Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-07-2007, 23:33   #41
Wendaren
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2007

Stan: Początkujący
Domyślny

Może to będzie nowy item w stylu medal of honor?
Wendaren jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-07-2007, 23:44   #42
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kajteq Pokaż post
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.

LOL!!!!11111
No, zwłaszcza, że masz facc
Gogar jest offline  
stary 25-07-2007, 23:53   #43
raven
Użytkownik Forum

raven's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
Domyślny

@up

beznadzieja na max, wcale sie nie usmialem
raven jest offline  
stary 25-07-2007, 23:54   #44
Kropka997
Użytkownik Forum

Kropka997's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox

Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
Kropka997 ma numer GG 7434575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kajteq Pokaż post
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.

LOL!!!!11111
gdzie to znalazles
Kropka997 jest offline  
stary 26-07-2007, 00:12   #45
Lord_Piterek
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007

Domyślny

jak czytam te wasze 'domysly' to sam nie wiem czy mam sie smiac czy tez plakac
Lord_Piterek jest offline  
stary 26-07-2007, 00:49   #46
Dedamam
Użytkownik forum

Dedamam's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dedamam
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 36
Skille: 68/68
Poziom mag.: 5
Dedamam ma numer GG 7704244 Send a message via Skype™ to Dedamam
Domyślny

Moim zdaniem takie domysły są zbędne. Sami się nakręcacie....
Wedlug mnie nie moze to być golden bow ani nic tego typu, bo ma to byc item ktorego nigdy wczesniej nie bylo.... taki, o ktorym nie slyszeli nawet ludzie z tibia.erig.net Cos czego nikt nigdy nie widzial.
A co do rare - skoro mozna samemu sobie wybrac cos zgodnego z profesja to tez nie ma sensu pisac "ze dla knighta to axe, sword, club albo shield, a dla palla to bow/crossbow"... no ludzie, nie ma innej mozliwosci i to co piszecie jest oczywiste

Co do samego faktu rozdawania nagrod... - jestem za. Nie ma co sie burzyc i pieklic ze jakis noob wygra, cipsoft zarobi kase itp. To jest konkurs, loteria i na tej samej zasadzie nie robimy w kolekturze totka awantury "ze ten koles co wygral 20.000.000 zl to ma IQ nizsze od mojego"

Ostatnio edytowany przez Dedamam - 26-07-2007 o 00:50. Powód: drobne estetyczne poprawki xD
Dedamam jest offline  
stary 26-07-2007, 00:58   #47
grzelu8
Użytkownik Forum

grzelu8's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce

Świat: MapleStory
Poziom: 3x
grzelu8 ma numer GG 5359575 Send a message via Skype™ to grzelu8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Just Pokaż post
Widac ze madroscia nie grzeszycie. CipSoft oznajmił ze to bedzie zecz która nie jest dostepna w tibii , a jak wiadomo dsl , golden helmet , demon legi , winged helmet i inne z tych zeczy istnieja na innych starszych swiatach przez DeBugi lub bledy Cip~ . A tez wiadomo ze Blessed Shielda dostał grafik który sam go narysował . Może to być też item który został stworzony specjalnie na ta okazje .Tak jak dawno dawno temu 2 pierwsze gildie takie jak Rose i Mercenares (czy jakos tak) dostaly tarcze o imieniu swoich gildi , czyli Mercenares Shield i Rose Shield .Wie na 100% nibedie to MLS , DSl , WSword , GAxe , HOTS (Helmet of the stars) WHelmet , TH , Arbalest , AStaff , Avanger i inne dotychczasowo znane nam przedmioty.
taak to bedzie "zecz"

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post
Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie
grzelu8 jest offline  
stary 26-07-2007, 01:08   #48
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

a moim zdaniem bla bla bla. Tak tak sorc/druid dostanie 100xSD, strzeli sobie 100 razy i ch*j z nagrody. Great Axe albo Thunder Hammer też pewnie knight dostanie, zwłaszcza że
Cytuj:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony.
Cytuj:
Na bank to jest ściema
Też racja bo przecież itemek o wymiarach 10x10 pixeli to niezliczona ilość GB zajmująca jakże cenną pamięć Cip Softu i w następnym Update nie będą mogli dodać terenów dla FACC przez tego właśnie "pixelka". Ludzie! Co komu szkodzi napisanie dwu liniowego kodu? Jakby tych czterech właścicieli Cip Softu sie ujarało marihuaną to by rozdawali takie itemki każdemu kto w ciągu godziny wejdzie do depo i by im to zwisało i falowało!
Jak czytam te wszystkie wypowiedzi nabieram coraz większej ulgi gdyż z minuty na minute jestem coraz bardziej przekonany że jakiś Niemiec lub Brazylijczyk dostanie te prezenty i będzie wiedział jak się zachować, a gdy napisze o tym na forum spotka się z poklaskiem, a nie tak jak tutaj
Cytuj:
DEBIL!!!111
Cytuj:
FAKEEE!!!!1
Cytuj:
GEYLOGER
Jeszcze raz, oby prezenty wygrał Niemiec lub Brazylijczyk, albo jakiś mądry Polak który nie odwiedza tego forum.
Z poważaniem dla całego grona Moderatorów, trzymających się przy zmysłach podczas pilnowania porządku na tym forum, Liczbix _/
paffelek jest offline  
stary 26-07-2007, 01:11   #49
Lunar'Lady
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: kraina cienia

Imię: Lunar'Lady
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dragon Team
Świat: Unitera
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
Lunar'Lady ma numer GG 7274846
Domyślny

fajnie by bylo dostać Dragon Scale Legs ale niestety one istnieja wiec ich nie bedzie ;p
Lunar'Lady jest offline  
stary 26-07-2007, 01:53   #50
Stun
Użytkownik Forum

Stun's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl Pokaż post
mi sie to niepodoba. nie myslicie ze bdzie do dupy kiedy takiego mls dostanie jakis 8 lvl ktory ma 10 lat w rl?? i rodzice mu kupili pacca z okazji imienin. chlopak bedzie tak podniecony ze wywali tego mls do wody;/;/

.....zaaaaal......
i Co? Zazdrościsz.
Tak czy owak, nie będzie to polak ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thor of heaven
Co do antyvirów --> NOD32 czy avast powinny wykryć virusy.
Thor of heaven-
Moderator
Stun jest offline  
stary 26-07-2007, 02:02   #51
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

W tibia.spr jest sporo interesujących, nieznanych z gry grafik. Ja bym chętnie przyjął procę.
stary 26-07-2007, 02:59   #52
Tikiktaki
Użytkownik Forum

Tikiktaki's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica

Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
Domyślny

nie wiem po co tyle krzyku jak tydzien po dostaniu nagrody osoba zostanie shackowana
Ziom elo, ale najs kille giezet elo widać joł jaki pro jesteś joł przecież ty elo położył byś joł 100 lvl na luzie elo no bo to joł kozacy, joł? nawet joł tajfun by padł od ciebie joł bo ty elo odeprzesz jego sdki joł!
Tikiktaki jest offline  
stary 26-07-2007, 09:26   #53
Just
Użytkownik forum

Just's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Świat: Calmera
Just ma numer GG 4475042
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza Pokaż post
W tibia.spr jest sporo interesujących, nieznanych z gry grafik. Ja bym chętnie przyjął procę.
Zgadzam sie ale pamietacie jak kiedyś wygladaly Dragon Scale legs Lub DSM podobnie jak Elven Armor na ots'ach 7.6 . Napweno Cip~ ma z milion nowych przedmiotów tylko to by bylo bezsensu dodawac je all odrazu oni sobie poczkeaj nastepne 10 lat i zarobia sobie na tym 10x wiecej . Wiec niema co rossiewac plotek tyklo siedziec i czekac kto jest tym szczesliwcem.
.

Jeszcze cos odemnie Moze to bedzie Dragon Scale Helmet widziany tylko na test serverze
Just jest offline  
stary 26-07-2007, 09:33   #54
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

Dostanie jakis shitowy medalik i bedzie cieszyc morde
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline  
stary 26-07-2007, 10:15   #55
Mattrixo123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2007

Imię: Mattrixo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tensperanes Pokaż post
bez kitu nie mozna nawet konta dobrze wycwiczyc bo po tygodniu hak :/ CipSoft powinien cos z tym zrobic. Chociaz nie wiem czy mozna cos z tym zrobic :/
Jedynie nie wchodzic w nieznane strony.

Jesli chodzi o nagrode to dostanie zecz ktorej nie ma i nie bedzie,wiec raczej jakis amulet to nie bedzie.Jesli chodzi o maga to moze dostanie cos specialnego bo runy to bez sens;[
Mattrixo123 jest offline  
stary 26-07-2007, 10:58   #56
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Żaden gracz w tibi nie posiada DSL! MLS jest w posiadaniu bubble to wiem. Ale nikt nie posiada DSL.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline  
stary 26-07-2007, 11:16   #57
Angarko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Brodnica

Świat: Refugia
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Król LOL DLA CIP SOFT'u

To poprostu wielki chwyt marketingowy. W grze powinny byc dostępne wszystkie itemy. Np. PACC na ta okazje kupi specjalnie jakies 10k ludzi a poprostu bo gra z 1k ludzi. Pewno ktoś wygra ale ogłoszą to za jakiś tydzień albo dwa żeby Dzieci Br'u kupowały Pacia. A poza tym Cip Soft zostanie przez jednych znienawidzony i tyle. Poprostu stwierdzą tak jak wielu z nas że to jest nie fair ze jakis koles który miał fart dostanie jakieś eq full wypas a oni nie mogą tego zdobyc. A CP daje jeszcze coś co nikt nigdy nie będzie miał. Żenada.
Angarko jest offline  
stary 26-07-2007, 11:20   #58
Sins
Użytkownik Forum

Sins's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
w edłóg mnie
koles Ktory dostanie 100 000 Pacca bedzie mugl Robic demony na roookguoardzie todziez pekowac na nim.
ruwniesz bendzie nagrota ze ten kto 1 zabije tego Demona na tym Rze wlasnie rookguoardzie na Cukro (dzy jak to sie tam muwi)
Dostanie 2 nagrode pocieszenia - morzliwosc sumonowania demonow w Thais. Ledz ta nagroda ( w edłog mnie) bendzie leprza - poniewasz ty wlonczysz ........

W końcu jakiś mądry post. Bo te wszystkie domysły wcześniej są zajebiste (żałosne). Sie uśmiałem.
Sins jest offline  
stary 26-07-2007, 11:26   #59
draenei
Użytkownik Forum

draenei's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2007

Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
draenei ma numer GG 2814551 Send a message via Skype™ to draenei
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lunar'Lady Pokaż post
fajnie by bylo dostać Dragon Scale Legs ale niestety one istnieja wiec ich nie bedzie ;p
One są tylko nie wiesz, że są.

@top
Pewnie dadzą sworda/cluba/axe o 100 atk i 100 def dwuręczne. Takie przypuszczenie takie.

I tak się nikt nie przyzna do tego, że ma taki item. I nie będziemy widzieli co to jest. Chyba, że tibia.com napiszę co dali, ale nicku już nie.

@Ka$z3r
Mylisz się. DSL ma Taghor w swoim GH. Wystarczy w necie poszukać... MLS'a też mają i golden seta całego.

Ostatnio edytowany przez draenei - 26-07-2007 o 11:28.
draenei jest offline  
stary 26-07-2007, 11:28   #60
Kladers
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 07 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Hehe, może to będzie Blessed Shield? Albo Wigned Helmet? Wszystko jest możliwe, może to być DSL, Demon Legs? ;
Ten PACC to nawet fajnie, ale te itemki to już rox. Ciekawe kto to dostanie.
Kladers jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania