Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
dl zainteresowanych kolega szkodi nie wiedzial o tym co tu pisaliscie :P poinformowal nas o tym jeden z czlonkow LEgendary Souls :] Sami nam pomogliscie :P Do tego jeszcze 3 msge z innych zrodel niezrzeszonych gildiami i dopiero wtedy pojawilem sie ja :)
heh i kolega szkodi juz wie :)
Pozdrawiam kolege szkodiego ...
papa :)
heh i kolega szkodi juz wie :)
Pozdrawiam kolege szkodiego ...
papa :)
]prawda to prawda ;] ja Ci juz to Galanus tlumaczylem ;] Ot poprostu nie moge :) A na wszelki wypadek jestem i tak przygotowany na zmiane swiata jezeli bedzie to jedynym wyjsciem :> Ale zrobie to przynajmniej z Patriots :>
]prawda to prawda ;] ja Ci juz to Galanus tlumaczylem ;] Ot poprostu nie moge :) A na wszelki wypadek jestem i tak przygotowany na zmiane swiata jezeli bedzie to jedynym wyjsciem :> Ale zrobie to przynajmniej z Patriots :>
heh no a pamietasz Foedus Regum ?
Amell'a , Lagorv'a , Dohid'a itd ?
hehh a podobno powiedziales kondzie (patriotom) ze ja cos obmyslam jakis plan na forum/tibia.pl ... heh pokaz w ktorym poscie plx ... heh bo to ze wczoraj mnie na*******ali to za to podobno ... B)
Pozdrawiam ... powodzenia ... papa
heh no a pamietasz Foedus Regum ?
Amell'a , Lagorv'a , Dohid'a itd ?
hehh a podobno powiedziales kondzie (patriotom) ze ja cos obmyslam jakis plan na forum/tibia.pl ... heh pokaz w ktorym poscie plx ... heh bo to ze wczoraj mnie na*******ali to za to podobno ... B)
Pozdrawiam ... powodzenia ... papa
czy pamietam? razem z nimi gralem na Selenie/Nebuli i Askarze (Quarion family i tam zreszta ciagle jest Foedus Regum). A co do Kondy to ja "mialem sie upewnic" czy lista podana przez Pana X jest dobra. Jak sie zalogowalem Anarchist powiedzial zebym sprawdzil forum no i to zrobilem. Dzialo sie to w trakcie gdy juz po Ciebie poszli. Pozniej ja i bodajze Anarchist powiedzielismy ze dowodow nie ma i zostawili Cie w spokoju.
Ceapoznan
26-01-2006, 21:26
Dobra... Dochodza mnei sluchy, ze w Appe nie moga sie dogadac... Tak na prawde mnei to wali, ze Konda czy iny lolek, ktory traci 70 % zycia na wbijanie lvl w Tibi sie o tym dowie.. Po prostu ja mimo tego, ze przestalem grac bo doszedlem do wniosku, ze niestety majac 200lvlw tibi w moim wieku nei zaowocuje to na przyszlosc, ale chec zjednoczenia i porawienia sytuacji, ktora taka prawda na galanie jest zasyfiona jestt czyms dobrym... No bo w koncu nie polega to na tym, ze wybrani moga sobei tylko spokojnie lvl wbijac... Ale c*** z tym...
Radze byscie sie trzymali razem Szkodi za pewne dobrze zna dzialanie PAts i jak jest widoczne ktore wychodzi im na dobre chociazby dead Zaxuhe:/
Zreszta jesli to ma byc wojna podjazdowa to nei mozna wysylac na 156 sorka 80 lvl... Minimum 4 100lvl knight i do tego shoterzy tacy jak demi czy Madzia... Staracje sie dzialac razem to jest Powstanie, ktore jak wiemy z histori podupadalo jesli skladalo sie tylko z kilku bohaterow...
Moze to glupie i dlugie gadanie osoby badz co badz gra neizbyt dlugo w tibie ale radze abyscie posluchali Artiego... Facet ma leb...
Cea
A więc tak.... Appendix i inne zrzeszone gildie nie maja szans.Why? poniewaz all membersi tych gildi stoja w dp gdzie w poblizu lata 2-4 patsow.Tak naprawde Pats przewyzsza appe~ zgraniem.Jak jednego tluka to idzie cala gildia.Siedzac w świątyni appendix nie wygra wojny.Pats dązy do tego by trapowac, a nie by zakonczyc wojne w otwartej bitwie gdzie konda nie mogl by pokazac swoich czarow spontanicznych(UE).
btw.Hail Foedus Regum on Galana/Selena
Lolek_władca_pralek
26-01-2006, 21:46
Szkoda że jak na razie w wojnie bierze udział tylko Pats a, Appendix ogranicza sie jedynie do ataków na nich na forum.
Może to jest cisza przed burzą? (Oby)
btw.Hail Foedus Regum on Galana/Selena
tu mnie ktos zaskoczyl. hail :P tylko kto hailuje?
Anarchist
26-01-2006, 22:03
Siema Mania ...
heh no i widzisz co sie narobilo ... przyjdzie nam walczyc przeciwko sobie :(
ale co tam ... jak to konda mi kiedys powiedzial "czasem trzeba wojny zeby bylo lepiej na tym swiecie"
mam nadzieje ze wiesz ze nie ja to zaczolem ...
I never will forget you / bye bye ...
Galanusie odejdz i ciesz sie wolnoscia... !!
Ceapoznan
26-01-2006, 22:04
Angels of Galana... "We are neutral"... Ewidentnie daja do zrozumienia, ze nie chca wojny...
Ahhh i tak wlasnie wyglada solidarnosc... Ee ale co tam w koncu kazdy podaza wlasna droga...
No brawo dla Szkodiego który powiedział że planuję wojne i przez którego padłem. Może mi pokażesz gdzie planowałem wojnę?
Ceapoznan
26-01-2006, 22:27
xulorin ale ja teraz cie nei rozumiem wczoraj byles w App dzsiaj jzu cie tam nie ma...Hmm ziom wiem, ze dedy zalamuja szczegolnie jesli druga postac tez zaliczyla ostatnio kilka... Ale w koncu mieszacie3 wszyscy... Odpowiedz jest prosta nikt nei chce pasc a swiadomosc spotkanie Kondy jest jedna... Jedno Ue i was nie ma :/
Cea
Mam wrażenie, że członkowie pats są lepiej poinformowani co do planów Appendix, niż niektórzy członkowie tej gildii...
Z takim zorganizowaniem będzie potrzebne duuużo szczęścia do oczyszczenia Galany z Power Abuserów.
No brawo dla Szkodiego który powiedział że planuję wojne i przez którego padłem. Może mi pokażesz gdzie planowałem wojnę?
nie bede sie tlumaczyl bo nie mam z czego. fakt faktem ze pisales tuaj na forum kilka razy w kontekscie walki przeciwko nam. A o tym dowiedzielismy sie od wiernych kolegow Demiego z Legendary Souls. Tzn o topiku na forum :) Nie badz smieszny Xulo.
no to teraz wiem ze lojalnosc nie poplaca wlasnie lider As rozwiazal gildie by pojsc do pats a reszte membersow zostawil na lodzie.X(
thewojtek
27-01-2006, 01:20
Nie chce nic mowic ale sa skriny z waszymi nickami w gildi wiec pewnie bedziesz hunted -,- gl
xulorin ale ja teraz cie nei rozumiem wczoraj byles w App dzsiaj jzu cie tam nie ma...Hmm ziom wiem, ze dedy zalamuja szczegolnie jesli druga postac tez zaliczyla ostatnio kilka... Ale w koncu mieszacie3 wszyscy... Odpowiedz jest prosta nikt nei chce pasc a swiadomosc spotkanie Kondy jest jedna... Jedno Ue i was nie ma :/
Cea
Doszłem do App po deadzie jak mnie Pats zabili. Bo byłem zły, nie miałem wogole zamiaru walczyć. Mam przyjaciół po obu stronach.
nie bede sie tlumaczyl bo nie mam z czego. fakt faktem ze pisales tuaj na forum kilka razy w kontekscie walki przeciwko nam. A o tym dowiedzielismy sie od wiernych kolegow Demiego z Legendary Souls. Tzn o topiku na forum :) Nie badz smieszny Xulo.
To powiedz mi czemu tylko ty uważasz że w postach mówiłem o walce przeciw Pats? Corlic i Styp powiedzieli juz że nic nie ma w tych postach, jest tylko moja opinia na temat całego tego zajścia. Tylko pisałem tu swoją opinie bo nie miałem zamiaru walczyć. Ale no cóż moge dziekować Szkodi tylko Tobie za pieknego deada. Dla twoich wiadmości wczoraj mnie Konda przepraszał za pomyłke i zabicie mnie, powiedział także że po wojnie mi to wynagrodzą. :)
PS. Jedyną śmieszną osobą tutaj jesteś ty.
Już z toba gadałem szkodi, caly czas gadam jak jestes online.GL
czy pamietam? razem z nimi gralem na Selenie/Nebuli i Askarze (Quarion family i tam zreszta ciagle jest Foedus Regum). A co do Kondy to ja "mialem sie upewnic" czy lista podana przez Pana X jest dobra. Jak sie zalogowalem Anarchist powiedzial zebym sprawdzil forum no i to zrobilem. Dzialo sie to w trakcie gdy juz po Ciebie poszli. Pozniej ja i bodajze Anarchist powiedzielismy ze dowodow nie ma i zostawili Cie w spokoju.
sure ... zostawili mnie ...
heh a co do Foedus Regum chyba zapomniales ze ja tez tam bylem ;)
Galanusie odejdz i ciesz sie wolnoscia... !!
PEACE !
LOVE !
ECSTASY !
Mania "HIZOPI" ...
bez komentarza co do twojego zachowania dzis w ab ...
12:13 Hizopi: WON Z DEPO WALCZYC ****A
Wiecie co jest najbardziej przykre? Że cały czas gadacie walczymy walczymy, make galana free, a jak przyjdzie co do czego to stoicie w pz i nie kiwniecie palcem, nawet gdy można zdobyć łatwego fraga...
Poza tym ci, ktorzy padli odeszli z Appendix, płacą za swoją rzekomą wolność. No, Sun'Chez jest wyjątkiem, ale jemu się nie dziwie bo i tak nie ma wiele do stracenia. Tej wojny nie wygramy bez waszego pełnego poparcia...;(
Secretly
27-01-2006, 15:15
Mania "HIZOPI" ...
bez komentarza co do twojego zachowania dzis w ab ...
12:13 Hizopi: WON Z DEPO WALCZYC ****A
Won z depo walczyc ?! :D
Hizopi jestes tylko smiesznym pieskiem Kardeara (nei chce tu nikogo obrazac taka jest prawda)...
Zauwaz ze patriots jest bardziej zorganizowane niz Appe~
Gdyby Appe mialo taka organizajce jak wy to juz by bylo jeden frag po drugim na korzysc Appe. Pats~zgraja sie trapna depo gdzie pomoze im w tmy mnostwo nobcharow ktorzy poszli zoabczyc co sie dzieje -.- ubija. Gdyby Appe zgralo sie i lazilo w grupkach na pojedyncze osoby z Pats co jest smieszne lekko to by padal jeden po drugim od patsow. Prawda jest taka ze Appe potrzebuje lepszej organizacji.
Hizopi@
Ciebie przydalo by sie tak trapnac lub cos to tez bys w depo kitral dopoki bys nie napisal do koelgow (zalosne -.- )
No to chyba na tyle...
Appe~gogo ... wyczcyscie PA z galany tego wam zycze ..
To jest dla mnie najwazniejsze PeacE na Galanie ...
Osobiscie nie biore udzialu w wojnie ale szczerze jestem za Appe.
Go plz!
sure ... zostawili mnie ...
heh a co do Foedus Regum chyba zapomniales ze ja tez tam bylem ;)
przez chwilke bo przez chwilke ale byles ;]
@Xulorin
szanuje Cie za to ze nie lubisz PA czy redskullhuntingu. Prawda jest taka ze w sumie jestes nielicznym z tych ktorzy sie do tego przyznali. Nie godzisz sie z tym wiec odszedles. Brawa dla Ciebie i chyle przed Toba czolo, ale... co do tych hasel o ktorych mowiles i postow to prosze bardzo :
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.
Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę ;).
Tutaj widac ze wspolpracujesz z Demim, a on sam byl protoplasta powstania.
Jezeli jednak nie mialem racji to rekomenduje to ze po wojnie rowniez sie jakos odegram.
przez chwilke bo przez chwilke ale byles ;] .
heh przez chwilke ...
ja bym powiedzial ze od pewnego czasu bylem ... i do samego konca ... ( do czasu az Amell , Lagorv , Dohid itd.) zdecydowali ze ida na Askare ...;)
Braliśmy wiele spraw pod uwagę, prawda rozmawiałem na te teamty z Demim wyrażałem swoją opinie i mówiłem mu też poprostu że bez połączenia gildii nie mają szans to wszystko :).
Szkodi też mam do Ciebie szacunek rozumiem każdego z was dlaczego jesteście w Pats, ja wyszłem bo miałem powód. I na pewno gdyby nie robili tego co mi się nie podobało to nadal był bym z nimi :).
Braliśmy wiele spraw pod uwagę, prawda rozmawiałem na te teamty z Demim wyrażałem swoją opinie i mówiłem mu też poprostu że bez połączenia gildii nie mają szans to wszystko :).
Szkodi też mam do Ciebie szacunek rozumiem każdego z was dlaczego jesteście w Pats, ja wyszłem bo miałem powód. I na pewno gdyby nie robili tego co mi się nie podobało to nadal był bym z nimi :).
to w takim razie chyle czola za to ze potwierdzilem zle dane. Ale nie powiesz mi ze to co pisales nie nasuwalo samo takich wnioskow?
heh przez chwilke ...
ja bym powiedzial ze od pewnego czasu bylem ... i do samego konca ... ( do czasu az Amell , Lagorv , Dohid itd.) zdecydowali ze ida na Askare ...;)
to foedus w ktorym byles to juz nie bylo to Foedus. Prawdziwe Foedus to bylo Listopad - Luty 2004/05. Pozniej byly tylko proby odrodzenia starej potegi ale juz nie bylo klimatu i czlonkow ktorzy ten klimat tworzyli :/
Szkodi ma racje.Te drugie foedus nie mialo nic wspolnego z tym pierwszym.W prawdziwym byli min. Haldir,szkodi,Lio-xan,amell,Pablo bum bum~
Szkodi ma racje.Te drugie foedus nie mialo nic wspolnego z tym pierwszym.W prawdziwym byli min. Haldir,szkodi,Lio-xan,amell,Pablo bum bum~
dzumior dela'vega, grzbieciq, kardear, tardar, rags the silver, lagorv, potempik silny itd :] to bylo to...
heh moze i macie racje ...
nie bylem ... nie wiem ...
Ale FR za moich czasow tez zle nie bylo , przynajmiej mi sie podobalo ... i nie zapomne chlopakow "Amell,Lagorv,Dzumior dela'vega,Kirdan Bezdusznik,Dohid," itd...;)
Pozdro ...
to w takim razie chyle czola za to ze potwierdzilem zle dane. Ale nie powiesz mi ze to co pisales nie nasuwalo samo takich wnioskow?
Można to było pojąć tak i tak kto jak chciał :P.
Tylko najgorsze jest to że teraz grać nie moge >.<. Bo nie mam ani na uhs ani na aola ani na blessy kasy :(. Wiec czekam na zbawienie :S.
Demiphant
29-01-2006, 03:24
Szkoda,że ja i tak mam hunta;p Albo uda sie wygrać albo papa Galano ;]
heh moze i macie racje ...
nie bylem ... nie wiem ...
Ale FR za moich czasow tez zle nie bylo , przynajmiej mi sie podobalo ... i nie zapomne chlopakow "Amell,Lagorv,Dzumior dela'vega,Kirdan Bezdusznik,Dohid," itd...;)
Pozdro ...
w takim razie jak ty juz byles to dzumiorem gral nowy owner :x
ahh mozliwe ze masz racje ...
ale amell i lago~~ ten sam ... i to ich zapamietam 4ever :]
pozdro szkodi ~~
bb
Demiphant
29-01-2006, 14:31
Szkodi trochę straciłeś u mnie za to,że przetłumaczyłeś na swój sposób to co tutaj pisaliśmy.PRzez tłumaczenie to wiele osób dostało hunta za free;/A tak to robiło się zabawnie powoli,aż tu nagle skończył mi się limit neostrady i przez kilka dni nie będe mógł grać bo lagi jak sqr****n na prędkość 32kb/s -,-(normalnie 256;p)
w takim razie jak ty juz byles to dzumiorem gral nowy owner :x
raczej malo mozliwe, dzumior sprzedal postac dlugo po tym jak fodeus przestalo istniec. a nowy onwer w sumie dzumiorem naprawde nigdy nie gral.
thewojtek
29-01-2006, 22:04
Szkoda,że ja i tak mam hunta;p Albo uda sie wygrać albo papa Galano ;]
szkoda ze ja tez
BIG :* 4 szkodi
Demiphant
30-01-2006, 10:50
Wojtek najwyżej pójdziemy na inny serv;p A jak Pats wywalą już all to prędzej czy później zaczną między sobą się lać,chyba,że lubią sobie pogadać z NPCami,handlować z nimi itd;p Wtedy mogą się cieszyć grą;]
Druid from Galana
30-01-2006, 11:19
Szkodi trochę straciłeś u mnie za to,że przetłumaczyłeś na swój sposób to co tutaj pisaliśmy.PRzez tłumaczenie to wiele osób dostało hunta za free;/A tak to robiło się zabawnie powoli,aż tu nagle skończył mi się limit neostrady i przez kilka dni nie będe mógł grać bo lagi jak sqr****n na prędkość 32kb/s -,-(normalnie 256;p)
Większość ma chyba takie lagi -.- Od jakiegoś czasu wieczorem prawie się nie da grać. Też mam 256kb/s. Ide, ide, a tu nagle stoje, freeze albo lag a za chwile pojawiam się gdzie indziej. Kozacko tak. Zwaszcza jak expie. Patrze scarab daleko, leje go i uciekam, lag i nagle scarab kolo mnie a ja red hp. -.- LAGS SUXXXXX.
Pozdro dla All Friends xD. Zaczynamy grać:)) tydzien i robie 30 level.
Copyright by Robak 2006 :)
@up GO GO GO :) Robal
Co do lagów to ja mam na DSLu 4mb/s więc to chyba nie jest od łącza (chyba że w ustawieniach mam coś namieszane). Co do wojny to wszystko było spalone już na starcie. Patriots zabijało za same narzekanie na nich przecież popisać zawsze sobie można. Nie powinno się huntować ludzi za samo myslenie o wojnie przecież to były tylko plany z dopiskiem może kiedyś zobaczymy. Sculhunting wielu osobom się nie podobał i chcieli to wyrazić czy to na tym forum czy na www.tibia.com a oni od razu dedy. Szkoda że to wszystko tak się potoczyło przykro mi to mówić ale w tej wojnie Demi~ jesteście na przegranej pozycji patriots są bardziej zgrani a wy jesteście po prostu grupką osób którym nie podoba się to co wyprawiają patriots.
Druid from Galana
30-01-2006, 15:12
Wojtek najwyżej pójdziemy na inny serv;p A jak Pats wywalą już all to prędzej czy później zaczną między sobą się lać,chyba,że lubią sobie pogadać z NPCami,handlować z nimi itd;p Wtedy mogą się cieszyć grą;]
Jeśli Patriots się nie zmienią to dużo osób stąd pójdzie. Najwyżej zawinie się na Kyre. Tam duzo Old Friendsów. Choćby rodzina War~i inni. Wolałbym żeby jednak było jak dawniej. A nie tak jak teraz. Mnie shakował mój Bro na 400k ale mu teraz wybaczyłem, myśle że jeśli Pats się zmienią to im też się wybaczy. Może nie all ale część. Życze wszystkim miłej gry.
thewojtek
30-01-2006, 17:13
Maciek, ale ja nie mam zamiaru przegrac -,- :) damy rade! tylko sie wkoncu zbierzmy i im do***my bo narazie slabo z nasza organizacją.....
Catrishia
30-01-2006, 18:48
Mam 512 kb/s i lagów niemam wogóle już od długiego czasu, a jak mam to tylko chwilowe...
@up
Bo z naszą (czyli Polaków) organizacją na Galanie zawsze były problemy i zawsze będą... ;) Pamiętam jak kiedyś ze Stypem na wojnie Is vs BM (albo DH) obgadywałem czy iść do veno i tam walczyć czy trzymamy się outlaw camp/deserta i tutaj walczymy. Nam to poszło sprawnie bo we dwójke ustalaliśmy co i jak. Przekazaliśmy, że nie idziemy do veno, trzymamy się razem i sie nie rozbiegamy nigdzie dalej. Na początku (czyli jak razem i na otlaw camp) wszytko wporządku, odrazu trapneliśmy thunder of skys (chyba nie pamietam nicku dokladnie), pach i składka w 10 sec... ale później oczywiście wszyscy samowolka, ja biegałem z paroma chłopakami po pustyni zaraz nad OC za jejihevem i icarusem, pare osób pobiegło zakimś do dwarv bridge, a jeszcze inni puścili się pod wejście do veno. No i zgadnijcie co się stało? Nie mogliśmy się dobrze znaleźć, spowrotem zebrać do kupy i przeciwnik zaszalał i paru odnas padło a reszta dyla dała do ab... i po bitwie. Początek jak wszyscy zrobili to co ja ze Stypem ustaliłem poszedł dobrze, ale potem jak każdy po swojemu zaczął latać to klapa... Problem w organizacji nie polega na złym planie czy zamiarach tylko w tym, że naszych rodaków jest cholernie trudno opanować... nawet jak wszytko im przekazywaliśmy to co chwila któryś przeszkadzal i przerywał... Opanujcie ludzi pod sobą i wtedy dacie rade... (chociaż przy takiej ilości co ich tam jest to chyba niewykonalne).
thewojtek
30-01-2006, 18:55
Mam 512 kb/s i lagów niemam wogóle już od długiego czasu, a jak mam to tylko chwilowe...
@up
Bo z naszą (czyli Polaków) organizacją na Galanie zawsze były problemy i zawsze będą... ;) Pamiętam jak kiedyś ze Stypem na wojnie Is vs BM (albo DH) obgadywałem czy iść do veno i tam walczyć czy trzymamy się outlaw camp/deserta i tutaj walczymy. Nam to poszło sprawnie bo we dwójke ustalaliśmy co i jak. Przekazaliśmy, że nie idziemy do veno, trzymamy się razem i sie nie rozbiegamy nigdzie dalej. Na początku (czyli jak razem i na otlaw camp) wszytko wporządku, odrazu trapneliśmy thunder of skys (chyba nie pamietam nicku dokladnie), pach i składka w 10 sec... ale później oczywiście wszyscy samowolka, ja biegałem z paroma chłopakami po pustyni zaraz nad OC za jejihevem i icarusem, pare osób pobiegło zakimś do dwarv bridge, a jeszcze inni puścili się pod wejście do veno. No i zgadnijcie co się stało? Nie mogliśmy się dobrze znaleźć, spowrotem zebrać do kupy i przeciwnik zaszalał i paru odnas padło a reszta dyla dała do ab... i po bitwie. Początek jak wszyscy zrobili to co ja ze Stypem ustaliłem poszedł dobrze, ale potem jak każdy po swojemu zaczął latać to klapa... Problem w organizacji nie polega na złym planie czy zamiarach tylko w tym, że naszych rodaków jest cholernie trudno opanować... nawet jak wszytko im przekazywaliśmy to co chwila któryś przeszkadzal i przerywał... Opanujcie ludzi pod sobą i wtedy dacie rade... (chociaż przy takiej ilości co ich tam jest to chyba niewykonalne).
no niestety ciezko jest zorganizowac 50+ ludu
btw. nadal masz <<< legendary souls chcesz re invita ?:>
Catrishia
30-01-2006, 19:04
@up
Nie dzięki, nadal pozostaje bez gildi... odpowiedzialny sam za siebie i niezależny ;)
Jest jakiś 2 temat odnośnie wojny i były 2 filmiki obejrzałem je no i nasuwa się 1 wniosek ludzie potrafią zrobić wiele żeby wejść komuś w tyłek. Hehe biegało chyba 5 100lvl+ za 1 knightem (chyba 70 lvl Ziom ~) przez 10 minut żeby go ubić. Na 2 filmie widać dokładnie jak ludzie włażą patsom w tyłek tak to każdy narzeka jest źle cały czas Pa, scullhunting, Pk ale jak co do czego to sądzą że jak im pomogą to będą bezpieczni (tak też myśleli poprzedni sojusznicy patsów i wiecie co przeliczyli się) No ale cóż każdy żyje i gra jak lubi:P
Ceapoznan
30-01-2006, 21:02
@Up
Odnosnie tego, ze to co teraz sie wyprawia jestem z toba zgodny... Ass Lickerow narobilo sie tylu, ze tak na prawde mogla powstac by taka gildia i zastanawiam sie czy dla wszystkich by inva starczylo:/.. Na kilku osobach sie zawiodlem, niektorzy mnei juz po prostu w****iaja....Taka prawda nie widze lojalnosci, ktora dla mnei jest sprawa naturalna... a odnosnie ciebie Cati uklon w twoja strone, moze i nie walczysz z Pats ale widze, ze masz cel, ktory chcesz wykonac jednak mimo to nie zapominasz kim na prawde jestes... GZ dla ciebie, szanuje takkich ziomkow... Wojtek a to co sie dzialo w Ab z tego co slyszalem to byla parodia.. Zebrala sie ekipa chojrakow na Corlica i Lorda ruszyla na kozaku a tu za kilka sekund app dalo zwijke i wszyscy wrotki do PZ.. a co gorsze niektorzy zapodali loga <no Comment :/>
Odnosnie planow... w sobote stojac chwilke pod depo Latal sir Imp na kozaku na skullu.. nic sie nie dzialo:/... Dzsiaj Kardear i pewien Ass licker chceli trapnac 55elite..hmm jak dla mnie moment w ktorym te Brytyjskei kozaki sie woza na skulu trzeba wykorzystywac na tym polega wlak podjazdowa...
I tyle...
/Cea
Demiphant
30-01-2006, 22:43
Mam dosyć tej niby wojny.Mało kto się loguje i tak siedze na tej galanie i patrze kto online.Powoli trzeba się żegnać i wrócić jak pats zaczną między sobą się lać albo ktoś dostanie hacka(zgadnijcie kto:p)
Manieczki
30-01-2006, 22:46
Mam dosyć tej niby wojny.Mało kto się loguje i tak siedze na tej galanie i patrze kto online.Powoli trzeba się żegnać i wrócić jak pats zaczną między sobą się lać albo ktoś dostanie hacka(zgadnijcie kto:p)
taka jest prawda demi trzeba tylko czekac az sie pokluca tylko kiedy to nastpi?:(
thewojtek
30-01-2006, 22:52
wiec oboje sie zegnamy z galana? dzis probowalem zabic dawo~ lecz niestety zly pomysl :( na dachu sie schowalem i akurat gm onnline :(.....ded by sir imp....
ja tez siedze cale dnie w pz i tylko sie w****iam ze 2-4 osoby onnline, taka wojna to nie wojna:( maciek gdzie idziemy?:>
Demiphant
30-01-2006, 22:58
Pewnie za kilka miesięcy ale ja już chyba nie będę grał w ogóle-,- BO coraz bardziej się wkurzam na tą grę i na ludzi którzy prosili mnie o pomoc,a teraz kiedy ja staram się im pomóc ci się nie logują i zostawjają na lodzie z huntem i po hacku płacąc za free Patriotom:( Życze powodzenia polakom z których Konda kpi sobie,Zazek z kumplem nabijali się przy mnie i założe się,że oni nie są jedynymi kochającymi POlaków w ten sposób na galanie.Lekcja z galany jest taka dla mnie,że jeżeli chcesz grać tam to musisz się nauczyć lizać dupę Patriotom i najlepiej niech cię przyjmą do gildi,a jeżeli tego nie umiesz to siedź jak mysz pod miotłą i nie rób skulli,nie lej red skulli na 8 lvlach nawet itd. bo to mogą być rl friendy Patsów.A do tych którzy im teraz pomagają powiem tylko jedno :Fallen Souls też im pomagało.
Catrishia
31-01-2006, 08:12
Nie koniecznie trzeba lizac dupe... ja nie lize i jakos zyje... wyrobilem sobie dobra reputacje od samego poczatku galany i teraz moge grac spokojnie, chociaz wcale bym sie nie zdziwil jak by mi cos odj**ali, ale puki nic nie robia i zawsze gdy mam z ktoryms problem czy cos to msg i wszytko jest wyjasnione, jeszcze nigdy zaden z nich nie przyszedl i nie zaczal mnie bic odrazu... Pozyjemy zobaczymy, moze bedzie mi sie przyjemnie gralo, moze nie i tak o to niedbam, znajde se inna gre jak by co ;)
Btw. Proponowal bym poprostu lapac pojedyncze osoby online i mowic ze np w czwartek wieczorem o 20:00 bedziecie chcieli zrobic jakas akcje i zeby byli i wtedy zobaczyc jacy sa czy beda czy nie...
Demiphant
31-01-2006, 08:49
Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??
Barowuni de'Down
31-01-2006, 09:31
Hmmmm... kupilem se pacca :D
thewojtek
31-01-2006, 14:00
Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??
dziekuje, za max 2 miechy wrocisz.....
Demi nie zalamuj sie jakos to bedzie ! Moze kiedys polacy na galanie beda bardziej zorganizowani a wtedy kto wie moze bedzie Patriots Sux! Rózne cuda sie zdarzają! btw. teraz znacznie wiecej hackow jest znam kolo 10 osob które w przeciagu miecha hacka mialy cipki powinny poprawic cos w tyc zabezpieczeniach bo nie sadze zeby high lvl-s wchodzily na stronki róznych "gildii" czy "free pacc". No chyba ze to jakis nOOb który kupil acc.
3m-ajce sie! I sie nie załamywac!!
Ceapoznan
31-01-2006, 21:15
Demi w sumei jest mi troche ciebie zal a to dla tego, ze tak na prawde mimo wsyztsko jestes w moich oczach mala legenda bo zaczynajac grac w tibe wlasnie Demi byl dla mnie h lvl i wzorem wsrod polaczkow....
Wiem, ze nikt swiety nie jest ale przez to, ze szybko sie wybijales byles dreczony w pewien sposob i nadal jestes... Prawda jest taka ze wystarczy mala 3-4 osobowa ekipa waszych ziom i macie fraga na koncie... ale wiara jest jaka jest...
Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe
btw. Trzymajcie sie w koncu to tylko gra a chyba dupeczki w rl sa lepsze niz w tibi :D
Demiphant
31-01-2006, 21:55
Ostatnie dni mi pokazały,że Pats są mocni tylko w kupie jak mają 2-4 razy więcej setek niż my.Dzisiaj było nas trzech Ja,Icarus i Kirdan,natomiast z Pats Corlic,Styp,Febbul,Febb się wlogował i dał loga i ktoś jeszcze się nie chciał zalogować ale siedział na msn.Styp dał loga,Febbul bał się wyjść z pz mimo,że było nas tylko 3,Corlic się tylko ganiał,Febb wlogował się i dał loga po 2 minutach i tak to wygląda-,-5 vs 3 i nie walczyli.A prędzej czy pózniej powinniśmy zrobić fraga-,- Lorda trapneliśm,Wanos miał już czarne hp,a Corlic reda w ab załapał więc brakuje nam trochę szczęścia-,-
thewojtek
31-01-2006, 22:24
dacie rade -,- GL....
Fabolous
31-01-2006, 23:57
Chcę zmienić server. Czy mógłby mi ktoś jakiś poradzić. Będę wdzięczny.
mam nadzieje ze ta wojna cos wniesie lepszego na galane ale jak tak czytam i patrze to nie ma bata z taka organizacja powinniscie sie jakos podzielic na kilka grup jedna osoba ma pod soba grupe a inna ma pod soba tych ktorzy dowodza grupami ida polecenia od gory zbiera sie lud odpowiednie osoby opanuja po kilka osob(zeby nie bylo takieg pier****ika) nie sztuka zeby jedna osoba np latala za 50 ludu i ustawiala po katach jak czegos nie zrobicie to sie skonczy jak wczesniej dostaniecie w dupsko i tyle
i jeszcze cos dorzuce wczoraj moj kumpel po dluzszej nieobecnosci (tydzien przerwa od tibi :p) wbija se na knighta wychodzi pod depo ankh i klepie go sir imp kumpel se mysli o co chodzi pyta sie go a on na to ze zabil mu kumpla podal nick kumpel sprawdza jakis 8 level i nie ma deda zadnego no to jak to nie dziala to powiedzial ze go obrazil i kazal mu placic za to
dla mnie to zalosne zeby zdobywac kase az tak nisko upadajac ale co zrobic pa to pa i tyle
Demiphant
01-02-2006, 13:07
Sir Imp ma gówno Kondy na wargach,a dzisiaj sytuacja się powtarza 3 od nas onlie:Ja,Kirdan i Deetoxed,a Lord Anarchist,Corlic i Febbul dają loga-,-Każdy jest mądry mając 3-4 razy więcej h lvli podczas walki,ale jak jest po równo oni nie chcą walczyć.Więc sry ale ciężko z fragowaniem w takiej sytuacji.
Demi zgadzam sie widzialem dzisiaj cale zajscie w ankh corlic latal po statku a febbul nawet nosa nie wysadzil z depo na sekunde ale z nich kozaki zal sie mi ich robi ...
Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe
A Konda na to jak na lato, na tibia.com napisal "My internet cable dinsconeccted" czy cos w tym stylu, rotfl! ;d
Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!
thewojtek
02-02-2006, 00:47
Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!
o jaka zgode chyba go źle zrozumiales jak od nas kilka osob onnline a u nich nie ma ~15 osob to oni w pzetach siedza -,- dlatego nie ma jak fragowac o tym demi mowi ;PP
thewojtek
02-02-2006, 23:55
Rivenn(~76 ms) wbil dzis bana za mass pk (ban lub delete nie wiadomo bo ukryte acc)
wiem ze post pod postem ale to specjalnie zeby przy okazji odswiezyc topic
Z Patriotsow nie wielu ludzi jest fajnych..Podam przyklady, ktorych doswiadczyl muj kolega Skopo de'tag.
1- Skopo expil na dragach/edron nagle wpada Kardear i mowi: Leave cuz i need 160k exp or i kill U.
2- Skopo bronil kumpla bo niechcacy zrobil skulla.Wpada jakis 10lv zaczyna go prac wiec Skopo go u***al i za 1min wpadl keekz'lorenzo i zaczal pruc dupe no ale odpuscil bo Lord Anarchist to Skopa brat.
3- Van Hell~ jest bratem Skopa no ale cos sie na niego w****il ze za dlugo na dragach siedzial to go zaczal z sd pociskac.
4- Do Skopa podlatuje noob i zaczyna wrzucac na jego rodzine itp..Skopo za***al mu do red hp i nagle zgarnal Unjusta i wyskoczyl red i kochany Rivenn jak zobaczyl Skopa z rsem to go prawie u***al no ale jest ciota i nie wie kiedy urzywac UE wiec n/c
5- Co do Corlica...Panie Corlic wez sie pan w garsc, zbierz chlopakow i roz***alibyscie Patriotsow a nie ****a lizesz dupe Kondzie8o
A jesli prawda jest ze Rivenn wbil bana/delete to jest mi niezmiernie ****a milo z tego powodu=]
Sorki cos mi sie pochrzanilo. A wlasnie przedchwila na darashi Sir Imp I Veccia kogos szukali po calej darashi. Najpierw jak expilem na Mino tower potem wracalem z latajacego dywanu i sie pytali o kogos ale nie wiem o kogo.
Hmm. Pewnien sorc na 63 lvl sprzedawal mi f-axe na galanie oczywiscie. Trafila mi sie lepsza oferta i powiedzialem ze mu za podróz zwroce. A ten do mnie z tekstem Hunted bo mnie oszukalas. No tacy sa polacy na galanie. To byl rl friend Corlica.
A ja dopiero zaczynam gre na Galanie zobaczymy jak się mi powiedzie :p
heh ... a to moja historia ... po ktorej podjolem decyzje ze dalsza gra tutaj stracila dla mnie sens ...
Czekalem sobie spokojnie az sie zwolni kopalnia (w wiadomym celu) i nagle podbil do mnie "Mirzo" druid + 28 chyba nie pamietam ... i zaczol mnie ciskac z sd ... stracilem kilka uh , sie w****ilem i go za***alem , robil to oczywiscie bez powodu ... nagle napisal do mnie Van Hellsinghs ze wlasnie idzie po mnie bo za***alem mu kumpla ... to ja sobie polecialem na poh zeby byc blisko temple ale i tak mialem pz ... czekam przy temple (pz jeszcze z 10 min) a tu nagle Van ~~ i zaczyna mnie bic ... heh zaczolem uciekac hrhrhr i tak mnie gonil z 15 minut ciagle mnie bijac ... wkoncu ubralem t ringa + utani i udalo mi sie uciec ... ale sporo uh stracilem i tak no i teraz jestem hunted za to ze nie dalem sie zabic bez powodu przez jakiegos 28 druida i ze go zabilem w obronie wlasnej ... Placic nei mam zamiaru za nic (bo nic nie zrobilem) a mojej dalszej gry na galanie nie widze przy aktualnych ukladach na tym swiecie ... wiec postanowilem zakonczyc gre ... :(
Macie tu link do posta na tibia.com (jesli ktos chce luknac)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1115439
@ Szkodi ~~
Dzieki za Twojego posta na tibia.com ...
heh chociaz Ty mnie rozumiesz z tych Patriots ;|
@ ALL
co byście zrobili na normalnym servie bez takich tam ("br PA") jak np. byscie mieli tam np. 60 ms a bil by was za nic np. 30 ms ?
~~~ja tu dylematu bym nie mial ... za***al bym go i nie bylo by konsekwencji ... :(
Patrioci to ****y ktorzy probuja przejac dyspotyczna wladze nad serwerem robic co chca naliczac za nic itp. Typowe PA wdg mnie to sa s****ysyny ;]
NO wlasnie. Ale co ja mam robic, za glupiego f-axe nie zamierzam placic 3x tyle ile kosztuje. Sorry no Coment.
Barzyk de'Costa
05-02-2006, 16:54
Noście BP UH ze sobą Amulet of Life albo Amulet of Loss.Tibia jest ogromna i nie trudno się schować. A ty Galanusie graj nadal, on cię 15 minuy walił i jakos uciekłeś:evul:
Noście BP UH ze sobą Amulet of Life albo Amulet of Loss.Tibia jest ogromna i nie trudno się schować. A ty Galanusie graj nadal, on cię 15 minuy walił i jakos uciekłeś:evul:
heh no na moje latwo mogl mnie zabic ... ale to ze tego nie zrobil (w sesie ze nie dal rady) to juz swiadczy o jego umiejetnosciach ... bo ja mialem pz nie zapomnijmy ...
(br robi swoje)
Jestem pewnien ze jak bys mial Hunta od jakiegos 100+ lvl to bys sral po gaciach. A nie mam takiego Eq zeby Aol-a nosic. afff;(
Demiphant
05-02-2006, 20:37
Galanus,Pats już nie potrzebują powodu do huncenia ludzi;p Ja mam nadal hunta za to samo co ty,Xulorin i Lamacz Kregoslupa mieliscie,czyli planowanie wojny na tym forum(co nie Szkodi?:p).Mimo,że tego znaleźć nie moge tak samo jak Corlic i Styp to nadal mam hunta bez możliwości płacenia;] Więc albo walcz z nimi albo czekaj jak się pats rozpadnie i wtedy wróć,Ja już wole sobie popracować niż grać na Galanie.
Galanus,Pats już nie potrzebują powodu do huncenia ludzi;p Ja mam nadal hunta za to samo co ty,Xulorin i Lamacz Kregoslupa mieliscie,czyli planowanie wojny na tym forum(co nie Szkodi?:p).Mimo,że tego znaleźć nie moge tak samo jak Corlic i Styp to nadal mam hunta bez możliwości płacenia;] Więc albo walcz z nimi albo czekaj jak się pats rozpadnie i wtedy wróć,Ja już wole sobie popracować niż grać na Galanie.
@ Demi
heh Demi pewnie masz racje ...
tym razem powodem dla ktorego jestem hunted przez Vana ~~ jest fakt ze bronilem sie i nie dalem sie za***al przez 28 druta ... ale Van w sumie tak powodu nei musi podac bo on jest w pats ... :baby:
Zobaczymy jak dlugo to bedzie trwalo az komus sie to nie spodoba z pats ... i gildia sie rozpadnie ...
Na dzien dzisiejszy koncze grac ... pora zajac sie panienkami 8o
@ Golberg
Do kogo ten post ze niby ja sie boje bo mnie hunci 100lvl + ?
strasznie sie boje buhuhahaha ... niech sobie hunci ja tylko chce jakis powod znac ... :baby:
Pozdrawiam was ...
papa
thewojtek
05-02-2006, 22:06
@ Demi
heh Demi pewnie masz racje ...
tym razem powodem dla ktorego jestem hunted przez Vana ~~ jest fakt ze bronilem sie i nie dalem sie za***al przez 28 druta ... ale Van w sumie tak powodu nei musi podac bo on jest w pats ... :baby:
Zobaczymy jak dlugo to bedzie trwalo az komus sie to nie spodoba z pats ... i gildia sie rozpadnie ...
Na dzien dzisiejszy koncze grac ... pora zajac sie panienkami 8o
@ Golberg
Do kogo ten post ze niby ja sie boje bo mnie hunci 100lvl + ?
strasznie sie boje buhuhahaha ... niech sobie hunci ja tylko chce jakis powod znac ... :baby:
Pozdrawiam was ...
papa
;| pa.....
Falco de'Ath
06-02-2006, 13:33
Placic nei mam zamiaru za nic (bo nic nie zrobilem) a mojej dalszej gry na galanie nie widze przy aktualnych ukladach na tym swiecie ... wiec postanowilem zakonczyc gre ... :(
Każdego czeka to na co zasłużył. Ty będziesz przynajmniej teraz wiedział jak się czuł Tibar.
Żegnaj, nie będzie nam Ciebie brakować.
@ Galanus
Zle mnie zrozumiales chodzilo mi o Barzyk de'Costa. i z tym jego Tibia jest ogromna i nie trudno się schować. Ja pogram dopiero moja postacia jak Corlic skonczy. Pa Galanus;(
Każdego czeka to na co zasłużył. Ty będziesz przynajmniej teraz wiedział jak się czuł Tibar.
Żegnaj, nie będzie nam Ciebie brakować.
z tibarem calkiem inna sprawa byla ...
heh a Ty jak masz jakis problem do mnie to powiedz , zawsze mozemy sie pozegnac jakos lekko czulej 8o
@ Golberg
ok juz czaje xD
Barzyk de'Costa
06-02-2006, 18:10
Hehe, dobrze powiedziane:)
Demiphant
07-02-2006, 10:03
Name: Febb, will be deleted at Apr 07 2006, 19:53:56 CET
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 100
World: Galana
Name: Xisso
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 116
World: Galana
Banished: until Feb 13 2006, 19:59:25 CET because of excessive unjustified player killing
Tak dalej patrioci;p Raa i Rivenn jeszcze mają swoje bany;]
@ Szkodi ~~
Dzieki za Twojego posta na tibia.com ...
heh chociaz Ty mnie rozumiesz z tych Patriots ;|
wiesz co chce powiedziec ;) Zreszta z Vanem pogadam. A mirzo bedzie padal jak dzika kaczka bo przecholowal sobie ;)
Ja mam nadal hunta za to samo co ty,Xulorin i Lamacz Kregoslupa mieliscie,czyli planowanie wojny na tym forum(co nie Szkodi?:p).Mimo,że tego znaleźć nie moge tak samo jak Corlic i Styp to nadal mam hunta bez możliwości płacenia;] Więc albo walcz z nimi albo czekaj jak się pats rozpadnie i wtedy wróć,Ja już wole sobie popracować niż grać na Galanie.
Z tego co wiem, a jestem Patriota Xulorin, Lamacz i Galanus nie maja hunta. A co do Ciebie Demi to niestety, ale pewnie nie tylko w moich oczach straciles wiele. Najpierw burzysz ludzi do buntu a widac to naprawde wyraznie tutaj, a pozniej jak dostajesz hunta i wiesz ze juz nie pograsz ja k dzieciak wymawiasz sie tego co tu napisales. To jest dziecinne bo o ile innych moge zrozumiec to Ciebie "wielkiego fightera" nie. Mowisz ze quitnales a znajac zycie wrocisz na Galane za jakis czas.
@ Szkodi ~~
rozumiem gdybym mial hunta za zabicie tego kolesia za nic ... ale czekalem tylko na kopalnie a to on zaczol mnie bic za nic ...
a z Vanem nie da sie zalatwic nic tak sadze ... Lady Jah z nim gadala , bronila mnie ale on tak ***a sobie z tego robi <PA i tyle> ...B)
16:38 Lady Jah: 16:38 Van Hellsinghs: he hunted for my i dont say more :o
Wczoraj lognolem na chwile ... poczekalem 3 minuty i Van pod domem 8o hehh ...
a jego powod jaki podal Lady Jah to :
16:14 Van Hellsinghs: kill my friend
16:14 Van Hellsinghs: :P
16:39 Van Hellsinghs: galanus kill friend of corlic and corlic hunted he galanus kill friend of kardear and kardear hunted he
16:47 Van Hellsinghs: pay my or hunted for ever
16:47 Van Hellsinghs: huauhauha
16:47 Galanus: galanus never pay without reason
Za***iscie zabilem chyba polowe galany z tego wynika ... ;( a ze Corlic mnie hunci to nic nie wiem ...
Pozyjemy zobaczymy ... ale niech on nie oczekuje ze zaplace bo nic nie zrobilem ... ;)
thewojtek
07-02-2006, 14:16
@ Szkodi ~~
rozumiem gdybym mial hunta za zabicie tego kolesia za nic ... ale czekalem tylko na kopalnie a to on zaczol mnie bic za nic ...
a z Vanem nie da sie zalatwic nic tak sadze ... Lady Jah z nim gadala , bronila mnie ale on tak ***a sobie z tego robi <PA i tyle> ...B)
16:38 Lady Jah: 16:38 Van Hellsinghs: he hunted for my i dont say more :o
Wczoraj lognolem na chwile ... poczekalem 3 minuty i Van pod domem 8o hehh ...
a jego powod jaki podal Lady Jah to :
16:14 Van Hellsinghs: kill my friend
16:14 Van Hellsinghs: :P
16:39 Van Hellsinghs: galanus kill friend of corlic and corlic hunted he galanus kill friend of kardear and kardear hunted he
16:47 Van Hellsinghs: pay my or hunted for ever
16:47 Van Hellsinghs: huauhauha
16:47 Galanus: galanus never pay without reason
Za***iscie zabilem chyba polowe galany z tego wynika ... ;( a ze Corlic mnie hunci to nic nie wiem ...
Pozyjemy zobaczymy ... ale niech on nie oczekuje ze zaplace bo nic nie zrobilem ... ;)
"najz inglisz" to tylko 3 bledy ale jakie.... jeszcze jest kilka-,-
przykro mi galanus...
DEMI
oni nie potrzebuja wojny, sami sie niszcza ;)
jest jak jest. Van Hellsinga pamietam jak jeszcze biegal jako 50 lvl i uciekal z podwinietym ogonem przed Jejihevem ;) Wrocilem po ponad roku i widze ze wielu gosciom odbilo na czache i to dosyc ostro. Van jest jednym z nich, a co do hunta od Corlica... Mmmm. Ode mnie tez masz hunta bo zabiles mojego kumpla a poza tym zabiles kumpla Sugusita 13 miesiecy temu i masz za to tez hunta od wszystkich kolegow Sugusita ;)))
Ale ja nikogo nie zabilem z kumpli Patsow i mam hunta za to ze f-axe nie chcialem kupic ;/
Demiphant
07-02-2006, 20:20
Niom mówiłem,żeby coś robić ale jak chcesz zapytaj się Yahela i Rainfangera jaka była ostatnia decyzja;]Może i straciłem wiele w oczach wielu ale wielu straciło w moich oczach też,a co do tego "fighter" to dodaj jeszcze "stupid" i wtedy zobaczysz 114 RP kontra 160 MS -,-
Xisso również dała delete;p Co powiecie na mały zakład kiedy sobie to cofną??;p
Ceapoznan
07-02-2006, 20:41
Demi ok jestem tego samego zdania daje im czas do konca tego tygodnia i ta notka z ich accountow zniknie... Takie zagrywki dla mne opcja usunicia 100lvl moglabys ise wiazac jedynie z rozkazem laski albo uff sam nie wiem rzeczy nieprzewidzianych....
Demi ok jestem tego samego zdania daje im czas do konca tego tygodnia i ta notka z ich accountow zniknie... Takie zagrywki dla mne opcja usunicia 100lvl moglabys ise wiazac jedynie z rozkazem laski albo uff sam nie wiem rzeczy nieprzewidzianych....
Ja daje max 2 tyg. Muszą conieco przemyslec moim zdaniem. A co powiecie na obstawianie kto jeszcze da delete?
jest jak jest. Van Hellsinga pamietam jak jeszcze biegal jako 50 lvl i uciekal z podwinietym ogonem przed Jejihevem ;) Wrocilem po ponad roku i widze ze wielu gosciom odbilo na czache i to dosyc ostro. Van jest jednym z nich, a co do hunta od Corlica... Mmmm. Ode mnie tez masz hunta bo zabiles mojego kumpla a poza tym zabiles kumpla Sugusita 13 miesiecy temu i masz za to tez hunta od wszystkich kolegow Sugusita ;)))
hehe zwala xD
Br jednak maja fantazje ;)
thewojtek
07-02-2006, 22:57
Niom mówiłem,żeby coś robić ale jak chcesz zapytaj się Yahela i Rainfangera jaka była ostatnia decyzja;]Może i straciłem wiele w oczach wielu ale wielu straciło w moich oczach też,a co do tego "fighter" to dodaj jeszcze "stupid" i wtedy zobaczysz 114 RP kontra 160 MS -,-
Xisso również dała delete;p Co powiecie na mały zakład kiedy sobie to cofną??;p
a ciebie nie mozna?:> wiec jaka byla?
Demiphant
08-02-2006, 01:23
Ostatnią wersją jaką ustaliliśmy było zrobienie nowej gildi (czytaj Appendix),powstała ona z "rozkazu" Yahela i zaproponowaniu jakiejś ugody z PAts.Niestety 4 goodziny po tym Patrioci zaczeli nas lać-,-
Xisso kilka dni po banie skasuje delete, a Febb napewno nie usunie ale cofnie później :).
wiecie co, ogolnie nie uzywam tego forum, bo uwazam ze jak ktos ma cos waznego do powiedzenia i zna sie na rzeczy to od tego jest tibia.com forum.
no ale znajac znajomosc polakow jezyka ang wszsytko jest jasne :(
no odbra do rzeczy~
ci co tu pisza ze maja hunta od corlica za nic itp, bzdury, znam go dosc dobrze i on nie huntuje za nic, to ze wam jakis noob tak powiedzial, albo ze ma napisane "friends - corlic" nei znaczy ze corlic was huntuje. ilu z was co niby maja u niego hunta napisalo do niego albo kogos z patsow zeby to wyjasnic? zaloze sie ze nikt, a robicie tylko zamieszanie i narzekacie.
szkodi~ mirzo, marzoo, marzuo itp juz sam nie pamietam wszystkich tych ich charow, kazdy z nich ma protecta od van hellsinga. masz zamiar huntowac? super, ale uwierze jak zobacze.
galanus~ to ze van~ to venezuela i do tego noob to swoja droga, ale to ze cie nie ubil o niczym nie swiadczy, bo palek nie jest w stanie zadawac duzych obrazen, majac uhy zawsze sie ucieknie. w walce pvp tylko sorc z duza przewaga levela 1 vs 1 jest niebezpieczny ze wzgledu na to ze moze zaszkoczyc przeciwniaka ue + sd combo.
apropo wojny: demi to ze np 3vs 3 nie walcza to o niczym nie swiadczy, slyszales kiedys o mass logu? dzis np w venore dp byl icarus, rain i paru innych, ogolnie 5 was na 3 patswo z mojego vipa, i co i nic? po czym po jakis 10 min bylo juz prawie caly sklad patsow - to sie nazywa komunikacja, telefon, msn itp, to ze nie ma ich on line albo daja loga nie znaczy ze nie ma ich w tibii i nie patrza. jestem ogolnie wrogiem patsow mimo ze mam tam pare znajomych, a grudging to najwiekszy zart wszechczasow, a jakbyscie wiedziele jakie ona ma mniemanie to osbie to byscie spadli z krzeselek ;D
asslicerstwa to w sumie nie bede chyba komentowal bo nie musze. pelno tego niestety, ale smiejcie sie z br, smiejcie, prawda jest taka ze w nooberstwie to polakow niewielu przewyzsza. sad to be true :(
ahh i jeszcze prosta sprawa: respect to be respected, stare powiedzenie, wieskzosc z was co tu pisze nie raz miala chamskie zagrywk itp, nie macie dobbrej reputacji i w ogole, dlatego spotyka was to co was spotyka. nie jeden z was z wladza patsow robilby tak samo albo co niektorzy jeszcze gorzej. da sie tego uniknac, przyklad? Catrishia, Tharrin, PN - jako gildia - to tyle jesli chodzi o polakow chyba, jeszcze czesciowo CoO, grajcie fair a bedzie wam sie gralo latwiej, a czasem trzeba poprostu zagryzc zeby i isc dalej.
PS: wpadne moze jutro zobacze czy sa jakies reply ;)
thewojtek
09-02-2006, 22:12
Raa odbanowany xD
pats troche uspokoili sie z pa....
Raziel kosiaz
11-02-2006, 20:35
Cześć ALL!
Ehh... Mam male pytanko odnośnie Anni , podobno jak sie weżnie tego miśka to można z nim wypelnić qesta to prawda ? Jak tak jaka jest wygroda
A tak wogule to bym bral SoV's :P
@pawlon
mowisz Catrishia i Tharrin, tak? Myslisz ze jezeli na Galanie ownowalby Jejihev i jego BM ciagle jeszcze by tu grali? Zreszta Kuba juz z reszta ponad rok temu wchodzil w tylek Corentiros w wygrywaniu wojny przeciwko Patriots.... Udalo mu sie po czym 90% polskich hlvli opuscilo galane... Nie powiesz mi ze nie - wrocili jak Jejiheva juz nie bylo a Patriots walczylo z BM.... Wiec nie mow bo to co sie stalo to poprostu dobry przypadek.. Bardzo wielki fart i tyle.
Catrishia
13-02-2006, 10:54
@Szkodi
Po pierwsze widze ze jezyk ci sie wyostrzyl strasznie.
Po drugie nikomu w tylek nie wlazilem, dolączylem poprostu do jednej strony na wojnie.
Po trzecie po tej wojnie Core vs Patriots polacy wlasnie zostali na galanie a twoji koledzy z gildi poszli na nebule...
Po czwarte nie chodzi tutaj o to kto z kim trzymal i dlaczego teraz ma jak ma tylko o to, ze np. ja okazuje szacunek innym graczą od zawsze, pamietam jak nawet na wymienionej wyzej wojnie, polacy bluzgai sie z patriots, a domnie przybiegal Konda, Oen i paru jeszcze i gadalismy normalnie bo bylismy znajomymi i tylko walczylismy po przeciwnych stronach. Konsekwencje zreszta rozne byle bo tych wojen bylo troche na Galanie. Podsumowujac to chodzi o to ze gram w spokoju bo mam szacunek do wszystkich graczy i do Patrits i do App~ i do calej reszty i dzieki temu oni odnosza sie z szacunkem do mnie...
P.S. Zacznij wkoncu grac :P Pozdrawiam Łobuzie ;)
Szkodi sprzedaje postac na allegro oto dowód:
http://img130.imageshack.us/img130/2386/uo00053wt.jpg
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86622396
niech ktoś zareportuje do GM'a
@pawlon
mowisz Catrishia i Tharrin, tak? Myslisz ze jezeli na Galanie ownowalby Jejihev i jego BM ciagle jeszcze by tu grali? Zreszta Kuba juz z reszta ponad rok temu wchodzil w tylek Corentiros w wygrywaniu wojny przeciwko Patriots.... Udalo mu sie po czym 90% polskich hlvli opuscilo galane... Nie powiesz mi ze nie - wrocili jak Jejiheva juz nie bylo a Patriots walczylo z BM.... Wiec nie mow bo to co sie stalo to poprostu dobry przypadek.. Bardzo wielki fart i tyle.
wiesz o ile mi wiadomo Tharrin i Catrishia grali za czasow Jejiheva i calkiem niezle im sie zylo...a a propo ass likcerstwa chyba ciekzo by bylo nazwac np Tharrina ass lickerem... za to ty ostanio sie swietnie na taka pozycje nadajesz :/
przeczytaj moj post again: respect to be respected.
nie pisze ze tharrin jest asslickerem ;) imho to czlowiek z jednym z lepszych opinii na galanie. zreszta cat tez ;)
stare czasy jednak lepiej pogrzebac.
co do aukcji to sie posmialem ;) nie dosc ze fake nicka to mam za wysokie skille i za maly domek ;) nie mowie juz nic o eqbo zostalo spisane to co lezy w domku ktore ma 42 kratki a nie 26 ;] w sumie dobry pomysl za zepsucie komus opinii ;)
galana-cash
14-02-2006, 22:10
<cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>
Legendary Soul
15-02-2006, 21:01
Dawno nie gadalam z demim. więc czy ktoś by mi mógł powiedzieć, dlaczego go takl dlugo nie ma ... nie będzie grał?? ... mam nadzieje że ma chwilowe problemy z netem. Co się z nim dzieje. Prosze o odp.
Miał virusa i stracił acc i pass oraz rec-keya które miał zapisane w pliku >.<
Tzn. acc pewno zna na pamięć ale hasło zapomniał :p, już wysłał maila po nowego reca :).
Zaczołem sobie grać na Galanie bo chciałem pograć z dobrym kolegą.
Nigdy nie spotkałem się z taką mentalnością "Polaków" na żadnym ze światów, a przez 4 lata już troche się nagrałem...
Przykra rzeczywistość...
Kto z was (chodzi mi np. o Catrishie i innych dobrych graczy) będzie szedł na nowe światy (jak powstaną...) w wakacje? Ta gildia co powstanie na nowym będzie wystarczyła nam do opanowania serwa, jednak wolał bym zbierać lojalnych graczy... Jak chcecie to piszcze do mnie na Tibi "Kunkers on Galana"
Potępienie dla zdrajców...
Catrishia
16-02-2006, 12:52
Kto z was (chodzi mi np. o Catrishie i innych dobrych graczy) będzie szedł na nowe światy (jak powstaną...) w wakacje?
Narazie sie nigdzie nie wybieram, bo dobrze mi sie ga na galanie. W wakacje kto wie moze z nudow cos sie sprobuje, ale raczej watpie bo juz nie mam takiego zapalu do tej gry jak kiedys, teraz bardziej gram dla zabawy w wolnych chwilach, niz pg. Mam inne ciekawsze sprawy ;) Jak zwykle czas pokarze ;)
i dupa koniec z tibia dzisiaj mnie hacneli -.- Esqarial Fry zegna galane i thx catrisha za pomoc ze mnie jeszcze bardziej nie zjechali moze kiedys wroce cya all
omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku :D ? castillian tutaj btw.;p
Falco de'Ath
17-02-2006, 16:48
a gildia co powstanie na nowym będzie wystarczyła nam do opanowania serwa
Wy to zawsze tylko ****a o jednym!
Catrishia
17-02-2006, 17:08
omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku :D ? castillian tutaj btw.;p
Witamy pana :P Dawno zem z toba nie gadal... co tam slychac? Mowisz ze dorobiles sie 100+ na innym swiecie? Ladnie, ladnie... Pozdro.
Druid from Galana
18-02-2006, 12:27
Ano "Wojna" dobiegła końca. Galana staje się coraz gorsza. Ludzi co chwile wyłapują hunty u Pats z byle jakiego powodu. Wczoraj zginął mój ziomek(Baldus~) za to, że jedynie pomagał zabić kolesia, który zabił jego kumpla(Blood~). Wpadli Pats, "hunted, hunted, pay, pay itd." no i go za*****. Mam szacunek do byłych members Appendix jak i do Patrotów mimo, że za nimi nie przepadam lecz nie podoba mi się to co teraz robią. Leją wszsytkich z najbardziej błahych powodów. Wymuszają kase od każdego. Wydaje mi się , że nie tak powino wyglądać "Żądzenie" na Galanie. Może gadam głupoty ale takie jest moje zdanie. Kiedyś było inaczej. Nie lali każdego, nie wymuszali kasy od ludzi, którzy jej nie mają. Mimo tego mam szacunek do ludzi na tym serwie.
Wczoraj chciałem iść poexpić zchodze na scaraby a tam Styp i jego noob kumpel Thius i nagle bez żadnego powodu zaczynają mnie bić i odrazu bylo pay armor pay bohs etc.Nie wiem jakim cudem przeżyłem ale Styp to jest nubek 100+ rp nie umie zabic 40 knighta? <rotfl>
Wiem że pewnie nikogo to nie obchodzi ale kończe z Galaną póki jest tam takie PA nie ma sensu grać i płacić za nic.
Barzyk de'Costa
18-02-2006, 16:43
O jenyy, niegrałem od 2 tygodni i tyle się zmieniło? Bida...
...ale napewno nie skończę gry, bo jeśli wszyscy bedą uciekać to Galana nadal taka będzie.
Galana była najbardziej chaotycznym serverem... ale to co tera sie tam dzieje to letka przesada. Choćby spojżeć na darc catedral wczoraj łaziło tam 10 PK... Jutro bedzie wojna w thais ktora organizuje moj kumpel ( ludzie dobrani losowo ) Galana prezentuje wizerunek jak państwo komunistyczne w cięzkich czasach. Nie mozna podskoczyć patrriota bo bedzie z toba koniec z reszta mozesz robic co chcez... no wiec za to kocham ten serv xD
Muj Friend Aktualnie 25 druid skilował sobie fist fighting w Thais na farmie kiedy niejaki Faah 20+ pally zaczyna pekować , zablokował wejscie, ubil kolege
potem qmpel go goni pod Venore złapał i atk on woła "help me" Wpada Yahel kilka ciosów i prawie hunt , potem uh i dopiero rozmowa Yahela z innymi którym powiedzial kolega uratowała go od kolejnego hunta za nic wiec szwedzi też nie są święci;)
Komandos Strong
20-02-2006, 09:44
hehe esqarial nie ty 1 masz hacka :P zaczalem nowym charem jak cot to sie karola albo kokosa o nick zapytaj :)
Hmm mam pytanie co da patkom wybicie wszystkich i opanowanie serwera???
Dla mnie to jest naprawde chore -.-. Szczerze mówiąc gówno im to da bo jak wszyscy odejda zaczną sie nawzajem zabijać z nudów niemowiąc o tym ze wiekszość z nich zrezygnuje z Tibi. Po drugie serwerowi bedzie grozil upadek wiec znow patki nie beda mieli z serwem co robic
po trzecie jak wprowadza swoje zasady to nie sadze ze by jakas normalna osoba wpieprzala sie w bagno, gdyz za kazdy jej błąd ded. Naprawde tego nie rozumiem. mam jeszcze duzo argumentów ale nie chce mi sie pisac. Moze wy mi coś napiszecie co o tym myślicie i co im to da. Moze ty Catri zaczniesz bo wiesz co jest grane...
Przy okazji odswieze temat:P
Opowiem historyjke jak to dostalem hunta na Galanie - swiecie thiefow, PA itd itp, chociaz nie warto zapominac o tych co graja fair, tacy tez sie znajda, przejdzmy do rzeczy
Jak sie pewnie domyslaciecie dostalem hunta za frii;], jakies 3 dni temu wylozylem w chacie itemki (d shielda bohy i takie tam) na wystawke teraz zaluje, omg ledwo sie ludzie dowiedzieli ze nie jestem biedny (chociaz w sumie jestem:P) odrazu jakis hunt, mianowiscie podchodzi do mnie pacjent (19:02 You see Valliants (Level 41). He is a master sorcerer. He is Kingping of the Hustlers (Kardears homie).) Stoi pod domkiem oglada itemy zobaczyl zaraz zaczal mnie trzaskac. Oznajmil ze mam hunta za kradniecie jakiegos lota nie wiadomo kiedy nie wiadomo z jakiego ciala oczywiscie. Prawda jest taka ze kolo zabil kogos, ja tam pol ogdz potem przechodzilem i niby za***alem loot, po krotkiej wymianie zdan koles wie swoje
19:31 Valliants: Demon shield and you will both be free
czyste PA juz mam dosc tej Galany, wiedzialem ze to sie tak skaczy omg... ludzie nie maja jak zarabiac naprawde -.-"
Miltoner
26-02-2006, 01:10
next friend hunted for free...
Chyba trzeba skonczyc z galana sam juz nie wiem po co ja tam robie lvl zero przyjemnosci z gry nie mozna nawet za****ć nooba ktory mnie wyzywa bo zaraz patsi przybiegna -.-' Chyba trzeba sie przeniesc na inny serv =/
Falco de'Ath
26-02-2006, 01:45
Troszke brakło i byśmy dziś ubili Valliantsa...
jak później pisał - zostało mu 112 hp. Jedno SD więcej...
ale shit happens :P
Barzyk de'Costa
26-02-2006, 15:07
Za dużo PK. Więc goodnight and good luck, dozobaczenia do wakacji:)
ehh Ryba zapomnial dodac iz ja rowniez hunta mam.......za co? moze za to ze mam invite do jego domku? nie.....hm za outas? a moze za to ze biegalem sobie obok domku podczas gdy on terroryzowal w nim Rybe nie wiem. Ale zapomniales dodac ze teraz by byc "free" musimy zaplacic po 50k od lepka :dance: :dance:
bolekndm
26-02-2006, 19:40
Widac ze gra na Galanie ma coraz mniejszy sens. Hunty za free jakies wymyslane historie o kradziezy loota z cial itp. Mnie co jakis czas spotyka sytuacja na*******ania mnie za free dla loota dzis np. Veccia i loofz dorwali na dragach, niestety jakos im hity nie wchodzily ;) i uciekajac do ank stracilem 5 UH. Po tej sytuacji jak i wczesniejszych widze ze czas powoli konczyc z Galana lub Tibia bo granie w stresie, ze nagle moga przyjsc ludzie z Pats i zaczac mnie na*******ac za free przyjemnosci mi nie sprawia X(
Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie :() i wtedy mozna spokojnie wrocic do gry. Ja tylko raz musiaelm placic za nic ale jesli to by sie powtorzylo to tez bym chyba zmienil serv tylko pytanie na jaki? Zeby znowu nie trafic na taka Galane czy Isare.
Miltoner
27-02-2006, 13:59
Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie :() i wtedy mozna spokojnie wrocic do gry. Ja tylko raz musiaelm placic za nic ale jesli to by sie powtorzylo to tez bym chyba zmienil serv tylko pytanie na jaki? Zeby znowu nie trafic na taka Galane czy Isare.
hehehe ty o moje/nasze rl zycie sie nie martw =]... co do PA to raczej sie predzej skonczy za 2 lata albo nigdy co do zmiany serva bym proponowal Aldore =]
Chcialbym jeszcze dodac ze wczoraj ukonczylem Banshee questa z Van Hell~ i Lord Angel~ oczywisice podobno ktos zaj***ł loota z warlocka i chyba 2 osoby musialo placic bohy =/ ale jestem pewien ze loota nikt nie ukradl... no i niestety Riki Tiger padl w Final Roomie =[[[[[ Rev... loooooooool 50k ??????? omg =((((
Ta, ja 50 i ryba tez dobrze ze wbilem bana przynajmniej mnie nie bedzie kusic zeby wychodzic z dp. Dodam jeszcze ze ten kolo ma 41 level i rsa. Sadze ze zalatwil bym go z Ryba bez problemu tylko ciekawe co by sie wtedy stalo:D
Druid from Galana
28-02-2006, 20:39
Ta, ja 50 i ryba tez dobrze ze wbilem bana przynajmniej mnie nie bedzie kusic zeby wychodzic z dp. Dodam jeszcze ze ten kolo ma 41 level i rsa. Sadze ze zalatwil bym go z Ryba bez problemu tylko ciekawe co by sie wtedy stalo:D
Miszczu. Radziłbym nie bić Vallaints czy jak on tam ma. Mój ziomek (Baldus~)zaczał go napier**** za zabicie kumpla i wpadło paru Pats no i po 15 minutach zaje**** Baldusa i ma hunta i wogole. Dlatego ostrzegam przed atakowaniem tego ziomka. Po co masz sobie załatwić hunta. Miłego grania.
marcinus
01-03-2006, 00:03
Panowie Bracia ... To co robimy ? Lejemy ? Pamietajcie ze zawsze mozecie na mnie liczyc :) Pozdroo =*:cygaro:
Miszczu. Radziłbym nie bić Vallaints czy jak on tam ma. Mój ziomek (Baldus~)zaczał go napier**** za zabicie kumpla i wpadło paru Pats no i po 15 minutach zaje**** Baldusa i ma hunta i wogole. Dlatego ostrzegam przed atakowaniem tego ziomka. Po co masz sobie załatwić hunta. Miłego grania.
Heh to byly takie....spekulacje czysto teoretyczne :D nigdy w zyciu bym go nie dotknol przynajmniej main charem, bo to by bylo smaobojstwo. Dobrze wiem ze to jest dobry, o ile nie Rl kumpel Kardeara. Czysto teoretycznie sobie mysle bo o zadnym "zamachu" nie moze byc mowy zwlaszcza iz na forum sa wtyki :)
Catrishia
01-03-2006, 16:40
Hmmm, wszyscy hlvl z wenezueli sa bez gildi (Van Hell~, Vidente, Lord Angel~), z tego co mi wiadomo, za bardzo sie rozbujali po przejeciu wladzy i starsznie duzo pekowali za co zostali ukarani i zaden z nich nie jest ani w Pats ani w innej gildi. Pare osob mniej w patriots, miedzy innymi Rivenn. Albo odszedl sam albo slyszalem jedna opinie, ze podobno byl szpiegiem i go wyrzucili, ale szczerze w to watpie bo on byl w pats od hohoho czasu wiec nie sadze zeby byl szpiegiem, zreszta po co? To wszystko to tylko takie plotki co sie tocza miedzy nami, nic na 100% pewnego bo nie pytalem sie bezposrednio zamieszanych.
Vid~ odszedł z Pats, ponieważ denerwowało go to, że Grud~ sprawuje rządy lidera. Co do Vana i Lorda to nie wiem jak było z nimi.
Kilka dni dzialania PAtsow i z Dwarfhooda odeszlo 3 zaj****tych ludzi (Sorcerer Elssar, Dark Raze i Cursed Fisherman).
Do tego dochodza mnie coraz czesciej sluchy ze Grand Herbalist tez chce zmienic server...
Jest jakis sposob zeby dalo sie znowu normanie grac?
PS.
Howdy Ryba:)
Komandos Strong
02-03-2006, 11:50
a ja wlasnie chara odzyskalem :D
Gratz Komandos ja jakbym chcial nawet to se swoim najtem nic nie zrobie -.- palkiem skiluje jeszcze wam pokaze xD
Druid from Galana
04-03-2006, 21:22
a ja wlasnie chara odzyskalem :D
Nareszcie... Bo już kurde myślałem, że nie odyskasz. :) Good Bro. Teraz tylko 90/90 i jedziemyyyyyyyyyyyy. Do konca marca 50 level, 50+ mlvl i kozak. xD
siema castillian :) no ja pamietam 39 lvl pozniej miales najta o ile dobrze pamietam :D miales domek na market street bodajze nawet :D
chciałem pogratulować Kondzie i Corilcowi Deadów. CONGRATULATIONS
Trzymajcie tak dalej. Galana jest z was dumna (czyt. Naśmiewa się):faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff:
OMG, ledrick ładny nopek!
Zaatakowal mnie dzisiaj pod dp nawet nie wie sam za co
7:15 Ryba-knight: za al?
17:15 Ryba-knight: znowu se cos wymysliles?
17:15 Ledrick: lalesz alian~~
17:15 Ryba-knight: stare pomysly Ci sie skonczyly?
17:15 Ledrick: bo ma rs
17:15 Ryba-knight: alian?
17:15 Ryba-knight: LOOOOL
17:15 Ryba-knight: dokaldny nick?
17:15 Ledrick: omfg
17:15 Ryba-knight: nie znam nikogo takiego
17:15 Ledrick: zobacz moja gildia
17:15 Ledrick: i tab bendzie
17:16 Ledrick: 41 ms
17:16 Ryba-knight: o ****a ale koles wymyslasz sobie...
17:16 Ryba-knight: nawet nicku nie znasz
17:16 Ryba-knight: omg
17:16 Ryba-knight: -.-
17:16 Ledrick: LOL
17:16 Ryba-knight: osz ****a ile ty masz lat?
17:16 Ledrick: ziom niepamietam dokladnie
17:16 Ryba-knight: no widzisz
17:16 Ledrick: mm...
17:16 Ledrick: ziom
17:16 Ryba-knight: nawet nie wiesz
17:16 Ryba-knight: za co lejesz
17:16 Ledrick: czym sie sugerujesz?
17:16 Ryba-knight: tym co robisz
17:16 Ryba-knight: lejesz ludzi
17:16 Ledrick: masz hutna i tyle ze go lalesz jak ja cie nieu***ie
17:16 Ryba-knight: nawet ne wiesz za co
17:16 Ledrick: to inni
17:16 Ryba-knight: c***a lalem
17:16 Ryba-knight: co widziales?
17:17 Ryba-knight: *******siz glupoty
17:17 Ryba-knight: jak zwykle
17:17 Ryba-knight: nie amsz kasy idz se na demony
17:17 Ledrick: OO
17:17 Ryba-knight: a nie lubi huncisz
17:17 Ledrick: ej ziom
17:17 Ledrick: czy ja chem od ciebie kase?
17:17 Ledrick: u*******e cie i tyleee
17:17 Ledrick: niechem kasy
17:17 Ryba-knight: no
17:17 Ryba-knight: i tak mam aola wiec wiesz nie dosc ze zlejesz mnie za darmo to nic z tego nie bedziesz mial
17:18 Ryba-knight: wszyscy juz sie na tobie poznali
17:18 Ryba-knight: kazdy wie jaka masz reputacje-.-
17:18 Ledrick: i?
17:18 Ryba-knight: zabiaj tak a daleko zajdziesz
17:20 Ryba-knight: albo jestes taki glupi albo udajesz, bo jak zadzisz ze lalem vall~ to albo cie w ciula robia albo jestes latwowierny -.-
Żal mi tego chlopca, 12 latek niezla opinie sobie wyrobil, przynajmniej w kregu moich znajomych, ciekawe jaki bedzie madry jak juz nie bedzie pod protekcja patsow, kiedys nie mial kumpli byl cicho, teraz ma i sie wycfanil, leje ludzi nawet nie wiem za co n/c, nie chce mi sie wam gadac wiecej o tym co to za nupek poprostu zal mi go -.-
Btw xD
17:39 XXX: to ze napiszesz posta nic ci nie da:/
17:39 Ryba-knight: wiem
17:39 Ryba-knight: ale zebys widzial chociaz
17:39 Ryba-knight: jaka ****a z niego
17:39 Ryba-knight: :p
17:39 Ryba-knight: nie musisz pisac
17:40 XXX: to ja wiem
17:40 XXX: xD
thewojtek
06-03-2006, 21:11
cos ostatnio nudno na galanie -,- xD chyba nic sie nie dzieje :|
ej gran czemu u*******iles Thrilly? -.-
LOL kto Thrilly zaj....al ??? O to K..wa meska -.-
Ty smieciu gran -.- chcesz sie spotkac w Lodzi ???? to napisz gdzie i o ktorej gwarantuje ze ci leb rozpie....le -.- za moja kolezanke z rl -.-X(
thewojtek
07-03-2006, 09:49
nie u***alem jej -,- tylko jak cos qmpel z rl bo reda wbijal, bo retired -,-
powiedzialem jej ze gdybym wiedzial ze jest z lodzi to on by jej nie u***al :P
Edit: w sumie to ja tez ja u***alem (sdeka wylapala :()
Edit2: tak, to byl random pk :P, nie bede wymyslal jakiegos reason bo po co... po co was klamac....
Komandos Strong
07-03-2006, 10:32
Ty smieciu gran -.- chcesz sie spotkac w Lodzi ???? to napisz gdzie i o ktorej gwarantuje ze ci leb rozpie....le -.- za moja kolezanke z rl -.-X(
Plac Wolnosci punkt 12 :P
uwaga na nisko latajace pociski :D:D
moze telewizja bedzie da sie zalatwic :)
Mieszkam niedaleko Łodzi wiec moge przyjechac i popatrzec jak bedzie sie cos mialo dziac xD bede kibicowal.
Hahahaha smieszny jestes chcesz sie klepac za glupia gre o ktorej mozesz zapomniec za 2 miechy ?? chlopie wrzuc na luz to nie jest normalne zycie tylko gra pamietaj o tym czasem bo jak tak ludzie beda postepowac ja ty to niedlugo za deda bedzie mozna kulke w rl dostac :P
thewojtek
07-03-2006, 15:44
OMFG! bedziemy sie klocic ? tak wpadnijcie all do lodzi ;P na galanie nic new sie nadal nie dzieje :| sux, tak zaczyna mi sie nudzic ;P , dziwnie spokojni pats sa .....
A ja przypominam ze ledrick dalej jest nobowatym PA:P
Wczesniej chcial mnie zabic bo mam hunta (sam nie wie za co:P) a teraz kaze 60k placic B****s:P
Co do spokoju w Pats nie byl bym pewny. Dark Catedra wiadomo ze dobry exp. Wiec Pats "rezerwuja" i strzega jej w doslowny sposob. Luruja gs-y i zabijaja osoby probujace sie tam wbic. Czy to jest spokój? :dance:
Maniek Master
07-03-2006, 19:40
Ale panowie macie problemy:( Co to za gildia Pats?bo ja teraz gram na innym świecie ;)
thewojtek
07-03-2006, 23:53
Ale panowie macie problemy:( Co to za gildia Pats?bo ja teraz gram na innym świecie ;)
OMFG! PATS=Patriots
Up2x
ROFTL
ta, extra exp ostatnio widzialem tam oena expiacego ROFTL!
ta, extra exp ostatnio widzialem tam oena expiacego ROFTL!
Heh nie rozumiem cie ? Co to za sugestia. Ja poprostu mowie jak jest, moze nie 24h ale czesto tam siedza.
Komandos Strong
08-03-2006, 15:37
Heh nie rozumiem cie ? Co to za sugestia. Ja poprostu mowie jak jest, moze nie 24h ale czesto tam siedza.
Oni w ogole tam nie siedza .... btw. new guild is founded on galana .... Desperados :)
hyhy
18:20 You lose 52 hitpoints due to an attack by Veccia.
bolekndm
08-03-2006, 19:40
Hehe wreszcie teraz tylko czekam na Rainfangera, zeby moc sie dolaczyc do wojny. Mam nadzieje ze wyjdzie lepiej niz z Appendix.
Hail Desperados!
Siedzą byłem wczoraj i siedzieli caly dzien ;/ A ty przypadkiem Komadnos W Fallen Archangels nie siedzisz??? :cygaro:
Komandos Strong
08-03-2006, 21:54
Juz nie siedze :P a co do wczoraj to bylem na katedrze na 30 minut i zadnego z pats tam nie bylo :cygaro: 8o
Komandos Strong
08-03-2006, 23:11
kuwa Nuzarame padl od kondy za to ze byl invited :(
Witam. Jestem w sumie nowy na Galanie i rzadko kiedy gram [ tylko w weekendy, gdy wracam ze sql ], ale i tak zdążyłem niejako odczuć na własnej skórze to, co ma miejsce na naszym servie :D. Chociażby na początku, gdy byłem jeszcze na rook'u napisał do mnie Kardear, że mam hunta [ za to, że chciałem wyjść na main a postać o nicku Sid Nebula mi nie "pozwalała" i jej nie posłuchałem...]. Mieszkam w Thais i często goszczą tu Patsi i jak narazie to oni nic złego nie robią, ale osoby, które protektują, to inna bajka. Najbardziej wkurza mnie to, że nawet polacy kozaczą i cwaniakują :/ Nie mam wielu przyjaciół, ale wiem jedno, że na Polaków raczej liczyć nie mogę... Boje się nawet z którymikolwiek z nich trenować, żeby nie zostać głupio zabitym w party :/ No nic dziś zaliczyłem deda z ręki jakiegoś 35 ms za nic, a wczoraj kolo [ 30 rp ] chciał ode mnie bohy [ upierał się, że je posiadam na 15 lvl ] echh... :/ Na innych servach jakoś było lepiej, ale nie mam zamiaru od nowa grać, bo to beton...:p
thewojtek
09-03-2006, 19:01
kuwa Nuzarame padl od kondy za to ze byl invited :(
Szykuje sie jakas Rebelia? :>
bolekndm
09-03-2006, 21:10
Widac ze Pats szykuja sie na wojne, przyjeli do siebie spowrotem van hellsinghsa, lord angel~ oraz sporo innych osob. Wiadomo ze bedzie ciezko mam nadzieje jednak ze ta wojna nie skonczy sie jak App ...
Ciekawe jest to ze w wojnie przeciwko Pats walcza w 90% ludzie ktorym juz nie zalezy ;).
Komandos Strong
09-03-2006, 23:04
warto sprobowac jak nie to new server bo na tym i tak juz sie nie pogra takze jeden ch*j
jeżeli będzie można jakoś wam pomóc w ew. walce z Pats. [ wiem, że z tym lvl'em taka oferta jest raczej śmieszna, ale lepsze to jak stać biernie i się gapić ] to proszę bardzo jestem do dyspozycji, wystarczy pm.
Czyli next war next waste char :/ komandos naprawdę chciałbym żeby coś się zmieniło ale... prawda jest taka że to raczej się nie stanie. Wcześniejsza wojna pokazała że wojna przeciwko patsom to jak walenie głową w mur (możesz walić ile tylko chcesz i co najwyżej dostaniesz bólu głowy a mur dalej będzie stał) Powód prosty oni większość lvle 100+ kasy pełno bo w końcu nie ma leprzego zarobku niż PA i PK więc i runki i pełno dupowlazów i dupolizów którzy tylko czekają ażeby pomóc im (widziałem parę takich akcji na filmikach z poprzedniej wojny) a przeciwnicy patsów to przeważnie ludzie którzy ucierpieli w ich PK i PA dla których ten serw już jest spalony bez nadzieji bez zgrania i bez ducha walki w ten sposób nie wygrywa się wojen. Więc powodzenia do zobaczenia w grze xD
Komandos Strong
10-03-2006, 09:40
i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
thewojtek
10-03-2006, 10:42
Hahaha nie bedzie tak źle
bolekndm
10-03-2006, 11:37
Ja sam mialem wiele sytuacji gdy Patsi atakowali mnie za free itp. Po prostu jezeli nie lizesz im dupy niestety ale na Galanie latwego zycie sie miec nie bedzie, a ja mam gdzies taka gre. Na Galane juz raczej nie wroce ale jezeli jest mozliwosc bede sie staral w jakis sposob pomoc ludziom ktorzy chca grac spokojnie na tym servie.
i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
Nie całkiem o to mi chodziło. Nie dacie im rady nie tylko dlatego że mają dużo 100lv i dużo kasy i są zgrani i... czy potrzeba więcej i?? Komandos widziałeś poprzednie "wojny" patriots vs appendix, blue ~~. Żadnego fraga ze strony aliancu patsi po prostu logowali się i w 5-6 na 1 wybijali pokolei czy to ma sens ??? mi też się nie podoba to co się dzieje na servie no ale co mam zrobić??? walczyć?? przegram i zmiana serva (szczerze to już mi by się nie chciało) wiem jestem pesymistycznie nastawiony?? nie raczej jestem realistą mierze siły na zamiary (jestem na 1-2 sd więc bym po prostu padał jak mucha)ale wbijać w to będę padał i ch.j no ale co z tego kiedy jakoś nie wierzę w jakąś open battle a pz kamping nie jest dla mnie. Chary które walczą po stronie Desperados przeważnie byli już w appendix lub w Blue~~ więc nie za bardzo mają kasę i możliwości (bo głównie całą wojnę albo się nie logowali albo pz okupowali). Przypomina mi się ocena wszystkich powstań polaków komandos z histy napewno też pamiętasz ocena powstań styczniowego, listopadowego?? Bez rozłamu w patriots lub "cudu" nic z tego nie wyjdzie. Największą szansę miało pierwsze powstanie i tak było też i teraz appendix i Blue~~ razem mogłyby z łatwością pokonać patsów byli liczniejsi i przy odrobinie szczęścia odnieśli by zwycięstwo ...ale stało się inaczej do bitwy nawet nie doszło a membersi aliancu zaczęli jeszcze płacić patsom co już wcale miaja się z celem i zdrowym rozsądkiem. Teraz jest was mniej co do organizacji nie wiem ale jeżeli ma to być powtórka z 1 powstania to...:(
gram na galanie i jeszcze nigdy sie do mnie nie przyczepili bez powodu
taka jest prawda wy mowicie na nich pa a to poprostu jest wasza wina , atakujecie jakies noobow 20 lvli albo nizsze bo sa pk a potem macie problemy i musicie placic , oni specjalcnie sie podszywaja pod takie noobowskie chary i was prowokuja do uderzenia a wy na to sie nabieracie a potem macie placic
to wszystko co mialem do powiedzienia
ps galana to dobry serv i nigdy go nie zmienie
edit@
Ja osobiscie ignoruje pekerow i nigdy nie atakuje , chyba ze mam powod
thewojtek
10-03-2006, 12:51
taka jest prawda wy mowicie na nich pa a to poprostu jest wasza wina , atakujecie jakies noobow 20 lvli albo nizsze bo sa pk a potem macie problemy i musicie placic , oni specjalcnie sie podszywaja pod takie noobowskie chary i was prowokuja do uderzenia a wy na to sie nabieracie a potem macie placic
edit@
a hunt za to ze ktos za szybko expi? tez wina tego kogos?
mnie huntowali za to ze nie chcialem z guardow wyjsc jakiemus ~35 ms
Drugi raz huntowal mnie febb bo znam demiego....
qmpel padl za to ze NIBY uzywa Cavebotta, wpadli na scaraby on jakies 2 min wczesniej zaczol tam expic zobaczyli go tylko na ekranie odrazu zaczeli na*******ac ten zaczol gadac z nimi uhac sie i s*******ac a ci sie upieraja ze to byl cavebott....
next qmpel padl bo mial za duzo kaski w domq ~150k i wprost mu o tym powiedzieli...
nie chce mi sie wiecej przykladow pisac bo po co....
ja wiem swoje ty swoje...
to sa ***ani pa i tyle masz farta ze jeszcze tego nie odczules.....
bolekndm
10-03-2006, 13:19
edit@
Pfffff wez wogule. Wiec co jak mnie jakis 20lv zacznie obrazac lub w****aic to nie moge go ruszyc bo to jakis kumpel albo noobchar jakiegos kola z Patsow i ty to nazywasz fajnym servem. Ja co chwile mialem jakies akcje z PAtsami. Raz Anarchist mnie trapnol i na*******al za nic po prostu chcial wymusic Bohy, poniewaz potrzebny bylmu hajs po dedzie, innym razem veccia na*******ala mnie zeby zajac se resp dragow. Naprawde super serv...
Zgodze sie z toba co do Anarchista , to jest najwiekszy noob z patriotow, cwaniak mysli ze mu wszystko wolno , leje wszystkich ,mysli ze ma nieograniczona sile. Ale co przeciez jest w patriotach to moze robic co zeche ;/
kumpel expil sobie z 2 innymi sorcami i blokerem na hydrach a ten przylazl z kapcomem i kazal wylazic im , pozabijal wszystkie summony i powiedzial ze przejmuje resp caly i maja stad wylazic , jak nie to oczywiscie wiadomo co by sie stalo.. no i oczywiscie musieli wychodzic
Nie zdziwilbym sie jakby dostalby kicka z gildii i dobrze by bylo , no i do kogoby poszedl?
tego ci zycze bo jest wielki noob ktory naduzywa sily przeciwko slabszym
edit@
"No comment."
Też gram na Galanie i wiem dobrze jak na niej jest.Byłem jednym z high lvli ale miałem haka i ***a mam. Zrobiłem se chara od początku zrobiłem 94 lvl aż tu nagle...
Mar 09 2006, 19:44:44 CET Killed at Level 94 by Kardear
a powodem było ...
16:34 Konda: ppl are saying u are demiphant
16:34 Aylitha: ;o
To moze tu ktoś wie kto puścił jakaś ***ana plote ze ja to demiphant? Bo ja tego nie rozumiem -.-"
/Maciek
Fabolous
10-03-2006, 17:52
Z tego co napisał Aylitha to wydaje mi się że to jest Boltan. <?>
1 .Był hlvl.
2. Miał hacka.
wszystko się zgadza
ci co tu pisza ze maja hunta od corlica za nic itp, bzdury, znam go dosc dobrze i on nie huntuje za nic, to ze wam jakis noob tak powiedzial, albo ze ma napisane "friends - corlic" nei znaczy ze corlic was huntuje. ilu z was co niby maja u niego hunta napisalo do niego albo kogos z patsow zeby to wyjasnic? zaloze sie ze nikt, a robicie tylko zamieszanie i narzekacie.
Taaak? A ja mam hunta (17:04 Corlic: hunted.) za missclicka na jakiegoś redskulla na tombie dzisiaj. Nie stracił nawet 1 HP a teraz mam płacić. Nie huntuje za bzdury? Żyj sobie dalej w świecie złudzeń -,-
edit: już chyba good jest ;*
Z tego co napisał Aylitha to wydaje mi się że to jest Boltan. <?>
1 .Był hlvl.
2. Miał hacka.
wszystko się zgadza
Może i jestem Boltan ale napewno nie Demiphant -.-" Anarchist moze ty mi powiesz co sie tu dzieje?
/Maciek
Miltoner
10-03-2006, 22:40
edit@
hahahaha to jak wyjasnisz mi ze np. Keekz i febb zaczeli mnie na****ć na cyclopolis za to ze se tam expilem :>??? albo ze kumpel sprzedawal teddy beara i za to go uje****i ??? To ze kolege bili za to ze niby ukradl pare dni temu loot z kopalni guardow chociaz od 2 miesiecy na guardach nie byl... ??? i to ze pod dp na 50,60,70,80 lvlu sie boisz zrobic skulla... czy to jest fajny server ????Tych przykladow jest kilka ale moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc :P Byc moze PA cie niedopadlo bo masz 20-40 lvl zrob sobie gdzies 50-90 albo najlepiej wystaw swoje cale eq w domku bohy, dsm (o ile kiedys bedziesz takie mial) itd. to szybko sie dowiesz co to jest PA, a najbardziej wku***a jak kumpel na gc ci pisze ze padl za free.
00:41 You see a dead human (Vol:10).You recognize Esqarial. He was killed by Wanos Elstar.
Hahahaha Gz Wanos tak dalej stalem pod depo w ab bez eq bo nie gram juz ta postacia i ubil mnie dla kasy to Ci frajer pozniej jak dalem reloga na najta w tym samym miejscu co padlem pogratulowalem mu osobiscie knighta tez zaczal klepac ale przestal i dyla dal -.- galana to coraz gorszy syf mam new chara zobacze czy nim cos se pogram :P
thewojtek
11-03-2006, 01:02
hahahaha to jak wyjasnisz mi ze np. Keekz i febb zaczeli mnie na****ć na cyclopolis za to ze se tam expilem :>??? albo ze kumpel sprzedawal teddy beara i za to go uje****i ??? To ze kolege bili za to ze niby ukradl pare dni temu loot z kopalni guardow chociaz od 2 miesiecy na guardach nie byl... ??? i to ze pod dp na 50,60,70,80 lvlu pod dp sie boisz zrobic skulla... czy to jest fajny server ????Tych przykladow jest kilka ale moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc :P Byc moze PA cie niedopadlo bo masz 20-40 lvl zrob sobie gdzies 50-90 albo najlepiej wystaw swoje cale eq w domku bohy, dsm (o ile kiedys bedziesz takie mial) itd. to szybko sie dowiesz co to jest PA, a najbardziej wku***a jak kumpel na gc ci pisze ze padl za free.
Signed
Gran Deah!
MASZ WIELKA RACJE! *******one PA
Ten kolo "dressu", serio nie ma pojecia o czym gada............albo poprostu jest przyjacielem Patriots....
Heh moim skromnym zdaniem jeżeli doszłoby do jakiegoś zjednoczenia ludzi grających na galanie mających dość pa i pk ze strony patsów i osób im przyległych, to nie ma bata, chłopaki dadzą sobie spokój [ nie mówię o zabijaniu tych wszystkich hlvl, bo to raczej trudne :d ]. Przecież rynek chociażby sprzedaży run opiera się w dużej mierze na nas, czyli lov lvl'ach i to właśnie takie levele najczęściej kupują eq. od innych graczy. Jeżeli udałoby się stworzyć rebelię, której członkami staliby się highlvl zdolni do walki z pats. a reszta osób ich tylko wspierała [ runki itp. + brak handlu z patsami ] to kto wie ? Besides zawsze można iść na Askarę, to bardzo miły serwer i nie ma tam PA i raczej ludzie tak nie PG'ują jak np. Konda :D
Kuczer88
11-03-2006, 13:20
Byciu ma racje bo przeciesz ilu polaków jest makerami patriotsów.Np. taki Rissiel robi sdki dla kondy za 4.8 k za bp (hmm czy to normalna cena ?:>)bo niby ma za to protekta.Fellcon robi runy dla Kardeara jednego z większych PA na serwie.Gdyby tak ludzie polepszali sytuacji patrriotą i nie lizali im tyłków aż im g**no na zębach zostaje.Nie mogli by walic w nas sdków za 4.8 k za bp -.- .Te protekcje sa ch*** warte bo jak taki rissiel zabije przypadkiem noob chara patsów i tak przybiegnie jakiś Kardear albo Febb i go uj**ią (z jego pvp padnie w 5 sekund :P) Więc zastanówcie sie czy warto im pomagac a później marudzic -.-.
HAIL REVOLUTION.
I TRUST YOU RAIN~.
thewojtek
11-03-2006, 13:22
Byciu ma racje bo przeciesz ilu polaków jest makerami patriotsów.Np. taki Rissiel robi sdki dla kondy za 4.8 k za bp (hmm czy to normalna cena ?:>)bo niby ma za to protekta.Fellcon robi runy dla Kardeara jednego z większych PA na serwie.Gdyby tak ludzie polepszali sytuacji patrriotą i nie lizali im tyłków aż im g**no na zębach zostaje.Nie mogli by walic w nas sdków za 4.8 k za bp -.- .Te protekcje sa ch*** warte bo jak taki rissiel zabije przypadkiem noob chara patsów i tak przybiegnie jakiś Kardear albo Febb i go uj**ią (z jego pvp padnie w 5 sekund :P) Więc zastanówcie sie czy warto im pomagac a później marudzic -.-.
HAIL REVOLUTION.
I TRUST YOU RAIN~.
own3d pozdro dla rissiela :* ****a zle mi sie robi jak slysze o takich ass lickerach ;|
own3d pozdro dla rissiela :* ****a zle mi sie robi jak slysze o takich ass lickerach ;|
a może ktos mi się chce pozdlizać ;> chętnie wezme uh makera który uhy bedzie mi sellować za 2-2,3k, nie obraże się ;D ale jednak powróce do innej sprawy ... Kto tu na forum tibia.pl powiedzial ze ja jestem demiphant?
/Maciek
Hail teoria Miltonera!
***ac PA!!
Aylitha ja siedze na tym temacie od poczatku czytalem tu wszystko i nikt nie napisal ze jestes demiphant komus braklo przyczyny do ubicia i takie rzeczy wymysla.
Miltoner
11-03-2006, 22:18
a może ktos mi się chce pozdlizać ;> chętnie wezme uh makera który uhy bedzie mi sellować za 2-2,3k, nie obraże się ;D ale jednak powróce do innej sprawy ... Kto tu na forum tibia.pl powiedzial ze ja jestem demiphant?
/Maciek
Amadeus Maximus napisal na forum tibia.com "She almost died, and Demiphant has shown up~" nie wiem do konca co to znaczy ale chyba ze: Ona prawie umarla, i demiphant wtedy sie ujawnil~ ale nie jestem dokonca pewien tutaj jest link do temtu Keliki http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1148186 pisza tam kto niby uzywa macro. Amadeus Maximus pisze tam o aylitha.
thewojtek
11-03-2006, 23:12
Amadeus Maximus napisal na forum tibia.com "She almost died, and Demiphant has shown up~" nie wiem do konca co to znaczy ale chyba ze: Ona prawie umarla, i demiphant wtedy sie ujawnil~ ale nie jestem dokonca pewien tutaj jest link do temtu Keliki http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1148186 pisza tam kto niby uzywa macro. Amadeus Maximus pisze tam o aylitha.
choddzilo o to ze prawie padla ale wtedy demi sie pojawil i ja obronil -,-
choddzilo o to ze prawie padla ale wtedy demi sie pojawil i ja obronil -,-
Demi dopiero pojawił się po 5-10 minutach kiedy go poinformowałem nie wcześniej , a jeśli nawet to znaczy ze ja jestem demiphant? -.- niech sie ***ną w cymbał ...
/Maciek
jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, tu nie chodzi o to, czy jesteś demiphantem, czy nie, po prostu chcą ci pewnie skopać zadek :/ [ no fun ]. Przecież, to nie pierwszy raz, ktoś ma hunt/dead bez powodu....:(
thewojtek
12-03-2006, 11:18
jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, tu nie chodzi o to, czy jesteś demiphantem, czy nie, po prostu chcą ci pewnie skopać zadek :/ [ no fun ]. Przecież, to nie pierwszy raz, ktoś ma hunt/dead bez powodu....:(
bo to sa c***e ***ane! ;P
ehh to jest tylko wymyślanie powodów padł bo zabił mojego rl friend (8 lvl noob który zaj...ł ci loota) thiefed my boh no bo masz bohy i on chce mieć twoje :P i jeszcze wiele wiele więcej np bo on jest demiphant albo Chuck Noris :] nawet już nie czytam ich wyjaśnień (raz jak zaje...i 55lvl knighta chyba w 2 lvl 100+ i napisali że to było Pk hyhy zabawni nie dość że we 2 to jeszcze 2 razy niższy lvl i pk to nazywać) Coraz częściej na forum tibi przestają podawać powody no bo w końcu oni też mają ograniczoną wyobraźnie i powoli już im się kończą powody a pisanie wciąż tego samego staje się monotonne. Nie martw się tu też coś nie tak napiszesz że nie podoba ci się na servie i zaraz hunted za knucie i podrzeganie do wojny(Bo wiesz o patsach można pisać tylko jacy to oni są wspaniali i liz liz liz liz (o) wtedy jesteś miłośnikiem pokoju i fight for freedom :/) a ta lista keliki to śmieszna nic innego jak oskarżenia innych był afk hyhy a kto nie był czasem jak stoje pod depo to sobie przeglądam stronki internetowe albo ide do wc i co za to mam trafić na jakąś pier.....ą listę żeby banda nobów co 5 minut podchodziła i sprawdzała czy przypadkiem afk nie jestem.
_PiteroS_
12-03-2006, 11:51
Siemka. Ja tu pierwszy raz.
A tak czytajac w wojnie na galanie to szczeze mowiac ta wojna ciagnaca sie od ponad 2 miesiecy z gory jest skazana na przegrana. A wiecie dlaczego?? Prosta odpowiedz. Wojny nie wygrywa gildia ktora dluzej siedzie w dp tylko ta ktora najwiecej przeciwnikow zabije! a jak checie wygrac wojne to zacznijcie sie grupowac w zespolu 5-6 osobowe i wybijajcie red skuli z patsow pokoleji! innego wyjscia niema a o konde sie nie bojcie jak was bedzie 5-6 i zaden z was go biebedzie atakowal to UE niezrobi, a tak apropo bo gdzies widzialem ze ktos napisal ze PA-tsi maja dobre pvp blad PA-tsi poprostu maja dobre boty :P i SA TYLKO LUDZMI B) wiec wecie sie do roboty.
ps. jak zaczniecie zdobywac fragi to w ch**j ludzi sie dowas dolaczy. to macie jak w banku :D a i polecam teraz mc i rynki robic :D bo by walczyc to trzeba miec czym walczyc :P
dzieki tym ktorym chcialo sie to czytac :D
thewojtek
12-03-2006, 11:58
A tak czytajac w wojnie na galanie to szczeze mowiac ta wojna ciagnaca sie od ponad 2 miesiecy z gory jest skazana na przegrana. A wiecie dlaczego?? Prosta odpowiedz. Wojny nie wygrywa gildia ktora dluzej siedzie w dp tylko ta ktora najwiecej przeciwnikow zabije! a jak checie wygrac wojne to zacznijcie sie grupowac w zespolu 5-6 osobowe i wybijajcie red skuli z patsow pokoleji! innego wyjscia niema a o konde sie nie bojcie jak was bedzie 5-6 i zaden z was go biebedzie atakowal to UE niezrobi, a tak apropo bo gdzies widzialem ze ktos napisal ze PA-tsi maja dobre pvp blad PA-tsi poprostu maja dobre boty :P i SA TYLKO LUDZMI B) wiec wecie sie do roboty.
ps. jak zaczniecie zdobywac fragi to w ch**j ludzi sie dowas dolaczy. to macie jak w banku :D a i polecam teraz mc i rynki robic :D bo by walczyc to trzeba miec czym walczyc :P
Just trust Rainfanger! "Say hello to My little Friends"
Miltoner
12-03-2006, 13:00
Heh patsi rzeczywiscie nie maja dobrego pvp i rzeczywsicie niektórzy biegaja z botami wiem nawet kto ale nie napsize tego tutaj bo zaraz bede hunted ;] widzialem jak konda probuje zabic lamacza kregoslupa... <chmurka><chmurka><chmurka><sd za 411 (lamacz na red hp)><chmurka><chmurka><chmurka><lamacz dalej na red hp i dopiero sie uhnal><chmurka><chmurka><lamacz w dp> ;]
Konda ma dobre pvp jedynie przy waleniu kapucyna!! Tak samo Corlic, ganiał za mną po ank dobre 20 min i tylko 3 razy z sd trafił a z 50 celował wiec sorki.jedynie co mu wychodziło to gfb i wlenie z boltów !:cygaro: :faceoff:
bolekndm
12-03-2006, 14:20
Przynajmniej wiadomo ze na botach nie jada :D.
A wojne ciezko prowadzic jak cala gildia gra na innych servach :D, ja na Galane sie loguje co jakis czas pogadac ze znajomymi wiec walczyc moge w open battle lub wczesniej ustalona akcja itp.
Komandos Strong
12-03-2006, 14:47
no to chyba po cos mam twoj nr gg :P ja prawie ciagle online :D
_PiteroS_
12-03-2006, 14:59
Przynajmniej wiadomo ze na botach nie jada :D.
A wojne ciezko prowadzic jak cala gildia gra na innych servach :D, ja na Galane sie loguje co jakis czas pogadac ze znajomymi wiec walczyc moge w open battle lub wczesniej ustalona akcja itp.
polecam to obejrzec :D http://rapidshare.de/files/15165270/furora_war.rec.html :cygaro: :D swietny filmik 1 ppl vs cala gildia :D
Ej ale nie trzeba nam filmiku z furory :/ To jest stronka o galanie! I nikt nie jest takim idiotą zeby sam na patsów iśc !X(
_PiteroS_
12-03-2006, 15:18
Ej ale nie trzeba nam filmiku z furory :/ To jest stronka o galanie! I nikt nie jest takim idiotą zeby sam na patsów iśc !X(
:faceoff: pierw obejrzyj potem krytykuj !! a to jest przyklad tylko wiec poco sie unosisz??!! chesz byc zawsze ponizany i huntowany bez powodu ??!! to znechecaj innych to walki bo chyba tylko to potrafisz!!!
Wielki szacunek dla tych co walczyc chca!
ps. stanie w dp to nie walka :P a jeden czlowiek naprawde potrafi wiele zdzialec pod warunkiem ze ma "cohones" !!!! i nie jest dzieciakiem :baby:
:D :D :D :D
Komandos Strong
12-03-2006, 15:47
moze to filmik z furory ale pasterz ~ jest z nami (desperados) w wojnie :P tylko na galanie ma slabszego troszke chara :P
_PiteroS_
12-03-2006, 16:40
moze to filmik z furory ale pasterz ~ jest z nami (desperados) w wojnie :P tylko na galanie ma slabszego troszke chara :P
wiemy o tym Komandosie :P
http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/15/Poland.jpg
thewojtek
12-03-2006, 17:37
"troshe" ale ma silniejszych tutaj przeciwnikow.... a napewno lepiej zorganizowanych....
dobra juz sie nic nie odzywam. A pozatym nie gram juz na galanie wiec mi to wisi!
Temat "Czy szwedzi..." stał się nie adekwatny do rozmów jakie tam prowadziliśmy więc może zacznijmy od dzisiaj gadać tutaj;]
Wydarzeniami z Galany zaczynającymi ten temat będą:
Druga osoba z 100 dist czyli Corlic;p
Kolejny Polak z 100 poziomem czyli Tharrin;]
113 RP shackowany czyli ja;p
A na ferie mówili o zrobieniu polskiej gildi ala IS;]
Kolejna 100 Stara Jaga
_PiteroS_
13-03-2006, 09:54
B) Panowie kiedy wyciagniecie swoje "szabelki" i zaczniecie lac. No chyba ze spytaliscie sie "Ojciec prac" jesli tak to chyba odpowiedzi sie niedoczekacie :(
haha
do tych wszsytkich panow co tu pisza o trafianiu z runek, pvp skillach, itp@
nazywacie high lev noobami bo nie trafiaja 100%? to tylko znaczy ze nie maja aimbota,i dobrze, a ty trafiasz? bo jak tak to aim bot na 100%.
nikt nie jast w stanie trafiac nawet w 70%, czemu? bo to kwestia farta, a nie celnosci, jesli gosc ma lev 50, ba, nawet juz mniejszy, to musisz walic pole przed niego - kazdy gosc ma 8 pol do wyboru, wiec szansa natrafienie 1/8,a do tego msuisz to kilknac odpowiednio w tempo bo inaczej miss.
wiec przestancie krytykowac pvp innych, bo nie macie o tym pojecia.
a moze wam cos jeszcze powiem bo chyab na to newpadliscie, trafianie z runek to tylko malutka czesc tego co sie nazwa ogolem pvp skills.
do macka@
maciek, to ze toba czasem gral demi, lub jego brat, a ty nim, to jest dla ludzi w temacie taka sama tajemnica jak to ze ja umiem pisac w jezyku polskim.
wiec nie szukaj winnych, po prostu nie sharuj.
thewojtek
13-03-2006, 14:10
haha
nazywacie high lev noobami bo nie trafiaja 100%? to tylko znaczy ze nie maja aimbota,i dobrze, a ty trafiasz? bo jak tak to aim bot na 100%.
nikt nie jast w stanie trafiac nawet w 70%, czemu? bo to kwestia farta, a nie celnosci, jesli gosc ma lev 50, ba, nawet juz mniejszy, to musisz walic pole przed niego - kazdy gosc ma 8 pol do wyboru, wiec szansa natrafienie 1/8,a do tego msuisz to kilknac odpowiednio w tempo bo inaczej miss.
a moze wam cos jeszcze powiem bo chyab na to newpadliscie, trafianie z runek to tylko malutka czesc tego co sie nazwa ogolem pvp skills.
do macka@
maciek, to ze toba czasem gral demi, lub jego brat, a ty nim, to jest dla ludzi w temacie taka sama tajemnica jak to ze ja umiem pisac w jezyku polskim.
czemu masz ukryte acc?.... NIE SHAROWAL! ja *******e nie wierzysz to nie a oni szukali tylko byle pretekstu ****a wielcy przyjaciele w 1 gildi byli.... a oni go u***ali
_PiteroS_
13-03-2006, 14:26
haha
do macka@
chlopczyku o co ty walczysz?? czy ktos powiedzial ze to zle jak ktos nie uzywa botow?? wydaje mi sie ze nie!! a z tego co czytalem bylo napisane ze niektorzy z pa-tsow je uzywaja na wojnie!! A to chyba nie fer??!! no chyba ze ty masz inny poglad na to sprawe ale to juz mnie nie interesuje :P .
ps. sorki ale to troszke wygloda smieszmnie jak raz "hlvl" trafia kogos za kazdym razem a w innej sytuacji niemoze trafic i sie pokazuja tylko chmurki zamiast celnych strzalow ;)
Druid from Galana
13-03-2006, 15:20
20:58 Raa: if u kill (xxx) i will protect you
20:58 Druid from Galana: when?
20:59 Raa: when he is dead, i protect you
20:59 Raa: patriots will thank you
20:59 Druid from Galana: Ok man
20:59 Druid from Galana: ahatt happend?
20:59 Druid from Galana: what
20:59 Raa: he is hunted
Parę dni temu napisał do mnie Raa. Nie wiem czemu akurat do mnie. Powiedział, że jeśli zabije ziomka będę protected. Zresztą każdy to widzi. Długo się nad tym zastanawiałem czy to zrobic, ale doszedłem do wniosku, że to bez sensu. Wczoraj (12.03.06r.) zostałem shakowany. Straciłem wszytko co miałem. Moja gra na Galanie nie ma już sensu. A poza tym nie będę odchodził z myśla, że zabije kolesia, który się stara i nikomu nic nie zrobił. Może bym miał protecta ale na ch** mi on. Je*** to wszystko pies.
C ya Galana
C ya Przyjaciele
C ya Tibia.
Have a nice day. xD
By Robak
Komandos Strong
13-03-2006, 16:10
Lukasz nie p***dol glupot wracaj :) postaram Ci sie pomoc jak tylko moge
haha
do macka@
bla bla bla każdy niech se gada co chce , jeszcze mi powiesz ze ludzie wiedzą wiecej o mnie niż ja sam wiem... to, ze znam demiego to nie znaczy ze jestem demi -.-"
PS.Słyszałem ze Lord Hybrid puścił plote ze ja to Demiphant ale niewiem na jakiej podstawie tak stwierdził ...
Hail Old Big Trio~
/Maciek
Fabolous
13-03-2006, 18:09
Ludzie nie piszcie o tym, kto sharuje swoje konta jeśli nie macie dowodów. Przez to najczęściej wynikają jakieś problemy, a potem się okazuje że to jednak nie prawda a koleś ma już przerąbane.
Swoje dowody opieracie na tym, że kolega kolegi powiedział koledze kolegi a ten powiedział ci że ktoś sharuje. Tylko że taka informacja nie zawiera nawet 1% tej pierwszej.
A ci którzy kogoś uważają za sharera, bo umie wbić 100k expa w jeden dzien a on z 30k na tym samym lvl'u to się nazywa ... pozwólcie że wam przeliteruje
Z A Z D R O ś ć !
Robal wracaj i nie pier..l. Jedna z gorszych rzeczy jakie może się przytrafić to hak ale odbijes się raz dwa :/
thewojtek
13-03-2006, 18:28
Old Trio mam nadzieje ze kiedys wroci ;) w pelni sily.... Nie dobry Hybrid..... :( ktos byl zazdrosny i powiedzial ze gra z toba demi... co jest ***anym klamstwem
Robal slabo cie znalem ale polubilem :P DLs plax, ZOSTAN! msg me in game jakos ci pomoge
Catrishia
14-03-2006, 08:18
bla bla bla każdy niech se gada co chce , jeszcze mi powiesz ze ludzie wiedzą wiecej o mnie niż ja sam wiem... to, ze znam demiego to nie znaczy ze jestem demi -.-"
PS.Słyszałem ze Lord Hybrid puścił plote ze ja to Demiphant ale niewiem na jakiej podstawie tak stwierdził ...
Hail Old Big Trio~
/Maciek
A dziad wiedział, nie powiedział, a to było tak... hehehe ;)
Wiedział, że jest tak, że Aylitha padła tak sobie i wymyślili głupi pretekst.
Hail Old Big Trio! (jeszcze zależy które hehe)
_PiteroS_
14-03-2006, 11:28
post z tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1157158
Co wy na to??
Demiphant
14-03-2006, 11:57
A prawda taka,że wiedzą,że coś się szykuje więc pora przeprosić i nie robić sobie więcej wrogów.
Co do Aylithy to jako dowód powiedzieli,że się wlogowałem i się zapytałem o co chodzi jak zabili Aylithe. Zanim to zrobiłem dostałem msg na gg i smsa od Aylity co jest.Co do tego czy mój brat gra z nią to co mnie to skoro od ponad miesiąca nie mieszka ze mną??Znajomy w Pats zapytał się Kardeara o powód,a on powiedział,że dlatego,że to Boltan.
_PiteroS_
14-03-2006, 13:24
A prawda taka,że wiedzą,że coś się szykuje więc pora przeprosić i nie robić sobie więcej wrogów.
hm a co sie szykuje drogi kolego czyzbyscie zamierzali wyjsc z dp?
B) jestli tak to calkiem fajnie jednakze patrzac na "wasze" obietnice i czakajac na ich spelnienie korzenie mozna zapuscic.
ps. moze to brzy smiesznie lecz takie nie jest. niestety :(;(
wiec panowie albo bierzecie sie do walki :crusader: :elf: albo :kat:
thewojtek
14-03-2006, 13:28
post z tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1157158
Co wy na to??
Jak na lato -.- a serio to ROFTL! muahahhahahhahahahahahahahahahaha
boją sie chyba i nie chca jak to demi napisal robic sobie wiecej wrogow......
muhahahahahahaahahahaha i tak mu nie wierze z tym PAowaniem ze juz koniec muhahahahhahaa
EDIT:
hm a co sie szykuje drogi kolego czyzbyscie zamierzali wyjsc z dp?
B) jestli tak to calkiem fajnie jednakze patrzac na "wasze" obietnice i czakajac na ich spelnienie korzenie mozna zapuscic.
ps. moze to brzy smiesznie lecz takie nie jest. niestety :(;(
wiec panowie albo bierzecie sie do walki :crusader: :elf: albo :kat:
U will see.....
_PiteroS_
14-03-2006, 13:54
U will see.....
Ile mozna czekac?? Ludzie juz ponad 2 miesiace czekaja :(
Komandos Strong
14-03-2006, 14:07
jak ludzie moga czekac od 2 miesiecy jak desperados od 6 marca jest dopiero :D:D
_PiteroS_
14-03-2006, 14:11
jak ludzie moga czekac od 2 miesiecy jak desperados od 6 marca jest dopiero :D:D
lol Komandos niebadz smieszny!! "Wojna trwa juz ponad 2 miesiace :balwanek:
Komandos Strong
14-03-2006, 14:18
mowisz o appendix :P czy to mozna nazwac wojna a pozatym jaka wojna ?? zadnych walk narazie nie bylo .... 1 mala walka niedawno byla i to wszystko :D
thewojtek
14-03-2006, 14:20
lol Komandos niebadz smieszny!! "Wojna trwa juz ponad 2 miesiace :balwanek:
PZ camping trwa juz ponad 2 miesiace*
wojna sie jeszcze nie zaczela
Miltoner
14-03-2006, 14:46
Co do Aylithy to jako dowód powiedzieli,że się wlogowałem i się zapytałem o co chodzi jak zabili Aylithe. Zanim to zrobiłem dostałem msg na gg i smsa od Aylity co jest.Co do tego czy mój brat gra z nią to co mnie to skoro od ponad miesiąca nie mieszka ze mną??Znajomy w Pats zapytał się Kardeara o powód,a on powiedział,że dlatego,że to Boltan.
hehe ciekaw jestem jak to bedzie =] trzymam kciuki za desperados :)
Lord Hybrid
14-03-2006, 16:24
Hail Old Big Trio~
/Maciek
Musiałem sie zarejestrować tu po przez takich noobow jak niektórzy z was no nie mozna nawet w spokoju poczytać forum. Po pierwsze calosc o Aylitha wyszla z gildii Angels of Galana wiec to dla nich GZ. Trzeba bylo glosniej na GC o tym gadac :p A po drugie gadacie tu o bzdurach, głosicie plotki, każdy dodaje coś od siebie i wychodzi potem jedno wielkie gówn~~.
Miltoner
14-03-2006, 16:40
Musiałem sie zarejestrować tu po przez takich noobow jak niektórzy z was no nie mozna nawet w spokoju poczytać forum. Po pierwsze calosc o Aylitha wyszla z gildii Angels of Galana wiec to dla nich GZ. Trzeba bylo glosniej na GC o tym gadac :p A po drugie gadacie tu o bzdurach, głosicie plotki, każdy dodaje coś od siebie i wychodzi potem jedno wielkie gówn~~.
Powiedz kto ????????????? kto powiedzial w angels of galana ze aylitha to demiphant ??????????
@Edit
Zapytalem sie na guild chat i rzeczywiscie rozmawiali na ten temat dyskutowali czy demiphant to aylitha ale na ten temat rozmawiali jakies 2 dni temu wiec po jej deadzie to niby jak ta plotka miala wyjsc z Angels of Galana?
Komandos Strong
14-03-2006, 16:40
a wiesz chociaz co oznacza slowo "noob"?? Czy tylko koledzy nauczyli Cie tak mowic do lv nizszych niz ty ??
Lord Hybrid
14-03-2006, 16:56
Byłem w Angels of Galana kilka tygodni temu i gadali tam na ten temat. Ale skoro nawet i tam maja swoich kumpli ktos komu zależ na takich informacjach to już nie moja sprawa.
@ Komandos Strong.
Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz.
thewojtek
14-03-2006, 17:23
Powiedz kto ????????????? kto powiedzial w angels of galana ze aylitha to demiphant ??????????
@Edit
Zapytalem sie na guild chat i rzeczywiscie rozmawiali na ten temat dyskutowali czy demiphant to aylitha ale na ten temat rozmawiali jakies 2 dni temu wiec po jej deadzie to niby jak ta plotka miala wyjsc to z Angels of Galana?
Rozwieje Plotki to nie ta sama osoba!! Ja *******e skad takie plotki? aaa....
Komandos Strong
14-03-2006, 17:36
@ Komandos Strong.
Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz.[/QUOTE]
Co ty moj tatus ze ci wstyd za mnie ??
Lord Hybrid
14-03-2006, 17:39
Hehe..... już po takim czasie powinieneś wiedzieć że wiele osób tutaj jak sie coś dowie to sie podniecają i nie potrafią utrzymać nic w tajemnicy. Dlatego trudno zmienić cokolwiek z ppl z Polski...
Druid from Galana
14-03-2006, 17:40
Byłem w Angels of Galana kilka tygodni temu i gadali tam na ten temat. Ale skoro nawet i tam maja swoich kumpli ktos komu zależ na takich informacjach to już nie moja sprawa.
@ Komandos Strong.
Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz.
Za co Ci ku*** wstyd?
-.-
Miltoner
14-03-2006, 18:02
OMG wiem ze to nie jest ta sama osoba tylko zapytalem sie kto ta plotke puscil, teraz juz mniejwiecej wiem co jak i gdzie.
Catrishia
14-03-2006, 18:26
No mogli byscie juz przestac pieprzyc farmazony i sie klucic i zostawic ten temat do tego do czego sluzy, czyli do pisania informacji z galany, a nie klutni typu on powiedzial, on tamto, bo to nooby itp... Ludzie dajcie spokuj...
A jesli juz macie zupelnie odmienne zdanie to wpiszcie je raz i na tym zakonczcie, a nie piszecie o tym samym w 10 postach na zmiane z kims o innym pogladzie... on i tak ma swoje zdanie ty swoje i nic nie zmienicie...
Maniek Master
14-03-2006, 19:32
Co tam słychać na Galanie ? Bo widzę że duzo sie dzieje. Przypominam sobie wojny :] albo jak Catrishia biła Maniek Master :D Tylko nie pamiętam za co ?
Co do wojny....to chyba rzeczywiscie tego nie mozna tak nazwac. Zobaczymy kiedy ona sie zacznie. Nie warto tu komentowac walk jakie juz niby stoczono itp itd bo lista fragow i wiesci o kolejnych dedach "przeciwnikow" patriots mowia same za siebie. A dodajac cos od siebie to powiem ze wiekszosc galany stracilo juz dawno nadzieje na to iz patriots zostanie odsuniete od wladzy na serwerze.
A tak na marginesie wiadomo za co padl Lasek? Znaczy co tym razem wymyslili ;] ?
thewojtek
15-03-2006, 09:39
Co do wojny....to chyba rzeczywiscie tego nie mozna tak nazwac. Zobaczymy kiedy ona sie zacznie. Nie warto tu komentowac walk jakie juz niby stoczono itp itd bo lista fragow i wiesci o kolejnych dedach "przeciwnikow" patriots mowia same za siebie. A dodajac cos od siebie to powiem ze wiekszosc galany stracilo juz dawno nadzieje na to iz patriots zostanie odsuniete od wladzy na serwerze.
A tak na marginesie wiadomo za co padl Lasek? Znaczy co tym razem wymyslili ;] ?
Dopiero Sie Wojna! zacznie...;)
_PiteroS_
15-03-2006, 13:00
Dopiero Sie Wojna! zacznie...;)
Mam nadzieje ze zacznie sie zamin osiagne wiek 50 lat :P
ps. :D macie jeszcze okolo 27 lat
thewojtek
15-03-2006, 13:20
Mam nadzieje ze zacznie sie zamin osiagne wiek 50 lat :P
ps. :D macie jeszcze okolo 27 lat
bedzie dobrze :) z ostatnich wiesci na galanie to:
Corlic szykuje sie do DH solo
Stara Jaga nastepna polska setka
Lasek padl od patsow :P
o wojne chlopie to ty sie nie martw bo w niej nie uczestniczysz , zostaw to im oni najlepiej wiedza kiedy zaatakowac narazie sie tylko wydaje ze stoja w dp ciagle i sie boja wyjsc ale to tylko czesc ich planu , przyatakuja kiedy przyjdzie na to czas B)
Komandos Strong
15-03-2006, 14:40
ostatnio raverton tez padl :(:(
Ludzie nie piszcie o tym, kto sharuje swoje konta jeśli nie macie dowodów. Przez to najczęściej wynikają jakieś problemy, a potem się okazuje że to jednak nie prawda a koleś ma już przerąbane.
Swoje dowody opieracie na tym, że kolega kolegi powiedział koledze kolegi a ten powiedział ci że ktoś sharuje. Tylko że taka informacja nie zawiera nawet 1% tej pierwszej.
A ci którzy kogoś uważają za sharera, bo umie wbić 100k expa w jeden dzien a on z 30k na tym samym lvl'u to się nazywa ... pozwólcie że wam przeliteruje
Z A Z D R O ś ć !
odplyn chlopcze, jak keidykolwiek osiagniesz to co ja osiagnalem to wtedy mzoemy podyskutowac.
maciek@ sam jestes "bla bla bla", wierz mi, nie chcesz zebym ci to tu udowadnial, z teogo prostego powodu ze potem jaksi debil przeczyta i za to znow zalapiesz hunta, nie jestem po stronie patsow i mi na tym nie zalezy, ale nie pisz tu ze to bzdury itp, ja nie mowie ze jestes demim, bo nie jestes, ale to ze demi czasem toba gral, a moze ciagle gra, to jest fakt.
Fabolous
15-03-2006, 16:54
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??
a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.