PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24

holuu
26-08-2008, 20:03
Pojebalo ci sie cos z tym trade. Ja chociaz swoje fragi moge pokopiowac bo nie daje moich charów komus zeby walczyli :* a ty kim jesteś? Najpierw w DH byłeś a za chwile Lavią ftp. Traitor plx.

poreda
26-08-2008, 20:15
Pojebalo ci sie cos z tym trade. Ja chociaz swoje fragi moge pokopiowac bo nie daje moich charów komus zeby walczyli :* a ty kim jesteś? Najpierw w DH byłeś a za chwile Lavią ftp. Traitor plx.

AUHHUSUHSHUA!! A ty nie? CHowałes dupe bedac neutralem i doszedlem mainem dopiero teraz jak ftp przegrywa i prawdziwa wojna wygasa, i do tego srasz sie isc mainem na ob zeby nie pasc bo char bylby poraz 6 na allegro ;D

Apropo ace 20:05 Rokyn: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 147187 gold.

3x bless ;D

Zapominasz o jednym zlodziejku, w sa mielismy przewage magow, a hard plan to 80% sorcow/drutow :)

Btw ktory juz raz ci klamstwo wytykaja? gdybys gral w bajce jak pinokio, drewno by sie skonczylo ;s

Mendolina
26-08-2008, 20:23
Wszyscy jesteśmy traitorami =(

I tak neo cię przegonię w postach ;@

HellFrycek
26-08-2008, 20:28
Ja daje komus chara?zamknij jape jak nie wiesz.I co z tego ze bylem z dh?Dh=hp?chyba nie

edit:ja tez moge pokopiowac moje fragi bo wszystkie 3 ktore mam zdobylem ja ;)

Shorty_Master
26-08-2008, 22:49
NON KOMENT

ErAgOg
26-08-2008, 22:56
http://pl.youtube.com/watch?v=rZBA0SKmQy8&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=AZPRf8qL8h0&feature=related
Nawet nawet fajny motyw

A ja już to widziałem! ;'O

holuu
26-08-2008, 23:08
No widzisz Neo nie musze mainem chodzic a i tak łapie fragi jakich ty nigdy nie bedziesz miał. Z reszta palkiem więcej zdziałam niz najtem :) Ty sie meczysz mainem i co z tego masz? 4x czy tam 5x dead na 91. Juz ci mówilem lamusie ze sobie robilem spokojnie hajsik moradinem jako neutral a magiem walczylem. Dlaczego swoim new charem nie dojdziesz do ftp? Wiadomo ze zarabiasz nim kase wiec nie dochodzisz, proste. Kogo to obchodzi ze HP to 80% magów? Sam mogles wybrać strone z ktora chcesz byc, wiec mogles isc do HP. a nie moj problem ze ftp to 80% EKi wyboceni 100%. Im sie wyżalaj czemu nie robili magów tylko najtów botowali.

@Frycek
chuj wie skoro wiekszosc twoich rli oddala to ty pewnie tez.

Kalorek
26-08-2008, 23:19
No widzisz Neo nie musze mainem chodzic a i tak łapie fragi jakich ty nigdy nie bedziesz miał. Z reszta palkiem więcej zdziałam niz najtem :) Ty sie meczysz mainem i co z tego masz? 4x czy tam 5x dead na 91. Juz ci mówilem lamusie ze sobie robilem spokojnie hajsik moradinem jako neutral a magiem walczylem. Dlaczego swoim new charem nie dojdziesz do ftp? Wiadomo ze zarabiasz nim kase wiec nie dochodzisz, proste.'

@Frycek

Oj Holu Holu pierdolisz głupoty, że aż żal dupę ściska.

Tak jak mówi Frycek, Poreda - siedziałeś cichutko, HP zaczęło wygrywać to treaz wielki kozak jesteś, ale pamiętam bardzo dobrze, jak co 5 min dostawałem od Ciebie wiadomości "Załatw mi wejście do FTP" i nie zaprzeczysz, że tak nie było. Teraz pewnie napiszesz, że chciałeś wejść do FTP, żeby spy'ować. Jeśli sądzisz, że Poreda jest free fragiem, to ja Ci powiem, ŻE TY JESTEŚ WŁASNIE JEDNYM Z TYCH WSZYSTKICH JEBNIĘTYCH POLAKÓW, KTÓRZY BĘDĄ ZAWSZE TAK CWANIAKOWAĆ, ŻEBY IM BYŁO DOBRZE. [czyt. np. Solar]

A co do Lavia = Frycek to sądzę, że jeśli nie wiesz, to nie powinieneś się wypowiadać. A wiem, że nie wiesz, bo tylko my wiemy, więc skul pizdę za przeproszeniem i wyjdź.

POZDRO 600! IDĘ NA KIEPSKICH! XD

Ja chociaz swoje fragi moge pokopiowac bo nie daje moich charów komus zeby walczyli :* a ty kim jesteś? Najpierw w DH byłeś a za chwile Lavią ftp. Traitor plx.

@Frycek

STARY JESTEŚ DLA MNIE ŚMIESZNIEJSZY OD KIEPSKICH!

Przykro mi, ale oprócz Kalora, żaden z naszych charów nie był w posiadaniu nikogo innego, oprócz nas, PRAWOWITYCH ich właścicieli, więc jak masz takie coś wypisywać, to weź kurwa jebnij się w łeb, zanim napiszesz i zastanów się 8 razy, jebnij się po raz kolejny w łeb i może napisz.

Luki_Asen
26-08-2008, 23:49
Odbiegajac od waszej klotni, uzywal ktos juz TCam?:confused:

Rekin Master
26-08-2008, 23:54
Niechwaląc się, Ace jest top fraggerem w ftp chyba, i drugi zaraz po Akhenie w war(licząc palków oczywiście) ale pewny na 100% nie jestem. Fragi wiadomo, nadzwyczajne nie są, ale liczą się w frag liście :) i ku zaskoczeniu wszystkich(lol :P), prawie wszystkie zdobył Krystian, ma więcej szczęścia skubany :P.

holuu
26-08-2008, 23:55
Naprawde nie chce mi sie wypisywac 123123123 razy dlaczego nie bylem w HP od początku war. I nie pierdol ze jestem jak Solar czy ktos bo przez 3 lata gry na silverze ANI RAZU ZADNYM CHAREM nikomu nie zapłaciłem za hunta, protekcje czy tam chuj wie co jeszcze.

poreda
27-08-2008, 00:06
No widzisz Neo nie musze mainem chodzic a i tak łapie fragi jakich ty nigdy nie bedziesz miał. Z reszta palkiem więcej zdziałam niz najtem :) Ty sie meczysz mainem i co z tego masz? 4x czy tam 5x dead na 91. Juz ci mówilem lamusie ze sobie robilem spokojnie hajsik moradinem jako neutral a magiem walczylem. Dlaczego swoim new charem nie dojdziesz do ftp? Wiadomo ze zarabiasz nim kase wiec nie dochodzisz, proste. Kogo to obchodzi ze HP to 80% magów? Sam mogles wybrać strone z ktora chcesz byc, wiec mogles isc do HP. a nie moj problem ze ftp to 80% EKi wyboceni 100%. Im sie wyżalaj czemu nie robili magów tylko najtów botowali.

@Frycek

I moze mi jeszcze powiesz ze ty nie bocisz? ;D

Tak, Acem padlem 4x, ale jak widzisz ciagle gram, a ty? Jeden dead "no kurwa jebana silvera lagi freezy kicki zli ludzie a b c" tylko zeby jakas wymowka byla, i odrazu allegro i opierdol na kase ;D

No tak jak mowie, nawalczyles sie magiem, 1 dead od nb charow (!!!!!!) i odrazu wielki powrot na moradina, po czym jakis tydzien grzania dupy na neutralu i pozniej back do hp :)

WSZYSCY WIEMY JAK JEST!!

Parcatras
27-08-2008, 00:19
Tak ja uzywam TibiaCam bardzo czesto ogladam filmiki na tym oto programiku 8o

Luki_Asen
27-08-2008, 00:22
Mi nie chodzi o tibiacam.tv lecz o TCam to jakas nowosc i jest darmowa. Jest o tym temat w dziale filmy. Niby ktos tam z tibia.pl napisal, ze czyste ale poczekam lepiej jeszcze :)

Parcatras
27-08-2008, 00:23
Hui wi pierwsze slysze 8o Zaraz obczaje :D:confused:

@EDIT

Moim skromnym zdaniem nie ma wirusa :D

Luki_Asen
27-08-2008, 00:32
Nie wiem sciagnalbym se to xd korci bo za free ;d

holuu
27-08-2008, 00:42
Ja tez ciagle gram :* Tylko nie kampie w pz cale dnie. mala roznica

hmm

Total +5,601,948 ;@@@

GirNi11
27-08-2008, 00:50
@up

I co z tego jak 90% (albo nawet i 100%) z tego bot ci wbil?

Po za tym jakos teraz jak dolaczyles do hp cos mniej logujesz na moradina i coś mniej botujesz...

neutral:
8h
30m 13h
30m 8h
45m 10h
0m 10h
30m 10h
30m

hp:

6h
30m
6h
30m

HellFrycek
27-08-2008, 00:58
@up

Teraz Ci napisze ze on ma rl life nie to co my xD

Royal_Michael
27-08-2008, 01:56
Odbiegajac od waszej klotni, uzywal ktos juz TCam?:confused:

Mam instalke na kompie tego i nawet jakis filmik :D Ale boje sie instalowac bo to w sumie nowy program i nie wiadomo co tam siedzi, a moze nic? Niech sie jeszcze troche rozkreci z tym programem sprawa.

holuu
27-08-2008, 08:46
A kogo to obchodzi ile dziennie gram? Gram tyle ile moge.

Girni, ty takie troche pegie w dół
Total -1,831,789

Tez jak war sie zaczal i wlasnie go przejebaliscie jakos rzadko online byles, a jak byles to padałeś.

Michalakmee
27-08-2008, 08:50
Kurwa mać przestańcie z tymi botami, bo mówicie jakbyście wy botów nie używali, to czy holu używa bota to jego sprawa, jestem pewny, że każdy z was używał/używa bota.Ciężko wam zrozumieć, że holu zbierał sobie kase moradinem a magiem walczył ? Knightem by wiele nie zdziałał w wojnie.Nie to że go bronie, po prostu stwierdzam fakty, bo się wszyscy uwzieliście na niego i szukacie byle powodu żeby mu pojechać.Przestańcie się kurwa wasza mać kłócić .Prawda jest taka, że mu zazdrościcie, że może sobie expić a wy nie...

Rekin Master
27-08-2008, 09:21
Kurwa mać przestańcie z tymi botami, bo mówicie jakbyście wy botów nie używali, to czy holu używa bota to jego sprawa, jestem pewny, że każdy z was używał/używa bota.Ciężko wam zrozumieć, że holu zbierał sobie kase moradinem a magiem walczył ? Knightem by wiele nie zdziałał w wojnie.Nie to że go bronie, po prostu stwierdzam fakty, bo się wszyscy uwzieliście na niego i szukacie byle powodu żeby mu pojechać.Przestańcie się kurwa wasza mać kłócić .Prawda jest taka, że mu zazdrościcie, że może sobie expić a wy nie...

sory, ale ostatnie zdanie twego posta wręcz mnie ogłuszyło :D ja pierdole... xDDD

oVvN3eR
27-08-2008, 09:31
Wy się tu kurwa wyzywacie a ja przyłapałem naszego drogiego Royal Michaela na zjadaniu rzotkiewek... Jak się wytłumaczysz?!

Mendolina
27-08-2008, 09:32
Lol, Michalakmee uprzedził mnie. Taka prawda, po co wastowas knightem kase, który mało zdziała. Lepiej nim kase zbierac, a używac magów ;d.

@Kalor
A kto mówił, że nie da pograc Polakom jeśli FTP wygra :>?

oVvN3eR
27-08-2008, 09:34
lols kalor banned x.x

Michalakmee
27-08-2008, 09:40
@Rekin
a może tak nie jest? xD
Cały czas pokazujecie ile to holu nie gra, a gdybyście wy byli free to byście grali tyle samo albo i więcej.
BTW
Nikogo nie chciałem obrazić swoim postem bo do nikogo z was nic nie mam, ale po prostu napisałem to co myśle.Najlepiej gdybyście przestali się kłócić i pogodzili się xD

Gorti śmierdzi jajem a kosti moczem

oVvN3eR
27-08-2008, 09:42
A Ty upuściłeś sztange 100 kilową na jajca ;d

Rekin Master
27-08-2008, 09:42
@Rekin
a może tak nie jest? xD
Cały czas pokazujecie ile to holu nie gra, a gdybyście wy byli free to byście grali tyle samo albo i więcej.
BTW
Nikogo nie chciałem obrazić swoim postem bo do nikogo z was nic nie mam, ale po prostu napisałem to co myśle.Najlepiej gdybyście przestali się kłócić i pogodzili się xD

Gorti śmierdzi jajem a kosti moczem

nie uogólniaj. mierzysz wszystkich jedna miarką (czy jakoś tak xD). Szczerze? To wole jak jest war, większy fun niż expienie :).

oVvN3eR
27-08-2008, 09:50
lol , nvm..

PolacyToCioty_Kalor
27-08-2008, 10:32
@Kalor
A kto mówił, że nie da pograc Polakom jeśli FTP wygra :>?

Spoxik lansik bansik. Tylko co to ma do naszego tematu? :D

Mówiłem tak i dalej tak będę mówił :)

Tylko najpierw wojnę musimy wygrać, a coraz dalej nam do tego xDD

Michalakmee
27-08-2008, 10:40
gorti wącha pałę baka

oVvN3eR
27-08-2008, 10:44
a ty ogoliles jaja przemkowi zebami ;d

Michalakmee
27-08-2008, 10:53
Ok zatkałeś mnie, wybacz mi , że cię wyzywałem, przepraszam cię gorti, błagam wybacz mi :(
JESTEŚ MOIM MASTEREM !!!!!!
A KOSTI WSADZAŁ CI SZTANGE W KUTASA

poreda
27-08-2008, 10:57
@Destroyer
Pierwszy raz ktoś wspomniał o tym ile holu gra. Mnie to tam zwisa ze boci po 10h czy tam 8h dziennie, ale zabawne jest to ze boci nie afkujac, tzn ustawia bota i gapi sie w monitor patrzac co robi jego char xD

@Shaka
Nie zazdroszcze mu, bo sam tez expei ;)

@chujolu
Girni padl raz w wojnie, w battle na Edron :)

@Girni
Bo sie boi ;D

ErAgOg
27-08-2008, 10:57
Huie Was swędzą, ja wiem, że wszyscy bocicie..
08:17 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v12.3 ! Official site: www.blackdtools.com <33

Michalakmee
27-08-2008, 11:01
@Poreda
Spox, ja tylko napisałem to co myśle i się już nie wtrącam w wasze kłótnie , załatwiajcie to między sobą, bo wszystkich was szanuje i lubie i nic do was nie mam :cup::cup: i jestem pro evul mastah super extra powah man

holuu
27-08-2008, 11:13
z dedykacją dla fsszzyystkihh zazdrosnyhh miśśśkóóffff <333 Loffaaam wass

http://img80.imageshack.us/img80/7765/113es4.jpg (http://imageshack.us)

@neokid
Girni padł 4x vakiem. Więcej nie bede sie powtarzał.
Jak ty wszystko wiesz co kazdy robi ahhh skad ty to wszystko wiesz? ja tez tak kceee!!! Naucz mnie tego plosieem!!!
a tak serio żal mi cie konfidencie.

Mendolina
27-08-2008, 11:18
@Destroyer
Pierwszy raz ktoś wspomniał o tym ile holu gra. Mnie to tam zwisa ze boci po 10h czy tam 8h dziennie, ale zabawne jest to ze boci nie afkujac, tzn ustawia bota i gapi sie w monitor patrzac co robi jego char xD

@Shaka
Nie zazdroszcze mu, bo sam tez expei ;)

@chujolu
Girni padl raz w wojnie, w battle na Edron :)

@Girni
Bo sie boi ;D

Pomyliłeś osoby.

PolacyToCioty_Kalor
27-08-2008, 11:23
:((((

Dlaczego tak jest???

Powiedzcie... czemu on EXPI, a ja nie mogę?

Dlaczego świat jest taki okrutny? ;(

Tym screenem doprowadziłeś mnie do łez... widok martwego DL'a... to już tak bardzo odległy widok...

Zazdroszczę Ci, nawet nie wiesz jak bardzo...

Czy ktoś ukoi mój ból? Sprawi, by świat znów był kolorowy i pachniał tęczą?
Sprawi, że będę biegał wokół czerwonych i zielonych smoków oraz ich dzieci i będę krzyczał EXORI FRIGO! EXORI FRIGO! ?

Smoki... tak bardzo za wami tęsknię... :(

Michalakmee
27-08-2008, 11:31
Ok pay 100 gp i jesteś free forever i masz u mnie pro i będziesz mógł biegać po łąkach ze smokami xD

Mendolina
27-08-2008, 11:58
@Michalakmee
A ty z kibla piszesz?

Michalakmee
27-08-2008, 12:09
@Mendolina
Nie, pisze z nocnika

Mendolina
27-08-2008, 12:13
Myślisz, że jak się ukrywasz w swojej pro eful łazience z wielkim nocnikiem La Bamba to jesteś kul?

Kost123
27-08-2008, 12:17
@Michalakmee
Juz do ciebie jade ...

@Gorti
Nie spamuj i tak Cie wyprzedze

Michalakmee
27-08-2008, 12:34
@Kosti
O NIEEEEEEEEEEEEEEE błagam nie jedź, zapłace ci, powiedz tylko ile,mam nadzieje, że jeszcze nie jedziesz po mnie ;(
@Mendolina
Tak jestem pro evul cul

Shorty_Master
27-08-2008, 12:42
Asen powracając do tej Tcam, to lepiej poczekać bo może to jakiś przewal ostry i sporo ludzie wyrwie chacka =) Ja qpilem sobie Tibacam za 30 zeta~ na rok i uwazam ze to nie jest duzo...

holuu
27-08-2008, 13:42
@up
juz się mądruje :D

ErAgOg
27-08-2008, 13:43
A wy huie, on się nie mądruje! ;'X

Mendolina
27-08-2008, 14:34
Michalakmee, słyszałem, że na maturze będziesz zdawał "Teksty Bako - czytanie ze zrozumieniem". Jak chcesz mogę cie zapisac u poredy na korepetycje.

HSUASUAHS XD!

Michalakmee
27-08-2008, 14:38
Hunted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

poreda
27-08-2008, 15:10
Asen powracając do tej Tcam, to lepiej poczekać bo może to jakiś przewal ostry i sporo ludzie wyrwie chacka =) Ja qpilem sobie Tibacam za 30 zeta~ na rok i uwazam ze to nie jest duzo...

co sie stauo ze zrezygnowales z deskorolki i wydaiesz na tibje? o.o

Kost123
27-08-2008, 15:44
@2xup
Bedzie zdawal mature braillem jak cie dorwe

Mendolina
27-08-2008, 16:00
Kosti, a chcesz kupic mózg dwurdzeniowy od Baka?XD

Michalakmee
27-08-2008, 16:02
@Kosti
E no weź nie bij plx obiecałem że zapłace, nie chcEM mieć do czynienia z psycho zabójcOM plx

Kost123
27-08-2008, 16:37
Odwróc sie juz za Toba jestem z nozem i w kominarce ;)

poreda
27-08-2008, 22:46
Odwróc sie juz za Toba jestem z nozem i w kominarce ;)

Ty bo sie ktos przestraszy xd

Kost123
27-08-2008, 23:32
Fajne masz plecy
btw. obejrz sie za siebie ^^

poreda
27-08-2008, 23:52
Fajne masz plecy
btw. obejrz sie za siebie ^^

a ty spojrz pod jaja czy ktos tam jest ;d

oVvN3eR
28-08-2008, 07:20
Unclezenho

Inhabitant of Silvera
Profession: Elder Druid
Level: 139

Mage of the Feel The Power (Sonhar)

Im here talking in name of guild Feel the Power, and I am saying that we will no more fight.

Congratulations HARD PLAN

Bye Silvera ;***

Bye =d

HellFrycek
28-08-2008, 08:32
Z tego miejsca dodam od siebie tylko tyle,ze moze to i lepiej ;].Zaczyna sie szkola i war nie byl by na miejscu teraz :).

Gratz Hard Plan.

Bye Silvera :)

holuu
28-08-2008, 08:47
@Lukan Thor & Carrion Mage

Musze się skontaktować z którymś z was. jak czytacie forum to odezwijcie sie.

PolacyToCioty_Kalor
28-08-2008, 10:20
Koniec pacca, koniec wakacji, przegrana wojna = game over ;)

Ale wrócę za rok 1 czerwca :P

O ile nie zapomnę o Tibii, w co szczerze wątpię ;]

Gratz Hard Plan!

Hail Bytom Team!

Hail Feel The Power!

Bye Tibia :*

holuu
28-08-2008, 11:22
Taaak Gratz Hard Plan _/

poreda
28-08-2008, 11:28
Koniec pacca, koniec wakacji, przegrana wojna = game over ;)

Ale wrócę za rok 1 czerwca :P

O ile nie zapomnę o Tibii, w co szczerze wątpię ;]

Gratz Hard Plan!

Hail Bytom Team!

Hail Feel The Power!

Bye Tibia :*

Sim. 30 Days left ;\

@hp
Tak tak, Gratz! Ale nikt nigdy mi nie powie ze ta wojna byla latwa, mimo kilkunastu przegranych bitw i milionow gp wydanych ciagle walczylismy (a moze i walczymy), i to sie liczy!

holuu
28-08-2008, 11:30
Nie mówie ze war był latwy. Miałem kończyć gre jak sie pacc skonczy ale...

Note: Somebody has paid a premium time period for you. :evul:

oVvN3eR
28-08-2008, 11:39
Było nie wywalać baka z ftp to byście wygrali ASIUSIUJOAASIUJO

ErAgOg
28-08-2008, 12:21
owned.asdf

Michalakmee
28-08-2008, 14:07
Gz hard plan i gz ftp za to ze dzielnie walczyli :cup:
Omg kosti nie stoj wiecej za mna bo w koncu zawalu dostane 8o

Kost123
28-08-2008, 15:29
Co do konca wojny- Nie wierze... =) aż sie wzruszylem HAhhahahahHA od ponad 2,5 roku czekalem na moment kleski CALKOWITEJ Ftp =P

Gz Hard Plan

No i wypada czekac na new war =)

poreda
28-08-2008, 15:36
Co do konca wojny- Nie wierze... =) aż sie wzruszylem HAhhahahahHA od ponad 2,5 roku czekalem na moment kleski CALKOWITEJ Ftp =P

Gz Hard Plan

No i wypada czekac na new war =)

FTP nigdy nie upadnie. Hard Plan wygral, i co? miesiac/2 i polowa hp sie odlaczy zacznie sie new war, ftp korzysta i dolacza. Zrozumcie ze to sie nigdy nei skonczy

holuu
28-08-2008, 16:17
no wlasnie bo wszystko co ftp moze to czekac na new war i dojsc do jednej ze stron. tak szybko nowej wojny nie bedzie.

poreda
28-08-2008, 17:16
no wlasnie bo wszystko co ftp moze to czekac na new war i dojsc do jednej ze stron. tak szybko nowej wojny nie bedzie.

chuja wiesz, chuja widziales, chuja slyszales

GirNi11
28-08-2008, 17:38
Nie mówie ze war był latwy. Miałem kończyć gre jak sie pacc skonczy ale...

Note: Somebody has paid a premium time period for you. :evul:

Ty tutaj masz duzo do gadania bo dolaczyles dopiero 3-4 dni przed koncem... I nie wciskaj nam kitu że magiem byles czy coś bo skoro nie było cie na dawie to na kim byles? Mago larenem wojowales? Ahh sorry na bank Aervanim...
Podaj nick tego maga to ci uwierze, bo narazie mam cie za pasożyta który zobaczyl ze ftp dupi to idzie do hp... Chyba juz nie musisz kryc, przeciez juz po war;)

A i z tym ransoexem to dobrze wiem jak było bo sam mi nawet pisałeś że pozwolil ci być neutral...

typie... Zrozum wkoncu że to tylko gra. I tak nie gram to czego mam zalowac?

"Sami znacie name wiec nie musze mówic."
Ja nie znam i chce to uslyszec z twoich ust. Bo tak jak pisałem, mam cie za pasozyta ;)

Zaluje ze nie zostawilem screena jak Aervani mi pisal zebym nie dochodzil do HP tylko zbieral sobie kase a dojde kiedy bede chciał.
To widze że aervani lubi takich pasożytów;/ zalosne...

@edit2
Chodzilem na akcje magiem hahahahah, owned?:>

@edit3
W war bylem od wojny ftp vs dh. Nawet gdybym nic nie robil to i tak by mnie zabijali... Kiedys nawet mi destro mówil ze juz chcieli po mnie isc ale ich zatrzymal wiec lepiej wejsc do wojny niz nic nie robic chyba nie?

Nie odpisze juz, wiecej. szkoda czasu.
też tak myśle, w sumie to juz nie gram to po co sie klocic ;), cyaa

holuu
28-08-2008, 17:49
Sami znacie name wiec nie musze mówic.
Tak tak girni wiem, wyżal sie jeszcze komuś, przykro mi z powodu twoich 4 deadów. Zaluje ze nie zostawilem screena jak Aervani mi pisal zebym nie dochodzil do HP tylko zbieral sobie kase a dojde kiedy bede chciał.

Edit: a wlasnie skoro tak sie zapierasz ze na Vaku nie byłes to co w war robiles? Czyzby nic? Owned?:>

Edit2: No wlasnie bo debil jak ty by postąpil tak ze doszedlby 100 ekiem do war i nie dosc ze nic by w warze nie robil to nie moglby jeszcze do tego hajsu zbierac. Mądre bardzo gz blyskotliwy jestes.

Edit3: Lepiej dojsc magiem i sie bic a najtem sobie zbierac kase ;@

Nie odpisze juz, wiecej. szkoda czasu.

Parcatras
28-08-2008, 20:22
I po co to wszystko jak to nic nie da? :( <spam>

holuu
28-08-2008, 21:12
Yzen Izil hacked... chyba najwiekszy pg z HP, szkoda go. na szczescie lvli nie stracil.

ErAgOg
28-08-2008, 21:40
Need 4 osoby z premium na vicków, do gildii dla rookstayerów. Macie może jakieś noobchary, albo możecie zrobić nowe postacie z 1 lv? Cokolwiek, co mogłoby być vice-liderem w gildii.

DarkKZ
28-08-2008, 22:05
@Eragog
Ja moge dolaczyc xD <Andariel zoltan> :D

HellFrycek
28-08-2008, 23:20
Jedyne co mnie meczy to to,ze mam 140 dni pacca:confused:

Parcatras
28-08-2008, 23:46
Mozesz dac mi bo aktualnie nie mam ;(;(;(

PolacyToCioty_Kalor
28-08-2008, 23:48
@Fryc

To wyboć jakiegos chara :-P

aaa zapomniałem, HP na 40 lvlu Cię shunci :C

poreda
28-08-2008, 23:48
Ty tutaj masz duzo do gadania bo dolaczyles dopiero 3-4 dni przed koncem... I nie wciskaj nam kitu że magiem byles czy coś bo skoro nie było cie na dawie to na kim byles? Mago larenem wojowales? Ahh sorry na bank Aervanim...
Podaj nick tego maga to ci uwierze, bo narazie mam cie za pasożyta który zobaczyl ze ftp dupi to idzie do hp... Chyba juz nie musisz kryc, przeciez juz po war;)

A i z tym ransoexem to dobrze wiem jak było bo sam mi nawet pisałeś że pozwolil ci być neutral...

typie... Zrozum wkoncu że to tylko gra. I tak nie gram to czego mam zalowac?

"Sami znacie name wiec nie musze mówic."
Ja nie znam i chce to uslyszec z twoich ust. Bo tak jak pisałem, mam cie za pasozyta ;)

To widze że aervani lubi takich pasożytów;/ zalosne...

@edit2
Chodzilem na akcje magiem hahahahah, owned?:>

@edit3
W war bylem od wojny ftp vs dh. Nawet gdybym nic nie robil to i tak by mnie zabijali... Kiedys nawet mi destro mówil ze juz chcieli po mnie isc ale ich zatrzymal wiec lepiej wejsc do wojny niz nic nie robic chyba nie?

też tak myśle, w sumie to juz nie gram to po co sie klocic ;), cyaa

WIdze ze psiocha wytrenila skilla w edytowaniu o.o

Mendolina
29-08-2008, 11:02
The character Mendolina has been created.

See you in Tibia!

HAHAHA XD!

oVvN3eR
29-08-2008, 11:09
Ei , koledzy..
Mam pytanko , troche się wstydze.
Mieliście już mutacje moszny?:>

XD

Mendolina
29-08-2008, 11:12
Wtf?! o.o LOL

oVvN3eR
29-08-2008, 11:19
XD

@Kosti
Byłeś w kutasenacie?=dddd
W dzień przed wielkim swiętem chujewów XD

poreda
29-08-2008, 11:51
XD

@Kosti
Byłeś w kutasenacie?=dddd
W dzień przed wielkim swiętem chujewów XD

od zawsze mowilem ze gorti to rumun

http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/gorti.jpg

ErAgOg
29-08-2008, 12:46
Dobra, dobra, kto jeszcze chętny na vicka do gildii? :'\ Róbcie jakieś nowe chary i podawajcie nicki, ja dam inva (nazwa gildii to tryryryryryrm!: Last Rope).

holuu
29-08-2008, 12:50
ale pech :D bilem noobow bo mi sie na resp wjebali i kick i owned.

poreda
29-08-2008, 13:21
AUHuahAUHSuhSUShS zajebali cie bez zadnego kicka jak bociles ;D

Allegro? XD

mastah pvp ;s

ErAgOg
29-08-2008, 13:28
Dobra, dobra, kto jeszcze chętny na vicka do gildii? :'\ Róbcie jakieś nowe chary i podawajcie nicki, ja dam inva (nazwa gildii to tryryryryryrm!: Last Rope).

Halou? Ja tu vickuff need, a Wy o jakichś deadach gadacie. ;'O

holuu
29-08-2008, 14:12
Expilem, wpadli mi na resp, zaczalem ich bic, oni mnie i w końcu kicka dostałem. Zapytaj ich jak nie wierzysz miśq <3 Kilka osob mialo kicka w tym momencie

poreda
29-08-2008, 14:19
Expilem, wpadli mi na resp, zaczalem ich bic, oni mnie i w końcu kicka dostałem. Zapytaj ich jak nie wierzysz miśq <3 Kilka osob mialo kicka w tym momencie

paoAOPoapaOKkoa, pytalem ;D

Michalakmee
29-08-2008, 14:21
@Gorti
Przykro mi mutacja moszny to objaw nadmiernego trzepania kapucyna i brania zbyt duzo ruskiego koksu , to jest nie odwracalne bedziesz mial zmutowana moszne xD

ErAgOg
29-08-2008, 14:30
Czy Wy mnie w ogóle słuchacie *czytacie*? Ja need vickuffff@!@!!!12423 ;''<<<<

Michalakmee
29-08-2008, 14:48
@Eragog
Ja niestety nie mam pacca :(

GirNi11
29-08-2008, 15:07
ale pech :D bilem noobow bo mi sie na resp wjebali i kick i owned.

haha, nie poplaca robić p.a na polakach _/ xD
Tego roxyy czy cos to ja kiedys zabilem anticalem bo mi na resp wjebal sie xDD

bozia cie ukarala ;d

holuu
29-08-2008, 15:34
Zdarza sie, jakby nie kick oboje by padli, tzn i tak padli.

ErAgOg
29-08-2008, 15:38
Ja pierdyle, zróbcie te chary z 1 lvlem i dajcie nicki. Jeszcze 2 osoby na vice need!

Royal_Michael
29-08-2008, 16:44
Ja pierdyle, zróbcie te chary z 1 lvlem i dajcie nicki. Jeszcze 2 osoby na vice need!

Zrobie jak mi powiesz jak to zrobiles: "Ilość postów: 8"
Wpisales to w miesjcu zamieszkania?

ErAgOg
29-08-2008, 17:14
Dokładnie!

Ludzie! To Wam zajmie kilka sekund! Zróbcie te chary i dajcie nicki :'X

holuu
29-08-2008, 17:54
17:48 Unclezenho [139]: WT MY SILVERA YOU HARMINIA

Gogo non pvp uhaeuhaehauehaeuhahae

ErAgOg
29-08-2008, 18:04
Nupki zakładać nowe chary -.-

Luki_Asen
29-08-2008, 18:21
Postaw ktos ots i pobawmy sie =((

ErAgOg
29-08-2008, 18:25
Nie! Załóż ktoś nowego chara i daj nick. =((

holuu
29-08-2008, 18:37
18:29 You see the Lethal Lissy's shirt.
It weighs 20.00 oz.

ErAgOg
29-08-2008, 18:41
A ja na trade widziałem jak ktoś pisał "gz ll shirt" >.<

Luki_Asen
29-08-2008, 18:43
Lubie jagody :)
W pogodni za furora ;d
:)

ErAgOg
29-08-2008, 18:53
O! Asen! Ty też? ;D

Luki_Asen
29-08-2008, 18:55
No ba.
Ide zjem grzybki marynowame :):):):):):):)

Michalakmee
29-08-2008, 19:30
Po co od razu robic otsa mozna pograc na jakims pvp enfo albo nawet na zwyklym pvp tylko trzeba bedzie chary robic.

Luki_Asen
29-08-2008, 19:40
to zapodaj ip1111!!!111

Michalakmee
29-08-2008, 20:18
ja nie znam zadnego fajnego otsa moze ktos inny zna ;p

ErAgOg
29-08-2008, 20:24
Wy tu o OTSach, a ja vicków potrzebuję!

HellFrycek
29-08-2008, 21:10
syphera nuuby

Shorty_Master
29-08-2008, 23:04
Fajne otki :
Neravia.pl
Sinteria.net (undeads najlepszy;))
dixer.pl

osobiscie polecam sinterie, gralem tam jeszcze jak byla tibia 7,6. pamietam jak wszyscy ziomale z rl grali, starzy wyjechali i gralem po 16h dziennie, a na dwor sie wychodzilo o otku pogadac ;D ofc mapa juz inna ale klimacik ten sam ;p

ErAgOg
29-08-2008, 23:08
Helou? Ja tu mam kryzys? Czy nikt się nie interesuje tym, że potrzebuję vicków? Chcecie żebym przez Was się pociął?

Rekin Master
30-08-2008, 00:10
Helou? Ja tu mam kryzys? Czy nikt się nie interesuje tym, że potrzebuję vicków? Chcecie żebym przez Was się pociął?

dobra...zrobię to dla ciebie, nawet 2 kontami, ale jutro :P

ErAgOg
30-08-2008, 00:24
Yeah!

`

Royal_Michael
30-08-2008, 00:47
Po co wam ta gildia? xD

ErAgOg
30-08-2008, 00:58
Głównie po to żeby mieć guild-chat, bo nie chce mi się ciągle invitować ludzi na priv chat, a poza tym żeby być elo-elo-5-2-0, żebym mógł dać sobie w title "buy bear paws" i.. i spać mi się chce, więc c ya.

@down
Lol ;d

Royal_Michael
30-08-2008, 01:31
ahaha ; d kiedys na iridii widzialem na rooku chodzil ziomek z nickiem Buy Fishing Rod xD

Michalakmee
30-08-2008, 14:46
Jeśli chodzi o otsa to http://www.otservlist.org/ots/458648
Mam tam 410 + ek, wysokie lvle tam sa, ale fajnie sie gra jakby chcialo grac duzo osob to moge zaczac znowu tam grac i pomoc, dac jakas kase pobloczyc etc. bo samemu nie chce mi sie tam grac.To tylko jakby duzo osob chcialo grac.

Mendolina
30-08-2008, 16:56
To na pewno fajnie tam GRAC xD

Mazo
30-08-2008, 21:31
Michalakmee ja już mam chara właśnie zrobiłem jak coś to Cinq :] narazie skilluje ale pierwsze wrażenie to może być tu fajnie :D

btw. jak możesz to zrzuć sie jakimś porządnym swordem :P

Kost123
30-08-2008, 23:29
S y p h e r a ?

btw
http://syphera.freeforums.org/demonic-horde-present-open-battle-pwnege-p-t814.html

Mazo
31-08-2008, 02:44
Syphera stfÓ ! ;< mam obrzydzenie do tego otsa .. freezy, kicki, lagi :P miałem 87 mlvl i wracam po 5dniach wbijam sie a tam 79 ! owned >.<

Kost123
31-08-2008, 10:53
Narzekaj sobie na freezy za to ja tam umiem kopiowac itemki =) jak sa crashe ... btw. teraz to juz jest dedyk tyle ze on cos pojebany bo czasem lagi a zreszta gdzie indziej gran NON STOP 250+ ludzi? ;>

Mazo
31-08-2008, 11:04
na tym co zacząłem grać:P

poreda
31-08-2008, 11:06
pamietajcie ze to ja znalazlem serva

popjerdole _)_

doskonaly11
31-08-2008, 14:18
Bath.servegame.com
wbijajcie serv podobny do tarenia
gra tam troche z tamtego ots i ta gildia forgeten one pobijemy ich troche ;p

jak cos piszcie nicki
pozdro

Parcatras
31-08-2008, 14:44
Parcatras :]

doskonaly11
31-08-2008, 15:11
http://bath.servegame.com/index.php?subtopic=guilds&action=show&guild=Forgotten%20Ones

to sa ci z tarenie z ktorymi walczylismy ,uhy sa

Kost123
31-08-2008, 16:23
Syphera?
Ale wam sie nei podoba bo zbyt trudna, bo system walki i all jest podobne do rl. Zreszta nvm ;)

http://syphera.freeforums.org/5x-open-t824.html
http://pl.youtube.com/watch?v=AoUGSGJK9TM
http://pl.youtube.com/watch?v=nh1jiI4ylhk
http://pl.youtube.com/watch?v=rB6av7z27UQ
http://syphera.freeforums.org/demonic-horde-present-open-battle-pwnege-p-t814.html

JUST!
http://syphera.servegame.com/guilds.php?act=view&guild=Demonic%20Horde
=)

doskonaly11
31-08-2008, 16:42
Likwidatorek , Siekacz

Bath.servegame.com

holuu
31-08-2008, 20:37
http://allegro.pl/item429234418_silvera_197_rp_super_eq_zdjecia_w_sr odku.html

OWNED

Royal_Michael
31-08-2008, 21:15
tia i zdjecia kropeczke es ce er :d
a zobaczcie ile ma charow
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10960945
:O!

ErAgOg
31-08-2008, 21:25
Eeejjj.. Look na mój podpis -_-

GhostPater
31-08-2008, 21:48
To jak?!! Pozostaje życzyć wszystkim udanego roku szkolnego!!!

HeHe na wakacjach 0 tibi teraz powracam ;S

pozdro all

poreda
01-09-2008, 08:52
no to lecimy na rozpoczecie ;(((((((((((((((((((((((((((

Luki_Asen
01-09-2008, 09:18
e tam jebac idziem na wagary :)

Mendolina
01-09-2008, 12:08
Walic szkołę, ide expic xdd

Kost123
01-09-2008, 12:44
mOjE KoFaNe Lo nA GoRcE :* =)

doskonaly11
01-09-2008, 13:05
ej wbijajcie na Bath.servegame.com identyczny prawie jak tarenia, na start dam wam cos, pobawimy sie jak tam ;]

jak cos piszcie nick wyzej macie, ide expic.

Michalakmee
01-09-2008, 13:09
ok ja zaraz zrobie chara jednak moj nick to Destro Powah ale pod jaka tibie jest ten ots? bo pod 8.11 i 8.22 nie dziala?
ok juz dziala po 8.22 :D
Lol wyskoczyl debug i znolwu nie moge sie zalogowac pisze ze disconnected
co jest grane?

doskonaly11
01-09-2008, 13:47
pod 8.1 dziala :)

likwidatorek, kisc,miazgator,Destro Powah

Michalakmee
01-09-2008, 14:49
ok to troche pozniej poexpie ;p

Shorty_Master
01-09-2008, 14:53
Nie wiem jak u was, ale u mnie rok akademicki sie zaczyna w pazdzierniku. heuaheuahueahuehauhea

HellFrycek
01-09-2008, 15:39
Na sypherze chary mam ja,lavin,ambel,gess,asen,kosti,gorti a wy cudujecie z jakims bathem

Michalakmee
01-09-2008, 16:01
Shorty noobie jakie studia? xD tzn. jaki kierunek i w jakim miescie?

Mendolina
01-09-2008, 16:07
Studia Bakownicze w Bakolandii XD

GirNi11
01-09-2008, 17:16
Na sypherze chary mam ja,lavin,ambel,gess,asen,kosti,gorti a wy cudujecie z jakims bathem

Dodaj jeszcze ze GirNi ma tam chara jeszcze, co prawda jakis gówniany 66 lvl ale ma. xD

@down
Juz cofki nie bylo z 3 tygodnie jak nie lepiej ;p

doskonaly11
01-09-2008, 17:35
frycek
Bo kazdemu sie dobrze gralo na ''tarenie'' wiec napisalem ze bath to taki sam ots prawie, wiec kto chce moze wbijac ;]
a na syphere nazekalo paru ze cofki itp ;p

poreda
01-09-2008, 20:00
Studia Bakownicze w Bakolandii XD

Nah.

Studia Bakologii Polskiej, Historia rozwoju największej jednostki mózgu i ilorazu ajkiu na Uniwersytecie imienia Bartlomieja Baka z Silvery w Toruniu!

Shorty_Master
01-09-2008, 21:04
Zarządzanie w Turystyce w Toruniu xP

Neo dresie dorosnij i zamocz sobie w koncu ;d

Kost123
01-09-2008, 21:13
Zreszta na sypherze mam all rere item w tym xerxesy ( z 30) dostepne z questa na ktorym w final roomie padlem na 1 hita (4k many ;] )
Mam z 4 key ringi softow z 20 bp kasy w cc i innych itemkow w chuj xD wiec zapraszam =)

Klonowanie itemow rox <3

edit:
ops
Banished: Until Sep 03 2008, 12:05:00 because of bug abuse.
Comment: Cloning Items During EQ Bug
ale zaraz unbaned bo : d
Name: God Trix
Sex: Male
Level: 1337
Vocation: Druid
Residence: Thais
Guild: Immortal of the Demonic Horde
oraz
Name: God Feri
Sex: Male
Level: 8
Vocation: Druid
Residence: Thais
Guild: Immortal of the Demonic Horde

Rox mam 2 Godow w gildi ; D a gm :
Invited Players:
GM Abtin
ahhah xD

poreda
01-09-2008, 21:15
@shortys

idz na deske

a btw zdajac na turystyke brali pod uwage matme? bo na hotelarstwo trzeba

lol007
02-09-2008, 17:39
bug domkow na sypherze lub huj wie co.. Wszystkie puste od wczorajszego wlaczenia serva

Kost123
02-09-2008, 18:11
http://img139.imageshack.us/img139/6746/uo08090617563953wq9.th.png (http://img139.imageshack.us/my.php?image=uo08090617563953wq9.png)

zaden scr. czy jakis inny chuj poprostu looknijcie sobie jak wyglada fart xD =P

Mendolina
02-09-2008, 19:17
@Kosti
Msg na gg, bo nie zapisałem twojego nr ;x

lol007
02-09-2008, 19:39
edit:
ops
Banished: Until Sep 03 2008, 12:05:00 because of bug abuse.
Comment: Cloning Items During EQ Bug
ale zaraz unbaned bo
No to masz farta ze cie odbanowuja po takim czyms na szybko :evul:
Ja dostałem bana za jakieś "duperele" za która nawet ostrzeżenia nie powinienem dostac :f

holuu
04-09-2008, 16:31
16:19 Don'Marshall [18]: BUY iron ores and behe fang(no perfect)

Są takie behe fangi? XD owned.

Parcatras
04-09-2008, 18:11
Sa tylko perfect behemoth fangi... ;(

ErAgOg
04-09-2008, 22:14
Ha! Dzisiaj nie dość, że Shenga spotkałem to jeszcze addon wpadł:
http://img231.imageshack.us/img231/71/beztytuurv8.png
A więc teraz: BUY 84 MINO LEATHERS!

poreda
04-09-2008, 23:12
co tam z shenga zlecialo?

ErAgOg
04-09-2008, 23:30
Minotaur leather, 9 gp i empty bag. A miałem nadzieję, że w końcu zdobędę knife.. :'/ Ogólnie to była ładna akcja- ktoś napisał na trade o Shengu, od razu pełno ludzi się zleciało, a ja taki pro-elo bez zatrzymywania się od razu tam wpadam i szarża na shenga, a za mną cała ta reszta poszła.

poreda
05-09-2008, 09:01
Minotaur leather, 9 gp i empty bag. A miałem nadzieję, że w końcu zdobędę knife.. :'/ Ogólnie to była ładna akcja- ktoś napisał na trade o Shengu, od razu pełno ludzi się zleciało, a ja taki pro-elo bez zatrzymywania się od razu tam wpadam i szarża na shenga, a za mną cała ta reszta poszła.

lol, a po co ci knajf?

ErAgOg
05-09-2008, 15:46
Bo to jest rare!

doskonaly11
05-09-2008, 18:19
wy gracie all na sypherze? to wpadne chyba do was bo na tym lagi mam

Michalakmee
05-09-2008, 19:13
Nom ja chyba se pogram na sypherze. Kosti kiedy wejdziesz na otsa? bys rzucil troche kasy xd jak cos moj nick Destro

Mazo
05-09-2008, 20:52
@up

mówiłeś żeby wbić na tego kaczooha :P to mam już 200knh i Kamykhoz z Silvy ma 170lv chyba :] .. tylko że tu ciężko sie gra.. bo kurway biją :| ale ZERO lagów itp. od ponad tygodnia nic :].

GirNi11
05-09-2008, 21:32
wy gracie all na sypherze? to wpadne chyba do was bo na tym lagi mam

Na sypherze jest czasem massowy freez raz na jakis czas, ale ogólnie bez tego nie ma lagów;P

poreda
05-09-2008, 22:49
Na sypherze jest czasem massowy freez raz na jakis czas, ale ogólnie bez tego nie ma lagów;P

ei widze ze pro plajer ots sie zrobiles, a tak narzekales :D

GirNi11
06-09-2008, 00:25
No coś ty xD, grałem tam 2 dni chyba to pamietam xD, ogólnie to juz w tibie nie gram;p

ErAgOg
06-09-2008, 00:37
Noob jesteś i tyle. Jak ja przestałem grać w Tibię to po prostu wróciłem na rookstayera i noobem nie jestem, a ty jesteś. ~.~

lol007
06-09-2008, 09:01
Do tych co grają na sypherze:
Chce ktoś kupić glacier set,lighting headband ,magma monocle lub magma boots?
(bo kasy trochę potrzebuje xD bo nawet na blessy mnie nie stać xD)

Michalakmee
06-09-2008, 10:32
@Mazo
Tak tylko zaproponowałem ,a na sypherze gra więcej ludzi wiec wole tam grac.

poreda
06-09-2008, 10:47
Do tych co grają na sypherze:
Chce ktoś kupić glacier set,lighting headband ,magma monocle lub magma boots?
(bo kasy trochę potrzebuje xD bo nawet na blessy mnie nie stać xD)

lól tego na rl malo kto qpje co dopiero na otsie ;s

lol007
06-09-2008, 11:26
lól tego na rl malo kto qpje co dopiero na otsie ;s

No może cały set rzadko kupują ale kto wie.Przed tym bugiem domków na sypherze sprzedałem za 50 cc sam glacier robe no ale ta nieszczęsna cofka i jeszcze raz musze jakos sprzedac.A ile ogółem was gra na sypherze?I jakie macie lvle.?Ja mam narazie 81

oVvN3eR
06-09-2008, 12:05
No może cały set rzadko kupują ale kto wie.Przed tym bugiem domków na sypherze sprzedałem za 50 cc sam glacier robe no ale ta nieszczęsna cofka i jeszcze raz musze jakos sprzedac.A ile ogółem was gra na sypherze?I jakie macie lvle.?Ja mam narazie 81

A ja sprzedałem plate armor za 50000 cc...
Po chuj ściemniasz?^.-

lol007
06-09-2008, 13:22
Po chuj ściemniasz?^.-
1.Nie ściemniam
2.Widocznie kolesiowi pilnie brakowało "glacier robe" do dekoracji albo coś a kasy miał dużo i chciał szybko kupić

GirNi11
06-09-2008, 16:12
Po chuj ściemniasz?^.-

Bo chce być fajny? ;o

btw
Zmien podpis bo bede musial cie zniszczyc... :(

ErAgOg
07-09-2008, 09:50
Chcesz być fajny?

Luki_Asen
07-09-2008, 18:37
jakby ktos chcial sie wzbogacic w swiecie tibijskim xD
http://allegro.pl/show_item.php?item=433956540
1 pakiet=100k za 30zl, mniejszych ilosci nie sprzedam.
ktos chetny to gg6679088
;)

ErAgOg
07-09-2008, 18:54
A właściwie to przydałoby mi się coś kaski do pk i odrabiania lvla na Sharlii (no bo mi się nudzi czasem na tym rooku, więc się bawię), więc może się skuszę... :X

@edit
A może nawet pobocę nowego chara kiedy mi stamina na tym będzie rosła...

GhostPater
07-09-2008, 20:25
Ey ja mogę sprzedać 200 k za 50 zł na allegro jakbyś chciał.

GirNi11
08-09-2008, 13:24
On kradnie. Kupujcie od lukiego xD

poreda
08-09-2008, 19:32

idz sie przespij

GhostPater
08-09-2008, 20:01

Do mnie to ? o zal
Pewnie sie rozmyślił przez twoje "mądre słowa" i stracił niezłą okazje. heh

GirNi11
09-09-2008, 15:08
Nie boj sie, on pewnie zrozumial ironie... Nie wiem jak ty... ;>

GhostPater
09-09-2008, 20:18
i tak juz mu nie sprzedam bo zablokowali mi konto. Zapomnialem napisac jak sprzedawalem konto w plemionach ze sprzedaje czas jaki poświęciłem na rozbudowe konta... nie no zal ;/

poreda
10-09-2008, 08:08
nowa wojna sie zaczela... wkoncu ;d

poreda
11-09-2008, 19:23
@shaka
bedac w hp zaslaniales sie aervanim zej estes tam bo nie lubisz ftp i aervani to twoj bro. teraz aervani jest neutral, nie ma ftp a ty wciaz z barinasami, czyli soobami ktore wyjebaly pl z serva ;d

Mendolina
11-09-2008, 20:09
Jak zwykle coś ci się w kaszance przegrzało. Jestem retired, a to oznacza, że nie walcze. Btw jestem w gildii u Odima nie Larena ;o.
I tak wogóle po co zaczynasz jakieś bezsensowne tematy? Znowu zabolało, że dostaliście? Nie obchodzi mnie w tym momencie co się dzieje na Silverze.
Cya

GhostPater
11-09-2008, 20:34
Laren roX xP

poreda
11-09-2008, 20:43
Jak zwykle coś ci się w kaszance przegrzało. Jestem retired, a to oznacza, że nie walcze. Btw jestem w gildii u Odima nie Larena ;o.
I tak wogóle po co zaczynasz jakieś bezsensowne tematy? Znowu zabolało, że dostaliście? Nie obchodzi mnie w tym momencie co się dzieje na Silverze.
Cya

ciebie widocznie znowu zabolala prawda :evul:

nie jestes w gildii u larena, tylko po jego stronie :evul:

Mendolina
11-09-2008, 20:50
Przecież nie kłamię ;o. Fakt, że jestem i będę po stronie Vinery, ale tymczasowo jestem retired. Jest kilka osób, których nie lubię, ale to FTP mnie upokorzyło =]

Kost123
11-09-2008, 21:02
Ja tam tez wole viniere , barinas itp. Mimo ze barinas robilo NAJWIEKSZE PA tak przyznam to wole ich, niz FTP i innych poplecznikow tej bandy dzieci -.-

Zreszta z Barinas dobrze znam (znalem )
Mago,
Nelshoka R.I.P.
Leoo
DDF

Ogolnie ujebali mnie 2x xD ale to byly rozne sytuacje itp.

NIe wykluczam zmiany frontu (w przenosni bo przeciez nie walcze w war) xD ale
to by musiala byc znow jakas sytuacja

btw. Czy moje czy kogos innego racje przekonania poglady maja sluzyc do klotni...? xD wiec peace

holuu
12-09-2008, 00:34
http://img367.imageshack.us/img367/9769/zevelontx1.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/6358/bogsfa3.jpg (http://imageshack.us)

holuu
13-09-2008, 09:38
Dzis o 20 jade do grecji wiec see ya all za 2 tygodnie.

oVvN3eR
13-09-2008, 11:25
Party like rockstarrrrrrr \o

Kost123
13-09-2008, 11:29
mi Nie jest do smiechu!

ErAgOg
13-09-2008, 21:35
(gejm czat)
21:16 Atropoz [128]: is there any polak here? ;x
21:16 Eragog Rook [41]: I am..
[...]
21:18 Atropoz [128]: where u live
21:18 Atropoz [128]: which city
21:19 Eragog Rook [41]: lól
21:19 Eragog Rook [41]: rl or tibia?
21:19 Atropoz [128]: rl

@edit
@holu
mam taki sam addon, ale NA ROOKU!

@edit2
edit dwa pedofilia!

poreda
14-09-2008, 11:10
uhahua juz masz hunta za to ze jestes pl xD

GhostPater
15-09-2008, 21:27
Może pogadacie o czymś innym? ^^

Parcatras
15-09-2008, 22:25
O czym? :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

Luki_Asen
15-09-2008, 22:36
Np. o tym, ze jestem na 1 stronie tibia.pl xDDDDDDDDDDDDDDDD

Parcatras
16-09-2008, 15:28
WOw brawo 8o Tez kiedys tam sie znajde :o

MalyBudzet
17-09-2008, 13:05
0o najs & GZ... może jakaś biba z tej okazji? Wypijemy w tibj po kielichu i na spanie. :-P

doskonaly11
17-09-2008, 22:48
wie ktos co jest grane ze po okolo 30-1h czasu, wylancza sie bot ng, jakis error wyskakuje.
od czego to moze zalezec

poreda
17-09-2008, 23:19
wie ktos co jest grane ze po okolo 30-1h czasu, wylancza sie bot ng, jakis error wyskakuje.
od czego to moze zalezec

lal, masz 3 dniowa wersje testowa

Kost123
18-09-2008, 20:42
... i jezeli masz neostrade to ja wymien xD

poreda
18-09-2008, 21:36
I jezeli jestes qmplem Girniego to sie powies

Mazo
19-09-2008, 14:06
@up

owned ;X

doskonaly11
19-09-2008, 22:36
nie mam testowej ale mam neo ;p

ErAgOg
19-09-2008, 22:55
I tak kup blackd

Luki_Asen
19-09-2008, 23:00
BOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTYYYYYY NIE MOZNA TAK !!1
a tak btw. tez blackd polecam XD:D

ErAgOg
20-09-2008, 07:59
07:27 ***********: Gratz!
07:27 You advanced from Level 42 to Level 43.

a to już drugi raz, bo ostatnio zapomniałem ustawić leczenia i mi padło po kilku godzinach, ale ofc w komencie na t.com napisałem coś o kickach :x

@edit
Haha! Forum cenzuruje "B l a c k d P r o x y"!

poreda
20-09-2008, 10:33
07:27 ***********: Gratz!
07:27 You advanced from Level 42 to Level 43.

a to już drugi raz, bo ostatnio zapomniałem ustawić leczenia i mi padło po kilku godzinach, ale ofc w komencie na t.com napisałem coś o kickach :x

@edit
Haha! Forum cenzuruje "B l a c k d P r o x y"!

Ciekawe why TibiaBot NG nie cenzuruje, albo Elfbot :D

GirNi11
20-09-2008, 11:51
Ciekawe why TibiaBot NG nie cenzuruje, albo Elfbot :D

Bo te boty są tak chujowe że moderatorzy/administratorzy nie spodziewaja sie tego że ktoś bedzie o nich tu pisał... xD

poreda
20-09-2008, 17:55
Bo te boty są tak chujowe że moderatorzy/administratorzy nie spodziewaja sie tego że ktoś bedzie o nich tu pisał... xD

elfbot jest 10x lepszy od twojego wh w csie ;s

Parcatras
20-09-2008, 19:48
Mam te wszystkie boty ale maina nie botuje :) Gracie w csa? 8o Podajcie jakies serwery IP to was odwiedze :] :cup:

poreda
20-09-2008, 19:52
Mam te wszystkie boty ale maina nie botuje :) Gracie w csa? 8o Podajcie jakies serwery IP to was odwiedze :] :cup:

ja to tylko rekraacyjnie, tzn wszedlem kilka cheduf girniemu i wyszedlem a cs dla girniego to jego "drógie rzycie" 8o

Eragogg
20-09-2008, 21:30
Lolz, moje drógie rzycie to Tibia, cs jest dopiero 6ty.

GirNi11
20-09-2008, 23:09
91.204.161.245:27023

Nowy server klanowy.
Zapraszam.. xD

@Penis (poreda)
Tak ty to sie nadajesz... Nogami bym cie rozwalil.:P

Parcatras
21-09-2008, 08:52
Zawitam do was niech tylko ktos bedzie na serwie :confused:

doskonaly11
21-09-2008, 14:56
a moze mi ktos powiedziec skad wziasc key do ng ze: strony,allegro? czy skad
zeby byl pewny

a te pozostale boty skad moge wziasc ;p

ciemny jestem w tym, bo nigdy nie botowalem, ale zaczne ;]

thx

Parcatras
21-09-2008, 20:41
Na stronie glownej ng przez telefon za 20zł :p

poreda
21-09-2008, 22:06
POI Done! Gratz dla teamu! :D

Parcatras
22-09-2008, 16:49
Tez chce :(

poreda
22-09-2008, 17:40
Tez chce :(

trzeba bylo byc w ftp a nie CHP (chuje i pizdy) ;s

GirNi11
22-09-2008, 18:49
@Up
Jak coś to CiP i powiem ci że nazwa pasuje do ciebie xD

poreda
22-09-2008, 19:41
@Up
Jak coś to CiP i powiem ci że nazwa pasuje do ciebie xD

Idz na vampy (qmaci wiedza o co chodzi) UHAuhAHUauha

Parcatras
22-09-2008, 20:49
No dlugo bylem w hp ^^

poreda
23-09-2008, 07:58
kolejna ekipa dolaczyla do ftp, czas wyjebac murzynskie makaki z wnzli

holuu
23-09-2008, 15:31
wlasnie wrocilem z grecji, strescilby ktos co sie wydarzylo przez ostatnie 10 dni?

Parcatras
23-09-2008, 16:56
FTP zrobilo POI i od dzisiaj jest nowa gildia vs DH
Oczywiscie niektore osoby powbijaly lvle a nawet 100 :p

LiSsS
24-09-2008, 17:15
Słyszałem taką wieść, że Aqua Lavin kupił acc: Crino Vevis! To prawda?

HellFrycek
24-09-2008, 22:04
Nie wiem skad masz te info ale to nieprawda;]

Kost123
24-09-2008, 22:17
Jak dla mnie to dzis dostaliscie w pupe... i "murzynskie makaki z wnzli" ( LOL! :D ) maja fajny film propagandowy xD ;D

http://img139.imageshack.us/img139/495/beztytuu1xb4.th.png (http://img139.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1xb4.png)http://img139.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php):

poreda
25-09-2008, 14:50
Jak dla mnie to dzis dostaliscie w pupe... i "murzynskie makaki z wnzli" ( LOL! :D ) maja fajny film propagandowy xD ;D

keylogger

5:2. A czy widziales na tej bitwie Odima? Albo Djkanthiego? Dalej walczy samo FTP+3 osoby. ;s

Mendolina
25-09-2008, 15:27
Ostatnie openki HP(DH) wygrało bez Odima, Aervaniego czy Jogadora. No ale wiadomo, że jeśli oni coś wniosą to na pewno będzie lepiej ;).

oVvN3eR
25-09-2008, 15:55
Zgadnijcie co dzisiaj za dzień?!

TO TEN DZIEŃ! W KTÓRYM LECH POZNAŃ POKONA ŁKS!!!!!!

GOGOGO LECH

XD

Kost123
25-09-2008, 17:11
Warto tez wspomniec o obecnej tableli naszej ligi

1. Polonia Warszawa
2. Legia Warszawa
3. Arka
4. Wisła Kraków
5. Lech

:D

A gogogo Lech ;*

W ogole gogo Legia, Lech, Arka no i Polonia tez moze byc a zapomnialbym GOGO MANCHESTER XD!

Royal_Michael
25-09-2008, 17:22
Warto tez wspomniec o obecnej tableli naszej ligi

1. Polonia Warszawa
2. Legia Warszawa
3. Arka
4. Wisła Kraków
5. Lech

:D

Wez sie nie blaznij, czego nie napisales punktow i ilosci meczow? wszystkie druzyny maja po 6meczow i 13pkt :s no, Lech tylko odstaje bo ma 12
Zreszta Wisła juz z Polonia w tej rundzie wygrala 2:0 (2. kolejka)

Prawidziwy mecz to bedzie w sobote, derby Polski, Wisła - Arka:evul:

HellFrycek
25-09-2008, 18:07
Panowie prawdziwe derby to beda w ta Sobote Polonia - Górnik ;)

Kost123
25-09-2008, 18:56
Wez sie nie blaznij, czego nie napisales punktow i ilosci meczow? wszystkie druzyny maja po 6meczow i 13pkt :s no, Lech tylko odstaje bo ma 12
Zreszta Wisła juz z Polonia w tej rundzie wygrala 2:0 (2. kolejka)

Prawidziwy mecz to bedzie w sobote, derby Polski, Wisła - Arka:evul:

Czy ja mialem na mysli jakies miazdzace prowadzenie? Nie? ;x
zal...

Zreszta widac bylo ze chcialem zwrocic uwage na Polonie i legie i czlon nazwy warszawa ale jak ktos nie widzi nie moja wina

NVM >.>

Royal_Michael
25-09-2008, 19:20
Tak, poprzez zmniejszenie nazyw Wisła do size=1
Zajebiscie jest pisac tabele bez ilosci punktow przy danej druzynie i sie podniecac ze dwie druzyny z jednego miasta prowadza; na ktore przychodzi po 6tys 'wiernych kibicow' i mowie ofc o meczach u siebie, tyle to Wislakow bylo w Londynie.
Wszystkie kluby maja tyle samo pkt i to sie wszystko odwroci po kolejnej rundzie, nie ma sie czym podniecac jak nie ma duzego(zadnego?) prowadzenia/konca rundy.

Edit: srry, pomylka http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/lider-nie-zwalnia-tempa,1181389,812
Widzów 2 500.
A mecz byl w Wawie, widzow 2500, a w tym jeszcze sa kibice Ruchu:)

Royal_Michael
25-09-2008, 19:26
hail double posts

edit, skonczmy ta rozmowe gdyz do niczego nie prowadzi ;-)