Pokaż pełną wersje : News
Danthorr
27-10-2005, 14:06
Arcanium 15:3 AO & DD
Fragi Arcanium:
1) Asilles
Apr 21 2006, 07:49:48 CET Killed at Level 73 by Chealino and by Danthorr
2) Vincento Vampire
Apr 21 2006, 23:31:35 CET Killed at Level 85 by Dous Elwor and by Chealino
3) Scotty Starburst
Apr 22 2006, 12:17:18 CET Killed at Level 111 by Chealino and by Royal Frelle
4) Vincento Vampire
Apr 23 2006, 20:20:27 CET Killed at Level 84 by Chealino and by Zyrx
5) Saroth Talyn
Apr 23 2006, 20:32:51 CET Killed at Level 106 by Royal Frelle and by Zyrx
6) Aureliuss
Apr 23 2006, 19:45:58 CET Killed at Level 121 by Danthorr and by Royal Frelle
7) Sheilon
Apr 23 2006, 20:15:22 CET Killed at Level 78 by Dous Elwor and by Thuul Bellator
8) Elu Grinakh
Apr 23 2006, 20:34:36 CET Killed at Level 72 by Darius The Hunter
9) Kod Impfer
Apr 24 2006, 10:29:43 CET Killed at Level 111 by Dous Elwor
10) Galix Tyra
Apr 24 2006, 10:16:14 CET Killed at Level 46 by Dous Elwor
11) Darlenor
May 01 2006, 07:02:50 CET Killed at Level 45 by Chealino
12) Majado
May 04 2006, 01:41:16 CET Killed at Level 57 by Huxy and by Kashrius da'Roc.
13) Lavendia
May 04 2006, 01:23:25 CET Killed at Level 80 by Kashrius da'Roc.
14) Lavendia
May 05 2006, 20:46:48 CET Killed at Level 78 by Chealino and by Affelaffe
15) Yamahati
May 05 2006, 21:02:30 CET Killed at Level 101 by Chealino
16) Varimatus
May 12 2006, 14:07:18 CET Killed at Level 47 by Chealino
Fragi AO & DD:
1) Wierieman
Apr 21 2006, 07:37:39 CET Killed at Level 69 by Asilles
2) Wierieman
May 02 2006, 00:35:41 CET Killed at Level 70 by Asilles
3) Wierieman
May 02 2006, 00:51:01 CET Killed at Level 69 by Asilles
Top fraggers from Arc:
-name-----Gildia----ilość fragów
-Chealino...............7
-Dous Elwor............4
-Royal frelle............3
-Danthorr...............2
-Zyrx.....................2
-Kashrius da'Roc......2
-Huxy....................1
-Affelaffe...............1
Top fragger from AO & DD:
-Asilles......AO...............3
Niezmiernie mnie ciekawi kto wygra, szanse wydają się wyrównane.
Danthorr
27-10-2005, 15:10
Nie zależnie od tego kto wygra dużo na Iridii sie nie zmieni.
"to źli ludzie są, kuba... a przy tym zawodowcy, znajdą Cie wszedzie..."
xDDDDDDD
według mnie w kazdej chwili moze dojsć do Rzezi :wiking: :elf:
:wiking: :elf:
:wiking: :elf:
Moim zdaniem ta wojana niee ma sensu. Zreszta tak jak kazda wojna na Iridi :p ! Ale mniejsza o to zakladam ze IF wygraja ta wojne bo Arcanium juz powoli zaczyna przesadzac ze swoim PA !!! A co do Bana Axeuxa i Rdh to szczeze ich zaluje bo tyle czasu i poswiencenia na ta gre jak to mozna powiedziec poszlo w Piz**! Ale cuz nic na to niee poradze :( !!! Trzymam Kciuki za IF :D!!
Są już jakieś dead listy ?? Zajmij sie ktoś statsami :>
Danthorr
28-10-2005, 10:17
@up,
jeśli pojawi sie jakas dead lista na oficjalnym forum (mysle, ze juz niedlugo)
to zamieszcze ją w tym temacie.
nie mam czasu na robienie swojej wlasnej =s
Jest już deathlist na forum Klik (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1000352)
Danthorr
28-10-2005, 18:30
Jest już deathlist na forum Klik (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1000352)
to nie death list tylko statystyki obu gildii, ciekawe.
m.in. średni lvl obu gildii, ilosc poszczególnych profesji w gildiach...
widzialem to juz jakis czas temu, zamieściłbym gdyby była to statystyka
Arcanium:
Praxian:
Oct 28 2005, 22:13:31 CET Killed at Level 66 by Mewtu and by Rapo Kage
Iridias Finest
Lynx Cyrus:
Oct 28 2005, 22:35:43 CET Killed at Level 80 by Dous Elwor and by Praxia
to nie death list tylko statystyki obu gildii, ciekawe.
m.in. średni lvl obu gildii, ilosc poszczególnych profesji w gildiach...
widzialem to juz jakis czas temu, zamieściłbym gdyby była to statystyka
Aff, mój błąd :)
Dous był ponoć strapowany w Annihilator Room przez Juranda i Rapo Kage'a. Wojna nabiera kolorów ;)
Danthorr
28-10-2005, 22:12
@zwirek:
pozwól ze sam bede dodawał fragi... -,-
Danthorr dobra robota !!! =) Hail IF!!!
Ja tam nie bede walczyc przeciwko hapatowi ale fqrwia mnie zachowanie IF i Lenowana ktory wozi sie robi PA i pkuje czesto.... a IF go chrooni -.-
niech ktos napisze gdzie som bitwy i rzezie.hmmm kto wygra....?
:Ork: :elf:
:kon: :elf:
:kon: :crusader:
:kon: :elf:
:kon: :crusader:
Nie wiem kto wygra ale mam nadzieje ze to bedzie IF. Hail Berger!!! Hail IF!!! Hail Ethical!!!
w veno dosyc czesto kreci sie ktos z Arcanium [kolesie chyba maja tam chatki] wiec jak sie tylko pojawi ktos z IF to zaraz sie zaczyna napiarzanie :)
Adolphus Elbragol
30-10-2005, 06:39
Another brick in Iridia's wall.
w veno dosyc czesto kreci sie ktos z Arcanium [kolesie chyba maja tam chatki] wiec jak sie tylko pojawi ktos z IF to zaraz sie zaczyna napiarzanie :)
Masz całkowita racje co do tego ale nie tylko w venore jesteśmy:P
Hapat zrobiłeś błąd wchodząc do IF niestety przekonasz się o tym za pare dni jak wojna nabierze rozpędu. Mam nadzieje że po wojnie wygranej dla Arcanium nie odejdziesz z tego serwa.
HAIL ARCANIUM!!!
W tym momencie jest 2:1 dla Arcanium. Zielper'archer Oct 30 2005, 11:53:03 CET Killed at Level 86 by Cirmo and by Royal Frelle.
Prawde mówiac niee jestem pewien co do tego fraga poniewaz Zielper dołanczyl do IF Oct 30. Wienc moze byc tak ze dolonczyl do If poniewaz Cirimo i Royal Frelle go zabili. Ale postaram sie dowiedizec jak to było :D!!
Co tu dużo mówić... server schodzi na psy :( nie dość że jest mała populacja to jeszcze większość ludzi zniechęcają durne, wyniszczające wojny :/ każdy narzeka że za mało osób tu gra a zapewne jak wyjdą nowe servy połówka Iridi wyniesię sie stąd...
BTW. jestem jednak za IF ;)
Jesli arcanium wygra bedziemy swiadkami najwiekszego PA w histori....
(new world plz)
30-10-2005, 19:40
Madus bylo tak zielper doszedl do if dopiero jak go ubito , ale zato yamahati tesz padl od if i jusz ma inva do gildi arcanium
Hapat zrobiłeś błąd wchodząc do IF niestety przekonasz się o tym za pare dni jak wojna nabierze rozpędu. Mam nadzieje że po wojnie wygranej dla Arcanium nie odejdziesz z tego serwa.
HAIL ARCANIUM!!!
Ja nie wiem czemu jestes za Arcanium. To najwieksze PA. Nienawidze ich i dlatego jestem w IF. Życze ci powodzenia, ale kto wygra jeszcze sie przekonamy...
:( To Yamachati ma pech niedawno wrucil do gry na Iridi i juz zostal wmieszany w konflikt i wojne. Nom ja niee wiem czy jak ARCANIUM wygra to bendzie winksze PA. PA zawsze bendzie nawet jak wygra IF. Ale po kilku dniach tej wojny to niee mam jeszcze swojej Gildi która bym obstawial :P!!! A szykuje sie jakies starce na otwartym terenie ?? ;)
Rabanbar
30-10-2005, 22:25
Nie obchodzi mnie polityka. Najlepiej by bylo gdyby w koncu zapanował pokój ale iridia zaczyna byc podobna do inferny. Bezustanne PA i wojny. Ja chce tylko jednej rzeczy. Niech wojna nie obejmuje zwyklych pokojowo nastawionych graczy!
Stop przemocy na Iridii!
Jak Polityka bendzie w rujinie to i gospodara bendzie beznadziejan ( mimo ze juz jest:P ). A na Iridi zawsze benda wojny i PA nie byla by to Iridia :P!!! Miejmy nadzieje ze wojna niee dopadnie graczy nie bioracych udzial w tym konflikcje. Ale z tego co wiem to ARCANIUM zabija osoby które sa pod protekcja członków z IF :( wlasnie tak zgninol muj kumpel .
Jesli Arcanium wygra to bedzie zle, jesli wygra IF to tez bedzie niedobrze...
Tylko w ktorym przypadku bedzie gorzej?
btw jak jestem w depo to zawsze widze ludzi bluzgajacych na Arcanium oraz na IF ale jakos do roboty to sie chlopaki nie biora, bo fragow to zaduzo nie ma...
Ej chlopaki ale nie zapominajmy, ze Yamahati zabil kiedys Aureliuss czy jego brata bo tak wypadalo zrobic...moze on sie po prostu zemscil? ;)
btw jak jestem w depo to zawsze widze ludzi bluzgajacych na Arcanium oraz na IF ale jakos do roboty to sie chlopaki nie biora, bo fragow to zaduzo nie ma...
Jak mamy zdobywac fragi jak arcanium nie wychodzi z pz?? Wczroaj miala byc bitwa na otwartym terenie prawie godzine na nich czekalismy. I wkoncu tamci wyszli... I gdzie poszli?? Na dach zrobili se trapa i mysla ze tam wejdziemy. Czyżby bali sie walczyc na otwartym terenie??
Było ich mniej online, a w otwartej bitwie powinna być maksymalna "siła ludzka". Ja nie mam do Arcanium nic, ze strony IF też nic złego mnie nie spotkało. Poza Lenowanem który zbytnio wykorzystuje fakt że Rapo jest jego protektorem...
Misieq90
31-10-2005, 12:02
Yamahati kiedyś za bardzo podskakiwała do Aureliussa i Arweriusa... jeszcze za czasów Triad, więc jeśli ją zabili to nic dziwnego. Ale nie do tego zmierzam.
Chciałem się zapytać przedstawicieli gildii Ethical czy nie wmieszają się do wojny. Nie od dziś wiadomo, że Ethical staje się coraz potężniejsze i bardzo wiele ludzi na serverze obawia się, że niedługo zechce sięgnąć po władze po wyniszczającej wojnie Arc vs IF. No więc panowie? xD
Chciałem się zapytać przedstawicieli gildii Ethical czy nie wmieszają się do wojny. Nie od dziś wiadomo, że Ethical staje się coraz potężniejsze i bardzo wiele ludzi na serverze obawia się, że niedługo zechce sięgnąć po władze po wyniszczającej wojnie Arc vs IF. No więc panowie? xD
Póki co nie mamy nic takiego w planach ;) Poza tym wątpie żeby Arcanium zostało "wyniszczone", raczej wyniszczona zostanie Iridia. IF loguje się "na zadyme" a Arcanium jest ciągle online i expi. Wystarczy spojrzeć ile expa zdobywają dziennie.
Hmm tez to zauwazylem arcanium expi jakby wojny nie bylo. Ja sam jestem raz po stronie if a raz arc szale przeciaga ten lenowan..
PS.Misieq90 pochlebiasz nam :)
__________________________________________________ _________
z kielbasa w reku czuje sie bezpieczny, chyba ze wrog ma kaszanke 8o
Moim zdanime wojna IF vs. Arcanium przebiega podobnie jak wojna DR vs SS gdzie tez jedna Gildia chowala sie w dp albo niee logowali sie ( chodzi mi o SS ) , a druga Gildia expila i mozna poiwedziec ze ich to niee interesowalo czy jest wojna czy niee ( DR ). Ale tak jak Sylur raz jestem po tej stronie konfliktu a chwile puznije po drugiej :P!!! Ale cos sie niee zapowiada na otwarta bitwe ;/!!
Maria tomkiewicz
31-10-2005, 15:29
Ja jestem niezależnym obserwatorem tej wojny.Uważam ze open battle
NIE BĘDZIE gdyż IF używa aimbota. Dlatego tez open battle bedzie przegrane
dla arcanium.
dla arcanium.
Haha dobre. Ciekawe skad ty masz takie informacje?? Open Battle jak narazie sie nie zapowiada bo sie nas boja?? :P
hail ETHICAL!!! :]
mam nadzieje ze oni sie nie wmieszaja w ten 'syff'
dla arcanium.
jak masz na to jakies dowody wiesz co z tym zrobic... jak nie to siedz cicho.
Jak mamy zdobywac fragi jak arcanium nie wychodzi z pz??
niebylbym tego taki pewien...
Wczroaj miala byc bitwa na otwartym terenie prawie godzine na nich czekalismy.
to fakt... sam widzialem ze na nich czekaliscie.
MADUS gadasz bzdury to Dr bylo 3mane w Pz poki co my expilismy a oni online byli po nocach, przegralismy to tylko przez haki i nic wiecej, stracilismy 4 nasze najsilniejsze postacie i morale upadlo...
Ethical nie chce wladzy tylko spokojnie sobie grac w Tibie expic i czerpac przyjemnosc z gry... A silnie gildie to te co walcza a nie siedza na uboczu.
/Berger
Hmmmm... z tego co widizalem na własne oczy to SS siedzialo ciagle w depo a czlonkowie sprzymiezonej gildi expili i ich DR wykanczalo a jak sie prosilo o pomoc SS to pisali ze oni niee benda wychodzic z pz bo jet ich malo zalogowanych !!!!!!
MADUS gadasz bzdury to Dr bylo 3mane w Pz poki co my expilismy a oni online byli po nocach, przegralismy to tylko przez haki i nic wiecej, stracilismy 4 nasze najsilniejsze postacie i morale upadlo...
Ethical nie chce wladzy tylko spokojnie sobie grac w Tibie expic i czerpac przyjemnosc z gry... A silnie gildie to te co walcza a nie siedza na uboczu.
/Berger
Blablablablabla.Wy expiliście?????To powiedz kto okópywał poczte w dp?????
Przez okres wojny baaaardzo często było otoczone przez SS a DR nad dp latali jakby nigdy nic.Nie gadaj bzdur że expiliście skoro hight lev knighci zabronili sorkom i niskim lev z SS wychodzić z dp bo szwedzi latali noob charami i SD spam.A przegraliście dlatego że szwedzi mysleli w porównaniu do liderów SS. Madejka ma racje i odczep się od niego:/ A co do Ethical to masz w 100% racje.Play 4fun!
LOL! ludzie gadacie glupoty ta wojna trwala 1 miesiac i to my ich trzymalismy w depo... Gadasz bzdury w pz siedzielismy ostatni tydzien przed wojna... wiec prosze jak nie wiecie nie wypowiadajcie sie, bo podczas gdy my bylismy na war wy posrani na otwartej przestrzeni siedzieliscie i karmiliscie sie propaganda pisana przez DR na forum tibia.com... jakie nobki :)
Omg. Pierwsze dni wojny bylem na wakacjach pozniej dowiedzialem sie ze jest wojan DR vs. SS i ze byla bitwa pod AB gdzie polacy jak to mozna powiedziec dostali w dupe !! I od tamtego czasu ciagle gralem i obserwowalem przebieg wojny. Nom niee poiwem ze SS cała wojne przesiedzialo w Pz bo byl taki czas gdzie raz DR siedize w dp raz SS!! Ale minimum ostatnie 2-3 tygodnie to SS siedzialo w pz ciagle i za bardz sie niee logowalo gdzie w tym czasie DR biegalo sobie jak by nigdy nic LV Up prawie ciagle mieli wienc o czym ty gadasz!!! Gadasz tak jak prawie kazdy polak który uczestniczyl w tej wojnie :D!!
P.S. To niee jest temat dotyczascy wojny DR vs. SS :baby:
Anas Kiro
31-10-2005, 19:26
W pełni popieram Bergera ja bylem w SS i 3/4 wojny expilem w cyclo i nikt mi nic nie zrobil dopiero pod koniec wojny tak na półtora tygodnia przed jej zakończeniem zaczelismy siedziec w pz.Praktycznie caly czas czekalismy jak Dr wyjdzie z pz ale oni dalej tam siedzieli i probowali ubijac naszych noob charami.
Pozdro dla wszystkich co wiedza jak było!!
Banditos
31-10-2005, 19:33
Masz u mnie poparcie. Sledzilem wojne nawet chodzilem z ss. Pamietam jak dzis czekalem na moscie dwarfow chyba do 24 i mialem dosc. Ustawilismy sie tam z DR na naparzanke, a tu lipa nie przyszli :( mieli szczescie. Pamietam jescze grozby mojego taty ze za dlugo siedze przy kompie ,staralem mu wytlumaczyc dlaczego ale jakos tego niezrozumial :) i Berger ma racje
Rabanbar
31-10-2005, 19:42
Znowu beda jakies jaja na Iridii, byla by chwila spokoju. Tej wojny sie nie da wygrac... mowie to odnosnie obu stron. Arcanium ma lepsze pvp a IF nadrabia zaangazowaniem. Mam nadzieje ze dowodzenie bedzie lepsze niz w poprzedniej wojnie bo słyszałem ze wszyscy robili co chcieli. Triad to byla banda PA ale przynajmniej nikt sie nie stawiał i był spokój. Triad padła i teraz resztki triady + nowa krew chce sie dobrac do wladzy niszczac Iridie. Pronuje zorganizowac wybory demokratyczne i ustalic w glosowaniu nowego przywódce Iridii. Glosowanie na forum tibia com dla osob 25+ level.
A co do DR vs. SS to rzeczywiscie wiekszosc czasu to DR siedzialo w PZ i brali SS na przetrzymanie. Popieram Anasa.
@POZDRO4: Anas Kiro, Alora, Arwerius, Aureliuss, Green lady, all z iridii
Rondelman
31-10-2005, 20:06
Postaram sie odpowiedziec na wiekszosc pytan pojawiajacych sie tutaj na forum, zrobie to pbez cytowania bo mi sie niechce szukac:D
1.Wojna zaczela sie dlatego ze, pewnym osobom udezyla do glowy chec objecia wladzy na iridii, goscie wbili kilka lvli i mysla ze beda zadzic.
2.Ban Asuexa i RDH niebyl powodem przyjecia wyzwania z naszej strony, to byl taki cukiereczek na poczatek, i zapewniam ze to nie jest ostatni bonus dla nas.
3.Zaniedlugo zajmiemy sie Rapo Kage'm za acc trading i postaramy sie o bana dla kilku bootuserow, mamy maly dowod na uzywanie boota przez 1 z czlonkow IF, lecz to nie jest wystarczajace, ale spoko przyjdzie czas i na nich...
4.Zabicie Zielpela~ to nie jest war frag podobnie jak zabicie yamahati.
5.Open battle bedzie niedlugo, w koncu musimu jakos zdobyc dowody na uzywanie boota:D
6.Dous~ niezostal trapniety w annihilator roomie, tylko Jurand z Rapo uciekli tam przed nami i dous wszedl przytrzymac im pz locka i dostal pare sdkow, jednak niemozna tego nazwac trapem, a przy okazji zabilismy 3 demony i loot nelismy mmsa ^^.
7.My Expimy oni nie... Ktos wczes niej na tym forum powiedzial ze siedzimy caly czas w PZ, to powiedzcie mi jak Huxy nabil tyle expa siedzac w depo?;)
8.Shamala i reszta jest w wojnie bo postanowili nam pomoc, znamy sie wszyscy z reala, i to jest najleprzy przyklad lojalnosci ze strony moich kumpli za co im bardzo dziekuje;) "We ride together, We die together, bad boys for life":*
9.Hapat zle wybrales, przekonasz sie o tym niedlugo...
OkThxBye
Signed Rondel, proud member of Arcanium
Nie rozumiem jak IF może nadrabiać zaangażowaniem, skoro nie expią a znaczna część to waste chary. Ja uważam że tą wojnę wygra Arcanium. W IF brak postaci charakterystycznej i wyrazistej, Rapo jest jedynie dobrym żołnierzem ale nie przywódcą na miare Cirmo czy Elu. Napoleon powiedział że "Ludzie na wojnie są niczym, jeden człowiek jest wszystkim". Wydaje mi się że to się jedynie potwierdzi.
Rabanbar
31-10-2005, 20:21
3.Zaniedlugo zajmiemy sie Rapo Kage'm za acc trading i postaramy sie o bana dla kilku bootuserow, mamy maly dowod na uzywanie boota przez 1 z czlonkow IF, lecz to nie jest wystarczajace, ale spoko przyjdzie czas i na nich...Mam pytanie, bez obrazy.
Czy nie umiecie wygrać wojny w inny sposób niż donoszac do GM-ow na przeciwników?
Nie no Rondel niepogada ale wy*ebales posta.Gz :P a tak powaznie to dobrze ze go napisales teraz wszyscy beda wiedziec oco biega xD
Nie no Ilnic ale wyje**les posta Gz. :D jestem ciekaw czy sie spelnia plany arcanium jakie rondel nam tu napisal.
Hej Hej Hej lubie cie
Weź ty poczytaj sobie słownik chłopcze;) I nie rób tyle spacji ;) :D
@ Madus
Brałeś udział w wojnie? Nie? Ile godzin oglądałeś co robiliśmy? Bo ja czekałem nie raz kilka h na DR, aż wyjdą z pz...
@ Sorefim
Ta, ty to akurat wiesz najlepiej, napewno zrobilbys to lepiej od nas.
Jak naszych bylo 10 wlogowanych, a ich 25 to mielismy isc walczyc?
@ Pharuan
Ybas, ty idz expic albo trenic, a nie tu posty ybiesz :P
@ Topic
Kto wygra? Nigdy nic nie wiadomo, ale moim zdaniem Arcanium ma przewage =/ , choc IF ma kilku MSkow w zapasie
humm niech wygra lepszy :)
gogo open battles i filmy z nich i bez oszustw prosze ;]:P
Mam pytanie, bez obrazy.
Czy nie umiecie wygrać wojny w inny sposób niż donoszac do GM-ow na przeciwników?
Na wojnie wszystkie chwyty sa dozwolone. Poza tym zapewniam Cie.. Arcanium potrafi wygrywac wojny niezaleznie od udzialu w niej gmow.
Globalna Hiberna
31-10-2005, 21:16
ciekawe nie powiem ;)
9.Hapat zle wybrales, przekonasz sie o tym niedlugo...
Zrobilem jak uwazam. Napewno nie bede walczyl po jednej stronie z Cirmo, Frelle i reszta... jak narazie nie żaluje mojej decyzji. Ciekawe co wy tacy pewni :D
Ehhh ... cala Iridia... osobiscie licze na IF -Hail JURAND!!!! ... a z tym hackowaniem na iridi to juz przesada niektorzy nie umieja wygrac wojny uczciwie mozna powiedziec ze to 2 wojna swiatowa (Iridi) na 1 zostali hacknieci Royal Demonic i Green Lady no i jeszcze ktos tam ;p ... HAMSTWO ... dobrze ze zmienilem serwa :D
Misieq90
31-10-2005, 22:04
a ja dalej bedę kontynuował swoje xD
Wg mnie Ethical przyłączy się do wojny albo wypowie ją zwycięzcy po długiej i jak się wydaje wyczerpującej wojnie. To nieprawda, że wszyscy w Ethicalu grają dla funu i są tacy super miodzio i w ogóle w porządku. (Nie mówię tu o wszystkich) Co do wojny wydaję mi się, że stety lub niestety (nie wiem) wygra Arcanium. Nie widziałem jeszce ani jednej akcji ze strony IF a aktywność Arc jest bardzo widoczna. Poza tym to prawda co ktoś powiedział wcześniej. IF chyba nie ma takiego lidera jak Cirmo. Kto wygra zobaczymy.
Btw Rondel~ niezależnie czy macie rację czy nie, ale nie wstyd wam, że prowadzicie wojne dzięki kontaktom u GMów? Idę o zakład, że połowa Arc też używa wszelkich bootów etc. Mi by było wstyd tak "walczyć"...
3.Zaniedlugo zajmiemy sie Rapo Kage'm za acc trading i postaramy sie o bana dla kilku bootuserow, mamy maly dowod na uzywanie boota przez 1 z czlonkow IF, lecz to nie jest wystarczajace, ale spoko przyjdzie czas i na nich...
oby nikt nie mial na was zadnych dowodow. np na uzywanie aim bota podczas fraga na Zielperze...
nie mowie ze tak bylo na 100% ale...
Rondelman
31-10-2005, 22:44
@Wy widzicie tylko nas jak doosimy na ludzi i oni dostaja bany, a czy to jest fair jesli na asuexie,(tak samo jak na jurandzie wczesniej) gralo 3 osoby na raz?
@Hapat a ty myslisz ze moi kumple lubia all membersow z arcanium?Nie ale sa wazniejsze sprawy...
Narazie wojna jest prowadzna mozolnie, niebardzo jestesmy zgrani, oni zreszta tez, nieudany log in trap na sheilona itp ale przyjdzie czas:D
@Niebylo mnie online jak zabijali Zielpela~ wiec na temat uzywania boota przez ludzi z arc nic powiedziec niemoge, no ale ja wiem ze oni maja dobre pvp.
"w Ethicalu grają dla funu i są tacy super miodzio i w ogóle w porządku." Misieq90 -Chyba sie znamy bo zupelnie jak bys o mnie mowil XD
Ja tam mam nadzieje ze wojan dedzie ostra "Nie ma wojownika , na kant śmietnika..."
Niestety nie dolaczam poniewaz powiedzialem ze przeciwko polakom nie bede walczyc i 3mam swoje zdanie , jednak nie moge sie doczekac wojny gdzie polacy beda razem bo wojna tez jest na swoj sposob fajnym elementem Tibi. narazie jednak korzystam z gry oraz wolnych expowisk bijac spokojnie lvl :cup:
@ Berger
Ja bym sobie powalczył, ale niemam sd , ashueiauhe , Kash dostał "troche"
moich itemow jak hacka mial, a ja serva zmienialem =)
@ Misieq90
Kto chcial dolaczyc do wojny , juz to zrobil
A tak btw.
Pozdrawiam wszystkich ybasow z Iridii xD
Rabanbar
01-11-2005, 08:44
@Wy widzicie tylko nas jak doosimy na ludzi i oni dostaja bany, a czy to jest fair jesli na asuexie,(tak samo jak na jurandzie wczesniej) gralo 3 osoby na raz?
@Hapat a ty myslisz ze moi kumple lubia all membersow z arcanium?Nie ale sa wazniejsze sprawy...
Większość wojen toczy się o władze i respekt czytaj strach. Moim zdaniem po tym co robicie dla przecietnego typa ktory was nie zna to wyglada tak: "Nie umieją wygrać wojny normalnie to donoszą do GM-ow. Inaczej nie umieja wiec nie trzeba sie ich bac" i w ten sposob tracicie szacunek graczy. Nie twierdze ze nie umiecie grać bo mam do was szacunek jako do dobrych graczy ale wykorzystując znajomości u Game Masterow narazacie sie na kpiny innych graczy.
Apropo... jezeli nie lubisz kilku membersow z Arcanium to oni tez zapewne cie nie lubią ale puki co tego nie okazują ale kiedy wygracie zapewne obrócą się przeciwko tobie i wtedy to ty bedziesz ich wrogiem. Wątpie zeby mieli większe obiekcje przed zdradzeniem cie kiedy zaczniesz im przeszkadzac. Zastanow sie nad tym.
Rondelman
01-11-2005, 10:52
Większość wojen toczy się o władze i respekt czytaj strach. Moim zdaniem po tym co robicie dla przecietnego typa ktory was nie zna to wyglada tak: "Nie umieją wygrać wojny normalnie to donoszą do GM-ow. Inaczej nie umieja wiec nie trzeba sie ich bac" i w ten sposob tracicie szacunek graczy. Nie twierdze ze nie umiecie grać bo mam do was szacunek jako do dobrych graczy ale wykorzystując znajomości u Game Masterow narazacie sie na kpiny innych graczy.
Apropo... jezeli nie lubisz kilku membersow z Arcanium to oni tez zapewne cie nie lubią ale puki co tego nie okazują ale kiedy wygracie zapewne obrócą się przeciwko tobie i wtedy to ty bedziesz ich wrogiem. Wątpie zeby mieli większe obiekcje przed zdradzeniem cie kiedy zaczniesz im przeszkadzac. Zastanow sie nad tym.
Ja niemowilem o sobie, bo gdybym ja nielubil kilku membersow Arcanium to bym niewalczyl po ich stronie, a tym bardziej niewciagal bym w to kumpli. Chodzi mi o to ze ludzie z rl niebardzo przepadali za Scotty Starburst'em. Pozatym wcale cie niemusisz byc lubiany, wystarczy ze budzisz strach i wtedy masz zapewniony szacunek.;)
Kolejna wojenka. Mam nadzieje że Arcanium wygra. Nie lubie ludzi z IF.
A co do GMów> Rabnabar każdy chwyt dozwolony.To w końcu wojna a nie teatrzyk albo strzelnica B) Co do gildi Ethical to gadałem z jednym z nich i mówił że się niedługo zmieni sposób traktowania polaków na tym serwerze.
A jak zapytałem się czy będzie wojna to on mówił że i tak za dużo powiedział. :p
Jedrek Szpyra
01-11-2005, 11:05
Nie obchodzi mnie polityka. Najlepiej by bylo gdyby w koncu zapanował pokój ale iridia zaczyna byc podobna do inferny. Bezustanne PA i wojny. Ja chce tylko jednej rzeczy. Niech wojna nie obejmuje zwyklych pokojowo nastawionych graczy!
Stop przemocy na Iridii!
Święte słowa :D wojna i tak predzej czy pozniej sie konczy xD
Rabanbar
01-11-2005, 12:19
Pozatym wcale cie niemusisz byc lubiany, wystarczy ze budzisz strach i wtedy masz zapewniony szacunek.I to mnie martwi. Dlaczego uwazacie ze mozecie budzic szacunek tylko budzac strach? Moim zdaniem to co bedziecie wzbudzac nie bedzie przypominało szacunku. Strach zagwarantuje posłuszeństwo ale nie szacunek. Na prawdziwy szacunek trzeba sobie zapracować.
Kiedyś miałem kumpla, nazywał się Seer de'lionheart. Grał troche mniej czasu niz ja ale nigdy nie nazwał bym go noobem. Zawsze kiedy potrzebowałem pomocy ja albo ktos z moich kumpli mozna bylo na niego liczyc. Potrafił pozyczyc kase, uhnac za darmo, kiedy miles malo zycia zawsze mozna bylo liczyc ze niezaleznie od tego co akurat robi przyjdzie i pomoze w potrzebie. Miał 32 level kiedy skonczyl grać, nie wiem dlaczego. Być moża hack lub sprzedal postac bo pojawil sie drugi owner ktory rookowal chara. Wtedy kontakt z nim sie urwał.
I tak mozna zdobyc naprawde szacunek. Nigdy i nikomu niezaleznie od tego co by sie stało nie powiedział bym na niego złego słowa. Szanowałem go bardziej niz Cachero, Bubble etc., bardziej niz kogokolwiek. Bo on zasłuzyl sobie na szacunek. Jezeli chcesz naprawde mieć władze nad Iridia, tak aby ludzi mówili o tobie dobrze rzeczy i zeby mieli do ciebie zaufanie musisz zrobic tak aby sluchali ciebie nie z przymusu i strachu ale dlatego ze ci ufają, dlatego że wiedzą że ich nie zdradzisz. Kiedy tak sie stanie na Irdii zapanuje spokoj i harmonia czego wszyscy z nas chcą. Jezeli uda ci sie do tego doprowadzic społeczność iridii będzie cię kochać i słuchać jak ojca. Twoja władza będzie po stokroć większa niz władza wywołana strachem. Ale rzadzac iridią musisz rządzić nią mądrze i sprawiedliwie...
Nie kieruje tego tylko do Rondelmana ale do wszystkich którzy chcą rzadzic nie tylko iridią ale jakimkolwiek innym serwerem.
Pozdrawiam,
Rabanbar
Post Scriptum: Jeżeli to czyta Seer de'lionheart to niech sie ze mną jakoś skontaktuje, najlepiej na pw.
Misieq90
01-11-2005, 12:19
@ Berger - jakbyś przeczytał mojego posta to byś wiedział, że ja właśnie temu zaprzeczałem
@ Emilos - nie sądzę, narazie nie gildii Ethical nie opłaca śie przystępować do wojny bo jeszce nie wiadomo kto wygra i nie wiadomo kogo Cirmo jescze zbanuje :p
Ja dalej się upieram, że Ethical zmierza po władzę a przynajmniej. że zamierza wyjść "z cienia". I nie wiem czy to dobrze...
@ misieq90 - to wszystko zalezy od interpretacji ja wiem ze zaprzeczales ze sa ALL tacy... ale sa tacy cacy i spoko jak ja XD (ale uwazam ze all ludzie sa spoko nie spotkalem sie z nikim z Ethical kto by robil PA lub zachowywali sie CH****O w stosunku do innych badz non-fair... ale moze ja ich dobrze nie znam) :baby:
Ja nie dołączam do tej wojny bo po obu stronach mam wrogów:] wiec nie warto walczyc z wrogami. Kto mnie lepiej zna ten wie o czym gadam:) ale jednak jestem za IF. Rondel jednakże rozumiem twoja sytuacje ponewaz twoi rl sa w Arc wiec raczej trzeba byc z nimi razem do konca:)
Ja dalej się upieram, że Ethical zmierza po władzę a przynajmniej. że zamierza wyjść "z cienia". I nie wiem czy to dobrze...
Ethical na samym poczatku była gildią która zalozylem by moc rozmawiac z kilkoma moimi najlepszymi kumplami bez uzywania private chanella (oni wiedzą o kogo mi chodzi :*)
Poźniej dostalem oferte bodajrze od Giant Rider off hell'a o polaczenie gildi, zastanowilem sie nad tym bo wczesniej byla to nie udana proba z inna gildia.
jednakze zgodzilem sie na to ale nie wzialem wszystkich z gildi Anno domini, lecz tylko te pewne osoby.
Mając 75 lvl~ nawiazalem dobry kontakt z Rapo Kage i wiedzialem ze wojna nadejdzie wlasnie od niego pytal mnie czy mu pomożemy powiedzialem ze jezeli arcanium bedzie "napastowac" moich ziomkow to nie bede mial wyboru.
Dwie osoby z mojej gildi zostaly zlikwidowane jednakze z ich winy, wiec nie moge powiedziećze Arcanium chcialo nas wykonczyc, dlatego szanuje ich i nie bede przeciw nim walczył
Teraz gdy juz wojna sie zaczela, oswiadczylem ze nie bede powstrzymywal moim memberow przed dolaczeniem do ktorejkolwiek z gildii, tak sie stalo 2 osoby dolaczyly do If 3 do Arcanium.
To jest drugi powod dla ktorego nei dolacze do tej wojny
Nie mam i nigdy wczesniej nie mialem zamiaru sięgnąć o władze na serwerze, ale niewszyscy mi wierzą. Dostalem wiele ostrzezen ze jezeli nie dolacze do IF to Arcanium po wygranej wojnie zechce i nas wyrzucic z serwa, ja mam nadzieje ze oni uszanują to ze nie walczymy przeciw nim chociaż na upartego powody bym mial.
Mam rowniez nadzieje ze ludzie ktorzy odeszli z mojej gildi nie zapomną ze w niej byli i jezeli wygraja nie uderzy im przyslowiowa woda sodowa do głowy i nie zapomną o nas
Tak czy inaczej życze powodzenia obu Gildią i niech wygra najlepszy
Zgadzam sie w 99 % z Chrisem ;p . Czas pokarze kto wygra.
17:08 You see a dead human (Vol:10).You recognize Don Chezina. He was killed by Cirmo.
Arcanium wychodzi na prowadzenie =)
Rondelman
01-11-2005, 17:07
@Rabanbar widze ze masz pojecie o tym co mowisz, i w sumie masz racje ale raz zaufalisy asuexowi i jurandowi. A mianowicie po wojnie SS vs DR byli wolni za 0 gp, i widzisz jak nam sie teraz odplacili... Pozatym jesli masz jakis kumpli z azury zapytaj sie ich kto to taki jest Drazharm a dowiesz sie ze ten czlowiek dzieli i zadzi na servie, bo wszyscy sie go boja. U nas tak niebedzie, bo jesli Arcanium wygra to bedzie zadzic cala gildia, wiem co mowie...
@Chris~ znam cie bardzo dlugo, jeszcze za czasow Yamahati ;) mialem kilka nieprzyjemnych wiadomosci na twoj temat i zaczolem sobie myslec ze nabiles troszke lvli i ci wladza udeza do glowy, no ale na szczescie sie mylilem.
P.S. Dopuki w Ethical jest moj rl kumpel "Shandul" wszystkie sporne sytuacje mozemy wyjasniac i mam nadzieje ze po wojnie (jesli wygramy a jest 2:1) Bedziemy wspulpracowac dalej i Ethical bedzie sie liczyc na servie.
Signed Rondel, proud member of Arcanium!
Rabanbar
01-11-2005, 17:25
Pozatym jesli masz jakis kumpli z azury zapytaj sie ich kto to taki jest Drazharm a dowiesz sie ze ten czlowiek dzieli i zadzi na servie, bo wszyscy sie go boja. U nas tak niebedzie, bo jesli Arcanium wygra to bedzie zadzic cala gildia, wiem co mowie...To zadam ciekawsze pytanie. Co zamierzacie zarzadzic na iridii kiedy wygracie? Czy zamierzacie dbać o wlasny interes czy chcecie byc player-friendly? Dlacego to wy powinniscie rzadzic iridia a nie IF? Czy zamierzacie sie liczyc ze zdaniem zwyklych graczy?
Te same pytania analogicznie kieruje do przedtawicieli Iridias Finest.
@Chris~ znam cie bardzo dlugo, jeszcze za czasow Yamahati ;) mialem kilka nieprzyjemnych wiadomosci na twoj temat i zaczolem sobie myslec ze nabiles troszke lvli i ci wladza udeza do glowy, no ale na szczescie sie mylilem.
P.S. Dopuki w Ethical jest moj rl kumpel "Shandul" wszystkie sporne sytuacje mozemy wyjasniac i mam nadzieje ze po wojnie (jesli wygramy a jest 2:1) Bedziemy wspulpracowac dalej i Ethical bedzie sie liczyc na servie.
Signed Rondel, proud member of Arcanium!
Jestem zbyt lojalnym i doswiadczonym graczem zeby podejmowac pochopne decyzje (w tym wypadku dolaczenie do IF)
Mam pytanie do Rondelman'a:
czemu ARC zabija ludzi ktorzy sa pod protectem IF? co zlego oni wam robia? myslice ze taki druid lvl 10 ktory robi uhy dla kogos z IF moze zgladzic cale ARC? boicie sie ich? a moze to o co innego chodzi?
Ja nie dołączam do tej wojny bo po obu stronach mam wrogów:] wiec nie warto walczyc z wrogami. Kto mnie lepiej zna ten wie o czym gadam:) ale jednak jestem za IF. Rondel jednakże rozumiem twoja sytuacje ponewaz twoi rl sa w Arc wiec raczej trzeba byc z nimi razem do konca:)
To nie bylo tak. To Rondel byl w arc i jego kumple dolaczyli do arc i teraz niestety musze walczyc przeciwko nim :S Juz mi na tym charze tak nie zalezy wiec walcze do konca, az reszta sie nie poda. gdyby nie rl kumple Rondela wojna by byla chyba przesadzona...
last smiter
01-11-2005, 19:01
@ Hapat
Jak to mówią: ,,Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego".
To nie bylo tak. To Rondel byl w arc i jego kumple dolaczyli do arc i teraz niestety musze walczyc przeciwko nim :S Juz mi na tym charze tak nie zalezy wiec walcze do konca, az reszta sie nie poda. gdyby nie rl kumple Rondela wojna by byla chyba przesadzona...
dołączenie do wojny bylo tylko i wylacznie twoim wyborem wiec nie mow "musze walczyc" bo nei musiales, ale ja i tak szanuje twoj wybor
Valdemar
01-11-2005, 20:25
Huh... Sam jestem ciekawy kto wygra :p
Co do wątku, czy Ethical opanuje serva to się okaże, chociaż nie wydaje mi się żeby Ethical byla kiedykolwiek gildią taka jak Arcanium czy IF. (zostanie taka jaka jest czyli stara, spokojna, pokojowa i pomocna B) )
Hail Ethical !
Hail Morena team !
Hail club fighting !
Huh... Sam jestem ciekawy kto wygra :p
Co do wątku, czy Ethical opanuje serva to się okaże, chociaż nie wydaje mi się żeby Ethical byla kiedykolwiek gildią taka jak Arcanium czy IF. (zostanie taka jaka jest czyli stara, spokojna, pokojowa i pomocna B) )
Hail Ethical !
Hail Morena team !
Hail club fighting !
STARA? wanna die nuub?? nigdy wiecej do parku, PARKOWI - NIE
Misieq90
01-11-2005, 21:54
@ Chris~ aż się dziwie, ale zaczynam ci wierzyć. Tzn. wierzę tobie, ale niekoniecznie wierzę, że wszyscy w twojej gildii czując siłę nie zechcą wykorzystać. (być może już nie pod szyldem Ethical, ale jednak)
Co do wojny. Nie kibicuje żadnej stronie jestem w tej dość komfortwej sytuacji, że gildia, w której jestem może znaleźć pomoc i po jednej jak i drugiej stronie, ale prośba do Rondelmana i Arcanium zapier****** Sheilon plx
xD nie znosze jej :p
Misieq90
01-11-2005, 21:58
@ Chris~ Tobie wierzę, ale nie wierzę, że wszyscy w twojej gildii czując siłę, którą nie oszukujmy się macie, nie zechce sięgnąć po władzę w sprzyjających okolicznościach
Co do wojny. Nie kibicuje żadnej stronie, bo w razie kłopotów moja gildia znajdzie protektoró i po jednej i drugiej stronie, ale mam prośbę do Arcanium.
Zapier****** Sheilon plx :D nie znoszę jej
Banditos
01-11-2005, 22:09
co sklonilo niemcow ze odszedli do if ??
jak to wytlumaczyc
co sklonilo niemcow ze odszedli do if ??
jak to wytlumaczyc
Moge sie mylić ale prawdopodobnie męczyło ich że cirmo i jego koledzy z RL wykorzystywali ich, a sami nie mieli zadnej wladzy (takie dostalem od nich informacje, nie mowili o innym powodzie)
Anas Kiro
02-11-2005, 13:26
Chris mam pytanie do Ciebie.Czy orąbanie z całego EQ Ravena który byl po haku i po raz kolejny all rzeczy stracil przez pewna osobe która jest w Arcanium nie jest wystarczającym powodem żeby dołączyć do IF wkońcu chyba Raven jest twoim dobrym przyjecielem...
Też coś słyszałem o tej histori... ale że thiefem nie był żaden members arcanium tylko mój dobry przyjaciel :/ (za co cały czas ma hunta) to jest chyba bardziej skąplikowana historia niż mi się zdaje...
Chris mam pytanie do Ciebie.Czy orąbanie z całego EQ Ravena który byl po haku i po raz kolejny all rzeczy stracil przez pewna osobe która jest w Arcanium nie jest wystarczającym powodem żeby dołączyć do IF wkońcu chyba Raven jest twoim dobrym przyjecielem...
Moge ci opowiedzieć historie Raven'a
Zaczeło sie gdy Raven został shackowany, pozniej pozyczyl eq od ludzi dostal uhy itp, postanowil chodzic na Hydra-hunty, niestety zle zrobil ze szedl z obcymi osobami , ale to tylko i wylacznie jego wina.
Gdy pokazal eq na ziemii Zebad wzial je i zostawil ravena bez niczego.
Rozmawialem z membrami z Arcanium postraszylem ich nawet filmem (ktorego nie bylo) nagranym przez Ravena z huntu, zaden z nich nie dał sie przyłapać wiec zaden z nich go nie ma. nawet chcieli huncic zebada.
A co do twojego "wkońcu chyba Raven jest twoim dobrym przyjecielem..." nie jest moim przyjacielem najwyzej kolegą on wie dlaczego (przez jego wyrzuty do mnie rozbilem poprzednia gildie Futuristic Valor)
Tak jak powiedzialem gildia jest po to zebym mogl rozmawiac z kumplami i nie mam zamiaru nikogo kto do nas dołączy protektowac, wojna nie byla skierowana do nas wiec nie widze pwodu zebym mial pomagac ktorejkolwiek ze stron.
Wedlug mnie zwalanie winy na zebada to c***a warte... To scotty za***al to i tyle... ja juz to mowielem nie chcial wyjsc na thiefa i wziol chara na straty --> Zebad (choc napewno ma w tym troche udzialu) powetarzam wam jeszcze raz. Zebad to 33 Drut a Scotty Szmata to 72 Pall. Raven wywalil na ziemie C-arm k-legsy , Crusader helmet, Fire Axa , V-Shielda i bp(min 200.oz) ze stuffem... choc bym nie wiem jak sie sprezal i wyprezal za ch**a 33 Drut tego nie uniesie.. nie ma bata!! X(
Humm... co lepiej poswiecic poswiecic 33 facc Druid czy 72 RP?? :confused:
Wedlug mnie zwalanie winy na zebada to c***a warte... To scotty za***al to i tyle... ja juz to mowielem nie chcial wyjsc na thiefa i wziol chara na straty --> Zebad (choc napewno ma w tym troche udzialu) powetarzam wam jeszcze raz. Zebad to 33 Drut a Scotty Szmata to 72 Pall. Raven wywalil na ziemie C-arm k-legsy , Crusader helmet, Fire Axa , V-Shielda i bp(min 200.oz) ze stuffem... choc bym nie wiem jak sie sprezal i wyprezal za ch**a 33 Drut tego nie uniesie.. nie ma bata!! X(
na upartego by uniosl druid na 32 ma 710 cap i byl bez run po huncie
w kazdym razie wina ravena, to on poszedl z obcymi i nie nagral filmu i to on mial tylko 5~ uhow jak wracal z hunta
nikomu nic nie udowodnisz a tylko zebad przyznal sie ze wzial eq
tak dla ścisłości :P Zebad ma pac :) jakby mógł huncic hydry? ;)
wiem wiem... to mało ważne ale z tego co można zauważyć Scotty zalazł za skóre nie jednemu Polakowi.
Rabanbar
02-11-2005, 21:26
Co to sie ostatnio podzialo ze IF nie nazywa sie juz IF? Dziwne, zaprawde dziwne.
@Massior - jak mogl nie miec jak byl na hydrach?? wygasl mu pacc dzien pozniej... jeszcze raz apeluje by ludzie ktorzy nie maja pojecia o faktach czytali nasze wypowiedzi i sluchali bo my wiemy co sie dzialo chyba lepiej zwlaszcza ze z ravenem jestm na bierzaco, i nie starali sie na sile posta wepchnac... bede bardzow wdzieczny :D
Musze sie przyznac ze nie czytalem wszystkich postów, ale chce powiedziec wazna rzecz. Rondel, mowisz na temat botow ktury wedlug ciebie uzywa IF ( teraz juz No Remorse). Wydaje mi sie ze najpierw powinienes pogadac z twoimi ziomkami z Arc, szkoda ze nie widziales jak padalem. Pvp 100 % mieli a ja z Haste , time ringiem bieglem.Mam nadzieje ze spotkamy sie na oplu bitwy ( jezeli na nia wogule wyjdziecie :p )
Moze sie tez spotkamy na rl bo widze ze mieszkasz niedalego ;)
Musze sie przyznac ze nie czytalem wszystkich postow ale mam cos do powiedzenia. Rondel, zapytaj sie twoich kolegow czy oni maja boty , skoro mowisz ze my mamy. Zaluje ze nie nagralem filmu jak padalem, pvp 100 %.Mam nadzieje ze spotkamy sie na polu bitwy ( jesli do takiego wogule z waszej strony dojdzie :( )Rondel , moze sie kiedy na rl spotkamy bo mieszkasz nie daleko :) .
Danthorr, skasuj mojego deada , bo to nie jest warfrag :confused:
Rondelman
03-11-2005, 06:53
@Hapat ma racje, to moi kumple dolaczyli do mnie, a nie ja do nich,
pozatym Rapo bardzo zalezalo zebym ja opuscil wojne bo myslal
ze wtedy i moi kumple odejda i wtedy Arcanium bylo by w ciezkiej
sytuacji, ale ja bede walczyl do konca. HAIL RL TEAM!!!
@Ogorek: Po tym jak zabili Yamahati jak jeszcze niebyl w wojnie
to nawet 7 lvl nieprzejdzie kolomnie spokojnie jesli jest
kumplem IF...40+ druid protected by Jurand~juz sie o tym przekonal^.-
Poprostu krotko mowiac to jest zemsta za zabicie Yamahati
@Po pierwsze trzeba bedzie odbudowac gospodarke na iridii poprzez
ustalenie prize list, po 2 myslimy nad takim czyms jak ogloszenie
na forach innych swiatow ze nowy gracz ktory przyjdzie na iridie
dostanie np p seta na start, to moze przekonac kilka osob do
naszego kochanego serwera:D.
@Ja niepatrze na lvle postaci, mam kumpli na 10+lvlach i na 90+.
To jest tlyko gra i nie lvl jest najwazniejszy;) (pozdro dla Sir Morphi).
@"Czy zamierzacie sie liczyc ze zdaniem zwyklych graczy?"
Zbyt ogolnie powiedziane, zdanie na jaki temat?
Wiesz jak wygramy to bedziemy myslec co robic dalej.
Narazie oni siedza w PZ a my sobie expimy, noi oczywiscie mamy kilka
asow w rekawie wiec padnie kilka osob od nich.
Sry ze tak pozno odpowiadam , ale jak wielu z nas mialem problem z zalogowaniem sie na mojego uzytkownika...
@Zielper: Zadko kiedy ktos sie przyznaje ze uzywa boota, nawet w swojej wlasnej gildii wiec niemoge miec pewnosci ze nieuzywaja, ale gralem z nimi na OTS'ie i goscie niezle wymiataja^^
A co do open battle, to nie my wywolalismy ta wojne tylko wy nas wyzwaliscie to bedziecie walczyc po naszemu i kropka! ;)
Signed Rondel
@ berger...
jaki miałbym cel żeby "wpychać posta na siłe"? po prostu wyrażam swoją opinie... a jeśli chodzi o konkretną sytuacja thiefnięcia Ravena to chyba oboje mieli pac? i nikt nie zwracał uwagi ile go zostało? ehh wiedz że nie jestes jedyną osobą która jest na bierząco i która ma prawo wypowiadać się na forum. Twój post wyglądał tak jakbym nie mógł się wypowiedzieć bo Ty wiesz najlepiej :confused: pozatym znam dobrze Zebada ale o zaistniałej sytuacji nie będe się wypowiadał...
@Rondel...
Masz rację :) Arc ma naprawde dobre pvp... gram z większością z nich na ot ( z resztą sam wiesz kogo ;) ) i śmiało moge stwierdzić że niektórzy używają macro :o ale powtarzam... tylko niektórzy :) i nie jest ich wielu.
Signed Rondel
Rondel ja sie kumpluje z IF... i co zrobisz?? :confused:
Tak samo wy zabiliscie Zielpera. Co rownie bylo niesluszne jak zabijanie Yamahati skoro obaj nie byli w wojnie.
X( Ja uwazam ze zabijanie ludzi co byli pod protektem z innej strony jest niskie i zalosne, niektorzy se graja dla przyjemnosci i wojna ich c*** opchodzi, a to ze robia runki dla kogos z innej strony pola walki to nie powod by go zabijac bo nie robia tego z mysla by uzbroic swoja strone tylko robia to dla korzysci i nie mieszaja sie w wojne... Nie popieram zabijania protectow zarowno ze strony NR jak i Arc.
Rondel ja sie kumpluje z IF... i co zrobisz?? :confused:
Tak samo wy zabiliscie Zielpera. Co rownie bylo niesluszne jak zabijanie Yamahati skoro obaj nie byli w wojnie.
X( Ja uwazam ze zabijanie ludzi co byli pod protektem z innej strony jest niskie i zalosne, niektorzy se graja dla przyjemnosci i wojna ich c*** opchodzi, a to ze robia runki dla kogos z innej strony pola walki to nie powod by go zabijac bo nie robia tego z mysla by uzbroic swoja strone tylko robia to dla korzysci i nie mieszaja sie w wojne... Nie popieram zabijania protectow zarowno ze strony NR jak i Arc.
Dobrze powiedziane... pozatym za deada Yamahati chyba powinniście się mścić na jego sprawcach a nie na niewinnych ludziach. Czy taki 40 druid, prawdopodobnie provider Juranda zrobił wam coś złego? dla mnie to nonsens :(
nie wiem czy wiesz, ale to nie 7 lvl zabil Yamahati tylko kolesie z IF [btw: wy pierwsi zabiliscie Zielper'a~ wiec za co sie mscicie?!]... co do cholery ma z tym wspolnego ten '40+ druid protected by Jurand~' i inni qmple IF?!
doczekam sie jakiejs sensownej odpowiedzi?
@Po pierwsze trzeba bedzie odbudowac gospodarke na iridii poprzez
ustalenie prize list, po 2 myslimy nad takim czyms jak ogloszenie
na forach innych swiatow ze nowy gracz ktory przyjdzie na iridie
dostanie np p seta na start, to moze przekonac kilka osob do
naszego kochanego serwera:D.
juz raz ustaliliscie price list... i co? gowno...
Rabanbar
03-11-2005, 17:09
@ogorek: Prawda, price list jest tak przestrzegana jak cholera. Nie da sie sprzedac warior helmeta za wiecej niz 5k, poprosu sie nie da. Powinien byc ktos kto bedzie zabijal wszystkich nieprzestrzegajacyh pricelist. Tak jak za czasow price list Arweriusa wyzej wymieniony z kuzynem latal i zabijal tych co nie przestrzegali.
Chris'Ronaldo dobrze bawiles sie dzisiaj przed dp w kazo?
Chris'Ronaldo dobrze bawiles sie dzisiaj przed dp w kazo?
?? :P
@Rondal ciekawe co maja do tego ludzie pod protekcja albo koledzy NR??
Lol:/ Rod~~ z jednej strony mowisz o wojnie itp,mowisz takze ze zabijesz wszystkich ktorzy sa protect by IF lub Jurand~~a potem piszesz ze myslisz nad system jak zachecic druidow i sorcow do gry (p-set itp) czy to troche bez sensu...
Popatrz ile druidow ma protect by "ktos tam" tylko dlatego ze robi u-ha,hmm,sd...Pozabijacie takich ludzi... przyjdzie paru nowych i bilans +-=0...Czy to troche nie bez sensu...??a w ogole podajcie kilka sensownych powodow na ta wojne!!!Bo narazie slysze tylko o jakis osobistych powodach a o niczym konkretnym...Fakt mam moze dopiero 34 lvl ale juz w wielu wojnach na innych serv uczesniczylam ale tamte byly sensowne a ta taka mi sie nie wydaja...Plx Answer:P:P:P
Lol:/ Chris z jednej strony mowisz o wojnie itp,mowisz takze ze zabijesz wszystkich ktorzy sa protect by IF lub Jurand~~a potem piszesz ze myslisz nad system jak zachecic druidow i sorcow do gry (p-set itp) czy to troche bez sensu...
(...)
Anjja pomylilas sie :) to pisal Rondelman a nie Chris :)
+--------------------+
teraz jest ok :)
Rondelman
03-11-2005, 21:26
@Wiedzialem ze stwierdzenie na temat zabijania protektow gosci z NR spotka sie z fala krytyki ale Yamahati to moj kolega z rl i nieinteresuje mnie to ze ludzia sie to niepodoba, owszem teraz pewnie pojawia sie posty ze nielicze sie ze zdaniem niskich lvli, ale to jest zemsta.
@Wojna tak czy siak spowoduje ze wielu ludzi odejdzie z tego serwera, i gospodarka upadnie, wiec moze wtedy ludzie przekonaja sie(niemowie tu o noobach ktorzy wolaja 6,5k za bp boltow) ze trzeba ja odbudowac, a jedynym sprawdzonym sposobem jest prize list. Anjja masz troche racji, ale my i tak rozprawimy sie z bliskimi kumplami NR. A co do tego ze ta wojna jest beznadziejna to juz nie moj problem tylko tych ktorzy ja wywolali, my sie tylko bronimy, i jak latwo zobaczyc na erig.net to Arcanium expi a oni niezabardzo
@Zielper~ skoro mieszkasz blisko mnie(stawiam ze w Nisku bo tam wszyscy w tibie graja^.-) wpadnij do mnie kupie ci piwo(jesli masz 18 lat) i pogadamy o wojnie :P. Albo jesli chcesz mozesz tez wpasc mnie bić, hahahha:D
P.S. Gz dla Rapo Kage'a za zabicie 8 lvla na unj~ dead, gogo to red skull 8o
Signed Rondel
Rondel... Wpadnij do Niska to można popić ;) wez Yamahati i reszte ekipy a tu sie też zbierze tibia squad :) jest troche ludu B) (oczywiście 18+ 8o)
POZDRO dla Rzeszowa ;)
ale z tą mszczeniem się za Yame sie nie zgodzę... pewnie tak jak cala reszta :)
@Wiedzialem ze stwierdzenie na temat zabijania protektow gosci z NR spotka sie z fala krytyki ale Yamahati to moj kolega z rl i nieinteresuje mnie to ze ludzia sie to niepodoba, owszem teraz pewnie pojawia sie posty ze nielicze sie ze zdaniem niskich lvli, ale to jest zemsta.
co ty pieprzysz? za co ty sie mscisz? nie widzisz, ze to co mowisz nie ma sensu? to tak jakbys sie na mnie mscil za to ze wybuchla II WŚ!!! czlowieku, podaj w koncu jakis inteligentny argument...
Rondelman
03-11-2005, 22:51
co ty pieprzysz? za co ty sie mscisz? nie widzisz, ze to co mowisz nie ma sensu? to tak jakbys sie na mnie mscil za to ze wybuchla II WŚ!!! czlowieku, podaj w koncu jakis inteligentny argument...
A widzisz taki? bo ja nie. muhahahahahahahah ;)
Signed Rondel
Chyba zmienie Rondel o tobie zdanie... myslalem ze potrafisz podejmowac bardziej racjonalne decyzje... Mscij sie na wrogach, to ze nie mozesz sie rozprawic z NR i szukanie zemsty w niewinnych to wg mnie troche niskie;/ .
Piszesz ze bedziesz sie rozprawiac z tymi co koleguja sie z NR.. Otoz ja koleguje sie z NR... z Arc tez znam 4 spoko osoby... ale mimo wszytko bardziej z NR, jednak nie bede walczyc poniewaz powiedzialem ze nie widze sensu tej wojny i przeciwko polakom nie bede walczyc. Jeszcze raz powtarzam niskie jest zabijanie ludzi bezstronnych.
Rondelman
04-11-2005, 00:36
Chyba zmienie Rondel o tobie zdanie... myslalem ze potrafisz podejmowac bardziej racjonalne decyzje... Mscij sie na wrogach, to ze nie mozesz sie rozprawic z NR i szukanie zemsty w niewinnych to wg mnie troche niskie;/ .
Piszesz ze bedziesz sie rozprawiac z tymi co koleguja sie z NR.. Otoz ja koleguje sie z NR... z Arc tez znam 4 spoko osoby... ale mimo wszytko bardziej z NR, jednak nie bede walczyc poniewaz powiedzialem ze nie widze sensu tej wojny i przeciwko polakom nie bede walczyc. Jeszcze raz powtarzam niskie jest zabijanie ludzi bezstronnych.
Wiesz moj RL kumpel boi sie expic bo wie ze moga wpasc po niego tak jak po Yamahati. Ale ok, niezabije zadnego kumpla NR, oczywiscie jesli oni niebeda zabijac moich.W sumie mnie przekonales:P ale popatrz na to z innej strony, czy ci ludzie sa naprawde bezstronni. Jesli ktos sprzedaje runy NR lub jest pod ich protekcja i zobaczy goscia z Arcanium z pzlockiem odrazu sypie... czy to jest bezstronnosc?
Signed Rondel
Wiesz moj RL kumpel boi sie expic
jakos reszta ARC sie nie boi...
Ale ok, niezabije zadnego kumpla NR
a reszta ARC?!
Jesli ktos sprzedaje runy NR lub jest pod ich protekcja i zobaczy goscia z Arcanium z pzlockiem odrazu sypie...
no to z takimi mozecie sobie robic co chcecie, ale odwalcie sie od ppl ktorzy maja napisane 'protected by NR member' tylko dla tego ze robia komus runy czy sa dobrym qmplem jakiegos kolesia z NR, a wojne maja gleboko w dupce!
+-------------------------------------------------------+
@down:
P.S. A jak ty chcesz odroznic ludzi ktorzy sypia od tych co tego nierobią? Albo ubijamy wszystkich albo nikogo.
wiec nie ubijajcie nikogo ;) a tak serio to jaki to problem? jesli ktos was nie atakuje i sie nie pruje tylko grzecznie przechodzi obok was to ja nie widze zadnego powodu zeby mu cokolwiek robic. nie jestes w stanie odroznic osoby 'winnej' od 'niewinnej'?
@Niewiem jak reszta arcanium ale dzisiaj juz slyszaem ze "tamci" zabili kogos od nas wiec pewnie bedzie jakis rewanz, ale niesadze zeby goscie zabijali uhproviderow, raczej kogos zeby zdenerwowac memberow NR tak jak oni zdenerwowali nas dedem Yamy.
ty ciagle tylko 'zemsta, rewanz, zemsta, rewanz'... ale to wy pierwsi zabiliscie Zielpera~ i to wy pierwsi zaczeliscie napieprzac ludzi zwazanych z IF ale niezwiaznych z wojna...
@Ogorek - Juz przesadzasz troche nie lap rondla tak za slowa bo pokazal sie z dobrej strony w poscie.. wiec troszke przesadzasz.
'Upierdliwy' to moje 69 imie...
Rondelman
04-11-2005, 01:08
@UP: tak sie sklada ze ten kumpel gra w nocy i nad ranem kiedy my sobie spimy a NR (min. Zielper~)wstaja. Pozatym ostatnio niema mnie online zbyt czesto wiec niemial by raczej do kogo napisac jak by go klepali.
@Niewiem jak reszta arcanium ale dzisiaj juz slyszaem ze "tamci" zabili kogos od nas wiec pewnie bedzie jakis rewanz, ale niesadze zeby goscie zabijali uhproviderow, raczej kogos zeby zdenerwowac memberow NR tak jak oni zdenerwowali nas dedem Yamy.
P.S. A jak ty chcesz odroznic ludzi ktorzy sypia od tych co tego nierobią? Albo ubijamy wszystkich albo nikogo.
@Rondel... znowu zmieniam zdanie :) . Fakt to jest slabe i zanm przyklad Lassata ktory zawsze trenil sobie spokojnie i nikomu nie zawadzal, a IF moze go ubic za to ze twoj RL :( , to ject C*****E (on przez to nie gra ostatnio, czy nie ma neta? ). Jest to zle i niestety nie da sie z tym juz nic zrobic. Mowisz ze oni zabili to wy tez, ale zadaj sobie pytanie "jak inni zachowuja sie jak debile to ja tez tak mam robic?? pokaz wyzszosc ;) ". Znam ludzi w IF co powiedzieli ze nie beda zabijac protectow Arc jak ich nie beda prowokowac bo to nie oni sa celem wojny. I mysle ze w Arc tez chyba sa tacy ludzie. Ale protect co chodzi w wroga barwach sam sie prosi. I jest tez roznica w ubiciu Yamy (70+ RP waszego RL) niz 30 Br MS robiacego runy nie wiedzacego o tym ze woojna jest . Jeden moj RL sprzedaje runki Huxemy ale on sie ta woja nie interesuje, zwisa mu to bo gra se dla funu, a sprzedaje mu bo dobrze placi i juz od dawna to robil. Czy on zasluguje za to na deda? nie.
Zycze wam powodzenia w wojnie ale nadal bardziej kibicuje IF... choc i w IF sa osoby ktorych nie chcial bym widziec u wladzy :(
@Ogorek - Juz przesadzasz troche nie lap rondla tak za slowa bo pokazal sie z dobrej strony w poscie.. wiec troszke przesadzasz.
Wiesz moj RL kumpel boi sie expic ....
Signed Rondel
Wiesz ryzyko gry ja sie boje expic bo moze mnie rot zabic...Smierc to integrlana czesc tej gry...Tylko pytanie czy ta smierc ma sens!!??
Arwerius
04-11-2005, 08:06
@ Rondel-Lol czytam twoje posty i tak sobie mysle czy jestes tak głupi czy tak naiwny??
Na pewno jak wygra Arcanium sie z Tobą władzą nie podzielą a na bank gildia Chrisa jak zwykle bedzie gildia neutralna która nic do powiedzenia nie ma i jak Cirmo bedzie chcial albo jaego ludzie benda zabijac kogo chca,,,, Tak to jest jak sie nie walczy to sie waldzy nie ma.....
NR nie wiem jak bedzie rzadzic jesli wygra czy co benda robic ale jest tam pare ludzi naprawde godnych miana graczy.Np.Niemcy....
Po drugie pytalem nie raz cirmo o pirce list nawet mu sie nie chcialo mowil ze nie ma sensu i wogule....Jego to wali.On kase zawsze bedzie mial wiec na co sie meczyc???
Po trzecie mysle ze maja Cie w gildi i twoich ziomkow po to zeby meic wieksza sile a traktuja was jak Polish-Noobish;].Tak zawsze było......
@Yamahati Rondel- Wy jesteście super fair play to przypomne jedna sytuacje i to poprze każdy kto wtedy grał.Wyprzediłem Yama~~ w expie od razu powiedziała paru Swe nie tylko z uwczesnego Traidu zeby pomogli mnie zabić no to poszli ....Zabili mnie w 6 osób w trapie.... Za co?
Za nic ale przecież wy gracie Fair play i nikogo za nic nie zabijecie to If tak robi przykład plx....
Nastepny przykład Aureliuss nie grał po wojnie zapłacił Arcanium a Duńczycy należacy do tej właśnie gildi zabili go za nic .Płacił za wszytsko ale zawsze znajdzie sie powod.....Po czym pisza ze nie wiedzieli i ze nie placil za atakowanie Praxiana którego na 99% nie atakował jaki sens ma atakowanie Gościa na 60 lvl lvl 80? w dodataku z Arc?? Wiadomo że zaraz by go gonili nawet jak by jakimś cudem zabił palka to co pożniej ale jak już pisałem zawsze się znajdzie powód....
I na koniec pytanie gdzie byl Rondelman na wojnie SS&DR?.Wszyscy Polacy walczyli, wszyscy ryzykowali chary aż do granic głupoty nawet pokonując tę barierę......
Hail ARWERIUS!
Widać że wiesz o czym mówisz i jak najbardziej masz racje... Pozatym nikt w tej wojnie nie jest święty, a co do władzy arc w razie wygranej sprawa podziału z Polakami jest wątpliwa.
Z rezstą czas wszystko pokaże ;)
Rondelman
04-11-2005, 13:59
@ Rondel-Lol czytam twoje posty i tak sobie mysle czy jestes tak głupi czy tak naiwny??
Na pewno jak wygra Arcanium sie z Tobą władzą nie podzielą
Aha czyli ja niejestem czescia arcanium? N/C niemasz pojecia o czym mowisz
Aha czyli jestem glupi, bo udzielam odpowiedzi na pytania, stwierdzam fakty i udzielam wlasnych opinii? Człowieku co ty mozesz wiedziec o gildii arcanium?!
I na koniec pytanie gdzie byl Rondelman na wojnie SS&DR?.Wszyscy Polacy walczyli, wszyscy ryzykowali chary aż do granic głupoty nawet pokonując tę barierę......
Mialem wtedy 43 lvl i szkoda mi bylo stracic 55 mlvl na ktory przepilem ~300k pare dni wczesniej. Balem sie i odszedlem, nawet niemasz pojecia jak zalowalem swojej decyzji, zawiodlem kolegow, ale oni dali mi druga szanse i teraz przed kilkoma dniami dowiodlem lojalnosci + moi rl kumple pomogli mi, tylko dzieki nim ta wojna jest widziana jako starcie dwoch gildii a nie znowu PL vs SWE...
P.S. Rapo bardzo zalezalo zebym oposcil arcanium bo wtedy niedolaczyli b y moi rl kumple, a co za tym idzie wiecej ludzi dolaczylo by do was, ale tak sie niestalo, wiec macie ciezka sytuacje B)
@Massior: Czy wy jestescie rasistami? czy niedopuszczacie do siebie mysli ze mozna sie dogadac z ludzmi innej narodowosci? myslicie ze po wojnie wszyscy polacy dostana kicka z Arcanium a szwedzi podziela kaske?
Signed Rondel
PROUD MEMBER OF ARCANIUM!!!
@Massior: Czy wy jestescie rasistami? czy niedopuszczacie do siebie mysli ze mozna sie dogadac z ludzmi innej narodowosci? myslicie ze po wojnie wszyscy polacy dostana kicka z Arcanium a szwedzi podziela kaske?
Signed Rondel
PROUD MEMBER OF ARCANIUM!!!
Widze że rozmawiamy jakby Arc juz wygrało ;)
Ja nie jestem żadnym rasistą... tylko przypuszczam co może się stać. Szwedzi jak wiadomo, nie tylko na Iridi, nie przepadają za Polakami i jak najbardziej chodzi tu o narodowość. Nie wiem jakie są relacje waszej ekipy z resztą Arc... nie życzę Ci nic złego. Jak juz napisałem czas wszystko pokaże...
Jest takie przyslowie "Z spólki wyleciały jaskólki" zobaczycie za miesiac za dwa jak wygracie ze bedziecie sie bili nie miedzye ARC vs NR ale ARC vs ARC,,Roon moze teraz jestes czescia gildi dogadujecie sie itp ale gwarantuje ci ze jesli ta wojne wygracie to po jakims czasie bedziecie czuli jakis niedosyt i znow bedzie jakas bezsensowna wojna dzieki ktorej Iridia bedzie miala gospodarcze dno albo bedziecie sie bili miedzy soba i tyle....
A i jeszcze jedno:
Dzisiejszy text kumpla:
== w****ia mnie jedna rzecz wchodze do jaskini rozwalam roty, przychodzi 9 knight mowi mi leave ja mu ze bylem 1 a zaraz sie odzywa jakis koles 16:04 (60 lvl Arcanium)Elu Grinakh:Leave the cave. :(
Takie cosik to chyba nosi swoja nazwe prawda...??
A i jeszcze jedno:
Dzisiejszy text kumpla:
== w****ia mnie jedna rzecz wchodze do jaskini rozwalam roty, przychodzi 9 knight mowi mi leave ja mu ze bylem 1 a zaraz sie odzywa jakis koles 16:04 (60 lvl Arcanium)Elu Grinakh:Leave the cave. :(
Takie cosik to chyba nosi swoja nazwe prawda...??
Wszystko jasne ;)
Arwerius
04-11-2005, 16:59
Rondel wcale nie mówie ze jesteś głupi tylko ze głupio myslisz ....
Nie ma sznas żeby sie z Tobą dzielil władzą chyba ze zrobisz wszystko co bedą chcieli. A chyba to nie zaszczy godny towich 300k i 55 mag lvl nieprawdaż? ...Nie mowie Do Ciebie złosliwie i naprawde mam pojęcie o tej i także kazdej wojnie na Iridi bo gram tu od początku.
A ja sie nie bałem o chara 81 lvl aol + blessy zawsze czyli 100k przy każdym zgonie na mf tez zrobilem torche m lvl mialem 22 % do 7MAG lvl.Bili sie wszyscy Polacy nie zależnie od lvl.......Napisz po prostu że uciekłes i tyle....
@ Arc.... przepraszm nie ma Swe albo Niemców w NR????Czy tam są Polacy? też mało....... Aureliuss Zim Drago Zlepier Cael Hapat Jurand i Raven nie dużo wiecej niż u was......
Ponad polowa gildi to inne narodowści więc czemu piszesz ze gdyby nie wy to wojna by byla Pl Swe? U was także są Duńczycy jak bys nie wiedział???
I skończ gadać że jesteśmy rasistami....... bo chyba to tutaj nie pasuje..... B)
Dede Slayer
04-11-2005, 17:14
up: Racja,a swoją drogą ciekaw jestem jakby sie zachował rondel gdyby arcanium przegrało...znowu by uciekł w ostatniej chwili... ? :S
arcanium sux ,Hail Nr ;]
Logiczne jest ze po wojnie znow sie zwycieska gildia rozbije i bedzie walka. Przypomnijcie sie jak wyglądały ostatnie wojny. DR sie rozpadlo a wczesniej bylo Fusion. Ta sama sytuacja. Ten świat był wporzadku dopóki gral Jaero i Teebu wtedy szlo grac i oni trzymali swoich ludzi blisko nie pozwalali im robic rozpier*olu. Dla nich sie nie liczylo kto skad jest. Ech zboczylem z tematu:P Rondel ty najeżdżasz na Asuexa i RDH a swoich rl kumpli potrafisz bronic?? Jestem pewny co do 2 ludzi od ciebie z rl ze kupili postacie. Wiec wiesz nie gadaj ze ktos sharowal czy costam jak twoi rl sami nie sa swieci. Chociarz ludzi z NR nie bronie tylko gadam zebys ty nie oskarżal innych jak twoi znajomi robia to samo:)
Ktoś sie zapytal czemu Niemcy dolaczyli do NR:) Kiedy gadałem z Lubomirem na MSN to powiedzial ze im sie juz nudzilo i trzeba cos zrobic 4fun:P
Zimn Torque
05-11-2005, 07:00
Wiec dzis/wczoraj sporo się działo... Dwoma słowami "Arcanium sux"
Yamahati
Nov 04 2005, 23:28:55 CET Killed at Level 78 by Aureliuss and by Zielper'archer.
Neo Montana
Nov 05 2005, 03:12:32 CET Killed at Level 84 by Rapo Kage and by Darius The Hunter.
Shamala
Nov 05 2005, 03:02:12 CET Killed at Level 85 by Mewtu.
Scotty Starburst
Nov 05 2005, 04:28:17 CET Killed at Level 74 by Jurand Wyrocznia and by Mewtu.
Giant Rider of hell
Nov 05 2005, 04:58:44 CET Killed at Level 91 by Mewtu.
I jak tam rodel, twoi koledzy z real za***isciie w walczą;]
Rondelman
05-11-2005, 07:54
@Bitwa dla was, wojna dla nas...
Szkoda ze mnie niebylo;/
P.S. My to odrobimy bo Arcanium expi :D
Signed Rondel
Zimn Torque
05-11-2005, 09:27
jeszcze kilka wszych zgonow i zobaczymy z czym na exp pojdziecie xD
Trzeba zaczac nocne zycie zeby byc ze wszystkim na bierzaco:). Wreszcie sie domyslili o co chodzi. Wystarczy zrobic mass loga w nocy bo wtedy arc expi i juz mozna pokolei kazdego na expowisku dojechac:]:]Gratz fragow. Teraz zobaczymy co pokaze Arcanium I jak na to zareaguje. Może open battle?:) Jesli bedzie open jestem chetny nagrywac zmagania wasze:)
Zimn Torque
05-11-2005, 11:37
Najśmieszniejszy fakt to to , że mewtu internetu nie ma, zadzwonili do niego o 2 nad ranem, on wsiadł na rower i pojechał do kolegi buehehehe
Sir Mastah
05-11-2005, 11:41
Szkoda Mi Yamahati ja tez ostatnio wrocilem. A tak wogoe czemu IF zabilo go ?
Szkoda Mi Yamahati ja tez ostatnio wrocilem. A tak wogoe czemu IF zabilo go ?
jesli chodzi ci o jego ded jeszcze zanim dolaczyl do ARC, to chyba mial byc to odwet za zabicie zielpera~
Wiec dzis/wczoraj sporo się działo... Dwoma słowami "Arcanium sux"
Yamahati
Nov 04 2005, 23:28:55 CET Killed at Level 78 by Aureliuss and by Zielper'archer.
Neo Montana
Nov 05 2005, 03:12:32 CET Killed at Level 84 by Rapo Kage and by Darius The Hunter.
Shamala
Nov 05 2005, 03:02:12 CET Killed at Level 85 by Mewtu.
Scotty Starburst
Nov 05 2005, 04:28:17 CET Killed at Level 74 by Jurand Wyrocznia and by Mewtu.
Giant Rider of hell
Nov 05 2005, 04:58:44 CET Killed at Level 91 by Mewtu.
I jak tam rodel, twoi koledzy z real za***isciie w walczą;]
8o 8o 8o
gzzzzzzzzz
:D :D :D
chlopaki nie biegajcie tak szybko bo chcialem was dogonic ale nie dalo rady :p
Zimn Torque
05-11-2005, 12:41
po zabiciu yamahati wrocila chęć do walki wszystkim, kazdy z nas juz ma taki power ze nic nas nie powstrzyma, a zwłaszcza po zabiciu reszty nad ranem ;]
Rondelman
05-11-2005, 16:59
Ohh panie zimn pan wyb aczy ze sie wtrace, ale jak napisales mi dzisiaj ze Mewtu zsolowal Shamale to myslalem ze z krzesła spadne ze smiechu...
Wez lepiej sie nieudzielaj bo sie pomylisz i prawde napiszesz:D
Dobrze ze macie power, wykozystamy to, aha lepiej szybko sie cieszcie bo bedzie ZONK!!!
Signed Rondel
Ero bardzo mnie ciekawi w jakich okolicznosciach padl Giant Rider off hell & Shamala. Co do tego 2 to doczytalem na tibi.com ze mewtu spotkal go na pustyni...(chyba 8o )
Arwerius
05-11-2005, 23:55
Rondel "Szkoda ze mnie niebylo;/"- a co lubisz padać?????dostalbyś raz dwa jak oni padli to bys padl tym bardziej;]
'Yamahati lefted the war'
czemu?
Misieq90
06-11-2005, 02:58
do No Remorse - Za dzisiejsze zabicie postaci Nolin the Second i Shlain, zapłacicie bardzo słono. Jeszcze o tym nie wiecie, ale wkrótce zobaczycie o czym mówię.
Do Arcanium - wkrótce napisze do jednego z Polaków(Rondel raczej do Ciebie) w gildi w sprawie dostarczania Wam dużej ilości run, którą jak sądzę będziecie zainteresowani. Mam również bardzo ważną informację na temat jednego z czołowych polskich memberów z No Remorse, myślę, że GM - kumpel Cirmo będzie wiedział co z tym zrobić... życzę Wam i sobie powodzenia...
Rondel: lol , jak juz bym mial do ciebie jechac to tylko pośmiać , na piwko to raczej nie bo mam 14 lat^^ ,
Shlain i Nolin~ padli za to ze zabijali Sd makerow ludzi od nas z gildi za nic.
Adolphus Elbragol
06-11-2005, 06:33
Shlain i Nolin~ padli za to ze zabijali Sd makerow ludzi od nas z gildi za nic.
Wlacze sie do rozmowy, bo mnie to smieszy.
Mowisz, ze zabijali sd makerow NR za nic? Przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz, prosze. =]
Jesli jeszcze nie lapiesz, oczywistym powodem, dla ktorego gineli, byly koligacje z wasza gildia.
Rondelman
06-11-2005, 07:11
@Misieq na moim profilu Tibia.pl jest GG nieuzywam go za czesto ale napisz jak bede online odezwe sie, albo w grze. Oczywiscie ze bedziemy zainteresowani.
I Cirmo niema zadnego kumpla GM'a, oni poprostu wykonuja swoja prace.
@Zielper~: ehh 14 lat, szkoda bedzie problem z wbiciem sie do jakiegos lokalu:D
@Arwerius: ludzie od nas siedzieli w kluczowych momentach w pz, uwiez mi ze wyciagna bym ich do walki.
@Sylur: Shamale dopadli w czterech i padl od ue mewtu, a giant biegal z pztem po wenore i to dluuuugo, az wreszcie zmeczenie dalo znac nietrafil z uh em i "kolanka mu sie ugieły"
Co do Yamahati to N/C....FFS
Signed Rondel
Misieq90
06-11-2005, 08:43
@zielper - Mallvado noob na 15lvl zaczął pyskować a potem bić z sd w kumpli Nolina za co został przez nich zabity. Na co rzuciła się na nich zgraja noobów + Bebiz, Don chezina i Creativ. Zapłacicie za to.
@Rondelman - dobrze powiedzmy, że Cirmo nie ma kumpla GMa, ale z jego informacji dla "jakiegoś gma" już kilka postaci zostało zbanowanych :D, a ja postaram się to wykorzystać przeciwko swoim wrogom:)
Spokojna noc dzisiaj byla z tego co wiem. Zadnych starć nie odnotowałem.
Arwerius
06-11-2005, 15:38
@Rondel <lol5> Człowieku co ty piszesz Rider latał po venore ale pozniej byla wlka i stal on jeden z pz-lockiem i Huxy i Neo i rain i jeszcze paru pomagało mu ale wpewnym momencie jak juz było 5-2 w fragach Tiran i Neo poszli sobie spać i zostawili Riderka samego i niestety padl;]
@ ciekawe jak huxy 20 min sie uchal w trapie ale na pewno nie mial bota;:D
@Shamale Zbiły 3 osoby Ja Mewtu i Jurand
@I widzisz mowilem ze was maja gdzies polish nobish najwiecej fragow macie;d
Rondelman
06-11-2005, 16:26
@ Misieq: Jesli upewnie sie ze to co mi powiedziales dzisiaj na tibii jest prawda to nastepny pan na odstrzal przez GM'ow...
@Arwerius: Co to znaczy <lol5>??
Signed Rondel
@ Misieq: Jesli upewnie sie ze to co mi powiedziales dzisiaj na tibii jest prawda to nastepny pan na odstrzal przez GM'ow...
Signed Rondel
Taki madry...??Dlaczgo Yamahati na 48 lvl wystawial postac na allegro...??Spytaj sie go czy pamieta jak ****** zabijal mu SD makere przy domku a potem sie go pytal i kupienie postaci z RL kaske...Nie pamieta...??Moze to nie on...??Moze sobie przypomnie jak wysle do Gm ss jak gadalem z nim o kupieniu postaci a GM...Wiec rond~~ nie cwaniakuj straszeniem GM bo chociaz juz tam nie gram to Wkurzal mnie Yamahati biegajacy po senji a ja mu zawsze rybki z domku podpieprzalem!!!!LOL
Misieq90
06-11-2005, 21:36
Rondel to jest prawda. Ale to nie ma znaczenia. Mam prośbę, wstrzymajcie się z tym na chwilę, złapię Cię w grze i powiem dlaczego, zaszły pewne nowe okoliczności xD
@Zielp - ale piep*.... Ten sd maker podszedl do nich i zaczal napieprzac z sdkow : / Co mieli robic? Wejsc do pz bo jakis 15 lvl noobek chce sie pobawic czy przywalic mu ? Po prostu NR znalazlo sobie pretekst zeby wciagnac kolejnych mid lvl w wojne i zrobic na tym troche kasy z okupow...
Zimn Torque
07-11-2005, 07:30
O boze, frajernia sie szezy. A moze mnie ktos zakapuje do pana policianta? srrrrrrry pomylka - GM'a. ALe to na tym sammym polega... Jak jestes frajerem na real to i w grze... Ale co w tym zlego?
@Zielper~: ehh 14 lat, szkoda bedzie problem z wbiciem sie do jakiegos lokalu:D
Signed Rondel
Mozesz mi postawic i wypije za zielpera... i wszyscy beda szczesliwi, a w szczegolnosci ja ;)
Ludzie ublizaniem zobie nic nie zdzialacie... Wezcie sie umowcie na open battle.
P.S. Bronksy od NR tez przyjmuje ----msg me in the game B)
Rondelman
07-11-2005, 13:26
@ Zimn~ czyzbym czuł u ciebie nutke obawy? moze masz nieczyste sumienie co? Pozatym na RL niekapuje do Psow, bo niemam o czym, moje osiedle jest takie spokojnie od miesiaca nikogo niezabili -.- HAIL B3
@Lifjana: ctrl+r i działaj...
@Berger: jak m ieszkasz gdzies blisko Rzeszowa to wpadaj puki hajs mam huahuahuahuahuahu^^
Signed Rondel
Mozesz mi postawic i wypije za zielpera... i wszyscy beda szczesliwi, a w szczegolnosci ja ;)
hahaha tylko nie pij bo z harrego staniesz sie hermioną XDDD ty wiesz ocb :PP
a widzieliscie juz to:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1010780
??
oj chlopaki z NR chyba nie powinni sie tak chwalic filmikami =:/
BTW... HUXY BOOTER! ;)
Huxy to Huxy... NR wypadlo duzo gorzej... =:/
ma ktoś 2 part? :> może z innej perspektywy?? :D jednym słowem wy***any filmik :D
BTW... HUXY BOOTER! ;)
Ogladalem to i jednego nie potrafie zrozumiec. Jak nikt z was nie padł to jest niemozliwe Arc bylo 9 a was 3 zosatlo. Co sie potem dzialo. Najlepiej zeby Arwerius albo zielper sie wpowiedzieli bo oni tam zostali:) Ale cos czuje ze ich ktos ropnol do gory:) ale nie jestem pewnen:)
patrikozzz
07-11-2005, 23:10
Jini - oni się tp'neli do świątyni i stamtąd przyszli pomóc kolegom, Mewtu chyba zaspamował UE xD
Zimn Torque
08-11-2005, 07:00
Arwerius ziomek nie obrazisz się chyba za to co im pokaże ;] Każdy ma kryzys ale uważam że nie powinieneś się tego wstydzić ;] Coprawda nierówno wyciołęm ten scr co mi dałeś ale niech zobaczą ;]
http://rapidshare.de/files/7339453/na_przypale.JPG.html
xD
Tą scene widzialem na filmiku. no w sumie on moze z 3 ue walnac na spama. No ale ciekawe czy kto s to nagrywal. Bo tam na filmiku sie ktos chwailil ze to nagrywa:) chcialbym dalsza cześć tego zobaczyc:)
Wlasnie jak ktos ma dalszy ciag tego filmiku to porosze podac link :P !!!
Zimn Torque
08-11-2005, 11:49
filmik nietrudno zlaleźć jest tak blisko i tak łatwo dostępny :=] Wystarczy poszukać
Arwerius ziomek nie obrazisz się chyba za to co im pokaże ;] Każdy ma kryzys ale uważam że nie powinieneś się tego wstydzić ;] Coprawda nierówno wyciołęm ten scr co mi dałeś ale niech zobaczą ;]
http://rapidshare.de/files/7339453/na_przypale.JPG.html
xD
co w tym takiego ? :>
Zimn daj linka. Przeszukalem forum tibicams.com i tutaj i nic nie było
co w tym takiego ? :>
nio właśnie?? ;)
plx zapodaj tego linka :)
Powiem wprost ;) nie moge pozwolić zeby ten temat przebywał na drugiej stronie :P
Nic sie nie dzieje?? :P
Rondelman
09-11-2005, 13:56
NR zlozylo mi i mojemu rl tem'owi propozycje wolnosci za 10k od osoby...
Odpowiedz jest oczywista, no ale Zimn~, jak to on tylko potrafi musial dozucic swoje 3 grosze, i znowu nadzial sie na posmiewisko ^^.
P.S. NR musialo by nam bardzo duzo zaplacic zebysmy odeszli od Arcanium bo wiadomo ze gdybysmy to zrobili to los tej wojny bylby przesadzony, pozatym czy wy myslicie ze NR wygrywa? popatrzcie na Erig.net i sie zastanowcie drugi raz ;)
Signed Rondel, Loyal member of Arcanium
Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie... :p
last smiter
09-11-2005, 15:10
@Sylur
Wierz my jestesy w klasie maturalnej, wiec nie mamy tyle czasu na granie w tibie co inni.
@Rondel
A co do Zimn Torque, to lepiej zostawmy to bez komentarza..... , ale nie powiem zebym sie nie smial z jego wspanialych wypowiedzi w grze. Jak to powiedzial Shamala " 2 Ue Zimnego i pisze buahahaha "
Maria tomkiewicz
09-11-2005, 15:24
Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie... :p
Wiesz co sylur jak ty bys mial tak zje****go neta tez bys nie expil.
Zobaczymy za jakis czas czy dalej nie będą expic.A tak wogule to ty się g**no znasz na wojnach. :D:D:D:D:D:D
aha i gratuluje wypowiedzi Shamali:
"2 ue Zimna i buhahaha"
wiesz co zimn z tym ue to idż do domu buhahahahahahah
VICIO SUX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Wiesz co sylur jak ty bys mial tak zje****go neta tez bys nie expil.
Zobaczymy za jakis czas czy dalej nie będą expic.A tak wogule to ty się g**no znasz na wojnach. :D:D:D:D:D:D
aha i gratuluje wypowiedzi Shamali:
"2 ue Zimna i buhahaha"
wiesz co zimn z tym ue to idż do domu buhahahahahahah
VICIO SUX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Co za koles...
Nie chce wątpić że wiesz dużo na temat wojen ale nie jesteś jedyny i nie możesz powiedzieć że ktoś "sie g**no zna na wojnach". Pozatym jak (chyba) wiesz z ue wchodzą różne hity... czasem i 200+ sie zdarza więc z czego tu się śmiać? ;)
sorki za double :/ ale takie lagi jak ja mam to Wy wszyscy na oczy nie widzieliście ;) HAIL 128 radio!! xD ping 500ms+ ofcourse :)
POWODZENIA ;]
@DOWN:
Rondel możesz mi zapodać 2 część tego filmu?? ja widziałem movie ale na którym Zimna nie było wogóle... ;)
Rondelman
09-11-2005, 20:13
@Massior: jak bys dokladnie ogladna filmik to bys zobaczyl jak potem p rzez 15 minut Zimn podniecal sie swoim "exevo gran mas vis" ^^.
@Sylur: Masz racje my nieexpimy ale z innych przyczyn, po 1 cala reszta oprocz mnie ma problemy z netem (kicki freezy itp, dostawca internetowy tlumaczy sie pracami na linii), a niektorych pajacykow dopadl WoW...
A co do mnie, to przyjdzie czas na expienie w moim wykonaniu;)
Signed Rondel
Sylur Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie...
@Sylur: Masz racje my nieexpimy ale z innych przyczyn, po 1 cala reszta oprocz mnie ma problemy z netem (kicki freezy itp, dostawca internetowy tlumaczy sie pracami na linii), a niektorych pajacykow dopadl WoW...
A co do mnie, to przyjdzie czas na expienie w moim wykonaniu;)
Wy sie nie martwcie kims ze nie expi wy sie zajmijcie lepiej soba bo na nas nadejdzie czas i pora. Co do ludzi ktorzy graj w WoWa jest jeden maniak ktory zapomnial co to tibia juz jest i kilku graczy ktorzy jak maja lagi na tibi ida sobie pograc(co maja innego do roboty:P):)
Maria tomkiewicz
10-11-2005, 07:04
Ja sie zajme ta glupia grą WOW. wy zobaczycie zglosze ja " gdzie trzeba " :P
Żołnieże chyba odłożyli karabiny, zadnych fragow nie widac :( no ruszac sie panowie 8o
Powoli zaczyna się to robić nudne... NR nic nie gra, Arc~ expi i tak jakby nie było żadnej wojny :confused: Zmieni się coś w najblizszym czasie? ktoś coś wie? bo znów nasz thread spada na 2 strone :o
BTW. ostatni login Rapo~ Nov 08 2005, 13:31:49 CET quit? :(
Wczoraj NR zrobilo wiecej expa niz Arc:P Btw Widzialem wczoraj 70 % ludzi z Arc na test serwie i zesmy bili jakica:P ohs ludzi:P Byla niezla ekipk 20 chłopa od 180 lvl w dól:) Wracajac do tematu to jest to troche dziwne ze nie loguja sie...
Sheilon wącha kwiatki B)
Nov 12 2005, 22:41:16 CET Killed at Level 76 by Cirmo
and by Rapphe
Cael Darle
Nov 13 2005, 12:21:07 CET Killed at Level 86 by Cirmo
and by a minotaur archer of Chand Reth
Arc~ zaczyna pokazywać pazury...
Nie mam pojęcia dlaczego Nr stoi w miejscu. Jak na chwilę obecną to Arcanium wygrywa wojnę.
last smiter
13-11-2005, 12:32
Cael zostal trapniety na poh. Nie bylo mnie tam ale widzialem filmik. Nasza gildia sie powoli rozkreca.
patrikozzz
13-11-2005, 12:36
Cael zostal trapniety na poh. Nie bylo mnie tam ale widzialem filmik. Nasza gildia sie powoli rozkreca.
mógłbyś dać ten filmik?
Rondelman
13-11-2005, 15:49
Massior my caly czas wygrywalismy, od poczatku az do teraz.
Gz dla kolegow, ehh szkoda ze ostatnio niejestem zbyt dlugo online, oni odwalaja za mnie czarna robote;)
To wyglada tak choćby NR nie chcialo sie grac... Dzisiaj widziałem post na forum w tej sprawie napisany przez Aureliusa Zobaczymy co teraz bedzie. Acha i wydaje mi sie ze payments jest troche kosmiczny
Thadere - 1.000.000 GP <-lol? on tu nie gra
Drago on Iridia - 2.000.000 GP <-ten tym bardziej i jeszcze nic nie zrobil xD
Jednak najwiekszym hitem jest Soul of Asuex - 1.000.000 GP :D B)
Jinikao masz racje... Elu przesadził z paymentami. Być może nie chce żeby ludzie z NR zostali na iridi 8o Niby fragi są dla NR ale jak Arc podczas wojny zrobiło 33 lvl up to sie wszystko wyjaśnia.
Ale nic nigdy nie wiadomo. Być może NR się przebudzi :)
Te paymenty to są żarty w stosunku do Nr i wyraźna kpina. Należy pamiętać, że wielu członków Nr to są waste chary. Wydaje się że pogodzili się z tym, że nie pograją sobie na Iridii.
last smiter
13-11-2005, 18:09
@Sylur
Nie wiem czy wiesz ale Drago sie jeszcze nie wyplacil z poprzedniej wojny pomiedzy DR a SS, nalezy do tego dodac jeszcze obecna wojne.
A czy DR istnieje?? glupie gadanie kilku ludzi z DR jest w NR teraz wiec moze to im powinien placic?? Wiesz jak mamy glupoty gadac to moze nie gadajmy wogóle:P
A co do tego ze Arc nie chce zeby oni grali to jest w tym dużo prawdy i ten swiat całkowicie upadnie. Bedzie tak jak w znanym haśle AWS-u "Więcej sp*erdolić sie nie da"
Rondelman
13-11-2005, 19:50
Niewiem co was tak smieszy czy irytuje, przeciez to jest jasne ze ci co maja po 1 mln gp i wiecej niesa mile widziani na tym serwie i cena za wolnosc to jest cos w stylu "byebye" dla nich.
Signed Rondel
nie lepiej napisac hunted 4ever a nie robic innym wode z mózgu. Aha btw czemu rhyriel padl dzisiaj??
Rondelman
13-11-2005, 22:14
uniemozliwianie gry innym graczom jest niezgodne z tibiarulez?:P
@Jinikao Moim zdaniem kolezanka jego matki pracowala w jednej firmie z kuzynem kogos z NR.. :p
Arwerius
14-11-2005, 14:20
Ho ho widze że ekipa Polaków w Arc sie rokręca.... Ale tylko na fourm bo w grze widuje tylko Samale i to tylko czasem ciekawe kiedy 1 frag?
Hmm wygrywać to nie zbyt wygrywaliscie cały czas ..... Co prawda nie moge powiedziec ze teraz nie macie przewagi ale się to zmieni.....
Poza tym my nie wykazjuemy sie aktywnoscią ponieważ Lau i Mewtu nie maja neta co sie wkrótce zmieni :evul: ...
Darius teraz tez nie może zbytnio grać.....
Natomiast nie którzy ze Swe są na wakcjach....
Ale przyjdzie i na nich czas ale chaiłbym zoabczyć was w akcji.....Czekam na wielkiego Giganta;] któremu wasi koledzy zawsze pomoą i miejmy nadzieje że nie pojdą spać.....
Rondel to wybitny fragowicz i też masa loginów ale jak widać na fourm umie pisać;] (Rozumiem Net)
Last ~~ widzałem jak 3h poand byłeś online nas było 0 to siedziałes w pzecie wdocznie bałeś się mass logga;].Ne no rozumiem macie neta lipnego to cieakwe czemu jeszcze tydzień temu powlowa z was walczyła i padła pewnie przez neta :evul:
Acha dziś ładnie Sentiusa na pohu dorwaliscie huntujecie go bo nie chaił zejść Ancalignowi....Od razu wujek Frelle przybiegł ale przecież to wy rzadzicie, paymenty bardzo fajne od razu płace moge Tobie Rondel :D
Pozdrawiam:)
last smiter
14-11-2005, 15:19
@Arwerius
Nie przypominam sobie abym ostatnio siedzial 3h na tibi. Pewnie widziales mnie w domku Lassata jak afk bylem (bylo to w sobote) ale pozniej poszedlem troche expic, niedlugo bo kicki byly, ale nie tylko u mnie. Ale ufam ze wiesz lepiej kiedy jestem online a kiedy nie. Moze zaczniesz pisac na kartce ilu naszych jest online i ile czasu spedzili w grze, a swoimi spostrzezeniami podzielisz sie na forum. :D
Co do Gianta to uwierz mi pomozemy mu, wiec sie o niego nie martw.
Nasz rl team ma 1 przewage. Wystarczy ze 1 osoba od nas jest online to moze spokojnie zadzwonic po nas i wiekszoc sie lognie. Taka sytuacja byla miedzy innymi podczas akcji w ktorej od was padl Lynx.
Arwerius
14-11-2005, 15:32
Śweitnie u nas nie msuimy byc real znjaomymi żeby sie zgrać po niektórych dzwonili o 2 w nocy i sie zalogowali a co Gianta to jakoś Neo i Tirain nie kwapili się z pomocą i poszli sapć ale oni was kochają:)
A co do bycia online to o sobote mi chodziło:)
Już sobie robie dziennik i notuje wyslać Ci na maila? :baby: :)
Wiesz Rondel wydaje mi sie ze po wojnie nie bedziecie mile widziani w Arc. Ale zaznaczam to jest moje osobiste zdanie. Oczywiscie o ile te wojne wygracie:) Bledem Nr bylo branie do gildi ludzi którzy nie graja np Drago i kilku innych ale nie moge sobie przypomniec kto:P W****ilo mnie wczorajsze zabicie Rhyriela i potem bicie Bezoka tylko za to ze stal przy tym. Rondel czy uwazasz ze tak postępuja ludzie "dobrzy" ??:>
Rondel czy uwazasz ze tak postępuja ludzie "dobrzy" ??:>
Jesli mieli powod do ataku to czemu maja byc "zli" ??:>
Wiesz Rondel wydaje mi sie ze po wojnie nie bedziecie mile widziani w Arc. Ale zaznaczam to jest moje osobiste zdanie.
uwierz mi ze nie jest to tylko twoje zdanie =:>
Jesli mieli powod do ataku to czemu maja byc "zli" ??:>
A moze nie mieli powodu???:>:P
last smiter
14-11-2005, 18:53
Rhyriel zostal zabity poniewaz "wprosil" sie na d lair, podczas kiedy Royal Frelle poszedl po bolty,oraz za to ze zabil kolege Royala (Bizle).
Mam pomysl moze wypiszcie nam liste immunitetow co??-.- bo moze kiedys udeze jakis 8 lev i bede mial hunta;D
Maria tomkiewicz
14-11-2005, 19:41
Mam pomysl moze wypiszcie nam liste immunitetow co??-.- bo moze kiedys udeze jakis 8 lev i bede mial hunta;D
Powiem Ci tylko tyle :
dołoze wszelkich starań zebyś pojechal z lvlem (w dół oczywiscie)
Jeśli zamiar coś pisać na tym forum to pisz mądrze a nie pi***l głupot !!!
AHA ty za sam nick powinienes byc hunetd 4ever
To nie jest glupota~ a nick nawet nie wiesz co znaczy ...
btw wolnosc slowa
Mam nadzieje ze ja nie pisze głupot:] Ja tylko wyrażam swoje własne zdanie i mam andzieje ze nie jestescie źli:) BTW jak ktos idize po bolty no to exp place jest wolny i ktos wchodzi. to tak jabym byl caly czas na cyclopolis i powiem ze ide spac i potem wracam, nie uważasz że troche to głupie??
Rondelman
14-11-2005, 22:16
Maria Tomkiewicz, ty wez sie nieudzielaj noobie bo podam twoj nick na tibii i ci z d**y sitko zrobią ;) hahahahahahah
Co do Rhyriela N/C
Signed Rondel
patrikozzz
14-11-2005, 22:30
Hehe, moim zdaniem Arc wygra bo NR jakby odpuszcza ;> Myslalem ze Arc to n00by i PA a okazuje sie że są to b. porzadni gracze z ktorymi da sie porozmawiac ;P jestem wiec neutral ^^
dawaj Rndel powiedz co takiego zle powiedzialem?? Czy jest to madre ze ktos wyjdzie z exp places a potem powie ze on szedl po bolty po uhy na obiad przespac sie zrobic kupe zrobic obad ITD ITP poszedl to go nie bylo. Ja sie poprostu pytam jak to bylo że go zabili i slysze ze sie w***al bo ktos wyszedl z expowiska. No bez przesady...
Zgadzam się z Jinikao...
BTW domyślam się kim jest Maria~ ^.^
Danthorr update frag list plax ;)
Maria tomkiewicz
15-11-2005, 06:29
[QUOTE=Rondelman]Maria Tomkiewicz, ty wez sie nieudzielaj noobie bo podam twoj nick na tibii i ci z d**y sitko zrobią ;) hahahahahahah
Po 1 retired na forum :(
Po 2 dotknij mnie a bedziesz mial na karku gliny hahahhahahah
last smiter
15-11-2005, 15:11
@Rondel
Rondel powinies pisac na temat wojny, a nie zajmowac sie jakimis bzdetami.
Btw w szkole tez cos ostatnio nie jestes "online".
@Sylur
Jak atakujesz 8-lvla bez przyczyny, to nie zdziw sie ze on to powie kumplom, woiec potem mozesz miec z tego wzgledu nieprzyjemnosci. Moim zdaniem atakowanie niskolevelowych postaci jest pozbawione sensu.
@Jinikao
Wiesz przyniesienie beltow z Venore na Dlair nie trwa tyle co nocny sen. To juz nawet spokojnie po belty lub po cos innego nie mozna isc do depo, wiedzac ze ktos ci moze zajac expowisko. Ciekawe jak ty bys sie czul, jakbys poszedl zaniesc loot z cyclo~, a w miedzy czasie ktos by ci wszedl do cyclo i je sobie przywlaszczyl, mimo ze ty czekales w kolejce kiedy ono bedzie wolne, a nie watpie w to ze i taka kolejka jest na Dlair......
@Patrikozzz
Dobrze uwazasz. Wygramy^^:D:D:D
Nie ważne
15-11-2005, 16:55
Powoli zaczyna się to robić nudne... NR nic nie gra, Arc~ expi i tak jakby nie było żadnej wojny :confused: Zmieni się coś w najblizszym czasie? ktoś coś wie? bo znów nasz thread spada na 2 strone :o
BTW. ostatni login Rapo~ Nov 08 2005, 13:31:49 CET quit? :(
Znam odpowiedz na te ostatnie pytanie.... Czy Rapo~ quit?, zrozumcie go nie ma czasu grac na tym charze gdyz woli popekowac sobie swoim innym charem a mianowicie "Galimb" to wlasnie on... padlem jego ofiara... X( i dowiedzialem sie tego od zaufanej osoby... od poczatku wojny bylem za zwyciestwem IR pozniejszego NR. lecz to sie zmienilo gdy wlasnie Rapo Kage, srry Galimb:P jako czolowy members NR reprezetuje taka postawe.... Wiem ze nie odwzorowuje wszystkich membersow bo sa tez spoko ludzie ale ludzie z NR go kryja.. jak powiedzialem o tym mojemu protowi(members NR) to odpowiedzial tylko: srry but i havent time at now... hmm to moze Lenowan to char np. Mewtu???? na takich nie ma bata , nie moge sie zemscic bo zapewno robil byl znow rook... poczekam az Rapo Kage'a zrookuja :evul: natomiast do Cirmo nic nie mam.. wkoncu byl moim pierwszym protem.. wiec GOOD LUCK ARCANIUM......
@Last Smiter - No niestety nieraz sie zdazylo ze musialem kumpli wolac zeby mi zajeli cyclo zebym mogl isc na obiad albo zaniesc loot albo isc po uhy. A jeszcze lepiej bylo jak Ryan Von'zovi jakby nie bylo czlonek i przyjaciel ludzi z ARC przyszedl na Cyclopolis i powiedzial doslownie ze mam s*******a* i pisze do liderow Arc a oni ze on byl pierwszy. No szlag czlowieka moze trafic. Nikt mnie nigdy nie wyrzucil z exp place. A Ryan Von'zovi kilka razy i nie mu nie moglem zrobic. Wiec nie gadaj ze zabicie Rhyriela bylo wporzadku.
Znam odpowiedz na te ostatnie pytanie.... Czy Rapo~ quit?, zrozumcie go nie ma czasu grac na tym charze gdyz woli popekowac sobie swoim innym charem a mianowicie "Galimb" to wlasnie on... padlem jego ofiara... X( i dowiedzialem sie tego od zaufanej osoby... od poczatku wojny bylem za zwyciestwem IR pozniejszego NR. lecz to sie zmienilo gdy wlasnie Rapo Kage, srry Galimb:P jako czolowy members NR reprezetuje taka postawe.... Wiem ze nie odwzorowuje wszystkich membersow bo sa tez spoko ludzie ale ludzie z NR go kryja.. jak powiedzialem o tym mojemu protowi(members NR) to odpowiedzial tylko: srry but i havent time at now... hmm to moze Lenowan to char np. Mewtu???? na takich nie ma bata , nie moge sie zemscic bo zapewno robil byl znow rook... poczekam az Rapo Kage'a zrookuja :evul: natomiast do Cirmo nic nie mam.. wkoncu byl moim pierwszym protem.. wiec GOOD LUCK ARCANIUM......
Jestem zaskoczony... Nie wiedziałem ze to on a z kolei widziałem że jakiś Galimb wozi się i pkuje X( Straszy kumplami ,ale teraz juz wszystko jasne...
Rondelman
15-11-2005, 23:27
Jinikao: Co ci mam powiedziec? Moim zdaniem Ryan mial dobry powod, i niemowie tego bo jest moim kolega z gildii, ja bym zrobil to samo, i jeszcze kiedys jak gralem palkiem tak samo wychodzilem z guardow po belty.
Smiter: K***a dzisiaj chcialem isc do szkoly, nawet juz wychodzilem z plecakiem, ale wpadl Kisia, Bartul(brat shamali) i strzala(sirarturo) i wyciagneli mnie na picie ;) mleka^^
@ racja Maria Tomkiewicz=bzdet!!!
P.S. Danyth wodka byla zajefajna ;)
Signed Rondel
last smiter
16-11-2005, 18:29
@Nie wazne
Rzeczywiscie Galimb to Rapo~.Tylko nie wiadomo ktory owner, pytalem kolegow z Arcanium i napisali mi ze to "stary" Rapo.....
@Rondel Wiesz on mi sie w***al kilka razy jak ja tam expilem jakis czas juz. Np. przyszlem zaraz po save servie i po 3 godzinach przyszedl Ryan i gada ze ja mam wy*******a* Wiec to nie byla sytuacja ze on musial wyjsc po cos albo isc z lootem Tylko zrobil chamskie j*bane PA. BTW Ryan to Royal Frelle wiec to juz nic was nie tłumaczy:)
Nie ważne
16-11-2005, 22:44
@Nie wazne
Rzeczywiscie Galimb to Rapo~.Tylko nie wiadomo ktory owner, pytalem kolegow z Arcanium i napisali mi ze to "stary" Rapo.....
Hehe, w sumie to malo wazne, najwaznjesze jest to ze membersi z NR go kryja.. X( A co do tego to tak wychodzi ze gdy jest Galimb , Rapo Kage offline i odwrotnie... NO COMMENT :P
Zimn Torque
17-11-2005, 09:21
Jinikao: Co ci mam powiedziec? Moim zdaniem Ryan mial dobry powod, i niemowie tego bo jest moim kolega z gildii, ja bym zrobil to samo, i jeszcze kiedys jak gralem palkiem tak samo wychodzilem z guardow po belty.
Smiter: K***a dzisiaj chcialem isc do szkoly, nawet juz wychodzilem z plecakiem, ale wpadl Kisia, Bartul(brat shamali) i strzala(sirarturo) i wyciagneli mnie na picie ;) mleka^^
@ racja Maria Tomkiewicz=bzdet!!!
P.S. Danyth wodka byla zajefajna ;)
Signed Rondel
Mleka mówisz? Do buzi se dawaliście?
Zimn Torque
17-11-2005, 09:28
Lenowan jest nietykalny, problem w tym że... NR nie ma wyboru musi go bronić... Nie całe nr ale ci co go na real znają
Rondelman
17-11-2005, 11:36
Zimn wyjdz, i zamknij drzwi za sobą...
Takiego bałwana to ja dawno niewidzialem, wpadnie raz na jakis czas na forum i zacznie pisac jakies pierdoły.
@Oczywiscie ze Ryan=Frelle myslalem ze o tym wiesz Jinikao, pozatym kiedys jak jeszcze ryan gral na knighcie czesto slyszalo sie na GC jak pytal czy moze mu ktos "przetrzymac" cyclo na 1h,2h bo musze costam zrobic, a teraz pomysl sobie co sie bedzie dzialo po wojnie, ty moze niepamietasz czasow lynxa jak wypie****l wszystko co sie ruszalo z cyclo, ale spoko oni tej wojny niewygraja, tylko ze boje sie czy taka sama sytuacja niebedzie ze strony arcanium.
Pozatym chcialem zauwazyc jedna zecz, ze taki rhyriel czy ty Jinikao mozecie expic kiedy tylko jest wolne i ta wona i tak jest wam bardzo na reke bo 2 gildie hilvli niemoga tak czesto expic, wiec czego wy ku**a jescze nazekacie przeciez jak nas jest wiecej online to musimy to wykozystac, taka jest brutalna prawda ale czasem rzeba kogos PA jesli nas jest wiecej na servie bo takto wszyscy by stali z expem tak jak ja to robie teraz.Taka jest brutalna prawda...
P.S. Jesli chcecie zeby takie matoły jak Zimn żadzily servem to prosze kibicujcie NR huahuahuahuahua ;) (a co ja mowie jego i tak wyj***ą przy pierwszej okazji z gildii)
Signed Rondel
last smiter
17-11-2005, 14:48
Aureliuss opuscil szeregi No Remorse. Uwazam ze podjal sluszna decyzje. Powoli NR sie rozpada.
@Zimn
Lepiej sie nie udzielaj na forach bo swoimi postami robisz z siebie tylko posmiewisko....
Aureliuss opuscil szeregi No Remorse. Uwazam ze podjal sluszna decyzje. Powoli NR sie rozpada.
Racja... ja bym również nie widział sęsu w dalszej walce, kiedy kumple z gildi są żadko online i nie widać żadnych perspektyw na wygraną :o słyszymy ciągle odgrażanie sie ale widać że puki co NR raczej nie ma asów w rękawie... Arc~ bije spokojnie lvle i raczej nie wyglądają na wystraszonyc :confused: Wg mnie war frags o niczym nie świadczą choć jeszcze może być tu gorąco :)
To,że ty z kumplami sobie dajecie do buzi "mleko" to nieznaczy, że każdy tak robi. Są jeszcze normalni ludzie na tym świecie -.-
Ho ho widze że ekipa Polaków w Arc sie rokręca.... Ale tylko na fourm bo w grze widuje tylko Samale i to tylko czasem ciekawe kiedy 1 frag?
Hmm wygrywać to nie zbyt wygrywaliscie cały czas ..... Co prawda nie moge powiedziec ze teraz nie macie przewagi ale się to zmieni.....
Poza tym my nie wykazjuemy sie aktywnoscią ponieważ Lau i Mewtu nie maja neta co sie wkrótce zmieni :evul: ...
Darius teraz tez nie może zbytnio grać.....
Natomiast nie którzy ze Swe są na wakcjach....
Ale przyjdzie i na nich czas ale chaiłbym zoabczyć was w akcji.....Czekam na wielkiego Giganta;] któremu wasi koledzy zawsze pomoą i miejmy nadzieje że nie pojdą spać.....
Rondel to wybitny fragowicz i też masa loginów ale jak widać na fourm umie pisać;] (Rozumiem Net)
Last ~~ widzałem jak 3h poand byłeś online nas było 0 to siedziałes w pzecie wdocznie bałeś się mass logga;].Ne no rozumiem macie neta lipnego to cieakwe czemu jeszcze tydzień temu powlowa z was walczyła i padła pewnie przez neta :evul:
Acha dziś ładnie Sentiusa na pohu dorwaliscie huntujecie go bo nie chaił zejść Ancalignowi....Od razu wujek Frelle przybiegł ale przecież to wy rzadzicie, paymenty bardzo fajne od razu płace moge Tobie Rondel :D
Pozdrawiam:)
Wielkie GZ dla ciebie tylko ze nie Rondlowi bedizesz placil tylko Cirom:D
Do buzi to sobie mozesz wkladac suty starej lub jak koledzy z toba to robia i ci tak przyjemnie to nie opisuj tego na tym forum sa specjalne do tego celu.
A wlatywac to bede do twojej dupy moje sd tylko wyjdz z depo.
Arwerius
17-11-2005, 19:04
Po pierwsze opuściłem gildie bo jak widać połowa osób siedzi sobie na inncyh serwach i grają w inne gry a wojna ich wali dla mnie to jest smieszne zobaczcie ile osob jest wgildiach aile za cały dzień jest srednio w Arc może 5-6 a u nas jeszcze niżej......
Po drugie Asuex bez wątpienia najlepszy gracz tego serwera pokłucił sie z Lynxem o Scoty z resztą słusznie Lynx ją puścił wolno a jak przewidział Asuex zrobiła kilka lvl i dołaczyła z powrotem <lol>.Według mnie jesli asuex dalej by dowodził jak w przypadku akcji w pierwszych chwilach wojny wygralibyśmy ją....On umiał utrzymać ludzi on-line i bardzo dobrze organizował strategie..
Po trzecie Rapo bez pacc,Zlepier bez pacc ,bebiz quit Thadere tu nie gra Darius tez tu nie gra i wielu innych...W Arcv też pare osób nie gra ale jest to mniejsza liczba....
Po piąte specialne dzieki za wszytsko do Mewtu Frixy Laubau Jurand Wyrocznia naprawde super goscie.......
Nie jest to moja decyzja...... Ja wam jedynie ja tłumacze....
Rondelman
17-11-2005, 19:26
Arwerius: wiesz ja nigdy niebylem duzo online, zreszta widac po moim lvlu, ale chcialem ci przypomniec ze to ty jestes biedniejszy o pewna kaske, pozatym fajnie sie rozmawialo z poprzednim ownerem, z toba juz nie tak fajnie ;) a tak wogole to kto powiedzial ze mi masz placic... ahh zapomnialem wspomniec o bocie ktory Jurand rozprowadzil po membersach NR...
I kto jest gorą?
Signed Rondel
ahh zapomnialem wspomniec o bocie ktory Jurand rozprowadzil po membersach NR...
jestem zaskoczony... i mam pytanie: Macie jakieś dowody na to co napisałeś ?
i jeszcze jedno: Huxy też używa boota co było doskonale widoczne ;)
jestem zaskoczony... i mam pytanie: Macie jakieś dowody na to co napisałeś ?
Oczywiscie ze mamy dowody na to i narazie trzymamy je dla siebie ( w koncu to my wygrywamy bez oszustwa)
Zimn Torque
18-11-2005, 06:18
DZiwne to troszke, to dlaczego ja nic o tym bocie nie wiem?
Zimn Torque DZiwne to troszke, to dlaczego ja nic o tym bocie nie wiem?
Dziwne zeby takiemu debilowi jak ty ktos mowil o takich rzeczach
Zimn Torque DZiwne to troszke, to dlaczego ja nic o tym bocie nie wiem?
Dziwne zeby takiemu debilowi jak ty ktos mowil o takich rzeczach
Muhehehe to bylo dobre :D
Kiedy ujawnicie dowody?
Shamala dlaczego obrażasz Zimna w mojej obecności??? :P
Zimn mysli , ale troche innaczej niż my
last smiter
19-11-2005, 20:14
Ej dajcie juz swiety spokuj Zimnemu, bo chlopak sie jeszcze zamknie w sobie i bedzie mial uraz do konca zycia....
Smiter chce Ci powiedzieć tylko tyle ze zimn jest spoko ziomem :P
Ja do chłopaka nic nie mam , ale jak ktos go obraża w moim toważystwie
to ja tego nie zniose :D:D:D
Zimn trzymaj sie. Jestem z tobą
Rondelman
19-11-2005, 20:20
Jak bysmy mieli wystarczajace dowody, to juz by bylo dawno po sprawie...
Pozatym po updacie boot chyba niedziala, mam nadzieje.
Wczoraj NR probowalo zabic Royal Frelle, zrobili mass loga w 10 osob tylko sie troszke zdziwili jak po 5 minutach nas juz bylo 15 i panowie sie pochowali, a podobno to my niechcemy open battle, what a noobs.
Edit: Wojtek | Pothi says:
piekne slowa panie rondel
Edit 2:Wojtek | Pothi says:
no wiesz
Wojtek | Pothi says:
nic ci nie powiem ze to umiesciles
Wojtek | Pothi says:
^^
Wojtek | Pothi says:
ale na drugi raz tego nie rob
Singed Rondel
last smiter
19-11-2005, 20:22
tak jak pisalem kilka dni temu, nastepnym ktory opuscil No Remorse jest Don Chezina. Wyplacil sie. Ciekawe kto bedzie nastepny?????:D:D:D.
Za kilka dni umieszcze film w ktorym padl Cael Darle.
Panowie z NR sie naprawde wykruszaja 8o .
Last~ plz daj juz dzis filma albo przeslij na prywatna :p
Doczego to doszlo nie dlugo całe rozmowy z msn i gg beda kopiowane na
tibi.pl :D:D:D:D:D
Rondelman
19-11-2005, 20:38
Pothi nieprzesadzaj, powiedz mi co za zly czlowiek skopiowal twoja rozmowe na msnie? powiedz mi to go skopie hahahahahahah
Signed Rondel
Pothi nieprzesadzaj, powiedz mi co za zly czlowiek skopiowal twoja rozmowe na msnie? powiedz mi to go skopie hahahahahahah
Signed Rondel
LOL !!! :P:P:P:P
Jak narazie jestem zadowolony z wyników wojny :D:D:D!!! Mam nadzieje ze juz niedlugo skonczy sie wojna :)!!
P.S Umiescie jak najszybciej filmiki :p!!
Signed Rondel
Rondel tobie juz to forum chyba wali na glowe i to porzadnie nie masz co robic i piszesz pier.oly(jak jedne z naszych kolegow tylko ze ten pisze na gc) i kopiujesz innych rozmowy ktore poniekad sa prywatne. Wiec odpi... od Pothiego i ku... zajmij sie gra albo jak wolisz propaganda tylko ja nie widze takiej potrzeby.
Dziekuje ci Shamala.A kolege Rondla dopadnie sie jutro.
Aha Rondel "skopać" to ty mozesz ale pole :D
Hmm n odzisiaj troche fragów padlo a konkretnie 8-2 w dzisiejsze potyczce. Nie powiem ze jestem szczesliwy no ale gratuluje poniewaz zawsze zwyciezcom należy sie chwała Jednak mi sie zdaje ze to nie koniec wojny, a pozatym wiele razy ktos wygrywal bitwe ale nie wojne:). Ma ktoś moze fmik?? Chetnie bym popatrzyl na to co sie dzialo
widze ze dzieje sie duzo na iridi a ja dostalam bana ( nie bede sie chwialila za co :P:P:P) nio i jeszcze 16 dni mi zostalo az znow wejde:P:P:P
Banditos
21-11-2005, 06:32
Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł
Smiter777
21-11-2005, 12:49
Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł
a ja na filmie widzialem jak Sheilon spierd**** przed Rondelmenem i Praxia oraz Neo, no ale ty w koncu wiesz lepiej........
Bitwa zaczela sie od tego ze NR zrobilo mass loga i poszli na d lair i zaczeli atakowac Huxy. Chlopak sie dlugo trzymal (z pomoca Praxiana), oraz w miedzy czasie podzwonil po kolegach z Aracanium. Sadze ze Nr sie lekko zdziwilo ze po kilku minutach cala nasza gildia byla online i szlismy ratowac Huxy. Niestety padlem wraz z Pothim, ale ci co nas zabili dlugo sie nie nacieszyli z tego, gdyz zachwile padli. Podsumowujac NR w koncu sie doczekali sie open battle ktorej tak bardzo chcieli i byli pewni ze ja wygraja, lecz stalo sie calkiem inaczej.......
btw chcialbym dodac ze kilka osob z NR ma zamiar zaplacic za wolnosc...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.