Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
cos Ci tam zuce na farta tylko gdzie wyslac?B)
edron plx ;) najlepiej tak wyslij z 100 crystal coins
Ciacho1920
16-01-2007, 23:27
Jaki jest powod, ze Lucifer Incarnated opuscil dpft?
Chyba wiedzial w co sie pakuje >.>
Czlowiek chce cos zrobic to cie zbesztaja. Bleh co ja sie bede wysilal.
haha kolba widze sie zrobiles istny forumowicz^^:D az cie nie poznaje^^
i freeitemzy to do mnie do ab slij:D notop ma za duzo
@up
akurat statystyki w twoim wykonaniu moim zdaniem wygladaja bardzo ladnie:)wiec mozesz uzupelniac na bierzaco^^
@all
wogole ja z wami nie moge czytam forum o 15 pozniej wlaze o 23 i juz 198218781 tych stron:Dwam to sie chyba serio nudzi:D:D
Armonos Oroth
17-01-2007, 00:45
LoA free ;-)
haha kolba widze sie zrobiles istny forumowicz^^:D az cie nie poznaje^^
i freeitemzy to do mnie do ab slij:D notop ma za duzo
@up
akurat statystyki w twoim wykonaniu moim zdaniem wygladaja bardzo ladnie:)wiec mozesz uzupelniac na bierzaco^^
@all
wogole ja z wami nie moge czytam forum o 15 pozniej wlaze o 23 i juz 198218781 tych stron:Dwam to sie chyba serio nudzi:D:D
Ty juz dosteles wand of inferno wiec siedz cicho:p , a sua powiedzial ze jak wysle mu bp flaskow to mnie nie zabije ;(
Lucifer wszystko wyraźnie napisał w swoim poście na forum, do wojny przyłączył się tylko dlatego, bo nienawidzi Fosfika, ale jego nienawiści do niego nie stłumi głupią wojną.. wolał odejść z Arcanii na zawsze, i cieszyć się grą/przyjaciółmi na Askarze.
@up
jaki ma name na Askarze ?
ok juz mam
Teraz ktoś mógłby się zająć statystykami war na forum tibia.com :P
Ale to już nie moja brocha
@up a po co to ma ktos robic jak odrazu ktos na niego wjedzie "ten frag sie nie liczy nobie!"
@up a po co to ma ktos robic jak odrazu ktos na niego wjedzie "ten frag sie nie liczy nobie!"
Bo to oficjalne forum gry i one powinny tam być żeby tutaj ludzie nie pisali, co chwila
„Ej, jakie sa statystyki wojny?”
Takie moje zdanie xD
Soul Hunter
17-01-2007, 18:24
Lucifer wszystko wyraźnie napisał w swoim poście na forum, do wojny przyłączył się tylko dlatego, bo nienawidzi Fosfika, ale jego nienawiści do niego nie stłumi głupią wojną.. wolał odejść z Arcanii na zawsze, i cieszyć się grą/przyjaciółmi na Askarze.
'Goodbye for a long time , don't say if I never come back but for now I am rlly happy in askara and friends know were to find me.'
Chociaż nie jest to do końca gramatycznie poprawne, to co miał na myśli to nie, że na 'zawsze' ale narazie, ponieważ dobrze mu na askarze - taka mała uwaga
Mówi też, nie o tym, że jego gniew nie zostanie stłumiony, a raczej o tym, że żałowałby w przyszłości walki z ludźmi jak Aeroxis, starając się ich wyrzucić z servera, jako że wiele im zawdzięcza.
pozdr
Aro aka papa
17-01-2007, 19:59
'Goodbye for a long time , don't say if I never come back but for now I am rlly happy in askara and friends know were to find me.'
Chociaż nie jest to do końca gramatycznie poprawne, to co miał na myśli to nie, że na 'zawsze' ale narazie, ponieważ dobrze mu na askarze - taka mała uwaga
Mówi też, nie o tym, że jego gniew nie zostanie stłumiony, a raczej o tym, że żałowałby w przyszłości walki z ludźmi jak Aeroxis, starając się ich wyrzucić z servera, jako że wiele im zawdzięcza.
pozdr
no aero zawdziecza chyba najwiecej bo to on w glownej mierze wyprosil zeby nie byl hunted jak lucifer byl na 100 lvlu...
Qangaskan
17-01-2007, 20:26
Eizix a ty grasz jeszcze na Arcani albo wogole w tibie po tym jak ci usuneli chara?
Aro aka papa aka papa ty tez masz lagi czy tylko tylko all przeciwko beach je maja :P
Aro aka papa
18-01-2007, 02:57
Aro aka papa aka papa ty tez masz lagi czy tylko tylko all przeciwko beach je maja :P
mam ;/i freezy po 30+sec
Soul Hunter
18-01-2007, 03:35
mam ;/i freezy po 30+sec
A siedzisz teraz w Polsce czy na wygnaniu jak ja?
A co do Aeroxisa i jego zasługi dla Lucifera, to muszę się zgodzić.
Szczerze mówiąc, nie widziałem powodów dla jakich nie lubił go, nie mówię o przeszłości i byłem charze... a te wszystkie kłótnie, były w równej mierze, jak nie w większej, z winy fosy. Bez obrazy, ale wtedy jak poszły żarty na to, że na wózku inwalidzkim jest/był Lucifer, to wstyd mi było za fosę... gra grą, ale ludzkie nieszczęście, nie powinno być punktem szydzenia. Dziwne, że tak wykształcony koleś, za jakiego się podaje... do tego się posunął. Ale co tam, prezydent nie musi przepraszać za czerwone małpy, a jest rzekomo wykształcony, to i nie oczekuje już od nikogo niczego...
except for respect.
Aro aka papa
18-01-2007, 08:52
A siedzisz teraz w Polsce czy na wygnaniu jak ja?
A co do Aeroxisa i jego zasługi dla Lucifera, to muszę się zgodzić.
Szczerze mówiąc, nie widziałem powodów dla jakich nie lubił go, nie mówię o przeszłości i byłem charze... a te wszystkie kłótnie, były w równej mierze, jak nie w większej, z winy fosy. Bez obrazy, ale wtedy jak poszły żarty na to, że na wózku inwalidzkim jest/był Lucifer, to wstyd mi było za fosę... gra grą, ale ludzkie nieszczęście, nie powinno być punktem szydzenia. Dziwne, że tak wykształcony koleś, za jakiego się podaje... do tego się posunął. Ale co tam, prezydent nie musi przepraszać za czerwone małpy, a jest rzekomo wykształcony, to i nie oczekuje już od nikogo niczego...
except for respect.
fosa polewal z typa bo sie okazalo ze zmyslil bajeczke o wozku zeby wzbudzic litosc u ludzi i zeby w ten sposob nie miec hunta...kumasz kolesia?przez pare miechow walil scieme jakie to on ma lipne rl, tylko po to zeby moc grac w gre online 20+h/dobe. Gosc jest zalosny ale jak juz zrobil 150+ to skonczyl lizanie tylkow i zaczol cwaniaczenie.
Soul Hunter
18-01-2007, 13:49
Ups, to może jak nie grałem to mi to umknęło... słabo z jego strony, omg mega słabo.
Najpierw udaje anglika, nieudolnie. Potem niepełnosprawnego...
Brak słów.
Nacpany_Wlodek
18-01-2007, 17:13
Niezwykła zmiana jest na tym forum o Arcanii. Wcześniej 1 post na minutę (w tym dużo wrzutów ), a teraz cisza. Hmmm.... dziwne
Santa Claus
18-01-2007, 17:24
Co do tego lucifera to naprawde trzeba miec nasrane we lbie zeby cos takiego gadac
Bartholomew
18-01-2007, 19:01
Milowin~~Jan 18 2007, 16:16:02 CET Died at Level 134 by a hydra
hueheu, zapedzona w kozi rog?? to za sprawka turtli ??
Bartholomew
18-01-2007, 20:19
btw. fonrar dolaczyl do dpft, zarazem zwiękaszając szanse wygrania wojny tej gildii
RACZEJ LAG NIZ DPTF
Nacpany_Wlodek
18-01-2007, 20:26
zawsze 1 nygus więcej
hydra dolaczyla do dptf zatem zwieksza szanse w wojnie :DDDD
Ciacho1920
18-01-2007, 21:31
btw. fonrar dolaczyl do dpft, zarazem zwiękaszając szanse wygrania wojny tej gildii
To 1 wojna fonrara na arcanii... Ciekawe hmmm...<.<
Nacpany_Wlodek
18-01-2007, 23:24
Bartholomew to Mezo!
hahha a ja mam leeeepe ;] dzis mnie nocta widzial w domku Wovimusa ;D bo tam dalem loga x]]] zalogowalem sie a tu nocta ,milowin i jakichs 2 typa ;D nocta zaraz do mnie : loololololo - Youffie ?? i sem poszedl ;D sss wiec jestem pewnie oficialnie hantad x] ale h*j z tym ;) i tak mam freezy az do kicka i mega straszeczne lagi...a no na dodatek jestem facc x]]
Wczoraj to były zajebiste kicki i lagi --"
To 1 wojna fonrara na arcanii... Ciekawe hmmm...<.<
"fonrar" sie nie odmienia ;-)
a co do tego, ktora to wojna, to faktycznie pierwsza. ale bylaby druga, gdyby ta z 7k nie trwala 1 tygodnia ;p
Eizix a ty grasz jeszcze na Arcani albo wogole w tibie po tym jak ci usuneli chara?
coś tam się jeszcze pyka na tej Arcani, pod jakim nickiem - tajemnica ;)
Qangaskan
19-01-2007, 12:11
coś tam się jeszcze pyka na tej Arcani, pod jakim nickiem - tajemnica ;)
Nadal idziesz tak ostro z lvl jak to kiedys bylo :P?
PS:A kumplom nie podasz nicku :D ??
a co do tego, ktora to wojna, to faktycznie pierwsza. ale bylaby druga, gdyby ta z 7k nie trwala 1 tygodnia ;p
haha kto sie pojwaił na forum, strzałka warjacie :p
Przez ta wichurę nie można było pograć wczoraj :D
Jeszcze prądu zabrakło i trzeba było w wiaderku donosić
I jak tu wygrać wojnę jak u nas wieje a u Espanioli wszystko ładnie i pięknie :(
No mi na expie pradu zabraklo i znow 50 k kasy w plecy za blesy ...
Rolas el'Baq
19-01-2007, 21:15
ze wy jeszcze dajecie rade na tym servie.. to gratuluje
ze wy jeszcze dajecie rade na tym servie.. to gratuluje
Każdy potrafi grac bez lagow a tylko pro jak my potrafią z lagami i jeszcze war prowadzić
Ciacho1920
19-01-2007, 23:55
Sk dla mnie to bylo smiechu warte:P
Dpft Teraz potrzebuje kazdego dobrego gracza
Chuligan Motoru
20-01-2007, 11:45
czaili sie na niego kilka dni i im wyszlo
Ciacho1920
20-01-2007, 11:46
Ljubo De'Omerta
Jan 20 2007, 03:14:14 CET Killed at Level 132 by Lya Ly
and by Krisne
BAHHHHHHHHHHHHH!!!:/
3:2 Dla Beach
spokojnie panowie, polowa dpft jest lagged.. ;]
:| nie lazcie po nocach , takie sa tego wyniki :confused:
Aro aka papa
20-01-2007, 13:25
spokojnie panowie, polowa dpft jest lagged.. ;]
Taaaa i 1/100 Beach tez:P
btw. dziadek ljubo nie dostal zawalu czasem?w jego wieku pikawa moga nie wytrzymac stresu lael
:| nie lazcie po nocach , takie sa tego wyniki :confused:
sugerujesz aby lazili w dzien ?:D
@up
jak juz ma lazic to lepiej w dzien niz w nocy :P mniejsze prawdobondobienstwo ze padnie :) tak mi sie zdaje
zreszta powinien wogole nie lazic:confused:
Ljubo padl bo jebalismy Fett Longhetic ktory zajebal nam kolege i mu all spadlo...gonilem go ja i jokker ale ja k**wa facc zanim dobieglismy do veno bo tam zwial to juz mu pz minelo i uciekl do ab...a tam go lalismy z ljubem i jokkerem....Najwidoczniej Fett~ nas wystawil ...kazdy mial pzta w ab z naszej 3ki....jokker spylil w "krzoki" i mu zniknelo...ja ledwo zwialem do domku Wovimusa a kolo mnie juz stal Nocta,Krisne,Lya~ i reszta....Zrobili mu trapa pod dp ...w sumie mogl uciekac gdzies poza miasto zeby mu pz zniknal...No trudno..wyszlo jak wyszlo.:(
Jeszcze dzien najwyzej 2 i wszystko sie od mieni :];)
Jeszcze dzien najwyzej 2 i wszystko sie od mieni :];)
Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień aż zapłonie światło które poprowadzi mnie. Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień wszystko zmieni się wszystko zmieni się.
Ale tak na serio lagi ustępują wiec czekamy na rozwój sytuacji
Lagi ustepuja ? Nie wiem kiedy i gdzie:p
Mudbloods
20-01-2007, 19:15
Lagi ustepuja ? Nie wiem kiedy i gdzie:p
Kiedy to nie wiem ale wiem gdzie. xD Na amerykańskich serwach nie ma :P
Qangaskan
20-01-2007, 22:58
Te lagi juz chyba nie ustapia polakom xD
Rano i teraz nie ma lagow przynajmniej ja nie mam jak jest połowie dnia nie wiem
Qangaskan
20-01-2007, 23:17
To u mnie znowu jest tak ze czym wiecej ludzi gra tym mam wieksze lagi :( ;/
Moze wkoncu sie to skonczy ....
kazdy ma lagi i nic nie ustepuje ja mam takie same jak mialem wczesniej
Medivh Shady
21-01-2007, 16:59
ja tam mam dialog i nie mam naszczescie problemow z lagami B)
Omg Dzisiejsze Lagi To Juz Przegiecie !!!!x(
Mudbloods
21-01-2007, 17:28
Skoro wszyscy macie lagi to zapraszam na 17.00 przed TV na mecz Manchester vs. Arsenal xD Oczywiście jeżeli ma się Canal+Sport xD
Patryczak
21-01-2007, 17:34
Lagi lagami ale wojna trwa ;) Coś się zmieniło ? Jaki obecny wynik wojny ?
Skoro wszyscy macie lagi to zapraszam na 17.00 przed TV na mecz Manchester vs. Arsenal xD Oczywiście jeżeli ma się Canal+Sport xD
Ja mam i ide ogladac :P
Mudbloods
21-01-2007, 17:43
Ja mam i ide ogladac :P
Miło widzieć, że istnieją jeszcze tacy ludzie co potrafią się oderwać od tibii xD
Mam jeszcze nadzieję, że jesteś za Man Utd ...
Ciacho1920
21-01-2007, 18:10
ja tam mam dialog i nie mam naszczescie problemow z lagami B)
Heheh:D Med niema lagow jak polacy maja... Jak polacy nie maja lagow med ma^^
Miło widzieć, że istnieją jeszcze tacy ludzie co potrafią się oderwać od tibii xD
Mam jeszcze nadzieję, że jesteś za Man Utd ...
HAIL Manchester :D tylko szkoda że Van Nisterlooya już nie ma :P Mój ulubiony napastnik achhh ;p
A tak poza tym to:
Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi i wogóle straszna dupa :/
Nacpany_Wlodek
21-01-2007, 19:15
Jak wygrają hiszpanie zobaczcie jakie wyżelowane pedałki (to nie żart tylko prawda ) bedą nami rzadzić. (trochę stary ten photobucket bo robiony przed rozłamem)
http://s2.photobucket.com/albums/y47/henchy/Arcania/
Dla tych co tego nie widzieli
Dzięki dla zioma, który mi to przesłał dzisiaj.
A tak poza tym Arsenal i Bykuu mawr(szczery respect za browara) rządzą.
Jak wygrają hiszpanie zobaczcie jakie wyżelowane pedałki (to nie żart tylko prawda ) bedą nami rzadzić. (trochę stary ten photobucket bo robiony przed rozłamem)
huehuehuhe wybacz zapomnialem wloskow nazelowac zeby sie nie wyrozniac lol :D
2:1 niestety;/ W koncowce nas udupili ;/. Ale i tak liga nasza xDD
Mudbloods
21-01-2007, 20:50
2:1 niestety;/ W koncowce nas udupili ;/. Ale i tak liga nasza xDD
Zawsze nie lubiłem Henry'ego ... Teraz jeszcze bardziej go nie lubię ... A miało być tak pięknie xD
Ej dzis nawet ja mam lagi;)
LoA have alliance with LoT.x)
ej nic sie w tej wojnie nie dzieje:P.Ani Beach ani dpft nie expia.O walkach nie wspomna:P
Nacpany_Wlodek
21-01-2007, 21:21
I to jest to Arsenal !!!!!
Wy kibice Man U i tak sie cieszcie, bo Chelsea prz*****ła i nadal macie taka samą przewagę.
@Bykuu
Po zobaczeniu ilus plastikowych ludzi było twoje zdjęcie - najlepsze, bo hmm.. takie najbardziej szczere xd
kekeke ale ja mam brechta z niektorych "witam panie lindl;p" z tego MU jak mozna sie wczowac tak jak pies do dymania,dla mnei to smieszne ale przynajmniej mzona sie ponabijac,
ps. wszyscy fani MU dzis ponoc popelniaja samobojstwa wieszajac sie na szalikach tak podaje jakastam strona z fanclubem :D
I to jest to Arsenal !!!!!
Wy kibice Man U i tak sie cieszcie, bo Chelsea prz*****ła i nadal macie taka samą przewagę.
@Bykuu
Po zobaczeniu ilus plastikowych ludzi było twoje zdjęcie - najlepsze, bo hmm.. takie najbardziej szczere xd
ze studenckiego zycia wzieta ;p
Nacpany_Wlodek
21-01-2007, 21:56
Jeszcze jedna rzecz - co oni w tej Hiszpanii maja za browary
(jeśli to można nazwać porządnym bronxem). Mają Arowixa w składzie i niech im pokaże co się pije w barach, a nie "kufel" 200 ml piwa karmi 0,1%
Właśnie Aro aka papa pokaz im, co i jak się w Polsce robi
Ale i tak mam nadzieje ze przegracie (bez obrazy)
Golradir
21-01-2007, 23:50
omg Arcania potrafi zaskakiwać
Farylin Manson i Lamusini w jednej gildi 8o
Bartholomew
22-01-2007, 00:03
moze to miłość?XD
Nacpany_Wlodek
22-01-2007, 00:08
Lamusini zamienia sie w Hiszpana(wyżelowanego)?! Nie no bez przesady...
Lamus od zawsze byl wyzelowany^^
muahaha Byku...:Dnie no pieknie pieknie Polak pelna geba:D
jak tak patrze to nie wiem gdzie Caelos ma wiecej "plynu" w tym "kuflu" czy na wlosach:D
Nacpany_Wlodek
22-01-2007, 00:52
I tak mogę się założyć o1k, że ten płyn w szklance Cealosa to sok jabłkowy, bo na piwo nie wygląda.
Aro aka papa
22-01-2007, 03:03
Właśnie Aro aka papa pokaz im, co i jak się w Polsce robi
Ale i tak mam nadzieje ze przegracie (bez obrazy)
Moze bede mial okazje bo fosa wspominal cos ze moze wpadnie na wakacje:P
luz men no offence taken bedzie co ma byc...mozliwosci setki:P
Hehehehe no niby w 1 glidi, ale czy ktoś się we Fosfik ma do niego pass??
@EDIT
Cos się znowu piernaczy w tibia.com <LOL> oni tego nigdy nie zrobią :/
Mudbloods
22-01-2007, 11:13
ps. wszyscy fani MU dzis ponoc popelniaja samobojstwa wieszajac sie na szalikach tak podaje jakastam strona z fanclubem :D
No nie, ja jeszcze się nie powiesiłem :P Ale nie wiadomo co to będzie jak Man Utd przegra mistrzostwo Anglii xD
Nacpany_Wlodek
22-01-2007, 14:09
A komu Lamusini i reszta płacili za wolność: Fosie czy turtlom?
No nie, ja jeszcze się nie powiesiłem :P Ale nie wiadomo co to będzie jak Man Utd przegra mistrzostwo Anglii xD
Lind dostanie 10 godziny ciagly orgazm??:D
no ale na szczescie to sie neistanie;]
@lamus
tylko prosze bez sexu mi tam bo ty na wszystkich masz chrapke
ps. wiecie ze lamus sie zalamie jak sie skoncza zapasy ropy naftowej na swiecie... bo niebedzie wazeliny :DD
notop - nie nawidze cie;p
Gildi Nooblands chyba naprawde sie nudzi albo szukaja zaczepki... ale czego mozna sie spodziewac po ludziach, ktorzy inv~ 60 osob.
Gildi Nooblands chyba naprawde sie nudzi albo szukaja zaczepki... ale czego mozna sie spodziewac po ludziach, ktorzy inv~ 60 osob.
a kogo to k... obchodzi..neiwidzisz ze mamy tutaj wazniejsze problemy,niewiemy czy mamy robic druid outfit czy wizard a ty mi jakimis pk zawracasz glowe...
@lindlay
wiem ;)
Nacpany_Wlodek
22-01-2007, 22:10
notop tylko go nie pogryź
Diego'Odin
22-01-2007, 22:38
omg co za twarze:S ale bedek mial najlepsza
przestali byscie sie klucic. ja mam lagi i gram w bierki :)
Pall_Mall
22-01-2007, 23:32
Piszcie sobie co chcecie ale mnie uzekl Bedurion co za przystojniak B)
POZDRAWIAM CIE BEDEK MAM NADZIEJE ZE POJDZEMY KIEDYS NA BROWARA
a kogo to k... obchodzi..neiwidzisz ze mamy tutaj wazniejsze problemy,niewiemy czy mamy robic druid outfit czy wizard a ty mi jakimis pk zawracasz glowe...
@lindlay
wiem
nie bij bliz'ed :<
@Pall_Mall - ktos ty ze chcesz ze mna isc na piwo ?
@rest of gays - co wam sie nie podoba w moich fotkach fotce ?
Psyholis
23-01-2007, 02:37
Mi tam sie podoba Twoja fotka B)
Przedstawia narkomana xD ktory pod wplywem narkotyku ktory pobudza xD (anfetaminy) gra po 20 h w Tibie !! haha nie zebym cos mial do tego !! ;p
Psyholis
23-01-2007, 02:38
Jestes z Krakowa ?? Po ile macie tam 5 g fety ?? :D huauhauhauhau xD nóób
Nacpany_Wlodek
23-01-2007, 12:25
Widzę, że Psycholis to zawodnik i zna się na rzeczy o.O
A tak wogóle to wolałbym wypić z piwo z Glasskiem niż z jakimś żelusiem xd
Nigdy nie bralem narkotyków aby więcej grać i nie mam zamiaru. Jak zlapie się zajawke to można grać i grać i nawet nie myślisz o śnie czy jedzeniu. ( czasami nawet wiecej 20h, jesli tylko byly warunki )
Ku... pier..lic te jeba.e lagi kolejne 50 k na blesy poszlo sie je..c kur.. X(
Sua taki nerwowy bo z domu nie wychodzi i nie pije od 3 dni (niemożliwe!)
Widzę, że Psycholis to zawodnik i zna się na rzeczy o.O
A tak wogóle to wolałbym wypić z piwo z Glasskiem niż z jakimś żelusiem xd
ja bym z Glasskiem na miasto nie wyszedl bo by mi bylo siara z nim byc ;/ sorry ale tak jest jak ja bym wygladal jak Glassek to bym kanałami chodzil ;/
Alucard89
23-01-2007, 22:44
@Aurii
Wygląd o niczym nie świadczy. A jeśli nawet uważasz że taki koleś jak Glassek powinien przemieszczać się kanałami to już naprawde jego problem a nie Twój.
Nie każdy jest idealny...
@KENDZIO
Również mam lagi...jeszcze gorsze niż ostatnio:( . Zresztą już nieraz padlem przez nie, a szczególnie przez freezy...
@alz'q
Mnie to naprzykład obchodzi:) . Gildia jest na arcani? Jest. Temat jest o arcania? Jest. Więc nie widze problemu żebyś pisał o wszsytkim i wszystkich rzeczach związanych z tym serwerem.
Mi tam sie podoba Twoja fotka B)
Przedstawia narkomana xD ktory pod wplywem narkotyku ktory pobudza xD (anfetaminy) gra po 20 h w Tibie !! haha nie zebym cos mial do tego !! ;p
rofl, na fecie to jechal np Valais expia Tetrem... a nie Glassek - glassek <3
Psyholis
23-01-2007, 23:14
mmmmm...ciekawe gra tak cie wkrecila ze mogles grac po 20h+ nie jedzac nie pijac xDD hyhy
Wstyd wyjsc z bedkiem na miasto ?? Ja tak nie uwazam pytanie czy bedek wyszedl by z Toba na piwo czy wolal by expic :p
rofl, skumaj na jazwe np Abiego... wtedy powiedz czy wyszedl bys z nim na miasto - a Glassek wyglada normalnie, wiec nie wiem po co ta cala idiotyczna dyskusja, a czy wyszedl bym z nim na piwo ? proste ze tak
Teke Varus
23-01-2007, 23:22
Laska Ron Al Ninia ma ryj jak jamnik xDDD a co do Galaaska to moze taka fota krzywa a nie on xD ale cuz..
Nacpany_Wlodek
23-01-2007, 23:53
Sednem sprawy nie są rysy twarzy, bo nikt o nich nie decyduje, ale o to jak się kto prezentuje - jak zobaczyłem tych żelusiów źle mi się zrobiło
Ciacho1920
24-01-2007, 00:44
ja bym z Glasskiem na miasto nie wyszedl bo by mi bylo siara z nim byc ;/ sorry ale tak jest jak ja bym wygladal jak Glassek to bym kanałami chodzil ;/
Ciekawe jak ty wygladasz.... Ehhhh szkoda słów na Ciebie...
Aro aka papa
24-01-2007, 02:49
rofl, skumaj na jazwe np Abiego... wtedy powiedz czy wyszedl bys z nim na miasto - a Glassek wyglada normalnie, wiec nie wiem po co ta cala idiotyczna dyskusja, a czy wyszedl bym z nim na piwo ? proste ze tak
Ja bym sobie darowal bo o czym kur...mozna gadac z typem ktory expi po 20h dziennie...
tak na marginesie...fota linda jest nadal jedna z najwiekszych tajemnic na Arcanii nikt nie widzial ale chodza pogloski ze wyglada jak dzwonnik z notre damm:Pspiwor fdp;*
01:52 Sua Mea [156]: dawaj fotke.pl czy cos gdzie ejst i niepierdol jak zaczeles temat bo zara skopiuje co pisales i na forum dam !!
8o gay?
01:52 Sua Mea [156]: dawaj fotke.pl czy cos gdzie ejst i niepierdol jak zaczeles temat bo zara skopiuje co pisales i na forum dam !!
8o
eee jak dajesz to dawaj cale;p
-------------------------------------
01:34 Kol'ba [125]: ty to feri niemasz?
01:34 Sua Mea [156]: -lol
01:34 Kol'ba [125]: xD
01:34 Sua Mea [156]: ja sie nieucze od 5 lat
01:34 Sua Mea [156]: 4
01:34 Sua Mea [156]: sry
01:34 Sua Mea [156]: nielicze studiow;p
01:35 Kol'ba [125]: hahaha
01:35 Kol'ba [125]: ostro
01:35 Kol'ba [125]: stary dziad z Ciebie ;D
01:35 Sua Mea [156]: ano
01:35 Kol'ba [125]: ja ostatni rok i s*******am do stanow xd
01:35 Kol'ba [125]: jak wize dadza hehehe
01:36 Sua Mea [156]: bedziesz murzynom myl pyty za kase?:d
01:37 Kol'ba [125]: obskocze wszystkie najlepsze kluby w calym stanie a potem wezme sie za sbieranie na samochod, potem pojade na sensation do maiami a potem wruce do polski i wejdedo tibi i powiem Ci "ce" xD
01:37 Kol'ba [125]: hahahaha
01:38 Sua Mea [156]: znaczy sie
01:39 Sua Mea [156]: zajedziesz do staow dasz z 5 razy dupy by miec na hamburgera a pozneij zamieszkasz na dworcu i na jedzenie ebdziesz zarabial kiszka?
01:39 Kol'ba [125]: cos takiego
01:39 Kol'ba [125]: xD
01:39 Kol'ba [125]: nie a tak wogule to do babki jade hehe ;d
01:39 Kol'ba [125]: i to ona bilet mi funduje jak wize dostane =p
01:40 Sua Mea [156]: babke wykorzystasz !!
01:41 Kol'ba [125]: wole jej wnuczke
01:41 Kol'ba [125]: xD
01:42 Sua Mea [156]: hmm..twoja siostre?:D
01:43 Kol'ba [125]: szkoda ze to moja siosta
01:43 Kol'ba [125]: ;<
01:43 Sua Mea [156]: rofl
01:43 Sua Mea [156]: tez masz mysli
01:43 Sua Mea [156]: z kim ja wogole gadam;p
01:43 Kol'ba [125]: hahaha
01:43 Sua Mea [156]: ale
01:43 Sua Mea [156]: masz zdjecie siostry?::d
01:43 Sua Mea [156]: ja to nie rodzina dawaj !
01:44 Kol'ba [125]: moze mam moze nie ;d
01:44 Kol'ba [125]: a jak sie zakochasz?
ty tez calego nie dales ;) i troche dodales od siebie patrze aahahahahaa
ty tez calego nie dales ;) i troche dodales od siebie patrze aahahahahaa
haha daj ssa co dodalem ;] to rl prawda a ciebie powinni za kaziroctwo posadzic,najpierw wykorzytujesz babke pozneij siostre :D
www.notop.republika.pl/korba.jpg
@ akro~
lindlaya nikt neiiwdzial nigdy bo ma zalozona na stale czerwona czapke MU i nigdy jej neizdejmuje!
hahahaah tak jest panie policjancie 8o jak łysy grzywką o kant kuli hahahahahaha
02:20 Kol'ba [125]: ide spac
02:20 Kol'ba [125]: xD
02:20 Sua Mea [156]: ok paps
02:20 Sua Mea [156]: snij se o babce;p
02:20 Kol'ba [125]: hahahaahaha
02:21 Kol'ba [125]: ale numer Ci dam
02:21 Kol'ba [125]: ale nie dzisiaj
02:21 Kol'ba [125]: nie chce mi sie po telefon isc ;d
02:21 Kol'ba [125]: sobie zadzwonisz
02:21 Sua Mea [156]: ;p
02:21 Kol'ba [125]: pogadasz co i jak ;d
02:21 Sua Mea [156]: ;]
02:21 Kol'ba [125]: co slychac tyryryry hahah xD
02:22 Kol'ba [125]: przedstawisz sie jako notop z polski haha
02:22 Sua Mea [156]: prtzedstawie sie jako"kochana babciu mam na ciebie ochote tu twoj wnuczek";p
02:22 Kol'ba [125]: hahahahaa
8o hahahahaha
co to ma byc chata tutaj robicie ? jak maie ochote na siebie to umowcie sie na pianke z piwka lub cos a nie spam tutaj
co to ma byc chata tutaj robicie ? jak maie ochote na siebie to umowcie sie na pianke z piwka lub cos a nie spam tutaj
moja wina ze ta wojenka jest nudniejsza niz nasz gay-chat ?:D
Psyholis
24-01-2007, 10:37
wojna?? jaka wojna?? aaaa tak wojna!! juz prawie zapomnialem ze jest wojna xD ;p
rofl, lagi chyba na arcani ustaly...
@ sua~, korba - żałosne. Niby tacy dorośli i poważni a tacy dziecinni ...
Nie dziwię sie, że to taki walnięty świat ...
eLo!
rofl, lagi chyba na arcani ustaly...
One to sie dopiero na powaznie zaczynaja, tak po 15, jak mi sie zdaje :'D
Ja tam nieuwieze jak niezobacze ze Cip`y dadzą info ze zalatwili all z providerem.
One to sie dopiero na powaznie zaczynaja, tak po 15, jak mi sie zdaje :'D
Ja tam nieuwieze jak niezobacze ze Cip`y dadzą info ze zalatwili all z providerem.
mi sie marzy 6 w totka i15h orgazm ale widze niektorz maja jeszcze lepsze marzenia
czlowieku lagi sa przez tepse sponsorowane szczegolnie dla tych co maja neo co sip-y maja do tego??
pl maja tylko takie lagsy szbciej ci tepsa napisze na tibia.com ze naprawili niz cipy beda sie martwic kazdymi providerami netu na swiecie
@speaker
lepiej sie smiac niz ogladac mecze MU ;)
mi sie marzy 6 w totka i15h orgazm ale widze niektorz maja jeszcze lepsze marzenia
czlowieku lagi sa przez tepse sponsorowane szczegolnie dla tych co maja neo co sip-y maja do tego??
widzisz ja mma bardziej przyziemne marzenia np. jak zdanie sesji zimowej na studiach co notabene idzie calkiem ok (zostal 1 exam a sesja sie nie zaczela jeszcze :'))
@notop - raczej speakes, mi tez sie marzy taki orgazm...
Te sesje są najgorsze... Mare co studiujesz ?
OMG chyba juz po lagach i freezach ;] mozna zakupic nowego pacca i cieszyc sie Wojna x]
Te sesje są najgorsze... Mare co studiujesz ?
Informatyke w Zarządzaniu
Ale koniec z tym offtopic`iem, Lindlay mial racje lagi jak narazie mineły, wiec czas na jakies fragi :'P
No i znowu szarpie.... :x TE lagi chyba nigdy nie ustana
my tam z malym lagow nie mamy;p
<3 neo
piotrus masz taki wybor netow, zalatw se cos innego;p
Lol....wtf...teraz wogole nie wbije na tibie x] aszzzzzz...zaraz mnie cos @#*& .Co do lagow to po godzinie 16 ani szarpniecia nie mialem ;D a mam neo dzielone na 3 osoby na dodatek 256 ;P
Lol....wtf...teraz wogole nie wbije na tibie x] aszzzzzz...zaraz mnie cos @#*& .Co do lagow to po godzinie 16 ani szarpniecia nie mialem ;D a mam neo dzielone na 3 osoby na dodatek 256 ;P
co ty na koncu swiata mieszkasz ja mam na samego siebie 2048
Psyholis
24-01-2007, 20:54
Speakes to ze Sua i Kolbaa maja wysokie lvl to znaczy ze niemoga sobie czasem pozartowac ?
omg ale nóób X(
Bellishek padl =( ciekawe za co ;d
Ciacho1920
24-01-2007, 23:49
Espaniole dzis dupy dali...^^ Alunir pojechal dzis na fantazji
Czyli kto pad bell i Krisne ?
Psyholis
25-01-2007, 00:06
Dlaczego espaniole dupy dali ??
Dlaczego alunir pojechal na fantazji ??
ODP!!
co ty na koncu swiata mieszkasz ja mam na samego siebie 2048
i &*%$ ci w &*%$# ze ty mieszkasz w miescie to Powah ?? ^$%&* sie w ^&**$$ :D ja mam sux neta ale i tak mi smiga jak powinien......a jak ci cos nie pasi to sie ^%#$^ :D
Dpft-dzisiaj było żałosne
A ja za Was guzy łapie,bo łaziłem z gildia sobie ogladac co sie dzieje i mnie całe Beach podejrzewa że chciałem ich bić-,-...eh,n/c
Dpft-dzisiaj było żałosne
A ja za Was guzy łapie,bo łaziłem z gildia sobie ogladac co sie dzieje i mnie całe Beach podejrzewa że chciałem ich bić-,-...eh,n/c
moim zdaniem najlepiej sie niekrecic jak sie cos dzieje bo zostaniesz podejrzany zaraz o cos,lepiej sobie na prv pogadac z nobkami(niemowie ze low lvlv to nooby chodzi mi o noob chary innych)i tez byc nabierzaco
ps. kurwa 3 dni mialem malo lag tera znow i hu..j z expienia
Ja juz nie mam sily do Neostrady, w czasie bitwy miałem jakies 20 kików w przeciagu 30-40 minut. ( dziwna sprawa, bo cale moje osiedle mialo to samo w tym samym momencie) Dzwonie do neostrady a tam mi mowia ze resetowali wszystkie urzadzenia bo wprowadzali nowe oprogramowanie... lawl. A jak pytam czy wiadomo im cos o opuznieniach na niemieckie servery, to uslyszalem odpowiedz - tak, owszem, ale nic mi nie wiadomo czy sa prowadzone jakies prace w sprawie poprawienia tej sytuacji, lawl2.
a to przyklad jak owe nowe oprogramowanie sie sprawuje, pingi na onet.
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=14ms TTL=60
Upłynął limit czasu żądania.
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=28ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=13ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=65ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=18ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=52ms TTL=60
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=13ms TTL=60
takie dziury to ja miałem w czasach internetu radiowego :|
Bede nic nam nie zostaje tylko cierpliwe czekac na better lacze i na better takty
jak wszystko sie uda to bedzie nice :D
tak dla ciekawosci
Microsoft Windows [Wersja 5.2.3790]
(C) Copyright 1985-2003 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.wp.pl -t
Badanie www.wp.pl [212.77.100.101] z 32 bajtami danych:
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=240ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=217ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=218ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=214ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=215ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=215ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=224ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=441ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=312ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=525ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=663ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=246ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=300ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=213ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=421ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=213ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=228ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=222ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=229ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=223ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=224ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=219ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=226ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=226ms TTL=112
to moj net zaznaczam ze ejst 3:19 w nocy;]
ping jak ping, nie jest zbyt dobry, ale przynajmniej pakietów nie tracisz, może dlatego że noc ;]
ja mam netię (to samo co neo, też przez modem adsl, drugi największy monopolista telefonowy) ;p
Badanie www.wp.pl [212.77.100.101] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=23ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=22ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=24ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=28ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=32ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=25ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=25ms TTL=121
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=21ms TTL=121
krzysiu, co ty spania nie masz?
i &*%$ ci w &*%$# ze ty mieszkasz w miescie to Powah ?? ^$%&* sie w ^&**$$ :D ja mam sux neta ale i tak mi smiga jak powinien......a jak ci cos nie pasi to sie ^%#$^ :D
a czy ja powiedzialem ze mieszkam w miescie ?
mieszkam na wsi 300 metrow odemnie mieszka rolnik
Boski Bronek
25-01-2007, 12:38
Ymmmm, swojsko się zrobiło na tym forum...
Siemka, tu Aata Arhari, jeśli chce ktoś moje passy na sorcia, msg me. Mi się już nie chce grać, ja umiem tylko expić... a podczas wojny (?) mi nie pozwala Lóki i Leszczó :/ Jeśli chce ktoś passy, prv msg :)
Pozdawiam.
Pawełek of sorcerer of magic from Jarosław :)
Siemka, tu Aata Arhari, jeśli chce ktoś moje passy na sorcia, msg me. Mi się już nie chce grać, ja umiem tylko expić... a podczas wojny (?) mi nie pozwala Lóki i Leszczó :/ Jeśli chce ktoś passy, prv msg :)
Pozdawiam.
Pawełek of sorcerer of magic from Jarosław :)
"haha" zal.pl ;|
Sua geju dzwoniłeś do mojej babci!!? Wczoraj dzwoniła do mnie i mowiła, że jakiś notop z polski chce fotke jej wnuczki:]
Sua geju dzwoniłeś do mojej babci!!? Wczoraj dzwoniła do mnie i mowiła, że jakiś notop z polski chce fotke jej wnuczki:]
pwoiem to po mojemu angielskiemu ;p
dont bi petetic "
co do pinga oto jak to wyglada w dzien ;p
Microsoft Windows [Wersja 5.2.3790]
(C) Copyright 1985-2003 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.wp.pl -t
Badanie www.wp.pl [212.77.100.101] z 32 bajtami danych:
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=525ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=298ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=282ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=1007ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=689ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=628ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=335ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=235ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=256ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=387ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=406ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=268ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=322ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=373ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=263ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=273ms TTL=112
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=232ms TTL=112
ktos chche sie zamienic na neta i poczuc sie jak "sua"??
a ja mam lepszego neta odciebie hahah mama 12 pinga na lanie niezle nie ? jak brat zalozy ots to prawie bez lagow laze ale musze grac bez monitora bo mi za duzo zjada czegos tam :/
Maniek0700
25-01-2007, 23:07
Siema cyce. Co tam na arcani. Wyszly 2 nowe swiaty, moze tam pogram albo na arcanie wroce jak wojna to se poexpie ;d
@up
nic nie wspominaj o tych npvp ....
Siema cyce. Co tam na arcani. Wyszly 2 nowe swiaty, moze tam pogram albo na arcanie wroce jak wojna to se poexpie ;d
najpierw byles fosfikiem potem jakims innym a teraz valais .;/
popatrz na opis a potem zadaj sobie pytanie dlaczego to robisz
jezeli na nie odpowiesz to sobie pomyslisz jakim byles glupkiem
a tu wymarzona babcia
http://korzik.net/uploads/posts/1165168016_babka.jpg
WoW serio to ty mogę cię dotknąć!!!!111oneoneone111!
A tak na serio weź Sie zastanów nad sobą : )
@btw
Światy no-pvp heheheheh mówiłem ze takie będą : D
Psyholis
26-01-2007, 01:49
Pacząc na sytuacje gildi walczacych w wojnie to polacy raczej nie maja szans na wygranie jesli chodzi o ilos osob w gildi hiszpanie maja duzo przewage (wiem to nie jest takie wazne) ale rowniez pvp :p
Oczywiscie rzycze powodzenia polaką !! ;)
Psyholis
26-01-2007, 01:50
Ale NÓÓB zemnie !!!!
Życze <---- mala poprawka ;)
srryy
@up
wystarczyl edit
jezeli chodzi o dpft to sa tam tez ludzie z pvp nie tylko pg ale mozna ich policzyc na palcach u jednej reki
ale beach wcale lepsze nie jest co im po 50 lvl+ ?
chcialbym zobaczyc jak Aata wykorzysta swoj lvl w tej wojnie Damoon i Medivh tez maja sie czym popisac
najbardziej na nich licze
ja licze znalesc dobrego hackera ktory popisze sie i zhaczy foska i lya ly to nam uprosci sprawe potem tylko dobic reszte i pg back a tak chcialem aby 300 wbil przed polowa tych 250 ktorzy mysla ze szybko expia
Chuligan Motoru
26-01-2007, 08:49
ja licze znalesc dobrego hackera ktory popisze sie i zhaczy foska i lya ly to nam uprosci sprawe potem tylko dobic reszte i pg back a tak chcialem aby 300 wbil przed polowa tych 250 ktorzy mysla ze szybko expia
ich to chyba nnie tak latwo,sami znaja zawalistych hakerow :P
ich to chyba nnie tak latwo,sami znaja zawalistych hakerow :P
Oh yee hot mama
Ale NÓÓB zemnie !!!!
Życze <---- mala poprawka ;)
srryy
nietylko jeden błąd :p "pacząc" haahah pzdr
Dlaczego espaniole dupy dali ??
Dlaczego alunir pojechal na fantazji ??
ODP!!
Ty jesteś noobkiem :]
pozdro!
Maniek0700
26-01-2007, 16:12
I co wam to da ze sie podpisze normalnie? Na co to komu? Jesli tak chcecie zebym sie ujawnil to niech jeden z tych wielkich uczonych odpowie na wyzej postawione pytania ;/
Wszyscy którzy w ostatnim czasie narzekają na dokuczliwe lagi na niemieckich serwerach powinni zapoznać się jak najszybciej z postem na forum tibia.com (szczególnie zapoznać się z wypowiedzią GMa Judigatora który jak wiecie jest pracownikiem CipSoftu) - oto link do tematu:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1518861
.... oczywiście samo przeczytanie to mało, jeszcze trzeba wykonać to co tam napisano, więc do pracy a może to coś da. Sprawdzać i wysyłać !!!!!!!!
Maniek0700
26-01-2007, 22:19
Lamusini its pa ;]
Szukałem, szukalem i znalazlem. To ty jestes tym debilem ktory namietnie afkuje przed domkiem i robi sd? Dostalem juz z 4 razy info o twoim afk... Wiec sie szukuj FACCerze ]:->
Szukałem, szukalem i znalazlem. To ty jestes tym debilem ktory namietnie afkuje przed domkiem i robi sd? Dostalem juz z 4 razy info o twoim afk... Wiec sie szukuj FACCerze ]:->
Valais zabijesz go naprawdę !!!!1111 Dasz pokaz pvp jak za czasów wojny ??
Ale chyba będziesz musiał wyjść z rooka : (
Ale ty noob jesteś omg
Maniek0700
26-01-2007, 22:46
Valais zabijesz go naprawdę !!!!1111 Dasz pokaz pvp jak za czasów wojny ??
Ale chyba będziesz musiał wyjść z rooka : (
Ale ty noob jesteś omg
Tak, dam pokaz.
Pozatym mam inno postac, ty tez moglbys sie pochwalic swoimi osiognieciami na arcani.
Jak chcesz to zmienie opis na ciebie. Narazie
Tak, dam pokaz.
Pozatym mam inno postac, ty tez moglbys sie pochwalic swoimi osiognieciami na arcani.
Jak chcesz to zmienie opis na ciebie. Narazie
WoW serio dzięki jesteś boski :*
Może i sie nie chwale, ale nie robie z siebie idioty jak ty i nie podaje sie za kogoś, kim nie jestem
Psyholis
26-01-2007, 23:23
Speakes h*j ci w oko nóóbku !!! X(
Wychodzi na to ze sam niewiesz o co biega !! Gdybys wiedzial to odpowiedzial bys na te pytania !! X(
Ja nie gram na Arcani juz od roku ale podejzewam ze wiem wiecej o tym serwie niz ty !! X(
POZDRO
Wam sie jebie w huj porzadnie ;D 00:11 Youffie [99]: smierdzi c9i z kija
00:11 Fosfik [164]: What? O.o
....szkoda że nie zna polskiego B)
Speakes h*j ci w oko nóóbku !!! X(
Wychodzi na to ze sam niewiesz o co biega !! Gdybys wiedzial to odpowiedzial bys na te pytania !! X(
Ja nie gram na Arcani juz od roku ale podejzewam ze wiem wiecej o tym serwie niz ty !! X(
POZDRO
Człowieku nie denerwuj się. Wiem o co chodzi jestem na bierząco Ty pewnie dostajesz informacje w postaci plotek :P. Następnym razem spokojniej, jest tak jakbym miał doczynienia z dzieckiem :D.
pOzDrO!
Maniek0700
27-01-2007, 13:41
@ Speakes
Mateusz? tj. Milek? ;d;d
Ale straszny jestes boj sie boga ;]
a wy musicie sie klocic ? boooze.
wescie lepij napiszcie co sie dzieje^^
a nie klocicie sie.
Youffie:
:P dobry byl ten text :P ale mogles napisac po angielsku :P ciekawe co bby fosfik zrobil
eee...
wg mnie dpft jakos malo sie kwapi zeby zabic ludzi z beach.. mozna se stworzyc duzo okazji.. zwlaszcza ze sa tam niektorzy po 50 +, wiec pojda se w 2 i dojada go luzem -.-
pozdro ;p
Ciacho1920
27-01-2007, 14:58
i co z tego;o zal...
Chuligan Motoru
27-01-2007, 15:37
Gagan hacked wczoraj,Fosfik go zajebal:/
Maniek0700
27-01-2007, 17:13
Ale straszny jestes boj sie boga ;]
Myslisz ze nie wiem ktory to ty Bartku ;/ (ewt. Bartoszu) nie wiem dokladnie ;D
Tanivupo
27-01-2007, 17:54
Morgool padl o.o kolejny fragg dla Beach ;\
Medivh Shady
27-01-2007, 18:53
ta , szczegulnie ze beach nielegalnie blokowało statek
szkoda ze funcja raport nie dziala na arcani :/
no to panowie pod koniec lutego wybieram sie do wawy bede tam kampil przez tydzien wiec bedzie okazja aby wychilic flache ewentualnie browar. od 7 lutego juz powinienem miec ponownie netana chacie wiec jak cos msg me.
ps. moze uda mi sie zrobic portret linda hrhrhr
skarabeusz323
27-01-2007, 21:03
ta cała wojna to o dupe robić takie moje zdanie fosfik jest za cwany żeby się dać zabić dlatego trzeba zrobić jakaś zasadzkę lub przynętę gdzieś postawić
@Maniek0700 - TAK
Jesteś z Grudziądza czy co ? A jak nawet z Arcanii to nick please :]
Pozdro!
ja i tak mysle ze babcia fosika jest bossem i ona daje mu takty na wojne
od 7 lutego juz powinienem miec ponownie netana
co do 7 lutego to moje urodzinki a teraz jeszcze lepsza dla was wiadomosc;p
tak samo fosfika 7 LUTY :D
hahaha
ja mysle ze to jego dziadek ustala taktyki dlatego ze byl na wojnie i stracil lewe ucho a jego babcia pochodzi z nigeri i nie ma lewej reki bo stracila w wypadku kiedy to uciekala od lwa
@Maniek0700 - TAK
Jesteś z Grudziądza czy co ? A jak nawet z Arcanii to nick please :]
Pozdro!
Nie wiem jak Maniek ale ja cie tez znam ;d;d
(stary owner Lafa~)
Laferti bardzo dobrze Cie pamietam mam nawet Cie na gg :PP.
Zalezy czyje gg ;]. Bo na poczontku gralem z bratem a pozniej na 41 sprzedalismy chara jakiemus neepiszowi 10 letniemu co sie ptoem zalil ze hunted jest bo leszcza hu*** i kims tam jeszcze nazwal ;d. A te gg to pewnie stare. 4771~? Jak cos moge ci dac nowe ;d.
Ciacho1920
28-01-2007, 22:11
Kayetan 104ek rs
You recognize Kayetan. He was killed by Moderno.
Z takim podejsciem dpft wojny nie wygracie...
Stracilem bohy, reszte wyslalem... troche smieszne bo ubili mnie jak starcilem uhy dopiero =/
Ciacho1920
28-01-2007, 22:43
Stracilem bohy, reszte wyslalem... troche smieszne bo ubili mnie jak starcilem uhy dopiero =/
Wszyscy dolatywali:P a tak ladnie walczyles;]
Medivh Shady
28-01-2007, 22:59
przecież to logiczne że was wszystkich powybijają , jak nie teraz to potem ;)
no proste hehe
btw.. umie ktoś obsługiwać Photoshop?
Soul Hunter
29-01-2007, 04:47
Kayetan 104ek rs
Na pewno dzięki takim komentazom morale nie wzrosna, a decyzje tez nie zostana zmienione co do 'taktyki walki', wiec nie musisz im tego pisac.
PS. tak Kolbus, ja umiem, zalezy tez jeszcze w jakim stopniu :)
skoro oni tak pogrywają..
04:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Krassyck. He was killed by Lindlay.
(dobry friend beachow, nie raz widywany przy nich)
po dedzie sobie ich wymazał z profilu! ;o
Kayetan 104ek rs
ale to wiadome ze polacy muszą mieć się na bacznosci ale nie co sie martwić hiszpanie też bez wyjatków :D
Some things in life are bad they can really make you mad, other thigns just make you swear and curse, when you'rechewing on last asdńasld dont grumble, give a whistle! and this'll help things turn out fo r the best! And... always look on the bright side of life!
Fosa says: Craw to all!
PS. tak Kolbus, ja umiem, zalezy tez jeszcze w jakim stopniu :)
chcem wyciąć coś z jednego obrazka i wstawić inne tło :p
Pan friend bichow upadl, to juz eizix wam powiedzial, co jeszcze... c legi lootniete:D lagi sa, no nic bywa;]
TE LAGI JUZ wqrwiaja powli :(:( ;(
Pan friend bichow upadl, to juz eizix wam powiedzial, co jeszcze... c legi lootniete:D lagi sa, no nic bywa;]
nokurde te c legi to rox ! prawie wygraliscie wojne juz:D
ps. jak tam MU sie sparwuje?:D
Jak to jak, 2-1 wygralo i nawet Kuszczak gral ;]
zes sie chamie nie podzielil tylko 2bp manasow rzucil a bylem zbyt nawalony zeby sie klucic :P
tak szczerze go gdyby aby~~ posiadal rozum to niezle by na moim dedzie zarobili, (dh,mms,dsm,gleg) lecz im sie nie udalo :<
Ciacho1920
29-01-2007, 22:06
ale to wiadome ze polacy muszą mieć się na bacznosci ale nie co sie martwić hiszpanie też bez wyjatków :D
Some maintenance works might cause lags and kicks on Tuesday, January 30th, between 5:30 and 6:30 am CET on Kyra, Pandoria, Iridia, Askara, Premia, Obsidia, Elysia, Galana, Xerena, Morgana, Inferna, Nebula, Saphira, Berylia, Arcania, Furora, Thoria.
Moze wrescie pokazecie na co was stac;] Arcania ma szanse byc wrescie pl!!
zes sie chamie nie podzielil tylko 2bp manasow rzucil a bylem zbyt nawalony zeby sie klucic :P
sie lepiej zbieraniem drewienek zajmij :D
sie lepiej zbieraniem drewienek zajmij :D
zapomnialem dozbierac kilka wiecej zeby ci na glowie polamac :D:D
krytyk44
30-01-2007, 14:25
gram msem od 3 dni na arcani, juz mam 24 lvl wiem wiem jestem pro xD
jakby ktos byl chojny moglby wyslac pare k na mfy:>;)
powiedz nick to ci wysle teleport do swiatyni darmowy za takie glupie posty
gram msem od 3 dni na arcani, juz mam 24 lvl wiem wiem jestem pro xD
jakby ktos byl chojny moglby wyslac pare k na mfy:>;)
Ty tu żebrasz, czy mi się wydaje ?.
Daj spokój i tak nikt ci nic nie da :P
Eizix, popiedam :]
Sam se zarób
pisss !
/Dewyth
@up prosze o to nick : Skun Shady Comment: 26/01/07 12:47 You advanced from Level 1 to Level 2. Level: 24 :confused: kolejny kozak z rodzinki shady :S B)
krytyk44
30-01-2007, 17:43
hahaha nie zebrze tylko szukam frajera lol, kasy mam pod dostatkiem-.-
@up
no to faktycznie sprytny jesteś ;o
Czemu sie nic nie dzieje?? Może chociaż jakiś mass log zrobiony przez dpft? Bo jak narazie na Arcanii same nudy...
hmm arowix nie jest w Beach :]
Sytuacja patowa.
Niektorzy z nas maja ferie i moga byc caly dzien online, ale beach sie pokazuje jedynie miedzy jakas 15 a 21 poza pztem (wtedy kiedy mamy najwieksze lagi). Probowalismy juz o roznych porach zrobic massloga, ale nigdy nie bylismy w stanie.
Sai mon padl tej nocy ;/ bylismy na rajdzie na darashii i dostal kombo od minishabaala i impa :-( Caly loot dostal z niego (c-legs, f-axe, guardian shield) bo o dziwo dostalem najwiecej expa za ubicie ^^ (cos ponad 2.4k)
Narazie sobie nie pogram bo mi sie kolejny zasilacz spalil...
Hmmm, spójrz w lustro, może znajdziesz tam frajera, skoro masz kasy pod dostatkiem to nie pisz postów takich jak pare tam wyżej (debilnych). Arcania smęty jakieś ostatnio... nudy:confused:
pozdrawiam
/Dewyth
robienie z siebie cwaniaczka jezeli sie nim nie jest nic dobrego nie wrozy, dlatego dla mnie jedynym frajerem tutaj jestes ty;p
@aro
Makea Stoneheart
We found out today after 20 days of war that we had a spy in our rows since day 1(Arowix), and even with him inside you're loosing 8 to 3, i wonder now that you wont have a clue about where are the strikes coming from, how are you going to solve this -G-
Tak Ci się odplacają dobrzy hiszpańscy koledzy? :(
@down
Geddarm
Wy tu na arcani powinniscie sie cieszyc i wogole ze macie taki gitasny serwer, a nie to co u nas kyra :/
P.S Da mi ktos nick Xoloriana z Arcani??
Ucek nigdy z toba nie gadalem i po tym co przeczytalem gadac nie zamierzam...gowno ci do tego po ktorej stronie walcze ale patrzac na takich lamusow jak ty coraz bardziej utwierdzam sie w fakcie ze stoje po wlasciwej stronie.
Co sie stało Arowix ?? Już Cię nie kochają hiszpanie (czyt. Beach)?? Bez obrazy ale można się było tego spodziewać, tylko śmieszny powód znaleźli....Sorry za ten cytat ale nie mogłem się powstrzymać. W sumie do nikogo nic nie mam. A przy okazji to mieli coś zrobić z tymi lagami a tu nadal po staremu jest, nikt nic nie wie??
Aro aka papa
31-01-2007, 00:46
Co sie stało Arowix ?? Już Cię nie kochają hiszpanie (czyt. Beach)?? Bez obrazy ale można się było tego spodziewać, tylko śmieszny powód znaleźli....Sorry za ten cytat ale nie mogłem się powstrzymać. W sumie do nikogo nic nie mam. A przy okazji to mieli coś zrobić z tymi lagami a tu nadal po staremu jest, nikt nic nie wie??
nie wiesz pastuchu o co poszlo to sie nie wpierniczaj...a z beach odszedlem na wlasna prosbe jak i dlaczego wiedza nieliczni
@the one co cytowal makea
nigdy jego kumplem nie bylem wiec jego zdanie jest dla mnie tak istotne jak zeszloroczny snieg....na zgraje 50+ typa zawsze znajdzie sie kilku tepakow albo dzieci tak bylo jest i bedzie nic nie poradzisz
no no, ale mnie to zaskoczyło nieco powiem szczerze :)
nie wiesz pastuchu o co poszlo to sie nie wpierniczaj...a z beach odszedlem na wlasna prosbe jak i dlaczego wiedza nieliczni
nigdy jego kumplem nie bylem wiec jego zdanie jest dla mnie tak istotne jak zeszloroczny snieg....na zgraje 50+ typa zawsze znajdzie sie kilku tepakow albo dzieci tak bylo jest i bedzie nic nie poradzisz
Nie no spoko pod tym postem chyba Cie bronił Fosfik ale nie jestem pewien bo nie dokońca zrozumiałem:P W końcu nie jestem mistrzem z angielskiego^^
Nie no spoko pod tym postem chyba Cie bronił Fosfik ale nie jestem pewien bo nie dokońca zrozumiałem:P W końcu nie jestem mistrzem z angielskiego^^
wiesz.... w ch*ja go zrobili i tyle... Fosfik, jako przywódca gildii, ma najwięcej do powiedzenia, a tu dupa, wyje**li go i tyle :) Niby kolega...
pozdrawiam
/Dewyth
Widze ze do Dpft doszło wielu nowych O.o miedzy innymi stare Ez ca'fuze itd :O ... bardzo duze zmiany czyzby cos sie szykowało ? :8o
/Hail Dpft :cup:
no przyznam kilka nowych osob doszlo^^
ehh tylko szkoda ze TPSA psuje wojne ktora mogla by byc naprawde ladna:)
EZ' w turtlesach.
Arcania staneła na głowie :p .
EZ' w turtlesach.
Arcania staneła na głowie :p .
wcale nie
to glowa staneła na arcani :D
skarabeusz323
31-01-2007, 15:07
jeżeli lagi przestaną dokuczać żółwia fosfik i reszta hołoty przestana istnieć z tego co widze jak będzie battle to dpft zmiecie all beach
Nacpany_Wlodek
31-01-2007, 15:09
LAMUS !! RULEZ !! :baby:
skarabeusz323
31-01-2007, 15:29
LAMUS !! RULEZ !! :baby:
co ja mam przez to rozumieć >>>????
Bartholomew
31-01-2007, 15:33
co ja mam przez to rozumieć >>>????
wiesz on nawalony, pewnie sam nie rozumie;ddd
pozdro rosa:D
skarabeusz323
31-01-2007, 16:01
właśnie widze gościna ma banie chyba
a i mam takie pytanie skromne bo nikt mi nie odpowiada na help
jeżeli skończy mi się pacck i mam jakies itemy np w port hope czy to mi się wszystko przeniesie do dp w np thias czy zostanie tam ?????
Bart Wood
31-01-2007, 16:13
Zostanie ci w Port Hope. Wiem bo mnie cos takiego spotkalo ;d
Nacpany_Wlodek
31-01-2007, 16:22
wiesz on nawalony, pewnie sam nie rozumie;ddd
pozdro rosa:D
Już się mezo uspokój. A lamusini rulez i tak !:baby:
POZDRO Michael
Widzisz - Ty "kolego" umiesz tylko krzyczeć i obrażać innych (to taka oznaka słabości chyba), gdybyś choć trochę był inteligentny to byś zauważył, że nie jestem przeciw Tobie ale przeciw Tym co Ci dogryzali i spowodowali, że uniosłeś się honorem i odszedłeś od nich co zresztą słusznie zrobiłeś, do tego mylisz się co do tego, jak to mało osób wie o tym czy o tamtym, świat jest mały i wieści szybko się roznoszą a nigdy w sumie nie wiesz kto Ci jest przyjacielem a kto wrogiem i dlatego lepiej nie robić sobie nowych wrogów skoro starzy "przyjaciele" się8o nimi okazują.........8o
sadze ze arowix dostal kika z gildi ^^
Aro aka papa
31-01-2007, 22:03
Widzisz - Ty "kolego" umiesz tylko krzyczeć i obrażać innych (to taka oznaka słabości chyba), gdybyś choć trochę był inteligentny to byś zauważył, że nie jestem przeciw Tobie ale przeciw Tym co Ci dogryzali i spowodowali, że uniosłeś się honorem i odszedłeś od nich co zresztą słusznie zrobiłeś, do tego mylisz się co do tego, jak to mało osób wie o tym czy o tamtym, świat jest mały i wieści szybko się roznoszą a nigdy w sumie nie wiesz kto Ci jest przyjacielem a kto wrogiem i dlatego lepiej nie robić sobie nowych wrogów skoro starzy "przyjaciele" się8o nimi okazują.........8o
lapsow ktorzy gowno wiedza albo slyszeli od ziomka co ponoc wie zawsze bede jechal...nie wiesz nie wpierniczaj sie...honorem sie nie unioslem a napewno nie przez was bo mi jechaliscie na forum lol...kto jest moim przyjacielem wiem reszte mam w dupie elo
Jan 31 2007, 21:09:16 CET Killed at Level 119 by Tiuso and by Damoon
Firoxis own3d .. B)
/hail Dpft
narescie TIUSO WYRASA NA BEST FRAGERA
Beache sie krusza, legendend odszedl i bedzie placil, darkezis tez, capiron.. no no ;] kto nastepny?
lapsow ktorzy gowno wiedza albo slyszeli od ziomka co ponoc wie zawsze bede jechal...nie wiesz nie wpierniczaj sie...honorem sie nie unioslem a napewno nie przez was bo mi jechaliscie na forum lol...kto jest moim przyjacielem wiem reszte mam w dupie elo
Płacz, płacz, Ty człowieku masz chyba umysłowe ADHD, bo jak się Ci coś wypomina to się złościsz i obrażasz wszystkich ale to zrozumiałe no ale czemu tak reagujesz jak ktoś Cię chwali i trzyma twoja stronę ?? No dawaj powymyślaj sobie jeszcze, mam ubaw, pewnie reszta też na to czeka...(koniecznie coś o pedałach bo to chyba lubisz......), masz jedyną okazję popłakać sobie, no dawaj.....:D .
A tak na marginesie czy wam też dzisiaj trochę lagi zelżały ?? Choć sygnał do serwera Arcanii według VisualRoute idzie nadal przez Francję i USA. Może jak te lagi ustaną to coś się na Arcanii ruszy....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.