Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
twistoff
01-12-2009, 20:44
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.
pussy nie wyjasnil ci tego w wystarczajacym stopniu?Czego jeszcze nie rozumiesz,to ci z checia wyjasnimy
XxFilipXxX
01-12-2009, 20:52
Dajcie cam
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.
odrazu wszytko chciałbyś wiedzieć :P, pożyjemy, zobaczymy :)
kurde zmieniliscie ip venta ;/
dochodza do was osoby ktore przepierdolily wojny na swoich serwerach, przyczna tego byl brak kasy albo sa jebanymi nobami (patrz. strange walker)
wiec niemamy sie czego obawiac ;]
jedyne zagrozenie beda stanowic chary ktore dostana: niklas, dempah, bsp, jonte, adde ale spokojnie rudy juz ma plan na nich i beda spadac na niezle hedszoty HE HE
twistoff
01-12-2009, 23:10
dochodza do was osoby ktore przepierdolily wojny na swoich serwerach, przyczna tego byl brak kasy albo sa jebanymi nobami (patrz. strange walker)
jedyne zagrozenie beda stanowic chary ktore dostana: niklas, dempah, bsp, jonte, adde ale spokojnie rudy juz ma plan na nich i beda spadac na niezle hedszoty HE HE
To ze ktos przepierdolil wojne o niczym nie swiadczy,bo przychodza do nas ludzie,ktorzy w sumie utworza nam dobry dmg ktorego do tej pory brakowalo w naszym teamie,a podstawa jest dobry lider ktory umie poprowadzic swoich ludzi.Co sie tyczy tych twoich hedszotow,to szukasz sobie rudzielcu wymowki,zeby jak zwykle pokazac ze jesteś górą mimo ze spadasz w dół.
juz wiem czemu jestes taki mocny, zobaczymy po paru akcjach jak to bedzie ok ?;]
twistoff
02-12-2009, 00:09
juz wiem czemu jestes taki mocny, zobaczymy po paru akcjach jak to bedzie ok ?;]
Nie,rudy.To ty zawsze starales sie byc taki "mocny" i fajny,mimo ze taki w rzeczywistosci nie jestes.I uwierz mi po wejscu war mode,wcale nie bedzie tak kolorowo jak sie tobie wydaje, ale oczywiscie pozyjemy zobaczymy.Teraz tak naprawde wreszcie się coś ruszylo w naszym teamie,i jest to dopiero ze tak powiem początek.Ogolnie to ostro zjebaliscie sprawe z calortwogo.
Ciri the Witcher
02-12-2009, 00:11
@twistoff
;D w takim razie, aby znalexc sobie dobrego lidera wywalcie urbiego xD
@DoF
Fajnie sie siedzi z urbim na ventrilo :D?
Fan_Dzidzi2
02-12-2009, 04:37
czyli nici z wanted na furorze?
WesoL1992
02-12-2009, 10:01
Jest jakis cam z walki ;d?
MR_Wojcik
02-12-2009, 10:17
Wczoraj na yalahar pokazaliscie jaki macie DAMAGE na Vincencie.. Niestety, wyszlo tez, ze poza tym DAMAGE w tibii, jestescie tez braindamaged.. Stracic 15 osob tylko po to, zeby pokazac ze sie nas nie boicie.. Bravo ! Moze faktycznie, ogarnijcie sobie dobrego lidera.. [;
Wanted chyba jest out of cash..
Savan 10:37:54
ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls
Savan 10:37:59
ee wyslij na hopsa hopsa
Łukasz 10:38:14
HAHAHAHAHAH
Łukasz 10:38:29
Savan 10:37:54
ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls
Savan 10:38:36
haha
Łukasz 10:40:00
Braindamaged..
Łukasz 10:40:03
XDDDDDDDD
Savan 10:40:11
warto sprobowac
Savan 10:40:13
moze usunales :P (*NUMER GG*)
/Wójcik.
sherion wez ip savana moze sie uda i niema zmiennego ;]]]]
twistoff
02-12-2009, 13:01
zapewne jak by savan poprosil o kase urba,to by ja dostal.A ty sherion zawsze kopiujesz wszystkie swoje rozmowy na forum haha lamerstwo ;] btw. pamietacie Jasmin Irlawa?Macie tu wywiad z nią ---> http://www.forum.hunted.pl/f147/2009-wywiad-misiaqqlek-secura-18630.html
--- twistoff dodał 1 minut i 27 sekund później ---
a ty nie mogles mu tego napisac prywatnie?Komunikujecie sie przez forum?A nie sorry zapomialem ze trzeba bylo przycwaniaczyć nie?
Na chuj ci moje ip jeśli nawet nie potrafisz jebnąć formata? ;D
1 klik i możecie se je w dupe wsadzić
a moze chcemy sie podzielic z wami naszymi prywatnymi rozmowami bo w koncu bardzo interesuje was nas zycie c'nie ?;d
^sry informatyk :/
powiesz nam co ma wposlnego twoje ip z formatowaniem kompa ?
mialem wprawdzie sie nie wypowiadac na tym kretynskim forum, ale jedno co chce powiedziec, rudy ty jestes na prawde zjebany, ja nie wiem taki wplyw ma na ciebie tibia? czy jakies problemy z glowka, he?
A wojcik ty lepszy nie jestes wcale, nawet dorownujecie sobie. Nie bede tutaj wypisywal milion argumentow dla ktorych mysle ze jestescie kompletnymi debilami bo to nie ma sensu, nie wiem czy nawet tu lekarz pomoze.
/to ma wspolnego rudzielcu jeden, ze formatowac nawet kompa nie potrafisz, ty tylko potrafisz zajebac na elfa i chuj.
\co do yalahar jakbys nie widzial nie bylo tam wszystkich od nas, ale spokojnie lukaszek jeszcze te "pizdy" jak ty to mowisz i "lamusy" ... powiem ci jedno zebys sie nie przejechal... ale wg mnie tez jestes kretynem podobnym do rudego, nie wiem rudziejesz spedzajac z nim wolny tibijski czas czy ki chuj?
Na prawde ile gram w tibie takich zjebow nie widzialem, sorry ziomki. to nawet mozna zobaczyc na filmikach lukaszka fistaszka gdzie pyskuje do wszystkich. I juz nie mam zamiaru dluzej pisac i pisac jak wy, zjeby tibia nie dziala to juz na forum trzeba poszczekac, nie wojtek? i zajebac 500 emotikon ";]]]]]]" a sherion milion "[;" i takie z was retardy. Dobra co tu duzo pisac przez takich ****i jak wy wiekszosc osob przestalo tu wlasnie pisac bo to jest zenada co wojtus czy lukaszek pisze. I ile razy nuriel by nie zalil sie na nas ze kozaczymy na forum na nob kontach, tak tez popatrz czasem co pisza twoje ziomki i wez powiedz czy to jest normalne. zapewne nic nie powiesz bo to twoi koledzy, nie ma chuja, tacy rowni goscie.
Smoq_Xanosta
02-12-2009, 14:24
zapomniales o tribonim, eryku, rammsym, dendo i reszcie szwedow ktrorzy dostana wszystkie chary !!!!!!1
Yours,
Smoq
Ogolnie to ostro zjebaliscie sprawe z calortwogo.
Jak dla mnie ,byla to jedna z najmadrzejszych akcji jakie podjelismy w ciagu ostatnich miesiecy. Gdyby nie to, prawdopodobnie nic by sie nie ruszylo przez nastepne kilka miesiecy.
Nie spingujecie go, próbowałem. :/
LadyCipuszka
02-12-2009, 16:46
Nephilims:
http://z0r.de/?id=1001
Pierwszy z lewej to Zuther.
edit
Nuriel:
http://z0r.de/?id=1017
Takla:
http://z0r.de/?id=1068
--- LadyCipuszka dodał 5 minut i 39 sekund później ---
Jak dla mnie ,byla to jedna z najmadrzejszych akcji jakie podjelismy w ciagu ostatnich miesiecy. Gdyby nie to, prawdopodobnie nic by sie nie ruszylo przez nastepne kilka miesiecy.
http://z0r.de/?id=1036
Joł ziomy. Ma ktos filmik z wczoraj?
spirit-of-bicho
02-12-2009, 17:12
dawno mnie nie bylo i widze ze musze dodac swoje 3 grosze.
@Wanted
przestancie wkoncu pierdolic "TO WASZA WINA ZE PADAMY", "NIE MAMY MAGOW", "POCZEKAJCIE X CZASU TO WTEDY DOSTANIECIE WPIERDOL BO PRZYCHODZI KTOS TAM Z INNEGO SWIATA" bo to jest zalosne i w niczym wam to nie pomaga w wygraniu wojny. 3/4 magow odeszło od was nie bez powodu- nawet jak wygracie ta wojne to moze nauczycie sie lepiej trzymac ludzi przy sobie ;). I jak widac chujowe traktowanie neutrali tez teraz wychodzi bo wiele ludzi o ktorych bym nie pomyslal ze dojda do wojny sa w nep zeby skopac wam dupe :)
a najlepsze jest to jak jest akcja i jest od was na niej 5+wymar dowodzi a 10 siedz w pz i potem znowu placzeeee
LadyCipuszka
02-12-2009, 17:18
I jak widac chujowe traktowanie neutrali tez teraz wychodzi bo wiele ludzi o ktorych bym nie pomyslal ze dojda do wojny sa w nep zeby skopac wam dupe :)
HAHA, ciekawe kto. Są tylko sami zdrajcy, ich reale/kumple i dosłownie parę osób, które walczyło z Wanted wcześniej (bo większość zmieniła stronę). Może jeden Vincent czy jakiś tam Neoweo doszli do was z neutrali, a tak to nic.
Johny Cross
02-12-2009, 17:28
hauahuahuau "SAMI ZDRAJCY"
bo zdradzili urbexa i poszli za Marjanem? Czy moze dlatego, ze opuscili Wanted i stworzyli gildie ktorej reguly im odpowiadaja zamiast liczyc na to ze po kilku dedach dostana troche manasow ze zlootowanych bpkow?
żeby cie to nie ruszało że ludzie dojdą do wanted, to byś nie podejmował tematu ;)
jednak jest dreszczyk emocji i lekki niepokój
:flaga_pl:
LadyCipuszka
02-12-2009, 18:03
bo zdradzili urbexa i poszli za Marjanem? Czy moze dlatego, ze opuscili Wanted i stworzyli gildie ktorej reguly im odpowiadaja zamiast liczyc na to ze po kilku dedach dostana troche manasow ze zlootowanych bpkow?
Czyli co, zdrajcą jest tak naprawde tylko Marjanek? bo on nie mial za kim pojsc!
Jak ci nie pasowała gildia, to nie trzeba bylo do niej wchodzic (i błagać o inva do niej).
A tak po za tym chodzilo mi tylko o to, ze nie neutrali.
PussyWizak
02-12-2009, 18:19
Ojejku, aco fam siem nie podobao?! :baby:
To, że jak ktoś z własnej winy dostaje deleta, to Draz mu oddaje za friko chara?
To, że jak ktoś z własnej winy dostaje hacka, to Urb mu daję pół gildiowej kasy?
Czy może coś jeszcze?
Bo mnie się zdaję, że po prostu naszemu Marjankowi nie podobało się, że nie jest najważniejszy w gildii i tyle.
Johny Cross
02-12-2009, 18:23
"Bo mnie się zdaję, że po prostu naszemu Marjankowi nie podobało się, że nie jest najważniejszy w gildii i tyle."
jak dla mnie jest wystarczajacy powod by zrobic to co zrobil :D i jak narazie na dobre mu to wyszlo, a czy jest zdrajca to nie wiem, zalezy jakie mial stosunki z reszta Wanted (ta ktora zostala) i liderami
PussyWizak
02-12-2009, 18:33
To mów tak, a nie że wam się zasady nie podobały. Bo inaczej niech Sherion odda kasę, a Rudy Leszcz chara.
Jezeli dalej bysmy siedzieli w wanted, sytuacja na azurze bylaby juz mocno zblizona do tej na furorze.
BTW, z tego co pamietam to aru i xalf bodajze nic nie dostali z gildiowej po hacku ;o
PussyWizak
02-12-2009, 20:40
Jezeli dalej bysmy siedzieli w wanted, sytuacja na azurze bylaby juz mocno zblizona do tej na furorze.
To po co zdelejtowaliście Draza? 216 rp i najlepszy battle commander sprawiłby, że sytuacja oddaliłaby się od tej furorowskiej.
BTW, z tego co pamietam to aru i xalf bodajze nic nie dostali z gildiowej po hacku ;o
Bo nie mają tyle tupetu, żeby skamleć o kasę nawet po hacku.
Ciri the Witcher
02-12-2009, 20:56
To po co zdelejtowaliście Draza? 216 rp i najlepszy battle commander sprawiłby, że sytuacja oddaliłaby się od tej furorowskiej.
Bo nie mają tyle tupetu, żeby skamleć o kasę nawet po hacku.
Khe, khe, nie dostali nic z gildiowego, żebrali od innych.
PussyWizak
02-12-2009, 21:26
Khe, khe, nie dostali nic z gildiowego, żebrali od innych.
Ty tam psie wiesz najlepiej. Żebrał to Alethea.
Johny Cross
02-12-2009, 21:27
"Bo nie mają tyle tupetu, żeby skamleć o kasę nawet po hacku."
HUAHAUAHAUAHAU
w dupie byles, gowno widziales
tyle ci powiem
Ty tam psie wiesz najlepiej. Żebrał to Alethea.
haha ja zebralem? a twoj kolega bartlomiej wchodzil ludziom z gildii na respy z tekstem 'ej sluchaj bo mialem hacka a ty mi jeszcze nic nie dales'
"ej bo poszlo mi 20 mf na akcji oddacie mi"
GARGET TY TAK GADALES I NIE PIERDOL TERAZ
ZDRAJCA NA TYM SERWERZE JEST URBEXX, BO JAK TRZEBA BYLO ZROBIC WOJNE TO SIE ODWROCIL PLECAMI BO TRZEBA BYLO SOBIE RARKI LOTOWAC. WIEC KTO TU KOGO ZDRADZIL HAHA
"To po co zdelejtowaliście Draza?."
bo w*****al ryjem za duzo
Ty tez wkur*iasz ryjem i jest spoko.
tylko ze ty nic z tym nie zrobisz
^ umiesz denerwowac ludzi nie ma co haha
btw: macie tu ciekawego cama: http://www.szypkiszarink.com/files/19593571/warrior_deadz_buhu.cam
atoboreinj.hatobzeb
02-12-2009, 23:29
Hmm okiem neutrala mogę tylko stwierdzić ze to właśnie tacy ludzie jak sherion, zuther, beiroc, bayter, czy paru innych moga sobie pokozaczyc w tej grze bo coś potrafią np. zgasić w locie 3 osoby, wbić rsa i nic sobie z tego nie robić ze wokół pełno osób od wanted. Nie mowie prawdy? Moze inna akcja? Yalahar po tym jak wanted obiło puchego? Nie wiem jaka byla komenda na vt ale chyba ¨ratuj sie kto moze¨ bo urbexx na takim lvl mogl sobie biegać wokół yala ze skulem i nie wiem czy neph byliby w stanie cos zrobić co już nieraz pokazał niclas choć mial o wiele slabsza postac(teoretycznie). Co do Carortwogo to po tej akcji z neph widać ze wcale nie chcieli długo pozostawać w cieniu. Dziwi mnie fakt ze tak unieśli się i pomagali komuś kto dopiero transferował postać. Według mnie neph podjęli słuszną decyzje wałcząc z nimi teraz niż czekać aż się wyexpia. Nie mowie ze wojna jest przesadzona ale denerwuje mnie ciągłe jechanie po sobie na forum i nie robienie nic więcej(wanted). Chuć wydaje mi się ze w moich oczach to neph zasługują na podziw bo zaczynali ta wojnę z wyrównanym składem i to oni potrafili sie wyexpic w czasie wojny(np.beiroc). Wanted dostało mały prezent w postaci transferów co nie znaczy ze neph w trudnych chwilach poproszą o pomoc ludzi z zewnatrz.
Co do ludzi typu Savan/ Co Ty człowieku tak kozaczysz na 70 lvl?
Zuther/ może i jest rudy ale coś pokazuje na tej wojnie
Urbexx / niech się przestanie bać o lvl i pokaże styl w jakim kiedyś walczył
Twister/ dużo mówisz, mało widoczny na akcjach
kamyxx/ co Ty człowieku wciągasz?
powodzenia w dalszej walce;)
Nie moge sie odgryzc bo mam 70 lvl?
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 00:56
Nie moge sie odgryzc bo mam 70 lvl?
Myślę ze starasz się coś udowodnić choć nie wychodzi Ci to, nie rozumiem twojej decyzji zmiany strony w wojnie.Nie spotkałem się z osoba która po takim czymś zasłużyła na szacunek i zaufanie innych.
Dla mnie najbardziej niezrozumiałą osoba jest i tak Teterian. Ten to naprawdę był dziwny. Ale właśnie przez takie osoby jak Ty czy on które za wszelką cenę chcą być od razu nie wiem kim dochodzi do konfliktów. Zobacz co się stało ze status~ z forgeten~ te guild a zwłaszcza wasza na początku wojny potrafiła się niezłe zorganizować i walczyć z dużo większymi lvl. Az milo się patrzyło na camy. A teraz co akcja to spalona;/ Czasami wystarczy chwile ochłonąć i przemyśleć kilka spraw;)
Teterian/ (szczerze) należało mu się za jego całkowity brak szacunku dla innych
AdiZgOlekk
03-12-2009, 01:27
Myślę ze starasz się coś udowodnić choć nie wychodzi Ci to, nie rozumiem twojej decyzji zmiany strony w wojnie.Nie spotkałem się z osoba która po takim czymś zasłużyła na szacunek i zaufanie innych.
Gdybyś bardziej sie tym interesowal, wiedzialbys ze jego byli kompani okradli go na kase.
00_Dla_W11
03-12-2009, 07:57
@up
Gdybyś się bardziej tym interesował wiedziałbyś, że zapłacili kasę jakiemuś 8 lvlowi z Karlin.
Dla mnie najbardziej niezrozumiałą osoba jest i tak Teterian. Ten to naprawdę był dziwny. Ale właśnie przez takie osoby jak Ty czy on które za wszelką cenę chcą być od razu nie wiem kim dochodzi do konfliktów. Zobacz co się stało ze status~ z forgeten~ te guild a zwłaszcza wasza na początku wojny potrafiła się niezłe zorganizować i walczyć z dużo większymi lvl. Az milo się patrzyło na camy. A teraz co akcja to spalona;/ Czasami wystarczy chwile ochłonąć i przemyśleć kilka spraw;)
Teterian/ (szczerze) należało mu się za jego całkowity brak szacunku dla innych
Co do Teteriana to mozesz sie odpierdolic bo to ja rozwiazalem FL z innego powodu :)
AdiZgOlekk
03-12-2009, 11:07
@up
Gdybyś się bardziej tym interesował wiedziałbyś, że zapłacili kasę jakiemuś 8 lvlowi z Karlin.
poleconemu przez siwuszke ;>
to teraz uwaga, czas na propagande.
Wanted wiedzac ze zmienilismy ip, specjalnie napisalo do siwuszki zeby potwierdzila ze to puchy, bo wiedzieli ze nie potwierdzi mu tego na vent.
dobre co ?
@up
Oczywiscie. I z tego powodu odeszlismy od nephilms - lidujacej gildii, i zaczelismy walczyc razem z turkami mimo, ze niektorzy z nas ich nie lubia. Genialne posuniecie z naszej strony nie?
@Ten neutralny koles.
Moze i po czesci masz racje, ale wg mnie to zaledwie jakies 5% prawdy w tym, co mowisz. Widac, jak malo wiesz i co tu duzo sie rozpisywac.
I nie mam zamiaru na kazde pytanie Ci wymieniac setki argumentow, bo nie wiesz jak jest i tyle, heh ;]
A wlasnie i te informacje, ktore zapewne posiadasz sa z forum tego jak i tibiacom, a uwierz mi, ze nie wszedzie mowia prawde. W najwiekszym stopniu jest to tylko propaganda, ktora siejecie i tyle..
Pozdrawiam.
Chuć wydaje mi się ze w moich oczach to neph zasługują na podziw bo zaczynali ta wojnę z wyrównanym składem i to oni potrafili sie wyexpic w czasie wojny(np.beiroc). Wanted dostało mały prezent w postaci transferów co nie znaczy ze neph w trudnych chwilach poproszą o pomoc ludzi z zewnatrz.
1. Od kiedy botowanie 24/7 jest czyms zaslugujacym na podziw? (beiroc)
2. Moze do neph po prostu nikt chce dojsc? :D Bo moim zdaniem jesliby mieli mozliwosc sciagniecia ludzi z innych serwow to by to zrobili, bo jak na razie to robia wszystko zeby wygrac (deletowanie charow, botowanie, szpiegowanie)
Mnie sie zdarzalo kozaczyc na 1 lvlu, nie wiedzialem, ze nie wolno, sory...:confused:
kamyxx/ co Ty człowieku wciągasz?
Prawdopodobnie klej. W kazdym razie takie sprawia wrazenie.
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 13:49
Mariel
Nie unos sie tak bo nie mowie nic o czym bym nie wiedział. Nie mowie o samym rozwiązaniu guild. Chyba nie pamiętasz już jak pewnego dnia siwuszka, xevo, alynis, rexious, akul i paru innych wyszło z guild?
AdiZgOlekk
o tej kasie było głośno;p Nie wydaje mi się zęby takiemu komuś jak Lady Siwuszka robiło wiele 250k. Chyba wszyscy widzieli ile ma kasy, pewnie więcej niż cala guilda Neph~. Znam już ja bardzo długo i jeszcze nikogo nie oszukała a jest już bardzo starym graczem. Rozmawiałem z nią po tym zajściu i nawet widziałem cala rozmowę. Ta rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
XXX: powiedz xcxcx ze to ja puchy
xxxx: jestes
xxxx: powiesz?
xxxx: jak bys mogla to mu napisz
xxxx: jestes?
LS: ok
xxxx:dzieki
poszkodowany: ok dzieki
poszkodowany: kurwa dzieki oszukalas mnie, zajebie Cie za te 250k
z tego co wnioskuje po tej rozmowie to raczej nie jej wina, sam nieraz spotkałem się z przypadkiem ze ktoś mi truje jak expie i pisz do mnie żebym do kogoś napisał. Nie mieliście tak nigdy? zawsze mi sie nie chce ale pisze od niechcenia. Poza tym z tego co pamiętam to Puchy miał bana i nie mógł pisać z tego konta.
Zuther
Nie wiem czy była zmiana vt czy nie, sam przyznasz ze mało prawdopodobne jest to żeby tak chciała oszukać akurat kogoś z sup~ bo nie miała kasy np. na expa
Mariel
Nie unos sie tak bo nie mowie nic o czym bym nie wiedział.
A to ciekawe, bo w poscie wyzej pokazales ze nie wiesz kompletnie nic :)
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 13:57
1. Od kiedy botowanie 24/7 jest czyms zaslugujacym na podziw? (beiroc)
2. Moze do neph po prostu nikt chce dojsc? :D Bo moim zdaniem jesliby mieli mozliwosc sciagniecia ludzi z innych serwow to by to zrobili, bo jak na razie to robia wszystko zeby wygrac (deletowanie charow, botowanie, szpiegowanie)
Mnie sie zdarzalo kozaczyc na 1 lvlu, nie wiedzialem, ze nie wolno, sory...:confused:
Prawdopodobnie klej. W każdym razie takie sprawia wrazenie.
1. Nie mowie tu o bortowaniu bo wiem ze obie strony uzywaja bota. Przed wojna nieraz widziałem jak ktoś gdzieś botowal i teraz się to nagle zmieniło?
2. Szpiedzy są w każdej wojnie, del postaci( draz przesadzal z PA) dlatego nie zmartwiłem się bardzo choć wiem ze to dobry gracz pod względem pvp.
3. Chodzi mi tu o kozaczenie w stylu Teteriana. Malo robił doza gadał, zachowywał się jak dziecko które jak coś przeskrobie leci do dużego tatusia(Aleta)
AdiZgOlekk
03-12-2009, 14:09
br przejmuja azure :(
Smoq_Xanosta
03-12-2009, 14:14
br przejmuja azure :(
http://www.$$.com/files/19598336/they_failed.cam
spidyshare
tutaj pokaz jacy jestescie zajebisci panowie z nephilims, smiech na sali
Yours,
Smoq
1. Nie mowie tu o bortowaniu bo wiem ze obie strony uzywaja bota. Przed wojna nieraz widziałem jak ktoś gdzieś botowal i teraz się to nagle zmieniło?
2. Szpiedzy są w każdej wojnie, del postaci( draz przesadzal z PA) dlatego nie zmartwiłem się bardzo choć wiem ze to dobry gracz pod względem pvp.
3. Chodzi mi tu o kozaczenie w stylu Teteriana. Malo robił doza gadał, zachowywał się jak dziecko które jak coś przeskrobie leci do dużego tatusia(Aleta)
1. Malo wiesz. Wszystko co mowisz opierasz na swoich domyslach, wiec nie ma sensu zebys sie w ogole wypowiadal, tym bardziej, ze obie strony mowia, ze bredzisz.
2. Aaaa, no to skoro taki neutral jak ty sie nie zmartwil tym deletem to wszystko gra. A juz sie balem, ufff...
3. Dziwne. Chodzi ci o teteriana a piszesz o savanie...
twistoff
03-12-2009, 15:34
wg ciebie wszystko sie ruszylo po dolaczeniu calortwogo?Juz od jakiegos czasu bylo wiadomo,ze szykuja sie spore zmiany w naszym teamie, wlasnie dzieki transferom na azure.(i wiedzieliscie o tym dokladnie bo macie dobrego spy) To, ze doprowadziliscie gildie pelego do wojny,bylo najglupsza rzecza jaka mogliscie zrobic w tej sytuacji
tylko ze ty nic z tym nie zrobisz
w sumie racja,nikt z tym nic nie zrobi,bo ciezko o drugiego takiego frajera jak ty
@twistoff
;D w takim razie, aby znalexc sobie dobrego lidera wywalcie urbiego xD
@DoF
Fajnie sie siedzi z urbim na ventrilo :D?
A tobie sie fajnie siedzi na ventrilo z Wanted? Najbardziej porabani ludzie ktorych nienawidzilismy w wanted to obecnie twoja gildia lamusie. Kto jest w Wanted ze starego skladu? Draz nie gra od dawna, tylko urban, morson i kilku turkow. Reszta to nowi ludzie, calkiem wporzadku. Tobie gamoniu gratuluje baytera, sheriona, szalika i austriakow. Jestescie siebie warci.
Czy ty naprawde nie widzisz jak glupi jestes? Mowia ze gdyby glupota miala skrzydla to ty bys latal, to nie prawda. Bylbys wlascicielem linii lotniczych.
@twistoff
he nie wiem czemu sie tak przejmujesz tym ze tak zrobili a nie inaczej z pelefantami, ich sprawa ; DDD jak widac nie zalezy im na tym i nie przejmuja sie tym heeee, miejmy nadzieje ze kiedys sie przejada c(:
@up
swieta prawda xD dodaj jeszcze rudego, riklosa i reszte bandy krejzi kidsow xDDDDDDDDDDDDDD
Johny Cross
03-12-2009, 16:03
A tobie sie fajnie siedzi na ventrilo z Wanted? Najbardziej porabani ludzie ktorych nienawidzilismy w wanted to obecnie twoja gildia lamusie. Kto jest w Wanted ze starego skladu? Draz nie gra od dawna, tylko urban, morson i kilku turkow. Reszta to nowi ludzie, calkiem wporzadku. Tobie gamoniu gratuluje baytera, sheriona, szalika i austriakow. Jestescie siebie warci.
Czy ty naprawde nie widzisz jak glupi jestes? Mowia ze gdyby glupota miala skrzydla to ty bys latal, to nie prawda. Bylbys wlascicielem linii lotniczych.
po formie twojej wypowiedzi wnioskuje ze zwrot "DoF" nie odnosil sie do ciebie, raczej do ludzi ktorych kultura osobista wymaga przestrzegania chociazby w minimalnym stopniu zasad dobrego wychowania.
dlatego nie wiem dlaczego odpisujesz Ciri~ bo pytanie skierowane bylo do kogos zupelnie innego
po formie twojej wypowiedzi wnioskuje ze zwrot "DoF" nie odnosil sie do ciebie, raczej do ludzi ktorych kultura osobista wymaga przestrzegania chociazby w minimalnym stopniu zasad dobrego wychowania.
dlatego nie wiem dlaczego odpisujesz Ciri~ bo pytanie skierowane bylo do kogos zupelnie innego
Swoja odpowiedz dostosowalem do jego poziomu. Zreszta nie ma tam zadnych naduzyc, stawierdzilem fakty. Jak masz czelnosc mowic o dobrym wychowaniu? Wystarczy poczytac wasze posty albo wypowiedzi w grze na temat turkow czy rodzicow kogos. W Dof nigdy nie bylem.
Johny Cross
03-12-2009, 16:11
"W Dof nigdy nie bylem."
dalej nie rozumiem po chuj sie udzielales O.o
"W Dof nigdy nie bylem."
dalej nie rozumiem po chuj sie udzielales O.o
Bo jest to forum publiczne i mam do tego takie samo prawo jak kazdy inny, mistrzu kultury :baby:
Johny Cross
03-12-2009, 16:17
skoro pytanie nie bylo skierowane do ciebie to po co sie udzielasz?
chcesz pocisnac kamyxowi to zrob to na prv albo od biedy na forum, ale po co wypowiadasz sie z imieniu grona osob do ktorych jak sam przyznales nie nalezysz?
twistoff
03-12-2009, 17:09
skoro pytanie nie bylo skierowane do ciebie to po co sie udzielasz?
chcesz pocisnac kamyxowi to zrob to na prv albo od biedy na forum, ale po co wypowiadasz sie z imieniu grona osob do ktorych jak sam przyznales nie nalezysz?
a ty po chuj sie udzielasz skoro to pytanie bylo skierowane do kamyxxa?
Johny Cross
03-12-2009, 17:20
Bo jestem obronca ucisnionych
@ Smoq
Ty też napisałeś co sądzisz o swoich wojownikach na samym końcu filmu.. :D
Jasne, że w obydwu gildiach są ludzie którzy nie ogarniają. Ja nie ogarniam tak dobrze jak inni i się do tego przyznaję, tak samo jak przyznawali się do tego np. Wacha czy Bibol - i tyle.
Wygra najlepsza i najbardziej zgrana ekipa i tyle ;)
Pozdrówka
Smoq_Xanosta
03-12-2009, 18:41
http://www.$$.com/files/19603308/ORO_****E.cam
spidyshare
mala niespodzianka chlopcy :)
Yours,
Smoq
http://www.*.com/files/19603277/Yalaharmassacre.cam
spidiszar
Nie zesrajcie sie macie do nas jeszcze jakies 150 fragow.
YalaharMassacre hahahahha koles dobry jestes ;D 100% trap i nie kazdy z nephilims padl hahaha, jeszcze 2 osoby od was dedek. Sorry nie wiem czym sie tu szczycic, ale Gratulacje pierwsza akcja z wynikiem dla was
^ haha wybili was jak szmaty, ale 'ok' zjebali akcje.
twistoff
03-12-2009, 19:07
rozumiem ze teraz wszyscy sa zadowoleni,ze wanted zaczyna byc aktywne.
Smoq_Xanosta
03-12-2009, 19:13
pierwsza akcja bez szpiega i udana i przestan pierdolic, bo tylko powiedzialem beiroc odrazu szybkie wrotki i do dp uciekal, a jezeli naprawde uwazacie sie za super graczy to po co wam szpieg, boty? pokazcie jacy jestescie zajebisci, jak nam dojebiecie odejdziemy i tyle
Yours,
Smoq
dobrze ze szpieg w dobrym momencie mi napisal i zdazylem stracic skulla -.-'
Siwuszka
03-12-2009, 19:22
http://www.$$.com/files/19603308/ORO_****E.cam
spidyshare
mala niespodzianka chlopcy :)
Yours,
Smoq
I dziewczyny ;)
Dobre to było :D
Wygra najlepsza i najbardziej zgrana ekipa i tyle ;)
Pozdrówka
nie nie wygra ekipa w waszym wypadku która lepiej ogarnia elfa, wkręca do wanted vt spy i bedzie zgarniało jak najwiecej magów z azury :p
PS: nie oszukujmy się, nieznacie mojego maga, a jak bym wykazał troszeczkę, kapke chęci zeby dowas dojsc, to bym był przywitany z otwartymi rękoma i wpajali byście mi jaki to ja dobry wybór podjołem :p acha i miałem propozycje od jakiegos idioty bycia "wolnym", może wiele nie pomagam dla wanted ale NIGDY nie zapłacę wam pajacom, predzej przestane grac w te pixele
co do akcji na yalahar 9/10 :p
nie nie wygra ekipa w waszym wypadku która lepiej ogarnia elfa, wkręca do wanted vt spy i bedzie zgarniało jak najwiecej magów z azury :p
PS: nie oszukujmy się, nieznacie mojego maga, a jak bym wykazał troszeczkę, kapke chęci zeby dowas dojsc, to bym był przywitany z otwartymi rękoma i wpajali byście mi jaki to ja dobry wybór podjołem :p
co do akcji na yalahar 9/10 :p
Zajebisty wybór byś podjĄł. Może byś się tam chociaż nauczył pisać.
I dziewczyny ;)
Dobre to było :D
Taka z ciebie dziewczyna jak z baytera facet. Dziecko uzaleznione od tibii z wodoglowiem (prostokatna glowa?). I fotka czarno-biala bo na kolorowej wygladasz duzo gorzej, haha.
Swoja odpowiedz dostosowalem do jego poziomu.(..)
Taka z ciebie dziewczyna jak z baytera facet. Dziecko uzaleznione od tibii z wodoglowiem (prostokatna glowa?). I fotka czarno-biala bo na kolorowej wygladasz duzo gorzej, haha.
Wyglada na to, ze to jednak twoj staly poziom ;/
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 19:39
Jak znasz jakas wolna z takim wodogłowiem to chętnie się z nią zapoznam.
Człowieku Ty nie wiesz co piszesz. Tobie został tylko Zuther na forum bo w rl nie stać Cie na taka kobietę.
Siwuszka
03-12-2009, 19:40
Widzę, że tak się podniecasz tą wygraną, że zaraz mnie chyba zabijesz ;o
Po drugie nie jestem dzieckiem, chyba, że jesteś tak stary, że jeżeli ktoś ma 20 lat to jest dzieckiem dla Ciebie.
Po trzecie mógłbys się podpisać nickiem z gry jak taki mądry jesteś, a po czwarte to mało interesuje mnie co o mnie sądzisz.
twistoff
03-12-2009, 19:42
zaraz ci od kurew pocisnie,bo ona jest taka eloelo
Johny Cross
03-12-2009, 19:44
Użytkowników czytających ten temat: 20
i rosnie!
NIE WIEEEEEEEEEEEEEEERZEEE
straciliscie najwyzszego maga O.o
Vrzasiastyy
03-12-2009, 19:57
Boże, ale Wy jesteście pojebani... I na chuj piszecie, że akcja nie udana ? Akcja w 90% udana, i to że dostaliście tym razem po dupie nie oznacza, że musicie odrazu nas pojeżdżać ... Nephilims miało swoje akcje, teraz Wanted ma swoją więc zamknijcie pizdy. I wyjebane mam na to że zaraz pojedzie mnie 345435080543809 noobcharów, elo
PussyWizak
03-12-2009, 20:07
Najlepsze jest to, że jedynymi, którą się to akcją podniecają, są Nephy. Wchodzę na jedno forum, drugie, trzecie i wszędzie widzę tylko "YEAAEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHH XDDD :]];;];];]] MUAHAHHAAHAH, GOOD ACTION U WIN WAR, :PPp;p;p; [; MUEEHHEUEHE" od jakiś Korsarzy, Krazxołów i takich tam. lol.
20:10 Luca Elawan [115]: ++++++++++++++++++++++++++++++wyjebac ktoregos?
to sie nazywa szczyt lizania dupy, chodzenie na akcje i marnowanie fragow byleby nefilisom zylo sie lepiej haha, i to juz nie 1szy raz pamietna ekszyn nobami na d lair ven, to samo, "EJ PLX MOGE KOGOS DEDNAC" i 116 rp zabija 45 msy, pogratulowac.
lizu lizu mmmm
Widzę, że tak się podniecasz tą wygraną, że zaraz mnie chyba zabijesz ;o
Po drugie nie jestem dzieckiem, chyba, że jesteś tak stary, że jeżeli ktoś ma 20 lat to jest dzieckiem dla Ciebie.
Po trzecie mógłbys się podpisać nickiem z gry jak taki mądry jesteś, a po czwarte to mało interesuje mnie co o mnie sądzisz.
Jaka wygrana? Dla twojej informacji nie biore udzialu w tej wojnie. Ta gra cie kompletnie pochlonela widze.
Ja nikogo nie obrazam, stwierdzam jedynie fakt a to jest roznica. Jesli twierdzisz ze nie masz brylastej glowy to sie pokaz z profilu.
Siwuszka
03-12-2009, 20:47
Jaka wygrana? Dla twojej informacji nie biore udzialu w tej wojnie. Ta gra cie kompletnie pochlonela widze.
Ja nikogo nie obrazam, stwierdzam jedynie fakt a to jest roznica. Jesli twierdzisz ze nie masz brylastej glowy to sie pokaz z profilu.
Musiał byś przyjechać do miasta, w którym mieszkam, żeby zobaczyć mnie z profilu. Więc zapraszam ;)
Widzę, że jesteś jakimś neutralem, który nie ma odwagi podpisać się nickiem z gry. Co z Ciebie za facet ?
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 20:49
To musi być jakaś zazdrosna kobietka z tibii. Hehe zazdrościsz urody? Moze pochwal się swoimi zdjęciami. Lady komu ty tam tak za skórę zaszłaś? Moze innej Lady~ xD
Johny Cross
03-12-2009, 20:49
oooo czuje wyzwanie....
o honor na edron
Musiał byś przyjechać do miasta, w którym mieszkam, żeby zobaczyć mnie z profilu. Więc zapraszam ;)
Elokwentna jestes i wygadana, tak tak, zaslon sobie jeszcze czolo kosmykiem wlosow aby nie bylo widac jakie wielkie jest. Wygladasz jak ryba-młot. Hammer - head ?
http://www.$$.com/files/19603837/michal_krak.cam
spidyszyer he
Siwuszka
03-12-2009, 20:54
Elokwentna jestes i wygadana, tak tak, zaslon sobie jeszcze czolo kosmykiem wlosow aby nie bylo widac jakie wielkie jest. Wygladasz jak ryba-młot. Hammer - head ?
To pokaż swoje zdjęcie. Nie jesteś jedynym facetem, który nie ma jaj ;/
--- Siwuszka dodał 0 minut i 52 sekund później ---
To musi być jakaś zazdrosna kobietka z tibii. Hehe zazdrościsz urody? Moze pochwal się swoimi zdjęciami. Lady komu ty tam tak za skórę zaszłaś? Moze innej Lady~ xD
Możliwe ;)
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 20:56
Nie wiem czy kos oprócz kobiet używa takich sformułowań na tym forum "kosmykiem włosów" droga zazdrosna koleżanko ujawnij się xD
twistoff
03-12-2009, 21:01
Nono siwa ma wroga?Bardzo pasjonujące.Opowiedz nam droga siwo,któż to cie moze tak bardzo nie lubic.Zrobimy dochodzenie ;)
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.
twistoff
03-12-2009, 21:04
Nie wiem czy kos oprócz kobiet używa takich sformułowań na tym forum "kosmykiem włosów" droga zazdrosna koleżanko ujawnij się xD
moj glos wedruje do sterlajn,pewnie zazdrosci ci lvla,bo przez pewien czas chyba sie scigalyscie ;] Chociaz sterlajn jest troche za tepa zeby tak zrecznie sklecic ww zdanie,ale kto wie
Siwuszka
03-12-2009, 21:06
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.
Ja nie muszę się dowartościowywać grając w tibie w przeciwieństwie do Ciebie.
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 21:08
Z tego co wiem to jest jedna z tych osób w neph~ która jednak ma rl życie. Skończyła szkole, uczy się dalej, pracuje, ma chłopaka, sama się utrzymuje. Niech ktoś powie ze nie ma normalnego życia
twistoff
03-12-2009, 21:14
Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.
Siwuszka
03-12-2009, 21:21
Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.
Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.
atoboreinj.hatobzeb
03-12-2009, 21:24
Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.
twistoff
03-12-2009, 21:28
Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.
Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life
--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---
Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.
trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem
XxFilipXxX
03-12-2009, 21:29
Jej zycie , jej sprawa, ile siedzi:D
A ja lece na OTS'a bo to mi tylko zostało :(
Pozdrawiam i niech wygra lepszy !:D
spirit-of-bicho
03-12-2009, 21:32
a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?
Siwuszka
03-12-2009, 21:34
Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life
--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---
trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem
Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.
twistoff
03-12-2009, 21:37
a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?
Ja nie twierdze ze w naszym teamie nie ma ludzi,którzy by sobie chętnie przymaniaczyli przy tibii.Ale według mnie jest ogromna różnica,jakiej płci jest ta osoba.I jestem przekonany,ze nie tylko ja tak twierdzę
Smoq_Xanosta
03-12-2009, 21:41
zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD
Yours,
Smoq
twistoff
03-12-2009, 21:43
Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.
luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?
Siwuszka
03-12-2009, 21:53
luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?
Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.
Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?
Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta :(
PussyWizak
03-12-2009, 21:55
Przestańcie już kurwa o tym gadać.
zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD
Ta, jak i tak mieliście skulle, i kwestią czasu było kiedy padniecie, to można było zdjąć ze dwie osoby chociaż.
twistoff
03-12-2009, 21:59
Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.
To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty
Siwuszka
03-12-2009, 22:03
Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?
Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta :(
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz. Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta :(
--- Siwuszka dodał 1 minut i 41 sekund później ---
To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty
Dlatego proponuję, że jeżeli masz coś do mnie to po prostu odezwij się do mnie na tibii, porozmawiamy, odpowiem na wszystkie Twoje pytania (jeżeli będą sensowne) i po sprawie ;)
twistoff
03-12-2009, 22:06
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz.
Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest ;) hah dobra lece, pa krejzolki
Siwuszka
03-12-2009, 22:10
Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest ;) hah dobra lece, pa krejzolki
Nie ma sensu pisać normalnie do osób, które nie są normalne, gdyż mogą tego nie zrozumieć. Kiedy muszę być delikatna i subtelna to taka jestem ;) Po drugie kobieta zmienną jest, powinieneś to zrozumieć, skoro jesteś facetem. Aczkolwiek nie musisz.
spirit-of-bicho
no w chuj palkow z 2-3 magow z 5 i 1 czy 2 najty. ogien jak chuj
MR_Wojcik
@Smoq
Wez zamknij dupe, ja pierdole.. Pochlapiesz zaraz pokoj tak sie zajarales jedna akcja.. I nie, nie jest mi przykro ze padlismy, wrecz przeciwnie.. Gratuluje ze wam W KONCU cos WYSZLO !
A Ty swietny wojowniku, skoro smiejesz sie z nas ze lapki sie trzesa i nie walczymy, to czemu nawet RAZ sie nie uleczyles jak Cie bili? Panie EEEEEXURA SAN?!
@Cala reszta
Przypomniec wam jak poszliscie na yalahar po Marshalla ktory mial pz i locka? Ile osob wtedy straciliscie? A jak ktos mial skulla bo bardzo madrze wlaczyl na Vincencie, to s*******al byle dalej i szybciej, czy sie myle? ;o
/Wójcik.
Ale ta akcje przejebaliscie.
YalaharMassacre hahahahha koles dobry jestes ;D 100% trap i nie kazdy z nephilims padl hahaha, jeszcze 2 osoby od was dedek. Sorry nie wiem czym sie tu szczycic, ale Gratulacje pierwsza akcja z wynikiem dla was
To oni sie sami w trapa wjebali, wiec w czym problem?
straciliscie najwyzszego maga O.o
Jesli chodzi o akcje to wy tez;p
@up
Wyluzuj, bo ci zylka peknie, a poki co to Ty chyba pochlapales pokoj podczas pisania posta.
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Smoku Jestes Wielki.
Napiszesz Mi Kto By Szpiegiem Odp Ci Czy Masz Racje
z warmodem by wam to nie wyszlo ****u.
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Smoku Jestes Wielki.
Napiszesz Mi Kto By Szpiegiem Odp Ci Czy Masz Racje
I tak bys nie odpowiedzial prawdy bo zaklamana ruda besta z ciebie.
PussyWizak
03-12-2009, 22:42
@Smoq
Wez zamknij dupe, ja pierdole.. Pochlapiesz zaraz pokoj tak sie zajarales jedna akcja.. I nie, nie jest mi przykro ze padlismy, wrecz przeciwnie.. Gratuluje ze wam W KONCU cos WYSZLO !
A Ty swietny wojowniku, skoro smiejesz sie z nas ze lapki sie trzesa i nie walczymy, to czemu nawet RAZ sie nie uleczyles jak Cie bili? Panie EEEEEXURA SAN?!
@Cala reszta
Przypomniec wam jak poszliscie na yalahar po Marshalla ktory mial pz i locka? Ile osob wtedy straciliscie? A jak ktos mial skulla bo bardzo madrze wlaczyl na Vincencie, to s*******al byle dalej i szybciej, czy sie myle? ;o
/Wójcik.
1. Wy się rajacie każdą akcją " ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] [;"
2. 170 ed z dashem jest szybszy od naszych setnych sorków.
Smoq_Xanosta
03-12-2009, 23:03
@Smoq
@Cala reszta
/Wójcik.
hoty zmienialem bo nie chcialem na issayi zebyscie sie kapneli, a to ze sie pomylilem to chyba plus jeden frag dla was. poczekajcie az zrobie kompa bo ostatnio coria mi wymara przegonil wtedy powalczymy na pelnej parze
@Wojcik
co do wyzwisk to wez sie kiedys ogarnij bo sie przejedziesz na tym nie raz
Yours,
Smoq
bedzie chcial to se kupi ochrone i dalej bedzie wam cisnal haha.
a teraz chlopaki zebyscie nie jarali dup to mam cos dla was.
takie podsumowanie nie dzialajacej tibia.com
Alethea Levon Knight 253 265268589 +29,613,465
Esfares Sorcerer 233 207971204 +27,041,077
Marjola Knight 229 195154063 +8,448,638
Haosruller Paladin 224 182429302 +14,373,229
Korsarz Kosiarz Knight 210 151060812 +16,804,475
Riklos Knight 209 149196894 +12,159,805
Limehit Sorcerer 204 139013397 +9,609,544
Lady Siwuszka Knight 192 114350994 +15,786,046
Jimm bomba Paladin 190 111262289 +20,362,670
Biboxon Sorcerer 187 105877612 +11,306,645
Precik Druid 184 100957899 +18,565,000
Abu Loppez Paladin 184 100501498 +18,601,533
wiecej na :
http://www.tibiastat.com/worlds.php?serwer=Azura
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz. Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta :(
--- Siwuszka dodał 1 minut i 41 sekund później ---
Czy cos co jest puste moze byc jeszcze bardziej puste?
Myslenie droga do sukcesu, jak dla mnie to pokazujesz jeszcze nizszy poziom od tych wszystkich niepodpisanych uzytkownikow-napinaczy, ktorzy Cie jada w swoich postach tylko dlatego ze wdajesz sie z nimi w dyskusje a im w to graj i wyciagaja z Ciebie obraz Twojej prostoty. Sorry, ale jak dla mnie to jestes z nimi na rownym poziomie, poza tym, nie ma to jak wywalac prywatnosc na forum gdzie ludzie sie z Ciebie smieja, moze jeszcze niedlugo zaczniesz nam wklejac zeskanowane swiadectwa szkolne, albo wkleisz swoj ramowy plan dnia?
Sorry ze bije ode mnie taka krytyka, ale nie lubie prostactwa i pozerstwa.
@Smoq & Zuther & Sherion
Jak kiedys ktos madry powiedzial "Wszystko wyjdzie w praniu" wiec szkoda nerw na pyskowki.
Yours Waszka
bedzie chcial to se kupi ochrone i dalej bedzie wam cisnal haha.
a teraz chlopaki zebyscie nie jarali dup to mam cos dla was.
takie podsumowanie nie dzialajacej tibia.com
Alethea Levon Knight 253 265268589 +29,613,465
Esfares Sorcerer 233 207971204 +27,041,077
Marjola Knight 229 195154063 +8,448,638
Haosruller Paladin 224 182429302 +14,373,229
Korsarz Kosiarz Knight 210 151060812 +16,804,475
Riklos Knight 209 149196894 +12,159,805
Limehit Sorcerer 204 139013397 +9,609,544
Lady Siwuszka Knight 192 114350994 +15,786,046
Jimm bomba Paladin 190 111262289 +20,362,670
Biboxon Sorcerer 187 105877612 +11,306,645
Precik Druid 184 100957899 +18,565,000
Abu Loppez Paladin 184 100501498 +18,601,533
wiecej na :
http://www.tibiastat.com/worlds.php?serwer=Azura
I co rudy błaźnie spusciles sie z podniecenia? Fakt ze jestes rudy i zadna panna cie nie chce doprowadzil do tego ze tibia daje ci tyle radochy jakby ci ktos srubke w dupe wkrecil.
Siwuszka
03-12-2009, 23:29
Czy cos co jest puste moze byc jeszcze bardziej puste?
Myslenie droga do sukcesu, jak dla mnie to pokazujesz jeszcze nizszy poziom od tych wszystkich niepodpisanych uzytkownikow-napinaczy, ktorzy Cie jada w swoich postach tylko dlatego ze wdajesz sie z nimi w dyskusje a im w to graj i wyciagaja z Ciebie obraz Twojej prostoty. Sorry, ale jak dla mnie to jestes z nimi na rownym poziomie, poza tym, nie ma to jak wywalac prywatnosc na forum gdzie ludzie sie z Ciebie smieja, moze jeszcze niedlugo zaczniesz nam wklejac zeskanowane swiadectwa szkolne, albo wkleisz swoj ramowy plan dnia?
Sorry ze bije ode mnie taka krytyka, ale nie lubie prostactwa i pozerstwa.
@Smoq & Zuther & Sherion
Jak kiedys ktos madry powiedzial "Wszystko wyjdzie w praniu" wiec szkoda nerw na pyskowki.
Yours Waszka
Kiedyś już Ci napisałam kim jesteś wg mnie dlatego w sumie też mało interesuje mnie co piszesz. Prezentujesz taki sam poziom jak my wszyscy tutaj, więc już się tak nie wywyższaj "panie mądry", gdyż też się wdajesz w dyskusje. Co do świadectw to musiałabym wrócić do Polski i zabrać je ze sobą żeby móc je zeskanować tu gdzie jestem.
twistoff
03-12-2009, 23:38
Kiedyś już Ci napisałam kim jesteś wg mnie dlatego w sumie też mało interesuje mnie co piszesz. Prezentujesz taki sam poziom jak my wszyscy tutaj, więc już się tak nie wywyższaj "panie mądry", gdyż też się wdajesz w dyskusje. Co do świadectw to musiałabym wrócić do Polski i zabrać je ze sobą żeby móc je zeskanować tu gdzie jestem.
A czy ktos cie o to prosil?Czy tez moze nie wiesz co to jest ironia?A nie,sorry trzeba bylo sie pochwalic, że mieszkasz za granicą <napinka>
ansekabanse
03-12-2009, 23:45
Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta :(
hahahahaha :cup: co ona sie ze sterlajn zaprzyjaznila? :D
Siwuszka
03-12-2009, 23:47
A czy ktos cie o to prosil?Czy tez moze nie wiesz co to jest ironia?A nie,sorry trzeba bylo sie pochwalic, że mieszkasz za granicą <napinka>
To raczej Ty nie wiesz co to jest ironia ;/
Dobrze, że już wszyscy o tym wiedzą. Właśnie do tego dążyłam.
--- Siwuszka dodał 0 minut i 52 sekund później ---
hahahahaha :cup: co ona sie ze sterlajn zaprzyjaznila? :D
hahahahahahahahahhahahaha tak to jest moja przyjaciółka na dobre i na złe:cup:
Ciri the Witcher
03-12-2009, 23:47
@wantedowe nooby bojace podpisac sie swoim nickiem
jestescie kurwa popierdoleni...
i za to was kocham <33333333333333333333:*;8:*;8*:8:*:*
PS. Skoro siwuszka chwali sie, ze mieszka w paryzu, to ja sie pochwale, ze przed chwila wrocilem z koncertu Raya Wilsona na ktorym bawilem sie z zielonogorskim establishmentem ;D i ciul wam w kalamarnice.
PS2 Co wacham? Oczywiscie, ze 100oktanowego V-Powera ze stacji Shell! Tatus codziennie przynosi mi troche w kanisterku.
@wantedowe nooby bojace podpisac sie swoim nickiem
jestescie kurwa popierdoleni...
i za to was kocham <33333333333333333333:*;8:*;8*:8:*:*
PS. Skoro siwuszka chwali sie, ze mieszka w paryzu, to ja sie pochwale, ze przed chwila wrocilem z koncertu Raya Wilsona na ktorym bawilem sie z zielonogorskim establishmentem ;D i ciul wam w kalamarnice.
PS2 Co wacham? Oczywiscie, ze 100oktanowego V-Powera ze stacji Shell! Tatus codziennie przynosi mi troche w kanisterku.
Kogo obchodzi twoje żalosne życie, lamusie. Nawet twoji kumple z gildii sie z ciebie nasmiewaja, n/c 8o
Ciri the Witcher
04-12-2009, 00:14
Kogo obchodzi twoje żalosne życie, lamusie. Nawet twoji kumple z gildii sie z ciebie nasmiewaja, n/c 8o
;D tez cie koffam paulinko <3
btw, obawiam sie, ze twoje zycie jest jeszcze bardziej zalosne, skoro jedyne co robisz to siedzisz na forum i cisniesz po ludziach ;D, ch mnie obchodzi co o kim myslisz i co o kim masz do powiedzenia, ić sie ótop skerd tórk
PS. Naucz sie pisac po polsku xDDDDD
Aj jaki będzie kiedyś płacz w życiu, jak nie będzie można się cały czas napinać, ukrywać za noob charami i chwalić się komu lepiej akcja wyszła..
Ludzie pluja Ci w twarz, a Ty wmawiasz sobie ze deszcz pada, lapiesz wszystko jak glupia ryba przynete i starasz sie bronic nedznie, jestes naprawde zalosna, a teraz odpowiedz i bron sie bo brak Ci zupelnie poziomu zeby olac zaczepki:D
PS: Gdyby Cie nie interesowalo co pisze ja badz te nooby bys nas po prostu olala jak wielu ludzi na poziomie potrafi to zrobic, Ty jednak naprawde jestes pusta jak bęben.
Yours Waszka
Siwuszka
04-12-2009, 11:01
Ludzie pluja Ci w twarz, a Ty wmawiasz sobie ze deszcz pada, lapiesz wszystko jak glupia ryba przynete i starasz sie bronic nedznie, jestes naprawde zalosna, a teraz odpowiedz i bron sie bo brak Ci zupelnie poziomu zeby olac zaczepki:D
PS: Gdyby Cie nie interesowalo co pisze ja badz te nooby bys nas po prostu olala jak wielu ludzi na poziomie potrafi to zrobic, Ty jednak naprawde jestes pusta jak bęben.
Yours Waszka
Napisz książkę o tym.
Zielona Firanka
04-12-2009, 11:31
Lyoth ma rację. Nie znam Cię, więc nie wypowiem się na Twój temat, natomiast jedno jest pewne - gdybyś im nie odpisywała to nie dawałabyś im powodów ku temu, by Cię dalej wyzywali.
Straszny OT się robi.
Każdy po sobie jeździ zamiast rozmawiać o tym, o czym jest temat. Jeździcie po kolesiu, bo jest rudy, ale co ma piernik do wiatraka? Przecież gra to jedna sprawa a życie realne to druga. Nie ma sensu tego łączyć, czyż nie?
Jak będzie z War Mode? Coś się ruszyło w tym kierunku?
Tak patrze na forum, i powiem jedno, strasznie dużo w was agresji i na dobrą metę jest ona całkowicie niepotrzebna i bezsensowna.
Siwa na początku to chyba wypada cię pozdrowić, jak Paris? ;) ja myślę, że dobrą radą byłoby nie karmienie trolli z forum, zresztą jest to surowo zakazane. Czasem warto zacisnąć zęby i nie mówić nic, niż wdać się w bezwartościową dyskusję. To oczywiście moje zdanie i nie musisz się z nim zgodzić, bo w końcu to wolny kraj :)
@Yalahar
No faktycznie wyszło jak wyszło, macie racje błędy popełniliśmy, ale nie można się od nich ustrzec, więc w czym rzecz i po co te dyskusje kto dał xloga a kto nie? Wojny nie wygrywa się jedną bitwa, a zapewniam Was, na wygraną na pewno zasłużymy bo takich bitew będzie nie mało :)
Pozdrawiam, Wojtek
ansekabanse
04-12-2009, 16:57
hahahahahahahahahhahahaha tak to jest moja przyjaciółka na dobre i na złe:cup:
jestescie siebie warte, tępaki ;)
00_Dla_W11
04-12-2009, 17:57
Straszny OT się robi.
Każdy po sobie jeździ zamiast rozmawiać o tym, o czym jest temat. Jeździcie po kolesiu, bo jest rudy, ale co ma piernik do wiatraka? Przecież gra to jedna sprawa a życie realne to druga. Nie ma sensu tego łączyć, czyż nie?
Witamy na Azurze.
PussyWizak
05-12-2009, 01:16
W ramach robienia sobie beki - czyjeś arcydzieło, zostałem poproszony o opublikowanie:
http://www3.speedyshare.com/data/920956890/19624299/46472542/AzuraFamilyYo.JPG
Hahaha
Jak mocno na bani trzeba mieć żeby spędzać czas na takich rzeczach.. o matko :D A pewnie twórca i dystrybutorzy tego kolegom w klasie mówią: "Ta, wiesz, grywam w Tibię ale w sumie to mam wyjebane, nawet nie wiem co się dzieje.." ;)
Tak sie sklada, ze to Twoj "ziomek" z gildii = ANDERS to zrobil, hee
PussyWizak
05-12-2009, 11:52
Tak sie sklada, ze to Twoj "ziomek" z gildii = ANDERS to zrobil, hee
Own3d haha. Nawet nie wiedziałem :D
Ale fotka HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D
a na samym dole dostrzeglem rudego lamusa, rofl
nie liczac nuriela widze ze srednia wieku nie przekracza 15 lat
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=178736
no to spojrzcie 8o
twistoff
05-12-2009, 13:20
Ta, widzialem to wczoraj na tibia.de hahah :p fajnie ze przynajmniej anders ma troche poczucia humoru i dystans do pewnych spraw.Foty-zajebiste hahah
Jaki tam owned, Anders jest równo zryty przecież :D
LadyCipuszka
05-12-2009, 14:05
LOL
Sherion - żul/ćpun
Gaddarr - mały rudy pulpecik. tak myślałem, że masz max 15 lat.
Limehit - szczurek hihi. i lamus
Neoweox - pedał, rly. chyba gra w jakimś boyzbendzie
Vincente - co to ma być? brudas jakiś. obleśny.
Krazxow - gimbus madafka yo
Precik - eee pseudo terminator. łeb jak kasztan.
Marjola - fuu, też obleśny. jak kliknąłem na przybliżenie, to aż mnie... wrrr... umyj żeby.
ansekabanse
05-12-2009, 14:21
hahaha
marjola - fakt umyj zeby
precik - to mnie zabilo :D
lucius&abu - typowe dzieci neo
neoweox - emo style
sherion - typowy 100% lamus
gaddarr - haha :D stary wspolczuje ci szczerze z calego serca
reszta calkiem ok
LadyCipuszka
05-12-2009, 14:29
hahaha
marjola - fakt umyj zeby
Wsumie to nie mozliwe, bo CO BENDZIE JAK AKURAT WTEDY ZROBIOM MASSSA?? =/
Neoweox: http://images.google.pl/images?gbv=2&hl=pl&safe=off&sa=1&q=us5&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&aq=f&oq=&start=0
Najlepsi są i ta Limehit (w tibii największy kozak, boss, a na rl popychadło), i Krazxow (w tibii największy fighter - tzn w gębie ofc i na forum, a na rl rzadzic to on moze ew w piaskownicy. madafaka yo).
twistoff
05-12-2009, 14:45
zuther mowil ci ktos kiedys ze przypominasz rona z harrego pottera?
Johny Cross
05-12-2009, 15:35
ja pierdole, zrobil slepek fotek zeby sie posmiac, wrzucil to na publiczne forum i juz wszystkie lifery wantedowe cisna po kazdym pokolei, dodatkowo ukrywajac sie na kontach ktore przypadkiem nie zdradzily by ich nicku w grze bo jeszcze ktos moglby znalezc ich foteczki albo co gorsza znalazl by sie kozak wiekszy od niego i polamalby mu palce.
A po mnie nie pojechaliście :(
Śmiejcie się ile wlezie, bo śmiech to zdrowie! :)
Pozdrówka
To zdjecie ,ktore mieliscie przyjemnosc juz obejrzec, jest okladka naszego nowego Kalendarza dzentelmenow na rok 2010. Patrzac na Wasze zaangazowanie w wypowiadaniu sie na jego temat ,mam przeczucie ,iz bedzie on wielkim sukcesem! Jednakze jest to tylko okladka, a prawdziwy kalendarz bedzie posiadal wiecej pikantnych scen niz ta z abu i luciusem w lozku.
Drogie panie! Ja wiem, ze nie mozecie sie juz tego doczekac, jednak bedziecie musialy, poniewaz Kalendarz pojawi sie na poczatku stycznia.
Pozdrawiam
tajemniczy111
05-12-2009, 18:57
Michau, miszcz cientej riposty.
Nie mowcie ze to wantedowcy sie z was smieja, bo ja nie widzialem zeby ktos od nas skomentowal ten "Kalendarz", a ze jakies gowna wypowiadaja sie tutaj to nie podtrzymujcie z nimi rozmowy bo nie ma sensu.jo
PussyWizak
05-12-2009, 20:35
HEEEEEEEEAAAAAAD SHOOOOOOTTTT!!!!!!1
http://i45.tinypic.com/2e1hncw.jpg
Naprwdę fajne combo :p
fast 50 ?;D xx
tu masz na 0.1 http://i46.tinypic.com/2m61qc9.jpg tez niezle :)
spirit-of-bicho
06-12-2009, 00:25
@wanted
zdajecie sobie sprawe ze jak wygracie wojne to lucera + inni przybysze wykopia was tez ?
PussyWizak
06-12-2009, 00:29
@wanted
zdajecie sobie sprawe ze jak wygracie wojne to lucera + inni przybysze wykopia was tez ?
HAHAHAHHAHAHA
O PROSZE! Co za zmiana myślenia, TO MI SIĘ PODOBA! :D :cup:
Hehe, wszyscy siebie cisna zarowno tu jak i na innych forum, a jeszcze sie okaze, ze za jakis czas bedziecie razem walczyc przeciw BR/TR/SWE i nie wiadomo, co jeszcze. To jest Azura, hee i chyba juz kazdy juz z kazdym walczyl, kazdy kazdego wyje*al, itp. To jest jednak zabawne, ze po latach napinki ludzie sie jednocza, zeby stawic czolo innym wrogom! ;)
Pozdrowienia.
hahaha pozdrowka chlopaki, teraz wiecie kogo se do teamu zaporsiliscie haha, cudo akcja na svargrond zrobic skulle i spierdolic na stacka i dac loga. jednak wezcie se jeszcze 50 typa
00_Dla_W11
06-12-2009, 10:11
Skąd Wy wzięliście te jebane małpy z lucery?
spirit-of-bicho
06-12-2009, 10:25
HAHAHAHHAHAHA
O PROSZE! Co za zmiana myślenia, TO MI SIĘ PODOBA! :D :cup:
ja ci mowie jak to bedzie jesli wygracie wojne złamasie jebany, bo wanted nie daliby rady bez banana team
Skąd Wy wzięliście te jebane małpy z lucery?
Na pewno nie z Lucery.
--- eldar dodał 2 minut i 17 sekund później ---
ja ci mowie jak to bedzie jesli wygracie wojne złamasie jebany, bo wanted nie daliby rady bez banana team
Chodzilo mu o to, ze nagle zmieniliscie tok myslenia, wczesniej nie dopuszczaliscie mysli, ze mozecie przegrac, a tu prosze bardzo jaka zmiana haha
\/ ale widocznie zaczynacie miec watpliwosci ;)
spirit-of-bicho
06-12-2009, 10:52
Chodzilo mu o to, ze nagle zmieniliscie tok myslenia, wczesniej nie dopuszczaliscie mysli, ze mozecie przegrac, a tu prosze bardzo jaka zmiana haha
i ja dalej sadze ze nep wygra wojne :)
Ciri the Witcher
06-12-2009, 12:16
To co? Warmode czy dalej bedziemy sie pchac jak te geje?
W koncu macie od zarabania ludzi i porownywalne levele. Jestem ciekaw jaka tym razem macie wymowke XD.
tajemniczy111
06-12-2009, 12:47
Jakos wam to wczesniej nie pszeszkadzalo i ciagle wykorzystywaliscie akcje jak was bylo wiecej, tzw wiecej pomocnikow, gdzie zastawialiscie siebie dookola 20 ludzmi 45 + i wiedzieliscie ze nie stracimy ujotow na nich, albo nie przepchamy sie. Wiec teraz wy sie pomeczycie.
Jak to pan Gaddarr powiedzial nie bedziemy walczyc na waszych zasadach :-)
W koncu macie od zarabania ludzi i porownywalne levele. Jestem ciekaw jaka tym razem macie wymowke XD.
Co za dziecko. Normalnie nikt nie zadal tyle razy pytania o warmode co ty. Niech ktos policzy ile razy frajerzyna spytal o to w ciagu ostatnich 2 tygodni.
Mam nadzieje ze Wanted nigdy nie zrobi z wami war moda. Wtedy takie sfrustrowane lamusy jak ty zaczna srać pod siebie ze złosci :D
Zrobil, Krazxow na tibia.com phaha
Ciri the Witcher
06-12-2009, 15:07
Hahaha, lamusy to jestescie wy, bo boicie sie podpisac war mode pizdusie ^^.
Fryderyk
06-12-2009, 15:28
Kamyxx proszę zamilcz, bo nudzisz.
Ciri the Witcher
06-12-2009, 15:33
Okej ;D dam wam godzine przerwy xD
Siggurdius
06-12-2009, 16:39
jestescie zbyt mlodzi na war mode, 18+, pasuje ty pedrylu?
Siemano6000
06-12-2009, 16:47
Siemano,
zarejestrowalem sie tutaj, by przekazac obu walczacym stronom pewna mysl - otoz gram tutaj od dawna, zawsze jako neutralny gracz, ale martwi mnie jedna rzecz - czytajac osatnio forum tibia.com zauwazylem (no ba ;p), ze zamierza do nas dojsc cala brazylijska gildia Diehard z Lucary i walczyc przeciwko Nephilims, ktora jak wyliczylem ma ponad 130 memberow, same 150 levele.
A to mi (i wielu innym graczom) sie bardzo nie podoba. Nie mam nic przeciwko graczom z innych servow, ale jesli przejdzie ich cala gildia (wystarczy nawet polowa = 60+ czlonkow), to zaburza oni porzadek na naszym swiecie oraz, jako tako, rownowage sil. Wprowadza choas jakiego Azura jeszcze nie widziala. 60, 100 czy 130 osob z jednej druzyny to zdecydowanie za duzo, zeby weszla na jeden, inny swiat.
Dlatego tutaj apeluje, do obu stron - Wanted i Nephilims, zeby cos zrobi, zanim bedzie za pozno. Chyba nie chcemy tutaj ni z gruszki ni z pietruszki dodatowych stu sto-osiemdziesiatych leveli?
Chodzi o kilka rzeczy - po pierwsze zaburzy to lad na serverze. Azura z servera ze wzglednia mala iloscia high levli (co jest oczywiscie korzyscia, i dla low leveli, i dla innych high) stanie sie swiatem z bardzo duza ich iloscia.
Oczywiscie Brazole deklaruja, ze beda walczyc przeciwko Nephilisom, ale chyba oczywiste jest, ze jak ich juz pokonaja to wypowiedza wojne Wanted.
Jesli dojdzie ich tyle co mowia, to chyba nie bedzie z tym wiekszych problemow, ale polacza sily z Wanted (co widze juz zrobili). Ale ok, pokonaja ich i co dalej? Oczywiste jest, ze potem odrazu zczna wojne z Wanted. A jesli dojdzie ich na Azura chocby polowa tej gildii (ktora przypominam liczy 130 osob+), to sprawy beda wygladaly tak, ze na Azurze beda trzy rownorzedne glowne sily. A Azura beda rzadzili ci, co beda w sojuszu z jedna ze stron.
Wiec wyobrazmy sobie:
1) Wanted + Lucera pokonuja Nephilims i co dalej?
2) Lucera walczy z Wanted, a Nephimsy zostaja neutral? Oczywiscie, ze nie. Wiec beda musiali tez dolaczyc do ktorejsc ze stron.
3) Jesli dojda do Lucery, to pokonaja Wanted, ale wtedy co dalej? Beda z nimi w wiecznym sojuszu? Nie, beda musieli walczyc pozniej z Lucera. Co na to Wanted? Też wtedy bedzie musialo dolaczyc do kogos.
4) Jesli zas dojda do Wanted, to pokonaja Lucere. I dalej tak samo analogicznie, tylko ze na odrwot.
5) I tak w kolko.
Wiec istnienie trzech roznych sil na serverze doprowadzi tylko do niepotrzebych komplikacji, zamieszania i chaosu. Poniewaz zadna ze stron, nie jest na tyle silna, by pokonac dwie pozostale razem, sytuacja bedzie wygladala tak, ze zawsze na Azurze w kazdym momencie beda dwie wygrane strony w sojusz i jedna przegrana. A nie mozliwe bedzie utrzymacie trwałego, wiecznego sojuszu miedzy dwona poszczegolnymi stronami, wiec sytuacja bedzie wygladac tak, ze ciagle ktos bedzie walczyl z kims, raz bedzie w sojuszy z dana gildia, raz walczyl z dawnymi wrogami przeciwko niej.
I chyba wszyscy sobie zdajemy sprawe, ze przykladowo jesli teraz Lucera + Wanted wygraloby wojne, to pozniej walczyli by przeciwko sobie i to natychmiastowo. Bo po pierwsze - oba teamy w ogole sie nie znaja, nie czuja do siebie respektu i "maja wyjebane" na druga strone. Dodatkowo niemozliwym bedzie pogodzenie dwoch stron, bo zabraknie dla nich expowisk, i z tego tytulu codziennie beda powstawaly konflikty, juz to widze.
Co wiecej, te Brazole sa bardzo wykozaczeni. Juz teraz widze, ze traktuja ten server jako swoj, wojne jak Nephilims vs Impact, a Wanted jako SWOICH supporterow (haha!). I oczywyscie na kazdym kroku podkreslaja, ze przyszli tu by objac kontrole nad serverem, nie by byc supporterami Wanted czy Nephilims. Wiec jak dla mnie przyszla sytuacja Azury jest jasna.
Dlatego, z uwagi na nasze wspolne dobro, jakim jest Azura, biarac pod uwage jej historie i tak dalej - apeluje z tego miejsca do podjecia jakis krokow zapobiegajacych zrobienia z niej smietnika, albo co gorsza, przejecia jej przez tych wycwaniaczonich brazoli (juz teraz ich posty na tibii.com mnie dobjaja, widac ze to jakies retardy, ostatnia rzecza jakiej bysmy chcieli, to rzadzenie i panoszenie sie po serverze takich osob).
Nie możemy pozwolic, by na Azure przyszlo wiecej brazylijczykow z Lucery!
W tej chwili jest ich kolo 8-miu, wiec niewiele moga zrobic, ale jak dojdzie ich jeszcze nastpene piecdziesiat (albo nawet i mniej, a nie daj Boze wiecej), to sytuacja bedzie wygladala tak, jak to juz przedstawlem. Dlatego trzeba Lucarom dac jasno do zrozumienia, ze nie sa tutaj mile widziani, prez obydwie strony.
Obie gildie, Wanted i Nephilims, powinni podjac jakis kompromis, zapobiegajacy inwazji na Azure chmaru brazylijskich high leveli. I jako neutralny gracz taka wam wysune! ;)
Jedynym sposobem, by powstrzymac ich z transferowaniem postaci (poki nie jest jeszcze za pozno), jest ich shuncenie zarowno przez Nephilims (done) jak i przez Wanted. Tyle, ze narazie walcza oni u boku Wanted, wiec zapewne nie bedzie to narazie w waszym interesie. Dlaego uwazam, ze Nephilims powinno wyciagnac reke do Wanted, i dac im cos w zamian.
! Kompromism polegalby na tym - Wanted wykopuje od siebie owych Brazoli, przez to traci kilku (kilkunastu) wartosciowych graczy, liczebnosc i sile ognia. W zamian Nephilims moze wycofac z Wanted wszystkich swoich szpiegow. Co bylo by moim zdaniem uczciwym rozwiazaniem.
Nie wiem czy Urbexx i Marjola czytaja to forum, jesli nie, chcialbym aby ktos im ta wiadomosc przekazal. I goroco apeluje o dzialanie, ze wzgledu na stare czasy, kiedy walczyliscie razem, mozna by bylo taki w 100% uczciwy uklad, bez zadnych podchodzow ani przekretow, zawrzec.
Wszyscy by na tym skorzystali - Nephilims mialo by kilkunastu wrogow mniej, Wanted mogloby toczyc wojne w spokuju bez spaya, na ktorego narzekaja juz pol roku. Szanse wylyby wyrownane i walka o Azure rozstrzygnela by sie w gronie Azuryjczykow :]
! Oczywiscie cala akcje nalezaloby dograc w szczegolach (ale to juz miedzy liderami). Osobicie proponuje - chwilowe pozoumienie, polegajace na tym, ze memberzy Nephilims robia wystawke, o ktorej wiedzieli by liderzy Wanted, Ci z kolei karza Impactom isc w umuwione miejsce, wlaczyc skulle i "zabic" kogos tam. Wtedy Nephilimsy by ich wycieli. A nastepnie "przegrupowanie sie" przez Wanted, i w nastpenej okazji (tez w fake bitwie) wybic Brazoli na party.
Wtedy byscie ich zagieli. A odrazu po calej akcji, proponowalbym napisac wspolne oswiadczenie na forum przez Urbexxa i Marjole, o tym, ze kazdy kto dojdzie tu jeszcze z Lucary ma hunta od obu stron. I jeszcze dac im do zrozumienia, ze jesli tu beda co raz wiecej przychodzili, to obecna wojna zostanie pzrerwana by im dokopac, a wtedy beda bez jakich kolwiek szans (oczywiscie nie musi to byc prawda, ale napisac tak mozna, by ich wystaszyc). Kilku z nich moze wtedy zrezygnuje, a jak zrozygnuje kilku, to zrezygnuja z tego powodu z transerami nasptemni BR.
Uwazam, ze taki uklad wszystkim na Azurze by wyszedl na dobre. Tylko do tego trzeba troche dobrej woli. Nie wiem jakie uklady panuja obecnie miedzy Urbexxem i Marjola, ale bylo by fajnie, jakbyscie podjeli kroki, a jakich wyzej napisalem. Tylko obydwoje musieli by dotrzymac slowa - najpierw Marjola by ujawił spaya (a Wanted pozowiloby mu albo byc neutral (jesli by sobie tego zyczyli), albo poprostu dojsc mu do Nephilims, bez zadnych dodatkowych extra paymentow czy cos), a potem razem wykopalibysmy (byscie) Brazoli.
I ze wzgledu na stare czasy prosibym, aby naprawde w tej kwesti obylo sie bez jakis gierek - Wanted po ujawnieniu spaya MUSIALOBY pozbyc sie Brazoli, a Nephilims MUSIALOBY ujawnic wszystkich szpiegow. Jesli jest ich wiecej niz jeden, to i tak zaraz by to wyszlo. Dlatego chcialbym, aby obydwie stronu dotrzymaly słowa (jesli taki uklad by oczywiscie powstal).
A, i wtedy moznabylo by podpisac nawet war mode, bez spaya i backupu z Lucary ^^. A chyba wszyscy tego chcemy :) W ramach ukladu Urbexx mogly jeszcze obiecac, ze podpisza po wszystkich war mode, czego jak widze Marjola chce, i tez MUSIALBY dotrzymac slowa.
PS. Napisalbym to po ang na tibii.com, ale wtedy by to przeczytali Brazole, co bylo by bez sensu, dlatego pisze to tu, i prosze o przekazanie to waszym liderom, a ich prosze o zastanowienie sie nad tym.
PS2. Jesli sie zgodzicie, to nalezy to zrobic to jak najszybciej sie da! Najlepiej jeszcze dzisiaj, najdalej jutro, znalesc jakis public ventrilo i dzialac. Poniewaz z kazdym dniem przychodzi od nich ktos nowy, wiec jak przyjdzie ich za duzo, moga uznac, ze juz za pozno, i nie moga zostawic tych co juz przeszli. Moim zdaniem jeszcze za pozno nie jest.
PS.3 Prosze o opinie innych uzytkownikow tego forum, co o tym pomysle mysla.
PS4. Sorki ze sie tak rozpisalem, ale sprawa jest na serio wazna :p.
AdiZgOlekk
06-12-2009, 17:03
' I took server in 2 days '
niezle sa wyszczekane te brazole
Komizm tego tematu przekracza wszelkie granice.
\/ogarnij sie bo to napisal ktos od nephilimsow z noobchara
AdiZgOlekk
06-12-2009, 17:06
nie no dobra, nie mialem pojecia ze sa to nuub flame chary ;p
PussyWizak
06-12-2009, 17:16
As soon as we kicked Nephilims from this server, we'll kick rest of polacks in Wanted, to let them feel the wrath of Brasil.
Can you feel the impact?
This server gonna change soon
Brasil _/
Wanted's are just a use for us right now.
As soon as our full force arives Azura, we won't show mercy to wanteds or anyone else here
ha ha
Pewnie sam to pisales z post chara. Albo jakiś Neph. gz.
Wywlogi192
06-12-2009, 17:17
Lepiej do jakiegoś psychiatry się zapiszcie małe popierdolone tibijskie dzieciaki,Siemano600000 tobie już na bani się ostro popierdoliło skoro piszesz takie bzdury i tak cię obchodzi ta gra i w ogóle przyszłość <40 Mb> Mapy i sporej ilości dzieci neostrady :D
Zacznijcie się leczyć kurwa,nie wiem co wy w tej zjebanej grze widzicie :D:D
Ciri the Witcher
06-12-2009, 17:18
Siemano,
zarejestrowalem sie tutaj, by przekazac obu walczacym stronom pewna mysl - otoz gram tutaj od dawna, zawsze jako neutralny gracz, ale martwi mnie jedna rzecz - czytajac osatnio forum tibia.com zauwazylem (no ba ;p), ze zamierza do nas dojsc cala brazylijska gildia Diehard z Lucary i walczyc przeciwko Nephilims, ktora jak wyliczylem ma ponad 130 memberow, same 150 levele.
A to mi (i wielu innym graczom) sie bardzo nie podoba. Nie mam nic przeciwko graczom z innych servow, ale jesli przejdzie ich cala gildia (wystarczy nawet polowa = 60+ czlonkow), to zaburza oni porzadek na naszym swiecie oraz, jako tako, rownowage sil. Wprowadza choas jakiego Azura jeszcze nie widziala. 60, 100 czy 130 osob z jednej druzyny to zdecydowanie za duzo, zeby weszla na jeden, inny swiat.
Dlatego tutaj apeluje, do obu stron - Wanted i Nephilims, zeby cos zrobi, zanim bedzie za pozno. Chyba nie chcemy tutaj ni z gruszki ni z pietruszki dodatowych stu sto-osiemdziesiatych leveli?
Chodzi o kilka rzeczy - po pierwsze zaburzy to lad na serverze. Azura z servera ze wzglednia mala iloscia high levli (co jest oczywiscie korzyscia, i dla low leveli, i dla innych high) stanie sie swiatem z bardzo duza ich iloscia.
Oczywiscie Brazole deklaruja, ze beda walczyc przeciwko Nephilisom, ale chyba oczywiste jest, ze jak ich juz pokonaja to wypowiedza wojne Wanted.
Jesli dojdzie ich tyle co mowia, to chyba nie bedzie z tym wiekszych problemow, ale polacza sily z Wanted (co widze juz zrobili). Ale ok, pokonaja ich i co dalej? Oczywiste jest, ze potem odrazu zczna wojne z Wanted. A jesli dojdzie ich na Azura chocby polowa tej gildii (ktora przypominam liczy 130 osob+), to sprawy beda wygladaly tak, ze na Azurze beda trzy rownorzedne glowne sily. A Azura beda rzadzili ci, co beda w sojuszu z jedna ze stron.
Wiec wyobrazmy sobie:
1) Wanted + Lucera pokonuja Nephilims i co dalej?
2) Lucera walczy z Wanted, a Nephimsy zostaja neutral? Oczywiscie, ze nie. Wiec beda musiali tez dolaczyc do ktorejsc ze stron.
3) Jesli dojda do Lucery, to pokonaja Wanted, ale wtedy co dalej? Beda z nimi w wiecznym sojuszu? Nie, beda musieli walczyc pozniej z Lucera. Co na to Wanted? Też wtedy bedzie musialo dolaczyc do kogos.
4) Jesli zas dojda do Wanted, to pokonaja Lucere. I dalej tak samo analogicznie, tylko ze na odrwot.
5) I tak w kolko.
Wiec istnienie trzech roznych sil na serverze doprowadzi tylko do niepotrzebych komplikacji, zamieszania i chaosu. Poniewaz zadna ze stron, nie jest na tyle silna, by pokonac dwie pozostale razem, sytuacja bedzie wygladala tak, ze zawsze na Azurze w kazdym momencie beda dwie wygrane strony w sojusz i jedna przegrana. A nie mozliwe bedzie utrzymacie trwałego, wiecznego sojuszu miedzy dwona poszczegolnymi stronami, wiec sytuacja bedzie wygladac tak, ze ciagle ktos bedzie walczyl z kims, raz bedzie w sojuszy z dana gildia, raz walczyl z dawnymi wrogami przeciwko niej.
I chyba wszyscy sobie zdajemy sprawe, ze przykladowo jesli teraz Lucera + Wanted wygraloby wojne, to pozniej walczyli by przeciwko sobie i to natychmiastowo. Bo po pierwsze - oba teamy w ogole sie nie znaja, nie czuja do siebie respektu i "maja wyjebane" na druga strone. Dodatkowo niemozliwym bedzie pogodzenie dwoch stron, bo zabraknie dla nich expowisk, i z tego tytulu codziennie beda powstawaly konflikty, juz to widze.
Co wiecej, te Brazole sa bardzo wykozaczeni. Juz teraz widze, ze traktuja ten server jako swoj, wojne jak Nephilims vs Impact, a Wanted jako SWOICH supporterow (haha!). I oczywyscie na kazdym kroku podkreslaja, ze przyszli tu by objac kontrole nad serverem, nie by byc supporterami Wanted czy Nephilims. Wiec jak dla mnie przyszla sytuacja Azury jest jasna.
Dlatego, z uwagi na nasze wspolne dobro, jakim jest Azura, biarac pod uwage jej historie i tak dalej - apeluje z tego miejsca do podjecia jakis krokow zapobiegajacych zrobienia z niej smietnika, albo co gorsza, przejecia jej przez tych wycwaniaczonich brazoli (juz teraz ich posty na tibii.com mnie dobjaja, widac ze to jakies retardy, ostatnia rzecza jakiej bysmy chcieli, to rzadzenie i panoszenie sie po serverze takich osob).
Nie możemy pozwolic, by na Azure przyszlo wiecej brazylijczykow z Lucery!
W tej chwili jest ich kolo 8-miu, wiec niewiele moga zrobic, ale jak dojdzie ich jeszcze nastpene piecdziesiat (albo nawet i mniej, a nie daj Boze wiecej), to sytuacja bedzie wygladala tak, jak to juz przedstawlem. Dlatego trzeba Lucarom dac jasno do zrozumienia, ze nie sa tutaj mile widziani, prez obydwie strony.
Obie gildie, Wanted i Nephilims, powinni podjac jakis kompromis, zapobiegajacy inwazji na Azure chmaru brazylijskich high leveli. I jako neutralny gracz taka wam wysune! ;)
Jedynym sposobem, by powstrzymac ich z transferowaniem postaci (poki nie jest jeszcze za pozno), jest ich shuncenie zarowno przez Nephilims (done) jak i przez Wanted. Tyle, ze narazie walcza oni u boku Wanted, wiec zapewne nie bedzie to narazie w waszym interesie. Dlaego uwazam, ze Nephilims powinno wyciagnac reke do Wanted, i dac im cos w zamian.
! Kompromism polegalby na tym - Wanted wykopuje od siebie owych Brazoli, przez to traci kilku (kilkunastu) wartosciowych graczy, liczebnosc i sile ognia. W zamian Nephilims moze wycofac z Wanted wszystkich swoich szpiegow. Co bylo by moim zdaniem uczciwym rozwiazaniem.
Nie wiem czy Urbexx i Marjola czytaja to forum, jesli nie, chcialbym aby ktos im ta wiadomosc przekazal. I goroco apeluje o dzialanie, ze wzgledu na stare czasy, kiedy walczyliscie razem, mozna by bylo taki w 100% uczciwy uklad, bez zadnych podchodzow ani przekretow, zawrzec.
Wszyscy by na tym skorzystali - Nephilims mialo by kilkunastu wrogow mniej, Wanted mogloby toczyc wojne w spokuju bez spaya, na ktorego narzekaja juz pol roku. Szanse wylyby wyrownane i walka o Azure rozstrzygnela by sie w gronie Azuryjczykow :]
! Oczywiscie cala akcje nalezaloby dograc w szczegolach (ale to juz miedzy liderami). Osobicie proponuje - chwilowe pozoumienie, polegajace na tym, ze memberzy Nephilims robia wystawke, o ktorej wiedzieli by liderzy Wanted, Ci z kolei karza Impactom isc w umuwione miejsce, wlaczyc skulle i "zabic" kogos tam. Wtedy Nephilimsy by ich wycieli. A nastepnie "przegrupowanie sie" przez Wanted, i w nastpenej okazji (tez w fake bitwie) wybic Brazoli na party.
Wtedy byscie ich zagieli. A odrazu po calej akcji, proponowalbym napisac wspolne oswiadczenie na forum przez Urbexxa i Marjole, o tym, ze kazdy kto dojdzie tu jeszcze z Lucary ma hunta od obu stron. I jeszcze dac im do zrozumienia, ze jesli tu beda co raz wiecej przychodzili, to obecna wojna zostanie pzrerwana by im dokopac, a wtedy beda bez jakich kolwiek szans (oczywiscie nie musi to byc prawda, ale napisac tak mozna, by ich wystaszyc). Kilku z nich moze wtedy zrezygnuje, a jak zrozygnuje kilku, to zrezygnuja z tego powodu z transerami nasptemni BR.
Uwazam, ze taki uklad wszystkim na Azurze by wyszedl na dobre. Tylko do tego trzeba troche dobrej woli. Nie wiem jakie uklady panuja obecnie miedzy Urbexxem i Marjola, ale bylo by fajnie, jakbyscie podjeli kroki, a jakich wyzej napisalem. Tylko obydwoje musieli by dotrzymac slowa - najpierw Marjola by ujawił spaya (a Wanted pozowiloby mu albo byc neutral (jesli by sobie tego zyczyli), albo poprostu dojsc mu do Nephilims, bez zadnych dodatkowych extra paymentow czy cos), a potem razem wykopalibysmy (byscie) Brazoli.
I ze wzgledu na stare czasy prosibym, aby naprawde w tej kwesti obylo sie bez jakis gierek - Wanted po ujawnieniu spaya MUSIALOBY pozbyc sie Brazoli, a Nephilims MUSIALOBY ujawnic wszystkich szpiegow. Jesli jest ich wiecej niz jeden, to i tak zaraz by to wyszlo. Dlatego chcialbym, aby obydwie stronu dotrzymaly słowa (jesli taki uklad by oczywiscie powstal).
A, i wtedy moznabylo by podpisac nawet war mode, bez spaya i backupu z Lucary ^^. A chyba wszyscy tego chcemy :) W ramach ukladu Urbexx mogly jeszcze obiecac, ze podpisza po wszystkich war mode, czego jak widze Marjola chce, i tez MUSIALBY dotrzymac slowa.
PS. Napisalbym to po ang na tibii.com, ale wtedy by to przeczytali Brazole, co bylo by bez sensu, dlatego pisze to tu, i prosze o przekazanie to waszym liderom, a ich prosze o zastanowienie sie nad tym.
PS2. Jesli sie zgodzicie, to nalezy to zrobic to jak najszybciej sie da! Najlepiej jeszcze dzisiaj, najdalej jutro, znalesc jakis public ventrilo i dzialac. Poniewaz z kazdym dniem przychodzi od nich ktos nowy, wiec jak przyjdzie ich za duzo, moga uznac, ze juz za pozno, i nie moga zostawic tych co juz przeszli. Moim zdaniem jeszcze za pozno nie jest.
PS.3 Prosze o opinie innych uzytkownikow tego forum, co o tym pomysle mysla.
PS4. Sorki ze sie tak rozpisalem, ale sprawa jest na serio wazna :p.
Tez tak mysle! Od zawsze chcialem byc czlonkiem wanted i bylem zadny glow brazylijczykow!
Johny Cross
06-12-2009, 17:19
to turek napisal nie brazol
apropo tego pospolitego ruszenia
mysle ze nie ma to zadnych szans powodzenia, ale moze marjan sie ucieszy na wiadomosc o pakcie z urbexem i wszyscy bedziemy w jeden duzej gildi jak dawniej.
PussyWizak
06-12-2009, 17:21
to turek napisal nie brazol
Sam to pisales predziej. Jakby to pisał Mahoone, to by napisal z maina.
W zamian Nephilims moze wycofac z Wanted wszystkich swoich szpiegow. Co bylo by moim zdaniem uczciwym rozwiazaniem.
A oni tak hop siup wycofają i będą sprawiedliwi jak zawsze (gz brain)
Wanted wykopuje od siebie owych Brazoli
No a oni nie dość, że przegrywają z Nephilism to jeszcze maja zacząć wojne z Brazolami of Lucer? (gz brain)
Wszystko ładnie, cacy ale jeszcze zanim zobaczyłem odp. Eldara się domyśliłem, że to podstęp może być..
Kilka stron temu Neph się śmiały z tego, że Br dochodzą do Wanted - zrozumieli powagę sytuacji i napisali tą lekturę.. (- To tylko ofc. moje przypuszczenia...)
LadyCipuszka
06-12-2009, 17:33
A oni tak hop siup wycofają i będą sprawiedliwi jak zawsze (gz brain)
Stawiam bańke, że to ktos od nich napisal, wiec jak sami to oferuja...
hyhy nie no robi się ciekawie i się pojawia coraz wiecej opcjii
ja najchętniej bym wywalił pierw brazoli i turków bo są brudni wbijają nam na srv i spamują forum ;]
zobaczymy jak to się potoczy
gl
twistoff
06-12-2009, 18:03
No i dupska spięte nie ma co.Powiem wam,że lucera nie wpadła na server, żeby zostać na nim na stałe,tylko po to,żeby się pobawić,i wygrac wojne z rasistowska gildia nephilism,a ze zostali tu tak ciepło przyjęci przez ową gildię,naprawde ostro sie zacieli,i my mozemy wam tylko za to dziekować.
I zeby było jasne-impact nigdy nie bedzie walczyć z wanted,i mamy co do tego 100% pewność,a takze powody by tą pewność mieć.Także temat sojuszu, mozemy uznać za wyczerpany.elo
Johny Cross
06-12-2009, 18:08
Sam to pisales predziej. Jakby to pisał Mahoone, to by napisal z maina.
nie kumam, mahoone tak napisal i mamy to na jakims filmie, wiec o co loto
twistoff
06-12-2009, 18:17
btw
Bananas in pyjamas -
Inhabitant of Azura
Profession: None
Level: 2
Thanks bro.
As soon as we kicked Nephilims from this server, we'll kick rest of polacks in Wanted, to let them feel the wrath of Brasil.
Can you feel the impact?
This server gonna change soon
Brasil _/
Banana from Lucera
Inhabitant of Azura
Profession: None
Level: 2
Like Spyhros said at the post up.
We are here to take this World.
me + my Brazil friends will change azura...
The King from Valoria
Your'S Mahoone
Leader of Antatolian Fire
Cronos Maximus
Inhabitant of Lucera
Profession: Knight
Level: 179
Legend of the Diehard
its funny how u guys try to flame us with those posts
AdiZgOlekk
06-12-2009, 18:32
@ Pussy
o tym przejeciu serva w 2 dni akurat mahoone pisal do corii na filmiku bodajze na tym na ktorym padl fosuhe i luisl
spirit-of-bicho
06-12-2009, 20:06
hyhy nie no robi się ciekawie i się pojawia coraz wiecej opcjii
ja najchętniej bym wywalił pierw brazoli i turków bo są brudni wbijają nam na srv i spamują forum ;]
zobaczymy jak to się potoczy
gl
Name: Centaur Il
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 130
World: Azura
Former World: Obsidia
to nie jest twoj server lamusie i ciebie tez trzeba wykopac
wiec. siemano musisz dodac jeszcze punkt 6 i 7.
tak wiec :
6. Nephilims nie przegra wojny
7. Jesli bedzie hujowo zrobimy tak ze bedzie kolorowo
Nie wiem czy wiesz, ale on doszedl do was po tym jak zostal wykopany z obsidii przez ziomkow niklasa. Chyba ze to mialo byc cos w stylu ironii, jak tak to sory ;)
LadyCipuszka
06-12-2009, 20:34
7. Jesli bedzie hujowo zrobimy tak ze bedzie
kolorowo
ta, wszyscy wiemy jaki jest twoj ulubiony kolor
--- LadyCipuszka dodał 5 minut i 4 sekund później ---
signed hahahahahahahaa
spirit-of-bicho
06-12-2009, 20:38
Nie wiem czy wiesz, ale on doszedl do was po tym jak zostal wykopany z obsidii przez ziomkow niklasa. Chyba ze to mialo byc cos w stylu ironii, jak tak to sory ;)
tu nie mialobyc zadnej ironii. niech wy*****a to nie jego server
tak sie składa że już tu pykałem innymi postaciami i teraz przyniosłem tą lamusie
btw brazole niemają mozgu, włączył skula w trapie i nietraciliśmy ujotów więc gz dla waszych małp i kebabów
a i jesteś jakimś jeba*** krzykaczem co zrobił se konto żeby pospamować i poobrażać poprostu się podpisz jeśłi jesteś z azurki mistrzu
spirit-of-bicho
06-12-2009, 22:09
tak sie składa że już tu pykałem innymi postaciami i teraz przyniosłem tą lamusie
btw brazole niemają mozgu, włączył skula w trapie i nietraciliśmy ujotów więc gz dla waszych małp i kebabów
a i jesteś jakimś jeba*** krzykaczem co zrobił se konto żeby pospamować i poobrażać poprostu się podpisz jeśłi jesteś z azurki mistrzu
chyba na allegro pykales ;]
Kolorowo byle nie rudo. Bez kitu wolalbym sie wogole nie urodzic niz byc rudym. Nie dosc ze cie w szkole gnebia to jeszcze nie poruchasz zadnej bo laski patrza na ciebie z obrzydzeniem. Totalna porazka :/
@Zel
Najlepiej to jest przyjsc na gotowe , co nie?;] I dolaczyc do LEADUJACEJ GILDII, bo na Obsidii Niklas Cie karal pewnie, lamusem jestes yo!
Ciri the Witcher
06-12-2009, 22:58
Dzieki za nightmare shielda :P
Tibia schodzi na psy przez te ostatnie updaty przestancie w to grac .
elo
I co Kamyxx spusciles sie? Jeszcze napisz to na forum.tibia.tr/swe/de/en/ i chuj Ci w dupe. Jaro i chuj.. siema pizdo.
@Koszal
Wspolczucia ;o ;s Dobrze ze sa normalne osoby ktorym nie szkoda zrzucic sie dla kumpla z gildii, elo.
Nawet go nie powachasz to po co szczerzysz zeby na widok tarczy w MMORPG?
zenada
Yours Waszka
Ciri the Witcher
06-12-2009, 23:25
I co Kamyxx spusciles sie? Jeszcze napisz to na forum.tibia.tr/swe/de/en/ i chuj Ci w dupe. Jaro i chuj.. siema pizdo.
@Koszal
Wspolczucia ;o ;s Dobrze ze sa normalne osoby ktorym nie szkoda zrzucic sie dla kumpla z gildii, elo.
koszal ma wiecej siana niz wy wszyscy razem wzieci i jeszcze sie dla niego zrzucacie, hahah, parodia
@wacha
niestety fail : P
Za co dziekujesz lamusie skoro nie ty go masz?
@wacha
niestety fail : P
Failem mozna opisac cala Twoja tibijska i zyciowa kariere, niestety...
Yours Waszka
Ciri the Witcher
06-12-2009, 23:44
Failem mozna opisac cala Twoja tibijska i zyciowa kariere, niestety...
Yours Waszka
aktualnie to nie ja jestem w dupie, a wy, i to wam sie jebie wszystko na co tyraliscie tyle lat, wiec nie, to nie moja "tibijska kariera" okazala sie failem ; )
a zyciowa... raczej watpie ^^ moje zycie jest pelne wzlotow i upadkow, ale zawsze wychodze na prosta, mam wszystko to co chce, wiec znow to ty zaliczasz faila
2:0
:*
aktualnie to nie ja jestem w dupie, a wy, i to wam sie jebie wszystko na co tyraliscie tyle lat, wiec nie, to nie moja "tibijska kariera" okazala sie failem ; )
a zyciowa... raczej watpie ^^ moje zycie jest pelne wzlotow i upadkow, ale zawsze wychodze na prosta, mam wszystko to co chce, wiec znow to ty zaliczasz faila
2:0
:*
'FAIL' powiedziala matka Kamyczka gdy go zobaczyla po urodzeniu. Zapamietal to slowo i teraz powtarza.
Wez zapytaj jeszcze pare razy kiedy wanted zaakceptują war mode :D
Nie ma to jak porządna, merytoryczna rozmowa NA TEMAT, same argumenty ad personam i to dość mierne..
@Wacha - ktoś Cię w końcu zirytował? Nie wierzę aż.. :P
Nie ma to jak porządna, merytoryczna rozmowa NA TEMAT, same argumenty ad personam i to dość mierne..
@Wacha - ktoś Cię w końcu zirytował? Nie wierzę aż.. :P
Nie irytuje, ja jestem spokojnym czlowiekiem i ciezko wyprowadzic mnie z rownowagi, wspolczuje jedynie ludziom takim jak Kamyxx, dla niego jest 2:0, bo jego ludzik po 6 latach gry w koncu moze pozwolic sobie na odrobine szalenstwa, to jest dopiero fail. :D
Yours Waszka
...w koncu moze pozwolic sobie na odrobine szalenstwa...
Powiedzial Rudy Wojtek wchodzac na redtube
PussyWizak
07-12-2009, 02:05
Ta, aż ci normalnie zazdroszczę tej tibijskiej kariery. Po 6 latach gry po wbiciu pzta masz szanse, że ktoś cię nie sprzątnie w krócej niż 10 sekund. MADAFAKA!!
2:0 :*
http://i298.photobucket.com/albums/mm278/Lloyd-troid/facepalm.jpg
Ciri the Witcher
07-12-2009, 13:17
Banishment:
Account banished until Dec 14 2009, 10:48:22 CET because of offensive statement ("you banana eaters". Racist statements are a violation of Tibia Rule 2a)
XDDDDDDDDD tydzien wolnego xdddddddd
twistoff
07-12-2009, 13:42
tak wiec :
6. Nephilims nie przegra wojny
Dobrze wiesz,ze w tej sytuacji nie mozecie zrobic nic,oprocz tego ze wykazecie sie nadzwyczajnie dobrym pvp,i odeprzecie atak ze strony waszych wrogow.Bo jesli chodzi o ludzi,to zaczna was oni jedynie wkrótce opuszczać.
Kamyxx-tobie w 60% moze podziekować nephilism i wanted,za sprowadzenie tu br'ow.Przez twoje rasistowskie szczekanie i wyzywanie ich na forum.Bo oni wcale nie mieli na celu przenosić tu całej swojej gildii
Ciri the Witcher
07-12-2009, 13:54
Dobrze wiesz,ze w tej sytuacji nie mozecie zrobic nic,oprocz tego ze wykazecie sie nadzwyczajnie dobrym pvp,i odeprzecie atak ze strony waszych wrogow.Bo jesli chodzi o ludzi,to zaczna was oni jedynie wkrótce opuszczać.
Kamyxx-tobie w 60% moze podziekować nephilism i wanted,za sprowadzenie tu br'ow.Przez twoje rasistowskie szczekanie i wyzywanie ich na forum.Bo oni wcale nie mieli na celu przenosić tu całej swojej gildii
;D to chyba w ramach podziekowan od gildii dostane tego nightmare shielda, bo w koncu cos ruszy w tej wojnie, bo z takimi piczkolami jak wy nie dalo sie zabawic
AdiZgOlekk
07-12-2009, 14:17
i co sie tak szczerzysz, jak i tak nie ujrzysz nawet jednego gp za tego shielda
PussyWizak
07-12-2009, 14:35
Banishment:
Account banished until Dec 14 2009, 10:48:22 CET because of offensive statement ("you banana eaters". Racist statements are a violation of Tibia Rule 2a)
XDDDDDDDDD tydzien wolnego xdddddddd
http://i47.tinypic.com/axij8.jpg
Ciri the Witcher
07-12-2009, 14:51
http://i47.tinypic.com/axij8.jpg
nie przecze ;D
i co sie tak szczerzysz, jak i tak nie ujrzysz nawet jednego gp za tego shielda
Jak lamus jest nikim w rl to zgrywa 'kogos' w tibii, zalosne. Sek w tym ze nawet w tibii jest nikim, zwyklym smieciem. Zreszta posluchajcie co mowia o nim ludzie.
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=178964
AdiZgOlekk
07-12-2009, 16:06
nie no dobra ludzie dajmy mu sie wyszalec po 5 latach w pzcie :D:D
Ciri the Witcher
07-12-2009, 16:16
Dzieki chlopaki, doceniam to, mozecie juz rozmawiac z Markiem o nizsze pajmenty. XD
:D
Poczucie humoru, nie ma co.
Kto dostal bana za bocika, procz Dzonego?:D
Jednak elf wykrywalny, hehe ; << no to Dzony pobocone 6 miechow ; DDDDD hahaha
riklos, xajaki, siwa
Ktoś ci dał prawo glosu rudy frajerze? Siedz w kącie za lodówką i nie wychylaj rudej mordy bo się zlew zapcha.
ansekabanse
07-12-2009, 21:20
Isirattil delete
Ktoś ci dał prawo glosu rudy frajerze? Siedz w kącie za lodówką i nie wychylaj rudej mordy bo się zlew zapcha.
GADDARR OWNED!!!!!!!!!
WesoL1992
07-12-2009, 22:14
Niesamowicie zabawny jestes...
Ciekawe jaki Ty masz pysk
riklos, xajaki, siwa
Czy aby na pewno xajaki ma bana? Bo nie widac tego na tibia.com, a nie ukryl info...
Niesamowicie zabawny jestes...
Ciekawe jaki Ty masz pysk
Zdecydowanie NIE rudy
Witam
Dawno już nie zaglądałem do świata tibi ale grałem sporo czasu na azurce.
Czasami przeglądam forum.. mógłby mi ktoś napisać jakie gildie są przeciw sobie ??
Wiem że Wanted vs Nephilims, ale jakie gildie komu pomagają bo z tego co wiem jest ich trochę a temat na tibia.com troszeczkę stary...
Pozdrawiam normalnych.
Nephilims + breakbeat kaos + dusty nine + rush them vs Wanted + calortwogo + deduwa + don montanas + dusk + gotenhafen + impact
00_Dla_W11
09-12-2009, 12:12
Wpierdol is koming
@up
hahaha, chyba kpisz ;]
Ciri the Witcher
09-12-2009, 14:06
A ty sobie jaja robisz ;D. Od kilku miesiecy dostajecie wpierdol, i w tej sferze na azurze nic sie nie zmieni.
00_Dla_W11
09-12-2009, 14:25
@up
hahaha, chyba kpisz ;]
Jeżeli sądzisz, że po dojściu kilku bananów i szwedów coś się zmieni to się mylisz. Połowa Was się boi o chary i przy przewadze Nephilims (np. na bramie yalahar) to uciekacie do pz albo szybko gubicie locki i dajecie loga tak jak to było w przypadku pierwszej wygranej przez Was akcji.
No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha
Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa)
[;
00_Dla_W11
09-12-2009, 15:31
Mylisz się.
No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha
Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa)
[;
Xandael to sprzedany char mniej wiecej od 2 miesiecy, wiec to nie jest juz "moj kolejny kumpel" :)
PussyWizak
09-12-2009, 16:34
Jeżeli sądzisz, że po dojściu kilku bananów i szwedów coś się zmieni to się mylisz. Połowa Was się boi o chary i przy przewadze Nephilims (np. na bramie yalahar) to uciekacie do pz albo szybko gubicie locki i dajecie loga tak jak to było w przypadku pierwszej wygranej przez Was akcji.
Powiedział ten, który nawet nie podpisze się nickiem z obawy o hunta. S*******aj.
I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło.
XxFilipXxX
09-12-2009, 17:26
@ Up
Dobrze, że Ty sie podpisałes nickiem :D
twistoff
09-12-2009, 17:53
Powiedział ten, który nawet nie podpisze się nickiem z obawy o hunta. S*******aj.
I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło.
Dokladnie,impact jest dla nephilism zupełnie osobnym wrogiem,nasze akcje nie sa i nie beda uzaleznione od ich działań a co za tym idzie mamy osobne vt, fragi przez nich zdobyte nie moga być wliczane na nasze konto,i odwrotnie.Co ofc nie zmienia faktu,ze bardzo chetnie pomagamy sobie w innych kwestiach :}
Kamyxx- tak na dobra sprawę nie odczuliscie jeszcze tej roznicy jaka zaszła w naszej ekipie,ale mam nadzieje, ze niedlugo odczujecie
Posłuchaj, jeżeli nam każą to wbijamy skulle i na*******amy, każą zgubić, gubimy, i jeszcze się nie spotkałem z sytuacją żebyśmy uciekali na akcji do pz (każdy na swoją rękę), mówią do pz to idziemy, w waszym przypadku jest podobnie:
mówią wam DO paLy to do grzecznie do paLy
obmyłeś dupke? tak obmyłem
ale wy czasami to nawet wyrywacie się i jesteście zbyt aktywni
mówią:
spadamy, zadużo noob charów (poprostu sie nam niechce) a wy na to
ALE TO NIE PROBLEM, CZEKAJTA JA ZABIC KALI ZABIC, JA WBIC RSA JAK TRZA I BLAKA, KOGO JESZCZE ZAPITOLIC ? JA PROSIC MOGE? KOGO? JEST TU JAKIS CWANIAK?
bez skomentowania ok?
Fajnie fajnie :D dajcie cama B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.