Pokaż pełną wersje : News
Banditos
11-05-2006, 20:49
LOL!!! Człowieku czy ty czytasz co ty piszesz? Czy ty nie zauważyłeś, że przez klika ostatnich stron ludzie wyżywali się na Danthu właśnie na forum? Czy ty myślisz, że on cały czas będzie potulny i mu nerwy nie puszczą? Teraz mi jeszcze może powiesz, że to on zaczął? Ech szkoda mi klawiatury na takich ludzi jak ty...
Jeśli ci szkoda to sie nie wypowiadaj - Proste
btw. za co ubili arturka ?? znowu stary wróg?
Zamknij ryj jurand bo gówno wiesz.
Niby kiedy lizałem dupe?
W tym ze zaproponowalem pomoc w zabiciu idiotów z ao/klimy/dd?
kiedy? od zawsze odkad pamietam to biegal taki maly Danthorrek i lizal dupcie h lvlom -.- juz zapomniales nubku?
evilKRIK
11-05-2006, 21:08
LOL!!! Człowieku czy ty czytasz co ty piszesz? Czy ty nie zauważyłeś, że przez klika ostatnich stron ludzie wyżywali się na Danthu właśnie na forum? Czy ty myślisz, że on cały czas będzie potulny i mu nerwy nie puszczą? Teraz mi jeszcze może powiesz, że to on zaczął? Ech szkoda mi klawiatury na takich ludzi jak ty...
Bronisz Danta bo myślisz ze on nagle będzie cie traktował jak syna, zapozna z "kolegami" a jak oni będą go już tak lubieć ze będą go Z Miłości Huntować to tobie powiedzą "Kom!"...nie licz na to;]
ps.Ten text z ojcem w wannie zajebisty
Soul of Pothi
11-05-2006, 21:48
HU HU Piekne słowa, ale Danthorr był jest i będzie w moich oczach "lizodupcem"
Skoro Ci szkoda klawiatury na mnie to napisz coś madrego albo zamilknij na
wieki ^^
Bronisz Danta bo myślisz ze on nagle będzie cie traktował jak syna, zapozna z "kolegami" a jak oni będą go już tak lubieć ze będą go Z Miłości Huntować to tobie powiedzą "Kom!"...nie licz na to;]
ps.Ten text z ojcem w wannie zauwielbiam jeść bananyisty
Bronie Danth(!)a bo jest moim kumplem i nie lubię jak ktoś ma coś do niego bez powodu. Powiedz mi poco miałby mnie zapoznawać z Arc jak i tak nie gram na iridii?
Już nie zamierzam...
Maxxonek
12-05-2006, 01:27
Z wyrazami szacunku dla ludzi wypowiadających się tu - skończcie ten temat.
Dla przeciwników Dantha on jest lizodupem, a dla niego są oni idiotami lub jak to inaczej nazwać ludźmi, którzy mu zazdroszczą.
Tak było, jest i podejżewam, że będzie więc proszę Was, abyście swoimi wypowiedziami nie zniżali się do poziomu krawężnika, bo wątpie, że tak naprawdę widzicie w tym jakiś sens.
Pozdrawiam Iridię o.O
Szelma De'Master
12-05-2006, 10:51
Zazdroscic Dlaa Danthorra niby Co Ze Zadaje Sie Z Kretynami
pfffffffffffffffff Mialem Okazje doloczyc do arc Jeszce Za czasow gianta ;] Jak bys Chcial Wiedziec Wtedy Asuex prowadzil Wojne Z Arc Giant Proponowal Dlamnie I Dla Danytha Doloczyc Do arc Ale Niestety Asuex Zablisko Mnie Mieszka =] Jakies Osiedle dalej Wiec Niesety Ale Niepostompilem Jak Danthorr I nie Wyzywam starych kOlegow od kretynow Do Przeciwnej Drozyny Tez Nieposzedlem ;] Ze wzglendu Na Yame Shamale gianta<Lider For Ever>,Rondla<=]> i reszte =]
Niejestem Kretynem Jak Danthorr i Niewyzywam Swoich Starych Kolegow idiotami
Owszem bywaly Male klutnie miedzy mną i yamo =] Ale Tylko Na gora 3 Dni =]
Yamahati
12-05-2006, 13:45
Rychu ino refren zapuść
Haha Maxx dobre dobre :p
hail my bro ;* _/
siema !!!111111
najstarsza guildia na iridi ma hunta od arc..
GL ZEN !
Rastafarians
13-05-2006, 11:06
siema !!!111111
GL ZEN !
Mozliwe ze tylko od samego Neo, a nie od calego Arcanium...
Wsrod Arcow wielu jest przyjaciol ludzi z Zen wiec watpie zeby przez jednego Neo cala gildia poszla do boju i to jeszcze bez powodu ;)
siema !!!111111
GL ZEN !
Nie od Arc, tylko od Neo Montany.
Maxxonek
13-05-2006, 21:09
Zazdroscic Dlaa Danthorra niby Co Ze Zadaje Sie Z Kretynami
pfffffffffffffffff Mialem Okazje doloczyc do arc Jeszce Za czasow gianta ;] Jak bys Chcial Wiedziec Wtedy Asuex prowadzil Wojne Z Arc Giant Proponowal Dlamnie I Dla Danytha Doloczyc Do arc Ale Niestety Asuex Zablisko Mnie Mieszka =] Jakies Osiedle dalej Wiec Niesety Ale Niepostompilem Jak Danthorr I nie Wyzywam starych kOlegow od kretynow Do Przeciwnej Drozyny Tez Nieposzedlem ;] Ze wzglendu Na Yame Shamale gianta<Lider For Ever>,Rondla<=]> i reszte =]
Niejestem Kretynem Jak Danthorr i Niewyzywam Swoich Starych Kolegow idiotami
Owszem bywaly Male klutnie miedzy mną i yamo =] Ale Tylko Na gora 3 Dni =]
Wiem, wiem, ze to może być trudne, ale proszę przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie spostrzegleś pewnie, że to jest metafora, która ma na celu pokazanie, że oboje nie macie lub macie rację i nigdy nie dojdzie to do końca -.-
Cos dzienwgo sie dzieje =p
Uppsala vs reszta swiata ? ;D
EDITED :
May 13 2006, 21:40:02 CET Killed at Level 70 by Royal Frelle and by Neo Montana
Huh znowu mnie pały zabily for fun wiec przyjaciele, protected by arc strzec sie =]( gra na iridi nie ma sensu wiec czemu sie nie zabawic ? )
-gothi
@Danthorr
Gratuluje dzisiejszego wykonania Anni~. Mówiłeś, że skończysz z Tibią kiedy to zrobisz... Interesuje mnie, czy ciągle chcesz to zrobić. Mam szczerą nadzieję, że tak. Lepiej zajmij się rlem. Tibia to syf... Za dużo zazdrosnych idiotów i zbyt wiele zmarnowanego czasu.
@ADS (Anty-Danthorr-Squad)
Odpieprzcie się od Niego, nie znacie go i pewnie nie poznacie. Tibia to tylko gra, a Wy ją tak przeżywacie... Żałosne...
Draconis Dragontooth
14-05-2006, 00:41
btw. za co ubili arturka ?? znowu stary wróg?
ostatnio jak w gałe graliśmy z "arturkiem" (Ulem) powiedział że padł za to bo ubił providera Royal Frelle i nabił rs'a .. miał 30 sec do końca pz i go dorwali dalej już nie musze mówić bo wiadomo co się stało ..
Te temat staje się denny, mało inteligentne wypowiedzi, często się powtarzające i to ciągłe wyzywanie się... Panowie apeluje o to żeby ten temat zmienił swoją formę, bo niektóre wasze wypowiedzi was ośmieszają ;)
Maxxonek
15-05-2006, 23:53
Te temat staje się denny, mało inteligentne wypowiedzi, często się powtarzające i to ciągłe wyzywanie się... Panowie apeluje o to żeby ten temat zmienił swoją formę, bo niektóre wasze wypowiedzi was ośmieszają ;)
I z tym się trzeba zgodzić ;) Kończmy ten temat i niech ktoś z łaski swojej przybliży sytuację na Iridii, bo dawno mnie tam nie było ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.