zaloguj się

Pokaż pełną wersje : News

Stron : 1 2 3 4 [5] 6

Jinikao
07-04-2006, 00:02
Kash i Bezok zostali wyrzuceni z Arc. Arc samoe pod soba dołki kopie:):)

TyranX
07-04-2006, 00:07
Ej czemu ty wiesz coś czego ja nie wiem? Jakoś nie słyszałem, że Danth ma dołączyć do arc. Owszem miał tam dobrego kumpla (zielpera), który teraz NIE jest w arc. Co do tego, że DB nie wie co robić... oj niewiesz jak się mylisz my zawsze wiemy co zrobić ;).
Tak to powiedz dlaczego przyleciał sesulo jak zabili jednego z waszych. Teraz niepamietam dokładnie kto, ale chyba lukasz zaras. Ze sesulo ubił go po tym jak zabił jednego z waszych to tak sam od siebie ?? Nie ponieważ sesulo sam stwierdził że DB mu kazało ubić zarasa bo jest ich protektorem

TyranX
07-04-2006, 00:10
Kash i Bezok zostali wyrzuceni z Arc. Arc samoe pod soba dołki kopie:):)
Cześć Jini ogladnołem filma i w ostatnich minutach filmu zauważyłem ze Kashrius pochwalił sie na guild chanal ze ma od Neo eq. Pewnio to ukradł albo coś w tym stylu dlatego wywalili go z gildi

Anum
07-04-2006, 00:50
Tak to powiedz dlaczego przyleciał sesulo jak zabili jednego z waszych. Teraz niepamietam dokładnie kto, ale chyba lukasz zaras. Ze sesulo ubił go po tym jak zabił jednego z waszych to tak sam od siebie ?? Nie ponieważ sesulo sam stwierdził że DB mu kazało ubić zarasa bo jest ich protektorem
23:55 Ezekiel Armanio: bullshit
23:55 Ezekiel Armanio: sesulo
23:55 Ezekiel Armanio: przez przypadek
23:55 Ezekiel Armanio: przebiegal
23:55 Ezekiel Armanio: sam mi to powiedizal
23:55 Ezekiel Armanio: jak mu powieidzalem
23:55 Ezekiel Armanio: 'thanks"
To co eze odpowiedział jak skopiowałem twoje wywody. I co ty na to? Btw. edytowanie postów nie gryzie...

Danthorr
07-04-2006, 07:33

Pokaż, że masz jaja i podaj nick.

Valard
07-04-2006, 09:06
Może po tej wojnie troche ludzi wróci na iridie bo arc może ją przegrać. Swiadczy o tym rekordowa ilość fragów przeciwników arc aż 2 ;) A do Danthorra prosze się nie czepiać bo DB zawsze wiedziało co trzeba robić ( a sam Dan~ to bd i dojrzaly player :) )

Sylur
07-04-2006, 10:04
Ah chłopaki, chłopaki. Dalej nie wiecie o co chodzi ?:)
Po obejrzeniu filmiku wszystko staje sie jasne. Nasi rodacy kash,zielp etc zbuntowali sie i wlaczyli sie do wojny. Za to Kash dostal kicka i bezok bo jest jego "bro", i przy okazji zwędzil eq.(kash)

PS. ME HERO PLZ

-Gothi

berger
07-04-2006, 14:25
@Co do Wojny- Teraz jest szansa wygrac, ale polacy musza sobie pomagac. Wczesniej nie bylo lidera i kogos kto ich poprowadzi w samel IA. Wiem kto jest na Aureliusie i ze on potrafi dowodzic wiec maja szanse. A po tym co widzialem kash wg mnie bedzie z Arc na filmie widac ( SD me , ta gadka na GC wg mnie byla udawana, poza tym jak sie wkleja MMsa i ma sie go to jest opis). Ale moze sie myle (mam nadzieje;) ) nie ukrywam ze w aktualnym skladzie wole Klime + IA. Ciekaw jestem co zrobia exp pl-Arc bo maja inv do Klimy.

Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego...

@Doom Brigade - LUDZIE NIE CZYTAJCIE ICH POSTOW BO CO INNEGO PISZA I ROBIA.

po 1. Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze.

po 2. Jak zabilem Lukaszem kolesia od nich ten przubiegl po mnie z Sesulo....
Spojrzcie na comment Ezekiela na tibia.pl. I sesulo powiedzial ze przybiegl z pomoca bo byl w poblizu fak przypadkiem byl blisko ale poszedl bo poproszono go o pomoc.

po 3. Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede.

po 4. @Danthor- Frelle jest najwiekszym Nacjonalista na serwie to on ciagle powtarza Fuckin polaks itp a ty do niego z takimi tekstami dla niego jestes "polaczkiem".

po 5. Przypominam ze Doom Brigade to na forum sama powiedziala ze bedzie tylko ja Vs oni i nie beda prosic Arc o pomoc.... Spojrzcie w powyzse podpunkty.

To sa powody dla ktorych odpuscilem se ubijanie ich, poniewaz z DB wygram z Arcanium nie.

Rankor
07-04-2006, 15:11
Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze.
Rotfl, tutaj nikt nie bawi sie w szlachetnosc tylko w jak najszybsze ubicie celu.

Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede.

j/w Czemu mamy rezygnowac z pomocy kolegow? Jak Wy biegaliscie w 3 z fe i chwaliliscie sie jacy to jestescie mocni zabijajac naszych sorcow to bylo dobrze? =d

@Danthor- Frelle jest najwiekszym Nacjonalista na serwie to on ciagle powtarza Fuckin polaks itp a ty do niego z takimi tekstami dla niego jestes "polaczkiem".
Gdybys uruchomil to cos co masz pod kopula to zauwazylbys, ze tekst Danthorra mozna zinterpretowac na 2 rozne sposoby. Nikt nigdzie nie napisal, ze od razu lecimy pomoc Arc, to WY snujecie jakies nieznane nikomu z DB teorie.

Dla mnie to i moga nie czytac. Plakac nie bedziemy =)

Adolphus Elbragol
07-04-2006, 15:31
po 1. Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze. Powtarzam, slicznotko, bo widocznie masz problemy z pamiecia. Czy bicie Ap Crew Lukaszem Zaras i Sir Grodkiem bylo szlachetne? Ojejejej, bardzo.

po 2. Jak zabilem Lukaszem kolesia od nich ten przubiegl po mnie z Sesulo....
Spojrzcie na comment Ezekiela na tibia.pl. I sesulo powiedzial ze przybiegl z pomoca bo byl w poblizu fak przypadkiem byl blisko ale poszedl bo poproszono go o pomoc. Logi i fakty poprosze. Komentarz, o ktorym mowisz, zostal dodany w ostatnim tygodniu. I wtedy pojawila sie mniej wiecej zazylosc z Sesulem, ktory imho jest naprawde w porzadku. Dodatkowo dodam, ze jesli zostane poproszony o pomoc w ubiciu jakiegos randome pk, a akurat nie mam nic ciekawszego do roboty, to z przyjemnoscia zmarnuje troszke many na e wave. Ktorej sile - notabene - poczul juz na sobie Firefist Podpalacz, kiedy wraz z trzema kolegami wyprawil sie po mnie.

po 3. Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede. Z kim, ffs? Czcze oskarzenia i wyrzuty nie poparte zadnymi dowodami. Nastepnym razem, z laski swojej, powiedz, ze Ezekiel przybiegl z Neo Montana, Royal Frelle, Sesulo, Chealino, Dousem, Jaerem, Teebu i Xevo~. Ostatecznie mozesz tez dodac Rebaw do tej gromadki, nie wzgardze.

To sa powody dla ktorych odpuscilem se ubijanie ich, poniewaz z DB wygram z Arcanium nie.
A teraz zacytuje cos...
W czesci posta na temat wojny:
Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego...

Widzisz sprzecznosc? Zreszta, jak dobrze, ze nam odpusciles, doslownie skaczemy ze szczescia. VIVAT LITOSCIWY BENTEROO! Weeee!

Berger, traktowalem Cie jako kogos naprawde rozsadnego. Teraz powiem tylko, ze Twoja osoba wywoluje usmiech politowania na moich ustach. I nic wiecej.

berger
07-04-2006, 16:18
@ DB - wystrczy popatrzec na dedy kto mnie zabi.

Ap crew solowalem 37 sorcem... Dowody mam filmik, looknijcie na forum Filmy.

Tak przybiegam z Fe JA JESTEM SAM WAS CALA GILDIA.

Tak przybiegacie z Arcanium.

Pozatym ta dyskusja niema sensu wy nie przyjmujecie jakichkolwiek argumentow jestescie zbyt dumni. cya

TyranX
07-04-2006, 16:30
Zgadzam się w 100% z Bergerem. Mam nadzieje że dostanie sie wam po dupie po wojnie !!!

Rankor
07-04-2006, 16:40
Zgadzam się w 100% z Bergerem. Mam nadzieje że dostanie sie wam po dupie po wojnie !!!
Od kogo? =o
Poza tym, szkoda, ze nie jestes na tyle odwazny by dac imie postaci =)

Rabanbar
07-04-2006, 18:46
Ehh... to sie nigdy nie skonczy. Zawsze bedzie jakas wojna. Nawet jak teraz klima wygra to za jakis czas znowu bedzie wojna. Btw. jak juz gadamy o wojnie pozwole zobie na mala reklame. Dostalem filmik z bitwy na edron i przerobilem go na wmv. Osoby zainteresowane zapraszam: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72026

TyranX
07-04-2006, 18:55
>>>Logi i fakty poprosze. Komentarz, o ktorym mowisz, zostal dodany w ostatnim tygodniu. I wtedy pojawila sie mniej wiecej zazylosc z Sesulem, ktory imho jest naprawde w porzadku. Dodatkowo dodam, ze jesli zostane poproszony o pomoc w ubiciu jakiegos randome pk, a akurat nie mam nic ciekawszego do roboty, to z przyjemnoscia zmarnuje troszke many na e wave. Ktorej sile - notabene - poczul juz na sobie Firefist Podpalacz, kiedy wraz z trzema kolegami wyprawil sie po mnie.<<<
Ta Firefist Podpalacz to poczuł, gdy wam zapłacił paymenta i obiecaliscie mu wolność takie to wy macie jaja !!!

Danthorr
07-04-2006, 20:19
Firefist Podlapacz to berger, przynajmniej jedna osoba. To powiedzial. Padl za pisanie gówien na forum o nas. Wiec nie mów ze padl bez uzasadnienia.

Btw, podaj nick. prosze.

Adolphus Elbragol
07-04-2006, 20:44
Ta Firefist Podpalacz to poczuł, gdy wam zapłacił paymenta i obiecaliscie mu wolność takie to wy macie jaja !!!

Zaplate jednego z czlonkow wrogiej nam druzyny potraktowalismy jako zawieszenie broni. Taki rowniez byl warunek - Firefist Podpalacz, ktorego akcja (jako chara, zakladamy wersje legalna, z jednym ownerem, ktora jest cokolwiek smieszna, ale coz) i frag zapoczatkowaly zmagania - placi w ramach zakonczenia i pokoju.

Ap crew solowalem 37 sorcem... Dowody mam filmik, looknijcie na forum Filmy. Przepraszam, pomylily mi sie smierci Avila i Ap Crew'a. Tak czy inaczej, Firefist padl wtedy w wyniku Twojej i/lub Gregoira akcji, wiec nie placzcie.

@Danthorr, wiedz, ze nawet jesli poznasz jego nick, nie pozwole nikomu w DB ruszyc kogokolwiek tylko za bycie w opozycji forumowej przeciwko nam. Notabene bardzo slabej opozycji, opozycji nie majacej zadnych rozsadnych argumentow, czy nie umiejacej ich wyrazic, ale zawsze *opozycji*.

Nie robmy z siebie Bialorusi =p

berger
07-04-2006, 23:46
Firefist Podlapacz to berger, przynajmniej jedna osoba. To powiedzial. Padl za pisanie gówien na forum o nas. Wiec nie mów ze padl bez uzasadnienia..

Pisalem to juz kilka razy i napisze po raz kolejny... Na firefista lognolem sie raz, gdy poprosil mnie o ubicie Ezekiela. Firefist mieszka 300 km odemnie, hummm.... ale pewnie sie myle i mam duuuuze rozdwojenie jazni. Fakt czasem gadam sam do siebie... moze macie racje i ja to firefist tylko sam o tym niewiem... Tak... Wymyslilem sobie kogos kto mieszka daleko odemnie. Dzieki DB!!

@Danthorr, wiedz, ze nawet jesli poznasz jego nick, nie pozwole nikomu w DB ruszyc kogokolwiek tylko za bycie w opozycji forumowej przeciwko nam. Notabene bardzo slabej opozycji, opozycji nie majacej zadnych rozsadnych argumentow, czy nie umiejacej ich wyrazic, ale zawsze *opozycji*.

Szczeze mowiac sam sie zastanawiam kim jest TyranX, bo sie pomylilem i osoba ktora wczesniej podejrzewalem nie byla nim. Ale z jego wypowiedzi chyba mnie zna:))
mimo wszytsko @tyranx - rob jak chcesz mozesz podac swoj nic. Nie padniesz za forum, tylko za jakis inny powod ktory sobie wymysla. oni sa nieslowni.

P.s. W niedziele chetnie odpowiem na reszte waszych odpowiedzi pozniewaz w sobote jade na turniej do Gdanska i mnie nie bedzie , pewnie bedzie kilka postow obfitych w "prawde" wg DB ;)).

Sylur
08-04-2006, 11:30
Troche sie namieszalo :
-Asilles I Zielper odeszli z klimy.
-Bezok wrocil do Arc.

Zaczyna byc z deka BOOOOOOOOOORING my chcemy bitw,fragow, filmow !

-Gothi

Sir Pietruch
09-04-2006, 15:17
Zielp~ jakie tam są u was szkoły ? pewnie jakis mleczak
Debica to takie zadupie ze szok
Oj boze, boze... Rzeszow smierdzi

Śmigiel
09-04-2006, 22:17
Mam mega prosbe do was (grajacych na Iridii) moze ktos mi w skrucie napisac kto zadzi na tym servie, czy jest jakas wojna, kogo unikac, zasady i takie tam. Prosze o to poniewarz mam zamiar zrobic sobie tam postac, Jesli ktos jest hlvl to prosze o krotkie "streszczenie" tego jak sie gra na Iridii. Z gory dziekuje :)

Syla Jefra
10-04-2006, 09:35
HmM ;p;p;p;p;p;p

Yamahati
10-04-2006, 15:00
Mam mega prosbe do was (grajacych na Iridii) moze ktos mi w skrucie napisac kto zadzi na tym servie, czy jest jakas wojna, kogo unikac, zasady i takie tam. Prosze o to poniewarz mam zamiar zrobic sobie tam postac, Jesli ktos jest hlvl to prosze o krotkie "streszczenie" tego jak sie gra na Iridii. Z gory dziekuje :)

Ja żądze .

Madus
10-04-2006, 15:12

Nom wienc tak. Na Iridi jest wojna Arcanium vs. Iridian Alliacne & Klima. Zadzi Arcanium ale miejmy nadzieje ze jak najszybciej skoncza swoje zady na Iridi :P!! Jak masz niski lv to niee ma zabardzo kogo unikac :P !!! Ale jak juz bendziesz mial wiekszy lv i Arcanium bendzie dalej zadzic to unikaj ich :P!! ehhe!! A pozatym jak narazie na Iridi jest ogromne PA !!!

~Hail Iridian Alliance
~Madus

Massior
10-04-2006, 15:53
Nvm. <10 znaków>

Misieq90
10-04-2006, 16:50
przez ostatnie dwa dni byłem świadkiem zabawnej sytuacji. na hydrach mialem wylogowanego noobchara, ktory mial za zadanie sprawdzac kiedy hydry sa wolne. playerzy z Arc/future maja nowy pomysl jak pozbyc sie nieproszonych gosci z hydr. mianowicie postawili noobchara w wejsciu, postawili za plecami cos co go blokuje i nie da sie go ruszyc. zeby wejsc trzeba zabic noob chara 'boland zygg' a potem przesunac lezace za nim przykryte coinsami skrzynki. boland zygg jest noob charem stojacym na multicliencie jednego z playerow: chealino, zyrx lub academion. Zastanawiam sie tylko czy oni sa az tak glupi ze mysla ze nikt sie nie skapnie i ich nie zareportuje czy az tak bezczelni ze mysla ze cheating ujdzie im na sucho...

Adolphus Elbragol
11-04-2006, 01:21
Misku, mozna tez zalozyc ze Chea i Academion jako rl znajomi graja na lanie w czyims mieszkaniu. O ile dobrze sie orientuje nie ma ograniczenia co do liczby posiadanych komputerow i liczby tychze podlaczonych do sieci. Przy czyms takim wystarczyloby tylko od czasu do czasu podejsc do kompa i zatanczyc charem. 100% legalne. =p

Elevarm
11-04-2006, 07:07
100% legalne. =p

Jeśli tak uważasz, przeczytaj sobie uważnie zasade 3f.

Adolphus Elbragol
11-04-2006, 10:37
f) Playing on more than one account at the same time ("multi-clienting"). more...

W sumie racja, ale nadal praktycznie nie do wykrycia. Ostatecznie do tanczenia charem mozna zatrudnic kogos trzeciego. Tak, czy inaczej, zwracam honor.

cfk
11-04-2006, 11:34
a tak btw: nawet jeśli łamią tą zasade to i tak nic im sie nie stanie, zakładając że sa nawet na mc. Ostatnio nawet pojawił się programik, który tańczy dowolona ilością charów, więc nawet GM nie poradzi.

Niedługo ta gra będzie jednym wielkim cheatem=/

Valard
11-04-2006, 14:05
Sentius - Apr 11 2006, 13:02:26 CET Killed at Level 62 by Chealino
and by Academion zabity za to że bił jakiegoś Demolii zioma chea~ mój rl kolega hunted za to samo. Trzeba powstrzymać arc bo gra na tym servie nie będzie miała sensu...

Adolphus Elbragol
11-04-2006, 14:08
Demolii, czy moze Demonii - nie pamietam, w kazdym razie low lvlowy knight - to drugi char Academiona.

Gemaro
11-04-2006, 17:55
POZDRO AURELIUSS 3m SIe BRACIE :>>
Ale ta wojna Bendzie bardzo cieżka

Signed
Green Leady xd :DDDD

Soferim
11-04-2006, 19:51
and by Academion zabity za to że bił jakiegoś Demolii zioma chea~ mój rl kolega hunted za to samo. Trzeba powstrzymać arc bo gra na tym servie nie będzie miała sensu...

tak na marginesie to Sentius jest hunted by Arc, zreszta to mu sie nalezy:p

Valard
12-04-2006, 09:48
tak na marginesie to Sentius jest hunted by Arc, zreszta to mu sie nalezy:p
W większym stopniu chodziło mi o rl zioma :p

berger
12-04-2006, 23:29
12:10 Xandar Mac'Leod: yabiliscie ich pryye moja gluptoe
12:10 Xandar Mac'Leod: zabiliscie*
12:11 Lukasz Zaras: 12:10 You see Xandar Mac'Leod (Level 63). He is a royal paladin. He is Sivak of the Doom Brigade (Legendary Sniper).moze
12:11 Lukasz Zaras: ale zavilismy
12:11 Cormac Mac'Leod: c****u j****y
12:11 You see Cormac Mac'Leod (Level 31). He is a paladin. He is Vice-Leader of the Primavera.
12:11 Cormac Mac'Leod: szmato
12:11 Cormac Mac'Leod: j****a
12:11 Lukasz Zaras: ;]
12:11 Cormac Mac'Leod: zlkas na dul
12:11 Lukasz Zaras: tez cie kocham
12:12 Cormac Mac'Leod: takie pizdy z was ze tylo jak 1 jest to bijecie
12:12 Ap Crew: wlasnie tak
12:12 Ap Crew: w*****m twoich starych
12:12 Lukasz Zaras: jezyk hamuj
12:12 Cormac Mac'Leod: twoja stara k***a jest j****a penera ciagnie c***a wszysrtkim warszawskim menelom
12:12 Cormac Mac'Leod: znam twoich starych fajni panowie
12:12 Lukasz Zaras: hahaha
12:13 Lukasz Zaras: pech
12:13 Xandar Mac'Leod: ta
12:13 Ap Crew: Lukasz moze duel ?
12:13 Lukasz Zaras: juz mielismy duel
12:13 Ap crew: c***u j*****y
12:13 Xandar Mac'Leod: N
12:13 Xandar Mac'Leod: na*
12:13 Ap Crew: zejdz na dol
12:13 Lukasz Zaras: nie dzis
12:13 Xandar Mac'Leod: on ci nie uwierzuy
12:13 Ap Crew: lol
12:13 Ap Crew: jasne
12:13 Xandar Mac'Leod: uwierzy*
12:14 Ap Crew: masz ciote ?
12:14 Lukasz Zaras: tak
12:14 Ap Crew: kumam
12:14 Lukasz Zaras: i mi leci wlasnie
12:14 Ap Crew: zainwestuj w ob jak Ci sie saczy za bardzo
12:14 Cormac Mac'Leod: widzxac na twrzazy
12:14 Cormac Mac'Leod: hhahahaha
12:14 Lukasz Zaras: wole podpaski
12:14 Ap Crew: taaa
12:14 Ap Crew: bardzioej chlonne
12:14 Lukasz Zaras: ze skrzydelkami

@DB- Wiem ze wasz ex-lider(lem~) potrafi rozmawiac normalnie i w miare dyplomatycznie. Wiec bylbym wdzieczny gdybys pewnych swoich czlonkow nauczyl oglady i kultury thx. Obrazanie innych wam nie pomoze w tym ze nie mozecie mnie ubic.

Rankor
12-04-2006, 23:37
Berger, z dialogu ktory podales wynika, ze to Ap Crew i Cormac Mac'Leod maja problem a nie Xandar, ktory jako jedyny z tej trojki jest w DB.

Ravollo
16-04-2006, 00:35
To były stare dobre czasy kiedy byłem w Doom Brigade.. gildia wypasiona wogóle spoko ludzie i wogóle...tylko troszke za nerwowi :evul: ale to ma swoje plusy i minusy...PoZdRo ZiOmY z DoOm BrIgAdE

wan zen
16-04-2006, 02:03

Val gra na tym serwie już nie ma sensu ;p A tak btw to kogo znowy ubili...?

Valard
16-04-2006, 20:07
Val gra na tym serwie już nie ma sensu ;p A tak btw to kogo znowy ubili...?
Maybe you have right :p But I think we can fight...

Pr23m3k
16-04-2006, 22:25
Maybe you have right :p But I think we can fight...
Yes , you can fight but you don't do anythink

citizen_lc
17-04-2006, 00:10
@2up
be right, no have right - na pewno w tym kontekscie tak jest
@up
anythinG moze?
2 posty, dwa byki. A na iridii okupacja Arc trwa chyba, tylko jakies gowniane gildie powstaja i upadaja... Klima trzyma sie mocno XD

Anum
17-04-2006, 01:02
TuuT :P
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :>.

Danthorr
17-04-2006, 08:00
Trudno, pozostaje im ja, bo itak ich huntuje, mimo ze nie jestem w DB. ^.-

Valard
17-04-2006, 14:20
@2up
be right, no have right - na pewno w tym kontekscie tak jest
@up
anythinG moze?
2 posty, dwa byki. A na iridii okupacja Arc trwa chyba, tylko jakies gowniane gildie powstaja i upadaja... Klima trzyma sie mocno XD

hm... Każdy się może pomylić ;)

Banditos
19-04-2006, 08:15
Brave Sali :
Apr 18 2006, 22:25:02 CET Killed at Level 86 by Chealino

Lesley Mac'Leod:
Apr 18 2006, 22:10:52 CET Killed at Level 93 by Huxy

Kod Impfer:
Apr 18 2006, 21:59:57 CET Killed at Level 112 by Huxy and by Affelaffe

Przyczyna:
22:01 Huxy: "we dont like old enemys"

Brave Sali
19-04-2006, 12:23
niee mi powiedzieli ze za afk trening..
lol z miesiac nie skilowalem....

Pharaun
19-04-2006, 14:58
A ja słyszałe, że za bycie rlem Yamy. Ale każdy powód jest dobry...

Jinikao
19-04-2006, 16:18
Oni nie rl Yamy:] Padli bo arc nie lubi starych wrgów. W sumie Kod pierwszy sie wyplacil ze starej wojny, a teraz padl.... Ciekawe co sie dalej bedzie dzialo

Madus
19-04-2006, 17:25
Tak odchodzac do tematu Iridi!! Radze wam przecztajcie to i pomyslcie czy niee jestescie tacy sami jak ten nastolatek. http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html

P.S. Co do niektórych graczy to sa pewnie gorsi on niego !!! HeHe Pozdro Zielper Mlonie :D

~Hail Iridian Alliance
~Madus

Sylur
19-04-2006, 19:36
@UP

"W artykule jest wiele merytorycznych niedociągnięć"

dlatego u mnie na chacie nie ma krzesel xDDD

(joke)

wan zen
20-04-2006, 10:23
Oni nie rl Yamy:] Padli bo arc nie lubi starych wrgów. W sumie Kod pierwszy sie wyplacil ze starej wojny, a teraz padl.... Ciekawe co sie dalej bedzie dzialo

Przypominam, że Brave nie brał udziału w żadnej wojnie z arc..., a więc raczej nie można go nazwać "starym wrogiem"

Jinikao
20-04-2006, 11:09
@up Fakt, ten frag tez mnie dziwi, Arc chyba sie potem domyslilo ze zabilo nie tego co trzeba i wymyslili ze ded byl za "afk skillng" ale reszta uczestniczyla w wojnie, Frixego tez chcieli ubic a nie byl w ostatnije wojnie wiec jak widac kazdy moze pasc

Banditos
20-04-2006, 14:15
Hail Aquilus Occulte xD

GL & HF

Smiter777
20-04-2006, 15:09
Lol wie ktos może dlaczego klimy nie ma ?

Bo juz jest nowa gildia i nowa wojna

Sylur
20-04-2006, 16:44
Jak to Chrissy powiedzial na forum tibi.com ciekawe ile szpiegow jest w guildi !:D

Pr23m3k
20-04-2006, 20:36
Jak to Chrissy powiedzial na forum tibi.com ciekawe ile szpiegow jest w guildi !:D
Ciekawe po której stronie :)

Yahhy
20-04-2006, 21:17
Na Iridi wszytko sie może zdażyć :p Arcanium poprostu sie tu bawi nic wiecej :/ Tak jusz jest na servach pvp ktos wygrywa, ktoś przegrywa.

Banditos
21-04-2006, 14:54
Frags made by Aquilus Occulte

Wierieman
Apr 21 2006, 07:37:39 CET Killed at Level 69 by Asilles

Frags made by Arcanium

Asilles
Apr 21 2006, 07:49:48 CET Killed at Level 73 by Chealino and by Danthorr

Widze ze danthorr pomaga arc

Madus
21-04-2006, 15:46
Danthorr zawsze lizal dupe szwedom !!! Jednym słowem to jest "FRAJER" i nim zostanie :D !!!

~Hail Old Iridian Alliance
~Madus

Yamahati
21-04-2006, 15:48
Szpiedzy? Ha Ha Ha, nie tym razem =) a nawet jak sie jakis znajdzie nie pobedzie w gildi dlugo =)

Madus
21-04-2006, 16:01
Yamahati mam nadzieje ze tym razem wyracie ta wojne :D !!! Wtedy moze wruce na Iridie :P !!! Ale prosze was zabijcie tego mlona Danthorra !!! Bo juz nie moge patrzec jak on lize im dupe etc. :D

Pozdro wierny pisku Arc ( Danthorr ) hał hał !!!

P.S. Danthorr pokaz jak umiesz ładnie szczekac :baby: !!

~Madus

Pr23m3k
21-04-2006, 16:11
Danthorr zawsze lizal dupe szwedom !!! Jednym słowem to jest "FRAJER" i nim zostanie :D !!!

~Madus
Masz racje Madus , nie poradzisz nic i tacy też grają w tibie , prędzej czy pózniej i tak Arcanium go ubije.Kazdy wie o tym , wystarczy tylko przypomnieć sobie co było wcześniej

Danthorr
21-04-2006, 17:58
Zabawne i zarazem smutne rzeczy mozna tu wyczytac xD

Zabawne bo... poprostu trudno sie nie śmiać jak sie czyta wasze posty.

Smutne bo nie odróżniacie przyjaźni od lizodupstwa.

Yamahati
21-04-2006, 18:15
Zabawne i zarazem smutne rzeczy mozna tu wyczytac xD

Zabawne bo... poprostu trudno sie nie śmiać jak sie czyta wasze posty.

Smutne bo nie odróżniacie przyjaźni od lizodupstwa.

HAHAHAHHAHAhaheaHEAHehea HEHE HIHI AHHAH EHEHEHUEHUEAHUE MUHAHAHA

Anum
21-04-2006, 18:36
To, że w 100% nie popieram tego co zrobił (ale po części go rozumiem) nie znaczy, że wy możecie się z niego naśmiewać. Hmm czy im liże dupe? Tego wy nie możecie stwierdzić bo nie macie takiej wiedzy. Btw. pamiętaj co ci Danth mówiłem wczoraj ;).

Danthorr
21-04-2006, 18:49

Powiedzial co wiedzial.

Rankor
21-04-2006, 19:02

~Madus Wyzywac od frajerow to mozesz sobie conajwyzej znajomych w rlu. Jesli nazywac przyjazn "lizodupstwem" to wolalbym sie podlizywac Szwedom (co mnie bawi bo w Arc sa nie tylko Szwedzi) niz takim pajacom jak Ty lub inne de'mastery co nawet jednego zdania po angielsku sklecic nie umieja. Poza tym, Elu, Tirain i reszta tez sa Szwedami wiec spieprzaj im sie podlizywac bo na iridii bez ich pomocy juz sobie nie pograsz. =)

@down
DB istnieje juz tylko jako gildia na tibia.com ktora sie predzej czy pozniej rozpadnie. Nie trzeba calej gildii, zeby wywalic takich pajacow jak Ty badz Madusik.

Banditos
21-04-2006, 19:40
Uważaj madus~ bo cie DB zhunci ahaha

Lovah
21-04-2006, 19:59
Wyzywac od frajerow to mozesz sobie conajwyzej znajomych w rlu. Jesli nazywac przyjazn "lizodupstwem" to wolalbym sie podlizywac Szwedom (co mnie bawi bo w Arc sa nie tylko Szwedzi) niz takim pajacom jak Ty lub inne de'mastery co nawet jednego zdania po angielsku sklecic nie umieja. Poza tym, Elu, Tirain i reszta tez sa Szwedami wiec spieprzaj im sie podlizywac bo na iridii bez ich pomocy juz sobie nie pograsz. =)

Tirain, Szwedem? :<

New owner, eh?

Danth nie lize im dupy, ale traktuje jako przyjaciół, jednak sami wiemy jakie jest Arc~. Zeby byc ich przyjacielem, a nie "przyjacielem"* trzeba mieszkac w Uppsali/Huskvarnie.

*Przyjacielem, którego zabiją, prędzej czy później.

Anyway luv ya all <3

Madus
21-04-2006, 20:00
Wyzywac od frajerow to mozesz sobie conajwyzej znajomych w rlu. Jesli nazywac przyjazn "lizodupstwem" to wolalbym sie podlizywac Szwedom (co mnie bawi bo w Arc sa nie tylko Szwedzi) niz takim pajacom jak Ty lub inne de'mastery co nawet jednego zdania po angielsku sklecic nie umieja. Poza tym, Elu, Tirain i reszta tez sa Szwedami wiec spieprzaj im sie podlizywac bo na iridii bez ich pomocy juz sobie nie pograsz. =)

Hahahahaahahahahahaahhaahahahahahahahaahahahahahah ahaahahahahahhahahaahhaahha OMG. Zwyłem z ciebie i to ostro :D!!! Omal z krzesła nie spadlem jak czytalem twego posta !!!!! HaHaHa!!!! A propo mego angielskiego to powiem ci odrazu ze wogule prawie nic nie umiem tlyko podstawowe zeczy poniewaz ucze sie innych jezyków o których ty niee masz bladego pojecia wienc zamilcz :D!!! A co ty bendziesz mnie huntował ze stwierdzasz ze bez ich pomocy se nie pogram ??!!! ahahahahah!!! I znowu zwylem se z ciebie :D!!! A co do de'masterów to powiem tlyko tyle ze nawet najslabszy z nich jest bardziej rozwiniety umysłowo niz ty :D!!! A ty obronco ucisnionych ( o ile wiesz co to znaczy ) pozdrów swego kolege Danthorra pieska Łof Łof :D!!! ahahahah!!! I Po raz kolejny zwyłem z ciebie :D !! Cya :D

@Banditos hehe niee zwracam na nich uwagi i na ich słyny tekst "Hunted"!!!! eheheh

~Hail Old Iridian Allinace
~Madus

Adolphus Elbragol
21-04-2006, 20:23
Hahahahaahahahahahaahhaahahahahahahahaahahahahahah ahaahahahahahhahahaahhaahha OMG. Zwyłem z ciebie i to ostro :D!!! Omal z krzesła nie spadlem jak czytalem twego posta !!!!! Z ust mi to wyjales. A propo mego angielskiego to powiem ci odrazu ze wogule prawie nic nie umiem tlyko podstawowe zeczy poniewaz ucze sie innych jezyków o których ty niee masz bladego pojecia wienc zamilcz :D!!! Zaczalbym od polskiego. I znowu zwylem se z ciebie :D!!!(...) pozdrów swego kolege Danthorra pieska Łof Łof :D!!! ahahahah!!! I Po raz kolejny zwyłem z ciebie :D !! Nie Danthorr tu siedzi i wyje, wiec na Twoim miejscu powstrzymalbym sie z kynologicznymi teoriami. Anglicy maja przyslowie - przetlumacze Ci je - Ci, ktorzy mieszkaja w domu ze szkla nie powinni rzucac kamieniami. Teraz pomysl i sprobuj zrozumiec, co chcialem Ci powiedziec. A co do de'masterów to powiem tlyko tyle ze nawet najslabszy z nich jest bardziej rozwiniety umysłowo niz ty :D!!! A ty obronco ucisnionych ( o ile wiesz co to znaczy ) Mfg, Rankor napewno sie przejal !!!11!11!111oneoneoneonekuronewaonemac.

Soferim
21-04-2006, 22:26
Z ust mi to wyjales. Zaczalbym od polskiego. Nie Danthorr tu siedzi i wyje, wiec na Twoim miejscu powstrzymalbym sie z kynologicznymi teoriami. Anglicy maja przyslowie - przetlumacze Ci je - Ci, ktorzy mieszkaja w domu ze szkla nie powinni rzucac kamieniami. Teraz pomysl i sprobuj zrozumiec, co chcialem Ci powiedziec. Mfg, Rankor napewno sie przejal !!!11!11!111oneoneoneonekuronewaonemac.

Madejka nie ma sensu pisać coś tu o jakichkolwiek członkach DB(ex) bo i tak oni nie skumaja prawdy i razem będa sie trzymac. Takie papugi nierozlaczki..
Heh a tym bardziej nie dopuszcza prawdy ze Dan~ lize dupe arc, a jest to swieta prawda....

Lovah
21-04-2006, 23:03
Madejka nie ma sensu pisać coś tu o jakichkolwiek członkach DB(ex) bo i tak oni nie skumaja prawdy i razem będa sie trzymac. Takie papugi nierozlaczki..
Heh a tym bardziej nie dopuszcza prawdy ze Dan~ lize dupe arc, a jest to swieta prawda....

Samemu sobie też liże?

Jinikao
22-04-2006, 00:06
Kilka spraw musze skomentowac

1.Matt de'master mieszka w USA wiec pewnie umi niezle po ang gadac
2.Danthorr odzyskal moj szacunek po tym co zrobil dzisiaj
3.Yama z tego co wiem w IA pozostalo kilku szpiegow

Teraz pewnie z perspektywy czasu byli czlonkowie Arcanium sie zgodza z moim zdaniem ze powinni walczyc w ostatniej wojnie i poprzedniej. Yama gadala ze jest nietykalna i skonczyla jak wszyscy widza, później Aurelius, Asiles i reszta i równierz nienajlepiej ksonczyli, teraz danth kash i bezok ciekawe co ich czeka:) Kiedy byla szansa walczyc kazdy chronil swoja dupe i siedzial w gildi ktora byla mocniejsza i dawala wiecej korzysci ale jak dlogo moze to trwac...

Miłej nocy zycze

Anum
22-04-2006, 00:10
Kilka spraw musze skomentowac

Matt de'master mieszka w USA wiec pewnie umi niezle po ang gadac
Danthorr odzyskal moj szacunek po tym co zrobil dzisiaj
Yama z tego co wiem w IA pozostalo kilku szpiegow

Teraz pewnie z perspektywy czasu byli czlonkowie Arcanium sie zgodza z moim zdaniem ze powinni walczyc w ostatniej wojnie i poprzedniej. Yama gadala ze jest nietykalna i skonczyla jak wszyscy widza, później Aurelius, Asiles i reszta i równierz nienajlepiej ksonczyli, teraz danth kash i bezok ciekawe co ich czeka:) Kiedy byla szansa walczyc kazdy chronil swoja dupe i siedzial w gildi ktora byla mocniejsza i dawala wiecej korzysci ale jak dlogo moze to trwac...

Miłej nocy zycze
A ty znowu mądrze gadasz, BRAWO :)!

citizen_lc
22-04-2006, 00:41
jak widze VV padł, jeszcze nie ma aktualki wiec wiecie moze o innych fragach?
Danthorr- slayer of the arcanium... tytul wszystko mowi

Sylur
22-04-2006, 11:01
@Jajnik
Co takiego zrobil Danth Yamie ze odzyskal twoj szacunek ?:)

evilKRIK
22-04-2006, 11:34
Ja wam powiem ze już nic nie wiem, To Arc z 1 strony zrobiło retried kilku moich kumpli, w większości przypadków za nic i widać ze powoli wydala polaków w brutalny sposób z glidi, a na ich miejsce czekają swedki z Future...
Ale o karzdym fragu arc jest głośno i odrazu afera, z kolei ci co "walczą" z arc ostatnio zaczeli robić wiele random pk nie tylko na arcach i futurasach, o tym się mówi tylko zeby ich omijać, no i arc narazie Trzyma się wcześniej zawartych sojuszów(nie licząc Rikkiego) może nie wiem o wszystkim ale mówie tylko jak ja to widzę z mojej perspektywy...

Jinikao
22-04-2006, 12:36
@Jajnik
Co takiego zrobil Danth Yamie ze odzyskal twoj szacunek ?:)

Czy ja napisalem ze Danth cos zrobil Yamie?

Pharaun
22-04-2006, 13:25
Scotty Starburst

Apr 22 2006, 12:17:18 CET Killed at Level 111 by Chealino and by Royal Frelle
3-1 :p

Szelma De'Master
22-04-2006, 13:47
Moim Zdaniem Zgadzam sie z Madejo<madusem> Niechodzi o to ze znam go z rl czy cos xD ale w tym musze go poprzec ze danthorr lize i to ostro,jest tu tez ta sytuacja co wyjasnil jajek "ile czasu trzeba zeby arc zdardzilo pieska danthora i reszte polakow z arc podejzewam ze ten czas sie zbilza wielkimi krokami a co do mego angielskiego moze i pisze z bledami ale wystarczy ze wszyscy mnie rozumio aaa i jeszcze jedno jestem za tym aby AO wygralo tą wojne xD ale niemoge sie powtrzymac od tego komenta "Pozdro zielper mlonie> :D hahahahha :P

Sylur
22-04-2006, 16:12
@Jajnik

"Danthorr odzyskal moj szacunek po tym co zrobil dzisiaj Yama"
nie wiem jak to rozumiec moze po prostu zapomniales o przecinku :p

Danthorr
22-04-2006, 16:19
'Yama' bylo linijke niżej*

Jinikao
22-04-2006, 17:17
@Jajnik

"Danthorr odzyskal moj szacunek po tym co zrobil dzisiaj Yama"
nie wiem jak to rozumiec moze po prostu zapomniales o przecinku :p

Prawdopodobniezle ci wyswietla przegladarka:P TO sa osobne linijki zaraz tamto zmienie

Szelma De'Master
22-04-2006, 17:24
Lizal Lizal i Wkioncu Wylizal xD Wooof Wooooof Danthorr Gl Przystompienie Do Bandy tempakow Jak Wy To tam Nazywacie Przyjazni lol hahahaha
A ja Mysle Ze Danthorr poprostu jest tak jak ten dzieciak co pobil matke krzeslem boji sie ze jak niebedzie dobze zyl z arc to poleci z serwa napewno tak jest srasz pod siebie ze strachu takie jest moje zdanie mozesz pisac co sobie chesz mozesz to ignorowac ale sam wiesz jaka jest prawda jestes maniak daje 100 zloty ze nawet bys zdradzil swoich kumpli jak by ci arc kazalo ;]

Rankor
22-04-2006, 18:02
Lizal Lizal i Wkioncu Wylizal xD Wooof Wooooof Danthorr Gl Przystompienie Do Bandy tempakow Jak Wy To tam Nazywacie Przyjazni lol hahahaha Poprawka, Wy nie tylko nie potraficie pisac po ang, Wy nie potraficie pisac nawet po polsku 0_o

A ja Mysle Ze Danthorr poprostu jest tak jak ten dzieciak co pobil matke krzeslem boji sie ze jak niebedzie dobze zyl z arc to poleci z serwa napewno tak jest srasz pod siebie ze strachu takie jest moje zdanie mozesz pisac co sobie chesz mozesz to ignorowac ale sam wiesz jaka jest prawda A ja mysle, ze jestes kretynem, takie jest moje zdanie, mozesz pisac sobie co chcesz, mozesz to ignorowac ale sam wiesz jaka jest prawda. Pieprzycie jakies wysnute z palca teorie ktorych nie mozecie nawet niczym poprzec. Poza tym co ma piernik do wiatraka?

daje 100 zloty ze nawet bys zdradzil swoich kumpli jak by ci arc kazalo ;] Mam podac nr. konta czy wolisz je wreczyc osobiscie?
Gadasz rzeczy o ktorych nie masz bladego pojecia, skoncz bo az nie chce mi sie odpisywac na te bzdury. =)

Madus
22-04-2006, 18:10
Poprawka, Wy nie tylko nie potraficie pisac po ang, Wy nie potraficie pisac nawet po polsku 0_o

To dobrze ze chociaz ty umiesz :D !!! Ja poprostu niee chcem tracic mego cennego czau na sprawdzanie ortografi. Jak komus sie nie podoba to niech nie czyta :D

Poza tym co ma piernik do wiatraka?

Mąke Idioto :D!!!!

Gadasz rzeczy o ktorych nie masz bladego pojecia, skoncz bo az nie chce mi sie odpisywac na te bzdury. =)

To nie odpisuj przynajmniej bendzie spokuj :D

~Madus

Danthorr
22-04-2006, 18:56
To dobrze ze chociaz ty umiesz :D !!! Ja poprostu niee chcem tracic mego cennego czau na sprawdzanie ortografi. Jak komus sie nie podoba to niech nie czyta :D

Mąke Idioto :D!!!!

To nie odpisuj przynajmniej bendzie spokuj :D

~Madus

1) chcę*
2)nic nie wartego* :p
3)ortografii*
4)postuj*
5)będzie*
6)spokój*

6 błędów ortograficznych/rzeczowych w 5 zdaniach, możesz być z siebie dumny.B)

Szelma De'Master
22-04-2006, 19:30
Mozesz mnie nazywac idoto i kretynem ;] ale ja ci powiem jak bedzie z danthorem bedzie tak samo jak z moim serdecznym przyjacielem yamo i reszto rl zespolu ;] za tydzien za dwa za miech za pol roku arc ich wydyma ;] i taka jest prawda ;]

a tak poza tematem RANKOR to ty szafa na siurki jestes

Pr23m3k
22-04-2006, 20:21
1) chcę*
2)nic nie wartego* :p
3)ortografii*
4)postuj*
5)będzie*
6)spokój*

6 błędów ortograficznych/rzeczowych w 5 zdaniach, możesz być z siebie dumny.B)
To co Madus robi to nie twoj interes, przynajmniej on dupy nikomu nie lize.
Myslisz , ze jak w arc jestes to nie zabija ciebie pozniej? Na twoje podejscie brak mi slow . A co szemla powiedzial ze zdradzil bys dla arc ziomkow to true.
NIe oplaca poswiecac tyle czasu dla tej gry , czas cos wypic:D lub przyajrac jak kto woli. :)

Rankor
22-04-2006, 21:03
To co Madus robi to nie twoj interes,
Wypowiada sie na publicznym forum i jezeli razi mnie to, ze jest kretynem do kwadratu i pisze po "polskiemu" to moge chyba wyrazic swoje zdanie na ten temat.

przynajmniej on dupy nikomu nie lize.
a Danth lize 24/7. Rownie dobrze moglem powiedziec, ze lizesz dupe Yamahati jak byl w Arc =)

Myslisz , ze jak w arc jestes to nie zabija ciebie pozniej?
A czemu ma myslec inaczej?

Na twoje podejscie brak mi slow .
Na Twoje mi tez.

A co szemla powiedzial ze zdradzil bys dla arc ziomkow to true. NIe oplaca poswiecac tyle czasu dla tej gry , czas cos wypic:D lub przyajrac jak kto woli. :)
Mfg, Wy chyba nie umiecie czytac ze zrozumieniem (o ile wiecie co to w ogole jest). Jak mozna kogos oceniac po jego przynaleznosci do gildii? =o

Pr23m3k
22-04-2006, 21:55
Wypowiada sie na publicznym forum i jezeli razi mnie to, ze jest kretynem do kwadratu i pisze po "polskiemu" to moge chyba wyrazic swoje zdanie na ten temat.
Patrz na siebie a nie na innyh

a Danth lize 24/7. Rownie dobrze moglem powiedziec, ze lizesz dupe Yamahati jak byl w Arc =)
A kto powiedzial ze ja komus dupe lize? A pozatym nigdy Yamy~ nie znalem i jakos mi na tym nie zalezy

A czemu ma myslec inaczej?

Bo powinien myslec na przyszlosc.Tak i tak padnie jak nie wie o tym to ja go uswiadamiam:D

Mfg, Wy chyba nie umiecie czytac ze zrozumieniem (o ile wiecie co to w ogole jest). Jak mozna kogos oceniac po jego przynaleznosci do gildii? =o
Akurat ty wiesz najwiecej o nim , ty wiesz swoje a my swoje i tyle.

Danthorr
22-04-2006, 22:24
Imo, Rank zna mnie lepiej niż wy, był ze mną w gildii ponad rok. I znamy sie już jakies prawie 1,5 roku, a wy? Mozecie tylko snuć domysły.

'mimo, ze wiesz już o mnie wszystko... nie znasz mnie wcale'

Ps. 'niech tylko yama sie lognie' <-- pamiętacie to? =)

Ps2. nigdy nie byliście i nigdy nie będziecie moimi kolegami, więc nie bójcie sie o to, że was wystawie.

Ps3. Dajcie mi cytat jak liże komuś dupe. Bo jak narazie wasze chore domysly nie są niczym poparte.

Pr23m3k
22-04-2006, 22:31

Szkoda ze ja nic o tym nie wiem , ja go nigdy nie znalem. Yama to kolega De'Masters nie moj :)Ja nie musze nic takiego pisac , robie co mowi mi umysl , ale nigdy nie bede lizal komus dupy zeby nie ruszali go to bezsens.

Danthorr
22-04-2006, 22:55

Szkoda ze ja nic o tym nie wiem , ja go nigdy nie znalem. Yama to kolega De'Masters nie moj :)Ja nie musze nic takiego pisac , robie co mowi mi umysl , ale nigdy nie bede lizal komus dupy zeby nie ruszali go to bezsens.

A lize dupe? - nie

Daj mi cytat, póki tego nie zrobisz, zamknij ryj i nie pisz ze liże komuś dupe.

Malyciechu
22-04-2006, 22:59
mam potężny problem pomóżcie!!!!!! Za każdym razem kiedy zarejstruje sie na Tibi próboje sie zalogować to pisze ze mam zły numer lub hasło a ja wpisuje wszystko dobrze wczoraj grałem 5 godzin na swoim koncie miałem 2 level i rano próboje wejsć a tu niemożna bo hasło lub numer jest zły o co biega?

Pr23m3k
22-04-2006, 23:02
A lize dupe? - nie

Z jakims tonem do mnie mowisz , do mnie masz mowic kulturalnie a nie jak na obiad Ciebie wolaja

Madus
22-04-2006, 23:37
Danthorr ta kłótnia niee ma sensu!!Poniewaz wy macie swoje poglady na ten tamat i my tak samo . I powiem tlyko jedno bendziesz załował swojej decyzji!! I wtedy pomysl nad tym cytatem "dzisiaj wrogu wczoraj bracie"!!

A co do tego "niech tylko yama sie lognie" to do mnie to kierowałes ??

P.S. A co do moich bledów to juz kiedys wspominalem ze mam Dyslekcje!! I jak komus to niee odpowiada jak pisze to moze nieczytac moich postów!!!!!!!

~Hail Free Iridia
~Madus

Jinikao
23-04-2006, 02:22
A lize dupe? - nie

Filmik jak walczyli na edron d lair cos w stylu "If u need me in battlefield u know where im"

Danthorr
23-04-2006, 06:53
Przyjacielska oferta pomocy, Jini. :*

Pr23m3k
23-04-2006, 09:10
Przyjacielska oferta pomocy, Jini. :*

Hahhahaha . Dobry wałek nie jest zły.

TyranX
23-04-2006, 09:22
He he he Danthor z dobrym tekstem wyjechałeś :)
Nie mam zamiaru ci ubliżać hehe ale mam pomysł.
Zrobmy nowy temat w ktorym bedziemy mogli sie wypowiadac czy jesteś dupoliz czy nie głowe daje ze większość bedzie uważała ze tak jest :0
He he he niemożesz nic poradzić ale ,,jak cie widzą tak cie piszą"

Mattt
23-04-2006, 10:16
Filmik jak walczyli na edron d lair cos w stylu "If u need me in battlefield u know where im"

Mr. Danthorr aka dupoliz got pwned.

~Matt

Szelma De'Master
23-04-2006, 11:08
Czepiacie sie Ze pisząc popelniamy bledy no i h......... ci do tego mam 2 z polaka i mam to gdzies ;] czepiacie sie bo niemacie innch argomentow zeby wybronic sie od pomowien przepraszam faktow ktore wszyscy widzo jestescie d..o wlazami i tyle xD

Pr23m3k
23-04-2006, 11:24
Czepiacie sie Ze pisząc popelniamy bledy no i h......... ci do tego mam 2 z polaka i mam to gdzies ;] czepiacie sie bo niemacie innch argomentow zeby wybronic sie od pomowien przepraszam faktow ktore wszyscy widzo jestescie d..o wlazami i tyle xD
Racja ;) a 2 z polaka to tak zle nie jest:)

Valdemar
23-04-2006, 12:04
:confused: Czasem się zastanawiam, czy warto się przyznawać na takim temacie że jestem Polakiem...

Co was obchodzi to jak ktoś posługuję się językiem polskim lub angielskim, czy ktoś jest dyslektykiem czy jeszcze kimś innym? Jego prywatna sprawa, niechcesz - nie czytaj jego posta, p.r.o.s.t.e. .:baby:

Co do Danthorra, kiedy był dla mnie przyjacielem (tak, był), potem powoli nasza znajomość się zacierała aż doszlo do tego że walczymy przeciwko sobie.
Pomimo tego uważam, ze nie mozna i nie powinno się wyrażać obraźliwej opini na publicznym forum o kimś bez dowodów!

Pomimo tego że z nim walcze obstawiam że móglbym sie z nim w rl spotkać i pogadać po koleżeńsku, w sumie to są chyba tylko dwie osoby z którymi nigdy bym tego nie zrobił... Mr. Be. i Mr. Ka. (jak pisałem wyżej nie wiem jak bylo do końca i niechce ich oczerniać).

Signed~

Madus
23-04-2006, 12:53

I wiencej dowodów mi niee trzeba !!!!

~Hail Free Iridia
~Madus

Anum
23-04-2006, 13:18
Mr. Danthorr aka dupoliz got pwned.

~Matt
Aha czyli jeśli zaproponuje komuś pomoc w ubiciu kogoś jestem jego dupolizem? Fajnie masz człowieku.
Co was obchodzi to jak ktoś posługuję się językiem polskim lub angielskim, czy ktoś jest dyslektykiem czy jeszcze kimś innym? Jego prywatna sprawa, niechcesz - nie czytaj jego posta, p.r.o.s.t.e.
Jak mam nie czytać posta w którym ktoś ma coś do mojego kumpla?
To, że masz 2 z polaka nie usprawiedliwia ciebie żebyś pisał jak dziecko z przedszkola. Pozatym jest taka opcja jak "Podgląd posta", która między innymi służy do tego żeby wyłapać błedy w pisowni.
Pomimo tego że z nim walcze obstawiam że móglbym sie z nim w rl spotkać i pogadać po koleżeńsku
Brawo :)

Valdemar
23-04-2006, 13:57
Jak mam nie czytać posta w którym ktoś ma coś do mojego kumpla?

Jeżeli tak ma sie sprawa to przeczytaj (jeżeli jest to mozliwe:baby: ), ale nie musisz komentować jego stylu, ortografii, interpunkcji itp. Ewentualnie możesz sobie pomyśleć (ale tylko pomyśleć!) "Boże, skąd on jest?!" :)

btw. masz pozdrowienia od Merfina :]

Signed~

Anum
23-04-2006, 14:40
Jeżeli tak ma sie sprawa to przeczytaj (jeżeli jest to mozliwe:baby: ), ale nie musisz komentować jego stylu, ortografii, interpunkcji itp. Ewentualnie możesz sobie pomyśleć (ale tylko pomyśleć!) "Boże, skąd on jest?!" :)

btw. masz pozdrowienia od Merfina :]

Signed~
O jak miło :). Jak byś mógł napisz mi na prv. gdzie on gra i jaki ma nick. No chyba, że nie gra to jakiś kontakt do niego :).

Szelma De'Master
23-04-2006, 16:10
Dowodow? Niepotrzebuje zadnych dowodow ;] aby cisnąć Po Danthorze mam prawo Po Nim Jechac Juz On Wie Za co ;] Moze i Jestem Staroswiecki Ale moim Zdaniem ludzie sie niezmieniajo ;] Moze Voltix to Juz Daleka Bardzo Daleka Przeszlosc Iridii Ale Bylem Jej Czlonkiem Kiedys ;] Zostala Zniszczona Jej Czlonkowie Zabijani Bez powodu i Bez deklaracji Wojny Przez Db I wtym Takze Uczestniczyl danthorr atakowal niewinnych graczy a potem razem z erzekielem wyciągali z nich szmal ;] Danthorr To byl Frajer Bedzie Frajer I Zostanie Frajerem dlamnie i Dla tych Którzy sie zemną zgadzają ;]

Lovah
23-04-2006, 16:49
Dowodow? Niepotrzebuje zadnych dowodow ;] aby cisnąć Po Danthorze mam prawo Po Nim Jechac Juz On Wie Za co ;] Moze i Jestem Staroswiecki Ale moim Zdaniem ludzie sie niezmieniajo ;] Moze Voltix to Juz Daleka Bardzo Daleka Przeszlosc Iridii Ale Bylem Jej Czlonkiem Kiedys ;] Zostala Zniszczona Jej Czlonkowie Zabijani Bez powodu i Bez deklaracji Wojny Przez Db I wtym Takze Uczestniczyl danthorr atakowal niewinnych graczy a potem razem z erzekielem wyciągali z nich szmal ;] Danthorr To byl Frajer Bedzie Frajer I Zostanie Frajerem dlamnie i Dla tych Którzy sie zemną zgadzają ;]

Idź na Non-PvP bejbe.

Danthorr kiedys byl moim kumplem dzisiaj juz mnie pewnie nie pamieta ale wspominam go dobrze =P

Jednak zdania że na przyjaźni z Arc się przejedzie nie zmieniam. Ale to jego sprawa :>

Anum
23-04-2006, 17:07
Czyżbyś mówił o
http://i5.photobucket.com/albums/y192/Maxxonek/PK%20and%20wars/UO0013.jpg
Całkiem ładnie wtedy padłeś... A pamiętam jak jakiś tydzień wcześniej kozaczyłeś przedemną. Powodu dlaczego był war nie powiem ci (byłem wtedy retired a wpadłem akurat kolegą pomuc) ale powód wiem, że był i to mocny. Pozatym ty masz coś z sobą? Prawie każde słowo pisze poczynając od dużej litery. Btw. kto to jest "erzekiel"? Każdy twój post pokazuje powoli kim jesteś. I jeśli tacy ludzie jak "ty" mieli by żadzić iridią to się poważnie zastanawiam czy Arc nie jest lepsze...

citizen_lc
23-04-2006, 19:35
czepiasz sie go a sam piszesz żądzić, pomuc, przedemną... l4m3 styl3 anum, oczekiwalem czegos wiecej niz tekstu "wiem ze powod byl"

Soferim
23-04-2006, 20:23
Te syfy z DB jak nie maja sie do czego przyczepic to czepiaja sie ortografi...wiec lepiej olac ich wypowiedzi.

@Szelma
Stary nie ma sensu pisac na pieska Danthorra bo i tak nie skuma ocb. Po czasie bedzie mial parchy na jezyku od lizania i wtedy bedzie wiedzial ze nie bylo wart lizac szwedzkich zadkow.prosteeee

Anum
23-04-2006, 20:48
czepiasz sie go a sam piszesz żądzić, pomuc, przedemną... l4m3 styl3 anum, oczekiwalem czegos wiecej niz tekstu "wiem ze powod byl"
Po 1. My bad przyznaje się też nie jestem mistrzem ortografii ale nie usprawiedliwiam się dyslekcją albo tym, że mam 2 z polskiego nie? Pozatym z tego co pamiętam nie ja się czepiałem ;). Zainspirowałeś mnie i teraz każdy text będę w wordzie sprawdzał dla dobra wspólnego :).
Po 2. Wiesz... to się działo jakiś czas temu więc nie za bardzo mogę pamiętać wszystkie powody dla których mieliśmy wojnę itd. prawda? Jeśli dobrze pamiętam (mogę się mylić) to chodziło o to, że ktoś z tej guild po tym jak padł eze wziął lota i nie chciał oddać. Mogę się mylić bo jak mówiłem to było już jakiś czas temu ;)
@Szelma
Stary nie ma sensu pisac na pieska Danthorra bo i tak nie skuma ocb. Po czasie bedzie mial parchy na jezyku od lizania i wtedy bedzie wiedzial ze nie bylo wart lizac szwedzkich zadkow.prosteeee
Lepiej "lizać" dupke Polaką? Nadal nie twierdze, że on liże ale akurat pasowało to tutaj ;).

Valard
23-04-2006, 20:49
Macie jakieś dziwne uprzedzenia do psów ;)

Soferim
23-04-2006, 21:11
Lepiej "lizać" dupke Polaką? Nadal nie twierdze, że on liże ale akurat pasowało to tutaj ;).[/QUOTE]

Zawsze to polska dupcia a nie szwedzka:) Wytlumacz mi dlaczego nikt nie mowi na Bezoka ze lize pupcie dla Arc skoro on tez jest ze swe. A po Danthorrze jada prawie wszyscy(oczywiscie DB broni), czyzby byla w tym jakas prawda?

Z Danthorem bedzie jak z Jurandem~ taka przyjazn, taki kochany, tak wspaniale planowal ubicie Draga...uwazal Arc za przyjaciol.I co? teraz walczy przeciwko nim. Takie jest moje zdanie i jak sie komus nie podoba to niech mnie cmoknie w nos i tyle.

Co do wojny DB v Voltix, to przyczyna bylo to ze ktos tam ubil Eze~ i podobno Loba Elan dmuchnol loota na 100k+ i nie chcial oddac co bylo nie prawda bo on nic nie zabral.All czlonkowie voltix musieli placic po 7k tylko Loba duzo wiecej...

citizen_lc
23-04-2006, 21:30
Polaką? co to za word jest?
lize nie lize jego sprawa. Aure byl wielki kumpel, Jurek byl wielki kumpel... widzicie jakas regule? zeby byc ich kumplem to musisz byc z uppsali i miec -son na koncu nazwiska ;] a co danth robi? a ch.. was to, dobrze wiecie ze kazdy kto bedzie przy wladzy bedzie PA, tyklo kwestia wybrania strony

Anum
23-04-2006, 22:01
Polaką? co to za word jest?
A jak według ciebie powinno być :P?
lize nie lize jego sprawa. Aure byl wielki kumpel, Jurek byl wielki kumpel... widzicie jakas regule? zeby byc ich kumplem to musisz byc z uppsali i miec -son na koncu nazwiska ;] a co danth robi? a ch.. was to, dobrze wiecie ze kazdy kto bedzie przy wladzy bedzie PA, tyklo kwestia wybrania strony
Koniec dyskusji na temat Dantha :)?

last smiter
23-04-2006, 22:03
@Citizen
Masz racje. Moze kiedys Kashrius, Danthorr, Bezok zobacza na wlasne oczy co to znaczy "friendship" z innymi kolegami w arc. Narazie macie spokoj ale to tylko kwestia czasu. Teraz arc sie juz powoli stabilizuje tzn podochodzili nastepni kumple z uppsala, inni spotykaja sie w lan party itp. W pewnych czasie stwierdza ze panom z Polski juz podziekujemy za ich przyjazn i skoncza sobie z huntem. Ktos kiedys powiedzial ze gildia moga rzadzic tylko qmple z rl i uwazam ze to jest prawda w 100%.

@Bentero
Masz racje co do tego ze frelle to rasista. Bylem tego swiadkiem na gc (wiele razy) kiedy pisal ze polacy to nooby, nasmiewal sie itp, huntowal polakow za free. Inni tez zabijali polakow za nic. Sesulo jak zabij kumpla od nas z rl to sie jeszcze smial.

Btw gratuluje bitwy na edron. Fajna zabawa byla ;D

citizen_lc
23-04-2006, 22:16
Polakom.
Anglikom, Francuzom, itd... zreszta rob tak jak nie jestes pewny:
http://www.google.pl/search?q=Polak%C4%85&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official
http://www.google.pl/search?hs=M2O&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl-PL%3Aofficial&q=Polakom&btnG=Szukaj&lr=
i porownaj ilosc wystapien.

@dyskusja: ja uwazam ze nie ma co sie strzepic.

Jinikao
23-04-2006, 23:05
Twierdzicie ze Bezok i Kash maja wyjsc z Arc?? Ze maja pomagac Polakom? Hmm śmieszne, każdy wykorzystuje swoje 5 min, kiedy Yama rl team byl w Arc to też sie przed tym nie bronił tylko wykorzystywal to mogac expic spokojnie. A że na każdego przyjdzie czas to jest wiadome.

Szelma De'Master
24-04-2006, 00:13
Nieglupi ss Bardzo Ladny Death Wszyscy Mileiscie Wkierze lv wtedy odemnie A Zabieglem Dosyc Daleko Bo Niezginolem w tamtym miejscu ;] Bic 30 lv w 6 tyle czasu Jestem Dumny Z siebie ;] ;]

Mattt
24-04-2006, 04:15
"Aha czyli jeśli zaproponuje komuś pomoc w ubiciu kogoś jestem jego dupolizem? Fajnie masz człowieku."

- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt

Danthorr
24-04-2006, 08:21
Matt,

Każdy widzi to co chce widzieć.

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

'Trzech ownerów pokazało, że potrafi expić' <-- Saroth

Jazda z was,

Ps. Czemu nie walczyliście wczoraj ? (Matt,Szenlong)... było by 10:1 =/

Gradt
24-04-2006, 08:27
To ja teraz poprosze o jakieś linki do filmików :)

Lovah
24-04-2006, 08:55
Matt,

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

Jazda z was,

Matt nie ma PACCa, a Szenlong sprzedał chara.

Jinikao
24-04-2006, 10:01
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

Szelma De'Master
24-04-2006, 12:14
Czemu Niewalczylismy Ja Wiem Czemu Ja Niewalczylem Bo niemam Czym ;] Jestem pusty po odzyskaniu hara ;]

Pr23m3k
24-04-2006, 14:10
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

O ktorym filmiku mowisz?

Mattt
24-04-2006, 15:22
Matt,

Jazda z was,

Ja jakbys niewidzial to juz niegram w tibie, niemam pacca.
Loguje sie tylko czasem na 10 min pogadac z kumplami i to wszystko...

A Twoj czas dupolizie nadejdzie, widzialem takie zdanie w ktorym mowiles ze nieodrozniamy dupoliztwa od przyjazni, HAHAHAH LMAO ty tu mowisz o przyjazni ? niebadz smieszny moze ty ich uwazasz za przyjaciol (lol) oni ciebie napewno, jurand, aure i reszta zalogi tez byla przyjaciolmi i co ? hahah zobaczysz twoj czas nadejdzie ... poki co enjoy iridia, faggot.

~ Matt

Anum
24-04-2006, 15:41
- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt
A kto tu mówi o kłóceniu? Widzisz… nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie, które wywnioskowałem z twojej teorii.
No widzisz Jini różnica jest taka, że Arc większość comb robi siedząc na Ventrilo. Kwestia tego, że teraz nie liczy się liczba ale wspólne zgranie. Jak dobrze zauważyłeś… 200 hp miał i to często, poza tym też zdarzało się, że wpadał do trapa i nie padał. Jak dla mnie to Arc wygra bez problemu jeśli AO nie zgra się i nie zacznie myśleć.
O ktorym filmiku mowisz?
Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

TyranX
24-04-2006, 17:19
Jinikao * Jak możesz to daj link sam chetnie bym zobaczył film

Someone88
24-04-2006, 17:49
Żal mi Was.....
Danthora sprawa czy lize dupe czy nie....(DOWODY PLX) Tekst: "jak bedziecie mnie potrzebowac to wiecie gdzie jestem" (czy jakos tak) o niczym nie swiadczy, raczej przyjacielska oferta z jego strony. Tak czy inaczej bedzie jak narazie grac i expic... a niektorzy z Was nie moga.. moze dlatego ta nienawisc i zazdrosc...
P.S. naprawde mozna sie zaprzyjaznic z innymi ludzmi ktorzy nie sa pochodzenia polskiego... (dopuscie do siebie ta ewentualnosc)
Jak zawsze sa ludzie wporzo i ci zli... postawa niektorych "Arcow" nie moze mowic o wszystkich membersach..
Jeszcze jedna sprawa apropos "nabijania" sie z wygladu niektorych "arcow"
Ch... Was obchodzi jak wygladaja, spojrzcie na siebie i nie wyladowywujcie swojej nieporadnosci na nich...
To All:
Zastanowcie sie czy przy ewentualnej przegranej Arc, wygrana strona bedzie lepiej rzadzic... (np Aureliuss-PA, Jurand- ponoc thief, itp. itd.)
P.S. i nie jestem milosnikiem Arc czy Danthorra, poprostu gram i widze co sie dzieje. moja obiektywna opinia!!

Pr23m3k
24-04-2006, 22:32
Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

Moze jak masz to bys moze zapodal link bo bym chetnie zobaczyl go.

ripper
24-04-2006, 22:41
Temat dnia: "Czy Danthorr liże dupe?" - żałosne.
Ilu z was naprawdę wie, co mówi Danthorr, dlaczego to mówi i jaki jest? Raczej niewielu. Jak wyjdzie na byciu w Arc~; czas pokaże.
Ja uważam, że prędzej czy później go wykickują z serva, ale mam nadzieję, że się mylę.

@Szel~ i Mad~
Omg, takich kretynów jak wy dawno nie widziałem. Nie macie podstaw by sądzić, że Danth liże~, a zachowujecie się jak conajmniej wszechwiedzący. Poza tym, jak już piszczecie na publicznym forum to trochę znajomości języka polskiego i logicznego myślenia jest wskazana. Ja nie twierdzę, że Danth jest całkowicie wporządku, ale:
a) to tylko gra,
b) jest po stronie silniejszych, nie widzę w tym nic dziwnego, lepiej móc grać niż nie.
Przesadzacie i to grubo.

Madus
24-04-2006, 22:52
@UP A ja mam nadzieje ze sie niee mylisz i ze go kickna z serva :D !!! hehe :D

~Hail Free Iridia
~Madus

Danthorr
24-04-2006, 22:59
@UP

Nawet mnie nie znasz, zazdrość?

evilKRIK
24-04-2006, 23:03
Donthorr moze lize dupe, moze nie, ale już ztyknie na ten temat(Danthorr nie robie tego z sympati, poprostu są ważniejsze zeczy)
Więc te ważniejsze zeczy otórz glidia Defenders of Faith została rozgromiona (członkowie albo uciekli albo są huntowani albo obie zeczy)
Chodzi o zabicie Enigmat Menths`a przez Mayano i Oreha przez tego samego Mayano. Więc Defenders of Faith po zabiciu członków glidi ZEN zaczeło huntować ludzi z Zen(oczywiście Mayano był huntowany przez zen(za Enigmata równierz przez część arc) za Enigmata i Oreha) Sam zpotkałem pewnoego Roayl Palladyna,przyjaciela Defenders of Fait który zaczoł mnie atakować, szybko jednak zwiał(niestety time ring mi się zkończył a miał wyższy lvl, szkoda bo red skull, dodam ze byłem sam)
Tak więc potęzna Glidia Zen, która nigdy(raz prawie)nie brała udziału w wojnie wytoczyła działa, ale przeciwnik już ledwo dycha.

ripper
24-04-2006, 23:04
Zazdrość straszna rzecz. Ale na dobrą sprawę, czego tu zazdrościć? Zmarnowanych godzin na grę. Nie mówie, że jestem lepszy (sam wiesz), z tym, że ja nigdy nic w Tibii nie osiągnąłem i nie osiągnę (Hail rzucanie Tibii). Aczkolwiek, nie wątpie, że za Madem przemawia zazdrość.

Madus
24-04-2006, 23:05
@Danthorr: To niee zadzdrosc poprostu cie niee lubie :D !!! Nie gram juz w Tibie bo uznalem ze to strata czasu wienc po co milabym ci zazdroscic ?? I tlyko niee mów ze Arc kikneło mnie z serva. Bo dolonczylem do wojny IA vs. Arc tlyko daltego bo juz niee chcialo mi sie grac i chcialem troche zabawy :D

~Hail Free Iridia
~Madus

Anum
24-04-2006, 23:23
Moze jak masz to bys moze zapodal link bo bym chetnie zobaczyl go.

Sry ale:
Anum (23-04-2006 22:13)
film do użytku publicznego?
Dant~ (23-04-2006 22:13)
ta
Dant~ (23-04-2006 22:13)
ale nie dawaj dalej
Więc nie moge :(.

Maxxonek
25-04-2006, 00:15
Tak, DB jest złe, DB huntuje bez powodów, DB kazało płacić 7k każdemu z Voltix (nigdy nie widziałem tej sumy od Was wszystkich razem wziętych). Weźcie krzesła i wpadnijcie po każdego z nas jak Wam ulży. Co do Dana, kto go poznał to wie jaki jest. Nie chcę się wypowiadać na ten temat, bo co bym nie powiedział to zostane zjechany, bo w końcu jestem z tego złego, głupiego DB o.O Dobranoc.

@Szelong - kurdę nie wiem jak to jest, z tą Twoją matematyką, ale na tym screenie ja widzę: Szelong de'Master, Maxxonek, Szczurusek, Yavasa, Anumrati. Cztery osoby od nas - skąd wytrzasnąłeś 6 to nie wiem. Z tego co pamiętam to AŻ tak długo się nie trzymałeś, a my tam mieliśmy 40 lvle. W sumie gratulację i tak. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko taka uwaga (poszukam ten filmik).

Madus
25-04-2006, 00:24
Hmmmm... ja osobicie nic niee mam do DB nigdy mi niee zawadzalo. Ale kilku ich członków niee trawie z jakiegos powodu i jednym z nich jest Danthorr( były czlonek DB ) :D!!

~Hail Free Iridia
~Madus

Danthorr
25-04-2006, 07:18
@ Madus,

Dziwne, bo nawet mnie nie znasz. No i raczej już nie poznasz.

zielp~
25-04-2006, 11:33
Ja mam tylko taką jedną skromną myśl, kiedy DB dostanie znow hunta od arc, czy danthorr wam pomoze chlopaki^^, smiem twierdzic ze nie bedzie w stanie, no niestety ..

Pr23m3k
25-04-2006, 13:02
No i po dlugim kolowaniu znalazlem filmik:D Jak by ktos chcial to dam link

http://rapidshare.de/files/18761226/edronbattleao.rec.html
(ostatnia battle na edron:D)
tylko nie mowcie ze to geyloger

Szelma De'Master
25-04-2006, 14:01
To ty juz Niewiesz Chwile Potem Przylecial walczacy axami i jeszce jakis kretyn;]

Maxxonek
25-04-2006, 16:43
Ja mam tylko taką jedną skromną myśl, kiedy DB dostanie znow hunta od arc, czy danthorr wam pomoze chlopaki^^, smiem twierdzic ze nie bedzie w stanie, no niestety ..

Sugerujesz, że już się przymierzacie? Hmm..Nie uważam, że Dan nam pomoże i nikt nigdy tak nie myślał, więc nie wiem skąd Twoje stwierdzenie o pomocy. Wątpie, że Dan poszedł do Was po to, żeby nas bronić ...

To ty juz Niewiesz Chwile Potem Przylecial walczacy axami i jeszce jakis kretyn;]

Nie twierdze, że nikt później nie przybiegł, ale mówię o tym, co widać na screenie.

Anum
25-04-2006, 16:58
Tak jeszcze co by ci się za dobrze nie powodziło. Ja miałem wtedy ~33 lvl, Yava miał ~25-26? Tylko knighci mieli dużo wyższy od ciebie lvl od ciebie i nie... nie zaszedłeś daleko.

Mattt
25-04-2006, 18:14
@ Madus,

Dziwne, bo nawet mnie nie znasz. No i raczej już nie poznasz.

Niektorych ludzi nietzreba znac, wystarczy popatrzec na ich zachowanie i odrazu wszystko wiadomo.

Danthorr says: Chau chau

Tak jeszcze co by ci się za dobrze nie powodziło. Ja miałem wtedy ~33 lvl, Yava miał ~25-26? Tylko knighci mieli dużo wyższy od ciebie lvl od ciebie i nie... nie zaszedłeś daleko.

Ciekaw jestem jak daleko ty bys zaszedl ?!

Nie twierdze, że nikt później nie przybiegł, ale mówię o tym, co widać na screenie.

Nastepnym razem niewypowiadaj sie jesli czegos neiwiesz.

~ Matt

Maxxonek
25-04-2006, 18:19
Szelong - kurdę nie wiem jak to jest, z tą Twoją matematyką, ale na tym screenie ja widzę: Szelong de'Master, Maxxonek, Szczurusek, Yavasa, Anumrati. Cztery osoby od nas - skąd wytrzasnąłeś 6 to nie wiem. Z tego co pamiętam to AŻ tak długo się nie trzymałeś, a my tam mieliśmy 40 lvle. W sumie gratulację i tak. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko taka uwaga (poszukam ten filmik).

Tu nie chodzi o to, czego nie wiem, ale o to co widać na screenie. Zaznaczyłem to, widocznie nie doczytałeś. Powiedz mi jak mam nie wiedzieć o tym jak było skoro sam tam byłem? Błyskotliwe pytanie.

Danthorr
25-04-2006, 18:45
Danthorr says: Chau chau
~ Matt

Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kurwa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s

cfk
25-04-2006, 21:48
taak..myślenie nie boli =D

Mattt
25-04-2006, 22:53
Tu nie chodzi o to, czego nie wiem, ale o to co widać na screenie. Zaznaczyłem to, widocznie nie doczytałeś. Powiedz mi jak mam nie wiedzieć o tym jak było skoro sam tam byłem? Błyskotliwe pytanie.

Jak sie niemyle Szenlong mowil o oglonej liczbie osob ktora go bila, niemowil ze sa one wsyztkie umieszczone na screenie, a ty wyskoczyles jak to jest z jego matematyka skoro ty widzisz 4 sooby. Jaki z tego moral ? pomysl.

Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kobieta lekkich obyczajówa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s

Nietrzeba miec dowodow, to widac golym okiem jak sie do nich podlizujesz, w kazdej sytuacji na forum itp zawsze ich bronisz i nawet na pierwszym lepszym filmiku kreconym przez Frelle odrazu mozna zauwazyc. W dodatku gadasz nam jakies bzdury o przyjacielstwie, czlowieku zastanow sie kur*A . JESTES DUPOLIZEM KONIEC KROPKA.

DO NOGI DANTHORR !!

~ Matt

Maxxonek
25-04-2006, 23:01
Nieglupi ss Bardzo Ladny Death Wszyscy Mileiscie Wkierze lv wtedy odemnie A Zabieglem Dosyc Daleko Bo Niezginolem w tamtym miejscu ;] Bic 30 lv w 6 tyle czasu Jestem Dumny Z siebie ;] ;]

Ludzie oglądający tego screena i patrząc na podpis, że było nas sześciu mają prawo zgłupieć. Moim celem nie było pokazanie, że Szelong jest głupi (bo nawet go nie znam), ale zwrócenie uwagi, żeby ludzie nie myśleli ile w końcu ich tam było. A więc jeśli któregoś z Was urazilem tym to przepraszam.

Banditos
26-04-2006, 15:20
Chcialem spytac czy AO sobie odpuszcza ??? bo widze że ostatnio 0 akcji ;/

cfk
26-04-2006, 18:58
Nietrzeba miec dowodow, to widac golym okiem jak sie do nich podlizujesz, w kazdej sytuacji na forum itp zawsze ich bronisz i nawet na pierwszym lepszym filmiku kreconym przez Frelle odrazu mozna zauwazyc. W dodatku gadasz nam jakies bzdury o przyjacielstwie, czlowieku zastanow sie kur*A . JESTES DUPOLIZEM KONIEC KROPKA.

DO NOGI DANTHORR !!

~ Matt

ech wiesz w przeciwieństwie do niektórych on jest aktywnym graczem i kiedy jego gildia prowadzi wojne po prostu w niej uczestniczy i juz chyba zaliczył nawet 2 fragi więc myśle że dobrze mu to idzie.
a co do dupolistwa to mając taki level po prostu też chciałbym być w gildii która ma podobne levele i mi pomoże w razie potrzeby. Jak narazie niewidze innej sensownej gildii na tym servie która nie powstała na czas wojny.
i w ogóle troche kulturalniej sie zachowuj na forum-.-

@Banditos:
myśle że to koniec wojny po prostu 2 bitwy pokazały kto jest lepszy chociaz na początku było ciekawie (1-1)

Danthorr
26-04-2006, 19:38
Było chyba nawet 1:0 dla AO przez jakies 10 minut xD

cfk
26-04-2006, 21:32
a teraz arc pokazało kto jest lepszy, aczkolwiek jak ktoś tu wspomniał fakt że farta pare razy mieli no i robienie comba przy użyciu ven~ daje efekty.

Jurand~
26-04-2006, 21:48
Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kobieta lekkich obyczajówa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ASSSSSSSSSSSSSSSLICKER :)

Anum
26-04-2006, 21:58
ASSSSSSSSSSSSSSSLICKER :)
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKER -.^

citizen_lc
26-04-2006, 22:26
@up
to jest jurek w. popatrz sobie wczesniej w temat, pomijajac posty w ktorych klociles sie z bergerem, i tam masz dowod.

Madus
27-04-2006, 21:24
aaaaaaaa spadamy na 2 strone tak to niee moze byc :D

~Hail Free Iridia
~Madus

evilKRIK
28-04-2006, 00:06
Zen od kilku dni prowadzi mały konflikt z glidią Defenders of Faith, ale nie o tym teraz głosno, mianowicie Galix Tyra z glidi Denus Dentrum(tej samej w której są Mewtu,Laubau,Maonaz i kilka innych groźnich postaci) wypowiedział glidi zen wojne z sobie tylko znanych powodów. Niektórzy z jego glidi oświadczyli że pójdą za nim, Mewtu(leader) jeszcze się nie wypowiedział.
Wielu ludzi chce pomóc glidi zen.
W taki sposób Pokojowa glidia Zen ma 2 wojny naraz które również są pierwszymi wojnami tej glidi, dodam ze Zen jest najstarszą istniejącą glidią.
Arcanum(tak ci "źli szwedzcy PA") jako pierwsza glidia zaoferowała pomoc, zdziwiło mnie to bo do dzisiaj gardziłem Arcanum i lubiałem "tych dobrych walecznych" ludzi z Denus Dentrum. Tak więc PRZEPRASZAM GLIDIĘ ARCANUM ZA BYŁĄ POGARDĘ(nie zmieniam nastawiania do wszystkich człąków glidi Arc, bo niektórzy faktycznie są PA, ale przepraszam niedocenionych).
Dodam że moje szanse w tej wojnie są słabe,ale nie oddam łatwo Zen, nie tylko dlatego że jestem Zenem, proszę was o wypowiedzi po której stronie się opowiecie.
(More info na forum tibia.com w dziale iridia w temacie "declaration")

Maxxonek
28-04-2006, 00:32
Ja nie opowiadam się po żadnej stronie z racji tego, że nie mogę grać. Nawet jeśli chciałbym to wątpie, żeby jakaś gildia chciała mnie mieć u siebie. Nie znam całego Zen. W sumie więcej osób znam z DD, ale nie o to chodzi. Powodzenia życzę. Do zobaczenia za jakiś czas (chyba, że moje problemy miną :))

Elevarm
28-04-2006, 02:35
Minusem tej wojny będzie to - o ile do niej wogóle dojdzie - że będzie sie toczyc po nocach, bo wątpię zeby Mewtu i jego pretorianie nabili pz locka w dzień. Tak czy owak Zen na pewno nie zostanie się sam, a DD bedzie mogło jedynie ubijac nam memberów po nocach, co juz zreszta robili jako random pk. Ale teraz tak łatwo sie nie damy.

Danthorr
28-04-2006, 08:59
To co robi DD trudno nazwać wojną. Zen może być spokojne =)

evilKRIK
28-04-2006, 09:41
Ja nie opowiadam się po żadnej stronie z racji tego, że nie mogę grać. Nie chodzi tylko po której stronie byś walczył, tylko za kogo się będzie 3mać kciuki

Jinikao
28-04-2006, 11:17
Arcanum(tak ci "źli szwedzcy PA") jako pierwsza glidia zaoferowała pomoc, zdziwiło mnie to bo do dzisiaj gardziłem Arcanum i lubiałem "tych dobrych walecznych" ludzi z Denus Dentrum. Tak więc PRZEPRASZAM GLIDIĘ ARCANUM ZA BYŁĄ POGARDĘ(nie zmieniam nastawiania do wszystkich człąków glidi Arc, bo niektórzy faktycznie są PA, ale przepraszam niedocenionych).

No nie dzięki tobie mam znów dobry poczatek dnia i jest śmiesznie:):) A co mieli wam nie pomagadac skoro oni maja z nimi wojne?? Logiczne ze jak oni pz zrobia to Arc przyleci ich zabic ... a ty gadasz tak chocby Arc pokazalo swoje mestwo i chcialo byc dobrymi ludzmi i pomagac walczyc z PA.

Elevarm
28-04-2006, 12:18
No nie dzięki tobie mam znów dobry poczatek dnia i jest śmiesznie:):) A co mieli wam nie pomagadac skoro oni maja z nimi wojne?? Logiczne ze jak oni pz zrobia to Arc przyleci ich zabic ... a ty gadasz tak chocby Arc pokazalo swoje mestwo i chcialo byc dobrymi ludzmi i pomagac walczyc z PA.

Tylko weź pod uwagę że wielu Zenów, jak chociażby Nolin, ma paru dobrych kumpli w Arcanium (i nie tylko) i chociażby dlatego ci chcą pomóc. Korzenie Zenu sięgają głębiej niż myślisz.

evilKRIK
28-04-2006, 14:29
Nie chcą pomóc tylko przez walke z Denus Dentrum ale równierz było tam cośtam o Ochronie Zenów;] Bo że walczą to wiem

Maxxonek
28-04-2006, 14:53
Nie chodzi tylko po której stronie byś walczył, tylko za kogo się będzie 3mać kciuki

Trudno powiedzieć. Praktycznie nie znam członków Zen.

Jinikao
28-04-2006, 23:42
Tylko weź pod uwagę że wielu Zenów, jak chociażby Nolin, ma paru dobrych kumpli w Arcanium (i nie tylko) i chociażby dlatego ci chcą pomóc. Korzenie Zenu sięgają głębiej niż myślisz.

Jednak troche wiecej czasu gram na Iridi wiec wiem troche wiecej:) Chodzilo mi o to ze oni nie pomagali b omaja szlachetne serce, tylko dlatego ze maja z nimi sami wojne

Yamahati
29-04-2006, 00:02
C C Cwk Cwks Sovia!!

Elevarm
29-04-2006, 01:23
Jednak troche wiecej czasu gram na Iridi wiec wiem troche wiecej:) Chodzilo mi o to ze oni nie pomagali b omaja szlachetne serce, tylko dlatego ze maja z nimi sami wojne

Szlachetne serce haha ;) obaj gramy na tyle długo zeby wiedziec jak bardzo sie liczy szlachetne serce, zwłaszcza na iridii... Chodziło mi o to, że jako kumple Nolina czesc Arcanium jest gotowa pomóc w tej wojnie, a że mamy wspólnych wrogów, to ułatwia sprawe.

ps czasem mozna grac krócej i połapac sie we wszystkim równie dobrze jak ktos kto gra dluzej :p

z tymi korzeniami chodzilo mi o inne serwery.

evilKRIK
29-04-2006, 01:39
Nie no w szlachetne serce na Iridi nie uwierze;p

Pr23m3k
29-04-2006, 22:48
Bump. <10 znakow>

Yamahati
30-04-2006, 09:12
Nie znający granicy, wytrawni melanżownicy

Danthorr
30-04-2006, 10:33
Jak zwykle mądry post yamahati ;s

Yamahati
01-05-2006, 22:22
heuaheau czemu pare ostatnich postow zniknelo ?:D heeue

Btw awansowalem na senior tutora! czekam na gz huehueahueauhea
POTHI TO KONDON KONDON KONDON

Danthorr
01-05-2006, 22:48
Ja sie zastanawiam jak ty zaliczyles (o ile zaliczyles) podstawówke

ripper
01-05-2006, 23:59
@up
Każdy każdemu może dać w łapę...
@Yama~
Elokwencja twoich wypowiedzi mnie poraża. Zastanawia mnie, dlaczego 75% osób na wysokich lvlach to takie barany... Czyżby Tibia była grą stworzoną dla idiotów? Coraz częściej tak sądzę.

Banditos
02-05-2006, 11:06
Gz asilles !!!

May 02 2006, 00:35:41 CETKilled at Level 70 by Asilles
May 02 2006, 00:51:01 CETKilled at Level 69 by Asilles

HAIL AO!!!

UPDATE plx !!!!!!!;)

Lovah
02-05-2006, 11:46
Gz asilles !!!

May 02 2006, 00:35:41 CETKilled at Level 70 by Asilles
May 02 2006, 00:51:01 CETKilled at Level 69 by Asilles

HAIL AO!!!

UPDATE plx !!!!!!!;)

Ao is joinin' teh game!

wan zen
02-05-2006, 11:47
Hahaha GZ Asilles trzymaj tak dalej<---- top frager ;D

ripper
02-05-2006, 12:57
No, no... Szkoda, że Asilles psuje wynik Arcanium Xd anyway, gratz.

Yamahati
02-05-2006, 15:00
@up
Każdy każdemu może dać w łapę...
@Yama~
Elokwencja twoich wypowiedzi mnie poraża. Zastanawia mnie, dlaczego 75% osób na wysokich lvlach to takie barany... Czyżby Tibia była grą stworzoną dla idiotów? Coraz częściej tak sądzę.

HEHE chyba sie rozpłacze =(

Banditos
02-05-2006, 19:09
Najlepsze jest to że DB napisalo war deklaracje na AO :P

Mam nadzieje ze DB wyleci z serwa :]

Yamahati
02-05-2006, 21:35
Najlepsze jest to że DB napisalo war deklaracje na AO :P

Mam nadzieje ze DB wyleci z serwa :]

HAHAHAHAH dobrze dobrze :D moze tak czas powrocic? tylko szkoda kasy na pacca ;] ale dla tylu fragow mzoe sie skusze

Danthorr
02-05-2006, 21:59
Channel saved at Sun Oct 16 10:22:12 2005
10:19 Szenlong De'Master: dlaczego zabiasz
10:19 Szenlong De'Master: roty
10:19 Gumisi on Iridia: bylem 1szy
10:19 Szenlong De'Master: dla mego kumpla
10:19 Szenlong De'Master: ?
10:19 Szenlong De'Master: nie
10:19 Szenlong De'Master: nieklam
10:19 Gumisi on Iridia: w tej jaskin
10:19 Szenlong De'Master: on byl pierwszy
10:19 Gumisi on Iridia: tiaaa
10:20 Szenlong De'Master: kurwa a wnieie4m
10:20 Szenlong De'Master: kazdy se probl;emow szuka
10:20 Szenlong De'Master: niechce mi sie tam lezc
10:20 Gumisi on Iridia: udowodnij mi to ze byl przede mna
10:20 Szenlong De'Master: i nieklam ze byles peiwrszy
10:20 Szenlong De'Master: bo kubus byl pierwszy
10:20 Szenlong De'Master: ja ci moge udowdnic
10:20 Szenlong De'Master: :D
10:20 Gumisi on Iridia: byl chis meff
10:20 Szenlong De'Master: a co mnie to
10:21 Szenlong De'Master: zaczepaisz
10:21 Szenlong De'Master: mego ziomka
10:21 Szenlong De'Master: z rl;
10:21 Gumisi on Iridia: nie zaczepiam
10:21 Szenlong De'Master: po czyjej muslisz stronie stane
10:21 Szenlong De'Master: zabiles
10:21 Szenlong De'Master: mu roty
10:21 Szenlong De'Master: sam sie anarzasz na deda
10:21 Gumisi on Iridia: bylem w tej jaskini przed nim.
10:21 Szenlong De'Master: kurwa on ses kiluje i w*******asz
10:21 Szenlong De'Master: sie za paracele
10:21 Szenlong De'Master: wes
10:21 Gumisi on Iridia: BYLEM PIERWSZY !
10:21 Szenlong De'Master: niesciananbij
10:21 Szenlong De'Master: kubus nieklamie

Szelma De'Master
02-05-2006, 22:04
buehhehehehehehhehehehhehe ale fake gz
pomyslu
21:11 Danthorr: dzieki tobie, zaden de'master tu nie pogra =)
tak cie pojechale ze az takkkkk sie zdolwales ze fake wstwiasz xD ale cioooota jestes
pffffffffffffffffffffffffffff Niedasz rady mi dogadac slimak z ciebie bez kituuu idzzzz

ripper
02-05-2006, 22:14
Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.

krasnalek
02-05-2006, 22:31
http://img438.imageshack.us/img438/6324/woff7rn.jpg (http://imageshack.us)
Danthorr ale z Ciebie piesek. Może to suczka z cieczka?? Buheheh.

Rankor
02-05-2006, 23:24
@Matt
Nawet nie chce mi sie cytowac Twojego posta bo i tak niedlugo zapewne zostanie skasowany. Jesli nie potraficie trzymac nerwow na forum/w grze to ciekawe jak bedziecie sobie radzic w rlu =)

@Szenlong
Tak, Danthowi sie nudzilo i zrobil fake'a bo jakis pajac z badziewiastego mmorpga zwyzywal go od psow itd.

@Yama
Ciekawe jak to jest miec satysfakcje z zabijania ludzi o 50-70~ lvli nizszych =)
Poza tym, smierci "Draconite'ow" nie beda wliczane do smierci ludzi z Arc.

@Banditos
Nadzieja matka glupich =)

Maxxonek
02-05-2006, 23:36
Hmm DB w wojnie? Dzięki, że ktoś mi o tym powiedział, bo jak widać nie mogę teraz grać. Aż żal -.-

Przeczytałem sobie. Xandar jest u mnie w mieście z Anumem i nic mi nie powiedzieli. No gratz. Nie wypowiadam się, bo aż przykro.

ripper
02-05-2006, 23:53
A ty ku*wo zamknij pizde i podaj swoj nick z tibii, co boisz sie ? Myslisz ze jestes kozak bo z takimi tekstami wyskakujesz zobaczymy jaki bedziesz kozak jak cie dorwiemy, ciebie danthrior nikt nieprosi o komentowanie tego wiec niewtracaj sie dupolizie j*bany !

baba.

Aż się prosi, żeby bana takiemu idiocie wlepić... Czy twoja inteligencja (bądź jej brak) skłania cię do tak mądrych wypowiedzi? Rodzice tak do ciebie w domu mówią, czy może w szkole tak się do ciebie kumple zwracają? W każdym razie, nie boje się podać swojego nicku w Tibii, i zrobiłbym to gdybym... nie był retired. Wyrosłem z tej gry i niektórym też to radzę, gdyż fatalnie się odbija na waszym myśleniu. Ale jak tak Cię to interesuje, to ostatni char którym grałem to Ripper'archer, robiony na szybkiego... Mnie nikt o komentowanie może nie prosił, ale Tobie to odradzam...

I tak btw, pisze się DANTHORR! (Xd sam wiesz, Danth~ Xd)

Yamahati
03-05-2006, 00:14
@Matt
Nawet nie chce mi sie cytowac Twojego posta bo i tak niedlugo zapewne zostanie skasowany. Jesli nie potraficie trzymac nerwow na forum/w grze to ciekawe jak bedziecie sobie radzic w rlu =)

@Szenlong
Tak, Danthowi sie nudzilo i zrobil fake'a bo jakis pajac z badziewiastego mmorpga zwyzywal go od psow itd.

@Yama
Ciekawe jak to jest miec satysfakcje z zabijania ludzi o 50-70~ lvli nizszych =)
Poza tym, smierci "Draconite'ow" nie beda wliczane do smierci ludzi z Arc.

@Banditos
Nadzieja matka glupich =)

jesli nie beda liczone jako fragi to nie bedzie zadnej wojny

arc sprzedaje swoje chary, chealino jedzie na cale wakacje wiec GL dla db :) z ktorymi nie chcielismy walczyc ale mus to mus =(

Maxo
03-05-2006, 01:09
no to bye bye Db ;)

Valard
03-05-2006, 12:58
Załużcie sobie nowe forum jak chcecie bo mnie już te ciągłe kłótnie DB Dan~ vs. reszta forum troche nudzą, a was nie?? A Dan~ zostawcie w spokoju bo to był jego wybór że doszedł do Arc i czy liże dupe do Szwedów czy nie to też jego sprawa :)

Pharaun
03-05-2006, 15:40
Co prawda to prawda. Dajcie sobie ludzie spokój, bo to naprawde jest żalosne żeby siebie nawzajem wyzywać. Rozumiem, że siebie nie lubicie z pewnych względów, ale bez przesady.

Anum
04-05-2006, 00:42
buehhehehehehehhehehehhehe ale fake gz
pomyslu
21:11 Danthorr: dzieki tobie, zaden de'master tu nie pogra =)
tak cie pojechale ze az takkkkk sie zdolwales ze fake wstwiasz xD ale cioooota jestes
pffffffffffffffffffffffffffff Niedasz rady mi dogadac slimak z ciebie bez kituuu idzzzz

Styl wypowiedzi w cytacie odpowiada mi do tego co piszesz na forum więc nie sądzę żeby to był fake.

Hmm DB w wojnie? Dzięki, że ktoś mi o tym powiedział, bo jak widać nie mogę teraz grać. Aż żal -.-

Przeczytałem sobie. Xandar jest u mnie w mieście z Anumem i nic mi nie powiedzieli. No gratz. Nie wypowiadam się, bo aż przykro.

Podziękuj mamusi zresztą już chyba wszystko sobie na rl wyjaśniliśmy nieprawdaż?

jesli nie beda liczone jako fragi to nie bedzie zadnej wojny

arc sprzedaje swoje chary, chealino jedzie na cale wakacje wiec GL dla db :) z ktorymi nie chcielismy walczyc ale mus to mus =(

Anumrati
May 02 2006, 02:27:34 CET Killed at Level 42 by Scotty Starburst

Fragi będą liczone ale nie jako Arc vs AO ale jako DB vs AO. Jeśli Arc sprzedaje swoje chary to ich wybór nie nasz a DB sobie poradzić umie ;).

OT.
Jak już Maxx wspomniał odbył się mini meeting (z ~20 osób przyjechały 2) DB. Myślę, że jest to jakieś wydarzenie z Iridii bo nie sądzę, że dużo było jakichkolwiek meetingów na Iridi i ;).

Adolphus Elbragol
04-05-2006, 01:02
Od dluzszego czasu nie gram, loguje sie na iridie tylko zeby pogadac. Coz, powiem tyle - decyzja lidera. Gdybym gral, zapewne zaczeloby sie dla mnie ostre expienie z otwarta lista vip. I pewnie kupilbym pacca. Niestety, pixele maja to do siebie, ze po pewnym czasie powszednieja.

berger
04-05-2006, 15:08
Siemka wszyscy... Nie stety z pewnych powodow w RL nie logam i pozbywam sie chara;p a ciekawi mnie troszke co sie dzieje na iridi i czy DB teskni za mna? XD

A wiec QUE PASSA??

Maxxonek
04-05-2006, 21:28
Ye ;) Ja tęsknię, tym bardziej, że z powodów osobistych nie mogę grać ;)

Adolphus Elbragol
05-05-2006, 00:31
Siemka wszyscy... Nie stety z pewnych powodow w RL nie logam i pozbywam sie chara;p a ciekawi mnie troszke co sie dzieje na iridi i czy DB teskni za mna? XD

A wiec QUE PASSA??
Brakuje nam twojego f(r)agowego spamu na forumach, boastful boy. <3

Danthorr
05-05-2006, 22:11
Dzis ao popisalo sie kolejnym znakomitym masslogiem, tym razem na mnie =)

Anas Kiro
05-05-2006, 22:42
Niemam zamiaru sie kłócić gratz kolejnych fragów dla was Danth~ale nie wprowadzaj ludzi z wynikiem w błąd bo jest 11-3 ... Elu,Majado,Galix,Darlenor nie są zaliczani do fragów w tej wojnie

Danthorr
05-05-2006, 23:12
Prowadze wlasną liste.

Anas Kiro
05-05-2006, 23:52
No chyba,że tak xDDD
Jak tak patrze na tą liste to mógłbyś dodać
Rapphe:
May 02 2006, 22:34:51 CET Killed at Level 61 by Majado

berger
05-05-2006, 23:59
@ DB ja juz na stale wywalilem Tibie z mojej glowy ale w jakims stopniu pozostaniecie w mojej pamieci :* . Maxx ja tez z prob RL nie gram i juz nie bede grac, chcoc moze pozniej(w odleglej przyszlosci) logne sie raz na jakis czas.

Pozdro dla all moich friendsow.

@ Danth wiemy ze wladza i zadki szwedow uderzyly ci do glowy ale nie musisz tego udowadniac na forum. I to ty chyba miales opis "bloodbrother to Zielper'archer"... Nie liczy sie nie jest w arc?? humm... a moze mial zbyt duze rozwolnienie??

Elevarm
08-05-2006, 06:09
Zamiast bumpnięc tematu powiem od siebie ze dzis na Iridie zawital boss - Old Widow we własnej osobie. Jak piąty raz dedalem noobcharem miała już przywołanych 5 gsów - bp jeszcze z czasów rooka (wraz z zawartościa) juz nie odzyskam.

Szkoda ze ssa nie zdążyłem strzelic...

Troche ironii - jeden gs mi brakował do levelu i juz miałem isc spac ;)

Erevador
May 08 2006, 05:07:15 CET Killed at Level 19 by a giant spider
May 08 2006, 05:02:18 CET Killed at Level 19 by a giant spider
May 08 2006, 04:55:22 CET Killed at Level 20 by The Old Widow
May 08 2006, 04:50:36 CET Killed at Level 21 by a giant spider
May 08 2006, 04:14:33 CET Killed at Level 21 by The Old Widow

Danthorr
08-05-2006, 08:04
Wczoraj był też najazd scarabów na ankrahmun =)

Może doczekamy sie najazdu dwarfów na Ab

Valard
08-05-2006, 15:13
Gratuluje 100 Dan~ :]

Lovah
08-05-2006, 16:21

Amazonek na Carlin plx... znając to miasto, zwane też miastem noobów - amazonki sprawiłyby że całe carlin campowałoby Pzta ;S

Miasto noobów, ale to własnie tam sie 'wychowalem' XD

Massior
08-05-2006, 16:49
Amazonek na Carlin plx... znając to miasto, zwane też miastem noobów - amazonki sprawiłyby że całe carlin campowałoby Pzta ;S

Miasto noobów, ale to własnie tam sie 'wychowalem' XD

do czego to powiedziałeś? jeśli masz coś przeciwko Carlin to nie chodź tam... PROSTE nieprawdaż? ;)

BTW. ja bym pzta nie campowal... amazonki nie są takie harde :p chociaż zalezy dla kogo 8o

Elevarm
08-05-2006, 16:51

Skocze dziś na Edron D Lair, może dla odmiany Orsha spotkam po drodze ;)

berger
08-05-2006, 17:15
Chcialem tylko dodac do informacji niektorych osob ze jesli zobaczycie Bentero biegajacego badz nobujacego nie piszcie do niego "Berger" itp albo co robi, bo to nie ja ;p. Bardziej wtajemniczeni wiedza o co chodzi.

Anum
08-05-2006, 17:22
16:29 Bentero: im new
16:29 Bentero: dont have cash

16:30 Anumrati: hello
16:30 Anumrati: new owner or some joke?
16:30 Bentero: hi
16:31 Bentero: a znalismy sie??
16:31 Anumrati: new owner?
16:31 Bentero: tak a co?
16:31 Anumrati: a nic tak pytam ;)

Ale psikus mnie spoktał :P.

berger
08-05-2006, 19:17
@Anum - wynika cos z tego?? bo to juz wszyscy wiedza... Btw. pewnie bedziecie go ubijac, ale pamietajcie ze mnie juz nie ubijecie :d Ja juz kaske mam i all mnie wali.

Lovah
08-05-2006, 20:31
do czego to powiedziałeś? jeśli masz coś przeciwko Carlin to nie chodź tam... PROSTE nieprawdaż? ;)

BTW. ja bym pzta nie campowal... amazonki nie są takie harde :p chociaż zalezy dla kogo 8o

E tam :||

Carlin miasto noobów, ale mam do niego uczucie ;)

Jurand~
09-05-2006, 22:18
Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.

" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Lovah
09-05-2006, 22:41
" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

zwirek
10-05-2006, 08:02
co sie co sie co sie stauo ?! :o

Jinikao
10-05-2006, 12:14
co sie co sie co sie stauo ?! :o

Maciek, Maćku

Daj śrubokręt

Jurand~
10-05-2006, 14:57
Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

No i co z tego ze bylem w Arc? no bylem i zobaczycie tak samo jak wy****ali mnie to tak samo wy****aja Danthorra, a pozatym ja nielizalem dupy membersom arc zeby do nich dolaczyc i tu miedzy nami jest spora roznica, bo wiem co nieco:)

Danthor = AAAASSSSSSSSSSLICKER

Danthorr
10-05-2006, 15:49
Zamknij ryj jurand bo gówno wiesz.
Niby kiedy lizałem dupe?

W tym ze zaproponowalem pomoc w zabiciu idiotów z ao/klimy/dd?

Szelma De'Master
10-05-2006, 15:52
Heh Moze I Cisnolem po Danthorze ale moim zdaniem Niemasz Prawa Wypowiadac Sie na Jego Temat Jurandzie =] Pamiętam Dobrze Jak Byles Nieleprzy Od Niego =] Tak Samo Jak On Polozyl Na Zielpa(Mlona Nr 1)
Tak Samo Ty polozyles Na Swoich Znajomych Taaak Samo Byles Zaslepiony Wladzą =] Przypomniec =] Np ;] Pamietasz Akcje W Venore Przed Tą Akcją Jakos Dobrze Bylo Ci kumac Sie Z Danythem ;]
Cuz ale Wiesz No Jak Arc Go bije To i Ty A potem Co bylo?? ;] "Hahaha Fajnie Padles" <---Twoje Slowa =] Panie jurandzie wielki Trzymam kciuki Za Ao =]Ale ty Tamn Niepasujesz =] Jedynymi Goscicmi Tolerancyjnymi Ktorzy Byli W Arc Są Asilles =] Ktory Kiedys byl Moim Super kumpelm I Aure Z ktorym Nawet podczas wojny dalo sie normalnie pogadac =] Wiec Stul Dziup Dzieciole I Sie Niewtrancaj Bo Sam Jestes Nieleprzy =]

Danthorr byl Bazantem I bedzie Ale Tyyy Jestes gorszyyy O Wiele =] Aaaaa I jeszce Jedno Zgadnij Kto Wtedy po tobie Pocisną Z postaci Danytha =] (Danyth Niejest Zbyt Dobry W Jechaniu po Ludziach ;/)Wiesz no Akuurat bylem W poblizu =] Jak Sie Nabijales Z Danytha Niemogem Na to Spokojnie Patrzec Wiec Ci Delikatnie Mowiąc troche Dokopalem =] Muahahaha

Danthorr
10-05-2006, 16:34
Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Sylur
10-05-2006, 18:05
Z tego co pamietam to "Jurand~" chyba nie jest Jurandem Wyrocznia .

Anas Kiro
10-05-2006, 21:42
Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Danthorr
10-05-2006, 23:12
Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Nie znasz mnie =)

Massior
10-05-2006, 23:41
Dziś w sumie miały miejsce niezbyt miłe wydarzenia... Laubau prawdopodobnie chcąc skończyć z iridią/tibią walnął ue pod dp w carlin. Skończyło się to banem =\ Krol Arturek również nie będzie mile tego dnia wspominał ale to już jego sprawa. Jeśli będzie chciał powiedzieć więcej na ten temat to się wypowie. Czekamy na koniec Test Serva :p

Adolphus Elbragol
11-05-2006, 00:37
Danthorr i wladza? Rotfl!! xDDD

<3 ya anyway, Danthie

Szelma De'Master
11-05-2006, 15:37
:) Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Hahahah A co nie Wzrusza cie to niby ???? A kto Wpytwal Sie o muj Nowy nick I Na JAkim Swiecie Gram ??????hahahahaha =] Bo mogles G......o Mi Zrobic =] Wiec Zamieszczales Fake Na tibia pl I Zekomo Zalatwiales mi Przechlapane Na Furorze ;] Muhahahahahaha I nie..,,,,l Ze Cie to niewzrusza Dzieciole Idz Sie umyj =] Bo az tu wali ;]

berger
11-05-2006, 16:03
srry double

berger
11-05-2006, 16:05
Dla mnie Debile beda debilami... I tak hitem sezonu jest Danth~ ktory chce podobno od nowego ownera 240k, ciekawe skad on mu to wezmie? huehehue. Ale to juz nie moja sprawa... nie wnikam :)) U cant catch me xD

Soul of Pothi
11-05-2006, 16:18
Nie znasz mnie =)

Danthorr myslisz ze ktoś o zdrowych zmysłach chciał by Cie znać?? Bo moim zdaniem NIE

Przyznaj sie Danthorr jesteś "lizodupcem" i tyle.

Danthorr
11-05-2006, 16:44
Danthorr myslisz ze ktoś o zdrowych zmysłach chciał by Cie znać?? Bo moim zdaniem NIE

Przyznaj sie Danthorr jesteś "lizodupcem" i tyle.

Zamknij ryj, kiedy lizalem komus dupe?

Anum
11-05-2006, 16:46
Dla mnie Debile beda debilami... I tak hitem sezonu jest Danth~ ktory chce podobno od nowego ownera 240k, ciekawe skad on mu to wezmie? huehehue. Ale to juz nie moja sprawa... nie wnikam :)) U cant catch me xD
Pamiętaj, że to nowy owner ma płacić przez ciebie ;).

Czyli uważasz, że ja, Adolphus, Rankor i wiele innych osób nie jest o zdrowych zmysłach?

Neztas
11-05-2006, 16:53
Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym
czyli... wszyscy?

heh
dosc specyficzne poczucie humoru

btw.
HAIL ARCANIUM

Soul of Pothi
11-05-2006, 17:33

Widze że humor Cie nie opuszcza.
Powiedz Danthorr co sprawilo że wyzywasz na forum
cięzkie dzieciństwo , czy może tata wchodził Ci do wanny jak sie kompałes??

Odpowiesz mi ??

Soul of Pothi
11-05-2006, 17:39
Pamiętaj, że to nowy owner ma płacić przez ciebie ;).

Czyli uważasz, że ja, Adolphus, Rankor i wiele innych osób nie jest o zdrowych zmysłach?

Pozostawie to bez komentarza....

Danthorr
11-05-2006, 17:40
Nie odpowiem.

Soul of Pothi
11-05-2006, 17:41
Nie odpowiem.

Szkoda, a tak bardzo chcialem nawiązać z tobą jakis kontakt -.-

Danthorr
11-05-2006, 18:15
Jeśli według Ciebie wchodzenie ojca do wanny jak sie kąpiesz, to nie trudne dzieciństwo, tylko coś normalnego.. To współczuje..

Jinikao
11-05-2006, 19:40
@Neztas - Niezłe hasełko xDDD

Kazdy kto jest w gildi rzadzacej zachowuje sie inaczej. Stara ekipa tak robila(Yama itd) potem Jurek a tearz Danthorr. Wiec nie ma po co jechac po Danthu ze jest zly, niedobry, jestw Arc, zabija Polakow itd. poniewaz niektorzy sami tak robili jak byli u władzy.

Anum
11-05-2006, 20:05
Powiedz Danthorr co sprawilo że wyzywasz na forum

LOL!!! Człowieku czy ty czytasz co ty piszesz? Czy ty nie zauważyłeś, że przez klika ostatnich stron ludzie wyżywali się na Danthu właśnie na forum? Czy ty myślisz, że on cały czas będzie potulny i mu nerwy nie puszczą? Teraz mi jeszcze może powiesz, że to on zaczął? Ech szkoda mi klawiatury na takich ludzi jak ty...