Pokaż pełną wersje : Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA!
Kacperka
13-03-2008, 23:01
LoL ja bym sie wqrwil jakbym sie umowil z jakims kumplem z tibii a ten by z jakimis kolegami przyszedl ktorych nawet nie znam ;| Ja na takie spotkanie bym sam przyszedl.. a jakbym sie mial czegos wystraszyc to spotkalbym sie w jakims na przyklad centrum handlowym na przyklad jesli chodzi o szczecin to jeslibym sie bal to spotkalbym sie w Galaxy :) I wtedy lookasz jaka jest sytuacja jak jest ciezka to nie wychodzisz a jak jest LooZ to idziesz spokojnie na piffko ;) Z reszta jak cos to zawsze mozna wezwac pomoc telefonicznie jesli by naprawde byla ciezka sytuacja ale nie sadze ze taka by byla ;)
doskonaly11
13-03-2008, 23:19
xd o kur hehe skoro chce sie z nim spotkac i pojsc na piwo to chyba nie ma zamiaru mu wjebac, i czego tu sie bac xd i na huj z jakas ekipa isc xd u mnie byl artur b..( z tibi)xd i jakos nikt nikomu nie wjebal hehe chyba ze sie boisz hehe ludzi xd to wez ekipe
Ja mówię o internetowym kumplu a nie z tibii, większości was ufam, ale mam też takich kumpli internetowych nie z tibii :P Btw jakbym sie miał spotykać to przecież nie o północy w Parku Kasprowicza xD
@edit
Poprostu się nie zrozumielismy! B)
Shinhoshu
13-03-2008, 23:30
@Sardas
No i co z tego, ze dawergo nie jest pelnoletni?:p
Na jakim Ty swiecie zyjesz?;)
"Spotykanie sie z kimś znajacym sie tylko przez internet jest niebezpieczne"
Co ty kurwa myslisz, ze Solar pedalem jest? lol8o
"czy sam daw se da rade z 2 albo i z wieksza ekipa"
Chodzi Ci o to, ze bedzie chcial go na*******ac ?:D:D:D:D
Omg... A telewizor to w domu masz? Ile razy w tv mówili że pobili kogos albo nawet zabili, bo spotkali sie znając tylko przez neta...
Róznie bywa...
Btw, ja na jakim swiecie żyje? A myslisz ze to takie kul jol elo, elo ze ktos pije/pali w wieku 15 lat+- a potem same problemy... Wedlug mnie to debilizm i tyle, piwo to nie tak zle jeszcze ale papierosy to dla mnie jest zal do potęgi...
Róbcie co uważacie za skuteczne, ja tam bym sie jedynie w rl spotkał z bytom team (kalor, ambel, gess, monster kolo, aqua lavin, grono itd... xD) no i może tutaj z paroma z was których dobrze znam np holu xD
I tak sie pewnie nie spotkamy bo bytom za daleko od legionowa xDD
@down
A asen, vake, vegeta ? xD
@up
Ja bym sie spotkał z old team, michaelem, rekinem, neo, bako, holu, kacperka, tobą, ktoryms tam z ownerow potusa z ktorym mialem dobre stosunki, jesli kogos zapomnialem to przepraszam ale strasznie was duzo! XD
Solar271
14-03-2008, 00:16
[QUOTE=Shinhoshu;1950794]Omg... A telewizor to w domu masz? Ile razy w tv mówili że pobili kogos albo nawet zabili, bo spotkali sie znając tylko przez neta...
Róznie bywa...
TAK HAHAHA ZLAPIE GO ZABIJE A POTEM ZGWALCE PUKI CIEPLY ^^ OMG :D
Hmmm Kacper ma racje GALAXY jest ogromne jest w nim pelno ludzi a nawet ochroniarze po 40-tce :] I jak tak bardzo mnie nie lubisz czemu nie spojrzysz mi w twarz i nie powiesz :p? Od dawna zoltani i ja chcielismy sie z toba spotkac, ale ty albo sie boisz ,albo sam nie wiem mama ci nie kaze z domu wyjsc?
HellFrycek
14-03-2008, 01:07
@Sardas
A mnie to juz pominales ;( no chyba ze mnie nie ubisz i niechcialbys sie ze mna spotkac to co innego :D
HellFrycek
14-03-2008, 02:12
@up
jak przyjedziesz do bytomia to np:>
Kacperka
14-03-2008, 07:18
@Shin
Co do palenia sie z toba w 100% zgadzam :D
Ale co do picia nie do konca... ;P u mnie zawsze juz od poczatku gimnazjum byl alkohol na imprezkach i nikt nie narzeka na jakies problemy :D Chociaz w sumie przyznam ze u mnie w miescie to ci ludzie tacy z ktorymi kiedys trzymalem w moim wieku to teraz juz prawie jak zury sie zachowuja... :|
LoL ja bym sie wqrwil jakbym sie umowil z jakims kumplem z tibii a ten by z jakimis kolegami przyszedl ktorych nawet nie znam ;| Ja na takie spotkanie bym sam przyszedl.. a jakbym sie mial czegos wystraszyc to spotkalbym sie w jakims na przyklad centrum handlowym na przyklad jesli chodzi o szczecin to jeslibym sie bal to spotkalbym sie w Galaxy :) I wtedy lookasz jaka jest sytuacja jak jest ciezka to nie wychodzisz a jak jest LooZ to idziesz spokojnie na piffko ;) Z reszta jak cos to zawsze mozna wezwac pomoc telefonicznie jesli by naprawde byla ciezka sytuacja ale nie sadze ze taka by byla ;)
Dokladnie zrobilem tak z Solarem :p:pi bylo rox i bylo piffko :D
@Dawergo
A tak na serio moze sie spotkamy?W GALAXY OFC :p
Kacperka
14-03-2008, 13:38
Dokladnie zrobilem tak z Solarem :p:pi bylo rox i bylo piffko :D
@Dawergo
A tak na serio moze sie spotkamy?W GALAXY OFC :p
Ja jak w wakacje w polsce bede dluzej to wtedy mozna sie spotkac ja, solar, moze ty... na piffko ;) Chociaz ciebie to ja praktycznie nie znam jak narazie.. ;P a Solara znam juz od w huhu czasu wiec z nim raczej na bank na piffko skocze :D
@Darkkz etc
W sumie możemy się spotkać ale nie jutro bo raczej nie wstane za wcześnie ;)
@up
A mnie to już pomijasz? To że nie pije nie znaczy ze nie mozna przy mnie pic czy cos B)
@Up
Ja tez jutro nie moge:p
Moze za tydzien ?
HellFrycek
14-03-2008, 14:26
@all
No i moze wkoncu skoncza sie te bezzsensowne klotnie,bo widze ze temat sie rozluznia^^
@Darkkz
Przyszly tydzien to swieta, moze niedziela?
Michael Rzotkiewka
14-03-2008, 14:33
@Up
A palisz? Tak z ciekawości ;p
Ty palisz? xd
Ty palisz? xd
Tak a co? mimo że lubie sobie pobiegac na zawodach na 100m osiagam zajebiste czasy ale medalu nie dostaje bo setne sekundy mi brakuje :(
Mimo wszystko pale i palic bede nie wiem czemu ale tak jakos to wyszlo
Btw. Frycek skoro nie ma kłótni to moze mi dasz wkoncu spokoj??
Bo ostatnio nie chciałeś ze mną rozmawiac na tibi
Boromir_Silvera
14-03-2008, 16:32
@Daw, Solar, DarkKz
O mnie zapomnieliscie? -.-
Michael Rzotkiewka
14-03-2008, 16:58
Tak a co? mimo że lubie sobie pobiegac na zawodach na 100m osiagam zajebiste czasy ale medalu nie dostaje bo setne sekundy mi brakuje :(
Mimo wszystko pale i palic bede nie wiem czemu ale tak jakos to wyszlo
Btw. Frycek skoro nie ma kłótni to moze mi dasz wkoncu spokoj??
Bo ostatnio nie chciałeś ze mną rozmawiac na tibi
Tak tak bo jest mlody i zdrowy, za 5 lat wyjdziesz po schodach 10m do gory i bedziesz caly mokry i dyszal. Moj dziadek palil +-40 lat, ale od 15 lat juz nie pali.. teraz ma raka pluc i to powaznego, nie wiadomo czy przezyje jeszcze z miech. rlly nie polecam.
1. Eee tam kto teraz patrzy na pelnoletnosc?
2. Zalezy gdzie sie spotykasz i czy w razie czego umiesz sie obronic ;D Z reszta spotyka sie tylko z ludzmi ktorych sie dobrze zna bo po co spotykac sie z kims malo znanym :P wiec nie ma takiego ryzyka chyba... ;)
ale z reszta lol co do picia to duzo znam osob ktorzy nie lubia pic bo na przyklad nie lubia piwa i pija tylko na wiekszych imprezkach jakies winko czy cos.. i wcale nie mozna o nich powiedziec ze sa jacys za grzeczni czy cos bo sa w przewadze zajebisci ;)
A co do sprawy solara i wiadra to ja tam mu wierze.. z reszta juz raczej wszystko jest oczywiste z tego co on pisze wiec nie wiem jaki do niego w ogole macie problem.. ale ja tam go bronil nie bede bo sam wolalbym pasc niz pojsc zabic wiadra...
Napewno każdemu się chce czytać twoje opowiadania... Pisz krócej troszke :/
Mendolina
14-03-2008, 17:33
17:31 You see Bako (Level 98). He is an elite knight. He is Fighter of the Feel The Power.
o.o?
Michael Rzotkiewka
14-03-2008, 17:41
17:31 You see Bako (Level 98). He is an elite knight. He is Fighter of the Feel The Power.
o.o?
a to ci fake ;c
@Dwaergo
Jeszcze zobaczymy jak to bedzie, dam znac:p
@Boromir
Przepraszam, nie bij mnie plx :(:(:(
@Down
Gdzie? (w jakim miescie):p
Kacperka
14-03-2008, 18:16
@Up
Ja tez jutro nie moge:p
Moze za tydzien ?
A moze nie za tydzien tylko w wakacje sie wszyscy razem spotkamy? :D
@Poreda
Nie chcesz to nie czytaj ^.-
Boromir_Silvera
14-03-2008, 19:25
@up
mozemy sie spotkac za tydzien bez Ciebie, a w wakacje za toba. Wkoncu jeszcze 3miechy
Zgadzam się, jak sie rozpoznamy? Kazdy sobie przyklei kartke z nickiem do bluzy? XD
@Up
lol, nie :D
Podejde normalnie podam Ci reke, powiem kim jestem i tyle :p
Btw.Co bedziemy robic?:D
@up
No właśnie nie mam zielonego pojęcia! XD Znasz jakis klubik fajny? Jakby to bylo w sobote mozna by pojsc.
Pater151
14-03-2008, 21:02
o.o?
...........
Carpa, Asen, Vake i Ambel kicked z FTP! MACIE MURZYŃSKIE PRZYDUPASY UHAHUAUHAHU!
Yeaaaa Bardzo Dobrze!!!!!!!!!
Shinhoshu
14-03-2008, 21:45
Carpa, Asen, Vake i Ambel kicked z FTP! MACIE MURZYŃSKIE PRZYDUPASY UHAHUAUHAHU!
Ee... maja inva do ftpa ;p
Michael Rzotkiewka
14-03-2008, 21:57
A to juz nie to samo, ciekawe why ich wywalili i co to za nowe dosyc smieszne ftpa...
Mendolina
14-03-2008, 22:10
FTP się znoobiło teraz, 39 i 42 lvl lol i na dodatek ek :baby:
doskonaly11
14-03-2008, 22:30
Qiao to byla ta kana the ... cos tam?
FTP się znoobiło teraz, 39 i 42 lvl lol i na dodatek ek :baby:
Bardzo dużo takich osób dołączyło.. Np teraz minoł mnie jakis 41 ek BOTTER z FTP...
nasz mastah pvp:
Mar 15 2008, 04:23:41 CET Killed at Level 152 by Aervani Djkanthi
and by Zaro'Ticu
Nitroxys of korz :d
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=25468 movie ;)
Name: Bloodmaster
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 92
World: Silvera
Residence: Darashia
House: Meriana Beach (Liberty Bay) is paid until Mar 18 2008
Guild membership: Substitute of the Kindergarden Fatal
Name: Vegeta of Silvera
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 123
Residence: Carlin
Guild membership: Substitute of the Kindergarden Fatal
Typowe kurwa pl cioty , nawet jak byśmy przegrali war o obiecuje kurwa że padną te skurwysyny za lizanie dupy barinasom. -.-"
@Kacp
Thx za "wyzwiska" na tibi.com ale i tak każdy prawie wie że to ty bronisz konfidenta a nie że ja kłamcą jestem ^^
Wczorajszy sneak 4:2 dla nas, ale to ciągle mało. Prawda jednak że lepiej to niż nic.
@Edit
Co do bloodmastera, sami wybrali sobie taki los,ale znasz PL, padną i odrazu Retired.
Mendolina
15-03-2008, 10:36
Nie my, ale oni będą potem płakac ^^, ja to nie kumam tych ludzi. Pchają się do gildii, która jest w war, a potem i tak nic nie robią. Nie lepiej pozostac neutralnym?
Kacperka
15-03-2008, 12:48
@Kacp
Thx za "wyzwiska" na tibi.com ale i tak każdy prawie wie że to ty bronisz konfidenta a nie że ja kłamcą jestem ^^
Byl temat na tibii.com o najbardziej znienawidzonych osobach to napisalem jednego z nich o.O to jest przezwisko?
A to ze "prawie kazdy wie" to ja wiem o tym bo nie jedna osoba mi pisala jak sie im zaliles jaki ty biedny young gorti chciales pomoc nettonie a on taki konfident nagle wyjebal wszystkie twoje chary ftp :( Wiem wiem ;) Szkoda ze nie wszyscy sa juz co do ciebie tacy szczerzy bo ja i tak wiem co oni tak naprawde o tobie mysla bez wzgledu na to jakie klamstwa im dalej wciskasz ;) A o tym ze lizesz dupe brazolą bardziej niz vegeta czy bloodmaster to wiesz tylko ty i niewielu polakow wiec mozesz sobie klamac tym co nie wiedza.. mnie to jebie..
I sobie mozesz pisac ze ty nie klamiesz bo ci co do konca cie jeszcze nie poznali to w to uwierza:) tak jak bylo z nettona.. ;)
Shinhoshu
15-03-2008, 13:36
Nie my, ale oni będą potem płakac ^^, ja to nie kumam tych ludzi. Pchają się do gildii, która jest w war, a potem i tak nic nie robią. Nie lepiej pozostac neutralnym?
No właśnie, a sam to co zrobiłeś... Nie widzisz chyba swiata po za SA, a tak naprawde gówno robisz... Ten post który napisałeś tyczy sie też do ciebie... lol,
Jedyne co zrobiłeś dla tej wojny to chyba ten temat o PA, który i tak pewnie nie wypali...
btw, nie to żebym ich bronił, wisi mi to poprostu, ale jak tu kiedyś ktoś napisał "spójrz na siebie a potem oceniaj innych"
Kacperka
15-03-2008, 13:45
Haha... tak tak to spytaj każdego bra czy liże im dupe...
Jedyna osoba liżaca dupe to twoja stara liżąca mi...
Pierdole że bedzięsz mi wypominał wyzwiska na starych ale poprostu po*****ony jesteś , to ty zawsze lizałeś dupe deosicie a ona cie shuncila i popłakałeś się.
Aha.. no napewno mnie wyzywali , gdyby coś do mnie mieli , to by mi passów nie podawali , mimo tego że nie chciałem tego -.-
Ogólnie leszczem byłeś zawsze , ciągle pierdoliłeś że grasz na jakimś tam +150 na shanerze albo idziesz na siłke o tej i o tej a gdy napisałem do ciebie jakoś odpisywałeś.
Ogólnie
SSIJ JAJA _/
Jesteś jak DH na tibi.com , robisz tylko wojne na forum.
A co mi zrobisz w tibi albo w rl?
Gówno bo tu i tu kutasem jesteś ;*
Po 1 lamusie nie lizalem dupy deosicie tylko gadalem z nia troche na msn, nawet nie mialem publicznego pro, a zmienil sie owner i dostalem hunta jak wiekszosc pl. Ty piszesz na msn do polowy ftp i sa wiec nie wiem kogo bym nazwal asslickerem... Co do tych przezwisk to jestes gorszy niz pan doskonaly. Na shanerze nie sharowalem 150+ tylko 102 lvlem... i juz dawno hunted...
a co do rl.. chcialbym cie spotkac w rl.. ojj bardzo bym chcial.. to bys wtedy kurwo zobaczyl jaki jestem leszcz... ;>
I co do tej silki to chyba sobie to wymysliles bo cwicze dopiero od pol roku a z nam cie z 2 lata wiec nie moglem ci wczesniej o silce pisac.. a co do tych twoich wielkich romantycznych opowiesci to tez wiem ze to all bajeczka :) gz...
Wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ze to ty piszesz do ludzi jaki ty jestes biedny i poszkodowany i jak to cie nettona potraktowal a nie ludzie do ciebie.. a ze mna jest na odwrot...
Mendolina
15-03-2008, 13:49
@Sardas
Teraz nic nie robię, bo nie mam pacca. Ale brałem udział w kilku akcjach, więc nie gadaj ^^. Carpę widziałeś, że coś robił? itd. Tylko Ambel był raz na opence i chwilę Szycha, a tak to pz, pz i jeszcze raz pz albo offline ;d.
Shinhoshu
15-03-2008, 13:52
@mendolina
Nie chodzi o to że brałeś udział w kilku akcjach, tak samo postąpiłeś jak tamci, więc dlaczego odrazu do nich gadasz że mogli zostać neutral i takie tam, jak postąpiłeś tak samo?
I co z tego że byłeś na openkach, zrobiłeś tam jakis wiekszy pożytek? Raczej nie sądze, porównywając ciebie do dawergo lub potusia to raczej nic nie zrobiłeś...
Kacperka
15-03-2008, 14:02
Taa kurwa.
Lizałeś dupe deosicie równo i nie pierdol że tak nie było.
@Msn
Tya , kolejna twoja sciema , mam tylko msn jednego członka z ftp - Fred Weasley (Eduardo)
JAK CHCESZ SIE KLOCIC TO NIE NA FORUM BO TROCHE MI ZAL ZE LUDZIE MUSZA CZYTAC POSTY TAKIEGO SKURWYSYNA JAKIM TY JESTES ;(
Nom to zajebiscie jak wiesz o czym gadalem z deosita ;) Ja do niego nawet nie pisalem tylko on do mnie.. z reszta to byla jedyna osoba z ftp z ktora gadalem na msn wiec wiesz... :)
co do tego @Msn
to poprostu: HUASDHAUDHSUAHSDUAHSDUHSDUAHSDUAHSDUHADUSHASDHDSUA HSDUHAUSDHUAHSD
rozjebales mnie.. nom ale spoko. nic nie mowie. ty nie klamiesz przeciez nigdy :baby:
Co do tego "Jak chcesz sie klocic to nie na forum" Omg boisz sie ze reszta forum dowie sie jakim to ty na prawde jestes skurwysynem? Bo widze ze juz nie masz co powiedziec i tylko przezywasz, grozisz i klamiesz.. zal..
Mendolina
15-03-2008, 14:03
Po pierwsze nie jestem sorc/druid, po drugie trapnąłem Plagena dzięki czemu nie mógł uciec i padł ;p, 70 ek wiele nie zdziała ale ponad 100+ może ^^.
Shinhoshu
15-03-2008, 14:07
"70 ek wiele nie zdziała"
To po co dochodziles do war? Widzisz, gadasz na kogoś a sam lepszy nie jesteś...
Po pierwsze nie jestem sorc/druid, po drugie trapnąłem Plagena dzięki czemu nie mógł uciec i padł ;p, 70 ek wiele nie zdziała ale ponad 100+ może ^^.
Razem trapneliśmy*
@Sardas
Oj mylisz się robi dużo.. Nie będziemy ci opowiadać co i jak, bo nie jesteś znami w gildii a jak wiesz na forum jest dużo konfidentów. A co do Bloodmastera, to tak jak twoi "wielcy" RL, a dokładniej jeden, Asen Yokar. Wielki fighter a nie był na ani jednej opence, i nie mów mi że nie ma neta czy coś bo gdy dołączył do FTP to jeszcze miał. K,thx,bye :D
@Kacpa
Ale na chuj sie dojebałeś do Gortiego? Wyloozój...
Kacperka
15-03-2008, 14:14
Razem trapneliśmy*
@Kacpa
Ale na chuj sie dojebałeś do Gortiego? Wyloozój...
Wierz mi ze jakby on nic nie zrobil to bym sie do niego nie dojebal.. bardzo mnie w*****l tymi klamstwami jakie mi pisal i nettonie 2 lata.. ciagle nas oklamywal a ja dowiaduje sie o tym dopiero teraz ;/ a taki ziomek sie wydawal.. i dlatego mu nie moge odposcic bo tacy lierzy to w rowach laduja ;/
Ziolko'07
Po pierwsze to ani ja ani Bloodmaster ani nawet nikt z naszej ekipy nie lize dupy brazylom ani nikomu, nawet wiekszasc was co tak "zajebiscie" popiera tę wojne bardziej im lize dupe ;///
Po drugie, to do gildi Deosita sam nas zaprosil
Po trzecie, z poczatku odmowilem, bo stalem po stronie SA,
tyle ze jak mialem hunta od ftp to jakos kazdy zamilkl i nikt jakos pomuc mi nie chcial
I ludzie, otwórzcie oczy, oprucz poczatkowej fazy wojny gdzie SA mialo efekt zaskoczenia to ma przewage jedynie w zajetych kankach w pz i w najmniejszej frekwencji online, jak ktos gra na silvera, i ma otwarta vip liste to zauwarzy ze ciagle ludzi z SA nie ma!!!,
A jesli chodzi wam o to w grze zeby tylko stac w pz i nie expic to gratulacje:cup:
P.S sam mam kilku dobrych kumpli w SA tyle ze sorry ale nie widzialem juz ich chyba online od miesiaca
A kurwa jebaną ciotą to sam jesteś oVvN3eR, bo jak taki kozak z ciebie to choc sie umuwimy na ustawke i zobaczymy co soba reprezentujesz ("Reprezentujesz biede")
Słyszalem ze masz na Pacca bo dupy pod Kosciołem dajesz:baby:
@Mendolina
Jak byś chcial wiedziec to jak sie ma 120+ to prawie nie da sie byc neutralnym;(
*Blitzmare*
@poreda
Co ty możesz wiedzieć o Asenie jak nie masz z nim w ogóle kontakty?
Codziennie z nim się widuje i mogę Cię zapewnić, że gdyby miał neta to by brał udział w war... Ale niedługo pewnie już mu neta założą...
Mendolina
15-03-2008, 14:17
@Sardas
Powinieneś wiedziec, że fragowanie to nie wszystko. Liczy się każda pomoc, np. sprawdzanie statków, szpiegowanie, szukanie ludzi do war itd.
edit:
SA stoi w pz? A co dzisiaj w nocy było?;p Wyntecx Deosita Profyan(forum troll) nie zrobi pz ;P.
@poreda
Co ty możesz wiedzieć o Asenie jak nie masz z nim w ogóle kontakty?
Codziennie z nim się widuje i mogę Cię zapewnić, że gdyby miał neta to by brał udział w war... Ale niedługo pewnie już mu neta założą...
Czytaj co napisałem....................................
@Vegeta
Nikt nie chciał ci pomóc? A KURWA CIĘŻKO BYŁO DOŁĄCZYĆ DO NAS? Teraz gdy dołączyłeś do FTP dalej masz hunta, a ostrzegam cię że już niedługo sytuacja w wojnie diametralnie się zmieni, i nie będzie przebacz.
Shinhoshu
15-03-2008, 14:23
@Sardas
Powinieneś wiedziec, że fragowanie to nie wszystko. Liczy się każda pomoc, np. sprawdzanie statków, szpiegowanie, szukanie ludzi do war itd.
i lizanie dupy w depo, nie zapomnij dopisac; d
i lizanie dupy w depo, nie zapomnij dopisac; d
Sardas, po co zaczynasz nową kłótnie? Taka prawda w wojnie liczy się wszystko, a niestety żaden z twoich rli nie kiwnoł palcem, oprócz deda (w przypadku Vake). A jeżeli ty nie chce dojść do wojny to trudno, ale uwierz mi że w tej wojnie my Polacy robimy bardzo dużo, w przeciwieństwie do Polaków z FTP.
Mendolina
15-03-2008, 14:25
@Sardas
Lizanie dupy? Znowu zaczynasz kłótnie bo jesteś rl Asena, Vake? Nie zapominaj, że oni są moimi kumplami też...; Pomoc to lizanie dupy, lol, gz ;@.
Kacperka
15-03-2008, 14:27
Ehe , i jeszcze chara chciał ci oddać?
Deosita nigdy nie zmieniała ownerów , prawda że sharowała z barinasami ale skoro znałeś go to powinieneś ciągle go znać czyż nie?
Ahh rozumiem , deosita sciemniła ci że nowy owner bo nie chciała już znosić twojego lizania dupy ;>
To ty mi zaczełeś grozić i wytykać jaki ty kozak jesteś asuhasuhuashasuhauhokSOsihadhcbbvhxzcbhvmcvxhcv... .
Wd. mnie sprzedałeś ziomów w polsce , bili cie , grozili twojej rodzinie , uciekles do norwegi i teraz gdy nettona wyfrajerzyl to bronisz konfidentów.
"Deosita nigdy nie zmieniala ownerow" -haudshusadhuahsduadsuahudhaushduahsduasd po 1 nie nie zmieniala tylko nie zmienial* i ten char byl sprzedany juz bodajze 2 razy :baby:
"To ty mi zaczales grozic i wytykac jaki ty kozak jestes"
Pokaz mi cytat bo smiac mi sie chce.. I napisz gdzie napisalem jaki ja kozak jestem bo to mnie tez rozbraja... Ja nie jestem takim jak ty lamusem co do kazdego sapie i z kazdym chce sie bic a pozniej ucieka z pola bitwy.. ja do nikogo nie sapie... staram sie zyc w "peace"...ale jak znajdzie sie ktos taki jak ty to nie gadam duzo tylko przechodze do dzialania...
a co do tego ze wyjechalem do norwegii to moze powiesz ze w polsce jest lepiej? A moze wyjasnisz mi dlaczego tak duzo ludzi z polski wyjezdza za granice? bija ich w polsce bo sa konfidentami? A moze ty mi poprostu tego zazdroscisz? nie wiem... ale mysle ze akurat w tym fragmencie ci cos nie wyszlo :baby:
Mendolina
15-03-2008, 14:29
@Kacperka
Sam fakt, że wyjeżdżasz z Polski, bo nie ma co tu szukac wyjaśnia, że nie jesteś patriotą. A pamiętaj, że to my budujemy nasz kraj ^^.
Shinhoshu
15-03-2008, 14:32
Dobra konczymy sie klucić, tylko mnie to poprostu w*****lo że gadasz na kogoś że doszedł do gildii po stronie ftp a tak samo postąpiłeś tylko że ty dołączyłeś do SA...
Kacperka
15-03-2008, 14:34
@Kacperka
Sam fakt, że wyjeżdżasz z Polski, bo nie ma co tu szukac wyjaśnia, że nie jesteś patriotą. A pamiętaj, że to my budujemy nasz kraj ^^.
Nom wiem, nie jestem patriotą. Ale po 1 to nie ja zdecydowalem o tym ze wyjezdzam za granice, a po 2 chyba nie powiesz mi ze w polsce jest dobrze, bo jakby tak bylo to nie kisil bym sie teraz za granica... chociaz szczerze mowiac to ja i tak kiedys chyba do polski wroce.. za 10 lat na przyklad... moze wtedy bedzie lepiej, a ja bede mial kase na start :)
Mendolina
15-03-2008, 14:35
Doszedłem, bo miałem cel. Ci polacy, którzy doszli do FTP po prostu myśleli, że łatwo FTP wygra wojnę, a to im da potem jakieś przetrwanie. Ale od razu mówię, że tak nie będzie.
@Kacperka
Nie no looz, ja nie mówię, że ty nie jesteś patriotą itd., wkońcu i tak jesteś jeszcze nie pełnoletni(chyba xD), więc nie masz tyle zobowiązań i jeszcze trochę decydują o tobie twoi rodzice :p. Ale dajmy przykład lekarzy...może i mało dostają, ale jak wyjadą ci najlepsi, to sytuacja się nie poprawi, a tylko pogorszy :S.
edit: Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 9, gości: 8) ;o
Doszedłem, bo miałem cel. Ci polacy, którzy doszli do FTP po prostu myśleli, że łatwo FTP wygra wojnę, a to im da potem jakieś przetrwanie. Ale od razu mówię, że tak nie będzie.
@Kacperka
Nie no looz, ja nie mówię, że ty nie jesteś patriotą itd., wkońcu i tak jesteś jeszcze nie pełnoletni(chyba xD), więc nie masz tyle zobowiązań i jeszcze trochę decydują o tobie twoi rodzice :p. Ale dajmy przykład lekarzy...może i mało dostają, ale jak wyjadą ci najlepsi, to sytuacja się nie poprawi, a tylko pogorszy :S.
Dokładnie PL doszli do war aby poliać dupe i załatwić sobie ciepłe miejsce na servie, a tu chuja zonk, FTP dostaje w dupe i nie potrafi sobie poradzić ze "small pk team".
@Sardas
Dobrze wiesz że aseny i vake doszli do ftp po to aby było tak jak napisałem wyżej, i może nie załważyłeś ale my od zawsze walczymy z FDP.
Shinhoshu
15-03-2008, 14:40
Może oni też mieli cel, a nie poprostu myslą ze ftp łatwo wygra...
14:37 Antical Hero [80]: czemu dolaczyles do ftp?
14:37 Ambel Kart [112]: bo mam friendow w ftp
14:38 Ambel Kart [112]: nie nawidze sa
14:38 Ambel Kart [112]: bo tam jest 4 kolesi ktorzy mi pa zrobili
14:38 Ambel Kart [112]: i moim friendom
On też ma cel a nie mysli ze ftp latwo wygra...
Nie chodzi tu o PA, każdy ma swoje zdanie i nie każdy musi lubić SA... A nie musicie odrazu im wrzucać bo za ftp sa... -.-'
Na bank ani asen i vake, ani amel nie doszli do ftp żeby lizać dupe, Mieli swoje powody...
@Peroda
Ftp dostaje w dupe? Nie sądze, chyba tylko we fragach...
Spójrz logicznie na status wojny, każdy frag dla SA jest juz odrobiony przez FTP (chyba) czyli można powiedzieć że jest 0:100+ dla ftp...
Mendolina
15-03-2008, 14:42
@Sardas
Mam ci skopiowac fragi FTP na neutral, a SA?
edit: I co z tego, że odrobili? Niedługo się to skończy, obiecuje ci ;).
Może oni też mieli cel, a nie poprostu myslą ze ftp łatwo wygra...
On też ma cel a nie mysli ze ftp latwo wygra...
Nie chodzi tu o PA, każdy ma swoje zdanie i nie każdy musi lubić SA... A nie musicie odrazu im wrzucać bo za ftp sa... -.-'
Na bank ani asen i vake, ani amel nie doszli do ftp żeby lizać dupe, Mieli swoje powody...
@Peroda
Ftp dostaje w dupe? Nie sądze, chyba tylko we fragach...
Spójrz logicznie na status wojny, każdy frag dla SA jest juz odrobiony przez FTP (chyba) czyli można powiedzieć że jest 0:100+ dla ftp...
Mylisz się. Nie załważyłeś że 50% FTP jest retired? A od czego? Bo popadali, potracili gp, potracili eq (podobno na jakiejś opence komuś rare set razem z sovem spadł). Pozatym tak jak widzisz oni teraz expią, i padają, a dedy człowieka męczą. Liczą się fragi, a ich dojdzie jeszcze bardzooo wieleee...
Shinhoshu
15-03-2008, 15:20
Mylisz się. Nie załważyłeś że 50% FTP jest retired? A od czego? Bo popadali, potracili gp, potracili eq (podobno na jakiejś opence komuś rare set razem z sovem spadł). Pozatym tak jak widzisz oni teraz expią, i padają, a dedy człowieka męczą. Liczą się fragi, a ich dojdzie jeszcze bardzooo wieleee...
moze i odeszlo 50% ftp, ale doszlo dh i to sie tak jakby wyrównuje, przyznam racje deady czlowieka męczą ale też mobilizują do zemsty ^^.
@down
Raz ci przyznam racje...
doskonaly11
15-03-2008, 15:21
gdzies tam up nie mieszajcie mnie do swoich klotni, prownujac mnie do kogos.
poreda prawie kazdy z ftp odrobil lvl, a retired to sciema
czemu ftp lata z pk po servie kiedy chce? skoro przygrywaja war?a SA w pz siedzi o.O
gdzies tam up nie mieszajcie mnie do swoich klotni, prownujac mnie do kogos.
poreda prawie kazdy z ftp odrobil lvl, a retired to sciema
czemu ftp lata z pk po servie kiedy chce? skoro przygrywaja war?a SA w pz siedzi o.O
Napisałem wam już że nie siedzimy bezczynnie tylko się przygotowujemy, w jaki sposób? Niedługo zobaczycie sami.
@Sardas
Mobilizują ale nie zawsze, tym bardziej jak nie stać na odrobienie.
@Doskonaly
Doszło DH? I co z tego jeżeli 80% to Noobostwo które nie wie nawet co oznacza skrót PVP? Jedynie 20% czyli Atropoz Silvanna i kilku innych zna się na wojnie. DH po pierwszym lub drugim open battle który będzie niedługo odejdzie i będzie płaciło za swój błąd.
Mendolina
15-03-2008, 15:28
Taka prawda...nie zapominajcie, że pare FTP banished, w tym jeden z najważniejszych Sokkz Dow. To jest tylko kwestia czasu.
Shinhoshu
15-03-2008, 15:31
Ja tam juz nie pisze w tej sprawie... Szkoda spamowac ^^
@Gorti
Mowisz do Kacperki, ze Ci nic nie moze zrobic...
A Ty co mozesz zrobic? :D NIC!:D
Tak samo mowiles do mnie "nic mi nie zrobisz mozesz jedynie wyzywac" itd
Ja moge powiedziec to do Ciebie.Pomysl co Ty mi mozesz zrobic? eh... LASKE PIZDO, bo nie ubijesz mnie w tibi i w rl tez nic nie zrobisz...
Michael Rzotkiewka
15-03-2008, 15:38
@Doskonaly
Doszło DH? I co z tego jeżeli 80% to Noobostwo które nie wie nawet co oznacza skrót PVP? Jedynie 20% czyli Atropoz Silvanna i kilku innych zna się na wojnie. DH po pierwszym lub drugim open battle który będzie niedługo odejdzie i będzie płaciło za swój błąd.
na filmie bylo widac jak openka sie toczy a Silvanna w temple stoi ^^
na filmie bylo widac jak openka sie toczy a Silvanna w temple stoi ^^
Później jak już nas nie było (tzn został tylko Seth i Joselito) wielka pakernia czyli Silvanna zaczeła atackować.
Tak jak kilka osob napisalo "wygramy wojne" ale to troche potrwa mysle ze jeszcze z rok ;) (najpierw ftp potraci kase , pozniej s.a zacznie expic, ftp bedzie robic tylko masslogi,zobacza ze sobie nie radza,zmienia server gdzie maja kilku real)
Co do charow to ja sam leveluje next chara :)
Kto mi kupi pacca na faim? xD
Tak jak kilka osob napisalo "wygramy wojne" ale to troche potrwa mysle ze jeszcze z rok ;) (najpierw ftp potraci kase , pozniej s.a zacznie expic, ftp bedzie robic tylko masslogi,zobacza ze sobie nie radza,zmienia server gdzie maja kilku real)
Co do charow to ja sam leveluje next chara :)
Kto mi kupi pacca na faim? xD
JA ci kupie jeżeli ty mi pierwszy kupisz :D
Mar 14 2008, 21:29:14 Mago Laren NameLock name referring to country locked ********
uuu jak mi przykro xD nie pogra se 1-2 dni :P zalezy kiedy zmieni noob nazwe ;P
who is rox? juz nie wbije se 1 kk exp dzisiaj/jutro ;)
trza probowac :P zawsze pozbawienie ich 1 dzien grania to duzo buhaha
Kacperka
15-03-2008, 16:45
@Gorti
Mowisz do Kacperki, ze Ci nic nie moze zrobic...
A Ty co mozesz zrobic? :D NIC!:D
Tak samo mowiles do mnie "nic mi nie zrobisz mozesz jedynie wyzywac" itd
Ja moge powiedziec to do Ciebie.Pomysl co Ty mi mozesz zrobic? eh... LASKE PIZDO, bo nie ubijesz mnie w tibi i w rl tez nic nie zrobisz...
Haha wlasnie to samo mialem napisac :cup:
Co ty mi gorti mozesz zrobic.. tylko naklamac na mnie swoim wielkim "przyjaciola" ktorym tak wiernie lizesz dupe... i przestan kozaczyc pajacu...
Solar271
15-03-2008, 19:43
No właśnie, a sam to co zrobiłeś... Nie widzisz chyba swiata po za SA, a tak naprawde gówno robisz... Ten post który napisałeś tyczy sie też do ciebie... lol,
Jedyne co zrobiłeś dla tej wojny to chyba ten temat o PA, który i tak pewnie nie wypali...
btw, nie to żebym ich bronił, wisi mi to poprostu, ale jak tu kiedyś ktoś napisał "spójrz na siebie a potem oceniaj innych"
100% racji gosc sapie ,placze i sie zali ze nie beda brali udzialu w wojnie a chuja wie... Jedyne co wiem ,ze to on jest w wojnie bo ma hunta i tak nic nie robi ^^. Przemawia przez niego zazdrosc ,ze ktos moze expic i ze nie dostal hunta i uwierz nie trzeba lizac dupy ,zeby kogos lepiej poznac... Czy masz swoich kolegow i oni cie lubia bo im dupe lizesz?
Solar mowisz o sobie ze jestes free i mozesz expic?? HAHA good joke... mozesz ale jeszcze tylko pare dni.
Mendolina
15-03-2008, 20:14
@Solar
Jeśli to było do mnie to gratuluje inteligencji, ty zdobyłeś przyjaźń z Barinasami ot tak po prostu? Przecież wiem, że podawałeś się za dziewczynę ^^, Trixel(Noel) kiedyś mi mówił gdy byłem w FTPA.
Ty za to wiele robisz...jesteś przeciw Polakom, aby móc wygryśc rodzynki z dupek Barinasów :baby:
LookamZzaRogu
15-03-2008, 20:36
Deosita to piczka, a całe ftp ostatnio zabija ludzi dlatego, że "mają bohy i kasę w banku"... Mam paru kumpli w tej gildii (np. Carpathiaa, ale go już dawno nie widziałem w grze O.o), ale mimo to mam nadzieję, że ftp pójdzie się je*ać, a wraz z nim większość PA z silvery :F
Pater151
15-03-2008, 21:23
Po Co ten gm sie wkońcu pojawił na silvera ?
chyba po czasie....
http://img178.imageshack.us/img178/7327/gm11ti9.png
Destroyer of Fury próbuje uporczywie z nim rozmawiać:p
Mendolina
15-03-2008, 21:39
Pojawił się bo Neuro ślub brał ;p
20:53 GM Sneeky on Silvera [2]: Dearly beloved, we gathered here to witness this mass orgy beforeeveryone in Thais.
xD
@UP
lol hahhahaha dobre xD
Mendolina
16-03-2008, 09:15
Dzisiaj w nocy dostaliśmy 11:2 ;/.
Nom troszke lipa , ale np :D
Ja z Tri'Gunem mamy już +90 lvl na silverze ;>>>
Art ma +60
Neoxter +50
Reszta 40-70 :X
Pamietaj na forum takze sa szpiegi ;P Potrzebuje 2 pacc kto kupi?xD
Ziolko'07
16-03-2008, 13:18
Name: Mago Laren
Profession: Master Sorcerer
Level: 146
House: Underwood 7 (Ab'Dendriel) is paid until Mar 21 2008
Guild membership: High Council of the Feel The Power
Last login: Mar 15 2008, 05:31:29 CET
Comment: Bia Valentin 80
Master Odim 82
Young Gorti 85
Moradin Miedziobrody 89
Ace Inferno 89
Master Odim 89
Aervani Djkanthi 101
Seth The Dark 104
Urso Toretto 107
Mano Krigar 110
Neoxter 110
Neoxter 111
Riktan 119
Mofan 120
Newstrayk 120
Newstrayk 120
Tchubiru'birubis 123
Dark'night Brow 127
Xokitu 136
Striker Lee 148
Deatharaz 148
Deatharaz 150
Kuiu 153
Astix 167
Ali Ba Ba 186
Top 100 Venezuela
HAHAHAHAHA FTP przegrywa?;)
Michael Rzotkiewka
16-03-2008, 13:25
Lmfao.. to samo mozna powiedziec:
Kilalla 38 : 0 FTP
Deatharaz 37 : 3 FTP
Aervani Djkanthi 29 : 3 FTP
itd...
Shinhoshu
16-03-2008, 13:30
@up
No i co z tego, jak każdy frag który zdobyli został już odrobiony...
@Shin
Istnieje takie cos jak TAKTYKA ;)
Name: Mago Laren
Profession: Master Sorcerer
Level: 146
House: Underwood 7 (Ab'Dendriel) is paid until Mar 21 2008
Guild membership: High Council of the Feel The Power
Last login: Mar 15 2008, 05:31:29 CET
Comment: Bia Valentin 80
Master Odim 82
Young Gorti 85
Moradin Miedziobrody 89
Ace Inferno 89
Master Odim 89
Aervani Djkanthi 101
Seth The Dark 104
Urso Toretto 107
Mano Krigar 110
Neoxter 110
Neoxter 111
Riktan 119
Mofan 120
Newstrayk 120
Newstrayk 120
Tchubiru'birubis 123
Dark'night Brow 127
Xokitu 136
Striker Lee 148
Deatharaz 148
Deatharaz 150
Kuiu 153
Astix 167
Ali Ba Ba 186
Top 100 Venezuela
Ty kurwa leszczu pierdolony poczytaj sobie fragi na tibia.com a nie bierzesz jebanego pedała i się podniecasz.
Już mnie w*****asz chociaż 1szy raz cię widze (albo 2gi).
Shinhoshu
16-03-2008, 14:44
@up
Czym cie w*****a? Ze podał fragi larena, lol, przecież to zgodne z tematem o.o.
Zrozumcie to i uszanujcie, że nie kazdy polak jest za SA...
@down
Aha chyba że tak, ale to jest prawda - SA siedzi main charami w depo, nie expia main charami, przegrywaja bitwy = przegrywaja
Zobaczymy jak zrobicie te chary, to moze bedzie lepiej ^^
@Up
A dokładnie tym:
CHUJA! FTP DOSTAJE W DUPE, I W DUPE DOSTAWAĆ BĘDZIE!
Mendolina
16-03-2008, 16:03
@Sardas
"Czym cie w*****a? Ze podał fragi larena, lol, przecież to zgodne z tematem o.o."
Przypomnij sobie kłótnie w tym temacie, nie było nic zgodnego i ledwo przestaliście ;~.
btw. openki żadnej jeszcze nie było, a pomyślcie, że jak przyjdzie FTP z DH to będzie wielki chaos, będą się wzajemnie blokowac i padac szybciej nie przyszli.
FTP długo z DH nie wytrzyma, ubijają się nawzajem.
Prędzej czy później za robienie takiego PA codziennie dostaną bana ^.^
Shinhoshu
16-03-2008, 16:09
@menda
Nie było nic wspólnego? A o co sie niby kłuciliśmy? O bloodmastera i o Vegete którzy dołączyli do WAR. ;P
Solar271
16-03-2008, 16:59
@menda
Nie było nic wspólnego? A o co sie niby kłuciliśmy? O bloodmastera i o Vegete którzy dołączyli do WAR. ;P
HAHAHA nie doszli do war z FTP ,ale to do was nie dociera chyba... DEOSITA zabila FTP a FTP zabija gildie DEOSITY i co glupio wam ? Nie wiem jak to tam jest ale pewnie niedlugo sie wszystko wyjasni
HAHAHA nie doszli do war z FTP ,ale to do was nie dociera chyba... DEOSITA zabila FTP a FTP zabija gildie DEOSITY i co glupio wam ? Nie wiem jak to tam jest ale pewnie niedlugo sie wszystko wyjasni
I mam nadzieje że FTP zhunci Barinasów, i wyjebie ich z serva razem z całą gildią. W bo sumie to oni najwięcej szkód robią (bicie bez powodu, wyrzucanie z expowisk, wyzywanie etc...).
@ New Vegeta~~
Mar 16 2008, 16:31:13 CET Killed at Level 123 by Unclezenho
and by Vicorf
FTP Friendsss roXxX? o,o
@ New Vegeta~~
and by Vicorf
FTP Friendsss roXxX? o,o
UHAUHAHUA ALE OWNED!
Shinhoshu
16-03-2008, 21:49
@ New Vegeta~~
and by Vicorf
FTP Friendsss roXxX? o,o
beju, przeciez solar napisał że ta gildia walczy przeciwko ftp xD
hummm, śmiem wątpic, poniewaz z tego co zauwazylem Deosita jest Barinasem, tak jak i pare osob z jego gildi, w ftp tez w hu.ja barinasow, u Deosity- Ongzengo(Bahia), w ftp Vhalve~~ (Bahia), paru Itajai tu i tu. czyli wewnetrzna wojna? na dodatek rl teamy sie wzajemnie napie.rdalac maja?
Shinhoshu
16-03-2008, 22:19
@up
Nie wiem, ale po co by mieli robić następną gildie?
" DEOSITA zabila FTP a FTP zabija gildie DEOSITY" <- Cytat Solara...
To może deosita zabila kogos z ftp i dostała kicka i zrobiła new gildie? ;o
@edit
Jebać to... Może mu sie poprostu nudziło i zrobił se gildie xD
Deosita mogla sie poklocic z Profynem czy huj wie kim, ze nie chce tego albo tamtego w gildi, albo tego czy tamtego nie lubi, i huj, zrobila nowa gildie. watpie by miala byc wojna miedzy nimi...
Plagen tez tak kiedys zrobil i mial jakies total anarchy.
@Edittt: Watpie by profyan wyrzucal tak wazna osobe :P przeciez to jest najwyzszy lvl wsrod Barinasow xD
Deosita mogla sie poklocic z Profynem czy huj wie kim, ze nie chce tego albo tamtego w gildi, albo tego czy tamtego nie lubi, i huj, zrobila nowa gildie. watpie by miala byc wojna miedzy nimi...
Plagen tez tak kiedys zrobil i mial jakies total anarchy.
@Edittt: Watpie by profyan wyrzucal tak wazna osobe :P przeciez to jest najwyzszy lvl wsrod Barinasow xD
A za nim pójdzie reszta piździelców, mam nadzieję że FTP się rozpadnie.
@Darkkz
Więc co ze spotkaniem? znasz jakiś klub fajny czy cos? Wybralbym sie gdzies a nie do galaxy "pozwiedzac" B)
@Darkkz
Więc co ze spotkaniem? znasz jakiś klub fajny czy cos? Wybralbym sie gdzies a nie do galaxy "pozwiedzac" B)
Ty... Jeżeli spotykasz się z Solarem, jebnij mu w łeb odemnie, i powiedz że za Wiadra i Barinasów xD
@Dawergo
No, idziemy idziemy tylko, ze jeszcze nie wiem dokladnie kiedy:p
Napisze jak bede wiedzial na 100 %
Mam przyjsc z all zoltanami i z solarem?
Btw.Nadal nie mam pomyslu gdzie mozemy isc:(
@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P
@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P
Jakbyścię się spotykali w obrębie 20km~~ od Łodzi to też bym przypełzł. Ale że spotykacie się na wsi to nie ma opcji 8o
@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej
@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P
edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD
@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej
@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P
edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD
Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D
@Dawergo
Nie 20 xD
Ja, Solar, Pomoc zoltan, Vegeta Zoltan, Marinezi, Arek zoltan i moze Dark kiler zoltan:D
Mecz? hmm moze... tylko nie wiem czy w sobote bedzie pasowalo;/
Wszystkich postów nie chce mi się czytać i pewnie już było mówione, ale co do tego, że Deosita jest przeciw ftp to true. Ostatnio w thais przed ss na niego full ftp się rzuciło.
@EDIT
Jakieś spotkanie w Szczecinie ma być? Bym też poszedł, bo często tam bywam, ale dla was to ja pewnie za młody :P Non-dorosły
@Up
HAHA, kto ty?:baby::baby:
Nie;/
@Up
Ogólnie to ja tylko śledzę czasem ten temat i nikt mnie nie zna, no ale się przedstawię: Eragog here :D W tibii (na silverze) Sharla. Już sobie przypominasz? No to sobie nie przypominaj :d No, ale kilka osób stąd mnie chyba kojarzy ^.-
Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D
A ja byłem pewny ze jakaś DUDŹ czy SRUDŹ ale jak ŁÓDŹ to przepraszam ;p
Boromir_Silvera
18-03-2008, 16:21
@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(
btw. bedzie leo?:p
Kacperka
18-03-2008, 17:25
@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(
btw. bedzie leo?:p
LoL bez przypalu ze daw by z tata przyszedl :D
Michalakmee
18-03-2008, 17:30
@Darkkz
Od kiedy solar to twoj kumpel? Z tego co pamietam to kiedys przyjechal i chcial cie na*******ac xD
@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD
@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD
Michael Rzotkiewka
18-03-2008, 19:45
@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD
o.O interesujecie sie pilka na wysokim poziomie xD
@Boro
@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD
Hahaha! No tak Pogoń w czwartej lidze hahah! XD
Ty, ale mnie nie zagniesz że ŁKS ma niskie miejsce w pierwszej, bo my z wami wygraliśmy najpierw 4:0 a później 2:0! :evul:
@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)
@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)
HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D
Kozak kibice XD
@Destro
Pogodzilem sie z Solarem :p
Btw.Czekam na twoja fote;)
Kacperka
18-03-2008, 23:07
HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D
Kozak kibice XD
HAHAHAHA
http://ekstraklasa.net/tabela.html
przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:
Michael Rzotkiewka
18-03-2008, 23:31
HAHAHAHA
gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:
neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p
Kacperka
19-03-2008, 00:49
neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p
xD dobra bez szczegolow ;D
A co do tego "Pogon szczecinska a nie brazylijska to myslalem ze to tylko w zachodniopomorskim a nie w calej polsce slychac o.O"
I tak pogon rox <3 A nie jakas Śródź hehe xD
HAHAHAHA
przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:
Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.
@Edit
Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/
HellFrycek
19-03-2008, 12:24
Polonia Bytom Rox!
Kacperka
19-03-2008, 12:25
Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.
@Edit
LoL xD Paosoapspa ze komu lize dupe ?:>
"Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj."
Drugi gorti? hauidshuadh I nie mieszkam na wsi tak btw ^^
Kacperka
19-03-2008, 13:30
Nie 2 Gorti , tylko 2 twój stary :):):)
Huashduauhs jaki na tym forum sie zal robi.. Kurwa ty jakies dziecko z piaskownicy chyba jestes.. Jeszcze niedawno wjezdzali na doskonalego ze na starych wjezdza a teraz to samo robi :baby: haha jaki tu jest zal omg 8o
Boromir_Silvera
19-03-2008, 13:34
HAHAHAHA
Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]
Michael Rzotkiewka
19-03-2008, 13:47
Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]
KORUPTER korona kielce?
Kacperka
19-03-2008, 14:05
No i?
To ty chcesz być pro wyzywając mnie...
Będe pisał co chce i mam wyjebane na takich frajerów jak ty : >
Btw.
Po chuj chcesz inva do S.A , nie lepiej iść do Deosity gildi i dokończyć lizanie dupy?:>
JA CHCE INVA DO S.A? LoL? HUASDHUAHSDUASDUH :cup: OmG!!! zal..
Ja chce byc pro wyzywajac cie? ja cie wyzwalem? aa no to chyba wyzwalem ciebie tym ze porownalem do ciebie neo o.O kurde to sorry..;(
A to ze masz wyjebane na takich frajerow jak ja to piszesz prawie co wypowiedz wiec mozesz sobie juz tego darowac...
A co do Deosity to nawet nie wiesz jak bylo a pierdolisz :D najlepsze jest to ze to jest jedyny br z ktorym gadalem na msn i nawet pro u niego nie mialem oficjalnego, a ty piszesz z polowa hlvli z tego serva i lziesz im dupe ze mala bania i mi tu wypominasz jedna deosite lol:D Nawet chyba nie wiesz ile br ma juz ciebie dosyc.. ;(
HellFrycek
19-03-2008, 14:38
@up
Przyklady ?yyy...no to np. mi^^ hsaudausdashd
Boromir_Silvera
19-03-2008, 14:48
@gorti
to, ze lizesz dupe to prawda np. temu neoxterowi albo gobryslowi :baby:
@down
teraz jego moze i friend, a na poczatku mu lizal dupe...
Mendolina
19-03-2008, 14:55
@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.
Michael Rzotkiewka
19-03-2008, 15:17
@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.
Zdaje sie ze Neoxter jest mlody w rl, bo tam ktos na forum.tibia.com mu zyczenia skladal jak mial urodziny :D no ale to spoko koles, jak otsa stawialem to tez tam gral i normalnie sie nie znalismy a on do mnie 'bro' jechal.:p
Co do tej niby wojny barinasow z ftp - http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2063731
"Its ridiculus, we are not in a war or even in troubles with eachother.
It was some mistakes, and its solved already."
A tak w ogole to dzis 18:30 puchar ekstraklasy Legia - Wisla, JAZDA JAZDA JAZDA Biala Gwiazda :D moze wreszcie Skorza wystawi pierwszy sklad >.>
@edit
@up
A mowiles ze nigdy nie sharowales :C
Kacperka
19-03-2008, 15:23
A ty ciągle zaprzeczasz prawdzie o Deosicie..
Nawet nettona mówił że podlizujesz sie deosicie ale ty se wmawiasz że tak nie było.. No ale spoko.
Pierdolisz tak ciągle i ciągle że liże każdemu dupe.
Przykłady plx ;x
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!
I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...
A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...
I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:
@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/
Mendolina
19-03-2008, 15:27
@Kacperka
Wyloozuj, Destroyerem sam wlazłem do Deosity gildii. A wiesz po co? To się domyśl, a jak się domyślisz to nie pisz tego publicznie ^.-.
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!
I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...
A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...
I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:
@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/
EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.
Kacperka
19-03-2008, 15:39
EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.
Omg chyba tylko sklonnosci i to na 30 lvlu ~ jak jeszcze nie wiedzialem co tu UH chyba -.- i zalatwilem kilku osoba unhunta dzieki temu -.- a nie to co gorti robi.. to co ten idiota robi to tylko chyba ja wiem on i jeszcze kilka osob... zal poprostu kurwa zal... Nie chce mi sie pisac o takich rzeczach na forum bo i tak ta menda jebana wszystko zaprzeczy troche powyzywa starych i wyjdzie ze ja klamie.. jak zwykle jest z takimi dziecmi kurwa..
Omg chyba tylko sklonnosci i to na 30 lvlu ~ jak jeszcze nie wiedzialem co tu UH chyba -.- i zalatwilem kilku osoba unhunta dzieki temu -.- a nie to co gorti robi.. to co ten idiota robi to tylko chyba ja wiem on i jeszcze kilka osob... zal poprostu kurwa zal... Nie chce mi sie pisac o takich rzeczach na forum bo i tak ta menda jebana wszystko zaprzeczy troche powyzywa starych i wyjdzie ze ja klamie.. jak zwykle jest z takimi dziecmi kurwa..
Ja wiem tylko że on zna I SIĘ PRZYJAŹNI z kilkoma osobami od nas, a przyjaźń to nie lizadnie dupy. ; |
Mendolina
19-03-2008, 15:43
@Kacperka
I co domyśliłeś się? Myślisz, że bym pozwolił dla Destro~ walczyc przeciw SA? Prędzej bym go zrookował, a jak chcesz znac szczegóły to msg na Tibii.
Kacperka
19-03-2008, 15:45
@Poreda
Wierz mi ze nie wiele o nim wiesz... Znam go juz bardzo dlugo i jeszcze na dodatek sie duzo o nim dowiedzialem po tym co zrobil nettonie... wszystko sie wydalo...
@Shaka
Tak, wiem o co ci chodzi chyba :D Pogadamy o tym innym razem bo teraz spadam z kompa...
Głupi brazol ;(
15:43 Larent [149]: you are polack idiot
BlaBlaBla...
15:47 Larent [149]: u name is not in payment list
15:47 Larent [149]: u cant pay
15:48 Larent [149]: u cant pay for u freedom
Mendolina
19-03-2008, 16:02
@up
bexdzie cso zdisiaj?
chcaiblym ubic wrsezcie drudia da fisrt xD
@up
bexdzie cso zdisiaj?
chcaiblym ubic wrsezcie drudia da fisrt xD
UHAUHAUHA BAKO ROX XD
Zgadzam sie z Kacperka co do gortiego moze nie do wszystkiego ale akurat do tego ze lizal dupe hlvlom to jest prawda... i powiedz mi poreda jak mozna sie przyjaznic przez neta?? bo nie bardzo to rozumiem.
Mendolina
19-03-2008, 16:35
@pobol
A jak ty się przyjaźnisz z Wiadrem, Sebą, Krzysiem, Rzotem? :p
Michael Rzotkiewka
19-03-2008, 16:42
Pewnie sobie z nas jaja robi :confused:
@up
Nooo a ja ciebie to tak naprawde nie znam i wogole...
@Darkkz
Napisz czy mozesz wpasc na mecz bo jak nie to tylko z borem sie spotkam a jak mozesz to zabieraj zoltanow do worka i dawajcie na pogon w sobote xD
Może on też nie wie co to UH? :/ Tak w ogóle to bezsensowny offtop jest w tym temacie ;( Ja zawsze śledziłem forum Silvery, ale teraz wszędzie offtop i nic raczej np. na temat wojny się nie można dowiedzieć :(
Mendolina
19-03-2008, 18:12
@up
Bo narazie się nic nie dzieję :p. Ale nie martw się, już niedługo obudzisz się, odwiedzisz forum tibia.pl lub tibia.com i ujrzysz SA 70 : 5 FTP xD
@Dawergo
Ja nie ide na mecz, nie moge ;/
Tzn.Nie bede mial tyle czasu :p
WLASNIE! Mozemy jutro sie spotkac ;oooooooooooo
@Mendolina
O taaak.. W końcu coś takiego się stanie, a ja już wbiję jakiś porządny lvl na innym servie i będę z powrotem na Silverę wracał. :p
@poreda
Seba znam z rl:D a nigdy nie mowilem ze sie przyjaznie z nimi, po prostu sie z nimi kumpluje ale nigdy nie mowilem ze to jakas wielka przyjazn chociaz bardzo ich lubie
Shinhoshu
19-03-2008, 19:38
@up
To menda napisał że jak sie kolegujesz z nimi a nie neo xD
@all
Wisła 1:1 Skurwysyny narazie
mam nadzieje ze Wisła wygra xDD
@edit:
ehh 1:1 ;/
@boro
No to gdzie sie przed meczem spotkamy?
@Darkkz
Hmmm tak a jutro to gdzie?
@Edit
Widzew mozna ugiac, ale nie zlamac :)
Michael Rzotkiewka
19-03-2008, 20:21
@up
To menda napisał że jak sie kolegujesz z nimi a nie neo xD
@all
Wisła 1:1 Skurwysyny narazie
mam nadzieje ze Wisła wygra xDD
@edit:
ehh 1:1 ;/
No wlasnie no ale gra im sie nie kleila, chociaz bramka ladna -techniczna. Ale co sie dziwic jak gral drugi sklad, Skorza najlepszych oszczedza na lige >.< Zienczuk (14 bramek), Brozek (15 bramek - krol strzelcow), Lobodzinski nie grali.. nawet bramkarz rezerwowy af ;p ale spokojnie, nastepny mecz przy Reymonta, a tam juz Legia bez szans :> Wisla wygrala all mecze, 100% meczow w tym sezonie jest wygranych na swoim stadionie:D
@Darkkz
Ja nie mam zamiaru sie spotkac w galaxy bo tam stypa bedzie xD
Boromir_Silvera
19-03-2008, 20:53
@Dawergo
Po pierwsze wyslij mi swoj nr gg i nr tel.
@galaxy
mozemy tam sie spotkac a potem se gdzies pojsc.
btw. Jak darkkz nie idzie na mecz, solar tez nie, to co ja mam sam isc? :(
Widzew mozna ugiac, ale nie zlamac :)
Żydzew (1922) można ugiąć, ale lepiej nie bo można go złamać! (takie napisy pojawiały się nad tymi waszymi "poezjami i pokazami bezsilności" :evul:
Witam wszystkich bo dość długim czasie mej nieobecności :)
Chce życzyć wszystkim którzy mnie jeszcze pamiętają Wesołych Świąt :)
Ehh nie ma to jak popatrzeć na jakiś temat o Silverze bo można się pośmiać :D
Jeśli o mnie chodzi to kibicuje Ruchowi Chorzów. Jeśli chodzi o naszą sztamę z Widzewem można nam zazdrościć ponieważ jest to konkretna sztama i szczerze mówiąc leje na to że ktoś puszcza wciepy na Ruch np "Za Niemców się uważacie a z Żydami trzymacie".
Jak dla mnie to Braci jest dwóch Widzew i Ruch
Witam wszystkich bo dość długim czasie mej nieobecności :)
Chce życzyć wszystkim którzy mnie jeszcze pamiętają Wesołych Świąt :)
Ehh nie ma to jak popatrzeć na jakiś temat o Silverze bo można się pośmiać :D
Jeśli o mnie chodzi to kibicuje Ruchowi Chorzów. Jeśli chodzi o naszą sztamę z Widzewem można nam zazdrościć ponieważ jest to konkretna sztama i szczerze mówiąc leje na to że ktoś puszcza wciepy na Ruch np "Za Niemców się uważacie a z Żydami trzymacie".
Jak dla mnie to Braci jest dwóch Widzew i Ruch
Kropka za uchem to zgoda WIDZEWA z RUCHEM xD
Żydzew (1922) można ugiąć, ale lepiej nie bo można go złamać! (takie napisy pojawiały się nad tymi waszymi "poezjami i pokazami bezsilności" :evul:
pokazami bezsilnosci? :)
ojej 8)
Ehh...
Wiadomo że jak ja jestem za Ruchem to będę bronić mego klubu tak samo osoby które są za Widzewem czy też ŁKS-em.
@gorti
lol ty naprawde masz bujna wyobraznie. chlopie skad ty takie rzaczy bierzesz?? jak ja nawet nie wiem o kim ty mowisz, wymieniajac tych dwoch ziomkow i ze jeszcze mowilem ze sa boscy?? haha no wiesz trudno mowic komus ze sa boscy jesli nawet nie wiem o kogo chodzi... i sory trudno komus lizac dupe jesli nawet nie wiadomo jak sie nazywaja itd... masz wyobraznie jak 5-latek moze ty tyle masz co??
@gorti
lol ty naprawde masz bujna wyobraznie. chlopie skad ty takie rzaczy bierzesz?? jak ja nawet nie wiem o kim ty mowisz, wymieniajac tych dwoch ziomkow i ze jeszcze mowilem ze sa boscy?? haha no wiesz trudno mowic komus ze sa boscy jesli nawet nie wiem o kogo chodzi... i sory trudno komus lizac dupe jesli nawet nie wiadomo jak sie nazywaja itd... masz wyobraznie jak 5-latek moze ty tyle masz co??
mm..
To może 2 twoj owner bo ja was nie odróżniam xD
@up
a moze 3... a chyba jednak 10....
to moze kacperka tez mowi o twoim 2 lub 100 ownerze co??
@Gorti
"Wiecie czemu Gobrysl ma tylko 1 pl frienda?"
Piszac to miales na mysli siebie?
Ty jestes tym wybrancem ?buhasuhasuhASUHAUHsbuhAsbuhABUH;(;(
Kacperka
20-03-2008, 12:29
@Lizanie dupy jeszcze raz
Bez kitu macie problemy jakieś , np.
Wiecie czemu Gobrysl ma tylko 1 pl frienda?
Na niego NIGDY nie działało lizanie dupy.
Wiele osób (z tego forum...) , pisało do niego , chcąc go poznać a on mi tylko kopiował to i pisał "ass licker c;"
Z tego co ja wiem to Delfi Hahn od zawsze byla dobra przyjaciolka gobrysla, pomimo tego ze dawno z nia nie gadalem to domyslam sie ze to ona ciebie z nim zapoznala... Wiec nie wiem jak ty kurwa mozesz teraz pisac ze gobrysl ma tylko 1 pl frienda jak bez delfi bys nie dal rady wylizac rowa gobryslowi az tak zeby cie polubil...
Co do tych wielu osob z tego forum. Podaj nicki kozaku.. Moze moj bedzie :baby: ahusdhausdhuas
Co do tego co tam ci twoi wielcy przyjaciele brazole gadaja to nie moge nic zaprzeczac bo dowodow na nic takiego nie mam no ale mysle ze i tak conajmniej polowa z tego jest wymyslona... ;(
@ Potus
Noo widze ze kolejna osoba przejrzala na oczy... ;)
Shinhoshu
20-03-2008, 12:45
"Wiele osób (z tego forum...) , pisało do niego , chcąc go poznać a on mi tylko kopiował to i pisał "ass licker c;""
Dobrze ze ja sie do tego nie wliczam, bo nie gadam z br xD
Kacperka
20-03-2008, 13:45
@gorti
Coś mówiłeś??
hsduahusdhudhuahsuahsud wszystko skasowal. NIe moge hausdhaushduasd gz :cup:
Mendolina
20-03-2008, 14:10
Kiedy się skończycie kłócic? Święta idą:).
Kiedy się skończycie kłócic? Święta idą:).
Dlatego już nie pisze na ten temat :p
Kacperka
20-03-2008, 15:08
Dlatego już nie pisze na ten temat :p
Hahaha, bo za duzo klamstw sie wydało? i jeszcze sie wyda? :D:baby:
@Prawie all ;>
A co do swiat wszystkiego najlepszego :)
@Prawie all ;>
Heh jak chcesz.
Nic sie nie wyda poza tym że jesteś po*****ony , btw.
Jak tam plany sharowania z nettoną w wakacje?:D
@Życzenia dla kacperki pedała
życze ci żeby cie rodzinka zgwałciła w tej twojej norwegi ;d
@Potus
Czemu odrazu jak cie oskarzylem o lizanie dupy kazales sethowi napisac mi ze nie lizesz dupy?AHSASUHAS
Rozjebało mnie to xD
A i 1 sprawa.. Czemu na forum wyzywasz mnie a w tibi normalnie rozmawiamy?o,o
@Poreda
5:15 Royal Misioo [12]: elo 15:15 Royal Misioo [12]: to ja bako 15:15 Royal Misioo [12]: :> 15:15 Young Gorti [87]: bako siusiako? 15:15 Royal Misioo [12]: nom
Mendolina
20-03-2008, 15:17
Wiesz podobne to do tego, że lepiej napisac niż powiedziec prosto w oczy xD.
A tak btw. mieliście już skończyc, a tu od nowa się robi kłótnia :>.
Wiesz podobne to do tego, że lepiej napisac niż powiedziec prosto w oczy xD.
A tak btw. mieliście już skończyc, a tu od nowa się robi kłótnia :>.
To do kacperki..
Lece na dwór , jutro poodpisuje na wasze pojebane posty i żale :D
CU
@gorti
ja cie tutaj nie wyzywam, podaj 1 moje slowo w ktorym cie wyzwalem?? tylko mowie jak jest. a pozatym znowu se cos zmysliles z tym sethem lol...
Rekin Master
20-03-2008, 16:31
dajcie sobie spokój z tibią, jeżeli ta gra wyzwala w was takie emocje :) ja nie gram i jestem szczęśliwym człowiekiem, hehe :)
pozdro dla starych znajomych i wesołych świąt wszystkim
@Prawie all ;>
Na chuj to dalej ciągniesz?
Kacperka
20-03-2008, 17:36
Na chuj to dalej ciągniesz?
Bo mnie w*****a jak taka pizda wymysla sobie bajeczki i kazdemu wciska co innego zeby tylko dupe podlizac albo zeby go lubili, a wy mu w to wierzycie ... I w*****a mnie jak ta dziwka sie zachowala po 2 latach i fakt ze klamstwami probuje sie z tego wyplatac X(
Pater151
20-03-2008, 21:50
Wie ktoś jak sie nazywa quest na DC ?? on jest na czas? ;s
Shinhoshu
20-03-2008, 23:03
@up
Ja nie wiem, ale nasz bliski przyjaciel www.google.pl na pewno wie xD
@down
Dla mnie to bez sensu, czekac pare godzin na odpowiedz lub nawet pare dni, jak można sobie sprawdzić w 5 minut o.o
HellFrycek
21-03-2008, 00:18
Lepiej zapytac niz sprawdzic...
Bo mnie w*****a jak taka pizda wymysla sobie bajeczki i kazdemu wciska co innego zeby tylko dupe podlizac albo zeby go lubili, a wy mu w to wierzycie ... I w*****a mnie jak ta dziwka sie zachowala po 2 latach i fakt ze klamstwami probuje sie z tego wyplatac X(
Masz na myśli twoją mame?
@Potus
Weź zamknij ten pierdolony ryj kutasie , szanowałem cie (przynajmniej tego kto do mnie na tibi pisał...) , i kto tu teraz kurwa sciemnia , myślisz że przez kogo sie z sethem pokłóciłem?
Odrazu kurwo po tym gdy napisałem post o twoim lizaniu dupy , sie pożaliłeś sethowi w stylu " me ass lecker ow s.a? " ( bo masz pojebany angielski -> twoje posty na tibia.com ), a seth do mnie z tekstem żebym nie zaczepiał ciebie buahah
I niby jeszcze ja to se wszystko wymyśliłem -.-
Odrazu pochwal się ile fragów w wojne zrobiłeś.
Pewnie każdemu opowiadasz że to ty wszystko robisz i wogóle , a wszystkie fragi które zrobiłeś dokonał Pedro z Rubery.
czytajac wasze posty mozna wywnioskowac ze kazdy kogo znam yi jest innej narodowosci i ma wiekszy lvl i jesli sie z nim zadaje to wtedy jestem ass lickerem? okej.. jestem ass licker :((
Mendolina
21-03-2008, 08:16
No właśnie prawda, bo nie kumam kto wymyślił te lizanie dupy. I co z tego, że ma większy lvl, itd. Liczy się jego osobowośc, a kto tak uważa, że ktoś liże dupe to naprawdę żal. To jest tylko gra.
HellFrycek
21-03-2008, 08:22
Odrazu pochwal się ile fragów w wojne zrobiłeś.
Pewnie każdemu opowiadasz że to ty wszystko robisz i wogóle , a wszystkie fragi które zrobiłeś dokonał Pedro z Rubery.
Przeciez juz sie kiedys tymi fragami chwalil :P
Hyh.. co się dzieje z ftp.
Ftp sie rozpada.
DH Team
Liquidation Squad
Deosita Team
Kindergarden Fatal
Macol Team
Eigth alliance
Mendolina
21-03-2008, 09:04
Xonster wyszedł z FTP, bo mówi, że PA robią, a reszta może też ucieka przed tym ;d.
Xonster wyszedł z FTP, bo mówi, że PA robią, a reszta może też ucieka przed tym ;d.
Po co mamy walczyć, oni sami siebie ujebia :<
Haha! Ale PK było przed chwilą! Do chwili gdy ftp nie wparowało..
Boromir_Silvera
21-03-2008, 11:09
Haha! Ale PK było przed chwilą! Do chwili gdy ftp nie wparowało..
ALE BYLO PK !!111!!! :baby::baby:
Ubiliscie 28 druida i prawie wszyscy padli, ale pk!
@down
Byles tam? oO
Mendolina
21-03-2008, 11:22
Proponuje wam zrobic gildię :evul: do pk.
Nic na to nie poradzimy, że Akhe~ je*ał w nas z sd, a my 10-20 lvle ?:P
@Boromir
29 XD
Mi pro frag pls!!1!1
Powie mi ktoś co się dzieje z FTP? Hej wy pro pl tacy waleczni że aż na ani jednej opence nie byliście, opowiedzcie co się tam u was w tej waszej potędze dzieje!
Proponuje wam zrobic gildię :evul: do pk.
Nic na to nie poradzimy, że Akhe~ je*ał w nas z sd, a my 10-20 lvle ?:P
Ty tez byles?:p
Kacperka
21-03-2008, 11:48
Masz na myśli twoją mame?
n/c
No właśnie prawda, bo nie kumam kto wymyślił te lizanie dupy. I co z tego, że ma większy lvl, itd. Liczy się jego osobowośc, a kto tak uważa, że ktoś liże dupe to naprawdę żal. To jest tylko gra.
Roznica lizanie dupy a normalna znajomosc:
Normalna znajomosc to jest jak poznasz kogos w jakihs tam okolicznosciach, na przyklad przez kogos czy w ogole gdzies w cave czy roznie to bywa kazdy to wie. I wtedy raz 1 pisze do ciebie raz ty do kogos i sobie gadacie calkiem szczerze co u kogo slychac itp.
Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz. Gosciu czasem odpowie czasem nie. I tak ciagle pytania mu zadajesz ile % do lvla jak idzie wojna itp.. takie glupoty zeby tylko gadac z "hlvlem". To jest tylko niskie lizanie dupy. Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil... To jest juz maxymalne lizanie dupy ktore tez niestety wystepuje na naszym servie :baby:
@All
Co do gortiego koncze juz ten temat bo nie chce mi sie juz z tym kims pisac.. widac co on do mnie pisze.. juz tylko na starych wjezdza.. wiec chyba ci co mieli przejrzec na oczy co do Gortiego to juz przejrzeli, a ci co jeszcze nie przejrzeli to juz raczej nie przejrza bo sa poprostu naiwni ;) No chyba ze gorti poraz kolejny podlize dupe br wystawiajac jakiegos pl ale to sie jeszcze okarze w przyszlosci...
kk,thx,bb
Mendolina
21-03-2008, 11:59
@DarkKZ
Byłem 20 palkiem ;d. Tyle boltów wje*ałem i nie mam fraga ;( xD.
Mówie wam zróbcie gildie, to będzie można jakoś ludzi zawsze skołowac nie tylko przed ss ale i wogóle. Mam kilka pomysłow jak tych noobów z DH Academy ubijac i nie padac potem.
@Up
Ja moge dolaczyc do guild jak bedzie :p
Btw."zróbcie gildie" kogo masz na mysli ? :]
Mendolina
21-03-2008, 12:06
@up
Ci co byli przed ss i ci co zwykle pekują przed ss. Jakby zabrakło kogoś na vicka, to moge skołowac. Ale zróbcie xDD.
@Up
Ja nie wiem kto pkuje zwykle przed ss :D
Mozesz mi powiedziec ?;)
n/c
Roznica lizanie dupy a normalna znajomosc:
Normalna znajomosc to jest jak poznasz kogos w jakihs tam okolicznosciach, na przyklad przez kogos czy w ogole gdzies w cave czy roznie to bywa kazdy to wie. I wtedy raz 1 pisze do ciebie raz ty do kogos i sobie gadacie calkiem szczerze co u kogo slychac itp.
Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz. Gosciu czasem odpowie czasem nie. I tak ciagle pytania mu zadajesz ile % do lvla jak idzie wojna itp.. takie glupoty zeby tylko gadac z "hlvlem". To jest tylko niskie lizanie dupy. Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil... To jest juz maxymalne lizanie dupy ktore tez niestety wystepuje na naszym servie :baby:
@All
Co do gortiego koncze juz ten temat bo nie chce mi sie juz z tym kims pisac.. widac co on do mnie pisze.. juz tylko na starych wjezdza.. wiec chyba ci co mieli przejrzec na oczy co do Gortiego to juz przejrzeli, a ci co jeszcze nie przejrzeli to juz raczej nie przejrza bo sa poprostu naiwni ;) No chyba ze gorti poraz kolejny podlize dupe br wystawiajac jakiegos pl ale to sie jeszcze okarze w przyszlosci...
kk,thx,bb
Wkońcu skonczyłeś :D
No więc też skończe na tym poscie , jak już mówiłem , sram na te całe zamieszanie , wali mnie to co ty pobol i seba mówicie o mnie bo nigdy waszym kolegą nie byłem.
"Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil..."
HSASHSas Artur Bloodg PLX?
To co pisałeś up..
Nigdy tak nie pisałem do żadnego h-lvla , więc plax nie pisz że jestem dupolizem..
"Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz"
/\ Seba pisał tak do mano krigara na GS island...
Welcome to the Silverans Freedom!
You have joined the guild.
Teraz do szkoły się nie chodzi więc można robić coś przed ssem :D
Pzdr 600/
Mendolina
21-03-2008, 12:44
Nom, więc jak ktoś ma jakiegoś chara do pk, to podajcie nick, a ja dam invita :D.
Przed ss zwykle pkuje dużo osób ;) Chociaż ostatnio dość się przerzedziło, doskonaly i sliver drut byli zawsze i ja dość często (i raz kuzyn, który 2 lata w Tibię nie grał tylko mu dałem starego chara :P ). A w tym, że super pk było to mi właśnie chodzi, że znowu taka ekipa duża była może ubiliśmy tylko jakiegoś 29 lvlka, ale ogólnie zarąbiąście było, że taki team. No i na koniec (ostatnie 10 sekund:p) biłem jeszcze jakiegoś 40+. :baby:
Jakby co to ja się wpisuję do gildii (postacią Sharla ofc). Jeżeli vicków zabraknie to ja mogę zostać. Już odchodzę z KI. :)
Ogólnie to ten char jest teraz tylko do PK, bo przenoszę się na Guardię, do RLów, ale postaram się powoli wbić 45 lvl (sd).
Mendolina
21-03-2008, 13:23
@up
No to wychodź ;P.
@UP
Już wyszedłem ;) Przed chwilą troszkę pkowałem, ale już nie i wyszedłem.
@EDIT
Welcome to the Silverans Freedom!
You have joined the guild.
cwaniak89
21-03-2008, 13:53
@ Gorti
O co ci chodzi?? :confused:
Jeżeli twierdzisz że pisząc tak do Mano Krigara lizałem mu dupe to twoja sprawa... Widocznie nikt nie jest tak doskonały jak ty.
Wspomnij jeszcze na ten cytat z biblii, może da ci on trochę do myślenia:
"Czemu widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?"
@ down
Widzę że nawet nie umiesz przeczytać/zinterpretować poprawnie tego co napisałem ...
@ Gorti
O co ci chodzi?? :confused:
Jeżeli twierdzisz że pisząc tak do Mano Krigara lizałem mu dupe to twoja sprawa... Widocznie nikt nie jest tak doskonały jak ty.
Wspomnij jeszcze na ten cytat z biblii, może da ci on trochę do myślenia:
"Czemu widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?"
Ponieważ nie posiadam tej "drzazgi". Nie lizałem dupy żadnym brom.
kkthxbye;
Oj kochany 1 klasa sie klania... no ale coz musimy wybaczyc gortiemy, skoro nie ma on kumpli w rl to musi ich jakos zdobywac w tibi... no coz kazdy ma swoje sposoby
Mendolina
21-03-2008, 14:21
Każdy ma jakąś belkę w oku i nikt tego nie zmieni, na pewno nie kłótnia. Może naprawdę dacie już sobie spokój ;x?
Oj kochany 1 klasa sie klania... no ale coz musimy wybaczyc gortiemy, skoro nie ma on kumpli w rl to musi ich jakos zdobywac w tibi... no coz kazdy ma swoje sposoby
I jeszcze jedzenia w rl nie mam i musze zdobywać je na różne sposoby!!11
@Btw.
Wylizałeś już rów sethowi?:>
@Edit
Po chuj ciągle do tego wracacie..?
Każdy ma jakąś belkę w oku i nikt tego nie zmieni, na pewno nie kłótnia. Może naprawdę dacie już sobie spokój ;x?
Popieram!
Przestańcie w końcu. Jak jeden coś na drugiego napisze to ten drugi niech nie odpowiada. Ten, który będzie się kłócił nic nie zdobędzie w ten sposób, a ten który przestanie tego bardziej powinno się podziwiać ;)
Shinhoshu
21-03-2008, 15:05
A ja wam powiem że zrobienie tej gildii jest bez sensu:
Po 1. Zabijecie kogoś i odrazu cala gildia hunted i se w spokoju nie popkujecie...
Po 2. Ta nazwa zupelnie nia pasuje do PK Teamu...
Po 3. Na huj wam gildia do pk?
@gorti
mmm pycha kakao... co chcialem to ci napisalem na gg a ze teraz mnie zablokowales to twoj problem... juz wiecej tu nie pisze na ten temat... papa moj masterze
A ja wam powiem że zrobienie tej gildii jest bez sensu:
Po 1. Zabijecie kogoś i odrazu cala gildia hunted i se w spokoju nie popkujecie...
Po 2. Ta nazwa zupelnie nia pasuje do PK Teamu...
Po 3. Na huj wam gildia do pk?
1. Ja nie wiem jak inni, ale mnie to jeb*e.
2. Hmmm... No może, ale zależy jak się na to spojrzy, bo my walczymy za wolną silverę :D
3. Bo często pkujemy razem, ale czasem się zdarza, że nie wszyscy się znają i siebie nawzajem atakujemy (głównie przed ss kiedy i tak każdy ze skullem biega ). No i żeby nas inni rozpoznawali i patrz Twój pkt.1:
EE.. no może to akurat ta "ciemna strona", ale patrz mój pkt.1... :P
Mendolina
21-03-2008, 16:18
@Sardas
Będziemy coś organizowac, napisze się na guild channel, bo nie sposób jest pisac do każdego pojedynczo i tłumaczyc co i jak.
Ja pierdyle... Mam tego buga, że można zalogować się tylko na 1 chara... Tym charem jest rookstayer (Eragog Rook) Teraz do ss trzeba czekać...
@EDIT
A jednak teraz mogę się zalogować. Może to nie był ten bug :P
Shinhoshu
21-03-2008, 16:28
@Sardas
Będziemy coś organizowac, napisze się na guild channel, bo nie sposób jest pisac do każdego pojedynczo i tłumaczyc co i jak.
Do tego równie dobrze można zrobić priv channel o.o
@ragog czy jakos tak
To wy bedziecie walić ftp members czy pkować normalnie, bo jak to 1 to nazwa jest dobra ale jak to 2 to w ogóle żal tego co to wymyślił ^^, bo niszczycie komuś gre a nie walczycie o ''lepsza'' silvere. lol
@Darkkz
Bo mam do tego prawo i sprawia mi to frajde? o.o
@edit:
Z tego co widać z postu boromira wyglada na to że walicie też neutral...
To do tego co wymyslil ta nazwe:
GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
@Up
Czemu Ty musisz sie zawsze do wszystkiego do*******ac?:p
@ragog czy jakos tak
To wy bedziecie walić ftp members czy pkować normalnie, bo jak to 1 to nazwa jest dobra ale jak to 2 to nazwa nie pasuje, bo niszczycie komuś gre a nie walczycie o ''lepsza'' silvere. lol
Nie będziemy raczej pkować "normalnie", znaczy się ja nie będę ubijał niewinnych ludzi, bo mają skulla/nudzę się.. Na razie chyba będziemy głównie atakować Demonic Horde/ich akademię. A oni też sie bawią, nawet bardzo, w PA, więc walka z nimi to też walka o wolną Silverę ;) A jeżeli będzie dużo dobrych memberów w gildii, to może ftp też będziemy bić. Ale to nie tylko ode mnie zależy ;)
Boromir_Silvera
21-03-2008, 16:44
@Guild
Mar 21 2008, 16:19:08 CET Killed Hylia Thin at Level 44 unjustified
teraz
Mar 21 2008, 10:57:03 CET Killed Inverted Paradiddle at Level 29 unjustified
przed ssem
Mar 20 2008, 17:43:55 CET Killed Witch Shadow at Level 45 unjustified
wczoraj ;p
ten 29 z demonic horde academy ;d
@sardas
boromir bil boterow a nie neutral ppl wiec to rowniez o lepsza silvere
Shinhoshu
21-03-2008, 19:55
Może na bocie, ale nie na AFK...
Witch Shadow
Mar 20 2008, 17:43:55 CET Killed at Level 45 by Silver'Boromir
and by Shilien Warrior
Last login: Mar 20 2008, 17:43:59 CET
Odrazu po deadzie sie zalogował, jakby był afk to na bank tak szybko po deadzie by sie nie zalogował...
Ten drugi tak samo, tylko że wylogował sie pózniej niż tamten... Wiem niby bot, ale nawet gm nie banuje za to, musi typ być afk...
Więc to nie jest powód ^^
btw, nawet nie mam pewności czy byli oni na bocie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.