Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!
Chce ktos kupic moje konto ?
http://allegro.pl/item446555151_199_elite_knight_silvera_tibia.html
Niech mi ktos powie czy to hack, wydaje mi sie ze nie ale te fotki jakies podejrzane. Musze sie upewnic.
Royal_Michael
25-09-2008, 22:50
haha lol ktos zrobil ta akcje tylko po to zeby innych hacknac.. o to co sie pojawilo gdy kliknalem na obrazek w celu powiekszenia go: (kilk \/)
http://img221.imageshack.us/img221/3917/hackxj4.jpg
@Seliar
Podejrzewam, ze kibicujesz Legii wiec Polonia W~ to nie jest wasz wrog? Jak to jest?
Ja tam sie ciesze ze Craxa jest daleko w lidze...
Luki_Asen
25-09-2008, 23:10
nie ma to jak se grac na ots potem se mysle a wbije na rl na sekunde i akurat lognalem miedzy dh pozdro xDDDD noob style ON :D
ŁKS gra z Lechem w niedziele.
Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham cie, w moim sercu ŁKS!! I na dobre i na złe! ŻYDZEW KURWA! TAK JEST!
Btw gdyby cale FTP mialo elfbota tak jak DH, to vinerasow juz by nie bylo.
@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.
@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.
bo zakochany jestes w tych wenezuelczykach jak chuj i nie widzisz faktow, z ftp mialo z 5-6 osob bota, a z dh wiekszosc
Mendolina
26-09-2008, 15:02
A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.
A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.
a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?
Mendolina
26-09-2008, 15:06
a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?
Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.
Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.
wez skoncz pierdolic, ubzdurales sobie ze ja jestem adavar to ok twoja sprawa, mysl sobie tak mi nie zalezy, mam to w odbycie, narzekasz na caly swiat o jakie to ftp to zal o wy nic nie robicie, o ci chodza i padaja, a sam WIELKIE GOWNO robisz, na akcji to cie od poczatku wojny nie widzialem chyba, jedyny war w ktorym uczestniczysz to pisanie bzdurnych postow na forum i wciskanie kazdemu ze ja to adavar. czas sie pogodzic z faktem ze to nie ty wygrales wojne tylko twoja gildia, a teraz zamiast dalej kontynulowac swoja debilna taktyke powinienes sie zajac walka a nie kisisz dupe na faccu nic nie robiac.
Mendolina
26-09-2008, 15:33
W tym problem, że to ja ciebie nie widziałem na początku wojny bo się wahałeś do kogo dojśc. Dobrze wiesz, że jestem retired od jakiegoś czasu, a że zostałem w DH do samego końca, mimo to czy wygrali czy nawet gdyby przegrali byłbym do końca lojalny wobec paru osób.
Nie tylko ja sobie "ubzdurałem", a ty dalej znajdujesz na wszystko odp.
kisisz dupe na faccu nic nie robiac.
Name: Ace Inferno
Account Status: Free Account
Seems like someone just owned himself? ;@
Rekin Master
26-09-2008, 15:57
Name: Ace Inferno
Seems like someone just owned himself? ;@
do czasu, kolego, do czasu ;)
No jasne ze jestem zakochany w wenezualczykach, tyle że w Tibie nie gram od dawna, i stwierdzam fakt. Powiedz mi ze ftp nie botuje, moze tez nie szaruje? Twoje posty to cos w stylu "aahhh moje kochane ftp jestem pewny ze wygraja ahhh" (ahh tak zapomnialem, przeciez ftp zostalo zlikwidowane) to teraz bedzie "ahh code ble ble ble" i tak do usranej smierci... Spróbuj odzyskać swoje życie w real... :) Mnie naprawde zwisa i powiewa co tu na mnie nabluzgasz, nagadasz, zrobisz jeszcze jeden durny temat na tibia.com o tym ze ja to moradin, czy moze jeszcze cos innego :)
Dawergo
@holu
Niestety :)
17:03 You see yourself. You are a master sorcerer.
@Mendolina
Dobrze napisales, ZOSTALES w DH a nie z DH. Byles w gildii i co pozatym? Oprocz tego ze Renato byl kilka razy na OB? Znajduje na wszystko odpowiedz, dobrze mowisz. I nie wahalem sie do kogo dojsc, czekalem az Erik dojdzie do Matha, nie doszedl wiec zostalem z nim. I dobrze wybralem.
@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)
Mendolina
26-09-2008, 17:25
Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.
Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.
Tak, grak z rekinem bo mam tez rl life. Ale mimo wszystko bylem na 90% openek. =]
@holu
@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)
Gram w wowa, ale to nie znaczy, ze maniacze w niego tak, jak ty w tibie :) W wowa gram, glownie wieczorami, w nocy. Nie musisz mi wierzyc, ale gowno mnie to obchodzi :) Gdybym maniaczył w wowa, i poswiecal na niego tyle czasu, co dawniej (niestety) na tibie, latalbym juz w T6 (wiem ze nie wiesz co to jest, i nie mam zamiaru Ci wyjasniac, ale duzo roboty). Widzisz grac, a grac nałogowo, to są dwie różne sprawy, ale Ty raczej tego nie pojmiesz.
Dawergo
@topic
Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul:
@topic
Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul:
Bo to roznica bocic chary a uzywac bota do wojny, zeby nie bylo gadania jakie to dh ma pro pvp. Swietnie ich Elfbot jest pokazany, na jumpingu, lub filmiku jak ubijaja hackera Ransoexa, ktory mimo ze jest na piramidzie poziom wyzej, to bot Yksana proboje go uderzyc.
@sewery
Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa.
BEZ ODBIORU!
Mendolina
26-09-2008, 19:06
Bo to roznica bocic chary a uzywac bota do wojny, zeby nie bylo gadania jakie to dh ma pro pvp. Swietnie ich Elfbot jest pokazany, na jumpingu, lub filmiku jak ubijaja hackera Ransoexa, ktory mimo ze jest na piramidzie poziom wyzej, to bot Yksana proboje go uderzyc.
@sewery
Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa.
BEZ ODBIORU!
Znajdź takich liderów jak w DH ;], sam bot nie wystarczy.
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz.
Znałem cie innego...
@sewery
BEZ ODBIORU!
Ohh pan dorosły się odezwał! Ty nie maniaczyłeś w Tibie? Ładnie to tak kłamać? A może krótka pamięc , może to już objawy starości?... Nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować, bo chrzanisz głupoty.
Dawergo
HellFrycek
26-09-2008, 20:03
Znajdź takich liderów jak w DH ;], sam bot nie wystarczy.
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz.
Znałem cie innego...
Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd.
Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd.
bo w ftp dowodza osoby ktore niepowinny, a to dlatego ze te ogarniete niepotrafilby sie dogadac z brazolami.
Rekin Master
26-09-2008, 20:38
Ohh pan dorosły się odezwał! Ty nie maniaczyłeś w Tibie? Ładnie to tak kłamać? A może krótka pamięc , może to już objawy starości?... Nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować, bo chrzanisz głupoty.
Dawergo
daw...imo masz jakiś problem ze sobą...I nie, nie wnioskuję tego na podstawie ostatnich tekstów, tylko całości naszej znajomości.
Solar271
27-09-2008, 08:33
Moze powiecie mi cos o tej nowej wojnie na silvera bo raczej nie gram ( nie znaczy ze sie czasem nie zaloguje na chwile). Kto jest z kim :P bo sie pogubilem ?:]
daw...imo masz jakiś problem ze sobą...I nie, nie wnioskuję tego na podstawie ostatnich tekstów, tylko całości naszej znajomości.
Ja o tym wiem, a ty nie? :) Poczytaj sobie posty neo "ftp to" "ftp tamto" "ftp sramto" "zobaczycie na nastepnej opence" "ftp never give up (dzien czy tam dwa pozniej temat na forum ze ftp sie poddaje)"... Poprostu mnie już trafia jak czytam, jakie on głupoty pisze. Nie chce sie z toba klocic, bo nic do Ciebie nie mam, wiec odpusc.
Dawergo
Ja o tym wiem, a ty nie? :) Poczytaj sobie posty neo "ftp to" "ftp tamto" "ftp sramto" "zobaczycie na nastepnej opence" "ftp never give up (dzien czy tam dwa pozniej temat na forum ze ftp sie poddaje)"... Poprostu mnie już trafia jak czytam, jakie on głupoty pisze. Nie chce sie z toba klocic, bo nic do Ciebie nie mam, wiec odpusc.
Dawergo
Musisz wiecej czytac, bo cos malo inteligenty jestes. Never give up-mozna przetlumaczyc, nigdy sie nie poddamy, i gdybysmy sie poddali, nie bylo by gildi Code of Anarchy. I NIGDY SIE NIE PODDAMY, bo nawet jak przegramy w przyszlosci i tak bedzie nowa gildia i nowa wojna. BYE
@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen...
Dawergo
@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen...
Dawergo
Oczywiscie ze wiedzialem, od dawna bylo wiadomo ze wspomoze nas Aervani :)
@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :)
Dawergo
@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :)
Dawergo
z Odimem nie bylo pewne tylko
Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.
@Thief
Nie ma co gdybac, takie zycie :D
HellFrycek
27-09-2008, 15:54
Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.
Ty tez przestan pierdolic bo najpierw gadales ze za aervanim wszedzie pojdziesz a pozniej przylizales dupe atropozowi i zmiana strony?:>
GhostPater
27-09-2008, 16:11
A Ja Jestem Po Stronie Bakusia :)
dziś mnie z antim pomylił xP
Hail WoW
Bye Tibia
;)
Błąd, było wiadomo od dawna że któraś ze stron dojdzie do ftp (spy plx). Ftp dobrze to przemyslalo, poddało sie żeby nie tracic wiecej leveli i robic kase na noobach do czasu nowej wojny. I prosze nowy war, POI done i maja kase na war, zostaje nam tylko życzyć im powodzenia ;>
Mendolina
27-09-2008, 17:09
Błąd, było wiadomo od dawna że któraś ze stron dojdzie do ftp (spy plx). Ftp dobrze to przemyslalo, poddało sie żeby nie tracic wiecej leveli i robic kase na noobach do czasu nowej wojny. I prosze nowy war, POI done i maja kase na war, zostaje nam tylko życzyć im powodzenia ;>
Najpierw trzeba sprzedac ;p, a z tego co wiem to nie widzę już tylu ludzi do kupowania tego ;>
Ty tez przestan pierdolic bo najpierw gadales ze za aervanim wszedzie pojdziesz a pozniej przylizales dupe atropozowi i zmiana strony?:>
Bo w pewnym sensie Neo miał racje co do Aervaniego, kiedys, on pewnie wie ocb. a ty nie musisz _)_
Haha owned.
@holu
Gowno nie mocna pozycje, ubijali jego kumpli a gdy on kazal im przestac olewali go.
GhostPater
28-09-2008, 10:03
A ci dalej. . . . .
Haha owned.
@holu
Gowno nie mocna pozycje, ubijali jego kumpli a gdy on kazal im przestac olewali go.
Kurwa wiekszymi literami ci musze napisac? NA POCZATKU MIAL SILNA POZYCJE A ZE PRZESTALI GO SZANOWAC (czyt. ubijac mu kumpli etc) TO POSZEDŁ DO WAS.
@Girni
Wiadomo bylo ze ktos w koncu wyjdzie z DH do ftp ale nikt nie spodziewal sie ze beda to akurat Justinn, Nitro etc. Co z tego ze mają kase? Wczoraj oba teamy były online i kto nie chcial walczyc? ofc COA.
Kurwa wiekszymi literami ci musze napisac? NA POCZATKU MIAL SILNA POZYCJE A ZE PRZESTALI GO SZANOWAC (czyt. ubijac mu kumpli etc) TO POSZEDŁ DO WAS.
@Girni
Wiadomo bylo ze ktos w koncu wyjdzie z DH do ftp ale nikt nie spodziewal sie ze beda to akurat Justinn, Nitro etc. Co z tego ze mają kase? Wczoraj oba teamy były online i kto nie chcial walczyc? ofc COA.
vinera potrzebowala go tylko do wygrania war z ftp, a pozniej go olali, i dobrze przynajmniej wrocil do wlasciwej strony
pyka ktos z was na syphrze jeszcze?
Parcatras
28-09-2008, 14:17
Ja juz dawno nie :(
A wiecie moze kto to? 8o
http://www.allegro.pl/item446381875_tibia_silvera_125_knight_bez_poi_dhq _i_anihi.html
HellFrycek
28-09-2008, 14:47
@up
Adin Cedra
Parcatras
28-09-2008, 15:31
Acha dzieki :p
A tak poza tematem to Lesterzenho i inni FAIL ;(
Wpadli na bogi ale bylem szybciejszy ;( :confused:
Ciekawe po co wpadli 8o I ile coa teraz online jak nie ma dh :confused:
@ALLEGRO
A ten 2 ek? :p
Royal_Michael
28-09-2008, 17:06
Wpadli na bogi ale bylem szybciejszy
wtf?oooooool
Parcatras
28-09-2008, 18:22
o co chodzi? ;d
Parcatras
28-09-2008, 23:29
Ta wiem to bylo ironicznie :x Gdzie byles na batlu? 8o
wrocilem do domu jak battle juz sie konczyl :<
jako ze to jest temat o wojnie przedstawie fakty
we wczorajszym battle na edron dh wygralo 9:4
w dzisiejszym masslogu coa wygralo 5:0
Parcatras
29-09-2008, 17:52
Nie wiem jak mozna wygrac w masslogu :confused:
Moze mi to jakos wyjasnisz? :p
Normalnie, np zrobili mass loga np na 1 osobe i reszta przyleciala sie bic z nimi i dostała wpierdol;p
Parcatras
29-09-2008, 17:56
Ciekawe jaka reszta jak dh spalo :( Poreda own3d sam siebie w 1 poscie :baby:
HellFrycek
29-09-2008, 19:30
jaki ty glupi jestes ;)
Ciekawe jaka reszta jak dh spalo :( Poreda own3d sam siebie w 1 poscie :baby:
Toć pało to był przykład i jednoczesnie odpowiedz na twoje pytanie. A ty mi tutaj wyjezdzasz ze dh spalo, lol
Nie wiem jak mozna wygrac w masslogu :confused:
Moze mi to jakos wyjasnisz? :p
lol ee? xd
jak mozna wygrac? wpasc ubic, wylogowac
jak mozna przegrac? wpasc, nie ubic, nie wylogowac/pasc.
Parcatras
29-09-2008, 21:30
No raczej jak nie ma ich online to nie wpadna pomoc logiczne chyba :confused:
Nie wiem jaki jest przelicznik na masslogi ale ok jak tam uwazacie, dla mnie masslog to 10 vs 1 i wiadomo ze padnie :confused:
No raczej jak nie ma ich online to nie wpadna pomoc logiczne chyba :confused:
Nie wiem jaki jest przelicznik na masslogi ale ok jak tam uwazacie, dla mnie masslog to 10 vs 1 i wiadomo ze padnie :confused:
te twoje teorie jakies slabe sa, nikt nie mowi ze massloga robi sie w 10 na 1 to raz, dwa to to ze ftp massloguje czesto jak jest duzo osob z dh, ubijaja a pozniej do trapa tak jak bylo w ostatnim warze kilkakrotnie na edron
Parcatras
29-09-2008, 23:05
A massloga robi sie 1 na 1? :o
A jak ftp robi massloga jak duzo dh jest online to zabija i przewaznie pada :(
Royal_Michael
29-09-2008, 23:43
Ta wiem to bylo ironicznie :x
Ironia to jest ukryta kpina/drwina.
Zatem do czego jest ironiczne slowo 'szybciejszy' ?
Parcatras
29-09-2008, 23:55
Co sie czepiasz :p Ja tak nieraz sobie mowie bo nudza mi sie banalne slowa gramatycznie poprawne ;(
A massloga robi sie 1 na 1? :o
A jak ftp robi massloga jak duzo dh jest online to zabija i przewaznie pada :(
lol? no i co, a ty wielki fighter zrobiles cos w tym war? czy tylko grzejesz miejsce zeby miec pozniej lepsza przyszlosc? >.>
Sachusek
30-09-2008, 08:29
jestem tu nowy ;p moim zdaniem to ta wojna nie ma sensu ;p:cup:
Ma sens bo pewnie juz niedlugo zobaczymy temat na forum ze CoA sie poddaje + posty Ace Inferno "We'll never give up!" :evul:
HellFrycek
30-09-2008, 09:10
Albo zobaczymy temat ze dh sie poddaje i twoje posty "kto chce kupic chara?" ;D
Chara chce sprzedać ciagle bez wzgledu na to czy jestem po wygranej czy przegranej stronie. Jak dostane dobra oferte to sprzedam. :)
Parcatras
30-09-2008, 12:36
lol? no i co, a ty wielki fighter zrobiles cos w tym war? czy tylko grzejesz miejsce zeby miec pozniej lepsza przyszlosc? >.>
Jestem od 2 dni w dh i zobaczysz mnie gdzies na pewno 8o
Mendolina
30-09-2008, 15:03
Jak CoA będzie używac 5-6 magów to na pewno będą przegrywac, DH używa 50 i im się udaje -.-
Parcatras
30-09-2008, 15:31
Bylem w hp ale nie walczylem wiec kick proste :D
HellFrycek
30-09-2008, 15:35
Jak CoA będzie używac 5-6 magów to na pewno będą przegrywac, DH używa 50 i im się udaje -.-
+88888 noob charow ;)
ale dh ma prawie samych magow, a w coa wiekszosc to najty
Mendolina
30-09-2008, 16:11
No właśnie, to jest ich taktyka. FTP(CoA) powinni przeciwstawic się im w ten sam sposób.
Uważam, że CoA nie wygra tej wojny, no ale wszystko mogłoby się dobrze potoczyc, gdyby FTP używało swojej władzy w rozsądny sposób.(po wygranej wojnie z DH).
A mnie i Gortiego szuka FBI ;~~~~
LOUDER! LOUUUUUUUDDEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gortirni??????????????????
Kogo to obchodzi ze CoA to sami najci? Mogli nie bottowac najtow tylko robic magów ;) Nikt im profesji nie wybieral, sami takie chcieli, wiec gorzkie żale Neo nie tutaj.
HellFrycek
30-09-2008, 22:02
@up
TO bylo stwierdzenie a nie gorzkie zale,czytanie ze zrozumieniem nie boli ;) pozatym to jest forum i moze sobie pisac o czym chce,gorzkie żale rowniez, jezeli to nie narusza regulaminu.
To panie najmądrzejszy nie pierdolcie ze przegrywacie war PRZEZ NOOB CHARY DH, ELFBOTA, CZY PRZEZ TO ZE COA TO WIEKSZOSC NAJTOW. przykro mi ale nikogo to nie obchodzi, przegrywacie przez w/w czynniki to prosze bardzo moja rada:
1) pomagajcie sobie noob charami
2) kupcie elfbot
3) zrobcie magow
Naprawde tlumaczenie typu "przegrywamy war bo dh to sami magowie a my najci" jest bezsensowne, byl poczatek wojny mogliscie wybrac stronę a nie teraz narzekacie.
Kolejne 300 godzin snów kolorowych i kolejne 400 zjedzonych kawałków mięska (w chwilach przebudzenia przed logowaniem Jeriaxa) i ...... mlv up
POZDROWIENIA DLA CAŁEJ SILVERY
Trzymcie się :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:
http://i333.photobucket.com/albums/m365/Jeriax_photo/33Euvona.jpg
HellFrycek
30-09-2008, 23:59
To panie najmądrzejszy nie pierdolcie ze przegrywacie war PRZEZ NOOB CHARY DH, ELFBOTA, CZY PRZEZ TO ZE COA TO WIEKSZOSC NAJTOW. przykro mi ale nikogo to nie obchodzi, przegrywacie przez w/w czynniki to prosze bardzo moja rada:
1) pomagajcie sobie noob charami
2) kupcie elfbot
3) zrobcie magow
Naprawde tlumaczenie typu "przegrywamy war bo dh to sami magowie a my najci" jest bezsensowne, byl poczatek wojny mogliscie wybrac stronę a nie teraz narzekacie.
No my na poczatku wybralismy ta z ktora jestesmy bardziej zwiazani,ale pan mistrz pvp holu musial poczekac na rozwoj akcji,zobaczyc kto zacznie wygrywac i dopiero dojsc :)
lol? Cały czas z DH bylem od rozpoczecia tej wojny.
lol? Cały czas z DH bylem od rozpoczecia tej wojny.
hahaha
tak sranie, juz tyle razy bylo mowione ze dolaczyles do war tlumaczyles sie ze masz tam maga, a jak mowilismy ze to sewery to sie wypierales, zaprzeczales sam sobie, ty nawet sam siebie potrafisz oklamywac (lol).
i z dh nie byles od poczatku, dolaczyles na ostatnia openke bo poczules ze twoja dupa nie jest zagrozona :]
Parcatras
01-10-2008, 11:19
A ja dolaczylem bo poczulem ze moja dupa jest zagrozona :D
Mendolina
01-10-2008, 15:06
hahaha
tak sranie, juz tyle razy bylo mowione ze dolaczyles do war tlumaczyles sie ze masz tam maga, a jak mowilismy ze to sewery to sie wypierales, zaprzeczales sam sobie, ty nawet sam siebie potrafisz oklamywac (lol).
i z dh nie byles od poczatku, dolaczyles na ostatnia openke bo poczules ze twoja dupa nie jest zagrozona :]
Masz problem? I co z tego, że dołączył pod koniec? Nie sama walką sobie zdobywasz szacunek.
Masz problem? I co z tego, że dołączył pod koniec? Nie sama walką sobie zdobywasz szacunek.
HAHAHA zal mi ciebie, a czy ktos tu mowi o szacunku? mowimy o tym ze nie walczy od poczatku a udaje tu wielkiego weterana wiec skoncz sie w*******ac w nie swoje sprawy tylko zajmij sie soba bo jest ci to potrzebne
Rekin Master
01-10-2008, 15:42
pewnie, robiąc z siebie debila na tibia.com zdobędziesz go o wiele łatwiej :)
tak, mówię w tym wypadku o tobie
Nigdy nie zaprzeczylem ze nie uzywalem Dawa to walki bo kazdy sam wie jak bylo :) I z DH bylem zawsze, a nie sorrka doszedlem do DH z 2-3 dni po rozpoczeciu wara bo bylem w grecji, wiec lognac nie moglem. I na pierwszej opence bylem Leyoshi wtedy kiedy CoA ucieklo na larvy, aj sorka nie wiesz bo cie tam nie bylo ;@.
Mendolina
01-10-2008, 16:09
@poreda
Ja potrzebuje? Popatrz na siebie, większośc ci powie, że bronisz FTP jak swoich jaj, nawet powiesz coś bez sensu, ale ważne, żeby było przeciw DH. Ja nie wstydzę się swoich wypowiedzi i pisze z jednego chara nie jak ty: Crassus~, Ace, Adar Zevonto, Aktor.
@Rekin
Nie będę z tobą rozmawiał, bo nawet gdy mówię prawdę będziesz bronił neo. Bye.
Rekin Master
01-10-2008, 16:23
@Rekin
gdzie bronię neo? wskaż mi taki fragment.
@poreda
Ja potrzebuje? Popatrz na siebie, większośc ci powie, że bronisz FTP jak swoich jaj, nawet powiesz coś bez sensu, ale ważne, żeby było przeciw DH. Ja nie wstydzę się swoich wypowiedzi i pisze z jednego chara nie jak ty: Crassus~, Ace, Adar Zevonto, Aktor.
@Rekin
Po 1 z crassua nie pisze postow bo to wogole inny acc, po 2 adar to nie ja mowilem ci to ze zeyj dalej w takim przekonaniu "ok", z aktora pisalem tak, po 3 to nie ja ci wytknalem ze jestes forum fighterem ale jak poruszasz ten temat to ok, ty nie jestes tibia maniakiem, ty jestes forum maniakiem ty expisz w robieniu postach na forum a openki wygrywasz kto napisze lepszy temat, i ile osob w nim padnie.
@chujolu
mowie o starym war, czytaj dokladnei co napisalem. HP vs FTP nie COA vs DH
Mendolina
01-10-2008, 16:47
@Rekin
To czemu swoje uwagi kierujesz tylko do mnie mówiąc, że robię z siebie idiote na forum? Neo tam nie pisze?
@poreda
Tylko dziwne, że wszystkie posty są prawie identyczne nie? I Adar na prawie każdy post odpowiada, jaki napisał Moradin aby byle czym mu dokopac. Aktora 2 czy 3 wypowiedzi też były przeciw Moradinowi.
@Rekin
To czemu swoje uwagi kierujesz tylko do mnie mówiąc, że robię z siebie idiote na forum? Neo tam nie pisze?
@poreda
Tylko dziwne, że wszystkie posty są prawie identyczne nie? I Adar na prawie każdy post odpowiada, jaki napisał Moradin aby byle czym mu dokopac. Aktora 2 czy 3 wypowiedzi też były przeciw Moradinowi.
no lol nie napsialem nic ze nie wypowiadam sie przeciw niemu bo tak nie jest, pisalem z aktora i tak tez jest napisane w moim poscie powyzej, wiec w czym problem?
Mendolina
01-10-2008, 17:23
"(...)po 2 adar to nie ja mowilem ci to ze zeyj dalej w takim przekonaniu "ok", z aktora pisalem tak(...)"
Chodziło mi o to, że te dwa chary mają ten sam problem do Moradina ;o
Nie napisales nigdzie FTP vs HP ;@. btw wiem ze zal ci dupe sciska ze ja moge expic a ty nie ;D main charem ofc bo zaraz napiszesz ze masz maga ;]
"(...)po 2 adar to nie ja mowilem ci to ze zeyj dalej w takim przekonaniu "ok", z aktora pisalem tak(...)"
Chodziło mi o to, że te dwa chary mają ten sam problem do Moradina ;o
chodzi o to ze oszukal nie jedna osobe, i nie jedna osoba juz wie ze moradin jest oszustem :]
Mendolina
01-10-2008, 17:48
@up
Sam mówisz, że walka na forum nic nie wnosi, a jednak sam to robisz. Tyle, że po co? Myślisz, że kogoś to ruszy? Że DH da mu kicka z gildii? Nie sądzę.
@up
Sam mówisz, że walka na forum nic nie wnosi, a jednak sam to robisz. Tyle, że po co? Myślisz, że kogoś to ruszy? Że DH da mu kicka z gildii? Nie sądzę.
mowilem juz to kiedys i powtarzam poraz ostatni, warto uswiadomic wszystkich z kim maja do czynienia :evul:
apropo walki, moze i pisze na forum ale walcze tez na tibii w odroznieniu od innych
walczysz, tak chyba na osiedlu z kolegami.
Mendolina
01-10-2008, 18:41
Nom wiadomo.
Character Etula lerik does not exist.
walczysz, tak chyba na osiedlu z kolegami.
UHAuahUSHSUhauhauhauhAUAhuauhA
Byles na 2 openkach, na jednej jak ftp bylo doslownie na skraju wyczerpania, i na drugiej na ktorej padl ozaledwie 5 osob a ty lizales dupe arpasowi "come arpas my bro, go back" AUHushhuSuhSHSUhusuSHSuhSUHSuSHuSH
wiec skoncz pierdolic fajterze, bo swojego "pro" pvp w zaden sposob jeszcze NIE potwierdziles ;D
Nigdy do arpasa na priv nie pisalem podczas zadnej openki wiec chociaz bys mowil prawdziwe fakty a nie znowu bajki opowiadasz.
A swoje pvp pokazywalem jak nie bylo jakichs zjebanych hotków do manasów/sd etc.
Odpowiesz mi czemu jak bylo glosowanie na najlepsze pvp to ja shortys i cirka mielismy najwiecej glosów? hmm? O czyms to chyba swiadczy ;) znowu zazdrosny?
8o omg a gdzie Wasza solidarność z przed lat kilku ?? Widzę, że wiele się zmieniło Allll się kłócicie, poczytam wcześniejsze posty może skumam o co chodzi :)
Mendolina
01-10-2008, 19:57
Nie ma solidarności, bo nie ma żadnej polskiej gildii przeciw PA, bo chyba o to najbardziej chodzi. A że się to nie udało każdy wybrał inna stronę. Pytałem wielu, odpowiedź była jedna: "wolę FTP bo będę miał potem plecy". Takie plecy, że teraz nikt siebie nie szanuje i powstają kłótnie.
Nigdy do arpasa na priv nie pisalem podczas zadnej openki wiec chociaz bys mowil prawdziwe fakty a nie znowu bajki opowiadasz.
A swoje pvp pokazywalem jak nie bylo jakichs zjebanych hotków do manasów/sd etc.
Odpowiesz mi czemu jak bylo glosowanie na najlepsze pvp to ja shortys i cirka mielismy najwiecej glosów? hmm? O czyms to chyba swiadczy ;) znowu zazdrosny?
HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!! Chcesz film? Jest na tibiacam tv, i nie pisales na priv tylko na default xD
Mendolina
01-10-2008, 20:36
@poreda
Weź ty człowieku przestań grac w tibie bo już ci coś odbija, reagujesz na każdy post Moradina, nie masz już coś wymyślec to piszesz o jakimś lizaniu dupy, bo coś tam napisał do Arpasa. Może to kumple? Jak nie wiesz to nie wal shitów.
On poprostu lubi wymyslac bajki jak juz nie wie co pisac.
Neo, szanowalbym cie gdybys chociaz pisal prawde ale to co ty wypisujesz to totalne bzdury, nie oszukuj sam siebie.
edit: czemu zignorowales druga czesc posta? :<
On poprostu lubi wymyslac bajki jak juz nie wie co pisac.
Neo, szanowalbym cie gdybys chociaz pisal prawde ale to co ty wypisujesz to totalne bzdury, nie oszukuj sam siebie.
edit: czemu zignorowales druga czesc posta? :<
Oczywiscie ze ci odpowiem. Bo na tym forum tylko ty shortys i circa dawaliscie wiekszosc filmow z pkowaniem. :) A jestem w 100% pewien ze na silverze z Polakow jest z 20 osob ktore by cie rozjebaly 1 na 1.
Zaraz dam ci dokladny link do filmu, nie jestem jedyna osoba ktora to zauwazyla ^^
@shaka
wez pierdolnij sie w ten pusty pecyn, staram sie ci nie odpisywac bo rozmowa z toba to jak z debilem ale niestety nie da sie, napisalem juz raz CHUJ CI W ODBYT zajmij sie soba i nie wtracaj sie w nie swoje sprawy k? BYE
@edit
Bodajze ten filmik, o drugi zaraz poprosze alana zeby uploadnal, bo na tym z perspektywy xeosnara widac caly tekst :)
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=398kq1b971teygox
@EditDown (doslownie)
HAHAHAH! Robisz z siebie idiote, czy pytanie o uploadniecie filmu to lizanie? UAHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU JAKI TYPEK XDDD
Btw, o tekstach do psychiatry to ty rozmawiaj z rodzicami a nie ze mna, frajerze.
Mendolina
01-10-2008, 20:57
@poreda
Idź do psychiatry lepiej bo twoja miłośc do FTP cię zgubiła.
Apropo lizania dupy, kto liże Alanowi?:)
@edit
Nie miałem na myśli twojego postu wyżej tylko ogólnie, ale skoro już zacząłeś "come arpas, my bro go back" - gdzie tu jest lizanie dupy? hmm?
Nie, to ty potrzebujesz. Ja nie pisze w większości postów "AHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU " i nie wyzywam cię. Po prostu uważasz się najlepszego ze wszystkich, a tak naprawdę mimo 18 lat zmieniłeś się w 3-4 miesiące odkąd doszedłeś do FTP. I sie nie wypieraj, bo ja się nie kłócę z Asenem, Gessem, Ambelem czy Kalorem. Ty szukasz zawsze problemu pisząc idiotyczne posty, które nic nie wnoszą.
@poreda
Idź do psychiatry lepiej bo twoja miłośc do FTP cię zgubiła.
Apropo lizania dupy, kto liże Alanowi?:)
@edit
Nie miałem na myśli twojego postu wyżej tylko ogólnie, ale skoro już zacząłeś "come arpas, my bro go back" - gdzie tu jest lizanie dupy? hmm?
Nie, to ty potrzebujesz. Ja nie pisze w większości postów "AHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU " i nie wyzywam cię. Po prostu uważasz się najlepszego ze wszystkich, a tak naprawdę mimo 18 lat zmieniłeś się w 3-4 miesiące odkąd doszedłeś do FTP. I sie nie wypieraj, bo ja się nie kłócę z Asenem, Gessem, Ambelem czy Kalorem. Ty szukasz zawsze problemu pisząc idiotyczne posty, które nic nie wnoszą.
Bo nie potrafie zignorowac twojej glupoty i zaczepek w stosunku do mnie, pisze do chujola a ty sie wtracasz, pisze o DH a ty sie wtracasz, pisze o czyms a ty sie wtracasz.
Mendolina
01-10-2008, 21:15
Bo nie potrafie zignorowac twojej glupoty i zaczepek w stosunku do mnie, pisze do chujola a ty sie wtracasz, pisze o DH a ty sie wtracasz, pisze o czyms a ty sie wtracasz.
Wtrącam się bo nie będę tolerował jak ktoś obraża moich kumpli. I pamiętaj, że ja tego nie zacząłem. Nim war się zaczęła, dałem passy dla Odima, a ty mówiłęś, że dobrze zrobilem bo Renato spoko itd., pare dni minęło, doszedłeś do FTP, potem zacząłeś rozgadywac, że on ma passy.
Ładna bajka neo :D tak jak mówilem
jedyne co napisalem to "aff lord"
Próbuj dalej ;*
Parcatras
01-10-2008, 21:31
Peace guys B)
Poreda nie chcial ze mna w depo rozmawiac ;(;(;(;(
Peace guys B)
Poreda nie chcial ze mna w depo rozmawiac ;(;(;(;(
A kiedy do mnie pisales? oO
@mendolina
Nigdy nikomu nie powiedzialem ze ty to renato, NIGDY! Tego mozesz byc pewien :)
@holu
Nah, juz kilka osob obejrzalo film i potwierdza ze pisales tam cos tego typu co napisalem wczesniej :)
Obejrzyj sam i napisz ponownie :D
@holu
Nah, juz kilka osob obejrzalo film i potwierdza ze pisales tam cos tego typu co napisalem wczesniej :)
Obejrzyj sam i napisz ponownie :D
Ale macie problem zrób ktoś ssa jak pisze to bedzie wiadome... Albo podajcie minute w filmiku i podajcie link do tego filmiku xd
Parcatras
01-10-2008, 22:27
Z kim sharujesz ace? xd
Z kim sharujesz ace? xd
Lol, z Rekinem.
Mi nie zalezy na udowadnianiu, podalem link do filmu i kto chce sie przekonac moze sobie obejrzec i popatrzec na twoje teksty :)
Przejrzalem caly i co? Znowu okazalo sie jakie bajki w*******asz na forum.
Doskonaly i Wizatlor noob pk team
http://pl.youtube.com/watch?v=BsmOMJPkaR8
.................................................. .......................................
Olaf Hacked, ale hacker itemy wsysnął ;o
doskonaly11
05-10-2008, 21:45
erius w ktorej minucie mnie widzisz? xd
Parcatras
05-10-2008, 23:15
No guzik ladny hack :(X(
Wy*******aj lamusie ;s
EDIT:
http://img401.imageshack.us/img401/2295/120zy6.jpg (http://imageshack.us)
erius w ktorej minucie mnie widzisz? xd
A w tej minucie : 4:04 Azux evil to ty ;d stoisz 1 sqm nad royal~
Parcatras
06-10-2008, 17:33
Mam prawie takie same eq :p
doskonaly11
09-10-2008, 19:47
ja pekuje bieglym, albo knajem ;p
nie porownuj mnie do amatorow hhehe
Kiedys mi pisales ze azux evil to twoj char. Zreszta ciebie nawet do amatora pk nie mozna porownac ;d
Wszedlem na forum 1 raz od pol roku, a do tibi sie dzis zalogowalem z 1 raz od roku.. xD
Ale to zwalone wszystko :p
Jedyne co zostalo z tamtych czasow jak gralem to chyba FTP i nic wiecej :D
FTP tez juz nie ma teraz jest COA czy jakis inny huj xd
Solar271
11-10-2008, 03:20
To prawda ze Olaf hacked czy sciema? Holu a ty czemu jestes z demonic horde zawsze byles z aervanim ? Cos sie w ogole zmienilo oprucz tego ze pelno nowych 100 leveli lata ktorych nigdy wczesniej nie widzialem ?
HellFrycek
11-10-2008, 16:27
To prawda ze Olaf hacked czy sciema? Holu a ty czemu jestes z demonic horde zawsze byles z aervanim ? Cos sie w ogole zmienilo oprucz tego ze pelno nowych 100 leveli lata ktorych nigdy wczesniej nie widzialem ?
No ale aervani przeszedl na slabsza strone to holu wolal zostac z mocniejszymi ;]
Aervani poszedl tam gdzie był robiony PoI = idiotyzm. Od początku byłem z DH i tu zostane.
Parcatras
12-10-2008, 16:36
Nie wiedzialem ze DH nawet Shanere przjmuje 8o:cup:
Solar271
12-10-2008, 22:02
Trzeba im przyznac ze potrafia grac zespolowo :p To zawsze bylo najwieksza sila Demonic Horde
Galera_Warrior
13-10-2008, 20:03
zbaniszowali mnie az do stycznia ;s
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=459453603
@up
No wlasnie, zal ich. Zamiast dojsc odrazu do dh to oni musieli przeczekac az któras ze stron zacznie wygrywać i dopiero wtedy dojsc zeby w przyszlosci miec jak najlepiej na servie, nie licza sie kumple tylko to żeby potem rządzić servem. Życze wam Po 1. Żeby wyjebali was z DH na koniec wojny, a po 2 zeby FTP z wami wygrało.
Tyczy sie to do Hola (byl w tamtej wojnie w DH ale po koncu tamtej wojny odszedl i dopiero poszedl do DH jak zaczelo wygrywać), Solara (chociaż on miał tam kumpli ale raz byl w ftp a raz w dh), Shanceza, Tiganny Asco i wiekszości hujów polaków którzy są teraz w DH a wczesniej byli neutral.
Tyle,
Bye
Mendolina
14-10-2008, 21:40
Ja doszedłem do wojny w dniu jej rozpoczęcia przez Seven Alliance xD i miałem swoje powody. Oni teraz chcą zapewnic sobie przyszłośc w co wątpie ;d.
Teraz nie chce byc po niczyjej stronie bo szanuje kumpli, a są oni i tu i tu.
Pzdr
Name: Hunter Gorn
Sex: male
Profession: Knight
Level: 58
World: Silvera
Residence: Thais
Last login: Oct 14 2008, 18:53:29 CEST
Character Deaths
Oct 14 2008, 14:33:36 CEST Killed at Level 60 by Erius Dranax
and by Boromir of Silvera
Oct 14 2008, 08:39:32 CEST Killed at Level 62 by Tiganna Asco
and by Solar mlody
Oct 13 2008, 22:15:31 CEST Killed at Level 64 by Zampiery
and by Asassin Snake
He buy wczoraj accounf for 50 zł
@Ylder
Co ty, to bylo tak :
17:06 Hunter Gorn [58]: am builing hunter gorn wczoraj for 50 50 zl
Solar271
14-10-2008, 21:47
Up
Powiem tak doszedlem do Demonic Horde po rozmowie z Von'bortem, ja moglem byc neutral po obu stronach a nawet miec z obu stron pro, ale Von'bort ma racje ze nie wiem gdzie jest moje miejsce i ze jestem magiem a magowie nigdy nie moga byc neutralni i ze musze sie zdecydowac. Stwierdzilem ze pojde tam gdzie ludzie sobie na wzajem pomagaja,gdzie sie szanuja,gdzie jest spoko, nie ma 3 glownych liderow a reszta jest nikim kazdy jest sobie rowny i nie obchodzi mnie kto wygra wojne ja i tak bede z Demonic Horde ... Skonczylem gre ale zawsze wroce jesli bedzie jakas open i nie opuszcze DH jak przegra wojne tak tez napisalem liderom FTP.
Raz zaplacilem wiecej tego nie zrobie ...
Nie gram w tibie wszystkie moje chary sprzedalem zostaly mi tylko dwa 127 i 126."którzy zrobią wszystko, byleby być bezpiecznym." Myslcie co chcecie ale na logike mozna wziasc to ze po co pakowac sie do wojny skoro i tak bylem wolny i BEZPIECZNY? ?
A co do poczatku wara ( nie bylo mnie w polsce i nie gralem kazdy to wiedzial ) ale nawet jakbym byl to bym nie doszedl teraz naprawilem to. Ja sie nie czepiam was ze jestescie w FTP wy uszanujcie moje miejsce w DH :] Powodzenia w war
Solar271
14-10-2008, 21:53
[QUOTE=HellFrycek;2297736]OWNED OWNED OWNED ;C
Solar najeżdzasz na Hola. Spójrz na siebie.
Nie najechalem na HOLA to raz, ja tylko zapytalem go jesli nie jestes na tyle inteligentny zeby zrozumiec to idz zapytajs ie mamy :]
Mendolina
14-10-2008, 21:53
Mało jest takich ludzi, którzy szanują swoich wrogów, tymbardziej kiedy się przegrywa ;p.
HellFrycek
14-10-2008, 21:57
@ Solar
Sorry, ale na matkę to możesz swojej matce jechac, jeśli Ci pozwoli.
Ale ogólnie to wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że zawsze byłeś z DH i wogóle to jest Twoja RODZINA <3, braci się nie traci, itp.
Szkoda, że pamiętam jak byłeś w FTP i również spierdoliłeś, bo zauważyłeś, że przegrywają, wtedy też to była rodzina?
Ale jak to się mówi. MÓW DO SŁUPA, SŁUP JAK DUPA, MÓW DO DUPY TO CIĘ OBSRA.
Really sad :(
Co tu dużo mówić. Jesteś śmieciem, nie tylko dla mnie, sądzę, że dla wielu osób.
SUHFDSADUHSAD tak mi się wspomniało. Pamiętasz jak szorowałeś dupę Larenowi, udając DZIEWCZYNĘ? XDDDD
"Te amo Solar ;*" XDDDDDDDDDD
Solar271
14-10-2008, 22:01
nie wyzwalem ci mamy :p napisalem ze jesli ty nie jestes inteligentny to zapytaj jej ( to znaczy ze ona jest i by to zrozumiala)
Ale za to ty znow nie zrozumiales
@Up
Nie pamietam moze dlatego ze to klamstwo hmmm :D a z larenem zawsze dobrze zylem :p Za to pamietam dokladnie jak ty lizales dupe Ftp zeby wbic level :) ale zapomniales o tym hmmm :( i co oplacalo sie sharowac? Shakowali cie wiec kto tu przegral ? Zegnam:D
W Ftp bylem bo mnie zmusili :p obiecali ze przestana zabijac moich kumpli jak dojde do FTPa i doszedlem
@down
w koncu to zauwazyles hehehe :D
HellFrycek
14-10-2008, 22:07
Ok mistszó!
Następnym razem dokładnie przeanalizuję Twój post, zanim na niego odpowiem, bo widzę, że mam do czynienia z bardzo inteligentnym człowiekiem!
@ EDIT OFC
EJ ALE MIŻCZÓ, ZADAŁEM CI PYTANIA.
1. Jak to było jak udawałeś/aś dziewczynę, żeby mieć STABILNE dupsko?
2. Czy FTP też było taką wielką rodziną, jak w nim byłeś, kiedy wygrywało?
Nie odpowiesz, bo Ci głupio? Czy może pójdziesz do mamy, żeby Ci pomogła, bo może Ty nie rozumiesz treści, zawartej w tych pytaniach?
@ EDIT 2
Ok, jeden przykład komu lizałem dupe z ftp, żeby wbic lvl? :D
Synu, co Ty wiesz o hackowaniu?
Więc... OPOWIEM CI O TYM!
SZAROWAUEM, dokładniej dałem passy Magnacie, żeby walczył charem, rzadko kiedy bywałem, wtedy kiedy były openki, więc i tak char leżał nieużywany, PACC był, więc po co miałby się marnować?
No aczkolwiek muszę Cie zmartwić, ponieważ passy zmieniłem hmm jakieś 2 miesiące temu, a "shakowany" zostałem dokładnie tydzień temu w sobotę, tudzież była to paradoksalna sytuacja. Od tych dwóch lat, kiedy gram w Tibię, nigdy nie miałem żadnych Antivirów no i tak jakoś dawałem radę, bo umiejętnie korzystałem z internetu. A tu Ci pewnego dnia zasysłem se bitcometa no i zacząłem ściągać jakieś tam filmy iiii... PSIKUS!! KEYLOGER!! O KURWA!! No i właśnie w tą magiczną sobotę poszedłem do klubu na dyskotekę i w tą właśnie noc HAKER mnie chciał schakować, ale na Kalorze było razem może z 5k xd bo all itemy na innym koncie. Więc nic nie wziął i to był cały mój HAK. A i chciał iść pekować, ale ftp i koledzy <3 trapowali go by nie wyszedł, aż w końcu poszedł spać, ja wróciłem rano, od razu dałem recka Fryckowi, no i zmienił passy i tyle.
I TAK POWSTAŁ CHOCAPIC...
"Shakowali cie wiec kto tu przegral ? Zegnam"
HAUSDUHUHSD EJ SORRY, ALE KOGO SCHAKOWALI TEGO SCHAKOWALI XDDDD
Bo przypominam sobie pierdolny tasiemiec na forum.tibia.pl "SOLAR MLODY HACKED BY ASEN YOKAR" XD
A skoro z Larenem to kłamstwo, to czemu na tym filmiku o Barinasach jest na końcu, że Laren Cię kocha?
GAY PLX?
Solar271
14-10-2008, 22:25
odpowiedzialem ci
1. Nigdy nie podawalem sie za dziewczyne i skoro masz takie informacje ze tak do larena pisalem to odpowiedz skad, albo moze sie go zapytaj czy tak bylo skoro z nim tak pisalem hehe bo ja tez moge napisac ze podawales sie za laske bez zadnych dowodow :p a takich nie masz
2.Do ftp doszedlem bo mnie zmuszono napisalem wyzej ubijano mi kumpli specjalnie zebym tylko doszedl i nie doszedlem do FTP tylko do FTPa
nigdy nie walczylem po stronie z FTP nigdy im nie pomoglem w warze jedyne co mozesz mi zarzucic to tylko to ze bylem w FTPa fakt mam bro w ftp ale oni szanuja to ze jestem w DH a ja ze oni w ftp :p
@UP
Jakim filmiku? A "kocham Cie" ja pisze do kazdego :D i to nie znaczy ze jestem Gejem :D Tata cie kocha to znaczy ze jest Pedalem? hehe
a ten filmik pewnie kolejna bajka wymyslona
Solar271
14-10-2008, 22:38
Honor hahahahaha
Ty i honor prosze cie. Powiem tak KALOR KOCHAM CIE hqhahahahhsjadhadh jestes zalosnym osobnikiem :p czepiasz sie byle czego no i moze powiesz nam o jaki filmik chodzi? Ciagle cos wymyslasz i sie w tym gubisz :p Mnie nie obchodzi czy skonczyles gre czy nie dla mnie zawsze bedziesz zerem tak samo pewnie ja dla ciebie :p wiec skonczmy to bo sie blaznisz tylko cya:]
Solar271
14-10-2008, 22:40
AGA HAHAhklajadahadajhdhjdajhajhad rox jestes a moze zapytaj larena kto to jest na tym filmiku i zrob screena jak ci odpowiada i dopiero mi cos zarzucaj ?
Solar271
14-10-2008, 22:44
Extra Andżej. Skoro to co piszę nazywasz błaźnieniem, to ja nie wiem co Ty robisz.
No ja skończyłem, Ty ją prędzej, czy później też skończysz. Chyba, że wróci 'stary owner'. hmm AGA i powróci stara miłość z Larenem <3
Aga hehehe :D aaa ja wiem kto to aga jest w ogole teraz tak sobie przypomnialem AGA to carpaty siostra oni krecili razem jak bylem w wojnie dh vs ftp pierwszej Bambelle czy cos takiego char to AGA zapytaj carpathii hehehe i znow wyszedles na idiote :p sam z siebie go zrobiles ^^
@up
racja obaj znamy prawde poprostu teraz ci glupio ze oskarzyles mnie o cos bezpodstawnie :D AGA to Carpathii siostra hehehe ale ty wiesz lepiej i wkrecasz mi cos tu na forum i powiedz czy to nie jest zalosne? Nie masz co na mnie wymyslic to wkrecasz jakies farmazony
HellFrycek
14-10-2008, 22:52
Kto powiedział, że mi głupio?
Jak już, to z siostrą Carpy kręcił LEOOZENHO ;C
Chyba, że ona lubi na dwa baty ;o
Ty wiesz wszystko, więc powiedz.
Solar271
14-10-2008, 22:53
Aga Sandra czy jak jeszzce? skoncz juz ^^ albo lepiej ja skoncze bo masz bujna wyobraznie jeszcze cie w jakims osrodku zamkna :D
HellFrycek
14-10-2008, 22:55
Czytać ze zrozumieniem umiesz?
Sandra = Bamb~
Aga = Solar
Sandra + Leoo = s2
Aga + Laren = <3
Kto się błaźni, ten się błaźni, lecz jeśli spośród nas 2, nie ja, to kto? ; oo
Wg Twojej wersji Sandra + Laren? ;O
Tu się nasuwa wątek typowej telenoweli brazylijskiej, z udziałem Wenezuelczyków.
Solar271
14-10-2008, 22:59
Czytać ze zrozumieniem umiesz?
Sandra = Bamb~
Aga = Solar
Sandra + Leoo = s2
Aga + Laren = <3
Kto się błaźni, ten się błaźni, lecz jeśli spośród nas 2, nie ja, to kto? ; oo
Wg Twojej wersji Sandra + Laren? ;O
Tu się nasuwa wątek typowej telenoweli brazylijskiej, z udziałem Wenezuelczyków.
ALE CO TY ZNOW WYMYSLASZ jaka sandra jaki laren? niedawno pisales ze AGA i laren sam sie gubisz czlowieku wez sie ogarnij i dopiero pisz do mnie Powinienes pisac brazilijskie seriale masz fajntazje :D moze jakis dowod? DAJ JEDEN DOWOD a oddam ci chara :D wystarczy jeden malenki dowod ale ty go nie znajdziesz bo to wszystko wytwor twojej wyobrazni i serio ide stad bo to juz zaczyna byc chore ^^ wpierasz cos sobie sam ale nie wiesz co jeszcze Pilnuj swojego Teamu :D i idzcie ubijac polakow z 40 lev i robic na nich PA :* cya
@down
A jaki to dowod ze twoja wymyslona AGA to "ja". Ta Aga to jestes TY :D wyrywales larena zeby ci dal kasy hehehe osz ty pedziuszku :D
Galera_Warrior
15-10-2008, 14:39
@Solar
Frycek ma troche racji, byles w DH, dh dostalo w odbyt ZAPLACILES, doszedles do FTP po to zeby teraz wrocic do DH. Wiec nie mow ze zawsze byles z DH ;d
Oł maj gad. A Wy jesteście tacy lojalni, że zawsze będziecie się jednej strony trzymać. Jak dla mnie to norma, że człowiek dba o swój tyłek, a dopiero później czyjś.. a co dopiero jeżeli chodzi o grupę osób z czego o większości wie tylko tyle, że są w tej samej gildii.
Rekin Master
15-10-2008, 15:25
solar...z tego, co pamiętam, to kiedyś udawałeś laske :)
i mam chyba screena z tym, hehe. postaram się znaleźć :D przy odrobinie szczęścia będę rookował 127ms-a w dh!:D
@ Poreda
To ja pisałem z konta Frycka, żeby nie było na niego, że wszczyna burdy :-P
A Ty hmmm Ylder? kim jesteś, że się w nasze kłótnie wtrącasz i morały z niej wyciągasz? :D
Galera_Warrior
15-10-2008, 18:24
Oł maj gad. A Wy jesteście tacy lojalni, że zawsze będziecie się jednej strony trzymać. Jak dla mnie to norma, że człowiek dba o swój tyłek, a dopiero później czyjś.. a co dopiero jeżeli chodzi o grupę osób z czego o większości wie tylko tyle, że są w tej samej gildii.
gdybym nei byl lojalny zaplacilbym i gral dalej ;d
gdybym nei byl lojalny zaplacilbym i gral dalej ;d
Ciekawe skad kase bys wzial XDDD
FAIL
Galera_Warrior
15-10-2008, 18:39
Ciekawe skad kase bys wzial XDDD
FAIL
napewno nie od ciebie bo cie na chara wychujali UHAuAHUhAuha
Parcatras
15-10-2008, 18:41
Girni dlaczego uwazasz ze jestem chujem? :o
@Gej z widzewu
AhaHAHhahhhaaHAHAaahaha, przypomnij sobie od kogo kiedys porzyczales na PACCa xDDDD, Jak blagałeś pozniej zebym ci darował te 5k, ahaahahahahaha
nUUub
@up
Bo doszedles do DH dopiero wtedy jak zaczelo wygrywać.
@down
To cofam, juz nie jestes hujem xD
Parcatras
15-10-2008, 18:46
@UP
Doszedlem po tym jak FTP mnie ujebalo :baby:
Galera_Warrior
15-10-2008, 18:54
@Gej z widzewu
AhaHAHhahhhaaHAHAaahaha, przypomnij sobie od kogo kiedys porzyczales na PACCa xDDDD, Jak blagałeś pozniej zebym ci darował te 5k, ahaahahahahaha
nUUub
@up
Bo doszedles do DH dopiero wtedy jak zaczelo wygrywać.
@down
To cofam, juz nie jestes hujem xD
UHAUHHUAHUA A KTO MNIE PROSIL ZEBYM NIKOMU NIE MOWIL O TWOIM ROMANSIE Z GORTIM? :D:D:D
To ze miales romans z gortim to nie znaczy ze kazdy mial xD
Galera_Warrior
15-10-2008, 19:00
To ze miales romans z gortim to nie znaczy ze kazdy mial xD
Probojesz moje teksty przestawic na swoje? NIESTETY NIE ZAPRZECZYSZ ZE BYWASZ W KLUBIE (http://arkagdynia.skupuje.pl/)! ROZPOZNALEM CIE W TLUMIE! KAZDY CIE ROZPOZNA NA TYM ZDJECIU! HAHAHAHAHA!
Odpierdolić sie od Gortiego :P
Galera_Warrior
15-10-2008, 19:25
Odpierdolić sie od Gortiego :P
ej ale przyznaj ze girniego tam rozpoznajesz w tlumie ;d
no nie wiem w ogóle to ja tam widze polowe tego forum... ;d
A Ty hmmm Ylder? kim jesteś, że się w nasze kłótnie wtrącasz i morały z niej wyciągasz? :D
Jestem zajebisty pan filozof i największy PGer tibijski (wystarczy spojrzeć na mój lvl i ilość czasu online).
@ Holu
Ta, kolejny forever & ever z DH, a ja dobrze pamietam, kiedy co wchodzilem na Tibie, dostawalem msg "ej to wkrecisz mnie do tego ftp?" I chyba kazdy z Btm teamu tego doswiadczyl :P
@ Ylder
A skoro pan filozof to sorry nie ;C
Tak Kalor, pytalem czy wkrecisz mnie do FTP jak jeszcze w FTP był aervani jogador itd. I nie pytalem ciagle, tylko raz. A jak math i reszta poszli do DH to odrazu tam dołączyłem.
Galera_Warrior
16-10-2008, 18:50
Tak Kalor, pytalem czy wkrecisz mnie do FTP jak jeszcze w FTP był aervani jogador itd. I nie pytalem ciagle, tylko raz. A jak math i reszta poszli do DH to odrazu tam dołączyłem.
Zostajac z DH mimo ze Jogador Aervani itd odeszli :evul:
No a dlaczego poszli? Po to zeby zrobic POI z wami i przegrac war, z reszta jak doszli do was to nie gralem bo bylem w Grecji.
@Holu
Patrz co ty piszesz:
Tutaj pokazujesz ze jestes lojalny wobec friendsów i masz w dupie to że stracisz chara.
No a dlaczego poszli? Po to zeby zrobic POI z wami i przegrac war, z reszta jak doszli do was to nie gralem bo bylem w Grecji.
A tutaj potwierdzasz moje słowa. I pokazujesz że w dupie masz friendsów, liczy sie tylko twoja dupa.
Co można z tego wywnioskować? Że kumple nie mogą na ciebie liczyć, bo dla ciebie bardziej liczy sie gra.
I nie pierdol mi tu glupot bo wlasnie potwierdziłeś to co powiedzialem do was. Po za tym nie wiem jak było w tym DH, ale pamietam że pisałeś posta na forum (tibia.com) że chcesz być neutral, nie pozwolili ci, byłeś bez gildi (nie wiem czy nie grales czy grałeś) i dopiero jak DH wygrywalo w fragach doszedles do DH.
@ SOLAR
UPS CHYBA WAS WYRZUCILI Z DH ;C
obyście padli wszyscy (ofc ci co tam byli) ofiarą obrzydliwego i barbarzyńskiego mordu waszych postaci <3
@ Holu
Potwierdzam teorię Anticala (;
Jeny.. Ups?! Chyba!? Kupa?! Oko?! Ich już jakiś czas temu wyrzucili / sami odeszli (zależy o kim mówisz mając na myśli "WAS").
No fes dawno, skoro przedwczoraj, czy tam 2 dni temu dopiero ich przyjęli ;o
Ale widzę, że następny, który wie wszystko najlepiej.
Wogóle to wydaje mi się, że wyrzucili ich, zanim ich przyjęli ;o
@Holu
Patrz co ty piszesz:
Tutaj pokazujesz ze jestes lojalny wobec friendsów i masz w dupie to że stracisz chara.
A tutaj potwierdzasz moje słowa. I pokazujesz że w dupie masz friendsów, liczy sie tylko twoja dupa.
Co można z tego wywnioskować? Że kumple nie mogą na ciebie liczyć, bo dla ciebie bardziej liczy sie gra.
I nie pierdol mi tu glupot bo wlasnie potwierdziłeś to co powiedzialem do was. Po za tym nie wiem jak było w tym DH, ale pamietam że pisałeś posta na forum (tibia.com) że chcesz być neutral, nie pozwolili ci, byłeś bez gildi (nie wiem czy nie grales czy grałeś) i dopiero jak DH wygrywalo w fragach doszedles do DH.
Nie moglem dojsc na poczatku do DH bo mnie w polsce nie bylo omg nie umiesz czytac? ;x wrocilem z wakacji to doszedlem do DH... Własnie w tym problem ze Aervani mogl na mnie liczyc zawsze bo zawsze z nim byłem ale im więcej razy strone zmienial tym bardziej zmienial sie jego stosunek do mnie. wiec w dupie mam takiego kumpla ktory potrzebuje cie tylko wtedy kiedy sam potrzebuje pomocy. nawet kiedy przestalem sie kumplowac z mathem to mialem za nim isc do FTP znowu? nie sądze...
I sram na te wasze teorie, moja teoria jest taka ZE WSZYSCY JESTESCIE ZAZDROSNI ZE JA SOLAR TIGANNA I INNI MOGA SOBIE NA LAJCIE GRAC A WY NIE ;@ i TAKA PRAWDA...
@kal~
Jak 2 dni temu, ktoś z "nich" mówił, że go z DH wywalili. Tak- to było dokładnie 2 dni temu, pamiętam że nie było wtedy szkoły :X No a "dawno" można różnie interpretować.
Parcatras
16-10-2008, 22:45
Kalor dzieki za tak mile zyczenia smierci :D Zal ze wtedy do was nie dolaczylem? Jak groziles wszyskim polakom ze nie pograja jak wygracie? :baby:
Mam cie w dupie bo do grozenia to pierwszy byles a jak ftp probowalo jeszcze wygrac to ciebie nie widzialem :o
Galera_Warrior
17-10-2008, 10:57
@Holu
Patrz co ty piszesz:
Swoja prawdziwa twarz pokazal juz bardzooo dawno emu okradajac Rekina, ktory byl jego dobrym kumplem, wtedy. Juz kiedys to pisalem, kto sie zlodziejem rodzi ten zlodziejem zostanie. Moze to dotyczy tez klamstwa i dwulicostwa?
konfidencie nie wcinaj sie :<
@ Holu
Nie, nie jest tak, bo mógłbym zapłacić, a pieniędzy mam sporo ;)
Poza tym mogę sobie zrobić nowego chara i po problemie ;)
@ Tiganna
Zobacz, skoro Polacy to tak wielkie cioty, że płacą za każdym razem (zamiast się przeciwstawić), kiedy dostaną hunta, no to czemu po wygranej wojnie mieliby mi nie płacić? ;O
Galera_Warrior
17-10-2008, 18:33
konfidencie nie wcinaj sie :<
Wymysliles sobie z tym kapowaniem bo nic na mnie nie miales, zero zastrzezen kochany klamczuszku :)
Marna zagrywka :)
Rekin Master
17-10-2008, 18:41
I sram na te wasze teorie, moja teoria jest taka ZE WSZYSCY JESTESCIE ZAZDROSNI ZE JA SOLAR TIGANNA I INNI MOGA SOBIE NA LAJCIE GRAC A WY NIE ;@ i TAKA PRAWDA...
LOL.
you made my day, czy jak to się mówi :D
A tu dalej kłótnie, ludzie, ile można? Znudzi się to wam kiedyś (kłótnie)? Nie możecie odpuścić? Po co się kłócić, jak to dla was taki drażliwy temat to poprostu nie piszcie, bo z kłótni nigdy nic dobrego nie wynika...
Dawergo
@down
Marna próba prowokacji, try again :)
A tu dalej kłótnie, ludzie, ile można?
148790325 dni
Galera_Warrior
18-10-2008, 13:44
Girni ogol piety
Kalor i co myslisz ze jakbys zaplacil to bys mogl na lajcie grac? Myslisz ze robilbys P.A na kim bys chcial, mogl expic ile wlezcie bez zadnych limitów itd? Sam sobie odpowiedz... Troche rozni sie granie po wygranej wojnie a inaczej po zaplaceniu za hunta.
Parcatras
18-10-2008, 15:51
http://img369.imageshack.us/img369/2365/lvl100pl0.jpg (http://imageshack.us)
:o
@ Holu
Ok, tłumacz to jak chcesz ;P
Nie jestem na pewno zazdrosny o to że grasz ;)
Tylko ci mowie ze jakbys zaplacil to nie mialbys tak samo jak wtedy gdy bylbys po wygranej stronie. Sam wiesz ze tak jest.
Tylko ci mowie ze jakbys zaplacil to nie mialbys tak samo jak wtedy gdy bylbys po wygranej stronie. Sam wiesz ze tak jest.
Jakby dobrze przylizal rowka to moze i by miał tak samo, a nawet lepiej :)
(tak jak solar lizal ftp po tym jak zaplacil i mu sie udalo:p)
No dokładnie, musiałbym dużo kasy na to wydać, a i tak nie wiadomo ;P
Ale nie gram i nie mam bólu głowy z tego powodu ;P
Galera_Warrior
19-10-2008, 11:10
lol, lester zrobil new war
Mendolina
19-10-2008, 11:25
Prawie Yksan, Axmann i Khurix owned ale udało im się.
"prawie robi wielka roznice" :evul:
good luck cataclysm, obstawiam ze ten 'war' bedzie trwał max 2 tygodnie.
Parcatras
20-10-2008, 00:10
Ja nie wiem ze kupilem chara ale ace o tym wie :cup::p
20 Oct 2008 +1,234,152
PL rekord? :evul: :cup:
Galera_Warrior
20-10-2008, 09:53
good luck cataclysm, obstawiam ze ten 'war' bedzie trwał max 2 tygodnie.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 125
Poziom mag.: 7
Name: Moradin Miedziobrody
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 124
World: Silvera
Residence: Venore
Guild membership: New of the Demonic Horde
Last login: Oct 20 2008, 06:00:13 CEST
OWNED. Idz wystaw chara na allegro.
Galera_Warrior
20-10-2008, 15:27
Jaki debil lol zal mi cie. 3% do 125 to wpisalem. Naprawde nie masz sie juz do czego przy*******ac hahaha nie no smieszny jestes
14:00 You advanced from Level 124 to Level 125.
Btw. Skoro cytowales moj post to wez mi powiedz co w twoim poscie jest nawiazaniem do mojego bo nie rozumiem.
Przeczytaj koncowke i pomysl jeszcze raz ;D
@ Holu
Asen wbił duzo wiecej, Vake cos ponad 1,5m, Ambel tez ok. 1,3m ;O
Więc do rekordu jeszcze trochę ;)
Galera_Warrior
20-10-2008, 19:57
I zebys odrazu nie bronil sie erigiem bo erig nie zawsze nalicza exp :)
Luki_Asen
20-10-2008, 20:41
to byl podwojny exp a ja mialem 2mln cos ;p i to sie nie liczy :)
edit gz rekordu
Mendolina
20-10-2008, 21:33
to byl podwojny exp a ja mialem 2mln cos ;p i to sie nie liczy :)
edit gz rekordu
Wreszcie ktoś kto potrafi rozsądnie ocenic sytuację.
Bo Asen w porownaniu do innych pogodzil sie z porazka w warze, umie przegrac z honorem i nie jest debilem zeby pisac np na forum.tibia.com z 10 noob charow mimo ze wszyscy wiedza kto to tak naprawde jest. Nie Neo? :>
Kalor & Neo
Tak, tez moge powiedziec ze wbilem 2kk expa ale erig tego nie pokazał. Liczy sie to ile jest zapisane a nie tyle ile ktoś mówi.
;@@@
Galera_Warrior
21-10-2008, 07:50
UAHuuahuA Ale wszyscy dobrze wiedza ze nie wbiles, i wszyscy tez wiedza z pyton timy klepaly rekordy
Omg
Przecież przegrałem wojnę i odeszłem z honorem xD
A co do rekordu, OK GRATZ!!!!!!
Nieważne, że były większe, ale OK, JESTEŚ REKORDZISTĄ!
@ EDIT
CHWILA, CHWILA!
Przecież Ty nie jesteś Polakiem.
Erig mówi nam wszystko!!
24 Asen Yokar (*) [Poland] History Knight 160 66,635,670 Down 1 0 0
155 Young Gorti (*) [Poland] History Knight 115 24,649,041 Up 26 +395,822 +2,396,511
167 Destroyer of Fury (*) [Poland] History Knight 114 23,517,367 Down 5 0 +5
188 Kalor Tald (*) [Poland] History Druid 110 21,563,846 Down 3 0 0
Jestem 4 PL na Silverze! ;D
111 Moradin Miedziobrody (*) History Knight 125 31,159,708 Up 11 +226,855 +2,660,585
BR, SWE PLX?
@Kalor
Są jeszcze solary arturki i Vake :P
@Edit
Aa już wiem ocb xD
Galera_Warrior
21-10-2008, 15:47
@Kalor
@Edit
Aa już wiem ocb xD
yauauhshuuahhua
@Kalor
@Edit
Aa już wiem ocb xD
GORTI 3 2 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PYK! SZAMPAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::D:D:D::D:D:::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D
Nieogar ehh... :D!
@neo
Tylko się zalogowałeś i już zaczeło smierdzieć chujem ;<
SZAMPAN! :D
Motto Tygodnia!
ou fak
@edit
@Kalor
@edit
xD
ahushausha
321
szampan j0uj0u
@neo
chujem
SZAMPAN
motto
Powycinałem niektóre słowa z poprzednich postów, ale ogólnie chodzi o to samo co w tamtych. Mądrze?
ou fak
Myślisz że jestes fajny kiedy piszesz takie zjebane teksty?
Po 1. Przedstaw sie.
Po 2. Pisz tylko wtedy kiedy masz cos madrego do powiedzenia ii nie pisz takich debilnych tekstów bo jestes raczej zalosny a nie smieszny.
ej zgasiłeś mnie :<
@edit
przejrzałem poprzednie posty i już wiem co zrobić żeby były takie jakie oczekujesz, zaraz edytnę poprzedni.
@down
No właśnie.
tzn. ignoruj mnie jak ci przeszkadzam, ale co do prowokacji i problemów: be
Girni... zobacz, on chce coś sprowokować, możliwe, że ma jakieś problemy.
Ignoruj go, po huj masz się martwić jakimś nieznajomym/znajomym, który nie chce się przedstawić.
Nie rozumiesz bo nie wiesz ocb .... wiec n/c
Tyle w tym temacie ;d
Galera_Warrior
21-10-2008, 20:44
Nie rozumiesz bo nie wiesz ocb .... wiec n/c
Tyle w tym temacie ;d
NIE!!! GORTIRNI
Jak tam Łar
http://allegro.pl/item462692472_tibia_silvera_37_knight_eq_i_kasa_za _pol_ceny.html
Przedmiotem tej aukcji jest konto w Tibii posiadające trzy postaci na serwerze Silvera. Jest to serwer PVP, bardzo spokojny. Z PK rzadko się tutaj można spotkać, nawet w Thais czy Carlin - mało tutaj Polaków, ale nie ma dyskryminacji. Dużo włochów, brazylijczyków i australijczyków (serwer amerykański).
Myslisz ze jak zremisowaliscie MEGA EVUL FARTEM z Legia to jestes mocny? xD
Galera_Warrior
21-10-2008, 23:02
Myslisz ze jak zremisowaliscie MEGA EVUL FARTEM z Legia to jestes mocny? xD
A ty myslisz ze jak masz pole za domem i kombajn to wymiatasz?Legja To Stara Kórwa, Legja Iebana Iest, Legje Tszeba Pjerdolić! Legje CWKS!!!!
19:10 Kosti [1]: JA TO SIE WYBJERAM NA STUDJA
19:10 Kosti [1]: NA KTURYH POZNAM TAINIKI POLSKIEGO ROLNICTWA
19:10 Kosti [1]: TAK HCE BYC ROLNIKJEM
:D:D:D:D
Could not find character
Character Kosti does not exist.
:(
Galera_Warrior
22-10-2008, 16:04
Rzecz miala miejsce na OTSIE!
Jak tu nie można spamować...
Helou!? Nudzę się! Chcę poczytać!
Raz nic nie piszecie przez kilka dni, a później w jeden dzień 3 strony..
@up
Wy*******aj baranie -.-
Galera_Warrior
24-10-2008, 22:14
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
GirNi11, LiSsS
Co sie girni lampisz i tak fri itemow nie dostaniesz 8o
Czekam na takie debilne posty z twojej strony :D, zalatwic ci rozmowe z psychologiem, albo z moja pala?;D
18:24 Moradin Miedziobrody [126]: chcesz kupic arbalest?
18:24 Sonik Bili [66]: a co to jest za postac
owned.
Dzieci... aff, sry za off
Galera_Warrior
25-10-2008, 10:24
Czekam na takie debilne posty z twojej strony :D, zalatwic ci rozmowe z psychologiem, albo z moja pala?;D
Najpierw to sobie pale wychoduj ;D
http://img185.imageshack.us/img185/9470/uo0030zn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/463/uo0032rq3.jpg (http://imageshack.us)
Luki_Asen
25-10-2008, 11:45
Gratz poi'a :p
a ja se expie spokojnie a tu mi wpada 46ms i 39ms z fe i mnie cisna z sd xd
ofc 11:18 You see a dead human (Vol:10). You recognize Pintura. He was killed by Asen Kayor. 11:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Veniamin. He was killedby Asen Kayor. solo style
11:30 Pintura [45]: but u have a great pvp
xd
Najpierw to sobie pale wychoduj ;D
To ze ty tam nic nie masz i sobie przyczepiles patyk zeby ladniej wygladalo, to nie znaczy ze kazdy odrazu nie ma wychodowanej paly;D
Hail DH!!!
Ma ktos jakies itemki na premii na poczatek?
20:40 Sam: Just in time, Moradin Miedziobrody. Your helmet is finished, I hope you like it.
doskonaly11
27-10-2008, 17:17
asen ale wyczynu dokonales heeh, tak sie cieszysz z takich fragow xd
przeciez to logiczne ze nie maja sznas , jakies kamikadze chyba to byly.
edit; za pare miechow bede rzadzil silvera ahahah ^^
Luki_Asen
28-10-2008, 11:46
No nie wiem kto tu nie miał szans 49ed vs 43ed i 46ms
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.