Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Armonos Oroth
13-01-2007, 22:58
Nieźle ;-)
z tego co wiem beduronem gra teraz jakis arab co G umi ...
Alucard89
13-01-2007, 23:24
A nie mówiłem że Bedurion to bardzo ciekawa postać, zawsze był dobry w pvp:] . Pierwszy owner jako tako miał pojęcie jak grać knajtem(Glassek).
Soul Hunter
13-01-2007, 23:26
Bedurion
Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher
and by Elanor Simil
Ja już się aż wstydzę komentować =/
Alucard89
13-01-2007, 23:34
Może jeszcze zdąży zabłysnąć pozytywnie w czasie wojny:p .
Doom Terror
13-01-2007, 23:35
pierwszego Beduriona w akcji moznabylo zobaczyc na filmiku dodanym na video.google.pl wystarczy w wyszukiwarce wpisac dpft lub arcania juz nie pamietam ;p(dosc slaby film bez fragow) ale Bedurion byl 2 razy otoczony i 2 razy jakos uciekl :P
hmm a tutaj ten co gra Bedurionem ma w rekach grozna bron , ale nie umie sie nia poslugiwac ...
Może jeszcze zdąży zabłysnąć pozytywnie w czasie wojny:p .
cos mi sie wydaje ze ja szybciej 6 w totka wygram niz on zablysnie chyba ze zablysnie tak ze wszyscy beda polewac z neigo
niewiem czemu tz wiem ale tego typa tak neinawidze jak nikogo innego
Armonos Oroth
14-01-2007, 00:17
Po prostu hp mu sie skończyło ...
Bedu sobie biega po edron jakby nigdy nic chyba nie wie ze jest war :D
Armos jestes wardriverem :)? i jeszcze sie z tym wyswietlasz na photobucket'cie amatornia.. :baby:
Armonos Oroth
14-01-2007, 00:46
Nie, to nie jest prawdziwy wardriving . To jest tylko mój dach ;-) . Zdjecia były wstawione dla bani ,na pewno nie aby komus cos pokazac/zakozaczyć . Photobucket mial byc o tibi , wiec zaraz usune to z opisu :P lol :P
a skoro masz w zainteresowaniach programowanie to czym sie poslugujesz jesli mozna wiedziec :]
tzn chodzi mi o jezyk
Armonos Oroth
14-01-2007, 00:54
Delphi , C++ oraz podstawy asma.
btw. zjezdzamy nieco z tematu :P
Delphi , C++ oraz podstawy asma.
btw. zjezdzamy nieco z tematu :P
kto lubi salate z smeitanka?:D wlsnie ide sobie zrobic;p
Sacredek
14-01-2007, 01:11
@notop
dasz gryza??
ma ktos moze filmik jak bedu pada?
fuuuj sałatka ze śmietanką ble ! :P ja tam wolę jajecznicę xD
@up
ja nie mam
sua zboczencu matrymonialny :D
Bedurion aka Egipski Faraon pochowany w swojej piramidzie xDDDD
Liczę ze tylko bedu będzie takie myki robił, ale on tez mógłby tego nie robić :D:D:D
Jak narazie Turtle nic nie robią żeby fragowac :/ Planu nie mają tyle ich tam jest i nic nie wymyślili.Jak tak dalej będzie to Fosa wykończy Turtli na mass logach aż będą wychodzić :o To że fosa nie wychodzi na open to nie znaczy że noob po prostu ma dobry plan i dobrze go wykonuje.
Ikil Sone
14-01-2007, 11:00
Kto Zna Aktualny Stan Wojny ?
Tanivupo
14-01-2007, 11:11
Beach frags:
Lindlay
Jan 10 2007, 22:02:53 CET Killed at Level 118 by Makea Stoneheart
Aata Arhari
Jan 10 2007, 22:03:02 CET Killed at Level 215 by Fosfik
Ares dragoon
Jan 10 2007, 22:03:39 CET Killed at Level 138 by Fosfik and by Lya Ly
Bedurion
and by Elanor Simil
DPFT frags:
Ron al ninio
Jan 13 2007, 02:46:12 CET Killed at Level 100 by Tiuso and by Cador Mawr
Healer The Druid
Jan 13 2007, 18:51:41 CET Killed at Level 89 by Medivh Shady
chyba taki jest aktualny stan wojny:>
Armonos Oroth
14-01-2007, 11:16
Beach frags:
Lindlay
Aata Arhari
Ares dragoon
Bedurion
and by Elanor Simil
DPFT frags:
Ron al ninio
Healer The Druid
chyba taki jest aktualny stan wojny:>
Dreazy padł jeszcze (DPFT FRAG)...:P:P
Healer The Druid
LOL od kiedy Healer to Beach ?
No wlasnie Healer jak dzis patrzylem to jakas inna gildia ;P a tak pozatym Lindus davai davai ;P moze wroce tu grac jak wygracie xD
zwrocmy uwage jakie fragi zrobilo Beach a jakie dptf
mi sie wydaje ze sie podniecacie bez powodu :)
Raczej Beach'e poluja na polaczkow z rs'em, bo w nocy noobchar Thorka kazal mi zabic jakiegos 40+...Dobrze, ze sie nie zgodzilem :S
Chuligan Motoru
14-01-2007, 14:06
Hiszpanskie noob charki zaatakowaly ab!!!zajebiscie duzo ich jest na*******aja wszystkich polakow ;/kazdy ma lagi i pada
tak zebyscie niepisali ciagle o wojnie to taki maly offtopic
jak sie robi makaron do rosolu?:D bo zalozylem sie i przegralem i msuze zorbic;p
Acastunio
14-01-2007, 14:42
jak sie robi makaron do rosolu?:D bo zalozylem sie i przegralem i msuze zorbic;p
Na opakowaniu masz instrukcję.
Sua to mniej wiecej idzie tak: wlewasz wode do garnka potem wrzucasz tam makaron po 10 min wkladasz palca i patrzysz czy woda jest ciepla :) heh
Sua to mniej wiecej idzie tak: wlewasz wode do garnka potem wrzucasz tam makaron po 10 min wkladasz palca i patrzysz czy woda jest ciepla :) heh
ja musze zrobic a nie kupic i ugotowac;p
mąka i woda i masz makaron xD
Armonos Oroth
14-01-2007, 15:32
Albo weź jakies stare adidasy, i tylko sznurówki powyciągaj :P
Dalacin Crawler
14-01-2007, 16:18
Witam :P
Ladnie sie dzieje na Arcanii, szkoda, ze pol roku temu chara sprzedalem ;/ teraz zapewnie bym wspomogl polska strone, no coz - GL !
Diego'Odin
14-01-2007, 16:23
mąka + jajo (to żółte) + woda =makaron:S
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jak+zrobic+makaron&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
xDDD
Nooby sie Leja za Polske :)
Haill Noob team :)
Taki edit :)
16:25 Zbakany Drut [16]: jeszcze polska nie zginela kiedy my zyjemy co man hiszpanie zabrali ue odbierzemy
16:24 Hell'Mullerek [11]: Jeszcze Polska nie zginela kiedy my zyjemy co nam obca przemoc wiela szabla odbierzemy. Marsz marsz dombrowski z ziemi wloskiej do polski za twoim przewodem zlaczym sie z narodem. [...]
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Beach.gif
Beach frags:
Lindlay
Aata Arhari
Ares dragoon
Bedurion
and by Elanor Simil
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Dark_Purples_Faster_Turtles.gif
DPFT frags:
Ron al ninio
Healer The Druid
Stan wojny:
DPFT vs. Beach (2:4)
ps. panowie zarty zartami ale esp jak zauwazylem i inny pewnie tez sa mocno zdeterminowani, wiec pomagajmy sobie jak tylko mozemy.... ;)
Soul Hunter
14-01-2007, 17:38
No takie posty to profesjonalnie wyglądają.
A dziś mnie noob chary beach chciały ubić...chamstwo =/
co ty sie wyswietlasz z tymi fragami juz kazdy to wie pozatym healer nie jest w beach jakbys nie wiedzial
Ucek morda. Bardzo dobrze ze to zrobil bo przynajmniej wiele osob nie bedzie juz pisalo postow typu "jakie staty wojny" itp. A healer moze nie jest na wojnie ale jest bardzo zwiazany z beach...RL paru membersow
good alz'q =]
Aro aka papa
14-01-2007, 18:20
Liczenie healera ktory jest poza war to jakby policzyc zina ktory padl w trapie...totalny bezsens...wezcie jeszcze policzcie fragi na tych noob charach co ubily damoona rofl
Medivh Shady
14-01-2007, 18:53
zin i heller się nie liczą we fregach , zresztą to ja mam głęboko w ..... fragi , fragi to nie wszystko , liczy się kto zostanie po wojnie. I kto będzie dominował na wojnie ( nie tylko fragami ).
Alucard89
14-01-2007, 18:55
Hehe no właśnie tego jakoś nie policzyliście:p (!).
Thesik'a też w takim razie policzcie jako frag dla Beach:D .
rezerwa nie badz taki kozak bo do mielca mam niedaleko
o widzisz
serdecznie zapraszam=]
To jak juz liczycie wszystkie fragi to moze policzycie tez Dreazy? :P
To jak juz liczycie wszystkie fragi to moze policzycie tez Dreazy? :P
ta policzcie jeszcze "Kero De'Omerta"
blod crab jest z rumuni frag dla rumonow !!!
Jak mi wiadomo Healer The Druid w tym czasie jak padl byl w Beach.... postaram sie zbierac fragi co 2-3dni.
Damoona raczej jako fraga nie mozna naliczyc bo te 40lv~ nie sa w Beach.
ps. kiedy dokladnie zaczela sie wojna?
Aro aka papa
14-01-2007, 20:21
Jak mi wiadomo Healer The Druid w tym czasie jak padl byl w Beach.... postaram sie zbierac fragi co 2-3dni.
Damoona raczej jako fraga nie mozna naliczyc bo te 40lv~ nie sa w Beach.
ps. kiedy dokladnie zaczela sie wojna?
nie...nie byl
hahaha xaiderek jaki desc
Real name: Buying next account
Comment: FUCK ALL POLEND!!!
gw ;>
Diego'Odin
14-01-2007, 20:39
a w carlin nooby wczuwają sie w atmosferę wojny pl vs esp :S
http://i58.photobucket.com/albums/g253/DiegoOdin/UO0737.jpg
ue plax
Nacpany_Wlodek
14-01-2007, 20:39
No cóż..... 1 słowo dla byłego ownera xaiderka - ssij..
http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw
sesja 8o
nie...nie byl
ale z ciebie frajer nawet nie wiesz ze healer byl w beach ;] a byl bo sam widzialem slepy chyb a nie jestem ;]
Aro aka papa
14-01-2007, 20:56
ale z ciebie frajer nawet nie wiesz ze healer byl w beach ;] a byl bo sam widzialem slepy chyb a nie jestem ;]
zamilcz pacholku bo batem wysmagam
/;
coby zakonczyc temat healera zobacz ty swinska inteligencjo od ktorego stycznia jest w tej swojej guild i porownaj z data rozpoczecia wojny...
Chyba jednak jestes :(
To kiedy zaczela sie wojna, tak zeby mozna bylo liczyc te fragi jakos .... bez klutni.
Teraz z seri "posmiejmy sie z naszych rodakow"
trade chanel:
~20:22 Kaalih [15]: KURWA polacy w carlin polakow leja pomozmy rodakom zbierma eQipe
~20:19 Van Rodes [26]: YO YO RODACY TO MY POLACY | POLADN RULEZ
~20:18 Chmielo of Darkfire [17]: YO YO RODACY
~20:18 Sprzedawca Ogorkow [14]: POLACE RULEZZZZ
~20:17 Milten'Mah [9]: HAILI POLACO FUCKING ESPANOLA !!!! POLACO RULEZZZ !!!!! HAHAHAHA !!!!!!!!HAILIPOLACO FUCKING ESPANOLA !!!! POLACO RULEZZZ !!!!! !
Od dnia kiedy był mass log w HG >Jan 10 2007<
ta policzcie jeszcze "Kero De'Omerta"
blod crab jest z rumuni frag dla rumonow !!!
A co z Tibia Bugami? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bug jest po stronie cip xD
notop vs cip 0-1
Chuligan Motoru
14-01-2007, 21:54
panie i panowie:moze jak ktos ma jakies noob charki to bysmy zawalczyli z hiszpanami slabymi,tylko musimy byc zgrani,a nie ze na tej niby wojnie polacy lali polakow
Mlodzieniaszek
14-01-2007, 22:09
brawo dla was chlopaki blysneliscie... :)
Filemon :>
14-01-2007, 22:24
zamilcz pacholku bo batem wysmagam
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Owned
panie i panowie:moze jak ktos ma jakies noob charki to bysmy zawalczyli z hiszpanami slabymi,tylko musimy byc zgrani,a nie ze na tej niby wojnie polacy lali polakow
Ten koles chcial raczej powiedziec ze esp leja naszych no ale nie umial sie wyslowic ...
Bart Wood
14-01-2007, 22:35
Mnie tam jakos Kayetan za*ebal za to ze gonilem jakiegos hiszpana...:confused:
Alucard89
14-01-2007, 22:42
Przed chwilą uczestniczyłem moim noob charem w tej tzw. wojnie, która toczyła się w Carlin(gdzieś wyżej został przez kogoś umieszczony screen).
No i powiem jedno: ewidentny brak zgrania! Tam Polak Polaka zabił(po zrobieniu white skulla):p .
A w większości zachowanie przypominało rasowego nOOba.
Ps. Sam prawie padłem od swojego rodaka:p .
Popłyńce Panowie na Edron tam się aż roi od hiszpanów którzy zabijają każdego napotkanego Polaka.
Myślałem że arcania żyje wojną dpft vs beach ale z tego co wy tu przedstawiacie idzie wywnioskować że to co teraz sie dzieje na servie to jakaś nacjonalistyczna żeś :evul: więc jak to jest .......
ale czemu tutaj wszyscy wojna polsko hiszpanska jak mozna uznac ze to jest wojna hiszpania vs others
Soul Hunter
14-01-2007, 23:15
Beka, szkoda że nie widziałem tego w carlin
A healer nie był w Beach.
Chyba były zatem inne powody..
Czyli healera fraga nie mozna zaliczyc ?
Na trade nawet +40 zagrzewaja polakow do walki w carlin xD
Ponoc niezla jadka.
tak healera nie mozna zaliczyc do fragow bo nie byl u nich jest tylko bardzo wielu znich rl friendem i dawnym dpft meberem wyrzuconym za wielkorotne zabijanie bez przyczyny innych graczy .
Soul Hunter
14-01-2007, 23:27
Nie mnie to oceniać :P,
ale ja bym nie zaliczył
Sami wiecie, że frag listy są dla forumowiczów, dla walczących bardziej się liczy to co będzie. Deady typu Bedek, po prostu nie powinny mieć miejsca, więc nie można mówić o przebiegu wojny.
Aro aka papa
14-01-2007, 23:53
Mclusky wybil z dpft.
Bart Wood
15-01-2007, 00:02
Tam w Carlin to sie chyba caly dzien leją. Ale zgranie polakow jest poprostu bajeczne :D szkoda gadac.
@Soul Hunter: No zaluj ze cie nie bylo :p jak polacy wbiegali do Carlin to za chwile juz ich nie bylo, ja zabilem 2 hiszpanow ale pozniej mnie zabili 100+lv polacy...
Ciacho1920
15-01-2007, 00:11
Co do ilosci fragow, dowiemy sie wszystkiego jak ruszy forum na tibia.com.
Narazie fragow za duzo nie bedzie bo neo cos sie j*b*e
Troszke o statystykach:
Dpft: 45 +/- Osob
Beach: 70 +/- Osob
Armonos Oroth
15-01-2007, 00:27
Lady Sera :
Jan 14 2007, 22:54:12 CETKilled at Level 107 by Fosfik (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Fosfik)
and by Krisne (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Krisne)
Bartholomew
15-01-2007, 00:28
swietnie sie zachwoales przed chcwila w ab arowix, nie ma co-.-
razem z przydupasami, zaczal napierdzialac polakow przed depo w ab.
w sumie tak jak mowil fuhrer i tak by z ciebie pozytku nie bylo
swietnie sie zachwoales przed chcwila w ab arowix, nie ma co-.-
razem z przydupasami, zaczal napierdzialac polakow przed depo w ab.
w sumie tak jak mowil fuhrer i tak by z ciebie pozytku nie bylo
haha ;P xD troche w tym racji ;P
23:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Druid Dragon. He was killed by Arowix.
racja racja ten ziomek niezle jechal tych hiszpanow ; d
edit
23:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Suroweek. He was killed by Arowix.
@down
zawsze jakas pomoc sie przyda czy ty nie widziales jak hiszpanie klepia polskich graczy ?
Aro aka papa
15-01-2007, 00:52
23:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Druid Dragon. He was killed by Arowix.
racja racja ten ziomek niezle jechal tych hiszpanow ; d
edit
23:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Suroweek. He was killed by Arowix.
no tych dwoch panow to napewno dotkliwa strata w szeregach polskiej husarii z ab!!wkoncu nitk tak jak oni nie bluzgal ludzi wkolo atakujac jednoczesnie hmmsami!!
@Aurii
Tak widzialem...a widziales polakow jak klepia hiszpanow?takie zagrywki zawsze dzieja sie przy wojnach nic nowego stara spiewka co nieznaczy ze nie szkoda mi ludzi ktorzy chcac byc neutral padli po obu stronach/;
15-01-2007, 01:05
no tych dwoch panow to napewno dotkliwa strata w szeregach polskiej husarii z ab!!wkoncu nitk tak jak oni nie bluzgal ludzi wkolo atakujac jednoczesnie hmmsami!!
kurde ... oni mieli dolaczyc do DPFT za jakies 2-3 lata :( teraz juz chyba nie ma na co liczyc :( ehhh no coz jakos trzeba bedzie przebolec ta strate ...
rozumie ze to ogolnie takie dzialania prewencyjne byly dzisiaj robione przez Beach ? :P
szkoda ze Lady Sera padla ... z tego co mi wiadomo to nie planowala wejscia do DPFT no ale za bycie rl kogos z DPFT sie czasem placi :P
Aro aka papa
15-01-2007, 01:11
kurde ... oni mieli dolaczyc do DPFT za jakies 2-3 lata :( teraz juz chyba nie ma na co liczyc :( ehhh no coz jakos trzeba bedzie przebolec ta strate ...
rozumie ze to ogolnie takie dzialania prewencyjne byly dzisiaj robione przez Beach ? :P
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jasne ze dzialania prewencyjne:P
na dodatek rozrzucalismy ulotki po ab "LUKI THARION TO WNUK HITLERA..." etc etc mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D
15-01-2007, 01:12
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jasne ze dzialania prewencyjne:P
na dodatek rozrzucalismy ulotki po ab "LUKI THARION TO WNUK HITLERA..." etc etc mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D
o kurde chyba wejde na jakiegos chara na Arcani i tez zaczne roznosic listy tylko ze po Carlin ! BRs are mineeeee ! nie oddam ani jednego !!!!!!
EDIT: jak to mowia prewencja przede wszystkim xD lepiej zapobiegac niz leczyc ! xD
mamy nadzieje przekonac do siebie polska elite z ab:D
ale nie przekonujcie przez zabijanie;d
a tak co do tych noobow co biegaja i bija kazdego co nie jest od nich to widze pierwszy raz ; d na arcani oczywiscie
15-01-2007, 01:19
ale nie przekonujcie przez zabijanie;d
a tak co do tych noobow co biegaja i bija kazdego co nie jest od nich to widze pierwszy raz ; d na arcani oczywiscie
dziwne bo ja widzialem takie cos juz setki razy - za kazdym razem gdy na jakims serwie jakies 2 gildie sa prawie ze jednonarodowosciowe i walcza ze soba to nooby jak to sie mowi "wychodza na ulice i zaczynaja imprezke" xD nie mow ze nie widziales wczesniej zadnej wojny PL vs SWE na poziomach 10-25 :P to jest dopiero zabawa ! a jak fragi wpadaja hohoho xD
takiej z lvlami 10-25 nie widzalem ale widzialem z odrobine wiekszymi enigma vs blackwindows czy jakos tak niezla sieczka byla wtedy
a ten tekst niezly jest
"Wychodza na ulice i zaczynaja imprezke"
15-01-2007, 01:51
takiej z lvlami 10-25 nie widzalem ale widzialem z odrobine wiekszymi enigma vs blackwindows czy jakos tak niezla sieczka byla wtedy
bah to juz nie to samo ... ten kilmat gdy lecisz z bagiem Lmmow i kilkoma Firefieldami, majac 2 IHy w BP i intonujesz razem z innymi tobie podobnymi zwolennikami bialo-czerwonych kolorow nieco poprzekrecany Hymn Polski (no bo kto dzieci w szkole teraz Hymnu uczy :P) nie da sie z niczym porownac ... ale najwazniejsze jest przekonanie ze idziesz z ludzmi ktorzy sa gotowi zrobic dla ciebie wszystko! ... no oprocz zniesienia widoku pieknie jasniejacego bialego skulla kolo nicku twojej postaci (ale i wtedy sa na tyle mili ze pomoga ci sie go szybko pozbyc i do tego jeszcze za darmo przeteleportuja do temple w twoim rodzimym miescie ^.^ "tylko czemu to mi zabiera exp ... :( "). A gdy wasza krucjata przeciw zlu wreszcie odkryje jakiegos nedznego ESP albo SWE to nie wazne ze on ma 9 lvl a was jest z 15 lvlem 30+ ! "Zioooom ... nie ma ze boli ...". Normalnie zyc i nie umierac :D
btw. chyba napisze kiedys jakis pamietnik z zycia nooba :P tylko bede musial sie podlaczyc teraz do naszej jak to Arowix powiedzial husarii zeby odswiezyc wspomnienia sprzed kilku lat :P
Nacpany_Wlodek
15-01-2007, 02:31
o 1:30 w nocy skończyla się partyzantka. Po zabiciu 6+ osobników (w tym 1polaka xD) zostalismy zaatakowani carlin przez knight'kamosa, który rozgonił nasz towarzystwo. Ale takiej zabawy nikt mi kurwa nie zabierze. Pozdro dla legionów z veno :flaga_pl: , z którym przemierzyłem pól mapy. :cup:
Soul Hunter
15-01-2007, 02:42
qrde pamiętam te czasy...
zrobiłem knighta, którego do 9lvl dorobiłem i skille 30~/30~
ale zrezygnowałem bo qmpel 9 lvl z lmm mnie wiecej walił
zrobiłem sorca 14lvl i 14mlvl :D to był hard core...koleś z 21 lvl mnie huntował =/ aż się bałem...trenowałem nim nawet skille :) i miałem przygotowany specjalny bag na pk;p pare life fluidów, hmm i ff
Wypijmy za stare czasy!
Nacpany_Wlodek
15-01-2007, 02:55
jakie stare xd
dzisiaj poszła mała ekipa ,ale większośc 30+ xd
żałuj xd
PS: Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 2, gości: 1)
Nacpany_Wlodek, Bart Wood
Bart , gdzie ty zniknąłeś
Bart Wood
15-01-2007, 03:01
Nacpany_Wlodek: No fajnie bylo ;d szkoda zesmy wpadli na K'K(Legiony Venore lol xDD). Tylko ze Hlvlowi polacy nas niezabijali :confused:
Edit:Pierw szukalem was ale sie zrobil chaos, szukamel Daniama~ i akurat widzialem jak go Kamos zabija ;d to pobieglem za Kosiarzem ale tego tez Kamos zabil... i wrocilem do veno
jakie brednie tu widze..;p
a co do zabijania lady sary itp to neistety ale z tego co ja wiem polaczki z dptf sami zaczeli taka krucjate gdy zabili daerotha ktory neiuczestniczyl w wojnie i byl neutralny wiec odwet byl sluszny jak dla mnie
Soul Hunter
15-01-2007, 04:27
a co do zabijania lady sary itp to neistety ale z tego co ja wiem polaczki z dptf sami zaczeli taka krucjate gdy zabili daerotha ktory neiuczestniczyl w wojnie i byl neutralny wiec odwet byl sluszny jak dla mnie
Polaczki? wypraszam sobie... trochę szacunku, sam chyba jesteś Polakiem.
Dla mnie to równie obraźliwe jak wszystkie 'polacks' itd...
A zabicie Dearotha było spowodowane czymś... i skoro notop nie jesteś w wojnie, to nie osądzaj.
hmm no w sumie sua nie jest w wojnie i jest polakiem to moze on bedzie nastepny kto to wie ...
Notop ja bym na twoim miejscu tak nie krytykowal wszystkich i wszystkiego...
jak Eti napisal po ciebie tez moga przyjsc i co wtedy?? mnie dziwi postawa wiekszosci polakow ktorzy maja levele ale nie walcza.... przeciesz gdy zabraknie dpft to jedynymi polakami na serverze bedzie aro i nooby z low levelami... ale to jest moje zdanie.... ja dostalem dzisiaj hunta od beach tylko za to ze guildi nie mialem <lol> ale jeb** to jak mam opuscic server to z honorem ;)
Soul Hunter
15-01-2007, 06:01
Ja myślę, że on głęboko wierzy w wygraną dpft bez niego, co oznacza, że nie musi ani marnować kasy, ani czasu, ani tracić expa :P - żeby zostać na servie
A ty misiek spać! napewno naskrobałeś jakoś...
A Sua może sobie wierzyć, w sumie to nikt po niego nie przyjdzie bo po.. przecież Sua to wielki przyjaciel Espaniolów, a Polacy nie będą marnowali czasu na Sue, bo po co.. poza tym, Dearoth prędzej czy później by dołączył do Fosy, żaden sork 120 nie będzie neutral, zastanów się człowieku, to że Ty padasz co chwile i się wykręcasz kickami to co innego, ale on będąc w dpft bez wojny robił leva przez miecha, a teraz nagle zaczął robić po 800k, to coś jest dziwnego, nie uważasz? Więc wsadź se pomarańczę od Linda do mordy i siedź cicho. ;d
Jak by byl nautralny to by odszedl z turtli odrazu a nie tyle siedzial ... moze szpieg?;>
ja osobiscie sie nudze...
Sua jest neutral, dlatego jak dpft przegra (oby nie ) Będzie sobie mógł spokojnie grac i jeszcze inva do beach dostanie i będzie wypasnie miał na maxa i będzie roxowal nad all Polakami
I będzie pro, ivul mastach super Druidem jak Mateusz Dragon Wielki
Sua jest neutral, dlatego jak dpft przegra (oby nie ) Będzie sobie mógł spokojnie grac i jeszcze inva do beach dostanie i będzie wypasnie miał na maxa i będzie roxowal nad all Polakami
I będzie pro, ivul mastach super Druidem jak Mateusz Dragon Wielki
lol, czlowieku widze ze masz małe pojecie na temat arcani.... juz to widze jak bedzie mogl grac w spokoju lol... predzej my wygramy niz on bedzie mogl expic B)
lol, czlowieku widze ze masz małe pojecie na temat arcani.... juz to widze jak bedzie mogl grac w spokoju lol... predzej my wygramy niz on bedzie mogl expic B)
LoL to była ironia jak byś nie wiedział
jezeli znajdzie sie wiecej takich frajerow jak arowix ktorzy dolaczaja do bech bo mysla ze beda mieli uznianie u espow to nc . a jesli jestescie tacy twardzi to dlaczego nie wyjdziecie na open tylko robicie mass logi :)
btw szydera z ciebie aro~ ze jestes taki falszywy ;]
jezeli znajdzie sie wiecej takich frajerow jak arowix ktorzy dolaczaja do bech bo mysla ze beda mieli uznianie u espow to nc . a jesli jestescie tacy twardzi to dlaczego nie wyjdziecie na open tylko robicie mass logi :)
niekazdy ma dsl na chacie zeby smigac po tibi bez lagow wiekszosc polskich graczy ma lagi
a Arowix nie jest frajerem to jego sprawa po ktorej stronie stanie
lol jest polakiem staje po stronie esp jak to nazwiesz bo dla mnie to frajerstwo :)
staje po stronie lepszej tak mi sie wydaje
bo jak narazie nie widac zeby dpft mialo wygrac ten war
jesli staje po stronie lepszej to stawiasz go w jeszcze gorszym swietle :) mowisz ze nie widac ? a po czy mwidac ze beach wygra po paru fragach zrobionych wylacznie na mass logach ?
Aro aka papa
15-01-2007, 13:48
Ucek nigdy z toba nie gadalem i po tym co przeczytalem gadac nie zamierzam...gowno ci do tego po ktorej stronie walcze ale patrzac na takich lamusow jak ty coraz bardziej utwierdzam sie w fakcie ze stoje po wlasciwej stronie.
arowix zrobil tak jak uwaza. Przeczytajcie wszystkie posty to moze wkoncu zaczaicie o co chodzi.
nie gadales i nie bedziesz nie gadam z takimi ludzmi jak ty :) dla mnie jestes nic nie wart.. lizales dupe w dpft a jak tylko zaczelo sie cos dziac to wyszedles bo myslisz ze jak padla aata to beach ma wojne wygrana :)
zobaczymy na open jesli wyjdziecie wogole huauhauha :baby:
nie gadales i nie bedziesz nie gadam z takimi ludzmi jak ty :) dla mnie jestes nic nie wart.. lizales dupe w dpft a jak tylko zaczelo sie cos dziac to wyszedles bo myslisz ze jak padla aata to beach ma wojne wygrana :)
o ja pierdo........ ale ty glupi jestes. Szkoda mi ciebie. Jak bys nie widzial to arowix dolaczyl do beach kilka dni przed wojna i zgonem Aaty. Widze ze juz tutaj zaczales rozmowe o aacie. Co ty myslisz ze znasz aate i lukiego na rl to jestes bogie? jestes jakby to powiedziec gownem?:D:D
Aro aka papa
15-01-2007, 14:00
Widac twoje IQ rowna sie rozmiarowi buta...ciesz sie ze luki to twoj ziom bo dawno gryzlbys glebe kozaku...szkoda ze wczesniej mi tego nie powiedziales tylko teraz cynisz no ale coz typowe dla takiego frajerstwa jak ty.
A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab.
Aro aka papa
15-01-2007, 14:01
o ja pierdo........ ale ty glupi jestes. Szkoda mi ciebie. Jak bys nie widzial to arowix dolaczyl do beach kilka dni przed wojna i zgonem Aaty. Widze ze juz tutaj zaczales rozmowe o aacie. Co ty myslisz ze znasz aate i lukiego na rl to jestes bogie? jestes jakby to powiedziec gownem?:D:D
word...
;*
rezerwa napinaczu internetowy ;] czy ja mowie cos o rl ?
pozatym tak mysle ze jestem bogiem a wiesz dlaczego :> bo nic mi nie mozesz zrobic wlasnie tyle znaczysz na tym serwie xDD taki twardy jestes za monitorem :<?
kur.. koles skoro tak myslisz to zapraszam do melca (masz przeciez niedaleko=]) moze za jakis czas ja wpade odwiedzic ziomow i ciebie takze z mila checia odwiedze :D
zobaczymy kto tu jest tylo twardy przed monitorem
powiedz jak bedziesz to przyjde B) tylko wez sobie paru kumpli
a czemu to nie solo? hmmmm....?
co ty myslisz ze zawsze kumple beda w poblizu? pomysl inaczej o zyciu
kto mowil ze nie solo.. ja bede solo ;] tylko tobie radze nie byc solo
A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab.
racja
@Cibeek
ktos ci naopowiadal bzdur lub sam je wymysliles a teraz uwazasz sie za wielkiego pro
@Rezerwa, Cibeek
z takimi sprawami na pw piszczie bo to nie temat o ziomkach z Mielca i Jaroslawia ...
no to sie bardzo ciesze=] a jesli myslisz ze ja nic nie moge zrobic na tym servie to zobaczysz czy to prawda
tylko nie bron sie juz lukim i aata ok? bo zeby ciebie zrookowac jestem w stanie nawet zjebac moja postac=] to tylko gra wiec wiesz
@up
przeciez to sa wydarzenia z arcani. Koniec z Uckiem wielkim kozakiem :D:D
Aurii jesli nie jestem to pokaz mi to na arcani
a rezerwa na ciebie czekam z niecierpliwoscia ;]
Koniec? nie widze konca jakos :)?
Soul Hunter
15-01-2007, 14:42
Ale głupoty pierd...cie
Bez obrazy chłopaki, ale po pierwsze jechanie na Aro za jego decyzję - jak nie wiecie o co chodzi, nie oceniajcie. Jak chcesz wiedzieć, to zapytaj Lukiego, on bynajmniej nie ma złej opinii o Aro~
Po drugie wyliczanie kto jest jaki zajebisty na solo...i kto tu kogo skrzywdzi. Bah czasy mówienia 'będziesz miał przeciąg w domu' albo 'spalę ci dom' już minęły. A rzeczywiście zgrywać kozaka przed monitorem każdy umie. Jak autentycznie jesteś/cie tacy twardzi, to zachowajcie dla siebie opinię o drugim, bo chyba kozak powinien być też mądrzejszy? przykre.
Rozumiem postawę rezerwy w tej 'kłótni', skoro broni Aro...
A co do końca...nawet nie było początka, nikt cie nie kojarzy, nie zna, nie obawia się... gdzie twa potęga? w nicku?
co do konca to o kogo ci chodzi?
Ucek taka prawda jesteś smutny. Większość osobą się ciebie nie boji tylko się z ciebie śmieje. Wybacz, ale musiałem ci to powiedzieć i padłbyś już nie raz gdyby nie Luki taka prawda .
wlasnie padlbys < ;] ja nie wymagam zeby sie mnie bali all.. wjezdzacie na mnie a nic mi nie mozecie zrobic taka jest prawda twardy w pysku i za kompem ;] pzdr.
Ucek niespinaj sie tak bo ci zylka jeb*** :p
Ale ty jesteś tępy omg to tylko gra a ty „Na rl to bym cię zabił” Omg MauauhuhUHa
Na rl to ty mi możesz kucnąć i to, co najwyżej
A all jada po tobie, bo jesteś N o o B przykre, ale prawdziwe
hehe tak jak teraz to sie nieusmialem jzu dawno szczegolnie z tych rl grozb "jak przyjade to zobaczysz" przypomina mi to txt 12 lvlv noobow pod dp w ab ktoremu 1 zabral sabre z orca" skonczcie juz te zenade wrocmy do tematu
co do aro to jego decyzja wiec nierozumie co za roztrzasanie wogole dlaczego? aro niegra od pol roku i zna ekipe esp b dobrze jeszcze z poprzednich swiatow wiec jest lojalny do kumpli ktorych zna dluzej i lepiej niz tych z dptf
co do mnie to juz mowilem moj temat jest zamkniety,niewalcze bo niechce i juz a to czy bede hunted przez beach czy dptf czy przez tibia bugi znow;p to moje zmartwienie,popelnilem raz blad na arcani wychodzac z dptf na 81 lvlv po haku i zakladajac glidie i przyjmujac idiotow z mysla ze to PL(hail valais !)
pozneij juz bekalem za to przez poltora roku wiec trzeba to kolko zatrzymac dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes
@uncek
kurde funa mam z ciebie,pomimo ze sie dlugo znamy to mnie zadziwiasz codziennie :D(chodzi mi o wypowiedzi tutaj;p)
Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"
Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow
A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p
aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;>
rezerwa zaczol o rl ;] po 2 amirez skoro tak sadzisz to kurwa pokaz mi ze jestem noob na arcani ;) chce zobaczyc twoj wpis na moim dedzie
skoro aro jest lojalny to ok , nie mowmy tutaj o wojnie esp vs pl tylko beach vs dpft
Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"
Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow
chodzi mi o to ze niezamierzam mieszac sie w wojne,bede mial neta chce normalnie sobie pograc bo nierobilem tego od 9 miesiecy gdy neta stracilem poprzedniego,a to kto wygra i co bedzie pozniej mnie nieinteresuje,jak bede hunted to bede niepoplacze sie,
0o kolba nie pojedziesz mi :D?
0o kolba nie pojedziesz mi :D?
Nieeeee :]
pan_luki
15-01-2007, 15:49
Bez napinki Cibek ................ ? :|||
Rycerski Cinek
15-01-2007, 16:01
A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p
aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;>
omg oni sie nie boja bo to nie ich wojna , co do notop'a to On ma naprawde przykry net , wyobrazasz sobie 150+ ed chodzacego 20sqm/min? Tak trudno zrozumiec? Czytanie ze zrozumieniem sie klania -.- denerwuje mnie takie podejscie. Jak dla mnie temat Aro i Notopa jest zamkniety , powiedzieli juz wszystko i napewno nie wplyniemy na ich decyzje bo wnioskujac po ich postach sa na tyle dojarzali aby samemu mogli ocenic co jest dla nich lepsze.
Ps. zeby uniknac glupich postow kierowanych do mnie , niekomu nie wlaze w dupe bo nie musze ta postac to rookstayer wiec mi powiewaja losy wojny a lizac dupy nikomu nie musze bo na rooku conajwyzej moga do mnie napisac ze jjestem "fe". Teraz porusze temat Rezrwy i Ucka to co odwaliliscie tutaj bylo tak zalosne ze az smieszne :P
rezerwa zaczol o rl ;] po 2 amirez skoro tak sadzisz to kurwa pokaz mi ze jestem noob na arcani ;)
Omg i dlatego sadze ze jestes noob
Medivh Shady
15-01-2007, 16:10
omg przestańcie wałkować ciągle to samo. To jest sprawa notopa i arowixa co zrobią. A rezerwa i ucek jak chcecie się klucic to proponuje priv :)
Rycerski Cinek widze ze ty dalej nic nie rozumiesz wczesniej czy pozniej tak sie do niego dojebia wiec niech wykorzysta jakos chara druga sprawa to wlasnie czytaj ze zrozumieniem.. pisal ze zmienia neta
@ucek
(nie mam zamiaru sie z toba wyzywac i "pokazywac ci na rlu" tylko odpowiedziec na twoje posty)
-moim zdaniem czlowiek wlasnie moze sie zaprezentowac po tym co sam przedstawia a nie jego koledzy;]wiec przemysl;]
-to tak ogolnie uwazam ze warto miec wiecej sprzymierzencow niz wrogow wiec takie pisanie do kazdego "nic mi nie zrobisz" moze sie kiedys zle skonczyc;]
@co do arowixa
uwazam ze robi slusznie... poniewaz widocznie ma jakies powody bycia w beach moze np ma tam wiecej kumpli??;] i co za roznica kto jest z jakiego kraju...ludzie naprawde darujcie sobie czasem bo to nie jest wojna ESP VS PL tylko ewentualnie bach vs dpft i tak powinno sie to traktowac;]
@co do notopa^^
to chyba nie ma przymusu brania udzialu w wojnach??;] wiadomo ze wiekszosc ludzi wlasnie z tego czerpie najwieksza przyjemnosc ale moze nie on;]i sadze ze raczej go nie smusicie do "WALKI ZA OJCZYZNE" ;]wiec tez ciagle jechanie po nim ze sie nie bije ze udaje brak neta jest bezsensowne;]
a tak ogolnie to uwazam ze cipsoft to tepaki ze jeszcze forum nie dziala:D
Bartholomew
15-01-2007, 16:33
ładna mi pozycja, huehue, kazdy na arcani wie ze jestes w beach bo chcesz dalej lizac dupe fosie
sam ljubo pisal;"nie zapomne ci tego arrowix'' po tym jak ''karales'' polakow w ab. jeszcze pierdolisz ze tamten noobek z hmm nawalal - swietna wymowka-.-
ja se sobie tak mysle ze gdyby kazdy polak przelal ten swoj tibijski 'patriotyzm' do szkoly to bysmy mieli wielu wyksztalconych ludzi pokroju Miodka czy innych psorow ^^ ps. pozyczcie mi go troche bo musze napisac prace o znaczeniu mogil Jana i Cecylii i powstancow w "Nad Niemnem"~ mowie do tych ktorzy jada aro~ za to ze nie jest z Polakami! macie jakies ciekawe przemyslenia na ten temat? czy dalej bedziecie go cisnac jaki on jest zly fe ble i wogole pfuj? xD
Armonos Oroth
15-01-2007, 16:51
Polsko ! Niech Mezo nas jednoczy !
Wiatrak na prezydenta!!1!!11 :D
Ciacho1920
15-01-2007, 17:03
chodzi mi o to ze niezamierzam mieszac sie w wojne,bede mial neta chce normalnie sobie pograc bo nierobilem tego od 9 miesiecy gdy neta stracilem poprzedniego,a to kto wygra i co bedzie pozniej mnie nieinteresuje,jak bede hunted to bede niepoplacze sie,
Tak czy siak cie ubija... Nie wierze ze fosa nic do ciebie niema!!
Sie dziwie ze nie jestes jeszcze w dpft, jest duza szansa ze beach wygraja wojne a wtedy good bye pl!! Ale jak masz takiego neta to masz wielki problem:P mozesz nie doczekac polskiej arcani:P
Aro aka papa
15-01-2007, 17:04
ładna mi pozycja, huehue, kazdy na arcani wie ze jestes w beach bo chcesz dalej lizac dupe fosie
sam ljubo pisal;"nie zapomne ci tego arrowix'' po tym jak ''karales'' polakow w ab. jeszcze pierdolisz ze tamten noobek z hmm nawalal - swietna wymowka-.-
huehue, kazdy na arcani wie ze jestes za dpft bo hapiesz dzide cadorowi zeby dostac free iteny
sam medi pisal "sprzedam dupe bartholomea za bp manasow" i jeszcze pierniczysz ze sie nie puszczasz - swietna wymowka -,-
Ciacho1920
15-01-2007, 17:08
huehue, kazdy na arcani wie ze jestes za dpft bo hapiesz dzide cadorowi zeby dostac free iteny
sam medi pisal "sprzedam dupe bartholomea za bp manasow" i jeszcze pierniczysz ze sie nie puszczasz - swietna wymowka -,-
Jestem za Aro... Tez bym poszedl za kumplami, niz jakis patriotyzm...
Żeby nie robić oftopow zaczęło się zabijanie przyjaciół od stron walczących i nie mowie o ludziach walczących w Ab carlin itp..
Ciacho pewnie nie wiesz co to takiego patryjotyzm :)
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial
Wiatrak na sekretarza obrony!!11!11!8o
Komentarze pozostałych są w większości drętwe ale o tobie notop czy Sua lub jak tam chcesz to się spodziewałem mądrej wypowiedzi a nie pro faszystowskiej.
W czasie wojny niemcy mordowali innych w obozach i uważasz, że w odwecie powinno tez się ich exterminować w podobny sposób ??? Jeśli Luki i inni polacy w dpft są zgagami to czym różni się od nich Twój idol (czyt. "ostatni sprawiedliwy")
Fosfik. Taki sam mądry jak i oni.... A Ty juz chyba zapomniałeś jak Cię Fosfik ganiał i tylko fart sprawiał, że uciekałeś mając kilka punktów hp. Moim zdaniem wszyscy którzy są neutralni a do tego raczej nie mają ciemnej przeszłości powinni być nietykalni a jeśli już to uważani za poszkodowanych a nie jeszcze przyczepiać im głupie komentarze.... Mam nadzieję tylko wobec Ciebie, że już nie przeczytam chorych komentarzy bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.
Aro aka papa
15-01-2007, 17:46
Komentarze pozostałych są w większości drętwe ale o tobie notop czy Sua lub jak tam chcesz to się spodziewałem mądrej wypowiedzi a nie pro faszystowskiej.
W czasie wojny niemcy mordowali innych w obozach i uważasz, że w odwecie powinno tez się ich exterminować w podobny sposób ??? Jeśli Luki i inni polacy w dpft są zgagami to czym różni się od nich Twój idol (czyt. "ostatni sprawiedliwy")
Fosfik. Taki sam mądry jak i oni.... A Ty juz chyba zapomniałeś jak Cię Fosfik ganiał i tylko fart sprawiał, że uciekałeś mając kilka punktów hp. Moim zdaniem wszyscy którzy są neutralni a do tego raczej nie mają ciemnej przeszłości powinni być nietykalni a jeśli już to uważani za poszkodowanych a nie jeszcze przyczepiać im głupie komentarze.... Mam nadzieję tylko wobec Ciebie, że już nie przeczytam chorych komentarzy bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.
a od kiedy mozna na tym forum posty nabijac?PLXXXX TEACH ME
nikt cie nie zmusza zebys tu zagladal czlowieku jesli poziom ci tak oburza i wielce ci nieodpowiada to poczytaj swiat kobiety
omg po co wy cytujecie kogos kto jest post wyzej ;>
no wlasnie zamiast cytowac tematy o wyzszosci zupy pomidorowej nad ogorkowa i wplywie jaki na ta decyzje ma okres godowy pingwinow krolewskich w egipcie z 2001 roku wy cytujecie tych nad soba no co za bezsens wogole jak wy tak mozecie nic tylko na barykady i niech sie krew polejeeee
a tak na serio to dzialmy w celu zamulenia forum.tibia.pl zeby admini mieli co robic a nie tylko sie byczyli i usuwali posty uczciwych i normalnych(inaczej) uzyszkodnikow
Widac twoje IQ rowna sie rozmiarowi buta...ciesz sie ze luki to twoj ziom bo dawno gryzlbys glebe kozaku...szkoda ze wczesniej mi tego nie powiedziales tylko teraz cynisz no ale coz typowe dla takiego frajerstwa jak ty.
szok - jak możesz mówić o czyjejś niskiej inteligencji w taki sposób ?? Przecież stawia Cię to niżej od niego.... Ludzie mówcie z kulturą i mądrze bo to co do tej pory powiedzieliście to w niczym wam nie dodało splendoru a raczej ujęło... Zorganizowaliście tu sobie potyczki słowne ?? "Krzyk" jest oznaką słabości !!
kur.. koles skoro tak myslisz to zapraszam do melca (masz przeciez niedaleko=]) moze za jakis czas ja wpade odwiedzic ziomow i ciebie takze z mila checia odwiedze :D
zobaczymy kto tu jest tylo twardy przed monitorem
wow - i tak właśnie niby w waszym rozumieniu wygrywano wojny, bohaterowie zamiast walczyć tylko dużo gadają i to niekoniecznie mądrze. Ale wstyd rodacy nikt nie umie ustąpić i stawia się tym samym na piedestale głupoty obok reszty.
Przepraszam, że te posty nie są jednym ale czytam sobie powoli i na niektórych nie mogę się opanować.
Aro aka papa
15-01-2007, 18:02
szok - jak możesz mówić o czyjejś niskiej inteligencji w taki sposób ?? Przecież stawia Cię to niżej od niego.... Ludzie mówcie z kulturą i mądrze bo to co do tej pory powiedzieliście to w niczym wam nie dodało splendoru a raczej ujęło... Zorganizowaliście tu sobie potyczki słowne ?? "Krzyk" jest oznaką słabości !!
musialoby mi zalezec na jego albo twojej opinii zeby postarac sie wyjsc ponad przecietna poziomu tego forum...
btw. co ty taki wrazliwy cooooo?widze ze w bardzo emocjonalny sposob reagujesz na pewne sprawy?lubisz rozowy kolor moze?bawiles sie lalkami w dziecinstwie?masz na imie marek ale wolisz jak mowia ci marry?/;
soryy nie moglem sie powstrzymac/;
nu haliera;)
@up
BUEbueHuEhuEHUEHUEHeUhEuHE
sorry nie moglem sie powstrzymac /=;
Użytkowników czytających ten temat: 30 (zarejestrowanych: 17, gości: 13)
Aurii, Kolbus, Boski Bronek, Gidekab, Flash, Turon De'Galx, Clayde, Soul Hunter, Aro aka papa, Fosqo, Doom Terror, Wiatrak, Santa Claus, blade471, Rezerwa, Nacpany_Wlodek, -Shady-
no no widac Arcania ozyla :D
Santa Claus
15-01-2007, 18:17
wiatrak nadaje sie... na ministra edukacji;p
musialoby mi zalezec na jego albo twojej opinii zeby postarac sie wyjsc ponad przecietna poziomu tego forum...
btw. co ty taki wrazliwy cooooo?widze ze w bardzo emocjonalny sposob reagujesz na pewne sprawy?lubisz rozowy kolor moze?bawiles sie lalkami w dziecinstwie?masz na imie marek ale wolisz jak mowia ci marry?/;
soryy nie moglem sie powstrzymac/;
Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....
@notop
nie miej mi tego komentarza za złe bo Cię popieram, przynajmniej częściowo ale nie odwalajmy siary i nie popierajmy głupoty.
@Wiatrak
fajne masz teksty - nie zepsuj tego.
Bartholomew
15-01-2007, 18:24
huehuehe, coz mow co chcesz ja to przyjme godnie. ja mam swoje zdanie i szanuje zdanie innych. tak wiec mozesz zmyslac z tym cadorem i medim na mnie to nic nie robi;p
Aro aka papa
15-01-2007, 18:27
Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....
ty no ale nie odpowiedziales mi na pytanie?co ty sie tak niezdrowo podniecasz?
wbijasz na forum gdzie srednia wieku to 15 lat i wymagasz do ludzi zeby madrze pisali jak polowa idzie po dobranocce spac?jesli chcesz uchodzic za moralizatora postaw sie w roli ludzi ktorych starasz sie pouczac...tutaj zrobilbys furore z wiedza o pokemonach a nie znajomoscia historii do ktorej jak zauwazylem lubisz sie odnosic argumentujac swe wywody.
my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?
Aro aka papa
15-01-2007, 18:40
my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?
cyh cyh cyhxDDDDDDDDDDspiwor is peka!!!
Nacpany_Wlodek
15-01-2007, 19:24
Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?
15-01-2007, 19:38
(...) bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.
Heh i kto tu nabija posty xD z tego co zobaczylem to niedawno "popełniłeś" 4 wypowiedzi w ciagu 45 min - to 1post/11 min srednio - chyba bedziesz musial sam siebie dopisac do grona "nabijaczy postow" ... oczywiscie jesli takowe istnieje bo tak sie sklada ze na tym forum nie ma wyswietlanej ogolnej liczby postow przy avatarze i nicku uzytkownika, jak rowniez na nic liczba postow nie wplywa :P
Nasza (a przynajmniej moja) nadpobudliwosc na tym forum mozesz sobie tlumaczyc przez zamkniecie glownego forum i ten radosny okres blogiego lenistwa zwany inaczej przygotowaniami do sesji. Poza tym to forum i liczba postow na nim jest dla mnie tak istotna ze juz ponad 3 lata od kiedy to konto na tym forum stworzylem napisalem mmmm 12? postow z czego 10? w tym temacie - czy tam jakos tak - nie liczylem ich w kazdym razie.
A tak btw. to ten temat nazywa sie "Wydarzenia z Arcani" na ktorym rownie dobrze mozemy komentowac przygody 7 lvlowego goscia o nicku "Ziomek of Knight" jak rowniez obecne postepy jednej czy drugiej strony w wojnie. Wiec nie probuj tworzyc tutaj czegos czym ten temat/dzial nie jest. Jak to ktos ladnie juz powiedzial: jesli ci to nie odpowiada lub uwazasz ze jest obrazą dla twojego wielkiego ilorazu inteligencji przebywanie na tym forum to mozesz go w ogole nie wlaczac.
I jeszcze jedno tak mi sie przypomnialo w trakcie pisania - czy kazdy twoj post ma za zadanie dodawac ci "splendoru" lub wykazywac wyzszosc twojej inteligencji nad inteligencja innych osob? Jesli tak to powiedz mi jako ze wnioskuje iz masz wiecej niz 18 lat czyz nie jest hanba i obraza dla twojej wspanialej osoby granie w tak beznadziejna, otempiajaca i uzalezniajaca gre jak Tibia? Uogolniajac - czy w ogole dodaje cos granie w jakakolwiek gre jakiejkolwiek doroslej osobie jakies plusy w oczach innych ludzi ? Czyz taka osoba nie powinna zajac sie tylko praca i zapewnieniem bytu rodzinie? Odp brzmi NIE bo robi to dla rozrywki zeby uciec od tego szarego i nudnego swiata jaki nas otacza i tak samo moze robic to na forum - nie musze byc zawsze powazna osoba i czasem znow chce poczuc sie jak dziecko ... dlatego wlasnie ludzie niekoniecznie bedacy jeszcze dziecmi beda grac w gry typu Tibia i bawic sie piszac smieszne czy tez czasem glupawe posty na forum.
(Abstrahuje od wyzywania i juz tym bardziej jechania po rl bo to nie przystoi nawet dziecku :P)
Soul Hunter
15-01-2007, 19:42
Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?
Jakby zalogował się na vent :P to by dostał w ch... ale że się nie zalogował, nawet perremu nie powiedział co i jak... to w sumie 'upiekło' mu się.
Wiem, że do turtli, ale skoro mam info :P...to nie omieszkam odpowiedzieć
Nacpany_Wlodek
15-01-2007, 19:52
Jak wiedziałeś to luz xD
Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD
@topic
Luzujcie, to tylko gra i nie ma sensu sie straszyc na wzajem i obrazac. A to, jaka ktos podjal decyzje nalezy tylko i wylacznie do jego gestu, wiec wasze "wrzuty" zostawiajcie dla siebie.
...I ZEBY NIE BYLO WOJEN NA SWIECIE!!!!!!!11 :D
F5 o_O
Soul Hunter
15-01-2007, 20:34
Uczyć się powinienem, ale coraz to znajduję lepsze wymówki, a odpowiadanie na tym forum to 1 z nich.
:)
Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD
F5 o_O
ja nie siedze tylko moja przegladarka jest wlonczona 24/h
i to daje mi aktywnosc ;]
Alucard89
15-01-2007, 22:59
Wy tu Panowie Gadu-Gadu a w Carlin przelewa się krew za naszą ojczyzne8o .
W sumie wczorajsze zachowanie oceniłem na rasowego nOOba, no ale to co zobaczyłem dzisiaj to jestem w stanie przeprosić za złe określenie i zmienić zdanie na ich temat. Naprawde bardzo ładna ustawka:p . To są prawdziwi wojownicy!.
A tak propo, coraz bardziej odczuwam wrażenie że jest to wojna Hiszpania vs Polska a nie wojna gildii. I jestem tego zdania że nawet taki "pionek" jest w stanie coś zdziałać - poprostu każda osoba się liczy, nie ma że np: z Ciebie pożytku napewno by nie było.
Ps. Tylko i wyłącznie moje zdanie, potwierdzone obserwacją i rozmową z przyjaciółmi.
@up
racja racja
co do tych pionkow to Arowix to przewidzial i ich wybija pomalu
taki offtopic
Alucard89 do jakiej szkoly chodzisz ?
Alucard89
15-01-2007, 23:14
Szkoła ma coś do tego?
Alucard89
15-01-2007, 23:21
Tak pozatym nie kpij sobie ze mnie:] . Post był napisany pół serio, pół na żarty. Jeżeli nie potrafisz go zrozumieć albo masz kłopoty z tym to naprawde nie mój problem. Ja się nie wdaje w dyskusje ani kłótnie, także dla Twojego i mojego dobra skończ.
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy
sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy
a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora
ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku
a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
Noctabulant ujebal Pe MadzieX(
super. kto next? moze ja ;]
Soul Hunter
16-01-2007, 00:15
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy
sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy
a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora
a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
a)nie wydaję mi się, żeby wiatrak chciał ciebie tak mocno tutaj pojechać, a co do tych sdków przez laga, no taka prawda... sens jest walczyć, ale nie padać i dawać free fragi żeby się forumowicze cieszyli.
b)sam nie wiem ile się robi bp uh, a wiesz mi, że może twój kot to jakiś geniusz... ale taka wiedza nie jest potrzebna, by grać dla przyjemności, mieć respekt u ludzi i do tego walczyć za swoje zdanie.
c)dzieciaku? Nie wiem po ile macie obaj lat, ale sądząc jak bardzo się podirytowałeś jego wypowiedzią, nie nazwałbym cie dorosłym.. ale nie wiek mówi o dojrzałości człowieka
d)no ja myślę, że nie mylić z 'Leszczu Dragonbreath'
e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox
Noctabulant ujebal Pe MadzieX(
a kto jej kazał biegać?? i dać sie zabic??
No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\
No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\
przeciesz wie ze jest niebezpiecznie... to niech uwaza chociasz...
e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox
a co powiesz o moim nicku?8o
Mudbloods
16-01-2007, 00:38
Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl
Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl
lol niech sie noobki bawia, ale co do wygrania wojny przez beach to jeszcze daleko do tego :p czas pokaze co bedzie..
Bartholomew
16-01-2007, 00:47
chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera
Mudbloods
16-01-2007, 00:48
@2Up
Nie powiedziałem, że Beach wygra wojne tylko: w razie wygrania przez nich wojny ... Tak btw to mam nadzieję, że nie wygra :D ... Co do tych noobków to niech się bawią ale to jest śmieszne wręcz żałosne xD
nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...
Mudbloods
16-01-2007, 00:52
chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera
Może i bym zrobił, ale net mi nie pozwala(wiadomo neostrada), ale i tak uważam, że to jest żałosne xD
Bartholomew
16-01-2007, 00:53
nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...
aaaaa tutaj chodzi o jasona voorheesa;pp czi czi czi czi cza cza cza cza...;] tego z piątku trzynastego;] k spox ja juz jestem spokojny;ddd
Mudbloods
16-01-2007, 00:57
Ok, ja też już przestaję xD ... Ale jeszcze raz przypomnę (może pomyślicie, że się powtarzam, ale cóż) ŻAŁOSNE! xD
"No i tyle co mam na ten temat do powiedzenia" xD
ojj ty chlopczyku z mala kolbka :D
Soul Hunter
16-01-2007, 03:29
Kol'ba -> róg -> złoty róg z Wesela Wyspiańskiego
symbol działania jedności narodowej, wyzwolenia, ducha narodu, jest siłą jednoczącą, sygnałem, który miał wzywać do walki
lub kol'ba -> róg
Róg Almateii jako symbol bogactwa i płodności ziemi w mitologii greckiej.
lub
jak już ktoś napisał :) chłopczyk z małą kolbką :P
@notop
jezeli nie zauwazyles ze chcialem tam komus w smieszny sposob przekazac twoja aktualna sytuacje czyli albo pz i byc w wojnie i sluchac kolejnych najazdow "sua caly czas offline wogole nie walczy/siedzi w pz cienias" i kolejne tlumaczenie albo po prostu siedzenie a jak neta bedzie to pogranie sobie chociaz troche(a moze i wiecej) no a jak hunt to coz~ bywa ja tez sie z tym licze ze jak beach wygra to raczej moge isc sobie na inny swiat i trudno :P
Ivanov Galil
16-01-2007, 12:12
@notop
umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?
Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?
ehhh~~~
@notop
umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?
Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?
ehhh~~~
jasne
@lindlay
z tego co widzialem to narazie ty ejstes spakowany w spiworek(jak na filmiku z aata;p) i pach pach i po krzyku.kozaczek z ciebie taki jak sprzedawca pomaranczy ;p
dla mnie sie osmieszasz lekko ,i powtarzasz z tym spiworkiem ;]
@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach
@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem
@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach
@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem
poprostu napisalem 6 stron dalej ze na moj temat niema juz co pisac wiec po co ktos(wiatraczek) ciagle drazy i miesza mnie w to..sam jest sobie winien i niech czyta wszystkie posty
pmoj temat zakonczony i tyle
a co powiesz o moim nicku?
ze masz korbe?:D j/k
poprostu napisalem 6 stron dalej ze na moj temat niema juz co pisac wiec po co ktos(wiatraczek) ciagle drazy i miesza mnie w to..sam jest sobie winien i niech czyta wszystkie posty
pmoj temat zakonczony i tyle
On ma poprostu kaca i dlatego jest taki zdenerwowany... biedaczysko nie ma czym go zapic :(
nie chce mi sie nic mowic sua ale ty sie kazdym postem dotyczacym wojny osmieszasz, szkoda ze nie wszedles do wojny bo juz 2 razy sie wyplaciles a wiesz jak to sie mowi ? do 3 razy sztuka
@notop
mogles zauwazyc ze osoba przedemna(Ciacho dokladnie) znow poruszyla twoj temat wiec mu odpowiedzialem bo inaczej bys sie na niego zbulwersowal i jemu nawyrzucal(albo komus innemu kto by mu odpowiedzial)
wlasnie notop nie sraj nie jestes centrum swiata (arcani tez)
Rozpoczecie wojny: 10.01.2007 22:00~ | Masslog Beach na HG w wyniku czego zgineli: Lindlay, Aata Arhari, Ares dragoon
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Beach.gif
Beach frags:
Lindlay
Aata Arhari
Ares dragoon
Bedurion
and by Elanor Simil
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Dark_Purples_Faster_Turtles.gif
DPFT frags:
Dreazy
Jan 12 2007, 21:12:33 CET Killed at Level 58 by Damoon
Ron al ninio
Stan wojny:
DPFT vs. Beach (2:4)
ehm nie wiem po co te klutnie;x, zapraszanie na rl... jak zaprasza na rl to pokaz to w grze a nie na forum ;x
Alucard89
16-01-2007, 17:45
@Aurii
A to sorry:p , widocznie źle Cie zrozumiałem. Jeżeli chodzi o moją szkołe to - samochodówka:) .
Zapomniałeś dodać Damoona którego ubili noob charami jak go spingowali.
Jan 12 2007, 21:26:35 CET Killed at Level 159 by Randrix
and by Master Argara
Sunia to ty sluchaj wiariat nie napisal zlego slowa o tobie a nawet wrecz przeciwnie staral sie ukazac twoje problemy z netem itp aby wkoncu inni sobie odpuscili glupie komentarze pod twoim adresem, wiec jedynym imbecylem na tym forum jak dla mnie jestes ty .
co do name to jest wariata sprawa i twoje glupie uwagi sa nie na miejscu bo nie tylko on z taki name chodzi a to czy ktos wie w jakim czasie robi sie bp uh nie swiadczy o jego wiedzy a nawet jezeli wiesz wiecej od niego o tibi czy to jest powod do dumy i obrazania innych?
Zapomniałeś dodać Damoona którego ubili noob charami jak go spingowali.
Jan 12 2007, 21:26:35 CET Killed at Level 159 by Randrix
and by Master Argara
ten frag sie nie liczy to oni nie byli/nie sa w beach.....
ten frag sie nie liczy to oni nie byli/nie sa w beach.....
dla mnie się liczy bo to ich noob chary.
ha ..ha ha .. :p
Lipton'ek
16-01-2007, 19:07
jeszcze zin alin: Killed at Level 130 by Fosfik and by Milowin.
Nacpany_Wlodek
16-01-2007, 19:09
No to jak liczymy w końcu?
omg ciezko zrozumiec ze kto nie jest w turtlach ani w beach to nie liczy sie tych fragow czyli zin alin i damoon zabity przez noob chary
omg ciezko zrozumiec ze kto nie jest w turtlach ani w beach to nie liczy sie tych fragow czyli zin alin i damoon zabity przez noob chary
lol downie zin nie został zabity przez noob chary~~
ale on uwaza, ze zostal i zdania nie zmieni :D
hail nuba !:p
On dobrze to ujal, bo jakby chcial napisac, ze zin tez zabity przez low lvle, wowczas byloby "zabiCI przez noob chary" xP
http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=17327
dziala :p
po co wy liczycie dedy kogos z poza beach albo ded damoona od jakis imbecyli to jest poza wojna..
Teraz na arcani nie ma gry bo lagi spore są. Niewiem chyba się przenosze na inny świat jeśli lagi będą cały czas bo grać się nie da. :( ;( X(
Eizix pierdolisz ze nie zostal zabity przez nooby chary to ci checa i nowosc . Fakt zle to ujalem mialo byc osobno chodzilo o samego damoona ze zostal zabity przez noob chary i ten frag nie jest wliczony . A zin dlatego ze nie jest w turtlach ciezko to bylo tobie zrozumiec i downa to masz jak stary ci do wanny wchodzi ;>
Bartholomew
16-01-2007, 20:23
po co wy liczycie dedy kogos z poza beach albo ded damoona od jakis imbecyli to jest poza wojna..
ci imbecyle to ziomki beachow jednego z nich widzialem spiacego w domku ktoregos z beachow;pppp tak wiec damoon chyba sie liczy;]
skad wiesz kto mu do wanny wchodzi :D? forum dziala :P a co do lagow to sa spore i freezy tez nigdy tak nie bylo..
@ up
ok wiadome ze to sa ich noob chary.. ale nie sa w beach wiec sie nie liczy
Teraz na arcani nie ma gry bo lagi spore są. Niewiem chyba się przenosze na inny świat jeśli lagi będą cały czas bo grać się nie da. :( ;( X(
ojej no to szkoda .. uhm yhmm :confused:
Eizix pierdolisz ze nie zostal zabity przez nooby chary to ci checa i nowosc . Fakt zle to ujalem mialo byc osobno chodzilo o samego damoona ze zostal zabity przez noob chary i ten frag nie jest wliczony . A zin dlatego ze nie jest w turtlach ciezko to bylo tobie zrozumiec i downa to masz jak stary ci do wanny wchodzi ;>
chlopcze z falistej tektury i wydaje Ci sie teraz, ze cos powiedziales nowego jesli chodzi o zina i damoona?
no no dalej dalej
Btw czy to byl post do ciebie kierowany czy to eizixa wiec milcz
no no dalej dalej
Btw czy to byl post do ciebie kierowany czy to eizixa wiec milcz
wyjebane mam na to do kogo byl ten post :) chcialem to napisalem co o tym mysle i nie mow mi co mam robic:D Farewell.
Widze ciezko rozumujesz . Po co sie w*******asz jak to twoj kolega nie zrozumial mojego posta a nie ty
Widze ciezko rozumujesz . Po co sie w*******asz jak to twoj kolega nie zrozumial mojego posta a nie ty
buehuehueheue
nie pruj sie tak bo koszulka Ci sie rwie na plecach8o
-,- to sa fragi z WOJNY nie z zabijania nob charami. Zeby zaliczyc jako frag musi byc w jednej albo drugiej gildi.... ;x a nie kolega, kolegi zabil tego..
Aro aka papa
16-01-2007, 21:14
-,- to sa fragi z WOJNY nie z zabijania nob charami. Zeby zaliczyc jako frag musi byc w jednej albo drugiej gildi.... ;x a nie kolega, kolegi zabil tego..
Byly to 2nd chary beach wiec frag powinien byc liczony...gdyby wojny nie bylo nie ubili by przeciez damoona 2ndami chyba logiczne. Wszedzie indziej liczy sie takie fragi ale widac nasza polonia na arcanii jak zawsze wprowadza nowe trendy.
ofcourse ze frag damoona powinien sie liczyc do wojny, przeciez to proste;]
co sie tak wszyscy fragami przejmuja? przeciez to nie jest wojna na fraglimit 50 czy 100, tu zadecyduje co innego o tym jak wojna sie zakonczy
o wlasnie jak wiadomo ze jest koniec wojny i ze np. przegralismy? Wiem ze ci z dpft sie znajo wiec prosze o odpowiedz gdyz mnie to ciekawi...
Byly to 2nd chary beach wiec frag powinien byc liczony...gdyby wojny nie bylo nie ubili by przeciez damoona 2ndami chyba logiczne. Wszedzie indziej liczy sie takie fragi ale widac nasza polonia na arcanii jak zawsze wprowadza nowe trendy.
Nie sa w beachach to skad mialem to wiedziec... na czole nie maja tego wypisanego.
Aro aka papa
16-01-2007, 21:49
co sie tak wszyscy fragami przejmuja? przeciez to nie jest wojna na fraglimit 50 czy 100, tu zadecyduje co innego o tym jak wojna sie zakonczy
out of boredom mens/;
@alz'q
wystarczy pomyslec albo zapytac kogos kompetentnego
ma ktos fri itemzzy??
scalka mam na zbyciu
co do deda damoona to ten frag na moja polityke nie powinien sie liczyc ;]
ma ktos fri itemzzy??
cos Ci tam zuce na farta tylko gdzie wyslac?B)
Aro aka papa
16-01-2007, 23:01
Lucifer Incarnated wybil z dpft.
Lord Capyy tez poza dpft juz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.