Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
no ten 120 ek to byl zal.pl:)
sory ale on nas mogl solowac z gfbkow...albo chociaz uhac sie i czekac az jego koledzy z LoT wpadna
@Sua
nie podburzaj ludzi;] bo te noobki nie bija LoT ani innych gildi... oni bija tego kto jest online... a to juz roznica;]
jasne... ......
wiesz Notop jest taka zasada... jezeli sie czegos nie wie w 100% to sie o tym nie pisze wiec jezeli nei wiesz na jakiej zasadzie ci ludzie dzialaja to o tym nie pisz;]
dokladnie tak.. a ten 120 ek mial malo uhow bo sprzedawal na fibuli x-bowy a knighci h lvl nie targaja tego po ziemi tylko wkladaja do bp i wiekszosc uhow zostawiaja w dp zeby wiecej kusz wziac na runde.
Cadleron
- Feb 10 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 99 by Fosfik ;/
Ciacho1920
10-02-2007, 18:48
cos z ost chwili
lindlay ares belli itp dzieci ktore sie nudza stojac w pz skonczcie z zabawami noobami bo czasami zachowujecie sie jak perry ktory zaczol huncoic xdteam myslac ze tam sa same esp i sie bardzo mylil,
zaczynacie juz byc zalosni
z tego co wiem K'K mzoe ejst br noobem ale zorbil glidie specjalnie po to aby odsiac tych ktorzy w dupie maja wojne i bitwy wiec odczepcie sie od nich bo to ejst zalosne........
wiem wiem wy byscie chcieli aby kazdy sie napier... neiwiadomo po co ale tak niejest mi ta woja lata kolo ptaszka i szczerze pwoiem czy bedzie trwala tydzien czy rok czy beach wygra czy dptf mi to obojetne,zrozumcie tez LoT glidie ze neichche walczyc a wy prowokujecie jak dzieci..
niebede mwoil juz kto szczegolnie ale red szmatek na MU outfita ci juz wiecej nieskoluje;]
Mysl...:| np. Beach wygrywa wojne i juz widze ze se pograsz na arcanii tak jak teraz... Szybciej K'K tu pogra niz ty!!
Mysl...:| np. Beach wygrywa wojne i juz widze ze se pograsz na arcanii tak jak teraz... Szybciej K'K tu pogra niz ty!!
przeciesz ja od popzredniej wojny niegram,bo robienie 3-5k expa na dzien majac 156lvl to.....smieszne,expie by miec sp aby robic uhy a jak bede hunetd pzrez esp to bede stal sobie online jak teraz ale w hatce,zajebista roznica;]
ps. sry wczoraj w nocy udalo mi sie wbic przez 4h az 75 expa !!!!
@tomasi
no ok ale mnie juz wkurza jak sorcem sie nieda isc po blanki bo go zgraja noobow zara atakuje krzyczac"wojna polsko esp"
@eizix
a co do tego knighta to nawet neiwiem kto to neichodzilo mi o niego wogole
a ja ci powiem ze mnie nnp smieszy jak banda nobkow biega w np bialo czerw. outfitach wykrzykujac cos w stylu "JESZCZE POLSKA NEI ZGINELA" i bijac ludzi:Dmi sie poprostu z takich chce smiac:D
Haselbanik
11-02-2007, 12:48
'PATRIOCI'
hahahahahahaha :D
Zmieniając temat, to pan Ucek Tharion wykazuje sie inteligencja na poziomie 15 lat. Nie można z nim normalnie porozmawiać, ani rozwiązać sprawy, bo od razu pisze "10k or hunted". Tak to jest, jak sie ma dupe wyżej od głowy, bo ma się 100lvl.
Niestety określenie "noob" nieogranicza się tylko i wyłącznie do 10 lvlowców z carlin ;]
Dispater
11-02-2007, 17:21
Zmieniając temat, to pan Ucek Tharion wykazuje sie inteligencja na poziomie 15 lat. Nie można z nim normalnie porozmawiać, ani rozwiązać sprawy, bo od razu pisze "10k or hunted". Tak to jest, jak sie ma dupe wyżej od głowy, bo ma się 100lvl.
Ucek jest sprzedany.
Ucek jest sprzedany.
i gra nim nie 15 latek tylko 9 :D
Mudbloods
11-02-2007, 18:47
i gra nim nie 15 latek tylko 9 :D
Heh to chyba rekord ... Ja "znam" tylko kolesia co ma 11 xD
Owszem, słyszalem, że sprzedany jest. Ale nawet wcześniej jak był stary owner, to było takie samo zachowanie z jego strony. Cwaniakował jak sie dało.
Ciekawe czy teraz też bedzie zachowywał się jak nowy owner Soul Shady :>
i tak nowego ownera Falaina nikt nie przebije
po dedzie:
"kurcze aol mi spadl" .... chlopak wymiata:D
Hueuhehueuhe ostro ostro ;=]
Nacpany_Wlodek
11-02-2007, 22:37
i tak nowego ownera Falaina nikt nie przebije
po dedzie:
"kurcze aol mi spadl" .... chlopak wymiata:D
Account buyer's - om i i reszcie frajerstwa mówimy stanowcze NIE !
Account buyerstwo to zla rzecz jesli jeszcze ktos sie z tym obwozi jaki on to nie jest pro player lub cos w tym stylu, lecz sa przypadki w ktorych popieram to, np ktos mial hacka, rooka itp i nie chce mu sie od nowa grac i kupuje jakis mniejszy lvl niz mial ..
Oczywiscie Panie Lindlay:)
Ale dalej nikt nie poruszył mojej kwestii związanej z Uckiem.
a co tu poruszac? xd rozumiem ze trzeba troche rozruszac ten temat bo 2 strony doszly przez weekend~ ale nie znaczy ze trza zaczynac od awantury :P bo jakby ucek tu wszedl (ten z ktorym to nawet ja mialem problemy) to by sie rozkrecilo i dawaju 20 stron najezdzania na siebie bleh wole juz wywody dlaczego MU jest lepszy od Arsenalu~ bynajmniej posmiac sie mozna
a btw. jak wyglada sprawa na froncie? bo na forum duzo sie dzieje..(juz wiem kto jest acc buyerem kto jest asslickerem fosfika kto ma dobre pvp mimo tego ze jest acc buyerem kto umie mowic po angielsku a kto nie... ciekawe kiedy zaczna sie najezdzac czyjej matki zupa pomidorowa jest lepsza)
kto umie mowic po angielsku a kto nie.)
jaaaaa!!!!!!! anglicy chcha nawet wpisac nowe slowo do slownika"petetic" :D
a ogolnie dzis widzialem ze dptf zwiedzalo mista szczegolnie shipy w 20+ osob a beach neiwiem neiwidzialem;p
pozatym nuda,jak chcecie sie rozerwac napszcie se posta w moim ulubionym temacie o MATEUSZU d WIELKIM !! jest moim idolem i lubie czasem sobie dla jaj pojechac noobow;p
fajna zabawa lespza niz pk;]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111051&page=12
powiem tak GOSC MNIE ROZ*******A :P
BUAHAHahhahahahahhahahahahah ARCANIA PRZENIOSLA SIE NA HARMONIE CZY CO :P
bo jestesmy fanami mateusza dragonusa wielkusosa i tam piszemy bo jest best druidem nie to co sua;s
Bo MDW (i jego świta) nas kreci jak RADIO ESKA
Nacpany_Wlodek
12-02-2007, 18:13
Account buyerstwo to zla rzecz jesli jeszcze ktos sie z tym obwozi jaki on to nie jest pro player lub cos w tym stylu, lecz sa przypadki w ktorych popieram to, np ktos mial hacka, rooka itp i nie chce mu sie od nowa grac i kupuje jakis mniejszy lvl niz mial ..
To są jakies wyjątki, bo głównie się słyszy o 12-latkach, którzy mają nadzianych rodziców kupujących mu prezent - jakiegoś 100+ lev chara
@Amirez
Posłuchaj se dissów jakie nagrywają na siebie gildie z Furory to zostawisz tą ESKĘ. Gleba na plecy gwarantowana
daj link do tego mp3 z dissami:D
daj link do tego mp3 z dissami:D
http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html
Proszę, ale mam nadzieję, że po tym kawałku nie znienawidzisz molesty xP wiem, że ją lubisz, pamiętam jak mi mówiłeś w tibii kiedyś, żebym przesłuchał "powrót" teraz ta piosenka zasiada w mym winampie, a ten "diss" to jest parodia jakaś.... Pozdrawiam :)
Nacpany_Wlodek
12-02-2007, 20:02
1 część Furora hip - hop battle 2007 madafaka yoł :baby:
mamy w linku od Dewytha
2 część czyli odpowiedź dussków http://diss.na.vision.patrz.pl/
3 część czyli znowu vision http://www.rogepost.com/n/4844091663
Mezo i Miecz. Szcześniak (i może zakazany owoc Ethern?!) mają nowych pogromców
ps: jak usłyszałem ten hmmmmm..... "hip hop" spadłem z krzesła
http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html
Proszę, ale mam nadzieję, że po tym kawałku nie znienawidzisz molesty xP wiem, że ją lubisz, pamiętam jak mi mówiłeś w tibii kiedyś, żebym przesłuchał "powrót" teraz ta piosenka zasiada w mym winampie, a ten "diss" to jest parodia jakaś.... Pozdrawiam :)
file not found ;) a ta riposta Duskow buahahhaah owned;d
"jestescie dla calej polski celem nalotu"
dobre rymy pozdro elo
Nacpany_Wlodek
12-02-2007, 22:17
"jestescie dla calej polski celem nalotu"
dobre rymy pozdro elo
Ja się dowiedziałem jeszcze, że dusski "mają dośc tego ruchańska, a imargam to wieśniak i do tego z Gdańska".
Hot, eh?
Aro aka papa
12-02-2007, 23:18
Sie dzieci filmow o 2Pacu naogladaly. Rymy to oni maja jak mandaryna glos...zenada
Ciacho1920
12-02-2007, 23:18
HUahuahuahAHUhuHAUhuhhuahuahuAHUHUAHUHAUahuahua
Fosa Padl... no az mi sie humor poprawil!!^^
aff strona nie dziala i nie mozna zobaczyc tej kleski :(
Tanivupo
12-02-2007, 23:26
Fosfik owned buehueheue ;d gz Turtle;d
btw. 22:12 Arcash [130]: 22:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fosfik. He was killed by Arcash. Gratz :>
Tez milym akcentem koncze dzien: 22:00 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sneracer Ostoher. He was killed by Mazur Shady.
Mudbloods
12-02-2007, 23:30
Może coś więcej dla mniej wtajemniczonych ? xD
open battle na liberty bay
tzn. nie do konca open battle ale kont. masslog na massloga
Ciacho1920
12-02-2007, 23:33
Tez milym akcentem koncze dzien: 22:00 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sneracer Ostoher. He was killed by Mazur Shady.
Tak dalej i ban pewny^^ ps. juz z toba nigdy nie ubijam esp teraz mam miesiac retired:P
Haselbanik
12-02-2007, 23:51
ale pozamiataliscie :)
Gratz :)
Chuligan Motoru
13-02-2007, 00:06
a strona jak krzaczyla tak krzaczy nadal
po raz kolejny Gz Turtlesom ;)
Nacpany_Wlodek
13-02-2007, 00:23
No cóż, Iragon znowu ma sporo roboty. Robił wałki, żeby był remis w fragach, ale jego plan poszedł sie j***ć.
Lechuguitas
13-02-2007, 00:46
Wlasnie gadalem z Iragonem i razem zdecydowalismy ze dpft przegralo ostatni battle 3-1 Iragon stwierdzil ze fosa zapomnial sie uhnac wiec ten frag sie nie liczy, aata ma za wysoki lvl wiec jego fragi tez nie beda liczone , a reszta osob padla pod ziemia a jak wszyscy wiemy fragi liczone podczas walki sa tylko na powierzchni.
A tak na serio to mielismy w chuj farta i powiem wam tylko tyle ze gdyby nie Dran Tirgan to bysmy mieli przejebane bo nooby trapnely nas na statku i Aata tiuso i damoon musieli na*******a$ sie sami
mnie to jebie ;D takie dissy sa roxiorowskie :D idzie posmiac chociarz ;) pasowalo by nagrac takie na beach'ow :) "dobra fosik zrobimy to w tempo,stary kim jeste??hiszpanska menda??ja cie moge fragowac do przyszlej zimy "arcash + hallis" jestescie dla nas pionkami zwyklymi,my was wszystkich z beach rozpierdolimy.narazie nie jestes nikim wiecej niz hiszpanskim skurwysynem.fosa to cipa zrobiona przez lamusa "chodzi o jego starego :D " Masz jakis problem ?uraz z dziecinstwa?nie umiesz mowic ??bo jestes pizda :D dla calej POLSKI "+ inne nacje " jestescie celem nalotu :D Fosa Huj Aby to cienias,dla siostry Krisne czeka kutas do zrobiena O.o
nie smiac sie mam lekka cope jak zawsze kiedy pisze na forum ;D ciiiiiiiii
pissss
nie smiac sie mam lekka cope
lekka??? hehe malo powiedziane;]
pissss
ta ja mam sesje poprawkowa i jak przed kazdym egzamame zazwqyczaj poprawkowym sie znieczulam
hohoho kurwa dobry bicik musimy cos nagrac wspolnie chlopcy;p tylko szkoda ze hiszpanie nie beda mogli nas zdissowac bo nie rozumieja polskiego;d
hohoho kurwa dobry bicik musimy cos nagrac wspolnie chlopcy;p tylko szkoda ze hiszpanie nie beda mogli nas zdissowac bo nie rozumieja polskiego;d
to po angielsku lolku, daj lolkom szanse
mnie to jebie ;D takie dissy sa roxiorowskie :D idzie posmiac chociarz ;) pasowalo by nagrac takie na beach'ow :) "dobra fosik zrobimy to w tempo,stary kim jeste??hiszpanska menda??ja cie moge fragowac do przyszlej zimy "arcash + hallis" jestescie dla nas pionkami zwyklymi,my was wszystkich z beach rozpierdolimy.narazie nie jestes nikim wiecej niz hiszpanskim skurwysynem.fosa to cipa zrobiona przez lamusa "chodzi o jego starego :D " Masz jakis problem ?uraz z dziecinstwa?nie umiesz mowic ??bo jestes pizda :D dla calej POLSKI "+ inne nacje " jestescie celem nalotu :D Fosa Huj Aby to cienias,dla siostry Krisne czeka kutas do zrobiena O.o
pissss
Heh...Jak dla mnie żenujące. Po co wjeżdzasz na jego rodziców? I jescze nutka rasizmu. Aż tak bardzo pałasz nienawiścią do tego kolesia? Rozumiem w grze, ale, żeby aż tak tak to przeżywać.
skarabeusz323
13-02-2007, 12:01
eeeee no nie pogada erig dziś wygląda okropnie
strasznie bravo wam dpft
Rank Player History Vocation Level Experience
1 Fosfik (*) History Sorcerer 163 -1,429,432
2 Lya Ly (*) History Sorcerer 147 -1,052,122
3 Tetuni (*) History Paladin 137 -844,853
4 Tiuso (*) History Sorcerer 136 -757,039
5 Ljubo De'Omerta (*) History Knight 130 -719,714
6 Geo Van Emre (*) History Knight 115 -494,051
7 Fengrel Zafire (*) History Knight 109 -396,118
8 Sneracer Ostoher (*) History Sorcerer 106 -390,263
9 Tompa Ruffs (*) History Sorcerer 104 -364,482
10 Elprimito (*) History Knight 101 -338,817
11 Horuko (*) History Paladin 98 -267,243
12 Vicenta (*) History Knight 92 -251,837
13 Yankkee (*) History 91 -245,309
14 Luilli Longentic (*) History Knight 90 -237,319
15 Vathald Envith (*) History Knight 95 -55,043
Lipton'ek
13-02-2007, 12:21
Oryginalnie napisane przez kotman Pokaż post
mnie to jebie ;D takie dissy sa roxiorowskie idzie posmiac chociarz pasowalo by nagrac takie na beach'ow "dobra fosik zrobimy to w tempo,stary kim jeste??hiszpanska menda??ja cie moge fragowac do przyszlej zimy "arcash + hallis" jestescie dla nas pionkami zwyklymi,my was wszystkich z beach rozpierdolimy.narazie nie jestes nikim wiecej niz hiszpanskim skurwysynem.fosa to cipa zrobiona przez lamusa "chodzi o jego starego " Masz jakis problem ?uraz z dziecinstwa?nie umiesz mowic ??bo jestes pizda dla calej POLSKI "+ inne nacje " jestescie celem nalotu Fosa Huj Aby to cienias,dla siostry Krisne czeka kutas do zrobiena O.o
pisss
^^ te slowa so z zjechane z piosenki o vision http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=116837
pozmieniales tylko nicki i to jest plagiat
btw. gz dpft czy jest jakis film z tego battle?
Ludek'ziom
13-02-2007, 12:28
:)
Dawajcie Filmik JakiŚ Jak Jest
Owned!! Hail Turtles!!
Nie powiedzialem ze to sam wymyslilem :) ale noobki moze beda mialy zajawe i cos nagraja ;D bedzie smianie
Cała Polska cieszy się z OWned fosy :D
btw. Nie zniżajcie sie do poziomu Furory z dissem >.<
p0zdr0B)
Mi ten diss dussków na vision przypomina zdeczka:
- bitwę Płocka pomiędzy Gib-Gibbon squad a Obrońcami Tytułu...
- Diss Tede na p81 :)
1 słowem: n/c xD
papa
"fosa to cipa zrobiona przez lamusa "
Ja się do niego nie przyznaję,podobnie jak do Imargama,argh,żeby wymyślać piosenki o Tibi i do tego umieszać moją ksywke z Tibi w nich,jestem urażony.Pozdrawiam
Roman Waleczny
13-02-2007, 18:27
No no ładnie , wkońcu fosfik owned.... Oby tak Dalej.
btw. jest film z fraga fosy i wogóle calego jego teamu ? jeśli jest proszę o linka :P:evul:
wiecie co tak se ogladam i ogladam ten temacik ;p z tydz temu tu bylem.. ale
dpft na poczatku myslalem ze zabardzo sie nie kwapicie zeby zabic jakiegos esp :P
ale teraz(!)
wielkie gz xD
mam nadzieje ze juz tak pozostanie(tzn. dpft bedzie "rozbrajac" espanioli ;p)
noo.. dolaczac tych kolesi zaprzyjaznonych z dpft i macie team ;p aata niezle se narobil juz rsa ma :P ale dobrze przynajmniej hiszpanow zabil ;p
no to pozdro ;p moze aby jakies szkriny machnac? jak nie tu to w dziale zdjecia(sski z arcani)
pozdro 4all w szczegolnosci dla dpft ;p
:baby: :baby: :baby:
Nie ma zadnego kurwa filmu, nikt nie zdazyl nic zrobic, wszystko dzialo sie za szybko, Leszczu cos tam krecil ale podobno zjebalo mu sie cos, wiec..
Nacpany_Wlodek
13-02-2007, 21:44
....... dupa
Ciacho1920
13-02-2007, 22:48
Arowix: Dalej taki pewny zwyciestwa fosy i jego ekipy?? Jak jeszcze pare dni temu?!
Ja na Jego miejscu pewnie już bym zwątpił xP chociaż fosa jest śliski jak namydlona świnia 8o
Aro aka papa
13-02-2007, 23:11
Arowix: Dalej taki pewny zwyciestwa fosy i jego ekipy?? Jak jeszcze pare dni temu?!
do war wbilem bo to fun a pewny nigdy nie bylem ze wygra beach wiec nie wiem do czego pijesz
pijopiwnik
14-02-2007, 01:44
Możecie mi powiedzieć co się stało z graczem Vorith? =) półtora roku temu przestałem grać w tibie, ale znowu mnie zainteresowała i jestem ciekawy.
delete za acc trading, kupic go ziomek z ibizy
Możecie mi powiedzieć co się stało z graczem Vorith? =) półtora roku temu przestałem grać w tibie, ale znowu mnie zainteresowała i jestem ciekawy.
Ojjjjj sporo rzeczy cię ominęło :D Ethern nagrywa płytę, Lindlay jest jego managerem, wojna dpft vs. Bitches (dpft czyści ^^) hmmm, co jeszcze, Aata wbił jako pierwszy 200 lvl (pg :D, nawet podczas kolacji wigilijnej expił, ewentualnie karpia dziabnął i dalej exp) to by było na tyle, jeśli chodzi o najważniejsze wydarzenia z Arcani :)
pozdrawiam :D:D:D
od kiedy Aata wbil 1-szy 200 ?;p
Ikil Sone
14-02-2007, 17:33
Arowix:"do war wbilem bo to fun a pewny nigdy nie bylem ze wygra beach wiec nie wiem do czego pijesz"
Właśnie Ciacho xD czego się go czepiasz ?Czy on napisał,że był za zwycięstwem Fosy ?
P.S Arowix...wiesz,że i tak Cię nie lubie za tamtego deda :P
Btw
OWN3D
Ludzie na tym servie już expić się nie da -.-
Spokojnie sobie expie,a tu mi wyskakuje jakiś pajac (Lord Modenna) i padam bez powodu...omg
od kiedy Aata wbil 1-szy 200 ?;p
sorry, pomyłka xD
Ciacho1920
14-02-2007, 23:29
Arowix:"do war wbilem bo to fun a pewny nigdy nie bylem ze wygra beach wiec nie wiem do czego pijesz"
Właśnie Ciacho xD czego się go czepiasz ?Czy on napisał,że był za zwycięstwem Fosy ?
P.S Arowix...wiesz,że i tak Cię nie lubie za tamtego deda :P
Czepiam sie... Poniewaz Arowix jeszcze po open battle napisal ze war idzie wygrac mass logami... wiec ten mass log beach byl kleska i tak war nigdy nie wygraja...
Arowix: Krecisz.... i tyle!! btw. dostales juz payment od dpft za wolnosc??
Aro aka papa
14-02-2007, 23:52
Czepiam sie... Poniewaz Arowix jeszcze po open battle napisal ze war idzie wygrac mass logami... wiec ten mass log beach byl kleska i tak war nigdy nie wygraja...
Arowix: Krecisz.... i tyle!! btw. dostales juz payment od dpft za wolnosc??
Idzie wygrac bo sam wygrywalem takie wars nie raz...a roznica miedzy stwierdzeniem ze mozna czegos dokonac a stwierdzeniem ze jest sie czegos pewnym jest ogromna. Naucz sie wiec formulowac pytania jesli chodzi ci o konkretne odpowiedzi.
O payment nie pytalem bo opcja taka nie wchodzi w gre...nigdy nie placilem i placic nie bede bo tylko pipy placa
Lechuguitas
14-02-2007, 23:55
No chyba ze Ingles zacznie grac ;P
Aro aka papa
15-02-2007, 00:10
No chyba ze Ingles zacznie grac ;P
lael:>....
Maniek0700
15-02-2007, 09:21
Czy 200 zl to dobra cena za 80 ms z rs bez niczego 58 mlvl ale hunted :|?
skarabeusz323
15-02-2007, 15:34
up a bo ja wiem
aro~ powieć mi dla czego nikt cie nie lubi z polaków na servie ??????
^ Up: A z kąd możesz ty to wiedzieć ze nikt go nielubi ?? kazdy może być z kim chce:].
btw. Hail Dpft B):cup:
Btw2. http://anty.vision.vol2.patrz.pl/ --- OWNED
Aro aka papa
15-02-2007, 15:56
up a bo ja wiem
zwisa mi to szczerze mowiac choc watpie ze jest az tak zle jak "mUFisz"
skarabeusz323
15-02-2007, 15:59
up ~
no ja widze po tym jak sie do niego wyrażacie na tym forum no sorki ze zle słowo dałem nikt no bo np his~ i sporadycznie Polacy go lubia
up a bo ja wiem
ja go troszke lubie, zwlaszcza w pupke :P
Adow Adan
15-02-2007, 20:56
oglądał ktoś ten filmik "niby wygrana beach(bitch's)"??
link:http://www.youtube.com/watch?v=4fihLpyvX2I
3/4 to trapy a na open battle to dupy a nie gracze -.-
i jeszcze na dodatek pod koniec filmiku taki tekst "We will own Arcania". brr az niedobrze mi sie robi X(
Ps. Chociarz juz nie gram na arcanii , to szanuje all pl i jestem only za DPFT choć straszne PA byli kiedyś :p
up. ten filmik to żal.pl te Esp teksty... Omfg:D :D
Skrzator
15-02-2007, 21:44
Dla mnie arowix zawsze pierdolił kupą. Teraz zgrywa kozaczka jak jego grupka dostaje po piździe.Szkoda ze nie wbilem tam 100 ;<.
P.s: Arm przeoram ci rów kadrylem
arowix zawsze byl hop do przodu ale za to go lubie wlasnie xD gosciu wie jak uzyc spiwora /; ;*
Nacpany_Wlodek
15-02-2007, 22:30
up. ten filmik to żal.pl te Esp teksty... Omfg:D :D
Propaganda to nieodłączna część wojny -- nawet w tibijskim świecie pikseli
edit/
Te teksty Iragona są naprawdę ciekawe xd
up a bo ja wiem
Ciezko mi powiedziec czy Aro lubie bo sie slabo znamy:)ale smialo moge powiedziec ze cenie go za jego poglady i to ze nie "idzie z tlumem" tylko trzyma sie swego^^
Bartholomew
16-02-2007, 00:31
omg, ale openbattle na ankh nie pokazali xD
Aro aka papa
16-02-2007, 04:14
Dla mnie arowix zawsze pierdolił kupą. Teraz zgrywa kozaczka jak jego grupka dostaje po piździe.Szkoda ze nie wbilem tam 100 ;<.
P.s: Arm przeoram ci rów kadrylem
mialem cie jak chcialem na arcanii... gl na titani bo tylko tam mozesz czuc sie bezpiecznie dziewko sluzebna.
Czubek^^
16-02-2007, 12:09
[QUOTE=Nacpany_Wlodek;1270471]Propaganda to nieodłączna część wojny -- nawet w tibijskim świecie pikseli
Rethond propaganda XD Ty typie :D twoje teksty sa tanie -.-
skarabeusz323
16-02-2007, 12:40
oglądał ktoś ten filmik "niby wygrana beach(bitch's)"??
link:http://www.youtube.com/watch?v=4fihLpyvX2I
3/4 to trapy a na open battle to dupy a nie gracze -.-
i jeszcze na dodatek pod koniec filmiku taki tekst "We will own Arcania". brr az niedobrze mi sie robi X(
Ps. Chociarz juz nie gram na arcanii , to szanuje all pl i jestem only za DPFT choć straszne PA byli kiedyś :p
~ten filmik to ładna kupa nic nie widać na nim. Mam nadzieje ze dpft tez zrobią jakiś ładny filmik
muahah film zal... szkoda ze nie pokazali co sie stalo po tym jak tiuso ljubo i lolo padli^^
ogolnie film mi sie nie podoba i nie dlatego ze zrobili go beache ale ogolnie uwazam ze slaby:)jedyny fajny element filmu to muzyka:D
Podzielam zdanie pana wyżej, film żal :D, pokazali tylko korzystne sytuacje dla biczów, gdybym nie był na bieżąco, po obejrzeniu tego filmiku śmiałbym stwierdzić, że bicze wygrywają tą wojnę :P pozdrawiam :) oby tak dalej żółwie
dajcie mi all filmiki dpft i beach to skrece z tego jakis film :) btw. jak mozecie to dajcie to na www.speedyshare.com
Szukaj na www.youtube.com albo www.patrz.pl tam znajdziesz, wystarczy trochę poszukać, ciał 8)
Qangaskan
16-02-2007, 14:48
Może ktoś widział ten filmik ;p
http://www.youtube.com/watch?v=72u6Dl3eWBM
Szukaj na www.youtube.com albo www.patrz.pl tam znajdziesz, wystarczy trochę poszukać, ciał 8)
Jemu chodziło o filmy w .rec więc tych raczej nie znajdzie na Youtube lub patrz.pl
szkoda ze nic a nic nie widac na tym filmie ale co poradzic samo za siebie mowi to kto ten film zrobil iragon deon.... ale muzyka dobra :)
Nacpany_Wlodek
16-02-2007, 16:29
[QUOTE=Nacpany_Wlodek;1270471]Propaganda to nieodłączna część wojny -- nawet w tibijskim świecie pikseli
Rethond propaganda XD Ty typie :D twoje teksty sa tanie -.-
A twoje pachną komercją xD
btw. dobry avatar - wybrałeś białą ścieżkę życia 8)
Aro aka papa
16-02-2007, 18:11
Zin ugryzl glebe
15:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zin Alin. He was killed by Tiuso.
Ciacho1920
16-02-2007, 18:17
0.o
Pewnie chodzil tam gdzie nie potrzeba^^
edit: Juz all wiem:P
ma ktoś czystą płytke na przykołowanie na biegu?
Szefie :)
16-02-2007, 18:59
http://www.rogepost.com/n/4518065641
Filmik WMV mojej roboty. Robiony z nudy :P Nie oczekujcie czegos wielkiego.
Nie ma ukazanych w nim fragow z battle na Liberty bo nie mialem filmu rec.
btw. Jak i dlaczego padl Zin?:>
Adow Adan
16-02-2007, 19:15
omg, ale openbattle na ankh nie pokazali xD
barth~ a ty byś pokazał jak dostajesz w dupe? raczej nie :p
Br nieumią sie przyznać do błędu i dlatego w ich filmach nie ma zadnego deda(beach) ani ucieczki. Sa jedynie ich fragi , nie to co u pl - Fragi "Nasze" i Br.
http://www.rogepost.com/n/4518065641
Filmik WMV mojej roboty. Robiony z nudy :P Nie oczekujcie czegos wielkiego.
Nie ma ukazanych w nim fragow z battle na Liberty bo nie mialem filmu rec.
btw. Jak i dlaczego padl Zin?:>
Zin padł za niewinność.
Mlody_92
16-02-2007, 19:33
Ale teraz tych filmów sie porobilo ;p
no zin padl zdarzylo sie:)ale i tak moje zdanie jest takie ze masslogami sie wojny nie wygra...;] gildia zrobi 10-15 lvli straci jeden i tak w kolko... beache straca lvl i go nie odrobia... wiec to do czasu wszystko jest
Szefie :)
16-02-2007, 20:36
Nikt nie skometuje mojego super filmu?
....Nie xD haueh xD
kórwa, ciężko strawne paluszki rybne :baby:
bo na zinie gral haalis wyjebisty mozg arcanii co daje exit gdy przychodzi po niego tetuni;p i nie zalozyl ssa jak wiedzial ze w planie jest double ue 2 sorcow 130~ ;o
Maniek0700
16-02-2007, 23:32
Podoba mi sie filmik. Ladna muza ;]
PS. Od dzis podaje sie za Lafertiego ;d
@up
Tylko ja jestem Lafertim. No chyba ze chcesz podawac sie za tego dzieciaka co kupil chara i kradnie ;]
Maniek0700
16-02-2007, 23:38
@up
Tylko ja jestem Lafertim. No chyba ze chcesz podawac sie za tego dzieciaka co kupil chara i kradnie ;]
Ta, to ja ojebalem pare osob z itemkow i mi stoi ;*
lael, panowie bez zbytniej agresji;]
bo na zinie gral haalis wyjebisty mozg arcanii co daje exit gdy przychodzi po niego tetuni;p i nie zalozyl ssa jak wiedzial ze w planie jest double ue 2 sorcow 130~ ;o
nie do konca bo ghoule mu zjechaly ssa ;/
zin zin power ranger zin myslal ze ue go nie moze walnac wiec poopa a tutaj beka zin to nie duch to nie samolot to "chłopek" i dostal fizycznego :d
Bartholomew
17-02-2007, 20:51
Siij moj kij pizdeczko. Idz se w dupe pomarancze wsadz a nie bedziesz mnie pouczał
ja w jego wypowiedzi nie znalazlem czegos co mogloby cie urazic, wiec co spowodowalo twoja agresje?
Doom Terror
17-02-2007, 22:55
ja w jego wypowiedzi nie znalazlem czegos co mogloby cie urazic, wiec co spowodowalo twoja agresje?
neo kid's don't need a reason to say smth stupid!
Nacpany_Wlodek
18-02-2007, 01:56
To jest zwykly kowboj klawiatury
neo kid's don't need a reason to say smth stupid!
goscia ponioslo i tyle;]
oj biczom zaczyan sie nudzic
Krecik~
Feb 18 2007, 06:59:31 CET Killed at Level 75 by Tetuni
and by Geo Van Emre
a ja chcialem wrocic na arcanie jak odzyskam kompa ;-(
Soul Hunter
18-02-2007, 17:58
oj biczom zaczyan sie nudzic
Krecik~
Feb 18 2007, 06:59:31 CET Killed at Level 75 by Tetuni
and by Geo Van Emre
a ja chcialem wrocic na arcanie jak odzyskam kompa ;-(
Ciekawe, czy powiedział coś nie tak na gc czy po prostu uznali de'omerta jako wrogów. W sumie wydaje mi się, że macie tam w BIce 'szpiegów', ale nie będę wysuwał pochopnych wniosków ani nikogo wskazywał palcem.
Ivanov Galil
18-02-2007, 19:00
na g chacie nic nie powiedzialem bo expilem i nie gadalem tam ;)
byle to random tylko nie do konca sie dowiedzialem czy za omerte czy po prostu na whos online znalezli dobry cel ;)
co do szpiegow czy chodzi ci o pewnego hiszpana z ummm znanego teamu na arcani ? xD
tak to prawda tylko on jest moim bardzo dobrym znajomym i naprawde juz nie raz wyciagal mnie z konfliktow z beach'ami wiec jesli ci o niego chodzilo to nie masz racji ;) wczesniej byl u nas char baaardzo zwiazany z turtlami ~44 ek ;) jesli kto inny napisz mi PM a przyjze sie tej postaci^^
i na wszelki wypadek co do mojego hiszpanskiego przyjaciela.
mam nadzieje ze bedzie tak jak belka mi powiedzial i nikt bez zgody vice go nie zaatakuje a zaden vicek nie zgodzi sie na bicie go tylko za to ma znajomych z jakiegos tam teamu :)
@youffie
hrhr moze jakbym mial numery bym obudzil cale dpft a mam tylko numer belki xD
Medivh Shady
18-02-2007, 19:50
Nom nudziło im się ;( Shadych tez nie oszczędzili
Mazur Shady
Feb 18 2007, 06:30:11 CET Killed at Level 84 by Fosfik
and by Abyheari Zenor
Ciacho1920
18-02-2007, 20:31
LoL, o tej godzinie online...^^ Zabrac trzeba se melise wieczorem i sie spi...
Szkoda mi Mazura:(
ja proponuje aby oni sie nawzajem wybili się nawet jutro byl by fun :D
ale nie zrobia tego bo mysla ze wygraja ale nie wygraja wiec niewiem po co oni wogole loguja czeba pospamowac cip soft aby zrobili bicza nowy serv i niech ida akisz
o kurwa mać, lindlay zbanowany, za co ?pozd
Legionista1916
19-02-2007, 08:56
...........................
o kurwa mać, lindlay zbanowany, za co ?pozd
Ty jestes zbanowany
Soul Hunter
19-02-2007, 14:00
na g chacie nic nie powiedzialem bo expilem i nie gadalem tam ;)
byle to random tylko nie do konca sie dowiedzialem czy za omerte czy po prostu na whos online znalezli dobry cel ;)
co do szpiegow czy chodzi ci o pewnego hiszpana z ummm znanego teamu na arcani ? xD
tak to prawda tylko on jest moim bardzo dobrym znajomym i naprawde juz nie raz wyciagal mnie z konfliktow z beach'ami wiec jesli ci o niego chodzilo to nie masz racji ;) wczesniej byl u nas char baaardzo zwiazany z turtlami ~44 ek ;) jesli kto inny napisz mi PM a przyjze sie tej postaci^^
i na wszelki wypadek co do mojego hiszpanskiego przyjaciela.
mam nadzieje ze bedzie tak jak belka mi powiedzial i nikt bez zgody vice go nie zaatakuje a zaden vicek nie zgodzi sie na bicie go tylko za to ma znajomych z jakiegos tam teamu :)
@youffie
hrhr moze jakbym mial numery bym obudzil cale dpft a mam tylko numer belki xD
Tak, chodziło mi o tego hiszpana, jak mówisz, że mu ufasz to spoko, ja miałem tylko domysły. W sumie ostatnio expiłem obok niego i nikogo na mnie nie wysłał, ale kto by się czaił na 49 ms :P
Teraz to pewnie biorą wyższe lvl'e Polaków, przyjaciól itd od dpft i po prostu wybijają przyszłych 'pomocników'. Moim zdaniem, jeśli nie możecie pomóc dpft, a beach'e was i tak leją, to może weźcie się za ich supporterów? wiem, że to brzmi jak oko za oko itd, że nie jesteśmy lepsi od nich i że to będzie unjustified... ale prawdą jest, że właśnie na low lvl qmplach/2ndach kase zbierają.
Pozdr no i nie dawaj radochy Beach'om i nie padaj więcej :)
Mudbloods
19-02-2007, 14:00
Coś tu nudnawo ostatnio ... Może pogadajmy o Mateuszu Dragonie Wielkim jaki to on jest super hiper extra zią ... Ostatnio w modzie jest zakładanie o nim tematów ...
LoL, o tej godzinie online...^^ Zabrac trzeba se melise wieczorem i sie spi...
Szkoda mi Mazura:(
Ja znam reason. Takie zycie, jak sie jedzie Fosie na fecie...
Wychodze z PoH, patrze na VIPy i sie wlaczyl skullowy klimat ; O
Wrotki do Veno, a tam przed ryjem Aby sie loguje. 2 ssa za malo...
Pff...moga mi jedynie opierdolic kable. Pokazuja tym tylko, ze sa slabi i maja jakis spory deficyt, bo co to za sztuka jebnac 80+ rp...
Ty jestes zbanowany
Ślepy jesteś? weź się kórwa nie udzielaj...ja jak widać nie jestem zbanowany ;)
massy massy massy nudno to juz moze wreszcie sie zkonczy ooo dzisiaj cramsha sie wyplacicl jednego mniej
Ivanov Galil
20-02-2007, 01:36
@soul
hehe postaram sie xD
w sumie pierwszym razem tez sie staralem tylko nie do konca wyszlo ^^
Ślepy jesteś? weź się kórwa nie udzielaj...ja jak widać nie jestem zbanowany ;)
Ok moj blad :P myslalem ze chodzi ci o tibie :P
Lechuguitas
20-02-2007, 12:47
Krecik nie licz ze Adadnyrari pogra po wojnie, juz mi 2 razy podpadl podczas wojny i pare razy pzred wojna na innym charze ...
tak to jest leszczowi podpasc kude felicjan
Ok moj blad :P myslalem ze chodzi ci o tibie :P
Spoko, sorry za bulwers :P pozdro ;)
leszczu nawet ladne oczy nie pomoga? =( pozatym zanim wojna sie skonczy to trochu minie no chyba ze juz masslogow nie bedziecie liczyc jako wojna ;P
Maniek0700
20-02-2007, 23:00
... <10 znakow>
Ja wiem ze jak sie wojna zkonczy to nie pogra sobie xilvent hahah chyba ze mi postawi 0.7 i po sprawie :d
Fosfik
Feb 21 2007, 15:28:56 CET Killed at Level 163 by Aata Arhari and by Tiuso
Milowin
Feb 21 2007, 15:28:27 CET Killed at Level 133 by Aata Arhari
Aldius Ostoher
Feb 21 2007, 15:27:58 CET Killed at Level 123 by Aata Arhari
and by Zin Alin
Aeroxis
Feb 21 2007, 15:31:44 CET Killed at Level 105 by Aata Arhari
and by Alunir
Iragon Deon
Feb 21 2007, 15:35:46 CET Killed at Level 101 by Aata Arhari
and by Alunir
Mlody_92
21-02-2007, 16:50
No ladne fragi ;)
Fosfik
Feb 21 2007, 15:28:56 CET Killed at Level 163 by Aata Arhari and by Tiuso
Milowin
Feb 21 2007, 15:28:27 CET Killed at Level 133 by Aata Arhari
Aldius Ostoher
Feb 21 2007, 15:27:58 CET Killed at Level 123 by Aata Arhari
and by Zin Alin
Aeroxis
Feb 21 2007, 15:31:44 CET Killed at Level 105 by Aata Arhari
and by Alunir
Iragon Deon
Feb 21 2007, 15:35:46 CET Killed at Level 101 by Aata Arhari
and by Alunir
Jakieś filmy? (:
Ciacho1920
21-02-2007, 17:47
Jakieś filmy? (:
Pewnie niema, bo to byla szybka akcja... Bo to Beach zrobilo mass loga, oczywiscie udany<huahua>
Lechuguitas
21-02-2007, 18:24
Nie ma filmu , nikt nie mial czasu zeby odpalic tibia cam, bitwa odbyla sie na ank/ port hope , beach masslognelo phenixa ktory expil na dragach w czasie gdy go lali zebralismy mala ekipe.
Maniek0700
21-02-2007, 18:35
mala ekipa rozjebala beach.
A haalis z podniety zawedrowla na hdry bo mi koelga opowiadal ze przyszedl ;d
dlatego halis bedzie mial w letnim update gps czyli mrugajaca kropka na mapie co mu troszke ulatwi dojscie do celu :d
skarabeusz323
21-02-2007, 19:37
bravo bravo szkoda że nie ma filmu jakiegoś a co do aata~ to doszły mnie słuchy że to nie gra prawdziwy owner aati
bravo bravo szkoda że nie ma filmu jakiegoś a co do aata~ to doszły mnie słuchy że to nie gra prawdziwy owner aati
Heh dobry masz sluch :p
Heh dobry masz sluch :p
Tak bo to fosfik gra nim <lol>
Mudbloods
21-02-2007, 20:51
Infobot xD
21.02.2007 - Hity na dzisiejszy wieczór
* 20:20 TVP 1: Zakazany owoc
* 21:00 Canal+: Światło w mroku
* 21:30 TVN: Pokonaj najszybszego
* 22:05 TV4: Rodzinny interes
Ale się zdziwiłem jak to przeczytałem, od razu mi się skojarzyło z Ethernem xD
skarabeusz323
21-02-2007, 23:07
Tak bo to fosfik gra nim <lol>
ic się lepiej wysraj na pole a nie będziesz mi tu pier... glupoty
ic? Perfect polish! ^^
skarabeusz323
22-02-2007, 12:51
ic? Perfect polish! ^^
to się nie nazywa perfekt polish tylko pisanie szybko i w zdenerwowaniu bo jak bym takiego czegoś nie słyszał to bym nie pisał lol2
Lipton'ek
22-02-2007, 15:51
Oryginalnie napisane przez skarabeusz323
^^^ lol to ironia byla -,-
właśnie odbył sie zamach na mazura shady'ego
z 10-15 espów od 25-45 lvla go nawalało
zlecieli sie wszyscy co mogli z dpft
akcja toczyła sie w carlin
Mlodzieniaszek
22-02-2007, 18:59
Mlodzieniaszek:
Feb 22 2007, 17:41:40 CET Killed at Level 72 by Ethern
and by Elvek Wyna
fajnie chlopaki... podobno jestem calym z beach... zapewne ogladaliscie filmiki z wojny i mnie tam zobaczyliscie... fajnie ale jakby ktos nie zauwazyl
http://foteka.pl/pokaz.php?id=5650
jakbyscie jeszcze nie wiedzili to 2 char Nocty ale to juz chyba kazdy wie...
PiS...
Ivanov Galil
22-02-2007, 20:41
chlopaki jakbyscie kiedys mieli jakies klopoty z kims z Black Ice to wpierw napiszcie do mnie a nie "uuuraaaaaaaa" i jazda .... przez was ktos jest 50k w garba a promotor ofc nie zaplaci za aola a ziomek padl bez powodu co juz zostalo wyjasnione ....
Ciacho1920
22-02-2007, 23:00
Mlodzieniaszek:
Feb 22 2007, 17:41:40 CET Killed at Level 72 by Ethern
and by Elvek Wyna
Z tego co wiem, to lizales i lizesz dupe valirisowi i firlen... Ale za niedlugo juz nie bedzie mogl!!:P Bo beach dostaje niezly wpier...:P
fakt jest taki ze biegales znimi na open battle na ankh stales w ich barwach miedzy nimi i lales nas wiedz nie nazekaj tylko pora sie pogodzic ze kto z polakami wojuje od polaka zginie
fakt jest taki ze biegales znimi na open battle na ankh stales w ich barwach miedzy nimi i lales nas wiedz nie nazekaj tylko pora sie pogodzic ze kto z polakami wojuje od polaka zginie
ty sie spiewaniem lepiej zajmij ;p
Zajmę don;t panic !! :d tylko musi moj menager mnie wylansowac
lol ty juz jestes bardziej wylansowany niz ricky martin wiec do boju polish loverze
Ciacho1920
23-02-2007, 13:22
lol ty juz jestes bardziej wylansowany niz ricky martin wiec do boju polish loverze
HuAhUaHuAhUa... Eti Dajesz^^
musze zalozyc grupe taneczna :d i podbijemy damskie serca :D
no ba -> ja, maly, rexsi i pewnie mike tez, jestesmy zawsze gotowi ci pomoc w podbiciu swiata oraz damskich serc xd
Czemu Abyheari Zenor odszedl z bitchów ? I czy ktos jeszcze odszedł ?:confused:
bo to cygan jest !! do dpft dolaczy bo luki mu obiecal gdyz sa tej samej krwi
Jak zrboic zeby w avaterek wsadzic fotke postaci tako malo?
Bo koelga chce zebym wsadzil jego bo chce ssy dawac
A ja nie wiem jak to sie robi
pomoz ktos plx ;p
Juz ;d
Soul Hunter
24-02-2007, 03:33
no ba -> ja, maly, rexsi i pewnie mike tez, jestesmy zawsze gotowi ci pomoc w podbiciu swiata oraz damskich serc xd
Ja zawsze chętny :P
relax, relax, take it izzzzzzzzzzziiiiiii
Ale wiecie, kapela po3buje jakiejś maskotki - co wy na jakiegoś alpaka?
thesik sie zajmie dzika zwierzyna alpakami i strusiami bedzie dobry bissnes ale jesio potrzeba meskiego hurku jakiegos :d no i dziewczyny czekam na zgloszenia dziewczyn na balet :d
08:35 Lindlay [119]: log on aata and pwn him?
rofl :)
08:52 Tiuso [137]: im god, wont die
jeszcze lepiej ;p
@up
tez sie logam na ataa jak mi sie nudzi
cos ci nie wyszedl ten joke ;o
Aro aka papa
24-02-2007, 20:11
dal rade....
cos ci nie wyszedl ten joke ;o
Bredzisz, żart 1 klasa :> Eti, masz już kogoś od sprzątania parkietów przed i po koncertach ? Jak coś do pw :)
niestety tak pan czesio jest niezastapiony w tej roli do tego zna 12 jezykó niekoniecznie obcych
CHolera, znajdzie się coś dla mnie :( ? plaax
Doom Terror
25-02-2007, 00:08
[materlialista] ja moge byc managerem - 20% dla mnie [/materialista]
hmm jeszcze musze kupic jakiegos tarpana bo czeba jezdzic czyms po tej polsce
Doom Terror
25-02-2007, 01:51
zawsze mozna auto-butem
Medivh Shady
25-02-2007, 14:30
ci to dopiero maja talent xD
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24
ci to dopiero maja talent xD
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24
O MATKO PRZENAJśWIęTSZA... XD
rosyjskiego boys-bandu jeszcze nie widziałem na oczy !
http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w <--- Medivh, coś dla ciebie !
Doom Terror
25-02-2007, 15:23
omg ale te ruskie maja cos z orientacja najpierw tatu a teraz gays-band
LOOOOOOL OWNED KURWA
i tak o-zone najlepsze! hail rumuny.
Mlody_92
25-02-2007, 18:14
Niezle z nich głąby :D8o
Jednak nikt nie pobije Ciebie.
murarz89
25-02-2007, 19:34
Wracam sobie do Venore moim 29 sorcem wlasnie wbilem lvl jestem juz blisko veno a tu patrze 2 gildia beach blokuje droge do Venore i nie da przejsc to nic robie logouta i sie loguje na mojego noob chara przebieram sie w patriotyczny stroj i jak dotarlem to ich pozdrowilem:P
A tutaj macie fotke:
http://foteka.pl/pokaz.php?id=5844
bede dodawal nowe ss jak cos sie bedzie dzialo;)
bicze chca open battel
Edit
Dpft sie zebralo i dali loga juz prawie all
Doom Terror
25-02-2007, 19:46
bicze chca open battel
chyba chca dostac w czoko ... znowu ;p
murarz89
25-02-2007, 20:17
Oto kolejne ss:
http://foteka.pl/pokaz.php?id=5845
tutaj widac jak ruszyli do Thais
http://foteka.pl/pokaz.php?id=5847
a tutaj jak polacy blokowali i blokuja nadal Fosfika (nie wiedomo ile to potrwa ale no comment...)
Doom Terror
25-02-2007, 21:45
padl ktos ogolnie ? czy to byl masslog pokroju zal.br?
Medivh Shady
25-02-2007, 22:04
nikt nie padl nic nie bylo
no i co z tego ze chca opena
nie pojdziem w 15 zeby wszyscy padli... niech najpierw sie ugadaja a nie oni sie loguja i wielkie kozaki bo bic sie chca
Psyholis
26-02-2007, 17:03
Dlaczego Falain padl???
Lipton'ek
26-02-2007, 17:15
^^up bo ruszyl amasiego xd
Ciacho1920
26-02-2007, 17:18
Dziwisz sie ze padl... 12latek gra tym charem, a na dodatek zgrywa kozaka, ostatnio do mnie mial wielkie problemy po czym udawal ze on mi nic nie mowil!!
btw. Ciekawe jakie ten falain dostaje kieszonkowe Oo??^^
3 zl co miesiac do skarbonki :d
Boil tez zgrywa kozaka czasem...
Alez on jets brzydki,zły i szczery..
http://youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8
Ja jebie, zaraz zacznie się paplanie, kto tu kozak, a kto nie :P dajta se siana ludzie... Aatą na prawdę kieruje inny owner? bo te fragi nie podobne do niego :| On tylko umie expić, z tego co słyszałem, a tu ładne fragi (niektóre solo) to mnie zaskakuje :P, czy człowiek, który bije ziomka z mortów w trapie, może zabijać np. Firoxisa? IDK...
Medivh Shady
26-02-2007, 19:33
firoxis padł bo myślał że stoi w pzecie xD
Mlody_92
26-02-2007, 19:47
firoxis padł bo myślał że stoi w pzecie xD
A gdzie sobie stanol :D :D
http://youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8
Ja jebie, zaraz zacznie się paplanie, kto tu kozak, a kto nie :P dajta se siana ludzie... Aatą na prawdę kieruje inny owner? bo te fragi nie podobne do niego :| On tylko umie expić, z tego co słyszałem, a tu ładne fragi (niektóre solo) to mnie zaskakuje :P, czy człowiek, który bije ziomka z mortów w trapie, może zabijać np. Firoxisa? IDK...
Mi sie jakos tez nie chce wierzyc ze to ten prawdziwy aata gra teraz :P na flimiku widac ze aata nawet cos po angielsku umie(jak pisal do niego gm to aata pisal do kolegi zeby mu tlumaczyl) :P kiedys to on z ue trafic nie mogl :P a teraz sie zrobil best frager, moze przyjebal te wszystkie wolne h co ma teraz bo nie expi na jakis otshach pvp xd
@up Macie racje ^^ Z tego co słyszałem gra nim Luki Tharion chyba rl ziomek Aaty:D
/:p
@up Macie racje ^^ Z tego co słyszałem gra nim Luki Tharion chyba rl ziomek Aaty:D
/:p
Z tego, co słyszałem smok wawelski poleciał do Kosowa omg
Skończcie to żalenie Sie ze gra nim luki macie dowody to mówcie, bo takie pi****enie ze ktoś nim gra to se każdy może powiedzec
Ps. ja mowie ze ataa gra fosfik ^^
aato gra boil bo dzis nawet na ue typa zdjol (45 ms) ;o
heh smiejcie sie smiejcie ale taka prawda :/ sami wiecie jakie pvp miala aata i watpie zeby tak nagle je usprawnila :)
Z tego, co słyszałem smok wawelski poleciał do Kosowa omg
Skończcie to żalenie Sie ze gra nim luki macie dowody to mówcie, bo takie pi****enie ze ktoś nim gra to se każdy może powiedzec
Ps. ja mowie ze ataa gra fosfik ^^
Normalnie, oglądałem filmik i widziałem guild chat, a nawet kawałek skopiowałem... jak nie wiesz to sie nie udzielaj. Bez powodu by nie mówił ktośtam
loguj na aate i go zabij, niemożliwe żeby tak nagle zmienił swoje pvp, chyba że teraz nie może expić to ćwiczy 24/7 na otsie
Doom Terror
27-02-2007, 00:48
idz na Askare bo nie widze zeby kogokolwiek to interesowalo ~
heh smiejcie sie smiejcie ale taka prawda :/ sami wiecie jakie pvp miala aata i watpie zeby tak nagle je usprawnila :)
Aata to koles :) ktos ci chyba na opowiadal bzdur
a co was to kurwa obchodzi jakie aata ma pvp i kto na niego loguje? przestancie robic propagande skoro nic nie wiecie, aha, co do falaina, to padl bo powiedzial prosto w twarz lamusiniemu ze nie odda mu 20k a nie bo jakiegos amasa zaatakowal na ktorego kazdy sra ;0
Lipton'ek
27-02-2007, 14:12
@up to byla ironia globie z tym amasim bo widzialem jak go falain ganial po carlin i tyle zal.pl -,-
@Dazah
Askara wita
@topi
Co do logowania sie kogos na ataa to jezeli to prawda to i tak dobrze sie dzieje bo wole jak 200+Ms fraguje espaniolow nie sam mial by byc fragowany
@Dazah
Askara wita
@topi
Co do logowania sie kogos na ataa to jezeli to prawda to i tak dobrze sie dzieje bo wole jak 200+Ms fraguje espaniolow nie sam mial by byc fragowany
A czy ja powiedziałem że to źle? ;)
Aro aka papa
01-03-2007, 00:04
Thouri Shady
Feb 28 2007, 22:31:46 CET Killed at Level 102 by Fosfik
Medivh Shady
01-03-2007, 00:30
nom znoobił trochę :)
Ciacho1920
01-03-2007, 00:42
Odrobi:P Espaniole teraz swietuja bo 1 mass log od dlugiego czasu ktory im wyszedl i nikt od nich nie padl^^
To po tym 1 masslogu teraz Bicze sa górą??
No coz nawet slepej kurze Sie trafi ziarno kiedyś Dx
Sir Stas
02-03-2007, 14:28
No co wy aata uczciwym jest czlowiekiem i nie daje nikomu paskow zreszta to nielegalne a jesli ktos cos takiego mu moze zarzucic i wymierzyc mu sprawiedliwosc jest GM jesli jeszcze tego nie zrobil to nic takiego nie ma :] a wasze gadanie idzie sie o du.. pe rozbic :]
Falain to noob padl bo tak wypadalo skoro kozaczy to sobie juz nie pogra... No nistety padl za marne 20k xD marne jak kazda kasa... Pozatym mysle ze dobrze mu to zrobilo skoro Beach przypisalo go do fragow na nas to my teraz dopiszemy do do naszych fragow wiec bedzie sprawiedliwie xD
Tomasi haked;]
nie mozna normalnie to trzeba tak:D no ale jak kto woli^^
hłehłehłehłehłehłehłehłehłe, ale ten Thomasi miał tych charów
Name: Nie mam nogi ale mam Eq
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Thoria
hauehuaheuaheuha, pozdro :D
Heh gdyby nie byl cheaterem to by nie mial hacka :baby:
dziecko malej wiary^^ 90% hakow podczas wojny nie jest ze wzgledu na to czy ktos cheatuje czy nie^^
Dziecko malej wiary ? hmm to wytlumacz mi prosze z jakiego powodu te 90 % hakow podzczas wojny sa ?B) no i ofc czego ty miales hacka ?
zakaladam ze tomasi nie zmienial nic na kompie od ~ wiec dziwne ze go hackneli akurat podczas wojny =( i przypomnialo mi sie odrazu ez vs. dpft xD
najpierw valais, potem rhargar, teraz tomasi....
Aro aka papa
03-03-2007, 01:09
LMAO podczas dpftvsez mowiles inaczej...no ale czasy sie zmienily wiec wersja tez moze co?zalxD
Zapomniales o Geddarmie :|
Lindlay wrócił !!!!! stęskniliśmy się tu wszyscy
Ten avatar to twoje foto? :/
Czemu ci bana wlepili?
LMAO podczas dpftvsez mowiles inaczej...no ale czasy sie zmienily wiec wersja tez moze co?zalxD
same as u, z sk orales spejnioli potem do nich wbiles, wtf?
@ Smoku
debilu to wytlumacz mi skoro bym mial miec haka przez to ze niby czegos uzywam, i hak by byl poprostu zeby okrasc moja postac to czemu w domq mam zostawione 20k+ ?:]
@Lindl
o mnie si enie martw arcanii wam nie oddam:D jak tak dalej pojdzie to podczas trwania wojnby to ja bym zdarzyl lepsza postac zrobic niz Tomasi:P
Aro aka papa
03-03-2007, 12:50
same as u, z sk orales spejnioli potem do nich wbiles, wtf?
Nie chodzi o to kogo oralem a kogo teraz chodzi o to ze zmieniasz zdanie zaleznie od sytuacji...nigdy nie miales jaj ale przynajmniej nie rob z siebie idioty.
Nie wnikam kto haknol Tomasiego ale z tym valaisem i rhargarem ktorego tak kochasz to juz przesadziles.
A zreszta zanim zaczniesz wytykac palcami maja ex crew zobacz z kim jestes w guild atm.
rofl, zapomnialem dodac Liam Varga, Buza, to fakt;] Co maja jaja do hackow Tomasiego itp ? To ze spejny nie maja jaj i musza hackowac - co do hackow ez bylem ich przeciwny poniewaz nie chcialem aby wojna sie juz konczyla
Aro aka papa
03-03-2007, 13:05
L M A O
smieszny jestes
6+miecha temu lind bezjajec: "ez dostalo hacka przez bota"
atm: "SPANIOLE PK AND HAK HJELP
lmao
a bota mieli od kogo ? Od Rafamana - spaniol, a kto przekonal Rafamana to wsadzenia k logera w bota ? Spaniole, and doubts?
Aro aka papa
03-03-2007, 13:40
AHHAAHHAHAHAHAHAHA ale zes teorie spisku zapodal...ten bot mial kl od samego poczatku a rafa oral nim ludzi nie tylko na arcani dobrze o tym wiesz wiec nie dramatyzuj i skoncz.
Aro aka papa
03-03-2007, 14:00
Wracaj do pomaranczy cycu a myslenie zostaw innym:>
@ Smoku
debilu to wytlumacz mi skoro bym mial miec haka przez to ze niby czegos uzywam, i hak by byl poprostu zeby okrasc moja postac to czemu w domq mam zostawione 20k+ ?:]
Nie wiem czego uzywasz jak bys umial czytac to napisalem wczesniej pytanie przez co dostales tego hacka ? ... pewnie przez boty a debile takie jak ty sciagaja je i testuja , wiec nie dziw ze miales hacka.
Hack nie musi byc tylko zeby kogos okrasc :) jak mozna bylo zauwazyc w twoim przypadku bylo to poprostu zbicie pare lvli :]
Nie wiem czego uzywasz jak bys umial czytac to napisalem wczesniej pytanie przez co dostales tego hacka ? ... pewnie przez boty a debile takie jak ty sciagaja je i testuja , wiec nie dziw ze miales hacka.
Hack nie musi byc tylko zeby kogos okrasc :) jak mozna bylo zauwazyc w twoim przypadku bylo to poprostu zbicie pare lvli :]
gdyby to bylo kierowane do mnie to napisalbym do pana M. o ostrzezenia za oszczerstwa i bezpodstawne klamstwa~ nie znasz tomasiego wiec nie mow ze botuje i cheatuje bo dzisiejsza tibia nie wymaga juz nawet light hacka do gry~
ja tez mialem hacka ale to przez to ze kliknelem w hack link(chyba nawet z tego forum) a antyvirus nie zadzialal tak jak powinien i co? to znaczy ze cheatuje i botuje? omigosh nie wolno wchodzic na forum bo wtedy jest sie cheaterem!!!!!11
btw. zapomnialem dodac ze wczoraj ekipa z kyry robila POI questa i 2 osoby zostaly zhackowane w treasure roomie i mowi sie ze to wszystko przez ventrilo.. to znaczy ze jak mam ventrilo to tez cheatuje?
ehh dziecko prosze skoncz;] bo az boli jak sie czyta, mozliwe ze Ty masz takie genialne pomysly zeby "sciagac i testowac boty" to idz sciagnij sobie bo widzialem ze na trade ktos krzyczal ze ma nowego;]przetestuj moze fajny bedzie jak tak to mi wyslij;]
po 1 jak juz wiatrak napisal teraz uzywanie botow mija sie z celem(w wiekszosci przypadkow)
po 2 moze tobie sprawia frajde to ze cos za ciebie strzela...ale ja bylem zwolennikiem i zawsze bede Tibii z przed czasow aimbota i nie dlatego jak uwazasz z emialem 102910 swoich super botow co strzelaly glowicami z Venore do Thais tylko dlatego ze radosc sprawia to jak masz lepsze pvp od kogos i mozesz go zabic;] dlatego wierz czy nie ale to moge powiedziec smialo ze naprawde nigdy nie uzywalem zadnych obot leczacych/strzelajacych itp itd;]
ehh dziecko prosze skoncz;] bo az boli jak sie czyta, mozliwe ze Ty masz takie genialne pomysly zeby "sciagac i testowac boty" to idz sciagnij sobie bo widzialem ze na trade ktos krzyczal ze ma nowego;]przetestuj moze fajny bedzie jak tak to mi wyslij;]
po 1 jak juz wiatrak napisal teraz uzywanie botow mija sie z celem(w wiekszosci przypadkow)
po 2 moze tobie sprawia frajde to ze cos za ciebie strzela...ale ja bylem zwolennikiem i zawsze bede Tibii z przed czasow aimbota i nie dlatego jak uwazasz z emialem 102910 swoich super botow co strzelaly glowicami z Venore do Thais tylko dlatego ze radosc sprawia to jak masz lepsze pvp od kogos i mozesz go zabic;] dlatego wierz czy nie ale to moge powiedziec smialo ze naprawde nigdy nie uzywalem zadnych obot leczacych/strzelajacych itp itd;]
Heh kto ci uwierzy ze bota nigdy nie uzywales ? chyba kumple ktorzy wiedza ze uzywasz ale beda pisac tak jak ty uwarzasz :) Ja dziecko ? daj spokoj. Predzej mozna by pomyslec ze to ty nim jestes a wynika to z twoich nickow :) moze je przytocze : "Ciocia Ze Bagien" "Nie mam nogi ale mam Eq" "Pompka Rowerowa"
i pare innych ktore zapewne nie swiadcza dobrze o twoim rozumie zal. Sorry ale ja takich shitow nie testuje :) i moze nie bede ci przesylal bo znow cie hackna ^^
Smiech na sali 8o
/zdrowia
Wracaj do pomaranczy cycu a myslenie zostaw innym:>
lol skoncz;] 20znakow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.