Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
@Ethern
ze złodziejami nie gadam,ale Ci odpowiem.Chciałem wziac nawet Knight'Kamosa.
co do ferdka~
co jak co ale na arcani moze za 2 lata go pokonaja .
Jeżeli polak z polakiem nie może się dogadać to na co wy chcecie isć ? Morgaroth? Za silny jak na "super team" Orsh tym bardziej , o Ferdku zapomnijcie.
Ktoś muwił ze 2-3h szykowania? a co na harmonii wiedzieli ze ferdek bedzie? Nie , w 10 min sie przygotowali i poszli w 15 osob. Na Arcani jakby 60 osob wystarczyło to było by dobrze.
ps. zrąbany serw co do wojen , pl vs. pl
ps 2. jedyne co fajne , to ceny :P
"Jeżeli polak z polakiem nie może się dogadać"
A to będzie różnica jak polak będzie chciał się dogadać ze Szwedem albo Hiszpanem ?
ps. zrąbany serw co do wojen , pl vs. pl
A to będzie różnica jak bedzie wojna pl vs swe ?
Dlaczego ludzie myślicie, że polak i polak to nie wiadomo co...
Prawda jest taka, że nie ma takiego czegoś jak pl vs pl tylko gildia vs gildia .
A polak nie gada z polakiem tylko gracz gada z graczem. A odnosnie Polaków to niestety ale debilizm na Arcani sie szerzy .. I będe takich ludzi tępić, bo debilom mówię stanowcze "NIE !". A brak organizacji to efekt uboczny .
PS : mówie*
@Ethern
ze złodziejami nie gadam,ale Ci odpowiem.Chciałem wziac nawet Knight'Kamosa.
A czy ja ci kaze gadac ? btw. jak juz cos to rozmawiac gada sie w mamrze
a chyba juz zniego wyszedłeś
Nacpany_Wlodek
09-05-2007, 20:06
A to będzie różnica jak polak będzie chciał się dogadać ze Szwedem albo Hiszpanem ?
A to będzie różnica jak bedzie wojna pl vs swe ?
Dlaczego ludzie myślicie, że polak i polak to nie wiadomo co...
Prawda jest taka, że nie ma takiego czegoś jak pl vs pl tylko gildia vs gildia .
A polak nie gada z polakiem tylko gracz gada z graczem. A odnosnie Polaków to niestety ale debilizm na Arcani sie szerzy .. I będe takich ludzi tępić, bo debilom mówię stanowcze "NIE !". A brak organizacji to efekt uboczny .
PS : mówie*
Mezo na prezydenta ?!
Hail o/
Więc do mnie nie pisz,bo ja z tobą dyskutować nie będe,jesteś dla mnie śmieć i gówno.
Mlodzieniaszek
09-05-2007, 21:08
Mila rodzinna atmosferka zapanowala na forum... xD
Mezo na prezydenta ?!
Hail o/
Niech Mezo nas jednoczy ! Ave Mezo!
Co do hackow to moge powiedziec ze reylin niepotrzebnie daje invite do swojego domku noob charom a pozniej rozdaje pasy:D Sam pomagalem wynosic itemy:D Nie popieram hackowania bo sam kiedys mialem hacka, ale wg mnie pa trzeba tepic.
Więc do mnie nie pisz,bo ja z tobą dyskutować nie będe,jesteś dla mnie śmieć i gówno.
nie przesadzaj lamus troche szacunku.
kto ma na sell dlugopis czerwony piszacy na zielono w niebieskiej oprawce z czarnym wkladem?
Cienki-Bolek
10-05-2007, 14:40
To już lekka przesada wątpie czy Eti tak to zostawi...
Lamus~ musisz sie pogodzic, że czasy twojego ponowania na arcani dobiegły końca..Dalej robisz Pa uważasz sie za nie wiadomo co a tak naprawde to juz tu gówno znaczysz przemysl to, tak samo jak ty sprawiasz przykrosc bijac jakiegos noba 50lvl~ zabieraja mu all na co pracowal tak samo ktos wpadnie znowu po ciebie o ile się nie zmienisz:) Ucek na Reylin byl pierwszy i pewnie jest jeszcze duzoooo chętnych a więc uważaj...To nie groźba tylko ostrzezenie ~Ostatnie~
@Ka$zar
jesli tak go okresliłem to muszę mieć powody
@Cienki-Bolek
to niech nie zostawia,okradł mnie na 200k+ i ani widzi mu się oddać,wiec mówię co myślę.Jak mu się nie podoba moje zdanie to trudno,jeśli mnie ruszy to przynajmniej będe miał jawny powód zeby go ubić ot tyle.Co do Pa,rotfl,moje PA to na czym niby polega?XD
że wyganiam sorców/druidów zeby się naucyzli grać?a nie jak tempe młoty expili jedynym najprostszym sposobem?
Może dla Ciebie gówno znacze,zresztą o to nie dbam,jednak uwierz mi że nadal istnieje na Arcani mnóstwo osób które poszły by ze mną w ogień.
Reylin po mnie chce wpadać?to dośc ciekawa informacja,po tym jak mnie prosi o oddanie na niego glosu do dpft?to jaki on ma interes do wpadania po mnie?ponadto z jakiej paki Reylina tu wymieniasz,skoro z Uckiem znamy sie od dawna,był w mojej gildi,i chyba raczej dobrze wspomina te czasy.
kto ma na sell dlugopis czerwony piszacy na zielono w niebieskiej oprawce z czarnym wkladem?
ja mogę sie zamienić za ładowarkę do baterii na baterie albo lampkę nocną z baterią słoneczną
Ciacho1920
10-05-2007, 17:04
@Ka$zar
@Cienki-Bolek
to niech nie zostawia,okradł mnie na 200k+ i ani widzi mu się oddać,wiec mówię co myślę.Jak mu się nie podoba moje zdanie to trudno,jeśli mnie ruszy to przynajmniej będe miał jawny powód zeby go ubić ot tyle.Co do Pa,rotfl,moje PA to na czym niby polega?XD
że wyganiam sorców/druidów zeby się naucyzli grać?a nie jak tempe młoty expili jedynym najprostszym sposobem?
Może dla Ciebie gówno znacze,zresztą o to nie dbam,jednak uwierz mi że nadal istnieje na Arcani mnóstwo osób które poszły by ze mną w ogień.
Reylin po mnie chce wpadać?to dośc ciekawa informacja,po tym jak mnie prosi o oddanie na niego glosu do dpft?to jaki on ma interes do wpadania po mnie?ponadto z jakiej paki Reylina tu wymieniasz,skoro z Uckiem znamy sie od dawna,był w mojej gildi,i chyba raczej dobrze wspomina te czasy.
Jak Reylin bedzie w dpft to juz bezsensu grac!! Przeciez ten czlowiek jest najarany na PA...Takie cos to ja mialem w wieku 12lat!!:|
Cienki-Bolek
10-05-2007, 18:05
@Ka$zar
@Cienki-Bolek
Reylin to byl przyklad ;] a jesli tak dobrze ci sie z uckiem niby ukladalo to czemu cie zabil?
Cienki-Bolek
10-05-2007, 18:07
ja mogę sie zamienić za ładowarkę do baterii na baterie albo lampkę nocną z baterią słoneczną
Gagan chętnie się wymienie za opiekacz do lodow lub ewentualnie na przedluzacz bezprzewodowy jak by co to msg me
Nacpany_Wlodek
10-05-2007, 18:10
Gagan chętnie się wymienie za opiekacz do lodow lub ewentualnie na przedluzacz bezprzewodowy jak by co to msg me
A masz może drewniany kamień na sprzedaż?
Reylin to byl przyklad ;] a jesli tak dobrze ci sie z uckiem niby ukladalo to czemu cie zabil?
mnie?lol
ja to lamusini
a nie lindlay-_-'
to zaraz spytasz czmeu mnie medivh i fert mardo zabili-to z góry odpowiem,niechcący na poi quescie, zaspamowali gfb i padłem.I następnych wydarzeń dotyczą moje zarzuty wobec Cadlerona/Etherna.
Tanivupo
10-05-2007, 21:38
troszke z innnej bajki ;d jakis zmutowany spider ;D 20:31 You lose 22 hitpoints due to an attack by a spider. wytrenowal sie skubany ^.^
0.o Negocjator hacked
ALeee faaajnie bede miec o jeden dzien pacca !! oneoneone ^^
0.o Negocjator hacked
ALeee faaajnie bede miec o jeden dzien pacca !! oneoneone ^^
NIEEEE!!! NIEEE!!!! :((( Tylko nie on :( (to nie ironia)
Uwazaj oj uwazaj LD
bo sie zabawie w tiusa i sie przejde po tobie jeszcze LD
co do osob ktore stoja za toba niewiem czy by wiele chcialo isc siegnać dna tak jak ty...
Uwazaj oj uwazaj LD
bo sie zabawie w tiusa i sie przejde po tobie jeszcze LD
co do osob ktore stoja za toba niewiem czy by wiele chcialo isc siegnać dna tak jak ty...
aha,skoro ja sięgnąłem dna,to gdzie Ty jesteś jesli okradasz ludzi i mówisz ze nie oddasz bo "nie lubisz mnie",rozumiem że to Twoja zasada,że jak kogoś nie lubisz(chociaż nie wiem niby za co mnie nie lubisz,bo argumentowałeś to dość śmiesznie jak na osobę 20letnią,która powinna mimo wszystko mieć pewien dystans do gry,która jest zabawą-"bo walczyłeś przeciwko turtlesom",na co spytałem się czy fosfika też nie lubisz,bo walczył przeciw turtlesom w beach,a byłes znim wcześniej ponad rok w jednej gildi,to już nie wiedziałeś co odpowiedzieć) to przy nadażającej się okazji go okradasz.W rl tez idziesz do sklepu Pani Jadzi której nie lubisz i kradniesz jej pomidory,ot tak,bo czujesz do niej niechęć,bo kiedyś pracowała u Pana Zenka który jest Twoim kolegą?
Bartholomew
11-05-2007, 08:36
Name: Thesik
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 80
thesik hacked doszczetnie ;/
Lamus dobrze gada wódki mu nalać
@up.
Cos tych hackow jest od zajebania ostatnio
Wczoraj widziałem pod depo w ank taka wiadomość (nie zapisałem, bo leciałem do dzinna)
12:00 xXx: to Moj pierwszy hack za pomocą owntibia!!! Pozdro!!
Jak Reylin bedzie w dpft to juz bezsensu grac!! Przeciez ten czlowiek jest najarany na PA...Takie cos to ja mialem w wieku 12lat!!:|
a kto powiedzial ze kiedykolwiek bede? :] tak poza wszystkim to ty pajac straszny jestes,nie pierwszy raz widze jak cos na mnie na*******asz jezdzisz po all na tym forum i sie uwazasz za chuj wie kogo a tak naprawde nic tu nie znaczysz ani na arcani. Zapewne masz kupiony pro u kogos z dpft za 15 k ...
jestes taki twardy to daj name = ) i nie spinaj sie tak przed kompem bo ci zylka peknie =< ;)
a kto powiedzial ze kiedykolwiek bede? :] tak poza wszystkim to ty pajac straszny jestes,nie pierwszy raz widze jak cos na mnie na*******asz jezdzisz po all na tym forum i sie uwazasz za chuj wie kogo a tak naprawde nic tu nie znaczysz ani na arcani. Zapewne masz kupiony pro u kogos z dpft za 15 k ...
jestes taki twardy to daj name = ) i nie spinaj sie tak przed kompem bo ci zylka peknie =< ;)
On ma racje i nie mów ze nie siejesz PA i tak poza tym nikt sie nie spina i nikt ci nie musi podawać name to jest forum a nie tibia i jedyna osoba, która sie napina jesteś ty
Doom Terror
11-05-2007, 12:46
nie ma to jak dowartosciowywac sie poprzez gre
Mlodzieniaszek
11-05-2007, 14:36
DO bystrych to Ty nie nalezysz... Wiekszosc ludzi wie kim on jest...
Mlody_92
11-05-2007, 15:22
Kozak jestes i tyle Pa jak chuj anie pierdol...
Na mnie sie stawiales jak zabilem twojego kumpla bo robil to samo co ty ale jak zobaczyles kogos przy mnei to uciekales : :p
I jak ktos na Ciebie zle napsize to odrazu najezedrzasz na niego i odrazu chcesz sie z nim bil a na rl pewnie ciata jestes i siedzisz przed kapem cale dnie i jak Cie ktos zabije albo przezwie placzesz ;)
Mlody_92
11-05-2007, 15:26
Zaraz pewnie napsize ze mnei zabije :)
murarz89
11-05-2007, 15:54
eee tam w Jaroslawiu (tam gdzie mieszka) sa pojeby naprzyklad kibice JKSu (Jaroslawski Klub Sportowy) wiec gdyby nim byl to by mogl ciebie zabic :) ale kibice JKSu (chodzi mi o ta czolwke tych samych byczkow) nie graja w tibie:D
Ciacho1920
11-05-2007, 18:04
Pierwszy raz to mowie!! I mam racje... Btw. Kup sobie jakies tabletki na nerwice bo sie wykonczysz!! xD
DO bystrych to Ty nie nalezysz... Wiekszosc ludzi wie kim on jest...
Wiedza only friends kim gram i jestem:P A tak wogole moge wyrazic swoja opinie na ten temat to jest forum:)
Mlodzieniaszek
11-05-2007, 18:18
Wiedza only friends kim gram i jestem:P A tak wogole moge wyrazic swoja opinie na ten temat to jest forum:)
"Frenzzzz" ?
P.S.: Ja nic nie mowilem o zabranianiu wrazania swojej opinii na forum, bo czasami moge sie z kims zgadzac....
I jak ktos na Ciebie zle napsize to odrazu najezedrzasz na niego i odrazu chcesz sie z nim bil a na rl pewnie ciata jestes i siedzisz przed kapem cale dnie i jak Cie ktos zabije albo przezwie placzesz ;)
1. "kapem" "ciata" "najezedrzasz" ortografia rlz _ /
2. masz racje placze tylko ze jeszcze nikt mnie nie zabil moze kiedys sie tak stanie i wtedy bede beczal ;(
3. skad wiesz jaki jestem na rl masz dar jasnowidzenia ? :o
@ciachoo nie pierwszy raz bo widzialem juz twoje posty na moj temat w ktorych piszesz ze jestem pa. Podaj mi jakis przyklad, kazdy jestem w stanie wyjasnic :o .
Komandos
11-05-2007, 19:46
Reylin to okoliczny łamacz nosów xD
aha,skoro ja sięgnąłem dna,to gdzie Ty jesteś jesli okradasz ludzi i mówisz ze nie oddasz bo "nie lubisz mnie",rozumiem że to Twoja zasada,że jak kogoś nie lubisz(chociaż nie wiem niby za co mnie nie lubisz,bo argumentowałeś to dość śmiesznie jak na osobę 20letnią,która powinna mimo wszystko mieć pewien dystans do gry,która jest zabawą-"bo walczyłeś przeciwko turtlesom",na co spytałem się czy fosfika też nie lubisz,bo walczył przeciw turtlesom w beach,a byłes znim wcześniej ponad rok w jednej gildi,to już nie wiedziałeś co odpowiedzieć) to przy nadażającej się okazji go okradasz.W rl tez idziesz do sklepu Pani Jadzi której nie lubisz i kradniesz jej pomidory,ot tak,bo czujesz do niej niechęć,bo kiedyś pracowała u Pana Zenka który jest Twoim kolegą?
Lubię pania jadzie bo ona ma zawsze twarde pomidorki i twarde ogorki :D a pana zenka nie znam.
Co do wieku wiek nic o nikim powiedziec nie moze.
Co do fosfika smieszny gosc , ale jak niewiem zy ci wiadomo on tylko dal chara a nie gral nim ...
Odnosnie kradziezy ze sklepu nie kradne bo tego nie lubie wole cos kupic chyba ze nie mam kasy to nie kupie (ale promocje w kaufie sa calkiem calkiem)
ciacho2oo7
11-05-2007, 21:02
eee tam w Jaroslawiu (tam gdzie mieszka) sa pojeby naprzyklad kibice JKSu (Jaroslawski Klub Sportowy) wiec gdyby nim byl to by mogl ciebie zabic :) ale kibice JKSu (chodzi mi o ta czolwke tych samych byczkow) nie graja w tibie:D
Tibia:
Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!
Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i szwedzkie. Twórcą gry jest korporacja CipSoft. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić.
Gra zrzesza ludzi w gildie, klany i sekty. Do gry w Tibię wystarczą jedynie dobre chęci, monitor, myszka i klawiatura (a jeśli zamierzasz coś osiągnąć, to także 90 zł na płatne konto).
Agencja Reutersa donosi, że gracze Tibii w szale wywołanym porażką są w stanie użyć mebli i przedmiotów pozornie uważanych za niegroźne, np. krzesła, wazonu czy też ostatnio popularnego irygatora dopochwowego w celu straszliwym.
Noncytaty
Zobacz w słowniku:
Tibia
Oprócz grafiki warto wspomnieć o oprawie dźwiękowej, która to całkowicie oddaje dynamikę gry. Typowy tibijczyk to analfabeta, ktury hodżi na potforki. Zdarzają się osobnicy, którzy poszedli, a potem wrócili.
Więc po hooy zaczynasz gadke ok JKS'ie i jego kibicach ?:].. Tibia > gadasz o Tibi.. JKS > nie temat na te oto forum :www. forum . tibia . pl :]
ciacho..
Kulpecka_Arcania
11-05-2007, 21:03
Pozdro Do Wrcka ~!!!!
Wisełko Na Przód
Kulpecka_Arcania
11-05-2007, 21:04
oDBIEGAJąC OD TEMATU Xd
_____
Tylko Jeden Klub
Kocham Aż Po Grób
Kraków To Nasz Ród
Wisełko Na Przód
Ciacho1920
11-05-2007, 21:48
@ciachoo nie pierwszy raz bo widzialem juz twoje posty na moj temat w ktorych piszesz ze jestem pa. Podaj mi jakis przyklad, kazdy jestem w stanie wyjasnic :o .
Czy PA to cos zlego ze ci to tak nie odpowiada:P 80% dpft to PA bo maja wladze... Moge cie zapewnic ze tez pewnie bym nie raz zrobil "PA" jak bym mial wladze;]
Co do hackow to moge powiedziec ze reylin niepotrzebnie daje invite do swojego domku noob charom a pozniej rozdaje pasy:D Sam pomagalem wynosic itemy:D Nie popieram hackowania bo sam kiedys mialem hacka, ale wg mnie pa trzeba tepic.
Ktos cie szmato o zdanie prosil? nie wiesz jak bylo a ze twoj kumpel zrobil to co zrobil to ja nie komentuje. niech sie czuje jak zlodziej x] i nie pie**ol bo zal to czytac normalnie O>o
Kendak22
12-05-2007, 02:47
Eti Ciulu kiedy będziesz we Wrocławiu??? 8o
oj niewiem hmm ale mysle ze wpadne cos kolo czerwca chyba ze wroclaw wpadnie do krk albo wszyscy wbijemy do jaroslawia :D
w sumie za 2 tygodnie odbiore prawko to juz moge gdzies pojechac :d
lol Ethern hacked Cos pojebalo ostatnio hackerow
Oj Szaleja Szaleja
Kendak22
13-05-2007, 00:11
Eti jak dobrze pójdzie to w czerwcu bede w polsce mozna cos wymotac
mnie 20 czerwca juz nie bedzie 3eba bedzie sie spieszyc :D
Kendak22
13-05-2007, 21:49
spoko, jesli przyjade to na początku czerwca:evul:
Kulpecka_Arcania
14-05-2007, 18:32
Eti Byłeś na Derbach??
Dziś kolo 19.00 padło tibia.com i all servy ciekawe od czego jakies 20 minut nie działały ; o
Bo nie pisali nic o wyłączeniu : P Współczuje tym co expili w tym czasie pewnie na bank padli ;<
Eti Byłeś na Derbach??
nie nie bylem , nie mialem sosu na wyjscie
nie popadali ;] sua zyje ale jak to sie mowi niektorzy maja szczescie ;d
Ta paru miało szczęście np Fert mardo tez logną na redzie po tym jak all servery i tibia.com walnęło 8o
Ale tez kilku zaliczylo zgon ;p Ciekawe kiedy te mendy z Cipsoftu coś zrobią bo to ostatnio dość często to występuje i nie bardzo da sie normalnie iść expic
;(
Trudno musimy przeczekac ten okres... ale i tak widze ze wiekszosci to nie przeszkadza bo duzo ludzi expi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.