Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!
TERAZ BEDZIE NAJLEPSZE!
Dowiedzialem sie ze OPEN JEST W SVARGROND i pytam sie tych co juz PA zbieraja na forum :
Poreda stoi w depo jego gildia sie bije ^^ a on twierdzi ze sie nie wtranca ^^.
Fakt to samo napisalem do Dawergo ale ten niby pobiegl zobaczyc i walczyc bo mowil ze nie wiedzial...
Ktos ostatnio mowil ze to wy wiecie wszystko wczesniej a ja nic. O tej open wiedzialem juz od rana jakos wy co z SA jestescie nie wiedzieliscie...
Ciekawe ktory z polakow byl na Open cos mi sie wydaje ze nieliczna czesc :] Wiec najpierw uczestniczcie w WAR a potem sie na forum wychwalajcie i PA zbierajcie
Widzisz jaki ty kurwa głupi jesteś? Żyjesz w tym swoim świecie barinasów, a tak naprawde gówno wiesz. Moja gildia się nie na*******a bo jej nie ma to raz, a dwa to to że my jesteśmy neutral A NA*******A SIĘ FTP Z DH.
Btw, za ile kupiłeś Antical Hero?
@Edit
11:41 Master Odim [87]: we will stay neutral
Teraz po bitwie.
22:35 Aervani Djkanthi [105]: we allie ftp now
Shinhoshu
29-03-2008, 22:40
@up
Albo sie nie bija, albo poprostu ktos tu sie boi walczyc ^^
22:31 Antical Hero [80]: mago padl
22:31 Antical Hero [80]: podobno
22:32 Mana Shoden [8]: ta
22:32 Mana Shoden [8]: od master odima
22:10 Altysta [46]: haha sie nie wtraca
22:10 Altysta [46]: a tam strapowany tri'gun
Pomóc to sie nie chce, a do rządzenia servem to będziecie pierwsi.
Respect dla Dawergo bo sie nie boi, nie wiem czy jedyny polak ale ja tylko o nim slyszałem że poszedł walczyc z SA ;P
Mar 29 2008, 22:28:30 CET Killed at Level 74 by Dawergo Sewery
and by Jogador'Palass
;]
kurwa a ja lognalem jak bylo po wszystkim juz postrzatane xD
jakis film?> :>
Solar271
29-03-2008, 23:06
Poreda jestes zwykla ciota PA juz zbierasz na forum a kurwa boisz sie walczyc ... Jakos Dawergo sie nie bal OMG ale ty jestes zalosny niby ile to on nie robi . Chyba w depo ile on nie stoi ^^ dzis okazalo sie kto jest ciota POREDA TY NAPEWNO
Poreda jestes zwykla ciota PA juz zbierasz na forum a kurwa boisz sie walczyc ... Jakos Dawergo sie nie bal OMG ale ty jestes zalosny niby ile to on nie robi . Chyba w depo ile on nie stoi ^^ dzis okazalo sie kto jest ciota POREDA TY NAPEWNO
PEOEPAKOKAOKAKOA!!!!!!!! TY SWOIMI TEKSTAMI ROBISZ Z SIEBIE POŚMIEWISKO!! XD
1. Byliśmy neutral i połowa gildii nie walczyła
2. Dołączyliśmy do war po tej bitwie
3. Nie byłem na bitwie bo zalogowałem w środku, i nie rozmawiałem z żadnym z liderów tylko expiłem ;D
Ciekawe komu duspko poliżesz jak kickniemy barinasów z serva, zaczniesz lizać nas? ;***
Solar271
29-03-2008, 23:13
3. Nie byłem na bitwie bo zalogowałem w środku, i nie rozmawiałem z żadnym z liderów tylko expiłem ;D
Ciekawe komu duspko poliżesz jak kickniemy barinasów z serva, zaczniesz lizać nas? ;***
Ty z siebie frajera zrobiles piszac jaki to ty PK nie jestes i ile ty tu pomagasz. Dzis wszyscy widzieli ile pomogles ^^ I nagle neutralny sie zrobiles hahahah ZAL?
@up
Ja sie zalogowałem na końcu, pobiegłem odrazu chociaż niektórzy mowili ze nie walczymy bez ts-a, i jeszcze zdobyłem fraga ;)
HellFrycek
29-03-2008, 23:17
ja bylem tam dawergo , altysta i tom'ekk
ale takiej masakry to jeszcze nie widzialem xD
Ty z siebie frajera zrobiles piszac jaki to ty PK nie jestes i ile ty tu pomagasz. Dzis wszyscy widzieli ile pomogles ^^ I nagle neutralny sie zrobiles hahahah ZAL?
Ty chyba tak kurwa głupi jesteś że nawet czytać nie umiesz XD!
DO SZKOŁY BURAKU!
Solar271
29-03-2008, 23:21
DO SZKOŁY BURAKU!
W szkole napewno idzie mi lepiej niz tobie ^^ Masz nauczke inastepnym razem nie poopowiadasz sobie bajeczek a nawet gdyby zastanowaisz sie 2 razy zanim opowiesz^^
W szkole napewno idzie mi lepiej niz tobie ^^ Masz nauczke inastepnym razem nie poopowiadasz sobie bajeczek a nawet gdyby zastanowaisz sie 2 razy zanim opowiesz^^
Rozmowa z tobą to jak rozmowa z debilem, abyś coś zrozumiał trzeba ci jebnąć w pecyn lub olać bo i tak nie zrozumiesz ;D
Solar271
29-03-2008, 23:26
Rozmowa z tobą to jak rozmowa z debilem, abyś coś zrozumiał trzeba ci jebnąć w pecyn lub olać bo i tak nie zrozumiesz ;D
A co tu do zrozumienia Zesrales sie i w depo siedziales:D
teraz bronisz sie jak zwykla ciota ^^ ja juz koncze z toba te rozmowe bo to "Smiechu warte"
A co tu do zrozumienia Zesrales sie i w depo siedziales:D
teraz bronisz sie jak zwykla ciota ^^ ja juz koncze z toba te rozmowe bo to "Smiechu warte"
I bardzo dobrze że już kończysz, bo nic innego napisać nie umiesz :evul:
Kacperka
29-03-2008, 23:41
I bardzo dobrze że już kończysz, bo nic innego napisać nie umiesz :evul:
Hah, z tego co ja widze to ty nie masz co powiedziec i tylko w puste miejsca przezwiska wstawiasz... zal, tak jak gorti.. hehe n/c lepiej nie pisz nic jak masz tylko wyzywac..
@Chujoperka
Widzisz tu gdzieś przezwisko leszczu? No właśnie ;D
Wyjaśniłem mu grzecznie, a pizda dalej szczekała i udawała że nić nie widzi, zresztą tak jak ty, jeżeli taki "fri lajfer" z ciebie to na chuj tu zaglądasz? Nie twój server, nie twoja gra i nie twoja sprawa.
kthxbye a teraz WY*******AJ! _/
oLE?
No ladna byla bitka z czego ja dzisiaj 2 fragi zaliczylem na drucie
Horuss'RA
Mar 29 2008, 22:28:33 CET Killed at Level 97 by Lascazenho
and by Altysta
i Sokoh z czego po deadzie odrazu uciekl z DH :D
Mar 29 2008, 14:03:44 CET Killed at Level 40 by a fire elemental of Altysta
Shinhoshu
30-03-2008, 00:22
@Poreda
Welcome in the New War! <3 :evul:
Z tego wnioskuje że dołączyliście przed tą bitwą ^^
Kacperka
30-03-2008, 00:44
@Chujoperka
oLE?
I bardzo dobrze że już kończysz, bo nic innego napisać nie umiesz
DO SZKOŁY BURAKU!
/\ Wszystkie twoje posty do solara, W ani jednym nie ma przezwiska. :baby: oddaje honor ;(
Ci powiem ze piszesz dokladnie tak jak gorti.. normalnie jakby to on pisal.. hah zal
Shinhoshu
30-03-2008, 01:16
@Chujoperka
To mnie rozjebalo xDDDDD
/\ Wszystkie twoje posty do solara, W ani jednym nie ma przezwiska. :baby: oddaje honor ;(
Ci powiem ze piszesz dokladnie tak jak gorti.. normalnie jakby to on pisal.. hah zal
Zamknij ryj chujoperko
ASUHasuhAS :cup:
@żal.pl
Banished: until Apr 29 2008, 09:16:21 CEST because of using unofficial software to play
Aervani..
Przestańcie tymi "żalami.pl" do siebie strzelać, bo jakiś noobek wymyślił sobie tekst i od razu wszyscy zaczęli go używać, żeby respekt uzyskać...
Przestańcie tymi "żalami.pl" do siebie strzelać, bo jakiś noobek wymyślił sobie tekst i od razu wszyscy zaczęli go używać, żeby respekt uzyskać...
Też tak myślałem, ale każdy tak mówił i mnie wkręciło ; |
TERAZ BEDZIE NAJLEPSZE!
Dowiedzialem sie ze OPEN JEST W SVARGROND i pytam sie tych co juz PA zbieraja na forum :
Poreda stoi w depo jego gildia sie bije ^^ a on twierdzi ze sie nie wtranca ^^.
Fakt to samo napisalem do Dawergo ale ten niby pobiegl zobaczyc i walczyc bo mowil ze nie wiedzial...
Ktos ostatnio mowil ze to wy wiecie wszystko wczesniej a ja nic. O tej open wiedzialem juz od rana jakos wy co z SA jestescie nie wiedzieliscie...
Ciekawe ktory z polakow byl na Open cos mi sie wydaje ze nieliczna czesc :] Wiec najpierw uczestniczcie w WAR a potem sie na forum wychwalajcie i PA zbierajcie
Mowilem ci ze to juz koniec... zobaczymy kto kozak
cwaniak89
30-03-2008, 21:44
@Solar jestes zakłamaną q...rwa niby wszyscy do okoła Ci mowili ze Ja sharuje pisałeś mi niby kto, kogo sie pytałem wypierał sie twoich słów. Powiedziałeś mi ze to Ho'lu ci powiedzial ze ja niby sharuje z Faim Tana też sie wyparł. Czyżby wszyscy do okoła kłamali tylko ty 1 na świecie mowił byś prawde? NIE SĄDZE!!! tak ze teraz się zacznie ZABAWA :D
mam zamiar zdobyć co najmniej 2 fragi na 2-ch pewnych osobach :)
Pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi. Twoje kłamstwa wyszły na jaw.
A co do mojego sharowania nie kryje sie z tym i nie krylem ze tak mówiłem. Nauczyłem się że kłamstwo nie popłaca. Ty też sie tego nauczysz ( CHYBA ).
P.S. WIEDRO HERE :D
pisałem do deosity to fakt ale ani razu nie uzyłem slowa zeby cie shuncil.
Pisał bym do czyjegos frenda zeby go shuncil? jest to normalne?
A ty kozak by z ekipa po mnie przyleciales... 2 ded deosity terz trwał bardzo dlugo nie umial sobie dac rady i pomoc zawolal... Kozaki w gropie.
SOLAR solo jestes pryszczem na d... Deosity BuHaHa
@Solar jestes zakłamaną q...rwa niby wszyscy do okoła Ci mowili ze Ja sharuje pisałeś mi niby kto, kogo sie pytałem wypierał sie twoich słów. Powiedziałeś mi ze to Ho'lu ci powiedzial ze ja niby sharuje z Faim Tana też sie wyparł. Czyżby wszyscy do okoła kłamali tylko ty 1 na świecie mowił byś prawde? NIE SĄDZE!!! tak ze teraz się zacznie ZABAWA :D
mam zamiar zdobyć co najmniej 2 fragi na 2-ch pewnych osobach :)
Pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi. Twoje kłamstwa wyszły na jaw.
A co do mojego sharowania nie kryje sie z tym i nie krylem ze tak mówiłem. Nauczyłem się że kłamstwo nie popłaca. Ty też sie tego nauczysz ( CHYBA ).
P.S. WIEDRO HERE :D
pisałem do deosity to fakt ale ani razu nie uzyłem slowa zeby cie shuncil.
Pisał bym do czyjegos frenda zeby go shuncil? jest to normalne?
A ty kozak by z ekipa po mnie przyleciales... 2 ded deosity terz trwał bardzo dlugo nie umial sobie dac rady i pomoc zawolal... Kozaki w gropie.
SOLAR solo jestes pryszczem na d... Deosity BuHaHa
Ty ale załważ że pizda już tak nie kozaczy jak FTP połączyło się z SA, ma chyba świadomość że Barinasy zostaną wyjebane tak samo jak i on, i my się o to postaramy ^^
Kacperka
30-03-2008, 23:35
Ty ale załważ że pizda już tak nie kozaczy jak FTP połączyło się z SA, ma chyba świadomość że Barinasy zostaną wyjebane tak samo jak i on, i my się o to postaramy ^^
tak tak, ty sie o to najbardziej postarasz.. stojac w dp..
@Wiedro
To wszystko co napisales o klamstwie tyczy sie tez do gortiego ^^ Nie warto klamac tak bardzo bo to wszystko i tak pozniej wychodzi na jaw...
@All
A ja wam powie że na candii mi się zajebiście gra :cup:
Od czasu do czasu lookne co sie dzieje na silv ale to już mi koło dupy Fruwa
Bye;(
tak tak, ty sie o to najbardziej postarasz.. stojac w dp..
@Wiedro
To wszystko co napisales o klamstwie tyczy sie tez do gortiego ^^ Nie warto klamac tak bardzo bo to wszystko i tak pozniej wychodzi na jaw...
ty za to najwiecej robiles w war
buahahah
zwlaszcza na shanerze pedale
ty do konca zycia w pz z nettona bedziesz ;dddddddddddddddd
Aha i słyszałem że myślałeś z nettoną że zepsuliście mi życie sciemami na forum i tym jak nettona wylizal dupe DDF'owi.
Hmm??
40 % do 90 :>
A na 105 już mam ustawione anni , więc życzcie mi powodzenia frajery jebane :P ( słowa kierowane do nettony i kacp )
@Seba
Napisz do mnie na GG , masz na privie :P
Kacperka
31-03-2008, 08:09
ty za to najwiecej robiles w war
buahahah
zwlaszcza na shanerze pedale
Aha i słyszałem że myślałeś z nettoną że zepsuliście mi życie sciemami na forum i tym jak nettona wylizal dupe DDF'owi.
Hmm??
40 % do 90 :>
W war nawet nie bylem idioto. Na shanerze moze z miesiac gralem.
I ciekawe gdzie ty znowu slyszales ze my ci niby zycie zepsulismy jakimis sciemami, chyba w twojej bujnej wyobrazni to znalazles i napisales. Z reszta wszystkie moje posty co do ciebie byly prawdziwe w przeciwienstwie do tego co ty pisales do mnie..
I DDF-a Nettona zna juz od kiedy grala nim polka i dobrze o tym wiesz... Wiec nie wiem co bym nazwal lizaniem dupy. Starą znajomosc czy lizanie dupy brazolą poprzez wydawanie na nich rl kasy... Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..
W war nawet nie bylem idioto. Na shanerze moze z miesiac gralem.
I ciekawe gdzie ty znowu slyszales ze my ci niby zycie zepsulismy jakimis sciemami, chyba w twojej bujnej wyobrazni to znalazles i napisales. Z reszta wszystkie moje posty co do ciebie byly prawdziwe w przeciwienstwie do tego co ty pisales do mnie..
I DDF-a Nettona zna juz od kiedy grala nim polka i dobrze o tym wiesz... Wiec nie wiem co bym nazwal lizaniem dupy. Starą znajomosc czy lizanie dupy brazolą poprzez wydawanie na nich rl kasy... Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..
Skończ z tymi kłamstwami, i tak dla każdego jesteś zerem i noobem, kozak na forum a w Tibii lama. Baj :<
Kacperka
31-03-2008, 13:58
Skończ z tymi kłamstwami, i tak dla każdego jesteś zerem i noobem, kozak na forum a w Tibii lama. Baj :<
Haha naiwny w chuj jestes czlowieku jak mowisz ze ja klamie :)
I ciekawe jaki ty kozaczek w tibii jestes haha.. 56 lvl i mysli ze boss..:baby:
W ogole to wyglada jakby gorti pisal z 2 kont na zmiane.. nie wiem albo to gorti serio pisze z konta poredy albo oni sa juz prawie jak geje :o
Solar ma zamiar dolaczyc do FTP:evul::evul:
Napisal mi, ze pare osob z FTP go "kocha"...
Nooo solar widzę że jesteś zmienny jak chorągiewka albo chcesz poprostu nie mieć hunta albo być szpiclem
HellFrycek
31-03-2008, 14:47
no zapewne dolaczy ;p
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position
w tym tygodniu raczej nie .
Michael Rzotkiewka
31-03-2008, 14:55
no zapewne dolaczy ;p
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position
w tym tygodniu raczej nie .
E? a za co ten ban? Chodzi o to ze sie podszywal pod kogos? np ze sobie napisal na tibia.com w miejscie "Location" - "Tutor" ?
Mendolina
31-03-2008, 15:08
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to haveofficial position
I kto tu jest noobem?:X
Kacperka
31-03-2008, 15:54
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to haveofficial position
I kto tu jest noobem?:X
Za co ten ban tak w ogole jest o.O nie kminie tego "because of pretendig to haveofficial position" o.O
I w ogole fakt ze ma bana to juz znaczy ze noob?:P
Za co ten ban tak w ogole jest o.O nie kminie tego "because of pretendig to haveofficial position" o.O
I w ogole fakt ze ma bana to juz znaczy ze noob?:P
Tak to znaczy, bo w miejscu gdzie powinien wpisać lokalizację wpisał TUTOR. Żal debila ;D
Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..
Zapraszam do Warszawy :>
Haha naiwny w chuj jestes czlowieku jak mowisz ze ja klamie :)
I ciekawe jaki ty kozaczek w tibii jestes haha.. 56 lvl i mysli ze boss..:baby:
W ogole to wyglada jakby gorti pisal z 2 kont na zmiane.. nie wiem albo to gorti serio pisze z konta poredy albo oni sa juz prawie jak geje :o
Tak jak ty z nettoną?
Albo z chujoperką?:D
Dawaj idź expić tera kozaczq ;>
16:11 Destroyer of Fury [104]: kurde
16:11 Destroyer of Fury [104]: dzisiaj obieram
16:11 Destroyer of Fury [104]: jajko
16:11 Destroyer of Fury [104]: i tak sie obralo
16:11 Destroyer of Fury [104]: ze same zoltko
16:11 Destroyer of Fury [104]: zostalo
16:11 Destroyer of Fury [104]: bo skorupka sciagala
16:11 Young Gorti [90]: :(
16:11 Destroyer of Fury [104]: bialko
16:11 Destroyer of Fury [104]: :/
16:11 Destroyer of Fury [104]: i taka kulke
16:11 Destroyer of Fury [104]: wyjalem
16:11 Destroyer of Fury [104]: fajna
16:11 Destroyer of Fury [104]: :D
Zapraszam do Warszawy :>
MIASTO PEDAŁÓW WARSZWA MIASTO PEDAŁÓW :D
MIASTO PEDAŁÓW WARSZWA MIASTO PEDAŁÓW :D
Ale z Ciebie Bako :(
Solar271
31-03-2008, 16:45
Tak to znaczy, bo w miejscu gdzie powinien wpisać lokalizację wpisał TUTOR. Żal debila ;D
Polacy to suki odbanuja mnie ZACZNIE SIE WYCINANIE^^ Pilnujcie sie bo teraz ja wam groze ^^
Pfff Wawa ... ale mi miasto... Wpadaj do Grójca to nie wyjedziesz trzeźwy ahahah. xDDDDDDDDD
Michael Rzotkiewka
31-03-2008, 16:51
Bylem Tutorem LOL wiec wpisalem ale ze sie nie udzielalem to mnie zwineli. Holu niezle mnie wkopales ^^ dziekuje ci :]
Jak sie jest tutorem to jest "Position: Tutor", po co jeszcze pisac w Location? ;o A jak sie jest tutorem ale sie nic nie pomaga to po 2 czy 3 miechach bot wywala i sie nie dostaje bana, chyba ze sie cos zmienilo ale watpie :D
Solar271
31-03-2008, 16:58
I nie w lokalizacji idioto Tylko w Comment napisalem TUTOR bo zapomnialem zmienic jak mnie usuneli
Michael Rzotkiewka
31-03-2008, 17:04
Idioto? a co ja ci zrobilem? pierwszy raz do ciebie cos napisalem, w ogole bez ataku tylko normalny post i juz "idioto", fajny charakter.
Solar271
31-03-2008, 17:22
Idioto? a co ja ci zrobilem? pierwszy raz do ciebie cos napisalem, w ogole bez ataku tylko normalny post i juz "idioto", fajny charakter.
Idioto to do POREDY bylo. Zapomnialem dopisac bo sie w*****lem
A TY POREDA Z DP NIE WYJDZIESZ gwarantuje i witajcie w FTP ,dojde ^^ a wtedy bedzie goraco.
@All
A ja wam powie że na candii mi się zajebiście gra :cup:
Od czasu do czasu lookne co sie dzieje na silv ale to już mi koło dupy Fruwa
Bye;(
A mi jest zarąbiście na Guardii, na razie ~30 rp, ale póki co kasę zbieram na eq i inne gówna. A no właśnie! Kasę zbieram! Na Silverze zawsze mi kasy brakowało, a na Guardii 30 palkiem robię 40-50k dziennie :D
Zobaczymy co będzie po wojnie, może jeszcze wrócę, po cos więcej niż PK, ale póki mam RSa to nawet na pk dużo nie robię :p
Idioto to do POREDY bylo. Zapomnialem dopisac bo sie w*****lem
A TY POREDA Z DP NIE WYJDZIESZ gwarantuje i witajcie w FTP ,dojde ^^ a wtedy bedzie goraco.
UHAUHAUHAUHAUHEUHEUHEUHEUEHE
I JESZCZE RAZ UHAUHAUHAUHAUHEUHEUHEUHEHU!!!!!
STARY DZISIAJ POPRAWIŁEŚ MI HUMOR!!!
Miałeś w location wpisane zjebie, mam fotke jeszcze :>
BTW: No kil mi pls? Yu mi friend? UHAUHUEUHEUEUHEHUEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Solar271
31-03-2008, 19:14
UHAUHAUHAUHAUHEUHEUHEUHEUEHE
I JESZCZE RAZ UHAUHAUHAUHAUHEUHEUHEUHEHU!!!!!
STARY DZISIAJ POPRAWIŁEŚ MI HUMOR!!!
Miałeś w location wpisane zjebie, mam fotke jeszcze :>
BTW: No kil mi pls? Yu mi friend? UHAUHUEUHEUEUHEHUEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wklej fotke!
Boromir_Silvera
31-03-2008, 20:14
@Solar
To prawda, miałes wpisane w location :p
W sumie to nie ma znaczenia :p i tak nie potrzebnie pisales to :(
Solar271
31-03-2008, 20:55
@Solar
To prawda, miałes wpisane w location :p
W sumie to nie ma znaczenia :p i tak nie potrzebnie pisales to :(
Moze nie potrzebnie ,ale to chyba moja sprawa co tam wpisalem i poniose za to odpowiedzialnosc :p I nie wiem czym sie tak podniecacie to tylko tydzien , akurat za tydzien koncze szkole wiec podciagne level i oceny w szkole hehehe ^^
gess_akar
31-03-2008, 21:50
Nareszcie 100 lvl :] Po strasznie dlugim czasie :)
http://img360.imageshack.us/img360/6481/100lvsf6.jpg (http://imageshack.us)
Dziekuje wszystkim ktorzy przyszli
To teraz chyba czas dołaczyc do wojny. Zobaczymy xD
Ja pierdole jakie eq8o
Gz lv:p
@Down
Gz
Shinhoshu
31-03-2008, 21:58
@gess
Gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Leffel... xDD
@Darkkz
Ja na swoim ss na 80 lvl mam lepsze eq ;d
btw,
Niezla ta wojna tyle h-lvli w ftp a mago laren se na luzie expi, zal xD
Juz odrobil 1 lvl... Tak dalej pójdzie to ta wojna nie skonczy sie tak szybko jak myślicie...
Hyh jakaś bitwa w ankh własnie się skończyła :P
Mago Laren
Apr 01 2008, 06:45:42 CEST Killed at Level 152 by Xeosnar
and by Plagenzenho
Mar 29 2008, 22:29:49 CET Killed at Level 153 by Duffzenho
and by Master Odim
ASKOASOKASOK
Stracił chara już i te cięzko wypaowane pieniądze ;p
@Up
co ty pierdolisz on wogole nie wychodzi z dp xdd
Solar271
01-04-2008, 07:29
Boromir daj mi swoje pasy poexpie ci ten tydzien tzn w srode i piatek moge ^^ bo knightem chujowo sie gra i nudno:p
Shinhoshu
01-04-2008, 11:49
Hyh jakaś bitwa w ankh własnie się skończyła :P
Mago Laren
Apr 01 2008, 06:45:42 CEST Killed at Level 152 by Xeosnar
and by Plagenzenho
Mar 29 2008, 22:29:49 CET Killed at Level 153 by Duffzenho
and by Master Odim
ASKOASOKASOK
Stracił chara już i te cięzko wypaowane pieniądze ;p
@Up
co ty pierdolisz on wogole nie wychodzi z dp xdd
Wczoraj expił xd
Kacperka: bocik chodzi? ^^
Kacperka: zal naaba.. pozniej bedzie wszystkim opowuiadal ze nigdy boota nie uzywal ;d
Kacperka: gz
Kacperka: a witam. nie zgadniesz z kim gadasz.
Kacperka: gejuszku, to nie kacperka, a ktos inny, ktos kto odszedl pol roku temu:p
Kacperka: kurwa. rekin here -.-
Kacperka: gorti...dlaczego mnie kurwa olewasz?
Kacperka: rekin first owner here -.-
Więc gl że bociłem :P
Pragnę przypomnieć mój comment :
"Im talking only with friends.
So dont expect any answers..."
C Ya frajerze ;@
Kacperka
01-04-2008, 14:11
Kacperka: zal naaba.. pozniej bedzie wszystkim opowuiadal ze nigdy boota nie uzywal ;d
Kacperka: gejuszku, to nie kacperka, a ktos inny, ktos kto odszedl pol roku temu:p
C Ya frajerze ;@
Hahahahha xD jasne ;D talking only with friends ;D to czemu do mnie pisales jakies glupoty wczoraj jak na chwile wbilem... i dobrze wiem ze bys odpisal jakbys byl.. cokolwiek ale bys odpisal ^^ i nie pierdol ze nie bootujesz ;) zal szkoda ze pacca nie mam ..
Luki_Asen
01-04-2008, 14:18
A ja witam all po długiej przerwie:p:p
:D
Wkońcu :>
Luki_Asen
01-04-2008, 14:24
ta wkoncuxDD all good
ta wkoncuxDD all good
Napisz do mnie na tibyi ;dd
@2up
Wiem że nie miałeś neta, ale wracasz akurat jak ftp wygrywać zaczyna xD
C Ya frajerze ;@
Zamknij pupsko nabq, pm na Tibii blx ; |
Kacperka
01-04-2008, 14:56
Napisz do mnie na tibyi ;dd
Hah ten co tak wjezdzal na wszystkich polakow ktorzy dolaczyli do ftp 8o
@Asen
Yo :p
Mendolina
01-04-2008, 14:57
@Kacperka
Pamiętaj, że wróg czasami nie jest tylko wrogiem, wkońcu staje się bratem xD.
Hah ten co tak wjezdzal na wszystkich polakow ktorzy dolaczyli do ftp 8o
@Asen
Yo :p
Przyjaciół trzymaj blisko, wrogów jeszcze bliżej.
15:51 Uncle Olaf [215]: sell 48 dragon scale mail
15:51 Rashid: Do you want to sell 48 dragon scale mails for 1920000 gold?
15:51 Uncle Olaf [215]: yes
15:52 Rashid: Ok. Here is your money.
@EDIT
AFFFFF
20:53 Eirion Veru [96]: 15:53 You see a phoenix shield (Def:34). It weighs 35.00 oz. This shield feelswarm to the touch.
First?
siemka, a co było z Twoim netem? Na postać się codziennie logowałeś, miałeś laggi ??
Pozdrawiam all :flaga_pl:
Luki_Asen
01-04-2008, 22:07
Chcialem co innego niz neoxD
Z neo na orange z orange na radiowke i z radiowki znowu na neo i tak pozostanie:p
@EDIT
AFFFFF
20:53 Eirion Veru [96]: 15:53 You see a phoenix shield (Def:34). It weighs 35.00 oz. This shield feelswarm to the touch.
First?
Zależy czy na Silverze czy w tibii, bo na silverze możliwe, że first, ale w tibii już były. (wypada z Mahrdisa strasznie rzadko)
Shinhoshu
01-04-2008, 22:25
@up
Chyba to logiczne ze na silverze... lol
Michael Rzotkiewka
01-04-2008, 22:38
Chcialem co innego niz neoxD
Z neo na orange z orange na radiowke i z radiowki znowu na neo i tak pozostanie:p
Ja z neo gralem prawie caly rok ;o fakt ze miesiac po hacku skillowalem no to moze 10miechow gralem :D 1 kick mialem ;) i to na 512 ale nie padlem ani raz by neo :>
@edit: no dobra, padlem na noob charze, 10lvl killed by zerk :c
doskonaly11
01-04-2008, 23:21
nie chcialem juz sie wypowiadac na forum ale musze to napisac, i to kazdy chyba widzi, gorti jezdzisz wszystkich od frajerow, nobkow kto powie ci prawde, wjezdzasz na starych co u mnie krytykowales, i wogole jaki jestes fajny xd ile to ty kasy masz i kolegow, wszyscy z SA cie uwielbiali, wkoncu byles tam kims, gdyby nie ty to by gildia sie wogole nie trzymala, straszysz wszystkich jak bys hu* wie kim byl...
wiem masz duze mniemanie o sobie, ale zdarza sie:)
i to najlepsze ''Im talking only with friends''- nie lepiej napisac gadam tylko ze 100+, bo nie jestem noob xd pewnie lepiej sie troszke podlizac , niz gadac z nobami.
Kacperka
02-04-2008, 07:36
nie chcialem juz sie wypowiadac na forum ale musze to napisac, i to kazdy chyba widzi, gorti jezdzisz wszystkich od frajerow, nobkow kto powie ci prawde, wjezdzasz na starych co u mnie krytykowales, i wogole jaki jestes fajny xd ile to ty kasy masz i kolegow, wszyscy z SA cie uwielbiali, wkoncu byles tam kims, gdyby nie ty to by gildia sie wogole nie trzymala, straszysz wszystkich jak bys hu* wie kim byl...
wiem masz duze mniemanie o sobie, ale zdarza sie:)
i to najlepsze ''Im talking only with friends''- nie lepiej napisac gadam tylko ze 100+, bo nie jestem noob xd pewnie lepiej sie troszke podlizac , niz gadac z nobami.
To pogrubione to jest tylko wymowka na fakt ze bootuje^^ wiec nie bierz tego tak na serio :P
A co do tego wyzej to i tak on ci odpisze ze pierdoli zdanie takiego "smiecia" jak ty i leje na ciebie, lub cos w tym stylu.. wiec to bez roznicy co do niego sie pisze :D I tak to nic nie da...
To pogrubione to jest tylko wymowka na fakt ze bootuje^^ wiec nie bierz tego tak na serio :P
A co do tego wyzej to i tak on ci odpisze ze pierdoli zdanie takiego "smiecia" jak ty i leje na ciebie, lub cos w tym stylu.. wiec to bez roznicy co do niego sie pisze :D I tak to nic nie da...
Jak to Vinera Team mówi
Ctrl + R is attitude...
Albo poprostu zabij mnie :>
Wd mnie poprostu zazdrościsz że bije lvle , a i sram na to co mówisz/myślisz :>
@Up
Do mnie tak samo mowiles "sram na to co mowisz/myslisz" itp:evul:
Prawda boli?;ooo
Jak srasz na to co mowi/mysli Kacperka to po jakiego kurwa chuja dopisujesz? lol;(
@Up
Prawda boli?;ooo
Jak srasz na to co mowi/mysli Kacperka to po jakiego kurwa chuja dopisujesz? lol;(
Mam na myśli że nie boli mnie to co on o mnie pisze baranie.
@Up
Prawda boli?;ooo
Aby mu to uświadomić? Lal?
Jak to Vinera Team mówi
Ctrl + R is attitude...
Albo poprostu zabij mnie :>
Wd mnie poprostu zazdrościsz że bije lvle , a i sram na to co mówisz/myślisz :>
Swieta prawda....
20:59 Warning! The murder of Zyrhux was not justified.
Niech spoczywa w pokoju
Shinhoshu
02-04-2008, 23:35
A dzisiaj sie podobno walili na edron? Wie ktoś jaki wynik, bo tibia.com mi nie dziala ; >
btw, wystawcie mi notke \/ please!! :D
HellFrycek
03-04-2008, 00:53
taaaa walilismy sie...=/
oni zabili pife i zablokowali przjscia 50 noob charami.i potem spierdolili
Klauxton miał całkiem good loot i avengera w plecaku i dostał trapa więc zajebał w chuj napczanów no i ban :P
A pify ded... Who care? xD
@Antical
Walili się?o,O
Chyba Ty prędzej z tym Twoim Naruto IOASJDIOASI
Shinhoshu
03-04-2008, 14:08
ee xDD bez takich hahaa xDDD
nuubbbbbb
Pater151
03-04-2008, 15:29
Solar Mlody
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position:(
Lal na ile?? xDDDD teraz pograj rekinem ;s:p
HellFrycek
03-04-2008, 16:35
Solar Mlody
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position:(
ale ty glupi jestes tam pisze na ile ;X
Mendolina
03-04-2008, 16:47
16:37 Akishino [58]: Seliar'Bako
16:37 Young Gorti [93]: Bakoshino
16:38 Young Gorti [93]: Bakoreda
16:38 Young Gorti [93]: xD
16:38 Akishino [58]: Bakolina
16:38 Young Gorti [93]: Bakozor XD
\o/
HellFrycek
03-04-2008, 17:06
0łned xDD
.
Shinhoshu
03-04-2008, 17:09
wpiszcie mi notke gejuchy ;X
|
|
|
|
|
|
\/
Solar271
03-04-2008, 17:33
Solar Mlody
:D a ja gram, tylko innymi charami. Nuda bo knighci sami;( Ale levele sporawe i pacc maja :] :p
wpiszcie mi notke gejuchy ;X
|
|
|
|
|
|
\/
Coś za coś :<
Naruto To Gej!
Naruto To Gej!
Naruto To Gej!
Naruto To Gej!
Naruto To Gej!
;@~~
@Solar
Pls ni kil mi (jak ci ban zejdzie) pls pls! :<
Coś za coś :<
No właśnie!
Shinhoshu
03-04-2008, 18:38
To nie... laski bez xD
Pater151
03-04-2008, 19:32
ale ty glupi jestes tam pisze na ile ;X
głupi to ty jestes ;s;)
@up
A twój stary ma mixa !!!!!!!!!!!!!
http://img512.imageshack.us/img512/944/twojstarymamixazg8hu6xk5.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=twojstarymamixazg8hu6xk5.jpg)
To tak na rozluźnienie. Nudzi mi sie ;x! Bez urazy xD
Shinhoshu
03-04-2008, 21:53
hahahaha XDD
HellFrycek
04-04-2008, 00:14
głupi to ty jestes ;s;)
ja przynajmiej umiem czytac po angielksu w przeciwienstwie do Ciebie ;)
@up
A twój stary ma mixa !!!!!!!!!!!!!
http://img512.imageshack.us/img512/944/twojstarymamixazg8hu6xk5.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=twojstarymamixazg8hu6xk5.jpg)
http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/f/f9/Jozin.jpg
Ale kiedy nim nie jest to pracuje jako stojak na rowery pod Castoramą.
A Twoja stara:
http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/b/b9/Mario2.PNG
To tak samo ;>
Pater151
04-04-2008, 13:54
ja przynajmiej umiem czytac po angielksu w przeciwienstwie do Ciebie ;)
HeHe masz racje z angielskiego najlepszy to ja nie jestem :(
Naszczęście mnie omija egzamin z anglika w gimn. ashuebaush B)
@Kost123 Ten kolo to mój kumpel :D
Testy w kwietniu..... nie ma czasu na granie :(
Testy w kwietniu..... nie ma czasu na granie :(
Jakie testy? xD
Pater151
04-04-2008, 15:08
Testy kompetencji na ukończenie 3 klasy gimnazjum. Jeszcze muszę jakąś szkołę wybrać ;/U.u;/
Nie chce sie chwalic ale mialem z probnego 91 na 100 : D
Pater151
04-04-2008, 16:27
O.o GRATZZZZ:cup: kurde ja nigdy tyle nie miałem :p
KuJoNeK? ;s pewnie miałeś tyle pkt zanim zacząłeś grać w tibie albo jak zaczynałeś dopiero :p
Popytaj sie ludzi. Ja po prostu to ogarniam ;D Gorti to na przyklad wie =D
Wrodzony geniusz :D jestem =)
Pater151
04-04-2008, 16:56
16:50 Adin Cedra [114]: SELL MPA, GOLDEN LEGS, DEMON HELMET, MASTERMIND SHIELD, BOH, ROYAL HELMET, DEMON SHIELD
??hymmm
Pater151
04-04-2008, 17:01
Kamdar z 72 do 17 lvl.... KURWAAA /= jebani hakerzyX(X(X(X(X(X(X(
raczej naiwniacy co klikaja w linki fri-itanz.net ;D
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 18:03
nom ja tez jestem naiwniakiem.. a myslalem ze dostane pacca na rok za fri:confused:
Shinhoshu
04-04-2008, 18:05
16:50 Adin Cedra [114]: SELL MPA, GOLDEN LEGS, DEMON HELMET, MASTERMIND SHIELD, BOH, ROYAL HELMET, DEMON SHIELD
??hymmm
I co w tym dziwnego? Nie mógl se chlopak na demy pójść, albo sprzedawac swoje eq?; >
Mendolina
04-04-2008, 20:42
FTP [11] : [4] Liquidation Squad
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=27181
Stonka ziemniaczana - mandolinka bramborova : d
edit: skad mozna zdobyc blackd za free ;d?
Stonka ziemniaczana - mandolinka bramborova : d
edit: skad mozna zdobyc blackd za free ;d?
Poproś GM'a
BlackD Nie Jest Free!
Nie ma nic za darmo na tym świecie :)
Sharla zobaczymy jutro przed ss... wpadnij sama a nie z 93 i 60 knightem ;]
@down
ty jestes glupi czy udajesz? oO napisalem ze sharla przyszla z 93 i 60 knightem a ty pierdolisz ze ja z obstawa przychodze ;S Btw. nie pisze do ciebie to zamknij pysk i nie szczekaj ;D
@ Sharla
13:01 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sharla. She was killed by Erius Dranax.
Nie musialas zaczynac ;]
doskonaly11
05-04-2008, 11:15
zamknij pape ty wszystkich straszysz a co do czego to z obstawa przychodzic, jestes noob w hu*
Welcome in Tibia... Team play game... bye.
Michael Rzotkiewka
05-04-2008, 18:45
Poproś GM'a
BlackD Nie Jest Free!
Hehe wszystko sie da :P Tylko ze ludzie ktorzy umieja cracknac BlackD raczej nie graja w tibie ;) Oni tam sie dobrze zabezpieczyli z tym ze (niby) 1bot na 1 kompa.. trzeba sie w rejestrze bawic, pozmieniac cos tam gdzie ma byc wysylane, zablokowac jakies porty itd ogolnie ciezka sprawa:D
>>dostalem warna;(<<
Shinhoshu
05-04-2008, 20:30
@up
Nie ma sie co martwić, w końcu ktos scrackuje i napisze gdzieś poradnij w necie jak to zrobić ;d
@doskonaly
Tyle grasz w tibie a jeszcze nie wpadleś na to że jak sie pkuje, to nie solo tylko w teamie, szczególnie jak jesteś KNIGHTEM....
@Taxo
gzzzzzzzzzzzzzzzz
HellFrycek
05-04-2008, 20:43
Apr 05 2008, 08:26:28 CEST Killed at Level 87 by Lhexmar
and by Vicorf
Przyszli po mnie w 10 (dosłownie :P) oprocz nich jeszcze deosita i takie tam nooby ;p
huj z tym deadem ale nie mam na blessy,bp ani na nic.
Tak wiec jestem retired,moze niektorych to ucieszy(amma,boromir i inni :P)
kthxbye
Michael Rzotkiewka
05-04-2008, 20:54
Odrobisz, co ja mialem powiedziec po hacku, to tylko gra ;-)
@BlackD
Da sie go cracknac (tak jak i wszystko inne) od czasu kiedy powstal a jakos poradnikow nie ma:<
Mendolina
05-04-2008, 21:31
@Frycek
Po Destroyera też dzisiaj przyszli ale na żółwiu stał na szczęście ;d.
Sharla zobaczymy jutro przed ss...
Tylko Sharla? :o A gdzie ten 93 i 60 kina?...
13:01 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sharla. She was killed by Erius Dranax.
wpadnij sama a nie z 93 i 60 knightem ;]
A ty wpadnij bez 5 noobków, którzy blokują przejście i też naparzają...
Btw. A kto tu wpadł? :d Rzucił się na władce i ma wszystkim za złe, że po 2 minutach prób uspokojenia go bez użycia siły (o tak, przez 2 minuty mówiliśmy mu żeby przestał) zaczęto go atakować...
Po 1 zeby ubic wladce mam swoje powody o ktorych Ci pisalem... Po 2 po co sie wtracalas w nie swoja sprawe? Nie moja wina ze jaies nooby zaczely Cie bic, po tym jak ja zaczalem cie sam bic
doskonaly11
06-04-2008, 10:23
nie pierdol zesam go ubiles bo jestes noob, pierdolisz ze kazdego solo ubijesz lolku a z 5 nobkow juz czeka w depo
Boromir_Silvera
06-04-2008, 10:56
@up
moze to i smieszne, ale jak tak mowi to cie ubije bez zadnych problemow.
btw. oddaj kase :p
@up
moze to i smieszne, ale jak tak mowi to cie ubije bez zadnych problemow.
btw. oddaj kase :p
A jak będzie miał pz nadzejdziejego kres... na Na NaNAnanANan
Mendolina
06-04-2008, 11:22
@Solar
Sam może i uwalisz, ale z FTP na pewno nie :p.
O ile dobrze kojarzę to solar ma w caban od FTP za te kłamstwa :P
Neuro ostatnio pisał że wkurzyłł się na ciebie :PP
Kacperka
06-04-2008, 12:56
O ile dobrze kojarzę to solar ma w caban od FTP za te kłamstwa :P
Neuro ostatnio pisał że wkurzyłł się na ciebie :PP
Ciekawe kiedy ty w koncu dostaniesz w pierdol za te twoje wszystkie klamstwa :confused: ile dobrze kojarzę to nie jeden brazol sie juz wkurzyl na ciebie ^^
Ciekawe kiedy ty w koncu dostaniesz w pierdol za te twoje wszystkie klamstwa :confused: ile dobrze kojarzę to nie jeden brazol sie juz wkurzyl na ciebie ^^
On nie dostanie nigdy, ale ty dostaniesz jak oczywiście się "ujawnisz" :D
xD!
Owned
xDxDxD
Solar271
06-04-2008, 14:20
@Solar
Sam może i uwalisz, ale z FTP na pewno nie :p.
A no jutro koniec bana :p a co do ftp to raczej mnie nie rusza :D Pomyslcie jakbym mial pasc padlbym juz dawno od nich
A taxo huncil mnie na 20-30 levelu hehehe Milo wiedziec ze wkoncu zemscic sie moge :D
Kacperka
06-04-2008, 14:32
On nie dostanie nigdy, ale ty dostaniesz jak oczywiście się "ujawnisz" :D
Nie wiem o co ci chodzi z tym "ujawnisz".. W tibie nie gram juz od ponad roku wiec chyba ci sie cos pojebalo :| A co do tego ze ja dostane... Ujeb mnie solo dam ci 100k :baby: tym twoim 50~ noobcharem ;| zal kozaka..
A co do gortiego no to zobaczymy czy w koncu mu ktos nie dojebie za te klamstwa.. narazie widze ze kozaki jestescie ale jak nie skonczy z tymi klamstwami to w koncu to musi wszystko wyjsc na jaw ;) Jebie mnie to z reszta.. cs rox :cup:
Nie wiem o co ci chodzi z tym "ujawnisz".. W tibie nie gram juz od ponad roku wiec chyba ci sie cos pojebalo :| A co do tego ze ja dostane... Ujeb mnie solo dam ci 100k :baby: tym twoim 50~ noobcharem ;| zal kozaka..
A co do gortiego no to zobaczymy czy w koncu mu ktos nie dojebie za te klamstwa.. narazie widze ze kozaki jestescie ale jak nie skonczy z tymi klamstwami to w koncu to musi wszystko wyjsc na jaw ;) Jebie mnie to z reszta.. cs rox :cup:
Kolejny raz pisze jaka to tibia jest chujowa a jaki cs rox, a tu co? Powiedz mi, po co ty tu zaglądasz? Nikt cię nie szanuje, wiekszość cię wyzywa, więkoszść się z ciebie zlewa na maxa, a ty dalej myślisz że jesteś pro elo. Błąd, nie jesteś i nie będziesz. "rl lajfowcu"
Kacperka
06-04-2008, 14:52
Kolejny raz pisze jaka to tibia jest chujowa a jaki cs rox, a tu co? Powiedz mi, po co ty tu zaglądasz? Nikt cię nie szanuje, wiekszość cię wyzywa, więkoszść się z ciebie zlewa na maxa, a ty dalej myślisz że jesteś pro elo. Błąd, nie jesteś i nie będziesz. "rl lajfowcu"
Hah dokladnie te slowa skierowalbym do ciebie i gortiego.. idealnie napisane.. ciekawe co do kogo to sie bardziej sprawdza..
I w ogole ja rozumiem zeby ktos mi grozil czy cos jakby mial 100+ lvl msa.. ale jak ktos ma 50~ lvl palla i mowi ze kogos schunci to jest kurwa smiech z dziecka neo.. jakim jestes ty.. stwierdzam to po tym co piszesz.. :D
A pisze tutaj bo mi sie kurwa nudzi.. i chuj ci do tego...
Hah dokladnie te slowa skierowalbym do ciebie i gortiego.. idealnie napisane.. ciekawe co do kogo to sie bardziej sprawdza..
I w ogole ja rozumiem zeby ktos mi grozil czy cos jakby mial 100+ lvl msa.. ale jak ktos ma 50~ lvl palla i mowi ze kogos schunci to jest kurwa smiech z dziecka neo.. jakim jestes ty.. stwierdzam to po tym co piszesz.. :D
Bo gdybyś coś wiedział o życiu, to nie liczy się jednostka a grupa lesczu, a grupa potrafi wiele zdziałać. Ty jesteś kundlem, a miejsce kundla jest w budzie.
Nikt mnie nie szanuje?
ciebie widocznie rodzice nie szanują...
Co do szacunku to zobaczysz jutro jak mnie szanują...
;)
Poreda dobrze mówi , po chuj tu piszesz?
Chyba że myślisz że każdy podziwia twoje sprytne obrazy na nas.
Jednym słowem
VI*******aj -.-
Solar271
06-04-2008, 16:02
Wiecie co wam powiem!
My sie tu kucimy czesto bez sesu, to smieszne, zalosne a czasem chamskie. Ale prwadziwy szczyt chamstwa to shakowac kogos ze swojej rodziny i zjechac mu levele z 77 na 14 hehehe ten kto to zrobil wie ze mowie o nim i on wie ze ja wiem ze to on :p
Zrobiles cos zjebanego i szacunek u mnie straciles! Zarobiles, ale kosztem kuzyna a to zwykla kradziez.
Mendolina
06-04-2008, 16:23
@Solar
Kiedyś mówiłeś, że ubijesz Destroyera, ale jak nawet by było coś takiego: You lose 1 hitpoint due to an attack by Solar mlody, już nie jesteś free ;p.
Solar271
06-04-2008, 19:40
@Solar
Kiedyś mówiłeś, że ubijesz Destroyera, ale jak nawet by było coś takiego: You lose 1 hitpoint due to an attack by Solar mlody, już nie jesteś free ;p.
Gadalem z nim i mowil ze on to nie shaka a jak powiedzialem ze shaka tak gadal to on powiedzial ze shaka jest glupi i sie z nim zgodzilem ^^
HEHE ty tez mowiles ze mn ie ubijesz jakies 3 miechy temu a ja sie doczekac nie moge :p
ASJOAJSOAJDOAJO owned xD wygrali ale bylo 2:2 xDDDD
http://img240.imageshack.us/img240/2564/uo08040619180561gq4.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=uo08040619180561gq4.jpg)
Michael Rzotkiewka
06-04-2008, 20:01
ASJOAJSOAJDOAJO owned xD wygrali ale bylo 2:2 xDDDD
http://img240.imageshack.us/img240/2564/uo08040619180561gq4.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=uo08040619180561gq4.jpg)
Cos kiepsko to widac na tym ss :< hehe ale tez widzialem to zwyciestwo 2:2 bo teraz juz jest poprawione :D
Mozna sie posmiac z komentarzy:
http://img145.imageshack.us/img145/1092/aaalh7.jpg
:)
Najbardziej mnie rozwalilo: "Mogl wygrac 3:3 a ze wygral 2:2 to trudno" xD
Michalakmee
06-04-2008, 20:07
@Solar
Nie pisalem że jest głupi lol nie wymyslaj bajek, shaka moj rl B).
Shinhoshu
06-04-2008, 20:42
@up
Sharing account plx? xDD
Solar271
06-04-2008, 21:26
@Solar
Nie pisalem że jest głupi lol nie wymyslaj bajek, shaka moj rl B).
Wiem ze to twoj real bo tak pisales. Ale jak napisalem ci ze on do BAKO napisal, ze sharowac z toba bedzie to napisales tak i dodales ze z Xeosnarem bedziesz sharowac i czy tez wierze ... Kurwa po co gadacie cos a potem wielkie niewiniatka z siebie robicie? Affff
Solar271
06-04-2008, 22:54
.............................
@Down
Zamknij morde bo z toba nie gadam. Bye
doskonaly11
07-04-2008, 09:05
tobie jest wszystkich zal, dolacz do swoich pro forum , bo im tez jest zal wszystkich i tak jak ty wszystko wiedza, i kazdego ubija.
Solar271
07-04-2008, 10:04
......................
Mendolina
07-04-2008, 14:52
Klukens dzisiaj rano z 25 fragów zgarnął xD \o/
HellFrycek
07-04-2008, 15:59
mi si ewydaje ze nie tylko klukens gra tym charem ^^ bo czy 5 rano czy popoludniu on zawsze tam jest xD
@Pan Debil
Nie pisze z tobą wiec zamknij sie.
Taxo- jesteś pojebany :D
Tak btw. to trzeba było nie zaczynać bić Władcy kiedy z kumplami stał a tym sam byłeś... Zamiast bić go kiedy sam by był to ty 0 taktyki tylko żeby bić... On sobie do pz wszedł i ty zaczęłeś obrywać... Czasem jak się coś zaplanuje przed wykonaniem można uniknąć zbędnych konsekwencji. No, a teraz konsekwencje Cię dosięgną ;)
Shinhoshu
07-04-2008, 17:49
@up
Jakoś ty padłeś a nie on ; >
"No, a teraz konsekwencje Cię dosięgną"
haha, zabijesz go z Doskonalym i jego PK Teamem? haha ;d
doskonaly11
07-04-2008, 18:06
nie z twoja stara kozaku, ryjem szczekasz a padles lolku, i oczywiscie wymowki kurwa ze w 50 przyszli bo sam by cie solar z 1+ nie ubil, bo ty masz kurwa pvp zajebiste mistrz jestes, gdzie by cie kurwa 2-3 osoby zabily, jebnieci jestescie ze huj
pamietam sytuacje jak rekin dal ss jak go ftp ubilo, bo trapa mial i pare pacanow pierdolilo ze by zjebalo do depo i huj wie co tam jeszcze,i miales czas aby pokazac co umiesz padles jak leszcz, wiec sie kurwa nie ciesz ze jakis pk team mamy bo ty pizda w huj jestes, jak taxo noob, jak nie ma 10 kumpli online to kurwa pz nie zrobisz,ciekawe jakie kurwa pokemony z was w rl bo ryja macie niewyparzone, sami kura mistrzowie tibi
Shinhoshu
07-04-2008, 18:17
Haha, dobry jesteś, nie wymówki tylko powiedziałem jak było, miałem freezy, walili mnie w 4 bylem w trapie (1sqm przejscie) i padlem i co stanał ci? 3h~ i odrobiłem wszystko ;*
Za to ty padłeś odemnie i od moich 2 ziomów z tego Gess miał 80+, drutek zioms 56 i ja 75+ a akurat solar i reszta mieli po 100+ po za pomocą on miał 50+ więc zamknij ryj kk?; >
@Sharla
Grozisz mi? Hahahaha... nie zapominaj kto padl i wogole zamknij pysk btw. nie bij plz ;<
@Pan Idiota
Nie zrobie pz jak nie ma 10 kumpli online? Pwned ;D akurak jak bilem wladce to all vip off ;> wiec zamknij pysk ;D
Kto to jest "sef" ? oO
Wklej swoje evul fragi na 30 lvlach, ktorych biles w teamie ;D
@Down
Nie wtracaj sie w nie swoje sprawy jak nie wiesz o co chodzi "bendzie zgoda" zainwestuj w korepetycje polskiego albo slownik. Bye
@up
Kurwa ogarnij sie bo to bylo ponad rok temu lol... Zajebisty zaplon masz xD
nie buj dupy xD raz-dwa razy se padniesz i bendzie zgoda ;p
doskonaly11
07-04-2008, 18:34
jestes jebniety jak twojej starej dzieci jhahaha ojeb gamonia razem z tym shinho, bo ta pizda ma wymowki ze huj, podniete ma ze ubil mnie jak nie gram od pol rokui 10 mikstur mialem, poszedlem powyzywac nobkow i mnie ubili i sie zachwycaja ze huj wie jaki trap xd jakies kurwa plany rysowal na kartce jak kto ostal xd zal w huj, dzieci neo w pizdu xd
a najlepszy jest taxo xd wielki sef xd chce zeby groza powialo, jaki to on nie jest xd kogo nie ubil haahha 40 lvl ma i podnieta xd pamietam jak w depo stal i wyzywal kazdego a teraz kurwa mafiozo xd
''nie bij plz ;<'' pisze bo ma przeciez 200 lvl powymiata all xd
Mendolina
07-04-2008, 18:48
xd xd xd xd xd
Kacperka
07-04-2008, 19:14
pamietam sytuacje jak rekin dal ss jak go ftp ubilo, bo trapa mial i pare pacanow pierdolilo ze by zjebalo do depo i huj wie co tam jeszcze,i miales czas aby pokazac co umiesz padles jak leszcz, wiec sie kurwa nie ciesz ze jakis pk team mamy bo ty pizda w huj jestes, jak taxo noob, jak nie ma 10 kumpli online to kurwa pz nie zrobisz,ciekawe jakie kurwa pokemony z was w rl bo ryja macie niewyparzone, sami kura mistrzowie tibi
Co do tego rekina to z tego co pamietam on napisal ze nie mial szans a kilka osob napisalo ze mial ale nie duze.. i napisali co moglby zrobic zeby wiedzial nastepnym razem i prubowal uciec a nie sie poddac.
A co do tych mistrzow tibii to na tym forum sporo jest takich wiec trzeba sie przyzwyczaic.. :D
HellFrycek
07-04-2008, 19:25
@up
no np ja jestem mistrzu ;D hahah
Mendolina
07-04-2008, 19:31
19:26 Immortal Drakon [52]: odajesz blue legi co mi zajebales fury zosia albo masz pz
HAUSUAHS?
19:45 Destroyer of Fury [104]: Bako The Dark
19:49 Windspirit Mosquito [85]: Bako Zadeon
19:48 Akishino [60]: Bako Laren
@up
Omg... Gdybyś widział w jaki sposób padłem... Sobie z RSem śmigam przed dp, a ten mnie lać zaczyna, a ja rs więc ofc bez eq byłem tylko jakaś różdżka cienka i parę potionów. Od razu noobki się ucieszyły i też mnie lać zaczęły, trochę się poleczyłem, padłem. Ok... Pewnie by mnie nawet nie dotknął gdyby nie rs...
No i go za całokształt jego działań konsekwencje dosięgną, nie tylko za tego deada.
Właściwie to mam nadzieję, że doskonały będzie przy tym, ale w ogóle z nim nie ustalałem nic w tej sprawie.
Zresztą, niech czyn się najpierw spełni i w tedy oceń.
@Sharla
Jakbys nie mial RSa to bym cie ubil przed ss... ;] Nie moja wina ze jakies nooby zaczely cie bic, mialem zamiar sam cie ubic i tak xD
Oj Solarq długo nie byłeś w FTP, i niestety nie jesteś tu mile widziany, biedaczek :(
Pater151
08-04-2008, 19:00
Wiecie co jest po mini upie? co z tymi potionami?
Przecież to pisze na forum. Czy wy tylko siedzicie w dziale "Silvera" :d?
Powiem Ci, że są nowe potiony (np. od 130 lvl dla kina, dla palla jakiś co daje NARAZ życie i manę) i podobno potwory też pozmieniane (loot, czary, ilość expa, życia).
Nowe poty dodali, jakis dla kiny od 130 i dla pala od 80, pozatym stare sa tansze.
@Solar
Zostales zgaszony? :o
Pater151
08-04-2008, 20:41
spoko juz znalazłem i wiem juz co i jak ale jak dla mnie to sie ineźle zapowiada :]
Pater151
08-04-2008, 21:45
Cytat z tibia org pl
zmiany w potworach
Oto kilka przykładów:
- Demony mają szybkie haste
- Upijają tylko Efreety/Maridy
- Warlock bije mocniej i ma 3500hp
- Małpy dają miej kasy
- Giant Spider pluje kwasem (nowy atak)
#edit
Wszystkie potwory, które zostały zmienione:
* behemoth
* all djinns (blue, green, marid, efreet)
* bonebeast
* demon
* dwarf geomancer
* frost dragon
* giant spider
* hydra
* some apes (kongra, merlkin)
* minotaur mage
* necromancer
* quara hydromancer & hydromancer scout
* serpent spawn
* sibang
* troll champion
* vampire
* warlock
* water elemental & massive water elemental
Jak dla mnie to bez sensu... małpy zepsuli, giant spider tez troszq do bani...
Shinhoshu
08-04-2008, 21:55
@up
Malpy zwalili? nie sądze, bedzie mniej ludu tam expić, bo tam zazwyczaj sie expiło/botowalo dla kasy...
Giant Spider - utrudnienie dla palków; >
@down
A ty co tak z tymi spotkaniami, chcesz ich wyruchac czy jak?; >
@2x Up
Dobrze, ze z malp mniej wypada kasy, teraz moze bedzie mniej boterow xD
@ErAgOg
Moze sie jednak spotkamy jak mowisz, ze czsami jestes w Szczecinie co ?bo z Dawergo cos nam nie wyszlo ;C;(
@Up
Nie, ale jak jest okazja to czemu nie?
Btw.Po chuj sie odzywasz jak nic do ciebie nie pisalem smieciu?
Solar271
09-04-2008, 16:35
@up
A no zajebie bo ja pomoge;}
Solar271
09-04-2008, 16:39
Oj Solarq długo nie byłeś w FTP, i niestety nie jesteś tu mile widziany, biedaczek :(
Wiec sprawdz moja gildie HAHAHAHA cos ci nie udal sie plan ^^
Poza tym po mnie i tak wiecej korzysci tam niz po tobie bo ja w przeciwienstwie do ciebie jak jest OPEN nie siedze w DEPO HAHAHAHA
Solar271
09-04-2008, 18:06
............
Hunciles mnie to nie jest wystarczajacy powod?
A zobacz teraz moją gildie, i zobacz także gildie osób liczących się w SA. FTP bez SA może jedynie ogolić pięty.
Mendolina
09-04-2008, 20:04
Oj Solar coś te FTP cię nie lubi :D.
AUHUEUHEHUEHUE!! I CO SOLARQ GDZIE TE TWOJE "ZNAJOMOŚCI"? ZNOWU CIĘ WYJEBALI, OJ JAK MI PRZYKRO XDDDDDD
Widać nie idzie ci coś to lizanie, gdy nie działa lizanie vickom, może zacznij lizać innym członkom gildii? ;D
doskonaly11
09-04-2008, 21:54
taxo noob huj juz kurwa w gaciach miala, jechal solarowi ale troche zjechal z tonu bo kurwa boi sie pasc
''nie masz zadnego dobrego powodu zeby mnie ubic lol.''omg leszczu hahah za sam ryj kurwa.
omg poreda huj wie za kogo sie masz, co to za problem naklamac cos na solara i go nie przyjma, a ty juz w gaciach masz ze hu jwie kim jestes i cie tak sluchaja tam xd huja tam zrobisz tym swoim lvl,
zobacz na forum tibia.com xd tylko tam mozesz walczyc slownie jak pare osob bo huja zrobisz tym lvl,i chcesz zaswiecic i bym w centrum uwagi ze cos tam robisz i masz podniete a jestes kozak to idz na solo z nim
taxo noob huj juz kurwa w gaciach miala, jechal solarowi ale troche zjechal z tonu bo kurwa boi sie pasc
''nie masz zadnego dobrego powodu zeby mnie ubic lol.''omg leszczu hahah za sam ryj kurwa.
omg poreda huj wie za kogo sie masz, co to za problem naklamac cos na solara i go nie przyjma, a ty juz w gaciach masz ze hu jwie kim jestes i cie tak sluchaja tam xd huja tam zrobisz tym swoim lvl,
zobacz na forum tibia.com xd tylko tam mozesz walczyc slownie jak pare osob bo huja zrobisz tym lvl,i chcesz zaswiecic i bym w centrum uwagi ze cos tam robisz i masz podniete a jestes kozak to idz na solo z nim
Jak już wiesz moja ty pizdeczko w Tibii nie liczy się jednostka a grupa, i to trzeba wykorzystywać. Solar wielki, pewny siebie bo zna barinasów, nagle zostaje wy******* w dupe, bo w FTP go nie chcą, przykro mi :<
Pozatym co ty sie tam rzucasz, graj sobie na tej swojej Pytonerze i się nie wtrącaj w nieswoje, a jak chcesz sobie poflugać to idź do dużego pokoju i zrób to do mamy.
Nie boje sie pasc lol... jakbym padl to bym sie tym nie przejal raczej tylko poszedl odrobic lvl i skille ;d "omg leszczu hahah za sam ryj kurwa" Zobacz najpierw na siebie...pozniej komentuj innych
Mendolina
09-04-2008, 22:15
@doskonały
Jakby solo było takie łatwe według twojej teorii, to po łazic grupami? ;X
Fajnie teraz master odim i inni założyli gildie neutralna... Ktoś wie o co chodzi?
doskonaly11
10-04-2008, 09:17
poreda nie pisz jaqkims sloganem jak bys byl *******niety,kurwa zal smieszne to nie jest, chyba ze jestes z kapusty czy huj wie skad to rozumiem, nie dziwie sie ze wam jedzie ja jak gralem tez jechalem bo macie sie za huj wie kogo ,ze wszystko wiecie bo na forum duzo piszeci, no i war bez was to poraszka
Kacperka
10-04-2008, 13:27
poreda nie pisz jaqkims sloganem jak bys byl *******niety,kurwa zal smieszne to nie jest, chyba ze jestes z kapusty czy huj wie skad to rozumiem, nie dziwie sie ze wam jedzie ja jak gralem tez jechalem bo macie sie za huj wie kogo ,ze wszystko wiecie bo na forum duzo piszeci, no i war bez was to poraszka
No wlasnie tez nie wiem za kogo on sie ma z tym swoim noob lvlem :| Tylko mocny w gebie jest.. to wszystko.. mysli ze wygraja wojne to bedzie rzadzil servem.. hah.. I chodzi tylko po guildiach za gortim.. bez gortiego to ja nie wiem co ty bys teraz robil... w tibie bys nie gral pewnie.. n/c poreda..
No wlasnie tez nie wiem za kogo on sie ma z tym swoim noob lvlem :| Tylko mocny w gebie jest.. to wszystko.. mysli ze wygraja wojne to bedzie rzadzil servem.. hah.. I chodzi tylko po guildiach za gortim.. bez gortiego to ja nie wiem co ty bys teraz robil... w tibie bys nie gral pewnie.. n/c poreda..
Tyle że ostatnia moja gildia to Seven Alliance...
Poprostu każdy chce mnie w gildi ale ja nie chce :P
(Miałem inva do ftp , ls , nvm i paru innych )
( tylko nie pisz że to lizanie dupy plx...)
Dla mnie jesteś jedynie psem a twoje zdanie mi zwisa i powiewa, wiem co mogę, i jestem tego świadomy, a mogę dużo więcej od twojego "hlv" (AUHUHAUHAHUA) chara ty pro elo masterze. Jesteś zerem, to że cie rodzina nie kocha, a w szkole cię witaja kutasem w dupę nie oznacza że tutaj będzie cie ktoś szanował. Jeżeli jesteś taki pro mastah to prosze bardzo daj swój nick i zobaczymy kto będzie górą frajerski pedale ;***
@Doskonały
Jak padałeś jakoś nie byłeś taki wyszczekany... HAU HAU HAU HAU!! SUHAUHAHUHSU! KTO DOGONI PSAAAAAAA! ;DDD
Michalakmee
10-04-2008, 17:57
@Doskonaly, kacperka
Nie liczy sie tylko lvl, ale umiejetnosci, wiedza etc.
Btw. Poreda wiecej zrobi swoim palkiem niz wy dwaj razem wzieci z dupolizem solarem na czele..
Shinhoshu
10-04-2008, 18:03
@up
Z tym sie nie zgodze że poreda by zrobił więcej niż oni 3... Nawet jakby to by były leszcze to i tak by więcej zrobili w 3 niz on sam, spójrz np na ftp, wedlug was 0 pvp a jednak kiedyś rzadzili se servem, bo jak pkowali to w grupach ^^...
Doskonaly swoim noob charem zdziałał więcej niż niektórzy tu w grupie. I ja to mówię poważnie :/... Oprócz ilości ludzi liczy się skill pvp.
@EDIT
Napisałem to, nim zobaczyłem ten post:
@Doskonaly, kacperka
Nie liczy sie tylko lvl, ale umiejetnosci, wiedza etc.
Btw. Poreda wiecej zrobi swoim palkiem niz wy dwaj razem wzieci z dupolizem solarem na czele..
I szczerze wątpię w jego prawdziwość
Mendolina
10-04-2008, 18:24
@Sardas
Ale Akishino na 50 + lvl ubił kiedyś przed ss 64 ek z FTP i jakiegoś tam nooba z DH i nie padł, bo praca w grupie się przydaje mocno. Umiejętnośc w zorganizowaniu akcji się liczy najbardziej i my to zaplanowaliśmy, a Doskonały padł ze swoją grupką przed ss.
HellFrycek
10-04-2008, 19:08
Wy wszyscy jestescie pro evul gamerzy.
Michael Rzotkiewka
10-04-2008, 19:42
Wy wszyscy jestescie pro evul gamerzy.
a chcesz deda?!1X(
Mendolina
10-04-2008, 19:46
Przed chwilą battle na okolnir było, FTP wygrało. Sporo z DH padło, z tych ważniejszych to Deosita, Mago Laren, Leoozenho, Yksan, Lucipher of Hell and more...more ;p.
Kacperka
10-04-2008, 20:10
A jebie mnie juz co piszecie.. najebane macie ludzie.. Dla was ktos kto jest mocny w gebie ma juz zajebiste pvp i wielkie plecy itp tlyko dlatego ze tak mowi.. pierdole juz to forum bo widze ze tu juz coraz wiekszy zal sie robi.. chyba poprostu z tego wyroslem.. :baby:
@Gorti
Twoj post to zwykle chwalenie sie.. masz troszq(bardzo) zawyzona samoocene.. Pierdole do jakich guildii miales invita itp itd.
@Poreda
Nie gram w to gowno juz od ponad roku jak juz nie raz pisalem wiec kurwa nie wiem cioto o jakim nicku mowisz.
Ci co sa dla mnie kumplami i nic do nich nie mam o tym wiedza.. a reszta niech sie pierdoli.. bb
HellFrycek
10-04-2008, 20:37
a chcesz deda?!1X(
Taaa chce ; D Szczegolnie ze nie gram.
A jebie mnie juz co piszecie.. najebane macie ludzie.. Dla was ktos kto jest mocny w gebie ma juz zajebiste pvp i wielkie plecy itp tlyko dlatego ze tak mowi.. pierdole juz to forum bo widze ze tu juz coraz wiekszy zal sie robi.. chyba poprostu z tego wyroslem.. :baby:
@Gorti
Twoj post to zwykle chwalenie sie.. masz troszq(bardzo) zawyzona samoocene.. Pierdole do jakich guildii miales invita itp itd.
@Poreda
Nie gram w to gowno juz od ponad roku jak juz nie raz pisalem wiec kurwa nie wiem cioto o jakim nicku mowisz.
Ci co sa dla mnie kumplami i nic do nich nie mam o tym wiedza.. a reszta niech sie pierdoli.. bb
Jeżeli nie grasz to na chuj tu piszesz? Chuj wiesz, chuj widziałeś, chuj słyszałeś więc się niew*******aj.
@Shaka
Nie liczy się to że ubiłem te osoby, liczy się to że zrobiliśmy to podxas gdy 30 osób z jego gildii było online, i nikt mnie nie ubił :D
Solar271
10-04-2008, 21:41
Czemu my sie klucimy?
Shinhoshu
10-04-2008, 22:16
@Sardas
Ale Akishino na 50 + lvl ubił kiedyś przed ss 64 ek z FTP i jakiegoś tam nooba z DH i nie padł, bo praca w grupie się przydaje mocno. Umiejętnośc w zorganizowaniu akcji się liczy najbardziej i my to zaplanowaliśmy, a Doskonały padł ze swoją grupką przed ss.
Chodzilo mi o to że na bank Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka, bo zobacz akishino max moze combo za 150-200 (combo w sensie, pb + sd/exori con i takie tam)
A solar 1 sd zajebie z 200 + kacperka z exori gran + miecz by jebnąl 200 + doskonały z miecza + exori do 150+ wyszło by do 550~ hit, więc nie porównujcie 1 osoby do 3...
W sumie to macie racje że jak ktoś debil jest i nie wie nic o pvp to mało zdziała ale na bank kacperka i solar wiedzą coś o pvp a o doskonałym to nie mówie bo jak go zabiłem to mi pokazał swojego pvp skilla ^^
doskonaly11
10-04-2008, 22:36
shin haha leszczu pamietasz jak biles mnie sam kolo temple te twoje hity, i odpusciles przerzuciles sie na 20+lvl co byl ze mna , wiec nie pierdol tu o pvp bo widac ze nie wiesz co to oznaczy...
piszesz ze mam slabe pvp bo ubiliscie mnie w 5?
i mialem 10+ mikstur, tlumacze ci nie gram tu poszedlem was zjebac bo mi was zal od huja czasu, a wy sie szczycicie ze mnie ubiliscie xd to gz nie wiem co w tym takiego zajebistego, bys mogl powiedziec ze mam slabe pvp jak bys mnie ubil solo a nie w 5 , nie masz pojecia co piszesz.
gorti wiem mistrz tibi xd niedlugo na okladkach bedziesz a poreda to zal kompletny wiesz czemu nie padasz? masz dobre pvp? nie xd zal im fraga na 50 lvl co w dodatku huja robi i na forum szczeka xd
wroce do tego co pisal szanowny shin
''Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka''
to ty chyba nie znasz mistrza poredy co potrafi na hita u*******a 200lvl xd a gorti to masowo kladzie po czterech na raz xd
ok bb nobki :)
Shinhoshu
10-04-2008, 22:41
@up
Nie mialem zamiaru cie wtedy zabić bo wiadomo że przez 5 min (przed ss bo tylko wtedy pekujesz) nie dalbym rady na faccu zabić 60 knighta+ to chyba logiczne, miałem zamiar ci zepsuć pkowanie bo pizda jesteś, to waliłem twoich ziomów... Nie wiem co to pvp? nie sądze... To dlaczego ja ciebie zabiłem a nie ty mnie? Ahh tak zapomiałem że ty wiesz tylko jak włączyć skulla i atakować i uruchomić bota żeby expil :D
Chodzilo mi o to że na bank Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka, bo zobacz akishino max moze combo za 150-200 (combo w sensie, pb + sd/exori con i takie tam)
A solar 1 sd zajebie z 200 + kacperka z exori gran + miecz by jebnąl 200 + doskonały z miecza + exori do 150+ wyszło by do 550~ hit, więc nie porównujcie 1 osoby do 3...
W sumie to macie racje że jak ktoś debil jest i nie wie nic o pvp to mało zdziała ale na bank kacperka i solar wiedzą coś o pvp a o doskonałym to nie mówie bo jak go zabiłem to mi pokazał swojego pvp skilla ^^
Jemu nie chodziło dosłownie o walke solo vs 3............
Shinhoshu
10-04-2008, 23:03
Mi też nie chodzi o walke 1 vs 3 chodzi mi o to że oni więcej by zrobili np na opence niz ty sam... (licząc tylko ataki twoje i ich a nie reszty ekipy ;P)
Shinhoshu
11-04-2008, 09:15
Omg... Stary masz 100 lvl+ na pytherze a nie wiesz jeszcze że 1 vs 1 nie ma szans szczególnie jak sie wala knighty i po tym sadze ze nie wiesz co to pvp jak ty bys chcial wszystkich solo walić...
Omg... Stary masz 100 lvl+ na pytherze a nie wiesz jeszcze że 1 vs 1 nie ma szans szczególnie jak sie wala knighty i po tym sadze ze nie wiesz co to pvp jak ty bys chcial wszystkich solo walić...
PODOBNO ma ;)
cwaniak89
11-04-2008, 11:31
W skrócie PVP nie polega tylko na ubijani kogoś solo żeby ubić kogoś nawet w grupie też trzeba mieć jakieś pojecie o tym ( jak trapowac gdzie atakowac itp itd). A podczas obrony jak ktoś ciebie atakuje to jaką taktyke obrony zastosujesz to też swiadczy o twoim pojeciu o PVP. Czy posiadasz DF i inne runy niszczace (DF wiekszosc juz ma przy sobie chociaz...) zeby radzic sobie w trudnych sytuacjach. Sa czasami sytuacje kiedy nawet najlepsze PVP nie pomoze ale trzeba czakac az przeciwnik popelni jakis blad i wykozystac to (kazdy jest omylny).
BR panuja bo poza ich lvlami trzymaja się w gropie zrobią trap na wyjsciu 2 ekipa cie bije i goni i nie masz szans na przezycie. Wiem coś o tym ;/
Tak wiec skonczcie gadac o waszym PVP ze jeden ma lepsze od drugiego bo sam przyszedl a nie w 5 nie na tym to wylacznie polega :P
Jest fajna ksiązka <google> poczytaj sobie w niej BuHaHa :P nie no joke to byl na rozldowanie atmosfery troche bo zaraz pozabijacie sie po przez monitory :P
@Edit
Wiadro zapomniał sie podpisać że to jego post xD
Pozdro All
Matura soon ;/
Mendolina
11-04-2008, 14:02
@Seba
Zdajesz maturę z Tibii? :D
Pater151
11-04-2008, 14:25
14:18 Plagenzenho [183]: armor
14:17 You lose 53 hitpoints due to an attack by Plagenzenho.
14:17 You lose 120 hitpoints due to an attack by Plagenzenho.
14:18 You lose 150 mana blocking an attack by Plagenzenho.
auhsbehusbeuh kilometr od depo i nie ujebał mnie zal... i jak tu grać knightem? ahusbehasu
15:40 You advanced from Level 98 to Level 99.
@Tomsy , Seby , Shaki i inne napczany
Bądźcie jutro o 14.30 :)
15:40 You advanced from Level 98 to Level 99.
@Tomsy , Seby , Shaki i inne napczany
Bądźcie jutro o 14.30 :)
A pro plajerow nie zapraszasz? ;D
HellFrycek
11-04-2008, 20:13
14:18 Plagenzenho [183]: armor
14:17 You lose 53 hitpoints due to an attack by Plagenzenho.
14:17 You lose 120 hitpoints due to an attack by Plagenzenho.
14:18 You lose 150 mana blocking an attack by Plagenzenho.
auhsbehusbeuh kilometr od depo i nie ujebał mnie zal... i jak tu grać knightem? ahusbehasu
bo plagen ma noob pvp ; )
Pater151
11-04-2008, 22:52
22:43 Elite Fous [152]: HUNTED
22:43 Amura Shekiran paladyn [42]: ....
22:43 Amura Shekiran paladyn [42]: yea
22:44 Elite Fous [152]: pay or hunted forever
22:44 Amura Shekiran paladyn [42]: ok
22:44 Elite Fous [152]: u go pay?
22:44 Amura Shekiran paladyn [42]: i go closet ;)
Kolejny :P jak ja lubie br ;*;*;*;*
to już 3 z ftp 100 + który mi grozi i któremu też nie zapłace jak i poprzednim ;s
Huh i niby barinas to power abuserzy... jak widac ktory team wygra ta wojne to i tak bedzie to samo....
Mendolina
12-04-2008, 10:30
No ale nie aż tak jak z Barinasami
No ale nie aż tak jak z Barinasami
Dokładnie, rozmowa z Barinasem wygląda tak:
Barinas: Pay armor
Barinas: fucking polacks
Barinas: hunted 4ever
Barinas: no ingles
I koniec, bez płacenia gówno się zrobiło. A z FTP wystarczy napisać do Lidera :)
Dokładnie, rozmowa z Barinasem wygląda tak:
Barinas: Pay armor
Barinas: fucking polacks
Barinas: hunted 4ever
Barinas: no ingles
I koniec, bez płacenia gówno się zrobiło. A z FTP wystarczy napisać do Lidera :)
A rozmowa z bakiem wygląda tak:
- ej
- idizimey kgoxs azjbazc?
- jka eis uzsakoł?
- evixa?
ASDOJASJSDJ Bako Rox :cup:
Mendolina
12-04-2008, 12:06
11:42 Shaka'Frukt [70]: 11:41 Bako [99]: i teraz wlasnie bed po stornie solara 11:41 Bako [99]: pizdo
11:46 Shaka'Frukt [70]: 11:46 Bako [99]: bo jestes ciotom silvery
11:54 Shaka'Frukt [70]: 11:53 Bako [99]: taxo ty sie nie w*******aj nie swoje sprawy bo ci tego hucikanie zalatwie -.^
Bako chce szybko wbić 100 lvl bo usłyszał że nowa nagroda jest :O
Orshaball's brain który może być wymieniony za Bako's brain.xD
14:47 You advanced from Level 99 to Level 100.
\o/ \o/ :cup::cup: \o/ \o/
Jutro wkleje ssa ;)
Shinhoshu
12-04-2008, 15:05
@Gorti
gratz nupie, wklejaj ss xD
16:54 Fofum'Far [62]: hi
16:54 Herbert: Your thoughtless haste, my friend, will take you all the faster to where all journeysend.
16:54 Fofum'Far [62]: parccel
16:54 Fofum'Far [62]: parcel
16:54 Fofum'Far [62]: npc burro
16:55 Herbert: Alas! The crowds are gone and curtains fall! Was it but a dream?
16:55 Fofum'Far [62]: parcel
16:55 Herbert: At last! The audience arrives!
16:55 Herbert: Do you want to buy a parcel for 15 gold?
16:55 Fofum'Far [62]: npc noob
UAHHUAUHEHUE KOCHAM BR! XD
Boromir_Silvera
13-04-2008, 19:47
@Gorti
Apr 13 2008, 12:45:05 CEST Died at Level 100 by a ghost
Retired.
Who know when i back...
Raz padles i juz retired? :O
doskonaly11
13-04-2008, 21:49
1 lvl polecial i zalamka xd omg xd ja padlem 3 razy na 100+ na facc i zyje xd ale mistrz nie moze padac z najlepszym pvp xd
HellFrycek
13-04-2008, 22:08
@Gorti
Retired.
Who know when i back...
Ty kurwa zamknij ryj...moglby w ogole nie pasc i byc retired i nic ci do tego.
@Doskonaly
Zamknij sie bo zawsze najwiecej pierdolisz.... Co z tego ze padl, btw. co ma pvp do padania od potworów? xD Widac ze huja wiesz. Zaraz bedzie ze lize dupe lol
@Gorti
Retired.
Who know when i back...
Straciłem plate arma więc nie w*******aj się jak nie wiesz.
A co do powrotu.
Wróce.
@Edit
A i zapomniałem dodać ze w bledzaku mjołom 19 gepeesów z rataw!11
doskonaly11
14-04-2008, 07:12
tak tak i byl smok w srodku? jeszcze, taxo jestes zbyt plytki by zrozumiec co pisalem
Zara zrobie next 100 tylko czekam na pare osób :P
http://img501.imageshack.us/img501/5514/younggorti100pv4hz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/1108/2100lvlhr9.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=2100lvlhr9.jpg)
Ponownie 100 :cup:
Boromir_Silvera
14-04-2008, 20:23
@Frycek
Wiesz co znaczy @Name?
Jak nie wiesz to ci powiem... JEst to post pisany do tej osoby a to akurat do ciebie nie bylo wiec sie nie w*******aj -.-
@Gorti
po 1. to nie jest smieszne
po 2. nie chcem sie z toba klocic ani nic z tych rzeczy, poprostu sie pytam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.