zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nephilims vs Wanted

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

Lord_Parowka
17-10-2009, 17:12
HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac,

@jakis kretyn
1.Jak ktos ma bota, t chyba po to go ma, żeby nie siedziec przed kompem, nie?

@nastepny
chyba skoro ludzie sa w wanted, nephi, albo jakies innej support guild to musieli cos zrobic? (oprocz Teteriana) :baby: , a kłócenie sie, kto wiecej nie ma sensu...

@cos tam o urbie

to było akurat madre ze inwestował w magow,

@...
nie wiem wogle czemu akurat taki podział jest jaki jest, ja to bym wykurzyl z tego servera turkow bo to najgorzy typ graczy, nawet jak byli po naszej stronie, kradli loota

Pozdro

eldar
17-10-2009, 17:13
@pussy

To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main :(

Artemon
17-10-2009, 17:13
Wiem, że znacie mojego mainchara, nie mam ochoty się przed nikim ukrywać. Jakbym chciał to podpisywałbym się innym nickiem na forum.
Dlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).

Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.

Lord_Parowka
17-10-2009, 17:17
Nie no, nie wierze 8o. A mówili mi, że za dużo nie mogę się spodziewać od tych dzieci ze Status Quo, to nie słuchałem...
Ale spokojnie, wytłumaczę i tobie mały - zarzuciłem mu to tylko dla tego, że on wcześniej zarzucił komuś_tam, że nic nie robi. A skoro ma śmiałość takie zarzuty wygłaszać, to powinniśmy się co najmniej spodziewać, że on sam "coś_robi". iDlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).

Wątpię byś to potrafił zrozumieć, jednak muszę spróbować.

PS. Wiemy, ze Artemon = ten 60 druid ze Status Quo, jeśli chodzi o kwestie podpisywania się, ukrywanie się jest zatem bez sensu.

Raz Puchego Wizaka złożyliśmy na combo z exori frigo. Zresztą chyba porównanie Mariel Morgos - LMMy jest trafne, to ci akurat wyszło.
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).

PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty...

czuje sie zaszycony, że wrzuciles mnie na ta liste, pewnie twoj main to jakis 30+ mag z niedoje****m nikiem z ekipy remontowej...;(

Artemon
17-10-2009, 17:19
Nie, to jest ktoś z Damageplanu.

Rudy_Kojot
17-10-2009, 17:24
Autodamaged post.

Acriati
17-10-2009, 17:26
czuje sie zaszycony, że wrzuciles mnie na ta liste, pewnie twoj main to jakis 30+ mag z niedoje****m nikiem z ekipy remontowej...;(

Przepraszam bardzo możesz wypisywać co chcesz i na kogo chcesz ale od ekipy remontowej wy..... i sper.... oraz wykur..... jeba..... lamusie oki? _/

Nuriel
17-10-2009, 17:27
@Nuriel !!
Juz na czysto??

A muszę przyznać, że tego akurat nie skumałem :D

Artemon
17-10-2009, 17:32
@Parowka
Łachaj sie, parówo ;]

@Artemon
Mylisz sie ; >
Możliwe. :p

PussyWizak
17-10-2009, 17:43
HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac
Spinać, to się możesz ty, ja w przeciwieństwie do niektórych umiem normalnie korzystać z forum, i jeśli chodzi o mnie, to ja tu tylko dyskutuje. A to, że nie podzielam czyjegoś zdania nie oznacza odrazu, że się spinam.
@pussy

To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main
Właściwie to na forum też mogę dać ignora, ale nie o to chodzi. Nie mam nawet ochoty tego dokładnie tłumaczyć, więc powiem tylko, że nie mam takiej potrzeby i tyle.

A jeśli chodzi o moją wiarygodność to chyba nie jest jeszcze tak źle. W tych kilku postów, które tu napisałem, nie było ani jednego nieprawdziwego zdania.

Co do Krity - nie widziałem go chyba jeszcze na bitwie, no może raz przebiegał sobie wzdłuż Yalahar, ale choćby był i na każdej to i tak nie byłby wstanie zrobić tyle co ja "swoim 100lv+", a mogę was zapewnić, że zrobiłem w tej wojnie dość dużo (tak jak i we wszystkich poprzednich).
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
No tutaj chyba muszę przyznać ci racje - nigdy cie jeszcze w grze nie spotkałem, chodziło mi jednak o to mędrkowanie na forum. Nie mniej jednak my bad.
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Śmiałeś, nie śmiałeś, stwierdzałeś fakty... jakkolwiek to nazwiesz, sedna sprawy to nie zmieni.
Nie, to jest ktoś z Damageplanu.
Nie jestem, ani nigdy nie byłem w Damageplanie, przykro mi.

Gorrath
17-10-2009, 17:50
tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze

Ja nigdy nie odczuwalem takiej potrzeby a poczatki mojej kariery na azurze byly zwiazane z tymi samymi ludzmi co teraz B)

Yours Waszka

Eloth'
17-10-2009, 17:50

Gdzie sie z kogos smialem, ze nic w wojnie nie zrobil?

Savan
17-10-2009, 17:52
PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:

Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych

Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.

Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.

A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).

Teraz obrzucasz mnie mięsem. Znajdź mi kogoś, kogo wyzywałem/spamowałem/floodowałem, turasów nie licz.
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.

Pozdrawiam,
Savansky.

xxx* - nick szarego gracza

eldar
17-10-2009, 17:52
@pussy

Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S

PS: tak trudno jest dla ciebie wymowic "Nephilims"?

Gdzie sie z kogos smialem, ze nic w wojnie nie zrobil?

A gdzie ci ktos to zarzuca?

Zutersky
17-10-2009, 18:00
To ze inwestował w swoich magów to inna sprawa,a inv do wanted to inna.Sam powinienes wiedziec ze urb nie byl zadowolony ze taka chołota dostala wbite do gildii,bo przeciez byles jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi i urb inva dawał ci sam,czy sie myle?Troche zal bo na poczatku wojny pamietasz co pierdoliles rudy?Ze "jestes w chujowej sytuacji bo nic nie masz do urba i draza a oszedles,bo poszedles za najblizszymi ziomkami" a teraz to ty nawiecej na forum kłapiesz.Dobrze ci jest z tym,że jetseś tak fałszywą osobą?

odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow

"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."

jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co

Mariel
17-10-2009, 18:01
A co do mojego wyzywania ludzi jak wpadam do dp, to NIGDY nie zaczalem wyzywac kogos 1 tylko np taki var cos tam zaczyna sie pruc w dp yalahar albo jakies 20 lvl z thais to czemu nie mam odpowiedziec?

17:37 Cedixa [98]: ashuhasas xd
17:38 Nareved [53]: pada u was snieg?:D
17:38 Ameralle [41]: piesek
17:38 Mariel Morgos [102]: znowu obrazaja mnie
17:38 Mariel Morgos [102]: a potem na forum placza

Gorrath
17-10-2009, 18:04
pierdolicie niesamowite bzdury.. ktore nie maja sensu i moga sie ciagnac w nieskonczonosc jestem ciekaw kto pierwszy zacznie zachowywac poziom i uzywac rozumu i nie wchodzic w konwersacje z ludzmi ktorzy mowiac szczerze nie wnosza nic ciekawego do dyskusji co wiecej brak im rozumu.

Podam przyklad skoro jest to temat o wojnie zagladaja tu ludzie ktorzy sie tym interesuja, wypisalem liste osob ktore polegly na akcji a typowa bezmozgowa garstka ludzi zlapala haczyk i postanowila pokazac poziom swojego rozumu probojac mnie wyprowadzic z rownowagi z tego tylko wzgledu ze mialem ochote poinformowac ludzkosc o tych wydarzeniach. Naprawde przykro mi z tego powodu ze matka ziemia wydaje na swiat tak zlasowane dzieci.

Niedlugo gwiazdka poproscie mikolaja o olej do glowy.

Yours Waszka

twistoff
17-10-2009, 18:32
odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow

"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."

jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co

Nie wiem po co tak pierdolisz ze urb kazal mi cokolwiek pisac,bo doskonale wiesz ze tak nie bylo. Wystarczylo byc na vt podczas tego rozlamu,zeby sie dowiedziec takich rzeczy, i nie zapominaj ze draz dal ci gaddarra a ty mu jego chara zdeletowales.Prawda jest taka ze to wlasnie ty byles najblizej urba,nawet niektorzy ktorzy byli w wanted o wiele dłuzej sie o to w*****ali,pamietasz? ;] strasznie sie zuther sfrajerzyles taka prawda przykra i bolesna

Zutersky
17-10-2009, 19:51
urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem

twistoff
17-10-2009, 21:05
urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem

Ok to jest twoj punkt widzenia.Poszedles za ziomkami.A teraz powiedz,dziwisz sie ze cie urb nazwal frajerem,a draz ci cisnal?Sam bys tego nie zrobil jak bys dal ziomkowi chara a potem ten twoj ziomek by odszedl zeby walczyc przeciwko tobie?Jak bys to nazwal zutherku? ;] Ja bym na twoim miejscu zostal neutralny od poczatku tej wojny,bo by mi honor nie pozwolil walczyc przeciwko ludziom ktorym tyle zawdzieczam

PussyWizak
17-10-2009, 21:27
PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:

Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.
Ale ja o tym doskonale wiem! Wiem, ze nie było to skierowane do nikogo konkretnego. Ja jednak tylko zaznaczam, ze pod pojęciem "niektórzy" kryje się też jego nick. I tyle.
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?
Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.

Pozdrawiam,
Savansky.
Ja chyba jestem nie na czasie i nie rozumiem tych dzisiejszych mód młodzieży :D
Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków :p
@pussy

Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S
Próbuje kogoś wyzwać? Jakbym chciał, to bym to zrobił, nie muszę próbować ;)

Co do wiarygodności - myślę jednak, że mimo że się nie podpisałem nickiem, to czytelnicy mi raczej ufają. Takie ot przeczucie.
Haha, co za inteligentna riposta! Brawo!
np taki var cos tam
Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick 8o. Sorry, ale fail.

ansekabanse
17-10-2009, 21:50
Ja chyba jestem nie na czasie i nie rozumiem tych dzisiejszych mód młodzieży :D
Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków :p

hahah rozwalilo mnie to :D

Rudy_Kojot
17-10-2009, 21:56
Autodamaged post.

Mariel
17-10-2009, 22:46
Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick 8o. Sorry, ale fail.

jak bys krecie nauczyl sie czytac to nie pislaem nic takiego ze on jest lapsem itd, tylko po prostu nie chce mi sie kopiowac jego nicku a nie wiem jak to sie pisze. teraz czekam az mnie pocisniecie o kolejna bzdure ;]

tajemniczy111
17-10-2009, 23:05
Skonczcie juz pierdolic o byle czym i o byle kim.kazdy gra dla siebie.
Waszka nigdy nie byl typem wojownika i taka prawda, ale to sie tyczy polowy starszych graczy na azurze, od. np. biboxon . To sa ludzie ktorzy sobie zasluzyli na szacunek tym kim sa, a nie tym czym chcieli sobie wywalczyc.
Ludzie typu. ruda pała, nigdy nie zrozumieja tego poniewaz sa za "ciency", dlatego musza sie tutaj wypowiadac.
Powodzienia obu stronom, poniewaz moj czas juz sie skonczyl.

@nuriel

O studia chodzilo ;p, mowiles ze cos tam meczyc na wrzesien ;p

twistoff
17-10-2009, 23:14
jak bys krecie nauczyl sie czytac to nie pislaem nic takiego ze on jest lapsem itd, tylko po prostu nie chce mi sie kopiowac jego nicku a nie wiem jak to sie pisze. teraz czekam az mnie pocisniecie o kolejna bzdure ;]

A czy ktos ci zarzucal że go wyzywasz?Przecież pussy wizak wyraźnie napisal że tu chodzi o tzw "psychologiczną rozkminkę", a chodziło mu o to, że specjalnie mowisz "var cośtam" o Variacjusie, żeby pokazać ze jest on mało ważną osobą.Ale teraz juz sprawa się wyjaśniła,ponieważ udowodniłeś że jestes zbyt głupi zeby stosować taką taktyke, jako ze nawet nie zczaiłeś o czym pussy wizak mowi.Tylko potwierdziłes moje słowa ze jestes tepakiem i uwierz mi ze mamy z ciebie niezłą polewe ;] (tak tak wiemy-srasz na to) haha głab

eldar
17-10-2009, 23:30
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?

Sam mowiles, ze z niecierpliwoscia czekasz na nastepne posty.

Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).

Tutaj sie nie zgodze, widac to na kazdej akcji (uprzedzajac twoja odpowiedz - nie, nie uwazam sie za pro ogara)

Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.

Sam napisales neph cos tam - "chcac pokazac ze to takie pionki, ze nie wiesz nawet jak sie pisze nazwe gildii" - sorry ale fail.

ansekabanse
17-10-2009, 23:33
jak bys krecie nauczyl sie czytac

a on ci wygarnał ze mu cisniesz od lapsow?Hmm to chyba nie on ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Mariel
17-10-2009, 23:33
A czy ktos ci zarzucal że go wyzywasz?Przecież pussy wizak wyraźnie napisal że tu chodzi o tzw "psychologiczną rozkminkę", a chodziło mu o to, że specjalnie mowisz "var cośtam" o Variacjusie, żeby pokazać ze jest on mało ważną osobą.Ale teraz juz sprawa się wyjaśniła,ponieważ udowodniłeś że jestes zbyt głupi zeby stosować taką taktyke, jako ze nawet nie zczaiłeś o czym pussy wizak mowi.Tylko potwierdziłes moje słowa ze jestes tepakiem i uwierz mi ze mamy z ciebie niezłą polewe ;] (tak tak wiemy-srasz na to) haha głab

to na chuj sie prujesz jak dobrze wiesz co mysle o tobie i twoich kolegach?

ansekabanse
17-10-2009, 23:35
Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.
To jest obelga a nie "próba" obelgi

eldar
17-10-2009, 23:45
Niekoniecznie, bo Puchy moze nawet tego nie zauwazyl ;) a zreszta jaka to roznica? omg juz chyba sie nie masz czego czepic...

PussyWizak
18-10-2009, 00:07
No proszę, widzę że wszystko zrozumiałes, brawo!
Sam mowiles, ze z niecierpliwoscia czekasz na nastepne posty.
To co z tego? Skoro już zacząłem udzielać się w tym temacie, to go będę czytał (przynajmniej przez jakiś czas). Za to wszystkich tematów z tibii.com nie czytam, i nie wiem gdzie w którym poscie ktoś przyznał się do swojego post chara.
A czy ja kogoś nazwałem 'pussy'? Owszem, mam to w nicku, ale to w takim razie oznacza, że ja sam jestem 'PussyWizak' ;D
Sam napisales neph cos tam - "chcac pokazac ze to takie pionki, ze nie wiesz nawet jak sie pisze nazwe gildii" - sorry ale fail.
Żaden fail! Ja na serio nie wiem dokładnie jak się to pisze. Normalnie wstukuje wyraz na klawiaturze w ułamek sekundy, żeby zaś napisać Neph~ zawsze muszę zrobić przerwę na dwie sekundy, żeby zastanowić się jak się to pisze!

Zresztą wszystkie moje dane z profilu to dla śmiania tak wpisałem, nie miałem takich motywów jak Mariel, wiec sorry, ale to nie działa w obie strony.

eldar
18-10-2009, 01:03
A czy ja kogoś nazwałem 'pussy'? Owszem, mam to w nicku, ale to w takim razie oznacza, że ja sam jestem 'PussyWizak' ;D

Ciekawy punkt widzenia :D

Zresztą wszystkie moje dane z profilu to dla śmiania tak wpisałem, nie miałem takich motywów jak Mariel, wiec sorry, ale to nie działa w obie strony.

Takimi zartami pokazujesz taki poziom jaki zarzucacie Marielowi.

twistoff
18-10-2009, 01:05
to na chuj sie prujesz jak dobrze wiesz co mysle o tobie i twoich kolegach?

ja sie nie pruje tylko sie z ciebie wysmiewam smarku ;]

Acriati
18-10-2009, 09:58
17:37 Cedixa [98]: ashuhasas xd
17:38 Nareved [53]: pada u was snieg?:D
17:38 Ameralle [41]: piesek
17:38 Mariel Morgos [102]: znowu obrazaja mnie
17:38 Mariel Morgos [102]: a potem na forum placza

ta ciebie to pewnie co chwile obrazaja, jestes taki przeciez znany na servie....
a potem tak im dojeb... na forum ze placza tak tak tak

Mariel
18-10-2009, 13:29
^
uwierz mi ze czesto sie zdarza jak jestem w thais/carlin/ab/venore ze jakies noobchary z ekipy remontowej badz inne cioty pisza takie teksty

a co do mojego profilu to nie jest twoja sprawa. wole wpisywac jebac kurwy niz podpisujac sie nickiem kogos innego ;]

Żaden fail! Ja na serio nie wiem dokładnie jak się to pisze. ]

hahahahah a jak ja napislem var cos tam to mnie cisnales ze chce pokazac ze jest pionkiem.

Archimendus
18-10-2009, 15:30
Mariel to ma dopiero ciężkie życie. Najpierw musi się powyzywać z noobami w dp thais, potem pochwalić się o tym na forum i na wojnę już nie starcza czasu.
Smutne :(.

Mariel
18-10-2009, 15:44
boze jaki ty glupi jestes. wytłumacze ci to inaczej. te fragmenty rozmow dawalem po to zeby ty i twoi koledzy zobaczyli ze to nie JA pierwszy wyzywam. a co do wojny to kazdy zrobil wiecej niz ty. w wakacje cale damageplan mowilo ze ma wakacje a teraz jak sie konczyly to nic ciekawego dalej sie nie dzieje z waszej strony i tylko turasy fraguja nie wy.

Zutersky
18-10-2009, 16:31
dobra juz skoncz pierdolic i sie tlumaczyc w dupie mam kto kogo wyzywa w dp thais i kto zaczal
wyzywaja cie to dajesz ignora i niech se pierdoli do woli

Rudy_Kojot
18-10-2009, 16:43
Autodamaged post.

AdiZgOlekk
18-10-2009, 17:38
up@
ale ty jestes przezabawny

Nuriel
18-10-2009, 18:05
@Kiksiu

Ta, już na czysto :] Aczkolwiek wcale nie narzekam na nadmiar czasu :S

PussyWizak
18-10-2009, 18:14
Takimi zartami pokazujesz taki poziom jaki zarzucacie Marielowi.
Ale o co chodzi? Sama idea żartów jest zła czy jak? Bo ja w swoich żartach nie widzę nic "nie na poziomie". A jeśli ty widzisz to oświeć nas wszystkich...

Nuriel
18-10-2009, 19:09
Tak w ogóle to trochę nudne się to robi. Przynajmy, że wszyscy którzy grają na azurze i w ogóle w tę grę to idioci i tyle. I pogadajmy o... wojnie? :P Czy coś

eldar
18-10-2009, 19:28
Tylko, ze tak sie wlasnie konczy gadanie o wojnie, przynajmniej na azurze heh

Acriati
18-10-2009, 19:43
dobra juz skoncz pierdolic i sie tlumaczyc w dupie mam kto kogo wyzywa w dp thais i kto zaczal
wyzywaja cie to dajesz ignora i niech se pierdoli do woli

widzisz? kolega bardziej doswiadczony juz wie co robic w takich sytulacjach 8o
ale tu mamy problem.... kurde, jak sie dawalo ignore nie? ^.- hmmm......

wtf
musisz miec spore dupsko zeby pomiescic jego glupote :d

Archimendus
18-10-2009, 20:13
Idę się powiesić, każdy robi więcej niż ja ;<

_Tegax_
18-10-2009, 21:33
Ostatnie XXX stron jest żenujące i nudne jak śledzik z nk. Pa.

spirit-of-bicho
18-10-2009, 22:37
Idę się powiesić, każdy robi więcej niż ja ;<

byloby milo jakbys zdechl

Ciri the Witcher
18-10-2009, 22:41
Panowie, skonczcie pierdolic o glupotach pokroju kto kogo wyzywa a kto kogo nie, komu nalezy sie szacunek a komu nie oraz o tym, ze niektorzy sa honorowi a niektorzy nie. To wszystko mija sie z celem. Zacznijcie dzialac w tibii a nie na forum. Kopnijcie 60% osob z gildii i ventrilo, zrobcie nowa gildie i zostawcie sobie tylko tych co faktycznie walcza, bo to ze 260rp czy 200ms boja sie wyjsc na akcje to jakas parodia. W ogole ile bedziecie zyc przeszloscia i siedziec w tym wygnajewie tureckim jakim jest Wanted?
Z takimi charami jakie maja obydwie walczace strony to powinna byc najlepsza wojna na tym servie, a tymczasem jest najbardziej zenujaca i pozostaje daleko w tyle za Punishersami.

Eloth'
18-10-2009, 23:17
Z takimi charami jakie maja obydwie walczace strony to powinna byc najlepsza wojna na tym servie, a tymczasem jest najbardziej zenujaca i pozostaje daleko w tyle za Punishersami.

Powodem takiej wojny jest obecny system pvp. Ta wojna inaczej by zapewne wygladala gdyby dzialalo to wszystko na zasadach jakie byly przed uptade'm.

twistoff
18-10-2009, 23:20
Panowie, skonczcie pierdolic o glupotach pokroju kto kogo wyzywa a kto kogo nie, komu nalezy sie szacunek a komu nie oraz o tym, ze niektorzy sa honorowi a niektorzy nie. To wszystko mija sie z celem. Zacznijcie dzialac w tibii a nie na forum. Kopnijcie 60% osob z gildii i ventrilo, zrobcie nowa gildie i zostawcie sobie tylko tych co faktycznie walcza, bo to ze 260rp czy 200ms boja sie wyjsc na akcje to jakas parodia. W ogole ile bedziecie zyc przeszloscia i siedziec w tym wygnajewie tureckim jakim jest Wanted?

Gdyby jeszcze liderzy byli czasem na vt to było by miło.Pozatym czemu mowisz o wygnajewie tureckim?Co oni sa gorsi od nas ze kazdy im cisnie?Poprostu był rozłam, a z wanted zostali turkowie których akurat mamy dość sporo na servie.Jak by oni odeszli do nephilism,to nikt z was by tak nie pierdolił.Nasi ludzie maja chec do walki,ale przewaznie nie ma kto nimi dowodzic bo urba nie ma albo w ogole, albo wpada na 10 min na vt.Miejmy nadzieję że to wkrótce sie zmieni, bo obydwie strony mają cheć powalczyć ;)

Ciri the Witcher
18-10-2009, 23:26
Powodem takiej wojny jest obecny system pvp. Ta wojna inaczej by zapewne wygladala gdyby dzialalo to wszystko na zasadach jakie byly przed uptade'm.

Jakos na innych serverach obecny stan rzeczy nie przeszkadza w prowadzeniu normalnej wojny z trapami, ob i masslogami na innych.

@up
Wygnajewo tureckie, bo jak tak dalej pojdzie to w Wanted bedzie wiecej turasow niz polaczkow, niestety.
A to,ze liderzy nie maja dla was czasu to NIE JEST zadne wytlumaczenie. W takim razie ktos inny powinien obrac funkcje battle commandera, tak jak to jest u nas. Jedna z niewielu osob ktore tam u was mialy jaja byl Aru, ktory probowal cos zdzialac, wychodzilo jak wychodzilo ale przynajmniej nie bal sie probowac. Teraz plujcie sobie w brode za to jak go potraktowaliscie.

twistoff
18-10-2009, 23:37
Jakos na innych serverach obecny stan rzeczy nie przeszkadza w prowadzeniu normalnej wojny z trapami, ob i masslogami na innych.

@up
Wygnajewo tureckie, bo jak tak dalej pojdzie to w Wanted bedzie wiecej turasow niz polaczkow, niestety.
A to,ze liderzy nie maja dla was czasu to NIE JEST zadne wytlumaczenie. W takim razie ktos inny powinien obrac funkcje battle commandera, tak jak to jest u nas. Jedna z niewielu osob ktore tam u was mialy jaja byl Aru, ktory probowal cos zdzialac, wychodzilo jak wychodzilo ale przynajmniej nie bal sie probowac. Teraz plujcie sobie w brode za to jak go potraktowaliscie.

Skoro nie wiesz ocb z aru to nie pierdol lol ;] A to ze turkow niedlugo bedzie wiecej niz polaków,to akurat nie jest od nas zależne i w porządku,smiejcie sie z nich,ale prawda jest taka,że przynajmniej są lojalni i mają dobre checi.Fakt ze nie sa mistrzami pvp,ale to nie znaczy ze są w czymś gorsi od polaków czy szwedów jesli chodzi o narodowość.Nikt sie tutaj nie tłumaczy,i nas też to denerwuje ze nie mamy stałego lidera, który by siedział dużo na vt w ciągu dnia.U was sporo osób moze dowodzic macie zgrany team-sami polacy.Nie jest tak łatwo lidować jak na vt jest 1/2 turków

ansekabanse
18-10-2009, 23:42
Nie zawsze tibia musi byc priorytetem ;) Jedno jest pewne-nasi ludzie mają wielu przyjaciół którzy chetnie pomogą w wojnie jesli sytuacja bedzie wygladać dalej tak,jak do tej pory

Eloth'
19-10-2009, 00:00

Daj filmik z jakiegos ob. Z checia zobacze.

Ciri the Witcher
19-10-2009, 00:09
Daj filmik z jakiegos ob. Z checia zobacze.

tibia.de, tam jest troche filmikow

Kto powiedzial ze tibia musi byc priorytetem? Bralem udzial w kilku wojnach i to nie tylko na Azurze i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie trzeba no lifowac 24/h zeby wygrac wojne. Wiele osob z ktorymi bylem w gildiach mialo grubo ponad 20-30 lat (nie tylko w Tibii) i potrafili pogodzic gre z RL, tak aby czerpac z gry przyjemnosc i nie traktowac jej jako mus. Wszystko zalezy od czlowieka :).

@twistoff
Nie powiesz mi, ze nic sie u was na ventr nie stalo i ze Aru kasuje swoj acc z powodu braku checi / czasu. Bujac to my panowie szlachta.

Gorrath
19-10-2009, 00:26
Bracia Grimm i Andersen by sie w grobach poprzewracali gdyby przeczytali te wszystkie bajki z tego forum heh.

Yours Waszka

Ciri the Witcher
19-10-2009, 00:28
Bracia Grimm i Andersen by sie w grobach poprzewracali gdyby przeczytali te wszystkie bajki z tego forum heh.

Yours Waszka

Zabiles mnie tym, heheh :D

twistoff
19-10-2009, 00:29
tibia.de, tam jest troche filmikow

Kto powiedzial ze tibia musi byc priorytetem? Bralem udzial w kilku wojnach i to nie tylko na Azurze i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie trzeba no lifowac 24/h zeby wygrac wojne. Wiele osob z ktorymi bylem w gildiach mialo grubo ponad 20-30 lat (nie tylko w Tibii) i potrafili pogodzic gre z RL, tak aby czerpac z gry przyjemnosc i nie traktowac jej jako mus. Wszystko zalezy od czlowieka :).

@twistoff
Nie powiesz mi, ze nic sie u was na ventr nie stalo i ze Aru kasuje swoj acc z powodu braku checi / czasu. Bujac to my panowie szlachta.

To,dlaczego i na kogo aru sie w*****ł,to sa sprawy wewnetrzne wanted. I nie snuj nieprawdziwych domysłów, bo to była grubsza sprawa.U was moze dowodzić nie jedna osoba,w wanted niestety nie,i jesli nasz lider w tym momencie nie moze pogodzic rl z gra,to musimy to uszanować.

Ciri the Witcher
19-10-2009, 00:34
A jak mniemam nie jestescie z takiej sytuacji zadowolni. Czas na zmiany chlopaki, bo w taki sposob daleko nie zajdziecie.

twistoff
19-10-2009, 00:39
A jak mniemam nie jestescie z takiej sytuacji zadowolni. Czas na zmiany chlopaki, bo w taki sposob daleko nie zajdziecie.

haha myslisz ze cos zdziałasz takim gadaniem? ;] Naszczescie ci,ktorzy zostali w wanted sa lojalni.Pozatym jak juz wspomnialem nie jest to sytuacja która nie ulegnie zmianie,kiedy nasz lider w koncu powróci z powrotem i pozałatwia wszystkie sprawy przez które w tym momencie nie ma czasu na gre.Takze bez obaw moj drogi,twoja propaganda jest bezcelowa

Ciri the Witcher
19-10-2009, 00:43
Ty chyba nie wiesz co to propaganda, kotku ;). I uwierz mi, ze malo kto z waszej paki nie przyznalby mi racji. A o waszej lojalnosci mozna polemizowac.

twistoff
19-10-2009, 00:53
Ty chyba nie wiesz co to propaganda, kotku ;). I uwierz mi, ze malo kto z waszej paki nie przyznalby mi racji. A o waszej lojalnosci mozna polemizowac.

cytat z wikipedii -Propaganda-celowe działanie zmierzające do ukształtowania określonych poglądów i zachowań zbiorowości lub jednostki, polegające na perswazji intelektualnej i emocjonalnej.I ty byczku właśnie zmierzasz do tego,zeby przekonać naszych membersów o tym,ze nie ma sensu dalej walczyc po stronie wanted,po czym wymyslasz sobie historyjki o tym ze liderzy boja sie wyjsc na ob,albo ze gildia zle potraktowała aru co oczywiscie jest kłamstwiem.Ci którzy zostali z wanted,pokazali juz raz,ze sa lojalni wiec nie mamy powodów zeby sadzić ze jest inaczej ;)

PussyWizak
19-10-2009, 07:46
Większym naszym problem niż to, że liderzy mają mało czasu, jest to, że z Nephilims w każdym jest online koło 25-30 w samych vipach, bez żadnego gatheru, nie mówiąc już o vt (choć jak przyszedł czas na OB, to nagle akurat ludzi nie mieli), co jest więcej niż u nas na całym vt, wliczając ludzi afk. Trudno jest zatem cokolwiek zrobić, jeśli np taki Leifmaa, Marjola czy Gaddarr, ktoorzy jak wlogują w południe, to złażą dopiero po północy...

Nuriel
19-10-2009, 11:42
To,dlaczego i na kogo aru sie w*****ł,to sa sprawy wewnetrzne wanted. I nie snuj nieprawdziwych domysłów, bo to była grubsza sprawa.U was moze dowodzić nie jedna osoba,w wanted niestety nie,i jesli nasz lider w tym momencie nie moze pogodzic rl z gra,to musimy to uszanować.

Masz na myśli Urbana? Bo do tej pory jakoś jedyne co Wam się udawało, to akcje dowodzone przez Niklasa..
@ Pussy
No popatrz, teraz jest Was online 11, nas jest bodajże 3..

PussyWizak
19-10-2009, 15:22
@up
Licząc od godziny 14 do 23~, czyli praktycznie cały dzień.

PS. Marjanek dzisiaj znów nie poszedł do szkoły? Mamusia sie wkurzy po wywiadówce :p

Acriati
19-10-2009, 15:41
Większym naszym problem niż to, że liderzy mają mało czasu, jest to, że z Nephilims w każdym jest online koło 25-30 w samych vipach, bez żadnego gatheru, nie mówiąc już o vt (choć jak przyszedł czas na OB, to nagle akurat ludzi nie mieli),

Stary dokładnie, biorąc pod uwaga wasza liczebność to i tak dobrze ze coś wanted działa. Jak by wanted było 20 ludzi + to grzejecie pz no kurw... nie oszukujmy się no i możecie pisać i wkręcać co chcecie ale jak widzicie wanted przewagę to odrazu robicie problemy, to kolega sra, szcza, macie lagi i wogle jest 19.33 <--- o i tego sie trzymajmy jest chu.owa dla nas godzina

A to,ze liderzy nie maja dla was czasu to NIE JEST zadne wytlumaczenie. W takim razie ktos inny powinien obrac funkcje battle commandera, tak jak to jest u nas..

Tak? co ty nie powiesz? A jak była ustawka to waszym głównym wytłumaczeniem był fakt ze kolega z pieskiem wyszedł, a macie tylu comanderów no.... i ze wasz comander akurat wtedy niemiał dla was czasu i ty mowisz ze to nie jest zadne wytlumaczenie???????, ale mu sie niedziwie dla niego piesek był ważnieszy hahaha :p OBSRALISCIE SIE I TYLE... i sram na wasze posty co zaraz sie posypia

twistoff
19-10-2009, 17:01
Masz na myśli Urbana? Bo do tej pory jakoś jedyne co Wam się udawało, to akcje dowodzone przez Niklasa..
@ Pussy
No popatrz, teraz jest Was online 11, nas jest bodajże 3..

Akcji z niklasem było wiecej z racji tego ze urbana nie ma,ale było w chuj akcji dowodzonych przez urba ktore były udane wiec nie pierdol, ze jedyne co sie udawało,to jak dowodził niklas ;) Moze sadzisz ze jest on chujowym commanderem?W koncu sam przez dłuższy czas byles w wanted.

Rudy_Kojot
19-10-2009, 17:27
Autodamaged post.

ansekabanse
19-10-2009, 18:10
To wszystko takie fałszywe,patrz nawet nuriel.Oni powiedza wszystko, zeby tylko oczernic wroga- zal.Zero klasy ;]

spirit-of-bicho
19-10-2009, 18:22
ale jak widac w wanted byly takie jaja ze trzeba bylo cos z tym zrobic

Nuriel
19-10-2009, 18:25
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..

Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej..

Jak się mylę to poprawcie

AdiZgOlekk
19-10-2009, 18:39
dla niego piesek był ważnieszy hahaha :p

a co mial mu sie pies na dywan zesrac bo tibia czekala?

PussyWizak
19-10-2009, 18:53
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..

Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej..

Ludzi mamy porównywalną ilość, tylko, że wy macie dwa razy więcej high level magów, oraz dwa razy czasu na grę. Dla zdecydowanej większości z was (nie mówie, że wszystkich, bo Ciebie Nuriel to akurat nie dotyczy) jedynym obowiązkiem w życiu jest chodzenie do szkoły (bo zapewne nawet kanapki wam robi mama), a i nawet z tego rezygnujecie (tu pozdrawiam m.in Marjanka).

ansekabanse
19-10-2009, 18:59

Z tym ze marjan nie ma psa,widac jak sie orientujesz w temacie :D

AdiZgOlekk
19-10-2009, 19:11
chyba ze, zreszta co mnie to obchodzi czy ma czy nie ma xd

Smoq_Xanosta
19-10-2009, 19:14

wraz ze swoim bratem Michasiem robia sobie 15 minutowe spacerki aby dotlenic glowe po tym calym dniu przed pudlem

Yours,
Smoq

Acriati
19-10-2009, 19:27
Taa spacerek...?
Taa lekki truchcik...?
Taa szybki truchcik...?
Taa SZYBKI SPRINT po dopalacze i spowrotem na tibie 8o

twistoff
19-10-2009, 19:28

Napisales ze JEDYNE co nam sie udaje to akcje prowadzone przez niklasa,mimo ze tak nie jest.Faktem jest za to ze, 70% akcji przeprowadza wlasnie niklas (nie liczac akcji prowadzonych przez aru,turkow czy morsona) A 30% urban i taktycznie te akcje zawsze sie udaja,tylko niestety czesto ludzie od nas padają w głupi sposob, co zreszta widac na camach.Pozatym trzeba brac pod uwage, ze po rozlamie zmienil sie team,ktory nie jest jeszcze taki zgrany jak ten stary

Ciri the Witcher
19-10-2009, 20:02
Ludzi mamy porównywalną ilość, tylko, że wy macie dwa razy więcej high level magów, oraz dwa razy czasu na grę. Dla zdecydowanej większości z was (nie mówie, że wszystkich, bo Ciebie Nuriel to akurat nie dotyczy) jedynym obowiązkiem w życiu jest chodzenie do szkoły (bo zapewne nawet kanapki wam robi mama), a i nawet z tego rezygnujecie (tu pozdrawiam m.in Marjanka).

Uwierz mi, ze gdybyscie wygrywali ta wojne, to wasza gildia siedzialaby 24/h przed kompem ;).

PussyWizak
19-10-2009, 20:15
Uwierz mi, ze gdybyscie wygrywali ta wojne, to wasza gildia siedzialaby 24/h przed kompem ;).
Wygraliśmy kilka poprzednich wojen i wiem kto siedział cały dzień przed kompem, a kto nie, i nic od tamtego czasu się nie zmieniło :]

PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę.

Nuriel
19-10-2009, 21:56
wraz ze swoim bratem Michasiem robia sobie 15 minutowe spacerki aby dotlenic glowe po tym calym dniu przed pudlem

Yours,
Smoq

Co to jaranie robi Ci z mózgu Smoq :S Jeszcze jakiś czas temu się ustawialiśmy gdzieś na mieście, albo na jakąś imprezę - a tu proszę. Szkoda :/

twistoff
19-10-2009, 22:03
Co to jaranie robi Ci z mózgu Smoq :S Jeszcze jakiś czas temu się ustawialiśmy gdzieś na mieście, albo na jakąś imprezę - a tu proszę. Szkoda :/

ojojoj nurielek wstawia sie za braciszkiem so cute :* Skoro marjanek nie ma psa, mozna z tego wywnioskować, ze wychodzi na spacerki z tym ze bez psa.A po co sie chodzi na spacerki?Zeby dotlenic mozg B) logiczne

Zutersky
19-10-2009, 23:05
PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę.

HAHAHA widac ze dolaczyles niedawno do wanted ;D

Ps. ogolnie to placz, placz i placz. macie po 35+ typa na vent i niemacie ludzi do walki, poprostu pech nic wiecej ;]

Nuriel
19-10-2009, 23:11
ojojoj nurielek wstawia sie za braciszkiem so cute :* Skoro marjanek nie ma psa, mozna z tego wywnioskować, ze wychodzi na spacerki z tym ze bez psa.A po co sie chodzi na spacerki?Zeby dotlenic mozg B) logiczne

Twoja logika mnie powaliła :D

PussyWizak
19-10-2009, 23:11
Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.

Pr0Stfu
19-10-2009, 23:30

:cup::cup:to było niezłe, powaliłes mnie tym :D:cup::cup:

Zutersky
19-10-2009, 23:32
Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.

a bylo was 50 jak chcieliscie ob, i jezeli dolaczyles wczesniej niz ja, to czemu niewiesz dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny

ejgej
20-10-2009, 00:51
a bylo was 50 jak chcieliscie ob, i jezeli dolaczyles wczesniej niz ja, to czemu niewiesz dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny

Ja znam odpowiedz na te pytanie! No tak wiec odpowiedz na pytanie dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny jest taka :
Bo ich nie przegrali proste!!!
Wygralem w tym teleturnieju ???????????

Cya

PussyWizak
20-10-2009, 01:13
No na ob to jest wyjątkowa mobilizacja, ale w powszechni dzień o 30 osobach możemy pomarzyć.

A co do wygranych wojen, to myślisz, że to takie proste i można wszystko ująć w jednym zdaniu "wojnę wygraliśmy dzięki spay'owi"? Na to składało się wiele czynników, a to że mieliśmy bandę no-lajfów, było jednym z kluczowych czynników.
Po za tym nigdzie nie napisałem, że wygrywaliśmy dzięki no-lajfom, tylko że przez no-lifów Kamyxxy mieli trudniej. Simple?

EDIT
BOOOOOOOOOOM HEAD SHOT!
http://www.***********.com/505687561.html
Zgadnijcie kto pad^

speedy.share

tajemniczy111
20-10-2009, 09:54
@Nuriel
To good :p, ale myslalem ze juz nie wrocisz do tego gowna ;p
@Reszta pajacy
Dajcie sobie spokoj z pisaniem na tym forum, bo to juz zaczyna byc nuzace.
Wyjdzcie na dwor, napijcie sie browarka i zapomnijcie czasami o tej grze :)

twistoff
20-10-2009, 12:53
Twoja logika mnie powaliła :D

no wiesz,myslenie nie boli :)

Ciri the Witcher
20-10-2009, 13:51
Spy + duzo kasy + no lify + kilkuletnie zgranie + Drazito + Marek - Urbexx = dedek

Mimo wszystko wojna Punishersow (liczac od pierwszego rozlamu wanted) byla najlepsza wojna na Azurze.

Pr0Stfu
20-10-2009, 15:47
/\
Racja.B)

twistoff
20-10-2009, 18:12
Originally posted by Abu Loppez on 19.10.2009 21:35:05:
> smoqu ....
> don't play with big boys

ARE YOU BIG BOY?! I hear you everyday on ventrilo and you sound like... LITTLE GIRL.

haha ale mnie to rozbawiło :D

Kiniol
20-10-2009, 18:17
Mnie zas rozbawilo to ,ze rozwalaja Cie Twoje wlasne posty 8o

Rudy_Kojot
20-10-2009, 22:38
Autodamaged post.

LadyCipuszka
20-10-2009, 22:46
http://i35.tinypic.com/21eub7q.jpg

http://i34.tinypic.com/eprqx2.jpg

http://i36.tinypic.com/33p3otf.jpg

FOTKI MARJANKA, MICHASIA, ŁUKASZKA I RUDEGO!

Rudy_Kojot
20-10-2009, 22:55
Autodamaged post.

00_Dla_W11
20-10-2009, 23:00
Tam nie ma haosa miszczu

Zutersky
20-10-2009, 23:02
@Rudy_Kojot
ojej uwazaj bo ty tez wyrujedziesz : D: D

Rudy_Kojot
20-10-2009, 23:05
Autodamaged post.

Ciri the Witcher
20-10-2009, 23:37
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani wrzucacie zdjecia Marka i jego brata w celu... No wlasnie, w jakim celu? Wygladaja normalnie, sa normalnymi ludzmi wiec o chuj wam tempaki chodzi? Robienie takich rzeczy jest tak samo zalosne jak wrzucanie zdjec ludzi niepelnosprawnych i smianie sie z nich. Idzcie chlopaki pobawic sie w piaskownicy, bo do komputera i forum jeszcze nie dorosliscie.

ejgej
20-10-2009, 23:41
http://i35.tinypic.com/21eub7q.jpg

http://i34.tinypic.com/eprqx2.jpg

http://i36.tinypic.com/33p3otf.jpg

FOTKI MARJANKA, MICHASIA, ŁUKASZKA I RUDEGO!

Mój boże co za lamuski na tych zdjeciach i zal ze tak cos na forum sie wymandrza.

Dzieci chcą zaistniec w grze bo w rl im nie idzie takie mam odczucie.

twistoff
20-10-2009, 23:42
Mnie zas rozbawilo to ,ze rozwalaja Cie Twoje wlasne posty 8o

No proste ze rozwalaja, bo ja jestem taki dowcipny ;] to w sumie nie był moj post bo nigdy nawet glosu abu nie slyszalem,ale wiesz,w sumie to i tak jeden chuj kto to napisal, wazne ze było zabawne

Eloth'
20-10-2009, 23:44
No i co smiesznego w tych zdjeciach?

ansekabanse
20-10-2009, 23:54
no dziecinne te buzki jeszcze :) ach jak ja mialem te 15 lat.. :') na szczescie w tibie nie gralem

Zutersky
21-10-2009, 00:13
ojejqu ale z nas bobaski niu niu

ansekabanse
21-10-2009, 00:17
ojejqu ale z nas bobaski niu niu

A co,ty tez jeszcze nie masz pierwszego wasa? ;] Wydawało mi sie,ze jestes pare lat starszy oj marjanka i limechitka,takze nie wiem po co piszesz "z nas"
a fakt twoje foto tez tu wrzucili.Ale to chyba nieaktualne,co zutherku?

LadyCipuszka
21-10-2009, 00:36
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani wrzucacie zdjecia Marka i jego brata w celu...
HAHA, tam nie było nikogo z Wanted!
No wlasnie, w jakim celu? Wygladaja normalnie, sa normalnymi ludzmi wiec o chuj wam tempaki chodzi? Robienie takich rzeczy jest tak samo zalosne jak wrzucanie zdjec ludzi niepelnosprawnych i smianie sie z nich. Idzcie chlopaki pobawic sie w piaskownicy, bo do komputera i forum jeszcze nie dorosliscie.
A czy wygladaja na nienormalnych? Słuszna uwaga! Bo to ty to zasugerowales, czyli jednak cos w tym jest. Bo ja dałem tylko linki dla ciekawskich i tyle. :D:D:D:D

Nuriel
21-10-2009, 07:39
:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

eldar
21-10-2009, 12:35
Lepiej grac w tibie majac nascie lat niz grac majac dziescia...

ejgej
21-10-2009, 13:27

A mi sie wydaje ze to jest gra bardziej od 16 roku zycia nawet od 18

twistoff
21-10-2009, 13:58

Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga

ejgej
21-10-2009, 14:31
Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga

Zgadzam sie z tobą za młodu to na kompie sie prawie nie siedziało tylko świrowało na podwórku piekne lata ;D

Rudy_Kojot
21-10-2009, 15:12
Autodamaged post.

Acriati
21-10-2009, 15:49
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani[...]

jak juz cipuszka napisala, wanted tam niebylo, a jezeli niemasz dokladnych info to niespamoj forum ;)
Jak juz to tylko supp~ i wiesz co, po "kilkuset" piwkach rozne pomysly przychodzily nam do glowy 8o

Wogle ja nierozumiec cie stary wyjdz czasem z domu, jak jacek pisal wypij piwko i naprwade wyluzuj czasem.... Teraz sobie nawzajem cisniemy na tibi ale jak bym znal niektorych z rl to pewnie nic bym donich niemial :]

Nuriel
21-10-2009, 16:33
Wogle ja nierozumiec cie

Sprawdźcie choć raz posta przed wysłaniem :P

Eloth'
21-10-2009, 17:13
@Eloth
A Ty co? dwulicowy jestes? pierw bronisz ze tak powiem "strony Wanted" a teraz nagle ich. Jeszcze wczesniej jak to napisal Michas aka Limehit 'lizales' im dupy i wypisywales ze jak mialbys walczyc to na pewno nie z wanted. to sorry ale nie rozumiem cie stary ;] masz zamiar sie wyplacac czy co? ze znowu powracasz do brzydko mowiac plaszczenia sie przed nimi ? he? po tym jakie oni maja zdanie o tobie? zalosne.

Nigdy dupy nie lizalem no ale w dupie mam to co ty myslisz. A poza tym co do zdjec to co? Jak dla mnie wygladaja normalnie, a nie jak ty pewnie niedojeb jakis. Pokaz swoje zdjecia, a nie sie smiejesz z innych koksie:<
edit. a skad ty niby wiesz kto jakie ma zdanie o mnie? Zajmij sie soba i pomysl co kto o tobie mysli;]

Urbann
21-10-2009, 17:25

noo, jak dla ciebie granie to siedzenia przed kompem caly dzien to gl, pierdolnij sie w leb i nie ucz innych jak maja za mlodu postepowac, kiedy ty siedziales non stop, a osoby ktore moglbys na nk zaprosic to wanted

spirit-of-bicho
21-10-2009, 19:02
zaraz spam pojdzie za to ze anders dostal delete. dawac dawac pizdy

Rudy_Kojot
21-10-2009, 19:09
Autodamaged post.

Eloth'
21-10-2009, 19:59
JEST! JEST! JEST!
Wkoncu, haha :D Biedny Anders i Zaghi ; [
Ogolnie to cos nie pyklo Nefilimsooom w tej fali ; <
zniecierpliwoscia czekam, az wszystkie pizdy, ktore uzywaja bota dostana bana/deleta ; ] skonczy sie qrwa ;> boty pierdolone, do pieca z wami ; ]
Szkoda, ze wiecej osob nie dostalo za elfa ; ] wkoncu moze by zaczeli normalnie grac, chociaz nie wiem czy to w ogole mozliwe w ich przypadku ;]
Nie byloby dashu, co? ; \ smutno... ; <

Tu cie popieram;p Ladnie sie banow posypalo:D

PussyWizak
21-10-2009, 20:10
Znowu się wam udało z banami - z tego co widzę na forum tylko 5 osób go dostało (w tym dwa delety), a powinno znacznie więcej. Cóż, może będziemy mieli więcej szczęścia za 2-3 tygodnie.

00_Dla_W11
21-10-2009, 20:59
Zaghi nie jest od Nephilims wiec nie wiem o czym wy gadacie.

Nuriel
21-10-2009, 22:35
Ciekawe ile by było banów u Was, gdybyście mieli taką swobodę expa..

Ale fakt, oszustwo to oszustwo

PussyWizak
22-10-2009, 00:29
@up
dobra, już nie pierdol, bo wszyscy od was używają też bota na bitwach (dash, wrzucanie śmieci, lookanie za ile zniknie m wall etc), i my też możemy to robić, ale jakoś z tego nie korzystamy.

Lojalny
22-10-2009, 01:56
No teraz to zes przesadzil,znowu swiete Wanted dupi smuty na forum.
Kazdy z Wanted ma cash makera ktory popyla na elfie a i moze wasz wielki lider(Nicklas) nie uzywa elfa?
Jak chcecie dawac rady i umoralniac zacznijcie od samych siebie.

Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja.
Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty.
Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online.
Tak patrze na to od 2 miesiacy i dochodze do wniosku ze wy nie macie ani szkoly ani studiow ani pracy,do tego piszecie ze jestescie tacy dorosli dziecinstwo swoje wspominacie jakby bylo wieki temu,wiec co wy w zyciu robicie skoro czas tzw. najbardziej produktywny poswiecacie tibii mam na mysli godziny miedzy 6 a 14 nie mowiac juz o tych siedzacych po nocach.

Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.

PussyWizak
22-10-2009, 03:12
Co za bełkot, gosh. Przebicie się przez to to spore wyzwanie. Ale z tego co udało mi się zrozumieć, to z Wanted to prawie nikt nie boci na mainach, może jakieś nieliczne przypadki. Bot knightów też żadnych nie mamy, nie licząc sześćdziesiątych knightów na faccu (i to też w raczej skromnych ilościach). Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.

Logowanie w nocy i w środku dnia? Bo widzisz - jak u nas ludzie pracują, to mają zazwyczaj na różne zmiany. Jak na popołudniową to można grać w nocy, w południe spać, a po południu iść do pracy. Zresztą jak każdy sobie zorganizuje dzień.
To samo dotyczy się zajęć na studniach, które są w różnych godzinach, a w niektóre dni w ogóle nie trzeba iść na uczelnie.

To, że od czasu ktoś zarwie jakąś noc or sth nie znaczy, że jest no-lifem, ponieważ nie ma to charakteru nałogowego, jak w przypadku Nephilimsów.
Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.
<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły. Innych zawodników już nawet nie liczę.
A jeśli twierdzisz, że ktoś od nas nie idzie do pracy/na uczelnie żeby pograć, to mogę powiedzieć, że jesteś conajmniej śmieszny - bo jeszcze od początku wojny nie było ANI JEDNEGO takiego przypadku (a przypadków, że ktoś loga nawet podczas bitwy, bo musi iść do pracy było mnóstwo). Uciekanie ze szkoły u nas - naprawdę bardzo bardzo sporadycznie.

PS Jak najdzie cię ochota by mi odpisać, to proszę, pomyśl 10x zanim wyślesz posta, lub chociaż zawołaj mamę, żeby ci to zredagowała, bo czytanie twoich wypowiedzi to prawdziwa męczarnia. Thx.

PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.

spirit-of-bicho
22-10-2009, 08:26
Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.

moze dlatego ze nie masz z nim kontaktu bo nie masz vt wanted, a na forum probujesz to wszystkim wmówic ?

<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły..

a co ty kurwa marjana rozliczasz z tego ile on do szkoly chodzi ? jak by byl na kazdej lekcji bys mowil "kujon ahahahahahha" jak nie chodzi "jezu tibia wazniejsza od szkoly" kto tu jest hipokryta jebany pedale

PussyWizak
22-10-2009, 09:00
moze dlatego ze nie masz z nim kontaktu bo nie masz vt wanted, a na forum probujesz to wszystkim wmówic ?
Super, a w pozostałeś części posta przyznajesz mi racje, tak?
a co ty kurwa marjana rozliczasz z tego ile on do szkoly chodzi ? jak by byl na kazdej lekcji bys mowil "kujon ahahahahahha" jak nie chodzi "jezu tibia wazniejsza od szkoly" kto tu jest hipokryta jebany pedale
Eee... dobrze się czujesz? Czasem mi już ręce opadają, jak czytam te wasze "argumenty" i nie wiem czy zgrywasz się, bo nie umiałeś nic sensownego wymyśleć, czy faktycznie jesteś taki głupi. Przykre.

Nuriel
22-10-2009, 09:55
Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc :P)

Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota? Bo dopoki bylismy razem na vt (widzisz, mieliśmy tę przyjemność) to (niemal) KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P

Tak samo na wojnie. Wierzycie w bajki, że Niklas ma komputer podłączony do CERN-u i 6 giga neta, a nie wierzycie, że używa dasha. W przeciwieństwie do Was znam Niklasa nieco dłużej i znam go dość dobrze :}

I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu?

Zutersky
22-10-2009, 10:01
PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.

za je kur wa bis cie

Gorrath
22-10-2009, 12:26
Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc :P)

Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota? Bo dopoki bylismy razem na vt (widzisz, mieliśmy tę przyjemność) to (niemal) KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P

I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu?

Co to jest dash? hah :D

A ja jestem no lifer i expie na bocie! Nie chodze do szkoly bo szkola mi jesc nie da i nie mam zadnych zainteresowan. Odjebcie sie ode mnie wszyscy :confused:

Yours Waszka

ejgej
22-10-2009, 13:07
Co to jest dash? hah :D

A ja jestem no lifer i expie na bocie! Nie chodze do szkoly bo szkola mi jesc nie da i nie mam zadnych zainteresowan. Odjebcie sie ode mnie wszyscy :confused:

Yours Waszka

Amen...........

Lojalny
22-10-2009, 13:24
Widze ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego,
Otoz moj drogi skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,musiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,to powiem ci ze musisz byc ograniczony bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka.
Wiem ze Wanted to grupa super gosci bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,imrezujacymi non stop,zmieniajacymi laski jak rekawiczki,nie grajacymi wogole w tibie chyba ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,do tego kazdy z nich ma szkole i prace wtedy kiedy im pasuje,ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie ma sie rozumiec rowniez wiekowo.
Nephilism banda frajerow uciekajacy ze szkoly,pracy kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga bo nie maja co innego do roboty a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,a do tego wszyscy graja na bocie.Nephilism w nocy chodzi spac bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 jak to ustalili wyjsc na swoje zajecia.

spirit-of-bicho
22-10-2009, 14:13
Widze ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego,

do tego brakuje tylko ze robi z siebie osobe najbardziej poinformowana i nie dokladnie jak było przed rozłamem. nie wazne co mowi taki Nuriel ktory byl w wanted i kazdego z tych ludzi zna. a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.

PussyWizak
22-10-2009, 14:18
Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc )
Jaki? Unika Benqa? :p
Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota?
Otóz to. Wszyscy od nas mają oficjalny zakaz używania botów. A kto tego nie przestrzega dostaje zjebke. Wierzysz mi?
Nie mówię, że każdy (choć prawie wszyscy). Może i ty na Nurielu nie używasz, ale na innych charach już tak ;) (a przynajmniej tak było przed twoją ostatnią przerwą, jak jest teraz jeszcze nie ogarnąłem).

Widze przecinek ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego, kropka
Otoz moj drogi przecinek skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,spacjamusiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,spacjato powiem ci ze musisz byc ograniczony przecinek bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow przecinek pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka.
Wiem przecinek ze Wanted to grupa super gosci przecinek bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,spacjaimrezujacymi non stop,przecinek zmieniajacymi laski jak rekawiczki,spacjanie grajacymi wogole w_ogóle w tibie chyba przecinek ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,spacja do tego kazdy z nich ma szkole i prace przecinek wtedy kiedy im pasuje,spacja ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie przecinek do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie przecinek ma sie rozumiec rowniez wiekowo.
Nephilism to/"-" banda frajerow uciekajacy ze szkoly,spacja pracy przecinek kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga przecinek bo nie maja co innego do roboty przecinek a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,spacja a do tego wszyscy graja na bocie.spacja Nephilism w nocy chodzi spac przecinek bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,spacja ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach przecinek ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 przecinek jak to ustalili przecinek wyjsc na swoje zajecia.

Pomijając już kwestię składni, fleksji i używania polskich znaków. Dlatego uważam to za bełkot. Jeśli przerasta cię precyzyjnie wypowiedzenie swoich myśli, to lepiej nie pisz już nic, idź pograj w tibie or sth.

A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem B).
a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.
Boże, co za kret... jakbyś nie zdążył się zorientować - każdy mój post jest w pełni merytoryczny, odpisuję dokładnie ma każde zdanie, łopatologicznie tłumacząc wam wszystko, "zjebem" tu nikogo nie nazwałem (ani nie użyłem żadnego innego obraźliwego wyrazu), a "Rudy" to jest ksywka rudego i nawet koledzy z gildii się tak do niego zwracają. I jestem tu chyba ostatnią osobą, której brakuje argumentów. A co do poinformowania - na pewno wiem więcej niż ty.

A wracając do hipokryzji...
jebany pedale
To tylko dowodzi, że to co piszę jest prawdą i nie ma siły by moje argumenty obalić. Nie możesz mi podołać i dlatego zachowujesz się jak frustrat, a swoją niemoc wyładowujesz bluzgając mnie. Niestety dla ciebie internet mam nie od dzisiaj, a z takimi kretami jak ty miałem do czynienia w nim już setki razy, więc wiedz, że to mnie zupełnie nie rusza (a tylko dowodzi, że mądrze prawie B)).

twistoff
22-10-2009, 14:31

Tak samo na wojnie. Wierzycie w bajki, że Niklas ma komputer podłączony do CERN-u i 6 giga neta, a nie wierzycie, że używa dasha. W przeciwieństwie do Was znam Niklasa nieco dłużej i znam go dość dobrze :}

"ma dobry powod zeby nie chodzic do szkoly" a moze zamiast wyszukiwać powody, jednak lepszym rozwiazaniem bedzie do tej szkoly chodzic? :/ no ale w sumie jego sprawa,ze woli grac w tibie zamiast sie uczyc.
Co do uzywania bota-nie wierze ze nie macie/nie mieliscie ssow w naszego vt od waszego szpiega.A tam w commencie urb kiedys napisal zeby na main acc bota nie uzywac,i wiekszosc sie do tego stosuje.
Fakt niklas odpala bota na akcjach,bo jest to ofc pomocne,i robi to tak samo 90% waszego teamu.Tylko ze odpalenie bota na akcji, to nie jest to samo co bocenie 24/7 na nightmarach

Lojalny
22-10-2009, 14:57
No tu zes blysnal PussyWizak nie ma co,znaczy co do tresci to nie masz zastrzezen.Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.Pewnie i tak sie myle bo ty jestes w Wanted i wiesz wszystko zawsze lepiej.
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.

Twoja odpowiedz swiadczy o tym ze ty o grze wolisz pisac na forum niz w nia grac.

twistoff
22-10-2009, 15:16
No tu zes blysnal PussyWizak nie ma co,znaczy co do tresci to nie masz zastrzezen.Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.Pewnie i tak sie myle bo ty jestes w Wanted i wiesz wszystko zawsze lepiej.
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.

Twoja odpowiedz swiadczy o tym ze ty o grze wolisz pisac na forum niz w nia grac.

To,co było przed wojną to jest zupełnie inna historia.Zauwaz, ze duzo wczesniej nie było automatycznego systemu wykrywania botterów,a po wprowadzeniu systemu praktycznie odrazu wybuchla wojna.Zanim wprowadzony zostal system,kazdy bocil na wlasna odpowiedzialnosc i nie bylo zadnych zakazów.Pozatym jestem w 100% przekonany,ze panowie z nephilism dostali nie jednego ss'a z vt a w commencie bylo wyraznie napisane,zeby mainami nie bocic wlasnie z uwagi na ten system

PussyWizak
22-10-2009, 15:18
Mam zastrzeżenia do treści, ale było to już wałkowane sto razy, ja sam też o tym pisałem nie raz, i nie widzę sensu, żebym musiał szukać na poprzednich stronach odpowiednich postów, by ja kopiować i wklejać to samo specjalnie dla ciebie.
Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.
Nie ma tam ANI JEDNEGO nie potrzebnego przecinka (a jeśli tak to proszę bardzo - wklej odpowiednie zdanie), a po przecinku daję się spację (wejdź sobie chociażby na tibia.com i poczytaj newsa, to zobaczysz: "Almost every time you log into Tibia,_a message of the day appears which contains important notes,_gameplay hints or helpful tips for players.").
No nie wierze... To był żart! Tak, właśnie tak!
Ahaha, to sobie nie sądź, choćbym nie wiem jakie dowody ci tu przestawił (chociażby ostatnie fale banów), to wiem, że ty swoje zawsze będziesz wiedział. Kret zawsze pozostanie kretem.
A jak Marjanek był jeszcze z nami, to owszem Wanted botowało (tyle, że w przeważnie ta część, która dzisiaj się zwie Nephilims). Teraz nie ma on nic do powiedzenia, a u nas jest zakaz botowania od Urba. Tyle.

EDIT
Bo zapomniałem wcześniej dopisać:
KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P
No widzisz, a teraz popadł w złe towarzystwo, odcięliście go od normalnych ludzi, i co się z nim stało? Botuje, ucieka z lekcji, kupuje chary w tibii... uzależnienie.

Acriati
22-10-2009, 15:25
Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja.
Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty.
Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online.

powiedz cwaniaku kiedy mnie widziałeś online po 12 w nocy? KIEDY NO?
A po drugie jestes kolejna osoba ktora niema zielonego pojecia o mnie....
Naprawde idioto myślisz ze jak knight stoi bez uzytku to nie angazuje sie w wojne? Do tego sa ms-y chyba nie?....Nie bede smiagal knightem jak wole i moge magiem stary proste :***

Nuriel
22-10-2009, 16:24
nvmd, po co gadać;p

ejgej
22-10-2009, 19:00
Normalnie tutaj wchodzę poprawiac sobie humor ponieważ tu jest jeden wielki CYRK hahahah

ps. Nie rozumiem jednego po jaki ch*j sie spinacie przez jakies jeb**e piksele zluzujcie majty a jak ktos ma słabą psyche niech tu nie zagląda i odrazu zrobi sie milsza atmosfera ;)

Ciri the Witcher
22-10-2009, 20:40
A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem B).

Jak sie dowiem jaki wkladasz sobie kwas pod naplet zaopatrze sie w niego!

spirit-of-bicho
22-10-2009, 21:18
Jak sie dowiem jaki wkladasz sobie kwas pod naplet zaopatrze sie w niego!

nazywa sie "Spinator"- prosto z kolumbii

Kiniol
22-10-2009, 21:20
@Pussy( bystry nick, nie ma co)
Kolejna BYSTRA osoba na tym forum. Jako, ze jestes taki wspanialy, madry, a Twoich czynow nie da sie opisac ludzkimi slowami, to chetnie podziele sie z Toba kilkoma uwagami, poniewaz jedynie Ty je zrozumiesz...

Wypowiadanie sie, a raczej ripostowanie na kazda nowo powstala prowokacje jest prawdziwie madra rzecza. Oprocz tego widze, ze pochodzisz z tej grupy intelektualistow, ktora chetnie korzysta ze swojej sily fizycznej, a raczej propaguje ten sposob, kiedy nie ma szansy tego zrobic w normalny czyt. za pomoca rozmowy. Dobrze rowniez ,ze jestes swiadom swojej doskonalosci i nie musisz przed nikim udowadniac jakie to fajne wyrazy posiadasz w swoim slowniku.

Offtopic.
Z tego co widze, wiele osob korzysta z tego forum tylko i wylacznie ,zeby kogos obrazic. W taki razie, jako ze jest to temat wojenny, proponowalbym bym poumawianie sie na priv, na pewne utarczki slowne na tibii, badz jak kto woli na jakims publicznym vent.

Ciri the Witcher
22-10-2009, 21:32
@up
Tzw. ustawka jak w dobrych westernach!

Rudy_Kojot
22-10-2009, 22:08
Autodamaged post.

spirit-of-bicho
22-10-2009, 22:37
@Kamyk
Te Twoje zarty to sa serio na poziomie, haha.
Jak Ty cos powiesz to ja nie wiem czy sie smiac czy plakac, powaznie.
Bo nie wiem, co w tych Twoich postach jest smiesznego, a raczej wolales pokazac Michasiowi jaki to jestes krejzi na forum, to gratulacje udalo Ci sie, pokazales swoj poziom zartow ; D bo ja osobiscie nie widze nic zabawnego w nich, HEHE.

za to zarty ze zuter jest rudy to jest kunszt zartowania i tylko ty mozesz sie tym poszczycić

Ciri the Witcher
23-10-2009, 00:00
Poziom moich zartow jest adekwatny do poziomu waszych wypowiedzi :).

Fajna akcja, miejmy nadzieje,ze bedzie wiecej takich xD.

ziomeck
23-10-2009, 00:02
Oo prawie jak za dawnych czasów na pustyni :]

twistoff
23-10-2009, 00:18
no nareszcie jakas sensowna akcja :p

PussyWizak
23-10-2009, 09:17
blablabla Oprocz tego widze, ze pochodzisz z tej grupy intelektualistow, ktora chetnie korzysta ze swojej sily fizycznej, a raczej propaguje ten sposob, kiedy nie ma szansy tego zrobic w normalny czyt. za pomoca rozmowy blablabla.
Że co?! Jakiej siły fizycznej? Za pomocą rozmowy wszystko jak na razie tu rozwiązuję, tak jak przez ostatnich 25~ postów.

PS.
23:37 Lady Sterlajn [181]: dobra nara
23:37 Sherion [150]: Spierda*laj

ejgej
23-10-2009, 11:42
to jest własnie forum o wojnie to mógłby ktos stworzyc liste ile osób wczoraj padło a nie wyzywacie sie na okrągło

Nuriel
23-10-2009, 11:57
Silverona
Kinnesis
Ja

Judofix
Ragoogue~
Ziomecki
i najważniejszy frag Avar Yama

:]

Kiniol
23-10-2009, 14:41
@Pussy
Jesli nie potrafisz odczytac tego co napisales, a raczej tego co zasugerowales kilka postow powyzej ,to juz Twoja sprawa.

-------------------------
Wczorajsza akcja w koncu wygladala jak cos przypominajacego wojne. Po niej tylko czekac z utesknieniem na war-mode.

Btw, robil ktos cama?

Aglerer
23-10-2009, 14:49
http://www.***********.com/832935319.html
spidiszar ;)

Rudy_Kojot
23-10-2009, 15:27
Autodamaged post.

Eloth'
23-10-2009, 18:48
...Mody na sukces

Acriati
23-10-2009, 20:22
...w odcinku 9521320112....

twistoff
23-10-2009, 22:38
PS.
23:37 Lady Sterlajn [181]: dobra nara
23:37 Sherion [150]: Spierda*laj

uahahaha owned :D dobrze sherion! Jedziesz z kurwami !

Zutersky
23-10-2009, 22:38
czy arucard bedzie ze sterlajn dowiemy sie w odcinku po tym jak dowiemy sie czy zwiazek sheriona z paulina legl w gruzach

ansekabanse
23-10-2009, 22:43
czy arucard bedzie ze sterlajn dowiemy sie w odcinku po tym jak dowiemy sie czy zwiazek sheriona z paulina legl w gruzach

Ty sie tak nie smiej bo moze w odcinku 98774395 padnie w koncu na ciebie?:p az w koncu sterjaln wyruchawszy 3/4 azury zrobi world trade na furore.A tak swoja droga,z sheriona niezla cipa skoro sie tak do laski zwraca,a z niej niezla kretynka ze sobie na to pozwala,ale wyjebane,ich sprawa ;)

Szalona_Sowa
23-10-2009, 23:20
GZ Battle ;) W końcu jakaś akcja ;)

BTW, co myślicie o tych nowych zasadach PVP Cip-softu? Wojna bez nobów będzie trochę mało "taktyczna" ;)

Nuriel
24-10-2009, 10:55
Wymar~
Xalf
Molterus
Miter Furax

PussyWizak
24-10-2009, 10:56
jakieś camy?

Eloth'
24-10-2009, 11:00
Lady Sterlajn wyjebana z Nep~~

Szalona_Sowa
24-10-2009, 12:02
Powód to tajne przez poufne, czy podacie go?

Ofc mam na myśli członków neph~, nie tych forumowych geniuszy.

WesoL1992
24-10-2009, 19:06
Dajcie cama z tej akcji co padl wymar, xalf, molterus i miter.

Zutersky
24-10-2009, 19:33
niedamy bo 5 szpiegow do mnie pisalo podczas jak krecilem ;[[

Acriati
25-10-2009, 20:29
Dajcie cama z akcji ank.... ja robilem ale siła wyzsza...x-log 8o8o8o

Zutersky
25-10-2009, 20:51
tym razem do esfaresa pisali jego uchole i znow nie mozemy dac :/

Siggurdius
25-10-2009, 21:40
jesli zrobia taki update jak w teaserze, to byc moze ponownie powroce siac poploch i zniszczenie - zobaczymy.

Pozdrawiam

Artemon
25-10-2009, 23:10
Co takiego napisał Sherion, że usunęli? :\

Nuriel
26-10-2009, 10:41
Wanted :

Tarizibo
Arucard la'Flak
Elko Anth x2
Wymar Herachear
Mandarke di Vaio x2
Adi Gotti

Nephilims :

Panoramixiis

Nuriel
27-10-2009, 02:17
Neow~
Sherion
Nuriel
Gaddarr
Leifmaa

PussyWizak
27-10-2009, 02:26
CAM: http://www.***********.com/119792201.html
Niestety widać tylko jednego fraga ;)

MR_Wojcik
27-10-2009, 10:23
No to macie i moj film w takim razie..[;
speedy/539561198.html

/Wójcik.

Beda
27-10-2009, 15:41
Dilo mój misiu :D ;*

twistoff
27-10-2009, 16:20
Pierwsza akcja od niepamietnych czasow kiedy byl z nami Urb i lidowal.Urbuś mamy nadzieję,że wrocisz do nas :*:* <miss you>

MR_Wojcik
27-10-2009, 16:49
A na Dragu to chyba Mrowa gral..

/Wójcik.

Nuriel
27-10-2009, 18:32
Nurek dedek :(

PussyWizak
27-10-2009, 18:39
A na Dragu to chyba Mrowa gral...
Był ten_o_ktorym_myslisz, ale o dziwo nic nie liderowal.

twistoff
27-10-2009, 19:04
Nurek dedek :(

Cos nurielski sie nie mozesz przebic przez ten 152 :)

Acriati
27-10-2009, 20:26
Wanted :

Tarizibo
Arucard la'Flak
Elko Anth x2
Wymar Herachear
Mandarke di Vaio x2
Adi Gotti

Nephilims :

Panoramixiis

+ Sircapital 8o... ale widze hak polecial... to niech ma chlopak

Rudy_Kojot
27-10-2009, 20:52
Autodamaged post.

XxFilipXxX
27-10-2009, 21:02
@ up
Chuj nas to obchodzi, to jest temat o wojnie .

Rudy_Kojot
27-10-2009, 21:06
Autodamaged post.

Zutersky
27-10-2009, 21:11
bawcie sie dzis bo jutro znow do pztow

Ps. odliczamy dni do prawdziwej wojny(oby)

Ps2. Mam nadzieje ze duzo kasy nazbieraliscie : ))))))))

Artemon
27-10-2009, 21:29
nvm.........

Zegea
27-10-2009, 21:36
Autodamaged post.

Zutersky
27-10-2009, 21:38
jutro nam hiszpan kupi na ebuy'u i bedziemy mieli tyle samo co mielismy a wam kto kupi ?;]

PussyWizak
27-10-2009, 21:42
A dla nas zbiera gildia Savana, to też będzie na kilka deadów :p

@Nuriel
Wcześniej mnie pytałeś, czy widziałem Cie na bocie:
Oct 27 2009, 17:59:35 CET Slain at Level 151 by Aglerer, Akura Sian, Holy Prist, Judofix butcher, Molterus and Wymar Herachear.
-
Oct 26 2009, 22:12:04 CET Died at Level 152 by a wyrm.
Oct 24 2009, 19:00:18 CEST Died at Level 152 by a wyrm.
Oct 23 2009, 22:19:09 CEST Died at Level 152 by a wyrm.
B)

Rudy_Kojot
27-10-2009, 22:05
Autodamaged post.

twistoff
27-10-2009, 22:31
jutro nam hiszpan kupi na ebuy'u i bedziemy mieli tyle samo co mielismy a wam kto kupi ?;]

o to sie akurat nie martw,wanted ma wielu przyjaciol ktorzy chetnie wspomoga nasze finanse,i doskonale zdajesz sobie z tego sprawe :)

Savan
27-10-2009, 23:10

Nie propaguj kłamst.

Zutersky
27-10-2009, 23:29
lepiej opowiedz nam czemu tyle kasy i itemow poznikalo z waszych domkow po hacku marjana na jimm bombie, co? :]

z czyjego domku cos zniknelo ? bomba mial wbite do mojego i caly moj hajs jak lezal tak lezy : )

Ciri the Witcher
28-10-2009, 00:23
Mimo iz Jimm Bomba mial key ringa z kluczem do mojego domku wybral trudniejsza droge i dostal sie do niego przez komin, a z domku podjebal mi 2 zielone krzesla, firanke i klocki lego. MAMO! ZA JAKIE GRZECHY?!

Nuriel
28-10-2009, 00:47

@Nuriel
Wcześniej mnie pytałeś, czy widziałem Cie na bocie:
Oct 27 2009, 17:59:35 CET Slain at Level 151 by Aglerer, Akura Sian, Holy Prist, Judofix butcher, Molterus and Wymar Herachear.
-
Oct 26 2009, 22:12:04 CET Died at Level 152 by a wyrm.
Oct 24 2009, 19:00:18 CEST Died at Level 152 by a wyrm.
Oct 23 2009, 22:19:09 CEST Died at Level 152 by a wyrm.
B)

Pytałem, czy widziałeś mnie z botem NA WOJNIE :D
A poza tym to uwierz mi, że to nie wina bota była :D

I nigdy nie ściemniałem, że nie używam w ogóle bota, żeby nie było. Ale po żadnej stronie nie ma świętych.

PussyWizak
28-10-2009, 00:52
Nie propaguj kłamst.
Ok, w takim razie odnotowano B)

ansekabanse
28-10-2009, 01:20
jak sie dzis mama marjana dowie na wywiadowce jak marjanek wagarowal to dupa spuchnie i szlaban na komputer

AdiZgOlekk
28-10-2009, 01:25
dowciapny jestes HEHE

PussyWizak
28-10-2009, 22:22
Marjola
Last Login: Oct 27 2009, 00:49:08 CET
Zaczynam się naprawę poważnie o niego bać, chyba faktycznie jednak dostał jakiś szlaban po wywiadówce :p

Kiniol
28-10-2009, 22:50
jak sie dzis mama marjana dowie na wywiadowce jak marjanek wagarowal to dupa spuchnie i szlaban na komputer

Ojejuniu, uwazaj zeby Ci glowka nie spuchla od tych Twoich ,jakze oryginalnym, dowciapow.

-----------
Ogolnie to zaczynam sie o Was chlopaki powaznie martwic. Coraz wiecej widze postow na temat Marjana. Rozumiem....mozna kogos lubic, ale ze wpadliscie w obsesje na temat kolegi ,ktore poznaliscie w grze komputerowej... pff No coz przynajmiej sie z tym nie ukrywacie. Jak chcecie to powysylam Wam plakaty z jego zdjeciem, OK?

twistoff
28-10-2009, 23:22
Ojejuniu, uwazaj zeby Ci glowka nie spuchla od tych Twoich ,jakze oryginalnym, dowciapow.

-----------
Ogolnie to zaczynam sie o Was chlopaki powaznie martwic. Coraz wiecej widze postow na temat Marjana. Rozumiem....mozna kogos lubic, ale ze wpadliscie w obsesje na temat kolegi ,ktore poznaliscie w grze komputerowej... pff No coz przynajmiej sie z tym nie ukrywacie. Jak chcecie to powysylam Wam plakaty z jego zdjeciem, OK?

Mi glowka nie spuchnie gorzej z twoim dupskiem.A wy jak ciagle pisaliscie i szydziliscie z urba,to takich wnioskow nie wyciagnales?Chyba jestes troche przewrazliwiony na punkcie braciszka hmm?

Nuriel
28-10-2009, 23:44
Nie będę tutaj pisał kto jest przewrażliwiony na punkcie Marjana i pisze o nim w co drugim poście :D O niego się nie martwcie, da sobie radę.

twistoff
29-10-2009, 00:03
Nie będę tutaj pisał kto jest przewrażliwiony na punkcie Marjana i pisze o nim w co drugim poście :D O niego się nie martwcie, da sobie radę.

tak jak swojego czasu sherion ciagle pisal o urbie.Ahh life of a lider

Ciri the Witcher
29-10-2009, 00:19
Dzien z zycia wantedowca wyglada jak skrypt do elfbota:
1. Jezeli "Nephilims offline" -> "exp"
2. Jezeli "Nephilims online" -> "pz"
3. Jezeli "Nephilims popadalo" -> "spamuj i wyzywaj ich na forum tibia.pl i tibia.com od noobow" i go to label "exp"
4. Jezeli "Nephilims wybilo Wanted" -> "spamuj tylko na tibia.com, ze sa noliferami" i go to label "pz"

Goton
29-10-2009, 01:01
3. Jezeli "Nephilims popadalo" -> "spamuj i wyzywaj ich na forum tibia.pl i tibia.com od noobow" i go to label "exp"
4. Jezeli "Nephilims wybilo Wanted" -> "spamuj tylko na tibia.com, ze sa noliferami" i go to label "pz"

Takie trochę moim skromnym zdaniem żałosne.

spirit-of-bicho
29-10-2009, 08:33

signed kurwa

Rudy_Kojot
29-10-2009, 09:15
Autodamaged post.

PussyWizak
29-10-2009, 10:02
LOL, ma pewno jesteś właściwą osobą do wypominania wyzywania (tak jak i połowa, albo i jeszcze więcej twojej gildii).

Ciri the Witcher
29-10-2009, 12:11
LOL, ma pewno jesteś właściwą osobą do wypominania wyzywania (tak jak i połowa, albo i jeszcze więcej twojej gildii).

A czy ja cos komus wypominam? Ja po prostu pokazuje system wg ktorego dzialacie i postepujecie.

@kojot
to ty swoimi postami pokazujesz jak odlegla jest twa kondycja psychiczna od normalnosci ;)

@goton
Jezeli mowisz o systemie wg ktorego dzialacie to tak, jest on zalosny :).

Nuriel
29-10-2009, 12:37
A było tak spokojnie przez chwilę..

Widzę wracamy do piaskownicy? "On mnie przezywał to ja jego też!"

Życzę Wam miłej i konstruktywnej dysputy ;p

Rudy_Kojot
29-10-2009, 15:16
Autodamaged post.

PussyWizak
29-10-2009, 15:43
W ramach ciekawostki:

13:48 Savan [78]: marjola is banned by his mom

Gorrath
29-10-2009, 15:54

Gdybys odwrócil to w druga strone wyglada to tak samo.. więc co Ty chcesz pokazac badz udowodnic? Wykłucasz sie na tym forum z noobami od 4 lat wpajając im jakieś brednie... to jest dopiero zalosne.

Yours Waszka

Nuriel
29-10-2009, 16:00
a wg mnie dziala to tak,
NIE MA MARKA ---> GRZEJEMY W PZ

;]

Ja nie grzeję, tylko padam :P

twistoff
29-10-2009, 16:29

Tak samo mozemy my powiedziec o was,i tak samo jest na kazdym servie,wiec ameryki nie odkryles,chciales zablysnać,ale ci nie wyszlo ;)

Smoq_Xanosta
29-10-2009, 17:44

mam nadzieje, ze nie jestes programista bo slabiutkie te skrypty ;/

Yours,
Smoq

Acriati
29-10-2009, 17:52
@Witcher~~

yhy tak, tak tak tak, yhy taaaak tak, tak, hyc hyc tak tak, tak tak tak tak tak....

Zutersky
29-10-2009, 18:33
a wg mnie dziala to tak,
NIE MA MARKA ---> GRZEJEMY W PZ

;]

proste, marjanowi konczy sie kara i wam zaczyna sie znow rl life : )

Zegea
29-10-2009, 19:29
Autodamaged post.

twistoff
29-10-2009, 19:54
ktorego ty oczywiscie nie masz, nie ma co ukrywac, ze masz 22 lata i grasz tylko w tibie calym dniem siedzac w domu, pasozytujac na innych i zyjac na utrzymaniu mamy. a i w tibii laski nie poznasz, ktora kiedys zostanie twoja zona haha chyba ze jestes budyniem i wszystkie tibijskie 'lachony' sa twoje.

i to nie ze ja cie przesladuje czy cos, ale to bolesna prawda, przejrzyj wkoncu na oczy ;]

pozdro wojtus : )

No niestety taka jest najszczersza prawda.Co by sie nie działo,czy wanted dostaje po dupie czy nie,gaddarr i tak jest caly dzien na tibii,i na vt.Wstaje kolo 12/13 odpala kompa,kladzie sie kolo 2/3.I tak cale zycie.I dokladnie tak jak powiedzial zegea.Nikt cie tu nie chce wysmiac czy pojechac,ale czlowieku zastanow sie nad soba, bo kiedys obudzisz sie z reka w nocniku z poczuciem ze nic w zyciu pozytecznego nie zrobiles

Zutersky
29-10-2009, 21:11
takim pierdoleniem pokazujecie ze niemacie szpiega u nas

afgafgaf_men
29-10-2009, 21:46
No niestety taka jest najszczersza prawda.Co by sie nie działo,czy wanted dostaje po dupie czy nie,gaddarr i tak jest caly dzien na tibii,i na vt.Wstaje kolo 12/13 odpala kompa,kladzie sie kolo 2/3.I tak cale zycie.I dokladnie tak jak powiedzial zegea.Nikt cie tu nie chce wysmiac czy pojechac,ale czlowieku zastanow sie nad soba, bo kiedys obudzisz sie z reka w nocniku z poczuciem ze nic w zyciu pozytecznego nie zrobiles

JAKBYM MIAL TAKI RUDY KASK TEZ BYM KURWA NA PODWORKU SIE NIE POKAZYWAL!

Kiniol
29-10-2009, 22:01
@up
Jakbym mial tak zryty kask jak Ty, to bym nawet nie smial napisac czegokolwiek na forum.

---------
-Sirkiks
-Wymeros
-Nittunk

A jednak bez MArjanka tez mozna!

PussyWizak
29-10-2009, 22:24
Ale widzicie, Marjanka nie ma i już jest wam dużo ciężej i wszystko nie przychodzi tak łatwo. My mamy taką sytuację przez całą wojnę. Więc ciekaw jestem co by się działo, jakbyście probowali walczyć bez swojego lidera (albo raczej, gdbybyśmy my walczyli ze swoim (z Drazem) :/ ).

Pr0Stfu
29-10-2009, 23:10
A czego Draz już nie gra? Np. Ecrusherem, char stoi bez użytku...
Pożegnał się już z tibią?

Może robi tajemniczą postać?B):D8o8o

twistoff
29-10-2009, 23:19
takim pierdoleniem pokazujecie ze niemacie szpiega u nas

no proste ze nie mamy ;] ale wy i tak podejrzewacie taka sterjaln hahah

--- twistoff dodał 1 minut i 14 sekund później ---

A czego Draz już nie gra? Np. Ecrusherem, char stoi bez użytku...
Pożegnał się już z tibią?

Może robi tajemniczą postać?B):D8o8o

Draz tak naprawde nie gral juz za czasow poprzedniej wojny.Mial zajawke na tydzien,dwa i pare miechow przerwy.Teraz chyba nie ma go w polsce

Smoq_Xanosta
29-10-2009, 23:29
@up
Jakbym mial tak zryty kask jak Ty, to bym nawet nie smial napisac czegokolwiek na forum.

---------
-Sirkiks
-Wymeros
-Nittunk

ale wy jestescie wartosciowymi zawodnikami !!

Yours,
Smoq

Zutersky
29-10-2009, 23:37
to tak zabrzmialo jak ty bys nim byl ;];

ansekabanse
30-10-2009, 00:18
smoq przepros go za to ze nie siedzisz 24/7 na tibii ;/

PussyWizak
30-10-2009, 01:49
no proste ze nie mamy ;] ale wy i tak podejrzewacie taka sterjaln hahah
Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz dostateczniej wiedzy ;)

spirit-of-bicho
30-10-2009, 08:19

nie sadze zeby oni uwierzą ze maja spaja, slyszac to od ciebie

Nuriel
30-10-2009, 10:11
Porównanie z pskonejotta z ostatnich trzech dni (tylko main chary :))

Gaddarr:
1h30m
9h30min
9h30min

Wymar~
9h30min
13h15min
12h30min

twistoff
30-10-2009, 11:20

No wiesz pussy ja nie wiem kim ty jestes z tibii,ty nie wiesz kim jestem ja,a gdybymy wiedzieli o sobie wiecej,wiedzial bys, ze mam dostatecznie duza wiedze na ten temat,i swoje powody dla ktorych pisze pewne rzeczy w postach :)

PussyWizak
30-10-2009, 12:05
nie sadze zeby oni uwierzą ze maja spaja, slyszac to od ciebie
ALE NIE O TO CHODZI

@up
nie o to chodzi ;p
chyba nie był bym taki głupi, żeby mówić o tym na forum, by się popisać or sth, jeśli by nam to nie zaszkodziło, jednak WSZYSTKICH faktów o pewnej bardzo ważnej sprawnie widocznie nie znacie.
ale ok, na ten temat już milczę.

Nuriel
30-10-2009, 12:25
No wiesz pussy ja nie wiem kim ty jestes z tibii,ty nie wiesz kim jestem ja,a gdybymy wiedzieli o sobie wiecej,wiedzial bys, ze mam dostatecznie duza wiedze na ten temat,i swoje powody dla ktorych pisze pewne rzeczy w postach :)

To czemu boisz się podpisać nickiem..? :confused:

tajemniczy111
30-10-2009, 12:28
@up

---------
-Sirkiks
-Wymeros
-Nittunk

Oo Łukasz padł xD Co tam panowie słychac w wielkim świecie sexu i biznesu?
Tak sobie czytam z nudów na wykładzie co tu u nas sie dzieje i widze wiele ciekawych rzeczy;p
Pozdrawiam was zjeby :p

Goton
30-10-2009, 13:06
@goton
Jezeli mowisz o systemie wg ktorego dzialacie to tak, jest on zalosny :).

Mówię o zachowaniu jakie widać u niektórych forumowiczów (w tym u Ciebie) jakie jest zdeterminowane paroma pikselami ;D

Ciri the Witcher
30-10-2009, 14:44
Ale widzicie, Marjanka nie ma i już jest wam dużo ciężej i wszystko nie przychodzi tak łatwo. My mamy taką sytuację przez całą wojnę. Więc ciekaw jestem co by się działo, jakbyście probowali walczyć bez swojego lidera (albo raczej, gdbybyśmy my walczyli ze swoim (z Drazem) :/ ).

Adi Gotti
Konkret
Wymar~
Lyoth

Mówię o zachowaniu jakie widać u niektórych forumowiczów (w tym u Ciebie) jakie jest zdeterminowane paroma pikselami ;D

to samo tyczy sie ciebie i wszystkich innych ktorzy graja w tibie O_o

PussyWizak
30-10-2009, 15:33
http://www.***********.com/591579462.html
http://www.***********.com/128261118.html <- Konkret rox

speedy share

Kiniol
30-10-2009, 18:19
Ahh ten Smoq... ten to potrafi;). Nie powiem, bylo by nam o wiele trudniej bez jego wsparcia

Nuriel
30-10-2009, 20:59
Ahh ten Smoq... ten to potrafi;). Nie powiem, bylo by nam o wiele trudniej bez jego wsparcia

Nie przesadzaj :]

Przynajmniej jest ciekawiej od kiedy Smoq wrócił :)

Goton
30-10-2009, 22:38
to samo tyczy sie ciebie i wszystkich innych ktorzy graja w tibie O_o

Nie zapominajmy, że to nie ja mam ogromną ilość postów nabitych podczas jakże owocnych dyskusji na forum, może dlatego, ponieważ nie jestem pro game player jak co niektórzy, nie tylko w pvp, ale także w przepychankach słownych ;d

Olevka
30-10-2009, 23:49
OMG Konkret wymiata ;D Best pvp ;D