zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Polskiego Servera

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7

kostooch
13-04-2006, 20:22
Taifun Devilry temporary retired. Charonsi zostal czasowo liderem Duskiness.

Aciek
13-04-2006, 20:30
Greetings,

As far as you have propably concerned, I'm semi-retired for a good few days..
It's the highest time to barely it distinctly.

From now on, I'm going to be retired due to my school matters for a while. Thereat I'd like to pass the leadership to such a trustworthy and kindly guild mate, which is certainly Charonsi. Furthermore, in the consideration of fact that we are related to endless "war", you doubtless know where you should look forward to me.

Going to miss you all friends, but oh well.. I'll be back.

_/

Hail The Duskiness!

Signed,
Taifun

Nie "temporary" tylko tymczasowo, jak mozesz przeczytac wyzej - "I'm going to be retired due to my school matters for a while" - czyli bedzie retired przez sprawy szkolno-edukacyjne (:P) na "chwile".

Cortez Blackheart
13-04-2006, 22:33
Nie "temporary" tylko tymczasowo, jak mozesz przeczytac wyzej - "I'm going to be retired due to my school matters for a while" - czyli bedzie retired przez sprawy szkolno-edukacyjne (:P) na "chwile".

Ale jestes *urwa 'mondry' AheuahaeehAEASAeHAueaS ... a Twoj angielski mnie poraza po prostu... :)

kostooch
13-04-2006, 23:19
A co znaczy "temporary"?

Ratilt
14-04-2006, 01:57
Tyle fragów w wojnie, a filmów brak... czy obsługa TibiCam jest taka trudna? :(
Widocznie w nocy graja ci ownerzy dla ktorych jest to problem ;)

Veltaxio
14-04-2006, 10:05
Kazdy rycerz ma swoja dume i honor jednak najwiekszym jego atutem jest bron...

09:06 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.

takie cos mial do niedawna (do wczoraj!) Doon'juan tera to cacko przeszlo we wladanie Pasterz the Axemaster

23:20 Doon'Juan: zauwielbiam jeść bananyal mi sov kobieta lekkich obyczajówa

Plotka? Zobaczymy na polu bitwy ;)

@Edit

Wiodaca postac Gildi Green League dostal bana
Magrami
Banished: until Apr 21 2006, 09:43:20 CET because of excessive unjustified player killing

d;

Risofek
14-04-2006, 11:18
Widocznie w nocy graja ci ownerzy dla ktorych jest to problem ;)

Poprostu sa to akcje na spontanie i ostatnia rzecza o ktorej sie mysli jest TibiaCam.

Moze Czlonkowie SS mogliby nakrecic filmy bo oni sie przygotowywuja nieco wczesniej i moga je nakrecic.Poczekamy zobaczymy:)

@Pasterz~

Pamietam takie slowa wypowiedziane przez Ciebie

"Musisz mi bezgranicznie ufac"

Jesli to jest prawda to ladnie jest CI zaufac :)

Vanzi
14-04-2006, 20:24
Poprostu sa to akcje na spontanie i ostatnia rzecza o ktorej sie mysli jest TibiaCam.

Moze Czlonkowie SS mogliby nakrecic filmy bo oni sie przygotowywuja nieco wczesniej i moga je nakrecic.Poczekamy zobaczymy:)
Włączenie TibiCam NG i rozpoczęcie nagrywania zajmuje około 1-2 sek, można to włączyć w każdym momencie... no cuż pozostaje nam oglądać fragliste ^.-

Risofek
14-04-2006, 20:51
Włączenie TibiCam NG i rozpoczęcie nagrywania zajmuje około 1-2 sek, można to włączyć w każdym momencie... no cuż pozostaje nam oglądać fragliste ^.-

No to szybciutki jesteś.:baby:

zapinacz
15-04-2006, 00:25
LOL. Nie wiem czy wiesz drogi Imargam ale Magrami nie nabił bana wcześniej wymienionym charem. Zanim coś palniesz zastanów sie dwa razy i sprawdź źródło z którego czerpiesz swoją - że tak powiem - płytką wiedzę. (w tym poscie nie mam na celu zniżenie do poziomu krawężnika twojej godności oraz zdolności intelektualnych w które szczerze wątpie ;* ;* ;*[przykro mi ale prawda czsami boli] ale chyba żaden member dusków nie może sie poszczycić swoimi zdolnościami intelektualnymi) Pozdrawiam Wasz Profesor Zapinacz

HAIL SIXTH SENSE!!!

Risofek
15-04-2006, 00:45
LOL. Nie wiem czy wiesz drogi Imargam ale Magrami nie nabił bana wcześniej wymienionym charem. Zanim coś palniesz zastanów sie dwa razy i sprawdź źródło z którego czerpiesz swoją - że tak powiem - płytką wiedzę. (w tym poscie nie mam na celu zniżenie do poziomu krawężnika twojej godności oraz zdolności intelektualnych w które szczerze wątpie ;* ;* ;*[przykro mi ale prawda czsami boli] ale chyba żaden member dusków nie może sie poszczycić swoimi zdolnościami intelektualnymi) Pozdrawiam Wasz Profesor Zapinacz

HAIL SIXTH SENSE!!!

A gdzie Imargam napisal ze nabil tym charem?
Nie napisal.Napisal tylko z eMagrami ma bana co jest prawda wiec nie mow ze ma niski poziom intelektualny bo jak to ma sie do Ciebie - człowieka który średnio czytać potrafi?:S

Zal.pl

Veltaxio
15-04-2006, 04:23
nie spusc sie czasem tymi twoimi ziomami hehe xD

kostooch
15-04-2006, 08:58
Grats for Taifun my honney, he cleared demon helmet quest room alone as first sorcerer in tibia! :**

Yber.
10_z_n_a_k_o_w

Nagassh
15-04-2006, 09:42
A ja odbije od tematu....

Wesołych Świąt!!!

Dajcie se spokój z tą grą chociaż w święta miśki;)

Aloha!!

matekk fst bolt
15-04-2006, 10:10
Myslicie ze caly czas bedzie Duskies prowadzilo hmm a tu sie mylicie ! Dla tych typow trzeba pogarde trzymac bo sie robia za cwani niedosc ze maja wieksze levele i sie trzymia to nie znaczy ze sa the best hmm malo jest innych graczy i lepszych od tych co sa w duskies ? Doszlem do wniosku ze Duskies robi sie jak UV na hibernie ale to sie zmieni bo ilez mozna tlumaczyc typom z duskies ze niesa pokonani !!! ZALL -.- X(

Wez idz wyjdz muminki o 19:00 leca:baby:
zal.pl

Nevol
15-04-2006, 10:26
Ludzie co za zal sie tutaj zrobil :D

Risofek
15-04-2006, 11:44
90% czytających to forum zapewne zrozumiałoby że to właśnie char o imieniu Magrami dostał bana. Wiesz może ty rozumujesz troche inaczej, ale to już niemoja wina.

PS: Czytam doskonale, napewno lepiej od Ciebie, biorąc pod uwagę styl twoich niezwykle lakonicznych wypowiedzi wnioskuję że czytasz bardzo mało a ostatnie dzieło jakie przeczytałes to zapewne Price List twojego pana Taifuna. Pozdro for all dogs

HAIL SIXTH SENSE

Typowo jesteś idiotą.Tak jak Ty zrozumialy to zapewne inne osoby, które nie umieją czytać ze zrozumieniem8o

Pozatym moje wypowiedzi nie sa lakoniczne i śmiej twierdzić,że w momencie pisania nie wiedziałeś nawet co to znaczy8o

Jeśli Cie to interesuje to nie czytam wogóle za wyjatkiem wiadomości na onecie :)

Btw WIecej na Twoje posta nie odpowiem bo jest to dla mnie idiotyzm.

Charoken
15-04-2006, 12:58
[...]to już niemoja wina.[...]

Stary to ty strasznie oczytany jesteś. xD

Ratilt
15-04-2006, 15:22

Ja mysle ze nie kreca filmikow gdyz sie boja ujawnic swoje kosmiczne taktyki :> Przynajmniej SS..

@Charo~
Odzyskales juz tu konto czy to nadal bliski kolega Imargama pisze? :p

Risofek
15-04-2006, 15:43
Ja mysle ze nie kreca filmikow gdyz sie boja ujawnic swoje kosmiczne taktyki :> Przynajmniej SS..

@Charo~
Odzyskales juz tu konto czy to nadal bliski kolega Imargama pisze? :p

Chyba pod pojęciem taktyka rozumiesz tu "bot".

Kapucha
15-04-2006, 16:16

Bez Ciebie to juz nie to samo. ='(

btw. jak juz pewnie zauwazyliscie na Fenixa'Gru powrocił znany Olek + maly support ^^

Dragonisek
15-04-2006, 16:28

A bylo juz tak fajnie jak Ciebie nie bylo ;<

kostooch
15-04-2006, 21:21
A ja odbije od tematu....

Wesołych Świąt!!!

Dajcie se spokój z tą grą chociaż w święta miśki;)

Aloha!!
Ponizszy wierszyk nie ma na celu nikogo pochwalic/obrazic, radze go traktowac z przymrozeniem oka (zeby potem znowu nikt z japa nie skakal, ze kogos faworyzuje albo pojezdzam).

Ile Katrila kasy na dedy marnuje,
Ile Axemaster zepsuł nerwów Caltusowi,
Ile Ratillt wywalił spirek Gremarowi,
Ile shieldingu Spaaw ma,
Ile razy Dalanthi 103 lvl wbija,
Ile noobków śmiga po Rooku,
Tyle kiełbasy miejcie w koszyku!

I hope you will like it ;p.

Valest
15-04-2006, 22:38
Hehe Yberius sie myli !!!!!!!!! na Kyrze Tetro zrobil solo mojemu kumplowi zobaczcie jak róznica Lv ;] [tyg temu]

Ratilt
16-04-2006, 00:20

Nie wywalilem mu zadnych spirek nigdy.

Risofek
16-04-2006, 01:22
Hehe Yberius sie myli !!!!!!!!! na Kyrze Tetro zrobil solo mojemu kumplowi zobaczcie jak róznica Lv ;] [tyg temu]

Jest moze dostepny jakis film z tego?

Zoczek
16-04-2006, 01:33
Ponizszy wierszyk nie ma na celu nikogo pochwalic/obrazic, radze go traktowac z przymrozeniem oka (zeby potem znowu nikt z japa nie skakal, ze kogos faworyzuje albo pojezdzam).

Ile Katrila kasy na dedy marnuje,
Ile Axemaster zepsuł nerwów Caltusowi,
Ile shieldingu Spaaw ma,
Ile razy Dalanthi 103 lvl wbija,
Ile noobków śmiga po Rooku,
Tyle kiełbasy miejcie w koszyku!

I hope you will like it ;p.

lol ahahahahahahah dobre ;p gdybym byl twoim nauczycielem języka polskiego dostałbyś 5 :D

kostooch
16-04-2006, 08:34
Nie wywalilem mu zadnych spirek nigdy.
Plotki chodza po ludziach.

Ratilt
16-04-2006, 14:04
Plotki chodza po ludziach.
Masz zle info w takim razie.

Mroczno
16-04-2006, 14:57
[Oryginalnie napisane przez Ratillt ]Nie wywalilem mu zadnych spirek nigdy.

elo. no jak to ratillt mowi to nie ja to moj noob char. HAHAHAHAHAHAH:D :D smieszny jestes ziomus :baby:

Mroczno
16-04-2006, 15:07
Stary to ty strasznie oczytany jesteś. xD

Stary ty to strasznie loyalny jestes :D :D :D w polowie drogi po czipsa jak szedles to zwatpiles ? ( strace postac bede hunted by taifun ;( ) poprostu charonsi w polowie drogi wrocil do dp i pozniej mowil ze telefon mial HAHAHAHAHAHAHA stfu.

kostooch
16-04-2006, 15:12
Masz zle info w takim razie.
Kazda plotka ma w sobie ziarenko prawdy podobno.

Ratilt
16-04-2006, 15:56
Kazda plotka ma w sobie ziarenko prawdy podobno.
Prawda jest taka ze to byly noob chary kolegow z gildii.

@Mroczno
ogarnij sie.

djmtv
16-04-2006, 16:24
smeiszne jest to ze kilka osob uwaza ze wie wszystko na podstawie plotek
sami mowia ze plotki donosza :D
ja mysle ze skoro w calej tej akcji ratilt bral udzial to wie lepiej odwas :D
i to jemu bym wierzyl a nie plotkom :P

Mroczno
16-04-2006, 16:32
Prawda jest taka ze to byly noob chary kolegow z gildii.

@Mroczno
ogarnij sie.

co chcesz powiedziec przez slowo ogarnij sie ? idz lepiej sprzedac kumpli i powiedz dla taifuna ( petra 2 ownera ) kiedy zrobimy pzty ? :) zalosliwy jestes pozdro 600

Charoken
16-04-2006, 17:27
Stary ty to strasznie loyalny jestes :D :D :D w polowie drogi po czipsa jak szedles to zwatpiles ? ( strace postac bede hunted by taifun ;( ) poprostu charonsi w polowie drogi wrocil do dp i pozniej mowil ze telefon mial HAHAHAHAHAHAHA stfu.

To znaczy, że wy jesteście lojalni, bo wyszliście z własnej gildii i zaczęliście przeciwko niej wojnę? ;-]

Mroczno
16-04-2006, 17:37
To znaczy, że wy jesteście lojalni, bo wyszliście z własnej gildii i zaczęliście przeciwko niej wojnę? ;-]

nie zmieniaj tematu i nie wnikaj . wyszlismy z wlasnej gildi tak prawda wyszlismy bo nikt by w takiej gildi nie chcial byc :D :D a i jeszcze jedno my zaczelismy wasz lider zabil nam membersa gildi za darmo :( a pozniej zaczal atakowac pozdro [600] no comment xD

Charoken
16-04-2006, 17:38
A jednak większość została...

Mroczno
16-04-2006, 17:42
sluchaj zostali tylko ci co boja sie o postac przyklad : Ty, Ratillt . albo ci co nie wiedza jaki jest naprawde petro wygania ze smokow bloodbro, kumpla od poczatku servera itd. lub teksty "zaczynasz mnie w*****ac" wtf ? :/ pozdro [600]

Charoken
16-04-2006, 17:43
A może zostali ci, którzy myślą i nie zabijają 12x masterów za to, że nazwał kogoś "okularnikiem"?

Mroczno
16-04-2006, 17:45
A może zostali ci, którzy myślą i nie zabijają 12x masterów za to, że nazwał kogoś "okularnikiem"?

niedojebanym okularnikiem jak juz chcesz tak pisac :) a ktorzy zostali to jak juz pisalem zrozumia z czasem jaki jest Taifun Devilry < czytaj petro jak porobia te powiedzmy 120-150 lvle pozdro [600]

kostooch
16-04-2006, 17:52
niedouwielbiam jeść bananyanym okularnikiem jak juz chcesz tak pisac :) a ktorzy zostali to jak juz pisalem zrozumia z czasem jaki jest Taifun Devilry < czytaj petro jak porobia te powiedzmy 120-150 lvle pozdro [600]
Niektorzy juz wczesniej zrozumieli. I wiedza, ze nic sie nie da zmienic.

Mroczno
16-04-2006, 17:55
Niektorzy juz wczesniej zrozumieli. I wiedza, ze nic sie nie da zmienic.

heh no tak tutaj masz racje :) btw polowa ludzi nie uwierz mi ze nie wie jakie sa naprawde oblicza petra imo. never say never :) pozdro

Kapucha
16-04-2006, 18:19
a wlasnie jak to z tym petrem murzynskim botem ;> on i taifun poszli sie uczyc?

@upup
plota to plota moze miec moze nie miec ziarnka prawdy. [=

@a co do taifuna, to on jest spoko "politykiem" s; w rozmowach zawsze mily oczytany, a tak naprawde swoje zawsze zrobi. i tutaj niektorzy sie daja nabierac (lub im to odpowiada) niektorzy nie .

kostooch
16-04-2006, 18:26
a wlasnie jak to z tym petrem murzynskim botem ;> on i taifun poszli sie uczyc?

@upup
plota to plota moze miec moze nie miec ziarnka prawdy. [=

@a co do taifuna, to on jest spoko "politykiem" s; w rozmowach zawsze mily oczytany, a tak naprawde swoje zawsze zrobi. i tutaj niektorzy sie daja nabierac (lub im to odpowiada) niektorzy nie .
Ratillt sam nieswiadomie owa plote potwierdzil swoim postem na tym forum.

Ratilt
16-04-2006, 18:36
co chcesz powiedziec przez slowo ogarnij sie ? idz lepiej sprzedac kumpli i powiedz dla taifuna ( petra 2 ownera ) kiedy zrobimy pzty ? :) zalosliwy jestes pozdro 600

Sprzedalem kiedys qmpli? Masz jakies dowody? To wlasnie ci qmpli chcieli mnie zauwielbiam jeść bananyac z niesprawdzonego powodu. Nadal zaluje ze wychodzilem z wami z gildii to byl moj najwiekszy blad.. no i pozdr0 dla ciebie Rafal!

-edit-
haha cenzura r0x :D

Mroczno
16-04-2006, 19:10
Sprzedalem kiedys qmpli? Masz jakies dowody? To wlasnie ci qmpli chcieli mnie zauwielbiam jeść bananyac z niesprawdzonego powodu. Nadal zaluje ze wychodzilem z wami z gildii to byl moj najwiekszy blad.. no i pozdr0 dla ciebie Rafal!

-edit-
haha cenzura r0x :D

jaki Rafal ? najwiekszy twoj blad to chyba taki ze sie urodziles i grasz w ta gre :D :D :D dla mnie jestes zerowcem pozdro [600]
@Taifun
nic do niego nie mam :P

Ratilt
16-04-2006, 19:30
jaki Rafal ? najwiekszy twoj blad to chyba taki ze sie urodziles i grasz w ta gre :D :D :D dla mnie jestes zerowcem pozdro [600]
@Taifun
nic do niego nie mam :P
A sry nie jestes Rafal bo rzeczywiscie gowno wiesz... i nie przedstawiasz dowodow. Moim bledem jest to co napisalem + ze spotkalem takich ludzi wogole. Nie zamierzam juz komentowac twoich bredni w takim razie.

kostooch
16-04-2006, 21:09
Nackers shackowany i zbanowany, rzucal ue pod dp w ab'dendriel. Oberwal miedzy innymi Czipsu, ktory teraz sie odgraza huntem.

Ownage
16-04-2006, 22:17
Petro nie gra z Taifunem od dlugieeeeego czasu, i nie mow Taifun Devilry czytaj. Petro, bo Taifun to Taifun i nikt nigdy tego nie zmieni. ;)

Mroczno
16-04-2006, 22:25
A sry nie jestes Rafal bo rzeczywiscie gowno wiesz... i nie przedstawiasz dowodow. Moim bledem jest to co napisalem + ze spotkalem takich ludzi wogole. Nie zamierzam juz komentowac twoich bredni w takim razie.

Ratillt mam ci dac dowody ? mowilem ci ze koles cie wydal jestes zerowy sprzedales kolegow taki taki tobie payment dali

@Ownage aka Taifun, Petro
Jesli nie gra z toba petro to luuz w co watpie :) ale jak tak piszesz ;p w sumie po co mialbys klamac nie wnikam

Ratilt
16-04-2006, 22:48
Ratillt mam ci dac dowody ? mowilem ci ze koles cie wydal jestes zerowy sprzedales kolegow taki taki tobie payment dali

Mowiles mi i nie masz na imie Rafal.. hmm.. a to ciekawe bo z nikim innym o tym nie rozmawialem. To raczej ja wydalem twojego szpiega po tym jak chcieliscie mnie zabic. Kiedy wam sie nie udalo zaczeliscie wkrecac ze sprawdzaliscie mi bota hahaha :D Wiec powiedz mi jak was sprzedalem?

Mroczno
16-04-2006, 22:50
Mowiles mi i nie masz na imie Rafal.. hmm.. a to ciekawe bo z nikim innym o tym nie rozmawialem. To raczej ja wydalem twojego szpiega po tym jak chcieliscie mnie zabic. Kiedy wam sie nie udalo zaczeliscie wkrecac ze sprawdzaliscie mi bota hahaha :D Wiec powiedz mi jak was sprzedalem?

i tak cie zabijemy sprzedawczyku :D napisalem wyzej czytac nie umiesz ? czy udajesz niewidomego sprzedawczyka ?

Charoken
16-04-2006, 23:05
To Ratillt odrobi, a potem my zabijemy ciebie i raczej nie odrobisz. Chyba widać kto lepiej na tym wyjdzie.

Ownage
16-04-2006, 23:07

@Ownage aka Taifun, Petro
Jesli nie gra z toba petro to luuz w co watpie :) ale jak tak piszesz ;p w sumie po co mialbys klamac nie wnikam

:D :D :D :D :D :D HAHAHAHAH TO dobrze ze nie wnikasz! xD zle ci to cos i tak wychodzi, szkoda ze na prawde nie jestem Taifunem, bylbys juz martwy ;( :baby:

Mroczno
16-04-2006, 23:09
To Ratillt odrobi, a potem my zabijemy ciebie i raczej nie odrobisz. Chyba widać kto lepiej na tym wyjdzie.

@Charonsi
Nie boj sie nie bedziesz huntat by Taifun :D :D daj sobie spokoj jestes tak samo zalosny jak ratillt polaczki ( bojacy sie ze straca postac ) ojejq zabijecie mnie ? :( plx nie btw po co mam odrabiac jak ja tam nie gram ? wiec lepiej zamilcz z gory thx. pozdro

Mroczno
16-04-2006, 23:11
:D :D :D :D :D :D HAHAHAHAH TO dobrze ze nie wnikasz! xD zle ci to cos i tak wychodzi, szkoda ze na prawde nie jestem Taifunem, bylbys juz martwy ;( :baby:

hehe martwy bym byl ? :D :D nie sadze az taki grozny jestes Taifun ? H@H@H@H@ bk z dk ziam pozdro.

Charoken
16-04-2006, 23:12
Więc wszyscy, którzy nie walczą przeciw Taifunowi to sie boją o postać, a wszyscy, którzy sa z tobą to heroiczni wojownicy o wolność? ;-]

Mroczno
16-04-2006, 23:16
Więc wszyscy, którzy nie walczą przeciw Taifunowi to sie boją o postać, a wszyscy, którzy sa z tobą to heroiczni wojownicy o wolność? ;-]
nie wnikaj wszyscy tylko mi chodzi o ciebie i ratillta zerowi ludzie XXDD w polowie drogi do magrami pisales " Co robimy ? a jak taifun sie w***** ? :D :D :D :D stary reszta dusk i sunblade niech sobie sa z taifunem tylko mow za siebie zerowy czlowieku pozdro AHA no i ten telefon w polowie drogi na scorpionach juz H@H@H@HH zer0 na twoim miejscu bym sie zakopal pod ziemie jestes gorszy od imargama biggest asslickera furory :D:D:D:D

Charoken
16-04-2006, 23:18
nie wnikaj wszyscy tylko mi chodzi o ciebie i ratillta zerowi ludzie XXDD w polowie drogi do magrami pisales " Co robimy ? a jak taifun sie w***** ? :D :D :D :D stary reszta dusk i sunblade niech sobie sa z taifunem tylko mow za siebie zerowy czlowieku pozdro

Kłamiesz. :}

Ratilt
16-04-2006, 23:18
Ja juz sie nie bede o to spieral czy wydalem czy nie bo i tak powiesz swoje. Mam tylko nadzieje ze Felek sie opamieta i nie bedzie sie z kims takim jak ty zadawal.

@down
Z takim kims jak Spoxster, chyba ze nadal sie upierasz ze nie masz na imie Rafal.

Mroczno
16-04-2006, 23:21
Ja juz sie nie bede o to spieral czy wydalem czy nie bo i tak powiesz swoje. Mam tylko nadzieje ze Felek sie opamieta i nie bedzie sie z kims takim jak ty zadawal.

oj z takim kims jak ja ? :( ale ty okropny xd a czy ja sie upieram ? nigdy bym nie powiedzial ze znajac ciebie tak dlugo mozesz tak latwo dupe sprzedac no ale jak sam powiedziales to tylko koledzy z gry ehhhh ;( . A moja ekipa jest pamietliwa xD przekonasz sie pewniei Ty :D

Charoken
16-04-2006, 23:44
Nie będzie grał w nocy, to nawet nie zauważy, że istniejecie. ;-P

Mroczno
16-04-2006, 23:45
Nie będzie grał w nocy, to nawet nie zauważy, że istniejecie. ;-P

z tego co mi wiadomo to ratillt lubial nocki grac ale zer0 wniku :D :D

Ratilt
16-04-2006, 23:55
Poswiece sie i odpuszcze sobie nocki :p

Mroczno
16-04-2006, 23:56
Poswiece sie i odpuszcze sobie nocki :p

Btw. jestes juz free ? :baby:

Ratilt
17-04-2006, 00:05
Btw. jestes juz free ? :baby:

No jasne w koncu was wydalem z pz lockami. <not>

Ownage
17-04-2006, 00:15
hehe martwy bym byl ? :D :D nie sadze az taki grozny jestes Taifun ? H@H@H@H@ bk z dk ziam pozdro.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA LOL :D JESTEM GROZNY TAIFUN!!!!!!! :D:D:D:D

a tak na marginesie, to moze pamietasz przed kim Ci Taifun dupe uratowal na tsie w sensie dragow... zacznij cos myslec kolego bo narazie ci to marnie wychodzi :baby:

Protar
17-04-2006, 01:18
@down
Z takim kims jak Spoxster, chyba ze nadal sie upierasz ze nie masz na imie Rafal.

A tak pieknie kiedys broniliscie Spoxstera.... To byla braterska milosc.(Czy jakies tam inne zboczenie)<joke>

PozdroB)

Mroczno
17-04-2006, 01:38
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA LOL :D JESTEM GROZNY TAIFUN!!!!!!! :D:D:D:D

a tak na marginesie, to moze pamietasz przed kim Ci Taifun dupe uratowal na tsie w sensie dragow... zacznij cos myslec kolego bo narazie ci to marnie wychodzi :baby:

@Ownage
tak taifun uratowales mi zawdzieczam to tobie :) pozdro.

Ratilt
17-04-2006, 02:06
A tak pieknie kiedys broniliscie Spoxstera.... To byla braterska milosc.(Czy jakies tam inne zboczenie)<joke>

PozdroB)

No i postanowil sie odwdzieczyc zabijajac mnie.

Aristo~
17-04-2006, 02:12
blahaha furora rox :]

o waszych klamstwach, zdradach i przekretach to ksiazke mozna napisac ;]

Bjoern Shu
17-04-2006, 02:54

wlasnie mialem to pisacXD
@Spoxster w którymś tam poscie napisales ze zal tobie tych polaczkow
HAHAHAHAHAHAHHAHA Padlem ze smiechu =)
Jednym z tych wlasnie polackow jestes TY albo jeden z twoich smiesznych ownerów.

Protar
17-04-2006, 03:12
Wielki spoxsterek sie odgraza uuuu...... A pamientasz cieniasie jak zdygales ze mna duela?? Po tym zalatwiles mi hunta for ever bo.... no sam nie wiem moze twoje ambicje siegaja znacznie dalej niz ty mozesz wsadzic swojego ptaszka??

Pozdro8o

Mroczno
17-04-2006, 04:24
wlasnie mialem to pisacXD
@Spoxster w którymś tam poscie napisales ze zal tobie tych polaczkow
HAHAHAHAHAHAHHAHA Padlem ze smiechu =)
Jednym z tych wlasnie polackow jestes TY albo jeden z twoich smiesznych ownerów.

@Lacco,Rousen
jestem polakiem ale co polak potrafi to wiecie i wy wiekszosc to asslickerzy konfidenci itd. wlasnie ja nim jestem.... huh dobry jestes :] nie mam ownerow. protarus ty chciales duela ? :D :D a niechcialem z toba duela ? tylko kasy na runki niechciales dac to pozniej sam cie pogonilem troche z furory :D pozdro

Veltaxio
17-04-2006, 06:41
Wezcie wy wypie***lajcie z tego srva bo jak mam pz to nawet mi wje**** sie nie umiecie , liz stopy taifowi ze cie uratowal na dragach .... :)))

Btw Jest godzina 6:00 czekam na dragach edron. Wpadniecie :) ?

scorp
17-04-2006, 07:56
@up
tirv, co ty tak wczesnie po-*******asz na dragach ;]]] spi se a nie bedziesz wstawal zeby po-*******ac :<

Vampir Z Zaglebia
17-04-2006, 09:49
Niechcialbym za bardzo wnikac w sprawy High-leveli, ale na swieta te klutnie moglibyscie sobie odpuscic! Tymbardziej, ze chodzi tylko o gre!

P.S. Tak sie pewnie zaraz ktos uczepi ze sie mieszam w nie swoje sprawy itd. itp. ale przemyslcie to co napisalem powyzej :]

Vanzi
17-04-2006, 10:28
Niechcialbym za bardzo wnikac w sprawy High-leveli, ale na swieta te klutnie moglibyscie sobie odpuscic! Tymbardziej, ze chodzi tylko o gre!

P.S. Tak sie pewnie zaraz ktos uczepi ze sie mieszam w nie swoje sprawy itd. itp. ale przemyslcie to co napisalem powyzej :]
Oni już dawno zapomnieli, że to tylko gra.

Ownage
17-04-2006, 11:37
@Ownage
tak taifun uratowales mi zawdzieczam to tobie :) pozdro.

Mowic ci cos Konrad aka. Czipsu, matole? no to ciesze sie, bo wtedy Taifun musial bronic biednego spoxsterka ktory na basenik musial jechac, gdyby nie on to by sobie nie poexpil ;( i mowie ci ostatni raz, nie mow do mnie Taifun jak nie wiesz co rzodkiewka jest superisz.

Protar
17-04-2006, 11:47
@Lacco,Rousen
jestem polakiem ale co polak potrafi to wiecie i wy wiekszosc to asslickerzy konfidenci itd. wlasnie ja nim jestem.... huh dobry jestes :] nie mam ownerow. protarus ty chciales duela ? :D :D a niechcialem z toba duela ? tylko kasy na runki niechciales dac to pozniej sam cie pogonilem troche z furory :D pozdro

Nom pamietam dokladnie jak schowales sie w depo i chciales kase na runki podczas gdy ja nazywalem cie kurczakiem itp. :D Naprawde waleczna postawa.

PS. "sam"? Buahahahah

Nagassh
17-04-2006, 12:44

ja bym powiedział, że nawet wielotomową:p

Risofek
17-04-2006, 12:58
i tak cie zabijemy sprzedawczyku :D napisalem wyzej czytac nie umiesz ? czy udajesz niewidomego sprzedawczyka ?
Jezeli coś to Oni go zabiją bo z tego co mi wiadomo logujesz się na swojego chara na chwilke żeby sobie w dp posiedzieć.

Popros osoby którym dałeś wjazd na chara to moze oni cos porawdza :baby:

Charoken
17-04-2006, 13:27

Stary ty szybciej sam zabijesz kogoś od siebie niż od nas. Chyba nie muszę wspominać jak to ty padłes od Fetta 2x jak niunia, jak zabiły cię guardy, bo chciałeś zobaczyć co jest na najniższym poziomie dwarven hella, jak to ciebie zabił Mestor po pijaku, jak to ciebie zabili na Morganie z red skullem ryckiem i straciłeś całe eq, jak to ty panicznie krzyczałeś o pomoc, bo ciebie Imargam bił na dragach. Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

Risofek
17-04-2006, 13:40
Stary ty szybciej sam zabijesz kogoś od siebie niż od nas. Chyba nie muszę wspominać jak to ty padłes od Fetta 2x jak niunia, jak zabiły cię guardy, bo chciałeś zobaczyć co jest na najniższym poziomie dwarven hella, jak to ciebie zabił Mestor po pijaku, jak to ciebie zabili na Morganie z red skullem ryckiem i straciłeś całe eq, jak to ty panicznie krzyczałeś o pomoc, bo ciebie Imargam bił na dragach. Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

I Jak stawiales chara na bocie na Cormaii :)

Mroczno
17-04-2006, 13:49

I coz tego ze padalem na guardach jak mialem slabego neta, albo jak mnie mestor zabil cos z tym w zlego widzisz co chcesz mi zrobic przykrosc ze mnie imargam bil na smokach najwieszky asslicker na Furora huahaha :D:D ? bo to ze jestes frajerkiem bojacym sie o chara to kazdy wie kochany juz tego nie zmienisz xDDD :baby: hymmmz tym oleckiem :D :D :D jakies doowody plx ?

@Risofek aka Czipsu,ben,Moczykij,Mody
prosze zamilcz bocie :D:D

pozdro zerowcu

Vampir Z Zaglebia
17-04-2006, 13:51
Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

No dobra, z kilkoma ovnerami czy tez bez ale jakos ten 165[?] level wbil... :P

P.S. A o co w ogole poszlo bo niedawno sie przylaczylem ale jakos nie moglem z z innych postow wywnioskowac co sie stalo ze sie wszyscy poklucili?

Vampir Z Zaglebia
17-04-2006, 13:59
Uuups cos sie bedzie dzialo kumpel [noob] mi mowi ze ida ubic 165 lvl...Ekipka z 3 ponad 100 lvlami :P No to 165 mozna sie domyslac kto to ;p

Kapucha
17-04-2006, 15:33
Uuups cos sie bedzie dzialo kumpel [noob] mi mowi ze ida ubic 165 lvl...Ekipka z 3 ponad 100 lvlami :P No to 165 mozna sie domyslac kto to ;p

af

po 1. spam
po 2. nie ida bo nei maja jak
po 3. to przeczytaj forum.tibia.com albo sie spytaj tych kumpli 100+

po 4. spoxster - to ze ktos jest po drugiej stronie barykady nie oznacza ze jest asslickerem etc. ja taifuna nie lubie osobiscie ale zawsze byl mily i wydaje mi sie ze polubienie go to nic strasznego tym bardziej ze sam siedziales jak mysz pdo plotem jak kolejne osoby dostawaly hunty wiec o chuj ci chodzi? ;/ a co do ratilta to co wrocil do duss bo po co mial sie pierdolic ze takim plebsem jak wy? a nie racja nie ejstes plebem bo amsz ue po 600+ i zabijasz 80 knighty (z tego co czytam to nawet nie ty bo nie jestes wstanie spamowac ue....) a co do botow to nie wiem ktory z was nei uzywa bota... -.^ np. mpa bocik ;>

Bjoern Shu
17-04-2006, 16:15
@Mroczno
nie jestem ani laaco ani rousen ani zaden z tych smiesznych ludzi grajacych na furorze..
Btw. nie sharujesz?a to szkoda bo kiedys sam mi powiedziales text:
No co ze saran sharuje?ja tez sharuje i co zabronisz mi?
ah nie zapomnij powiedziec ze to fake bo jakze..

Ratilt
17-04-2006, 16:26
....a co do ratilta to co wrocil do duss...
Nie wrocilem do duskow.

Charoken
17-04-2006, 17:08
I coz tego ze padalem na guardach jak mialem slabego neta,

Guild chat z tamtego dnia:
Spoxster: padłem
Ktośtam: jak?
Spoxster: jak jest ta dziura na dwarven hellu, to nie chcący tam wszedłem i mnie potwory zabiły

Nie miałeś wtedy kicka robaczku, a sens tamtejszej wypowiedzi dobrze pamiętam. :)

albo jak mnie mestor zabil cos z tym w zlego widzisz

No beka trochę paść od kogoś, kto ledwo siedzi na krześle. xPPPP

co chcesz mi zrobic przykrosc ze mnie imargam bil na smokach najwieszky asslicker na Furora huahaha :D:D ?

No też beka bać się 100+ sorcem 100+ knighta, skoro jesteś dużo szybszy, a on nawet jakby chciał, to ciebie nigdy na żadne combo nie zabije. ;C

Po drugie z tego, co wiem, to ty byłeś w gildii tą osobą, która najczęściej zmieniała poglądy po zapoznaniu się opinii Taifuna.

bo to ze jestes frajerkiem bojacym sie o chara to kazdy wie kochany juz tego nie zmienisz

Taaaa, a ci wszyscy, którzy zabili Czipsa to spoko koksy i yntelygenci.

hymmmz tym oleckiem :D :D :D jakies doowody plx ?

1. Ty nie trafiasz z SD, oni trafiają.
2. Ty nie potrafisz się uhać, a oni potrafia.
3. Oni trafiają z UE, a ty miałeś z tym problemy.
4. Oni wiedzą jakie ma zastosowanie magic wall.
5. Oni jeszcze nie zabili nikogo z własnego teamu.
6. Oni zabili w ogóle kogoś.

Pozdrowienia dla Rafałka W. @ka Spoxstera, Tego, Którego PvP i Bystrość Przytłaczają Całą Furorę

Protar
17-04-2006, 17:30
Spoxster: jak jest ta dziura na dwarven hellu, to nie chcący tam wszedłem i mnie potwory zabiły

Nie miałeś wtedy kicka robaczku, a sens tamtejszej wypowiedzi dobrze pamiętam. :)

No też beka bać się 100+ sorcem 100+ knighta, skoro jesteś dużo szybszy, a on nawet jakby chciał, to ciebie nigdy na żadne combo nie zabije. ;C

Po drugie z tego, co wiem, to ty byłeś w gildii tą osobą, która najczęściej zmieniała poglądy po zapoznaniu się opinii Taifuna.

Pozdrowienia dla Rafałka W. @ka Spoxstera, Tego, Którego PvP i Bystrość Przytłaczają Całą Furorę

Powiedzialbym ze nic dodac nic ujac a jednak..... Zapomniales dodac jak spoxster padl od spamu UE dwuch sorkow. I nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze tydzien wczesniej, w tym samym miejscu zostalo mu 41hp po tym jak 5 noob charow wpakowalo mu w dupe serje z sd.

Pozdro8o

Ownage
17-04-2006, 17:48

HAHAHAHHAH OWNED!!!!

Koszyk
17-04-2006, 18:04
Charoken rozwaliles mnie :D chociaz nie interesuje sie furora (kiedys gralem) to wpadlem oblookac topica i to co przeczytalem to mnie rozwalilo

HAIL Charoken!

Bjoern Shu
17-04-2006, 18:44
AHHAHAAHHAHAHAHAHA
omfg
Charonsi the Spoxsters pwner xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Podroznik
18-04-2006, 09:36
[QUOTE=Charoken]Guild chat z tamtego dnia:

Buahaua :D oszczedz go :P

Valest
18-04-2006, 11:12
O Kur'wa O Taifunie w Gazetach piszą

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html

Mroczno
18-04-2006, 11:18

No beka trochę paść od kogoś, kto ledwo siedzi na krześle.

nie potrafie sie uhac, zszedlem na d-hella ojejq a taifun tydzien temu uciekal jak go turbowalem z SD HUAHAHAHAH. zreszta nie bede sie udzielal na forum.pl haha i tak za daleko zaszedlem
@Charoken czytaj masta pvp
ty to okresle sie w koncu co chcialem na tym dhellu zobaczyc jakie potworki tam sa czy przypadkowo zszedlem :D bo kilka postow wyzej co innego twierdziles noobie a na morganie z avis tez nie odszedles a z dp ab dupska nie ruszales haha pozdro for u robaczku ;D

ok spadam z tego forum dzieci pa

Boozy'woozy
18-04-2006, 11:26
Spoxster to noob, ktory expi i nic poza tym na morganie z red skullem poszedl expic z bohami c-setem i go ujebali Avisy istny noob

sowa1117
18-04-2006, 11:35
heh duskinesom sie nudi bo niemają z kim wojen prowadzić to wymyślają jakies listy

Vampir Z Zaglebia
19-04-2006, 08:55
O Kur'wa O Taifunie w Gazetach piszą

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html

Szesnastoletni Piotrek = Taifun Devilry ? Cos wierzyc mi sie niechce chyba ze zle zrozumialem [!?] tresc twojego posta...

Bjoern Shu
19-04-2006, 13:23
heh duskinesom sie nudi bo niemają z kim wojen prowadzić to wymyślają jakies listy
heh twojej mamie najwyrazniej tez sie nudzi skoro nie doprowadzila cie na lekcje jezyka polskiego..

Aristo~
19-04-2006, 17:46

I jak padles na guardach, bo wylogowales sie w czasie SS na srodku respa 6 guardow, pozdro ;]

Łolek
19-04-2006, 22:52
http://www.Taifun-Devilry.justgotowned.com

hehe dobre, ale to nie moje jakos od kumpli :p

@edit ah juz wiem to z forum.tibia.com

pzdr ;p

Bjoern Shu
20-04-2006, 00:50

pzdr ;p
staaaaareeeeeee

Śmigiel
20-04-2006, 01:09

pzdr ;p

Mam mieszane uczucia po obejrzeniu tego... i jest to conajmniej dziwne... ze komus sie chcialo

Nagassh
20-04-2006, 08:45

pzdr ;p

Głupota.Nie widze w tym nic smiesznego.

Aloha!

Bjoern Shu
20-04-2006, 12:27
Głupota.Nie widze w tym nic smiesznego.

Aloha!
Rafał czy Marek to pisał? xDD

Kapucha
20-04-2006, 20:45
omg pojebane jakies te fotki ;p ta dziewczyna mnei troche zmieszala ;> oby to scenka z jakiegos filmu s; a i nie skapowalem o co w tym chodzilo bo chyba nie o to zeby owedowac taifuna? (chyba ze kolejna bajeczka "4fun" bez puenty i sensu)

a btw. nie wiem czy zauwazyliscie 2 rzeczy

1. w duss odbyl sie nabor
2. raaful byl haked ale juz odzyskany, stracili okolo 100k.

Nagassh
20-04-2006, 21:46
Rafał czy Marek to pisał? xDD

Kim Ty jesteś:>?

Bjoern Shu
20-04-2006, 21:54
Kim Ty jesteś:>?
odpisz mi na pm to Ci powiem =)

Gość z Problemami
20-04-2006, 21:58
Ej chłopaki/dziewczyny pliz pomóżcie co robić, ponieważ 2 typy się do mnie doczepiły że Jak gram moim charem to inny typ jest offline, a jak ja off to ten typ online :S pomóżcie Goryleek to ja ;( ;(

20:49 Goryleek: za co
20:49 Milg: kurwa
20:49 Milg: amc
20:49 Goryleek: ?
20:49 Goryleek: o co chodzi
20:50 Milg: jestes
20:50 Milg: hunted
20:50 Goryleek: za co ?
20:50 Wielki elektronik: przez nasza gildie
20:50 Milg: payments
20:50 Milg: zajebales
20:50 Goryleek: powiedzcie
20:50 Milg: naszego
20:50 Milg: zioma
20:50 Milg: 15k
20:50 Goryleek: nick ?
20:50 Milg: masz placic
20:50 Milg: or forever
20:50 Milg: hunted'
20:50 Milg: by
20:50 Milg: Forevolution Reloaded
20:50 Goryleek: nieno spx, tylko nick typa
20:50 Goryleek: nick tego kolesia
20:50 Milg: kurwa
20:50 Goryleek: bo ja ostatnio nikogo nie zabilem
20:51 Milg: lol?
20:51 Goryleek: niemam fragow zadnych
20:51 Milg: hunted
20:51 Milg: jestes
20:51 Goryleek: lalem, ale niezabiljalem
20:51 Goryleek: nikogo
20:51 Milg: ty
20:51 Milg: eiwinka
20:51 Goryleek: nie
20:51 Wielki elektronik: nie wyjdziesz z pzta
20:51 Goryleek: ale ja nie eiwinka jakas
20:51 Milg: ile masz kassy?
20:51 Goryleek: ja nie eiwinka
20:51 Milg: sie wylogowales
20:52 Milg: logout
20:52 Milg: -.-
20:52 Wielki elektronik: nom
20:52 Wielki elektronik: 3x
20:52 Milg: i na odwrut
20:52 Wielki elektronik: mam cie w vipach od 2 dni
20:52 Wielki elektronik: i ja20:52 Goryleek: ja nie eiwinka
20:52 Goryleek: ej przysiegam
20:52 Wielki elektronik: narka nie bedziemy tu stac ui gadac do rana
20:52 Wielki elektronik: narka

Kurde ja mam 2 chary na servie w tym 1 to 17lvl, a 2 to 32lvl i tamci mi mówią że mam 3 char :S ;( POMÓŻCIE PLIZ

Łolek
20-04-2006, 23:20
Witaj na Furorze :))).

Risofek
20-04-2006, 23:53
Powiedz że im nie zapłacisz i już:p

Niech pokażą dowody na to że masz tego chara a jeśli ich nie mają to zapisz kogoś z nieco lepszej guild niz oni są i możę ktoś CI pomoże :)

Smerfu
21-04-2006, 00:01
rotfl

Eiwinka to Czeszka ktora obecnie gra na Xerenie a tu pekuje wiec trudno abys byl nia :p

Bjoern Shu
21-04-2006, 03:40
JAMES CAROS TO NOOB PAMIETAJCIE !!!!!

hihih

Smerfu
21-04-2006, 13:04
JAMES CAROS TO NOOB PAMIETAJCIE !!!!!

hihih

Wiem ze za mna szalejesz:p

Kapucha
21-04-2006, 18:21
@ktoś tam
olej poprostu ;S
btw jak na 32lvlu mozna tak masakrycznie nie miec plecow zeby sie bac jakis idiotow?

Bjoern Shu
21-04-2006, 18:42
Wiem ze za mna szalejesz:p
kocham cie xD! :**

Dragonisek
21-04-2006, 23:07
Ej chłopaki/dziewczyny pliz pomóżcie co robić, ponieważ 2 typy się do mnie doczepiły że Jak gram moim charem to inny typ jest offline, a jak ja off to ten typ online :S pomóżcie Goryleek to ja ;( ;(

20:49 Goryleek: za co
20:49 Milg: kobieta lekkich obyczajówa
20:49 Milg: amc
20:49 Goryleek: ?
20:49 Goryleek: o co chodzi
20:50 Milg: jestes
20:50 Milg: hunted
20:50 Wielki elektronik: przez nasza gildie
20:50 Milg: payments
20:50 Milg: zauwielbiam jeść bananyales
20:50 Goryleek: powiedzcie
20:50 Milg: naszego
20:50 Milg: zioma
20:50 Milg: 15k
20:50 Goryleek: nick ?
20:50 Milg: masz placic
20:50 Milg: or forever
20:50 Milg: hunted'
20:50 Milg: by
20:50 Milg: Forevolution Reloaded
20:50 Goryleek: nieno spx, tylko nick typa
20:50 Goryleek: nick tego kolesia
20:50 Milg: kobieta lekkich obyczajówa
20:50 Goryleek: bo ja ostatnio nikogo nie zabilem
20:51 Milg: lol?
20:51 Goryleek: niemam fragow zadnych
20:51 Milg: hunted
20:51 Goryleek: lalem, ale niezabiljalem
20:51 Goryleek: nikogo
20:51 Goryleek: nie
20:51 Wielki elektronik: nie wyjdziesz z pzta
20:51 Goryleek: ale ja nie eiwinka jakas
20:51 Milg: ile masz kassy?
20:51 Goryleek: ja nie eiwinka
20:51 Milg: sie wylogowales
20:52 Milg: logout
20:52 Milg: -.-
20:52 Wielki elektronik: nom
20:52 Wielki elektronik: 3x
20:52 Milg: i na odwrut
20:52 Wielki elektronik: mam cie w vipach od 2 dni
20:52 Wielki elektronik: i ja20:52 Goryleek: ja nie eiwinka
20:52 Goryleek: ej przysiegam
20:52 Wielki elektronik: narka nie bedziemy tu stac ui gadac do rana
20:52 Wielki elektronik: narka

Kurde ja mam 2 chary na servie w tym 1 to 17lvl, a 2 to 32lvl i tamci mi mówią że mam 3 char :S ;( POMÓŻCIE PLIZ

Eiwinka to nie jest polak :>
Sam osobiscie mialem przyjemnosc zabic jak kiedys i spamowala mi na priv po angielsku :)

Postaram sie skontakotwac z toba w grze i pomoc Ci w rozwiazaniu tego problemu.

PA mowimy nie! ;]

Łolek
21-04-2006, 23:20
Pomocna dłoń ;o

Gość z Problemami
21-04-2006, 23:40
Thx ;] Odezwij się w najbliższym czasie, ok ?

Dragonisek
21-04-2006, 23:40
Pomocna dłoń ;o

:)

Nie lubie Power Ambusingu :> Wiec moge mu pomoc

Bjoern Shu
22-04-2006, 00:14
:)

Nie lubie Power Ambusingu :> Wiec moge mu pomoc
Taa Power Ambusingu.. miazdzysz stary >.>'
Btw. duzo stron juz ma ten topicxD

Dragonisek
22-04-2006, 00:18
Taa Power Ambusingu.. miazdzysz stary >.>'
Btw. duzo stron juz ma ten topicxD

A ty za to robisz sie zalosny 0.o

Bjoern Shu
22-04-2006, 02:25
A ty za to robisz sie zalosny 0.o
sry chlopcze ale nie bede z tobą dyskutowal..
jak pojdziesz do szkoly i sie pouczysz to zobaczymy ;-)

Dragonisek
22-04-2006, 03:51
sry chlopcze ale nie bede z tobą dyskutowal..
jak pojdziesz do szkoly i sie pouczysz to zobaczymy ;-)

ahahaha...widze ze masz kompleksy misq :<

Ok nie bede Cie meczyl i pogarszal Twojego stanu psychicznego bo pojdziesz jeszcze i pobijesz mame krzeslem :o

btw. do szkoly to ty bys mogl pojsc placku ^^

Bjoern Shu
22-04-2006, 04:32
ahahaha...widze ze masz kompleksy misq :<

Ok nie bede Cie meczyl i pogarszal Twojego stanu psychicznego bo pojdziesz jeszcze i pobijesz mame krzeslem :o

btw. do szkoly to ty bys mogl pojsc placku ^^
Widze ze nie umiesz czytac..cóz bywa

Sir Pietruch
22-04-2006, 09:19
Wezcie wy wypie***lajcie z tego srva bo jak mam pz to nawet mi wje**** sie nie umiecie , liz stopy taifowi ze cie uratowal na dragach .... :)))

Btw Jest godzina 6:00 czekam na dragach edron. Wpadniecie :) ?
Zdajesz sobie sprawe ze najwiekszy Asslikerem furory jestes wlasnie TY? Furora sux !!!

Charoken
22-04-2006, 10:16
Zdajesz sobie sprawe ze najwiekszy Asslikerem furory jestes wlasnie TY? Furora sux !!!

Podaj parę dowodów.

Veltaxio
22-04-2006, 10:37
me aslicker plx

Boozy'woozy
22-04-2006, 11:01
Bjoern Shu Widze ze ty tu wszytskich pouczas nygusie jak ci nie pasuje kogos ortografia to wypad z tąda nie dupe zawraczasz jakimis bzdurami Mule...

kostooch
22-04-2006, 11:14
rotfl

Eiwinka to Czeszka ktora obecnie gra na Xerenie a tu pekuje wiec trudno abys byl nia :p
Eiwinka to Slowaczka.

Dwimenor
22-04-2006, 12:42
Proszę o opanowanie i zaprzestanie tych kłótni. Inaczej zamknę temat i nie będzie więcej dyskusji o Furorze.

Bjoern Shu
22-04-2006, 13:15
me aslicker plx
A nie?:>
Gdyby nie Mestor i Shel wylecialbys z serva razem z tym twoim braciszkiem-.-
a potem swietnie im sie odwieczyles .... n/c

Kapucha
22-04-2006, 18:30
Bjoern Shu Widze ze ty tu wszytskich pouczas nygusie jak ci nie pasuje kogos ortografia to wypad z tąda nie dupe zawraczasz jakimis bzdurami Mule...

[edit] *czyjaś ortografia, a nie kogoś ortografia.

forum.tibia.pl << taka jest nazwa strony prawda? a wiec droga dedukcji wychodzi nam ze na tym forum piszemy w jezyku polskim. A jak kazdy kto skończył sp wie, owy jezyk posiada swoje zasady. jezeli ktos je notorycznie lamie to po pewnym czasie nie bedzie pisał po Polsku tylko "uksloP".

@veltaxio
czy najwiekszym jest - nie wiem, ale to co prezentował swoją osobą na xerenie to dno. czytalem przez pewien okres fora xereny poniewaz sporo "naszych" playerow odeszlo wlasnie tam i wszscy jednym glosem twierdzili ze byly ima trzymal z dwiema rywalizujacymi gilidiami naraz i ogolnie ch*jowy byl s;
jak sie myle to sry ale tak pisali wszyscy a ze nikt sie nie sprzeciwial to informacje wydaja sie byc wiarygodne.

Bjoern Shu
22-04-2006, 23:32
[edit] *czyjaś ortografia, a nie kogoś ortografia.

forum.tibia.pl << taka jest nazwa strony prawda? a wiec droga dedukcji wychodzi nam ze na tym forum piszemy w jezyku polskim. A jak kazdy kto skończył sp wie, owy jezyk posiada swoje zasady. jezeli ktos je notorycznie lamie to po pewnym czasie nie bedzie pisał po Polsku tylko "uksloP".

@veltaxio
czy najwiekszym jest - nie wiem, ale to co prezentował swoją osobą na xerenie to dno. czytalem przez pewien okres fora xereny poniewaz sporo "naszych" playerow odeszlo wlasnie tam i wszscy jednym glosem twierdzili ze byly ima trzymal z dwiema rywalizujacymi gilidiami naraz i ogolnie ch*jowy byl s;
jak sie myle to sry ale tak pisali wszyscy a ze nikt sie nie sprzeciwial to informacje wydaja sie byc wiarygodne.

Dziekuje..

Nagassh
22-04-2006, 23:34
Proszę o opanowanie i zaprzestanie tych kłótni. Inaczej zamknę temat i nie będzie więcej dyskusji o Furorze.

Popieram.Kłócicie się tylko albo piszecie rzeczy co do których nie macie pewności, wyzywacie się bo jeden drugiemu zazdrosci tego i tamtego....Każdy gra jak chce i każdy ma prawo do swojego zdania ale nie zasmiecajcie forum byle bzdetami....hmm no to tyle peace!!

Aloha!

Fallathanu
23-04-2006, 02:06
@Bjoern Shu

Smieszny jestes czlowieczek :D
Nie potrafisz w ogole uszanowac kogos zdania 8o
Ale nvm ,nic nie mowilem :)

Co do calego tematu tutaj to nie ktorzy za duzo mowia ,a za malo wiedza :P

Podroznik
23-04-2006, 10:28
Popier*****o was ko**a wchodze po 4 dnaich na to forum i co widze ?! Jak paru gosci przez 5 stron pieprzy o lizaniu dupy i kto pisze z "ą ś" to jest madry a jak ich nieuzywa to glupek, albo ze furora sux, szok! Macie jakies problemy ? Porozmawiajcie z mama na te tematy a nie tu xD.
Kapucha" na forach jest przyjete ze sie nieuzywa polskich znakow wiec nienazywaj tego lamaniem pisowni lmao. Bjoern Shu wiesz ze cie lubie ale skoncz jezdzic po ludziach bo nudne to i zajmuje duzo niepoczebnej przestrzeni na forum. I piszcie cos co sie na furoze dzieje loool ;( a nie w waszych glowach.

Veltaxio
23-04-2006, 12:53
Aktywnosc Spoxster and Company zmniejszyla sie istotnie byc moze jest to spowodowane masowym wymieraniem organizmow w olecku... Kto wie ?

Czipsu i Moczykij Poszli , zobaczyli i wybili caly demon hell LOOt : Mpa , MMs , 2 x Gl i masa rupci typu ds , gs, fa ;)

Masowe klótnie w szeregach sil sprzymierzonych spodowowaly zatargi ktore zostaly zarzegnane dzieki akcji grupy generalnej a mianowicie "Imargama" dziekuje dziekuje :) oraz "Charonsiego"

Spoxsterowe chlopodajki plotkuja na Sunblade ze chca war z dusk i na dusk ze chca war z Sunblade.

To tyle z dzisiejszej dawki hmm ? niusow :) czekam na komenty -.-_/ Peace~

kostooch
23-04-2006, 17:03
Sunblade sie rozpadlo. Powod - Yakapushi mowil cos o zlodziejstwie i noobowstwie 2 osob, o kim mowa, mozna sie tylko domyslac. Powstala gildia Reborn, do ktorej zaproszona zostala czesc czlonkow bylego Sun.

Imargam wrocil do Duskiness. Myslalem, ze po akcjach Taifuna przeciwko niemu i Katrilii nigdy do tego nie dojdzie, a tu prosze...

Bjoern Shu
23-04-2006, 17:13
Hm Chociarz wielu czlonków z Duskiness nie lubie to mysle ze ta gildia zostanie do konca..
nie chce tu sie udzielac na temat sharowania Taifuna ale jako lider jest w tym bardzo dobry w ostatnim czasie..
A co do rozpadu sunblade to wcale mnie to nie dziwi ...
powinni bardziej rozwazac kogo przyjmują..
zreszta Polacks rocks ;-]

Kapucha
23-04-2006, 17:22
niepoczebnej
Z calym szacunkiem, ale to to juz nie ma zadnego zwiazku z nie uzywaniem polskich znakow tylko z nie uzywaniem polskich slow...

@veltaxio
SPROSTOWANIE
pomylilem sie. Imargam nie jest lizydupem i nie konspirowal ze szwedami. Sry ;] A i poraz kolejny przypominam ze NIE gram Jitveyem ;>

Sir Pietruch
23-04-2006, 18:58
Sunblade sie rozpadlo. Powod - Yakapushi mowil cos o zlodziejstwie i noobowstwie 2 osob, o kim mowa, mozna sie tylko domyslac. Powstala gildia Reborn, do ktorej zaproszona zostala czesc czlonkow bylego Sun.

Imargam wrocil do Duskiness. Myslalem, ze po akcjach Taifuna przeciwko niemu i Katrilii nigdy do tego nie dojdzie, a tu prosze...
Mówilem ze Imargam jest najwiekszym Asslickerem furory? Oto dowód... -.-

Bjoern Shu
23-04-2006, 20:08
@Bjoern Shu

Smieszny jestes czlowieczek :D
Nie potrafisz w ogole uszanowac kogos zdania 8o
Ale nvm ,nic nie mowilem :)

Co do calego tematu tutaj to nie ktorzy za duzo mowia ,a za malo wiedza :P
no wlasnie a najwiekszym przykladem jestes ty.. =)

kostooch
23-04-2006, 21:06
Yay! Reborn aka Sunblade okazalo laske i darowalo wszystkim huntowanym bez paymentow. Coz za litosc.

Kapucha
23-04-2006, 21:12
Nasz wspaniały PG mistrz nad mistrzami najwspanialszy player naszego skromnego forum..... NEVOL jest hunted!

Troche lipa ze nie padl ale zabardzo nie mial jak. Moze niech sam cos nam opowie *;.

Rolas el'Baq
23-04-2006, 21:46
Z calym szacunkiem, ale to to juz nie ma zadnego zwiazku z nie uzywaniem polskich znakow tylko z nie uzywaniem polskich slow...

Jezu zamknij sie kapucha bo tego juz sie nie da słuchać czasem moze sie zdarzyc jakas literówka no i co z tego? ty jestes jakims fanatycznym polonistą
czy co? ja pierdole wiesz są różne inne fora np Co pierwsze bylo jajko czy kura ? tam masz ludzi na pozomie i mozesz se z nimi pogadać Urzywając fahowego pololistycznego jenzyka nie robimoc pży ty najmniejszych blenduw bo pzeciez jestes idealny
n/c

Kapucha
23-04-2006, 22:09
Jezu zamknij sie kapucha bo tego juz sie nie da słuchać czasem moze sie zdarzyc jakas literówka no i co z tego? ty jestes jakims fanatycznym polonistą
czy co? ja rzodkiewka jest supere wiesz są różne inne fora np Co pierwsze bylo jajko czy kura ? tam masz ludzi na pozomie i mozesz se z nimi pogadać Urzywając fahowego pololistycznego jenzyka nie robimoc pży ty najmniejszych blenduw bo pzeciez jestes idealny
n/c

zal a gdzie ja napisalem ze jestem idealny? ;/

Chcecie sobie pisac po niewiadomo jakiemu to prosze bardzo, juz siedze cicho.

Nagassh
23-04-2006, 22:12
czy co? ja rzodkiewka jest supere wiesz są różne inne fora np Co pierwsze bylo jajko czy kura ? tam masz ludzi na pozomie i mozesz se z nimi pogadać Urzywając fahowego pololistycznego jenzyka nie robimoc pży ty najmniejszych blenduw bo pzeciez jestes idealny
n/c

Z sensu twojego zdanie wynika, iż osoby grające w tibie nie zaliczają sie do ludzi na poziomie...może i niektórzy z nich tak ale na pewno nie ogół.
A co do tych niektórych błędów ortograficznych to gdy je widzę to robi mi się żal tych ludzi, ale tak to już jest jak zamiast w szkole to się siedzi w kafejce, no chyba, że ktoś ma dyslekcje wtedy to już nie jego wina.
Nie będę się czepiał twoich błędów bo nie wiem czy to prowokacja czy dyslekcja. pozdro

Aloha!

Kapucha
23-04-2006, 22:25
Z ta dysleksja jest różnie ja przykladowo mam dysortografie i dysgrafie a jakos sobie radze :P.

@
nikt nie placze po nevolu? ;(

Śmigiel
23-04-2006, 23:20
Z ta dysleksja jest różnie ja przykladowo mam dysortografie i dysgrafie a jakos sobie radze :P.

@
nikt nie placze po nevolu? ;(

No wlasnie Nevol... na forum mozesz sie wypowiedziec tutaj nie masz Hunta ;] Chociaz w pewnym sensie ;p

Co do stylu wojny SS vs Dusk.... Bardzo ladna robota partyzantow :D

Bjoern Shu
24-04-2006, 03:14
No wlasnie Nevol... na forum mozesz sie wypowiedziec tutaj nie masz Hunta ;] Chociaz w pewnym sensie ;p

Co do stylu wojny SS vs Dusk.... Bardzo ladna robota partyzantow :D
jak masz movie to bardzo bym poprosil x)

Fallathanu
24-04-2006, 04:03
no wlasnie a najwiekszym przykladem jestes ty.. =)

Nie skomentuje tego misq bo nudny sie robisz :)

Co do kogos tam kto pisal ze Taifun sharuje :o
To powiedz mi "miszczu" jak to mozliwe ze sharuje swoje acc a w przypadku ,gdy nie ma czasu na granie nagle przestaje expic ??0.o Myslisz ze 10 ownerow naraz nie ma czasu na expienie ??Zalosne sa te wasze teksty na temat Taifuna... Zal Wam te dupska sciska ,ze nigdy nie bedziecie miec takiego lv jak on :>

Kapucha
24-04-2006, 09:47
@up
petro murzynski bot wyjechal za granice? ;D ><zart><

@nevol siedzi w pztach... pamietacie czasy kiedy nasz nevolek bluzgal pasterzy ze fragowali z pztow? ;D

Bjoern Shu
24-04-2006, 13:15
Nie skomentuje tego misq bo nudny sie robisz :)

Co do kogos tam kto pisal ze Taifun sharuje :o
To powiedz mi "miszczu" jak to mozliwe ze sharuje swoje acc a w przypadku ,gdy nie ma czasu na granie nagle przestaje expic ??0.o Myslisz ze 10 ownerow naraz nie ma czasu na expienie ??Zalosne sa te wasze teksty na temat Taifuna... Zal Wam te dupska sciska ,ze nigdy nie bedziecie miec takiego lv jak on :>
byl rafal i petro i zostal sam petro po akcji z czipsem :(

Ownage
24-04-2006, 17:41
byl rafal i petro i zostal sam petro po akcji z czipsem :(

LOL co za idioci, zygac mi sie chce jak widze jakie glupoty tu piszecie. jest Łukasz, i nie ma zadnego rafala ani petra, bynajmniej od jakiegos czasu (co do petra)...

Ratilt
24-04-2006, 19:36
LOL co za idioci, zygac mi sie chce jak widze jakie glupoty tu piszecie. jest Łukasz, i nie ma zadnego rafala ani petra, bynajmniej od jakiegos czasu (co do petra)...

Co racja to nie klamstwo :(

Protar
24-04-2006, 20:26
Ludzie co wy konia walicie patrzac na lvl Taif~??
Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie) to nie wasz biznes i nie zamulajcie tego forum.

Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie.

PS.O tobie kapusniaczku nic nie napisze bo jeszcze nie powstrzymam jezyka i znowu placzac zewnie poskarzysz sie moderatorom.

Poydro:p

Nevol
24-04-2006, 20:32
@up
petro murzynski bot wyjechal za granice? ;D ><zart><

@nevol siedzi w pztach... pamietacie czasy kiedy nasz nevolek bluzgal pasterzy ze fragowali z pztow? ;D

Kto siedzi ten siedzi ;)

Kapucha
24-04-2006, 22:30
Kto siedzi ten siedzi ;)

Właśnie sie dowiedziałem ze jestes free :/ podobno sie wytlumaczyles... damn.

Ludzie co wy konia walicie patrzac na lvl Taif~??
Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie) to nie wasz biznes i nie zamulajcie tego forum.

Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie.

PS.O tobie kapusniaczku nic nie napisze bo jeszcze nie powstrzymam jezyka i znowu placzac zewnie poskarzysz sie moderatorom.

Poydro

po 1. "Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie)" << SCHIZO?

po 2. "Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie." << na chorobe zwana dysleksja sklada sie: dysortografia, dysgrafia i inne dysfunkcje. wiec mozesz byc dyslektykiem a dokladniej dysortografem, a nie to i to s;

po 3. jak jestes takim prostakiem ze nie potrafisz w sposob kulturalny wypowiedziec sie na mój temat to proponuje tzw. relaks. Moze wtedy przyjdzie Ci cos sensownego do glowy, a wtedy mnie zmiazdzysz ;/.

[EDIT]
wyjątkowo nie czepialem sie blędów ort. ;D

Fallathanu
24-04-2006, 22:56
Troche news'ów:

Dzisiaj padlo 5 osob..niestety 4 od nas jedna z SS

Duskiness:

Sanyol
Apr 24 2006, 10:35:23 CET Killed at Level 113 by Pasterz the Axemaster
and by Anaboll

Nackers
Apr 24 2006, 00:05:42 CET Killed at Level 116 by Spoxster

Zull Lucyfer
Apr 24 2006, 14:01:02 CET Killed at Level 83 by Spoxster

Nevie Nabu
Apr 24 2006, 14:00:22 CET Killed at Level 87 by Spoxster

SS:

Anaboll
Apr 24 2006, 14:24:27 CET Killed at Level 101 by Van Liden

Spoxterkowi udalo sie fuksem uciec :> Ale co sie odwlecze to nie uciecze..

btw. Yamahaha nice ue ^^
00:14 You lose 57 hitpoints due to an attack by Yamahaha.

Bjoern Shu
24-04-2006, 23:07
@up ssa.........?

Risofek
24-04-2006, 23:15
@up ssa.........?

Nie nie mial ssa :S

Idiota.

Fallathanu
24-04-2006, 23:15
@up ssa.........?

Maybe... ^^

Bjoern Shu
25-04-2006, 05:15
Nie nie mial ssa :S

Idiota.
jestes debilem...
specjalnie dalem pytajniki jako odpowiedz na zdanie "fajne ma ue"

Kapucha
25-04-2006, 17:34
@
A Anabolla ztrapowal mój rl mate ^^

@
spoxster uciekl w 5 demonow wiec szans nie bylo zeby go zlapac :/ (nementor roxior)

Sir Pietruch
25-04-2006, 19:06
Good Job SS Team:)
Szkoda ze Anaboll padl :p
Nie dajcie sie XD

Risofek
25-04-2006, 20:45
jestes debilem...
specjalnie dalem pytajniki jako odpowiedz na zdanie "fajne ma ue"

Pierdolisz 3 po 3

Jojo Ninja
25-04-2006, 21:13
Mój kochany Newbie Noobu padł :( I Żullek :( Spoxster jesteś świnia ;P
Dosięgnie Cie moc Duskiness xD

~Signed with total ownage to Spoxster
~Jojo

Sir Pietruch
25-04-2006, 21:20
Ladna rozroba sie na furorze dzieje :)
20:19 Spoxster: 19:18 WARNING! THE MURDER OF CZIPSU WAS NOT JUSTIFIED.
Hail SS _/

Zmięty
25-04-2006, 22:44
Apr 25 2006, 20:18:15 CET Killed at Level 139 by Spoxster and by Anaboll

I na niego przyszła kolej:D:D hahaha Own3d.
Gratz dla chłopaków z SS.

Hail SS.

EDIT:

Spoxterkowi udalo sie fuksem uciec :> Ale co sie odwlecze to nie uciecze..

No faktycznie Fallathanu co się odwlecze to nie uciecze dzisiaj padłes dwa razy w ciagu jakiejś godziny. :D:D

New frags:

SS:

Nackers:
Apr 25 2006, 20:30:24 CET Killed at Level 115 by Taifun Devilry

Wizard Blood:
Apr 25 2006, 20:31:51 CET Killed at Level 75 by Anaboll and by Pasterz the Axemaster

Czipsu:
Apr 25 2006, 20:18:15 CET Killed at Level 139 by Spoxster and by Anaboll

Van Liden:
Apr 25 2006, 20:05:51 CET Killed at Level 119 by Spoxster
and by Thellionn

Fallathanu:
Apr 25 2006, 19:56:43 CET Killed at Level 71 by Spoxster
Apr 25 2006, 20:45:28 CET Killed at Level 70 by Thellionn

Wampir Nitu'sho:
Apr 25 2006, 19:56:34 CET Killed at Level 75 by Spoxster

Dusk:

Pasterz the Axemaster:
Apr 25 2006, 20:05:51 CET Killed at Level 119 by Spoxster
and by Imargam

Ratilt
26-04-2006, 00:09
nadal bez filmikow :(

Wspolczuje ludziom ktorzy padli... no ale Dusk~ to odrobi ;)

Fallathanu
26-04-2006, 01:07
Ehhh...nie bede tego komentowac ...

1st dead na trapie na hydrach
2nd to jedynie moge podziekowac kumplom z guild...ja wpadam im pomoc a all uciekaja =/ ...

Taaa...dzsiaij byl nasz slaby dzien :/ ale jeszcze pokazemy na co nas stac !

Mee
26-04-2006, 01:10
http://rapidshare.de/files/18925160/ank.rec.html

Have a nice day.

Protar
26-04-2006, 01:16
Ma ktos moze film robiony przez kogos z ss? Mysle ze bedzie ciekawszy od tego nakreconego przez Fenixa

Veltaxio
26-04-2006, 01:29
gz dla tworcy tego filmu za pokaz pvp , mysle ze w pvm jest rownie dobry :)

co do walki nie spodziwalem sie tak zacietej walki i tylu fragow ss jak by nie bylo wygrali ale pastuszek przeliczyl sie z explo ;) kiss spoxster za ten spam :*********

cya in tibia

//pozdro dla pana A. z Ss team :D

Bjoern Shu
26-04-2006, 02:21
wmuaahahha manashield fenixa mnie zmiazdzyl xD
i wogole zalosna ta wojna xD

Vanzi
26-04-2006, 08:09
http://rapidshare.de/files/18925160/ank.rec.html

Have a nice day.

07:14 Fenix'Gru: ja proponuje
07:14 Fenix'Gru: pojsc na oTS

Z tym się zgadzam :D Szkoda że na filmie oprucz ucieczki Taifuna przed Spoxsterem nie ma wiele ciekawego :( Ktoś z SS mógłby kręcić filmy ...

Ownage
26-04-2006, 10:11
07:14 Fenix'Gru: ja proponuje
07:14 Fenix'Gru: pojsc na oTS

Z tym się zgadzam :D Szkoda że na filmie oprucz ucieczki Taifuna przed Spoxsterem nie ma wiele ciekawego :( Ktoś z SS mógłby kręcić filmy ...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie Taifun uciekal przed Spoxsterem? hahahahhaha:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Own3D xDDDDDDD

Masywny_Titania
26-04-2006, 13:09
W koncu skonczyly sie klotnie i zaczela zbita z tej zje****j wojny:P

Rolas el'Baq
26-04-2006, 13:46
Obejrzalem film...
Gz dla Lechisty'Gru!
"jak zkonczysz wyslij 21k mi"
"morda to mozesz mowic do swoich przyjaciul w szkole"
(O taaakie bledy mozna sie przy*******ac :P )
"Ligu here olo na dzwikach -buahaha xD "

No wiec mimo iz osob z SS bylo mniej oni jakos fragowac umieli -.^
Fenix rządzisz biją Nevie kolo Ciebie a ty nic ? O.o?
Tak naprwade tam wlaczyc probowal chyba wasz "najwieskszy asslicker Imargam" i na gc nie wygladalo zeby dupe lizal Taifunowi wlasnie kurwa nie bal sie go skrtykowac z Vanem a reszta N/c
Good Luck !
Hail and Kill

Kapucha
26-04-2006, 14:27
zal

z tego co widzialem fenix niczym nie znubil, a przynajmniej nie znubil bardziej niz reszta duss.

thellion 2 razy uciekl z trapa co swiadczy o genialnym zgraniu ss team ( nie mogl sie uhac i usowac fieldow pzoatym widac byloz e robil to pastuch)

moim zdaniem fenix nie lal pastucha (wtedy gdy byli pod brama) poneiwaz na okolo bylo za duzo ss i wtopil by -.- widzieliscie co mu napisal van liden i co pisali na gc ze nie ma senu atakowac. cala ta walka byla bez sensu. powiem wiecej. ta wojna jest bez sensu! taifun sie nie sprawdzil jako lider TO ON zachowal sie jak nob a nei 119 knight! LIDER KTORY PODCZAS WOJNY TYLKO BIEGA I WALI SDKAMI W CO SIE RUSZA JEST DUPA A NEI LIDEREM! KTO MIAL ORGANIZOWAC TRAPY ETC FENIX CZY LIDER??

@rolas
zaponiales chyba za na TYM forum nie zwraca sie uwagi na bledy ortograficzne ;>

A CO DO FILMU TO JEST JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMOW ZWOJNY JAKI WIDZIALEM! non stop akcja ani razu nei przewijalem filmu s;

Zmięty
26-04-2006, 15:42
Zgadzam się z tobą Kapucha w 100%.On kompletnie na tej wojnie nic nie zrobił.Zero organizacji,zero zgrania.Pisał tylko na kanale że źle to rozegraliśmy i biegał jak poj*bany i walil od czasu do czasu sd w pasterza i tyle.A jak biegł Spoxster,Anaboll itp. to pierwszy uciekał gdzieś na darashie.Dla mnie liderem powinien zostać np. Imargam.

Śmigiel
26-04-2006, 15:57
Dla mnie liderem powinien zostać np. Imargam.

Bardzo odwazna propozycja :D

Po obejzeniu filmu jestem w stanie napisac... n/c (film fajny gorzej z organizacja dusk~) Taifun! zamiast expic wez sie za gildie i zacznijcie jakies treningi pvp itp.

Kapucha
26-04-2006, 16:11
Dla mnie to liderem powienien zostac obojetnie kto, byle myslal logicznie i wydawal komendy. s;

przykladowo gdy thellion byl w trapie. pierwsze co mi przyszlo do glowy to bylo " 3 sdki w pasterza" wtedy on by sie zaja uhaniem/ uciekaniem, a nie usówniem fieldow...

next? w pewnym momecie pasterz 119 ek byl goniony przez 20 osob (okolo) w tym paru sorcow. udalo mu sie uciec.... nie polecial ANI JEDEN m wal! nikt nie wrzucil utani gran hur zeby go wyprzedzic zablokowac i chodz na chwile zastopowac co by zaowocowalo perfect trapem i pieknym deadem, a nie przypadkowym od czlonka gilidi;/

w kazdej tej sytuacji potrzebny byl koordynator, ktorego zabraklo s;

Bjoern Shu
26-04-2006, 16:16
teraz wiemy dlaczego Polacy przegrywaja wojny =D

kostooch
26-04-2006, 16:38
teraz wiemy dlaczego Polacy przegrywaja wojny =D
Nie posiadaja koordynatorow pokroju Kapuchy aka "PVP-mastah-weterana-taktyka".

Kapucha
26-04-2006, 16:39
Nie posiadaja koordynatorow pokroju Kapuchy aka "PVP-mastah-weterana-taktyka".

lub yiubi~~ do'urdena

Risofek
26-04-2006, 16:42
zal

z tego co widzialem fenix niczym nie znubil, a przynajmniej nie znubil bardziej niz reszta duss.

thellion 2 razy uciekl z trapa co swiadczy o genialnym zgraniu ss team ( nie mogl sie uhac i usowac fieldow pzoatym widac byloz e robil to pastuch)

moim zdaniem fenix nie lal pastucha (wtedy gdy byli pod brama) poneiwaz na okolo bylo za duzo ss i wtopil by -.- widzieliscie co mu napisal van liden i co pisali na gc ze nie ma senu atakowac. cala ta walka byla bez sensu. powiem wiecej. ta wojna jest bez sensu! taifun sie nie sprawdzil jako lider TO ON zachowal sie jak nob a nei 119 knight! LIDER KTORY PODCZAS WOJNY TYLKO BIEGA I WALI SDKAMI W CO SIE RUSZA JEST DUPA A NEI LIDEREM! KTO MIAL ORGANIZOWAC TRAPY ETC FENIX CZY LIDER??

@rolas
zaponiales chyba za na TYM forum nie zwraca sie uwagi na bledy ortograficzne ;>

A CO DO FILMU TO JEST JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMOW ZWOJNY JAKI WIDZIALEM! non stop akcja ani razu nei przewijalem filmu s;

Fenix zlamil i to jest fakt nie broncie go...
Duzo osob slabszych niz Fenix rzucalo sie na SS nawet w momentach duzego zagrozenia.

Co do fiolmu to jest taki sobie a nawet slaby.
Lepszy jest juz ten film nakrecony przez jednego z noobow od SS.

Btw Gz dla SS za spx Aim boty :)

kostooch
26-04-2006, 16:51
lub yiubi~~ do'urdena
Lub cioty, ktora nie umie napisac poprawnie ksywy.

BTW: ja przynajmniej walczylem, a nie pierdolilem bezsensowne smuty.

Vanzi
26-04-2006, 17:00
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie Taifun uciekal przed Spoxsterem? hahahahhaha:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Own3D xDDDDDDD
koło 10-11 minuty ^^

16:08 Taifun Devilry: oni mnie na 2 ue maja
16:08 Taifun Devilry: i mnie chca koniecznie zabic

Nazywaj to jak chcesz, co prawda film nie pokazuje wszystkiego, ale akcja wyglądała komicznie :d

Bjoern Shu
26-04-2006, 17:06
what a shame! nothing more

Kapucha
26-04-2006, 17:09
Lub cioty, ktora nie umie napisac poprawnie ksywy.

BTW: ja przynajmniej walczylem, a nie rzodkiewka jest superilem bezsensowne smuty.

i padles 3 razy + jestes hunted 4 ever.
pozatym co mnei twoj nick obchodzi? jak jestes taki cwany napisz moj nick (obecny) -.-

@risofek
NO TO MI POWIEDZ CZYM ON ZLAMIL -.-.- pozatym co to za argument ze duzo ludzi slabszych niz on rzucalo sie na ss? van napisal na poczatku mu ze nie warto nawet wchodzic bo to jest zalosc -.- btw. widac zucanie sie tych slabszych na ss: 11:1 dla ss -.-.-

wg. mnie głównym winnym calej tej zalsonej przegranej jest lider duss.

kostooch
26-04-2006, 17:13
Lolq, trapneli i ublili mnie 2 razy (w tym jeden ded od taifuna). Hunted forever nie jestem (dzieki "wspanialomyslnosci" Sunblade), poza tym chara sprzedalem. Napisz moja ksywe teraz, jak jestes taki zajebisty.

Rolas el'Baq
26-04-2006, 17:14
@Kapucha
Mi sie nie chodzilo zeby nie zwracać uwagi na bledy ortograficzne
"Ty hójó masz chónded od mojej gildi bo oni muwiom rze ókradłes nam lota"
tylko ze jak ktos napisze np siemia zaraz siema etc...
:P
Nawet jeśli Spoxster naparwde dał komuś passy to lepiej na tym wyszedł niż Taifun evul masta który akurat poprawia szkołe jak jest wojna
Hail Taif~
PS fragi mowia same za siebie ^.^ ale ta wojna jest bezsensu bo sixty~ bedzie wygrwalo w fragach ale i tak duskiness bedzie normlanie expic etc... a oni tylko ubijać nie bedzie paymentow ze strony duskiness
betonowa wojna :P
SS KRĘCIE FILMY !

Kapucha
26-04-2006, 17:20
Lolq, trapneli i ublili mnie 2 razy (w tym jeden ded od taifuna). Hunted forever nie jestem (dzieki "wspanialomyslnosci" Sunblade), poza tym chara sprzedalem. Napisz moja ksywe teraz, jak jestes taki zauwielbiam jeść bananyisty.

Nie chce mi sie marnowac czasu na patrzenie do ranku lvla furory 99 lvl chyba ;>
pozatym skoro sprzedales chara to juz nie masz xywki bo nei amsz chara nieprawdaz?

@rolas
w sumie to masz racje s;
dla nas (forumowiczow) to tylko + poniewaz bedziemy mieli nice pk movie (srednio co 2 dni pada 100+ ^^)

Ligu
26-04-2006, 17:21
no wiec tak 119 ek ma 1850 hp i uha sie po 700~ to teraz policz ile wyjebie spoxster i anabol z bursta i ue (dla niekuamtych burst 100 ms + burst 165 ms + ue 100 ms + ue 165 ms) TERAZ POLICZ ILE BY MI ZOSTALO HP I wyobraz sobei ze nei uzywam botow ;*

kostooch
26-04-2006, 17:26
Nie chce mi sie marnowac czasu na patrzenie do ranku lvla furory 99 lvl chyba ;>
pozatym skoro sprzedales chara to juz nie masz xywki bo nei amsz chara nieprawdaz?

Prawdaz. Ale kiedys nim gralem i wqrwia mnie nonsensowne pieprzenie o wojnie przez osoby, ktore nawet w niej nie uczestniczyly.

Vanzi
26-04-2006, 17:31
no wiec tak 119 ek ma 1850 hp i uha sie po 700~ to teraz policz ile wyuwielbiam jeść bananyie spoxster i anabol z bursta i ue (dla niekuamtych burst 100 ms + burst 165 ms + ue 100 ms + ue 165 ms) TERAZ POLICZ ILE BY MI ZOSTALO HP I wyobraz sobei ze nei uzywam botow ;*
Zakładając że podczas wojny gdy stoi obok ciebie 165 i 100 ms, założysz Stone Skin to jakieś 1500?

Ownage
26-04-2006, 18:10
lol ludzie, was wszystkich po***rdolilo? pierdolicie o Taifunie ze zly lider, to ze nie zoorganizowal... on zajmuje sie teraz szkola bo koniec roku idzie, nie tak jak wy tluki ktore na botach jada w nocy i robia snake attacki? (albo ich fani). Lognal sie aby pogadac z ludzmi, kiedy walka juz byla rozgrywana.... co mogl zrobic? Ustawiac szyki bojowe i przemyslac taktyke jak jego ludzi bili? LMFAO, Aktualnym liderem Duskiness jest Charonsi, niedoinformowani leszcze barowi, wiec to on jak juz wszystko organizuje.

Zrozumcie to; a to, ze Nemtor ktory gra aktualnie Spoxsterem ma fajnego taskera na picie mfow i macro na uhowanie sie, przyczynilo sie do wiekszosci deadow Duskiness, ktorzy nie byli przygotowani na atak (z powodu braku lidera online).

Aa, i co do super PVP Anabolla i jego wacpana Pasterza, to pierwszy raz widzialem zeby ktos uhowal sie, pil mfy i pisal na default channelu jednoczesnie... wszystko to mowi za siebie, wiec nie wysilajcie sie piszac tu @SS.

Gratulacje pierwszej akcji ktora wam sie udala po 1-2 tygodniowej przerwie Taifuna od gry, gdyby nie przerwa... nic byscie za pewne do tej pory nie zdzialali. :o

Kapucha
26-04-2006, 18:11
Prawdaz. Ale kiedys nim gralem i wqrwia mnie nonsensowne pieprzenie o wojnie przez osoby, ktore nawet w niej nie uczestniczyly.

żal żal żal !! jak ty wbiles 100 lvl to ja nie mam pojecia!!

czy naprawde uwazasz ze zeby wypowiadac sie an jakis temat tzreba w nim uczestniczyc?? wg. ciebie szpakowski jest skoczkiem, narciarskim, pilkarzem, koszykarzem, hokeista, maratonczykiem, kolarzen itd!

pozatym na okolo siebie mam conajmniej 5 h lvli (z furorki) + ogladam kazdy film + regularnie czytam forum, wiec uwazam ze jestem bardziej na temat niz wielu ktorzy sobie siedza w duss na retired.

wracajac do poprzedniego postu w ktorym piszesz ze padles w trapach... od taifuna nie padles w trapie tylko na srodku edron i na ekranie miales tylko jego :)

@up
@edit
1. ja jestem za duss ;P
2. jak mozna sie mfowac i uhac naraz? (exesaused)
3. nie pierwsza akcja od 2 tygodni tylko co 2 dni ktos od was pada -.-
4. ale jak jest taifun online to on nie przejmuje paleczki od chara? pozatym CO TO ZA PROBLEM dla czlowieka ktory uwaza sie za inteligentnego rzucic haslo "lejemy anabola" ??

Śmigiel
26-04-2006, 18:17
wracajac do poprzedniego postu w ktorym piszesz ze padles w trapach... od taifuna nie padles w trapie tylko na srodku edron i na ekranie miales tylko jego :)

Cos slabo te filmy ogladasz...

Vanzi
26-04-2006, 18:42
Zrozumcie to; a to, ze Nemtor ktory gra aktualnie Spoxsterem ma fajnego taskera na picie mfow i macro na uhowanie sie, przyczynilo sie do wiekszosci deadow Duskiness, ktorzy nie byli przygotowani na atak (z powodu braku lidera online).
Nie Tasker i nie macro... takie coś to się bot nazywa. Jednak jeśli wierzysz że nikt z Duskiness nie miał tego samego, to gratuluje ... poczucia humoru. Niestety, takie czasy, wojna = uhboty w ruch.

Btw, będąc atakowanym przez 2 tygodnie można się już chyba przygotować na kolejne ataki...

Kapucha
26-04-2006, 18:47
Cos slabo te filmy ogladasz...

A co, moze nie padl w centrum Edron od burst + ue?

Śmigiel
26-04-2006, 19:01

A czy Taifun byl sam?? 8o i w pewien sposob byl to trap moze nie taki jak sie przyjelo w tibi ale trap (pulapka) O wiem... powiedz mi co ty bys uczynil na jego miejscu??

kostooch
26-04-2006, 19:04
żal żal żal !! jak ty wbiles 100 lvl to ja nie mam pojecia!!
Normalnie - jak to kazdy robi w tibii - expiac!
czy naprawde uwazasz ze zeby wypowiadac sie an jakis temat tzreba w nim uczestniczyc?? wg. ciebie szpakowski jest skoczkiem, narciarskim, pilkarzem, koszykarzem, hokeista, maratonczykiem, kolarzen itd!
Ale suchara d o j e b a l e s.

Padl, padl. Ty bys przezyl, wiadoma rzecz.

Ownage
26-04-2006, 19:24
Nie Tasker i nie macro... takie coś to się bot nazywa. Jednak jeśli wierzysz że nikt z Duskiness nie miał tego samego, to gratuluje ... poczucia humoru. Niestety, takie czasy, wojna = uhboty w ruch.

Btw, będąc atakowanym przez 2 tygodnie można się już chyba przygotować na kolejne ataki...

Nie bot, tasker i macro. mialem z nim przyjemnosc grac na OTsie bo jestem z Aldory i kiedy mu wytykali ze uzywa bota, nawet na OTsie, to sam bez zadnych skrupolow sie przyznal ze uzywa taskera na picie mfow i macro do uhowania (wykluczajac boty);)

Nie, zapewne wieksza czesc ludzi na tej bitwie z Duskiness nie miala, poniewaz nie byla przygotowana.

Mozna byc, ale jak juz wczesniej powiedzialem - Taifun jest zajety szkola, nie Tibia, i wszelkie ataki\przygotowania teraz naleza do Charonsiego...

kostooch
26-04-2006, 19:46
http://i57.photobucket.com/albums/g206/walpurgisnacht/PWNED.jpg

Koszyk
26-04-2006, 20:11
@UP

bhuauhauh rotfl own3d. rozwalilers mnie :D

Risofek
26-04-2006, 20:11
http://i57.photobucket.com/albums/g206/walpurgisnacht/PWNED.jpg

S t a r e.

Vanzi
26-04-2006, 20:13
Nie bot, tasker i macro. mialem z nim przyjemnosc grac na OTsie bo jestem z Aldory i kiedy mu wytykali ze uzywa bota, nawet na OTsie, to sam bez zadnych skrupolow sie przyznal ze uzywa taskera na picie mfow i macro do uhowania (wykluczajac boty)
No to w takim razie powinniście mu gratulować super PvP, ja bym nie potrafił się bić używając Taskera (to nie jest program mouseless, więc po włączeniu go nie można nic zrobić myszką ani klawiaturą >.<)

Risofek
26-04-2006, 20:21
No to w takim razie powinniście mu gratulować super PvP, ja bym nie potrafił się bić używając Taskera (to nie jest program mouseless, więc po włączeniu go nie można nic zrobić myszką ani klawiaturą >.<)

Tyle ze on to wypijla w sek.
Przez ta sek on nie musi niczym ruszac.
TO jest hiperbola cozywiście

Vanzi
26-04-2006, 20:36
Tyle ze on to wypijla w sek.
Przez ta sek on nie musi niczym ruszac.
TO jest hiperbola cozywiście
Gz ominięcia exhausted

Koszyk
26-04-2006, 20:38
Hmm na manasy nie ma exused chyba. a napewno jest mniejsze niz na Sdki , uhy , hmmy , gfb etc.

Kapucha
26-04-2006, 20:47
omfg

no to lecim.

po 1. napisal ze padl w trapie 2 razy raz to nie wiem jak padl ale raz padl jak go taifun gonil! sunbladaki byly na tylach!! oni sie skupili na laniu pasterza a on juz uciekal i tylko taifun go dogonil + jakis alfons jeszcze ale on to sie nie liczył bo byl na skraju...

po 2. A CO BYM ZROBIL? ZALOZYL TE WASZE STONE SKINY! w koncu jak by mial stone skina to by nie padl ;>

kostooch
26-04-2006, 20:52
omfg

no to lecim.

po 1. napisal ze padl w trapie 2 razy raz to nie wiem jak padl ale raz padl jak go taifun gonil! sunbladaki byly na tylach!! oni sie skupili na laniu pasterza a on juz uciekal i tylko taifun go dogonil + jakis alfons jeszcze ale on to sie nie liczył bo byl na skraju...

po 2. A CO BYM ZROBIL? ZALOZYL TE WASZE STONE SKINY! w koncu jak by mial stone skina to by nie padl ;>
Ye. Szczegolnie, ze mialem pzlocka. Wtedy moglem nawet bp ssa miec. Po drugie - nie uciekalem, jak lali Pastucha. Magrami uciekl. A Anaboll i Nackers siedzieli w domku.

@2 up:
Na mf jest normalny exhaust, jak na wszystko.

Sir Pietruch
26-04-2006, 21:47
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes dojebal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zajebal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

kostooch
26-04-2006, 21:53
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes douwielbiam jeść bananyal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zauwielbiam jeść bananyal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?
[deleted] ....

Kapucha
26-04-2006, 22:33
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zauwielbiam jeść bananyal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

Oczywiscie ze tak! Zawsze mam przy sobie 10bp ss! gdy ide na wojne to pod kazdym drzewem mam ukryte 20 bp mf dzieki czemu zawsze mam zalozonego manashielda, a wziazku z tym ze mam mega taskera ktory mi wcale, ale to wcale nie blokuje myszki, manasuje sie 10000 manasow naraz poniewaz, NIE MA exesaused na mfy, 0, nullllll, zadnego. i tak sobie hasam po tibi i leje czasami sunblade czasami duss - zalezy od cyklu miesiaczkowego.

A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC.

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zajebisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 1. nie macie exesaused
po 2. zawsze macie ssy
po 3. 119 knightem ganiacie 165msa
po 4. padacie tylko w trapach gdy juz nie macie uhow, albo prezerwatyw
po 5. zaden z was nigdy ale to nigdy nie lecial na makro
po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?)
po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje.

A TERAZ MNIE ZBLUZGAJCIE BO MAM IDIOTYCZNY NICK
cmon cmon !! gogo power rangers!!
(wy = koostuch, sir pietruch, risofek, protarus, nevol do kazdego po trochu)

Nagassh
26-04-2006, 22:39
Oczywiscie ze tak! Zawsze mam przy sobie 10bp ss! gdy ide na wojne to pod kazdym drzewem mam ukryte 20 bp mf dzieki czemu zawsze mam zalozonego manashielda, a wziazku z tym ze mam mega taskera ktory mi wcale, ale to wcale nie blokuje myszki, manasuje sie 10000 manasow naraz poniewaz, NIE MA exesaused na mfy, 0, nullllll, zadnego. i tak sobie hasam po tibi i leje czasami sunblade czasami duss - zalezy od cyklu miesiaczkowego.

A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC.

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zauwielbiam jeść bananyisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 2. zawsze macie ssy
po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?)
po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje.

heh...i za to masz u mnie ziomal + ;)

Bjoern Shu
26-04-2006, 22:43
@Kapucha
jestem pod wrazeniem, najlepszy post jaki widzialem w tym zalosnym topicu =)

Protar
26-04-2006, 22:46

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zauwielbiam jeść bananyisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 2. zawsze macie ssy

Dla ciebie wszystko moj ty dzibasku.
Ty chciales 166sorca trapowac 80+ knightem bez ssow bo w koncu bardziej sie oplaca miec aola....

Chciales jeszcze zeby sie z nicku posmiac wiec....Hahahahahahahahahahaha

A co do reszty to chyba masz racje...

Pozdro:evul:

Risofek
26-04-2006, 22:53
Gz ominięcia exhausted

Cioto chyba czytać nie umiesz :S

Napisałem przecież, że to była HIPERBOLA !!

Zal.

Risofek
26-04-2006, 22:56

Zalosny jeteś misiu.

A w kondonie to pewnie od rana chodzisz...

Zoczek
26-04-2006, 23:34
@Risofek

Na przyszłość pamiętaj, że jest taka opcja edit =D

kostooch
27-04-2006, 00:16
@Kapucha: nie ma to jak stylowo d o j e b a n y suchar. Wiecej nie napisze, bo zal. Argumentacja dzieciaka z przedszkola.

A propos ortografii - ja bledow tutaj nie robie. Skoro tak sie czepiasz interpunkcji i ortografii, radze popatrzec na swoje posty, powstawiac przecinki, kropki, popracowac nad stylem zdan, etc.

Bjoern Shu
27-04-2006, 03:05
hahaha
ta cała rekrutacja byla po to, aby byl ktos na wypuche podczas jakiejs walki xD
ahahah rofl

j/k

Vanzi
27-04-2006, 08:01
Cioto chyba czytać nie umiesz :S

Napisałem przecież, że to była HIPERBOLA !!

Zal.
Ok. Zobacz chociaż raz na oczy program TASKER, bo wątpie zebyś go widział. Podpowiem, on nagrywa ruchy myszki i klawiatury, a potem odtwarza je. WIĘC NA CO MU TASKER DO PICIA MANAFEK ? Rozumiem że ty ustawiłbyś sie w czasie bitwy, załączył taskera i miał wielką nadzieję że przez czas picia tych manafek nie wpadnie ci na ekran Taifun z dwoma UE (w 2 sek. mógłbyś nawet nie zdążyć wyłączyć Taskera).

Ten program się najwyżej nadaje do łowienia ryb, więc wyjdź.

Jemi
27-04-2006, 09:39
Ok. Zobacz chociaż raz na oczy program TASKER, bo wątpie zebyś go widział. Podpowiem, on nagrywa ruchy myszki i klawiatury, a potem odtwarza je. WIĘC NA CO MU TASKER DO PICIA MANAFEK ? Rozumiem że ty ustawiłbyś sie w czasie bitwy, załączył taskera i miał wielką nadzieję że przez czas picia tych manafek nie wpadnie ci na ekran Taifun z dwoma UE (w 2 sek. mógłbyś nawet nie zdążyć wyłączyć Taskera).

Ten program się najwyżej nadaje do łowienia ryb, więc wyjdź.

Ty kurwa debilu, nadal niewiesz co to hiperbola

Veltaxio
27-04-2006, 12:48
11:19 GM Iscen on Furora: Alin Skis banished for spreading hacklinks, do NOT visit this page as your account might get hacked
11:21 GM Iscen on Furora: Elite Kevo banished for offensive statement
11:22 GM Iscen on Furora: Atavus banished for advertisement not related to the game
11:22 GM Iscen on Furora: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not useEnglish!
11:24 GM Iscen on Furora: Sassan has been notated. Stop misusing this channel!
11:28 GM Iscen on Furora: Theofilius, Sassan, Bronz Knight and Ko`ki banished for non-English statement
11:29 GM Iscen on Furora: Brat Dregalla banished for non English statement
11:29 GM Iscen on Furora: Elliminator and Zeli Zelin banished for offensive statement
11:29 GM Iscen on Furora: Narecan banished for offensive statement
11:30 GM Iscen on Furora: Cydzik **** banished for non-English statement
11:30 GM Iscen on Furora: Kokkii banished for offensive statement. You guys are not very smart, are you?
11:31 GM Iscen on Furora: stop forwarding foul language or you are the next!
11:32 GM Iscen on Furora: Darth of Slasher banished for offensive statement
11:32 GM Iscen on Furora: Master Shaddow banished for non-English statement
11:32 GM Iscen on Furora: Polaus banished for forwarding offensive language
11:33 GM Iscen on Furora: Kookki banished for offensive statement
11:33 GM Iscen on Furora: Yiubh Do'Urden banished for forwarding offensive statement
11:35 GM Iscen on Furora: Debil'Sir gromluk banished for offensive statement
11:35 GM Iscen on Furora: Mofir Guard banished for non-English statement

nie chce mi sie juz :((((

Masywny_Titania
27-04-2006, 13:08
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes douwielbiam jeść bananyal:D Na mfy nie ma exh~ ...
JA J E B I E
na otsie jak se lecisz na bocie to moze nie ma exhausted na mfy i mozesz 10 sdkami na raz jebnac i 3 bp mf wyjeba*
Rl tibia jest troche inna pomijajac to ze wiekszosc "pvp mastah" uzywa botow...
I kurw* do wszystkich ktorzy twierdza ze na mfy nie ma exhausta pomimo ze polowa ludzi ktorzy gadaja na tym topicu im mowi ze jest:
SPRAWDZ ZANIM ZACZNIESZ PIERDO***, bajki to se mozesz opowiadac o Taifunie etc, nie o grze w ktora gra kazdy na tym forum i wie lepiej od ciebie debilu

Veltaxio
27-04-2006, 13:12
12:18 Drutmistrz'Gru: Gm come on banishe for me for free pleas i dony know ewhy you banishe for gameczat poland ... ist server poland.. :

TAK POLSKI SRV :)))))))))))))))))))))))))))))))

70 banow przekroczone.

kostooch
27-04-2006, 13:13
11:33 GM Iscen on Furora: Yiubh Do'Urden banished for forwarding offensive statement - o, zbanowali tego noobka.

Masywny_Titania
27-04-2006, 13:28
ekhm;p no napalil sie chlopak, moze go laska rzucila albo sie z mama poklocil:p

Nevol
27-04-2006, 14:31

bo wy:
po 2. zawsze macie ssy

Zabawny jestes ale niebede sie tutaj noobil tak jak ty B)

Masywny_Titania
27-04-2006, 15:25
Masz racje, juz wystarczajaco ukazales jakim noobem jestes:P
a co do kapuchy, zajebisty post 8o

Kapucha
27-04-2006, 15:25

A co, wyjezdzasz na wakacje?

Masywny_Titania
27-04-2006, 15:39
huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(

Sir Pietruch
27-04-2006, 16:09
huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(
Taki kozak z ciebie jak z anonima piszesz? podaj nick na furorze...
Btw. a moze nevol nie mial many ? -.-

Masywny_Titania
27-04-2006, 16:15
Taki kozak z ciebie jak z anonima piszesz? podaj nick na furorze...
Btw. a moze nevol nie mial many ? -.-

A to jest takie cos jak mana fluid to ci odnawia mane,wiesz?
Przewaznie 80 rp nosi cos takiego przy sobie, a zdatny do czegokolwiek 50+ rp nie buja sie bez many tylko jak mu sie konczy to pije 1-2 manasy conajmniej, wzwlaszcza jak wie ze bedzie kogos klepal...

A co mi zrobisz jak ci podam?:>
Gniewasz sie za posta w temacie filmy jak cie znuralem ze sie bulwersujesz?:D
Wracaj na non pvp i sie nie obruszaj bo ci zylka w glowce peknie :confused:

Sir Pietruch
27-04-2006, 16:24
A to jest takie cos jak mana fluid to ci odnawia mane,wiesz?
Przewaznie 80 rp nosi cos takiego przy sobie, a zdatny do czegokolwiek 50+ rp nie buja sie bez many tylko jak mu sie konczy to pije 1-2 manasy conajmniej, wzwlaszcza jak wie ze bedzie kogos klepal...

A co mi zrobisz jak ci podam?:>
Gniewasz sie za posta w temacie filmy jak cie znuralem ze sie bulwersujesz?:D
Wracaj na non pvp i sie nie obruszaj bo ci zylka w glowce peknie :confused:
Dobrze wiem ze istnieje cos takiego jak mf:D moze akurat nie mial mfow a mu sie skonczyly jezu SKAD WIESZ? Pfff...

Kapucha
27-04-2006, 16:48
Dla mnie, to nevol byl zabawny, gdy mowil, o tym ze weedy ich leja w depo, po czym sam siedzial w chatce, gdy mial hunta od fenia ^^

Masywny_Titania
27-04-2006, 18:42
Dobrze wiem ze istnieje cos takiego jak mf:D moze akurat nie mial mfow a mu sie skonczyly jezu SKAD WIESZ? Pfff...
OMG podalem tylko przyklad tego jak znoobil i noobi w wiekszosci sytuacjii ja pier**** nie rob scen mala ;)

Sir Pietruch
27-04-2006, 20:20
OMG podalem tylko przyklad tego jak znoobil i noobi w wiekszosci sytuacjii ja pier**** nie rob scen mala ;)
Moze podaj przyklad jak ty zanoobiles geju...

Masywny_Titania
27-04-2006, 22:48
Moze sie odpi*rdol ode mnie ?
Nie jestem gejem, nawiazales sie do mnie kiedy ukazalem ci ze jestes w bledzie w innych tematach i tak ode mnie odczepic sie nie mozesz...
Moze podam przyklad jak tyznoobiles klocac ze na mfach nie ma exhausta?
Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kurwa nie przekonam do ch*ja pana...
A tak btw czemu tak Nevola bronisz?:> Prywatny 2nd owner czy odpowiednik gumowej lalki?:>

Bjoern Shu
27-04-2006, 22:49
ile ty masz lat?
stary to jest forum, a nie twoje podwórko z "ZAROMBISTYMI ZIOMALAMI!!!"

Sir Pietruch
27-04-2006, 23:39
Moze sie odpi*rdol ode mnie ?
Nie jestem gejem, nawiazales sie do mnie kiedy ukazalem ci ze jestes w bledzie w innych tematach i tak ode mnie odczepic sie nie mozesz...
Moze podam przyklad jak tyznoobiles klocac ze na mfach nie ma exhausta?
Wiecej nie bede odpowiadal na twoje durne posty bo mnie w*****asz i szkoda klawiatury bo ciebie kobieta lekkich obyczajówa nie przekonam do ch*ja pana...
A tak btw czemu tak Nevola bronisz?:> Prywatny 2nd owner czy odpowiednik gumowej lalki?:>
Tak oczytwiscie jestem 4548416516416548468 ownerem Nevola. Nara nie mam zamiaru z toba wiecej dyskutowac n/c.