Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!
Pater151
14-04-2008, 20:50
Pierwszy ss stanowczo lepszy :p
A i gz ;)
Shinhoshu
14-04-2008, 21:03
@up
Bo na pierwszym ss byłem ja xD
edit:
@Frycek
Kiedy chcesz zebym cie rozpierdolił w csa? xD
Mieliśmy zagrać kiedyś to może jutro albo pojutrze zagramy?
Pierwszy ss stanowczo lepszy :p
A i gz ;)
Pierwszy był oficjalny, a drugi tylko po to aby był :(
HellFrycek
15-04-2008, 04:08
@Frycek
Wiesz co znaczy @Name?
Jak nie wiesz to ci powiem... JEst to post pisany do tej osoby a to akurat do ciebie nie bylo wiec sie nie w*******aj -.-
@Gorti
po 1. to nie jest smieszne
po 2. nie chcem sie z toba klocic ani nic z tych rzeczy, poprostu sie pytam.
No i mnie to huj obchodzi,ty skierowales do niego a ja do ciebie.
Pamietaj,ze twoj czas nadejdzie lamusie.
@Sardas
Nie wiem mi to obojetne ;D ale ja dawno juz nie gralem ;p
1 lvl polecial i zalamka xd omg xd ja padlem 3 razy na 100+ na facc i zyje xd ale mistrz nie moze padac z najlepszym pvp xd
Tyle że 1 nie rozumiesz , ty jesteś idiotom który grać nie umie to padasz ciągle...
Więc zamknij ryjek :>
Tyle że 1 nie rozumiesz , ty jesteś idiotom który grać nie umie to padasz ciągle...
Więc zamknij ryjek :>
Pan NieDoskonały został zgaszony :<
Luki_Asen
15-04-2008, 15:45
http://img167.imageshack.us/img167/3164/uo0019cq7.png
Mendolina
15-04-2008, 15:49
@Asen
Gz ;D
btw. jednak Fightmare cie nie shuncił 150 msem xD.
Pater151
15-04-2008, 16:29
Asen GRATZ !!!!:D
Nie wiedziałem że już tak do przodu gonisz:PP :]
*Blitzmare*
15-04-2008, 16:35
@Asen
Bravo 150lv ;DD
eLWuO Team RuLeZ \o/ :cup:
Shinhoshu
15-04-2008, 23:31
@Łuki
Gzz lvl xD jedziesz 200 ;d
Gratz \o
Widać że sharowanie z bakiem i solarem ci nie zaszkodziło o//
xDD Dzołk
Name: Master Odim
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 88
World: Silvera
Residence: Venore
Guild membership: Demon Warlord of the Demonic Horde
Last login: Apr 16 2008, 02:49:11 CEST
Comment: Treat me with respect or i shall teach you the meaning of pain.
Account Status: Premium Account
On nie walczyl czasem przeciwko barinasom? ;p Teraz z nimi w gildii jest...
Mendolina
16-04-2008, 14:49
Tak to jest jak FTP nie szanuje innych.
edit:
14:51 You see Bako (Level 100). He is a knight.
14:51 Young Gorti [100]: nie wiedzial jak ssa zrobic..
14:51 Young Gorti [100]: i nie zrobil..
pwned xD
Hail Bakolina UHAUHUHEUHE
@Taxo
Apr 15 2008, 22:05:55 CEST Killed at Level 47 by Shadow'Raa
wtf?
Chujowo ;/ nie mogles do kogos napisac ? :D
Btw.Spadlo Ci cos czy wyslales parcelem wszystko ?
@up
Padlem bo mialem skulla ktorego wbilem jak hotkeye mi sie pojebaly xD A bil mnie 51 sorc z fe 36 z 2 zerkami i 67 rp ;p Z eq nic nie polecialo
Apr 17 2008, 01:08:02 CEST Died at Level 100 by a thornback tortoise
Apr 13 2008, 12:45:05 CEST Died at Level 100 by a ghost
Żal..
Tera czekam na nowy PC...
Pater151
17-04-2008, 06:41
Gorti nie przejmuj sie:D
Teraz masz szanse zrobić lepszy ss jak na na nim będe to na 100 % lepsze wyjdzie :p
Kupie enchanted spears (offer) :)
Ehh... Od tygodnia mam chujowego kompa , nie wiem co mnie kusiło żeby pójść z nim expić.
Napewno będę retired , ale pierw odrobie 100 kiedyś .. :X
Bakalcu nie piernicz tylko idź odrabiaj oO
Mendolina
17-04-2008, 19:45
FTP dostaje po dupie...ale tak to jest jak się nie słucha innych i biega bez sensu.
Pipao, Asen, Wyntecx, Tri'Gun, Duffzenho, Actyve padli z tego co widzę.
Wie ktos ile we fragach bylo na OB?
Mendolina
17-04-2008, 20:50
Czy to było OB? Nie sądzę ;x
15:1 przewaliło FTP
To jeden z powodów dlaczego część SA odeszło ;>
Mendolina
17-04-2008, 21:21
Tu macie movie jak coś:
http://uploads.tibiabr.com/index.php?page=download&id=28334
A tu tibicams 8.11
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
Total offtop
Zapraszam all co sie nudza zeby wybrobowali http://www.truecombat.pl
Swietna gierka dla mnie lepsze do cs'a to jest mod do enemy territory =d
Michael Rzotkiewka
18-04-2008, 00:23
Wie ktos co sie teraz dzieje w tej wojnie? Kazdy do kazdego dochodzi, odchodzi.. z dnia na dzien przyjaciel staje wrogiem i na odwrot. ?
Wie ktos co sie teraz dzieje w tej wojnie? Kazdy do kazdego dochodzi, odchodzi.. z dnia na dzien przyjaciel staje wrogiem i na odwrot. ?
Sam widzisz jakie to pojebane. Połowa SA jest w FTP a połowa w DH.
Ja tam lubie te ich bitwy chociaz se lootuje troche syfu
wczoraj bylo 2x boh k legi light legi c helm p ammy 8 bp mf:D
Ja tam lubie te ich bitwy chociaz se lootuje troche syfu
wczoraj bylo 2x boh k legi light legi c helm p ammy 8 bp mf:D
I to jest typowe noobowstwo żeby chodzić na battle noob charami i kraść wszystko..
żal
Wlasnie takie noooby robia wiecej niz myslisz ;S 5x 50 lvl zabija na loozie takiego 100 sorca.
A ty co robisz? Tylko botujesz na zolwiach
Nie bede odpisywal na twoje posty cya
Wlasnie takie noooby robia wiecej niz myslisz ;S 5x 50 lvl zabija na loozie takiego 100 sorca.
A ty co robisz? Tylko botujesz na zolwiach
Nie bede odpisywal na twoje posty cya
To zabij mnie / reportnij jebany idioto -.-
A ty sharujesz , a i chara też nie masz bo połowa silvery ma twoje share lettery -.-
@Potus
Dobra sory , nie chce się kłócić :P
@Lizanie Dupy
Wiele osób na tym forum pierdoliło o lizaniu dupy
Prawdziwe lizanie dupy przez polaka \o/
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: lol man
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: u pwned them all
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: omg
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: MASSACRE
Boże jak czytałem to na filmiku Mago Larena to poprostu ŻAL ZA DUPE ŁAPIE...
Pierdolnij się ty w ten łeb!
Solar271
18-04-2008, 16:18
Gratz \o
Widać że sharowanie z bakiem i solarem ci nie zaszkodziło o//
xDD Dzołk
HA HA HA to zem sie usmial -.-!
Solar271
18-04-2008, 16:24
FTP dostaje po dupie...ale tak to jest jak się nie słucha innych i biega bez sensu.
Pipao, Asen, Wyntecx, Tri'Gun, Duffzenho, Actyve padli z tego co widzę.
Dostalo po dupie to prawda ale tak to jest - zero zgrania piszesz POMOCY jestem tu i tu a oni udaja ze ich nie ma :] ! Ftp tylko potrafi wpasc 15 osob i probowac zajebac kogos . Co prawda to prawda dzis wpadl po jednego 118 ms Asen yokar - Aqua lavin - Ambel Kart - Abaya Rosu i inni i chuja zdzialali :] zobaczymy ich aktywnosc w opence kolejnej
Luki_Asen
18-04-2008, 16:29
@up
Zapomniales dodac,ze stales na mc na drugim charze na statku i zobaczyles nas i wszedles do pz wiec nie pisz tak jakbys byl jakis wielki masta i zjebales nam... przynajmiej tak to odebralem B)
Michael Rzotkiewka
18-04-2008, 16:29
@Solar
A Ty czasem nie chciales byc w FTP? :p
dziwna ta wojna juz jest.. na poczatku to byla wojna.. teraz to jest furora (jesli ktos sie orientuje co tam sie dzieje to wie ocb ;p)
"na poczatku to byla wojna" - zeby ktos zle nie zrozumial, to teraz dalej jest wojna ale... kazdy do kazdego dochodzi, z dnia na dzien przyjaciel sie staje wrogiem lol normalnie furora ;p
Solar271
18-04-2008, 16:41
@Solar
A Ty czasem nie chciales byc w FTP? :p
dziwna ta wojna juz jest.. na poczatku to byla wojna.. teraz to jest furora (jesli ktos sie orientuje co tam sie dzieje to wie ocb ;p)
"na poczatku to byla wojna" - zeby ktos zle nie zrozumial, to teraz dalej jest wojna ale... kazdy do kazdego dochodzi, z dnia na dzien przyjaciel sie staje wrogiem lol normalnie furora ;p
Bylem w ftp ale jak zobaczylem jakie tam zgranie to sie przerazilem i odszedlem:D a ze mi powiedzieli DO FTP ALBO HUNTED wybralem Hunta
A no asen wiesz w 12 po mnie wpasc to co moze mialem jeszcze z wami walczyc? LOL kazdy do PZ by wszedl ale mam nadzieje ze na OPEN BATLE sie spotkamy i nie bedziesz w PZ stal:]
@Solar
"zobaczymy ich aktywnosc w opence kolejnej"
A Ty co robisz?Dupe lizesz nie?
@Down
Ja juz Ci powiedzialem to co chcialem a teraz wy*******aj
Zmyslaj, klam i liz dupe dalej, powodzenia :D
Solar271
18-04-2008, 16:58
@Solar
Uwaga bo duriel zfyzyfa was ze sfojego nobchara i bedziecie mieli :D ^^ mocny w gebie ale tak to jest jak rodzice go nie kochaja:D
17:03 Artur Bloodg [121]: hahaha i need kill pl
17:03 Mago Laren [147]: i know
17:03 Mago Laren [147]: but now
17:03 Mago Laren [147]: no have ppl for kil
17:04 Artur Bloodg [121]: ok
17:04 Artur Bloodg [121]: rlx
LOL...
@Pan Zjeb
Komu niby lize dupe? Pozatym wolalbym miec hunta niz byc lizodupem ;]
doskonaly11
18-04-2008, 17:22
nastepna kurwa "Nastepny lizodup lol" huj cie odchodzi ktos , kurwa spojrz na siebie jak lizesz dupe pajacu i pozniej pierdol, chodzby i nawet lize dupe i co? co mu zrobisz leszczu? huja wiesz a pierdolisz ze pisze z nim to lize dupe, to pl pierwi jechali na arturab
bo zal dupe sciskal ze hunta nie ma jako jeden z niewielu pl.
Solar271
18-04-2008, 17:47
Taxo jestes zalosny to jak ja ci napisalem HUNTED to do mnie polowa BR pisala zebym cie nie zabijal ze sie prosisz wszystkich HAHAHHA patrz na siebie potem komentuj tobie ktos z 20 lev napisze hunted i stoisz w dp i exivujesz ciagle -.-
Solar271
18-04-2008, 17:48
@Solar
@Down
Ja juz Ci powiedzialem to co chcialem a teraz wy*******aj
Zmyslaj, klam i liz dupe dalej, powodzenia :D
Fajny jestes ale juz relax mama cie nie zbije :D
Bylem w ftp ale jak zobaczylem jakie tam zgranie to sie przerazilem i odszedlem:D a ze mi powiedzieli DO FTP ALBO HUNTED wybralem Hunta
A no asen wiesz w 12 po mnie wpasc to co moze mialem jeszcze z wami walczyc? LOL kazdy do PZ by wszedl ale mam nadzieje ze na OPEN BATLE sie spotkamy i nie bedziesz w PZ stal:]
Nie odszedłeś tylko cię wyjebali dzięki nam xD
Solar271
18-04-2008, 20:39
LOL to juz jest smieszne :p jeszcze wczoraj bylem w FTP zapytaj Asena i reszty Btw ty to sobie mozesz ^^ w depo postac :D A dzis nazywaja mnie zdrajca bo Demonic Horde wybralem
Rotflik_silvera
18-04-2008, 21:11
To zabij mnie / reportnij jebany idioto -.-
A ty sharujesz , a i chara też nie masz bo połowa silvery ma twoje share lettery -.-
@Potus
Dobra sory , nie chce się kłócić :P
@Lizanie Dupy
Wiele osób na tym forum pierdoliło o lizaniu dupy
Prawdziwe lizanie dupy przez polaka \o/
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: lol man
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: u pwned them all
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: omg
15:09 Trophy the Wishmaster [46]: MASSACRE
Boże jak czytałem to na filmiku Mago Larena to poprostu ŻAL ZA DUPE ŁAPIE...
Pierdolnij się ty w ten łeb!
@ Young Goti, ovneeer
Gorti, ja się czasem zastanwiam co ty robisz na tym forum, wiesz? Jedyne co masz to niewyparzoną gębe.. asslickerzy to dla ciebie(nie mam do ciebie szacunku) wszyscy.. A kupujac pacca gobryslowi za free, nie lizales mu dupy ? Co do Solara, to chyba ma prawo wybrać gildie, zwłaszcza, że to jego prywatna sprawa.. Co do noob charow na war, to po to one są.. żeby zbierać loota.. W ogóle to jesteś stary żałosny.. Kity walisz od roku wszystkim i myślisz, że wszyscy w to wierzą.. Ogarnij się gościu, jesteś typowym pizdkoleszczem, lizodupem, kretynem i nolifem. Znajdź se dziewczyne, idź na kakałko i pomyśl nad sobą i swoimi kompleksami. Tyle z mojej strony
Pozdro
LOL to juz jest smieszne :p jeszcze wczoraj bylem w FTP zapytaj Asena i reszty Btw ty to sobie mozesz ^^ w depo postac :D A dzis nazywaja mnie zdrajca bo Demonic Horde wybralem
Szkoda że tak nie kozaczyłeś jak byliśmy po ciebie, tylko dałeś loga :(
Kacperka
18-04-2008, 21:49
@ Young Goti, ovneeer
Gorti, ja się czasem zastanwiam co ty robisz na tym forum, wiesz? Jedyne co masz to niewyparzoną gębe.. asslickerzy to dla ciebie(nie mam do ciebie szacunku) wszyscy.. A kupujac pacca gobryslowi za free, nie lizales mu dupy ? Co do Solara, to chyba ma prawo wybrać gildie, zwłaszcza, że to jego prywatna sprawa.. Co do noob charow na war, to po to one są.. żeby zbierać loota.. W ogóle to jesteś stary żałosny.. Kity walisz od roku wszystkim i myślisz, że wszyscy w to wierzą.. Ogarnij się gościu, jesteś typowym pizdkoleszczem, lizodupem, kretynem i nolifem. Znajdź se dziewczyne, idź na kakałko i pomyśl nad sobą i swoimi kompleksami. Tyle z mojej strony
Pozdro
Bardzo madry post :D w 100% sie z Toba zgadzam chociaz nie wiem nawet kim jestes. I wszystko co napisales jest prawda, bez wzgledu na to co teraz wymysli gorti. To z Gobryslem jest najlepsze ^^ (i w 100% prawdziwe, tez o tym wiedzialem :P) pzdr.
Rotflik_silvera
18-04-2008, 21:54
Bardzo madry post :D w 100% sie z Toba zgadzam chociaz nie wiem nawet kim jestes. I wszystko co napisales jest prawda, bez wzgledu na to co teraz wymysli gorti. To z Gobryslem jest najlepsze ^^ (i w 100% prawdziwe, tez o tym wiedzialem :P) pzdr.
Możliwe, że mnie znasz nawet. Na Silverze nie jestem raczej znaną osobą, bardziej występuje w roli obserwatora. Ale serio, te posty Gortiego mnie naprawde irytują, chyba najbardziej ze wszystkich, a znalazło by się pare takich osób, które też pieprzą że hej.. W każdym razie, Gorti.. co chwile obwiniasz ludzi tym co sam robiłeś (lizanie dupy, kozaczenie, kłamstwa) Albo nie grasz już i robisz to jako rozrywkę, albo jesteś jakimś nolifem.. Domyślam się, że zaraz usłyszę 666 nicków z twojej strony dotyczących mojej osoby i pytania kim jestem. Pewnie Ci kiedyś powiem, zresztą w życiu z tobą nie gadałem, po prostu widzę co ty wypisujesz i wiem co nieco o przeszłości..
Znajdź se dziewczyne, idź na kakałko i pomyśl nad sobą i swoimi kompleksami. Tyle z mojej strony
Pozdro
"Kakałko" jest moje! To ja tak zawsze mówię ;(
No, ale wszystko co napisałeś (prócz Kakałka X(!!) przypadło mi do gustu :D Tak w ogóle to weź się przedstaw. Może się znamy? Może też lubisz Kakałko? Może kiedyś odrobię lekcje z polskiego? Hej! A może to ty... ?!!
Rotflik_silvera
18-04-2008, 22:13
"Kakałko" jest moje! To ja tak zawsze mówię ;(
No, ale wszystko co napisałeś (prócz Kakałka X(!!) przypadło mi do gustu :D Tak w ogóle to weź się przedstaw. Może się znamy? Może też lubisz Kakałko? Może kiedyś odrobię lekcje z polskiego? Hej! A może to ty... ?!!
Gram tu od dawna, więc pewnie się znamy.. Pewnie pójdą wobec mnie zarzuty, iż kozacze nie podając imienia.. Otóż nie kozacze, tylko wyraziłem swoją opinie, bo naprawde jest różnica pomiędzy pojazdem a tym, jak ktoś gada bzdury i wszystkiego się czepia, zwłaszcza tego, co sam robi.
HellFrycek
18-04-2008, 23:12
sami sobie pogarszacie sytuacje wyrzucajac takich msow. ;)
A czy ja jestem w FTP?
Shinhoshu
18-04-2008, 23:43
Sam odszedł do dh ;p
@All
Widze że nie którzy polacy poszli do dh...
Juz nie którzy to chyba zapomieli kto jest wrogiem a przyjacielem, bo od kąd pamietam to podobno barinasy najbardziej wam przeszkadzali na serverze, a teraz od tak sobie idziecie im pomagać? (niektórzy)...
Myśle że to z powodu tej openki duzo osób zmieniło gildie, przyznam zle postąpili czekając na moście, ale przypomnijcie sobie jak z 10 typa z SA padło od ftp kiedys na olkonir i jakoś swiat sie nie zawalil...
Sam odszedł do dh ;p
@All
Widze że nie którzy polacy poszli do dh...
Juz nie którzy to chyba zapomieli kto jest wrogiem a przyjacielem, bo od kąd pamietam to podobno barinasy najbardziej wam przeszkadzali na serverze, a teraz od tak sobie idziecie im pomagać? (niektórzy)...
Myśle że to z powodu tej openki duzo osób zmieniło gildie, przyznam zle postąpili czekając na moście, ale przypomnijcie sobie jak z 10 typa z SA padło od ftp kiedys na olkonir i jakoś swiat sie nie zawalil...
Zobacz kto jest tymi Polakami... Między innymi Solar, więc za bardzo się nie dziwię, taka troszeczke "chorągiewa". Raz FTP raz DH, Gratz! xD
HellFrycek
19-04-2008, 00:32
@all
I huj was to obchodzi gdzie kto dochodzi.Troszczcie sie o swoje dupska a nie o inne...
@poreda
to ze nie jestes w guild to nie oznacza ze jestes free.Tez chcialem byc neutral i mi kazali albo dojsc gdzies albo placic.
@ Young Goti, ovneeer
Pozdro
Buahahahahaha
Nie no kurwa omgrotfloneoneone!! xDDDDDDDDD
Jak to przeczytałem to padłem ze śmiechu xD
Tya , odrazu kupiłem gobrysłowi pacc na 10 lat \o/
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@btw.
Noob charem to możesz smyrać ojca to dupie o ile ci pozwoli
@chujoperka
wkoncu se kolege znalazles , zapoznaj sie z nim i zacznij mu dupke lizac tak jak to barinasom robiłeś ;)
Sram na to co myślisz frajerze , taki cwany jesteś to załatw to w tibi bądź w rl ( choć i tak pewnie gównem jesteś )
Pozdro chuju :)
@up
Co do tego ze mowiles ze takie nooby jak ja chodza noobcharami i kradna loota to nie bede ci wrzucal ale ostatnio sam mi mowiles co zlootowales na battle wiec nie wiem co masz tu do powiedzenia...
i nie mow ze to nie prawda
@up
Co do tego ze mowiles ze takie nooby jak ja chodza noobcharami i kradna loota to nie bede ci wrzucal ale ostatnio sam mi mowiles co zlootowales na battle wiec nie wiem co masz tu do powiedzenia...
i nie mow ze to nie prawda
Ok Sebo Konieczny : >
@up
lol:baby: moze powiem tak nie mowiles mi tego tylko stalem obok a akurat to sebie gadales:P:P i przypadkiem mi sie zauwazylo. widzisz twoje klamstwa i rzeczy ktore wytykasz innym a sam je robisz wychodza na jaw
@all
I huj was to obchodzi gdzie kto dochodzi.Troszczcie sie o swoje dupska a nie o inne...
@poreda
to ze nie jestes w guild to nie oznacza ze jestes free.Tez chcialem byc neutral i mi kazali albo dojsc gdzies albo placic.
Nie będe walczył przeciwko kumplom, a mam ich i po tej i po drugiej stronie. Płacić też nie musze ;)
@up
lol:baby: moze powiem tak nie mowiles mi tego tylko stalem obok a akurat to sebie gadales:P:P i przypadkiem mi sie zauwazylo. widzisz twoje klamstwa i rzeczy ktore wytykasz innym a sam je robisz wychodza na jaw
Lol buahaha tyle że gdy to mówiłem na screenie był tylko Seba i Taxo :P
I git , właśnie coś myślałem że ty sharujesz z sebą , gl.
11:00 Della [87]: BAKO SUPER NÓP
xD
@Sharla
Znowu sie padlo? ;d
@Doskonaly
Co za pech... twoj przydupas padl :11:51 Warning! The murder of Silver Drut was not justified.
Rotflik_silvera
19-04-2008, 11:46
Buahahahahaha
Nie no kurwa omgrotfloneoneone!! xDDDDDDDDD
Jak to przeczytałem to padłem ze śmiechu xD
Tya , odrazu kupiłem gobrysłowi pacc na 10 lat \o/
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@btw.
Noob charem to możesz smyrać ojca to dupie o ile ci pozwoli
@chujoperka
wkoncu se kolege znalazles , zapoznaj sie z nim i zacznij mu dupke lizac tak jak to barinasom robiłeś ;)
Sram na to co myślisz frajerze , taki cwany jesteś to załatw to w tibi bądź w rl ( choć i tak pewnie gównem jesteś )
Pozdro chuju :)
A nie kupiłeś? chyba każdy to wie, a ty dalej kit walisz.. Zawsze lizałeś dupę każdemu z SA i z ftp też.. I nie napisałem tego posta dlatego, że lubię Kacperke, czy innych którzy mają na twój temat podobne zdanie, tylko dlatego, iż patrząc na to co piszesz, na to, że kozaczysz i się już plączesz w tych kłamstwach i dlatego, że serio uważam Cie za jakiegoś wybitnego kretyna, lub po prostu 12-13 latka, który jeszcze nie dojrzał i wali kity w każdą strone. Ty byś zaraz szedł na duela z kimś albo się z kimś spotkał w rl (a możliwe, że nawet w rlu niewiele sobą reprezentujesz) Ale jeśli ktoś trafi w twój czuły punkt, to 3 rzeczy - śmiech, wyzwiska, hunted. Serio, zastanów się nad sobą, bo łatwo Cie rozgryźć.
@Up
Szkoda tylko, ze wielki mistrz gorti sra na wszystko i na wszystkich:confused:
Kto +100 chce free pacce?!
Ja stawjam!11
PLX U ARE BEST
Btw.
Czemu tylko nooby które nie grają na silverze (bądź są nikim) nie lubia mnie?:P
Rotflik_silvera
19-04-2008, 12:14
Ja stawjam!11
PLX U ARE BEST
Btw.
Myślę, że nie lubią cie osoby, które się na tobie poznały.. Jeżeli dla ciebie "nikt" lub "noob" to osoba, która nie siedzi nad tibią 12h na dobę i nie expi, żeby być lepszym, to owszem ja jestem noobem. Dla ciebie największą wartością człowieka jest level w tibii.. wogóle to jakiś absurd i żal. @ Darkkz Może i olewa wszystkich, ale ciekawe co zrobi, jak prawie każdy się już na nim pozna.. Gortiego może będą lubić te wszystkie 100 + na których wydał kase z rla (wogóle to też jest jakieś nienormalne) , bowiem sami jej nie muszą wydawać. Jest to w sumie dla nich opłacalne. Dobra, to jest twoja sprawa jak żyjesz i jak się zachowujesz w takiej jednak "społeczności" jaką jest tibia. Ale wiedz, że to co robisz nie umyka uwadze wielu osób.. Pamiętaj, że kłamstwo ma krótkie nogi.
Kacperka
19-04-2008, 12:16
Ja stawjam!11
PLX U ARE BEST
Btw.
Humm... Tylko dlatego ze z reszta masz ciagly kontakt i nawijasz im makaron na uszy tak jak mi kiedys, ze poprostu ciezko ci nie wierzyc. Ale jak juz ktos nie gra w tibie i spojrzy na to z dystansu to wtedy wszystko wychodzi na jaw. Z reszta w tibii z tych co graja tez duzo osob wie o twoich klamstwach (ci mniej naiwni). Powiem ci ze duzo osob wie o tym jak lizales dupe gobryslowi i nie tylko jemu, i wydawales na nich rl kase. I nie pierdol ze tak nie bylo, bo akurat ten fakt jest nie podwazalny. Hah z reszta jebie mnie to co piszesz bo i tak wiem ze bedzie to
"HUASHDUASUDHASD" "Chuj klade na ciebie chujoperka i na to co piszesz" "jestes nikim, pokaz co potrafisz w tibii lub w rl" "!!!111oneoneone"- poprostu zal.younghuj.pl
@Edit
Zaloze sie ze ten jakid rotflikskurwysyn to ty albo nettona xD!
HUADSUAHSDUASUDHASDUH wiedzialem ze tak napiszesz... Omg! XDD N/C Nawet mi wczoraj ktos w tibii pisal ze tak pewnie napiszesz xD haha.. nie moge :)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To podaj dowody że gobrysłowi pacc kupiłem
Buahahahah
Jesteście jak bako xD
@Edit
Ciągle czekam aż po mnie wpadniecie gdy "boce" ;)
Mendolina
19-04-2008, 12:37
Nevermind kocięta
Zauważyłem, że tu jak kłótnia wybuchnie to jest tylko:
"No chodź w tibii duela noobie!"
albo
"Tak kozaczysz?!To chodź na solo w rl!"
Taaa od razu weźcie krzesła piły i idźcie się zajebać na rl bo kłótnie na forum są Oo
Po co straszycie kogoś, że "w rl ci dopierdolę ziąą" przecież widać, że to naciągane i każdy kto tak straszy to widać nie może już nic innego wymyślić.Bo już ma super nadzieje, że gościu przyjedzie do niego specjalnie na ustawke xDDD.
Jazda Jazda biała gwiazda !
Rotflik_silvera
19-04-2008, 12:40
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Buahahahah
Jesteście jak bako xD
@Edit
Po co dowody, jak każdy to wie? I to jesteś właśnie ty.. wszyscy Cie lubią, to tylko nettona i kacperka tworzą nowe chary i konta na forum.tibia.pl żeby ciebie jechać.. omg ogarnij się
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Buahahahah
Jesteście jak bako xD
@Edit
Z jedym się zgodze, kozaczą tylko osoby które nie grają na silverze XD
@Edit
ROX! XD
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters
I wpiszcie "Bako Laren" xDD
Rotflik_silvera
19-04-2008, 12:51
@Edit
ROX! XD
Gram na Silverze.. Poza tym, sądzisz, że to co napisałem to kozaczenie? Kozaczenie to wg. mnie rzucanie się do wszystkich o wszystko, robienie pa, szpan lvlem. Ja powiedziałem czystą prawde i wyraziłem swoją opinie.
Gram na Silverze.. Poza tym, sądzisz, że to co napisałem to kozaczenie? Kozaczenie to wg. mnie rzucanie się do wszystkich o wszystko, robienie pa, szpan lvlem. Ja powiedziałem czystą prawde i wyraziłem swoją opinie.
Mówię o kacperkach i doskonałyhc
Shinhoshu
19-04-2008, 12:57
Doskonały pogrzeb wyprawia bo jego najlepszy friend padl xDDD
Name: Silver Drut
Sex: male
Profession: Druid
Level: 18
Apr 19 2008, 11:51:45 CEST Killed at Level 19 by Antical Hero
and by Erius Dranax
A i sharla cipko czekam aż mnie zabijesz tak jak pisałeś na tibii... ;@
Apr 19 2008, 10:58:23 CEST Killed at Level 33 by Antical Hero
Kacperka
19-04-2008, 13:00
@Edit
ROX! XD
Prawie padlem ze smiechu ;X
Powiedz mi kto tu kozaczy, bo z tego co ja widze to tylklo ty opowiadasz jakie wielkie p.a zrobisz na polakach i jak ty bardzo w wojnie pomagasz itp. Ja nikomu nie groze, tylko pisze jak jest. Z reszta ty poreda jestes duzo wiekszym 0 od gortiego. Gorti jest soba, ciagle klamie i oszukuje, taki jest. Ale ty nawet soba nie jestes... Tylko lazisz za gortim z guildii do guildii, kopiujesz jego teksty i myslisz ze jestes pro..
@down
No to mamy rozne zdanie bo z tego co ja widze to gdzie gorti nie pojdzie tam zaraz jest akishino...
Z reszta ty tez pewnie do konca nie wiesz jak jest i ci gorti tez juz pewnie duzo nagadal roznych bzdur wiec mysl sobie jak chcesz, ale za duzo nie wiesz o tych swoich pro kumplach ^^
Mendolina
19-04-2008, 13:04
@Kacperka
On nie łazi za Gortim, tylko robi to co chce i to jego sprawa, gdzie będzie :>.
Rozmowa z noobem ;D
13:07 Erius Dranax [46]: ej to kiedy pogrzeb
13:09 Silver Drut [18]: ty niewierzyles jakie mamy
13:09 Silver Drut [18]: leve
13:09 Silver Drut [18]: to zabacz
13:09 Silver Drut [18]: 13:07 Zabix Dawyn [71]: napisz erius ****u 13:07 Doskonaly Pan [106]: Erius noooobku 13:07 Zabix Dawyn [71]: padniesz
13:11 Erius Dranax [46]: to kiedy twoj pogrzeb?
13:11 Silver Drut [18]: jutro twoj i antciala
13:11 Erius Dranax [46]: a kto nas pobije?
13:11 Silver Drut [18]: m,y
13:11 Silver Drut [18]: m,y
13:12 Silver Drut [18]: a teraz dosonaly bedzie
13:19 Silver Drut [19]: juz lvl odrobilem
13:20 Silver Drut [19]: jutro bede na was czekal
Zal....
@Kacperka
Widzisz jaki ty kurwa głupi jesteś? Nawet tibia.com się posługiwać nie umiesz ;D Czy gorti był w FTP? Nie? No właśnie, a ja byłem. Czy ja jestem w DH? Mam invita? Nie? No własnie, a Gorti ma invita, i rozważa dojście. Tobie się już argumenty kończą i chcesz wciskać na siłe każdemu jakieś pierdoły, ale błąd, jesteś byłeś i będziesz psem! Jedyna gildia w jakiej byłem z Gortim to SA, a gorti jest moim kumplem, a zresztą co ty wiesz co to "kumpel", twoim jedynym klublem jest suka policyjna, i sierżant osiedlowy ;D
HAUUUUUUUUUHAUAUAHAU HAU HAUUUU
A wam się gildie w głowach przewracają.
A wam się gildie w głowach przewracają.
Szczerze?
Lubie Cie ale na 99 % obydwie strony nie uszanują tego że chcesz być neutral.
Przykład?
Ja..
Byłem neutral , all good , czasem jakiś problem był ale się wyjaśniło.
I wczoraj , Kinah of the chaos wpadł na mój resp , napisał " leave , its mine " , i groził ongzenhem , peszek że się nie dałem i zabiłem tego 101 ek...
Potem ong próbował mnie zabić ale idiota nie dał rady.
Bry powiedziały że mogą to załatwić ale chce zajebać ongzenha więc ide do DH
;)
Anyway , Życzę Ci powodzenia ;)
Nie gram na silverze więc mam to w poważaniu :P Totalnie w d*pie mam czy beda mnie bili czy nie, posta napisałem żeby sprawdzić co powiedzą. Michael ma racje tu sie furora robi.
Mendolina
19-04-2008, 16:32
Blood Rich
Apr 19 2008, 16:03:20 CEST Killed at Level 49 by Verdan
and by Amidamaru The Druid
Nie dał nam popekowac, łaził za nami to padł:
http://img367.imageshack.us/img367/6640/uo0085qo3.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/6423/uo0086pr0.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/8148/uo0089ca6.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/6092/uo0090xt8.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/5638/uo0091hz4.jpg
@Up
Hahaha, Gz
btw.my go ubilismy 2 razy:p(jak mial 50~)
*Blitzmare*
19-04-2008, 16:37
Nice trap ;D Jaki loot? :p
Luki_Asen
19-04-2008, 16:48
heh chlopak nie chcial nam dac popekowac... powiedzialem ze ma 1min na wyjazd albo go zabijemy... on na to 15:41 Blood Rich [49]: kill me
:D loot crus+bs+5gfb;d
*Blitzmare*
19-04-2008, 16:55
haha ;D
nice frag chłopaki i gz loota :D
Shinhoshu
19-04-2008, 16:55
Nom, zal go na maxa od 20 lvli+ padl xDDDD zal.br
Slyszałem że elite ma dołączyć do war XDDD Ale trap ładny, ostatnio nam dobre trapy wychodzą, w sumie czego sie dziwić jak nas 9 było ;D
Nice frag ;D Kojarze tego nooba bo widzialem go jak dzisiaj przed ss bilismy przydupasa doskonalego to przylazl ale uciekl xD
@Pan Zjeb
No to niech wklei swoje fragi na forum. Btw. Eriusem duzo fragow nie bylo wbitych bo nie pkuje raczej eriusem...
Luki_Asen
19-04-2008, 17:16
o 19 idziemy pekowac jakiegos 60+ wiec jak ktos chetny niech bedzie w thais dp i pisze na Verdana:p
doskonaly11
19-04-2008, 17:16
ten przydupas na dwa razy takie lvl jak ty,i tym noob charem napewno ubil wiecej niz ty i wyze lvl, mozesz zrobisz ss swoich fragow i on zrobi swojego noob chara.
taxo i shin ladny frag na tym 18 lvl haha w dwoch musieliscie go ubic? takie leszcze z was, a wy padniecie predzej czy pozniej
gorti wiesz ze to prawda co kazdy pisze, wielki kozak, komika chcesz grac,wszytko w ironie zamieniasz ze niby tak ci wesolo, juz wiem czemu pisales ze gobrysl to twoj best frends xd
ja wam jechalem nawet jak tu gralem ^^
Shinhoshu
19-04-2008, 17:30
@up
"ja wam jechalem nawet jak tu gralem ^^" - I dlatego już tu nie grasz ^^. Co do tego twojego best frienda, to padł i huj ci do tego w ilu go waliliśmy, myslisz że sam bym go nie ubił, jak on noob nawet go nie trapowaliśmy a on stał tylko i sie leczył zamiast uciec, a by może spierdolił, ale bywa jak jest sie noobem... Może umie atakować ale pvp to nie tylko walenie kogoś ale też trzeba umieć s*******ać... Ma za swoje gnojek, nie bedzie nas obrażał i kozaczył...
edit:
2 razy takie levele jak taxo? od kiedy to 45 x 2 = 71? o.o
ten przydupas na dwa razy takie lvl jak ty,i tym noob charem napewno ubil wiecej niz ty i wyze lvl, mozesz zrobisz ss swoich fragow i on zrobi swojego noob chara.
taxo i shin ladny frag na tym 18 lvl haha w dwoch musieliscie go ubic? takie leszcze z was, a wy padniecie predzej czy pozniej
gorti wiesz ze to prawda co kazdy pisze, wielki kozak, komika chcesz grac,wszytko w ironie zamieniasz ze niby tak ci wesolo, juz wiem czemu pisales ze gobrysl to twoj best frends xd
ja wam jechalem nawet jak tu gralem ^^
Bo gobrysl to "best frends" gortiego :<
o zal
Rozumiem ze byscie sie wzajemnie zabijali jakby to byl polski server... ale napieprzacie sie a rzadza br... nie wiem co checie tym pokazac ze jestescie lepsi?? macie jakies kompleksy czy co
Shinhoshu
19-04-2008, 18:52
lol, przeszkadzal nam pkować to padł... proste... Po za tym PL wieksze noob niż br, 50 lvl brazola pewnie bysmy nie ujebali takim teamem, a polak nie dal sobie rady z 20 lvlami ; P
Solar271
19-04-2008, 19:25
o zal
Rozumiem ze byscie sie wzajemnie zabijali jakby to byl polski server... ale napieprzacie sie a rzadza br... nie wiem co checie tym pokazac ze jestescie lepsi?? macie jakies kompleksy czy co
Tez tego nie rozumiem ^^ ale wydaje mi sie ze ASEN chce popekowac 150 leveli nie pekowal wiec wybotowal chara 30 level ms i sie podnieca no i z 15 osobami lata i pekuje gorace 10 levele HEHEHE ^^ nie no 150 level mial a idiota ze szkoda gadac
Btw Asen jak jara cie pekowanie to wez pograj na OTS a nie 12 levele ganiac bedziesz
Solar271
19-04-2008, 19:27
Doskonały pogrzeb wyprawia bo jego najlepszy friend padl xDDD
Name: Silver Drut
Profession: Druid
Level: 18
Apr 19 2008, 11:51:45 CEST Killed at Level 19 by Antical Hero
and by Erius Dranax
A i sharla cipko czekam aż mnie zabijesz tak jak pisałeś na tibii... ;@
O kurcze kozak sie z nalazl ale jak padles ode mnie taki pyskaty nie byles :]
Solar271
19-04-2008, 19:30
heh chlopak nie chcial nam dac popekowac... powiedzialem ze ma 1min na wyjazd albo go zabijemy... on na to 15:41 Blood Rich [49]: kill me
:D loot crus+bs+5gfb;d
Nie no gratz ubicia 50 levela OMG to zalosne jest! asen ciebie w trapa 7 levele by zlapaly i bys padl albo sie poplakal. O kurwa to twoje pierwsze PK czemu filmy nie nagrales ^^ OMG ^^ nie no serio 148 level myslalem ze masz cos w tej lepetynie a tam pusto ze echo sie odbija
Tez tego nie rozumiem ^^ ale wydaje mi sie ze ASEN chce popekowac 150 leveli nie pekowal wiec wybotowal chara 30 level ms i sie podnieca no i z 15 osobami lata i pekuje gorace 10 levele HEHEHE ^^ nie no 150 level mial a idiota ze szkoda gadac
Btw Asen jak jara cie pekowanie to wez pograj na OTS a nie 12 levele ganiac bedziesz
Jego sprawa gdzie, jak i kogo pekuje.
Mendolina
19-04-2008, 19:32
@2xup
Przynajmniej był na jakiejś bitwie, a ty raz w FTP, ani razu nie pomogłeś, teraz w DH i gówno też robisz. A potrafisz napisac do Barinas "come kill Don Wiedro".
btw. nie 10 lvle tylko 30+, 40+
Solar271
19-04-2008, 20:03
@2xup
Przynajmniej był na jakiejś bitwie, a ty raz w FTP, ani razu nie pomogłeś, teraz w DH i gówno też robisz. A potrafisz napisac do Barinas "come kill Don Wiedro".
btw. nie 10 lvle tylko 30+, 40+
W ftp bylem chwile A co do dh dzis ujebalismy 5 ftp, crino vevis tez padl ;/ i asen uciekl do pz wiec nie pierdol ze nic nie robimy ^^ no ale skad ty mozesz wiedziec skoro w pz tylko albo na zolwie przed ss pkujesz ^^. No teraz z asenem pekujecie 15 levelami ^^ Gratz rozwijacie sie w koncu od czegos trzabylo zaczac
~~~~~~~~~nvm
Ale groźny ;d
Mendolina
20-04-2008, 09:13
@Solar
I co z tego, że 15 lvlami? Nie liczy się lvl, ale zgranie.
Wczoraj padły 2x 40+, potem 51 druid, nie mam ssów z tych dedów, ale potem mam, w tym:
Nemedax 63 knight
Apr 19 2008, 20:27:25 CEST Killed at Level 63 by Druid Poloni
and by Tomeekk
Humberto daron neoo Dark 51 knight
Apr 19 2008, 20:40:23 CEST Killed at Level 51 by Palladino Seba
and by Verdan
Jeszcze jakiś 39 najt padł i 36 pall, a potem open z DH xD, prawie padli ale znobiliśmy ;s
Potem wkleje ssy.
doskonaly11
20-04-2008, 10:11
to jest najlepsze
''jak on noob nawet go nie trapowaliśmy a on stał tylko i sie leczył zamiast uciec, a by może spierdolił, ale bywa jak jest sie noobem''
ty tez stales jak noob jak cie ubili i cie bili w 3 a jego w huj wie ilu caly noob team, ''ale bywa jak jest sie noobem'', i jak slysze takie pierdolenie ten mogl uciec ten mogl sie zesrac , to czemu ty leszczu nie uciekles tylko padles, i nie pierdol ze miales lagi kicki i huj wie co jeszcze, pierdoli tak jakbys mial best pvp i z kazdego trapa zjebal nób
a i bales sie tym swoim 20 druidkiem no solo z 15 lvl?
hacker132
20-04-2008, 11:17
Jestescie pedalami ktorzy sie kłuca nie wiadomo o co :(
HellFrycek
20-04-2008, 12:09
A ty jestes hacker ;<
Shinhoshu
20-04-2008, 12:36
to jest najlepsze
''jak on noob nawet go nie trapowaliśmy a on stał tylko i sie leczył zamiast uciec, a by może spierdolił, ale bywa jak jest sie noobem''
ty tez stales jak noob jak cie ubili i cie bili w 3 a jego w huj wie ilu caly noob team, ''ale bywa jak jest sie noobem'', i jak slysze takie pierdolenie ten mogl uciec ten mogl sie zesrac , to czemu ty leszczu nie uciekles tylko padles, i nie pierdol ze miales lagi kicki i huj wie co jeszcze, pierdoli tak jakbys mial best pvp i z kazdego trapa zjebal nób
a i bales sie tym swoim 20 druidkiem no solo z 15 lvl?
Próbowałem uciec, ale miałem freezy i mnie trapneli ;], Bili mnie w 4 ale trapowali w 6... (bo jakies nooby sie wepchaly) a przejscie 1 sqm to nie mogłem uciec... A tego nooba walilismy w 3 a co juz ci nagadal ze przyszlismy w 70 go walić bo on taki pro? xD
W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;], Może pochwalisz sie jak ty padłes, w porównaniu do ciebie to mnie nie trapowali kumple xDD ^^
@Frycek
: ))))))))))))))))))))))
Buahauusasuhahua
Próbowałem uciec, ale miałem freezy i mnie trapneli ;], Bili mnie w 4 ale trapowali w 6... (bo jakies nooby sie wepchaly) a przejscie 1 sqm to nie mogłem uciec... A tego nooba walilismy w 3 a co juz ci nagadal ze przyszlismy w 70 go walić bo on taki pro? xD
W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;], Może pochwalisz sie jak ty padłes, w porównaniu do ciebie to mnie nie trapowali kumple xDD ^^
doskonaly is pro pvp, he kil every playear ok??????????????
Jak widziałem doskonałego w akcji to ze śmiechu zeszczyłem się pod stół :<
Shinhoshu
20-04-2008, 13:43
Wczorajsze PK. Ciekawe doskonaly czy ty ze swoim teamem takie trapy robicie ;@
46 knight traped, szkoda że nie mam ssa jak pada;/
http://img143.imageshack.us/img143/8036/35065828vi6.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/2429/11vy3.jpg
36 pall pada...
http://img174.imageshack.us/img174/4025/26631784dp5.jpg
53 knight chyba...
http://img174.imageshack.us/img174/2973/97262546kp7.jpg
39 knight jak już padł xD
http://img329.imageshack.us/img329/618/68645745fe5.jpg
jeszcze padł 51 ms i 65 palek ale nie mam screenów, może mendolina ma ^^
A i rozmowa z debilem, szczególnie spójrzcie na 1 jego wiadomość i ostatnią xDD own3d
13:20 Sharla [32]: szkoda ze przed ss cie nie bylo ;o
13:20 Antical Hero [81]: hhahaa
13:20 Sharla [32]: czekalismy na was zjeby
13:20 Antical Hero [81]: ssy sa dla noobów ;@
13:20 Antical Hero [81]: boicie sie teraz walic
13:20 Antical Hero [81]: bo nie mozecie uciec
13:20 Antical Hero [81]: to walicie przed ss
13:20 Sharla [32]: teraz nie za bardzo
13:20 Antical Hero [81]: a i tak ty padasz bo noob jestes
13:20 Sharla [32]: bo ekipy nie ma
13:20 Antical Hero [81]: ;@
13:20 Sharla [32]: tamtej
13:20 Antical Hero [81]: haha
13:20 Sharla [32]: omg
13:20 Antical Hero [81]: 8 lvle plx
13:20 Sharla [32]: ty bys sie nwet skulla bal wbic
13:20 Antical Hero [81]: mialem przyjsc
13:20 Antical Hero [81]: was ujebac
13:20 Sharla [32]: bo ja rs mam
13:20 Sharla [32]: to sie cieszysz
13:20 Sharla [32]: jak ja bez eq latam
13:20 Sharla [32]: tylko jakies runki
13:21 Sharla [32]: 13:21 Antical Hero [81]: ssy sa dla noobów ;@ 13:21 Antical Hero [81]: boicie sie teraz walic
13:21 Sharla [32]: nie no zal
13:21 Sharla [32]: kto przed ss walil..
Hail dzieci tp \o/ xDD
@Up
Nice PK :D
@Sharla
Wlasnie pokazales jakim jestes noobem... pkowac 3 minuty przed ss moze nawet Doskonaly team :D
Mendolina
20-04-2008, 14:25
14:21 Shaka'Frukt [70]: 14:19 Bako [100]: exiva "shaka'frukt
14:21 Shaka'Frukt [70]: HAUSUASUASHS
14:21 Bako [100]: i?
14:21 Bako [100]: nie psoraj sie tylko ;x
LMFAO
14:28 Shaka'Frukt [70]: ej idz do szkoly
14:28 Shaka'Frukt [70]: :(
14:28 Shaka'Frukt [70]: posmiewisko na forum z ciebie jest
14:28 Bako [100]: no chodze do skzoly cioto :(
14:29 Shaka'Frukt [70]: i nie zdasz
14:29 Shaka'Frukt [70]: ;(
14:29 Bako [100]: ej mowie jak mocn yw ryju come in rl
14:29 Bako [100]: :)
14:29 Shaka'Frukt [70]: i dalej 1 gim
14:29 Shaka'Frukt [70]: :(
14:29 Bako [100]: taaa :(((
14:29 Bako [100]: tylk oze to sa kity UAUSHASHASH
14:29 Bako [100]: :*
14:29 Bako [100]: wy tylko mocni w ryju jestescie :(
14:29 Bako [100]: a tak to w rl cioty ;x
14:30 Bako [100]: Polowa to jeabne dzieci kture chdoza jeszcze do podstawuwki
14:30 Shaka'Frukt [70]: tibia gra
14:30 Bako [100]: to co ale tacy kurwa mocni w ryju i koazki to chce zobaczyc kozkuw takich na rlAUHSUHASUHSUHASUHS
14:30 Shaka'Frukt [70]: slyszalem ze jak dostales to twoj stary na psy poszedl
14:30 Bako [100]: hahahaha
14:30 Shaka'Frukt [70]: a ty non stop gimnazjum
@Down
Do ciebie to nie mozna inaczej... Napisalem "sry"
"Gdyby nie zawołał solara to by padł byśmy go bili z 15 min ale by padł na 100% ;]"
Takie gdybanie ja pierdole, padl czy nie?
A co do boh to sram na to, napisalem, ze bp mialem warty 30k~ i bardziej mi sie oplacalo zaplacic :D
Shinhoshu
20-04-2008, 14:56
nvmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;P
HellFrycek
20-04-2008, 15:56
@Frycek
: ))))))))))))))))))))))
Buahauusasuhahua
: )))))))))))))
@Up
@Sharla
Wlasnie pokazales jakim jestes noobem... pkowac 3 minuty przed ss moze nawet Doskonaly team :D
Ale to przecież wy pkowaliście przed ss...
Shinhoshu
20-04-2008, 17:54
@up
To oni na nas czekali a nie my na nich... Spójrz na rozmowe... Pierwsza jego wiadomość.
"13:20 Sharla [32]: szkoda ze przed ss cie nie bylo ;o"
Najwyrazniej oni na nas czekali, a nie my na nich... Po za tym Silver Drut wczoraj mi groził że padne więc to chyba jasne że oni mieli nas pkować a nie my ich... o.o
@Ciucio
Ja nie pkuje przed ss... sharla doskonaly i reszta debili pkuje przed ss i bezskutecznie proboja mnie ubic w teamie czesto po 5~ osob, po czym tlumacza sie ze nie padlem bo do pz ucieklem przed 60 ek i jakimis 30~ lvlami
Hahaha Bako rox : 19:13 Bako [100]: co ci mam na faku epxic do 150lvl?
@Sharla
Walczysz z wyzszymi lvlami ta? Niezle ci idzie...
Apr 18 2008, 10:57:10 CEST Killed at Level 34 by Izen Yzil
Apr 05 2008, 13:01:06 CEST Killed at Level 35 by Erius Dranax
Mar 25 2008, 15:34:52 CET Killed at Level 35 by Caro di'Paula
Mar 23 2008, 20:57:40 CET Killed at Level 36 by Savanged Knight
and by Summoner Roger
Jak na razie tylko raz byłem w teamie, który miał akurat ciebie ubić... Przy innych okazjach bicia cię z teamem, to były całkowite przypadki, że ty akurat nam wyskoczyłeś przed ss. A tak w ogóle co do tego czasu "przed ss" to chyba normalne, że wtedy się najwięcej pkuje...?
A szkoda, że przed ss was nie było, bo miałem nadzieję się z wami "spotkać" w momencie gdy były te osoby w teamie, które były potrzebne ^^" Jeżeli wiem coś o pvp to na pewno to żeby z rsem, bez kasy, bez manasków nie walczyć z wyższymi lvlami.
Shinhoshu
20-04-2008, 19:28
@up
Nawet gdyby, byś musiał mieć z 20 osób 45 lvli sorców żeby mnie ujebać przez 5 min ;@
Widze że wszyscy polacy to pro pvp-erzy się robią.
Jakie się robią, już są! DOSKONAŁY! YEAH!
Michael Rzotkiewka
20-04-2008, 21:10
100% agreed xd
Ma ktos jakis przeciek co bedzie na egzaminie? xD no bo zawsze jakies sa.. :D
100% agreed xd
Ma ktos jakis przeciek co bedzie na egzaminie? xD no bo zawsze jakies sa.. :D
Jak powiesz mi co będe miał za rok na maturze to podam ci odpowiedzi do twojego egzaminu :P
Michael Rzotkiewka
20-04-2008, 21:20
NP xD Z czego bedziesz zdawal?:D
Polski, Angielski, Geografia, Niemiecki :evul:
cwaniak89
21-04-2008, 13:44
Jak mi powiesz co bedzie za dwa tygodnie na maturze to ja ci załatwie w CKE że nie bedziesz musiał pisać obu egzaminów.
Życze powodzenia wszystkim gimnazjalistą przystępującym jutro i pojutrze do egzaminu gimnazjalnego. W końcu to wasz pierwszy taki egzamin od którego w dużym stopniu bedzie zależała wasza dalsza edukacja.
Jeszcze raz GL
Jak mi powiesz co bedzie za dwa tygodnie na maturze to ja ci załatwie w CKE że nie bedziesz musiał pisać obu egzaminów.
Życze powodzenia wszystkim gimnazjalistą przystępującym jutro i pojutrze do egzaminu gimnazjalnego. W końcu to wasz pierwszy taki egzamin od którego w dużym stopniu bedzie zależała wasza dalsza edukacja.
Jeszcze raz GL
Masz na myśli ten z którego bako dostał 9 pkt?
@Temat Egzaminów
Mam nadzieje że dostane z 50 ptk :P
Shinhoshu
21-04-2008, 14:27
@up
chyba dostał te 9 punktów za to że napisał Imie i Nazwisko... xD
cwaniak89
21-04-2008, 14:29
@Temat Egzaminów
Po 50 pkt z każdego czy w sumie??
Jeszcze raz GL
Ty dorosły, za dużo filozofujesz 8o
Kacperka
21-04-2008, 15:03
@Temat Egzaminów
To ile ty w koncu masz lat lol?:P jednym mowiles ze w moim wieku innym ze 2 lata starszy a teraz ze rok mlodszy ;p lol. chyba ze nie zdales :P
A Bako zamiast isc na test nie poszedl expic czasem? :D
@Gorti
Ile Ty masz lat ?XD
Michael Rzotkiewka
21-04-2008, 15:30
To ile ty w koncu masz lat lol?:P jednym mowiles ze w moim wieku innym ze 2 lata starszy a teraz ze rok mlodszy ;p lol. chyba ze nie zdales :P
Niemozna nie zdac.
@Seba
nie dziekuje :D
hehe ja to rok temu pisałem :P część hum 45 pkt a mat 24 :D
ogółem <69>:evul:
Mendolina
21-04-2008, 16:01
15:56 Lord Arpas [225]: bako to moj wujek
PWNED XD
hehe ja to rok temu pisałem :P część hum 45 pkt a mat 24 :D
ogółem <69>:evul:
Ja miałem z POL 36 pkt a z matmy 29 razem 65~~~~~~~~
@Wiek gortiego
Cześć, jestem Wojtek i też mam 13 lat :]
Michael Rzotkiewka
21-04-2008, 16:36
Cześć, jestem Wojtek i też mam 13 lat :]
A chcesz poznac Anie?
Taa , i co jeszcze wymyślisz?:D
A może to twój stary ma 16 lat i ma na imie bako?>.>
Weź nie pierdol bo nikomu tak nie mówiłem idioto.
@duriel
15,5
\o
DAAaaaaamy rade panowie, powodzenia wszystkim! (70~ pktów plxxxx) I również nie dziękuję!
Dawergo.
Ja zycze all zeby napisali tak jak ja (o jaki ja skromny) srednia z probnych ~93-97pkt ;d I ofc ten nie dziekuje
Michalakmee
21-04-2008, 19:17
Ja pisałem ten test 2 lata temu z humana miałem 44 punkty a matematyczny 21 punkty razem 65 xD.Za rok matura plx help me..
BTW
Wszystkim co będą pisali test gimnazjalny życze good luck no i tegorocznym maturzystom też :p
@Up
Kujon :evul:
Nie no joke nice wynik :O Gratz oby ci tak na głównym poszło :)
Ja pisałem ten test 2 lata temu z humana miałem 44 punkty a matematyczny 21 punkty razem 65 xD.Za rok matura plx help me..
BTW
Wszystkim co będą pisali test gimnazjalny życze good luck no i tegorocznym maturzystom też :p
@Up
Kujon :evul:
Nie no joke nice wynik :O Gratz oby ci tak na głównym poszło :)
Jaki joke? On jest kujonem!!11! xD
cwaniak89
21-04-2008, 20:44
Ty dorosły, za dużo filozofujesz 8o
Kto ci takich głupot nagadał?? ;p
@Egzaminy
Widze że wszyscy tu wymiatają na egzaminie gimnazlajnym.
Ja osobiście miałem 89 pkt <45/44> ;p
Ale wtedy jeszcze nie grałem w Tibie xD
Poźniej sie zaczeło liceum i tibia a teraz bardzo poważnie zastanawiam sie czy jestem w stanie zdać mature ...
Nieno z tą tibią to nie tak do końca ;p Żeby zaraz nie było że przez Tibie opuściłem sie w nauce.
@down
Z tych wszystkich to rozprawka wg mnie najprostsza. I tego tez wam życze ;p
No chyba że wolicie coś innego.
Michael Rzotkiewka
21-04-2008, 20:53
Tylko nie wiadomo co dostaniemy...
2002 - rozpr
2003 - charakterystyka
2004- rozpr
2005- list
2006 -rozpr
2007 - rozpr
Dadza jakies recenzje czy listy motywacyjne to bedzie 20pkt -.-
@up
rok temu mieli zaproszenie & rozprawke.. egzamin jak marzenie
widze ze duzo osob pisze w tym roku egzamin ;o
to ja sie tez pochwale, ze na probnym z polaka mialem 40, z maty 26 ;p
a licze na 75 z obydwu conajmniej :P
GL ALL NOOOBS ;*
@ALL
Ja tez pisze jutro ten jebany egzamin i chuj wam w dupe:evul:
Nie ma co sie podniecac i stresowac, bo to nic nie da:p
btw. Ja na probnym z polaka mialem 33 a z matmy 20:D:D
ofc. zycze wszystkim good luck i jeszcze raz chuj wam w dupe:cup:
Michael Rzotkiewka
21-04-2008, 21:33
Tu macie oba egzaminy, na 99% takie beda!
http://bartaz666.republika.pl/test_ok.html
NP ;)
@Rzotek
ja rok temu pisalem i wcale taka latwa ta rozprawka nie byla, mialem max pkt z niej ale i tak sprawila mi trudnosc bo chujnia temat byl :P
Michael Rzotkiewka
21-04-2008, 21:42
A o czym mieliscie? :P
edit: aha
swiat pozbawiony ogrodow bylby ubozszy - jakos tak
no troche dziwny temat ;o ale ja na probnym mialem dlaczego mitologia jest obecnie inspiracja dla tworcow, podaj przyklady, wiec mi juz nic nie jest straszne :D
21:43 Bako [100]: diziesz uejabc pk?
21:43 Bako [100]: tak all moja nagle algi ja ksie pytam
Oo xD
@Pan Zjeb
Po 1 ja nie nabijam 2 postow pod rzad tak jak ty wiec nie gadaj ze spamuje ;d Po 2 jak ktos juz napisal w sprawach pvp masz chuja do gadania wiec morda Btw. czekalem az mnie pojedziesz miszczu ;(
cos tam bylo ze na podstawie malarstwa literatury itd wyjasnic znaczenie pieknych ogrodów na swiecie. cos w tym stylu
doskonaly11
21-04-2008, 22:02
taxo skoncz spamowac, kopiujac cos bo smieszny jestes pajacu, co ty chcesz kurwa pokazac?> jaki zajebisty jestes, daj kurwo ss zobaczymy jaki zajebisty jestes
taxo, poreda, antica best pvp xd najwiecej sie chwala, kogo nie ubili jakie pvp maja, poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes;) xd
Shinhoshu
21-04-2008, 22:09
"poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes xd"
To jest ironia debilu, że poreda mówi o tobie jako o Pro Pvp'erze itd... xD
@down
A co inaczej jest? Mnie przynajmniej koledzy nie blokuja hahaha xD
doskonaly11
21-04-2008, 22:31
mialem pisac antical , zle nick napisalem a mialo sie to odnosic do tego zdania
''W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;],''
debil to twoja stara ze cie zrobila. znaczy wysrala:)
Kacperka
21-04-2008, 23:00
@test
haha a ja mialem farta bo akurat w tym roku co mialbym miec w polsce test to byl moj 1 rok w norwegii i uczylem sie jezyka, a teraz bez straty roku jestem w 1 technikum bez pisania testu :D Dali mi z nim spokoj :cup:
Ale raczej z tego co widze to wy kurwa tu geniusze jestescie jak tyle punktow z testu mieliscie:P ja z probnego w 2 klasie mialem 60 i i tak bylem z siebie dumny xD
@Gorti
hahah pwned.. Zawsze mi mowiles ze jestes w moim wieku xD I naprawde slyszalem wersje ze masz 18 lat, w tym roku 19 xDD Dobra juz i tak chuj klade na klotnie z toba wiec mnie to jebie xD przyjmij to bez zlych intencji xD
Michael Rzotkiewka
22-04-2008, 11:26
Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-
*Blitzmare*
22-04-2008, 11:34
Ogólnie praca na teście taka zje.bana, że szok...
A jeszcze ten obraz -.- (posłuż się choć jednym terminem z dziedziny sztuki)... Chyba ich coś tam pokur.wiło...
Yyy..
Akurat ten obraz nie był taki trudny :P
Chodziło w nim o tym że starzec (żołnierz) pokazywał dziecku jak się kiedyś pasowało giermków na rycerza :P
Ogólnie wszystkie 31 zadania mi dobrze poszły ale te 32 ( charakterystyka ) to ...
0/16 ptk :((
Więc lipa , tera trzeba oczekiwać że matma będzie łatwa , będe musiał z 35 z matmy dostać , choć to mało prawdopodobne...
Anyway , powodzenia z jutrzejszym ;)
lol! xD
http://pl.youtube.com/watch?v=PHGE7bO6Mg8
Luki_Asen
22-04-2008, 12:03
No test super hiper trudny nie byl ale latwy tez nie xD
mi tam 30 styka :D moze matma bedzie latwiejsza:p
Powiem wam krotko i zwiezle bulka z maslem ;d Gl na jutro chlopaki =D ide pic ; DDD
Pater151
22-04-2008, 12:44
U.u
Jak poszła charakterystyka? Ja napisałem charakterystykę Alka z kamieni na szaniec. Może będzie z parę pkt z niej ;p
30 + z polaka mam z matmy jak dostane 20 pkt to bedę sie cieszył
@Up
Ja tak samo, opisalem Alka i tez bede sie cieszyl jak z matmy 20 dostane XD
Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-
RACJA!
CHUJOWY BYLX(
Luki_Asen
22-04-2008, 13:30
18/20 z zamknietych nie tak zle :p
ja 19/20 z zamknietych
bo zapomnialem ze ten Krzywopizdy byl Piastem >.<
otwarte 90% dobrze :D
wiec 45 punktow bedzie :P
Luki_Asen
22-04-2008, 13:53
Character Information
Name: Pustynny Asasyn
Profession: Elite Knight
Level: 67
Comment: Orlowo Wingers Team <3
Playing for fun only :)
"Group of sheeps commanded by lion is better than group of lions commanded by sheep"
PLaying in memory of Qel.
own3d:D to noob typu baka8o
Jest na świecie zwykły debil,
który zawsze chciał być Mądry.
Miał tysiące charow w tibii,
ale mu W tym nie pomogly.
Glupie zawsze będzie Glupie,
Bako tego już nie zmienisz.
Nie pomogą ci pieniądze,
żaden cud cię nie odmieni.
Bako, Bako Bako dziki,
Wyp....aj do Afryki.
Bako Bako Bako kolorowy
Ch.. ci w dupę do połowy.
Wiersz o baku :D
Pater151
22-04-2008, 14:46
<haha>
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4363
fajny film. Jak link nie podziała to na milanos.pl wpiszcie :
Palący Tibijczyk, kaskader i Yamakasi w jednym
hasbeusb
No ja 20/20 ale mam nadzieje ze z otwartych rownie dobrze xD
Fakt ze Bako smieszny bywa w tym co pisze/mówi i wysmiewacie sie z niego chociaz nigdy nie mieliscie wyzszego lvlu od niego ^^ troche żal
Mendolina
22-04-2008, 15:41
@up
Lvl się nie liczy, chara zawsze można wybocic, ale jak on gra to jest żal ;p
Fakt ze Bako smieszny bywa w tym co pisze/mówi i wysmiewacie sie z niego chociaz nigdy nie mieliscie wyzszego lvlu od niego ^^ troche żal
Wiesz , jak byś był noobem , grał z 15 h dziennie (bez bota , bez szkoły) i to przez 2 lata to nawet bez ręki byś wbił ten 100 :P
Luki_Asen
22-04-2008, 16:15
@up
e tam bez reki... bez monitora:D
16:24 Bako [100]: spox
16:24 Bako [100]: poczekma ejszcze troche apc bedzie
16:24 Bako [100]: i zoabczy jaki jestes kurw dobry :)
16:25 Bako [100]: a jak cos to chco sie psotakmy w rl
\o/
Ma ktos screeny z tego jak 63 lvla ujebalismy? ;]
@Down
Ja chce byc w jego fan clubie ;(
Shinhoshu
22-04-2008, 17:36
Coś na rozluźnienie tematu:
http://img232.imageshack.us/img232/5477/bakofansm0.gif
xDDD
Jest na świecie zwykły debil,
który zawsze chciał być Mądry.
Miał tysiące charow w tibii,
ale mu W tym nie pomogly.
Glupie zawsze będzie Glupie,
Bako tego już nie zmienisz.
Nie pomogą ci pieniądze,
żaden cud cię nie odmieni.
Bako, Bako Bako dziki,
Wyp....aj do Afryki.
Bako Bako Bako kolorowy
Ch.. ci w dupę do połowy.
Wiersz o baku :D
HAHAHAH PIERDOLNE ZARAZ XDDDD
Luki_Asen
22-04-2008, 17:42
ej aj kce tesz bcy afjny
Mendolina
22-04-2008, 18:56
@Taxo
SS jest w moim thread :p
Pater151
23-04-2008, 12:54
jak wam poszły testy z matematyczno-przyrodniczego? Mi do bani:(
Głupie pytania były
tu są wyniki- http://bi.gazeta.pl/im/5/5147/m5147615.pdf
Michael Rzotkiewka
23-04-2008, 13:25
Nie byly az takie trudne.. ale ofc musialem zwalic ;s w najgorszym przyapdku bede mial 38 :C Ciekawe czy mi pkt odejma bo tam w jednym zadaniu nie napisalem przyblizenia ~1,5 tylko ~1,53 :( bylo do czesci dziesietnych a ja napisalem do setnych :< no ale jak odejma do 5/6 bedzie.. tam zwalilem jeszcze to zadanie z 'mitoza' no i w ostatnim zaczalem liczyc z cosinusa 30* ;c wiec tak mam nadzieje miec z niego 3/5 ale pewnie dostane 2/5 :<
@Up
Dobrze bedzie jak 15 bede mial... -.-"
Solar271
23-04-2008, 14:22
http://img206.imageshack.us/img206/2332/1202tg1.jpg
Solar271
23-04-2008, 14:24
teraz 119 lev no ale mysle ze po maturach podbije znow :p
Czytaliście newsa na tibia.com? :ooooooooooo
Padlem na candii i postanowilem zabic kto sie nawinie, 19:25 Warning! The murder of Thunder Force was not justified.
xD
Padlem na candii i postanowilem zabic kto sie nawinie, 19:25 Warning! The murder of Thunder Force was not justified.
xD
Ja go 2x ubilem, zal mi juz go (ale nie taki zal dzisiejszy tylko normalny, czyli przykro)
To nie jego wina, poprostu byl pod reka :p
@down
Ma racje :)
To nie jego wina, poprostu byl pod reka :p
OCB w tym newsie? Bo z rzotka gadalem i mowil ze przez tydzien add itemki beda czesciej lecialy (jakos tak) :>
Tak sie zarabia jeśli umie się grać w kostkę tak jak ja XD
@Asen itp więdzą ocb...
Z ponad 2 h grałem xD!
http://img129.imageshack.us/img129/5282/winlt8.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=winlt8.jpg)
Lune Xis [50]: u know 17:30 Lune Xis [50]: all combination 17:30 Lune Xis [50]: XD
17:59 Izen Yzil [66]: he theif me
17:59 Izen Yzil [66]: :(
17:53 Your depot is full. Remove surplus items before storing new ones.
17:53 Izen Yzil [66]: u got the numbers
17:53 Izen Yzil [66]: right
17:53 Izen Yzil [66]: like
Luki_Asen
25-04-2008, 18:10
MA KTOS NA SELL KOSTKE??!! xDD
nieno joke ja i tak bym przegral all :p ale gratz ile tego jest omg :cup:
Punti_ze_Stoczka
25-04-2008, 18:16
Gz^^
Albo wygrałeś, albo połowa jest z huntów ;]
Spytaj :
Draxs Royal
Olle Martin
I tych 2 typków na górze :P
A i pare innych ale to jakies noobki po 20 k xD
@Edit
A i Asen, Seliar i inni widzieli xD!
Spytaj :
Draxs Royal
Olle Martin
I tych 2 typków na górze :P
A i pare innych ale to jakies noobki po 20 k xD
@Edit
A i Asen, Seliar i inni widzieli xD!
Ta napewno, to z hackowania! xD
Punti_ze_Stoczka
25-04-2008, 18:48
Spoko, wieżę^^ No na pewno HACKER, HACKER, HACKER! :]
<birdy> czaisz akcję?
<birdy> jadę ostatnio autobusem.
<birdy> miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi
<birdy> jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej i ją pod boczek prowadzi do siedzienia
<birdy> "babcia se pierdolnie"
HAHAHAHA MYSLALEM ZE JEBNE JAK TO CZYTALEM XD
@Edit
21:47 You advanced from Level 69 to Level 70. :>
Punti_ze_Stoczka
25-04-2008, 22:35
Hahahah mocne xD "babcia se pierdolnie" :D
Pater151
27-04-2008, 09:53
Oo pokasowali posty :p
Luki_Asen
27-04-2008, 10:06
Ej ale przeciez kto solarowi zabroni double posty pisac??:o
Solar271
Zbanowany
:baby::baby:
i zeby nie bylo wrzut to nie ja reportnalem:confused:
Galera_Warrior
27-04-2008, 10:21
A ja nigdy nie poddam sie o nie o nie...
Post Data Wygasa Points Powód Napisane przez
N/A 27-04-2008
09:38 11-06-2008
09:38 10 Zupełny brak kultury Rothes
Prywatne 24-04-2008
21:28 01-05-2008
21:28 1 Cytowanie nieocenzurowanego linku z keyloggerem Rothes
N/A 05-04-2008
17:08 05-05-2008
17:08 3 Znaczne nadużywanie wulgaryzmów Atimcia
N/A 29-03-2008
00:01 Wygasło 1 Wulgarne słowa Ashlon
N/A 03-03-2008
12:08 Wygasło 10 Nieprzestrzeganie regulaminu zabawy besn
doskonaly11
27-04-2008, 11:05
USHAUSHAUSHAUSHAUSHAUS wielcy mistrzowie pk uciekali haushaushaushaush czemu mnie nie ubiliscie tylko uciekaliscie? hahahah owned
plz no kill noby xd hahahah omg ale mam zwala z was xd hahaha
Boromir_Silvera
27-04-2008, 11:16
@doskonały
Kto tu jest noobem, to my ciebie trapneliśmy i gdyby solar we mnie nie lal tylko w ciebie to byś padł więc zamknij ryj
Z ciebie taki pro evul pker to czemu mnie nie zabiles, solar ci pomogl bo mu pewnie zaplaciles. n/c :baby::baby:
doskonaly11
27-04-2008, 11:25
ksoapksopaksopakposkopakosp w tego trapa specjalnie poszedlem co takie cioty jak wy mialy tam wejsc a od 2 strony mialy przyjsc 2 osoby i byscie nie wyszli i 2 trupki by byly xd ale ze byl sam solar to zjebaliscie na gore xd ahhaha owned hahaha no zaplacilem mu 100k xd
@Doskonaly
Ta....ty zawsze specjalnie wchodzisz w trapa.....
haha, szkoda że mnie nie było ;P
Galera_Warrior
27-04-2008, 14:58
@Ktos tam up
Nah on nie placi solarowi, solar pewnie dupke lize tak jak kazdemu innemu, wie ze nikt go nie lubi i kazdy ma o nim takie zdanie (wiadomo jakie) to szuka przyjaciol hauauahuahuheuheuheuhe
@Neo , Girni
ASHUshUASHhs
Ciekawe czemu stare konta używacie xD!
AHSUAShsuahuas
Ale banów poleciało xD
Galera_Warrior
27-04-2008, 15:47
@Neo , Girni
ASHUshUASHhs
Ciekawe czemu stare konta używacie xD!
AHSUAShsuahuas
Ale banów poleciało xD
Ostrzeżenia: /1 (3)
_)_
Mendolina
27-04-2008, 19:32
Heart of Silence 58 knight
Apr 27 2008, 19:18:15 CEST Killed at Level 58 by Shaka'Frukt
and by Divi Numb
Pater151
27-04-2008, 19:38
19:25 Antical Hero [81]: u'll be next
19:25 Antical Hero [81]: :<
:]
anti sie zbulwersował He He
Galera_Warrior
27-04-2008, 19:42
Apr 27 2008, 10:59:21 CEST Killed at Level 80 by Akishino
:D
@Hunter Gorn
Bo padniesz jeszcze ;D
Pater151
27-04-2008, 19:51
@up Anti mnie już ze 100 razy uprzedzał więc nie zabłyszczałeś teraz:p
ojoj, a ty kozaczek na forum i w depo a expić nie pójdziesz bo sie boisz... Poprostu żal mi cie! A może już new chara robisz co? :D
Ubili mnie wczoraj: , Anticol Hero,
Shaka Frukt , Destroyer oF FURY... I moge sobie głowe uciąż ze jakbym im oddał jak frajer bohy to i tak by mnie dedli , bo pozniej by sobie wymyslili oddawaj ARMOR
Brawo bijcie więcej PL bez powodu. Zostac z BR chcecie widać na serwie.
Podziekuj Blood Richowi, a nie nam tutaj pierdolisz... ^^, pewnie nawet wam nie powiedział ocb xDDD
@Heart~
Kto to jest Anticol? Zapomniales o mnie? xD
No nie wiem OCB z tym BLood RIch , ale po 1:
CO ja zrobilem by mnie od razu masowko ubijać? Można bylo mnie wpierw powiedzieć,że jest jakas sprawa czy cos.
A nie od razu klepanie. Tym bardziej ze jestesmy z tego samego kraju:)
Bardziej wolałbym sie skupić na tępieniu BR a wy jeszcze atakujecie polaków
Ciekaw jestem jak was BR zacznie niszczyć;//
@up
Antical Hero jak coś...;p
Daj na looz, spytaj Blood Richa ocb, i bedziesz wiedział czemu cie zabiliśmy...
Punti_ze_Stoczka
28-04-2008, 13:49
Chyba AticAl...?
Punti a ty narazie bez gildi?A Gdzie byles wczesnieJ?
Punti_ze_Stoczka
28-04-2008, 14:32
Po co mi ta gildia...Nie chcę na razie żadnej :p
Mendolina
28-04-2008, 14:52
@Heart~
Tępic br? Jak taki noob jak Artur Bloodg chce pl i tak czy tak wytępic z barinasami, widziałem copy rozmowy. Połowa pl to asslickerzy.
Galera_Warrior
28-04-2008, 16:00
No nie wiem OCB z tym BLood RIch , ale po 1:
CO ja zrobilem by mnie od razu masowko ubijać? Można bylo mnie wpierw powiedzieć,że jest jakas sprawa czy cos.
A nie od razu klepanie. Tym bardziej ze jestesmy z tego samego kraju:)
Bardziej wolałbym sie skupić na tępieniu BR a wy jeszcze atakujecie polaków
Oj, to musisz powiedzec to Solarkowi, bo to on lize im dupki i kapuje polakow ;d
Michalakmee
28-04-2008, 16:45
Po 1 br nie da sie stad wywalic
Po 2 sa gorsi od nas solar, artur etc.
Po 3 to wina blood richa spytaj go o co chodzi
Po 4 to server pvp i nikt mi nie zabroni ubijac innych
Po 5 kiedys tez bylem tepiony i ubijany przez pl :p
doskonaly11
28-04-2008, 17:43
co wy wiecie o arturze i pierdolicie to zal w huj, znam go od 1 lvl, nigdy nie mieszal sie w zadne wojny, placil jak kazdy polak,i sobie gral a ze pare pajacow zaczelo na niego jechac ze dupe lize itp zeby grac, to sie nie dziwie czemu chce ''pl tepic'', huj was to odchodzilo? placil jego sprawa i sobie mogl pograc
''Tępic br? Jak taki noob jak Artur Bloodg chce pl ''
to jest tez zajebiste,zastanow sie panie idealny co zes pan napisal
sam ubijasz pl ze swoim noob teamem, i chwalicie sie fragami lol
a jest noobem bo ma wyzszy lvl od ciebie? ze lepiej gra? oswiec mnie
ale dla was tepienie pl to jest ubicie(shaka,taxo,antical,poreda itp) chce was ktos ubic to zaraz ''oh tepia pl'' lol skonczcie plakac bo to smieszne, na innych servach pl bija sie miedzy soba i tak nie placza jak wy.
(taxo,antical najgorsze lamusy co plotki robia, i sa zajebisci we wszystkim)
@Niedoskonały
"ale dla was tepienie pl to jest ubicie(shaka,taxo,antical,poreda itp) chce was ktos ubic to zaraz ''oh tepia pl''"
Powiedz mi skąd takie informacje bierzesz? xD
Bo na bank ja tak nigdy nie mówilem że 1 dead = tępienie PL, więc możesz mnie z tej listy wykreślić...
Po za tym jak mówisz że to co robi Artur to jego sprawa, to tak samo nas też sie nie czepiajcie, bo to nasza sprawa... :P
Luki_Asen
28-04-2008, 19:02
co wy wiecie o arturze i pierdolicie to zal w huj, znam go od 1 lvl, nigdy nie mieszal sie w zadne wojny, placil jak kazdy polak,i sobie gral a ze pare pajacow zaczelo na niego jechac ze dupe lize itp zeby grac, to sie nie dziwie czemu chce ''pl tepic'', huj was to odchodzilo? placil jego sprawa i sobie mogl pograc
ale dla was tepienie pl to jest ubicie(shaka,taxo,antical,poreda itp) chce was ktos ubic to zaraz ''oh tepia pl'' lol skonczcie plakac bo to smieszne, na innych servach pl bija sie miedzy soba i tak nie placza jak wy.
Hmm zacznijmy od tego, ze artur sie nie miesza w wojny
Name: Artur Bloodg
Guild membership: Magnataur of the Demonic Horde
Hmm teraz o tym, ze polacy mu wrzucali ze jest dupolizem to sie nie dziwie temu bo jak kupowal barinasow pacce za free :confused:
hmm a teraz tym, ze nie jest noobem i ma tam wyzszy lvl od kogos? nie sadze;/
artur botowal caly czas na IW ale zawsze byl przy kompie niewiem czy on wogule widzial demona na oczy tylko bot->exp stamina loading bot->exp
takie jest moje zdanie mozecie mi jechac ile chcecie :evul:
Kacperka
28-04-2008, 19:15
Hmm teraz o tym, ze polacy mu wrzucali ze jest dupolizem to sie nie dziwie temu bo jak kupowal barinasow pacce za free :confused:
artur botowal caly czas na IW ale zawsze byl przy kompie niewiem czy on wogule widzial demona na oczy tylko bot->exp stamina loading bot->exp
:
Humm Tylko ze jak wasz wielki Pro kumpel Young Gorti tak samo wydawal rl kase na br i lvl ma zrobiony tak samo na bocie to wystarczy ze wposci wam kilka bajeczek i juz best friend sie okazuje xD Tak samo bylo jak na was na forum jechal z innych nickow.. heh
Wy sie lepiej zastanowcie z kim wy sie sami zadajecie a nie na innych wjezdzacie.. ^^
Mendolina
28-04-2008, 19:27
Mi Gorti nie musi świecic, żebym go lubił, bo lubie go za inne rzeczy ;p
Galera_Warrior
28-04-2008, 19:35
Hmm zacznijmy od tego, ze artur sie nie miesza w wojny
Guild membership: Magnataur of the Demonic Horde
takie jest moje zdanie mozecie mi jechac ile chcecie :evul:
Bo Artur=Solar:evul:
Od pewnego czasu Artur sharuje z Solarem, i więcej czasu na Arturze spędzza solar :>
Kacperka
28-04-2008, 20:04
Mi Gorti nie musi świecic, żebym go lubił, bo lubie go za inne rzeczy ;p
Mnie to jebie czy ty go lubisz.. chodzi mi tylko o to zebyscie najpierw patrzeli z kim sie zadajecie zanim najezdziecie na innych B) ktorzy sie niczym nie roznia od waszych best..
@down
pfff nastepny polonista sie znalazl.. Ja w tym kraju juz nie mieszkam i mam wyjebane na gramatyke ;| Chodz i tak napewno robie duzo mniej bledow od wielu osob z tego forum..
Galera_Warrior
28-04-2008, 20:04
Mnie to jebie czy ty go lubisz.. chodzi mi tylko o to zebyscie najpierw patrzeli z kim sie zadajecie zanim najezdziecie na innych B) ktorzy sie niczym nie roznia od waszych best..
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HellFrycek
28-04-2008, 20:33
Swieta prawda.
doskonaly11
28-04-2008, 22:07
szefie yoker
''Hmm zacznijmy od tego, ze artur sie nie miesza w wojny
Guild membership: Magnataur of the Demonic Horde''
dla twojej wiadomosci on dolaczyl po tym idcydencie jak zaczeli pl na niego jechac, dosc dlugo nie bral udzialo, dopiero teraz dolaczyl.
pacc za free ?z tego co wiem trixel od niego kupil i doesita za gp, ja tez bralem od niego 2 razy tez za gp, skad ty masz takie informacje ze on za free pacc daje?nie jestes w stanie tego udowodnic o.O?
a sory lepiej kogos ojebac...
''Hmm teraz o tym, ze polacy mu wrzucali ze jest dupolizem to sie nie dziwie temu bo jak kupowal barinasow pacce za free ''
a kto mu wrzucal ze jest dupolizem, ludzie ktorzy sa falszywi, i zjada ich zazdrosc ze on moze pograc a "ty" nie, co "ty'' na tym tracisz ze on moze pograc w spokoju? nic? to po co szukac zaczepki i jechac na kogos, to jest tylko i wylacznie jego sprawa co robi.
GirNi11
cos ty za noob? po co piszecie ze artur chce bic pl jak sami ich bijecie?
''to tak samo nas też sie nie czepiajcie, bo to nasza sprawa'' to po co cytujecie co ktos pisal? jak to jego sprawa
Taxo("miszcz")
''Pokaz mi gdzie ja placze bo PL mnie ubil''
twoje cytaty,artur chce bic pl ohhh i co teraz?
@Doskonaly
Napisalem zebys pokazal mi gdzie placze po tym jak padam od PL a nie ze ktos tam chce bic PL -.- slepy jestes czy czytac nie umiesz?
@Debil down
Hahaha... Nie pamietasz juz jak plakales jak polacy zaczeli cie huncic jak ich wyzywales? Pare osob kopiowalo mi teksty, szkoda ze ich nie mam bo all by sie z ciebie posmiac pewnie chcieli xD
doskonaly11
28-04-2008, 22:54
dosko
''chce was ktos ubic to zaraz ''
taxo
''Napisalem zebys pokazal mi gdzie placze po tym jak padam od PL''
no jednak slepy jestes nobku haha xd omg, nie napisalem ze placzesz bo padles tylko ze placzesz bo chca was ktos bic
bb '' miszczu ironi'' xd
GirNi11
cos ty za noob? po co piszecie ze artur chce bic pl jak sami ich bijecie?
''to tak samo nas też sie nie czepiajcie, bo to nasza sprawa'' to po co cytujecie co ktos pisal? jak to jego sprawa
Tutaj ten "noob" który Cię zabił (czyt. Antical Hero).
"to po co cytujecie co ktos pisal? jak to jego sprawa"
Nie "cytujecie", tylko kieruj to do mendy czy taxa bo ja nic o Arturze nie powiedziałem więc po huj mnie też osądzasz?
Ehh kłótnie, kłótnie i jeszcze raz kłótnie , silvera -.-" Na candii mam przynajmniej spokoj a wy sie naparzajcie nawzajem.
Mendolina
29-04-2008, 20:25
To jest inteligencja...FTP nie dośc że padło na opence, to godzine temu zrobili massloga i 3 z FTP padło...żal plx?
Pater151
29-04-2008, 20:35
Piszcie jak wiecie kto padł i od kogo ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.