Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!
Michalakmee
09-08-2008, 15:07
Ja rok temu zrobiłem otsa może jeszcze trochę pamiętam jak się robi i jak mi się będzie chciało to takiego zrobię tylko że maksymalnie to 20 osób będzie mogło grać bo mam trochę słabego kompa, ale lepiej żeby ktoś inny zrobił bo u mnie to pewnie nawet przy 20 osobach będą lagi, ale jak będę miał czas to może zrobię :p
lol, kto tu ci wrzuca? Poprostu smieszy mnie to jak sie przechwalasz że jestes najlepszy, uwierz mi że dużo jest tutaj polaków którzy maja lepsze pvp od ciebie.
@up
To można zrealizować mój pomysl xD, Nie bedzie grało za dużo osób bo jak po 4 na 4 to bedzie 8 + sedzia.
A uwierzcie mi że to fajna zabawa, bo gralismy z solarem tak i naprawde bylo fajnie ^^
I by wyszlo kto ma najlepsze pvp z silvery z polaków ;)
Tylko ze by trzeba bylo zrobić jakies zasady:
- Bot off
- Jak ktos padnie nie pomaga reszcie teamu
- Mlvl/Lvl maja być równe (chyba że ktoś padnie to trudno)
- Mapka rl
@down
Dobra już nie ważne jezeli zrobimy ten turniej to wyjdzie kto ma najlepsze ; )
Np? ja mowie o tym jak glosowali polacy z silvery, bezpodstawnie bym nie mówil.
EDIT:
Ja moge uczestniczyc w turnieju ale tylko jesli nie bedzie zadnych lagow kickow frizów bo ktos przyfarci i wygra przez lagi czy cos i pozniej bedzie PRO EVUL PKER na forum.
Mendolina
09-08-2008, 15:25
Ja bym wolał 2 teamy po 7-8 osób ;d, myślę, że Destro mógłby zrobic dla max 16 osób priv, ale nie wiem czy jakby była rl mapa to by nie lagowało mu ;\
edit: Destro może zrobic i komuś przesłac all kto ma dobrego kompa i neta ^^
@up
Sux tak jest po tyle bo wtedy wlasnie tylko dzialaja hotkeye bo trapnac w tyle osób to nie jest problem wiec rlly to jest zal...
3vs3 albo 4vs4
@Holu
To ktoś z dobrym netem i kompem musi zrobić serva.
Jedna sprawa :
only 7.6 :)
Mendolina
09-08-2008, 15:29
@up
Sux tak jest po tyle bo wtedy wlasnie tylko dzialaja hotkeye bo trapnac w tyle osób to nie jest problem wiec rlly to jest zal...
3vs3 albo 4vs4
Mylisz się ;), graliśmy do 10 osób z HP na rl mapie i nie było wcale tak łatwo ;p bo to duża mapa, fajnie można robic openki ;D
@Kosti
Ale dawno się nie grało na 7.6, a przyzwyczajeni jesteśmy do new, więc bez treningu jakiegoś nie wiem czy to ma jakiś sens ;p
Rekin Master
09-08-2008, 15:32
Np? ja mowie o tym jak glosowali polacy z silvery, bezpodstawnie bym nie mówil.
EDIT:
Ja moge uczestniczyc w turnieju ale tylko jesli nie bedzie zadnych lagow kickow frizów bo ktos przyfarci i wygra przez lagi czy cos i pozniej bedzie PRO EVUL PKER na forum.
głosowali na ciebie, bo ty dużo zabijałeś (grałeś magami):) ogólnie mało pl z silvery pk-owało :)
@Co do ots-a
kiedyś byłem b. dobry na 7.6...Jak trochę potrenuję i przypomnę sobie jak się bawi w te klocki, to mogę walczyć ;). Jeśli będą power bolty-paladyna proszę, jeśli nie- sorc ofkors :)
Swoją drogą jak już się chwalimy, to mogę powiedzieć że z głównych postaci 40+lvl padłem od playera tylko raz (rekinem na 65lvl):). I to przypadkiem, hehe. Gdy z shortym i circą biliśmy pewnego 90ek, był on trapnięty przeze mnie, biły go 4 fe i przy tym też mnie :D Chciałem go dobić z exori gdy mial red hp, jednak on przeżył, ja natomiast po zbyt dużym exhauscie nie zdążyłem wyleczyć się z comba od 4fe :D.
pozdrawiam ;)
Ja tam nalogowo gram na 36.hopto.org (ip) dobra aldora war. xD
http://no.dvotx.org/tibia/
Gm codziennie robi po kilka battle
Tzn wybierasz mape (desert cyclopolis jakas z mostem albo co chcesz itp.) teleportuje po 10 osob z kazdego teamu i walcza tyle ze zwykle to sa osoby ktore sie nei znaja i male zgranie ale wlasnie gram tam dla tych openek
tu statystyki :
http://no.dvotx.org/tibia/stats.php
Kiedys chary mialy po 160 lvle jak w rl se teraz ale po upie najwiekszy mag ma 120 a reszta po 90-100 a najwiekszy lvl ma rp 126 i zeby nie bylo ze on taki immortal wystarczy nie zalozyc ssa a 3 ms cie zdejmuja od razu (jak sa ogarnieci i maja vt czy cos ) ; d
Tu jakis stary ss ze strony sprzed 1 roku okolo
http://home.no.net/cato9021/pics_hopto/6.jpg xD ze mna ; D mamuska tam ma 210 lvl a uhy lecza po staremu wiec hard bylo ja zdjac :P
edit:
zreszta na jakim innym otsie byla by taka akcja
http://home.no.net/cato9021/pics_hopto/3.jpg
http://home.no.net/cato9021/pics_hopto/14.jpg
Nie no pogramy na otsie bez hotków, z hotkami kazdy ma takie samo pvp praktycznie. najlepiej 4vs4 albo 5vs5 bo jak mamy grac bez hotkow a od 80 lvla magami no to troche dlugo bedziemy sobie nawzajem mane zjezdzali bo nie kazde sd bedzie trafione. proponuje 5 vs 5 70-80 lvl druty, bez hotków, mapa rook.
Ja na 7.6 nie zamierzam utamy wrzucac
A ja tam raczej proponuje z hotkami, przeciez chodzi nam o pvp teraz a nie kiedys... Po za tym teraz duzo osób zapomialo jak sie gra bez hotków i na bank bedzie trudno sie przyzwyczaic...
I lepiej raczej walczyć na mainie proponuje miasta (thais, venore, edron, carlin)
@up
To bedziesz tak zwanym "free fragiem" xDD, na 80 lvlu masz z 600 hp = 3 sd i spisz na combo
Jak dla mnie to rubera moze grac cna charach MDW nawet, liczy sie ze to barinasy tez wzywaly inny serv do pomocy, tyle.
Punti_ze_Stoczka
09-08-2008, 16:42
"Nie żeby coś no ale.. Vinera team siedzi na swoich charach, a rubera nie. Teraz do ludzi którzy mają coś do mnie bo jestem w HP. Jestem w war bo ftp zabilo mnie po wojnie z ffu jak zaplacilem, a pipao to ciota bez honoru. Obiecywał że nie padne bla bla bla, obiecywał że odzyskam loota bla bla bla, obiecywał wiele rzeczy, i niczego nie dotrzymał. Teraz dołączam do każdego war przeciwko ftp.
Kthxbye"
Dawergo
Ty też tak jak pipao jesteś.. :) Chyba wiesz o co chodzi.
O ile wiem istnieje cos takiego jak ssa i m ring xD dopoki bede ja mial nie wlacze utamo ;)
"Nie żeby coś no ale.. Vinera team siedzi na swoich charach, a rubera nie. Teraz do ludzi którzy mają coś do mnie bo jestem w HP. Jestem w war bo ftp zabilo mnie po wojnie z ffu jak zaplacilem, a pipao to ciota bez honoru. Obiecywał że nie padne bla bla bla, obiecywał że odzyskam loota bla bla bla, obiecywał wiele rzeczy, i niczego nie dotrzymał. Teraz dołączam do każdego war przeciwko ftp.
Kthxbye"
Dawergo
Ty też tak jak pipao jesteś.. :) Chyba wiesz o co chodzi.
O ile się nie myle, nic nie płaciłeś. A loota dostałeś wiec nie pier****.
Dawergo
Punti_ze_Stoczka
09-08-2008, 22:58
@up.
Ta, jasne dostałem, ch*ja. Nie wiem do końca czy o tym samym myślimy. Chodzi mi o mojego deda kiedyś. Mówiłem " ah sory, oni mówili, że nie zpalaciłeś. Oddam ci wszystko po wojnie. Obiecuje." No i co? Obiecujesz jak pipao8o Dobra skończmy dresie.
hahaha dresie :D you made my day :p Szczerze mówiąc ciesze się że cie zabiłem, drugiego takiego nooba to ze świecą szukać. A jeśli nic ci wtedy nie oddałem, to jeszcze lepiej, bo prawie każdemu coś oddawałem jak padł (frag zostaje no nie? :P ) A jak ty nic nie dostałeś, to znaczy że jesteś totalnym noobem. Wtedy było mi ciebie szkoda, teraz widze że nie słusznie.
Dawergo
Punti_ze_Stoczka
10-08-2008, 00:03
Szczerze to mi to pierd*li czy mi coś oddałeś czy nie, tylko oceniasz innych, że jest taki i taki a sam taki jesteś:]
YoungGorti
10-08-2008, 08:27
Dawergo Ty dresie (LOL)
Masz VVp!3rD0I_ na arenie XD
To jak z otsem? Ma ktoś dobre łącze i kompa zeby postawic?
To niech destro zrobi, zobaczymy czy bedą lagi, jak będą to sie cos wykombinuje;p
Szczerze to mi to pierd*li czy mi coś oddałeś czy nie, tylko oceniasz innych, że jest taki i taki a sam taki jesteś:]
Ile straciłeś wtedy? 20k? Płaciłeś coś komuś zeby cie nie zabijać? Ja straciłem jakieś 250k na tych pedałów, więc nie mów mi że jestem taki sam X(
Dawergo
Michalakmee
10-08-2008, 11:54
Ok to dzisiaj zaczne robić tego otsa jak już będzie gotowy to wam dam znać.
Ok to dzisiaj zaczne robić tego otsa jak już będzie gotowy to wam dam znać.
Gou Gou Gou! Pod 8.11 Please, z Exhausted jak na PVP ENFO (RL world), czyli szybsze SD :D
Mendolina
10-08-2008, 12:51
@up
Jest rl mapa, nawet rl 100% poi podobno xDDD. Ale narazie Destro off, niedługo zacznie robic ;d
Ej destro ale pamietaj zrob non pvp bedziemy se chodzic na wspolne hunty itp. :P bedzie fajnie hauhauahuahau XD
Lol przeciez mialo byc pvp enfo od 80 lvla 7.6 bez hotkow?!
Mendolina
10-08-2008, 12:58
@up
Będzie pvp enfo dla 8.11, po co mamy wracac do 7.6 jak kazdy przyzwyczajony do new? Bez sensu grac na starej Tibii, a tak można przy okazji PvP pocwiczyc ;d
No ale co to za pvp jak biegasz i wciskasz hotka :< bezsensu jak dla mnie, licza sie umiejetnosci a nie naciskanie hotkow do wszystkiego, jak dla mnie moglby byc hotek tylko do manasów.
Mendolina
10-08-2008, 13:03
No ale co to za pvp jak biegasz i wciskasz hotka :< bezsensu jak dla mnie, licza sie umiejetnosci a nie naciskanie hotkow do wszystkiego, jak dla mnie moglby byc hotek tylko do manasów.
Ale przecież na rl gramy w 8.21, więc po co się odzwyczajac, myślę, że jak nas wciągnie to potem będzie ciężko połączyc te dwie opcje razem ;d.
I tak zawsze z tibia gg biegales i waliles sd wiec nie cwaniakuj
Oj gorti gorti to że twój brat szybko lvluje nie znaczy że odrazu możesz mi grozić : < Bo jak się na ciebie trasz na raidzie rzuci kiedyś to cie nie wylecze!
Dawergo
Nie wiem nawet co to tibia gg lol :D Jakis bot ktory testowales i ci sie spodobal to uzywales? Zazdroscisz ze ja mam pvp skilla a ty nie? oj oj
Nie wiem nawet co to tibia gg lol :D Jakis bot ktory testowales i ci sie spodobal to uzywales? Zazdroscisz ze ja mam pvp skilla a ty nie? oj oj
HAHAHA PVP SKILLA, przypomne sobie tylko osoby ktore wtedy z nami graly, taka pizda jestes ze botem sie musisz wspomagac a pozniej wciskasz jakie to ty pvp masz ;DDDD
A tak btw, przyznalbys sie w ilu robiliscie Fantoma :>
Nie wiem co to tibia gg, naprawde zal mi cie juz nie wiesz jakie bajki wymyslac to teraz cos nowego wymysliles omg, typowe dziecko internetu :< btw fantoma zrobil kuzyn carpy i zamienilem sie z nim na 30 lvl za Lady Dram, z reszta carpa to twoj ziomek zajebisty to sam go zapytaj.
Nie wiem co to tibia gg, naprawde zal mi cie juz nie wiesz jakie bajki wymyslac to teraz cos nowego wymysliles omg, typowe dziecko internetu :< btw fantoma zrobil kuzyn carpy i zamienilem sie z nim na 30 lvl za Lady Dram, z reszta carpa to twoj ziomek zajebisty to sam go zapytaj.
A nastepnie wysharowales go z dwoma typami w tym shadow czarko z candii : )
pierdolilesz ze masz pro elo pvp a tak naprawde gral kto inny za ciebie uhauhahuahu ;DDD
Nie no kurwa nie wierze lepszych dżołków nie slyszalem AHAHHAHAHAHAHAHAH
Kazdy doskonale o tym wie ze gralem sam tylko teraz probujesz coraz to nowsze bajki wymyslec. z reszta jeszcze pamietam jak klukensa ubilismy a ty mi lizales dupe zebym ci loot odpalil ;DDD takie masz pro evul pvp ze nie umiales f bomb rzucac za siebie i ja musialem to robic. A w sharing zaczalem sie bawic dopiero wlasnie na candii Shadowem~
EDIT:
KAZDY POPROSTU KAZDY KOGO BYS NIE ZAPYTAL WIE ZE GRALEM SAM I NIKT CI W TWOJE SHITOWE BAJKI NIE UWIERZY ;* AH CO TA ZAZDROSC ROBI Z LUDZMI :<
Nie no kurwa nie wierze lepszych dżołków nie slyszalem AHAHHAHAHAHAHAHAH
Kazdy doskonale o tym wie ze gralem sam tylko teraz probujesz coraz to nowsze bajki wymyslec. z reszta jeszcze pamietam jak klukensa ubilismy a ty mi lizales dupe zebym ci loot odpalil ;DDD takie masz pro evul pvp ze nie umiales f bomb rzucac za siebie i ja musialem to robic. A w sharing zaczalem sie bawic dopiero wlasnie na candii Shadowem~
EDIT:
KAZDY POPROSTU KAZDY KOGO BYS NIE ZAPYTAL WIE ZE GRALEM SAM I NIKT CI W TWOJE SHITOWE BAJKI NIE UWIERZY ;* AH CO TA ZAZDROSC ROBI Z LUDZMI :<
Niestety prawda wyszla najaw i nie masz sie jak bronic, szkoda :(
Niejedna osoba wie ze tak bylo :)
Ja sie nie musze bronic bo kazdy doskonale wie jak bylo. I mam w dupie slowa zjeba ktory kazdego swojego chara musial kupic, sry poza neo i akishinem. Skoro nie jedna osoba wie jak bylo to czemu nikt nie potwierdzi tego? a tak btw zapomniales juz jak w BB bylem i mi dupe lizales zeby pro miec? :D Albo jak zrobilem wspolna gildie z Oxy jak sie prosiles o invita? PSOPSOSOPOSPS
Ja sie nie musze bronic bo kazdy doskonale wie jak bylo. I mam w dupie slowa zjeba ktory kazdego swojego chara musial kupic, sry poza neo i akishinem. Skoro nie jedna osoba wie jak bylo to czemu nikt nie potwierdzi tego? a tak btw zapomniales juz jak w BB bylem i mi dupe lizales zeby pro miec? :D Albo jak zrobilem wspolna gildie z Oxy jak sie prosiles o invita? PSOPSOSOPOSPS
Co sie tak wzburzyles, wkoncu ktos prawde powiedzial? ;DDD
Btw, przygadal kociol garnkowi. A ty nie qpiles charow? o.o
Sam w poscie wyzej pisales ze kupiles Fantoma wiec o czym ty gadasz UAHUahhuAUAHha
Na zawsze zostaniesz Klamca, Zlodziejem, Pedalem i Hackerem, i tak zapamieta cie wiele osob, teraz juz chuja zmienisz potwierdziles to kolejna kradzierza po 2 latach przerwy (czyt, ojebanie rekina na cale eq i nie zwrocenie, i proba opierdolenia mnie teraz).
Fantoma zamienilem za innego chara, drugi raz musze mowic zebys sie czytac nauczyl? Dobra na loozie mow do mnie zlodzieju bo ojebalem rekinowi 400k a tobie chcialem zjechac lvl bo za duzo do podjebania to na Ace nie ma :evul:
Jebie mnie to ze mi mowisz zlodzieju ale nie wymyslaj innych bajek bo oszukujesz sam siebie, kazdy wie jak bylo.
Fantoma zamienilem za innego chara, drugi raz musze mowic zebys sie czytac nauczyl? Dobra na loozie mow do mnie zlodzieju bo ojebalem rekinowi 400k a tobie chcialem zjechac lvl bo za duzo do podjebania to na Ace nie ma :evul:
Jebie mnie to ze mi mowisz zlodzieju ale nie wymyslaj innych bajek bo oszukujesz sam siebie, kazdy wie jak bylo.
Teraz juz kazdy wie, tylko sie tam nie zabij bo tak sie podniecasz xDD
A na Ace nie mam za duzo, bo nie okradam ludzi na pieniadze tak jak ty. Ale mimo wszystko jest tu wystarczajaco pieniedzy do gry. Co za roznica czy kupiony czy zamieniony char? Liczy sie ze nie zrobiles go wlasnorecznie. :)
Omg ludzie skończycie to kiedyś? Normalnie jak dzieciaki... Uspokójcie sie i porozmawiajcie jak normalni ludzie...
Dawergo
Liczy sie to ze nie wydawalem na niego pieniędzy :) kto tu sie podniecil, raczej ty ze olalem twoje poprzednie posty to kolejne bajki wymysliles, nie? Rozumiem mogles sie zdenerwowac ze ten ktoremu kiedys dupe lizales teraz ma cie w dupie ;) Jak przyjdzie ci do glowy wymyslac kolejne bajki to postaraj sie jakies bardziej wiarygodne bo te ci nie wyszly, przykro mi ale kazdy doskonale wie jak bylo. Ostatni mój post do ciebie ;*
@Daw
Nie da sie z nim normalnie pogadac bo jedyne co oin ma do powiedzenia to jakies paranoje ktore mu sie chyba przysnily.
Mendolina
10-08-2008, 19:33
@2xup
Dokładnie, jak można przez pixele kogoś nazywac złodziejem, oszustem, pedałem itd.? Żeby nie było, że bronie Ho'lu bo nie jestem po niczyjej stronie ale dla mnie to żałosne ;\
A wlasnie krystianie co do pedała, miales kiedykolwiek dziewczyne? Pewnie nie wiec nie wyzywaj kogos od pedalow bo moze sam nim jestes ;o
Michalakmee
10-08-2008, 19:37
Żal mam gejloggera od tego otsa więc nie wiem czy zrobie nastepnego najlepiej jakby ktoś inny zrobił :p
Liczy sie to ze nie wydawalem na niego pieniędzy :) kto tu sie podniecil, raczej ty ze olalem twoje poprzednie posty to kolejne bajki wymysliles, nie? Rozumiem mogles sie zdenerwowac ze ten ktoremu kiedys dupe lizales teraz ma cie w dupie ;) Jak przyjdzie ci do glowy wymyslac kolejne bajki to postaraj sie jakies bardziej wiarygodne bo te ci nie wyszly, przykro mi ale kazdy doskonale wie jak bylo. Ostatni mój post do ciebie ;*
@Daw
Nie da sie z nim normalnie pogadac bo jedyne co oin ma do powiedzenia to jakies paranoje ktore mu sie chyba przysnily.
Ja says:
ej jeszcze chwila
Ja says:
ty tez widziales jak holu z botem latal na otsie? o.o
Bartosz says:
nom
Bartosz says:
na mf mial
Bartosz says:
100%
Bartosz says:
jak reszta to nie wiem
Kolejne potwierdzenie twojej szczerosci ;DDDDDDDDDDDDD
@Menda
Czy to roznica czy ukradniesz zapalke czy pudelko zapalek? Liczy sie to ze to zlodziejstwo. Pozatym teraz bedziesz go bronil tylko z tego wzgledu ze wkurza cie to, ze twoj hard plan tak latwo mnie nie wykopie.
@Neo
Zaczynasz gadać jakby każdy był przeciwko tobie.
Dawergo :)
Mendolina
10-08-2008, 19:46
@Poreda
Nie obchodzi mnie to czy cie wykopie czy nie. To samo jeśli zrobi to FTP wobec mnie. Nie zależy mi bo to pixele, po prostu staram się byc uczciwy.
@2xup
Dokładnie, jak można przez pixele kogoś nazywac złodziejem, oszustem, pedałem itd.? Żeby nie było, że bronie Ho'lu bo nie jestem po niczyjej stronie ale dla mnie to żałosne ;\
a Ty nikogo nigdy nie wyzywales "przez pixele" ?
@Down
Co masz na mysli ? Czyli "kurwa" to nie jest slowo, ktore dorownuje tym wszystkim wyzwiskom ?
Mendolina
10-08-2008, 19:56
a Ty nikogo nigdy nie wyzywales "przez pixele" ?
Na pewno nie w ten sposób ;p
Gogogogo nabijajcie posty gogogogo :D jedyny z tego pozytek taki xD
Na pewno nie w ten sposób ;p
Czyli Złodziej nie jest odpowiednim słowem? Hacker też nie? Zastanów się co piszesz, bo zdaje mi się że zaczynasz świrować. Wojna cię zmieniła i to bardzo, co widać po tym co piszesz lub po naszej ostatniej rozmowie na msn, w której gdybyś mógł to byś mnie zabił, gadasz że to tylko pixele, więc zanim zaczniesz zmieniać innych, zacznij od siebie.
@Dawergo
A nie jest?
@Złodzieju
Od tej pory zamierzam ignorować wszystkie twoje posty, bo jesteś tak zakłamanym człowiekiem że każde twoje kolejne słowo to brednie.
Mendolina
10-08-2008, 20:25
@Michalakmee, Royal Michael, Lukan Thor, Kosti, Kacperka, Asen, Wiadro, Seba
Zmieniłem się przez wojnę?
Michalakmee
10-08-2008, 20:29
według mnie się wogóle nie zmieniłeś
Luki_Asen
10-08-2008, 20:33
Nic sie nie zmieniles jak smierdziales gufnem tak smierdzisz dalej xD
To tylko zarcik :P wiec sie nie obraz. a tak naprawde to sie nic nie zmieniles jestes jaki byles :) nawet jestes w przeciwnej gildi i ja to szanuje tak samo jak i ty mnie i sie nie wyzywamy o to:p
Wobec mnie nie zmieniles sie, bo tego nie odczulem. Jezeli jestes tak szczery wobec innych jak wobec mnie to jest wporzadku. Niestety ciezko byc mi strona wobec przestawionego przez Ciebie pytania, poniewaz ostatnio malo uczestnicze w zyciu Silvery. Nie podzielam twojego pogladu zwiazanego z tym , ze kradziez pixeli i to nie z poziomu gry to jakby "mniejsza kradziez", ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie.
Z mojej perspektywy Nie Zmieniles Sie.
PS. Jezeli ktos rowniez uwaza ze przydal by sie oficjalny cam do gry tibia pozwalajacym tym samym uniknac watpliwosci bezpieczestwem zwiazanym z uzytkowaniem tibicama jak i tibiacam tv, niech looknie do mojego tematu
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2252345
Dzieki temu bezpieczestwo powinno wzrosnac, update by odbywal sie wraz z sama tibia, rozpowszechnilo by sie nagrywanie filmikow. Z checia widzialbym jakis dzial na tibia com poswiecony filma gdzie byly by one bezpiecznie ogladane i dodawane.
Pozdrawiam.
PS. Jezeli ktos rowniez uwaza ze przydal by sie oficjalny cam do gry tibia pozwalajacym tym samym uniknac watpliwosci bezpieczestwem zwiazanym z uzytkowaniem tibicama jak i tibiacam tv, niech looknie do mojego tematu
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2252345
Dzieki temu bezpieczestwo powinno wzrosnac, update by odbywal sie wraz z sama tibia, rozpowszechnilo by sie nagrywanie filmikow. Z checia widzialbym jakis dzial na tibia com poswiecony filma gdzie byly by one bezpiecznie ogladane i dodawane.
Pozdrawiam.
No pomysl nawet, nawet, jednak i tak pewnie cipsoft to zignoruje nawet jak te 109309209049090 osób napisze te glupie "signed" lub "agreed", tak jak prawie (lub nawet wszystkie) propozycje graczy...;P
Jednak good luck..;p
A jest jakas wojna? ;o
Nie, nie zmieniles sie :D:D:D:D:D
Girni co ty taki negatywny :<
Wyraziłem swoje zdanie.
Mendolina
11-08-2008, 06:19
@neo
Może ci się wydaje, że się zmieniłem, bo ty się zmieniasz?xD idk
Rekin Master
11-08-2008, 13:40
Co z tym otsem?
ma być, kurwa, 7.6! na 8.1 nie będzie widać prawie różnicy między mną, a takim shaką:p
ma być, kurwa, 7.6! na 8.1 nie będzie widać prawie różnicy między mną, a takim shaką:p
8.1 kurwa, na 7.6 ci wyskoczy taki holu z gg i po chuju, a na 8.1 masz wbudowane boty ;s
Michalakmee
11-08-2008, 15:01
już jednego otsa zrobiłem i był tam keylogger już pisałem.Może spróbuje zrobić otsa ale rl map odpada bo mi się będzie włączał ten ots z pół godziny i powiedzcie w końcu pod jakiego klienta 7.6 czy 8.1? ja chyba bym wolał pod 7.6 większy fan by był xD i może lepiej by chodził
Juz naprawde mi cie zal, zalosne jest to co wymyslasz ;/ kazdy olewa te twoje posty i ma cie w dupie a ty to dalej ciagniesz, nie masz lepszego zajecia? np botowanie ekiem albo stanie w pz acem?
Royal_Michael
11-08-2008, 16:16
@Shaka
Pewnie ze sie zmieniles, nie grasz juz Shaka :-o
@destrojerka
81 lepiej bo mozna pocwiczyc do dzialan na rl
Shorty_Master
11-08-2008, 23:11
Tibja ssie goł cs plx?
Tibja ssie goł cs plx?
idz tam na desce pojezdzij lepiej a nie spammujesz cipsztylu <3
Znow cisza.
>.>
A co do spamera tego forum, rostrzygniecie na stan 12 sierpnia godz. 22.00~
Mam zaszczyt pogratulowac uzytkownikowi Poredzie zwyciestwa w tej kategori. Odstawil on przeciwnikow jak Michael Phelps w pływaniu (on to jakiegos bota ma do tego plywania :x) Drugie miejsce i tytul vice-spamera otrzymuje Mendolina. Natomiasta trzecie zasluzone miejsce zajmuje niejaki oVvN3eR, takze brawa dla niego. Poza podium na nieszczesnym 4 miejsc uplasowal sie Kost123. Gratulacje do 3 miejsca zabraklo 42 posty a warto wspomniec ze oVvN3eR juz tu nie pisze.
Trzymajcie tak nadal. Gonimy forum Furory w postach <3 przed nami dluga droga ale damy rade.
A oto cala tabela ( ToP 10 \o/ )
1. poreda 417 :cup:
2. Mendolina 313
3. oVvN3eR 242
4. Kost123 200
5. Michael Rzotkiewka 179
6. Kacperka 160
7. Shinhoshu 160
8. HellFrycek 148
9. DarkKZ 144
10.Dawergo 142
#edit
nudno bylo xD!
No i znowu Wam się milczeć zachciało. Ogarnijcie się i piszcie, bo nie ma to jak przeczytać kilka stron Waszych kłótni przed snem.
@up
Sekundy! o_O
@edit
Jak na razie forum Silvery jest drugie pod względem ilości postów, ale do Furory potrzebujemy prawie 2 razy tyle. x\
No wlasnie
Oni to tam gadaja o bezsensach xD
Damy rade heuheue xD
edit
ich temat zostal zamkniety w celu "sprzatania" jak to ujal modek wiec pojdzie delete kilku postow xD!
Bierzcie ze mnie przyklad qrwa! I spammowac ile wlezie (tak czekam na bana) UHAuhAUHa
@up
Wolałbym zjesc kupe, niż brac z ciebie przykład... xD
Royal_Michael
13-08-2008, 00:30
Zasczytne 5 miejsce : O
I juz nie moge tamtym acc pisac :\
Shorty_Master
13-08-2008, 00:48
DZIENDOBRY PURASKU. JAK SIE NAZYWASZ I JAK ZARABIASZ NA ZYCIE ? AH JA JESTEM MOPS, ROBIE LODA ZA E PLATE MOGE CI OBCIAGNAC PRZYSTOJNIAKU ZA 10 KRYSTAL KOINS. A ZROBILBYS TERAZ ZA E-PLATE LODA ? NO TO JASNE DAJESZ E-PLATE I CI ROBIE LODA NA ULICY TYLKO MUSISZ MOWIC JAKIEGO CHCESZ. UWAZAJ PSY JADA. JEBANE PIZDY ZAMIAST TO LODA ZA ITEMY CIAGNAC JAK JA TO PĄCZKI CIAGLE W*******AJA HUJE GEJASZKOWATE ! I JESZCZE SIE WOŻĄ PO MOIM OSIEDLU HUJE JEBANE SUKI OSRANE KURWY JEBANE. JOL SMIECIU. TY TAM LEPIEJ LOOKNIJ PRZEZ WINDOW CZY CAR STOI, BO ZAJEBIA I BEDZIE BIADA SKURWYSYNOM. OSTATNIO GEJ JAKIS PRZECHODZIL ROBILEM MU LODA ZA 20GP, ALE TO ZNAJOMY Z BLOKU NIE BIJE. OSTATNIO DORWALI MNIE PEDERASCI WE 4 DO KONTA ZACIAGNELI I MOWIA DAWAJ 100K ALBO JEDZIEMY CIE NA 4 BATY - A JA TO JEDZCIE. A DLUGO JUZ TAK ****U DAJESZ DUPY I CIAGASZ ? TO CO ROBISZ LODA ZA E-PLATE? NIE WIEM KUTASINO SPAC MI SIE CHCE, OJEBIESZ MNIE PEWNIE HUJOZERCO, POGON SE SWINIE W DUPE. TERAZ WAM NAJEBIE
>Rafciox<
13-08-2008, 02:22
i po co spamujesz.... zal ;))))))
Shorty_Master
13-08-2008, 10:05
Te qrwa up .Kup se pacca.
skejciuch sie przecpal ;d
Punti_ze_Stoczka
13-08-2008, 12:21
". OSTATNIO DORWALI MNIE PEDERASCI WE 4 DO KONTA ZACIAGNELI I MOWIA DAWAJ 100K ALBO JEDZIEMY CIE NA 4 BATY - A JA TO JEDZCIE."
Hahaha padam.8o
>Rafciox<
13-08-2008, 12:39
Te kurwa nie mow mi co mam robic :)))
Shorty_Master
13-08-2008, 22:44
Te up a zalatwic ci hanta ? Znam polowę guardii i gma
Te up a zalatwic ci hanta ? Znam polowę guardii i gma
Ty, zmien dila ;s
>Rafciox<
14-08-2008, 00:35
hanta? hmmmm... zastanowie się :))) a czy ja gram na guardii noobku? :)) O ZaL :))
hanta? hmmmm... zastanowie się :))) a czy ja gram na guardii noobku? :)) O ZaL :))
OWNED XDDDDDDDDDDDD!!
elo elo 3 2 0
koniec bana nanana ;dd
@Kosteeeeek ;d
Mówiłem że ni chuja nie wyprzedzisz mnie :>
@rafcio
lol?
Kurcze a ja juz chcialem podium .... :( ale wielki spamer powrocil ale no coz .. :)
@Gorti
5 -.-" XD
<forum pancz w ryj kostiego> XD
Tempy chuj ! :D
Chodz na solo : D czekam na PKS XD
>Rafciox<
14-08-2008, 13:18
OWNED XDDDDDDDDDDDD!!
jakbym nie wiedział o co mu chdoziło.... oj zal :)))))
jakbym nie wiedział o co mu chdoziło.... oj zal :)))))
Rzal i bul
Wy nie wiecie o co mu chodziło... o zal :))))))))))))))))
Gogogogo Poreda - tepiciel forumowych troli & nuubow !
jusz muwilem rzal i bul mi waz i wogule rotfl xD
>Rafciox<
14-08-2008, 20:48
jusz muwilem rzal i bul mi waz i wogule rotfl xD
seeeeeeeeeerrrrrrioooooooooo? muwiles?? haha :)) mi tes cebie rzal :)
seeeeeeeeeerrrrrrioooooooooo? muwiles?? haha :)) mi tes cebie rzal :)
Wez skoncz typie bo sam sobie lipe robisz tymi postami, chyba ze jestes jakos malo kumaty ;s
Royal_Michael
15-08-2008, 16:38
Czy ma ktos klucz 3666? Otwiera mad mage room :P
Shorty_Master
16-08-2008, 11:34
http://i110.photobucket.com/albums/n101/Shorty_Master/RL/100_0132.jpg
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))
Luki_Asen
16-08-2008, 14:40
Joker jaki cwaniak :]
Pozdro :D
Słyszeliście ze Girni wali masslogi na Vampiry?
Ta, uwazaj bo cie Ice golemy scombuja... xD
No tak mnie golemy scombowac moga, a ciebie vampy nie... bo expisz na nic hz utama HahuHAuahuahA
Rekin Master
17-08-2008, 19:41
owned.
No tak mnie golemy scombowac moga, a ciebie vampy nie... bo expisz na nic hz utama HahuHAuahuahA
jeszcze większy owned xD
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/girni.jpg
Girni robi kebab UAHauhUAHuAH
Rekin Master
17-08-2008, 21:53
uhahahahaha xDD
Luki_Asen
17-08-2008, 21:59
hahahaha own3d :D
mam cos jescze
http://img529.imageshack.us/img529/4559/beztytuuee8.png
SHushUSHUS Poreda Łowca niedzwiedzi!!
FAIL
hoho, to ty chyba nie wiesz co mi wyskoczylo po wpisaniu w google "krystian z Lodzi" XDDDDDDDDDDDDD
Neo gra w tibie
http://img528.imageshack.us/img528/7890/krystian48pq4.jpg
Luki nam sie tez nie ukryje
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/luki.jpg
UHAhuaHUa Kebab mastah
Luki_Asen
17-08-2008, 22:07
Iwan Asen II - car bułgarski, panujący w latach 1218-1242, jeden z najwybitniejszych władców średniowiecznej Bułgarii, za którego panowania kraj stał się dominująca potęgą na Bałkanach.
Po śmierci cara Kałojana w 1207 (czasem jest on uważany nawet za ojca Iwana Asena), tron zajął Borił zmuszając Iwana do ucieczki na ziemie książąt ruskich. Dysponując ich poparciem wrócił w 1218 r., obalił Boriła i zajął jego tron.
W wyniku wielu zwycięskich wojen przyłączył do Bułgarii Epir, ziemie dzisiejszej Macedonii, Albanii i częściowo Serbii, dzięki czemu granice Bułgarii sięgały od Morza Czarnego po Adriatyk. W planach Iwana był podbój Konstantynopola i stworzenie potężnego cesarstwa bułgarsko-bizantyjskiego.
I co wy na tO?? KLANIAC MI SIE TU RAZ!!
Iwan Asen II - car bułgarski, panujący w latach 1218-1242, jeden z najwybitniejszych władców średniowiecznej Bułgarii, za którego panowania kraj stał się dominująca potęgą na Bałkanach.
Po śmierci cara Kałojana w 1207 (czasem jest on uważany nawet za ojca Iwana Asena), tron zajął Borił zmuszając Iwana do ucieczki na ziemie książąt ruskich. Dysponując ich poparciem wrócił w 1218 r., obalił Boriła i zajął jego tron.
W wyniku wielu zwycięskich wojen przyłączył do Bułgarii Epir, ziemie dzisiejszej Macedonii, Albanii i częściowo Serbii, dzięki czemu granice Bułgarii sięgały od Morza Czarnego po Adriatyk. W planach Iwana był podbój Konstantynopola i stworzenie potężnego cesarstwa bułgarsko-bizantyjskiego.
I co wy na tO?? KLANIAC MI SIE TU RAZ!!
Akishino (ur. 1965) pełne imię Akishino no miya Fumihito shinno denka (jap. 秋篠宮文仁親王殿下), znany także jako książę Fumihito; książę japoński, syn cesarza Akihito i cesarzowej Michiko.
Rekin Master
17-08-2008, 22:14
Akishino (ur. 1965) pełne imię Akishino no miya Fumihito shinno denka (jap. 秋篠宮文仁親王殿下), znany także jako książę Fumihito; książę japoński, syn cesarza Akihito i cesarzowej Michiko.
Anakin Skywalker (41 BBY – 4 ABY) to jeden z głównych bohaterów sagi filmowej Gwiezdne wojny, ojciec Luke'a Skywalkera. Początkowo Rycerz Jedi, pod wpływem Palpatine'a przeszedł na Ciemną Stronę Mocy i przyjął imię Dartha Vadera. Doprowadził do zniszczenia Zakonu Jedi i wspomógł przekształcanie Republiki w Imperium Galaktyczne.
@GORTI
ty tez sie nie ukryjesz
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/gorti.jpg
HAhauAHua
Lol, a wpiszcie sobie w googlach 'Eragog'.
http://images.google.pl/images?gbv=2&hl=pl&q=eragog&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w - pokazuje się kilka stron avatarów userów forum.tibia.pl. o_O (poreda/Dawergo- jesteście na 11 stronie)
Wpiszcie sobie w google dawergo, to jest tylko mój nick xD Nikt nie wpadł na taki sam nigdy :D
OWNED XD
23:32 Moradin Miedziobrody [106]: no a ank dragi to nie dragon lair? lol
23:32 Fous Arth [71]: nie
23:33Fous Arth [71]: d lair
23:33Fous Arth [71]: jest w veno
23:33Fous Arth [71]: d lair
23:33Fous Arth [71]: jest w veno
http://img515.imageshack.us/img515/6512/thx4infocj7.jpg
Krotka pilka z mojej strony- jestem najlepszy xD wy to tam dawno poumieraliscie a ja :
http://www.topdj.pl/index.php?biografie=show&ID=413
@Neo
:<
Wydało się , to mój stary :(
OPSAOPOPSAOPSA lols
Ale jest problem... to nie moze byc twoj stary Gorti, bo to moj stary :<
http://img67.imageshack.us/img67/7807/uo0022zd5.jpg (http://imageshack.us)
Nie żeby coś neo, ale przestań na forum głupoty pi**rzyć, bo Holu nie gra na dawie :)
#edit
I to ja pisałem tego posta, bo wkurza mnie, ze co chwile zmieniasz strony.
Mendolina
21-08-2008, 20:08
Kto jak to ale...
19:36 Neurozenho [111]: stupid polak
19:37 Neurozenho [111]: poland has borned failing
Nie żeby coś neo, ale przestań na forum głupoty pi**rzyć, bo Holu nie gra na dawie :)
#edit
I to ja pisałem tego posta, bo wkurza mnie, ze co chwile zmieniasz strony.
nvm..........
Liczy sie to ze Holu gra/gral na Dawergu, i mozesz robic co chcesz ale i tak wiem ze tak jest/bylo i mam na to dowody.
Ty na wszystko masz dowody tylko jak sie zapyta o nie to brak odpowiedzi :baby:
Ty na wszystko masz dowody tylko jak sie zapyta o nie to brak odpowiedzi :baby:
HAHAHA! Bo nie tobie nie musze nic udowadniac! Ale kilku innym osobom potrzebne sa takie foto :)
to zajebiscie :D porozdawaj wszystkim mam to w chuju :D
Więc udowodnij coś mi, nie holowi :] i tak, holu grał na dawie dobre pół roku temu B)
@edit
Widzę że zrobiłeś topic, no to teraz ja sobie jakiś zaraz zrobie i wciągne to wszystkie twoje chary, może jeszcze dorobie pare innych tak jak ty pisząc że holu ma Dawerga.
Rekin Master
22-08-2008, 15:47
@edit
Widzę że zrobiłeś topic, no to teraz ja sobie jakiś zaraz zrobie i wciągne to wszystkie twoje chary, może jeszcze dorobie pare innych tak jak ty pisząc że holu ma Dawerga.
nie ma, ale miał i wszyscy to wiemy :)
Mendolina
22-08-2008, 16:08
I co z tego, że miał omg. Największy żal to robic temat na tibia.com i się ośmieszac, pisac z noob charów a najlepsze było to jak któryś z was(neo, rekin) napisał, że nie znacie Jeriaxa n/c. Nic wam to nie da i tak, a jak myśleliście, że go wywalą z HP to false way ;S
Rekin Master
22-08-2008, 16:22
I co z tego, że miał omg. Największy żal to robic temat na tibia.com i się ośmieszac, pisac z noob charów a najlepsze było to jak któryś z was(neo, rekin) napisał, że nie znacie Jeriaxa n/c. Nic wam to nie da i tak, a jak myśleliście, że go wywalą z HP to false way ;S
na tibia.com napisałem jednego posta od roku, więc czytanie ze zrozumieniem się kłania ;).
I co z tego, że miał? Już ci odpowiadam. My nie możemy stwierdzić kiedy przestał go mieć. A teraz przeczytaj pierwszy post tego tematu na tibia.com. Przeczytałeś? No to już chyba wiesz ;). pozdrawiam
na tibia.com napisałem jednego posta od roku, więc czytanie ze zrozumieniem się kłania ;).
I co z tego, że miał? Już ci odpowiadam. My nie możemy stwierdzić kiedy przestał go mieć. A teraz przeczytaj pierwszy post tego tematu na tibia.com. Przeczytałeś? No to już chyba wiesz ;). pozdrawiam
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(
Dawergo
@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?
@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?
@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie
Rekin Master
22-08-2008, 17:02
albo nic. nie będę się do cholery powtarzał
niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
Luki_Asen
22-08-2008, 17:22
O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(
Dawergo
@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?
@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?
@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie
Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam ;)
@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.
O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(
Rozpacz tym wieksza ze to byl az 16 lvl i dwarfy zabraly cialo : <<<< zbezbeszcza je -.-" :<
niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
Ciekawi na pewno bardziej niż ta ich kolejna kłótnia.
Tak btw. to ja chyba będę grał na Silverze nowym charem, a od przedwczoraj gram nawet na moim starym rookstayerze na Silverze.
Mendolina
22-08-2008, 19:03
To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).
Rekin Master
22-08-2008, 19:17
To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).
na 100% dostane warna, ale pierdoli mnie to
kurwa mać! menda! ty masz tak spaczony umysł, że ja pierdole! Jako największy spammer na forum (nazywaj to propagandą, dla mnie to spam) sam byś trąbił na lewo i prawo gdyby ktoś z ftp chciał kogoś okraść na pacce. Neo pisząc z Ace o oszustwach Moradina zrobił przysługę silveryjczykom, o których wolność rzekomo walczyliście. Więc o co Ci, kurwa, chodzi?
Mendolina
22-08-2008, 19:26
O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.
Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?
Michalakmee
22-08-2008, 19:34
Nic do was nie mam, ale...
Śmierdzicie kałem xD
Rekin Master
22-08-2008, 19:42
O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.
Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?
holu zaczął. btw neo miał racje xD
a dlaczego się z asenem twoje stosunki nie pogorszyły? Może dlatego, że jemu nie ciśniesz, tylko nam :)
@down
sory, ale ten argument jest tak trafny i wyjebany w kosmos, że ja pierdole. Skończyłem na dzisiaj dyskusję, papa
Mendolina
22-08-2008, 19:46
Asen się nie sprzeciwia kumplom ;)
@ Eragog
Jaki nick Rookstayera? bo też mam chyba 23lvl :]
Eragog Rook, 31 lv (4 lv up od kiedy na niego wróciłem), mam 2nd citi addon, aktualnie zbieram i skupuję bear pawy, bo chcę zrobić nowego addona, aha jeszcze teraz bocę na bearach, tych na wschodzie, ale kiedy chcę expa, to bota stawiam na premium wolfach / kasę- na premium trollach. Lubię trapować ludzi, nie pomagam newbom (rozmowa sprzed chwili- typ napisał bo mój nick na trade zobaczył, a ja żadnych mace nie oferowałem, no chociaż miałem kilka w bp):
22:28 Lord pipeiro [3]: tens 2 mace pra min da
22:28 Eragog Rook [31]: stfu
22:28 Eragog Rook [31]: or use english
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: and?
22:29 Lord pipeiro [3]: tena pra min vende
22:29 Eragog Rook [31]: I'm not rookstayer-noob helper
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: I'm traping ppl like u
22:29 Eragog Rook [31]: and hunting in main
22:29 Eragog Rook [31]: so stop spamming
<cisza>
(chyba, że Pe eLe jacyś)
Raz miałem przyjemność spotkać się z Shengiem, co zakończyło się wyniesieniem mlw jako trofea. Skupuję także mino leathers, knifes, MLWs, honeyflowers, antidote runes, life fluids (te sprzed update, których już nie da się zdobyć). Bardzo lubię 4fun wyczyścić sobie mino/rot hell. Aktualnie trapuję także ludzi nad północno zachodnimi szkieletami (tam gdzie respią się pająki na takich dwóch pięterkach) wciągając tam pełno wolfów na jedną kratkę. Nie trenuję na razie fishingu i fist fightingu, ale kiedyś Cię przegonię :*
Ops! Miałem tylko nick podać? ;'X
Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<
Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<
gdybym probowal ci zalatwic hunta mialbys go w 1 minute
@destro
mui tekst :(
@shaka
odbiegles od tego co napisal ci rekin
Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<
Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<
Tak, zyj w takim przekonaniu dluzej:evul:
To nie zadne przekonanie. to FAKT :)
To nie zadne przekonanie. to FAKT :)
Boli cie to że poniewieraja toba w HP? A gdybym byl nikim w FTP, nie pomagalbym im w wojnie :evul:
Shorty_Master
23-08-2008, 13:02
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee wrzucajcie sobie na GG albo vt albo nie wiem, na*******ajcie sie
Spotkajcie sie w rl na solo i nakręćcie tibicamem tv plx
Mną poniewierają? hahaha ty masz naprawde cos z głowa nie tak :<
to masz:
00:56 Master Odim [90]: 12:24 Ace Inferno [91]: have eyes open 12:24 Ace Inferno [91]: and take care of moradin 12:24 Ace Inferno [91]: he was my friend 3 years, and after 3 years trying hack me
00:56 Master Odim [90]: lol
00:56 Master Odim [90]: hahha
Kumple sie z ciebie smieja nawet :*** a w HP na gc wszyscy cie wysmiali. Nie martw sie nie wyjebia mnie z HP przez to co ty gadasz :D
Mendolina
23-08-2008, 14:17
Nvm................
Gorti to nub ; d
A TAK RLY TO RYYYYYYYYYYYYJ! best bedzie jak to sobie wyjasnicie na vt xD ale nagrajcie all beda jaja pozniej jak to sobie poslucham o ile mi dacie \o/
Mną poniewierają? hahaha ty masz naprawde cos z głowa nie tak :<
to masz:
00:56 Master Odim [90]: 12:24 Ace Inferno [91]: have eyes open 12:24 Ace Inferno [91]: and take care of moradin 12:24 Ace Inferno [91]: he was my friend 3 years, and after 3 years trying hack me
00:56 Master Odim [90]: lol
00:56 Master Odim [90]: hahha
Kumple sie z ciebie smieja nawet :*** a w HP na gc wszyscy cie wysmiali. Nie martw sie nie wyjebia mnie z HP przez to co ty gadasz :D
SUHHUAUHSHUS!!!!!! Ty myslisz ze ja sie martwie tym co pisze HP? XDDDDD
Btw Odim był moim kumplem i tylko go ostrzeglem, i wiem o tym ze ci kopiowal co pisze bo sam mu to napisalem ze neich robi co chce a w przyszlosci i tak przekona sie ze jestes hackerem zlodziejem i gnida. Siebie nie oszukasz, proste :)
Btw karnet na solarke sie skonczyl? xDDDDDDDDDDDDDDDD
@Shorty
napisz na gg
@kosti
U hunted ;s
Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam ;)
@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.
A powiedz mi, w którym momencie ja napisałem ze holu KUPIŁ dawa? Holu chciał go kupić, już dawno. Ale tego nie zrobił. A to że miał pasy to już inna sprawa.
Oj neoxerek sie zdenerwowal :< Renato kopiowal mi all co pisales i nic nie bylo takiego zeby robil co chce ;) Juz sie tak pogubiles w tych klamstwach ze az mi cie zal. Naprawde nie wiem co chciales osiagnac tym ze piszesz na mnie i na shake do renato i sie skarzysz ze 13k ci wisi :((( brak funduszy? :(
Oj neoxerek sie zdenerwowal :< Renato kopiowal mi all co pisales i nic nie bylo takiego zeby robil co chce ;) Juz sie tak pogubiles w tych klamstwach ze az mi cie zal. Naprawde nie wiem co chciales osiagnac tym ze piszesz na mnie i na shake do renato i sie skarzysz ze 13k ci wisi :((( brak funduszy? :(
Renatowi dokładnie napisałem "mozesz kopiwoac to holowi ja na to sikam, ale w przyszlosci przekonasz sie ze jest chujem" dokladnie tak. A co do 13k, napisalem do niego na msn czy wie kiedy wroci przemek bo potrzebuje 13. Apropo klamst, ty osmieszasz sam siebie, na forum wypisujac teksty typu ze moradina nie kupiles itd UAhushuHSuysHuaHsuhSUhsUHShus
A funduszy mam wystarczajaco, a o 13k sie dopominam bo pozycz to nie znaczy daj (tlumaczac na twoj jezyk, pozycz to nie znaczy zapierdole ci)
Btw why nie odpowiedziales na pytanie z Solarium? SUuAHushuHSus
@dawergo
liczy sie fakt ze ma wstep na chara
w takim razie zmieniam zdanie, all jestescie nuuby
w takim razie zmieniam zdanie, all jestescie nuuby
A ty jestes Girni. Owned. 8o
@ Eragog
Ja zbieram tylko to co wszyscy tak bo mi sie nudzi.. nie bociłem tym charem ani troche:P
btw. fishing i fist podstawa ! :D
A ty jestes Girni. Owned. 8o
osz ty nuubie, nie ty nie jestes nuubem, ty jestes skurwolem z ryjem *****noxa z Kapitana Bomby xD (Kartony w 4fun TV xD )
Gdybyś miał jakieś b pawy, to chętnie odkupię (25 left do addona ;X ).
Wiem co pisałes do renato wiec nie klam cioto. A co mam na tibia.com napisac ze kupilem postac i bana na 30 dni wylapac? Mysl idioto troche. Z reszta nie wiem o czym ty gadasz wgl, sam chara kupiles i to na duzo wyzszym lvlu a komuś to zarzucasz? Ogarnij sie.
Wiem co pisałes do renato wiec nie klam cioto. A co mam na tibia.com napisac ze kupilem postac i bana na 30 dni wylapac? Mysl idioto troche. Z reszta nie wiem o czym ty gadasz wgl, sam chara kupiles i to na duzo wyzszym lvlu a komuś to zarzucasz? Ogarnij sie.
Ale ja chociaz nie klamie ze to zrobilem a ty na lewo i prawo nie ja nie to ja nie tamto a tak naprawde sharujesz botujesz kupujesz hackujesz i kradniesz a zarzucasz to innym ;D
Btw drugi raz pomijasz temat solarki. ;o?
Apropo cioty, zel+solarka, i kto tu jest ciota? ;D
I widocznie nie wszystko widziales bo tak faktycznie napisalem :)
@eragog
a co druid add probojesz klepac? o.o zrob full i bedzie total respect ;d
A co mam ci na solarke odpowiedziec lol? Chociaz mam powodzenie u lasek :D Sharuje z 8 bracmi i 6 siostrami kazdy gra 1h dziennie, faza konkretna. I nie wypieram sie tego ze kupilem chara bo kazdy wie ze tak bylo tylko ze na 60~ nie 80~. btw od kiedy kradziez w tibii jest nielegalna?
Zarazem skupuję bear pawy jak i mino leathery, tyle że nim 100 uzbieram, to spokojnie minie kilka miesięcy (a nie wiem czy w ogóle za tydzień nie przestanę grać na tym charze), więc ogólnie rzecz biorąc robię 2 addony naraz, tyle że druida zamierzam zrobić szybciej.
Luki_Asen
24-08-2008, 01:39
Ej wara od solarki xD
Royal_Michael
24-08-2008, 02:47
A ja bym sobie nawet poszedl :D tylko ze mnie to spiecze na czerwono wiec hói! xDDD
osz ty nuubie, nie ty nie jestes nuubem, ty jestes skurwolem z ryjem *****noxa z Kapitana Bomby xD (Kartony w 4fun TV xD )
JSIOADHAJIOSDJIOSU
Ja wczoraj *****noxa widziałem , ale to Ci już chyba mówiłem?XD
@Btw
Klukens rooked , Faim banished ( + lettery czekają )
Hail oddawanie postaci br ;@
Gz :>
@Eragog
APOKASPOKASopkAPOSkPOAS :D:D kurwa miałem noob chara do trzymania items na rooku >.< i miałem nim 1lvl i w chuj deleted -.-'' kurwaaaaa od chuja piórek bear pawów i wolf, marchewek i tych kolorowych jajec X(
ELOOOOOOOOOOO MAZO S2
Dawno nie rozmawialiśmy :D
TGK & WGR TEAM FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRR <3
13:05 Daru Takim [45]: mam sprawe bedziesz mnie proczyl?
nc.
Michalakmee
24-08-2008, 14:08
@Up
PwNeD shahshahsahshahshahsha
Ej Holu jest sprawa pojdziesz ze mna i moim gangiem pekerow na deserta prosze brakuje nam knajta damy ci po rohu a moze nawet protekcje i nie dygaj nie ubijemy sie w rooomie z nagrodami .
Pokaż jak się kręcisz , jak swym ciałem nęcisz , jak to lubisz mała , żebyś wiecej chciałaaaaaaaaaaaaa
EEEEEEENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYY
\o/
@Edit
Chciałbym dodać że kosti hoduje *****noxy w piwnicy XD!
lol
sialalalala
\o/
Na lajcie kosti ;d ale jak macie wyzej niz 30 lvle to nie ide bo dygam :<
Na lajcie kosti ;d ale jak macie wyzej niz 30 lvle to nie ide bo dygam :<
No dobra ale sworda sam musisz wyczaic wiem to trudne ale wierze z ciebie ... xD xD
@Gorti
Pachniesz jak kielbaska
@All
Juz sie nie klocicie ; o? xd
Jesteście bardzo, ale to bardzo... y. naprawdę bardzo.. źli.
@up
O TY NUUBIE.
Co ty myslisz sobie
ze ja jestem zly? sam jestes zly. nie dosc ze sharujesz to jeszcze bocisz i piszesz glupoty na forum.... bla bla bla bla ( z 50 linijek jakis idiotyzmow ) bla bla bla, a i mam twoj share letter i cie zhunce na tym twoim rooku :(.
Ty bezuszna kapusto! Jesteś taki poryty jak reszta tego forum: holuu, oVvN3eR, Michalakmee, Mazo, Royal_Michael, Luki_Asen, poreda, Dawergo, Mendolina, Shorty_Master, Rekin Master (...)! Tak! O was mówię, wy obślizgłe ghoule!
Luki_Asen
24-08-2008, 18:12
<foch z przytupnieciem>
Do pana ErAgOga
Teraz Cie dojade -
jestes rlem Baka (Sorka Poreda =d )
Do pana ErAgOga
Teraz Cie dojade -
jestes rlem Baka (Sorka Poreda =d )
Ja go nie znam ;s
@EraGoG
Ty Larvo!
Dobra huie! Wszyscy mi macie wysyłać paimenty (a czy tego już nie było w tym topicu?) na chara o njku Zenon Wlasciwy! Każdy po 1k+ lub jakieś eq na start i kutfa bendem nowym harem grau na silverze tylko po to żeby was hantnońć!!1 Paimenty wysyuać do Carlin w parcelach z jakimsi listem rzebym wiedziau kto morze ekspić przes tygodń.
A Eragog jest bucem ze śmietnika ! ;o takie teksty sie słyszy w moich stronach ;< Gortii ostatnio gadaliśmy jak chciałeś itemki na rooku \o/ :D
Eragog jest tym Grojeckim bucem ze smietnika u.U ziomek powah ziomek & respect ;)
NIE WIEM OCB
Rekin Master
24-08-2008, 22:34
Dobra huie! Wszyscy mi macie wysyłać paimenty (a czy tego już nie było w tym topicu?) na chara o njku Zenon Wlasciwy! Każdy po 1k+ lub jakieś eq na start i kutfa bendem nowym harem grau na silverze tylko po to żeby was hantnońć!!1 Paimenty wysyuać do Carlin w parcelach z jakimsi listem rzebym wiedziau kto morze ekspić przes tygodń.
twoja stara kąpie się po mojej! ,,l,,
a wasze stare ciągną rzepe w familiadzie ;<
Wasze stare wyjadają orzeszki ze snickersów w supermarketach o/
Luki_Asen
25-08-2008, 00:01
Tfoja stara ;/
http://img168.imageshack.us/img168/2636/2734re3.jpg
Macie czas do wieczora! Jak nie pojawią się w moim Carlin depo itemki/kasa to all hunted!
@Offtop od naszje 19293 kłotni
http://pl.youtube.com/watch?v=IFvVUm2kM5I
: D Syphera owned przez moj team (co ciekawa ponad polowa jest z lodzi i kibicuje Lksowi - lamusy hahhahah xD ) < tylko czekam az Poreda to zobaczy ehhehe xD!
A może by tam pograć w ten ostatni tydzień wakacji.,.
Ty masz hunta to gl ( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! ) za forum ofc =o
XP
O kutfa. jush siem bojem.. zownie cie i ten twuj tim
@edit
Chodź, zrobimy OB dzisiaj o 17.00, zobaczymy wasze pefaupe.
@Offtop od naszje 19293 kłotni
http://pl.youtube.com/watch?v=IFvVUm2kM5I
: D Syphera owned przez moj team (co ciekawa ponad polowa jest z lodzi i kibicuje Lksowi - lamusy hahhahah xD ) < tylko czekam az Poreda to zobaczy ehhehe xD!
SISIUAKU!!!! WON OD EŁKSY!!!!
A tak btw kto jest z ŁKSU tam? :p
te chlejusy rhaory stedi ... ciezko wymieniac bo ciagle ktos inny gra innym chare bo pasy wszyscy maja ;D
Ludzie!!!
Pomózcie chorym dzieciom takim jak Poreda i kliknijcie w banner "skarbonka~ cos tam dalej" na stronie: www polko-team cba pl jak to zrobicie to wstecz i kliknijcie znowu i tak do usranej xD
Ludzie!!!
Pomózcie chorym dzieciom takim jak Poreda i kliknijcie w banner "skarbonka~ cos tam dalej" na stronie: www polko-team cba pl jak to zrobicie to wstecz i kliknijcie znowu i tak do usranej xD
Nie pomagajcie mu! Huopak zbiera na pac :\
O Nie Poreda Potrzebuje Pomocy A Girni To Evul Haxor! Xd
U.u
Aug 25 2008, 23:31:15 CEST Killed Xisdezenho at Level 167 ok
Aug 25 2008, 23:23:06 CEST Killed Arcana Lok at Level 99 ok
Czyżbym Ci neo ujebal maga ktorym grasz na war? :O
HellFrycek
26-08-2008, 02:15
O kurwa straszne!
A tobie o co chodzi? Przypomnij sobie najpierw jak Lavią padłeś a później sie udzielaj.
Bo bez przypominania sobie ani rusz!
U.u
Aug 25 2008, 23:31:15 CEST Killed Xisdezenho at Level 167 ok
Aug 25 2008, 23:23:06 CEST Killed Arcana Lok at Level 99 ok
Czyżbym Ci neo ujebal maga ktorym grasz na war? :O
Niestety nie :)
HellFrycek
26-08-2008, 12:43
A tobie o co chodzi? Przypomnij sobie najpierw jak Lavią padłeś a później sie udzielaj.
A ty se przypomnij jak ww ank pisales,"kurde popkowal bym z wami ale mam kumpli w hp" a tak naprawde caly czas byles z hp i tylko sobie dupe chciales uratowac zeby nam nie przyszlo do glowy ciebie zabic.Nie wiem czy to co pisza o tobie na forum to prawda,ale dla mnie tez juz jestes zaklamanym chujem dla ktorego tibia to wszystko.
A co do openki,popatrz ile osob bylo od nas a ile od was a potem gadaj.
A i moze i padlem,ale nie jestem az taki zjebany zeby swoje fragi na trade co 2 minuty pokazywac.
Mendolina
26-08-2008, 12:45
@up
Tak tyle, że Rubera pewnie by to wygrała.
@up
Tak tyle, że Rubera pewnie by to wygrała.
Tyle że nie pisałeś tyle o Ruberze jak była w Seven Alliance ;)
A ty se przypomnij jak ww ank pisales,"kurde popkowal bym z wami ale mam kumpli w hp" a tak naprawde caly czas byles z hp i tylko sobie dupe chciales uratowac zeby nam nie przyszlo do glowy ciebie zabic.Nie wiem czy to co pisza o tobie na forum to prawda,ale dla mnie tez juz jestes zaklamanym chujem dla ktorego tibia to wszystko.
A co do openki,popatrz ile osob bylo od nas a ile od was a potem gadaj.
A i moze i padlem,ale nie jestem az taki zjebany zeby swoje fragi na trade co 2 minuty pokazywac.
i jeszcze konfidentem, sprzedal ze gralem na kacperce chociaz juz nie gram i biedak przez niego padl ;s
A tak gadal na porede czy tam kogos...
Każdy chyba wie że miałem swoje problemy z holem , nie ufam mu już tak jak kiedyś , ale akurat muszę w tym go obronić..
Ja chciałem kacperke ujebać , to był mój pomysł. Po 1 , nienawidze kacperki i sram kto na nim gra , podobno rekin tam gra , myślałem że rekin jest spoko ale zmieniłem o nim zdanie jak solar mi napisał że szorował mi dupę za plecami..
Mendolina
26-08-2008, 13:46
@neo
Po prostu mówię, że bez Rubery ani SA ani FTP nie miało ani nie ma szans ;).
Luki_Asen
26-08-2008, 14:04
Gorti
Jak bedziesz sie sluchal Solara to nie zdziw sie jak w zime w trampkach bedziesz chodzil :confused::confused::confused::confused:
Edit:
Co do deada Lavi to nie wiem jak to mugl przezyc??? ja mu prubowalem pomuc rzucilem 1 mw przed larena xD i potem sam musialem uciekac bo bym ja po nim padl. Taki ED w takim miejscu odrazu sie kladzie i nie wazne jaki pro czy noob by byl w takiej sytuacji. A lavia nie jest noobem.
Rekin Master
26-08-2008, 14:35
Każdy chyba wie że miałem swoje problemy z holem , nie ufam mu już tak jak kiedyś , ale akurat muszę w tym go obronić..
Ja chciałem kacperke ujebać , to był mój pomysł. Po 1 , nienawidze kacperki i sram kto na nim gra , podobno rekin tam gra , myślałem że rekin jest spoko ale zmieniłem o nim zdanie jak solar mi napisał że szorował mi dupę za plecami..
hmmm co Ci dokładnie solar mówił? gadałem z nim może raz od roku...
Jak ten skurwysyn , lizodup i ciota sprzedał mnie że niby szpiegiem byłem w dh , nawyzywałem go a on mi napisał , " rekin miał rację co do ciebie.. "
Rekin Master
26-08-2008, 14:48
Jak ten skurwysyn , lizodup i ciota sprzedał mnie że niby szpiegiem byłem w dh , nawyzywałem go a on mi napisał , " rekin miał rację co do ciebie.. "
lol. no to faktycznie xD mógł tak sobie powiedzieć...żeby cię bardziej zabolało :p
jeżeli faktycznie Ci cisnąłem, to raczej tym, że piszesz na forum w chuj a chuja robisz :p ale nawet tego nie jestem pewien...tyle w tym temacie :)
Możliwe że mało wiesz , aktualnie gram ale jak widać gorti acc is free =d
Jak nic nie mówiłeś o mnie to sry , ale co do kacperki to nienawidze go.. i będę do *****ć póki kosti mnie nie zdradzi w rl XD
Możliwe że mało wiesz , aktualnie gram ale jak widać gorti acc is free =d
Jak nic nie mówiłeś o mnie to sry , ale co do kacperki to nienawidze go.. i będę do *****ć póki kosti mnie nie zdradzi w rl XD
Mateusz Dragon Wielki miał racje co do ciebie ;///
NEWBIE
@up
Bako miał racje że tylko ty potrafisz go rozgrzać do czerwoności , podobno kwiczycie jak świnie XD
@Frycek
bo fajnie pkowac z kims z kim mozna sie dogadac a nie jak pisza do mnie po br i nie wiem o co im chodzi. Na trade zadnych fragow nie wyslalem, a jak juz to pewnie wrong window.
@Girni
A co jak jestem w HP a ty FTP i wiem ze makerem sobie kase zarabiasz to mam cie nie upierdolic? Z reszta jak juz gorti powiedzial to byl jego pomysł, a na kacperce podobno byl Rekin.
@Łuki
Mógl spierdolic bo juz prawie byl za zasiegiem hp to sie cofnął z 10 sqm do tyłu i wpadł między nich. żal
kurwa widze ze neizle pg robicie w spamowaniu tego forum ggogogogo xdDDD kubicuje wam
@Girni
A co jak jestem w HP a ty FTP i wiem ze makerem sobie kase zarabiasz to mam cie nie upierdolic? Z reszta jak juz gorti powiedzial to byl jego pomysł, a na kacperce podobno byl Rekin.
Tylko że ja już nie gram w tibie dobre 2 miechy
A i na kacperce nie bylo Rekina ani mnie.;P
Może to był gortiego pomysl ale to ty mnie sprzedałeś mówiąc do kacperki: "girni grał tym charem"...
Tak samo nie grasz w tibie jak hacka miales nie? Myslisz ze nie wiem kim grasz? Ah pokazales juz swoje pro pvp Grajac Vake Stoodem, tylko chara zjechales i nic wiecej. I nie mów ze pierdole glupoty bo dobrze wiem ze ty grales Vakiem.
No to wracamy do wyścigu o największą ilość postów? Może dogonimy Furorę!
Tak samo nie grasz w tibie jak hacka miales nie? Myslisz ze nie wiem kim grasz? Ah pokazales juz swoje pro pvp Grajac Vake Stoodem, tylko chara zjechales i nic wiecej. I nie mów ze pierdole glupoty bo dobrze wiem ze ty grales Vakiem.
dowód plx...
To samo moge powiedzieć że grałeś/grasz dawem itd, ale bez dowodów ci tego nie udowodnie, to samo ty mi tego nie udowodnisz ze gram Vakiem. ;)
Wywnioskowałeś to po filmikach jak pada? Szkoda że ty byś wyszedl z takich trapów =/
No gralem dawem fakt, dawno. A ze miales tzn nadal masz pass do Vake wiem bo mi ktos powiedzial, z reszta odrazu jak wkreciles ze miales hacka a na drugi dzien vake ciagle online to wiedzialem ze to ty bo Rafał nie miał czasu na gre. A byles nim na 5 akcjach z czego 4 razy padłes chyba.
<Próbuje rozkręcić kłótnie, żeby gonić w postach Furorę>
Wy wszyscy poryci jesteście, padacie przy byle okazji.. Uncle~ chociaż potrafił uciec z OB, ale wy tacy męscy jesteście, że 'zostaniecie do końca', a później lv musicie nadrabiać..
<Eh, nie jestem w tym dobry :'\>
HellFrycek
26-08-2008, 18:46
@holu
Tak wiem ze moglem uciec,chcialem zrobic map clicka bo manual mialem w chuj lagi,nie wiem czemu sie cofnal moze zle trafilem na mapie idk.Ale to naprawde powinno cie malo interesowac...
http://pl.youtube.com/watch?v=rZBA0SKmQy8&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=AZPRf8qL8h0&feature=related
Nawet nawet fajny motyw
No gralem dawem fakt, dawno. A ze miales tzn nadal masz pass do Vake wiem bo mi ktos powiedzial, z reszta odrazu jak wkreciles ze miales hacka a na drugi dzien vake ciagle online to wiedzialem ze to ty bo Rafał nie miał czasu na gre. A byles nim na 5 akcjach z czego 4 razy padłes chyba.
Ta a ty pro elo paka jestes jak jest was 50 na 20, kiedys sie rola odwroca zobaczymy jak zlodziejus bedzie kwiczal ;)
i ciekawe jestem gdzie byles jak byla prawdziwa wojna, czyt. codzienne walki a nie teraz jak ftp prawie przegralo wielki moradin wkracza do akcji buaheuhueuhe
Ta a ty pro elo paka jestes jak jest was 50 na 20, kiedys sie rola odwroca zobaczymy jak zlodziejus bedzie kwiczal ;)
i ciekawe jestem gdzie byles jak byla prawdziwa wojna, czyt. codzienne walki a nie teraz jak ftp prawie przegralo wielki moradin wkracza do akcji buaheuhueuhe
Ulala podobną śpiewkę już słyszałem... Kiedyś to FTP przychodziło 50 na 20 ;)
heh, mysl se co chcesz huj mnie to obchodzi, ja wiem swoje ;)
A byles nim na 5 akcjach z czego 4 razy padłes chyba.
lol, tylko że vake ma 5~ fragów wiec na kazdej akcji kogos fragowal? oO
Ciekawe co jeszcze wymyslisz... ;o
btw,
Zobaczymy jak ty bedziesz wojowal bo to dopiero poczatek twojej kariery w wojnie a kozaczysz jak byś byl w niej od poczatku (moradinem)
Podejrzewam że 1 dead moradinem i allegro ;>
Dobra huj, nie pisze juz z toba tu bo zal klawiatury, byś mial chociaz odrobine honoru i od poczatku do war doszedl a nie blagales xeosnara zeby byc neutral, a teraz wielki kozak n/c
To last post do ciebie, cyaaaaa.
Po 1 nikt cie o zdanie nie pytal bo wczoraj na OB cie nie bylo na Ace tylko bartek grał. po 2 biłem sie magiem, moradinem zarabiałem kaske. po 3 kaze wam ktos chodzic na OB jak jest was mniej? NIE! z reszta 50 osob z ktorych 20 osob to 100+ a reszta 60~.
@Frycek
Nie interesuje mnie to poprostu zjebales i padles jak noob. Co do lagów to każdy PL je ma na silverze.
@Girni
Byłem w wojnie caly czas od poczatku ale nie Moradinem, wstyd ci sie przyznac ze Rafałowi chara zjechałeś? No wlasnie pytalem czy sie zgadza zebym byl neutral odpisal "you have to pay" wiec napisalem mu never. A i tak chuja mogl mi zrobic bo caly dzien tylko Feel The Pz.
Po 1 nikt cie o zdanie nie pytal bo wczoraj na OB cie nie bylo na Ace tylko bartek grał. po 2 biłem sie magiem, moradinem zarabiałem kaske. po 3 kaze wam ktos chodzic na OB jak jest was mniej? NIE! z reszta 50 osob z ktorych 20 osob to 100+ a reszta 60~.
@Frycek
Nie interesuje mnie to poprostu zjebales i padles jak noob. Co do lagów to każdy PL je ma na silverze.
@Girni
Byłem w wojnie caly czas od poczatku ale nie Moradinem, wstyd ci sie przyznac ze Rafałowi chara zjechałeś?
Byłem na OB, i nie padłem :)
po 2 biłem sie magiem
Name: Dawergo Sewery
1 Dead i powrót fo Moradina ;SS
Kim byłes? 8 lvlem podjebac loot zeby na blessy na Ace było? :D a wlasnie zapomniales juz SA vs FTP? Chodzilismy na ob w 20 a roz*******alismy z 30 ftp i co nie dalo sie wygrac? nie płacz ze nas wiecej. a w ftp jestes tylko free fragiem dla nas bo nic nie robisz.
HellFrycek
26-08-2008, 20:02
@Frycek
hUEuaEUhe dobrze ze ty jestes najwiekszym ogarniaczem na silverze xDD Jestes taki pg a sie podniecasz i wszedzie wypisujesz swoje fragi(czyt.Trade,forum).Tak jakby to kogos obchodzilo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.