanie. i zapomne o tym , jesli nie bedziecie all musieli dodac Firefista do VIP i uwazac kiedy bede online. Te 100k bedzie akurat bym mogl zrobic nowego chara bo przegram war i zaczynam tu od nowa. Jesli nie godzisz sie na paymentsy to ja Vs wy bez pomocy Arc. Czekam na odp :).
P.S. Nie traktuj tego zbyt emocjonalnie bo to tylko gra ;) i fajnie sie z toba gada ;p
Izapamietaj jedno: "TO JACY JESTESCIE OKRESLA TO JAK SIE ZACHOWUJECIE" ubijac chce was za to jak eze postepuje.
Yamahati
22-02-2006, 11:39
Berger odezwij sie do mnie w grze albo wez od ilnica moj gg.
Adolphus Elbragol
22-02-2006, 15:05
Nie odrazu go bylem zabic moja gadka z nim wygladala mniej wiecej tak:Przypieprze sie do faktu, ze byla to gatka z nim, nie z jego liderem, ktory w zasadzie jest odpowiedzialny za akcje swoich czlonkow i to z nim powinno sie rozwiazywac problemy w pierwszej kolejnosci.
Pisalem to znobka i mniej wiecej tak wygladala gadka, jak widac Eze sie doczekal. To bylo zachowanie sfustrowanego dzieciaka z ktorym niechcialem juz wiecej gadac . Poprostu spelnilem swoja obietnice. A o tym z nim pogadam. Co, jak co, ale swoje akcje winno sie potem uzasadniac. Dodatkowy opieprz dostanie za to, ze bil kogokolwiek bez supportu gildii. Chyba wiem dlaczego ty jestes liderem potrafisz negocjowac i dyskutowac a tamten dzieciaczek(tyle moge wywnioskowac o tym co piszesz i po rozmowie z nim) ... potrafi miedzy innymi doskonale dowodzic ludzmi podczas bitew.jest dla mnie zerem ktore znowu padnie, jesli bedziesz slowny i nikt z Arc wam niebedzie pomagac ;]. Moze i padnie, ale Arc nie ma tu nic do rzeczy. Padnie, jesli znowu cos spieprzy z uhaniem i nas nie bedzie w poblizu. Bo jak mowilem - bez urazy - trapowalismy juz lepsze chary i to wtedy, kiedy praktycznie nie mielismy zadnej kasy ni run na iridii (ba! czesc z nas biegala na totalnie zwasteowanych charach. Na przyklad Ja, Anumrati, Sinvord). Teraz sytuacja wyglada minimalnie inaczej, a roznica pomiedzy naszymi, a Twoim lvlem nie jest ani przerazajaca, ani zlowrozebna.
Czyli to wyglada tak.... Podejdziesz wezmiesz mu 1 rybke -placisz 100k ,Fakt. Ale dlaczego nie mogloby byc: 'podejdziesz, zapytasz, czy mozesz sie poczestowac, dostaniesz ~4-5 rybek, zebys sie odczepil i pojdziesz w cholere'? Niechcacy go zaatakujesz -dedniesz ,Przykro mi, zolta czaszeczka okropnie irytuje. A missclicki, gdy nie ma sie redskulla zdazaja sie naprawde bardzo zadko. Ostatnio nabil na mnie 'yellowa' ~30 ed. Dostal dwa hity z wanda, przeprosil i zaczal uciekac. Niestety trafil po drodze na schody, ponizej ktorych czekaly na niego minosy wraz z dwoma minoguardami. Dostal swoj loot spowrotem, a mam nadzieje, ze przy okazji nauczyl sie czegos. powiesz cos niestosownego - rook. Zalezy od tego, co powiesz. Pozatym, im mniej osob lubiacych 'niestosowne' wyzywanki i jezdzenie po rodzicach na mainie mniej, tym gra sie przyjemniej.
Powod trzeba miec zawsze dobry w tym momencie przyznales czesciowo mi racje.Do byle powodow zaliczyc mozna lepsze skile szybsze expienie i posiadanie lepszego domku lub wiekszej ilosci kasy. To jest PA wynikajace z zazdrosci i niezaradnosci. To NIE SA POWODY.Cytujac kogos madrzejszego odemnie, granica dobra i zla jest okrutnie relatywna. Szybkie expienie, szczegolnie na poczatku serwa jest doskonalym powodem do ubicia kogos, jesli oczywiscie mamy taka mozliwosc. Bo im mniej postaci przy sterach serwera, tym wieksza nasza wladza (mowie to calkowicie hipotetycznie, jakoze Lamalas to jak dotad moj najlepszy char - nigdy nie mialem okazji byc w gildii ownujacej serwer). Widzisz, dobro naszych charow, a przez to i naszych znajomych (bo przeciez uzywamy tych charow takze do obrony naszych 'bliskich', grajacych na tym serwerze, nie?) tez moze byc doskonalym powodem. I tak granica pomiedzy dobrem, a zlem zaczyna sie rozmazywac.
Ezekiel jest moim przykladem nietylko w odniesieniu do mojej 1st rozmowy z nim ale takze w stosunku do innych(niepodam z w/w powodow).Ezekielowi zdaza sie kozaczyc - zreszta tak, jak i kazdemu. Juz pisalem, ze z nim pogadam na ten temat. Beda mieli tu problemy lub paymentsy od was poniewaz bedziecie chcieli moj nick badz zrobic im po zlosci przezemnie. Tak jak zrobiliscie z Gildia.Nie sadze, ale rozumiem Cie, ze nie chcesz ryzykowac ich dobra. Swoja droga, jeden z zabojcow Ezekiela byl z Gildii, jakoze Ty i reszta nie gracie tu i nasze prosby o paymenty zostalyby pewnie zabite smiechem, ktos musial za wasza akcje zaplacic. W przypadku czlonka inferna, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa - ktora owszem, moze nie jest do konca fair, ale pomaga. Wszak strach jest odrobine podobny do szacunku, prawda?
ta ogladalem ten w veno jak poszliscie na sheilona i wtedy wam kibicowalem szkoda ze spierdzielil :(. Spoko kilka SD mi styknie jak jestes slowny i sami przybiegniecie bez arc moge z wami prowadzic prywatna wojne w kocu lubicie wrogow i wyzwania ;). tylko beda mi moje nobki pomagac xD.
Coz to, co teraz powiem, zasadniczo nie mialo zwiazku z akcja z Sheilon, ale przy okazji paymentow od Inferno odwiedzilismy czlonka Inferno, ktory bral udzial w trapie - niestety nie po naszej stronie. Zauarz, ze nie zwiekszylismy mu paymentu, pomimo faktu, ze podczas walki z Sheilon zabil czlonka DB. I to nie byle jakiego, bo 40+ palliego.
Nigdy nie bylem hamski lub wulgarny w stosunku do drugiej osoby nawet jak ktos mnie obrazal moze dopowiedzialem ale to bylo z hamowaniem sie. Hamskie bylo przez was huntowanie tamtej gildi naprawde niewiem co chcieliscie osiagnac. To sie pisze przez samo 'h'? =<
Faak, dysleksja zabije mnie wczesniej, niz cokolwiek innego. Tak czy inaczej, to byly tylko przyklady. O infernie i paymentach, juz Ci mowilem. Ktos za wasza akcje musial zaplacic. A skoro jeden z was mial oczywiste zwiazki w tej gildii, byl jej czlonkeim, padlo na nich. Placili dla przykladu. Wg mnie tylko zmaleliscie w moich oczach i mam do was o wiele mniej szacunku. Jeszcze raz powtorze :"to bylo niskie". Bylo, nie neguje, ale - znowu cytujac - kazda akcja prowadzi do reakcji. Mogliscie przewidziec, ze za wasza akcje ktos odpowie. To nie bylo rozwiazanie problemu poprostu wyzyliscie sie na slabszych dlatego ja robie to samo ,podpasowuje sie poprostu pod wasze zasady gry. Wojna zawsze miala niewiele wspolnego ze sprawiedliwoscia i jakimikolwiek zasadami gry. A - jak sam mowiles - zabijajac Ezekiela, rozpoczales wojne. =)
Jak chcecie moge odpuscic sie i nie ubijac was. Wasze paymentsy to 100k od calej gildi dodatkowo Ezekiel ma mnie przeprosic za swoje zachowanie. i zapomne o tym , jesli nie bedziecie all musieli dodac Firefista do VIP i uwazac kiedy bede online. Te 100k bedzie akurat bym mogl zrobic nowego chara bo przegram war i zaczynam tu od nowa. Jesli nie godzisz sie na paymentsy to ja Vs wy bez pomocy Arc. Czekam na odp :).Hrhrhr, Berger, Berger sprawiasz, ze usmiech wraca na moje zmeczone mowieniem usta =)
Jedyne, co mozliwe, ze dostaniesz to przeprosiny od Ezekiela. I to nie dlatego, ze sie boimy. Jest szansa, ze je dostaniesz, bo jego zachowanie bylo - jak to ujales - niskie. A co do reszty... Odpowiem kolejnym cytatem. "Nie bedziemy ukladac sie z terrorystami!" =D
Pozatym, milo, ze w naszym spokojnym Nothingham zalagl sie Robin Hood i jego wesola kompania. =]
P.S. Nie traktuj tego zbyt emocjonalnie bo to tylko gra ;) i fajnie sie z toba gada ;p
Nie postepuje emocjonalnie, pisze to, co pisze z wlasciwym mi opanowaniem i chlodnym dystansem. =)
Przypieprze sie do faktu, ze byla to gatka z nim, nie z jego liderem, ktory w zasadzie jest odpowiedzialny za akcje swoich czlonkow i to z nim powinno sie rozwiazywac problemy w pierwszej kolejnosci. A o tym z nim pogadam. Co, jak co, ale swoje akcje winno sie potem uzasadniac. Dodatkowy opieprz dostanie za to, ze bil kogokolwiek bez supportu gildii.
Niebyles wtedy online zawsze pisze do lidera, a Vice odpowiada za gildie w razie nieobecnosci lidera... Napisalem do niego i zrobilem ok, w koncu sam go mianowales na zastepce wiec tu racja stoi po mojej stronie.
Moze i padnie, ale Arc nie ma tu nic do rzeczy. Padnie, jesli znowu cos spieprzy z uhaniem i nas nie bedzie w poblizu. Bo jak mowilem - bez urazy - trapowalismy juz lepsze chary i to wtedy, kiedy praktycznie nie mielismy zadnej kasy ni run na iridii (ba! czesc z nas biegala na totalnie zwasteowanych charach. Na przyklad Ja, Anumrati, Sinvord). Teraz sytuacja wyglada minimalnie inaczej, a roznica pomiedzy naszymi, a Twoim lvlem nie jest ani przerazajaca, ani zlowrozebna.
Tym lepiej, jak bedzie walka wyrownana to urozmaici gre dla obu stron i tak jestem pewien ze bede miec Rook ,ale o swoje powalcze, bo powiem szczeze ze 1 ded i niemoge juz z SD walic :(. A na Bentero mam fundusze i chara ale niemam passow :(.
Fakt. Ale dlaczego nie mogloby byc: 'podejdziesz, zapytasz, czy mozesz sie poczestowac, dostaniesz ~4-5 rybek, zebys sie odczepil i pojdziesz w cholere'?Przykro mi, zolta czaszeczka okropnie irytuje. A missclicki, gdy nie ma sie redskulla zdazaja sie naprawde bardzo zadko. Ostatnio nabil na mnie 'yellowa' ~30 ed. Dostal dwa hity z wanda, przeprosil i zaczal uciekac. Niestety trafil po drodze na schody, ponizej ktorych czekaly na niego minosy wraz z dwoma minoguardami. Dostal swoj loot spowrotem, a mam nadzieje, ze przy okazji nauczyl sie czegos
Nie nie nie... Uzywam TCC i gram na slabym kompie (P100:() i z moimi lagami wilokrojnie lapalem GS na RSach ale to bylo przez przypadek podobnie jak ktos na mnie zrobil jesli napisal mi sory misclik to niejest to dla powod. To jest poprostu zabicie slabszego. GS w takim przypadku nietlumaczy nikogo, chyba ze ktos ma maniakalna chcec wyzycia sie na innych.
Zalezy od tego, co powiesz. Pozatym, im mniej osob lubiacych 'niestosowne' wyzywanki i jezdzenie po rodzicach na mainie mniej, tym gra sie przyjemniej.Cytujac kogos madrzejszego odemnie, granica dobra i zla jest okrutnie relatywna. Szybkie expienie, szczegolnie na poczatku serwa jest doskonalym powodem do ubicia kogos, jesli oczywiscie mamy taka mozliwosc. Bo im mniej postaci przy sterach serwera, tym wieksza nasza wladza (mowie to calkowicie hipotetycznie, jakoze Lamalas to jak dotad moj najlepszy char - nigdy nie mialem okazji byc w gildii ownujacej serwer). Widzisz, dobro naszych charow, a przez to i naszych znajomych (bo przeciez uzywamy tych charow takze do obrony naszych 'bliskich', grajacych na tym serwerze, nie?) tez moze byc doskonalym powodem.
Niestosowne chodzilo mi np to co mowiles ktos cos pisal do innego a temu sie niespodobalo , badz zwrocenie uwagi ktora jest dla innych skaza na honorze. Podobnie jak zabijanie przez to ze ktos lepiej expi jest tylko przyznanie sie do tego ze jest sie GORSZYM i proba dowartosciowania sie.
Ezekielowi zdaza sie kozaczyc - zreszta tak, jak i kazdemu. Juz pisalem, ze z nim pogadam na ten temat. Nie sadze, ale rozumiem Cie, ze nie chcesz ryzykowac ich dobra. Swoja droga, jeden z zabojcow Ezekiela byl z Gildii, jakoze Ty i reszta nie gracie tu i nasze prosby o paymenty zostalyby pewnie zabite smiechem, ktos musial za wasza akcje zaplacic. W przypadku czlonka inferna, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa - ktora owszem, moze nie jest do konca fair, ale pomaga. Wszak strach jest odrobine podobny do szacunku, prawda? Ktos za wasza akcje musial zaplacic,Placili dla przykladu. Bylo, nie neguje
Ciesze sie ze przznales sie, coz zrezygnuje z paymentsow niechce 100k tylko byscie zwrocili to co wzieliscie od ludzi z Inferno i przeprosiny od Ezekiela na Forum .pl dla mnie i Sir Lobocopa. Niechce zbyt wiele ale w taki sposob obie strony konfliktu beda zadowolone. Mianowales Vickiem Eze tak samo za niego odpowiadasz jak i cala wasza gildia gadalem z nim on mnie tak potraktowal wiec zachowalem sie fair. Placic powienien ten co powoduje a nie niwinne osoby.
. Mogliscie przewidziec, ze za wasza akcje ktos odpowie. Wojna zawsze miala niewiele wspolnego ze sprawiedliwoscia i jakimikolwiek zasadami gry. A - jak sam mowiles - zabijajac Ezekiela, rozpoczales wojne. =)Hrhrhr, Berger, Berger sprawiasz, ze usmiech wraca na moje zmeczone mowieniem usta =)
Jak juz napisalem moze ubije 2-3 osoby od was nie tak znaczace ale bede wam utrudniac zycie, jak napisalem wczeseniej jest inna metoda rozwiazania problemu. Przeprosiny exe tu lub na tibia.com jak woli(ja + Lobo).I oddacie dla gildi Inferno to co stracili.
Jedyne, co mozliwe, ze dostaniesz to przeprosiny od Ezekiela. I to nie dlatego, ze sie boimy. Jest szansa, ze je dostaniesz, bo jego zachowanie bylo - jak to ujales - niskie. A co do reszty... Odpowiem kolejnym cytatem. "Nie bedziemy ukladac sie z terrorystami!" =D
Ciesze sie ze potrafisz racjonalnie dojsc do pewnych wnioskow, dlatego proponuje skonczyc ten temat tutaj i wejde na Tibie i napisze ci na priv. Czekam na Przeprosiny Eze i decyzje twoja co postanowic z kasa ktora wzieliscie od Inf~. Zachowaliscie sie podobnie jak Arc kiedy ubili Ruggiga a to spotkalo sie z niesmakiem wszystkich poza arc.
Pozatym, milo, ze w naszym spokojnym Nothingham zalagl sie Robin Hood i jego wesola kompania. =]
XDDDDDDDDD to mi sie spodobalo Robin Berger xD
Wejde dzis na tibie i proponuje te rozmowe zakonczyc tym postem odpowiedz tylko na temat tego co zrobic z paymentsami dla Inf oddacie czy nie. Dzieki za rozmowe:)
btw.sorki za blady ale mam dysortografie. pozdro all.
@berger
Z ciekawości... za co ma eze przepraszać sir lobo~?
zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa - ktora owszem, moze nie jest do konca fair, ale pomaga. Wszak strach jest odrobine podobny do szacunku, prawda?
Troche to smutne bo podobne praktyki stosowali Niemcy na Polakach w latach 1939-1945.
HEHE Mam nadzieje ze bedzie jakis przewrot na iridi. A postaram sie w mire mozliwosci jak wszystko bedzie po mojej mysli dolonczyc do bloku wojennego.
Adolphus Elbragol
22-02-2006, 23:16
Troche to smutne bo podobne praktyki stosowali Niemcy na Polakach w latach 1939-1945.
A takze Rosjanie, Austriacy i Prusacy w latach od ~1795 do 1918, katolicy w wojnie 30-letniej i wiele innych rzadow/aparatow wladzy/organizacji, ktore zmagaly sie z problemem nieuchwytnosci bezposrednich sciganych. Fakt, nie bylo to chlubne czy szczegolnie honorowe, ale w miare skuteczne.
A takze Rosjanie, Austriacy i Prusacy w latach od ~1795 do 1918, katolicy w wojnie 30-letniej i wiele innych rzadow/aparatow wladzy/organizacji,
Niestety ale jini mial racje oni infiltrowali polakow zmieniajac ich w czesc spoleczenstwa i przeksztalcajac polskie na pruskie itp. A szwaby nas chcialy wytepic bo polak podobnie jak zyd byl czlowiekiem 2giej kategori(wtedy niebylo terroru aka PA=) ).
Dzis po rozmowie z Adolph~ dogadalem sie i jestem mile zaskoczony jego postawa jak i podejsciem do sprawy(oby wiecej takihc liderow). Uzgidnilismy ze place beda zwrocone tym ludzia ktorzy zaplacili poza spaykym(jak niewi dlaczego msg me prv), lider DB wie kto ile placil i ma sie zglosic a payments bedzie mu oddany bez zadnych konsekwencji, wiem kto ile wiec oszustow sam ubije w razie nizgodnosci pisac mi prv msg tu na forum. Uzgodnilismy tez ze Eze mnie przeprosi za swoje zachowanie (co pisal nawet w swoim poscie , jego konflikt z lobem pomijam bo to ich osobista sprawa) wtedy sprawa bedzie zakonczona i wszytsko bedzie ok a ja zrobie zawieszenie broni.
Btw Szukam power abuserow bo juz chwilowo niemam czasu na tibie(szkola + praca) i niemam jak grac o normalnej porze, jak cos msg me plx.
Yours , trully Shane.
Danthorr
23-02-2006, 09:24
Dzis po rozmowie z Adolph~ dogadalem sie i jestem mile zaskoczony jego postawa jak i podejsciem do sprawy(oby wiecej takihc liderow).
Liderem DB jest Ezekiel.
Yours , trully Shane.
VV plx ? x_X
Liderem DB jest Ezekiel.
Jakos Adolph~ jest mianowany na tibia.com. I z nim gadam wejde na tibie i sie dowiem co i jak ale przeprosiny mi sie naleza i czekam na nie do niedzieli xD.
Vincento Vampire, will be deleted at Apr 18 2006, 17:34:44 CET
kolejny spoko typek co kasuje chara tak jak Bentero.........................
Ludzi nie widzicie że te waswze sprzeczki,kłótnie,mordowanie sie wzmacnia
team z Secury. Ale RL team już w rozsypce Rondel nie gra,Yama padła.
W dodatku zabili mojego dobrego kumpla Kohana.
Jinikao miał hacka,Chris już nie gra,Valdek chyba też,Asuex kasacja konta,
Royal Dragon Heart też, Royal Demonic który miał hacka.(długo by jeszcze wyliczać)
Jest jeszcze pełno ludzi którzy padli,płacili,znowu padli od Arc~.
Dopóki polacy na Iridi sie nie zjednoczą to bedzie tak jak jest.
Oskarżenia,hunty,mordowanie się,zdrady-weźcie się w garść i popatrzcie na Berylie.
Adolphus Elbragol
23-02-2006, 14:43
Uzgidnilismy ze place beda zwrocone tym ludzia ktorzy zaplacili poza spaykym(jak niewi dlaczego msg me prv), lider DB wie kto ile placil i ma sie zglosic a payments bedzie mu oddany bez zadnych konsekwencji, wiem kto ile wiec oszustow sam ubije w razie nizgodnosci pisac mi prv msg tu na forum. Uzgodnilismy tez ze Eze mnie przeprosi za swoje zachowanie (co pisal nawet w swoim poscie , jego konflikt z lobem pomijam bo to ich osobista sprawa) wtedy sprawa bedzie zakonczona i wszytsko bedzie ok a ja zrobie zawieszenie broni.
Tylko jedno slowo. NAD-IN-TER-PRE-TACJA.
Nie mam pojecia, kto placil (poza oczywiscie Spaykym) i ile. Dostanie zwrot jezeli przedstawi wiarygodny dowod na to, ze placil nam cokolwiek. Znalezienie tych dowodow pozostawilem Tobie. I tylko tyle ustalilismy wczoraj wieczorem w sprawie ewentualnego zwrotu paymentow od Inferno. -.-
Odnosnie przeprosin od Ezekiela, zostawilem to jego decyzji. Jesli uzna, ze ma za co Cie przepraszac, przeprosi. I tylko wtedy.
Jakos Adolph~ jest mianowany na tibia.com. I z nim gadam wejde na tibie i sie dowiem co i jak ale przeprosiny mi sie naleza i czekam na nie do niedzieli xD.
Eze- Lider głowny
Arnus (lama~)- pomocnik eze (tak jak kiedyś mala)
Przynajmniej ja to tak odbieram i chyba nietylko. Jako, że arnus to dobry negocjator i jest rosądny (+to, że eze nie pamięta pasów na forum) to on właśnie z tobą gada.
A żeby nie było tak drętwo... oby wam pączków dzisiaj nie zbrakło :).
Vincento Vampire, will be deleted at Apr 18 2006, 17:34:44 CET
kolejny spoko typek co kasuje chara tak jak Bentero.........................
Ta ale ja niemam pasow do swojego chara;p. Pozatym Wg mnie VV byl mega NOOOBEM i lizodupem.
@Doom Brigade - Na przeprosiny od eze czekam do jutra , myslalem ze sie dogadalismy ale chyba cos krecicie ;/ . Dzis logne sie i pogadam z Eze jak sie z nim nie dogadam bedziemy sie bawic w kotka i myszke xD. (ja to traktuje jako zabawe).
Adolphus Elbragol
23-02-2006, 15:39
@Doom Brigade - Na przeprosiny od eze czekam do jutra , myslalem ze sie dogadalismy ale chyba cos krecicie ;/ . Powtorzylem Ci tylko to, co ustalilismy wczoraj wieczorem. Mowilem, ze nie istnieje spis ludzi, ktorzy placili, mowilem, ze nie wszyscy zaplacili, mowilem, ze - w trosce o sprawiedliwe oddawanie - zwrot paymentu dostana tylko Ci, ktorzy przedstawia jakis rozsadny dowod, ze nam placili. I pamietam, jak powiedzialem Ci, ze nie mam pojecia, jaki dowod bedzie wystarczajacy. Tyle ustalilismy, zanim rozmowa zeszla na ksiazki. =) Dzis logne sie i pogadam z Eze jak sie z nim nie dogadam bedziemy sie bawic w kotka i myszke xD. (ja to traktuje jako zabawe).
Spoksik.
Smiter777
23-02-2006, 15:54
@Alora
RL Team nigdy nie byl w rozsypce, nie jest i nigdy nie bedzie...
Yamahati
23-02-2006, 17:03
Hehe .
Ezekiel_Armanio
23-02-2006, 17:38
Firefist, pusty dzwon najgłosniej dzwoni.
Yama a ty odchodzis z alderath czy zostajesz ??
Yamahati
23-02-2006, 19:26
Nie bede pisał na forum takich rzeczy, jak chcesz wiedizec msg w grze, albo poczekaj dzien, max 2
:dance:Hail Iridian Alliance :dance:
citizen_lc
23-02-2006, 19:57
dlugo sie wstrzymywalem ale juz nie moge.
TyranX chyba nie sadzisz ze zostanie? wydaje mi sie ze RL Team to jedyni ktorym w miare dotrzymuje wiernosci wiec powiezie za nimi dupe. wylecial z arc i od razu dawnych kumpli gnoi - oskarzyl Aure o share (bez komentarza dla takich taktyk), potem juz otwarcie zaatakowal Chealino ("mojego bylego kumpla") za co zostal udupiony skutecznie. ale ma za mocnych kumpli zeby totalnie dostac w rzyć. sadzilem ze chociaz oni zostana po stronie arc i bedzie wreszcie spokoj ale jak widac kroi sie kolejne pare miesiecy niepokoju ewentualnie rzadu <cytat za podpisem z forum tibia.com> Yama -15yo noob.
tym bardziej taka odpowiedz "poczekaj dzien dwa" to wlasnie fortel na miare 15latka - nic nie mowie a wszystko wiadomo. ewentualnie Yama zostaje w ald ale jest sojusz ald-IA. ciekaw jestem czy najbardziej sie wkur**** Scotty ktory juz zaplacil a tu wała obraz wojny sie moze totalnie zmienic. bo nie wierze w pokoj.
do wszystkich ktorzy maja ochote mnie ubic na iridii: moj char jest doprawdy nic nie wart. nawet juz tam nie gram nie loguje sie pogadac. ale bylem tu od poczatku i wiem sporo.tak wiec wyglada moja opinia w tej sprawie.
z harcerskim pozdrowieniem.
d potem juz otwarcie zaatakowal Chealino ("mojego bylego kumpla") za co zostal udupiony skutecznie. Nie wiesz oco chodzi, niewiesz jak to bylo wiec zamknij pysk..... kolejny lamers n/c
Yama -15yo noob - czy to ze ma 15 lat oznacza ze jest noobem? Niewydaje mi sie wiec stfu. A tak na marginesie Ty ile masz lat? wiecej niz 11? bo niewieze w to zebys mial wiecej tak wiec cya :*
citizen_lc
23-02-2006, 21:30
nie zebym cytowal posta Yama ("za zaatakowanie mojego "kolegi" Chealino który już miał white skulla")... co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem?
i powiem wiecej. tak uwazam ze jest za***iscie wielkim NOOBEM ktory ma plecy ale jak co do czego przyjdzie i przykozaczy ("wezme drago do swojej gildii") i dostanie to chowa ogon pod siebie (cytuje - "teraz kazda pomocna dlon mi jest potrzebna"). A walczy metodami typu "a ten shareuje a ten gra na full lighcie".
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%.
dla Twojej wiadomosci - 17. W grudniu koncze 18.
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*" i bardzo prosze, nie wypraszaj mnie z temamtu nie zalozonego przez ciebie, na forum nie moderowanym przez ciebie. rozumiesz czy moze obrazkowym pismem?
nie zebym cytowal posta Yama ("za zaatakowanie mojego "kolegi" Chealino który już miał white skulla")... co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem?
i powiem wiecej. tak uwazam ze jest za***iscie wielkim NOOBEM ktory ma plecy ale jak co do czego przyjdzie i przykozaczy ("wezme drago do swojej gildii") i dostanie to chowa ogon pod siebie (cytuje - "teraz kazda pomocna dlon mi jest potrzebna"). A walczy metodami typu "a ten shareuje a ten gra na full lighcie".
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%.
dla Twojej wiadomosci - 17. W grudniu koncze 18.
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*" i bardzo prosze, nie wypraszaj mnie z temamtu nie zalozonego przez ciebie, na forum nie moderowanym przez ciebie. rozumiesz czy moze obrazkowym pismem?
Hmm... Powiem szczeze ze podzielalem twoje zdanie , ale gadalem ostatnio z yama i powiedzial mi ze dalo mu to do zrozumienia, fakt ma 15 lat to nic dziwnego ze tak sie zachowuje, ale po rozmowie z nim powiedzial mi ze pare osob przemowilo mu i powiedzialo co i jak i ze zrozumial pewne sprawy. Zaufalem mu i mam nadzieje ze mowil powaznie i wyciagnol wnioski i wie juz co i jak czas pokaze czy sie myle czy nie ale mam nadzieje ze nie. Sytuacja sprawila ze dogadalem sie z nim i juz puscilem pewne watki w niepamiec. Mam nadzieje ze tak jest. xD. Choc przyznam ze kozaczykl jak byl w arc i nie zachowywal sie ok, ale czas pokaze po raz drugi powtarzam ze mam nadzieje ze juz jest ok. Nadal nie darze yamy sympatia ale w moich oczach teraz ma szanse sie sprawdzic.
btw citizen powiessz kim jestes skoro juz niegrasz i juz wogole nic? btw nie wrzucaj na Irnic bo to moj thebesciak od RL teamu :*.
co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
co tu rozumiec, co wiedziec oco poszlo? uwiez mi, ze warto wiedziec ( o moj mozg sie sie niemartw)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem? Fakt zaznaczyles jakos umknelo to mojej uwadze....zwracam honor jesli oto chodzi
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%. wyobraz sobie, ze mam 18 lat
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*"
hmm moze byles molestowany w dziecinstwie?, bo jezeli nic nieznaczace znaczki powoduja u Ciebie takie skojazenia to wybacz. " Zly dotyk, boli przez cale zycie"
btw nie wrzucaj na Irnic bo to moj thebesciak od RL teamu :* jestem Ilnic nie Irnic <joke> z wzajemnoscia :D
citizen_lc
23-02-2006, 22:55
dobra Ilnic. Sorry za to jak na Ciebie najechalem, mam swoje zdanie i nie lubie jak mi sie gnoi kumpli. dlatego to napisalem. mozemy uznac ze koniec klotni/przeniesc na gg/pw :)?
nie bylem molestowany. nie rozwijajmy tego watku nie widze sensu wjezdzania na rodziny. ok? nielubie tez klocenia sie o wiek wiec dlatego odpowiedzialem. ale zdania nie zmieniam.
moze byc?
jestem Ilnic nie Irnic <joke> z wzajemnoscia :D
W RL mam reke jak bohen(ch?) chleba. xD
@DB- Gadalem z Eze i sie dogadalismy, bedzie tak jak on chce B) .
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:
po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.
po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.
po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).
po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.
po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.
po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.
po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.
Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.
@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.
LoooooooooooooooooooooL ?? Chyba jestes nOObem :dance: (za***isty emot)
~~Madusik
Gregoire
24-02-2006, 13:25
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
You made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowody?? mua ha ah.
po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.
Berger aka Bentero nie expil na of, tylko czasami tam chodzil ale to okazjonalnie juz czesciej tam bywal na questach OF i Dzinow. A na ofie expil ~50 lvl i deadnal na 52 (ale pewnie o tym deadzie zapomniales "true ownerze"??)podczas wojny SSvsDR i od tametej pory tam raczej nie expil.
Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.
Ban za acc. sharing byl za posta na forum, bo napisal ze wyjedza do anglii i koledze da chara zeby nosil bolty - ale pewnie jako "true owner" wiesz o tym i pewnie przed napisaniem tego sprawdziles w "criminal records" co jest napisane.
po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).
A do Anglii wyjechal zeby podszkolic sobie jezyk, zeby koledzy z gilid nie zjarzyli??
Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.
lOl2 xDDDDDDD. A po miesiacu jak go zobaczylem i przelical przy mnie funty, to se je w kantorze kupil zeby uwiarygodnic swoja opowiesc. No ale jako "true owner" pewnie mnie nie znasz.
po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl
Moze i nie mial wczesniej pozadnego chara :P.
po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.
Przyklad PA ze strony Bergera??
Nawet mnie przyszedl ubic jak pkowalem ludzi w Ab.
Obrazal kogos?? Jak juz to tylko Ciebie i ludzi tobie podobnych.
Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.
Ta pewnie i jeszcze specjalnie dzis zrobiles konto na forum zeby wyglosic nam "urbi et orbi" na temat tego co tu wyprawia i jak nam berger klamie tutaj.
PS.
Smierdzi mi to kims z DB albo Stolcem :D.
Adolphus Elbragol
24-02-2006, 14:19
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.
po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.
po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.
po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.
@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.
Ale z ciebie ****a ciula. Sory ale inaczej nei szlo tego napisac, jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy *******a od rzeczy;/;/ A wiec ja jestem satrym kumplem bergra i jestem pewny ze on sam gral i wiecej sie tu nie odzywaj lmao
Gregoire
24-02-2006, 15:25
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
Nie napisalem, ze to na 100% ktos z DB napisal, tylko, ze smierdzi mi to "db lub stolcem" (milosnikiem stolcow i cyber sexu :D) - to sa tylko moje prywatne podejrzenia, ktorymi chcialem sie podzielic ow spowlecznosci tibijskeij.
Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna).
A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ).
Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne).
Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi :D.
@Bentero- Tru ownerze Bentero mam ci do powiedzenia jedno. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
U made my day. xD
Wszyscy "twoi" starzy przyjaciele BEDA WIEDZIEC JAKA JEST PRAWDA (to stek bzdur).Nierozumiem szczeze tego zagrania, mnie to rozbawilo do lez i prawie z krzesla spadlem jak to czytalem xD. Ale mniej wtajemniczeni gracze moga powiedziec :"oo bentero jednak sharowal" :( . Tego ci nie daruje!! Niewiem co chciales tym osuiagnac zmusic "gildie pomocnikow GMow" by mnie ubili za share? Czy poto by dowartosciowac sie jakos ze nie mozesz sam zrobic i byc moze niezrobisz takiego chara jak ja. Nic z tego co podales sie nie 3ma kupy poza tym ze niemam passow ale to nie jest dowod. Jedynymi moimi wrogami aktualnie jest DB i Stolc. Stolc zna moja historie a DB lider wiedzial o passach bo z nim gadalem dlatego to moj kreg podejrzen. Mimo ze mnie to rozbawilo dla ciebie jedno wielkie N/C.
dobra Ilnic. Sorry za to jak na Ciebie najechalem, mam swoje zdanie i nie lubie jak mi sie gnoi kumpli. dlatego to napisalem. mozemy uznac ze koniec klotni/przeniesc na gg/pw :)?
nie bylem molestowany. nie rozwijajmy tego watku nie widze sensu wjezdzania na rodziny. ok? nielubie tez klocenia sie o wiek wiec dlatego odpowiedzialem. ale zdania nie zmieniam.
moze byc?
Tak masz racje to będzie dobre rozwiązanie, sry jeśli Cię obraziłem
Yamahati
24-02-2006, 16:16
bentero nie zalatwil sobie hunta tylko ja go zaczołem huntowac za nic, i z "rl teamu" wyzywal tylko mnie, tzn obydwaj sie wyzywalismy, DICKHEAD HEHE
po1: Jak juz napisalem w tytule jestes ****
po2: Malo znasz Bergera zeby o nim sie wypowiadac
po3: Jestes straszny noob
po4: Nie masz jaj
po5: looooooooooooooool
po6: prosze cie nie zabieraj juz wiecej na tym forum glosu
Arke Sethrai - Feb 24 2006, 17:25:32 CET Killed at Level 32 by Evil the Slayer and by Jurand Wyrocznia. Widzialem trapa. Padł chyba za to że był ziomem
Yama~. Szkoda chłopaka, a jeszcze w opisie na tibia.com mial Hail Arcanium! :(
Na iridi widze ze sie cos wiekszego szykuje, humm powstala nowa gildia. Niewiem czy to bedzie war czy co ,ale jesli tak ja bede po stronie Arc bo wg mnie secura bedzie razem z rondlem gadalem ostatnio z Yama ale jednak mu nieufam i wole to teraz powiedziec niz klamac. Wiec bede vs jego RL sorki, all friends ktorzy beda z nimi ale koluje passy do chara i postaram sie do arc dojsc. A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/.
Jeszcze raz srorki jesli bede musial byc vs friends.
Arthas The Keeper
24-02-2006, 23:51
Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...
pozdro:Usar
Nowa gierka:zupełnie inna niz Ogame xD :http://s1.*********.pl/c.php?uid=18040
Rondelman
25-02-2006, 02:29
Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...
pozdro:Usar
Polacy z Arcanium niedolacza, a ta wojna to jes powstanie przeciwko wladzy arcanium na serwerze
Signed Rondel
Smiter777
25-02-2006, 09:33
Wiec sie zaczelo...
Początek wojny narazie we fragach 2:0 dla Arcanium:
Krol Arturek Feb 25 2006, 10:41:59 CET Killed at Level 90 by Chealino
and by Zyrex Montana
Asterix'art ( o tym fragu mówił Chealinio ale nie wiem czy to jest frag Arcanium )
Feb 24 2006, 23:26:52 CET Killed at Level 50 by Tomte Gubben
and by Axenikus
Teraz czekam na odpowiedż IA.
Lotar Hellscream
25-02-2006, 13:46
No nareszcie zaczyna sie akcja :dance: :dance: :dance: lol :D
RL TEAM FOREVER
Smiter777
25-02-2006, 14:47
Kowal masz fajny avatar :D
White Warrior
25-02-2006, 15:07
Kolejny frag dla Arcanium:
Suriss
Killed at Level 63 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc
citizen_lc
25-02-2006, 15:33
Last Smiter zmien gildie w podpisie bo zabawnie to wyglada w polaczeniu z Twoim postem XD
nono robi sie ciekawie. wyglada na to ze pierwsze walki w powstaniu niezbyt udane ale zobaczymy jak dalej bedzie.
Nie bylo jeszcze "pierwszych walk" tylko 2 naszych ludzi nie sluchalo sie liderow i poszlo poza pz. Arcanium to wykorzystalo i padli. Obaj wiedza ze zwalili sprawe i juz przeprosili za to:). Arcanium juz jest gotowa do walki poniewaz istnieje juz troche, nasza gildia dopiero sie tworzy i jeszcze nie mamy nic gotowe. Mysle ze w ciagu 2 dni zaczna sie normalne regularne bitwy. Mam nadzieje ze to my wyjdziemy z nich obronna reka, nikomu nie zycze zle, to jest wojna i na wojnie musza byc ofiary. Ludzi ktorzy byli albo moze nawet sa moimi bracmi w grze traktuje nadal tak samo, Pozdrowienia dla Kasha, Chea oraz wielu dobrych znajomych np Zielp, Aure, Evil. Mam nadzieje ze po wojnie nasze relacje zasadniczo sie nie zmienia.
citizen_lc
25-02-2006, 18:09
poza tym ze wy/oni bedziecie/beda bogatsi/biedniejsi albo odwrotnie?
w ogole czy to bedzie takie sranie w banie jak tak wojna w ktorej jedyna bitwa byla przy bramach ab czy wiecej nieco?
poza tym ze wy/oni bedziecie/beda bogatsi/biedniejsi albo odwrotnie?
w ogole czy to bedzie takie sranie w banie jak tak wojna w ktorej jedyna bitwa byla przy bramach ab czy wiecej nieco?
bralem w tamtej wojnie udzial ss vs dr (moja jedyna do tej pory) , teraz dolaczylem wiec obiecuje kilka ciekawych filmów (:
Jak tylko Rondel odszedł on nas i założył nową gildię to czułem, że coś się szykuje i niemyliłem się. Szkoda, że tak sie stało, ale cóż. Wygra lepszy ( czyli Arcanium), szkoda tylko, że postąpił tak a nie inaczej. Sami zobaczcie nasza gildia jest zgrana, znay się już trochę, a gildia IA? są w niej tylko ludzie z wyższymi lvlami. Niewystarczy dobry lvl by wygrać wojne. Już niemogę się doczekać walki :) 2:0 dla nas i zapewniam was, że na tym się nieskończy.
Yamahati
25-02-2006, 19:27
Jak tylko Rondel odszedł on nas i założył nową gildię to czułem, że coś się szykuje i niemyliłem się. Szkoda, że tak sie stało, ale cóż. Wygra lepszy ( czyli Arcanium), szkoda tylko, że postąpił tak a nie inaczej. Sami zobaczcie nasza gildia jest zgrana, znay się już trochę, a gildia IA? są w niej tylko ludzie z wyższymi lvlami. Niewystarczy dobry lvl by wygrać wojne. Już niemogę się doczekać walki :) 2:0 dla nas i zapewniam was, że na tym się nieskończy.
No ty napewno ich znasz hahaha od 3 tygodniu? no za***iste macie zgranie. I tak wam to duzo nie pomoze, pare osob wrocilo ktore byly retired i teraz sie zacznie bo to co dzisiaj bylo to mala pomylka, ale nikt sie tym nie przejmuje bo 2 dedy to nie koniec swiata. A nawet jak to wygracie ( w co watpie ) to was u***ia po koleji :) btw pocwicz reke zebys nie pisal tak jak ostatnio na wrl "help plx bot mnie uha przybiegnijcie na demonie"
citizen_lc
25-02-2006, 20:44
o tak u***ia ich po kolei. a kto taki?
poza tym pomoge Ci yama bo jestes dobry ziom i Cie lubie, a do walki honorowej zawsze sie przylacze.
jest w arc jeszcze paru ludzi ktorych o nic nie oskarzyles wiec podrzuce Ci pare pomyslow: trading account, offensive statement, unjustified player killing, kupowanie pacca za rl cash, granie na mc. ale daje Ci to oczekujac obietnicy ze oskarzysz tylko dobrych kumpli z arc bo inaczej co to za zabawa? wlasciwie nie chce Ci psuc zabawy tylko niesmialo przypominam ze takim pisaniem na forum prawdopodobnie nie zalatwisz im bana ale nie przejmuj sie.
i jeszcze cos popraw swoj polski. nie chodzi mi o brak ogonkow tylko o takie kwiatki: od 3 tygodniu, po koleji. i jeszcze jest taka zasada ze grzecznosciowo Ty i reszte zaimkow pisze sie duza litera.
Lord-Saimon, Feb 25 2006, 19:51:08 CET Killed at Level 41 by Sesulo,
kolejny frag ;/
o tak u***ia ich po kolei. a kto taki?
poza tym pomoge Ci yama bo jestes dobry ziom i Cie lubie, a do walki honorowej zawsze sie przylacze.
jest w arc jeszcze paru ludzi ktorych o nic nie oskarzyles wiec podrzuce Ci pare pomyslow: trading account, offensive statement, unjustified player killing, kupowanie pacca za rl cash, granie na mc. ale daje Ci to oczekujac obietnicy ze oskarzysz tylko dobrych kumpli z arc bo inaczej co to za zabawa? wlasciwie nie chce Ci psuc zabawy tylko niesmialo przypominam ze takim pisaniem na forum prawdopodobnie nie zalatwisz im bana ale nie przejmuj sie.
i jeszcze cos popraw swoj polski. nie chodzi mi o brak ogonkow tylko o takie kwiatki: od 3 tygodniu, po koleji. i jeszcze jest taka zasada ze grzecznosciowo Ty i reszte zaimkow pisze sie duza litera.
!-kto taki? - my
!!-"kupowanie pacca za rl cash" - świetny argument na bana rotfl
!!!-zaimki osobowe pisze sie duża literą w (np.)listach, na forum nie jest wymagane
citizen_lc
25-02-2006, 22:50
! - no honorowo, nie powiem, a ty (sam chciales) sadzisz ze to uczciwe?
!! - popieprzylo mi sie oczywiscie mialo byc za tibia cash
!!! - nie wymagane ale resztka szacunku dla interlokutorow... zreszta przepraszam od kogo to wymagac
No ty napewno ich znasz hahaha od 3 tygodniu? no za***iste macie zgranie. I tak wam to duzo nie pomoze, pare osob wrocilo ktore byly retired i teraz sie zacznie bo to co dzisiaj bylo to mala pomylka, ale nikt sie tym nie przejmuje bo 2 dedy to nie koniec swiata. A nawet jak to wygracie ( w co watpie ) to was u***ia po koleji :) btw pocwicz reke zebys nie pisal tak jak ostatnio na wrl "help plx bot mnie uha przybiegnijcie na demonie"
Z pewnością nas u***ią hahahahaa. Yama może opsypiesz nas 4 parą bohów? Ty lubisz robić takie prezenty. Jesteś na mojej liście :)
Z pewnością nas u***ią hahahahaa. Yama może opsypiesz nas 4 parą bohów? Ty lubisz robić takie prezenty. Jesteś na mojej liście :)
No i po co lamo gadasz takie glupoty? widziales chociaz przez 5 sekund bohy z ktorych wysypal sie wczesniej na rs ? bo mi sie wydaje ze nie i niecwaniakuj tak, bo jak sam powiedziales "Niewystarczy dobry lvl by wygrać wojne", a co do tych slow: "Sami zobaczcie nasza gildia jest zgrana, znay się już trochę," tak, Ty z pewnoscia ich znasz i jestes z nimi zgrany....LMAO
Yamahati
26-02-2006, 09:10
nigdy ze mnie 4 par bohow nie wylecialo ale ok. Nie u***iemy was? hmm "ok"
Gdybyś umiał czytać to zobaczyłbyś, że niepowiedzialem, że straciłeś 4 pary, tylko czy oddasz nam czwarta, a co z tego wynika, mówiłem o 3 parach , które już straciłeś.
o i po co lamo gadasz takie glupoty? widziales chociaz przez 5 sekund bohy z ktorych wysypal sie wczesniej na rs ? bo mi sie wydaje ze nie i niecwaniakuj tak, bo jak sam powiedziales "Niewystarczy dobry lvl by wygrać wojne", a co do tych slow: "Sami zobaczcie nasza gildia jest zgrana, znay się już trochę," tak, Ty z pewnoscia ich znasz i jestes z nimi zgrany....LMAO
A ty to kto w ogóle jesteś? i co możesz o mnie wiedzieć ;)
Jurand nie powiedzial ze 4 pary juz ywlecialy, ale czy obdarujesz nas czwarta para, a to jest prawda , 2 razy dalas na mna wojnie ARV vs NR , niedawno byla trzecia para i czwarta juz sie zbliza :cygaro:
Na iridi widze ze sie cos wiekszego szykuje, humm powstala nowa gildia. Niewiem czy to bedzie war czy co ,ale jesli tak ja bede po stronie Arc bo wg mnie secura bedzie razem z rondlem gadalem ostatnio z Yama ale jednak mu nieufam i wole to teraz powiedziec niz klamac. Wiec bede vs jego RL sorki, all friends ktorzy beda z nimi ale koluje passy do chara i postaram sie do arc dojsc. A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/.
Jeszcze raz srorki jesli bede musial byc vs friends.
Niepotrzebujemy twojej pomocy.
! - no honorowo, nie powiem, a ty (sam chciales) sadzisz ze to uczciwe?
!! - popieprzylo mi sie oczywiscie mialo byc za tibia cash
!!! - nie wymagane ale resztka szacunku dla interlokutorow... zreszta przepraszam od kogo to wymagac
! chyba nie myslisz ze bedziemy im placic??
!! zauwazylem, dlatego powinienes sie zastanowic zanim cos napiszesz
!!! nie "to", ale "tego"
kk skonczmy, to nie ma sensu
Arwerius
26-02-2006, 11:35
"No ty napewno ich znasz hahaha od 3 tygodniu? no za***iste macie zgranie"
Na pewno nie zna ich tak dobrze jak Ty żeby im dawać swoje passy:):)Może dałeś Cirmo swojego reca?:D :D :)
Gdybyś umiał czytać to zobaczyłbyś, że niepowiedzialem, że straciłeś 4 pary, tylko czy oddasz nam czwarta, a co z tego wynika, mówiłem o 3 parach , które już straciłeś.
A ty to kto w ogóle jesteś? i co możesz o mnie wiedzieć ;)
Ja wiem kim jestem i niech Ci to wystarczy , a co moge o Tobie wiedziec? to juz tajemnica.......
"No ty napewno ich znasz hahaha od 3 tygodniu? no za***iste macie zgranie"
Na pewno nie zna ich tak dobrze jak Ty żeby im dawać swoje passy:):)Może dałeś Cirmo swojego reca?:D :D :)
a co sie stało z postacią o nicku "Arwerius" ??
citizen_lc
26-02-2006, 15:21
@Jurand
wydaje mi sie ze Ilnic to Walczacy Axami w kazdym razie jedyna postac na Iridii ktora odpowiada opisowi kolo nicka...
@Paco88
afaik po 1szym hacku i stracie (o ile sie nie myle) kupionej za ciezkie pieniadze 2giej na Iridii d-lance hacker mial reca i hackanl 2gi raz. logowal sie ostatnio bodaj 15 lutego wczesniej 30 listopada...
!!!-masz racje :P
citizen_lc
26-02-2006, 15:21
sry za double (neo sux)
@Jurand
wydaje mi sie ze Ilnic to Walczacy Axami w kazdym razie jedyna postac na Iridii ktora odpowiada opisowi kolo nicka...
Nie. Walczacy Axami to nie ja ;) Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza wiedza, ze gralem na postaci o niku Shandul. To nie zadna tajemnica hehe, ale postac sprzedalem i niema ona juz nic ze mna wspolnego ani z moim rl teamem. NIegram juz w tibie ale dalej dzieki moim rl kumplom orientuje sie co nieco w wydarzeniach z irdii wiec wypowiadam sie tutaj. No i to by bylo na tyle
Nie. Walczacy Axami to nie ja ;) Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza wiedza, ze gralem na postaci o niku Shandul. To nie zadna tajemnica hehe, ale postac sprzedalem i niema ona juz nic ze mna wspolnego ani z moim rl teamem. NIegram juz w tibie ale dalej dzieki moim rl kumplom orientuje sie co nieco w wydarzeniach z irdii wiec wypowiadam sie tutaj. No i to by bylo na tyle
Dobrze, zajmiemy się "postacią o niku Shandul"
Dobrze, zajmiemy się "postacią o niku Shandul"
Ej stary kurcze Ty straszne zeczy opowiadasz, ej co mam teraz zrobic? mam plakac? dla mnie to mozesz mu nawet obciagnac mam to w dupie :)
@Jurand
@Paco88
afaik po 1szym hacku i stracie (o ile sie nie myle) kupionej za ciezkie pieniadze 2giej na Iridii d-lance hacker mial reca i hackanl 2gi raz. logowal sie ostatnio bodaj 15 lutego wczesniej 30 listopada...
!!!-masz racje :P
skad hacker mial r keya??
Omg Ja was nie rozumiem. Po cholere wywlekacie stare brudy. Jurand bądź powazny. Skoro Shadul ma nowego ownera to po co go mieszasz do tego wszystkiego. Chris po cholere pytasz o Aureliusa, Aure po ch*ja piszesz ze ktos mial passy od Yamy. Nikt nie jest święty i nikt nie ma prawa kogos oskarżać jesli sam jest czemuś winny. To ma byc wojna na polu walki, na masslogi, zabijanie na expieniu a nie ****na wojna na wytykanie sobie blędów z przeszłości. Nudzi mnie juz takie cos i coraz bardziej irytuje.
citizen_lc
26-02-2006, 22:50
@Paco
wyrobil sobie po 1szym hacku? btw ostatni moj post nie zwiazany z obecna wojna koniec pierdzielenia w bambus
Rondelman
27-02-2006, 01:35
Jak juz pewnie wielu widzialo na forum, wczoraj Anni znowu zostal wykonany, i jest to jeden z powodow dlacego niechcielismy walczyc z Arcanium, a dzisiaj rl team niebedie zbyt aktywny z innego powodu:D wiec walk znowu niebedzie, a ludzie z arcanium sa madrzy bo jak tylko maja cala gildie online to chca walczyc i odrazu wolaja open battle, zaczekajcie az z naszej gildii bedzie 40+ osob, moze wtedy cos powalczymy co? Albo skoro tak sie palicie do walki czego nikt nieprzybiegl na fibule? czego nikt niezaatakowal nas jak zabilismy rl od Chealino? Jak juz ci powiedzialem Jurand, "czas dziala na wasza niekozysc" im lepiej sie zgramy tym trudniej bedzie nas pokonac
Signed Rondel
hehe Rondel gz Twoich 19 urodzin pewnie to ten powod ze nie bedzie dzis walk .
Wszystkiego naj Rondel. Zycze Ci zebys wystrzelal wiecej Sd niz na ostatniej wojnie :P
Jak juz pewnie wielu widzialo na forum, wczoraj Anni znowu zostal wykonany, i jest to jeden z powodow dlacego niechcielismy walczyc z Arcanium, a dzisiaj rl team niebedie zbyt aktywny z innego powodu:D wiec walk znowu niebedzie, a ludzie z arcanium sa madrzy bo jak tylko maja cala gildie online to chca walczyc i odrazu wolaja open battle, zaczekajcie az z naszej gildii bedzie 40+ osob, moze wtedy cos powalczymy co? Albo skoro tak sie palicie do walki czego nikt nieprzybiegl na fibule? czego nikt niezaatakowal nas jak zabilismy rl od Chealino? Jak juz ci powiedzialem Jurand, "czas dziala na wasza niekozysc" im lepiej sie zgramy tym trudniej bedzie nas pokonac
Signed Rondel
35~ ludzi na 18 cyz tam 19 wam nie wystarczy? ;o A co do tej fibuli to mielismy walczyc 6-7 na 20 + o ile dobrze pamietam?
Arwerius
27-02-2006, 14:40
Jinikao chciałem tylko przypomnieć , że to ja Yamahati napisała że Jurand nie zna ludzi z Arcanium co mnie rozbawiło:D Był w tej Gildi przed Nią:)
Co do Arweriusa to może nie wracajmy do tego haker ma postać i tyle.:S
Rondelman
27-02-2006, 14:48
Jinikao chciałem tylko przypomnieć , że to ja Yamahati napisała że Jurand nie zna ludzi z Arcanium co mnie rozbawiło:D Był w tej Gildi przed Nią:)
ok wiec ja powiem ze jurand na bank nie jest dobrze zgrany z nimi, bo ja bylem w tej gildii duzo przed jurandem:)
Signed Rondel
Lotar Hellscream
27-02-2006, 16:59
GRATZ rondel z okazji urodzin B)
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Chodzi o to , ze zarzucasz yamahati, pozyczenie konta cirmowi, co w tym takiego? w porównaniu z tobą to ona wychodzi Bardzo dobrze. Sa osoby które maja prawo wytykac jej bledy , ale ty to raczej nie jestes jedna z nich
Gregoire
27-02-2006, 17:36
Omg Ja was nie rozumiem. Po cholere wywlekacie stare brudy. Jurand bądź powazny. Skoro Shadul ma nowego ownera to po co go mieszasz do tego wszystkiego. Chris po cholere pytasz o Aureliusa, Aure po ch*ja piszesz ze ktos mial passy od Yamy. Nikt nie jest święty i nikt nie ma prawa kogos oskarżać jesli sam jest czemuś winny. To ma byc wojna na polu walki, na masslogi, zabijanie na expieniu a nie ****na wojna na wytykanie sobie blędów z przeszłości. Nudzi mnie juz takie cos i coraz bardziej irytuje.
Ktos nie zrozumial??
Wywlekacie sobie teraz na forum wszystko, a nie lepiej przelac slowa na czyny??
Chyba brardziej rozsadnie.
Zawsze i wszedzie sa przekrety, czy to w rl, czy w grze. Niech poprostu wygra lepszy.
Cya
Ktos nie zrozumial??
Wywlekacie sobie teraz na forum wszystko, a nie lepiej przelac slowa na czyny??
Chyba brardziej rozsadnie.
Zawsze i wszedzie sa przekrety, czy to w rl, czy w grze. Niech poprostu wygra lepszy.
Cya
nie koniecznie musze sluchac tego co on mi mowi, aye?
Poprostu odpowiadam na atak aureliusa
and btw jinikao - ja jestem swiety jezeli chodzi o tibie, no moze jeden raz zrobilem cos nie fair w raz z trzema knightami , ale to norma w takiej sprawie x]
nie koniecznie musze sluchac tego co on mi mowi, aye?
Poprostu odpowiadam na atak aureliusa
and btw jinikao - ja jestem swiety jezeli chodzi o tibie, no moze jeden raz zrobilem cos nie fair w raz z trzema knightami , ale to norma w takiej sprawie x]
haha ty jesteś swięty jeżeli chodzi o tibię. Słyszysz się?
haha ty jesteś swięty jeżeli chodzi o tibię. Słyszysz się?
uzylem sformulowania "jestem swiety" bo takie zarzucil jinikao, nie jestem swiety bo gram przeciw tobie? nie mam nic do ciebie ale troche przesadzasz ostatnimi czasy x]
35~ ludzi na 18 cyz tam 19 wam nie wystarczy? ;o A co do tej fibuli to mielismy walczyc 6-7 na 20 + o ile dobrze pamietam?
Zielp~ przecież to ty zawsze chcesz z nami walczyć. Przecież jesteś taki pako spoko byś sobie z nami poradził nawet sam. Jesteś naszym idolem!!:D:D:D:D
Anas Kiro
27-02-2006, 19:38
Chris zauważ,że to Yamahati zaczal nieczyste gierki...Pisząc,że Aure sharuje z Arwem.Więc dostal prosta odpowiedź...Zacznijcie normalnie walczyć niech wygra lepszy a nie ten który da więcej tych bezsensownych postow na tym forum...
Chris zauważ,że to Yamahati zaczal nieczyste gierki...Pisząc,że Aure sharuje z Arwem.Więc dostal prosta odpowiedź...Zacznijcie normalnie walczyć niech wygra lepszy a nie ten który da więcej tych bezsensownych postow na tym forum...
a co ci do tego? :|
nasza gildia liczy okolo 50 wasza 20 osob, jezeli beda pelne sklady obydwu gildi tez nie wyjdziecie?
zreszta to co przytoczyles powyzej jedno zaprzecza drugiemu
uzylem sformulowania "jestem swiety" bo takie zarzucil jinikao, nie jestem swiety bo gram przeciw tobie? nie mam nic do ciebie ale troche przesadzasz ostatnimi czasy x]
nie niedlatego, że walczymy po przeciwnej stronie, a co masz na myśli mówiać, że przesadzam?
Arwerius
27-02-2006, 21:50
Rondelman nie jestem pewien kto jest dlużej ale to nie jest ważne Ty owszem jesteś słynny ale z mówienia nie wątpliwie jeśli gra polegała by na przemawianiu byłbyś najlepszy.
Chris mistrzu powiedz mi jakie masz dowdoy ,że robie coś nie legalnego czemu mam 0 banów?fart?przypadek?
Po drugie przytocze wam taki urywek ostanio około 5 rano loguje sie Jurand jest on sam od nas on-line Ia w składzie 6 osób i Chris pisze " no chodz cwaniaku teraz"Jurand podbiega do Chrisa zaczyna go bić Chris na to "poczekaj aż nas bedzie więcej to zoabczysz"-historia prawdziwa możecie wierzyc lub nie ale taki jest Chris nie wygral jeszcze wojny a bral udzial we 2 ale i tak jest legendą taki tibijski Chuck Norris:)
Prawda jest taka ,że nie dorastasz mu do pięt i niestety tylko mozesz pisać.:(
Lol myslalem ze was znam ale okazuje sie ze potraficie tylko jedno -- wyzywac sie nawzajem
Danthorr
28-02-2006, 07:18
Lol myslalem ze was znam ale okazuje sie ze potraficie tylko jedno -- wyzywac sie nawzajem
Wybacz, ale wiecej bluzg w tej wojnie slyszalem ze strony czlonków IA. x_X
@Ia
ZAmiast duzo mowic ,to zacznijcie robic cos , macie w plecy 0:3 bo zachowujecie sie jak nooby . Chris i reszta Ai jestescie madrzy tylko na forum kiedy sie loguje widze jak w pztach siedzicie
@Ia
ZAmiast duzo mowic ,to zacznijcie robic cos , macie w plecy 0:3 bo zachowujecie sie jak nooby . Chris i reszta Ai jestescie madrzy tylko na forum kiedy sie loguje widze jak w pztach siedzicie
W plecy juz jest 4;0 :faceoff:
a To sorry nie widzialem wiem . ze tylko Surris ,drago i arturek . To kto jeszcze? Kolejny noob padl??
Rondelman nie jestem pewien kto jest dlużej ale to nie jest ważne Ty owszem jesteś słynny ale z mówienia nie wątpliwie jeśli gra polegała by na przemawianiu byłbyś najlepszy.
Chris mistrzu powiedz mi jakie masz dowdoy ,że robie coś nie legalnego czemu mam 0 banów?fart?przypadek?
Po drugie przytocze wam taki urywek ostanio około 5 rano loguje sie Jurand jest on sam od nas on-line Ia w składzie 6 osób i Chris pisze " no chodz cwaniaku teraz"Jurand podbiega do Chrisa zaczyna go bić Chris na to "poczekaj aż nas bedzie więcej to zoabczysz"-historia prawdziwa możecie wierzyc lub nie ale taki jest Chris nie wygral jeszcze wojny a bral udzial we 2 ale i tak jest legendą taki tibijski Chuck Norris:)
Prawda jest taka ,że nie dorastasz mu do pięt i niestety tylko mozesz pisać.:(
Buahahahahha nie posadzalbym cie nigdy o takie klamstwo haha , jurand jestes w stanie potwierdzic to co on napisal? potwierdz a strace do ciebie zupelnie szacunek rotfl!
Przez caly rok który gram na iridii, ani razu nie bylem o 5 rano on line, zarwalem maxymalnie dwie noce do godziny 3 Nigdy w zyciu nie bylem o 5 on line hah to zes mnie rozbawił muahahahaha
a wiesz czemu nie gralem o 5 rano? bo ja w nocy spie, a ty widocznie expisz pozdro!
double post sryx, jakos dziwnie sie tutaj ładuje po potwierdzeniu posta bleh
Buahahahahha nie posadzalbym cie nigdy o takie klamstwo haha , jurand jestes w stanie potwierdzic to co on napisal? potwierdz a strace do ciebie zupelnie szacunek rotfl!
Przez caly rok który gram na iridii, ani razu nie bylem o 5 rano on line, zarwalem maxymalnie dwie noce do godziny 3 Nigdy w zyciu nie bylem o 5 on line hah to zes mnie rozbawił muahahahaha
a wiesz czemu nie gralem o 5 rano? bo ja w nocy spie, a ty widocznie expisz pozdro!
a i jeszcze jedno, nigdzie nie napisalem ze robisz cos nielegalnego, prosilbym abys czytal uwazniej bo zaczynam cie traktowac jak zielpra~
Nie niejestem w stanie tego potwierdzić
Nie niejestem w stanie tego potwierdzić
dziekuje bardzo. widze ze jako jeden z nielicznych masz honor i za to respekt, ok ja juz koncze swoje wypowiedzi na tym forum, jezeli arwerius chce glosic tutaj herezje , ok prosze bardzo ja juz na nic nie odpisze pora dzialac chociaz jak wiadomo czas dziala na nasza korzysc heil!
arwerius, owned?
Arwerius
28-02-2006, 19:07
Arwerius Nie Owned!!!!!!!!!!!!
Ja Pier!!!!! Sorry Chris ale właśnie wyszło że gość o nicku Jurand~~ to nie on:S:S.
Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości proszę o spytanie Jurka w grze myśle że za niedlugo zrobi swoje konto tu i napisze to.
Chris ja napisałem to raczej słysząc to wersję od niego bo inaczej z kąd bym to wiedział??? Więc sam do końca nie ufam czy to Ty tu piszesz czy też jakis następny frajer.
Jurand właśnie robi teamt na Tibia.com za chwile dam link.
A ten kto sie podszywa chyba już więcej nie bedzie pisał.........
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1141153
link do forum Tibia .com chyba nie ma żadnych wątpliwości???
A więc Aureliusie kim jestem?
O i ***, widze, ze ladnie sie tu porobilo, Jurandy sie rozmnozyly :D haha ale szydera :P, no to moze parwdziwy Jurand zechce zabrac glos w tej sprawie tutaj? bo na tibi.com juz czytalem jego wypowiedz, ale moze niekazdy ja zna:P
Nie uważacie chlopacy ze trzeba dodac kilka nowych fragow?:dance:
Xayes:Feb 28 2006, 23:36:30 CET Killed at Level 57 by Huxy
Sir Rondelmen [great warrior]:Feb 28 2006, 23:34:38 CET Killed at Level 67 by Chealino
Laubau:Feb 28 2006, 23:39:12 CET Killed at Level 64 by Chealino
No i dzis z rana Aureliuss zabil 'solo' Vincencika:Mar 01 2006, 07:59:40 CET Killed at Level 85 by Aureliuss and by Laubau
Sir Rondelmen [great warrior]:Feb 28 2006, 23:34:38 CET Killed at Level 67 by Chealino
" great warrior" milo, ze tak uwazasz, niewiem czy jest lepszym wojownikiem od Ciebie, ale napewno madrzejszym:) pozdro Zielp~ xd
Heh
Nie bede duzo pisal oraz nikomu nieczego tu udowadnial , ale denerwuje mnie juz ten temat , a w szczegolnosci typ o name " Jurand~ " .
Prosba o to abys skasowal to konto oraz nie wypowiadal sie w imieniu kogos kim nie jestes .
Jestem Daniel i chyba kazdy kto gral ze mna wie kim jestem .
Wiec sorki Grzesiu za tego " nooba " , ale to nie ja to pisalem to po prostu jest fake .
Zycze wszystkim walczacym oraz grajacym ogolnie w Tibie powodzenia .
Koncze i pa .
/ Jurek
" great warrior" milo, ze tak uwazasz, niewiem czy jest lepszym wojownikiem od Ciebie, ale napewno madrzejszym:) pozdro Zielp~ xd
Ziomek obudz sie plx, skad mozesz wiedziec jak ja mysle no i ze rondelmen jest madrzejszy odemnie? bo chodzi do jednej z najgorszych szkol w Rzeszowie a ja do najlepszej w Debicy, mysle za samo to juz o czyms mowi.
Lotar Hellscream
02-03-2006, 08:48
Zielp~ jakie tam są u was szkoły ? pewnie jakis mleczak
Debica to takie zadupie ze szok
Ziomek obudz sie plx, skad mozesz wiedziec jak ja mysle no i ze rondelmen jest madrzejszy odemnie? bo chodzi do jednej z najgorszych szkol w Rzeszowie a ja do najlepszej w Debicy, mysle za samo to juz o czyms mowi.
Po 1 to nie jestem Twoim ziomkiem wiec mnie tak nienazywaj, bo sobie tego niezycze.
Po 2 co Ty mozesz wiedziec o naszej szkole Debiczaninie
Po 3 gowno obchodzi mnie to, gdzie sie uczysz
Po 4 to o niczym nieswiadczy
Smiter777
02-03-2006, 18:09
@Ilnic
Sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.....
@Ilnic
Sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.....
Swieta racja ziom :D
Wymadrzanie sie na forum albo w konwersacjach nie mozna nazwac inteligencja moj drogi. Biegacie za nim jakby bylo nie wiadomo kim, a ja nie widze z nim ani dobrego lidera, ani nawet wojownika, a nowe fragi juz sa, wasza akcja knightow byla zaje~ ;], chris thx za info ale i tak cie nie przyjmiemy do nas, gnij tam z 'kolegami', ktorych zdradziles.
Na przyklad fraga walne to:
22:25 Warning! The murder of Elu Grinakh was not justified. :dance:
Mam nadzieje ze temat bedzie odswiezony jak najszybciej.
Btw pozdro dla danthorra ;)
Zielp trudno w to uwierzyc ale jeszcze nie dorosles zeby miec wladze na serwie~
Kiedys mysllaem o tobie inaczej....
Zielp trudno w to uwierzyc ale jeszcze nie dorosles zeby miec wladze na serwie~
Kiedys mysllaem o tobie inaczej....
Dobrze ze ty dorosles, a nawet jakby to se nie umiesz jej zdobyc, i to jest twoj problem.
Ezekiel_Armanio
03-03-2006, 08:06
Ten temat zaczyna wyglądać z każdym dniem coraz żałośniej.
Wymadrzanie sie na forum albo w konwersacjach nie mozna nazwac inteligencja moj drogi. Biegacie za nim jakby bylo nie wiadomo kim, a ja nie widze z nim ani dobrego lidera, ani nawet wojownika, a nowe fragi juz sa, wasza akcja knightow byla zaje~ ;], chris thx za info ale i tak cie nie przyjmiemy do nas, gnij tam z 'kolegami', ktorych zdradziles.
Na przyklad fraga walne to:
22:25 Warning! The murder of Elu Grinakh was not justified. :dance:
Mam nadzieje ze temat bedzie odswiezony jak najszybciej.
Btw pozdro dla danthorra ;)
po 1 to niemow do mnie moj drogi
po 2 "Biegacie za nim jakby bylo"- Rondel to nie jest "to" on jest czlowiekiem plci meskiej.
Dobrze ze ty dorosles, a nawet jakby to se nie umiesz jej zdobyc, i to jest twoj problem.
"se"- to chyba najbardziej swiadczy o Twojej madrosci.
P.S nieinteresuje mnie przebieg wojny, bo juz od dawna w to niegram i niebede gral, ale gz fragow
@ Ilic~
Jak nie grasz juz w tibie i nie interesuje Ciebie wojna to prosze zamknij swój ryj i więcej się nie udzielaj bo twoje komentarze mnie nudzą i prowadzą do wymicin.
Dla Twojej wiadomosci to jestem Ilnic a nie "Ilic~" i powiem wiecej niezamkne swoich "ust":D a tak na marginesie to co to jest "wymicin"?? aha a jezeli nudza Cie moje komentarze to ich poprostu nieczytaj, one kierowane sa do ludzi o wyzszym poziome inteligencji niz Twoj.
Adolphus Elbragol
03-03-2006, 18:06
Ten temat zaczyna wyglądać z każdym dniem coraz żałośniej.
Wiesz, wojna nigdy nie sluzyla pisaniu przemyslanych postow na poziomie. Tylko nielicznym sie to udawalo i udaje.
Wiesz, wojna nigdy nie sluzyla pisaniu przemyslanych postow na poziomie. Tylko nielicznym sie to udawalo i udaje.
Chyba nie twierdzisz ze np "moj przyjaciel" pisal cos przemyslanego tutaj??
Dla Twojej wiadomosci to jestem Ilnic a nie "Ilic~" i powiem wiecej niezamkne swoich "ust":D a tak na marginesie to co to jest "wymicin"?? aha a jezeli nudza Cie moje komentarze to ich poprostu nieczytaj, one kierowane sa do ludzi o wyzszym poziome inteligencji niz Twoj.
Nie poprawiaj innych jak sam popelnias bledy >>>> pisze sie "nie zamkne" a nie "niezamkne" bo jak sie uczyles w szkole podstawowej nie z czasownikami sie pisze sie osobno :P. We wczesniejszych Twoich postach tez masa takich bledow wiec daruj sobie poprawianie innych i wnos cos kreatywnego do tematu
Adolphus Elbragol
04-03-2006, 08:56
Chyba nie twierdzisz ze np "moj przyjaciel" pisal cos przemyslanego tutaj??
Nie mowie o nikim konkretnym, nikogo nie wskazuje palcem (ni "Twojego przyjaciela", ni nikogo z Twojej gildii), ale nie wierze, ze nie zauwazyles, jak ta dysksja zmienila sie od momentu wybuchu powstania, ktorego - notabene - zakonczonczenie bylo doskonalym choldem zlozonym chlubnej polskiej tradycji, czyli - niestety dla dzielnych powstancow - kleska, deportacja (na inne serwery?) i restrykcjami.
Valdemar
04-03-2006, 10:15
"Zdrada to zdrada to też nie mój werdykt ziom..." - O.S.T.R.
Czas pokazał, kto jest przyjacielem na zawsze a kto kimś zupelnie innym...
Mam nadzieje, że dostaniesz odpowiednie wynagrodzenie za swój czyn, mój "przyjacielu".
Valegard Torin, pround member of Iridian Alliance.
Till to the end.
Signed~
Lol to jakas mania na Faki.... Najpierw ktos mowi ze bentero to nie ja lol , teraz za juranda, hmm... ciekawe czy to ta sama osoba.
Odnosnie wojny to ja wymienie 3 czynniki dlaczego byla taka wtopa:
1.Brak zgrania.
2.To byla 1sza wojna 70% ludzi z IA i niemieli oni doswiadczenia.
3. Brak lidera (btw secura team nie moze dowodzic, oni sa z non-pvp oni tylko wiedza jak obslugiwac bota, bo tam to mieli tylko wojny w podkradaniu se loota).
DB- thx 2x BOH http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html
Lol to jakas mania na Faki.... Najpierw ktos mowi ze bentero to nie ja lol , teraz za juranda, hmm... ciekawe czy to ta sama osoba. To na pewno ktos z DB!!!!!11111oneone
"Mania na Faki" pwns. Kolejny tekst ktorym zablysnales na forum =D
Odnosnie wojny to ja wymienie 3 czynniki dlaczego byla taka wtopa:
1.Brak zgrania.
2.To byla 1sza wojna 70% ludzi z IA i niemieli oni doswiadczenia.
3. Brak lidera (btw secura team nie moze dowodzic, oni sa z non-pvp oni tylko wiedza jak obslugiwac bota, bo tam to mieli tylko wojny w podkradaniu se loota). Najlepiej by bylo gdyby na lidera dali Ciebie, pobilbys Arc glupota =]
Poza tym 90% securan teamu ma lepsze pvp od Ciebie =)
DB- thx 2x BOH http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html Nie ma za co, odrobimy to =*
@Rankor- N/C dla ciebie. Jak taki jestes mocny w gebie podaj mi swoj nick w DB, nie masz sie co bac mam nob-pvp i nie dam rady cie ubic ;).
Maxxonek
04-03-2006, 12:19
@Rankor- N/C dla ciebie. Jak taki jestes mocny w gebie podaj mi swoj nick w DB, nie masz sie co bac mam nob-pvp i nie dam rady cie ubic ;).
Nie rozumiem..Po co ma podawac Ci swoj nick skoro nie ma sie czego bac? ;) Z drugiej strony nie dziwie mu sie :>
Berger może ja podam i namnie się skusisz? Anumrati- lobocopowi się nie udało może tobie się uda :).
Nie poprawiaj innych jak sam popelnias bledy >>>> pisze sie "nie zamkne" a nie "niezamkne" bo jak sie uczyles w szkole podstawowej nie z czasownikami sie pisze sie osobno :P. We wczesniejszych Twoich postach tez masa takich bledow wiec daruj sobie poprawianie innych i wnos cos kreatywnego do tematu
Nie mowie, ze nie popelniam bledow;) xD
hehe, teraz juz lepiej :P
no ale jak kogos poprawiasz to powinienes byc dobrze zorientowany :P
hehe, teraz juz lepiej :P
no ale jak kogos poprawiasz to powinienes byc dobrze zorientowany :P
Powinenem masz racje, ale wiesz nie zawsze sie udaje :P
Gregoire
04-03-2006, 22:18
Firefist Podpalacz (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Firefist+Podpalacz&sourceid=Mozilla-search)
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Anumrati) and by Lamalas Armanio (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lamalas+Armanio)
Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy.
Jesli nie wszyscy sa zorientowani w sprawie to wpierw wyjasnie o co chodzi:
Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista.
Wczoraj ja i Berger zabilismy jednego z czlonkow DB, mianowicie Avil Sorcerer (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=avil+sorcerer&sourceid=Mozilla-search), gdyz DB nie zechcialo polubownie zalatwic sprawy jaka wynikla na polu Berger - Ezekiel.
Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp.
Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny.
@Dupa Brygada
Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow.
No alez czego moglem sie po was spodziewac???
Mnie tym nie zniechecicie, a tylko zachecicie. W tibie nie gram od bardzo dlugiego czasu, wiec moge czasami wpasc i spojerzec na ma vip-liste - a noz sie trafi jakas samotna owieczka, ktora bedzie szukac swego pasterza :D.
Hail Power Abusers!!!!
Hail Do Dupy Brygada!!!!
@up
Tak to już bywa. Nie zawsze padają Ci, którzy powinni.
Firefist Podpalacz (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Firefist+Podpalacz&sourceid=Mozilla-search)
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Anumrati) and by Lamalas Armanio (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lamalas+Armanio)
Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy.
Berger powiedzial, ze DB to power abuserzy. Nie potrafil jednak podac przykladu PA z naszej strony. Skoro mamy byc power abuserami to przynajmniej za cos.
Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista.
Gdybyscie nie atakowali nikogo z naszych Firefist by najprawdopodobniej nie padl.
Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp.
Jak na to wpadles Sherlocku? =)
Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny.
Ta, Db zawsze lamalo "objetnice".
@Dupa Brygada
Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow.
A co za roznica czy bysmy go zabili czy nie skoro i tak bys mial nienajlepsze zdanie o nas. Kazdy atak na kogos od nas to atak DB na kogos od Was.
Hail Power Abusers!!!!
Hail Do Dupy Brygada!!!!
Mfg, pojde plakac w poduszke bo jakis facet zaczal we mnie rzucac insultami na poziomie 8 latkow.
Nawet nie wiesz, jak mnie usatysfakcjonowal twoj post. Nie mozecie nic zdzialac to przychodzicie wyplakiwac sie na forum? =)
Gregoire
04-03-2006, 23:43
@Rankor
Nie wyplakuje sie, tylko uswiadamiam uzytkownikom forum z kim maja doczynienia.
Wlasnie pokazaliscie kim jestescie naprawde. Zwlaszcza Twoj post.
Gdzie Cie obrazilem?? Prawda boli.
Btw. masz caly czas jakies kompleksy dotyczace swojego wieku??
@Gregoire
Wy ubijacie nas my ubijamy was prosta zasada. Nie Firefist niepadł za avila padł za wypowiedzi na forum bergara (przynajmniej w moim odczuciu padł za to może inni inaczej myślą). W końcu all wasze chary będziemy mieli w vip i dużo trudniej będzie wam nas zabić. Tak wiem zawsze się trafi jakaś "samotna owieczka" ale spokojnie przeżyjemy :). Btw. Firefist bardzo ładnie padł a potem tylko krzyczał, że w pięciu na jednego ech... mówi się trudno.
Gregoire
04-03-2006, 23:55
@Gregoire
Wy ubijacie nas my ubijamy was prosta zasada. Nie Firefist niepadł za avila padł za wypowiedzi na forum bergara (przynajmniej w moim odczuciu padł za to może inni inaczej myślą).
LOOL, prawie padlem z krzesla. Wyjasnij mi zwiazek przyczynowo-skutkowy pomiedzy Bergerem a Firefistem, ktory nie ma zadnego wplywu na to co Berger pisze i bedzie pisal, robil i na to co bedzie robil.
Hahahaha gralem na wielu servach, ale ludzi na tak niskim poziomie nie spotkalem - nawet najwieksze PA mialy zawsze lepszy "reason".
Dobiles mnie.
xDDDDDDD
@Rankor
Nie wyplakuje sie, tylko uswiadamiam uzytkownikom forum z kim maja doczynienia.
Ba, my tacy jestesmy jezeli ktos chce nam pokazac, ze chce nam dokopac.
Nie mamy zamiaru nikogo zabijac bez powodow.
Wlasnie pokazaliscie kim jestescie naprawde. Zwlaszcza Twoj post.
Piszesz tak jakbysmy sie z tym ukrywali, ze kogos zabijemy jesli ten zalezie nam za skore. Prosta kolej rzeczy
Gdzie Cie obrazilem?? Prawda boli.
A czy gdzies napisalem, ze mnie obraziles? W drugim temacie napisales jak to teraz mlodziez slabo czyta ze zrozumieniem kiedy sam nie jestes lepszy =)
Btw. masz caly czas jakies kompleksy dotyczace swojego wieku??
A skad taka teza? Czy ja sie komus zale, ze urodzilem sie o x lat pozniej niz dajmy przykladowo Ty??
Gregoire
05-03-2006, 00:10
Up
" Mfg, pojde plakac w poduszke bo jakis facet zaczal we mnie rzucac insultami na poziomie 8 latkow."
"A czy gdzies napisalem, ze mnie obraziles? W drugim temacie napisales jak to teraz mlodziez slabo czyta ze zrozumieniem kiedy sam nie jestes lepszy =)"
Zaprzeczasz sam sobie :D. Chyba nie rozumiesz co sam piszesz
A skad taka teza? Czy ja sie komus zale, ze urodzilem sie o x lat pozniej niz dajmy przykladowo Ty??
I w tym temacie i innym caly czas odwolujesz sie do wieku, wiec mozesz miec z tym problemy.
LOOL, prawie padlem z krzesla. Wyjasnij mi zwiazek przyczynowo-skutkowy pomiedzy Bergerem a Firefistem, ktory nie ma zadnego wplywu na to co Berger pisze i bedzie pisal, robil i na to co bedzie robil.
Ech... słuchaj więc za słowa też się ponosi odpowiedzialność. Swego czasu Berger (ten jego knight sry nie pamiętam nicku :/) dostał hunta poniekąt za słowa swego kolegi. Berger się wychwala tak, że zabija naszych kumpli z gildi to czemu my nie mamy jego kolegi, który już nam kiedyś zawinił (fakt płacił) zabić? Też bym się zdenerwował ale takie życie trudno. Słuchaj może i to była głupia decyzja pod wpływem chwili ale mówi się trudno
Hahahaha gralem na wielu servach, ale ludzi na tak niskim poziomie nie spotkalem - nawet najwieksze PA mialy zawsze lepszy "reason".
Czemu uważasz, że jesteśmy ludźmi na niskim poziomie? Co do serweru zapraszam na furore. Tam się dopiero fajne sprawy wyrabiają mówie ci :).
Dobiles mnie.
xDDDDDDD
Nie ma zaco :).
Swoją drogą gumisia (albo ktoś inny nie pamiętam :/) stwierdziła żebyście zrobili sobie gildie z bergerem i się będziemy mogli normalnie pobawić i nie będzie takich niemiłych sytuacji. No to na tyle CYA :).
Gregoire
05-03-2006, 00:24
Ech... słuchaj więc za słowa też się ponosi odpowiedzialność. Swego czasu Berger (ten jego knight sry nie pamiętam nicku :/) dostał hunta poniekąt za słowa swego kolegi. Berger się wychwala tak, że zabija naszych kumpli z gildi to czemu my nie mamy jego kolegi, który już nam kiedyś zawinił (fakt płacił) zabić?
Roznica wlasnie w tym, ze Firefist zaplacil.
Słuchaj może i to była głupia decyzja pod wpływem chwili ale mówi się trudno
Przynajmniej wiesz, ze zle zrobiles. Punkt dla Ciebie.
Czemu uważasz, że jesteśmy ludźmi na niskim poziomie? Co do serweru zapraszam na furore. Tam się dopiero fajne sprawy wyrabiają mówie ci :).
To ze ktos, gdzies robi zle, to ja tez moge robic zle??.
Swoją drogą gumisia (albo ktoś inny nie pamiętam :/) stwierdziła żebyście zrobili sobie gildie z bergerem i się będziemy mogli normalnie pobawić i nie będzie takich niemiłych sytuacji. No to na tyle CYA :).
Znacie juz wszystkie nasze postacie: Lukasz Zaras i Sir Grodek. We 2 nie utworzymy gildi :D.
I w tym temacie i innym caly czas odwolujesz sie do wieku, wiec mozesz miec z tym problemy.
ROTFL'n'LOL
Podales 2 cytaty z ktorych z ktorych pierwszy to SARKAZM. Naucz sie rozrozniac co pisze na serio a co jest ironia.
Nie wiem jak to bylo z Toba, ale ja nie mam zadnych kompleksow dotyczacych mojego wieku. =d
Coraz szerzej sie usmiecham kiedy czytam Twoje posty. =)
Przynajmniej wiesz, ze zle zrobiles. Punkt dla Ciebie.
Dzięki :P
To ze ktos, gdzies robi zle, to ja tez moge robic zle??.
Źle zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to, że my też tak musimy tylko mówiłeś, że grałeś na wielu serwerach i nie było czegoś takiego to ci podałem serwer gdzie jest GORZEJ!
Znacie juz wszystkie nasze postacie: Lukasz Zaras i Sir Grodek. We 2 nie utworzymy gildi :D.
No ale jakbyście invitneli kumpli takich jak np. Firefist to myśle, że jakaś gildia jednak by mogła być i by było lepiej dla obu stron. Swoją drogą myśle czy by nie dac filmu jak firefist padł w zamian za film avila... pomyślimy :). PEACE MAN :).
Gregoire
05-03-2006, 00:48
Źle zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to, że my też tak musimy tylko mówiłeś, że grałeś na wielu serwerach i nie było czegoś takiego to ci podałem serwer gdzie jest GORZEJ!
Tak i tam dawano lepsze powodu zabijania za nic np: looting, PA, random PK, inslunting itp - nawet to lepiej wyglada w celach propagandowych.. Moze i na Furorze jest gorzej, jednak to nie usprawiedliwia tego zajscia.
jakbyście invitneli kumpli takich jak np. Firefist to myśle, że jakaś gildia jednak by mogła być i by było lepiej dla obu stron.
Hm... Firefist po to zaplacil Wam, zeby walczyc przeciw Wam?? Czyli mam zanjdowac ludzi, ktorzy byli huntowanie przez DB, zaplacili i pozniej zostali zabici bez powodu. Pewnie kilku sie znajdzie.
Swoją drogą myśle czy by nie dac filmu jak firefist padł w zamian za film avila... pomyślimy
Chetnie bym obejrzal :D.
A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/
( nieuczesstniczy juz w moich sneak atakach :( )
Firefist zrobil po swojemu stwierdzil ze niam co z wami walczyc i zaplacil za cene wolnosci , cuz jak mi ktos od was mi zaplaci bede to tolerowac
Jest pozno i niechce mi sie szukac slow lemalasa bo gdzies pisal ze sie wykupil.
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.
DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci.
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie.
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.
Berger naprawde czy musisz takie coś mówić? Czemu mówisz, że nie umiemy bić się bez pomocy hlvl? Ech co ci jeszcze powiedział Firefist? Arc na niego przyszło :/? Prosze zobacz sobie filmik ja firefist pada http://www.kanaros.webd.pl/doom/anum_firefist.rec. Pewnie po filmie powiesz, że jesteśmy głupi sami sobie loot odbieramy itp. itd. Trudno ale chciałem ci tylko udowodnić, że nie poszło na niego 8 a troche mniej a jeszcze mniej go udeżyło bo padł naprawde szybko. I czy naprawde uważasz, że bez pomocy z zewnątrz nawet 20 sorca na deep red nie możemy ubić?
DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci.
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie.
Naprawde słuchaj dlawas jest w zasadzie łatwiej bo nie znaliśmy/nie znamy waszych wszystkich nicków i to nietrudno jest wejść i zrobić snake attack przykładem był np. Avil., który się niczego niespodziewał. Może weźmie wszyscy wyluzujemy i nikt nikogo nie będzie już zabijał? O czym ja mówie przeciesz to niemożliwe a szkoda :/. Dobra kończe to bo już mnie smutek nato wszystko bierze. Jak już mówiłem... pokój z wami.
firesist padl i zaplacil za wolnosc =p
@Anum -jakos tego z wypowiedzialmi ktore swiadcza ze smierc firefista niema zwiazku z nasza walka nie edytowales. Jak juz pisalem probujecie se podciagnac fragi. Ja to olewam kogo zabijecie i komu przypiszecie moja tozsamosc;p.
Jest mozliwosc bysmy sie niezabijali- 100k moje depo i przeprosiny, nadal utrzymuje te stawke.
Moje chary to - Sir Grodek , Bentero
Grzesia - Asker on Iridia , Lukasz Zaras.
Zaloze gildie nawiazujac do pewnej wypowiedzi Lemalasa Arm~ na forum. tak by bylo wszytsko ok i wg mnie nadal jest 5:1. Śmierc Firefista niezwiazanego juz z nasza walka nie jest fragiem.
I nie mowcie ze nieostrzegalem was bo gadalem z Ezekielem i Lemalasem na priv w tibi na ten temat powiedzialem im ze sie niefdogadalismy i beda padac nawet napisalem to na forum. Koncze gadke bo wiekszosci waszych Bzdur nieda sie czytac...
War Berger company Vs Doom Brigade 5:1.
DB wiecie co niepopisaliscie sie. A Ja nielubie PA , smierc firefista byla zwyklym zabujstwem bez najmniejszego motywu. A najbardziej mnie wkurza to ze chlopak zaplacil !! Pokazaliscie wlasnie ze nie macie jaj. Chcac niechcac bede musial dolonczyc do Berger company. Macie jeszcze szanse i mozecie jednak pokazac ze macie jaja i wynagrodzic firefistowi deda ! Bo w innym przypadku bedziecie lolkami co daja dupy i bronia sie swoimi Hlvlmi
Ezekiel_Armanio
05-03-2006, 07:55
"Hey little baby don't you cry everything's going to be allright..."
Honorowa Walka 4 fe + 2 sorców vs 1 sorc 38
Niehonorwe Be Bobowa Błigada 5 ludzi vs 1 44 Pallek
.
Przyjdźcie po mnie tymi swoimi 4 fe =D będzie honorowa walka 6 vs 1.
Avil padl outgunned. Firefist padl < hi hi hi >
Skoro tak płaczesz na ten temat na forum to jedyne o co nam chodziło wyszło idealnie ;)
i wypisz mi te swoje 5 : 1 dla bergerów and inc.
"DB wiecie co niepopisaliscie sie. A Ja nielubie PA , smierc firefista byla zwyklym zabujstwem bez najmniejszego motywu. A najbardziej mnie wkurza to ze chlopak zaplacil !! Pokazaliscie wlasnie ze nie macie jaj. Chcac niechcac bede musial dolonczyc do Berger company. Macie jeszcze szanse i mozecie jednak pokazac ze macie jaja i wynagrodzic firefistowi deda ! Bo w innym przypadku bedziecie lolkami co daja dupy i bronia sie swoimi Hlvlmi"
PA!!oneone11, nie mamy jaj ? Kim ty jesteś żeby oceniać czy my jaja mamy czy nie mamy ?
A może berger biegnący z 4 fe na avilka jest szczytem honoru i światłych ideei a my jesteśmy beeeeeeeee.
Cry me a river fucktards.
Armanio wjkurza mnie to ze koles wam zaplacil a wy powiedzieliscie mu ze juz mu nic nie zrobicie, a tu walek. Czyli widac ze z was sa dzieci bo nawet nie wiecie co to obietnica. A ktos kto nie dotrzymuje slowa to jest gó...m. A nie kolegą.
A jesli macie z Bergerem wojne to czemu mieszacie do tego innych graczy.
Adolphus Elbragol
05-03-2006, 10:14
@TyranX: Swego czasu Firefist podawal sie za Bergera (miedzy innymi w rozmowach ze mna na priv). Nie wiem, kto dostal teraz tego chara i wisi mi to. Berger i Gregoire wznowili swoja partyzantke znowu chelpiac sie swoimi nowymi fragami na forum. Uznalismy to za rekawice, ktora rzucili nam pod nogi, wiec postanowilismy zabic kogos, kto ma z nimi oczywiste kontakty, kto *byc moze* ich wspiera, etc.
Proste dzialanie majace na celu trafienie do naszych dzielnych partyzantow, uswiadomienie im pewnych faktow, a w efekcie - mam nadzieje- ochrone slabszych czlonkow DB.
@Anum -jakos tego z wypowiedzialmi ktore swiadcza ze smierc firefista niema zwiazku z nasza walka nie edytowales. Jak juz pisalem probujecie se podciagnac fragi. Ja to olewam kogo zabijecie i komu przypiszecie moja tozsamosc;p.
Nie probujemy sobie podciagac fragow. Chcemy tylko wam pokazac, ze wasze dzialania spowoduja konsekwencje. I nie neguj, ze na poczatku naszych rozmow rozmawiales ze mna z postaci o nicku Firefist Podpalacz. Z gory dziekuje.
Zaloze gildie nawiazujac do pewnej wypowiedzi Lemalasa Arm~ na forum. tak by bylo wszytsko ok i wg mnie nadal jest 5:1. Śmierc Firefista niezwiazanego juz z nasza walka nie jest fragiem.
Avil, Constatin, Silient. Nawet jesli dolczysz Ezekiela, frag nabity notabene wlasnie postacia Firefist Podpalacz, wychodzi 4. Chociaz mozliwe, ze jako humanista moge miec problemy z matma i liczeniem do 5. Walka rusza na nowo, zdobywacie fragi? Ok, wiec my zadbamy, by byla toczona w starych skladach.
Jest pozno i niechce mi sie szukac slow lemalasa bo gdzies pisal ze sie wykupil.
Nie pisalem, ze sie wykupil, ale to prawda. Mimo to, kolejne fragi na DB i wykrzykiwanie ich na forach skutecznie przekreslaja wszelkie umowy i rokowania. Wojna, drogi Bergerze, rzadzi sie swoimi, brutalnymi prawami. A cytujac Ciebie - to jest wojna.
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke.Odnosnie porazki, coz, widziales trapa na Sheilon, nie bede Ci tego przypominal. Powiem tylko, dozyjemy, zobaczymy. Pozatym, honor, a skutecznosc na wojnie to dwie rozne rzeczy. Z jeszcze innej beczki, robienie sneak atakow nieznanymi nam charami i wybijanie slabych czlonkow DB jest honorowe, aight?
Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie. A po kij ta dramatyczna wypowiedz? Ff zginal jako postac, ktora swego czasu, rozmawiajac ze mna na priv podawala sie za Ciebie. Ty tez mowiles cos o 15 mlvl, kilku sdkach i odrobinie boltow. A wiec - powtarzam to juz chyba po raz trzeci - Firefist zginal jako char bezposrednio zwiazany z Toba.
Hm... Firefist po to zaplacil Wam, zeby walczyc przeciw Wam?? Czyli mam zanjdowac ludzi, ktorzy byli huntowanie przez DB, zaplacili i pozniej zostali zabici bez powodu. Pewnie kilku sie znajdzie.
Zakladajac, ze to gildia z ponad poltora-roczna tradycja i - wbrew pozorom - jestesmy tylko ludzmi? Pewnie rzeczywiscie kilku sie znajdzie, chociaz nie bilismy ich totalnie bez powodow.
Zaprzeczasz sam sobie . Chyba nie rozumiesz co sam piszesz Odnosnie insultingu na poziomie 8-latkow, pozwole sobie zacytowac:
@Dupa Brygada ...i... Hail Power Abusers!!!!
Hail Do Dupy Brygada!!!!
Na reszte postow odpisywac mi sie zwyczajnie nie chce.
Gregoire
06-03-2006, 11:41
1. Nie bede odpowiadal na wiekszosc postow ludzi z DB, gdyz nie rozumieja oni najprostszych i oczywistych dla wszystkich spraw, tylko sie upieraja przy swoim, nawet gdy nie maja racji.
2. Ap Crew (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ap+Crew&sourceid=Mozilla-search)
Mar 06 2006, 10:53:38 CET Killed at Level 35 by Lukasz Zaras (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lukasz+Zaras)
3. Lukasz Zaras (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lukasz+Zaras)
Mar 06 2006, 11:05:28 CET Killed at Level 37 by Sesulo (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Sesulo)
I wlasnie w tym mnie uswiadomilsicie ze nic nie potraficie sami. Po rozmowie z Sesulo, pewnie takze i on zrozumial, ze nie potraficie nic zrobic bez pomocy. Jak idzie co do czego to sprawy wygladaja tak:
HALP ARCANIUM WE ARE NOOBS AND WE CANT DO ANYTHING ALONE
I czy naprawde uważasz, że bez pomocy z zewnątrz nawet 20 sorca na deep red nie możemy ubić?
Hm.... Tak :D
DB mnie dowartosciowuje. Skoro musi przyjsc na mnie 88 MS, to jak bede z Bergerem razem to cale Arcanium przyleci.
Dzieki za BSa, C-arma i P-amulet.
Filmik z zabicia Ap Crew (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ap+Crew&sourceid=Mozilla-search) w tym temacie
(http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68217)
@Gregoire
Słuchaj jeśli my jesteśmy noobami i nie możemy nikogo upindolic to kim jest Fire~, który padł odnas? No słucham jestem bardzo ciekawy co odpowiesz.
@Gregoire
Słuchaj jeśli my jesteśmy noobami i nie możemy nikogo upindolic to kim jest Fire~, który padł odnas? No słucham jestem bardzo ciekawy co odpowiesz.
Feb 16 2006, 14:18:38 CET Killed at Level 48 by Firefist Podpalacz
Feb 16 2006, 14:18:38 CET Killed at Level 48 by Firefist Podpalacz
Berger nie zmieniaj tematu. Wy już stwierdzliście, że jesteśmy nobami to padamy, to się pytam kim jest Firefist który padł odnas?
Ben daj jakiegos chara to Ci pomoge xD
Berger nie zmieniaj tematu. Wy już stwierdzliście, że jesteśmy nobami to padamy, to się pytam kim jest Firefist który padł odnas?
Nie "wy"... Pokaz mi choc 1 moj post lub jakakolwiek gadke z tibi gdzie was wyzywam od nobow lub obrazam(plx bez fakeow). :)
btw (12:15 Maxxonek: znowu ubiliscie jakiegos nuba) szkoda ze ssa nie zrobilem, bo poki co poza grzeskiem, wasi vice was od nobow wyzywaja.
@Ilnic- Niestety niemoge ci dac bo sam gram swoimi a te war wypowiedzialem ja z grzeskiem i tylko w 2ch walczymy.
Nie "wy"... Pokaz mi choc 1 moj post lub jakakolwiek gadke z tibi gdzie was wyzywam od nobow lub obrazam(plx bez fakeow). :)
btw (12:15 Maxxonek: znowu ubiliscie jakiegos nuba) szkoda ze ssa nie zrobilem, bo poki co poza grzeskiem, wasi vice was od nobow wyzywaja.
@Ilnic- Niestety niemoge ci dac bo sam gram swoimi a te war wypowiedzialem ja z grzeskiem i tylko w 2ch walczymy.
Jeśli niepowiedziałeś to sry zwracam honor. Co do tego nuba... pewnie chodziło mu o to, że Ap nic niewiedział, że nas lejecie (nie ma to jak miły tatuś) dlatego pewnie go od "nuba" wyzwał.
@Berger: oki np xD ale wiesz zawsze do uslog :D
Firefist jest typem ktory wam zaplacil za gwarancje wolnosci !! Daliscie mu ja i zabiliscie go ;/ tym samym nie dotrzymaliscie slowa przykro mi ale bede walczyl przeciwko wam charami ktorych nickow nie znacie .Chyba ze to na[prawicie i wynagrodzicie firefistowi deeda tzn. 50k .Jak nie to poznacie moje noob hary na waszej dead liscie !!
DB pytales kim jest Podpalacz .Juz ci mowie Podpalacz jest typem ktory wam zaplacil za wolosc i gwarantowaliscie mu ja. A jak widac nie mieliscie za duzch jaj by dotrzymac słowa .Naprawcie to !! payment za firefista wynosi 50 k jesli nie zaplacicie to bedziecie musieli przyzwyczaic sie na dodatkowe ataki z mojej strony !! A mam w dyspozycji jeszcze noich pare noob harow !! Juz sie boje. Dzieciaku, idz do piaskownicy z ktorej przyszedles razem z Twoimi grozbami. =)
Hehe Wiecsz co ! zabiore tam ciebie z soba ;]
Ale jesli mnie wysmiewsz to za niedlugo zabije jakiegos waszego RSa i ciekawe czy dalej bedziesz zartowal ;p
Czekam az "zabijesz" naszego rsa, i tak, dalej bede zartowal.
sorki za 2 posty pogielo mi sie ;/
Juz sie boje. Dzieciaku, idz do piaskownicy z ktorej przyszedles razem z Twoimi grozbami. =)
Hehe Wiecsz co ! zabiore tam ciebie z soba ;]
Ale jesli mnie wysmiewsz to za niedlugo zabije jakiegos waszego RSa i ciekawe czy dalej bedziesz zartowal ;p
@Tyranx- sorki ale niestety walcze sam z grzesiem, pozatym podczas sneakow mam z nim dobra beke przez telefon :).
@Anum- Thx :)
@Rankor- Nick plx
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1148584
whats that?? :o
Może ja odpowiem... eze i lama odchodzą z iridi i najprawdopodobnie ja też. Pewnie to niektórych ucieszy wasza wola. Było miło CYA.
Na razie kochasie, moze sie jeszcze kiedys spotkamy na iridii. =d
A nom było miło :). PAPA Iridio może kiedyś jeszcze raz :).
DB powiedzcie czemu mieliscie taki przypal w ank z Superade ??
Panowie czuje niedosyt bo chcialem pare fregow ;/
Danthorr
07-03-2006, 07:06
Bo niektórzy nie rozumieją czytanych słów.
Bump.
Temat nie moze spaść na drugą strone :D
Bo niektórzy nie rozumieją czytanych słów.
Danthorr to nie wytlumaczenie !!!
Po śmierci Ilidian~ i avila eze "lekko" zdenerwowany gadał ze scotymi w sprawie zwrotu kase za ich deady. Podczas tej rozmowy scoty stwierdził, że eze wypowiedział wojne supercode (dał nawet loga na dowód). Wieczorkiem wbili na nobów nabili eze pz i przyszli go zabić. Co śmieszne potem ktoś odnich powiedział "OWNED"... jeśli owned to przez ponad 30 minut dość sporą grupą hlvl nie móc zabić 48 najta to ja nie wiem co tutaj robie.
Jarecki Knight
09-03-2006, 14:30
Retired 4ever:dance: wkoncu nadeszla ta wielka chwila rozpaczy dla serwera Iridia pogromca Arcanim wielki kozak odchodzi w stan wiecznego spoczynku.:D
Wybaczcie mi to ale mam juz za wysoki lv zeby dalej grac:dance: .Zielper~ :baby: nie placz,ze juz mnie nie bedzie wiem ,ze bedziesz za mna tesknil :faceoff:
Pozdro dla wszystkich znajomych jestem z Was :] cya all
Cya Iridia :cygaro: :dance:
Danthorr
09-03-2006, 17:56
Danthorr to nie wytlumaczenie !!!
A czy ja sie ****a tłumacze? ;o
A czy ja sie ****a tłumacze? ;o
Jak dzieci.....
Hehe
Chcialbym poinformowac ze Royal Demonic wraca do grania na Iridi !!!!
No tez wlasnie sie dowiedzialem i musze powiedziec, ze troche nierozumiem jego decyzji na Askarze jest 2 w expie a powraca na Iridie heh, wiem , ze ma tu wielu przyjaciol, ale co na Askarze ich niema? no ale nvm.
Witaj ponownie ;)
Za mało wiecie zeby wypowiadać się na jego temat... a czy wraca? to już jego osobista sprawa gdzie będzie grał ;)
Za mało wiecie zeby wypowiadać się na jego temat... a czy wraca? to już jego osobista sprawa gdzie będzie grał ;)
No ja wiem, ze Ty go bardzo dobrze znales, nawet opowiadales mi kiedys wasza historie, jak sie poznaliscie itp., jak bylem dawno temu na "noob" charze i dlatego moglbys cos tu zdradzic :D ;)
Na Askarze trwa wojna, a bodajże Brian Dark zapowiedział że Avajan (Royal~) ma hunta.. Tak więc Avajan (Royal~) napisał post na forum w którym oświadczył iż jest retired z powodu pa.. (a może na iridii go nie ma? -.-) i prawdopodobnie wróci na Iridię..
@up Na Iridi tez jest PA ale nie zabijaja za lvl i za to ze jest sie Polakiem. Kiedys myślałem ze Szwedzi są najgorsi ale teraz wiem ze Norwegowi ich bija na głowe:) Za jakis czas nie będzie polaków na askarze. Smutne ale prawdziwe:)
Jini czemu royal nie chce podac nicku (zrobi to kiedys) podobno gra ale to i tak predzej czy puzniej wyjdzie ktos predzej czy puzniej zorientuje sie ze to on!!
No ja wiem, ze Ty go bardzo dobrze znales, nawet opowiadales mi kiedys wasza historie, jak sie poznaliscie itp., jak bylem dawno temu na "noob" charze i dlatego moglbys cos tu zdradzic :D ;)
hiehie wiesz ilu ludzi mnie o niego pytało jak byłem retired? ;) codziennie podchodził ktoś i zadawał pytania "Co tam u Demonica? albo jak tam Demonic?" a ja w miare mozliwości starałem się na nie odpowiadać B)
A teraz wrócił i nicku nie poda chyba kazdy sie może domyśleć dlaczego...
GL:dance:
Jaki ma teraz nick wie moze z 5 osob:) W swoim czasie wszyscy beda wiedzieli ale to szybko nie nastapi
Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)
Niestety to prawda i brak mi słów . Demonic Ja nie chcem Ciebie tutaj.
Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)
Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie
Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie
Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.
Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.
hahahahahhahaahahha rotfl hahahahahhahahahahaha rotfl hahahahahahahhaah tyle mam do powiedzienia ;) a Ty wiesz co to lustro? a pozatym to nie twoj interes jak ktoś wygląda ;) jakaś riposta? :D
PISZ WIĘCEJ TAKICH POSTÓW BLZZZZZZZZZZZZZZZZZ poprawiasz mi humor :D
a tak btw w tajemnicy raz nawet gadałem z babcią demonica jak dobijala mu 76 lvl fajna babka :baby: i na ok 87 lvl zagadał do mnie jego wujek stryjeczny od strony ciotki, która była siostrą jego mamy ale nie pogadałem bo miał lagi i musiał dać loga :(
I jeszcze jedno pytanie: WHO CARE'S??? HAIL RD! HAIL JINIKAO! =***
Rojal ma jeszcze nie wypłaconom wojne Six Sens i Diwine Reign, wienc dlatego nie daje nicka żeby go nie shuntowali.
@Masior czy jakos tak
A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)
@Masior czy jakos tak
A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)
"Pucować" what do you mean? wiesz jaka jest różnica między prawdziwą przyjaźnią i zaufaniem a lizaniem czyjejś dupy? chyba nie :baby: nie wiesz jaka jest sytuacja Demonica więc snuj sobie dalej swoje przypuszczenia i tak każdy ma w... to co mówisz ;) i nigdy nikogo (prucz siebie) nie będe "pucował" (czyt. mył się) 8o.
A tak apropo swojego wyglądu... sam zacząłeś :faceoff: powtórze Ci jeszcze raz... POPATRZ SIĘ DO LUSTRA A NIE OBRABIASZ INNYCH :confused: nie masz argumentów to sięgasz po wygląd? a tak pozatym jaką masz pewność że te fory były prawdziwe? :S jedna rada: GO AWAY DUDE :o
BTW. co to jest kompleks? 8o
@Massior. Nie warto z dzieciakami rozmawiac:) Kiedys ktos powiedzial ze uzależniony nie przyzna sie do uzależnienia, a idiota to tego ze jest idiotą:) WIec trzeba mu to wybaczyc:)
BTW mój wygląd??? hmmmmm W Tibie gram rok i juz przedtym wygladalem jak wygladalem:)
Adolphus Elbragol
15-03-2006, 14:46
Jestem idiota.
I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)
BTW. co to jest kompleks? 8o
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)
Jestem idiota.
I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)
Dziex ale to pytanie miało charakter raczej ironiczny ;)
Adolphus Elbragol
15-03-2006, 22:39
Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)
Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)
xD wiem OCB :) czasem tak bywa...
Btw. Wracacie na Iridie?
Btw. Wracacie na Iridie?
btw. s*******aj.
Danthorr
16-03-2006, 10:56
btw. s*******aj.
Btw, zamknij łaskawie morde, bo jak narazie tym acc nie napisales nic mądrego..
Adolphus Elbragol
16-03-2006, 16:12
Btw. Wracacie na Iridie?
Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)
Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.
Danthorr
16-03-2006, 18:50
Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)
Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.
A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^
A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^
Ja <lol>
<10 znaków~~>
Na naszej Iridi zawiało nudą troszke :o
Wygląda na to że jak są wojny to są posty a jak nie ma wojen to i postów nie widać ;)
Witajcie panie i panowie. co tam [nie]ciekawego slychac na naszej ukochanej iridi? ;)
Schenone
25-03-2006, 08:59
Mimm:
Mar 18 2006, 00:15:59 CET Killed at Level 99 by Affelaffe
and by Kashrius da'Roc
Za co?
Mimm:
Mar 18 2006, 00:15:59 CET Killed at Level 99 by Affelaffe
and by Kashrius da'Roc
Za co?
Arc szaleje ostatnio co można zauważyć :) ale pewnie swoje powody mają...
Arc szaleje ostatnio co można zauważyć :) ale pewnie swoje powody mają...
Ofc, biorąc pod uwagę, że zly humor/zła ocena/zbyt słona zupa etc. to też powód.
Adolphus Elbragol
26-03-2006, 23:12
Lovah, nie chce i nie bede nikogo usprawiedliwial, ale powiem tylko - z wlasnego doswiadczenia - ze czasem kazdy powod jest dobry, zeby sie zabawic.
Chociaz oczywiscie mowie to z perspektywy osoby, ktora nigdy nie ownowala serwera i jest tylko czlowiekiem.
Anas Kiro
02-04-2006, 20:32
Jurand Wyrocznia-Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor
and by Royal Frelle
Gratz dla Arcanium porąbało im sie kompletnie we łbach ...
Znowu sie robi ciekawie :
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle
Ciekawa jest też przeyczyna odejścia aureliussa z arcanium
I znów coś się szykuje na naszej NIEZWYKLE SPOKOJNEJ IRIDI 8o
Jeden z młodszych servów a wojen więcej niż na niejednym starszym :faceoff:
Zawsze się coś dzieje...
Rabanbar
03-04-2006, 00:43
I kurwa znowu sie zaczeło! A myślałem ze bedzie spokój i Arcanium sie ustatkuje!
Anas Kiro
03-04-2006, 12:42
Dziś expiłem sobie na Guardach kiedy to napisał do mnie Royal Frelle z tekstem "Stop exp" , "You are hunted by arc" na to pytam sie za co??Odpowiedź była prosta ,,You are rl from Aureliuss" (czy jakos tak bo nie mialem czasu skopiować) napisałem szybko do Chealino który odpowiedział mi "11:28 Chealino: he jk only". Niestety, dałem exive i Chea~ już był praktycznie obok mnie, a niedaleko byli Royal Frelle (swoim knightem) oraz gdzieś w okolicy był Bezok ale chyba to przypadek. Więc ogólnie jest ciekawie ;]
Yamahati
03-04-2006, 16:19
Hehehehehehehehehehehehe
Ludzie czego wy chcecie??... Ostatnia wojna byla pod koniec lutego... czyli przez miesiac nic sie nie dzialo, co oznacza ze juz najwyzszy czas na war:). Tak to jest i tego sie nie zmieni na Iridi sa i beda wojny tak juz padlo na ten serw.
I love you Iridia, Zamiast na otsach ćwiczcie swoje PvP na Iridii ;)
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHa (...) !!!8o
Normalnie Bomba :D !!! Zaczyna mi sie podobac co Arcanium robi z Jurandem I Aureliussem :D:D:D:D!!!! Chcieli byc kozakami to teraz sobie niee pograja :P!!!
P.S. Ktos wie za co ich Huntuja ??
~~Hail Iridian Alliance
~~Madus
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHa (...) !!!8o
Normalnie Bomba :D !!! Zaczyna mi sie podobac co Arcanium robi z Jurandem I Aureliussem :D:D:D:D!!!! Chcieli byc kozakami to teraz sobie niee pograja :P!!!
P.S. Ktos wie za co ich Huntuja ??
~~Hail Iridian Alliance
~~Madus
el Jurand wylotował z el Arcanium el MPA i el podjebał(ukradł) :)))
el Jurand wylotował z el Arcanium el MPA i el poduwielbiam jeść bananyał(ukradł) :)))
Zazdrość bierze, że wylootowal MPA??Chris ty nie lepszy jesteś a pamiętasz kto powiedział dla huxego o PZ twoich kolegow z IA :)
Rabanbar
05-04-2006, 14:49
Chcieli byc kozakami to teraz sobie niee pograja :P!!! ?To czy se Arcanium pogra czy tylko zaplaci to juz jest tylko decyzja Aureliussa wiec tak nie prorokuj.P.S. Ktos wie za co ich Huntuja ?Wymyślili ze Jurand ukradl mpa. W kazdym razie zabili juranda pod pretekstem thiefowania i Aureliuss stanal w jego obronie. A potem dolaczyl do nich Anas kiedy go próbowano zabić bo jest z rl od Aureliussa.
Niech żyje Klima!
Yamahati
05-04-2006, 16:49
To czy se Arcanium pogra czy tylko zaplaci to juz jest tylko decyzja Aureliussa wiec tak nie prorokuj.Wymyślili ze Jurand ukradl mpa. W kazdym razie zabili juranda pod pretekstem thiefowania i Aureliuss stanal w jego obronie. A potem dolaczyl do nich Anas kiedy go próbowano zabić bo jest z rl od Aureliussa.
Niech żyje Klima!
nah, to wcale nie zalezy od aureliussa <lol> ekm no moze w 5%
Rabanbar
05-04-2006, 17:35
Masz racje, sadze ze Aureliuss nie bedzie podejmowal sam tej decyzji tylko zapyta członków swojej gildi. Btw. po której stronie opowiada sie Iridian Alliance?
IA napewno bedzie po stronie Aurelliussa. Ale jeszcze nie ma co sie dzielic władza bo najpierw trzeba rozwalic Arc a z tym może być mały problem !!!
nah, to wcale nie zalezy od aureliussa <lol> ekm no moze w 5%
Racja:)
Welcome back KISIA:*<3
IA napewno bedzie po stronie Aurelliussa. Ale jeszcze nie ma co sie dzielic władza bo najpierw trzeba rozwalic Arc a z tym może być mały problem !!!
O to sie nie martw:) damy rade:D
O to sie nie martw:) damy rade:D
Teraz to se możecie, pokazaleś najwiecej na ostatniej wojnie jak uciekaleś do PZ'ta zostawiając swoich guildmate'ów na łaske Arc.
Teraz to se możecie, pokazaleś najwiecej na ostatniej wojnie jak uciekaleś do PZ'ta zostawiając swoich guildmate'ów na łaske Arc.
HaHaHaHa !!!! On przynajmniej miał odwage stawic czoła tyranom na naszym servie!!! A ty co pewnie masz hmmm.... 60lv max i niee udzielasz sie wogule w sprawy przyszlosci Iridi !!!
~Hail Iridian Alliance
~Madus
Anas Kiro
05-04-2006, 21:46
No dziś Arcanium przegieło pałe...
Orion Luca:
Apr 05 2006, 19:38:44 CET Killed at Level 78 by Chealino
and by Dous Elwor
Jedna z najbardziej porządnych osób na tym serwerze...
Nie brał udziału w wojnach zawsze był neutralny...
Nikomu nie wadził....
Ale jednak był przyjacielem Aureliussa więc padł...
HaHaHaHa !!!! On przynajmniej miał odwage stawic czoła tyranom na naszym servie!!! A ty co pewnie masz hmmm.... 60lv max i niee udzielasz sie wogule w sprawy przyszlosci Iridi !!!
~Hail Iridian Alliance
~Madus
madus a jesli mam ten zasrany 60+ to i tak nic im nie zrobie a ty tylko pogrązasz siebie coraz bardziej.
madus a jesli mam ten zasrany 60+ to i tak nic im nie zrobie a ty tylko pogrązasz siebie coraz bardziej.
LOL?? Co masz na mysli ze sobie pogarszam sytyłacje? Ja juz niee gram w Tibie. Madusika sprzedalem ( dziwne ze ktos go kupilem :P) wienc ja sobie niee pogarszma sytylacji!! O ile to miales na mysli :P !!! A teraz to juz wogule sie zastanawiam czy wbiles ten 60lv :P!!
~Hail Iridian Alliance
~Madus
LOL?? Co masz na mysli ze sobie pogarszam sytyłacje? Ja juz niee gram w Tibie. Madusika sprzedalem ( dziwne ze ktos go kupilem :P) wienc ja sobie niee pogarszma sytylacji!! O ile to miales na mysli :P !!! A teraz to juz wogule sie zastanawiam czy wbiles ten 60lv :P!!
~Hail Iridian Alliance
~Madus
Wbilem, wbilem ( dziwne ze ktos go kupilem :P) CHYBA KUPIL Ale mniejsza oto nie wat czy wbilem 60 bo wbilem bylismy nawe3t together w same guild before . dokladnie mam 60+ wiecej nie powiem bo po co:D
humm... lvl nie okresla tego czy ktos jest noobem czy nie :))
Rabanbar
05-04-2006, 22:58
Drogie Arcanium!
Jesteście najwiekszymi idiotami jakich zdarzylo mi sie spotkac. Na poczatku w "Klimie" był Jurand i Aureliuss. Potem próbowaliscie zabic Anasa Kiro. On chcial pozostac neutralny ale zmusiliscie go do udzialu w wojnie. Kolejny przeciwnik na 80+. Potem zabiliscie Oriona Luce. Chcial pozostac neutralny ale zmusilisciego do wziecia udziału w wojnie. Kolejny przeciwnik koło 80 levelu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale wlasnie dzieki wam podwoiła sie sila wrogo do was nastawionej gildi. Robcie tak dalej a niedlugo tyko nooby na 12 levelu nie beda nalezaly do Klimy.
Porada dnia: Wezcie sie troche uspokujcie i nauczcie sie ze jezeli chcecie kogos powstrzymac od udzialu w wojnie po stronie waszych przeciwników musicie byc dla niego mili tak aby dolaczyl do was badz mial watpliwosci co do tego czy rzeczywiscie nalezy was pokonac a nie piszcie mu "Hunted by Arcanium" lub bez ostrzezenia zabijajcie. To zdecydowanie dobrze nie wplynie na poziom jego sympati w obec was.
Caly szcunek dla Shamali ale na wojnie na walce ani razu nie bylo go online wiec nie gadaj o odwadze. Zreszta podobnie jak wiele innych osob... A potem to tylko umialy mnie o to ze bylem spy okarzac... N/C
Caly szcunek dla Shamali ale na wojnie na walce ani razu nie bylo go online wiec nie gadaj o odwadze. Zreszta podobnie jak wiele innych osob... A potem to tylko umialy mnie o to ze bylem spy okarzac... N/C
Jinikao, teraz jestes w bledzie bo shamala byl na wojnie i filmik chealino pokazal jak potrafi on walczyc gdy zabijaja na przyklad gothiego, dwadwa , shielona etc
Rabanbar
06-04-2006, 12:09
Wpadla mi do glowy pewna mysl i umiescilem ja na forum. Teoretycznie nie powinienem dawać tego w dwóch miejscach ale zalezy mi zeby wladza z mojego serwera zajrzala do tematu z tym rozwiazaniem wiec podaje link tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=756094#post756094
Drogie Arcanium!
Jesteście najwiekszymi idiotami jakich zdarzylo mi sie spotkac. Na poczatku w "Klimie" był Jurand i Aureliuss. Potem próbowaliscie zabic Anasa Kiro. On chcial pozostac neutralny ale zmusiliscie go do udzialu w wojnie. Kolejny przeciwnik na 80+. Potem zabiliscie Oriona Luce. Chcial pozostac neutralny ale zmusilisciego do wziecia udziału w wojnie. Kolejny przeciwnik koło 80 levelu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale wlasnie dzieki wam podwoiła sie sila wrogo do was nastawionej gildi. Robcie tak dalej a niedlugo tyko nooby na 12 levelu nie beda nalezaly do Klimy.
Porada dnia: Wezcie sie troche uspokujcie i nauczcie sie ze jezeli chcecie kogos powstrzymac od udzialu w wojnie po stronie waszych przeciwników musicie byc dla niego mili tak aby dolaczyl do was badz mial watpliwosci co do tego czy rzeczywiscie nalezy was pokonac a nie piszcie mu "Hunted by Arcanium" lub bez ostrzezenia zabijajcie. To zdecydowanie dobrze nie wplynie na poziom jego sympati w obec was.
Ja tylko nie wiem do kogo Ty apelujesz. W Arcanium jest chyba 3 Polakow i niezabardzo widac, zeby udzielali sie na forum.
Apropo pomyslu, ktory zamiesciles - nie ma szans na przejscie. Nie tylko Polacy graja w tibie, a nawet jesli to lepiej byc w rzadzacej gildii i miec mozliwosc ubicia osoby nam niewygodnej niz sie bawic w takie cos.
No to się zaczeło... wiem że w tej chwili wojna trwa i kilka fragow juz padlo. Jeżeli ktoś jest bardziej zorientowany to pisać bo chyba każdego ciekawi to co się dzieje...
Rabanbar
06-04-2006, 19:17
Klima's & Iridian Alliance's frags:
Sesulo
Apr 06 2006, 16:48:51 Killed at Level 101 by Aureliuss and by Yamahati
Zyrex Montana
Apr 06 2006, 16:54:15 Killed at Level 64 by Huxy and by Aureliuss
Arcanium's frags:
Aureliuss
Apr 06 2006, 17:11:04 Killed at Level 121 by Helun Lirath and by Chealino
Asilles
Apr 06 2006, 16:48:18 Killed at Level 74 by Chealino and by Zyrex Montana
Zielper'archer
Apr 06 2006, 16:56:32 Killed at Level 109 by Chealino and by Affelaffe
Yamahati
Apr 06 2006, 16:56:46 Killed at Level 102 by Dous Elwor and by Neo Montana
Shamala
Apr 06 2006, 17:08:41 Killed at Level 106 by Dous Elwor and by Royal Frelle
Bardzo mnie ciekawi o co chodzi z Asillesem & Zielperem. Przeciez oni nie byli w guildiach wojennych 8o
btw. Kash & Bezok dostali kicka z arc czy sami odeszli ?
- Iridia jest pod zaborami arcanium, bierzcie widly w rece i walczcie za swoj swiat !:faceoff:
EDITED : haha Danth az mi glupio:(
-Gothi
Danthorr
06-04-2006, 19:27
Zielper i Asilles nie byli w gildiach wojennych?
Byli w Arc.
Danthor ty kozaczysz bo normalnie to zawsze byłes za arc a teraz gdzy ich władza stoi pod znakiem zapytania to zmieniasz swój pogląd.
Mówiło sie głosno przed odejściem polaków z arc ze masz dolonczyc do gildi a teraz sam nie wiesz co zrobic tak jak ta cała twoja gildia. Przed wojna majaca protekcje od obu walczacych arc i IA
Danthor ty kozaczysz bo normalnie to zawsze byłes za arc a teraz gdzy ich władza stoi pod znakiem zapytania to zmieniasz swój pogląd.
Mówiło sie głosno przed odejściem polaków z arc ze masz dolonczyc do gildi a teraz sam nie wiesz co zrobic tak jak ta cała twoja gildia. Przed wojna majaca protekcje od obu walczacych arc i IA
Ej czemu ty wiesz coś czego ja nie wiem? Jakoś nie słyszałem, że Danth ma dołączyć do arc. Owszem miał tam dobrego kumpla (zielpera), który teraz NIE jest w arc. Co do tego, że DB nie wie co robić... oj niewiesz jak się mylisz my zawsze wiemy co zrobić ;).
Danthorr
06-04-2006, 23:20
Ze tak powiem; zamknij morde.
Wiem co robić, i zrobie to co chciałem zrobic juz dawno. Wiec nie mów ze 'sam nie wiem co zrobic' bo o tym co ja chce zrobic ty gowno wiesz.
1K POOOOOOOOST XDDDDDDDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.