Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Viperostry
01-02-2007, 00:12
Witam a tego fraga nikt nie liczy?? :)
Noam Prodigy padl
Jan 29 2007, 01:48:55 CET Killed at Level 76 by Damoon :cup:
zawsze wiedzialem ze damoon jest lepszy od aaty
a co do arowxa to troche cie koleczy wystawili bo turtki cie ujebia :) i dobrze poszles do portorykow
Medivh Shady
01-02-2007, 01:46
Chiobrelis
an 31 2007, 23:32:41 CET Killed at Level 102 by Milowin
and by Irganon
głupi zgon , no cóż , takie zawsze się zdarzają
z tego co wiem firoxis niebyl w beach zostal spzratniety za fast exp i za pochodzenie ;p(esp)
wiec jak liczycie fragi tych poza 2 glidi to uuuuu bedzie ze 130 do 110 ;p
Aro aka papa
01-02-2007, 02:08
[QUOTE=Flash;1237890]Płacz, płacz, Ty człowieku masz chyba umysłowe ADHD, bo jak się Ci coś wypomina to się złościsz i obrażasz wszystkich ale to zrozumiałe no ale czemu tak reagujesz jak ktoś Cię chwali i trzyma twoja stronę ?? No dawaj powymyślaj sobie jeszcze, mam ubaw, pewnie reszta też na to czeka...(koniecznie coś o pedałach bo to chyba lubisz......), masz jedyną okazję popłakać sobie, no dawaj.....:D .
/QUOTE]
wyobraz sobie sytuacje ze ktos puscil fame ze twoja matka puszcza sie za 5taka...potem podlapuje to paru 13latkow i biega spamujac to na okolo...prawda to nie jest ale spamm masz taki ze stara ci sie puszcza ze masakra...
Tak mniej wiecej wyglada poziom info ludzi sie tu wypowiadajacych na moj temat...gowno wiedza ale "wiedza swoje"...
PS. nie odpowiedziales mi na moje poprzednie pytania ale jak cos sie dzieje wokol mojej osoby to pierwszy jestes zeby zapoierniczyc jakas uszczypliwosc...prowokujesz sytuacje a potem sapiesz ze ci jade...pomysl
z tego co wiem firoxis niebyl w beach zostal spzratniety za fast exp i za pochodzenie ;p(esp)
;p
TO najwyraźniej wiesz niewiele ....
Master_Macavelli
01-02-2007, 05:40
A bijta wszystkich
GOGO LINDLAY ! KILL THEM ALL !
/btw. ktos wie dlaczego fosfik nie chce mnie uwolnic? :)
A bijta wszystkich
ja cie pierwszego w pupala
hahah pedryl wiedzialem btw loda i ssij moj kij
hahah pedryl wiedzialem btw loda i ssij moj kij
gdyby nie ja bys sie nie narodzil synu :P:P:P
Żegluj szczurku spamujesz na forum tylko ;]
tak, zmieniaj temat i tak swojej historii nie zmienisz ;d
k zamykam sie w sobie jezeli taki ubek mial by byc moim ojcem ;]]
k zamykam sie w sobie jezeli taki ubek mial by byc moim ojcem ;]]
Ja tez jestem ojcem dziecka Anety Krawczyk, wiec bedziesz mial rodzenstwo prosto ze slynnej seksafery
lol zjeby pierdolonone firoxis to jest milowin wiec japa jak gowno wiecie i sie trzepiecie przy kazdym nowym fragu~~
mi wlasnie juz sie skleja spacja nie fartem zamiast w monitor szczelilem key board
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa :D
Lechuguitas
01-02-2007, 12:47
wiec jak liczycie fragi tych poza 2 glidi to uuuuu bedzie ze 130 do 110 ;p
Wkurzasz sie jak ktos pisze ploty o tobie a sam powtarzasz ploty o innych...
Jakbysmy chcieli lac ludzi za pochodzenie to by padlo duzo wiecej osob.
A jezeli beach ma prawo ujebac kogos za to ze np jest z tego samego miasta co Lindlay czyli warszawy ktora ma ponad 1,7 mln ludnosci to my mamy prawo ubic 2nda Milowina.
Wkurzasz sie jak ktos pisze ploty o tobie a sam powtarzasz ploty o innych...
Jakbysmy chcieli lac ludzi za pochodzenie to by padlo duzo wiecej osob.
A jezeli beach ma prawo ujebac kogos za to ze np jest z tego samego miasta co Lindlay czyli warszawy ktora ma ponad 1,7 mln ludnosci to my mamy prawo ubic 2nda Milowina.
uuu zawsze myslalem ze to seond lya ly no ale nvm ja tez sie myle i nieplotkuje poprostu neiwiedzialem kto ma jakie secondy wiem jedynie ze niebyl w beach ;p
Nikt z was filmów nie kręci ?? ;/
\\\\\\\\\\\\ wrzuccie coś od czasu do czasu..........
Lechuguitas
01-02-2007, 15:45
Nikt ci nie da filmu na ktorym jest pokazane 90% 2ndow z jego guildi
Nacpany_Wlodek
01-02-2007, 23:39
Finnnaaaałłł !!! Z wrażenia wylałem 3 herbaty w trakcie dogrywki ! :flaga_pl:
Patryczak
02-02-2007, 00:16
Ja ze swoim ojcem na caly dom wyklinalismy na tych dunczykow :D
skarabeusz323
02-02-2007, 01:59
CHWAŁA DLA POLSKI ZA TAKĄ ŁADNĄ ADRENALINE TO BYłO WSPANIALE
a co do dzisiejszego falstartu to szkoda mówić niby wojna jest a jej nie ma a fosfik zabija sobie kogo i jak chce
Chuligan Motoru
02-02-2007, 10:09
ale dziewczynki dunskie co by nie powiedziec byly slodkie
Finnnaaaałłł !!! Z wrażenia wylałem 3 herbaty w trakcie dogrywki ! :flaga_pl:
ale sie podniecacie jak niebede przeklinala zle zalosne to...
kogo to obchodzi ,tak czy siak polska postzregana jest na swiecie kazdy wie jak wiec byle medalik nic neizmieni
kogo to obchodzi ,tak czy siak polska postzregana jest na swiecie kazdy wie jak wiec byle medalik nic neizmieni
1 słowem, popieram
nie ma co od razu trzepać Mariana z radości, wszyscy mają Polaków za &^&$%$ i *^&*$* :baby:
pozdrawiam
/Dewyth
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa
i tyle w temacie:D Ether owned^^
Lechuguitas
02-02-2007, 15:10
Podejscie postrzegaja nas tak jak nas postrzegaja wiec moge miec wyjebane i nie starac sie zeby bylo lepiej napewno nie pomoze, rozumiem mozesz miec wyjebane na plytkich ludzi ktorzy sadza ze w polsce do dzis zyja smoki ( nie mowie o dowodzie Giertycha na kreacjonizm czyli smoku wawelskim) ale i tak warto sie wkoncu pokazac z dobrej strony.Przez nastepne 3 lata sa male szanse ze pokazemy sie od dobrej strony w strefie politycznej daltego przynajmniej nasi sportowcy powinni pokazac ze słowianie w wiekszosci sportow goruja nad innymi grupami ludnosciowymi.
Moze tego niewiecie ale dużo lduzi z zagranicy z ktorymi gadałem mysli że w polsce dalej jest komunizm --.--.
czym to jest spowodowanie niewiem, ale wiem napewno że my sami niemamy zabardzo z czego sie cieszyć jeśli chodzi o sprawy kraju, więc taki finał /nawet w sporcie za ktorym nieprzepadam/ doda chociaż troche uśmiechu na tych naszych polskich smutnych gębach i pokaże że ""polak potrafi""/ w co niemam wątpliwoście jednak dużo ludzi mysli inaczej ........
Ciacho1920
02-02-2007, 16:09
A Slyszalem, ze mamy najladniejsze Kobiety....uhmmmmmmmm te blondynki^^
Wiec nie jest tak najgorzej z naszym narodem!!
pff, blondynki..brunetki rulz!
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa
i tyle w temacie:D Ether owned^^
hahaha:D pwned!
btw. http://www.youtube.com/watch?v=IEXKlYlq4KA hahahahahaha to ethern
Hahahahahhahahahah Lol Ethern Pozdro Elo
Zakazany Owoc Ftw O/
Widze że Damoon expi :> Już 161 lvl. Jak narazie nic się nie dzieje, obydwie gildi chyba śpią. Jedyna ciekawa rzecz to dołączenie niektórych członków starego EZ do DPFT, ale jak narazie niewiele z tego wynikneło. Powodzenia DPFT :) przyda wam się.
http://www.24opole.pl/index.php?id=showhumor&humor=28
No jedz na zachod, nie przyznawaj sie, ze jestes polka (?) i zycze powodzenia. Wlasnie takie postepowanie pokazujesz, ze jestes cholernym patryjota. Hmmm przegrana na swiecie, za duzo na lekcjach histori/wosu/ to nie przebywasz chyba co? Jakby byla przegrana to nie nalezalaby do UE, zreszta nasz kraj udowodnil to swoja historia. Moze chcialas (?) powiedziec, ze ty jestes przegrana a nie nasze panstwo ;x? Zal. Prawda, ze jak jest stan zagrozenia to nasz kraj jest "elo elo fajny," wszyscy sa razem, pomagaja sobie, jak jest normalnie to jest taka czesc spoleczenstwa ktora za hajs zrobi wszystko. Tak czytam i czytam twoje posty i nie wiem czy platac czy sie smiac. Nic Ci sie nie podoba... jezeli jestes kobieta (?) to ten okres "w*****enia na wszystko" nie powinien trwac ciagle.
Moze tego niewiecie ale dużo lduzi z zagranicy z ktorymi gadałem mysli że w polsce dalej jest komunizm --.--.
No to sa totalnymi osłami. Wysmialbym kogos takiego i wyslal do szkoly, najelpiej do przedszkola.
Mudbloods
02-02-2007, 18:25
Wyślijcie mi na maila tą piosenkę co Ethern "śpiewa" :P Nigdzie jej nie moge znaleźć :P (
[email protected]) xD
Krzysztof Antkowiak - zakazany owoc
Medivh Shady
02-02-2007, 18:28
działo by się coś jak by fosa ze swoją gromadką miała zamiar coś robić a nie tylko masslogi , albo tak jak wczoraj , stali na desercie i gdy turtle ruszyły to schowali się pod deserta i tp zrobili ;/
Mudbloods
02-02-2007, 18:32
Krzysztof Antkowiak - zakazany owoc
"Dziękóweczka" xD ... Spróbuje poszukać :P
w bearshare na drugiej pozycji chyba, bo na 1 jest jakis remix Dj-a Witka ;p ale oryginal lepszy
Mudbloods
02-02-2007, 19:47
Znalazłem w LimeWire :P Kozatzka piosenka, będzie hitem u mnie w budzie xD
hahaha:D pwned!
btw. http://www.youtube.com/watch?v=IEXKlYlq4KA hahahahahaha to ethern
Który to Ethern?
przyznam, że ma talent:cup:
pozdrawiam
/Dewyth
no oczywiscie wykonawca:)
ten co spiewa a jak pozdro elo fajny masz szaliczek :* :D
Tanivupo
02-02-2007, 20:19
zakazany owoc bla bla bla bla bla.... pff ziomki ... respect ;d dla nich xDDDD
Wszyscy gratulujemy Ethernowi talentu... ten po prawej mi przypominał wyżelowanego Hiszpana z albumu dpft :)
Pozdrawiam
/Your's Dewyth
Wszyscy gratulujemy Ethernowi talentu... ten po prawej mi przypominał wyżelowanego Hiszpana z albumu dpft :)
Pozdrawiam
/Your's Dewyth
uuu czyzby ethern byl spy i potajemnie nagrywal songi z jakims gejem z spanioli ? no no ethern czeka cie tlumaczenie:D
Nacpany_Wlodek
03-02-2007, 02:00
Bez obrazy Ethern, ale nie kopiuj hiszpańskiego stylu :(
dzis z lamu maly wypad na 5 hero... loot : c legs i c shield :F przed chwila padl jakis pionek na macro od nich;f
Nacpany_Wlodek
03-02-2007, 03:21
Jaki żeluś padł?
Nacpany_Wlodek
03-02-2007, 03:31
Zawsze coś :]
<jupi> deivon padł.... :< dobre pocieszenie, skoro bicze nie dają wam okazji to zabicia ich, to trzeba zabijać, co się da (ESP i Sekóndy biczów)
pozdrawiam
/jołrs Dewyth
skarabeusz323
03-02-2007, 11:13
nie jest to za wiele ale i to cieszy
Prawda taka,ze to juzx tlyko czas...
Beach zaczelo wojne ale tak naprawde nie ma pomyslu co robic,masslogi tylko,na open sie nie szykuja nawet,z gory stawiaja siebie w pozycji przegranej,do tego zalosnie nawet gdy my mamy pzlocka to oni najzwyczajniej siedz aw pz,boja sie bic.My expimy,oni campia....wiec nie komentuje:P
13:09 You advanced from Level 117 to Level 118.
13:32 You advanced to magic level 22.
88% do 119 /;
cos jest nie tak ze nawet lindlay expi:D
Gratz Lindlay :)
Jedziemy z kur****
po 1. Nikomu wiecej nie daje moich tajemnych hitow bo dalem je do urzytku domowego a wy je promujecie !!
po 2. Ja nic nie pamietam z tego teledysku bylem 3ymś odużonych najwidoczniej mysle ze tak oddzialaly na mnie pryskane pomarancze z hiszpani ktore lindlay sprzedaje na swoim straganie na placu banacha .... to byl zamach na moje zycie ale moje kwasy trawienne, trawily gorsze rzeczy :d
Jutrzejszy final zapowiada sie bardzo ciekawie i napewno beda mu towarzyszyc wielkie emocje osobiscie bede sie modlil o zwyciestwo naszych aby pokazali niemcom ich miejsce w szeregu.
MŚ: skandaliczne zachowanie Niemców
- Jeśli nie będzie biletów dla polskich kibiców, to nie wyjdziemy na parkiet - zapowiedział po rozmowie z wiceprezesami światowych władz piłki ręcznej, szef Związku Piłki Ręcznej w Polsce, Andrzej Kraśnicki.
Niestety wygląda na to, że w niedzielę w KoelnArena Polaków prawie w ogóle nie będzie. Niemcy wszystkie bilety zarezerwowali bowiem dla siebie, nie przejmując się w ogóle sympatykami finałowego rywala. - W piłce nożnej przysługuje procentowa ilość biletów dla kibiców gości, a w handballu robi się "po swojemu". Wystąpiliśmy o 100 biletów dostaliśmy null - dodał prezes Kraśnicki.
Kpina organizatorów urosła do tego stopnia, że przyjazd na finałowe spotkanie zapowiedziała pięcioosobowa delegacja polskich władz z prezydentem Lechem Kaczyńskim na czele, a łącznie Polacy otrzymali... cztery wejściówki. W tej sprawie interweniowali nawet pracownicy polskiej ambasady w Niemczech.
Czytaj dalej REKLAMATo jednak nie koniec niemieckiego chamstwa, bowiem w radio bardzo często prezentowana jest piosenka obrażająca Polaków. - Gdy ją usłyszałam, to myślałam, że rozwalę radio! Jej słowa mówią, że Niemcy mają już złoty medal, a Polacy... won do domu - relacjonuje Justyna Lijewska, żona Marcina, która twierdzi, że do hali wejdzie i to bez względu na to czy organizatorzy przekażą bilety. - Proszę sobie wyobrazić, że kibice niemieccy są już zapraszani na wieczorną fetę na rynku w Kolonii i kłócą się o pieniądze za mistrzostwo.
Żeby było śmieszniej odbieramy telefony od zawodników niemieckich z prośbą byśmy... ograli Niemców.
Z informacji katowickiego "Sportu" i serwisu reczna.pl wynika, że finał poprowadzi para francuskich arbitrów, bo na Norwegów nie zgodzili się Niemcy. To być może dobra wiadomość, wszak "Trójkolorowi" otwarcie przyznają, że przegrany przez nich półfinał był ewidentnie "przekręcony".
Dzisiejsza noc tez zapowiada sie ciekawie w roli głównej wystapi
Tomasz Adamek
Ciacho1920
03-02-2007, 18:39
Pogrom!!! Dpft Pokazalo klase... GYZY
Bartholomew
03-02-2007, 18:47
hahaha milowin, toma ruffs, mekea stoneheart, fengarel zafire:DDD popaaadaaali (tych naliczylem ale pewno wiecej dedow bylo)
hail dpft
Ciacho1920
03-02-2007, 18:56
hahaha milowin, toma ruffs, mekea stoneheart, fengarel zafire:DDD popaaadaaali (tych naliczylem ale pewno wiecej dedow bylo)
hail dpft
17:57 Ethern [126]: 18-2 ON FRAGS DPFT OWN
18-2
od nas tylko seba shady i sai mon padli a od nich hohoho... ;]
Bartholomew
03-02-2007, 19:01
hahaha, dpft pokazalo na co ich stac:D wkoncu bo przed tem bylo slabo
oby jakis filmik byl ;]
wkońcu te suki biczesy dostały po dupie :)
haha Małysz pierwsze miejsce :D:D
Medivh Shady
03-02-2007, 19:36
Gz wam za open na której nie mogłem być , no cóż może będzie następna ;P
Lechuguitas
03-02-2007, 19:37
Żenada..... beach nie stawiala prawie wogole oporu
Słabo widze ta wojne zapewne bedzie tak jak ogłosil healer same mass logi i zero open.
Pierwszy raz widzialem fose ktorzy zostawia ludzi za soba i s*******a zeby dac loga ....
Co do filmow jest ich z 5 rozne wersje ale nie beda dostepne dla wszystkich no chyba ze przez przypadek jakis wyjzdie
@Lechuguitas
dlaczego zaden nie wyjdzie ;/
czy dpft ma cos do ukrycia ?
@down
zgadzam sie z toba
~dajce filmik pokażcie potęge dpft
skarabeusz323
03-02-2007, 19:46
wiecie ja odrazu wiedzialem ze tak bedzi beche to sa tylko takie cwaniaki leja ludzi w team dają mas loogi itp a jak przyjdzie co do czego to wymiękają
~plz dajce filmik pokażcie potęge dpft
Ciacho1920
03-02-2007, 21:18
Aata Ban! Po raz Pierwszy widzialem zeby aata tyle fragow zrobil... Szok
Beach jedynie ma przewage w mass logach ale to za malo!!
Diego'Odin
03-02-2007, 21:26
OMG ROX!!!!!!!!!!!!11111ononoe
a już w was zwątpiłem gratz dla beach i dpft za fajny battle
btw takie pytanko
Xdteam ma od was hunta?
Bartholomew
03-02-2007, 21:33
hahaha, a tyle osob gadalo ze aata ma slabe pvp:D ten ban to tylko na tydzien, tak?
@up
do 10 lutego czyli na 7 dni ;)
Diego'Odin
03-02-2007, 21:44
daj ktos rehosta tego filmiku na tibicam
Soul Hunter
03-02-2007, 21:47
No to my pojecholi ;p
na nabku bo nabku, ale zawsze sie przydałem :>
Jak mi już oficjalnie beach mówiło, że hunted ;p trudno
szkoda ze tylko tyle fragow ale pouciekali :/ co zrobic mam nadzieje ze bedzie jeszcze open ale raczej nikle szanse sa na to :/
ale przynajmniej po tej wlace beach okolo 1.5 kk - 2kk w plecy :d
Mam pytanko, te filmiki to keyloggery czy co? Bo jkaos nikt nie komentuje xd
Tanivupo
03-02-2007, 22:33
Wkoncu open battle i klasa turtli....
oby wiecej tego xd
teraz ubijcie fose;d niech wiecej nie ucieka;d
No to my pojecholi ;p
na nabku bo nabku, ale zawsze sie przydałem :>
Jak mi już oficjalnie beach mówiło, że hunted ;p trudno
Racja! Trzeba walczyc...troche ludu przyszlo aby sie dolączyc do Dpft.
Czyli filmiki nie moga byc publikowane? :< A chciałem dac filmik aresa :<
Ale mam frata, zdobylem filmik bedka zanim je ten gosciu usnunol xD
Nacpany_Wlodek
04-02-2007, 00:56
Łooooo...... ja tu wracam najebany do chaty i czytam, że w końcu sklepaliscie im pizdy. Nie no wielkie gz
Volerasi
04-02-2007, 01:23
http://www.youtube.com/watch?v=d6daAN-0mUA
Domyślam się, że to tez Ethern.
Musze przyznac chłopak niezle "dziwny" :P
dak ktos link do filmu plz :D
Łooooo...... ja tu wracam najebany do chaty i czytam, że w końcu sklepaliscie im pizdy. Nie no wielkie gz
u mnie podobnie bylo
hmm wrocilem sobie z pracy o 21 a tutaj na gg ze 40 msg zostawionych i tak se czytam i czytam az mi sie wierzyc neichcialo,jednak net mi niepozwolil nawte na forum wejsc bo ten blue conect to k*** mozna ocip**c
Nacpany_Wlodek
04-02-2007, 02:30
u mnie podobnie bylo
B) czyli wszystko po staremu, ale tym razem bez Fosfika
z ciekawosci ogladnelem sobie filmik i stwierdzilem 1
najlepszy wczoraj na tym battle byl tiuso;] mzoe zabraklo mu sd co ejst smieszne ale widac ze koles wiec o sie robi;]
no i ares na 2 meijscu hopc niemoge mu pogratulowac bo zaraz mi bedzie spamowal na gg"a niemowilem;p"
http://www.youtube.com/watch?v=d6daAN-0mUA
Domyślam się, że to tez Ethern.
Musze przyznac chłopak niezle "dziwny" :P
Mam informacje do tego nie palcie i nie pijcie bo to sie zle konczy
nagrywaniem glupich rzeczy :/
chcecie filmik jest na tibicams :)
Medivh Shady
04-02-2007, 13:26
Wojna wojna a ja sobie wreszcie uzbierałem całą kolekcje gemów :D
http://i6.photobucket.com/albums/y236/Medivh_Shady/allgemy.jpg
a ja wole moj pokoik red z deco o nazwie"w*****aj noobow" ktore ma 11 red presentow nieodpakowanych i ciagle sie noby pytaja"sell plizzzz"
:D
Tanivupo
04-02-2007, 14:39
gz medek ;d ty walczyc a nie sie opier** xdDD joke
szkoda ze dopiero po takim czasie poznaliscie jacy naprawde sa espanol :P
ale ten plan byl planowany od dawna :) fosfik mi juz 2 lata temu sie chwalil jak to bedzie wyglodac oczywiscie nikt mi nie wierzyl !!! :P zreszta jak zawsze. gz Dpft rozpierdolcie tych jebanych espanol bo duzo ludzi przez nich takich jak ja zmarnowalo czas na arcani
Gz Lind(gogo 500), gz Med(pokaźny komplecik :D), gz Dpft (Ładnie pozamiataliście), pozdrowienia dla Hiszpanów(ołned) :baby: i jeszcze dla zakazanego owocu(Etherna) :*
edit: i masz ci kurwa los, jak oni chcieli wygrać? podając piłeczkę Niemcom xD? Wole sobie Małysza pooglądać hihih, przynajmniej on ciała nie daje w decydujących momentach (ostatnio)
Pozdrawiam
/Dewyth
Gz Lind(gogo 500), gz Med(pokaźny komplecik :D), gz Dpft (Ładnie pozamiataliście), pozdrowienia dla Hiszpanów(ołned) :baby: i jeszcze dla zakazanego owocu(Etherna) :*
edit: i masz ci kurwa los, jak oni chcieli wygrać? podając piłeczkę Niemcom xD? Wole sobie Małysza pooglądać hihih, przynajmniej on ciała nie daje w decydujących momentach (ostatnio)
Pozdrawiam
/Dewythcos mi sie zdaje ze ten kawalek to ethern z lindlayem spiewaja;]moge sie mylic :D
cos mi sie zdaje ze ten kawalek to ethern z lindlayem spiewaja;]moge sie mylic :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
btw. I co kolejnego open juz nie bedzie ;d?
cos mi sie zdaje ze ten kawalek to ethern z lindlayem spiewaja;]moge sie mylic :D
Jeśli to Lindlay, to nie wiedziałem, że taki koks z niego (szacuneczek, był moim pro)8o , a jeśli nie, dalej utwierdzam się w przekonaniu że to wyżelowany Hiszpan (zajebiście gwiżdże :]), a Ethern mi w tym przebraniu (czapeczka i gustowna bródka xD) przypomina pewnego speca od burzenia wieżowców (WTC)
Się dorabia po godzinach :D aby miec na kamerke :d
Się dorabia po godzinach :D aby miec na kamerke :d
Tylko mam nadzieję, że ty nie nagrasz piosenki związanej z tibią i wojną, jak to zrobili nupy z furory (vision vs duskiness), przez nich znienawidzę moleste :(
http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html <----- dla tych, którzy chcą znienawidzić moleste :/
no w sumie jestp lan podstawic zamiast owoc = fosfik i tez ladnie wychodzi ale ja nie mam talentu muzycznego :/
Medivh dales sie wydupczyc i jeszcze zaplaciles za tego violet gema :D
Medivh dales sie wydupczyc i jeszcze zaplaciles za tego violet gema :D
wooow rżnięcie w kakał za gema hihi, no nieeee med zaskoczyłeś mnie ;D
@Eti
Zakazany fosfik, dumnie krąży mi nad głową
Zakazany fosfik, marzeń ciemnych tabu
Zakazany fosfik, znowu szansa przeszła obok
Choć już czułem ten smak
Jak myślisz, pasuje :D ? hihi, chyba że coś jeszcze zmienisz to będzie utwór :cup: 1 klasa, zwłaszcza twój głos jest słynniejszy od kandydata na prezydenta Białegostoku, Kanonononowicza.
kurcze to jest mysl byc polskim kononowiczem :d jak moje swetry lub podkladki pod myszke beda chodzic po 5kk zl oj super by bylo :D
hmm mozna roazpoczne kariere spiewake web sidowego :d
tylko musze zmienic dilera i wlazyc wklad wlasny na poczatek czyli kupic jakies 3 worki i oplacic netai prad ;/ jak cos mozna wysylac datki na rozwinieciem ojej kariery na ethern/venore
Mudbloods
04-02-2007, 20:52
Pozdrawiam
/Dewyth
Jak Ci się nudzi oglądanie polskiej piłki ręcznej to pooglądaj mecze Man Utd, przynajmniej bramki są. I to dla Manchesteru :P Glory, Glory Man Utd xD
Ta, 0:4, oshea na bramce, dobra beczka:D
boze jak mozna lubicmanchaster omg ....
Mudbloods
04-02-2007, 23:48
Jak można śpiewać Zakazany Owoc :P xD ?
Man Utd dobrze zagrał ... Szkoda tylko że VdS kontuzja :p Chociaż z drugiej strony Kuszczak będzie mógł się popisać :P xD
Jak Ci się nudzi oglądanie polskiej piłki ręcznej to pooglądaj mecze Man Utd, przynajmniej bramki są. I to dla Manchesteru :P Glory, Glory Man Utd xD
Wystarczy mi tego na gc...jak lindlay sie podnieca i robi spama:
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOL
n/c
Dosłownie... Real rox ;p
@down
nie znasz się ...
Nacpany_Wlodek
05-02-2007, 00:19
Dosłownie... Real rox ;p
O.O
Arsenal !
a ja i tak twierdze ze Grzeski Kalisz z Rasiakiem na napadzie sa najlepszym zespolem Xd
wy sie nie znacie Cracovia rox a nie jakie arsenale czy menczestery
boze jak mozna lubiccravovie omg ....
normalnie ..
hmnmm... "cała Polska o tym wie ,że sie jebie cravovie"?
manchester r0x
hmnmm... "cała Polska o tym wie ,że sie jebie cravovie"?
manchester r0x
wy wszyscy ejstescie po....tegowani ;p
ps.w letnim update ma dojsc nowy outfit "MU-skladajacy sie z czapki MU i szalika ale tzreba na to 300 red piece of clouth,lindlay juz zbiera:D
a ja powiem VeB:) i tyle w temacie w tym roku znowu tytul;]a w kraju oczywiscie (L)egia:D a ww tibi oczywicie DPFT:D
p.s smieszy mnie to jak teraz co 2 soobba na servie chce do dpft dojsc, a przed tym battle to jeszcze tacy chetni nie byli;] zal;]
Wybacz, że to powiem, ale ja wolę już pójść na drugi koniec mojego miasta i zobaczyć (za darmo) mecz piłkarzy A-klasy (odpowiednik 6 ligi?), Krajna Sępólno, na pewno wiele ci to mówi :D co rok są na 2 miejscu w tabeli i przegrywają w barażach hahaha, 5 liga jest już w zasięgu ręki, myślę że za 6 lat będą grać u boku Legii i reszty pierwszoligowców :D:cup:
pozdrawiam
/wasz Dewyth :*
Mudbloods
05-02-2007, 09:53
wy sie nie znacie Cracovia rox a nie jakie arsenale czy menczestery
Cracovia rox, ale do tego Lech i Manchester xD
Cracovia , lech i arka rox bez menchesteru niewiem ale jakos nie lubie tej druzyny
Mudbloods
05-02-2007, 10:04
Cracovia , lech i arka rox bez menchesteru niewiem ale jakos nie lubie tej druzyny
Ba, a do Manchesteru się przekonasz jak obejrzysz parę meczyków :P "Piękny football" xD
Edit:
W sumie to jeszcze Warta Poznań rox xD W końcu gram tam już z 7-8 lat :P Tylko aktualnie nogę mam złamaną :/
Nienawidze tego calego rooneya czy jak mu tam i dawniej tego lalusia bechama
Mudbloods
05-02-2007, 10:13
Nienawidze tego calego rooneya czy jak mu tam i dawniej tego lalusia bechama
Beckhama też nie lubię i dobrze, że już dawno odszedł z Man Utd a co do Rooneya to też go za bardzo nie lubię ale gra całkiem nieźle :P
Lechuguitas
05-02-2007, 10:48
Lech Areczka Cracovia
Lech Areczka Cracovia
Leeech Areczka Craaacovia
HEJ! ;]
Acastunio
05-02-2007, 10:57
Lech Areczka Cracovia
Lech Areczka Cracovia
Leeech Areczka Craaacovia
HEJ! ;]
ARKA GDYNIA - SUKA ŚWINIA!
Trzej królowie wielkich miast: Wisła, Śląsk i Lechia Gdańsk!!
Mudbloods
05-02-2007, 11:18
Wydaję mi się czy to jest temat o Wydarzeniach z Arcanii ? :P No chyba że będzie wojna między fanami Lecha, Arki, Cracovii vs. Wisła i coś tam :P
PS. Miłość, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka :P
Edit:
PS2: Glory, Glory Man Utd! xD
zaraz tutaj Legia & Pogon sie wcisna :P ale po co sie klocic pogadajmy o czyms spokojnym.. jak wojna?
Mudbloods
05-02-2007, 11:32
Właśnie o tym mówię, że temat trochę zbacza z tematu xD
Tak btw tej wojny to możecie zarzucić jakąś listę z fragami albo coś :P Bo ja jestem na ten temat zielony i wiem tylko to że Beach zostało rozgromione (18:2 chyba) :p
ta koniec tematu bo i tak wiadomo kto jest mistrzem polski... ;d
Mudbloods
05-02-2007, 13:58
I wiadomo kto będzie mistrzem Anglii xD
Medivh Shady
05-02-2007, 14:17
i tak wam skasuja te wasze wypociny o klubach
na bank nie ty i nie tej poje....ny MU ani zadne inne debile grajace w noge
skonczcie juz pier...c o tej pilce bo amm spazme na tym punkcie jak widze bande klucacych sie kto lepszy i spiewajacych gupie txt,dla mniew syztskie kluby polskie i zagraniczne sa zalosne a najlepszy sport to podwodne bierki na wysokiej fali rozgrywane w nocy bez swiatel i tyle
piszcie cos o arcani albo zaluzcie sobie temat"dzieci i pilka nozna czyli kim komu zakladac skarpetki chcialby lind;)"
skonczcie juz pier...c o tej pilce bo amm spazme na tym punkcie jak widze bande klucacych sie kto lepszy i spiewajacych gupie txt,dla mniew syztskie kluby polskie i zagraniczne sa zalosne a najlepszy sport to podwodne bierki na wysokiej fali rozgrywane w nocy bez swiatel i tyle
piszcie cos o arcani albo zaluzcie sobie temat"dzieci i pilka nozna czyli kim komu zakladac skarpetki chcialby lind;)"
ponosi cie ;d
lech zdech kolejorz.
nozownicy ***j wam w dupe, nozownicy.
ara ara ara, k**wa stara =dddd
A melanz trwaaa
Mudbloods
05-02-2007, 15:12
W sumie lepiej gadać o piłce (chociaż i tak pewnie posty skasują) niż ciągle jechać Man Utd i Linda :P A co do tematu o Arcanii to zadałem pytanie ale jakoś nikt mi nie odpowiedział tylko dalej coś o piłce było pisane :P
Psyholis
05-02-2007, 16:34
Niewielu nas lubi !!!!!
Wiekszosc nienawidzi !!!
Boja sie nas wszyscy Lech Lech Lech !!!!
pasy pyry
CRACOVIA LECH
przyjazn az po zycia kres
Dla mnie zenada jest robienie bledow ortograficznych a w szczegolnosci na forach. Kazdy sport, ktory nie jest uprawiany zawodowo jest dobry dla zdrowia. Trza zbierac na kompa i skopac dupe Fafikowi. Mam do niego zal za Lucka.
P.S.
Jest nas Trzech
Arka, Cracovia i Lech
dobra sua idz pograj w badmintona czy tam w tenisa;p
sua gra w bilarda kieszonkowego zawodowo
-----------------------------------------------------------
Cechuje nas jedno pojecie którego wy nie znacie , my wjezdżamy wy s*******acie !!!!!!
Ja bym proponował skłosza :)
co tam Eti, słyszałem, że na Eurowizje pędzisz xP
pozdro
Tajfun_Debilery
05-02-2007, 21:50
Na eurowizje jade ja ciołki :D Kocham was ohhh ahhh
Orgazm!!!!!!!!!!!!!
Dalacin Crawler
05-02-2007, 22:20
Sua look at this :P Manchester United rlz ! Czasami bywam na meczach na Old Trafford , obejrzyj moje foty z grona ( ja to ten po prawej :P )
http://b12.grono.net/212/86/gallery-9239752-500x500.jpg
http://b50.grono.net/246/167/gallery-9239761-500x500.jpg
skarabeusz323
05-02-2007, 22:34
po czyjej prawej twojej czy mojej ????
a tak poza tym to ładne są tam obiekty kiedy będą takie w POLSCE :( :( :( :( :(
A co do arcani to wojna chyba dalej trwa . Teraz jest upragnione wyczekiwanie na fosfika dzisiaj moze był z 15 min online
Legionista1916
05-02-2007, 22:50
offtopic : (L)
topic : jutro w venore po domkiem Lindlay bedzie sprzedawal pomarańcze napewno znajdziecie to taki krasnal z red skullem :evul:
zaraz tutaj Legia & Pogon sie wcisna :P ale po co sie klocic pogadajmy o czyms spokojnym.. jak wojna?
oh tak :D
My fani Pogoni,
Niebiesko-czerwoni!
Za Pogoń! Za MKS!
Pójdziemy aż po życia kres!
Na sztandarze Gryf złotem się mieni -
To Pogoni Szczecin znak.
Jej kibice są niezwyciężeni -
Boi się nas cały świat!
Boją się nas kibice angielscy,
Boją się nas fani holenderscy,
Boi się nas cała Bundesliga,
Boi się nas cała pierwsza liga,
Boi się nas policja angielska,
Boi się nas także holenderska.
O Pogonio, Pogonio, Pogonio -
Boi się nas cały świat!
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię!
Bo najlepsza w Polsce jest:
Pogoń Szczecin MKS!
btw. C-C C-W-K C-W-K-S Legia!
Ciacho1920
05-02-2007, 23:09
23:52 Luilli Longentic [91]: Motherfucker
23:52 Luilli Longentic [91]: u are hunted
23:52 Luilli Longentic [91]: for kill my second
Bardzo sie boje!! HuAhUaHuA^^
A tak btw. Moze i Legia ma mistrza a MU Prowadzi w lidze angielskiej... Ale zaden klub niema takich kibicow jak ruch chorzów... Z Chorzowa ciezko wrocic calym^^
Mudbloods
05-02-2007, 23:12
A tak btw. Moze i Legia i ma mistrza a MU Prowadzi w lidze angielskiej... Ale zaden klub niema takich kibicow jak ruch chorzów... Z Chorzowa ciezko wrocic calym^^
Z tym że w Chorzowie są kibice i to jacy się zgodzę, ale w Poznaniu są co najmniej tacy sami a może i lepsi xD
skarabeusz323
05-02-2007, 23:35
ahhhh kochana arcania tu wszyscy mówią tylko huntet każdy to kocha. Nawet za zabicie 10 lvl można zginąć
Legionista1916
06-02-2007, 00:06
vald masz hunta
ta? a ty zgniłe pomarańcze !
ja myslalem ze tylko 90% na tym forum to sa inteligentni inaczej ale widze ze 100%(no prucz mnie;p) dajcie juz se siana z tymi klubami pilki noznej bo to holota i tak a MU ssssie paly murzynom a lind chche kupic w rl 400 Red piece of clouth i jechac do angli aby uszyli mu orginalna kurtke z logiem MU aby mogl spzredawac pomarancze ;]
@lieto
pytal o ciebie lekarz..psyhiatra..
takich kiboli dresiki dzieci jol ziomki bym...........25 lat w sadzie 24-o godzinnym;]
a sua prosi sie w wpiernicz na arcani
skarabeusz323
06-02-2007, 00:32
lin~ twoje zachowanie mi przypomina bossa wsi
Medivh Shady
06-02-2007, 00:38
http://i6.photobucket.com/albums/y236/Medivh_Shady/UO0085.jpg
i jak tu coś sensownego robić ;)
a sua prosi sie w wpiernicz na arcani
hahaha ja sie zgodze z pzredmowca... boss wsi :D
rotfl :]
Notop moja przyjacielska rada mysl co piszesz i zatrzymaj czasem niektóre swoje myśli dla siebie.
Dajcie spokój Lindowi, ty sua się w*****ałeś, jak cie wyzywali od tchórzy... Lind to równy gość, mimo że kibicuje MU :D... ale Eti i tak wymiata, :* dla mojego owocu hehe xD
pozdrawiam
Kurczaczek noody fosfik sie przestraszyl i nie wyjdzie ehh lipa pozostaje tylko ....
czekać :/
zapraszam wszystkich ludzi z Grudziądza do na*******ania się w piątek osiedle vs osiedle dokładnie:
-Tarpno silna ekipa
- I lotnisko czyli my gospodarze równie silna ekipa
Dotychczas wyglądało to tak że w pierwszej walce spierdolili z tarpna a w drugiej my teraz będa sie napieprzać bez oporu :]. Zapraszamy :D!
PS. moze sie uda skolowac jakis filmik
Eti jesteś dla mnie natchnieniem, gdy słucham "Twojego" kawałku zawsze jestem w dobrym humoru :D gz!
Good Job
Diego'Odin
06-02-2007, 21:45
@eti
naprawiłem sobie głośnmiki (5:1rox:)) i po refleksji doszedlem do wniosku ze spiewasz gorzej niż ja psalm w kościele:S
@ topic ponownie sie pytam czy xdteam ma hunta?
moze jak puscicie przed walka to wygracie :d zycze powodznia ale nie zabijcie kogos i nie uzywajcie kos bo to chore
dzieki, nie uzywamy kos :P
a co do tej muzy to motywacyjna :D
@up
omg...spokojnie ?
@all
zapraszam do wklejania ss'ków :) temat szukac : SS'ki z Arcani
skarabeusz323
06-02-2007, 22:22
20:49 You see Reylin (Level 83). She is a master sorcerer.
^^^ ta kurwa to chyba hacker widzalem jak przeladowywal z hackowanej postaci item kurwa jebana
^^^ ta kurwa to chyba hacker widzalem jak przeladowywal z hackowanej postaci item kurwa jebana
tak to wyspecjalizowana rosyjska hackereczka, uwazaj podalem jej twoje IP. (pset zawsze sie przyda ;o)Uwazaj co mowisz jak nie masz dowodow (moze ma wiecej postaci ;x)
skarabeusz323
06-02-2007, 22:46
tak to wyspecjalizowana rosyjska hackereczka, uwazaj podalem jej twoje IP. (pset zawsze sie przyda ;o)Uwazaj co mowisz jak nie masz dowodow (moze ma wiecej postaci ;x)
~ty masz chyba jakieś porażenie głowy człowieku plet seta to ja ci mogle wyslac za free bo mam tego smiecia od najebania
~ip to ja ci moge podac i tak mi huja zrobisz bo ja jestem w sieci radiowej i mam jedno ip wychodzące tak wiec nie wiem czy by mi coś zrobił a jak by się z tym uporał to czeka na niego firewall + antywir a jak by juz mnie shacknol to respekt dla niego
Haselbanik
06-02-2007, 22:59
Reylin na hacku .... hahahahahahha :D :D :D :D :D :D :D
Ale się uśmiałem hahaha.
Chyba zaczne czytać to forum bo widzę że tutaj ludzie poprawiają humor .
@up
odsylam do zapoznania sie z pojeciami takimi jak:
sarkazm
ironia
zart
i wroc;]
a temat z sskami zaraz obczaje:)
(p.s spamowac Lindlaya ma teraz znizke na pomarancze:D)
Mudbloods
06-02-2007, 23:08
To ja zamawiam kilo xD
A tak btw to o co dokładnie chodzi z tymi pomarańczami?
Haselbanik
06-02-2007, 23:18
@up
odsylam do zapoznania sie z pojeciami takimi jak:
sarkazm
ironia
zart
i wroc;]
a temat z sskami zaraz obczaje:)
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi.
Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś.
A Żart to chyba wiemy co to jest :)
Mogę już wrócić ?
skarabeusz323
06-02-2007, 23:29
ale ty szybki jesteś ja bym tak szybko to w encyklopedii nie znalazł
Haselbanik
06-02-2007, 23:33
@up
trening czyni mistrza .
buhahaha .
@up
moj wczensiejszy post nie byl skierowany do ciebei tylko do osoby nad toba:)
w momencie gdy go pisalem twojego posta jeszcze nie bylo^^
a z pomaranczkami to dluga historia:D
Haselbanik
06-02-2007, 23:43
@up
moj wczensiejszy post nie byl skierowany do ciebei tylko do osoby nad toba:)
w momencie gdy go pisalem twojego posta jeszcze nie bylo^^
a z pomaranczkami to dluga historia:D
To chyba każdy tutaj ma czas ;)
Opowiadaj :D
nie jest to dluga historia, wrecz bardzo krotka:
ktos sie spytal Arcasha (EZ mialo ca'fuze, DPFT ma Arcasha a teraz obydwaj atakuja ze zdwojona sila bo sa obydwaj w DPFT) gdzie ja jestem, no to ten baran powiedzial ze sprzedaje pomarancze na straganie, no i tak sie to zaczelo;p
wcale nie bo ja cie widzialem ze sprzedajesz na plcu banacha pomarancze kolo miesnego pani Jasi wiec nie sciemniaj nam tu ale mowiles ze masz hiszpanskie pomarancze to nie kupilem bo balem sie ze zatrute
zaczelo przyjelo i spodobalo warto dodac:D
Haselbanik
07-02-2007, 00:14
A ile za kg ?
Bo moze bym sobie kupil :D
Dajcie spokój Lindowi, ty sua się w*****ałeś, jak cie wyzywali od tchórzy... Lind to równy gość, mimo że kibicuje MU :D... ale Eti i tak wymiata, :* dla mojego owocu hehe xD
pozdrawiam
ooo co innego jest wyzywac i wkurzac a co innego sie posmiac dla jaj,lindlaya jakby to urazalo to bym niepisal taksamo jak z pomaranczami wiec pol arcani sie z neigo nabija z jego sklepiku pomaranczowgo i zamlowania do MU wiec...
wyjdz i sie dowiedz wiecej;p
@poll
jak wyzej tylko tobie pwoiem..sssssij dodatkowo;p
ps od jutra promocja na pomarancze lind do 1 Kg dodaje 1 gratis !!
Mudbloods
07-02-2007, 01:25
ps od jutra promocja na pomarancze lind do 1 Kg dodaje 1 gratis !!
No to ja biorę od razu 10 kg xD
Nie no "dżołk" Lind nie przejmuj się czasami cisną Tobie o pomarańcze, czasami Etiemu o "Zakazany Owoc", czasami Notopowi za ... hmm ... no nie wiem ale widzę, że często mu cisną (w sumie nie wiem za co xD) ... Bywa xD
notop to pies co jezdzi koleja ;p
Aro aka papa
07-02-2007, 02:37
notop to pies co jezdzi koleja ;p
ktory owner?xD
Arkasz ma dlugopisy lind pomarancze a ja mam 35 lat i 2ke dzieci...cala nasza 3ke notop wozi koleja a bilety sprawdza fosa melonhead ffs
ooo co innego jest wyzywac i wkurzac a co innego sie posmiac dla jaj,lindlaya jakby to urazalo to bym niepisal taksamo jak z pomaranczami wiec pol arcani sie z neigo nabija z jego sklepiku pomaranczowgo i zamlowania do MU wiec...
wyjdz i sie dowiedz wiecej;p
Pewien pan up mi wyjaśnił, o co chodzi :D z tymi pomarańczkami, ale mimo to jest to głupie zachowanie nabijaczy postów :baby: (ile za kg, plx plx orendż), większość za te docinki w rl by miała w pizde od Linda, tak sądzę, mnie by to wkurzało, mimo że jestem spokojnym człowiekiem...
Pozdro Lindlay i Eti :]
Aro aka papa, co się stało ze nie ma cię w Gidli ??
@up.
To sa tak zwane żarty i Lind jak widać nie w*****a, sie bo sie na nich zna
a przezywasz to bardziej od niego
@topic po ile sa teraz pomarańcze, bo słyszałem ze Lind na teraz stragan na stadionie 10 Lecia
lol taki cwany jestes chlopczyku? jak masz cos do mnie to sie odezwij na tb a nie tu nie podajac nicku ani nic ;] to po 1 po 2 nie jestem on tylko ona :) po 3 zachowaj takie komentarze dla siebie bo zal jak to czytam ;] pozdrawiam
ktory owner?xD
raczej kiedy"trzezwy czy naj%%% ny"
aro a ja wogole slyszalem ze masz 2 dzieci ale z roznymi babami w tym 1 to murzynek :D
a co do tematu wrocmy wkoncu do arcani.....
lind wczoraj pozyczyl nowy nozyk do pomaranczy i koszulke czerwona z logiem MU odemnie:D !!!!!!!
za to dostane 2 sxynki lekko przedojrzalych(zgnilych znaczy sie;p) pomaranczy a ja to przerobie na.......wysoko gatunkową nalewke !!!
@up.
To sa tak zwane żarty i Lind jak widać nie w*****a, sie bo sie na nich zna
a przezywasz to bardziej od niego
@topic po ile sa teraz pomarańcze, bo słyszałem ze Lind na teraz stragan na stadionie 10 Lecia
żAL żAL żAL.... ciągniecie też żałosny temat, mało śmieszny zresztą, idę stąd, bo zaraz wskoczy mi jakiś amirez czy jakieś inne ścierwo i mnie zdisuje, pa... idź na stragan i sprzedawaj swoje kabaczki szklarniowe...
PS. a na żartach się znam, jeśli są śmieszne :]
lindlay nie sprzedaje juz pomaranczy tylko ostal oficjalnie moim menagerem wiec koniec tematu jezeli ktos chce moja przepocona koszulke lub cos to pisac do lindlaya
lindlay nie sprzedaje juz pomaranczy tylko ostal oficjalnie moim menagerem wiec koniec tematu jezeli ktos chce moja przepocona koszulke lub cos to pisac do lindlaya
Ehhhh, czyli już masz managera ;( idę się powiesić ...
ty eti pogadaj z belka i sakulem bo im postawisz lesny dzban a ci taki koncert urzadza ze sie nie pozbierasz takie trio by podbilo rynek muzyczny na tym swiecie(kij ze kazdy by spiewal co innego wazne zeby byli)
hahaha, ethern to spiewak zawodowy, spiewa na weselach za 10k, na urodzinach za 5k w ogole jestesmy otwarci na oferty:)
Mudbloods
07-02-2007, 14:23
Lindlay jak zmieniłeś avatar to zrób chociaż podpis, żeby było wiadomo że jesteś z Man Utd xD, no i żeby notop miał się czego czepiać xD
Nacpany_Wlodek
07-02-2007, 14:40
hahaha, ethern to spiewak zawodowy, spiewa na weselach za 10k, na urodzinach za 5k w ogole jestesmy otwarci na oferty:)
A ile bierzecie za studniówkę ? Tylko nie zapomnijcie o pomarańczach , żeby było czymś w was rzucać jak będziecie zamulać
czy po ostatnim singlu uwazasz ze moglaby byc kiepska zabawa?!
Ehh lipa panowie terminu sa zajete juz na 4 miechy do przodu :/ ale za 100k mozemy zagraz w venore wiec slac na mine kase z terminem i jedziemy :D
Nacpany_Wlodek
07-02-2007, 15:54
Ehh lipa panowie terminu sa zajete juz na 4 miechy do przodu :/ ale za 100k mozemy zagraz w venore wiec slac na mine kase z terminem i jedziemy :D
A już się u nas cieszyli, że przyjadą The Purple Oranges, a tu taki zawód..... ;/
@Wiatrak
Chyba jeszcze raz muszę przesłuchać tego hiciora, żeby poznać się na ich talencie
@notop
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :baby:
pusc go sobie na 20 godzin non toper(z pieknym teledyskiem) i wtedy ci sie na pewno spodoba ;d
Taa... Notop też Ci życze wszystkiego najlepszego
PS. I firmowych pomarańczy od Lindla mhmhmm ...
Moje pomarancze sa the best w stolicy i calej okolicy;] MAMY WOLNY TERMIN W SOBOTE OD 17 DO 19 Z ETHERNEM! Wiec jakby ktos chcial prosze wyslac list na arcani do mojego depot w venore i zamiescic tam miasto w ktorym mamy grac, lokal, dla ilu osob wystep i ile placicie :) Mile widziane babskie wieczory 25 latek:D
Jako dodatek mozna doliczyć pokaz fajerwerkow , striptiz i wiele innych LD
A dowiezie ich Sua kolejka :D
Ciacho1920
07-02-2007, 22:45
A ile bierzecie za lewe papiery do woja... Ja niechce kategorii A=/
A to juz jutro...aew^^ Ps. Ciekawe czy mi beda w tylku grzebac<lol2>
hmm przepraszamy fanow ale koncert w sobote jest juz zarezerwowany :D
mozna zglaszac sie na inne terminy
23:03 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
23:13 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
Ech kurde ;/ Pieprzona wojna. Wg mnie dalibysmy rade go ubic. 8 najwyzszych knightow na serwerze, Alunir, Damoon, Aata (jakby nie mial banana), Medivh i kilku innych i Ferumbras by padl wartko. Nie mowie, ze by latwo bylo ^^
23:23 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(((((((((((((((
Haselbanik
08-02-2007, 00:33
Ostatnim razem też coś było w trakcie wojny jak dobrze pamiętam ...
Tak mi się wydaje :)
DPFT vs SK .
Morgaroth ? dobrze pamiętam ?
Medivh Shady
08-02-2007, 00:35
nie morgorotha nie bylo w czasie wojny
Kurde przydalo by sie dziada ubic ;D bym mial czape maga wreszcie ;P
Haselbanik
08-02-2007, 00:38
No to źle pamiętam ;(
A czapke mogę Ci dać ^^ mam takich śmieci z 3 bp ^^
Nacpany_Wlodek
08-02-2007, 00:52
23:23 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(((((((((((((((
ZUS mu dał za mała emeryture to się wk*rwil dziadunio :mag:
kurcze glupi ferumbrs nie mial sie kiedy zrespic :/
Ciacho1920
08-02-2007, 16:16
damoon padl d;
Nie dziwie sie... Ostatnio wbil 1,5mln expa:D Hardcore
hmm 6 lvli up i dead teraz poraz znow 6 lvl up i potem bedzie dead spokojnie damoon zrobi 200 podczas wojny
damoon padl d;
no to teraz bedzie mial chyba z 1,5 w dol ;p
ps niepiszcie o wojnie to ejst porzadny temat o arcani a nie jakies pierdoly o wojnie ktora nikogo neiinteresuje
@lind
kupiles sobie menagera pilki noznej na Pc i zostal menagerem MU !!
poztaym mam pomysla !!!
zrobimy dyskoteke w pociagu jezdzaca po calej polsce"Dj Ethern wraz z zespolem Downa + za barem pomaranczowym lind !!
niestety ty nie masz inva tam :D
Medivh Shady
08-02-2007, 17:55
damoon padl d;
i tak nie zrobi to na nim wielkiego wrażenia bo i tak zacznie dalej expić jak reszta ;) , bo masslogami się nie da wygrać wojny.
krytyk44
08-02-2007, 18:31
Nasz mini "war" on arcania
http://www.speedyshare.com/792608203.html
43 ms and 50 ms owned by crawf i 37 knight owned by me and his friend;)
http://www.speedyshare.com/783990913.html
63 master owned by me and crawf
poza tym 45 ek owned by me <solo style> niestety filmu nie ma
Iomer Thunderblade
08-02-2007, 21:27
I'r ownydż plz?!
Aro aka papa
08-02-2007, 23:02
i tak nie zrobi to na nim wielkiego wrażenia bo i tak zacznie dalej expić jak reszta ;) , bo masslogami się nie da wygrać wojny.
oj da sie da
oj da sie da
to dziala w 2 strony.
Maniek0700
08-02-2007, 23:22
YY. Wtf?
19:05 Falain [135]: downa masz
19:05 Hubcio Dundee [16]: wiem
On kupil postac ten falajn? slyszalem ze zawojowal 20 lvl i kupil tego i nikt go nie chce ;/
Ciacho1920
08-02-2007, 23:36
21:52 Aldius Ostoher [123]: open battle :D
Przeciez next battle i oni nie istnieja... Aldius jak dobrze mysle to ten z 79~shieldem... Zal^^
Maniek0700
08-02-2007, 23:44
Aldjuz super ziomal. MArika poor gay hijo deputa.
krytyk44
09-02-2007, 00:26
z 33 osobowej guildi zostalo 14 osob:< btw walczylismy w 4 nie w 6;)
crosscut
09-02-2007, 00:27
z 33 osobowej guildi zostalo 14 osob:< btw walczylismy w 4 nie w 6;)
bo mnie niechcieliscie za to ze missclicka mialem xD :<
Haselbanik
09-02-2007, 00:28
oj da sie da
Nie da się ;P
Przy każdym wiekszym starciu Beach dostaje wpierdol :)
Nie rozumiem sensu tej wojny :]
Soul Hunter
09-02-2007, 00:32
Nie da się ;P
Nie było tych starć jak dobrze pamiętam, więcej niż 1, więc nie generalizujmy...
Ja jestem przekonany, że dpft wygra. Łatwe i krótkie to oczywiście nie będzie, ale myślę, że dadzą rady - bez głupich błędów i tyle. Nie expimy na larvach czy też nie robimy pz na nabku co nas przezywa.
Nie da się ;P
ojjj da da
Sua dała i żałowała
da da da, da na pewno da ci da.. ;p
No to Baj Baj El Comendante ;]
Arcania bez Fosaldinho, tego jeszcze niegrali. :evul:
No to Baj Baj El Comendante ;]
Arcania bez Fosaldinho, tego jeszcze niegrali. :evul:
hmmm ? nie kumam tego postu;p
on chciał powiedzieć, że go ręka boli od walenia konia
Nacpany_Wlodek
10-02-2007, 00:42
Taa, na pewno mu chodziło o gruchę
poprostu "Uprawia miłość na własna ręke";)
poprostu "Uprawia miłość na własna ręke";)
trzeba wziasc wlasny interes we wlasne rece..;]
@lindlay
on sie nacpal i mial zwidy ze fos deletnol chara czy cos.... albo wogole uciekl z wariatkowa..przemeczenie przez tibie itp..
ps.lind mam 3 red szmatki chchesz na tego MU outfita czy zbierasz juz na etgo co bedzie po letnim update dostepny "spzredawca pomaranczy";p
ide ogladac robocopa bo nuda
cos z ost chwili
lindlay ares belli itp dzieci ktore sie nudza stojac w pz skonczcie z zabawami noobami bo czasami zachowujecie sie jak perry ktory zaczol huncoic xdteam myslac ze tam sa same esp i sie bardzo mylil,
zaczynacie juz byc zalosni
z tego co wiem K'K mzoe ejst br noobem ale zorbil glidie specjalnie po to aby odsiac tych ktorzy w dupie maja wojne i bitwy wiec odczepcie sie od nich bo to ejst zalosne........
wiem wiem wy byscie chcieli aby kazdy sie napier... neiwiadomo po co ale tak niejest mi ta woja lata kolo ptaszka i szczerze pwoiem czy bedzie trwala tydzien czy rok czy beach wygra czy dptf mi to obojetne,zrozumcie tez LoT glidie ze neichche walczyc a wy prowokujecie jak dzieci..
niebede mwoil juz kto szczegolnie ale red szmatek na MU outfita ci juz wiecej nieskoluje;]
bijemy każdego kto akurat jest online i jest fajnym targetem, wiec skoncz ta propagande -.- gdyby beache wychodzily z pz nie tylko wtedy gdy sa w 40 online a nas 5 to by nam sie nie nudzilo i bysmy nie pkowali 2ndami;p w ogole zal.pl 100+ padajace od 15-30 levow ~~ dobrze ze sie nie tykaja wojny bo by byli free fragami bo 0 mozgu maja
skarabeusz323
10-02-2007, 11:14
bijemy każdego kto akurat jest online i jest fajnym targetem, wiec skoncz ta propagande -.- gdyby beache wychodzily z pz nie tylko wtedy gdy sa w 40 online a nas 5 to by nam sie nie nudzilo i bysmy nie pkowali 2ndami;p w ogole zal.pl 100+ padajace od 15-30 levow ~~ dobrze ze sie nie tykaja wojny bo by byli free fragami bo 0 mozgu maja
~wież że w kupie siła bo kupy nikt nie rusza ??? Tam was było chyba z 15 pewnie 1 frag shakeru nie miał szans za bardzo .Te 2 ostatni to jakaś pomyłka
ja bym was udupił na 90 lvl knig wystarczyło tylko exori
~wież że w kupie siła bo kupy nikt nie rusza ??? Tam was było chyba z 15 pewnie 1 frag shakeru nie miał szans za bardzo .Te 2 ostatni to jakaś pomyłka
ja bym was udupił na 90 lvl knig wystarczyło tylko exori
Tylko ci sie zdaje... 90 ek wali exori za max 150 wiec mozesz sobie zabijac ;]
no ten 120 ek to byl zal.pl:)
sory ale on nas mogl solowac z gfbkow...albo chociaz uhac sie i czekac az jego koledzy z LoT wpadna
@Sua
nie podburzaj ludzi;] bo te noobki nie bija LoT ani innych gildi... oni bija tego kto jest online... a to juz roznica;]
Haselbanik
10-02-2007, 14:21
Ja tylko mam pytanie ...
Ile on mial uhów przy sobie ? 120 ek ?
Bo on tam mogl ich wszystkich powybijać jak idzie a nie wiem dlaczego tego nie zrobil ....
No ale gratz dla tych co go ubili ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.